0 megosztás

Jó nő ugyan nem, de plázapicsa még lehetsz!

Aligha van olyan férfi, aki ne találkozott volna plázapicsával az életében. Nem csak a plázákban, hanem a középiskolákban, egyetemeken és munkahelyeken is lépten-nyomon beléjük botlik az ember, de kétségtelenül a bevásárlóközpontok jelentik a legfőbb előfordulási helyüket. Hogy mennyire nagy embertömegről van szó, mi sem jelzi jobban, mint hogy ma már saját „piros betűs napjuk” is van – ez a Glamour-napok –, ahol aztán egymást tapossák agyon a raktáron maradt leakciózott cipőkért, ruhákért és kozmetikumokért. Ilyenkor valósággal extázisba kerülnek: a „shopping-ünnep” így olyan nap, amikor minden olyan embernek ajánlatos otthon maradni, aki fizikai sérülések nélkül kívánja átvészelni a plázapicsák életének legnagyobb örömünnepét.

plaza-picsak-akcioban

Hogyan lehet definiálni a plázapicsaságot? Külsőre nem nehéz leírni őket, ugyanis rendkívül egyformák. Alapvető követelmény náluk a műköröm, a szoláriumozott bőr, a festetett, melírozott haj és a testhezálló ruha. Utóbbi persze nem jelent semmit, hiszen sokszor még a legdagadtabb nők is magukra erőltetnek egy szűk farmert, amitől aztán „nőiesnek” érzik magukat. De ha alaposan szemügyre vesszük ezt az embercsoportot, bizony nem mehetünk el amellett az alapvető tévedés mellett sem, hogy sokan azt hiszik, hogy a plázapicsák a legszebb nők közül kerülnek ki. Pedig a leggyakrabban igazán középszerű nőkről van szó, akik mindenféle cicomákkal próbálják magukra felhívni – vagy elterelni a hiányosságaikról – a figyelmet. A szép nőknek valójában nem kell efféle optikai tuning: ők maguktól jó nők, semmi szükségük arra, hogy plázapicsákká váljanak. De bensőre sem nehéz leírni őket: jellemzően rendkívül felszínes nőkről beszélhetünk, akiknek a legtöbbször fizikai fájdalmat jelent végighallgatni egy tudományos érvelést, de pont úgy lehetetlen velük művészetről értelmesen társalogni. Habár sokszor rendkívül önhitten azt érzékeltetik, hogy ők igenis felettébb okos nők, valóságos undort éreznek, ha valamilyen mélyebb téma kerül szóba. Ilyenkor úgy menekülnek, mintha a tatár kergetné őket – többnyire a legközelebbi cipőboltig.

De miért lesz egy nő plázapicsa? A kiindulópontot alighanem a plázapicsák nem túl vonzó külsőjében kell keresni. Olyan nőkről van szó általában, akik a legtöbb esetben csak irigykedve szemlélik csinos nőtársaik sorozatos sikereit a férfiaknál, de maguk is bele akarnának kóstolni a jóba. Mivel szexpiaci értékük nem túl magas, így egy olyan kipróbált márkát kölcsönöznek, ami megemeli néhány ponttal az értéküket. Ez pedig a plázapicsaság. Valaha még azok a vékony, szőke nők tartoztak ebbe a „kasztba”, akiknek fogyasztását egy jól menő vállalkozó szponzorálta. A márka viszont olyan hatásosra sikeredett, hogy a kétezres évektől – amikor már a plebsnek is megfizethetők lettek a plázák – franchise lett a plázapicsaság. Aki a márka jegyeit magára öltötte, annak valóban nőtt a szexpiaci értéke, hiszen trendkövető ruháival és műkörmeivel a csillogó milliőbe ágyazódva még az a műveletlen, tuskólábú parasztlány is népszerű nőnek hathatott, akiről korábban csak a legigénytelenebb kocsmatöltelékek vettek tudomást.

Ha csúnya és sikertelen nő vagy, akkor jó nő ugyan már nem lehetsz, de plázapicsa még igen! – hirdetik a bevásárlóközpontok nap mind nap az akcióikkal, melynek aztán képtelenek ellenállni ezek a nők. Ők fogyasztanak, de ki fizet? Természetesen azok a férfiak, akiket sikeresen csap be a plázapicsaság mítosza, akik eképpen kicsit úgy is érezhetik magukat, mint a kilencvenes évekbeli vízvezetékszerelő-vállalkozó, aki megengedheti magának, hogy jó nője legyen. Pedig nem ritkán optikai csalódás áldozatai ők, akik észre sem veszik, hogy választottjuk csak egy szerényen művelt, konzumidióta nő, akinek legfőbb erénye az, hogy nem lóg ki a plázatömegből.

Habár a plázapicsaság nem veleszületett, hanem franchise-olt tulajdonság, mégis viselőjénél uniformizáló lélektani változások indulnak el. A plázapicsa „kultúra” hatására még a korábban legalább élethű és egyedi nők is annyira felszínessé válnak, hogy egy idő után már csak szótlanul vigyorognak vagy csak pofákat vágnak. Sokszor még azok az egyetemet végzett nők is ezen a sajátos metamorfózison esnek át, akiket meglegyintett a plázapicsaság szele. Ilyenkor a férfiak döbbenten néznek össze, hogyan lett egy korábban értelmes – legalábbis a vizsgákat abszolváló – nőből egy vihogó idióta, aki hatalmas divatszatyrokkal rohan egyik boltból a másikba. Pedig valójában semmi mást nem tesznek ők, csak a legkönnyebb útját választják annak, hogy végre elsózzák valakinek magukat.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


117
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
105 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
33 Hozzászólások szerzői
HunnSzivlapatantagonisztikevicsenvagyokAldo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Borisz
Újságíró

Szerintem ez nem egy jó cikk. A “plázapicsa” szót bevéste, de minden más, ami le van írva, triviális, és már a címből egyértelmű. Nem értem, mi lehet a cél. Illetve ha pillanatnyi indulatlevezetés, akkor értem. De nekem akkor is fura.

herceg
Olvasó
herceg

Mintha inkább női olvasóknak szólna (talán a leendő “nőihang” első cikke, csak eltévedt?)

Gazella
Olvasó

Aligha lehet meggyőzni egy nőt a helyes viselkedésről úgy, ha picsázzák és rondázzák.

lady
Olvasó
lady

Akinek nem inge nem veszi magára. A szépen szólt íràsok , vélemények se jutnak önfelismerő kategóriàba egyes nőknél.  A vàsárlàsi meg ruhàzkodási mània se hoz elégedettséget boldogsàgot csak pillanatnyi örömöt. Arról nem is beszélve hogy elhitetik magukkal is hogy ez már szinte kötelező a 21. szàzadban.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mással se.

hunbagira
Újságíró

Miért mással meg lehet benneteket, az erőszak kilátásba helyezésén kívül?

herceg
Olvasó
herceg

leginkább az ilyen elejtett mondatok miatt gondolom így:
“A szép nőknek valójában nem kell efféle optikai tuning: ők maguktól jó nők, semmi szükségük arra, hogy plázapicsákká váljanak.”
“akik a legtöbb esetben csak irigykedve szemlélik csinos nőtársaik sorozatos sikereit a férfiaknál, de maguk is bele akarnának kóstolni a jóba.”
ez a bezzegezés/utalgatás olyan, mintha nevelő célzatú szeretne lenni

lorantka
Olvasó
lorantka

A közkedvelt tízes listával ellentétben én egy ötös listába szoktam besorolni a nőket.
Ide kívánkozik, legalább részben.
A szubjektivitása egyértelmű, mégis szerintem a férfiak többségének használható besorolás a saját maga számára.
A piramis forma tökéletesen kirajzolódik, és persze a nagyja alkalmatlan a párkapcsolatra.
Habár az 5-ös zóna mindegyikébe bele voltam esve rövidebb-hosszabb ideig, valószínűleg a 4-es és a 3-as egy-egy részhalmaza alkalmas hosszú távra.

5, Aki egyértelműen és megfellebbezhetetlenül okosabb, mint én. (eddig 3 db, évtizedenként 1 :) )
4, Akivel nagyjából egy szinten vagyunk.
3, Akivel többnyire jól lehet beszélgetni.
2, Akivel néha, bizonyos témákról el lehet beszélgetni.
1, Agyhalott plázapicsa.

Art
Olvasó
Art

Jó, de ennek a skálának mi értelme? Tényleg beszélgetni akarsz a nőkkel?

1: dugható
2: nem

lorantka
Olvasó
lorantka

Mert ez az elsődleges.
Igen, amelyikkel nem lehet, az pont annyit ér mint egy Kínában gyártott szexbaba, csak többe kerül.

