Férfihang.hu
0 megosztás

A párkapcsolati szakírók versenyében a legjobbak között díjazták George Herceget, a Férfihang.hu egyik szerzőjét

Az Első Találkozás magazin és internetes társközvetítő rendszer az elmúlt év végén versenyt hirdetett, amelyben a hazai párkapcsolati tanácsadó oldalakat és blogokat ismerték el.  Amint azt a verseny kiírója is megállapította, Magyarországon rendkívül széles palettáról választhatnak a párkapcsolati kérdésekkel összefüggésben az interneten segítséget keresők. Ebben a széles mezőnyben került a 20 legjobb közé George Herceg, aki Férfiszemmel címmel írja saját blogját évek óta és írásait rendszeresen megosztja a Férfihang.hu olvasóival is.

A legjobb párkapcsolati blog verseny keretein belül, szeretnénk elismerni az emberi kapcsolatok javítását segítő specialisták szakmai munkásságát. Magyarországon 100-nál is több weboldal foglalkozik pároknak, illetve társkeresőknek nyújtott tanácsadással, amiből most kiválasztottuk a legjobb huszat. A nyertes blogok kijelölése során, többféle szempontot is figyelembe vettünk. Megvizsgáltuk mennyire közérthetők az írások, az egyes témák milyen részletességgel kerülnek feldolgozásra, mennyire jelentős a szerzők munkássága és megnéztük azt is, hogy milyen gyakran kerülnek ki újabb tanácsok és bejegyzések az oldalra. Ezúton is szeretnénk Gratulálni a nyertesek értékes munkájához, további sikereket és persze remek cikkeket kívánunk!

Írta az Első Találkozás magazin a versennyel kapcsolatban. Ha áttekintjük a verseny által díjazott webhelyeket, azt láthatjuk, hogy szinte kivétel nélkül professzionalista párkapcsolati tanácsadók, pszichológusok oldalai, amivel ellentétben a Férfiszemmel nem egy szakmai vállalkozás eredménye, hanem egy civil blog. De sajnos párját ritkítja George Herceg munkássága abban a tekintetben is, hogy a párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó oldalak, blogok mezőnyében alig találunk olyanokat, amelyeket férfiak írnak, szerkesztenek főként a férfiakra koncentrálva, így aztán a női nézőpont és a nőknek szóló párkapcsolati tanácsok sokkal hangsúlyosabban vannak jelen az interneten. Pedig nem csak férfiszemmel, hanem női szemmel is hasznos tanácsokat olvashatunk kedvenc párkapcsolati bloggerünktől a verseny kiírója szerint is, aki a következőképp méltatta a férfiszerzőt:

George Herceg írásai félelmetesek, minden cikk nagyon beletalál azon férfi és női problémákba, amikre a hétköznapi emberek kíváncsiak. Férfi szemmel publikál a szerelemről és a nőkről, valamint a társas kapcsolatokról. A cikkek mindenki számára megszívlelendő tippeket és tanácsokat tartalmaznak.

Ezúton is gratulálunk George Hercegnek  az elismeréshez  és főként az egész férfitársadalom számára értékes munkájához. Egyúttal a Férfihang.hu író-olvasó közössége nevében is köszönjük neki, hogy civil újságíróként, egyfajta társadalmi szerepvállalásként segít eligazodni a férfiaknak a párkapcsolati problémák útvesztőiben.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


14
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
AllansRPdSOMLightTina74Kalman Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Huffnagel Pista
Újságíró

Gratulálok!!!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Like:) Gratula:) Kedvelem a blogod:)

George Herceg
Újságíró

Komolyan mondom meg vagyok hatva. Köszönöm a méltatást, ígérem, hogy folytatom.

Reszet Elek
Újságíró

Ez király!

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Gratulálok és további remek cikkeket! És ne engedj a pc szorításának és hogy elvakítson a blue pill baromságok!

sRPd
Olvasó
sRPd

Gratulálok.

Nem is tudtam, hogy ilyen jó blogod van. Ezen túl olvasgatni fogom.

Balton
Olvasó
Balton

Gratulálok!

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen,gratula,ez nagy dolog !

DennisVT
Újságíró

Gratula!!:))

Kalman
Újságíró

Gratulálok!

Régebben olvasgattam a blogod, tényleg jó. Most ránéztem és látom, hogy egész komoly megjelenést és bejegyzett domain nevet kapott. Szép munka!

Tina74
Olvasó
Tina74

Gratulálok! (y)

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Gratulálok Gyurka!

Amikor majdnem szétmentem az asszonnyal az anyós nyelve miatt a régi MGTOW-s cikked ill. forditásod mentett meg és készültem a szabadságra ami végül nem jött össze, de kész vagyok. Korábban is közöltem te vagy az egyik legjobb cikkiró. Tömör, lényegretörő és szemfelnyitó írásaiddal, amit még a közember is megért.

Bizom benne vigyázol magadra, mert sokat segitesz nekünk, bár mások pénzt is keresnek a témával, helyesen: http://mandiner.hu/cikk/20180116_mate_t_gyula_rossz_feministak

 

Allan
Olvasó
Allan

Gratulálok!

Kalman
Újságíró

Szolgálati közlemény: som tam: off topic Megkerhetek valakit, hogy szoljanak a ferfihangosoknak, hogy kulfoldrol mar meging ‘403 forbidden’ uzenet jon a honlapjukrol? http://deansdale.blog.hu/2017/12/24/boldog_karacsonyt_2918/full_commentlist/1#c34471269