Férfihang.hu
1 megosztás

Bármelyik férfiból egy pillanat alatt bűnözőt kreálhat az Isztambuli Egyezmény

Ezzel a címmel adta közre nem régen Vésey Kovács László cikkét a Pesti Srácok.

Az írás több okból is említésre méltó. Egyrészt a magyar sajtó egyik legjobb áttekintő írása az Isztambuli egyezményről, amely kiválóan mutatja be azokat a komoly veszélyforrásokat is, amelyeket az egyezmény hordoz. Másrészt kiemelkedő az írás abban a tekintetben is, hogy a férfiszervezeteket legitim, ellenérdekelt társadalmi szereplőként mutatja be és nem pedig olyan arcátlan csúsztatásokkal, amelyektől még “a nőverés jogáért hadakozó” csürheként való láttatás  sem volt az elmúlt időszakban idegen. Sajnálatos módon a jelenlegi közéleti viszonyok között már ezért is mély hálát érezhetnek a férfiszervezetek, pedig ellenvéleményünket mindig kellően megalapozott jogi és logikai érvekkel megtámogatva, udvariasan vezettük elő.

“Noha minden statisztika azt támasztja alá, hogy a harmonikus családi élet az erőszak leghatékonyabb megelőzése (lásd ITT), valódi megelőzés, azaz a konfliktushelyzetben lévő családok megsegítése nem merül fel komolyan az Isztambuli Egyezmény hangos híveiben. Sokkal inkább a hatósági megoldásokat részesítenék előnyben, mégpedig a férfiak kárára. A megállapodás terjedelmes szövegében csak röviden, kelletlenül említik, hogy egyébként férfi is válhat családon belüli erőszak áldozatává, és nő is lehet agresszor, az összes többi részéből azonban süt a férfiellenes feminizmus és a genderideológia. Talán a legdurvább jellemzője, hogy a nők elleni családon belüli erőszakot sokkal szigorúbb megítélés és súlyosabb büntetési tétel alá sorolja, mint a férfiak ellenit. Mindezt szemforgató módon az egyenlőségre hivatkozva.” – Foglalta össze lényegre törően az egyezménnyel kapcsolatos legsúlyosabb problémákat a PestiSrácok.hu újságírója. A férfiszervezetek tevékenységét pedig az alábbi szavakkal méltatta:

“Arra mégis jó volt a ratifikáció fokozott erőltetése a feminista mozgalmak és politikusok részéről, hogy észbe kapott a másik érintett fél, meglévő férfi- és apajogi szervezetek felszólaltak a szerződés ratifikálása ellen, továbbá ugyanezt tette az újonnan megalakult Férfihang Civil Társaság is. Okuk márpedig bőven van rá, mert a férfiakat durván diszkrimináló egyezmény a hatályos magyar jogrendnél sem nagyon tehet többet a bántalmazott nők jogi védelméért, hacsak a férfiak ellehetetlenítését nem tekintjük annak.”

A cikk ezen a címen olvasható teljes terjedelmében. A cikk további érdekessége, hogy alatta, mintegy a nőjogi szervezetek véleményét képviselve elsőként szólt hozzá Antoni Rita (Nőkért Egyesület):

Az Isztambuli Egyezmény elkaszálása meg bármelyik nőből egy pillanat alatt halottat kreálhat. Az állítólag folyó kormányzati előkészítésről azóta se tudunk semmit. 

A nőket és a férfiakat nem az áldozatvédelem ugrasztja össze és fordítja egymással szembe, hanem az erőszak. Az erőszak nem egy kívülről jövő családi “válság”, hanem azt az egyik családtag okozza. A családot ő, az elkövető veri szét, nem az áldozatvédelem. Az áldozatok nagyon is szeretnének vagy szerettek volna “harmonikus családi életet” élni – nem rajtuk múlt. A “harmonikus családi élet” fontosságáról azokat kellene a szerzőnek kioktatni, akik jogot formálnak a feleségük, partnerük kontrollálására, megverésére. Az áldozatok nem magunkfajta undok feministák, hanem a legtöbb esetben kimondottan konformista, sokszor pont konzervatív nők, és nem mellesleg anyák, akiknek a gyerekük is veszélyben van. 

Az áldozatvédő civilek nem minisztériumi dolgozók akarnak lenni, hanem érdemi egyeztetést kértek, kérnek. Igen, vannak létező jogszabályok is, csak be kéne őket tartani, már az is jelentene némi előrelépést.

Hozzászólására a férfiszervezetek véleményét képviselve Csuzi Attila (Férfihang Civil Társaság) a következőképp reagált:

Kedves Rita, a hozzászólásod szükségszerű tökéletességgel mutatja be, hogy mi a baj a fekete-fehér feminista látásmóddal. Az állásfoglalásotokhoz csak egy androfób ideológiátok van, de szakértelmetek semmi. Ha valaki már eleget hallgatta a feminista ordítozásotokat (célzok itt most például a te kellemetlenül agresszív orgánumodra a fizikai jellemzőkön túl is) és végül veszi a fáradságot, hogy a szakértők véleményét is elolvassa, akkor mindenki azt láthatja, hogy azok szöges ellentétben állnak a ti férfigyűlölő szemléletmódotokkal. Dr. Ranschburg Jenővel, a pszichológiai tudományok kandidátusával kezdve egészen Dr. Tamási Erzsébet kriminológusig leginkább azt hangsúlyozzák, hogy az erőszak problémájával küzdő családokban leginkább kétirányú bántalmazási és elhanyagolási folyamatokat és más súlyos szociális problémákat lehet felismerni, amire a feminista szemléletmód az Isztambuli Egyezménnyel együtt igencsak erőszakoltan igyekszik ráhúzni a strukturális nőelnyomás rémképét. 

Szóval alapos okkal tiltakozunk mi férfijogi aktivisták az ellen, hogy nektek feministáknak bármilyen ráhatásotok legyen az állam áldozatvédelmi és családsegítő tevékenységére. Nem a családgondozást, nem a problémás családok pszichológiai eszközökkel történő meggyógyítását, hanem a férfigyűlölő ideológiátok terjesztését, a nemi háborúskodás felszítását, a családok kompromisszum nélküli azonnali lerombolását tűztétek ki célotokul. Ezzel a férfiak érdekvédelmi szervezetei soha nem fognak kooperálni. Nem csak az áldozatvédelemben való közreműködésetek, hanem a tevékenységetek létjogosultságát alapvetően is meg fogjuk kérdőjelezni mindaddig, amíg ez nem változik.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
1 megosztás


414
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
399 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
zombigyilkosNaoooPash CutterParsifalcol.man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“Az áldozatok nem magunkfajta undok feministák”

Elég baj ez.

Rokapapa
Újságíró

Akár tetszik akár nem a feminizmus fő motorja az anyagiakon túl az irigység.

A feministák élete sivár, pozitív érzelmektől mentes. A nőkre jellemző irigységből adódóan ha az ő életük rossz akkor minden nő élete legyen legalább olyan rossz. Ez a feministák mozgató ereje és célja.

Gejza
Olvasó
Gejza

Nem tudtam, melyik cikk alá írjam be, lett ez a friss.

No comment:

A nők elleni erőszak miatt átírják a Carmen végét
2018.01.03. 19:22

Bizet operájának új feldolgozásában a cigánylány, Carmen lelövi a féltékenységében rátámadó Don Josét a férfitől megszerzett pisztollyal. A hagyományos felfogástól eltérő befejezés a nők elleni erőszakra és a nők helyzetével való visszaélésekre hívja fel a figyelmet – írja a Daily Telegraph nyomán az MTI.

„Úgy tudjuk, ez lesz az első eset, amikor megváltozik a Carmen befejezése” – mondta el a firenzei operaház szóvivője, Paolo Klun. Hozzátette: úgy vélik, nem kell, hogy színházuk a zenei kultúra konzervatív helyszíne, valamiféle múzeum legyen. „Inkább vitaindító helyről van szó. A Carmen 150 éve született egy teljesen más kulturális közegben”.

Az előadást a 19. századi környezetből az 1980-as évek Olaszországába emelték át, helyszíne egy olasz város peremén álló cigánytábor. A darab producerei elmondták: a történet megváltoztatásával az ellen tiltakoznak, hogy Olaszországban évente sok nő esik áldozatul a féltékeny férje, barátja vagy szeretője által elkövetett gyilkosságnak. A jelenség annyira elharapózott, hogy már külön szó is született rá: femminicidio (nőgyilkosság).

Az előadás alkotói hangsúlyozták: nem akarták, hogy az opera fináléját, Carmen meggyilkolását a nézők megtapsolják, mivel az ő fejükben azok a szörnyű esetek jártak, amikor a nők a családon belüli erőszak áldozatává váltak.

„Amikor a társadalomnak szembe kell néznie a nők meggyilkolásával, hogy merészelnénk megtapsolni egy nő megölését?” – tette fel a kérdést Cristiano Chiarot, a firenzei Teatro del Maggio Musicale operaház vezetője. Úgy vélte, hűek maradtak az opera szelleméhez a változtatásokkal is, hiszen a régi időkben is előfordult, hogy több változata létezett egy híres legendának anélkül, hogy annak eredeti értelmét aláásták volna.

Az operaház rendezője, Leo Muscato eredetileg ellenezte a változtatást, arra hivatkozva, hogy éppen Carmen halála a darab motorja. Ám később megértette Chiarot koncepcióját: Carmen halála egykor arról szólt, hogy a nőnek fel kell áldoznia magát, hogy megőrizze szabadságát. Ennek a nézőpontnak azonban manapság már nincs értelme.

Georges Bizet 1875-ben írta a Carment Prosper Mérimée regénye nyomán, és az operát az 1830-as évek Spanyolországába helyezte. Az új előadásban Carmen modern nő, aki gyárban dolgozik, Don José pedig erőszakos rendőrtiszt.

A négyfelvonásos mű premierjét 1875-ben tartották Párizsban. A közönséget meghökkentette, hogy a színpadon olyan egyszerű emberek élete elevenedett meg, mint a gyári munkások, csempészek, katonák és cigányok – idézte fel a brit napilap.

“Az új előadásban Carmen modern nő, aki gyárban dolgozik, Don José pedig erőszakos rendőrtiszt.”

https://index.hu/kultur/2018/01/03/a_nok_elleni_eroszak_miatt_atirjak_a_carmen_veget/

 

 

Reszet Elek
Újságíró

Agyrém! Ez már tényleg az 1984 Igazság-minisztériuma.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Olaszországban évente sok nő esik áldozatul a féltékeny férje, barátja vagy szeretője által elkövetett gyilkosságnak.”

Kevesebb kurválkodás, kevesebb gyilkosság.

Rokapapa
Újságíró

Szégyen! Pont mint a Pál utcai lányok amelyet már a József Attila színház is bemutatott. Alig pár hete volt szó róla valamelyik rádióban, hogy mekkora siker lett – bár az előadások száma és a nézők száma pont az ellenkezőjét mutatja – és már elkezdődtek a tárgyalások arról, hogy az általános iskolai kötelező olvasmányokba kerüljön a Pál utcai fiúk helyett.

Nem is beszélve a filmiparról amely sorozatban gyártja a régi történelmi filmek új “modern” változatait. Mindegyik esetében azonos a séma. Okos, ügyes és bátor női főhősök – sok esetben férfi ruhában a női mivoltát rejtve – akik harcban száz férfit is megszégyenítenek és persze ostoba tehetetlen és gyáva férfiak akiknek nincs is önálló gondolatuk és akik engedelmesen követik minden nő parancsát. Őszintén szólva ezek még mai szemmel nézve is a lehetetlen kategóriába tartoznak az meg kimondottan szégyen, hogy sok esetben történelmi tényeken alapuló alkotásokat női főhősökkel hamisítanak meg.

hgyi
Szerkesztő

A Piszkos tizenkettőt is átírták a film, vagyis a közönség=pénz kedvéért. Igaz, nem nőkkel, csak hogy szebb és emészthetőbb legyen. Ezzel agyonvágták a – szerintem – remek könyvet. És ez már 50 éve volt.

Michael Ende is szégyellte a könyvéből készített filmet.

common man
Olvasó
common man

De az a film nem volt rossz.Az a film nézhető jó film volt.Igen a könyv viszont sokkal jobb volt.És szerintem a sorrend a többről a kevesebb felé:1.csak a filmet látta 2.látta a filmet aztán elolvasta a könyvet 3.olvasta a könyvet aztán látta a filmet 4.csak a könyvet olvasta. Nem is tudom volt e olyan film ami túlszárnyalta volna az eredeti regényt.

hgyi
Szerkesztő

Azt hiszem, a jó szereplőválasztás miatt volt nézhető.

Biztosan vannak olyan filmek, amelyek jobbak, mint a könyv, amely alapján készültek. (Nem vagyok nagy filmnéző.)
A Holt költők társasága filmen nem okozott csalódást.

Na de ez itt nagyon off.

Reszet Elek
Újságíró
RedGreg
Újságíró

Jurassic Park, Stardust :)

Aldo
Újságíró

Egy könyvet sose fognak szó szerint feldolgozni, pont a nyereség miatt és azért mert sok mindent nem lehet jól a képernyőre vinni. Az eredeti könyv általában jobb, mint a film, kivéve a remény rabjai és a forrest gump esetében mert állítólag a könyv verzió elég gyenge.

Tina74
Olvasó
Tina74

Ez tényleg feltűnő… Peter Jackson Tolkien műveit kutyulta át így, és vég nélkül lehetne sorolni a filmeket… Aztán vicces, hogy ezek után sok nő (feministák is) fel van háborodva, hogy  a férfiak miért nem védik meg őket a migránsoktól… :-/

Hunn
Újságíró

Nem állíthatom, hogy a nőkhöz való viszonyom kiegyensúlyozott és egészséges, ezzel jómagam is tisztában vagyok. Mégis tiszta szívvel ki tudom jelenteni, hogy szeretem őket, és jót akarok nekik.

Mindazonáltal a feminizmus és amit a feministák mondanak és csinálnak, az kihozza belőlem irántuk a gyűlöletet és az egyre növekvő agressziót. Eszembe se jutna a nőverés jogáért tüntetni, de minél jobban erőltetik a baromságaikat, például ezt az isztambuli egyezményt, annál inkább azt érzem, hogy lehet, hogy mégiscsak kellene.

Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de mégis, annyit mindenesetre ki merek jelenteni nagy nyilvánosság előtt, hogy ma a férfiakban a nők elleni gyűlöletet és a nők elleni agressziót és erőszakot a feminizmus váltja ki! Hozzáteszem: ez a reakció emberi lényként teljesen normális!

Utóirat: Köszönet Csuzi Attilának, hogy kulturált posztjával helyre tette Antoni Ritát a Pesti Srácok cikkének a végén. Én magam csak annyit lettem volna képes kiizzadni magamból, hogy “A feministákat fel kell kötni a gecibe!”, ami figyelembe véve korábbi, feminista nőkkel szembeni agresszív kommunikációm eredménytelenségét, gondolom jelen esetben is kontraproduktív lett volna. Úgyhogy nagy nyilvánosság elé továbbra se engem küldjetek… :)

kangal
Olvasó
kangal

Pedig simán kikerülsz a nagy nyilvánosság elé, csinálnak a kommentjeidből egy mémet, amit az összes femcsi megoszt fészen, hogy ezek az antifeministák ilyenek, mocskos nőgyűlölők, nyilasnácik és valahány név a naptárban, és akkor nem Csuzi Attilával azonosítják a férfijogi mozgalmat, hanem veled.

Elhiszem, hogy neked egy terápia kiírni magadból a frusztrációidat, viszont a mozgalom és az elérendő célok szempontjából meglehetősen kontraproduktív.

Hunn
Újságíró

Óhh, én már rég mém vagyok a feministák számára. Az index fórum feminista topikjában minden második komment Hunn-t  tárgyalja, és ezen kívül is internet-szerte idézik a magvasabb gondolataimat. Ez akár motiválhatna a vadulásra is, de inkább majd jobban odafigyelek hogy ne nyomjam fullba a kretént.

Rokapapa
Újságíró

Azt jól teszed. Nemrégiben pont erről írtam neked és örömmel látom, hogy a szókimondásodat megőrizve is tudsz kulturáltan megnyilvánulni. Jó úton haladsz! Csak így tovább és a gondolataid is beéghetnek az emberek tudatába.

kangal
Olvasó
kangal

Aztán ha átveszi a nőkert, csao, guminéni, mérőverocs, lelkesvillő meg a többi femcsi bloggerina is, tele lesz vele a fészbuk, felkapják szélberniék az LMP-ben, elterjed hogy a férfihang egy nácifészek, össze lesz mosva a nyilasokkal a férfijogi mozgalom, és emiatt még azok is a femcsik mellé állnak, akik amúgy a hátuk közepére se kívánják őket.

Zsidózzatok a kurucon, ott elfér.

Hunn
Újságíró

Legyen így, ha Isten így akarja! Osszák a Facebook-on (állítólag ott is forognak a kommentjeim, jó lenne találni egy linket, like-olnám. :) ) Vegyék észre, hogy megérkezett az ellenállás, a patriarchális reakció! Hogy a jövő megváltozott, hogy amit el akartak érni, az már sosem lesz! Féljenek!

Értsétek meg: nincs hatalmuk fölöttünk, nem áll mögöttük már a Vörös Hadsereg. Amitől féltek az csak a ti fejetekben van. A kultúrmarxisták csak egy rakás kampósorrú, egy rakás baszatlan hülyepicsa a Falon túlról, egy rakat buzi, és pár médiageci. Ezektől kéne tartani? Rájuk fújunk, és nincsenek.

A kulturális háborút megnyerni, a patriarchátust és a fehér Európát megcsinálni ugyanúgy fogjuk, mint ahogy nőt szerzünk magunknak: ésszel. Ha az eszeteket használjátok, akkor legyőzünk mindenkit aki ellenünk támadt. Megesszük őket!

Egyvalamit értsetek: én nem anti-feminista vagyok. Már nem. Pár éve még belementem volna abba, hogy nyesegessük le a feminizmus túlzásait, de ez nekem már kevés. Én a fasiszta, patriarchális reakció vagyok a kulturális marxizmusra, a fehér, heteroszexuális identitáspolitika embere. Radikális.

kangal
Olvasó
kangal

Ami itt a neten folyik, az nem ellenállás, ettől nem félni fognak, hanem örülni neki, hogy lehet mutogatni, hogy igen, ettől kell félni.

Amíg csak a nyarat csinálni akaró fecske vagy, addig meg foglalkozni se fognak veled, ezt akkor fogják elővenni, ha megerősödött a férfijogi mozgalom.

Amíg valami gyenge, addig nem tapossák el, csak mutogatják hogy “ezért van szükség ránk”, ha már erős, akkor akarnak majd taposni, és ahhoz minden eszközt bevetnek, úgyhogy nem kéne nekik szolgáltatni.

Hunn
Újságíró

Figyelj apa, ha cigánykereket hánytok, ha mindig a legjobb szándékot, a legkulturáltabb kommunikációt, a legtökéletesebb gentleman-t hozzátok, azoknak az erőknek, akikkel szembe megyünk ti (TE IS, ÉN IS) csak egy fehér, heteró férfi vagy, vagyis ELLENSÉG. Akit meg kell ölni, el kell pusztítani, akit tönkre kell tenni, mert fehér és heteró férfi.

Mindegy mit mondok én, mit mondotok ti. Mindegy, hogy ironikus nácik vagyunk, vagy tényleg vasalt csizmában masírozunk az utcákon, nekik mi vagyunk a gyűlölt fasiszták, azok is akik igen, és azok is akik valójában nem – nektek ezért nincsen jobbra ellenség. Az Overton-window elment jobbra, egy “Sieg Heil” már nem taszítja úgy a tömegeket, mint mondjuk 2010-ben, köszönet érte a 4chan-nak.

Érted már a lényeget? Nem számít. Győznünk kell, vagy mind megdöglünk. Tőlem ne féltsd a mozgalmat. Szóltatok, visszavettem, nem?

kangal
Olvasó
kangal

Vissza, és nem is írsz rosszakat, sőt, remélem ez így is marad.

Hunn
Újságíró

Na ugye. És szerinted a még normálisabb nők tömegeivel mikor értek el a feminizmussal kapcsolatban előbb kompromisszumot? Ha szépen kéritek, mondván hogy nektek a jelenlegi állapot rossz? Vagy ha azt tudjátok mondani, figyeljetek csajok, itt már olyan problémák vannak, hogy túltoltátok a biciklit, ennek következtében már itt van egy csomó befeszült vadállat aki kész a White Sharia bevezetésére, inkább velünk egyezkedjetek, mert mi még normálisak vagyunk? He? :)

kangal
Olvasó
kangal

Hol az a csomó befeszült vadállat?

Reszet Elek
Újságíró

Mivel nyelvtannácink nincs itt, én jelezném: bicikli

sRPd
Olvasó
sRPd

Na most bántani foglak Hunn! Ténylegesen nincs férfijogi mozgalom. Amikor egy tüntetésre 30-an mennek el, az nem mozgalom: az lepkefing. Legyünk jóindulatúak, és mondjuk, hogy kezdemény.

Te sem mozgolódsz, egy férfihang olvasói találkozóra nem mertél elmenni. Feleséged, lányod van már, akiknek bevezeted a white shariat? (Utálom ezt a kifejezést.) Mindenki a saját portáján seperjen!

 

Hunn
Újságíró

Na most bántani foglak Hunn! Ténylegesen nincs férfijogi mozgalom. Amikor egy tüntetésre 30-an mennek el, az nem mozgalom: az lepkefing. Legyünk jóindulatúak, és mondjuk, hogy kezdemény.

Te sem mozgolódsz, egy férfihang olvasói találkozóra nem mertél elmenni. Feleséged, lányod van már, akiknek bevezeted a white shariat? (Utálom ezt a kifejezést.) Mindenki a saját portáján seperjen!

A kulturális háborút a tudatokért és a lelkekért nem az utcán vívjuk, hanem mindenekelőtt az interneten. Amikor azt éreztem, hogy ott a helyem az utcán, mert forradalmat csinálunk 2006 őszén, akkor ott voltam.

Az anonim kommentelgetés helyett a névvel, fényképpel kiállást a nagy nyilvánosság elé azért nem vállalom, mert azzal az ellenség frame-jében operálnék. Ugyanis a médiát még mindig a (((kulturális marxizmus))) mozgatja, ígyhát a széles nyilvánosság elé csak ezen a módon, csak az ő frame-jükön belül lehet eljutni. A kerülő utat választom ehelyett: az internetet.

Ha a feministák az anonim kommentjeimet internet-szerte és Facebook-szerte osztják, azzal lehet, hogy több férfihez elérek, mintha +1 fővel, 31-en tüntetnénk. Tény, hogy a feministák “outrage reading”-ként használnak engem, és akként is fognak prezentálni. De ha ugyanazt egy férfi olvassa el, akkor lehet, hogy ránéz a Férfihangra is, mondván hogy : -“Ez meg mi a fasz?” És akkor itt megtalálja majd mindazt, amit közölni akartunk vele. Lehet, hogy épp az életét menti meg. És így nyerjük meg a lelkeket és a tudatokat, egyesével, lépésről lépésre.

Hunn
Újságíró

Hol az a csomó befeszült vadállat?

100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, nem önkéntes cölibátusban élt (vagy jelenleg is abban élő) – már ha életnek lehet nevezni az Incel-létet – férfi ebben az országban. Nyugaton, angol nyelvterületen nagyon sokan vannak ebben a helyzetben, és meg is jelentek a Manoszférában. Szerintem arányaiban Magyarországon is ugyanez lehet a helyzet. És, mivel a Férfiahang a magyar Manoszféra zászlóshajója, valószínűleg sokan olvasnak is minket, legfeljebb nem gyónnak úgy anonim kommentekben, ahogyan én azt őszintén megteszem. De vannak sajnos, és sokan vannak, sajnos.

hunbagira
Újságíró

Hun!

A kommentjeiddel az a baj a “közönség” szempontjából. Hogy meg kell rá érni. Kezdő “redpilles” koromban (pink pill? :) ), ha meglátom rögtön itt hagyom az oldalt.

Most úgy vagyok vele ” hogy őrület-őrület, de van benne rendszer”   Ez természetesen azon kommentjeidre továbbra sem vonatkozik, amikben random nőkkel szemben erőszakra buzdítasz. Majd ilyen-olyan okból visszavonod.

Hunn
Újságíró

Ez természetesen azon kommentjeidre továbbra sem vonatkozik, amikben random nőkkel szemben erőszakra buzdítasz. Majd ilyen-olyan okból visszavonod.

Sose tettem ilyet, sose mondtam ilyet. Sosem buzdítottam senkit random nők elleni erőszakra. Annak mi értelme lenne? Ezután sem fogok.

Én két vadabb dolgot mondtam. Az egyik, hogy “fel kéne kötni az összes feministát“. Ezt sem vonom vissza, max kiegészítem azzal, hogy ha van light-osabb megoldás is, akkor nem ragaszkodom hozzá feltétlenül.

A másik kommentem, amire szerintem te is gondolsz, az egy kifejezetten szándékos, célzott triggerelés volt személyesen SerialSlut részére, ami be is jött – de ha ezt ott és akkor, eleve megmagyarázom, akkor oda lett volna a hatás. De sohasem abúzáltam random nőket, és a jövőben sem szerepel ez a terveim között.

