0 megosztás

A „túl jó nő” legendája

Dogmává kövesedett az a nézet, miszerint vannak olyan nők, akik annyira csinosak, okosak és kedvesek, hogy pont a tökéletességük miatt maradnak egyedül. Állítólag a férfiak egyenesen megrettennek tőlük, nem mernek kezdeményezni náluk, pedig ők lassan már bármit megtennének egy férfiért, annyira magányosak. Habár sokan vakon hisznek az ilyen nők létezésében, ha mélyebben firtatjuk a jelenség részleteit, akkor végül mindig adósak maradnak a bizonyítékokkal, így képtelenek akár egyetlen nőt is mutatni, aki a tökéletessége miatt szenved.

Honnan ered a túl jó nő legendája? A válaszért nem kell messze menni, elég csak emlékezni a gyermekkorunkra. Az olyan mesehősnők, mint Csipkerózsika, Hófehérke, Hamupipőke mind-mind egy olyan nőt testesítettek meg, aki egy csomagban nagyon szép, nagyon okos, és persze rendkívül kedves és erényes. Ezek a gyermekmesék különösen azoknak az embereknek az elméjébe égnek bele, akik a későbbiekben már nem olvasnak túl sokat, így nem találkoznak olyan olvasmányokkal, amelyek esetleg árnyalhatnák ezt a nem túl cizellált képet. Legtöbbjüknél a latin-amerikai szappanoperák csak továbbfűzik a népmesei ősképeket, hiszen ezeknek forgatókönyvírói előszeretettel szerepeltetnek nagyon csinos nőket a már-már szentéletű hősnők szerepében. Így aztán a tévképzetek egyre erősebben vésődhetnek be a nem túlzottan pallérozott elmékbe.

 

A túl jó nők legendájának másik forrását a modern női irodalom jelenti. Ma már női lapok százai magyarázzák be hízelegve női olvasóiknak, hogy csakis azért vannak egyedül, mert túlságosan tökéletesek a férfiaknak. Még a mindennapokban is hallani ezt a nőktől, amikor egymás vigasztalják, miért maradtak egyedül. „De Jucim, te egy annyira szép, okos és kedves lány vagy! A férfiak megrettennek tőled, emiatt nem akarnak veled komoly kapcsolatot!” – mondja korunk nője, miközben talán bele sem gondol abba – illetve képtelen felismerni –, hogy a barátnőjének mennyire elviselhetetlen a természete.

Ám a férfiak között is bőségesen akadnak olyanok, akik előszeretettel hódolnak a túl jó nő legendájának. Ők általában akkor veszik elő ezt az eszmét, amikor egy nem túl csinos nő durván visszautasítja őket. Ilyenkor ők is visszanyúlnak a gyermekkori mesékhez, és megmagyarázzák maguknak, hogy ilyen durván még a csinos nők sem küldenék el őket – ebből pedig egyenesen következik, hogy a jó nők csakis kedvesek lehetnek.

Mikor a fenti nézeteket hangoztató férfiakat arra kérjük, mutassanak végre egy nagyon tökéletes, de magányos nőt, általában hallgatás a válasz. Vagy előhúznak a tarsolyukból egy olyan nőt, akire azt mondják, hogy csinos (legalábbis szerintük), okos (legalábbis hozzájuk képest) és kedves (esetleg velük, ha az érdekük éppen úgy diktálja). Ha pedig nőktől kérünk példákat, a legtöbbször az éppen egyedülálló barátnőjükre mutatnak, aki már nagyon ki van éhezve egy férfire. A leggyakrabban persze az történik, hogy a női válaszadók egyenesen önmagukat állítják be a „túl jó nő” mintapéldájának. Ráadásul valójában különösebben ki sincsenek éhezve egy párkapcsolatra, mert ha úgy lenne, akkor kisebb kompromisszumokkal bármikor találhatnának partnert maguknak. Csak éppen ők olyan túlzó vagy zavaros képpel rendelkeznek a hercegnői önmagukhoz méltó partnerről, hogy minden épeszű férfi csak azért imádkozhat, hogy véletlenül nehogy őrá illeszkedjen a személyleírás.

