George Herceg
1 megosztás

Milyen a jó szex?

Az okosok azt mondják, hogy minden szex jó, amit a benne lévő felek jónak tartanak, illetve éreznek. Tehát a dolog maximálisan szubjektív. Minden jó, ami a felek közös beleegyezésén alapul, és jól esik nekik. A lényeg, hogy senkinek ne kelljen semmi olyat csinálnia, ami kényelmetlen, megalázó, esetleg undorral tölti el. Tényleg ilyen egyszerű lenne meghatározni milyen a jó szex? Valóban kizárólag az egyén szubjektív érzései alakítják, hogy mit gondolunk egy aktus minőségéről? Nem lehetséges, hogy a tágabb környezet,a média,a kortársak hatása is befolyásol minket, hogy mit tartunk az ágyban jónak és izgalmasnak? Mennyire befolyásolja a jó szexről alkotott véleményünket például a pornó? Eltérő szempontok alapján értékelik-e a szex minőségét a nők és a férfiak? Mennyire befolyásolja az egyén szexuális tapasztalata a minőségről alkotott véleményét? Érezheti-e valaki kiválónak a szexuális életét, annak ellenére, hogy kívülről az unalmasnak, netalántán kifejezetten prűdnek hat?

Passion

Véleményem szerint a férfiaknak a szex minőségéről alkotott véleményét három tényező határozza meg. (Kérem, hogy a nők a kommentekben írják le, hogy nőkét szerintük mi. Engem komolyan érdekel.) Az első az adott aktus érzelmi háttere, tehát hogy Én, mint férfi mit érzek az adott nő iránt, akivel szexelek. Nyilván tudok olyan nővel is ágyba bújni, aki iránt nem érzek semmit, sőt lehet, utálom is, de az ágyban jól megértjük egymást. A második szempont a vizuális élmény, tehát hogy a másik külseje, teste, hogyan és milyen erősen hat rám szexuálisan. A harmadik pedig, amit jobb híján nevezzünk szexuális viselkedésnek. Népnyelven, hogy mennyire bevállalós, kreatív és kezdeményező a hölgy. Tapasztalataim szerint, ha ebből a három tényezőből egy hiányzik, vagy nem megfelelő, attól még a férfiak az adott szexuális kapcsolatot kielégítőnek találják. Például előfordulhat, hogy az ember beleszeret egy nem túl dekoratív, de nagyon „perverz” nőbe, ekkor az esztétikai hiányosságot sikeresen kompenzálja a szerelem és a szexuális viselkedés kombója. Vagy amikor a nem szerelmes férfi összejön egy modell csajjal, akivel jól összeillenek az ágyban. A kapcsolat kitűnően működhet akár évekig, évtizedekig. Végül simán megtörténhet bárkivel, hogy a dekoratív barátnője passzív az ágyban, de az érzelmek és test feledteti ezt a kis „hibát”. Ezzel ellentétben, ha a három szempontból kettő nem működik, akkor borítékolható a szakítás, ezen nincs is mit magyarázni.

Élete során mindenki bejár egy szexuális életutat is. Több vagy kevesebb, netalántán egy, vagy nulla partnerrel tanuljuk a szexet. Az idő múlásával a szerzett tapasztalatokból kialakul, hogy mit szeretünk, és mit nem a szexben és az is, hogy mennyire vagyunk kíváncsiak és nyitottak, vagy ellenkezőleg konzervatívak és zárkózottak. Ha jó partnerre lelünk, akkor a fejlődésünk elindul vagy felgyorsul, ha nem akkor megmaradunk egy szinten. A csapda ebben az, hogy talán évekig, egy házasságban azt gondolhatjuk, hogy milyen fasza nemi életünk van, egészen addig, míg  jön valaki, aki nemcsak az újdonság miatt tűnik jobbnak, hanem olyan ajtókat nyit meg előttünk a szexben, amiről álmodni sem tudtunk azelőtt. Minden férfi emlékezetében van legalább egy olyan nő, aki ilyen hatást váltott ki belőlünk. Talán nem lett belőle tartós kapcsolat (általában ezekből nem lesz tartós kapcsolat), de az ember az ilyen nőt élete végéig sem felejti el.

Persze nemcsak a partnerek alakítják a szexuális minőségről alkotott véleményünket. Ott van például a pornó. Valóságos divathullámokat indított el. Kezdődött az orális szex-szel, majd jött az anál mánia, meg a csoportos örömködések. A pornóval a feministáknak az a baja, hogy tárgyiasítja a nőt. Véleményem szerint tárgyiasítja a férfit is. Ami nincs kimondva az inkább az, hogy olyan viselkedést mutat be a pornóipar, amire a férfiak a pornó előtt is vágytak, most viszont nap, mint nap vizuálisan találkozhatnak ezzel és ezt át akarják vinni a saját nemi életükbe. Ne legyünk álszentek. Nem lenne jó férfiként, ha a pornóban lévő szituációk egy része a valóságban is megtörténne velünk hétköznapi emberekkel is? (Azért néha-néha meg is történik.) Például a babysitterünk megkívánja  a feleségünket, aki ragaszkodik személyes részvételünkhöz is? A pornó nem a valóság, illetve a valóság egy sajátosan eltorzított képe. De azért a feministáknak azon is el kéne gondolkodni, hogy sok egyéb mellett nekünk férfiaknak az is tetszik a felnőtt filmekben, hogy ott a feleségnek sosem fáj a feje, nem köti az aktust a kuka leviteléhez, és nem ódzkodik a szopástól sem. Be kell tehát ismerni, hogy a mainstream pornó átalakította az ízlésünket a tekintetben, hogy mi a jó szex, de nem csinált belőlünk szexuális ragadozót. Senki sem erőszakol meg nőket azért, mert pornót szokott nézni. Tükörként érdemes azon elgondolkodni, hogy a Szürke ötven árnyalta és a hasonló irodalmi és filmes termékek mennyire befolyásolják a nőket a szex minőségének megítélésében. Lehetséges, hogy ostor nélkül már ne is induljunk a pesti éjszakába???

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
1 megosztás


141
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
124 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
34 Hozzászólások szerzői
Alter EgoHorvath Antontomgalgeorg1945wittukind Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

A feministák egyik ordas nagy hazugsága a sok közül, ami valami miatt visszhangra talált a társadalomban is, az, hogy a férfiak a nőket szexuális tárgynak tekintik.

Vesszőparipám, amit nagyon fontosnak tartok minél többször és minél több helyen kimondani és megfelelően kihangsúlyozni, hogy mi, férfiak a nőket nem szexuális tárgyaknak, hanem szexuális lényeknek tekintjük!

Igazam van, uraim, vagy igazam van? Én még sosem tekintettem egyetlen nőre sem szexuális tárgyként, és még sosem találkoztam olyan férfival, aki igen. Bár, most hogy jobban belegondolok… hmmm… lehet, hogy tényleg el kellene kezdenünk szexuális tárgynak tekinteni a nőket? :) A bétáskodásnál, piedesztálra emelésnél biztosan jobb lenne, sokkal beljebb lennénk vele…

Ami a jó szexet illeti: számomra az a jó szex, amikor rá tudok venni egy számomra vonzó nőt arra, hogy önként és dalolva örömet akarjon nekem szerezni a testével, és örömét leli abban, ha nekem gyönyört okoz.

Valahol ebben, mármint a férfinak való örömteli megfelelésben rejlik szerintem a szenvedélynek és a nők orgazmusának a kulcsa, nem pedig abban, hogy a férfi görcsösen akarja valami tuti technikával feljuttatni a partnernőjét a csúcsra. Mert ezen utóbbi jelenség ismét csak a férfiak gondolkodásának elnőiesítését, a szexhez való ősi női hozzáállás mesterséges átvételét jelenti a férfiak által a modern feminista, Blue Pill-es kondicionálás hatására.

Flo
Olvasó
Flo

“Vesszőparipám, amit nagyon fontosnak tartok minél többször és minél több helyen kimondani és megfelelően kihangsúlyozni, hogy mi, férfiak a nőket nem szexuális tárgyaknak, hanem szexuális lényeknek tekintjük!”

Megkockáztatom, hogy a ‘sexual object’ az angol nyelvben kicsit más csengésű, mint nálunk a szexuális tárgy kifejezés. Eredetileg nem arról van szó, hogy te egy használati tárgynak látsz egy adott nőt, mintha az asztal lenne, hanem úgymond ő a vágyaid tárgya, azaz a probléma az, hogy érzel iránta szexuális vágyat, és ezt ki is fejezed, ahelyett, hogy pl hercegnőként bánnál vele.

Akárhonnan nézzük is, mindenképp egy férfigyalázó propaganda szólamról van szó, egy pillanatig se akarom védeni a femiket, de azt, hogy mi tárgyaknak látjuk őket, azt ők se gondolták komolyan – csak ugye, így sikerült lefordítani azt, hogy sexual object.

