Férfihang.hu
0 megosztás

Egy pillanatig se szomorkodj olyan nő miatt akit már megfektettél!

Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor sikerül egy újabb nőt megfektetned. Minden addigi erőfeszítésed elnyeri jutalmát, a nő testét. Ez egy valóban dicső eredmény, amely bennünk férfiakban magasan tartja a dopaminszintet felnőtt életünk során. Gyakorta a nő teste olyan jó, olyan gyönyörű, olyan édes, hogy újra és újra meg akarod kapni.

mnwmnfaceshadow

Talán még párkapcsolatot is szeretnél kialakítani azzal a nővel akihez ez a test tartozik. Sajnos ez nem mindig sikerül. Lehet hogy a nő csak egyéjszakás kalandot akart tőled. Talán észrevette, mennyire rászorulsz és milyen elveszett vagy nélküle, ami megölte a vonzalmát. Az is lehet, hogy hibákat követtél l a játszma során, amitől elmúlt az érdeklődése. Elég lehangoló érzés tud lenni, amikor a nő, akivel nemrég még dugtál, csak úgy ejt téged – viszont biztosíthatlak róla, hogy ez még jópárszor elő fog fordulni az életed során.

Minél közelebb kerültél a nőhöz érzelmileg, annál inkább le fog sújtani az érzés, hogy elveszítetted őt. Dühöngve fogod elemezni a kettőtök múltját, próbálsz rájönni, vajon hol rontottad el a dolgokat, ám végül a nő úgyis elhagy, te pedig frusztrált leszel annak ellenére hogy szexeltél vele.

Ez nagyon rossz gondolkodásmód.

Nem idiótának kellene érezned magad, hanem győztesként – elvégre szexeltél vele! Mégis hány srác mondhatja el ezt magáról, hogy szexelt vele a legszebb éveiben, amikor még 18-28 éves volt? Még ha egy hatalmas ribanc is, akkor is biztosan kevesebb, mint 100. Ez azt jelenti, hogy a világon 3,5 milliárd férfi közül te voltál az a szerencsés kiválasztott, aki megdughatta. Időszámításunk után 33-tól napjainkig mindössze 266 pápát választottak – és az ő életében lényegében te egyike vagy a szexualitás ezen kiválasztott pápáinak, egy különleges férfi vagy, aki jókor volt jó helyen, a megfelelő szövegeket használta a megfelelő mozdulatokkal kísérve. Még ha nem is tudtad annyiszor magadévá tenni a csajt, ahányszor szeretted volna, de komolyan nem látod hogy mekkora sikert értél el? Tényleg nem értékeled azt a hihetetlen tettet, amit végrehajtottál?

Eredetileg a legtöbb nő célja az volt, hogy olyan sok anyagi természetű erőforrást szerezzen a férfiaktól, amilyen sokat csak tud. Habár a modern idők során sok dolog változott és a nők lényegében anyagilag függetlenedtek a férfiaktól, ennek ellenére még mindig ugyanazokat a jellemvonásokat keresik bennük: a státuszt, hogy szórakoztassák őket, valamint a külsőt, a személyiséget és a magabiztosságot, amelyektől kellemes érzések keletkeznek bennük. Férfiként a te célod az kellene legyen, hogy olyan sok „szexuális erőforrást” szerezz az egyedülálló nőktől, amilyen sokat csak tudsz. … Ha kapcsolatba kerülsz, akkor törekedned kell rá, hogy annyiszor vágd gerincre a nőt, ahányszor csak tudod, egészen az elkerülhetetlen végig – így amikor a nő unatkozni kezd melletted, vagy talál egy nálad jobbnak ítélt férfit és szakít veled, akkor egyszerűen csak elsétálsz és azzal a tudattal nézel a tükörbe, hogy te győztesként jöttél ki a dologból, még akkor is ha a végén elcsesződött.

Abszolút nincs semmi okod szomorkodni, ha akár csak egyszer is megfektetted a csajt. Meglehet, ő jobban érzi magát attól, hogy eldobott téged, de ennek az utolsó döntésének valójában semmi jelentősége sincs, mivel te már rég megnyerted a játszmát. Ne merészelj tehát szomorkodni! Inkább élvezd a jól megérdemelt pihenődet, majd menj és győzz újra!

