Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék: ,

Megfélemlítenék a Férfihang szerkesztőségét

Döbbenetes levelet kapott a Férfihang.hu szerkesztősége. Jámbor-Miniska Zsejke, a Magyar Televízió munkatársa azzal a felszólítással kereste meg lapunkat, hogy a hazai metoo-kampányra válaszreakcióként keletkezett egyik olvasói levelet távolítsuk el portálunkról. Indoklásában arra hivatkozik, hogy olvasónk megszólaltatása nem csak a szólásszabadság kereteit lépi túl, hanem médiajogot is sért.

Tisztelt Szerkesztőség!

Nőként nagy érdeklődéssel olvasom a portálon megjelent cikkeket. Számos kiváló írást láttam már az Önök tollából, megjelent azonban egy olyan olvasói levél (#itoo), ami számos félreértésre adhat okot.

Szeretném leszögezni, hogy nem tartozom az elvadult női emancipáció hívei közé. Úgy gondolom a zaklatás egy visszataszító jelenség, ami sajnos jelen van a társadalomban, de nem szabad átesni a ló túloldalára, egy hölgy ruhájának a megdicsérése valóban nem szabad, hogy zaklatásnak minősüljön. Ebből a szempontból jogosnak érzem a #metoo mozgalom bizonyos ágaival kapcsolatban felmerülő kritikákat. Hiszem, hogy nő és férfi bár egyenlő, de nem egyforma és a férfiakat ugyanúgy megilleti az érdekképviselet, mint a nőket.

Ez az olvasói levél azonban összemossa a határozottságot az erőszakossággal. „A pinájuknál fogva kell megragadni” mentalitás nem elfogadható kezdeményezés, mert higgyék el, hogy a nők többségében komoly lelki traumát okoz, ha engedély nélkül érnek a testükhöz. A rámenősség nem jelentheti azt, hogy a testi erőfölényt kihasználva a férfi elhiteti magával, hogy joga van erőszakoskodni egy nővel. Azt is meg kell érteniük, hogy egy nőnél a traumatizálás nem a behatolásnál kezdődik. Természetesen a bókolás nem trauma, de a nem kívánt érintés az nem kívánt érintés.

A történet valóságtartalmát nem vonom kétségbe, biztos hogy vannak ilyen nők is, de “A tanulság nagyon egyszerű: a „nem”, az sokszor igent jelent!” legitimizálja az erőszakot. Nem a férfi feladata mérlegelni egy ilyen helyzetben, hogy meddig mehet el, a nőnek joga van meghúzni a határokat és ha ezt egy férfi nem veszi komolyan az gyakran nemi erőszakkal és büntetőjogi eljárással végződik. A természetes szexualitás megélésére a 21. századi társadalomban kizárólag a kölcsönösség határozott kinyilvánításának keretei között van joga férfiaknak és nőknek egyaránt.

Feltételezem, hogy nem akarták a férfiakat erőszakosságra biztatni, de ezek a “tanulságok” elég egyértelmű üzenetek.

Én is újságíró vagyok, jelenleg is egy országos TV csatornánál dolgozom, így tudom mekkora ereje van a médiának, ezért tisztelettel kérem, hogy távolítsák el a tartalmat a nők biztonsága érdekében. A médiaetika és médiajog ismerőjeként joggal állíthatom, hogy ez túl megy a szólásszabadság határain.

http://www.ferfihang.hu/2017/12/13/itoo-mert-buszke-vagyok-arra-hogy-ferfikent-viselkedek/

Üdvözlettel:

Jámbor-Miniska Zsejke

A Férfihang Civil Társaság a lap üzemeltetőjeként határozottan tiltakozik minden olyan beavatkozás ellen, amely légből kapott etikai elvekre és nem nevesített jogszabályokra hivatkozva kíván normatívát állítani. A Férfihang.hu, mint a férfiak véleményének és a férfikultúra megjelenítésének céljára létrehozott civil lap kiáll a férfiak szabadságjogai mellett és határozottan elutasít minden olyan beavatkozást, nyomásgyakorlást, amely lapunk – vagy bármely más lap – elhallgattatására irányul. Jámbor-Miniska Zsejke felvetésével szemben mi azt tekintjük a médiaetika súlyos megsértésének, ha egy állami médiacsatorna munkatársa tekintélyére hivatkozva mintegy utasítani próbálja egy civil kezdeményezés lapját.

Fontosnak tartjuk ebben a párbeszédben is elmondani, hogy a férfiak alapvető emberi joga a szexuális kezdeményezés akár szóban, akár tettekkel, amíg az nem sért semmilyen jogszabályt. Így nem sért jogszabályt például a szexuális együttlétre való felhívás, a másik testének megérintése, amennyiben a jog nem tiltja azt kifejezetten. Hogy a szexuális kezdeményezés tekintetében a közízlésbeli és jogi határok hol húzódnak, azt a társadalomnak és a jognak a feladata meghatározni, nem pedig kizárólag a nőknek, és különösen nem Jámbor-Miniska Zsejkének. Kénytelenek vagyunk vitatkozni Önnel, mert a nem kívánt érintés egyszerűbb formái nem traumatizálnak a közvélemény és a pszichiátria szerint sem, így ezek nem is esnek a kriminalitás tárgykörébe a jog szerint sem. Határozottan visszautasítjuk még feltételes módban is annak felvetését, hogy erőszakra akarnánk a férfiakat biztatni. A kifogásolt olvasói levélben semmilyen olyan momentum nem merül fel, amely erőszakos vagy más jogsértő cselekmény megvalósulását valószínűsítené a szerelmi évődés, „huzavona” mentén kialakuló konszenzusos szex helyett. Az olvasói levél közlésének pontosan az az egyik oka, hogy alkalmas arra hogy a #metoo kampány sajátosan „újító, haladó” szemléletmódjával szemben a valódi jogi határokat jelenítse meg.