Tény azonban, hogy egy nagyon rossz korszak volt ez az életemben, amelyik időszakra estek a megkérdőjelezhető kommentjeim.  Nem volt munkám, otthon néztem a falat ahogy fehéredik, emberi lény csak szökőévente szólt hozzám, emberi érintésről nem is álmodhattam. Kijöttem belőle, de szerintem hasonló élethelyzetben más, nálam jobb ember is befordult volna.

kangal
Olvasó
kangal

Nagyon kevés olyan bepipult incel van, aki tettleges dolgokra vállalkozna, hogy személyesen tervezne valamit, pl. csinál valamit valami prominens feminista ellen.

Lásd anno a Buda-féle Magyarok Nyulait, őket is terrorszervezetnek minősítették, holott egy IRA vagy egy ETA sírva röhögött volna rajtuk, Budát is jól megmérték legutóbbi infóim szerint, és kb. ugyanezt kapná valaki, ha felgyújtaná Antoni Rita lábtörlőjét.

Annyira meg van vesztenivalója mindenkinek, hogy ezt ne tegye meg.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Tény azonban, hogy egy nagyon rossz korszak volt ez az életemben, amelyik időszakra estek a megkérdőjelezhető kommentjeim.”

Pont ezért nem lett volna szabad kommentelni. A kommentjeid vállalhatatlanok voltak. Ha valaki még a harag-fázisban van, nincs munkája, nézi, hogy tágul az univerzum, és mindezt beleborítja egy koktélospohárba, amit kokóval vagy a jó ég tudja még mivel összeráz…

A felsoroltak közül bármelyik kettő hatása alkalmatlanná teszi az embert a normális párbeszédre. Többször kockáztattad a kitiltást is. Én értem, hogy jót tett neked az írás, de kétséges, hogy másnak is.

Aki harag fázisban van, annak nem írkálni kellene, hanem gyúrnia. Némi fáradtságtól, remegő kezektől, lábaktól jobban gyúgyul a lélek.

common man
Olvasó
common man

Ha nagyon elengedi magát be is szoktak avatkozni az adminok. És ha valaki nem ért egyet vele az is szokott szólni.Azt is lehet mutogatni.De hát lehetne írni pc tökéletes kommenteket is vagy inkább íratni.De hát akkor hol maradna a véleményszabadság, a liberális értékek a másság tisztelete.Ide nyugodtan írhat bármelyik főfeminista (tudtommal) és megcáfolhatja Hunnt vagy akárki mást.(ha tudja, de úgyse)

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Köszönöm, hogy Hunn és a többi kommentelő egymás közt ilyen normálisan lerendezi Hunn szélsőségesebb reakcióit. Öröm, hogy moderátorként nem kell beavatkozni, és ilyen egészséges és aktív a hozzállás – Hunn-t is beleértve. Respect.

Domokos Endre János
Újságíró

Kedves kangal!

Az ellenségnek tökéletesen mindegy, hogy 1%-ban térsz el az egyenvéleménytől vagy teljesen elutasítod azt, mindenképpen gyűlölni fog. A másik oldal soha nem azzal fog foglalkozni, hogy amit mondasz, az igaz vagy sem, hanem a személyedet (vagy a közösségedet) fogja támadni. Nem cáfolni fog, hanem címkéz, minősít, érzelmeket kelt ellened. Aki ellent mond nekik, az mindenképpen náci (Adorno óta tudjuk, hogy a hagyományos család a fasizmus melegágya, így ha e mellett szólalsz fel, máris náci vagy és ki akarod irtani a szegény nőket/buzikat/zsidókat/cigányokat/migráncsokat/stb.), akkor is, ha arra inti Hunn uramat, hogy a PC szabályait betartva harcoljon a PC ellen (ez nagyjából a morális alapokra helyezett prostitúcióval egyenértékű).

kangal
Olvasó
kangal

Nem pc szabályokról volt szó, csak disztingválásról, hogy ne írjon ilyeneket, hogy kiknek a talpa alatt fütyüljön a szél meg hogy keresni kell egy proxyt és leverni rajta ha egy nő megsértett és hasonló dolgokat.

Amit meg írtál az ellenségről, gyűlöletről, ésatöbbi, az kb. ugyanúgy igaz minden totális diktatúrára.

Koriander
Olvasó
Koriander

“A másik oldal soha nem azzal fog foglalkozni, hogy amit mondasz, az igaz vagy sem, hanem a személyedet (vagy a közösségedet) fogja támadni. Nem cáfolni fog, hanem címkéz, minősít, érzelmeket kelt ellened.”

miután beregelt ill. hunbagira szinte már összeszaltózta magát itt örömeben, én is rágugliztam a Domokos Endre János névre és azért vannak kérdéseim:
-Ennyire pang a kitartásnet? (Ok. erre nem kell válaszolni)
-Miért a saját nevén? persze èrtem én, hogy mert önazonos, de ezzel gyakorlatilag az itt kommentelőket is egy kész helyzetbe kényszerítette és mégiscsak kénytelenek vagyunk foglalkozni az Ön konkrét személyével és nem azzal, amit egy hangzatos nick mögül mondana.

Koriander
Olvasó
Koriander

-1n
elnézest elírtam a nevet, jav.

kangal
Olvasó
kangal

Itt egy interjú, amit a Nemzet Recskaboya készített vele.

https://www.youtube.com/watch?v=6zvNq8gjgzs

Koriander
Olvasó
Koriander

okos tekintet, nagyon szomorú szemekkel.
a katonai zubbony nem tetszik

kangal
Olvasó
kangal
Koriander
Olvasó
Koriander

és miért érdekes nekünk az “újságíró”?

kangal
Olvasó
kangal

Mert ez a fickó volt az, aki az auschwitzi lágerkapu elé montírozta a buzi államtitkárt rózsaszín háromszöggel a zakóján, és lebukott, hogy buzipornóra veri a faszát, ezt videóra veszi és felteszi a netre.

Domokos Endre János
Újságíró

Kedves Koriander, nem tudod követni a demokratikus, polgári gondolatmenetet. :) Nem az “újságíró” az érdekes önmagában, hanem az, hogy szóba álltam vele, tehát “összefüggésbe hozható” (ha csak sugalmazás szintjén) velem. Egyébként beszélgettem én cifrább figurákkal is (volt pl. egy amerikai, aki otthon az “év meleg publicistája” – vagy valami ilyesmi – volt).

Koriander
Olvasó
Koriander

Kangal, nekem is komoly belső disszonanciát okozott Endre megjelenése, de ez a disszonáns érzés tényleg abból fakad, hogy teljesen más, mint amit én eddig egy prominensebb náciról alapvetôen a sajtóból kapott ismeretek alapján magamban kialakítottam. Nyitott könyvként idelinkelte az egész életét a maszkulinabb részekkel nem tudok mit kezdeni, ahogyan ha metált szeretné azzal sem, az antiszemitizmusát majd figyelem, de ha nem akarja az Istenszülôtôl ill. Jézustól elvitatni az Ábrahámig visszamenô családfát, akkor talán akkora megveszekedett antiszemita se lehet.

Az újságíró kapcsán meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy egy véglény, ha szerinte vicces embereket szexualitás/ származàs/ ideológiai ill vallási nézetek miatt elzárni/ likvidálni.

Koriander
Olvasó
Koriander

Endre, követni már tényleg nem, de az abszurd iránti rajongásomat sikerült kipörgetni. :)

Domokos Endre János
Újságíró

@Koriander:

1) Szeretem a metált (az Iron Maiden nagy kedvenc). A “maszkulinabb részek” kitételt pedig nem értem, kéretik kifejteni. :)

2) A második isteni személy az Atyától származik, nem pedig emberektől. A “Jézus zsidó volt” demokrata agyrémben a “volt” sokkal sértőbb a Megváltóra, mint a “zsidó” (Isten van és nem “volt”). Az, hogy Mária zsidó volt (ahogy Szent József is) a megváltóról szóló jövendölések szempontjából érdekes (Dávid családjából kell származnia), egyébként érdektelen, a korabeli zsidókat sem igazán izgatta, amikor megfeszítették.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jézus pedig földönkívüli volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az újságíró kapcsán meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy egy véglény, ha szerinte vicces embereket szexualitás/ származàs/ ideológiai ill vallási nézetek miatt elzárni/ likvidálni.”

Mondjuk azokat tényleg vicces volt.

Domokos Endre János
Újságíró

Tudod Naooo, most a transzcendencia fogalmára sikerült – kissé pontatlanul, de jó irányban keresgélve – rátapintanod (nem földön kívüli, hanem földön túli). :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Vajon az angyali pilóták Jézust helikopterrel, vagy korongrepülővel vitték el?

Domokos Endre János
Újságíró

@Naooo: öröm neked hittan órát tartani. :)

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró

Ez beteg. Ilyesmikkel nem kellene a gyerekek agyát mocskolni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez felnőtteknek van, retken is éjjel adták.

https://www.youtube.com/watch?v=eMwCdexxClg

hgyi
Szerkesztő

Elek, ha jobban megnézed, akár jó is lehetne – a téma miatt.
De számomra az amerikai túlzós és szájbarágós stílus miatt visszataszító.
Az Amerikai pitét is utálom, szerintem baromira nem vicces.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem meg mert ez a torzság ül halotti tort a kultúránk felett.

Koriander
Olvasó
Koriander

“A “maszkulinabb részek” kitételt pedig nem értem, kéretik kifejteni.”

hát leginkább a szkinhedségre meg ezekre a katonásdi pax hungaricás egyenruhásdi, tiltott jelképek, szoboravatás.
én az ilyesmitől összerezzenek.
a hszeid alapján teljesen civilizáltnak tűnsz, de ezek a maszkulinabb dolgok elég barbárok.

Domokos Endre János
Újságíró

A “maszkulinitás, mint barbarizmus”… érdekes (kissé feminista-ízű) gondolat. A PHM egyébként soha sem használt tiltott jelképeket (erre azért a “három betűsök” erősen ráharaptak volna, én pedig nem akartam egyik testvért sem rács mögött látni).

Még egy kis “maszkulinitás“.. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“de ezek a maszkulinabb dolgok elég barbárok.”

“- És ne magázz engem légy szíves, azok vertek át legjobban az életben, akik magáztak.”

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

@Endre, eredetileg semmi pejoratív mellékzőngéje nem volt a hszmben a maszkulinitàsnak. a barbárral tényleg lehet így is értelmezni, de végig, mint nyers férfiasságra gondoltam, ami nőként értelmezhetlen/ végső soron félelmet kelt, mert eltér a szabálykövetéstől és kizökkent a komfort érzetemből/ jàtèkterembôl.

@Naooo honnan van az idézet?

@Elek, GoT-t se nézek, de te voltál most legközelebb a megfejtéshez.

kangal
Olvasó
kangal

Kori, te kevered Endrééket a rendőrgyilkos brigádjával.

Reszet Elek
Újságíró

“eltér a szabálykövetéstől és kizökkent a komfort érzetemből/ jàtèkterembôl” – És ez olyan izgalmassá teszi őket…

Koriander
Olvasó
Koriander

lehet.
mièrt a karlengetôs eltés nô, sajnos elfelejtettem a nevét, nem hungarista volt?

Domokos Endre János
Újságíró

@Koriander:

Tudod, ha bárkit megkérdezel a Jobbiktól jobbra (jó, ez egy kissé túlhaladott jelző, mert ma már gyakorlatilag mindenki jobbra van a Jobbiktól…), akkor valószínű, hogy a Paxról nem az Elek által becsatolt képre asszociálna, ellentétben mondjuk egy libbanttal, akinek fő identitásképzője a rituális rettegés és még Mr. Bean-től is maga alá rondít. A tagjaink jelentős része bölcsész volt, a kép által sugallt karakterek (pl. futball-szurkolók) nagy ívben elkerülték a mozgalmat, ami miatt én nem voltam éppen vigasztalhatatlanul szomorú.

Koriander
Olvasó
Koriander

“És ez olyan izgalmassá teszi őket…”
már vége van a karácsonyi böjtömnek, ettem elég húst nyugi.

Domokos Endre János
Újságíró

“a karlengetős eltés nő, sajnos elfelejtettem a nevét, nem hungarista volt”

A jeles hölgyet Bácsfi Diánának hívják, akkor sem volt hungarista, amikor azt állította magáról. Ma Avatara néven ugyan azt az ezoterikus marhaságot tolja, amivel anno a hungarizmust próbálta hígítani (a jobboldalon  annyira divatos új-pogányságra támaszkodva megpróbálta “lecserélni” a hungarizmus erkölcsi alapjait, 10 embernél több követője sohasem volt).

Reszet Elek
Újságíró

I am afraid that woman appreciate cruelty, downright cruelty, more than anything else. They have wonderfully primitive instincts. We have emancipated them, but they remain slaves looking for their masters, all the same. They love being dominated.” – Oscar Wilde

 

Koriander
Olvasó
Koriander

@Endre, látod megkèrdeztelek, te türelmesen vàlaszoltál, és nekem végre sikerült a kis teásdobozaimat a megfelelő polcra pakolni. tkp mindenki nyert. köszi!

Domokos Endre János
Újságíró

A hölgy egyébként Puzsér uram fantáziáját is megmozgatta, a 10-es skálán ő a második. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

igen, rá gondoltam.
“a jobboldalon annyira divatos új-pogányságra támaszkodva megpróbálta “lecserélni” a hungarizmus erkölcsi alapjait”
biztosan túl sok Evolát olvasott.

Domokos Endre János
Újságíró

Volt ott azért Badiny-Jós is gazdagon, nem csak Evola. Mivel annak idején az én nemesebb szervemmel verte a csalánt (nyilasnak adta ki magát, hogy exhibicionizmusát kiélhesse, így akkoriban a hungaristákról mindenki rá asszociált), ezért – Puzsérral ellentétben – nem tartozom a szorosabban vett rajongói közé…

Naooo
Olvasó
Naooo

“- Csak úgy első ránézésre hiányzik a baloldali hátsó sárvédő, a külső visszapillantó tükör, a szélvédő pedig két helyen törött.
– Itt van, ez a baloldali sárvédő, ez pedig a baloldali külső visszapillantó, van belőle tartalék is.
– Mért nincs fölszerelve?
– Ez föl volt, csak most az összeütközés után leszereltem mindent.”

Koriander
Olvasó
Koriander

mondjuk a hungarizmusról nemcsak Bàcsfi asszociál be, hanem elsősorban a töri órán tanultak is.
nem tudom mennyi mezőnk van itt még, de a téma megérne egy posztot.
Tudom, hogy minden fenn van a neten és csak keresni kell, de igazán írhatnál egy hungarizmus for dummies típusút, de mondjuk azért ne olyan szinten leegyszerűsítve, hogy úgyis mindenről a zsidók tehetnek.
aztán lehet, hogy a többieknek ez teljesen érdektelen, de
nálam már Prohászkánál akad a dolog. Hogyan jut el a katolikus, mint egyetemes=nemzeteken átívelő misszió a nacionalistához?
Itt leginkább a nyugati ès a keleti keresztény korai katechizáló módszerek közötti különbségekre gondolok: a keleti térítés kezdettől nemzeti egyházakat hozott letre (saját abc Bizánctól a szlávoknak vs. délgermánok latinizálása (nemtom van-e ilyen szó) és az ortodoxok durván nacionalisták.
bár az is lehet, hogy tényleg privátban kéne folytatnunk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Hogyan jut el a pl. a katolikus, mint egytemes=nemzeteken átívelő misszió a nacionalistához?”

Megvilágosodással.

Domokos Endre János
Újságíró

Hungarizmus for dummies. :)

A “szeretet rendjéről” hallottál már (szent tamási gondolat, megfelelő biblikus alapokon)? A Férfihangon is volt róla egy vita, valamelyik cikk alatt (a címét nem tudom), ahol az egyik hozzászóló a Summa vonatkozó részét idézte, párhuzamba állítva a kapcsolódó igehelyekkel.

Koriander
Olvasó
Koriander

ok. átrágom.

“A “szeretet rendjéről” hallottál már (szent tamási gondolat, megfelelő biblikus alapokon)?” igen, de nem tudok azonosulni a rigorózitással, amit Szt. Tamás “szeretetpanele” képvisel és ezt nem bántásból írom.

“A Férfihangon is volt róla egy vita, valamelyik cikk alatt (a címét nem tudom), ahol az egyik hozzászóló a Summa vonatkozó részét idézte, párhuzamba állítva a kapcsolódó igehelyekkel.”
igen Suum valamelyik migránsos cikke alatt, Pál Galatákhoz írt 6,10esére én hívtam fel a figyelmet, amit ő utána a Summa Theologicából vett idézetekkel szépen kibővített, de számomra a “hittestvér” mégsem a vérség, hanem a hitben közeli lesz.

Domokos Endre János
Újságíró

Nem annyira bonyolult a dolog, koncentrikus körökkel ábrázolt halmazokat kell elképzelni. Középen vagy te (milyen demokratikus gondolat! :) ). Az első (legbelsőbb kör) a szűkebb családod, ezt öleli körbe a tágabb rokonság, innen jutunk el (néhány szintet átugorva) a nemzethez, és legvégül az emberiséghez.

Ha erőforrásokat vonsz el a belsőbb körökből, hogy azokat a külső körökben lévőknek add, azzal kötelességszegést követsz el. Érthetőbben: ameddig a gyereked éhezik, szükséget szenved, addig képmutatás (viszont a Faszbúkon sok lájkot ér!) a szomszéd csemetéjét tömni. Ez nem puszta moralizálás – ahogy a kereszténység tanításai sem öncélú bölcselkedések, oravecznórai léleksimiző bárgyúságok – hanem bármely emberi közösség fennmaradásának alapja. Ez nem keverendő össze a sémi vallások (iszlám, judaizmus) “ők és mi” látásmódjával (a parancsolatok csak a közösség tagjaival szemben köteleznek, “kívülállókkal” [gojok, kafirok] szemben nem), tehát érdektelen, hogy valaki “nem családtag”, “nem keresztény” vagy “nem magyar”, a megölése, kirablása (stb.), ugyanolyan bűn, mintha “belső körbe” tartozna (ezért univerzális a kereszténység, a judaizmus pedig ezért nem).

Naooo
Olvasó
Naooo

“bár az is lehet, hogy tényleg privátban kéne folytatnunk.”

Kormi csak egy szupergám, nem milliárdosokra bukik.

Domokos Endre János
Újságíró

@Naooo: köszönöm a felvilágosítást. Már éppen indulni akartam a következő közbeszerzésen, de ezek szerint nincs rá szükség. :)

 

Koriander
Olvasó
Koriander

@ Endre, nem azt írtam, hogy bonyolult, hanem túl merev/ le se tagadhatná Arisztotelészt, de ez nem gond, hanem az a gond vele, hogy egy tipikus loopingba kötött salto mortale, mert 1:1 visszavisz az Ószövetsegbe, leginkább Józsuére emlékeztet. Hol van a Krisztus által elhozott paradigmaváltás, ha pontosan olyan törzsi zsidóvá degradál a szeretet rendje, mint amibôl a kis világferfotgató “szekta” próbált szabadulni egèszen sokáig sikerrel. Saját interjúdban kristálytisztán megfogalmazod
“ már Marx is gúnyolódott a zsidókérdésről szóló írásában, amikor úgy fogalmazott, hogy a zsidók úgy emancipálódtak, hogy a keresztények váltak zsidóvá…” bingó, felismered és mégsem látod, hogy sokkal hamarabb elkezdődött.
A másik, hogy ha a szeretet rendje valóban működne, sose lettek volna testvérháborúk, már a Biblia is ezt cáfolja tételesen.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Kormi” csak nem a macskádat hívják így?
“Látod ott azt a búzatáblát? Én nem eszem kenyeret. Nincs a búzára semmi szükségem. Nekem egy búzatábláról nem jut eszembe semmi. Tudod, milyen szomorú ez?”

Domokos Endre János
Újságíró

Szent Tamás rajongott Arisztotelészért, így eszébe sem jutott volna letagadni. :)

Akkor leírom még egyszer:

“Ez [mármint a szeretet rendje] nem keverendő össze a sémi vallások (iszlám, judaizmus) “ők és mi” látásmódjával (a parancsolatok csak a közösség tagjaival szemben köteleznek, “kívülállókkal” [gojok, kafirok] szemben nem), tehát érdektelen, hogy valaki “nem családtag”, “nem keresztény” vagy “nem magyar”, a megölése, kirablása (stb.), ugyanolyan bűn, mintha “belső körbe” tartozna (ezért univerzális a kereszténység, a judaizmus pedig ezért nem).”

Minden elvből annyi működik, amennyit megvalósítunk belőle. Ha így vesszük, a 10 parancsolat sem működik, mivel az emberek rendszeresen megszegik, de ez nem a törvényt minősíti, hanem az embereket.

Az általad is felhívott Marx-idézet pedig elsősorban az anyagiasságra, a kapzsiságra vonatkozik.

hunbagira
Újságíró

Endre!

Az oldalalunkon azért divat az újpogányság némi gnoszticizmussal fúszerezve vagy fordítva. Mert a formállogika úgy kívánja, ha valamit dejudaizálni akarsz akkor bizony a kályhánál kell kezdeni. És most hagyjuk a Banga Béla-i – amúgy érveléstechnikailag tetszetős- teológiai bűvészkedést.

A katolikus egyház egyéb- SAJÁT HÍVEI ELLEN – elkövetett bűneiről most ne beszéljünk…de csak nem állom meg: feri pápa ámokfutásától a borgiákig…

Koriander
Olvasó
Koriander

Endre,
“Ez [mármint a szeretet rendje] nem keverendő össze a sémi vallások (iszlám, judaizmus) “ők és mi” látásmódjával”
Ennyire nem gondoltam tovább, nekem szimplán egy példa jutott az eszembe pl. a hazaszerető kozákról, Tarasz Bulbaról, aki sajátkezűleg nyírja ki az áruló fiát.
szerintem csak ideológiai hűség létezik.

common man
Olvasó
common man

Képtalálat a következőre: „barbarian woman names”Képtalálat a következőre: „barbarian woman names”

Koriander
Olvasó
Koriander

szép teljesítmény. az a nô ott a faszi vállán elég nagy darab.

Domokos Endre János
Újságíró

Kedves Koriander!

A Kitartas.net nem pang, hanem megszűnt, a PHM-el együtt (a linkelt írás az okokat ismerteti, röviden). A kérdése gondolom nem a Kitartás.net vagy a PHM hogylétére vonatkozott, inkább az én ittlétemre (nem vagyunk egyformák, nekem eddig nem jutott eszembe feltenni ezt a kérdést, még azoknak sem, akivel nem értek 100%-ban egyet). Mivel a Férfihang és a mögötte álló közösség nem politikai párt (tudtommal nem is akar az lenni), valós társadalmi igényeket kielégítő, valós problémákkal foglalkozó társaság, ezért számomra természetes, hogy itt vagyok. Ha az oldal üzemeltetői azt mondják, hogy a jelenlétem nem demokratikus, másokban félelmet megbotránkozást kelt, akkor természetesen távozom, nem akarom sem a személyemet, sem a véleményemet másokra erőltetni.

Azt egyébként nem értem, hogy miért kéne önnek (magázni engem csak a Yardon, vagy a bíróságon szoktak), vagy bárki másnak itt a személyemmel foglalkozni, a helyett, amit mondok. Megszoktam az elmúlt 25 évben, hogy a mondókámhoz az arcom és a nevem adom, szerintem így egyenes, így tisztességes (de ez nyilván amolyan “nyilas hóbort”). Ha néhanapján egy internetes fórumra csöppenek (ez egyébként nem túl gyakori), kicsit úgy érzem magam, mintha egy számítógépes játékba kerültem volna, ahol én vagyok az egyetlen valós karakter az orkok, tündék, jedik és még a jó ég tudja kik/mik között. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Isten hozott Endre, tényleg érdekelt, hogy miért saját néven, főleg, ha te magad is megfogalmazod az egyik cikkben, hogy az általad képviselt ideológia a mai napig szalonképtelen.
Szóval bármekkora is a kiváncsiság, azért ott van az a természetes védekezés, hogy az ember nem akar egy platformon lenni problémás alakokkal és inkább képzeli a nick mögé mondjuk Moritz Bleibtreut göbbelszként (ebben a filmben: https://youtube.com/watch?v=4n2OWBfZbwA) ahogyan itt bohóckodik, minthogy beigazolódjon, hogy ő tényleg az.

“Azt egyébként nem értem, hogy miért kéne önnek (magázni engem csak a Yardon, vagy a bíróságon szoktak)”
elég sokáig vacilláltam, hogy ön vagy te legyen, de erről igazából a katolikus imperativuszban kommunikáló eddigi kollégáid tehetnek (pl. Szász Péter) és egyszerűen udvariasságból igazodtam a hagyományhoz.

Parsifal
Újságíró

“…elég sokáig vacilláltam, hogy ön vagy te legyen, de erről igazából a katolikus imperativuszban kommunikáló eddigi kollégáid tehetnek (pl. Szász Péter) és egyszerűen udvariasságból igazodtam a hagyományhoz.”

Kedves Koriander!

Legjobb tudomásom szerint nem a “katolikus imperatívuszban” (sic!) kommunikáló Szász Péternek, hanem az ál-lázadó Pozsonyi nevű “esz”rágó ficsúrnak a szokása az indokolatlan magázás.

Koriander
Olvasó
Koriander

Kedves Parsifal!

Pozsonyi miért ál–lázadó? és ki a zugíró?
Szász Pétert pedig szeretettel üdvözlöm minden imperatívuszàval együtt.

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

amennyiben egy háztartásban élnek, igen.

