Névmágia, gender, hatalom – ahol minden nő Béla és Zoltán lehet

Miért viselnek a nők férfinevet? Nem ritka, hogy a két nem megegyező jelentésű nevet visel (mint a Péter/Petra névpár), s a történelemben uniszex nevekre is akad példa. Az alábbiakban ezzel szemben arra hozok példát, mikor a nők olyan férfinevet vesznek fel, melynek kizárólag férfi variánsa létezik. Érdekesség, hogy tőlünk nyugatabbra a nők gyakran változtatás nélkül vesznek át férfineveket. Ráadásul egyre nagyobb számban.

Írásom a második világháború utáni Egyesült Államokra koncentrál, ahol leginkább elharapódzott az angolszász-protestáns kultúrkörből származtatható szélsőséges individualizmus – beleértve a névadást is.

*

Sosem értettem, hogy miért viseli annyi nyugati hölgy a Kelly nevet. Elvégre a Kelly hőseiben nem kisebb színész, mint Clint Eastwood játszotta a címszereplőt.

Mindig furcsa volt számomra, hogy miért hívnak annyi amerikai nőt Ashley-nek (néhány éve a negyedik legnépszerűbb női név volt), amikor az Elfújta a szél hasonló nevű szereplője férfi.

Semmi sem véletlen. Az Egyesült Államoknál maradva a Ryan, Robin, Stacy, Shelly, Lesley, Lindsay, Cameron, Kerry, Kim  vagy Meredith  nevek egykor kizárólag férfiakhoz tartoztak, hogy a 20. század második felében szépen lassan női névvé váljanak. Ahogy egyre a több a Tommie, Robbie, Bobby vagy Frankie nevű nő. (Az érdeklődők bővebben itt olvashatnak erről.) A sajátos névadási hullám több név esetében 1968 után érte el a csúcspontját, egy időben a kultúrmarxizmus élre törésével és a feminizmus második hullámával.

Napjainkban egyre több női Hayden akad. Ami Hayden Christensen számára rossz hír, de megtanultuk, hogy minden nőből lehet Jedi-lovag.

Lassan több az Emerson nevű hölgy is, mint a hasonló nevű férfi. Az Emerson régi angolszász családnév, férfira utaló son toldalékkal, keresztnévként kizárólag férfiak használták, de a feminizmus sosem volt tekintettel a nyelvre vagy a kultúrára. A vég nélküli névadási hullámok már a modern feminizmussal, a genderelmélettel, a transzneműek piedesztálra állításával, a fel nem fogható otherkin-kurzussal  rokoníthatók.

Bár mindenütt azt találni, hogy uniszex nevekről van szó, az esetek többségében a nők sajátítják ki a férfineveket (apropó: kulturális kisajátítás!). Az fenti névadási hullámokra érdemes úgy gondolnunk, mint a férfiak társadalomból való kiszorításának látványos, bár hazánkban ismeretlen módjára-eszközére. Nincs is abban semmi különös, hogy egy férfinév megszűnik férfinév lenni, amikor a nők körében terjedni kezd. Ahogy a név kimegy a divatból, elveszti népszerűségét, anélkül, hogy a férfiak körében újból megjelenne.

*

Ismerve a genderizmust és a safe space-kultúrát, sokan kérdezhetik, hogy a jelenlegi helyzet visszafordítható-e.

A megszokás mindent legitimál. Ami első ránézésre ellenkezik a józan ésszel, a nyelvhasználattal és a hagyománnyal, az maholnap általános elfogadtatásra talál. A konzervatívok ugyanazt teszik, mint a liberálisok, csak öt év késedelemmel. Abban az országban, ahol a név és a biológiai nem között nincs összefüggés, bármi megtörténhet.

Milyen hatást gyakorolhatott az amerikai férfi pszichéjére, hogy azonosító jegyét, legszemélyesebb tulajdonát: a nevét nőknél látta viszont? Ezzel maguk a progresszívek is tisztában vannak: azért követelik a választott személyes névmásuk és a választott társadalmi nemük kötelező tiszteletét, mivel annak hiánya megfosztaná őket a választott identitásuktól.

Hogy a saját kérdésemre feleljek: a folyamat visszafordíthatatlan.

A gendervallás elvette a jogaidat, elvette a kultúrádat, elvette a lelkedet és elvette a neved is. Ahol ennyire nem veszik észre a hanyatlás jeleit, ott nem sok remény maradt.

Lesz itt még rosszabb is.

15 votes, average: 4,47 out of 515 votes, average: 4,47 out of 515 votes, average: 4,47 out of 515 votes, average: 4,47 out of 515 votes, average: 4,47 out of 5 15 olvasó átlagosan 4,47 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

483
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
26 Egyéni hozzászólás
457 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
47 Hozzászólások szerzői
Rokapapafightress clubFloTempusherceg Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Asidotus
Olvasó
Asidotus

Ki kell nekik küldeni az értesítést sorozásra, és elvinni őket katonának

Aldo
Újságíró

De egyből a frontra ám. Nem ám, ilyen kamu irodai melókra.

Kalman
Újságíró

Charlie volt a Dallasban is. Emlékszem, hogy nem értettük mert a Charlie Firpo-ból tudtok, hogy az kőkekmény férfinév. Na most már legalább értem, hogy miért csinálták ezt a hülyeséget.

Nálunk mikor jelenik ez meg vajon? Itthon elvileg törvény védi a névadást, és nincsenek is uniszex neveink. Vagy vannak? Mondjuk aki nemzetiségnek vallja magát, az a nemzetiség neveiből is mazsolázhat. Ha például azt mondom amerikai vagyok, akkor nevezhetem a lányomat Bobby-nak?

Reszet Elek
Szerkesztő
Aldo
Újságíró

A Charlie lehet a Charlotte becézése, így talán ez még belefér. Mint nálunk a Gabi. Az is lehet Gabriella is és Gábor is. Talán ez az egyetlen uniszex név ki hazánkban.
Amúgy ez az idiotizmus sajnos nagyon régóta terjed Amerikában, mondván itt akkora szabadság van, hogy úgy nevezed el a kölyköket ahogy akarod. A jelenleg Discovery néven futó Star Treknek nevezett ocsmányságban is a főszereplő egy néger nő, akinek férfi neve van. Az alkotónak egy valami perverziója lehet, mert rendszeresen férfi nevet ad a sorozatai női szereplőinek és elkezdett duzzogni, amikor jó 20 évvel ezelőtt az egyik Star Trek sorozatba írt egy homokos karaktert, de a csatorna szépen kiszórta a scriptet a francba – nagyon helyesen – erre szépen kiszállt az íróstábból és közölte, hogyha egyszer Star Trek sorozatot készíthet, azért is bele fog írni egy ilyen ferde hajlamút.

Azt persze megnézném, hogy mi lenne, ha egy házaspár Adolf Hitlernek nevezné el a gyerekét.

Muhr úr
Olvasó
Reszet Elek
Szerkesztő

“Campbell akkor került be elsőnek a hírekbe, amikor fia tortáját nem voltak hajlandóak elkészíteni egy cukrászdában, ugyanis a “Boldog születésnapot Adolf Hitler” szöveget szerette volna ráíratni az apa.” Erre ez ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=eAyut7PzBvM és még 135e dolcsit is kivasaltak belőlük. Nácinak lenni bűn, leszbikának pedig erény.

 

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

A sátánistáknak pedig a gyorsabb abortuszhoz vannak jogai.

https://www.theblaze.com/news/2018/01/30/satanic-temple-lawsuit-results-in-easier-abortions-in-missouri

A nácziaknak nincs a gyerekükhöz.

common man
Olvasó
common man

Az Ignác egyik becézési formája a náci.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Clintonék öreg motorosok a “szakmában”. Legalábbis Cathy O’Brien, a Trance Formation of America című könyv szerzője szerint, aki azt állítja, Clintonék sátánista rituálékon molesztálták, miközben ő jól be volt MK Ultrázva.

Aldo
Újságíró

De gondolom az Allahakbar vagy a Dzsihád keresztnevekkel sem lenne semmi baj.

Taki
Olvasó

Pedig az Adolf nagyon szép női név!  :)  Amúgy nem az lenne a nevek lényege hogy már valamit eláruljon a viselőjéről, illetve valamilyen nőies férfias tulajdonságot, csengést hozzon a bemutatkozás? De hát akkor legyen mindenki Béla!

hgyi
Szerkesztő

Mint nálunk a Gabi. Az is lehet Gabriella is és Gábor is. Talán ez az egyetlen uniszex név ki hazánkban.

Ilyen még a Marcell/Marcella, mint Marci; Viktor/Viktória – Viki; Valér/Valéria – Vali; Ágoston/Ágnes – Ági; Adrián/Adrienn – Adri; Alexander/Alexandra – Alex; Frigyes/Friderika – Frici; Teó/Teodóra – Teó; és még biztosan vannak ilyenek. :o)

Mindenesetre pl. az Ariel is eredetileg férfinév, s mégis a kis hableány is Ariel. :o/

A közös becenevek önállósulása miatt is sok név lehet férfi is és női is. De nem tartom szerencsésnek.

Koriander
Olvasó
Koriander

Én meg ezt válaszoltam Marcellnek
http://www.ferfihang.hu/2018/02/15/nevmagia-gender-hatalom-ahol-minden-no-bela-es-zoltan-lehet/#comment-86008
“Szerk. Miután egy sor hszemet kitörölték itt válaszolok Marcellnek
kedves Marcell!
a híresek közül Lou Andreas Salome.
A Luca és Andrea eredetileg férfi nevek a 18.századtól lettek népszerű női nevek (először a germán nyelvterületen aztán az egész OMMben).
A bajoroknál lehet nő a Toni, Siggi, Steff(l), Franz(l), Gusti is.”

hgyi
Szerkesztő

Azon töröm a fejem, mi volt egy ismerősöm barátnőjének a neve. Arra emlékszem, hogy amikor emlegették, becenévnek tűnt, de férfinév becézésének. És eléggé meglepődtem, amikor megismertem a nőt. :o)

Koriander
Olvasó
Koriander

“Azon töröm a fejem, mi volt egy ismerősöm barátnőjének a neve.”

Bela? Gesa? (Gézának ejtik) jellemzően női nevek, Németországban.

 

hgyi
Szerkesztő

:o))))
Nem, nem!
És nem gésa volt, hanem balett táncosnő. ;o)))

Aldo
Újságíró

Én még sose hallottam, hogy egy Marcellát Marcinak, Viktort Vikinek neveztek volna. A Gabi a leggyakrabb, ami tévedésre ad okot.

De lényegtelen, mert a magyar társadalom hagyománytisztelőbb, mint az elhülyült, idióta amerikai. Ott a fene nagy szabadsággal már túlzásba esnek. Nem létezik személyi igazolvány és szó szerint úgy nevezheted el a gyerekedet, ahogy akarod (kivéve persze Adolf Hitlernek). Azon sem akad fel senki, hogy valaki még 40 évesen is becézve használja a nevét és ez szerepel minden hivatalos papírján. Nálunk elég furcsán néznének, ha valaki úgy szerepelne a személyijében, hogy Székely Pisti vagy Borsodi Eszti. Azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nap nálunk is szükség lesz a hivatalos iratokon egy külön rubrikára, ahová a nemet kell beírni.

hgyi
Szerkesztő

Én ismerek ilyen Marci Marcellát. :o))
Apámat a nagymamám Vikizte, s ezáltal a család is.

Igen, szerintem is hülyén veszi ki magát.
Pedig nálunk is lehet anyakönyveztetni önállósult beceneveket. Pl. Kata, Kató, Katinka (Katalin), Panna, Panni, Panka (Anna), Gitta, Margó (Margit), Mari, Manyi, Mara, Mariska, Ria (Mária), Teri, Terka (Teréz/ia).

És hogy a férfiak se maradjanak ki: Gergő, Samu, Bence. Szerencsére legalább a férfineveket nem becézgetik agyon – vagy olyan beceneve önállósult, amely inkább csak rövidítés.

common man
Olvasó
common man

Nem tudom .hogy ezek ott csak szimplán hülyék voltak már akkor vagy ez már a sötét erők akciójának a következménye.Semmiképp sem szeretném ha ez mondjuk nálunk erre mozdulna de valahogy ott is elkezdődött,elkezdték.Ezt kéne vizsgálni .hogy miért nem volt jó és kinek hirtelen ami ezer évig működött?Én már a Gábor-Gabi, Gabriella-Gabi baromsággal sem tudok mit kezdeni legfeljebb nem használom.Az valamennyire megnyugtat ,hogy nálunk még a háziállatoknál is ügyelnek a nem szerinti névadásra.Hogy állnak az egyházak a kérdéshez?Megkeresztelnek egy fiút Évának,vagy egy lányt Ádámnak?Vagy hívnak férfit Leilának,nőt Mohamednek?

Reszet Elek
Szerkesztő

“Az anyakönyvbe azt a születési és házassági nevet kell bejegyezni, amely az érintett személyt a születés, a házasságkötés vagy a haláleset időpontjában megillette. Anyakönyvezni a szülők által meghatározott sorrendben legfeljebb két, a gyermek nemének megfelelő utónevet lehet a Magyar Tudományos Akadémia által összeállított utónévjegyzékből.”    2002/XLV.tv. 24§/4

Szóval nálunk ez nem fenyeget.

common man
Olvasó
common man

Persze most nem és remélem később se.Azt akartam kihozni ,hogy azelőtt ott is férfineveket adtak a fiúgyerekeknek és nőit a lányoknak és ez egyszer csak megváltozott vajon miért? A másik , az egyház hogy áll hozzá a dologhoz ott?Vagy törvény kényszeríti őket is ,vagy nem is kell kényszer, vagy mondjuk nem keresztelnek kislányt Ádámnak?

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics
xcsakx
Olvasó
xcsakx
common man
Olvasó
common man

,, A most már hat hónapos kisgyereket máig szoptatja az édesanyja. ”  És az melyik a kettő közül?

Reszet Elek
Szerkesztő

Sittre vágnám az összeset emberiség elleni bűntett okán.

wittukind
Olvasó
wittukind

Sittre vágás azt jelenti hogy tovább élősködhetnek a kintieken mert “jogaik” vannak.Inkább kutyaeledelnek kéne felhasználni az ilyeneket.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Nem vagy nagyon otthon biológiában, ugye?

Megfelelő körülmények között a férfiak is tudják szoptatni a gyereket. A mellben ilyenkor egy tejszerű váladék képződik, ami alkalmas a gyerek táplálására.

Pár éve volt a hírekben, hogy pigmeus férfi táplálta így a gyrekét mert az anya valamiért nem volt rá képes.

common man
Olvasó
common man

Na de miért mondod ezt itt? Hiszen ők mindketten nők!  De melyik az édesanya?Talán egy biológiában jártas újság tudná a választ.

Marcell
Olvasó
Marcell

Nekem ezzel nincs bajom, bizarr, nem szívesen nézném az biztos, de ennyi. Nem szórakozásból válassza valaki, hogy transzszexuális legyen. Ők úgy érzik, rossz testbe születtek, egyébként a nemváltó műtéteket még Irán is engedélyezi, pedig ők a buzulást elvileg halállal büntetik. Persze az agyukat egyszerűbb lenne átprogramozni, ha lehetne, de nem lehet.

A veszélyt nem ezek jelentik, a genderideológia csak felhasználja őket a céljaira. A genderideológia valóban meg akarja semmisíteni a hagyományos férfiszerepeket, a maszkulinitást. Feminista nők és homoszexuális, illetve béta férfiak a fő bázisa, nem ez a max. pár ezreléknyi szerencsétlen.

Koriander
Olvasó
Koriander

megfogadtam, hogy nem szólok egyetlen cikkedhez hozzâ, de most nem bírom ki.
talán nem ártott volna utánanézni a névadási hagyomànyoknak, ember mielôtt kihozod ezt a zseniális összeesküvés-elméletet.

az angolszász ill.katolikus hagyománnyal rendelkezô országokban egyáltalán nem ritka, hogy a második ill. harmadik utónèv az egy ellentétes nemû szent tiszteletére adott név, így lett egy rakás faszinak a második neve Maria vagy Anna, vagy nôknek Jean vagy Joseph a neve, nem azért mert ilyen gendersimlisek voltak a szülei. Hanem mert bíztak a megszólított szent oltalmában. ezért az hogy az angolszàszoknál egy sor csaj lehet Lesbie igazából hagyomány.
aztán ott vannak az unisex nevek, az ókoriaknál hagyomány volt híres férfiak nevét nôknek adni így lett egy rakàs kislány Alexandra és csak azért nem Alexander, mert eleve nemeket megkülönböztetô nyelvûek nevezték a lanyukat Nagy Sàndor tiszteletére, majd a keresztények ezt tovàbb vitték:
János: JohanIoanna, Ivana
Pál: Pauline, Polina
az Andrea az olaszoknál az András megfelôje és nincs nôi alakja
Péter: Petra
Nicola szintén làny és fiú név.

common man
Olvasó
common man

Na de az első név a nemnek megfelelő nem?

Marcell
Olvasó
Marcell

Erre valami bizonyíték? Mondjuk hány példát tudsz mondani a 60-as évek előttről erre a hagyományra, hány olyan ismert angolszász nőt, aki egyetlen keresztnévként férfi vagy uniszex néven futott?

Koriander
Olvasó
Koriander

az autokorrektorom ezek szerint csak a lesbiet ismeri a Leslie helyett.

Reszet Elek
Szerkesztő

A Lesbie is jó lehet csak legyen egy kicsit bi. Amúgy meg kolibri vagy Catullus.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívem csücske, nem Korinak hiszek, hanem magamnak, ugyanis egy nő sosem hazudik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mondja Naooo

hunbagira
Újságíró

Ott a pont :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amúgy az a hsz mennyire volt komoly? Csak trollkodás, ugye? :)

Koriander
Olvasó
Koriander

persze, hogy az.

nyilván sokkal fairebb lett volna Vivinek azt írni, hogy egy másik fórumról ismeritek egymást.

nem vagyok nagyon pszicho, de van ilyen stöpszl kutya szindrómám: szeretek nagyon félelmetesnek és gonosznak tûnni és tényleg baromira örülök, ha ezt valaki beveszi, hogy én vagyok a gonosz és veszélyes proliander :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az az igazság, hogy egy transzi strici vagyok, mert nő nem ír így és reklámozza a prostitúciót, szóval még akár komolyan is vehettem volna a tiédet. csak úgy rutinból :)
A másik fele meg csak mosolygásra késztet, tudod, amelyik szerint Hgyi meg én összejátszunk, mert aki oda ír, az jól tudja, hogy nem vagyunk nagy barátnők, és amikor több hónap után megtudtam, hogy ő kicsoda, nem is fogadtam finom női bájvigyorral az infót. :D

Koriander
Olvasó
Koriander

hehe “Nüanszfölde”, miután itt behalgat 403-sal az oldal, olvasgattalak titeket (De amúgy azóta tolja a transzi stricit, amióta itt olvasta a heatherettes kis sztorit, na erre varrj gombot!)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Milyen sztorit? Nem hiszem, hogy a férfihangnak köze van hozzá, mert az elejétől már pedzegetett hasonlót, mert nem én vagyok az egyetlen, akinél ezt eljátszotta, más nő is férfi szerinte, pont tegnap mentem neki, hogy fél év után eldönthetné végre, hogy mi vagyok, mert voltam már minden. Először csak pasi, aztán a női képeket látva kezdte el magyarázni, hogy travi vagy transzi (ebben sem állapodott meg még magával), tegnap írta is, hogy az ádámcsutkát lealapozózom vagy lephotoshopolom. :D Még abban sem állapodott meg, hogy a képeken idegen, megerőszakolt nők vannak-e vagy én, mikor milyen napja van. :)

Mondták, hogy volt már ott egy másik prosti is egy időben, nála is rákezdett, hogy a stricije ír helyette.

A lényeg annyi, hogy a legegyszerűbb megoldást nem fogadja el, hogy aki nő és neki nem szimpatikusat ír, az attól még nő, nem valami más, nincs összeesküvés, csak különböző vélemények és életek.

Koriander
Olvasó
Koriander

hát igen, a legegyszerűbbet valójában a legnehezebb elfogadni, az unalmas.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi a faszom ez a haverkodás?

Koriander
Olvasó
Koriander

unatkozunk. hol voltál?

Naooo
Olvasó
Naooo

Baszni akartam, de nem jött össze.

hgyi
Szerkesztő

Kiscsillag, te nem tudod, hogy én kicsoda vagyok…, nem ismersz. De mivel szeretsz mindent tudni, hát gondold ezt.
Nem tudom, mi az, amit megtudtál – amit nem fogadtál finom női bájvigyorral -, de valami szerintem még mindig nem stimmel benned.

Korrigálnám a mondatodat. Semmilyen barátnők sem vagyunk, nemhogy nagyok. Nemigen kedvellek és ezt már többször is leírtam. Vannak tulajdonságaid – amelyek lehet, hogy csak így írásban hatnak annak, aminek érzékelem -, kifejezetten taszítanak.
Veled nem szerettem volna levelezni, Korival mindig szívesen tettem.

No. De elég az offból.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem kell korrigálnod, mert erre céloztam, szerintem átjött neki is, hogy én sem bírlak, nem meglepetés sem a te véleményed, sem az enyém, én is leírtam már ott. Sok minden nem stimmel bennem, de ezzel én ki vagyok békülve. :) A ti belső konfliktusaitokat meg nem vágom, és nem is érdekel, kifogásként semmiképpen sem.
Amikor te azon puffogtál ott, hogy neked mentem, akkor tudtam meg, hogy itt ki voltál, és megmondtam, hogy a férfihangosokról mi a véleményem, mit építettetek.
De ugyanazt alkalmazom veled szemben, mint ellával: ha nem jössz nekem, én sem basztatlak. Ezt elvárom tőled is.

