Borisz
14 megosztás

Egy gondolat – Az irányításról

Megfigyelted már, mi a közös azokban a pozíciókban, amiket jellemzően a nők szeretnek betölteni? Amikhez alig várják, hogy odaférjenek, már kiskoruktól kezdve? Óvónéni, tanító, tanár, előadó, orvos, pszichológus, tanácsadó, cégvezető – de akár a feleség, az anya, mint társadalmi szerep: ezek mind-mind olyan dolgok, amikben az egyik kulcsmotívum, hogy meg lehet mondani valaki másnak, hogy mit csináljon.

Ne gondold, hogy ez valami véletlen összefüggés.

A nő, aki abban nőtt fel, hogy gyengébb, érzékenyebb, sérülékenyebb (és igen, részben azért, mert neki szabad gyengének és sérülékenynek lennie / mutatkoznia), alig várja, hogy hatással legyen a világra olyan eszközökkel, amiket kedve szerint tud irányítani. Mint Ripley a rakodógépben. Ha ő ad egy kis pofont, a gép óriási fémkarja lekever egy hatalmasat az ellenségnek. Ha nincs gép, megteszi az ember is: “John, csinálj már valamit”, mondja a nő, és John csinál valamit. John erős, kemény fickó, és bátor, ami azt jelenti, hogy legyőzi a félelmét cserébe azért, hogy valaki más ne sérüljön meg. John butább, mint a rakodógép, viszont nagy pofont ad. Ha ismerős a minta, az azért lehet, mert már láttad odakint.

női1

A nő, akinek nem tud hatása lenni, borzalmasan szenved – gondoljunk csak a csúnya, visszataszító külsejű, más kiemelkedő értékekkel sem rendelkező nőkre. Ha a nő nem tud legalább valakire hatni, legalább egy-két közeli hozzátartozóra, vagy egy hálójába került szerencsétlenre, akit (ki tudja, hogyan) megfogott, akkor depressziós, öngyilkosságra hajlamos lényként fejlődik tovább, és végül nagy valószínűséggel feminista vagy elmeháborodott lesz, tekintélyes átfedéssel a két halmaz között. A nő minden nap úgy kell fel, hogy “I wanna make a difference”, és patakzó könnyekkel sírja álomba magát a nap végén, ha ez semmilyen szinten nem sikerült.

A női önkifejezés két komponensből áll: az egyik a “nézzetek rám”, a másik a “tegyetek értem valamit”, és mindkettő drogszerűen hat a női lélekre. A tanári pálya ideális számukra: mindenki őket nézi, mindenki rájuk figyel, és mindenki az ő mondataikat ismétli vissza. Ez egy kéjes, simogató érzés, ha ő “megtanít” valamit, és a másik visszamondja. Bónuszpont, ha úgy mondja vissza, hogy igyekszik minél pontosabban idézni, mert ez jelenti számára a megfelelést. Akkor kap ötöst, ha visszamondja. (Halkan jegyzem meg: “teach men” kezdetű feminista szlogenek, ugye ismerős? Nagyon nem véletlen, hogy pont ez a megfogalmazás jutott eszükbe.) A női egó imádja a saját hangját, a női lélek szereti a saját fényét: ha lehet, mindig a legjobb tükröt választja, akár szó szerint, akár virtuálisan értve. Mert igen, az Instagram és a Facebook is csak tükör: a Hófehérke című meséből már ismerjük egy korábbi változatát. (Persze az csak egyet lájkolt, és nem volt rajta megosztás.)

A “tegyetek értem” komponens pedig még durvább boldogságlöket. Figyeld meg a nőt, amikor szívességet kér! Néha teljesen értelmetlen. Néha csak egy apróság. Ha megteszed, te nem érted, miért segített ez bármit – ő is odébb tudta volna tenni a fotelt, ki tudta volna dobni a szemetet, elő tudta volna venni a tejet a hűtőből -, de neked szólt, te tetted meg, miatta, és ez neki egy kis győzelem, egy kis boldogságbonbon. Pillanatnyi élményforrás, melegség árad szét a szívében, hogy itt van valaki, aki az ő szavára tett valamit. Nagyon hasonló helyzet, amikor lassítva megy át a zebrán, és feltart téged: te most az ő kedvéért várakozol. Neki ez csodálatos. Ha késik a randiról? Ugyanez. Rá vársz. Ő jár a fejedben, és te ahelyett, amit szívesen csinálnál, inkább azt teszed, amit ő kért. Valamit teszel, amit ő talált ki. Imádja. Nem tud lejönni róla. (Érdekes módon fordítva is rá tudnak kattanni: vannak nők, akik azt élvezik, ha a férfi utasítgatja őket. De ez inkább szexuális irány, ezt most ne is boncolgassuk, különben se szeretik, ha mi erről tudunk.)

Őszintén: azt a kifejezést, hogy “a kedvemért”, hányszor hallottad férfitól, és hányszor nőtől?…  Olyan fura, nem? Bele se gondoltál, mit jelent szigorúan nyelvtanilag. “A kedvem-ért”, annak érdekében, hogy az én kedvem, az én kedélyállapotom jobb legyen. Vagy hogy ne legyen rosszabb. A kedvem elnemrontása vagy feljavítása érdekében te tedd meg ezt és ezt. És jár hozzá egy nézés – de kár, hogy nem tudok rajzolni. De hát ismered, persze hogy ismered. A csendet, ami a mondatot követi – és azt az irracionálisan nagy bambiszemmel történő léccinézést, amikor szinte hallod suhogni a szempilláját. “Teljesen megbabonázott”, mondják ilyenkor a romantikus szépirodalom nagymesterei, és a romantikus szépirodalmat már nem is mondom, hogy kik olvassák oly szívesen. (Képzeld el, ha tényleg tudnának babonázni – vagy tudod mit, elég, ha megnézed, mennyit fizetnek bármiért, ami hasonlóan hat, zárójelben parfüm, kozmetikum, javasasszony. Majdnem mindegy is. A szándék a fontos.)

De tényleg, tele vagyunk példával. Igazgatónő? HR munkatárs? Egy csomó ember tesz a kedvére, mert olyan ponton ül, ahol fontos döntések születnek. Ha a HR-es azt mondja, hogy vedd le a kabátod, vagy itt és itt várj öt percet, vagy küldj ilyen és ilyen adatokat, referenciákat, bármit, nyilván megteszed. Pszichológus? A legjobb. “Azt hiszem, kicsit jobban oda kellene figyelnie az életében a rendszerességre”, mondja egy fotelban ülve, komolyfelnőttes-tudományos hangon, és te mindent megteszel, hogy így legyen. Feszülten figyelsz, amikor beszél, és átalakítod az életedet, ha ő úgy látja jónak. Tanácsadó? Ugyanez nagyban. Megmondja, mit csináljon máshogy egy egész cég, és fontos emberek komoly megbeszélésen fogják megvitatni a mondatait. Szinte beleborzong már a gondolatba is. Dalszövegíró, reklámszövegíró? Viccelsz? Ha elhangzik a tévében egy mondat, amit ő talált ki, lúdbőrös lesz még a garatmandulája is. Imádja, hogy hatással volt a világra. Imádja, hogy befolyással rendelkezik. Több száz Instagram-oldalon látni önjellemzésként, sőt, ma már szinte foglalkozási meghatározásként, hogy “influencer”. Mondj ennél árulkodóbbat!

A nő annak örül, ha az ő kedvéért változik meg valami a világban.

Ami megváltozik, az szereti őt. Ami nem változik meg, az (már?) nem szereti. Attól meg kell szabadulni. Ha valamire nincs befolyással, attól meg kell válni, mert az “csak problémákat okoz”. Házasságok ezrei mennek rá arra, amit a férfi úgy érzékel, hogy “már megint b*szogat az asszony”, pedig csak folyamatosan teszteli, hogy változik-e még a kedvéért. Akár egészen kis dolgokban. Ha nem, hamarosan elválnak útjaik. A nő számára a “nem teszem meg a kedvedért” és a “nem szeretlek” pontosan ugyanaz, nem értik, hogyan nézheti ezt valaki két külön állításnak. Ahogy a férfinak a pornó és a mozifilmes szexjelenet ugyanazt a tevékenységet mutatja be – holott a nő számára ég és föld -, ugyanúgy a nőnek a “szeret” / “tesz értem” / “fontos vagyok neki” / “odafigyel” gyakorlatilag szinonímák. Ha férfiként valaha is azt gondoltad, hogy mindent megadsz a nőnek, ő pedig majd boldog lesz és hagy úgy élni, ahogy szeretnél, akkor súlyos tévedésben élsz.

És most vigyük távolabb a kamerát, és vonjunk le egy fontos tanulságot.

Az egész világ ugyanezt csinálja: mindent megad a nőknek, hogy végre koncentrálhasson a többi fontos dologra. “Oké”, mondják az óriási cégek, “legyen meg a boldogságuk, rúgjuk ki, akit ki kell, vegyük fel, akit fel kell, és akkor végre foglalkozhatunk a produktivitással”. De ez soha nem lesz így. Minél több hatalma van egy nőnek, annál nagyobb változásokat követel a világtól, hogy a saját fontosságát elhiggye. És minden nap, minden órában, minden percben valamivel bizonyítani kell, mert a női hangulat azonnal ereszkedni kezd, ha nem tartják fenn aktívan. A nő folyamatosan előre akar haladni a karrierben, előre akar haladni a magánéletben (!!), a családi ház és a bevétel folyamatos növekedése alapvető igény, ha megállnak a mutatók, akkor változtatni kell, bármilyen áron. Ha kell, a családot engedi el, de haladni akar az életével, nem tarthat ugyanott, mint 5 évvel ezelőtt. A változás azt mondja neki: “fontos vagy, szeretnek, áldozatokat hoznak érted”. A stagnálás azt mondja neki: “megöregedtél, már nem kellesz senkinek, elfogyott a szupererőd”.

Nincs olyan, hogy a nő megelégszik valamivel. Egyetlen dolog lehet állandó az életében: az az érzés, hogy ha akar, tud változtatni a világon. A női boldogság egyenesen arányos a világra való befolyás mértékével.

A nőnek nem felel meg sehányadik emelet.
A nő kizárólag liftben hajlandó élni, a nyomógombok mellett.

 

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
14 megosztás


797
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
43 Egyéni hozzászólás
754 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
57 Hozzászólások szerzői
zombigyilkosDelinAldoGazellaKalman Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Toplak Zoltán
Újságíró

Borisz tök jól ír, jellemez, feltár, kimond. De most inkább ezt érzem: általánosít, az egyedit írja le általánosnak, és ráadásul amit leírt az a férfiakra is jellemző, másként, de jellemző. A cikk egyetlen értékének azt érzem, hogy kiventillálta mindezt magából.

Alter Ego
Szerkesztő

Az egy alapvető tévedés, hogy “az általánosítás rossz dolog”. Az általánosítás egy logikai, tudományos eszköz, amellyel mintákat, törvényszerűségeket ismerünk fel.

A nők hány százalékára kell igaznak lennie egy kijelentésnek, hogy azt mondhassuk, hogy a nők ilyenek-olyanok?

Szerintem a nők egy elég jelentős része valóban kontrollmániás.

Az elmúlt évek egyik legidegesítőbb feminista kampányának jelmondata:

Ez az üzenet végtelenül fontos volt számukra…

Koriander
Olvasó
Koriander

„A női egó imádja a saját hangját, a női lélek szereti a saját fényét: ha lehet, mindig a legjobb tükröt választja, akár szó szerint, akár virtuálisan értve.“
PS, mert megérdemlem.

Ijk
Olvasó
Ijk

Az is megérne egy cikket amikor foglalkozol a hobbiddal, vagy filmet nézel vagy csak éppen lazítanál végre, és akkor szól az asszony hogy mit kéne csinálni. Nyilván mi igyekszünk a problémákat elodázni sokszor, mert úgysincs se eleje se vége. Ezzel szemben a nők szinte keresik a problémákat amiket meg kellene oldani, ha nincs akkor is találnak. És majd jól megoldják. Pontosabban majd szólnak a férfinek hogy segítsen megoldani aminek a vége hogy a munka legjobb esetben 80-20%-ra oszlik meg a férfi irányába. De van amikor már nem is oldjuk meg hanem csináld már meg.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Egy aktuális sztori, amikor az albérlőnőm tőlem vár segitséget, mert nem tud egy lakást egyedül fenntartani a 18 éves fiával. Nem tudtak bemenni pár napja az ajtón és feltörették egy lakatossal és lecserélték a záram 30 ezerért számla nélkül, de ami miatt a balhém indult, közölték “remélem a költségek nem minket fognak terhelni”.

Egy ma küldött magánlevelem szövegét bemásolom ide, hogyan próbálom kezelni a boszorkányokat akik albérlőként azt gondolják ők a főnökök. Ráadásul a jogszabályok szerint nekem kell nyalni a seggüket, ha valami központi egység elromlik a lakásomban, azért én felelek. Tökmindegy ha ők cseszték el. Komolyan egy hányinger az egész. Kapok 70-et egész hónapra mint lakbér és egy zárat 30-ért tör fel és cserél ki egy nő az engedélyem nélkül, amit én magam szinte ingyen megcsináltam volna, de nem voltam a helyszinen, mivel nem lakom ott.

Már felmondással fenyegetőztem tegnap, de még adok neki esélyt. Ez a levél olyan amit felhasználhatnék a hatóságoknál, biróságnál, ha panaszkodna, hogy NEM AKARTAM SEGITENI, mert elvárták fizessek és a PTK-nk alapján fizetnem is kéne.

Azt, hogy egy nő szóban mit közöl, senki ne vegye készpénznek a jövőre nézve ez az SZVSZ.

“Szia,

Az ismert események és a megtekintésem után átutalva fizetnék neked 15 ezer forintot kizárólag jóindulatból mert én 5 ezer forintból cseréltem volna ki magam a zárat ha hagytátok és ha indokolt lett volna korábban. A szerződés és a jogszabályaink szerint a központi tartozékok cseréje, pótlása az én feladatom a lakásomban, a rendes karbantartás és rendeltetészerű használat tiétek.

Kérem írásos, igazolható formában (SMS, EMAIL, AJÁNLOTT POSTAI LEVÉL A LAKCÍMEMRE) közölni velem ha kéred a pénzt, mivel szóban visszautasítottad ezt a felajánlásomat.

Amennyiben nem tartasz rá igényt úgy kiköltözéskor a beszerelt zárat magaddal kell vinned vagy ajánlottan postázom az állandó lakcímedre.

Téma részemről lezárva.

Üdv,

hunbagira
Újságíró

Az nem jutott eszedbe, hogy -ESETLEG- fiatal férfiaknak add ki, hogy ne kelljen mamamhotelezniük ? – Vagy addig nálad sem terjed a férfiöntudat és bajtársiasság, hogy ez TETTEKBEN is megnyilvánuljon, mint Denisnél? :)

Art
Olvasó
Art

Én is lakáskiadó vagyok. Nagyon kevés fiatal férfi keres önállóan albérletet, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy egyedül lakjanak egy egész lakásban. Az albérletkeresők nagyobbik része egyedülálló anya, aki a költségeket a tartásdíjból fedezik.

Koriander
Olvasó
Koriander

rendes karbantartás és rendeltetészerű használat tiétek”
ebben a helyzetben ez a kulcs.
az általuk befizetett kaució (háromhavi lakbérbôl) kellett volna pótolnod a zárat. A kauciót pont erre találták ki.

Balton
Olvasó
Balton

Szerintem, ezt utólagosan érvényesíthető hogy a kifizetés levonásra kerül a kaucióból.

Nem is értem ezt hogy felajánlottál nekik írásban pénzt…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

A gond nem tudni, hogy a használattól vagy csak úgy magától halt meg a bejárati ajtó zárja.

Tényállás: 1,5 évig éltem a lakásomban a nőmmel és mégcsak nem is szorult a zár soha, az albérlőnő a 18 éves kigyúrt fiával 2,5 hónapja lakik a lakásomban.

És rinyálnak nekem, nem tudják megoldani nélkülem a problémákat, esetleg drágán másokat dolgoztatva, a gázkonvektorok begyújtásáról nem is beszéltem. Ennek ellenére nekem kéne kifizetni, mert nem tudom bizonyitani miért purcant meg valami egy olyan háztartásban ahol nem él férfi, a hölgy pedig elintézte magának. Jó drágán, az én költségemre. Nem várta meg mig odamegyek pedig a rács ideiglenesen védelmet adott volna, az ajtót meg behajtják addig.

Az arányokat lehet nézni 70K a bérleti dij amit kapok havonta, hogy kitettem magam a saját lakásomból, 30K egy zárcsere, amit nekem kéne fizetni és még mi jöhet ezután amit rám akarnak terhelni.

6:335. § [Költségviselés]
(1) A dolog fenntartásával járó kisebb költségeket a bérlő, a többi költséget és a dologgal kapcsolatos terheket a bérbeadó viseli.
(2) A bérlő köteles a bérbeadót értesíteni, ha a dolgot károsodás veszélye fenyegeti vagy a bérbeadót terhelő munkálatok elvégzésének szükségessége merül fel.
(3) A bérbeadó jogosult arra, hogy az őt terhelő munkákat elvégezze, és a dolgot fenyegető károk elhárításához szükséges intézkedéseket megtegye.
(4) A bérlő a bérbeadót terhelő munkálatokat a bérbeadó helyett és költségére elvégezheti, ha azokat a bérbeadó nem végzi el.

Koriander
Olvasó
Koriander

nekik abban az állapotban és azzal a zárral kell visszaadniuk a lakást, ahogyan átvették.
amennyiben a zárral bármi gond volt azt nekik legkèsôbb két héttel a beköltözés után jelezni kellett volna.
megtették?
nem.
akkor?
amit tehetsz, az, amit most kifizetsz, azt a szerzôdés végeztével a kaucióból visszajuttatod.
így nekik is segítettél, és te sem vagy balek.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Szerintem engem terhel a hibájuk. Ez van az interneten talált szerződésünkben: “Felek megállapodnak abban, hogy a rendes karbantartás körét meghaladó felújítási vagy helyreállítási munkák költségei a bérbeadót terhelik.

Mondjuk erre semmit nem találtam mi a rendes és nem rendes karbantartás, viszont a jogszabályok azt mondják nekem kell gondoskodnom, hogy nekik mindig múködjenek a központi lakástartozékok (a zár nyilván az, a gázkonvektor is).

Azért másoltam be ezt az átgondolt levelet, hogyan intéztem el mert olyan szinten letámadtak szavakkal a saját lakásomban tegnap, hogy elkezdett remegni a lábam és azzal is provokáltak. Be nem állt a szája a nőnek, szinte nem hagyott szóhoz jutni, a jog viszont mindenkire vonatkozik.

Úgy tudok kijönni jól, ha nem válaszol a levelemre, mert tegnap azt mondta, nem kell kifizernem, de úgy mondta mint egy nő aki sajnáltatja magát a biróságon és mindenért a férfi felel. Tehát pár napja még elvárta, mostmár nem, de a jogszabályok szerint fizetnem kell neki, mert elb*szta.

Koriander
Olvasó
Koriander

és a kaucióra mi vonatkozik?

mondjuk ilyen viselkedésnél már én is megfontolnám az útilaput, ráadásul az indoklás az lenne, hogy saját használatra kell, mert nektek nincs hol lakni.
amit meg Elek ír, hogy nô meg gyerek januárban, eleve március, ha most tényleg felmondanál nekik és “bérlô”.
a 18 éves meg régesrég nem gyerek, ha nincs mibôl megélni, akkor a srác úg szerez magának kondibérletet, hogy megbeszéli a terem tulajával, hogy takarít pl. meg ennyi évesen egy csomó diákmeló van, amivel a helyzetükön javíthatna.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Kényes kérdés. Mert egy zár ugye bármikor elromolhat, de nem mindegy miként van megcsinálva és ugye nekem a költségbeverés a probléma.

Amikor ott laktam a legnagyobb kiadás amit másokkal elvégeztettem 38 ezer forint volt, 2 konnektor, 1 villanykapcsoló vájatainak és rézvezetékeinek bevezetése és negyed napig dolgozott vele a villanyszerelő. Az azt mondom korrekt. Minden mást megoldottam a lakásban, azóta már villanykonnektort is bekötök magamtól, mert minek csinálja meg más amikor meg tudom.

Elvileg 2 hét múlva költözhetek vissza pestre az asszonnyal, mert a szülei lágyulnak, hiányozhat nekik a lányuk. Nem gondolták volna róla, hogy naponta 100 km-t fog bejárogatni pestre dolgozni miattam. Csak átmegyek az anyósteszten, pedig nem is beszéltem velük semmit azóta se :)

Reszet Elek
Újságíró

Nem olyan egyszerű az. Az egészből egy következtetést tudok levonni, baromira meg kell nézni kit engedsz a lakásodba. Szerintem is bizonságosabb pacáknak kiadni. Gondolom a következő már az lesz.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves SOMLight!

Ugyan nem kértél erre, de adnék egy kis értelmezési segítséget. A lakások bérbeadására nem csak a Ptk, de más szabályok is vonatkoznak, így többek között  a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény.

Ennek a jogszabálynak az értelmező rendelkezései között megtalálható az épület központi berendezéseire vonatkozó fogalom. A zár nem szerepel közöttük, bár kétségtelen, hogy az ingatlan ajtaja szolgálja a lakás védelmét, így nem elhanyagolható a használhatósága.

6:335. § [Költségviselés]
(1) A dolog fenntartásával járó kisebb költségeket a bérlő, a többi költséget és a dologgal kapcsolatos terheket a bérbeadó viseli.

A dolog fenntartásával járó kisebb költségek: egy tönkrement zár tipikusan ilyen kisebb dolog, ezzel szemben pl. a fűtési rendszer már nem, így az a tulajdonos dolga. A dologgal kapcsolatos terhek: pl. az ingatan tulajdonjogával kapcsolatos adók.
(2) A bérlő köteles a bérbeadót értesíteni, ha a dolgot károsodás veszélye fenyegeti vagy a bérbeadót terhelő munkálatok elvégzésének szükségessége merül fel.

Ez a legfontosabb szabály abból, amit idéztél. A bérlőnek értesítenie kell a bérbeadót mindenről, attól függően mi az adott helyzet. Például ha arra ér haza, hogy ömlik a víz, akkor is miután kihívta azonnal a szerelőt fel kell hívnia és jeleznie kell, hogy mi a helyzet. A szerelőt pedig azért kell késedelem nélkül hívnia, mert egy ilyen helyzet komoly károkat tud okozni és nem feltétlenül lehet várni vele egy hetet. De ha arra ér haza, hogy nem ég a villany az előszobában (és tegyük fel, hogy nem segít ezen a körte csere), akkor ugyan ez kellemetlen, de kárt nem okoz, így szólnia kell a tulajdonosnak és HA a tulajdonos ésszerű időn belül nem intézkedik AKKOR csináltathatja meg és kérheti el ennek a költségét. Ilyenkor is felmerülhet az ésszerűség kérdése. Ha pl egy olyan szerelőt bíz meg, aki 5 perc munkáért fél milliót kér el, mert neki ez a tarifája, akkor itt adott esetben felmerül a bérlő felelőssége…de ezek általában mérlegelési alapon eldönthető dolgok, amelyekre vagy van már gyakorlat (átlagos piaci ár) vagy egyedileg lehetséges elbírálni.
(3) A bérbeadó jogosult arra, hogy az őt terhelő munkákat elvégezze, és a dolgot fenyegető károk elhárításához szükséges intézkedéseket megtegye.

Ez a szakasz leginkább arra az esetre vonatkozik, amikor a tulajdonos beléphet a lakásba és elvégezheti/elvégeztetheti a szükséges munkálatokat (pl. tönkrement fűtés), amiket a bérlő nem akadályozhat meg azon az alapon, hogy ő most elutazott vagy ne lépjen be a lakásba senki se, mert kint van a szennyes gatya.
(4) A bérlő a bérbeadót terhelő munkálatokat a bérbeadó helyett és költségére elvégezheti, ha azokat a bérbeadó nem végzi el.

HA AZOKAT A BÉRBEADÓ NEM VÉGZI EL, jelen esetben a bérlő elmulasztotta a tájékoztatási kötelezettségét, így lehetőséget sem adott arra, hogy a zárat te meg tudd javítani. Innentől kezdve a te jóindulatodon áll, hogy beszállsz e a költségekbe vagy sem, az általad leírtak alapján ez a költség ebben a formában nem a tiéd.

Remélem segítettem, de ha van további kérdés szívesen válaszolok :)

Anna

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, a bibi itt pont azzal van, hogy a zár az egy kényes dolog, szó szerint ki tudja zárni a tulajt…..

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves X!

Válaszolni érdemben és jól csak arra lehet, ami elhangzik a kérdésben. A hozzászólásból a kizárási szándék számomra nem derült ki, de önmagában az ettől való “félelem” nem teszi problémássá jogilag a dolgot.

Szabályos esetben a bérletre szerződéssel kerül sor (ami jobb esetben rendezi a legfontosabb kérdéseket a gyakorlat szintjén és nem csak egy egyoldalas minta, ami hivatkozik a jogszabályra). Továbbá a szerződés be is van jelentve és adó is van utána fizetve.

Ha mindez így van, akkor van jogilag egy nagyon tiszta helyzetünk, így ha szerződésszegésre kerül sor, úgy arra vannak kidolgozott eljárások. Természetesen mivel az állami gépezet nem egy IC, így időbe telik, de a végén ki lehet mindenből nagyon jól is jönni.

Ha a képből viszont bármely elem hiányzik (ami a gyakorlatban nagyon sokszor van így), akkor sajnos a helyzetek rendezése más jellegű (DE JOGSZERŰ) megoldásokat kíván, itt viszont csak akkor lehet hasznos tanácsot adni, ha ismert a pontos tényállás és adva van minden részlet.

Anna

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én nem beszéltem kizárási szándékról, a lehetősége is problémás számomra.

Minden jogszabály annyit ér amennyit ki lehet vele/belőle kényszeríteni.

Ha az albérlő kizárja  a tulajt, akkor kissé macerás a bejutás is, hiába vannak jogszabályok, a bérlő jogai erősebbek.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves X!

1. Mindenkinek alaptörvényi joga hülyének lenni (már bocsánat a kifejezésért, ez általános jog, amely mindenkit megillet), DE ennek a következményeit viselni is kell, azaz érdemes okosnak lenni és megnézni kivel teremtünk jogviszonyt.

2. Gondot szokott okozni az is, amikor a jogszerűség és az adóoptimalizáció közötti választás az utóbbira esik, tehát azért leszünk bajban, mert tudatosan megpróbáljuk megkerülni a jogszabályt, erre lásd az 1. pontot.

3. Ha pedig okosak vagyunk és jogszabály követőek, akkor:

– a bérlő nem tud minket NAV-al zsarolni;

– van szerződés, amit fel lehet mondani és abban nem a szívességi használat van (olyan személlyel, akinek amúgy nem tartozunk szívességgel);

– ha mi mindent betartottunk, akkor tudunk rendőrt hívni, tudunk a jegyzőtől birtokvédelmet kérni, indíthatunk végrehajtást az elmaradt lakbérre, érvényesíthetjük a jelzálog jogunkat a bérlő ingóságain, tudunk (ha van) kártérítésért perelni. Természetesen, amíg ezt lerendezzük a lakás addig sincsen ingyen, ha pedig nem fizeti rendesen a bérleti díjat kamatokat is tudunk követelni.

Ezek mindegyike kikényszeríthető (bár tény, hogy idő), mert a jogszabály az mindenkiért van, mindenkit addig és ott véd, ameddig ez szükséges,de az úgy kezdődik, hogy mi magunk betartjuk. Az “ódjuk meg okosba” az, ami nem kikényszeríthető, de az is csak azért, mert nincs benne semmilyen jogszabályban.

Anna

common man
Olvasó
common man

És mi van a közjegyzöi szerződéssel(nem biztos ,hogy pont ez a neve) állítólag azzal minden könnyebb a tulajnak?

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves CM!

A közjegyzői okiratba foglalt szerződés alapján sokkal könnyebb a végrehajtás, ki lehet hagyni a pert és rögtön VH záradékot kérni (ezt most nagyon lerövidítve írom). Ezzel egyes esetekben éveket spórolhatunk meg, viszont elég komoly költsége van, így ez kifejezetten nagy értékű üzleteknél bevett szokás és ilyenkor sem 5 perces procedúra (nem maga a szerződésbe foglalás, hanem a VH eljárás utána).

Bérleti szerződés esetében pl. akkor jöhet szóba, amikor egész irodaházakról van szó vagy szállodáknál. Magánlakások esetében gazdaságilag egy picit ésszerűtlen.

Anna

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves WG !

Egyre jobban kezd hasonlítani az oldal a “mindenki ügyvédjére”,de ez persze nem baj :)

Annyi kiegészítés,hogy igenis érdemes szimpla magán lakás kiadása esetén is közjegyzőhöz fordulni ( persze alap,hogy adózol,stb,ha feketén megy,akkor a kockázat is jóval nagyobb)

Lehet reális (persze nem nagyon olcsó)  áron közjegyzői okiratba foglalni a szerződést…

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_kerulheti_el_hogy_becsapjak_az_alberlettel.563237.html

 

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves VL!

Kétségtelen, hogyha van rá keret, akkor KO, én ha lehetne kiflit is közjegyző jelenlétében vennék :D de a gyakorlati tapasztalat, hogy néha 100 milliós ügyleteknél is úgy kell könyörögni…mindenki saját jogán lehet hülye (ismét bocsi).

Anna

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Lakás kiadása nagyon szopó tud lenni.  Annak idején egyik közeli rokonom is kiadta a lakását egy fiatal kis lyánynak, aki elvolt magában, nem is volt vele gond… amíg ki nem jött a vármegye tömlöczéből a cickány barátja. Na, akkor aztán indult a cirkusz, törés-zúzás, berendezés röptetése az erkélyről, stb. Hosszú kínlódás után végül a villanyóra leszereltetésével lehetett kitessékelni őket.

common man
Olvasó
common man

A lakatos megkapta a használt zárat a kulcsokkal(majd beépíti olcsón egy öregasszonynál) + egyéb jutalom kafetéria .A nő meg pénzhez jutott.De ez csak az én gonosz verzióm.Amúgy vandálbiztos számzár. vagy: Képtalálat a következőre: „verrostete riegel gartentor”

Balton
Olvasó
Balton

Ezt már azzal is kiegészíthetem, hogy mivel ő adta ki a munkát a lakatosnak, nem a tulaj. Akár 53 db kulcsot is csináltathatott és innentől fogva akárki bejárhat a lakásodba. Én közben normál felmondással kezdeményezném az albérleti szerződés felmondását. És cseréltetném a zárat azzal lendülettel, saját küölcségen…

Reszet Elek
Újságíró

Persze mert januárban kiteszel egy nőt meg egy gyereket az utcára… és ebben még sedégkezik is a hatóság.

Balton
Olvasó
Balton

az albérlőnő a 18 éves kigyúrt fiával 2,5 hónapja lakik a lakásomban-

-egy 18 éves “gyereket” meg az anyját,  simán, ha jó fej akarsz lenni (ezért írtam normál felmondást) adsz nekik 30-60 napot, és szó sem érheti a házad elejét és téged se

mondjuk más tészta az, hogy ilyenkor szokták általában lelakni a bérleményt…

Kalman
Újságíró

Az ilyenek miatt (is) szokás feketén kiadni az albikat. Meg bele kell írni mindent a szerződésbe, amit lehet. Hallottam olyat is, hogy eleve biankó dátummal aláírja a bérlő, hogy közös megegyezéssel vége a szerződésnek attól a naptól. Illetve, hogy csak határozott időket írnak minden hónapban. Ezzel kerülik el a galád törvényszegők a bérlőt védő szabályt, hogy nem lehet kitenni sehogy.