Eredeti: Don’t Shed A Single Tear After Losing A Girl You Banged

Fordította: Jack

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


55
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
44 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
20 Hozzászólások szerzői
modutmenhercegBaltonrigheiraHunn Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Rokapapa
Újságíró

Tegyük hozzá azt is, hogy ha lazán, félválról kezeled a szakítást maga a nő fog teperni azért, hogy legalább még egyszer alád feküdhessen.

Aldo
Újságíró

Egyszer láttam valami idióta filmet vagy sorozatot, ahol a csaj vigyorogva közölte a barátnőjével, hogy most odamegy a pasijához és szakít vele. Ez meg is történt, mire a pasi, csak annyit mondott, hogy aha és megvonta a vállát. Erre a csaj depresszióba zuhant.

George Herceg
Újságíró

Minél jobban bevonódtál érzelmileg egy kapcsoltban annál kevésbé fogod ennyire lazán kezelni a szakítást és csak csekély vigaszt nyújt, hogy az adott nőt megdugtad. Viszont tény, hogy minél jobban tepersz valaki után, annál nagyobb eséllyel bukod a kapcsolatot. Minden nő meghódítása győzelem, de sokszor csak csatát nyerünk és a háborút meg elveszítjük.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szóval akkor le kell szarni, oda se kell menni. Helyes!

rumospiskóta
Újságíró

Kösz a cikket (az írónak a megfogalmazást, a mieinknek pedig a fordítást)  – magamtól sokára jutottam volna erre a nézőpontra

Jack
Újságíró

Szívesen! Bevallom férfiasan, részben saját eset miatt döntöttem úgy, hogy ezt a cikket választom fordítás alapjául. És abszolút egyetértek a szerzőjével, gyakorlatilag ez az egyetlen gondolkodásmód, amivel a mai világban helyesen tudod kezelni a nőket. Ha rászoruló vagy, ki vagy szolgáltatva a nőnek, onnantól elvesztél.
Egyébként valahol itt Férfihangon olvastam egy kommentben: “A nők azokat a férfiakat bánják meg, akik megdugták őket. A férfiak azokat a nőket bánják meg, akiket NEM dugtak meg.”

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“magamtól sokára jutottam volna erre a nézőpontra”

Remélem nem komolyan írtad ezt?

 

Reszet Elek
Újságíró

Nincsen új a nap alatt: https://www.youtube.com/watch?v=yEdi0mbwpoo

The Sixteen Commandments Of Poon: XVI.: “Sose félj attól, hogy elveszíted Nem félhetsz. A félelem megöli a szerelmet. A félelem legyilkolja az öntudatodat és magányba taszít. Nézz szembe a félelmeiddel. Hagynod kell, hogy átjárjon kívül-belül. És ha elmúlt a félelem, akkor ott állhatsz a szerelmed előtt, és csak a szíved marad. Hátat fordíthatsz, ha megsértette azt, aki vagy, és el tudod engedni, ha bezárta a szívét előtted. A nő, aki el tud pusztítani, uralkodik fölötted. Ne add meg neki ezt a hatalmat önmagad fölött. Szeresd önmagad, mielőtt őt szeretnéd.”

Koriander
Olvasó
Koriander

a fektetést nem tudom, de a félvállról kezelést a nôimagazinok is elôszeretettel javasolják.
aztán az ilyesmibôl lesz az, hogy szétkörülmènyeskedik.

common man
Olvasó
common man

Mármint a nőknek javasolják?

Koriander
Olvasó
Koriander

ja.
hányan balfaszkodják az ilyen pozörködéssel az életüket el.

common man
Olvasó
common man

Mondjuk aki a szíve és az esze helyett egy női magazinra hallgat az úgy sem érdemel meg engem.

Delin
Olvasó
Delin

Nekem fura ez az egesz cikk. Az rendben, hogy orulj, ha sikerul lefekudnod egy novel a tobbi majd alakul valahogy, nem kell miatta bankodni.

