0 megosztás

Miért lájkolják agyon a nők a férfihibáztató cikkeket?

Reneszánszukat élik azok az életmód-tanácsadó cikkek, amelyek faék-egyszerűségű logikával igyekeznek megnyugtatni a nőket: sosem felelősek semmiért. Kitűnő példa erre Györfi András cikke a SHE.hu női magazinban, melyben a szerző azt igyekszik elmagyarázni az olvasóknak: miért szeretnek a férfiak langyos pocsolyában élni?

wmnlike

A szegényes szókinccsel megírt, még konyhapszichológiának sem nevezhető cikk így válaszol a fenti kérdésre:

Alapvetően különbözik a két nem mentalitása, ha egy kapcsolatról van szó. A férfiaknak ugyan kell a biztonság, de annak fenntartásáért sokszor nem igazán akarnak tenni. Azért nem, mert esetleg lusták, vagy például kényelmesek, egy kapcsolat márpedig munka, folyamatosan energiát kell beletenni. A nők belső programja ezzel szemben gyökeresen más, a lelkük folyamatosan arra ösztönzi őket, hogy gyereket szüljenek, családot építsenek, és megteremtsék az ehhez szükséges feltételeket. A két gondolkodásmód sajnos gyakran ütközik, a nő szeretne tervezni, építkezni, előregondolni, a férfi pedig csak elvan, mint a befőtt.”

Miután Györfi Andrástól megtudhatjuk, hogy a férfiak – még csak nem is egy részük, hanem az összes – lusták, a következő „terápiás javaslatot” teszi női olvasóinak:

Ha nőként éppen attól szenvedsz, hogy a másik semmibe vesz téged és a kapcsolatot is, akkor fontos, hogy elkezdjetek erről beszélni. Jelezd, hogy baj van, ha kell, kiabálj, egyszer, kétszer, háromszor!”

Ugyan az idézett írás a maga leegyszerűsítő, sértően általánosító megállapításaival tulajdonképpen szóra sem érdemes, mégis felettébb aggasztó az a körülmény, hogy a cikket több mint 2700-an lájkolták. Összehasonlítva a legnagyobb portálok cikkeinek olvasottságával és népszerűségével, ez a szám kiugróan magas, ami számos kérdést felvet.

Mindenekelőtt azt, miért lájkolják agyon a nők az efféle férfihibáztató cikkeket? Habár a válasz magától adódna, hogy azért, mert férfigyűlölők, ez önmagában nem igaz. Természetesen mindig is voltak, vannak és lesznek olyan androfób nők, akik a világ minden létező problémáját a férfiakra vezetik vissza, ebben az esetben egy jóval szélesebb körről van szó. Legelső sorban azokról a nőkről, akik előszeretettel ruháznak minden felelősséget a férfiakra, ha egy párkapcsolatról van szó. Ők azok az elkényelmesedett nők, akik számára a férfinak két hasznos funkciója létezik: egyrészt az ő feladatuk, hogy megvalósítsák a nő terveit, másrészt olyan szórakoztatóipari eszközök, akiknek a nők szórakoztatása a feladatuk. Így az a férfi, aki nem ontja magából szüntelenül a vicceket, nem váltja valóra a nő lakberendezési terveit, nem hurcolja őt wellness-hétvégékre, vacsorákra vagy akár a világ minden létező tájára, az egyszerűen „elvan a langyos pocsolyában”. Következésképpen értéktelen ember, akit el lehet, sőt el is kell dobni, mint az elhasznált szárnyas betétet. Hiszen Györfi András is azt javasolja: „Van az a pont, amikor egy kapcsolatot el kell engedni”.

Amellett, hogy ezek a nők már alapvetően is az utolsó cseppig szeretnék kifacsarni az életből és a férfiakból az élvezeteket, itt még a nők szabadjára engedett hipergám ösztönei is képbe kerülnek. A nők egy jelentős része sokszor ideológiát keres ahhoz, hogy elhagyhassa párját egy magasabb státuszú férfi reményében. Ugyan, milyen férfi az, aki arra sem képes, hogy holnap elvigyen Brazíliába salsázni? Férfi ez egyáltalán? Hozé Álehándró a legújabb sorozatban képes volt erre? Vagy aki Kerri Bredsónak csapta a szelet a Szex és Nyújorkban? Ez az igazságtalanság azonnali megoldásért kiált! A nő pedig kiabál, ahogyan a nagy szakember, Györfi András javasolta.

Nem feledkezhetünk meg azokról az egyedülálló nőkről sem, akik azért lájkolják az efféle „léleksimogató” cikkeket, hogy mentséget találjanak arra, miért maradtak valójában egyedül és miért érdemes 40 éves korukig inkább bulizni, ahelyett, hogy elköteleződnének végre valaki mellett. Ha a vak Eszmeraldába beleszeretett a jóképű csilliomos, akkor nekik minimum Harry herceg jár, minden más (langyos pocsolyában élő) férfijelöltet addig is el lehet hajtani a búbánatba. Ezeknek a kedvéért aztán tényleg felesleges lefogyni. De különben is, hol marad már a pincér a tésztázóban, aki hozza a következő adagot?

Figyelemre méltó jelenség, hogy első ránézésre ugyan mindenki azt gondolná a cikkről, hogy azt egy kiégett és lerobbant negyvenes nő írta, valójában egy férfit „tisztelhetünk” Györfi Andrásban. Miért ír ilyeneket egy férfi, honnan tud ő arról, hogyan viselkednek a férfiak egy párkapcsolatban? Ha elvetjük azt a lehetőséget, hogy egy férfipartnerében csalódott, akkor más magyarázat nemigen marad, mint hogy magából indult ki. Azt ugyanis egyetlen pszichológiakönyvben sem olvashatta, hogy „a nő szeretne tervezni, építkezni, előregondolni, a férfi pedig csak elvan, mint a befőtt”.

A szexuálpszichológusok jól tudják, hogy a szexuális problémákkal küzdő nő előbb-utóbb a férfit fogja hibáztatni gondjaiért. Az általános pszichológusok Freud óta sejtik, hogy a nők a férfiban a mindenek feletti hatalommal bíró apa képét keresik. Hiába szónokol a feminizmus teljes egyenlőségről, a női lélek nem az egyenrangú szerepre predesztinálja a nőt. Csakhogy pont a feminizmusnak köszönhető társadalmi változások hatására a nők egyre kevésbé találhatják meg eszményképüket korunk férfijában, a Györfi-féle cikkek pedig megerősítik őket abban, hogy a hiba mindig a férfiakban van. Ezért aztán az ilyen írások futótűzként tarolják le az internetet, mert olyanok a nőknek, mint a cukrozott takony: nyelik, mint kacsa a nokedlit. Így terjedhet virális mémként a szabadjára engedett férfihibáztatás, az egyre csak mélyülő androfóbia. Pedig ha bárki is hasznos tanácsot, előremutató, boldogító útmutatót szeretne a NŐK kezébe adni, akkor ajánlatos lenne velük tudatni, hogy a korunk férfiaival szemben támasztott követelmények már messze túlmutatnak a józan ész határain. A legfőbb ideje lenne tehát, hogy a nők végre hagyják megpihenni a férfiakat „a langyos pocsolyában”.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


175 thoughts on “Miért lájkolják agyon a nők a férfihibáztató cikkeket?