Parsifal
Újságíró

Kedves Naooo,

Ki és kivel házastárs? Mire vonatkozott a kérdés?

Pash Cutter
Újságíró

Parsifal, Naooo egy troll. Na, nem a Gyűrűk Urából! Csak a magyar rögvalóságból. Érdemi választ ne várj tőle.

Koriander
Olvasó
Koriander

Naooo arra volt kíváncsi, hogy Parsifal=Szász Péter?

Naooo
Olvasó
Naooo

Inkább egészség, mint feleség.

Koriander
Olvasó
Koriander

A lelakatolt üzenet az nekem vagy a pimasz házi koboldnak ment? ( nem tudom elolvasni, mert saját magadnak írtad a komment hierarch. szerint)
Bármit is írtál benne, sajnálom, ha megbántottalak/tiszteletlen voltam, Parsifal.

Parsifal
Újságíró

Nem voltál az. Véletlenül privátoltam.

Koriander
Olvasó
Koriander

Ennek igazán örülök.

Naooo
Olvasó
Naooo

Koboldozásért seggfogás jár, aztán sírhatsz, ríhatsz, metózhatsz, vagy élvezhetsz.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ha már szóba került, érdeklődnék, hogy Szász Péterrel mi lett miután kivált a PHM-ből? Ő már régebben otthagyta a mozgalmat, igaz?

Domokos Endre János
Újságíró

Igen, évekkel ezelőtt. Szász tanár úr azóta (nem szívesen, de a publikum legnagyobb megelégedésre) Pozsonyi-novellákban szerepel, katolikus hitvédelmi előadásokat tart és e témában publikál nem keveset, többek közt a Facebookon. Amolyan egyszemélyes lovagrendként funkcionál, ami még jól is áll neki. :)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Nahát! Ő lenne a ködlovag?

Parsifal
Újságíró

Szász Péter nem szívesen, de a publikum legnagyobb megelégedésére nem szerepelt és nem szerepel Pozsonyi-novellákban, és a zugíró tudtára adta már közel két éve a zugíró számára érthető nyelven, hogy az egészsége érdekében ezt a jövőben is kerülje.

Domokos Endre János
Újságíró

Lovag úr (aki nem tudom, hogy azonos-e a tanár úrral) kissé ingerült hozzászólása alapján talán a nevezett az egyetlen, aki sértésnek vette, hogy így vonuljon be az “örökkévalóságba”. Minden más általam ismert “Pozsonyi-novella karakter” derűsen fogta fel a dolgot, Tompó testvér például kifejezetten büszke volt rá. Ahhoz azért mégiscsak valakinek kell lenni, hogy ez a “baleset” megtörténhessen az emberrel (velem konkrétan nem történt meg, durcás is vagyok miatta). :)

Parsifal
Újságíró

Nem ingerült a hozzászólásom, lovag meg pláne nem vagyok. ;) Az érzelmek távpszichológiai meghatározását hagyjuk meg mindörökre a megboldogult Gyurcsók doktornak.

Pozsonyin szerintem nem lehet megsértődni. Egyszerűen az undorító, Charlie Hebdo-szintű savazásnak (ami nem azonos a humoreszkkel), ha ilyet elkövetett a zugíró, következményei szoktak lenni. Valakikkel meg lehet tenni, valakikkel meg nem. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Melyik írásról is van szó?

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

@Naooo:

Hát ez most nem derült ki számomra egyértelműen, de ha ő lenne Keskeny Károly, akkor több írásról is szó van.

Szerk.: bár azok nem “savazások”. Legalábbis szerintem. Úgyhogy nem szóltam.

Parsifal
Újságíró

@Muhr úr

Mint mondtam, nem szívesen, de a publikum még nagyobb megelégedésére Szász Péter nem szerepel egyetlen Pozsonyi-novellában sem, és a jövőben sem fog.

Ha ez megtörténne, mivel érthetően, azon a nyelven, amin Bucóka egyedül ért, tudtára adta, hogy ilyen véletlenül se történjen, a hitelrontás végett, a jó hírnévhez való jog okán, mivel nem közszereplő az illető, a jogszabályok szerint a gatyát is kiperelheti az egyébként sóher zugíróból, ha hazudozik és savaz.

Szerintem Domokos Endre János is visszavonta már az állítását, miszerint “Szász (…) Pozsonyi novellákban szerepel”.

Domokos Endre János
Újságíró

@Parsifal (aki “pláne nem lovag”): Nem tegnap óta ismerlek (ha az vagy akinek gondollak), de eddig nem tűnt fel, hogy ennyire nincs humorod (én úgy gondoltam, hogy humor és intelligencia együtt jár, s mivel utóbbival rendelkezel, alapnak vettem hogy előbbit is hasonló mértékben bírod). Tehát akkor a helyreigazítás:

Hozzászólásomban valótlanul állítottam, hogy a köztiszteletben álló Szász Péter “nem szívesen, de a publikum legnagyobb megelégedésére” Pozsonyi Ádám “zugíró” novelláiban szerepel. Ezzel szemben a valóság az, hogy az inkriminált “zugíró” inkriminált novelláiban nem a köztiszteletben álló Szász Péter, hanem a köztiszteletben nem álló Szász Kornél szerepel. Aki az ellenkezőjét állítja, az zugíró. Kijelentem továbbá, hogy aki nevezett zugíró “Irgalom atyja ne hagyj el” című “kötetét” kézbe veszi, elolvassa – horribile dictu – nevet rajta, az szintén zugíró, s viselnie kell tettének polgári-, és büntetőjogi következményeit. :)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Szászkornéééééééééééél! De hülye vagyok…

De mi ez a mérhetetlen utálat?

Naooo
Olvasó
Naooo
Parsifal
Újságíró

@Domokos Endre János,

Ha valaki azt mondaná rólad egy novellában, hogy csőbuzi vagy, három fekete migránssal élsz együtt, s ez sokak között, mint valóságos történet terjengene, és ezzel az illető direkt inteciózus módon, neked be is ismerve téged lejáratni akar, hitelteleníteni, nevetségessé tenni, és rágalmazni, az nem humorérzék kérdése.

Egyébként pontosan ilyenekért is lehet lehúzni róla az alsógatyát is.

Az igazán undorító az, hogy a “köztiszteletben álló” Domokos Endre Jánossal szemben lejáratást tudtommal Szász Péter sohasem alkalmazott még. Az ilyen ostoba röfögések, hogy “egyszemélyes lovagrend” stb. mire mennek ki? Hogy komolytalan az illető? Ez egyenesség? Nem.

Parsifal
Újságíró

@ Muhr úr,

Mert nézze meg pl. a Naoo által linkelt ún. “novellát” az ún. “Füst ment tervet”. Egyrészt mindenkinek azt állította tudtommal Pozsonyi, és erre tanúk vannak, hogy ezt Szász Péterről mintázta, másrészt egy teljesen degenerált alak, akit megjelenít. Ráadásul a történet nem így történt tudommal, ahogy leírta. Ahogy Pozsonyit, a másik illetőt is képen törölte. Ráadásul egy másik emberért törölte képen, akit megalázott az illető. Ezért Szász Péter ellen (és másik két, kiváló személy ellen, akik azóta házaspárok) ok nélküli gyűlöletkampány indult…

Ha pl. megtörtént volna az, hogy Szász Péter kutyaszarba lép, és télvíz idején egy fűtött teremben másfél órás előadást tartott volna, és már mindenki alig várta volna a végét, és ebből kerekített volna egy novellát, hogy a kitőrő tapsot hallva megveregette a vállát Szász, hogy “ez most nagyon jól sikerült, a siker kétségtelen”, holott csak arra vártak, hogy friss levegőre menjenek. Ráadásul ez valóban így történt volna, bizonyos, hogy Szász Pétert a humorérzéke nem hagyta volna cserben. De teljesen alaptalan dolgok terjesztése bárkiről irodalmi köntösben úgy, hogy az illető be is ismeri, hogy célja a másik lejáratása… Ez khmmm, a weimari köztársaság bizonyos elemeinek volt sajátja, akik humornak tekintették a savazást, s amiről a Bergman-film (Kígyótojás) ominózus jelenete ugrik be számomra:

https://www.youtube.com/watch?v=I2SpGXDHE0I

Az előbb említett “novella” valóságosként terjengett, úgy, ahogy pl. a Da Vinci-kód hazudozásai. Ha ezt számon kérik, azt röfögik, hogy csak irodalom. Pedig az intenció világos.

Domokos Endre János
Újságíró

@Parsifal:

Ha valaki a személyemet kezdi ki, az nagyjából azt jelenti, hogy nem tud belekötni abba, amit mondok. Ez egyfajta perverz dicséretnek is felfogható.

Szerintem a kiinduló hozzászólásban (amiben a Szász hogylétét firtató kérdésre válaszoltam) semmi sértő nem volt, ha valaki az “egyszemélyes lovagrend” kifejezést sértőnek találja, tényleg forduljon szakemberhez.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Parsifal
Újságíró

@Domokos Endre János

“Ha valaki a személyemet kezdi ki, az nagyjából azt jelenti, hogy nem tud belekötni abba, amit mondok. Ez egyfajta perverz dicséretnek is felfogható.”

Ez így van! Kiváló megállapítás! Az “író úr” ezen és egyéb perverzióiról elég ennyi is.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

@Parsifal,

Értem és köszönöm a válaszokat. Lenne még kérdésem, de nem erőltetem, nem szeretnék további vitákat generálni.

common man
Olvasó
common man

Ide írtam,mert ide lehetett.Több napja keresitek az igazságot.Én megtudtam ki Parsifal de nem Szásznak hívják.                                                                               Képtalálat a következőre: „wagner parsifal interpretation”

Hunn
Újságíró

“Olvasóink hozzászólásai nem feltétlenül tükrözik a Férfihang szerkesztőségének véleményét.” Ez a helyes válasz, ha miattam vagy bármelyikünk miatt esetleg belekötnek a honlapba az SJW-k. Még csak ki sem kell állni mellettem!

Ami fontos, ha netán ilyesmi történne, hogy nem szabad elhatárolódni senkitől (azzal, hogy két különböző emberi lény vagyunk, már el is vagyunk határolódva egymástól annyira, amennyire az emberileg csak lehetséges lol), mert az elhatárolósdi csak a Rákosi-féle szalámi-taktika modern verziója. Bocsánatot kérni szintén SOHA nem szabad. Mindkét esetben ugyanis az ő frame-jükben operálnátok, és ha a hátatokra fordultok felkínálva a hasatokat, akkor megérzik a vért és széttépnek.

Én, ha kidoxxolnának vagy gyűlöletbeszéddel vádolva kinyomoztatnának mondjuk a rendőrséggel, akkor csak előre menekülhetnék: To Own It. Bevállalnám, felvállalnám ország-világ előtt. Ha kell, az esti, nyolcórás híradóban, a forgó kamerák előtt jelenteném ki, hogy: -“Fel kellene kötni a feministákat a gecibe!”, és élő adásban fejelném le Paprika Kingát. A nők tömegei úgyis csak annyit látnának az egészből, hogy “Ez egy jóképű pasi, mi van ezzel, miért ilyen ez? Szívesen lefeküdnék vele, tuti hogy a puncimmal tudnám pacifikálni.” Szerelmes leveleket és házassági ajánlatokat kapnék tőlük a böribe. Talán még SerialSlut is felajánlaná, hogy ingyen dughatok nála, anált is beleértve. Nem para. Ha az lenne, nem csinálnám.

Amire a honlap, vagy a férfimozgalom fel tudna engem, pontosabban az én példámat használni abban az esetben, ha rajtam keresztül próbálnának meg fogást találni rajta és betámadni, az az lenne, hogy rámutathatnátok: a férfiak feminista kondicionálása egyre több ilyen lelki sérült, nem önkéntes cölibátusban szenvedő, agresszíven ön- és közveszélyes férfiakat termel ki, mint a jó öreg Hunn apó. Nem az tenyészt ki minket ebben a feminista társadalomban, hogy a Férfihangon a szólásszabadság jegyében fehér, heteroszexuális férfiként végre valahol mi is hallathatjuk a hangunkat, hanem a feminista társadalom férfiellenessége és férfigyűlölete. Hogy amit Hunn apó képvisel, az nem a soha nem létezett nőelnyomó, hímsoviniszta patriarchátus kísértete, mely bejárja Európát, hanem a feminista/kultúrmarxista akcióra, férfiellenes támadására válaszul érkező reakcó, mely ha minden így megy tovább, ahogy eddig, akkor elkerülhetetlenül eszkalálódni fog.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azt te csak hiszed. :)

hunbagira
Újságíró

Ted Bundy folyamatosan kapta bent a szerelmesleveleket.:) Sőt a véglény villamosszékbe ültetésének napján, megrohanták a sittet…könnygázt kellett ellenük bevetni.

Aldo
Újságíró

Miért, az éleslőszer éppen kifogyott?

hunbagira
Újságíró

Tudod arányosság. Meg a nagy “patriarchátusban” hogy néz ki, hogy nők közé lőnek…:)

már a szüfrazsettekkel sem tették sajnos. :D

Aldo
Újságíró

Pedig sose késő elkezdeni.

Hunn
Újságíró

Tudod arányosság. Meg a nagy “patriarchátusban” hogy néz ki, hogy nők közé lőnek…:)

már a szüfrazsettekkel sem tették sajnos. :D

Hiba volt. A következő feminista SlutWalk-ot megsorozni géppuskával a Mezőgazdasági Minisztérium tetejéről, mint anno a komcsik tették a magyarokkal 56-ban? Én tökre benne lennék. Még fizetnék is a lehetőségért! :)

Hunn
Újságíró

Azt te csak hiszed. :)

Biztos vagyok benne. Amúgy szerinted felhívjam azt a prostit, akivel a balhém volt? Szerintem így, hogy a múltkor olyan izgató agresszivitással helyretettem, már a telefonban a hangomtól benedvesedne, és felajánlana nekem egy ingyen menetet. Szerinted?

Ami téged illet, a te felajánlásodra viszont nemet mondanék. Láttam a képeket amiket az Index fórum Feminista topic-jában magadról posztoltál. (Mondjuk látszik, hogy rendszerváltás utáni generációba születtél, ti névvel, fényképpel osztjátok meg mindenről a gondolataitokat és a véleményeteket az egész nagyvilággal, és nem értitek, hogy ez miért hülyeség).

Szóval extrém színűre festett, SJW-re hajazó frizura, plusz tetoválás a kéz ujjain… maradjunk annyiban, hogy ezek komoly Red Flag-ek. Nem szeretem, ha egy nő úgy gondolkodik, hogy “én olyan szép vagyok, hogy még csúfíthatok is magamon, a férfiaknak akkor is elég jó kell legyek”. Én azt szeretem, ha egy nő azon van, hogy a saját maga lehető legszebb verzióját igyekszik nyújtani nekem.

Írtad milyen magas vagy, 170-172 centi. Nos, én azt szeretem, ha egy nő alacsonyabb és kisebb nálam, különösen hogy így “heroin chic”-re vagyok lefogyva. Már csak azért is, hogy egy CSBE (családon belüli erőszak) során ne tudjon lenyomni, hanem én jöjjek ki győztesnek. Plusz szeretem, ha az optikailag tuningolt (értsd: tövig borotvált) 16 centimet nagynak és vastagnak érzékelik. Ebből következik, hogy nálam az üvegplafon 160-165 centi között van megállapítva, azon felül minden nő kiesik a szórásból.

Vagyis nem vagy az esetem. Tudom, hogy most azt gondolod: -“Mit képzel ez magáról, mi az, hogy nem vagyok neki elég jó?” Nos, nem akartam (most) a női önérzetedbe gázolni, de ez van. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb megtalál majd magának egy rendes, kedves srác akinek megfelelsz -sőt, lehet hogy még fizetne is neked érte, lol de az nem én leszek.

kangal
Olvasó
kangal

Hunn, egy titok.

Magas, vékony nők a legszűkebbek.

hunbagira
Újságíró

Hát tapasztalatom szerint pont nem ez a belső női méret függ a magasságtól. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lehet, hogy nem, de kagal-al vág egybe  a tapasztalatom……

Lehet véletlen….

hunbagira
Újságíró

Ezen nem fogunk vitatkozni…:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Semmi probléma, Hunnci, ízlések és pofonok különböznek. Nem sanszos, hogy a te alacsony termeted, cingár kis tested bejönne nekem, bár ki tudja, saját bevallásod szerint jóképű fickó vagy. A szőke neked extrém hajszín? A tetkóim meg elég kicsik, és amíg szerinted ezek csúfítanak, addig a valóságban én mindet párban viselem másokkal, tehát fontosak. Kivéve a rózsa. Az csak, mert a kedvenc virágom.

Ha már kikérted a véleményem: hívd fel. Tutira felajánl egy ingyen menetet. Tőlem is kaphatsz, gyere csak. :)

Hunn
Újságíró

Kedves SerialSlut, aranyos ahogy próbálsz megagitálni hogy lazítsak a sztenderdjeimen és beleférj a keretbe, de ha a te kedvedért megteszem, akkor a többi színeshajú tetovált bolond csaj is jogosan kérdezhetné, hogy őt akkor miért nem, és hát gondolj bele, hová vezetne ez?

Az, hogy rohangál a világban egy csomó isten barma, aki ugyanilyen tetkókat visel veled párban, az nem enyhítő körülmény, sőt. Ne ronts tovább a helyzeteden.

Nem én mondom hogy jóképű vagyok, nők mondták nekem ezt, először majdnem hátranéztem, hogy biztos áll mögöttem egy másik csávó, aztán annak vetítenek. A harmadiknak aki ezt mondta egymástól függetlenül már elhittem. Szóval ezek szerint jóképű vagyok, ami női szemszögből annyit jelent, hogy visszamenőleg is minden bűnöm meg van bocsájtva, és a szabadrablás engedélyezve van számomra. Mondjuk kár, hogy nem szóltatok a úgy 10 évvel korábban, hogy ez van, de jobb később mint soha. Legalább tudom magamról és beépíthetem a Game-embe. A jóképűen csajozás a szegények sportja, én pedig épp le vagyok égve. Nem kellett volna kábszizni. :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Hova vezetne ez, Mrs Lipton?
https://www.youtube.com/watch?v=Cz_vlfcKUNA

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

38 évesen szembesülni vele, hogy jóképű vagy, ez a világ csodája. Vénségedre lett valami formád, és még igazolja is az elméletedet, miszerint 40 felett kezdődik az élet.

Szívem, épp ez az, hogy akinek nincs hajszíne, az én vagyok. Akikre te gerjedsz, a barnák, azok a színes hajúak :)

Hunn
Újságíró

38 évesen szembesülni vele, hogy jóképű vagy, ez a világ csodája. Vénségedre lett valami formád, és még igazolja is az elméletedet, miszerint 40 felett kezdődik az élet.

Szívem, épp ez az, hogy akinek nincs hajszíne, az én vagyok. Akikre te gerjedsz, a barnák, azok a színes hajúak :)

Igen, számomra kb. most kezdődik az igazi élet, bár jobban belegondolva lélekben már 13 éves koromban is 40 éves voltam, valszeg ez okozta nálam a legnagyobb galibát. Igen, 40 évesen bizony be is fogok pótolni mindent, nekiállok jobbra-balra szűzteleníteni és liliomot tiporni, hiszen a férfiaknál az életkor és az élettapasztalat szerencsére egyfajta státusz-proxy. Nyilván csak a naív és fiatalka, huszonkevés éves lánykák számára, de hát én pont őket akarom megbaszni, nem a nagypofájú elhasznált pinájú harmincasokat (negyvenesekről nem is beszélve, LOL azok már nem is nők, ki kéne valami új szót találni rájuk a tudomány nevében) akik mindössze két hétre vannak a Faltól, és azt hiszik hogy még mindig számít valamit is a rólunk alkotott véleményük, csak mert ezt szokták meg korábban a férfiaktól…

Jókat mosolygok mindig azon tipikus a shit-teszten, amikor a hozzám hasonló negyven körüli srácokat komoly arcot vágva meg akarjátok győzni arról, hogy á, mi egyáltalán tökre nem is tetszünk a huszonéves lányoknak, ne is próbálkozzunk, mert csak kinevettetjük magunkat LOL Mindketten tudjuk, hogy ez nem így van. Ebben az életkorban már fordult a kocka, mindhalálig.

Nálunk most jött el az a hatalom, ami nektek volt fölöttünk a Fal előtt. A 33-at betöltve mi vagyunk az urak, és erre előbb-utóbb minden okosabb férfi rájön – én például tipikusan utóbb, de hát jobb később, mint soha. THX Red Pill! És ezt semmiféle szómágiával vagy ráolvasással nem tudjátok elvenni tőlünk. Tudom, hogy a nőknek ez roppantul idegesítő, én is nagyon élvezem.:)

De te inkább foglalkozz a Fallal, ami ott van a következő sarkon túl. Amikor egy kigyúratlan, ruppótlan 40 éves pali mint én, nyíltan kijelenti, hogy nemhogy pénzért, de ingyen se kellenél, az intő jel, akkor már közel a vég. Ilyen érzés lesz a Fal után is, csak akkor már az összes pali így lesz veled. Ráadásul te tipikusan aprópénzre váltottad a legszebb 10 évedet, miközben azt hitted hogy rafkós vagy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igazából engem eléggé hidegen hagy, hogy te becsajozol-e végre a negyvenes éveidben vagy sem (maximum fogadok rá:), bár úgy látom, ez éltet, hogy te majd megmutatod nekünk, hogy képes vagy rá. :) De drukkolok neked, jót fog tenni, talán a végére egészen megnormálisodsz, azzal meg mindenki csak nyer.

Azt hiszed, engem ez a faldolog meghat, hát abszolút nem. A szépség a fiataloké, majd elfoglalom magam mással, kihoztam belőle a maximumot, ez a tudat bőven elég. Hogy a pasik rám sem fognak nézni holnaptól, az sem egy tragédia, volt elég. :)

 

Hunn
Újságíró

Azt hiszed, engem ez a faldolog meghat, hát abszolút nem. A szépség a fiataloké, majd elfoglalom magam mással, kihoztam belőle a maximumot, ez a tudat bőven elég. Hogy a pasik rám sem fognak nézni holnaptól, az sem egy tragédia, volt elég. :)

LOL

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Majd akkor gyere vissza, ha te is elmondhatod ugyanezt a csajokról. :)

Hunn
Újságíró

Majd akkor gyere vissza, ha te is elmondhatod ugyanezt a csajokról. :)

Már szerencsére elmondhatom, hogy 40 évesen sikereim vannak a huszonéves lányoknál, és örülj neki, te is meg a többi nő is, hogy ez a helyzet. Mert ha nem így lenne, akkor semmi okom nem lenne – és a többi, hozzám hasonló srácnak se – továbbra is részt venni a társadalom életében és betartani a szabályait, különösen a nőkre és a szexuális vonzalomnak a társadalom által elfogadott módon való kiélésére vonatkozóakat nem, ha érted mire célzok…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az azért még nem siker, hogy páran megjegyezték, hogy jóképű vagy. Trófeákat mutogass. :)

Hunn
Újságíró

Az azért még nem siker, hogy páran megjegyezték, hogy jóképű vagy. Trófeákat mutogass. :)

Mi vagyok én, valami fiatal pinabubus, hogy trófeákat mutogassak? Én egy komoly, felnőtt ember vagyok, nekem a trófea lófaszt se számít. Családalapítás, az már igen, az már valami. Majd szólok ha megházasodtam.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, 40 évesen bizony be is fogok pótolni mindent, nekiállok jobbra-balra szűzteleníteni és liliomot tiporni, hiszen a férfiaknál az életkor és az élettapasztalat szerencsére egyfajta státusz-proxy.

Hunn
Újságíró

Igen, 40 évesen bizony be is fogok pótolni mindent, nekiállok jobbra-balra szűzteleníteni és liliomot tiporni, hiszen a férfiaknál az életkor és az élettapasztalat szerencsére egyfajta státusz-proxy.

Nincs ellentmondás. Be fogom pótolni amit mulasztottam, de nem ez az, ami elsősorban érdekel, mert én gyereket akarok. Hogy amellett ha tudom faszra húzom még fél Budapestet, az mellékes. Nyilván senkihez sem leszek hűséges, minden nő bekaphatja, köztük a jövendő feleségem is. Jött volna 10 évvel ezelőtt.

De ha neked feltétlenül “trófea” kell, hát megdugtam fiatalon egy csomó prostit Az ugyanúgy semmit nem ér, mint ahogy az se, hogy téged meg sokan megdugtak pénzért. Az nem igazi szex, csak ürítés.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Közel sem csak pénzért. Én szeretek spontán lenni, még ha mostanában annyira nem is gyakori az ilyesmi, de azért megesik. Sőt még a pasimmal közösen is vannak ilyen játékaink. Ő kitalálja a feladatot. :)

Hunn
Újságíró

Közel sem csak pénzért. Én szeretek spontán lenni, még ha mostanában annyira nem is gyakori az ilyesmi, de azért megesik. Sőt még a pasimmal közösen is vannak ilyen játékaink. Ő kitalálja a feladatot. :)

Lelked mélyén utálod azt a kretént, mert úgy vagy vele, hogy nem is igazi férfi az, aki hajlandó másokkal is osztozni az asszonyán. Lelked mélyén úgy vagy vele, hogy mégis milyen férfi az, aki “elfogadja, megérti és támogatja” hogy az asszonya másokkal pénzért lefekszik. Sokan másokkal. Ez egy olyan csapda, amibe te zártad be saját magadat, és sajnos ebből számodra nincs kiút.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez baromság, egyáltalán nem érzem így. Én inkább a karót nyelt típusokat nézem le, mert azoknak nincs fantáziájuk, saját magukat korlátozzák ezekkel az idióta szabályokkal. Én pont, hogy rohadtul felnézek a pasimra emiatt.