Koriander
Olvasó
Koriander

Högyi, mondjuk azzal, hogy Serizted tényleg volt egy ilyen kicsengése, hogy jóban vagytok egymással. Mindkettôtöktôl bocsánat, igérem nem fogok többet úgy viselkedni, mint egy hároméves, hanem igyekszem 42 évessé konszolidálódni.

hgyi
Szerkesztő

:o)))))
Dehogynem fogsz! És én így kedvellek! :o)))

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nincs baj, messze vagy még a valódi nüanszológus professzorasszony címtől. :)
Engem ez a mai ügy most jobban érdekel. Ki törölt és miért? Kiderül ez valaha? Visszakerülnek a kommentek? Meg tudja-e vajon győzni a többit, hogy hazudunk? És ki ölte meg Jennyt?

Koriander
Olvasó
Koriander

jó majd megkeresem az indexes regimet és ott kidumcsizzuk, hogy mi történhetett. tényleg nem szeretném itt tovàbb feszíteni a húrt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Oké, de ott ne gyere a Feministába, mert pont most lettem berakva a sarokba, amiért átvittem a témát, és órák óta ezen hisztizek, és ha folytatom, az ügynek nem lesz megoldása. Az meg nem poén, ha nem tudjuk meg, ki ölte meg Jennyt.
Nyitottam ott anno egy sajátot NO LIMITS – Csevegő néven a HUSZ-ban, talán még megvan, azt keresd meg, légyszi!

Koriander
Olvasó
Koriander

ok, megkereslek.

“Az meg nem poén, ha nem tudjuk meg, ki ölte meg Jennyt.”

“So you like girly girls, huh?” :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hoppá, tudtad, honnan idéztem. Jó kis sori volt, de arra már nem emlékszem, ki ölte meg Jennyt. Mintha a szőke csaj lett volna. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

olyan szőke, mint te? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, annak normál szőke feje volt, ha jól rémlik. Azt a színésznőt láttam legutóbb a Szilícium-völgyben (a soriban), kissé megöregedett. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ti ilyen idióta sorozatokat néztek?

common man
Olvasó
common man

De ezt már múltkor is elmondtad most miért jött elő?Én is begépeltem egy hozzászólást de elküldeni nem tudtam és el is tűnt, 502 bad gateway jelent meg akkor tűnhetett el a tied is.Tegnap 17 52-kor.De még élek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem akkor.

common man
Olvasó
common man

Hogy mi volt azt nem tudom de akkor tűnt el, utána egy darabig nem is volt semmi,pont arra a felsorolásra is akartam valamit írni.Amúgy ismer közülünk valaki olyan embert,házaspárt akinek az volt a problémája ,hogy nálunk csak a nemnek megfelelő nevet lehet adni?

hgyi
Szerkesztő

nálunk csak a nemnek megfelelő nevet lehet adni?
Azért volt nekünk egy Vidor Ferike és egy Boros Ferike színésznőnk is. :o)

common man
Olvasó
common man

FRANCISKA A latin Franciscus (magyarul: Ferenc) név nőiesítése. Becézés: Francsi(ka), Fáncsi(ka), Fáni(ka), Fanni(ka), Feri(ke), Fifi(ke), Franci(ka). Rokon név: Fanni. Vidor Ferike; Wechselmann Franciska / Fanni (Budapest, 1889. június 28. – Budapest, 1970. január 23.)

common man
Olvasó
common man

Hgyi! És ismeretségi körödben hallottál már olyat , hogy valaki azon méltatlankodott ,hogy a kisfiát nem nevezheti  Franciskának a lányát meg Ferencnek?(név behelyettesíthető)

hunbagira
Újságíró

Fent írtam.

Aldo
Újságíró

Ez elsősorban a nemesség hóbortja volt. Habsburg Ottónak szó szerint egy tucat keresztneve volt. Az egyik Mária, de kb. a hatodik helyen szerepel, nem a másodikon.

Koriander
Olvasó
Koriander

günther Maria Halmer, Hans Maria Heyn, Christian Maria Goebel…

csak pötyögd be egy tetszôleges férfinév mellé a mariat és meglepi lesz, legtöbb 1960 elôtt született.

Tina74
Olvasó
Tina74

A Mária név kivételes volt, fiúknak is azért adták, hogy Szűz Mária oltalmába ajánlják őket. De hétköznapokban nem használták.

Marcell
Olvasó
Marcell

Puskin Mária Gottfried :)

alfabeta
Olvasó
alfabeta

Lazán kapcsolódik. Egyre gyakoribb itthon, hogy a nő nem veszi fel a férje nevét. Én is így jártam, kedves nejem maradt leánykori nevén, én meg akkor úgy voltam vele, hogy annyira nincs szép nevem, ha neki ez így jó akkor legyen. Így utólag óriási balfogás volt, mert már azzal, hogy ő nem akar HOZZÁM tartozni, hanem ÖNMAGA akart maradni, előrevetítette, hogy mennyit érek neki. Srácok, ha a jövendőbelitek nem tisztel annyira, hogy fel akarja venni a neveteket, akkor megette az egészet a fene.

Reszet Elek
Szerkesztő

Ez így van. Énvezetéknevemné Lánynév az elfogadható. Az Énteljesnevemné túl gáz, az énvezetéknevem – keresztnév gyakorlatiatlan, az Énvezetéknév-Lánynév meg valamiféle egyenlőségre utal, ami nem a hagyományosan vett házasságot jelenti.

Gazella
Olvasó
Gazella

Miért gáz az “énteljesnevemné”?

Reszet Elek
Szerkesztő

Talán nem a gáz szó a legjobb kifejezés, inkább nem nagyon gyakorlatias, néha nehézkes. Kovács Lajosnét mégsem hívhatom Lajos néninek, ezért rá kell kérdeznem ill. a későbbiekre való tekintettel meg is kell jegyeznem a keresztnevét.

Ez ugyanannyira túlmutat egy átlagférfi képességein, mint memorizálni hogy kinek hány, milyen nevű, hány éves és milyen nemű gyereke van a társaságban. A legtöbb esetben csak odáig jutok hogy egy vagy több van, így ha udvariasságból kérdezem nem tévedek (gyerek jól van/gyerekek jól vannak?).

Gazella
Olvasó
Gazella

Ezt a problémát azzal lehet áthidalni, hogy nemhivatalos környezetben, mikor az emberek keresztnéven szólítják egymást, úgy mutatkozik be Kovács Jánosné, hogy hogy Kovács Anita vagy Kovácsné Anita, esetleg Kovács Jánosné Anita. Vagy simán Anita. Ahogy a helyzet hozza.

Én azért preferálom a Kovács Jánosné megoldást, mert ez szimbolizálja azt, amit amúgy a névadás és a névfelvétel jelent. Először Szabó Anitának hívták, vagyis az apja családjához tartozott (Szabó). De miután férjhez megy, akkor el kell veszítenie a Szabó vezetéknevet, hiszen már a férje (Kovács) családjába tartozik. Persze Kovács Jánosné helyett ezen logika alapján lehetne Kovács Anita is innentől kezdve, ahogy az nyugaton szokás mostanában, de ebben az nem tetszik, hogy nem derül ki, hogy az illető férjezett. A Kovácsné Szabó Anita azért nem tetszik, mert egyrészt hosszú, másrészt a férj neve csak úgy oda van vetve. A Kovács-Szabó Anita meg szintén hosszú és nagyon emancipált, egyenlősdi-szagú, különösen akkor, ha innentől kezdve a férj neve is Kovács-Szabó lesz, bár ez utóbbi megoldás talán még nem olyan gyakori nálunk. Az meg, hogy marad Szabó Anita, szerintem egyértelműen arra utal, hogy a nő vagy vérfeminista, vagy pedig nem szereti a férjét. De mielőtt valaki megsértődik ezen, leírom: el tudom képzelni, hogy vannak kivételek. :-)

Reszet Elek
Szerkesztő

Kovácsné Anitának nem lehet anyakönyvezni?

Gazella
Olvasó
Gazella

Nem, pedig jó lenne.

common man
Olvasó
common man

És az énvezetéknév ővezetéknév énkeresztnév? Mint a politikusnak.

Reszet Elek
Szerkesztő

Azaz a férfi tartozik a nőhöz? Nem hinném hogy az ilyesmi jó lenne.

Reszet Elek
Szerkesztő

Külföldön más a névhasználat, gondolom ott nem problémás. Itthon ilyesmit látok egy kicsit bizonytalan vagyok, nem testvérek-e.

Pimpernel
Olvasó
Pimpernel

Én is hasonlóan jártam, az én feleségem sem vette fel a nevem, mert “annyi okmányon meg kéne változtatni” .

Mikor tervezgettem, hogy beiratkozom doktori iskolába, és ha sikerül, pár év erőfeszítés után két betűvel meghosszabbodik a nevem, egészen fellelkesült, hogy akkor majd szívesen felveszi majd a nevem, és amiért én három évig szenvedek, azt megkapja egy párezer forintos okmánybélyeggel.

végül nem iratkoztam be, de ha egyszer mégis elszánom magam, először annak járok utána, hogy lehet ezt megtiltani. :)

 

Aldo
Újságíró

Te is jól választottál.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Nem lehet jól választani. AWALT

Delin
Olvasó
Delin

Ez nem shit teszt vagy tisztelethianya. En se vettem fel anno a ferjem nevet, mert nem ereztem ugy, hogy egy papir barmin is valtoztatna a kapcsolatunkon + a ffinevene verziotol kiraz a hideg. A gyerekeink szuletese ota kezdtem el gondolkozni, hogy lecserelem a vezeteknevem a ferjemere erositven szimbolikisan is a csalad egyseget, de ez megint nem valtoztat majd semmin reszemrol.

Reszet Elek
Szerkesztő

Dehogynem. Mélyen a megértés szintje alatt igen, de te nő vagy, nem értheted…

Gazella
Olvasó
Gazella

.

Dan
Újságíró

De – elköteleződésedet, hozzá kapcsolódásodat szimbolizálná. Csak egy papír? Ja, ezt mondják sokan a házasságra is (pedig az sem csak annyi)…

Delin
Olvasó
Delin

A nevvaltoztatast tekintheted szimbolumnak, nekem max egy szimpla gesztus, nem valtoztat a kapcsolat milyensegen, nem fogod tole jobban tisztelni a masikat. A “csak egy papirt” en a hazassagra ertettem, persze valahol az egymas iranti elkotelezodes megtestesulese, “a kapcsolat kovetkezo szintje”. De onmagaban ettol se fog megjavulni egy rossz kapcsolat es jobb esetben egy jo se lesz rosszabb. Szerintem az igazi elkotelezodest a masik irant a kozos gyerek adja, az tenyleg egy eletre szolo kotelek. Ismeroseim koreben ugy vettem eszre mindig azok tulajdonitanak nagy jelentoseget a hazassagnak, akik nem hazasok. Ezzel megint nem azt mondtam, hogy nem vagyok elkotelezett a kapcsolatom irant, csupan azt mondom, hogy nem a papir (hazassag) miatt vagyok az.

lady
Olvasó
lady

Màr ritka lesz az àsó kapa nagyharang elvàlasztàs vagyis örökre együtt. Lehet a nők nem akarnak hol ilyen hol olyan -nék lenni. Miért ne maradhatna bàrki önmaga?  A házassàg kapcsolat nem azért van hogy mások legyünk hanem hogy együtt még boldogabbak.  A férj nevét felvenni az összetartozàst jelenti  de minél görcsösebben akarunk ragaszkodni annàl hamarabb veszítünk el mindent.

Pimpernel
Olvasó
Pimpernel

vásár után okos a paraszt :). Bár a névviselésről már előtte szó volt, az én balfaszságom, hogy hagytam.

A törvény szerint a nő dönti el, milyen nevet akar viselni, de ha hagyod, azzal el is buktad az első shit tesztet.

 

hgyi
Szerkesztő

Nálunk alapvetően a férjem nem akarta, hogy bármilyen formában felvegyem a nevét. Én sem ragaszkodtam hozzá.
Viszont nem ismerem azt a törvényt, amely szerint a nő dönti el, milyen nevet akar viselni a házasságkötés után. Ezt érdekel, de azt sem tudom, hol lehet ilyet keresni. Linkelnéd a törvényt? Köszönöm szépen!

Gazella
Olvasó
Gazella

Bocsi, off, de meg szeretném osztani veletek: DM Mami Challenge.

“Kedves Anyukák!

Eljött a kihívás ideje. Egy különleges nyereményjátékra invitálunk benneteket, melynek során arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan vonjátok be a párotokat is a gyerek/gyerekek körüli teendőkbe. Hiszen manapság a férfiaktól sem áll távol a gyereknevelés vagy éppen a házimunka. Nézzük meg, hogy működik ez nálatok!
Ha ezt megmutatjátok nekünk, akkor nyerhettek is. Egy L’oréal átalakítónap és 3 dm ajándékcsomag a tét.

Mit kell tenni pontosan mindezért?

  • Örökítsetek meg fénykép vagy videó formájában egy olyan napot, amikor átadjátok a feladatokat az apukáknak!
  • Töltsétek fel az Instagram oldalatokra a következő hashtag: #dmmamichallenge és tag: @dm_magyarorszag használatával.
  • Legyetek kreatívak, hiszen zsűri fogja eldönteni, hogy ki lesz a 3 szerencsés nyertesünk.

További részleteket a játékszabályzatban olvashattok, melyben az adatvédelmi tájékoztatót is megtaláljátok.”

Reszet Elek
Szerkesztő

A képen a pipa és a zakó/nyakkendő az egyedüli férfias dolgok.

ggwp
Olvasó
ggwp

Egy ujjal felemeli a kanapét, rajta az asszonnyal, mi ez, ha nem férfias ? :D

lady
Olvasó
lady

A nagy”sasszonnyal pontosabban!  De nyerhet àtalakítàst persze az asszonynak!

Dan
Újságíró

A kép címe: A Kasztrált Férfi

Amúgy a kép szimbolikája beszédes: a nő nem csinál semmit, csak heverteti a valagát. A kisgyerek TV-t bámul. A szoba rózsaszín (cukormáz), de kong a (lelki) ürességtől)…

common man
Olvasó
common man

A kisgyereket ne bántsd, egy tudományos ismeretterjesztő filmet néz:Hogy készül a rózsaszín festék?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Vagy nézheted úgy is, hogy havi egyszer végre ő pihen a kanapén, nem a férj. :)

common man
Olvasó
common man

Ahogy nézem ez a faszi márciustól februárig ezt csinálja…

wittukind
Olvasó
wittukind

mé’ nálad igy történik? nem hinném hogy a “párod” nem enged dögleni valamilyen kanapén

wittukind
Olvasó
wittukind

“Mert megérdemli” tenném hozzá hogy midahányan a képen.

common man
Olvasó
common man

Nagyon rövid videó miután átadtam a feladatot apukának:

Képtalálat a következőre: „üss tetoválás”

Képtalálat a következőre: „üss tetoválás”

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Kéne hasonló kihívás, de barkácsolás-villanyszerelés-kertásás feladatkörben és utána az eredméynről fotó feltöltésével.

A kórházi képek különdíjasak.

Tina74
Olvasó
Tina74

Húú! Ez nagyon jellegzetes… :( És ha segít a férje, azt meg kell köszönni, nem az egész világ előtt megalázni azzal, hogy mutogatják a képét… És érdekes, olyan verseny miért nincsen, hogy a gyereket vonják be a házimunkába? (Persze nem csak addig, amíg ellkészülnek a képek…)

Gazella
Olvasó
Gazella

Bennem is ez fogalmazódott meg, hogy ez buzdítás a férfiak nyilvános megalázására. Tökéletes feminista rituálé.

hunbagira
Újságíró

Hasonló kihívások nőknek:

-egy hónapig én szerelem fel a dolgokat…

– egy hónapig én fizetem a közös programokat….

– én teszem bele többet a családi kasszába….

:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Teljesítve, mi a juti? :)

hunbagira
Újságíró

Majd, ha dm vezető Manager leszek eldöntöm. :) Addig elégedj meg egy buksisimivel….:) és lájkkal…

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Jó kondiban van a faszi. Ezt én is megtudom, de csak két kézzel, és ha a gyerek van kanapén.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszönöm! ;)

common man
Olvasó
common man

Waszlavik Gazember Petőfi Velorex Ullmann Mónika Sámán Szabadcsapat László

 

Reszet Elek
Szerkesztő

Csülök Lovag is volt.

fightress club
Olvasó
fightress club

Csaxólnék, hogy férfiak ugyanúgy kaptak durch und durch női nevet, tessen szíves ettől is sikítófrászt kapni :)

Richard Tiffany Gere

Matt Paige Damon

Nicholas Kim Cage

Shia Saide LaBeouf

Drew Allison Carey

Joseph Robinette Biden, Jr.

Jeff Lynn Goldblum

Rainer Maria Rilke

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Király vagy! ;)

fightress club
Olvasó
fightress club

yeaaaaaah!

Közben eszembe jutott még egy, Alice Cooper, de lehet, hogy az művésznév, szóval lehet, hogy nem ér :)

Aztán láttam, hogy közben más is szorgoskodott:

 

Gabriel José de la Concordia García Márquez

 

kangal
Olvasó
kangal

Marilyn Manson

hunbagira
Újságíró

Ő esetében valóban nomen est omen. :) Egy beteg transzi véglénnyel állunk, ugye szemben…

Akit nem mentesít, hogy volt egy-két jó zenéje….

Taki
Olvasó

Dehogy transz, az egész egy jól felépített polgárpukkasztó marketing és színpadi megjelenés, semmi több.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden zenéje fos.

Naooo
Olvasó
Naooo

Merlinmenzon egy festett kurva.

hgyi
Szerkesztő

Meredith Belbin is női névvel él.

common man
Olvasó
common man

Az meg ki?Megnéztem de az Raymond Meredith Belbin

hgyi
Szerkesztő
hgyi
Szerkesztő

Meredith névvel nem csak Belbin bácsi él(t).
Meredith Irwin Flory (Med Flory), George Vernon Meredith Frampton – aki szintén csak a Meredith nevet használta, aztán itt van Meredith Poindexter Gentry, és Meredith Willson – aki Robert is –  Robert nélkül írt alá.

common man
Olvasó
common man

Na, Csokonai Lili,Pipás Pista

PánPeti
Olvasó
PánPeti

Szevasztok! Régóta olvaslak titeket, jók vagytok, de csak most szántam rá magam, hogy reGÁLJAK egy hozzászólásra (mert a többi nekem magas).

hgyike hozzászólásához: halvány fogalmam se volt ki ez a Meredeith Belbin – kösz, hogy megosztottad, tanulok – wikin írja, hogy valamiféle menedzser, közben kutatok tovább ÉS ezt tal

ltam nektek:

https://thewisesloth.com/pop-culture/sjw/men-are-not-evil/

Jó kis cikkecske, szívhezszóló!

Naooo
Olvasó
Naooo

Eliszkúper egy festett buzi.

Botond
Olvasó
Botond

A concordia alapjában véve nem személynév, hanem egyezséget, egyezményt, egytértést jelent (spanish and english version).

Marquez nevében a “de la” előtag miatt nem keresztnév, hanem családja nemesi származását jelöli.

Naooo
Olvasó
Naooo

Picsa nem lehet király. Szoptad.

ezvan
Olvasó
ezvan

A cikkben az első keresztnevekről esett szó, transzika.

fightress club
Olvasó
fightress club

Nyihihi, faszfejkém, és ha a második név az, akkor már nem is számít. Ügyes :)

Akkor ezek a faszik nyilván félig faszik, félig transzik voltak a te “logikád” szerint.

ezvan
Olvasó
ezvan

Az 1. név (Rainer) a biológiai nemre vall, a 2. név (Maria) a védőszentre. Logikád az nincs, puncika.

fightress club
Olvasó
fightress club

Höjjjjj, fasznyak, döntsd már el, hogy mi vagyok!!!!! No és Alice Copper meg Marilyin Manson? Ezekre is állj már elő valami meggyőző magyarázattal, lécciléccilécci!

common man
Olvasó
common man

Csak meg kell nézni: “Alice Cooper” was originally a band consisting of Furnier on vocals and harmonica, lead guitarist Glen BuxtonMichael Bruce on rhythm guitar, Dennis Dunaway on bass guitar, and drummer Neal SmithAlice Cooper (eredeti nevén Vincent Damon Furnier)

Botond
Olvasó
Botond

“Marilyn Manson” eredeti neve Brian Hugh Warner.

hunbagira
Újságíró

És akkor most örülünk, Vincent? :) Vagy mi a fasz?

Há a nagy ámerikában tort ül az idegbaj, akkor az nem is idegbaj, vagy mi?

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek buzik?

ezvan
Olvasó
ezvan

Ennek semmi köze az anyakönyvi nevekhez.

Hunn
Olvasó
Hunn

Off topic, de nagyon fontosnak tartom az Incel (nem önkéntes cölibátus) témáját, hiszen volt idő, amikor ez engem személy szerint is konkrétan érintett, ezért szúrom be ide a legutolsó cikk alá.

Mindannyian hallottátok gondolom a hírekben a legújabb floridai iskolai lövöldözés hírét.