Egyébként a tapasztalatok azt mutatják, hogy a női külcsín éppen a kedvesség ellen hat. Nem is véletlen, hogy általában a legcsinosabb, legnépszerűbb nők hajtják el a legdurvábban a férfiakat. Ők ugyanis hetente kapnak ajánlatokat, így gyorsan beletanulnak, hogyan kell igazán hatékonyan visszautasítani egy férfit. Ráadásul a csinos nőket a legtöbbször a tenyerükön hordozzák a férfiak, így nincs is rajtuk olyan nyomás, ami megértőbbé, alkalmazkodóbbá és odaadóbbá tenné őket. S végül ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezeket a nőket sokszor már kislány koruk óta királylányként kezelik, így az elvárásaikat is ehhez igazítják. Királylánynak királyfi. De legalábbis egy kifogástalan alfahím.

A „túl jó nők” legendája elsőre ugyan egy bugyuta, de ártalmatlan téveszmének tűnik, a valóságban sajnos egy kifejezetten kártékony sztereotípiával állunk szemben. Legfőképpen azoknak a nőknek a körében szedi áldozatait, akiknek úton-útfélen elmagyarázzák, hogy nem szükséges változniuk, ők így is túlontúl tökéletesek. Nem szükséges lefogyniuk, nem kell normálisan, értelmesen, kulturáltan viselkedniük, nem kell művelődniük, mert mindezekkel csak tovább rontanának a helyzetükön. Hiszen már így is túl jó nők. Így aztán megmaradhatnak az esti szappanoperák mellé elfogyasztott félkiló csipsznél, a tonnányi felsőbbrendűségtudatnál, és a párját ritkító tökéletesség mérhetetlenül önhitt illúziójánál.

De sajnos a férfiak életét is megkeserítheti ez a tévképzet.  Ugyanis akik elhiszik, hogy léteznek azok a túl jó nők, akik csak egy magukfajta rendes fickóra várnak, esetleg óvatlanul bepróbálkozhatnak olyan nőknél is, akik végül sokkal durvábban és sértőbben küldik el őket, mint a korábbiak. A hipergámia ezeknél a nőknél mindennél jobban működik: Brad Pittnél aligha adnák alább. A túl jó nő legendája így rengeteg visszautasítást, sértést, csalódást, önleértékelést tartogathat azon férfiak számára, akik felnőttként is képtelenek elfogadni, hogy a gyermekkorukban hallott mesék nem igazak. A valóságban túl jó nők sajnos nem léteznek, viszont túl önhitt nőből már túlságosan sok van.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


46
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
32 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
cs004Reszet ElekblackfridayGeri P.CurioSophus Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
visuo
Olvasó
visuo

10/10!

Flo
Olvasó
Flo

Megjegyzem, az a jelenség, hogy valaki nincs tisztában a saját, valós piaci értékével, nem csak a nők jelentős részére jellemző, hanem a redpill előtti bétákra is. És most magamról is beszélek. Csak a szokásos sztori, hülye voltam, és azt gondoltam, hogy kedves, aranyos fiúcskaként majd tapadnak rám a nők. De nem tették.

A nők esetében pedig ez a jelenség egy öngerjesztő folyamat társadalmi szinten. A legtöbb (fiatal) férfi marhára nem akarná minden hónapban másnak csapni a szelet, de viszik őt a hormonok. És éppen ezáltal inflálják szét az udvarlás értékét a nők szemében- végül is mi a faszért becsülné meg egy nő, ha valaki a szívét adja neki? Jövő héten majd úgyis lesz másik, jobbik. Ilyenkor jön a bebétulás még jobban a srácoknál, ez persze nem tudatos, de annál károsabb jelenség.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A legtöbb (fiatal) férfi marhára nem akarná minden hónapban másnak csapni a szelet, de viszik őt a hormonok.

Szegény (fiatal) férfiak , ki vannak szolgáltatva a cúnya -cúnya hormonoknak……..

És éppen ezáltal inflálják szét az udvarlás értékét a nők szemében- végül is mi a faszért becsülné meg egy nő, ha valaki a szívét adja neki?

