0 megosztás

Akik számára még a kurválkodás is morális magaslat lenne

Aki egy kicsit is ismeri a hazai celebvilág működését, a #metoo-kampány kezdetén már biztosan tudta, hogy soha nem látott intrikáknak és belső leszámolásoknak leszünk hamarosan tanúi. De talán a legelőrelátóbbak sem számíthattak arra, hogy végül a „zaklatott áldozatok” olyan nők közül kerülnek majd ki, akik az elmúlt években minden alkalmat megragadtak, hogy ízléstelen magamutogatással, prosti stílusban tülekedjenek előre.

A hazai #metoo-kampány egy sajátos evolúción ment keresztül. A Sárosdi Lilla nevével fémjelzett lejáratókampány a rivális színház rendezője, Marton László ellen kezdetben valóban sok nőt elragadott. Annak ellenére, hogy az állítólagosan lelkileg megsérült középkorú asszony egy feltűnő átéléssel alakított szerepben duplafaszveréssel brilliroz meztelenül, mégis sokan hiteles áldozatnak vélték, és népszerűsége sokakat bátorított arra, hogy ők is előálljanak a maguk kis élménybeszámolójával. A Facebook-on így minden metoo-zó nő egy kicsit celebnek érezhette magát, akire most ha nem is sokan, de legalább az ismerőseik felfigyelhettek egy lehorgadt szájú szmájlifej vagy egy együttérző buksi-simogatás erejéig. Azt pedig senki nem gondolhatja komolyan, hogy ennél több lélektani segítséget remélhet bárki a feltűnősködéstől, hiszen láthattuk, hogy a sajtószereplés sem eredményezett soha semmi mást, mindössze azt, hogy bazári látványosságként mindenki megcsodálhatta az „áldozatokat”. Valódi segítségről egyetlen nyomorult történetet sem ismerünk, még olyan esetben sem, ahol szembetűnő volt, hogy nem valamiféle poszttraumás sokktól, hanem valójában több évtizede elhanyagolt neurózistól, depressziótól szenved valaki.

Ahogy az lenni szokott, idővel egyre keményebb tartalmakra lett szükség a figyelem fenntartásához. Ezért jön most kapóra a végképp elbulvárosodott sajtóvilágnak, ha a trashcelebek is beszállnak a tömeghisztériába.

bauko-eva-csocsok

Baukó Csöcsike Éva a melleit mutogatja az “Ezek megőrültek” című tv-showban. Vajon nem traumatizálódott attól a szexuális zaklatástól, amikor pénzt ajánlottak neki azért, hogy ország-világ elé kitegye a csöcseit?

A valóságshow-k hősnőinek beválogatási szempontjaival kapcsolatban már régóta nincsenek illúziói senkinek sem. Az elmúlt évek híradásaiból pontosan tudjuk, hogy jelentős részük egyenesen prostituáltként, pornósként vagy ilyen-olyan egyéb szexmunkásként kereste mindig is a kenyerét. A Velvet egy 2011-es cikkében 14 szexmunkást számolt össze a kukkolóshowk világából, de azóta minimum még egyszer ennyit a listához lehetne írni.  Jó előre kalkulálható az is mindig, hogy a szexmunkás múlt műsor idején történő leleplezése jelentős plusz látogatottságot hozhat majd. A társadalom legalsóbb néprétegeinek gyártott műsorokban utazó tévétársaságok és a gátlástalanul magamutogató, olcsó nők frigye törvényszerű: pénzért mindketten bármire képesek. Ha tehát jól végig gondoljuk, nem meglepő, hogy a #metoo-kampány legzajosabb részének főszereplői is valóságshow-celebek lettek.

Szükségszerű, hogy ezek a pénzért a testüket mutogató nők olykor keményebb ajánlatokat is kapnak. Elvégre soha sem gondolnánk, hogy akad közöttük olyan is, aki hamburger szaftot csorgatva, közönséges ribancokat megszégyenítő módon a csöcseivel is hajlandó autót mosni egy tévéműsorban (lásd Baukó Éva ritkaszép alakítását itt), ha nem ajánlják fel neki soha a csodás lehetőséget. Örülhetnek a kukkolóshow-producerek, hogy még nem metoozták meg őket alaposan. Habár ötletet nem szeretnénk adni, de a népnyelv azt mondja, ami késik, az nem múlik. Mindenesetre Havas Henrik, aki luxusprostituáltak, pornósztárok és más szexmunkások sztorijaiból írta könyveinek egy részét (így a munkakapcsolat mellett szinte szükségszerűen barátkozott is velük), már nem úszhatta meg. Pedig aligha vet fel bármiféle morális aggályt, ha esetleg Havasnak valóban megtetszett valamelyikük és valamiféle szexuális együttlétet kezdeményezett velük. Tegyünk rendet a fejekben abban a tekintetben is, hogy sem Havasnak, sem másnak nem kötelessége királynőknek kijáró protokoll szerint társalogni az erotika kiállításokon, sőt még Dubajban is jól ismert szexmunkásokkal.

Baukó Éva, az alkohol- és kokain elvonókúrát is megjárt kukulóshow-celeb, aki a mocskos száján és a rendszeresen kilógatott csöcsein kívül soha semmiért nem volt még érdekes, november közepén még így jelentkezett be egy újságinterjúban: „Szeretnék visszatérni a kép­ernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki”. Aztán három hét sem telt el, és a Facebookon bejelentette, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálták. A posztban még nem nevezte meg zaklatóját, de aztán az Indexnek telefonon elmondta, hogy Havas Henrikről van szó, akinek pár hónapon át a személyi asszisztense volt. Függetlenül attól, hogy a valóságshow-celeb egykori szeretője, a szintén ebből a körből ismert Nagy Alekosz világosan elmondta egy általa közreadott Youtube videóban, hogy „a TV2 felbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről”, a balliberális ATV mégis elhitte Baukónak, hogy „traumatizálódott” és Havast ki kell rúgniuk. Jól jelzi az ATV oknyomozó újságíróinak oknyomozó képességét, hogy mindenféle fenntartás nélkül fogadták el annak a csöcsvillantó celebnek a sztoriját, aki pár hete még szomorúan jelezte, hogy őt sajnos (sic!) nem molesztálta senki sem. És hogy Baukó Csöcsike „tragédiája” még egyértelműbb legyen, a Magyar Nemzet érdeklődő kérdésére így reagált: „Köszönöm a megkeresést! De ez a kocsma bezárt! Értem én, hogy még egy pohár sör, de sajnos későn jöttetek, a bulinak már vége! A standot lezártuk. Viszlát.” – Íme, így standol a megkavart botrány söntéspultjánál egy „traumatizált” nő.

Hasonló „áldozat” tűnt fel egy másik valóságshow-hős, Molnár Anikó személyében is. Nála Havas korábban egy Facebook-posztjával húzta ki a gyufát, amikor azt írta: „Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!” Szerencsétlen Havas akkor még nem is sejthette, hogy egyszer majd #metoo kampány is létezni fog, amelyben ezért a mondatáért bosszúból „szexuális ragadozónak” fogja titulálni őt az a Molnár Anikó, aki korábban hol erotikus filmben szerepelt egy négerrel, hol pedig az erotika kiállításon „szeretkezett nyilvánosan partnerével. Molnár Anikónak a személyes bosszúvágyon túl is időszerűnek tűnhetett előrukkolni egy ilyen végső fordulattal, miután már a molett-szépségversenyeken sem sikerült labdába rúgnia. Mindenesetre nekünk az lenne a dolgunk, hogy szépen elhiggyük, hogy a faszon pörgésből showműsort csináló Molnár Anikó lelkét összetöri, ha egy vibrátort kap Havastól ajándékba. Most már egészen biztos, hogy ezek hülyének néznek minket.

molnar-aniko-pina

Molnár Tetováltpuncika Anikó baszást imitál saját gyártású szoftpornó filmjében. Vajon nem traumatizálódott attól, hogy az ő érzékeny pszichikumával és királynői ízlésével négerfaszon vonaglással kereste a mindennapi betevőt?

Sajnálatos módon akadnak olyanok, akik ezeket az egyébként felettébb számító nőket pusztán szexmunkás státuszuk miatt hajlandóak áldozatnak tekinteni. Közéjük tartozik sajnos Puzsér Róbert is, aki több megszólalásában áldozatként láttatta a médiavilág szexmunkásait. A logika törvényszerűségei gyakran sodorják Puzsért a Férfihang.hu szerzőivel egy platformra, ahogyan azt maga is konstatálta többször, de ezt most igencsak benézte. Arról most szó se essék, hogy Puzsér Róbert boldog lehetne, ha egy minden idegszálának megfeszítésével átdolgozott munkanap végén egyszer végre annyit kereshetne, mint ezek a szexcelebek egyetlen röpke csöcsvillantással. Koncentráljunk inkább csak arra, hogy ezek a nők cselekvőképes felnőtt emberek, akiknek a döntéseiért senki mást nem terhel felelősség, csak saját magukat. Ha a csöcs- és pinamutogatáson kívül soha semmihez sem értettek és úgy döntöttek, hogy hajlandóak az ezzel bezsebelhető szép summáért médiakurvának állni, akkor se ők önmagukat, se fogadatlan prókátoruk ne próbálja áldozatként exponálni őket. Puzsér ráadásul sajnos abban a tekintetben is melléfogott, hogy azok után, hogy szerzőtársával, Farkas Attila Mártonnal közösen egy remekbe szabott humoreszket írt a szűzkurvákról, most még akkor sem ismeri fel a szűzkurva legszámítóbb és legközönségesebb prototípusát, ha közvetlenül az arcába nyomja termetes csöcseit és egy mélyinterjúban kijelenti, hogy Ha én elmegyek szórakozni, sosem fizetek. A pasik mindent állnak. A szép lányok ingyen kapják a kokaint”.