Egyetlen mondat sem vitatja a Férfihangon megjelent írások között, hogy a szexualitás feltétele a kölcsönös szándék, azonban felszólalunk amellett, hogy figyelembe vétessék, hogy a szexuális vágy és a konszenzus akár egy folyamatosan változó interakció során alakul ki, sokszor nonverbálisan, nem pedig alapos előzetes elszánás és egy kötelező szóbeli szándéknyilatkozat vagy pecsétes papír eszközével. Elismerjük annak a lehetőségét, hogy nem a legudvariasabb magatartásformát jeleníti meg a levél. Pont az a célunk a közzététellel, hogy társadalmi kampányt folytassunk az ellen a jelenség ellen, amikor egyszerű udvariassági szabályok megsértői ellen folytatnak lejárató hadjáratot a média önjelölt ítészei és hoznak súlyos társadalmi hátrányokkal járó elmarasztaló ítéletet. A férfiak biológia létéből fakadó elemi, emberi  joga a szexuális kezdeményezés. Bárkivel, bárhogy, bárhol, bármikor, ha azt jogszabály nem tiltja meg kifejezetten. A szexualitás kriminalizálása az egész társadalom egészségét és a társadalmi békét fenyegeti.

Amennyiben Jámbor-Miniska Zsejke olyannyira biztos benne, hogy az olvasói levél közzétételével bármilyen jogszabályt megsértett a lapot üzemeltető Férfihang Civil Társaság, nyugodtan tegye meg az általa indokoltnak tartott feljelentéseket. Társaságunk jogászai állnak a jogi küzdelem elé annak érdekében is, hogy ne háborgathassák, ne rendszabályozhassák és ne hallgattathassák el a férfiakat egy igaztalan, jogszerűtlen, sőt jogsértő társadalmi kampány eszközeivel.

Férfihang Civil Társaság

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


73
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
52 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
29 Hozzászólások szerzői
ReactorINewtonBaltonlillaGazella Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Serathis
Olvasó
Serathis

Hajnali 2kor? Nem alszotok ?

Alter Ego
Szerkesztő

Az ördög sohasem alszik. – Szóval mi sem. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Igazából ha nem irja le, nem jöttem volna rá a neviből a nemére…. de hát a

gendervilágban ez már nem kötelező,ugye?

egyébként megijedtetek-é nagyon,főleg hajnal 2-kor? Ilyenkor rendes ember alszik nem kötötekedik.

Alter Ego
Szerkesztő

Én már gyerekkoromban az alma körül bonyolódó intrikát hallva megsejtettem, hogy az ördög valójában nőnemű… azóta egészen biztos vagyok benne…

Vitán felül nagyon rendetlen emberek vagyunk… – de az éjszakába nyúló ténykedésnek nem az az oka, hogy ijedtek vagyunk, hanem az, hogy mi ezt valójában nagyon élvezzük…

wittukind
Olvasó
wittukind

Nekem inkább , mai szóval éljek, inkább gendernemünek tünt de hát én “pogány, odalista” vagyok úgy hogy lehet félreértettem és valami nagyorrú jólélek volt ami “fölszabaditani” dolgozott(ik)

common man
Olvasó
common man

Én nem tudom, ezeknek mániája a cenzúra. Drága Zsejke! Írjál hozzászólást ,győzd meg a még menthető lelkeket. Meg nyilván nem akar(hat)om neked megmondani mit csinálj de az igazságért folytatott harcodban hány férfiakat rágalmazó hamisan vagy bizonyíték nélkül vádolót szólítottál fel művének eltüntetésére? Ha a történettel van bajod ajánlom Telek Zoltán hozzászólását minden benne van.

http://www.ferfihang.hu/2017/12/13/itoo-mert-buszke-vagyok-arra-hogy-ferfikent-viselkedek/

Ha az amerikai elnök véleményével akkor írjál inkább neki (hátha bekerülsz a tv-be).

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

HÁT ELKEZDÔDÖTT!! :D

Art
Olvasó
Art

baytai-csordáss jusztícia:)

Rokapapa
Újságíró

Nem igazán értem a levél által megfogalmazott kifogásokat. A kifogásolt olvasói levél alapján megjelent cikkben egy szó sincs az erőszakról hisz abban a nő nem kifogásolta a férfi tetteit sőt kifejezetten tetszett neki. Legfeljebb arra lehetne ráfogni, hogy erőszakosság mikor a levél írója azt ecseteli, hogy “pár percig eltartott ez a huzavona birkózás”. Azonban jól kivehető az írásból, hogy ez nem erőszak volt, ha az lett volna a nő később sem hagyta volna magát és a férfi sem állt volna le mikor a nő már határozottan megáljt parancsolt. Egyszerűen csak kellette magát a nő egy kicsit, hogy ne tűnjön annyira könnyű prédának.

” – „nem”, az sokszor igent jelent!” – “

Ha a férfiak ezt nem pont így értelmeznék már kihalt volna az emberiség. Fiatalon én is voltam olyan helyzetben, hogy elfogadtam a nemet nemnek a nő pedig megsértődött és hisztériázva oktatott ki arról, hogy ha egy nő nemet mond azt sosem szabad komolyan venni.

“Én is újságíró vagyok, jelenleg is egy országos TV csatornánál dolgozom, így tudom mekkora ereje van a médiának, ezért tisztelettel kérem, hogy távolítsák el a tartalmat a nők biztonsága érdekében.”