  Gejza

  (2018. január 8. hétfő - 00:44)
  “A két gondolkodásmód sajnos gyakran ütközik, a nő szeretne tervezni, építkezni, előregondolni, a férfi pedig csak elvan, mint a befőtt.”

  Ez hülye.

  Totál fordítva tapasztalom.
  Reactor

  Reactor

  (2018. január 8. hétfő - 03:59)

  A válasz egyszerű:  ha már igazuk nem lehet, legalább legyenek sokan – a saját fajtájukon kívül más nem fogja megsimogatni az okos kis buksi-fejüket, és kórusban zengeni velük a férfigyűlölő internacionáléjukat. Kell a pozitív megerősítés nekik az elvtársaiktól, ha elég sokan mantrázzák ugyanazt, akkor legalább az illúziójuk megvan, hogy talán igazuk lesz. Nagyjából az a színvonal, mint Göbbels tanítványai.

  Már rég nincs patriarchális társadalom – az egyházban, meg a Közel-Keleten esetleg – és nincs egyetlen nőre se rákényszerítve, hogy dinasztiális, vallási vagy gazdasági okokból neki nem tetsző férfival jöjjön össze, úgyhogy a köpkölődésüknek semmi alapja nincs. Bűnbakra azonban továbbra is szükségük van, és ha valami szétmegy az életében, a férfi elsőrendű célpont, ha már úgyis tőlünk várnak el mindent.

  Ám ennek a Győrfinek ki a fészkes fene adott diplomát a kezébe? Ezzel a tömény vegytiszta ostobasággal még a józsefvárosin is körberöhögnék…

   herceg

   (2018. január 8. hétfő - 10:33)

   Nem kötözködésképpen jegyzem meg – csupán rámutatva, mennyire elmozdult az Overton-ablak a helyéről -, hogy ebben a “már rég nem lévő patriarchátusban” bizony a férfiakra is rá volt ám kényszerítve gyakran, hogy “dinasztiális, vallási vagy gazdasági okokból neki nem tetsző” nővel jöjjön össze…

   Szóval ne együk meg a feminista maszlagot, hogy régen szegény nőknek rosszabb volt, mint a férfiaknak.

  the hermit

  (2018. január 8. hétfő - 06:26)

  Figyelemre méltó jelenség, hogy első ránézésre ugyan mindenki azt gondolná a cikkről, hogy azt egy kiégett és lerobbant negyvenes nő írta, valójában egy férfit „tisztelhetünk” Györfi Andrásban. Miért ír ilyeneket egy férfi


  Pénzért.

  common man

  (2018. január 8. hétfő - 07:04)

  Ha ez a cikk(az Andreáé) szándékos provokáció akkor azzal van bajom ha pedig nem szándékosan ír ekkora hülyeségeket…önmagát minősíti így is úgy is. Ami mondjuk az egésznek a tudományos kísérlet részét illeti :a kellően előkészített alanyt egy ilyen egyszerű módon lehet a nyilvánvaló hülyeség elfogadására késztetni.Ez egyelőre kimerül a lájkban de ki tudja vajon ez nem csak egy távoli nagyon sötét cél elérésének egyik kezdeti állomása-e? Holnap mire fog agitálni ez a b**i?

  kangal

  (2018. január 8. hétfő - 09:03)

  Sztem ez a Győrfi csak simán meg akar dugni valami feministát.

   hunbagira

   hunbagira

   (2018. január 8. hétfő - 19:48)

   Vagy, csak biztosállást akar valamelyik párt “sajtójánál”. Csodálkozok, hogy a nyugatifény- zsúrpubi- vagy valamelyik habony szar nem figyelt még fel rá.

   Kiváló prostituált hiszen a saját nemét is elárulja. Műveleletlen, helyesen írni nem tud. Szóval, kiváló 444/888 alapanyag.

  Reszet Elek

  Reszet Elek

  (2018. január 8. hétfő - 09:26)

  A lényeg az utolsó bekezdésben van.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2018. január 8. hétfő - 09:38)

  Én értem a Győrfi által leírtakat csak sajnos összekeveri a lustaságot a kilátástalansággal. Minden férfi igyekszik tenni az életéért és ebbe minden beletartozik. Teper a munkahelyén  és teper otthon is, hogy jobb legyen az élete. Ám mindenkinél eljön az a pont mikor nem tud tovább mozdulni előre.

  Egy gyári munkás örökre munkás is marad. Egy olyan ember aki minden nap korán kel, fáradtan ér haza és szart se keres. Vajon merre mehetne tovább? A párkapcsolat terén is leblokkol hisz semmi ereje nem marad de ha még is akkor a kocsmában tölti az idejét a haverokkal mert nem akarja hallgatni otthon az asszony öt hibáztató ordibálását.

  Persze lehet mondani, hogy képezze magát és vigye előre az életét de ez egy akkora baromság amire az élet csak a nőknek kínál lehetőséget mivel övék a könnyű munka. A férfi a fáradtságtól remegő kézzel és lábbal hazaérve nem lesz képes képezni magát annak érdekében, hogy előremozdítsa az életét. Gazdaságilag ez pont így van kitalálva. Ki végezné azt a sok nehéz munkát ha maradna a férfiakban annyi erő, hogy tanuljanak és tovább lépjenek.

  Az ilyen Győrfi féléknek előbb fel kellene állniuk az íróasztal mögül és körülnézni a világban mielőtt hülyeségeket írnak.

   RedGreg

   RedGreg

   (2018. január 8. hétfő - 12:16)

   Érdekes gondolat, de igazából nem értek egyet. A nőké a könnyebb munka igen. De nem igaz, h minden férfi napi 16 tonnát rak, és nem igaz, h minden nő aktatologat. Inkább úgy igaz, h ugyanabban a bérdecilisben a férfi 16 tonnát rak, a nő csokit csomagol egész nap, pihenés nélkül, stb stb stb.

   A nem tud kitörni? Ezzel egyetértek. Kapitalizmus van, itt olyan nem is lesz. Azt az 1 mrd-ból 1-et akinek sikerül majd jól mutogatják. Meg a másik kettőt is, akiknek nem sikerült teljesen maguktól, de mutogatható, mert senki se fogja szinte megnézni, h a gazdag ami nagybácsi rájuk hagyta a vagyonát, vagy felépítették a szuper vállalkozásukat minden segítség nélkül. Leszámítva a kezdőtőkét, meg a drágább eszközöket. Mert azt apuka adta.