Hunn
Újságíró

Ez baromság, egyáltalán nem érzem így. Én inkább a karót nyelt típusokat nézem le, mert azoknak nincs fantáziájuk, saját magukat korlátozzák ezekkel az idióta szabályokkal. Én pont, hogy rohadtul felnézek a pasimra emiatt.

Egy nagy túrót, kicsim. Egy igazi férfira vágytál egész életedben. A prostitúciót mint olyat is vehetjük a női nem részéről egy gigantikus shit-tesztnek, amit a férfiak világszerte – a feminizmushoz hasonlóan – egyöntetűen elbuknak. Hiszen fizetnek, mint a katonatiszt.

Te az “Alfa Fux-Beta Bux” női szexuális stratégia “Beta Bux” oldalára tetted fel az életedet, nem gondolván arra, hogy ezzel az alfákat kizárod az életedből. Hiszen aki fizet érted az nem az, akinek pedig kurvaként is kellesz feleségnek, az sem az. Ez a 22-es csapdája minden prosti számára.

Azt, hogy olyan a társadalmi légkör, hogy sok nő beleesik ebbe a csapdába, azt köszönjétek a feminizmusnak, az nevel bétákat a férfiakból, és ösztönzi prostitúcióra a nőket a hipergámiátok maximális támogatásával és a férfiak szexuális stratégiájának maximális restrikciójával. A feminizmus nélkül te is megkaptad volna azt az igazi férfit, akire mindig is vágytál, és most boldogan nevelnéd a gyermekeit.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy tűnik, te képtelen vagy elfogadni, hogy nem mindenki erre vágyik. Én megőrülnék egy birtokló személyiségtől, és én sem várok kizárólagosságot szextéren. Az olyan pasikat pedig pláne megvetem, akik úgy gondolják, hogy a félrekufirc csak nekik jár, az asszony viszont legyen egy hűséges kiskutya. Látok ilyet eleget, ennél szánalmasabb nincs. Az nem férfi, csak egy hülyegyerek, akkor is, ha 40 éves.

Ez az alfaságmániátok szintén nevetséges. Az alfa úgy él, ahogy akar, nem ahogy szerinted kellene neki, csak úgy ezt az apróságot felejted ki el mindig. :)

Hunn
Újságíró

Úgy tűnik, te képtelen vagy elfogadni, hogy nem mindenki erre vágyik. Én megőrülnék egy birtokló személyiségtől, és én sem várok kizárólagosságot szextéren. Az olyan pasikat pedig pláne megvetem, akik úgy gondolják, hogy a félrekufirc csak nekik jár, az asszony viszont legyen egy hűséges kiskutya. Látok ilyet eleget, ennél szánalmasabb nincs. Az nem férfi, csak egy hülyegyerek, akkor is, ha 40 éves.

A hipergámia hörcsöge a faszkörhintára vágyik. Ezért találták fel a férfiak a visszkézből adott pofont.

De rendes vagy, ha te félrekefélhetsz, akkor megengeded a férfinak is? Erről szól a kibaszott szexuális forradalom. Ettől biztosan sokkal könnyebb lesz neki összeszedni még egy nőt, hát persze, sohanapján kiskedden. Ez a halandzsa csak arra jó, hogy a nőnek ne legyen lelkiismeretfurdalása amiért félrebaszik. Hiszen a férfi is megtehetné, pech hogy neki ezerszer olyan nehéz meg is csinálnia. A férfi gyakorlatilag ugyanott van, mintha nem engednéd meg neki. Ez a felállás csak neked jó, neki nem. Na, ezért van a “kettős mérce” ami valójában igazságos és egy szintre emeli az esélyeket, hogy a férfinak lehet nektek meg nem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Fiatal, jó pasi, hogy a francba ne tudna összeszedni? Szokott is.

Hunn
Újságíró

Fiatal, jó pasi, hogy a francba ne tudna összeszedni? Szokott is.

Gondolom azt azért nem meséli el nekik, hogy a nője hivatásos prosti, és így a szexuális úton terjedő betegségek átadásának veszélye az ő esetében ezerszer akkora, mint egy normál férfinál. Mert ha ezt elmesélné, akkor becsajozásra az esélye pontosan 0 lenne. Szutykok vagytok ti, szutyok emberek, mondom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudod, Hunnci, átlagnő elég ritkán esik ám be nőgyógyászhoz vagy csináltat tesztet, míg én 3 hetente. Szedek tablettákat (egyike vagyok a mindössze 200 embernek, aki Belgiumban hozzáfért a prEP programhoz), beadattam minden elérhető védőoltást, többféle fertőtlenítőt használok, szóval annak ellenére, hogy én veszélyeztetettebb vagyok, óvatosabb is. Nagyobb esélyed van benyalni valamit a liliomtipró hadjáratod során valami kis hülye picsától, aki vetít neked, mint a pasim bármelyik alkalmi kalandjának elkapni tőle akármit. :)

Hunn
Újságíró

Tudod, Hunnci, átlagnő elég ritkán esik ám be nőgyógyászhoz vagy csináltat tesztet, míg én 3 hetente. Szedek tablettákat (egyike vagyok a mindössze 200 embernek, aki Belgiumban hozzáfért a prEP programhoz), beadattam minden elérhető védőoltást, többféle fertőtlenítőt használok, szóval annak ellenére, hogy én veszélyeztetettebb vagyok, óvatosabb is. Nagyobb esélyed van benyalni valamit a liliomtipró hadjáratod során valami kis hülye picsától, aki vetít neked, mint a pasim bármelyik alkalmi kalandjának elkapni tőle akármit. :)

Onnantól, hogy fogadtál csak egyetlen egy vendéget is, vedd úgy, hogy nemi beteg vagy, egészen addig, amíg a három hét múlva a teszt meg nem cáfolja. És ugyanez érvényes az emberedre is, ha utána hozzád nyúlt.

Ja, jut eszembe Serike, mielőtt elfelejtem: index fórum feminista topic-ban írták elvtársnőid, hogy már a Facebook-on is osztják a magvasabb gondolataimat. Neked van ilyen “Best of Hunn”-féle Facebook-poszthoz linked? Szeretném ezeket a posztokat like-olni – persze senki sem fogja tudni, hogy én, mármint Hunn like-olom :) Szóval ha tudnál ilyet linkelni nekem, megköszönném.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sajnos nincs meg a link. Valami feminista csoportba rakhattak be, ha jól értettem, azt a kommentedet, amiben arról fantáziálsz, hogy a teherbe ejtett nőket meztelenül odaláncolod a konyhába. :)
Egyébként miért nem írsz oda, ha már olvasod? Félsz tőlem? :)

Hunn
Újságíró

Sajnos nincs meg a link. Valami feminista csoportba rakhattak be, ha jól értettem, azt a kommentedet, amiben arról fantáziálsz, hogy a teherbe ejtett nőket meztelenül odaláncolod a konyhába. :)
Egyébként miért nem írsz oda, ha már olvasod? Félsz tőlem? :)

Nem én fantáziálok erről. Ez egy mondás, amit a férfiak poénból szoktak mondani olyankor, amikor már nagyon frusztrálja őket a feministák hülyesége, és kábé annyi az értelme, hogy elég legyen már ebből a baromságból, lányok. Mert a poén annyira túlzó, hogy úgysem veszi senki komolyan. És utalás arra a híres “nőelnyomásra” ami sem most nincsen, sem sohasem is volt, pedig tulajdonképpen megtehetnénk, és nektek kurvára azt kellene észrevennetek, hogy NEM tesszük. Arról, hogy megköszönjétek nem is álmodunk, de legalább észrevennétek magatokat.

Erre a mondásra utaltam én is, csak kivéve az eredeti értelmezési keretéből, és áthelyeztem egy másikba, de ettől az eredeti értelmezés nem szűnt meg, és ez árnyalja az új értelmezési keretet is. Tehát csipet sóval kell olvasni ha az embernek van egy csepp esze. Ez amúgy, mint utalás, hasonló, mint amikor tőled megkérdeztem, hogy “Hová vezetne ez?” amivel, mint ahogy a kolléga kiszúrta és helyesen dekódolta, valóban a Csengetett, Mylord? című filmre tettem utalást. :)

Amikor fogalmazok, én nagyon sokszor viszek bele ilyesfajta asszociációkat meg utalásokat, ami picit megbolondítja a szó szerinti értelmezést, de ettől sokkal izgalmasabb a szöveg és a szöveg által kifejezett gondolatok. Sokszor, ha sikerül dekódolni az utalást, vagy a költői túlzást, akkor ugyanaz a szöveg iszonyatosan vicces, míg szó szerint véve mindenki a szívéhez kap, hogy uramisten miket mond ez az ember. Ráadásul a szövegnek mindkét típusú értelmezése megállja a helyét és érvényes, és ez az egészben a legszebb.

Mit csináljak, ilyen a stílusom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Onnantól, hogy fogadtál csak egyetlen egy vendéget is, vedd úgy, hogy nemi beteg vagy, egészen addig, amíg a három hét múlva a teszt meg nem cáfolja. És ugyanez érvényes az emberedre is, ha utána hozzád nyúlt.

Hm…..

INewton
Olvasó
INewton

“mégis milyen férfi az, aki “elfogadja, megérti és támogatja” hogy az asszonya másokkal pénzért lefekszik.”

Az olyat úgy hívják strici.

hunbagira
Újságíró

SS! Hun!

A nemierőszak témához van egy történetem, ahol kidobóként tanú voltam. Ami valahol mindkettőtöket megerősít illetve cáfol.

Adott volt egy erősen szexisen kinéző csaj és egy hozzámhasonló “bika” A biika erőszakosan rányomult a csajra elején volt tiltakozás még sírás is (de azért nem kért tőlünk segítségéget) viszont nem telt egy 1 óra és wcből jöttek ki a csaj a száját törölgetve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunbagira

Amiről te beszélsz, az a húzom magam, de a végén belemegyek dolog. A nemi erőszak pl. a lefogom és megdugom szárazon című történet, amit Hunn szerint nem bán senki, ha egy alfa csinálja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nemi erőszak pl. a lefogom és megdugom szárazon című történet,……

Ha (közben ) benedvesedik, akkor már nem az?………….

INewton
Olvasó
INewton

Hát azért minden rosszban van valami jó. Ha pl. 170 cm egy nő, akkor legalább nem kell minden pusziért lehajolni. :P

Aldo
Újságíró

“Hiba volt. A következő feminista SlutWalk-ot megsorozni géppuskával a Mezőgazdasági Minisztérium tetejéről, mint anno a komcsik tették a magyarokkal 56-ban?”

Felesleges vért ontani. Elég úgy eljárni, ahogy az oroszok bánnak el a provokáló buzikkal és a feminista ribancokkal. Kivezényelni pár katonát vagy kommandóst és a szart is kiverni belőlük. Pár ilyen és többet ki se vonulnak.

-
Olvasó
-
Naooo
Olvasó
Naooo

Ne tömjénezze magát, szerénység.

common man
Olvasó
common man

Azért ha a két hozzászólást nézzük a feminista érthetőbben,egyszerűbb mondatokat alkalmazva adta át gondolatait.Ne feledjük ,illetve kérdezem kit kell a témában meggyőzni? Magunkat, a feministákat vagy a laikus közvéleményt, akik aztán visszahatnak a politikára? Amúgy meg ha most tévednék először ide( vagy oda) azzal szembesülnék ,hogy ez a csúnya Attila bántja azt a szegény kislányt pláne ilyet mond a hangjára.

Hunn
Újságíró

A Haszbara szabályai szerint – és a zsidók nem hülyék, tudnak valamit – nem a vitapartnert kell megpróbálni meggyőzni, hanem a közönséget.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lopni.

Hunn
Újságíró

Is. De gondolom a haszbara, mint kifejezés, ha valakinek, akkor neked Naooo biztos tudnod kell, hogy micsoda.

A haszbara az, amikor megmagyarázzák, hogy ami itt van az nincs is itt, és ami itt van, az nem az amit látsz. A héber szó fordítása szó szerint “megmagyarázás”-t jelent.

És amire elsősorban gondoltam az az, hogy azokat a technikákat, amik működnek, érdemes átvenni. A propaganda, a meggyőzés, a manipuláció tulajdonképpen művészet, amit lehet mesterien is csinálni. Szerintem a jó ügy érdekében a férfimozgalom is használhatná ezeket.

kangal
Olvasó
kangal

Most viszont egész normális vagy, próbáld meg tartani ezt a szintet. Nem rosszból mondom.

Naooo
Olvasó
Naooo

A hasbara az, amikor a zsidók kinyitják a pofájuk és dől belőlük a hazugság.

DennisVT
Újságíró

Abszolút igaz.

Főleg ilyen helyzetben, ahol a vitapartner meggyőzhetetlen, mert elvakult dogmatikus fanatikus, akit a 100. bizonyítékkal sem lehetne meggyőzni, és ha már mindenki szembejön az autópályán, akkor se jutna eszébe, hogy nem neki van igaza.

Szóval a közönséget kell, jah.

Deansdalenél jobbat ebben még nem láttam.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

A nők előjogainak eredményét látjuk.

Egyre kevesebb a jólelkű teremtmény ellenben egyre több az idegbeteg munkaholista és gonosz lélek.

Hiába fizetnek le 65 ezer családot (CSOK) a bébibummhoz. A legtöbb magyar férfinek sem pénze, sem bátorsága nincs már családot alapítani. Amelyik megteszi több mint 50 % valószínúséggel úgy lesz eltartó, hogy nincs is együtt a család mert a nő elválik az állami pénzért és tartásdíjért. A nevelőszülő mindent visz, a különélő szülő semmi állami támogatást nem kap, olyan mintha nem is lenne gyereke. Tehát a magyar nőknek egyszerűen érdeke válni ha pénzről van szó. Az u.n. CSBE kábé 90%-a kétoldalú vagy szemenszedett hazugság, hogy legyen indok a válásra.

A pénzért, meg a gyerekért, ingatlanért. A MeToo meg a munkahelyi poziciókért és hatalomért.

A kérdés bennem miért írták alá 2014 március 14-én? Ki a felelős? Ne bújjon az ember a “kormány” és “Magyarország” mögé!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Isztambuli_egyezm%C3%A9ny

Miért pusztítanák még tovább a magyar férfiakat a családokban, így is 7 évvel kevesebbet élünk pedig nincs is háború? Ne jöjjenek itt a sok piával meg cigivel mert annak is oka van. ….

hunbagira
Újságíró

Nézd az itt lévő vérzsideszeseket úgy sem fogod meggyőzni. Ahogy egy feministát sem. Szektatag akkor gyógyítható, ha maga is rájött, hogy beteg.

Igen rendszerváltás óta nem volt még egy olyan kormány, ahol ennyire elváltak egymástól a szavak és a tettek. Sőt a szavak is,  függően a helyrajzi kérdésektől  (Büsszelben vagy Budapesten vagyunk :) )

A csokon totálisan látszik a zsidesz a adópolitikája miszerint az “alsóközéposztálytól’ (prekáriusok stb) átcsatornázza a felsőfelsőközéposztályoz a jövedelmeket.

Természetesen a tőkésektől és a cigány lumpenektől nem mer elvonni ( a telep felszámolások továbbra is mennek) fülkeforradalom ide vagy oda. :D Az nem jut el az exfocista dagadékok zsíragyába, hogy a fő baj az, hogy az első gyermek sem születik meg a fehéreknél. (pedig ezt az akkor még fideszhez közelálló személyek is jelezték, igaz akkor még koppmáriák alkották a hátországot nem kokós habony és grúzzsidó haverjai) Aminek a fő okozója (hacsak a gazdasági kérdéseket vesszük és elvonatkoztatunk eme blog témájától) a lakás hiány. Tehát csok vagy cigótelep felszámolás van állami bérlakás építés NINCS! ui: tragikomikus, hogy lehet ezt is zsidó nagytőke fogja kierőszakolni paradox módon, mert Demján már pedzegette orsósnak a témát, hogy a munkaerő mobilitásának a hiánya pont ez.

Persze az igazi az lenne, ha csok is megmaradna és cigó abajgatás helyett lenne egy bérlakás építési program. Majd egyszer- soha napján kiskedden- egy valódi nemzeti/szociális  kormánynál. Ami nem szembeállítja egymással a munkából élőket, hanem egységesen kezeli és nekik kormányoz. :(

-
Olvasó
-
Reszet Elek
Újságíró

Én személy szerint nagyot csalódtam a Jobbikban. Az évek alatt olyannyira átalakult, hogy a nemzeti radikalizmushoz ma már semmi köze sincsen. Liberálisokkal összefogó balos szar lett. Már évekkel ezelőtt látható volt hogy rossz az irány, amikor nekiálltak a tradicionalizmus eszmeiségével meglehetősen rossz módon kokettálni. Hiába, ha valamit kívülről nem tudsz kikezdeni (megállítani), akkor belülről kell “vezetve” szétverni.

Domokos Endre János
Újságíró

Én nem. :) A Jobbik “pálfordulása” törvényszerű volt, mondhatjuk, hogy egy “végtelen ciklus” része. Akik ’93-ban csalódtak az MDF-ben (mert úgy érezték, elárulta őket), azok mentek a MIÉP-be. Akik később csalódtak a MIÉP-ben (mert úgy érezték, elárulta őket), azok mentek a Jobbikba. Akik ma csalódtak a Jobbikban (mert úgy érezik, elárulta őket), azok mennek az Erő és Elszántságba, vagy ki tudja hová.

Farkas Attila Márton évekkel ezelőtt rámutatott a Metafizikai Tradíció és a “progresszív gondolkodás” között lehetséges párhuzamokra, áthallásokra (pl. vallási relativizmus, szinkretizmus, vagy a Habsburg-imádat, ami könnyen átlényegíthető Unió-imádattá). A Tradíciót nyugodtan tekinthetjük a Jobbik jelenlegi “eszmeiségének” előszobájának, előkészítőjének.

“Nemzeti radikalizmus” nem létezik. Éppolyan beszédes semmitmondás, mint a “polgári” jelző (nem jelent semmit, de nagyon jól hangzik). A demokratáknak nincsenek elveik, olyanok főleg, amiért készek volnának meghalni, legfeljebb olyanok, amelyekből nagyon jól megélnek. Ezek viszont – a kereslet-kínálat piaci törvénye alapján – könnyen lecserélhetők. A prostitúció ellen nem tudsz úgy harcolni, ha magad is kurvának állsz, erre a Jobbik a legjobb példa.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem meg létezik, persze kérdés, ki mit ért alatta.

Domokos Endre János
Újságíró

Te például mit értesz alatta? Mitől válik egyedi, minden más világnézettől könnyen megkülönböztethető dologgá? Szerinted mi teszi azzá, ami?

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

A mai rendszer keretei közt a 2010-es Jobbik a maximum, ami ettől jobbra áll azt már államilag zaklatnák, ha sikeres lenne be is tiltanák.

Dan
Újságíró

Domokos Endre János,

ehhez annyit tennék hozzá, h a Jobbik története már tényleg fel kéne nyissa minden értelmes, gondolkodásra képes ember szemét, h pártokkal nem lehet meghaladni a pártrendszert. Nem lehet úgy rendszert váltani, h *kizárólag* az adott rendszer szabályait betartva akar a rendszer legjobbja (legnagyobb politikai kurvája) lenni! Ahogy Neo sem úgy győzte le az ügynököket, h betartotta a Mátrix szabályait, hanem nem foglalkozott azokkal és másokat alkalmazott. Ez nem azt jelenti, h át kell menni erőszakos forradalomba – láthattuk az elmúlt években, ezek milyen “eredményeket” szültek (Ukrajna, arab forradalmak). Ismét csak a mikroközösségi szinttől kezdett, egymással együttműködés tanulását tudom felhozni, mint egyedüli megoldási lehetőség. Mert teljesen mindegy, milyen magasztos eszméket hordozunk, milyen szép zászlókat lengetünk – végső soron mindig azokon az embereken múlik minden, amelyek az adott csoportot alkotják.

Mert a Jobbik története hogyan néz ki? Adott pár lelkes, tehetséges és jószándékú fiatal, aki elindít valamit. Idővel ez mozgalommá nő. Idővel párttá alakulnak. Ezzel behatárolják magukat. Megjelennek a pártban a karrieristák, a törteték, a súlyosan sérültek, akik a hatalomtól remélik a saját boldogságukat. Ezek szépen lassan, de biztosan kiszorítják azokat, akik intelligensek és a szívük is a helyén van – ők ebből nem kérnek. A lelkes mozgalom átalakul egy prostituált képzővé, amelynek célja, h miképpen lehet minél több választópolgárt elcsábítani. Ennyi, felesleges mindenféle “lefizetést”, meg “árulást” behaluzni. Biztos ilyen is volt, de nem ez a lényeg, hanem a rendszer működése. Még egy gondolat: szerintem úgy általában, aki elkezdte a politikusi karrierjét, jószándékkal, “világmegváltó” tervekkel kezdett bele. Aztán nekiütközött a rendszer kereteinek, szabályainak. Választhatott, h a becsület útját járja-e, vagy korrmupálódik, eltorzul. Kevesen választják az elsőt… Ángyán József ezen ritka emberek egyike.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Tényleg így volt, eleinte elveket képviseltek. Aztán bekerültek a parlamentbe, elkezdtek jól élni a fizetésekből, barátkozni a többi képviselővel. Egyre több karrierista áramlott a pártba, aki ebből akart megélni. Aztán 2012 körül elkezdtek agyalni hogy így soha nem fognak hatalomra kerülni, pedig az milyen jó lenne. Akkor változtassunk a retorikán, hátha több lesz a szavazó. Nem jött be, akkor változtassunk a célokon, az elveken, ez sem jött be. Akkor fogjunk össze a többi ellenzéki párttal, hogy végre kormányra kerüljünk, most ebben a fázisban tartanak.

Domokos Endre János
Újságíró

Ezért nem csináltunk mi soha politikai pártot és utasítottuk el egészében a pártrendszert. Mondjuk ezekkel a nézetekkel nem is lettünk túl népszerűek a nemzeti oldalon, mindig is aféle különcként kezeltek minket.

Ami itt “red pill” néven fut azt mi a lélek forradalmaként határoztuk meg, hangsúlyozva, hogy ameddig mi nem változunk, addig a rendszer sem fog, és hogy a harc már nem a hatalomért, hanem a lelkekért folyik. De négyévente ikszelni még mindig könnyebb és kényelmesebb, mint elutasítani a jelenlegi “anti világ” erkölcsi fogyatékos értékrendjét. Ezért jön minden elhasznált “nemzeti radikális” párt után egy újabb, hogy aztán ugyan azt az utat fussa be, mint az elődje (a linkelt írások elég hosszúak, ha van hozzá időd/türelmed/idegrendszered csak akkor olvasd el :) ).

Dan
Újságíró

Köszi, elmentettem, igyekszem nem elfelejtkezni róluk! :)

Igen, a harc a lelkekért folyik. Ezért meg a bábjáték.

Jelenleg az ún. demokrácia a következőképpen működik:

Négyévente kapunk egy szerződést. Ezt egy, számunkra tetszőleges, de ismeretlen érdekcsoporttal kötjük. A szerződés üres, az aljára odaírjuk a nevünket. Aztán amelyik érdekcsoporttal a legtöbben kötöttek szerződést, az kitölti a papír többi részét úgy, ahogy kedve tartja és annyiszor változtatja meg a 4 év alatt, ahányszor csak kedve tartja. Kíváncsi vagyok, ez a rendszer mondjuk a gazdasági életben mennyire működne.

 

hunbagira
Újságíró

Az meg, hogy a semmittevést “lélekforradalom” néven még meg is ideologizáltátok az egy külön vicc.

Reszet Elek
Újságíró

A forradalmak mindig erőszakosak. Eredményt csak akkor érnek el, ha társadalmi változások egyedüli kikényszerítőjeként jelennek meg. Az igazi változások mindig meghaladják a rendszer kereteit.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ez nem azt jelenti, h át kell menni erőszakos forradalomba – láthattuk az elmúlt években, ezek milyen “eredményeket” szültek (Ukrajna, arab forradalmak)”

Az mind bunda volt.

hunbagira
Újságíró

Azért az humoros, hogy egy judeokeresztény katkó fanatikus problémázik a judeoprogresszió és a metafizikai tradíció – vélt- párhuzamosságán.

Az -állítólagos kizárólag a zsidesz revolver”sajtóban” megjelent- habsburg imádat felemlegetésétől , meg egyenesen a  röhögőgörcs kerülget. Az, hogy a habsburgok- legalábbis- közép-európában 1920-ig húzták az a vatikánnak, és az, hogy a vatikán meg létezik az meg a habsburgoknak köszönhető.

Európa protestánssá lett volna, de minimum ilyen anglikánszerű “nemzeti” egyházakra bomlik legkésőbb Britenfeld után, ha nincs Wallenstein és Ferdinánd király(ok).

Más: Hogy nem sikerült az áttörésetek az annak köszönhető, hogy nem csináltatok SEMMIT. A magyargárda útja előttetek is ott állt sőt nektek testhezállóbb lett volna.

Koriander
Olvasó
Koriander

“sőt nektek testhezállóbb lett volna“
és Ön tkp kivel van?

hunbagira
Újságíró

Mármint? Kik közül kellene választanom?

