82 megosztás

Hová tűntek az igazi nők?

Szállóigévé vált a nők körében az a kérdés, hová tűntek az igazi férfiak. Női magazinok, életmód-tanácsadók, egótrénerek ezrei keresik erre a választ nap mind nap, ötletek százaival állnak elő, mi is a baj a férfiakkal.

Ízelítőül a hosszú panaszlistáról: a mai férfiak gyerekesek, önállótlanok, határozatlanok, műveletlenek, férfiatlanok, bátortalanok, félnek az elköteleződéstől, a mamahotelben várják a szerencsét, nincsenek céljaik, nem foglalkoznak eleget a kapcsolataikkal, ellenben túl sokat foglalkoznak a hobbijaikkal, unalmasak és rosszak a szexben… Hadd ne soroljuk tovább. Az ideális férfi képe eközben éteri magasságokban lebeg a föld felett: határozott, magabiztos, mindig tudja, mit akar, független, felettébb jól keres, humorától fájnak a rekeszizmok. Ahogy szakít a cabriójában, izmos felsőtestén feszül a póló, dús hajával játszik a szél. Ő az alfahímek netovábbja, sőt egy terminátor, élő szövet az elpusztíthatatlan acélvázon. Hová tűntek ezek a férfiak? Kiskunfélegyházán már biztosan nincsenek. De Kápolnásnyéken sem. Esetleg Pesten. Vagyis Budán. Talán.

Ezzel szemben ha egy-egy férfi elvétve megkérdezi, hová tűntek az igazi nők, óriási a felhördülés, a tajtékzó hiszti. Hogy is gondolja egy férfi azt, hogy a nőkkel szemben elvárásokat támaszt? Egyáltalán mit tud ő felmutatni? Ja, csak egy garzont és egy használt kocsit? Hát ez nem túl sok, öcsi! Jobban teszed, ha lekoccolsz, tanulj még egy kicsit az életről! Ha jól haladsz, pár évtized múlva majd újra próbálkozhatsz. Talán.

Úgy tűnik, elvárásokat csak a férfiakkal szemben lehet megfogalmazni. És hogy még ennél is súlyosabb legyen a helyzet, a manginákon túl egyre több – egyébként épeszű – férfi gondolja úgy, hogy „nem illik” a nőket kritizálni. Ennek eredményként napjainkra tabutémává vált a nőkritika, ahogyan azt is elfeledtük már, hogy a férfiaknak valaha még lehettek elvárásaik. Elég csak megkérdeznünk a nagyapáinkat és apáinkat, ők büszkén hangoztatják, milyen nőt kerestek, majd végül milyet találtak nagyanyáink és anyáink személyében. Sőt, alapvetően pont ez az elvárás ösztönözte valaha a nőket arra, hogy megfeleljenek annak a férfinak, aki tetszik nekik. Napjainkra, mikor a férfiúi elvárásokat úgy kezelik, mintha az legalábbis náci gyűlöletbeszéd lenne, a nők többségén már nincs semmiféle nevelőcélzatú nyomás, ami valaha igenis értékesebb emberré, vagy ha úgy tetszik, igazi nővé tette őket.

Így állhat elő az a helyzet, hogy ma már vonzerejük elvesztésével sem törődnek egyes nők, akkor sem hajlandók lefogyni pár kilót, ha a párjuk már térden állva kéri őket erre. Szakácstudományuk a fagyasztott készételek mikrózásában merül ki. A nőiséget, a kedvességet, a kellemet, a jómodort hírből sem ismerik. Műveltségük legfeljebb a brazil és török szappanoperák világára terjed ki. A velük élő férfit az övékénél kétszer fárasztóbb fizikai munka és a túlóra után is a konyhába parancsolnák mosogatni az „egyenjogúság” jegyében. Önálló élet, saját hobbik híján pedig legfőbb szórakozásuk a párjuk állandó vegzálása egy újabb ruháért, utazásért és konyhabútorért – amit könnyen lehet, hogy végül ők használnak majd legutoljára.

Korunk magukra adó férfiai mindennek ellenére szüntelenül önfejlesztenek, PUA-irodalmat olvasnak, konditermekbe járnak, hogy közelítsenek a nők által diktált ideális férfiképhez. Szüntelenül azon meditálnak, azon dolgoznak, hogyan törhetnének ki végre a bétahím státuszból és miként férkőzhetnének közelebb az alfahím fogalmához. Talán nem is sejtik, hogy ez még mindig nem lesz elég ahhoz, hogy megközelítsék azt a nők által kreált álomképet, amelyet a romantikus filmekből, szappanoperákból és a női magazinokból gyúrnak össze nap mind nap. A férfiak sokszor évekig képesek küzdeni a „fejlődés” reményében, miközben lelki szemeik előtt az „igazi nő” képe lebeg, akiért megéri áldozatokat hozni. Viszont mostanra egyre többen vannak azok, akiket végül arcul csapásként ér, hogy ezt a nőt aztán sehol sem találják. A nők úgy emelték egyre elérhetetlenebb magasságokba a férfiakkal kapcsolatos elvárásaikat, hogy eközben észre sem vették, ők tízszer olyan távol kerültek attól a női eszményképtől, amit nagyanyáik még játszi könnyedséggel, boldogan teljesítettek.

Ne jelentsük ki, hogy ma már végképp nem léteznek igazi nők. Egyre kevesebben, de vannak ilyenek ma is: ők azok, akik távol tudták tartani magukat korunk néphülyítőitől, akik állandóan azt suttogják a fülükbe: „mert megérdemled”. Az igazi nő ugyanis – akárcsak az igazi férfi – nem attól lesz igazi, hogy annak született. Éppen ellentétesen: ő az, aki minden nap képes tenni azért, hogy egyre értékesebbé váljon partnere és családja számára. Az ő jelszava ezért így hangzik: „hogy megérdemeljem”.

Post Author: Richter András

f Facebook
82 megosztás


228
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
31 Egyéni hozzászólás
197 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
44 Hozzászólások szerzői
FeriZegiBabusGrrrBaltonsRPd Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
lorantka
Olvasó
lorantka

Az igazi nők többnyire már foglaltak, és mivel igazi nők, ez nem is nagyon fog változni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egyszer úgyis ki kell mennie vécére, aztán lehet ugrani rá.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a cikk valahogy olyan rinyálásfélének tünik nekem , már a cime miatt is.Az egyszeri mezei nő úgy sem hallott ezekről a femigenderlmbq szarságokról és azt hogy mi jó neki egy ferfinak kell nekije megmutassa. Ha az illető férfi akkor meg tudja nevelni a nőt hogy asszonnyá váljék.

herceg
Olvasó
herceg

Szóval végtelenül leegyszerűsítve: az igazi nők azért tűntek el, mert nincsenek (mellettük/velük) igazi férfiak?

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem,az “igazi”nők nem tüntek el sehová csak a férfi kellene “igazi” legyen és megmondani neki hogy miröl van szó..ha nem tetszik neki majd lesz más….ennyi

herceg
Olvasó
herceg

bocs, képzelj idézőjelet az “igazi nő” köré is, mert úgy értettem – vagyis, hogy annak nem viselkedik nőiesen a nő, aki nem tudja férfiként kezelni

-
Olvasó
-

Mit akartál írni? Diszlex vagy?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez a lényeg….

-
Olvasó
-

Az egyszeri mezei nő úgy sem hallott ezekről a femigenderlmbq szarságokról

Tévedsz: a nőknek szóló portálok és nyomtatott újságok tele vannak genderekkel meg transzneműekkel.

wittukind
Olvasó
wittukind

És ha tele vannak akkor mi van? mire megy egy nő egy genderrel vagy transnemüvel? esetleg felásni a kertet és megfüröszteni a macskát, mire jó másra?

Aldo
Újságíró

Némi általánosítás fedezhető fel a cikkben. Inkább csak egy bizonyos réteget ír le: a gyenge jellemű, férfiatlan, balfaszok csoportját. Az elvárásokban az a legjobb, hogy nem kötelező nekik megfelelni, mint ahogy másoknak sem kötelező a te elvárásaidnak megfelelni. Ha tehát a nő komolyan bevágja, hogy “Hogy is gondolja egy férfi azt, hogy a nőkkel szemben elvárásokat támaszt? Egyáltalán mit tud ő felmutatni? Ja, csak egy garzont és egy használt kocsit? Hát ez nem túl sok, öcsi! Jobban teszed, ha lekoccolsz, tanulj még egy kicsit az életről! Ha jól haladsz, pár évtized múlva majd újra próbálkozhatsz. Talán.” Akkor nem szabad lehajtott fejjel elkullogni, és bocsánatot kérni a puszta létezésedért, hanem irdatlanul lebaszni a csajt és közölni vele, hogy “igen, bazmeg, ezeket várom el tőled. Talán baj? Nem tudsz, vagy nem is akarsz ezeknek megfelelni? Akkor szevasz. És ha a csaj már ötödször fog ezzel szembesülni, akkor talán szépen lassan elkezd gondolkozni, hogy talán tenni kéne valamit. Egy kapcsolatba ugyanis azért megyünk bele, hogy profitáljunk belőle, hogy jól érezzük magunkat benne, és nem azért, hogy egy végtelen háborút vívjunk. Aki tehát minden igényét, vágyát, elvárását a kukába dobja és betegesen meg akar felelni a másik pofátlan követeléseinek, az hülye és egyáltalán nem tudom sajnálni.
Nekünk férfiaknak, ebben nagy felelősségünk van. Alulról szerveződve, kicsiben kell elkezdeni, mondjuk a saját kapcsolatod tájékán. Elvárásokat és kritikákat kell megfogalmazni a nővel kapcsolatban, nem pedig lenyelni minden szart, remélve, hogy így is a rendelkezésünkre bocsájtja majd a pináját, mert ezzel egyrészt azonnal meghal a vonzalma irántunk, másrészt csak vérszemet kap és mégjobban elpofátlanodik.
Amúgy is van pár csúcskategóriás férfi, akiket furcsa mód nem mernek baszogatni és követelőzni irányukba, hanem nekik akarnak megfelelni.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

+1.

Jobb gerinccel, szex nélkül élni mint gerinctelenül kegyelemszexen. Valahol itt kezdődik a valódi férfi.

herceg
Olvasó
herceg

ne kérdezd miért, de erről ez jutott eszembe

(najó, talán azért, mert gondolatban folytattam, hogy “és ott folytatódik, hogy amikor valódi férfi leszel, nem lesz szükséged se a kegyelemszexre, mert a nők önszántukból akarnak majd” és a kettő között van valahol ez a lépés a képeken :) )

Aldo
Újságíró

A csajnak most jött meg? Mármint nem az esze.

Aldo
Újságíró

Szerintem nincs olyan, hogy kegyelemszex. Ha erődön felül teljesítesz, hogy teljesítsd a nőd minden kívánságát és ő ezért cserébe a rendelkezésedre bocsátja a pináját az már kurvaság. Együttérzésből nem fog dugni veled.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

Ez MAGA a béta stratégia. Az alfa azért dug, mert a nő dugni akar vele. A béta azért dug, mert fizet érte. És mindenki azzal fizet, amivel tud. Tudod, ahogy a Tankcsapda énekelte: “Van, aki ésszel, van, aki pénzzel. Van aki egyszerű, puszta kézzel. Van aki tudja, van aki érti, van aki az életét se félti. Van aki mindig, van aki egyszer, van aki gyűlöl, van akinek tetszel. Van aki ellened, van aki érted. Úgy kapod, ahogy kérted. Az életedet úgy kapod ahogy kérted.”

Ebből a gondolatmenetből egyébként következik, hogy mivel minden nő vágyik a biztonságra és a megállapodásra bizonyos életszakaszokban, ezért voltaképpen minden nő kurva legalábbis időnként (every woman is a whore if you catch them on the right day).

De vegyünk egy nemrégiben a halála miatt aktuálissá vált példát: Hugh Hefner. Ő alfa? Francokat. Nyilván a 20 éves csajok azért bújtak hármasával ágyba a 85 éves papával, mert dollár tízmilliói voltak. Hugh Hefner tehát nem alfa, hanem hiperbéta, vagyis a felső 0,001%-ba tartozó béta, de béta.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a hozzászólás jobb mint a cikk, gratula! Igy igaz,akkor képzeli magáról a nő hogy milyen “modern,intelligens,független” stb. ha a férfi töketlen…másképp szépen beáll az asszony létbe úgy ahogy illik

rossz helyre ment,Aldo-hoz szántam

herceg
Olvasó
herceg

A vége ugye csak a véletlenül idetévedő női olvasók pozitív visszacsatolására van?

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“A férfiak sokszor évekig képesek küzdeni a „fejlődés” reményében, miközben lelki szemeik előtt az „igazi nő” képe lebeg, akiért megéri áldozatokat hozni. Viszont mostanra egyre többen vannak azok, akiket végül arcul csapásként ér, hogy ezt a nőt aztán sehol sem.”

 

Jogos. De ha kitörsz a béta létből, legalább már dugni van kivel. És az is valami.

ulomenen
Olvasó

Már megint ezek a skatulyák. én “béta”- ként is tökjókat szexelek. A lentebbi görög betűkre igaz, hogy nemigen szoktak.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

Na itt először is azt érdemes tisztázni, hogyan állítod fel a kategóriákat. Szerintem 3 fele ferfitipus letezik a nők szemszögéből: Alfa, béta és cuck. De persze lehet tovább is bontogatni.

A másik fontos pont, hogy MINDHÁROM stratégia eredményezhet szexet, de más és más a megtérülési arany illetve a befektetett energia aránya. Ha ez nem így lenne, bizonyos típusok  (azok amik nem működnének) már nem léteznének.

Szóval nem azt mondom, hogy bétaként nem tudsz jókat szexelni, én is béta vagyok egyebkent. Csak más és más a játék a 3 kategóriában.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem a legalsó kategória más. Alapban a nők által felállított szexuális tápláléklánc alján olyan hím egyedek vannak, akik személyes kvalitásaik, szerencsétlenségük, rossz nevelési mintáik stb okán kibuknak a genetikai öröklődés láncolatából. Ez utóbbi, a harmadik nem továbbörökítési stratégia. Mindig a legfelső 20%-ról beszélünk és a maradék 80%-ról és nem nagyon említjük meg az alsó 20%-os evolúciós vereségre ítélteket. A maradék 80%-ot, a “nyerteseket” lehet két részre osztani, az erős szexuális vonzású alfákra és a biztonságos körülményeket biztosító bétákra. Náluk már lehet evolúciós stratégiáról beszélni.

Hunn
Újságíró

Én pl. már rájöttem, hogy ha cigánykerekeket hányok is, akkor sem fogok belekerülni a férfiak legfelső 20%-ba. Se külsőben se pénzben, vagyis az ebben az értelemben vett “alfa” kategóriába nem fogok beletartozni, bármit is csináljak. Csak kinevettetném magam.

Viszont ha kihozom magamból a legjobbat, a saját magam legjobb verzióját, ha megfelelő szintre lövöm be az SMV-met, és ezen a szinten alfaként viselkedem a nekem bejövő nőkkel, akkor tök jókat kefélhetek nagyon helyes kiscsajokkal. Csak nem Calvin Klein férfialsónemű-modell testű milliomosként egy karibi szigeten nemzetközi topmodell csajokkal, hanem Kecskemét Alsón a helyes szomszéd kiscsajjal. Az ő kis puncija is ugyanolyan rózsaszín és szűk és nedves, a punci az punci és a nő az nő, és nekem ez tulajdonképpen pont ugyanolyan jó…

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“Viszont ha kihozom magamból a legjobbat, a saját magam legjobb verzióját, ha megfelelő szintre lövöm be az SMV-met, és ezen a szinten alfaként viselkedem a nekem bejövő nőkkel, akkor tök jókat kefélhetek nagyon helyes kiscsajokkal.”

Én is valami ilyesmire készülök, annyi különbséggel, hogy olyan szakmával és lehetőségekkel áldott meg a sors, amiben még az USA felső 1%-ába sem lehetetlen bekerülnöm jövedelem szempontjából (ehhez most, ha jól emlékszem, olyan 483.000 dollár jövedelem szükséges évente). Sajnos itt még nem tartok, de ha például a britek nem lépik meg a Brexitet illetve a brit egészségügyben nem történik minden úgy, ahogyan történt az elmúlt 2 évben, akkor idén kb. februártól már tudnék ennyit keresni.

Viszont akkor hadd kíváncsiskodjak egy kicsit: miután végrehajtottad magadon a fent leírt műveletet, bejött a számítás? Összejött a Kecskemét Alsón lakó helyes szomszéd kiscsaj rózsaszín, szűk és nedves kis puncija? Vagy még nem értél a művelet végére és ezek csak célok egyelőre?

Hunn
Újságíró

Viszont akkor hadd kíváncsiskodjak egy kicsit: miután végrehajtottad magadon a fent leírt műveletet, bejött a számítás? Összejött a Kecskemét Alsón lakó helyes szomszéd kiscsaj rózsaszín, szűk és nedves kis puncija? Vagy még nem értél a művelet végére és ezek csak célok egyelőre?

Nagyon is bejött, különben nem is írnék ilyesmit… Ráadásul nem is vártam az ismerkedéssel addig, amíg összehozom önmagam legjobb verzióját, mondván hogy idő van, már eddig is túl sok időt elvesztegettem az életemből… :) De természetesen ez nem azt jelenti, hogy ma már simán elcsábítok bármelyik nőt, akit csak kinéztem magamnak. Sőt, ha azt mondanám, azóta sikert sikerre halmozok a női nemnél, az bizony egy ordas nagy hazugság lenne…

Gyakran megkapjuk azt a vádat, hogy a Manoszféra másról sem szól, mint hogy férfiatlanul rinyálunk, amiért nem vetik rá tömegesen a 10/10-es jó nők magukat a farkunkra. Hogy egy analógiával éljek, a csajozás, a párkeresés szerintem olyan, mint a vadászat. És mi nem azért panaszkodunk, amiért nem ugrik a zsákmány önmagától a nyílvesszőnk hegyére. Hanem azért, mert nem tudunk vadászni! Ugyanis nem tanított meg minket rá senki!