Te jó ég ekkora linkeléshez már pofa kell. Nem értem, hogy ezt az elvet miért nem tartották fontosnak eddig. Bizonyára mindenki emlékszik azokra a videókra amelyben felhívták a nők figyelmét arra, hogy miként tudják csökkenteni az erőszak lehetőségét. Ezeket a videókat a “tehetsz róla, tehetsz ellene” címekkel tették nyilvánossá. Ugyanaz a média amelyik nevében most a nők biztonságát tartja fontosnak Jámbor-Miniska Zsejke elitélte a videókat mondván, hogy azok tartalma áldozat hibáztatás. Akkor miért nem volt fontos a nők biztonsága?! Azóta vajon hány nő lett erőszak áldozata mert nem tudta mit tehet ellene?!

 

Kalman
Újságíró

Nőként nagy érdeklődéssel olvasom a portálon megjelent cikkeket. Számos kiváló írást láttam már az Önök tollából,

Így mondták a kultúrmarxista iskolában, hogy ütés előtt húzzunk el egy mézes madzagot.

megjelent azonban egy olyan olvasói levél (#itoo), ami számos félreértésre adhat okot.

Találtunk egy repedést, ahol elkezdhetjük a szikla porrá zúzását.

Szeretném leszögezni, hogy nem tartozom az elvadult női emancipáció hívei közé.

Sehova nem tartozom, mert elvtelen vagyok, azt gondolom és azt teszem, amiért fizetnek.

Úgy gondolom a zaklatás egy visszataszító jelenség, ami sajnos jelenvan a társadalomban, de nem szabad átesni a ló túloldalára, egy hölgy ruhájának a megdicsérése valóban nem szabad, hogy zaklatásnak minősüljön.

[duplagondol hörcsög max fordulaton: nem szabad átesni, de éppen ezzel a levéllel átesek]

Ebből a szempontból jogosnak érzem a #metoo mozgalom bizonyos ágaival kapcsolatban felmerülő kritikákat. Hiszem, hogy nő és férfi bár egyenlő, de nem egyforma és a férfiakat ugyanúgy megilleti az érdekképviselet, mint a nőket.

A mozgalmat és a kritikáját is nekünk kell irányítani, minden információáramlás a mi kezünkben kell legyen! Hogy jön ahhoz egy rócsildoktól független civil, hogy magazint jelentet meg?

Ez az olvasói levél azonban összemossa a határozottságot az erőszakossággal. „A pinájuknál fogva kell megragadni” mentalitás nem elfogadható kezdeményezés, mert higgyék el, hogy a nők többségében komoly lelki traumát okoz, ha engedély nélkül érnek a testükhöz.

Elég volt a nyájasságból, csapjunk a lecsóba!

A rámenősség nem jelentheti azt, hogy a testi erőfölényt kihasználva a férfi elhiteti magával, hogy joga van erőszakoskodni egy nővel. Azt is meg kell érteniük, hogy egy nőnél a traumatizálás nem a behatolásnál kezdődik.

Mit képzeltek, hogy még mindig nem szolgáltattátok be a tökeiteket? Nagy testvérnek szüksége van rátok! Még ma jelentkezzetek a helyi kasztrációs állomáson!

Természetesen a bókolás nem trauma,

Csak ha ellenszenves ember bókol.

de a nem kívánt érintés az nem kívánt érintés.

A tautológia tautológia.

A történet valóságtartalmát nem vonom kétségbe, biztos hogy vannak ilyen nők is,

Nekem is bizseregni kezdett a nunim, amikor olvastam. Breddpittel képzeltem el.

de “A tanulság nagyon egyszerű: a „nem”, az sokszor igent jelent!” legitimizálja az erőszakot.

Pedig az a mi privilégiumunk!

Nem a férfi feladata mérlegelni egy ilyen helyzetben, hogy meddig mehet el, a nőnek joga van meghúzni a határokat és ha ezt egy férfi nem veszi komolyan az gyakran nemi erőszakkal és büntetőjogi eljárással végződik.

Minden egyes esetben. Normális nők már nincsenek is a világban. Mi teszünk róla!

A természetes szexualitás megélésére a 21. századi társadalomban kizárólag a kölcsönösség határozott kinyilvánításának keretei között van joga férfiaknak és nőknek egyaránt.

Szerződés közjegyző előtt. Romantikus.

Feltételezem, hogy nem akarták a férfiakat erőszakosságra biztatni, de ezek a “tanulságok” elég egyértelmű üzenetek.

Ha az első ijesztésre berosáltok és leveszitek a cikket, akkor nem fogok erőt használni. Sőt egy szép napon még rócsild pincsijei is lehettek úgy mint mi.

Én is újságíró vagyok, jelenleg is egy országos TV csatornánál dolgozom, így tudom mekkora ereje van a médiának,

Az ördög embere vagyok, úgyhogy féljetek.

ezért tisztelettel kérem, hogy távolítsák el a tartalmat a nők biztonsága érdekében.

Öncenzúrázzatok, különben jön az útenger!

A médiaetika és médiajog ismerőjeként joggal állíthatom, hogy ez túl megy a szólásszabadság határain.

A mi emberünk lesz az ügyész és a bíró is, úgyhogy nincs esélyetek! Mehettek az Atacama sivatagba a kuruc.info és a dailystormer.name mellé! (Lehet, hogy ezért mondta idézte a feministáktól (utólagos szerk.) FAM: “a Férfihang a gender kuruc.info-ja” ?)

Üdvözlettel: Jámbor-Miniska Zsejke

Physiognomy is real

Alter Ego
Szerkesztő

“Lehet, hogy ezért mondta FAM: “a Férfihang a gender kuruc.info-ja” ?”

A történet úgy pontos, hogy Farkas Attila Márton ezt már maga is idézte, mégpedig egy vérfeministától. És igen, Itt bújik ki a szög a zsákból, hogy mit gondolnak ezek a hatalmukról és miképpen akarnak visszaélni és elnyomni azzal szemrebbenés nélkül.

Serathis
Olvasó
Serathis

Az nem a MGTOWos Apuban volt?