Koriander
Olvasó
Koriander

előszőr úgy tűnt örülsz Endrének (amikor regelt), aztán nem értettem, hogy FAM vagy Endre a judeokeresztény katko fanatikus, a protestánsnak kéne egész Európának lennie végleg feladtam és ezért kérdeztem rá, hogy mit is szeretne pontosan a párduc úr?

hunbagira
Újságíró

Figyelj!

Attól, hogy egy kommentjével nem értek egyet. Attól az alapvetően az eddigi megnyilatkozásaiból leszűrt szimpátiám nem változott.

Sőt alapvetően erős katolicizmusán kívül nagyjából osztom a nézeteit.

Domokos Endre János
Újságíró

@Koriander:

A “nemzeti radikális” terminológia szerint természetesen én vagyok a “judeo-keresztény”, mert még Feri pápa és a Vatikánba beszivárgott szabadkőművesek, modernisták sem képesek elvenni a hitem (vö. “ferences hivatása annak van, akinek még a ferencesek sem képesek elvenni a kedvét a ferences élettől”). :)

Domokos Endre János
Újságíró

@hunBagira:

Nem szeretném romba dönteni a világképedet, de a “nézeteim” alapvetően az “erős katolicizmusomból” fakadnak… :)

hunbagira
Újságíró

Amúgy egy itt lévővel sincs problémám. Miért kellene legyen? :)

Koriander
Olvasó
Koriander

A “nemzeti radikális” terminológia szerint természetesen én vagyok a “judeo-keresztény” :DD
tényleg nincs meg vhol a Jakupcsekes műsornak (amit Naooo linkelt) a folytatása?

Domokos Endre János
Újságíró

@hunBagira:

Ha a “valami” alatt a néppártosodásba hajló hatalomhajhászást, esetleg az öncélú erőszakot érted, akkor büszke vagyok a “semmire”.

Fennállásunk alatt utcai megemlékezéseket, néha tüntetéseket (pl. a német követség elé, Zündel bebörtönzése ellen), előadásokat (“Prohászka Ottokár Népfőiskola” – Budapesten és vidéken), táborokat szerveztünk, működtettük a Kitartás.net portált és végig azok maradtunk, amik kezdetben voltunk (PHM mindig csak egy volt, nálunk ismeretlen fogalom volt a “gárdásodás”). Mivel a taglétszám még a PHM fénykorában sem érte el a 100 főt, pénzünk mindig annyi volt, amit mi összeadtunk, így ezekkel a kondíciókkal kíváncsi lennék, te mit tudtál volna felmutatni.

hunbagira
Újságíró

Ezekre a “rendezvényekre” elmentek azok akik amúgy is mindenben egyetértettek a mozgalommal.

De, ha azt csináltátok volna amit a gárda. Vagy amit az IRA-ETA esetleg az iszlámisták elkezdtetek volna kiépíteni egy párhuzamos államot. Többek között vidéki magyar magárahagyott nyugdíjasokat megvédeni a cigóterrortól stb. Áttörtetek volna- voncsitáéknak is ezzel sikerült.

Domokos Endre János
Újságíró

Egy bármilyen színezetű rendezvényre eredendően olyanok járnak, akik a rendezvény céljával azonosulni tudnak. Én sem járok liberális rendezvényre, ők sem járkáltak a miénkre (esetleg óbégatni a Himnusz alatt).

A gárda a Jobbik részéről egy nagyon ügyes marketing fogás volt. A pártnak addig volt rájuk szüksége, amíg bekerültek a parlamentbe, utána szépen fokozatosan kihátráltak a szervezet mögül és magukra hagyták a tagokat. Ha ezt a magatartást hiányolod a néhai PHM-ből, akkor ezt bóknak veszem. Egyébként voltak közös rendezvényeink az egyik gárdával (már akkoriban is több volt, aztán később a gárdákat a gárdaszövetség próbálta összefogni), a Kangal által linkelt videó is egy ilyen rendezvényen készült (az Izraeli követség előtt).

Hunn
Újságíró

A Jobbik gárdája, ex-katona szemmel nézve, egy kutyaütő civil bagázs volt. Nem állítom, hogy nem jó szándékú magyar emberekből állt, de ahogy anno egy tüntetésen a Turul-szobornál személyesen is láttam őket, az volt a véleményem, hogy ez az egész gárdázás egy komolytalan dolog, amiben én nem vennék részt semmi pénzért.

hunbagira
Újságíró

Hun!

A Jobbik gárdája, ex-katona szemmel nézve, egy kutyaütő civil bagázs volt.

Ismered a mondásokat: “Kibicnek kuss” “Pályaszéléről nem ugatunk” stb-t. Amúgy a nagy magyar honvédség az osztán szint a komcsi éra óta. Ki nem mondott politikája volt a komcsiknak, hogy ne legyen magyarországnak komolyan vehető fegyveres ereje..a szomszédokhoz képest sem.

kangal
Olvasó
kangal

Hááát ahhoz képest, hogy az a gárdavezér, aki miatt botrány volt hogy nős létére dugta az egyik gárdistacsajt (ki is rúgták, de amikor Vona, Gaudi és Morvai kúrtak félre, az nem volt baj, neki szabadott), az tavaly vagy tavalyelőtt lebukott embercsempészésen, nem tudom hány migránst találtak a kocsiban, amit ő vezetett.
Én is láttam a gárdistákat, még a honvédséghez képest is szint alatt voltak, a sorkatonák legalább lépni tudtak egyszerre, ezek a hikomatok – tisztelet a kivételnek – még azt se.

A ki nem mondott politikáról meg annyit, hogy a szovjetek se nagyon bíztak bennünk, ezért nem kaptunk mi a kommunizmusban MIG-29-et, 5,45-ös AK-t meg hadd ne soroljam az akkoriban modernnek számító szovjet haditechnikát, szóval hiába akartunk volna mi komolyan vehető fegyveres erőt, nem mi fújtuk akkor a passzátszelet.

hunbagira
Újságíró

Ez mind igaz. De mégis csak ők voltak- még ha véletlenszerűen is, egy ideig, egy-két településen- védelmet nyújtottak az ott lakóknak. Tehát, nemcsak a pofájuk járt. És ez a lényeg….

kangal
Olvasó
kangal

Te is tudod, hogy ez a cigloidok kezdeti ronyója miatt volt, hogy nácccci mádzsárok, megdeglünk há jönnek. Addig tartott volna, amíg egy cigány le nem ver egy gárdistát és nem történt volna semmi.

Még pont ezelőtt szűntek meg.

A betyárseregben már zorallabb arcok vannak, csak az már felhígult rendesen azzal, hogy mindenkit bevesznek, aki kemény gyerek, még drogdealereket is, akiket propahantaszinten nem szeretnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

A drogdílerek nyálasak.

hunbagira
Újságíró

Tudom!

Sőt újabban testvéri közösségben vannak a hell’s angelssel”….lehet azóta már főzik is meth-et. :D

Amúgy a putriscigók nem koszi klán…:) de azoknak is a végrehajtói jolly, kukker, cseresznye mind fehérek voltak…

kangal
Olvasó
kangal

A magyar Hells azért nem a Sonny Barger-féle brigád, de nem is a skandinávok, ahol RPG-vel lövöldözték egymás klubházait a Bandidossal.

Amikor itt volt Magyarországon az a volt ATF-ügynök, aki beépült közéjük, csak a pofázás ment fészen, hogy fejbe kéne lőni…

 

Hunn
Újságíró

Én is láttam a gárdistákat, még a honvédséghez képest is szint alatt voltak, a sorkatonák legalább lépni tudtak egyszerre, ezek a hikomatok – tisztelet a kivételnek – még azt se.

Szó szerint ez tűnt fel nekem is…

Hunn
Újságíró

Én azután, hogy lecsengtek a 2006-2007-es utcai zavargások, és úgy találtam, hogy a Jobbik párttá alakulva továbbviszi ezeknek a szellemét, fix szavazójuk voltam, egészen Vona Gaby Hanuka-leveléig. Mondjuk a Vona gyereket mindig is egy metroszexuális “soy boy”-nak tartottam, sose értettem miért ő a nagy führer… Politikai analfabéta, hogy pont akor tért át a cuki Politikai Korrketségre, amikor az amerikai Alt-Right megjelenésével és az európai migráns-invázióval világszerte jobbra tolódik az Overton-window.

Viszont egyre inkább azt gondolom, hogy a Jobbik szétverése és a nemzeti radikálisok Fidesz-szavazóként történő bevonzása Orbán és Simicska eddigi legnagyobb politikai húzása. Igen, Simicskáé is. Vagy talán ti elhiszitek, hogy a TV-kamerák előtt történő “geciző” szakítás, meg a szintén a TV-kamerák előtt történő alkoholista plakátrongálásos gecizés nem csupán színjáték, amit mindenki megevett? Simicska a Fidesz egyik legokosabb embere, aki első pillanattól Orbán szövetségese és harcostársa volt életre-halálra. Nem teljesen lehetetlen, hogy elitta az eszét… de jelentősebb összegbe le merném fogadni, hogy nem az történik, amit a TV-ben látunk…

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Szerintem tévedsz. A Jobbik fordulata már 2013-ban kezdetét vette, akkor jelent meg Török Gábor a párt környékén. Ekkor hirdették meg a néppártosodást és szólították fel a vadhajtásokat a távozásra. Szóval ez Vona saját ötlete, nem kellett ehhez Simicska. Én már akkor eldöntöttem, hogy nem szavazok rájuk többet, nem is mentem el 2014-ben szavazni.

hunbagira
Újságíró

Nah én idén értem meg erre. Első választás lesz, amin nem veszek részt.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nekem a második, ha nem indul olyan párt, aki szimpatikus, a mostani parlamenti pártok közül egyre sem szavaznék.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

én meg pont mostanra jutottam oda, hogy a Jobbikra fogok szavazni.
Egyedül bennük látok annyi esélyt, hogy csökkentsék a Fidesz hatalmát.
Az idei választás egyedül erről fog szólni, hogy mekkora hatalma lesz a Fidesznek.

Szerintem az baj, ha a választáskor abból indulsz ki, hogy csak arra szavazol, aki tényleg tetszik. Olyan nincs, sosem volt, és talán sosem lesz. A meglévők közül kell választanod, ha nincs legszimpatikusabb, akkor válaszd a legkevésbé ellenszenveset.

hunbagira
Újságíró

Ez rendben is van. De, ha mindegyik hányinger szintig ellenszenves? :)

Asidotus
Olvasó
Asidotus

A Fidesznél nincs ellenszenvesebb, akkor inkább még Antoni Rita is jöhetne :)
Az más kérdés, ha én lennék az Atyaúristen, és én dönteném el, hogy ki legyen a miniszterelnök, de mivel jelenleg nincs esélye bárki másnak is hatalomba kerülni, ezért akire szavazok, az egy (minimális) ellenerő a mostani rezsimmel szemben. Tudatos, értelmes választó mérlegelhet olyat is, hogy kit akar az ellenzékben látni

Hunn
Újságíró

A Fidesznél nincs ellenszenvesebb, akkor inkább még Antoni Rita is jöhetne :)

Hátravinni, agyonlőni :)

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Én már régen túl vagyok ezen a fázison. Nem fogok olyan pártokra szavazni, akik olyan dolgokat képviselnek, ami nem tetszik nekem. Egy szavazaton nem fog múlni semmi, én viszont jobban érzem magam ettől.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ezt linkeljétek minden Jobbikos fafejnek akinek majd bizonyitania kell 20 év távlatából, hogy nem erőszakolta meg Julikát. Ha úgy esik és a magyar igazságszolgáltatás profizmusából adódódan elítélik akkor Vona tiszta szívből kasztráltatja. Hiszen annyira fontos nekik ez a téma mint egy falat kenyér. Fogalmam sincs miért. A kémiai kasztráltatás a szememben férfiatlanítás, régebben kiherélés lehetett a megfelelője. Sorry, nem szeretnék nő lenni Gábor még ha te vágysz is rá! 21. századi boszorkányégetés nincs a nemi egyenlőség jegyében? Ha nincs, akkor nem kérek belőled, mert nekem fontos a tököm, ha jönne a barátnőm 10 év múlva bosszúból, hogy megerőszakoltam.

https://alfahir.hu/harom_csapas_helyett_egy_csapas_kell_kemiai_kasztralas

A Jobbik lehetett volna antifeminista beállitottságú párt, de még mindig nem kapott észbe és egyre inkább a Fidesz lesz az, Jobbik meg továbbra is nyomatja az Egyenlő Munkért Egyenlő Bért feminista szlogent. Nincs miről beszélni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Olyan áthallásom van, picikét:)

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130304-etiopiai-bevandorlok-botranyos-fogamzasgatlasi-modszere-izraelben.html

(ami napvilágot látott…..)

Amúgy  Izraelben “profin” csinálták, ott, “védőoltásként” tették kötelezővé a nem “tiszta” “rokonok” részére, csak épp azt felejtették el közölni velük, hogy magukat óvják a rokonoktól…..

 

Reszet Elek
Újságíró

“A korábbi 4,6 után 2,5 lett az átlagos gyerekszám, amely a 2,9-es izraeli átlagnál is alacsonyabb.” !!! Itt a lényeg: 2,9-es fertlitási ráta! Mi meg itt Európában nyűglődünk majd’ a felével.

A zsidók is csak más országok kapcsán támogatják harcosan a sokszínűséget meg a befogadást. Amúgy meg a legvérszomjasabb nácinál is rasszistábbak: https://www.youtube.com/watch?v=620x8XQSayo

No persze ilyesmit nem szabad mondani, lévén ők egyenlőbbek nálunk gójoknál: https://www.youtube.com/watch?v=nOqXZ1-PK4I

Aldo
Újságíró

Egy másik hírben meg közölték a négerekkel, hogy vagy haza takarodnak vagy lesittelik őket, nem ám segéllyel tömik ki őket. Bár ha minden igaz, Tel-Aviv déli része már olyan, mint Afrika.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A helyzet az, hogy szopóágon vannak ott is, vastagon……………

https://www.youtube.com/watch?v=yfQ1QCH_seE

Kalman
Újságíró

Bezzeg, aki nálunk kritizálni meri a védőoltásokat, az antiszemita…

A “régi Daily Stormerben” (az eredeti Die Stürmer-ben) volt is egy rajz, hogy az ingyenes védőoltás is gyanús a kiválasztott orvostól.

Érdemes az oltáskritikusokat is olvasgatni, a HPV elleni – még nem kötelező, de ajánlott és (((ingyenes))) – oltásnak például könnyen meddőség lehet a vége.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nézd az itt lévő vérzsideszeseket úgy sem fogod meggyőzni. Ahogy egy feministát sem.

Veri a mellét  jobbik(néppártosodó-hanukázó)-fan……

Szektatag akkor gyógyítható, ha maga is rájött, hogy beteg.

Persze persze, a jobbikfanok  tiszta, átszellemült lelke lebeg a vizek fölött, aha……:)

Igen rendszerváltás óta nem volt még egy olyan kormány, ahol ennyire elváltak egymástól a szavak és a tettek.

Ja, a kurvaország éjjele/nappala, no meg a néppártosodó operettnácik:)

Sőt a szavak is,  függően a helyrajzi kérdésektől  (Büsszelben vagy Budapesten vagyunk :) )

Bezzeg a ….., kik is, mit mondtak/mondanak/megújulnak/”változnak” néppártosodnak stb. stb.?

Azért jó lenne, ha rámutatnál arra, hogy mi(k) is volt(ak) az(ok) ami(ke)t másként/mást mondott a patás Brüsszelben/Budapesten?

A csokon totálisan látszik a zsidesz a adópolitikája miszerint az “alsóközéposztálytól’ (prekáriusok stb) átcsatornázza a felsőfelsőközéposztályoz a jövedelmeket.

Húh, megnyugodtam, azt hittem, hogy kevesled, mert az ellenoldaltól ennyi telik maximum(általában:), hogy kevés, meg hogy nem úgy kéne, és ők jobban tudnák.:), ja és erre hivatkozva nem szavazzák meg, mert csakazértse patásorbán….:)

Természetesen a tőkésektől és a cigány lumpenektől nem mer elvonni ( a telep felszámolások továbbra is mennek) fülkeforradalom ide vagy oda.

De majd a Jobbik, az rendet tesz, felszámolja a cigótelepeket, ja nem, azok most épp a hanukázó néppártosodás világos ösvényére léptek….., akkor az MSZP/DK meg  a többi „frakció” majd azok,…….., ja , nem, azok sem:)

 :D Az nem jut el az exfocista dagadékok zsíragyába, hogy a fő baj az, hogy az első gyermek sem születik meg a fehéreknél.

No, mond a tutit, mit kéne tenni, hogy megszülessen, nagyon kiváncsi vagyok……..

(pedig ezt az akkor még fideszhez közelálló személyek is jelezték, igaz akkor még koppmáriák alkották a hátországot nem kokós habony és grúzzsidó haverjai)

Ja, gáz, bezzeg a ….., kik is?:)……..

Aminek a fő okozója (hacsak a gazdasági kérdéseket vesszük és elvonatkoztatunk eme blog témájától) a lakás hiány.

Eegen, a cigók tele vannak lakásokkal, azír van a sok purdé…., aham…..

Mikor  a hülyeség szorgalommal (is) párosul, ja……

Tehát csok vagy cigótelep felszámolás van állami bérlakás építés NINCS!

Osztán bérlakásba szüljön  a magyar nő? Ezek szerint ez a akadálya, csak ez hiányzik, ugye viccelsz?:) ……….

 ui: tragikomikus, hogy lehet ezt is zsidó nagytőke fogja kierőszakolni paradox módon, mert Demján már pedzegette orsósnak a témát, hogy a munkaerő mobilitásának a hiánya pont ez.

Hurrá, akkor lesz bérlakás, szülni fog a magyar…..

Persze az igazi az lenne, ha csok is megmaradna

Nocsak, akkor nem ördögtől való?

Valami koherenciát , kérem szépen….

és cigó abajgatás

Most kissé megkavarodtam, az abajgatás nálad mit jelent, mert nálam:

Ige

abajgat

  1. (népies) kerget, hajszol, zaklat
  2. piszkálgat, nyaggat
  3. pátyolgat, gondoz
  4. (ritka) óbégat

igazán az első kettőt tudtam én, vagy olyan furfangos vagy, hogy dodonai megfogalmazást alkalmazol?:)

helyett lenne egy bérlakás építési program.

Ez a bérlakás program látom becsípődött, ahogy elnézem, ez most az egyik szent grál a hanukázó/néppártosodó, újabban cigó/zsidósimogató/ európai bérező, kisállatsimogató,  operettnácipártban…..

Majd egyszer- soha napján kiskedden- egy valódi nemzeti/szociális  kormánynál.

Kitalálom, Jobbik…….:)

Ami nem szembeállítja egymással a munkából élőket, hanem egységesen kezeli és nekik kormányoz. :(

Ja, közös akolba tereli a ……kiket is?, milyen sikerrel?……

hunbagira
Újságíró

Azért örülök, hogy semmiben sem sikerült cáfolnod. Szokott kisregényed kimerült abban, hogy voncsita sem különb.

Kapaszkodj meg, EGYETÉRTÜNK. :D

Ettől függetlenül a vérnarancs egyre jobban rohad. :) és egyre keményebb szaga van.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Eegen, látom a kényes kérdésekre nem akaródzik válaszolni……

hunbagira
Újságíró

 

Ja, közös akolba tereli a ……kiket is?, milyen sikerrel?…… Emlékeim szerint írtam. A fehér munkájából megélni akaró réteget.

A többire mit írjak, hogy az esetleges voncsita kormány is ilyen lesz (szerinted? )  Nem vagyok hókuszpók nincs  varázsgömböm.

Azt viszont nagyjából mindenki osztja – a szavazóik is többségében- hogy orsós mélyrepülésben van 2002 höz képest is . Már, csak a propanda tartja hatalomba illetve elkezdték az ellenzéket adminisztratív módszerekkel baszogatni..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ne légy rest a többire is válaszolni, vagy külön kérvényre vár ügyvéd úr?:)

 

Azért jó lenne, ha rámutatnál arra, hogy mi(k) is volt(ak) az(ok) ami(ke)t másként/mást mondott a patás Brüsszelben/Budapesten?

…….

No, mond a tutit, mit kéne tenni, hogy megszülessen, nagyon kiváncsi vagyok……..

…….

Osztán bérlakásba szüljön  a magyar nő? Ezek szerint ez a akadálya, csak ez hiányzik, ugye viccelsz?:) ……….

Nocsak, akkor nem ördögtől való? (ti. a CSOK)

……..

Most kissé megkavarodtam, az abajgatás nálad mit jelent,……

……..

 

hunbagira
Újságíró

Tudod, amikor “bátor” cigó gyerek a Tanácsban megszavaz valamit “forradalmaian” utána meg szabadságharcol a saját döntése ellen(többek között migri ügy). Ott legyen fasza gyerek vétózni. :D De tudjuk vityuskától valójában minden kockázatvállaló kedv hiányzik, nála még gyurcsányhaverja is bevállalósabb.

Osztán bérlakásba szüljön  a magyar nő? Ha gazdasági kérdéseket vesszük akkor igen. :) De, ha nem akkor minek van a csok? :)

abajgatás itt a füstösök fényesre szopását akarta jelenteni….jó-jó tudom ez brüsszeli kívánalom, de ha már ennyire “szabadságharcolunk” akkor lehetne “fülkeforradalmárkodni” ez ügyben. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudod, amikor “bátor” cigó gyerek a Tanácsban megszavaz valamit “forradalmaian” utána meg szabadságharcol a saját döntése ellen(többek között migri ügy).

Miért hazudsz? Tudsz konkrét példát, vagy (csak) felböfögöd a ballibsik hányását?

Ott legyen fasza gyerek vétózni. :D

Megtette. Megint, miért hazudsz?

De tudjuk vityuskától valójában minden kockázatvállaló kedv hiányzik, nála még gyurcsányhaverja is bevállalósabb.

Egen….. …., de ha már ennyire gyáva a patás, megosztanád, hogy szerinted mit kéne csinálnia?

Osztán bérlakásba szüljön  a magyar nő? Ha gazdasági kérdéseket vesszük akkor igen. :)

Mert ez jobb, mint a saját lakás? Egyáltalán, valahol ez működött ?  Valami tanulmány esetleg? Vagy csak egy újabb jobbikos hagymázas álomkép?

De, ha nem akkor minek van a csok? :)

Jó kérdés, de hogy ettől több gyerek nem fog születni – legalábbis szignifikánsan nincs a kettő közt kapcsolat -az biztos…

Hiába fizetnek akármennyit, nem fog több gyerek születni, ugyanígy: hiába nincs pénz (pl.a cigóknál), nem csökken a gyerekszám,

A gyerekszám nem pénz kérdés, erről már értekeztem korábban, nem is egyszer, , de már unom újra pl. Hans Roslingot linkelgetni….

abajgatás itt a füstösök fényesre szopását akarta jelenteni…

Ok, bár én ebben a kontextusban soha nem használtam és megmondom őszintén, először most, tőled látom, de legyen……

Amúgy az a visitozás, amit lenyomtak a közmunka bevezetése kapcsán, egy ideje mintha elhalkult volna, a családi adókedvezmény is mintha nem őket támogatná, de tudom, neked lenne rá jobb terved….. Mi lenne az, ha nem titok?

.jó-jó tudom ez brüsszeli kívánalom, de ha már ennyire “szabadságharcolunk” akkor lehetne “fülkeforradalmárkodni” ez ügyben. :D 

Remélhetőleg (vagy sajnos) eccer annak is eljön az ideje, majd…..

hunbagira
Újságíró

A 2000 – vagy a faszom tudja- mennyi migri elosztására Tanácsi döntés van.

Mert ez jobb, mint a saját lakás? Nem, de a nagy SEMMINÉL ez is jobb. :) Persze a kívánatos minimum egy csokhoz hasonló valami lenne. De, ugye még a szaros bérlakás dologra sincs akarat.

Hadd kérdezzek valamit, ha országunk társadalmi problémáira nincs megoldás. Akkor miért véded itt ennyire a patást?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A 2000 – vagy a faszom tudja- mennyi migri elosztására Tanácsi döntés van.

Ha nem vagy rest,nézz utána jobban(mármint nem (csak) a számnak, hanem az egész elosztásos, tanácsos, döntéses, kvótás, kötelező , szabadonválasztott, no meg,  mikor, miből, mennyit) ha csak  a faszod tudja…..

Mert ez jobb, mint a saját lakás? Nem, de a nagy SEMMINÉL ez is jobb. :) Persze a kívánatos minimum egy csokhoz hasonló valami lenne. De, ugye még a szaros bérlakás dologra sincs akarat.

Jobbnak jobb, egy darab kő is jobb, mint a semmi, meg egy pingponglabda is, csakhogy azt nem érted, hogy kurvára nincs összefüggés a között, hogy van-e bér/saját lakás, és a gyerekszám közt. Ha ennyire egyszerű (és igaz) lenne, csak bérlakásokból állnánk, az más, hogy a Jobbik kínjában ezt találta ki, meg a béruniós baromságot (jobb híján)az egy dolog, de beleállni úgy, hogy fingja nincs róla az embernek, de milyen jót lehet vele patásördögözni, hát, ez már gusztus dolga….

Hadd kérdezzek valamit, ha országunk társadalmi problémáira nincs megoldás. Akkor miért véded itt ennyire a patást?