Ezekkel a feltételekkel a havi 70 nagyon kevés, mert ugye vagy neked kell odamenni, ha baj van, vagy fizetned kell tisztességes mestert, egyik drágább, mint a másik.

Egyébként meg nőnek nem szabad kiadni, pláne ha egyedül neveli a gyerekét. Elvből sem – nem támogatjuk ezt a degenerált létformát – , meg önvédelemből sem.

Tanulópénz, de ezután valamit változtass a feltételeken, mielőtt a kazánból kezdenek eltűnni az alkatrészek, vagy valami egyéb drága berendezésből.

Megmondó kapitány flies away :-) https://www.youtube.com/watch?v=xa-2JmdTXrw

Gejza
Olvasó
Gejza

“és lecserélték a záram 30 ezerért számla nélkül,”

Jó. Akkor innentől minden felejtős.

Nem is értem, mit agonizálsz, a további szöveg ostobaság. butaság.

Fejezd be a hülyeséged.

Tárgytalan a dolog, te nem tartozol senkinek semmivel, csak ha van számla, de még így sem lenne korrekt, mivel nem volt megbeszélve veled.

Abszurd, most gondolj bele, valami elromlana a lakásban és az albérlő a piaci ár százszorosán megcsináltatja és csenget a tulaj?

Ugye?

Ne legyünk már ennyire – bocsánat – de hülyék, jó?

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

herceg
Olvasó
herceg

Az se véletlen mondjuk, hogy az említett példák jelentős része azért nem felelős pozíció. Mármint persze, egy HR-es vagy tanító emberéletek sorsáról dönt, tehát felelősségteljesek maguk a munkák, de a kutya nem fogja felelősségre vonni Ágika nénit 15 év múlva, hogy szarul oktatott vagy Zsófit a HR-ről, hogy miért nem vett fel / miért vett fel egy adott embert…

femiize
Olvasó
femiize

A legfelelelősebb döntés maga az élet, ember, gyermek. Erről leginkább nők döntenek.

wittukind
Olvasó
wittukind

Arról inkább Hatakamatpatratacsinbumm dönt és jól meg is lett döntve

Tardigrada
Olvasó
Tardigrada

Basszus gyerekkormban olvastam ezt a nevet, de nem jut eszembe melyik könyvben volt :(

herceg
Olvasó
herceg

Akkor lenne felelős, ha felelősségre vonható lenne. 

Ha persze arra gondolsz, hogy pl. a gyerekszülésről dönt, mert mondjuk “elfelejti” szedni a tablettát és “véletlenül” teherbe esik, aztán jön a kis trónörökös… arról tényleg, bár nem jó, hogy így van :)

femiize
Olvasó
femiize

Igen, erre gondoltam, vagy az ellenkezőjére, amikor a férfi örömmel vállalná az apaságot, de a nő nem akarja.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Azért azzal nem teljesen értek egyet, hogy a főzés pl. a szeretet kifejeződése. Sok nő a családalapítás után is szerepet játszik a többi nő felé, és egyszerűen mindenkit le akar pipálni a tökéletes anya-szakácsnő szerepben, és nem azért vágja naponta puccba a lakást és teszi le az ételt az asztalra, mert szeret, hanem ezzel azt prezentálja, hogy ő tökéletes.

Ebből simán jönnek a konfliktusok, mert a mai nő hajlamos ebbe a szerepbe teljesen belebolondulni, és elkezd a lakásért a rendért és a látszatért élni a nap minden percében. Ismerős, hogy leteszed az újságot egy pillanatra, mire újra odanézel ő már összetűrte és elrakta? Ismerős, hogy megkérdezed, hogy drágám, miért kell megint a szekrény tetejét törölgetni amikor tegnap is letörölted? Ismerős, hogy csak akkor jöhet a szex, ha előbb felporszívózott, letörölgetett, elmosogatott, kimosott és felszáradt a felmosás (de segítséget nem fogad el, mert te csak “összecsapsz mindent” )? Hallottad már szex közben, hogy a vállad felett elnéz az ablak irányába, és megszólal, hogy gyűrött a függöny? Aztán amikor elváltok, az orrod alá dörgöli, hogy főztem mostam takarítottam rád? És amikor azt mondod, hogy drágám ezt mind magadért csináltad, én nem így akartam élni, többet törődtél a portörléssel, mint a kapcsolatunkkal, akkor megkapod, hogy ugyanolyan igénytelen vagy mint az anyád?

common man
Olvasó
common man

Sok a cikkben az igazság de: “a nő” a nők hány százalékát fedi le és a (szerintem is létező) történések az időfolyamból mennyit szakítanak ki maguknak.

wittukind
Olvasó
wittukind

Egy tanmesét irok most ide , úgy veszem észre hogy van köze ehhez a cikkhez és az előbbihez is:

Volt egyszer egy király akinek egy szép királylány öroköse volt.No,a király kihirdette szerte az országában hogy eladó a lány de ki kell állni egy próbát amit a királylány kér.Meg is próbálták hercegek,grófok,válogatott cigánykanok,de semmi,a lány még mindig egyedül volt.

Megérkezik végre egy székely legény is, mondja jöttem szerencsét próbálni. Ok, mondja a királylány gyere velem. Hátramennek a nagy kert végére hát ott egy tó van.Akirálylány lehúzza az ujjáról a gyűrűjét és bedobja a tóba

-“Vedd ki és add a kezembe”-mondja a legénynek.

A legény kivette és a kezébe tette.

-“Te vagy a szivem párja,a többi balfasz beugrott a tóba a gyürű után….”

common man
Olvasó
common man

Jó mese csak el ne bízza magát a legény.Lesz még próba akkor is amikor majd egyáltalán nem is számít rá.

wittukind
Olvasó
wittukind

Majd irok egy mesét a folytatásról is de az egy kicsit hosszabb és nem ide talál hanem a hipergámiás cikkhez

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

Ez egyebkent kimeriti a szexualis zaklatas fogalmat.

Kulonben meg lehet, hogy a tobbi is ugyanezt tette, csak nem voltak jokepuek.

Kalman
Újságíró

:-)

Naooo
Olvasó
Naooo

Honnan volt annyi gyűrűje?

wittukind
Olvasó
wittukind

Részben örökölte,részben nyerte a rutlin,miért,irigy vagy rá?

Naooo
Olvasó
Naooo

Összeszopta.

wittukind
Olvasó
wittukind

Szerencséje volt….de miért vagy irigy rá ezért?

Naooo
Olvasó
Naooo

Jókor szopott rosszakat.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

A tobbi balfasz visszahozta neki.

herceg
Olvasó
herceg

Regnix
Újságíró
Regnix

Egy érdekes cikk angolul tudóknak a CNN-ről (amely amerikai TV adó Hillary-elfogult):

http://money.cnn.com/2018/01/08/technology/james-damore-google-lawsuit/index.html?sr=fbCNN010818james-damore-google-lawsuit0636PMStory

Röviden összefoglalva: amerikai mérnökök perlik a Google óriáscéget a fehér férfiak mindennapi hátrányos megkülönböztetése miatt. A peranyag 161 oldalas! Természetesen a beadványt beadó főmérnököt már el is bocsátották…

Kalman
Újságíró

Vicces, amikor valakire a saját fegyverével lőnek vissza.

Mellesleg mindenkinek javaslom az Adnauseam használatát a böngészőben. Összezavarja a reklámozó óriások forgalmát, és ezzel jelentős károkat okoz nekik.

Kalman
Újságíró

Elgondolkodtató, érdekes írás. Egy ideje úgy éreztem, hogy már nem fogok újat hallani antifeminizmus témakörben, és erre most mégis.

Azt lehetne még hozzátenni, hogy itt is érvényesül a projekció, hogy a férfiakat szokták vádolni ilyesmikkel. Például amikor azt mondják, hogy a szex a hatalomról szól a férfi számára. Sokáig egyáltalán nem értettem, hogy ezt most hogy? A szex a szexről szól, mi másról? Hogy jutna bármi más eszembe közben, mikor azt csinálom amit a legjobban szeretek? Úgy, hogy nekik tényleg eszükbe jut, hogy ezzel most kontrollálhatnak engem…

Hasonlóan van a vezető pozíciókkal. Egy egészséges férfi számára egy vezető pozíció lényege a közösség szolgálata, ami óriási felelősséggel jár. Visszaélni vele viszont tilos, isteni törvénybe ütközik. (Tudom, hogy manapság nem nagyon vannak ilyen vezetők, de az egészségesek számára ez az idea.) A nők számára viszont a lényeg a mások feletti hatalom. Úgy is mondhatnánk, hogy a mai politikusok eltávolodása a szolgálat ideájától feminizálódásnak tekinthető.

herceg
Olvasó
herceg

“Azt lehetne még hozzátenni, hogy itt is érvényesül a projekció, hogy a férfiakat szokták vádolni ilyesmikkel. Például amikor azt mondják, hogy a szex a hatalomról szól a férfi számára. Sokáig egyáltalán nem értettem, hogy ezt most hogy? A szex a szexről szól, mi másról? Hogy jutna bármi más eszembe közben, mikor azt csinálom amit a legjobban szeretek? Úgy, hogy nekik tényleg eszükbe jut, hogy ezzel most kontrollálhatnak engem…”

ezt is kiplakátolni!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudomásom szerint az eredeti idézet így szól:

A világon minden a szexről szól, a szexet kivéve. A szex a hatalomról szól“. (Oscar Wilde)

Ebből hogy lett az, hogy a férfiak számára_???? WTF? Épp hogy nem….

 

herceg
Olvasó
herceg

Hát tudoood, férfi mondta, szóval biSZtos úgy kell érteni!

Asidotus
Olvasó
Asidotus

javítsatok ki, ha tévedek, de Oscar Wilde buzi volt, vagyis nem igazán vehető releváns férfinek

Reszet Elek
Újságíró

Az volt de ez akár objektivitást is jelenthet, elvégre nézőpontját (elméjét) nem ködösíti el a pina “hatalma”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan, nem pridos buzi, hanem az értelmes…….

Ja és ezér sem lehet nagyon nemi diszkriminációval vádolni:)

Reszet Elek
Újságíró

“azt mondják, hogy a szex a hatalomról szól a férfi számára” – Pedig arról is. Nőknél ugyancsak arról csak másképpen.

Míg egy férfi szexbe fullasztva próbálja magához kötni a nőjétt, addig a nő a szexet megtagadva próbálja ugyanezt a pasasával. Ezért is kardinális kérdés a párkapcsolatban hogy ki dönt a szexről. Ha hagyod hogy a nőd irányítsa a szexuális életed rossz utcába tévedtél, kezdhetsz pakolni, gondoskodni a menekülési útvonalakról mert a kapcsolat rövid időn belül véget ér és/vagy felszarvaznak. A legrosszabb esetben pedig benne ragadsz egy haszontalan, lehúzós boldogtalan valamiben.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Domokos Endre János
Újságíró

@Zombigyilkos: korrekt elemzés.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Like:)

sRPd
Olvasó
sRPd

Jó elemzés. A nőt gyereknek kell tekintenünk. Ő a legnagyobb gyerek a háztartásban. Nem véletlenül írják azt a piros pirulások, hogy úgy beszélj a nőddel, mintha csak a pattanásos kis húgod lenne.

Aldo
Újságíró

Csak egy idő után elég fárasztó tud lenni, hogy apaként kell viselkedned.

Hunn
Újságíró

zombigyilkos, sok mindenben el szokott térni a véleményünk, de ez most  + 1 LIKE az én részemről is. Nagyon igazad van. Ahogy mondani szokták, ezt be kellene kereteztetni.

Aldo
Újságíró

Orvos: Manapság a női orvosoknál sincs felelősségre vonás, ha rossz döntést hoz, simán ki lehet térni előle.”
Amilyen színvonalon van az egészségügy és amilyen számban vándorolnak el az orvosok külföldre alsó hangon 6-szor annyi pénzért, gyakorlatilag semmilyen orvost nem vonnak felelősségre, még akkor sem ha kinyír valakit.

“Elég bemagolni az egyetemi anyagot majd szükség esetén visszabüfizni. (Baleseti sebésznél valahogy nem látunk annyi nőt.)”
A női orvosok nagy része érdekes mód bőrgyógyász és hasonló szakon végez.

“Pszichológus: Itt sincs felelősség. Ha bénán csinálja (mert általában bénán csinálja), semmi nem történik. Nincs felelősségre vonás (nővel szemben még kevésbé), ergo nincs kockázat.”
Ez az egyik legfeleslegesebb bölcsészszak. 

“Tanácsadó: Röhej kategória.”
A lakberendezőt és a divattervezőt se felejtsük ki.

common man
Olvasó
common man

Feng shui tanácsadó

Aldo
Újságíró

Ez a másik kedvencem. Reggel legalább 20 percet szántak rá a rádióban, hogyan kell berendezni a konyhát.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Ismertem egy srácot, aki könyvtáros infó szakra járt, de nem nagyon kapkodtak utána, így most Londonban melózik valami hotelben.
Bár az egész könyvtáros szakmán nem értem, hogy mi azon olyan nehéz, hogy fősulira kelljen járni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Normális esetben nem ártana a főiskola. Egy könyvtárnak számos funkciója van, előadások szervezésétől a gyerekekkel való foglalkozásokig. Az sem árt ha az olvasói igények kapcsán képben vannak, tudnak ajánlani stb.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

A könyvtárt mint a művelődés színterét, felejtsük el gyorsan. A legnagyszerűbb és legegyszerűbb puncivadász helyszín. Különösebb erőlködés nélkül becsajozhatott ott bárki a 90-es, vagy a 2000-es években. Aki rendszeresen járt, annak ezt tudnia kell, tudnia illik. Irány a könyvtár!

Reszet Elek
Újságíró

Ma már sajna nem annyira jó helyszín (a net és a funkcionális analfabetizmus tönkevágta kivéve esetleg egyetemi városok), kivéve ha a könyvtáros csajokra utazol. Visszafogottnak tűnnek de valójában…

Biciklis
Olvasó
Biciklis

…de valójában remekül cuppognak.

Legalábbis régen, így volt. Valóban nem tudom, hogy mi a helyzet manapság a könyvtárakban.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Megnézésre javaslom a témában: http://www.imdb.com/title/tt0308878/  Az okosabbak tanulhatnak is belőle.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Hát nem érdekes, hogy a természetben minden élőlény teszi azt, amire teremtetett és valahogy az ember az egyetlen olyan lény, amely addig álmodta kivételnek magát, míg sikerült a feledés homályába burkolnia saját létezésének alapvető törvényeit és mára már belegondolni is félelmetesen fájdalmas eme törvények változatlan létezésébe.

A cikkben szereplő jelenség valós, de annak ilyen formájú értelmezése és az abból levont következtetések olyasmit kérdőjeleznek meg, ami minden valaha élt nő legalapvetőbb feladata volt, van és a jövőben is az lenne.

Elvárhatjuk-e egymástól azt, hogy ne legyünk azok, aminek születtünk? El bizony, ebben a tébolyult világban naponta többször meg is tesszük…majd rácsodálkozunk az eredményre…

A régiek számítógépek, okos telefonok és űrséták nélkül is tudták…A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT…ki nem hallotta a mondást, mely szerit minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll, vagy azt, hogy a férfi a fej, a nő a nyak…milyen kár, hogy a többség már nem is érti ezen mondások valódi jelentését…

Most minden bizonnyal lesznek egy páran, akik úgy küldenek el az Óperenciás tengeren is túlra, hogy végig sem olvassák a hozzászólást, de a bölcs női vezetés nélkül, ez az a világ, amiben élünk…azok kedvéért, akik mégis elolvassák megvizsgálnám ezt a kérdést egy másik szemszögből.

Ha egyetlen egy szóval kellene jellemezni a férfit nem kérdés, hogy az a szó az erő, mert az a hímnemű, aki nem birtokolja az erőt saját fajtársaitól és majd csak ezt követően a nőktől fogja megkapni azt, hogy nem férfi. Ebből az alapvetésből ered minden más, mint például a férfi bátor, félelmet nem ismerő, határozott, mindig tudja mi a teendő, egy férfi nem panaszkodik, egy férfi nem picsog az érzéseiről és ezek végtelen permutációja.

Eszébe jutna bárkinek is ugyanezen jelzőkkel minősíteni egy nőt?…nem nagyon. Ha egy nőre gondolunk sokkal inkább az jut eszünkbe, hogy egy nő csupa érzés, valami puha, kedves, gondoskodó, törékeny lény, amely védelemre szorul, védelemre attól, aki erősebb.

Feminizmus, PUA, okos teló, facsé, insta, mikrózható pizza semmit nem változtatnak ezen. Egy férfi akkor az, ha erős, ezzel szemben egy nő, ha a férfi erőt magáénak követeli, abban a pillanatban megszűnik nő lenni.

Hogy hogy is jön ez ide? Hát úgy, hogy egy nő erejével eddig sem és eztán sem tudja felvenni a versenyt egy férfivel és buta liba (mai nevén szingli) az, aki szembe próbál menni a természet eme törvényével, de mivel természet anya okos volt, így olyasmivel ruházta fel a nőt, amivel egyensúly jött létre, ami nem más, mint azok a bizonyos boci szemek.

A csillogó szemeink, a kedves mosolyunk, a lágy simogatásunk az, ami képes megszelídíteni a férfi erőt és ellágyítani a kemény férfi szívet. Annak idején a bölcs királynő volt az, aki belesuttogta a haragos király fülébe, hogy talán nem kellene felperzselni 10 falut, hiszen mi lesz a gyerekekkel és az asszonyokkal. Az okos nő tudta azt hogyan kell csendesen és a háttérben úgy támogatni a férfit, hogy az meg tudjon harcolni a külvilágban a családjáért. Csakis egy nő az, aki képes megtanítani érezni egy férfit.

Tény, hogy a mai modern világ női arra használják eme képességüket, hogy ostoba mód beleszóljanak olyasmibe, ami nem az ő dolguk. Tény hogy egyre többnek fogalma sincs, hogy ez a képessége nem arra való, hogy kihisztizzen egy újabb pár cipőt vagy egy wellness hétvégét. De az is tény, hogy a hatalom, a döntési jog, a felelősség csupa férfi attribútum. Számon kérni egy nőn, hogy miért nem dönt és miért nem vállal ezért felelősséget pontosan annyira abszurdum, mint számon kérni egy férfin, hogy miért nem beszél az érzéseiről és miért nem sír nyilvános helyen.

Hogy miért tolakodnak a nők mégis olyan helyekre, amelyek pár év után megeszik a lelkük? Ami végeredményben kigyilkolja belőlük minden nőiességüket? Amiről belül ők is tudják, hogy belepusztulnak? Miért pattognak otthon a párjuknak (ha van egyáltalán még kinek), hogy mit meg hogyan csináljon?

Mert az ösztön megmaradt, a tudás viszont elveszett. Mert érzik belül, hogy ez a valami van, de fogalmuk sincs hogyan kellene használni. Végezetül pedig azért mert annak idején valaki azt gondolta, hogy itt van ez a sok iskolázatlan nő, akik marha jó fogyasztók lehetnének, mert most baromi nehéz, mert apu keresi a pénz és apu egy racionális lény és apu nem fog havonta 10 pár cipőt venni…mi lenne, ha megoldanánk, hogy anyunak ne kelljen ezt apuval megbeszélni. Mára nagyon úgy néz ki, hogy ez sem elég. Mert egy olyan nő, aki mellett mégis van apu, az azért csak meghallgatja, hogy minek vettél újabb cipőt, így most már jöhet az a rész, hogy legyen inkább anyu szingli és keressen annyit, hogy legyen miből tetszőleges számú cipőt vásárolni.

Zárásként: haragudhatunk egymásra azért amilyenek vagyunk vagy akár tehetünk is azért, hogy ez az őrület helyre álljon, de ehhez meg kellene hallanunk egymást, ehhez újra értenünk kellene egymást, ehhez be kellene látnunk, hogy egymás nélkül nem fog menni.

Szeretettel: Anna

RedGreg
Újságíró

Nagyon jó írás, pár ponton azért Spockosat játszott a szemöldököm, de ha az üzenetet nézem benne, akkor minden tiszteletem a tiéd!

kangal
Olvasó
kangal

Bátor vagy, ezért elismerésem.

Grrr
Olvasó
Grrr

Ha okos lány lennèk azt mondanám milyen cuki ès le a kalappal.

Reszet Elek
Újságíró

“A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT…” – Szerintem tévedsz. A nő a férfinak célt és jövőt ad. Nem vezeti vagy tanítja a férfit hanem inspirálja!

“Ha egyetlen egy szóval kellene jellemezni a férfit nem kérdés, hogy az a szó az erő” – Nyilván nem lehet egy szóval jellemezni, de ha mégis választani kellene, én inkább a lehetőség szót választanám. Meggyőződésem hogy az evolúcióban a férfi a “hozzáadott érték”, a változatosságot, a lehetőséget biztosító elem. A késztetés a kitaposatlan ösvények bejárására, a próbálkozások az új dolgok létrehozására a férfiben testesül meg. Kísérletezéseiben vagy elbukik vagy továbbörökíti az újat, a nő pedig megőrzi és megtartja azt. A nő nem tanít hanem a normalitás talaján tart, visszatart a legelborultabb kísérletektől, hogy félreértelmezett büszkeségből vagy az új vágyának delirizáló bűvöletében mindent, de mindent folyamatosan kockára tegyünk.

“Számon kérni egy nőn, hogy miért nem dönt és miért nem vállal ezért felelősséget pontosan annyira abszurdum, mint számon kérni egy férfin, hogy miért nem beszél az érzéseiről és miért nem sír nyilvános helyen.” – Sokkal inkább azt kérjük számon, hogyha dönt akkor viselje a következményeit. Nem kell dönteni (rábízhatja egy férfire is), de ha dönt ne rinyáljon miatta és álljon bele a következményekbe (mint egy férfi).

A többivel (fogyasztói viselkedés, kiegészítő szerep) teljesen egyetértek.

common man
Olvasó
common man

“A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT” Ez nekem is szemet szúrt rögtön,de nem lehet itt arról is szó ,hogy ugyanarról beszélünk más szemszögből? Tehát ugyanazt a valós történést te a férfi úgy látod ,hogy te alkottál a nő inspirált, a nő pedig azt gondolja,hogy az amit te alkottál az azért jött létre mert ő (az általad esetleg nem is látott vagy jelentéktelennek vélt dolgokkal) vezetett, tanított téged arra ,hogy az említett alkotást létrehozd?

Reszet Elek
Újságíró

Jelen esetben az inspiráció és a tanítás/vezetés között az igazi különbség a tudatosság és cselekvés, azaz a válaszom nemleges. Egy nő csípőjének az íve nem tanít semmire, ahogy a mozgása sem, de annál inkább inspirálnak. Ha nem a külsőt nézzük, határozottan inspirál ha szükséget szenved vagy ha ki akarom mutatni a szeretetem iránta. A tanítás és vezetés itt is elmarad (hacsak nem tudatosan keríti magát szükségbe).

common man
Olvasó
common man

Egy pillanatig nem mondtam .hogy a tanítás és az inspiráció ugyanaz lenne.Arra akartam célozni ,hogy ugyan azt a történéssort te másnak látod és másnak is nevezed és ő ugyanígy van vele.Nem gonoszságból nem számításból (ill.ezt itt nem tudhatjuk) de tényleg abban a tudatban van ,hogy ő tanított vezetett téged miközben csak járkáltál hetekig fel alá a szobában és meg kellet volna tervezned az új beszélő porszívót (jobb példa nem jutott eszembe).Ha valaki visszakérdez benneteket erről az időszakról neked annyi ugrik be ,hogy a combhajlata inspirált a formatervezésben ő meg arra emlékszik hogy a tetteivel ő vezetett rá a megoldásra és közben még megtanította neked azt is hogy ne ordítozz úgy a főnököddel mikor állandóan kérdezgeti hogy kész vagy-e már.Te meg arra emlékszel hogy csitítgatott de arra is csak halványan mert el volt borulva az agyad.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Vajon a nőt mi inspirálja?

Koriander
Olvasó
Koriander

a pacifikálás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lótakony.

Koriander
Olvasó
Koriander

látod, pont ezèrt érdekelsz még mindig, naggyon.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ezt túltárgyaltuk. :)

Reszet Elek
Újságíró

A kontroll.

Koriander
Olvasó
Koriander

a szex.
olyan szinten belesüppedtetek itt az önsorsrontásba, hogy már el se hiszitek, hogy a nôknek is lehetnek elemi szükségleteik, a kihasználáson túl, ofkorsz.

Reszet Elek
Újságíró

Nem hinném hogy a nőt a szex motiválná leginkább. Természetesen vannak elemi szükségleteik. Sőt ha egy nőnek üzennek alulról, nincs férfi aki megállítaná. Egy férrfi a szexért szexel, de a nők nem mindig.

Jó persze te bagzós fajta vagy, de nem minden nő Himalája, sokan inkább Alföld.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem vagyok különösebben bagzós fajta.
ha nagyon elvont akartam volna lenni, az írtam volna a vele-teremtés esélyének lehetôsége motiválja a nôt, ami legelemibb szinten mégiscsak a szex.

Reszet Elek
Újságíró

Persze hogy nem vagy az.

Ez a vele teremtés inkább az hogy belakni a férfi világát. Ide egy párna, oda egy babaágy babával, amoda meg a gardrób szekrény.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hahaha, mellé ment, nem erre gondoltam, sokkal inkább nitzschei vele-teremtést értettem alatta, nem holttesteket, nem nyájakat, nem hívőket…
a vicc az, hogy milyen berendezés legyen: az utolsó szögig a férjem döntése és én idomultam az ő jóval letisztultabb eleganciájához és nem ő az én rusztikus landhaus giccsemhez.

Reszet Elek
Újságíró

Átvitt értelemben gondoltam a belakást. Nem pusztán fizikailag.

https://www.youtube.com/watch?v=HcHdy_Vc1DY

Én a minimalista stílus híve vagyok. Inkább két dolgot kivinni, mint egyet behozni. Az igazi luxus a tér és a sok természetes fény.

herceg
Olvasó
herceg

a szex, mint elemi szükséglet (ha jól értem, azt állítottad, hogy a nőknél is az)

ide vágó kérdéseim:

– a nők a férfiak hány %-ával vágynak a szexre?
– a férfiak a nők hány százalékával vágynak szexre?
– ez a két érték hogyan aránylik egymáshoz?
– melyik nem tudja jellemzően a szexet, mint “üzleti alapot” alkalmazni? (pl. hány férfi, hány nő kurva van?)

Koriander
Olvasó
Koriander

1. A számukra elérhetô top 20%
2. 50-40%
3. a 20 úgy aránylik az 50(40) ahogyan az x a szàzhoz.
4. eddig úgy volt, hogy a nők. de a fèrfiak elfeminizálódàlàsàval egyre nő a szexuàlis pervertek/ szubmisszív férfiak száma,egyre több a callboy és a meglepő az, hogy nem is a passzív szerepért fizetnek sokszor hetero kapcsiban élô férjek, hanem hogy a szex.szolgáltatót leszophassák. szóval klasszik felfogásban a nő lenne az automatikus válasz, hogy mi a valóság nem tudom, pl. a politikusok közt is elég sok a hímkurva, van egy vagàny sorozat Vorstadtweiber, pont erről szól:
http://www.daserste.de/unterhaltung/serie/vorstadtweiber/videos/vorstadtweiber-folge-12-video-100.html

DennisVT
Újságíró

A nők számára elérhető férfiak top20%a valójában a teljes ffi populációnak csak maximum a 10%a – bár nem feltétlen a top10%.

Hiszen a ffiak fele (a második kérdésre adott válaszod következményeként) nem elérhető a számukra.

Ez most csak egy kis kötözködés, de ma ilyen kedvem van:)

Szerk: közben rájöttem, hogy hülyeség az egész, ugyanis herceg eredeti kérdése az volt, hogy a nők a ffiak hány %val vágynak a szexre. Ennek pedig valójában nemsok köze van ahhoz, hogy ki az elérhető a számukra.

Vágyni – őszintén erősen ösztönösen zsigerből – talán 5%ra vágynak sztem. De van másik 15-25%, akivel bizonyos egyéb körülmények és feltételek megléte esetén hajlamosak némi vágyat érezni.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Vágyni – őszintén erősen ösztönösen zsigerből – talán 5%ra vágynak sztem. De van másik 15-25%, akivel bizonyos egyéb körülmények és feltételek megléte esetén hajlamosak némi vágyat érezni.“

magyarán 5%ot tévedtem, ha kicsit rafkosabb lennék 15+/- 5% írtam volna az elsőre.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyszerűbben kérdeznék:) Jason Momoan kívül még hány férfi van, akitől azonnal lecsúszna a bugyid(te kezdeményeznél szexet /nem kéretnéd magad:), és összesen hány férfit ismersz?

Elosztod és bemondod az eredményt:)

Koriander
Olvasó
Koriander

nőkről és férfiakról beszéltünk, nem rólam, egyébként sosem buktam pojácákra/ pózerekre.
szóval Jason Momoan nincs köztük, de nem àrulom el, mert netto ribancnak gondolnál , ami ha a gondolatot is beleszámìtjuk, igaz.
de annyi mentségem van, hogy egy dolog vágyni, tök más félredugni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Isten látja lelkemet:), nem turkálni akartam az életedben:)

(Ha rosszul) emlékszem, (akkor elnézést kérek), hogy te tocsogtál Momoa említésén/láttán, de ezer mocsánat:)

Amúgy meg azt sem tudom ki vagy, különben is, én nem ítélkezem, és magasról tennék arra is, ha tényleg ribanc lennél, max számomra hitelesebb, mint az álszentek:)

Nem azt kérdeztem, hogy mennyit dugtál félre/(ha egyáltalán:), hanem a te  (ha megtehetnék bármit, következmények nélkül című:) arányszámodat, kiváncsiságból, esetleg megerősítésképpen/korrekciós tényezőként:)

Koriander
Olvasó
Koriander

Delin tocsogott Momoára, én csak annyit írtam, hogy tankönyvi példa a nôi killer ösztönök racionalizására a hsze.

ok. 13,333% ra jött ki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

tényleg Delin volt, Mea Culpa:)

Köszönöm a számot:)

Koriander
Olvasó
Koriander

nincs mit.
annyit hozzátennék, hogy én az átlagnál szerintem több férfit ismerek és ez nyilván lejjebb viszi a százalékot, de tkp. mindegy.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igazán minél több férfit ismersz, annál pontosabb:)

Akkor lenne még pontosabb, ha elárulnád , hogy 1-10-es skálán hol helyezkedsz el a nők közt:) mert akkor azzal lehet súlyozni:)

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“1-10-es skálán hol helyezkedsz el a nők közt:) mert akkor azzal lehet súlyozni:)»
sehol.
elmúltam már 40, de ha nagyon kivi vagy követhetsz az instámon, néha kiteszek magamról részleteket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Se instám, se faszbukom, így nehéz lesz….:)

Alter Ego
Szerkesztő

Kifejezetten jól írsz. Amiben viszont vitatkoznék, azt Elek kiválóan megfogalmazta helyettem is…

Gejza
Olvasó
Gejza

Részemről ez egy szépen becsomagolt nőmagasztaló és nőfelmentő szöveg.