Hunn
Újságíró

A pornóval az az egyik gond, hogy a világot és benne az emberi szexualitást úgy ábrázolja, mintha az egész pusztán arról szólna, hogy az egyes emberi testek milyen hatással vannak egymásra. Mintha az egész csak arról szólna, hogy mindenki vegye le a ruháját, és azok a testek amelyek hatással vannak egymásra összepározódnak. A pornófilmek ezáltal egy teljesen hamis képet és világfelfogást implikálnak az emberi szexualitásról.

-
Olvasó
-

huncika!

Nem nézel pornót?

Hunn
Újságíró

huncika!

Nem nézel pornót?

Nem, egy jó ideje már nem. Azért nem, mert szerintem a pornó pszichológiailag nem más, mint “cuckolding by proxy”. Miért nézzem azt, hogy egy jó nőt, aki tetszik nekem, megdug egy másik csávó? Ez virtuális cuckolding. Nincs jó hatással a lélekre, különösen akkor, ha az embernek nincs nője. A legutolsó alkalommal a keresőmbe mondjuk azt pötyögtem be, hogy: “old and young lesbians asslicking and pissing on each other”, de azóta néma csönd.

Ja, és a megszólítás nem “huncika”, hanem Hunn. Illetve neked mostantól Hunn úr. (Huncinak az index-es feministák kereszteltek át, de ez az elnevezés egész egyszerűen komolytalan egy gonosz, nőelnyomó hímsoviniszta számára. Bár mondjuk akár a huncutra is asszociálhatunk róla, amiben lenne is  igazság.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Fene a gusztusodat.
És nem Hunci, hanem Hunnci, ha már… :)

Hunn
Újságíró

Lehet, hogy igazából a “young girl gives blowjob to pitbull” kulcsszavakrara kerestem rá, a franc se emlékszik, régen volt. Még mielőtt Donald Trump elnök lett. Ma már hülyeségnek tartom a pornónézést, pszichológiai okokból. Kizárólag azok a szexuális aktusok érdekelnek, melyekben én is részt veszek. És Hunn úr, ha kérhetném. Én egy komoly ember vagyok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Cukker vagy, Hunnci! :)

Kalman
Újságíró

+1 Akit bővebben érdekelnek a miértek:

http://www.ferfihang.hu/2017/02/14/hogyan-folytat-ellened-pszichologiai-hadviselest-a-pornoipar/

http://www.returnofkings.com/?s=porn – érdemes volna fordítani ebből még 1-et 2-őt.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ajánlom a “Pornóra kattanva” című könyvet, elég részletesen leírja a pornó hatásait, nem mellesleg nagyon érdekes is.

http://wingsuntied.hu/pornofuggoseg/alapok/pornofuggoseg-a-tudomany-szemszogebol/

georg1945
Olvasó
georg1945

A nők 80%-a vidáman megjátsza az aktus közben a kielégülést. A férfiaknak alig kis hányada képes erre. A férfinak ki kell elégülnie az aktus befejezéseként.
A nők általában vidáman és könnyedén hazudnak a szexben is.
A nőknek fontos az előjáték és az utójáték, míg a férfiaknak az a fontos, ami az előjáték és az utójáték között van.
A pornókban jól megfigyelheted, hogy a nők mennyire kényszeredetten közösülnek a partnerrel.
A férfi ott aztán nem tudja megjátszani magát.
A nők összezárt ujjakkal nyúlnak a partnere felé, szinte félve és undorral, mert nem szereti a szexet, mert nem is ismeri mi is az a kielégülés. A nők 90%-a nem élt meg még életében szexuális kielégülést.
A nők többsége csak játszani szeret az epekedő férfival, de fél tőle, fél megfogni a lényeget. Ilyenek.
A nő azt tudja, hogy mi a jó egy nőnek.
A férfi meg azt tudja, hogy mi jó egy férfinak.
Ezért is van olyan rengeteg biszexuális férfi (és – nő is).
Sokszor a nő nem a partnere egy férfinak, hanem az ellensége.

Szerelmet a férfi csak EGYSZER él meg az életében. A többi csak partner, partnerek.
A férfi erre az egyetlen szerelmére a haláláig emlékezni fog.
A nőkről nem tudom, hogy mi náluk a szerelem, mert annyiszor tudnak az életükben szerelmesek lenni.
A férfi mindenképpen poligám, a nő meg bizony monogám.

Csupa különbségek.

tomgal
Olvasó
tomgal

És csupa holtbiztos százalékok :)

Alter Ego
Szerkesztő

“A pornókban jól megfigyelheted, hogy a nők mennyire kényszeredetten közösülnek a partnerrel.”

A csakis a pénzért dolgozó színésznőknek-kurváknak jókora nyűg lehet a dolog. Egyébként a pornóról mindenkinek más képe van, és az a kép gyakran jól leírja az illető saját szexhez való viszonyát is.

Például a feministák jelentős része szerint a pornó tele van erőszakkal… – Na ja, ha ők csak az erőszakos pornót keresik…

Lásd a vakok és az elefánt: https://www.ferfihang.hu/2012/08/04/a-vakok-es-az-elefant-hindu-mese/

Én például csak olyan erotikus filmet nézek meg, ahol a nőknek már a szemén is látni, hogy bármit ezer örömmel… :) – Ki a bánat leli örömét egy kényszeredetten kefélő kiélt kurva bámulásában? Én nem, pedig biztosan létezik ez az irányultság is… Ahogyan a feministák is imádják az erőszakpornót – ha másért nem, hát a világnézetük (“a férfiak folyton csak elnyomják, erőszakolják, bántalmazzák a nőket”) beigazolásának öröme miatt biztosan…

De egyébként abban kifejezetten egyetértek, hogy nagyon sok a baj az átlagos nő szexualitásával… Ezért is mondom azt gyakran, hogy ha a feminizmusnak maradt még bármi feladata, akkor az csakis az lehet, hogy a nőket kiemeljék a szexuális kulturálatlanság és örömképtelenség mocsarából… ha ez egyáltalán lehetséges…

Hunn
Újságíró

A nők nagy többsége egy kalap szar az ágyban. Ez az egyik fő oka, amiért a nőközpontú, feminista világ azt sulykolja, azt hiteti el a férfiakkal fiatal koruktól kezdve, hogy a férfiak 80%-a nem elég jó, szexuálisan nem vonzó, és rossz az ágyban, és hogy emiatt kompenzálnia kell, hogy a nők egyáltalán leereszkedjenek hozzá… És sajnos a férfiak ezt el is hiszik magukról. Hogy bennük van a hiba, hogy biztos nem elég jó pasik…

Kalman
Újságíró

Szerintem a jó szex legfontosabb alkotóeleme, hogy lelkes legyen a nő. Ha lelkes, akkor lehet ügyetlen, lehet kicsit kevésbé szép is, de jó lesz a szex. Persze ha gyönyörű nő jön nagyon kívánósan az a tuti.

Az érzelmekkel úgy vagyok, hogy ha a beindulást nem gátolják meg (gyűlölet, félelem, bosszú, lenézés meg tudja), akkor utána már mindegy. Ha már megy a toszás, akkor számomra már csak test van, lélek nincs.

Engem a pózok, “extrák” (ahogy kurváék hívják) satöbbi nem érdekelnek már. A pina jobb mint a segg. Két nővel csak a baj van. Legyen egy nő, legyen pinális szex misszionárius pózban, ha a nő lelkes, akkor király. Ha meg nem az, akkor éntőlem kínálhatja a valagát, vagy vághat nyílást a combjába is (a lá Sáde Márki), beleszarok.

-
Olvasó
-

+1, Kalman

Reszet Elek
Újságíró

Nehéz általánosítani a jó szexet illetően. Talán két dolgot lehetne kiemelni. Legyünk benne a pillanatban (ami nem is olyan egyszerű) ill. hogy a nő agyával is dugjon az ember ne csak a testével. Mindkettőhöz szükséges  gyakorlás és a sok(féle) nő. A jó dugás olyan, mint a tánc. A férfi kezdeményez, vezet, a nő meg válaszol rá. Nem is véletlen hogy a nőknek szexuálisan vonzó az életben kezdeményező férfi (meglehet hogy ösztönösen az ágybeli okok miatt).

Szerintem a nőkkel kapcsolatosan az érzelmi-lelki stimuláció fontosabb, mint a fizikai.  Nem szabad elmerülni a technikai részletekben! A lelki aspektushoz tartozik a dominancia kimutatása a szexuális együttlétben. Evolúciósan erre vagyunk programozva, a női érzelmi-izgalmi válasz erre a legerősebb.