   Szóval nem kell túlozni. A férfiak nagy része nem veszíti el az előrelépést, csak mert fogyasztói a társadalmunk azt mutatja, h az előrelépés az, ha többet keresel. Pedig a férfinak az is előrelépés, h ő a legjobb bányász a környéken, bárki megmondhatja. Más a motiváció, és más amit sikernek könyvel el. Főleg az egyszerűbb lélek.

    

    zombigyilkos

    (2018. január 8. hétfő - 12:56)

    Rokapapa

    Rokapapa

    (2018. január 8. hétfő - 15:51)

    Attól, hogy egy férfi a legjobb bányász az országban még hulla fáradtan megy haza a munkából és nem is tekinthető egy kapcsolatban társnak emiatt. Vagyis előrelépés nincs csak lassú hátrálás mert a vége egy magányos élet lesz.

    Persze nem minden férfi végez nehéz munkát de a 80% garantáltan. Nem is minden nő aktatologató de a többség igen, a maradék meg könnyű fizikai munkát végez, legfeljebb 1-2% akik munkája fárasztónak mondható a férfiakéval összevetve.

    Még egy takarítónőből is lehet irodai adminisztrátor ha jól eltudja adni magát, onnan meg már lazán tudja képezni magát – az esetek többségében a cég költségén – majd léphet előre jobb bérekért még kevesebb munkával. Ezzel ellentétben egy férfit nem vesznek fel irodai adminisztrátornak legfeljebb ha az adott tevékenységhez szükséges szakmai érettségivel vagy diplomával rendelkezik. Röviden a nőket alkalmazzák képzettség nélkül is irodákba és még képzik is őket, a férfiakat viszont csak a képzés elvégzése után veszik fel. De még akkor is elsőbbséget élveznek a női munkavállalók.

  Taki

  (2018. január 8. hétfő - 09:45)

  A stabil párkapcsolatba többek között nem pont azért megy bele az ember mert ott nyugalmat, vagy biztonságot remél? Ha izgalomra pörgésre vágyik akkor  egyéjszakások meg bulizás, utazgatás.
  A fogyasztói társadalom arra kondícionálja az embereket, de elsősorban a nőket hogy állandóan történnie kell valami érdekesnek izgalmasnak – valami olyasmiknek ami minimum pénzköltéssel jár.
  A legszebb amikor ő maga sem tudja mire vágyik, és találd ki te a programot. Ha meg elkeszdesz jönni az ötletekkel akkor mindegyikre húzza a száját, megkérded hogy akkor mit szeretne, de nem tudja találd ki te.

   herceg

   (2018. január 8. hétfő - 10:43)

   “A legszebb amikor ő maga sem tudja mire vágyik, és találd ki te a programot. Ha meg elkeszdesz jönni az ötletekkel akkor mindegyikre húzza a száját, megkérded hogy akkor mit szeretne, de nem tudja találd ki te.”

   no igen, lásd itt: http://www.ferfihang.hu/2015/02/14/amikor-a-game-menti-meg-a-hazassagot-dave-tortenete/

   Aldo

   (2018. január 8. hétfő - 13:13)

   Ha nem is ez a legvisszataszítóbb női tulajdonság, de nálam a TOP 5-ben benne van, sőt talán még a dobogó alsó fokára is felfér. Kb. egy parafenoménnak kéne lenned, akinek alap a gondolatolvasás.
   – Mi legyen ma?
   – Nem tudom. Döntsd el te, te vagy a férfi. Hát… izé…ő…Ne mindig én találjam már ki.

   Vagy a személyes kedvencem:
   – Mi a baj?
   – Semmi.
   Aztán persze lehet telesírni a fórumokat, hogy a férjem/élettársam/pasim mekkora bunkó, érzéketlen állat.

    RedGreg

    RedGreg

    (2018. január 8. hétfő - 13:16)

    “”- Mi a baj?
    – Semmi.””

    Ezt nagyon szeretem én is :) Ilyenkor szoktam mondani neki, h drágám, mi sem vagyunk hülyék, tudjuk, h hatalmas gondjaid vannak. De nagy lány vagy, ha akarod elmondod, ha nem akkor úgy teszek mintha elhinném.

    Ilyenkor általában durci egy órát aztán szépen elmondja, h most épp mi a hiszti oka.

     kangal

     (2018. január 8. hétfő - 21:19)

     Nem “semmi”, hanem Shemmmmiiii.

     Én azt szoktam, hogy jól van, ha nincs semmi gondod, akkor csináljuk ezt vagy azt vagy amazt, és akkor még egy órát se kell várni.

    herceg

    (2018. január 10. szerda - 08:06)

    Idevágó “klasszikus”:

    https://www.youtube.com/watch?v=GL4JbU7oqhs

    Oldm4n

    Oldm4n

    (2019. június 28. péntek - 10:16)

    Tudom, régi már, de ma is aktuális – Ha végighallgatod, valójában azt mondja arra, hogy “Mi a baj?” A női válasz – “Semmi. Minden. Nem tudom.” És akkor legyél okos.

   lady

   (2018. január 8. hétfő - 16:41)

   Ezért is kell egy jó hobbi attól is  lehet pörögni és akkor nem lesz inger a lájkolásokra meg a netes megmondàdokra   Sok női panasz nincs idejük sok a dolguk de érdekes módon a netes tereferére van idő. Pedig elvileg nem a fél országgal élnek együtt a legfontosabb a közvetlen környezet .   Vagy ha nem akkor ott tényleg baj van a “készülékben.”

   Reactor

   Reactor

   (2018. január 8. hétfő - 17:18)

   A nők döntő többsége maga se tudja, mi a francot akar igazából, de tőlünk, férfiaktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék…

   Bocs. Maradok a Sztálin Subway-nál meg a Tyriannál inkább. A számítógépet legalább nem kell győzködnöm és alkudoznom vele, vagy alkalmazkodnom a hülye szeszélyeihez.

  Taki

  (2018. január 8. hétfő - 09:52)

  A HBO  feldobott egy kérdést minap a facebook-on hogy kihez illik Daenerys  – A nők 90%-a visítva örjöngve magyarázta hogy hát Drago – az a kigyúrt seggbuta barbár alfahím akihez kényszerházasságból odaadták és azzal indult a nász hogy kőkeményen megerőszakolta aztán klasszikus stockholm szindrómából “beleszeretett”.
  A kedves és becsületes férfiak kb alig érdekeltek valakit.

   herceg

   (2018. január 8. hétfő - 10:38)

   Előrebocsájtom, hogy a sorozatot és az annak alapot regényeket egyaránt értékromboló hulladék fosnak tartom. Viszont emlékeim szerint* a jobb sorsra érdemes szegény Drago a regényben éppen, hogy hogy nem megerőszakolja a lányt (ellenkezőleg, sokkal civilizáltabban bánik vele, mint a testvére). Őszintén szólva nem világos, miért változtatták ezt meg, hiszen sokkal jobban szolgálja a progresszív ideológiát (“gonosz fehér faszi szarba se nézi a saját húgát, hozzáadja a “vademberhez” politikai előnyt remélve, az meg “nahát, látjátok!” szinte emberként bánik vele”).

