Virenzuola
0 megosztás

Divatbemutató angyalokkal és disznókkal

“Üssük ki a disznót!” – Ez volt a mottója a #Metoo Fashion Show, New York-i divatbemutatónak, melyet az American Wardrobe, egy amerikai divatügynökség rendezett, elvileg azzal a céllal, hogy a szexuális zaklatásokra hívja fel a figyelmet. A divatbemutatón a nők angyalszárnyakkal és arccal vonultak fel, a férfiak disznónak öltöztetve, arc nélkül. Lucas Schoppe, német blogger az esemény fasisztoid arcáról ír a blogjában

metoo-fashion-8-min

“A nőknek van arca, neve, történeteket mesélnek. Az ártatlanság jelképeivel angyalszárnyakkal és fehér ruhában jelennek meg. Ők egyének. A férfiak ezzel szemben mind ugyanazt a disznómaszkot viselik, arctalanok, még csak nem is emberek, természetesen egyének sem, a bűnösséget szimbolizálva láncon vannak tartva. Nem mondanak semmit, csöndben vannak.

A férfiak a bűnősök itt, nem az alapján, hogy mit csináltak, hanem az alapján amik: disznók, ember színvonalat el nem érő lények, mocskok. Természetesen ez a fasizmus képére támaszkodik, pontosan olyan kép, amely a középkor óta a zsidók intézményesített gyűlöletében megnyilvánult. (…)

Ami különös: miközben a #Metoo mozgalom részéről egy csendesen kritikus kijelentés százszoros erejű tiltakozást vált ki és az egyes személyek állásuktól való megfosztását követeli, addig a fasisztoid, embertelen képet megjelenítő divatbemutató elfogadható az aktivisták számára.” – írja.

A divatbemutatón elhangzott egy olyan állítás is, mely szerint “statisztikailag az áldozatok és a túlélők a nők”, holott az empirikus kutatások azt mutatják, hogy a nők és a férfiak is áldozatává válnak a szexuális zaklatásoknak.

metoo-fashion-10-min (1)

metoo-fashion

metoo-fashion-7

A divatbemutatón készült további képek itt érhetőek el.

Post Author: Virenzuola

Virenzuola
f Facebook
0 megosztás


27
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
T_TMarcellAlter EgoSOMLightWolfygirl Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Addig baszogatják a pofonfát amíg……

Kalman
Újságíró

Röff

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Lerí némelyik nő arcáról hogy több faszt fogott mint kilincset, nem olyan haszonnal mint amit várt cserébe!

Naooo
Olvasó
Naooo

Kiélt kurvák.

Romuz
Olvasó
Romuz

A feminácizmus újabb megnyilvánulása. Most komolyan, ez a nők elleni erőszak már lerágott csont.

Rokapapa
Újságíró

Elsőként azt nem értem miféle férfi az aki – még ha pénzért is – egy ilyen eseményen disznófejjel megjelenik. Amúgy bennem is elsőként az fogalmazódott meg, hogy ilyen rendezvények esetében a hatóságok miért nem vonják felelősségre a szervezőket. Ha csak a férfiak tömeges – kb. 2 milliárd felnőtt férfi – rágalmazását nézem kijárna minden szervezőnek az életfogytiglani de még a résztvevőknek is nemtől függetlenül.

Nem tudom elismételni önmagamat elégszer. Ide vezet ha a nők jogokat kapnak. Az emberi faj túlélése érdekében a nők jogait erősen korlátozni kell. Nem azért mert bántják a férfiakat, azért kell mert a női egyenjogúság már önmagában is egy természetellenes dolog, vallási szempontból pedig istennek nem tetsző.

Aldo
Újságíró

Bezzeg ha valami zsidó buliba mentek volna disznó fejekkel. Öt percen belül bilincsben viszik el őket.

Az ún. divatbemutató amúgy is egy torz, aberrált, beteg dolog, de most sikerült három lapáttal rávágni az amúgy is hatalmas trágyahalomra.

Aldo
Újságíró

Ezek nem férfiak.

T_T
Olvasó
T_T

Mert kirúgnák, ha nem így tesz. Ők is csak az állásukért csinálták.