Aldo
Újságíró

de

Alter Ego
Szerkesztő

Is… Ha jól emlékszem, újabban is említette…

Hunn
Újságíró

Physiognomy is real

Nekem jó nőnek tűnik a Zsejke – már ha az ő képét találtam meg az interneten. Azért nem linkelem be vagy csatolom a fotót, mert nem vagyok 100%-ban biztos abban, hogy tényleg az ő képe az, amit megtaláltam. De az alapján a kép alapján nőként ő a dugható kategóriába tartozik, szerintem <Moderálva>, szóval ha feminista, akkor nem azért lett az, mert senki sem akarná <Moderálva> – csak hogy kellőképpen szexista és hímsoviniszta legyek :)))) LOL

OscarOmega
Olvasó
OscarOmega

Ugye nem a díjátadós képet láttad, amin egy “Különdíj” feliratú plexilappal pózol? Mondd, hogy nem! :)

Kalman
Újságíró

Nem a világ legrondábbja, “problem haircut” és “problem smink” nélkül, és ha nem vicsorogna, akkor akár elfogadható is lehetne. Ja, meg fogyni sem ártana, de ezt már nem is mondom nehogy elvigyen a fat-shaming rendőrség :-)

Botond
Olvasó
Botond

Megtaláltam a hiteles fotóját a “hölgynek”. Láthatóan nem mostanában érettségizett … (igyekszem “szalonképesen” fogalmazni, mielőtt ezért is nekiugrik az oldalnak). Ízlések és pofonok különbözőek … :)

Botond
Olvasó
Botond

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi ez a haj.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem elég lila?

Botond
Olvasó
Botond

Kell ezt ragozni?

Kalman
Újságíró

Amúgy ha újságíró, akkor nem szabadon kibeszélhető? Nem, tudom, azért kérdezem a nálam tájékozottabbaktól.

Botond
Olvasó
Botond

Sajnos a PTK. nem határozza meg konkrétan, hogy ki minősül (a politikusokon kívül) közéleti és / vagy közszereplőnek.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

AZONNALDENYOMBAN RAKJÁTOK KI A FŐOLDALRA AZ #ITOO CIKKET!
Bazi nagy méretben!!!
:)

Egyetértek zombigyilkossal! Uraim, kulturális háborúban állunk, amit meg kell nyernünk! Ehhez a következő aranyszabályokat érdemes (sőt, többet mondok: kell) mindig és mindenkor betartanunk:

1. Egy lépést sem hátrálunk, semmikor, soha!

2. Soha nem kérünk bocsánatot semmiért amit mondtunk, írtunk vagy tettünk!

3. Soha nem határolódunk el senkitől és semmitől!

4. Soha nem cenzúrázzuk saját magunkat!

Az öncenzúra a véget jelentené számunkra, hiszen a ránk kényszerített polkorrekt öncenzúra volt az egyik legfontosabb dolog, ami ellen elkezdtünk lázadni. És soha, soha nem feltételezzük azt, hogy a polkorrektség szabályait betartva nem tekintenének minket ellenségnek, sem azt, hogy a polkorrektség be nem tartása miatt támadnak minket…

Bármelyik pontot ha megszegjük, akkor a liberál-bolsevik ellenségeink megérzik a vízben a vért mint a cápák, és utánunk jönnek.

Ők mindig egy nem létező erkölcsi és intellektuális magas lóról tekintenek ránk, pedig az erkölcsi és intellektuális fölény, az igazságról már nem is beszélve, nálunk van! A pontok bármelyikének megszegésével viszont akaratlanul is ennek az ellenkezőjét erősítjük meg mind bennük, mind az esetleges objektív külső szemlélőkben, mind saját magunkban, ami végzetes hiba. NE TEGYÜK!

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidóktól elhatárolódom.

Balton
Olvasó
Balton

Sandor Horvath fényképe.

Jampi One
Újságíró

Ezt sajnos ő dicséretnek fogja tekinteni.

Kalman
Újságíró

Ez szerintem bal kéz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

egyetértek

rumospiskóta
Újságíró

Ha olvasol Zsejke :  itoo !    A cikkre nem volt mit írnom – de ha az lesz a fordulópont, akkor “ÉN IS” !

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én ebben sehol sem látok megfélemlítést, azért kicsit túldramatizáljátok.

Jampi One
Újságíró

Biztosan direktebb kommunikációhoz vagy szokva és nem a diplomácia nyelvezetéhez. Kalman hozzszólása egy jó magyar-magyar fordítás, mintha kifejezetten neked készült volna. Tanulmányozd!

hunbagira
Újságíró

Oh-oh nem érted – vagy nem akarod érteni- a politika és diplomácia körmönfont álbékés nyelvezetét. Ez bizony a politika nyelvében kőkemény fenyegetésnek számít. Illetve maga is írja, hogy menni fog a “feljelentés” az NMHH-nak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lehet, én annyira nem érzem erősnek. Bár az, hogy leírta, hol dolgozik, valószínűleg nem véletlen.
Viszont azt nem közli sehol, hogy menni fog egy feljelentés, ennyit ír:
“A médiaetika és médiajog ismerőjeként joggal állíthatom, hogy ez túl megy a szólásszabadság határain.”

GentleBoar
Olvasó
GentleBoar

Seriaslut! Azzal van probléma, ahogy lezárt a levelet. Valóban úgy látszik, hogy tiszteletteljesen kért valamit, de azért hozzátette, hogy egy országos TV csatorna áll mögötte médiajogászok hadával kitömve. Mi szükség van rá, hogy ezzel adjon nyomatékot a mondandójának? Arra is kíváncsi lennék, hogy a munkaadója mit szól ehhez? Lett volna rá lehetősége, hogy a számára nem tetsző cikkhez  kommentben leírja a véleményét mint magánszemély de nem ezt választotta.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem sután fogalmazta meg, a lényeg csak az lett volna, hogy nem egy vidéki htb vagyok, aki mit sem ért az ilyesmihez, hanem konkrétan tudom, hogy átlépte a határt. Ezt például tényleg nem ártana kicsit közelebbről is megnézni, még mielőtt valóban baj lesz belőle (bár valószínűleg akkor már lett volna).