Itt már meghatódtam, az udvarlás valós értékénél még csak felhúztam a szemöldököm, de amikor “a szivét adja neki”, attol már beájultam….

Ilyenkor jön a bebétulás még jobban a srácoknál, ez persze nem tudatos, de annál károsabb jelenség.

A szerencsétlenség nem valaminek/valakinek/külső oknak  a következménye, hanem a kiindulópont, a férfiak nem bebétulnak az alfa szintről, hanem  80%-uk alkatmatlan ab ovo, ezért nem értitek, hogy dacára a RedPillnek, miért is szoptok (még) mindig…..

 

common man
Olvasó
common man

Aki azt számolgatja mennyi a szexpiaci értéke és az vajon összepasszol-e a kiválasztottéval az számolgasson csak.És sokszor tapasztaltam hogy egy srác szinte lebeszélte magát egy nőről mielőtt még bármi lett volna mondván úgyis kevés neki.Talán a kudarctűrő képesség (nem is kudarc) kicsi.

Geri P.
Olvasó

te az a baj hogy úgy mint sokan csak hülyébb lettél ettől a cenzúrázatlan elcsépelt pszihológiai maszlagtól amit neked piros pirula néven tálaltak és csámcsogva felzabáltál.
egy részt egy okos nő tudj hogy nem fog egy hét alatt valamire való pasi semmit oda adni neki pláne nem a “szívét”
az hogy a kamasz picsáknak ugyanúgy viszi a hormonja előre a fejét és ráugranak minden merev faszra amihez egy a többi ostoba lotyó barátnő előtt kellően trendi csávó tartozik az is a kor jellemzője és a nők felelőtlensége, de ki kell használni. viszont komolyan vehető korú nőknél azért kifejlődik annyi ember ismeret hogy észrevegyék ki veszi komolyan őket és ki akar csak a dugásra pályázni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Komolyan vehető korú nők azok a 100 felettiek?

Reszet Elek
Újságíró

A harmadik ok, hogy az emberek ösztönösen pozitív belső értékeket társítanak a vonzó külsőhöz. Ez férfiaknál és nőknél egyaránt így van.

Amúgy tényleg vannak túl jó nők. Ők azok akiknek olyannyira magas a szexpiaci értékük, hogy nem vagy csak nagyon nehezen tudják megélni a hipergám hajlamaikat. Náluk leginkább az a probléma, hogy a külső miatt kritikátlanul elnéző a környezet így nem kényszerülnek a belső értékek fellelésére, erősítésére. Ez utóbbi viszont jóval fontosabb a hosszútávú kapcsolatoknál. Okos férfi nagyon ritkán vesz el bombázót feleségül.

Aldo
Újságíró

Egyszer ők is betölti a negyedik X-et.

Jack
Újságíró

A “Túl jó nő” igazából nem más, mint egy kegyes hazugság a férfiak számára. Elülteti bennük a hiú reményt, hogy a gyönyörű, vonzó (azaz a legmagasabb szexpiaci értékkel rendelkező) nőknél van esélyük, hogy ezek a nők valójában magányosak – az álomvilágban élő béta férfiak pedig addig tudják racionalizálni magukban a dolgokat, amíg azt az eredményt kapják, hogy nekik is összejöhet az ilyen nő.
Na ezt kell elfelejteni sürgősen. A legtöbb férfi számára az a legjobb megoldás, ha lehetőségeihez mérten kihozza magából a maximumot, majd ehhez igazítja az elvárásait a nőkkel szemben, és értékeli az ezáltal elért sikereit a nőknél. A “túl jó nők” megszerzésében reménykedni csak csalódáshoz vezet, ami egyenes útja a boldogtalanságnak.
Másképp fogalmazva: Értékeld és légy hálás magadnak a 6-osokért, minthogy reménytelenül epekedj a 10-esek után.

