0 megosztás

Mennyi pénzt ér meg egy PUA-tanfolyam?

Dunát lehet rekeszteni napjainkra azokkal a kényszervállalkozókkal, akik gyönyörű és intelligens barátnőt ígérnek azoknak, akik elmennek a tanfolyamukra, megveszik a DVD-iket vagy részt vesznek a táboraikban. Sőt, napjainkra már csajozási akadémiát is üzemeltetnek, ahol a tanulók magukba szívhatják a csajozás tudományát. Az ígéretük mellett az áraik sem mellékesek: egy-egy letölthető előadásért 10-20, de akár 151.080 ezer forintot is elkérnek. Hasonló árban vannak az előadásaik is, ezek általában 20 ezer forintért látogathatók. Ám ez még csak a kezdet, hiszen az interakciót nélkülöző oktatás nem biztos, hogy hatásos. A személyes tréningek során az ifjú csábmester-tanoncot egy plázába vagy diszkóba viszi az oktató, ahol azzal a feladattal bízza meg, hogy menjen oda lányokhoz, szólítsa meg őket, és lehetőleg kérjen tőlük elérhetőséget. Egy ilyen „terepgyakorlat” óránként 30 ezer forintba kerül. Ha valaki most azon kezdett gondolkodni, hogy beáll n+1. PUA-oktatónak, annak tudnia érdemes, hogy jó esetben még ennél is nagyobb pénzt szakíthat. Az általában Siófokon megszervezett egyhetes nyári tábor 150-500 ezer forintba kerül. Ha figyelembe vesszük, hogy egy ilyen táborban több tucat kis PUA is részt vesz, nem kétséges, hogy az évszázad egyik legjobb üzletéről beszélhetünk.

Hogyan lehet mindezt elérni? Mindenek előtt sok marketinggel. A pszichológai vagy mentálhigiénés képzettséggel sosem rendelkező PUA-oktatók az oldalaikon sokszor nem is a hirdetési szövegeikkel (ezek általában hemzsegnek a helyesírási hibáktól), hanem képi elemekkel hívják fel magukra a figyelmet. A „Nicholas Victor” fedőnevű oktató Csábítás Akadémia című oldalán például fiatal lányok tépik le magukról a melltartót, azt a benyomást keltve, hogy bizony bárkinek lehet ilyen barátnője, ha megveszi a DVD-ket. Még többet ígér a „Mex Deluxe” művésznévre hallgató oktató, aki a PUA.hu-n egyenesen playmate-ek tucatjait tette ki vevőcsalogatónak. A marketing-fogás üzenete egyértelmű: ha részt veszel a tanfolyamon vagy elmész a táborba, akkor ennyi bombanő fog rád mosolyogni. Egyszerre. „Fapados” ajánlatokból is találunk bőven, már ami a minőséget (és nem az árat) illeti: „Puafesztivál Jimmi” oldalán ugyan vetkőző nőket nem látunk, azonban „A nők megismerése és ünneplése” című könyvének címlapjáról már ismét egy csábító nő szemez velünk. Gyakoribb marketingelem ugyanakkor, hogy a PUA-oktatók felkérik a tanítványaikat, hogy mondjanak egy-egy elismerő szót az előadásról. Hogy ezért fizettek-e nekik vagy önként mentek bele névvel és arccal, hogy nem túl jó színben tüntessék fel magukat, azt ugyan nem tudni, azonban tény ami tény: az oktatók ma már szőke bombázókkal mondatják el, miért is érdemes női PUA-tanfolyamra járni. Mert ilyen is van.

A PUA-tanfolyamok anyagai általában az angol nyelvű könyvek magyarra fordított változatán alapulnak. Ezeken túl persze más szerzőkre is támaszkodnak a hazai oktatók. Mex Deluxe – aki a hiányos angoltudása miatt továbbra is a „kvalifál” szót használja a „kvalifikál” helyett – például előszeretettel hivatkozik az egótréner Brian Tracy vagy Müller Péter bullshit-irodalmára (különösen a bevonzás törvényére). Ami a gyakorlati tanácsokat illeti, ezeket legtöbbször az teszi nevetségessé, hogy túlságosan konkrétak. Egy hazai PUA-oktató például az említett órabérért azt is megtanítja, hány centire legyen egymástól a két lábad, ha odamész egy nőhöz (ha túl közel vannak egymáshoz, akkor instabilnak tűnsz, ha túl messze, akkor meg alacsonyabb leszel). Máskor még ahhoz is tanácsot adnak, hogyan kell megérinteni a nőt.

Akik ismerik a külföldi PUA-szakirodalmat, nagyon jól tudja, hogy azoknak közük sincs ahhoz a bohóckodáshoz, amit a hazai PUA-kényszervállalkozók adnak elő a tanfolyamaikon. A PUA-irodalom legfőbb értéke talán éppen abban áll, hogy megtanítja a férfiaknak a nagy számok törvényét, vagyis tudatosítja bennük azt az alapvető felismerést, hogy érdemes a lehető legtöbb nőnél próbálkozniuk, hiszen csakis így növelhetőek az esélyeik a sikeres ismerkedésre, randizásra. Ők – a hazai oktatókkal ellentétben – ugyan nem ígérnek holnapra vagy a nyár végére „gyönyörű és intelligens” nőket (mint például Puafeszttivál Jimmi), inkább hozzásegítik a férfiakat ahhoz, hogy találjanak egy hozzájuk illő barátnőt. A Férfihangon ezért már számos cikkünkben közöltünk fordításokat azoktól a szerzőktől, akik valóban hiteles oktatónak számítanak világszerte.

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk – mondaná Pelikán elvtárs, ha az említett kelet-európai PUA-oktatók előadásait nézné. Kétség ne férjen hozzá: a PUA-technikák valóban fontosak és hasznosak, mert segítségükkel a kevésbé vonzó férfiaknak is lehetnek sikerélményeik a nőknél. Azonban hazánkban annyira rátelepedett erre egy kényszervállalkozói réteg, ami már az egész PUA-eszköztár hitelességét rombolja. Ugyanis amit a hazai PUA-trénerek nyújtanak, azt nehéz máshogy értelmezni, mint szimpla lehúzásként. Ezekhez az oktatókhoz általában azok a férfiak fordulnak, akik annyira reménytelennek látják a helyzetüket a nőknél, hogy minden pénzt megadnának azért, hogy fizikai rosszullét nélkül tudjanak valakit megszólítani és esetleg végre legyen egy szerető barátnőjük. A trénerek ezeknek a férfiaknak adják elő azokat a zagyvaságokat, amit a hiányos angoltudásukkal és ezoterikus érdeklődésükkel összeollóznak. De még ennél is nagyobb probléma, hogy sokszor többet ártanak a kóklerkedésükkel, mint amennyit használnak. Azoknak a férfiaknak, akiknek a tanfolyamon tanított PUA-technikával sem jön össze egyetlen nő sem, még mélyebbre zuhanhat az önértékelésük. Ők jellemző módon sokszor arra a következtetésre jutnak, hogy nekik már ezekkel a trükkökkel sem fog sikerülni társat találni.

Mennyi pénzt ér meg tehát egy PUA-tanfolyam? Akiknek rengeteg pénzük van és szórakozni szeretnének egy kókler előadó rögtönzött butaságain – aki egyébként is csak a lehúzott tanítványai pénzéből tud csajozni – , azoknak esetleg megéri, bár valószínűleg azért ennél érdekesebb és viccesebb programok is léteznek. Akik viszont el szeretnének kerülni egy pitiáner lehúzást, okosabb, ha inkább hozzáértő szerzők – Neil Strauss, Erik von Markovik, Julien Blanc vagy Zsedényi Csaba – írásaiból szemezgetnek. Ha így tesznek, akkor sokkal olcsóbban juthatnak hasznos ötletekhez, viselkedési tanácsokhoz, és talán még el is kerülik a sorozatos lekoptatást.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


317
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
19 Egyéni hozzászólás
298 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
wittukindReszet ElekBaltonhgyifightress club Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Biztos van olyan magát annyira elveszettnek érző ember akin ez segít.Ha mást nem kezdőlökést adhat.Ami az oktatók “szakértelmét” illeti ,ha éppen 100%-os kóklerek is, az ,hogy ezzel így kiállnak egy tanfolyamnyi ember elé az minimum magabiztosságból, mégiscsak jó példa.Nyilván beállított kép de hova néz a csaj (aki végre nem egy savanyú  bányarém)?Én már biztos a haját birizgáltam volna de erről jut eszembe az nyilván engedély nélküli érintés amit én vállalnék is de a srác csak a ruháját fogdossa.A feminista kódex szerint az is büntetendő?

ggwp
Olvasó
ggwp

Nem érne többet elmennie egy kurvához? Instant sikerélmény, és önbizalom. A gödör aljától már csak feljebb van út.

common man
Olvasó
common man

Hát ha el mer menni… Mondjuk én biztos nem fizetnék semmit ezért de látod ha van fényevő tanfolyam ez még nem is olyan rossz.

Hunn
Újságíró

Nem érne többet elmennie egy kurvához? Instant sikerélmény, és önbizalom. A gödör aljától már csak feljebb van út.

Nem, pont az ellenkezője történik ebben az esetben. Mert csak azt érzed incelként, hogy most megtapasztaltad, hogy van ez a tényleg tökjó dolog, a szex. Namost te ebből ki vagy zárva, másnak ingyen van, neked meg fizetned kell érte. Ennyit érsz, önbizalom megy a béka feneke alá. Nem jó. A prostitúció a beta bux kimaxolása. Mert nem a szex a lényeg. Százszor is inkább a PUA és a game.

Kalman
Újságíró

Csajozás előtt kell kurvázni, nem utána ha nem jött össze, az a titok.

hunbagira
Újságíró

Ez hülyeség! Kielégítve nem teper az ember annyira. Arról nem is beszélve, hogy a hipergámia miatt kiválasztott kurva – általában- jobb, mint az a nő aki szóba áll veled.

common man
Olvasó
common man

Az, hogy nem teper annyira, az éppen jó.A nők észreveszik az erőlködést.Amikor tartós barátnőm volt mindig sokkal jobban kellettem más nőknek.(sajnos ezt már utólag tudom,sokkal inkább ki kellett volna használnom).Az meg ,hogy a kurva jobban néz ki teljesen alaptalan.

hunbagira
Újságíró

Értem, tehát csak ronda kurvák vannak. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ronda kurvák szopnak a legjobban és olcsón is

hunbagira
Újságíró

Hát lehet, hogy sznob vagyok, de bizonyos szint alá nem adom. :) Tudod, ha valami fogatlan-dagadt -büdös cigánykurva és a markom között kell választanom, akkor inkább az utóbbi. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Megen igazad van, nem ilyensmire gondoltam, de azért a fogatlan nem rossz ötlet, nem tud harapni

Naooo
Olvasó
Naooo

Mer agyi szintjük a dedón áll.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha van szája minek agy? kurváról irtam nem migráns kvantumfizikusról

Kalman
Újságíró

Próbáltad, vagy csak mondod?

Miért kellene teperni? Az a nő dolga…

hunbagira
Újságíró

Pláne, ha ismersz escortos csajokat.

Jack
Újságíró

“Nem, pont az ellenkezője történik ebben az esetben. Mert csak azt érzed incelként, hogy most megtapasztaltad, hogy van ez a tényleg tökjó dolog, a szex. Namost te ebből ki vagy zárva, másnak ingyen van, neked meg fizetned kell érte. Ennyit érsz, önbizalom megy a béka feneke alá. Nem jó. A prostitúció a beta bux kimaxolása. Mert nem a szex a lényeg. Százszor is inkább a PUA és a game.”

Abszolút nem értek egyet. Egyrészt a prostituáltak igénybevételével a “lemaradt” férfi tapasztalatot szerezhet a női testről. A tapasztalat önbizalomhoz vezet, ami pedig vonzóbbá teszi a nők szemében. A nehéz sorsú férfi számára önbizalmat ad, hogyha tudja magáról, hogy mostmár nem ideges, ha szexuális aktusról van szó, nem fog elsülni 2 perc után, ismeri a női testet és van már jártassága az erotikában.
Másrészt akárki akármit mond, a prostizáshoz is kell valamennyi tökösség. Felhívni egy idegen nőt, elmenni a lakására ismeretlenül, szexuális aktust létesíteni vele… azért ezek nem olyan dolgok, mint amikor lemész a boltba egy kiló kenyérért. Segíti oldani a környezet által belénk nevelt gátlásokat, segít, hogy a férfi a SAJÁT örömére koncentráljon, és ne máséra, valamint hozzásegíti egy mentalitáshoz, amely szerint “ha nem kellek a csajoknak, akkor kapják be, én így is – úgy is szexelni fogok”.

A hiba egyébként mindig ott van, hogy a naiv férfiak reménytelenül vágynak arra, hogy a nők őket is vonzónak találják. Reménykedik abban, hogy majd eljön a nap, amikor válogathat a csajok között, hogy a nők nyitottan viselkednek irányába, hogy akarják őt.
De nem jön el. Olyan mértékű verseny van, amelyben törvényszerű, hogy egyre nagyobb számban morzsolódnak le a férfiak. A szexpiaci társadalmi olló egyre csak nyílik. Éppen ezért hiszem, hogy minden férfi érdeke az lenne, hogy csakis kizárólag a SAJÁT örömével foglalkozzon, és ne a nőktől várjon külső megerősítést, amivel értékesnek érezheti magát. Ne foglalkozzon azzal, hogy vonzónak tartják-e a csajok, mivel könnyen pofára eshet. Inkább élvezze az életet, és tudja örömét lelni a szexben.

Anteus
Olvasó
Anteus

Van, ami igaz ebben és van, ami nem.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez valami vicc? mostmár tanitani kell a himeket hogy mit kell csinálni a nővel? magától már nem tudja? ez a hűlye jólét eredménye.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Én úgy tudom Afrikában vannak a legnagyobb csajozó művészek. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt már tudják a nyugati “fölvilágusult” eszükment picsák is..

Naooo
Olvasó
Naooo

Mer beszopják a zsidó dumát a buta picsák.

Reszet Elek
Újságíró

A külföldiekből mi csak a csúcsot látjuk, nem tudni hogy mi a szint a második vonalnál.

Botond
Olvasó
Botond

Ne akard megtudni …

Taki
Olvasó

“Parasztgyerek az apjának:
-Nö köllene má neköm apám!
-Menj el a diszkóba fiam, kérd föl a legszebb lányt. Ha nem akar táncolni, hivd meg egy italra. Ha nem akarja elfogadni, fitogtasd az erödet. -tanácsolja az apa.
Elmegy a fiú a diszkóba, kinézi magának a legcsinosabb lányt és megszólitja:
-Gyüsz táncóni?
-Nem, talán késöbb-feleli a lány zavartan.
-Kö kola?
-Nem, köszönöm, nem vagyok szomjas.
-Akkó pofán verjelek?”

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Én úgy ismertem, hogy “gyere baszd meg szkanderozni!”

Egyébiránt megboldogult ifjú koromban, amikor még nem volt mobil telefon csak pénzes-fülkés, nem kellett ennyit bűvészkedni, csak odamentél a nénihez, adtál neki egy 20-ast és annyit mondtál:

– Hívd fel anyádat, hogy ma nem alszol otthon! – Aztán davaj.

GoldLion
Újságíró

Szomorú, hogy a dolgok idáig fajultak, ugyanakkor viszont nem is csodálom.

Ma már a nők elsősorban (javítsatok ki ha tévedek) izgalomforrásként tekintenek a férfiakra, nem pedig mint olyasvalakire, aki tetőt tesz a fejük fölé. Minek? Megteszik ők maguk, vagy ha maguktól nem megy akkor meg ott vannak a szociális transzferek, amelyeknek a többsége feléjük meg, és amit amúgy döntő részt a férfiak befizetéseiből tartanak fenn…

Izgalmasnak, és érdekesnek lenni viszont egy kiba*ttul nehéz dolog. Életünk nagyrésze monoton, unalmas tevékenységekkel telik. Bejárok a suliba…hazajövök a suliból…bejárok a munkába…hazajövök a munkából…stb. Ezért érzik sokan a csajozást egy teljesítménykényszeres nyűgnek, mert önmagunktól a legtöbben egyszerűen nem vagyunk érdekesek, és néhol ki kell színezni a mindennapjainkat, annak érdekében hogy egyáltalán fenn tudjunk tartani egy beszélgetést.

Ezen a tanfolyamon pedig megtanítanak hazudni…

Grrr
Olvasó
Grrr

“önmagunktól  a legtöbben egyszerűen nem vagyunk èrdekesek” azt csak hiszed! :) Már hogyne lenne bárki is èrdekes? Erre hiba így tekinteni. Az èrdekessèg feltètelez egy èrdeklődőt is, akit èrdekel egyáltalán bárki vagy bármi. Nem kell villogó reklámtáblát hozni, akit èrdekel valami az kutat. Különben meg aki szórakozni akar ès unatkozik, tanulja meg szórakoztatni magát, ès ha egy kapcsiban mindkèt fèl szórakoztatja magát, akkor beszèdtèmájuk is akad.

Naooo
Olvasó
Naooo

99,9999% dög uncsi.

Rokapapa
Újságíró

Sajnos a férfiak elsősorban önbizalom hiányban szenvednek hisz az élet minden területén elvannak nyomva. A többség női főnökök parancsára húzza az igát ami a férfi önbizalmát már csak az ösztönei miatt is lenullázza. Ráadásnak a gyerekkori nevelések és oktatási intézmények fiúkat elnyomó sőt sok esetben megszégyenítő módszerei is.

