Férfihang.hu
0 megosztás

Orbán Viktor beszéde – 2018. március 15.

A helyzet az, hogy el akarják venni az országunkat. Nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak.

Ez a mi hazánk, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha. A nagy terv, hogy a bevándorlók útjában álló Magyarországot megtörjék, aztán bevándorlók ezreit, majd tízezreit telepítsék be néhány év múlva. Ha hagyjuk, 10 és 10 milliók indulnak meg Európába. Nap mint nap látjuk, hogy nagy Nyugat-Európai népek és nemzetek lépésről-lépésre, kerületről-kerületre, városról-városra veszítik el az országukat. A Nyugat-Európai fiatalok még látni fogják, amikor kisebbségbe kerülnek a saját országukban, és elvesztik az egyetlen helyet, amit otthonuknak nevezhetnek.

Afrikában tízszer annyi fiatal van, ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót. Brüsszel nem védi meg Európát. Sovány vigasz, hogy az Európai népek nem fognak megbocsátani azoknak a vezetőknek, akik az emberek megkérdezése nélkül teljesen megváltoztatták Európát. Legyünk büszkék rá, hogy mi vagyunk az egyetlen ország az unióban, ahol megkérdezték az embereket, hogy akarnak e tömeges bevándorlást.

Kedves fiatalok, lehet, hogy most úgy érzitek, tiétek az egész világ, de a ti életetekben is eljön a pillanat, amikor rájöttök, hogy kell egy nyelv, egy otthon, ahol az ember szeretetben, biztonságban leélheti életét az övéi között. Ahova visszatérhettek, ahol az élet nem hullik a semmibe. Most a hazának szüksége van rátok! Gyertek, harcoljatok velünk, hogy amikor majd nektek lesz szükségetek a hazára, még legyen hazátok!

Ez itt olyan huzatos szeglete a világnak, ahol a történelem nem igen hagy nyugtot, hiába érezzük, hogy igazán megérdemelnénk már. Soha sem volt könnyű. Nézzenek csak itt a téren álló szobrokra: Andrássyt halálra ítélte a bécsi császár, Rákóczi száműzetésben halt meg, Kossuthot elűzték a labancok, Tisza Istvánt lelőtték a kommunisták. Soha sem ment könnyen, de végül mindig mi győztünk. Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most hazaküldjük Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben. Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


366
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
25 Egyéni hozzászólás
341 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
34 Hozzászólások szerzői
Pash Cuttercommon manxcsakxAlter EgoSzergej55 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hunbagira
Újságíró

most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak. Ja azt, csak ti tehetitek cigányoknak/zsidóknak/kötvényes kecskebaszóknak és no persze magatoknak. :)
10 és 10 milliók indulnak meg Európába. Ez már megtörtént, a kerítés és a saját elbaszott 1 bites híveidnek előadott szokott szájkaratéd -de csak nekik- nem fogja őket megállítani.

A Nyugat-Európai fiatalok még látni fogják, amikor kisebbségbe kerülnek a saját országukban Ezt már az itteni baz-szabolcsi-baranyai -budapest belvárosi magyar fiatalok is látják, a te jóvoltodból, te patkány Cipolla.
Afrikában tízszer annyi fiatal van, ha Európa nem tesz semmit, ránk fogják rúgni az ajtót. A cigánysoron is, és ők már rúgdossák öregezve a magára hagyott magyar nyugdíjas-öregasszony kerítését illetve a “tanács” épületét segílykéért.
Legyünk büszkék rá, hogy mi vagyunk az egyetlen ország az unióban, ahol megkérdezték az embereket, hogy akarnak e tömeges bevándorlást. De arról nem kérdeztél minket, hogy szeretnénk- e, ha TI meg ennek ellenére Indiává változtatnátok az országunkat.

A többi hazug/csúsztatással teli bla-bla-blát most nincs kedvem szétszedni, mert azt már szavanként kellene.

 

Reszet Elek
Újságíró

Lehet szidni. A legtöbben nem kedvelik, de ki és mi a valós alternatívája?

Hunn
Újságíró

Pontosan. Ki jöhetne helyette?

Orbán Viktor szövegben nagyon ott van, a tettekkel egy kicsit hátrébb… de még mindig szívesebben hallgatom az ő populista szövegét, mint a bal-liberális oldalt arról, hogy 10 millió fasiszta vagyunk, merjünk kicsik lenni, és hogy minden szar ami magyar…

hunbagira
Újságíró

Hát tudod Voncsita még elkurvulva is keményebb szavakban is.

TJ10
Olvasó
TJ10
hunbagira
Újságíró

A zsidesz meg szokásos módon csöndben végre is hajtja ezt- nah arra figyeljenek, amit mondok, ugye- . :)

Így szépen csendben elsők között aláírjuk az isztambulit, szép csendben gender tanszéket hozunk létre az eltén. Majd, ha ezt valaki észre veszi, igazi zsideszmódon úgy teszünk mint ha az elefánt véletlenül került volna porcelánboltba. :) sőt az nincs is ott :D valójában, csak a soros ügynökök áskálódnak. :)

Kis dolog, de eddig csak a dk-s és zsidesz politikusok nem hajlandóak a férfihangnak nyilatkozni, még a “KAPITÁNY” is megtette 2 wisky között. :D

TJ10
Olvasó
TJ10

Ők hozták létre a gender tanszéket az ELTE-n?

hunbagira
Újságíró

Az ő általuk kinevezett rektor és dékán. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy igen ők hozták létre. :) kis szőrszlhasogatóm :)

TJ10
Olvasó
TJ10

Szerintem viszont nem mondhatjuk. Más szervezetekben is előfordul, hogy kineveznek valakit egy pozícióra és az aztán nem váltja be a reményeket, vagy elrontja a feladatot. Ez nem jelenti azt, hogy a vezetőség szándéka az volt, hogy azok a feladatok el legyenek rontva.

hunbagira
Újságíró

Ok-ok, no de egyszerre 2-t.:D  Amúgy meg az “emberminiszter” bármikor felmenthetné őket. :)

Hunn
Újságíró

kedves hunbagira, én egy jobboldali, magyar érzelmű ember vagyok.

2006 után, egészen a legutóbbi választásig, a Jobbikra szavaztam, mert úgy láttam, hogy magyar politikát folytattak. Onnantól, hogy Vona és a Jobbik lefeküdt a zsidóknak, az én szavazatomat elvesztették. Nagyon keserűen csalódtam a Jobbikban, úgy érzem, elárulták a magyarság ügyét. Az, hogy a 2006-os szemkilövető Gyurcsánnyal is lepaktáltak, az mindennek a legalja, az a magyarság és minden addigi jobbikos szavazó szembeköpése. Én a kutyámat nem bíznám rájuk ezekután, nemhogy az ország sorsát.

A Fidesszel szemben is megvannak a fenntartásaim. Nekem az, hogy Fidesz és Orbán Viktor, az önmagában még kevés lenne. Csakis és kizárólag azért kapják meg a mostani választáson a szavazatomat, mert úgy látom, hogy magyar politikát folytatnak. Azt látom, hogy a nemzeti sorskérdésekben – a határok védelme, a bevándorlás elutasítása, a gúnyhatáron túli magyarok ügye, az IMF-fel és az EU-val való viszony, az Isztambuli Szerződés ratifikálásának elodázása, stb… – mindezekben a magyar nemzet érdekeinek megfelelő politikát folytatnak. Ami, bevallom, nagyon kellemes csalódás, mert én konkrétan árulásra számítottam tőlük.

Mindez részemről 1 szavazatot jelent a Fidesz számára a 2018-as választásokon, és ezt nyíltan fel is vállalom.

Kalman
Újságíró

“bevallom, nagyon kellemes csalódás, mert én konkrétan árulásra számítottam tőlük.”

Hatalmas +1

hunbagira
Újságíró

Hogy egy átlagnál intelligensebb lényelátó embert is így meg tud bűvölni, félelmetes.

Voncsita amit művel az nekem is sok, de ettől függetlenül nem megyek vissza a vajdához.De gyurcsánnyal csak zsidesz agitprop sajtóban kötött szövetséget. A lmp-t és momentumot emlegetni- ami már önmagában elég- de azért ne hazudozzunk.

TJ10
Olvasó
TJ10

comment image

Jó, oké ez nem függetlenobjektívmédia, hanem mocskos agitprop sajtó, de azért tudjuk Vona testtartása a testbeszédben mit jelent…

hunbagira
Újságíró

De örülök, hogy indirekte megtudhattam, hogy netanyahu, slomó és sanyi bácsi azok árják. :D orbán szívbéli barátai. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig kurva nagy árulók.

hunbagira
Újságíró

A kérdést megfordítom, a remény nem jobb, mint ez a levitézlett szájkaratés-kiégett patkány?

Glis
Olvasó
Glis

Mégis miben reménykedsz? A trójai-faló jobbik visszacsempészi a szoclibet a hatalomba. Utána majd csak abban reménykedhetsz, hogy nem b@sznak ki nagyon gyorsan a szülőföldedről a szó átvitt értelmében is. Azon emberek egyike leszel, akiknek sikerül szülőföldjét, gyermekei jövőjét véglegesen elb@szni, puszta nyers gyűlölettől hajtva.

hunbagira
Újságíró

Ez egylőre a zsidesz agitprop vádja/összeesküvéselmélete. Ilyeneket én is tudok, sőt több tény anyaggal tudom alátámasztani. :) a zsidesszel kapcsolatban

Pl, hogy a nemzet fletója, miért van még szabadlábon holott legalább 4 btk-tényállást lehetne most is ráhúzni és sorolhatnám folymatosan-napestig. :) az ügynökakták n+1 számú leszavazása….:)

Glis
Olvasó
Glis

Többek között ezért is van szabadlábon:

LINK

hunbagira
Újságíró

Most végig olvasok mindent ezzel kapcsolatban, mert emlékeim szerint velencei bizottság kaszálta el. Az állítólagos fülkeforradalomban meg nem volt olyan tényleges kraft, hogy beleálljon a dologba mint ahogy a lenygelek teszik.

De ha így volt, akkor a kurvaanyját a régi jobbiknak is.

Gazella
Olvasó

Vona maga mondta, hogy összefogna az LMP-vel és a Momentummal. Vagy valamelyik fideszes öltözött be Vona Gábornak? Mert erről videofelvétel van.

hunbagira
Újságíró

A fél ex mszp-szdsz már a ner-része. Kezdjük Kókával. :) aztán folytathathuk a komplett hitgyülivel. :) majd rátérhetünk suchre és napestig tudnám tolni. :)

A régi mszmp-s káderekről meg úriember módjára nem ejtek szót.

Gazella
Olvasó

Ez mennyiben válasz arra, amit felvetettem?

hunbagira
Újságíró

Az, hogy az ősbűnt megint a patkány követte el. És, ha erre az ellenzéki pártok hasonlóan reagálnak, akkor mit vagy megsértődve.

Amúgy, nehogymár egy kisfegyőr egy súlycsoportba legyen gyurcsány eljárás alatt álló haveri exminiszterével.

Gazella
Olvasó

Csak egy tanács: ezzel az orbángyűlölő, fideszes szavazókat gyalázó, 444-szintű stílussal inkább az ellenkezőjét érdel el, mint amit szeretnél. Totálisan rá vagy feszülve a témára, olyan szinten, ami lelkileg már nem tűnik egészségesesnek.

Te vetetted fel, hogy Vona mennyivel keményebb, mint OV. Nekem az nem keménység, hogy a hatalomért “megölöm a pártom lelkét” és összefognék olyan bandákkal, mint az LMP és a Momentum.

Régebben nekem az volt az egyik legszimpatikusabb a Jobbikban, hogy normális ellenzékként működött. Támogatta, ami jó, és nem a gyűlöletre építette a kampányát. Mára viszont jobbikos újságokat olvasva ugyanaz az egybites, a többi ellenzéki pártra jellemző retorikát vette át, hogy a zorbán, meg a korrupció, és diktatúra. Immár ők is az elvakult orbángyűlölettel kampányolnak meg diktatúráznak. A maradék hívükön is látszik (pl. rajtad), hogy ennyi maradt a szép eszmékből, a görcsös gyűlölet.

Régen a szolipszista összefonódásaik és Dúró Dóra vadfeminizmusa ellenére is rájuk szavaztam, most már nem rájuk fogok. A szememben egy szintre erőlködték magukat a baloldallal.

hunbagira
Újságíró

Fideszes szavazókat nem gyaláztam vagy alig-alig. :) De, ha így érezted megkövetlek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gazella: Ott a pont!

Reszet Elek
Újságíró

Ha a hitgyüli a NER része lenne akkor az ATV is a kormány szócsöve lenne. Szóval nem.

hunbagira
Újságíró

Sanyi bácsi letette a hűségesküt. :) A hetek – ami közvetlenül sanyi bácsi irányítása alatt áll- az mára orbánista szócső, szinte csak fideszes politikusok nyilatkozatával.

És az ATV-is erősen átfazonírozás alatt áll, lassan minden régi kommancsot elküldtek (henrik, fridi) vagy átigazolt simlishez (olga és alinda, ugye) :)

És ami a legfontosabb a vidámvasárnapokon is már vityáért imádkoznak. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi az a NER?

hunbagira
Újságíró

” Nemzeti””Együttműködés” Rendszere. :D orbánék saját orwelli elnevezése magukra. :)

hunbagira
Újságíró

És akkor ne beszéljünk Slomó hászid tesóról, akinek csak sikerült felkerülnie hollik szorólapjára. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Aha,tehát a cigány meg mindenféle parazitatutujgatásnak ez az új neve?

hunbagira
Újságíró

Valahogy úgy. :) annyira nem új mondjuk 2010-ben találták ki. :)

Reszet Elek
Újságíró
Cefre
Olvasó
Cefre

“Ez egylőre a zsidesz agitprop vádja/összeesküvéselmélete.”

Akkor szavazz az SZDSZ leszármazott Jobbikra és tedd valósággá baszki…

hunbagira
Újságíró

Megteszik ezt a vajdád cigányai…nem kellenek ide pl kötvényes migránsok. :) Szóval ne játszd itt nekem az újdonsült végvári vitézt. :)

INewton
Olvasó
INewton

Nem kell ide senki. Értsd: Nincs kormány, nincs lopás!

A népnek meg meg kell adni a jogot hogy megvédhesse magát akár fegyverrel. Ahol csak jogszsolgáltatás van és az igazság nem érdekel senkit (főleg a köztisztviselőket nem), oda minek jogbiztonság?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
wittukind
Olvasó
wittukind

ok,de ha nincs “kormány” ki adja meg a jogot? megen valami zsidók? és ki lesz a”nép”-ből amelyik fegyvert viselhet? ez a hsz. hűlyeség, bocsánat.

Reszet Elek
Újságíró

Ez nem működik. Éppen önmagunk védelme volt az egyik ok amiatt kialakultak a közösségek, társadalmak.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Anarchista-e vagy?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

4 éve megmondtam a legnagyobb ellenfele az országnak Szél Bernie lesz, a szemem bányaréme, aki úgy vigyorog rám a plakátokon, hogy elmegy a szextől is a kedvem pár percre. Mostmár 8 százalékon vannak, ami elrémit!

Orbán oké, csak lassan kiöregszik és átveszi a helyét a Momentum lányos buzi generációja.

Erről egy tegnapi jegyzetem jut eszembe, mert muszály kritizálni a hatalmon lévőket a saját érdekünkben.

http://mandiner.hu/cikk/20180316_egyszulos_csaladok_riport

Szóval itt sirnak több pénzért a fidesznyikes karvalyorrú önjelölt opportunista szociális munkások, de nem mondják ki, hogy vagy tiltani kéne a válást vagy szankcionálni, de legalább beszélni róla mielőtt az összes férfit behúzzák a csőbe és tartásdijfizető állampolgárokká silányulhatnak amikor gyereket vállalnak a nő pedig lelép a gyerekkel a zsiros egyszülős támogatásokért. Itt jön a képbe ismét mi a többség és kisebbség, mert sokkal kevesebb fiatal özvegy anya van, mint elvált karvalyorrú rém akiket támogatni kéne. Ennek ellenére én is FIDESZ-re szavazok majd, mert a gülüszemú Vona kasztrálással akarja megszüntetni a nemi vágyat, hogy a férfi is nővé váljon idővel, a többi párt szimplán buzi feminista gyülekezet. Nehogymár az LMP egyszülős, váláspárti kampányát segitsük, igaz úgy tünik ez lesz az új divat ahogy a férfi és nő egyre inkább eltávolodik egymástól. Necsak Gyuri bácsit zavarjuk el a picsába, hanem az egyszülős kampányolókat is, tisztelt Orbán Vityka ó uram, parancsolóm, ilyen cikkeket bannoljanak a Mandiner.hu-ról, különben nem olvasom tovább.

Legyen Férfi szavunk a családpolitikában és necsak Novák Katinka diktáljon, vagy Révész Mártiriusz, Viktor meg bólintson rájuk!

TJ10
Olvasó
TJ10

Azért én úgy emlékszem, mintha az Indiává változtatás nem 2010-ben kezdődött volna…

hunbagira
Újságíró

És ez miben menti orbánékat, hogy végvári vitézkedés mellett derekasan folytatják ők is az indiává változtatást? :)

TJ10
Olvasó
TJ10

Mivel folytatják az Indiává változtatást? Amúgy szerintem, amikor az Indiává változtatás kérdését akarjuk megoldani először  az excelgyártás közben önmegvalósító csajokat kellene elővenni…

hunbagira
Újságíró

Ok, tehát szerinted is a végvári vitézkedés kommunikációs panel. Köszi. :) Igen, őket is elő kell majd valóban.

TJ10
Olvasó
TJ10

Az, hogy ők Indiává akarnak változtatni egy baromság. Nem tudod mit beszélsz.

hunbagira
Újságíró

Értem,tehát a cigány népességrobbanás nem létezik. :)

Maverick
Olvasó
Maverick

Valószínűleg meddő próbálkozás észérvekkel hatni rád, olyan elvakult gyűlölködést árasztanak a soraid, de azért megpróbálom.

“Ezt már az itteni baz-szabolcsi-baranyai -budapest belvárosi magyar fiatalok is látják, a te jóvoltodból, te patkány Cipolla.”

Fogalmad sincs, miről beszélsz. Ami Bp-en van, az kismiska Berlinhez, Párizshoz vagy Stockholmhoz képest. Nyugodtan utazz ki, tölts el csak pár hetet, meg fogod tapasztalni, amiről beszélek. Magyarország, a cigányokkal együtt / ellenére, egy paradicsom ebből a szempontból.

És ez még csak a kezdet a nyugatiaknak. OV nagyon helyesen látja azt a több 10 millió útrakész embert Afrikában. Nézz rá pl. Nigéria népességének alakulására. Vagy a tényre, hogy Nigerben, Szomáliában, Maliban egy nőnek átlagosan 7-8 gyereke van (!). És ettől nem sokkal maradnak el a franciáknál élő arabok sem.

“De arról nem kérdeztél minket, hogy szeretnénk- e, ha TI meg ennek ellenére Indiává változtatnátok az országunkat.”

Ember, OV tehet arról, hogy nincs magyar gyerek? Bemegy a hálószobádba, és leszed az asszonyról, vagy mi? Csak és kizárólag az egyszeri magánember felelős ezért. Ezt nem lehet sem a politikai helyzetre, sem az anyagiakra fogni. Morális válságban van a társadalom jó része, mindenki önmegvalósít, meg karriert épít, és közben képtelen arra, hogy valós emberi kapcsolatokat alakítson ki. Mutogatnak a kormányra, hogy korrupt, csak közben elfelejtenek tükörbe nézni.

Miért van az, hogy a nagyszüleim sokkal rosszabb anyagi körülmények között is képesek voltak tisztességgel fölnevelni és  kitaníttatni négy gyereket? Ma meg még 35-40 éves emberek is sokszor csak keresik a helyüket a világban. Már amelyik egyáltalán fölismerte, hogy csak lézeng.

Ma olyan családtámogatási rendszer van Mo-n, amilyenre szerintem a történelem során még soha nem volt példa. Amit anyagi eszközökkel el lehet érni, azt bőven túlteljesítették.

Csakhogy, ahogy azt pl. a kiváló Pál Feri atya is gyakran szokta említeni az előadásaiban: a felméresek szerint a magyar társadalom 70 %-a szenvedő, 20 %-a lázadó/kritizáló, és mindössze 10 %-a cselekvő. TÍZ százaléka. Gondolj már bele ebbe, mit is jelent ez. Egyszerűen a társadalom 9/10-e nem képes előremutató módon hozzáállni a saját életéhez. Ez itt a valós probléma, és erről nem OV tehet. Te pl. melyik kategóriába sorolnád magad?

Naooo
Olvasó
Naooo

“OV tehet arról, hogy nincs magyar gyerek?”

Ő is.

hunbagira
Újságíró

tölts el csak pár hetet, meg fogod tapasztalni, amiről beszélek. Magyarország, a cigányokkal együtt / ellenére, egy paradicsom ebből a szempontból. Aha, te meg mozdulj ki a  belvárosból egy cigányfaluba- csak egy hétre, amolyan katasztófatúristaként, ok?

Ember, OV tehet arról, hogy nincs magyar gyerek? Bemegy a hálószobádba, és leszed az asszonyról, vagy mi? Csak és kizárólag az egyszeri magánember felelős ezért. Ezt nem lehet sem a politikai helyzetre, sem az anyagiakra fogni. Morális válságban van a társadalom jó része

:D Cinikusként bevághatnám, hogy mi az itt is elmaradt a “fülkeforradalom”? :)

– de mondok egy párat, amit megtehetne, hatalmában állna:

– pénzben adott támogatások megszüntetése (cigány népszaporulat ellen)

– abortusz betiltása

– első lakáshoz jutás, és fiatal munkavállalók védelme- ugyanis már régen kimutatták a fő probléma az, hogy az első gyerek sem születik meg. Ennyit arról hogy: Ma olyan családtámogatási rendszer van Mo-n, amilyenre szerintem a történelem során még soha nem volt példa. Amit anyagi eszközökkel el lehet érni, azt bőven túlteljesítették. :D

stbstb

és ami valóban keményebb dió- de a egy igazi  (fülke)forradalmárnak”- “ujjászületett kossuthlajosnak” “vezénylő tábornokúrnak” (minek szoktátok még emlegetni az elbaszott agitprop cselédsajtótokban, amihez képest még a hetihetesbe/napkeltébe több objektívitás szorult anno) semmiség az általad említett korszellem megváltoztatása vagy legalábbis a kármentés. Baszod elértétek a nagy álmotokat tiétek az egyik földi sugárzású tv (tv2). Ellenben mi történt azonkívül, hogy a  hírműsorát átváltoztattátok agitprop termelési hírekké?! Semmi! Minden maradt régiben (trash realityk és tsaik, ugyanazokkal az arcokkal) vajna felügyelete alatt. Apropó Vajna, mindent elmond, hogy a 2002-es zsideszben még a fő filmesztéta egy Bereményi és Eperjes volt, most meg egy Vajna. Szóval még magatokhoz képest is erősen csökkent a szint.

Maverick
Olvasó
Maverick

“Aha, te meg mozdulj ki a belvárosból egy cigányfaluba- csak egy hétre, amolyan katasztófatúristaként, ok?”

Ezen már rég túl vagyunk, eleve nem a belvárosban nőttem föl, és még csak nem is Bp-en. Bejártam az ország nagy részét egyetlen biciklivel, és egyébként elég sokat dolgoztam együtt cigányokkal is hallgató koromban. Pontosan tudom, hogy miről beszélek, és továbbra is fenntartom, amit mondtam.

A pénzbeli támogatásokról két dolgot. Ad 1, egy csomó támogatás nem alanyi jogon jár, hanem így vagy úgy, de szükséges, hogy legyen munkád. Ad 2, ha a cigányt “szaporítja” a családi pótlék, akkor a magyarra miért nincs hatással? Költői kérdés, nagyrészt nem ezen múlik a dolog.

Őszintén remélem, hogy te sem gondolod komolyan, hogy az abortusz betiltása lenne a megoldás. Ha már ennél a témánál vagyunk, sokkal inkább az a helyes kérdés, hogy egyáltalán miért vetődik föl valakiben az abortusz gondolata, és mit lehetne ezzel kezdeni. De ez megint elsősorban nem (vagy nem kizárólagosan) a mindenkori kormány hatásköre.