Mi több, a Blue Pill-es marhaságok, a feminista kondicionálásunkkal és az apák, mint példaképek hiányával megfejelve olyan, mintha azt tanítanák nekünk, hogy a vadász dolga az, hogy megvárja, amíg a vad keresi fel őt az erdő mélyén, és udvariasan megbeszéli vele, hogy ugyan sétáljon már fel a nyílvessző hegyére – és minden egyéb durva erőszak. Vagyis pont az ellenkezőjét tanították nekünk, mint ami valójában működik.

Szerencsére a modern “vadásztudományok” a GAME címszó alatt megtalálhatók ma már az interneten. De ez még csak elmélet, amit gyakorolni kell. És bizony eleinte a gyakorlatban én is nagyon komoly hibákat vétettem, bénáztam össze-vissza. Utólag sokmindenen nevetek, vagy fogom a fejemet, hogy milyen hülye voltam. Nem könnyű felnőtt fejjel, gyorstalpalón behozni azt, amit fiatal srácként kellett volna megtanulni.

De muszály, mert az alternatíva olyan pokoli, hogy abból nem bírnék ki még 10 olyan évet. Egyet biztosra tudok: soha, egyetlen egyszer sem bántam még meg olyat, hogy bepróbálkoztam olyan nőknél, akik az eseteim voltak de végül nem jöttek össze. Azokat bánom utólag, mélyen és őszintén az összeset, akik ugyab bejöttek nekem, de valamiért nem mertem náluk bepróbálkozni. Ez az egyik legfontosabb csajozási tanulság a számomra.

 

Reszet Elek
Újságíró
whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

Ez teljesen oké, csak két jelenségre hívnám fel a figyelmet:

1. A béták dolga meglehetősen megnehezült. Korábban elég volt egy jó középosztálybeli kereset és rendezett anyagi viszonyok, hogy legyen egy közepesen jó kis csajod, családod, nemi életed, stb. Manapság mindez egy aknamezővé vált, mert óriási a válások aránya, jóval magasabban van a léc a “jó” kereset szempontjából, rengeteg a megcsalás és a kakukkfióka-jelenség (mikor egy pasi azt hiszi, hogy a saját gyerekét neveli, de mégse – a briteknél például a genetikai vizsgálatok alapján kb. 50% azoknak az apáknak az aránya, akik tudtukon kívül valaki más gyerekét neveli, az USA-ban 30%). Az alfák köszönik szépen jobban elvannak, mint valaha,  hiszen elhárult minden társadalmi korlát a nők elől, hogy bekeféljék magukat egy alfa háremébe.

2. Én a “legalsó kategóriát” nevezem cuckoknak. Alfának alkalmatlanok, mert nem húzták ki a genetikai lottót, bétának pedig már anyagi helyzetük okán nem felelnek meg. Most ugye az a nagy büdös helyzet, hogy ez a kategória egyre inkább szélesedik, ahogy a korábban kb. 80%-ot kitett béták szépen tűnnek el (nagyon analóg a helyzet a középosztály amortizációjával egyébként). És még valami: fontos látni, hogy mindhárom stratégia szexhez vezet! Magyarán cucknak lenni sem reménytelen helyzet, némi punci itt is leakad, ha ügyes az ember. Pont ez az, hogy ha a cuckok nem kapnának puncit, akkor nem lennének cuckok. Az abszolút reménytelen, szexmentes életre ítélt kategória a TFL (true forced loneliness) csoport, illetve még a MGTOW-t lehet ide sorolni valamennyire, de ők csak annyiban, amennyiben ez tényleg kényszer a részükről és nem maguk döntöttek így (nekem is volt egy jó 4 éves korszak az életemben, mikor nem volt szex, pedig ha nagyon akartam volna, lehetett volna valami, de egyszerűen úgy döntöttem, hogy most másra koncentrálok).

Reszet Elek
Újságíró

1, “a briteknél például a genetikai vizsgálatok alapján kb. 50% azoknak az apáknak az aránya, akik tudtukon kívül valaki más gyerekét neveli, az USA-ban 30%” – Erre linkelj forrást mert ez rendkívül hihetetlen arány. Szerintem 8-12% körül lehet (nem mintha az kevés lenne). Nyilván gond van párkapcsolati fronton. A válási statisztikák, az egyedül nevelt gyerekek arányai erre utal, ez vitathatatlan. A férfiak lassan ellenérdekeltté váltak a házasság kérdésében. Amíg a társadalmat és a jogi viszonyokat formáló erők nem ismerik ezt fel és nem hajlandóak tenni ellene, addig a tendencia folytatódni fog.

2, Ha cuck vagy attól még szerezhetsz olyan ismereteket amivel pénzt kereshetsz. A pénzzel meg vehetsz kurvát. Szóval még legalul sem kell teljesen pinamentesen élni. Az alsó szegmenssel a legnagyobb baj az, hogy a legtöbbjük saját magukat tartják ott ahol vannak.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“Erre linkelj forrást mert ez rendkívül hihetetlen arány.”

Na, most feladtad a leckét, mert egy podcastben hallottam. Illetve volt egy study, de az valami falusi mikroközösségen, ahol 80%-ot is mértek… akkor speciális vércsoportokat nézegettek, de már szerintem azt se találom meg…

Van egy tippem, egy könyv, amit az a csávó írt, akinek a podcastjében hallottam ezt tegnap. Belenézek a könyvbe, hátha ott linkelte a studyt is, de nem fűzök a dologhoz nagy reményeket.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Ezek a kakukkfiókás számok azért tudnak mellbevágóan magasak lenni, mert genetikai vizsgálatot az végeztet, akinek gyanús, ez erősen torzíthat. Akiknél egyértelműen látszik, hogy saját a gyerek, azok pl. eleve nem kerülnek bele

common man
Olvasó
common man

Rádióban hallottam erről, a százalék nem tudom mennyi de a vizsgálatokat valamilyen intézet saját pénzen végezte és nem is ezzel a kakukkfióka megállapítási céllal.Az csak az elemzések “mellékterméke” és név nélkül hozták nyilvánosságra.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“2, Ha cuck vagy attól még szerezhetsz olyan ismereteket amivel pénzt kereshetsz. A pénzzel meg vehetsz kurvát. Szóval még legalul sem kell teljesen pinamentesen élni. Az alsó szegmenssel a legnagyobb baj az, hogy a legtöbbjük saját magukat tartják ott ahol vannak.”

Ebben egyetértek, manapság vagyont szerezni jóval könnyebb, mint az emberek többsége állítja/gondolja.

Reszet Elek
Újságíró

Beugrott egy filmrészlet, ami nagyon ideillik. Javaslom Hunnak is (ha olvassa):

https://www.youtube.com/watch?v=IjItT9eXURg

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Én csak az újságcikket olvastam ahol még kevesebbről beszélnek.Erre hivatkoznak: http://www.cell.com/pb-assets/journals/trends/ecology-evolution/tree2086.pdf

Reszet Elek
Újságíró

Mindkét nemmel kapcsolatosan irreálisak az elvárások. De van különbség, amit két dologban látok. Egyrészt a férfiaknak tulajdonított elvárások valójában női elvárások. Ugyanúgy a nők találták ki maguknak, mint a férfiakat illetőeket. A legtöbb férfi csak néz, amikor az állítólagos nőket illető férfiúi elvárásokat hallja. Másrészt, a férfiak realistábbak, képesek a sztenderdjeiket a valós állapotokhoz igazítani, míg a nők hajlamosak akár évtizedeken keresztül is nemet mondani a valóságra (persze másokat hibáztatva érte).

herceg
Olvasó
herceg

Mondjuk abban van valami elgondolkodtató, hogy talán mindkét nem (egy része, nyilván) a saját elvárásait vetíti magára.
Ezen nők szerint vonzó női tulajdonság az, ha valaki jól képzett, magas beosztású, jól kereső, önálló, független, magabiztos, stb stb.
Ezen férfiak szerint vonzó férfi tulajdonság az, ha az illető kedves, gondoskodó, megértő, türelmes stb stb.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azért vannak nők (talán az eltűnt igazi nők és szeretném hinni,hogy közéjük tartozom,ha nem is vagyok tökéletes távolról sem),akik számára a kedves,gondoskodó,megértő,türelmes férfi a FÉRFI (nem szolgalelkű,papucs,elnyomható,férfiatlan),ugyanis NEM zárják ki egymást ezek a fogalmak. Férfi lehet férfias,türelmesen,gondoskodón,megértőn is. Másmilyen férfival nem is tudnék együtt élni,ettől még nem mangina valaki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ugyanis NEM zárják ki egymást ezek a fogalmak.

Persze hogy nem , csak mindig(álszent szemforgatások közt :) elsikkad a lényeg…., ti. a a vágyott bredpitt legyen :kedves,gondoskodó,megértő,türelmes, és ami megint kimarad:), hogy velünk:)  legyen ilyen…..de ha véletlenül bredpitt egy (urambocsá:) szemét fasz:), attól még bredpitt:)

Ha esetleg egy nembredpitt lenne kedves,gondoskodó,megértő,türelmes, az irreleváns, max a felhőben ellehet hasznos nyálcsorgató idiótaként, de puncit nem kap…….

common man
Olvasó
common man

Hová tűntek? Miért, voltak? Meddig? Mikor és ki észlelte az eltűnésüket? Vagy lehet ,hogy el se tűntek? Ki az igazi nő? Vagy a férfielvárások is elmentek irreális irányokba? Vagy ha nem is irreálisak csak egyirányúbbak ,mindenkinek jobban egy bizonyos fajta kellene amiből kevesebb van?

wittukind
Olvasó
wittukind

Persze hogy voltak,itt is a Férfihangon mostanra igaz hogy egy kicsit kikoptak innen de ha meglátják ezt a cimet lehet hogy megen megjelennek hogy ideirják-“ime,igazunk volt hogy itt egypár kispöcsű himsovén siránkozik hogy nem jutott nekik is valami pina”(ss,lierin,kiniskel and co.)

common man
Olvasó
common man

Minél több feltételt szabunk meg magunkban arról ,hogy milyen is az “igazi nő” annál jobban nehezítjük a saját dolgunkat.Viszont ha valaki magas célokat tűz ki az ne sírjon,hogy nehéz megvalósítania.Házias,szerény ,kedves bombázót keresek aki csak engem szeret.

tombolo_mokus
Olvasó
tombolo_mokus

nyilvánvaló, elrabolta őket a sárkány. már csak ki kell őket szabadítani.
http://tizmedve.blog.hu/2018/01/05/hova_lettek_a_nok

wittukind
Olvasó
wittukind

olvastam egy ilyen sárkányos mentést metálosan is de már nem kapom hol volt,

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megint hosszú lesz és nem fogja növelni a népszerűségem:)

Hová tűntek az igazi nők?

A kérdés azért (is) problémás, mert első körben definiálni kéne az „igazi” nőt, ami kérdéseket vet fel:), tekintve, hogy (ha) igaznak fogadjuk el az AWALT-ot, akkor ugye csak a szerencsében/jóistenben/(láncba-bilincsben:)/önmagunkban:)/tudásunkban /képességeinkben bízhatunk, ami megint…… nőtől független:)

a nők körében az a kérdés, hová tűntek az igazi férfiak.

Az azért egyértemű(bb) és körülírható(bb), mert az a férfitől függ:)

a mai férfiak gyerekesek, önállótlanok, határozatlanok, műveletlenek, férfiatlanok, bátortalanok, félnek az elköteleződéstől, a mamahotelben várják a szerencsét, nincsenek céljaik, nem foglalkoznak eleget a kapcsolataikkal, ellenben túl sokat foglalkoznak a hobbijaikkal, unalmasak és rosszak a szexben…

Minél nagyobb a (gazdasági, szociális, egészségügyi stb.) „jólét”, annál liberálisabban, kényelmesebben, védőhálóban stb. nőnek fel a gyerekek, ennek ellenére a 20% mindig és mindenhol felüti a fejét…..

 Az ideális férfi képe eközben éteri magasságokban lebeg a föld felett: határozott, magabiztos, mindig tudja, mit akar, független, felettébb jól keres, humorától fájnak a rekeszizmok. Ahogy szakít a cabriójában, izmos felsőtestén feszül a póló, dús hajával játszik a szél. Ő az alfahímek netovábbja, sőt egy terminátor, élő szövet az elpusztíthatatlan acélvázon.

Mert (többek közt:) a fogamzásgátlás/abortusz lehetősége olyan szinten kitágította a teret, hogy büntetlenül lehet „válogatni”, „kipróbálni”, „élni az életet”  , no meg a saját kereset/önfenntartás lehetőségével párosulva, az állam és a szociális rendszer hathatós támogatásával csúcsra járathatják a hipergám ösztöneik kiélését….

Hová tűntek ezek a férfiak?

Kurják  a top 20% -át a nők krémjének:)…..általában biológiailag is, diverzivitás szempontjából (is) „sikeresek”….

Ezzel szemben ha egy-egy férfi elvétve megkérdezi, hová tűntek az igazi nők,

Ugyanaz az (egyik) alapvető hiba erről az oldalról  (is) felmerül, éspedig ez az általánosítás, ugyanis olyan, hogy a nő, vagy a férfi, 1-10-es (nagyjából objektív) skálánmozognak nem lehet általánosan beszélni róluk, nem mindegy, hogy hányas számú versenyző teszi fel ezeket a kérdéseket……., mert minden szinten mások és mások a lehetőségek, amiből lehet(ne) válogatni.….

óriási a felhördülés, a tajtékzó hiszti.

Úgy el vannak kapatva a pinák(AWALT:), hogy én azon csodálkozom, hogy ezen valaki (még) csodálkozik……

 Hogy is gondolja egy férfi azt, hogy a nőkkel szemben elvárásokat támaszt?

Újra emlékeztetnék mindenkit arra az el nem hanyagolható összetevőre, hogy hányas számú vesenyző(k) tesznek fel és milyen kérdéseket?…..

 Egyáltalán mit tud ő felmutatni?

Ez mindig és mindentől függetlenül (lehet köpködni:) jogos kérdés volt és lesz is, amíg a hipergámia ki nem hal  a nőkből:)

Ja, csak egy garzont és egy használt kocsit? Hát ez nem túl sok, öcsi!

Ez meg így úgymond nettó álszent faszság, ugyanis megint az a kérdés, hogy ki (hányas számú) kérdezi és kit(hányas számút:)

Jobban teszed, ha lekoccolsz, tanulj még egy kicsit az életről! Ha jól haladsz, pár évtized múlva majd újra próbálkozhatsz. Talán.

Pontosan, vagyis az objektív (egyedi) értékek/szintek (beleértve a potenciállt:) voltak és lesznek mindig (is) meghatározóak…..

Úgy tűnik, elvárásokat csak a férfiakkal szemben lehet megfogalmazni.

Lehet a nőkkel szemben is, csak épp sem hatása, sem értelme nincs, (ha  a szellemi faszverést meg ego-simogatást kivesszük a pakliból:) elég sokszor „elemeztem” már ezt, itt (is)……

És hogy még ennél is súlyosabb legyen a helyzet, a manginákon túl egyre több – egyébként épeszű – férfi gondolja úgy, hogy „nem illik” a nőket kritizálni.

Ha nem úgy „gondolja” és nem elég nagy az SMV-je a társasághoz/általában a libákhoz képest, no meg ha egyedül küzd, akkor hamar rájön, hogy bár a nők atavisztikusan nedvesed(né)nek tőle, de nyilvánosan, a tömeg hangjából  mindig Jézus „hallatszik”, hiába, hogy egyenként Barabbást mondanak…..,  

 Ennek eredményként napjainkra tabutémává vált a nőkritika,

Mert a balafaszoknak/mangináknak nem érdekük (valahogyan ezt tudat alatt azért érzik is:), hogy (a tökös férfiak:) lenyúlják a reménybeli (de számukra soha nem elérhető:) nőket…….

 ahogyan azt is elfeledtük már, hogy a férfiaknak valaha még lehettek elvárásaik.

Nem tudom, mikor volt ez, amikor lehettek elvárásaik? és ha esetleg nem teljesültek ezen elvárások, akkor meg gondolom annyi, meg egy kisnyúl volt…..

Elég csak megkérdeznünk a nagyapáinkat és apáinkat, ők büszkén hangoztatják, milyen nőt kerestek, majd végül milyet találtak nagyanyáink és anyáink személyében.

Milyen életkörülmények/lehetőségek közt, mennyire „liberálisan”/burokban, mennyire következmények nélküli /vagy épphogy kemény következményekkel járó világban, fogamzásgátlás/abortusz nélküli (többé – kevésbé egyértelmű) és szigorú  szociális és társadalmi „szabályrendszer”-ben nőttek fel, „választottak”  feleséget/férjet …..

 Sőt, alapvetően pont ez az elvárás ösztönözte valaha a nőket arra, hogy megfeleljenek

WTF?:)

annak a férfinak, aki tetszik nekik.

Ami jó, ha 50%-ban megegyezett azzal, akihez végül hozzámentek/elvettek, nemtől függetlenül…..

Suba a subához, guba  a gubához, ez (kissé:) felborult….

Napjainkra, mikor a férfiúi elvárásokat úgy kezelik,

Kíváncsi lennék ezekre az elvárásokra, mert eddig nem lettek pontosítva……

 mintha az legalábbis náci gyűlöletbeszéd lenne, a nők többségén már nincs semmiféle nevelőcélzatú nyomás,

miért lenne?, van (bármilyen) retorzió, ha elcsesz valamit?……..

ami valaha igenis értékesebb emberré,

ezt,

vagy ha úgy tetszik, igazi nővé tette őket.

 

meg ezt( is) jó lenne kibontani, mert így csak (bocs  a kifejezésért de) egy közhelyes lózung….