Baszki,  olyan dolgokat ekézel, ahol speciel a legjobbat/legtöbbet hozta ki abból, ami egyáltalán lehetséges, nyugi, pl. ha a trafikmutyival jössz, vagy más , tényleg elbaszott hülyeséggel, együtt köpködök veled…..

Aki nem hülye, az azért tisztában van azzal a ténnyel, hogy mindenkinek nem lehet jó egyszerre, sőt, Pareto szerint max 20%-nak:) aztán bárki bármilyen intézkedést hoz, mindig van olyan aki visít, hogy neki nem jutott (elég, vagy épp semmi:)

Én meg ugye azt nem értem, miért ekézed a patást, főleg úgy, hogy tényleg azt nyomod, amit a ballibsi oldal hazug módon már kihányt párszor?

Legalább nézz utána mielőtt fröcsögsz, hogy van-e és ha igen, mekkora az igazságtartalma annak, amit állítasz….

 

hunbagira
Újságíró

Ha nem vagy rest,nézz utána jobban(mármint nem (csak) a számnak, hanem az egész elosztásos, tanácsos, döntéses, kvótás, kötelező , szabadonválasztott, no meg,  mikor, miből, mennyit) ha csak  a faszod tudja…..A Tanácsban megszavazta dolgot!!! A szokott fing reszelésed az irreleváns.

…..de milyen jót lehet vele patásördögözni, hát, ez már gusztus dolga….

Tudom-tudom zsidesz mindig jót és igazat mond a többi mindig rosszat és hazudik. “Négy láb jó, két láb rossz.” :D

ballibsi oldal hazug módon már kihányt párszor? Igen tudom! “Négy láb jó, két láb rossz” Nem az lényeg, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja. Nem is tudom honnan ismerős még ez az “érveléstechnika”…Rá fogsz jönni magadtól is. :D

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A Tanácsban megszavazta dolgot!!! A szokott fing reszelésed az irreleváns.

Rest* voltál megint utánanézni.Mit szavazott meg agytröszt?Azt szavazta meg , hogy aki akar annyi szemetet fogad be, amennyi neki jólesik, azt szavazta meg hogy önkéntesen minden ország eldöntheti, hogy mennyi szemetet akar/hajlandó beengednie/fogadnia  magához ÖNKÉNTESEN!

Szóval újra, NE HAZUDJ!

…..de milyen jót lehet vele patásördögözni, hát, ez már gusztus dolga….

Tudom-tudom zsidesz mindig jót és igazat mond a többi mindig rosszat és hazudik. “Négy láb jó, két láb rossz.” :D

Korábban is jeleztem, baszki legalább olyant mondj ,amiben tényleg sárosak, van elég, én is említettem belőle, de, hogy újra visszaböfögöd a hazug ballibsi hányást……hát nem tudom, ….

ballibsi oldal hazug módon már kihányt párszor?

 Igen tudom! “Négy láb jó, két láb rossz”

Speciel hazudnak –ebben- (is), van, amiben nem, hozz olyat és veled együtt köpködök, csakhogy azok (e mellett) milliomod rangú kérdések….

Nem az lényeg, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja.

Pont azt ecsetelem itt minden alkalommal, hogy nem , de hithű fóbiással mi a faszt lehet kezdeni? egy idő után elengedem, hadd menjen az útján, ha egyirányú….

Nem is tudom honnan ismerős még ez az “érveléstechnika”…Rá fogsz jönni magadtól is. :D

Attól, hogy  :D-t raksz a hülyeségeid végére, attól még hülyeségek és nem, (számomra) nem viccesek, csak szánalmasak…..

*Baszki, ezt a trehányságot, pont egy jogásztól ………

Naooo
Olvasó
Naooo

Aztán még kiderül, hogy a fityisz túl is teljesítette a kvótát a bűnözők oltalmazásával. Értelmes országban ilyenbe bele szoktak bukni, nemcsak a kormány, hanem a párt is. Bár értelmes ország nem szavaz hatalomba fidesz-szerű pártokat. Viszont az is igaz, hogy ’45 óta nincs a Földön értelmes ország.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kérdés bennem miért írták alá 2014 március 14-én? Ki a felelős? Ne bújjon az ember a “kormány” és “Magyarország” mögé!

A válasz:

A rendszerváltás utáni hetedik országgyűlési választást Magyarországon 2014. április 6-án tartották.

Miért pusztítanák még tovább a magyar férfiakat a családokban, így is 7 évvel kevesebbet élünk pedig nincs is háború?

Megadták a liberonáciknak, hogy kussoljanak, aztán:

Magyarország 2014. március 14-én írta alá az isztambuli egyezményt. Egy évvel később a parlament 42 igen, 129 nem, 22 tartózkodás kíséretében elutasította

 

kangal
Olvasó
kangal
Az Isztambuli Egyezmény elkaszálása meg bármelyik nőből egy pillanat alatt halottat kreálhat.

Aha, mert a spanyoloknál az IE hatására csökkentek a nő sérelmére elkövetett gyilkosságok. Ja nem, nőttek. Azt nem fogják fel ezek az idióták, ha valakitől elvesznek mindent, annak nem lesz vesztenivalója. Az simán ki fogja nyírni a nőt, hisz ha nem, akkor is megmérik érte, és ha megmérik, akkor már legyen miért, és a sitten tető van a feje felett meg kaja napi 3x, míg hajléktalanként ez nincs meg, és nőhöz jutni mindkét esetben ugyanannyi esélye van.
Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy, börtönben könnyebben kap fegyőrnőt, azok buknak a rabfaszra, azért mennek oda.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Az az igazság, hogy magyarországon családon belül több férfit ölnek meg mint nőt.
Lásd: http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/statisztikak/bunugyi-statisztikak

kangal
Olvasó
kangal

Melyik statra érdemes kattintani?

Én azt ismerem, amit Pintér adott Szélberninek.

Ezt anno az index feminista topikjába írtam:

Igen, a számok sokkolóak, csak nem úgy, ahogy te gondolod.

 Mondjuk itt van a Nane szokásos hantája, hogy minden héten megöl egy nőt a partnere vagy a volt partnere. Na nézzük.

 Évente 90-120 nő hal meg erőszakos bűncselekményben.

 Ezt az adatot az Enyübs tartalmazza. Az Enyübs nem választja külön az emberölést az emberölés kísérletétől. Korábban már idetettem erről a Legfőbb Ügyészség által készített éves statisztikát arról, hogy évente hány befejezett emberölés történik. Ez az utóbbi években olyan 120-140 között van.

 Ezt alátámasztja a Legfőbb Ügyészség által készített statisztika: http://www.mklu.hu/repository/mkudok8770.pdf

 Az eltérést az okozza, hogy az emberölés miatt elrendelt büntetőeljárásokat veszi a statisztika, amibe beleszámítanak a kísérletek is, szóval itt nem 90-120 nő hal meg évente, hanem ennyi nő sérelmére kísérelnek meg emberölést vagy erős felindulásban elkövetett emberölést, és némelyik sikerül, némelyik meg nem, de mindegyiknek van sértettje. De legyen ez a legkevesebb.

 A továbbiakban először is rá kell kattintani arra a linkre, ami Pintér Sándor válasza.

 http://www.parlament.hu/irom40/13762/13762-0001.pdf

Ennek a második oldalán van a hozzátartozók sérelmére elkövetett bűncselekmények női sértettjeinek a száma. Maradjunk az emberölésnél.

2010-ben 63, 2011-ben 38, 2012-ben 72, 2013-ban 57, 2014-ben 67, 2015-ben 56, 2016-ban 42.

Szerepelteti, hogy ki számít hozzátartozónak, házastárs, élettárs, azok rokonai, szülő, gyermek, nagyszülő, unoka, stb.

Na de menjünk tovább. A 7. oldalon találjuk a partner vagy volt partner által elkövetett halált okozó erőszakos cselekmények női sértettjeinek a számát.

2010-ben volt 49, 2011-ben 34, 2012-ben 51, 2013-ban 37, 2014-ben 40, 2015-ben 29, 2016-ban 23.

Mi a Nane szlogen? Na még egyszer. Hetente megöl egy nőt a partnere vagy a volt partnere. Nos, itt akkor évente legalább 53 ilyen nőt kéne mutatni.

Ehhez 2012-ben voltunk a legközelebb, 51 áldozattal. Ekkor kis túlzással ez megvalósult. Viszont 2013-ban 37 ilyen eset volt, egy évvel utána 40, de utána átment ez meredek zuhanásbam a 29-es és a 23-as számmal. Tehát 2016-ban nem hetente, hanem 2,5 hetente volt egy ilyen esemény átlagban, és a Nane még mindig ezzel pampányol úgy, hogy évente ő is megkapja a pontos adatokat.

Magyarul: a Nane hazudik.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Ott van PIROS link  “Bűnügyi statisztikai adatok” címmel. Na arra kell rábökni!
És egyből a “Bűnügyi Statisztikai Rendszer” című oldalon találod magad.
Ami bennünket érdekel azok a sértettek így rámegyünk a sértettekre.
Akkor egyből itt találjuk magunkat: https://bsr.bm.hu/SitePages/DokumentumtarLista.aspx?libraryName=SertettiAdatok

Ha megnyitod akkor kapsz egy lekérdező felületet ahol tudsz szűrni a sértett nemére, a sértett és az elkövető kapcsolatára. az elkövetés évére és a bűncselekményre.
Az elkövető és sértett kapcsolata szűrő mezőben két szűrési feltétel van ami szerintem kimeríti a családon belüli erőszak fogalmát és amire a nane szeret hivatkozni. (különben nem jönnek ki a számok).
“Családi – Rokoni kapcsolat”, “Tartós kapcsolat”.
A teendő:
A sértett neménél kiválasztod, hogy férfi vagy nő.
Családi rokoni kapcsolatnál: Család rokon (egyszerre csak egyet tudsz mindíg).
Év szűrő mezőben: 2016 (majd a többi ha tetszik)

Ezek után lesz lent egy eredménylista amiben szerepel az összes bűncselekmény aminek a sértettje a kiválasztott alany. Nyilván ezt tovább kell szűrni mert mi csak a gyilkosságra vagyunk kíváncsiak.
Az eredmény listában van egy legördül menü ott kiválasztod a BTK paragrafus szűrést.
Azon belül “cimkeszűrő” és azon belül “egyenlő” .
A felbukkanó párbeszéd ablakba beírod “emberölés”.
És itt akkor meg is vagyunk.
Az eredményt egy sima excelbe be tudod tenni és lehet vele számolni.
De akkor nézzük a 2016 -os számokat:
Sértett neme: Nő
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 45 gyilkosság
Tartós kapcsolat: 10
——————————–
Összesen 55 gyilkosság

Sértett neme : Férfi
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 43
Tartós kapcsolat: 14
——————————————-

Összesen : 57
De azt gondolhatnánk, hogy a 2016-os év biztos kivételes volt

2017
Sértett neme: Nő
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 34 gyilkosság
Tartós kapcsolat: 9
——————————–
Összesen  43 gyilkosság

Sértett neme : Férfi
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 30
Tartós kapcsolat: 17
——————————————-

Összesen : 47

—-
Akkor nézzük a másik nagy mantrát, hogy verik a nőket a családban (és csak a nőket).
Ugyanez a szűrés csak a btk paragrafusa “testi sértés”.
Testi sértések 2016 év
Sértett neme: Nő
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 1822
Tartós kapcsolat: 523
——————————–
Összesen 2345

Sértett neme : Férfi
Kapcsolat az elkövetővel
Családi rokoni: 1037
Tartós kapcsolat: 932
——————————————-

Összesen : 1969

Ha megnézzük, akkor az össz testi sértés családon belül: 4314
És bizony itt 45% férfi és 55% nő áldozat van.
Ja és tegyük hozzá, hogy a férfiak nem igazán szoktak a rendőrségre rohanni ha kapnak egy pofont vagy a fejükön csattan a sodrófa.

common man
Olvasó
common man

Logikus,nagyon logikus,…túlzottan logikus.És mit szólsz ahhoz ,hogy a férfiáldozatok nagyobb száma csak a régóta elnyomásban ,megalázottságban élő nők utolsó segélykiáltása, a nem maradt már más különben én vagy a gyerek választásának tragédiája amit ráadásul a hatóságok nőellenes, férfivezetésű magatartása is támogat. (ja ez nem az én véleményem)

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Nagyon érdekes, hogy a tartós kapcsolatban több férfit bántalmaznak és több férfit ölnek meg mint nőt. :-)
Mert ugye a családi rokoni kapcsolatban az elkövető lehet a szülő vagy valamelyik rokon.
De a tartós kapcsolat esetében ha csak nem buzik akkor csak a nő lehetett az elkövető :-)

kangal
Olvasó
kangal

Az nem újdonság, hogy az erőszakos bűncselekmények sértettjeinek többsége férfi.

Hunn
Újságíró

Aha, mert a spanyoloknál az IE hatására csökkentek a nő sérelmére elkövetett gyilkosságok. Ja nem, nőttek. Azt nem fogják fel ezek az idióták, ha valakitől elvesznek mindent, annak nem lesz vesztenivalója. Az simán ki fogja nyírni a nőt, hisz ha nem, akkor is megmérik érte, és ha megmérik, akkor már legyen miért, és a sitten tető van a feje felett meg kaja napi 3x, míg hajléktalanként ez nincs meg, és nőhöz jutni mindkét esetben ugyanannyi esélye van.

Atyaég, kangal! Ez a posztod már majdnem teljesen olyan, mintha én írtam volna… Tökéletesen egyetértek mindazzal, amit ebben a posztodban kifejtettél. Remélem nem haragszol meg rám ezért. :)

kangal
Olvasó
kangal

Mert szerinted én nem tudok statisztikát elemezni? 1+1=2, akkor is, ha hitleráj van, akkor is, ha kommunizmus, akkor is, ha demokrácia.

Hunn
Újságíró

Mert szerinted én nem tudok statisztikát elemezni? 1+1=2, akkor is, ha hitleráj van, akkor is, ha kommunizmus, akkor is, ha demokrácia.

Örülök, hogy akkor ezek szerint te is a józan paraszti ész és a kérlelhetetlen logika híve vagy. Kizárólag az eszünket használva vihetjük csak győzelemre a férfiak ügyét.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Nem tudom, hogy más országban hogy van, de nálunk ez a családon belüli erőszak teljesen más képet mutat mint amit a femcsik sugallnak.
Bárki megnézheti a bűnügyi statisztikákat amelyek nyilvánosak egyébként és itt megtekinthetőek: http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/statisztikak/bunugyi-statisztikak

Ha valaki veszi a fáradságot akkor némi kereséssel meg is találja, hogy 2016 évben 55 nőt öltek meg családon belül és 57 férfit.
Amint látható speciel a családon belüli erőszakos halál a férfiakat jobban fenyegeti mint a nőket.
De hát ez nyilván senkit nem érdekel.

kangal
Olvasó
kangal

Jó, ez egy adat. Arról is van benne szó, hogy az áldozatok mennyi idősek voltak, és ki ölte meg őket? Mert ez így ha innen nézem, ilyen, ha onnan, akkor olyan, benne vannak-e a csecsemőgyilkosságok, mert az is családon belüli történet, illetve a police.hu azokat az eseteket szerepelteti, amikben vádemelési javaslatot tett a rendőrség az ügy végén, és elárulom neked, hogy bizonyos büntethetőséget kizáró okok esetén – pl. jogos védelem – is kénytelen vádra megküldeni a rendőrség az ügyet, mivel ezt csak a bíróság vagy az ügyészség állapíthatja meg.

Sok minden árnyalja itt a képet, és ha csak az adatokat nézzük, akkor kijöhet az is, hogy jobb tüdőbetegnek lenni, mint milliomosnak, mert a tüdőbetegeknek a 70%-a hal meg, a milliomosoknak meg a 100%-a.

Ezek az adatok jóval pontosabbak.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Van korcsoport szerinti szűrés is ami az áldozatokat illeti.
Tudsz mindenfélére szűrni.
Dehát a számok már csak ilyenek.
A pasikat jobban darálják mint a nőket.
Beszédes, hogy a tartós kapcsolat keretében konkrétan több férfit ölnek meg és bántalmaznak mint nőt.

wittukind
Olvasó
wittukind

szép,tartalmas és érdekes  2018-at kivánok mindenkinek itt a Férfihangon,olvasván régebbi cikkeket vettem észre hogy az olyan xenomorfok mint picsacska,kineskel,merlin,lierin,libsyipicsi lassan eltünedezdek innen, és más még nem jelent meg hogy kitöltse az ürt……a cikkhez hozzászólva,csak annyit jegyeznék meg hogy a nő akkor jó ha tudja mi a feladata egy férfi mellet,olyan hogy rossz férfi nincs

hunbagira
Újságíró

Persze, miután az oldalon leírt női diagnózist tekintve nem tudtak cáfolni semmit. Csak anyázni…

wittukind
Olvasó
wittukind

És még egyszer ideirom.. Ez az isztambuli egyezmény tulajdonképpen egy hadüzenet minden európai fehér férfi ellen. a propléma az hogy sokan közőllük ezt nem veszik észre mert annyira elmanginásodtak hogy talán meg is érdemlik. Talán még megérem hogy innen ,Nagy-Magyarország legvégéről vicogjak egy pohár belenkavával arról hogy mit csinálnak majd az új europai kalifátusban.

hunbagira
Újságíró

Hát Csíkszeredában is láttam már kebabost…:) De adja Isten igazad legyen..

wittukind
Olvasó
wittukind

haha, Brassó tele van kebabos gyorsétkezdével és a románok veszik mint az olcsó vodkát, de azért itt a cigány a probléma nem a muszlim

xcsakx
Olvasó
xcsakx

2005-ben , amikor első alkalommal mutatták a franciaországi autógyújtogatásokat egy hónapig (utána is gyújtogattak, mai napig, de azóta már nem mutogatják:) azt mondtam, hogy egyszer még örülni fogunk annak, hogy “csak” cigányjaink vannak….

Naooo
Olvasó
Naooo

Én annak örülnék, ha zsidóink se lennének.

Aldo
Újságíró

Ennek ki nem örülne?

RedGreg
Újságíró

Az egész muszlim beözönlés azt érte el, h előbb a V4-ek állt össze, most már odáig jutva, hogy saját fejlesztési bankot akarnak gründolni, majd csatlakozott az öreg Ausztria is, ha hivatalosan még nem is, informálisan már biztos, és most a bajor állam próbál közeledni az új formációhoz. Ha így megy tovább megélem, amikor Őfelségének a Monarchia Uralkodójának jelenti a díszszázad vezetője, hogy a lobogó felvonására készen állnak.

KJ
Olvasó
KJ

A törvény miért nem bünteti azt a lelki erőszakot, amikor egy nő válással és a gyermekek elvételével zsarolja a férfit és kényszeríti arra, hogy úgy viselkedjen, ahogy azt ő elvárja? Ha pedig nem teszi, és a nő elevsz tőle mindent (sajnos a válás ezzel jár), akkor a törvény miért nem bünetit a nőt és miért adja nekik a gyermekeket? Bízom benne, hogy egyszer eljön az idő, amikor erről születik egyezmény. Ahhoz nekünk folyamatosan és hangosan kell(ene) hallatni a hangunkat!

Hunn
Újságíró

BREAKING NEWS:

Emberek, van egy új elméletem: rájöttem, hogy a prostitúció az egyik legősibb shit-teszt, amit a női nem alkalmaz velünk szemben, és ezt ősidők óta elbukjuk!

A nők pontosan tudják, hogy ha úgy döntünk, azt csinálunk velük amit csak akarunk, függetlenül attól, hogy ők mit akarnak. Nemi erőszak pl. Nomármost, mi az igen vagy nem döntésének hatalmát a társadalom működésének alapfeltételeként átruháztuk rájuk. De azért, mert mi ezt így akarjuk, nem pedig azért, mert ezt ők így akarták.

Ők pedig letesztelik, hogy mi tudjuk-e ezt, vagy pedig úgy tekintjük, hogy az efeletti hatalmuk megkérdőjelezhetetlen, és hajlandók vagyunk-e ennek a hatalomnak adót fizetni? Az adó pedig az az összeg, amit a prosti felszámol.

Vagyis a prostitúció is egy shit-teszt amit globálisan és egyöntetűen elbukunk!

Kiemelkedő köszönet SerialSlut-nak, aki nélkül ez a zseniális megfejtés és megmondás nem jöhetett volna létre: puszi a hasára!

Vélemény, uraim?

common man
Olvasó
common man

Ezt a második mondatot leírnád egy másik megfogalmazásban vagy két mondatban? nem is a másodikat hanem hogy mit is tudunk?

Hunn
Újságíró

Oké, megpróbálom másképp kifejteni. Tehát a férfiak gyorsabbak és erősebbek a nőnél, vagyis a férfiak bármikor rákényszeríthetnének egy nőt a szexre. Csakhogy így nem működne a társadalom, és különben is jobban szeretjük, ha önként és dalolva vetkőznek. Tehát a férfiak úgy döntöttek, hogy annak az eldöntése fölötti hatalmat, hogy lesz-e szex, átruházták a nőre.

A prostitált nő pedig azzal shit-tesztel, mintha azt kérdezné: tisztában vagy-e vele, hogy valójában nem is kellene fizetned? Ha fizetsz, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy ezzel tisztában, tehát elbuktad a shit-tesztet. Alfa fux vagy-e, aki elveszi amit akar, vagy Béta Bux vagy-e, aki fizet? Meredek, de beleillik abba a másik elméletembe, hogy csak a béta által elkövetett nemi erőszak ami valódi nemi erőszak egy nő számára, amit az alfa csinál, az nem. Tudom, hogy meredeknek hangzik, de itt ősi ösztönökről van szó, nem a modern Btk. paragrafusairól.

Picit továbbvíve, a prostitúció jelenségének, mint shit-tesztnek a női nem részéről, van egy ezzel párhuzamos vonala. Mivel önként át van ruházva rájuk a szex fölötti döntés hatalma, a nők a prostitúcióval szinte konkrétan felteszik a shit-teszt kérdést: alfa fux vagy-e, vagy beta bux? Ha úgy döntesz, hogy inkább elcsábítasz egy jó nőt a férfias vonzerőddel, akkor alfa, ha fizetsz egy ugyanolyan jó nőnek aki prostituált, akkor pedig béta. A második esetben adót fizetsz a szex fölött rendelkező hatalomnak, hogy az számodra kedvező döntést hozzon.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez a legnagyobb baromságotok, hogy szerintetek, ha alfa erőszakol, azt senki sem bánja. Aha, mert tényleg nem bánkódik az ember lánya, ha szétszakadva a saját vérében fürdik, ha azt Brad Pitt okozta. Ti meg vagytok győződve róla, hogy igazatok van. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mér, az lovat használ?

RedGreg
Újságíró

Megértük, h egyetértek veled SS…

Reszet Elek
Újságíró

Ne ferdíts! Ezt egyedül Hunn állította. Ne mocskolj mindenkit!

Hunn
Újságíró

Márpedig én szilárdan kiállok az elméletem ezen része mellett.

Úgy módosítva, hogy – történelmileg, ami a génjeikben van – egy nő számára egy alfa által elkövetett nemi erőszak sokkal pozitívabb, mint egy béta általi. És amiről én beszélek, az ennek az ősi dolognak a mai megjelenése a nők tudatalattijában. És ennek hatásai.

Mondok egy példát: Dzsingisz kán leszármazottjaival van tele Ázsia, és ő senkinek sem udvarolt, egy nőnek se. Ő Dzsingisz kán. Minden nőt megerőszakolt. De akit ő kiválasztott nemi erőszakra, ahhoz más egy újjal sem érhetett. az a nő biztonságban volt, kapott kaját, ruhát, fürödhetett.

Ezzel szemben ha csak a nagy mongol hordából erőszakolt valaki meg egy nőt, az semmi előnnyel nem járt a nő számára. Nem jelentett védelmet, hiszen amint leszállt róla, jött a következő katona. Aztán amikor végeztek kirabolták, lehet meg is ölték.

Az emberi társadalmak mind innen indultak, és a nők megőrizték a génjeikben az ősi női tudást, miszerint ha egy alfa erőszakol meg az nem is akkora gáz, de ha egy béta erőszakol meg, az a világvége.

Szerintem ez az elmélet is szolid alapokon áll.

Reszet Elek
Újságíró

Nem, de megyek aludni, majd holnap leírom.

RedGreg
Újságíró

“”zsingisz kán leszármazottjaival van tele Ázsia, és ő senkinek sem udvarolt, egy nőnek se. Ő Dzsingisz kán. Minden nőt megerőszakolt.””

A nemi erőszakot csak és kizárólag az adott kor körülményei között lehet értelmezni. Akit ő asszonyává tett, azt nem megerőszakolta, azzal szemben csak a házastársi jogát gyakorolta.

“”Ezzel szemben ha csak a nagy mongol hordából erőszakolt valaki meg egy nőt, az semmi előnnyel nem járt a nő számára.””

De ha asszonyává tette, akkor aki más hozzányúlt, az meghalt.

“”Az emberi társadalmak mind innen indultak, és a nők megőrizték a génjeikben az ősi női tudást, miszerint ha egy alfa erőszakol meg az nem is akkora gáz, de ha egy béta erőszakol meg, az a világvége.””

Ha egy alfa tesz asszonyává, akkor szuper vagy. Ha egy béta, akkor az nem olyan jó. Ha megerőszakol, akkor rossz. És tök mindegy, alfa, vagy béta, vagy épp omega.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nemi erőszakot csak és kizárólag az adott kor körülményei között lehet értelmezni. Akit ő asszonyává tett, azt nem megerőszakolta, azzal szemben csak a házastársi jogát gyakorolta.