Ilyen neveltetési múlttal és munkahelyi hátországgal hiába bármiféle tanfolyam. Ahhoz, hogy az ott hallottakat valaki áttudja ültetni a gyakorlatba lekel vetkőznie a régi neveltetését és ki kellene szabadulnia a jelenlegi férfielnyomó életközegéből. Erre pedig legfeljebb ezerből egy férfinak van lehetősége.

common man
Olvasó
common man

Ez olyasmi mintha valaki bemagolná a fizikakönyvet.Ettől még nem lesz fizikus de mivel elolvasta lehet ,hogy még érteni is fogja valamennyire.

Razide
Újságíró

A nőket lehet ismerni és lehet szeretni. Sajnos a kettő együtt nem megy. Amelyik pua azt mondja, hogy most majd jól megismered a nőket, az hazudik. Egy puától legfeljebb azt lehet megtudni, hogy mit kell megadni a nőnek ahhoz, hogy felkeltsd az érdeklődését. Az okokat már nem mondja, mert az már olyan red pill lenne, hogy a fal adja a másikat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pénzt.

filmcom
Olvasó
filmcom

Időről időre – témától függetlenül –  feljön ez a prosti kérdés..  És mindenki viszi a magáét … Vannak dolgok amiben elvileg nem kéne vitának lenni…

1. Ha egy (átlag)férfi, nem tud, vagy nem akar(!) párkapcsolatban élni, akkor RENDSZERES NEMI ÉLETE nővel (és nem magával) csak prostikkal lehetséges.. (ismétlem átlag férfiről van szó, és nem Mick Jaggerről )

2. Ha egy (átlag)férfi nagyon feltűnően nyomul egy nőre, abban sokszor sokkal több szánalom van.. És most őszintén nézzen mindenki magába…  (Persze ha Mick Jagger vagy akkor nem szánalmas az intenzív udvarlás…)

3. Ha egy nő puszta SZÁNALOMBÓL fekszik le veled… (de most tényleg őszintén..!!) nem sokkal MEGALÁZÓBB SZÁNALMASABB…?????

4. Egy fiatalabb jóképű férfinak persze hogy lehet kalandja, DE….!!  Ne mondja már nekem senki, hogy ezt “állandósítani tudja” 10-20 éven keresztül…

5. És mi van akkor, hogy ha egy béta férfinek a “civil életébe” SOHA nem jönne össze egy un. “jó nő”…???   Akkor most Ő luzer..? Miért..?? Jó nővel dug pénzért…   (Nem jó nővel dugni haldokló házasságban az miért nagyobb büszkeség..??)

Biztos eszembe jutna még egy-két érv…  most ennyi…

A PUA tanfolyamról nincs komoly véleményem.. (mert maga az ötlet nevetséges)

common man
Olvasó
common man

Hátha eszedbe jut még egy pár érv de mit akartál tulajdonképpen mondani?

filmcom
Olvasó
filmcom

itt is feljött a prosti kérdés… (olvasd fentebb)  ehhez szóltam hozzá… (újat tényleg nem mondtam…mert ezt már sokszor írtam….:)

common man
Olvasó
common man

Tudod mi az amit nem értek sokatokban?Ez a hülye kishitűség.Átlagférfinek nem lehet olyan,nem tudja állandósítani,soha nem jön össze.Na szóval önképzés azért nem ártana sok embernek.Erről a tanfolyamról annyi ugrik be hirtelen,az egyik magyarázta ,hogy a tömegben sosem tér ki mindegy ki jön szembe.Na ettől biztos több nője van. Másik.Idősebb jóképű férfinak is lehet kalandja.Sőt nem is kell olyan jóképűnek lennie.

filmcom
Olvasó
filmcom

..na de Én pont azt mondom (amit sokan nem értenek) hogy ÖSSZEJÖHET bármi bárkinek(? jó ok.. ) …DE.!! A RENDSZERES szexet nem tudod béta férfiként magadnak biztosítani..!!!!!   (Köszönöm szépen az olyan “nemi életet”  ami olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája)

:)))

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem ez inkább szemléletmód és életvitel kérdése. Nagyon sok a magányos vagy másra vágyó nő manapság is. Amúgy is a főemlősöknél is ciklikus a párzás (kivéve talán a csimpánzoknál), nem szükségszerűen az a természetes hogy hetente mondjuk ötször kúrsz. Férfiszemmel sokkal inkább arról, hogy ha kúrni akarsz legyen aki szétteszi a lábát neked. Az bizonyos szempontból már másodrendű, hogy az a feleséged, egy prosti, a szomszédasszony vagy a titkárnőd.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nagyon sok a magányos vagy másra vágyó nő manapság is.”

Ő bajuk.

hunbagira
Újságíró

Értjük, tehát a hipergámia nem létezik.

Ennek az egész a btk-csalás határát suroló szarnak annyi értelme van, hogy ad egy kezdő löketet. Ami után megszerezheti a hipergámia szerint neki megszerezhető nőt ennyit és nem többet. Miután Hunn által többször kifejtett femcsi korszellem arra oktatja a férfiakat, hogy legyenek “belsőértékes jófiúk” és majd fácántyúk magától ráröppen. (miközben a fácántyúk a környék tahójának/cicafiújának/aranyifjújának a faszát szopja)

Amúgy szerintem a hamis képzetekkel operálás nagyobb bűn- mert a koppanás fájdalmasabb lesz így- mint a kishitűségre nevelés, de ez privát vélemény. (sánta emberből sosem lesz atléta).

A hercegnő még a mesékben sem jön el az egyszerű legényért- a story nem egyivású a kislányossal- hanem a legénynek előbb próbák során minimum el kell nyernie a felekirályságot a hercegnőhz.

hunbagira
Újságíró

Szóval, ha quasimodó elkezd “gamelni” a hercegnőnek, abból gyorsan “megmegmetoozás” lesz. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Csak ha quasimodo valami weinstein szinten van, másképp a meteozás nem érdekes, marad a szopás

Naooo
Olvasó
Naooo

Fellöki az aktuális boxbajnokgecit is?

Anteus
Olvasó
Anteus

Ez inkább realitás. Jobb, mint a hiú ábrándok.

common man
Olvasó
common man

És mi van az összeköltözés nélküli dugás alapú kapcsolattal?Hetente egyszer, kétszer aztán mindenki éli az életét.

filmcom
Olvasó
filmcom

..ha van ilyen  (és jó a nő..) akkor MESESZERŰ…  (Biztos “rengeteg”(!!) férfinek van ilyen lehetősége az életben…:)))))) )

wittukind
Olvasó
wittukind

Má hogyne lenne ilyen,nekem kettő is volt, nem egyszerre, de szét ment a kapcsolat mert ugy kezdtek kezelni mint a férjüket…..nekem nem tetszett úgy hogy valea….

filmcom
Olvasó
filmcom

ok. de neked is csak VOLT..?   :)

és ez tömeges lehet a béta férfiak körében..?

wittukind
Olvasó
wittukind

Volt azért mert már ilyen nem nagyon kell…ami az u.n.”béta” féfit illeti, szerintem nagy részük házas és ugy hivják hogy papucs vagy pincsi,de ez lehet hogy csak az én képzelgésem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tovább tart, mint a másik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mikdzsegger egy szar.

hunbagira
Újságíró

Meg lehet tudni milyen zenét hallgatsz? :)

Ezek megfelelőek?:

https://www.youtube.com/watch?v=LQ-9yuT2AGs

https://www.youtube.com/watch?v=NkaZujSr6DM

wittukind
Olvasó
wittukind

SS Marschiert in Feindesland…ez a legjobb, sajnos linket nem tudok tenni mert diszlexiás vagyok

És még ráadásként a Horst Wessel lied, a Die Fahne Hoch….ez lehetne a fehér Eurüpa himnusza

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo
wittukind
Olvasó
wittukind

Az első diszkó-new-pop-electro-tehno szar, a második talán az egyik legjobb underground banda

igy eggyütt furcsa de hát izlések és pofonok…..

hunbagira
Újságíró

Nem annyira.  Amikor elöntötte az exstasy korszak a városi skinhead–hooligan-motoros underground bandát elkezdtek nálunk is egy csomóan technot is hallgatni.

ohh a régi túrák…:D teljesen visszaadja….

https://www.youtube.com/watch?v=kYPbdBAbcDo

Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Meccs utáni wigwamos bulik….megpezsdül a szív…:)

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

makaréna :D

hunbagira
Újságíró

Aha, tehát indusztriált és speed/power metált, majdnem mint én.

Ezt ismered:

https://www.youtube.com/watch?v=9MoUs8ZlbK0   :D

https://www.youtube.com/watch?v=BNi3OR0WFHs

illetvhttps://www.youtube.com/watch?v=kbWc3NPpXTQe

 

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Az első kettő zeneileg nem a zsánerom, nem szeretem az industriális akármit, inkább olyan régimódi metálos vagyok ,persze vannak ujabb dolgok amik tetszenek is pl. wormphlegm,teitanblood, absurd..usw

hunbagira
Újságíró

Sabatonba nem hallgattál bele?

Reszet Elek
Újságíró

Bizalamatlan vagyok minden magát metál zenét játszónak hirdető bandával amelyik szintit használ. Számomra ez szörnyűség.

Metálban mindent megcsináltak a nyolcvanas és kilencevenes években, azóta talán csak a doom metál volt érdemleges fejlemény.

hunbagira
Újságíró

Dead-trashsel gondolom nincs bajod? :)

Reszet Elek
Újságíró

Nincs. Főleg trash-sel nincsen.

hunbagira
Újságíró

Mindjárt gondoltam.

Mondjuk a trashsel nekem se. De én meg a deadet nem tudtam meghallgatni. Katonatársam, mindig a kanibálkorpssal üldözött, hogy az milyen jó..:D

Reszet Elek
Újságíró

Cannibal corpse meg általában a death metal már egy kissé komolytalan volt nekem. Az olyan együtteseket mint a Death meg az Obituary még meg-meghallgattam, ahogy volt Cannibal corpse-om is, de számomra ők már öncélúan túltolták. Nem vagyok ellene a totál destrukciónak a zenébe (lásd Napalm Death), de a sok hullázás, zombizás meg hasonló komolytalanná tette.

KÍváncsiságból ránéztem egy alltimetop100 metal songs listára. Egyetlen szám volt 2000 utáni. A nyolcvanas-kilencvenes évek volt az aranykor.

Naooo
Olvasó
Naooo
hunbagira
Újságíró

Ez kurva jó…

hunbagira
Újságíró

Hát engem metal rajongóként ez a kizárólag bass gitár alapú hörgés, nem tetszik. Dehát ízlések és pofonok egyedül varg tevékenysége volt szimpi abból a szcénából. Tényleg kint van még? Mert franciaországban letartoztatták mert ki akart nyírni néhány niggert és homokiniggert. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Kint van mert elejtették a vádat, van a thulean perspectiv-nek most már youtube oldala, nekem jobban tetszett a for blood and soil mert ott még magyarul is lehet olvasni nagyszerű gondolatokat

hunbagira
Újságíró

Köszi, megnézem akkor. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Sabatont ismerem eléggé,a számot is azért nem kommentáltam..

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem, de inkább ez:

https://www.youtube.com/watch?v=GfhDyyaBxh0

Sabaton meg totál nem a világom.

 

hunbagira
Újságíró

Laibach?

Koriander
Olvasó
Koriander

veridis quo

cyberdesign remix

Anteus
Olvasó
Anteus

Igen, Mick csak a hírneve, pozíciója miatt tehette meg azt, nem az ellenállhatatlan sármja okán. :)

Taki
Olvasó

3. Szerintem ilyen nem létezik hogy valaki szánalomból szexeljen. Max cikinek gondolja, és ezzel takarózik. (persze én is azt mondtam amikor rámásztam a csúnyácska nőre hogy hát úgy megsajnáltam milyen magányos – meg egy lótúrót épp rohadt kanos voltam és mindegy volt :) – méghogy szánalom! )

Ha ez így lenne akkor senki nem kerülne soha igazi barátzónába pedig olyan jó képű meg kedves, meg úgyszeretik mint barát, mert akkor szánalomból lefeküdnének vele :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig van. Megsajnálod valamiért. Ha nem bűn randa, hajlasz rá, hogy bevállald.

Naooo
Olvasó
Naooo

Sajnálatszex. Haha.

wittukind
Olvasó
wittukind

Én biztos nem sajnálom meg mert nem vagyok buzi

Hunn
Újságíró

filmcom, egyrészt nagyon igazad van, másrészt viszont kurvára tévedsz.

A prostitúció valóban azért van, hogy a béta férfiak kiélhessék a promiszkuitás iránti igényüket. Erre épül az egész iparág. Nagyon sok pénz van abban, hogy a férfiak ne tudjanak jól csajozni, és ne élhessék ki normálisan a vágyaikat.

A prostitúció nem más, mint a béta bux kimaxolása. Rá lehet nagyon kattanni a dologra, el lehet baszni rá egy vagyont – és persze be lehet szerezni chlamydiát, candidát, meg mindenféle egzotikus nemi betegséget.

Ugyanakkor férfiként hosszú távon rájön az ember, hogy elmennek ezek mind a kurva anyjukba, és akkor már csak arra vágyik, hogy visszaszerezze a pénzét a világtól. :)

Tömegesen valóban nincs gyógymód a béta férfiak számára. De neked van, tesó. Red Pill, Game, önmagad legjobb verziójának a létrehozása.

Jack
Újságíró

Nincs olyan elméleti tudásanyag, bölcsességtár, amivel 180 fokos fordulatot tud venni egy férfi élete. Jómagam jópár PUA anyagot olvastam már. Bár megvan a maguk haszna, azért csodát nem szabad várni egyiktől sem. Ugyanis a legfontosabb kérdésben egyik sem tud olyan titkos recepttel szolgálni, amit egy csapásra meg tudnál oldani: hogy vonzónak lássanak a nők.

Sokak legnagyobb sajnálatára, ma már a nők vonzalmának elnyerése elsősorban a külsőn múlik. Nem is egyszerűen elsősorban, hanem kiemelkedően, döntő mértékben. Ez az egy jellemző messze a legnagyobb mértékben meghatározza a nőknél való sikerességedet. A cikk kitér a klubokban való csajozásra. Persze, a normális PUA anyagok hasznos tanácsokat tudnak adni, hogyan ismerkedj a klubokban, de ez csak és kizárólag akkor tud érvényesülni, ha a nő külsőre vonzónak tart téged. Lehet akármilyen jó a game, a szöveg, lehetnek akármilyen konzervanyagaid: ha a nő nem talál külsőre vonzónak, akkor semmit nem érsz vele.

A klubokban (amelyek egyébként szerintem egy szexpiaci gyűjtőhelyül szolgálnak) nem akkor kezdődik meg az ismerkedés, amikor odamész egy nőhöz. Akkor kezdődik meg, amint belépsz a terembe. A nők felmérik az összes jelenlévő férfit, és már azelőtt döntenek arról, melyiknek van esélye náluk, amint meglátják őket. Ha a külsőre vonatkozó feltételeknek megfelel a férfi, na AKKOR kezdődhet a játszma további része. Sajnos a hipergámia velejáróit tudjuk: ennek a feltételnek elég kevés férfi tud megfelelni. Ha mondjuk 100 férfi tartózkodik az adott szórakozóhelyen, akkor abból kb. 20-30 lesz az, amelyiket a nők vonzónak fognak tartani külsőre, és elfogadják a közeledését, esélyt adva ezzel a továbbiakra.

A PUA anyagok tehát arra jók, hogy azoknál a nőknél, akik külsőre vonzónak tartanak, képes legyél végigvinni a további lépéseket egészen odáig, hogy lefektesd a nőt. Se több, se kevesebb.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Igaz és itt jön képbe az hogy nem is az a lényeg hogy mit mondasz, hanem hogy ki mondja!! De ezt nehéz megmagyarázni egy laikusnak úgy hogy megértse a miérteket!

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát de, ha jó pasi vagy, akkor nincs különösebben nehéz dolgod. Millió példát tudnék hozni rá az életből, hogy nem kell semmit tudni ahhoz egy pasiról, hogy a csaj ott rögtön le akarja teperni csak azért, mert szép. Jó pasinak nem kell menő verdát vagy “egzisztenciát”, sőt még dominanciát sem villantania a szexért, akármilyen fájó is ezt belátni, de így van. Egy hosszútávú dolog már más, de dugásért tepernie nem kell, még csak különösebben jó dumájának sem kell lennie, bírjon megszólalni, ne beszéljen baromságokat, de még gyakran azt is elnézik, ha nincs érzéke a csajozáshoz. Egy dögös, huszonéves pasi az egy dögös, huszonéves pasi. Ha ezt nem hiszitek el, csak magatoknak hazudtok.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

De mind baromságot beszél.

Aldo
Újságíró

“Hát de, ha jó pasi vagy, akkor nincs különösebben nehéz dolgod.”
Kezdődik.

“Millió példát tudnék hozni rá az életből, hogy nem kell semmit tudni ahhoz egy pasiról, hogy a csaj ott rögtön le akarja teperni csak azért, mert szép.”
Na, soroljad szépen.

“Jó pasinak nem kell menő verdát vagy “egzisztenciát”, sőt még dominanciát sem villantania a szexért, akármilyen fájó is ezt belátni, de így van.”
Jaj nem, persze, hogy nem. Elég csak kimenned az utcára és úgy jársz, mint jó 20 éve a South Parkban, amikor Mr. Garrisonra rávarrták David Hasselhoff fejét és szó szerint szétszedték a nők az utcán.

