George Herceg
48 megosztás

Az 5 leggyakoribb női sirám és magyarázatuk

Néhány női blog és komment elolvasása után összeállítottam a leggyakoribb 5 női sirám örök listáját az aktuális partnerükkel szemben, okulásul a tisztelt férfitársaknak. Biztonsági öveket bekötni. Start.

A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar

Hát nem csodálatos, ahogyan a szerelem rózsaszín ködében egykor kedvelt közös tevékenység az évek múlásával a férfi állandó és kellemetlen zaklatásává válik? Hát, az az istenbarma férfi, az az ösztönlény állandóan a nőbe akarja rakni a farkát. Akkor is, amikor az haragszik rá, akkor is, amikor megy a Szulejmán, akkor is, amikor halomban áll a mosnivaló? Hát az semmi másra nem tud gondolni? Hányszor és hányféleképpen láttam és hallottam leírva, kimondva ezeket a női alapvetéseket.

Hölgyek! Szerintetek mi egy házasság, párkapcsolat egyik alapja? Nem a háztartás, nem a közös hitel és nem a közös TV nézés, hanem a gyakori és jó szex. A férfinak erre akkor is szüksége van, ha sok a tennivaló, kevés az idő, fáradt asszony, fáradt a férj, nem alszik a gyerek. Emlékeztek az elején Ti is partnerek voltatok ebben, de mostanra ugye elmúlt varázs. Meglett a kis házikó, a 2 gyerek és a családi autó. A szex már kellemetlen kötelezettség, amit jobb lenne elkerülni. Pedig nem történt más, csak már nem az indít be titeket, aki eltart, akivel közös a hitel, közös a ház és közös a gyerek. Soha nem magával a szexszel van bajotok, hanem a kapcsolattal. A felelősség ebben közös, de mégis a nő vet véget általában egy kapcsolatban a nemiségnek.

A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon

Halomban áll a mosatlan edény! Döncikének elfogyott a tiszta rugdalózó! Konstans a rendetlenség a lakásban! A férfi meg hazajön a munkából, bont egy sört és ledöglik a TV elé? Mekkora igazságtalanság ez? Basszus! Az ember lánya szül 2-3 gyereket, akik miatt állandóan fáradt és kialvatlan, mert Ödönkét heti kétszer szolfézsra kell vinni, Leokádiát meg hetente négyszer babaúszásra. Ez a nyamvadt meg haza jön este nyolckor, kizabálja a hűtőt és leordítja a gyerekek fejét, majd üveges szemmel meccset néz, amíg el nem alszik.  Pedig mennyi mindent meg kellett volna beszélnünk. Hogy a szomszéd a főnökével csalja a férjét, hogy akciós a Sparban a lazacfilé, hogy el kell dönteni lassan hová menjünk nyaralni.  

A konstans női elégedetlenség szinte teljesen független attól, hogy a férj mennyi házimunkát végez és mennyire veszi ki a részét a gyerek neveléséből. Nem tudom, hogy a világ más részin ez hogy van, de nálunk divat lett a férfit, mint családi életre alkalmatlan lusta disznót bemutatni. Talán az áldozatszerep kedves volta miatt, amitől a nő megkapja a szükséges figyelemadagot a környezetétől, talán mert így tudja mutatni, hogy Ő mennyire jó anya, de a nők többsége szívesen hangoztatja, hogy csak ő és egyedül ő dolgozik a családjáért.

A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem keres

Ahhoz képest, hogy milyen sokat dolgozik, amennyit hazahoz még meleg vízre sem elég. A ház már kicsi ennyi gyereknek, építkeznünk kéne, az autót is le kellene cserélni egy egyterűre, de ezt a lúzert csak kihasználják a főnökei, váltani meg gyáva. Ha tudtam volna, hogy ennyire életképtelen sose megyek hozzá. Nyáron is csak Horvátba tudunk lemenni a gyerekekkel egy hétre, amikor már minden barátnőm Thaiföldre jár nyaranta, télen meg síelni Ausztriába. Arról nem beszélve, hogy néha Én is megérdemelnék egy új ruhát, vagy egy kis ékszert nem?

A második ponthoz hasonlóan, általában ez a sirám is független a férfi aktuális jövedelmének szintjétől, hiszen mindig van kit utolérni és kihez igazodni. A fogyasztás és a fogyasztási igények együtt nőnek a bevétellel, sőt annál gyorsabban is. Nem elhanyagolható szempont a tágabb család és a barátnők negatív hatása sem. A családját eltartó klasszikus férfiszerep így alakul át a gátlástalan fogyasztást elősegítő kényszerré.

A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel

Ez most már tényleg hihetetlen. Hazaállított egy új laptoppal, már megint. Öt évvel ezelőtt vette az előzőt és még az is működik. Igazán nem értem miért volt erre szükség. Tudom, hogy azon dolgozik, de ami jó volt akkor, az most is jó nem? Meg aztán hihetetlen dolgokat tud betenni a kosárba szombatonként az Auchanban.  Ezer forintot egy üveg vörösborért? Normális? Bezzeg arra húzza a száját, amikor az én mindenmentes, szuper egészséges müzlimért ki kell fizetnie azt a rongyos kétezret. Meg ott vannak a drága hobbijai. Horgászengedély húszezerért? Minek, úgy sincs ideje kimenni a vízre csak évente kétszer, elvégre családja van és a kertben is van tennivaló. Tiszta pénzkidobás.  

Ez sirám nem szól másról, mint a teljes pénzügyi kontroll megszerzésének igényéről. Hiszen az alap kiadások mellett, ha marad luxus és hobbikat finanszírozó költésekre azt inkább a nők szeretnék elkölteni, függetlenül attól, hogy ki kereste meg a rávalót. A dolog már csak azért is kényes, mert ha a férfi tud költeni ezekre a kedvtelésekre az nemcsak pénzt vesz ki a közös kasszából, de a férfi minőségi idejét is felhasználja.