Daniel Rose Sex god method című könyve meg tényleg jó. Szerinte négy alkotóeleme van az élvezetes együttlétnek. A dominancia, az érzelem, a változatosság és a pillanatban való elmerülés képessége. E négy elem egymással kapcsolatban van, a nálunk jobb alkotóelemek valamennyire képesek korrigálni a kevésbé jókat.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ez már filozófia és pszichológia, tudományos analízis, logikai következtetésekkel.
A szex az szex. Vagy jó vagy nem jó.
A nő agyát…………………az ágyban. Agyban ágyban. “Erre vagyok programozva” méghozzá evolúciósan. Nincs is evolúció ! Ott a receptkönyv a “tanuláshoz”
Most, ha én szex előtt a dominanciára, érzelemre, változatosságra, elmerülésre gondolok, akkor már nem is leszek harcrakész, hogy úgy mondja.
Elek, az ember szex közben ÁLLAT !
Amely AKKOR nem gondolkodik, csak AKAR !

tomgal
Olvasó
tomgal

Csakhogy a férfiak sem egyformák, nem is hinnéd mennyire nem. Te lehet, hogy állat vagy közben és van akivel állati jó :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Mivel a nők véleménye is meg volt kérdezve,íme az enyém. Kihangsúlyozom,hogy ez a vélemény kizárólag rám vonatkozik,nőkről általánosságban nem tudok nyilatkozni.

Nálam a jó szex kölcsönösségre épít,ez alap. Maga a tetszetős külső önmagában nekem semmi,egyáltalán nem indít be (tényleg). Sokkal több kell annál,hogy megkívánjam (másnál lehet máshogy van). Érzelmi alapú, szeretnem kell ahhoz,hogy jó legyen vele a szex és az is kell,hogy ő szeressen (nem véletlenül nem volt sok partnerem,meg egyéjszakás,meg csak szex kapcsolat soha). A jó szexben én gyönyörűnek,nőnek érzem magam,igazi nőnek,akit megkívánnak és ez a megkívánás (ami érzelmeken is alapul) az én vágyamat az egekbe hevíti. A jó szexben eszembe sem jut,hogy hoppá,itt van már egy pici narancsbőr és a hasamon is egy kis hurka….stb,mert tudom,hogy az Ő szemében gyönyörű és kívánatos vagyok. Teljesen el tudok lazulni,teljesen megbízom benne,eszembe sem jut,hogy bármi olyat tenne nekem,ami nem jó,vagy megalázó,persze ezt az ember ,hogy kinek mi jó megfelelően kommunikálja is. Mindent oda akarok adni és mindent meg akarok belőle kapni.

Teljesen ki tudok nyílni,át tudom engedni magamat neki és igen,igaza van Eleknek,a nők nagy része,köztük én is,szeretem ,ha a párom dominál,ha ő kezdeményez,de nem zárkózom el időnként én sem a kezdeményezéstől. Szeretek nappal, “fényben” szeretkezni-a párom meg pláne. Én is vizuális vagyok,talán azért nem annyira,mint a férfiak,de jobban ,mint az átlag nők azt hiszem.Felemelő így kommunikálni a férfival,akit szeretek,így elmondani neki,hogy mennyire oda vagyok érte és szeretek örömöt okozni,szeretem boldoggá tenni,ráadásul tudom,hogy ő ezt mindig-sokszor többszörösen viszonozni akarja,mert ő meg ettől boldog. És mivel ennyire jó együtt,szeretjük egymást,így nem igazán kopik a dolog,8. évünkben is elképesztően jó vele.

common man
Olvasó
common man

Ezek az általad leírtak hogyan viszonyulnak az időhöz pontosabban a gyakorisághoz?  Egy másik a gyakoriságra  vonatkozó beszélgetéshez kapcsolódva:ha neked mondjuk 3-4 nap kell ,hogy újra fogadóképes szerelmes állapotba kerülj de a társad már másnap vagy két nap múlva ismételni akar, az a szex nagy valószínűséggel(legalábbis számodra)nem lesz olyan jó mintha vártatok volna még két napot? Vagy pedig nem is próbálkozik ,alkalmazkodott hozzád vagy esetleg az a szerencsés helyzet áll fönn hogy teljesen egyformák a mennyiségi igényeitek és még ezen igények korral történő változása is.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nálunk olyan kb heti 3-4 alkalomra állt be a dolog. Mivel én 47 leszek,ő meg 52,neki ez elmondása szerint elég. Nálunk eléggé adott,hogy munkanapjaimon nem nagyon van szex-egyrészt estére ő is fáradtabb,és én 12 órás műszakokat “nyomok” (hajnali 3.20-as kelés,haza meg  legkorábban este fél 7 az érkezés),szóval a munkanapjaim kilőve,mert fizikailag képtelen lennék egy gyors zuhany és ágyba dőlésen kívül másra.A két szabadnapomon (ha szerencsés esetben van kettő),akkor a legtöbb esetben mindkét napra jut szex..Elmondása szerint minden nap nem bírna szexelni,ráadásul nálunk nem rövid gyors együttlétek,hanem igen minőségi,hosszabb szeretkezések vannak,igen változatos módon.(ezért mondom,hogy nagyon szerencsés nő vagyok). Egyébként valóban szerencsés helyzetben vagyunk,mert nagyon hasonló az étvágyunk. Viszont menses után közvetlenül (én akkor vagyok fogamzóképes,a lányommal is így estem tervezetten teherbe),elképesztő módon,szinte egész nap kívánom a szexet,akár naponta és tényleg nagyon fáradtnak kell lennem ,hogy ne legyek kapható rá.Ez kb 1 hétig tart,utána is kívánom,de akkor a már “beállt 2 nap igen ,2 nap meló játszik.Azt hiszem mi korunkhoz képest (legalábbis a Hunn-nak linkelt felmérés alapján),jóval többet szeretkezünk,mit az átlag. De ez abból is fakad,hogy nagyon-nagyon jó mindkettőnknek.Én eléggé nyitott vagyok a dolgokra és elmondása szerint az a jó neki bennem,hogy szívből csinálom és látja ,érzi,hogy én is élvezem.

georg1945
Olvasó
georg1945

Íme, itt a bizonyíték, hogy a nőknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen a jóképű (szép) férfi.
Egy fokkal legyen szebb, mint az ördög és jöhet rabszolgának.
Amelyik majd kielégíti a naccsága kívánalmait.
És meg is teszi a rabszolga, hiszen ő annak szegődött – mivel egy mangina.
A Vivi által úgy megtervezett az életük, mint egy jó osztálykirándulás.
És persze a Vivi (en Leigh) vágyai a fontosak. Olyan nem lehet, hogy egy férfi vágyai. Olyan csak a nőknek van.
És a Vivi meg is határozza, hogy neki mikor kell a szex pontosan időbelileg, dátumra !

Az a baj, hogy sok férfi nem tud EGYEDÜL élni, mert anno a MAMA mindent elintézett: lakás, kaja, ruha, cipő nyaralás stb.
A merész, vállalkozó, önállóan élni tudó, és ezt tudatosan tudó férfi az, aki nem tetszik a nőknek, mert nem tudják felfogni, hogy nélkülük, állandó jellegű nő nélkül is tudhat egy csomó férfi élni, meglenni és még pinát is talál magának. Szörnyű !
Úton-útfélen ezt az önállóan élni tudó férfit hangosan sajnálgatják a nők, hogy szegény, egyedül “kell” élnie, pedig milyen rendes, nem iszik, nem drogozik, meg jól is keres és szép lakása is van, már csak egy jó asszonyra lenne szüksége. Mert ők, a nők, tudják, hogy mi kell egy férfinak. Hát ennek a férfinak, meg jó sok férfinak pontosan ők nem hiányoznak állandó jelleggel.
Sok férfi megsütötte magát a feleséggel, aztán már nem olyan hülye, hogy még egyszer elkövesse azt az őrülséget, hogy megnősüljön valamelyikkel is a nők közül.
Egyedül, de nyugodtan.
Számtalan ilyen “sajnálatra méltó” embert ismerek. Sőt van, amelyik maga neveli a fiát.
Vivi végre feltárta, milyen a jó szex egy nőnek.
Okultunk és köszönjük.

tomgal
Olvasó
tomgal

Te miből gondolod, hogy a párom igényei és vágyai nincsenek maximálisan kielégítve ? Netán bekameráztad a hálónkat? Miért ne élvezhetné egy nő is a szexet, aminek az a lényege , hogy KÖLCSÖNÖS örömszerzésen alapul. Szexelni nem azért kell egy férfival, mert akarsz tőle valamit , meg mert kötelességed , hanem mert élvezed vele az együttlétet , szereted, örömet akarsz adni és kapni , de úgy vélem ezt neked tök feleslegesen magyarázom. Megnyugtatlak, amúgy szoktam spontán csak neki is örömet szerezni. Nekem úgy tűnik neked nem is igazán (volt) jó , ha a nő élvezni merészeli. Szerencsés vagyok. Egyébként vannak szerencsére férfiak, akik akkor élvezik igazán, ha a partnerüknek is jó, ezzel nyilván újat mondok. Egyébként mi a fenéért szexelne szívesen egy nő azzal a férfival, aki le sem szarja neki mi a jó , vagy egy életen át csak “ kötelességből”? Próbálj meg egy olyan nővel szexelni, akit nem kívánsz, maga lenne a paradicsom.