Még egyszer: soha ennyi pénzt még nem pumpáltak az otthonteremtésbe. Külön a gyengébbek kedvéért: az első otthon megteremtésébe. Az állam hozzád vág egy halom kp-t a csok-kal (amit egyébként most bővítenek megint), ott a lakáskassza masszív állami támogatással, random pályázatok a házszigeteléstől a hűtőgépvásárlásig (el se akartam hinni, mikor először láttam!), és még sorolhatnánk. Ja, hogy 20 évesen nem Bp belvárosában kellene 40-50 M-ért lakást nézni? És hogy nem bűn, ha pár évig albérletben laksz? Na, az lehet. Komolyan, mit akarsz még?! Más országokban a fizetéshez képest még sokkal drágább ingatlanhoz jutni, és mégis, csak élnek valahogy az emberek… Amikor én voltam gyerek (és azért az nem volt annyira nagyon régen), a töredéke létezett csak a mai támogatásoknak. Érdekes módon a szüleimnek mégis csak sikerült bérből és fizetésből otthont teremteniük, és hármunkat fölnevelni. És nem voltak ezzel egyedül. Az a te bajod, hogy várod a sültgalambot a szádba, és csak hisztizel. Nem tudom, hány éves lehetsz, és min mehettél keresztül, de ez a fajta tehetetlenség még egy 80 éves emberen is szomorú látvány.

Az utolsó bekezdésed egyébként gyönyörűen tükröz egy másik alapvető problémát. Leírok neked pár érvet és meglátást, amik véletlenül ellentmondanak az általad a kormányról kialakított egybites képnek, és erre rögtön én vagyok a mocskos fideszbirka. Tudod, általában mindennek van pozitív és negatív oldala — így a jelenlegi kormánynak is. Felnőtt embernek illene tudni ezeket hideg fejjel észrevenni, megkülönböztetni és mérlegelni. Nem mintha rád tartozna, de egyébként amióta a Jobbik létezik, mindig rájuk szavaztam, mert tetszett az a hozzáállásuk, hogy azokat és csak azokat a törvényjavaslatokat fogadják el, amelyek az ország érdekét szolgálják, bárki is nyújtsa be őket. Feladták ezt a következetességet, új helyzetet teremtve ezzel, amelyben már egyáltalán nem egyértelmű, hogy rájuk kellene szavaznom. Úgyhogy ezzel is nagyon mellé lőttél. Bár még egyszer, ennek egyáltalán nem kellene, hogy jelentősége legyen egy vitában.

A tv-vel kapcsolatban annyi igazságod van, hogy tényleg egy szennyláda. Viszont azt is észre kell venni, hogy ez sosem volt másként, semmilyen országban. Független sem volt soha, ironikus módon most van először olyan, hogy jobboldali tv. Előtte jó 15-20 évig ballib propagandát nyomott az összes fő csatorna (talán a Duna TV kivételével), érdekes módon az ellen nem emelt szólt senki sem. A közhangulatra szerintem mérsékelt hatása van csak, mivel a fiatalok egyre kevesebbet ülnek előtte. Én pl. 10 éves korom óta nem nézem. Tipikusan a nyugdíjas korosztályra jellemző.

Vajnának annyi érdeme van, hogy jövedelmező iparággá kezdte el formálni a filmgyártást, ez egyébként kimondott célja is a kormánynak. Ezzel egyet tudok érteni. És nem mellesleg a hazai filmek minőségében is megfigyelhető végre némi javuló tendencia a mélypont után, amit igen örvendetesnek tartok.

hunbagira
Újságíró

Kb, konkrétan egy viszontválaszomra sem sikerült válaszolnod, hanem felmondtad a saját mantrádat. Szóval innen felesleges folytatnunk.

hunbagira
Újságíró

Amúgy, ha végigolvastad volna a kommenteimet eme téma alatt- rájöhettél volna, veled ellentétben én nem vagyok egybites!

Viszont személyedben valami kis zsideltasos takony jóllakott óvodás hülyegyereket ismerhettem meg, akinek habony utalja az egyetemi klubban kisfröccsre valót? :)

– konkrét válasz, nincs

– felmondani az egybites elbeszélő kamumantrát

– majd némi személyeskedés.

Szóval klasszikus troll/hasbara tempó illetve ez is érdekes, hogy eme témánál jelentél meg. :)

 

Gazella
Olvasó

Nem tudtad, hogy albérletbe nem lehet gyereket szülni?? (Nekem sikerült kettőt, de hát nyilván én egy borzalmasan felelőtlen nőszemély vagyok.) Mindenkinek kell, hogy legyen egy minimum nappali+4 hálószobás háza, 30 alatt, MIELŐTT az első gyerek megérkezik. (Nekünk most 2 gyerek után lesz meg az első saját házunk, a GONOSZ RÉMES Orbán Viktornak is hála, de mint mondtam, én egy rettenetesen felelőtlen nőszemély vagyok, nem vártam el, hogy a férjemnek, mikor az első gyerekét megszültem 28 éves korában, már kacsalábon forgó palotája legyen. Éhen is haltunk. Ja, nem. :) )

hunbagira
Újságíró

Ez innen márcsak a hiszti. :) de örülök, hogy megtudtam mekkora hős vagy. :) de tudtommal az első lakás és kacsalábonjáró palota nem ugyanaz, és nem beszéltem saját tulajdonról. szóval hagyjuk a szalmabábot.

Ti jöttetek a csokkal mint pártotok és kormányotok nagy “eredményével” én válaszoltam, hogy népesedési statikon ez nem látszik. És megválaszoltam a szocilólogusok-pszichológusok-statisztikusok-demográfusok szerint, nem ebbe az irányba kellene menni. Köztük olyan “közismert kommancsokkal” mint a megboldogult Kopp Mária.

Gazella
Olvasó

Igen, szomorú, de olyan világban élünk, hogy hősnek számítok. Pedig nem szeretném, hogy ettől az legyek. De hát mit csináljak, hogyha az emberek még akkor is sírnak, mikor öntik a zsebükbe a pénzt, hogy micsoda szegénység van és nem lehet gyereket vállalni? A fejekben és a szívekben van a probléma a legtöbb esetben, nem a zsebekben. Te pártunszimpátia alapján képes vagy tagadni, hogy ca. 70 éve nem volt olyan kormányunk, amelyik ilyen mértékben támogatta volna a gyermekvállalást és a lakhatást. Hogy ez állítólag nem látszik a statisztikákon, annak két oka van: 1. a gyermekvállalási kedv hiánya elsősorban nem anyagi, hanem erkölcsi problémákra vezethető vissza, 2. a kormányellenes propaganda hatására egy rakás embernek nem jut el az agyáig, hogy mennyi téren segíti őket az állam, ha gyermeket vállalnak. Most ettől kedvem lett felsorolni, ha valamit kihagytam, írja még hozzá, aki tudja:
– családi adókedvezmény: dolgozó szülő(k) visszakapnak az adójukból, három gyerektől akár a teljes bruttó fizetést (példaként: 300 ezer bruttóval 295 ezer nettót viszel haza). Ja és ez nem csak akkor jár, ha megszületett a gyerek, hanem attól a hónaptól kezdve, amikor betölti a terhesség a 12. hetet;
– kétgyerekeseknek járó juttatások összegének folyamatos emelése;
– CSOK: gyerekszámtól és a lakás milyenségétől függően 600 ezertől 10 millió forintig terjedő vissza nem térítendő támogatás;
– lakáshitel tartozásból születendő gyermekenként levonnak 1 millió forintot a 3. gyermektől (szintén a 12. héttől);
– GYED extra: diplomások gyermekvállalásának támogatása + mivel a férj fel tudja így venni a GYED-et munka mellett, a női háztartásbeliség elősegítése + ha egyszerre két 3 év alatti gyereked van, akkor mindkettőre megkaphatod a rá járó támogatást (gyes/gyed);
– fizetések jelentős emelése több ágazatban.

Mi kéne még? Menjen el Orbán Viktor minden házba és csinálja meg a siránkozó férj helyett a gyereket??

hunbagira
Újságíró

Sikerült értelmezned azt a mondatot, hogy fő probléma az, hogy az első gyerek nem születik meg. Vagy még néhányszor benyomjátok a csok dolgot.:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

fő probléma az, hogy az első gyerek nem születik meg.

Mocskos Orbán……

Amúgy meg Gazella pontosan összefoglalta, egyrészt nem pénzkérdés a gyerekvállalás, másrészt verheted magad az abortuszra, mert álszent vagy, a fogamzásgátlókat is be kéne tiltanod, ha nem, akkor tele lenne tinianyucikkal meg (még több ) degenerált gyerekkel az ország,

hunbagira
Újságíró

“nem pénzkérdés a gyerekvállalás” :D Akkor a faszért csokoztok- kicsi gazellával az élen- mint szerintetek a pártotok és kormányotok nagy “eredményével”, ami a népesedési statikon semmiben nem látszik. :D

“a fogamzásgátlókat is be kéne tiltanod,” ez innen a te szalmabábod. :) püföld, csak

“akkor tele lenne tinianyucikkal meg (még több ) degenerált gyerekkel az ország,”:D mert mennyivel jobbak a rivotrilban-herbálban fogant cigánypurdék vajdád szaporításának hála. mondjuk ő esetében érthető, csak termeszti a tesóit…:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nyugi, a CSOK az “konc” a pízért nyígóknak…., az nem elősegíti a gyerekvállalást, hanem jutalmazza a már vállalókat(akik nem pénzért szülnek…..), hozzátenném, nagyon helyesen…

Verheted magad az abortusztilalommal, de ha megnézed, hogy milyen eset(ek)ben, milyen korosztály(ok), milyen okból teszik ezt……..no meg  azért vagy álszent, mert a preabortuszi:) formáját a gyerek(megnem)születésnekt, a fogamzásgátlást kifelejted, így meg hiteltelen éls féllábú az érvelésed………..

Jobbikos ismerőseimnek alapgumicsontja a csodás Ratko korszak….., aminek azért van egy diszkrét bája:), de tájékoztatásul: Az Egészségügyi Minisztérium 1952. nyarán kiadott utasítása, mely 1952. augusztus elsején lépett életbe, változtatott az addigi megengedő szabályozáson. Újdonsága, hogy 28 hétben megállapította a művi beavatkozás határidejét, és a beavatkozást első, illetve másodfokon is működő bizottságnak engedélyezni kellett. A művi terhességmegszakítás tehát nem tilos volt, hanem egy bizottság vizsgálta meg a végrehajtáshoz szükséges egészségügyi okokat, melyeket hosszú listában mellékeltek a rendelethez.

Minden hülyének az az (egyik) (vita)mániája, hogy nem összefüggéseiben, hanem monoüzemmódban nyomja  a krahácsot…., de lehet hogy én tévedtem, és az abortuszon kívül a  népességszaporulat/*elsőgyerekszületésre” nincs hatással a többi fogamzásgátlás fajtája és tényleg szalmabábot püfölgetek…

Nyugi, én sem szeretem a cigányokat, sőt, de hiába várod el a trambulinról a medencébe való pisilést, nincs jelenleg olyan formáció amely ezt bármennyire tudná (jobban) kezelni,…..

Többek közt meg zavar az állandó hamis dilemma állításod is, és már  unom az orbáncigányozást, fideszzsidózást stb.-t is, számomra ez kontraproduktív – mielőtt visszakérdeznél, igen, Orbán cigányvajda, a fidesz zsidók gyülekezete, én fidióta vagyok, habony kimosta az agyam, cigányfaszokat szopkodok egész nap és a pájeszeseknek térdel be, hogy seggbekúrjanak állandóan………Remélem ezzel le tudjuk zárni a faszkodást és “érvként” egy vitában nem fogod felhozni ezeket azigazságokat”.

Köszönöm.

hunbagira
Újságíró

Ok végül is megtudhattam amit. Ezek szerint a valóban itt dagonyászó cigók-bibsik nem veszélyesek “a kultúrámra és közbiztonságomra” “ők tiszteletben tartják” :D- sőt még a kötvényes kecskebaszók sem- csak a továbbvonuló perpillanat itt sem élő jövőbeli kecskebaszók. :D miért? mert a csúti szájkaratés napoleón azt mondta!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Örülök, hogy örömet okozhattam, de látom nem jutott le  a mélyebb rétegekig a mondanivalóm…..

hunbagira
Újságíró

De eljutott indirekte elismeted, hogy a migránsozás nagyrészt egy egész kommunikációs trükk, hogy orsósód kismértékben bele mer (nem mer) hugyozni a medencébe. :) Viszont a cigó és bibsi téma már nagy falat a fülkeforradalmárnak. Tehát szó sincs itt semmilyen ország és kultúra védésről, hát még etnikumot tekintve. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De eljutott indirekte elismeted, hogy a migránsozás nagyrészt egy egész kommunikációs trükk,

Sőt, egy hiszti, no meg álprobléma, de téged nem lehet megtéveszteni, lebuktam……

hogy orsósód kismértékben bele mer (nem mer) hugyozni a medencébe. :)

Jó lenne eldönteni, hogy most ennek örülsz , vagy szomorkodsz?

Viszont a cigó és bibsi téma már nagy falat a fülkeforradalmárnak.

Az, vergődöm is azóta nagyon, alig tudok aludni….

Tehát szó sincs itt semmilyen ország és kultúra védésről, hát még etnikumot tekintve. :)

Há hogy lenne, csak igazmagyarszopatás van, de sikertelenül, mert te átláttál a szitán….

hunbagira
Újságíró

Még valami cigányoktól nem sajnálod- telep felszámolás címén- az ingyen lakást, csak a saját fajtád fiataljaitól? :)

Gazella
Olvasó

Nem igazán tudom, miről beszélsz.
Vona Gábor ingyen lakást adna minden magyar fiatalnak?
Ő még tesz különbséget magyar és cigány között? Mintha most nem ez lenne az irányvonal…

hunbagira
Újságíró

Cigánytelep “felszámolásokról” nem lehet hallani a belvárosban? :) Google a barátod ha már te sem látsz tovább körúton.

hunbagira
Újságíró

Amúgy mi van, ha tényleg csak szavakban ez az irányvonal? :) És, csak hangszórót halkították le, de nem változtak?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hú, de fineszesek/smecher-ek, no meg az a ravaszság, amilyen meggyőzően csinálják….bármely fráier-nek dicsőségére válna….a székelyek ezt be is vették és elküldték a picsába, ezt a meggyőző erőt/tudást……., azta…

hunbagira
Újságíró

No-no, csakszi attól, hogy odaküldtetek néhány fogatlan alkoholistát az nem reprezentatív. :D Meg most buktatok meg a trolljaitokkal. Komolyan ocsmányabbak vagytok, mint a kommancsok a csúcsidőszakukban a 90-es években.Igaz azóta nektek is egy ratyibibsi a kampánygurutok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
hunbagira
Újságíró

Tegnap bukott be 5. kerületi trollhadseregetek gálfilaurás zsidelitasos kisasszonnyal az élen. :) hogy magukat jobbikosként kiadva gyalázzák a székelyeket.

https://444.hu/2018/03/18/jobbikosnak-alcazott-fidelitasosok-terjesztettek-gyurcsanyista-propagandat

https://kuruc.info/r/2/183821/

De ez már annyira kicsinyes és annyira legalja, hogy egy vicc. Ráadásul ezeket a kis -együtéses- karótnyelt-jóllakott óvodás zsidelitasos fiúkat és miss karrier kispicsákat alkalmazzátok agenrprovocateurnak és ha valaki megbassza őket keményen, ezután ti számoltok el az anyukájuk felé? Habony elviszik őket utána ibizára vagy mi?

Egyébként egy dolog veszélyes rátok ápr8 -án, hogy tényleg túltoljátok és átmegy a dolog egy tényleges protestszavazásba ellenetek, Ugyanis totális lejáratásnak-hazudozásnak addig van értelme, amíg az emberek ennel alanyát nem kezdik mártírnak látni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Hm…..

Szávay István a Jobbik képviselője Facebook oldalán – azt állítva, hogy határon túli magyarok gyalázására buzdítottam – próbálja rajtam keresztül lejáratni a Fideszt.

A valóság ezzel szemben az, hogy jelenleg sem vagyok és nem is voltam tagja ennek a Facebook csoportnak, nem tettem közzé ilyen bejegyzést, valamint Jobbikos képviselők, képviselőjelöltek oldalán, vagy Jobbikos csoportban-csoportokban sem tettem közzé soha semmilyen bejegyzést, hozzászólást, és a Fidesz kampányközpontjának semmilyen utasítását sem továbbítottam senkinek.

Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért használ eszközül a Fidesz lejáratására Szávay István, akinek sosem ártottam, és akit nem is ismerek.

 

Mond meg, kinek higgyünk_? a 444 -nek,- amelyik összeért a -kurucinfó-val?:)

Vagy netán lyukra futottatok?Ilyen jól átbaszott a vajda meg a habonymédia?

Te melyiknek hiszel, mert ugye én fideszidióta most tanácstalanul állok….,

BTW: az hazugság ugye, hogy a Jobbik összeért gyurcsibohóccal, a határontúliak szavazati jogának elvétele kapcsán? Tudomásom szerint jelenleg a DK meg a Jobbik propagálja ezt hivatalosan, a többi párt nem…..Javíts ki, ha tévedek…

Ha igen, akkor szólnom kell a Jobbikos ismerőseimnek, hogy ez csak fideszes propaganda és ne üljenek fel neki….

hunbagira
Újságíró

az hazugság ugye, hogy a Jobbik összeért gyurcsibohóccal, a határontúliak szavazati jogának elvétele kapcsán

Csakszi cica ott tartasz, hogy elhiszed saját hazugságaidat?! LOL :D Láttál olyan videót ellenzéki politikustól- gyurcsibóhocon kívül- aki ezt megvonná ezt illetve olyan pártprogramot? :D

De veled ellentétben meggyőzhető vagyok, ha találsz ilyen videót egy ellenzéki politikusi nyilatkozatról (még jobbikosnak sem kell lennie)- a hozzátok hasonló beteg dksokon kívül- ahol erről beszél akkor revidiálom a nézeteimet. De, ha nem találsz- csakszi cica- akkor egy bocsánat kérést minimum elvárok.

Jézusom zsideszesnel lenni tényleg lassan pszichiátriai szint. Elhoztatok minket a tények nélküli korba. Köszönöm nektek ti dk-s/zsideszes köcsögök..:D

ui a zsidesz agitprop sajtó forrás nélküli véleménycikkei nem minősülnek bizonyítéknak. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azé még mindig nem válaszoltál az eredeti kérdésre: melyiknek /kinek higgyünk, te kinek/melyiknek hiszel?.……………….

 

az hazugság ugye, hogy a Jobbik összeért gyurcsibohóccal, a határontúliak szavazati jogának elvétele kapcsán

Csakszi cica ott tartasz, hogy elhiszed saját hazugságaidat?! LOL :D Láttál olyan videót ellenzéki politikustól- gyurcsibóhocon kívül- aki ezt megvonná ezt illetve olyan pártprogramot? :D

Ezzel a kérdéssel állított meg  engem (még gyurcsi performansza előtt) az egyik  vérjobbikos szomszédom, aki amúgy motoron minden évben végigjárja a trianoni határon kívül rekedt magyarlakta vidékeket…..

De igazad van, megkövetlek,  ……,

Egy mondat erejéig még: november 1.-én rúgta be ezzel Gyurcsibohóc az ólajtót, nov.4-ig a Jobbik kivételével mindegyik párt nyilatkozott nyilatkozott, és december 18.-ig várt ki a Jobbik….., mire egyértelműen reagált.

De veled ellentétben meggyőzhető vagyok, ha találsz ilyen videót egy ellenzéki politikusi nyilatkozatról (még jobbikosnak sem kell lennie)- a hozzátok hasonló beteg dksokon kívül- ahol erről beszél akkor revidiálom a nézeteimet. De, ha nem találsz- csakszi cica- akkor egy bocsánat kérést minimum elvárok.

Korábban is írtam, bocsánatot kérek, igaztalanul vádoltalak/ fél – nem hiteles információk alapján..

(a hozzánk hasonló beteg dksok, no meg  csakszi cicá-ért még a fejem is leborotválom, és hamut fogok szórni rá………)

Jézusom zsideszesnel lenni tényleg lassan pszichiátriai szint.

Ja, alig győzöm fizetni a dokit, már az őrületbe kergettem…….

 Elhoztatok minket a tények nélküli korba. Köszönöm nektek ti dk-s/zsideszes köcsögök..:D

Szívesen, miben tudnánk még neked segítení?

ui a zsidesz agitprop sajtó forrás nélküli véleménycikkei nem minősülnek bizonyítéknak. :)

Persze hogy nem, igazad is van, csak a túltolásod milyensége/mértéke visszataszító….., úgy hogy finoman kikerülted a számodra kényelmetlen kérdést , tudom, habonymédia meg zsidesz meg orbáncigány, megvezettek, meg agymostak és ráadásul még birka is vagyok….

hunbagira
Újságíró

Szívesen, miben tudnánk még neked segítení?

Valami bizonyítékkal, az állításaidra. Ahogy már írtam. Ennyi kell, nem több. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért szarod tele minden hozzászólásomat a videóköveteléseiddel, mert szükséges az egódnak megismételnem, hogy tévedtem, vagy el sem olvasod a választ csak fröcsögsz?

hunbagira
Újságíró

De, ha felfogásbéli problémák vannak, azt megértem. :) Amúgy hülyegyerek, te meg szintén ne habony médiából tájékozódj, ha már miatta a közbiztonság ennyire érdekel. Hanem mondjuk a statisztikai oldalakon, ebből kiderül, hogy az arab gettóban még mindig nagyobb a közbiztonság mint mondjuk az avasi cigány megfelelőjében.

herceg
Olvasó
herceg

Arab gettóról ki készít statisztikát?

wittukind
Olvasó
wittukind

Ilyen nincs csak integrált agy és pinasebészek….tehát statisztika sincs.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egy gettó egy atom.

hunbagira
Újságíró

Még valami, tudod nálam nem a lét határozza meg a tudatot, ugyanis egykulcsossal én is jól jártam. De azt hiszem itt van a választóvonal az ember és az emberállat között valódi férfi és nő vagy nőies férfi között, hogy képes akár a saját kárára dönteni másért.

Mondjuk habonytól nem kapok zsebpénzt és dohányboltot sem kaptam iiletve földpályázaton sem nyertem. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

nálam nem a lét határozza meg a tudatot,

Hanem a(z Orbán/Habony:) fóbia/gyülölet:)

hunbagira
Újságíró

Tudjuk-tudjuk a felcsúti cigánynapóleont, csak imádni lehet…és mivel az egybitesek ezenkívűl csak a “negatív-meghiúsult szeretet -a gyűlöletet- ismerik

“szeretetminisztéiumot” mikor állítjátok fel?

de legyen, én valóban gyűlölőm ezeket a kisz vezetésből jött szardarab ifjúkommunista 3/ istentudja hanyas mocskokat kurcsánnyal és orsóssal az élen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Képes vagy elengedni, vagy tényleg ez az alfád/omegád, hogy cigánorbánzsideszstb.stb.stb. ?

hunbagira
Újságíró

Hogyne amikor ti az arabozást/iszlámozást, ok? :)

Tudod csakszi szelektív “antimultikultarilizmus-etnicizmus”(ahogy korrupciós stb sem) NINCS illetve max a ti törzsi fanatikus-szekértáboros agyatokban.

Ahol a mi tolvajunk jó tolvaj, a mi kisebbségünk jó kisebbségi és így tovább…

Ugyanis az IGAZSÁG nem személyválogató és SZELEKTÍV, amennyiben igen az már nem az, akkor.

Erre már olyan “semmilyen” személyek rájöttek, mint a názáreti ács és a sákja herceg fia….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogyne amikor ti az arabozást/iszlámozást, ok? :)

Akkor ha jól értem, te arab/iszlámszopásra rendezkedtél be a logikád szerint,…. megint  két össze nem illő/függő dolgot összekapcsolsz és hisztizel, hogy hol a pónid, mert már láttad a lócitromot a kertben és biztos, hogy eldugták előled, azért nem találod:)

Tudod csakszi szelektív “antimultikultarilizmus-etnicizmus”

Ez meg mi a bánat, szégyellem, de itt fennakadt a felfogó képességem határa….., nem igazán tudom megfejteni, mire célzol….

(ahogy korrupciós stb sem) NINCS illetve max a ti törzsi fanatikus-szekértáboros agyatokban.

Kihagytad a habonyiagymosástmegacigányorbánt, erre máskor figyelj…..