Art
Olvasó
Art

Hát én erre azt szoktam mondani, hogy beszélgetni férfiakkal is lehet (sőt), vagy családtagokkal, közeli és távolabbi barátokkal, ismerősökkel, ad abszurdum a kutyával is. És az úgynevezett érzelmeket, lojalitást, összetartozás-érzést, gyakorlatilag mindent pont ugyanígy. (tudom, ezeket nem említetted)

Az egyetlen, amit nem lehet a fentiektől megkapni, az a pina testi élmény. A női hús, a női szagok, a női hangok. Ja, és az utódnemzés. Ezeket sajnos nem tudja (még) a Kínában gyártott szexbaba, egy alkalmasan kiválasztott nő pedig igen (és igen, drágább is)

így tehát kétdimenziós, de még mindig bináris a skála:

dugható: 1
nem: 0

szülőképes: 1
nem: 0

lorantka
Olvasó
lorantka

Hát nézd.
1, Feltett szándékom, hogy ha lesznek gyermekeim, akkor én nevelem fel őket, úgy, ahogy én gondolom jónak.
2, Ennek része, hogy az anyjuk is velük van.
2/b, Ennek folyománya: az anyjuk velem is van.
3, Szintén része, hogy a világról azt a képet kapják, mire kénytelenek szembesülni vele, amit én szeretnék nekik mutatni.
3/b, Ehhez az anyjuk együttműködése kell akadályozás vagy rombolás helyett.
3/c, Ehhez intelligencia kell ÉS megfelelő attitűd.

Volt szerencsém buta nőkhöz. Amellett, hogy nem hiányoznak ezek a kapcsolataim, elviselni sem tudnék ilyet még középtávon se. Arra pedig nincs időm, hogy értelmetlen kapcsolatokban áztassam a bokám. Akkor már inkább egyedül.

Tehát a bináris skála:
Elviselhető: 1, nem: 0.

Nyilván a külcsín is számít, de sokkal toleránsabb vagyok e téren.

Szerk: az ébren és együtt töltött időnek a túlnyomó részét nem dugással töltöd (ha te igen, akkor nem szóltam :D ), így egy olyan személy, aki másra nem jó, teljesen alkalmatlan társnak.

Art
Olvasó
Art

Csalódni fogsz:) Igazán nem célom a gúnyolódás, de azt ajánlom, hogy legyen B terved is, a világ ugyanis nem így működik. Nem létezik összefüggés (a vélt fordított arányosság) a (női) álnokság és az intelligencia között. Egy magas IQ-val megáldott nő is képes rémes pusztítást véghezvinni egy család vagy egy férfi életében. Sőt.

A szó, amit keresel, az inkább a jellem. A női jellemet viszont igen hatékonyan erodálja a szépség, a vagyon, a hatalom*. Ez az egyenlet azt sugallja, hogy a férfienber a legjobban egy csúnyácska, csóró, low class nővel jár a legjobban, dehát ilyenekre meg nemigen áll fel a fasz, akkor meg hogy lesz család és gyerek?:) Egyébként érdekes megfigyelésem, hogy ezek a hendikeppek pláne nem az acélos női jellem fő formálói.

Tehát GOTO 1. Kúrjál jókat, és készülj a legrosszabbra:)

—-
* végső soron pedig maguk a férfiak szolgálatai

lorantka
Olvasó
lorantka

Nem fogok csalódni. Tudom, hogy működik a világ. Mindazonáltal nem különösebben érdekel. :)

“Egy magas IQ-val megáldott nő is képes rémes pusztítást véghezvinni egy család vagy egy férfi életében.”

Képes. Ez kétségtelen. Viszont képes =/= fog is. Intelligencia nélkül ellenben teljesen esélytelen az a támogatás, amit én elvárok.

common man
Olvasó
common man

Két dugás között lehet beszélgetni.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Előtte és utána is KÖTELEZŐ beszélgetni!

“…a pinának az a hozzánőtt része amivel beszélgetni KELL!”

Hunn
Újságíró

A legnagyobb problémát abban látom, hogy a sok idióta kretén tömi őket pénzzel, és ezzel elkapatja a nőket.

Pénzzel a zsidók csajoznak, ezt Adolf is megírta. Egy árja harcos kigyúrja magát, és fasszal csajozik. (Ezt is Adolf mondta. Igaz, ez nem szó szerinti idézet.)

sRPd
Olvasó
sRPd

Sosem gondoltam volna, hogy Adolf bácsi csajozási tippjeivel lesz sikerem. :)

De mit mond erről Naooo? Mi a kortárs nemzetiszocialista irányvonal csajozás témakörben?

Kalman
Újságíró

Naooo nem vagyok, de csak neked csak most belinkelem a kortárs nemzetszocialista irányvonalat: https://dailystormer.top/self-help-sunday-bitches-love-nazis/

Self-Help Sunday: Bitches Love Nazis

Andrew Anglin
Daily Stormer
January 28, 2018

Naooo
Olvasó
Naooo

Azt, hogy MNK.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ezt kifejthetnéd bővebben!

Aldo
Újságíró

A legtöbb kigyúrt köcsög eleve azért kínozza magát nehéz vasak alatt meg szed mindenféle becsempészett, illegális szar vegyszert mert bekajálta azt a baromságot, hogyha felfújod magad, akkor automatikusan lesz csajod. Aztán amikor kiderül, hogy mégse, fel vannak háborodva. Jó nagy pénz is van benne.
Persze általában kompenzálni igyekeznek:
– kis fasz
– 170 centis magasság
– csóróság
– életképtelenség

Kalman
Újságíró

Azért ne feledjük, hogy egy arányosan izmos test zsigeri vonzalmat tud ébreszteni a nőkben is. Egyszerűen egy magasabb polcról indulsz, ha jó alakod van. Ráadásul nem csak a testre hat a gyúrás, hanem az arcra is. Egyrészt onnan is eltűnik a pufiság, másrészt meg emelkedik a tesztoszteronszinted és ennek jelei vannak, amiket a nők látnak.

Nem is beszélve arról, hogy a viselkedésedre is hat a tesztoszteronszinted.

Ha ki vagy gyúrva nem lesz automatikusan nőd, de ha nyüzüge vagy kövér vagy, az bizony nagy hátrány, ami elkerülhető volna.

Szóval egyáltalán nem hülyeség gyúrni. Túlzásba vinni nem kell, hogy lesérüljünk, és ártalmas szereket sem szabad szedni. De gyúrni kell mindenkinek. Ha nincs rá időd és pénzed, akkor legalább hetente egyszer így: http://www.ferfihang.hu/2015/02/15/body-by-science-egy-ferfias-testedzesi-modszer/

 

Aldo
Újságíró

Nem kell feltétlen kövérnek, vagy nyüzőgének lenni, mert nem csak ez a két szélsőség van. A döntő többség inkább a kettő között van, átlagos testalkattal.
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon könnyű átesni a ló túlsó oldalára és túlzásba vinni, és a végén már többet árt mint használ.
A másik gond, hogy sokan ezt valami jolly jokernek képzelik, hogy ettől majd az összes nő azonnal rájuk ugrik. Attól még, hogy van rajtad izom, lehetsz egy szerencsétlen, munkanélküli vesztes. Ez hosszútávon, de már a legtöbb esetben egy egyszerű dugáshoz is édeskevés.

A viselkedésre aztán tényleg hat. Ezután majd ki sem lehet robbantani a tükör elől.

Nem. Nem kell gyúrni mindenkinek.

Kalman
Újságíró

…csak annak aki akar valamit az élettől :-)

Ha valami keményet sportolsz (nem sakk), az lehet csak kifogás. Más nem.

Hunn
Újságíró

Nem is kicsi a faszom, és nem tolok szteroidot. A többi stimmel.

Amúgy Hitler se volt magasabb mint 170 centi, mégis buktak rá a csajok. Az alábbi kép a magyarázat:

Aldo
Újságíró

Általánosságban értettem.

Hunn
Újságíró

“Ha a német ifjúság a pénz és az egyéjszakás kalandok léha hajszolása helyett heti háromszor lejárt volna az edzőbe nehéz súlyokat emelgetni, a pihenőidőket betartva, odafigyelve a megfelelő fehérjebevitelre, ahogy én és Rudolf Hess tettük a böriben a könyvem diktálása közti szünetekben – és természetesen nem kihagyva a lábnapot – akkor a zsidó bolsevisták sose merték volna hátba döfni hőn szeretett Németországunkat, ezáltal odalökve azt a ragadozó nemzetközi zsidó tőke karvaly karmai közé.”

Adolf Hitler : Mein Kampf

Kalman
Újságíró

Honnan szeded ezeket? Kurvajó :-)

Hunn
Újságíró

4chan, honnan máshonnan? :)

Rokapapa
Újságíró

Hazudnák ha azt mondanám értem a dolgot. Mikor én utoljára plázában jártam még ezeket a nőket plázacicának nevezték és tényleg a legszebb nők voltak. Nem is gondoltam volna, hogy ennyit változtak a dolgok.

“Sokszor még azok az egyetemet végzett nők is ezen a sajátos metamorfózison esnek át, akiket meglegyintett a plázapicsaság szele. Ilyenkor a férfiak döbbenten néznek össze, hogyan lett egy korábban értelmes – legalábbis a vizsgákat abszolváló – nőből egy vihogó idióta, aki hatalmas divatszatyrokkal rohan egyik boltból a másikba.”