Női egyenjogúság: társadalmi szempontból meg idevezet.

 

Reszet Elek
Újságíró

Megmutattuk nekik!“, most aztán minden bántalamzó lapulni fog!

hunbagira
Újságíró

Röf-röf, testvérek!

Csak fehér disznó van, mi ez a rasszizmus kérem?! :D

Reszet Elek
Újságíró

Minden férfi disznó, de vannak disznóbbak is!

Aldo
Újságíró

Sose értettem ezt a disznózást. Köztudottan a disznó a legokosabb haszonállat. Ha a ház köröli állatokat kibasznánk az erdőbe, legnagyobb eséllyel a disznó élné túl.
Míg a nőkre használt liba, tyúk állatok nem éppen az eszükről híresek.

Aldo
Újságíró

Mert a fekete disznó az már meg van pörkölve. Az már nem él, tehát nem is lehet leköpdösni, megdobálni.

Amúgy mekkora poén lett volna, ha pár fanatikus állatvédő támad rájuk, hogy népszerűsítik az állatkínzást.

hunbagira
Újságíró

:) mondjuk ilyen tetovált állatvédők félék vagy az itthon szurkolók az állatkínzás ellen. :)

ggwp
Olvasó
ggwp

*Mikor már azt hinnéd, nem lehet a (fehér,hetero) férfiakat kollektíven, még jobban megalázni.

common man
Olvasó
common man

Kizárt ,hogy a divatbemutatósok oda mernének menni nem hogy agyonütni.

Képtalálat a következőre: „mangalica”

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezek komolyan ELMEBETEGEK…

Wolfygirl
Olvasó
Wolfygirl

Kedves Mindenki!

Szerintem pedig a lehető legeslegjobb ötlet az ilyen és ehhez hasonló akciók szervezése a feministák által, tényleg. Bárcsak lenne ezekből több…jóval több és jóval masszívabb…

Mert a világban (hála az égnek) a normálisan/hagyományosan/egészségesen/stb. gondolkodó emberből jóval több van. Ezek az emberek is észlelik, hogy kezd valami megváltozni, de mivel nem feltétlenül érinti őket személy szerint eléggé drasztikusan, így a legtöbb esetben csendesen szemlélik az eseményeket és legfeljebb értelmetlenül állnak egy-egy konkrét helyzet előtt.

Ezért pontosan az ilyen kisarkított akciókkal tudják a feministák megmutatni valódi jellemüket és szándékaikat és pontosan az ilyen akcióikkal lehet elérni ennél a csendesen szemlélődő többségnél azt, hogy az is megszólal a feminizmus ellen, aki amúgy nem tenné, mert Uraim, a feminizmus ilyen jellegű megnyilvánulásai nem csak a férfiaknál, de a nőknél is kiverik a biztosítékot.

Az ilyen jellegű megnyilvánulásaikkal tudják a legjobban felhívni a figyelmet a saját beteges, romlott, kétszínű, önző és gonosz természetükre. Az ilyen akciókkal tudják megmutatni a világnak, hogy céljuk nem valamiféle nemes küldetés, amely békét és harmóniát szeretne létrehozni a világban, hanem ennek az ellenkezője.

A feminizmus mostanáig mézes-mázas arcát mutatva és angyali/áldozati szerepben tetszelegve észrevétlenül lopódzott be az elmékbe, elültette ideológiája magvait, majd magára hagyta a gazda testet.

Hálát adok azért, amiért határtalan arroganciájuk és vélt hatalmi státuszuk okán, nem tartják szükségesnek a továbbiakban palástolni valódi lényegüket, így azok is sokkal könnyebben átlátnak rajtuk majd, akiknek ez eddig nem ment egyszerűen és a normális nők lesznek az elsők, akik elküldik majd, ezeket az elmebeteg ribancokat a picsába.