Egyébként ez a több mint 3 évvel ezelőtti válasz egy konkrét ( olvass már feljebb) gyakoriságra feltett válasz. Ha engem megkérdeznek én konkrétan válaszolok….

Horvath Anton
Olvasó
Hunn
Újságíró

Az az igazság, hogy szerintem egy bizonyos életkoron túl (nálam ez így 35-40 körül állt be), és a nőkkel kapcsolatban szerzett élettapasztalatokon alapulva, egy férfi számára előbb-utóbb teljesen mindeggyé válik, hogy tulajdonképpen miért is fekszik le vele egy nő, hogy őszintén tetszik-e a nőnek testileg vagy sem, és hogy a nő élvezi-e a szexet vagy sem…

Előfordul, hogy kötelességnek látják a nők a szexet? Hát aztán! És akkor mi van? Ez az nő problémája, nem a férfiaké.

Az viszont tény, hogy ha egy férfi-női kapcsolatban nincs vagy megszűnik a szex, akkor elhúzódik a szemünk elől a fátyol, és hirtelen annak látszik minden nő, ami: egy valójában vadidegen picsa, aki csak a drága időnket rabolja, és akinél semmi okunk nem maradt rá, hogy elviseljük.

Ugyan a fiatal srácokkal el tudják hitetni a mai nőközpontú, a női hipergámiát hivatalosan támogató, feminista világ tömegmédiájában, hogy a férfiszexualitás lényege az, hogy a férfiszexualitás fókuszában az kell legyen, hogy az ember fia minél vonzóbb és szexisebb testtel keltsen nedves pinával járó nemi vágyat a nőkben, és lepedőakrobatikával minél gyakrabban okozzon többszörös orgazmust nekik (mert különben az nem is számít igazi szexnek, és ő nem is számít igazi férfinak).

A fiatal fiúkkal még el lehet hitetni, hogy milyen szörnyű volt régen a nőknek az, hogy nem testi, szexuális vonzalomból házasodtak, meg hogy micsoda pokol egy szép és fiatal nő számára lefeküdni mondjuk egy nem tökéletes testű, vagy egy netán nem fiatal, hanem idősebb férfival…

Nos, egy bizonyos életkor és élettapasztalat után az ember fia ilyesmit hallván már csak hangosan felröhög…

hunbagira
Újságíró

Oh-oh a nők is gyakorolják önkéntesen- sőt kezdeményezve a majdnem legdurvább pornós dolgokat- ha megfelelő a partner. :)

3- 4 genetikai lottónyertes exmodell haveromnál a nők szokták kezdeményezni ezeket (többes, pisi, vadabb sub dolgok ld szürke 50 stb).

Szóval perverz, mocskos disznó is abból a bétából lesz, aki az -ÁGYBAN- megpróbál alfaként viselkedni( az alfa az bővérű,fantáziadús bika marad), és a nők is neki adják elő az “erkölcsös, méltóságos naccsasszonyt” :)

Szóval a női kettősmércés totális relatívizmus, itt is fenn áll.

 

-
Olvasó
-

hunvagina!

dugtak-e meg már rendesen?

hunbagira
Újságíró

Mert, jelentkeznél? :) kis köcsög faszszopó?

filmcom
Olvasó
filmcom

Az Én (férfi) szemszögemből: ( Persze erről sem “illik” őszintén beszélni…) Amikor azt utcán megyünk – legyünk őszinték – nagyok sok egyáltalán nem vonzó (és sokszor nem ápolt) egyáltalán nem idős(!) nőt látunk…  Na most nekem ne mondja senki, hogy ezekkel a nőkkel ugyanolyan jó a szex, mint egy vonzó (és nem szexbomba) nővel…   Számomra a jó szex csak “jó nővel” képzelhető el…  Tudom persze, hogy nagyon sok ápolatlan, és nem vonzó férfi is ugyan annyi van (ha nem jóval több…)

Lehet itt jönni az “azonos hullámhosszal”, meg a “kölcsönös megbecsüléssel”, meg a “elfogadáson alapuló tisztelettel”…meg hasonló idealista közhelyekkel, de azért az utcán csak minden férfi a “jó nőket” nézi meg…Nem…?? Vagy nem…??? :)))

Az megint egy másik kérdés, hogy mennyi férfi “jut hozzá” életében egy aránylag jó nőhöz..??  Elnézést ha erős voltam, (lehet nyugodtan minősíteni a férfiakat is, mert ugyan ez érvényes oda vissza ám…!!!)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Totál igazad van szerintem. De ezek a nem ápolt nők is megtalálják a foltjukat. Egy magára valamit is adó férfi nyilván egy ápolt,csinos nővel kezd. Persze a csinosság részben genetikai,de azért nagyon sokat lehet tenni érte. Számomra férfiak részéről ugyanúgy elvárt az ápoltság,nem  hiper márkás,de normális öltözködés…

common man
Olvasó
common man

” Egy magára valamit is adó férfi nyilván egy ápolt,csinos nővel kezd” Egy magára valamit is adó férfi azzal a nővel kezd akire ráizgul.

common man
Olvasó
common man

Hogy kit néz meg az ember az utcán meg az ,hogy kivel milyen jó a szex nem biztos,hogy egyenesen arányos egymással.Megint fogalmak keringenek amik alatt biztos sokan mást értenek.Mindjárt az ápolt, aztán a vonzó,egyáltalán nem vonzó, vonzó de nem szexbomba, aránylag jó nő,jó nő.Még a szexbomba talán a legkönnyebb de még az se egyértelmű.

Aldo
Újságíró

“sok egyáltalán nem vonzó (és sokszor nem ápolt) egyáltalán nem idős(!) nőt látunk…  Na most nekem ne mondja senki, hogy ezekkel a nőkkel ugyanolyan jó a szex, mint egy vonzó (és nem szexbomba) nővel”

Senki nem mond ilyet, csak az éhező beéri a moslékkal is. Ha találnak olyan elkeseredett szerencsétlent, aki vele is beéri, akkor minek változtassanak magukon? Persze tudják ők, hogy nem néznek ki jól, ami frusztrálja is őket, meg az a tudat, hogy a jó pasik le se szarják őket.
A trabant is elviszi A pontból B-be, de nyilván nem szívesen ül bele senki.

filmcom
Olvasó
filmcom

Persze a legtöbb média publikáció ebben a témában (is!) próbálja a “nagy élet mézesmadzagát” elhúzni az átlagemberek előtt, de az emberek sokkal nagyobb százalékának mégis csak a “kis élet”-el kell beérni….

Így van ez mióta világ a világ! :) :(

Ijk
Olvasó
Ijk

Ez a szex téma is pont olyan túlértékelt a mai társadalomban mint a fogyasztási cikkek.

A jó szex amikor olyan kívánatos a nő hogy gumi nélkül maximum 3-5 perc aktus végén telelövöm a hüvelyét, miközben kapaszkodik a hátamba és forró lehellettel, nyögdécselésekkel mutatja ki hogy erre a faszra vágyott egész életében.

Tőlem írhat a bulvársajtó, szexológus, brit tudósok mindeféle szart hogy milyen pózban, hány óráig, hány női orgazmust elérve, milyen segédeszközökkel, análba, csoportosan lesz jó szex. Szarok mindegyikre, baromság.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem jó nő, ha 1 percnél több kell.

common man
Olvasó
common man

Akkor nekem kétszer olyan jó nőim voltak…

RedGreg
Újságíró

+1 Ennyi

Vagyis inkább én úgy írnám, h a jó szex az, amikor mindketten élveztük, és megőrültünk a vágytól. Minden más mellébeszélés.

Hunn
Újságíró

Szenvedélyes 3 perc max. Sose értettem mi a jó abban, ha órákig gyaszatolunk egy nőt. Az unalmas, majdnem olyan, mintha dolgozni kéne.

Koriander
Olvasó
Koriander

egy fogmosásnyi idő nàlatok az egy menet?

Kalman
Újságíró

A fogmosást nem szabad elkapkodni, mert az fontos. Kirohadnak különben!

Koriander
Olvasó
Koriander

én kábán kb egy percen át csak a fogkrémet helyezem a kefefejre, hol van még az effektív kefélés.
Naooo meg már fel is robbant ennyi idő alatt.
most már értem, hogy miért szereti ha hapsifülesnek becézik.

Reszet Elek
Újságíró

Csökkentsd a szénhidrátot az étrendedben.