Ez a rész viszont alapjaiban hibás mivel egyetlen értelmes férfi sem nézne döbbenten. Ha más nem is tanultam meg a mai fiatal nőkről azt igen, hogy ha egy igazán ostoba nőt akarok találni akkor vagy valamelyik “kissebségi”  lakónegyed vagy felsőoktatási intézmény környékére kell ellátogatnom.

rumospiskóta
Újságíró

Persze hogy változnak a dolgok. Valamikor első ilyen egyéniségekre rácsodálkozott mindenki, aztán az egyéniségből szerep lett aminek már díszletei, játékideje és közönsége volt – és mostanára maga a szerep kopott el.  Az új szereplők is lefelé húzzák és a közönség is pontosan tudja hogy melyik látványelem mit jelent és mennyit ér.

Gazella
Olvasó

Nem akarom nektek megmondani, hogy és mit írjatok, csak leírom a benyomásaimat. Az utóbbi időben több cikk is arról szólt, hogy kipécéz egy bizonyos nőtípust, és azt ekézi. Vagy úgy általában a nőket, mindenféle rossz szándékot tulajdonítva nekik. (Pl. egy nő azért akar anya lenni, hogy irányítson, milyen gonosz! Véletlen se azért, mert az egész biológiája és lelkivilága az anyaságra teremtetett… De ha meg nem akar anya lenni, akkor micsoda egy hülye feminista, ugye?) Nekem az a benyomásom erről, hogy ez tiszta feminizmus, csak fordítva. Ők szoktak ilyet csinálni, hogy fognak egy nekik nem tetszően viselkedő férfitípust, és azt szidják, gúnyolják. Ez nyilván remekül erősíti a csordaszellemet (a cikk szerzőjét vállon veregeti a hozzá hasonlóan gondolkodó olvasói réteg + a közös ellenségkép is megvan, akin lehet együtt röhögni, akit lehet fújolni, akinél lehet magunkat jobbnak érezni stb.), de aligha segít azon, akikről a cikk íródott, és azokon se, akik olvassák. Igen, vannak ilyen, olyan, amolyan (gáz) nők, és? Ha anyázzuk őket, megváltoznak? Vagy a férfiaknak azon kívül, hogy hümmögnek egyet, hogy hát igen, van sok hülye nő, jobb lesz? Vagy ez most amolyan katartikus dolog, hogy igen, nem csak a férfiak ellen hergelt nők szidhatják a férfiakat, hanem a férfiak is felhergelődhetnek a nők ellen és szidhatják őket? De jó, mindkét nemnek joga van ásni az árkot és kiszolgálni a családgyűlölő marxistákat! Még egy lépés a Valódi Egyenlőség felé. :-/

rumospiskóta
Újságíró

Akiről a cikk íródott annak nem kell innen segítség, akik itt a cikket olvassák azok pedig talán lecserélik a kedveskedő “cica” részt a tárgyalt kifejezésben.  És igen, ezek a gondolatok nem tanító vagy nevelő szándékkal fogalmazódtak meg hanem az ellenség hangján.  Nem baj ha rajtuk nem javít és nem baj ha a mi stílusunkon éppen ront..  talán azt érezteti velem hogy a sárdobálásra szabad sarat is visszadobni.  Ha majd elég sárosnak érzem magam, akkor úgyis mosom kezeimet..

Tina74
Olvasó
Tina74

A cica szerintem is túl kedves rájuk. Akkor már a plázaliba sokkal jobb. Mutatja az értelmi szintjüket, mert akinek a vásárlás jelenti az egyetlen örömet, annak sem sok esze van…

Rokapapa
Újságíró

Alapjaiban sok dologra ráillik amit írsz de történelmileg helytelen. Egy nő már a kilencvenes években úgy gondolkozott, hogy nem akar gyereket mert az tönkreteszi az alakját ezáltal csökken a vonzereje majd pár év múlva – mikor megérezte, hogy a vonzereje így is csökken – gyereket akart majd a született gyermekét elhanyagolta. Ez lenne az a bizonyos biológiai késztetés és anyaságra teremtett lelkivilág?

Mára csak annyi változott, hogy nyíltan azt beszélik be a nőknek, hogy ráérnek mindennel harmincöt éves koruk utánig és ezt el is hiszik a nők. Már a szülői befolyás is arra felé tolódik, hogy munka, karrier, egzisztencia és ha minden megvan akkor ráér a szülés. A nők igen kis százaléka az aki valóban biológiai indíttatásból akar gyereket szülni fiatalon és nem a pasi megtartása végett. Itt azonban azt is kiemelhetjük, hogy ezek a fiatal nők még inkább elhanyagolják a gyerekeiket aminek hatására tovább romlik a helyzet minden egyes újabb generációval.

A magam részéről azért tartom visszataszítónak a szülés és anyaság fogalmának egybemosását mert szülni egy biológiai dolog míg az anyává válás ennél sokkal több. Az anya nem csak szül de gondoskodik is a gyermekéről – akár két évtizednél is tovább – ez azonban ma kimerül abban, hogy majd az állam foglalkozik a gyerekkel.

Röviden megfogalmazva sok férfinek nem az a gondja ha egy nő szül hanem az ha nem vállalja fel az anyaságot és ez manapság egyre népszerű tendencia a nők körében.

Természetesen vannak kivételek akik valódi anyák és ellenállnak az államilag támogatott anyaságot eltipró életvitelnek is. Ezek a nők – ÉDESANYÁK – azok akik azt hangoztatják, hogy maga az anyaság, gyereknevelés és gyermekekről való gondoskodás egy nő egyetlen és igazi karrierje és szívből sajnálják a férfiakat amiért ezt a felemelő érzést sosem lesznek képesek átérezni. Valamiért azonban ezen női véleményekre senki nem figyel, legalább is a nők nem az biztos.

Gazella
Olvasó

“Ez lenne az a bizonyos biológiai késztetés és anyaságra teremtett lelkivilág?”

Ha egy fa beteg, mert megmérgezték a talajt, amelyből táplálkozik, és emiatt nem hoz gyümölcsöt, attól még arra teremtetett, hogy gyümölcsöt hozzon.

Amúgy sajnos igaz a diagnózisod.

Hunn
Újságíró

Nagyon jól látod. Én már kb. ott tartok, hogy semmi értelme dolgozni és egzisztenciát teremteni. Azért hajtsak, hogy elvehessek egy 36 éves roastie-t, és gyereket csinálhassak neki amikor 40 éves lesz? Baszki, ezért fel sem érdemes kelni, ezért két fűszálat sem érdemes keresztbe tenni. Egy dolgot érdemes tenni: megbaszni őket huszonéves korukban, ha hagyják, aztán menni a következőre. Kis gyúrás, meg kis meló, hogy legyen pénz a túlélésre és kifizetni a szórakozóhelyekre a belépőt, azt annyi.

A legszomorúbb az, hogy sokkal többre is lenne perspektíva egy férfiban, ha lenne lehetősége családot alapítani egy fiatal nővel. És ez KIZÁRÓLAG A NŐKÖN MÚLIK. Remélem a következő női generáció látja majd a sok macskás 40 éves szinglipicsát, és elgondolkodik majd az élet megkerülhetetlen tényein…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 Én már kb. ott tartok, hogy semmi értelme dolgozni és egzisztenciát teremteni.

Igen, én még csak olyan emberrel találkoztam, aki a sikertelenségét/kudarcát mindig meg tudta megmagyarázni úgy, hogy rajta kívülálló(ka)t/körülményeket/gazdasági /szociális berendezkedést/pártot/rendszert/nőt/férfit/gazdagot stb. stb.-t  tett érte felelőssé…….

Azért hajtsak, hogy elvehessek egy 36 éves roastie-t, és gyereket csinálhassak neki amikor 40 éves lesz?

A csapda ott van, hogy ezzel a mentalitással még roastie sem jut, mert el sem jutsz odáig….Az, hogy hamis dilemmával (is) operálsz az sem igazán jó….

 Baszki, ezért fel sem érdemes kelni, ezért két fűszálat sem érdemes keresztbe tenni.

És az önigazolás kipipálva……

Egy dolgot érdemes tenni: megbaszni őket huszonéves korukban, ha hagyják, aztán menni a következőre.

Ha megállnak…, de a 90% azért sír, hogy meg sem állnak, csak nedves álmaiban….

 Kis gyúrás, meg kis meló, hogy legyen pénz a túlélésre és kifizetni a szórakozóhelyekre a belépőt, azt annyi.

Hja, ha ez ennyire könnyű lenne…..

A legszomorúbb az, hogy sokkal többre is lenne perspektíva egy férfiban, ha lenne lehetősége családot alapítani egy fiatal nővel.

Ott (is) el van baszva az okfejtés, hogy  a férfiban lévő perspektíva egyáltalán függene bármilyen nőtől…..

 És ez KIZÁRÓLAG A NŐKÖN MÚLIK.

Faszt, az, hogy te magadnak hazudsz, az egy dolog, de hogy még ki is vetíted az már gáz, még egy feministától is az lenne ……

Remélem a következő női generáció látja majd a sok macskás 40 éves szinglipicsát, és elgondolkodik majd az élet megkerülhetetlen tényein…

 

Pont olyan magasról leszarja, mint egy alfa a 3-4 vagy az alatti kategóriás nőket…..