Ha ezeknek a nőknek létezik bármiféle emberi drámájuk, akkor az egyben a modern nő drámája is. Azt gondolják, hogy mindent megtehetnek, mindent az utolsó cseppig kifacsarhatnak az életből. Visszaélhetnek a vonzerejükkel, a testükkel, megmagyarázhatják maguknak, hogy amit csinálnak, az nem is kurvulás, és elhitethetik önmagukkal, hogy amikor végül kivénhedve leszállnak a faszkörhintáról, akkor majd még mindig kijár nekik a „kisasszony” megszólítás, és amit addig a „szereplésnek” elhazudott kurvulásért kaptak, azt majd ingyen is megkaphatják. Így a hazai #metoo-kampány napjainkra odáig züllött, hogy a jellemükön túl immár külsőre is visszataszítóvá vált ex-trashcelebek próbálnak önellentmondásoktól hemzsegő élménybeszámolóikkal visszakerülni a rivaldafénybe. Teszik mindezt úgy, hogy immár extralight szexuális szolgáltatást sem nyújtanak. A szűzkurvák immár a kurvaság látszatát sem akarnák fenntartani; a tegnap szexceleb ribancai csöcsvillantó póz helyett mára már inkább áldozati pózba vágják magukat és extrapénzért nyújtják a markukat. Azoknak az ideje jött el, akik számára még a kurválkodás is morális magaslat lenne, hiszen a prostituáltak legalább adnak is valamilyen szolgáltatást a pénzért, nem pedig mások tönkretételében utaznak. A „szexuális ragadozó” létére igencsak jótékonyan elfogult Havas Henriknek sem sikerült helyén értékelnie ezeket a nőket, mert  korántsem igaz, hogy nehéz mesterség az övéké”, hanem még karrierjük végnapjain is olyan vérlázítóan könnyű, amilyen könnyedséggel egyetlen hét leforgása alatt lerombolták Havas évtizedek alatt felépített karrierjét.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


172
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
154 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
DeadpoolKoriandercommon manT_TGejza Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha ezeknek a nőknek létezik bármiféle emberi drámájuk, akkor az egyben a modern nő drámája is.

Pontosan.

Azt gondolják, hogy mindent megtehetnek, mindent az utolsó cseppig kifacsarhatnak az életből. Visszaélhetnek a vonzerejükkel, a testükkel, megmagyarázhatják maguknak, hogy amit csinálnak, az nem is kurvulás, és elhitethetik önmagukkal, hogy amikor végül kivénhedve leszállnak a faszkörhintáról, akkor majd még mindig kijár nekik a “kisasszony” megszólítás, és amit addig az elhazudott kurvulásért kaptak, azt majd ingyen is megkaphatják.

Itt egy picit pontosítanék, nem csak gondolják, hanem tudják is.

 A párhuzam szoros: a hazai #metoo-kampány napjainkra odáig züllött, hogy a jellemükön túl immár külsőre is visszataszítóvá vált ex-trashcelebek próbálnak önellentmondásoktól hemzsegő élménybeszámolóikkal visszakerülni a rivaldafénybe. Teszik mindezt úgy, hogy immár extralight szexuális szolgáltatást sem nyújtanak. A szűzkurvák immár a kurvaság látszatát sem akarnák fenntartani; a tegnap szexceleb ribancai csöcsvillantó póz helyett mára már inkább áldozati pózba vágják magukat, és extrapénzért nyújtják a markukat.

Mert megtehetik, klasszikust idézve „van rá fizetőképes kereslet”, a manginák „hadai” a (számukra nem létező/elérhető ) pina reményében beállnak „lefetyelni”….

Azoknak az ideje jött el, akik számára még a kurválkodás is morális magaslat lenne, hiszen a prostituáltak legalább adnak is valamilyen szolgáltatást a pénzért, nem pedig mások szenzációhajhász tönkretételében utaznak.

„Pandóra szelencéje”- nem voltak (annyira:) hülyék az ókoriak sem………

 A „szexuális ragadozó” létére igencsak jótékonyan elfogult Havas Henriknek sem sikerült helyén értékelnie ezeket a nőket, mert korántsem igaz, hogy „nehéz mesterség az övéké”, hanem még karrierjük végnapjain is olyan vérlázítóan könnyű, amilyen könnyedséggel egyetlen hét leforgása alatt lerombolták Havas évtizedek alatt felépített karrierjét.

 Egyrészt Havas „mérce” a médiagecik közt, talán ezért (is) azt hitte a barom, hogy érinthetetlen, és ugye, elsők közt kezdte verni magát a metoos szarsággal (http://www.ferfihang.hu/2017/11/04/havas-tanar-ur-metoo/) és látjuk, hogy milyen „gyönyörűen” (és jogosan) rábaszott, megérdemelten:)

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Puzsér kimondja amit gondol és nem lehet semmilyen skatulyába tenni.
Ha feministának mondja magát, akkor épp a feministákat bomlasztja belülről.
A szilikonkurvákat is lehet védeni, mert sokezer hímnek feláll a farka rájuk. Nem tartozok közéjük, mert nem bírom a műanyagot, pl kondom termék. Ez a fogyasztói társadalom. Én egyszer csaltam meg a nőmet egy kurvával (lebuktam, mert a prosti ellopta a barátnőm parfümjét) és a mai napig azt állítom szexuális szolgáltatást vettem igénybe, nem csaltam meg senkit, a nőm nem így gondolja, pedig aki kurva az kurva. Pénzért szolgáltat.

Más. Kimondottan nem értem miért nem ír feminista kritikát egyetlen magyar ember se a 800 milliónál több forint jegybevételt termelő Kathleen Kennedy féle új Star Wars filmről. Nem vagyok annyira jó angolból és ezt nagyon lefordíthatná valaki mert egyetlen hasonló magyar cikket se találok az interneten:

http://www.returnofkings.com/143961/star-wars-the-last-jedi-is-one-of-the-worst-films-of-the-decade

“For example, all of the leading generals in the Resistance are women”

Tényleg csak a szemfülesek veszik észre, hogy kinyírják azokat a férfi példaképeket akiken felnőttünk és maradnak a bohócok? Hant megölik, Luke öngyilkos lesz. Leia hercegnő aki mostmár tábornok (a valóságban ő viszont meghalt tavaly a drogfüggőségétől) meg azt is túléli ha kilökik az űrbe?

Sokan mondják hulladék a Star Wars – Utolsó Jedik alkotás, de nem közlik egyenesen miért az. Például a Jedik lovagok voltak és Rey valamiért lány ezért a Jedi rendnek nincs már létjogosultsága. Ki kell halnia, velünk együtt.

The Mechanic
Újságíró

Lefordítottam, elküldtem az info@ferfihang.hu-ra.

common man
Olvasó
common man

Itt mi védve vagyunk mindig beugrik a 18-as figyelmeztetés.De ezeket szerepeltetik mindenféle egyéb műsorban, növelik a nézőközönség toleranciáját,ami tegnap lenézett elítélt dolog volt ma már követendő példaként van tálalva az arra még fogékony védtelen közönség elé.Aztán ugyanezek csodálkoznak , hogy kevés a női informatikus.Mi a fasznak annyit tanulni amikor celeb(kurva elegánsan) is lehet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aztán ugyanezek csodálkoznak , hogy kevés a női informatikus.Mi a fasznak annyit tanulni amikor celeb(kurva elegánsan) is lehet.

Nem ezért kevés a női informatikus….

common man
Olvasó
common man

Pontosabban arrébb tolja az átlaggondolkodást.(rossz irányba).Amúgy azelőtt voltak villamosmérnöknők ,fizika-kémia tanárnők,gépész sőt bányamérnöknők is.Persze akkor is kevesebben mint a férfiak.Ez a kevesebb informatikus csak önmagához képest értendő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosabban arrébb tolja az átlaggondolkodást.(rossz irányba).

???

Amúgy azelőtt voltak villamosmérnöknők ,fizika-kémia tanárnők,gépész sőt bányamérnöknők is.

ok, csak itt az a gond, hogy ezen “foglalkozásoknak” nincs “nemük”, vagy ha igen, akkor az férfi….,

Persze akkor is kevesebben mint a férfiak.Ez a kevesebb informatikus csak önmagához képest értendő.

Ha jól értem, akkor a több “férfias nőt” hiányolod?

 

common man
Olvasó
common man

Nem jól érted. A bányamérnöknő egyébként egy tízpontos bombázó volt de leragadtál.Akkor az egészet vonatkoztasd női (szerinted is) foglalkozásokra mondok egyet szövőnő.Akik női foglalkozást tanulhatnának nem fognak(átlagolva) mert azt látják ,hogy az überkurválkodás kifizetődőbb.És az ,hogy kevesebb a női informatikus és társai nem az én szívfájdalmam hanem éppen azoké akik amúgy ezeket a szennyeket a nyakunkba zúditják és aztán meg sírnak a következmények miatt .

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem jól érted. A bányamérnöknő egyébként egy tízpontos bombázó volt de leragadtál.

Unikornisokról/fehér kengurukról beszélsz, (statisztikailag is) mérhetetlen mennyiségben, és abból vonsz le bármit is……, mit is, milyen következtetést?

Akkor az egészet vonatkoztasd női (szerinted is) foglalkozásokra mondok egyet szövőnő.Akik női foglalkozást tanulhatnának nem fognak(átlagolva) mert azt látják ,hogy az überkurválkodás kifizetődőbb.

Ha bevállalja azt, ami vele jár, kinek, mi köze hozzá?

És az ,hogy kevesebb a női informatikus és társai nem az én szívfájdalmam

Ok, ha több női informatikus lenne, akkor az neked(bárkinek, a világnak, antifeminizmusnak/feminizmusnak stb. stb.) jobb lenne, vagy ez csak egy apropó volt hisztizni?

hanem éppen azoké akik amúgy ezeket a szennyeket a nyakunkba zúditják és aztán meg sírnak a következmények miatt .

Ki nem szarja le őket? Te sajnálod őket, vagy magadat, vagy kit?, érint téged?, jobb vagy rosszabb lenne az életed, ha a kívánalmaid szerint változna? ha esetleg igen, akkor miért? Vagy netán csak ventilláltál egyet, és ehhez ezt az ürügyet találtad?

common man
Olvasó
common man

Minden érint mindenkit még téged is csak különböző mértékben.Most akkor az a baj ,hogy levontam ja nem vontam le következtetést ?Amúgy meg miért állítod hogy az említett műsorok nézőközönsége unikornis elég sokan vannak  róluk beszéltem.Attól hogy sajnálom magam, őket vagy épp téged még beszélhetek róluk.Attól hogy leszarom a közelgő aszteroidát még beszélhetek róla.Éppúgy mint te.Amúgy szándékosan magyarázod félre amit az ember ír vagy tényleg nem érted?Vagy ez már az iskolarendszer hibája?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minden érint mindenkit még téged is csak különböző mértékben.

Ez ok, csak az innuitok idei „termése” milliomodrangú/rendű számomra

Most akkor az a baj ,hogy levontam ja nem vontam le következtetést ?

Hát ezaz, hogy ezt nem sikerült nekem megfejtenem…

Amúgy meg miért állítod hogy az említett műsorok nézőközönsége unikornis elég sokan vannak  róluk beszéltem.

Az unikornis a tízpontosbanyamérnökbombázóra vonatkozott…….

Innen ugorj neki újra…..

Attól hogy sajnálom magam, őket vagy épp téged még beszélhetek róluk.