Koriander
Olvasó
Koriander

a koffein megvonás miatt lesz meg többet kéne aludnom (most kb 4,5-5 órát sikerül).

Reszet Elek
Újságíró

Az egészségtelen. Megszívod ha folytatod. A koffeinmegvonás csak kb. három nap. Kis fejfájás, kissé ködös fej, zavartabb alvás, esetleg minimális hasmenés. Aztán jobb lesz, mint kávéval volt.

Hunn
Újságíró

Nem, ebbe az időtartamba már a szexet megelőző fürdés + fogmosás kombó, és az előjáték is beletartozik.

Koriander
Olvasó
Koriander

nyilván, bizonyos lyukak gravitációs idődilatációt okoznak.

common man
Olvasó
common man

Én is olvastam sokat a ráhangolódásról(mármint a nő oldaláról) az előjáték fontosságáról ,magáról az aktusról ,az utójátékról ,a leírtakat próbálgattam folyamatosan az évek során.Nyilván másokkal is beszéltem sokat a témáról nőkkel és férfiakkal.Amit ki akarok hozni:Itt azért nagyon sokan írnak a rövid ámde (talán állati jelző lenne a legjobb )mégis100%-os szexről.Bár mint az elején írtam a könyvek azt preferálják, vajon nem ez a második verzió a “természetes” mindenféle jógi levegővisszatartásos 2-3 órás nyelvelharapós aktusokkal szemben.Kérdem ezt azért is mert ugyan kisebb arányban de előfordult ,hogy a nő is kimondottan ezt igényelte.Hogy az előjáték számára már kimerült abban,hogy elvittem “valahová” nem tudom,de többször többekkel tapasztaltam ezt.Persze a második menetet már nem lehet 3 perc alá vinni de az más.Ugye a kérdés az volt hogy milyen a jó szex.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nyilván létezik az a “kiéhezett” állapot,amikor egy nőnek is nagy örömet okoz egy gyors menet.De ez a 2-3 perces aktus (és még büszkék is rá?!) ,hát ez a nők zömének arra sem elég,hogy egyáltalán felizguljon. Az (egyáltalán ) orgazmusra képes (és itt megint ne abba menjünk bele,hogy miért is nem képes,mert erről egyébként ők maguk is tehetnek,legalábbis részben mindenképp) nőknek minimum egy 5-10 perces előjátékra szüksége van ahhoz,hogy abba az állapotba kerüljenek,hogy egyáltalán esélyük legyen az örömteli végkifejletre. Persze itt nem arról van szó ugye ,hogy a partnernek mi a jó,a 2-3 percesek azt írták le,hogy NEKIK mi a jó és ezt el kell fogadni. Az más kérdés ,hogy egy igazi,szexben-ágyban jól teljesítő férfit érdekelnie kell ,hogy a partnerének is jó legyen .(Tisztelet RedGreg hozzászólásáért). Ha annyira “jó  a nő”,akkor meg bánhatja,mert egy ilyen 2 perces menet után meg jön a következő cikk témája ,hogy a csaj egy-két alkalom után faképnél hagyja.És ez a “ne bánd,mert legalább megdugtad” azért enyhén szólva olyan “savanyú a szőlő”  érzetet kelt. A fiatalabb kolleginák itt ezekre a férfiakra mondják egy legyintéssel és lesajnáló vigyorral,hogy “á az egy 2 perces”.

Persze ,lehet nő,aki a 3 perces aktusokra “bukik”,de a többség nem….Túlbonyolítani valóban nem kell,de egy tartós kapcsolatban ,ha valaki (akár férfi,akár nő) nem figyel a párjára,annak a kapcsolatnak annyi.

common man
Olvasó
common man

Ez az ,hogy nem kiéhezett állapotban a nő kérése volt, hogy hagyjam a fenébe a “sallangokat”.Nem a kétperces menetekre bukik hanem valami miatt kimondottan azt is igényli rendszeresen.Ha egy érzéketlen tuskó is lennék ha másért nem önzésből is figyelném mi a jó a partnernek mert ez visszahathat rám.Pontosítom a kérdést miért van az ,hogy az egyik nőnek vagy akár ugyanannak is van hogy az “állati szexre” van igénye míg máskor a romantikus filmek teljes tárháza a minimum.Vagy megfogalmazom másképpen.A pár egyesített élménye tehát a nőé is és a férfié is együtt,mikor nagyobb ha mindketten ösztönből egymásnak esnek közös óhajra ,vagy a férfi egy hónapig udvarol, aznap szerelmes üzeneteket küldözget este randevú gyertyafényes vacsora a férfi nagyon gyengéd ám határozott jeleket küld,következő színhely egy két órás előjáték aztán végeláthatatlan aktus(ok) és reggel kilenc fél tízkor a férfi ágyba hozza a reggelit miután egy óra hosszat szerelmesen bámulta alvó kedvesét. Ismétlem a kettőjük összegzett élménye a kérdésem.

Reszet Elek
Újságíró

Attól függ hogy kapcsolati szex-e. Ha az akkor 90% állat, 10% romantika. Ha nem kapcsolati, akkor meg a kiéhezettségi faktor függvénye, de jobbára állat.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez egyénenként nagyon változó,sőt egyénen belül is  igen hangulat függő. Sorry ilyenek a nők. Én is van hogy keményebben kívánom,van amikor meg szerelmes összebújósan. És van ,hogy egy hosszabb együttléten belül így is úgy is. Hogy miért van,jó kérdés…talán időnként kell az az érzés,hogy birtokol a férfi,hogy eszméletlenül kíván és jó keményen “férfiasan” megdönget,de az is kell hogy szeressen,hogy érezzem a “lelkét”. Ezt nem szabad elvárni egy férfitól,hogy kitalálja,ezt kommunikálni kell felé. Nyilván a férfi is kommunikálja,hogy ő épp mire vágyik.Párkapcsolatban ez kialakul,teljesen egymásra lehet (jó esetben) hangolódni,már érzi az ember,hogy a másik mire vágyik .

Koriander
Olvasó
Koriander

két percet könnyebb megjátszani.
ha élvezi veled a 45 perceset, akkor az elemit is.
Ha egyáltalán nem szereti a hosszú szexelést, gyanakodhatsz.

common man
Olvasó
common man

Miért ilyen rövid a szex? Nem akarok gyanakodni ..

Reszet Elek
Újságíró

Meg ha nem akarja szembe, hanem feltűnően gyakran hátulról.

common man
Olvasó
common man

A szembe az  a szembe?

Reszet Elek
Újságíró

Ízlés szerint.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ez jó ! Ez a nők által írt szerelmes regény. Aki szereti, olvassa.
F-á-r-a-sz-t-ó !
Vagy nem ?
A jó szolga, a rabszolga, mindezt megteszi.
És mindig ?
Ha egy nő csak így elégíthető ki a bizonyos férfi által, akkor jobb, ha az illető keres magának egy másik nőt, akinek nem kell ennyit gazsulálni.
Mert ez a nő nem őszinte.
Nem hogy nem érdekli a férfi jóképűsége (szépsége), hanem egyáltalán nincs is vele kedve szexelni.

Hazug világban élünk !

Hunn
Újságíró

Tényleg? Hát akkor a nők miért nem akkor jöttek, amikor huszonéves srác voltam? Amikor még érdekelt? Amikor legnagyobb vágyam az volt, hogy megfeleljek a nők elvárásainak, természetesen az ágyban is? Jöttek volna akkor. Mostanra már nem érdekel a nők orgazmusa. Ugyanannyi ideje van rá, mint nekem. Ha három perc, akkor három perc. Játssza meg az orgazmust, vagy hadd szenvedjen a ribanc, kit érdekel?

És tudjátok miért? Mert lassan már úgy vagyok vele, hogy fontosabb számomra, hogy a nőknek rossz legyen, mint hogy én magam boldog legyek. Mert a fiatalságom, a felnőtt életem nagy része elment a nem önkéntes cölibátus magányában és szexuális nyomorában. És ezért fizetni fognak, ahogy nekem kellett fiatal férfiként megalázkodva fizetnem a nőknek a szexért. Én egy puszit, egy simogatást, egy kedves mosolyt, egy emberi érintést nem kaptam a nőktől fiatal férfiként. És nem rajtuk múlt, hanem a Red Pill-en, hogy ma ez már nem így van, és nem úgy kell megdöglenem, hogy ez végig így maradt – mert a nőktől akár maradhatott volna ez a sorsom életem végéig. Tisztában vagyok vele, hogy mindez 50%-ban rajtam múlt és a saját hülyeségemen és az én felelősségem, de 50%-ban a nőkön is. Úgyhogy fontosabb számomra, hogy mindezt visszaadjam, mint a happy end.

Ahogy Jordan Peterson mondta az egyik előadásában: -“Not everybody wants to win. There are people who just want mayhem.” Ilyen vagyok én is.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem csak magadat fosztod meg ezzel egy esélytől egy jó,harmonikus kapcsolat lehetőségétől,de valóban a te életed,te döntésed.