Hunn
Újságíró

Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, de én már olyan szinten vagyok túl azon, hogy érdekeljen, hogy azt el sem hiszed. Eddig is nem önkéntes cölibátusban éltem le felnőtt életem 99%-át, ha ez nem változik, az business as usual. Én félig már itt sem vagyok. Ha az 50. születésnapomon arra ébredek, hogy még nem alapítottam családot, akkor szétlövöm a fejemet. Ha előtte 5 évvel arra ébredek, hogy mostantól odáig továbbra is nem önkéntes cölibátusban éltem, akkor nem várok az ötvenedik születésnapomig, hanem már akkor szétlövöm a fejemet. A nőket ez természetesen nem fogja érdekelni, a társadalmat is csak annyiban, hogy nehogy legyen pár szolgám is a másvilágon. Ez ilyen.

lorantka
Olvasó
lorantka

És most hol tartasz?
(csak technikai okokból kérdezem. Hasonló helyzet, hasonló hozzáállás, kevesebb százalék /visszakerestem;definíciótól függően 40-75%/, 35 év)

Hunn
Újságíró

38. életévemben járok. De ugyanakkor jelenleg sokkal jobb a helyzet, mint fiatalabb koromban volt, vagy mint ami a hozzáállásomból tűnhet. Amióta benyeltem a Red Pill-t és végre tudom mit csinálok, azóta ha csajozás nem is jött össze, az legalább rajtam múlt és nem azon, hogy nem tudom mit kell csinálni. Nem olyan vészes a helyzet, szerintem meglesz minden amire vágyom ha teszek érte, ha szorít a határidő a melóban is mindig kiteszek magamért. Szóval végülis nincs okom panaszra, van akinek rosszabb.

Ha 35 éves vagy, akkor ha picit gyúrsz, és van annyi bevételed hogy elmenj bulizni, és bátran leszólítod a nőket, akkor sokkal komolyabb sikereid lehetnek mint fiatalabb korodban, vagy mint amire számítanál. Úgyhogy csak bátran!

lorantka
Olvasó
lorantka

38, akkor lényegében zónán belül. Annyi, hogy te 10 voltál a rendszerváltáskor, én még csak 8. Kívánom, hogy sikerüljön neked, amire törekszel.

És itt van elásva a veszett fejsze kutyája. :)
Nem vagyok hajlandó gyúrni, mert értelmetlennek tartom. Emelgetni, húzogatni, taposni, stb – kiválóan lehet pl falazás, betonozás közben; tűzifa fűrészelés, hasogatás, kert felásása, egyéb ház körüli munkák, az igen. Szintén játszik a túrázás és a kerékpár. Hegyet mászni, elkerekezni szép helyekre kiváló időtöltés. Mindezeket szívesen csinálom, bírom is. De ez nem változtat a 170/90-es paramétereimen. :)

Bevétel rendben van, de bulizni sem vagyok hajlandó. Éppen úgy, ahogy az alkohol elfogyasztása, ez sem szórakoztat. 2-3 ismeretlen ember társasága már feszélyez, a tömeget rühellem, az ízlésem (pl zene) elég kényes.

Nők leszólítása. Abban sem vagyok bajnok (stabil INTJ, ha mond ez valamit).
Egy éve vagyok külföldön, angolul elég jól beszélek, a helyi nyelvvel küzdök derekasan. Szóval az elmúlt egy év alatt 2 leszólítást vittem véghez, mindkettőt negatív eredménnyel, és mégis úgy érzem, bőven felülteljesítettem a kvótát. :D

Az első emlékezetes volt. A társalgás angolul folyt, a teljesen nyitott invitálás után:
(ő) – I don’t know what to say.
(én) – You can say: yes, it’s a nice idea.
—hatásszünet—
(itt már világos volt, hogy nem lesz belőle semmi)
(én) – Or you can say: your visible qualities do not hit the level I expect for further investigation about a possible long-term relationship.
—pislog, lefagyott—
(én) – Or if this is too difficult, you can say simply no.
(ő) – No.

Hát alig tudtam abbahagyni a röhögést. :D

Úgyhogy annak a valószínűsége, hogy bármiféle családalapítás lesz ebből, már most sem magas, és az idővel meredeken zuhan.
Későn és nulláról indultam, (műszaki) diplomám van, de elhúztam a sulit sajnos.
Idén veszem az első saját autóm, 5 éven belül nem lesz saját házam, inkább 10 felé fog elnyúlni mire stabilizáltnak mondhatom magam.
Ha addig bezárólag (véletlenül) összekeveredem valami leányzóval, ok. Utána roló.

És mielőtt szembesítene valaki a másik hsz-emmel: igen, a családalapítás elmaradása az általam elképzelhető legnagyobb kudarc.

Hunn
Újságíró

Tarts ki, ne add fel előre! Hidd el nekem bemondásra, hogy ha ebben a korban vagy, akkor már teljesen máshogy tekintenek rád a nők, mint fiatalabb korodban. Sokkal nyitottabbak, férfinak tekintenek.

Viszont kell a sikerélmény, kell a pavlovi pozitív visszacsatolás a hosszútávú sikerhez. És ez csak akkor fog összejönni, ha gyakorlod, ha ismerkedsz, ha próbálkozol. Mert amikor sikerül, az doppingol a következőre, nyugodtabb is leszel, és egyre sikeresebb.

Nagyon szép évek lehetnek ezek, nem azt mondom, hogy könnyű, de eredményes ha kitartó vagy. Szurkolok neked, és szerintem mindannyian így vagyunk ezzel.

lorantka
Olvasó
lorantka

Én is kezdek más szemmel nézni rájuk. :D

Amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig nagyképű, telhetetlen, lusta, ostoba ribanc.

INewton
Olvasó
INewton

Nem tudom melyik országbban élsz, de az biztos hogy nyugaton már a helybeliek is kiábrándultak az ottani nőkből.

https://www.youtube.com/watch?v=PBkII8WKgI0

lorantka
Olvasó
lorantka

Nem annyira nyugat. :)

Szlovénia

Gazella
Olvasó

Borzasztó ezt olvasni. És bár én is családpárti vagyok, de hadd kérdezzem meg, hogy miért nem keresel vmit, amit akkor is le tudsz tenni az asztalra és értelmet ad az éltednek, ha nincs családod? Én hívő katolikusként olyan miliőben élek, amelyben több ember család nélküli (és persze önként vállalták, de azért mégis csak egy isteni hívást követtek, nem ők találták ki, hogy papok/szerzetesek, és így családtalanok akarnak lenni), és az életüknek így is haszna és értelme van, sőt boldogok. Annyi minden lehet még, amiért érdemes élni, ha a család nem jön össze. Gondolni fogok rád az imáimban, Hunn, hogy megtaláld a boldogságodat akár családban, akár anélkül!

lorantka
Olvasó
lorantka

Az élet létezésének legelső pillanatától minden egyes generáció kegyetlen, kínkeserves – és győztes – harcot vívott azért, hogy a génjeit továbbadja és fejlessze.  Évmilliárdok alatt minden elődünknek sikerült a valószínűségek ellenére. Tényleg el tudsz képzelni nagyobb kudarcot, mint hogy pont nálad/nálunk szakadjon meg ez a lánc?

righeira
Olvasó
righeira

Igen. Csak számomra ez nem feltétlenül kudarc.

Messze nem tartom ezt a világot olyannak, amire érdemes utódot hozni. Én sem érzem magam jól benne, nem tudnék jó példát mutatni. Okos  tanácsok, műveltség, kompetenciák meg egyebek hiába, ha nincs egy pozitív apafigura a gyermek előtt. Nekem is ez hiányzott, és nem igazán tudtam pótolni, kiküszöbölni a hiányt.

Ha az elmúlt évlilliárdok a gének legjobbjainak szelektálódására kellettek, akkor nézz körül, ember: ez jutott? Ez a maximum? A tekintetes evolúció ezt kínálja nekem?

Ezt a játékot,  hogy “,majmok vagyunk slusszkulccsal” játszák azok, akiknek jóliesik. Nekem megalázó. Hajtsák szét magukat, akik elhiszik, hogy az átlag férfi azért van, hogy erején felül dolgozzon, viseljen minden terhet, feleljen és gondolkodjon mások helyett – és patkoljon el 10 évvel korábban, mint “élete párja”. Erre most jön még, hogy tűrje el a nők lekezelését és a megbecsülés hiányát, és vágjon hozzá jó képet, amikor nála érdemtelenebbeknek áll a világ.

Golfütővel nem fogok kiállni teniszmérkőzésen. Az nem férfias virtus, hanem hülyeség, eleve elvesztett játszma.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Messze nem tartom ezt a világot olyannak, amire érdemes utódot hozni.

Eegen, gondolom a mohácsi csata után, no meg a török hódoltság 150 éve alatt érdemes volt, no meg 1848-ban, sőt, 1916-17 de főképp 18-ban voltak az ideális körülmények,1944-45-ről nem is beszélve…….

Én sem érzem magam jól benne, nem tudnék jó példát mutatni.

Akkor talán nem is kár…….

Okos  tanácsok, műveltség, kompetenciák meg egyebek hiába, ha nincs egy pozitív apafigura a gyermek előtt.

Kíváncsi lennék, hogy hány pozitív apafigurás vált semmirekellő hulladékká……?

No meg hány negatív apafigurásból lett rendes ember…..?

Nekem is ez hiányzott, és nem igazán tudtam pótolni, kiküszöbölni a hiányt.