   Szerk: Persze igen, a sok liba, akik kommenteltek kizárt, hogy olvasták (max. metrózni szoktak ilyen vastag könyvekkel :)), nyilván a filmes Dragoból indultak ki, szóval a fenti bekezdés voltaképpen csak öncélú billentyűkoptatás volt :)

   *rég volt és igyekeztem elfelejteni, szóval lehet, hogy rosszul emlékszem

    Asidotus

    Nunu75

    (2018. január 8. hétfő - 14:08)

    Az első három évad, meg a könyvek első három kötete, úgy volt zseniális, amennyire csak lehetett, ha neked nem tetszik, akkor nálad van a hiba.
    Azóta esik vissza színvonal, nem kicsit feminizálódik a sorozat, de még mindig az egyik legszórakoztatóbb, ami a tévében megy

     Aldo

     (2018. január 8. hétfő - 18:54)

     “Az első három évad, meg a könyvek első három kötete, úgy volt zseniális, amennyire csak lehetett, ha neked nem tetszik, akkor nálad van a hiba.”

     Ja, ez olyan, mint a Lost volt 2006-ban, hogy buzi vagy, ha nem nézed vagy nem tetszik?

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2018. január 8. hétfő - 11:07)

   http://comment.blog.hu/2011/04/28/a_tronok_harca_szexjeleneteit_iszonyu_nehez_volt_leforgati_interju_jason_momoaval

   A megjegyzésedre: A nőknek az számít amit belelátnak az adott karakterbe, személybe, nem pedig a valóság. Momoát is csak a képzeletük díszítette fel olyanná amire nedvesedni lehet (jó persze baromi magas és izmos de nem ez a női lelkesedés valódi oka). Egy normális, kedves és becsületes férfiba mit tudnának beleképzelni? A nők sosem beléd, hanem a saját vágyképeikbe szerelmesek. Te két dolgot tehetsz, Egyrészt közelíted a valóságot és a női vágyképeket, másrészt csökkented a partnered választási lehetőségét.

   Egy dologért érdemes feminista lózungokat olvasni. Amikor leírják hogyan kellene a férfiaknak viselkedniük és mit nem kellene tenniük. A legtöbb esetben ezek ellenkezőjét kell tenni és minden rendben lesz.

   Amúgy Momoa laza srácnak tűnik, szívesen elsöröznék vele egyet.

   xcsakx

   (2018. január 8. hétfő - 12:36)

   Bezzeg Havas Ramsey-nél mekkora hiszticunami volt………

   Asidotus

   Nunu75

   (2018. január 8. hétfő - 14:59)

   ha megkérdeznék a férfiakat, hogy kire szeretnének a legjobban hasonlítani, akkor is Khal Drogo nyerne.
   Nekem pont ez volt a bajom a Jim Morrison, Axl. Rose, Kurt Cobain félékkel és az értük rajongókkal, hogy valójában alig akadna férfiember, aki hozzájuk szeretne hasonlítani (legfeljebb Morrison énekhangja, az bejön, az oké)

   Delin

   (2018. január 9. kedd - 03:29)

   Momoa nem veletlenul a nok kedvence, nagyon keves olyan kisugarzasu ferfi van, mint o. Az egy dolog, hogy izmos, magas, de minden egyeb pl hangja, nezese, testartasa is irto ferfias.Nezz par normal youtube interjut vele, mindig laza, nagyon szenvedelyesen beszel, foleg amikor a gyerekeirol vagy (a 10 evvel idosebb!) felesegerol kerdezik. A GoT-ban is a vadsaga mellett kimutatja egy ido utan az erzelmeit Dany fele, egyszerre vad es lagy, ezt imadjak a karaktereben a nok, nem az eroszakos, buta (???) vadbarmot, akit itt vizionalsz.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2018. január 9. kedd - 07:48)

    Na itt van, amit mondtam…

    Amúgy 12 év van köztük, ami ebben az irányban elég kemény.

     herceg

     (2018. január 9. kedd - 07:55)

     Szóval gyakorlatilag egy kimondatlan ígéret (“élő példa”) arra a falhoz közelítő nőknek, hogy “lám lám, még 38 éves kor után is össze lehet szedni egy dögös 26 éves srácot!” ? :)

     common man

     (2018. január 9. kedd - 08:11)

     Az plusz 2 pont a nők szemében,Milyen rendes.

     Koriander

     Koriander

     (2018. január 9. kedd - 09:51)

     “Na itt van, amit mondtam…”
     tényleg tankönyvi példája a killer ösztönök racionalizálásának.

    common man

    (2018. január 9. kedd - 08:25)

    Jeff Goldblum is magas vicces,intelligens,hős (szerepeiben biztosan) mégis kevesebb nőt hallottam ,hogy olvadozott volna tőle.Arra viszont határozottan emlékszem amikor Leonardo DiCaprio volt a sztár a nőknél +-15 év korkülönbségűeknél is akár.Hogy kapcsolódik ez a cikkhez?Te is a filmszerepét említed.Akkor a langyosvizes lustánknak minimum ilyennek kéne lennie?Nem is ilyennek hanem amikor a DiCaprio a sztár akkor olyannak 15 év múlva meg Momoának?Tudom ilyet nem mondtál de ez a kérdés merült fel bennem.

    Naooo

    Naooo

    (2018. január 9. kedd - 09:08)

    Ki ez a majom?

    Taki

    (2018. január 10. szerda - 08:05)

    A karakterről tették fel a kérdést, nem a színészről!!
    Márpedig a karakter nem egy lángész, továbbá abban a törzsben a legerőszakosabb vadbaromnak jár a fővezéri cím. (szórakozásból gyilkolós, rabszolgatartós mindenre brutálisan reagálós) – amellett se menjünk el, hogy kényszerházasság, és simán erőszakolta amíg a nő be nem tört stockholm szindrómába. – és elvileg az ilyesmi ellen rázzák a táblát a feminácik.  Érted, metoo mert beszóltak de jöjjön a nagy fekete csődör és erőszakoljon meg.
    Mi lett volna ha a brutális vezér képébe nem a jóképű színészt teszik?

  GegeWarrior

  GegeWarrior

  (2018. január 8. hétfő - 11:21)

  Kicsit OFF lesz:

  Ami tegnap lezajlott a Golden Globon az döbbenet számomra :O Olyat rúgtak a férfi nembe amire szerintem még nem volt példa. Csak kapkodom a fejem, hogy ez hova fog vezetni nem tudom. És akkor kicsit kapcsolódva ehhez a témához, ne legyen az ember fia kilátástalan???  Amikor ezeket látom ökölbe szorul a kezem… És nem azért, hogy üssek, csak tehetetlen dühömben. :/ Ja és Oprah mint amerikai elnök :D Jó vicc… Vagyis inkább rossz :P

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2018. január 8. hétfő - 11:32)

   Mert mi történt?