A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul

Minden férfi disznó. Kinyitom a laptopot, erre elindult egy videó, ahol két nagymellű szőkét tömött egy néger. Miért van erre szüksége? Hát nem vagyok már neki elég? Neki szültem a két gyereket. Neki adtam a legszebb éveimet, a fiatalságomat. Erre Ő meg erre csorgatja a nyálát, meg még ki tudja mijét. Az utcán is megfordul minden kis tini csaj után, akin mini szoknya van. ilyenkor szinte látom, ahogy kiguvadnak a szemei. Undorító.

Ez a sirám szorosan kapcsolódik az első ponthoz. Sosem értettem meg, ha egy nő elzárja otthon a szex-csapot, miért csodálkozik azon, hogy a férje minimum pornót kezd el nézni és megbámulja a nőket. Ennél rosszabbat is tehetne, szeretőt tarthatna, vagy elválhatna. Attól még, hogy Ő nem tekint a párjára, mint férfira, attól még a másik libidója nem tűnt el. Persze valójában álságos ez a játszma, hiszen mit sem ér a szex-megvonás, ha a másik, még ha oly szánalmas módon is, mint a pornó, de utat talál nemi gerjedelmének levezetéséhez.

Természetesen a fenti sirámok nem a nők összességének sirámai és kellően sarkítottak is, azonban mint minden túlzásnak és tipizálásnak valós és tapintható alapja van. Én úgy tapasztalom, hogy a nők férfiakkal szembeni elégedetlensége állandóan növekszik, amire remekül játszik rá a média és a közbeszéd úgy általában. Talán a hagyományos szerepek felbomlásával van összefüggésben, hogy a nemek egymással szembeni elvárásai tökéletesen eltávolodtak attól, amit a másik nem nyújtani tud és akar.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
48 megosztás


101
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
88 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
wittukindblackfridaysRPdAntifeministaBalton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

A refrén biztosan passzol ide: https://www.youtube.com/watch?v=Qkz6Ys3uWZI

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem teljesen, de azért passzol ide is,ugye a mai női elvárások,elég szomorú,de ez tényleg ennyire általános lenne?! :

https://velvet.hu/randi/2017/12/26/dec_26/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

Domokos Endre János
Újságíró

A Randiblogot minden társadalomtudománnyal foglalkozónak (pszichológus vagy szociológus hallgatónak) kötelező olvasmánnyá tenném. Az ott megjelent írások – azon felül, hogy némelyik határozottan szellemes, szórakoztató, s nem mentes az öniróniától sem – nagyon jól leképezik a “szép új világ” lelki állapotát. :)

Aldo
Újságíró

A Randiblogon is nagyon sok férfihibáztató cikk van.

Domokos Endre János
Újságíró

Ez tény (fősodratú lapról beszélünk, ott ez a default nézőpont). De azokból is lehet tanulni.

Aldo
Újságíró

Bár a link a velvet oldal.

Dan
Újságíró

Domokos Endre János,

néha nagy ritkán van egy-egy értelmes női írás is. Szerintem magasan a legerősebb, amelyikben egy 40+-os nő leszedi a keresztvizet a nőtársai irreálisan extrém elvárásairól (“Kapjatok már magatokhoz!'” :) ), mint pl. lakás elvárás, miközben a többségnek esélye sincs lakásra, ha a szülők nem támogatták, nem tud örökölni, vagy nem tartozik abba a pár %-ba, aki annyira jól keres, h vegyen egyet önállóan. Ja, meg h a férfinak legyen jól menő vállalkozása, de lehetőleg legyen az egy kicsit simlis, mert az úgy izgibb. :)

Gejza
Olvasó
Gejza

“Zárszóként: ha csak az lenne a mai fiatalabb korosztály „elvárása” a pasikkal szemben, mint a 40-50-en túli nők fejében és lelkében fellelhető dolgok, semmi baj nem lenne a világban!

Csak jelezném, hogy ez egy hatalmas tévedés és a látszat.

Semmiben nem különbözik ma a 15 éves kamasz jelleme és viselkedése a 20-30-40-50-es korosztályétól.

Lexikális tudás bővül(het).

Illetve van, amelyik kényszerből(!) – 35-40 felett kezdődően – megjátssza azt, hogy ő figyelmesebb, türelmesebb, megértőbb, hátha beakad a hálóba a kiszemelt.

Ez egy nagyon-nagyon téves sztereotípia, az a képzet, hogy a nő ahogyan idősödik, valóban és ténylegesen egy jellemfejlődésen, egy jellemjavuláson esik át a férfi legnagyobb örömére.

Nem. TÉVEDÉS.

Nincs ilyen…..a vér nem válik vízzé, ugye, de nem ebbe kapaszkodván mondom, hanem mert megalapozott a legtöbb közmondás

Szóval nincs ilyen, mert alapból a nők nem gyakorolnak önismeretet, vagy ha valami ilyesmi fel is vetődik, a hörcsögük mindig ideológiát fog gyártani a cselekedeteikre, ez az ösztön sokkalta erősebb a nőben, ehhez nincs meg a megfelelő szellemisége eredendően, hogy az ösztönön  úrrá legyen. Ösztönös gondolatot a nőben ösztönös tud csak felülbírálni, nem pedig az elv: lásd lefeküdjek-e a fiatal bika kertésszel, inkább nem, mert bukom a 60 éves milliomos férjem pénzét.

Tehát ezt kéretik elfelejteni, hogy majd az idősebb nők jobb társak lehetnek vagy lesznek majd idővel.

Nincs ilyen. Kényszerből felvett álarc van/lesz a korosodás miatt félő egyedüllétből fakadóan.

Ezt tessék minden férfinak észben tartani.

 

common man
Olvasó
common man

Na jó de legalább itt egy ideig meg van az illuzió…

DennisVT
Újságíró

Bár alapvetően egyetértenék, de azt nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mondjuk a mostani 40es női korosztály még tök más fiatalkoron ment keresztül, mint a mostani 20onévesek. Kevésbé rontotta el őket a közösségi média, a modern feminizmus, meg az egyéb modern szörnyűségek.

Pont ez az a 10-20 év, ahol ez rohadtul kijön. Nyilván nem azt mondom, hogy minden 20onéves alkalmatlan, és minden 40+os szuperjó, de arányaiban sztem több emberileg jobb, kapcsolatra alkalmasabb, férfiakat jobban tisztelő nőt találni az idősebb korosztályban. Ez meglátszik az igényeiken, elvárásaikon is.