Úgy néz ki, hogy a lövöldöző srác egy tipikus béta (omega?) Incel volt.

https://babe.net/2018/02/15/nikolas-cruz-elliot-rodger-35621

Ide vezet az Incel lét, a nem önkéntes cölibátus, a fiatal fehér férfiak feminista és Blue Pill-es kondicionálása, a fehér férfiak társadalmi szintű kiherélése és elidegenítése a feminizmus által. Tragédiához. Gyilkoláshoz és halálhoz. Figyelmezzetek a szavamra: az efféle gyilkos ámokfutásokból egyre több és több lesz, és előbb-utóbb lesz ilyen Magyarországon is.

Game saves lives! A fiatal srácoknak szükségük van Game tudásra, hogy ki tudják élni fiatalon a promiszkuitás iránti vágyukat, hogy aztán egészséges felnőtt férfiként képesek legyenek családot alapítva tartós és sikeres párkapcsolatban, házasságban élni. De ha nem kapják meg ezt a tudást, ezt a nevelést elsősorban az apjuktól, másodsorban az idősebb férfitársadalomtól, hanem a nők tanácsait, a feminista és Blue Pill-es “jótanácsokat” követik, akkor pont az ellenkezőjét tanulják meg, mint ami működik. Ez pedig egyenes út az Incel létbe, a nem önkéntes cölibátusba.

És tapasztalatból mondom: ez a fajta emberhez nem méltó, ember alatti lét bizony oda vezet, hogy az ember egy idő után már nem tudja, és végül már nem is akarja fenntartani a látszatot, hogy minden rendben van. Előbb-utóbb felgyűlik az agresszió és a gyűlölet, és az előbb-utóbb kirobban. És akkor ártatlan emberek fognak meghalni.

Ezzel a kérdéssel társadalmi szinten foglalkozni kell, mert ezek a fiatalemberek önhibájukon kívül ön- és közveszélyesek, ráadásul minden okuk megvan a haragra és a gyűlöletre, és amit csinálnak, az teljesen emberi és logikus. Ebből az is következik, hogy az ilyen esetek megelőzhetőek. Hogyan?

Red Pill és Game tanítása, hogy férfivá válhassanak, a Blue Pill-es, feminista faszságok helyett, melyek tömeggyilkos Incel-eket nevelnek a srácokból.

Én szóltam. Ezzel foglalkozni kell, mindenki, az egész társadalom érdekében.

Uff, én beszéltem.

 

fightress club
Olvasó
fightress club

Meg kell a szüvnek hasadni, szerencsétlen faszi nem jutott pinához, ezért nekiáll random gyilkolászni, te meg megértéssel vagy iránta, hogy jajj szegénykém, hát pinahiánya volt. Eszednél vagy?

Hunn
Olvasó
Hunn

Meg kell a szüvnek hasadni, szerencsétlen faszi nem jutott pinához, ezért nekiáll random gyilkolászni, te meg megértéssel vagy iránta, hogy jajj szegénykém, hát pinahiánya volt. Eszednél vagy?

Én magam is nem önkéntes cölibátusban, Incelként éltem le fiatal és felnőtt életem nagy részét. Pontosan értem, hogy ezek a srácok mit csinálnak és miért, hogy milyen lelkiállapotban vannak, és hogy hogy kerültek oda. És ha nem találok rá pár éve a Red Pill-re, a PUA-ra, a Game-re, akkor lehet, hogy előbb-utóbb én is megcsinálom, hogy lemegyek az utcára és lelövöm az első 10 embert aki szembejön, jó nők előnyben.

A Red Pill, a Game tehát konkrétan megmentette az életemet, és lehet, hogy másokét is. Nem tudom, hogy tényleg eljutottam volna-e odáig, de amikor visszagondolok rá, az egy nagyon sötét, emberi lényhez méltatlan, elsősorban önveszélyes, és talán közveszélyes, hosszú és pokoli, teljesen kilátástalan időszaka volt az életemnek, amikor szinte vártam a halált.

Tehát teljesen eszemnél vagyok, és tudom mit beszélek. Azt beszélem, hogy a feminista és Blue Pill-es kondicionálás ide vezet. Nem mindig és nem mindenkinél, de egyre több embernél. George Sodini, Elliot Rodgers, ás most Nicolas Cruz – és ezek csak azok a srácok, akik bekerültek a nemzetközi hírekbe. Hány ilyen lehet még, akiről nem tudunk…

És azt mondom, hogy mindez megelőzhető lenne, ha a feminista, Blue Pill-es kondicionálás helyett a srácok Red Pill nevelést kapnának, PUA és Game ismereteket. Mégis, nem lett volna jobb nekik is és a társadalomnak is, ha ezek a srácok sikeresen befűztek és megdugtak volna pár helyes kiscsajt ahelyett, hogy hullahegyeket hagytak maguk után mielőtt végeztek magukkal, vagy a rendőrség végzett velük?

Igenis meg kell érteni, hogy mi történik, ha meg akarjuk előzni az ilyesmit. A feminista társadalom Blue Pill-es kondicionálásának eredménye a nem önkéntes cölibátus egyre több fiatal férfi számára. Garantált sikertelenségre nevelik őket a csajozás terén. Mégis mire számítunk, mi fog történni? Mindegyikük csendben, a pofáját befogva szenved majd, mint ha mi se történne? Aligha.

hunbagira
Újságíró

Figyu,ezek az amcsi mészárlások már túlmutatnak ennél. Ha ez lenne az (egyetlen)ok erre, akkor európában/japánban/koreában/kínában is hasonló gyakorisággal megesnének.

Valami súlyosabb dolgok lehetnek a háttérben, de nem akarok conspiracy nuts náci lenni, megint. Ezért inkább nem fejtem ki.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nyugodtan kifejtheted. Nem konteo annak megállapítása, hogy az egy végletesen agresszív társadalom amely minden társadalmi interakciót csak haszonelvűen és győztes-vesztes relációban képes elképzelni.

Hunn
Olvasó
Hunn

Megerősítem, engem is érdekel, hogy mire gondoltál, hunbagira. Psyop, crisis actor-okkal, vagy ilyesmi?

common man
Olvasó
common man

Mosmá mondd el!

hunbagira
Újságíró

1. ami miatt náci leszek: :)

Kikből épül fel usa, de az egész amerikai kontinens népessége- nagyrészt- kannibál niggerek, emberáldozó pszichopata indiánok (különösen közép-amerikában, nem véletlen ez a rész még amerikán belül is a legdurvább) és európa szemetéből (ugye főleg a földnélküli zsellér réteg vándorolt ki tőlünk is). Nos ez 3 komponens elég durva koktélt tud alkotni.

2. ami miatt “conspiracy nuts” leszek

Az MK-Ultra program, amit kiszervezve (feketén) és/vagy lightosan továbbfolytattak/folytatnak.

Kalman
Újságíró

1. Lehet ebben is valami.

2. Valahol olvastam, hogy amit szintén nagyon próbálnak elhallgatni az az, hogy az ilyen sorozatgyilkosokról ki szokott derülni, hogy valamilyen pszichiátriai kezelés alatt állnak, többnyire SSRI-ket szednek. Elég durván meg tudja változtatni az emberek személyiségét. Az sem kizárt, hogy az MK-Ultra melléktermékeként jött létre…

Ugye Amerikában a fiúk kb 10%-át gyógyszerrel kezelik kisiskolás koruktól kezdve. Nem csoda hogy néhányan bekattannak. http://www.ferfihang.hu/2013/11/27/beka-a-fazekban/

Persze benne van a pakliban a hitvány élelmiszer (ami súlyos hiánybetegségekkel jár, amik szintén rá tudnak menni az idegrendszerre), az oltások és a blue pill és “bűnös vagy” kondícionálás is.

Gazella
Olvasó
Gazella

Mire föl kezelik őket gyógyszerrel?

Kalman
Újságíró

Hiperaktivitást meg mindenféle figyelemzavarokat diagnosztizálnak. Erre adnak bogyókat, amiktől egész életükre gyógyszerfüggővé válnak sokan.

Nem csak fiúk, de a hiperaktivitás diagnózis rájuk jellemző leginkább. Magyarországon is rengetegen gyógyszerfüggők már, de Amerikában sokkal durvább a helyzet, ha igazak a hírek.

common man
Olvasó
common man

Mondjuk nekem gyerekként is feltűnt ,hogy a régi amerikai filmekben marokszám kapkodják a gyógyszereket.

Gazella
Olvasó
Gazella

Értem. Én eddig a szteroidos krémtől kíméltem meg a gyerekeket, de majd odafigyelek erre is, hogy ne diagnosztizálják hiperaktivitásként azt az adottságukat, hogy fiúk. :/

hunbagira
Újságíró

Plusz a hipikorszakban divat lett a legdurvább “varázsszerek” fogyasztása némi amfetaminnal és kokainnal tunningolva, elég durva lehet. A Pcp-ről -angyalpor- nem is beszélve.

Botond
Olvasó
Botond

Az biztos, hogy valami – ismét – nincs rendben az eset körül. A mainstream média szinte csak az áldozatokkal foglalkozik. Amit az elkövetőről tudni lehet: Cruzt korábban kezelték egy elmeklinikán, de már több mint egy éve nem járt kezelésre. A helyi önkormányzat a problémás diákokat minden esetben próbálja szemmel tartani, de Cruz esetében ez valahogy “nem sikerült”, annak ellenére, hogy a környezetében folyamatosan balhézott (az iskolából is ezért rugták ki). Tehát egyrészről adva van egy orvosilag igazoltan ketyós, agresszív “kismalac” … másrészről a kutyát “nem érdekli”, hogy ez a féreg szabadon mászkál, fenyegtődzik, készülődik a mészárlásra. Amúgy a Demokrata Párt regisztrált szavazója, aktivistája volt. Rendőrségi szerint közösségi oldalain szíriai “ellenállók”, azaz vahabita terroristák csoportjait követte,de ez – Cruz esetében – az FBI-t hidegen hagyta. Innen érdemes azon elmélkedni, hogy ezeknek a mocskos eseményeknek a sorozata “Cui prodest?”

Amúgy Hunn felvetése a liberális / feminista ráhatásokról erősem ülni látszik … a mocsok valóban ilyen körökben mozgott az utóbbi időkben. Azonban ez a nő ügy – a “szerelemféltésből bosszú” sztori – erősen sántít, mivel nem a volt barátnőjét és annak új barátját vette célba. Valahogy nem úgy tűnik, hogy egy “nőügy” állna a háttérben … de a továbbiak már konteo izűek lennének … :)

fightress club
Olvasó
fightress club

Az fel se merül ezekben a drágalátos fiatal férfiakban, hogy esetleg bennük van a hiba, hogy nem találnak maguknak barátnőt, ugye? Mindig más a hibás, most épp a feminizmus meg a bluepill meg az apámfasza.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem tudom miért mínuszolnak. Szerintem evidens, hogy előbb a saját portáján söpörgessen az ember.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Az fel se merül ezekben a drágalátos fiatal férfiakban, hogy esetleg bennük van a hiba, hogy nem találnak maguknak barátnőt, ugye? Mindig más a hibás, most épp a feminizmus meg a bluepill meg az apámfasza.”

Az biztos, hogy ilyen tettre nincs mentség, felmentés, ez tiszta.

De valahol abban dologban igaz az állítás, hogy maga a blue-pill és a feminista irányzatú nevelés – légy jófiú és meglesz a jutalom, a nők az angyalok és mindig bánj velük jól és te rossz vagy, mert a fiúk azok, stb-stb – egy kognitív disszonanciát idéz elé, vagyis, hogy totális értelmetlenség érzése akkor, amikor az “előírtak” szerint cselekszem, és ennek ellenére:

– nincs meg a “jutalom”

– ennek ellenére még mindig én vagyok a hibás és a még erősebb megfelelni vágyás ellenére nincs továbbra sem meg az eredmény

– másik fél csak van, nem tesz semmit vagy a nekem folyamatosan sulykolt viselkedési, hozzáállási minta majd teljes ellentettét mutatva ő sikeres.

Na, most egy alapól labilis elme számára ez még lehet olaj a tűzre.

Szóval ez nem mentség vagy mentegetődzés – ahogy írtam fentebb, erre nincs mentség – csak elképzelhető, hogy lehetne megelőző hatása az ennyire labilis és beteg embereknél, hogy maximum egy anyázásba, vagy egy büdös ribancozásba manifesztálódjon maximum a dühe egy tömegmészárlás helyett…

 

 

fightress club
Olvasó
fightress club

Nézd, én nem tudom, mit értesz “súlykolt viselkedés” alatt, nyilván vannak bizonyos társadalmi elvárások mindkét nem felé, meg vannak a család meg a szűkebb környezet, valamint a filmek, könyvek, stb. által közvetített normák, és az ember ezek között lavírozva kialakítja saját magát, hogy miből mit fogad el. Itt a férfihangon a feminizmus a fő-fő mumus, minden rosszmak az alfája meg az omegája: ha valami nem tetszik, ha csúnyán nézett rám egy lány, elutasított, fúúúúúújjjj feminizmus. Bocs, de hol van az megírva, hogy pünkt a feminista ideálnak kell megfelelni? tessen szíves keresni egy nem feminista nőt és annak megfelelni. Ja, és beletörődni abba, hogy a XXI. században élünk és nem a XX: század elején, amikor a nőnek kuss volt a neve. Pöttyet változott azóta a világ.

ezvan
Olvasó
ezvan

Férfinak kuss neve, köszönhetőnek a hozzád hasonló feminácziknak.

fightress club
Olvasó
fightress club

Egy testi és szellemi fogyatékos nő többet szexel, mint egy átlag férfi és több kapcsolata is van.

 

Vaginairigységben szenvedsz? :)

Aldo
Újságíró

Egy testi és szellemi fogyatékos nő többet szexel, mint egy átlag férfi és több kapcsolata is van.

Már megint ezek a brit tudósok rájöttek…

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Csak szívat benneteket. :-)

Botond
Olvasó
Botond

“Egy testi és szellemi fogyatékos nő többet szexel, mint egy átlag férfi és több kapcsolata is van.”

Nos erre mondják, hogy “amíg lószar van, addig veréb is van” … a ribanckodás nem valami nagy dicsőség, ahogy az sem, ha holmi kanok kihasználnak egy szellemi fogyatékos nőt. Azért erősen kétségbe vonom, hogy ezen “eseményeket” kapcsolatnak lehet nevezni.

common man
Olvasó
common man

Szerintem teljesen érthetően fogalmazott.Olvasd el még egyszer meg fogod találni,én rögtön értettem.Na de nem vagyunk egyformák,te például nem értetted meg amit Gejza írt,és (ezt feltételezem rólad is) valószínűleg egyikünk se rendezne tömeggyilkosságot azért mert elutasította egy nő.De ő igen.És miért?Te még mindig nem nyilatkoztál erről pedig biztos erről is van véleményed.Miért gyilkol egy gyerek miért kerül ilyen idegállapotba valaki ilyen vagy más dolgokért mint például folyamatos basztatás bármiért?Azért mert kövér vagy sovány vagy szegény mit tudom én még miért.Ez is valami ilyesmi volt: https://www.youtube.com/watch?v=zZ6LVdPNxc0

fightress club
Olvasó
fightress club

Majd túlélem valahogy. Nem lesz könnyű, de megpróbálom :)

Balton
Olvasó
Balton

Kedves női harcosok klubja, ittlétednek mi a célja? Már a névválasztásod is érdekes. Azt ugye tudod hogy a Harcosok klubja miről szól (skizó a főhősJ), ha már ezt választottad nevednek. A kurva elátkozott patriarchák a mútt századokból, Nomen est omen, küzdeni jöttél mi, nem együttműködni. Stílusod olyh ismerős, mintha láttam volna itt már (vagy csak egyazon gyártósoron készültök?)… Az is lehet hogy valamelyik szerencsementes korábbi, már visszavonult veterán hadileány visszatért? Vagy csak magaddal beszélsz SS? Ha szabad ilyet kérni, akkor töltsd már ki az adatlapodat, ha máshogy nem megy csak álságos dolgokkal. Milyen ok vitt rá hogy nekifutásból ide gyere (ha már nem vagy itt rég)? Nem kötekedek csak kíváncsi vagyok. Kéretik érveket ütköztetni, nem pedig puffogtatni ilyeneket hogy pöttyet változott a világ.

És ami különösen savat borsot ad a dolognak, hogy a nevedet elemeztem egy Névmágia-Gender című cikk alatt… Lehet hogy mégis tud valamit ez a  Berengár gyerek…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nekem inkább arról beszéljetek, ki törli a kommentjeimet csak úgy és miért.

hgyi
Szerkesztő

Serial… Gondolom, helyesebb lenne múlt időt használni e kérdésed feltevésekor.
Vagy még törlődnek kommentjeid?
Azt a hármat – jól emlékszem, hogy három kommentet mondtál? – pedig írd vissza nyugodtan.

hgyi
Szerkesztő

Ha jól tudom, itt senki nem foglalkozik jóslással, tehát senki sem ismeri a jövőt. Elég hülyén nézne ki, ha mindenki úgy fogalmazna, hogy abban benne van a jövő is.
Tehát továbbra is javaslom a múltidő használatát e kérdésed feltevésekor.

Nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy azóta törlődtek-e kommentjeid.

A korábbiak eltűnésére nem tudom a választ.

Nem tudom, kikre gondolsz, én csak egy vagyok. (És nem tudom, milyen taktikára gondolsz. Ha szeretnéd, fejtsd ki nyugodtan.)

Tényleg írd be újra az eltűnteket, ha jónak látod.

ezvan
Olvasó
ezvan

“ki törli a kommentjeimet csak úgy és miért”

Tán mert valaki spamnek nézi, hogy offolsz, sikítasz, karmolsz, visítasz és hörögsz..

Szerintem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én törlöm.

fightress club
Olvasó
fightress club

Eredetileg azért reggeltem, hogy Seri listáját berakjam, ami törlődött, aztán kicsit ittragadtam. Akar a franc küzdeni veletek, nem vagytok annyira érdekesek, ami azt illeti. Nem töltöm ki az adatlapom, mert csak. A név meg onnét van, hogy fordító vagyok, és pont fonrdítanom kellett egy cikket, aminek ez volt a címe – szóval tök esetleges a dolog.

ezvan
Olvasó
ezvan

“Eredetileg azért reggeltem, hogy Seri listáját berakjam”

Mert a SzeriálLotyó magától nem tud listád berakni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A név meg onnét van, hogy fordító vagyok,….

Te lennél a magtalan/meddő, kibic migráncsmacska, na ne már……..

 

ezvan
Olvasó
ezvan

A név meg onnét van, hogy fordító vagyok,….

Magyarul sem értesz, transzika.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Seritalnak igaza van, faszé’ nem lehet visszarakni, vagy normális magyarázatot keresni rá.

common man
Olvasó
common man

Ne haragudj az előbb tisztogattam a monitort lehet, hogy beletöröltem a hozzászólásodba.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ja, és beletörődni abba, hogy a XXI. században élünk és nem a XX: század elején, amikor a nőnek kuss volt a neve. Pöttyet változott azóta a világ.

De “hol van az megírva, hogy pünkt a feminista ideálnak kell megfelelni“, vajon hol,  ugyebár, kedves fightress club? Mindenhol. Még te magad is ezt írod, hogy ez az alap elvárás a férfiak felé mai világban, cseszd meg.

fightress club
Olvasó
fightress club

Nem, én speciel azt írtam, hogy magunk alakítjuk ki, hogy milyen elvárásoknak akarunk megfelelni a számtalan opcióból. Van, aki a feministának, és van, aki az ezen kívül létező számtalan más elvárásnak. Azt viszont tartom, hogy a XXI. században élünk, és a nőnek már nem kuss a neve (ahogy pl. te szeretnéd), köszönhetően annak, hogy a nők munkába álltak, el tudják tartani magukat, és nem függenek egy fértfitől, mint 100 évvel ezelőtt. Tessék lenyelni ezt a keserű pirulát :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem, én speciel azt írtam, hogy magunk alakítjuk ki, hogy milyen elvárásoknak akarunk megfelelni a számtalan opcióból. Van, aki a feministának, és van, aki az ezen kívül létező számtalan más elvárásnak. Azt viszont tartom, hogy a XXI. században élünk, és a nőnek már nem kuss a neve (ahogy pl. te szeretnéd), köszönhetően annak, hogy a nők munkába álltak, el tudják tartani magukat, és nem függenek egy fértfitől, mint 100 évvel ezelőtt. Tessék lenyelni ezt a keserű pirulát :)

Hadd tippeljek: te egy női kommentelő vagy. :) A srácok szerintem mind látni fogják azt az alapvető önellentmondást a fenti kommentedben, amit most már másodszor ismételtél meg.

Megmagyarázom. Tehát:

1. Alapvető elvárás tőlünk, férfiaktól, hogy elfogadjuk a feminizmust és következményeit így a XXI. században élve úgymond keserű pirulaként,

viszont

2. Minden másban pedig azt az opciót választhatjuk, amit csak akarunk, így megfelelés szempontjából, Istennek legyen hála.

Én pedig konkrétan arra a megkerülhetetlen tényre mutattam rá, hogy a probléma gyökere, melyre felhívtam a figyelmet, az bizony az 1.-es számmal jelzett pontban található megfelelési kötelezettségünkben rejlik, és nem pedig bármi másban.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Hunn a férfi lét alapja, hogy nem a külvilágnak, nem az elvárásoknak, hanem magadért felesz. Csak és kizárólag.. Ez mindig így volt. 100 éve 1000 éve és 10 000 éve is. Szóval nem, nincs semmiféle megfelelési követelmény. Nem kell elfogadnod, h a nő jó, nem kell elfogadnod, h angyal. Még azt sem, hogy a feministák mit mondanak. Megfelelni sem kell neki.