Naooo
Olvasó
Naooo

Vidéki hátébébe több ész szorul, mint egy városi karrierpicsába.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az országos tévécsatorna mind csak hazudik.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hát ez nagyon komoly! :D

Nehéz dolguk lessz a zsaruknak az biztos:

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hQ1eWf60Tec

Kalman
Újságíró

“Egyébként ha hiszik ha nem, 35 évesen nincs gyermekem” – elhisszük. Vigyázz, jön a fal!

https://www.youtube.com/watch?v=wFpsDvCht0c&t=265

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Tényleg megpróbáltam végig halgatni de nem ment, és nem tudom miért, most azért aki mondta vagy amit mondott!?

Az a sunyi nevetése miatt kinyilt a bicska nálam!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Dugnám.

Botond
Olvasó
Botond

Hál’ Istennek! Elég egy is belőle.

hunbagira
Újságíró

Én ugyan nem értettem egyet az adott cikkel, mert közönséges, unalmas és izzadtságszagú volt (ahogy maga az egész metoo kampány az) és az ellenséget sosem lehet legyőzni a saját fegyverével, ezt hadászati alapvetés.

De Zombi után én is azt mondom, hogy a cikket azonnal újra kitenni!

És azt, hogy miért kell újra kitenni azt meg Hunn fejtette ki. Ez az egész rohadt kultúrmarxista sátánista világrendszer valójában már a gyerekkorunkban ránk nevelt öncenzúrára épül. Valójában, ha egy csoport beléjük áll és nem enged (mint mondjuk Észak-Korea bármennyire is utálom a sztálinizmust) nem tehetnek semmit!

Ha meg zselyke kisasszony átmegy házmesterbe vagy az 1984 piros öves női vamzereibe, akkor végső esetben kuruc.info- hoz hasonlóan ki kell vinni a szervert ahol van még – legalább jog szerint az álszentség miatt- szólásszabadság USA-ba vagy  amelyik ideológiailag áll szemben a kabbalista- sátánista-kultúrmarxista rendszerrel mint Irán.

Botond
Olvasó
Botond

Az ötlet jó. Jópáran megtették már az elmúlt időszakban. Azonban ma már nem sok ilyen hely akad. Az USA felejtős (főleg, hogy kiderült, a Google a Pentagon tulajdona … lesz még más is a zsebükben). Bármilyen furcsa, de – jelenleg – az orosz azok, akik nem szólnak bele, hogy milyen tartalmakkal üzemelsz, főleg ha az oldalad nem foglalkozik velük.

Kalman
Újságíró

> főleg, hogy kiderült, a Google a Pentagon tulajdona … lesz még más is a zsebükben

Linked van? Erre tippeltem volna már egy ideje, de sehol nem láttam leírva még.

Botond
Olvasó
Botond

A Világ Látón volt egy cikk erről, én ott olvastam még 9.-én … de az oldal 10.-e óta sehol sem érhető el (se FB, se Twitter, se blogspot, sehol) … Most Világ Figyelő néven futnak, de a cikket már nem találom … ezek szerint nagyon belecsaptak a lecsóba, hogy 9.-től máig nem voltak elérhetőek.

Botond
Olvasó
Botond
sRPd
Olvasó
sRPd

Gondolom nem engedte meg, hogy a levelét közzétegyétek. Emiatt még fog egy jót hisztizni.

 

Dan
Újságíró

Index cikk:

https://index.hu/gazdasag/2015/12/18/miert_nem_szulnek_a_nok_szuletesszam_nepesedespolitika_demografia/

“A magyar kutatási eredmények alapján döntően három ok játszik közre abban, hogy a vágyott gyerekek nem születnek meg, mondja Kapitány Balázs, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Az első az egészségügyi ok, vagyis néhány nő addighalogatja a gyerekvállalást, amíg kicsúszik az időből, és már nem feltétlenül tud teherbe esni. A második ok a partnerkapcsolatok hiánya vagy megromlása: sokan azért nem vállalnak második, harmadik gyereket, mert már az első után szétmennek a férjükkel vagy élettársukkal, vagy megromlik a kapcsolatuk. Az elvált, kisgyerekes anyukákért többnyire nem kapkodnak a férfiak, ezért ezek a nők gyakran kénytelenek megállni egy gyereknél. Csak harmadik okként jönnek be az olyan anyagi körülmények, mint a lakáshelyzet vagy a munkával kapcsolatos nehézségek.”

A cikk hangosan kiabált mondanivalója, h az alacsony születésszámokhoz semmi köze a feminizmusnak és bűntársainak. Ehhez képest az első és második ok gyakorlatilag teljesen a feminizmus hatásaiból ered! A tragikomikus az egészben, h kivételesen el is tudom hinni, h nem az indexesek akarnak hazudni/manipulálni, hanem tényleg annyira tudatlanok és torz a világképük, h nem fogják fel az ok-okozatot és összefüggéseket…

Reszet Elek
Újságíró

Az utóbbi, egyszerűen hárítanak. Képtelenek felfogni a dolgot mert már ebben nevelődtek.

Itt egy hasonló példa, milyen ha egy generációt agymosnak: https://www.youtube.com/watch?v=wWoP8VpbpYI

Érdemes megnézni és a kommenteket is elolvasni!

Kalman
Újságíró

Én is olvastam, pont ez jutott eszembe. A vicc az, hogy az anyagi körülmények problémája is a feminizmusból következik (többek között).