Ahogyan az innuitok „terméséről”  is, csak épp semmi haszna sincs…..

Attól hogy leszarom a közelgő aszteroidát még beszélhetek róla.Éppúgy mint te.

He????

Te állítottad, hogy a celebkurvaság (annak „reklámja”) miatt kevés a női mérnök/informatikus….

Erre mondtam azt , hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz …..

Amúgy szándékosan magyarázod félre

„Maga rajzolgat itt nekem pinákat…..”:)

amit az ember ír vagy tényleg nem érted?

Eddig azt hittem igen, de most megkavartál:)…..

Vagy ez már az iskolarendszer hibája?

Inkább a celebkurváké…….

common man
Olvasó
common man

Tehát szándékosan érted félre.                                                                                                                             Szerkesztés: a szándékosan elhelyezett unikornis hibára rögtön lecsaptál tehát érted a mondatok jelentését.A többit szándékosan ferdíted,fordítod.Lebuktál, bedőltél.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem, az eredeti hisztit értettem, jeleztem is, hogy semmi értelme, a többi meg flood.

Szerkesztés:

Egyem azt a “nyúlkiugrató”, “okos” fejed:)

Attól még oltári baromság volt az eredeti állításod/hisztid is, meg a flood is, amit köré kerítettél.

Domokos Endre János
Újságíró

Inas koromban (réges-régen) volt egy szakrajz tanárom. Régi vágású, egyenes gerincű tanár ember, akinek a puszta megjelenése is tekintélyt sugárzott. A hangját sem kellett soha felemelnie, vagy egy nyaklevest kiosztania, mégis mindig rend volt az óráján. Különös ismertető jele volt a fentieken kívül, hogy trágár kifejezést sohasem hallottunk tőle az órán, mégis érdekesen és szellemesen adott elő. Az egyik szófordulata mindmáig megmaradt bennem, mert annyira jellemző a stílusára: “Mindig az erősebb kutya gyakorolja a szerelmet.” Amikor rezzenéstelenül komoly fejjel, nyugodt hangon (mintha csak a tórusz és a henger áthatási görbéjének megszerkesztéséről beszélne) előadta ezeket a benyögéseket, mindig könnyesre röhögtük magunkat és – mivel a hülyeség ragad meg az emberben a legjobban – megjegyeztük azt, amit a fejünkbe akart verni.

A cikk tartalma egyébként korrekt, jól mutat rá a lényegre.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az erősebb kutya is megeszi a fagyállós babapiskótát.

Domokos Endre János
Újságíró

Valóban. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Ha jól értem, ez egy udvarias kritika az írás szabadszájú nyelvi rétegével szemben. Abban én vagyok a hunyó. Egyébként tudatosan használt nyelvi eszköz, szerintem azon túl is van értelme, hogy levezeti az idegességem. ;) Varázstalanítani szükséges azt, amit ezek a nők csinálnak. Molnár Anikó nem “bűbájosan szerelmeskedik egy erotikus filmben”, ahogyan azt ő szeretné elhinni és elhitetni, hanem baszást imitál egy szoftpornóban, és a csöcsikék sem “megvillantják a bájaikat”, hanem szégyentelenül pénzért mutogatják a csöcseiket. Ugyanakkor jelzem, nem a szexualitást akarom varázstalanítani (az úgy jó minden szépségével és rútságával együtt, ahogy van), hanem a szűzkurva képmutatásról és önámításról lerántani a leplet.

(Remélem kedves Éva és Anikó, hogy földhöz is veritek dühötökben a seggeteket, amikor olvassátok.)

Domokos Endre János
Újságíró

Nagyon jól érted. :)

Egyébként annak, hogy az említett hölgyek – az általad elvárt módon – csapdossák a földhöz egyik fő bevételi forrásukat, szükséges előfeltétele lenne, hogy olvassák az írásodat. Ezzel – erősen felminősítve őket – olyasmit kívánsz tőlük, amire alkatilag képtelenek (hosszabb szöveg olvasása, értelmezése és az arra való önálló reflexió), mivel az érvényesüléshez nincs szükségük ilyen készségekre… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“duplafaszveréssel brilliroz meztelenül”

Bazmeg ez hányadékság, ilyenek minek élnek?

Domokos Endre János
Újságíró

Noha a cikkben említett érdemes hölgyek esetleges elvesztésével nem érné az emberiséget pótolhatatlan veszteség, mégis tömegigényt elégítenek ki. A tömegember azért imádja őket, mert
– irigyli az értékteremtő munka nélkül szerzett jövedelmüket, s úgy gondolja ez a lehetőség előtte is nyitva áll;
– a médiából áradó tömény és vegytiszta mocsok láttán az a gondolata támad, hogy ezeknél azért még ő is különb egy fokkal és ez kellemes érzéssel tölti el;
– az ilyen jellegű tartalmak feldolgozása nem igényel komolyabb szellemi erőfeszítést.

hunbagira
Újságíró

Nem cáfolva, amit írsz. De alapvetően a tömegigényt nem a tömegember alakította ki, hanem a főmédiagecik. A disznőkat sem kérdezik meg, hogy ma milyen moslékot szeretnének…egyálalán, hogy szeretik-e a moslékot.

Fogyasztanák ők az okosan feldolgozott shakespeare drámákat- arany balladákat, ha okosan lennének feldolgozva ÉS MÁS NEM LENNE…

Domokos Endre János
Újságíró

Ebben igazad van. Egyébként az sem véletlen, hogy az Evangéliumokban a tömeget gyakran hasonlítják “pásztor nélküli nyájhoz”:

“Amikor kiszállt és látta a nagy tömeget, megesett rajtuk a szíve. Olyanok voltak, mint a juhok pásztor nélkül. Sok mindenre kezdte őket tanítani.” (Mk 6,34)

A tömeg – noha ezt nem szereti beismerni – igényli a vezetést, a “pásztort”. De ez a “pásztor” éppúgy vezetheti a nyájat szakadékba, mint “gazdag legelőkre”. A tömeget éppúgy rá lehet venni (tömegmanipuláció) a jóra, mint a rosszra, csak utóbbira nagyságrendekkel könnyebb.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Akkor nem értem miért akarja minden politikai erő megszerezni eme dolog felett az irányítást és miért ilyen fontos az agitprop. :D  De nekünk is felesleges itt erőlködnünk hiszen ezen az alapon a férfitömegek természetes igénye nőközpontúság amit média csak kiszolgál. :) És a példát végtelenségig sorolhatnám..

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Zombi úr, a 3. pontban önmagadat cáfolod:

“Ha fel tudunk mutatni egy hiteles, erős, hatékony fejlődési modellt, akkor az emberek csőcseléke is arra fog menni. És talán idővel nem lesz már annyira csőcselék.”

A rendszernek érdeke a tömeg alacsony szellemi szinten tartása, mert úgy könnyebb manipulálni, irányítani és nem utolsó sorban a tudatlan, primitív ember olcsóbb munkaerő. A celeb-világ (és folyományai) iránti igényt mesterségesen gerjesztik, ahogy a különböző tömegcikkek utáni keresletet is.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Értem, tehát minden egyes változás alulról jön! Az “elit” nem avatkozik be. Éljen a vulgármarxizmus. :)

Az istenadta nép maga döntött, hogy pogányból (keresztény) lesz majd keresztényből kommunista. Nincs itt semmi látnivaló kérem.

Domokos Endre János
Újságíró

Rosszul látod a dolgokat, kedves Bagira. Nincs kulturális marxizmus, Frankfurti Iskola, nincs Bilderberg-csoport, sem Trilateriális bizottság, aki mást mond, az összeesküvés-elmélet hívő. Viszont – a fentiektől teljesen függetlenül – egy világtól elzárt, titkos wellness-hotelben a nők összegyűltek és megalkották a feminizmust, hogy össztársadalmi méretű shit-tesztekkel kényszerítsék térdre a világot. :)

hunbagira
Újságíró

Domokos Endre János!

 

Igen, a  szelektív összeesküvéselmélethívők nekem is a főkedvenceim. :)

Az istenadta nép kikövetelte a két kereskedelmi kanálistól a valóságshowkat, amikor még fogalma sem volt mi az. :) de kellett neki…

Domokos Endre János
Újságíró

Jómagam is dörgedelmes levélben követeltem az érintett csatornáktól a Való Világ és a Big Bráner elindítását. Szerencsére a Nőtanács pozitívan viszonyult a kérésemhez és utasította a két csatornát az általam óhajtott műsorok megalkotására. .D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Örülök, hogy tetszik, mi kifejezetten élvezzük. :)

(ha elolvasod a linkelt tanulmányt, ott azért találsz érveket is)

Félretéve a vérszívást (bár egy Zombi vérét szívni, azért mégiscsak valami, na!): a tüneteket nagyon jól látod, de a köztük fennálló összefüggéseket nem vagy hajlandó meglátni, mert az már “összeesküvés elmélet” lenne.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Zombi úr, leborulok a szellemi nagyságod előtt. Ezzel a jól irányzott, briliáns cáfolattal, miszerint

“Alighanem más fogalmaink vannak arról a fogalomról, hogy ‘tanulmány’.”

minden érvemet porrá zúztad. De ami végleg arra késztet, hogy végre megpróbáljak megbirkózni a 8. általános által jelentett kihívásokkal, az az utoljára mintegy 40 éve (egy homokozói vita során) hallott védhetetlen érv: “éppen én látom jól és te rosszul”.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

A linkelt írás saját. Mivel elég hosszú, ezért csak linkeltem.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

A linkelt írás saját. Mivel elég hosszú, ezért csak linkeltem.

Kedves Domokos Endre János, kommentjeidet olvasva már korábban is az volt az érzésem, hogy ismerős a neved valahonnan, de eddig nem tudtalak hirtelen hová tenni. Most már igen. :)

Isten hozott, örülök hogy egy újabb magyar érzelmű emberrel bővült az itt posztolók köre!

Domokos Endre János
Újságíró

Köszönöm. Örülök, hogy itt lehetek. :)

Hunn
Újságíró

A feminizmus egy kulturális marxista doktrína, melyet a zsidó faji politika hozott létre. A feminista ideológia a nők hipergám ösztöneire épít, ezért a nők az elmúlt évtizedekben magukévá tették a tanításait. A feminizmus így gyakorlatban egy gigantikus shit-tesztté vált, melyet a fehér, keresztény férfitársadalom csúfosan elbukott és bukik el a mai napig. Vagyis mindegyikőtöknek igaza van, amit mondotok az nem áll egymással ellentétben, hanem kiegészíti egymást.