Nem minden sorát szeretettel írva, de még mindig üdvözlettel:

Anna

Reszet Elek
Újságíró

Árulkodó, hogy arra nyugaton már annyira túltolták a témát, ilyen akciók kellenek, hogy megugorják az ingerküszöböt. Viszont láthatóan itt Közép-Európában sokkal nehezebben mennek a dolgaik. A legtöbb ember körbeszarja őket olyannyira nem érdekli a téma sem a nőket sem a férfiakat.

Érdemes lenne megnézni, komolyabban beszélni róla, hogy mik azok a társadalmi különbségek amelyek miatt nyugat a kulturális marxizmus melegágyává válhatott míg itt középen ill. keleten nem annyira mennek a dolgaik.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem úgy történhet ez meg ez, hogy mindez – mondom sokadszor – kulturális liberalizmus és nem kulturális marxizmus. Nyugaton van ennek hagyománya nagyon régen, mert eredeti célja szerint ez a szociális hablatyolás és hisztéria (SJW-izmus) helyettesíti a valódi szociális gondoskodást. Az átlagos képmutató amerikai polgár felkel a kötelező társadalombiztosítás ellen, utálja a felelősségmegosztást és a közgondoskodást, de eltűri vagy egyenesen zabálja a pótcselekvő sjw-izmust. Ez egy ilyen reflex: ha nem akar adóban vagy kötelező biztosításban egy fillért sem adni valódi közügyekre, akkor legalább eltűri az álközügyeket, sőt hajlamos elhinni, hogy az a valódi közügy.

Szerintem akik a vérkapitalizmus és a társadalmi felelősség elutasításának a szekerét tolják, azok az SJW-izmus szekerét tolják egyúttal, mert a kulturális liberalizmus a végtelenített gazdasági liberalizmusból nő ki, annak komplementer párja. A marxizmushoz mindennek meg semmi köze, ezért is teljesen idegen errefelé, ahol pedig azért nyomokban volt némi marxista társadalomtudat-alapozás…

common man
Olvasó
common man

Jó is meg rossz is.Amit mondtál igaz de kérdés , hogy vajon mindenki látja -e ezt ennyire, gondolok itt a még kialakulatlan ,befolyásolható személyekre.És rossz mert azt mutatja ,hogy valakik valahonnan már megint rá akarják erőszakolni a hülyeségüket a jónépre ha az beledöglik is(vagy éppen azért).

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ráadásul bizonyos diplomás nők biztonsági kockázatot jelentenek a követeléseikkel.

Ma lebunkózott engem és pár másik pasit egy lány az irodaházunkban, mert nem nyitottam ki neki a kártyámmal a kaput.
Kereste a kártyáját és páran bementünk előtte és nem tartottunk az ajtót neki, hogy ő is befáradhasson. Magyarul tudomást se vettem, hogy ő is be akar jönni és nem fogtam az ajtót neki. Remélem világos a szitu.
Akinek van joga bejönni annak van kártyája, de kezd arra az irányba menni az élet, hogy ha jön egy ember akkor nem nézzük, hogy van -e kártyája hanem udvariasságból tartjuk az ajtót.

Következtetés: mivel nem voltunk “udvariasak”, ezért bunkók vagyunk.
Persze nem mondta a szemembe, de hallottam amikor a barátnőjének teszi ezt a megjegyzést a lépcsőházban.
Hozzátenném “hercegő” alkata volt, tehát aki elvárja, hogy a lába elé essen mindenki, aki nem teszi az “bunkó”.

Nagyon nem értem, hogy ezen az oldalon miért nem irtok le hasonló hétköznapi sztorikat.

Reszet Elek
Újságíró

Azért mert hétköznapiak, azaz mindenki tapasztalja.

Marcell
Olvasó
Marcell

Igazi feminista sértésnek veszi, ha tartod neki az ajtót, legalábbis Nyugaton. Ha nem egyenesen szexuális zaklatásnak.

Reszet Elek
Újságíró

Az a hülyeség benne, hogy én mindenkinek tartani szoktam (kilököm stb.), bunkóságnak tartom ha másra zuhintják az emberek az ajtót.

T_T
Olvasó
T_T

Érdekes. A férfiak miért nem ajvékolnak a tárgyiasításért, és az általánosításért, amely sorén állatiasítanak minket?