“Egy hosszútávú dolog már más”
Itt már jön a hosszú követeléslista.

“de dugásért tepernie nem kell, még csak különösebben jó dumájának sem kell lennie, bírjon megszólalni, ne beszéljen baromságokat, de még gyakran azt is elnézik, ha nincs érzéke a csajozáshoz.”
De nem azt pofázod, hogy nem kell tennie semmit, erre azzal zárod, hogy legyen érzéke a csajozáshoz? Ha nincs érzéke és egy balfasz, akkor lehet egy Bard Pittbe oldott George Clooney, nem fognak vele dugni.

“Egy dögös, huszonéves pasi az egy dögös, huszonéves pasi. Ha ezt nem hiszitek el, csak magatoknak hazudtok.”
Ezzel most mit akarsz mondani? Továbbra is fennáll, hogyha egy visszahúzódó vesztes, akkor nem fog dugni. Ez nagyon gyenge trollkodás volt még tőled is.

hunbagira
Újságíró

Nézd Aldo van egy modell haverom -35 évesen az anyjáknál lakik- de a facebookja úgy néz ki, mint az instapináké. Nők szokták leszólítani (és nem a tesco pénztárból) és nála a “mamahotel” is “ojjan alanyos”. :)

Aldo
Újságíró

Már megint ez a van egy haverom-féle anekdotázás. Nem vonom kétségbe, hogy így van, de ebből nem lehet hosszútávú következtetést levonni.

hunbagira
Újságíró

tudnék facebook linket adni, ha nem lenne jogellenes és erkölcstelen…de lehet egy jövőbeli fórumtalin megteszem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Bagira: a mamahoteles jópasi azért már gyanús. Az lehet, hogy szép, de valami nagyon nem stimmel vele, felnőtt fejjel legalábbis már így látod. Tiniként még tarthatod aranyosnak. :)

hunbagira
Újságíró

Ujjamból szoptam a storyt nyilván…..

Aldo
Újságíró

És a mamahoteles jócsaj? VAgy ilyen nem is létezik?

hunbagira
Újságíró

Ne térjünk el a témától.

De, létezik. Csak kevesebb, mert nekik ott van a sugardaddy lehetőség no meg a lányos házak plusz a “matriarcha” albérletpiac.  De ha ezt a specialitást kivonjuk kb ugynannyian vannak sőt többen is. De ez már más téma.

hunbagira
Újságíró

Asszonykám is 30-ig otthon lakott majd átköltözött hozzám.:) És ő(ke)t ezért nem szólják meg eme fene nagy “patriarchátusban”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát szerintem fura, hogy 30 éves koráig otthon lakott. Nekem mindenki fura, aki nem akar elköltözni a szüleitől 25 felett vagy előbb. Az túl kényelmes vagy balfasz. Kell legyen egy önállóságra való törekvés az emberben, meg nem is tudom, kalandvágy, mert azért saját lábra állni is olyasmi. Az első nagy lépés kirepülni a fészekből. :)
Persze, meg lehet indokolni mindenfélével az otthon maradást, sokan azzal érvelnek, hogy nem éri meg albérletet fizetni stb stb, nekem akkor is furcsa, ha valaki ennyire kihúzza a dolgot.

hunbagira
Újságíró

120 ezerből, hogy oldotta volna meg a külön költözést? Mikor bp-egy kultúráltabb garzon is 150-ről indul?

Te anno aucahnos/tescos egyedülálló dolgozóként bevállaltad volna, tudjuk, hogy nem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát én az első albérletemben 4 másik csajjal laktam együtt. Volt egy igen pici saját szobám. Ma már nem költöznék össze semmi pénzért sem 4 idegen csajjal, akiktől a hajam is kitépem, mert annál kényelmesebb vagyok, az meg elég komoly nyűg, ezért is gondolom, hogy minél fiatalabb korban kell ezeket meglépni, mert akkor még könnyebben alkalmazkodsz. Ha ott vagy, rájössz, hogyan tudsz szintet lépni, sokkal inkább kitapasztalod, mik a valós igényeid, és szépen fejlődsz. A mamahotel ebben gátol leginkább.

hunbagira
Újságíró

Hát szerintem fura, hogy 30 éves koráig otthon lakott. Nah egy pasinál ez eleve nem játszik, ugyanis az önálló lakások 80%-ának hirdetése úgy kezdődik, hogy “csak nőknek” a szobák esetében 99.

Még az egyik ide írogató férfijogi atyaúristen is így adja ki, amikor rákérdeztem, hogy “ezt így, hogy” inkább eloldalgott. :)

De ezt amúgy én is kérdeztem tőle- úgy, hogy nekem férfiként ezzel nincs problémán, ha anyagi ok az elsődleges- azt mondta, hogy csak barátnőivel lett volna hajlandó “vadidegen ribancokkal” nem. :D meg ott vannak neki a kutyák azokkal nem fogadták soha.

Aldo
Újságíró

Egyik aputól átköltözik a másikhoz.

hunbagira
Újságíró

Valahogy úgy, Aldo. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lehet, hogy pasiként nehezebb, azt nem tudom pontosan. De azért ismertem sokakat, akik hasonlóan idegenek mellé költöztek be albiba fiú létükre, szóval azért nem lehetetlen ilyet találni. Minél többet vársz, annál nagyobb igényeid lesznek, arra meg nem telik, és ezért halogatod, így lehet nagyon könnyen a mamahotelben ragadni. Szerintem.

Ui.: Szóval akkor kaptál kutyulikat is? De cuki! :)

hunbagira
Újságíró

Jah így már van 5….és természetesen mindnek én vehetem a tápot. Ráadásul a vizsla nem csípi az új falkatagokat. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ilyen ez a nagycsaládos élet. :)

hunbagira
Újságíró

különösen a foxival rühellik egymást…nem túl meglepő módon..:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És mikor lesz közös eb? Még elférne egy hatodik. :)

hunbagira
Újságíró

Lehet, hogy pasiként nehezebb, azt nem tudom pontosan.

Nem kell nekem megint hinni. Üsd fel a jófogást és meglátod. Nem az ujjamból szoptam ezt sem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most megnéztem gyorsan, kettő ilyet látok, ahol kifejezetten szobát hirdetnek csak, egyikbe bele van írva, hogy “nem dohányzó hölgynek”, a másikban nincs, csak hogy szoba kiadó 50 ezerért.

hunbagira
Újságíró

akkor hívd fel. :) én 2 hete néztem és 12/7 volt a szám, hogy “csak nőknek”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ilyenkor? Kicsit illetlen volna. :)

hunbagira
Újságíró

A pumit az én javaslatomra vette már..úgy, hogy az közös.lényegében. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tök romi :)

hunbagira
Újságíró

:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aldo: de, a mamahoteles jócsajra ugyanez áll. Valami nagyon nincs rendben vele.

hunbagira
Újságíró

Vagy, csak mondjuk egy ügyvédjelölti fizetés nem fedez egy önálló albérletnek az összegét még egy jobb vidéki városban sem már. Ennyikeh….

Naooo
Olvasó
Naooo

Az önállólakásos jócsajjal meg még úgysincsen valami rendben.

hunbagira
Újságíró

:D igen, az valszeg bárcás ház lesz…

Aldo
Újságíró

Szerintem sincs, de érdekes módon velük mindenki elnézőbb.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nektek úgy tényleg nem volt saját otthonotok? csak ugy el kellett húzni a csikot kurválkodni és már nem fogadtak vissza?

SS-nek van cimezve,félrement

hunbagira
Újságíró

Mi van? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem értem a kérdést.

hunbagira
Újságíró

az egyetemet nyomja ide s tova 13 éve, szóval lehet egyszer egy 20 év múlva jó parti is lesz. de már így is sok információt adtam ki róla.

Aldo
Újságíró

Megszakítás nélkül? Mert általában, ha 12 év alatt nem végzed el, akkor kibasznak.

hunbagira
Újságíró

Nem, ha fizetsz.

hunbagira
Újságíró

Csak államiról pakolnak át fizetősre….ha államin vagy.

hunbagira
Újságíró

Illetve újra felvételizhetsz és utána elismerteted az eddigieket.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért trollkodás? Nem, épp azt mondom, hogy ha balfasz is megússza, mert szép. Ahhoz nagyon durván balfasznak kell lenni, hogy elrontsa, egy jó pasira meg ez azért nem jellemző. Neki nem kell többet tennie, csak kedvesnek lenni, mosolyogni, barátságos stílusban beszélgetni. És de, van olyan, akinek elég kimennie az utcára és kb szétszedik, két napja is bejött a kávézóba, ahol ültünk egy ilyen srác, pár percen belül azt láttad, hogy minden csaj zsizseg és őt nézi, és hirtelen annyi mindenkinek lett dolga épp a pasi közelében, 20-asok, 30-asok, 40-esek mind nézték, és ezt ő is tudta. Lehet, hogy nem gyakori, de van ilyen, és annak a pasinak nem kell törnie magát senkiért, sem menő verdát villantania, mint már említettem. Nem sokban különbözik ez attól (semmiben), mint amikor ti megláttok egy jó nőt. Ezt akartam vele mondani, mert már rákezdtetek, hogy ilyen nincs. :)

Az meg komolyan negatívum, hogy egy kapcsolatban vannak elvárások? Mert nektek nincsenek? Egy szép pasit el lehet nézegetni egy hétig, aztán kezd unalmas lenni, hogy csak annyit tud.

Aldo
Újságíró

“Az meg komolyan negatívum, hogy egy kapcsolatban vannak elvárások?”
Mikor mondta itt bárki is, hogy ez probléma? Nem az elvárásokkal van probléma, hanem azok realitásával és azzal, hogy sok esetben az elváró fél kb semmit sem tud nyújtani cserébe. De itt most a külsőről volt szó.

“Mert nektek nincsenek?”
De vannak, hiába próbáljátok ezt valami halálos bűnnek beállítani.

“Egy szép pasit el lehet nézegetni egy hétig, aztán kezd unalmas lenni, hogy csak annyit tud.”
Akárcsak a nő.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én ugyan nem próbálom beállítani halálos bűnnek, sőt szerintem legyen is mindenkinek elvárása, azokat szépen meg kell beszélgetni az elején, aztán ha klappolnak, akkor fasza.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kávézó az a sznobok kocsmája.

Dan
Újságíró

Slut,

Hát nagyon nem! Ismét látszik, h képtelen vagy kilépni akár egy cseppet is a női világszemléletből és az feltételezed – sőt azt akarod ránk erőltetni -, h mi férfiak ugyanazzal a világszelmélettel működünk. A fent említett szituációnál pl. tökéletesen meg lehet figyelni a női hipergámiát, amely mindennél erősebb – bármiféle racionalitásnál, hiszen, ha racionálisan gondolkodnának ezek a nők, ott, akkor nem kezdenének zsizsegni a csávó körül, mert tisztában lennének azzal, h A., Ilyen kinézettel van nője, vannak női B., Még ha össze is jönne vele pár kufirc, utána ejtve lennének – és ugye elvileg a nők többsége ennél többre vágyik…

Nézzük a fordított esetet: ha egy top nő lép be egy ilyen helyre. Az biztos, h minden férfi megnézi! De minimális férfi fog zsizsegni körülötte, mert a többség abból indul ki, h A., az ilyen nőnek már van, ráadásul nála jobb palija B., ha nincs, ő akkor is kevés lenne hozzá C., ha össze is jönnének, állandóan őrizni kéne és még így is jó eséllyel lefalcol. Racionális férfikonklúzió: “kell a fasznak egy ennyi komplikációval járó nőszemély, akinek a meghódítására amúgy is minimális az esély. Inkább megiszom még egy sört, aztán kezdeményezek annál a 6/10-esnél!”

 

hunbagira
Újságíró

Valahogy így!

Nem beszélve a méltóságról és némi kis mértékű rosszindulatról, megboldogult kidobó koromban, de szerettük az ilyeneket bokáztatni, hogy kicsit letöröljük az önelégült parazita mosolyt az arcukról. :)

Amúgy vicces, hogy pozitív kontextusban elismerik a hipergámiájukat, csak negatív kontextusban tagadják (valójában) magyarázzák. Most került elém a facebookon valami férfiak és nők különbségei nevű vicces mém. Szóval itt is kijön álszent- hazug-cenzúrázó racionlaizáló hörcsögük, “ok-ok ilyenek vagyunk, de így ne beszéljetek rólunk.”

A párválasztásn témánál: “férfiak úgy válaszanak mint a bluetooth rácsatlakoznak a legközelebbi-legkönnyebben elérhető nőre, mi nők pedig mint a wifi a legerősebbre.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

de dugásért tepernie nem kell, még csak különösebben jó dumájának sem kell lennie, bírjon megszólalni, ne beszéljen baromságokat, de még gyakran azt is elnézik, ha nincs érzéke a csajozáshoz.”
De nem azt pofázod, hogy nem kell tennie semmit, erre azzal zárod, hogy legyen érzéke a csajozáshoz? Ha nincs érzéke és egy balfasz, akkor lehet egy Bard Pittbe oldott George Clooney, nem fognak vele dugni.

Pont erre írja hogy még érzéke se kell hogy legyen hozzá akkor is dugnak az olyanokkal! De csak dugás! (Jó gének) az egzisztencia az már más az a hosszútávúra kell!

Hunn
Újságíró

Egy dögös, huszonéves pasi az egy dögös, huszonéves pasi. Ha ezt nem hiszitek el, csak magatoknak hazudtok

Ez így van. Huszonévesen vagy beletartozol a nők által “jó pasinak” tartott kb. 20%-ba, vagy pedig nézheted otthon a falat, ha elmész otthonról nézheted mi van és irigykedhetsz, aztán ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor mehetsz kurvázni. Ez van.

Viszont ezért van az, hogy a másik 80%-ba tartozó fiatal férfiként amikor 10 év múlva, 30-as éveidben, amikor már van valamennyi lóvéd meg már ki is nézel valahogy, ugyanezeket a nőket már le se köpöd, hanem csakis a fiatalabbakra hajtasz. Édes bosszú.

Aldo
Újságíró

A fiatal csajok ugyanúgy le fognak szarni, mint korábban, ha továbbra is egy balhere maradsz. Attól mert betöltötted a harmadik X-et még nem fognak automatikusan rád bukni.

Hunn
Újságíró

Nyilván. De mi most Red Pill-es emberekről beszélünk, akik tesznek a külsejükért, a pénzükért, és gyakorolják a Game-et. Ha ez megvan, akkor sokkal beljebb vagy mint huszonévesen.

Amúgy meg… lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsés ember és ez csak rám vonatkozik, de én továbbra is csóró vagyok és szarul nézek ki, mégis a fiatal kiscsajok egész máshogy kezelnek így 35 után mint előtte, sokkal pozitívabban és nyitottabban. Ezzel párhuzamosan 35 körül ismertem meg a Game-et is, és kezdtem alkalmazni. Már nem emlékszem mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.

Naooo
Olvasó
Naooo

De csak ha tele a buksza.

Aldo
Újságíró

“A férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél.”

Hát ja, ez a mondás bölcsnek tűnik, ha a a vilásfarkú, háromágú vasvillát szorongató, szarvas patás ördögre gondolunk, de mivel az ördög legfőbb tulajdonsága, hogy el akarja hitetni veled, hogy nem létezik, vagy ha igen, akkor általában igyekszik vonzó és sikeres külsőt felvenni, így elég nehéz ezt megugrani.

hunbagira
Újságíró

Az egzisztenciával rendelkező quasmodonak előbb tudatni kell a felhozatallal az egzisztenciával rendelkezését..szóval neki is kell dolgoznia, kicsikét az ügyön.

Ellenben jóképűnek semmit nem kell csinálnia.

Aldo
Újságíró

Miért, mióta másznak oda a csajok bárkihez is? A jóképű jelző önmagában még kutyafasza.

hunbagira
Újságíró

Az előbb említett haveromhoz és még 2 másikhoz odamásznak. :) náluk az udvarlási szerep megfordult. Ha megjelennek egy helyen, a csajok síkitva rohannak oda hozzájuk. Még nekem is jut a népszerűségükből. Számtalan csajtól kaptam levelet egy közös face/insta fotó után, hogy neked barátod M. A. N. és amikor megyek velük bulzni szóljak már nekik. :D

Reszet Elek
Újságíró

Ez lenne gondolom a pacák 10/10 kategória. Kíváncsi lennék rájuk privátban mert számomra fura. Az egy dolog hogy egy jó kinézetű pacáknak nem kell semmilyen módon megdolgozni a nőkért, de amire te utalsz az már túlmutat ezen a szinten.

hunbagira
Újságíró

Amikor én is tapasztaltam ezt meghökkentem. De hinnem kell(ett) a szememnek. Hogy pl egy szórakozóhelyen a csajok szólítják le őket. És a face/insta regjük úgy néz ki, mint általában csajoké szokott.

