Alter Ego
0 megosztás
Címkék: , ,

20 milliós kártérítésért perli az ATV-t Havas Henrik

Mint közismert, Havas Henrik – aki a #metoo hisztériában előbb homoszexuális zaklatás áldozataként exponálta magát – lett a férfifóbiás, feminista “társadalmi kampány” egyik nagy vesztese. Munkaadója, az ATV egy állítólagos “belső vizsgálat” nyomán bocsátotta el őt zaklatás (vagy nekik egyszerűen nem tetsző túlzottan merész csajozás?) miatt. A legfrissebb hírek szerint most Havas Henrik polgári pert indított egykori munkaadója ellen. Havas a Best magazinnak nyilatkozott a következőképp:

“Polgári pert indítottam, mert azt a látszatot keltették, hogy egy belső vizsgálat elmarasztalt engem. Pedig ilyen nem történt. Helyreigazítást kell adniuk, és fizetniük 20 millió forintot, mert sérelem ért, hiszen a családomat és engem is megviseltek a történtek, ráadásul az emberi tisztességemet kétségbe vonták.” 

havas
A hírek szerint Havas Henrik az ellene indított közéleti támadások hatására “nyugdíjazta magát” és egyáltalán nem érzi úgy, hogy újra munkába kellene állnia. A médiában korában megjelent találgatások szerint Baukó “Csöcsike” Éva jelentősebb hasznot húzott abból, hogy rossz hírét keltette Havasnak, ellene lejárató nyilatkozatokat tett, állítólag megrendelésre. Ha mindez így van, akkor logikusnak és méltányos tűnne ellene is polgári pert indítani és minimum a #metoozással keresett pénzt Havas Henrik számára kifizettetni, továbbá az ATV mellett őt is további kártérítés megfizetésére köteleztetni.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


4
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
T_TgpeterszxcsakxReszet Elek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Ha Csöcsitől megítélnének valamit, az biztos kérné a bíróságtól hogy természetben fizethessen mer’ az úgy olcsóbb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

popcorn , kóla bekészítve:)

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ez úgy jó, ahogy van. Ha nyer úgy is fasza, ha bukik, úgyis.

T_T
Olvasó
T_T

A hülye.

Most sem Baukót pereli.