Egy dolog biztos, mindig az visít korrupció miatt aki :

–          annyira balfasz, hogy ha kiveri a szemét , akkor sem veszi észre a lehetőséget

–          ha észreveszi, akkor nincs mersze megcsinálni

–          ha megcsinálja akkor igyekszik a szart (másra) (is) kenni, hogy ne rá koncentráljanak

–          nincs rá lehetősége

–          kevés hozzá

–          irigy és balfasz, de ezzel tud ventilálni egyéb frusztrációjáról/nyomoráról

–          meg van győződve arról, hogy ő BuddhaJézusGhandiTerézanya altruista, hótiszta reinkarnációja és csak a lelke lebeg a bűnős felszín felett…….

–          stb.stb.

A kedvencem az, amikor egy egysejtű arról tart kiselőadást, hogy az Ő adóját mire és hogyan költik és hogy ez neki mennyire (nem) teccik és ebből valami kifacsart erkölcsi meg önigazolós faszságot levezet……., mintha lenne bármi ráhatása, de a az illúzió, hogy ő most valaki, az neki megéri…..OMFG……

Amúgy az egész korrupció megfoghatatlan, mert ha nem “lopnák” el, akkor sem látnál semmit belőle, no meg amíg nem tudsz róla ,addig kurvára irreleváns, amikor meg ha tudomást szerzel róla /vagy elhiszed, akkor meg a zsigeri   BuddhaJézusGhandiTerézanya előbújik minden nyomorult álszent lúzerből és elkezdi számolgatni a lélegeztetőgépet, meg mind azt a píízt, amitől őt (szerinte) megfosztották, baszki…….

Ahol a mi tolvajunk jó tolvaj, a mi kisebbségünk jó kisebbségi és így tovább…

Nem ezt mondtam Feri……., hanem azt, hogy …….

A mi tolvajunk is tolvaj, de magasról leszarjuk, cúnya és gonoszak vagyunk, ki van mosva az agyunk és bibsikkel kokettálunk a pokol tüzén fogunk égni, blablabla….

Mert ennél vannak fontosabb dolgok is, és amúgy meg azt is leszarom, ha más korrupt/„tolvaj” -teccik nem teccik ez egy szint fölött velejárója a pozíciónak, lásd enyhébb formáit: céges mobil/autó/laptop/prémium stb. Nem tudsz olyan élő embert mondani nekem aki egyrészt nem korrumpálható másrészt nem „tolvaj”-  alkalom/lehetőség/büntetlenség/kockázatvállalás/nyereség/értelmi képesség stb. függvénye…..persze, akinek ezek hiányoznak, vagy remete-ként kivonul  a mocskos világból az (esetleg szükségből erényt kovácsolva:) majd az atya jobbján elnyeri méltó jutalmát…….de a többi pór az már csak esendő és gyarló ember…..

A másik (egyáltalán bármely)  félnek felrótt korrupció mára már azzal egyenértékű, hogy ha elfogytak az érvek, akkor mint a régi szovjet vicc szerint, ultima raco-ként el lehessen sütni: “Különben is, de ti veritek a négereket”

Miközben a pőre valóság az az, hogy a  szegény ember vízzel főz és köpköd……., mert ennyire képes/telik…..

Ugyanis az IGAZSÁG nem személyválogató és SZELEKTÍV, amennyiben igen az már nem az, akkor.

Az igazság mindig is egy szubjektív és relatív fogalom volt és lesz, nem véletlenül van annak istene bekötött szemmel és egy mérleggel ábrázolva…….

Tecciik nem teccik, de igenis szelektív, lásd:

Élt egyszer régen egy kis faluban hat vak ember. Nem látták soha a napvilágot, így a tárgyakról, élőlényekről, a körülöttük lévő világról is csak többi érzékszervük alapján alakították ki saját képüket. Egy napon egy elefántot hoztak eléjük, és megkérdezték, hogyan is nézhet ki szerintük. Odamentek hát a hatalmas állathoz, és mindannyian megérintették.

„Nahát! Az elefánt olyan, mint egy oszlop.” – szólalt meg egyikük, aki az állat lábát tapogatta meg.

„Nem, nem, inkább olyan, mint egy kötél.” – mondta a másik, aki a farkát fogta.

„Szerintem inkább olyan, mint egy vastag faág.” – szólt a harmadik, aki az agyarát tapogatta.

 „Nincs igazatok, az elefánt úgy néz ki, mint egy hatalmas legyező.” – állapította meg a negyedik, aki az állat fülét fogdosta.

„Dehogy! Az elefánt olyan, mint egy nagy fal.” – szólalt meg az ötödik vak ember, miközben az elefánt oldalát tapogatta.

„Szerintem viszont mindannyian tévedtek, mert az elefánt cső alakú.” – vélte a hatodik, aki épp az ormányát fogta.

Amit a vak emberek nem értettek meg, az az, hogy míg az igazságot keresték mindannyian, annak csak egy-egy részletét ismerték meg, és az alapján alkották meg véleményüket.

Erre már olyan “semmilyen” személyek rájöttek, mint a názáreti ács és a sákja herceg fia….

Igen, a nevükben lehet nyomni a sódert , de attól még te sem válsz názáretivé és a lótuszülés pozició felvétele sem segít ……

Régi szabály, hogy a (legnagyobb) tolvaj kiabálja azt, hogy tolvaj……., nem véletlenül……

Túdom:orbáncigánybiboldóhabonyagymosottkorrupttolvaj stb. stb.

 

 

hunbagira
Újságíró

Csakszi!

Leírtam, hogy mire rendezkedtem be. Arra, hogy szelektív igazság nincs és levittem az értelmezési szintedre. :) A videók keresésével, hogy állsz cica? :)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Leírtam, hogy mire rendezkedtem be. Arra, hogy szelektív igazság nincs és levittem az értelmezési szintedre. :)

Magyarul: nincs igazság, mert mindegyik szelektív, akkor meg minek hadoválsz?

A videók keresésével, hogy állsz cica? :)

Lemaradtam, milyen videót vársz mókuskám?

Szerk: http://www.ferfihang.hu/2018/03/16/orban-viktor-beszede-2018-marcius-15/#comment-88536

 

hunbagira
Újságíró

Ja és még valami viktor, a jóvoltodból a kivándorló magyar fiatal megtapasztalja azt is, amivel riogatsz.

wittukind
Olvasó
wittukind

Itt romaniaban Orbán Viktor fasiszta diktátornak van bemutatva, aki pénzeli az erdélyieket hogy elszakadjanak romanisztántól, és most még a román gázt is ellopja a Fekete Tengerből. Persze a magyarok is rohadt irredentista fasiszták mert hatalmon tartsák….ugy hogy a helyzet nem ilyen egyszerű…

hunbagira
Újságíró

Én most tényekról beszéltem. Nem arról, hogy ő magát és (állítólagos)ellenségei minek láttatja/láttatják. És az emberek mit hisznek vele kapcsolatban.

Titeteket is átbaszott és a szőröstalpúaknak benyalt, amikor mordort beszavazta- a székelyföldi autonómia “megnemadásához ” kötött belengetett vétó ellenére- az eu-ba.

wittukind
Olvasó
wittukind

Engem eléggé átbasz az itteni “kormány”,nincs szükségem még egyre……azért érdemes elgondolni milyen lehet ha Magyarországon örök Karácsony lesz Április 8-tól.

hunbagira
Újságíró

Nemcsak kairgeri és vitya között lehet választani. De úgy látom az emberek tényleg csak binárisan tudnak gondolkodni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt a bináris dolgot rám mondtad? lehet hogy igazad van csak..én nem lévén demokrata a binárisságot másképp értelmezem,vagyis, még lehet hogy vannak igazi fehér heteró európai emberek és vannak a többiek amelyektől egyrészt meg kell szabadulni, másrészt az átvertek rájönnek hogy hűlyék voltak….

hunbagira
Újságíró

értem, tehát vitya cigányai-bibsiei és kötvénye arabjai ezek szerint fehér-heteró-európaiak? :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Aha,most esett le, te besoroltál engem orbanistának….félretaláltál,nem vagyok én az.

hunbagira
Újságíró

Pedig nagyon annak tűnsz…:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Miből jött ez le neked?Abból-e hogy emlegettem a Karácsonyt? monhattam volna Szélfúttát is, van választék bőven….én nem szavazok se ott se máshol úgy hogy igazán mindegy milyen cigány vagy zsidó szemét kerűl polcra, a demokrácia mást nem tud produkálni

Reszet Elek
Újságíró

Aki nem jobbikos, az egybites orbánista.

Reszet Elek
Újságíró

Megmondta hogy Nőnap lesz. Gondolom az összes.

hunbagira
Újságíró

Hogy, csak az egyik llegnagyobb mocsokságát említsem. No meg soros-ösztöndíjas korában a trianoni kivonulás, kettős állampolgárság megakadályozás, csuházosás. :)

Párt-monopoly az erdéyli magyar pártokkal. :)

Reszet Elek
Újságíró

A román sose volt egy okos nép.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem is, és nem is szeretik ha igy mondod, a helyes kifejezés a “şmecher”

hunbagira
Újságíró

Ettől függetlenül – ha a területi gyarapodásukat vesszük alapul- akkor a legsikeresebb európai nép az oroszok mellett. 70 év alatt duplájára hízta magát európa ericgartmanje. :)…javarészt a mi kárunkra….:(

Kalman
Újságíró

Igen, ponthogy sokkal okosabbak voltak nálunk – sajnos. Ez is egy stratégia, hogy hülyének tetteted magad, aztán a kellő pillanatban mégis jól döntesz. Ha a keményfiúk elbuknak, akkor nagyot lehet ezzel a stratégiával hasítani.

Botond
Olvasó
Botond

Ezen a téren egyik hazai kakadu se dicsekedhet. Nem feltétlenül G-Viktor a felelős ezért / van ezen jelenségnek némi történelmi hagyománya is … mikor mire-kire hivatkozva. Amúgy meg a létszám növekedésének elég sok köze van ahhoz, hogy 2004-ben betuszkoltak bennünket az EU-ba. A munkaerő vándorlása és a kalandozás (mert azért olyan is van) ekkor ugrott meg, annak ellenére, hogy több tagország is korlátozta a szabad munkavállalást. Ezt 2011-ben oldották fel … na onnan kezdve jóformán mindenki (aki tehette, vagy merte) bepróbálkozott a “nagy “Nyugattal.

hunbagira
Újságíró

Már te is  csak magyarázod a bizonyítványt. Igen, valóban benne vannak azon okok amiket felsoroltál. De tény, hogy emiatt a borsodból elvándorló magyar fiatal nyugaton cseberből- vederbe kerül.

Szóval vitya pofátlan csúsztatása-mellébeszélése még mindig ÁLL.

De tényleg a politika egyfajta vallás pótlék lett, a tények nem számítanak, csak a hit. És kiválasztott messiásunk bármit a pofánkba hazudhat. :)

Komolyan elmegyek Xenu-hívőnek. :D

Botond
Olvasó
Botond

Magyarázza az, akinek két anyja volt … :) … Tudod vannak olyan kellemetlenségek, hogy tények. Én pl. Horn uralma alatt léptem le, abban a pillanatban, amikor lepaktált az SZDSZ-el, be se várva a “nagy és csodálatos” EU-ba történő betuszkolást. Pusztán csak azért akkor, mert a lehetőségeim akkor értek be és így csak 50 %-ban volt lutri, hogy bejön-e, vagy sem.

Abban egyetértünk, hogy G_Viktor is egy nagy “mesemondó” … na de melyik nem az? Legfeljebb Őge_isége jobban csinálja a többinél. Nagyon karcsú a magyar felhozatal. Nem mintha más országokban jobb lenne a helyzet. G. S. Patton tábornok mondta anno : ” Az emberiség legaljából kerülnek ki a politikusok. A poilitikusok legaljából pedig a liberális demokraták.” Alapvetés.

Xenu ügyben egyelőre fogd vissza magad, mert egyes “szagértők” szerint kozmikus adok-kapok folyik a Földért, így korántsem biztos, hogy ez lenne a jó választás … :) … bár kétségtelen, hogy jobb alternetívának tűnik, mint az itteni felhozatal / pártfüggetlenül. Murphy százados egyik nagy felismerése : “A politika olyan, mint a pöcegödör. Mindíg a nagyobb darabok úszkálnak legfelül.”

hunbagira
Újságíró

És a világ melyik szélére sodort a sors?

Xenu szimpatikusabb a gyíkembereknél elvileg őket fogdosta össze és holokausztozta meg egy vulkános-hidrogénbombával….bár ezek szerint nem mindet. :)

Botond
Olvasó
Botond

Megfogadtam Jack London tanácsát : “Tarts Nyugatnak!” … körbe is értem a végére … :)

TJ10
Olvasó
TJ10

Kivándorló fiatalok? Szabolcsban élek, viszonylag fiatal is vagyok, de az utóbbi 4-5 évben nem hallottam senkiről az ismeretségi körömben, aki kivándorolt volna Nyugatra, még csak nem is téma. Előtte sokan mentek, de sokan viszont vissza is jöttek. Lehet nem feltétlenül azért jöttek haza, mert most itthon annyival jobb, hanem mert nyugaton annyival rosszabb.

hunbagira
Újságíró

A pártunk-és kormányuk által mindig kozmetikázott KSH-ezt nem támasztja alá, a te minden bizonnyal reprezentatív mintádat. :) De annyi igaz a kivándorlás üteme csökkent, hiszen lassan már mindenki elment aki tehette. :)

TJ10
Olvasó
TJ10

Reprezentatív vagy sem, én ezt tapasztalom. Én úgy látom, aki akart az elment kb. 2004 – 2014 között.

GoldLion
Újságíró

“Ki lehetne rá alternatíva?”

Kérdezik sokan. Nos, nincs és nem is kell neki. Hamarosan úgyis össze fog omlani a jóléti államok kártyavára, és inkább mindenki azon gondolkodjon, hogy milyen esernyőt vegyen, ami alatt túlélheti a közelgő szarvihart.

Alig marad munkaképes korú ember, akinek az adójából lehetne ígérgetni a következő 4 évre. El vagyunk adósodva, mert a sok ígérgetést nem lehet pusztán adóból fenntartani. A korrupcióról meg már ne is beszéljünk. És az emberek még mindig azt hiszik, hogy ha 4 év múlva másra szavaznak, azzal bármit is megváltoztathatnak…

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

A demokráciában nincs megoldás ezekre az etnikai problémákra, még a régi Jobbik is csak felszíni kezelést tudott volna adni a cigánykérdésre, nemhogy ez a mostani néppártos társulat. A cigányok és nyugaton a színes bevándorlók deportálását a származási országaikba egy demokráciában nem lehet végrehajtani, pedig ez az egyetlen hatásos megoldás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Létezik hatásosabb megoldás is.

INewton
Olvasó
INewton

Szerintem meg egyszerűen hagyni kellene a lemingeket a tengerbe veszni.

Cefre
Olvasó
Cefre

Végre lehet hajtani, kit érdkel mit ajvékol pár fajvédő meg a zsoldosaik? Ezt kéne már megérteni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Volt még egy valaki(szerintem az utolsó európai), aki azt hitte nem lesz ajvékolás, aztán láttuk mi történt vele….végre kell hajtani de mindegyik európai országban ahol még él fehér hetero férfi egyszerre kell történnie..

Koriander
Olvasó
Koriander
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Koriander
Olvasó
Koriander

a Krisztina lenne a sztájlisztja?
Marcinak meg PRK?

Reszet Elek
Újságíró

Micsoda egy mocsok szar.

Koriander
Olvasó
Koriander

nincs humorérzéked, bátyus.

wittukind
Olvasó
wittukind

Politikában nincs humorérzék csak vicsorgás és egymás basztatása.

Koriander
Olvasó
Koriander

amúgy a riport szerintem tényleg vicces. Gulyás a buzis, komolytalan kinézete ellenére iszonyat jól pattogtatja
Jurákot. A legjobb rész a tuggyukki, nézd meg, elég groteszk.

Reszet Elek
Újságíró

Bizonyos dolgokkal kapcsolatosan nem szenvedhetem a poénkodás és köcsögösködés semmilyen formáját.

Koriander
Olvasó
Koriander

Pont mint a faszoddal.

Reszet Elek
Újságíró

No igen, az ember fasza komoly harci eszköz, férfiúi ölőszerszám, emellett az élet forrása. Senki se gyalázkodjon vele.

Cefre
Olvasó
Cefre

Kívánja az állcsúcsa az öklömet!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A beszédben nem találtam semmi kivetnivalót, ha valaki igen, jelezze.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Kalman
Újságíró

Kiváló elemzés, nem is vagy te annyira hülye, amennyire a kapitalizmus vitákban mutatod magad! :-P

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A ballibsikre nem nagyon vesztegetnék karaktert:)

Jobbik:

Én nem gondolom úgy, hogy a Jobbik eredendően „konteósan” jött volna létre.

Akiket szűkebb környezetemben ismerek jobbikosokat, 60%-a Fidesszavazó volt 2006-ban (de nekik nem volt elég radikális a Fidesz, az öszödi böszmeség után „forradalmat” szerettek volna csinálni, amit Orbán vagy előrelátóan/okosan, vagy gyávaságból/tehetelenségből nem tett meg), 40%-a pedig a balliberálisokból jött össze, a böszme túl sok volt nekik.

2010-ben a Fidesz a Jobbikal együtt szavazta meg kettős állampolgárságot, akkor nem volt vita, hogy ki hol , milyen oldalon áll, a ballibsik meg akkor is haza/nemzet-árulók voltak, és ez azóta sem változott.

Azóta annyiban is változott a világ, hogy a Jobbik Gyurcsánnyal (ebben is) egy platformra került: A DK meg a Jobbik “venné el” egyedül a határontúliak szavazati jogát…

Azóta a Jobbik valamire való „ötleteit”, ha finomítva is, de nagyrészt megvalósította a Fidesz. Sok élettér nem maradt, csak a még radikálisabbá való eltolódás, ami 2014-ben sem hozott szignifikáns növekedést, mert elérte a csúcsát.

Azt nem vitatom, hogy „rátelepedett” azóta sokminden a Jobbikra, de kétlem, hogy „valakik” konteós céllal  hozták volna létre.

Simicska:

Soha nem vitattam egy embertől sem el azt, hogy saját jogán legyen hülye:), mindenféle (külső) befolyás nélkül, annak hatására, vagy éppen annak ellenére….., legyen ez Simicska, Vona, Orbán , Merkel, stb.stb…

Ahogy a történteket visszapörgetjük, az RTL -t akarta a Fidesz „megregulázni” a reklámadóval, viszont a fűnyíró Simicska bajszába is belekapott is ezt ő kissé zokon vette…….

Az a Simicska, aki ha 100 évig élne, akkor sem tudna  vagyona tizedének (sem)a nyakára hágni:), besértődött, hogy a törvény miatt kevesebb milliárdot kaszálna az aktuális évben és úgy gondolta (tévesen), hogy legalább van akkora farka mint Viktornak.

Kiderült hogy nincs, de belekormányozta magát egy zsákutcába és nem jöhetett belőle jól ki, ezért a bosszútól/megalázottságtól meg a kicsinyes emberi nyomor kognitív disszonancia oldására :), megtehette, hogy „megvásárolja” magának Vonát, nem a klasszikus értelemben, de ugye azért a kéréseit, legyenek azok bármilyen baromságok, Vona csuklóból nem utasíthatta vissza, így elkezdődött a Simicska -Orbán háború, ahol Vona volt Simicska ökle…..- jól látszik, hogy hogyan és milyen formában változott a Jobbik viszonya a Fideszhez képest.

Ha már konteó: Sokáig úgy gondoltam, hogy a kvótanépszavazás, no meg az alkotmánymódosítás követelése/megtagadása, meg kicsinyes politikai előnyök miatti eldobása az Vona faszméregetéséről szólt, legalábbis annak látszott kívülről, Viktorral szemben, de most már úgy gondolom, hogy Simicska bosszúvágya annyira elvakult, hogy „megtiltott” bármilyen együttműködést Orbánnal és így érthető Vona (számomra:) irracionális viselkedése ebből a szempontból.

Mivel látható volt, hogy a ballibsiknek reszeltek a migrókérdéshez való hozzáállásuk alapján, Simicska vagy Vona, vagy együtt arra jutottak, hogy van cirka 2 év kirántani a szőnyeget a komplett baloldal alól és  „ellopni a show-t”- a 98%-os kvótanépszavazásból is kiindulva, hogy senki sem akar migriket, az MSZP nagyon eróziónak indult és azt hitték, hogy a ballibsik Orbánfóbiája erősebb a párthűségüknél, és elég a  gyűlöletük ahhoz, hogy a néppártosodó /balratolódó Jobbikra szavazzanak, és így az tényleges ellenfélként jelenjen meg a Fidesz számára…..

Ahogy a jelenlegi állásból is látszik, itt (is) elmérték a farkukat, a radikálisokat kipicsázták, lassan az ex MSZP-és tagság marad, és furcsa módon, jelenleg a legradikálisabb és egyúttal a legjózanabb párt a Jobboldalon a Fidesz, nem véletlen, hogy a Békemeneten (is) exJobbikosok (Morvai, Gaudi) hogyan, miért és miket mondanak.

A Jobbik gyakorlatilag szétszakadt az Orbán elleni harcban(Simicska), no meg a néppártosodás útján, és erőlködik még de igazán senki nem látja bennük az erőt.

Hogy ez így eltervezett/tudatos játszma lett volna, ezt kétlem, nem azért mert ne lennének elég „okosak” a politikai szereplők, hanem azért, mert túl sok az egymástól független, előre nem látható változók, amelyek döntő jelentőségűek voltak/vannak ……

Kalman
Újságíró

Én inkább úgy gondolom, hogy az alapítók többsége tisztességes szándékkal indította(sőt a mai napig is sokan tisztességesek lehetnek), viszont a háttérhatalomnak mindigis az volt a módszere, hogy beépül minden nemzeti kezdeményezésbe és belülről szétrothasztja. Tehát akármilyen nemzeti kezdeményezés is van, abba az első pillanattól kezdve beépítik az ügynököket. Persze ettől még közben is megvehetnek, megzsarolhatnak embereket, de már eleve is benne vannak.

Nehéz ezellen védekezni, mert bárkiről bármikor kiderülhet, hogy alvó ügynök. Tehát ha egy kiszavazós rendszerrel ki tudja zárni maga közül egy párt az árulókat, akkor is előfordulhat, hogy éppenséggel a bennmaradók lesznek az árulók, és a tisztességeseket dobják ki. És aztán a tisztességesek építhetnek fel a semmiből egy új pártot, ami azzal az ígérettel indul, hogy ők aztán valóban a nemzet érdekeit szolgálják…

hunbagira
Újságíró

Te kapaszkodj meg, én az antiorbánista is egyetértek veled.

De ettől függetlenül orbán játékai nekem sok és mindig is az volt, csak kényszerűségből szavaztam rá 2002-ben (első körben akkor is miépre) és 2006-ban.

Reszet Elek
Újságíró

Én szintén így voltam. Első MIÉP aztán Fidesz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te kapaszkodj meg, én az antiorbánista is egyetértek veled.

Nem kell, mert nem lepődtem meg, csak nem értem a zsigeri gyűlöleted…….., ennyire beszoptad, vagy ezen vezetsz le valamilyen fruszrációt………?

Azt értem, hogy te azt várnád el, hogy a trambulinról, annak legmagasabb fokáról pisiljen bele a medencébe, de a való világ nem így működik, és akárhogy nézzük, a nyugat szempontjából tekintve már megtette.

Azt is értem, hogy a Jobbik szerinted azt tenné…….., amíg ténylegesen oda nem kerülne……és azzal a dumával ne gyere, hogy hanem megbüntetnék……, mert az ember olyan hogy a tényeket hajlítja a hitéhez és nem fordítva, gyurcsibohóc x100.0000-es tábora mindenek ellenére kitart mellette, ahogy Vona mellett is most, legalább a fele, mert már nincs hova hátrálniuk…..

De ettől függetlenül orbán játékai nekem sok és mindig is az volt,

Egyrészt szerintem túlbecsüli mindenki az emberek, főleg vezetők/politikusok képességeit……, miközben jórészt hályogkovácsok, aztán ha szopás van akkor nagyon az van, de a hithű balfasznak ez nem számít, lásd Merkel újraválasztását (is) pl……..

csak kényszerűségből szavaztam rá 2002-ben (első körben akkor is miépre) és 2006-ban.

Gondolom pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy kényszerűen szavaztál:) No meg egy kiugrott papnál nincs nagyobb prédikátor:)

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx


Nem az átlagról beszélek. Az alsó és középszint, sőt a felső szint nagy része is teljesen jobboldali, magyar érzelmű ember. Csak egy szűk, indító vezető réteg (pár meghatározó ember) az, aki gátja az egésznek.