Viszont a világ amiben élsz létezik. Lehet ez ellen tiltakozni, de felesleges. Ez egy tény. És ebbe a ténybe az is beletartozik, hogy a nőknek már nem kuss a neve. Innentől vagy megtanulod ezt kezelni, és a majdani pároddal kialakítod azt a viszonyt, ahol te vagy a vezető, ő a követő.

Vagy sírsz, h neked olyan nő kell, aki olyan mint amit a nagyanyáidról gondolsz. Csak ez olyan mint azon sírni, h a Barlangi medve ellen nem nyersz 1 vs 1-ben kézitusában…

fightress club
Olvasó
fightress club

Nézd, nem tudod visszacsinálni a XX. századot. Nem tudod visszacsinálni a nők szavazati jogát, nem tudod visszacsinálni a munkába állásukat, a függetlenedésüket, és nem tudod visszacsinálni azt, hogy ha úgy teccik nekik, akkor parabolikus ívben tesznek a fejedre, és még egy csomó minden mást se tudsz visszacsinálni, ahogy a géprombolók se tudták visszacsinálni az ipari forradalmat. Soha többet nem lesznek nagy tömegben szubmisszív nők, amilyeneket te szeretnél, de ez a társadalmi fejlődés egyik velejárója, aminek nyilván része a feminizmus is. A nők önállósodtak, akár tetszik ez neked, akár nem. Keress magadnak egy szubmisszív tyúkot, és élj vele boldogan, amíg meg nem haltok. Alkonyat, naplemente, függöny. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Nézd, nem tudod visszacsinálni a XX. századot. Nem tudod visszacsinálni a nők szavazati jogát, nem tudod visszacsinálni a munkába állásukat, a függetlenedésüket, és nem tudod visszacsinálni azt, hogy ha úgy teccik nekik, akkor parabolikus ívben tesznek a fejedre, és még egy csomó minden mást se tudsz visszacsinálni, ahogy a géprombolók se tudták visszacsinálni az ipari forradalmat. Soha többet nem lesznek nagy tömegben szubmisszív nők, amilyeneket te szeretnél, de ez a társadalmi fejlődés egyik velejárója, aminek nyilván része a feminizmus is. A nők önállósodtak, akár tetszik ez neked, akár nem. Keress magadnak egy szubmisszív tyúkot, és élj vele boldogan, amíg meg nem haltok. Alkonyat, naplemente, függöny. :)

Kedves fightress club, hatalmas tévedésben vagy. A férfiak erősebbek, gyorsabbak, és agresszívabbak a nőknél, tehát ha úgy döntenénk, hogy mindent vissza, sőt, nyomjuk el brutálisan a nőket… akkor 5 percen belül el lennétek nyomva, és nem tehetnétek ez ellen SEMMIT.

Egy férfi azt csinál egy nővel, amit akar, és ebben csak egy vagy több másik férfi akadályozhatja meg. A feminista törvényeket is férfiak, név szerint a rendőrök,  tartatják be a többi férfival. Szóval csak annyi a dolgunk, hogy észrevétessük a feminizmus fenntartó férfiakat, hogy ők is át vannak baszva. Könnyű feladat.

Én már hála Istennek látom közeledni a Patriarchális reakciót, válaszul a feminista őrületre. Nagyon komolyan vissza fog lengeni az inga, csak ebben az esetben – szemben a múlttal, amikor is a feminizmus hazug osztályharcos történelemszemléletével ellentétben a nők nem voltak igazából elnyomva – a jövőben egy darabig nagyon el lesznek, mielőtt visszaáll majd a normalitás.

A következő férfigeneráció, a “Generation Zyklon” totálisan elutasítja a feminizmust és a kontrollálatlan hipergámiát. “White Sharia”, “Thot Patrol” – mondanak ezek a mém-ek neked valamit? A szexuális ellenforradalom és szexuális fehérterror, a Patriarchátus visszaállítása már úton van, ez már látszik a Manoszféra irányából.

Ez egyrészt elkerülhetetlen, másrészt a nők míg így is jobban járnak, ha mi csináljuk meg, mintha a többek között a feministák segítségével Európába importált iszlámista férfiak tömegei csinálják meg.

Ez a “bibibí, mi erős és emancipált nők vagyunk, azt csinálunk amit csak akarunk, és ti nem tehettek ez ellen semmit, akár tetszik akár nem, bibibí” a mondern feminista nők legnagyobb kibaszott tévedése. A magánéletben tapasztalom, hogy minimális agresszióval – gyakran simán csak blöffel – kiválóan helyre lehet tenni az ilyen “erős és emancipált” picsákat. Gyönyörű látni, ahogy kushadnak amikor ráébrednek, hogy egy férfi igenis veszélyes lehet rájuk, és ha nem viselkednek, akkor a következmények nem is kérdésesek.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”A férfiak erősebbek, gyorsabbak, és agresszívabbak a nőknél, tehát ha úgy döntenénk, hogy mindent vissza, sőt, nyomjuk el brutálisan a nőket… akkor 5 percen belül el lennétek nyomva, és nem tehetnétek ez ellen SEMMIT.””

Amúgy ebben most rohadt nagyot tévedsz. A golyó erősebb, gyorsabb mint te, és ha a nők úgy döntenek, h a létüket fenyegeted, akkor csak nagyon véres polgárháborúban tudsz mindent vissza csinálni. Főleg, mert a férfiak egy jelentős része is ott lesz a másik oldal barrikádjai mögött. Ez az egész nem is lenne jó.

“”Egy férfi azt csinál egy nővel, amit akar, és ebben csak egy vagy több másik férfi akadályozhatja meg.“”

És meg is fogja akadályozni, de amúgy is, az erőszak a gyengék végső menedéke.

“”A feminista törvényeket is férfiak, név szerint a rendőrök,  tartatják be a többi férfival. Szóval csak annyi a dolgunk, hogy észrevétessük a feminizmus fenntartó férfiakat, hogy ők is át vannak baszva. Könnyű feladat.””

Nem drága barátom. Nem könnyű feladat. Mivel a többség nem érzi, hogy át van baszva. Éli az életét, elvan a felességével. És hálás azért a sorsnak, hogy egy kicsit házsártos, de mégiscsak az ő nője. Mert a félreértések elkerülése véget, a hímneműek többsége végül talál nőt.

“”Én már hála Istennek látom közeledni a Patriarchális reakciót, válaszul a feminista őrületre. Nagyon komolyan vissza fog lengeni az inga, csak ebben az esetben – szemben a múlttal, amikor is a feminizmus hazug osztályharcos történelemszemléletével ellentétben a nők nem voltak igazából elnyomva – a jövőben egy darabig nagyon el lesznek, mielőtt visszaáll majd a normalitás.””

Ha itt elnyomásról papolsz, akkor van egy rossz hírem. A barikád ellentétes oldalán leszünk. És nem ti lesztek túlerőben…

“”A következő férfigeneráció, a “Generation Zyklon” totálisan elutasítja a feminizmust és a kontrollálatlan hipergámiát. “White Sharia”, “Thot Patrol” – mondanak ezek a mém-ek neked valamit?””

Voltál az utcán az elmúlt 10 évben? Mármint úgy értve, h beszélgettél random emberekkel? Mert ilyen hülyeségeket csak egy marginális kisebbség mémel.

“”A szexuális ellenforradalom és szexuális fehérterror, a Patriarchátus visszaállítása már úton van, ez már látszik a Manoszféra irányából.””

Nem barátom, ami útban van az a valós egyenlőség visszaállításának a követelése. Az erősödik tényleg. De ha azt hiszed, h valami szexuális fehérterror, meg patriarchátus meg mit tudom én még mi közeledik akkor itt bajok vannak. Merthogy az emberben alapvetően mindkét kép az apa és az anya is erősen megvan, és egyenrangú. Tudod cáratyuska és orosz anyácska. Anyaföld, és királyatyánk. stb stb stb. És nem lesz itt semmi elnyomás. Kiegyenlítés lesz. Ahol mindenki azt csinálja ami a feladata. És mindenki boldog is lesz.

“”A magánéletben tapasztalom, hogy minimális agresszióval – gyakran simán csak blöffel – kiválóan helyre lehet tenni az ilyen “erős és emancipált” picsákat””

Sőt téged is. Mert mindig van egy erősebb.. De ez igazából miért is jó? Még mindig, az erőszak a gyengék végső menedéke…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

“A golyó erősebb, gyorsabb mint te”
Ugye te most csak viccelsz, mikor női harcosokat vizionálsz, akik majd a golyó erejével megállítják a férfiakat? :DD LOL

“Mivel a többség nem érzi, hogy át van baszva.”
Idő kérdése. Tudod, a világ mára kinyílt. Nem élünk már olyan zárkózott pozíciókban, mint régen a kis faluközösségekben. Manapság már a kevesek elvei is könnyen megismerhetőek. Régen Goethe elveiről az emberek 99%-ának nem hogy tudomása nem volt, de nem is ismerhette azt meg. Ma viszont a szomszéd Jóska bácsi elveit is percek alatt megismerheted.

“a hímneműek többsége végül talál nőt.”
Mivel a tendencia pont ennek ellenkezője, így bizony van abban valami, amit Hunn ír.

“A barikád ellentétes oldalán leszünk. És nem ti lesztek túlerőben…”
Jaj de nagy hangja van valakinek! :)
Tudod aranyom, te leszel az utolsó, akinek ebbe valaha is bármiféle beleszólása lesz. Te pontosan azt fogod csinálni jó papucsként, amit a nők mondanak neked. Ahogy azt teszed most is a mindennapjaidban.
A problémád ott kezdődik, hogy a nők meg azt csinálják, amit az alfák mondanak nekik, az ő elvárásaik felé mennek. Magyarán éppen te vagy a lánc legvégén, mint ahogy az a pincsiknél szokás. Az alfa adja majd az ukázt, a nő meg ránt egyet a láncodon és te arra fogsz csaholni, amerre ők akarják. Ha a nőket kell védened, akkor arra fogsz menni. Ha meg el kell nyomnod, akkor el fogod nyomni őket. :)
Esetleg észrevetted, hogy van olyan társadalom, amelyik valóban nőelnyomó? Pl. egyes arab meg afrikai országok? Tudod, ott is van egy rakás papucs, még sincs a nőknek szavazati joga. Miért? Mert a papucsnak a neve: kuss. És miért? Hát éppen azért, mert nincs annyi töke, hogy szembe tudjon menni a nőkkel.
Tökéletesen igaza van abban Hunn-nak, hogy a nővel a férfi bármit megtehet. És ebben valóban csak egy másik férfi tudja megakadályozni, senki más. Röhej, mikor azt képzeled, hogy a nők majd képesek megvédeni magukat a férfiaktól. Lófaszt, aranyom! :D

Komolyan azt képzeled, hogy az a nem, amelyik arra nem volt képes több tízezer év óta, hogy férfi segítség nélkül egy szájbatekert nyomorult épületet felhúzzon csak saját erőből, az majd képes lesz a földkerekség leghatékonyabb gyilkoló gépezetével felvenni a versenyt???
:DDD
Pláne úgy, hogy nincs benne tesztoszteron, ergo nulla a kockázatvállalási hajlama? Az a nem tagja, amelyik a saját életéről sem képes dönteni anélkül, hogy azzal legalább valaki egyet ne értene? Az a nem tagja, amelyik arról híres, hogy mindig behódol annak, amelyik erősebb nála, legyen az az óvónéni, a tanárbácsi, vagy bármely diktatórikus erő, ami valaha volt a történelemben? Majd ez fog ellenállni egy esetleges elnyomásnak??? :DDD

Aranyom, ha ilyen történne, akkor a nők lennének az utolsók, akiket valaha is harcolni látnál a saját elnyomásuk ellen. Nem harcolnak ők egy picsafingnyit sem. A feministák sem harcoltak egy pillanatig sem a nők jogaiért. Ha észrevetted volna, a nő nem harcol hanem hisztizik. Azt is csak akkor, ha éppen jólét van és minden békés, és persze nincs érdemi vesztenivalója vele. Ahogy kezdődik valami piszlicsáré baj, ahogy kicsit is veszély fenyegeti (nem az életét, hanem akár csak a megszokott életvitelét), egyből úgy behúzzák a fülüket-farkukat, mint a kiskutya, amelyiknek rávágsz a fenekére. Nem hogy még majd elkezdjenek neked harcolni…! :))

“ami útban van az a valós egyenlőség visszaállításának a követelése. Az erősödik tényleg”
Bízzunk benne, hogy valóban ez lesz a végeredmény. Nem pedig az, amit Hunn vizionál, és nem az, amit a feminácik akarnak. Csak mert mindháromra ugyanúgy van esély.

“az erőszak a gyengék végső menedéke…”
Mekkora baromság…! :)
Tudod, Asimovnak sem mindenben volt ám igaza.

Aldo
Újságíró

“a nők munkába álltak, el tudják tartani magukat, és nem függenek egy fértfitől, mint 100 évvel ezelőtt. Tessék lenyelni ezt a keserű pirulát :)”

Ja, azért van az, hogy a sok seggmeresztős munka döntő többségét nők töltik be, ahol semmilyen termelői munkát nem végeznek és hasznot nem termelnek, ellenben rengeteg pénzt visznek. És nyilván ezért kérdezik meg a férfitól legkésőbb 5 percen belül, hogy “mivel foglalkozol és mennyit keresel”. A nők döntő többsége egyszerűen éhen döglene ha nem létezne a férfiak által megtermelt javakból fenntartott rendszer.
Igaz szar provokátor vagy, de akkor legalább csinálnád rendesen.

Aldo
Újságíró

“Nem tudod visszacsinálni a nők szavazati jogát, nem tudod visszacsinálni a munkába állásukat, a függetlenedésüket,”

Hogyne lehetne visszacsinálni. Csak egy tollvonás az egész.

common man
Olvasó
common man

Azelőtt a nők nem is csináltak semmit?

wittukind
Olvasó
wittukind

Mielőtt nem csináltak semmit? A nagy szüfragett “forradalom” előtt?

A történelem vagy “civilizáció” vagy akármi nem lineárisan megy valahonnan valahová ahogy a marxista filózófia elhitette az emberekkel hanem ciklikus, a félremenés korrigálja magát és ad egy restartot,hogy az milyen lesz a restart után nem hiszem hogy én meg fogom tapasztalni de nem is nagyon érdekel. de az ilyen kijelentéseknek mint “most már a XXI-dik század van” nincs igazi értelme a “fejlődés” szempontjából.

Talán csak annyi hogy a homosapiens a tehnologiának köszönhetően sokkal felszinesebb és butább mint valaha volt.

Reszet Elek
Szerkesztő

Kiszolgáltatottabb is.

common man
Olvasó
common man

fightress club!  Írod: “magunk alakítjuk ki, hogy milyen elvárásoknak akarunk megfelelni a számtalan opcióból” És a számtalan opciót ki határozza meg? És ha az nem is annyira számtalan?Nem olyan rég (még tán ma se mondtatok le róla) azt is meg akartátok határozni ,hogy egyáltalán ránézhetünk vagy szólhatunk -e egy nőhöz .És mit kezdjen ezekkel egy gyenge jellem?Igen a keserű pirula a feminizmus a 20.század terméke mert az egyenjogúság tetszetős jelszava mögött bizony ide is vezethet.A 21.század már más úgy mint te is írod.Ha felismerjük a folyamatokat és másoknak is feltárjuk,eljuthatunk oda ,hogy a kínált opciót is mi alkotjuk meg nem néhány beteg, leszbikus, férfigyűlölő valóságtól elszakadt fantaszta.Ez a huszonegyedik század keserű pirulája és ezt bizony nektek kell lenyelni.(azt meg egy pillanatig se gondold ,hogy nem látszódott rajtad ,hogy ki vagy)

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”És a számtalan opciót ki határozza meg? És ha az nem is annyira számtalan?Nem olyan rég (még tán ma se mondtatok le róla) azt is meg akartátok határozni ,hogy egyáltalán ránézhetünk vagy szólhatunk -e egy nőhöz””

Te magad határozod meg. De nem írom le újra. Úgyse érted, ahhoz férfinak kéne lenned, hogy megértsd.

“”És mit kezdjen ezekkel egy gyenge jellem?””

Váljon erős jellemmé. Mivel a gyenge jellem minden korszakban szívta a harci faszt. Ahogy egy művelt inka mondaná C’est la vie (persze csak ha tud franciául)

“”eljuthatunk oda ,hogy a kínált opciót is mi alkotjuk meg nem néhány beteg, leszbikus, férfigyűlölő valóságtól elszakadt fantaszta.””

Most sem ők határozzák meg.

“”20.század terméke mert az egyenjogúság tetszetős jelszava mögött bizony ide is vezethet””

Ez amúgy a 18. század végének terméke. Tanulmányozásra ajánlom a francia forradalmat, mint mi lesz ha egy csoport visszaél a szabadság az egyenlőség jelszavával. De erre nem az a megoldás, h visszamegyünk 300 évet, hanem, hogy helyrehozzuk az egyenlőséget. Ami tvny előtti egyenlőséget jelent, és nem lázálmos teljes egyformaságot.

fightress club
Olvasó
fightress club

Nem olyan rég (még tán ma se mondtatok le róla) azt is meg akartátok határozni ,hogy egyáltalán ránézhetünk vagy szólhatunk -e egy nőhöz

 

Ja, hadd én döntsem már el, hogy kinek a közeledését fogadom, ahogy te meg azt döntöd el, hogy kihez akarsz közeledni, faszfej.

Kokusz
Olvasó
Kokusz

“A XXI. században élünk”

SZDSZ-es tempó, Momentum-fasizmus.

“150 ével ezelőtt”

És az szerinted indokolja a jelenlegi elnyomást?!

Akkora punciszag van itt, mint egy Alkonyat-vetítésen!

fightress club
Olvasó
fightress club

Ó faszfejkém, el vagy nyomva?

Őszinte részvétem :)

wittukind
Olvasó
wittukind

“nők munkába álltak,el tudják tartani magukat”..ez a fajta már nem nő csak XENOMORF.

és tessék befejezni a nyivást az “igazi férfiakról” mert a macskád éhen hal

 

 

fightress club
Olvasó
fightress club

Egyrészt én soha a büdös életben nem riinyáltam holmi “igazi férfiakról” mert volt szerencsém jópárhoz, igaz, azok nem ilyen férfihangos nyiffancsok voltak, másrészt a macskám köszöni szépen, de igen jól van.

Izéééé, te még soha nem találkoztál olyan nőkkel, akik köszönik szépen, de nincsenek rászorulva arra arra, hogy valaki eltartsa őket, mert megkeresik ennen munkájukkal azt, amire szükségük van?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyrészt én soha a büdös életben nem riinyáltam holmi “igazi férfiakról” mert volt szerencsém jópárhoz, igaz, azok nem ilyen férfihangos nyiffancsok voltak, másrészt a macskám köszöni szépen, de igen jól van.

 

Ja, aztán meg már kikoptál a húspiacról, így meg maradt neked a (meddő)  kibicség, akinek semmi sem drága:)

Izéééé, te még soha nem találkoztál olyan nőkkel, akik köszönik szépen, de nincsenek rászorulva arra arra, hogy valaki eltartsa őket, mert megkeresik ennen munkájukkal azt, amire szükségük van?

Ja, a macskás szinglik akik (unalomból?:) bizonygatják, hogy mennyire értékesek, miközben kikoptak az utódnemzésből………. , mert nekik nincs férfira szükségük, meg amúgy is, min. kétszerjobbak tűsarkúban hátrafelé:)….

 

 

common man
Olvasó
common man

Bennük nem merül fel! Igen, te meg én meg még sokan megráznánk magunkat és haladnánk tovább.Ha a feminizmus bluepill apámfaszáról hallott volna lehet ,mondom lehet ,hogy nem jutott volna idáig.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az fel se merül ezekben a drágalátos fiatal férfiakban, hogy esetleg bennük van a hiba, hogy nem találnak maguknak barátnőt, ugye? Mindig más a hibás, most épp a feminizmus meg a bluepill meg az apámfasza.

De igen, felmerül. Egészen pontosan az, hogy mivel a nőkkel szembeni viselkedésük teljességgel megfelel azoknak az elvárásoknak, melyekre gyermekkora óta tanították az embert – konkrétan a feminista, Blue Pill-es elvárásoknak – ezért azt gondolja, hogy valami olyan alapvető hiba van benne, amit nem tud orvosolni. A logikus gondolat ilyenkor az – és ez egyébként projekció, amikor azt feltételezi az egyik nem tagja, hogy a másik nemnek ugyanaz a vonzó ugyanabban a fontossági sorrenben, mint neki – hogy a külsejével, a testével van valami baj, arra tippel, hogy valószínűleg az lehet a nők számára taszító.

A másik hiba, ami valóban bennük van, az “approach anxiety”. A félénkség, amit nem tud legyőzni. Ez következménye annak, hogy a feminista, Blue Pill-es kondicionálás hatására, férfi létére nem gondolkodik és nem viselkedik férfiasan, ezért ha sikeresen le is győzi a félénkségét, biztos hogy elutasítást zsebel be a nőktől. Ez tovább rombolja az önbizalmát, és előbb-utóbb nem fog merni kezdeményezni.

De mindennek az origója az, hogy feminista kondicionálásuk hatására férfiatlanul gondolkodnak és viselkednek, ezért nem találnak barátnőt.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Egy pacikukit. De komolyan, aki nem teljesen retard, az kb ott rájön, h nem működik az amit a mit szeretnének a nők szöveg a valóságban, amikor az osztály bombázója lelép a rocker sráccal.