A nők felnőtt emberek, dönthetnek és döntenek.

Kérték a jogot mindenre, megkapták. És semmiről nem tehetnek a férfiak, pusztán abban tévedtek – és nem hibásak – hogy azt képzelték a nőről, hogy valóban egyelőek akarnak lenni és nem többek….

Nem megy egy fenékkel két ló és nem várható el az, a férfiaktól, hogy “odaadjon” minden “lehetőséget” de amikor szólna annak a vele járó “felelősségről”, akkor csöndben legyen ám – mi nők így szállunk le a bicikliről – aztán ha jön a bibi – visszaleng az inga – akkor meg már közös a felelősség és mossuk kezeinket.

 

Kedves férfitársaim, ne tévesszenek már meg a szépen és intellektuálisan becsomagolt, megtévesztő szavak.

Ez egy kőkemény kékpirula cukormázzal bevonva.

Nekem nem kell, köszönöm.

UI:

“Jehova-Jehova”

És most jöhetnek a kövek.

 

 

 

Delin
Olvasó
Delin

Noi szemmel abszolut nem nomagasztalo szoveg, sot inkabb erosen kritikai. Alapbol minden nonek beszol, aki egy kicsit is ferfiasabb palyat valaszt, konkretan ostobanak nevezi oket (hogy csak egy peldat emlitsek). Az egesz iras azt sugalja, hogyha nem igy teszel ahogy kifejti, orok eletedre macskas szinglisegre vagy karhoztatva.

De az erdekes, hogy a bociszemeket a hsz-ekben inkabb inspiracionak tekintitek gonosz noi manipulacio helyett.

Grrr
Olvasó
Grrr

Nèha persze kellemes a fehèr lovagnőt adni egy kis figyelemèrt ès buksisimièrt, mint egy szem bonbon. De így èlni felejtős. Ès mi van akkor, ha dorombolás kísèri azt a gondolatot, miszerint a notórius fehèr lovagnő a konyhában verejtèkezik ès egèsz èlete a kell, a muszáj ès a vèget nem èrő kötelessègek, görcsök, a többi nővel szembeni fazèk-lábas “mutasd meg ki az igazi háziasszony itten” rivalizációval telik, idètlen elismerő mosolyokkal ès fillères bókokkal övezve. Magányosabb èrzès lehet, mert sem a nők, sem a fèrfiak nem igaz barátai, kivève a saját egóját. Megjegyzem a háziasszonyi èletmódot preferálom, ès a fent leírt pèldám átmegy egy határon. Tehát első helyen ez. De ha álszentsègből kène ezt művelni, mert mással nem tudnám magam lekötni, akkor jó ha az ember lánya rájön arra, hogy a macskás szinglilètben előbb elèri a lelki bèkèt. A legfontosabb eldönteni azt, hogy mi a hozzánk illő helyzet. Bár fájó pont sok nőnek, hogy győz a bociszem, de nincs mit tenni evvan.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván manipuláció is. Ezzel minden férfi tisztában van. A nők hatással vannak ránk. Szerencsére.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

“minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll”

Még mindig előtte térdel.

Hunn
Újságíró

Szerintem Wolfygirl azt fogalmazta meg ilyen hosszasan, hogy férfias gondolkodású és férfias viselkedésű férfira vágyik.

Belekötni én is csak abba fogok, amibe Reszet Elek, ugyanazért amiért ő is belekötött, és ugyanaz a véleményem is: egy nő ne tanítani és vezetni akarja a férfit, hanem inspirálni! Egy okos nő tudja úgy befolyásolni urát és parancsolóját, hogy a végeredmény mindkettőjüknek jó legyen, de nem az a feladata, hogy kioktasson és irányítson minket.

A nő befogadja az ő befogadása nélkül pusztító férfienergiát, és a befogadásával átformálja azt építő energiává. Úgy is mondhatnám, hogy a punci pacifikál és jobb emberré változtat minket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hát nem érdekes, hogy a természetben minden élőlény teszi azt, amire teremtetett és valahogy az ember az egyetlen olyan lény, amely addig álmodta kivételnek magát, míg sikerült a feledés homályába burkolnia saját létezésének alapvető törvényeit és mára már belegondolni is félelmetesen fájdalmas eme törvények változatlan létezésébe.

Eegen, (a sok balfasz/bluepilles szerint:) a gőgős, magát istennek képzelő ember úgy hiszi, hogy ledobta ösztöneinek (rab:)igáját:)……

A cikkben szereplő jelenség valós, de annak ilyen formájú értelmezése és az abból levont következtetések olyasmit kérdőjeleznek meg, ami minden valaha élt nő legalapvetőbb feladata volt, van és a jövőben is az lenne.

Semmit nem kérdőjelez meg, csak éppen kifejti az igazság szövetét:)…..

Elvárhatjuk-e egymástól azt, hogy ne legyünk azok, aminek születtünk? El bizony, ebben a tébolyult világban naponta többször meg is tesszük…majd rácsodálkozunk az eredményre…

És milyen hiszticunamik keletkeznek ilyenkor:)….

A régiek számítógépek, okos telefonok és űrséták nélkül is tudták…A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT…

Klasszikust idézve: „Lószart mama”……..:)

 ki nem hallotta a mondást, mely szerit minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll,

Ezt a baromságot már én is, más is, kivesézte, haladjunk….

 vagy azt, hogy a férfi a fej, a nő a nyak…

Ilyenkor felmerül a millió dolláros kérdés: Don Corleone azért „bocsátott meg/tett jót emberekkel”, mert az áldott jó „nyaka” ezt súgta a „fejibe”, vagy magától, de ezzel „indokolta” ?:)

milyen kár, hogy a többség már nem is érti ezen mondások valódi jelentését…

Az első bullshit, a második meg ugye nézőpont kérdése….

Most minden bizonnyal lesznek egy páran, akik úgy küldenek el az Óperenciás tengeren is túlra, hogy végig sem olvassák a hozzászólást,

Már kezdem bánni….:)

de a bölcs női vezetés nélkül,

Oximoronnal miért dobálózunk?…… méghozzá tercben:)……

 Ha egyetlen egy szóval kellene jellemezni a férfit nem kérdés, hogy az a szó az erő,

Ja, most minden férfi kihúzta  a mejjit, mert ez olyan kedves volt…..:)

mert az a hímnemű, aki nem birtokolja az erőt saját fajtársaitól és majd csak ezt követően a nőktől fogja megkapni azt, hogy nem férfi.

Valamikor így volt, de mára már eléggé szétváltak a dolgok, mármint ha fizikai erőre gondolunk….

 Ebből az alapvetésből ered minden más, mint például a férfi bátor, félelmet nem ismerő, határozott, mindig tudja mi a teendő, egy férfi nem panaszkodik, egy férfi nem picsog az érzéseiről és ezek végtelen permutációja.

Fenét, attól, hogy valaki erős, lehet gyáva/határozatlan/picsogó…. elég csak Velő Verő-re gondolni, de hogy az egyenjoguság ne sérüljön, az erős nők sem kivételek….

Eszébe jutna bárkinek is ugyanezen jelzőkkel minősíteni egy nőt?…nem nagyon.

Mégis mennyi nyekergés van arról, hogy az erős nőktől félnek a férfiak a gyáva/határozatlan/elnemköteleződő/picsogó (kihagytam valamit Ildikó?:) szerencsétlenek….

Ha egy nőre gondolunk sokkal inkább az jut eszünkbe, hogy egy nő csupa érzés, valami puha, kedves, gondoskodó, törékeny lény,

akivel jó dugni….

amely védelemre szorul, védelemre attól, aki erősebb.

Saját magától?, WTF???

Aztán ki és mi ellen kéne megvédeni azt,  aki hátrafele félgőzzel, tűsarkúban (min.) kétszer annyit teljesít lazán, mint bármely férfi….?

Feminizmus,

Látjuk a hatásait…

 PUA,

Megy is a vinnyogás, hogy a szemét PUA-sok úgy (ingyen:) dugják a nőket, hogy nem fizetik meg értük a (szerintük valós:) árukat….

 okos teló, facsé, insta,

Ja, a likekurvák gyűjtőhelye….

 mikrózható pizza semmit nem változtatnak ezen.

Dehogynem, nem lehet pl. főzésre hivatkozva kitáncolni a szex elől:)

Egy férfi akkor az, ha erős, ezzel szemben egy nő, ha a férfi erőt magáénak követeli, abban a pillanatban megszűnik nő lenni.

Jó ideje ezt szajkózom…..

Hogy hogy is jön ez ide? Hát úgy, hogy egy nő erejével eddig sem és eztán sem tudja felvenni a versenyt egy férfivel

Ez ugye hájjal kenegeti a férfi egót :), de azért térjünk csak vissza a földre:)

 és buta liba (mai nevén szingli) az, aki szembe próbál menni a természet eme törvényével,

Nem csak ő….. ne légy kirekesztő:)

 de mivel természet anya okos volt,

Vagy Isten, kinek hite szerint…..

 így olyasmivel ruházta fel a nőt, amivel egyensúly jött létre, ami nem más, mint azok a bizonyos boci szemek.

Pina nélkül baszhatják a (boci) szemüket (Esmeralda most valahol felsír szomorúságában:)…. az csak Csizmás Kandúrnak jött be…..

A csillogó szemeink, a kedves mosolyunk, a lágy simogatásunk az, ami képes megszelídíteni a férfi erőt és ellágyítani a kemény férfi szívet.

Pontosítanék: a balfaszoknak elég (ezeknek) csak az ígérete….

Annak idején a bölcs királynő volt az, aki belesuttogta a haragos király fülébe, hogy talán nem kellene felperzselni 10 falut, hiszen mi lesz a gyerekekkel és az asszonyokkal.

Igen, ahogy Don Corleone feleségének volt köszönhető egy csomó jótett……, baszki, a PR /reklám szarság jó régi találmány…:)

 Az okos nő tudta azt hogyan kell csendesen és a háttérben úgy támogatni a férfit, hogy az meg tudjon harcolni a külvilágban a családjáért.

Aztán ez a (nemlétező baromság ) tudás hová lett?:) A béta/egyedülálló közkatonák meg meszet ettek?:)

Csakis egy nő az, aki képes megtanítani érezni egy férfit.

Édes jó Istenem ne hagyj el, a nyálam is elcseppent a gyönyörtől…..Az erős Férfit a nő megtanítja érezni, ez olyan megható…..

Tény, hogy a mai modern világ női arra használják eme képességüket, hogy ostoba mód beleszóljanak olyasmibe, ami nem az ő dolguk.

Máskor is ezt (próbálták ) tenni,csak akkor a helyükre rakták, hellyel-közzel…

Tény hogy egyre többnek fogalma sincs, hogy ez a képessége nem arra való, hogy kihisztizzen egy újabb pár cipőt vagy egy wellness hétvégét.

Most (már) a pinamegvonásról beszélünk, vagy még mindig az érzékenyítésről, annak tanításáról?……

De az is tény, hogy a hatalom, a döntési jog, a felelősség csupa férfi attribútum.

Megint Ká sziszegő nyelvét vélem hallani…..

 Számon kérni  egy nőn, hogy miért nem dönt és miért nem vállal ezért felelősséget pontosan annyira abszurdum,

ezt a tényt hogy sikerült

mint számon kérni egy férfin, hogy miért nem beszél az érzéseiről és miért nem sír nyilvános helyen.

ezzel a baromsággal közös nevezőre hozni?

A mondat első része egy igaz kijelentés, a második meg egy szar shit-teszt, WTF????

Hogy miért tolakodnak a nők mégis olyan helyekre, amelyek pár év után megeszik a lelkük?

Aham, szóval ez lenne a baj, hogy megeszik a lelkük…..olyan szép megfogalmazása ez az alkalmatlanságnak, csúcsra van járatva  a PC. megint öröm tölti el bűnös lelkem:)

Ami végeredményben kigyilkolja belőlük minden nőiességüket?

Ja, a szemét lélekevő helyek, azok a hibásak, hogy szegín nőkből (akik csak tök véletlenül odakeverdtek, nem hisztizetek kvóta, meg ilyen szarságok alapján, á, dehogy:) megeszik, ja

 Amiről belül ők is tudják, hogy belepusztulnak?

Akkor akaratlagosan csinálják a hülyeséget? Szólni kéne nekik, hogy rá fognak baszni….:)

 Miért pattognak otthon a párjuknak (ha van egyáltalán még kinek), hogy mit meg hogyan csináljon?

Az cikk ezt elég jól kivesézi….

Mert az ösztön megmaradt, a tudás viszont elveszett.

Milyen tudás is veszett el????

 Mert érzik belül, hogy ez a valami van, de fogalmuk sincs hogyan kellene használni.

Csak törik, csak törik  a fejüket, mint Micimackó, olyan édi….

Végezetül pedig azért mert annak idején valaki azt gondolta, hogy itt van ez a sok iskolázatlan nő, akik marha jó fogyasztók lehetnének, mert most baromi nehéz, mert apu keresi a pénz és apu egy racionális lény és apu nem fog havonta 10 pár cipőt venni…mi lenne, ha megoldanánk, hogy anyunak ne kelljen ezt apuval megbeszélni.

Megvan!Hurrá! a Szemét XYZ-k a hibásak, hohó, há akkó minden rendben, mehetünk sörözni,holnaptól happy van…..

Mára nagyon úgy néz ki, hogy ez sem elég. Mert egy olyan nő, aki mellett mégis van apu, az azért csak meghallgatja, hogy minek vettél újabb cipőt, így most már jöhet az a rész, hogy legyen inkább anyu szingli és keressen annyit, hogy legyen miből tetszőleges számú cipőt vásárolni.

Az előző mondat sem volt a koherencia csúcsa, de ez most kissé megkuszálta a értelmező hardverem logikai és értelmet felismerő diódáimat…..

Zárásként: haragudhatunk egymásra azért amilyenek vagyunk vagy akár tehetünk is azért, hogy ez az őrület helyre álljon, de ehhez meg kellene hallanunk egymást, ehhez újra értenünk kellene egymást, ehhez be kellene látnunk, hogy egymás nélkül nem fog menni.

Szeretettel: Anna

Ez olyan, de olyan szép volt, hogy az itteni BluePilles balfaszok könnybe lábadt szemmel nyúlnak az általad kinyújtott kéz felé :), imáik végre meghallgattattak,én speciel alig hiszem el, hogy van ilyen csoda:), de igen létezik, hála a Fennvalónak..erre várnak már mi(van aki évtizedek:) óta……….

Tudom, szemét érzéketlen szar pszichopata nőgyűlölő meg fasztuggya még mi vagyok és ráadásul elüldözöm innen az angyalokat……..

Tanult társamat idézve: Jehova-Jehova …….

ulomenen
Olvasó

Na. Tucc te, ha akarsz.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem bírtam megállni, főleg a sok nyáladzó lifegő/lefetyelők láttán…..:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves xcsakx !

Megszólítás: önmagában használt név (tulajdonnév, főnévi kifejezés), amelyet a megszólított személy figyelmének felkeltésére használnak. Használata többek között azért is javasolt, mert ezzel jelezhetjük, hogy tiszteljük magunkban és a másikban is az emberi lényt, akkor is, ha a véleményével nem értünk egyet.

„Eegen, (a sok balfasz/bluepilles szerint:) a gőgős, magát istennek képzelő ember úgy hiszi, hogy ledobta ösztöneinek (rab:)igáját:)……”

Redpill: mint minden gyógyszer, így ez is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Néhány mellékhatás súlyos lehet. Ne szedje tovább a redpillt, ha:

–          allergiás tűneteket tapasztal nőkkel való érintkezés során;

–          ha már nem képes nőkkel való emberi érintkezésre;

Azonnal keresse fel kezelő orvosát, amennyiben a nő szó hallatán is súlyos fokú gyűlölet jelentkezik önnél.

Szarkazmus: vajon egzotikus étel vagy ország?

Don Vito Corleone: kitalált szereplő Mario Puzo A Keresztapa című regényében és a belőle készült filmben. A helyzet hasonló Micimackó, illetve Hannibál esetében is (ha esetleg ez utóbbi gaztetteit is a női nem rovására kívánjuk írni).

 Oximoronnal miért dobálózunk?…… méghozzá tercben:)…… Ezen tényleg jót nevettem, fogom használni :)

Kedves xcsakx! A továbbiakban eltekintek a hozzászólásod minden egyes mondatának idézésétől és a lényegre térek. A férfihang.hu leírása szerint „a valódi férfi magazinja. Politika, tudomány, család, karrier, életmód és a nők férfiszemmel. Politikai beállítottságát tekintve a lap antifeminista, tehát a feminista politikai irányzatok férfiakra nézve károsnak tekinthető tevékenységével és propagandájával szemben emel szót. A Férfihang küzd minden olyan feminista megnyilvánulás és társadalmi jelenség ellen, amelyben megjelenik az androfóbia vagy a nyílt férfigyűlölet illetve a nemi alapon diszkrimináló törvények igényének nyílt vagy burkolt propagandája vagy az egyéni szabadságjogok megkérdőjelezése.”

Mivel nem ismersz megosztom veled, hogy nem valami félreértelmezett exhibicionizmus az, amely arra sarkallt, hogy olvassam a magazint vagy hozzászóljak a cikkekhez. Nem vagyok feminista, nem vagyok modern erős nő sem, nem gyűlölőm a férfiakat, nőként az időm legnagyobb részét párom oltalmazó védelme alatt töltőm, szeretem az életemet, szeretem a Férfimet és nem esne nehezemre csendben maradni. Miért vagyok mégis itt?

„Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialistákat  bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki aki tiltakozhatott volna.” (Martin Niemöller)

 Tudod xcsakx mindenki, nemétől függetlenül, maga felel saját sorsáért és boldogságáért. Mindenki dönthet úgy, hogy macskás szingli nő lesz vagy pizzát majszoló magányos farkas, mindaddig, amíg eme döntését nem óhajtja ráerőszakolni másokra és a világra vetítve fájdalmát és boldogtalanságát másokat is lerántani magával oda, ahová azok nem kívánnak menni.

Együtt érzek veled amiatt, ahogyan te a női nemet látod, de tedd fel magadnak a kérdést: ez mennyivel másabb, mint az az elvakult, ellenvéleményt nem tűrő, a másikat meghallgatni nem tudó és nem is akaró gyűlölet, mint amit a feministák is képviselnek?

Lehetne persze erre mondani, hogy a nők kezdték, de „Ha ma is azt valljuk, hogy “szemet szemért, fogat fogért”, akkor végül mindenki vak és fogatlan lesz.” (John Gray)

Mikor oldott meg a gyűlölet bármit is? Meddig botorkálunk még a sötétben? Mikor látjuk be, hogy a feminizmus, a metoo és a ki tudja még mi jön utána mindkét nemnek árt, mindenkit rombol. Mindenkit olyan világ felé taszít, amiben senki sem akar élni. Mikor látjuk be, hogy a gyerekeink jövője a tét?

Tudod xcsakx én nem magam miatt félek.

Szeretettel:

Anna

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Mikor oldott meg a gyűlölet bármit is? Meddig botorkálunk még a sötétben? Mikor látjuk be, hogy a feminizmus, a metoo és a ki tudja még mi jön utána mindkét nemnek árt, mindenkit rombol. Mindenkit olyan világ felé taszít, amiben senki sem akar élni. Mikor látjuk be, hogy a gyerekeink jövője a tét?”

Na ez jó és méghozzá egy nő kérdezi ezeket! Várjuk a választ is ha mâr ilyen szép idézeteket rittyentettél ide nekünk férfiaktól! Nem gondolod hogy nem mi indítottuk utjára ezeket a szép eszméket mint a meetoo meg hasonlók? Kérdezt a nő társaidat és ne tőlünk várjátok a megoldásokat a problémákra amit ti okoztatok, hatás ellenhatás!

“Együtt érzek veled amiatt, ahogyan te a női nemet látod, de tedd fel magadnak a kérdést”

Pont ez amire nem vagytok képesek max a párotok és gyerekeitek esetében!

Lehettek tanultak okosak tudósok meg minden de akkor is hiányozni fog belőletek a megértés, ezért kell nektek is egy pár úgy mint a férfinek is (ez most kicsit bpilles volt) ! :)

Hunn
Újságíró

Kedves Wolfygirl,

azt kell megérteni, hogy az antifeminizmus egy reakció. A férfiak reakciója a feminizmusra. Reakció arra a gyakorlatilag hadüzenet nélkül indított háborúra a nemek harcában, amit a feminista nők indítottak, az összes nő nevében, a férfiak ellen.

Én tisztában vagyok vele, hogy a háborút nem a női nem indította, hogy a nőmozgalom csupán egy része a zsidó marxizmusnak. De a nők, mint haszonélvezői a férfiak elleni igazságtalanságoknak, ezáltal érdekeltté vannak téve a feminizmus győzelmében. Ezért, annak ellenére, hogy a hatalom át lett játszva az ő kezükbe és emiatt elsősorban ők állíthatnák meg ezt az őrületet, a nők nem szólnak és nem tesznek ez ellen semmit.

Mi pedig már rájöttünk arra, hogy emiatt a nőkre nem számíthatunk ez ügyben, így magunknak kell kézbe venni ezt a dolgot, akár a nők akarata ellenére is. Ezért is szeretem nem annyira antifeminizmusnak, mint inkább Patriarchális Reakciónak hívni azt, amivel próbálkozunk. És ez már nem arról szól, hogy szeressük egymást gyerekek, hogy hölgyeim légyszíves ne csavargassátok a tökünket mert már nagyon fáj. Hanem arról, hogy akkor ha háború van, legyen háború, és mi azt fogjuk csinálni, amit a feministák követelnek tőlünk.

Úgy kezeljük őket, hogy nem teszünk különbséget férfi és nő között, ugyanúgy kezeljük őket, mintha férfiak lennének. És mivel meghirdették hogy mi vagyunk az ellenség, ebből logikusan következi, hogy nekünk pedig ők az ellenség. Ők mondták. És mit csinálnak a férfiak a rájuk támadó ellenséggel? Dehumanizáljuk, gyűlöljük, elpusztítjuk. Tényleg csak azt tudom mondani: ezt az egészet nem mi kezdtük, ezt nem mi akarjuk most sem hogy történjen, a hátunk közepére kívánjuk az egészet, és készek vagyunk befejezni abban a pillanatban, ha a nők végre észhez térnek.

Amíg ez nem történik meg, addig ne lepődjetek meg a gyűlöleten.

Naooo
Olvasó
Naooo

„Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialistákat  bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki aki tiltakozhatott volna.” (Martin Niemöller)

Ezt a hülyét is le kellett volna lőni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kioktatást hagyd meg a papucsodnak………:)

„Eegen, (a sok balfasz/bluepilles szerint:) a gőgős, magát istennek képzelő ember úgy hiszi, hogy ledobta ösztöneinek (rab:)igáját:)……”

 Ne szedje tovább a redpillt, ha:

–          allergiás tűneteket tapasztal nőkkel való érintkezés során;

(Nemi) betegekkel/csúnyákkal/ stb. nem kezdünk….

–          ha már nem képes nőkkel való emberi érintkezésre;

Kezdetnek: http://www.ferfihang.hu/2014/05/30/az-istennoszobor-ledontese-es-az-ezzel-jaro-gyasz/

Azonnal keresse fel kezelő orvosát, amennyiben a nő szó hallatán is súlyos fokú gyűlölet jelentkezik önnél.

Vered magad , hogy te középen állsz, miközben femináci (shaming language) panel(eke)t puffogtatsz,……

Don Vito Corleone: kitalált szereplő Mario Puzo A Keresztapa című regényében és a belőle készült filmben. A helyzet hasonló Micimackó, illetve Hannibál esetében is (ha esetleg ez utóbbi gaztetteit is a női nem rovására kívánjuk írni).

Most fitogtatod az inntelektusodat?, Kinek? Mi célból? Vagy csak ez e virtuális pushup/smink akarna lenni?

 Oximoronnal miért dobálózunk?…… méghozzá tercben:)…… Ezen tényleg jót nevettem, fogom használni :)

Inkább sírnod kellett volna, persze ha megérted:), így nem csodálkozom, hogy (csak) a nevetésig jutottál….

Mivel nem ismersz

Ha a méreteidet megadod, akkor majd még meggondolom, hogy ez érdekel-e….

 megosztom veled,

Minek, ki kérte?:)

hogy nem valami félreértelmezett exhibicionizmus az,

Eegen, a másik lehetőség a rosszabbik indok….

amely arra sarkallt, hogy olvassam a magazint vagy hozzászóljak a cikkekhez.

Kíváncsivá tettél…..:)

Nem vagyok feminista, nem vagyok modern erős nő sem, nem gyűlölőm a férfiakat, nőként az időm legnagyobb részét párom oltalmazó védelme alatt töltőm, szeretem az életemet, szeretem a Férfimet és nem esne nehezemre csendben maradni.

Olyan, de olyan szép, hol lehet a bibi?:), mostmár (egyre:) kíváncsi(bb) vagyok azokra  a méretekre…..

 Miért vagyok mégis itt?

Majd kiderül, (rólad is:),  csak engedni kell beszélni….

„Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag.Amikor a szocialistákat  bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó.

Nem, nem azért kussolt, hanem azért mert vagy örült/egyetértett, vagy gyáva volt…..

Faszántosak ezek a Coelhói magasságú idézetek, csak épp semmit nem érnek….

 Amikorra engem vittek el, nem maradt senki aki tiltakozhatott volna.” (Martin Niemöller)

A langyosakat amúgy is kiköpi az Úr, szóval jó dolog ez „függetlenség”, csak ennek is meg van az ára….

Tudod xcsakx mindenki, nemétől függetlenül, maga felel saját sorsáért és boldogságáért.

Sőt, maximálisan egyetértek!

Mindenki dönthet úgy, hogy macskás szingli nő lesz

Ugyanabba a hibába esel, mint azon férfiak, akik a logikát/ együttérzést/ döntési képességet/önfeláldozást/ felelősségvállalást/ stb. stb.-t kérik számon a nőkön…….

Azért, mert van max 5%-nyi nő, aki tényleg érti, hogy miről is diskurálunk itt, attól a 95% nem, hiába viszed/rángatod le a folyóhoz a lovat, ha nem akar inni, te (akár) meg is feszülhetsz, akkor sem fog inni….

No meg a skorpiónak olyan  a természete…..

vagy pizzát majszoló magányos farkas,

azok meg ugye eldobták a tökeiket….

mindaddig, amíg eme döntését nem óhajtja ráerőszakolni másokra és a világra vetítve fájdalmát és boldogtalanságát másokat is lerántani magával oda, ahová azok nem kívánnak menni.

Egyrészt te legalább a 80%-ról beszélsz, vagyis  a többségről:), ahonnan a többiek lógnak ki:), másrészt kevés köztünk a ghandi/terézanya/buddha/jezus stb. stb. …….

Együtt érzek veled amiatt, ahogyan te a női nemet látod,

Mesélj, hogy látom?:) Tévesen?:)

de tedd fel magadnak a kérdést: ez mennyivel másabb, mint az az elvakult, ellenvéleményt nem tűrő, a másikat meghallgatni nem tudó és nem is akaró gyűlölet, mint amit a feministák is képviselnek?

Jól értem, hogy te azt állítod, hogy én elvakult, ellenvéleményt nem tűrő, a másikat meghallgatni nem tudó, nem is akaró (nő)gyűlölő vagyok?:)

Azért jó ha tisztázunk, pár szar (meggyepesedett) „panelt”  :

Minden feminista addig „gyűlöl” amíg egy (hozzá képest) alfa(vagy annak tűnő tárgy:) útjába nem kerül és

(esetleg, ha néz ki valahogy a feminista:) hajlandó –lehajolni érte-  amíg ez tart(egyrészt ha ez (kurva) ritkán meg is történik, általában  még rövidebb ideig tart:), addig a feminizmusa/férfigyűlölete a 0 alá konvergál, de amint lezúg a légvárról, újult erővel újra beleveti magát és pont ott folytatja, ahol abbahagyta….

A feministák nem a férfiakat gyűlölik, hanem a saját be nem teljesült hipergámiájuk miatt hisztiznek, jelenleg megvan rá a lehetőségük, hogy extrém módon túlértékeljék magukat, aztán nem értik, hogy miért vannak egyedül…… és igazán a saját nyomorukat gyűlölik, projektálva „bizonyos” férfiakra -klasszikusra visszatérve:  nem mindegy, hogy bredpitt avagy átlagjózsi „zaklat”……

Lehetne persze erre mondani, hogy a nők kezdték,

Mit? Úgy érzem, hogy fogalomzavarban szenvedsz (te is:)…

de „Ha ma is azt valljuk, hogy “szemet szemért, fogat fogért”, akkor végül mindenki vak és fogatlan lesz.” (John Gray)

 Én nem azt vallom:), és mint (korábban is :) mondtam, nőkkel „szemben” ez zsákutca, finoman fogalmazva:)…..

De másra vonatkoztatva:), ha már belemegyünk a sűrűjébe:), akkor  én egy szemért minimum kettőt, egy fogért legalább egy fogsort:), nem végzünk félmunkát….

Mikor oldott meg a gyűlölet bármit is?

Kinek és milyen gyűlölete, mert ezt így elhajítva lehet megint gurigázni a szarral coelhói-oravecznóra-müllerpéter tengelyen, de sok értelme nincs. kurva jól hangzok, meg likegyűjtésnek kiváló, de gyakorlati haszna nincs……..

Meddig botorkálunk még a sötétben?

Ameddig a karmátok igényli:)….

 Mikor látjuk be, hogy a feminizmus, a metoo és a ki tudja még mi jön utána mindkét nemnek árt, mindenkit rombol.

Most elmorzsoltam egy könnycseppet, és szívemet átmelegítette a remény rózsaszín szivárványa….

 Mindenkit olyan világ felé taszít, amiben senki sem akar élni.

Ja, az antikrisztus feni a kaszáját és zabolázza a lovát…..

Mikor látjuk be, hogy a gyerekeink jövője a tét?

Itt én most elcsöppentem……

Tudod xcsakx én nem magam miatt félek.

Egyem azt a nagy lelkedet:), amibe az egész világ belefér szőröstül bőröstül…..

Szeretettel:

Anna

Millió csók és puszika ……..

Tudom: Jehova-Jehova……..

Reszet Elek
Újságíró

Bizonyos szempontból ez a trollkodás magasiskolája, ahogy tagmondantonként és mondatonként reflektálsz. Én legalábbis jót derültem. A leányzónak van humorérzéke, ami ritka a nőknél úgyhogy ne trollkodd szét teljesen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az a helyzet, hogy a “keményebb mag” 80%-a is szűkölve élvez a gyönyörtől…..túl szép a leányzó fekvése….

Ide úgy jutnak el az emberek(nemtől függetlenül), hogy valami szar van a palacsintába , de próbálnak/keresnek megoldásokat…

Nem hiszem, hogy női Jézusként leszállt ide, segíteni..

Kit akar meggyőzni és miről?

Mi az a kín, ami ide terelte?

 

Reszet Elek
Újságíró

Erre csak ő tud válaszolni.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves xcsakx és Elek!

Talán én párhuzamos univerzumban létezem? Talán engem nőként ez a dolog nem érint?