common man
Olvasó
common man

Hát reménytelenül epekedni nem kell de próbálkozni attól még lehet, és ebből lehet a siker.Amúgy meg itt nagyon sokan pillanatképekben gondolkodnak.Az a szuperbombázó legtöbbször már tizenéves korától az külsőleg de ennek olyannyira tudatába ,hogy az a viselkedését számunkra negatívan befolyásolná legtöbbször csak késéssel jön.Tehát ha valaki szuperbombázókat keres akik még normálisak a fiatalabbak közt keressen nagyobb eséllyel.Az már megint más kérdés ,hogy ez az állapot meddig tart, meddig tarthat.Biztos van olyan vezércsimpánz jellemű ember aki élvezi ,hogy a nőjét minden férfi 13 és 70 között ott azonnal magáévá akarná de szerintem egy idő után fárasztó.Amúgy meg ha valaki egy nehezebb célt tűz ki magának és valóban akarja egy csomó rejtett erőforrását mozgósíthatja amiről nem is tudott.Most mi a jobb ,volt egy pár szuperbombázó nőm akit aztán úgymond nem bírtam megtartani, vagy ha nem is lettek volna?.Nyilván az elejének örülök és nem a végén rágódok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Túl jó nő nem létezik, mindenki szemében más a túl jó. Valaki szerint Monica Belucci, mások szerint Candice Swanepoel fénykorában. Tudom-tudom, szerintetek nem relatív, mert ott a pontozás, de azért a gyakorlatban mindig kiderül, hogy kurvára relatív. Nem tudnátok megegyezni abban, ki a túl jó nő, innentől meg nem mondhatjuk, hogy ez a kategória igazából létezik.

common man
Olvasó
common man

De létezik.Igen persze értelmezés.Mondja valaki ,hogy túl jó a fizetésem nem kell az egymillió nettó jó nekem a százhetvenezer?Baromság ugye.Az ilyen nővel ha elmész strandra vagy uszodába rögtön megtapasztalod.Kicsavart férfifejek irigy női tekintetek kísérik utatokat.Ha elmész két percre a csaj kap rögtön két ajánlatot van olyan aki még akkor is ha ott vagy.Szép az arca a haja a bőre,jó a lába segge melle,fogai, hangja.Nem tudsz rajta kifogást találni mármint még egy nő se.És az ott van előttük nem képen.Az ,hogy egy médiaszemélyről vita folyik melyiket inkább az  gyerekes vagy elméleti dolog.Olyan mint az én fiatal koromban ,hogy az ABBA együttesből a szőkét vagy a barnát.Nyilván mind a kettőt.Szóval vannak olyan jó nők ha az valakinek nem kell(ene) az valószínüleg buzi.Na akik ettől félnek vagy csak lusták vagy kényelmesebbek rámondják túl jó.

Reszet Elek
Újságíró

Egyértelműen Agnethát. Neki messze jobb hangja is volt.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

No igen….:)

Képtalálat a következőre: „agnetha”

Delin
Olvasó
Delin

Ahhoz, hogy a ferfiak tobbsege megnezzen egy not/kapjon gyakran ajanlatot/ bokokat abszolut nem kell “tul jo nonek” lenni. Szimplan eleg, ha atlagtol jobban kinezo, igenyes, nem tul idos a no, ha egyedul van ezek a dolgok boretekolhatok akar napi szinten is, meg csak kihivonak sem kell hozza lennie. Ha mar valakivel van meg akkor is kaphat ritkan akar nyilt bokot is, bar annak nem igazan ertem mi ertelme van ferfi reszrol, azon kivul, hogy tesztelje/felhuzza a csaj pasijat.

Tina74
Olvasó
Tina74

Szerintem ehhez csak kihívó viselkedés kell. Ismerek egy szinte ijesztően ronda lányt (úgy néz ki, mintha Innsmouthból szalasztották volna (a la Lovecraft :-) És a kiülledő szemei, gyér haja mellett még csontsovány is, de mivel mindenkire rámászik, mindig van valakije, sőt, néha még kifejezetten vonzó férfiakat is összeszed…

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert sovány.

hgyi
Szerkesztő

Itt a jelenségről van szó – ami nem csak arról szól, hogy lehet-e valaki mindenben nagyon jó nő, hanem hogy erre “jogos-e” hivatkozni, ha nem kapja meg valaki, amire vágyik. Te csak a külsőt ragadtad ki az egészből.
Egyébként tényleg nem létezik túl jó nő, csak a mesékben.