 

Így állhat elő az a helyzet, hogy ma már vonzerejük elvesztésével sem törődnek egyes nők, akkor sem hajlandók lefogyni pár kilót, ha a párjuk már térden állva kéri őket erre.

Pontosan azért, mert a „párjuk”(de rühellem, még mindig ezt a szar szót, ennél jobb lenne az uruk/asszonyuk, csak ugye ezek  a kifejezések már nem igazak és az egész szartaposásnak valahol ez az alfája/omegája:) olyan szinten lement papucs/mangina/csicskába stb., hogy még nézni is fájdalmas…..

Szakácstudományuk a fagyasztott készételek mikrózásában merül ki.

Őszintén, aki egy nőt a szakácsművészetéért vesz el, az meg is érdemli…..

Ja, hogy ha dagadt kövér disznó és még a szex-et is megvonja, akkor legalább valami (jót) főzzön? bocs, de ez még rátesz az amúgy is szánalmas rinyára……

A nőiséget, a kedvességet, a kellemet, a jómodort hírből sem ismerik.

Dehogynem, csak épp megválogatják, hogy ki(k)nek adják…., no meg mennyiért:)

Műveltségük legfeljebb a brazil és török szappanoperák világára terjed ki.

igazán irreleváns, galambokkal nem sakkozunk, sakkozókkal nem dugunk….

 A velük élő férfit az övékénél kétszer fárasztóbb fizikai munka és a túlóra után is a konyhába parancsolnák mosogatni az „egyenjogúság” jegyében.

Ha ez sikerül, akkor ez (is) minősíti a „férfit” …..

Önálló élet, saját hobbik híján pedig legfőbb szórakozásuk a párjuk állandó vegzálása egy újabb ruháért, utazásért és konyhabútorért – amit könnyen lehet, hogy végül ők használnak majd legutoljára.

Ilyen a természetük, lehet hisztizni, vagy megtanulni kezelni..…..

Korunk magukra adó férfiai mindennek ellenére szüntelenül önfejlesztenek, PUA-irodalmat olvasnak, konditermekbe járnak,

Jó esetben is a férfiak alsó 80%-nak a 20%-a, összesen kb a férfiak 16 %-a……

hogy közelítsenek a nők által diktált ideális férfiképhez.

Rá is baszott és meg is érdemli a sorsát az, aki valaki/valami miatt teszi ezeket, gyorsan és nagyot zuhan vissza és mélyebbre, mint ahonnan elkezdte, megérdemelten…..

Szüntelenül azon meditálnak, azon dolgoznak, hogyan törhetnének ki végre a bétahím státuszból és miként férkőzhetnének közelebb az alfahím fogalmához.

és 80%-uk megmarad a meditálás szintjén…….

Talán nem is sejtik, hogy ez még mindig nem lesz elég ahhoz, hogy megközelítsék azt a nők által kreált álomképet, amelyet a romantikus filmekből, szappanoperákból és a női magazinokból gyúrnak össze nap mind nap.

Ha ez a cél, akkor a rossz hír az, hogy (újból) rábasztak…….

 A férfiak sokszor évekig képesek küzdeni a „fejlődés” reményében, miközben lelki szemeik előtt az „igazi nő” képe lebeg, akiért megéri áldozatokat hozni.

Ilyen szép megfogalmazását a pina(éhségnek:) nem mindennap olvas az ember…….

Szálljunk le legalább mi a földre, és ne álszenteskedjünk (annyit:)……

 

Viszont mostanra egyre többen vannak azok, akiket végül arcul csapásként ér, hogy ezt a nőt aztán sehol sem találják.

Elbújtak a szemetek:)(csak tudnám), hogy ezek az „igaziak” hogy néznek ki, hogy lehet(ne) megkülönböztetni a nemigaziak-tól……

 A nők úgy emelték egyre elérhetetlenebb magasságokba a férfiakkal kapcsolatos elvárásaikat, hogy eközben észre sem vették,

És ennek a férfi szempontjából milyen relevanciája van? Olyannal foglalkozni, amire nincs ráhatása az embernek, de sír/szidja stb. mi értelme van, komolyan?

ők tízszer olyan távol kerültek attól a női eszményképtől, amit nagyanyáik még játszi könnyedséggel, boldogan teljesítettek.

Itt kiváncsi lennék, hogy milyen (idealizált) eszményképről is van szó?????

 

Ne jelentsük ki, hogy ma már végképp nem léteznek igazi nők. Egyre kevesebben, de vannak ilyenek ma is:

Mindjárt megtudjuk a „szent grált”…….

ők azok, akik távol tudták tartani magukat korunk néphülyítőitől, akik állandóan azt suttogják a fülükbe: „mert megérdemled”.

WTF???, újra: WTF??? elzárva a „civilizációtól”/remeteként/maugliként etetik ezek a nők a kecskéket/tevéket/fókákat stb? Mivan? kivül senek a globalizált libsi/fogyasztói világ látókörén? Van ilyen egyáltalán?????? Biztos?

 

 Az igazi nő ugyanis – akárcsak az igazi férfi – nem attól lesz igazi, hogy annak született. Éppen ellentétesen: ő az, aki minden nap képes tenni azért, hogy egyre értékesebbé váljon partnere és családja számára.

Ez úgy ahogy van, egy Bluepilles/naplementés/mangina faszság…… majd ha lesz rá időm, bővebben kifejtem….

 Az ő jelszava ezért így hangzik: „hogy megérdemeljem”.

Mit? trófeát? Like-ot?Rózsacsokrot? ………

Naooo
Olvasó
Naooo

“Megint hosszú lesz”

Át is görgettem.

Toplak Zoltán
Újságíró

Hogy tudsz ennyi szót fosni, x? Szerelmes lehetsz a saját eszedbe.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy tudsz ennyi szót fosni, x?

Szeretem kigyomlálni a hülyeséget:)

De amint az ábra mutatja, a hülye/balfasz mangináknak még ez is kevés:)…..

Szerelmes lehetsz a saját eszedbe.

Én ilyen gyarló vagyok:) De az (is) a jó benne, hogy itt nem kell senkivel ezért “megküzdenem”:), mert itt mind altruistaghandijézusbuddhaterézanyák vannak, könnyű a “győzelem” :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Ha valaki elolvasta, nyomjon egy like-t, ha nem, dislike-t! :)

Kalman
Újságíró

Véletlen a lile-re kattintottam, de dislike akart lenni :-)

Reszet Elek
Újságíró

Kontraproduktív amit csinálsz. Sokan csak átugorják a mérete miatt pedig a lényeget rövidebben is meg lehetne fogalmazni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván, de ha a szándék a gondolatok átadása akkor célszerű olyan módon megtenni ami méreténél fogva nem riasztja el a potenciális olvasókat.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

És mi a megoldás?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Pontosan!

Esetleg a fórumot discussra vinni. Tudom ezzel megjelennének tömegesen a primitív-gyűlölködő női és mangina trollok, de ezt szorgalmasabb moderációval kezelhető és összetettben a mérleg pozitív lenne és növelné az oldal népszerűségét.

Ui: Amennyiben ez költségekkel járna én pl szívesen a zsebembe nyúlok és szerintem más is.

Dan
Újságíró

Elek,

– szükség lenne privát üzenetek küldésének a lehetőségére

– a válaszokban ott lenne felül, h kinek a hányadik hsz-ára reagált, ami persze linkelve van (mint az amúgy elcseszett index fórumban, ahol ez jól működik)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Itt senkinek sem sikerült felfognia, hogy egy görbetükör akar lenni a fos férfigyűlölő női magazinokban megjelenő “hol vannak az “igazi” férfiak” című cikkeknek????!!!

common man
Olvasó
common man

Dehogynem.Szerinted milyen az igazi nő?

Reszet Elek
Újságíró

“Szerinted milyen az igazi nő?”

A hajlataiban gomba nő.

common man
Olvasó
common man

A bőr-és nemibeteggondozó a hibás.

Reszet Elek
Újságíró

Ez senki előtt nem is lehet vitás.

common man
Olvasó
common man

Hogy hívnak kisfiam?                                                                                                                                  Nevem Elek                                                                                                                                                Reszet Elek                                                                                                                                                Néha-néha                                                                                                                                                  Versel                                                                                                                                                       Getek

Naooo
Olvasó
Naooo

Reszeltelek.

Balton
Olvasó
Balton

És közben berepesztettelek!

hunbagira
Újságíró

Fogalmam sincs! Elég régen leszoktam az álmodozásról, nők esetében különösen…:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez kb ennyire:

A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához:
– Édesanyám, kicsit túl édes ez a savanyú káposzta…
– De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta.
– Annak meg túl sós….

“görbetükör” …….

filmcom
Olvasó
filmcom

“Légy ostoba. Ne félj. A szép szabadság
csak ostobaság. Eszméink között
rabon ugrálunk, mint az üldözött
majom, ki tépi ketrecének rácsát.”   (József Attila)

Ennyi lenne a titok.. !!!    A “boldog tudatlanok” hamar eldöntötték, hogy semmiképp nem akarnak egyedül élni, és aki – párkereső korban – éppen “szembe jön” velük, az lesz az “életük párja”…  Nekik ilyen egyszerű az élet…:)

Az intellektuálisabb emberek (nők, férfiak) mindig nagyobb kínban lesznek az életükben a párkapcsolatot illetően.. Állandóan “agyalnak”… Könnyebben tudják artikulálni az érzéseiket gondolataikat.. Hamarabb veszik észre a másik hibáját, ezért – mivel nagyobb a választék – könnyebben váltanak… Önérzetesebbek, (önzőbbek)… Egyszerűen hamarabb unják meg a másikat… (ÉS MÉG INDOKOLNI IS NAGYON NEHÉZ EZT, VAGY NAGYON ERŐLTETETT AZ INDOK …)

Igen is vannak “igazi nők” (és férfiak) csak az embereknek a POV–ja  nagyon-nagyon más… (POV: point of view.. a SZEMSZÖG, ahogy a világra tekintenek az emberek…mindenki a maga agyával..:)))) )

Naooo
Olvasó
Naooo

Görbébb orrú nem volt?

riveroftime
Olvasó
riveroftime

Éppen valaki itt (elnézést, nem emlékszem a nickre), a Férfihangon linkelte be Chinweizu Ibekwe – Anatomy of Female Power c. esszéjét.
Vicces olvasmány, sosem gondoltam volna, hogy valaha is a szavannai törzsek és a 90-es évek nigériai “polgárságának” életbölcsességeit fogom olvasni.
És mennyire igazuk van a férfi-nő kapcsolat viszonylatában!

Az előbbiek hogy tartoznak ide?

“Így állhat elő az a helyzet, hogy ma már vonzerejük elvesztésével sem törődnek egyes nők, akkor sem hajlandók lefogyni pár kilót, ha a párjuk már térden állva kéri őket erre. Szakácstudományuk a fagyasztott készételek mikrózásában merül ki. A nőiséget, a kedvességet, a kellemet, a jómodort hírből sem ismerik. Műveltségük legfeljebb a brazil és török szappanoperák világára terjed ki. A velük élő férfit az övékénél kétszer fárasztóbb fizikai munka és a túlóra után is a konyhába parancsolnák mosogatni az „egyenjogúság” jegyében. Önálló élet, saját hobbik híján pedig legfőbb szórakozásuk a párjuk állandó vegzálása egy újabb ruháért, utazásért és konyhabútorért – amit könnyen lehet, hogy végül ők használnak majd legutoljára.

Az általam hivatkozott műben a derék afrikai szerző világosan meghatározta, hogy a férfi elcsábítása csak addig áll a nő érdekében, amíg az utóbbi el nem ejtette áldozatát (érthetetlen az afrikaiak folyamatos ragaszkodása a vadászat metaforájához…). Ezt követően a korábban nemes hölgynek jogában áll meghízni és egy bozontos-agresszív-ápolatlan fúriává válni. Ilyenkor az egyszeri férj csak csodálkozhat azon, hogy az általa elvett tündérke hogyan változhatott át egy gonosz banyává. Tehát választ kapunk a cikkben feltett kérdésre.
Habár látszik, hogy az esszé valamivel 1990 előtt született, mégis, mai napig érvényes, érdemes rákeresni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aldo
Újságíró

Sokan már az esküvőt sem várják meg. Úgy vélik, ha sikerült bezsákolni a megfelelő hímet, akkor onnantól kezdve lehet eligénytelenedni, mert már a lelkéért kell szeretni.
Aztán ezek nyavalyognak a legjobban, ha a pasi sörhasat növeszt.

DennisVT
Újságíró

Régebben többször hallottam egy ilyesmi mondást:

A férfiak azt remélik, hogy a nők nem változnak meg a házasságban. De pedig meg fognak.
A nők azt remélik, hogy a férfiak meg fognak változni a házasságban. De nem fognak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én jó 25 éve hallottam/olvastam, hogy:

Az esküvőn elcsattanó (pecsételő:) csók  pillanatában( a titta övöm bodottá mellett:) azt gondolják  a (fő)szereplők:

Ara: “Itt ez a jó kis “alapanyag”, olyanná formálom, amilyenné én akarom…..”

Férj: “Itt ez a gyönyörű nő, (csak az enyém:), mindig ilyen gyönyörű/kívánatos/szexi stb.marad ….”

Mindeketten tévednek……

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ja ja én úgy láttam hogy a világ 2 legnagyobb hazugsága! :)

KeyserSoze
Olvasó
KeyserSoze

Ott sántít a cucc, hogy a fekáknál a bálnaimádat alap. Kulturálisan vonzódnak a hájhoz, ezért direkt hizlalják az eladósorban lévő lányokat.

DennisVT
Újságíró

Aminek ugye van egy olyan rejtett következménye, hogy a dagi lányokból is alfa-özvegy lesz.

Van is egy ilyen 90-100kg körüli lányismerősöm, aki elmesélte már 1-1 ilyen kalandját “tökéletes testű” színesbőrűekkel.

Feri
Olvasó
Feri

Mocskos fajárulók.

Gejza
Olvasó
Gejza
Catherine Deneuve a #metoo ellen

 

Meg kell hagyni a férfiaknak az ostromlás szabadságát – áll abban a nyílt levélben, amelyet több ismert francia nővel egyetemben Catherine Deneuve is aláírt, hogy véleményt nyilvánítson a szexuális túlkapásokról szóló vitában.

A férfiak elleni feljelentéskampány csak az erkölcscsőszök és a vallási szélsőségesek kezére játszik – idézi az MTI a Le Monde című lapban kedden megjelent levelet, amelyet száz nő, köztük Deneuve, az egyik legnagyobb francia filmcsillag írt alá.

Az aláírók kifogásolják azt a puritanizmust, amelyet a Harvey Weinstein amerikai filmmogul elleni vádak keltettek.

“A nemi erőszak bűntény, de a makacs vagy ügyetlen flörtölés nem az, és a nők körüli legyeskedés sem macsó agresszió” – olvasható a levélben.

Miközben elismerik, hogy a Weinstein-ügy nyilvánosságra kerülésének megvolt a haszna, hiszen szükségszerű volt, hogy kiderüljön, bizonyos férfiak hogyan használják ki hatalmukat, az aláírók úgy vélik, a vádak “túl messzire mentek”.

“Megbüntetnek férfiakat, arra kényszerítik őket, hogy felmondjanak, holott egyetlen vétkük, hogy megérintettek egy térdet vagy megpróbáltak csókot lopni” – áll a szövegben. “A férfiakat meghurcolták azért, mert bizalmas témákról beszéltek egy üzleti ebéden vagy szexuális töltetű üzenetet küldtek egy olyan nőnek, aki nem viszonozta az érdeklődésüket”.

“Az, hogy a férfiakat vágóhídra küldik ahelyett, hogy a nőket segítenék abban, hogy önállóbban legyenek, a szexuális szabadság ellenségeit segíti” – olvasható a levélben. “Megvédjük a férfiak jogát a nők ostromlására, mert ez a szexuális szabadság elengedhetetlen része” – vallják a levél aláírói.

“Nőként nem találjuk helyünket ebben a feminizmusban, amely túlmutat a hatalom kihasználásának leleplezésén, és táplálja a férfiakkal és a szexualitással szembeni gyűlöletet ” – áll a levélben.

https://index.hu/kulfold/2018/01/09/catherine_deneuve_a_metoo_ellen/

Dan
Újságíró

Na vééégre! Még ilyet!

A nőktől nem várhatjuk a változást (MERT NEM AZ Ő DOLGUK!!!), dez értelmesebbik részük segítő szövetségesünk lehet (mármint azok után, ha méltóztattunk felemelni a becses hím-hátsónkat és tenni is valamit…)!

INewton
Olvasó
INewton

“A férfiakat meghurcoltak azért, mert bizalmas témákról beszéltek egy üzleti ebéden vagy szexuális töltetű üzenetet küldték egy olyan nőnek, aki nem viszonozta az érdeklődésüket.”

Ez érdekes mert általában a szexuális tartalmú üzenetekre a reakció az esetek 99.99%-aban lepattintas és jogi következményekkel való fenyegetés szokott lenni. Pozitív reakció is csak a kurvaktol / pornófilmekben szokott lenni. Egyáltalán akad meg valaki aki elhiszi hogy a nőket érdekli az erotika? Itt konkrét kupakolasra gondolok, nem szelfizesre, ruhaforgatagra, kozmetikumokra meg egyéb szarokra amik a nők szerint része a szexualitásnak!

Reszet Elek
Újságíró

Én elhiszem.

INewton
Olvasó
INewton

Ez max az idősebb generációra igaz. Ha abból indulunk ki hogy a nők 85%-a orgazmus képtelen érthetővé válik minden.

wittukind
Olvasó
wittukind

Melyik idősebb generációra gondoltál? És melyik nőknek nincs 85%-os orgazmusa? és ez miért olyan fontos? valamikor én is azt hittem hogy fontos de már felnőttem.

Hunn
Újságíró

Melyik idősebb generációra gondoltál? És melyik nőknek nincs 85%-os orgazmusa? és ez miért olyan fontos? valamikor én is azt hittem hogy fontos de már felnőttem.