Szóval a legfelső 1% szuperalfánál még a szerepek is megfordulnak. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Van az a kategória, akit megéri megszólítani, maximum nem jön be. Persze, a legjobb, ha ő vesz észre, ezért kell elmenni előtte egyszer, kétszer, háromszor…, ha meg minimális érdeklődést mutat, akkor simán oda lehet lépni. Barátnőkkel megegyezés ilyenkor, hogy azért azt hagyjuk próbálkozni, akinek nincs pasija, annyit azért nem ér, hogy sértődés legyen belőle. Egy klubban van néhány ilyen pasi, néha csak egy, sokszor egy sem. Viszont a csajok is lazán kezelik ilyenkor a visszautasítást vagy lekoptatást, mert azzal mindenki tisztában van, hogy annak az esélye, hogy majd ő pont minket választ, igen csekély. Ez ilyenkor egy abszolút őszinte húzás, nincs benne semmi hátsó szándék, nem nézzük, kiféle-miféle, csak szép, ahogy van. A pasim is ilyen volt az én szememben, ő egy nagyon szép fiú, bár azért nem az egyértelműen top pasi kategória, inkább zsáneren belül az csak, de nálam ez pont klappolt. :)

Hunn
Újságíró

Ezek tipikusan olyan jelenségek, amiket le kell szarni, vagy max. röhögni rajtuk, esetleg megveregetni a srácok hátát ha a spanod az illető. Mert azért gondoljunk bele: kik nekünk ezek a picsák, és miért érdekelne minket az, hogy kire izgulnak?

Komolytalan dolgok ezek. Nehogy már kábé a tinilányok jó és rossz pasikról alkotott elképzeléseinek igyekezzünk már megfelelni így felnőtt emberként, basszus. Ez egy vicc kategória. Kifordult a világ önmagából. A nőknek kell szépnek és fiatalnak lenni és megfelelni a férfiak elvárásainak, és nem fordítva, basszus. Elég legyen már a hülyeségből, komoly férfiemberek vagyunk.

hunbagira
Újságíró

Ez egy érzelemmentes ténymegállapítás volt a nők egyre brutálisabb hipergámiájáról.

Amúgy örültünk a dolognak, hogy nem nekünk kellet a delikvenseket lekoptatni.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem ez mindig megvolt ha a legszorosabb értelemben definiáljuk a hipergámiát, azaz a csúcshímekkel való párzás igényeként.

A brutális max az hogy a női érdeklődés kimutatásának az eszközei lettek orcapirítóan közönségesek a társadalmi pressziók megszűnésével. Az hogy a nők minden retorzió és saját szégyenérzet nélkül viselkedhetnek sárló kancaként bizonyos kevesekkel szemben.

hunbagira
Újságíró

Hall of Flame, Elek bátyó. :)

Aldo
Újságíró

“Van az a kategória, akit megéri megszólítani, maximum nem jön be.”
Ja, hogy ilyenkor képesek vagytok odamászni. Ilyenkor ez nem a pasi dolga és nem megalázó.

“Persze, a legjobb, ha ő vesz észre, ezért kell elmenni előtte egyszer, kétszer, háromszor…”
Ha harmadjára sem vett észre, akkor nem vagy olyan jó csaj, mint amilyennek képzeled magad.

“ha meg minimális érdeklődést mutat, akkor simán oda lehet lépni.”
Akkor már rég odalépett volna ő. Továbbra sem tart elég jónak, hogy rád pazarolja a drága idejét.

“Viszont a csajok is lazán kezelik ilyenkor a visszautasítást vagy lekoptatást, mert azzal mindenki tisztában van, hogy annak az esélye, hogy majd ő pont minket választ, igen csekély.”
Ilyenkor nem lesztek lelki sérültek? Így kell veletek bánni: ne nyáladzani meg piát fizetni, hanem magasról leszarni, mert úgyse értek többet. Főleg nem egy szórakozóhelyi luvnya. Amúgy ennyit a nő választ című faszságról.

“Ez ilyenkor egy abszolút őszinte húzás, nincs benne semmi hátsó szándék, nem nézzük, kiféle-miféle, csak szép, ahogy van.”
Ja, azt majd később.

“A pasim is ilyen volt az én szememben, ő egy nagyon szép fiú, bár azért nem az egyértelműen top pasi kategória”
Top pasi csak top csajnak jár.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert én állítottam valaha magamról, hogy top csaj lennék? Nem vagyok. Nem is Brad Pittet várom az életembe, nekem pont tök jó egy nagyon szép fiú. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Bredpittel csak az igénytelen picsák érik be.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Régóta regélem, hogy a (szuper)alfák pontosan ugyanúgy viselkednek mint az átlag 5, vagy a fölötti nők, ugyanazok a manírok, sőt, shit tesztek, uram bocsá :) még hipergámia is befigyel………..

(És itt megkövetem zombigyilkost:), legalábbis abban, hogy a férfiak max1%-ára igaz, hogy hipergámok:), így egy korábbi vitánkban módostanék, hogy tényleg van ilyen, de a többi férfi viszont nem az:)

hunbagira
Újságíró

Te, hogy-hogy nem “béke”meneten? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A patás nem küldött meghívót, és én agymosottként csak úgy, ingyér nem megyek, hova gondolsz?:)

hunbagira
Újságíró

:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Ezt nem vitatta komolyan senki, hogy nem ő lesz a nyertes. A fidesz politkája volt vita tárgya.:)

Reszet Elek
Újságíró

Jaja. Ők győznek. Viszont kérdéses a kétharmad, másrészt hogy hány ellenzéki párt lépi át a küszöböt és melyek morzsolódnak le valószínűleg végleg kibukva és felmorzsolódásra ítélve. Az MSZP például baromi nagy hibát vétett ezzel a 10%-os bekerülési küszöbbel.

Hunn
Újságíró

Szuperalfák, nebazmeg. Kik ezek a köcsögök és miben tudnak többet mint én? Ne csináljuk már… Néha azt érzem, hogy én vagyok az utolsó oldschool vagány aki még tartja magát a grundon.

hunbagira
Újságíró

és miben tudnak többet mint én?

Ügy 20cmmel magasabbak, aranymetszéses-vektoros arccal. így elsőre ennyi.

de van közös pont is, imádják ők is a kokaint. :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Kiváló összefoglalás.

Annyival kiegészítenélek, hogy mi egyben korrektebbek vagyunk a nőkkel- azaz nem hazudozunk nekik mindenfajta hülyeséget vagy legalább jóval kevésbé, holmi “jóskilányságról stb.

hunbagira
Újságíró

Szerintem meg léteznek azokat nevezem annak- amely férfiak társaságában  a nőstények minden magukra erőltetett erkölcsi gátat elveszítenek és tényleg átmennek tüzelő szukába, és felvesznek nettó férfi tulajdonságokat mint a pofátlan “nyomulást”.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jó összefoglalás és egyet értek vele:)

A férfi “shittesztel”, azt én is karcsúnak éreztem:), bár számomra a nők mindennapi élete egy végnélküli shitteszt:)

Én egy kissé tágabbnak érzékelem ezt a fogalmat.

Többek közt a környezet “pumpolása”: gyereket is shittesztelnek, nem szexuális , hanem pl. a dominancia érzékeltetése “céljából”,  tőlük is rajongást várnak el és számonkérik tőlük is.

Mindent, amit valaha adtak nekik -természetes módon, biológiai szükségletből, kiszolgáltatottságból adódóan, azt kamatostól visszakövetelik és egy életen keresztül a szemükre hányják:)- a mártírok meg még ezt is túltolják:)

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem shittesztelek, szerintem csak hülye nőkkel hoz össze benneteket a sors, nem olyan általános ez, mint hiszitek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te maga vagy a shit.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

“Most is megszerezhetnél magadnak jóformán akárhány 60 év feletti nőt. Mégsem szerzel egyet sem. Simán lefekhetnél minden nap akár több 60-as öregasszonnyal.”

Pedig azok a legjobbak. Fogatlan, harapásmentes száj, remegő kéz, finom mákos kalács. Mi kell még?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A francokat shittesztelek, épp ez az, hogy már azt hiszitek, minden az. Ha meg valaki a tényleg normál, egyáltalán nem shittesztelős dolgot shittesztként kezel, akkor én azt egy hibbantnak látom, aki nem ért a szóból vagy egyszerűen egy köcsög. Ebbe a csapdába is bele lehet futni, nem érdemes mindenhol rémeket látni, viszitek egymást a hülyeségbe.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Szóval a jelenet kicsiben hasonló- mint a kiscsajok körében éppen aktuális fiúsztár-banda- megjelenik valahol, szinte síkitva rohannak oda.

hunbagira
Újságíró

“Legdurvább”- humorosabb jelenet, ami beleégett 3-unk emlékezetébe: Bemegyünk egy szórakozóhelyre még korán a másik modellel A.-val (így négyen voltunk). A 160cmes enyhén nagyseggű kispincér csajok mennek oda elkérni a számát ránk sem bagózva, pedig mi is magasan felettük vagyunk pasiban mind fizikálisan mind társadalmi/gazdassági helyzet szerint, a 185 feletti centinkkel élsportoló múltunnkkal és versenyképes diplománkkal. De ha van egy szuperalfa a társaságban mi is láthatatlanná válunk számukra. :D

Hipergámia kimaxolva…

hunbagira
Újságíró

Szóval amikor a hipergámiáról először olvastam, ez a jelenet ugrott be egy aha -élmény keretében. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

Az én stratégiám pl. az, hogy ha nőre van szükségem, akkor átváltok alfába egy időre, majd miután megvolt, visszamegyek a színfalak mögé. Így mindig annyi nővel vagyok, amennyivel akarok, de mégsem kell állandó harcot folytatni a címért. Mindig csak egy aktuális nőért kell megharcolni, ami rövidebb időt és kevesebb erőt vesz igénybe.

Ezt, ahogy mondani szokták, be kellene kereteztetni. Imádom, hogy más is használja az eszét, nem csak én.

Gejza
Olvasó
Gejza

A médiasztárok reklámja abból áll manapság, hogy foglalkozzanak velük. Mindegy hogy, csak foglalkozzanak velük. Mert a rajongói tábor oda fog magától vonzani újabb nőket. Ha egy nő elragadtatva beszél egy férfiról, azzal a barátnői is képesek beleszeretni, még úgy is, hogy fogalma sincs a nőnek arról, hogy ki is a fószer. Utána ők is tovább képesek ezt adni, mint egy járványként. Egyébként ez a valódi szerelem a nőknél.
Mikor a nők azt mondják, hogy fiatal korukban XY sztár iránt rajongtak, az azt jelenti, hogy ott és akkor valóban szerelmesek voltak belé. Sőt, ha még mindig beszél róla, akkor most is szerelmes belé (avagy a sztár akkori alakjába, egy idealizált képbe).

Kb 2 éve volt lezárása egy két éves kapcsolatomnak, ahol a 38 éves hölgyike olyan szinten volt fanatikusan – illetve hát ma is az – egy híres magyar énekes rajongója, hogy hálószobaajtón a poszter, facebook adatlap háttérképe idézettel az úriember egyik számából, DVD-gyűjtemény, CD-gyűjtemény, évente minimum egy koncert biztosan és elájulás, amikor szóba jött a csávó, hogy mekkora egy Isten számára és hogy milyen sokat köszönhet a zenéjének.

Hogy mellettem nem halt éhen, nem dobták ki az albérletből, hogy mellettem volt élete, az nem volt jó.

Mert a fantáziája uralta a buksijában a valóságot…..hát “csodás” volt….ő is.. :)

Azért ez elég ijesztő illetve abszurd.

És mennyi ilyen skizóval találkoztam már, Istenem….

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

90%-ban egyetértve veled. De magamból kiindulva, nekem alázhatja a tenyeres-talpas menyecske, a cicababát akkor is a cicababát akarom megfektetni sőt elindul felé a “lovagi” ösztönöm.

És nem hinném, hogy a mai nők nagyon másabbak lennének- az elpuhult-elribancosodott- fehér nő különösen nem.

Szóval, ha teszem azt belekötnék a helyi cicafiúba- mint anno nagyszüleimtől felfelé volt divat- akkor még jobban lepontoznának, mint agresszív bunkót. Cicafiúka felé meg beindulna az anyai ösztönük is.

De erre volt is példa az említetteknél az egyik kikúrta a csaját valami autókereskedő srácnak a nagybaniról. :) – az megtalálta a romkertbe és leütötte. Az excsaja őt pátyolgatta és nem ment vissza klasszikus alfához. :) Ráadásul utána nekem kellett mellette beavotkoznom, hogy ne kapjon nagyobb verést és hát nem kerültem én sem feljebb a hipergám ranglétrán.

Szóval ez már nem az a világ, ahol a helység kalapácsa az alfa. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, mint itt Deadpool volt. Mindenki látta, hogy ő az alfa, az omegák ütötték, ez nem neki ciki, hanem a balfaszoknak. :)

Botond
Olvasó
Botond

“… a nagy verseny miatt folyamatos impulzus kell a táborodnak, mert a másik el fogja venni tőled a tiedet …” 

Semmi sem változott az elmúlt évmilliók alatt … bikák harca a tehenekért …

Hunn
Újságíró

Aha, mint itt Deadpool volt. Mindenki látta, hogy ő az alfa, az omegák ütötték, ez nem neki ciki, hanem a balfaszoknak. :)

Fejezd be a shit-tesztelgetést, Serital. Férfiközösségben az, hogy ki az alfa, az nem úgy dől el, hogy az illető kinevezi magát annak, és nem is úgy, hogy a picsák döntenék el helyettünk. Maradjunk ennyiben.

hunbagira
Újságíró

Így van SS!

Férfiközösségekben még mindig klasszikus dolgok alapján dől el. Azaz agresszívitás/bevállalósság/kegyetlenség és/vagy intelligencia/szorgalom plusz ezek keveréke a találékonyság.

Ld böri, hadsereg, szervezett bűnbandák és/vagy tudományos/alkotó műhelyek.

És ezen dolgokat tekintve ritkán jók a cicafiúk, azon egyszerű okból, mert mindent készen kaptak az élettől ezért semmiért-soha nem kellett küzdeniük. ld anyjával él és 12 éve egyetemre jár.

hunbagira
Újságíró

Szóval férfiközösségekben valóban, a “belsőértékek” számítanak. :)

Reszet Elek
Újságíró

Hozzátenném még a férfiközösség számára fontos erőforrások birtoklását. A hagyományos fiúközösségeknél (pl. táborok), amíg voltak nagyon jól leírták a pillanatok alatt megszerveződő fiúhierarchia szabályszerűségeit. Ezek a dolgok felnőttként sem változnak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondom, hogy Deadpool viselkedett is alfaként, az más kérdés, hogy nem dominált, mert sok lúd disznót győz, attól még feltűnt. Ő volt az, aki mindig jól érvelt, nem agresszióval akarta megoldani, nem legyűrni akarta az ellenfeleit, de nem is volt karót nyelt, volt benne egy kellő lazaság, határozott volt, volt agya, de szíve is. Nem volt egy szerencsétlen, az ereje lejött úgy is, hogy lenyomták, sőt még szimpatikus is volt, hogy inkább hagyta. Nekem ő hiányzik innen, és mielőtt rám fognátok, hogy ezt csak most találtam ki és csak köcsögségből írom, nem, ezt azóta mondogatom. És más nő is kiszúrta, nem csak én.
A szememben az alfa ilyen, a top vonzó pasi.

Hunn
Újságíró

Serital Slut, ha ennyire bejött neked az “alfa” (KEK) Deadpool, akkor dugjál vele, és bizonyítsd videóval, hogy megtörtént, különben hang vagy. PUA körökben ugyanis csakis az számít alfának, akivel le is fekszenek a nők, és ezt ingyen teszik. Tehát ne írásban agitálj amellett a köcsög mellett, hogy mekkora alfa szerinted, hanem támogasd meg ezt az elméletedet a gyakorlatban a fentebb ismertetett módon. Amíg ezt nem teszed meg, addig nem számít, hogy mit írsz ebben a kérdésben. Ha viszont megtörténik, akkor én leszek az első, aki elismeri Deadpool alfa státuszát körünkben.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aztán hogy kerítsem elő? Ugrálhatok itt, hogy hol vagy, Deadpool, szexi kis pasikám, de nem nézi.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Te viszed magaddal a szórakozóhelyre a diplomádat?

Jack
Újságíró

“Ahogy a mondás is tartja:
A férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél.”

A mondás régi, az igazságtartalma a régi időkre vonatkozik. Lehet korábban elég volt az, ha van munkád, megbízható becsületes ember vagy, és egy fokkal szebb vagy az ördögnél – de ma már tapasztalataim szerint rohadtul nem. A cikk kitér a klubokban való csajozásra: egy klubban, ha a külsőd nem oké, akkor el sem jutsz odáig, hogy egyáltalán esélyed legyen megcsillogtatni a dominanciádat, vagy a személyiséged bármelyik összetevőjét. Ráadásul azért tegyük hozzá, hogy a nőknek lételeme az egymással való versengés abban, hogy ki milyen pasit tud felmutatni. Szerinted egy klubban, ahol azt látják, hogy egyes nők éppen összejönnek a legjobb külsejű pasikkal, simulós táncot lenyomnak egymásnak stb. majd be fogja érni egy átlagos külsejű férfival? Francokat, el fogja hajtani, mint a huzat. Nehogy már neki csak egy “B kategóriás” srác jusson, amikor a barátnője egy igazi macsóval jön össze éppen!
De ez nem csak a klubokban van így. A nők helyszíntől függetlenül gyakorlatilag már az első ránézésre el tudják dönteni jórészt, hogy az illető ember szóba jöhet-e náluk férfiként, vagy nem.
Ha a külsőd nem hozza őket izgalomba, akkor nincs az a szöveg, előadásmód vagy trükk, amivel szexuális vonzalmat tudnál belőlük kiváltani.

Reszet Elek
Újságíró

Nem olyan helyeken kell ismerkedni, ahol a körülmények leszűkítik a kommunikációs lehetőségeket elvégre ilyen esetben a külső lesz az egyetlen viszonyítási pont. Más körülmények között lehetséges “megcsillogtatni a dominanciádat, vagy a személyiséged bármelyik összetevőjét”. Egy bizonyos életkor után amúgy is kinövi az ember az ilyen helyeket. Fárasztó, költséges és unalmas.