Nem, az átlag jobbik fan/szavazó, akik „megmaradtak”,  ugyanazt mantrázzák: uniós bért, szavazatmegvonás határon túliaktól stb. Már nem égetnek Izraeli zászlót, már nincs cigányozás….. hanukázás van, meg törleszkedés, lassan nagyobb zsidók mint a tudjukkik…..

“Azóta a Jobbik valamire való „ötleteit”, ha finomítva is, de nagyrészt megvalósította a Fidesz.”
Legalábbis azokat, amelyek szavazatot hoztak. De azért valljuk be, az eredeti elképzelésektől igen messze voltak/vannak ma is.

Igen, még nem lehet a trambulinról belepisilni, de már a medence széléről igen,…..

“ami 2014-ben sem hozott szignifikáns növekedést, mert elérte a csúcsát”Akkor még igen.
De utána jöttek a migránsok, ami alapjaiban változtatta meg az egészet.

Átlag baloldali/libsi, és az az össze szavazó kb. 45%-a, nem érzékeli, nem látja, nem akarja látni a migránsproblémát valójában, a politikai „azonossága” , az Orbán/Fidesz gyűlölete felülír mindent, értelmes emberek nem racionálisan gondolkoznak, akár az ördöggel is szövetkezni, de pusztuljon, csak eddig lát/akar ellátni…..úgyis továbbmennek……., pár éve még hozzátették, hogy: „sajnos”, ezt azért már most szégyellik említeni, kb ennyia  változás…..

“Soha nem vitattam egy embertől sem el azt, hogy saját jogán legyen hülye”

Nem hinném, hogy Simicska ilyet tenne. Még akkor sem, ha meghülyült.

Nem hülyült meg, csak épp olyan kicsinyes álszant faszkalap mint bármelyik átlagember, ő bukásnak éli meg azt, hogy kiesett a pixisből, részegen lehugyozza magát meg az oszlopait, büszke arra, hogy saját kezűleg írja/festi ki az oszlopaira, hogy Orbán geci, nem hülyült meg, nem is tudatos, csak egy elkeseredett fasz, akinek elvették a pónilovát és hisztizik és mivel megvannak (még) az erőforrásai, kvázi büntetlenül megteheti…

3 év telt el könyörgöm, annyira hülye azért senki sincs egyik oldalról sem, hogy életük végéig játszák a színjátékot, és majd X év múlva,  a haláluk után nyilvánosságra fogják hozni, hogy ketten hogy meghekkelték az egészet, azé ennyire ne hajoljon scifi-be….

Simicska tragédiája az, hogy a magyar Fouché  helyett egy részegen magára vizelő hisztis 5 éves nagyranőtt mamlasz képe marad meg az emberekben, akiről megkeseredett és dicstelenül elfeledkeznek…..

“az RTL -t akarta a Fidesz „megregulázni” a reklámadóval, viszont a fűnyíró Simicska bajszába is belekapott is ezt ő kissé zokon vette”
Ugyan már. Ez piszlicsáré ki dolog volt egy olyan birodalom esetében, mint amit Simicska felépített a Fidesszel.

Pontosan, azon a törvényen abban az évben emlékeim szerint abban az üzletágban a többmilliárdos  nyereségének talán kb a 20%-át vesztette el, ami piti pénz volt az ő szintjén,  nem hiszem, hogy a pénz (mennyisége) számított volna, inkább az, hogy szóltak, itt a fal és vegyen vissza, na ezt a lelke azóta sem tudta megemészteni és kínlódik is ezzel rendesen……..

“megtehette, hogy „megvásárolja” magának Vonát”


De ez még mindig nem magyarázat arra, hogy Cuki miért lett Cuki.
Ha csapni akart volna Simicska a Fidesz-en, akkor épp a Jobbik hagyományos irányát kellett volna tartani,

Az elején még próbálkoztak, a migránspókerben egyre feljebb strófolták a téteket, csak épp shortstack-el, és amikor a lapokat kellett virítani akkor Vona bedobta őket, szerintem hülyén, Simicska kérésére, de ez meg ugye Vona tragédiája, gyurcsi után a második, aki próbált az új Orbán lenni, neki sem sikerült….

 kiemelni a Fidesz bűneit, és megtolni pár milliárdból egy nagy médiahátszéllel.

Az ugató ballibeken kívül senkit nem érdekeltek 10-14-között sem és most sem a Fidesz elcseszett szarságai, és most meg a muzulmán tetűinvázióhoz képest kurvára lényegtelenek, ezt a komplett ellenzék nem akarja felfogni- amíg a lényeg helyett egészségügy/oktatás/OLAF/Elios meg fasztuggya miről nyekeregnek, és nem beszélnek a lényegről, még szőrmentés sem, ha meg igen, akkor úgy, hogy relativizálnak, bagatellizálnak, csak megerősítenek engem (is:) abban, hogy soha, bármi áron de ne kerülhessenek hatalmi pozícióba, sem együtt, sem külön.……, nincs az a  lopás ami a hazaárulást felülírná, pont.

És ez simán elég lett volna egy dupla olyan erős Jobbikhoz, ha nem erősebbhez.

És kitől mentek volna át? A Fidesztől? Attól már rég átment, aki át akart…

Csak a ballibsik maradtak, de ugye győzz meg egy Újpest drukkert, hogy a Fradinak szurkoljon, nehezen fog menni……

A 70% migránsellenesből 45% Fidesszavazó, 20% Jobbik, a maradék 5% ballib meg szavazás esetén, ha fogcsigorgatva is, de a ballibsikre szavaz, szóval akármennyire is tolódhatott volna jobbra, azt már kimaxolta 2014-ben, nincs ki és honnan ………..

 Ennél nagyobbat nem csaphatott volna Simicska a Fidesz orrára (ráadásul az új pártja segítségével lóvét is akaszthatott volna, tehát befektetésnek sem lett volna rossz).

Elméletnek jó, csak épp a gyakorlatba kérdezd meg a Fideszre szavazó ismerőseidet, átpártoltak volna-e az általad leírt forgatókönyv alapján?………Az én tapasztalatom alapján nem, sőt……..

 Ehelyett mesteri módon tönkre vágta a Jobbikot. Ennél nagyobb örömet a Fidesznek semmi nem hozhatott. Kizártnak tartom, hogy ez véletlen lett volna.

Ennyire elmérték, és tényleg ennyire balfaszok, nem jött össze az elméletben amúgy érdekes gondolat, és itt utalnék Szanyi kapitányra, akinek volt egy szerintem kurva jó és találó mondása (amikor még 2014 előtt a DK meg az MSZP összefosásról kérdezték:):Ha van egy autó amelyik 120-al megy és van egy másik ami 100-al, a kettő együtt nem fog 220-al menni……, és igaza van…..

Tényleg ennyire amatőr Simicska, mert nem maradt  a kaptafánál, a többismeretlenes egyneletben jópár változót figyelmen kívül hagyott, Vona meg annyira balfasz volt, hogy ment utána, rábasztak…….

 “Simicska vagy Vona, vagy együtt arra jutottak, hogy van cirka 2 év kirántani a szőnyeget a komplett baloldal alól”
Tehát azt mondod, hogy a Jobbik a baloldal helyére akar kerülni???

Próbálkozott, és látjuk, hogy mi lett/lesz belőle….


Érdekes felvetés. Bár akkor a Ballik névben nem sokat tévedtem. :)

Retorika szintjénn összeértek, de első nap döfnék egymást szíven,  ha hatalomra kerülnének……

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az alakulásnál én is úgy gondolom, hogy azon fideszesek, akiknek nem volt elég radikális Fidesz, no meg a baloldal tényleg kiábrándultjai mentek jobbra a Jobbikba.

Én azt sem gondolom, hogy ez tudatos volt, Vona ehhez kevés, ifjonti, forradalmi láz, valahol az elmaradt forradalmat  lehetett kiélni, gárdástól, Izrael/zsidóellenességgel, úniós zászlóégetéssel, hogy a PC-re elkezdtek szarni…..de lehet, hogy naív vagyok és ez egy tudatos dolog volt……klasszikust idézve: tudtam, hogyne tudtam volna, de nem sejtettem:)D

Ahogy lazul a nyugati kapucskásszárnyacska, egyre inkább, fog látszani a medencébe:)

Ha megnézzük, hogy 10 évvel ezelőtt hol tartottunk , hogyan kommunikáltunk a külvilág felé, azóta azért kissé karcosabb lett a dolog.

Én Merkel esetében sem gondolom/hiszem, hogy valaki(k) írányítaná(k)/rángatná(k), egy magtalan kiégett vén tehén aki kapaszkodik minden szarban, józanul érzékelte az a dolgokat, lásd: https://444.hu/2015/07/18/egy-hatodikos-palesztin-kislany-dontotte-romba-merkel-nemzeti-konzultaciojat, de a PC SJW szar a fejére ömlött és magas ívből tesz arra, hogy mi helyes  „népének”, egyéni egója/ambiciója felülír mindent.

Simicska esetében sem hiszem, hogy konteó lenne, látva pl. a HírTv tisztogatásait, a látványos kiszorítását a gazdaságban ennyire nem lehet jól csinálni szerintem…… ennyire azért nem jó színész Orbán, Simicska meg pláne, annak meg annyira nincs politikai vénája/önuralma (nem véletlenül nem volt frontvonalba az APEH igazgatóságon kívül), hogy pillanatok alatt lebukna.

Túl sokat képzelünk hatalommal rendelkező emberekről, és megmagyarázzuk az irracionális tetteiket:)

A Jobbik ha beáll a kvótanépszavazásba és megszavazza az alkotmánymódosítást, következetesen tartja magát a Simicska előtti időkhöz, akkor szerintem is felmehetett volna max kb. 25-26%-ra, de még így is elmaradva a Fidesz 45%-tól, de a második, „kihívó” helyre beérhetett volna és még mindig ekézhette volna a Fideszt, aki most már tulajdonképpen „ellopta” a Jobbik szlogenjét: A Haza az első……

Azzal sem igazán értek egyet, hogy a szavazók 80%-a pillanatnyi helyzet alapján döntene, kvázi az utolsó héten dől el, hogy kire szavaz… A sima átállást én kétségbe vonom.

A Jobbikosok ötöde szavazna át a ballibsikre, a ballibsik negyede a Jobbikra….., ebből nem nagyon lehet sokat kihozni.

A másik gyűlöletére rátérve egy gondolat erejéig: lehet, hogy rosszul látom, de jelenleg, zsigeri gyűlöletet, akasztani vágyót csak az ellenzéknél(beleértve keményen a Jobbikot) látok, Fideszestől nem igazán hallottam, hogy belezésre készülne…..

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“jelenleg, zsigeri gyűlöletet, akasztani vágyót csak az ellenzéknél(beleértve keményen a Jobbikot) látok, Fideszestől nem igazán hallottam, hogy belezésre készülne”
Igen, mert a Fidesz van hatalmon.
Amikor nem így volt, ők is tolták ezt ezerrel. Nyilván közrejátszik, hogy ha a mienk van hatalmon, csökken a gyűlölet-faktor, ha meg a másik, akkor lehet tele szájjal szidalmazni.

Végiggondoltam, és teljes mértékben igazat adok neked,

Naooo
Olvasó
Naooo

Vannak ufók?

Botond
Olvasó
Botond

Naná ! Lassan már csak azok vannak … minden egyéb csak a Mátrix része.

hunbagira
Újságíró

Fideszestől nem igazán hallottam, hogy belezésre készülne…Zsoca, már smafu? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Zsocával ezer százalékig egyetértek:), jé, belező vagyok:)

BTW-már zombigyilkosnál visszavontam hogy galamblelkem lenne, szóval ultraradikális vagyok és akasztgatnék:)

hunbagira
Újságíró

Én Voncsita és Simlis műveleteire nem találok épeszű magyarázatot. Csak a sértettséget és  -tényleg- a különböző tudatmódosító szerek túlzott használatát. Simlisnél az alkohol, voncsitánál- szemeiből- kiindulva a cucc.

Az időközikből kiderült, hogy a “néppártosodás” semmit nem hozott (ha most tényleg, csak nettó erkölcstelen választói matematika felől nézzük a dolgot) ennek ellenére, csak tolja és tolja. Szóval az ősi dakota mondás szerint is: ha megdöglött a lovad, akkor szállj le róla” :D

Simlis esetében, meg sokkal többet tudott volna rombolni, ha “belülről bomlaszt” . Tehát ideológiailag nem pozícionálja át a médiáját viszont kőkeményen odabasz a fidesznek (korrupciós ügyek, árulások -nem arra figyeljenek amit mondok ugye) mert a fideszes nézősereg megmarad, de elbizonytalanodik és egy idő után átmegy jobbikosnak..

Asidotus
Olvasó
Asidotus

A Jobbikot még a Fidesz hozta létre, még 2002-ben, a vereségük után megalakult polgári körök egyikéből nőtt ki, Orbán Viktor és Vona Gábor egy körben voltak

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, ahogy a Fideszt  meg Soros, gondolom ugyanezen logika mentén…..

Asidotus
Olvasó
Asidotus

a tények makacs dolgok, Soros György nagy segítséget adott a Fidesznek és Orbán Viktornak az induláskor.
Gondolom ez az, amit Viktor szeretne elkerülni, hogy más is kapjon ilyen lehetőséget

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A Patás meg így hálálja meg, nem szép tőle…….., tulajdonképpen mit képzel ez a hálátlan hogy nem úgy táncol, ahogy fütyülnek neki?…..

INewton
Olvasó
INewton

Aha értem. Szóval a választók akarták a

– MNYP pénzek lenyúlását

– Paks 2-t, aminek a részleteit még unokáink is fizetni fogják.

– Netadót

– Vasárnapi boltzárat

– A munkavállalói jogok csökkentését

– A közmunkarendszert

– Mindenki annyit ér amennyije van

xcsakx
Olvasó
xcsakx

– MNYP pénzek lenyúlását

2011-ben volt, azóta 2014-ben volt egy (újabb) 2/3-os választás, ezek szerint annyira nem hatotta meg a népet….

– Paks 2-t, aminek a részleteit még unokáink is fizetni fogják.

Bontsd ki ennek azért az igazsághoz tartozó szövetét is:):fejtsd ki ehhez, hogy melyik párt/kormány akarta Paks2-t, amikor eldöntötték, hány párt tette ezt, ki tiltakozott, az EU engedélyezte/belegyezését adta/támogatta, vagyezígyhogy?

– Netadót

Egyrészt túltolták a biciklit kormányoldalon,  másrészt meg próbáltak egy Majdant Goodfriend-estől összehozni(ami Csehországban BTW sikerült)……, nem jött össze, visszatáncolt a kormányzat, aztán erre a vonalra próbált a Momentum felklapaszkodni, látjuk milyen sikerrel…..

– Vasárnapi boltzárat

Most ezt szeretnéd, vagy sem, ha igen miért, ha nem miért nem? Mit is akar a választó? No meg mennyire magasról is szarja ezt le?

– A munkavállalói jogok csökkentését

2012-ben volt a törvény, azóta emlékeztetnélek, volt 2014-ben újfent egy lehetőség és a „nép” 2/3-al újrázta…..

– A közmunkarendszert

Amelyben 90% cigó, és annyira szar, hogy nem akarnak kilépni belőle:)

– Mindenki annyit ér amennyije van

Pontosan, mi a kérdés?

INewton
Olvasó
INewton

2014-ben már 1/3=2/3 az addigra kialakított választási törvények szerint. Másrészről pedig a választások egyfordulósokká váltak.

Paks 2:

Paks 2-t nagyon titkolják mert 80 évig nem akarják tudatni a részleteket. De ha ez önmagában nem lenne elég akkor ott van még az a szépséghibája hogy törésvonalra tervezték a blokkot. Ami elromolhat az el is romlik alapon biztosra vehető hogy a reaktor életciklusa alatt lesz földrengés. Azok a szemét libsi osztrákok Hofer-rel az élükön biztosan ezért támadják a mi nemzeti szarunkat.

Netadó:

Ja persze egyszerű másra kenni azt amit mi akartunk, de nem jött be. Csőlátás.

Vasárnapi boltzár:

Semjén Zsoltika erőlködött vele meg azzal hogy mi mennyire keresztyén nemzet vagyunk.

Munkavállalói jogok:

Lásd első pont.

Az hogy mindenki annyit ér amennyije van pontosan leírja a mai jobboldali látásmódot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

2014-ben már 1/3=2/3 az addigra kialakított választási törvények szerint.

Akkor királyság, mert a az “ellenzék”, sőt a ballibsik győzni fognak most…..

Apropó, most Hódmezővásárhelyen hogyhogy nem győzött a Fidesz ???

Másrészről pedig a választások egyfordulósokká váltak.

Nagyon helyes, előre kell virítani a cuccot, és nem utólag visszalépegetni….

Paks 2-t nagyon titkolják mert 80 évig nem akarják tudatni a részleteket.

Pontosan, nem egy szeméttelepről van szó.

 De ha ez önmagában nem lenne elég akkor ott van még az a szépséghibája hogy törésvonalra tervezték a blokkot.

Azéé, hogy direkt kipusztíccsák a nagyondemokratikusokat a szemét fideszesek,……. ja, ……..hogy milyen faszságokat ki nem bírtok találni kínotokban, észvesztő…..

Ami elromolhat az el is romlik alapon biztosra vehető hogy a reaktor életciklusa alatt lesz földrengés.

Ájvé, kocsiba még be mersz ülni?

Azok a szemét libsi osztrákok Hofer-rel az élükön biztosan ezért támadják a mi nemzeti szarunkat.

Igen ha benne vagy = lobby, ha kimaradsz = korrupció……

Netadó:

Ja persze egyszerű másra kenni azt amit mi akartunk, de nem jött be. Csőlátás.

Mondom, hogy azt elkúrták, de annyi eszük volt, hogy nem lövettek, hanem meghátráltak.

Vasárnapi boltzár:

Semjén Zsoltika erőlködött vele meg azzal hogy mi mennyire keresztyén nemzet vagyunk.

És, ki nem szarja le? Mennyire releváns, egyik vagy másik oldalról? Összetennénk a kezünket, ha ilyen faszságok lennének életünk meghatározó részei, mert a többi már rendben van….

Munkavállalói jogok:

Lásd első pont.

Itt a lehetőség, Kész Zoltán nyert, Márki- Zay nyert, megvan a példa:) meglátjuk mire elég az 1/3=2/3 az ellenzéki oldalon….

Az hogy mindenki annyit ér amennyije van pontosan leírja a mai jobboldali látásmódot.

Még mindig, mi a kérdésed? A belső értékek fontosságáról szeretnél értekezni?

INewton
Olvasó
INewton

Te mondd csak, te mindenre csak debug módban tudsz válaszolni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Számomra egyértelműbb/könnyebb/kényelmesebb/áttekinthető/más is kérdezte/nem stb.

INewton
Olvasó
INewton

Azéé, hogy direkt kipusztíccsák a nagyondemokratikusokat a szemét fideszesek,……. ja, ……..hogy milyen faszságokat ki nem bírtok találni kínotokban, észvesztő…..

Ha nem hiszed el nézd meg szeizmológiai jelentéseket.

Ájvé, kocsiba még be mersz ülni?

Van kedved Fukushimába utazni?

Igen ha benne vagy = lobby, ha kimaradsz = korrupció…

Na persze, mert ha megakadályozzák akkor az nekik biztos jó pénz. Meg a németeknél is azért van Atomaustieg mert azzal jól lehúzzák Magyarországot.

Még mindig, mi a kérdésed? A belső értékek fontosságáról szeretnél értekezni?

Veled nem mert úgyis elrelativizálod.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

2010-ben is 2/3- uk volt régi választójogi szabályok alapján. Minden választási rendszer úgy van kitalálva, hogy a győztes felé húzzon a “stabilitás” érdekében. Amúgy ez az 1/3, hogy jött ki?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Úgy, hogy 8 millióval számolt, az otthonmaradókat a libsiellenzékhez adta……:)

 

hunbagira
Újságíró

Gondoltam, csak provokálni akartam…

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi a baj a közmunkával? Én innen nem olvastam eddig hogy Orbán odatette volna cigányokat dolgozni….az hogy mindenki annyit ér amennyije van igaz kéne legyen ha nem lenne a parazita nagyszájú követelőző kórus hogy nekik jár mert léteznek….ezért nem tudom jobboldalinak nevezni sem a fideszt sem mást.

INewton
Olvasó
INewton

A közmunkával az a baj hogy nem produktív. Másrészt ha valaki bekerül oda nem marad ideje állásinterjúra menni.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Nem mondanám, mikor én voltam közmunkán kb 3/4 évig bármikor elmehettem interjúra nem volt probléma sose belőle sőtt még ajánlottak munkát is hogy menjek nézzem meg, a kikötés csak annyi volt hogy kiosztott meló (fűnyirás meg egyéb) legyen megcsinálva!

INewton
Olvasó
INewton

Oké rendben, de ne nagyon hirdesd (mármint hogy közmunkáztál), mert a végén még lecigányoznak (lásd feljebb).

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Értem én! Volt melóm de felmondtam mert meguntam majd kellett egy kis pihenés és hogy vissza vegyem az adóm egy részét az álambácsitól amit olyan nagyon szépen vonogatott a fizumból! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

INewton
Olvasó
INewton

Arra kívántam reflektálni amit a hozzászólásod 7. bekezdésében írtál.

 

Amúgy még megemlékezhetnénk a 2 farkú kutyapártról is. :P

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Milyen munkavállalói jogokat csökkentett? Kiterjesztették a munkaidőkeret alkalmazásának lehetőségét, szabadság kiadását szintén eltolták a munkaadók felé

Kalman
Újságíró

És közben olyan munkaerőhiány lett, hogy senki nem mer baszakodni az embereivel, inkább örül ha dolgoznak…

hunbagira
Újságíró

Ha ez így lenne, nem lenne annyi munkám. :) Átlag heti 2-szer kell meglátogatnom a munkáltatót egy munkavállalóval. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Pedig pont építőipari és vendéglátós vállalkozó uracskákat és hölgyeményeket kell megbokáztatom egy kicsit, plusz a magukat kivakart multi managereket akik tapossák 5évvel ezelőtti önmagukat. A munkám sava-borsa amikor ezeket a büdös biciklistákat megalázhatom a megalázottjaik előtt. :D

Bár a legtöbbnek már az is elég, ha lázadóbb munkavállalló belengeti, hogy ügyvéddel jön…illetve egy telefonhívás is megteszi.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Ebből is látszik, hogy a ma már még inkább a munkáltatók azok, akik ki vannak szolgáltatva a munkavállalónak.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hunbagira
Újságíró

Kapitalista témában mindig sikerül troll üzemmódba kacsolnod.. Komolyan még a szavajárásod is Naooohoz hasonul. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Hú tudom, hogy társadalmikérdésekben szinte minden szubjektív és relatív, kivéve talán az ösztönök és az azokkal közvetlenül összefüggő dolgok. DE: konkretizálnád, hogy eme témákban mint munkaidőkeret, egyáltalán, hogyan értelmezendő a pozitív diszkrimináció fogalma? :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Botond
Olvasó
Botond

Ezzel a PAKS II. üggyel van azért pár probléma … az ellenzők részéről mindenképp’ !

1. – Magyarország napi áramszükségletének 35 %-át importálja … mivel 1989-ben leállították Paks tervezett bővítését. Értelemszerüen az importban – a felár zsebre tételében érdekelt körök – nem akarják elveszíteni ezen zsíros ügyletüket. Érdekes, hogy a zöldikék olyan nagyon nem ugatnak a szenes erőművek ellen … amíg azokat nem Nagytudású Lőrinc Koma szerzi meg / addig őket nem zavarja egyik se (Lásd Germánia esete). Ebből ered, hogy egyes megvett, avagy érdekelt személyek igen hangoskodnak és hazudoznak a paksi beruházás kapcsán.

Vélelmezem, nem tünt fel, hogy anno a vízlépcsők ellen is ugyanezen körök sivalkodtak ezerrel … amiket amúgy előbb, vagy utóbb úgyis meg kell építenünk. Az összes felhozott “érvük” hazugság volt, főleg annak tükrében, hogy a nagymarosi lett volna a 40. vízduzzasztó a Dunán.

2. – PAKS II. megszabadítja az országot az import terhétől, sőt exportképessé teszi, tehát eladóként jelenik meg, és nem feltétlenül a bécsi áramtőzsdén keresztül fog ezzel a kontingenssel üzletelni. Ez se tetszik mindenkinek, főleg nem azon élősködőknek, akik a tőzsdén játszák az “Itt a piros, hol a piros” játékot. Amúgy ezen plusz termelés árbevétele miatt eleve nem veszteséges ez a beruházás. Nem az unokáink fizetik vissza, hanem az MVM, az export hasznából. Remélem, így már érthető egyes körök nagy sivalkodása a bővítés ellen? Komoly összegeket és biztos apanázst buknak emiatt … .