Hmmm………

RedGreg
Újságíró

Miért nem így van? A nemi együttlét az adott kor társadalma által lefektetett szabályok szerint számít nemi együttlétnek, vagy erőszaknak. És nyilván, ami most kezd kialakulni az az egyik irányba túlzó, ami a mongoloknál volt, a másik irányba lehet túlzó, de és hangsúlyozom de, ettől még, ha Dzsingisz úgy döntött az a nő az asszonya, este bement hozzá, és lerendezte, és nem kérdezte, h fáj-e a feje, vagy van-e kedve. És a nő is tudta, h így lesz, mert ez a férfi joga. Cserébe még Dzsingisznek is kötelessége gondoskodni róla, és védenie.

Ha Dzsingisz kiment az idegen faluba a 100 legjobb harcosával és bejelentette, h itt ma mindenkit megdugunk, a nőket kétszer is, akkor ott erőszak történt, mivel a közösülés kb ugyanaz volt, de a másik fele elmaradt.

Reszet Elek
Újságíró

Meg mert az utóbbit nemi erőszaknak tartották akkor is.

A szexuális-, párkapcsolati szokások társadalmi változásához: https://www.youtube.com/watch?v=PX_stzHgKxg

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És nyilván, ami most kezd kialakulni az az egyik irányba túlzó, ami a mongoloknál volt, a másik irányba lehet túlzó, de és hangsúlyozom de, ettől még, ha Dzsingisz úgy döntött az a nő az asszonya, este bement hozzá, és lerendezte, és nem kérdezte, h fáj-e a feje, vagy van-e kedve. És a nő is tudta, h így lesz, mert ez a férfi joga. Cserébe még Dzsingisznek is kötelessége gondoskodni róla, és védenie.

Asszem hogy ez alól szabadultak fel a modern kor női/feministái és a nagy szabadságukban nem találják a helyüket…..nem tudnak vele mit kezdeni, …mint a lottóötösök …….

Hunn
Újságíró

Én arra gondoltam elméletem során, hogy a tudat, és főleg a tudatalatti működése, ami évezredek során alakult ki, nem – vagy nem feltétlenül – követi ugyanolyan sebességgel a társadalmi változásokat és egyes tettek társadalmi megítélésének változásait.

Világos, hogy a modern jog és törvény mit mond, ez nem is kérdés. De például az én gyerekkoromban az emberek – nők és férfiak egyaránt – még kiröhögték azt, aki “házasságon belüli nemi erőszakról” beszélt. És ha őszinte akarok lenni, én még ma is kiröhögöm ezt a koncepciót. Hiszen ha ilyesmi létezhet mint büntetőjogi tényállás, akkor tényleg semmi értelme megházasodni, nem igaz?

kangal
Olvasó
kangal

Ehhez képest Dzsingisz kán apja, Jiszügej-baatur megállapodott Dzsingisz – akkor még Temüdzsin – első feleségének, Börtének apjával, hogy Temüdzsin egy évig ott fog élni náluk és ledolgozza a menyasszony árát. Ez nem jött össze, mert mikor Jiszügej ment hazafele a megállapodásról, egy ellenséges törzs tagjai megmérgezték, és ezért Temüdzsint hazahozták. Temüdzsin később visszament Börtéért, feleségül vette, haza is vitte, csak Börtét útközben szintén elrabolták egy ellenséges törzs tagjai, és amikor ki tudták szabadítani, már terhes volt. Ezért Dzsingisz sose volt biztos benne, hogy az elsőszülött fia, Dzsocsi tőle van-e. Dzsocsi fia volt egyébként Batu. (Ennyire nem udvarolt).

Dzsocsi egyébként sose volt az örököse, fel se merült ez benne, a második fiát Börtétől, Dzsagatájt akarta örökösnek, de később meggondolta magát és a harmadik fiú, Ödögej lett a nagykán. Érdekes, hogy amúgy a nagyedik fia, Toluj ága emelkedett a legmagasabbra, az ő fia volt Kubiláj, aki kínai császár is lett (Jüan-dinasztia) és Hülegü, Bagdad elpusztítója.

Dzsingisz természetesen a meghódított országok uralkodóinak lányait is a feleségévé tette, és utódai is így tettek,

Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Az  amit mondasz egész biztos erőszak ” szétszakadva a saját vérében fürdik” de! Csak erre mondják az erőszakot? Amelyekről mostanában a sajtó hangos volt azok is ilyen véresek voltak?Milyen arányban?Társítanak egy összevert, tényleg megerőszakolt véresre vert kislányt a fogalommal,amit  akkor is ugyanúgy használnak amikor egy nemzetközi ribancnak ránéztek a műmellére.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hát,ha a19-dik század neked ősidő akkor úgy van….de azért a prostitució egy kicsit régebbi és valamikor Astarte imádásának idején valamiféle szentek is voltak, úgy hogy a megitélés elég újkeletü,szerintem

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi az erőltetett? azok a régi “pogányok” úgy gondolták hogy a sex isteni menet úgy hogy a nők akik evvel foglalkoztak egy bizonyos szentélybe fogadták a klienseket akik ezáltal valahogy megidvezültek

a görögöknél a hetérák már egy fokkal másak voltak  de ezt minden müvelt ember tudja

a prostitucio csak az ábrahámista vallás elterjedesével vált azzá ami

Reszet Elek
Újságíró

Eeee, nem! A női hipergámia a fajunk szempontjából hasznos jelenség. A túlélés fajunk számára nem pusztán a fizikailag legerősebb hím egyeddel való női párosodást jelenti. A nemi erőszak intézményesítése gyakorlatilag az (fizikailag) erősebb kutya baszik elv emberi alkalmazása lenne. A fizikai erőn túl viszont számos más ismérvet is tekintetbe venni a nemző hím figyelembe vételénél.

Végső soron a fajunk sikerességének az volt az alapja, hogy a két nem szaporodási taktikáját kompromisszumosan közös nevezőre tudta hozni. A mai viszonyok veszélye abban áll, hogy férfiak széles tömege számára válik teljesen lehetetlenné a normális párkapcsolathoz jutás, a szaporodás és annak kivitelezhetetlensége okán ezen férfiak a legkisebb erőfeszítést sem teszik amely meghaladná az önfentartásuk szintjét. E többlet erőfeszítés nélkül viszont a társadalmunk nemhogy nem lép előbbre, de nem is képes létezni.

Másrészt a férfiak egymással is versenyben állnak így már csak ezért sem igaz amit írtál. Nincsen olyan hogy férfiak vagy nők közös döntése.

Ha már előképet keresel a nők prostituáltra hajazó viselkedéséhez, inkább javaslom a csimpánz nőstények viselkedését, akik tudvalevően ennivalóért nyújtanak szexuális szolgáltatásokat.

Hunn
Újságíró

Elismerem hogy nem a legjobban kidolgozott elmélet, de csak most jutott eszembe tíz perce.

De azzal az alapelvvel egyet lehet érteni, hogy a prostitúciót felfoghatjuk shit-tesztként is?

Amúgy amikor azt írod, hogy “a normális párkapcsolathoz jutás, a szaporodás és annak kivitelezhetetlensége okán ezen férfiak a legkisebb erőfeszítést sem teszik amely meghaladná az önfentartásuk szintjét” mintha konkrétan és személyesen rólam (is) beszélnél: magamra ismertem. Tök durva! :)

Az a poén, hogy pont a Red Pill, illetve a Game nyújtotta remény az, amiért nekiláttam összeszedni magamat és többet kihozni ebből az egészből. Erre azt akarják beadni nekem, hogy 40 évesen ez már késő. Pedig ha így lenne, akkor arra se lenne motivációm, hogy a minimumot hozzam. Akkor úgy lennék vele, hogy folyjon a vér és lángoljon a város…

 

Reszet Elek
Újságíró

“De azzal az alapelvvel egyet lehet érteni, hogy a prostitúciót felfoghatjuk shit-tesztként is?” – Végső soron is csak abban az esetben lehetne az, ha nem lenne rá valós válasz, azaz ha a férfi szexuális vágya annak átélője számára korlátozhatatlan és megzabolázhatatlan lenne. Ez pedig nem áll fenn, lévén képesek vagyunk uralni.

Hunn
Újságíró

Végső soron is csak abban az esetben lehetne az, ha nem lenne rá valós válasz, azaz ha a férfi szexuális vágya annak átélője számára korlátozhatatlan és megzabolázhatatlan lenne. Ez pedig nem áll fenn, lévén képesek vagyunk uralni.

Őszinte leszek, Reszet Elek bátyám. Nem értem, hogy mit is akartál ezzel mondani. Kifejtenéd ezt bővebben, esetleg más szavakkal, hogy mire is gondoltál itt?

Reszet Elek
Újságíró

A shit-teszt ismérve hogy nincsen rá válasz. A prostitúció alapja a férfiak nemi vágya. Ez a nemi vágy azonban megzabolázható, átcsatornázható, felhasználható. Ebből adódóan van válasz a prostitúcióra.

RedGreg
Újságíró

Emberek, mi lett ebből az oldalból? Folyamatos zsidózás, pártpolitizálás, erőszakoskodás. Ennek mi értelme?

Hunn
Újságíró

Emberek, mi lett ebből az oldalból? Folyamatos zsidózás, pártpolitizálás, erőszakoskodás. Ennek mi értelme?

Előkészítjük a következő Holokausztot. This time for REAL.Bocs, ezt a ziccert nem tudtam kihagyni :)

Komolyra fordítván a szót: az Overton-window jobbra tolódott, a PC világát eltemettük hat láb mélyre.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi bajod a zsidózással? Az egész feminizmus zsidó.

RedGreg
Újságíró

Amikor ide kerültem, remek viták voltak, értelmes témák, minimális egymás anyázása a komment szekcióban, aztán ahogy az idő előrehaladt eltűnt ez, és lett ami most van. Nekem ez nem tetszik, persze én csak egy kis pont vagyok itt, nem kell velem egyetérteni, de a túlzásokba eső, már már feminista szintű szélsőségesség hosszú távon az oldal, és az egész férfijogi mozgalom halálához fog vezetni…

Hunn
Újságíró

Hogy őszinte legyek, nekem pedig legjobban a PUA és Game-tartalmú cikkek és viták hiányoznak. Úgyis az a lényeg, hogy mindenki becsajozzon, kiélje a promiszkuitás utáni vágyát vagy összehozzon egy jól működő párkapcsolatot, igény szerint. Esetleg megházasodjon, gyereke legyen továbbadva a génjeit, LTR-ben Game-elve mindhalálig. Ez a legfontosabb az egészben. Még egy feminista gender-disztópiában élve is össze kell tudjuk hozni amit akarunk.

Az egyre szélsőségesebb feminizmusra adott egyre szélsőségesebb reakció teljesen normális. Hatás-ellenhatás. Erő-ellenerő. Mint a fizikában. Nem szép, de hát mi másra lehetne számítani?

RedGreg
Újságíró

Pl kimenni a világba, és emberekkel beszélgetni. És akkor rájössz, h a világ nem az, ami a 444.-en meg a nőkertben látszik.

Hunn
Újságíró

Pl kimenni a világba, és emberekkel beszélgetni. És akkor rájössz, h a világ nem az, ami a 444.-en meg a nőkertben látszik.

Ez valóban így van. Személyes tapasztalat, hogy a nők gyakran sokkal normálisabbak, mint ahogy azt a feminizmusból kiindulva gondolná az ember fia. Magyarországon legalábbis biztosan. De tulajdonképpen ez nem is meglepő: a feminizmus egyik fő célja a férfiak és a nők közötti bizalmatlanság és gyűlölet elhintése. Ez minket is könnyen megfertőz, ha nem vigyázunk.

Reszet Elek
Újságíró

Számtalanszor leírtam már, hogy csak az egyének szintjén lehet harcolni a feminizmus ellen. Mi férfiak nem mozgalomként, együtt “harcolunk”, mi csak fizikai fenyegetés ellen fogunk össze ösztönösen és ütünk vissza pusztító módon. A feminizmus pedig azért jutott el eddig mert nem az volt. Ha közetlen fizikai fenyegetés lett volna már elpusztítottuk, a követőit pedig likvidáltuk volna.

A férfiak útja sokkal inkább az, hogy egy-egy nőt (a sajátunkat) megtérítünk. A leghatékonyabb fegyverünk pedig a férfiasságunk, átvitt és direkt értelemben egyaránt.

Ahhoz hogy a nőket megváltoztatva a helyes útra tereljük, először nekünk magunknak kell megváltoznunk.

Hunn
Újságíró

Illetve az egyetlen amit még ezen kívül el tudok képzelni az az, hogy megunjuk a modern szexpiacon való vacakolást és bohóckodást, és azért állunk össze bandába, hogy nőt raboljunk magunknak, mint az ősmagyarok (vagy Hunor és Magor?) a meotiszi mocsarakban. Amondó vagyok, hogy Kecskemét környékén csináljuk, ne a bűnös fővárosban, mert az Alföld az igazi magyar faj szülőhelye.

Fegyvert szerzünk a Petőfi-laktanyából, meg egy katonai KAMAZ-t aminek a platójára sok szűz ráfér. Egyikünk vezet, neked van jogsid, Elek bátyám? Ha igen, akkor majd te vezetsz, hogy ne legyen gond ha megállítanak a zsaruk, a platón a nőket majd kimagyarázzuk valahogy. A fegyvereket is kidumáljuk, majd azt mondjuk, hogy Airsoft-ozni megyünk. Meg hát, ha a feministáknak hinni lehet, úgyis nemierőszak-kultúra van, a kékek eszerint simán a mi oldalunkon állnak. És így elindulunk kalandozni.

Persze nem kell nagyon bevadulni, majd meg-Game-eljük a nőket a konyhába láncolva meztelenül és terhesen, hogy nekik is jó legyen és ne akarjanak megszökni. A nagyszülők meg úgyis megbékélnek ha látják hogy nem azért raboltuk el a lányukat hogy eladjuk egy hollandiai bordélyba, és megszületik az első unoka.

Komolyan mondom, először csak poénnak szántam, de minél többet gondolkodok rajta, annál kiválóbbnak tűnik ez a terv. Szerintem csináljuk meg, hadd szóljon. Jövő hétvégén ki ér rá? Tali a Moszkva téren szombat délben az óra alatt.

Reszet Elek
Újságíró

No jó, de hol szerzünk egy egész teherautónyi ivarérett szüzet? Iyesmiből manapság már mutatóba sem nagyon találni.

Deadpool
Újságíró

…amikor a nemzeti érzelmű Hunn bemutatja, mennyire becsüli és tiszteli saját nemzettársait.

Hunn
Újságíró

…amikor a nemzeti érzelmű Hunn bemutatja, mennyire becsüli és tiszteli saját nemzettársait.

Deadpool, te még csak nem is vitatkozni jársz ide. Neked tök mindegy, mit ír az ember, az számodra nem azt jelenti, mint ami le van írva. Hanem önhatalmúlag kijelented, hogy szerinted milyen gondolat vagy motiváció áll mögötte, ami rendszerint valami hülyeség aminek semmi köze a posztoló valódi  gondolataihoz vagy eredeti motivációjához. Majd kijelented, hogy: -“Ez hülyeség!” (így persze hogy az), és ezzel úgymond “megnyerted” a vitát…

Tudod mit? Csinálj inkább valami hasznosat, ne is fordíts, hanem inkább írj te magad  mondjuk egy olyan PUA-cikket, ami csajozási tanácsokat ad antiszemitáknak! “Így csajoztak anno a NSDAP-ban” munkacímmel. Ezzel a világ is jobb hellyé válhat, hiszen a pina még az antiszemitákat is pacifikálja. Hiszen ki választaná a “Gas The Kike, Race War Now!” opciót ahelyett, hogyha ugyanabban az időben egy szőke, árja lány is jelentkezne hogy a szájába venne minket? A Duna-part megvár, egy jó blowjob-ra mindig kell tudni időt szakítani. Te pedig közben riasztod a zsidókat, hogy meneküljenek, és mi már csak hűlt helyüket találjuk majd. Még fát is ültetnek majd neked Yad Vashem-ben.

RedGreg
Újságíró

Már párszor leírtam, de akkor újra…

Ha nem tetszik az itteni felhozatal, kimész a ferihegyre, elugrasz Thaiföldre, és hozol felességet. Ha ez nem jön be, akkor Tatjana Oroszországból (A moszkvaiakat nem ajánlom, ott nehezebb találni. Nagyvárosiak, és gazdagabbak, mint átlagmagyar, így csak az exogámiára tudsz építeni, a hipergámiára nem, de pl Szocsit kifejezetten javaslom) egy Szvetlanát Fehéroroszországból, vagy egy Irinát a Birodalom galíciai területeiről, vagy a halicsi hűbéres fejedelemségből (Ukrajna). Nem hogy ártasz vele a népnek, hanem segítesz, mert frissíted a génállományt.

Ha ennyire nem vagy radikális irány vidék. A belvárosi kurvák között pl kizáró ok, ha láttál már szerszámot, így a külvárosban már csak fura, Pest megyében szexi, de pl Debrecen v Szeged környéki lányok szerint nem is számít férfinak, sőt igazából még pasinak se nagyon az a hím, aki nem tud bánni a fúróval és a flexszel. (mindegyik infót hölgytől, hölgyektől szereztem)

De azt jó lenne, ha megértenéd, h ilyen nincs. Nincs olyan, h elmész elrabolod, meg megerőszakolod és akkor majd boldog lesz. A francokat. Egyes nőknek, esetleg imponálni fog, h bunkó paraszt vagy. De a többség úgy fog elküldeni a kurva anyádba, h attól koldulsz… Avagy, ami itt le van írva mint AWALT az szükség szerűen egyszerűsített, személytelen, és az alaptermészetet próbálja bemutatni, mint minden modell.

Domokos Endre János
Újságíró

“A belvárosi kurvák között pl. kizáró ok, ha láttál már szerszámot”

Ezt egy hölgy a következőképpen fogalmazta meg (tudva, hogy – betonozástól a gipszkartonozáson és falazáson keresztül a villanyszerelésig és burkolásig, a tetőfedést is beleértve – egyedül bővítettem ki, újítottam fel a házat, ahol lakom): “Micsoda szarrágó, sóher paraszt vagy, hogy mindennel magad kínlódsz, mert sajnálod a pénzt szakemberre”. Tehát az urbánus, modern nő számára nem az a férfi, aki mindezt meg tudja csinálni, hanem az, aki meg tudja fizetni. :)

RedGreg
Újságíró

És a lelkem legmélyén még majdnem egyet is értenék velük, ha nem arról lenne szó, hogy normális szakembert találni ma már nehezebb, mint tevének átjutni a tű fokán. Nem mondom, egyszer tényleg dolgoztam együtt egy szakival, akinek a végén már én mondtam, hogy hagyja csak, jó lesz az úgy is, de csak azért is tökéletesre csinálta. De az általános tapasztalatom az, hogy ha megcsináltatok egy szekrényt, akkor utána 2 napig javítom a gányolásokat, és próbálok összerakni belőle egy használható dolgot. Vagy én magam megcsinálom egy nap+lakkozás ideje alatt, és lesz egy normális nekem való szekrény. De a lényeg akkor is az, hogy Suncity és a Civisváros lányai körében ez értéknek számít. Mert mégse férfi az, aki ha kell nem tud valamit összerakni. Még akkor is, ha 10-ből 9-szer csináltatja.

Domokos Endre János
Újságíró

Egyet kell értenem. Dolgoztam már én is – ismerősnél – “szakember” (burkoló) után: a jámbor lélek rácsempézett a tapétára, majd angolosan távozott (otthagyva egy félig szétvert lakást). Nekem kellett leszedegetni az (egyébként aranyárban vett) csempét (mint a hímestojtást, hogy ne törjön össze), lekapirgálni a ragasztót és rendesen felrakni (a fal vakolatig lekaparása után). :)

Igen, mi – 40+ korosztály – még abban nőttünk fel, hogy a munka érték és nem vagy férfi, ha mindenben másra szorulsz. Emlékszem, amikor inas voltam, a szakmunkás iskolában határozottan ciki volt, ha valaki csak egy tárgyból is megbukott. Ma, ha nem buksz legalább 4 tárgyból, nem vagy igazi májer…

RedGreg
Újságíró

még 30 se vagyok :) nem negyven plusz :)

Domokos Endre János
Újságíró

Elnézést, én már igen. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Endre
Én akkor mondom ezt (bár nem ilyen szavakkal), amikor elfogy a türelmem, és nyilvánvalóan nem tudja megcsinálni, amit kell, vagy legalábbis nem úgy. Nem lesz attól kevésbé férfi, hogy kihív egy szakembert, az sokkal bosszantóbb, ha ilyesmin makacskodik. Ez nem a pénzről szól, a pasik egy része férfiatlannak érzi kihívni “az embert”, hasonlóan Al Bundyhoz. :)

Domokos Endre János
Újságíró

@Ms. Soros:

Ha valamihez nem értek, akkor én is szakembert hívok, pl. víz-, és gázszerelés, gázkészülék-javítás. Ez nálam nem “büszkeségi kérdés” hanem logika (INTJ vagyok, ha nem értek valamihez, azt megmondom).

ps. elnézést a kacifántos megszólításért, de nehezemre esne a magad választotta titulust használni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te is Soros Szamarazol? :)
Miért esik nehezedre?

Domokos Endre János
Újságíró

Talán a default programozásom tiltja, hogy egy ismeretlen nőt lekurvázzak. A “Soros szamárnak” valóban nem sok értelme van (bár a Gugli a barátom, van még hová fejlődnie, főleg a fordítónak)… :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hívhatsz Serinek. :)

Domokos Endre János
Újságíró

Ez egy elfogadható áthidaló megoldás. ;)

Domokos Endre János
Újságíró

Bár némileg célzatos (szójáték): vö. mon chérie.. :D

Deadpool
Újságíró

Esetleg Sanyi :D

Domokos Endre János
Újságíró

Nem rossz ez sem, de Sanyi az a ló az “Indul a bakterház”-ból… :)

https://videa.hu/videok/film-animacio/indul-a-bakterhaz-reszlet-bendeguz-halal-haumann-peter-368mBZMQP2qWU65g

hgyi
Szerkesztő

SerialSlut
Látom, tetszik a név, amit adtam neked.

Koriander
Olvasó
Koriander

@hgyi, te vagy a stricije?
(amúgy szia tökre örülök, hogy visszatèrtèl bèbifész)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tetszik. A Serital ötletes volt, de nem igazán használható.
Visszatalálásodnak a nyájhoz én is kifejezetten örülök. Sejtettem én, hogy nincs abban komolyság, hogy te elhatárolódsz tőlük meg nem szimpi a bagázs. :)

common man
Olvasó
common man

Az ilyen sóher paraszt ad majd plázára nekem konyhapénzt…?

Hunn
Újságíró

“Micsoda szarrágó, sóher paraszt vagy, hogy mindennel magad kínlódsz, mert sajnálod a pénzt szakemberre”

Remélem, hogy miután megdugtad, kivágtad ezt a nőt a francba, és nem hívtad fel utána soha többé! :)

INewton
Olvasó
INewton

Na és mi van ha nem egyből erőszakolja meg, csak addig kínozza őket és bánik szarul velük, amíg kialakul náluk a Stockholm szindróma? Onnantól kezdve működik a terve.

Hunn
Újságíró

Számomra csakis magyar vagy székely lány jöhet szóba feleségnek!!!

col.man
Olvasó
col.man

Az én időmben vidéken  az sem számított férfinak, aki nem volt katona….

Deadpool
Újságíró

“Hogy őszinte legyek, nekem pedig legjobban a PUA és Game-tartalmú cikkek és viták hiányoznak.”

Én szívesen fordítanék ide ilyen cikkeket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én örülnék neki.

Deadpool
Újságíró

Viszont van 9 ember, akik szerint nem vagyok elég antiszemita ahhoz, hogy PUA cikkeket fordítsak. :D

Domokos Endre János
Újságíró

@Deadpool:

Ahogy elnézem a hozzászólásokat, nem lelem nyomát annak, hogy a “gonosz náci 9-ek” tiltakoztak volna az ellen, hogy PUA (vagy bármilyen) cikkeket publikálj az oldalon, sőt, az egyik “gonosz antiszemita náci” itt alább kifejezetten üdvözölte az ötletedet:

“Valóban változatosabb lenne! Mondom ezt úgy, hogy baromságnak tartom.” (hunbagira)

De ha ennyire zavar, hogy az általad preferált nézetekkel esetleg nem mindenki ért egyet, javaslom, hogy kérd meg a szerkesztőket, hogy hozzanak létre számodra egy “Safe space” rovatot, ahol a “kilencek” véleménye nem triggerel. ;)

-
Olvasó
-

Slutpool egy ostoba provokátor. Egy sekélyes girly boy. Le kell sz@rni.

Reszet Elek
Újságíró

Abban igaza van, hogy a zsidókon és egymás csepülésén kívül másról is lehetne kommentelni. Nem ez ennek a helynek a fő profilja, noha ilyesmikben sem akarjuk korlátozni a hozzászólásokat (hacsak nem elkerülhetetlen) lévén a szabad véleménynyilvánítás és az érdemi párbeszéd fontos nekünk. Ne éljetek vissza vele.

-
Olvasó
-

Én nem zsidóztam, reszet!

Deadpool
Újságíró

Tisztelt Endre!

