Alter Ego
0 megosztás

Mit kíván a női nemzet?

Kevés annyira lehangoló jelenség létezik egy nemzeti ünnepen, mint amikor valaki a társadalom két olyan alapvető csoportja közé akar árkot ásni, mint a férfiak és a nők. A jelenség része a magyar valóságnak: Antoni Rita, a magyar feminista mozgalom egyik legradikálisabb véleményvezére a jeles ünnepnapon is egymás ellen hangolja a két nemet. De ez még a kisebbik baj. Nagyobb probléma, hogy mindeközben egyértelműen a nemi diszkrimináció végletekig fokozását követeli. Frissen írott publicisztikájának már a címével (Mit kíván a női nemzet?) is megadja a vérfeminista  alaphangulatot. Az írás stílszerűen a Magyar Nemzet hasábjain jelent meg, ami már azért is kétségbeejtő, mert ezek szerint létezik olyan magyar lap, amely még fizet is ezért. Tekintsük át, mit kívánnak a feministák, miközben azt hazudják, hogy a magyar nők érdekeit képviselik:

mitkivananoinemzet

 

…nőjogi minisztérium vagy államtitkárság felállítását, pártérdekek helyett objektív szakmai megfontolások mentén! Ezen intézmény folyamatos és érdemi együttműködését a hazai egyetemeken kutató szakemberekkel és – világnézeti szelektálás nélkül – a női érdekképviseletet ellátó civil szervezetekkel!

Szépen nyilvánul meg a feminista egyenlőség és szabadságeszmény mindebben. Mi végre is kellene nekünk bármiféle világnézeti vagy pártérdekek szerinti megkülönböztetés, ha megkülönböztethetünk embereket nemi alapon is? Nyilvánvalóan a legjobb eszköze ennek a „nőminisztérium” és a felette diszponáló feminista „civil” szervezetek. És hol vannak ebben a képletben a férfiak? – kérdezhetné, aki nem érti a modern feminista mozgalom lényegét. A megoldás egyszerű: ellenük, a mocskos férfiak ellen kell szövetkezni – természetesen a mi adónkból.

…Állami tudatosságnövelő kampányt arról, hogy a nők elleni diszkrimináció minden formájának felszámolását célzó CEDAW-egyezmény mint az 1982. évi 10. törvényerejű rendelet már évtizedek óta a magyar jogrend része!

Ennek a pontnak a teljesítése nagyon egyszerű lesz, mert a nők elleni állami diszkrimináció egyszerűen nem létezik. Viszont nagy bajban lenne az állam, ha a férfiak elleni diszkrimináció felszámolása lenne a feladat, mert akkor rögtön alkotmányozó országgyűlésre lenne szükség, hogy azonnal eltávolíttasson a magyar alaptörvényből az a kitétel, amely felszámolja a nemek egyenjogúságát azzal, hogy bármiféle megkülönböztetést megenged a férfiak kárára.  Látjuk is a férfikat diszkrimináló további tucatnyi  jogszabályt, az eltérő nyugdíjazási lehetőségeket, a Nő-Köz-Pontokat… – Vagyis a férfiellenes állami nemi diszkriminációt.

Legalább harmincszázalékos, a listákon a cipzárelv mentén működő női kvóta bevezetését!

Félre az egyenjogúsággal! Ha valaki női nemi szervvel a „cipzár” mögött indul a választásokon, akkor egyenlő megmérettetés nélkül is legyen azonnal képviselő… – „Cipzárelv”… az egyenjogúság jegyében.

Az isztambuli egyezmény beillesztését a magyar jogrendbe!

A nemi alapon diszkrimináló szégyenteljes magyar alaptörvény sajnos még csak el is bírná ezt az arcátlanul férfigyűlölő, diszkriminatív förmedvényt, amely több mint 60 ponton tesz különbséget nők és férfiak között. Az már csak csekélység ehhez képest, hogy az isztambuli egyezmény arra az androfób alapvetésre épít, hogy a férfiak „strukuturálisan” elnyomják és sanyargatják a nőket. Közös európai szégyenünk, hogy egy nemzetközi áldozatvédelmi egyezményt ilyen módon alkothattak meg Európában. Ide vezetnek a nőbizottságok és nőminisztériumok.

Munkahelyi szexuális zaklatás elleni szakmai irányelvek kidolgozását és betartásuk felügyeletét minden intézményben – beleértve a parlamentet is, ahol követeljük a képviselőnőkkel szembeni szexista beszédmód azonnali betiltását és szankcionálását, a házszabály ilyen irányú módosítását!