-Miért játsszák meg a nők az orgazmust?

-Kit érdekel?? :)

Reszet Elek
Újságíró

Deneuve igazi régivágású úrinő. Nem lep meg a véleménye. Elég tekintélye is van, hogy leperegjen róla minden szokásos genderhiéna médiagyűlölködés.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr
Naooo
Olvasó
Naooo

“Ségolene Royal volt francia köztársasági elnökjelölt szintén reagált”

Nem találtak egy volt igazi nyomorék elnököt se?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kapásból szeretném leszögezni,hogy kifejezetten Oroszlán Szonja és sok mindenben K. Deneuve véleményével értek egyet. Nem bűn udvarolni,nem bűn egy férfinak a tetszését nyilvánítani,nem bűn,ha egy férfi ostromol,mindaddig amíg nem torkoll fizikai erőszakba, hatalom kihasználásba stb. Egy nő mindig mondhat nemet. Amikor már nem mondhat  nemet,na az már erőszak/zaklatás stb. Ez ellen valóban fel kell lépni. Nevetségesnek tartom,hogy azok a színésznők is metooz-nak ,akik önként és dalolva (vagy undorodva ugyan) ,de megtették,amit megtettek. Valóban nagyon álszent dolog és valóban kezd teljesen boszorkányüldözéssé válni ez az egész metoo kampány  és ezzel ráadásul azoknak a nőknek a sérelmeit alacsonyítják le,akik VALÓBAN áldozatul estek zaklatásnak,pláne erőszaknak. A Golden Globe-al kapcsolatban én is azon a véleményen vagyok,hogy a most feketében “tündöklő ” aktivisták javarésze ,túlnyomó többsége (? nyilván nem tudhatjuk pontosan) nyújtott már szexuális szolgáltatást szerepért cserébe.Ez ellen most felháborodni,igen álszent dolog,sokszor utólag 10-20 évvel…Viszont , a korrektség nevében úgy érzem kötelességem megemlíteni azon színésznők nevét,akik NEM-et mondtak és ezzel kivívták Weinstein haragját,bosszúját,sőt gyűlöletét . Ez volt,akinek szinte teljes karrier összeomlást eredményezett ( pl Mira Sorvino). Szóval csöppet sem sajnálom a Weinstein féléket ,megérdemelte amit kapott, nem azért mert kihasználta a lehetőségeket,sőt még azért sem ,mert esetleg elvárta,hanem a bosszúi miatt,a hatalmi függésben lévő emberek megfélemlítése,kihasználása miatt,hogy nem ismerte a “nem” fogalmát.

Szóval ők,akik nem álltak be a sorba (legalábbis Weinstein-nél) :

https://www.theguardian.com/film/2017/dec/15/peter-jackson-harvey-weinstein-ashley-judd-mira-sorvino

https://24.hu/kultura/2017/12/14/salma-hayek-weinstein-azzal-fenyegetozott-hogy-megol/

Balton
Olvasó
Balton

Szegény kapja is a helyi leszbi femi erőktől az ívet rendesen…

Az egyik mítús “szinésznő” meg is írta, hogy ostoba a Nagyasszony, én meg erővel elgondolkodtam hogy na kinek is tudnék hirtelen filmjére is emlékezni. És na vajon ki nyert?…

KeyserSoze
Olvasó
KeyserSoze

PUA-irodalmat olvasnak, konditermekbe járnak, hogy közelítsenek a nők által diktált ideális férfiképhez. Szüntelenül azon meditálnak, azon dolgoznak, hogyan törhetnének ki végre a bétahím státuszból és miként férkőzhetnének közelebb az alfahím fogalmához
Az ilyen nem férfi, hanem csicska.
Azt hiszem, az alfaság az olyan, mint a személyiség.
Akinek nincs, az sokat foglalkozik a témával, ábrándozik, vágyakozik, definiálgat.

Dan
Újságíró

Apaforradalomra várva: nem csak női munka a gyereknevelés

https://liget.ro/tabu/apaforradalomra-varva-nem-csak-noi-munka-a-gyerekneveles

“Az Egyesült Államokban vannak ezzel kapcsolatban nagyon precíz kutatások, erről szól David Blankenhorn Apátlan Amerika című könyve is: a gyerekek – mindegy, hogy fiúk vagy lányok – apátlansága elképesztő módon megnöveli a gyerekek társadalmi lecsúszásának veszélyét. Abban, hogy a gyereket integrálja a társadalomba, megerősítse, hogy a gyerek pozíciót foglaljon el, iskolázott legyen, ne legyen bűnöző, célja legyen az életének, az apa szerepe nagyobb.”

Reszet Elek
Újságíró

Több tekintetben is fontos és érdekes cikk, függetlenül attól hogy szerintem nem teljes egészében igazak a megállapításai. A családon belüli szerepfelosztás nem újkeletű dolog viszont annak extrém volta már lehet az indusztriális kor terméke.

Az amishok például agrárközösségekben élnek, messze nem modern viszonyok között ám a kenyérkereső, eltartó férfi és otthonteremtő, fenntartó nő modellje egyértelműen látható. Az ő szokásrendjük pedig simán visszanyúlik min. a XVII.sz-ig.

A cikk egy kissé homogenizálja a családi szerepeket, anyásítja az apákat. Ettől függetlenül a mai viszonyok között egyénnek és társadalomnak egyaránt értelmeznie kell a családi szerepeket.

Koriander
Olvasó
Koriander

miben anyásítja a cikk az apákat?

Reszet Elek
Újságíró

A sugallt családi szerepvállalás jellegében, mintha egy második anya lenne.

Koriander
Olvasó
Koriander

hogy mesét olvas és megnyugtatja a síró gyereket, meg hogy nem csak szellemként van jelen a család életében?
vagy mi pontosan?

Reszet Elek
Újságíró

Elolvastam a többi cikkét is (a saját honlapján), az összes után volt ilyen benyomásom de nehéz tételesen megnevezni. Általában szülői feladatokról beszél, gyakran amikor megnevez belőlük, mindkét szülő behelyettesíthető; amikor a szülői nevelésről beszél legtöbbször nem igazán tesz különbséget a szülők között a nevelés módja a  csak a hatása szerint; ahogy nem utal a nevelt életkorára sem; nem tesz különbséget a szülők eltérő nevelői szerepében sem. Ilyesmik.

Koriander
Olvasó
Koriander

Ja így.

amúgy a poszt kapcsán pont az ugrott be, hogy ha van 0km az én antifeminizmusomban az tényleg onnantól van, amikor Pika belinkelte neked csao ideális faszi checklistjét,zsúrfi :DD

Reszet Elek
Újságíró

Hát nálam már a múlt ködébe vész. Valahol ott kezdődhetett, amikor felfedeztem hogy van valami a lábam között, ami hajlamos külön életet élni.

Koriander
Olvasó
Koriander

ovis korod óta vagy antifeminista?

Balton
Olvasó
Balton

vagy a nemváltás után…

bocs Elek…

Reszet Elek
Újságíró

Ovisként nem emlékszem lépten-nyomon rámtörő erekciókra.

Reszet Elek
Újságíró

Balton: Nem tudom mire próbálsz utalni.

Balton
Olvasó
Balton

“Balton: Nem tudom mire próbálsz utalni.”

semmire nem utalok, vicc volt

ha minden a múlt ködébe vész, akkor akár nemet is válthattál :)

vagy lehetsz reptilián is

 

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Valószínűleg azért, mert ha ténylegesen megnevezné, melyik feladat kié, már bele is kötnének, hogy ezt hogy képzeli. (nem mondom meg melyik oldal.)

common man
Olvasó
common man

Teljesen logikátlan következtetések és tetszetős mondatok keveréke a cikk.Az újságíró és a pszichológus jól összeillenek.Úgy jellemezhetném , jelen esetben szerencse, hogy egyik se ment műszaki pályára. Koncentrálhat az apa a tolófájásokra de a gyereket az anya hordja ki ő szüli meg ő szoptatja és teljesen logikus .hogy utána is ő eteti.A férfi pedig pedig mai szóval menedzseli ezt a folyamatot.Mit kéne itt átvenni? Ez nem azt jelenti .hogy ne vegye föl a gyereket ne beszéljen hozzá.És ennek a különbözőségnek a belátása a  nem azt jelenti, hogy anyacentrikus a szemléletem(mint a cikk állítja).   Irja: ” Klasszikus férfiszerep ugye, hogy ő lebetonozza a garázsbeállót, de addig a feleség törődik a gyerekkel.” Hát nem.A gyerek odajön ha fiú ha lány és megnézi mit csinál az apa és ő is csinálni akarja.Megint egy állítás ami hülyeség és aztán ebből kiindulva következtetnek.Több példát nem hozok mert nem akarom teleírni az oldalt de én is ezt az  “anyásítást”érzem ki a cikkből.(még ha jó szándékú is)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Veled értek egyet, nem pazarlom már erre (is:) a karaktereket:)

Dan
Újságíró

Valóban, én sem értek 100%-ig egyet a cikkel, mégis, vannak olyan fundementális megállapítások benne, amelyektől aranyat ér.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

A PUA és a többi önfejlesztő marhaság csak arra jó, hogy levadássz egy olyan nőt akihez alapvetően kevés vagy, és az is maradsz, előbb utóbb megismeri a valódi éned, és az egész önbecsapással csak megágyazol a tutibiztos jövendőbeli felszarvazásodnak.

Domokos Endre János
Újságíró

@alfabeta: Ebben tökéletesen igazad van. A nő nem beléd lesz szerelmes, hanem a szerepbe amit játszol, addig, ameddig játszod. Ha a felvett szerep esetleg szöges ellentétben áll az alapszemélyiségeddel, akkor sokáig nem is tudod eljátszani – hacsak nem vagy egy színészóriás, de ki vágyik arra, hogy otthon is szerepet játsszon, a helyett, hogy önmaga lehetne és így fogadnák el.

Kalman
Újságíró

“a helyett, hogy önmaga lehetne és így fogadnák el” az, hogy önmagadért szeressenek, kékpirulás álom. El kell felejteni.

kangal
Olvasó
kangal

Nincs olyan színész, aki nem tudja belevinni a szerepbe a saját személyiségét. Ezért is van az, hogy bizonyos típusú szerepek nem valók bizonyos színészeknek.

Pl. a fiatal Leonardo di Caprio elég gázul adta volna elő magát Rambo szerepében…

common man
Olvasó
common man

Marosán György péksegéd aztán egész jól beleélte magát a politikai komisszár szerepbe vagy 35-40 évig.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A PUA és a többi önfejlesztő marhaság csak arra jó, hogy levadássz egy olyan nőt akihez alapvetően kevés vagy,

Eegen, csak a csúsztatások ne lennének….., nem, a mondat nem igaz, egyrészt nem ennyire “egyszerű”, másrészt az átlag(olás) hibájába való beleesésének esete forog fenn….

 

és az is maradsz,

80% biztos…

előbb utóbb megismeri a valódi éned,

Akarod mondani: a “jófiút”: a a rendkívüli (belső:)értékekkel rendelkező/rendes/türelmes/altruista/nőtisztelő/gyerekszerető/jó apa/elköteleződésre hajlandó/felnőtt stb. stb. álompassiiiiiiit?:)

és az egész önbecsapással csak megágyazol a tutibiztos jövendőbeli felszarvazásodnak.

Ja. ezzel ágyazol meg neki, érdekes nézőpont……

 

Kalman
Újságíró

Persze, ha nincs nőd nem csal meg. Ez az egyetlen biztos védelmi stratégia.

kangal
Olvasó
kangal

…és ha nem mozdulsz ki otthonról, nem fog a fejedre esni a virágcserép, illetve ha nem kelsz fel az ágyból, akkor nem fogsz elesni.

Aldo
Újságíró

Ha otthon maradsz is a fejedre eshet egy virágcserép. Sőt az áram is megüthet. Az otthonod egy igazi halálcsapda.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem tévedtek. A PUA és az önfejlesztés két különböző dolog. A PUA egyvalamire használatos, arra hogy megkúrj egy nőt. Szó sincsen semmilyen párkapcsolatról. Ez a szexet kereső férfi makeupja, kitömött melltartója stb.

Az önfejlesztés pedig alapvető emberi ismérv mindkét nemre elviekben egyaránt jellemző. Nem vagyunk belefagyva az időbe és a személyiségünk sem olyan kőbe vésetten megváltoztathatatlan, mint a nyugati kultúrában gondolják (legalábbis manapság). Lehetséges jobbá, emberibbé, többé válni. Ez a változás pedig nyilván a párkapcsolatokra is rányomja a bélyegét.

A légy önmagad, vállald fel önmagad, mutasd ki az érzéseid és hasonlók pedig az egyik legnagyobb átverés. Felejtsd el!

Domokos Endre János
Újságíró

@Reszet Elek: Lehet, hogy igazad van és leegyszerűsítve egyenlőségjelet tettünk a PUA és az önfejlesztés közé, bár szerintem alfabeta nem kimondottan erre gondolt. Viszont számomra az “önfejlesztés” nem azt jelenti, amit a PUA ért alatta (tömören: a “húspiaci érték növelését” vagy ahogy te fogalmaztál: “egyvalamire használatos, arra hogy megkúrj egy nőt”), hanem a “jobbá, emberibbé, többé” válást, attól függetlenül, hogy ez a nőknek tetszik-e vagy sem. Ehhez viszont nem az érdektelen női elvárások szolgálnak kiindulási alapként, hanem egészen más (pl. valakinek a keresztény ember ideál, valakinek pedig más).

Reszet Elek
Újságíró

Éppen emiatt, a veled megegyező vélekedésem okán írtam is a témában egy cikket. A férfiasságról, önfejlesztésről és a női igényekről.

Domokos Endre János
Újságíró

Elgondolkodtató, remek írás. Van egy enyhe “MGTOW-íze” is (mintha a két fogalom – a MGTOW és az “alfa” – valamennyire csereszabatos lenne egymással):

“A világ legsikeresebb emberei nem akarnak megfelelni mások elvárásainak, nem akarnak követni másokat, hanem a saját útjukat járják, és ezért lesznek egyediek, illetve valamiben elsők… Azt akarjuk hogy csakis saját magaddal mérd össze magad, és olyan sikereket érj el, amelyekért te küzdesz meg, és amelyeket te akarsz; folyamatosan fejlődj kívül és belül, hogy önmagadnál legyél jobb – nem pedig valaki másnál. Számunkra ezt jelenti alfának lenni.”

 

Reszet Elek
Újságíró

Az öntörvényűség, a szabályokon kívüli létezés az alfaság egyik gyakori ismérve szokott lenni. Ilyen értelemben van kapcsolódási pont az MGTOW-val, de persze ez nem valamiféle párhuzam.

Persze ilyesfajta közös pont más dolgokkal kapcsolatban is fellelhető: pl. a normális sporttevékenység alapvetése is ugyanez, az hogy mi magunk vagyunk önnön teljesítményünk mércéje.

Egyben összecseng a TRP egyik alapgondolatával, miszerint légy önmagad legjobb verziója.

A komment szekcióban is van néhány magyarázó, értelmező bejegyzés.

Domokos Endre János
Újságíró

C-3PO-t idézve: “mellőzd a szakkifejezéseket” :) Mi a bánat az a TRP?

Amiket leírtál, azt én úgy általában az “emberség” vagy a “férfiasság” fogalmának lényegi attribútumaként tudom elképzelni, az “alfasággal” összehozni őket egy kicsit falsnak hangzik.

Amíg Viktor vacsorázik, addig mi hallgassunk egy kis (érintőlegesen idevágó) zenét. ;)

Reszet Elek
Újságíró

TRP= The Red Pill

A férfiasság végső soron alfaság.

Zene

Domokos Endre János
Újságíró

Szerintem emberség, de ezen nem veszünk össze. A zene nem semmi (én Fehér Virágok néven hallottam róluk). :)

Reszet Elek
Újságíró

Én is de úgy nincsen fönn.

Itt meg valami más ifjabb koromban kedveltem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A PUA egyvalamire használatos, arra hogy megkúrj egy nőt.

Ja, csak van egy pici bibi, anélkül meg, finoman fogalmazva, elég bajos, vagyis gyakorlatilag konvergál  a 0-hoz…

A PUA az, ami az “alfának” ösztönből megy, nem tudatosan, hanem automatikusan csinálja és nem érzékeli a halandók kínjait, nem is érdekli, igazából nem is érti, ha meg igen, akkor meg magasról leszarja…. , ugyanúgy mint bármilyen random, 5-6 szint fölötti nő:)

A PUA a belépő, a game pedig a folytatás/fenntartás, de belépő nélkül csak (szellemi) faszverés és száraz rinya marad…., a semmiről….

Szó sincsen semmilyen párkapcsolatról.

Igen, csak épp ott a bibi, hogy mindenki tudná, hogy hogyan becsülje meg pl. Claudia Shiffert, csak épp soha nem jut el odáig……,pedig ő annyira, de annyira tudná, ha odaférne:)

Ez a szexet kereső férfi makeupja, kitömött melltartója stb.

Azért pl. 4-es szint alatt fickó PUÁ-skodhat napestig, 0 eredménnyel,  szóval azért ott sem mindegy, hogy ki csinálja, nem mindenkinek lehetőség, ez sem.

Az önfejlesztés pedig alapvető emberi ismérv mindkét nemre elviekben egyaránt jellemző.

Itt meg ugye (megint:) felmerülnek újra olyan kérdések, hogy egy – egy egyén/nép/nemzet/társadalom/vallás/életközösség/divatirányzat/ szociális-társadalmi környezet/kultúra stb. stb. mit/miket tekint kívánatosnak, definiálni kéne, hogy mit is értünk önfejlesztés alatt, beleérve (többek közt) a jó/rossz, kerülendő/vállalható stb fogalmak definícióit is….