Azonban az egesz cikkbol nekem az jon le, mintha minden ferfi tartos kapcsolatot akarna kialakitani azzal a novel, akivel lefekudt es ez csak a non mulik… Nem azt mondjatok mindig, hogy a “ferfiak a kapcsolat orei” ergo toluk fugg, hogy szex utan akarnak-e elkotelezodni?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem minden nőnek fura :)

Jack
Újságíró

“Azonban az egesz cikkbol nekem az jon le, mintha minden ferfi tartos kapcsolatot akarna kialakitani azzal a novel, akivel lefekudt es ez csak a non mulik… Nem azt mondjatok mindig, hogy a “ferfiak a kapcsolat orei” ergo toluk fugg, hogy szex utan akarnak-e elkotelezodni?”
A szex kapuőrei a nők, az elköteleződés kapuőrei a férfiak. Azonban…
A cikk átlagos férfiakra íródott. Nem a felső 10-20%-ra, hanem a többire. A férfiak felső 10-20%-a eleve rá sem talál az ilyen cikkekre, mivel alapból dúskálnak a jobbnál-jobb nőkben, így semmi szükségük, hogy ilyen módon tanulmányozzák a kapcsolatok dinamikáját. Őket nem is szokták elhagyni, vagy ha mégis, hát nem nagyon hatja meg őket a szakítás, mivel könnyedén találnak más nőket (sőt, még igazából keresniük sem kell, mivel a nők gyakran önként kezdeményeznek náluk).

A többség számára azonban a nőszerzés egy elég kemény küzdelem. Nem találnak csak úgy egyik napról a másikra újabb nőt, ha az aktuálissal befuccsolnak a dolgok. Megeshet, hogy talán hónapokig nem jutnak másik nőhöz, és ha sikerül is megtalálni a következőt, akkor sem biztos, hogy olyan lesz, amilyen nőre mindig is vágytak – valószínűbb inkább, hogy X hónap koplalás után inkább “jobb híján” beérik valakivel, csak ne maradjanak már egyedül.

Na mármost ha egy ilyen átlagférfi talál egy nőt, aki mondjuk vonzó külsővel rendelkezik, van egy laza, életvidám stílusa, és még az ágyban is kezdeményező, akkor a férfiak nagy része ilyen esetben örül annak, akije van, és esze ágában sincs “megvonni az elköteleződését”. De egy ilyen nőt azért az átlagférfi számára nem csak megszerezni nagyon nehéz – hanem megtartani is. Azon kívül, hogy ajánlatos mindig a legjobb formáját nyújtania, megőriznie a szexpiaci értékeit (külső, státusz game stb.), még számolnia kell azzal a lehetőséggel is, hogy a barátnőjét más férfiak is meg fogják környékezni. A hörcsög pedig nagyon könnyen fel tud pörögni. A mai világban semmi garancia nincs arra, hogy a nő megmarad a férfi mellett, főleg ha valamilyen negatív változás történik a párja körül/”versenyképesebb” ajánlatot kap egy másik férfitól.
És ha az illető nő lelép, akkor bizony nagyon könnyen szomorúvá tud válni a férfi.

A cikk az ilyen jelenségre szolgál egy produktívabb megközelítéssel a férfiak számára. Hogy bár nyilván veszteségként éled meg a dolgot, ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy azzal, hogy sikerült összejönnöd az illető nővel, már önmagában egy olyan eredményt értél el, amit mindenképpen pozitívan kell kezelned. A szex a férfiként való legmagasabb szintű elfogadásod, amelyet csak egy nő adhat meg. Azáltal, hogy te be tudtad teljesíteni legalapvetőbb férfiúi missziódat egy nőn keresztül, már önmagában olyan tettet hajtottál végre, amelyre büszke lehetsz, és erőt meríthetsz belőle a továbbiakban. Egyrészt, ha egyszer sikerült, akkor megvan az esély arra, hogy újra sikerülni fog – másrészt pedig ne feledkezzünk meg a “preselection” jelenségről sem – márpedig ha elmondhatod magadról, hogy volt mondjuk egy 10-ből 7-es barátnőd, vagy akár csak egyéjszakás kalandod, a többi nő automatikusan vonzóbbnak fog tartani (a szexpiaci értéküknek megfelelően).