Cúnya cúnya világ, gondolom most szívesen cserélnél egy árva gyerekkel……

Ha az elmúlt évlilliárdok a gének legjobbjainak szelektálódására kellettek, akkor nézz körül, ember: ez jutott? Ez a maximum? A tekintetes evolúció ezt kínálja nekem?

Nem , neked külön helyed van az Atya jobbján, csak a postás elkeverte a meghívókat…..

Ezt a játékot,  hogy “,majmok vagyunk slusszkulccsal” játszák azok, akiknek jóliesik. Nekem megalázó.

Sőt, én elvből nem is dugok meg jó nőt, mert csak elkapatnám őket, ebből nem esznek, höhö…..

Hajtsák szét magukat, akik elhiszik, hogy az átlag férfi azért van, hogy erején felül dolgozzon, viseljen minden terhet, feleljen és gondolkodjon mások helyett – és patkoljon el 10 évvel korábban, mint “élete párja”.

Szar ügy, de az átlag férfi ha nem is ezért van, de ténylegesen ez jut neki, azért átlag..….

Erre most jön még, hogy tűrje el a nők lekezelését és a megbecsülés hiányát, és vágjon hozzá jó képet,

Szegény ember vízzel főz…….

amikor nála érdemtelenebbeknek áll a világ.

Ja, mert alulról mindig látszik, hogy ki az érdemtelen…..+ kimaradt, hogy fizessenek  a gazdagok:),  meg van még pár ilyen szlogen….

Golfütővel nem fogok kiállni teniszmérkőzésen. Az nem férfias virtus, hanem hülyeség, eleve elvesztett játszma.

Lehet akkor tovább sírni, vagy (esetleg) megtanulni teniszezni…..

hunbagira
Újságíró

Egy háború lehet brutálisabb, de minden téren jóval egyszerűbb.

“hejj élet be gyöngy élet, ennél szebb sem lehet, csak az menjen katonának, aki ilyet szeret”.

szerinted egy végvári vitéz sokat “udvarolt”? :D illetve a nőre bízta a választást? :)

és, ha nincs pénze tenisz oktatóra és ütőre? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ja, mert alulról mindig látszik, hogy ki az érdemtelen…”

Bizony.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy háború lehet brutálisabb, de minden téren jóval egyszerűbb.

Most akkor ez igent jelent, hogy jobbak voltak akkor  a körülmények a szaporodás szempontjából?:)

szerinted egy végvári vitéz sokat “udvarolt”? :D illetve a nőre bízta a választást? :)

Gondolom napszámba mentek az erőszakok…….., vagy mégsem?

és, ha nincs pénze tenisz oktatóra és ütőre? :)

Visszakanyarodtunk az alfához-emelje fel a seggét és keressen pénzt ütőre/oktatóra stb. ha meg nem hajlandó rá, akkor meg így járt, csak akkor ne verje magát….

hunbagira
Újságíró

Igen, jobbak voltak. :)

A katonák megerőszakolták a nőket (bár háborús helyzetben a nemi erőszak és prostítució/ribanckodás erősen el van mósodva, pláne az akkori háborúkban)

A parasztok meg rendezett házasságokban voltak. Illetve a népesség pusztulás miatt erőforrás/föld állandóan adott volt. Amúgy a várháborúk nem érintették sosem a hódoltság egészét. Pl a gazdasági történészek (adós papírok alapján) kimutatták, hogy 1541-1591 között nettó fejlődés volt a gazdaságban. A 15 éves háború tett be, akkor volt a  legnagyobb népesség pusztulás, ugyanis akkor reguláris seregek is folyamatosan itt voltak az országban. Nemcsak a vitézlő rend és török (nagyrészt délszláv) megfelelőik vívták a rajtaütésszerű- cselvetéses- párbajos “játékaikat”. Azonkívül a tömegmészárlásoknak van egy olyan paradox – ámbár érthető- hatása, hogy a túlélők élni akarnak. Ezt kriminálpszichológusok/szociológusok figyelték meg a 2. vh után az öngyilkossági és népesedési statik alapján. Tudod háború utáni, babyboom, te fő “okos”, te…:D Szóval a háború olyan, mint amikor felgyújtod a tarlót, utána megújul minden.

ui: bizony-bizony van az helyzet, hogy “ütőre” csak bűnőzéssel vagy örökléssel lehet, hozzájutni. illetve a nők ringyóskodhatnak, de ez nekünk nem játszik..

ui: Sok társadalom és természettudós szerint, minden generációnak kell egy kis csihipuhi….mert hiánya degenerációhoz vezet, amit egyre nehezebben tudok cáfolni.

Reszet Elek
Újságíró

for info a gyöngy életről innen:

12/b pont: “Holmi fosos kurvákat be ne bocsássanak a várba, hanem az ki méltó az illendő személyeket.” lásd még 13-as pont a nőszemélyekkel kapcsolatban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Na még egyszer újra a kérdés:

Most akkor ez igent jelent, hogy jobbak voltak akkor  a körülmények a szaporodás szempontjából?:)

hunbagira
Újságíró

Igen, jobbak vagytok. Az ember paradox módon a legrosszabb körülmények között a legszaporább, mert minden egyszerűbb. Elég elmenned a faluvégi ciganysorra erről meggyőzödni. A nőknek ilyen helyzetben nincs lehetőségük a túlélési ösztöneiken kívül mást kiélni.

De már itt is felsejlik a hajnal.

Tudod a cudar idők teremtenek erős/jó férfiakat!

Az erős férfiak teremtenek szép időket. A szép idők teremtenek gyenge embreket. És a gyenge emberek cudar időket.

És szerencsétlen hülye – önző fehér nők eme alap karmikus körforgást sem értik. Igaz ők megmaradnak a müllerféle kamuezotériánál.

Ui: a nagy jólét is gyengévé tesz.

Naooo
Olvasó
Naooo

A jók meghaltak a világháborúban a jó oldalon.

hunbagira
Újságíró

Aztán itt van a másik szélsőség TE. Bazdmeg te a nyaktól lefelé lebénultat is leoltanád, hogy a faszért baszta el a dolgot a szülőcsatornában.

Csakszi van az a mondás, hogy 0-1-re kurva nehéz eljutni, nem 1-ről 2-re. Vagy egyetemi példából az 1 -es és 2es között nagyságrendekkel nagyobb a különbség, mint 2-es és 5- ös között.

Vagy a fő sátánista bibsi család ősapja fogalmazta meg: Az első egymilló dolláromról ne kérdezzenek, a többiről már el tudok számolni.

Bizony-bizony a világban, nem minden fekete-fehér sőt tulajdonképpen semmi sem az.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aztán itt van a másik szélsőség TE. Bazdmeg te a nyaktól lefelé lebénultat is leoltanád, hogy a faszért baszta el a dolgot a szülőcsatornában.

Csak akkor, ha visítana, hogy pl. egy futóversenyen akar részt venni és egyenlő esélyeket követel(ne)…….

Csakszi van az a mondás, hogy 0-1-re kurva nehéz eljutni, nem 1-ről 2-re. Vagy egyetemi példából az 1 -es és 2es között nagyságrendekkel nagyobb a különbség, mint 2-es és 5- ös között.

És?, ennek mi köze van ahhoz, ha valaki rinyál és nem hajlandó a kényes seggét kimozdítani a 0-ról, de veri magát , hogy neki 5-ös kell, mert megérdemli………, honnan is ismerős ez?….

Vagy a fő sátánista bibsi család ősapja fogalmazta meg: Az első egymilló dolláromról ne kérdezzenek, a többiről már el tudok számolni.

Ja, csak az a gáz, hogy a felső tízezert meg a női lábakat nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük, ha ez nem jön össze, akkor lehet pofázni napestig meg nyekeregni mint egy fürdős kurva, a kibic az meg kibic, maximum csak csahol……

Bizony-bizony a világban, nem minden fekete-fehér sőt tulajdonképpen semmi sem az.

Sőt, csak egy Sith gondolkodik mindig végletekben:), de hülyének senki nem adhat észt……

INewton
Olvasó
INewton

“a felső tízezert meg a női lábakat nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük”

 

Vagy inkább megdönteni őket. Lásd forradalom / erőszak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, bár a forradalom mindig felfalja gyerekeit, az erőszakkal meg az a helyzet, hogy előbb-utóbb mindig kerül legalább egy erősebb bika…..

INewton
Olvasó
INewton

Jó, de ez a PUA meg az összes többi önfejlesztő szarra is áll. (Előbb utóbb lehull az álca vagy jön egy nagyobb alfa) Ha most a bekerülés / megdöntés a cél akkor mindkettő eléri.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A PUA-val is az a helyzet, mint a többivel: max 20%-a kezd bele, annak meg a 20%-a lesz sikeres benne, összesen 4%-ról beszélünk max, hol van ez a forradalomtól?

INewton
Olvasó
INewton

4%-os találati arány? Hát ha a többi önfejlesztés is csak ekkora arányban eredményes akkor nem csoda hogy sokan nem emelik fel a seggüket…

Reszet Elek
Újságíró

A pareto-elv itt is érvényes. Aki meg nem emeli fel a seggét, megszívja. Az ő dolga.

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg aki felemeli, az is.

INewton
Olvasó
INewton

Amúgy lottózol?