    VivienLeigh

    (2018. január 8. hétfő - 11:46)

    Talán,hogy 2-3 színésznő kivételével mindenki a Metoo mellett kampányolt a fekete rucival ?

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2018. január 8. hétfő - 13:57)

     Szemforgató picsákok! A feketét hordó színésznők legalább kétharmada kefélt szerepért.

     Domokos Endre János

     Domokos Endre János

     (2018. január 8. hétfő - 14:07)

     Könnyen megeshet – de ezt nyilván a kansoviniszta elfogultság mondatja velem – hogy az 2-3 volt az, aki nem a “hagyományos módon” építette a karrierjét… :)

      common man

      (2018. január 8. hétfő - 16:06)

      Na de melyik a hagyományos mód?

       Domokos Endre János

       Domokos Endre János

       (2018. január 8. hétfő - 16:24)

       Amit Elek is említett, fentebb. :)

        kangal

        (2018. január 8. hétfő - 17:23)

        Endre, lehet ez kicsit off lesz itt, max. kimoderálják. Neked mi a véleményed, hogy a nyugati jobboldali mozgalmak egyre inkább közelednek Izrael felé, és a balosok kezdenek arrafele Izrael-ellenessé válni? Előre is köszönöm válaszod!

         Domokos Endre János

         Domokos Endre János

         (2018. január 8. hétfő - 18:21)

         A kérdés fogós, csak találgatni tudok.

         A “hidegháború” idején sokan nem értették, miért áll szembe egymással a két tábor, hisz a “kommunizmust” is és a “kapitalizmust” is a zsidók “csinálták”. A választ az ismert pesti vicc közelítette meg a legjobban: igen, de az egyiket maguknak, a másikat meg nekünk (Izraelben pl. soha nem volt kommunizmus, pedig “szakember” éppen akadt volna hozzá). :)

         Az izraeli politikában az utóbbi időben megfigyelhető némi jobbra tolódás, ami a Pokol Béla és mások által is kimutatott demográfiai fordulatnak köszönhető. Az ortodox zsidók lassan, de biztosan többségbe kerülnek a világzsidóságon – és Izraelen – belül, mert ők szaporodnak, a balos zsidók viszont nem. A Knesszetben az echte vallásos pártok még kisebbségben vannak (egyenlőre csak a “mérleg nyelvét” jelentik), de ahogy az ortodoxok számaránya nő a lakosságban, úgy nő a vallásos pártok befolyása is és ehhez a helyi politikai fősodornak (Likud) is alkalmazkodnia kell, ha hatalmon akar maradni. Ez a folyamat a diaszpórában is megfigyelhető (pl. Trump veje és tanácsadója ortodox zsidó), így Nyugat-Európában is. Az ottani “jobboldali” mozgalmak talán ezt ismerték fel, amikor a kultúrmarxista (újbaloldali) zsidókkal (és csatolmányaikkal) szemben a jobbra tolódó izraeli elitben kerestek és találtak szövetségest. Viktorunk például Slomó országos cimborája, s ez a barátság mindkét fél számára gyümölcsöző (nekünk már nem annyira). Ez nyilván a balosoknak nem annyira tetszik, ezért – erős hangfogókkal, a PC határain belül – bírálják a jobboldali izraeli kormányt (nem Izraelt, az tabu).

         Én nagyjából valami ilyesmit látok a háttérben.

          Asidotus

          Nunu75

          (2018. január 8. hétfő - 20:32)

          és tegyük még hozzá az Európa nyugati felében egyre erősebben észlelhető muszlim tömegeket, akik Izrael ellenségei, és az ellenségem ellensége, még ha nem is a barátom, de azért mégiscsak szövetséges

           kangal

           (2018. január 8. hétfő - 21:23)

           Nekem is ez a tippem. De Endre kommentjében is sok olyat látok, amit értek és el tudok fogadni.

           Domokos Endre János

           Domokos Endre János

           (2018. január 8. hétfő - 23:12)

           Ketten csak összehozunk egy értelmesnek tűnő választ a kérdésre. :)

           A politikában nincsenek örök barátok és örök ellenségek, csak érdekek.

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2018. január 8. hétfő - 23:46)

           “We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow… ” – Lord Palmerston

           Tőle lopta Kissinger, az talán ismertebb.

           Domokos Endre János

           Domokos Endre János

           (2018. január 9. kedd - 09:49)

           Én is a néhai brit miniszterelnöktől kölcsönöztem (tömörítve). :)

    Balton

    Balton

    (2018. január 8. hétfő - 12:37)

    Eléggé nagy volt a felhajtás a mítú miatt, amit Viv írt illetve mentek a pollkorrekt jelölések. Minenhova egy nőt minimum…

    Nos a legjobb rendező közé valahogy nem jutott most nő (homokszem a gépeezetben, vagy csak szarul nyomták a jányok nem tudni) “csak” 4 férfi. Natali Portman volt az egyik aki átadta a díjat, és megjegyezte hogy ez így nem van jól…

    Valamint a szolgálólány meséjének mindenképpen nyernie kellett a polkorrektség mesgyéjén.

    Meg persze az Oprát-elnöknek.

    Az összes kb. mint egy cuki női magazin szalagcímeiből lenne összeválogatva.

    szerk.: idézve:

    “Ami azt illeti, ez a díjátadó nem is kicsit emlékezett meg Harvey Weinsteinről, Kevin Spacey-ről és más névtelen szexuális zaklatókról, illetve a másik nemet elnyomó, férfiközpontú világról. ”

    Gondolom majd mindjárt ír róla Sixx is, mert neki kötelező!

   Taki

   (2018. január 8. hétfő - 11:54)

   Azért a Family guy-ban jól odaszúrtak ennek, hogy Peter átműtteti magát nővé, hogy akkor biztos végre megkapják a gloden globe-ot meg ilyenek :)

    

  Dan

  Dan

  (2018. január 8. hétfő - 13:18)

  Na!

  Egy totál OFF topic kérdés, amellyel egyesek szemében jól beégetem magam, de én meg ezt pont leszarom. :)

  Hogyan lehet “rámenősen” megcsókolni elsőre egy nőt? Itt arra gondolok, h a nő mondjuk azt gondolja, h nem akarna csókolódzni az illetővel, de miután már megtörtént, már örülne neki. (Vagy nem. :) ) Technikailag kérdezném a dolgot: mert ugye üdvözlés/búcsúzásnál nem igazán, mert elfordítja jól a fejét, nehogy a szája közelébe érjünk. Az meg kissé erős lenne, h két kézzel satuba fogni a fejét és mint egy facehugger, rátapadni. Szóval technikai megoldásokat kérnék a Tisztelt Nagyérdeműtől! Egy wannabe-#Itoo! :D

   RedGreg

   RedGreg

   (2018. január 8. hétfő - 13:40)

   Szerintem erre nincs univerzális recept, a pillanat adja. Ha a nő tényleg nem akarja, hogy megcsókold nem is ad rá lehetőséget, ha nagyon azt akarja, akkor meg a köszönés/búcsúzás is lehetőség lesz rá. Szóval nem hiszem, hogy lehet úgymond technikai tanácsot adni, mert nincs.