Domokos Endre János
Újságíró

Ott a pont. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Talán, azért mint az áltlad ekézett feministáknak. :D Nem tudja, nem érdekli, nem akarja teljesen elpusztítani stbstbstb…

Mert négerek majmok és nem veszélyesek. Kínaiakra meg nem számított és nem annyira erősek (még) nehezebb is észrevétlen beépülni. :) De azért próbálkoznak derekasan. A nőstényeket már ott is -relatíve- sikeresen hülyítik.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

A kulturális marxisták kezében a feministák/melegek/bevándorlók éppúgy eszközök csupán, mint a marxista értelmiség kezében volt a “proletariátus” (ti. a felsoroltak alkotják az “új proletariátust”). A cél nem azon csoportok problémáinak megoldása, amelyeknek a “képviseletét” a mindenkori “haladó, forradalmi értelmiség” felvállalta, hanem a nyugati világ fölötti ellenőrzés megszerzése, ami napjainkra jórészt sikerült is. Az ENSZ, az EU mind az ő nótájukat fújja, az ő elveik alapján ítélnek meg egyes országokat. Ez nem összeesküvés elmélet, ez a szomorú valóság.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Azért, mert a gazdasági gyarmatosítás – konszerneken keresztül – még mindig olcsóbb, mint a háború és fölöslegessé is teszi az. Erre egyébként a kínaiak is rájöttek már, ahogy utaltál is rá. David C. Korten a Tőkés társaságok világuralma című munkájában nagyon szemléletesen leírja a folyamatot.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kína ugyanúgy a rócsildok zsebében van.
Megtámadták Afrikát, hogy Líbián át özönölhessen a sok hulladék.
A zsidóknak az az érdeke, hogy a fehérek eltűnjenek, nekünk meg az, hogy ők tűnjenek el.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

1. Kína ebben a nyugatot/Japánt másolja (ezzel kapcsolatban Korten mellett még Martin és Schumann könyvét ajánlom figyelmedbe).

2. A bevándorlókban a tőkés társaságok olcsó munkaerőt, a baloldal potenciális szavazót lát.

3. A mások által vívott háborúkon van az igazi haszon.

4. Nem értem, miért kínlódsz folyamatosan Afrikával. Ha valaki nem akarja elfoglalni Afrikát (megölni Bástya elvtársat), az már nem is jó összeesküvő?

Ahogy az sem világos, hogy a tudatipartól hogy jutottunk el a “zsidó összeesküvésig” (a kultúrmarxizmust – noha zsidó gyökerekkel bír – senki sem mutatta be “összeesküvésként”). Egyébként a hosszabb hozzászólásodban több ponton szinte szóról szóra azonos következtetésre jutsz, mint én a lefikázott irományomban (pl. áldozati lét, mint a kiváltságok forrása).
Kicsit olyan érzésem van, mintha szalmabábbal hadakoznál.

A felvetéseid, kételyeid – ha nem is tartoznak szorosan a kiinduló témához – azért kellően elgondolkodtatóak ahhoz, hogy ha végre eljutok odáig, hogy leporoljam a “nem tanulmányt”, akkor figyelembe vegyem a te szempontjaidat is. Trolltól is lehet tanulni.

Domokos Endre János
Újságíró

“Már csak azt kéne megtudni hozzá, hogy a zsidó háttérhatalomnak vajon miért is jó, ha kipusztítja azt a gazdatestet (fehér népesség), amiből elvileg élősködik, meg amelyikbe kiválóan el tud vegyülni.”

A kérdés jogos, bár költői. Miért jó az alkoholistának, hogy leissza magát a sárga földig? Miért jó a nőknek a feminizmus (kvóták, nekik kedvező családjog)? Miért jó a hatalmon lévőnek, hogy a végsőkig elnyomja, kizsigereli azokat, akiken uralkodik?

Az emberek többsége a rövid távú haszon reményében (avagy mámorában) hajlamos figyelmen kívül hagyni a hosszú távú következményeket. Jared Diamond Összeomlás című könyvében, amikor a húsvét-szigeti társadalom összeomlását elemzi (2. fejezet), hozzád hasonlóan felteszi a költői kérdést. mit gondolhatott, érezhetett az a húsvét-szigeti polinéz, aki kivágta az utolsó fát a szigeten?

Hogy mit érezhet a nyugat-európai gyalog zsidó, amikor az n milliomodik bevándorló érkezik a szomszédságába, arról szerintem már van fogalmunk. Már a zsidóságon belül is létezik egy nem kifejezetten hangos, de észlelhető rendszer-kritikus réteg, amely főleg az ortodox zsidóság soraiból kerül ki (nem véletlen, hogy Slomó szépen beállt Orbán mögé és némi arcrángás után a Soros-plakátokat is kósernek minősítette). Annál is inkább, hogy a kulturális marxizmus demográfiai hatásait már a zsidók is érzékelik (“a forradalom felfalja gyermekeit”): néhány évtizeden belül a zsidóságon belül az ortodoxok kerülnek többségbe, mert náluk még mindig 4-5-6-sok gyermek születik egy családba, míg a “progresszív” zsidóság nem szaporodik, így szépen lassan elfogy (erre többek között Pokol Béla is rámutat “Európa végnapjai” című könyvében).

Hunn
Újságíró

zombigyilkos, örülök a kérdéseidnek.

Már csak azt kéne megtudni hozzá, hogy a zsidó háttérhatalomnak vajon miért is jó, ha kipusztítja azt a gazdatestet (fehér népesség), amiből elvileg élősködik, meg amelyikbe kiválóan el tud vegyülni. 

Nem a teljes kipusztítás, hanem a maximális meggyengítés a cél, hogy soha többé ne tudjuk összeszedni magunkat és ellenük fordulni.

Meg hogy miért éppen nem a kínaiak meg négerek körében terjesztette el a kultúrmarxizmust, hogy őket pusztítsa vele, majd utána a terjeszkedő fehér népességben sokkal jobban tudjon élősködni.

A kinai kommunista pártot két moszkvai zsidó csekista alapította. Robert Mugabét a rodéziai zsidók, Nelson Mandelát és az ANC-t pedig a dél-afrikai zsidók támogatták.

2. Meg azt nem értem még, hogy miért engedik be ide a négereket. Meg pláne a muszlimokat. Rémlik, mintha a muszlimok sokkal jobban utálnák őket, mint amennyire idehaza az átlagember.

Ennek több oka van. 1. A muszlimok tengerében kell Izraelnek az ember, tehát több legyet ütnek egy csapásra. az egyik légy az, hogy sok zsidó alijázik Európából ha Allahék itt roncsiznak és a zsék veszélyben érzik magukat emiatt. 2. Tudják, hogy az “ellenségem ellensége a barátom” elve alapján az iszlámistákkal konfliktusban álló fehér, keresztény európaiakkal el lehet fogadtatni, hogy Izrael és a zsidók tulajdonképpen szövetségesük az iszlám terrorizmus ellen 3. Minél több iszlámista van Európában, annál biztosabb a keresztény-iszlám konfliktus, és annál kevésbé valószínű, hogy az iszlám terrorizmussal lefoglalt fehér ember a zsidók ellen fordulna 4. Ha minden szép és demokratikus, akkor minél kevesebb a fehér ember, annál kevésbé tudja, öntudatra ébredve, demokratikusan kiütni a zséket a hatalomból 5. egy Multikulti, identitás nélküli, kevert népességű társadalomban tulajdonképpen fel sem tűnik, hogy ők vannak hatalmon, és ha kiderül, az se számítana elvileg semmit.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

Zombi úr, újfent szalmabábbal verekszel. A számba adod a zsidó-összeesküvés elméletet (mert ugye azt a nácik szeretik, Adorno is megmondta) aztán elkezded bőszen cáfolni. Ha végigrágtad volna magad a “nem tanulmányon” ott erről nincs szó, az a kulturális marxizmus kialakulásával, eszmei hátterével és a modern társadalomra gyakorolt hatásaival foglalkozik. Azért is ajánlgatom oly bőszen figyelmedbe Korten és a német szerzőpáros műveit, mert ők is “az elitek lázadásáról” beszélnek, illetve a “húsz a nyolcvanhoz társadalom” kialakulásáról, nem “összeesküvésről” (ha ezt akarnám igazolni, Drábik János munkáit citálnám).

A kulturális marxizmus (vagy PC, ha úgy jobban tetszik) egyelőre csak a nyugati társadalmakat tudta megfertőzni (a Gramsci-féle “hosszú menetelés” a kulturális intézményeken keresztül), mert a liberalizmus (“felvilágosodás”) itt készítette elő számára a terepet. dr. Padányi Viktor “A nagy tragédia” című munkájában (nem egy könnyed olvasmány, de nagyon jó) a napjainkban kicsúcsosodó folyamatot a reneszánsz/humanizmus/reformáció háromságából eredezteti, ezek nélkül nem születhetett volna meg a liberalizmus, ami viszont a kulturális marxizmus előfeltétele.

Az, hogy az elmúlt másfél évszázad destruktív mozgalmaiban (pl. kommunizmus), szellemi irányzataiban (pl. Frankfurti Iskola) a zsidók bizonyíthatóan domináns szerepet játszottak, nyilván valamilyen sajnálatos félreértés következménye.

A XX. századi feminizmus bölcsőjét többek közt a kép bal oldalán látható hölgyemény (Clara Zetkin) dolgos kezei ringatták. A március 8-án esedékes terror napját is neki köszönheted, többek közt (a hölgy védelmére el kell azt is mondani, hogy a Valentin napért nem ő a felelős).

Kalman
Újságíró

A négereket meg az arabokat simán tudják az orruknál fogva vezetni. Minket, fehéreket sokkal nehezebb, mert ha egy fehérnek még a totális agymosás előtt a kezébe kerül a vezér könyve, akkor utána már nem tudják elhülyíteni. Sőt, néha olyan is van, aki utólag nyitogatja ki a szemeit.

The Goyim Knows.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért ne férne bele a multimocsok? A zsidók összeesküvése létezik.
Milyen öngyilkosságnak? Ők röhögnek a védett lakóparkjaikban.
Azért engedték ide őket, hogy elpusztítsák a fehéreket.
A koszlott-keleten is van atomfegyver izraelben, akkor oda miért is raktak az arabok közé?

Naooo
Olvasó
Naooo

“(nyilván, zsidókra fog szavazni a muszlim, mi? :D )”

Arra bizony, majd előszednek cigányosabb képű zsidókat nekik.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy ellenzik, az mind csak színészkedés.