Mivel te is a rossz skatulyába raktál be, szükségesnek érzem tisztázni néhány dolgot.

Falun nőttem fel, egy nagyon kis faluban. Aki falun nő fel, közelebbi kapcsolatba kerül a természettel, jó esetben megérti hogy a természet törvényszerűségeit, az ember és természet szoros összefonódását nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ha egy kisebb közösségben nősz fel, sokkal több emberrel vagy kapcsolatban, sokkal több ember mindennapjaid látod és válnak az életed részévé, mint egy városban. Ennek megfelelően másképp látod a dolgokat, az embereket mint egy városban felnövekedett ember. Egy falusi nem véletlenül lesz jobboldali, hiszen a balos ideológiák pont az itt tapasztalt törvényszerűségeket, az ember természettel való kapcsolatát nem hajlandóak tudomásul venni.

Számomra mindig is az volt a természetes, hogy a kisebbtől haladok a nagyobb felé: család –> kisközösség –> nemzet –> Európa –> a bolygó. És nem fordítva. Ha a határokon migráns hordák jelennek meg, akkor nem az emberi kultúráért, az emberi jogokért kezdek mások lenéző kioktatásába, hanem elsősorban a sajátjaim biztonságát tartom szem előtt. Például.

Ez az egyik dolog.

Másrészről határon túli magyar vagyok. Ha egy kicsit távolabb környékünktől besétálsz egy cipőboltba és gyermek létedre akcentussal köszönsz, vagy elrontod a ragozást, egyesek máris úgy néznek rád, mint a véres rongyra (ettől már csak az a kiábrándítóbb, amikor egy magyar teszi ugyanezt veled). Lenéznek, lebecsülnek, pusztán azért mert nem állami nyelv az anyanyelved. Teszik ezt olyan emberek, akiknek már az is komoly teljesítmény, ha be tudják kötni a cipőjüket.

2 dolgot tehetsz külföldön élő magyarként: hagyod hogy mások lenézése komplexussá alakuljon, amit azzal vetsz le magadról, hogy megtagadod a saját nemzeted, múltad és integrálódsz, vagy felerősödik benned az identitásod és foggal-körömmel ragaszkodni kezdesz hozzá. Szóval, a nemzeti érzelmeket nem csak a saját felmenőid nevelhetik beléd, hanem úgy rugdossa beléd egy másik nemzet. (Gondolom, azt magadtól is kitalálod, hogy mi volt az én utam, és remélem most már érthető az is, hogy miért szólal meg az igazságérzetem a 10 filléres zsidózásnál)

“Ahogy elnézem a hozzászólásokat, nem lelem nyomát annak, hogy a “gonosz náci 9-ek” tiltakoztak volna az ellen, hogy PUA (vagy bármilyen) cikkeket publikálj az oldalon”

Olyat nem is írtam, hogy tiltakoztak, és nem vagyok olyan érzékeny lelkű, mint azt gondolod. :)

A hozzászólásaid színvonala alapján úgy gondolom hogy bőven annyi van annyi sütnivalód, hogy ezek után ne sorolj egy olyan oldalra, amihez soha életemben nem volt közöm, és (legalább veled) sikerült ezt egyszer és mindenkorra tisztázni.

Egyébként kifejezetten örülök neki, hogy itt vagy, és remélem sikerül egy kis értelmed verned 2 bites zsidózók agyába. Az már eleve tiszteletre méltó, hogy felvállaltad a saját neved.

(Sokkal hitelesebb vagy, mint mondjuk Hunn, aki nőerőszakálásról és patriarchátusról hallucinál itt napi szinten, de ha kiderülne a valódi neve, (bevallottan) még az anyját is letagadná…)

common man
Olvasó
common man

Na de akkor má fordítsd le azokat a cikkeket.Sőt ha van olyan én szívesen olvasnék román-szlovák- szerb ukrán fordításokat is.

Domokos Endre János
Újságíró

@Deadpool:

Az általad írtak valóban árnyalják a rólad derengő képet. Amit a falusi közösségről az első bekezdésben előadtál azt “nyilaséknál” szerves (vagy ha úgy jobban tetszik: hagyományos, bár szerintem a szerves kifejezés pontosabb) társadalomnak hívják, amíg létezett a mozgalom, sokat ábrándoztunk erről (az “5. szintű MGTOW” nagyjából a PHM “Új Honfoglalás Tervével” feleltethető meg), de sajnos ennél tovább nem jutottunk (ha az ember nincs teljesen egyedül, kötelezettségei vannak, akkor nem hagyhat oda mindent, hogy egy kis zsákfaluba költözzön).

De számomra mindez nem képes megmagyarázni sem a filoszemitizmust, sem a zsidó-kérdés provokatív célzatú bedobálását a beszélgetésbe.

-
Olvasó
-
Deadpool
Újságíró

“De számomra mindez nem képes megmagyarázni sem a filoszemitizmust,”

Azért nem, mert te a filoszemitizmust látod a szavaim mögött, pedig nekem a kollektív bűnösséggel van problémám.

“sem a zsidó-kérdés provokatív célzatú bedobálását a beszélgetésbe.”

http://www.ferfihang.hu/2018/01/01/a-ferfigyulolet-anatomiaja-3-a-nok-jok-a-ferfiak-rosszak/#comment-81893

Erre gondolsz? Itt (is) a következetlenségre való rámutatás a célom.

A valóság, az igazság kimondásával továbbra sincs semmi bajom.

Domokos Endre János
Újságíró

Megszállt területen élő magyarként a “kollektív bűnösség” neked nyilván érzékeny téma, de itt és ebben a szövegkörnyezetben egy kicsit erőltetett szőrszálhasogatásnak, kényszeres píszí-nek hat (vö. a “törökökről” írtakkal).

Deadpool
Újságíró

Az igazság kimondása, a PC, és a saját nyomorunk másokra projektálása 3 nagyon különböző dolog. Én az első híve vagyok, míg Hunn a harmadiké.

Domokos Endre János
Újságíró

Nyilvános megalázással, cimkézéssel még senkit sem tettek jobb emberré.

Deadpool
Újságíró

Az nyilvános megalázás, ha szembesítem saját magával? Inkább hallgassak, vagy adjam alá a lovat, mint a többiek?

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A valóság, az igazság kimondásával továbbra sincs semmi bajom.

Kérdés:

Ha a világ minden részén, random emberek közt  “közvéleménykutatást” tartanánk a világ összes népéről/nemzetéről, vajon milyen arányban lennének a like-ok/dislike-ok(azok közt akiknek van már bármilyen tapasztalatuk az említettekkel kapcsolatosan) , speciel pl. a kiválasztott nép/cigányok tekintetében?

Miért?

Domokos Endre János
Újságíró

Attól, hogy nem döngölünk bele valakit a talajba, mert esetleg nem értünk vele egyet 100%-ban, még nem “adjuk alá a lovat”. Nem vagyunk egyformák, nem egyforma az ingerküszöbünk. Ami belőlem maximum egy ironikus benyögést tud kiváltani, attól másnak esetleg elgurul a gyógyszere. Hunn képes belátni, ha elszaladt vele a paci és a stílusa irodalmi szempontból esetleg kívánni valót hagy maga után. Nem a másik “legyőzése” a cél, legfeljebb a “meggyőzése”.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Deadpool
Valahogy elérted, hogy még nálam is népszerűtlenebb legyél.
Én bírlak. Talán ez a probléma. :)

Deadpool
Újságíró

Mire én itt végzek, mindenki utálni fog ;)

Domokos Endre János
Újságíró

Mivel kell itt végezned, kedves Deadpool, az ígért fordításokkal? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt a címet már páran “lefoglaltuk”, de üdv a klubba:)

Deadpool
Újságíró

Nem emlékszem arra, hogy bármit is ígértem volna. :)

Domokos Endre János
Újságíró

“Én szívesen fordítanék ide ilyen cikkeket.”

Deadpool
Újságíró

És ez egy ígéret? Tudtommal a feltételes mód nem egy ígéret. A fordítanék, a van kedvem fordítani még nem jelenti azt, hogy fogok is fordítani. Kérlek, ne rombold le a rólad alkotott képem. Kicsit fentebb kifejezetten elismerően írtam rólad. :)

Domokos Endre János
Újságíró

De jure ez egy szándék-nyilatkozat amit senki sem kért tőled, önként tetted (utalva rá, hogy képes és hajlandó lennél a nevezett témájú cikkek fordítására). E mögül ki lehet hátrálni, egy ígéret mögül már bajosabb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hagyd a hülyeséget:) Csináld :)!

 

Domokos Endre János
Újságíró

Ámen. :) Ígérem, nem foglak “megfajgyülőlni”, ha PUA vagy Game tartalmú cikkeket fordítasz az oldalra. ;)

hunbagira
Újságíró

Már 20-nál jársz. :D

Deadpool
Újságíró

Gyaníthatóan Szauron kreténkedik. Nem bírja a szektás lelke, hogy a példaképéről lerántom a leplet. :)

-
Olvasó
-

Láthatóan Deadpool kreténkedik a lájkokkal. :D

hgyi
Szerkesztő

Ezt nehéz lesz überelned. :o)

Domokos Endre János
Újságíró

3007 db dislike? Őszintén gratulálok. :)

hgyi
Szerkesztő

Köszönöm.
Azért kellett érte hisztikéznem kicsit! ;o))
Nem tudom, ki volt az a rendes és kreatív srác, aki megcsinálta, de jó móka volt! :o)))

Domokos Endre János
Újságíró

A figura megérne minimum egy Pozsonyi-novellát… :)

De ahogy elnézem, a derék honpolgárok itt is szorgalmasan élnek demokratikus jogaikkal és szavaznak vadul (új “fülke forradalom” készül?), noha a te trónfosztásod e téren még mindig elérhetetlen messzeségbe vész (3000 dislike előállításához azért kellő motiváció, elhivatottság is szükséges) … :D

hgyi
Szerkesztő

Volt abban a 3000-ben némi szaktudás, nem tisztán gombnyomkodás… :o))))

Őszintén szólva ez a lájkolósdi semmire sem jó. De ha már, akkor rendesen, ne csak ímmel-ámmal 20-at, 30-at. :o))))

Domokos Endre János
Újságíró

Egyébként jár valamilyen trófea vagy egyéb jutalom a megszerzett dislike-okért? Aki ilyen szinten méltónak bizonyult a választói bizalomra, annak azért kapni kéne valamit, nem? :)

hgyi
Szerkesztő

Ó, kaptam én!
A “trófea” jónéhány vidám perc volt! :o)

RedGreg
Újságíró

hgyi vagány Hölgy, de szemérmesen hallgat, hogy fölötte kb 5 hsz-el az abszolút rekorder Big-G 10 ezer feletti dislikeot szedett be :) Szép időszak volt az :)

Domokos Endre János
Újságíró

14170 db-ot egészen pontosan, pedig a többiek is kaptak rendesen. Csernus doktor mit ki tudna ebből hozni… )

hgyi
Szerkesztő

Greg! Ez nem a szemérmességem, hanem a figyelmetlenségem.
Nem láttam. :o((
Na, akkor nem az enyém a trófea! :o))))))))))
És még csak nem is gratuláltam Big-nek.

Domokos Endre János
Újságíró

Hogy éled meg a trónfosztásodat, kedves hgyi? Szeretnél róla beszélni? :)

hgyi
Szerkesztő

:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dehüje vagy! :o)))))))))))))))

RedGreg
Újságíró

Szerintem abszolút vállalható az a trófea kedves Hölgyem!

Domokos Endre János

Hát Csernus nem tudom, de Freud szerint tuti valami szexuális elfojtás :P

Domokos Endre János
Újságíró

Ha gender-síkon nézzük a dolgot, akkor feltűnhet, hogy Mr. Big (aki egy férfi) legalább négyszer annyi dislike-ot kapott, mint hgyi (aki a tudomány jelenlegi állása szerint egy nő). Ebben nem nehéz felfedezni a patriarchális elnyomás újabb taszító megnyilvánulását! Megállapíthatjuk, hogy hgyi ugyan azért a tevékenységért (komment-irás) kevesebb dislike-ot kapott, mint Big.

Ez felháborító. Mikor lesz már itt egyenlő munkáért egyenlő dislike? Antoni Rita! Hol vagy, amikor kellenél!!!! :)

hgyi
Szerkesztő

Kvótát követelek!

Domokos Endre János
Újságíró

Nagyon helyes. Légy öntudatos, ne hagyd magad elnyomni. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ugyan azért a munkáért ugyan annyi dislike-ot kapjon. A nőknek meg különösen. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, mint a fekák rinyája Weinstein esetén, hogy szemét rasszista, mert niggereket nem zaklatott/erőszakolt meg……………:)

common man
Olvasó
common man

Kijött ez a “jól hangzó” mondat az agyadban aztán hozzászerkesztetted a többit? Az lehet ,hogy a Hunn-nak van egy véleménye de van egy provokátorunk is!

hunbagira
Újságíró

Valóban változatosabb lenne! Mondom ezt úgy, hogy baromságnak tartom.

Én a manoszférában diagnózissal értek egyet a rá adott EGYÉNI válaszokkal protokollal nem. Mitől leszek sikeresebb, ha nettóba paraszt vagyok egy nővel még ha nem is nyalom a seggét?

-
Olvasó
-

Slutpool:

Nem tudsz angolul, kisöreg.

hunbagira
Újságíró

Te magadat szavazod most fel, mást pedig le? :) Figyu Naoo az jófej troll (van humorérzéke) neked ez hiányzik…

RedGreg
Újságíró

Szívesen látnám, de ha megengedsz egy konstruktív javaslatot, inkább a saját élményekről, magyar helyzetről írj saját magad, mert az szerintem értékesebb számunkra, mint az amerikai írások átvétele, mivel mi más világ vagyunk, mint az Újvilág. Más gondokkal, más lehetőségekkel.

Koriander
Olvasó
Koriander

meg plíz cseréld le ezt a verőköltő bodobács rucit vmi komolyabb avatarra. egyszerűen még nem vagy abban a státuszban, hogy vicces kis pokemonként regulázd itt a vérszomjas macikat.

common man
Olvasó
common man

Filmrészlet, a valósággal való hasonlóság csak a véletlen műve.1.kép: Fiú: úgy megbasználak…               2.kép :Gyönyörű,világszép nő fekszik az ágyon  a számítógép mellett ülő barátját hívogatja.Gyere tedd meg amit ígértél. Fiú:És ez egy ígéret? Tudtommal a feltételes mód nem egy ígéret.

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Milyen témáknak kellene itt lennie, hogy az úr kényes ízlésének megfeleljen? :)

RedGreg
Újságíró

Hát mondjuk pl ha arról akartok vitatkozni, h köcsögpatásmocskosgyurcsánymenyafrancbazsideszeshülyerosszabbikos akkor javaslom a 444.-et, mandinert, v kurucot… Ez az oldal, legalábbis régen nem erről szólt. És hogy őszinte legyek, anno Bel-t ennek a nőgyűlöletnek ami most megy a  tizedéért kitették Deansdaleék…

Domokos Endre János
Újságíró

@RedGreg:

A viták témáját és hangnemét te is képes vagy befolyásolni (méghozzá jó irányba) – ahogy azok is befolyásolják, akik rendre előhúzzák a “zsidó kártyát” vagy bőszen anyáznak. De ehhez aktív cselekvés szükséges, konkrétan az, hogy részt vegyél a szerinted rossz irányt vett vitában és ellensúlyozd azokat, akik a neked nem tetsző irányba terelik azt.

RedGreg
Újságíró

Ez így van Tisztelt Uram! Csak, hogy azzal nehéz mit kezdeni, hogy 10 komment után belefutok egy olyan harcba, amire a mandineren edződött öreg harcos énem is felhúzza a szemöldökét, h jézus segíts, hova keveredtem?

Domokos Endre János
Újságíró

Én – sajnos, vagy hál Istennek – nem edződtem a Mandineren (bíróságon, ügyészségen, yardon, nem kimondottan baráti [fajtajelleges] médiában igen), mégsem szomorkodom azon, hogy “jaj hová keveredtem”. Azt azért megjegyzem, hogy ahol orkok, szuperhősök, jedik, állatok és növények csatáznak (mint bármely internetes fórumon), ott ez a hangnem törvényszerűen előkerül, mivel a felelősség személyhez kötött dolog, valós személy hiányában a felelősség is megszűnik. De ezen – mint mondám – lehet változtatni, csak akarni kell.

Koriander
Olvasó
Koriander

“És hogy őszinte legyek, anno Bel-t ennek a nőgyűlöletnek ami most megy a tizedéért kitették Deansdaleék…”
és mennyire nem volt igaza Deansdalenek.
ha az egész “nőgyűlöletnek” akkor nem kerített volna itt pár ember, aaakkora feneket, simán lecsengett volna mindenféle extra veszteség nélkül.
Belv még mindig itt van és teljesen normi lett, Deansdale meg Lenin in exilet játszik.

Hunn
Újságíró

Szerintem az, aki ún. “nőgyűlölettel” vádolja meg itt bármelyik férfit is, az automatikusan diszkvalifikálja mind saját magát, mind pedig a saját véleményét. Azon spekulálni, hogy vajon a feministák melyik gondolatunkat fogják majd “nőgyűlöletnek” kikiáltani, és azon igyekezni, hogy ezt lehetőleg próbáljuk meg elkerülni, nos, hát ez teljesen felesleges. Feminista szemszögből nézve, mivel férfiak vagyunk, minden véleményünknek és gondolatunknak az internalizált “nőgyűlölet” az alapja. Ha nem tudatosan, hát akkor tudat alatt. Ugyanaz az elgondolás és világmagyarázat ez  a részükről, mint a fehérek ún. “rasszizmusa” esetén, lásd pl. a mikroagressziók és társai doktrínája. (Itt utólag közbeszúrnám még azt, hogy ha azon aggódunk, hogy akármelyikünk esetleg olyan eszméket képvisel, ami nem “elfogadott” a polkorrekt (((Mainstream)))-ben, akkor akár be is zárhatjuk a boltot. Mert mindannyian ilyenek vagyunk, ki többé, ki kevésbé.) Teljesen felesleges hát öncenzúrázni.

RedGreg
Újságíró

De drága Barátom!

Én speciel, mint olyan hímnemű, aki mindent megtesz azért, hogy ne egyszerűen férfivé, hanem úriemberré váljon egyszerűen soha nem filózom azon, hogy a feminista nőneműek mit tartanak nőgyűlöletnek, és mit nem. Egy úriember nem ad a tikkek kotkodácsolására. És nem a tömegek véleményét keresi, hanem a Valót. Ezért teljesen lényegtelen, hogy nőgyűlölőnek tart valaki mert azt mondom, hogy a metoo kampány árt a férfiak és nők viszonyának, mivel ellenséget kreál a két nemből. Viszont mivel a NŐK nem egy homogén massza, így eleve nem is gyűlölhetem őket egy az egyben. Miért is tenném, amikor egyik közülük életem párja, és gyermekeim anyja lesz? Megérteni szeretném őket, ezért tetszenek az itteni modellrendszerek is. De tudom, hogy mint minden modell egyszerűsít. Az viszont, hogy minden nőt kurvázik valaki, esetleg platós ua3zal a konyhába bilincselteti, vagy épp a megerőszakolásukra buzdít csak mert nők számomra erősen kimeríti a tényleges nőgyűlölet fogalmát, ami minden csak nem egészséges. Szóval nem, szó nincs öncenzúráról, arról van szó, hogy magaddal kell először békére lelned, ha ezen túl akarsz lépni.

Hunn
Újságíró

Két dolgot tudok erre válaszolni, kedves RedGreg.

Egyrészt hogyha valaki valami olyasmit kommentel, ami – szigorúan nem feminista, hanem “normie”-szemszögből nézve – akár “nőgyűlöletnek” is tűnhet, az az ember Red Pill-es szemszögből nézve a Red Pill megemésztésének a Harag-fázisában jár éppen. Amin, mint mindannyian tudjuk, előbb-utóbb túl fog lépni, de maga a lépcsőfok kihagyhatatlan. Illetve azt is jelentheti, hogy valamiért oda, abba a fázisba esett az illető vissza, hogyha korábban elvileg ezt már meghaladta. Ez az esetek 100%-ban van vagy így vagy úgy, de mindenképpen valamelyik a kettő közül.

Másrészt pedig szinte hihetetlennek tűnik számomra az, hogy pont az egyik legviccesebb, leghumorosabb kommentem kerülne be a “nőgyűlölet” címkéje alá. El nem tudom képzelni, hogy létezik olyan ember a földön, aki nem röhögött fel hangosan, több alkalommal is annak a bizonyos kommentemnek az olvasása során, ahogy maga elé képzeli a leírt fantázia-történetet… Amiben egyébként KAMAZ teherautó szerepel, és nem UAZ, ami sokkal kisebb gépjármű. :)

Amit pedig az abszurd humorral ki akartam fejezni, az egy mélyebb, sötétebb mondanivaló. Miszerint egyre inkább azt gondolom, hogy a férfiak alsó 80%-nak, a bétáknak, tulajdonképpen semmi oka sincs rá, hogy bármilyen szinten is együttműködjön a jelenlegi társadalommal és betartsa annak szabályait. Hiszen a jelenlegi szisztéma tulajdonképpen még hosszú távú, esetleges reményt sem ad arra, hogy emberi lényhez méltó életet éljünk férfiként, hogy párra találjunk és családot alapítsunk. Hogy előbb lenne minimális esélyünk erre, ha arra az – abszurdnak tűnő, ám halálosan komoly – útra térnénk, amit a vicc kedvéért felvázoltam. És ez az igazi tragédia, nem a “nőgyűlölet”.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunnci, azért vagy te egy különösen tragikomikus figura, mert elvárnád, hogy mindenki kezelje úgy a kirohanásaidat, mint csak egy szegény páráét, aki épp a harag fázisában tart vagy csak vicceskedik, de annyi eszed/empátiád azért már nincs, hogy akkor feltételezd, talán nem te működhetsz egyedül így. Mi van, ha a feminista írások jelentős része sem több, mint a harag fázisában íródott kirohanások? Mi van, ha valójában mindkét oldalról egy-egy szánalomgombóc szájkaratézik csak egymással? Ezen még soha egyikőtök sem gondolkodott itt el, azt látom. Pedig ez akkor oda-vissza működik: ha téged meg kell érteni, akkor őket is. Magadat hamar felmented, teszi ezt veled itt mindenki, ha már önként beálltál udvari bolodnak, a másik oldalról viszont mindenki mást vérkomolyan kell venni, ugye? Te nem akarsz igazából nőket lámpavasra húzni, de a gaz feministák, azok igaziból ki akarnak téged, sőt minden férfit herélni. :)

common man
Olvasó
common man

Én nemrég jöttem, felsorolnál néhány nevet akit a feministák közül szánalomgombócnak tartasz?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az mindegy, én kiket tartok annak. Az viszont tény, hogy ezen még sosem gondolkodott itt el egyik jómadár sem. A nő mindig gonosz, a férfi meg mindig csak viccelődik vagy szegényke a harag fázisában tart. :)

Deadpool
Újságíró

Ha Hunn nő lenne, a legvéresebb szájú feministák közé tartozna.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Így, férfiként csak a legvéresebb szájú antifeministák közé tartozik. :)

Domokos Endre János
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Meggondolandó felvetés.A néhány főkolompost összehozni egy valóságsó keretében valahol egy Csendes-óceáni szigeten.Nézettség garantált,még akár win-win is lehet a vége.Nehogy nyalizásnak tünjön de tényleg van benned valami múzsaisztikus.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Múzsaisztikus? :)

RedGreg
Újságíró

Dehogynem kedves SeSL, nekem határozottan az a véleményem. A különbség csupán annyi, h HUn hülyeségeiből nem lesz tv v tv javaslat, Anton Ritáéból meg igen. Így a valódi egyenlőség nevében muszáj fellépni a feminizmus törekvései ellen. De megígérem, ha törvényt hoznak arról, h minden nőnek fel kell szállnia a platós kamazra, és a férfiak válogathatnak onnan akkor majd az ellen is fellépek.

Koriander
Olvasó
Koriander

lájk

Hunn
Újságíró

Az a bizonyos másik oldal jelenleg olyan hatalommal és befolyással rendelkezik (még), amivel már eddig is embermilliók életét tették tönkre. Ők a RENDSZER. És ők továbbra is azon vannak, hogy további milliók életét tegyék tönkre. Jelenleg pl. az Isztambuli Szerződés magyarországi bevezetésének erőltetésével, ami mindössze ötmillió magyar férfi életét tenné pokollá.

Ezzel szemben én pedig írtam pár olyan kommentet, ami kevéssé szalonképes. Azok a fránya arányok, tudod…

Mindenesetre nem értem, mindenki ezzel jön, hogy én megértést várok, meg sajnálatot, meg faszom tudja még mit. NEM! Én azt várom, hogy vegyétek amit mondok véresen komolyan, mert minél több férfit nevel a kibaszott feminista társadalmatok kiherélt bétának, annál több lesz a nem önkéntes cölibátusban nyomorgó szerencsétlen, de ha azt hiszitek, hogy ezek mind szép csendben gürizve és sírdogálva fogják várni a megváltó halált, akkor kibaszottul nagyot tévedtek. Az ilyen emberek ön- és közveszélyesek, én is az voltam (mát talán nem). Le lehet sajnálni a hozzám hasonlókat, de amikor Amerikához hasonlóan Magyarországon is meglesz az első ámokfutás, meg a második meg a harmadik, akkor lefogadom senki sem fog nevetni.