3. – PAKS I. négy reaktora még ma is benne van a világ 25 legbiztonságosabb reaktora között (IAEA). Emberi hülyeség (Lásd: Csernobil), vagy aljasság (Lásd: Fukusima – ahol a 6 hónapja üzemen kívül álló 4-es reaktor robbant fel elsönek) nélkül ezen reaktorok nem okoznak semilyen problémát …

Unalmamban még írhatnék pár szakmai oldalt azon észérvekről, amik alátámasztják ezen beruházás szükségességét, de nem hatna meg olyanokat, akik egy részt ellenérdekeltek (elsősorban anyagi okok miatt), másrészt a folyamatos hamis mantrával el lettek varázsolva … hogy finoman fogalmazzak. A tények makacs dolgok, de amint látom, ez “kishazánkban” nagyon nem érdekli a polgárok jó részét.

Kalman
Újságíró

Atomerőmű, meg elektromos autó kérdésében még mérnök ismerőseim is vannak, akik totális homályban vannak.

Nem azt mondom, hogy nem lenne kurvajó, ha nem kellene atommal hazardírozni, meg pöfögni az utakon, de egyelőre a megújuló források, a hálózat és az elektromos energia tárolása nincsenek azon a szinten, hogy kiváltható legyen az atom és a belső égésű motor. Egy szép napon eljuthatunk odáig, de az várhatóan Paks II tervezett élettartama után lesz.

Botond
Olvasó
Botond

Persze, hogyne … amint elterjednek a hidrogén fúziós reaktorok. Egyelőre az EU 30 milliárd euros keretből próbálja “feltalálni” azt, ami már máshol megvan rég. Sajnos a nagy szembenállás miatt ezek egyhamar nem kerülnek ki a civil szférába, még egy jó ideig maradnak a katonai alkalmazás területén. Addig meg jó pénzért elszórakozgatnak a “tudósok” a nagy felfedezés érdekében.

Amúgy hazánkban a geotermikus energia hasznosításának lenne jövője, de egy komoly kapacítás kiépítése nem filléres játék. Szerencsére mostanában van némi elmozdulás ebben az irányba (is).

hunbagira
Újságíró

Lökd már a forrásokat, ezekről a már megvalósult fúziós reaktorokról. Mert én eddig, csak különböző konteóblogokon olvastam róluk.

A reális ember a meglévő létezőből indul ki.

Botond
Olvasó
Botond
hunbagira
Újságíró

Ezek egyszerű panelek…amin én a fideszt finoman fogalmazva nem kedvelő is röhög.

“MNYP pénzek lenyúlását” Mi van valaki eddig nem kapta meg a nyugdíját? Vagy mi? :) Az, hogy az állam áttesz valamit az egyik zsebéből a másikba az nem lopás

“Paks 2-t, aminek a részleteit még unokáink is fizetni fogják.” Amit a kommancsok is akartak kormányon, igaz akkor a zsidesz ágált ellene ellenzékben. Jobbik esetében meg úgy tudom, hogy a néppártosodás ellenére ennek támogatása- még ha csendesen is- de maradt.

Netadót” Sok belvárosi gyermek aki eme be sem vezetett valami miatt éheznie kellett. brühühü

“Vasárnapi boltzárat” Szegény prolik nem tudnak egy nap fogyasztani, eme “hatalmas” “szegénységben” Hát tényleg mindjárt elsírom magam. Amúgy vasárnapi boltzár van a “kommunista-mélybalkáni” nyugat-európai országokban, sőt a legtöbb helyen a szórakozóhelyek is bezárnak éjjek 2-kor. Ennek köszönhetjük a leány és legénybucsús nyugati hordákat a belvárosban…no meg meg persze asszonyaink “híres” “erkölcsösségének” :)

“A munkavállalói jogok csökkentését” Nah itt kivételesen a vaktyúk is szemet talált.

“A közmunkarendszert ” Az jobb, ha cigány otthon veri a faszát az adódból így legalább csinál valamit és a menthetők azok talán vissztalálnak a munkaerő piacra.

“Mindenki annyit ér amennyije van” Még egy köteles beszéd. :)Nem azt mondom, hogy zsideszes fiúkkal nem szaladt el a cinizmus- mindig részük volt- de ez nem érv és tény.

Kalman
Újságíró

Nekem mindigis az szokott a bajom lenni a Fidesszel, hogy nem elég kemények és őszinték.

A migránsválságban én tűzparancsot adtam volna a határon, és deklaráltam volna, hogy Magyarországon tilos az iszlám. Kizárólag fehér menekülteket fogadunk be, de belőlük sem túl sokat.

Az EU-ból már régesrég kiléptem volna.

Sorost, Merkelt és a brancs kisebb halait is halálra ítéltem volna. Ha beteszik a lábukat hazánkba, akkor kattan a bilincs és másnap lógnak. (ahogy Duterte Sorost)

Viszont be kell látnom, hogy az igazság nálam lenne ugyan, azonban már régesrégen bombázna minket a Nato. Szóval lehet, hogy mégiscsak egy Orbánra van szükségünk, aki egész jól keveri a kártyákat és piszkos trükköktől sem riad vissza.

ggwp
Olvasó
ggwp

Afrikában éppen irtják a fehér farmereket, és deportálják őket. https://www.youtube.com/watch?v=Jq0GReiZyKc

Vajon hányat fognak befogadni a fehér államok, mielőtt mindet kiírtják? :)

Botond
Olvasó
Botond

Az ausztrál kormány befogadja őket. Szerdán jelentették be … erre a niggerek neki álltak ugatni, hogy hát erre semmi szükség, nincs semmi baj SAR-ban (bocs’, Repbulic of South-Africa, mielőtt másra asszociálna valaki … ámbátor …),ne járassák már le őket a gaz fehér ausszik.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ennek örülök. És remélem hogy az összes többi éhen döglik.

Reszet Elek
Újságíró

Átlag afrikai szintre fognak visszacsúszni a négerek. Elég megnézni a GDP-jüket. Ahelyett hogy előre mennének visszacsúsznak. Pedig mindent megkaptak (amit pl. a kínaiak nem), amire építeni lehetett volna, de a négerek nem kínaiak vagy japánok, koreaiak ugye.

Ezért is nevetséges az új marveles film, amiben saját fejlett kultúrát álmodnak maguknak meg hogy szeretnék “befeketíteni” az ókori Egyiptomot. Sosem hoztak létre értékes kultúrát és ez nem a fehér ember hibája, amire mindent ráfognak. Egyszerűen primitívek. Fizikai  munkára (és sportra) jók és ennyi. DAK jól példázza mi lesz velük magukban. Libéria múltját is érdemes megnézni.

ggwp
Olvasó
ggwp
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Botond
Olvasó
Botond

Sajnos nem … mennek a fehér ember után (Lásd: migráció). Az okosabbjának leesett, hogy addig volt kaja, amíg a fehér ember farmokat üzemeltetett, illetve most az ENSZ szállítgatja nekik a hamit. Ezért, no meg az invitálás miatt indultak el, mint a sáskák. Afrikát már majdnem tönkre tették, így most idejönnek felélni azt, amire rá tudják tenni a kezüket.

Aldo
Újságíró

Dél-Afrikát alig 10 év alatt lezüllesztették a négerek. Az értelmesebbje már rég visszasírta az apartheidet.

Gazella
Olvasó

A Fidesznek nagyon jót tett, hogy volt egy 20%-os párt, amelyik jobbról kritizálja. De ha vki hatalommániás, nem lesz elég neki, hogy ellenzékből jót tegyen a nemzetével.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Az EU-ból a Fidesz soha nem fog kilépni.
Semmi máshoz nem értenek, mint az EU-s pénzek lenyúlásához, az EU nélkül a NER összeomlana, mert a sok újgazdag fideszes egy tányér meleg vízre valót nem tudna megkeresni

Gazella
Olvasó

Az megvan, hogy az EU-s vezető országok (pl. Németo.) BEVALLOTTAN sokkal több anyagi hasznot hajtott azzal, hogy mi és a hozzánk hasonló ex-kommunista országok beléptek az EU-ba, mint amennyi mi? Abból csöpögtetnek nekünk vissza egy kis mannát, amennyit mirólunk lefölöztek.

INewton
Olvasó
INewton

Jó, de ettől még nem kéne ellopni.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Az, hogy az EU-s magországok nagy hasznot húznak az uniós csatlakozásunkból, az egy dolog.
Ha Viktor nem tud belőle hasznot húzni, akkor ő váltani fog.
(Ha nem lennénk uniós ország, a nyugatiak akkor is le tudnák fölözni a hasznot, előtte is voltak beruházások)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkó titta övöm, meg bodottá lesz 22-ben és utána örök életig, mer addigra felkopik a Fidesz álla, ha elmaradnak az eus pízek…………

 

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Jó kérdés, hogy akkor Viktor merre fog továbblépni, mert eu-s pénzek nélkül a hűbéresei fellázadnak majd.
(Mint a középkorban, amikor a királyi birtokadományozások megálltak, mert elfogyott a királyi birtok)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezért nem értitek, mert ……….-ként mindig (csak:) a pízig láttok:)

Botond
Olvasó
Botond

Kifog lépni … abban a pillanatban télakol az ország, ahogy megszüntetik a júdáspénzek csepegtetését. Márpedig erre készülnek Brüsszelben és ha csak addig ki nem tör a totális VH, végre is fogják hajtani. Onnan kezdve semmi értelme ennek a gittegyletnek (gyakorlatilag ma sincs, hiszen számunkra mindvégig negatív volt a szaldó). A gazdaság nem fog megfeküdni, mert a nagy cégek nem fogják azonnal elvinni a gyáraikat (egy ilyen átállás minimum 2-3 év). Annyi idő alatt meg fel lehet építeni a saját iparágakat … pontosabban az arra érdemeseket helyre lehet állítani. Maximum kevesebb Johnny Walker lesz a boltokban … volt már ilyen, azt is túléltük. Amúgy csak a vámhatárok visszaállítása kiegyenlítheti a kieső EU-s pénzeket. Kevesebbet fognak lopni, mivel nem tehetnek mást a túlélésük érdekében.

A munkaerő kérdés is – részben – meg fog oldódni, mert sokan haza fognak jönni. Ki önként, ki pedig kényszerből. Ezt így is, úgy is meg kell lépnie Magyarországnak, igen rövid határidővel, különben megszününk létezni.

hunbagira
Újságíró

Így van EU- n kívül nincs élet, nem is értem, hogy létezhettünk 2004- előtt. :D

lady
Olvasó
lady

Nekem annyi elég volt a beszédből amit a hírekben hallottam. Zombigyilkosnak elismerésem , egész jó összefoglaló lett. A legtöbb ismerősömnek olyan véleménye van mindegy kicsoda csak ne Orbán maradjon. Hát így nem leszünk előrébb !  Az ellenzék szinte minden mondata a kormánypártot erősíti , és gyanítom jól elvannak ők a Fidesz farvizén. Meg egyébként is nem lehet tudni mi zajlik a háttérben a színfalak mögött . Nem hiszem mindent elmondanak a sajtónak . Mások hibáit felhozni , manipulálni , lejáratni, ez magán embereknél is aljasság. Így akarni dicsfényben lenni , és nem a saját erényekkel produktummal előre haladni ez valami elkeserítő ami megy a politikában.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Márpedig a másik lejáratása és a bűnei állandó felhánytorgatása a jelenlegi politika mainstream,sőt, egyedüli lehetséges vonala. Mivelhogy a jobboldaliság a 2-dik világháború óta kinossá vált ezért az összes azóta létező pártok legfenneb valami közép(szerű)ként mutatkoznak be. Jelenleg az u.n.”jobboldaliak” igazából balos szocik a többi pedig tőlük balra, a ballibsik.

Most már a program arról szól hogy ki mennyire tudja kielégiteni a minél több ingyenélőt, amelyeknek, mivel soha,semmi sem elég, mind több követelése van is igy alakul az ördögi kör.

Gazella
Olvasó

Hunbagira: cigánykérdésben igazad van, de 1. LMP-vel és Momentummal koalícióban Vonáék mennyivel tudnának keményebbek lenni ezen a téren?

2. Akarnak-e még egyáltalán? Vona mikor beszélt utoljára cigánybűnözésről és radikális megoldásokról?

3. Vajon mekkora mozgástere lenne radikálisan megoldani a témát a nemzetközi jogvédők szorításában? Még az USA elnöke se valósíthat meg mindent.

4. Azért teljesen mégsincs igazad, mert hozott a Fidesz olyan intézkedéseket, amelyek a magyarok gyermekvállalását erősítik csak. a) családi adókedvezményt növelik, ami a munkabéredet emeli, nem a családi pótlékot, ami munkától függetlenül jár, b) CSOK c) diplomás gyed d) egykulcsos adózás. Nem véletlen utálják ezeket a balosok és akarják viszont a csp-t a duplájára emelni, ill. bevezetni a ptogresszív adózást, hogy ha kicsit az átlag felett keresel, mert okos és dolgos fehér vagy, megsarcoljanak a lumpenek javára.

 

hunbagira
Újságíró

1. Ti Slomóval és hitgyülivel? :)  Amúgy eddig egy dolgot tudunk tényekkel alátámasztani, hogy ti biztosan nem tesztek ellene semmit. :)

2. már többször kifejtettem a véleményem a “néppártosodásról”

3. USA hülye példa, ugyanis ez az egész mai korszellem tőlük jön. Észak-Korea és Irán jobb példa lett volna. Az ő példájuk meg pont azt mutatja, hogy még egy kis nép is ha beleáll a dologba végsőkig, akkor azt a nagyok is kénytelenek respektálni. És még mielőtt, nem-nem akarok Észak-Koreát pusztán, mint állatorvosiló volt példa kedvéért. :)

A csokos humbugra meg már megadtam a topgun rajongónak a választ. A fő probléma, hogy az első gyerek sem születik meg amire a zsidesz még rá is erősít az új mt-vel.

Gazella
Olvasó

Bocsi, de én eddig a Jobbikra szavaztam, és most is rájuk szavaznék, ha még mindig jobbról kritizálnák a Fideszt, és nem balról. Mindig a legjobboldalibb pártra fogok szavazni, jelenleg a Fidesz az. Ha valaki ezt nekem pár éve mondja, körberöhögtem volna, de hát ez van. :-) Amúgy az nem érv, hogy a másikra mutogatsz. Szerintem azért az elég nagybetűs TÉNY, hogy LMP-vel és Momentummal koalícióban nem lehet megoldani a cigányproblémát. Szerinted nem?

Hunn
Újságíró

Egyetértek.

hunbagira
Újságíró

Aha, tehát szerinted is van cigányprobléma. :) Már ez is nagy dolog, tehát a nagy kultúravédő újdonsült végvárivitéz- aki azért 2015-ben amikor a “keletinyitás” volt gumicsont birkáknak, kiadta keresztenygyilkos azeri baltást :)- csak nem védi punjabi-dalit ómigránsoktól a “magyarok kultúráját”. :)

Reszet Elek
Újságíró

Igen. A sors fintora, hogy a Jobbikból Ballik lett.

Razide
Újságíró

Nem lett. Mindig is az volt, ha a párt értékrendjeit objektíven helyezzük el a jobb-bal tengelyen.

hunbagira
Újságíró

Ok, kezdjük az elején. Mit értesz baloldaliság és jobboldaliság alatt. Ezt Reszet komától is kérdezem?

Reszet Elek
Újságíró

Ebbe ne menjünk bele mert már többször is hosszú, parttalanul meddő ám kifejezetten parázs vitát eredményezett.

wittukind
Olvasó
wittukind

Pedig nem lenne rossz mert én azokról a parázs vitákról lemaradtam…

Cefre
Olvasó
Cefre

Na jó, eddig bírtalak, olyan sötét vagy mint az éjszaka, ezután átugrom a barom kommentjeidet.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Értem én, hogy Férfihang, meg férfijogi mozgalom, meg antifeminizmus, de azért egyelőre még messze nem ez a legnagyobb probléma Magyarországon, hanem az orbáni rendszer korrupciója. Ezt kell megállítani.
Az összes többi kérdés csak ezután jön.

Gazella
Olvasó

Végül is a balos korrupció ezerszer jobb, tényleg. Főleg, hogy ők közben nem fellendítik a gazdaságot és támogatják a magyar családokat, hanem adósságba döntik az országot és mindent megvonnak a családoktól, amit még meg is dobnak egy kis devizás adósságspirállal. Ja, meg most már pár ezer migránst is hozzánk csapnának emellé. Tényleg a fideszes korrupció a világegyetem rákfenéje, és ennél már csak jobb lehet!

Asidotus
Olvasó
Asidotus

mert Viktor nem engedett be migránsokat?
Nem írták alá az Isztambuli Egyezményt?
Nők 40 éves nyugdíja?
A mostani hitelezés alacsony kamatokkal, amelyek majd emelkedni fognak, és ugyanúgy be fognak dőlni a hitelek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

mert Viktor nem engedett be migránsokat?

Sőt, állandóan le akarja bontani a kerítést, megszüntetni a határzárat és feltétel nélkül szeretne egy csomó kecskebaszót behozni, de hála az ellenzéknek, azok nem engedik……


Nem írták alá az Isztambuli Egyezményt?

Sőt, a genderbuli élharcosa, ebben a ballibsik sem képesek megfékezni…

Nők 40 éves nyugdíja?

Növessz pinát és neked is jut….

A mostani hitelezés alacsony kamatokkal, amelyek majd emelkedni fognak, és ugyanúgy be fognak dőlni a hitelek?

A szemét, hogy kibaszik mindenkivel, ahelyett, hogy 10% fölötti kamatokat vezetne be:)

nektek tényleg elgurult a gyógyszeretek…..

Botond
Olvasó
Botond

Vélelmezem, párszor már hallottál néhány nemzetközi egyezményről, melyeket Magyarország is aláírt? A Google a barátod (csak hiszed, hogy az) … nézz utána. Az ezen szerződésekből eredő kötelezettségek miatt fogadtak be menekülteket / csak a libsi agymosók mantrázzák a migráns szót, és direkt keverik a kettőt. A menekültnek jár az oltalom, a migránsnak meg a lapát. Megelőzve az újabb “érvelést”: a kötvényesdi valóban arcátlanság, főleg abban a formában, ahogy a fijjug (RoggyantTóni vezetésével) ezt megvalósították. Követ rájuk … ezért mindenképp’. Bár ezt a módszert számos más uniós ország is gyakorolja … nehogy azt hidd, hogy ez Tónink agyából pattant ki.

Aláírták … na és? Amig nem ratifikálják, el lesz az a fiókban (reméljük, ott is fog porosodni az idők végezetéig).

A nők 40 éves nyugdíja … Na látod, ez egy kényes kérdés. Ugyanis jórészt jogosnak tartom, főleg az olyan nők tekintetében, akik nem iróasztal mellett, elsősorban semmittevéssel, vagy társadalmilag értéktelen hőzöngéssel töltögetik unalmas óráikat (mivel ilyen is akad bőven). Pl. a kereskedelem, vagy az egészségügy kulimunkát végzó lányai, asszonyai … de lenne még jópár példa ezen a téren.Amúgy a keményebb “férfiszakmák” esetében vissza illene állítani a korkedvezményt és akkor újra egyensúlyban lenne az ügy.

Ez nem világos. Milyen hitelezés? Ami az államadósságot illeti, ott sikerült lenyomni a devizás arányt 20 %-ra. A többi belföldi adósság. Az meg kezelhető (max. egy kicsit elengedik az inflációt, ahogy ezt a libbantak szokták).

Cefre
Olvasó
Cefre

Ez a húzd meg – ereszd meg játékhoz kell, lópicsafüst ahhoz képest ami jönne egy balos kormány esetén.

wittukind
Olvasó
wittukind

Majd megCSOKOL a széltoló és már el is múlik minden bajod…

Gazella
Olvasó

Na és most pont ez szól a rádióban… https://www.youtube.com/watch?v=a4pQSCVBJSM :-D Ezek szerint ez egy fideszes propagandanóta? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezeken ráérünk akkor izgulni, ha megérjük, most a legfontosabb az jelenleg, hogy megérjük-e?

A ballibsi legnagyobb nyomora az a rövidlátás, amivel egy védhetetlen zsákutcába beszorították magukat……..és megfejelték ezt azzal, hogy azt hitték, 3 év alatt lecseng és nem vették észre, hogy ez több évtizedes szopás lesz számukra….

wittukind
Olvasó
wittukind

A ballibsinek nincs nyomora hanem egy állandóan frissitett utópiája attól függően hogy kit kiáltanak ki ellenségnek, aztán ezt az utópiát realitássá téve ránkbasszák hogy legyen a normális ember nyomora.

Reszet Elek
Újságíró

Teljesen hiteltelenné és komolytalanná tették magukat. Mintha egy másik országban élnének vagy megragadtak volna a kilencvenes évek végénél. Nem képesek felfogni, hogy ez már nem az az ország és hogy levitézlett káderekkel és hiteltelen emberekkel nem lehet sikereket elérni.

Botond
Olvasó
Botond

A libsi oldal esetén – mert hogy ezeknek közük semmi a bal minősítéshez – az ok sokkal prózaibb :ezek mindíg úgy táncikálnak, ahogy az éppen aktuális Gazdájuk fizeti a nótát. Ennyi …

Reszet Elek
Újságíró

Ha elolvasod az ellenzéki pártok programját látni fogod, hogy a progresszió és a feminizmus vastagon benne van és bevezetésük olyan mértékű társadalmi változásokat eredményezne, hogy esély sem lenne normalizálni a helyzetet, a nyugat sorsára jutnánk. Szóval sosem volt aktuálisabb ezzel foglalkozni.

Ami pedig a korrupciót illeti, illúzió és naivitás azt képzelni, hogy azok nem ott folytatnák, ahol ezek abbahagyják. A Fidesz is az előzőektől, az MSZP-től és az SZDSZ-től tanult lopni, aztán alulmúlta a mestereit is.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

korrupció és korrupció közt is van különbség, ha kétszer annyit lopnak, az sokkal rosszabb, mint ha fele annyit lopnának. A tendencia meg az, hogy folyamatosan, egyre jobban nő a korrupció, mert nincsenek fékek, nincs ellenőrzés, elszámoltatás. Polt Péter megvan? Irreálisan magas díjak a közérdekű adatigényléseknél? A bíróság által is kötelezett dokumentum-kiadások elszabotálása?
TAO-pénzek? Stadionok? (Amióta ömlik a pénz a magyar fociba, egyre szarabbak az eredmények, de ahogy fél szemmel látom, a többi sportnál is ez a helyzet.)

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok, a fanatizmusig elfogult vagy. Aktuálpolitikai dolgokról amúgy sem vitatkozom.

Topofag
Olvasó
Topofag

“ha kétszer annyit lopnak, az sokkal rosszabb, mint ha fele annyit lopnának. A tendencia meg az, hogy folyamatosan, egyre jobban nő a korrupció, mert nincsenek fékek, nincs ellenőrzés, elszámoltatás.”

Igen, részemről ezért is biztos hogy ellenzékre megy a voks, mert amit az elmúlt 8 évben műveltek az nem kormányzás volt, ha megint náluk maradna a hatalom azt hinnék hogy jól csinálják, pedig… Most itt az idő hogy kicsit kispadozzanak. Nem várom hogy jelentősen jobbak jönnének helyettük, de ennél a szintnél rosszabb sincs.

A TAO meg arra a legjobb, hogy igazából amihez a Fideathesek hozzányúltak az szarrá változott. A focinál pont nem volt lényeges változás, de pl. kéziben eddig úgy mentek az olimpiákra hogy azt számolgatták milyen érmet akarnak, mostmár a kijutásig sem jutnak el. Viszont már a falusi klubcsapatok is tele vannak nem olcsó légiósokkal. A kormányzat nagy baklövése hogy a profi sportot füröszti tejben,vajban, rengeteg adó van odairányítva, ha az egyszerű közember meg kicsit mozogni akarna, akkor jól megadóztatják.

Gazella
Olvasó

“Nem várom hogy jelentősen jobbak jönnének helyettük, de ennél a szintnél rosszabb sincs.”