Fábián Anita herélős javaslata volt az, ami erre az oldalra vezetett. Nem szeretnék olyan világban élni ahol ilyen gondolatok megfogalmazásának helye van. Nem kívánok olyan világban élni, ahol a hozzá hasonlóak miatt engem is vele azonosítanak csupán azért mert ő beleordítja a világba én meg hallgatok.

Nem kívánok olyan világban élni, ahol a párom szexuális ragadozó csupán azért mert férfi.

Nem kívánok olyan világban élni, ahol mindenki utál mindenkit.

Azért vagyok itt mert félelemmel tölt el az, ami körülőttem történik.

Anna

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván nagyon is érint, mint minden embert, csak sajna számomra szokatlanul ritka hogy nő képes legyen objektívebb megközelítésre. A külső negatív hatások és a jellegzetesen női érzelemtől vezérelt látásmód (szolipszizmus és projekció) keveseknél adnak teret az ilyesminek.

Talán ez is az oka a sok srácnál tapasztalható hitetlenségnek.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“Talán ez is az oka a sok srácnál tapasztalható hitetlenségnek.” 

Először úgy voltam vele mint a székely a zsiráffal, hogy “ilyen állat nincs is”, biztos nem nő. De nincs az az online nőimitátor aki ilyen pazar sziruppal tudná nyakon önteni a mondandóját.

Reszet Elek
Újságíró

A székely ember elmegy az állatkertbe, aztán hazamegy a fiához. Kérdezi a fiú:
– Hol voltál, édesapám?
– Az állatkertben!
– És mit láttál ott édesapám?
– Láttam én egy zebrát.
– És az milyen édesapám?
– Hát tudod, milyen a ló?
– Tudom.
– Na, ez ugyanolyan, csak csíkos.
– És még mit láttál, édesapám?
– Zsiráfot.
– És az milyen?
– Tudod, milyen a ló?
– Tudom.
– Na, ez ugyanolyan, csak hosszabb a nyaka és tarka.
– És még mit láttál, édesapám?
– Pingvint.
– És az milyen, édesapám?
– Tudod milyen a ló?
– Tudom.
– Na ez nem olyan.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Talán én párhuzamos univerzumban létezem? Talán engem nőként ez a dolog nem érint?

Ha 6- fölött vagy, + képes vagy (relatíve, elégséges módon:) uralkodni az ösztöneiden és tud kezelni az „urad”, akkor ok(ez talán max. 1 ezrelékben mérhető:), de ugye , akkor meg mit keresel itt?:) Merthogy erről, jó esetben fogalmad sem kéne, hogy legyen……

Ha meg megjártad  a poklot, és felfejlődtél ide, akkor meg megint az elhanyagolható kategóriában vagy és még mindig az ló-rángatás-itatás meddő sokszögében pazarlod az energiá(i)dat, ha csak nem ego boost/simogatásra,/ like-okra vágysz…., a hatásod nem hogy elhanyagolható, hanem nem is mérhető…

Fábián Anita herélős javaslata volt az, ami erre az oldalra vezetett.

Az ide, erre az oldalra vezetett-be beleértendő ab ovo az, hogy te ezzel a témakörrel egyáltalán foglalkozol, mivel a nők,( beleértve  a feministákat is:) max 10-át „zavarja” , ismét elenyésző, nem releváns kisebbség….

Nem szeretnék olyan világban élni ahol ilyen gondolatok megfogalmazásának helye van.

Ja, világbéke meg ingyen sör, no meg én Claudia Schiffer mellett szeretnék ébredni minden reggel….., lécci, lécci, lécci……

Nem kívánok olyan világban élni, ahol a hozzá hasonlóak miatt engem is vele azonosítanak csupán azért mert ő beleordítja a világba én meg hallgatok.

Irreleváns, mert te jó esetben (már:)  foglalt vagy:) és az hogy te mennyire vagy /milyen kiváló, az egy egyedülláló férfi számára nem lehetőség, max nyálcsorgatásra és az urad irigylésére ad municiót, segítséget nem, max. + (irreális :) elvárásokat fog megfogalmazni az áhított nők felé, de törvényszerűen bukni fog, ebből a szempontból pedig kontraproduktív…..

Nem kívánok olyan világban élni, ahol a párom szexuális ragadozó csupán azért mert férfi.

Ez csak helyrajzi/adottság/körülmények/lehetőség/korlátok/szocializáció stb. stb. függvénye….

Nem kívánok olyan világban élni, ahol mindenki utál mindenkit.

Az a baj ezekkel az általánosító frázisokkal, hogy hamisak, ugyanazt nyomatod most pepitába, mint a feminizmus, csak épp az ellenségkép más…..sőt megfoghatatlan katyvasz, fogalmak, amire aztán tényleg bármit bármikor rá lehet húzni a „Szent Háború” nevében……

Azért vagyok itt mert félelemmel tölt el az, ami körülőttem történik.

Sok sikert a félelmeidhez, ahhoz nem (mindig szükségszerűen ) kell  oknak lennie, (de, ha nincs , azért mindig keresünk:),leküzdeni meg nem lehet őket, max a tárgyuk változik……:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“Ide úgy jutnak el az emberek(nemtől függetlenül), hogy valami szar van a palacsintába , de próbálnak/keresnek megoldásokat…”

Nos ezt cáfolnám,szerintem a férfiak javarészt igen,a nők már kevésbé…A nők általában egy-egy cikk kapcsán,illetve felismervén,hogy nem annyira jó ami most megy,meg,hogy a feministák egyre jobban túltolják,. Nem hinném,hogy Koriander, Hgyi,Delin Gazella és még sorolhatnám (magamat is beleértve) bárminemű fekáliával töltött párkapcsolati palacsinta miatt lenne itt. Én úgy vettem észre,hogy az itt permanensen előforduló nők többségének jól működő,kiegyensúlyozott a párkapcsolata. (még SS-nek is,ha hihetünk neki). Általában aki ide jön,annak a nőnek mondandója,közlendője van. Én megvallom anno (Hol rontják el a lányok c. cikk) valahol azért írtam le a történetemet ,mert  igazolni akartam,hogy vannak normális nők,nem szabad általánosítani,illetve érdekelt a férfiak “oldala”,az ő véleményük és sok hasznos infóhoz is jutottam,nem egy meglepő felismeréssel.Szóval nő nem a gondjai miatt jön ide,hanem,mert közölnivalója van (persze ritka kivétellel van olyan is,de azok el is maradnak egy idő után). Esetleg jobban érzi magát egy ilyen férfi közegben,mint nőiben.

Reszet Elek
Újságíró

Erre írtam korábban hogy az idetévedő férfiak válaszokat keresnek, a nőknek meg kérdéseik vannak.

hunbagira
Újságíró

 nőknek meg kérdéseik vannak. Hát javarészük- tapasztalatom szerint- trollkodni jár ide. Mondjuk védelmükben szóljon, hogy intelligenciájuk és műveltségük másra nem is predesztinálja őket.

Koriander
Olvasó
Koriander

“tapasztalatom szerint- trollkodni jár ide.“
ez ilyen trollirigység.
mindenki lelkében lapul egy kobold.

common man
Olvasó
common man

Ha valaki csak trollkodik abból is lehet következtetéseket levonni és ha csak gátolni  igyekszik  az értelmes társalgást annak módja is sok mindent elárul róla vagy a fajtájáról.Ebből is lehet okosodni.

hunbagira
Újságíró

Nem kell magadra venned, nem rád gondoltam. :)

Naoonak van humora. Az itt lévő femcsiknek az sem, az ittlétük nagyrészt kimerült anyázásba és humorosnak szánt- ami maximum gunyorosra sikerült- megjegyzésekben.

ui: én a jó humorú trollokat “bírom”, mert feldobják egyben oldják a hangulatot. de azok a femtardoknak humoruk sem volt. be kellene vezetni ezekre valami új fogalmat mondjuk “ork”.

Koriander
Olvasó
Koriander

Naooo tényleg nagyon szellemes és amit nagyon kevesen vesznek észre, hogy közösséget összetartó. Amikor itt mindenki bedurcizott és szétszéledt, meg Dean oldalán pártoskodott. Ő maradt. A szláv népmesékben van egy kobold “домовой», aki vigyáz a házban élők jólétére.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Ide úgy jutnak el az emberek(nemtől függetlenül), hogy valami szar van a palacsintába , de próbálnak/keresnek megoldásokat…”

Igazad van, kihagytam a likekurvákat, akiknek muszáj elmondaniuk, hogy ők mennyire boldogok)mutatják a fényt a sötét éjszakában:) és hogy más is fürödhessen a z ő fényükben, hogy elismerjék, hogy honnan indultak és most milyen messzire jutottak….. igen ez kimaradt , elnézést kérek….

Nos ezt cáfolnám,szerintem a férfiak javarészt igen,a nők már kevésbé…

Lássuk csak:)

A nők általában egy-egy cikk kapcsán,illetve felismervén,hogy nem annyira jó ami most megy,meg,hogy a feministák egyre jobban túltolják,.

Gndolom az érzékeny szenzoraikkal érzik a zavart az Erőben…..,

 Nem hinném,hogy Koriander, Hgyi,Delin Gazella és még sorolhatnám (magamat is beleértve) bárminemű fekáliával töltött párkapcsolati palacsinta miatt lenne itt.

Kérdezted? Igazoltak?:)

Amúgy meg (a ritka és kevés kivételektől eltekintve) 90%-ban a csilivilitökéletes életükkel dicsekednek bemutatkozásképpen, aztán meg max 2-3 hónap múlva jön a vinnyogás, hogy vagy elhagyták, vagy lelépett a csiliviliálomból…..ha (egyáltalán:)szólnak, hogy bukta van , a többi meg csak halkan elsunnyog:)- gondolom megtalálta az Igazit:)

Én úgy vettem észre,hogy az itt permanensen előforduló nők többségének jól működő,kiegyensúlyozott a párkapcsolata. (még SS-nek is,ha hihetünk neki).

És megszállta a szentlélek őket és adni akarnak az ő örömükből, mert ők ilyen jók, meg tanítanak, stb……:)

Általában aki ide jön,annak a nőnek mondandója,közlendője van.

Meg két füle, szája, stb. stb.  …….,. meg kínja/feltünési viszketegsége, likokat szeretne gyűjteni, önigazolást, nmagyarázatot , megerősítést keres, hogy ő milyen szuper….

Én megvallom anno (Hol rontják el a lányok c. cikk) valahol azért írtam le a történetemet ,mert  igazolni akartam,hogy vannak normális nők,

Te azért írtad le, hogy külső megerősítést kapj, arra, hogy te jól csináltad/csinálod…és lálkolják hogy honnan , hova jutottál osztva az észt, mint az MLM-esek max 1 ezreléke, akiket példaként lehet hurcolászni mint a vres kardot…..

nem szabad általánosítani,

:)

lletve érdekelt a férfiak “oldala”,az ő véleményük és sok hasznos infóhoz is jutottam,nem egy meglepő felismeréssel.

 

Szóval nő nem a gondjai miatt jön ide,hanem,mert közölnivalója van (persze ritka kivétellel van olyan is,de azok el is maradnak egy idő után)

Azta kurvajézusosszentterézesbudhagandhi mindenit……:) jótét lelkek, most már kezdem érteni a :” A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT”

Atyám, megvilágosodtam , hála neked……

Jehova –Jehova…..

Koriander
Olvasó
Koriander

“Nem hinném,hogy Koriander, Hgyi,Delin Gazella és még sorolhatnám (magamat is beleértve) bárminemű fekáliával töltött párkapcsolati palacsinta miatt lenne itt.
Kérdezted? Igazoltak?:)”

Az én itt létemért Elek a felelős, konkrétan nincs hova mennnem..,
miután szétrollkodta a bezzeganyát, ahonnan miatta kicicaharcoltak, aztán meg a fáradságos melóval összehozott kis blogunkra odazúdult a vadfeminista Csao, mert Elek egy linkelt “ ideális férf” firkàját lefassàgozta,
szólt hogy akkor gyere offolni a Férfihangra.
ennyikeh.

Reszet Elek
Újságíró

A csaos dologra nem emlékszem. A bezzeganyával meg csak jól jártál.

Koriander
Olvasó
Koriander

így van :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“Nem hinném,hogy Koriander, Hgyi,Delin Gazella és még sorolhatnám (magamat is beleértve) bárminemű fekáliával töltött párkapcsolati palacsinta miatt lenne itt.

Kérdezted? Igazoltak?:) ”

Ezt a következtetést abból a számomra logikusnak tűnő tényből vontam le ,hogy mindegyikük a legnagyobb szeretettel és tisztelettel beszélt mindig a férjéről.

SOHA nem érdekeltek a like-ok, azért nem egyszer mentem én itt szembe ,olykor  szinte  az egész oldallal.

“Amúgy meg (a ritka és kevés kivételektől eltekintve) 90%-ban a csilivilitökéletes életükkel dicsekednek bemutatkozásképpen, aztán meg max 2-3 hónap múlva jön a vinnyogás, hogy vagy elhagyták, vagy lelépett a csiliviliálomból…..ha (egyáltalán:)szólnak, hogy bukta van , a többi meg csak halkan elsunnyog:)- gondolom megtalálta az Igazit:)”

Akkor én most rontom kissé majd a statisztikát (ugye nem baj,hogy boldogan éldegélek :)),mert január 4 óta menyasszony vagyok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezt a következtetést abból a számomra logikusnak tűnő tényből vontam le ,hogy mindegyikük a legnagyobb szeretettel és tisztelettel beszélt mindig a férjéről.

Igen, ők  a 10%:)

Akkor én most rontom kissé majd a statisztikát (ugye nem baj,hogy boldogan éldegélek :)),mert január 4 óta menyasszony vagyok.

A százalékokban +1 ezrelék nem oszt , nem szoroz….

DennisVT
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró
bny
Olvasó
bny

Amúgy meg (a ritka és kevés kivételektől eltekintve) 90%-ban a csilivilitökéletes életükkel dicsekednek bemutatkozásképpen, aztán meg max 2-3 hónap múlva jön a vinnyogás, hogy vagy elhagyták, vagy lelépett a csiliviliálomból…..ha (egyáltalán:)szólnak, hogy bukta van , a többi meg csak halkan elsunnyog:)- gondolom megtalálta az Igazit:)

 

Negatív. Szerintem többen is vannak, akik bár nem szólnak hozzá, olvassák a cikkeket és a kommenteket is. Csak nincs kedvük utána a Te alázásodat olvasni.

Na behúztál a csőbe, gyere, alázz csak :)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem többen is vannak, akik bár nem szólnak hozzá, olvassák a cikkeket és a kommenteket is. Csak nincs kedvük utána a Te alázásodat olvasni.

Ez gondolom olyan lehet, mint a nemszavazó csendes többség.…..:)

Koriander
Olvasó
Koriander

Csakszi, ez ma, a te napod ;D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én úgy vagyok vele, hogy minden nap az én napom:), de köszi, ez most tényleg kiemelkedő:)

Delin
Olvasó
Delin

+1 Vivi. Mar irtam korabban, hogy egy forum link alapjan tevedtem ide (alfaozvegy cikk), ami tetszett es itt ragadtam. Egyebkent itt a noi kommentelok kb -10rol indulnak, sok like nem terem ( kapasbol mind femcsi, ferfigyulolo es/vagy troll)0. Azt hiszem itteni szemmel en az emancipalt, karrierista tabort erositem, max az okoz zavart az eroben, hogy ez a ferjem nem zavarja es meg gyerekeink is vannak (ami sokak szerint kizart, mert ez vagy-vagy kategoria).

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt hiszem itteni szemmel en az emancipalt, karrierista tabort erositem,

Ahhoz képest sokat fejlődtél:) Komolyan:)

Nem véletlen, hogy ittragadtál:)

max az okoz zavart az eroben, hogy ez a ferjem nem zavarja es meg gyerekeink is vannak (ami sokak szerint kizart, mert ez vagy-vagy kategoria).

Nyugtával dícsérd a napot:)

Mivel nem tudjuk sem a te sem a férjed SMV-jét, így csak türelmesen várakozunk:)

Delin
Olvasó
Delin

Mit befolyasol, hogy magas vagy alacsony az SMV-enk?

Reszet Elek
Újságíró

Az egymáshoz viszonyított SMV-tek számít.

Delin
Olvasó
Delin

Mi a kedvezo SMV kulonbseg tartos kapcsolat szempontjabol es kinek a javara?

 

Koriander
Olvasó
Koriander

ferfinek +2,
ezért van pl nagyon sok jófaszinak ( 8-9) bájos hatoskája.

Reszet Elek
Újságíró

Férfié mindig jobb és min. +1 de inkább +2, ami az idők során, az öregedéssel is meg kell hogy maradjon.

A +9-10-es csajok szívnak is. Ha szerencséesk akkor rossz az önértékelésük. Ha viszont hercegnőként nőtt föl…

Delin
Olvasó
Delin

En is ferfinek +2 korul gondoltam, bar fiatalabb korban noi szempontbol jobb, ha inkabb csak +1. Igy talan van eselye a nonek tartani  +2 kulonbseget kesobb, bar ugyis necces. 30 folott noknek mar a szintentartas is sok energia (foleg szules utan) + ha a ferfi odafigyel magara es anyagilag sem egy elveszett valaki, siman novel SMV-t.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

En is ferfinek +2 korul gondoltam, bar fiatalabb korban noi szempontbol jobb, ha inkabb csak +1.

Jobb a 2:)

Igy talan van eselye a nonek tartani  +2 kulonbseget kesobb, bar ugyis necces.

A nőnek nincs szerepe a “tartásban”:),

Ha szül egy gyereket, akkor már minimum 1 pontot “ledolgozott”, ha 1 volt a különbség akkor ebből általában baj lesz, mert már egál a dolog, ha az még ráadásul fiu is, akkor az legalább+0,5pont és a fickónál rezeg a léc…..

30 folott noknek mar a szintentartas is sok energia (foleg szules utan) + ha a ferfi odafigyel magara es anyagilag sem egy elveszett valaki, siman novel SMV-t.

A nőkkel ellentétben, ha a férfiak az alapvető minimálellátást:) megkapják, kevésbé lépnek ki, lásd válások kezdeményezőinek nemi aránya…..

DennisVT
Újságíró

Korfüggő, de sztem elég a +1, de akár a 0 is jó.

Ami a jellemző párkeresési/házasodási időszakban +2, az később csak nagyobb lesz, és az már problémás.

Feltéve persze, h standard utat jár be az SMV-jük.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jófaszi csak egy van ezen a nyomorék bolygón, az is én vagyok.

Delin
Olvasó
Delin

Wow, a gyerekszules noveli a no SMV-jet parkapcsolaton belul? Ez uj, ha igy van en csak orulok. :)

Ha mar itt tartunk, a noi SMV a kulso (tobbi ferfi) vagy a belso kereslettol (ferj) fugg? Egyaltalan szet lehet valasztani a kettot vagy az SMV abszolut? Eddig ugy gondoltam, hogy a noi SMV-t elso sorban a no kulseje + szexualis kisugarzasa adja, igy szules -> noi test extrem mod amortizalodik (szerencsesebb esetben csak kulsore – par stria/logo mell/extra kg stb) -> vegleges vagy idoszakos noi SMV csokkenes, ami mindig parhuzamosan jar a kor miatti spontan SMV csokkenessel.

DennisVT
Újságíró

Delin:

Szüléssel csökken a női SMV. Az adott kapcsolata, házassága lehet jobb tőle (optimális eseteket feltételezve), a párja szeretheti jobban, lehet neki hálás az utódért, stb.

A szerethetőség, meg az SMV külön dolgok. A kapcsolatpiaci érték meg megint egy harmadik. Pl PalvinBarbi SMVje lehet, hogy kurvamagas, de ahogy hajnalban jön a “walk of shame” hazafele Neymar szobájából, úgy zuhan a kapcsolatpiaci értéke.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Wow, a gyerekszules noveli a no SMV-jet parkapcsolaton belul? Ez uj, ha igy van en csak orulok. :)

Annyira ne örülj, mert egyrészt ez is időleges:), másrészt (általában:) szívás neked is, meg (főként :) az uradnak, többek közt az ösztöneiteknek köszönhetően…..

Egyszerű, a férfi alapbeállítása, hogy a saját utódja(i) érdekében beáldoz olyan dolgokat, amit utólag nem lehet visszacsinálni, kiszolgáltatottá válik a gyereke számára és mivel az a fölötti rendelkezés a nő tulajdonjoga, így az apa fölött is….

Ha mar itt tartunk, a noi SMV a kulso (tobbi ferfi) vagy a belso kereslettol (ferj) fugg? Egyaltalan szet lehet valasztani a kettot vagy az SMV abszolut?

 A női SMV-nek van egy abszolút értéke, ami az idő függvényében változik – lakatlan szigeten ha egy hatos van, és kurva nagy a kereslet rá, mert sok a férfi:), attól ő még hatos:) – illetve a relativitását az ad(hat)ja, hogy az adott mikrokörnyezetben(ami most elég tágas, lásd facebooklikekurvákat:) mennyien vannak, milyen értékkel.

A férj belső kereslete nem oszt és nem szoroz, a férj kényszerszituációba kerül, amiből kevés menekülési lehetőség van, mert a nő általában visszaél  a hatalmával….…..

  Eddig ugy gondoltam, hogy a noi SMV-t elso sorban a no kulseje + szexualis kisugarzasa adja,+a kora, termékenységi lehetősége  igy szules -> noi test extrem mod amortizalodik (szerencsesebb esetben csak kulsore – par stria/logo mell/extra kg stb) -> vegleges vagy idoszakos noi SMV csokkenes, ami mindig parhuzamosan jar a kor miatti spontan SMV csokkenessel.

Stimmt. Ez a férjen kívüli hímekre vonatkozik, és abszolút értékek….a férj ettől függetlenül kerül „lejjebb” a viszonyon belül, de a nő szempontjából nem számít a miért, és párkapcsolaton belül a relatív viszonyok számítanak egy nő számára, pl.ha a 2 ponttal magasabbal rendelkező férj lemegy kutyába(szerelem/gyerek stb.), akkor a nő számára kutya és úgy is bánik vele, mert AWALT:)

Koriander
Olvasó
Koriander

hiába vagy te egy monoverzum, ha csak a tökfözelèket szereted mazsolával.

common man
Olvasó
common man

Csak óvatosan a mazsolával:  “mazsola nem kóser kósersági felügyeletet igényel előfordulhat, hogy szárítás előtt szőlőlébe áztatják”

Naooo
Olvasó
Naooo

Buktad, pisztáciafagyit is.

Koriander
Olvasó
Koriander

ínyenc.

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg kéjenc. Benyomni fagyit a pinádba és kilefetyelni onnan.

Koriander
Olvasó
Koriander

kutyalelkû perverz.

Grrr
Olvasó
Grrr

Ezeken a szívecskèken berogytam :D

Pista
Olvasó
Pista

Redves XFASZX…

Jajj, ne haragudj, Mancika, elb.sztam a neved…

Szóval, kezdjük újra: Redves XCSAKX!

Én vagyok az a red, vagy blue, vagy f.szom tudja milyen pilles, mangina-s, papucs, akit WolfyGirl-nek szerinted oktatnia kellene. Reagálnék néhány “gondolatodra”.

Nagyon szeretted volna tudni a méreteit, így elmondom Neked, Redves XFASZX, E kosaras melltartót hord, és ehhez arányos testalkata van. Neked sosem lesz alkalmad “lecsekkolni”, hogy milyen Nő is Ő valójában, ugyanis nagyon rakod magad itt ebben a buzis intellektuális szerepben, de a való életben szerintem inkább egy rózsaszín cicanacis kis buznyák vagy, aki egész nap otthon veri (ugyanis más nem nyúl hozzá). Viszont volna egy kérdésem Nekem is: Anyukádnak milyen méretei vannak? Volna egy pár ismerősöm, akik szeretik a granny-ket, hátha nekik megfelelne; persze csak akkor, ha nem kér túl sokat a szolgálataiért.

Te Férfinak érzed magad? Igen? Van időd egész nap itt előadni magad, ráadásul olyan stílusban, mint egy kis tinédzser meg nem értett fiúcska? Ilyen eszement kirohanásokkal verbálisan le tudsz oltani egy Nőt? Gratulálok! Apád (ha egyáltalán Anyukád tudja ki az) valamit nagyon elb.szhatott, mert nem tanított meg arra, hogy nem ricsajozunk, mint egy idióta majom.

Egyáltalán. Van Neked saját gondolatod is, vagy egy félművelt ismerősöd súgja a füledbe (adja a szádba) a baromságait (vagy akár a hímvesszejét), amit Te képes vagy le is írni (vagy leszopni)? Más nem megy, csak mondatonként próbálod meg szétszedni a leírtakat? Ja?! Lehet, hogy meg sem tudod jegyezni az olvasottakat, ezért kell emlékeztetned magad állandóan? Egy jó pszichiáter, egy rakat gyógyszerrel, pár év alatt segít Neked kimászni ebből a gödörből, ugyanis valószínüleg pszichológus nem foglalkozna Veled, Te annál már nehezebb eset vagy.

Azt gondolod, hogy a párom, aki nevezetesen doktori címmel rendelkezik, majd pont Téged nem fog megérteni? Nem vagy Te annyira bonyolult! Inkább egy látens, vagy nyíltan homoszexuális IQ Light egyed vagy, aki mást nem ismer, mint támadni, támadni, támadni. Mi van? Otthon kuss a neved, hogy itt éled ki magad?

Ahelyett, hogy örülnél, hogy nem csak undorító feminista picsák, meg golddigger biccsek vannak a világon; Te elkezdesz hőzöngeni, egy olyan oldalon, ahol pontosan a Te kommunikációd nem kívánatos, ugyanis ugyanolyan módon teszed mindezt, mint azok a Nők, akiket ez az oldal “elítél”.

Ja?! És még valami. WolfyGirl igen, otthon is pontosan ugyan ezekhez a szabályokhoz tartja magát, mint, amit itt is reprezentál. Ja?! Hogy ez hihetetlen? Hát Öcsike, nem sztriptízbárokban, meg a Liget Diszkóban kell párt keresni magadnak, aztán sírni, hogy egy igazi degenerált kreténnel vagy újfent.

Ha válaszolni szeretnél erre a hozzászólásra, most jelzem, hogy pont leszarom, hogy mit gondolsz Rólam, vagy akár a páromról, ugyanis az a “férfi”, aki Don Corleónézik, meg Micimackózik, Nekem ne akarjon megmagyarázni semmit sem. Inkább húzd vissza a rózsaszín cicanacidat, és ránts rá újból.

BTW: Ha gondolod, személyesen is megbeszélhetjük ezt a dolgot, hidd el, rendesen kivesézlek.

(Még valami. Biztosan meg fog fordulni abban a redves, üres fejedben, hogy “rendelésre” vagyok itt. Hát nem, és általában nem szoktam beleszólni semmibe, amikor a ‘zasszonyt valaki megpróbálja lehülyézni. Viszont a Te Redves stílusod nagyon kib.szta a biztosítékot Drága Kisfiam. Szedd rendbe magad, míg szépen vagyunk.)

common man
Olvasó
common man

Azért a te stílusod se más.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A stílus valóban nem a legszofisztikáltabb, de ő itt a szeretett nőt védi. Azért azt tudni kell,hogy minden “igazi nő” ( inkább normális nő,de talán nem normális is) szereti,ha megvédi őt a “lovagja”.

Reszet Elek
Újságíró

Ez nem menti fel a megfelelő kommunikáció felelőssége alól.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ebben teljes mértékben igazad van.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

A fórum lényege az eszmecserén túl, a szórakoztatás. Nekem tetszett a szösszenet, még éppen belefért abba a karakterlimitbe, amit érdemes elolvasni.

Kalman
Újságíró

Megvédi a lovagja a netre kiírt hülyeségektől? Mi van? Mi baja lenne tőle, ha nem védené meg tőle senki? Lélekfájdalma lenne, hogy meg lett neki mondva és senki nem állt mellé? Jajjderossz.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem a méretei emlegetése tette be a kaput,a fickó oroszlánként védi a nőjét,még csak említeni sem említheti senki azokat. Amúgy a gyakorlatlan FH olvasóból,pláne,ha nem kommentel,fordul elő ilyen és hasonló oldalakon X első olvasásra ezt váltja ki. Ettől még a stílusra valóban nincs mentség.

Most kiadom magam,amikor először olvastam  irományom X általi szétszedését,ráadásul teljesen ellentétét mondta szinte mindennek,ami valóságban volt,történt,amit mondani akartam,elsírtam magam tehetetlen dühömben anno,ami nagyon ritkán fordul amúgy elő-és X, gratula neked sikerült ezt kihozni belőlem,remélem ez most feldobja a napod -ma max felvonom a szemöldököm,vagy mosolygok. No ez, az az első reakció volt,mert nagyon feldühödött az ürge.Ettől még valóban többet ártott Wolfygirlnek,mint használt…

Reszet Elek
Újságíró

Ezt nem gondoltam volna.

A védelmezés pedig fordítva sült el.

XY
Olvasó
XY

Szerintem nem volt túl dühös az illető, hanem csak ez a stílusa, ami sok nőnek bejön (több ilyet láttam már), hozza a birtokló alfahím-imidzset. Emiatt szerintem nem ártott wolfinak, legfeljebb annak az intellektuális imidzsnek, amit wolfi próbált itt magáról eladni, de valójában tisztázta azt, hogy milyen pasikra is bukik wolfi, és ezzel értelmezte wolfi írásait is a női érzésekről meg az irányításról.

Dan
Újságíró

Wolfy férfije hozzászólásából szerintem nem sok mindent lehet következtetésként levonni. Mondom mindezt én, Mr. Analizátor! :) Nincs hozzászokva xCsakx olyan-amilyen stílusához, meglátta a szöveget, megfeküdte a gyomrát, ezt hozta ki belőle a düh. Lehet azt is mondani, h amilyen az adjonisten, olyan a fogadjiszen. Szerintem ez nem védelem volt, hanem egyszerű felbaszódás, amit aztán erősen túltolt. Ez a buzizás mondjuk tényleg elég béna érv, nem túl intellektuális szint, de azért ennyiből még nem vonnék le sok mindent. Ha viszont a dühe-bejegyzése úgy keletkezett, h Wolfy direkt megmutatta neki, h “Engem itt bántanak, drágám, védjél meg!” az viszont tényleg alapvetően hiteltelenné tenné – nem azt, amit írt, hanem – Wolfy személyét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most kiadom magam,

Eddig is nyitott könyv voltál:)

amikor először olvastam  irományom X általi szétszedését,ráadásul teljesen ellentétét mondta szinte mindennek,ami valóságban volt,történt,

Egyrészt érdekes az emberi agy, no meg főképp az egó védelme és a kognitív disszonancia oldása is….

amit mondani akartam,elsírtam magam tehetetlen dühömben anno,ami nagyon ritkán fordul amúgy elő-és

Hm….

X, gratula neked sikerült ezt kihozni belőlem,remélem ez most feldobja a napod –

Ha megnyugtat, akkor számomra irreleváns, a kérdés inkább az, hogy tanultál-e belőle, és ha igen, mit?:)

ma max felvonom a szemöldököm,vagy mosolygok.

:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindenki buzi, csak én nem.

Delin
Olvasó
Delin

Ha engem ilyen stilusban, magat beegetve vedene meg a “lovagom”, komolyan elgondolkodnek van-e egyaltalan keresni valom mellette…ezen a hsz-en nincs mit mentegetni.