Olyan nincs, hogy valaki – legyen az nő, vagy férfi – baromi jó alakú és szép, nagyon okos, nagyon kedves, nagyon tud szexelni, nagyon házias, remek beszélgetőtárs, szuper szervező, fantasztikusan bátor, különlegesen erős és ügyes, fantasztikus anya/apa, kiválóan főz, stb., szóval “túl jók”.
A túl jó-ság független attól, hogy milyen az ízlése valakinek. Mindenki elképzeli valahogy ezt a túl jó-t.
De erre hivatkozni, mint valami reális alapra, ha nem jön össze egy álom… Hát hm.

Reszet Elek
Újságíró

Minden nő büdöset szarik, ahogy az ősi bölcsesség tartja.

common man
Olvasó
common man

Ez így van de mégis valahogy másképp. Esetleg a kutatók vizsgálhatnák az összefüggést a külcsín és a szag között.Ha van idejük én az ötletet ingyen adtam.Nem vicc: A csecsemőürülékből izolált laktózsav, mint potenciális probiotikus kultúra a fermentált virslik gyártásakor című kutatási munkájukban azt vizsgálták, hogy a csecsemők székletbaktériumai mennyire alkalmasak probiotikumnak. Megállapították, hogy a csecsemők székletéből származó baktériumokkal egész jól lehet szalámit érlelni. https://hu.wikipedia.org/wiki/Ignobel-d%C3%ADj

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy nagyszerű link! Így összefoglalva még nem találkoztam ezekkel a “tudományos” kutatásokkal.

Belegondolva az benne a legdurvább, hogy sosem lehet tudni mikor talál ki valaki olyasmit, ami elsőre teljesen fölösleges, értelmetlen és ostoba, aztán később korszakos felismeréshez vezet.

szerk: folyamatosan röhögök

Kalman
Újságíró

Pont a bélbaktériumok kutatása rohadtul nem felesleges. Egyre több betegségről derül ki, hogy szoros összefüggésben van a bélflóra állapotával. Lényegében egészséges bélflórával nem lehet megbetegedni. Jobb orvosok már azt mondják, hogy minden kezelést az étrendnél és a bélflóránál kell kezdeni.

A székletátültetés lassan beszivárog a mainstreambe, mint gyógymód például allergiára.

A bélrendszerhez nagyobb tömegű idegrendszer kapcsolódik, mint az agyunk.

Lásd pl: Bélügyek című könyv https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=276387&type=22

Reszet Elek
Újságíró

Azért annyira nem örülnék ha más szarát tolnák fel nekem, szóval remélem belek frontján továbbra is rendben lesz minden nálam.

A könyv érdekesnek tűnik.

Kalman
Újságíró

De van még benne egy csomó, ami viccesnek hangozhat, de számomra érdekes és fontos eredmény. Például a ganajtúrók tájékozódása, vagy a zenének az egerek élethosszára való hatása.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Olyan nincs, hogy valaki”… Már hogy ne lenne aranyom! Rólam elfeledkeztél? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Bredpitt az egy gagyifos.

Aldo
Újságíró

“Nem is véletlen, hogy általában a legcsinosabb, legnépszerűbb nők hajtják el a legdurvábban a férfiakat. Ők ugyanis hetente kapnak ajánlatokat, így gyorsan beletanulnak, hogyan kell igazán hatékonyan visszautasítani egy férfit.”
Le kell őket alázni a gecibe, úgyis attól nedvesedik a bugyi.

 “Ráadásul a csinos nőket a legtöbbször a tenyerükön hordozzák a férfiak, így nincs is rajtuk olyan nyomás, ami megértőbbé, alkalmazkodóbbá és odaadóbbá tenné őket.”
Ezen nem férfiak, hanem balfaszok, aztán csodálkoznak, hogy elzavarják őket a picsába.

 “S végül ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezeket a nőket sokszor már kislány koruk óta királylányként kezelik, így az elvárásaikat is ehhez igazítják.”
Azonnal tanfolyamokat kell indítani a szülőknek a helyes gyereknevelésről. Sajnos a közösségi média még rálocsolt három kanna benzint a tűzre, így  sok hülye picsa egója mégjobban eltorzul, de szerencsére helyre lehet őket tenni.