   Amúgy sztem a legkevésbé pofátlan mégis a búcsúzás, puszi, puszi és adsz egy harmadik puszit is. Ez általában meglepi a hölgyet, mert két puszihoz szoktak, de ha nem nagyon taszító a személyed nem fog elhúzódni, és akkor véletlenül tudod szájra adni. Majd egy pimasz vigyor, és hopp ez félrecsúszott mondat eléggé el tudja venni az élét, ha nagyon érik a pofon. Ebből nekem az lett, h rám nézett, h na most ezt elrontottuk, és azt lehetett válaszolni rá, h jó de akkor rontsuk el rendesen. Benne volt a dologban. De általában én ha úgy gondolom, h erre van esély olyan helyre megyek vele, ahol egymás közelébe ülhetünk, aztán ha úgy jön a helyzet mehet a csók. De amúgy speciel volt, h finoman megfogtam villamoson a fejét, és megcsókoltam. Rá egy napra felhívott, h beszéljük meg, és h nem akar semmit. Aztán este meg egymás karjaiban kötöttünk ki.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2018. január 8. hétfő - 13:51)

   Helyzet dönti el meg a személyiséged. Sunyulni nem kell mindenféle puszikkal, az ilyesmi biztos nem jó. Nyugodtan jelezd, akár mondd ki a vágyaid.

   Nekem legutóbb annyi volt, hogy: “Mindig ennyit jár a szád? Másra kellene használnod. Inkább arra való hogy kicsit megrágcsáljam. Gyere csak közelebb!” Utólag belegondolva elég idiótán hangzik, de működött.  Amúgy sem igazán az számít hogy mit mondtál, hanem hogy milyen módon. Aztán finoman megfogtam oldalról a nyakát, tarkóját és magamhoz húztam. Nem erővel csak határozottan, szóval nem úgy hogy azt érezze nem tud kibújni a kezemből ha akar. De nem akart.

   Ijk

   (2018. január 8. hétfő - 14:25)

   Határozottan, de először lágyan megcsókolni. Nem keresni a jeleket. De csak ha tényleg azt érzed hogy ezt a nőt itt most le akarod kapni és nem valami megfelelési kényszerből.

   A legjobb ha visszacsókol, a második legjobb ha kapsz egy pofont mert mindkét esetben te megtettél mindent.

   Rokapapa

   Rokapapa

   (2018. január 8. hétfő - 16:00)

   Néhány évtizede nálam tökéletesen működött, hogy elkezdtem vele semleges témákról beszélgetni majd mikor beszédre nyitotta a száját egyszerűen lekaptam. A reakció szinte minden esetben azonos volt. Először ledermedt a nő, ezt kihasználva megismételtem a dolgot amit már fogadtak is. Volt ugyan elutasítás is de pofon soha.

    Asidotus

    Nunu75

    (2018. január 8. hétfő - 20:40)

    az ilyen jellegű tettekkel az a baj, hogy vagy szexuális zaklatásnak minősítik, amiért meghurcolnak, vagy veszik a lapot a nők, és a nyakadon maradnak. Egyik rosszabb, mint a másik

   common man

   (2018. január 8. hétfő - 16:12)
   Naooo

   Naooo

   (2018. január 8. hétfő - 16:37)

   Csókolózni undorító dolog.

   VivienLeigh

   (2018. január 9. kedd - 15:52)

   Dan :

   Remélem nem baj,hogy egy nőtől is jön erre válasz,de talán érdekes azért egy vélemény erről az oldalról. Alapvetően az a fontos,hogy,ha már randizik veled,akkor tuti van érdeklődés (tehát random találkozás,véletlen együtt utazásnál stb ez nem működik). Szerintem Ijk van a legközelebb hozzá,a nők szeretik,ha ha határozottan, a szemébe nézve,de mégis gyengéden lágyan csókolják őket. A legjobb filmes csók,ami ehhez közel van,az a Túszharcban (más szempontból is jó film,férfi-nő,férj,hipergámia,hűség,no persze pluszban akciófilm),amikor Russel Crowe megcsókolja Meg Ryan-t. Egy férfi,aki lehet,hogy a halálba megy és ez az utolsó csókja…határozottan,de elképesztő érzelmekkel telve. Én azt szeretném,hogy így csókoljanak meg (ilyet kaptam is a páromtól,a második ilyen volt…:)

  Hunn

  Hunn

  (2018. január 8. hétfő - 20:37)
  „Alapvetően különbözik a két nem mentalitása, ha egy kapcsolatról van szó. A férfiaknak ugyan kell a biztonság, de annak fenntartásáért sokszor nem igazán akarnak tenni. Azért nem, mert esetleg lusták, vagy például kényelmesek, egy kapcsolat márpedig munka, folyamatosan energiát kell beletenni. A nők belső programja ezzel szemben gyökeresen más, a lelkük folyamatosan arra ösztönzi őket, hogy gyereket szüljenek, családot építsenek, és megteremtsék az ehhez szükséges feltételeket. A két gondolkodásmód sajnos gyakran ütközik, a nő szeretne tervezni, építkezni, előregondolni, a férfi pedig csak elvan, mint a befőtt.”
  Az alapvető hazugsága a Győrfi-cikknek ott van, hogy a női “Alfa Fux-Beta Bux” hipergám szexuális stratégia miatt, melyet a feminista társadalom felerősít és maximalizál, a nők első körben bizony a faszkörhintára vágynak (“Alfa Fux”)! És csak amikor az SMV-jük már csökken, akkor akarnak házasságot és gyereket egy férfitól (“Beta Bux”).
  A férfiak viszont nem hülyék, mert ha lassan is, de mára már egyre többen rájöttünk erre. És férfiak egyre nagyobb többsége erre a női stratégiára válaszul, reakcióként, úgy van vele, hogy ezért nem éri meg erőlködni. Nem akar egy faszkörhintáról leszédült, használt punci férje és gyermeke apja lenni! Akkor inkább maradunk egyedül. Illetve inkább arra koncentrálunk, hogy – jobb híján – jó Game-mel, lehetőleg minél több nőnél, a körhinta egyik elemét alkossuk.
  Vagyis a férfiak számára marad szexuális stratégiaként a híres “pump and dump”. Mivel a feminista társadalom a férfi szexuális stratégiákat maximálisan lekorlátozta, sajnos ezt az egy lehetőséget hagyták nyitva a nők számunkra. Ezért viszont nem éri meg megszakadni a melóhelyen a hajtásban, és karriert építeni hogy talicskával hordjuk haza a pénzt: a szimpla önfenntartás elég.
  Rövid távon hedonista életmód ez, ami hosszú távon senkinek sem jó. A nők egyedül maradnak, akik még ötvenévesen is macskás szingliként várják az Igazit a szexpiacon, a férfi pedig nem tudja beteljesíteni küldetését: családot alapítva továbbadni a génjeit és felnevelni utódjait. És az egész problémakör megoldásának a kulcsa bizony a nőkénél van, nem pedig a férfiaknál! És ha belegondolunk, ez az igazi nagy baj…
  Naooo

  Naooo

  (2018. január 8. hétfő - 21:26)

  http://www.ferfihang.hu/felhasznalo-profilja/?uid=196

  Így egyesével kipontozgatta mind? Egy csomó kommentfolyam hiányos lett. Nagyon jó.