Nem vagyunk belefagyva az időbe és a személyiségünk sem olyan kőbe vésetten megváltoztathatatlan,

Ezzel vitatkoznék, a személyiségünk egy pont után nem igazán változik, maximum a “káros” szokásaink helyett “jobb szokásokat” veszünk fel/szokunk meg, de alapjában véve, extrém szituációban úgyis a valós énünk és automatizmusaink dominálnak.

mint a nyugati kultúrában gondolják (legalábbis manapság). Lehetséges jobbá, emberibbé, többé válni.

Ezek a szavak önmagukban lózungok, nem abszolút, hanem relatívak, így meg kissé képlékenyek……

A légy önmagad, vállald fel önmagad, mutasd ki az érzéseid és hasonlók pedig az egyik legnagyobb átverés. Felejtsd el!

Stimmel, kivéve:) ha natural born alfa vagy:)

common man
Olvasó
common man

Claudia Schiffert is ugyanúgy kell(ene) megbecsülni mint bárki mást.Én nem csak a pörköltkészítést tanítanám meg neki hanem az evést is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért, neked sovány?:)

common man
Olvasó
common man

Konkrétan a pörköltevésre gondoltam.Nem sovány de túl magas.

kangal
Olvasó
kangal

Akihez vagy akinek?

A kettő nem mindegy. (A PUA a nők hipergám késztetését használja ki).

Alter Ego
Szerkesztő

Badarság. Nem lehetsz “kevés” ahhoz a nőhöz, akit bármilyen módon képes vagy “levadászni”. Az a férfi szerep, amit a PUA eljátszik, többnyire nem jobb a saját személyiségénél, hanem felszínesebb, üresebb, tehát valójában rosszabb. Ha a PUA végül nem akarja tovább játszani a szerepet miután már megkapta a nőt, aztán elunta őt is és a szerepet is, az csak az ő döntése. Ahogyan az is egy lehetséges döntés, hogy azért a nőért inkább játsszon valaki más szerepet.

Hunn
Újságíró

Gyerekek, gyerekek!

A PUA arra kínál megoldást, hogy a huszonéves srácok számára valós lehetőség legyen az, hogy kiélhessék a promiszkuitás utáni vágyukat.

A Game azoknak a technikáknak a gyűjteménye, melyekkel a nők elcsábíthatóak. Mindegy, hogy milyen célra: akár egyéjszakás kalandra, vagy rövid- illetve hosszútávú szeretőnek – esetleg több másik mellett, vagy netalántán feleségnek és a gyermekünk anyjának. Egy nő kizárólag onnantól kezdve kötődik egy férfihoz, hogy lefeküdt vele! Így ha bármilyen szexuális vagy párkapcsolatot akarsz nővel, akkor a Game a kulcs.

Az önfejlesztés pedig arról szól, hogy létrehozzuk önmagunk legjobb verzióját, hogy olyanok legyünk, amilyenek lenni akarunk. Hogy kihozzuk magunkból és az életünkből a maximumot.

A sikeres csajozás egyik titka a férfias gondolkodáson alapuló férfias viselkedés és az, hogy a nőknek mindig a legférfiasabb oldalunkat mutatjuk. Nem a személyiségünket kell megváltoztassuk – hiszen lelkünk mélyén még ott lapul az a gyilkos ösztön (á la Torrente:)). Nem szerepet játszunk, hanem változtatunk a viselkedésünkön! Amit amúgy megteszünk hétköznap is nap mint nap, a helyzettől és a környezettől, a környezetünkben lévő emberektől függően.

A vadászat és a párkeresés analógiájára visszatérve, a jó vadász alkalmazza a nála jobb vadászoktól megtanult és ellesett technikákat, továbbfejleszti azokat a vadakkal szerzett saját tapasztalatai alapján. És ha szükséges, akkor változtat a saját viselkedésén is annak érdekében, hogy elejtse a vadat. De attól még ő önmaga marad, “csupán” sikeres vadásszá válik – vagyis elejti a neki tetsző vadat/felszedi a neki tetsző nőt.

Ezek kurva jó dolgok ám! Szerintem legalábbis…

Dan
Újságíró

alfabeta,

Az önfejlesztés marhaság? Sőt! A háború: Béke, A szabadság: Szolgaság, A tudatlanság: Erő.

Köszönjük Emese! Jöttél újabb trollnak? Kicsit sokan vagytok már, Szauron is csak nemrég jelentkezett be pályázónak az eddigi szerepre, ki akarja túrni Zombihuntert, holott Naoo-t senki sem tudja letaszítani a trónjáról. De azért próbálkozz, kiss troll! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

“A PUA és a többi önfejlesztő marhaság csak arra jó, hogy levadássz egy olyan nőt akihez alapvetően kevés vagy, és az is maradsz, előbb utóbb megismeri a valódi éned, és az egész önbecsapással csak megágyazol a tutibiztos jövendőbeli felszarvazásodnak.”

A PUA arra jó, hogy fel tudd kelteni az érdeklődést, utána lehessen választani. Ha fel sem tudod kelteni a másik nem érdeklődését, ki sem tudod választani a neked való lányt. Nem arról szól, hogy az első csajt elvedd. Arról szól, hogy beszállj a táncba. Hogy utána meddig táncoltatód a leányzót, az már a te dolgod.

Miután nagyjából kitanultam a “tánclépéseket”, az első pár felkérés tanulásra ment. Utána már ténylegesen, célirányosan ment a “vadászat”, 3 gyerek és egy erősen kívánós feleség eredménnyel.

Aki arra használja a PUA-t, hogy az első lányt oltár elé vigye, az az alapokat sem értette meg.

Reszet Elek
Újságíró

Tessék! Itt egy igazi nő: https://www.youtube.com/watch?v=MGmQa92sQUs

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Reszet Elek
Újságíró
Domokos Endre János
Újságíró

Mindig van lejjebb… A világ tényleg kezd megérni egy kiadós apokalipszisre. :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Most volt a híradóban hogy egy francia feminista nő mondta hogy egy kéretlen csók 1-5évig terjedő szabadság vesztést von maga után törvényileg!

Ezeknek teljesen elmentek otthonról! A vita azért volt mert felszólaltak többen, köztük  sok nő hogy kicsit túltolták a meetooo kampányt és hogy nem jó minden közeledést erőszaknak minősíteni!

Dan
Újságíró

Tulajdonképpen azért kell drukkolnunk, h most már minnél tovább, minnél elmebetegebb szintre, minnél intenzívebben tolják ezt! Mert így van esély arra, h az emberek egy tekintélyes része mégiscsak észreveszi, mi zajlik. Mi meg itt, “vadkeleten”, talán ezúttal kimaradunk a buliból (?).

Sokkal veszélyesebb, ha kis lépésekben teszik, ahogy eddig tették, mert ugye akkor a lassan megfőzött béka esete marad. Talán a metoo kapcsán annyira nyeregben érzik magukat, h azt hiszik, bármit megtehetnek, ez lehet a vesztük is. Bár továbbra is fenntartom a véleményem, h amíg a férfiak passzívak (a manginák viszont aktívak!), addig érdemleges, radikális változás nem fog bekövetkezni.

Hunn
Újságíró

Tulajdonképpen azért kell drukkolnunk, h most már minnél tovább, minnél elmebetegebb szintre, minnél intenzívebben tolják ezt! Mert így van esély arra, h az emberek egy tekintélyes része mégiscsak észreveszi, mi zajlik. Mi meg itt, “vadkeleten”, talán ezúttal kimaradunk a buliból (?).

Sokkal veszélyesebb, ha kis lépésekben teszik, ahogy eddig tették, mert ugye akkor a lassan megfőzött béka esete marad. Talán a metoo kapcsán annyira nyeregben érzik magukat, h azt hiszik, bármit megtehetnek, ez lehet a vesztük is. Bár továbbra is fenntartom a véleményem, h amíg a férfiak passzívak (a manginák viszont aktívak!), addig érdemleges, radikális változás nem fog bekövetkezni.

Félig egyetértek ezzel. Minél szélsőségesebb őrületet akarnak a feministák rákényszeríteni a közgondolkodásra a médián keresztül, minél természetellenesebb viselkedésmódokra akarják rákényszeríteni a jónépet, “minél rosszabb, annál jobb”. Annál többen, annál hamarabb felébrednek, és talán végre megszületik egy valóban hatásos és tömeges ellenreakció. Minél inkább túltolják a biciklit, annál könnyebb lesz megnyerni ellenük a kulturális háborút. Az anti-feministáknak ilyenkor csak az a dolga, hogy mellettük normálisnak tűnjenek (itt most erről egy mentális post-it saját magamnak:) )

És hogy miért csak félig? Mert fennáll a veszély, hogy ezt a szélsőséges őrületüket törvények formájában is rá tudják kényszeríteni a világra, és a múltból kiindulva igenis komoly esély van erre, rendelkeznek ilyen szintű befolyással a politikára. És ez onnantól kurva nagy gebasz, az onnantól már nem vicc. A törvény egy gőzhenger ami ellen az alfaság nem véd meg. Az legyalul bárkit aki az útjába kerül, és hiába tudja minden résztvevő az ügyben, hogy az egész baromság és igazságtalan, megállítani akkor már nem lehet a gépezetet. Akkor már késő.

Ezért tartom egyébként kiválónak a Férfihang lépését, hogy az Isztambuli szerződés ratifikálása ellen lépett fel, mielőtt az törvénnyé vált volna Magyarországon. Ez zseniális gondolat volt a szervezők részéről, áldom az eszüket érte. Ez egy nagyon jó vonal, egy nagyon fontos része a küzdelemnek, maximális fontosságú, mondhatni sarkalatos pontja, élet-halál része.

Taki
Olvasó

Igenis vannak igazi nők! A fikázás helyett szedjük össze a példaképeket!

Nem rangsor, mind egyformán fantaszitkusak!

1. Lauren Southern – érdemes végignézni a videóit, és még jó nő is, és okos is. De a legütősebb:
https://www.youtube.com/watch?v=PZHuFah0uds

2. https://www.youtube.com/watch?v=NkzHre8FMNw   – és elképesztően fantasztikus nő!!!!!! Csak ránézésre ahogy mozog a szája stb máris beleszerettem.

3. hogy legyen magyar is ráadásul kormányellenes!   http://nyugatifeny.blog.hu/2015/12/17/a_fidesz_nokepe_pont_olyan_mint_a_muszlimoke_akiktol_feltik_europat   – csak egy példa, Kiss Heléna többi dolga is toppos.

4-  nem jut eszembe túl sok sört ittam. De még vannak sokan.
Azt tehetjük hogy ezeket a nőket támogatjuk kiemeljük! És megvédjük a gendersjw-pc kurzustól!!!!!!

 

Regnix
Újságíró
Regnix

Kiss Heléna valóban ott van a topon, kár, hogy a “Nők a feminizmus ellen” facebook oldalát szétcincálták hazai nősténysovinisztáink.

Aztán ott van Oroszlán Szonja, aki elsők között állt ki a metoo kampány ellen, őt is szétszedték, bár nem tudom mennyiben változott azóta a hozzáállása a témához.

Azonban nemcsak a fiatal, jó megjelenésű nők között van olyan, akikre büszkék lehetünk: Tamási Erzsébet kriminálpszichológus, egyetemi oktató évek óta kiáll a színre, ha a nősténysovinizmus felüti a fejét, és elmondja a valódi, száraz tényeket a családon belüli erőszakról.

És szintén van az MTA-n egy nő (szégyellem, elfelejtettem a nevét), aki nemrég publikált a nyugati típusú feminizmusról az Akadémia szaklapjában, miután szakemberként elmélyedt a témában, és próbálja kongatni a vészharangot, magányos hangként.

Aztán ott van Tóth Vera, akire szintén bepöccentek, miután írt egy hosszas bejegyzést arról, hogy az ismeretségi körében – meg úgy általában –  a nők, hogyan nyomják el a férfiakat.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Ritkán dicsérlek meg. De ez most tökéletes diagnózis volt! Pacsi…:)

Taki
Olvasó

Mivel ebben a diskurzusban az AD hominem érvelés az irányadó, ezért ezt ki is használhatnánk. Ahogy Milo Yiannopoulos kihasználta hogy bármit elmondhat melegként mert egyszerűen a saját hülye dogmáik nem engedik meg a privilegizált csoportok kritikáját. Közben annyira ad hominem gondolkodnak hogy rájuk az észérvek nem is hatnak. Ha nem hát legyünk ad hominem érvelők. Karoljuk fel azokat a nőket akik mellénk állnak!

A valóban hímsoviniszta valláskárolsultakat viszont tegyük parkokópályára. Szerintem amúgy is gázok, de az ő véleményük is fontos, de ebben a diskurzusban csak rosszul jöhetünk ki belőlük. Fontos hogy ateistaként támogassam a normális vallásosokat és heteróként a normális melegeket stb stb stb.  És igazi liberálisként azt is megtenni hogy a legundoríóbb legszélsőségesebb vélemény hangját se nyomják el akármennyire is nem tetszik nekem.   (ACN – ateizmus cenzúra nélkül

– csoportban moderátorként nem kis feladat hogy a végletekig kiálljak amellett akinek a véleménye szerintem szar. De joga legyen hozzá hogy elmondja, és ne ignoráljuk hanem beszéljük meg!).
Nem véletlen hogy egy ilyen nevű csopotban a moderátorok nem csak ateisták hanem van zseniális vallásos is több. Amikor a látszólag ellentomdó eszmékben hívő emberek jó barátsgáto tudnak ápolni az erősebb mint bármilyen más kötelék! És egymást támogatva bármit kibírunk!

 

RedGreg
Újságíró

Kicsit off lesz, de már kikívánkozik belőlem.

Az egész red pill és főleg a pua szféra nem csak itthon, hanem nemzetközi szférában is fogott két, amúgy működő, de természetesen egyszerűsítő modellrendszert, eltorzította, és ezzeket abszolút kategóriaként kezdi kezelni, mintha a valóság lenne, és nem csak egy egyszerűsítő modell.

Az első, az alfa béta rendszer. Ez minden szociális fajnál megvan, sőt igazából csoportpszichológia fogalma. Csoportdinamikailag létező alfa béta gamma és omega kategória. Ebből itt is csak az alfa és béta kategóriát használjuk, ráadásul duplatorzításként rányomjuk az omegára h az a gamma. És hogy még rontsunk egy kicsit a témán, kb az oroszlán csoportdinamikáját használjuk, miközben ez ennél sokkal általánosabb. És hogy a nyilvánvaló ellentmondásokat megmagyarázza a főemlősöket hozza, de nem ám egy főemlős fajt, hanem az összeset keverve…

A második a 80-20% szabály. Ami egyébként tök jó, és igaz csak globális modell, és messziről kerüljük vele a lokális szintet.

Na akkor mi is a bajom: Fogjuk a 80-20 szabályt, és azt mondjuk a férfiak 20%-a alfa a többi béta, tehát nincs is semmi értelme. Ami tök jó keverés, és nagyon könnyű önfelmentést ad. Hááágyerekek én 20%-on kívül vagyok, hááá én nem találok magamnak soha nőőt, max dugni, de arra is ritkán. Ő sikeres, hááá ő alfa. Ja hogy 10 cm-el kisebb mint én, és pocakos. Há született alfa vagy mi.

Pedig az alfa béta stb kategória CSAK csoportra értelmezhető, és mivel az ember maximális csoportlétszáma, ami még ténylegesen csoportként funkcionál 300 fő körül mozog, ennél nagyobb szinten nincs értelme. De egyébként is szituáció és helyszín függő, hogy mi a kategóriád. Ezért is tudok falra mászni az olyan tanácsoktól, h hagyd a kockaságot, ahelyett, h azt mondanánk, mélyedj bele, járj találkozókra. (ahol lesznek lányok, és akár a csoporton belül alfa is lehetsz)

A 80-20-al meg az a baj, h statisztikai szabály. Kb úgy működik, h megkérdeztek x ezer nőt, h pontozzon, és másik x ezert, h mondja meg melyik nem átlag aluli. Ami TÉNYLEG lefedi az átlagos vélekedést. De te/én/random hölgy nem átlag, hanem egy ember. Akinek lehet egyébként, h a kékesszürke szem a zsánere, és ha kékesszürke a szemed már 7-esről indítasz. Aztán ha olyan közösségben találkoztok, ahol te magas státuszú vagy, jön a fura kérdés, h nooszthogy szedtem föl ezt a 10/10-es csajt.

Szóval szépen önfejlesz, keresd meg mi az amit szeretsz, és csináld azt. És máris elveszted a 20%-ba sose kerülök hülyeséget, miközben nem érted, h hádemiértnem. És ugyanakkor rád rakja a felelősséget. És ugye állítólag azért vagy férfi, mert felelősséget vállalsz a döntéseidért, és a tetteidért.

common man
Olvasó
common man

Ezt én is le akartam írni egyetértek.Tényleg nagyon sok kommentben ott van ez az alfa+ eleve elrendeltség + sohasemminnemlehetváltoztatni +átlagot visszavonatkoztatom az egyénre .

Hunn
Újságíró

Kedves RedGreg, én a legnagyobb problémát, az értelmezési kavarodást abban látom, hogy az “alfát” és a “bétát” a manoszférában mintha egyfajta emberi tulajdonságként, egyfajta személyiségjegyként határoznák meg.

Holott ezek igazából viselkedési formák. Mégpedig tanulható emberi viselkedési formák. És az alfa viselkedés a Red Pill esetében kizárólag a nők irányába értelmezendő! És nem (nagyon nem!) összekeverendő a férfiak közötti rangsorban elfoglalt helyünkkel!