A nőknek egyébként talán azért is lehet ez a cikk fura, mert a nők az ilyen cikkeket (és most nem rátok gondolok, hanem általánosságban beszélek) hajlamosak abból az alapfeltételezésből indítani, hogy csak a vonzó és sikeres férfiakat értik rajta, akik nyilván megtehetik, hogy szűkmarkúan mérik az elköteleződésüket, mivel a nők jórésze önként és dalolva fekszik be az ágyukba. Az átlagférfiak számára ez viszont nem ilyen egyszerű.

Azonban, ha átlagférfiként legalább egy kicsit is el tudod sajátítani azt a mentalitást, ami a cikkből árad, akkor egy kis lépést tettél afelé, hogy a nőknél sikeresebb, alfább férfivá válj.

Delin
Olvasó
Delin

Koszi a hosszu magyarazatot. Nokent tenyleg nem gondolnam, hogy a cikkben leirt jelenseg erinti a ferfiak 80-90%-t. A fiatal ferfiaknal (mondjuk 20-25 eves korig) valoszinuleg magasabb ez az arany, de a ferfiak egeszet nezve nekem soknak hat. En azt latom inkabb a kornyezetemben, hogy a betak nagy resze is jut nokhoz es eszuk agaban sincs elkotelezodni 30-40+ eves korukig. Inkabb elik vigan eletuket, koncentralnak a karrierjukre, hobbijaikra, utazgatnak es ha jon a NO az eletukben talan megallapodnak, de akkor sem feltetlen sietnek a csaladalapitassal.

+ azert a legtobb no se tudja kielni meg egy ejszakara sem az alfak iranti vagyat. A “jopasik” se kezdenek 6-7es SMV alatt nokkel, ha siman kapnak jobbat. Igy egy atlag nonek is atlag jozsi jut a hetkoznapokra, hiaba akar jobbat.

Balton
Olvasó
Balton

Pont temagad fogalmazod meg a lényeget, bár aztán azzal a lendülettel el is siklasz felette.

„Én azt látom inkább a környezetemben, hogy a béták nagy része is jut nőkhöz es eszük ágában sajnos nem az eszük ágán múlik hanem a lehetőségeiken sincs elköteleződni 30-40+ eves korukig. Inkább élik vígan életüket 20-30-as éveimben én aztán kurva vidám voltam, amikor egyedül lehunytam a szememet az albérletben, koncentrálnak a karrierjükre szerinted milyen érzés volt, amikor jöttek az előléptetések, szépen lassan meg lett a saját lakás egyre feljebb másztam de a kutya nem kérdezte meg hogy milyen volt a napod, mert egyedül voltam. hobbijaikra a legjobb érzés az volt amikor ültünk a 3 haverommal és azon röhögtünk kínunkban, hogy kinél milyen régen lejárt óvszer van a táskában, utazgatnak ez is tök jó volt amikor 5-en elmentünk Prágába nő nélkül bebaszni es ha jön a NO az életükben talán megállapodnak, de akkor sem feltétlen sietnek a család alapítással – amikor építettem a karriert senki nem volt mellettem segíteni megosztani a érzéseket a terheket, aztán amikor megalapoztam az életem elkezdtek a nők is jönni mintha mindez természetes lenne, oszt akkor minek siettem volna?

„Így egy átlag nőnek is átlag Józsi jut a hétköznapokra, hiába akar jobbat. – neked az alábbi szavak: lián, hörcsög, válási-statisztika, el-sárkányosodás – mondanak valamit?”

Delin
Olvasó
Delin

Ketsegtelen, hogy van olyan, akirol te irsz, de olyan is van szep szammal, hogy nem akarnak elkotelezodni, nincs kedvuk senkihez sem alkalmazkodni es a kelletenel tobb idot pazarolni valakire. Nekem sok ferfi kollegam (25-35 kozt) egy vagy tobb “winter girlfriend-et” tartott, hetente/ ket hetente osszejartak szexelni es bulizni a teli honapokban, de kulon programokat, ami egy parkapcsolatra jellemzo sose kezdemenyeztek es veletlenul se mutattak be ugy a csajt, hogy o a baratnoje. Neha talalkoztam ilyen csajokkal es mind panaszkodott, hogy xy sose er ra (aha.. ) es remenykedett, hogy ez idovel majd valtozik (persze nem).