Naooo
Olvasó
Naooo

“a felső tízezert meg a női lábakat nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük”

A felső tízezer az alsó tízezer.

Rokapapa
Újságíró

Hidd el megértelek viszont te magad is felelős vagy azért mikor, hol és milyen nőkkel ismerkedsz.

Én is sokáig keresgéltem, több élettársam is volt és én is azt hittem, hogy jobb lesz nekem egyedül aztán mint derült égből egy villámcsapás megismerkedtem egy nálam közel tizenöt évvel fiatalabb nővel. Szinte azonnal egy hullámhosszon voltunk és a szülei határozott ellenvetése ellenére is a társam lett. Ennek már 15 éve és a mai napig sem bántam meg, hiába a korkülönbség még ma is úgy rajongunk egymásért mint rég.

A gyúrás oké, a munka is oké de a szórakozóhelyekre fordított pénzt inkább fordítsd utazásra. Egy vidéki faluban a vasárnapi misén sokkal könnyebben találsz kedves, rendes jóravaló fiatal nőt mint bármilyen szórakozóhelyen. Természetesen ez sem garancia semmire csak egy kis esélynövelés.

common man
Olvasó
common man

Hunn! Ez színtiszta rinyálás,mellette önbecsapás.

Hunn
Újságíró

Hunn! Ez színtiszta rinyálás,mellette önbecsapás.

Igen, lehet hogy így van. Haragszom a világra, de magamra sokkal jobban. No contest.

Túl sokat voltam egyedül mostanában, de ha emberek közé megyek azért jobb.

Szerzek én nőt magamnak, meg családot is alapítok, végülis vagány gyerek vagyok. Valahol ott lehet a gond, hogy azért a hosszútávú nem önkéntes cölibátus nincs jó hatással az ember pszichés egészségére, így hát tartok tőle, hogy én sem vagyok teljesen normális.

Rákattantam mostanában Jordan Peterson előadásaira, és bár a kommentjeimen még nem látszik, de azért elindultam egy pozitívabb irányba. A kulturális háborút meg kell nyerni, de a patriarchátussal sem leszek beljebb ha nem hozom rendbe az életemet.Megyek és rendberakom a szobámat, a feminizmussal való foglalkozás helyett pedig inkább ismerkedek majd.

Hátha jobb lesz.

Kalman
Újságíró

Jordan Peterson azért egy kicsit hámozott lufi. Kezdetnek jó, de nem komolyabb dolgokba mer belemenni.

Reszet Elek
Újságíró
Aldo
Újságíró

Dolgozni azért kell mert nagyon kicsi az esély, hogy nyersz a lottón.

Hunn
Újságíró

Nekem az a benyomásom erről, hogy ez tiszta feminizmus, csak fordítva.

Nagyon jól látod, és nem csak ez, hanem ez igaz az egész patriarchális reakcióra, ami az antifeminizmusból indult.

Eleinte az egész arról szólt, hogy a feminizmusnak vannak túlzásai, a normális nők legyenek szívesek ezt maguktól is észrevenni, ebből maguktól visszavenni, és visszafogni a feminista nővérkéiket. Nem történt meg.

Utána azt mondtuk, nyesegessük ezeket a túlzásokat vissza a normalitás nevében, a férfiak és nők közös megegyezésével. Nem történt nem, a női társadalom erre nem volt vevő.

Ezután megérkezett a még komolyabb anti-feminista reakció, ami már arról szól, hogy oké, a nőkre nem számíthatunk, tehát mi férfiak vesszük kézbe az ügyet, mert kénytelenek vagyunk, és visszaállítjuk a normalitást mindenki érdekében. Ezt nem engedik, akadályoztatva vagyunk, és tovább erőltetik a baromságokat.

Tehát előbb-utóbb elkerülhetetlen egy sokkal erőszakosabb férfireakció, mely már nem fogja figyelembe venni a nők igényeit.

Valóban, amit látunk, az reakciós identitáspolitika, ellenkező előjelű mint a kultúrmarxista, feminista identitáspolitika. Hatás-ellenhatás, erő-ellenerő. Válasz, reakció, ellenkező előjelű, ugyanakkora vagy erősebb visszahatás. Messze még a vége.

Gazella
Olvasó

Szerintem az antifeminizmus a nők és a férfiak érdekeit is védi, mert a kettő egy, és a feminizmus a férfiaknak és a nőknek is rossz. Ezek alapján nem igazán tudom azt értelmezni, hogy lesz egy antifeminista ellenreakció, amely “nem fogja figyelembe venni a nők igényeit”. Ha nem veszi figyelembe a nők igényeit, mármint a jogos igényeiket, akkor az nem antifeminizmus már, hanem valami nőgyűlölő mozgalom, amely végül is a feministák és a mögöttük álló marxisták malmára hajtja a vizet, hiszen az ő céljuk az, hogy a két nem megkeserítse egymás életét a gyümölcsöző együttműködés helyett. A jogtalan igényeket meg persze, hogy ne vegye figyelembe, ez teljesen normális. Ez utóbbira gondoltál?

Azzal nem igazán értek egyet, hogy “a nőkre” nem lehet számítani. Alapvetően a feminizmus egy férfiak (marxisták) által kitalált cucc, akik nőkkel ujjbáboznak, de már igen sok férfival is. Egy átlagos férfinak ha felvázolnád, hogy a családban a férfi a családfő, és jobb, ha a nők nem diplomát szereznek és karriert építenek, hanem fiatalon férjhez mennek és gyerekeket szülnek, és esetleg még a szavazati jogot is el lehetne venni tőlük, akkor elküldenének a búsba, hogy honnan szalajtottak téged, a XIII. századból?

Vannak férfiak és nők, akikre lehet számítani, és vannak férfiak és nők, akikre nem. Nyilván több az antifeminista férfi, mint nő, hiszen az egész feminizmus úgy van csomagolva, mint ami a nőknek jó, de azért kíváncsi lennék, hogy annak a sok férfinak antifeminizmusa valódi antifeminizmus-e, nincsenek-e jelentős számban azok, akik inkább kifordított feministák, akik hasznos idiótákként pörgetik tovább a nemek harcának mókuskerekét. Pl. nemrég olvastam egy MGTOW blogon egy írást arról, hogy a feminista nők is szörnyűek meg az antifeminista nők is szörnyűek. Végül is persze, aki akar, élje le az életét gyűlölködésben és haljon ki, de a férjemmel mi nem erre szeretnénk nevelni a fiainkat férfiasság és antifeminizmus címén.

Még visszakanyarodnék arra, hogy a nők miért is nem álltak ellent tömegesen a feminizmusnak. Tulajdonképpen hazánkra tankokkal hozták el a feminizmust, hiszen a háborúk és aztán a kommunista diktatúra üldözte ki a nőket végképp az otthonaikból. Miért gondolod, hogy több évtized dikatorikus terrorja és agymosása után, és persze az elmúlt huszoniksz évnyi liberalizmus után reális, hogy a nők többsége szembe szálljon a feminizmussal és egyik napról a másikra vasvillával űzzék ki a feministákat és maguk változzanak tüchtig kis htb-kké, amikor semmiféle példát nem látnak rá a környezetükben, és már a férjeik is feministák és nem akarják, vagy legalábbis irreálisnak tartják, hogy az asszonyaik tradicionális női szerepben létezzen, ők pedig tradicionális férfi szerepben?

Hunn
Újságíró

Én nem anti-feministának tartom magamat, én ezen már rég túl vagyok. Én már annak a híve vagyok, amit úgy nevezek, hogy Patriarchális reakció.

Én azt látom, hogy tényleg évek óta könyörgünk, hogy történjen meg a nemek harcában a kiegyezés. De nemhogy a feministák nem vesznek vissza, de a nők úgy általában süketek erre, hiszen meg vannak véve kilóra a férfiellenes feminizmus nyújtotta igazságtalan előnyökkel. Továbbra is erővel kényszerítik ránk a feminizmust.

És arra jutottam, hogy ha a nők és a feministák nem akarnak tárgyalni, mert azt hiszik, hogy a nők már olyan szinten vannak az erő pozíciójában, hogy a férfiak már úgysem tehetnek semmit, akkor ez lesz életük tévedése. Hiszen ha akarnánk, akár holnaptól is elnyomhatnánk a nőket, hiszen erősebbek, gyorsabbak, és agresszívabbak vagyunk náluk. Mit tudnának tenni ellene, könyörgöm? Csak az akarat kell hozzá.

És minél inkább kényszerítik ránk a feminizmust, annál több férfiban annál előbb megszületik majd ez az akarat, hiszen sarokba szorítanak minket mint a patkányokat. És ha nincs hová hátrálni, akkor előre kell törni. Remélem ez még az én életemben megtörténik.

Gazella
Olvasó

A legtöbb nőhöz el se jut, hogy van olyan, hogy antifeminizmus, vagy csak azt hiszik róla, hogy az olyasmi, hogy a férfi veri a nőt, aki ki nem mozdulhat a konyhából. Nem hiszem, hogy a nők 99%-a hallott volna bármiféle békekötésre irányuló “könyörgést”. De ha hallanák is a könyörgést… nem hiszem, hogy egy nőre bármilyen pozitív hatással lenne, ha egy férfi könyörög neki, sőt.