XY
Olvasó
XY

Most értettem meg wolfi lelkivilágát. Hozzá pontosan ez a fickó való most, erről beszélt az írásaiban, ehhez a típushoz, ehhez a stílushoz vonzódik a doktori címével. A “agresszív, domináns hím”, akit nevelni kell és tanítani. Most már világos, hogy miről is írt, nincs itt semmi félreértés, wolfi pontosan ezzel a fickóval alkot egy párt, mert őt választotta, mert ez kell neki. Ennyit a női érzésekről.

common man
Olvasó
common man

1. Minden igaz úgy ahogyan az látszik.                                                                Ha ami ami és az az akkor a következő következtetést lehet levonni:Ha valaki ilyen cukibogár társra vágyik mint Wolfygirl(ez nem gúny) legalább olyan agresszív baromnak kell lennie mint Erős Pista.De erről már többen írtak itt csak más szavakkal.                                                                                                        2. Kamu az egész.  Pszichológus hallgatók kísérlete,+ifjú hallgató szerelmes a csinos professzorasszonyba (Wg.)  ő is kísérleti alany,  feministák mesterkedése,vagy (ez már nagyon vad) Hunn= Brr= Wolfygirl =Pista.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves mindenki!

A mai nap is tartogatott újdonságot :)

Kezdésnek annyi, hogy a párom velem sohasem beszél így, de mással sem hallottam így beszélni soha, ugyanakkor tény hogy sosem beszélt hozzám vagy rólam úgy senkisem, mintahogyan X tette és a papucs jelzőt sem hiszem, hogy használta bárki is rá.

Agresszív? Kinyítja a nők előtt az ajtót, tisztelettel bánik mindekivel a környezetében, idegeneknek segít csupán azért mert szükségük van rá, mérhetetlenül tiszteli a családját. Sorolhatnám estig az erenyeit, de az agresszió nem lenne köztük.

Domináns? Igen, most következzen a kérdés…miért milyen kellene, hogy legyen?

Anna

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kezdésnek annyi, hogy a párom velem sohasem beszél így,

Vivien, hány év múlva mutatta ki az exed feléd is  a foga fehérjét, csak hogy szólj neki időben…..

de mással sem hallottam így beszélni soha, ugyanakkor tény hogy sosem beszélt hozzám vagy rólam úgy senkisem, mintahogyan X tette és a papucs jelzőt sem hiszem, hogy használta bárki is rá.

Majd Vivi tájékoztat a fokozatokról….

Agresszív? Kinyítja a nők előtt az ajtót, tisztelettel bánik mindekivel a környezetében, idegeneknek segít csupán azért mert szükségük van rá, mérhetetlenül tiszteli a családját. Sorolhatnám estig az erenyeit, de az agresszió nem lenne köztük.

Amúgy ezen konkrétan röhögőgörcsöt kaptam:)

 Domináns? Igen, most következzen a kérdés…miért milyen kellene, hogy legyen?

No comment…..:)

Mondtam én , hogy csak beszéltetni kell őket……

XY
Olvasó
XY

Már értem a koncepciót: a nőknek mindig ajtót nyitó és idős néniket a zebrán átsegítő, de ugyanakkor agresszív-barbár-elnyomó hím, férfias erejét bizonyítandó, berúgja az ajtót, a hátán pedig belovagol wolfi, az intelligens tündér, a domináns hím büszke tulajdonosa és idomárja, megvédi barbár férfijét, majd ők lesznek a közönség irigyelt sztár-párosa, akik oktatják a népet a férfi-nő kapcsolatról.

Viszont az elnyomó hím szemszögéből ez kiváló lehetőség volt arra, hogy nőjét elszigetelje, hogy a birtokolt nőt magának megtartsa.

Delin
Olvasó
Delin

Wolfygirl, ha egy felnott ember cselekedeteit magyarazni, mentegetni kell  masnak az mar regen rossz. Tenyleg azert gaz a hsz-e, mert a teljes mondokadat alaasta, foleg a “no legfontosabb feladata vezetni es tanitani a ferfit”. Kvazi az egesz elmeleted megbukott a gyakorlatban altala.

 

DennisVT
Újságíró

Ertem en ezt a szeretett Nő megvédése című dolgot, de egyrészt semmi szükség rá (kivéve, ha itt a kemény csávót akarja előadni), mert akinek egy online felületen védelemre van szüksége, annak nem sok jót jósolok a való életben, másrészt pedig lejárarja szegény lányt ezzel a stílussal.

Persze minket nem lep meg a dolog, a redpill ismerői le tudják vonni a megfelelő következtetéseket.:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
DennisVT
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Te is elvetted a sulykot, ugyanis xcsakx nem támadta az asszonyt személyében, hanem a mondanivalóját szedte szét. Még,ha -tény- van egy bicskanyitogató stílusa.

Te viszont válogatott módon anyázod/buzizod!

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azért én ezt eléggé személyesnek érzem :

(méretek,megérted,-ez egy nőnek sértő,ha ilyen kontextusban használják,ráadásul Wolfygirl nem ellenség és nem is aszerint közeledett).

“Vered magad , hogy te középen állsz, miközben femináci (shaming language) panel(eke)t puffogtatsz,……

Don Vito Corleone: kitalált szereplő Mario Puzo A Keresztapa című regényében és a belőle készült filmben. A helyzet hasonló Micimackó, illetve Hannibál esetében is (ha esetleg ez utóbbi gaztetteit is a női nem rovására kívánjuk írni).

Most fitogtatod az inntelektusodat?, Kinek? Mi célból? Vagy csak ez e virtuális pushup/smink akarna lenni?

 Oximoronnal miért dobálózunk?…… méghozzá tercben:)…… Ezen tényleg jót nevettem, fogom használni :)

Inkább sírnod kellett volna, persze ha megérted:), így nem csodálkozom, hogy (csak) a nevetésig jutottál….

Mivel nem ismersz

Ha a méreteidet megadod, akkor majd még meggondolom, hogy ez érdekel-e….

 megosztom veled,

Minek, ki kérte?:)

hogy nem valami félreértelmezett exhibicionizmus az,

Eegen, a másik lehetőség a rosszabbik indok….

amely arra sarkallt, hogy olvassam a magazint vagy hozzászóljak a cikkekhez.

Kíváncsivá tettél…..:)

Nem vagyok feminista, nem vagyok modern erős nő sem, nem gyűlölőm a férfiakat, nőként az időm legnagyobb részét párom oltalmazó védelme alatt töltőm, szeretem az életemet, szeretem a Férfimet és nem esne nehezemre csendben maradni.

Olyan, de olyan szép, hol lehet a bibi?:), mostmár (egyre:) kíváncsi(bb) vagyok azokra  a méretekre…..

 Miért vagyok mégis itt?

Majd kiderül, (rólad is:),  csak engedni kell beszélni….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért én ezt eléggé személyesnek érzem :

Mert elfogult vagy:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Egyszer néztem bele a keresztapába, egy unalmas szar nyomorékság.

common man
Olvasó
common man

Ti hol ismerkedtetek meg?

Koriander
Olvasó
Koriander

a hr-se

Reszet Elek
Újságíró

kimaradt “e” betű?

Koriander
Olvasó
Koriander

bizony. “e”

Koriander
Olvasó
Koriander

“E kosaras melltartót hord, és ehhez arányos testalkata van. “
neten rendeli a melltartót?
mert màr Cre is elég kicsi a választék, ekkorákra eddig csak szoptatósat láttam a dmben.

Kalman
Újságíró

White knight detected!

DennisVT
Újságíró

Jaj Istenem, most miert kellett lejaratnod a baratnodet magaddal??!

Fornesh
Olvasó
Fornesh

Gratulálok, ezzel nem csak magadat, de a párodat is lejárattad. Pedig szépen indult a bemutatkozása, amíg bele nem rondítottál.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ejj, Romulus, a pokolba vezető út… Tudod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szép belépő:).Tudtam én, hogy kamuzik a farkascicaleány, túl nyálas volt az a taknyos cukormáz:)

Amúgy az ő kis kacsócskáival írogatta emez oktatós/vezetős okosságokat….. ne kend rám…de az okítás lehet, hogy rádférne…

Az arcáról nem írtál semmit, hiányzik a teljes képhez, a belső tulajdonságokról meg még említést sem tettél, pedig azok a fontosak , tudod ám, nem mindenki szereti tárgyként kezelni a nőket, van aki a belsőre bukik, ne magadból indulj ki…

Elkeseredtem, hogy élőben nem tudom lecsekkolni, mert, bár intelektuális buziként, lehet, hogy cicanadrágot is cserélhettünk volna, gonosz vagy, hogy nem engeded…. , ja meg kihagytad azt, hogy kicsi  a farkam, nőgyűlölő vagyok, meg hasonló nyalánkságok, de így is cuki vagy:)

Köszönöm  szépen a szülőanyámra irányuló kérdese(i)det (is:),  innem csókoltatja az ismerőseidet….

Furcsa kérdést teszel fel, hogy én férfinek érzem-e magam?, mikor pár sorral előtte buziztál le (sőt, a cicanacisok közé sorolva:), így most megkevertél, de jó hogy te most engem kiokítasz a stílusról,  köszönöm, hogy farkascicaleány által megtanított tudást átadod nekem.

Hálás vagyok, hogy felnyitottad a szemem, és példamutató módon bemutatod, hogy mi a helyes kommunikáció, szülőatyámra tett megjegyzéseid pedig a szívem melengetik….., különösen örülök, hogy kontrasztként te nem hisztizel a „ricsajomra”:)

Rátapintottál a lényegre, a  gondolataimat mindig kölcsönkérem valakitől, és ugye megengeded, hogy mentoromnak tekintve, a továbbiakban a te szóhasználataidat vegyem kölcsön, amikor a farkascicaleány(oddal) beszélgetek? Csak azért, hogy otthon érezze magát, ebbe a cúnya, cúnya utálatos gyűlölködő világban….

Amúgy cúnya fiúcka vagy, hogy a szádban állandóan a hím nemi szervet emlegeted, ez olyan fixáció nálad?

Látod, megy ez egyben is, mármint nem különbontva, csak úgy sokkal kényelmesebb, mert kevesebb a félreértés, miközben most lehet, hogy megsértődsz, hogy esetleg félreérthető voltam…..

Az itteni mély gödörből feltekintve,intellektusod és értelmi szinted fároszként ragyog számomra, (a doki is azt mondta:), hogy oltári szerencse, hogy  vagy olyan kedves, hogy felvilágosítasz….

Eszembe sem jutott, hogy a „párod”(az arányos testalkatú E kosaras farkascicaleánka:) ne lenne valamilyen büfiszak doktora, isten őrizz , ilyent gondolni rólam, sőt, kifejezetten örülök annak, hogy nem csak undorító feminista picsák, meg golddigger biccsek(sic!) vannak, ez melengeti szomorú, megfáradt szívemet, jó ilyenről hallani, ha kevés is van belőlük, de

Újra, és (nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire ) köszönöm, hogy a helyes útra terelsz azzal kapcsolatosan, hogy ezen az oldalon mi a helyes kommunikáció….. ezek után csak a te stílusodban és modorodban fogok kommunikálni, örök hála, hogy felnyitottad a szemem és utat mutattál eltévelyedett(buzi,cicanadrágos:) lelkemnek ….

Megnyugtató hogy dr.farkascicalány otthon is ilyen kiváló szabály követő, mit amit itt reprezentál, tüchtig, imádnivaló kapcsitok lehet, irigyellek, komcsi…

Igazad van , nem kéne sztriptízbárokban (E kosár alatti nem arányos) meg a liget Diszkóba párt keresgélnem, (bár köszi a tippeket:), de tapasztalatból beszélsz, hogy oda homo-k járnak-e, mert  mit kezdenék ott a degenerált kretének közt cicanadrágban?

Tudod én gonosz vagyok és élvezem a hülyéket(főleg ha exponálják magukat:), no meg szeretem, ha azért a szálak el vannak varrva, így ha már megszólítottál, örömmel válaszoltam:)

Utoljára Hunn akart megbicskázni, aztán szerintem már nem akar, bár ki tudja:), de köszönöm a kivesézésre irányuló meghívásod, átgondolom,:)

A redves, üres fejembe:) meg sem fordult, hogy te rendelésre lennél itt, hidd el, és soha, senkitől nem tagadtam meg azt, hogy saját jogán legyen hülye, veled sem tennék kivételt és büszke vagyok, hogy így megvédted a cúnya-cúnya gonosztól a ’zasszonyodat…

Hunn
Újságíró

Utoljára Hunn akart megbicskázni, aztán szerintem már nem akar, bár ki tudja:), de köszönöm a kivesézésre irányuló meghívásod, átgondolom,:)

Megbicskázni???Hunn apó xcsakx-et??? Mikor írtam én ilyet? Ez itt komoly elszólás illetve logikai hiba volt, ha itt az van amire most gondolok.

Mivel magyarázod ezt?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Még korai fázisban egymás torkának ugrottunk és szerettél volna személyesen találkozni velem:) az biztos, hogy testi inzultust igértél be nekem, de már nem emlékszem pontosan, hogy milyen formában:) Ha megtalálom, pontosítom, de most addig is ünnepélyesen visszavonom a bicskázást és elnézésedet kérem:)

Alter Ego
Szerkesztő

Íme az ember, aki mindig szóról szóra kér számon mindent… másokon… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megfogtál:)

Hunn
Újságíró

Ilyesfajta kommunikációm SerialSlut-tal volt!!! Úgyhogy nincs kizárva, hogy xcsakx=SerialSlut, csak az ezelőtti kommentben benézte, hogy melyik nick-neve alatt posztol éppen…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne nüanszolj, nem áll jól. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Baszki, ne kezd már megint ezt a konteós szarságot, keresem, de nem találom , arra emlékszem, hogy volt utalás benne cigire, hogy nem adnék neked az utcán ha kérnél és ezért te “megtorolnád”, de franc emlékszik már és nem találom, sorry.

Mikor kezdted itt a pályafutásod, mert az segítene:) ?

-
Olvasó
-

Egy időre én is csakszi leszek. Nem kell félni, nem fog fájni.

Én vagyok az a red, vagy blue, vagy f.szom tudja milyen pilles, mangina-s, papucc

Biztos, hogy nem végezted el a nyolc általánost.

Nagyon szeretted volna tudni a méreteit

A te méreteddel mi a helyzet?

E kosaras melltartót hord,

Te hamarosan kosarat kapsz tőle. Garantálom :)

és ehhez arányos testalkata van

Tonna-donna?

Neked sosem lesz alkalmad “lecsekkolni”

Neki nem, nekem igen.

Te Férfinak érzed magad?

Te nőnek érzed magad?

Gratulálok! Apád (ha egyáltalán Anyukád tudja ki az) valamit nagyon elb.szhatott, mert nem tanított meg arra, hogy nem ricsajozunk, mint egy idióta majom.

Majom mondja majomnak.

Egyáltalán.

Stílusod az nincs.

Van Neked saját gondolatod is,

Több, mint neked, aranyom.

Azt gondolod, hogy a párom, aki nevezetesen doktori címmel rendelkezik,

Könyvtár-ruhatár szak?

majd pont Téged nem fog megérteni?

Pszichológus is?

Nem vagy Te annyira bonyolult! Inkább egy látens, vagy nyíltan homoszexuális IQ Light egyed vagy

Shaming language, old fellow.

aki mást nem ismer, mint támadni, támadni, támadni.

Tanulni, tanulni, tanulni.

Mi van? Otthon kuss a neved, hogy itt éled ki magad?

Mi van? Mi van? Mi van?

Te elkezdesz hőzöngeni

Mármint te kezdesz hőzöngeni…

Ja?!

Megszólal az agyhalott

És még valami.

Mi?

WolfyGirl igen, otthon is pontosan ugyan ezekhez a szabályokhoz tartja magát, mint, amit itt is reprezentál.

Együtt laksz egy nővel? Te pucolod a vécét?

Ja?! Hogy ez hihetetlen? Hát Öcsike, nem sztriptízbárokban, meg a Liget Diszkóban kell párt keresni magadnak,

Ja. Nem a Férfihangra kell járni ismerkedni, puncikám.

Ha válaszolni szeretnél erre a hozzászólásra, most jelzem, hogy pont leszarom

A küszöbre szarsz, aztán elfutsz. Vérbeli femipicsa vagy.

Drága Kisfiam

Buzi-e vagy?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ne légy álszent és ne bújj mögém:)

INewton
Olvasó
INewton

“Tonna-donna?”

Ja, biztos ő az.

https://www.youtube.com/watch?v=PBdmpag02m4

wittukind
Olvasó
wittukind

ez a nickname ugyanaz mint a wolfyvalami a különbség hogy ez nincs pink szinben irva de ugyanaz a “felsőrendűbb” maszlag mind a kettő. meglehet hogy az a müller nemtudomki a ludas?

INewton
Olvasó
INewton

Erre szokták mondani hogy a stílus maga az ember.

Pista
Olvasó
Pista

Igen mélyen Tisztelt Hölgyek, és Urak!

Nagyjából átfutottam a reakciókat, melyek bejegyzésem által generálódtak. Megmondom őszintén, le vagyok sújtva. Lehetséges, hogy a felhevült, “szétb.szom” a világot elmeállapotomban nem sikerült akadémiai székfoglalót írnom. Az is lehetséges, hogy idegességemben -esetlegesen- nem feltétlenül voltak a mondatok százszor átgondolva, illetve átírva. Még talán azt is aláírom, hogy lehetett volna finomabban is fogalmaznom.

Egy pici bibi azért mégiscsak van:

X nevezetű Úriembernek címeztem hozzászólásomat, nem pedig a többi kedves hozzászólónak.

A bejegyzés konkrétan azért született, és lett ennyire durva, mert sajnos az arctalanság leple alá burkolózott társadalom azt gondolja, hogy mindent megtehet, mindent kimondhat; mindent és mindenkit megalázhat. Ezen az oldalon, ahol, elméletileg férfiak beszélgetnek férfias dolgokról -férfiasan-, említett személy túlment mindeféle írott, és íratlan társadalmi szabályon. (Sajnos a többiek sem próbálják meg felhúzni az átlagot, így ez a platform egy mocsárszagú maszlag, ahol értelmetlen dolgokról értekeznek férfiatlan élőlények.) Nem gondolom, hogy férfias dolog volna egy Nőt -női mivoltában, ismeretlenül- megtámadni szóban. Azt végképp nem gondolnám, hogy férfias dolog lenne egy elméletileg elvtársat (nem, nem szocialista eltársra gondoltam, hanem olyan személyre, amely egyet ért velünk), aki ellenkező nemű megpróbálni oly módon kiforgatni, hogy pontosan az ellenkezőjét lehessen értelmezni a gondolatainak.

A többiek pedig, akik kéretlenül beleszóltak egy személyes konfliktusba, és cizelláltan ugyan, de tovább próbálták feszíteni a helyzetet, elgondolkodhatnának azon, hogy mikor, és mibe érdemes beleszólniuk. Lehet, hogy durvára sikeredett a megfogalmazásom, de úgy őszintén: mennyivel jobb az az “ember”, aki ismeretlenül értékel valakit? A keménykedő, szánalmas, éppen farvízen bukdácsoló “keménylegények” pedig a legalja ennek a díszes társaságnak. Megmutattátok magatokat, és lehet vitatkozni, hogy de én nem beszéltem olyan csúnyán, mint te, de a lényeg ugyanaz marad.

Maradok őszinte Tisztelettel:

Pista

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Vissza tért a hős lovag! :)

 

-
Olvasó
-

Pistike még mindig szűz…

A farkaslányt más farkalja megí!

Pista
Olvasó
Pista

Teljesen hülye vagy? Miről beszélsz egyáltalán?

Koriander
Olvasó
Koriander

Wolfy a Nöihangon mar szerzö…

szerinted?

common man
Olvasó
common man

Pista írja: Lehet, hogy durvára sikeredett a megfogalmazásom, de úgy őszintén: mennyivel jobb az az “ember”, aki ismeretlenül értékel valakit.                                                                        Pista írja:(Sajnos a többiek sem próbálják meg felhúzni az átlagot, így ez a platform egy mocsárszagú maszlag, ahol értelmetlen dolgokról értekeznek férfiatlan élőlények.)                      Pista írja:Nagyjából átfutottam a reakciókat, melyek bejegyzésem által generálódtak.                 Nem Pista írja:Van privát.Meg szoktunk beszélni dolgokat.A fikázáson kívül van mondanivalód?Olvass alaposan.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hoppá,létezik alfapincsi is,vagy pincsialfa? rosseb tudja,,,,,

common man
Olvasó
common man

Elsie de Wolfe Amerika első profi női belsőépítésze kutyájával:                                     Kapcsolódó kép

Pista
Olvasó
Pista

Az a szánalmas próbálkozás ahogyan esetlenül utánzod X nevű haverodat, emellett nem bírod kicuppantani a nyelved a fenekéből, mosolyogtató. Jót röhögtem rajtad “man”.

common man
Olvasó
common man

Szóval nincs mondanivalód.Legalább stílusod lenne.

-
Olvasó
-

Megjött mocsári Pista, az ogre.

Reszet Elek
Újságíró

Ez az elvileg indulatok nélkül írt levél csak a szitokszavak hiányában különbözik az előzőtől.

Sérelmezed hogy mások kérés nélkül beleszóltak Wolfy és X vitájába, viszont Wolfy elmondása szerint erre téged sem kért meg senki és emlékeim szerint te kezdted el a sort, amire viszontválaszok születtek. Ha volt valaki, aki kellemetlen helyzetbe hozta Wolfyt (legalábbis itt), az leginkább te voltál.

Problémásnak tartod, hogy ismeretlenül, az internet arctalansága mögé bújva a Férfihang olvasóközönsége (kb mindannyian) bírálni merünk másokat és mindezt teszed úgy, hogy minket bírálsz a kijelentéseddel, noha nem ismersz minket, nem találkoztál velünk, de elmondásod szerint még a leírt kommentekből is csak a tiéd után írtak “nagyját” olvastad el.

Őszintén szólva a fentiek most sem teszik a mondanivalód hitelessé, ahogy az első hozzászólásod sem volt igazán az, a végére írt jókívánság pedig az azt megelőző mondataid fényében csak modoros porhintésnek tűnik.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Maradok öszinte tisztelettel”-leforditva azt jeleniti hogy “anyátok picsája,én pincsi vagyok tehát nagy a szájam”

Pista
Olvasó
Pista

Sajnos Ti menthetetlenül szánalmasak vagytok, csak még nem jöttetek rá .

Ha az szégyellnivaló dolog, hogy megvédem azt, ami az enyém, akkor lehet, hogy nektek kellene elgondolkozni a kicsavart, és emberhez nem méltó személyiségeteken.

 

Amúgy meg cukik vagytok, ti Béták, hogy ennyire polírozzátok a tökeimet ezzel az Alfázással.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Korrekt. Én jót röhögtem, isten tudja, még igazad is van.

wittukind
Olvasó
wittukind

Szóval ilyensmikre tanitott és vezetett a wolfipárod,pincsike? Nem is hiszem hogy van tököd, inkább tojásaid…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Jó tanács inkább ne folytasd amit elkezdtél, mert ezt az asszony is olvassa és gyorsan vissza eshet a státuszod nála és nem fogod tudni miért, ha nem olvastad az itteni cikkeket!

Szerintem jobb ha itt abba is marad, mert ha itt beindul a kommentháboru akkor nem biztos hogy győztesen jössz ki belőle.

Nem kioktatás vagy hasonló de egy laikus számára is ciki egy kicsit, nehéz megállni tudom néha, de hidd ell tudni kell meghátrálni is néha! ( ha Alfa akarsz maradni asszonynál)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De Tarzan erős, fúr másik lyukat:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

megvédem azt, ami az enyém,

:)DDDD

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megmondom őszintén, le vagyok sújtva.

Majd belefúrod az E kosárba  a fejecskédet és elmúlik minden szomorúságod, legalábbis Biciklis véleménye alapján………:)

 Lehetséges, hogy a felhevült, “szétb.szom” a világot elmeállapotomban nem sikerült akadémiai székfoglalót írnom.

Így már mindjárt más, klasszikust idézve: “nem tehetek róla Mónika, idegállapotba vótam“….

 Az is lehetséges, hogy idegességemben -esetlegesen- nem feltétlenül voltak a mondatok százszor átgondolva, illetve átírva.

Az őserő az őserő, legyél büszke rá…..

Még talán azt is aláírom, hogy lehetett volna finomabban is fogalmaznom.

Szerintem még az volt a legkevésbé gáz, a fogalmazás………

Egy pici bibi azért mégiscsak van:

X nevezetű Úriembernek címeztem hozzászólásomat, nem pedig a többi kedves hozzászólónak.

Ne légy álszent, egyrészt van privát kapcsoló, másrészt meg meg akartad mutatni, hogy neked nagyobb a farkad……és ez kicsit szarul sült el…..

A bejegyzés konkrétan azért született, és lett ennyire durva, mert sajnos az arctalanság leple alá burkolózott társadalom azt gondolja, hogy mindent megtehet, mindent kimondhat; mindent és mindenkit megalázhat.

Fenét, azért született, mert úgy gondoltad, hogy körbe kéne pisilned az E kosara(s)t, de ugye,  aki elmegy kurvának, ne sírjon ha dugják……fölösleges hiszti volt….

Ezen az oldalon, ahol, elméletileg férfiak beszélgetnek férfias dolgokról -férfiasan-, említett személy túlment mindeféle írott, és íratlan társadalmi szabályon.

És te megmutattad, hogy hogy kell engem helyretenni…….:) és most a többieket is helyre teszed:)

(Sajnos a többiek sem próbálják meg felhúzni az átlagot, így ez a platform egy mocsárszagú maszlag, ahol értelmetlen dolgokról értekeznek férfiatlan élőlények.)

Elkúrtad:) és még annyi gerinc sincs benned, hogy egy enyhe meaculpát megeressz, hanem még fokozod, entellektuális mázban próbálod a többi játékost is fikázni, hajrá:)

Nem gondolom, hogy férfias dolog volna egy Nőt -női mivoltában, ismeretlenül- megtámadni szóban.

Feltételezve, de nem megengedve!, tegyük fel, hogy így volt:),

Akik beájultak az E kosarasodtól, azok most néznek ki a fejükből, hogy ez a gyögyszem , a reménysugár, a két nem közti híd/(arany:)kapocs milyen bikára gerjed……. és mint tudjuk, ne arra figyelj, hogy mit mond, hanem azt nézd meg, hogy mit tesz….

Azt végképp nem gondolnám, hogy férfias dolog lenne egy elméletileg elvtársat (nem, nem szocialista eltársra gondoltam, hanem olyan személyre, amely egyet ért velünk), aki ellenkező nemű megpróbálni oly módon kiforgatni, hogy pontosan az ellenkezőjét lehessen értelmezni a gondolatainak.

AWALT, de egyszer majd neked is leesik, ha nem, akkor mázlista vagy:)…..

A többiek pedig, akik kéretlenül beleszóltak egy személyes konfliktusba, és cizelláltan ugyan, de tovább próbálták feszíteni a helyzetet, elgondolkodhatnának azon, hogy mikor, és mibe érdemes beleszólniuk.

Miért, leredvesezed/faszozod/buzizod  stb. őket is?……., ja, a cicanaci majdnem kimaradt:)

Lehet, hogy durvára sikeredett a megfogalmazásom, de úgy őszintén: mennyivel jobb az az “ember”, aki ismeretlenül értékel valakit?

A saját szarodért te vagy a felelős, hiába mutogatsz másra, az nem mossa le rólad…..

 A keménykedő, szánalmas, éppen farvízen bukdácsoló “keménylegények” pedig a legalja ennek a díszes társaságnak.

Szeretni fognak:) Ilyen szemfelnyitó bikából itt hiány volt eddig, de te most betöltöd ezt az űrt:)

Megmutattátok magatokat, és lehet vitatkozni, hogy de én nem beszéltem olyan csúnyán, mint te, de a lényeg ugyanaz marad.

Igen, nem javítottál a belépődön, sőt…..

Maradok őszinte Tisztelettel:

Ráadásul minek tetézed még hazugsággal?:) Előbb leírtad mennyire tiszteled a „társaságot”…..

Hunn
Újságíró

Én úgy döntöttem, hogy kedvelem Pistát. Tudja, hogy már nem jöhet ki jól ebből az egészből, de nem érdekli. Mindannyian irkáltunk már ide hülyeségeket is*, jómagam is, de ez nem jelenti azt, hogy hülyék is vagyunk. Úgyhogy vegyük úgy, hogy Pista mostantól a spanunk, ne baszogassuk, csak annyira, amennyire férfiak közt muszály, hogy ne szopjuk egymás faszát.

Haladjunk is tovább érdemben. Pista, egy dolgot kérdezek csak tőled: Mi a véleményed a kulturális marxizmusról/a feminizmusról, illetve az ellene vívott kulturális háborúról?

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Én nem irkáltam ide hülyeségeket.

Hunn
Újságíró

* kivéve természetesen Naooo-t, aki sosem irkál hülyeségeket, hanem egy időben elhelyezett “Sieg Heil!”-el mindig el tudja érni, hogy a valódi problémára fókuszálva a valódi megoldásra koncentrálhassunk, ami természetesen nem más, mint: “Gas The Kikes, Race War Now!”.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“Keménykedő, szánalmas, éppen farvízen bukdácsoló “keménylegények” (…) menthetetlenül szánalmasak vagytok…”

És ez a drága asszony, – a tulajdonod – érettük szállt síkra lelke minden jóságával, magára vállalva a niemölleri mártíromságot is. Ezekért! Ehh…

common man
Olvasó
common man

Ez vajon gyermeki féltékenység tőle vagy felnőtt ?Az az E-nyém.

herceg
Olvasó
herceg

Most gondoljatok bele, mit érezhet szegény… kiteszi szívét-lelkét, oszt az asszony elmegy mindenféle vadidegen férfiakért aktivistáskodni. Az élet igazságtalan

:-)

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Mindenki!

Csak ismételni tudom magam:

1. Nem a párkapcsolatom miatt panaszkodni jöttem ide. Köszönöm mindenki érdeklődését, de az szuper.

2. Nem a feminista nézeteimmel trollkodni, arra vannak alkalmasabb platformok.

3. Nem a férfinemet megmenteni. Mert a férfiak megmentése nőként nem az én dolgom.

A női tanítás. Ahogyan a polcfelszerelése sem, úgy az Uram külvilágbéli véleménynyilvánítási módszereibe beleszólni sem tartozik ebbe a körbe. Ő az aki és azt tesz, amit szeretne és úgy vívja meg a saját csatáit ahogyan jónak látja, mert ezt csak ő tudja. Előttem Férfiként állja a helyét és teszi a dolgát, az én hatásköröm eddig terjed, egyebekben lásd az 1. pontot.

Az egyetlen ok, amiért itt vagyok az az, hogy a feminizmus által kreált világ nem csak a férfiakat, hanem a nőket is érinti és ha a helyzet így halad tovább, akkor sötét világ elé nézünk.

Én NEM vagyok probléma megoldó, én NEM vagyok harcos sem, amit tenni tudok az az, hogy megpróbálok rávilágítani arra, hogy TI viszont azok vagytok és itt lenne az ideje letenni azt a sok pirulát, átlátni a RedPill okozta ködön, újragondolni az AWALT-ot és észrevenni azt, hogy a széthúzás helyett itt az ideje (nem a kommentelőknek velem), hanem a férfiaknak és a nőknek összefogni.