Balton
Olvasó
Balton

Szoktál beszélgetni a “sok férfi kollégáddal”, vagy velük bizalmasabb kapcsolatban? Ha igen akkor kérdezd meg miért tartják ezeket a “winter girlfriendeket”? Kizárólag női szempontból indulsz ki, ezért fel sem merül benned hogy a másik nemnek is lehet igaza. Kétségtelenül vannak olyanok-jaja kétségtelenül, mintha szoktak volna írogatni ide nem akik csalódtak kisebb-nagyobb mértékben a nőkben? vannak szép számmal akik nem akarnak elköteleződni – jaja kétségtelenül, mintha szoktak volna írogatni ide nem akik csalódtak kisebb-nagyobb mértékben a nőkben és nem akarnak elköteleződni? Nem is érzed hogy a kettő csoport akár lehet ugyanaz is?? Hogy a kettő között van ok-okozati összefüggés:)?

Kérdésem továbbra is áll feléd: neked az alábbi szavak: lián, hörcsög, válási-statisztika, el-sárkányosodás – mondanak valamit?

Delin
Olvasó
Delin

En elfogadom az allaspontod, hogy van olyan ferfi, akinek nem jut no es ezert van egyedul. De miert olyan hihetetlen, hogy van olyan ferfi is, aki onkent, adott eletszakaszaban nem akar tartos parkapcsolatot hiaba lenne ra jelentkezo? Az, hogy ennek a lian, horcsog, korabbi csalodas vagy noktol fuggetlen tenyezo az oka, az kulon tema.

Balton
Olvasó
Balton

De miert olyan hihetetlen, hogy van olyan ferfi is, aki onkent, adott eletszakaszaban nem akar tartos parkapcsolatot hiaba lenne ra jelentkezo? – mert az oldal tematikája nem nekik szól.

Delin
Olvasó
Delin

A letezesuk szempontjabol irrelevans, hogy a ferfihang celcsoportja-e vagy sem.

Balton
Olvasó
Balton

Nos, korábban valóban irreleváns volt az olyan férfiak léte számotokra, akin simán keresztülnéztetek amíg alfát keresett a tekintetetek. De éppen ennek az oldalnak köszönhetően, immár nem irrelevánsak kénytelen vagy visszaírogatni nekik ha felhívják a figyelmedet a tökéletlenségre. Arra a tökéletlenségre, ami a cukormáz és a szivárványszínű buborék alatt megvan.

Tk. a férfiak nem tökéletesek, de a nők sem ám:)

Egy korábban irreleváns férfi

Hunn
Újságíró

Egy korábban irreleváns férfi

Egy korábban irreleváns férfiként én pedig azt üzenem a nőknek, hogy kurvára nem fog összejönni a stratégiátok béta bux oldala, velem legalábbis biztosan nem. És vissza fogtok kapni mindent, amit eddig én kaptam tőletek (illetve nem kaptam, ha teljesen pontos és precíz akarok lenni). Kamatostul…

herceg
Olvasó
herceg

Delinre is igaz – hiszen nő -, hogy amikor “férfi”-t ír, a 20%-ra gondol, csak szólok :)

Delin
Olvasó
Delin

Nem hiszem, hogy eddig minden munkahelyemen csak alfakkal lettem volna osszezarva. :)

common man
Olvasó
common man

Van olyan férfi is… Persze meg olyan is aki a törpe néger nőket szereti,de te azt írtad:”szep szammal” amit azért pontosíts, bár az én ismereteim szerint inkább sokat jelent mint keveset.

Hunn
Újságíró

Egyik fő oka, amiért felmondtam a munkahelyemen és sutba dobtam a karriert az az volt, hogy nem láttam további különösebb értelmét az erőlködésnek. (Utólag már látom, hogy ez baromság volt, de ott és akkor jó ötletnek tűnt.)

Egyedül és magányosan egy füves cigivel simán elvagyok egy barlangban is, ezért nem érdemes civilizációt fenntartani. Nem láttam értelmét azért hajtani, hogy azért legyen kocsim és házam, hogy valami ribanc századikként nekem is méltóztassék széttenni a lábát, mint a faszkörhintája aktuális elemének. Vagy hogy 36 éves korában leereszkedjen hozzám és elvehessem feleségül, ha már én maradtam jobb híján a faszkörhinta után (amire a szépségét és a fiatalságát áldozta, és még véletlenül sem rám) és 40 éves korában megszülni az első gyerekemet – ami persze a velem a pénzem miatt elviselt, unalmas szex gyümölcse. Hogy a jóba beleülve aztán 10 év múlva állami segédlettel elvihesse a felét.