Domokos Endre János
Újságíró

@Zombigyilkos:

Az, hogy a destruktív szervezetek, eszmék körül feltűnően sok a zsidó, még mindig nem összeesküvés elmélet, csupán egy tény (ahogy az is, hogy az illegális bevándorlók között a fentiekhez hasonló számarányban találhatóak muzulmánok). Hogy ezt a tényt ki hogyan értelmezi, milyen következtetést von le belőle, az ízlés/vérmérséklet/pártállás dolga (ma az “új jobboldalon” – Orbántól Vonán át Le Pen-ig – divat szeretni a zsidókat). És az, hogy te ezen felháborodsz, még nem cáfolat (a hisztitől Kohn Béla, Trockij, Rosenfeld [Rákosi], Lukács, Marcuse, Kohn-Bedit, vagy Soros, stb. nem lesz nem zsidó).

Az összeesküvés-elmélet feltételezi, hogy a felsoroltak tudatosan összehangolják a tevékenységüket, és egy bizonyos cél elérésére szövetkeztek (tehát van valamilyen formális vagy informális szervezetük). Ezt nem állítottam, mert nem tudom bizonyítani. Az viszont jól látható, hogy a kulturmarxisták (származástól függetlenül) a világon mindenhol hasonló szöveget nyomnak, hasonló eszközöket alkalmaznak (Gramsci bevált forgatókönyvét követik), akár van közöttük szervezeti kapcsolat, akár nincs.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

“A feminizmus egy kulturális marxista doktrína, melyet a zsidó faji politika hozott létre. […] Vagyis mindegyikőtöknek igaza van, amit mondotok az nem áll egymással ellentétben, hanem kiegészíti egymást.”

Én Hunn fent idézett gondolataiban még mindig nem látom az összeesküvés elméletet. Senki nem beszélt szabadkőművességről (én pl. azért nem, mert nem találtam olyan forrást, ami a szabadkőművesség és a Frankfurti Iskola kapcsolatát bizonyította volna), senki sem állította, hogy kultúrmarxista csak és kizárólag zsidó lehet. Hunn nagyjából azt fogalmazta meg, amit Tanyi Attila az alábbi idézetben:

„Horkheimer és Adorno volt az, akik valódi karaktert adtak az intézetnek, először a ’kritikai elmélet’ megalkotásával, majd a ’társadalomelmélet’ létrehozásával. Örökségük sokrétű, George Friedman például Hegelt, Marxot, Nietzschet, Spenglert, Freudot és a judaizmust jelöli meg fő forrásokként. Mások ehhez a felsoroláshoz még hozzáteszik (jogosan) Lukács, Gramsci, Korsch és Mannheim nevét is” (Tanyi Attila: a Frankfurti Iskola és 1968; Fordulat 1998 tavasz-nyári szám).

Tehát a zsidó gondolkodásmód (megalkotóin keresztül) hatást gyakorolt a kulturális marxizmusra, az eszme bölcsőjét túlnyomórészt zsidó kezek ringatták, ezért Hunn azon kijelentése, miszerint a kulturális marxista doktrínát a zsidó faji politika hozta létre – ha nem is teljesen pontos – de lényegét tekintve helytálló. Összeesküvés elmélet akkor volna, ha a szabadkőműveseket vagy Cion bölcseit is belekeverte volna a képbe, de ezt nem tette.

Egy állítás vagy igaz (bizonyítható) vagy nem. Az “összeesküvés elmélet” jelző ezt a kérdést ugorja át azzal, hogy nem vizsgálja egy állítás valóságtartalmát, hanem felcímkézi azt. Ami “összeesküvés elmélet”, azzal nem kell vitatkozni, ahogy úgy általában azokkal sem, akik “nácik” vagy “fasiszták”, hiszen aki megkérdőjelezi a szép új világ szellemi alapjait, az – a kultúrmarxizmus szerint – mentális beteg (homofób, xenofób, iszlamofób – számos műszót alkottak már erre). Te is éppen ezt a logikát követed, amikor az állításom lényegével egyetértesz (erre mutatott rá Hunn is, amikor azt mondta: “mindegyikőtöknek igaza van, amit mondotok az nem áll egymással ellentétben, hanem kiegészíti egymást”), de ez annyira megrémiszt (egyetérteni egy nácival nem demokratikus dolog, tehát ha én a kétszer kettőre négyet mondok, te nyugodtan mondj ötöt), hogy kénytelen vagy belekapaszkodni az “összeesküvés elméletbe”.

Többet az elhangzottakhoz hozzátenni nem tudok, mert csak magamat ismételném, az egy helyben járásnak pedig nem látom értelmét. Aki végigrágja magát a vitánkon, majd eldönti, melyik féllel tud egyetérteni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ami ma zajlik a világban, az egy tetves nagy shit teszt.
A női princípium megerősödése és a férfi háttérbe szorítása.
Ez nem felülről van vezérelve, hanem alulról indul. Annyi csak a lényege, hogy ezt egy réteg kihasználja. A nőknek Barátok közt kell? Nesze, adunk! De nem azért, mert korcsosítani akarná a társadalmat. Hanem simán csak a pénzért. Verseny van ott is, így ha a népnek Szomszédok, Barátok közt meg hasonló kell, akkor azt adnak nekik. Egyre jobban túltolva, egymásra rálicitálva, mindezt a profitért. De a média csak követi a társadalom igényét, nem irányítja azt.

.

És hogy lehet-e ez ellen tenni?
Szerintem igen. A shit tesztet lehet kezelni.
Tököt kell növeszteni. Egyéni szinten és társadalmi szinten is.

 

Egyetértek.

 

hunbagira
Újságíró

Felesleges itt tovább vitázni.  Ti- csakkal azon a véleményen vagytok amikor érdeketek úgy kívánja, mert csaknál itt sem fedezhető fel konzekvencia, mindig másik lealázni szándékozotthoz alakítja az ellenvéleményéthogy a társadalmi változások alulról jönnek. Mi meg azt, hogy felülről. :) 

Erről úgy sem fogunk megállapodni. És nem közelednek az álláspontok.

És van Deadpool kolléga (és egyéb “cuckservative :) ), aki szerint ha társadalmat NEGATÍV irányba befolyásoló felsővezető között feltűnően sok a zsidó (sőt még, ha többségben is vannak) akkor sem szabad ezt kimondani illetve nem lehet ráhúzni az egész zsidóságra.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Te nem érteted Endre szavait vagy nem akarod.

Összeesküvés az, hogy van valami informális szerv ami kiadja parancsokat és ezt végrehajtják. Amúgy szerinted ilyen nem létezhet? Csak olasz stb maffia lehet, zsidó az véletlenül sem? :D

Viszont Endre is azt állítja, hogy nem kell ez. Egy átlag zsidó -talmudból és kabbalából -eredő neveltetése kapcsán eme szerv nélkül is pontosan tudja, mit kell csinálni.

Ahogy a vahabita-szunnita európa karácsonyivásárain carmegedont játszó arabnak sincs közvetlen kapcsolata az iszlámállammal. Hanem a Kórán és Hadísz illetve ennek radikális sejkek által adott értelmezése miatt így dönt.

Deadpool
Újságíró

 felsővezető között feltűnően sok a zsidó (sőt még, ha többségben is vannak) akkor sem szabad ezt kimondani illetve nem lehet ráhúzni az egész zsidóságra.

Nem azt mondom, hogy nem szabad, hanem hogy nem fedi a valóságot. A halmazt nem a zsidó szó határolja körül. Az pusztán részhalmaz, de ezt szerintem világosan leírtam.

 

Domokos Endre János
Újságíró

@Deadpool:

Többek között ezért használom inkább a “kultúrmarxista” kifejezést, mert ez pontosabban lefedi az általad is körülírt halmazt, amiben a zsidók dominálnak, az eszmeiség tőlük ered, de nem minden kultúrmarxista zsidó. Ahogy a hazánkat másfél évszázadon át uraló “törökök” között is volt arab, perzsa, néger (a janicsárok között még akár magyar is), mégis úgy hivatkozunk rájuk, hogy a “törökök”, a korszakot pedig “török hódoltságnak” nevezzük, bármennyire is nem PC a kifejezés… :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

“Viszont az ő betelepítésük ide szerintem elsősorban a szaúdi és hasonló olajsejkek hatására történik. Meglátásom szerint ők pénzelik az egészet a háttérből. (Esetleg Kína még szóba jöhet, mert nekik is érdekük a nyugat gyengítése.)”

Ez nem “összeesküvés elmélet” véletlenül? :D

hunbagira
Újságíró

Domonkos Endre János!

:D ehhez nem kell komment. Touché…:D

Zombi: “zsidó háttérhatalom léte nem tűnik valósnak, mivel önmaga alatt vágná a fát.”

értjük, zsidó háttérhatalom nincs, de arab az van. :) Amúgy az iszlám államos példámmal pont azt akartam bemutatni, hogy nem kell háttérhatalomnak lennie egy bizonyos viselkedéshez elég a kultúra amiben nevelkedik. :) Ali az arab sejktől sem kap nyílt parancsot a kamionos carmegedonhoz, csak ötletet/mémet amit más szóval kultúrának hívunk. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ergo ha tényleg a nagy ‘zsidó faji politika’ irányítana a háttérből, akkor éppen nem lenne feminizmus meg multikulti. De mivel van feminizmus meg multikulti, így könnyen belátható, hogy a zsidó háttérhatalom nem irányít a háttérből.”

A feminizmust meg a multikultit a fehéreknek nyomják a zsidók, nem maguknak.

common man
Olvasó
common man

Zombigyilkos!    írod:                                                                                                           Akkor mondd, mi az oka, hogy nem támadjuk meg Afrikát és szerezzük meg a Kínaiak elől az ott lévő nyersanyagot? Miért hagyjuk, hogy Kína rátegye a kezét, felvásárolja az egész kontinenst? Miért hagyjuk, hogy India erősödjön.                    Ez a többes szám első személy kiket takar?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

A kínaiak Ázsia zsidói.

ulomenen
Olvasó

Izrael nem Ázsiában van?

Reszet Elek
Újságíró

Most megszívtad Naooo…

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem, izrael judapesten van.

Koriander
Olvasó
Koriander

milyen érzés Naooo, hogy már nem vagy egyedi és egyedül?

Naooo
Olvasó
Naooo

Koriander
Olvasó
Koriander

:D
BUÉK :*

Reszet Elek
Újságíró
Hunn
Újságíró

“Ahogy az sem világos, hogy a tudatipartól hogy jutottunk el a “zsidó összeesküvésig””
Erről kérdezd Hunn kartácsot, hátha meg tudja magyarázni. :)

Természetesen. A tudatipar, vagyis a média, zsidó kézben van. Örülök, hogy segíthettem.

zombigyilkos, amúgy te fő érvelési hibád: a szalmabáb-érvelés.

Az a zsidó háttérhatalom / zsidó összeesküvés, amivel te engem vádolsz, hogy én abban hiszek, majd jól megcáfolod, hogy az bizony hülyeség – nos, az csak a te fejedben van így, hogy én abban hinnék.