Másrészt nem is értem sokak vágyait top kategóriás nők elejtésére. A nők tekintélyes része messze nem néz ki olyan jól smink nélkül és arra sincsen garancia hogy jó az ágyban.

A dolog egy kicsit arra emlékeztet, mintha az ember egy Ferrarit akarna magának. Látszólag egyértelmű a képlet, de ha jobban belegondolunk a Ferrari sokat fogyaszt, drága a biztosítás, sokan el akarják lopni, garázsban kell tartani stb. Extrém esetektől eltekintve nem éri meg tartani, sokkal ésszerűbb alkalmanként a vezetés élményéért bérelni.

hunbagira
Újságíró

Írt valaki a top kategóriás nőkről eddig? A fordítottjáról volt szó nálam is, hogy a max 10/4-es kicsi picsának is a 10/10-es pasi kell, ha az van a közelben -alább nem adja -ilyenkor már a 10/9-es pasi is láthatatlanná válik. :)

Reszet Elek
Újságíró

Többször előkerül már ez a nem lehet ismerkedni téma. Kivétel nélkül mindig előjött ez is.

Ami azt illeti nagyon szemforgatóak a nők. Ha csak a tényeket nézzük szerintem mindenki sokkal inkább látott arányában kevésbé jó nős párokat, mint fordítva. Ez alapján sokkal inkább tűnik úgy, hogy a nők ragadnak le a külsőségeknél, nem pedig a, mint tudjuk, toxikus szexualitással bíró férfiak.

Toxikus női szexualitás? Érdekes.

Aldo
Újságíró

Erről egy régi vicc jut eszembe. Járni jár csak nem jut.

Hunn
Újságíró

Top kategóriás nők általában luxusprostik. Brad Pitt is ezer euróért bassza, és ha megvan az ezer euród, akkor neked is meglesz. De csak ezért nem érdemes élére állítani a garast és gyűjteni a malacperselybe.

Botond
Olvasó
Botond

Top kategóriás nők általában luxusprostik.

Így van. Biztos van kivétel (egy másik bolygón … talán). Nekem (se) nem sikerült – ezidág – olyan 10/10-es és 10/9-es csajjal összeakadni, aki ne lett volna (min. 1.000 USD / Euro – un. Formula 3-as kategória / gyémánt, kocsi, lakás, stb.- un. Formula 2-es / teljes vagyon – us. Formula 1-es) prostituált. Ezeknél csak a megszerezni kívánt zsákmány mértékében, milyenségében áll fent eltérés. Tapasztalatom szerint mindegyik végigjárja a szamárlétrát, legfeljebb a tehetségtelensége és/vagy az idő múlása miatt leragad az alsóbb osztályokban. Úgyhogy ezek a tipusok erősen felejtősek, ha nem akarsz nagyobb bajt a nyakadba venni.

 

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ez a tapasztalati tény, azért rávezet egy számomra elég zavaró következtetésre. (mármint olyan férfit akit szerető anya nevelt fel és a hugát is szereti) hogy minden nő szeretne prosti lenni, és ezt csak az objektív-külső tényezők akadályozzák/nehezítik meg.

Szóval felmerül az ábrahámi kérdés, hogy létezik egy olyan nő egyáltalán, amelyik nem szeretett volna az lenni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Klasszikust idézve: “…… ez csak helyrajzi kéréds……”

A hölgy valós SMV értékét alapul véve, ehhez hozzáadva az alkalom, lehetőség, (korlátozó/megengedő) környezetet, mikro és makroszociális értékrendet, büntetlenséget/kitaszítottságot, no meg ezek elrejtésének lehetőségét stb. stb. alapján dől el, hogy mikor kivel mennyire ……….

hunbagira
Újságíró

nincs vita. :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Pl. Szűz Mária…

Egyébként szerintem elég sok nő van,aki nem vágyik/vágyott ilyesmire. Soha egyetlen pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy prosti legyek-lennék. Én világéletemben feleség és persze anyuka akartam lenni. Volt ,hogy ajánlottak ( régen:)) sok pénzt,gazdagságot,még csak meg sem kísértett (zsigerből utálom a pénzt,persze szükséges,de nagyon rossz dolog,a legtöbb szarság okozója)

hunbagira
Újságíró

a lehetőség hiánya és a valódi erkölcsi gát nem ugyanaz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pl. Szűz Mária…

Tudom, hogy fasz vagyok, de OMFG:)

Egyébként szerintem elég sok nő van,aki nem vágyik/vágyott ilyesmire.

(Tíz)ezrelék szintjén lehet mérni, ha egyáltalán lehet mérni…..

Soha egyetlen pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy prosti legyek-lennék.

A goldiggerek, sugarbabyk, plázacicák, (sárkány:)feleségek stb.-k fejében sem, és lásd…..

Én világéletemben feleség és persze anyuka akartam lenni.

Én meg Casanova:), de hogy jön ez ide, ezek nem kizáró fogalmak….elég sok kurva van aki feleség és/vagy anyuka……

Volt ,hogy ajánlottak ( régen:)) sok pénzt,gazdagságot,még csak meg sem kísértett

A fogatlan cigánykurva ha “táncbahív”, akkor azt én is elutasítom, sőt, még ki is kérem magamnak……..:)

(zsigerből utálom a pénzt,

Én is:), az aranyat/gyémántot szeretem, de ha eccer erre fussa……:)

persze szükséges,de nagyon rossz dolog,

Ja, maga a Sátán/megkísértés/Démon stb., OMFG, megint…

a legtöbb szarság okozója)

Há persze, Káin is azért nyírta ki Ábelt, a pénzért, ja…..

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Én világéletemben feleség és persze anyuka akartam lenni.

Én meg Casanova:), de hogy jön ez ide, ezek nem kizáró fogalmak….elég sok kurva van aki feleség és/vagy anyuka……”

Úgy jön ez ide (nem fura,hogy magyarázni kell?!), hogy az én értékrendemben ez kizáró fogalom.

“Volt ,hogy ajánlottak ( régen:)) sok pénzt,gazdagságot,még csak meg sem kísértett

A fogatlan cigánykurva ha “táncbahív”, akkor azt én is elutasítom, sőt, még ki is kérem magamnak……..:)

Távolról sem volt a “fogatlan cigány kurva ” férfi megfelelője.(gazdag és jóképű volt) és kirázott tőle a hideg,az a végtelen magabiztosság,hogy neki mindenki megdől,mindenkinek megvan az ára,hogy neki csak csettinteni kell,hogy ő a világ legjobb pasija és mindenkinek el kell ájulnia,ha leereszkedik hozzá,hogy ő egy főnyeremény.Hánynom kellett tőle-és ezt meg is mondtam neki.Persze onnantól ezerszeres erőbedobással nyomult. (mindig az kell aki elérhetetlen),amikor belátta hogy nem jön össze ,még kirúgatni is megpróbált (nem munkahelyi ügy volt,de volt ismeretsége a vezetőségben). Nem jött össze neki (szerencsére hasznos,jó munkaerő voltam mindig). Erről ennyit.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudom, te nem vagy hipergám, rád nem érvényes az AWALT és shittesztelni sem szoktál, sőt, te a DarkTriadnak ellenálsz:)……Aham….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én csak feleség és anya akartam lenni, a pénz sosem érdekelt, sőt gyűlölöm, megvetem a pénzt, pici pónik és rózsaszín felhőcskék… Na hagyjál már! :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egy kurva ezt nyilván nem érti…honnan is érthetné? Azért vetem meg a pénzt,mert a legocsmányabb dolgoknak ,a legrondább ember-ember ellen elkövetett bűnöknek,mind a pénz a mozgató rúgója. Magasan szarom le ,hogy ezt bárki elhiszi vagy sem,a pénz mint fogalom nálam nagyon pejoratív. És baromira nem visszük magunkkal ….annyim legyen,hogy ne éhezzek,fázzak,hogy a gyerekemnek azt ami igazán fontos meg tudjam adni és ehhez nem kellenek milliók.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Persze, ezt csak egy kurva nem értheti, mert a többi nem pénzből él. Másnak elég a kicsike, legyen ételre, fűtésre meg pár fontos dologra a gyereknek, mert ugye nyaralni, kikapcsolódni, táboroztatni, mozizni, színházazni sem fontos, különórákra, korrepetálásra, egyetemre sem fontos, sportra sem fontos, orvosra sem fontos, új hűtőre, ha beszarik sem fontos, ezeket csak a miféle pénzsóvárok tartják annak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

,a legrondább ember-ember ellen elkövetett bűnöknek,mind a pénz a mozgató rúgója.

Lásd Trója…….:)

Amúgy meg a valláskárosultakra ez mind igaz,………ti. a vallás(ok) eredete: az első csaló talákozott az első hiszékeny balfasszal………..

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy kurva ezt nyilván nem érti…honnan is érthetné?

Ez az egyik legtöményebb női/feminista faszság/shaming language……, nem tisztem megvédeni, sőt, elég sok mindenben nem értek vele egyet, de a módszer visszatetsző, (akkor is) ha egy Maléna csinálja……..

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

SS:

Az hogy kinek mi az “elegendő” igen szubjektív. Nem mondtam,hogy nem szükséges,csak,hogy rossz ! Nekem az a a véleményem ,hogy a sok pénz nem sok jóra vezet. Részedről meg különösen nem fogadok el semmilyen kritikát az én pénzhez való viszonyommal kapcsolatban ( pici pónik és rózsaszín felhőcskék),mert a létező legkönnyebb utat választottad,amire minden tűrhetően kinéző nő képes lenne.(és most ne gyere azzal,hogy micsoda fizikai meló,meg gyomor meg stb) Én mindig a nehezebb utat választottam,mindenért megdolgoztam,szó szerint vérrel verejtékkel és erre büszke vagyok. De nem ,nem szeretem a pénzt és sosem fogom,ezt csak azok értik,akik hasonló családból, értékrendből jönnek.Sokkal gazdagabb vagyok a “gazdagoknál”,TÉNYLEG semmi pénzért nem adnám a gyermek éveimet,a szerető családomat,lányomat, páromat (bocs X élettársamat). Lehet ,hogy ez ,megint túl rózsaszín ,de csak nektek ,van aki érti mi az igazi gazdagság. Nem a pénz az.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, szóval itt most az a sztori, hogy te szó szerint vérrel-verejtékkel dolgoztál, hajtottál, mint az állat azért a pénzért, ami nem is kell, mert elég a kicsi. De van szeretet és csillámpónik, és az az igazi gazdagság, amit ugye én nem is érthetek. :)

Édes istenem, és az a szomorú, hogy te tényleg különbnek hiszed magad.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én nem “hiszem” kedves SS hogy különb vagyok én TUDOM. Sosem állítottam,hogy nem tartom magam különbnek bizonyos embereknél.Ez lehet visszatetsző,hogy kimondom és valóban büszke vagyok sok mindenre (ez akár bűn is lehet,ha kevélységig fokozódik,azért próbálom visszafogni magam). Szóval büszke vagyok a családomra,lányomra,a ,hogy úgy neveltem ahogy és ilyen lett amilyen (amiben nekem is részem van). Büszke vagyok,hogy “egy kezes vagyok”,büszke vagyok ,hogy soha nem csaltam meg senkit,büszke vagyok ,hogy elismernek,büszke vagyok arra,hogy erkölcsösen élek, büszke vagyok a páromra, a jó kapcsolatunkra,hogy a bajban sem hagytam magára (mondjuk ez természetes nálam) és még sorolhatnám napestig . Te mire vagy büszke ? Annyira tipikus,hogy  az ,aki tudja magáról,hogy valami nagyon nem stimmel az életvitelében,az megpróbálja lehúzni,leszólni a másikat, besározni.Igen, én őszintén ki merem jelenteni,hogy igenis vannak akiknél különb vagyok ,nem,nem mindenkinél és van egy csomó ember,akit nagyra tartok és jobbnak tartok magamnál,de azért bőven akad olyan ,akitől többre tartom magam. Szerintem pont az az álszentség,ha valaki ezt nem vallja be.

Ja,és azért a pénzért dolgoztam meg vérrel verejtékkel,ami szükséges,nem azért,ami nem kell…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igaz épp te vagy az, aki ide jön azzal a céllal, hogy a felsőbbrendűségét hirdesse, egy kis lelki feltöltődés, megerősítésre vágyás, hogy igen, te különb vagy, megkapod érte a napi vállon veregetési adagodat. Másról sem papolsz, mint hogy a mai lányok milyenek, nem olyan erkölcsösek és jók, mint te, szóval akkor a saját megállapításodat elkezdhetnéd magadra alkalmazni, mert ezek szerint te érzed úgy, hogy valami nincs rendben, mert valami miatt te fontosnak tartod, hogy erre verd magad. Te megfelelési kényszeres vagy, az lerí, és mivel sikerült megfelelned, ezért vagy magadra rendkívül büszke, ez a te nagy eredményed, hogy meg tudtad tenni, amit elvártak tőled. Ami persze szép dolog, valóban egy eredmény, csak azt nem érted, hogy nem mindenkinek ez a mérce, nem mindenki akar ennek mindenáron megfelelni, így aztán nekem magyarázhatod, hogy a te életed különb, én nem látom annak, mert én meg mást tartok jó életnek. A pénzzel kapcsolatos dumádat egyszerűen csak körberöhögtem, jellemző az olyan emberekre, amilyen te is vagy, hogy imádnak ilyen nagy szavakat használni, és mindig pont ugyanannyira röhejes is, nincs ember, aki ezt beveszi, de ti szeretitek magatokat abban a hitben ringatni, hogy sikerült ezzel megvezetni a nagyérdeműt. Egyszerűen nem tudtál sokat keresni, ezért azt mondod, nem is kellett több, te így akartál leszállni a bicikliről, mindenki érti, mi van emögött. Én meg ezt mondom ki. :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Másról sem papolsz, mint hogy a mai lányok milyenek, nem olyan erkölcsösek és jók, mint te, szóval akkor a saját megállapításodat elkezdhetnéd magadra alkalmazni”

Ezt meg honnan vetted?  Folyamatosan azt írom már 2 éve,hogy igenis léteznek rendes ,normális lányok és szerintem jóval több,mint gondolják ezen az oldalon.Kaptam is érte hideget-meleget.

” Egyszerűen nem tudtál sokat keresni, ezért azt mondod, nem is kellett több, te így akartál leszállni a bicikliről, mindenki érti, mi van emögött.”

Nem, nem “nem tudtam”,nem akartam,nagy különbség. Egyébként magyar viszonylatban jól keresek,(jobban az átlagnál),de hajthatnám még többet a pénzt,még több túlórát (a családomtól elvéve az időt!!!),mehettem volna külföldre stb. Nem tettem,mert én itt vagyok “otthon” és szerintem sosem fogod érteni miről beszélek,erre már annyiszor rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen elmagyarázni valamit egy olyan embernek ,aki teljesen máshonnan jön,aki más környezetben,értékrendben nevelődött. Mindenki éljen a saját értékrendje szerint,de azt nem hagyom,hogy “leszóljanak”,amiért én nem szeretem a pénzt,a pénzt ,mint fogalmat,ami nagyon sok rossz dolog okozója

Balton
Olvasó
Balton

@Viv: És ezt csak most olvastam 1,5 évvel később, kár…
bár ennek fényében, még jobban idegesít az, amikor múltkor ss-el egy oldalra raktátok magatokat(Te és Delin) akkor amikor lelépett innen.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Balton : Most egy kicsit megkavarodtam. Emlékszem erre a szócsatára (ki gondolná, hogy már másfél éve volt ?!). SS nem azért lépett le,mert többekkel (férfiakkal) konkrétan összeveszett ? Én utoljára arra emlékszem ,amiben SS, Delin és én egyetértettünk így hárman ,hogy a kölcsönösséget nagyra értékeljük egy kapcsolatban (ha nem is pontosan ugyanazt értettük alatta ,de úgy nagyjából ). Ha egy témában nem értek egyet valakivel,az nálam nem zárja ki,hogy másban igen. Ha valakivel nagyon csúnyán összevesztem ,az Alter volt ,ettől függetlenül van amiben teljesen egyetértek vele és még like-oltam is. Szóval az,hogy valaki mellett (inkább a véleménye mellett) kiállok,az nálam nem érzelmi kérdés ,ha korábban volt is amiben nagyon nem értettem egyet ,attól még lehet olyan ,amiben igen.

Reszet Elek
Újságíró

SS azért lépett, mert nem siklot(tunk)tam el a tévedései mellett, hanem szóvá téve az orra alá lett dörgölve.

wittukind
Olvasó
wittukind

SS lelépett innenn? kár, mert még földobta volna a kommenteket ezzel-azzal…pl. avval a csao-val vagy a gyikvalamivel….

Reszet Elek
Újságíró

Akinek kalapács van a kezében, mindenben szöget lát.

Hunn
Újságíró

Serialslut, te azok nélkül a férfiak nélkül, akik neked prostiként a vendégeid, és a nélkül a pénz nélkül, amit ők megkerestek és amiért ők megdolgoztak, te gyakorlatilag senki és semmi vagy. Ezt tényleg nem azért mondom hogy sértegesselek, ezt csak tényként szögezem le, hogy azért lássunk már tisztán. Azokat a nőket, akik a pinájukon és a szexen kívül azért tudnak valami mást is nyújtani, és akik a pénzen kívül még valami jót is ki tudnak hozni egy férfiból, azokat tényleg többre becsüljük.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, ezt mondd el szépen minden szolgáltatónak a fodrásztól át a futárokon keresztül a vendéglátósokig.