Egy fiatal feleség + saját gyermek(ek) kombinációért továbbra is hajlandó lennék felvenni a vállamra a keresztet, de azért amit a modern nők többsége kínálni tud vagy nyújtani akar, azért egész egyszerűen nem.

Úgyhogy két dolgot csinálok: melóból elég annyi bevétel, ami a túléléshez és némi tartalék képzéséhez elég, és hajtom a huszonéves csajokat, dugom amelyik hagyja, és remélem hogy közben találok egy normálisat akivel családot alapíthatok.

De a nők szexuális stratégiáját nem vagyok hajlandó kiszolgálni úgy, hogy nem kapok cserébe semmit.

common man
Olvasó
common man

Honnan látod azokról , hogy béták?

common man
Olvasó
common man

+ azert a legtobb no se tudja kielni meg egy ejszakara sem az alfak iranti vagyat  Szegények. És ez a rohadt átlag józsi meg azért nem olyan hülye ,hogy semmit se lásson.Miért köteleződne el egy olyan nőért aki közben folyamatosan másra vágyik?

Delin
Olvasó
Delin

Akikre ertettem, hogy betak: kulsore nem voltak benne a pasik top 20-30%-ban vagy/es szemelyisegjegyekben sem feltetlenul hoztak a dominans alfa tulajdonsagokat.

Egy no is vagyhat onkent betara, ha megfelelo koztuk az SMV kulonbseg.

Reszet Elek
Újságíró

Sokkal inkább úgy mondanám, hogy a cikk szerint: Ne bánkódj, inkább örülj, hisz a nő már megadta a legjobbat amit adni tud (szex) anélkül hogy elkérte volna a számára legfontosabbat (a kapcsolatot).

Ez meglehetősen romboló gondolat tud lenni, ha az a férfi önképében igényeinek leegyszerűsítéséhez vezet, viszont van egyfajta józan ésszerűség is benne, elvégre szerencsésebb ha nem folytatódik a dolog, ha már az első időkben szakadásig jut a dolog.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindkettő csak és kizárólag a nőtől függ.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Nálad, lúzer!

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi van tata, megy még a téeszcsé?

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Az utolsó TSzCs kb 60 éve szűnt meg, kis alulművelt Orpington kappany!

Naooo
Olvasó
Naooo

Azt privatizáltad el?

common man
Olvasó
common man

Pedig azt akar.Tartós szexkapcsolatot.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ez azt jelenti, hogy a világon 3,5 milliárd férfi közül te voltál az a szerencsés kiválasztott, aki megdughatta.”

Na és akkor mi van? Hasra kell esni, vagy mi a fasz?

Aldo
Újságíró

Sokak szerint igen. Érezd már magad megtisztelve.
Mellesleg nem a 3,5 milliárd közöl választott ki, csak azok közül, akik vették a fáradtságot és odamentek hozzá. Nem választott, csak döntött a jelöltek közül. Szóval inkább ő érezze megtisztelve magát, hogy a 3,5 milliárd nő közül kiválasztottam, hogy megbaszhassam.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a cikk elvileg csak álomvilágban élő himnemü homosapienshez iródott,amelyik azt hiszi ha már sikerült egy random dugás akkor kézen-lábon kell csúszkálnia a nőnemű után hogy hátha akarja még egyszer….én úgy tapasztaltam hogy ez másképp van.

tehát ha elkaptad, megbaszod és csá…. még van belőled elég

ggwp
Olvasó
ggwp

Túl sok olyan mangina létezik aki még dugás nélkül is kézen lábon csúszik bármilyen nőnemű után, mindenféle korosztályban. Sőt ők vannak többségben, azért tart ott a helyzet, ahol. Méla undor tölt el ezektől, valami ilyesmit érezne a farkas, ha rájönne hogy a csivava belőle lett kitenyésztve.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Még minden fajta Pill előtt és mégcsak cikkek vagy hasonló olvasmányok ill tudás előtt, már valahogy nálam is egy fajta nemtetszést, vagy undort váltottak ki az ilyenek! Nem tudom lehet ösztönből!