Tudod mit? Ha egyszer majd lesz rá elegendő időm, akkor leírom és levezetem, hogy pontosan mit is gondolok a zsidókérdésről, és hogy miért pont azt gondolom.

– Ha 150 éve ők uralkodnak és nem vettük észre, akkor vajon miért kell még jobban gyengíteni? Ennél is jobban?

Észrevettük, melynek következménye a Holokauszt volt, és azért kell jobban gyengíteni, hogy ne legyen még egy.

És miért jó nekik, hogy őket támogatják?
Sajátságos módja ez az öngyilkosságnak…

A dél-afrikai búrokat, meg a zimbabwei fehér farmereket gyilkolják a niggerek. A zsidó kereskedők és pénzemberek köszönik, arrafelé is jól vannak, a néger állam-bácsi vigyáz rájuk.

Nem lett volna elég pár robbantás, mint 2001-ben és máris mehetünk taposni a muszlimokat?

Annak idején ugye azt mondták, hogy 9/11 ürügy volt az Afganisztán és Irak elleni háborúkra, pedig valójában az olaj kellett Amerikának. Azóta kiderült, hogy nem az olaj kellett nekik. Valójában azokkal a háborúkkal destabilizálni akarták ezeket a területeket, pont a tömeges népvándorlás beindulását akarták velük elérni..

Naooo
Olvasó
Naooo

Ühümizé napi 8, napi 12 órában.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Usa = zsidók

Hunn
Újságíró

Tudod mit, zombigyilkos? Megígérem, hogy egyszer valamikor még elmagyarázom neked a zsidókérdést egy hosszabb posztban. A lényeg valahol ott kezdődik (és érvelésed ezért szalmabáb-érvelés) hogy az antiszemitizmus nem arról szól, amit te a fejünkbe képzelsz (ti. hülye emberek hülyeségeket gondolnak és hülyeségeket beszélnek), hanem az antiszemitizmus a nemzsidók reakciója a zsidók viselkedésére és az abból levont következtetésekre.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De nekünk is felesleges itt erőlködnünk…….

Jó Reggelt Kívánok!……

wittukind
Olvasó
wittukind

megen egy jó megjegyzés tőled de inkább illene a “jó estét”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Optimista vagyok:) Hátha a nap további része még “használható”:)

Domokos Endre János
Újságíró

Ebben azért – egyetértve az előttem szólóval – vitatkoznék veled. A rendszer alapja a manipuláció, a tömegek érzelmi manipulálása (erről szól a marketing, a választások, és a fősodratú tudatipar).

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Huszonévvel ezelőtt részt vettem egy MLM kiképzésen.Ott akkor azt is oktatták nekünk ,hogy szép és jó dolog a fogyasztói igények kielégítése de az igazi az ha mi teremtünk igényeket, mi mondjuk meg a fogyasztónak mik az ő saját ,spontán,belülről fakadó igényei.Feltételezem, hogy ezt azoknál a tv-k nél is tudják(még szép,hogy tudják,ne legyen senkinek illúziója) ahol majdnem minden műsor Amerikából jön ahol azt is meghatározzák mikor  milyen pofát kell vágni a műsorvezetőknek és a résztvevőknek. Amúgy megérte ott lenni mert három nőt is megismertem közelebbről.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Egy meglévő igény mondjuk zsömlét árulni,csak erről sokan tudnak.De hallottál a világon tömegmegmozdulásokról ahol azért tüntettek,hogy Steve Jobs találja már föl végre az iPhone-t?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Alapvetően arra akartam rámutatni hogy igenis lehet a tömeget befolyásolni és ezt meg is teszik. Először is szeretnék elhatárolódni az MLM cégektől mielőtt bárki bármi rosszat gondolna rólam.Ha a te logikád szerint gondolkodunk akkor a mobiltelefon is csak egy verziója annak a telefonnak amit James Bond használt 1963-ban a From Russia with Love c filmben.A te logikád szerint mondhatjuk ,hogy a kenyérfélék egy verziója az élelmiszereknek és így tovább,tehát semmi sem új csak egy változata a réginek.Arra akarok kilyukadni ,hogy az igény volt -e előbb vagy valakik kialakítottak egy terméket és aztán adták be az embereknek hogy ez nekik kell.Amit leírsz a zsömlével meg az iPhonnal igaz azzal a lényeges kiegészítéssel ,hogy egészen addig amig valakik bele nem szuggerálják az emberekbe hogy ezek nélkül nem élet az élet.Ha meg nézed a valóságot ez így is történt.Pár példa :a hetvenes években a többség disznózsírral főzött,sütött,nem volt annyi csipsz,szeletelt kenyér,frissföl,szójatej,oetker pudingpor,kóla is csak pár éve volt kapható.Aztán 30 évig hazudoztak össze-vissza a margarinról.tojásról,tejről . Akinek szabadideje van annak igénye van arra, hogy eltöltse.Ha így nézzük valóban az igény volt előbb.De azt senki se akarja beadni .hogy az embereknek konkrétan mondjuk egy faszom valóságshowra van igényük.Ez már a manipuláció,népbutítás ha tetszik összeesküvés kategória.Egyébként ugyanaz mint az élelmiszer,ha valaki éhes megeszi az olcsó adalékanyagos kaját(amin nagy a haszon) de megeszi a minőségit is.Persze a manipulátoroknak(nem mondok összeesküvőt) az a legjobb ha az átlag nem is ismeri a normál kaját így nem tűnik fel neki a moslék.Ugyanez érvényes a szellemi táplálékra is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De azt senki se akarja beadni .hogy az embereknek konkrétan mondjuk egy faszom valóságshowra van igényük.

Nekem senki ne akarja beadni, hogy az embereknek faszom pletyká(k)ra/fonóra/táncra/Circus Maximusra(galdiátorjátékokra)/vándorcirkuszra/vándorszínészetre/színházra/mozira/filmre/TV-re/Barátokköztre/szulejmánra/Isaurára/pornóra stb. stb. stb.-re van szüksége……

Ugye milyen álságos mindkét kérdés?

Ez már a manipuláció,népbutítás ha tetszik összeesküvés kategória.

Mi nem az?

Egyébként ugyanaz mint az élelmiszer,ha valaki éhes megeszi az olcsó adalékanyagos kaját(amin nagy a haszon) de megeszi a minőségit is.Persze a manipulátoroknak(nem mondok összeesküvőt) az a legjobb ha az átlag nem is ismeri a normál kaját így nem tűnik fel neki a moslék.Ugyanez érvényes a szellemi táplálékra is.

Értem én, hogy az elefántcsonttoronyból ez onnan így látszik, csak néha le kéne szállni a Földre (mert a budipapír is elfogy egyszer és bár a (Szentek nem:) de a halandók azért időnként szarnak, bármilyen magasan is repül a lelkük:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kulcsszó itt nem (csak) a médiagecik/moslék/szeret-nemszereten, hanem (90%-ban legalább) a disznókon van…. 

Koriander
Olvasó
Koriander

a disznókat terelik, a juhokat vezetik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aham, a juhász “vezeti” a birkákat? Biztos?:)

Amúgy egyikes sem vezetik, hanem “hajtják”/”terelik”,  a kívánt irányba/helyre…….

BTW- a disznó intelligenciája (jóval) magasabb a birkáénál, csakszólok….

Koriander
Olvasó
Koriander

Biztos. ha érteni akarod a Bibliát, pontosan kell ismerned a bibliai példázatban bemutatott állatok viselkedéstanát.
szóval visszatérve a disznókra és a juhokra,
a disznóknál nincs “cölibátusban” élő vezérállat =vezérürü, aki a pásztort annak puszta hívószavára követné.
“A juhok természetes tulajdonsága az, hogy mindig követik az elöl (előttük) járókat, megismerik a kolompja hangját, bégetését és szagát. Ezért néhol, így például a Kiskunságban, Somogyban, Palócföldön és Kalotaszegen szokásban volt az ún. vezérürük, Kalotaszegen nagyberbécs vagy gazdaberbécs nevelése és használata. Nagytestű, ivartalanított kosokat, tehát ürüket a juhász már a heréléstől magához, mint mondják, kézhez szoktatott és betanította arra, hogy hívásra őt kövesse. Gyakran külön is adott nekik sót, zabot vagy kenyeret (Kiskunság). Mindegyiknek kolompot is kötöttek a nyakába. Egy-egy nyájban akár négy-hat vezérürüt is tartottak. Ezeket speciális nyírással is megkülönböztették a többiektől. A nyakán gallért, a farán pedig gatyát hagytak, tehát nem nyírták le mindenütt a gyapját. A vezérürüknek rendszerint nevet is adtak: Szárcsa, Rigó, Pillangó, Hattyú. A juhász mindig nevén szólította a vezérürüt, amely „a harmadik oromról is gazdájához vezeti a nyájat” {726.} (Palócföld – Paládi-Kovács A. 1965: 98).
A vezérürük nevelése és tartása valószínűleg a régi rackatartásnál lehetett szokásban, illetőleg kapcsolódhatott a magashegyi juhászathoz is. Meredek hegyoldalak keskeny útjain nem lehet terelni a juhokat; csak vezérürükkel tudták vezetni. A pásztor haladt elöl, utána a vezérürük, s azokat követte hosszú, elnyúló sorban a nyáj. Fontosságukat a 19. század első felének szakmunkái is említették: vízen, hídon is ezek vezették át a nyájat; tűz esetén is ezeket hívták ki az akolból (Leibitzer J. 1833: 81–82). Illetőleg akkor lehetett a juhok irányításában szerepe, amikor a nyájak mellett még csak őrző és nem terelő kutyákat tartottak.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a disznóknál nincs (herélt, nem önkéntes)* “cölibátusban” élő vezérállat =vezérürü, aki a pásztort annak puszta hívószavára követné.

0 önállóság, “nyírható”, semmit nem kérdőjeleznek meg, a (magtalan:)vezérürüt/”kolompviselőt”, (gyakorlatilag a kolompot), birka módjára követik…..

 

*szerkesztve

Koriander
Olvasó
Koriander

ezek csak negatív sztereotípiák.

önmagában az hogy egy állat tanítható és hogy tűz (egy óriási veszély) esetén se pánikol be és képes kivezetni a nyájat az akolból az egy óriási dolog.
ahelyett, hogy beismernéd, hogy tanultál vmi újat, ismét csak kekeckedsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Beismerem, hogy tanultam újat:), köszönöm:) (de) ez abból a szempontból meg irreleváns, hogy nem értek veled egyet…….

Reszet Elek
Újságíró

Vicces! Egyet nem értésedtől függetlenül így intézte a természet.