Amúgy Hunn én is voltam évekig szopóágon, aztán felszedtem valakit, pont azon az estén amikor már azon gondolkodtam, h engem már semmi nem érdekel. És utána még bőven azelőtt, hogy a red pillt felfedeztem, h hogy lehet egy nővel ismerkedni, aztán azt is, h nagyjából milyen viselkedéssel lesz belőle randi. Azt nem, hogy hogy lehet jó arányban lefektetni, de azt igen, hogy randiból lesz a szex. Még ha szutyok aránnyal is. Aztán egy csúnya szakítás után én is belesodródtam újra az önsajnálatba, és a harag fázisba, ide kerültem, abban a fázisban. Aztán volt gyász is, akkor is irkáltam ide. Most viszont már újraépítettem a friss tudással a kereteim. És elkezdtem gondolkodni, nem jelszavakat mondogatni, hanem a saját utamon járni. És tudod aranyos, h te a harag fázisban voltál amikor ide jöttél, de mi lenne ha tovább lépnél? És kitörnél végre az önsajnálatodból? Nem volt nőd? Van ilyen. Belesodródtál durva függőségbe? Ilyen is van. De az ok nem az, hogy nem volt nőd, ez csak mentség… De elvben kijöttél belőle. Akkor meg? Állj már oda a tükörhöz és beszéld már meg magaddal, h ki vagy. Aztán az alapján lépj már tovább. Nem hiszem el, hogy nem tudsz. Mert tudnál.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Én rocker voltam mégis mindig csak a dagadtak voltak belém szerelmesek, meg az ilyen kis… izék. Igazságtalanságot kiáltok!

RedGreg
Újságíró
RedGreg

SzóSzó szerelmeseksvoltak beléd csajok. Valszeg a szinteden. Csak itt is egyre többeknél látom, h nekik a nagymellű bombázó kell. Akkor is ha ő amúgy 10/4es. Mer az neki járna. Nem, nem jár. Így mondjuk tényleg nehéz nőt szerezni. Amúgy lehet h azok a kis izék közköz lett volna a tökéletes nő. Csak hát neked nem kellett… De akkor mi bajod a barátzónával?

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Hát persze, hogy a nagymellű bombázó kell, mi más kéne? Nem lehetnek elvárásaim? “Hát én már szart érek”? :D

No, de komolyan: nem küzdök nőszerzési problémákkal, (mert nem akarok nőt szerezni) meg tulajdonképpen régebben sem küzdöttem igazán. (Még meg is nősültem.) Voltak nőim, igaz nem sok, meg lehettek is volna megboldogult ifjú koromban, de olyan szerelmi bánatos voltam, hogy utáltam minden nőt és nem éltem a lehetőségekkel. Amire ugye a népnyelv azt mondja, hogy a kihagyottakat a túlvilágon az ember orrára húzzák…

 

hunbagira
Újságíró

Valszeg a szinteden” Mert a hipergámia miatt biztos talál a szintjén nőt! :)

Akkor is ha ő amúgy 10/4es Ha egy férfi 10/4-es akkor max 10/1-es nőt talál illetve inkább 10/0-ást azaz SENKIT :D kivéve, ha vagyonos és tud magának vásárolni egyet.

De egy kérdés, te észrevettél a mai kis nőstényekben bármilyen kompromisszumra való hajlandóságot ne adj Isten önkontrolt?

Mert én nem. Akkor viszont, ha képtelenek erre a formállogika azt kívánja, hogy kényszeríteni kell őket, nem incellek, hanem a társadalmunk kultúránk érdekében. Mert ők lerombolják!

 

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Annyira aranyos, h még mindig nem értetted meg, hogy a statisztikai szabályokat egyénre vetíteni káros….

Amúgy igen vettem észre ilyet nőkben. Igaz ebben az is benne lehet, hogy én nem csak képen látok olyat….

“”Akkor viszont, ha képtelenek erre a formállogika azt kívánja, hogy kényszeríteni kell őket, nem incellek, hanem a társadalmunk kultúránk érdekében. Mert ők lerombolják!””

Áruld már el, miért akarsz bárkit is bármire kényszeríteni?

Amúgy sajnálom, de semmi sem jár senkinek. Szóval vagy beletörődsz, hogy te csak az ari cukiarcú de amúgy kicsit fura lánnyal fogsz hosszú távon járni, vagy marad a cölibátus. De akkor az már önkéntes. És ne rinyálj.

hunbagira
Újságíró

Annyira aranyos, h még mindig nem értetted meg, hogy a statisztikai szabályokat egyénre vetíteni káros….

Miért is? :)

hunbagira
Újságíró

Rocker voltál, de nem rocksztár. :) A kettő nem ugyanaz.  :)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Igazad van, itt valamit durván benézhettem! :) Akkor is tartom, hogy én voltam minden nagymellű bombázó top 10-es, hedonista-tróger álma, csak biztos félénkek voltak és nem mertek megszólítani. :)

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Te sem találsz. Akkor férfiatlanul gondolkodsz? :-P

Hunn
Olvasó
Hunn

Te sem találsz. Akkor férfiatlanul gondolkodsz? :-P

Ha ez nekem szólt, akkor a válasz sajnos igen. De nem csak én egyedül. Alapvetően a férfiak feminista kondicionálása arról szól, hogy a férfiakat nőies gondolkodásra és nőies viselkedésre nevelik. Így alapból lesznek esélytelenek a nőknél, és ezen a gyúrás meg a lóvé sem segít.Nem véletlenül vesszőparipám, hogy a férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedés jelenti a kivezető utat. Nekem is, másoknak is.

Azért igyekszem. :)

hunbagira
Újságíró

Édesistenem, egyszer el tudnánk jutni oda, hogy nemcsak a feketében és fehérben látjuk a világot. Éppen szánk ízének megfelelően.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mivel a nőkben van a hiba.

Reszet Elek
Szerkesztő

“Nem is tudok egyébbel szórakozni,
Mint hogy a napon nézem árnyamat
És csúfságomat magam magyarázom:
Én, mivel nem játszhatom a szerelmest,
Hogy eltöltsem e csevegő időt –
Úgy döntöttem, hogy gazember leszek
S utálom e kor hiú gyönyörét. ” – Shakespeare: III. Richárd

Aldo
Újságíró

Ezekkel a tömegmészáros faszokkal csak az a baj, hogy összekeverik a sorrendet. Nem a tömegbe kéne lövöldözniük, hanem a saját fejüket kéne szétlőni.

common man
Olvasó
common man

Szerinted mik lehettek a kiváltó okok?

Hunn
Olvasó
Hunn

Szerinted mik lehettek a kiváltó okok?

Ha jól értettem a sztorit, akkor a lövöldöző srác szerelmes volt egy lányba, aki nem feküdt le vele, viszont egy néger sráccal meg igen. Ez a megaláztatás volt nála az utolsó csepp a pohárban.

Ezt a srácot egyedülálló anya nevelte. A férfiszerepet kizárólag a médiából tanulhatta. Feminista, Blue Pill-es kondicionálást kapott születése óta, mint minden nyugati fiú az utóbbi pár évtizedben. A Red Pill-ről, a Game-ről még hallomásból sem volt tudomása. Ennek megfelelően is viselkedett a kis ribancokkal, ami garantált kudarcra ítélte őt a női nemnél.

Millió és egy egyéb különféle tényező szerencsétlen együttállása vezetett ehhez a tragédiához. Nem mentegetni akarom őt:, hiszen aki ilyet tesz, mint amit ő tett, annak lógnia kell az akasztófán! Nincsen bocsánat! Én a megelőzésről prédikálok. És a megelőzés nem ott kezdődik, hogy az FBI reagál egy online feljelentésre.

Hanem ott, hogy a fiatal srácokat Red Pill alapon nevelni kell, mégpedig elsősorban az édesapjuknak. Hogy Game tudással felvértezve legyőzzék az “approach anxiety”-jüket, és így lehetőségük, esélyük legyen arra, hogy megélhessék a szexuális lényüket. Hasonlóan a fiatal lányokhoz, akik a mai világban teljes és totális szexuális szabadságot élveznek a hipergámiát maximalizáló feminista társadalomban.

A fiúkból férfiakat kell nevelni, meg kell tanítani őket, hogy hogyan lehetnek sikeresek a nőknél, hogy hogyan találhatnak párt maguknak. De ez feminista, Blue Pill-es kondicionálással nem fog menni, azzal pont az ellenkezőjére nevelik őket, ami hosszabb távon egyéni és kollektív tragédiákhoz vezet. Mint ez a szomorú floridai ügy is.

 

INewton
Olvasó
INewton

De akkor miért nem a niggert meg a csajt lőtte le?

Hunn
Olvasó
Hunn

De akkor miért nem a niggert meg a csajt lőtte le?

Mert Incel, mert csak nézi hogy mi minden van és irigykedik, mert azt gondolja, hogy ő mindörökre ki van zárva abból, amiből mindenki más nem, gondolok itt egész pontosan a szexualitásra. Logikus következményei ezek a helyzetének, de természetesen az ember gondolkodása hosszú távú nem önkéntes cölibátusban torzul, patológiás jeleket mutat, tévesen gondolkodik és tévesen értelmezi a világot maga körül. Nem normális emberi helyzet ez, így az sem gondolkodik normálisan, aki benne van – de számára az a nagybetűs valóság. Beteg a pszichéje, nem egészséges.

Aldo
Újságíró

Francnak se kéne olyan szutyok, aki niggerrel kefél.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A tömegmészáros fickókkal kapcsolatban. Ezt már kb 1 éve is leírtam,itt vannak hozzá anyagok.

Mind Elliot Rodger,mind George Sodini súlyos mentális problémákkal küzdött,bőven a gyilkolászások előtt. Ők nem a “gonosz nők” miatt lettek őrültek,hanem max rátett egy lapáttal a beteg mentális állapotukra,hogy a nők nem álltak szóba velük. Mindkettő szerintem női szemmel jóképűnek mondható,biztos anyagi háttérrel rendelkező pacák volt. Egyszerűen a nők (jó esetben) kiszagolják,megérzik,hogy ennyire beteg emberekkel nem szabad kapcsolatba kerülniük (ez egy ösztönös önvédelem). Ezért nem jöttek össze már a második randik. Ezek a gyilkolások nem vethetőek a nők szemére,mert teljesen érthető, sőt kifejezetten ajánlott,hogy ilyen emberekkel még csak szóba se álljanak. Őszintén , a lányotokat bátorítanátok,hogy álljon szóba mentálisan igencsak labilis fickóval,csak azért,hogy szegény nők által hanyagolt fickónak is legyen valakije? Na ugye nem,ti magatok tiltanátok a legjobban, hogy bármilyen kapcsolatban legyen ilyen “weird” alakkal. Szóval ilyen esetekben mindig arra kell gondolni,hogy mit szólnék,ha mondjuk  a lányom randizgatna vele…

Elliot Rodger 8 ! éves korától kezelések alatt állt és az áldozatainak 3/4 része férfi! volt (ugyanis volt egy rasszista,meg kisebbségi komplexusos része is a gyilkolászásának).

Sodini is azért nem talált nőt magának,mert megérezték,hogy a pasas “gáz”. Egyáltalán nem volt rosszképű pasas.Ezért a nőket tette felelőssé.Eszébe sem jutott,hogy magában keresse a hibát,a problémát. Már a családjában súlyos gyűlöletet érzett a testvére,apja és főleg anyja iránt. A szomszédai nagyon antiszociális és “strange”embernek írták le.Ezért kerülték a nők.

Tehát nem szegény,nők által semmibe vett áldozatok voltak,akik a szemét nők miatt kerültek ilyen borzalmas mentális állapotba ,hanem a mentális állapot miatt kerülték őket a nők. Ez meg sajnos egyéni pech, hány férfi randizna önkén dalolva egy nővel (akármennyire csinos),ha kiderül,megérzi stb,hogy a nő bipoláris,ön és közveszélyes,hisztérikus stb….

Igenis,minden férfi tehet azért,hogy kívánatosabb legyen a nők szemében,ha valami gond van, mert érthetetlen módon kerülnek a nők,szerintem szakemberhez kell fordulni.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Isla_Vista_killings

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2639195/All-SIX-virgin-killers-victims-named-two-roommates-student-friend-visiting-two-sorority-sisters-male-sophomore-gunned-deli.html

https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Collier_Township_shooting

http://edition.cnn.com/2009/CRIME/08/07/gym.shooting.psychology/index.html

Képtalálat a következőre: „george sodini”

 

 

 

common man
Olvasó
common man

Igenis szakemberhez kell fordulni!? Te is leírtad:  Elliot Rodger 8 ! éves korától kezelések alatt állt aztán írod: Igenis,minden férfi tehet azért,hogy kívánatosabb legyen a nők szemében,ha valami gond van, mert érthetetlen módon kerülnek a nők,szerintem szakemberhez kell fordulni.Most akkor fogszabályozásra járt 8 éves korától?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

8 éves korában nyilvánvalóan nem a párkapcsolati problémái miatt kezelték… Arra értettem,hogy ha egy egy felnőtt, ivarérett férfi,aki az átlagtól jobban néz ki,anyagi gondjai nincsenek és egyszerűen egyetlen nő sem áll vele szóba, ott valami más gondnak kell lennie. Akkor érdemes szakemberhez fordulni,hogy kiderítsék ,vajon miért nem fogadja el egyetlen nő sem a közeledését. Azt nem tudom,hogy 8 éves korától folyamatosan,vagy csak  8 éves korában már állt kezelés alatt,ezzel azt akartam kifejezni,hogy a srác alapból mentálisan problémás volt.

Véleményem szerint ,aki ilyen tettre képes,az nem “csak” a körülmények áldozata. A saját frusztrációját és mentális betegségét a környezetére vetíti ki,mindig mást tesz felelőssé.Rengeteg olyan férfi él a világon (sajnos és őszintén gondolom,hogy a nők sokszor tényleg nem az igazi értékekre “buknak”,bár a férfiak sem büszkélkedhetnek ilyen téren),akiket a nők nem igazán rajonganak körül,mégsem lesznek tömeggyilkosok.

Ezt a két fazont azért nem szívlelték a nők,mert érezték ,hogy nagy gond van a fejükben/lelkükben.

Közben megtaláltam az idevonatkozó részt,amiből kiderül,hogy folyamatosan mentális problémái voltak a srácnak,de igazából megtagadta a kezelést:

“According to his family’s attorney and a family friend, Rodger had seen multiple therapists since he was eight years old and while he was a student at SBCC.[20] The lawyer said that Rodger was “receiving psychiatric treatment”,[37][68][69] but Rodger was never formally diagnosed with a mental illness.[70] A psychiatrist had prescribed him antipsychotic medication used to treat schizophrenia and bipolar disorder, but he refused to take it.[71] According to Rodger’s mother, he was diagnosed as having Asperger syndrome, but a formal medical diagnosis of the disorder was not made.[72] He was in fact diagnosed with pervasive developmental disorder not otherwise specified, another autism spectrum disorder, in 2007.[9]”

Aldo
Újságíró

Az okozatot felcserélik az okkal.
Nem azért kattantak be, mert nem kellettek a nőknek, hanem azért nem kellettek, mert eleve kattantak voltak. Az egyetlen gond, hogy nem csak saját magukat nyírták ki, ahogy kellett volna.

common man
Olvasó
common man

Attól ,hogy kattant valaki még simán lehet nője.Ezek eleve kattantak voltak +nem kellettek a nőknek ettől még jobban bekattantak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Attól ,hogy kattant valaki még simán lehet nője.”

A kicsit furáknak, igen. Ezek annyira kattantak voltak,hogy mint a mellékelt esetek mutatják,senki nem állt szóba velük, szóval nem ,simán nem lehet… (és kapásból a másik nemet okolták ezért,nyilván őrült szempontból ha “mindegyik szembe jön” ,akkor is ők a hibásak).

Mondjuk öröklött,vagy szerzett módon pszichésen beteg vagyok. Neurotikus,betegesen féltékeny,bipoláris,hisztérikus stb. Emiatt a férfiak az első randi (bár náluk inkább azt mondanám első dugás után ) faképnél hagynak. Én ettől besokallok,hogy mindegyik csak azt akarja…nem figyelek a környezetemre,barátaimra akik orvoshoz küldenek,hogy először saját személyiségemet tegyem rendbe,ha el is megyek szakemberhez,nem működök közre,visszautasítom a kezelést. A fejemben megszületik a gondolat,hogy a férfiak az ellenségek,ők  tehetnek mindenről,én egy tök csinos,kívánatos nő vagyok,ők a szemetek,őket hibáztatom mindenért. Előre tervezetten szerzek fegyvert (vadászfegyver,önvédelmi bármi) ,bemegyek egy konditerembe,ahol sok a “macsó” férfi és akit érek lövök. A férfiak a hibásak? Nem,csakis ÉN vagyok a hibás.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az okozatot felcserélik az okkal.
Nem azért kattantak be, mert nem kellettek a nőknek, hanem azért nem kellettek, mert eleve kattantak voltak. Az egyetlen gond, hogy nem csak saját magukat nyírták ki, ahogy kellett volna.

Ez szerintem téves elgondolás. El lett magyarázva nekik a Red Pill, a csajozás alapjai? Ugye nem. Szóval talán először picsába a feminizmussal, és neveljünk férfiakat a fiúkból a Red Pill segítségével. Aki utána is lövöldözni kezd, azt meg felkötjük. De ide a rozsdás bökőt, hogy akkor már nem lesz ilyen.

Az összes hullát ki kellene teregetni a feministák lábai elé, hogy a vérük rajtatok. A migránsok által megölt embereket is, nem csak az incel lövöldözők áldozatait. Persze, lehet hogy eleve ezt is akarta a kultúrmarxista brigád, hasonló világmegváltó elvek miatt 100 millió embert már legyilkoltak a XX. század során. Gyilkos ideológia ez, nem is értem, miért az antifeministáknak kell bizonygatniuk, hogy nem akarunk rosszat…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Ez szerintem téves elgondolás. El lett magyarázva nekik a Red Pill, a csajozás alapjai?”

Egy elmebetegnek annyi a Red Pill,meg hasonlók,mint halottnak a csók. A Red Pill lehet jó és hasznos dolog az ÉPELMÉJŰ férfiaknak,de aki ennyire kattant,mint ezek még veszélyes fegyver is lehetett volna, ha megtanulják a kattantságukat leplezni,átvágni különböző viselkedésformákkal őket. Egyetlen nőt sem lehet azért felelőssé tenni,hogy egy neki bizarr,furcsa, debil,kattant benyomást keltő férfival nem randizik. Ez ÖNVÉDELEM. Még egyszer,ha lenne lányod engednéd,hogy egy zakkanttal randizzon,akiről mondjuk tudod hogy több pszichés problémája is van,ráadásul visszautasította a kezelést. ? Én biztosan nem,szerencsére a nők többségének ösztönösen jók ilyenkor a megérzései.

Hunn
Olvasó
Hunn

És akkor nálam miért működött a Red Pill? Pedig én is kattant vagyok, félig még most is, de ez semmi ahhoz képest, amilyen zakkant régen voltam. Szóval annyi lenne csak a magyarázata, hogy miért nem rendeztem ámokfutást, hogy alapvetően teljesen normális vagyok, csak megkergített a Blue Pill-es, feminista világ? Akkor azért állnak velem szóba most a nők, mert már nem érzik azt, hogy teljesen el vagyok tévedve? Lehet. De ha ez így van, akkor is érvényes az én megközelítésem, sőt, ettől érvényes csak igazán.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azt hogy mennyire vagy ,voltál kattant azt maga az egyén soha nem tudja pontosan megítélni. Te nagy valószínűséggel nem kattant voltál ab ovo ,nyilván voltak komoly problémáid és végül úgy döntöttél,hogy önpusztításba fogsz. Ez is bizonyítja,hogy annyira súlyos eset nem voltál,mert nem a környezeted,ártatlan emberek ellen fordultál (ezzel nem akarom azt mondani,hogy huj de jó,hogy magad ellen). Egy született (vagy kiskorában családi traumák miatt szerzett) komoly pszichés betegen NEM segített volna a Redpill,mert az alap “betegséget” ,problémát nem orvosolta volna. A nők nem a “bluepillességük”,hanem az alap pszichés problémák miatt kerülték őket.Én is fejvesztve menekültem volna ,akkor is ,ha úgy néztek volna ki ,mint Eric Bana (nekem ő sokkal jobban bejön,mint Pitt,Clooney,vagy a most menős-szerintem borzalmas-J. Momoa,)

Hunn
Olvasó
Hunn

A Hangok a fejemben is azt mondják, hogy igazad lehet. :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunn:

Látod,még a humorod is tök jó ! (egyébként tény ,hogy a mentálisan igazán súlyos eseteknek nem igazán van humorérzékük,pláne öniróniájuk ).

Reszet Elek
Szerkesztő

A TRP-nek van egy mentálisan problémás vonulata, a dark triad. Ha az ilyesmi találkozik egy mentális problémákkal küzdő és kielégületlen emberrel abból gondok is lehetnek, pláne egy olyan országban, ahol egyszerűbb fegyverhez jutni, mint egy üveg vodkához.

Aldo
Újságíró

“Ez meg sajnos egyéni pech, hány férfi randizna önkén dalolva egy nővel (akármennyire csinos),ha kiderül,megérzi stb,hogy a nő bipoláris,ön és közveszélyes,hisztérikus stb….”