   Koriander

   Koriander

   (2018. január 9. kedd - 09:58)

   nem egyesével, szerzőként más jogosultsàga lehetett. amúgy a másik nickjén minden hsze megvan.

    Alter Ego

    Alter Ego

    (2018. január 9. kedd - 10:13)

    De bizony egyesével. A szerzőknek sincs más jogosultsága a kommentek felett. Általában úgy tűnt, hogy nem tudja, hogy mit is akar: a megjelenésre beküldött írásainak a visszavonásáért is rendszeresen lobbizott. Amikor közöltem, hogy megjelent anyag visszavonására nincs lehetősége, akkor végül Deansdale személyében talált valakire, aki hajlandó volt erre időt fecsérelni és ezzel rossz precedenst is teremteni.

    Kalman

    Kalman

    (2018. január 9. kedd - 11:28)

    Nem csak jogosultság kérdése, ha valaki nagyon akarja biztos lehet írni rá szkriptet is, ami végigmegy és töröl. Meg az első ötvenet végülis meg lehet csinálni kézzel is. Egyszer le kellett írnom valamit százszor a suliba, az sem vont nagy kunszt. Csak akik végig eminensek voltak, azok ki se próbálták milyen az.

     Alter Ego

     Alter Ego

     (2018. január 9. kedd - 11:39)

     Mindent lehet, ha valaki hajlandó érte sokat dolgozni, hogy aztán mások végtelen tömegű megfontolatlan hozzászólást vonassanak vissza az eszköz segítségével… Sokkal jobb megoldás, ha megfontoltságra szoktatja magát az ember. :) – Sem beküldött, megjelentetett cikkek, sem a közreadott kommentek tekintetében nem működik együtt a törlési igényekkel a Férfihang.

  Hunn

  Hunn

  (2018. január 8. hétfő - 23:12)

  Arra gondoltam, hogy megírom Hunn apó antifeminista Manifesztóját. Íme:

  “Kedves feminista nő!

  Nem akarlak elnyomni! Nem akarlak megdugni! Nem akarom, hogy gyereket szülj nekem! Nem akarom, hogy szerető otthont teremtsél nekem! Nem akarok tőled az égegyadta világon SEMMIT!

  Annyit kívánok csupán, hogy ne legyél ott, ahol én vagyok. Ha ez valamilyen okból mégis elkerülhetetlen, akkor ne beszélj hozzám. Nekünk nincs miről beszélgetnünk.

  Egyvalamit viszont tisztázzunk: nem ugatsz bele az asszonyommal való párkapcsolatomba. Nem hergeled ellenem, nem mondasz véleményt, kuss a neved. Én sem ugatok bele a leszbikus barátnőddel/vibrátoroddal/macskáiddal való kapcsolatodba. Ha mégis megteszed, akkor ugyanúgy fogok bánni veled, mint ahogy egy velem egyenrangú férfival bánnék, ha ugyanezt tenné. Ha érted mire célzok.

  Nem akarlak bántani. Nem akarlak megerőszakolni, nem akarlak megverni, nem akarlak megölni. De te voltál az, aki azt követelte, hogy ne tegyek különbséget közted és egy férfi között, utána pedig kijelentetted, hogy én vagyok az ellenség. Szerintem nem gondoltad végig, hogy mit csinálnak a férfiak az ellenséggel. Lapozz fel egy történelemkönyvet, megtudod. Szóval ezt az egész dolgot gondold át még egyszer, hogy biztosan komolyan ezt akarod-e.

  Lényeg a lényeg: nem elnyomni akarlak titeket. Nem “félek” tőletek, mint erős, önálló, független, emancipált nőktől. Nem a “férfiprivilégiumaim” elvesztése ellen kapálózok, mert ilyenjeim soha nem voltak. Egyszerűen csak NEM KELLETEK.”

  Legszívesebben elküldeném a világ összes feministájának…

   

   wittukind

   wittukind

   (2018. január 9. kedd - 08:40)

   Olyan hogy “erős,önálló,független,emancipált nő” nem létezik.Az igy leirt valami az egy XENOMORF és irtani kell

    Koriander

    Koriander

    (2018. január 9. kedd - 09:56)

    az ismètlès a nyomatékosítás egy stílus eszköze, tök mindegy hogy létezik-e vagy sem.

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2018. január 9. kedd - 10:25)

     Hady Endre: A Törpe-fejűek

     Nem dolgozni jöttem ide
     Nem dolgozni jöttem ide
     Törpe-fejű, mit akarsz tőlem?

     Nehéz munka az enyém
     Nehéz munka az enyém
     Mi vagyunk az Új Undokak.

     De jött hozzám egy törpe
     De jött hozzám egy törpe
     S kérdezte, mit akarok?

     „Ti vagytok az Új Undokak
     Ti vagytok az Új Undokak
     Menjetek dolgozni ti is.”

     Felgerjedt szittya vérem
     Felgerjedt szittya vérem
     S rászóltam Törpe-fejűre:

     Hát maga megbolondult,
     Hát maga megbolondult,
     Hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?

   VivienLeigh

   (2018. január 27. szombat - 13:27)

   Nagyon jó (peaceful wife-os) cikket írtál. Nekem 2 napja viszketett a tenyerem,boltba sétálván épp kiállt egy fiatal (házas)pár férfi tagja  az autóval ,nej (elhízott,leszarom jó vagyok én neked így is típus) integetett merre,aztán fennhangon férfinak : “nyasgem” ,nem mondtad ,hogy errefelé akarsz kiállni …Úgy alapvetően nem vagyok egy agresszív fajta,de szinte leküzdhetetlen vágyat éreztem ,hogy a csaj lábát kihúzzam alóla (segítsen ki valaki aki emlékszik ,vagy a Nevem senkiben,vagy az Egy zseni két haver egy balekben Terence Hill-nek van egy zseniális ilyen akciója,amikor hátulról kirántja két kézzel a “rossz fiú” lábát),valami elemi erővel ez a jelenet ötlött  a szemembe. Megúszta egy “gratulálok”-kal .