Hunn
Újságíró

Szerintem csak magadat fosztod meg ezzel egy esélytől egy jó,harmonikus kapcsolat lehetőségétől,de valóban a te életed,te döntésed.

Kizártnak tartom, hogy számomra ilyen kapcsolat egyáltalán lehetséges lenne. Én az elmúlt 25 évből, ami összesen 9125 éjszakát jelent, összesen 2 éjszakát töltöttem úgy, hogy kölcsönös vonzalmon és örömszerzésen alapuló szex volt a programom. Vagyis az elmúlt 219,000 órából mindössze 24-et. Minden más esetben prostival voltam.

Ennyi idő alatt sem önmagáról, sem a nőkről, sem a szexről nem sokat tud megtanulni az ember. Vagyis – prostikat leszámítva – majdnem olyan tapasztalatlannak számítok, mint 13 évesen. Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha nélkül, illetve hogy jó vagy rossz vagyok-e az ágyban, mert soha nem kaptam erről visszajelzést. Emiatt néha iszonyatosan szorongok is. És mindez természetesen nem egy olyan dolog, amit el lehetne mondani, amit meg lehetne beszélni egy nővel.

Szóval az, hogy valaha is normális szexuális életem legyen, vagy egyáltalán csak az, hogy őszintén beszélni tudjak a szexről egy nővel – mondjuk a partnernőmmel, ha lenne olyan – eleve kizárt. Ide vezet a nem önkéntes cölibátus, amit a feminista és Blue Pill-es kondicionálásának köszönhet az ember – megfejelve persze a saját fiatalkori hülyeségével és “approach anxiety”-jával… Csoda-e hát, hogy az összes feministát, akik hasonlóképpen tönkre akarják tenni a fiatal férfiak életét, a kötél végén himbálózva akarom látni?

common man
Olvasó
common man

És mit szólsz a 28 éves szűzhöz aki férjet keres?

Hunn
Újságíró

És mit szólsz a 28 éves szűzhöz aki férjet keres?

Aranyos csajszi ez. Mondjuk nekem az az első benyomásom róla, hogy valószínűleg leszbikus lehet. Ugyanis picit férfias a karaktere, a beszédje és az álla, ezért gondolom ezt. De amúgy minden oké vele, simán el fogja tudni veszteni a szüzességét ha akarja, és férjet is fog találni magának. Nem féltem én őt.

Reszet Elek
Újságíró

Ez igazán sajnálatos, a leírtak alapján úgy tűnik magaddal kellene előbb dűlőre jutni. Elvégre önmagad megváltoztatása jóval könnyebb dolog, mint a világé.

Kalman
Újságíró

Lófaszt. Magaddal akkor tudsz dűlőre jutni, ha lekúrtál legalább 200 pinát. Róka fogta csuka.

Reszet Elek
Újságíró

Akkor is a saját belső világodat változtatod meg. Nyilván a két dolog fogja egymást, ezért kellene kicsiben kezdeni, ami még a komfortzóna szélének a közelében van,

RedGreg
Újságíró

Miért, az 5. után még nem esett le, h mindegyik más, és mindegyikkel máshogy is kell bánni? Az ilyen szövegek elég károsak amúgy.

Kalman
Újságíró

De. A 200. után meg leesett, hogy mind egyforma :-)

RedGreg
Újságíró

“”Én az elmúlt 25 évből, ami összesen 9125 éjszakát jelent, összesen 2 éjszakát töltöttem úgy, hogy kölcsönös vonzalmon és örömszerzésen alapuló szex volt a programom. Vagyis az elmúlt 219,000 órából mindössze 24-et. Minden más esetben prostival voltam.””

Szomorú, de nézd azt, h a következő 219000 órában még lehetsz akár 219000 órát is olyannal, akivel kölcsönös vonzalom van.

“”Ennyi idő alatt sem önmagáról, sem a nőkről, sem a szexről nem sokat tud megtanulni az ember.””

Mindent meg tud tanulni, és pont eleget.

“”Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha nélkül, illetve hogy jó vagy rossz vagyok-e az ágyban, mert soha nem kaptam erről visszajelzést””

Valahol szomorú ez a szorongás, és az ebből fakadó frusztráció, de ezt neked kell leküzdened, neked kell túllépni rajta. Ha a nő levetkőzött neked már biztos, h vonzó vagy számára ruha nélkül. A másik fele meg dehogynem kapsz visszajelzést. Minden együttléttel kapsz visszajelzést. Csak sokan azt képzelik magukról, h ők tudják mi kell a nőknek, azt jól megcsinálják este, v reggel, v délelőtt, v mindegyik alkalommal, és a nő élvezi is, amíg a rózsaszín köd tart, aztán viszont jön a panasz, h nem is figyel rám. És igazuk is van, mert tényleg nem. Kérdezz meg 10 ilyen férfit, h hol vannak a barátnőjük erogén zónái, illetve, hogy az egyértelmű erogén zónáknál mit szeretnek ezek a nők, és kukán fognak nézni, h most mi van? Szóval mit szeretnék ebből kihozni? Azt, hogy amikor új emberrel szeretkezel és tényleg vele akarsz hosszú időt tölteni a tapasztalat csak annyit számít, hogy tudd, meg kell ismernetek egymás testét ahhoz, hogy igazán jó legyen mindig.

“”amit meg lehetne beszélni egy nővel.””

Amúgy meg lehet, barátkozz össze eggyel, és nyugodtan meg fogod tudni vele beszélni. Igaz szex nem valószínű, hogy lesz, de amúgy is fontos, h barátságot tudj kialakítani nőkkel, ha azt akarod, h tartós kapcsolatod legyen. Mert annak a barátság az alapja, nem a féktelen szenvedély. Az legfeljebb fűszer lesz már 1 év után is :) De neked először a tükör elé kéne állnod, belenézni, és kitalálni, h valójában ki vagy te. Utána csak kapcsolaton agyalni.

“”Csoda-e hát, hogy az összes feministát, akik hasonlóképpen tönkre akarják tenni a fiatal férfiak életét, a kötél végén himbálózva akarom látni?””

Értsd jól, de az életedet csak te tudod tönkretenni. Még a hatalom se. Az max elveheti, de tönkretenni nem tudja. Mindjárt kerítek neked egy verset hozzá.

Aldo
Újságíró

Barátkozzon velük a halál. Max a dagadtakkal vagy a rusnyákkal, akikre úgyse áll fel.

RedGreg
Újságíró
Na megtaláltam. Az öreg a verset Kistarcsán az internáló táborban írta, ahova Rákosiék dugták, miután félholtan hazakeveredett egy német internálótáborból, ahova azért került a megszállás után, mert ellenezte a zsidó törvényeket. És mielőtt lezsidózod nem volt az. Csak egy magyar tiszt, aki végigharcolta az első Vh-t. Na ő ott ilyen körülmények között írta meg ezt. Az életét el tudta venni a hatalom, de tönkretenni még nekik se sikerült. Szóval így állj a világhoz, ne úgy, h a feministák tönkreteszik. Nem teszik tönkre.
Somogyváry Gyula
Egy kidőlt fatörzs előtt
Vénülő fűz az istenadta.
Úgy állt napfénybe, zivatarba,
mint akinek már úgyis mindegy,
hogy könnyű pillangók keringenek
körötte, vagy hópihék.
Számba se vette: él-e még?
Vénülő fűz az istenadta
s a Duna zúg, oson alatta
nagy idő óta, zajtalan.
A vén fűz meg csak ráhajolva
-mint hogyha titkon halgatózna-
merengve nézi.
                       Így suhan,
áramlik, s vissza sohse jő,
Isten szolgája: az Idő.
Idők partján állt, s vénült egyre,
lombot nevelt, meg levetette,
s kérgesedett az istenadta.
Csodát ugyan ki látna abban,
hogy vénülünk-itt ez a rendje-
csak a víz jár a végtelenbe
meg az Idő. Mert mind elmúlunk,
a gyökerünkből kifordulunk;
mi termő volt mibennünk itten,
magához hívja majd az Isten
s arégi fa: avarrá vál.
Egyszer csak jön egy őszi szél
és kettéroppant majd a tél,
az utolsó szál vén gyökér
s a fa kidől, és tovahordják
és szétkorhasztják a habok.
A fűz már belenyugodott.
S akkor, egyszerre, más vihar
hajtott föl villámival,
s gyilkolta, zúzta a világot-
hagyjuk! A gondolat is fáj,
az ember szinte nem talál
pontot e meggyötört világon,
hol, mint madár a tarlott ágon,
csak egy percre is nyugvást találjon.
És lám, a fűz, az istenadta,
törten és csonkig hasogatva
-mikor úgy véled, vége már-
egy szál gyökérből újra hajt
s lerázva kínt, ezernyi bajt:
új gallyra törtet, s fényre vár!
Én Uram Isten! Hát e vén
még élni kíván? S ölremén
az életért? S új harcba kezd?
Hát hányszor kell megölni ezt,
hogy magát véggül is megadja?
Megrendülten és áhitatba
nézem e kérges bajnokot.
S ámulva látom, hogy amott
tovább is hajt egy másik ág,
talán csak egyetlen gyökér,
az utolsó, de él, de él
s míg él: hitében verhetetlen!
Hát hajtja, egyre vérmesebben,
a nap felé új sarjait!
S én röstelkedve állok itt:
hát ez a vénség, ez tanít
új reménységre engemet,
akit már színte eltemet
a kín s a gond nehéz avarja,
hogy nincs halál, nincs elmúlás
-amíg Isten nem akarja
Nézem ez újból sarjadót
és elordítom harcosan:
halljátok meg ti korhadók
-kik úgy hittétek, vége van-
bénák, roncsok és összetörtek,
kiégettek és meggyötörtek!
Nincs még halál! Nincs még enyészet!
Még nem végzett velünk a végzet!
S legyen bár hegynyi omladék,
mely ránk zuhant: kivájja még
győzelmes útját minden águnk,
s hajtunk, sarjadunk, kivirágzunk,
mert istenáldott dacban égünk
és csakazértis: százszor élünk!
1950 Kistarcsa
Reszet Elek
Újságíró
RedGreg
Újságíró
common man
Olvasó
common man
Koriander
Olvasó
Koriander