És még sztem ezen kívül is van pár összetevője a dolognak, de a fentit tartom a legfontosabbnak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Köszi Dennis !

Pont ezt akartam írni…egész más volt a a 70-es,80-as években kamasznak lenni,még nevelést kapni ,jó szülő példát látni,nem csak külsőségekkel törődni ,stb. Alapvetően a korral valóban nem lesz jobb az ember ,esetleg tapasztaltabb,jobban tud megbecsülni dolgokat stb. De nagyon nem mindegy,hogy az ember lánya mikor 15-30 éves.A 900-as évek elején,az ötvenes,hetvenes években,vagy 2000 után….ég és föld.

Reszet Elek
Újságíró

Dennis, Vivien: A jelenség nem újkeletű csak nálunk a vasfüggöny leomlásával később jelentkezett ez a fajta “generációváltás”..

Bizonyítékként íme egy nagyszerű film egy részlete: https://www.youtube.com/watch?v=RoS1suf9WwI és a folytatása: https://www.youtube.com/watch?v=X4DXaKuOAZ0

A film ez: http://www.imdb.com/title/tt0074958/

” It’s too late, Diana. There’s nothing left in you that I can live with. You’re one of Howard’s humanoids. If I stay with you, I’ll be destroyed. Like Howard Beale was destroyed. Like Laureen Hobbs was destroyed. Like everything you and the institution of television touch is destroyed. You’re television incarnate, Diana: Indifferent to suffering; insensitive to joy. All of life is reduced to the common rubble of banality. War, murder, death are all the same to you as bottles of beer. And the daily business of life is a corrupt comedy. You even shatter the sensations of time and space into split seconds and instant replays. You’re madness, Diana. Virulent madness. And everything you touch dies with you. But not me. Not as long as I can feel pleasure, and pain… and love.”

Domokos Endre János
Újságíró

Gejza véleményéhez kell csatlakoznom. A hivatkozott Randiblogos bejegyzésben szereplő kérdéseket volt már szerencsém 40+ korosztályba tartozó, albérletben lakó, n+1 gyermekkel megáldott hölgyek előadásában is meghallgatni (senki sem születik MGTOW-nak, de a nők sokat segíthetnek benne, hogy azzá válj). Ez természetesen nem zárja ki a Dennis által felhozott ellenpélda létezését sem, ahogy a földön kívüli értelmes élet sem elképzelhetetlen, csak eddig egyik létezéséről sem volt alkalom meggyőződni. :)

 

Aldo
Újságíró

A linken szereplő pasi két hibát követett el:
1. amikor a csaj azt mondta, hogy tartsunk szünetet, mert élni akarok, nem hajította ki azonnal, helyette hagyta magát hülyének nézni 3 évig.

2. Az elvárásmániás 35 éves nőknek akar megfelelni, mondván, hogy korban azok illenek hozzá, holott simán találhatna 20-ast is.

Igazi kedves lúzer kategória.

Dan
Újságíró

A cikk már most idegesít: a pali minden egyes bekezdésben védekezik, mentegetődzik – jó hogy nem bocsánatot kér azért is, h létezik (érdekes, ilyen jellegű női leveleket miért nem látok sohasem, csak jellemzően olyanokat, amelyikben áldozatként tetszelegnek…?). Távol vagyok még egy alfától, de ez a mentegetődzés hihetetlen szánalmas blue pill viselkedés… még nem is olvastam végig a cikket, de már kitalálom a második felét…

Reszet Elek
Újságíró

Már az elején bukott a mutatvány. Az ember nem marad tíz évig ugyanazzal a nővel anélkül hogy gyerekeket csinálna neki. Ha nem elég jó hozzá minek annyi időt egy nővel tölteni?

wittukind
Olvasó
wittukind

Úgy van,ez a cikk a manginákhoz(papucsokhoz) iródott , én sem tudom melyik görögbetüs vagyok de egy ilyen picsát amelyik csak rinyálni tud ugy kergetem el mint a verebeket a veteményről

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“Talán az áldozatszerep kedves volta miatt, amitől a nő megkapja a szükséges figyelemadagot a környezetétől, talán mert így tudja mutatni, hogy Ő mennyire jó anya, de a nők többsége szívesen hangoztatja, hogy csak ő és egyedül ő dolgozik a családjáért.”

Talán ez a rész találta a legjobban a fején a szöget a posztban (de a többi is nagyon ott volt). Az a durva, hogy ezt a nők minden élethelyzetben csinálják, nem csak párkapcsolatban. Bevállalnak egy csomó értelmetlen póttevékenységet, aztán mikor látják, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, azonnal segítségért kiáltanak és a férfiakat hibáztatják, hogy mennyire lehasználják őket. Nálunk idén a családban NEGYVENKÉT vekni bejgli került sütésre (megegyeztünk az Évikémmel meg az Erikámmal, hogy idén én sütöm a bejglit mindenkinek, cserébe adnak a zserbóból), mondanom se kell, hogy Édesanyám reggel 6-tól hajnali 2-ig sütötte a bejgliket 3 napon át, utána természetesen le is betegedett. Mire volt ez jó? Hálistennek nagyon jól keresek, nem okozott volna gondot egyszerűen megvenni a bejglit valahol.

Koriander
Olvasó
Koriander

Szegény anyukád, az konkrétan 10,5 tepsi bejgli.
5 kiló liszt, 2,5 kiló dió, 2,5 kiló mák, 2 kiló vaj, 5 liter tej. Kézzel gyúrta
vagy azért vettél neki kitchen aidet?

common man
Olvasó
common man

Az embernek a saját anyjára is rá kell parancsolni ha az önveszélyes dolgokat művel,még ha a legnagyobb jó szándék is vezérli.

Koriander
Olvasó
Koriander

mégse akkora etwas, a bejgliben a három komponens (töltelékek és a tészta begyúrása) előkészítése a “bonyolult”, ill a bejglik kenegetése max. egy kicsit macerás. ha minden elő van rendesen készítve, megy mint a karikacsapás.
De a jelenség maga, hogy nők karácsony előtt mibe hajszolják magukat és utána megy a netto mártírkodás, hogy én a családert mindent, ami borzalmas ilyenkor.