 “Királylánynak királyfi. De legalábbis egy kifogástalan alfahím.”
Csak sajnos az ocsmány bányarémek is minimum hercegnőnek képzelik magukat.

 “Legfőképpen azoknak a nőknek a körében szedi áldozatait, akiknek úton-útfélen elmagyarázzák, hogy nem szükséges változniuk, ők így is túlontúl tökéletesek.”
Mégse kellenek senkinek. Micsoda paradoxon.

 “Nem szükséges lefogyniuk, nem kell normálisan, értelmesen, kulturáltan viselkedniük, nem kell művelődniük, mert mindezekkel csak tovább rontanának a helyzetükön.”
A lustaságot és az igénytelenséget mindig meg lehet magyarázni. Végül is sokkal könnyebb, mint megemelni a seggüket és cselekedni. Mert ugye ha az álom pasi nem csenget be egy doboz bonbonnal meg virággal – mert ugye ez automatikusan jár – akkor természetesen a világgal van baj.

 “Hiszen már így is túl jó nők.”
Közben mégse.

 “Így aztán megmaradhatnak az esti szappanoperák mellé elfogyasztott félkiló csipsznél, a tonnányi felsőbbrendűségtudatnál, és a párját ritkító tökéletesség mérhetetlenül önhitt illúziójánál.”
Aztán ezekből lesznek a legnagyobb férfigyűlő mocsok feminácik, ahelyett, hogy önvizsgálatot tartanának. Bár remélhetőleg beledöglenek a keserűségbe és nem szennyezik sokáig a környezetet.

 “A túl jó nő legendája így rengeteg visszautasítást, sértést, csalódást, önleértékelést tartogathat azon férfiak számára, akik felnőttként is képtelenek elfogadni, hogy a gyermekkorukban hallott mesék nem igazak.”
Lásd a korábbi le kell alázni őket a francba hozzászólásomat. Szigorúan tilos eltűrni, hogy egy hülye kis ribanc tahó paraszt módjára megalázzon és elküldjön a picsába.
Ezt a puhapöcsű, a nőt magasabb szintre helyező gerinctelen viselkedést meg azonnal el kell felejteni. De sajnos sokan nem tanulnak semmiből sem.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Megint egy rinyálós cikk, Hófehérke szégyellheti magát hogy nem baszott mint a 7 törpével egyszerre….vagy egyáltalán miről van itt szó? Melyik férfinak kell az a “túl jó nő” és mit kellene tennie ezért? lehet hogy buta vagyok de nem értem hogy lesz egy nő “túl jó” és kinek?

Aldo
Újságíró

“Hófehérke szégyellheti magát hogy nem baszott mint a 7 törpével egyszerre”
Igen.

“….vagy egyáltalán miről van itt szó? Melyik férfinak kell az a “túl jó nő” és mit kellene tennie ezért? lehet hogy buta vagyok de nem értem hogy lesz egy nő “túl jó” és kinek?”
Arról van szó, hogy nem létezik olyan, hogy túl jó nő. Csak egy nevetséges kifogás, amivel a csajok áltatják magukat, amiért senkinek sem kellenek, meg a lúzer jó fiúcskák, akiket szintén leszar mindenki.
Eleve hogyan diefiniálnánk a túl jó fogalmát? Egy egy 4 osztályt végzett, funkcionális analfabéta félhülyét berakunk egy bankigazgatói állásba, arra mondhatjuk, hogy ez a meló túl jó neki. De egy nő esetében ezt hogy határozzuk meg, amikor ez a túl jó kizárólag a külsőségre vonatkozik. Csöcs meg picsa mutogatásra az összes képes. Ettől még nem lesz túl jó, de még csak jó sem, annál is inkább, mert ez a külső sokszor elég torz és beteg személyiséget takar.
Az lesz túl jó nő, akit a szennymédia, és a kedves lúzerek hada felruház ezzel a jelzővel.