„Ezért fogalmam sincs, hogy vonzó vagy taszító vagyok-e ruha népkül“
ha odáig eljutottál vkivel hogy meztelenek vagytok, biztos lehetsz benne hogy vonzó vagy.

Reszet Elek
Újságíró

Nem biztos. A vonzó és a nem csúnya nem ugyanaz.

Inkább arra kellene koncentrálnia, hogy ha szétteszi a lábát a nő akkor kit érdekel…

Koriander
Olvasó
Koriander

mondjuk én meg abból indulok ki, hogy az embereknek van egy elemi szemérmessége és ezt csak akkor lépik meg, ha a másik tényleg tetszik tehát vonzó.

common man
Olvasó
common man

És aki olyan csúnya, hogy az már szép?

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Téged kéne inkább kötélen látni:) Az egyetlen érdemed az életedben hogy te rasszista vagy és erre még büszke is. Hát a kurva anyádat te barom!

wittukind
Olvasó
wittukind

Azé nem jöttek mikor 20 voltál mert az állam bácsi pinát még nem oszt ingyen…..szar helyzet de ez van még most is, úgy hogy marad a vadászat.

(Ez Hunnak kellet volna menjen a “nem jött csaj 20 éves koromban” rinyálásához)

common man
Olvasó
common man

Aztán lennének az sztk-pinák mint a szemüvegkeret volt hajdanában, meg az arany és titánkeretes maszek pinák.

Aldo
Újságíró

Nem is fog.

Aldo
Újságíró

Nem is értem miért kerülnek el a nők.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Megérdemled te szarházi :) Egy ilyen undorító csicska incel mint te dögöljön is meg szűzen. Sajnos ez már nem sikerül, de így kellett volna lennie.

Hunn
Újságíró

Kedves Donnarumma, bár a többiért is vastagon megérdemelnéd, de ezért a konkrét, nekem címzett beszólásodért, ha valaha is összefutunk a való életben és rájövök hogy te vagy az, akkor elő fogom venni a késemet, amit mindig a farzsebemben hordok, és el fogom vágni a nyakadat.

Reszet Elek
Újságíró

Csak a pirézek hordanak maguknál kést. Használj inkább ólmosbotot és/vagy boxert.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Undorító patkány. :) Meg is értem ha az agresszív dög fajtáddal senki nem kezdett soha. Egy nyomorult kis senki vagy a késeddel együtt :)

common man
Olvasó
common man

Van focista meg gitáros délolaszok(maffiózók?) ez meg modern művész:
https://www.youtube.com/watch?v=CS-Zgs8TVHo&list=PLTqOlolbMsxfDeFE72ZRPpgHKd-Tc4Aim&index=7

rgs
Olvasó
rgs

Ne tegyél ilyet, kérlek. Csak egy troll. Elvan a híd alatt, néha jön elő.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Azért elég borzalmas látni, hogy néhány elmebeteg állat egy ilyen senkiházi mellett van mint hunn. Akinek üzenném, hogy a nyakam elvágásával való fenyegetés komolyabb következményeket is vonhat maga után. :)

Reszet Elek
Újságíró
Aldo
Újságíró

Összefújja a szél a szemetet.

Hunn
Újságíró

Nicsak: ugat a halott nő! Mert ezek szerint halott vagy, csak még nem tudsz róla. Hiszen ha jól értem, azzal fenyegetsz, hogy TÉNYLEG nem nyugszol addig, amíg le nem vágom azt a hülye fejedet? Mert bármilyen, a való életben nekem bármiféle hátrányt okozó, efféle “következmény” (feljelentés, kidoxxolás, kutyafasza) automatikusan ezt vonja maga után.

Egyébként ebben hibáznak a feminizmus ellen fellépő nyugati férfiak, akiket a feministák az utóbbi években feljelentettek, kidoxxoltak, kirúgattak a munkahelyükről, meghurcoltak a nyilvánosság előtt, tönkretettek és ellehetetlenítettek: hogy nem torolják meg, mégpedig személyesen és brutálisan, amikor a feministák rájuk szállnak. Én nem követek el ilyen hibát.

Amúgy, kedves Donnarumma, veled eljutottam a kommunikáció végére: már nincs miről és miért beszélgetni, csak az erőszak nyelve maradt. És ennyi. És előbb-utóbb az összes férfi eljut idáig a feministákkal kapcsolatban…

ulomenen
Olvasó

Hunn, van bármi okod rá, hogy elolvasd, amit ír? :)

Hunn
Újságíró

Pusztán annyi okom van rá, ulomenen, hogy szilárdan elhatároztam: nekem nő többé nem ugathat büntetlenül, és hogy sokkal agresszívebb leszek a nőkkel, mint eddig valaha is voltam. Mind a rámenős csajozás, mind az általános viselkedés terén.

Eddigi életem során a kedvesség, a női nem iránti tisztelet, a női egyenjogúsággal való egyetértés (tudom, tudom: erre nincs igazán mentségem, csupán annyi, hogy fiatal voltam és naív, a feminista kondicionálás és a szubverzív zsidó média áldozata), a kölcsönös vonzalomra és egyenlőségre épülő párkapcsolatra való törekvés, ezek a dolgok mind-mind csak a nem önkéntes cölibátusba, az incel-létbe vezettek számomra. Hát ezeknek a hülye, gyerekes elképzeléseknek már jó ideje vége részemről.

Úgyhogy ma már csak úgy vagyok vele: az lehet, hogy a nők nem is találnak szexi, jó pasinak engem. Az is lehet, hogy soha, egyik sem fog ilyennek találni. De akkor legalább féljenek tőlem…

ulomenen
Olvasó

Oké, ezt meg is értem.
Na de a neten? :) Az azért más, mint a való életben… Itt ha nem vagy rá kíváncsi, nem olvasod el és kész. Egyszerűbbnek tűnik, mint elolvasni- noha az alapján, hogy ki írta, tudod, hogy mire számíts- majd utána jól felháborodni/megmondani a magadét. Ez azért nekem kissé feleslegesnek tűnik. Dehát te tudod.

Hunn
Újságíró

Tény az, ulomenen, hogy az embernek a mai világban nagyon oda kell figyelnie, hogy milyen gondolatokat, és főleg, hogy ki(k)nek a gondolatait engedi be a fejébe, ezáltal az életébe. És az idő is drága, a mai világ szinte az ember életidejének az elpazarlására épül, nem mindegy hát, hogy mivel foglalkozunk, mivel töltjük el azt.

Jelen esetben, mivel személyesen lettem megszólítva a feminista ellenség, illetve pontosabban annak egy képviselője által, ezért úgy éreztem, hogy kötelességem reagálni. Végülis kultúrharcot vívunk, vagy mi a szösz, nem igaz?

ulomenen
Olvasó

Jogos.
Hozom a viperámat. :)

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Senki nem fél tőled te incelpatkány :) Életed legnagyobb eredménye hogy rasszista vagy és késsel vonszolod a tetves picsádat az utcán te mocsok dög. :D A szaros 170 centiddel én inkább befognám a pofámat.

rgs
Olvasó
rgs

comment image

common man
Olvasó
common man

Egy ilyen undorító csicska incel mint te dögöljön is meg szűzen. Sajnos ez már nem sikerül, de így kellett volna lennie.