Hunn
Újságíró

Aha, ezt mondd el szépen minden szolgáltatónak a fodrásztól át a futárokon keresztül a vendéglátósokig.

Tudományos igényességgel ezennel meg kell állapítsam, hogy a Hörcsögnek van egy különösen kifejlett alfaja, amit ezennel elkeresztelek Prostihörcsögnek. Ez a Prostihörcsög a prostik fejében pörög a hörcsögkeréken, és racionalizálja és megmagyarázza, hogy miért tök okés valójában pénzért baszni vadidegen férfiakkal, és miért tök hülye minden nő aki nem ezt csinálja…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát márpedig ez is egy szolgáltatás, Hunnci, akkor is, ha neked nem tetszik. :)

Hunn
Újságíró

Hát márpedig ez is egy szolgáltatás, Hunnci, akkor is, ha neked nem tetszik. :)

Én igazából leszarom mit csináltok, nekem nem a párom vagy a szívszerelmem egyiktek sem.

Amúgy képzelt Serital bazmeg, a múltkori sztorinak, amin anno úgy felháborodtál, van folytatása. Hát nem elkaptam némi lájtosabb STD-t attól a rühes kurvától, bazmeg? Így hát nem csupán helyes és jogos volt azt a picsát megfenyegetni és visszavenni tőle a pénzt, hanem konkrétan ténylegesen meg kellett volna agyaljam és ki kellett volna rabolnom az utolsó kibaszott fillérig.

Igaz, ez csak így utólag és mindennek az ismeretében egyértelmű mind erkölcsileg mind emberileg, mert ott és akkor nem tudhattam hogy ez lesz. De a lényeg hogy isteni megerősítést nyert hogy kurvára igazam volt és hogy helyesen cselekedtem.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha kurvával dugsz, ez mindig benne van a pakliban, mit vártál? Húzz gumit talán, nem?

Hunn
Újságíró

Ha kurvával dugsz, ez mindig benne van a pakliban, mit vártál? Húzz gumit talán, nem?

Igen? Akkor meg mi a kurva anyátokra kértek el pénzt, bazmeg? Szutyok banda, hátravinni agyonlőni mindet!

A poén az egyébként, hogy azóta már nem hirdeti magát a nő. Valószínűleg sikeresen elültettem benne az erkölcsös élet iránti vágyat és az egészséges istenfélelmet :) Remélem a társadalom megköszöni ezt nekem, bár nem várok izgatottan erre…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem aludd ki magad.
Hogy agyon akarsz lövetni, az meg a 2. komoly fenyegetésed volt.

Hunn
Újságíró

Szerintem aludd ki magad.
Hogy agyon akarsz lövetni, az meg a 2. komoly fenyegetésed volt.

Nézz ki az ablakodon, balra fel. Látod a fémes csillogást? A hold süt rá egy Predator drónra, melynek az alján Hellfire rakéta van rögzítve. Én küldtem oda.  Ez már a 3. nagyon komoly fenyegetésem. Vagy átutalod a napi bevételedet a bankszámlámra, vagy lenyomom a számítógépemen entert, és a drón szétlövi a kuplerájt ahol éppen melózol.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Oksika, nyomd át szépen a neved és a bankszámlaszámod. Igen. :)

Hunn
Újságíró

Oksika, nyomd át szépen a neved és a bankszámlaszámod. Igen. :)

Kovács István

11001111-58542466-00000000

Sohase lehessen tudni.

Amúgy látom a Index Feminista topicban megy a Hunn jellemének nagy feminista pszichológiai megfejtése, hogy nyaljam a pöckötöket. Egy a baj ezzel, cica: hogy Sigmund Freud meg a többi zsidó akinek a baromságaira mindez a nagy megfejtés épül, ugyanolyan kóklerek mint az összes kampósorrú.  Én még az életben nem hallottam nőket a férfiak lelki életéről úgy beszélgetni, hogy annak köze lett volna ahhoz ami a férfiakban ténylegesen lezajlik – és hallottam már millió és egy ilyen női beszélgetést és megfejtést.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te, miért nem jössz már át oda, ha már úgyis lurkingolsz állandóan? :)

Hunn
Újságíró

Te, miért nem jössz már át oda, ha már úgyis lurkingolsz állandóan? :)

Mert az egyetlen, akivel szívesen elbeszélgetnék az ottani feministák közül, mert esze is van, az a forintocska. És még neki is van egy vakfoltja, ahol a férfiak és a feminizmus találhatóak. Add át neki üdvözletem és azt, hogy Hunn őszinte híve. Üzenem neki, hogy a feminizmus pont annak a Rendszernek a sarkalatos része, ami ellen ő minden második kommentjében felemeli a szavát, és nem értem hogy egy olyan okos nő mint ő hogy nem veszi ezt az önellentmondást észre. Na puszcsykah.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jól van, hát tudtam én, hogy helyén van az értékítéleted, forint természetes esze csodaszámba megy odaát, ha felvértezed magad a delejes tekintete ellen, amivel a magadfajtákat büntetni szokta, és udvarolsz még egy pár kört, biztos vagyok benne, hogy bepucsít neked a vénasszony.
Azt hiszem, a többiek nevében is bátran kijelenthetem, hogy mind szurkolunk, hogy ez összejöjjön, csak vidd onnan jó messzire! :)

fightress club
Olvasó
fightress club

Mert az egyetlen, akivel szívesen elbeszélgetnék az ottani feministák közül, mert esze is van, az a forintocska.

Gyere már át, forintocska örülne neked, hogy végre valaki elismeri az ő természetes eszét !!!!!

Reszet Elek
Újságíró

Ez a forintocska AZ a forintocska?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De az ám! A természetes eszű forintocska, a Lapos Föld- és a “minden szexuális aktus nemi erőszak”-elmélet híve, a fő agresszor, aki Hunn romantikus üzenetére egyébként ezt válaszolta:

Ja, biztos nem olvasta azokat a hsz-im, ahol azt írtam hogy a férfiak hatalmi tébolyos rendszere miatt jött létre a feminizmus. Persze, hogy a része. Ha nem lenne hatalmi tébolyos férfiuralom, nem lenne feminizmus. És tudom, hogy mint mindent, a pénzen alapuló a férfiterrorban, a pénz hatalmával megszállnak a férfiak. A feminizmust is. Felhasználják a saját céljaikra. A nők ellen. Létrehozták szexuális felszabadítás címén a nők még nagyobb kizsákmányolását. Gender elméletbe bujtatva a természet törvényeit megtagadó perverz férfiak uralmát.

Nem újdonság, hogy a hímsovik végül a legvéresszájúbb feministákba szeretnek bele, van erre példa a topikban is (robo-haya). Attól még megunhatatlan. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“És tudom, hogy mint mindent, a pénzen alapuló a férfiterrorban, a pénz hatalmával megszállnak a férfiak. A feminizmust is. Felhasználják a saját céljaikra.”

Ez a forint vagy nagyon buta, vagy nem mer zsidózni.

INewton
Olvasó
INewton

Nem a kartam belefolyni, de ha már itt mindenki annyira RP-s, akkor tudhatná hogy létezik olyan hogy egy nő nem akart kurva lenni. Ezt a RP de még a MGTOW terminológia is unikornisnak hívja.

Hunn
Újságíró

De az ám! A természetes eszű forintocska, a Lapos Föld- és a “minden szexuális aktus nemi erőszak”-elmélet híve, a fő agresszor, aki Hunn romantikus üzenetére egyébként ezt válaszolta:

“Ja, biztos nem olvasta azokat a hsz-im, ahol azt írtam hogy a férfiak hatalmi tébolyos rendszere miatt jött létre a feminizmus. Persze, hogy a része. Ha nem lenne hatalmi tébolyos férfiuralom, nem lenne feminizmus. És tudom, hogy mint mindent, a pénzen alapuló a férfiterrorban, a pénz hatalmával megszállnak a férfiak. A feminizmust is. Felhasználják a saját céljaikra. A nők ellen. Létrehozták szexuális felszabadítás címén a nők még nagyobb kizsákmányolását. Gender elméletbe bujtatva a természet törvényeit megtagadó perverz férfiak uralmát. ”

Nem újdonság, hogy a hímsovik végül a legvéresszájúbb feministákba szeretnek bele, van erre példa a topikban is (robo-haya). Attól még megunhatatlan. :)

Kedves Serital, a többiekkel ellentétben a forintocskának helyén van a szíve is, nem internacionalista hanem magyar érzelmű, ami egy feminista esetén rendkívül megdöbbentő viszont annál pozitívabb meglepetés.

A fentebb idézett hozzászólása is ékes példa arra, hogy használja az eszét illetve kiválóan ráérez dolgokra, viszont nyilvánvalóvá teszi a vakfoltját is a férfiakkal és a feminizmussal kapcsolatosan.

Ő abban téved, hogy kiindulásként a feministák kultúrmarxista, osztályharcos történelemszemléletét – miszerint “a férfiak évezredeken át elnyomták a nőket, és a feministák ez ellen vették fel sikeresen a harcot” – igaznak veszi. Csakhogy téves alapról a legkérlelhetetlenebb logikával is csak téves következtetésre lehet jutni.

Amit ő “férfiuralomként” aposztrofál, az a valóságban az internacionalista zsidók (és igen, elsősorban zsidó férfiak) uralma, a többi stimmel. Igen, a pénzt használják elsődleges eszközként. Igen, ők felhasználják a feminizmust a saját céljaikra, mely célok igen nagy része nőellenes. (És pontosan ezen nőellenes célok felismerése mondatja azt az anti-feministákkal, hogy mi nemcsak a férfiak, hanem a nők érdekeiért is küzdünk, amikor szembeszállunk ezekkel az erőkkel.)

Ezek az erők például nyugaton beáldozzák a fiatal fehér lányokat a bevándorlók tömeges nemi erőszakának prédájául. Ráadásul mostanra, hogy a fehér nőket tulajdonképpen sikeresen felhasználták már a fehér férfiak és maszkulinitásuk tönkretételére, az interszekcionális feminizmus bevezetésével mennek a feminista fehér nők is a levesbe – “a mór megtette a kötelességét, a mór mehet” alapon. A “szexuális forradalom” valóban szexuális ellenforradalomért (és szexuális fehérterrorért KEK) kiált, a Gender-ideológia pedig az emberi lények alap-identitásának kultúrmarxista dekonstrukciója, vagyis maga az őrület.

Serital, lennél olyan drága, és valahogy át-copy-znád ezt a kommentemet is az Index fórum feminista topicjába, ahogy azt az előzővel is tetted? Mintha csak a suliban lennénk, és egy kitépett füzetlapra írt levelet adnál tovább a padsorban, ezzel is elősegítve két szív összedobbanását? :) Megköszönném neked.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Megtették helyettem, de én sem álltam volna az utatokba. Hogy a francba nem találtatok eddig egymásra? És miért kell egy közvetítő? Már beajánlottalak nála, szabad a pálya, ideje szintet lépni. :)

hgyi
Szerkesztő

Hunn, bakter! De hüje vagy! :oDDDDDDDDDDDDDDD

Botond
Olvasó
Botond

Persze hogy vannak – ritka – kivételek … de ahogy a bölcs magyar szántóvető szokta volt dünnyögni, a kivétel csak erősíti a szabályt.

Aldo
Újságíró

“egy klubban, ha a külsőd nem oké, akkor el sem jutsz odáig, hogy egyáltalán esélyed legyen megcsillogtatni a dominanciádat, vagy a személyiséged bármelyik összetevőjét.”

Kivéve ha van nálad egy kis gina.
Kéretik nem komolyan venni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

wittukind
Olvasó
wittukind

Én meg férfi se vagyok mert ilyen genyó helyeken soha nem jártam…

Koriander
Olvasó
Koriander

magyar-e vagy?

wittukind
Olvasó
wittukind

Miért? csak akkor lehetek magyar ha klubokba járok?

Koriander
Olvasó
Koriander

ezt csak “a férfi se vagyok” miatt írtam, olyan mimózás.

wittukind
Olvasó
wittukind

Úgy van,elirtam,azt akartam irni hogy “még szűz se vagyok hogy ilyen helyekre kelljen járnom” de siettem mea culpa…

GoldLion
Újságíró

A klubbokkal a legnagyobb baj eleve az, hogy egy “kontextusmentes” hely. Mire gondolok?

Az ismerkedésre sokkal jobb az, ha az embernek van valamilyen érdeklődési köre, és eljárjál néha-néha ezzel kapcsolatos rendezvényekre. A rendezvény támájából adódóan már a nulladik rajtkockánál van mire építkezned, hiszen ha a többi ember is eljött, akkor az azt jelenti, hogy őket is érdekli a rendezvény témája ergó VAN KÖZÖS TÉMÁTOK!

Egy “szórakozóhelyen” mi a helyzet? Ott nincs ilyesmi…ott csak a kiállásoddal tudsz kitűnni, valamint percek mennek el azzal, hogy kitaláljál egy jó leszólító szöveget, mert egyszerűen nincs ott semmi amire építkezhetnél. A legtöbb dolog ami az ember eszébe jut, azok pedig nagyon izzadságszagúak: “Mit iszol?” “Tetszik a zene?”

Várom a tippeket…

Koriander
Olvasó
Koriander

a faszid merre?

Grrr
Olvasó
Grrr

A közös barátok, ismerősök többet nyomnak a latba, mint a közös èrdeklődèsi kör. Meg nem mondanám hol olvastam, de párokat kèrdeztek hogyan jöttek össze, ès az jött ki legmagasabb százalèkban, hogy bemutatták őket egymásnak. Előnye, hogy nem kell a baráti körrel bajlódni utána. A külön èrdeklődèsi kör meg azèrt jobb hosszútávon, mert a felek tanulhatnak egymástól.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kocsmák, szórakozóhelyek unalmasak, mindet be kell zárni.

Hunn
Újságíró

Jack, nem azt mondom, hogy nincs igazad. Természetesen csakis azokkal a nőkkel fogsz lefeküdni világ életedben, akik külsőre is vonzónak találnak. Legalábbis ingyen :) Ez van. A PUA abban segít, hogy megtaláld ezeket, és tudj velük mit kezdeni, ha megtaláltad őket.

Ugyanakkor tényként szögeznék le egy-két dolgot:

1. Fogalmad sincs, hogy melyik nőnek jössz be külsőre. Amíg nem próbálkoztál be nála, addig nem tudod biztosra.

2. Amit te látsz a tükörben amikor belenézel, meg amit a másik ember (nő) lát, amikor rád néz, az két különböző dolog.

3. A legtöbb ember vonzóbb annál, mint amit hisz magáról, és kevésbé vonzó, mint amilyen lenni szeretne.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ha már itt tartunk. Valaki tud linkelni magyar/angol pua linkeket? Kíváncs lettem.

Reszet Elek
Újságíró

Angol PUA linkekkel tele a youtube és kifejezetten jók is vannak köztük. Szerintem viszont a tendencia az, hogy egyre inkább eltolódik a TRP felé ill. kezd univerzálisabbá válni.

Itt van néhány link ha ilyesmiket keresnél:

https://www.youtube.com/watch?v=V3Z4Nq0OrrM

https://www.youtube.com/watch?v=G6BOHzlP-Uk

https://www.youtube.com/watch?v=IzO3NGU1Bgo

Jack
Újságíró

“Jack, nem azt mondom, hogy nincs igazad. Természetesen csakis azokkal a nőkkel fogsz lefeküdni világ életedben, akik külsőre is vonzónak találnak. Legalábbis ingyen :) Ez van. A PUA abban segít, hogy megtaláld ezeket, és tudj velük mit kezdeni, ha megtaláltad őket.”
Eddig egyetértünk.

“1. Fogalmad sincs, hogy melyik nőnek jössz be külsőre. Amíg nem próbálkoztál be nála, addig nem tudod biztosra.”
Dehogynincs! A metakommunikáció, testbeszéd, nonverbális jelzések… ezek mind információt nyújtanak arról, hogy esélyes vagy-e az adott nőnél, vagy sem. Én eddig az összes csajjal, akivel kavartam, úgy jöttem össze, hogy a (nem szóbeli) viselkedésükből egyértelműen le tudtam szűrni, hogy vevők rám. Az csak mese, hogy a zárt testtartást felvett varánuszarcú nő majd hirtelen megnyílik neked, és mosolygós kihívó magatartást tanúsít, pusztán azáltal, mert odamentél hozzá!
Sőt, tovább is megyek: ha egy nő olyan nonverbális jeleket ad le neked, amik alapján jó lennél nála, de te ezeket nem veszed észre, akkor azt ő úgy fogja dekódolni, hogy A) nem érdekled, B) nem ismered fel a jelzéseket.
A B) eset súlyosabb, mivel akkor az azt jelenti, hogy más nőktől nem kaptál ilyen jeleket, nem vagy hozzászokva annyira, hogy felismerd őket —> preselectionból megbuktál, tehát ő is értéktelen férfinak fog tartani —> el is veszted az érdeklődését.

“2. Amit te látsz a tükörben amikor belenézel, meg amit a másik ember (nő) lát, amikor rád néz, az két különböző dolog.”
Bizonyos mértékben valóban szubjektív a vonzerő, ugyanakkor vannak olyan általános jellemvonások, amelyek egy férfit vonzóvá tesznek. Ha a tükörben azt látod, hogy te egy pufók arcú, pattanásos, rút, csálé fogú stb. ember vagy, akkor aligha fog bármelyik nő benned Adoniszt látni.