Dan
Újságíró

“nem okozott volna gondot egyszerűen megvenni a bejglit valahol.” – ne szórakozz már, ettél te már boltit? A legtöbb akkora hulladék, beleraknak minden szart, h úgy nézzen ki, mint az igazi, de ízben sehol nincs. Persze lehet, h aranyáron kapni jót is, de előre nem látsz bele, amíg nem kóstoltad, h milyen. Persze ez a mennyiség, amennyit csinált, kész öngyilkosság.

 

common man
Olvasó
common man

Kedves férfitársak!  Ha a nőnek nincs kedve a szexhez az azért van mert nagyon fáradt.Segítsetek többet a házimunkában ne hagyjátok  a holmitokat szanaszét ,mosogassatok el,porszívózzatok ki.Akár a vasalást is meg lehet próbálni.Bevásárlás,cipekedés ,kerti munka,csöpögő csap ,gyerekek házi feladatának ellenőrzése amúgy is férfimunka.Csak próbáljátok ki! Ki ne próbáljátok, ez egy baromság!

Domokos Endre János
Újságíró

Ott a pont. :)

DennisVT
Újságíró

Ez akkora “evidencia” lett már a nők szájából, hogy épp ezzel cáfolja önmagát. Ma, ha egy férjnek nem jut elég szex otthon, akkor ez az alapértelmezett dolog, amit kipróbál: tehermentesíti otthon az asszonyt. Szex persze ezután se lesz (sokkal) több, mert nem ez a probléma. Ha ez lenne a gond, akkor minden férfi simán megoldaná otthon, és sosem hallanál panaszt a hálószobára.

Meg aztán őszintén, és ezt a kérdést is fel szoktam tenni az ilyen hülyeségeket* magyarázó nőknek: “Melyikőtök az, aki, ha választhat péntek este a vacsi után, hogy most mosogat, avagy ráugrik az amúgy tökszexi pasijára, akkor az előbbit választja?”

Egyik sem. Ha olyan kurva vonzó lenne a pasi otthon, akkor dugnának mint a nyulak, és sosem lenne elmosogatva.
Ezzel szemben sztem van kismillió nő, aki inkább elmosogat kétszer, és bevállal még 10 tökfelesleges dolgot otthon, amit épp akkor hirtelen kell megcsinálni, csak hogy ne kelljen szexelnie..

*Egyébként el tudom hinni, hogy ők ezt valahol komolyan gondolják. A kedvtelenséget összekeverik a (szándékosan bevállalt) fáradtsággal.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez teljesen így van :

Egyik sem. Ha olyan kurva vonzó lenne a pasi otthon, akkor dugnának mint a nyulak, és sosem lenne elmosogatva.
Ezzel szemben sztem van kismillió nő, aki inkább elmosogat kétszer, és bevállal még 10 tökfelesleges dolgot otthon, amit épp akkor hirtelen kell megcsinálni, csak hogy ne kelljen szexelnie..

*Egyébként el tudom hinni, hogy ők ezt valahol komolyan gondolják. A kedvtelenséget összekeverik a (szándékosan bevállalt) fáradtsággal.

Itt az a fő kérdés,hogy MIÉRT NEM VONZÓ már a férje? És ebben úgy vélem mindkét félnek van felelőssége .Ezért tehet sokat a férfi is…Én miért imádok szexelni a párommal(bocsi szerelmemmel) már 8. évünket megkezdvén is?

DennisVT
Újságíró

Ezt most tőlem kérdezed?:)

Szerinted miért?:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez amolyan költői kérdés volt….Mert ad magára 52 évesen is,mert szeret és ezt ki is mutatja, mert kölcsönösen önzetlenek vagyunk,mert a szex nem csak egy fizikai aktus,hanem a kommunikáció egyik legmagasabb formája ,egyik legjobb módja ,hogy kifejezzük egymásnak a szeretetünket,megbecsülésünket, és az egyik legjobb módja annak,hogy örömet szerezzünk a másiknak.

Szerintem a kulcs a másikra való odafigyelés,az önzetlenség,ha egy férfi szeret örömet okozni a nőnek-persze ehhez nő is kell,akinek lehet (és nem csak saját magára gondol),akkor nincs az a halom mosatlan edény ,ami esélyesként indul egy hancúrozással szemben…:)

 

 

common man
Olvasó
common man

De mi van azokkal akik szintén adnak magukra,őszintén szeretik a feleségüket(párjukat) és mégse.Megcsalni (még) nem akarják pedig lenne jelentkező. Talán az elhagyja magát,sörhasat ereszt lehetne még önálló pont.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem könnyű kérdés,itt az is kérdés,hogy a nő szereti-e még. Nekem az a tapasztalatom,hogy ott hal meg igazán teljesen a szex  (legalábbis női részről),ahol az érzelmek is kihűlnek.Ahol már inkább egymás mellett és nem együtt élnek. Bármennyire ellenzik itt sokan ( pedig tapasztalatom alapján ez működik),a kommunikáció fontos,el kell mondani a párunknak,ha valami nem jó,nem elég.Sok mindennek fel lehet dobni egy hosszú kapcsolatot is. Jó egy közös kettesben töltött wellness hétvége (a kolleganőm hosszú idő után ment el a férjével végre kettesben és nagyon jól sikerült ,egészen újjászülettek,ott is gyerekek stb hosszú már 18 éves kapcsolat). Szerintem érdemes próbálkozni,megkérdezni,hogy ő mit gondol,miért hűlt ki a kapcsolat,ő mit szeretne ,esetleg próbálna ki…(a nők imádják,ha tenni akarnak értük,vagy látják a szándékot),

Reszet Elek
Újságíró

Valószínűleg nem fogja az igazat mondani, legtöbbször nem azért mert nem akarja, hanem mert ő sincsen tisztában vele. A nők folyamatosan hazudnak önmaguknak. Ez gondolom szükségszerű velejárója emocionális mivoltuknak és szolipszizmusuknak, no meg ott van az a fránya projekció is.