Ez honnan tudható konkrétan neked?

wittukind
Olvasó
wittukind

még egy szuper a védett állattól-“akkor a nők miért nem akkor jöttek, amikor huszonéves srác voltam?”-honnan jöttek volna? adtál hirdetést hogy milyen fasza srác vagy?? …a többit amit ide irtál, férfi nem foghatja fel ésszel…..tényleg…te hol a picsába nőttél fel 14-ig?????

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem a 2 perces szex miatt hagyják faképnél a férfiakat, legfeljebb valami egyéjszakás kaland röhögi körbe őket emiatt.

Én nem lelem örömöm ebben a fajta hedonizmusban. Nekem a szex egy szükség amit ki kell elégíteni. Olyan mint az éhség. A kaja minősége egy szint felett nem számít nekem, viszont a hiánya annál inkább. A szex számomra inkább teher volt mint élvezeti forrás egész életemben. Energiát feccelni nők felhajtásába pusztán a szaporodási ösztön miatt. Márpedig viszonylag magas a tesztoszteron szintem, erősen működik ez az ösztön ami folyamatosan veszélyezteti a kényelmes monogám életemet. Egy oka van hogy nem lépek félre, hogy nincs az a fajta éhség amiért különösebb energiát fektetnék nők hajszolásába, és mivel erősen introvertált vagyok nem is fognak az ajtómon kopogtatni a lehetőségek.

 

Hunn
Újságíró

Nem a 2 perces szex miatt hagyják faképnél a férfiakat, legfeljebb valami egyéjszakás kaland röhögi körbe őket emiatt.

De az ilyen is csak addig nevet, amíg szájon nem vágják. Utána sírni fog. Én ilyen esetben automatikusan ütnék.

Art
Olvasó
Art

Előszöris: én megtiltanám ez alatt a cikk alatt a kommentelést olyankonak, akik az utóbbi 12 órában nem basztak.

Kalman
Újságíró

Milyen nagy lett a csönd :-). Gyorsan kiposztolom magam, mielőtt lejár az időm és várhatok megint egy hónapot.

Aldo
Újságíró

Hogy fogod leellenőrizni? Bekéred a telefonnal rögzített házi videót, ami kijelzi a dátumot is?

common man
Olvasó
common man

Ha közben kommentelek az minek számít?

UPongi
Olvasó
UPongi

És aki vissza tud emlékezni 12 óránál korábbi dolgokra is? Az azért kommentelhet? :)

Hunn
Újságíró

Pics, or it didn`t happen.

wittukind
Olvasó
wittukind

Lehet hogy off lesz de holnap van a nagybaszónap tehát munkára fel…..

Koriander
Olvasó
Koriander

Az ma van, holnap már hamuzni kell a fejet.

wittukind
Olvasó
wittukind

no-no holnap van,ez biztos és én soha nem “hamuztam” semmiért

Koriander
Olvasó
Koriander

közben rájöttem, hogy te a valentin napra gondoltál, én meg tegnap a farsang kedd miatt szívtam, mert egy teljesen hagyományőrző katko helyen lakunk és du már minden zárva volt, csak a sarki olasz zsidó, akart dolgozni a többiek elmentek fánkot enni meg baszni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidó és dolgozni akart?

Koriander
Olvasó
Koriander

pénzt keresni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pont munkával? Hihetetlen.

Koriander
Olvasó
Koriander

pont. valóság 2018.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Egy kis adalék a megcsalás és a jó szex kapcsolatáról:

“Józan, paraszti gondolkodással arra gondol az ember, hogy a jó szex az a jó párkapcsolat melegágya, és fordítva, hogy ha a közösülés fantasztikus, akkor egyik partner fejében se fordul, hogy viszonya legyen valakivel. A University of Florida kutatása szerint ez nem teljesen igaz. Felmérésük azt bizonyítja, hogy a jó szex még több jó szex igényét indukálja, amit az adott partner nem feltétlenül a párjától akar megkapni.”

Ennyit az alfahímekről:

“Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.”

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem ez egy tömény baromság,már bocsánat.

Jó szex nélkül valóban nincs jó párkapcsolat. Ha valami nagyon jó,az meg aztán végképp nem fog arra hergelni,hogy azt megkockáztassam,hogy elveszítem…Szerintem az emberek többsége,ha valamiben jól érzi magát,abból nem igazán akar kimozdulni.Egyébként alapvetően van a csalós fajta,meg a nem csalós fajta ember.

” Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.”

Ez megint egy butaság. A szép és gyönyörű nőket is ugyanúgy megcsalják  rengeteg példát lehet hozni színésznők,modellek stb közül. A férfiak az” új,a más” miatt csalnak,a nőknek meg valóban tök mindegy ,hogy jóképű-e a férj,vagy sem,ő a jobbra bukik.

 

Ijk
Olvasó
Ijk

Inkább úgy mondanám hogy a jó szex alapja a jó párkapcsolat. Nem arról van szó hogy 2 hónapig jó valakivel a kefélés, hanem hogy még 2 év után is.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen ez pontosan így van. A kezdeti lelkes-habzsolós, újdonság varázsos együttléteket (a legoptimálisabb esetben) felváltja egy egymásra hangolódós, kiismerős,megbízhatóan kielégítős ,a “karjaidban a legjobb” érzős dolog.

Reszet Elek
Újságíró

A kísérletezgetést kihagytad. Az hosszú évekig eltarthat. Ezért sem jó, ha az ember már a húszas éveiben kipipálja a szexuális bakancslistáját.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igen,valóban a kísérletezgetés nagyon jó dolog :)  Évek múltán is érheti meglepetés az embert, no meg okozhat is meglepetést és az jó,nagyon jó…

Delin
Olvasó
Delin

Ez forditva is igaz. A jo parkapcsolat alapja a jo szex (x ev utan is).

wittukind
Olvasó
wittukind

Becsszóra ha én nem olvastam a cikk cimét úgy hogy “Mire jó a sex?”. most már értem a sok hozzáértő kommentet is…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Valójában durva ez a cikk. Durva hogy mennyire jellemzően nőcis. Ha megnézed a legfőbb okként felsorolt három dolgot, azt látod, hogy a nők orgazmusának elmaradásáért is mindig valaki vagy valami más dolog a felelős. Ezeknél, de az egész cikkben is a legjellemzőbb a hárítás és a másra mutogatás viszont a legvégén csak olyan tanácsot ad, ami éppen a női hozzáállás megváltoztatásának a szükségességéről szól.

Aldo
Újságíró

És ebben mi a meglepő? Természetesen egy nő nem lehet hibás, ha nincs sőt soha nem is volt orgazmusa. Hiszen a férfi kötelessége, hogy elérje a saját orgazmusát és, hogy a kisujjából kiszopj a nőjét is, amit még ő maga sem tud, de mi az már, hogy az aktuális faszija nem bassza meg úgy, hogy leszakadjon az ágy.
Ilyenkor mindig felbukkan az aktuális szexszakértő, aki természetesen nő és ahelyett, hogy azt tanácsolná, hogy fedezze fel a saját testét, derítse ki, hogy mi a jó neki – vagy ha erre korábban képtelen volt – akkor legalább egyértelműen kommunikálja már le a partnere felé, helyette mindenféle kifogásokat keres, rosszabb esetben a teljes férfinemet teszi felelőssé.

-
Olvasó
-

Ritka szar cikk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Nem is olyan rossz leírás. Az azért valahol elszomorító hogy le kell írni, mivel ezt már egy süldő lánynak is tudnia kellene.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

“Szeretem” amikor femik mondják el, hogy miről miképpen kell(ene) gondolkodnunk, mindezt persze féligazságok köntösébe csomagolva és egy cikkei alapján férfigyűlölő androgin lény interpretálásában.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Első, hogy nem a méret a lényeg, itt abba is hagytam, mert pontosan tudom, hogy a második meg a nem az orgazmus a lényeg., hanem a lelkek összefonódása. :)

Reszet Elek
Újságíró

Nem a méret a lényeg… csak legyen nagy.
A szex nem a behatolásól szól… de a nő lelkéhez a hüvelyén át vezet az út.
Minden férfinak van pénisze… mert a férfiaknak van pénisze.
A férfiaknak nincs szükségük HPV elleni védőoltásra… ingyenesen.
A szexnek akkor van vége, amikor a férfi elmegy… mert lelankad és nem tud kúrni.
“A biszexualitás éppen annyira valid szexuális irányultság, mint a heteroszexualitás vagy a melegség. ” – Anyád picsája! A homoszexualitás nem valid és a bi is betegség.

common man
Olvasó
common man

A lelkeknek össze kell fonódniuk….a nemi szerveken keresztül.

common man
Olvasó
common man

Le akarják váltani a holokauszt túlélőt?
https://divany.hu/eletem/2019/06/18/konszenzus/

xcsakx
Olvasó
xcsakx