Csak általában a nőket elkezdik mentegetni, míg a férfiakat egyből leírják, hogy nem normális, elmebeteg, potenciális sorozatgyilkos.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Csak általában a nőket elkezdik mentegetni, míg a férfiakat egyből leírják,”

Ez igaz,sajnos még (és valóban vallom,hogy ez igazságtalan) mindig hajlamosabbak a bíróságok sok esetben (de azért nem mindegyikben) a nőket mentegetni,nem ugyanazon elbírálás alá vetni.

Ugyanakkor az is igaz,hogy elvétve találni női sorozatgyilkost (hirtelen csak Aileen Wuornos jut eszembe,meg néhány egészségügyis ,mert ott azért elő-előfordul nő is). Esetleg a tiszazugi mérgező asszonyok,de ott ugye nem mészárlás,meg sorozatgyilkolás volt,hanem előre megfontoltan,nagyon is aljas szándékból mondhatni bűnszövetkezetben előforduló  esetek (ami számomra undorító,főleg,ha a háborúban megrokkant férfiakra és a nemkívánatos gyerekekre gondolok ,gyűlölöm az igazságtalanságot)

Itt egy jó lista:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sorozatgyilkosok_list%C3%A1ja

Ilyen bemegyek egy fegyverrel és akit látok lövök esetben női elkövetőről nem is tudok (ettől még lehet,de egyáltalán nem rémlik).

Egy biztos ,ezzel maximálisan egyetértek:

“Az okozatot felcserélik az okkal.
Nem azért kattantak be, mert nem kellettek a nőknek, hanem azért nem kellettek, mert eleve kattantak voltak. Az egyetlen gond, hogy nem csak saját magukat nyírták ki, ahogy kellett volna.”

Reszet Elek
Szerkesztő

Jó példa rá a kínai halálbüntetés sajtója. Évente ezrével végeznek ki elítélteket. Minimális részük nő, ennek ellenére az összes kína- ill. halálbüntetés-ellenes szervezet, személyiség ezekkel a nőkkel, a halálsoron készült képeikkel stb kampányol.

Aldo
Újságíró

Ott nem szarakodnak. Ha kimondják az ítéletet, másnap már visznek is kifele az udvarra és lőnek lefele. Úgy ahogy kell, nem ilyen 40 évig vagyok a halálsoron, aztán felfordulok szívrohamban.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

“női elkövetőről nem is tudok”
A nők azért vannak kisebb arányban a sorozatgyilkosok között, mert beszaribbak.
Nincs bennetek tesztoszteron, így hiába vagytok ugyanannyira (vagy még inkább) erőszakosak, mégsem meritek megtenni. Kockázattal jár megölni másokat, és a nő meg ugye kockázatkerülő. A tesztoszteron kockázatvállalási hajlamot okoz bennünk (nem pedig erőszakot, ahogy azt sokan képzelik).

Ha megnézed, az életmentők között is hasonló arányban látsz nőket, mint a sorozatgyilkosok között. Jóformán ott sincs egy se. Hiszen ott is kockáztatni kell az életet, azt meg szinte egy nő nem teszi meg.
És ennek köszönhetően nekünk valójában pozitív a mérlegünk. Jóval több emberéletet mentenek meg a férfiak, mint amennyit megölnek. Ellentétben a nőkkel, akiknél bizony erősen negatív a mérleg.

Ha meg még hozzátesszük az abortuszt is, végképp kiderül, hogy a világtörténelem legundorítóbb gyilkosai a női nem közül kerülnek ki. És nem csak néhány elszórt sorozatgyilkos, hanem gyakorlatialg a női nem negyede egy nyomorult gyerekgyilkos. Csak idehaza eddig 6,5 milliónál járunk. A világtörténelem legnagyobb holokausztját a női nem csinálja a szemünk láttára:
http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/ab-hungary.html
http://www.tarki.hu/adatbank-h/nok/szerepvalt/Kamaras-99.html

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Itt most kifejezetten az ilyen “bekattanok és mindenkit lelövök  ,akit érek” esetekről volt szó,nem általánosan az emberi élet ellen elkövetett dolgokról. Ezzel egyébként javarészt egyetértek ,ez (majdnem) így igaz: “Nincs bennetek tesztoszteron, így hiába vagytok ugyanannyira (vagy még inkább) erőszakosak, mégsem meritek megtenni. Kockázattal jár megölni másokat, és a nő meg ugye kockázatkerülő. A tesztoszteron kockázatvállalási hajlamot okoz bennünk” ” Ha megnézed, az életmentők között is hasonló arányban látsz nőket, mint a sorozatgyilkosok között. Jóformán ott sincs egy se. Hiszen ott is kockáztatni kell az életet, azt meg szinte egy nő nem teszi meg.” A nők két esetben kockáztatnak (nyilván vannak ritka kivételek még),ha a gyermeküket kell megvédeni és előjön az “anyatigris effektus”,esetleg önvédelemből,akkor azért ők is be tudnak kattanni és egészen meredek dolgokat művelni. Igazából amúgy teljesen érthető,hogy nem kockázatvállalók a nők, ez teljesen távol áll az alap női természettől. Én is a biztonságra törekszem alapvetően,pedig bennem szerintem picit több a tesztoszteron,mint a legtöbb nőben (a nőkben is van egyébként, csak kevesebb,mint a férfiakban). Számomra pl. nem gond döntést hozni,megoldani,sőt adott esetben szembeszállni -több évtizedes tapasztalatom,hogy az agresszív viselkedés ellen egy megállító “fallal” lehet a legjobban védekezni. Az agresszív ember is csak addig (a legtöbb esetben) félemlít meg, agresszorkodik, ameddig nem ütközik ellenállásba. Pl. fiatal kolléganők fejét leüvöltve,a pultot csapkodva és abban kárt téve  (de volt olyan is,hogy egy lány mellkasához vágta a laptopját a kedves agresszor) velem szemben álló 3 kisportolt 185 cm-es feka fiatal ellen is az volt megoldás ,hogy felálltam (ameddig a rendőröket vártuk-mintegy 15 percen át) -ilyenkor jól jön,hogy sarokkal együtt én is megvagyok vagy 184 cm- és üvöltöttem velük,hogy mind börtönbe megy,ha még egyszer benyúlnak a pultba,pláne ha hozzáérnek a kolleginákhoz(a tollakat hozzájuk vágták) és egy elég súlyos fém tárgyat a kezembe helyeztem és megmutattam,hogy ez a fejükhöz fog repülni,ha bántani mernek minket. Na AKKOR kezdte az egyikük, a legagresszívabbat nyugtatni. Én közben valóban majd beszartam,ugyan, ha három tiszta izom feka rám ugrik mit tehettem volna ? De , kockáztatunk mi,csak önvédelemből,vagy a szeretteink védelmében,akkor tudunk nagyon bátrak lenni. Abortusz téma. Ok belemegyek,elég eltérő az emberek véleménye az abortuszról és annak társadalmi megítélése is egészen szélsőséges méreteket ölt.. Az én személyes véleményem a témában,hogy az abortusz gyilkosság. Hitem szerint és biológiai értelemben is. Családomban (akiket én ismerek egyenes ágon senkinek nem volt abortusza). Nekem is egy terhességem-egy gyermekem és minden anyai,nagyanyai felmenőmnek annyi gyermeke ahány terhessége (kivéve egy méhenkívülit, ami nyilván nem ide tartozik). Megítélésem szerint ,ha beteg a magzat,vagy az anya életét veszélyezteti súlyosan,ha valós nemi erőszakból származik,akkor érthető és indokolt az abortusz (bár attól még életet vesz el). Ezt fontosnak tartottam leszögezni és azt is (amit már többször le is írtam itt a FH-on),hogy ha egy nem kívánt terhesség esetén (már női részről nem kívánt) az apa szeretné felnevelni a gyermeket és ragaszkodik a babához, törvényileg kötelezném a nőt arra,hogy megszülje. (összehozni és életet adni is két ember felelőssége),természetesen a fenn említett esetek (betegség stb) kivételével. DE. Mert,hogy mindig van egy de :). Én úgy vélem elfelejtkezel arról,hogy nem minden férfi ragaszkodik ennyire a “gyerekhez”,nem mindenki ítéli meg az abortuszt úgy,ahogy te-vagy akár én,vagy a FH-on jelenlevők többsége.  (fogalmam nincs ,hogy hányan ítélik el teljesen ,vagy hányan voltak akár hallgatólagosan beleegyezői egy-egy abortusznak ,esetleg rábeszélői). Egy gyermekkel kapcsolatban minden közös. Közösen kell védekezni,felnevelni,életről-halálról dönteni (kéne). Valóban igazságtalanság,hogy a döntés joga szinte teljesen a nő,az anya kezében van,mert bizonyosan sok esetben ,azzal a férfi,az apa nem ért egyet. Viszont abból az általad említett mondjuk 6,5 millióból hány esetben értett egyet teljességgel a férfi,hány esetben segítette elő,vagy akár szorgalmazta azt,esetleg kifejezetten meggyőzte annak szükségességéről a nőt ? Itt nem a női felelősséget kívánom kisebbíteni,mert… Tovább olvasás »

Aldo
Újságíró

Nem értem, hogy mire akarsz kilyukadni azzal, hogy állítólag kevesebb női sorozatgyilkos van. És akkor mi van? Ki hazánkra szerencsére nem jellemző,  a sorozatgyilkosok garázdálkodása. Rohadtul lényegtelen, hogy 100 sorozatgyilkosból mennyi nő van és mennyi férfi, mert még ilyen esetekben is igyekeznek kitalálni egy rakás mentő körülményt. A legegyszerűbb a nehéz gyerekkor, természetesen az erőszakos apa miatt.

“Ilyen bemegyek egy fegyverrel és akit látok lövök esetben női elkövetőről nem is tudok (ettől még lehet,de egyáltalán nem rémlik).”
És meg a megölöm az újszülött csecsemőmet esetekben nem hallottam még olyanról, hogy férfi lenne az elkövető. Persze ilyenkor is jön a szülés utáni depresszió meg a többi kamu faszság.

hunbagira
Újságíró

Kissé leegyszerűsíted a világot. Nem állítom, hogy eme dolog nem lehetett a kiváltó okok között sőt. De nem hiszem, hogy egyetlen volt.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kissé leegyszerűsíted a világot. Nem állítom, hogy eme dolog nem lehetett a kiváltó okok között sőt. De nem hiszem, hogy egyetlen volt.

Ebben tökéletesen igazad lehet, kedves hunbagira. Én azért koncentrálok erre a részterületre, mert a saját életem kapcsolódik az Incel jelenséghez, és szeretném, ha ez a probléma bekerülne a társadalmi köztudatba, és megoldást találnánk rá, hogy se a srácok ne szenvedjenek – hiszen nem muszály – se ártatlan emberek ne legyenek veszélyben. Szerintem ez fontosabb probléma és elterjedtebb jelenség, mint ahogy azt a társadalom nyilvánossága gondolná.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Az ilyen lelkivilágú férfiak sohasem lesznek képesek tartós párkapcsolatot kialakítani, vagy normális családapákká válni. Lehet, hogy nő nevelte, lehet, hogy pinahiánya volt, de alapból benne volt a kölyökben a pszichopata-faktor. Én még gyermekkoromban kint játszottam az utcán, a fára másztam, meg nyomtuk a sportot minden délután, ami a fölösleges energiákat levezette. Jól emlékszem viszont az akkori csibész kölykökre is, akik a fára mászva összeszedték a madárfészekben lévő fiókákat, majd földhöz csapdosták őket. Felnőttkorára mindkettő megjárta már a börtönt. Az egyikük országos hírnévre is szert tett. Én úgy gondolom, hogy sok esetben van összefüggés egy felnőtt idióta cselekedetei és a sunyi gyermekkori én között.

Az ilyen és a floridai esethez hasonló tömeggyilkosok agyát mindenképpen kutatásnak vetném alá, hogy segítségére legyen a jövő orvostudományának válaszokat és megoldásokat találni a hasonló indíttatású mészárlások megelőzésére.

Idehaza is van ilyen “tipikus” tömeggyilkos fazon -már ránézésre is- ez a Somogyi Ábel.

És Hunn, ezt a “lelövöm a szembejövő első tíz nőt”, egyszer és mindenkorra tessék befejezni és elfelejteni. Tréfának is igen morbid.

 

common man
Olvasó
common man

Azt mondod sunyi gyermekkori én,de hát erről folyik mindenféle tudományos vita mennyi a veleszületett és mennyi a belé nevelt tulajdonság.A hunnos rész 100% igaz.

Hunn
Olvasó
Hunn

És Hunn, ezt a “lelövöm a szembejövő első tíz nőt”, egyszer és mindenkorra tessék befejezni és elfelejteni. Tréfának is igen morbid.

Nem tréfának szántam. A floridai eset is mutatja, hogy a fiatal férfiak elidegenedése, és a feminista, Blue Pill-es kondicionálásuk okozta nem önkéntes cölibátus magánya és szexuális nyomora ön- és közveszélyes emberekké teszi őket. Én az ebből a helyzetemből fakadó saját haragomat és gyűlöletemet például magam ellen fordítottam, önpusztításba, keménydrogozásba menekültem.

De amikor olvastam anno Elliot Rodger esetét, akkor pontosan értettem a srácot. Akkor kicsit beleástam magam a témába, olvastam George Sodini történetét, aki 49 éves Incelként bement egy konditerembe, és szitává lőtte az ott edző csajokat. És rájöttem arra, hogy ez lehet, hogy én leszek, hogy lehet, hogy a saját jövőmet látom, mert hacsak nem változtatok sürgősen valamin, simán elképzelhető, hogy 50 évesen még mindig nem önkéntes cölibátusban fogok élni, elmegy az egész fiatalságom a semmire. Nagyon-nagyon ijesztő, félelmetes volt ez a lehetőség számomra.

Hála Istennek, pont ennek a témának a kapcsán rátaláltam a PUA-ra és a Game-re, és a többi innentől már történelem. Levetköztem a feminista, Blue Pill-es kondicionálásomat, legyőztem az “approach anxiety”-met, és kb. 4 év alatt eljutottam oda, hogy már simán tudok csajozni. Amikor rátaláltam a Red Pill-re, harmincöt éves voltam, a miheztartás végett, kamaszkoromtól számítva húsz év nem önkéntes cölibátussal a hátam mögött (nem voltam szűz, de a prostik nem számítanak).

Komoly dolgok ezek, nem tréfadolog. Az általad említett Ábel gyereknél is azonnal levágtam, hogy mi a helyzet: “Incel beta rage”. Ezért mondom azt, hogy Magyarországon is lesz ilyen szerintem előbb-utóbb, hogy valamelyik hasonló cipőben járó srác bekattan. Ezért mondom, hogy az Isten szerelmére, oda kell figyelni a fiatal srácokra, nevelni kell őket, tanítani a Game-re, mert az kiutat jelenthet számukra a nem önkéntes cölibátus poklából – ahogy nekem is azt jelentett. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha nem találok rá a Red Pill-re, a PUA-ra, Game-re, a Manoszférára…

Hogy ne legyen félreértés, kiírom ide nagybetűkkel, hogy ÉN MÁR RÉG KIJÖTTEM EBBŐL A SÖTÉT HELYZETBŐL ÉS LELKIÁLLAPOTBŐL, A NEM ÖNKÉNTES CÖLIBÁTUSBÓL, az Istennek legyen hála. Én azokért aggódom, akik most vannak benne, illetve akik ezután belekerülnek. És a feminizmus folyamatosan támadja a maszkulinitást, ezért sokan bele fognak kerülni még ebbe a helyzetbe. Jó lenne megelőzni az ilyesmit. Ez az egyik fő motivációm, amiért úgymond részt veszek a kulturális háborúban.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na, Hunn itt van az új lierin most légy okos és rinyálas helyett tedd pontra úgy ahogy egy magától elszállt picsa megérdemli…

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Nos, ha nem tréfáltál a gyilkosságokkal, akkor igen nagy veled a baj. Tényleg fájdalom, hogy messze átlagon feletti intelligenciával bíró emberkék, akik azon ügyködnének, hogy továbbörökítsék a génjeiket, a bétaságot és a feminizmust nevezik meg annak okaként, hogy szándékukban áll(na) kioltani számukra ismeretlen, értékes és fiatal életeket. Ha a nők évekig nem állnak szóba egy ilyen emberrel, az annak köszönhető, hogy a legegyszerűbb nő is messziről kiszimatolja az őrülteket. És az Ábel gyereket nem, továbbra sem tudom megérteni. Mindannyian voltunk már gyorsétteremben, mégsem éreztük annak szükségét, hogy lőfegyvert vigyünk magunkkal és a plafonba lőjünk. Többek között. A Sodini-féle ember is patkánykategória, mert cselekedetük mozgatórugója hasonló az iszlamista idiótákéhoz, csak más a kulturális hátterük. De a lényeg ugyanaz: megölni azokat, akiket zavaros ideológiájuk mentén ellenségnek néznek. A béta típusú ember inkább igyekvő és építő, nem pszichopata és nem gyilkos. 

Hunn
Olvasó
Hunn

Direkt kiemeltem nagybetűvel, hogy ne legyen félreértés, de mindegy. Igen, valóban igen nagy VOLT!!! velem a baj. Mielőtt megtaláltam volna a Red Pill-t és a Manoszférát, és a kulcsot a nőkhöz a PUA-n és a Game-en keresztül. Felismertem a segítségükkel, hogy miben hibáztam, miben tévedtem, mit gondoltam rosszul, és mit kell másképp csináljak. Ezzel sikeresen kitörtem az Incel létből, így ebben az életben ennek következtében lelőni bárkit is max. csak háborúban fogok, a haza szolgálatában.

De ezzel párhuzamosan kerestem a külső okait is annak, hogy miért lettem olyan, amilyen, és nem tágítok: a külső okok bizony a feminizmus és a Blue Pill-es kondicionálásom volt. Tudom tehát, hogy mi vezet a szakadék szélére egy ilyen embert, mint a lövöldöző srácok, és tudom azt is, hogy mi az, aminek a segítségével mindez elkerülhető. És mindezt el is mondom, mert kibaszottul fontosnak tartom.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

“De amikor olvastam anno Elliot Rodger esetét, akkor pontosan értettem a srácot.”

Az a helyzet, hogy én is pontosan értem. 16 évesen valami miatt feldagadt az arcom, a nyálkahártya belül megvastagodott, és az alsó szemhéjamnál is kilátszott egy vörös csík emiatt. Ugyan ki hallott húsz évvel ezelőtt gluténallergiáról, tegye fel a kezét!

Hát el tudjátok képzelni mennyi baszogatást kellett kiállnom a középsuliban, ki lett mondva, hogy nekem soha nem lesz munkám, nem lesz nőm, egy senki vagyok, egy nulla. Ezt hallgatni minden áldott nap, megrugdosnak időnként, leköpnek. Ha nálunk otthon lett volna fegyverszekrény, szerintem én sem haboztam volna, tettem volna, amit Rodgerék.

Aztán lehúztam így húsz évet, a vicc az, hogy volt néhány nőm, de annyi kudarc árán, hogy eléggé megundorodtam tőlük. Az a rengeteg visszautasítás, gúny, megvetés, kiröhögés. Most, hogy rájöttem, mi lehet az ok, alapos kivizsgálás stb. és javuló helyzet hát… egész más a helyzet, sokkal kedvesebbek velem az emberek, a nők is. Csak hát… egy öreg tata lettem a 40 évemmel, és ki adja nekem vissza  a füstbe ment húsz évet?

Az fáj, hogy orvosok, lányok, gasztro-mindenki akik mindent tudnak a méregtelenítésről, a szépségről egynek nem jutott eszébe, hogy te figyelj, nem lehet, hogy étel okozza a gyulladást? Arról nem is beszélve, hogy esetleg egy nő jut el idáig, hogy figyelj, nagyon szimpi vagy, de nem lehetne ezzel valamit csinálni?? Nem, ha elsőre bejöttél nekik, rádizgultak, ha nem, kuka. Ez fáj.  Nem kicsit.

Hunn
Olvasó
Hunn

Milyen öreg tata lettél te 40 évesen, tesó? Ne bomoljál már. Jövő hét végén megyünk csajozni, őszülő halántékkal futtatjuk a Game-et a naív huszonéves meg tizenéves lányokon. Lesz itt még dinasztiaalapítás is normális nővel, meg hármasszex beekizett hippilányokkal Ozorán, meg minden. Szóval a temetőbe még ne menj ki elásni magad. Nem vagy egyedül, többen tartjuk még a frontot itt Festung Budapest-en a régi gárdából…

fightress club
Olvasó
fightress club

Kedves fightress club, hatalmas tévedésben vagy. A férfiak erősebbek, gyorsabbak, és agresszívabbak a nőknél, tehát ha úgy döntenénk, hogy mindent vissza, sőt, nyomjuk el brutálisan a nőket… akkor 5 percen belül el lennétek nyomva, és nem tehetnétek ez ellen SEMMIT.

Erre azért ne vegyél tartóstejet, szerintem :)

Egy férfi azt csinál egy nővel, amit akar, és ebben csak egy vagy több másik férfi akadályozhatja meg. A feminista törvényeket is férfiak, név szerint a rendőrök,  tartatják be a többi férfival. Szóval csak annyi a dolgunk, hogy észrevétessük a feminizmus fenntartó férfiakat, hogy ők is át vannak baszva. Könnyű feladat.

 

Nem, nem csinálhat azt, amit akar, és neked is egyszerűbb lesz az életed, ha ezt belátod. És ahogyt elnézem a portálotok látogatottságát, még elég messze vagy a céltól.