Ha megkérdeznéd ilyen dolgokkal kapcsolatban az érzéseiről kezdene beszélni aztán találna hozzá mindenféle előrángatott példát akár évtizedekkel korábbról amivel kapcsolatosan akkor éppen úgy érez ahogy, mintegy bizonyítandó saját érzéseit.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Mi van, ha a nő nem kommunikál?

Aldo
Újságíró

Sokszor azért marad el a rendszeres szex, mert a férfi hátradől, hogy élvezze már egy kicsit a kapcsolatot, mert nem lehet állandóan a kőalfát adni és a nő szemében ez már belekényelmesedés. Ilyenkor jön a folyamatos hiszti, lelki terror stb. Sőt a fent említett 5 pont is általában ekkor fordul elő. Mindkét fél feladata lenne dolgozni a kapcsolaton nem csak a férfié, mert az idő múlásával egy nő is szépen robban lefelé és már kevésbé értékes mint az elején, csak erről hajlamosak megfeledkezni.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Az 1. pont kapcsán sztem eleve egy régi ostoba nézet miatt is van így, miszerint a szex, az valami bűnös, rossz dolog, pedig alapvetően nem. Mintha baj lenne, hogy egy férfi sokat (kb mindig) gondol a szexre, holott ez a teljesen normális, semmi bűnös nincs benne, ilyenek vagyunk. Meg kéne érteni az ilyen nőknek, akik ilyesmiket panaszként hangoztatnak, hogy ez nem bűn, hanem ez a természetes. Erre nem panaszkodni kéne, hanem örülni neki.
Megfordítva, ha a koma nem gondol mindig a szexre, mondjuk hónapokig nem nyúl a nőhöz, akkor aztán kezdheti rosszul érezni magát a nő.
Az 1. és 5. pont jócskán összefüggésben van. Teljesen érthető, hogy a pasi megoldja máshogy a szükségletei kielégítését. Másrészt nem a középkorban vagyunk már, a pornót helyén kell kezelni. Én nem szeretnék olyan prűd barátnőt, aki a pornót valami bűnös dolognak tartja. A pornó (értsd viszonylag épeszű heteroszexuális pornó, nem az extremitások) az az igazi szex paródiája. (Lux Elvira is valami ilyet mondott)
Olyan nőt szerencsére nem is ismerek, aki ezeket a pontokat mindet fölhozta volna. Menthetetlen optimista vagyok ma valahogy. :D Olyannal pedig nem volt kapcsolatom, aki bármelyiket ilyen direktben felhozta volna.

Delin
Olvasó
Delin

Common man, ezen most itt poenkodtok, de a faradsagnak tenyleg van az a szintje x kisgyerek mellett amikor inkabb valasztasz egy egybefuggo 3 oras alvast, mint a sexet (es nem csak noi reszrol). Ez teljesen termeszetes, a lenyeg, hogy ez az allapot ideiglenes legyen, de nagyon tudatosan kell figyelni mindket felnek, hogy legyen ido a sexre, mert mindig van 20millio mas dolog is. Ezert jo, ha besegit a ferfi is otthon, ha kell mosogat, ha kell pelenkazik, tok mindegy a lenyeg, hogy tobb legyen a kozos szabadido es mindket fel tudjon pihenni.

Abban van igazatok, hogyha a vonzalom elveszett, azt + hazimunkavegzessel nem lehet potolni.

Domokos Endre János
Újságíró

Delin álláspontját támasztja alá a mellékelt ábra is:

A képen egy random kiválasztott boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élő fiatal párt láthatunk. A boldogságot azonban nem adják ingyen: Andy odafigyel a súlyára, nem hagyja el magát, tudja, hogy a nőt nem csak megszerezni kell, hanem meg is tartani. Ezért egészségesen táplálkozik, rendszeres edzéssel tartja formában magát. Megfelelő mennyiségű női magazin figyelmes áttanulmányozása után belátta, hogy felül kell emelkednie a személyisége mélyén gyökerező patriarchális allűrökön,  a céltalan és minden értelmes nőt taszító hatalomvágyon és versenyszellemen, a javak céltalan halmozásán és jobban oda kell figyelnie partnere lelki szükségleteire. Ezért – ahogyan a képen is látható – rendszeresen segít Tímeának a háztartási munkában, amit ő feltétlen odaadással és nem lankadó érdeklődéssel hálál meg.

Andy okos. Te se legyél patriarchális elnyomó! Légy olyan, mint Andy! ;)

Delin
Olvasó
Delin

A kommentemnek ehhez nem sok koze van. De ha mar belinkelted, gondoljunk akarmit is roluk, gondolom koztuk van sex, egyebkent nem lennenek hazasok. Tenyleg, ferfikent szerintetek mi volt Andy motivacioja, hogy elvette es nem csak szeretoi statuszban tartja?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Na de gazdag embert akkor nem is lehet őszintén,önzetlenül szeretni?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Delin
Olvasó
Delin

Most Vajnaektol fuggetlenul adodhat ugy, hogy huzamosabb ideig a parok tavkapcsolatban elnek. Attol meg lehet mindkettonek nemi vagya, de hisznek benne hogy kibir x honapot a kapcsolatuk kulon is. Ez inkabb magabiztos pasira utal, mint papucsra…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Dehogynem, csak nézz a képre! Ne kelljen már tőled is elhatárolódnom…! :D

Tina74
Olvasó
Tina74

Hát ez a pali olyan undorító, hogy a pénzimádatnak maximális szintjén kell lennie Timikének, hogy ezzel együtt él. Én bottal sem piszkálnám meg…

Aldo
Újságíró

Az lenne a nagy poén, ha kiderülne, hogy Andy papa hivatalosan minimálbérre van bejelentve, a vagyont meg már rég szétosztotta különböző szervezetek, emberek között, Timike meg a végrendelet felolvasásakor kapna egy tábla csokit.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“szerintetek mi volt Andy motivacioja, hogy elvette es nem csak szeretoi statuszban tartja?”