2010 előtt ezek szerint kómában feküdtél.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

szerintem téged megtéveszt a külvilág helyzete. 2010. után mindössze annyi változott, hogy sokat javult a világgazdaság helyzete, ami húzta fel Magyarországot is. Ennek semmi köze nem volt Viktorék kormányzásához

xcsakx
Olvasó
xcsakx

2010. után mindössze annyi változott, hogy sokat javult a világgazdaság helyzete, ami húzta fel Magyarországot is. Ennek semmi köze nem volt Viktorék kormányzásához

Az (nagyon) jó hír a Kutyák és Lovak olvasói számára, szóval mindegy, hogy ki van kormányon, a nemzetközi helyzet:)(ami időnként néha, fokozódik:)/a világgazdaság, na, az határozza meg Magyarország helyzetét gazdaságilag……..

Mivel ez nem rajtunk/kormányon múlik, ezért ugye kevésbé fontos dolgok, mint pl. a migráns/kvóta stb. döntik majd el a választást………

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Te most tényleg elhiszed Habonyéknak, hogy Magyarországot el akarja árasztani egy halom bevándorló? Ide miért jönne bárki is, amikor mehetne Németországba, Svédországba, akárhová?

hunbagira
Újságíró

Mondjuk talán azért, mert innen fogja kapni a segilykét. Amit ráaádásul a köcsög junckerék/merkelék képesek lennének a szelektív alapon valóban nyugati színvonalúra emelni a periférián is. Plusz easytarget punci itt is van a másik ok, amiért az un. “menekült” elindul.

TJ10
Olvasó
TJ10

Hunbagira ebben egyetértek veled! :) Ezenkivül még az is előfordulhat, hogy valahogyan idekeverednek és akkor nyugat felől hirtelen lezárják a határt, (mostmár az osztrákoknak nagyon úgy tűnik lesz annyi eszük) és akkor itt ragadtak. Ennyi.

Reszet Elek
Újságíró

Szerinted a németek és az osztrákok hova toloncolnák vissza őket amikor tele lesz a tökük? Oda ahol regisztrálták. Ha nincs ez a migránspolitika akkor nálunk regisztrálnák őket.

Kalman
Újságíró

Nem érdekel, hogy akar-e idejönni, azt akarom, hogy ne jöhessen. Érted?

Aki megengedné, hogy idejöjjön, az legyen árulónak bélyegezve.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Teljes mértékben egyetértek.

Gazella
Olvasó

Ha Magyarországon nem az számít, milyen a kormány, hanem a világgazdasági helyzet, akkor miért kéne kormányt váltani? :-D

Tegyük fel, hogy igazad van, és most nem azért van pénz, mert OV-ék olyan jók, hanem mert a nemzetközi helyzet fokozódik. Na de azt már OV-ék döntik el, hogy mire költik a plusz pénzt. Migránsoknak adják-e vagy mondjuk a mi kis épülő házikónkba tesznek bele inkább 10 milliót. Alanyi jogon járó családi pótlék emelésére, vagy a dolgozó embereknek járó családi adókedvezményre stb.

Botond
Olvasó
Botond

Te most tényleg elhiszed Habonyéknak, hogy Magyarországot el akarja árasztani egy halom bevándorló? Ide miért jönne bárki is, amikor mehetne Németországba, Svédországba, akárhová?

Nem jönne, de majd hozzák őket. A felesleget, amivel végképp nem tudnak mit kezdeni … ez meg nagyjából a vándormadarak 80 %-a. Amúgy ha figyelnéd a brüsszeli ajvékolókat, már júniustól szállítanák ide (is) a selejtet. Már most azt hangsúlyozzák, hogy a “befogadó” ország kötelessége lesz az ellátásuk és az ott tartásuk biztosítása. A hangsúly az “ott tartáson” van ! Az mindegy nekik, hogy hogyan oldanánk meg a “röghöz kötésüket”, de egyetlen egy se mehetne vissza Nyugatra, mert akkor megint elkezdenének visítozni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem, ez csak hiszti és álprobléma.….

Viktor/Habony….( meg a többi nemzetvesztő) azért találta ki ezt az egész “migránssozást”, hogy a kvesztorról elterelje a figyelmet, sőt, minek határzár, az nem fogja megállítani őket, nincs szükség rá (különben is embertelen, + a  “késfogú kutyák” marcangolják napszámban a terhes menekülő nőket) hiszen erre nem jár senki, ha véltlenül erre tévedne az is továbbmegy(ami amúgy kár, mert nagyot nyerhetne velük Magyarország, sőt, egyes prominenseink szerint többet érnek mint bármely magyar…..), különben is, ezek jól kvalifikált agysebész-nyugdíjbányászok, akikkel csak nyerhet bármely ország…., nem beszélve arról, hogy  ez a szeméttelep még a tetves muzulmánnak is kevés, felhúzott orral, no fingerprinttel csak szépen összeszarja/szemeteli a Magyarországon való “átutazása” során a fél országot…, ennyit igazán kibirhatnánk….

Cefre
Olvasó
Cefre

Lopjanak bármennyit, csak a feministákat, genderokádékot, multikultit ne engedjék! Komolyan mondom, hogy ha ez a három dolog szabad utat kap, akkor ott vége! Gondolj már bele…

Kalman
Újságíró

Már párszor leírtam, de ide is idekívánkozik. Az a korrupció, amiből sajtót és pártpropagandát finanszíroznak nem önmagáért való. Ez volt Simics (továbbra sem becézgetem) szerepe, és ez most Lőci (őt meg becézgetem) szerepe is. Finanszírozás nélkül nem működik egy párt.

Látni kell azt is, hogy a G. Soros által fémjelzett globalista erők pénzügyi forrásai praktikusan végtelenek, hiszen az egész világ pénzforgalmából adót szednek (Lásd: Pénz mint adósság: https://www.youtube.com/watch?v=CvhD9rwaSqE ). Magyar mércével pedig pláne végtelenek ezek a források.

Teljesen tisztán szerzett pénzzel tiszta versenyben nem lehet ellenállni a globális hatalomnak. Vagy törvény által be kell tiltani őket (szerintem ez volna a helyes, és remélhetőleg a jövőben erre fog a kormány is tartani – viszont ezt sajnos nem lehet egyik pillanatról a másikra megtenni), vagy a saját eszközeikkel kell szembeszállni velük, ami szükségszerűen jelentős pénz “eltérítésével” jár (itt tartunk most).

Összegezve én ki merem jelenteni, hogy támogatom az állami vagyon rendszerszintű sikkasztását, ameddig a magyar érdekre költik. Nyugodtan plakátoljanak Soros és az ENSZ ellen az én pénzemből is.

Topofag
Olvasó
Topofag

“Összegezve én ki merem jelenteni, hogy támogatom az állami vagyon rendszerszintű sikkasztását, ameddig a magyar érdekre költik. Nyugodtan plakátoljanak Soros és az ENSZ ellen az én pénzemből is.”

Itt van a fő eltérés, abban nincs semmi magyar érdek hogy a pártkasszát kitömik ilyen idétlen plakátokkal. Az én pénzemből nem tűröm el hogy ilyenekre menjen :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az én pénzemből nem tűröm el hogy ilyenekre menjen :)

Toporzékolj….:)

Botond
Olvasó
Botond

Ok … a Zorbán egy ge.i. Tudjuk, látjuk. Nem mintha a gengszterváltás óta regnálók mindegyike nem lett volna az ! Legfeljebb ez a banda látványosan építkezik is … legalább a zsé egy része láthatóvá válik és valamicskét fejlődik is az ország. Persze ettől még ők is ge.ik. Ezzel szemben a korábbiak úgy élték fel a nemzeti vagyont, hogy szinte semmit se építettek … illetve azt, amit igen, hát arról is kiderült utólag, hogy kölcsönből, hitelből (Lásd: M6, 4-es metro, Bálna, stb.). Akkor mi is a nagy kérdés? Talán fel kellene tenni az ellenzéki csajszikáknak és muksóknak: “Hun a lóvé tezstvírek?”. Hová lett a nemzeti vagyon elherdálása, annak ellenértéke? Hová lettek az EU-s pénzek? Stb., stb., stb. …

Tehát a Zorbán egy ge.i. A többi meg szuper csúcsge.i. Lehet választani …

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Én hosszas gondolkodás utan mellette döntök. A FIDESZ az utolsó védőbástyánk az Isztambuli Egyezmény ellen. Amíg ők alakítanak kormányt, addig lassul az a folyamat, hogy másodrangú, prolivá alázott, jogfosztott nemmé váljunk. Minden ilyen kis fékezőerőre szükség van hogy a saját életünket férfiként még méltósággal élhessük le.

Razide
Újságíró

Én nem hittem volna, hogy a Férfihangon megjelenik egy ilyen agyhalott, sorosozó, migránsozó fidesznyik cikk. Éreztem a cikk olvasása közben, ahogy felmegy bennem a pumpa. Bekajáltátok az összes hívószót, amit valaha is kitalált Habony Árpi. Megjelent minden szimbólum, amit a Kossuth rádió sulykol a nyuggereknek. A Békemenet hozzátok képest lepkefing! Bérunió nektek lópikula, Ásotthalom meg le van ejtve, inkább hisztek az óriásplakátoknak!

Még egy ilyen csökött, bigott bandát!

Reszet Elek
Újságíró

Ránézésre az összes mondat a közvetítésben hangzott el, amit pedig a magyar nemzeti ünnepen Magyarország miniszterelnöke mondott.

Mit akarsz Ásotthalommal és a bérúnióval?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi a gond a beszédében elhangzottakkal?

Ha már ez a cikk címe, talán arra kéne koncentrálni.

Razide
Újságíró

Na, árnyékra ugrottam. Oké, hogy ott van a videó, de az aláírt szöveg úgy hangzott, mintha a Férfihang szerkesztőségének állásfoglalása lett volna.

Fent írt véleményem az elhangzott szövegnek szól. Akárkinek a szájából is hangzik.

Cefre
Olvasó
Cefre

Szevasz!

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Ahogy látom, lényegében két pártra szakadt itt a kommentelő nép.
Azt mindenki elfogadja, hogy a korrupció, a lopás rossz, mint ahogy a migráció és a gender is rossz.
A kérdés az, hogy most melyik jelent ránk, Magyarországra a nagyobb veszélyt, és melyik párt az, amelyik ez ellen a legjobban tud ellenállni.
Én nem gondolom, hogy azok, akik itt a Fidesz pártján vannak, azok velejéig rossz emberek lennének, akik ellopnák az ország vászontarisznyáját is, mint ahogy azok, akik szerint az lenne az első, hogy lakatot tegyünk rá, azok már mindjárt feminista migránshordákat telepítenének ide.

Én úgy vélem, hogy ami ma itt megy a korrupcióval, azt nem lehet egy percig sem tovább engedni. A mértékről csak fogalmaink lehetnek, amiket megírnak itt-ott. Meg amit nem. Mert azért elég sokat elkövettek azért, hogy ne legyen átlátható a rendszer. Mint például a közérdekű adatigénylések fizetőssé, és irreálisan magas összegűvé tétele. Aztán, ha véletlenül kiderül valami, akkor jön Polt Péter, és ennyi a nyomozásnak.

Amit még mérlegelni kell az adott párt elképzelései mellett, az az adott párt elszámoltathatósága, rajta való nyomás gyakorlása. Amikor például a bíróság is kimondja, hogy ki kell adni a felcsúti TA(h)O-pénzekről a papírokat, de nem, akkor sem adják ki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És még így is megéri, mert a jó lóra tett…….

A …xxxxxxxxxx…….. (tetszés szerint mindenki azt helyettesít be, akit/amit akar:) kedvéért:

– Török uralom->iszlám->tapasztalat, nem véletlenül űzték ki /írmagjukat is kiirtva…..

– Betelepült/betelepített román/szlovák/szerb/horvát stb., túlszaporodtak, integráció igen, de nem volt asszimiláció, -> Trianon

– Cigányok, amelyek annyival “jobbak” a muzulmánoknál, hogy degeneráltabbak és nincs olyan összetartó erő/eszme (iszlámhit) amiért megdöglene vígan- ezekből most is van elég, 600 év alatt sem tudtunk mit kezdeni velük, minek ide még fanatikus kecskebaszó is plusz púpnak?

– Mert fizikai, és ami talán ennél is fontosabb, jogi határzárat épített és fenntartja  a sivalkodók ellenére is…

– Ellenezte, ellenzi a kvótát + 3,6 millió is erre szavazott….

– Nem fekszik le az Ejrópereknek………

………..

Aki erre azzal jön, hogy úgyis továbbmennek, az M. A.J.É.K.A.-ba……

Bonus:

Felhívnám a figyelmet az évszámra, mikor készült, no meg arra is, hogy melyik politikai formáció regnálása alatt……..

Kiss Álmos Péter: Iszlám fundamentalizmus és politikai erőszak Európában

115. oldaltól:—

http://knbsz.gov.hu/hu/letoltes/szsz/2009_4_szam.pdf

hunbagira
Újságíró

Cigányok, amelyek annyival “jobbak” a muzulmánoknál, hogy degeneráltabbak és nincs olyan összetartó erő/eszme (iszlámhit) amiért megdöglene vígan- ezekből most is van elég, 600 év alatt sem tudtunk mit kezdeni velük, minek ide még fanatikus kecskebaszó is plusz púpnak?

Ugyan elegek ők eszme nélkül  önmagukban is, úgy mint pl dél-afrikában a niggerek. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amúgy, ha választani kényszerülünk ( és azért ez most (még:) nem opció, hogy kitakarítani mindet:), még mindig a tudjukkik:)/cigók mint a muszlimok…….. már említettem korábban is (a 2005-ös fransziahoni autógyújtogatások kapcsán), hogy  el fog jönni az az idő, amikor mi “örülni”:) fogunk, hogy “csak” cigányjaink és nem muzulmánjaink vannak…..

hunbagira
Újságíró

Aztán valamiért csak a cigókat deportálgatta sarkozy-berlusconi ama időben. :) Csak nem azért, mert az őslakók őket jobban utálták, legalábbis akkoriban?! És most ne menjünk bele, hogy ismért mennyire undorítóan szemforgató ez a “nyugat”, amihez pistakirályunk csatlakoztatott minket…

De ebbe belemehetünk, ha van kedved? Ugyanis az arabok  cigók niggerek kriminalisztikája némileg más valóban.

De nem sokkal jobb, hogy a cigányosodó falvakban ott maradó házadat “elhordták”, amikor hazajössz londonból-münchenből, de minimum budapestről. Az ott maradt öreganyádtól  vagy épp gyerekeidtől védelmipénzt szednek a herbálozó cigópurdék és akkor örülhetsz, ha nem verik agyon valami nagy buli közben. :) Éljen az öregezés, ugye. A “2 hét rend” és a ” drogmentes magyarország” legnagyobb dicsőségére. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Értem amit mondasz, de megint hamis dilemmát állítasz fel és olyanok közt teszel ok-okozati kapcsolatot, amik közt nincs.

Kb olyan szinten, hogy azért van télen hó, mert nyáron meleg van és kurva anyját az orbángecicigányvajdának…….

hunbagira
Újságíró

Szóval az a baj csakszi, hogy kezdtek ebben is régi mszpszdsz szavazóhoz hasonlítani. A belvárosokból akarjátok megmagyarázni az avasi öregnek, hogy amit átél az semmi. És igen az avasi öreg/kisdiák az nem mohamed el badrival hanem kanalasarmandóval “találkozik”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Értem, hogy mit mondasz, de fröcsögés helyett a megoldást virítsd, mert addig csak öncélú mocskolódás

hunbagira
Újságíró

Mondjuk a nevezetes kerítéseket a cigánysorok mellé is felhúzni..:) így elsőkörben és rendőri katonai erők ott is kószálhatnának olyan mennyiségben. A cigányszaporító segélykék kizárólag természetben minimalizálva..kötelességhez kötve. A “telep felszámolás” és “szocpol” címén adott ingyanlakásokat kilőni- amúgy is putri lesz belőle kb 3 éven belül- (Amúgy érdekesek vagytok ti zsidesz “jobbosok” a magyar fiataltól sajnáljátok…de a cigóktól nem. Kb mint a femcsik akik az arab betolakodó faszát szopják. :)

Így elsőre ennyi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mondjuk a nevezetes kerítéseket a cigánysorok mellé is felhúzni..:)

Úgy érted, hogy elszeparálni, gettót, “falakkal”/kerítéssel?

Szlovákiában próbálkoztak vele úgy 10 éve, nem sok foganatja lett, a hiszti után minden ment tovább a régiben:https://alfahir.hu/ciganykerdes_szlovakiaban_mar_csak_a_gazkamrak_hianyoznak-20120912

így elsőkörben és rendőri katonai erők ott is kószálhatnának olyan mennyiségben.

Akkor lenne itt ájvékolás, NATO/ENSZ/Helszinki, taszbuzik…., ahogy szárnyacskáznak nyugaton, annak is el fog jönni az ideje……

A cigányszaporító segélykék kizárólag természetben minimalizálva..kötelességhez kötve.

Egyetértek, aközmunkaprogram ennek a bevezetője, – mekkora ájvékolás volt ezért annó, és azért most is veri a libsioldal magaát ezügyben….mélyszegények……, most hány milliónál tart a mélyszegény réteg?

A “telep felszámolás” és “szocpol” címén adott ingyanlakásokat kilőni- amúgy is putri lesz belőle kb 3 éven belül-

Naná, hogy egyetértek, ki is baszták őket Miskolcról…..

Kérdés itt a nagy “nemzetközi”-má megint verik a niggereket felhorkanás- ellenszélben melyik párt(formáció) milyen eredménnyel és mit tudna tenni…..a baráti nátóbombázás előtt, figyelembe véve az ejrópai értékeket…….

(Amúgy érdekesek vagytok ti zsidesz “jobbosok” a magyar fiataltól sajnáljátok…

Annyira, hogy még köpök is egyet, ha látom, hogy magyar kapja, a szemét pofáját, hogy nem szégyell koldulni, há mi ez , cigány, he? ha nem, akkor nem érdemli meg, legalább kecskebaszó lenne az istenadta, akkor megkaphatná………

de a cigóktól nem.

Mer az megérdemli, hiszen a magyar paraszt csak azért dolgozik, hogy cigónak legyen píze….

Kb mint a femcsik akik az arab betolakodó faszát szopják. :)

Sőt, az meg még külön pikáns, hogy én állítom  a szalmabábokat…….

hunbagira
Újságíró

https://kuruc.info/r/26/183838/

zsidesz ep- képviselői kinyalják a migrik seggét. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De majd most, 8.-án hogy el lesznek ezek zavarva…..

Apropó, márciusra ígérték a kötelezettségi eljárás “ítéletének” kihirdetését, valaki tudja, hogy mikor rángatják Orbánt Brüsszelbe?

hunbagira
Újságíró

Ezt a valódi ballbisikkel beszéld meg. :) Mi az kezded elhinni már te is a saját elbaszott propagandátokat? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csak kíváncsi voltam, igazán bárki válaszolhat, csak itt tettem fel.

hunbagira
Újságíró

Újabb hűségeskü sanyi bácsitól, Elek. :) De tényleg miért jobb nektek ez a be “neoko(h)nosodó (még az eddigieknél is jobban) egy “néppártosodó” dzsobbiknál.

https://444.hu/2018/03/18/nemeth-sandor-isten-szine-elott-is-felmondta-orban-viktor-tizparancsolatjat

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja és képzeld, még Netanjahu is, skandallum, de azért Heiszler jól rendbe rakta  a patást…….ennek lehet örülni…..

hunbagira
Újságíró

Ezzel most mit akartál tulajdonképpen mondani? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pont annyit és olyan formában amennyit te…..

Reszet Elek
Újságíró

A hitgyüli elsődlegesen és mindenek fölött judeofil. Mindenki mögé beáll ha az a cionizmust és a zsidókat védi. Ma az európai zsidóságra a legnagyobb veszélyt az elszaporodó homoki niggerek jelentik. Sanyi bácsi szerintem Gyuri bácsit sem szereti mivel az Izraelt is próbálja megcsócsálni. Így lesz az ellenségem ellensége a barátom. Kíváncsi vagyok milyen részesedésük, hatalmuk van az ATV-ben.

wittukind
Olvasó
wittukind

Épp az este hallotam valahol egy ilyet- jobbik 25%,többi széltoló 25%,+néhány ádédesgetett fideszes és megy az orbán a picsába….sok szerencsét hozzá…

hunbagira
Újságíró

Óvatosan a zsidesz agitproppal. Mára még egy judeobolsevik szennyblog és kevesebbet hazudik.

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi van,nem tetszene? nekem igazán mindegy hogy melyik van(lesz) a húsostálnál Magyarországon mert nem ott fizetek adót, és hogy melyik agitpropabb a másiknál, ez nézőpont kérdése, nekem innen egyformának tűnnek kb. bagoly monda verébnek szinten…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogy áll a Nagyvárad -Marosvásárhely autópálya? lesz belőle valami az idén átadva?

wittukind
Olvasó
wittukind

Papiron már annyi km. autópálya van itt hogy az alfa centauririg tudnánk menni…. a realitás az hogy nincs és nem is lesz mert a pénz egyelőre az ingyenélőkre kell….azok a szavazók itt romaniaban ugyanis

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bassza meg:)

Koriander
Olvasó
Koriander

kolozsvar es torda közt irl is top, minösegben ill. latvanyban is, es idenre meglesz marosvasarhely is. eszmeletlen földmunkak, mernöki precizitas, es az sem veletlen hogy a legjobb geologusok az erdelyi iskola.

wittukind
Olvasó
wittukind

Legalább egy budit tehettek volna valahova…. csak úgy hajtani mint “bezmeticu” egy kicsit francos

Koriander
Olvasó
Koriander

minek iszol annyit?

amugy meg fogalmam sincs mi az a “bezmeticu”, io no parlo romanescu asszem igy kell mondani.

Reszet Elek
Újságíró

Az egész alig több mint 50 km ha jól emlékszem. Minek oda retyó? Amúgy szép csak gyakran kopár.

wittukind
Olvasó
wittukind

Pontosabban 52 km, és ugy van ki lehet birni,csak itt valaki álmodozott 368 km-ről

hunbagira
Újságíró

Arról a Torda környéki szakaszról beszéltek?

Koriander
Olvasó
Koriander

azert tedd hozza, hogy nem egy löszös kis relative homogen üledeken kell epiteniük egy “völgyhidat”, hanem egy durvan suvadasos/lejtöcsuszamlasos területen.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem kopar, hanem agroteraszolt.

mindenki mexikoba megy agroteraszolast nezni, közben meg itt van a szomszedban.

Reszet Elek
Újságíró

Nem értek hozzá. Nekem csak legelőnek tűnt amikor oda-oda pislantottam.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lassan a 444 lesz azigazsághangja……

wittukind
Olvasó
wittukind

már az csak az agymosottak még nem jöttek rá..

hunbagira
Újságíró

Figyu te a videókat keressed- ahol vajdád nagy haverján kívül – valaki meg akarja vonni a külhoni magyarok választójogát. :)

Amúgy magamfajta vállaltan nácinak is nehezére esik kimondani, de több tény van átlagosan a cikkekben mint a zsidesz agitprop sajtóban 888-al,riposzttal, prostisrácokkal az élen. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Na most az egyik “proeropa” román tv poszton az a fő beszédtéma hogy a kommunista Dragnea odaadta a szent román Fekete tengeri gázat a fasiszta Orbánnak aki majd eladja Romániának és a Dragnea-jék ellopják a pénzt mert Orbán megvette Dragnea-t……ehhez képest a behinség egyenesen kazo….

xcsakx
Olvasó
xcsakx
hunbagira
Újságíró

Csakszi!

Adós vagy a videókkal és program részletekkel, ahol ellenzéki politikusok nyilatkoznak arról illetve írásba foglalják azt, hogy az elcsatolt testvéreinktől vissza kell venni a választójogot- az idióta gyurcsibohócon kívül- . :)

Számodra is kiderült, hogy a zsidesz alja agitpropon kívül erre nincs “forrás” ? :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx
hunbagira
Újságíró

Aham,tehát jó zsidesz agitproposként kivetítve bizonyíték nélkül fröcsögsz. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bazmeg, te tényleg ekkora fasz vagy, hogy  a neked írt hozzászólásomat nem olvastad el, vagy nem vagy képes értelmezni?

http://www.ferfihang.hu/2018/03/16/orban-viktor-beszede-2018-marcius-15/#comment-88467

hunbagira
Újságíró

Ok.