Azt sem hiszem, hogy tudatosan harcban állna a többségük a férfinemmel, egyszerűen csak azt veszik természetesnek, hogy férfi pozíciókért harcolnak a családban és a munkaerőpiacon, mert csecsemő koruktól fogva erre lettek nevelve és ezt a mintát látták a szüleiktől, nagyszüleiktől és mindenki mástól.

Amúgy ezek az előnyök csak látszólag előnyök. Kapunk a feminizmustól egy csomó mindent, ami nem tesz boldoggá, és ami megakadályoz minket abban, hogy birtokoljuk, ami boldoggá tenne. Férfi szemmel nézve elhiszem, hogy ezek a feminizmustól kapott dolgok előnyök, mert ezek nektek való dolgok (politikai hatalom, etc.), de ami nektek előny, az minket tönkre tesz. Olyan helyzet ez, mint mikor az éheztetett húsevő állat irigykedik a növényevőre, amiért az korlátlan mennyiségű húst zabálhat. De közben a növényevő állat látszólag jár csak jól, hiszen a nem neki való élelem fogyasztásába előbb-utóbb belehal.

hunbagira
Újságíró

Hunn!

Teljesmértékben Gazellához kell csatlakoznom (ment is a like). Nézd a legutóbbi 5 évig a lányok és FÉRFIAK feminista kondícionálása teljes volt. Te megad is elismered, hogy totál bluepilles voltál. Nos akkor ezt miért rovod fel a nőknek? -Úgy, hogy a kiscsajoknak 14-30 között kényelmes is a dolog.

hunbagira
Újságíró

Gazella!

Én viszont kezdek optimista lenni, már egyre több fórumon köszön vissza a “redpill” fogalomkészlete sőt a 40 alatti férfiak esetében már többségben vannak az ilyen tartalmú kommentek, tapasztalatom szerint.

Sőt egyre több nőnél is (engem is nő hozott ide)

Gazella
Olvasó

Örülök a jó tapasztalataidnak, szuper lenne, ha minél többekhez eljutna az igazság!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, sőt :), csak lenyelte a blogmotor a kommentemet:)

Gazella
Olvasó

Pedig mindig félek egy kicsit, hogy valamelyik kommentem után kapok én is egy xcsakx-féle elemzést. :))

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A Glamour-napok nem a plázapicsáknak szólnak! :)
Ez a cikk olyan, mintha tíz-tizenöt éve íródott volna, ugyanis akkor léteztek plázapicsák. Ma a pláza már nem menő. Vannak agyonszolizott, csak shoppingoláson pörgő csajok, de semmi közük a bevásárlóközpontokhoz. Ők inkább fitnessztermekben vagy kávézókban basszák az idejüket, és többségük a neten vásárol, ha már… Az új pláza igazából a Starbucks és társai, ma kávézótrend van, ott menő trécselni a barátnőkkel az 1000 forintos kávé/tea felett, ezek meg vannak mindenütt a városban.
Haladni kéne a korral, fiúk!

Alter Ego
Szerkesztő

A színgázi napok meg nem a színház látogatóknak szólnak. Világos.

A hozzászólásod mintha éppen igyekezne elterelni a figyelmet arról, hogy létezik a nőknek egy olyan széles rétege, akinek a legfontosabb szórakozása és tulajdonképpen egyetlen életcélja a fogyasztás és legfőképp a “szépítkezés” körül zajló fogyasztás.

De szerinted a menő nő a fitnessztermekben  és a kávézókban shoppingol… Tiszta sor… Miért nem írtad inkább egyből azt, hogy a múzeumokban és a könyvtárakban?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A színházi napok, a moziünnepek meg a múzeumok éjszakája is pontosan azoknak szólnak, akik csak szökőévente teszik be a lábukat ilyen helyekre, vagy legalábbis ritkán. Szerinted mi értelme lenne azoknak akciózni, akik amúgy megvennék teljes áron? Gondolkozz már. :)

Egyébként pedig félreérted. Én nem azt mondtam, hogy ők nem léteznek, csak nem plázapicsáknak nevezném őket. Anno menőnek számított a plázákban eltölteni a napot, és csak ott vásárolni, ma pedig nem az. Márpedig ez a réteg nem csinál olyat, aki nem menő. Ma, amikor a netről bármit rendelhetsz, nem menő a plázabutikok tök ugyanolyan ruháit hordani. Régen minden picsa Mayo Chixet meg Mangót hordott, mert akkor az számított a topnak, szerinted ez még mindig így van? Mert én nem ezt látom. A Zara meg a H&M prolidivat lett, anyáink vásárolnak már onnan, meg a háromgyerekes anyuka, mert keresi a jobb minőségű, hordható darabokat. A “plázapicsa” nem erre fog menni, a vásárlásra való igényét ki tudja élni a neten, jobb az, mint hogy sorban kelljen állni a kismamák között. Te tényleg azt hiszed, megállt az idő, és nem alakította át az ő szokásaikat, hóbortjaikat is az internet?

Ami ma menő, az megvenni a menő göncöt a neten, majd beülni benne az egyik túlhype-olt kávézóba, és inni a túlárazott lattét. Ezért hülyeség a cikk, mert csak azt mutatja, hogy az írója ragadt meg egy korban, rég nem aktuális, “Ezt láttam 10 éve, amikor még próbálkoztam, és meg akartam húzni a plázapicsákat” címre átkeresztelném.

lorantka
Olvasó
lorantka

Nem mindenki akarja “húzni a plázapicsákat”.
Persze lehetne benne találni némi élvezetet, de a testnedv-, vírus- és baktériumcserék olyanokkal, akiken már a fél város átment, meglehetősen kockázatosak.
Savanyúszőlőzni lehet, ugyanis valóban, ha akarnám se menne a dolog. Se bömös (merci, audi, stb) nincs alattam, se retardáltra nem vagyok gyúrva.
Valószínűleg, ha ezek meglennének és az IQ-m max két számjegyű lenne, ott lennék én is a sorban.

Neten, próba nélkül ruhát, cipőt vásárolni ostobaság. (ősi dakota közmondás)

Naooo
Olvasó
Naooo

Az sose volt menő, max a nyomorékoknál.

Kalman
Újságíró

Végre valami amihez értesz!

sRPd
Olvasó
sRPd

Most lehet, hogy kivételesen igaza van. Ez a fajta nőtípus mindig azt hordja és mindig azt teszi, ami divatos, és mindig ott, ahol divatos. Ha változik a divat, ezek a nők követik.

common man
Olvasó
common man

Félig meddig igazad van de inkább úgy mondanám hogy,a 15 évvel ezelőtti plázapicsákat lemásolták az egyszerű prolik.Nekik szegényeknek(régieknek) meg új menőzést kellett kitalálni.

sRPd
Olvasó
sRPd

OFF: Hát úgy néz ki, hogy kapott az oldal egy sql injection támadást. Valami bitcoin bányász kódot szúrhattak be az összes linkbe. Nektek is szarul jelenik meg?

mikrobi
Olvasó
mikrobi

Igen. Erről lehet szó: https://www.sophos.com/en-us/threat-center/threat-analyses/adware-and-puas/Coinhive%20JavaScript%20cryptocoin%20miner.aspx

Ez egy PUA! Potentially Unwanted Application :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Nálam asztali gépen Chrome-ban nem indult el a rosszindulatú kód. Mások már lehet vidáman bányásznak.

Admin
Admin

Minden bizonnyal sikertelen volt az SQL injekció, ezért látjuk a beilleszti kívánt scriptet. Szóval az eddigi vizsgálatok szerint senki nem bányászik nekik. Egyébként is szerencsére az sem jelentene további biztonsági kockázatot a felhasználó számára.

Viszont gondban vagyunk, mert biztonsági mentésből kell visszaállítanunk a lapot, ezért néhány utolsó hozzászólás el fog veszni…

Naooo
Olvasó
Naooo

Uncsik ezek a nyálas számtechbuzik.

sRPd
Olvasó
sRPd

Egyszer már felajánlottam a segítségemet és webfejlesztő szakértelmemet, de akkor azt a választ kaptam, hogy keressem Csuzi Attilát a facebookon. Egy gond volt csak, hogy én nem vagyok fennt a fb-n.

Még áll a felajánlás. Ha adtok egy e-mail címet, akkor fel tudom venni veletek a kapcsolatot.

Admin
Admin

Az impresszumban szereplő email címen és telefonszámon egyaránt kapcsolatot találsz velünk.

sRPd
Olvasó
sRPd

Na pont én ajánlottam wolfylánynak az impresszumot pár napja. Kiderült, hogy én sem bújom. :)

Penge
Olvasó
Penge

Mintha valami IQ harcos a TITLE tagek közé szúrta volna azt, amit eredetileg script tagek közé kellett volna, mert nekem RSS-ben az összes régi írásnál megváltozott a név. Illetve ezen cikkek forrásában még most is ott szerepel a title között az indítókód.

És feltételezve, hogy nem kicsi kínaiak szorgos munkájának eredménye, a közel 1000 cikknél kétlem, hogy egyenként változtatták volna meg, tehát képesek voltak kódot futtatni a szerveren. Ha mást nem is, akkor egy elcseszett batch filet.