RedGreg
Újságíró

A nők irányába NINCS semmi ÉRTELME az alfaságnak, mert az alfaság mint olyan csak a csoporton belül értelmezhető. Egy nővel szemben lehetsz domináns, lehetsz kodomináns, vagy lehetsz recesszív. De alfa nem, mivel ő nem csoporttag. A nő nem azt fogja nézni, h há ez alfa velem, hanem, h domináns, erős vagy-e. A nő azt fogja nézni, h itt egy társaság, és ebben a társaságban az a férfi milyen státuszt tölt be. Avagy lehetsz te vele akármilyen nagymenő, az evolúciós szenzora akkor is kidob a listáról ha a csoporton belül alul vagy a rangsorban, ha Rockyba oltott Terminátor vagy, és előbb megy el a kövér kopaszodóval, akit mindenki keresztapának szólít. Mert rögtön megérzi hol az igazi hatalom.

Reszet Elek
Újságíró

Te azt mondod, hogy az alfaság relatív nem pedig abszolút fogalom. Ez viszont azt jelentené hogy kultúránként érdemben eltérő módon fogalmaznák meg az ismérveit. Ezzel ellentétben viszont kifejezetten egybecsengő a meghatározása.

RedGreg
Újságíró

Nem, én azt mondom, és sajnálom, hogy nem volt egyértelmű, h az alfaság maga a relatív dolog, és nem az alfaság definíciója. Más számít alfának egy költőkörben, mint egy kik-boxos találkozón. És mivel mára kinőttük azt a világot, ahol a maximális csoportméret alatti közösségben élünk egész életünkben, ezért mink is több közösséghez tartozunk, ahol más és más a státuszunk. Lehet, h az ökörkörben mi vagyunk az alfa, de a boxolók között meg csak alacsony státuszú gammák vagyunk. És ezért nem lehet azt mondani, h há én béta vagyok. Mert hol is vagy te béta?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek veled, kivéve az utolsó szössznetet:

És ezért nem lehet azt mondani, h há én béta vagyok. Mert hol is vagy te béta?

De, lehet, arra, amelyik minden csoportban szopóágon van….

RedGreg
Újságíró

az már inkább delta :) Bár olyan tudtommal nincs. De persze, van ilyen ember, csak ott az emberben van a gond, és nem ad felmentést semmire. Szerintem legalábbis.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

“”Az alfa viselkedésű férfi simán nyerő lehet a nőnél. Még akkor is, ha egyébként a csoportban nem ő az alfa.””

Mi olyan atomfizika azon, h az alfa értelmezhetetlen a csoporton kívül?

“”Elég, ha a nővel szemben viselkedik alfaként, meg úgy általában férfiként, és onnantól a nő úgy tekint rá, mintha alfa lenne.””

Hát na ez az ami az egész pua legnagyobb hazugsága. Mivel max domináns viselkedésről beszélünk. De egyébként is a pua nem szól másról mint menj azt gyúrj, meg vegyél autót, azt utána menj oda 100 nőhöz, és megfelően begyakorolt tartással mond, h cső dugunk? 100-ból 90-en ugyan felpofoz, és elküld a picsába, de lesz egy aki leszop a wc-ben, és höhö mekkora király vagy. Hát most szólok, nem, csak egy lúzer aki arra veri h leszopta egy csaj a wc-ben.

“”Hiába nem vagy a leggazdagabb, hiába nem vagy a legjobb kinézetű szuperember, hiába nem vagy felsővezető, mégis ha úgy viselkedsz, mintha az lennél, az a nőket meggyőzi.””

Igen, egy buliban, ahol nem a csoport tagja vagy, hanem csak egy műmájer.

“”A férfinak a nő érzelmeit kell meggyőznie, nem a tudatát.””

Pont ezért nem fogsz ezzel semmilyen nőt hosszú távon megtartani. Sőt, ha társasággal mész, ahol nem te vagy az alfa/omega akkor rövid távon se. Mivel 300 ezer+ év evolúciós szenzorát nem tudod átverni azzal, h magabiztosan mondod, h cső dugunk?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

“”Jut eszembe. Ha már több százezer éves evolúciós ösztönről beszélünk, ugyan meséld már el nekem, hogy mikor és hol éltek az emberek évszázezredeken keresztül hosszú és tartós párkapcsolatban? Nem tán az evolúciós szenzor is éppen arra alakult ki, hogy ‘cső dugjunk’? Ja de. :)””

Nagyjából azóta, amióta főnök rájött, h ha minden nőt lenyúl rövid időn belül kőbalta mérgezést kap, mivel 3vs1-ben már nem ő a májer. Jó tudom, ez megint atomfizika :P Akarom mondani magasszíntű evolúcióbiológia :)

“”Szerintem erős és legfőképpen fals tévképzeteid vannak az önfejlesztésről.””

Őőő ja, nekem vannak fals képzeteim… Miközben itt az egyetlen épkézláb tanács a végzethívőkben h menjaztgyúrjvaze

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

“”Sőt, szinte egyik állatfajnál sem jellemző az ilyen.””

khm khm khm khm khm khm és khm…

Azt akartad írni, h az általad észrevett állatfajoknál nem jellemző az ilyen, mert hát őő izé, ahol meg ez jellemző, azt inkább nem is veszed észre, há az minek…

“”csimpánzok (legközelebbi rokonaink)””

És igen, amit írtam az elején. :) Van vagy 100 főemlős faj, és még emberszabásúból is bőven 10 plusz. Így könnyen ki tudod választani, azt ami épp téged támaszt alá :)  De sajnos ennél azért némileg bonyolultabb a helyzet, mint szeretnéd…

“”Náluk meg nem 300ezer éve jöttek rá erre, hanem kb. 10-15ezer éve.””

Hát egyes elméletek szerint többek között ez volt az ESS (evolúciósan stabil stratégia) ami fölénybe hozta a Sapienst a Neandervölgyivel szemben. De nyilván zombigyilkos jobban tudja…

“”Soha ne szoktam gyúrni és soha nem adtam még ilyen tanácsot senkinek. De azért meg kell valljuk, szemrevaló kis hisztériát sikerült összehoznod! :)””

Csak nagy levegőt vettem, és felkészültem a következő agymenéseidre…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

A nők irányába NINCS semmi ÉRTELME az alfaságnak, mert az alfaság mint olyan csak a csoporton belül értelmezhető. Egy nővel szemben lehetsz domináns, lehetsz kodomináns, vagy lehetsz recesszív. De alfa nem, mivel ő nem csoporttag. A nő nem azt fogja nézni, h há ez alfa velem, hanem, h domináns, erős vagy-e. A nő azt fogja nézni, h itt egy társaság, és ebben a társaságban az a férfi milyen státuszt tölt be. Avagy lehetsz te vele akármilyen nagymenő, az evolúciós szenzora akkor is kidob a listáról ha a csoporton belül alul vagy a rangsorban, ha Rockyba oltott Terminátor vagy, és előbb megy el a kövér kopaszodóval, akit mindenki keresztapának szólít. Mert rögtön megérzi hol az igazi hatalom.

Az “alfaságnak” kizárólag CSAK A NŐK IRÁNYÁBA van értelme. Mi több, csak olyan nő irányába, AKI AZ ESETED. Akitől akarsz valamit: szexet, párkapcsolatot, akármit.

Sem a párválasztás, sem a szexualitás nem közösségi tevékenység. Hanem egy-az-egyben, szemtől-szembeni viselkedés a nővel, akit meg akarsz szerezni magadnak.

Ha hagyod, hogy bármiféle társaságban betöltött helyed befolyásolja a Game-edet, az tapasztalataim szerint már régen rossz. Mert akkor a társaság frame-jében kell operálnod. És az – hacsak nem te vagy konkrétan a társaság alfája, akit ténylegesen az egész társaság elfogadott alfának – a legtöbb esetben kontraproduktív.

Ezért is mondom, hogy a férfiak közötti rangsorral ezt a fajta “alfaságot” nem szabad összekeverni. Mert – ismétlem, kivétel ha te vagy ténylegesen a társaság általánosan elfogadott alfája – akkor nem a saját frame-edben operálsz, hanem más férfi frame-jében – mondjuk az alfájéban – illetve a többi férfi frame-jében. Ami a becsajozás céljából kontraproduktív. Méghozzá nagyon az.

Ez szerintem nagyon fontos!

RedGreg
Újságíró

Most megint jön egy olyan vita, mint anno a K r stratégiánál, ahol egy 1970-es években megcáfolt, az emberre amúgy is értelmezhetetlen elméletet próbáltak itt páran emberiségen belüli szaporodási stratégiaként felírni?

Hunn
Újságíró

Nem, RedGreg, szerintem a párhuzam a másik vitával azért sántít, mert az “alfaság” mint fogalom alatt mindketten mást és mást értünk. Ezért azt, amit mondjuk én értek az “alfaság” alatt (szerintem: alfaság = domináns viselkedés a szexuálisan meghódítani kívánt nővel) nem lehet egy-az-egyben megfeleltetni annak, amit te értesz alatta (vagyis: alfaság = adott embercsoporton belüli domináns helyzetben dominánsan viselkedni – már ha jól értettem azt, ahogy te az “alfaságot” meghatározod). Ezért tűnik parttalannak a vita.

Lehet amúgy, hogy bennem van a hiba, de én nem érzem úgy, hogy bármiféle csoportnak a tagja lennék, aminek a csoport-dinamikája bármiféle befolyást szabadna gyakoroljon a nőknél elért sikereimre vagy sikertelenségemre. Az emberek idegenek, akikkel ideig-őráig egymás mellett egy irányba vezet az utunk, de alapvetően mind egyedül vagyunk és igazán nem tudjuk kiismerni egymást. Többek között ezért van igénye az embernek arra, hogy párt találjon maga mellé az idegenek tengerében.

RedGreg
Újságíró

Szomorú, ha idegenek tengerében élsz., barátok nélkül nem megy.

Hunn
Újságíró

Szomorú, ha idegenek tengerében élsz., barátok nélkül nem megy.

Most mégis, mit mondhatnék erre? Tény, hogy nem vagyok egy boldog ember. Ez van.

Dan
Újságíró

Kedves Hunn,

hányszor mondjam már el bazmeg: kérlek keress fel egy megbízható pszichológust, csöngesd ki neki a 10-15e Ft-ot, mert ma ennyibe kerül egy alkalom és működjél együtt vele, h rendbehozzad a saját életedet. (Ha kell küldök megbízható elérhetőséget, bár nem tudom, hogyan, mert személyes, privát üzenet lehetősége még mindig nincs az oldalon, ami egy vicc.) Azt ugyanis csak te tudod rendehozni, senki más! Mások, szakemberek csak segíthetnek, útjelző táblákat mutathatnak, amit vagy követsz, vagy nem. Ennél jobb befektetés nincs. Vagy számodra perspektíva ilyen boldogtalanul leélni a hátralévő életedet?? Egy értelmes, a felszín alatt jólelkű ember vagy, de jelen állapotodban minden egyes napodat elbaszod emiatt. :(

Jó, tudom, amíg magad nem érzed ezt olyan problémának, h szakemberhez fordulj, addig hiába, szóval csak azt fogadjad el addig legalább tőlem, h 1., Ez amiben vagy nem természetes és nem egészséges állapot. 2., Van megoldás az ebből való kilábalásra! Tapasztalatból beszélek.

hunbagira
Újságíró

Dan!

A pszichológusok nagyrészt nők vagy zsidók! Szerinted mennyire lesznek megértőek Hunnal? Ebben most semmi ironia nem volt.

Dan
Újságíró

hunbagira,

“A pszichológusok nagyrészt nők vagy zsidók!”

Azt, h ezen mondatod a minősített esete annak, amikor valaki a saját hiedelmeit, téveszméit akarja mindenképpen a valóságra ráerőszakolni. Illetve remekül erősíted Hunn jelenlegi kifogás/áldozat-világszemléletét.

 

Hunn
Újságíró

Basszus, ennyire kilóg a lóláb, hogy én valójában egy értelmes, sőt, jólelkű ember vagyok? Ezt ha kérhetném, inkább ne hangoztassuk, mert a végén a nők még azt hihetik, hogy igazából nem is akarom elnyomni őket. Hát hová vezetne ez?

Vagy azt hihetnék, hogy csak félszívvel csinálnám. Mondjuk ahelyett, hogy kutyakorbáccsal verném véresre a seggüket hogyha hazaérek és nincs ott a meleg étel és a bontott sör az asztalon (mindezt természetesen csakis pörköltszaftos, kinyúlt atlétában), valójában csak a “férfi vezet, a nő követ” elvét alkalmazva, egy mindkettőnk számára boldog és kielégítő párkapcsolatban gondolkodnék  (ami persze a feministák számára az elnyomás netovábbja)? Hát mekkora csalódás lenne már ez nekik, basszus. Fél éven belül megcsalnának egy crack-dealer niggerrel. Ilyen feltételek mellett talán még maga SerialSlut is kiszeretne belőlem… Na nem, szó sem lehet róla. Kutyakorbács és punktum.

Amúgy úgy tapasztalom, hogy a meditáció, az akupunktúra és a jóga teljesen helyre rántja a fejemet. Főleg a másnaposság és az elvonási depresszió tesz be nekem, de az egy hét alatt elmúlik. Nem biztos, hogy elengedhetetlenül pszichológusra lenne szükségem, egy jó kúrás sokkal inkább hosszú időre helyre tenné a lelkemet. Főleg ha ismétlődne. Marad hát az önfejlesztés és a Game mint kiút felé vezető módszer a lélek sötét erdejéből.

Koriander
Olvasó
Koriander

nincs veled semmi baj, a szomorúság az egy csapda.

“ meg kellett tanulnia
létezni, egyszerûen csak lenni cél és ok nélkül.”
“bár a felszínen hullámzik a víz, az
óceán mélye nyugalomban marad. A gondolatok jönnek-mennek, felkavarnak
minket, de lényünk mélye mozdulatlan.”

Reactor
Újságíró

Az “igazi nő” elég tág fogalom. Az olyan nő, aki igazán, érdek nélkül tud szeretni – na ilyenből van baromi kevés, persze ők kelnek el leghamarabb, és úgy 500 évre előre be is telt a várólistájuk. Az átlagférfi számára nincs túl sok lehetőség – megszokja az egyedüllétet, sorbaáll annál a nagyon kevés normális nőnél, és majd jó esetben 2500 körül össze is jöhetnek, vagy muszájból felszínes pénzvadász jellemtelen nőkkel randizik. Ezekből természetesen dömping van, részben a korszellem és az ostoba konzumidiotizmus miatt, részben meg mert az épeszű férfiaknak nem kellenek.

common man
Olvasó
common man

“sorbaáll annál a nagyon kevés normális nőnél, és majd jó esetben 2500 körül össze is jöhetnek”   Volt idő amikor Magyarországon a banánért sorba kellett állni és a végén állóknak már nem is jutott. Ha nyitott szemmel járkált az ember és jókor volt jó helyen akár első is lehetett a sorban.

Reactor
Újságíró

Persze, lehet szerencséje is az embernek…ez 1000 férfiból úgy 1-ről mondható el. Banánt szerezni akkoriban még mindig könnyebb volt, mint most igazi nőt.

Delin
Olvasó
Delin

Erdekes, hogy sem a cikkben, sem a kommentekben nem definialjatok milyen az igazi no. A nok mindig felsorolnak xy tulajdonsagot, ha megkerdezik toluk milyen az igazi ferfi – hosszu az elvaraslista :), itt viszont az igazi not max a ferfiakhoz valo viszonya alapjan irjatok le – pl mint fentebb Reactor (“erdek nelkul tud szeretni”) vagy h ne hizzon el/valtozzon meg hazassag utan, stb.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Így közel 47 évesen én már kezdem sejteni.(jó,már kb 10 éve sejtem). Alapvetően kettő,azaz kettő db alaptulajdonsággal kell rendelkezni szinte minden nőnek,ami fontos az összes férfi számára. (majd megcáfolnak ,vagy megerősítenek természetesen itt az illetékesek.). Légy kedves és szeresd a szexet. A többi már egyénenként változó  és különböző lehet:

-van akinek fontos,hogy konyhatündér is legyél,van akinek,ha jó a szex ,tök mindegy.

-van aki szereti,ha teljesen szubmisszív egy nő,van aki szereti ,ha önállóbb,önálló véleménnyel rendelkezik,nem teljesen életképtelen

-van akinek fontos,hogy legyen azért valami eszed/műveltséged,van akinek ez teljesen lényegtelen,ha jó vagy az ágyban és mondjuk háztartás üzemeletetésben.

– a nő külsője,hát ízlések és pofonok,szerintem a legtöbb férfinak mindegy,hogy alacsony,vagy magas vagy (nyilván egy alacsonyabb férfi,az alacsonyabb nőket preferálja),nagyon vékony vagy, esetleg a még pont jó határokon belül de teltebb (nem kövér) ,szőke,vagy barna.nyilván a férfiak számára a nőiesebb külső nagy előny és fontos,de sok esetben egy hosszabb párkapcsolatnál azért figyelembe veszi a férfi ,hogy a bombázó külső egy kevésbé preferált belsővel nem biztos,hogy jó választás.

Én így gondolom. Szerintem ezzel többé-kevésbé a legtöbb férfi egyetért majd  (vagy nem :))

Még annyival kiegészíteném,hogy természetesen minden férfi számára fontos a hűség,mert egyetlen normális ,vagy /és átlag férfi sem viseli el,hogy megcsalják (és ez így is van jól-mondjuk én nőként ugyanezt várom el egy férfitól)

herceg
Olvasó
herceg

Kettő alaptulajdonság nagyjából stimmel. Ez az a két dolog – nőies kedvesség/törődés* és a szex – az, amit a férfi barátainktól nem kaphatunk meg (nem is akarunk nyilván), tehát ez az, amit egy nőben keresünk. Minden más már szerintem az a kategória, amit a nők az “olyan férfit szeretnék, aki…” kezdetű mondatokkal írnak le  – jó, plusz pontot ér, stb, de ha ez a két alap dolog nincs meg, akkor a végeredmény továbbra is nulla.