Ja, és még az is eszembe jutott, hogy talán azért nem látszik a teljes országra vetített számokon a CSOK, illetve adótámogatás hatása, mert a pirézek viszont kevesebbet szülnek.

herceg
Olvasó
herceg

“A tragikomikus az egészben, h kivételesen el is tudom hinni, h nem az indexesek akarnak hazudni/manipulálni, hanem tényleg annyira tudatlanok és torz a világképük, h nem fogják fel az ok-okozatot és összefüggéseket…”

Van egy tök klassz hidam újszerű állapotban, érdekel?

Gazella
Olvasó

Egy mai nő úgy nő fel, hogy 2-nél több gyereket vállalni extrém sport. Ezért is roppantul káros az a retorika, hogy már 3 gyerektől nagycsaládosnak nevezünk egy famíliát. Minden filmben, reklámban 1-2 gyerek van. Kik szülnek többet? Régen, a “sötét múltban” született több gyerek, vagy pedig manapság a cigányoknál. Egyikkel se akar azonosulni egy átlag magyar nő. Arról nem is beszélve, hogy fiúknak nevelnek minket (tanulj sokat, dolgozzál, sok pénzt keress, főzni, takarítani, gyereket gondozni nem kell megtanulnod, főleg, hogy anyuka úgy fejezi ki a szeretetét, hogy még 18 éves korodban is megkeni neked a kenyeret). Nyilván ilyen neveltetés után borzasztóan nehéz lesz már csak egy gyerek ellátása is, kettőé meg egyenesen horror kategória, úgyhogy a nő inkább rohan vissza dolgozni, a gyerekek meg zárásig maradnak az óvodában, mert így egyszerűbb. Persze mindezt a gyerekért teszik az anyák, hiszen mennyi mindent kell neki venni! (kacag) Ráadásul ugye sokkal többet ér egy nő, aki pénzt keres, mint aki “csak” otthon van. Ezen kívül azt is tudjuk, hogy minden gyereknek kell külön szoba, évente 1 külföldi nyaralás és 1 külföldi síelés, felnőttenként 1 autó (de 10 évesnél semmiképp se régebbi), ráadásul használt bútort és ruhát venni a gyereknek és magadnak halálos bűn a fogyasztói társadalommal szemben, ezen kívül bőven ráértünk 30 felett elkezdeni szülni, de 35 felett már semmiképp se szülünk harmadikat, negyediket, mert “ott akarunk lenni a diplomaosztóján”.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Én nem érzem annyira gáznak a levelet. Tipikusan női szempontok alapján kér valamit. Az más tészta, hogy fel sem merülne bennem hasonló egy férfigyalázó cikk kapcsán, de a nők ugya másképpen gondolkodnak. Ez az egy mondata a problémás, annak kettős értelmezhetősége miatt: “Én is újságíró vagyok, jelenleg is egy országos TV csatornánál dolgozom, így tudom mekkora ereje van a médiának, ezért tisztelettel kérem, hogy távolítsák el a tartalmat a nők biztonsága érdekében.”

Dan
Újságíró

Egyetértek: a levél nagy része teljesen korrekt és barátságos. Az, h nem értünk vele egyet, semmi gondot nem jelent egészséges önértékeléssel bíró emberek között, akik ebből kifolyólag képesek elfogadni más emberek, kulturáltan megfogalmazott véleményét, akkor is, ha az nem egyezik meg az övékkel és nem sértődnek, durciznak be.

A levél végi burkolt, de egyértelmű fenyegetődzés viszont porig rombolja az egészet. Talán nem volt szándékos a levélíró részéről, talán csak hozzászokott, h a média hatalmát lehet alkalmazni, mindenesetre totál kontraporduktív öngól lett így belőle.

Alter Ego
Szerkesztő

A levél elején lévő hízelgés ellenére ne legyenek senkinek kétségei a célját illetően. Jámbor-Miniska Zsejke egy elszánt, tipikus #metoo aktivista. Levelének alig burkolt üzenete, hogy a Férfihang nemi erőszakra vagy valamely más, szerinte büntetendő erőszakos bűncselekményre hív fel, ezért a kifogásolt cikket ő kívül helyezi a szólásszabadság keretein.

“Azt is meg kell érteniük, hogy egy nőnél a traumatizálás nem a behatolásnál kezdődik. Természetesen a bókolás nem trauma, de a nem kívánt érintés az nem kívánt érintés.”

Úgy véli, hogy a nem kívánt érintés önmagában traumatizál. Hogy mely érintést érez már traumatizálónak az abból derül ki végül, hogy a megjelentetett olvasói levélben látaható magatartás szerinte már túllép a szólásszabadság keretein, tehát a levélben szereplő érintés, közeledési forma szerinte már kriminális. Megbüntetendő, meghurcolandó, megmetoozandó.

“A természetes szexualitás megélésére a 21. századi társadalomban kizárólag a kölcsönösség határozott kinyilvánításának keretei között van joga férfiaknak és nőknek egyaránt.”

Újfent kihangsúlyozza, hogy a nem “kinyilvánítással”, hanem megérintéssel történő közeledés bűncselekmény (szerinte) és kioktat minket erről.

“Feltételezem, hogy nem akarták a férfiakat erőszakosságra biztatni, de ezek a “tanulságok” elég egyértelmű üzenetek.”

Kegyesen megengedi azt a menekvést, hogy talán nem akartunk szándékosan erőszakra felbujtani, de leszögezi, hogy valójában “egyértelműen” megtettük.

“…tisztelettel kérem, hogy távolítsák el a tartalmat a nők biztonsága érdekében.”

Arra utal, hogy bűncselekményre való felhívással, felbujtással nőket veszélyeztetünk.

“A médiaetika és médiajog ismerőjeként joggal állíthatom, hogy ez túl megy a szólásszabadság határain.”