  Balton

  Balton

  (2018. január 23. kedd - 13:16)

  https://wmn.hu/wmn-life/48087-egyejszakas-kaland-maskepp

  189 like-ot kapott ez a cikk, már ha annak lehet nevezni. Kicsit hasonlít a kvótaírásra, most itt és azonnal írj egy olyan cikket amiben jól oda lehet mondani bezzeg a férfiak…

  Valmiről elfelejtkezik az ˇírónő” férfi lévén asszem nyakon ba…tam volna az “erőszakoskodót”, meg amúgy is mi f…t gondolnak rólunk a dzsenderisták?

   

   

   DennisVT

   DennisVT

   (2018. január 23. kedd - 13:31)

   Jesszusom milyen buta ez a cikk. Fingja nincs (vagy van, csak nem hajlandó tudomást venni) a ffi-női különbözőségekről.

   Lol, mikor indult be bármikor is egy nő pusztán attól, h milyen ruha van egy férfin…

    Balton

    Balton

    (2018. január 23. kedd - 14:32)

    Pár esetben igen, beindulnak ők…

    Ha kikandikál az arany Rolex a nem konfekció öltöny ujja alól, és enyhén megcsillan a bár lámpája a számlapon, ami alá selymes fényjátékot fest a selyeming.

    Vagy ha frissen toplistás dj/író esetleg közepes fílmszinész a strandon, pont olyan (gyakorlatilag bármilyen) fürdőgatyát viselve, a szélben lágyan lengedező mellszőrrel elmegy mellettük, miközben éppen be vagy kilépked a habok közül.

    De ezek lehetnek véletlenek is, bár azt mondják a ragadozó sem vadászik véletlenből, csak úgy…

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2018. január 23. kedd - 13:37)

   A férfriak nem nők, a nők meg nem férfiak. Ebben sem.

    Balton

    Balton

    (2018. január 23. kedd - 14:26)

    Pedig ez a cikk az egyenlősítésről szól. Hiszen a teljesítményem akkora mint egy férfié, annyit is akarok keresni, nekem is jár az ami a férfiaknak, abból egyenesen az következik hogy a férfi is olyan mint én…

    Az a legszuperebb, hogy nem ők akarnak javulni hanem a férfiak romoljanak le hozzájuk, végül is ez is kvóta nem:)?

    Kurva egy világ ez lassan, kvótát a férfiaknak is mármint hogy ők is legyenek felelőtlenek, és aztán kapják meg ők is az erőszakukat(elsősorban). Csak valamiről elfeledkeznek, akkor nekünk is járni kell meetooo, nem?

     

   herceg

   (2018. január 23. kedd - 13:43)

   … és 900+ megosztás.

   Ismét megállapítottam, hogy a nőknek fogalmuk sincs róla, milyen férfinak lenni.

   (hogy ennek fényében mégis miért az a mém, hogy a férfiak nem értik a nőket, fogalmam sincs)

    DennisVT

    DennisVT

    (2018. január 23. kedd - 13:53)

    Erre énis olyan pár éve csodálkoztam rá először, de ma már teljesen alapértelmezettnek veszem, hogy a nők sokkal kevésbé értenek a férfiakhoz, mint a férfiak a nőhöz…

    Pedig aztán…

     Hunn

     Hunn

     (2018. január 23. kedd - 14:06)

     Dennis, honnan lenne a nőknek bármi fogalmuk a férfiak működéséről, ha 80%-uk láthatatlan számukra?

      sRPd

      (2018. január 23. kedd - 14:16)

      Honnan lenne a nőknek bármi fogalmuk a férfiak működéséről, ha a saját maguk működéséről sincs? :)

    zombigyilkos

    (2018. január 23. kedd - 14:14)

   common man

   (2018. január 23. kedd - 13:44)

   Ez a cikk egy fos.

   Hunn

   Hunn

   (2018. január 23. kedd - 13:50)

   A cikk arról szól, hogyha egy alkesz ribanc vagy és megbasznak, és nincs többszörös orgazmusod és az általad választott egyéjszakás kalandod nem egy Calvin Klein alsónemű-modell fiú, akkor a férfi a hibás és a kurva anyját. Meh.

    sRPd

    (2018. január 23. kedd - 14:09)

    Kihagytál még egy dolgot: A férfi a hibás és a kurva anyját, és a nő olyan ruhát vesz fel megerőszakolása előtt, amilyet akar, és bárkinek felmegy a lakására 10 perces ismerkedés után, ha akar. No, látjuk, hogy a mókuskerék bepörgött, és elfüstölt a a tengelye.

     Hunn

     Hunn

     (2018. január 23. kedd - 14:41)

     Szerintem kéne hozni egy olyan törvényt, hogy ha egy nő nemet mond a nemi erőszakra nemi erőszak közben, akkor azt a nemi erőszakolónak is tiszteletben kell tartania, különben egy körből kimarad, vagy valami.

      sRPd

      (2018. január 23. kedd - 16:23)

      Most jó nagyot röhögtem. Már kedden meg van a hét kommentje. :) Tiszteletben kell tartani, különben erről a mezőről csak hatos dobással mehetsz tovább! :)

  Hunn

  Hunn

  (2018. január 23. kedd - 23:23)

  Töröm a fejem, hogy olvastam-e az elmúlt 10 évben olyan cikket női szerzőtől, ami nem a feminizmusról és a férfigyűlöletről szól. Hanem mondjuk arról, hogy a női szerző szereti a férfiakat. Szeret tetszeni nekik. Szeret ágyba bújni velük. Vagy valami pozitívum a férfiakról. De semmi. Egy ilyenre sem emlékszem.

  Koriander

  Koriander

  (2018. január 27. szombat - 13:01)

  @Gazella sajnos nem tudom elolvasni! ide másold be kérlek :)

  Balton

  Balton

  (2018. február 2. péntek - 12:45)

  Erre varrjatok gombot: https://eszmetar.wordpress.com/2017/12/23/kioktatas/

  Ahol szerepel: Eszmetár. Legalább lettek volna annyira konzekvensek, hogy az aktuálpolitikai (amerikai aktuálpolitikai) szarokat kiveszik belőle.

  De jellemző a kezdete:

  a feminista aktivista b…ni(őőő… kapcsolatot) szeretne, bár ha a fentieket levetíti kapcsolatot nem fog kapni, max 1 menetet. Ha a pasi résen van.

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2018. február 2. péntek - 13:29)

   Gáz egy hely. Elég megnézni hogy kizárólag milyen cikkeket fordít az illető és honnan. Amúgy előzetes moderálás is van, ami sokatmondó.

   A képregény kapcsán már értem, hogyan tanít a nő…

  bf

  (2020. január 2. csütörtök - 12:30)

  Mindenekelőtt azt, miért lájkolják agyon a nők az efféle férfihibáztató cikkeket?

  Ennél talán az a “nagyobb probléma”, hogy egy férfi(/”hímnemű) miért ír ilyen faszságokat? és ennél még nagyobb probléma, hogy ezt nemcsak a nők, hanem a férfiak 90%-a is lájkolja…………

Vélemény, hozzászólás?