“3. A legtöbb ember vonzóbb annál, mint amit hisz magáról, és kevésbé vonzó, mint amilyen lenni szeretne.”
Hogy mennyire vagy vonzó, abban a te megítélésed nem igazán számít, ugyanis ebben nem a te véleményed a mérvadó, hanem a nőké. Mindazonáltal nyilván jobban jársz, ha saját magadat vonzónak tartod, mivel az meg fog látszani a metakommunikációdon, ami egy kicsit növeli az esélyeidet a nőknél.

Hunn
Újságíró

Dehogynincs!

1.-es pontot illetőleg Teljesen igazad van, de ebbe a kérdésbe nem akartam jobban belemenni. Látom te is vágod ezt a témát, csak annyit tudok mondani: úgy van ahogy mondod.

2.-es pont esetén: nyilván átlagos emberekre gondoltam, akik egy fokkal szebbek az ördögnél. Aki csúnya mint az ördög az beszopta.

3. Nyilván a nők véleménye mérvadó. Én csak azt mondom, hogy csakis és kizárólag azoknak a nőknek a véleménye számít, hogy jó pasi vagy-e vagy sem, akiket konkrétan fel akarsz szedni és meg akarsz baszni. A többi nő véleménye lényegtelen.

INewton
Olvasó
INewton
Aldo
Újságíró

“Sőt, napjainkra már csajozási akadémiát is üzemeltetnek, ahol a tanulók magukba szívhatják a csajozás tudományát. ”

Már lehet csajozásból is diplomázni? Ha én az egyik ilyenre jártam, és átmegyek időközben egy másikra, akkor adnak kreditbeszámítást?

Aldo
Újságíró

Nekem nem a PUA alapgondolatával van bajom, mert akár egy jól működő önsegítő közösség is lehetne. A baj azzal van, hogy a cikkben említett magukat “párkapcsolati szakértőnek”, “csajozási trénernek” és egyébnek beállító szarháziakkal van. Felfedeztek egy piaci rést, amiből igyekeznek minél több pénzt kitaposni. Ha még csak páran lennének, akkor nem is lenne akkor baj, csak mivel gombamód szaporodnak, ezért egyre gátlástalanabbá és pofátlanabbá vállnak. Mindegyikük úgy állítja be saját magát, hogy tudja a bölcsek kövét és birtokában van a módszer, amivel akármikor, bármelyik nőt felszedheted. Ennek persze a “nagy számok törvénye” fedőnevet adták, vagyis menj oda egy nap 100 nőhöz, ha abból 99 minősíthetetlen tahó módon küld el a halál faszára, de azt az egyet sikerül megdugnod, az már profit, annak örüljél, mert mekkora kan vagy, megérte az erőfeszítéseket. Ez egy pofátlan hazugság. Ha te most kezded a csajozást és a sok visszautasítás – még amelyik kulturált is – miatt lassan be fogsz kattanni és ha a nagy számok törvénye alapján 99 lekoptatásra jut 1 dugás, az minden csak nem siker. Ez totál megalázó és a teljes férfi nem legmagasabb szintű ledegradálása. Persze a nőket is ugyanúgy semmibe veszi: csak a lyuk és a darab szám számít. Nem jött össze, irány a következő, előbb-utóbb meglesz.
Azt is megkockáztatom, hogy rengeteg olyan férfi van, akik egy normális, harmonikus működő párkapcsolatot szeretnének, akik nem csak egy lyukként tekintenek a nőre. Na, az ilyen férfiak kizárt, hogy rezzenéstelen arccal viseljenek el 99 visszautasítást, és sikerként elkönyvelni, hogy a fennmaradó egy, akihez jó eséllyel semmilyen érzelmi – de talán még testi – vonzalmad nincs, hagyta, hogy megbaszhasd.
Nem véletlen, hogy a szennymédiában többször is igyekeztek az egész PUA-t lejáratni, még a hazaiban is, ahol a sok önjelölt csajozó guru beégette magát. Mivel a gátlástalan profitmaximalizálás a céljuk, a valódi önfejlesztés elmaradt. Azt tanítja, hogyan komplett mondatokat magolj be, testhelyzeteket vegyél fel, folyamatosan kezeld le csípőből a nő shit tesztjeit és legfőképpen, hogy igyekezz megfelelni a pofátlan hipergám követeléseinek és nem azt mutatja meg, hogyan kell ezeket helyesen felismerni, majd saját szavaiddal, belülről jövő önbizalommal lődd le ezeket. Ezzel persze pár hétig, akár hónapig is eljátszhatod a menő alfát, így előbb-utóbb belefutsz egy olyan shit tesztbe, amit nem fogsz csípőből lekezelni és akkor megáll a tudomány és a a nőnek is le fog esni, hogy itt valami nem oké veled.
Ezek a tanfolyamok nem fogják megmutatni, hogyan legyen a személyiséged része a vonzalom kialakítása és fenntartása és ha folyamatosan szerepet kell játszanod, abba előbb-utóbb fele fogsz őrülni. Nem fogod tudni, hogy most valóban te kellesz  a csajnak vagy csak az eljátszott szerep. Ha tényleg egy szerencsétlen vagy és ezen változtatni akarsz, és a személyiségeden akarsz fejleszteni az minimum egy év – de inkább több – kemény munkába telik és egy ilyen 2 hónapos PUA gyorstalpaló nem fog segíteni

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

Az úgynevezett “szerepjátszásról”, mert sokan félreértik, hogy miről is van itten szó: az embernek ugye van egy belső énje, ami valójában ő, és van egy perszónája, amit a világ felé mutat. A PUA lényege az, hogy egyrészt változtatsz a perszónádon. A legvagányabb, legférfiasabb oldaladat mutatod kifelé.

A dolog másik része, az inner game, a belső énre irányul. Ugyanis minél inkább eltér a másoknak mutatott perszónád a valódi belső énedtől, azt annál inkább megérzik az emberek, hogy valami nem stimmel veled, mert nem vagy egyensúlyban önmagaddal.

Az inner game arra irányul, hogy minél inkább azonosulj azzal amit kifelé mutatsz és ne billenj ki ebből, és ez az elért sikerek pozitív visszacsatolásának lesz az eredménye.

Vagy valahogy így, nem tudom értitek-e, hogy mit akartam mondani.

common man
Olvasó
common man

Ide írom de az Aldo-hoz is szól:Az egy dolog ,hogy mit tanítanak ott de attól még a tanulónak van saját akarata dönthet másképp is a lelkiismerete szerint.Én a pozitív oldalát nézem:rossz a 99:1 arány? miért addig mi volt 0:0.A második százban már lehet öt is vagy kettő de az hússzor.Mivel gyakorlásra késztet és annak a tanulónak kell hogy legyen saját akarata is nyugodtan módosíthatja az előírtakat a saját tapasztalata alapján.Viszont továbbra is azt mondom:én sose fizetnék ezért pláne,hogy ingyen is elérhető és mint sokan itt mondják még jobb is.Egy fiatal ettől rosszabbra is elköltheti a zsebpénzét.(jobbra is).

Aldo
Újságíró

common man@

Igen olyan rossz arány. Most képzeld el, hogy te egy pénzes befektető vagy. Én odamegyek hozzád és kérek tőled nem kevés összeget egy vállalkozás beindítására. Meg is mondom, neked, hogy 99% eséllyel csődbe megy pár hónap alatt, de van 1% esély, hogy busásan megtérül a befektetésed. Oda fogod adni nekem a pénzt?
Nem a gyakorlással van a baj, hanem, hogy villámgyors megoldást ígérnek és a gyufáról akarják elhitetni veled, hogy az atombomba. Hogy magamat idézzem:
“Ezek a tanfolyamok nem fogják megmutatni, hogyan legyen a személyiséged része a vonzalom kialakítása és fenntartása és ha folyamatosan szerepet kell játszanod”

common man
Olvasó
common man

Persze én sem tartom jó aránynak,csak a semmihez képest.Arra akartam még utalni,hogy nem kell mindent elhinni úgy és hozzá kell adni a saját tapasztalatot ha már magától vagy haveroktól stb nem tudott tanulni.Még véletlenül sem akarom ezeket mosdatni.Meg hát ezeket a dolgokat mindenkinek magának kell megtapasztalni.Kivéve ha elhiszi amit az okosabbak mondanak neki.Ha nem fizessen.Szóltunk.De ha a tanuló tudja amit pl.te leírtál .Hozzáidomíthatja a belsőjéhez és nem kell meghasonulnia önmagával.

Aldo
Újságíró

De akik ezekért az “oktatásokért” egy vagyont kifizetnek, azok sajnos szó szerint fogják venni és ha nem jön a várva várt gyors siker, akkor vakarhatják a fejüket, hogy a több tíz vagy százezres PUA sem segített, akkor mi fog? Kinek fizessek még, hogy sikerem legyen? És ez hosszútávon nagyon káros.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

Lehetne itt egy “fogyasztóvédelmi” összeállítás ,összehasonlítva a különböző iskolákat,módszereket persze reklámmentesen.Egy oldalon szerepelhetnének a külföldi klasszikusok,csajozós dvd-k a hazai “gurukkal”.Aztán ott látszana ,hogy mennyi a használható ötlet mi az ami lopott,hogy tényleg igazak-e a vádak ,vagy tényleg olyan jók-e mint hirdetik magukról.Egyáltalán mernék -e vállalni a megmérettetést.

hunbagira
Újságíró

Tökéletesen igazak a vádak. Van minden amivel akár csalás miatt fel lehetne jelenteni az egész magyar pua “guru”bandát. Modellügynökségektől kérnek beépített nőket- többek között, ezért is olyan magas- a nyári tábor ára.

Aldo
Újságíró

A döntő többséget nyilván a külföldi oldalakról nyúlták le és akkor van pofájuk szerzői jogi perrel fenyegetőzni, ha illegálisan töltöd le az anyagukat.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk egy vissafenyegetésre nem tudom mit lépnének. Mondjuk egy csalás-költségvetési csalásos feljelentésre…búnszervezetben. :)

Anteus
Olvasó
Anteus

Az egész produkció megfelel annak, mint amikor egy vállalkozó felvesz egy rakás pénzt egy munkáért, cserébe minimum silány minőségű vagy akár nulla a termék, amit cserébe ad.

hunbagira
Újságíró

OFF TOPIC:

Dicsőség a hősöknek!

Flo
Olvasó
Flo

Reszet Eleknek:

“KÍváncsiságból ránéztem egy alltimetop100 metal songs listára. Egyetlen szám volt 2000 utáni. A nyolcvanas-kilencvenes évek volt az aranykor.”

“Metálban mindent megcsináltak a nyolcvanas és kilencevenes években, azóta talán csak a doom metál volt érdemleges fejlemény.”

Nahát, van valami, amiben egyetértünk, ezt nem gondoltam volna. Nekem az örök kedvenc az Action marad, bár csak a Terror és az Összeomlás albumuk karcolt igazán. Az Összeomlás kazit égen-földön kerestem, de sehol nem lehetett már kapni. Végül a helyi könyvtárban csaptam le rá (fingom nincs, hogy keveredett oda ilyesmi).

A baráti társaságból csak nekem tetszett az Action, legtöbbször tökegyedül mentem a koncertjeikre. Pedig amúgy a többiek is rockot hallgattak, jókat pogóztunk együtt pl a “Kibaszott tócsa” című RATM örökslágerre. Régi szép idők. Bár akkor még nem ismertem a homárokat.

 

Reszet Elek
Újságíró

No látod mik vannak…! Nem igazán hallgattam magyar metált. A nagyobbik része csak epigon volt megmosolyogtató szövegekkel. Ezt az Actiont sem ismertem. Belehallgatva az a benyomásom hogy valamiféle gettó metál lehetett.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunbagira :

“Annyival kiegészítenélek, hogy mi egyben korrektebbek vagyunk a nőkkel- azaz nem hazudozunk nekik mindenfajta hülyeséget vagy legalább jóval kevésbé, holmi “jóskilányságról stb.”

Hát ezzel vitatkoznék. Nem annyira saját, (mert erre én mindig nagyon vigyáztam,hogy ne forduljon elő)de sok női ismerősöm tapasztalata,hogy BÁRMIT ,de szó szerint bármit behazudnak a férfiak (tisztelet a kivételnek,aki azért van),azért,hogy bejussanak egy nő bugyijába. Szóval ebben a tekintetben a férfiak sem jobbak a nőknél. Persze nem azt hazudjátok a nőknek,hogy legyetek “jókislányok  “,csak bármit amit hallani akar a cél érdekében. Szóval nem korrektebbek a férfiak hazudozás téren,csak másképp,más célból hazudnak.

Zombi :

“A ‘korrektségünk’ arra vezethető vissza, hogy mi racionálisabbak vagyunk, míg a nőnél minden egyes döntést az érzelem hoz meg. Képtelenek akár egyetlen döntést is meghozni csak pusztán tudatosan. Hiába a logika, az ésszerű összefüggés, stb., amíg az érzelmét meg nem győzöd, nem tud/fog dönteni.

A hazugság is egy döntés.
A nő azt is érzelmi szinten dönti el, érzelmi szinten hazudik. Így képes akkor is hazudni, amikor igazából nincs is oka rá. És még saját magának is képes bármit behazudni. Még azt is, hogy ő nem hazudik.”

Ez a nők nagyobb részére valóban igaz. Sokszor nem tudatosan hazudnak ,hanem maguknak is hazudnak (első körben) és már igaznak érzik végül a hazugságot. Még magamon is észrevettem,hogy könnyebb lenne becsapni magát az embernek (pedig én a döntéseim 90%-át racionálisan hozom meg-tényleg,ezt kénytelen voltam megtanulni,meg ab ovo is hajlamos vagyok rá),szóval ez így igaz. De mindig meg fogja tudni egy nő magyarázni,hogy miért úgy döntött,vagy miért hazudott ,ami igazából nem is hazugság…Ha rákérdeznél,sok esetben nem tudna arra a kérdésre válaszolni mondjuk egy döntés esetében,hogy milyen logikai,racionális megfontolások alapján hozta meg ezt a döntést. Mert “így éreztem helyesnek” lesz a legtöbbször a válasz. Valóban érzelmileg kell meggyőzni a nők többségét,ha döntésről van szó.

hunbagira
Újságíró

Igen, tudom, hogy magatoknak is szoktatok jóval többször.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

BÁRMIT ,de szó szerint bármit behazudnak a férfiak (tisztelet a kivételnek,aki azért van),azért,hogy bejussanak egy nő bugyijába.

Pontosan, de mi a kérdés?

Szóval ebben a tekintetben a férfiak sem jobbak a nőknél.

Mindkettő a saját ösztönkésztetéseiből próbálja kihozni  a maximumot.

Persze nem azt hazudjátok a nőknek,hogy legyetek “jókislányok  “,csak bármit amit hallani akar a cél érdekében. Szóval nem korrektebbek a férfiak hazudozás téren,csak másképp,más célból hazudnak.

Az egész élet erről szól:), várom a nemhazudók jelentkezését, hogy csodálhassam őket…..:)

Ez a nők nagyobb részére valóban igaz. Sokszor nem tudatosan hazudnak ,hanem maguknak is hazudnak (első körben) és már igaznak érzik végül a hazugságot.

Mert ilyen a természetük…….., lásd a béka-skorpió történetet….

Még magamon is észrevettem,hogy könnyebb lenne becsapni magát az embernek (pedig én a döntéseim 90%-át racionálisan hozom meg-tényleg,ezt kénytelen voltam megtanulni,meg ab ovo is hajlamos vagyok rá),szóval ez így igaz. De mindig meg fogja tudni egy nő magyarázni,hogy miért úgy döntött,vagy miért hazudott ,ami igazából nem is hazugság…

És akkor eljutunk oda, hogy a női ösztön(ök)„gondolkodás” ha szabad utat kap, akkor mire jut mikro és makró szinten………., látjuk a fejlett demokratikus liberális feminista, gender SJW, PC, metoo  stb. eredményeit és ezek túltolásának következményeit…..

Ha rákérdeznél,sok esetben nem tudna arra a kérdésre válaszolni mondjuk egy döntés esetében,hogy milyen logikai,racionális megfontolások alapján hozta meg ezt a döntést.

Miért tenné, ab ovo felmentést/sokkal enyhébb ítéletet kap, ha egyáltalán kap……..

Mert “így éreztem helyesnek” lesz a legtöbbször a válasz.

Pontosan és mivel értékesek, ezért ezzel kivétel nélkül (vissza)élnek…..

Valóban érzelmileg kell meggyőzni a nők többségét,ha döntésről van szó

Alapvetően ott már elment a vonat, hogy valakit meg lehessen győzni: lásd Fradistát, hogy Újpestnek szurkoljon egy Fradi – Újpest meccsen, vagy fordítva….

Ha valaki meg tud győzni bárkit is, az csak önmaga lehet.

Az érzelmi meggyőzés az a másik orbitális bullshit (ha valaki esetleg emlékszik, hogy honnan van, szóljon:): a herceg/királyfi/úrfi mellett mindig volt egy rabszolga/szolga/paraszt-gyerek, hogyha az úrfi valamit hibázik, akkor a szolga kapta a büntetést…..és így látta, hogy ez mennyire fájt neki, ezért “visszafogta magát”, ……….ja…..