Nah jó, veled kerülöm az orbán témát, ahogy zombival a kapitalizmust. :)

A szerkesztőknek meg: a “nemzetviktorának” megítélése még a törzsolvasók számára is finoman fogalmazva vitatott, szóval legközelebb tartózkodjanak a hypolásától.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Magyarország miniszterelnökének nemzeti ünnepen elhangzó beszéde máskor is cikk tárgyát képezheti.

Sokkal inkább felszólításnak tűnik amit írtál, nem pedig kérésnek vagy jótanácsnak. Egy kicsit elnézted az arányokat.

Gazella
Olvasó
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Antifeminista
Olvasó
Antifeminista
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hát nem volt egy szerencsés önreklám ezt a cikket betenni március 15-én.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem értek egyet. A migráció problémáját egy olyan sorsfordító európai (és benne magyar) kérdésnek gondolom, amelyre a férfiaknak oda kell figyelniük. A honról és a honvédelemről gondolkodni férfifeladat… A nemzeti ünnep jó alkalom volt erre… Lehet, hogy ettől nem leszek népszerű sokak számára, de Orbánt ebben a tekintetben egy jelentős európai véleményformálónak gondolom, akinek érdemes figyelni a gondolataira.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

ebben az egyben adom, hogy Orbán Viktor jó munkát végzett, felrázta Európát a migráció kérdésében. Igen, sokan, vezető politikusok lesöpörték a szavait, de elég sok európai ember fejében elültette a kétely gondolatát, hogy talán mégsem olyan szép és jó ötlet nyakló nélkül beengedni mindenféle idegent.
(Ezzel sajnos Viktor elérte azt itthon, hogy emiatt megbocsájtják neki a gátlástalan korrupciót, miközben a migráció minket csak marginálisan érintő probléma.)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

(Ezzel sajnos Viktor elérte azt itthon, hogy emiatt megbocsájtják neki a gátlástalan korrupciót,

Szerintem senki nem bocsájtja meg, csak tolerálja, ha egyáltalán mérlegel, akkor nem ez dönt….

miközben a migráció minket csak marginálisan érintő probléma.)

A patkányokkal az a helyzet, hogy ha már bent vannak, akkor már régen baszhatod, de ha a szomszédot ellepték, csak idő (és szaporulat) kérdése, hogy mikor jelennek meg nálad is, és ezért tartom sokkal nagyobb bűnnek az elbagatellizálást, (mert az ellen nem lehet küzdeni, lásd a pl.  feminizmus össze “vivmánya, és elért célja“, az mind az elbagatelilzálás következménye) mint a nyílt tetűsimogatást…….

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyszerű, tudunk mi szinte tökéletesen egyetérteni is. És innen már csak egy egészen apró lépés az a felismerés, hogy miért nincsenek a feminizmussal összefüggésben “bagatell bulvárügyek” és bocsánatos #metoo-s kurválkodások…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyszerű, tudunk mi szinte tökéletesen egyetérteni is.

Ezeket általában én jeleztem is, ha így volt:)

És innen már csak egy egészen apró lépés az a felismerés, hogy miért nincsenek a feminizmussal összefüggésben “bagatell bulvárügyek”

Ne forgasd ki a szavaimat, az hogy csöcsikét alkalmazták ott ahol, és annyit keres amennyit, az nem a havasmetoos bulvárkodásának következménye, sőt, hanem még ennek ellenére is megéri a  csatornának, mert olyan nézettséget/profitot hoz amiért megfizetik azt amit érte kap……

Baromság az, hogy a tanárúrkicsinálása miatt kapta, ez már bulvárköltemény és konteós faszságalap….

Pontosan olyan, mint amikor a feministák verik magukat a patriarcháliselnyosmásoskvótafaszság miatt….., hogy miért nincs annyi női vezető stb stb. szarságok szintje…

és bocsánatos #metoo-s kurválkodások…

kurvára nem számít, hogy ki és mit, kinek és miért bocsát meg, vagy épp nem….., a pénz beszél a kutya ugat, ennek kurvára nem volt köze  a feminizmushoz, a metoohoz még annyi sem….

Alter Ego
Szerkesztő

“az nem a havasmetoos bulvárkodásának következménye, sőt, hanem még ennek ellenére is megéri a  csatornának, mert olyan nézettséget/profitot hoz amiért megfizetik azt amit érte kap…”

Na ez a te gigantikus tévedésed, mert itt takarja ki a fele képet a személyes elragadtatásod, a “szerelem”. Pedig amúgy is csak egy “tizenkettő egy tucat” csöcsöslány nagy szájjal, akiből kifejezetten a kukkoló-média csinált valakit. Havas neve nélkül egy régen leeresztett és megunt csöcslufi csupán, akiért egy lyukas garast sem adna egyetlen tv csatorna sem. A jelenlegi “sikere” Havas (feminista ihletettségű) lejáratásából épül csupán. Ő most sokak szemében a feminista sztár, aki legyőzte a gonosz, aljas macsó patriarcha rémet. Csak ettől válhatott újra érdekessé…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Na ez a te gigantikus tévedésed, mert itt lép képbe a személyes elragadtatásod, a “szerelem”.

Most már tényleg mulatságos, hogy a baromságod bizonyítása azon az “érven” alapul, hogy mivel én halálosan szerelmes vagyok csöcsibe:), ezért bármit állítok, hazugság………- édes jó istenem……….

Lásd: https://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

azon belül:

Gyalázkodó, sértegető: A gyalázkodó vagy sértegető típusú érv (más néven argumentum ad personam) azt jelenti, hogy egy személy tulajdonságainak vagy cselekedeteinek hibái miatt nem fogadjuk el, amit mond, függetlenül állításainak tartalmától.

Amíg ezen a vonalon vitázol SerialSlut-tal, zombigyilkossal etc.is, addig még Deadpool (akinek azért nem vagyok a szíve csücske sőt:) is szólt: hogy baszki, csóré vagy és ráadásul még helikopterezel is…………

Képes vagy egyáltalán a vitapartnered személyétől eltekinteni, és a tartalommal, (isten bocsássa meg :) érvekkel, tényekkel/bizonyítékokkal foglalkozni, arra reagálni, vagy tényleg az aljafeminista vitakultúrát folytatod, mert neked ab ovo igazad van(nemed/bőrszíned/hited/felkentséged/morálod/erkölcsöd/farkad/pinád/poziciód/etc. etc…..) és meg különben is neked jogod van hisztizni, mert ez a te szemétdombod és portásként ezt megteheted, mert nálad van a kulcs? Biztos, hogy ez így rendben van?

Ez lenne az ultima racio?

Havas neve nélkül egy régen leeresztett és megunt csöcslufi csupán, akiért egy lyukas garast sem adna egyetlen tv csatorna sem.

Ha jól értem, akkor a TV2, azon belül Andy Vajna, azon belül Orbán Viktor/Fidesz megjutalmazta csöcsit, mert megmetoozta a tanárurat, és akkora hitele van ennek celebkurvának, hogy ő okozta a tanárur vesztét…..és most megkapta ezért a jutalmát mert jól dolgozott és ezzel kiérdemelte?

Mert te, ha jól értem,  bennfentes vagy és tudod:) ……Esetleg, véletlenül sem az van, hogy a képzeletedből kiindulva (feltételezés és nulla bizonyíték alapján) egyrészt rágalmazol, no meg erre ráfűztél egy (eléggé ingadozó) billegő légvárat? ami már elég keményen dűledezik…….?………

A jelenlegi “sikere” Havas (feminista ihletettségű) lejáratásából épül csupán.

Ez egy vélemény, amíg nincs bizonyítékod rá ……..és ne gyere megint valami érvelési hibával, (ha mégis, akkor találj ki valami újat, mert az eddigiek ismétlése már tényleg unalmas:), mert már így is túltoltad……

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi van, megtelt a csöcsös cikk és itt folytassátok? Nem uncsi már?

Alter Ego
Szerkesztő

X-et nem lehet megunni…  :D

Alter Ego
Szerkesztő

“Most már tényleg mulatságos, hogy a baromságod bizonyítása azon az “érven”alapul, hogy mivel én halálosan szerelmes vagyok csöcsibe:), ezért bármit állítok, hazugság. – édes jó istenem.”

Pedig immár idézőjelben volt a szerelem szó, hogy még az is értse, aki cseppet sem fogékony a lényegkiemelő iróniára. Nyilván nem feltételezem rólad, hogy Baukó Csöcsikés posztereket ragasztottál az ágyad fölé… Habár amilyen elszántan fújod tovább a légvárat légmellett, lassan komolyan gyanakodnom kellene. :)

“Gyalázkodó, sértegető”

Ne legyél ilyen szánalmas, hogy ha azt mondom, hogy a személyes tetszésed, elragadtatásod, “szerelmed” elfogulttá tesz egy ügy megítélésében, akkor rögtön manipulatívan sipákolni kezdesz, hogy mekkora “gyalázkodás” meg “sértegetés”… vastagon szedett betükkel! Jujjujjujj… – Te most ekkora manipulátor vagy ekkora “primadonna” vagy? – Vagy ez a szó is gyalázkodás? :D – Fejezd be a hisztit és ezt az ótvar lejárató érvelést, mert pont te magad csinálod azt, amivel engem akarsz megvádolni.

Tényleg nem tudhatjuk, hogy Viki és Andy intézte-e neki az állását, de én nem is mondtam ezt soha, mert sokkal valószínűbbnek gondolom, hogy abból a régi a kukkoló-show producer garnitúrából valaki, akivel továbbra is bizalmi és jóakarói viszonyban van Csöcsi. Egyáltalán nem politikai összeesküvést, hanem ócska protekcionalizmust és jól kitalált személyiségfelfuttató médiahacket látok a dolog mögött.  Amit amúgy pont leszarnék, csakhogy a férfitársadalom bőrére is megy sajnos a játék… és ez az, ami miatt fontossá válik számomra.

És már megbocsáss, de amíg a te Csöcsike hatalmas sztárságáról szóló sánta érvelésed mögött valóban egyetlen bennfentes tájékoztatása sem áll, addig az általad puszta “konteonak” nevezett változat mögött egy éppen olyan bennfentes állítása áll, mint amilyen bennfentes Baukó Csöcsi. Szóval kettőnk közül valakinek vannak bennfentestől származó érvei is…

Szerintem meg te toltad túl. Főleg a manipulatív picsogást. De ennyi szóból szerintem már a bolond is ért, de ha te mégsem, akkor a további fogcsikorgató erőlködés helyett inkább nyugodtan nézz fel az ágy fölé és maszturbálj tovább a Csöcsike-posztereidre. :D (És most lehet sírni tovább a “sértegetés” miatt! :D)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pedig immár idézőjelben volt a szerelem szó, hogy még az is értse, aki cseppet sem fogékony a lényegkiemelő iróniára.

Hagyjuk ezt a nemisúgygondoltammegcsakvicceltemésironikusvoltam faszságot, mert ennyi erővel minden hózzászólásban ironikusanviccesenneúgygondoltamééééérted elküldelek a jó édes kurva anyádba és akkor ez a faszság is letudva.

Szóval, előre szólok, hogy ha elküldelek a jó édes kurva anyádba, akkor az csak iróniamegviccmegfasztuggyami, stb…..aztán  értelmezd úgy, ahogy neked jólesik., érted?:):):):)(Emojik tömkelege:)D

“Gyalázkodó, sértegető”

Ne legyél ilyen szánalmas, hogy ha azt mondom, hogy a személyes tetszésed, elragadtatásod, “szerelmed” elfogulttá tesz egy ügy megítélésében, akkor rögtön manipulatívan sipákolni kezdesz, hogy gyalázkodás meg sértegetés…

Nem seggfej, akkor van gáz, hogy ha te ezt érvként hozod fel –  lásd újra emlékeztetőül: https://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem,   akkor kénytelen vagyok újra elküldeni a primadonnás jó édes kurva anyádba……. érted ugye az iróniát, meg a viccet?:)(emojik tömkelege…..)- amúgy meg magas ívből teszek rá( ahogy másnál is), nem a sértegetés /gyalázkodás volt soha sem a probléma, hanem annak „érvként” való használata……tudod: ad hominem.

Tényleg nem tudhatjuk, hogy Viki és Andy intézte-e neki az állását, de én sokkal valószínűbbnek gondolom, hogy abból a régi a kukkoló-show producer garnitúrából valaki, akivel továbbra is bizalmi és jóakarói viszonyban van Csöcsi.

Igazán irreleváns, mert eddig semmi köze sincs a havasmetoohoz……

Egyáltalán nem politikai összeesküvést, hanem ócska protekcionalizmust és jól kitalált személyiségfelfuttató médiahacket látok a dolog mögött. 

Lehet, és még ennek sincs köze a tanárúrhoz……

 Amit amúgy pont leszarnék, csakhogy a férfitársadalom bőrére is megy sajnos a játék…

Most írtad le, hogy kurvára nincs köze csöcsi havaskigolyózó????metoo-jához, így meg az egész kirohanás/csindaratta elveszti a lényegét……. erről regéltem, hogy ez csak számodra egy (megalapozatlan és légbőlkapott/feltételezéseken alapuló) ürügy volt……

És már megbocsáss, de amíg a te megfejtésed mögött egyetlen bennfentes tájékoztatása sem áll, addig az általad puszta “konteonak” nevezett változat mögött egy éppen olyan bennfentes állítása áll, mint amilyen bennfentes Baukó Csöcsi. Szóval kettőnk közül valakinek vannak bennfentestől származó érvei is…

Nekem nincs megfejtésem, én nem vádaskodtam, nem állítottam fel (feltételezésekre) konteót, azt te tetted, sőt az egész cikk egy konteón alapul, amit nem tudsz bizonyítani és így rágalmazássá válik , no meg alaptalan gyanúsítgatássá, s itt lényegtelen, hogy egyébként milyen „bűne” van az illetőnek , az nem ment fel senkit a hamis vádaskodás alól, aztán az abból levont/felállított erkölcsi meg morális következtetéseken alapuló végkövetkeztetést is hiteltelenné teszi, lásd a klasszikust: jó, jó, de ti veritek a négereket…..

 Szerintem meg te toltad túl. Főleg a manipulatív picsogást.

Ez a manipuláció nálad, ahogy érzékelem, „beragadt” ………, és megint ott tartunk, hogy ad hominem…..

 De ennyi szóból szerintem már a bolond is ért, de ha te mégsem, akkor a további fogcsikorgató erőlködés helyett inkább nyugodtan nézz fel az ágy fölé és maszturbálj tovább a Csöcsike posztereidre. :D (És most lehet sírni tovább a sértegetés miatt! :D)

Erre csak a szokásos válasz mehet: Elmész te a j édes kurva anyádba:)(dupla emojik tömkelege:):)DDDD :  de ugye érted a viccet? :):DD

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon nehéz eset vagy…

Ott vannak az okok, indokok, érvek mindenre vastagon, csak nem tudsz mit kezdeni vele. A kognitív disszonanciától, az érzékenységtől,  a szerelemtől (:D) vagy az adalékanyagként hozzáadott szarkazmus miatti dühtől szerintem ki sem látsz a fejedből, mindenesetre az biztos, hogy annyira összevissza beszélsz már, hogy én nem tudok mit kezdeni vele, de szerintem más sem.

Sajnálom, de ez a vita véget ért most.

Nem csak a viccet értem, de még a dühödet is. Ereszd le a gőzt, anyázzál csak nyugodtan! Még mindig ezerszer jobb és férfiasabb, mintha folyton áskálódnál, intrikálnál, mint egy rossz kurva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyon nehéz eset vagy…

Ja, szálka a körmöd alatt…..

Ott vannak az okok, indokok, érvek mindenre vastagon, csak nem tudsz mit kezdeni vele.

A feltételezett ok, nem bizonyított indokok és alá nem támasztott érv az még mindig nem tény, magyarul semmi bizonyíték az állításaidra , csak (a nagyon gyenge lábakon álló)leginkább  közvélekedésre való hivatkozás-ra hajazó, no meg a szintén megfoghatatlan közmorál nevében tett kinyilatkoztatások….

A kognitív disszonanciától, az érzékenységtől,  a szerelemtől (:D) vagy az adalékanyagként hozzáadott szarkazmus miatti dühtől ki sem látsz a fejedből.

Ja, há hogyne ( meg a jó édes kurva  anyád, ha már érted a viccet:) + , tudod, emojik :)D) meg hasonlók…..

 anyázzál csak nyugodtan!

Csak amikor rászolgálsz……

Még mindig ezerszer jobb és férfiasabb, mintha folyton áskálódnál, intrikálnál, mint egy rossz kurva.

Most meghatódtam….

Alter Ego
Szerkesztő

Tény: nem merült fel semmilyen bűncselekmény, Csöcsöslány mégis lejárató kampányt indított Havas ellen.

Tény: Csöcsöslány korábban sajtó előtt kijelentette, hogy “sajnos” nem zaklatta senki, ezért nem lehet műsorvezető.

Tény: Az egyébként jogilag nem is létező “szexuális zaklatási” ügyben Csöcsösbige állítása áll szemben Havas tagadásával, tehát nem csak nincs semmilyen bűncselekmény, de senki nem is tudhatja, mi az igazság, történt e egyáltalán bármi.

Tény:  a #metoo egy férfiellenes feminista kampány, amely nincs tekintettel a jogra és sehol nem definiált ködös “szexuális zaklatási” ügyeket indít. Ha olykor jog által büntetendő cselekmények merülnek fel “vádként”, akkor sincs tekintettel az ártatlanság vélelmére és a vádlottak anonimitásának megőrzésére.

Tény: a #metoo lejáratással korlátozni akarja a férfiak szexuális jogait. Mindenki aki részt vesz ilyenben, az ezt a célt szolgálja akarva akaratlanul.

Tény: Csöcsike évek óta nem kapott semmilyen műsorvezetői (sőt semmilyen) szerepet, pedig folyton erről szövegelt, hogy menyire akarja.

Tény: miután Havast megmetoozta, felkapták a nevét, rögtön lett műsora.

Tény: ez egy annyira szembetűnő dolog, hogy nem lehet nem levonni a következtetést, hogy összefüggés áll fenn a népszerűség növekedés és a másik ember tönkretétele között.

Tény: Nagy Alekosz bennfentes (közvetlenül Baukótól száramazó) információra hivatkozva nyilvánosan kijelentette, hogy pénzt kínáltak Baukónak, hogy metoozzon.

Tény: a #metoo kampány egy szóbeszédekre építő, jogellenes és férfiellenes kampány, amely súlyosan megsérti az egyes személyek és általában a férfiak érdekeit és jogait miközben milliárdokat termel a médiának. Így súlyos károkat okoz a közmorálban.

Tény: a közmorál nem egy ködös fogalom, még a jog is hivatkozik rá. A jog maga a közmorálon alapul. Másokat nyilvánosan lejáratni nem csak a közmorál, hanem a jog szerint is bűn.

 

és most már tényleg vége…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tény: nem merült fel semmilyen bűncselekmény, Csöcsöslány mégis lejárató kampányt indított Havas ellen.

Hibás konklúzió: hogy ezért szopta be a tanárur a  lompost….

Tény: Csöcsöslány korábban sajtó előtt kijelentette, hogy nem zaklatta senki.

Aztán rájött, hogy ha minden hülye kiállhat a metoos faszságaival: lásd a tanárúr, gurmai bányarémzita, sárosdisfaszverőlilla szarabbnál szarabb, futottak még kategóriás „celebek” , akkor a sok seggfej közt ő is elfér:), hátha leesik valami……és szerinted ez kifizetődött, ezért kapta meg a műsort…….

Ha logikailag és a életszerűséget végiggondoljuk(innen már ez csak vélemény és nem érv, de ha tetszik akkor az én érvelési hibám) épp az a legnagyobb visszatartó erő bárkinek is az alkalmazása kapcsán, ha szídja a korábbi főnökét, azt gyakorlatilag skarlátbetűként hordozza magával, hacsak nem egyik pártból a másikba igazol, mert ott az (lehet) erény, de a civil életben bizony szopás…..de akkor meg visszajutottunk a politikai vonalhoz, hogy akkor kinek a megbízásásból és mennyiért amit megint kéne bizonyítani.

Tény:  a #metoo egy férfiellenes feminista kampány, amely nincs tekintettel a jogra és sehol nem definiált ködös “szexuális zaklatási” ügyeket indít. Nincs tekintettel az ártatlanság vélelmére.

Pontosan így van és amint az ábra mutatja, szépen ez a forradalom fel is falja  a gyerekeit, kezdve a prominens SJW -libsi bajnokokkal, de érdekes módon, az alfákat ez nem érinti……., azok  magasról szarnak bele és a társadalom is leszarja…….

Tény: Csöcsike évek óta nem kapott semmilyen műsorvezetői (sőt semmilyen) szerepet, pedig folyton erről szövegelt, hogy menyire akarja.

Igen, ezt az érvelési hibát hamis okozatként (https://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-okozat ) ismeri a „szakirodalom”….

Tény: miután Havast megmetoozta, felkapták a nevét, rögtön lett műsora.

Ez valótlan állítás, hacsak a rögtön nem jelent több hónapot, márpedig ha(csak) nem földtörténeti időt nézünk, az bizony nem rögtön…..

Tény: ez egy annyira szembetűnő dolog, hogy nem lehet nem levonni a következtetést, hogy összefüggés áll fenn a népszerűség növekedés és a másik ember tönkretétele között.

És megérkeztünk a csúszós lejtő(https://a.te.ervelesi.hibad.hu/csuszos-lejto)-höz, kombinálva a hamis okozattal……

Tény: Nagy Alekosz bennfentes (sőt közvetlenül Baukótól száramazó) információra hivatkozva kijelentette, hogy lepénzelték Baukót, hogy metoozzon.

Azonkívül, hogy az a fasz egy megélhetési pöcs:) (és most én megint beleestem az érvelési hiba bűnébe:) , a bennfentesre való hivatkozás leginkább a tekintélyre való hivatkozás lenne(https://a.te.ervelesi.hibad.hu/tekintelyre-hivatkozas) de ahogy leírtam, elröhögtem magam a tekintély szavon( Alekosszal kapcsolatban:)…..(tudom, fasz vagyok:)

Tény: a #metoo kampány egy szóbeszédekre építő, jogellenes és férfiellenes kampány, amely súlyosan megsérti a férfiak érdekeit miközben milliárdokat termel a médiának.

Ez tény, csak kurvára nincs köze az alapállításokhoz, ha pedig ezt érvként szeretnéd használni, akkor a hamis okozatnál tartunk esment…..

 Tény: a közmorál nem egy ködös fogalom, még a jog is hivatkozik rá. A joga maga a közmorálon alapul. Másokat lejáratni nem csak a közmorál, hanem a jog szerint is bűn.

És a te cikked élő példája annak, hogy a közmorálra hivatkozva lejártod csöcsikét, vagyis a jog szerint bűnt követsz el:) és most is megerősítetted, hogy feltételezések alapján és konkrét bizonyítékok hiányába tetted ezt…..vagyis, ha konzekvensek akarunk lenni, akkor pont most meetozod ki az állásából:)……….

 

. A milliós dolláros kérdés már csak az, hogy miben különbözöl te most akkor tulajdonképpen, csöcsikétől?…..

Alter Ego
Szerkesztő

“Hamis okozat.” Közröhely, Évekig senki le se szarta, egy lyukas garast nem adtak volna az életéért. aztán három hónappal a metoozás után műsorvezető egy közönséges csöcsöslányból… Ez csak neked hamis okozat, főleg ha úgy állítod be, mintha évmilliók teltek volna el…

“Csúszós lejtő” – A csúszós lejtő érvelési hiba nem ez, hanem amikor egy jövőben biztosan bekövetkezőnek kijelentett, de nem igazolhatóan bekövetkező következményt állít valaki.  Ez még mindig hamis okozat lenne… ha lenne…

“tekintélyre való hivatkozás” – Te magad mondod. hogy tudod, hogy fasz vagy… Nem foglak lebeszélni… Jogi következményeket kockáztat egy nagy médiacéggel szemben, nem tűnik valószínűnek, hogy kockáztatná, hogy vagdalkozzon. És ettől a botrányos állítástól valahogyan nem lett műsora. Tudom ő nem is alkalmas rá… szerinted… ő egy “megélhetési pöcs”, de Baukó népszerű sztár és nem egy elfeledett megélhetési csöcs, aki két hellyel csúszott le a kukkoló verseny megnyeréséről Nagy Alekosz mögött…  :D

“Ez tény, csak kurvára nincs köze az alapállításokhoz”
Nincs alapállítás, helyette tények láncolata, amelyek indokolják számomra a fellépés, állásfoglalás szükségességét.