Hát, vett magának egy nőt és ezt megmutatja szépen a világnak is, hogy ő egy ilyen szép példányt vásárolt magának! Mire ment volna, ha csak a otthonában “dugdossa” eme példányt. :D Sztem dicsekvés és az oldschool stílus vitte rá. Azért lehet, hogy kötött egy frankó házassági szerződést a Progyúszer Úr, nemolyan hülye ő sztem! XD

common man
Olvasó
common man

Persze ,hogy nem hülye ugyanezt a szerződést mondtam én is.Kifejtve:heti x darab szex mindig! friss orvosi lelettel.időpontot a férj határozza meg,be nem tartás válás 0 ponttal.Eseményeken megjelenés fitten csinosan ruhát biztositja a férj.Cserébe karrier egyengetés állampolgárság egyengetés (nem tudom a céges ügyekben lehet-e ennek szerepe?Szintén kölcsönös előnyök.És még tényleg az sem zárható ki , hogy tényleg szeretik egymást.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Na, várjál. Ez a nő a hivatalos asszony, de mellette lehet, hogy van pár szeretője is ennek a szép szál legénynek! :D

Domokos Endre János
Újságíró

“mi volt Andy motivációja, hogy elvette és nem csak szeretői státuszban tartja?”

Még a kérdés feltevésed is a szexista gondolatbűn határát súrolja. Gyorsan el is határolódom tőled. :)

A helyes válasz: az egymás kölcsönös megbecsülésén és tiszteletén alapuló őszinte szerelem.

common man
Olvasó
common man

Én iratnék egy jó házassági szerződést  ami mindkét fél számára nyerő szituáció.

common man
Olvasó
common man

Ha más is meg akar világosodni kövesse az utasításokat!                                                                                             1.Nézze a fenti képet alaposan 1-2 percig                                                                                                                     2.Ugorjon vissza a cikkre és olvassa el a vastag betűs szöveget.                                                                                 3.Térjen vissza a képre és mindent érteni fog.(megvilágosodik)

common man
Olvasó
common man

Én is ismerem azt a fáradtságot amikor a zárt ajtókon és fülre szorított párnákon akadálytalanul áthaladó csecsemőhang ébreszt többször is egy éjjel,de nyilván nem erről az időszakról beszélek.Ekkora baknyulak azért nem vagyunk.A kérdésem:ha a nő valamilyen megfelelési kényszer folytán annyira el akar mosogatni,rendet rakni és így tovább,ugyanez a megfelelési kényszer miért nem vetődik fel a szex irányában azzal az emberrel akit ő választott, akit szeret(ett?) aki a világon a legjobb az egyetlen volt és aki értetlenül áll ,hogy mi a baj mikor ő nem iszik,nem lóversenyezik stb.stb.nem változott olyan irányba ,hogy ezt érdemelné.Ekkor teljesen logikátlanul logikusan kezd gondolkodni és azzal a hülyeséggel próbálkozik ami ugyan poénos de sajnos igaz.(az előző kommentben)

Delin
Olvasó
Delin

A kerdes, hogy a takaritas valoban megfelesi kenyszer-e vagy csak kifogas a szex ellen? Ha valami perverzio folytan ez regen is prioritas volt a nonel, akkor ez ugymond vele jar, ha nem es regen mukodott a szex, akkor valaminek tortennie kellett a kapcsolatban amiert mar nem vonzodik a ferfihoz es inkabb takarit (ez azert eleg sulyos allapot). Latatlanba nem lehet megmondani mi/ki valtotta ezt ki, de valoszinuleg nem egy nap alatt tortent a dolog es voltak/vannak egyeb kiserojelensegek is.

common man
Olvasó
common man

Mert azt megértem ,hogy a gyerek megelőz a rangsorban de azt nem tudom megérteni ,hogy a mosatlan edények és a szaros gatyák mikor húztak el mellettem.

Domokos Endre János
Újságíró

Azért nem érted, mert nem vagy olyan, mint Andy. :)

common man
Olvasó
common man

Majd 70 évesen,a célt már kitűztem.

Domokos Endre János
Újságíró

A megfelelően kidolgozott felsőtest felépítése, az empatikus, együttműködő személyiségjegyek elsajátítása sok időt vesz igénybe, így ez reális célkitűzésnek tűnik. De Ms. Zeta-Jones várható hálája mindenért kárpótolni fog… :D

Dan
Újságíró

Common man,

“de azt nem tudom megérteni ,hogy a mosatlan edények és a szaros gatyák mikor húztak el mellettem.”

Amikor hozzád vágta őket, de neked sikerült kitérned a röppályájuk útjából! :D

Koriander
Olvasó
Koriander

tegnap óta ezen agyalok, hogy ok. hogy ez ilyen nőmagazainos tanács, de vajon mennyire általános ez, hogy a férfi alapból a rendetlenebb?
csak ha a kollégiumi időszakra gondolok, a srácoknál mindig rend volt, lányoknál kevésbé.

Aldo
Újságíró

A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar
Minden kapcsolat, házasság tudatos vagy tudatalatti szexuális vonzalommal indul el. Leegyszerűsítve a férfi meg akarja dugni a nőt,  nőt meg meg akarja dugatni magát. Minél előbb, minél többször. Sok nő szereti a szexet fegyverként használni, amivel lehet zsarolni, manipulálni, irányítani a férfit. A csúcskategóriás férfiakkal nyilván nem nagyon lehet ezt megtenni, nem is merik, a gerinctelen papucsokat nem is viselik el hosszútávon, így marad a férfiak széles rétege, akik vagy fejet hajtanak, elmennek prostizni, vagy helyreteszik az asszony. Az utóbbi célszerű már az elején elkezdeni. Ráadásul a szexuális vonzalomnak nagyon fontos összetartó ereje is van. Amúgy sok fórumon fellelhető a sirám ellenkezője is: a férjem, pasim nem akar dugni. Persze ahelyett, hogy megbeszélné vele, telesírja a netet. Ilyenkor általában a hozzászólók lehordják a férfit mindenféle impotens balfasznak, majd azon nyomban felajánlják a szolgálataikat.

A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon
Igazi mártirkodás, hogy milyen szar nőnek lenni. Sok esetben ha segít a férfi, akkor megy egy férfiatlan lúzer lesz a csaj szemében.