Balton
Olvasó
Balton

A farkas nem méla undort érez a csivava láttán, hanem max. éhséget. Bár előfordulhat hogy különösebb érzet nélkül is megenné, má’ csak azé’ mee’…

common man
Olvasó
common man

Pedofil hajlamú farkas előbb jól megfarkalná.

Hunn
Újságíró

Azok miatt a nők miatt, akiket nem fektettél meg pedig megtehetted volna – na, azok miatt viszont jogosan verheted a fejedet a falba.

righeira
Olvasó
righeira

“Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor sikerül egy újabb nőt megfektetned.”

Tényleg ilyen felületes, primitív igényszintű, inger-válasz szisztéma szerint működő ösztönlények lennénk, mi férfiak?

Ha ez a normál, milyen a szexfüggő hozzáállása?

common man
Olvasó
common man

,,primitív igényszintű, inger-válasz szisztéma”  Oszt mire gondótál? Ha meglátunk egy jó nöt felál a faszunk? Mér baly az?

righeira
Olvasó
righeira

Iga’. Baszni kell, oszt ennyi. Bocsánat: enyi. Ezé gürizek, lopok-csalok, megjátszom magam. Ami a pinán túl van az nem számít.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez még faviccnek is gáz…de jól el van találva sok himnemű weltanschaung-ja

modutmen
Olvasó
modutmen

Szép estét!

Ha valakinek összetört az egója, akkor az ilyen írások visszapofozhatják, valóban. Csakhogy nem mindegy miből építkezik az egyén, amikor a személyiségét alakítja.

Az ember a vágyai ura, azt kordában tartva. S a lélek maga. Csupán a testet szolgálva elhervad, érvényét veszti. Óda a testi örömökhöz, más lelkét figyelmen kívül hagyva, az ahhoz kapcsolt húst felmagasztalva. (meg)hasonlók elismeréséért… bhvahh. Alávaló. Földi. Semmi plusz, semmi lelki, semmi spirita. Lemondás bármiről is? Dehogy. A Biblia egyik nagy igazsága: amiről lemondasz az már a tiéd. Ami a tiéd, arról  jobb ha lemondasz – valami másért, valami többért, pörsze.
Mert valójában semmivel jöttél s ugyanazzal mész. (tárgyakban/érzetekben gondolkodva)
Hihetetlen tett volt. Mit áldoztál fel érte? Mennyi félelemmel, gáttal, egyéb dologgal kellett megküzdened, s megvívnod, milyen Erőnyek sorakoznak föl e cselekedetedben barátom?! Azokat kéne ilyenkor zengeni, nem azt hogy: “tyhűűű, hát hány ember szeretné, azt nem sikerült neki?,, Hány ember szeretné a faszát verni egész nap, azt semmit tenni? Sokan és keveseknek sikerül, tyhűűűű! Há de menó, taníts mester! Hát a kitartott hét meg a nyóccszázát!

Férfiként /állatként /ösztönlényként /disznóként /kutyaként tényleg az kell legyen a cél, hogy minél több nőt megbassz, de jó erősen, hadd duzzadjon az ego az önbizalom. Aztán ha kifogyott az örömérzet, jöhet a következő. hisz azért van annyi időd, hogy azt mind elbaszd, nem igaz? Dehogynem! Szó szerint. jaja tényleg, “túlélés” hát persze. Hisz az élet egy körforgás, nem?

Parsze ilyen szinten ebben is meg lehet látni a jót. Pirsze, egy magas fa megmászásában is meg lehet látni a jót, csak ezzel a még tiszta lelkeket zülleszted és aljasítod. Mi a francért másztad meg?

2012-ben mikoris rátaláltam, nagyon megfogott az oldal. Deansdale, Don Qujon, Giordano Bruno, Hgyi, Parsifal, Suum cuique, VasgerincAlter Ego, Borisz , (gör)cikkeit olvasgattam, és az internet — mondhatni — egy kisebb csodájaként tekintettem erre az oldalra.