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem is vicces, mert én meg csak kiegészítettem a csakx “A kulcsszó itt nem (csak) a médiagecik/moslék/szeret-nemszereten, hanem (90%-ban legalább) a disznókon van…. ”
hszt és még csak nem is vitatkoztam, max a százalékot hangoltam volna egy picit optimistábbra 70-80% disznó és 30_20% juhra.
szóval mivel nem értesz egyet Csakx?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, vicces, bár kissá fúrja az oldalam, hogy ha egy (random) nyájat/disznófalkát, csak úgy, a ” (vad)természetbe”  kihajtanának és magukra hagynák 1-2-x évig, a természet mit “intézne” velük?……

common man
Olvasó
common man

A Vidrócki híres nyája csörög morog a Mátrába ez a birka a disznó pedig: https://en.wikipedia.org/wiki/Feral_pig

xcsakx
Olvasó
xcsakx

szerintem is vicces, mert én meg csak kiegészítettem a csakx “A kulcsszó itt nem (csak) a médiagecik/moslék/szeret-nemszereten, hanem (90%-ban legalább) a disznókon van…. ”

Aminek az előzménye:

Nem cáfolva, amit írsz. De alapvetően a tömegigényt nem a tömegember alakította ki, hanem a főmédiagecik. A disznőkat sem kérdezik meg, hogy ma milyen moslékot szeretnének…egyálalán, hogy szeretik-e a moslékot.

Fogyasztanák ők az okosan feldolgozott shakespeare drámákat- arany balladákat, ha okosan lennének feldolgozva ÉS MÁS NEM LENNE…

kommentje volt….
hszt és még csak nem is vitatkoztam, max a százalékot hangoltam volna egy picit optimistábbra 70-80% disznó és 30_20% juhra.

A birkákat te hoztad be az “egyenletbe”, amit nem értettem:), hogy minek, mikor azok sehol nem szerepeltek, hacsak nem degradálásként , aztán meg “felnyitottad a szemem pár okosságra”, amit én csak utólag köszöntem meg :) és tényleg irreleváns a téma szempontjából, Elek meg a “természet rendjével” a fejemre koppintott…..

szóval mivel nem értesz egyet Csakx?

Én mindennel:), csak azt nem értem, hogy hogy került a csizma(birka/ürü/lángolóház/kolomp természet “intézése”) az asztalra?:), no meg még mindig, mi köze van az eredeti kommenthez, meg az arra írt válaszomhoz?:)

P.S. A pásztor nélküli nyájat megzabálják(valamik/valakik:))/elpusztulnak, záros határidőn belül., míg a disznók max “elvadulnak”, de köszönik , jól ellesznek—erre céloztam volna, hogy melyik “túlélőbb” , de mindegy:)

 

Koriander
Olvasó
Koriander

A juhokat/nyájat, mint a tömeg allegoriáját DEJ meg Bagira hozta és (szerintem) kavarodott, hogy terelni/vezetni vagy manipulálni kell a tömeget?
teljes mértékben egyetértettem azzal, hogy a tömeg természetes igènye a moslék/cirkusz/bàlvány –ez a zsigeri=disznókhoz hasonló létezés.
az emberek többsége megelékszik ennyivel, de a szellemi/örök felé igazán kevesek éreznek késztetést. Szóval igazán kevés a juh, akit vezetni lehetne.

Reszet Elek
Újságíró

“megelékszik “? Hahaha. Te is megszívtad nyelvtannáci!

Koriander
Olvasó
Koriander

:) evvan, proszt’
cupp

common man
Olvasó
common man

Ott álltam annál a gyönyörű luknál a Balaton jegén,gyönyörűbb már nem is lehetett volna.A körülöttem állóknak csak ennyit tudtam kinyögni:gyerekek én mindjárt megelékszek.

Borisz
Újságíró

Hozzászólok én is, minden hang számít.

Kurvajó cikk, és ezekből kellene mainstreamképes megfogalmazással gyártani a mainstreamszennyekbe a kontentet, basszus, mert pontosan ez az, ami felnyitná az emberek szemét, hogy a kurva életbe, ez történik, ingyenélő kurvákat vásárolnak meg a vödör aljáig lecsúszott tévétársaságok, és még mindig van olyan balhé belőle, hogy emberek tönkremennek. Észre kellene venni, hogy a népharag irányítására alkalmas eszközöket ma már adják-veszik a bolhapiacon.

Aldo
Újságíró

“Molnár Tetováltpuncika Anikó baszást imitál saját gyártású szoftpornó filmjében. Vajon nem traumatizálódott attól, hogy az ő érzékeny pszichikumával és királynői ízlésével négerfaszon vonaglással kereste a mindennapi betevőt?”

Biztos nagy trauma lehetett, amikor a néger is otthagyta a francba és ki kellett találni, hogy hogyan szólhatna minden újra róla, anélkül, hogy valós teljesítményt kéne nyújtania. Ez bizony komoly trauma lehetett. Amúgy nem elég, hogy ribanc, még fajgyalázó is. Vajon animal videói is napvilágot látnak majd?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Négerrel dugni miért lenne fajgyalázás? Mert még ha szaporodik, azt mondom, oké, bizonyos szemszögből nézve lehet annak nevezni. De a kefélést hagyjuk már! Ennyi erővel a Thaiföldön prostizók is fajgyalázók, azokra mégsem köpködtök. :)

Domokos Endre János
Újságíró

Én igen. :)

hunbagira
Újságíró

Mert a sárgákat embernek tekintjük, de a négert nem. :) Itt van a kutya elásva.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert a sárgákra feláll a farkatok, azért. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Az átlagsárga ugyanolyan csúf, mint a nigger.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért vannak nagyon szép thai lányok. :)

Aldo
Újságíró

Főleg műtét után.

hunbagira
Újságíró

A maláj- thai kurvák nem véletlenül fogalmak. Tehát a dél-keletázsiai nők tényleg szépek….

Hunn
Újságíró

Fajgyalázást csak fehér nő követhet el, ha színesbőrű férfiakkal dug. Fehér férfi pedig azt dug, akit csak akar. Ez nem kettős mérce, hiszen a következmények mások. Egy fajgyalázó fehér nő szexuálisan undorít egy fehér férfit, míg fordított nemi leosztásban ez nem így van.

Aldo
Újságíró

Nem kell ahhoz feltétlenül szaporodni, hogy meggyalázza a faját. Az már a súlyosbító körülmény. Én ugyanúgy köpködtök azokra, akik Thaiföldön kúrják meg a fél éve még ki tudja milyen nemű prostikat. Egy másik fórumon ki is fejtettem a véleményemet Harry herceggel kapcsolatban, aki egy elvált, 36 éves félnéger, huszadrangú színésznőcskét tudott csak összekukázni, ill. hogy az egyik skandináv – pontosan nem tudom melyik – uralkodócsaládban már van félig ferde szemű kölyök is. Csakhogy itt most a négerrel kefél söpredékekről van szó. Amikor még voltak normális faji törvények, akkor az szimpla dugást is szigorúan büntették. De még törvények nélkül is, mondjuk a 30-as években amikor még úri világ volt az a nő megnézhette volna magát, aki “olasz csődörrel”, “latin macsóval” vagy más alja népséggel szűrte volna össze a levet.

hunbagira
Újságíró

Vagy, amit az öbölmenti sejkek készítettek róla. Hozzáteszem ott ő volt a viszonylag gerinces egyedül. A celebek közül ő volt aki vállalta, hogy bejárta az “1001 éjszaka kastélyait” :D

lady
Olvasó
lady

Én úgy tapasztaltam nőként hogy nem igazán lehet beszólogatni se a celebeknek se a hasonlóan mutogatásra vágyó nőknek vagy az z ilyeneket patronálóknak mert akkor megjegyzik vagy irigy vagyok esetleg prűd mert ez már nem a régi kor.  Szerintük ez a fejlődés nincsenek már tabuk mindent lehet ami nem tilos. Írhatnám  azt nekem már mindegy se elrontani se javítani nem igazán lehet már rajtam.  De a fiataloknak az ilyen “nevelő” viselkedés lesz a példa. És ami a legelkeserítőbb hogy így is érzik jól magukat , tehát nem mondják milyen égő megalázó már az ilyen “nőies ” viselkedés.

Aldo
Újságíró

Az irigy vagy a lehető legjobb frázis, amit mindig be lehet dobni. Végül is tényleg nagyon irigylésre méltó a fenti képen szereplő “hölgyek” élete. Minden értelemben kurvák. Eladják magukat az ügyfeleknek, meg a csatornának is. Sztárolják őket és azt hiszik, hogy ők valakik és milyen jó, hogy teljesítmény nélkül is ilyen jól megélnek. Csakhogy mindig van utánpótlás, így hamar eltűnnek a süllyesztőben. Aztán, amikor már kiöregednek és a kutyának sem kellenek, akkor mehetnek szépen faszokat szopkodni 1000 forintért egy kapualjba. Vagy a nagy lóvé reményében bekerülnek mindenféle alvilági körökbe, ahol komoly esélye van, hogy ki is nyírják őket. Mi ez, ha nem irigylésre méltó.
Nekik úgy kellett egy az egész metoo balhé mint éhezőnek a kenyér.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem az a baj velük, hogy kurvák, hanem hogy sötétek, ideggyengék, drogosok – Évikéről legalábbis nagy bizonyossággal mindez elmondható. Trashcelebnek lenni meg sosem volt menő, híres színésznőnek, énekesnőnek vagy modellnek igen, de egy Baukó Évának nem. :)
A kurva alapesetben egy tisztességes szolgáltató.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Trashcelebnek lenni meg sosem volt menő, híres színésznőnek, énekesnőnek vagy modellnek igen, de egy Baukó Évának nem. :)

Klasszikust idézve: “Ez csak helyrajzi kérdés…..”

 

Aldo
Újságíró

A sötét és ideggyenge tételt az összesre rá lehet húzni. A drogost talán nem.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Nem az a baj velük, hogy kurvák, hanem hogy még fizetni is kell nekik! :D

Érted?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha nem kéne, csak ribancok lennének. :)

Aldo
Újságíró
Aldo
Újságíró

wittukind
Olvasó
wittukind

Én ugy látom a helyzetet hogy a kurva nagy jólétben a fehér európai férfi elhülyült és idomitott lett mint egy pincsi csivava. A fotón is ugy néz az a muksó mintha soha nem látott volna csöcsöt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minden férfi így nézne azokra a csöcsökre, életkortól függetlenül, ne legyünk (ennyire:) álszentek:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Én nem vagyok szent és állni még áll ami kell hogy álljon…..de az mintha csodálkozna hogy “mik ezek?”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert (élő) adásban volt és akkor kapták le:), élő adásban mindenki próbál disztingválni:), no itt meg kizökkent a csávó, és nem értette, ezért megnyúlt picit a képe:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem csodálkozik, “a muksó” amúgy Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes (és világ-Európa- bajnok) birkózónk. Elég szomorú ,hogy ilyesmiben részt vesz. (persze van az a pénz amiért…). Amúgy nagy pinabubus (ezt közvetlen környezetemben tapasztaltam),ő minden csöcsre kb így néz…

Aldo
Újságíró

Tényleg szomorú, amikor egy sportoló, aki az olimpiát is megjárta így lecsúszik. Bár talán még jobb mint Farkas Péter, akit le is sitteltek.