A fentiek fényében, aki továbbra is úgy érzi, hogy az urammal kapcsolatos tanácsokkal szeretne ellátni, netán a paramétereimet ecsetelgetné tovább, az ugyan nyugodtan megteheti, szívesen adok tanácsot, hogy hol lehet E kosaras melltartót venni (nem a DM-ben), beszélhetünk az én esetemben arról is, hogy vajon a prűd vs. közönséges hogyan korrelál egymással, cserélhetünk muffin recepteket is, de vajon a feminizmus kérdésében az én személyemen és a paramétereimen van a hangsúly? Ha engem jól kielemzünk ettől érdemben a világban megváltoznak a dolgok?

Mivel írásban baromi nehéz #peaceandlovenamegölelési

Anna

 

Hunn
Újságíró

Késő. White Sharia és THOT patrol, nincs alku. Visszahozzuk a földesúr számára az első éjszaka jogát is. #ReturnOfThePatriarchy

Azt még nem dolgoztam ki, hogy ha a patriarchátusban a földesúré az első éjszaka joga, akkor hogy fogja tudni a vőlegény felmutatni a nászéjszaka után a véres lepedőt, bizonyítva a menyasszony szüzességét, Van valakinek ötlete, uraim? Nem akarom, hogy a részleteken bukjunk el.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Hunn!

A vőlegény státuszhoz is kell szerezni asszonyt :D abból is nem árt a szemrevaló, mert a jog nem volt egyenlő a kötelezettséggel.

U.i. Csak egy tipp. Lehet előbb azt kellene eldönteni, hogy kikből lesz földesúr és kiből lesz a paraszt csapat.

Anna

Hunn
Újságíró

Kedves Wolfy, a patriarchátusban az menyasszonyt természetesen megvesszük az apjától, n+1 kecskéért, vagy annak megfelelő kriptovalutáért (Bitcoin és társai. Igazán senki nem mondhatja hogy egy őskövület vagyok, aki nem érti a modern idők ilyen izéit meg biszbaszait. Mondjuk értem én, hogy bitcoin, de hogy lesz belőle kápé a zsebembe’? Na mindegy.). Illetve, hódító háborúban szerezzük meg, raboljuk el az ellenség lányait, természetesen szexrabszolgának.

Most így hirtelen nem is tudom, hogy merre forduljunk először a tankkal az elcsatolt területek közül, hol vannak a legjobb nők (a gúnyhatáron túl élő magyar lányok természetesen kivételek, nekik udvarlás + igen esetén megvesszük az apjuktól csakúgy, mint az Csonka-Magyarországon szokás (lesz, ha bevezetjük 2/3-os törvényként.). Román lányok? Broáf! (Szőrös a talpuk, ami nagyon nem szexi. Ráadásul a román feministák biztos külön növesztik is.) Talán Kárpátalja, a nyugati Manoszféra is az ukrán lányokra esküszik.

Kalman
Újságíró

Hunn: azért a tótok között vannak szépek és kedvesek is.

Én azt mondom, hogy a testvérnépekkel is jól kell bánnunk. Az ő lányaikat is tisztességgel ki kell fizetni kecskékkel és bitcoinokkal. És rendes asszonyként tisztességben kell őket is tartani.

Azon vitatkozhatunk, hogy a többnejűséget visszavezessük-e (szerintem igen), de a szexrabszolgák tartása szerintem nem a mi fajunkhoz méltó.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“…az Uram külvilágbéli véleménynyilvánítási módszereibe beleszólni sem tartozik ebbe a körbe.”

Hja, az uradéba nem, csak másokéba. :)

Szóval cudar világ lesz, fogjunk össze. Ez oké. Csak hagyjuk már azt a “felszínes hipergámiát” meg értelmezzük át az AWALT-ot, tegyük le a pirulát. Még valami? Attól, hogy politikailag meg muffinsütésileg egyet értünk egy-, vagy sok dologban, veled, vagy akár több millió nővel, az AWALT még érvényes lehet, és a hipergámia sem szűnik meg létezni.

A paramétereidről meg pont az urad szolgáltatott a kelleténél több információt.
Úgyhogy ezt a kérdést neki is feltehetnéd: “a feminizmus kérdésében az én személyemen és a paramétereimen van a hangsúly?” De akár vissza is kérdezhetnék: a feminizmus kérdésében az AWALT-on és a hipergámián van a hangsúly?

 

Hunn
Újságíró

Végül is mindegy, hogy mit csinálunk, két dolog a fontos: hogy a nőket ne kérdezzük meg, és hogy a feministák ellenezzék.

Többnejűség? Szerintem néha egy is sok. Négy nő hipergámiája az hipergámia a negyediken. Meg ott a CSBE is: egyet még csak lenyomsz, de mi van ha összefognak és kigáncsolnak?

herceg
Olvasó
herceg

Mi a poligámia: A kelleténél több feleség.

Mi a monogámia: Ugyanaz.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Muhr Úr!

Az uram dolga rá tartozik, az én dolgom rám és az uramra, a mindenki dolga meg mindenkire.

AWALT…csináltatok egy ilyen pólót.

Ahogy mondani szokás az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincsen semmi különbség, gyakorlatilag meg mégis van…engem elméletben sem a hipergámia, sem a pill, sem a többi terminus technicus nem zavar, de mivel gyakorlatilag a nemek közötti párbeszéd kimenetele eme gondolat mentén predesztinálva van mínuszosra, így gyakorlatilag ha csakis a redpill márkájú, AWALT lencséjű szemüvegen keresztül közelítünk meg mindent, akkor a nemek közötti háború elveszett, mindenki vesztett. A feministák simogathatják a cicájukat tovább, a férfiak meg MGTOW keretében mehetnek horgászni.

Anna

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.

1. Nem a párkapcsolatom miatt panaszkodni jöttem ide. Köszönöm mindenki érdeklődését, de az szuper.

Mivel a tulajdonos (is) megnyilvánult, eszünk ágában sincs kételkedni a szuper kapcsolatodban, sőt:)

2. Nem a feminista nézeteimmel trollkodni, arra vannak alkalmasabb platformok.

Már írtam, de még mindig aktuális: a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve,

3. Nem a férfinemet megmenteni. Mert a férfiak megmentése nőként nem az én dolgom.

A férfinemet nem lehet és nem kell megmenteni, ha már odajut(ott), hogy igen, akkor meg már nem férfi, ezért (is) oximoron a ment(eget)ése….

A női tanítás. Ahogyan a polcfelszerelése sem, úgy az Uram külvilágbéli véleménynyilvánítási módszereibe beleszólni sem tartozik ebbe a körbe.

Azért az nem úgy működik, hogy kint oroszlán, bent meg nyuszi……de a hörcsög ezeken a kis apróságokon nem szokott fennakadni……:)

 Ő az aki és azt tesz, amit szeretne és úgy vívja meg a saját csatáit ahogyan jónak látja, mert ezt csak ő tudja.

Igen, az az ő sorsa:), a tied meg az, hogy erre van igényed:)

 Előttem Férfiként állja a helyét és teszi a dolgát, az én hatásköröm eddig terjed, egyebekben lásd az 1. pontot.

Lesz ez még cifrább is:)

Az egyetlen ok, amiért itt vagyok az az, hogy a feminizmus által kreált világ nem csak a férfiakat, hanem a nőket is érinti és ha a helyzet így halad tovább, akkor sötét világ elé nézünk.

Hibás premisszából kiindulni soha nem vezet jóra, a feminizmus nem valami vagy valaki, ami/aki kreálna……a hülyeség mindig is elnyerte jutalmát, ezután sem lesz ez másként

 

Én NEM vagyok probléma megoldó, én NEM vagyok harcos sem, amit tenni tudok az az, hogy megpróbálok rávilágítani arra, hogy TI viszont azok vagytok és itt lenne az ideje letenni azt a sok pirulát, átlátni a RedPill okozta ködön,

Újabb hamis kiindulópont : a RedPill oszlatja a Disney/hiergám/shitteszt ködöt és nem fordítva….….

 újragondolni az AWALT-ot

Egy albino néger nem csinál tavaszt, de a végén (általában mindig) kiderül, hogy azt is csak mésszel öntötték nyakon és piros kontaktlencsét raktak a szemére…

 és észrevenni azt, hogy a széthúzás helyett itt az ideje (nem a kommentelőknek velem), hanem a férfiaknak és a nőknek összefogni.

Kiért/miért, illetve ki ellen, mi ellen, no meg hogyan, mi módon ?

A fentiek fényében, aki továbbra is úgy érzi, hogy az urammal kapcsolatos tanácsokkal szeretne ellátni,

Asszem itt mindenki tesz az uraddal való kapcsolatodra, azon kívül, hogy megerősítettetek eddig is tudott dolgokat, a kutyát nem érdekel itt senkit….

 netán a paramétereimet ecsetelgetné tovább, az ugyan nyugodtan megteheti, szívesen adok tanácsot, hogy hol lehet E kosaras melltartót venni (nem a DM-ben),

Messziről jött farkascicalány(no meg a bikája:) azt mond, amit nem szégyell:)

beszélhetünk az én esetemben arról is, hogy vajon a prűd vs. közönséges hogyan korrelál egymással, cserélhetünk muffin recepteket is, de vajon a feminizmus kérdésében az én személyemen és a paramétereimen van a hangsúly?

Abban a kérdésben a te személyed irreleváns, annál egy fokkal többet érnek a muffin-jaid…..

Ha engem jól kielemzünk ettől érdemben a világban megváltoznak a dolgok?

Nincs szükség elemzésre, megmutatod ezt magadtól is….. no meg a világ dolgaira 0 a ráhatása

 

 

 

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves X!

Értem én, hogy most a tulajdonos (miért nem csupa nagy betű, ha már lúd, ugye…? :)) kifejezéssel próbálod édesen felpiszkálni a bennem lakó hörcsögöt (ő is üdvözletét küldi neked), de szerintem, ha a férfi a nőjére nézve nem gondolja azt, hogy Enyim…akkor ott hamarosan így vagy úgy, de gáz lesz.

Nagyon szép ez a modern kori női elképzelés, hogy őt aztán ne birtokolja senki se, aztán meg sír, hogy negyven évesen gazdátlan jav és mentse már meg valaki, együtt a cicájával :)

Mivel nálunk rendezve van a tulajdoni lap, be van jegyezve a holtig tartó  haszonélvezeti jog is…szerintem haladjunk…

A pokolba vezető út…mert az MGTOW az hová vezet? Ez az oldal miről szól? Neked úgy személy szerint mi a célod?

“A férfinemet nem lehet és nem kell megmenteni, ha már odajut(ott), hogy igen, akkor meg már nem férfi, ezért (is) oximoron a ment(eget)ése….”

Teljesen egyetértünk :)

“Azért az nem úgy működik, hogy kint oroszlán, bent meg nyuszi……de a hörcsög ezeken a kis apróságokon nem szokott fennakadni……:)”

Igen az oroszlán az mindenhol és mindig oroszlán, dettó a nyuszi…tisztáztuk azt, hogy ő melyik ugyebár haladjunk….

Az elméleteiddel azon túl, hogy nem spórolsz a karakterekkel, csupán egy aprócska gondom van…sehogy sem tudok rájönni arra, hogy neked mi a megoldási javaslatod?

Némi költői túlzással élve vannak itt olyanok, akik fasiszta diktatúra visszaállítását követelik, amire lehet mondani, hogy igen-nem (ebbe most nem mennék bele), de javaslatnak mindenképpen javaslat…a tiéd mi lenne?

Anna

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

Wolfy, egy válaszom elsikkadt: a földesurak természetesen elsősorban én és a haverjaim leszünk. Nem is értem, hogy merülhetett fel egyáltalán ez a kérdés. :)

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Zombi!

Ami így is van, de ahogy nőként megkaptam már, hogy utálom a nőket, úgy nem feministaként is megkaptam már, hogy feminista nézeteket vallok :D

Mert vannak, akiket szent hitükben nem lehet a valósággal megzavarni…:D

Anna

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Értem én, hogy most a tulajdonos (miért nem csupa nagy betű, ha már lúd, ugye…? :)) kifejezéssel próbálod édesen felpiszkálni a bennem lakó hörcsögöt (ő is üdvözletét küldi neked), de szerintem, ha a férfi a nőjére nézve nem gondolja azt, hogy Enyim…akkor ott hamarosan így vagy úgy, de gáz lesz.

Eddig is egyértelmű volt, hogy közületek melyik a Velő és ki az Erő…..

Nagyon szép ez a modern kori női elképzelés, hogy őt aztán ne birtokolja senki se, aztán meg sír, hogy negyven évesen gazdátlan jav és mentse már meg valaki, együtt a cicájával :)

CéLaVi…., mindenkinek érdemei szerint….

Mivel nálunk rendezve van a tulajdoni lap, be van jegyezve a holtig tartó  haszonélvezeti jog is…szerintem haladjunk…

Ha már doktor vagy, a tulajdonjog, no meg a haszonélvezeti jog nem ugyanaz:) Amúgy meg nyugtával dicsérd a napot :)….

 

A pokolba vezető út…mert az MGTOW az hová vezet?

A szopáshoz, megideologizálva, és meg is érdemlik:), de hogy jön ez ide?????

Ez az oldal miről szól?

Segítség azoknak, akik egy rossz álomból ébrednek és keresnek megoldást arra, amire eddig nem leltek, illetve eddig minden BluePilles úton rábasztak….

Neked úgy személy szerint mi a célod?

  1. Világbéke:)
  2. Titta övöm bodottá
  3. Ingyen sör
  4. stb…..

“A férfinemet nem lehet és nem kell megmenteni, ha már odajut(ott), hogy igen, akkor meg már nem férfi, ezért (is) oximoron a ment(eget)ése….”

Teljesen egyetértünk :)

Mert te a velő vagy:)

Igen az oroszlán az mindenhol és mindig oroszlán, dettó a nyuszi…tisztáztuk azt, hogy ő melyik ugyebár haladjunk….

Az első(második:) gyerek után , no egy jó 10 év múlva erre majd visszatérünk:)

Az elméleteiddel azon túl, hogy nem spórolsz a karakterekkel, csupán egy aprócska gondom van…

Az empirikus tapasztalat, a „szakirodalom”:) és nem elhanyagolhatóan a tények az ”elméleteimet” támasztják alá, de lehet hámozni továbbra is a (BluePill-es) fingot….

sehogy sem tudok rájönni arra, hogy neked mi a megoldási javaslatod?

Első körben fogalmazd meg, azt a problémát, amire vársz megoldási javaslatot, aztán újra tedd fel a kérdést…..

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves X!

Kérésed szerint:

Oda haza hogy van az asszony?

Az ingyen sör prozsé milyen megvalósulási szakaszban van? Én ugyan nem iszom, de ismerek olyat, akit érdekelne…

Anna

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bár még mindig nem látom a probléma megfogalmazását, de ha már kérdezel……:)

Oda haza hogy van az asszony?

Akire te gondolsz:), az köszöni szépen, tudomásom szerint jól:)

Látom felosztottátok, a bikád(bocs, oroszlánod:) anyámra, meg apámra volt kíváncsi, én meg várom, hogy melyikőtök fog érdeklődni a gyerekeim hogyléte iránt ?:)

 Az ingyen sör prozsé milyen megvalósulási szakaszban van?

A vicces szakaszban…..

 Én ugyan nem iszom, de ismerek olyat, akit érdekelne…

Én sem, de én is ismerek olya(noka)t, aki(ke)t szintén érdekelne….:)

Kalman
Újságíró

Hunn: többnejűsgéen gondolkodtam ma, és arra jutottam, hogy valójában az is a női ösztönök kiteljesedését szolgálja. Tudjuk ugye, hogy inkább lesznek az ötödikek egy alfa alatt, mint egy szánnivaló béta egyetlene. A többnejűséggel legalizálnánk, hogy egy alfa egy egész háremet tartson. Sőt még rá is kényszerítenénk, hogy eltartsa a nőit. Tehát a nők végsősoron pont azt kapnák amire a legjobban vágynak: egy alfa dugja és el is tartja őket. Kivéve persze, ha egy pénzes béta háremébe kerülnek…

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

@Wolfygirl

Akkor a másodlagos nemi jellegedre vonatkozó, urad által közkinccsé tett információ ez esetben mindenki dolga?

Csináltass. S-eset. Csak zárójelben írasd alá, hogy “Kivéve én.”

Ebben egyet értünk: engem sem a hipergámia elmélete zavar. Hanem a gyakorlata. :) Egyébiránt sejteni vélem, hogy hol beszélünk el egymás mellett. Nem állítom, hogy nincsenek “hardcore redpillesek”, akik minden nőkkel kapcsolatos dolgot letudnak azzal, hogy AWALT. De korántsem mindenki. Viszont az a “nem mindenki”, aki esetleg máshogy áll hozzá a politikához, még élhet, vagy szeretne párkapcsolatban élni, amihez viszont nagyon hasznos, ha tud az általad bagatellizált fogalmakról. (Persze itt még lehet szőrözni, hogy a feministák viselkedése mennyire vezethető le ezekből.)

Én kiegyeznék azzal, ha a feministák semmi egyebet nem csinálnának, csak macskákat simogatnának.

common man
Olvasó
common man

Kedves Anna Wolfygirl!   ” A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT”…Ezt én így igazán még tényleg nem hallottam.Ki tudnád fejteni részletesebben mit is értesz ez alatt esetleg azt, hogy másoktól mit hallottál erről.Mit értesz mit értenek vezetés ,tanítás alatt? Vajon ugyan azt érti ezalatt egy nő és egy férfi?                                     Zárásként: én nem haragszom a nőkre.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Common man!

A kérdésed jogos és visszautalva Elek korábbi hozzászólására az inspirálás is része, azonban mielőtt a kérdésre válaszolnék ismét visszakanyarodnék az alapokhoz.

Továbbra is tartom azt, hogy a Férfi az erő képviselője, annyiban pontosítanék, hogy az erő a fizikai, a lelki és a szellemi erő triásza. Természetesen ez messze nem az egyetlen férfi tulajdonság, ilyesmit nem állítanék és az Elek által felvetett alkotási/teremtési vágy és képesség szintén a férfi alapvető része. Ahogyan olyasmit sem állítanék, hogy a férfiak nem éreznek, természetesen a férfi is érző lény, azzal az aprócska kiegészítéssel, hogy képesek vagytok az érzéseitekkel – halálos nyugalommal – szembe menni.

A kérdésed megválaszolásához mégis sokkal fontosabb, hogy milyen is egy nő és ami még ettől is fontosabb, különbséget kell tenni a nő és a nőnemű között.

Egy nő csupa érzés, lágyság, kedvesség, puhaság, báj és megértő gondoskodás. Egy nő tudja mikor kell hallgatni és amikor kell beszélni és nem, nem magyarázza el, hogy márpedig ő neki joga van…Egy nőnek is van véleménye és igen annak a véleménynek súlya van, de véleményt szigorúan olyan kérdésekben formál, amelyek hozzátartoznak az ő női birodalmához és nem, nem magyarázza el, hogy márpedig ő neki joga van…Egy nő nem ordít, nem törtet, nem pattog, nem oktat ki és nem hisztizik és nem, nem magyarázza el, hogy márpedig ő neki joga van…

Egy nőnek sokkal fontosabb a saját maga és a családja boldogsága, mint a karrierje, ami nem jelenti azt, hogy nem tanul tovább vagy nem dolgozik, de egy nő nem kéri ki magának, hogy micsoda szexizmus az, ha valaki azt mondja, hogy gyermeket szülni vagy a családról gondoskodni a nő dolga és nem, nem magyarázza el, hogy márpedig ő neki joga van…Egy nő tudja, hogy az otthonba fényt vinni, a szeretett férfi törékeny és szemrevaló gyöngyszemének lenni az ő dolga és nem, nem magyarázza el, hogy márpedig ő neki joga van…

Igen vannak olyanok, akik a fentiekben és sok minden másban is kivételt képeznek. Ők azok, akik otthon 5 percenként szólnak, hogy mit és hogyan kellene csinálni nem így, hanem úgy, hiszen a cégnél is mindenki úgy ugrál, ahogyan ők fütyülnek. Ők azok, akik jobban értenek ahhoz, hogyan kell összeszerelni egy szekrényt, hogyan kellene villanyvezetékezni, milyen olaj kellene az autóba, ők azok, akik egy idő után maguk szerelik össze a szekrényt, meg a villanyt, meg elviszik a kocsit szerelőhöz, mert a másik még ehhez is túl hülye.

Ők azok, akik mackóban vedelik a kanapén a sört szex és njú jórkot nézve és ha a velük egyenjogú, hím jelzésű emberi egyed hazaér hajlandóak pizzát rendelni, persze csak ha nem maradt tegnapról az asztalon néhány szelet. Ők azok, akik nem fognak takarítani, meg mosni, meg főzni, mert nehogymár, hát ők is dolgoznak 4 órában a sarki bisztróban, meg különben is, meg…

Igen ők azok, akik már fiatal lányként tudják, hogy az életben a testük a legfontosabb és ha jól csücsörítenek és domborítanak, akkor egész életükben nem kell tenniük semmit sem, csak iszogatni a koktélokat és néha széttenni a lábuk…

 …és igen ezen a ponton ők azok, akik el fogják mondani, hogy nekik mihez is van joguk…

 de ők nem nők, ők nőnemű lények

Ők azok, akik nem tudnak megtanítani senkit semmire sem. Belőlük lesz aztán jó pár bukott kapcsolat utána a negyvenes, macskás szingli nő alias az erős (egyes esetekben kiélt) modern nő, aki majd telesírja az egész világot, hogy sehol sincsen már normális férfi, majd felsorolják az ehhez tartozó 567894313 pontos elvárás listájukat, azzal zárva soraikat, hogy úgy vágynak már valakire, aki mindenféle elvárás nélkül úgy szeretné végre őket, ahogy vannak.

Hogy hogyan tanít egy Nő? Csendesen, szeretettel és az érzései által…

Szeretettel:

Anna

Rokapapa
Újságíró

Kedves Wolfygirl!

Ha a hozzászólásokat 1-10-ig terjedően lehetne pontozni akkor ez a hozzászólás 100 pontos lenne.

Benne van minden. A nők hibája, erénye de még a férfiak alapvető ösztönös elvárásai is.

Le a kalappal és köszönjük!

Dan
Újságíró

Kedves Anna,

nagyszerűnek tartom, h írtál bejegyzéseket a férfi-női témában!

A reagálások látványosan megmutatták a Férfihang árnyoldalát is. Ami nem baj. Tévedés lenne azt hinni, h csak pozitív, fénylő erő alkotja ezt az oldalt. Ahogy egy személyiségnek vannak fény és árnyoldalai és, h melyik dominánsabb, az attól függ, melyiknek adunk több energiát, fókuszt, ezt rá lehet vetíteni az oldalra is – hiszen ez is emberekből áll össze.

Sokakkal ellentétben úgy érzem, én nem értettem félre elsőre sem, amit írtál: arról, h férfi és nő csak szoros szövetségben, egymást segítve működhet és, h míg a férfi, kifelé, a világban vezeti mindkettőjüket, addig a nő, a belső világban, belső képességeit megélve vezeti/inspirálja mindkettőjüket. A Joós István-i világkép is erről szól.

Hogy ezt annyian félreértették, a következőkben látom:

– Talán félreérthető volt egyesek számára a megfogalmazásod (én nem éreztem annak)

– Nyílt, vérre menő szellemi (sőt már fizikai, lásd kamu szexuális erőszak vádak, vagy gyerekeik elvétele) háború folyik a férfiak ellen. A háborús pszichózis sűrű ködében nehéz megkülönböztetni a támadó ellenséget attól, aki jószándékkkal, szeretettel érkezik. És mivel a harc a túlélésért folyik, ezért előbb megy a lövés, utána a kérdezés, h ki is az illető és mit akar.

– Ahogy a női kollektív tudat is rengeteg múltbéli sérelemből táplálkozik, úgy a férfi kollektív tudat is. Ebből táplálkozva ezúttal a férfiegók érezték magukat megsértve, fenyegetve olyan evidenciák által, amelyek, ahogy a nevükben is szerepel – evidenciák. (Ez különösen vicces, volt, mert annyit beszélünk, milyen az, amikor az elszabadult női egók rombolnak – hát most betekintést kaphattunk a megbántott férfiegókba is… :) )

Továbbra is az a véleményem, h pozitív változásokat a férfiak aktív (!) cselekvésével, vezetésével és a hozzájuk csatlakozó nők, a férfiakat támogató odaadásával lehet elérni.

Ja, és megspórolandó a pavlovi, nyálcsorgatós reflex hozzászólásokat: igen, mangina, blue-pill, white knight vagyok és be akarok jutni Wolfygirl bugyijába, csakis ezért írtam le mindezt! Na, ez megvolt, úgyh ezeket a hozzászólásokat már felesleges írnotok, hiszen már bevallottam mindent magamtól is! ;)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

….igen, mangina, blue-pill, white knight vagyok ….

Ritka kivételektől eltekintve, igen, majd kinövöd:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudom, de minek lombozzam le, ……., elég kínja van anélkül is :)

Hunn
Újságíró

Titokban én is abban reménykedem, hogy azért maradtak még ebben az országban olyan nők is, akik egyrészt a., szeretik a férfiakat, másrészt b., nem feministák. Akik nőiességükkel arra inspirálhatnak minket, hogy tényleg önmagunk legjobb verziója legyünk, és ezzel mi is előhozhassuk belőlük a legfemininebb értékeiket. Akik normálisak, akikkel lehet még kommunikálni, akikkel jó együtt lenni, akikkel működhet akár még a családalapítás is.

Vagy ezek még mindig csak a Blue Pill-es, naív álmaim, amit a bennem élő bétával együtt meg kell öljek és el kell temessek jó mélyre, nehogy feltámadjanak?

herceg
Olvasó
herceg

röviden: igen

(hosszabban: olyat talán találhatsz, aki nincs menthetetlenül elrontva ÉS nem is nagymamánk generációja – kicsi az esélye -, de magától ő se lesz ilyen, kelleni fog a “férfi” ahhoz, hogy ő is “nő” legyen)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ahogyan olyasmit sem állítanék, hogy a férfiak nem éreznek, természetesen a férfi is érző lény, azzal az aprócska kiegészítéssel, hogy képesek vagytok az érzéseitekkel – halálos nyugalommal – szembe menni.

Nemcsak az érzéseinkkel, hanem  az ösztöneinkkel is….

A kérdésed megválaszolásához mégis sokkal fontosabb, hogy milyen is egy nő és ami még ettől is fontosabb, különbséget kell tenni a nő és a nőnemű között.

Az a rögvalóság, hogy az AWALT igaz, így hát a kettő közt az a választóvonal, hogy  Ki az aki jelenleg mellette van….

Ugyanaz a nő a szeretőnél az általad megfogalmazott , amikor meg hazamegy a férjéhez,  rosszabb mint amit leírtál….

Van aki tudja kezelni a shit teszteket és van aki elbukik,no meg a nő racionalizáló hörcsöge milyen álmot épít fel és kivel…. ugyanazon nő esetén így hol nagybetűs „Igazi Nő” hol egy szemét sárkány…

Idekevered a nők azon (max.) 5%-át is, akiknek férfias huzalozású az agyuk, pontosan értik, hogy itt pl. miről van szó,( tényleg értik:) és ezek egy része ráadásul a meglévők mellé plusz fegyverként is használja, na, ezektől mentsen meg az isten minden férfit:)

Ha jól néznek ki (és van stabil balfasz bétájuk, akiken kiélhetik magukat:), akkor szeretőnek kiválók, másra nem…..

Igen ők azok, akik már fiatal lányként tudják, hogy az életben a testük a legfontosabb és ha jól csücsörítenek és domborítanak, akkor egész életükben nem kell tenniük semmit sem, csak iszogatni a koktélokat és néha széttenni a lábuk…

Minden nő innen indul, hogy kb. 16 évesen megnyeri a lottót, aztán hogy ki, hova mennyire le vagy fel fejlődik és 15-20 év múlva hol és kivel (nem) tart az egy mindig is érdekes kérdés és boncolgatásra kerül időnként…

 …és igen ezen a ponton ők azok, akik el fogják mondani, hogy nekik mihez is van joguk…

Klasszikust idézve: „….ez csak helyrajzi kérdés….”

 de ők nem nők, ők nőnemű lények

A Kutyák és Lovak olvasói nagyon megnyugodtak ettől…….:)

Ők azok, akik nem tudnak megtanítani senkit semmire sem.

Belőlük lesz aztán jó pár bukott kapcsolat utána a negyvenes, macskás szingli nő alias az erős (egyes esetekben kiélt) modern nő, aki majd telesírja az egész világot, hogy sehol sincsen már normális férfi, majd felsorolják az ehhez tartozó 567894313 pontos elvárás listájukat, azzal zárva soraikat, hogy úgy vágynak már valakire, aki mindenféle elvárás nélkül úgy szeretné végre őket, ahogy vannak.

 Te most leírtad a nők 80-%-át :)

Ha már itt tartunk, miért nem őket téríted?:)

Hogy hogyan tanít egy Nő? Csendesen, szeretettel és az érzései által…

Aztán, csak az én kedvemért,…., mit is tanít ez a a férfiaknak?, csendesen, szeretettel az érzései által…….:)

Ja és erre miért van szükségük a férfiaknak, mármint tanításra,  a Nő által?

common man
Olvasó
common man

Kösz a választ ! Ez olyan szép ,hogy van aki el sem hiszi.Én elhiszem,csak kérdezlek te mennyire becsülnéd a két csoport arányát. Valamint szerintem létezik ezek keveréke is ill.átjárás is lehet a kettő között bár az inkább csak egyirányú.Ezek az angyalok mindenkivel ilyenek vagy csak a kiválasztott(akk)al? Mi okozhatja szerinted,hogyha van is ilyen csak egy ideig tart,mi változik ki változik,vagy már nem akar “tanulni” a férfi ? És egy személyes kérdés:ezeket amit te leírtál  megtapasztaltad mondjuk szülőknél vagy te ezt gyakorlod vagy ezek még csak a vágyaid ,elképzeléseid?

Grrr
Olvasó
Grrr

Szerintem pasi, mielőtt hagynátok magatokat szanaszèjjel szívatni :)

Reszet Elek
Újságíró

Lehetséges.

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Grrr és Elek!

Nem, nem lehetséges.

http://lili-anna-wolf.blog.hu

Grrr már önmagában az, hogy számodra nőként annyira életidegen a látásmódom, hogy azonnal inkább férfinek gondolsz szomorúvá tesz.

A link egyben választ ad azokra a kérdésekre is, hogy miért nem a nőknek mondom. Nekik is mondom, csak egy másik platformon.

Anna

Grrr
Olvasó
Grrr

Ja jó :) elnèzèst kèrek :) csak azèrt gondoltam, mert èrdekes módon pattant ki belőled, hogy mit gondolsz a macskás szinglikről egy olyan stílusban, ami nem tudom hogy kerül abba a cuki környezetbe. Ok, de hadd legyen már mindenki az ami lenni akar, ha ez bejön valakinek, akkor heppiend, ha nem, akkor mindenki èli az èletèt tovább. Nem is tudom a te helyzetedből mi szüksèg van erre, hiszen a fèl blog a lábaid előtt hever. De tudom, hogy szeretsz engem is. Puszi az orrodra *-*

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Grrr!

Az én meglátasom az, hogy a jelenlegi káosz egyik oka pontosan az, hogy azt képzeljük magunkról mi emberek, hogy lehetőségünk van dönteni arról, hogy mik szeretnénk lenni.