“(nyilván egy alacsonyabb férfi,az alacsonyabb nőket preferálja)”

Azt nem tudom, hogy ez igaz-e, de azt elég gyakran látja/hallja/olvassa az ember, hogy a nők a náluk magasabb férfit preferálják alapállásban, így ha tetszik neki, ha nem, több esélye lesz a nála alacsonyabbaknál

(olyan ez, mint a “férfiak félnek az okos nőktől” szöveg, ha ki is szűrjük ebből a “magát okosnak gondoló nő inkább okoskodó/tudálékos” részét, marad az, hogy a nő számára viszont jellemzően elvárás, hogy a férfi okosabb legyen, így szintén kisebb eséllyel jár sikerrel; standupos összefoglaló erről: https://www.youtube.com/watch?v=5oyrG3PcgLk )

*a főzés ennek része, egy formája, hiszen elég jó megnyilvánulása a nő szeretetének, gondoskodásának, ha finomat főz neked – és itt fontos, hogy bár sokan nem ismerik azt a bölcsességet, hogy nem a szavakat, hanem a tetteket kell figyelni, lényegében érezzük, hogy egy ilyen cselekedet mint pl. a finom meleg étel elkészítése őszintébb jele a szeretetnek, mint a “drágám, szeretlek” szókapcsolat

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“van aki szereti,ha teljesen szubmisszív egy nő,van aki szereti ,ha önállóbb,önálló véleménnyel rendelkezik,nem teljesen életképtelen”
nagyon nem érted te a szubmisszivitást…
az önálló vélemeny nőknél simán kimerül a sértett ego önérzetességében..
az alárendelődés nagyon nem azt jelenti, hogy nincs önálló vélemenyed, meg kis életképtelen vagy, hanem az egoról való lemondás elsősorban a közösen épített jóért.
amit egyébként a férfiak többsége rögtön/hivatalból megtesz, amint beleszerelmesedik a nőbe.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” az alárendelődés nagyon nem azt jelenti, hogy nincs önálló vélemenyed, meg kis életképtelen vagy, hanem az egoról való lemondás első sorban a közösen épített jóert.”

Igen, jó esetben ez így van…csak sajnos nem minden férfi gondolja ezt emígyen,ez egy igen ideális párkapcsolatban jellemző csak. A férfiak többsége a kapcsolat elején tesz meg sok mindent, utána felejt….  (és még a legjobbakat is emlékeztetni kell időről időre). Egy párkapcsolatban mindkét fel kötelessége és felelőssége ,hogy a közös jó, a család érdekében az egóját háttérbe szorítsa . Nyilván a szubmisszivitásnak is vannak fokozatai. Azért itt is nem egy férfi hang a női teljes alárendelődés híve ( férfi dönt-akár jó,akár rossz a döntés,nő száj becsuk,beleszólás nuku,mindenben a férfi szava szent). Ez számomra nem pálya,ugye én a teljes egyenlőség híveként nem is mondhatok mást.

Koriander
Olvasó
Koriander

férfi dönt-akár jó,akár rossz a döntés,nő száj becsuk,beleszólás nuku,mindenben a férfi szava szent»
de ez a te fejedben élő kép.
max. Kalman szokta itt eltúlozni ebbe az irányba a dolgokat.

a férfiak a kapcsolat elején tényleg elég látványosan kiterülnek, csak a nőnek pont ez lenne a feladat, hogy felismerje, hogy ezzel nem kéne visszaélni, mert onnantól, hogy a nő megszerezte a faszi felett az irányítást, egymást taszítják a vesztükbe.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Lehet,hogy kicsit túloztam ezen férfiak számát illetően …

“a férfiak a kapcsolat elején tényleg elég látványosan kiterülnek, csak a nőnek pont ez lenne a feladat, hogy felismerje, hogy ezzel nem kéne visszaélni, mert onnantól, hogy a nő megszerezte a faszi felett az irányítást, egymást taszítják a vesztükbe.”

Ezzel pedig maximálisan egyetértek.

SS azóta nem írt…

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“SS azóta nem írt”
mióta Högyi újra bejelentkezett?
hát igen, még a régi szép messze időkben, högyi volt itt a donna corleone, aztán alter ego fondorlatos csellel, mert amúgy ilyen umwandler (több nickje is van) kifúrta högyit. SS meg högyi pincsije, hogy Egont bosszantsa.
de azóta Egon megbékélt SS itt létével.
most máshonnan kér számon egy: a boszorkányvadász jelzett neki(k).

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

No, azért ennyire “összeesküvés elmélet” mániás nem vagyok …:)

Inkább azóta nem írt,hogy megemlítettem,hogy honnan ismeri ennyire högyit,hogyan üdvözli szinte ismerősként a régmúltból…de lehet ,hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok a dolognak.

Reszet Elek
Újságíró

Minden kapcsolatot valakinek irányítania kell, valakire szükségszerűen ráhárul a végső szó kimondásának a felelőssége. A szubmisszivitás ennek az irányításnak, döntésnek az átadását jelenti. Ennek semmi köze a kapcsolaton belüli egyenlőséghez.

A legnagyobb hazugság amely manapság elterjedt éppen az, hogy a kapcsolati dominancia több és jobb a kapcsolaton belüli szubmisszivitásnál. Nők generációját kergetik bele abba a tévképzetbe, hogy a kapcsolat irányításának átadása kevesebbé teszi őket. Alapvető, ösztönös késztetéseikket eme tévképzetekkel kikezdve nem is csoda hogy nem találják meg a saját boldogságukat, nem meglepő a számtalan válás.

A nők evolúciósan önző lények. A természet az utódlás minél biztosabb létrejöttéhez ilyenné tette őket. Természetüknél fogva minden erőforrás feletti kontrollt megszerezni akarók méghozzá minél kisebb befektetéssel. A szubmisszivitás azért nőies (azaz a férfiak számára vonzó) mert a kapcsolati főkuszt a női “én”-ről áthelyezi a “mi”-re. Végső soron női részről annak kinyilvánítása, hogy az utódok érdekében nem a végsőkig szipolyozza ki partnerét.

Nagyon árulkodó, hogy manapság ha nőket kérdezel a kapcsolataikról, azok széteséséről mindig csak arról beszélnek hogy nekik mit adott (vagy mit nem adott), hogy hogyan érezték magukat benne, hogy keresték magukat (?) a kapcsolatban stb. Még soha egy nőtől sem hallottam ilyet: “Elhagytam mert éreztem, hogy nem teszem boldoggá.”

Egy férfi attól lesz erős, ha korlátokat szab, ha nem hagyja magát túlontúl kihasználni, ha a nőnek folyamatosan meg kell küzdenie azért hogy megtarthassa. Korlátokat szabni és azokat betartatni pedig csak egy kapcsolatot irányító személy tud. A gyönge fériinek pedig logikusan pont az ellenkezőek az ismérvei és a dolgok szükségszerűsége folytán végzi totál kiszipolyozva az út széléln. Az ilyen férfi okkal kelti fel a nők utálatát (semmi sem undorítja jobban a nőket mint a férfiúi gyengeség). Egyrészt mert hagyta magát csont és bőrig kifosztani, másrészt mert már semmire sem lehet használni (nincs mit elvenni tőle).

Delin
Olvasó
Delin

Elek, ezzel hsz-del kb egyet ertek. Annyi, hogy maga az iranyitas szerintem adott “feladatra” vonatkozik, nem az egesz kapcsolatra. Az nem csorbitja a ferfi tekintelyet, ha vannak olyan dolgok, amik pl abszolut nem erdeklik, igy teljes autoritast ad a nonek, de az sem csorbitja, ha fobb strategiai kerdeseket megbeszelnek es kozosen dontenek. Ha eltero a velemeny kapcsolat/csalad szempontjabol fontosabb kerdesekben szerintem ugyis muszaj meggyozni a masik felet, kulonben a dontest nem erzi magaenak es nem lesz jo a kivitelezes, mert tudatosan/tudattalanul a masik ellene fog dolgozni.

Reszet Elek
Újságíró

Ez a döntés delegálása másik személyre, kvázi az én nevemben dönt. Tehát az irányítás a kapcsolaté, de a döntés nem.

“Ha eltero a velemeny kapcsolat/csalad szempontjabol fontosabb kerdesekben szerintem ugyis muszaj meggyozni a masik felet, kulonben a dontest nem erzi magaenak es nem lesz jo a kivitelezes, mert tudatosan/tudattalanul a masik ellene fog dolgozni.” – Éppen erről is szól a szubmisszivitás. Arról hogy nem szükséges meggyőzni, mert elfogadja hogy a kapcsolatban a másik jobban képes dönteni és megvan a bizalom hogy tudja, ez a döntés a kapcsolat és az ő személyes érdekeit is szolgálja.

herceg
Olvasó
herceg

Valószínűleg azok a nők ágálnak legjobban ez ellen a “behódolás” ellen, akik nem voltak képesek maguknak megfelelő párt találni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a férfiak a kapcsolat elején tényleg elég látványosan kiterülnek, csak a nőnek pont ez lenne a feladat, hogy felismerje, hogy ezzel nem kéne visszaélni, mert onnantól, hogy a nő megszerezte a faszi felett az irányítást, egymást taszítják a vesztükbe.

Kéne az a idézetgyűjtő “Fal” :)

Koriander
Olvasó
Koriander

biztosan azért nincs, mert a te ötleted.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem hinném.

Inkább az, hogy más nem így látja – nem ennyire fontosnak – akinek van rá lehetősége megcsinálni…

Koriander
Olvasó
Koriander

tegnap ilyen gonoszkodó hangulatom volt, én se gondoltam komolyan, hogy miattad nem.

Hunn
Újságíró

Kedves VivienLeigh, annyira furcsa, amikor a nők a feminin szubmisszivitást automatikusan egyfajta nőelnyomó terrorként képzelik el. Semmi bizalom a férfi és szándékai irányába. Úgy látszik mostanra a feminista propaganda tényleg kitörölhetetlen nyomokat hagyott és jóvátehetetlen pusztítást okozott a női lelkekben. Szomorú!

Dan
Újságíró

Hunn,

egyetértek, Vivi itt valahogy eltévelyedett.

Ismét a társastáncot hoznám fel modellként: a férfi a domináns, a nő a szubmisszív. DE! A nő ezt önként teszi, mert 1., tudja, h valakinek kell vezetnie 2., a vezetés fárasztó és rengeteg munkával és felelősséggel jár.

És ugye a nők nem igazán szeretnek felelősséget vállalni…

Bónusz: ettől a vezetéstől a nő még nem lesz egy robot-rabszolga, aki mm-re azt csinálja, amit a férfi “parancsol” – a férfi irányt és lendületet ad. Az, h közben mit csinál a nő, az már rajta múlik. De ha nem figyel a férfira, ha nem hangolódik rá, ha magával, az egójával van elfogadva, akkor az a tánc egyik félnek sem lesz élvezetes…

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=UqC5ZqRAQuQ

A társastánc szerintem nem teljesen jó példa. A férfi vezet és a nő követi, azaz elfogadja azt, de itt a pár egymást kiegészítve mozog. A férfi mozgása nem csak irányt mutat, de keretet is annak hogy a partnere e keretek között eljárja az örök nőiesség táncát.

Itt egy másik példa kedvencemmel Sara Lopezzel, itt is ugyanaz látható:https://www.youtube.com/watch?v=uQBoif9QG-0

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Hunn, Dan

Pont most írtam erről egy kedves barátomnak,kis módosítással bemásolom a neki írtakat a témában,talán ebből látni fogjátok,hogy egyrészt miből táplálkoznak a kétségeim és azt is,hogy valahol nagyon mélyen (gyermekkoromból eredeztetve azt) elfogadom én ezt a feminin szubmisszivitást (csak nagyon kevés ember van ,akit én erre a vezető szerepre alkalmasnak tartok).

Kezdjük azzal,hogy számomra soha nem volt probléma dönteni,vagy felelősséget vállalni,így élek 18 éves korom óta, azt nem mondom ,hogy nem fárasztó és időnként nem esett volna jól átadni a terhet,de a házasságom alatt,csak növekedtek ezek a terhek,mind döntések,mind felelősségek körében.Tehát alapból “edzésben vagyok”,nekem messze nem akkora nehézség megoldani akár bonyolult dolgokat (tegnap 4 és fél óra munkámba került -úgy hogy nem is munkaköri kötelességem-de egyedül én tudtam megoldani a problémát, mindenki amúgy kudarcot vallott). Ez lehet nagyképűségnek tűnik,de elismernek,a férfi főnököm is elismer,sőt nem egyszer rám bíz olyan dolgokat,amiben tudja hogy jobban otthon vagyok,tudja,hogy alkalmasabb vagyok rá, hogy bulldog módra végigviszem ,kitartással,akarattal stb. Ebben azt hiszem elég férfias vagyok,de ez nem felvett ,akart,megjátszott dolog,én ilyen vagyok.De ezzel igazából senkinek semmi baja nincs sem a munkahelyen,sem otthon (ahol erősen kordában tartom magam,kifejezetten ügyelek,hogy ne menjek át nagyon elnyomóba,vezetőbe,mert értelmes vagyok annyira,hogy tudjam,erre rámenne a kapcsolatunk). Szóval a levélidézet:

“Sokat gondolkodtam rajta,hogy ezt hogyan lehetne elfogadni (illetve én hogyan tudnám elfogadni). Alapvetően azt kell mondjam,hogy valahol nagyon mélyen igazad van. Jó lenne,ha ez így működhetne. Sajnos van egy nagy probléma a megvalósítással,irtó kevés,erre alkalmas férfi van! (bocsánat,de tényleg ez a véleményem). Az ilyen méretű bizalom olyan szintű mind emberi,mind észbeli magaslatokat kíván ,ami nagyon kevés emberben van meg. Én ismertem egyet (édesapám),ő sem volt tévedhetetlen,de értelmes,alapos,szorgalmas ember volt,akiben 120%-ig biztos lehettem ,hogy minden önzőséget nélkülözve,kizárólagosan a családja érdekeit,a mi boldogságunkat,biztonságunkat szem előtt tartva dönt. Nagyon kevés ilyen férfi van manapság…:( (kb,mint a kifejezetten régi ,női elveke és szerepeket elfogadó és azt szerető,klasszikusan jó feleség alap,mondjuk szüzen férjhez menve)  A párom sem ilyen,mert ugyan megvan benne a maximálisan jót akarás,a családja érdekeinek szem előtt tartása,de hiányzik belőle a vezetés, irányítás vágya (de annyira nem,hogy elnyomásra, más általi vezetésre vágyjon),de mivel bennem van bőven,ezért kiegészítjük egymást.Korábban volt róla szó,hogy nagyon meg kell nézni,hogy egy nő kit választ,kiben bízik meg,kinek engedi át magát teljesen.

 Nem sok nevet tudnék említeni,aki alkalmas lenne ilyen szerepre,akiben így lehet bízni,ennyire el lehet fogadni,hogy szinte mindenben ő döntsön.

Tudod nehéz olyan emberben bízni,aki eljátssza a bizalmadat (pl megcsal),akinél tudod,hogy hát nem tudom máshogy megfogalmazni okosabb vagy,gyakorlatiasabb vagy, aki a családfő szerepben ingadozó,hogy mikor tud/akar úgy viselkedni és mikor hagy teljesen magadra a problémákkal,téged le sem szarva.(lásd exférjem). Nyilván én ezt tapasztaltam és bennem ez alakult ki. Szóval igazad van,de ez egy nagyon ideális esetben ,egy amolyan jó alfától elfogadható (és itt nem igazán a külső fogja az alfaságot meghatározni),hanem a vezető képesség,a maximális családszeretet,az a képesség ,hogy tényleg meggyőzze a feleségét,gyermekeit arról,hogy semmilyen körülmények között nem hagyja magukra őket,hogy ezer százalékosan bízhatnak benne (amit persze szintén nem szavakkal,hanem tettekkel igazol).Na ebből sajnos kevés van..”

Én így látom,és azt hiszem elég kemény dió vagyok ezen a téren,de az én tapasztalataim ezt mutatják. Tehát nem tartom lehetetlennek ezt a szubmisszivitást,csak nekem nem jött össze,hogy ilyen emberrel nőként (és nem gyerekként ) találkozzam. Mivel “megkeményített” inkább megedzett az élet ,nagyon már nincs is rá szükségem én tényleg boldogan éldegélek így,bár azt elismerem,hogy vannak olyan napok (szerencsére nem túl gyakran),amikor jó lenne,ha levenné időnként  valaki a vállamról a terhet…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Légy kedves és szeresd a szexet.

Igen, csakhogy elsikkad itt is a legfontosabb kritérium:) éspedig az , hogy mindezt VELEM, csak egyedül velem:), mert ha mással is, akkor-  már ha jól tudom:)-  az illető hölgy  belép a ribanc kategóriába, ami már nem az igazi:)

 A többi már egyénenként változó  és különböző lehet:

-van akinek fontos,hogy konyhatündér is legyél,van akinek,ha jó a szex ,tök mindegy.

-van aki szereti,ha teljesen szubmisszív egy nő,van aki szereti ,ha önállóbb,önálló véleménnyel rendelkezik,nem teljesen életképtelen

-van akinek fontos,hogy legyen azért valami eszed/műveltséged,van akinek ez teljesen lényegtelen,ha jó vagy az ágyban és mondjuk háztartás üzemeletetésben.

Ezek igazán akkor kerülnek elő, ha az első kettő valahol csorbát szenved (esetleg egyik/másik hiányzik, vagy kevés:) és így lehet kompenzálni a férfi egót:), amúgy meg ha a nő(amíg szeret:). addig magától is megadja ezeket, ha meg már repedeznek a ködvár falai, akkor hirtelen mindennek ára keletkezik:)…..

 

– a nő külsője,hát ízlések és pofonok,szerintem a legtöbb férfinak mindegy,hogy alacsony,vagy magas vagy (nyilván egy alacsonyabb férfi,az alacsonyabb nőket preferálja),nagyon vékony vagy, esetleg a még pont jó határokon belül de teltebb (nem kövér) ,szőke,vagy barna.nyilván a férfiak számára a nőiesebb külső nagy előny és fontos,de sok esetben egy hosszabb párkapcsolatnál azért figyelembe veszi a férfi ,hogy a bombázó külső egy kevésbé preferált belsővel nem biztos,hogy jó választás.