Mivel az olvasói levél megjelenítésével szerinte jogot sértünk (uszítunk, felbujtunk valamire, ami szerinte traumatizál és bűnös dolog), ezért úgy ítél, hogy megvonja a szólásszabadságot tőlünk.

Mindez lényegét tekintve bűncselekménnyel való rágalmazás, és a szokásos metoos, jogilag alul művelt önbíráskodás, még ha oly trükkösen fogalmazta is meg, akkor is. Ehhez képest már csak csekélység hogy elvitatja a férfiak alapvető szexuális jogait.

Ez szerintem nem kicsit gáz, hanem húúdenagyon gáz. És ehhez képest még felettébb udvarias a válasz…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek.

Dan
Újságíró

OK, így már sokkal egyértelműbb!

Ezúttal nem mélyedtem bele a levélbe, mint normál esetben – mentségemre legyen mondva, már baromira untat az egész mitu hisztéria, de azok a cikkek is, amelyek semmi másról nem szólnak, csak, h háborodjunk fel valamin…aztán ne csináljunk semmit és megy minden tovább a maga útján… (nem erre a levélre + reagálásra gondolok).

hunbagira
Újságíró

Amúgy meg, ha levennétek a cikket mi a biztosíték, hogy zselyke kisasszony leáll? A zsarolók sosem szoktak leállni, különösen amikor ráéreznek az ízére a dolognak.

“TERRORISTÁKKAL NEM TÁRGYALUNK” :D

lilla
Olvasó
lilla

https://www.google.hu/amp/s/vilagfigyelo.com/megfenyegettek-a-ferfiak-erdekvedelmi-szervezetet-egy-kozreadott-olvasoi-level-miatt/amp/

Én csak azt nem értem, hogy pl Fábián Anita botrányos fb videó posztja miért nem váltott ki senkiben hasonló ellenérzést. Annál az esetnél miért nem léptek fel tamadóan, sértve az önérzetet, a nők megítélését. Amikor egy nő nyilvánosan közzéteszi a legtermészetesebb módon, hogy a férfiakat tulajdonképpen kasztrálás alá vetné, egy kecskéhez hasonlítva őket.

Nem hiszem, hogy az itoo-s cikk félreérthető lett volna. Aki kicsit is túl tud lépni a feminista baromságokon, az pontosan érezhette,hogy milyen céllal jelent meg az olvasói levél. Ennek volt előzménye, pl a rengeteg megmeetoozott “híresség”, a nevetséges vádak. A Sárosdi féle youtube videón miért nem botránkozott meg senki? Amin meztelenül fogdossa a férfiak nemiszervét. Ha az ő fejükkel és csökkent gondolkodó képességükkel vizsgálnánk ezt, simán mondhatnánk, hogy az a videó pl a férfiakat tárgyiasítja. Érdekes módon ez semmilyen érdeket nem sért. Akkor hol is vannak a határok?

Számomra felháborító, hogy azt a szakadékot, ami a férfiak és nők között tátong, egy unatkozó anyuka tovább növeli, csak mert jó a hátszele. Nem kell folyamatosan generálni a botrányt. Amikor a csapból is a szólásszabadság folyik, amikor valaki megírja a véleményét, miért kell elnémítani, csak azért mert betalált. Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy randi-ismerkedés sztoriból (ami pontosan az ál zaklatások, szexuális erőszak vádak miatt íródott-mert az üzenete ez volt) egy erőszakra való felbujtást képzeltek. Most vagy ennyire ostobák vagy tudatosan keltenek feszültséget…

 

 

 

Rokapapa
Újságíró

“Most vagy ennyire ostobák vagy tudatosan keltenek feszültséget…”

Megnyugtatlak, hogy mindkét feltevésed igaz. Határtalan ostobaságukból fakadóan szándékosan csinálják a feszültséget. Férfiak és nők között lassan már nincs szakadék. A két nem háborúzik egymással – hála a feminizmusnak -,  a mondást pedig mind ismerjük “szerelemben és háborúban mindent szabad”.

lilla
Olvasó
lilla

Mondjuk ez igaz. A cenzúra valahogy sosem ott tőr utat magának, ahol kellene.

Ez egy jó rész még, ami megmutatja, hogy mennyire ki lehet forgatni a szavakat és szinte bármilyen jelentést hozzátársíthatunk,  a hangulatunktól függően: “a nők többségében komoly lelki traumát okoz, ha engedély nélkül érnek a testükhöz. A rámenősség nem jelentheti azt, hogy a testi erőfölényt kihasználva a férfi elhiteti magával, hogy joga van erőszakoskodni egy nővel.” Na de ezt senki nem is állította. :D Pusztán arról volt szó, hogy a férfiak merjenek közeledni és a női “nem!” sokszor igent jelent. Csak egy beteg elme gondolhatja erről azt, hogy a normális közeledés határán túl van, amikor egy férfi a randi szituációban bepróbálkozik a nőnél. Az is a szokásos végeredmény egyike, ha épp elutasítást kap. Persze pl a címlapokra kerülő aktuális zaklatott nők esetében egyszer sem fordult elő, hogy azt mondták volna, hogy: “elnézést, de nem akarom!” Velük valahogy csak véletlenül megtörtént, mint pl azzal a politikus nővel is a hotel szobás zaklatás, ahol a fésülködést megvárva egy idegen leteperte….Ezeknél a meseszerű történeteknél nehéz erőszakról beszélni. Az összes akkori cikk arról szólt, hogy a fiatal színésznők házasságot reméltek, pontosan tudták mibe mennek bele…Még mindig az a baj, hogy fogalomzavarban szenvednek, akit szexuális erőszak ér az egy egész más helyzet (elítélendő), mint akinél bepróbálkoznak.