Ahogyan egy zsiráf sem dönthet úgy, hogy neki elege van és mostantól ő márpedig húsevő cápa lesz és becaflat az óceánba, úgy az ember sem dönthet arról, hogy milyen nemű kíván lenni (a plasztikát most ne keverjük ide).

Az én meglátásom az, hogy egy nő legyen szíves és maradjon az, azaz viselkedjen a nemének megfelelően. Hasonló a helyzet a férfiakkal is.

Semmiképpen sem gondolom azt, hogy egy nő az rózsaszínű muffin, fánk vagy bármilyen egyéb étel kellene, hogy legyen. A női kedvesség pedig nem a cuki szinonímája.

Puszit ha megengeded nem nyomnék az orrodra, de természetesen ettől még tiszteletben tartom a véleményed.

Anna

Grrr
Olvasó
Grrr

“Puszit nem nyomnèk az orrodra” kár, pedig már vártam.

common man
Olvasó
common man

Kedves Wolfygirl!                                                                                            Valószinüleg nő vagy mert  lágyítani ,tompítani akarod a dolgokat:                          “a jelenlegi káosz egyik oka pontosan az, hogy azt képzeljük magunkról mi emberek, hogy lehetőségünk van dönteni arról, hogy mik szeretnénk lenni.” Kevés férfiről vagy férfitől hallottam ,hogy nyúl,bárány ,tehén,gazella cica szeretne lenni.Nőtől elfogadom az anyatigris,anyafarkas viselkedést alkalmanként, de a cápa, ,hímoroszlán,ezüsthátú gorilla ,alfacsimpánz,jellegű “női” viselkedés érthetően ellenérzést, a hevesebbekből ellenreakciókat vált ki.Ezért nem vevő sok ember a középutas, legyünk sokan normálisak akkor majd nem lesz tér a szélsőségeknek-gondolkodásmódra.

Koriander
Olvasó
Koriander

a farkasnőstény, aki még “lány”, és nincs rózsaszín cukorból a muffinja.
kb ennyit értettem.

hunbagira
Újságíró

Nah a ferfihangnak is lett egy oravecznórája…:D

De, azért maradj köztünk. Kellenek az ilyen hangok is.

hunbagira
Újságíró

fèl blog a lábaid előtt hever.  Azért ez erős túlzás, mint mennyiségi- mint minőségi tekintetben. :) Aki a “lába előtt hever” az is, csak mint jó kezdetnek ismeri el az írásait.

Amúgy sokat elmond a fajtádról, hogy neked már ez is sok…Ennyire betalált a “macskás szinglizése”? :D

Grrr
Olvasó
Grrr

Igen, betalált, elvègre èn is èrző lèny vagyok.Viszont elèrtem a katarzist, úgyhogy szívesen fogom olvasgatni innentől Wolfygirl írásait.

XY
Olvasó
XY

Wolfygirl: az írásaidban a nőknek tulajdonítod az érzést, amit meg kell tanítaniuk a férfiaknak, akik ezek szerint érzéketlenek. Az igazság azonban szerintem fordított: a férfiak az érzelmesek, a nők pedig a számítóak, bár kívülről ez éppen fordítva látszódik. De a látszat néha csal.

Az érzelgősség és a megfelelő gyakorlással is előidézhető könnyek áradata, ami a nőkre jellemzőek, nem igazi érzelem, csak annak a látszata, a férfias faragatlanság pedig csak eltakarja az erős érzéseket.

Persze attól függ, hogy mit nevezünk érzelemnek, mert a nők is nevezhetnek érzelemnek dolgokat, és akkor nekik az az érzelem. A férfiak viszont szerintem mást neveznek érzelemnek, mint amit te értesz ezen a szón. Így nem tudod érzelemre tanítani azt, aki többet érez, mint te, inkább tanulhatsz tőle, ha odafigyelsz rá. Ehhez viszont az kell, hogy ne akard vezetni a vezetőt, inkább próbáld meg követni.

Ha nőnek születtél, akkor nem születtél vezetőnek, ezt el kell fogadnod, és ha el tudod fogadni, akkor jobban a helyére kerül minden.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Wolfygirl:

Manapság mindenki számára nyilvánvaló, hogy a társadalom azt az üzenetet akarja elültetni az emberek fejében: a szent szerelem a legnagyobb érték a világon. A zenei és filmes élet tele van szerelmes alkotásokkal, az iskolai tananyag tele van szerelmes versekkel, a közgondolkodás pedig gyakorlatilag az egykori női álláspontot képviseli ebben a kérdésben. Azonban fontos leszögezni, hogy nem tartották mindig ekkora értéknek, hiszen a házassághoz évszázadokon, évezredeken keresztül gyakorlatilag nem volt köze Európában sem.

Betty Friedan feminista írónő 1969-ben elmondott beszédében az érzelmek kimutatásáról egyértelműen úgy vélekedik, mint az emberré válás egyik fokmérőjéről: „A férfiaknak tilos sírniuk. Így hát csak félig számítanak embernek.” Ha ezt a gondolatot tudományos szempontból vizsgáljuk, akkor egy lista jelenik meg a szemeink előtt, amik az emberré válás fokmérői lehetnek: a művészet, a hitvilág (temetkezés), a szimbólumhasználat (írás és a nyelv), a fejlett intelligencia. Ebben a listában azonban nem szokott szerepelni az érzelmek és azok kimutatása, mert önmagában nem jelent fejlődést, hogy valaki sírhat-e. Az előbb említett feminista írónő azonban mégis úgy gondolja, hogy a férfiaknak fejlődniük kell a legújabb korban is: „(…) a férfiak is felemelkednek arról a szintről, ahol akaratlanul is vadállatokká és lelketlen urakká válnak, és el kell érniük az érzékeny, teljes emberi lélek szintjére.” Felmerül a kérdés, vajon mit is jelentene egy ilyen „felemelés”, amikor női „szakértők” mondanák meg, hogy hogyan juthat el valaki a „teljes emberi lélek szintjére”? József Attila az egyik legnagyobb magyar költő, akinek az élete közismert, számos személyhez írt szerelmes verseket. Azonban két „múzsája” a pszichés állapotát is vizsgálták: Gyömrői Edit és Kozmutza Flóra. Gyömrői Edit nem volt se pszicháter, se pszichológus, viszont tanulta az analizálást. Kozmutza Flóra pedig pszichológus hallgató volt a megismerkedésük idején. Tehát egyikük se számított komoly szakértőnek. József Attilát azonban szerették elemezni. Megállapították róla többek között, hogy az anyahiány a fő oka, hogy sóvárog a szerelemért (az apját gyakorlatilag nem is ismerte, így az anyjához kötődhetett csak). Az irodalmi közvélemény pedig pszichés betegnek, skizofrénnek tartja manapság is az egyik legnagyobb magyar költőt. Németh Attila pszicháter József Attila pszichátriai betegségei című könyvében erről nem így vélekedik. Tehát az “érzés” nemhogy nem az emberi lét fokmérője, de számos ember életében inkább negatív változásokat okoz.

Dan
Újságíró

Hát, azért a stílusból nehéz lett volna férfit asszociálni. :)

Mondjuk a blogod mottója “Egy boldog feminista meséje” elég erős… lehet, h te mást értesz a feministán, de ez nem változtat azon, h immár egyre szélesebb társadalmi megítélés alapján mit értünk a feministán. Szóval olyan ez, mintha azt írtad volna ki, h “Egy boldog náci / kommunista meséje”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig (időben) szoltunk …..

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Dan és X!

A boldog feminista egy oximoron, ahogyan a Wolfygirl név is az. Megvan ennek a története, de ezt most hosszú lenne elmesélni.

A férfimet pedig nem kértem meg arra, hogy védjen meg és én sem kívánom megvédeni őt.

Én őt azért nem kértem erre mert eleve nem feltételezem, hogy itt engem személyszerint bárki is bántani akarna. Őt pedig azért nem mert nincsen rá szüksége, ezt majd a férfiak egymás között elintézik, az ő dolguk.

Kedves X, ha csak nem állítod, hogy Vivi exe az, akivel évek óta együttélek, akkor a fentebbi hozzászólásod kicsit olyan all man are like that jellegű, így köszönöm érdeklődesed a párom fogai iránt, de ez meg szerintem az ő és az én dolgom.

Ami a beszéltetésemet és a személyemet illeti. Beszéltess nyugodtan, de tényleg. Én nem kértem ki magamnak a stílusod. Sírni sem sírtam, tudtam hova jöttem és ennek ellenére is még mindig itt vagyok és nem szeretnélek bántani sem téged, sem mást. Szavakkal eleve nehéz lenne kivitelezni ezt, az ellenvélemény jogát átadom a nane képviselőinek, ebben ők sokkal jobbak.

Minden bizonnyal a te véleményed mögött is egy olyan történet és tapasztalat van, ami tele van csalódással és fájdalommal. Mivel a te életedet megítélni sem szándékomban nem áll, sem jogom nincs hozzá így nem is teszem, de ahogyan már említettem együttérzek veled.

Ami pedig az ittlétemet illeti. Továbbra is tartom azt, hogy a felek (nők férfiak) közötti párbeszéd szükséges, akkor is ha néha döcögős és nem könnyű, de ha az lenne a világ ma másmilyen lenne.

Ami a tanítást és vezetést illeti. Láthatóan nem ugyanazt értjük alatta, bár van aki a megvalósított kifejtés alapján is megértette, hogy mi is az ami beletartozik és mi az ami nem ebbe a körbe.

Anna

XY
Olvasó
XY

Wolfygirl: csak annyi történt, hogy a “férfid” megmutatta, hogy milyen valójában a belső világa. Ezt a megnyilvánulást máshogy értelmezik a férfiak és a nők. A nők nagyon férfiasnak és dominánsnak tartják és ezért imponál nekik, a férfiak (legalábbis jómagam) pedig azt olvassák ki belőle, hogy egy alfahímnek látszó (de valójában nem az, csak annak tartja magát) elnyomó és korlátozó személyiség, amilyenhez a nők vonzódnak, de az illető egy idő után sokszor tönkreteszi őket a tapasztalatok alapján. De ha bizsereg a punci, akkor nincs apelláta, és ez a te dolgod.

Tudom hogy büszke vagy a hímedre, de a férfiaknak ne akard itt sztárolni a pasidat, mert a férfiaknak nem jön be ez a stílus, mást látnak benne mint te. Ha a férfid nem karatebajnok, akkor ilyen szájalással egyszer könnyen betörhet az orra, mert az ordibáláson kívül megfelelő technikára is szükség van bizonyos helyzetekben.

Ha neked erre a férfira és erre a tapasztalatra van szükséged, akkor ebben senki sem akadályoz meg, csak felejtsd már el, hogy az itt levőket neked kell vezetned és tanítanod. Tulajdonképpen a saját kapcsolatod helyességét próbálod itt bizonygatni, de amiket írsz az csak rád vonatkozik, a te életedre és a te “férfidre”. Nem látsz ki ezen kívülre, mert benne élsz.

Ami engem illet, úgy látom hogy egyszer majd kapni fogsz majd egy kijózanító pofont, ami után átértékelheted a dolgokat, de az is lehet hogy nem, és akkor sokáig együtt lehetsz a férfiddel, ha arra van szükséged.

Csak ne sztárold már annyira magad, mint férfi-női kapcsolat kommunikációs szakértő, ezzel a pasival.

Nekem az kezd kialakulni, hogy van az “erős” domináns hím, aki megvédi az érzésekkel teli és érzékeny nőt, aki viszont intellektuálisan (amit doktori címe is bizonyít) felette áll, és így irányítja ezt az hím állatot, mint a szőke nő king-kongot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A férfimet pedig nem kértem meg arra, hogy védjen meg és én sem kívánom megvédeni őt.

A manginák /whiteknight-ok sajátja, hogy annyire be vannak már idomitva, hogy a feltétlen reflexekre rárakódott feltételes reflexekből, ösztönösen és tanultan ugranak megvédeni…

Én őt azért nem kértem erre mert eleve nem feltételezem, hogy itt engem személyszerint bárki is bántani akarna.

Kíváncsivá tettél, mikor kérted meg erre?Nem itt, hanem egyáltalán, bárhol /bármikor?

Őt pedig azért nem mert nincsen rá szüksége, ezt majd a férfiak egymás között elintézik, az ő dolguk.

Akkor ő most megelőző válaszcsapást mért?:)

Kedves X, ha csak nem állítod, hogy Vivi exe az, akivel évek óta együttélek, akkor a fentebbi hozzászólásod kicsit olyan all man are like that jellegű,

Psycho-doki létedre mellényúltál, a kanod reakciója pontosan beazonosította őt, és mivel az AWALT rád vonatkozóan  is  érvényes, ilyen mintát már láttunk és nem, te sem, meg a csávó sem kivétel:)és mivel még fiatal, (+ gyerektelen friss, rózsaszín muffin vagy:), így meg fogod te is tapasztalni:), előbb -utóbb….Tudod, ha egy fegyver a film elején megjelenik, az előbb-utóbb el fog sülni…..

így köszönöm érdeklődesed a párom fogai iránt, de ez meg szerintem az ő és az én dolgom.

Ezt a „fog” dolgot nem értem, tudomásom szerint ilyenről nem értekeztem, de ha mégis, pontosítsd és én elnézést kérek:)*

Beszéltess nyugodtan, de tényleg.

Megteszed magadtól, az ego hatalma:) dőreség lenne részemről ilyen „babérokra” törni, esetleg ezzel dicsekedni, hogy az én hatásom….…:)

Én nem kértem ki magamnak a stílusod.

Ezért is kemény a kontraszt és egyúttal jelzés is arra, hogy ki hordja azt a bizonyos nadrágot….

Sírni sem sírtam, tudtam hova jöttem és ennek ellenére is még mindig itt vagyok és nem szeretnélek bántani sem téged, sem mást.

Nagy kő esett le a szívemről, ez most megnyugtató volt……..:)

Szavakkal eleve nehéz lenne kivitelezni ezt,

Ugye hiányoztál azokrol a kurzusokról ahol a (gyerek) bántalmazás vállfajait okították? Speciel a női bántalmazási formákra gondolva….

Apropó, miből írtad a doktoridat? Ha esetleg nem titok….

 

Minden bizonnyal a te véleményed mögött is egy olyan történet és tapasztalat van, ami tele van csalódással és fájdalommal.

Ja, ezt már egyszer itt kianalizálták, hogy gyerekkoromban állandóan vertek,  amikor nem, akkor meg a szeretetet vonták meg tőlem napszámban:), asszem éheztettek is, bár arra már nem emlékszem, hogy kisállatokat kínoztam-e, de abban biztos vagyok, hogy érzéketlen pszichopataként lettem a végén bekategorizálva a nőgyülölet meg a többi finomságok mellett:)

a Mivel a te életedet megítélni sem szándékomban nem áll, sem jogom nincs hozzá így nem is teszem, de ahogyan már említettem együttérzek veled.

Ugye nem gond ha azt mondom, hogy ezt tarsd meg arra érdemesebbnek:), nem akarom azt írni, hogy a bikádnak, mert meghallja és újabb cicanadrágos buzizozásos hiszticunamit vágna le, az az udvarias, áldott jó ember…..:)

Ami pedig az ittlétemet illeti. Továbbra is tartom azt, hogy a felek (nők férfiak) közötti párbeszéd szükséges, akkor is ha néha döcögős és nem könnyű, de ha az lenne a világ ma másmilyen lenne.

Ásd bele kicsit mélyebben magad, mert ha férfi- női viszonyokat, pár/házassági/kapcsolati problémákat nézzük, akkor tényszerűen, azon kívül, hogy minden pszichomókus (és mivel a nők aránya közöttük legalább 80%, így nem is lehet nagyon csodálkozni) BluPill-vakságban szenved:), így a megbeszélős/párbeszédes foglakozások pénz és energiakidobások csak, egyre  jobban megszívatják a résztvevő férfit, így számára mindig szopással végződik…..

 

Ami a tanítást és vezetést illeti. Láthatóan nem ugyanazt értjük alatta,

Ne fogd vissza magad, én személy szerint kíváncsi vagyok arra, hogy mit értesz ezen szavak alatt….

 bár van aki a megvalósított kifejtés alapján is megértette,

hogy mi is az ami beletartozik és mi az ami nem ebbe a körbe.

Nézd el nekem, hogy magyarázatra van szükségem, nekem nincs doktorim:)

Szerk:

*leesett ez a fog dolog, –a kimutatja a foga fehérjét-re lett volna ez egy humoros/frappáns riposzt, ja, csak én nem értettem a (számomra kissé gyenge:) poént, Mea Culpa:)

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Kedves Anna!

Embered lepd meg egy hideg sörrel. Megérdemli. Jólesik az a férfiembernek, ha hazatérve ölelő kar és a hűtőben az étel mellé egy hideg-habos nedű várja.

Szép estét!

Ui.: Az E-kosárméret nem semmi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az E kosárméret az még a tőgy, vagy már a hűbazmeg?

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Ez az a kategória, ahova este lefekvéskor ha befúrod a fejed, úgy érzed, a külvilág problémái számodra megszűnnek létezni és másnapra újult erővel veselkedsz neki a feladatoknak.

Dan
Újságíró

Wolfy,

“A boldog feminista egy oximoron” – hát te tudod, de szerintem ezzel rengeteg embert helyből elriasztasz, mert ezzel kezdik az olvasást és ezzel is fejezik be… mert ugye ki akarná egy feminista “meséit” olvasni, tele van velük a padlás, ha meg mégis, kapja mindenki ingyen és bérmentve, naponta minden hullámhosszon.

Amúgy a “feminista + mese” bennem is elindított valamiféle tantusz-gurulást, mert hát ugye a feminácikok mindig csak mesélnek, a saját mesevilágukban élnek és azt követelik, h mi is elhigyjük azokat…

Hunn
Újságíró

A Wolfygirl ügy margójára: azt kellene elérnünk, mind a cikkekkel mind a posztokkal, hogy minden nő, aki a férfihangra téved, legyen bár feminista vagy sem, azzal a gondolttal menjen innen tovább, hogy szereti a férfiakat, és kérdőjel van a fejében a feminizmussal kapcsolatban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

azt kellene elérnünk, mind a cikkekkel mind a posztokkal, hogy minden nő, aki a férfihangra téved, legyen bár feminista vagy sem, azzal a gondolttal menjen innen tovább, hogy szereti a férfiakat, és kérdőjel van a fejében a feminizmussal kapcsolatban.

Hmm……

No mégegyszer: ….A lovat le lehet csalni/vinni/rángatni stb. a folyóhoz, de megitatni, ha ő nem akar, nem lehet, ha megfeszülsz, akkor sem…

Helyzettől, környezeti adottságoktól függően, olyan magas ívből szarnak a “kérdőjelekre” mint a natural born alfák:), mindkettőjüknek vakfoltjuk van és megint visszakanyarodtunk a BluePill nyomor felsőfokához, amikor a Nőtől teszed függővé a vele való viszonyod/kapcsolatod/életed…….

Amíg (nem natural born alfaként:) arról álmodozik, hogy a nők majd megváltoznak (bármilyen okból, vagy valami Szent Grál hatására:) az vagy nem jött le a szerről, vagy tényleg hülye, avagy balfaszként az ideálisnak látszó , ezrelék alatti, elhanyagolható mennyiségben leledző, Erős Pistára gerjedő “álompinát”/Wolfygirl-ökekt hajkurász(n)ák, csak azok úgy néznek át rajtuk mint az üvegen…..

Baszki, ti tényleg nem tanultok semmiből?:):

Tegye fel a kezét az az Igaz Ember, akire, ha ragadnak rá minden erőfeszítés nélkül a 8 fölötti nők, sorban állnak és bármikor bármelyiket válaszhatja/megkapja, akkor ő választana egy max 6-ost, és   hűséget fogadva, soha az életben még a gondolata sem merülne fel benne, hogy megcsalja/kilépjen/jobbat válasszon stb.   vagy ha rajtakapja magát ezen bűnös gondolatok közben, akkor megkorbácsolná a hátát, hogy ezen bűnöktől megszabaduljon…..

Álszent álmodozó lúzerként lehet hámozni a fingot, de idő és energiapazarlás, és még vissza is vet…..szidni/elvárni/imádkozni/könyörögni/remélni stb. azt, amire nincs ráhatásunk az minden, csak épp nem férfias, bár Istenhívők előnyben vannak ők, ha elég kitartóak, biztos, hogy imáik meghallgattatnak….., ja , nem :)

De ugye hülyének lenni, az alapvető emberi jog:)

hunbagira
Újságíró

Csak!

Valóban az alap premisszából kiindulva tökéletes a levezetés, ha elfogadjuk, hogy a nők megváltoztathatatlanok.

De itt van a másik halmaz a “purple”pillesek. Nézdd, ha én amikor idekeveredtem és meglátom a kommentjeidet messzire menekülök, tehát így ezen blog nem éri el a célját.

Elsős általánosiskolásoknak sem egyenlet”rendszerekkel” indítasz.

Tehát ebből a nézőpontból, akik az alapfogalmakkal sincsenek tisztába, bizony az irományod nettó alázásnak tűnik.

Ui: Ezt egyébként már írtam Hunak és vonatkozik zombi”haveromra”.

hunbagira
Újságíró

Hun!

Mi van veled? Önfejlesztésbe kezdtél?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valóban az alap premisszából kiindulva tökéletes a levezetés, ha elfogadjuk, hogy a nők megváltoztathatatlanok.

Egyrészt nem csak a nők, senkit nem tudunk megváltoztatni, beleértve önmagunkat is.

De azt, hogy „átlagosan”, nem extrém (pl. vészhelyzetben) körülmények közt hogyan viselkedünk, arra lehet trenírozni, edzeni, önfejleszteni stb. stb., ez általában kemény munka és nem időszakos, hanem állandóan gyakorolni kell:)

 

De itt van a másik halmaz a “purple”pillesek. Nézdd, ha én amikor idekeveredtem és meglátom a kommentjeidet messzire menekülök, tehát így ezen blog nem éri el a célját.

Hízelgő, hogy ilyen jelentőséget tulajdonítasz a kommentjeimnek, de a többséghez viszonyítva elenyésző, ok hosszúak sokszor, de (a méret:) nem számít, jó része átpörgeti

Én a blog céljaitól függetlenül írok. Aki menekül, annak én max kifogás vagyok, ha ez elriasztja, úgy járt…. sorry, tudom, geci vagyok, de egyéni szocproblem…..

 

Elsős általánosiskolásoknak sem egyenlet”rendszerekkel” indítasz.

Mert itt van egy kis félreértés: nem tanítani akarok, + a balfaszt simogathatod napestig, balfasz marad, akkor már (ha tényleg menekül:), gyorsan rövidre zárjuk:)

Tehát ebből a nézőpontból, akik az alapfogalmakkal sincsenek tisztába, bizony az irományod nettó alázásnak tűnik.

Légy üdvözölve a való világba:) én gonosz geci vagyok:) és még mindig bánt :), hogy zombigyilkos bemutatkozása nem az enyém:)

Ui: Ezt egyébként már írtam Hunak és vonatkozik zombi”haveromra”.

Az meg látod, az ő dolguk:)

Hunn
Újságíró

xcsakx,

Én abból indulok ki, hogy 1., a női hipergámia, bár megváltoztathatatlan, de ugyanakkor kontrolláltható tényező, és 2., hogy a feminizmus egy globális shit-teszt, amit kollektíve elbunkunk.

Nomármost annak, hogy a hipergámiát napjainkban nem kontrolláljuk, és a feminizmusnak nevezett shit-tesztet bukjuk, annak oka a férfiak bétáskodása. A bétáskodás oka pedig a feminista kondicionálásunk és a Blue Pill-es neveltetésünk.

Szilárd meggyőződésem tehát, hogy a Red Pill és a Game segítségével a béta viselkedést leküzdve, férfias gondolkodáson alapuló férfias viselkedésre váltva, a hipergámiát kontrollálhatjuk és a feminizmus elleni kulturális háborút megnyerhetjük.

És ha ezt így csináljuk, akkor a nők szeretni fognak minket!!! Hiszen így átmennénk mind az egyéni női hipergámián alapuló shit-teszteken, mint pedig a szintén hipergámián alapuló globális shit-teszten. Vagyis nem a nők változnának meg, hanem az történne, hogy míg idáig a bétáskodásunkra reagáltak, rendkívül negatívan a legrosszabb oldalunkat mutatva nekünk, a shit-teszten átmenve önkéntelenül is a férfias vonzerőnk erőterében átváltoznának doromboló, bújós kiscicává. Akik persze továbbra is shit-tesztelnének minket, mindhalálig, de mi tartanánk a frame-et, így nem lenne semmi félnivalónk.

Hunn
Újságíró

Hun!

Mi van veled? Önfejlesztésbe kezdtél?

Azt is… De amúgy támadt egy olyan elméletem, hogy a feminizmust úgy lehet a legbiztosabban legyőzni, ha a feministák látják, hogy a férfiak őszintén szeretik a nem feminista nőket, boldog családokat alapítanak velük sok gyerekkel, és napi szinten többszörös orgazmusokban részesítik őket. Míg a feministák ebből kimaradnak, teljesen ki vannak rekesztve. Szigorú feltételeken alapuló szeretet + strong pimp hand. ez a jövő útja…

Észrevettem magamon ugyanis, hogy a feministákkal való konfrontáció rossz hatással van rám. Minél hosszabban szembesülök a feminista véleményekkel és gondolatokkal, az annál inkább egyre radikálisabb és radikálisabb irányba lök engem. Ráadásul a feministák a teljes női nem nevében nyilatkoznak. Ezért a gyűlölet, amit kiváltanak belőlem a férfiellenes céljaikkal és férfigyűlölő politikájukkal, az tényleg általános nőgyűlöletté változik át bennem. Gyakran úgy kapom magam rajta, hogy hoppá, de hiszen én nem is a nőket gyűlölöm, hanem a feminizmust…

hunbagira
Újságíró

Csakszi!

Valld be, hogy “önvadász” a másik a reged?! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hunn:

Én abból indulok ki, hogy 1., a női hipergámia, bár megváltoztathatatlan, de ugyanakkor kontrolláltható tényező, és 2., hogy a feminizmus egy globális shit-teszt, amit kollektíve elbunkunk.

Nomármost annak, hogy a hipergámiát napjainkban nem kontrolláljuk, és a feminizmusnak nevezett shit-tesztet bukjuk, annak oka a férfiak bétáskodása.

Eddig stimmel.

A bétáskodás oka pedig a feminista kondicionálásunk és a Blue Pill-es neveltetésünk.

Majdnem, csak van egy (pár) bibi:

–          A (naturalborn)alfák leszarják a kondicionálást is, meg a neveltetést is.

–          Béta(ként viselkedő, pl . hisztiző, nyivákolós, kvótázó) férfit nem hogy nem vesznek komolyan, de megvetik, mindkét nem.

–          Nincs olyan hogy feminista kondicionálás, a feminizmus nem választható el a női nemtől, annak ösztönkésztetéseitől,  gyakorlatilag minden nő feminista (ha tud róla, ha nem), amelyik (mondhatni szinttől függetlenül), szabadon (és büntetlenül) kiélheti alap ösztönkésztetéseit….., lásd: amikor az „ötödik” szinten találkozik az „ ezt a szintet azért hoztuk létre, hogy megmutassuk, hogy a nőknek semmisem elég”…táblával, .és  már a 3-4-es szintű semmirevaló pinák is el vannak varázsolva, nem beszélve a jobb adottságokkal rendelkezőkről, olyan szintre túl lehet pörgetni, ami „nyugaton” valóság és eléggé gyűrűzik be ide is…..

–          A békát=bétát, ha lassan főzik:)(csupa csupa jóindulatból, sőt a világbéke, meg a fasztuggya  milyen nemes célok érdekében:), anélkül fő meg puhára , hogy érzékelné, hogy őtet itten éppen főzik,

–          Szar ügy de a béta felelőssége , hogy nem ugrik ki a fazékból, még akkor sem, ha kintről szólnak , meg integetnek neki……., sőt :)

–          A béták nem fognak össze, mert csak nevetség tárgyává vállnak

–          A BluePilles neveltetéshez minimum társadalmi/szociális/”egyenlőjogos” stb. jóléti háttér szükséges

–          Szart nem érünk azzal, hogy keresünk egy ellenségképet és szalmabábuként felgyújtjuk……mert holnap ugyanúgy folytatódni fog minden …..

–          Az emberi (főleg a férfi:) elme nem képes meg birkózni azzal, hogy valaminek nincs oka/eredete/forrása és azért „valaki”/”valami” nem felelős- ez a nőknek kurva könnyen megy , mert nekik (általában:) mindig a férfi a hibás/ok stb:)

…….

Szilárd meggyőződésem tehát, hogy a Red Pill és a Game segítségével a béta viselkedést leküzdve, férfias gondolkodáson alapuló férfias viselkedésre váltva, a hipergámiát kontrollálhatjuk

Elviekben igen, gyakorlatilag itt is érvényes a Pareto elv: 20% százalék jön rá , hogy szarban van, annak a 20%- fog tenni ellene és ennek a 20%-nak fog sikerülni.

Nos, ez alsó hangon 0,008 ezreléket jelent a legjobb esetben ……..

 és a feminizmus elleni kulturális háborút megnyerhetjük.

Kétlem, ez járvány, védőoltás egyedileg van , de nem lehet tömegeket megmenteni, nem lehet szegényből gazdagot, primitív létformából királyt csinálni, ez (is) egyéni sport.

És ha ezt így csináljuk, akkor a nők szeretni fognak minket!!!

Nem:), nem fognak:)

Róka fogta csuka ez is:), ha azért csinálod, hogy szeressenek, nem fognak, ha magasról teszel rá hogy szeretnek-e, akkor megvesznek érted:) Hiszen így átmennénk mind az egyéni női hipergámián alapuló shit-teszteken, mint pedig a szintén hipergámián alapuló globális shit-teszten.

Ez (úgymond:) béta megoldás:) (de valahol el kell kezdeni:), az alfa nem kezeli, hanem magasról leszarja a shit tesztet:)

Vagyis nem a nők változnának meg, hanem az történne, hogy míg idáig a bétáskodásunkra reagáltak,

Férfiszemmel nézed és tévútra visz……ők nem aktívan reagálnak rád, hanem passzívan le sem szartak, az nem igazán reakció….

rendkívül negatívan a legrosszabb oldalunkat mutatva nekünk,

Ez meg ugye a te egyéni szocproblémád, hogy te az esetleges nyomorodért kit és miért teszel felelőssé, ebből a rajtad keresztülnéző nőkre semmi nem igaz, nem tudatosan reagáltak így rád, hanem ilyen a természetük:), akiben nincs potenciál arra így reagáélnak….

a shit-teszten átmenve önkéntelenül is a férfias vonzerőnk erőterében átváltoznának doromboló, bújós kiscicává. Akik persze továbbra is shit-tesztelnének minket, mindhalálig, de mi tartanánk a frame-et, így nem lenne semmi félnivalónk.

 

Nem, a béta az béta:), és nem válik alfává, csak jó esetben vonzóbb bétává, ahogyan egy 4-es nő sem válik 5-6-ossá, csak  sminkkel/pushuppal/magassarkúval/ruhával…..piával:) etc. annak látszik:)

Nincs olyan hogy átmenni a shit teszten, mert az nem egy „egyszeri” teszt, hanem egy folyamatos , állandó , újratermelődő,  megújuló ösztönkésztetés ……., nem, nem változnak át (max rövid időre:) és nincs happily ever after…..