Klasszikust idézve: Elfogadhatóan nézzen ki, és fantasztikusan kezeljen….. ( és csak engem:)

Én így gondolom. Szerintem ezzel többé-kevésbé a legtöbb férfi egyetért majd  (vagy nem :))

A kiegészítésekkel:)

Még annyival kiegészíteném,hogy természetesen minden férfi számára fontos a hűség,

Ez nem fontos, hanem alapfeltétel…

Hunn
Újságíró

Én pontosítanék. Az igazi nő:

1. Legyen nőies, feminin, külsőleg és belsőleg

2. Szeresse a szexet velem

common man
Olvasó
common man

Volt egy kollégám ő azt mondta:amikor eldöntöttem ,hogy megnősülök ezeket a feltételeket szabtam a leendő feleség iránt: szőke legyen ,szép arcú ,és egyedüli gyerek mint én.Elég érdekes feltételek ,valóban ilyen  is volt a felesége de az igazi nő kifejezést egyszer sem hallottam tőle.Nőktől hallottam inkább olyan ritka beszélgetésekben amikor valami másik nőt dicsértek,példaképnek hozták föl de ez már nagyon rég volt.Én is hajlok arra amit itt mondott már valaki, ez az “igazi nő” az igazi férfi  nőimagazinos kifejezés görbe tükre.

Koriander
Olvasó
Koriander

„, ez az “igazi nő” az igazi férfi nőimagazinos kifejezés görbe tükre.“

az igazi férfi egyébként meg netto bolsevik találmány, a sztahanovizmusból jön.
«A sztahanovizmusnak azonban nem az volt a lényege, hogy egy ember (…) hány százalékra teljesíti a normát, hanem az, hogy egy egész gazdaságot [ideológiát] általa.»

Domokos Endre János
Újságíró

@Delin: talán azért nem, mert nem létezik “Igazi Nő” elnevezésű ISO-szabvány. Mindenkinek más az “igazi”.

wittukind
Olvasó
wittukind

Tényleg, olyan furcsa hogy a férfiak az “igazi” nőt a saját elvárásuk alapján irják le?? az oldal neve Férfihang nem Genderhang, úgy hogy szerintem igy normális- mi lenne ha mindegyik férfinak ugyanaz a fajta nő kellene?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Erdekes, hogy sem a cikkben, sem a kommentekben nem definialjatok milyen az igazi no.

Ezt (is:) hiányolom én is, már mióta?:)

A nok mindig felsorolnak xy tulajdonsagot, ha megkerdezik toluk milyen az igazi ferfi – hosszu az elvaraslista :),

De tudjuk, hogy ne azt nézd, mit mond a nő, hanem azt, hogy mit tesz….., mert a kettő általában ellentétes, a (a TRP és a tapasztalat szerint:)……

itt viszont az igazi not max a ferfiakhoz valo viszonya alapjan irjatok le – pl mint fentebb Reactor (“erdek nelkul tud szeretni”) vagy h ne hizzon el/valtozzon meg hazassag utan, stb.

Az a vicc, hogy a ténylegesen “Igazi Férfi” gyakorlatilag független a nő(k)től (azok által “szajkózott” elvárásai(k)tól meg pláne:), vagyis önmagát definiálja és nem mástól(bármilyen környezeti tényezőtől : tárgytól élőlénytől/kortól stb. -től függ:), míg az  “Igazi Nő” nem értelmezhető önmagában, hanem érdekes mődon, csak már egy adott kapcsolatban a férfihoz való viszonyulásában lehet ezt értelmezni.

“Igazi Férfi” mindig és mindenkor önmagában értelmezhető, függetlenül bármitől,, az “Igazi Nő” meg csak adott relációban (kapcsolatban:) értelmezhető, egyedileg nem, főleg nem általánosan – ezért (is) unikornis üldözés:) “Igazi Nőt” keresni, mert önmagában nem létezik……….

common man
Olvasó
common man

Pedig milyen sokan keresik az igazit…. mindkét oldalon.                                                                                                      ” Igazi Férfi” mindig és mindenkor önmagában értelmezhető, függetlenül bármitől”  igen ha férfiésszel gondolkodunk de női ésszel már kell egy kis kézzelfoghatóság egy kis de jó pasi enyém is lehetne kombinálva az elképzelt ábrándokkal ,szuperhősséggel.                                                                                                                                                                   Amúgy az igazi nő az idealizált nőkép és a valós tapasztalatok összegzéséből de nem megalkuvással megalkotott valaki  .pl: Marha jó haver és kitűnő lelki társ abban az időszakban amit nem szexszel töltünk.(csak velem)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” pl: Marha jó haver és kitűnő lelki társ abban az időszakban amit nem szexszel töltünk.(csak velem)”

Ez a meghatározás nagyon tetszik…(én valami ilyesmire is törekszem,hogy ez legyek)

Delin
Olvasó
Delin

Ez a kulcs gondolat, amire probaltam celozni: “az idealis ferfit”, mint fuggetlen egyent definialjatok itt es alt mashol is, mig a noket a kapcsolattol fuggoen. Ez nekem fura, miert ne lehetne onmagaban is definialni a not? Bar erdekes, mikor ferjem kerdeztem anno mi az a 3 tulajdonsag, amit keres egy noben, o is a huseget es a csaladcentrikussagot/torodest emlitette, amik szinten nem fuggetlen tulajdonsagok, csak ez akkor nem tunt fel.:)

 

 

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez a kulcs gondolat, amire probaltam celozni: “az idealis ferfit”, mint fuggetlen egyent definialjatok itt es alt mashol is, mig a noket a kapcsolattol fuggoen.

Mert ezek a (természetes) adottságok/tények. Alapvetően ösztönszinten dől el, mindkét nemél.

Ugye az a “baromság”/ferdítés megvan, hogy : “Minden sikeres Férfi mögött(alatt) áll (legalább ) egy nő….”:)

Azt sugallva, mintha  a Férfi siker(eiben) a nőnek (nagy) szerepe lenne, , mintha a Nő nélkül nem érte volna ezt el a Férfi…

Inkább az az igaz, hogy sikeres Férfi nem szűkölködik a nő(k)ben…….

Ez nekem fura, miert ne lehetne onmagaban is definialni a not?

Tudom hogy most szemét hímsoviniszta geci vagyok, de nem a gombhoz keresünk kabátot, általában:)

Ugye az megvan, hogy ha Ideális Férfiról, a nagybetűs Férfiról beszélünk, akkor a hímnemű emberek max. (kevesebb, mint:) 20%-ról beszélünk? Amikor Nőkről, akkor pedig legalább az 50%-ról, sőt, minél alacsonyabb a férfi SMV-je, annál nagyobb ez a százalékos érték.

A nők (nagyon) szűk mezsgye mentén választanak, a férfiak meg a lehetőségükhöz mérten kötnek kompromisszumokat, ha egyáltalán jutott nekik falat:)

Bar erdekes, mikor ferjem kerdeztem anno mi az a 3 tulajdonsag, amit keres egy noben, o is a huseget es a csaladcentrikussagot/torodest emlitette, amik szinten nem fuggetlen tulajdonsagok, csak ez akkor nem tunt fel.:)

Ugye tudod, hogy hazudott?:) Hülyén hangzott volna, hogy az arányos feszes kívánatos test, meg a szűk punci :) a többi finomságról nem beszélve:)

 

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy tetszene hogy:  Egy sikertelen férfi mögött nem áll senki?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a tetszésemen múlik, de (általában) igaz….

Delin
Olvasó
Delin

Belso tulajdonsagokrol beszeltunk, a kulso nem volt kerdes. :)

“Minden sikeres ferfi mogott all egy no”

Annyibol van benne igazsag, hogy a sikeres ferfiak mogott nyugodt hatorszagnak kell allnia, ami altalaban egy notol fugg (kiveve ha nagyon maganyos farkas, de az a ritkabb). Hogy ez a no a felesege/baratnoje/anyja stb az mar maskerdes, de az alkalmi szex nem adja meg a stabilitast.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Belso tulajdonsagokrol beszeltunk, a kulso nem volt kerdes. :)

Azt ugye tudod, hogy a valódi válasz mindkettőre ugyanaz:), csak (mi is)nyomjuk  a bullshitet, ha erre van igény:)……..

“Minden sikeres ferfi mogott all egy no”

Annyibol van benne igazsag, hogy a sikeres ferfiak mogott nyugodt hatorszagnak kell allnia, ami altalaban egy notol fugg (kiveve ha nagyon maganyos farkas, de az a ritkabb).

Ez közkeletű hoax:), ami elsikkad, hogy ha tényleg így van(max 10%-ban), akkor a siker után 90%-ban olyan hamar cserélik a “hátországot” hogy csak gyözzön pislogni az ember…..:)),

Hogy ez a no a felesege/baratnoje/anyja stb az mar maskerdes, de az alkalmi szex nem adja meg a stabilitast.

Jól hangzik, de urban legend…..Az már inkább igaz, hogy a stabilitása “ellenére” lett sikeres…..

Delin
Olvasó
Delin

Utana jon a panaszaradat, hogy miert olyan draga a hatorszagcsere. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, van akinek nyűg, de van, aki örülne ha ilyen “gondjai” lennének………:)

és az a 90%:)

Hunn
Újságíró

Ez a kulcs gondolat, amire probaltam celozni: “az idealis ferfit”, mint fuggetlen egyent definialjatok itt es alt mashol is, mig a noket a kapcsolattol fuggoen. Ez nekem fura, miert ne lehetne onmagaban is definialni a not?

Azért nem lehet úgymond önmagában is definiálni az ideális nőt, mert az ideális nőt mi párkapcsolatra keressük. Ahhoz, hogy él valahol egy önálló, erős, független és emancipált nő, aki még akár ideális is lehetne (ha nem lenne önálló, erős, független és emancipált, mert ez alapból zárja ki, hogy ideális legyen), szóval ahhoz nekünk mi közünk? Hol érdekel az minket? Miért kellene egyáltalán érdekeljen minket? Hiszen semmi közünk hozzá…

-
Olvasó
-

Igazi nő nincs.

Grrr
Olvasó
Grrr

Mármint ameddig ki nem szőkíti a haját?

wittukind
Olvasó
wittukind

eltévedtél,grrbrr,ez nem divatoldal,és ha szőkitesz akkor szopni is kell,ám

Grrr
Olvasó
Grrr

Keresek inkább egy divatoldalt.   :/

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Azért látom az ilyen György Károly Töth-ok hozzák a szintjüket.

Balton
Olvasó
Balton

wmn-ről, hörcsögpörgettyű irodalmias színezéssel: https://wmn.hu/vim/48035-eletem-szerelmei-a-kisfius-lelku-ferfiak-

Önálló, független, dolgozó nőnek(ez nagyon fontos hogy hangsúlyozzuk, önállóak vagyunk és függetlenek, és dolgozunk), azaz mai divatos szóval élve szingli(mivel előbb definiálta magát, fel sem merül benne hogy ez pejoratív jelző is lehet) nőnek tartom magam(itt azért van némi disszonancia, talán érzi hogy mások hp-nak tartják?), aki még mindig keresi önmagát, az útját(itt van elásva a kutya, semmi önfeladás, csak az én/az enyém/a nekem,->ez a szál lesz végig és jut el a kifejlethez) , de legfőképp a párját(érdekes, legfőképpen, mégis utoljára helyezi). A röpke 28 évem alatt, mely szinte úgy suhant át rajtam(azt te csak mondod, valami ketyeg biológiailag?), hogy feleszmélni is alig tudtam(körhinta effektus), akadt dolgom jó pár(bevall 5-öt, de 18-28 között biztos volt ott jópár másik is, nem tudni de következtetni lehet, a sok „szerelembe-esésből”), egymástól igen különböző férfival(ki kell mindent próbálni ugye?). Azt kell, hogy mondjam, az élet, a sors vagy a jó isten, (ki hogy nevezi) kegyes volt hozzám, hisz – mint őszi fákról a színpompás falevelek –, úgy hullottak elém a lehetőségek(múlt időben beszél, ketyeg az a k…va óra érzi hogy baj lesz, valami változik). Csak le kellett hajolnom értük, és ha igazán tetszettek(csak csettintettél és jött a f…sz), betenni életem könyvébe, hogy gyönyörködjek bennük, és idővel megfejtsem színeiket. A merítéshez képest nem sok „levél” került be abba a bizonyos kötetbe(csak az említésre méltók, merítés azt jelenti hogy markolunk de sok kipereghet, one night one affair, but…). Ám a kiválasztottak mind egytől-egyig eltérőek voltak(másodszor is hangsúlyozza a sokféleséget, magyaráz a hörcsög csak úgy pörög a kerék).

Életem első szerelme egy magas, vékony, tengerkékszemű férfi volt, lebilincselő dumával, mely engem is gúzsba kötött jó darabig.  Aztán megjelent az izmos, mély sötétbarna tekintetű tüzes férfiállat, aki már csak egy pillantásával is azonnal levarázsolta rólam a bugyit.  És a délceg, mindig elegáns, címlapról elém pottyant „jólfésült álom” a vasútállomásról? A lepukkant, alig vánszorgó vonat helyett minimum egy arany lovashintó illett volna alá.  Majd jött egy igazi magyar, zömök tömör gyönyör. Ő volt az én mackóm. Átérni ugyan kihívás volt, de úgy csókolt, mint senki más. Később rám talált egy szépséges rosszfiú, ki titokzatosságával ejtett rabul. Mocijának vadító berregésétől pedig helyben elaléltam. (mint valami leányregény)

És a lényeg: ők a defektesek, de nekem jó mert én még magamat keresem, sok sikert. A macskabunda jó meleg és selymes! Olvassátok annyira tipkus…

Öt férfi, öt különböző külső, öt különböző gondolkodás, öt különböző életút, és egy lélek. Mert a lelkük egy tőről fakadt, ebben bizonyos vagyok. Férfiak, akik kisfiú lélekkel rendelkeznek. Kisfiúk, akik félnek felnőni, mert rengeteg sérelem érte őket gyermekkorukban.  Te, első szerelem, kinek szülei sikkasztás miatt börtönbe kerültek, és nevelőszülőknél nőttél fel. Kinek a pénz a minden, remélem, nem drogoztad még szét az agyad. És te, férfiállat? Szüleid válását még mindig füvezéssel és nők ámításával, megcsalásával dolgozod fel? Édesanyád még mindig bent beszélget veled a fürdőszobában, míg te zuhanyzól? S mondd, mi a helyzet, te, tökéletes férfi? A tisztaságmánia megvan még? Remélem, minden a helyén van. A lelki terrorizálással hogy állsz? Mondod-e még a nőknek, hogy ha belépnek az ajtón, és más is van odabent, hogy akkor is téged lássanak meg először, és neked köszönjenek? Vagy ha nem így tesznek, még mindig kiküldöd őket – mondván, hogy jöjjenek be újra, és tegyenek úgy, ahogy mondtad, mert neked ma szülinapod van? Maci, te hogy vagy? Eldöntötted már, mit akarsz, vagy még mindig havonta változik a szerelmed? És mondd, még mindig édesanyád fenyítését látod minden ártatlan női kérdésben? Apropó, majd elfelejtettem. Most is sokat hazudsz, hogy mentsd a bőröd? Hejj, te szépfiú! Használati utasítás kéne neked a nőkhöz, hogy ne használd többé őket. Halljam csak! Megtaláltad már az útközben elhagyott lelkedet? Remélem a menő-manó Vespád megvan még, hátha rápattanva gyorsabban meglesz az a lélek.  Férfiak, férfiak, mondjátok, tényleg ilyen a világ? Hogy mindenki sérült? Hogy mindannyian ólomsúlyú terheket cipelünk magunkkal egész életünk során? Mit kezdjek veletek? Van, amikor úgy érzem, ez egy feladat, amit kaptam, és az élet nem véletlenül sodort elém pont titeket. Azt is érzem, hogy én próbáltam segíteni, de nem tudtam. Nem akarok már Terézanya lenni. Értsétek meg, nem tudlak megmenteni titeket! Lehet, hogy önzés, de úgy érzem, hogy elég a saját démonaimmal megküzdenem. És bízom abban, hogy létezik valahol az a férfi, akit már nem kell megmentenem, mert megteszi ezt saját maga.

De ti, öten, a múltam részei, elgyöngült szívem kőkemény edzői, kérlek, ne féljetek! Ne féljetek felnőni! Krúdy Gyula írja: „Csak annak a férfiúnak a bőrében nem szeretnék lenni, akiért már senki sem imádkozik.” Imádkozom hát értetek, hogy sérült lelketek begyógyuljon, és félénk kisfiúból kiegyensúlyozott, erős férfivá váljatok, mert bennetek van, én tudom. (Kislány, és téged ki kezel mostanában, a 28 még nem 30, de már MAJDNEM!)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez amit irok most OFF lesz de talán nem annyira:

Romacigányisztán új “miniszterelnöke” egy hülye feminista vén kurva lesz aki ott junckeréknél tolja a feminita katyvaszkodást. Egyedüli “érdeme” hogy ugyanabból a megyéből van mint a főnöke(dragnea). Ez a helyzet leveri a Cseausescu érát is mert neki csak egy volt , ennek(dragnea)-nak már kettő

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Ezzel a linkkel elszabadítod a poklot!

common man
Olvasó
common man

Szerintem ugyan az a hülye írja mindig ezeket a “leveleket”.Nem szabad komolyan venni.A történet, a cím ,meg a végkövetkeztetés között van ugyan logikai kapcsolat de ennyi erővel a műkörmökről is írhattak volna.

wittukind
Olvasó
wittukind

Minek kellett egy ilyen picsának férfi? vibrátorra és macskára nem volt pénze? A pasi pedig szánalmas,ott kellett volna hagynia az első rikácsnál, persze előszőr jól megbaszva,