Mikor lettek az oldal cikkei ily aljasak? Vagy csak a szerzők mentek tévútra? Nem tudom kedves Jack. Te tudsz erről valamit?
külföldi érték…
Én értem hogy a világot nemmáshogy, mint racionálisan érdemes vizsgálni, de úgy érzem, hogy ilyenkor elveszlik valami nagyon fontos dolog… valami megfoghatatlan. Mert teljességében nem tudjuk vizsgálni.

Ajánlom gör  ,,Káosz, az van” c. cikkét.

Hunn
Újságíró

Szerintem félreértetted a cikket.

Nincs olyan, hogy “csak szex”. A szexben mindig, minden esetben ott van az ember lelke. Nem véletlen, hogy pl. a prostituáltak mind a drogokhoz fordulnak. Nem véletlen, hogy az ilyen “barátság extrákkal”, meg “csak szeretők vagyunk” című történetekben az egyik fél mindig sérül. Az sem véletlen, hogy a sok egyéjszakás kalandtól, a promiszkuitástól a legtöbb ember kiég. A hírhedt “1000 cock stare” kialakulása sem véletlen.

A cikk nem a promiszkuitás dícsérete, nem felhívás az egyéjszakás kalandok hajszolására. Épp ellenkezőleg. A cikk abból a szomorú felismerésből íródott, hogy a mai nők elsősorban a faszkörhintán pörgésre vágynak, hiába akarnának a férfiak esetleg ennél többet. A mondanivalója annyi, hogy ha rádöbbentél, hogy ha az a nő aki annyira bejött neked hogy többet is akarnál tőle ezt nem értékeli, mert visszavágyik a faszkörhintára, te ettől még ne törj le, és ne dőlj a kardodba. Majd lesz másik.

common man
Olvasó
common man

,,Minél közelebb kerültél a nőhöz érzelmileg, annál inkább le fog sújtani az érzés, hogy elveszítetted őt. Dühöngve fogod elemezni a kettőtök múltját, próbálsz rájönni, vajon hol rontottad el a dolgokat, ám végül a nő úgyis elhagy, te pedig frusztrált leszel annak ellenére hogy szexeltél vele.”  Ez is a cikkben van.Javaslom minden előítéletes szépléleknek,olvassa el legalább egyszer mielőtt hülye sablonokat puffogtatna.

Reszet Elek
Újságíró

A cikknek több olvasata van. Meglehet megosztó és vitára késztet (ezért is van létjogosultsága itt) de egyben átgondolásra is a nőkkel kapcsolatos viszonyainkkal kapcsolatban. Nem attól lesz egy cikk jó hogy egyetért vele az ember.

Jack
Újságíró

Kedves modutmen!

Fel nem tudom fogni, hogy mégis mit találsz aljasnak ebben a cikkben. A cikk nem többről és nem kevesebbről szól, mint arról a (könnyen fájdalmassá váló) helyzetről, amikor te többet szeretnél a nőtől, akivel szexuális kapcsolatod volt, mint a nő tőled. Szerintem az olvasók nagyrészével előfordult már olyan, hogy egy nő azt mondta neki, hogy itt a vége. A cikk pedig egy olyan szempontot világít meg, amelynek a megfontolásával a veszteség miatti szomorúságodat tompíthatod azáltal, hogy a történteknek a pozitív oldalával foglalkozol, illetve azt veszed számon, hogy milyen előnyt tudsz belőle kovácsolni a jövőben. Ebben mégis mi az aljas?

Azért választottam egyébként ezt a cikket első fordításom alapjául, mivel úgy gondolom, mostanság itt Férfihangon kevés olyan írás látott napvilágot, amelyek gyakorlatiasabb oldaláról közelítik meg az életet. Mert persze jó az, ha az ember képben van az elméleti alapokkal, a feminizmus működésével, ugyanakkor – saját meglátásom szerint – fölösleges állandóan csak az elmélettel foglalkozni. Inkább érdemesebb időnként megvizsgálni, hogy te férfiként milyen lehetőségeket találhatsz, amivel jobbá teheted a saját életedet ebben a feminista világban. Ráadásul nálam pont aktuális volt ez a helyzet – ha pedig nekem jót tett ez a cikk, akkor gondoltam, másoknak is jól jöhet.

Ajánlom egyébként, olvasd el alaposan Hunn, common man és Reszet Elek válaszait. Ritka jó hozzászólások.