Csak akkor tudod (relative:) biztonságosan tartani a frame-et, ha a nő azt hiszi (és ilyenkor kurvára nem számít a realitás:) hogy te legalább 1 de az igazi, ha 2 ponttal vagy fölötte szintben és rendszeresen eteted a hörcsögét….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi az az önvadász?????

 

hunbagira
Újságíró

 Csakszi!

Nem, a béta az béta:), és nem válik alfává, csak jó esetben vonzóbb bétává, ahogyan egy 4-es nő sem válik 5-6-ossá, csak  sminkkel/pushuppal/magassarkúval/ruhával…..piával:) etc. annak látszik:)

Ezt be kellene tőled kereteztetni!! Pedig én ritkán mondok neked ilyet.

Én is ezt magyarázom minden kezdő Redpillesnek, akik azt hiszik a PUA-ban megtalálták a wunderwaffet….

170cm es melósgyereknek puaval sem lesznek modell barátnői.

ui: Zombi=önmaga gyilkos=vadász

Hunn
Újságíró

xcsakx, szerintem, ahogy a többség esetében, így nálad is több dolog keveredik – ahogy hunbagiránál is.

Nincsenek született alfák és született béták, mert mindkettő tanult viselkedési forma. Aki naturális alfának tűnik, az is ugyanabban a cipőben jár, mint a többiek, csak szerencsésebb vagy okosabb volt, mert hamarabb rájött, hogy merre hány az óra. Esetleg olyan apja vagy példaképei voltak, akiktől ezt a mintát tanulta meg fiatalon. Mert első alkalommal neki is vert a szíve az approach anxiety-től, és izzadt a tenyere. Csak ez nem 30 évesen történt hanem 13 évesen, így ma már flottul megy neki az, amivel mi még csak küszködünk.

Hiszek abban, hogy a lelke mélyén minden férfiban ott van az a gyilkos ösztön (á la Torrente) amit csak fel kell ébreszteni a Red Pill-el, és akkor – a saját SMV-szintjének megfelelően – arathat. Ha az SMV-szintje a férfiak legfelsőbb 20%-ba pozicionálja, akkor az objektíve 10/10-es nők között arathat, ha nem, akkor lejjebb. Vagyis mindenki a saját szintjének megfelelően alfáskodik. Ez van az egyes harcos szintjén.

Társadalmi szinten két út áll előttünk. Egyik az, hogy adottnak vesszük a jelen feminista társadalmát, és ennek megfelelően reagálunk. Itt csak az egyén szintje az érdekes, mert nem változtatni akarunk a dolgokon, hanem a körülményekből akarjuk kihozni a maximumot. Erre szolgál a Game, a Red Pill, a nőkkel szembeni alfa viselkedés egyéni megtanulása. Viszont ebben a helyzetben tudni kell, hogy az emberek többsége Blue Pill-es béta marad, mert ez a feminista társadalom egyik alapvető célja és szerves lényege. Erre nevelik az embereket, ez a mainstream.

A másik irány amibe mehetünk, az béta-barátabb környezet, béta-barátabb társadalom kialakítása. Vagyis a béták lázadása és a Patriarchátus bevezetése. És ha bevezettük, a Patriarchátusban a férfiakat a férfias gondolkodásra alapuló férfias viselkedésre, vagyis a nőkkel szembeni alfaságra fogjuk nevelni – szemben a feminizmus ellenkező előjelű törekvéseivel – így a maszkulinitás lesz az elfogadott mainstream, és sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek a férfi-női kapcsolatok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bagira:

Megtisztelő:), de külön személyek vagyunk:)

Bár már hiányolom, mert egyedül kell tartanom itt a frontot:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“a béta az béta:), és nem válik alfává”
Ebben nem értek egyet. Én pl. megjártam az utat lentről (omegától) fentig. Átjárható, bár igaz, nem könnyen. Az ember képes fejlődni az élete során, akár drasztikus változásokra is képes.

Pontosítanék:), amikor bétáról beszélek, akkor valamilyen szinten pl. genetikailag korlátozott(alacsony,/kopasz/szőrös/esetleg (testi) hibás/ szellemileg korlátolt stb.) egyedről beszélek, pl Weinstein, akármilyen hatalma/pénze van/volt, soha nem vált/válik alfává….

Valószínű, hogy te nem vagy 160 alatti, ill. a korábbiakban felsorolt „hibás” egyedek valamelyike sem:), és attól, hogy valakinek megvannak a lehetőségei , hogy alfa legyen, attól még nem biztos, hogy azzá válik, ez elég sok mindentől függ(néha mázli:), de aki helyből mínusszal indul, annak bekorlátoltak a lehetőségei, 150cm-ből soha nem lesz alfa, ha megfeszül, akkor sem, ettől függetlenül kicselezheti a világot és pl. lehet akár 5 utódja is….…..

Nem beszélve, arról, hogy egy alfa is lebukhat a mélybe és az talán még rosszabb….

szerintem terjed a RedPill. Persze még csak kicsit pirosodik, nagyon messze van még attól, ahonnan lennie kellene, de terjed.

Én örülök, hogy jók a tapasztalataid, én (elég nagy)városban élek és még egyetlen olyannal sem találkoztam, akinek ne én mondtam volna pl a férfihangot, PUA-t….., +kb max 10%-nyi azoknak az aránya akivel erről beszéltem és nem zsigeri tagadás/elutasítást tapasztaltam , de lehet, hogy én lakom mucsajon:)

A többi résszel egyetértek, olyan kiegészítéssel, hogy a feminizmusról/antifeminizmusról még mindig úgy gondolom/tapasztalom, hogy a népesség 80%-nak fogalma sincs,  hiába zajlik az arcunk előtt,  az embereket nem érdekli, mert ritka kivételtől eltekintve nem veszik észre, hogy saját egyéni életük és ezen a téma közt (szoros) kapocs van, és a régi panelekkel próbálják  kiigazítani elcseszett életüket, és erőltetik, erőltetik……

Tudod, mint a majmok, akiket lelocsoltak, ha banánért mentek…..Nem kérdőjelezik meg a „hagyományokat”….

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

160 centi? Gino Papa a V.S.O.P.-ból pont akkora. Kizártnak tartom, hogy bármikor is gondot okozott volna neki lefektetni egy nőt – még mielőtt befutottak volna rap-körökben.

https://www.youtube.com/watch?v=bbumkfuAe5s

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

Igen. egyiki barátom azt mondta, hogy csak az számít, hogy hogyan viselkedsz/mi van a fejedben, erre megkérdeztem, hogy mi van Stephen Hawking-al?, akár „akkor” , most meg ugye pláne….
Bár hozzá kell tenni, hogy az ilyen férfi azért még mindig nem küzd olyan problémával, mint a csúnya lány.

Ja, csakhogy a tényleg csúnya és (nem azért egyedülálló mert túlságosan fölé lőtte az értékét, pl. a nemrég linket TED előadó néger dagadék  ) tényleg egyedülálló nők aránya (tippem szerint) messze kevesebb mint a puncit csak képen látó férfiak….

Pl. ismerek alfát, aki alig 160 centi. Sokat tanultam tőle anno. :)

Érdekelne, hogy mi(ke)t, ha nem titok :), amúgy én a 160 alatti, igazán 150 körüliekről beszéltem:)  és akkor még a csecsemő mérettel rendelkező férfiakat ki is hagytam……

Míg egy csúnya csaj eléggé rácseszett, mert lehet ő mellette Mercedes vezérigazgató, a kutyát sem fogja érdekelni. :)

A szép csaj is lehet Mercedes vezérigazgató, nem azért fogják megdugni:)

A kérdés az, hogy mennyi ezek aránya, mert a fehér kenguru mindig tévútra visz:)

De azt is tudjuk, hogy a vakolat/pushup/ruha /magassarkú csodákra képes……:)

Hunn
Újságíró

xcsakx, a Game lényege az, hogy hozzásegít az SMV-szintednek megfelelő nőket befűzni. Az önfejlesztéssel pedig növelheted az SMV-szintedet reális kereteken belül. Egyik sem varázspálca, sem nem isteni igazságtétel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hunn:

Ha hiszed, ha nem, én is ezt állítom:) és a kereteket nem lehet átlépni, de zombinak van ellenpéldája:), amire kiváncsi lennék…..

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Toplak Zoltán
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
-
Olvasó
-
wittukind
Olvasó
wittukind

Hát ez a szösszenet hogy”minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll” mindig is baszta a csőrömet. Még eddig nem hallotam-olvastam ilyen helyzetről pedig olvastam egypár sikeres férfiről de semmi nőt nem jegyeztek meg mögötte.

Itt van egypár ilyen férfi talán valaki megmondja hogy a nő hol volt:

_II.Assurnasirpal

_Timur Lenk

_Widukind

_Vercingetorix

_I Chosraw

DennisVT
Újságíró

“”minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll” mindig is baszta a csőrömet.”

Azért mert a mondás úgy egész, hogy “minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll… mert az okos nők a sikeres férfiak mögé állnak”.
Ha már megvan a siker, meglesz a nő is. De akkor, és csak akkor.

A siker, persze, mint erről egy haverommal már oly sokat vitáztunk – csak tökmás témában -, relatív.

wittukind
Olvasó
wittukind

pont erről van szó,a második fele le van felejtve róla úgy mint a Maria Sklodowska femiistenitése

ulomenen
Olvasó

Bödőcs szerint “minden sikeres férfi mögött áll egy nő… aki jól járt” :)

Alter Ego
Szerkesztő

“Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. – Hogyan is lehetne sikeres, ha még egy nőt sem lenne képes maga mögé utasítani?”

Naooo
Olvasó
Naooo

“mert az okos nők a sikeres férfiak mögé állnak”

Matematikai kurvák, vagyis számító ribancok, ezek a helyes kifejezések.

hunbagira
Újságíró

– Jézus, Buddha, Máni…stb :D

Így van ezen a mondáson mindenki röhögött aki kicsit is ismeri a történelmet….

Iletve, ahogy Denis írja a nő max akkor jelent meg, amikor sikeressé vált az ember…

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Azért van ellenpélda is! :)

 

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Igazából 1980-tól nyomták előtérbe az elvtársnőt akkor tudtuk meg hogy”academician doctor inginer” pedig olvasni is alig tudott

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“1980-tól nyomták előtérbe az elvtársnőt akkor tudtuk meg hogy”academician doctor inginer”
Ebből is látszik, hogy szerény volt, nem kérkedett a tudásával.

“pedig olvasni is alig tudott”
És mégis milyen jól ellátta a feladatát! Igazi példakép a  feministák kvótaharcához.

wittukind
Olvasó
wittukind

A románok szerint ő rontotta el az elvtársat aki nagyon jó ember volt csak a nő ne lett volna….

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

A románok szerint ő rontotta el az elvtársat …”
Mert nem tudták, hogy “A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT”. Hogy lett volna belőle a Kárpátok Géniusza a tanítónő nélkül?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Like:)

Reszet Elek
Újságíró

A két lánglelkű tribun! Románia fennen lobogó fároszai!

Aldo
Újságíró

Ez a kép valahogy emlékezetesebb róluk.

Aldo
Újságíró

“160 centi? Gino Papa a V.S.O.P.-ból pont akkora. Kizártnak tartom, hogy bármikor is gondot okozott volna neki lefektetni egy nőt – még mielőtt befutottak volna rap-körökben.”

A rap egy nagy rakás fos, amiben primitív négerek hadarnak és mindenféle bűncselekményt próbálnak menőnek beállítani. Az meg, hogy egyesek zenének nevezik, egyenesen felháborító. És, hogy Európában is utánozzák őket, egyenesen nevetséges. Akik ilyenek hallgatnak sőt még tetszik is nekik, azokért nem nagy kár.
Aki felnőtt férfiként 160 centire nőtt, azzal jó alaposan kibaszott a természet.

Reszet Elek
Újságíró

A legdurvább hogy négeresen próbálnak öltözködni és úgy is igyekeznek gesztikulálni. Azt mondanám hogy a prolik zenéje, de megsérteném a prolikat, szóval inkább a hazai trash zenéje.

Hunn
Újságíró

Azért a V.S.O.P.-nak eléggé Red Pill-esek a szövegei…

https://www.youtube.com/watch?v=0PM3bVsYsRc

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

A számtalanszor idézett Gran Torinóban erre is van egy kiváló jelenet.

https://www.youtube.com/watch?v=T5nRqqpnYHs

Hunn
Újságíró

Értem, hogy honnan jöttök és mit akartok mondani, tesó, de adok most nektek egy másik megfontolandó értelmezést.

A mai kultúrában a niggerek azok, akik macsónak vannak ábrázolva, és akiknek a társadalom is megengedi, hogy vagányok legyenek. Ez része a zsidó faji politikának, oka annak hogy fehér lányok niggereket választanak.

De a látszat ellenére a fehér srácok nem niggerek akarnak lenni a kibaszott gettóból. Hanem azt látják, hogy dzsínek lenni az egyetlen olyan út, amit követve vagányok és macsók lehetnek. Patetikus, de ez van.

Higgyétek el, az összes amcsi fehér srác, aki a 90-es években bő gatyában és hátrafordított sapkában rohangált, 2016-ban Trump-ra szavazott. Nem őket kell szidni, hanem a kultúrharcot kell megnyerni.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Az, hogy a 90-es évek gyerekei kinőttek a bohóckodásból és Trumpra szavaztak, nem oszt nem szoroz. Van utánpótlás bőven.

Egyébiránt Trumptól várhatjuk a kultúrharcot, ő is ugyanúgy része a “zsidó faji politikának”.

Kalman
Újságíró

Így van. Ezeknek a srácoknak az inditékai tiszta tesztoszteszteron eredetűek, csak a megvalósítás el lett térítve a kultúrmocsok által.

Ugyanezt a tesztoszteront kell jó irányba terelni és újra menővé tenni a normalitást. Hogy ne niggerek akarjanak lenni a kissrácok. Mikor vannak saját hőseink.

Kalman
Újságíró

A rappen is gondolkodtam ma, és rá kellett döbbennem, hogy ott van Moonman a rasszista rajzfilmfigura. Ismeritek? Ez is rap, de éppenséggel nem próbál néger lenni.

Aldo
Újságíró

A hazai trash nem a mulatós?

RedGreg
Újságíró

nagyon off és mégis on:

Mit szólnátok egy újabb, 2018-at nyitó férfihang találkozóhoz. Hgyi terminológiával élve kólázáshoz, de hívhatjuk nyugodtan klubb estnek is, ha úgy jobban tetszik? Mondjuk január végén 26.-a péntek??

Reszet Elek
Újságíró

Nekem most nem alkalmas, de örülnék ha ti minél többen találkoznátok.

RedGreg
Újságíró

Nem feltétlenül kell akkor lennie, az csak egy ötlet, nem kőbe vésett szabály.

XY
Olvasó
XY

Wolfygirl írása szinte nevetésre késztetett. Feminista ideológia zagyvalék egy csinos női fejben, divatos modoros városi írásmóddal. Ezt a fiatalságának és tapasztalatlanságának tudom be, csodálom hogy ennyien bekajálták. Nem mintha jómagam tökéletes lennék, csak ez jutott eszembe.

Azt írja hogy a “régiek” szerinte tudták, hogy “A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT” meg hogy “minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll”, vagy hogy “a férfi a fej, a nő a nyak”, mint köztudott.

Valóban vannak ilyen mondások, mint ahogy olyan is hogy “minden nő kurva”, és még sok mondás van, mindenki azt választ ki ezekből, amivel meg tudja magyarázni a saját világát, aminek alapja a családi neveltetés.

Sajnálom azt a nőt, aki szerint a nő feladata a férfit vezetni és tanítani. Igazából el sem tudom képzelni, hogy valaki ezt elhiszi, ez akkora hazugság, hogy tényleg komoly probléma lehet egy nő fejében, ha ilyet mond. Meg hogy ő a nyak, aki a fejet irányítja? Inkább a segg, nem a nyak szerintem, ha már testrészeknél tartunk.

Aztán “a nő csupa érzés”? Igen, abban nagyon sok érzés van, amikor a kurva zsebre rakja a pénzt, vagy megöli az újszülöttet, vagy amikor kegyetlenül belerúg egy neki kiszolgáltatott férfiba, csupa érzésből. Lehet hogy a nők ezt nevezik érzésnek, azt nem tudom.

Aztán a kegyetlen király története, aki a férfiasság megtestesülése (lehet hogy a nők szemében az, hiszen ő a leggazdagabb), és a bölcs felesége kérésére kegyelmez meg a csecsemőkön… Vagy éppen lehet hogy sokszor a királynő az, aki elvakult hatalomvágyában a háborúba hajszolja a férjét, aztán ha útjában áll, megmérgezi vagy elteteti láb alól a szeretőjével?

“A nő tanítja meg érezni a férfi?” -itt már majdnem nevetnem kell. Ez a nő még soha nem találkozott érző szívű férfival, és magát képzeli annak. Súlyos eset, amit enyhítene egy jó adag szerénység és tisztelet a férfiak irányába. De a csinos pofinak ezt nehezebb megtanulnia, viszont nem lehetetlen.

A nő a tudás őrzői, akik tanítják a férfit – ismét súlyos személyiségzavarra utal ez a tanulságként levont megállapítás. De mindig van remény, és van idő tanulnia a csinos fiatal lányoknak is. Szerénység, tisztelet, tanulás – ezt javaslom ennek a lánynak, és hogy verje ki a  fejéből ezeket a butaságokat, hogy tisztán láthasson és találhasson valakit, akire tényleg szüksége van a maszlagok helyett.

 

RedGreg
Újságíró

“”Feminista ideológia zagyvalék egy csinos női fejben, divatos modoros városi írásmóddal.””

Nem, nem az

“”Ezt a fiatalságának és tapasztalatlanságának tudom be, csodálom hogy ennyien bekajálták.””

A cinizmus jó dolog, de nem az igazságot írja le. Jó lenne néha kimenni a valóságba is, és végigkérdezni öregebb embereket, h miért is vannak még mindig együtt. Hasonló válaszokat fogsz kapni.

“”Azt írja hogy a “régiek” szerinte tudták, hogy “A NŐ EGYIK LEGFONTOSABB FELADATA ÉLETÉBEN VEZETNI ÉS TANÍTANI A FÉRFIT” meg hogy “minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll”, vagy hogy “a férfi a fej, a nő a nyak”, mint köztudott.””

Nem vezetni, lopom Elektől: inspirálni. De ettől még igaz. Amúgy népmesében olvastam, h a nő a nyak, a férfi a fej, azt nem, h minden nő kurva. És lásd be, valóban a nő a nyak, és a férfi a fej. A nyak nem tud a fej nélkül dönteni, de a fej nem tud a nyak nélkül mozogni.

“”Meg hogy ő a nyak, aki a fejet irányítja?””

Nem tudom, lehet manapság nincs tanítva biológiából, de a nyakat is a fej irányítja… Csak a nyak nélkül nem tud mozogni.

“”Aztán “a nő csupa érzés”? Igen, abban nagyon sok érzés van, amikor a kurva zsebre rakja a pénzt, vagy megöli az újszülöttet, vagy amikor kegyetlenül belerúg egy neki kiszolgáltatott férfiba, csupa érzésből. Lehet hogy a nők ezt nevezik érzésnek, azt nem tudom.””

Mert 100 ezer nőre jut egy aki elmebeteg? Férfiből több jut. De azt vedd már észre, h ezzel nem lehet az egész női nemet leírni. Komolyan az egész AWALT lényege, h megmutatunk viselkedési törvényszerűségeket, amiket aztán alkalmazni tudsz az egyénre…

“”Aztán a kegyetlen király története, aki a férfiasság megtestesülése (lehet hogy a nők szemében az, hiszen ő a leggazdagabb), és a bölcs felesége kérésére kegyelmez meg a csecsemőkön…””

Nyilván példázat, de a lényegen nem változtat. Igen a királynő lehetett az, aki a király érzelmi támasza volt, aki megtartotta a földön. Vagy épp nem. De ha akarod értheted mit írt. Ha rosszindulatú vagy nem.

“”A nő a tudás őrzői, akik tanítják a férfit””

Hát szerintem igen. Őrzik a tudást. Az érzelem alapú döntések tudását, azt, ami a racionalitáson túl van…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves RedGreg,igazából mindent leírtál,amit magam is megtettem volna és én tudom,hogy Te távoltól sem vagy bluepill,így különösen fontos a véleményed.

Szerintem sem volt helyes, igazán jó Wolfygirl szóhasználata a vezetést és tanítást illetően,az inspiráció valóban jobb,illetve talán még a manipulációt is idevehetjük. Ha ez a manipuláció nem önző érdekeken alapul,ha a jó irányba visz,még azzal sincs semmi gond. Időnként valóban kell a szelíd befolyásolás,mert esetleg egy hirtelen,esetleg dühből hozott döntés sok esetben romboló tud lenni,ebben az “okos” nők azért tudják befolyásolni a férfiakat.És kell is nem egyszer,ettől nem lesz kevesebb egy férfi,ha néha odafigyel a mellette álló társára.Vannak nők akik olyan mester szinten tudják befolyásolni a férfiakat,hogy a férfi tök meg van győződve róla,hogy teljesen a saját ötlete,döntése stb. Mindaddig,amíg a jó érdekében (a család,a kapcsolat építése,a szeretet megőrzése,a családi béke megőrzése stb) történik ez a befolyásolás,addig szerintem semmi gond.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha ez a manipuláció nem önző érdekeken alapul,

Én nem nagyon ismerek altruista manipulációt, de lepj meg:)

ha a jó irányba visz,még azzal sincs semmi gond.

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve…

Időnként valóban kell a szelíd befolyásolás,mert esetleg egy hirtelen,esetleg dühből hozott döntés sok esetben romboló tud lenni,

Háde nem úgy volt, az angyalok mellett lévő, ideális férfi, aszerelmünk, meg egyetlen Férfink:) az hogy eshetne dühbe, hisz  nem olyan a mi Férfink:) Az udvarias , türelmes, csupa -csupa szeretet, vagy mégsem?:)

ebben az “okos” nők azért tudják befolyásolni a férfiakat.

Egy világ omlott össze bennem:)

Gondolom ezek az okos nők kevesen vannak, mennyire saccolnád az arányukat?

És kell is nem egyszer,ettől nem lesz kevesebb egy férfi,ha néha odafigyel a mellette álló társára.

Meghatódtam és elmorzsoltam pár könnycseppet, és eszembe jutott a Valentin nap, mindjárt itt van:)

Vannak nők akik olyan mester szinten tudják befolyásolni a férfiakat,hogy a férfi tök meg van győződve róla,hogy teljesen a saját ötlete,döntése stb.

:) Olyan jó, hogy ilyen jó idomárok vagytok:) Esther Vilar jókat vigyorogna:)

Mindaddig,amíg a jó érdekében (a család,a kapcsolat építése,a szeretet megőrzése,a családi béke megőrzése stb) történik ez a befolyásolás,addig szerintem semmi gond.

Sőt:) és ki lenne ebben profibb egy nőnél, hogy eldöntse és tudatosan építse a kapcsolatát, a szeretet megőrzését, a családi békét meg pláne, és mindig csak erre törekszik a nő, …… most már el is csöppentem:) Milyen ki…ott álomvilágban éltek, de komolyan? :)

herceg
Olvasó
herceg

“”A nő a tudás őrzői, akik tanítják a férfit”” + “Hát szerintem igen. Őrzik a tudást. Az érzelem alapú döntések tudását, azt, ami a racionalitáson túl van…”

“Időnként valóban kell a szelíd befolyásolás,mert esetleg egy hirtelen,esetleg dühből hozott döntés sok esetben romboló tud lenni,ebben az “okos” nők azért tudják befolyásolni a férfiakat.”

Kicsit összezavarodtam, segítsetek. Most akkor ősi őrizni való tudás az érzelmi alapú döntés, vagy sem?

hunbagira
Újságíró

 “Mert 100 ezer nőre jut egy aki (bűnöző) elmebeteg? Férfiből több jut.” Gondolom ezt bűnügyi statisztikákkal is meg tudod erősíteni mondjuk az “életellenes” elkövetőknél…:) Elárulom, nem jut….:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Sajnos én be tudom :

https://index.hu/belfold/2017/02/22/bunugyi_statisztika_nok_elleni_eroszak/

A “parlament honlapjára kitett levelében” részre kell kattintani. Ezt a statisztikát nem a NANe,meg más femi szervezetek kapták elő,hanem az Orbán kormány belügyminisztere adta ki Szél Bernadett kérésére. Nem gondolom,hogy bármi érdeke lenne az ellenzék malmára hajtani a vizet és kozmetikázni rajta,ráadásul ezek az adatok kikérhetők,ellenőrizhetők:

Ez nem csak nők elleni erőszak statisztikák,hanem mindenféle elkövetett bűnügyet tartalmaz 2010-2016 között. Bocsánat javítom,ez elsősorban a nők elleni erőszakos bűncselekmények számát tartalmazza,de a férfi áldozatok is fel vannak tüntetve. De aki kéri el tudom küldeni az országos minden bűncselekményre vonatkozó statisztikákat is,ami nemi lebontásban is szerepel (mármint elkövető nemi lebontásban)

Egy tény ,ÉS ETTŐL MÉG NEM ERŐSZAKTEVŐ GYILKOS MINDEN FÉRFI !!! Sőt kifejezetten szerencsére csökkennek az esetek elég nagy százalékban,és tényleg elenyésző az ebben elhunytak száma (persze őket és családjukat nyilván nem boldogítja),de:

Partner,vagy volt partner által elkövetett személy elleni erőszakos halált okozó bűncselekmények sértettjeinek száma (és ugye a halál azért elég exact dolog,annak eredménye van) :

női áldozatok: 23 (79,3%)

férfi áldozatok : 6 (20,71%)

Persze ebbe a 23 -ba beleeshet egy-egy leszbikus elkövető is,de azért lássuk be erre kicsi az esély.

Ugyanezen statisztika tartalmazza a nem halállal végződő eseteket,ott már 89,8 % a női sértettek aránya,és 10,2 a férfiaké. Szerintem ez azért nem tükrözi a valós adatokat,inkább a halállal végződő esetek körül lehet,mert a bántalmazott férfiak egy része büszkeségből, szégyen miatt stb nem jelenti a nője által elkövetett erőszakos cselekményt.

Én úgy gondolom,hogy ugyanannyira balgaság rásütni a nőkre a gyerekgyilkos, és hasonló jelzőket,mint a férfiakra az erőszaktevő ,agresszív kifejezést. Elenyésző a számuk,van,létezik,de a túlnyomó többségre nem igaz.

hunbagira
Újságíró

Hú most jóindulatú leszek veled és férfiként vizsgálom saját felelősségemet miszerint nem fogalmaztam pontosan és minden értelmezési lehetőségre kiterjedően. És te ezért értetted félre.

Nos én az összes életelleni bűncselekményre gondoltam, nemcsak a családonbelülire. Ui: Az “anyák” által ekövetett gyermekgyilkosságok azok ezek szerint, nem “családon belüliek”. Értem. :D

Ui a zsindex cikk nane és hasonszőrűektől történő átvétel. És itt most szintén jóhiszemű leszek és feltételezem, hogy nem vetted észre…:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Alapvetően ebben az esetben tök mindegy,hogy a zsindex hozta le,mert ez egy BM által kiadott hivatalos (pecséttel ellátott) levél-statisztika. Nem a Nane állítja ezeket a számokat,hanem Pintér Sándor. Azt azért nem feltételezem ,hogy a zsindex odahamisítja Pintér aláírását,meg a BM pecsétet.

Mindjárt előtúrok egy összes életelleni-t,nem olyan régen láttam,csak meg kell keresnem.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egyelőre a 2007-es statisztikákat találtam csak meg , ebben személy elleni elkövetett bűncselekmények férfi elkövetői : 5398, női 659. Ebben nyilván benne vannak a gyermekgyilkosságok is. Pedig valahol láttam kifejezetten élet ellenit is,de egy db-ig eltart.

Szerintem a lényeg az,hogy nem szabad általánosítani,vannak szörnyű dolgok,amiket vegyesen követnek el férfiak és nők,ezeket mint embert kell elítélni,nem igazán a neme ,hanem a személyisége meghatározó (és ezzel szerintem a férfiakat védem)

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezt találtam,2013-as adat (bulldog üzemmódban),elég nehéz amúgy nemi megoszlásban keresni :

https://www.hirado.hu/2015/03/03/kriminologiai-kutatas-a-magyarorszagi-gyilkossagokrol

A sértettek 42 százaléka nő volt.(összes élet ellenes áldozat-a szerk) Ez az arány jóval magasabb, mint a több emberen elkövetett emberölések női elkövetőinek aránya, ami 9 százalék. Ez utóbbi pedig alacsonyabb arány, mint általában a női gyilkosok aránya, ami 2013-ban például az összes emberölés elkövetőjének 18 százaléka volt.”

 

 

hunbagira
Újságíró

én még mindig életellenes bűncselekményekről beszélek- mert nőknél sokszor többször értékelnek egy életellenes cselekményt nem emberölésnek, hanem pl halát okozó súlyos testi sértésnek

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én ezt készséggel elhiszem (mármint,hogy a nők felé megengedőbb a rendszer és kettős mérce ilyen téren-is- fellelhető),de itt azt írják,hogy 2013-ban az összes EMBERÖLÉS elkövetőjének 18 %-a volt nő. (tehát azon esetekben,amikor nem bírálták alul az elkövetést)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ha arra gondoltál esetleg,hogy ez a 18% biztosan több,mert van olyan emberölés,amit alul értékeltek ,akkor lehet,hogy ez a százalék- arány feljebb kúszik,mondjuk 5-10? százalékkal,de akkor is ez a kijelentés egyszerűen nem igaz :

”Mert 100 ezer nőre jut egy aki (bűnöző) elmebeteg? Férfiből több jut.”

Gondolom ezt bűnügyi statisztikákkal is meg tudod erősíteni mondjuk az “életellenes” elkövetőknél…:) Elárulom, nem jut….:)

Mint ahogy ez is egy baromság :

“Magyarországon minden héten legalább egy nőt meggyilkol férje, volt férje, élettársa, volt élettársa, barátja vagy volt barátja –

Mivel összesen (2016-ban) 23 női ilyen áldozat volt.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

A CSBE esetekben a pszichikai és lelki terrort is nézik? Mert az gyakrabban követik el a nők.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Taki
Olvasó

Tehát ha valaki arra alapozván marasztalja el a férfiakat általánosítva hogy több közöttük a bűnöző, az rendben van, viszont ha valaki azt mondja hogy a cigányok közt több a bűnöző az rasszizmus.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Ez természetesen csak a fehér heteró férfiakra vonatkozik.

Taki
Olvasó

Tehát összesen 29 ember alapján 10 millióra levetítjük a helyzetet és lehet démonizálni az összes férfit?(ez a statisztikai mintavétel semmilyen felmérésben sem elég, annyira elenyésző a minta).
És ebben az arányban az is erősen valószínű hogy mivel a férfiak biológiailag erősebbek/harcosabbak mint a nők, 29 perpatvarból még nagyobb arányban is kerülhetnének ki a férfiak győztesen.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Ezen felül volt még pár dolog: Pl egy évben maximum egyszer fájjon a feje, amikor a férje kívánja. Kifele mindig egységes képet kell mutatni, nem kibeszélni. A munkából hazatérőt otthon várje, ne egy újabb munkahely. stb

Ezek mostanában nehezebben mennek a nőknek. Jog igen, kötelesség az nem annyira.