Amúgy meg akartam már kérdezni, hogy miért nem költözik át az oldal valami jobb oldalmotor alá? Mondjuk WordPress és akkor még mobilos nézet is lenne.

Razide
Újságíró

Csak szólok, hogy ez WordPress. A mobil nézetet a skin definiálja. Vagyis jelen esetben nem.

Ijk
Olvasó
Ijk

Elég fekete -fehér cikk. Nem nagyon ismerek olyan nőt aki ne szeretné a plazakat. Általában a magukra nem adó slampos nők kerülik messzire, rajtuk kívül két féle van, aki nyíltan vállalja és akiről még nem tudod hogy szereti, esetleg szégyelli. Nem baj ha a nő szereti divatot, ruhákat, hanem ennek mértékével.
A probléma inkább hogy a külsőségek túl nagy teret nyertek. Nem az a gond hogy manapság nagyobb figyelmet kapnak, hanem hogy a kapcsolatra alkalmas személyi értékek egyre inkább háttérbe szorulnak. Menjen a nő plázába, glamour napokra, addig nincs ezzel gond amíg kontroll alatt tudja tartani. Nok többsége nem agyhalott plazapicsa, remelem nem ilyen defektes nő tipusokkal keresnek páran onigazolast arra hogy miert nincs nőjük, mert úgy is a többség hulladék.

Koriander
Olvasó
Koriander

köszi, hogy megírtad ezt a kommentedet,
a poszthoz:
a plázázgatás nem csak arról szól, hogy megvenni, hanem leginkább megtapintani, megszaglászni, felpróbálni, egyszerûen kikapcsolódás.
annyiból lett idôspórolósabb, hogy valóban a netrôl célzottabban lehet vadászgatni: a fillérestôl a tervezô cuccokig és ha nem tetszik, akkor szimplán az ember visszaküldi.
nem èrtek egyet a cikkel, hogy a bjutizás az a csúnya, sikertelen ill. buta nôk szórakozása lenne, inkább a nôi termèszet rèsze, a tetszeni akarással függ össze.
règen is lètezett, ezt hívták korzózásnak.

Tina74
Olvasó
Tina74

Én nem vagyok slampos, de ki nem állhatom a plázákat…

Art
Olvasó
Art

Plázák, egyáltalán vásárlási lehetőség csak kb. 25 éve van Magyarországon. Hol voltak a plázapicsák addig?

lorantka
Olvasó
lorantka

Az első igazi pláza (Budagyöngye és Pólus nem játszik, mert csak részben hozzák a jellemzőket) az 1996-ban megnyílt Duna Pláza volt. Vagyis nincs még 25 év. Csak bő 21.
Továbbá ez a népszokás sem alakult ki rögtön, csak miután elszaporodtak a plázák és mérhető számú nő számára nyílt meg a plázázás lehetősége.
Én azt mondanám, hogy a konkrét plázapicsák jelensége kevesebb mint két évtizedes.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nekem sem tetszett a cikk. Személy szerint nem szeretek shoppingolni (gyűlölöm a tömeget,utálok próbálgatni stb),de azért nagy ritkán megéri így vásárolni (pont a Glamour napokon stb,azért 20-30% nem mindegy). Szerintem amúgy az illusztrációs képen sem tipikus plázapicsák láthatóak. A nők (persze ez általánosítás) javarészt szeretnek shoppingolni. Ez valahogy jó érzés nekik (én magam nem nagyon érzem át miért,én nem vagyok egy nagy öltözködős-persze van egy két jó darabom,de én az a fajta vagyok,aki akkor vesz,ha már elkopott,szétment,inkább megsarkalltatom a régebbi csizmát ilyesmi),de értem kb miért érzi magát egy átlag nő,ha shoppingolhat. A lányom szeret bevásárló körutakat tartani,nem szolizik,nincs műkörme,tetovált szemöldöke,nem kacsacsőrű emlős ,festék nélkül is gyönyörű…miért baj ez ? Ja, és a nyáron diák munkával,szó szerint vérrel verejtékkel 40 fokban megkeresett pénzét (52 kg-ról 48 kg-ra fogyott egy hónap alatt,mert tankönyv csomagokat pakoltak raklapokra-ugyan tankönyv csomagok összeállításáról szólt a fáma,de nagyon büszke voltam rá,hogy ilyen melót is bevállalt és végigcsinálta becsülettel) költötte el a Glamour napokon és megvette élete első saját keresetéből származó télikabátját. Szóval azért nem csak plázapicsák shoppingolnak. No meg a cikk szerzője ,ha ennyire otthon van a témában,ennyi ilyen lányt lát ,akkor ő is gyakori pláza látogató lehet…(hisz honnan tudná kik mászkálnak,mit csinálnak ennyire)

Reszet Elek
Újságíró

A cikk nem rólad vagy a kislányodról szól. A cikkbeli nőtípus létezik. Plázapicsa-plázacica-(festett) szőke nő, mindegy hogy hívják, a fogyasztói társadalom terméke. Belsőre igénytelen, külsőre viszont akkurátusan odafigyelő nő. Olyan aki trendi dolgokat eszik, trendi rucikban hord, trendi helyekre jár szórakozni és nyaralni. Számára az emberi értékmérő nőkkel szemben ugyanez a trendiség férfaknál pedig hogy ezt az életmódot mennyire tudná biztosítani. Önértékelésének ezt az alapját mások péztárcáján keresztül igyekszik elérni. Számára a dolgok értéke csak abban az egy jellemzőjükben testesül meg, hogy birtokolja azokat, örömforrásként pedig hogy ezt a birtoklást megmutathatja másoknak is.  Szerintem nincs sok értelme ekézni ezt a nőtípust de tényleg létezik.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Persze hogy van,ez nem kétség ,hogy létezik a típus,csak a Glamour (és egyéb) napokon plázázó nők-szerintem nagyobb része-nem ez a fajta és a cikk eléggé általánosít.

wittukind
Olvasó
wittukind

mija franc az a “glamour” és hol “ünneplik”?

Tina74
Olvasó
Tina74

A cikk általában erről a hülye nőtípusról szól…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tina 74:

És ezért választott egy tök normál-átlag nőkről készített fotót,akik fényévnyi távolságra vannak a plázacicák(picsák)-tól.

Szerintem Ijk mondta meg a “tutit”:

“Nem baj ha a nő szereti divatot, ruhákat, hanem ennek mértékével.
A probléma inkább hogy a külsőségek túl nagy teret nyertek. Nem az a gond hogy manapság nagyobb figyelmet kapnak, hanem hogy a kapcsolatra alkalmas személyi értékek egyre inkább háttérbe szorulnak. Menjen a nő plázába, glamour napokra, addig nincs ezzel gond amíg kontroll alatt tudja tartani.”

Mondom mindezt úgy,hogy magam sem rajongok a plázákért,rühellem a tömeget,sokkal szívesebben vásárolok on-line.

envagyok
Olvasó
envagyok

Persze, vannak a plázacicák (a cikk fogalmai által annak nevezett, de én is úgy vélem, hogy s szolis műkörmös divatlányokra gondol az író) között elszánt kis ribancok, pénzsóvár stb kis kurvák, de ha megnézzük ennek a cikknek a fényében őket http://www.ferfihang.hu/2017/12/21/a-tularazott-no/ akkor mondhatjuk azt is, hogy ők azon kevés nők között vannak, akik a piaci értékükért legalább megdolgoznak, szemben mondjuk egy átlag küllemű diplomással, aki nyomja, hogy fogadják el őt úgy ahogy van, nekik jár ezmegaz, müllerpéter is megmondta, de önmaguk bele nem tennének egy apró cselekvést egy kapcsolatba (vagy ha beleteszik, az akkora áldozat tőlük, mintha egy 1. világháborús gyalogos század alsóneműjét mosnák), akik elvárják, hogy nézz fel rájuk, szeresd őket, mert… öööö, miért is?

Ja, azt már nem tudják megmondani:) A Plázacica ehhez képest pénzt akar, autót, menő rucit, vannak céljai és tesz érte, követi a divatot, szolikozemtikusfodrászstb. Lehet azon filózni, hogy minősítsük ezeket a célokat, de az egzisztenciális törekvések, a társadalom általi elfogadottság, kitűnés vágya normális motivációk.

Az már a másik férfihangos kérdés, hogy egy agyonhumándiplomázott önbizalomtúltengéses főmunkatársNŐhöz képest valószínűleg sokkal kevésbé befolyásoltak a baloldali média által, elfogadóbbak a férfi szexualitás irányába, lehet paraszt módon megaláznak, ha kategórián kívül közeledsz hozzájuk, egy válás esetén csúnya dolgokra számíthatsz, de legalább nem hisztizik agyon meetoo-val a médiát.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Megfelelő vakolattal, ruhával, kiegészítőkkel, ajakfeltöltéssel stb. a legundorítóbb szemét szutyokból is “elfogadható”(nak látszó) picsát lehet rittyenteni:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20201113-dobbenetes-elotte-utana-fotok-az-egykor-heroinfuggo-norol.html

Hunn
Újságíró

Az “ajakfeltöltés” és az “elfogadhatónak látszó” ugyanabban a mondatban, Szivalapat? Ezt így hogy? :)