 

A következő férfigeneráció, a “Generation Zyklon” totálisan elutasítja a feminizmust és a kontrollálatlan hipergámiát. “White Sharia”, “Thot Patrol” – mondanak ezek a mém-ek neked valamit? A szexuális ellenforradalom és szexuális fehérterror, a Patriarchátus visszaállítása már úton van, ez már látszik a Manoszféra irányából.

 

Nem, nem mondanak, a zyklonról legfeljebb igen rosszemlékű dolgora tudok asszociálni és csak remélem, hogy nem arra utal. Ami pedig a white sharia-t illeti, igen szerény véleményem szerint asse fog összejönni, mert – mint említettem vala – vannak bizonyos szellemek, amiket nem tudsz visszagyömöszködni a palackba.

 

Ez egyrészt elkerülhetetlen, másrészt a nők míg így is jobban járnak, ha mi csináljuk meg, mintha a többek között a feministák segítségével Európába importált iszlámista férfiak tömegei csinálják meg.

 

Már megbocsáss, de akkor mennyiben vagy különb az iszlamista férfiaknál, azon kívül, hogy az általad kiválasztott nő kényszer alatt a te faszodat szopja?

 

 A magánéletben tapasztalom, hogy minimális agresszióval – gyakran simán csak blöffel – kiválóan helyre lehet tenni az ilyen “erős és emancipált” picsákat. Gyönyörű látni, ahogy kushadnak amikor ráébrednek, hogy egy férfi igenis veszélyes lehet rájuk, és ha nem viselkednek, akkor a következmények nem is kérdésesek.

 

Igen, olvastam, hogy mekkora egy “hős” voltál egy nővel szemben. Aztán a következő ilyen “hőstettnél” nehogy feljelentsen, és egy kis rácsos helységben elmélkedjél arról, hogy milyen egy faszacsávó vagy. A te bajod alapvetően az, hogy nem jut neked pina, de erről csak és kizárólag te magad tehetsz, hogy egy magadfajta agresszív józsival senki nem áll le, valszeg még egy egyéjszakás kaland erejéig se, mert épelméjű embernek nem hiányzik az agresszió semmilyen formában.

Aldo
Újságíró

Nem hiányolnak már a sok felforgató szennyoldalról?

Hunn
Olvasó
Hunn

Erre azért ne vegyél tartóstejet, szerintem :)

A nyakamat rá merném tenni, és a teljes vagyonomat, hogy vagy egy fehér Patriarchális reakció lesz, amely helyre teszi a nőket, vagy pedig az iszlámisták fogják behódoltatni a Nyugatot és burkát rakni a picsákra, de hogy az inga vissza fog lengeni és a kettő közül valamelyik be fog következni, az 1000%.

Nem, nem csinálhat azt, amit akar, és neked is egyszerűbb lesz az életed, ha ezt belátod. És ahogyt elnézem a portálotok látogatottságát, még elég messze vagy a céltól.

Pontosan mi is akadályozhat meg egy férfit abban, hogy azt csináljon egy nővel, amit csak akar, ha egyszer úgy dönt – egy vagy több másik férfin kívül??? Világosítsál már fel légy szíves.

Amúgy azt tudod, hogy a Manoszféra micsoda? Megsúgom: nem egyetlen honlapból áll.

Nem, nem mondanak, a zyklonról legfeljebb igen rosszemlékű dolgora tudok asszociálni és csak remélem, hogy nem arra utal. Ami pedig a white sharia-t illeti, igen szerény véleményem szerint asse fog összejönni, mert – mint említettem vala – vannak bizonyos szellemek, amiket nem tudsz visszagyömöszködni a palackba.

Igen, a Zyklon arra utal, hogy ez a generáció már rájött, hogy Hitlernek volt igaza. :) Generation Z egyébként hivatalosan.

Ami a White Shariát illeti, én sem szeretem ezt a kifejezést, az iszlámra tett utalása miatt. Ezért használom inkább a “Patriarchális reakció” kifejezést, illetve a szexuális ellenforradalmat és a szexuális fehérterrort – a legutóbbit persze inkább csak félig komolyan. És a szellem, ami a XXI. század elején kijött a palackból, az bizony a feminista őrületre adott válaszként megszületett Patriarchális reakció – amit a világ összes feminista és nem feminista nője sem fog tudni már visszagyömöszölni a palackba, szerencsére.

Hogy miért? Mert ez a feminista társadalom nekünk, férfiaknak nem nyújt SEMMIT, ami miatt nekünk motivációnk lenne részt venni benne és hozzájárulni a működéséhez és a fennmaradásához. Nincsen vesztenivalónk.

Már megbocsáss, de akkor mennyiben vagy különb az iszlamista férfiaknál, azon kívül, hogy az általad kiválasztott nő kényszer alatt a te faszodat szopja?

Nem értem ezt a “kényszer” dolgot. Mégis, miről beszélsz?

Igen, olvastam, hogy mekkora egy “hős” voltál egy nővel szemben. Aztán a következő ilyen “hőstettnél” nehogy feljelentsen, és egy kis rácsos helységben elmélkedjél arról, hogy milyen egy faszacsávó vagy. A te bajod alapvetően az, hogy nem jut neked pina, de erről csak és kizárólag te magad tehetsz, hogy egy magadfajta agresszív józsival senki nem áll le, valszeg még egy egyéjszakás kaland erejéig se, mert épelméjű embernek nem hiányzik az agresszió semmilyen formában.

Ó, ti erős, független nők… Top KEK! Látod, hogy csupán más férfiak – ebben a példádban konkrétan a rendőrök – akadályozhatnak csak meg egy férfit abban, hogy azt csináljon veletek, amit csak akar, te kis butus? No, ez az egyik ok, amiért inkább meg kellene tanulnotok, hogy hogyan kell bánni a férfiakkal, azt, hogy hogyan beszéljetek és hogyan viselkedjetek velük, és visszavenni az idióta feminista arcoskodásből…

 

 

fightress club
Olvasó
fightress club

Pontosan mi is akadályozhat meg egy férfit abban, hogy azt csináljon egy nővel, amit csak akar, ha egyszer úgy dönt – egy vagy több másik férfin kívül??? Világosítsál már fel légy szíves.

Pontosan mitől is van az, hogy te csak erőszakban tudsz gondolkodni?

 

Ó, ti erős, független nők… Top KEK! Látod, hogy csupán más férfiak – ebben a példádban konkrétan a rendőrök – akadályozhatnak csak meg egy férfit abban, hogy azt csináljon veletek, amit csak akar, te kis butus? No, ez az egyik ok, amiért inkább meg kellene tanulnotok, hogy hogyan kell bánni a férfiakkal, azt, hogy hogyan beszéljetek és hogyan viselkedjetek velük, és visszavenni az idióta feminista arcoskodásből…

 

Cicuka, én spec. úgy bánok, ahogy uri kedvem épp tartja, pl. a magadfajta erőszakos fasozkkal max. virtuálisan állok szóba, ami azt illeti. Mert nehogy azt hidd, hogy ez a minnapi életedben nem jön elő pár mondatod után, szóval szvsz ne csodálkozz, hogy komolyabban senki nem áll veled szóba. És ehhez még csak feministának se kell lenni, ami azt illeti.

common man
Olvasó
common man

Mert nehogy azt hidd, hogy ez a minnapi életedben nem jön elő pár mondatod után” Ne félj csak elméleti vita,senki nem akar közelebb kerülni hozzád.Szerintem meg sem kell szólalnod a mindennapi életben.

fightress club
Olvasó
fightress club

Lehetek őszinte? az ilyen agresszív macsó nem igazán az esetem, úgyhogy kölcsönös :) Szerintem meg majd én roppant ügyesen eldöntöm, hogy meg akarok-e szólalni vagy sem, nincs szükségem útmutatásra meg tanácsra.

Hunn
Olvasó
Hunn

Pontosan mitől is van az, hogy te csak erőszakban tudsz gondolkodni?

Talán mert ti kibaszott feministák a szép emberi szóból nem értetek? Ezért.

Cicuka, én spec. úgy bánok, ahogy uri kedvem épp tartja, pl. a magadfajta erőszakos fasozkkal max. virtuálisan állok szóba, ami azt illeti. Mert nehogy azt hidd, hogy ez a minnapi életedben nem jön elő pár mondatod után, szóval szvsz ne csodálkozz, hogy komolyabban senki nem áll veled szóba. És ehhez még csak feministának se kell lenni, ami azt illeti.

Igen, én is biztos vagyok benne, hogy a való életben nem arcoskodhatnál velem. Az én kis 170 centimmel és hatvan kilómmal két mondattal helyretennélek úgy, hogy soha többé nem mernél hozzám szólni, és a feminista barátnőidnek sírnál, hogy micsoda állatok a férfiak.

fightress club
Olvasó
fightress club

Mesélj, cicuka, aztán hogy tennél helyre? Lekevernél két pofont vagy mi? És utána még büszke is lennél magadra? És még mindig nem érted, hogy miért nem áll szóba veled senki komolyabban a való életben, amikor ismerkednél?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szegényes a fantáziád, ő ennél milliószor rosszabbakat tenne, már volt róla szó. :)

fightress club
Olvasó
fightress club

Ja, a radiátoros vízió meg társai :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, ilyesmikre gerjed. Neki az egyetlen vágya, hogy még lássa, amikor a nőknek majd rossz lesz, volt valami ilyen dumája is, hogy ő majd elégedetten ücsörög a karosszékében, amikor a nőket ölik szerte a világban. Beteg az agya.

Hunn
Olvasó
Hunn

És mondja mindezt egy szutyok prosti, aki a pináján kívül nem tud semmit nyújtani a férfiaknak, és a pénz a maximum, amit ki tud hozni belőlük…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Több, mint 4 éves kapcsolat mond neked valamit? És hol a tiéd? :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Több, mint 4 éves kapcsolat mond neked valamit? És hol a tiéd? :)

Találtál valami szerencsétlen cuck-ot, akinek annyira nincs önbecsülése, hogy eltűri hogy a nőjét nap mint nap telegecizzék többen is némi apróért? Hatalmas fogás, egy igazi férfi, nagy F-fel. Hol vagyok én ehhez a csodás kapcsolathoz képest, nyilván sehol LOL

(Látom amúgy, megy a nagy pszichológiai megfejtés az index feminista topicban, egy kibaszott sigmund freud veszett el bennetek, de nagyon, ti idióták.LOL)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hol van a te ropogós kis szűzleánykád, Hunnci? :)

fightress club
Olvasó
fightress club

És mondja mindezt egy szutyok prosti, aki a pináján kívül nem tud semmit nyújtani a férfiaknak, és a pénz a maximum, amit ki tud hozni belőlük…

Te mit tudsz nyújtani, ha nem szakmai titok?

Hunn
Olvasó
Hunn

Hol van a te ropogós kis szűzleánykád, Hunnci? :)

Megvárom, míg nagykorú lesz az elsőszülött lányod, aztán megbaszom őt, addig megtartóztatom magam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na arra várhatsz. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Te mit tudsz nyújtani, ha nem szakmai titok?

Nektek semmit. És nem is akarok.

fightress club
Olvasó
fightress club

Nektek semmit. És nem is akarok.

Úgy értem, mit tudsz? Jóképű vagy, okos vagy, művelt vagy, jó a humorod? Miért kéne bárkinek is buknia rád? Mit tudsz te nyújtani egy nőnek?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Megmondta, hogy ő azt nyújtja, hogy ha a kiscsaj kiérdemli, akkor ő elmegy dolgozni. Hát adhat többet ennél egy férfi? Na ugye!

Hunn
Olvasó
Hunn

Úgy értem, mit tudsz? Jóképű vagy, okos vagy, művelt vagy, jó a humorod? Miért kéne bárkinek is buknia rád? Mit tudsz te nyújtani egy nőnek?

A nők kb. 99%-nak nem kívánok semmit sem nyújtani, és nem hogy azt nem akarom, hogy bukjanak rám, hanem azt sem, hogy egyáltalán beszéljenek hozzám. Különös tekintettel arra, ha véleményük van valamiről, és általában sajnos szokott nekik lenni mindenről. Na, azt semmiképp ne mondják el, ha egy mód van rá.

A maradék 1%-ba tartozókkal pedig majd megoldjuk, hogy mindkettőnknek jó legyen, ez nem a te problémád.

fightress club
Olvasó
fightress club

Valóban nem az én problémám. Hát egyrészt hálistennek, másrészt sok szerencsét! :)

Reszet Elek
Szerkesztő
common man
Olvasó
common man

Azért te meg a fitnesszklubb barátnőd valahol szerelmesek vagytok a Hunn-ba  . Állandóan figyelitek, minden szavára emlékeztek szinte isszátok a gondolatait.Közben tojik a fejetekre neki ti már csak vénlányok vagytok.Az anyóssághoz még van esélyetek,én szóltam,használjátok ki még az is jobb a semminél.

Hunn
Olvasó
Hunn

Látom, SerialSlut, hogy másutt a csecsemő Hitleren filozofálsz. Elmondom neked, mi lett volna, ha a csecsemő Hitlert megölik. Akkor a Röhm-Strasser vonal került volna a NSDAP élére. Ők sok tekintetben radikálisabbak voltak, mint az a vonal, ami a hosszú kések éjszakája után Adolffal az élre került. A zsidó pogrom így is-úgy is megtörtént volna, az I. világháborút lezáró békediktátumok pedig alapvetően tették elkerülhetetlenné a másodikat.

Reszet Elek
Szerkesztő

Valójában a történelem legnagyobb kérdésében teszed le a voksod. A nagy kérdés az, mennyire számít az egyén és mennyire a társadalmi folyamatok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem az volt benne a lényeg, hogy Hitler, lehetett volna Charles Manson is.

hunbagira
Újságíró

Nem lehetett volna, mert az egyik egy pszichopata gyilkos volt a másik meg egy autista őrültzseni.

Ha már Mansont hasonlítani kell a 20. századi diktátorokhoz, akkor Sztálinhoz és Maohoz lehetne. Függetlenül attól, hogy horogkeresztet vésett a homlokára.

Hunn
Olvasó
Hunn

Charles Manson? Ha megölték volna a csecsemő Charles Mansont, akkor azok a gazdag hülye hippi picsák akik vele lumpoltak a Manson Családban, találtak volna egy másik piti agresszív bűnözőt akinek a faszát szopják hogy milyen izgis macsó pasi és milyen izgis vele az élet, szemben az unalmas kisvárosi mindennapokkal. Aki behülyíti őket, hogy valami baromságot csináljanak. Manson helyett meg talátt volna az amerikai média egy másik kegyetlen manipulatív gyilkos bűnözőt, akit kikiáltanak az ördög XX. századi inkarnációjának.

Nem vagyunk beljebb. Büntetni csakis megtörtént cselekedetet lehet, utólag. Megelőzésképpen nem, mert nincs mit. Gondolatot és szándékot sem, amíg a gyakorlatban meg nem valósul, vagy amíg valaki egyértelmű kísérletet nem tesz a megvalósítására. Ez kb. a jog alapja. És ez így van jól.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívem, azt sem tudod, miről van szó. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

No ,Hunn én meg elmodom neked az én meglátásomat az NSDAP-val kapcsolatban.

A Röhm-Strasser vonal nem lett volna életképes egy karizmatikus vezető nélkűl. Strasser a bierhof szintű politizálásban tengődött volna, Röhm-öt pedig a demokraták kivégezték volna. Lehet hogy Hilter helyett megjelent volna mésvalaki de én az ilyen kompenszációkban nem hiszek

Hunn
Olvasó
Hunn

Mesélj, cicuka, aztán hogy tennél helyre? Lekevernél két pofont vagy mi? És utána még büszke is lennél magadra?

Természetesen, hiszen tudod: feminizmus van és egyenlőség. Vagyis a lovagiasság megy a kukába, a “semmilyen körülmények között nem ütünk meg nőt” elve pedig csak a régi, gonosz, elnyomó patriarchátus emléke, amiben olyan rossz volt nektek. Nincs nemi megkülönböztetés: alapjáraton vedd úgy, hogy amiért egy férfit pofon vágnék, ha olyat mondana, ha olyan stílusban, olyan viselkedéssel, és olyan hangsúllyal mondaná, azért te is kapni fogsz. Éljen a feminizmus LOL!

(Látom amúgy, megy a nagy pszichológiai megfejtés az index feminista topicban, egy kibaszott sigmund freud veszett el bennetek, de nagyon, ti idióták.LOL)

fightress club
Olvasó
fightress club

Álmodj, királyfi :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Álmodj, királyfi :)

Nem értem, hogy mire vonatkozik ez a kommented. Miről álmodjak?

fightress club
Olvasó
fightress club

Arról a posztfeudális szép új világról, amelyikben te vagy a Legfőbb Földesúr. :)

common man
Olvasó
common man

Miket szoktál fordítani?

hunbagira
Újságíró

Miért szerinted a régi ántivilágba sokat kellett győzködnie a parasztlánykát a várúrnak, hogy uradalmi szajhává/ágyassá váljon?! :D

ezvan
Olvasó
ezvan

Hunn, ne vitatkozz a “harcosnővel”. Provokálni jött.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Nem, a lovagiasság azért veszik ki, mert te nem tartod. De amúgy az az elv úgy szólt, h gyengébet, védtelent, stb nem ütünk meg. És ez most is így van. Illetve meg lehet ütni. de az azért olyan arab tempó. Meg cigány tempó. És semmiképp sem egy normális férfi ügye.

Reszet Elek
Szerkesztő

A lovagiasság azért veszik ki mert manapság improduktív a nőszerzés kapcsán.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Szerintem ettől még aki gyengébbet megüt az egy gyáva pöcs.

Reszet Elek
Szerkesztő

A lovagiasságnak csak egy része volt a gyengék védelme, bár ez leginkább a megfelelő társadalmi nívón belül volt értelmezett. A parasztlányt a lovag úr “lovagiasan” besegítette a szénakazalba akár akarta akár nem.

Ami a közvetlen fizikai erőszakot illeti, eléggé ingoványos talajra tévedtél. Alapjában véve igazad van, de valahol általánosságban olyannyira erőszakmentessé (a közvetlenre gondolok) vált a társadalom, hogy az emberi agresszió más, meglehet jóval pusztítóbb utakat talál hogy megnyilvánuljon. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember képtelenné vált hogy önmagát megvédje. Szóval vannak fenntartásaim az ilyen tételmondatokkal szemben mint amit írtál.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”A lovagiasságnak csak egy része volt a gyengék védelme, bár ez leginkább a megfelelő társadalmi nívón belül volt értelmezett. A parasztlányt a lovag úr “lovagiasan” besegítette a szénakazalba akár akarta akár nem.””

Ez így nehéz kérdés. Mert vagy igen vagy nem. De végülis mindenképp ja. Hozzátartozik, hogy ez akkor sem, és most sem jó dolog, h valaki visszaél a hatalmával. Nem is gondolom, hogy ez a része hiányozna annak a világnak.

“”Alapjában véve igazad van, de valahol általánosságban olyannyira erőszakmentessé (a közvetlenre gondolok) vált a társadalom, hogy az emberi agresszió más, meglehet jóval pusztítóbb utakat talál hogy megnyilvánuljon.””

Ebben igazad van. De erre nem az a megoldás, hogy mostantól mindent megteszünk, hogy az erőszak visszatérjen.

“”Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember képtelenné vált hogy önmagát megvédje.””

Nagyjából 4000 éve igaz ez európára. Inkább több. Amióta a fegyver drága, a kiképzés hiányát meg nem kompenzálja a lelkesedés, azóta a civilek nem tudják magukat megvédeni a katonáktól. Az, hogy egymással szemben nem képesek védekezni? Nos ez igaz, de ez nem a valódi képesség hiányából fakad, hanem gyakorlatilag tvnyi úton lett lekorlátozva a polgárság önvédelmi képessége. Most végre van egy két bátortalan előre mutató lépés, de még mindig kevés. Szerencsére az arányosság elvét már sok esetben eltörölték. De még mindig messze vagyunk attól az ideális helyzettől, hogy ha megtámad valaki, te minden eszközzel védekezhess..

Ettől viszont én külön venném azt, hogy a fizikai erőszak jogos lehet-e. Szerintem szinte soha sem az, és különösen gusztustalan, ha gyengébbet támadsz meg. Szóval én fenntartom. Aki gyengébbet üt, az gyáva pöcs.

common man
Olvasó
common man

Ha mondjuk látnád ,hogy egy illető ,szemmel láthatóan gyengébb nálad bántani akarja vagy bántja mondjuk a gyerekedet akkor te majd ellantozol neki egy ófrancia széphistóriát? Szerintem nem mérlegelnél ott semmit,esetleg annyit ,hogy meg ne dögöljön.

hunbagira
Újságíró

Aki gyengébbet üt, az gyáva pöcs. Gyengébbel szemben is él az önvédelmi jogom és nincs kitérési kötelezettségem. Ennyi.

herceg
Olvasó
herceg

Javaslom megnézésre ezt.

Kalman
Újságíró

A lovagiasságról találtam egy jópofa mémet: https://9gag.com/gag/aMj9OpA

hunbagira
Újságíró

Jah Chatillon Rajnáld  keresztes lovag sem ütött meg nőt, amikor kis örmény hercegnőt lehajította várfalról. :D mert éppen útban volt a trónhoz. Te nagyon hülye.

Ez a lovagiasság valójában soha nem létezett a való világban, illetve a felül lévők találták ki  a megvezethető hülyéknek, ahogy most a “bluepillt” meg a vallást. Hogy is van? Az első vallás/egyház akkor keletkezett, amikor egy csaló találkozott a hülyével.