A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel
Erről volt egy cikk itt korábban. Kisfiús férfiak, vagy valami ilyesmi volt a címe. Ott hosszan ki lett fejtve, hogyha egy férfi olyan hobbival (videojátékozás, makettezés, ólomkatona-gyűjtés, fotózás stb.) rendelkezik, amiből a nő nem tud semmilyen hasznot húzni, akkor azonnal beindul a rinyálás, meg a leválasztás a hobbiról, pedig az is is ugyanúgy a férfi életének és személyiségének része. Arról ne is beszéljünk már, hogy mik is az ún, női időtöltések: műkörömépítés, segg meresztés a plázákban, rosszindulatú pletykálkodás stb. Ezek ugye mennyivel hasznosabb tevékenységek.

A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul
Egy bizonyos kérdésfeltevős oldalon naponta érkezik vagy 10 ilyen pornó hisztis kérdés. De nem ám az éretlen tinipicsák teszik fel, hanem sokszor elvileg érettebb nők is. EZ valóban kapcsolódik a szexel való zsarolás részhez. A pornó sokszor erre a megfelelő ellenreakció. Sok nő nincs tisztában, vagy leszarja a férfiak szexuális igényeit és nem képesek megemészteni azt, hogy:
a) a férfinak úgymond szórni kell a magokat és simán kereshetne más nőt is a pornó helyett
b) mit zavarja, hogy kicsapja szabad idejében a pornóra, ha egyszer nincs vele? HA ez nem megy a szexuális élet rovására, akkor nincs baj
c) nem kéne a szexet valami jutalomfalatnak tekinteni, amiért véresen melózni kell.
d) arról se kéne elfeledkezni, hogy a nők ugyanúgy néznek pornót, hiába hazudják az ellenkezőjét, de idióta, sablonos szappanoperákat biztosan, hogy a szürke 50 és ehhez hasonló ocsmány ponyvák fogyasztásáról már ne is beszéljünk. Ezek mennyivel jobbak, mint a fent említett pornó?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A videóért külön like:)

Aldo
Újságíró

Igen, sok 40 feletti nő már amúgy is ritkábban akar dugni. Egyrészt a kora miatt, másrészt már neki sem nedvesedik be apura. Apu talán még dugna, de ebben a korban már fárasztó csajozni, és amúgy is nehezen szedne össze egy 20-as csajt. Marad hát a pornó. Kiveri, jól érzi magát, addig se nyaggatja anyut. A gond csak annyi, hogy anyu ezt személyes sértésnek veszi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A gond csak annyi, hogy anyu ezt személyes sértésnek veszi.

Jogosan:), mert nem elég, hogy szemétszexmániáséscsakafarkavezérlimocskosdisznó, hanem még a pórázt is próbálja lefeszegetni a nyakáról…. a perverz állatja:), hogy ilyen alantas dolgokhoz folyamodik….

Bezzeg, neki “ilyesmire” nincs szüksége, mert ő rendes nő….. meg amúgy is, fordított esetben azonnal lenne, aki dugja, nem kellene neki a pornóra fanyalodni :)

 

Reszet Elek
Újságíró

“A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar” – A nők butábbik részének azt kellene megértenie, a férfiak a kötődést, a törődést, önnön valójuk kapcsolaton belüli fontosságát a szexuális együttléten keresztül élik meg. Ha nincsen szex, nincsen kapcsolat sem. A kapcsolaton belül a a férfinak a szex olyan, mint a figyelem megvonása a nőtől. Érdekes módon a feminácik ez utóbbit a kapcsolati erőszak egyik formájaként hirdetik fennen, míg a szex megvonását természetesen szabad döntésnek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy az év vége se teljen el “okosságok” :) nélkül:

http://www.life.hu/intim/20171229-igy-lesz-igazan-izgalmas-a-szexualis-eleted.html

T_T
Olvasó
T_T

Jó észrevételek, de ezeket  a hisztiző oldalakon is le szoktad írni?

A pornónál viszont írnék egy kiegészítést: azért is nézzük, hogy ihletet szerezzünk+a jó csajok beindítanak. Ez főleg az ellaposodásnál probléma. Kell valami, ami feltüzeli a férfit + ihletforrásnál is fontos. Főleg, ha a nő teljesítménye egy 0. Nem mindig lehet  szakítás a legjobb alternatíva. Főleg családos embereknél.

-
Olvasó
-
Hunn
Újságíró

Én ennek a Szabadfogás című tévéműsornak ezt a részét, aminek az apropóján az Aristo cikke született, a TV-ben láttam. Mit mondjak, a műsor nézése közben sem változott meg a feministákról és a lámpavasról alkotott markáns és heves véleményem.

Reactor
Újságíró

“A férjem (barátom, pasim stb.) mindig csak dugni akar”

Az egyik leggyakoribb női nyavalygás. Igen, szépségem, kapaszkodj meg, a férfiak szexelni akarnak, nekik fontos a testiség. Ha olyan férfi a vágyad, aki hozzád se ér, ismerkedj aszex, impotens, vagy meleg pasasokkal, semmi nem tiltja meg. Kérdés, hogy szex nélkül mi értelme a párkapcsolatnak, inkább fiúbarátokat kéne keresned akkor, mint társat, de hát ez nem a mi gondunk.

“A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem segít otthon”

Ez jogos lehet, ha a férfi tényleg semmit nem csinál, csak tesped. Egyébként mióta a jelentősebb feladatokat mind átvették a gépek, azé’ nem olyan gyilkos a házimunka, mint 100 éve volt például. Azt sem gondolom, hogy minden nap tüchtigre kéne pucolni a lakást – felmosni, felsöpörni, porszívózni bőven elég havonta is egy átlag házban. A vasalást például, úgy ahogy van, fölöslegesnek gondolom. Oké, mosni valóban kellhet hetente-kéthetente.

“A férjem (barátom, pasim stb.) semmit sem keres”

Ez is lehet jogos, a parazita élősködő ugyanolyan gusztustalan férfiban is, nőben is. Itt az arányok a figyelemreméltóak: 1 pénzvadász pasira jut másik 500 pénzvadász nő – szimplán mert az átlagpasas nem teheti meg, az átlagnő viszont ekkora férfitöbblet mellett simán.