Aldo
Újságíró

“BÁRMIT ,de szó szerint bármit behazudnak a férfiak (tisztelet a kivételnek,aki azért van),azért,hogy bejussanak egy nő bugyijába.”
Mert ha odamennénk és őszintén azt mondanánk, hogy “Figyelj! Jó csaj vagy meg minden, de nekem most se kedvem, se energiám egy hosszabb kapcsolatra, ellenben néha összejárhatnánk és dughatnánk kötöttségek nélkül, ami neked is jó lenne, mert neked is vannak szükségleteid és nem kéne állandóan játszani az ártatlan jó kislányt a külvilág felé”, akkor fel lennétek háborodva, hogy ti nem vagytok kurvák és alá fekszetek az első szembejövő parasztnak, aki össze-vissza hazudozik. Akkor miért legyünk őszinték? Hogy kibasszunk magunkkal?
Amúgy sincs olyan férfi, aki csak szexet akar egy nőtől, de a nők többsége egyszerűen nem tud mást nyújtani.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hát sokkal egyenesebb lenne és nem mondjuk (nem velem történt nyilván) a nő kisfiát elhalmozva ajándékkal és magát megszerettetve vele (itt is dívik egyeseknél,hogy gyerekes anyukát csak dugásra használunk,bármit hazudozva) ,elhitetve,sőt ki is mondva,hogy komoly kapcsolatra vágyik bebújni a nő ágyába,aztán amikor eljön az idő ,akkor lelépni,de én “csak szexet akartam címszóval” ,a gyerek meg sérül,mert már megszerette a férfit.

Én az őszinteség híve vagyok,szerintem semmit nem kellene hazudozni egyik oldalról sem,sokkal tisztább és problémamentesebb lenne az élet. És egy újabb erkölcsi sokk,nemcsak a pénzt,a hazudozást is gyűlölöm.

Aldo
Újságíró

Mindenki hazudik. Szép dolog elvárni az őszinteséget minden helyzetben, de ennyi erővel a világbékét is elvárhatnád.
Nálam a gyerekes nő automatikus kizáró tényező. Még dugásra sem kell, nehogy másra. Ezért nem fogom elhalmozni a gyerekét ajándékokkal. A történetben szereplő faszi meg elég balek lehetett, ha ennyi időt és energiát fektetett némi szexbe.

Reszet Elek
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na most erről annyit, Aldo, hogy direkt kipróbáltam a viszonyon, mi történik, ha ezt teszem. Csak őszintén leírtam, én mire gondoltam, még a profilszöveget is bemásolom:
“Elvárásom annyi, hogy legyél kreatív, fantáziadús, domináns férfi. Nappal vagy este, kint vagy bent, kettesben vagy többesben, minden megbeszélés és ízlés kérdése. A program is. Csak egyszeri vagy nagyon rövid távú kapcsolat érdekel. Ahogy nekem, úgy neked is lehetnek elvárásaid, el is várom, hogy elmondd őket!”
Tudod, mi erre a reakció. Nem értik. Párkapcsolatról, sőt romantikáról bregyognak, sőt megesik, hogy kikérik maguknak, hogy nekem egy pasi arra kelljen, hogy egyalkalom, mert mi az már, hogy ezt egy nő csinálja, mikor ez a férfiak kiváltsága. Szóval nekem ebből nem az jön le, hogy a nőknek van azzal bajuk, ha csak ennyit akarsz, hanem ti szeretitek azt a játékot játszani, hogy hülyére veszitek a nőt, majd röhögve leléptek, és ki is vagytok akadva, ha valaki elrontja ezt azzal, hogy na hát, ő pont szintén ugyanennyit akar. Mert vadászat, így meg az elvész.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ott basztad el, hogy nem írtad ki az árat…., nem voltál egyértelmű……..

 

Aldo
Újságíró

Szóval ez a hirdetésszöveget? Szép diplomatikus megfogalmazás ez a rövidtáv érdekel. Szerintem csak azt nem értik, hogy miért nem írod ki a tarifát és miért csak utólag közlöd.
Ha valaki ilyen profilszöveget ír ki, arról mindenki levágja, hogy úgyis alkalmatlan többre, max egy patront érdemel. Az ilyennel senki nem akar romantikázni, sem semmilyen párkapcsolatot. Maximum csak szeretnéd. Nem kérik ki maguknak, hogy egy pasi csak arra keljen, csak nem tartanak elég jó csajnak, hogy megdugjanak. Megint nem értem min vagy kiakadva. Leírod, hogy csak dugni akarsz. Akkor ezen miért lennének a pasik kiakadva?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyrészt nem hirdetés, nincs tarifa, másrészt de, meg akarnak, 297 olvasatlanom van még mindig, szóval hagyjuk ezt a lenéző dumát. A probléma ott van, hogy nem bírják azt a helyzetet kezelni, hogy a csaj nemhogy megemészti, hogy csak szexre kell, hanem egyenesen elébe megy a dolgoknak, és leírja, hogy dugás és ennyi, hanem nyomják ugyanazt a szart tovább, hogy pááárkapcsolat (mert minden nő biztos azt akarja hallani) meg róóómantika (mert minden nő romisan, szerelmetesen akar keffenteni), aztán ugyanezek panaszkodnak, hogy miért nem olyan a világ, hogy őszintén el lehet mondani, ki mit akar a másiktól. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Forditva ülsz a lovon……, hány őszinte férfinek van nem 297, de akár egy válaszlevele is a postafiókjában, ha azzal indít, hogy csak dugásra kell a csaj?:)……..

A kérdés költői:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Próbáltál már valaha őszinte lenni? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Naná, az őszintével(csak szex, más semmi, jobb képpel:) egy részeg picsát szedtem fel(vagyis részegen írt első alkalommal, aztán józanul folytattuk:) összesen x év alatt, azt is rövid időre…., a másik, “kommersz”   profillal meg 7-et….., szóval ja:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Teszteljük. Dobj fel egy adatlapot, amin totál őszinte vagy, és nézzük, mit reagálnak rá.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mondtam, már 4 éve megtettem, és most is élő az egyik partnerkeresőn, teszt céljából még futtatom:), azon az egy kapáson kívül egy sem volt……..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lehet, hogy frissítened kéne. Ha 4 éve raktad fel és nem vagy vele online, hogy várod, hogy rád írjanak? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csekkolom rendszeresen, “aktív” vagyok:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mutasd már a profilszöveget, majd én kitalálom, mi a baj vele. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szia, szép puncimókusom! Igen,jól nézel ki, nagyon dögös buksza vagy baby! De apucid sem piskóta! Hogy úgy mondjam, én is “fotogén alkat” vagyok! Sőt voltam modell is! Amerikában! Úgyhogy rohadtul nem esek hasra a szép nőktől! Tőled sem! Ugyanis csak szép nőim vannak! És több nőt húztam már a hatalmas dildómra, mint amennyi idős te vagy szép szöszi Cuncicicámmm! Azonban fájdalom, de téged nem foglak! Ugyanis én nem próbababa vagyok, akivel egyszer-kétszer kefélsz,aztán pedig dobsz! Engem nem szoktad csak úgy dobálni, az az én reszortom! Én vagyok a: FÉRFI! MINDENNAP ÚJRAGONDOLVA! OLYAN, AKIVEL TE MÉG SOHASEM KEFÉLTÉL! SZÓVAL AMIÉRT RÁD ÍRTAM, ANNAK KIZÁRÓLAG CSAKIS EGYETLEN CÉLJA VAN! MÉGPEDIG AZ, HOGY SZÁLLJ MÁR LE A MAGAS LÓRÓL! NAGYOT LEHET ESNI ONNAN! NE LÉGY MÁR ENNYIRE ELLSZÁLLVA MAGADTÓL! FOGADJUNK, HOGY ARRA NEM IS GONDOLTÁL, HOGY NEM CSUPÁN TE VAGY SZÉP, HANEM VANNN KURVÁRA PÖPEC, JÓÓ PASI IS, AKINEK NAGYON NEM JÖN BE EZ A FENNHÉJÁZÓ DUMA, AMIT ELLEJTETTÉL! ÉS AKIK NEM MENNEK BELE A TE “KIZÁRÓLAG CSAKIS RÖVID IDEIG TARTÓ NUMERÁIDBA”!!! Ugyanis én eze(ke)n már rég túl vagyok! Te még anyuci pici lánya, apucid szeme-fénye voltál, amikor én már az Amerikai Egyesült Államok Massachusetts-Államában, Cambridge városában található Harvard-egyetemen sorra húztam a nőket a nagyon nem kicsi farkamra! Miközben “csak úgy mellékesen” közgazdász diplomát szereztem a világ harmadik legnehezebben elvégezhető egyetemén! További szép napot kívánok neked nyuszifül!”

Csak annyit kérdeztem vissza, hogy férfihangos vagyol-e netán? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“EGY EGZICENTRIKUS HUMOROS SPORTIMÁDÓ SZEMÉLYTRE VÁGYOM AKI CSALÁDCENTRIKUS KOMOLY TANULT INTELIGENS KEDVES UDVARIAS ODAADÓ SZERETŐ IMÁDÓ AKINEK NEM TÁRSA AZ HANEM KIRÁLYNŐJE LEHETEK! ! ! !”

Koriander
Olvasó
Koriander

:DDD, lèteznek ilyen szófosó faszik?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Látod…
A fórumra időnként berakom a legjobbakat, bár most a napokban nem igazán néztem, el is vagyok velük maradva.
Amúgy is fura az olyan bemutatkozó, amiben olyasmi van, hogy “jó humorú, jóképű férfi vagyok, aki isteni az ágyban”, mert ezek olyan tulajdonságok, amiket az emberek nem magukról szoktak kijelenteni, hanem esetleg örülhetnek, ha egy csaj hasonlókkal illeti őket. Mintha én azt írnám bele, hogy egy csodaszép nő vagyok – hát ki szerint? :)

 

Blade
Olvasó
Blade

Jó ez a PUA, kár hogy nem fed le még minden piacot. Lehetne specializálni is a pua-t. Néhány ötlet:

-PUSA: Pick up the soap artist: PUA börtönökre specializálva: Ismerkedj börtönben!

-PUWA: Pick up after war artist: Háborúból visszatérőkre specializált PUA: Szeretkezz ne háborúzz!

-SUA: Speak up artist: PUA vakoknak: Hódíts a hangoddal ne a tekinteteddel!

-LUA: Look up artist: PUA némáknak: mert egy tekintet többet mond 1000 szónál!

-RUA: Roll up artist: PUA kerekes székesek számára: Rollin!, rollin’ rollin!”

-SHUA: Shake up artist: PUA idős embereknek: Rázd fel magad!!

-HUA: Homlesess up Artist: Húha, hova vigyem a nőt? PUA hajléktalanok számára

A végtelenségig tudnám még fokozni :P

hunbagira
Újságíró

:D

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem lehetne egy olyan tanfolyam is ahol a fiatal lányokat kedvességre és rendességre tanitsák? Hogy egy nőnek nem az kelljen legyen az életcélja hogy karrier meg elkurvulás hanem jó háziasszony aki neveli és ügyeli is a gyerekeket a férjével eggyütt akit tisztel mert ő vigyáz rájuk? megtanitani nekik hogy a faszbuk meg a mindenféle tinder meg más szarok nem más mint egy ronda görbe tükör?

Lenne valaki aki ilyet bevállalna,ha már a szülőket nem érdekli mi lesz a csemetéből mivel addig kényezteti hogy már tizenévesen teljesen el vannak szállva maguktól…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezt csak szülőként tudod megtanítani-pédát mutatva !-,a gond az,hogy a mostani fiatal lányok szülei sem képviselik ezt az értékrendet ( a legtöbbje). Több generáció erkölcsi “áttérítése” (és nem kifejezetten vallási szempontból értem) szinte lehetetlen feladat,magam is így látom…Egyébként én itt (is) ennek az értékrendnek a szószólója vagyok (kisebb egyéni “berögzülésekkel”),de egyetértek amit írtál. De ha ennek bármikor hangot adok,hogy szerintem hogyan lenne erkölcsös élni (és hiszem-remélem,hogy javarészt sikerült is így tennem),akkor egyből álszent,rózsaszín felhő stb jelzők jönnek (ok nem mindenkitől). Gondolj bele,ha ezzel egy nő egyetért,próbál így élni,így neveli a gyerekét  és még (itt is) kapásból hülyének van nézve,vagy egyszerűen meghazudtolva,hogy az nem létezik,hogy nem minden nő kurva,igenis van aki nem csal,hanem hűséges,hogy igenis léteznek (nem ronda) és egyben nem goldigger nők/lányok,akik SZERETIK a férjüket/párjukat/szerelmüket.

Aldo
Újságíró

“nem minden nő kurva,”
Á, persze, hogy nem.

“igenis van aki nem csal,hanem hűséges,hogy igenis léteznek (nem ronda)”
Amelyik már két méter mélyen rohad a föld alatt, az valóban nem csal meg. A többi igen.

“és egyben nem goldigger nők/lányok,akik SZERETIK a férjüket/párjukat/szerelmüket.”
Mind szereti ideig-óráig, mert mindig felbukkan egy jobb jelölt, ami ugye automatikusan jár.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezt csak szülőként tudod megtanítani-pédát mutatva !

Akkor a (jelenlegi) ribancoknak mind ribanc példát mutatott az anyja……

-,a gond az,hogy a mostani fiatal lányok szülei sem képviselik ezt az értékrendet ( a legtöbbje).

De ugye, azok szülei meg igen……, aztán mégis milyent neveltek…….., az a helyzet ezzel az érveléssel, hogy vagy a tál nem egyenes, vagy a leves görbe….

 Több generáció erkölcsi “áttérítése” (és nem kifejezetten vallási szempontból értem) szinte lehetetlen feladat,magam is így látom…

 

Nagyrészt (lánc/korbács:), korlátok és kényszerítő lehetőségek kérdése:)

Egyébként én itt (is) ennek az értékrendnek a szószólója vagyok (kisebb egyéni “berögzülésekkel”),de egyetértek amit írtál.

Pusztába kiáltott szó……. főleg ha az álszetséggel (is) párosul…..

 De ha ennek bármikor hangot adok,hogy szerintem hogyan lenne erkölcsös élni (és hiszem-remélem,hogy javarészt sikerült is így tennem),akkor egyből álszent,rózsaszín felhő stb jelzők jönnek (ok nem mindenkitől).

Mert biztos, hogy mi megyünk szembe az autópályán……..

Gondolj bele,ha ezzel egy nő egyetért,próbál így élni,így neveli a gyerekét  és még (itt is) kapásból hülyének van nézve,vagy egyszerűen meghazudtolva,hogy az nem létezik,

Nem releváns, olyan elenyésző mennyiségben fellelhető…..

hogy nem minden nő kurva,igenis van aki nem csal,hanem hűséges,hogy igenis léteznek (nem ronda) és egyben nem goldigger nők/lányok,akik SZERETIK a férjüket/párjukat/szerelmüket.

A skorpió az skorpió, ilyen a természete……, vagyis AWALT……

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

a gond az,hogy a mostani fiatal lányok szülei sem képviselik ezt az értékrendet ( a legtöbbje).

De ugye, azok szülei meg igen……, aztán mégis milyent neveltek…….., az a helyzet ezzel az érveléssel, hogy vagy a tál nem egyenes, vagy a leves görbe”

Már csak erre jut időm,szóval itt jön a lényeg,a társadalmi hatások,itt jön be a szocialista-kommunista értékrend,(nők munkába hajtása,2 keresős modell nyomatása),igen a feminizmus túltolása,az egyenlőségért folytatott és már régen megvalósult ,de utána is erőltetett harc,a vallás üldözése,a néptömegek agymosása ( “asszonynak szülni kötelesség,lánynak szülni dicsőség “). Na ezért lett a következő generáció már elcseszettebb,legalábbis ebben a régióban.

hunbagira
Újságíró

És libsi tömegmédia! kolosi “úr” és barátainak “áldásos” tevékenysége. És még mielőtt jönne valaki a populista dumával, hogy erre van igény, nem erre van. Mert akkor, hogy lehetett az, hogy kádár idején az esti versre? Az igényt kialakítjátk. Bizony-bizony.

De ez már sokszor lejátszott vita.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Már csak erre jut időm,szóval itt jön a lényeg,a társadalmi hatások,…..

Akkor mégsem anyuci hatása/példája a döntő?:………

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem csak anyucinak van természetesen hatása és, ha anyuci el van hajtva melóba,este holt fáradtan nem marad ideje nevelni,példát mutatni,gyerekkel foglalkozni,pláne nem beszélgetni,ami az egyik legfontosabb dolog lenne,mert napközben gyerek bölcsiben,oviban,suliban,napköziben jól (át)nevelhető…Csak a nagyon kitartó és ezt felismerő családoknál nem működött ez a tudatos agymosás.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem csak anyucinak van természetesen hatása és, ha anyuci el van hajtva melóba,este holt fáradtan nem marad ideje nevelni,példát mutatni,

Most elkezdtem sajnálni a melózó anyucit……., aki el van hajtva dolgozni…. és annyira fáradt , hogy a példamutatás mára (érdeklődés hiányába:) elmarad ………OMFG!!!!:)

gyerekkel foglalkozni,pláne nem beszélgetni,ami az egyik legfontosabb dolog lenne,

Úgy elképzeltem most nagy meg ükanyáinkat, ahogy a gyerekekkel foglakoztak/beszélgettek…

mert napközben gyerek bölcsiben,oviban,suliban,napköziben jól (át)nevelhető…

A mocskos férfiak által…….:), no meg a bölcsibe, oviba, napközibe dolgozó anyucit meg, (mint a borbélyt:)….. ki beretválja????, vagy vénlány/meddő az összes?:)

Csak a nagyon kitartó és ezt felismerő családoknál nem működött ez a tudatos agymosás.

Aha, akkor ti vagytok a remény….., egy fészekalja gyerekkel/mintával…..