Bizony-bizony az erősebb kutya baszott mindig-mindenkor legfeljebb amelyik még csalni is tudott az megspórolta magának a harcot.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Van itt egy “kis” probléma: akivel itt ketrecharcolsz, nem is feminista. :-)

Hunn
Olvasó
Hunn

Van itt egy “kis” probléma: akivel itt ketrecharcolsz, nem is feminista. :-)

A mai világban aki a konszenzus alapon elfogadottnak tűnő mainstream, “normális” elveket vallja a férfi-női kapcsolatok kérdésében, az bizony feminista elveket vall, még ha nem is tud róla, vagy nem nevezi magát feministának.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

“Van itt egy “kis” probléma: akivel itt ketrecharcolsz, nem is feminista.”
Nem a faszt! :)
Tudom, mára már gecikínossá vált, ha valakiről kiderül, hogy feminista, és ezért a nácik egy része próbálja ezt tagadni. De nem attól lesz valaki feminista, hogy annak mondja magát.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Na ezért kéne teljesen ignorálni…akkor nem éri el a célját. Majd csak beleun,ha elveszik a játszópajtást,egyedül, magányosan (amire kb minden vérfemi predesztinálva van) nem olyan jó buli a dolog.

fightress club
Olvasó
fightress club

Az Index feminista fórumáról jött ide közösséget bomlasztani.

Lol, elég gyenge lábakon állhat az a közösség amit egy szem nyúzer csak úgy fel tud bomlasztani :)

Balton
Olvasó
Balton

Serinek tettem egy szívességet, hogy bemásoltam a listáját, amit töröltek, mit nem lehet ezen érteni ????

meg már látom, hogy lehet ott jókat trollkodni, az orruk alá dörgölni pár fasságukat, hogy szokják a gyűrödést

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyre csak növekszik a rajongótáborod. Meg a Feminista topiké is. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

kapitalista = feminista

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az “öneltartó”/”nincs férfira szükségem”:)/megállok a saját lábamon/ kivénültem a húspiacról/”alfák dugtak egykoron, de nem voltak elég jók nekem”/szabad/macskás /meddő szingli stb. magtalan tetűsimogató -ról lenne, szó?, ja, az tényleg nem feminista- bár, várjunk csak…..Azért, mert a magukat feministáknak definiálló hülyepicsákat oltogatja:), attól még feminista, sőt:), a nincs vesztenivalója, már cseszheti fajtából…….

fightress club
Olvasó
fightress club

Csaxika, még mindig az a helyzet, hogy nem én ugatom a holdat hogy nem jut fasz, hanem az itteni nyiffancsok zokognak kórusban, hogy nem jut neki pina. Ezen azért gondolkozz el :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csaxika, még mindig az a helyzet, hogy nem én ugatom a holdat hogy nem jut fasz,

Pinával a lábad közt – amint korábban is megjegyezted, rokkantként is lenne aki megdugna, szóval – ez nem igazán dicsőség…….

hanem az itteni nyiffancsok zokognak kórusban, hogy nem jut neki pina.

Jó esetben kinövik, rosszabb esetben nem, de ha te erre gerjedsz…..

Ezen azért gondolkozz el :)

Ezek nem változtatnak azon a tényen, hogy tetűsimogató kibicként neked már reszeltek……., magtalan, (macskás:)szingli feministaként ez számodra szar ügy:)…..

Kalman
Újságíró

Mindenki feminista, aki egyetért azzal, hogy a nőknek szavazati joga legyen.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Akkor én is az vagyok? :)

Egyetértek azzal, hogy legyen szavazati joguk.
Csak én a szavazati jogot adóbefizetés mértéke szerint súlyoznám. Pl. annyi pontot érjen valaki szavazata, amennyi jövedelemadót (vagy osztalékadót) befizetett az előtte való X időben az államkasszába.
/Megj.: A bürokráciát ötödére csökkenteném. Vagy a tizedére. Egy jó informatikai rendszerrel a 21. században nincs szükség aktatologató tömegekre. Meg a többi sejhaj-meresztő melót is megszüntetném, főleg az állami forrásból működőket. Még az oktatási rendszert sem fizetném állami pénzből. Kisméretű állam, nagyon kevés eltartottal. Előre a versenyszektor irányába! Utána máris megoldódna a helyzet. Amelyik nő valóban termel, az felőlem nyugodtan szóljon bele a döntéshozatalba. Ahogy ugyanígy akár egy nagyobbacska gyereknek is adnék szavazati jogot, ha az adót fizet a közösbe. Ha hozzájárul a közösséghez, akkor legyen joga is dönteni a befizetett pénzéről./

Kalman
Újságíró

Te is feminista vagy akkor, igen.

fightress club
Olvasó
fightress club

Mindenki feminista, aki egyetért azzal, hogy a nőknek szavazati joga legyen.

Mi kifogásod van a nők szavazati joga ellen, pöcsfej?

Hunn
Olvasó
Hunn

Mi kifogásod van a nők szavazati joga ellen?

Az, hogy bár elvben igazságosnak tűnik, a gyakorlatban többek között ennek is része van abban, hogy oda jutottunk, ahol most vagyunk. Plusz úgy van eladva a koncepció, mintha a szavazati jog olyan dolog lett volna, ami a férfiaknak mindig is volt, és amit a nők úgymond “kiharcoltak maguknak” a férfiak akarata ellenére. Mindkettő nyilvánvaló hazugság.

fightress club
Olvasó
fightress club

Nem hinném, hogy úgy lett volna beállítva, hogy mindig is volt, aki csak kicsit tanult történelmet, pontosan tudja, hogy a férfiak szavazati joga hogyan alakult, hogy eleinte vagyoni helyzethez volt kötve, stb.és csak a XX. század elején kaptak általános választójogot. A nők viszont valóban kiharcolták maguknak (ld. szüffrazsettek). Szerinted mi történne, ha megvonnák a nők szavazati jogát, mennyiben lenne jobb a világ?

Kalman
Újságíró

Az elég egyértelműen ki van mutatva, hogy a balos eszmék és a liberalizmus agyatlan fajtájának támogatói főképpen a nők. Hamar szalonképtelenné válnának ezek a káros eszmék, és helyettük a nemzeti pártok erősödnének meg. Az érzelmi alapú politizálás szintén visszaszorulna.

Konkrétan ha a nőknek nem lenne szavazati joga, és nem vehetnének részt a politikában, akkor a migrik beengedése fel sem merült volna opcióként. A kérdés körülbelül az lenne, hogy csak a határon lőjünk-e, vagy már nemzetközi vizeken is.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az, hogy a férfiak racionálisan politizálnának, saját maguk és a nőik érdekében. Számomra valahogy ez az egész bizalomvesztés nem érthető. Miért kell a nőknek a főnököt játszani, mindenbe beleugatni? Miért nem lehet elhinni, hogy tudjuk mit csinálunk, és hogy a ti érdeketekben is tesszük? Mi okunk lenne nem így cselekedni? Tényleg nem értem.

Mi megadtuk a bizalmat a nőknek a szavazati joggal, hogy tudják, hogy mit csinálnak, de látjuk, hogy lövésük sincsen, az árát pedig mi fizetjük. És ezek után még ők bizalmatlanok? Azért bizalmatlanok, mert elbuktunk a shit teszten, és megadtuk a szüfrazsett hisztire a szavazati jogot. Arra nem emlékszem, hogy kiharcolták volna maguknak, mondd: mikor lövettek közéjük? Ma talán lövetünk a feministákra? Pedig lövethetnénk is, na azt hívják harcnak. A hiszti nem az.

hunbagira
Újságíró

A szüfrazsettek nem harcoltatok  semmiért, hanem tüntettek néhányat. (ne keverd őket a búrokka, írekkel, mehdikkel és még isten tudja hány megszállt néppel őfelsége birodalmában) Semmi nem történne tüntetnétek/hisztiznétek egy kicsit…aztán az erőszakszervezetek felvonulásakor haza mennétek. :) Ennyikeh….

hunbagira
Újságíró

Az, hogy léteznek női (plusz)jogok -itt -a férfiak kárára az annak köszönhető, hogy a tudatipar a ti együttműködésetekkel jól átbaszta a férfiakat. Tudod “bluepill”..:)ui Mellesleg titeket is….de ez legyen a saját problémátok nektek “erős és független” :D LOL nőknek.

 

fightress club
Olvasó
fightress club

Az, hogy a férfiak racionálisan politizálnának, saját maguk és a nőik érdekében. Számomra valahogy ez az egész bizalomvesztés nem érthető. Miért kell a nőknek a főnököt játszani, mindenbe beleugatni? Miért nem lehet elhinni, hogy tudjuk mit csinálunk, és hogy a ti érdeketekben is tesszük? Mi okunk lenne nem így cselekedni? Tényleg nem értem.

Talán azért, mert az ember általában úgy szereti, hogy saját maga döntsön a sorsa felől, saját maga alakítsa, és ne más határozza meg, hogy mi a jó neki, hogy akár a saját hibáiból tanuljon, ha kell. Meg lehet, hogy amit te jónak gondolsz nekem, az esetleg nem annyira jó, nem az, amit én szeretnék. És nem azért, mert bizalmatlanság, hanem egész egyszerűen azért, mert mások a szempontjaim.

Azért bizalmatlanok, mert elbuktunk a shit teszten, és megadtuk a szüfrazsett hisztire a szavazati jogot. Arra nem emlékszem, hogy kiharcolták volna maguknak, mondd: mikor lövettek közéjük? Ma talán lövetünk a feministákra? Pedig lövethetnénk is, na azt hívják harcnak. A hiszti nem az.

Lövetésre én sem emlékszem, de bebörtönzések azért voltak. Nem, nem a shit teszten buktatok el, hanem azon, hogy a világháborúban szükség volt a női munkára a hátországban.

hunbagira
Újságíró

De pontosan úgy van beállítva. Ugyanis egy femcsi kiadványban sem olvastam még ami a szüfrazsettekről szól. Hogy odatennék azt a mondatocskát, hogy abban a korban bizony a férfiak 80-90%-sem rendelkezett választójoggal. És így bizony egy hamis gyűlöletkeltő hazug szarság. Tudod cica a féligazság is hazugság még pedig annak legaljasabb, legrombolóbb formája.

De amennyiben van ilyen, hozhatod a forrásokat! :) Én férfi vagyok tényekkel és érvekkel meggyőzhető vagyok. :)

fightress club
Olvasó
fightress club

Konkrétan ha a nőknek nem lenne szavazati joga, és nem vehetnének részt a politikában, akkor a migrik beengedése fel sem merült volna opcióként. A kérdés körülbelül az lenne, hogy csak a határon lőjünk-e, vagy már nemzetközi vizeken is.

Mi köze a migráncsoknak a nők szavazati jogához?

hunbagira
Újságíró

Pusztán annyi, hogy főképp ti nők szavaztok a balliberális pártokra akik a migráció mellett vannak. Ennyi.

És igen valódi ellenálló mozgalomra lövetni szokott a hatalom a vezetőiket meg kivégzik. :) Tulajdonképpen kötelező tartalmi eleme a fogalomnak.

fightress club
Olvasó
fightress club

De pontosan úgy van beállítva. Ugyanis egy femcsi kiadványban sem olvastam még ami a szüfrazsettekről szól. Hogy odatennék azt a mondatocskát, hogy abban a korban bizony a férfiak 80-90%-sem rendelkezett választójoggal. És így bizony egy hamis gyűlöletkeltő hazug szarság. Tudod cica a féligazság is hazugság még pedig annak legaljasabb, legrombolóbb formája.

Passsssz, nem olvasok femcsi kiadványokat. Ha tényleg úgy van, ahogy írod, akkor mennyenek az ótvaros picsába, mert abban a formában nem igaz.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mi köze a migráncsoknak a nők szavazati jogához?

az, hogy a feminista szavazók a legnagyobb migráns-simogatók. különös tekintettel a falon túli macskás szinglikre, akik pont leszarják, hogy a tinédzser lányaikat tömegesen erőszakolják meg. ön- és közveszélyesek vagytok.

Bazmeg, engem a rasszista hímsoviniszta disznót jobban érdekel a fiatal lányok sorsa, mint a feministákat. kabaré. és még nekem kell magyarázkodnom, hogy jót akarok.

Hunn
Olvasó
Hunn

Talán azért, mert az ember általában úgy szereti, hogy saját maga döntsön a sorsa felől, saját maga alakítsa, és ne más határozza meg, hogy mi a jó neki, hogy akár a saját hibáiból tanuljon, ha kell. Meg lehet, hogy amit te jónak gondolsz nekem, az esetleg nem annyira jó, nem az, amit én szeretnék. És nem azért, mert bizalmatlanság, hanem egész egyszerűen azért, mert mások a szempontjaim.

Mi az, hogy én? Én nem gondolok és nem akarok semmit sem veled sem mások asszonyaival kapcsolatban. Életed párja, a nagy szerelmed, a gyermekeid apja, akinek a felelőssége, hogy békeidőben hazahozza a mammutot a családnak, háborúban meg öljön és ha kell meghaljon a család védelmében.

Na ő az, akinek a politikában szava kell, hogy legyen, hiszen a politika alapvetően befolyásolja, hogy haza tudja-e hozni a mammutot, és hogy meg kell-e halnia egy háborúban. De felelősséget vállalni csak úgy tud értetek, ha nála van a döntés joga, és nem nálad. Az ő szempontja kell számítson, gyerekkorodban az édesapádé, öregkorodban az elsőszülött fiadé. Illetve a saját nőmmel és a saját családommal kapcsolatban az enyém. Ne a nők mondják meg, hogy mi legyen. Ha nem bízol benne, akkor ne őt válaszd, de ha őt választottad, onnantól ő vezet és te követsz.

fightress club
Olvasó
fightress club

Ne a nők mondják meg, hogy mi legyen. Ha nem bízol benne, akkor ne őt válaszd, de ha őt választottad, onnantól ő vezet és te követsz.

Én meg úgy gondolom, hogy együtt kell meghozni az olyan döntéseket, ami mindkettőnket érint. Nem ő vagy én kizárólag, hanem együtt, átbeszélve.

Hunn
Olvasó
Hunn

És vajon, kedves fightress club, annak idején édesapádat a gonosz elnyomás szándéka vezérelte, hogy abba az irányba próbált terelgetni, amerre? Vagy esetleg jót akart neked? Vajon kizárólag a szüfrazsettek által “kiharcolt” jogaid kényszerítették édesapádat arra, hogy kénytelen legyen engedni a te elképzelésednek? Vagy esetleg az, hogy az édesapád – mint minden egyes kib@szott édesapa ezen a retkes bolygón – jót akart a lányának?

A szavazati jog visszavétele egyébként kizárólag szimbolikus lépés lenne, mert a valóságban a demokrácia nem más, mint egy okosan szervezett színház. Eljátsszák, hogy az embereknek hatalma van beleszólni a dolgok alakulásába, hiszen négyévente megválaszthatják a saját képviselőiket – de a valódi hatalom annál van, aki összeállítja a választható emberek listáját, hogy na, ezekre szavazhatsz.

Utalva egy korábbi kommentedre, nem az a baj az idetévedő nőkkel/feministákkal, hogy “bomlasztják a közösséget” – hanem az, hogy nem figyeltek. Nem velünk vitatkoztok, hanem a fejetekben lévő anti-feminista férfi képével. Úgy csináltok, mintha valami sötét patriarchális múlt maradványai lennénk, ósdi és elmaradott neveltetésből fakadó téves gondolatokkal, akiket vagy meg kell szégyeníteni, vagy ki kell oktatni, hogy visszaálljanak a sorba.

Pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. MI MINDANNYIAN már egy feminista társadalom gyermekei vagyunk. Egyikünk sem élt soha semmiféle patriarchátusban, amiben bármiféle előnyünk lett volna a nőkkel szemben, vagy hatalmunk lett volna a nők felett, amit most visszasírnánk, mert úgymond érezzük hogy elvesztettük, és ebbe nem tudnánk beletörődni. Egyikünk sem, semmikor, soha. Gyermekkorunk óta feminizmusra neveltek minket, arra, hogy a nők egyenlőek velünk. És mi, mindannyian elfogadtuk ezt, e szerint gondolkodtunk és viselkedtünk is a nőkkel világ életünkben. Mi mindannyian innen indultunk, érted?

Ha tényleg vitatkozni, meggyőzni akartok minket, mert – feltételezve, hogy nem a kultúrmarxista think-tank-hoz tartoztok, hanem átlagemberek vagytok, akik jót akarnak – akkor muszáj lenne ezt figyelembe vennetek. Hogy a feminizmus elméletének és gyakorlatának totális ellentmondásai vezettek minket ahhoz, hogy a dolgok mögé nézzünk és feltegyük a kérdéseinket. És az ezekre kapott negatív reakció vezetett minket arra, hogy megkérdőjelezzük azt, hogy mik is voltak már eredetileg is a feminizmus valódi, rejtett céljai, szemben a nyilvánosan meghirdetettekkel.

Mert én jelenleg azt látom, hogy a feminista nők egy, a valóságban soha nem létezett múltra hivatkozva, osztályharcos kaptafára felhúzott történelemszemléleten alapuló propagandát használnak – mely szerint a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi nem szereti, hanem elnyomja asszonyát, és ő a hibás minden rosszért, ami valaha történt, plusz mindazért a rosszért, ami ma történik a világban – arra, hogy szó szerint, közvetlenül vagy közvetve, de kiirtsanak minket a föld színéről.

Tömeges mértékben tönkrement párkapcsolatok és életek, sőt, halottak vannak már a feminizmus áldásos hatásának eredményeként, hogy várhatjátok hát el tőlünk, becsületes, tisztességes, erkölcsös emberektől, férfiaktól, hogy tegyünk úgy mintha mindezt nem vennénk észre, hogy ne emeljük fel a szavunkat, hogy ne harcoljunk ellene – saját magunk és a nőink, asszonyaink, fiú- és lánygyermekeink közös érdekében?

fightress club
Olvasó
fightress club

És vajon, kedves fightress club, annak idején édesapádat a gonosz elnyomás szándéka vezérelte, hogy abba az irányba próbált terelgetni, amerre? Vagy esetleg jót akart neked? Vajon kizárólag a szüfrazsettek által “kiharcolt” jogaid kényszerítették édesapádat arra, hogy kénytelen legyen engedni a te elképzelésednek? Vagy esetleg az, hogy az édesapád – mint minden egyes kib@szott édesapa ezen a retkes bolygón – jót akart a lányának?

Nem, persze hogy jót akart, egy szóval sem állítottam az ellenkezőjét, csak épp figyelmen kívül hagyta, hogy az engem nem érdekel. És jól tette, hogy hagyta magát meggyőzni – láttam épp elég olyan felnőttet, aki annak idején nem tudta meggyőzni a papát vagy a szüleit, és jól elbaszódott az élete, mert nem azt csinálta, amit szeretett volna, és emiatt kellőképpen frusztrált volt, ami aztán kihatott a környezetére is. Aztán vagy tudott később váltani, vagy nem, utóbbi volt a gyakoribb. Mondom, a végén nagyon büszke volt rám, még úgy is, hogy nem azt választottam, amit ő szeretett volna.

 

Gyermekkorunk óta feminizmusra neveltek minket, arra, hogy a nők egyenlőek velünk. És mi, mindannyian elfogadtuk ezt, e szerint gondolkodtunk és viselkedtünk is a nőkkel világ életünkben. Mi mindannyian innen indultunk, érted?

És ez miért olyan borzalmas, hogy a nőknek egyenlő jogaik vannak?

(A többire majd este reflektálok, most be kell fejeznem valamit, épp csak benéztem.)

Hunn
Olvasó
Hunn

És ez miért olyan borzalmas, hogy a nőknek egyenlő jogaik vannak?

Nem a férfiak és nők törvény előtti és jogi egyenlőségével van a baj. Az, hogy az államhatalom nem különbözteti meg negatívan az állampolgárait, illetve az állampolgárok különböző csoportjait, az fair és igazságos.

Hanem azzal a koncepcióval van hatalmas baj, hogy a jelenlegi feminista társadalom arra a hazug osztályharcos szemléletre épül, hogy a férfiak a múltban elnyomták a nőket, és hogy jelenleg is elnyomják őket, illetve ahol esetleg nem, ott úgymond arra törekszenek. Erre a férfigyűlölő propagandára építve pedig eladják a férfiellenes, a férfiakat igazságtalanul hátrányba szorító, gyakran tönkretevő politikát úgy, mint egyfajta történelmi igazságtételt a nők számára.

Arról a pszichológiai hatásról már ne is beszéljünk, hogy minden nő szeretne felfele választani. Ha a propagandát arra hegyezik ki – és a feminista propagandát bizony arra hegyezik ki – hogy minden férfi, akit csak választhatsz, mindenképpen egyenlő veled, és még a gondolat is nevetséges, hogy esetleg felnézhetsz rá mint férfira, és ezt, de legalábbis ennek látszatát a gyakorlatban kényszerrel is betartatják, hogy tényleg úgy tűnjön, hogy akaratod ellenére a szinteden választottál, és nem felfelé (hiszen a férjed egyenlő veled) – akkor azt előbb-utóbb el is hiszed, és ennek megfelelően fogsz hozzáállni a párodhoz. Vagyis negatívan, hiszen te jobbat érdemelsz, de csak egy veled egyenlő jutott

És ez csak két dolog, ami kapásból eszembe jutott, de sorolhatnám napestig hogy mi a gond azzal, hogy a modern társadalom egyik legfőbb szervező elve a férfi-női egyenlőséget fókuszba állító feminista ideológia.

fightress club
Olvasó
fightress club