Hála a Zselykéhez hasonlóaknak, ez a kettő egybemosódott. Ha visszanézzük az említett nők mostani életét (szintén a Sárosdi videóra gondolok, de ide vehetjük Baukó Évát is) én valahogy egyiknél sem érzem hitelesnek az előadott traumát. Sőt. Én azt javasolnám, hogy inkább a valós traumát átéltekkel foglalkozzanak, a részükre dolgozzanak ki valamilyen védelmi formát, támogatást…

 

Rokapapa
Újságíró

“Csak egy beteg elme gondolhatja ebbe bele azt, hogy a normális közeledés határán túl van, amikor egy férfi egy randi szituációban bepróbálkozik a nőnél és gondolom az is szokásos végeredmény, ha épp ez nem ér célt.”

A feminizmus és rengeteg női megnyilvánulás az irigységből adódó rosszindulatból fakad. Nem beteg elme van a háttérben hanem az, hogy neki nem volt alkalma átélnie hasonló – egy nő számára izgató – helyzetet így más nőnek se legyen benne része soha. Ez egy ősrégi női reakció amivel sosem volt gond míg az ebből fakadó hülyeségeket nem tárhatták a nők a nyilvánosság elé.

“Hála a Zselykéhez hasonlóaknak, ez a kettő egybemosódott. Ha visszanézzük az említett nők mostani életét (szintén a Sárosdi videóra gondolok, de ide vehetjük Baukó Évát is) én valahogy egyiknél sem érzem hitelesnek az előadott traumát. Sőt.”

Teljesen igazad van. Valójában csak arról szólt minden, hogy hírnevet és ezáltal több pénzt szerezzenek. Az a tény, hogy ezzel emberek sőt családok életét teszik tönkre nem is érdekelte őket, sem azt az erkölcsös médiát amely határozottan foglalt állást bizonyítékokat nem tartalmazó hisztériázások kapcsán. Ha ezeket a nőket valóban megviselte volna a dolog (már ha egyáltalán volt bármi is) akkor szép csendben fordultak volna a hatóságokhoz vagy ügyvédhez. Az a tény, hogy ezt csak akkor tették meg miután már a média és a nők tömegei álltak mögöttük bizonyítja aljas szándékaikat és állításaik valótlanságát.

Hunn
Újságíró

Arról van szó, hogy a törvénykezést, a jogrendet mely Európában a római jogon alapul, fel akarják váltani olyan törvénykezéssel, mely az SJW elveken alapul. Ennek nyugaton az első jelei már látszanak a törvényhozásban is, illetve látnivaló hogyan dolgozzák meg a tömegeket, hogy le lehessen velük ezt nyeletni. Tehát az “elnyomók” (fehér, keresztény, európai, heteró férfiak) és az “elnyomottak” (mindenki más) “osztályharcában” a törvényt akarják felhasználni arra, hogy a különbségeket úgymond megszüntessék. Ez olyan iszonyatos tragédiához fog vezetni, amit jelenleg el sem tudunk képzelni.

Ennek része a feminista törvénykezés is. Jól mondja Jordan Peterson, hogy egy 13 éves lány elképzeléseire alapozzák az egészet. Ha a nőkön múlna, és előbb-utóbb rajtuk fog múlni, akkor a hipergámia alapján el tudom képzelni, hogy a férfiak szexuális stratégiájának korlátozására előbb-utóbb törvénybe iktatják, hogy nőnél csak jó pasi próbálkozhat, és ha nem ilyen teszi, azt agyon lehet lőni. Még megérhetjük ezt is.

lilla
Olvasó
lilla

Na igen! Ennek a levélnek szerintem semmilyen logikus célja nem volt. Ennyi erővel a médiának úgy kellene működnie, hogy ha valaki nem ért egyet egy cikkel, mondattal, azonnal követelje, hogy vegyék le. Nyilván, mint civilt, soha nem hallgatnának meg :D

Nincs baj a mozgalmakkal, csinálják…sok megkeseredett, beszűkült gondolkodással bíró taggal bővítsék, de ne terjesszék a hülyeséget és ne hazudjanak.

Haha én kíváncsiságból rákerestem a fb-on…háát, a széptől messze van, mint általában azok, akik kikérik maguknak a flörtöt.Sajnos ezek a nők az életben nagyon elviselhetetlenek és abban lelik örömüket, ha a férfiakat eltiporják…Akkora tévedés, hogy ők az erős nők képviselői. Inkább szégyen, amit sokszor kinyilatkoztatnak és egyben szomorú, ha ezt komolyan is gondolják! :D

INewton
Olvasó
INewton
Reactor
Újságíró

Júúúúj, most biztos mindenki telepakolta a gatyáját barnamacival a Férfihangnál, csak mert a Zsejkének (mellesleg helyesen “Zselyke”, de biztos lógott a nyelvtanórákról) nem bírta a gyomra! Hát van ilyen, az őszintébb emberek kimondják néha az igazat, szükség is van rá ennyi képmutató kamugép között a magyar médiában.

Nem kell különösebben komolyan venni, az MTV-nek semmiféle intézkedési jogköre nincs a saját zsebkendőnyi kis csatornájukon kívül. A saját kis szemétdombjukon belül úgy kapirgálnak, ahogy nekik jólesik, más weboldalak tartalmához viszont semmi közük nincs. Nem ők fogják önkényesen megszabni, ki mit írhat ki, publikálhat a saját weboldalán. Ehhez ők nagyon, nagyon kevesek…

Ha meg nagyon vergődik, és perelni akarna, hajrá, a két ügyvéd majd leyugiózza a dolgot a tárgyalóteremben. Csak nehogy véletlen a ti ügyvédeteknél legyen a Kékfejű Hósárkány, mert csúnyán megütheti a bokácskáját. Annyira, hogy föl se kel többet.