common man
Olvasó
common man

Az ,hogy szerencsére jó páran vagyunk akiknek van önbecsülése és sose mondanánk .hogy ez a nő túl jó nekem.attól még a fogalom meg a jelenség létezik nem a cikkíró találta ki.Természetesen kell hozzá az a réteg aki magát lekicsinyli miközben ezeket az égbe emeli.Azért van aki nem száll el magától azért mert az égbe magasztalják de nyilván van akiben nincs önkontroll.Az se jó ha egy szép nő beképzelt de amikor a ronda….És esetleg még elvárja .hogy én is elhiggyem a hülyeségét.És mikor már a ki tudja hányadik hercegkisasszonnyal találkozik az ember,sokan hajlamosak általánosítani(azért nem alaptalanul).Szóval attól, hogy én nem használom mástól hallottam .Pl:Ferikém ez a nő túl jó neked,ehhez te kevés vagy és így tovább.Aki elhiszi az maradjon ott ahol van és istenítse a celebpicsákat mint elérhetetlen vágyképet.Mondjuk ez a szemlélet nem csak a nőkre vonatkozik, bármibe belefogna valaki lehet találkozni nyinnyogókkal .ellendrukkerekel,úgysemfogsikerülnibarmokkal.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “túl jó nő” nem egy abszolút, hanem ugyancsak relatív fogalom, viszont ennek ellenére az objektív SMV skálán egyértelműen, “személyreszabottan”  és pontosan megállapítható…..

Röviden: egy férfinak minden nő, amelyik (vele egy szinten :) vagy fölötte van az SMV skákán az túl jó……., aztán lehet gyártani önigazoló meg egósimogató faszságokat, attól a tények nem változnak: ha megfeszülsz, akkor sem fogsz egy objektíven, számodra “lúl jó nő” bugyijába bejutni………és ugye akkor felcseng a nyomorultak kórusa, hogy : de ilyen nő nekem, nem is kéne, …. persze……

wittukind
Olvasó
wittukind

Amit irtál a “röviden”után sajnos számomra nincs értelme….gyártsak magamnak valami guminőt amelyiket kikiráltom  akárminek vagy miiii? Vagy egy nyomorult vagyok mert nem “ragadt” rám ilyen valami? én már bejutottam egypár nő mindenébe 13 éves koromtól úgy hogy ez a te hsz-d nem nekem szól.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A szintkülönbségről beszéltem, ha a nő megüti  a szintedet, vagy fölötted van, rábasztál, az neked túl jó akkor is ha megfeszülsz

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Na látod, semmiféle nőért nem kellet nekem “megfeszüljek” nem vagyok valami ábrahámi elveszett porony vagy mi a fuck?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bárkit megkaphattál?

wittukind
Olvasó
wittukind

Akármilyent akárhol akármikol de ez miért olyan fontos?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert akkor te csak szórakozni jársz ide:)

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Egyrészt úgy van, egypár cikken nagyokat szórakoztam, másokon elgondolgodtam, a kommenteken pedig volt amikor rámjött a röhögőgörcs….ezeken túl itt a Férfihahgon találtam meg a leginspirálabb cikkeket és hozzászólókat amióta netem van… ez rossz vagy jó nekem? mondják meg itt a nagy hozzáértők

Reszet Elek
Újságíró

Az emberiség szempontjából rossz, nekünk jó.

common man
Olvasó
common man

És ha már választani kell inkább a jobbat választom .Miért? Nem tudom miért nem ez a műve kötelező olvasmány az írónak:http://adattar.vmmi.org/dramak/262/262.pdf Hangjáték profi előadásban:
https://www.youtube.com/watch?v=Sj42UePtkNo

xcsakx
Olvasó
xcsakx

AWALT)

Köszönöm a linket, nem ismertem:)

T_T
Olvasó
T_T

Aham.

Tehát azért kapok annyi elutasítást, mert én meg túl jó férfi vagyok. Hm… ezt sok mindent megmagyaráz…

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Micsoda megélhetési bértollnokok. Szinte látom hogy kajánul vigyorog miközben összeír ennyi zöldséget…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ennyire megfogyatkoztak a valamire való nők, hogy ez a retket lehetett csak a Playboy-ba “felfedezni”?

https://www.origo.hu/teve/galeria/20200515-csodas-fotokon-a-playboy-legujabb-felfedezettje-savannah-smith.html