“A férjem (barátom, pasim stb.) nem tud bánni a pénzzel”

A SAJÁT pénzét arra költi mindenki, amire akarja. Ha a férfi új laptopot, WoW előfizetést, vagy robbanóanyagot vásárol a keresetéből, az az ő dolga. Az persze más, ha a nő pénzét is magára költi.

“A férjem (barátom, pasim stb.) állandóan pornót néz, meg nőket bámul”

Az persze rendbe van, amikor a nő néz nyálas romantikás filmeket, képzeli maga mellé az adott filmsztért, és férfiakat bámul. Kettős mérce foreva. A romantikus filmek se térnek el sokban a pornótól, csak ott a stáblista után van a nyalifali.

Abban meg semmi veszedelmes nincs, ha a férfi megnéz más nőket is. Hűséget fogadott, nem vakságot. Ezen fölösleges kattogni: ha hűséges, úgyse csalja meg a barátnőjét/feleségét, ha meg hűtlen, akkor úgyis talál alkalmat a megcsalásra.

Balton
Olvasó
Balton

Rinya, lvl1000
https://wmn.hu/vim/49217-ferfi-aki-nem-tudja-hogy-mit-akar–nekem-miert-csak-ilyen-jut

Csak én érzem úgy, hogy a férfiak egyre kevésbé tudják, mit szeretnének a nőktől? – nem, nem csak te még 100000 kortársad is látja, hogy a férfiak a hibásak.
Ej, büszkeség, rég elvesztettelek már! – ló…szt, vesztetted le, megvan az még csak most már görcsös,
Harmincnyolc éves vagyok. Igen, közel a negyven. Nem, még nem szültem.- van egy rossz hírem, valószínűleg már nem is fogsz, azért reménykedj csak…
De az istennek se’ találok olyan valakit, akivel klappolnának is a dolgok, és hajlandó is lenne megállapodni. – itt kezdődik, az okát még egyetlen egy félmondatban sem fogja magában keresni.
Miért ilyen bizonytalanok a férfiak? – a te generációd növesztett f…szt, egyébként ez a férfiakat nem elbizonytalanítja, hanem bizonyosak lesznek hogy te nem kellesz nekik
Netán megijednek egy csinos, eszes nőtől- gondolom megvan a 2 diplomád ahogy kell, mi?, hogy kevesek lesznek neki, vagy túl sokat vár majd cserébe azért, amit adni tud? – 38 vagy bammeg, kb. a 49. kapcsolatod után, EZ az ijesztő, vagy legalább is meggondolandó
És az is lehet, hogy csak én vagyok különösen peches. – leállt a körhinta, ez nem pech, csak tudod az idő a vén lókötő az rajzolt rád már egy-két mintát
Már az első szerelmem is cserben hagyott. Évfolyamtársak voltunk a gimiben. Két évig fűzött, vagánykodott, tette az agyát, a barátnőimet majd szétvetette az irigység. – alfaözvegy…
Bazdmeg ez 20 éve volt, érteeeed 20 éveeeeeeeeeeeeeeeeee, ÉS MÉG MINDIG ITT TART…
A húszas éveimet végigpörögtem. Egyetem, bulik, munkahely, bulik, vidám, felhőtlen facérság, bulik. – faszkörhinta
még az egyéjszakás kapcsolatokba is beleálmodtam a folytatást – bazdmeg ez elmebeteg…
Én őszinte akarok lenni és egyenes. Ha ez nem kell a férfiaknak, akkor ne kelljen. – nem az nem kell, hanem hogy a világ kiélt rongya vagy, ez kb. a Babiloni Szajha után jön
Volt olyan is, hogy én szakítottam, különben… De ez is azért történt, mert a pasi totojázott… Elszarakodtunk vagy öt évet így… Végül szakítottam vele. Feltettem mindent egy lapra, gondoltam, így át tudja gondolni, mennyit érek neki… Egy év múlva apa volt. Csak nem az én gyerekem apja. Fogalmam sincs, mit látott meg az új barátnőjében, amit bennem nem talált. – gondolom az tizedannyi faszival ba…ott mint te, vagy legalább is jobban titkolta.
Pedig szerelmesek voltunk egymásba, úristen, milyen szerelmesek. Volt egy időszak, amikor mindennap azzal búcsúztunk el, hogy „majd holnap tisztázza a dolgokat a feleségével, és új életet kezdünk”. De erre sosem került sor. – amúgy kérdem, a nők elmebetegek?? A nyaggatásnak viszont az lett a következménye, hogy felszívódott. – naná

Mert mindig ugyanaz a nóta, nem kellek eléggé. Nem kellek eléggé ahhoz, hogy elváljon, leváljon, felnőjön, kimondja, lemondja, feladja vagy egész egyszerűen csak eldöntse, hogy kellek vagy sem igazán. – elment az idő, elmúlt a virág, lassan eliramlik az élet is, egyzser ha máskor nem a halálos ágyadon, mond már ki magadnak, hogy TE basztad el, NEM MÁSOK…

És a végére egy komment:
Ajánlom ezeket az írásokat: http://noititkok.com, vagy az örökbecsű Minden férfi disznó, amíg másnak nem bizonyul című könyvet. Sok az átfedés a kettő között, nyilván mert afféle évezredes alapigazságokat mondanak ki. – igen pesze, remélem zsófika a macskáid leeszik majd az arcodat…

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Facebookon a hosszaszólások is érdekesek, helyeselnek egymásnak meg a szokásos a külföldi férfiak a jók. :D

Balton
Olvasó
Balton

Atyaisten, baszki 0 önreflexió, de igazolom saját magamat “nem csak te még 100000 kortársad is látja, hogy a férfiak a hibásak.”

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

A hab a tortán a fehér lovag :D

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

hm lehet egy kicsit megkavarom az állóvizet :D

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista
sRPd
Olvasó
sRPd

Turbó fokozatra pörgette a hörcsögöt. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
wittukind
Olvasó
wittukind

szerintem az “unatkozás”-ba.