“lejártod csöcsikét, vagyis a jog szerint bűnt követsz el:) és most is megerősítetted, hogy feltételezések alapján és konkrét bizonyítékok hiányába tetted ezt”

Nevetséges. Tényeket állítok. Tagadhatatlan tény, hogy jogszerűtlen, ízléstelen lejárató akciót bonyolított. Nagyon erős logikai alapokon nyugvó következtetéseket vonok le, és kérdezek a kollégával együtt a cikkben.

Ha igazad lenne, akkor abból az következhetne, hogy ő teljesen igazolhatatlan állításokkal játszhat, #metoozhat mások életével a saját érdekében, én meg fogjam be a pofámat és tényeket se merjek közölni és kérdéseket se merjek feltenni egy cikkben… Csúnyán el vagy te tévedve kisbarátom…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Hamis okozat.” Közröhely,

Akkor ezt megbeszéltük és úgy tűnik hogy neked van igazad, ezen érv előtt kénytelen vagyok meghajolni…..

Évekig senki le se szarta, egy lyukas garast nem adtak volna az életéért.

Ja, pária volt, mindenki leköpte és a cigánysoron sorra adták egymás farkára a szifiliszes/AIDS-es cigányok….

aztán három hónappal

Igen, ez a rögtön szinonímája….

 a metoozás után műsorvezető egy közönséges csöcsöslányból…

Utánanéztem most már jobban az előéletének, és azelőtt is volt már műsorvezető rövid ideig a közönséges csöcsöslány….

 Ez csak neked hamis okozat, főleg ha úgy állítod be, mintha évmilliók teltek volna el…

Megint én hibáztam, mea culpa, igazán milliárdot akartam írni, hogy nagy legyen a kontraszt, de most hogy te milliókat írsz, azzal is kiegyezem……, ja kimaradt az, hogy azonnal a metoo után történt az alkalmazása, én balga meg nem ismerem az idővel kapcsolatos szavak jelentését, megint én kérek elnézést…..

 Csúszós lejtőA csúszós lejtő érvelési hiba nem ez, hanem amikor egy jövőben biztosan bekövetkezőnek kijelentett, de nem igazolhatóan bekövetkező következményt állít valaki.  Ez még mindig hamis okozat lenne… ha lenne…

Igazad van, ahol erre utaltam, ott tévedtem, nem csúszós lejtő-t alkalmaztál, hanem Hamis okoskodás-t(http://enciklopedia.fazekas.hu/retorika/Hamis_analogia.htm)…, illetve post hoc ergo propter hoc (“utána, tehát miatta”) http://gabortoth.hu/2013/05/22/ervelesi-hibak/……,szóval ismételten elnézésedet kérem

“tekintélyre való hivatkozás”Te magad mondod. hogy tudod, hogy fasz vagy… Nem foglak lebeszélni… ,

Ugye ismered a viccet, amikor Mórickának le kell írnia százszor, hogy Nem beszélünk csúnyán! ?, erre leírja kétszázszor….Megkérdezi a tanítónéni, hogy miért ? A válasz: – Hogy örülj bazmeg…..

Jogi következményeket kockáztat egy nagy médiacéggel szemben,

Aham, és mik lennének azok a jogi következmények, amiket kockáztat, és milyen médiacéggel szemben???

nem tűnik valószínűnek, hogy kockáztatná, hogy vagdalkozzon.

Igen, a tényállítások sajátja, hogy tűnik, meg valószínű szavak szerepelnek benne, baszki a tekintélyre való hivatkozás érvelési hibát megfejeled még ezzel a feltételezéssel?, külön – külön is gáz ezeket érvként használni, de együtt, egy mondatban  még gyengébbek…….., és megmondom őszintén ekkora faszságot még érvelési hibaként sem jelez senki, mert azért vannak ( itt is:) (elvileg) azért  határok, hogy a feltételezés feltételezését azért nem használjuk érvként..……..……..

És ettől a botrányos állítástól valahogyan nem lett műsora.

Édes jó istenem…………, gondolom ezt is tudod bizonyítani………..

Tudom ő nem is alkalmas rá… szerinted… ő egy “megélhetési pöcs”,

A véleményemtől függetlenül az, de sorold fel a farkán kívül milyen értékekkel, tudással stb. rendelkezik….mert ezekről én lemaradtam….

 de Baukó népszerű sztár

Amíg nem volt itt cikk róla, csak arra emlékeztem, hogy valamelyik VV szarban szerepelt és Alekosz szerette volna megdugni, de nem jött össze…..

 és nem egy elfeledett megélhetési csöcs, aki két hellyel csúszott le a kukkoló verseny megnyeréséről Nagy Alekosz mögött…  :D

Nem igazán követtem (neki sem) a pályafutását és kurvára nem izgatott a sorsa, (a többi kurvacelebbel /celebkurvával egyetemben), de annyira toltátok, hogy már most többet tudok róla, mint ami kívánatos lenne…..

Nincs alapállítás,

Ez engem meglepett, mert eddig abban a hitben voltam, hogy a tanárur kimetoozásáért (rögtön=3 hónap!)„jutalomként”/ hálából, stb.  csöcsike műsorvezető lett, megcsúfolva ezzel a férfinemet és hát szörnyű, meg közerkölcs, meg borhzasztó, meg ilyenek, hogy megtörténhetett ilyesmi……., és hát ez már mindennek a teteje…..

Szóval ha  cikk (egyik) lényegi eleme nem ez, nem erről szól, akkor megint benéztem, és újfent elnézést kérek…..

helyette tények láncolata, amelyek indokolják számomra a fellépés, állásfoglalás szükségességét.

Nincs rá semmilyen bizonyítékod a hamis okoskodáson kívül….

Az már önmagában (is) egy érvelési hiba, hogy külön – külön felsorolsz „tényeket”-bizonyíttékként, ok-okozati viszonyt feltételezel egymástól független, vagy egymás után következő dolgok között, rágalmazol bizonyíték nélkül, és egy pöcs szavának adsz hitelt, mert ez az egyetlen, ami az egész légváradat alátámasztja, különben összeomlana…….

“lejártod csöcsikét, vagyis a jog szerint bűnt követsz el:) és most is megerősítetted, hogy feltételezések alapján és konkrét bizonyítékok hiányába tetted ezt”

Nevetséges.

Akkor ezzel meg is volnánk, ennél jobb érv/bizonyíték nem is kell…….

 Tényeket állítok.

Egymástól függetleneket, amik között nem tudod bizonyítani az ok okozatot, csak feltételezel, és valószínűsítesz, a helyzet az, hogy mosdathatod a szerencsent, de ezt bebuktad…….

Ha a hülyepicsa erre téved és egy Magyar György kaliberű semmirekellő pénzt szimatol benne, és ne legyen igazam, de akkor lehet, hogy perselyezni kell hogy ki tudjátok fizetni, ha meg az is benne van a pakliban hogy az oldalnak reszeltek, azt őszintén sajnálnám……,

Tagadhatatlan tény, hogy jogszerűtlen, ízléstelen lejárató akciót bonyolított.

Ha a tanárúr tényleg seggbe akarta kúrni és a picsa nem engedte, és ezt ő tudja bizonyítani, és te az állításaidat nem, akkor buktad a bulit…….

 Nagyon erős logikai alapokon nyugvó következtetéseket vonok le, és kérdezek a kollégával együtt a cikkben.

Ugye látod te is azt amit írsz? És tisztában is vagy vele?

Ha igazad lenne, akkor abból az következhetne, hogy ő teljesen igazolhatatlan állításokkal játszhat, #metoozhat mások életével a saját érdekében,

Fasznak van már kedve utánajárni, hogy most épp melyik érvelési hibát követed el, de én már belefáradtam, őszintén, és feladom, nyertél

én meg fogjam be a pofámat és tényeket se merjek közölni és kérdéseket se merjek feltenni egy cikkben… Csúnyán el vagy te tévedve kisbarátom…

Azt csinálsz amit akarsz, szabad ember vagy és lehet, hogy tényleg én vagyok eltévedve, de mint említettem, én most ezt részemről befejeztem, bármit válaszolsz, ígérem, hogy nem fogok ebben a floodban többé reagálni rá, ha úgy tetszik, akkor bár nem értek egyet veled, de elfogadom az álláspontod és ha ez azt jelenti, hogy alulmaradtam, akkor legyen, így jártam

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Zombi, vedd már észre, hogy pont olyan tömegesen jutott minusz és plusz az én hozzászólásaimra is. Elég széles skálán hullámoznának az “érzelmeim”, ha felváltva pontoznám fel és le “tömegesen” önmagam és X-et… – Mint tudjuk, egyesek ismerve a gyengéjét a szavazási eszköznek, nyomják, mint süket a csengőt… Ideje lesz lecserélni az eszközt…

Alter Ego
Szerkesztő

Kedves X, az érveid nem tűnnek logikailag megalapozottnak, ugyanakkor nem tűnnek őszintének az “aggodalmaid” sem, inkább személyes nemtetszésen és személyes ellenszenven alapuló ellenvéleményt adtál elő hosszan. A “flood” jó szó a kialakult helyzetre és a vitamódszereidre, kész csoda hogy ezt te magad is megelégeled kivételesen.

Meggyőződésem, hogy a cikkben közölt tényállítások megfelelnek a valóságnak, a cikk által kifejtett vélemény, aggály morálisan megalapozott. A sajtóetika és a jog szempontjai is gondosan mérlegelésre kerültek, bármennyire is másképp képzeled te ezt. Mindezek miatt a cikk tartalmáért a szerzők mindennemű felelősséget vállalnak. Az általad felemlített kockázat egyszerűen nem létezik. De én történetesen kifejezett örömmel állok mindenféle pereskedés elébe. Sőt az ügy morális tanulságainak széleskörű terjesztése érdekében kifejezetten nagyon-nagyon megköszönném, ha Baukó “Csöcsike” Éva maga kívánna botrányt és pert kavarni. Ennek érdekében nyugodtan mehetsz és belinkelheted neki esetleg Facebookon vagy emailben a cikket, hátha még véletlenül nem olvasta…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Így egymás mellé írva nem is olyan “tömeges” és így már nem is tűnik képtelennek sem. El is várom, hogy ennyivel többen értsenek egyet logikus érvekkel és a férfitársadalom érdekeinek a képviseletével, mint az ő kurvamosdató, férfimozgalom ellenes kötözködéseivel… (Merem.)

Ha nem olvasod, akkor honnan veszed, hogy sárdobálás? Ha szerinted sárdobálás, akkor miért ártod bele magad folyton egy kis szardobálás erejéig?

Szerintem egy pitiáner szardobáló faszkalap vagy.

common man
Olvasó
common man

Van aki többször nyomhat pluszt vagy mínuszt? Nekem egy hozzászóláshoz csak egy szavazatot enged a gép.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha valaki webfejlesztő – (Akad itt olyan, ugye? Khmm… és most nyilván nem magamra céloztam) – vagy ezen a téren jól művelt, akkor megeshet, hogy ki tudja játszani. Láttunk itt már ezer diszlájkot is…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Ha nem bánod, nyomtam rád egy dislikeot…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Valóban fontos kérdés. Lett volna, de Viktor ismét csak szavak szintjén volt hős, eközben egy rakás kötvényes ki tudja, milyen alak jöhetett be ellenőrzés nélkül, mert fizettek, amit most el tudnak tenni zsebre, de 5 éven belül ezt meg kell téríteni az illetőknek, ami nyilván nem az ő dolguk lesz már a nemrég kibocsátott 20 ezer esetében. Az már csak hab a tortán, hogy a maguk által kiírt népszavazáson 98 százalékos többséggel elutasított kvótát is betartotta a választópolgárok és mindenki más tudtán kívül, de persze most azzal magyarázták, hogy az általuk beengedettek csak oltalmazottak, pedig világosan megmondták, hogy senki sem jöhet be. Jól pofán köptek engem is, mondjuk nem igazán bíztam benne, hogy ezer százalékra be fogják tartani, kb. úgy, mint a többi ígéretüket. Az isztambuli egyezményt is ugyanennyire nem fogják majd bevezetni, aztán ha az orrukra koppintanak, vagy megkenik őket cserébe, akkor máris ratifikálva lesz, mi meg majd megint pislogunk. Mármint az, aki az eddigiek után még bármit elhisz nekik, pedig a család fenntartása és rendezése is nagy “férfifeladat” lenne, mégis csak ugyanitt fogunk szerencsétlenkedni, miközben az egyetlen esélyünk az imádkozás körülbelül. Tévedés ne essék, az rendben volt teljesen, hogy beleállt az eu-s politikusokba 3 éve, de utána egyrészt csökkent az itteni forgalom, meg ott van a többi, amit már leírtam, arról nem beszélve, hogy azóta ez az egyetlen kampánypontjuk a mellett, hogy Soros, meg Cukivona vagy Kovácsbéla.

A migrációs tevékenységük nagyjából ennyi, sajnos a többiről még rosszabbat lehet csak mondani az elmúlt 8 évből (magánnyugdíjak bezsebelése, haveri kör felhizlalása, pofátlan Döbrögi szintű viselkedés az emberekkel, akikért élniük és dolgozniuk kellene, az egészségügy rohadásának nem megfékezése, az általános és középiskolás oktatásban okozott átláthatatlanság stb.), így nem értem az oldalon lévő fideszimádatot, de mindenki lelke rajta, hogy kit és mit szeret vagy miben hisz. A libsiket is utálom, mint a szart, szó se róla, de nem ebben a bagázsban látom az egyedüli alternatívájukat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az egész választás/pártpreferencia igazán arról szól, hogy kinek milyen alapértékei vannak, és aztán ahhoz hogyan hajlítja a tényeket, információkat, az egész világot, kimazsolázza belőle azt,ami számára jó, ami megerősíti, a többit figyelmen kívül hagyja– ha nem így lenne, akkor állandóan a kognitív disszonancia oldásával lenne elfoglava, és az elég megterhelő:)

Igazán nem nagyon van olyan, hogy fradi drukkerből újpest szurkoló lenne, vagy fordítva……

Egy jobbikos/fideszes/dk-s stb.számára mindegy, hogy cukivona/orbánpatás/gyurcsibohóc stb. mit és miért csinál(t), mert relativizálja és megkeresi azokat az argumentumokat, amik őt igazolják, sőt, célzottan azokat a híreket/információkat/bizonyítékokat keresi……

Ezek a döntések (90%ban) érzelmi kérdések, és ahol a hit megjelenik, ott általában a racionalitás háttérbe szorul….

Én kurvára nem hiszem el senkinek, hogy ő kívülálló és mint Jézus, a lelke lebeg a semmi fölött és objektíven látja a dolgokat ……, ahogy elnézem , te Jobbik fan vagy(ha mégsem, akkor mellélőttem és elnézésed kérem), és azon a szemüvegen keresztül látod a világot….

BTW soha nem másokban, hanem a másokról hitt képünkben csalódunk, hiába projektáljuk rá, és csinálunk belőle bűnbakot, a saját, hibás megítélésünkkel nem merünk szembenézni, de ez általános emberi gyengeség……

wittukind
Olvasó
wittukind

Ide irom,csakszi mert ahova kéne, nem lehet

-Annyira akarod hogy tied legyen az utolsó szó hogy képes lennél Orbánra csöcsöt növeszteni csak legyen neked “igazad”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezt nem igazán értem, de lehet, hogy bennem van a hiba.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ok akkor még egyszer…áthoztad ide az orbános cikkre a veszekedésedet alterrel a csöcscikkről, és még mindig folytassátok, ez olyan mint ha orbánra is csöcsöt akartok rakni, nem elég neki a libsi horda…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja , értem ,ok:) Mea culpa, mondhatnám, hogy a verekedés úgy kezdődött, hogy  a komám visszaütött, de ebben az esetben tényleg én vagyok a bűnős:) reagáltam a metoos átkötésre…..

wittukind
Olvasó
wittukind

Az is igaz hogy itt már rég nem az Orbán beszédéről megy a duma úgy hogy lehet akármi, ugye?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én megkérdeztem, hogy kinek mi baja van az orbán beszéddel, de eddig arra a kérdésemre senki nem reagált, lehet azért, mert én kérdeztem és feketeseggű:)  vagyok, de az is, hogy nincs mibe belekötni …..

Egy dologra emlékszem, hogy nagy felháborodás volt: az, hogy elégtételt vesz a választások után, no, erre volt felháborodás, de érdemi hozzászólás a beszéd szövegére más nem nagyon….

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nehogy azt mond hogy a pártok nem változtak meg meg vagy nem követtek el olyan dolgokat ami miatt a választók csalódhattak bennük. Nézd meg például a Fidesz vagy a Jobbik pályafutását vagy a balosoknál az LMP-t, komolyan megváltoztak az indulásukhoz képest, volt amelyik többször.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nézd meg például a Fidesz vagy a Jobbik pályafutását vagy a balosoknál az LMP-t, komolyan megváltoztak az indulásukhoz képest, volt amelyik többször.

Nagyon elenyésző a fluktuáció, inkább az van, hogy el sem megy választani(nem is nézi már meg a fradi meccsét élőben…. de azért még nem megy ki a újpest meccsére) és nem fog a másikra szavazni….., bármilyen elégedetlen is legyen a sajátjával….

Ha megszűnik ez egyik formáció, mint pl. MDF, SZDSZ, FKGP, akkor ugye “átigazol”, (mert gyökér nélkül elég szar ) de onnan nem nagyon, ha  nincs rá kényszerítő erő.

És most nem a soha nem szavazó 30% -ról beszélek.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Persze hogy úgy van, senki nem reagált a beszédre csak arra a szóra….azt nem tudom hogy hogy lesz az az elégtételvevés de ez már ottani probléma..legalább nálatok van konkrét választási lehetőség mert itt romaniaban ilyen nincs, itt tényleg az egész bagázsi ugyanaz.

Hunn
Újságíró

Persze hogy úgy van, senki nem reagált a beszédre csak arra a szóra….azt nem tudom hogy hogy lesz az az elégtételvevés de ez már ottani probléma.

Ha jól tippelek, akkor Orbán Viktor azt gondolja elégtétel alatt, hogy a komcsikat felhúzni az első fára a pártház előtt, a zsidókat a Dunába, a feministáknak pedig levágni a fejét és kitűzni karóra (á la ISIS). Rémlik, hogy mintha ezt mondta is volna az Echo TV-n egy riportban, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos… :)))

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mivel nincs választással kapcsolatos cikk (ami van a politikáról, az is elég nagy közfelháborodásnak örvend:), ide írnám:

A jelenlegi állás szerint a Jobbik vagy tudatosan(amit kétlek:) vagy kényszerből/más út híján, de nagyon “megvezette” a „nagyondemokratikus” baloldali „összefosás” 2.0-át…………., és gyakorlatilag előállt a 2014-es helyzet jópár  pikantériával:

–          Vannak a nagyondemokratikusak , akik megint nagyon összefogtak…..

–          Beállt közéjük az LMP, aminek lehet, hogy megissza a levét…..

–          A Jobbik finoman kilavírozta magát a nagy összeborulásból, ami, ha esetleg bekövetkezett volna, akkor a Jobbik szavazóinak kb a fele vagy nem megy el, vagy a Fideszre szavaz, ami mindenképpen nagy visszaesést jelentett volna, de így is, a nagy néppártosodás következtében  legalább a szavazóik negyedét elveszítette……..

–          A jelenlegi állás szerint az önálló Jobbik jelöltek épp azt a plusz szavazatot viszik el a „kormányváltóktól” amire szükségük lett volna legyőzni egyéniben a Fidesz jelölteket…….

–          Miközben az összefosás híveit(mindegy kivel, akár az ördöggel is csak bukjon az orbánpatás:) rábeszélték a vezetőik, hogy az esélyesebbre szavazzanak, ha az netán jobbikos , akkor is

–          Most már ők is rájöttek, hogy ez hiba volt, mert viszonzás nincs a Jobbik részéről és ezzel a Jobbik tényleg meghekkelte a ballibsiket, mert már most kapálóznak a vezetőik ezerrel  és egyre másra nyilatkoznak, hogy No Jobbik, csakhogy ezt már nem hallja meg a „buzgó kormányváltó szavazóik” nagy része, így tényleg erősíteni fogják a jobbik jelölteket és ezzel a kompenzációs szavazatokat is……. úgy, hogy ez mindenképpen szopást fog eredményezni a ballibsiknek

–          Ha meghaladja a 70%-ot a részvétel és a nagyondemokratikusak még ráadásul egyéniben össze vissza szavazgatnak, az amúgy is sovány támogatottság nagyon megcsappanhat és így reális esélye van arra, hogy csont nélkül kiesik a DK, az LMP , no meg eléggé rezeg a léc a Karácsonyos MSZP 10%-nál is….…..

 

Extrém esetben a Fidesz simán hozza a kétharmadot, és mellette a Jobbik fog bekerülni egyedüli pártként, így ketten osztoznak majd a listás mandátumokon, + a néhány bekerülő ballibsi meg a jobbikos egyéni jelölttel……….

 

Ha ez esetleg megtörténne, akkor lenne kurva nagy visítozás minden szinten, és hogy ez megtörténhet, arra szép példa Lengyelország, ahol a legutóbbi választásokon kizúgott cakkumpakk a teljes ballibsi oldal……

Ha ez megtörténik, akkor a Fidesz köszönetet mondhat a Jobbiknak:)

 

common man
Olvasó
common man

1990-ben albérletben laktam,a kerület teli volt mindenféle plakátokkal.A házinéni így szólt hozzám:hát annyian vannak nem tudom ,én ezt a jóképű csokornyakkendőst választom aztán majd meglátjuk.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem nem lesz 70%-os részvétel. Rá merném tenni a golyóid. Csak a 2002-es választáson volt fölötte.

A négy ellenzéki pártból (Karácsony, Gyurcsány, Vona és a ribi) én kettő bekerülésére tippelek, ha nagyon alacsony részvétel lesz, akkor háromra.

A másik nagy kérdés hogy lesz-e kétharmad. Személy szerint remélem nem lesz (viszont a legutóbbi felmérések szerint sanszos hogy meg fogják csinálni a narancsosok).

A választások utánra pedig hogy Vona bukik és kipucolják a Jobbikot, eképpen alternatíva lehessen, mert a Fidesz még egy választást nem fog elvinni ha nem fogja vissza a kiskirályait.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A Fideszt mindig is felülmérik kb 8-10%-al, így listán megint 45-46 körül lesz szerintem.

Ami fontosabb, hogy az egyénikben mennyit visz el. Ebben most akarva-akaratlanul, de a Jobbik van a legnagyobb segítségére.

Ha elvész az összevissza szavazgatások miatt a “kicsik”-re adott szavazat (DK, LMP), illetve ha-  “szavazz a listán a kedvenc pártodra és egyéniben a “közös” jelöltre–, akkor még az MSZP is kieshet alacsonyabb részvétel esetén is.

Pash Cutter
Újságíró

Közel a választás. Mindenki jól gondolja meg, kire adja a voksát. Itt egy ajánlás, kire ne!

A Kétszínű Kutyapártra semmiképpen sem!

https://cassetto-tiroir.blogspot.hu/2018/04/a-ketszinu-kutyapart.html

A Kétszínű Kutyapárt is igyekszik felülni a Gender-szekérre.

„Szóba jöttek a nőügyek is. Döme Zsuzsanna, az MKKP VI.-VII. kerületi jelöltje elmondta, hogy nagyon várja azt az időt, amikor a nőktől ismét elveszik a szavazati jogot, nem kell többé olvasniuk és újra lesz idejük a fonóba járni.” 

(Részlet Papp Gáspár: Trump, a Mikulás és nőügyek a Kétfarkú Békemenetén c. cikkéből)

 

Milyen jó, hogy a FIDESZ nem tervez semmi olyasmit, hogy elveszi a nőktől a szavazati jogot, megtiltja nekik az olvasást, és bekényszeríti őket a fonóba! Ellenben Nő-Köz-Pont elnevezéssel munkaügyi és információs központokat hoz létre országszerte, kizárólag nőknek, ezzel segítve a nők integrálódását a munkaerő-piacra. (Ajánlott olvasmány a témában Csuzi Attila Nő-Köz-Pont – Állami nemi diszkriminációs hálózat milliárdokból c. cikke.). Az MKKP hazugságainak a célja a társadalmi izgatás, a polgárháborús uszítás.
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szóval, kire szavazzunk? Melyik párt “férfibarát”? Melyik áll ki a férfiak “jogaiért”?

Reszet Elek
Újságíró

Egyik sem. Kénytelenek vagyunk a legkevésbé férfigyűlölőre szavazni.

Naooo
Olvasó
Naooo

NSDAP

Aldo
Újságíró

Ki az aki egyáltalán behúzza az X-et ezekre a drogos buzikra?