Reszet Elek
Újságíró

Farkas Péter nem lecsúszott, ő mindig is ilyen volt, balhés fickó, amolyan rosszfiú. Meg is lett a következménye.

Gejza
Olvasó
Gejza

‘Minden férfi így nézne azokra a csöcsökre, életkortól függetlenül, ne legyünk (ennyire:) álszentek:)’

1. Én alapból fenékpárti vagyok, felőlem lehet kicsi, sőt a nagyon nagy mell még taszít is, ami már aránytalannak látszik. Ne lógjon, szerintem ez inkább egy “alap” minden férfinél.

2. Szilikon: nekem az kész, azonnal törli a buksiban a fizikai vonzódást, az a látvány és a tudat, hogy valakinek ilyen műanyaggal van töltve a testrésze annyira egy tárggyá silányítja nálam konkrétan a melleit a nőnek, hogy nem tudom azt természetesen odavalónak gondolni, hogy az úgy jó.

 

Másik: ha jól látom ezen a képen, ez még ráadásul egy elcseszett forma, totál látszik, hogy nem odavaló illetve aszimmetrikusan van behelyezve, vagy elcsúszva(?)….

Nekem ez csúnya, gusztustalan, műanyaghalom összességében.

 

Szóval van ilyen, aki nem ugrik a mellekre azonnal, főleg nem a műmellre…sőt!

 

Hunn
Újságíró

Maximális egyetértés. A kis mellek a legjobbak, a szilikonmell pedig egyenlő azzal, mintha a nő a homlokára tetováltatná, hogy “hülye vagyok”.

Aldo
Újságíró

Szerintem csak hirtelen meglepődött és ezt kapta el a kamera. Nyilván nem volt előre betervezve és kicsit kínosan jött ki a szitu. Az európai fehér férfi még nem hülyült el teljesen, csak ezt akarják elérni. Sajnos vannak reménytelen esetek, de még nem mindenki ilyen.

Dan
Újságíró

Csak annyit tennék hozzá a Puzsér témához, hogy: ő is ember. Tehát ő is tévedhet. Neki is vannak gyengeségei. Ettől még rengeteg mindent jól lát (meg van, amit nem) és azon ritka, médiában szereplő személy, akit egyik oldal sem vett meg. Namost, akik képtelenek a világot annak szokszínű árnyalataiban látni és folyamatosan frusztálódva vannak, ha maguk 1 bites világlátásába ez nem fér bele, azokat megértem, h tényleg csak anyázni tudják, mert számukra mindenki  vagy Szent és Tökéletes, vagy Rohadék Gonosz.

Hunn
Újságíró

Puzsér az Alt-Lite, mi pedig az Alt-Right vagyunk. Puzsér olyan Magyarországon, mint pl. Amerikában Milo. Ők megmaradtak a klasszikus liberalizmusnál a szélsőbalra tolódott liberál-bolsevikokkal szemben, míg mi az új, modern jobboldali identitáspolitikát és reakciót képviseljük. (Én legalábbis biztosan :) )

Naooo
Olvasó
Naooo

Rosenvelt egy rohadék gonosz.

Deadpool
Újságíró

“Sajnálatos módon akadnak olyanok, akik ezeket az egyébként felettébb számító nőket pusztán szexmunkás státuszuk miatt hajlandóak áldozatnak tekinteni. Közéjük tartozik sajnos Puzsér Róbert is, aki több megszólalásában áldozatként láttatta a médiavilág szexmunkásait.”

“Csak annyit tennék hozzá a Puzsér témához, hogy: ő is ember. Tehát ő is tévedhet.”

Ha az idézett rész ennek a cikknek szól, szerintem nem Puzsér téved. Ugyanis nem Baukó Évát állítja áldozati szerepbe, hanem a metoo-zókon kéri számon a következetességet és a kettős mércét. Szó nincs arról, hogy VV Évi sajnálni való áldozat lenne, hanem inkább arról, hogy egyesek kóser metoo-sok, mások nem.

A fentebb írtakat cáfolja ez a videó is: Havas Henrik análisan zaklatta volna a konzervatív neveltetésű Baukó Évát

https://www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc

Egyébként a cikk nagyon tetszik. Az utóbbi 1 hónap termésének talán legjobban sikerült írása (számomra). Remélem még sok ilyet olvashatok.

Regnix
Újságíró
Regnix

És akkor egy MTI hír szép új világunkból (bocs, december közepéről való, én sem jártam erre az ünnepek alatt):

“Svédországban törvényt módosítanak nemierőszak-ügyben.
Svédország törvénymódosításra készül, amelynek célja, hogy levegyék a bizonyítás terhét a nemi erőszak áldozatainak válláról: az új jogszabály egyértelmű beleegyezést ír elő a szexuális érintkezéshez. A hatályos svéd jogszabályok szerint csak akkor lehet valakit bíróság elé állítani, ha bizonyíték van arra, hogy fenyegetést vagy erőszakot alkalmazott. A törvényjavaslat szerint az erőszak bebizonyítható, ha a vádló nem nyilvánította ki kifejezett szóbeli beleegyezését vagy nem adta egyértelmű jelét annak, hogy beleegyezik a szexuális aktusba.
Isabella Lovin miniszterelnök-helyettes közölte: a szexuális zaklatást elszenvedett nők „metoo” kampánya rávilágított, hogy új törvényre van szükség, amelyet várhatóan december 21-én jóváhagynak a parlamentben.
Stefan Lofven kormányfő szerint a „történelmi reform” célja – amelyre az általa vezetett koalíció 2014-ben történt kormányra kerülése óta készül –, hogy levegyék az áldozatok válláról a terhet, hogy bizonyítania kelljen: nemi erőszak vagy zaklatás áldozata volt. Az áldozatokhoz szólva kijelentette: „A társadalom az önök oldalán áll”. Ha a törvénymódosítást elfogadják, 2018. július elsején lép életbe. A törvénytervezet további kezdeményezéseket is tartalmaz, így megtiltja, hogy svéd férfiak prostituáltak szolgáltatását vegyék igénybe bárhol a világon, és megnöveli a törvénysértőkre kiszabott büntetéseket is, emellett távlati tervekben szerepel a szexuális bűnelkövetők elektronikus rendszerben történő nyilvános nyilvántartása is.”
Természetesen a törvényjavaslatot elfogadták.

Stefan Löfven kormányfő ezzel együtt a svéd állampolgároknak azt üzente: „Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne tedd”, és hozzátette: “a történelmi reform célja a társadalom hozzáállásának és értékrendjének megváltoztatása.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na tehát nincs igazam hogy az europai fehér ember a nagy jóléttől elhülyült? hol vannak már a vikingek? ez az új faj még csivavának is szánalmas

Aldo
Újságíró

“Izrael nem Ázsiában van?”

Figyelembe véve a különböző nemzetközi sportesemények csoportbeosztását már nagyon Európában érzik magukat.

wittukind
Olvasó
wittukind

Úgy van , eggyütt Kazahsztánnal és Azerbajdzsánnal…meg kell becsülni őket mert az új europa értékei ők…jehova dugná be a seggibe az egészet

Reszet Elek
Újságíró
T_T
Olvasó
T_T

Na jó, de ez főleg Havas hibája. Nem üt vissza.

Pedig évtizedes karrierje során számítania kellett volna arra, hogy egyszer (vagy többször) hamisan megrágalmazzák. Miért nem készült fel rá? Mit csinál most? Pl: Ezt a cikket neki kellett volna megírnia (de legalábbis ezt az érvrendszert) néhány nappal a rágalmazás, vagy az ATV-től való kirúgás után.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem semmi rágalom nincs abban, amit a picsák állítanak, csak ezek egyike sem volt zaklatás/erőszak, max “tisztességtelen” ajánlat: ezen eset(ek)ben túl keveset ígért, vagy épp nem volt igény (legalábbis “konvertibilis”:) arra, amit kínált dugás mellett, annyira azért nem (volt soha sem) “alfa”, hogy “önmagáért” dugjanak vele, elájulva a “nagyságától”………

T_T
Olvasó
T_T

Nem azt írtam, hogy szüzen hagyták, hanem, hogy soha nem kellett erőszakoskodnia. Sőt, talán kezdeményeznie sem. Ettől rágalom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem azt írtam, hogy szüzen hagyták, hanem, hogy soha nem kellett erőszakoskodnia.

Nem volt ott egyikünk sem…..

Egyrészt a “Tanárur” nem egy férfiszépség, amitől beájulnának, az idő is sokat koptatott rajta, Akkor és ott azoknak a csajoknak nagyobb volt az SMV-jük/illetve az áruk , így viszont már “erőszakoskodás”, tudod: “zaklatás az, amikor a béta alfaként próbál viselkedni…..”

Sőt, talán kezdeményeznie sem.

Ennyire ne ájuljunk el a médiageci nagyságától/vonzerejétől, főleg úgy, hogy erre nincs bizonyíték, amit meg látunk azért az nem az “ellenálhatalan” megtestesítője……

Ettől rágalom

Pont hogy nem………, sőt….

.

common man
Olvasó
common man

Az összeesküvéselmélet-tagadás elméletek nem egy összeesküvés részei?

Domokos Endre János
Újságíró

De igen. Orosz hackerek, nőgyűlölő patriarchák, az Opus Dei (Dan Brown is megírta!) és a Ko Klux Klán szövik, hogy szegény Hillary ne lehessen elnök. Aki mást mond, az összeesküvés elmélet hívő! :)

common man
Olvasó
common man
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Kurvákba/nőkbe soha se bízz. Pénzt kapott a rodázásért majd a kussolásért ennek ellenére köp…Hányszor szegte meg az adott szót ? 2-szer-3-szor.

https://444.hu/2018/03/21/a-poligraf-szerint-stormy-daniels-pornosztar-igazat-mondott-a-trumppal-folytatott-viszonyarol

Annak ellenére, hogy én is nagyon utálom trumplit, mint tipikus áljobbost….