A #metoo mizéria jegyében a feministák büntetnék a munkahelyi ismerkedést, nyilván szexuális zaklatássá nyilvánítva minden randijavaslatot, munkahelyi kacsintást. Mindebben az sem zavarja őket, hogy az összes a témát feltáró statisztika rámutatott, hogy mivel az emberek az idejük jelentős részét a munkahelyeiken töltik, ezért nagyon gyakran ott is ismerkednek, és tegyük hozzá, hogy a hölgyek hipergám ösztöneik kiélése érdekében szívesen teszik ezt pont a főnökükkel. Semmi sem jellemzőbb a feminizmusra, mint egy a parlamenti szólásszabadság korlátozására és szankcionálására vonatkozó orwelli javaslat. Vesszen mindenki, aki fodrászszalonokat mer emlegetni egy ostobán pipiskedő képviselőnő láttán!

Az egyenlő otthoni munkamegosztás elősegítéséért az apagyes bevezetését!

Tudjuk, hogy a feministáknak szerint az egyenlő otthoni munkamegosztás úgy fest, hogy a társadalom legnehezebb fizikai munkáit elvégző férfiaknak a kohókból, bányákból, nehézgépkezelésből, útépítésből, betonozásból (ezek a”férfimunkák”!) hazatérve még illene elmosogatniuk. Az “apagyes” tényleg felüdülés lenne ezekhez képest, szóval csak azért nem hatódunk könnyekig a “jószándékot” látva, mert több állam tapasztalata azt mutatja, hogy a feminista család- és társadalommérnökség végül mindig oda vezet, hogy előírják, hogy a férfiaknak kötelező fele részben gyesre menniük, a nőket meg az anyai örömök megélése helyett szépen elzavarják dolgozni.

 Megfelelő bérezést és munkavédelmi intézkedéseket a nők által dominált ápoló, segítő, pedagógiai, valamint szolgáltató jellegű pályákon!

„Dominált” – világos. És mi lesz a férfiak által „dominált” gondnoki, gépkocsi vezetői, köztisztasági alkalmazotti, miegyéb „szolgáltató jellegű” pályák „bérével”? Az nyilván nem pálya… Mindazok a verejtékes, de alulfizetett munkák, amelyeket nemi diszkrimináció útján csakis a férfiakra oszt a társadalom, még csak ki sem érdemlik az elegáns „pálya” megnevezést, szót sem érdemelnek, különösen nem több bért.

A nők reprodukciós jogainak biztosítását! – A mesterséges megtermékenyítés tb-támogatását egyedülálló nők számára is!

Jól jellemzi a feministák kétszínűségét, hogy miközben álságosan a „reprodukációs jogok” biztosítását követelik, valójában egész másért kampányolnak. Elsősorban a magzati élet semmibevételéért és elpusztíthatóságáért. Hatalmas szégyen lenne az egész női nemre, ha ezt a feltűnő lelketlenséget az egész női nem fő “reprodukciós” céljaként lennénk hajlandóak felfogni. Antoni Rita, akit bíróságon ítéltek el ezért, másfél évvel ezelőtt maga is részt vett azon az utcai tüntetésen, amelyen a résztvevők vállalhatatlan, vallásgyalázó szertartást mutattak be. Ehhez egyikük püspöki ruhába öltözött. Az átváltoztatás szövegének elmondása után „Ha gyóntatok, járuljatok szentáldozáshoz” kijelentéssel hívta „áldozni” a résztvevőket az álpap, gúnyt űzve a Katolikus Egyház szentségéből és mindenek előtt az emberi életből. Hátborzongató módon egy ABORTUSZTABLETTA feliratú zacskóból osztott “Oltáriszentséget” az álpap „Krisztus teste” felkiáltással.

De világosan rámutat ez a követelés arra is, hogy a feministák puszta spermadonornak tekintik a férfiakat. Azon túl, hogy ők férfigyűlölőként férfi nélkül is szeretnének gyereket, az esetleges problémákba már bele sem gondolnak. Például abba sem, hogy mi lesz akkor, ha egy férfi nem kéri meg a barátnője kezét, ezért a nő elmegy a spermabankba, megtermékenyítteti magát, majd azt hazudja otthon, hogy a férfitől esett teherbe. Így nem csak azt éri majd el, hogy a szerencsétlen barátja feleségül veszi őt, hanem azt is, hogy a „balek” évtizedeken át eltartja majd a kakukkfiókát, aki a nő vágyai szerint egy kivételes férfitől fogant. Alfahím – tb-támogatással. A feministák szeretik hatalom ittasan szajkózni, hogy “a szex nem jár alanyi jogon.” – Most nekünk van rossz hírünk: a sperma sem!

A civil szervezetek üldözésének azonnali abbahagyását, az állami feladatot, például áldozatvédelmet ellátó civil szervezetek megfelelő elismerését, állami segítését!

Mindenki tudja, hogy a feminsta civil szervezeteket senki, semmilyen formában nem üldözi Magyarországon, ennek köszönhető, hogy több száz nőszervezet létezik, miközben férfi érdekképviselt mindössze három. A lóláb persze egyébként is kilóg: a lényeg itt is a még több pénz, „állami segítség” a férfigyűlölő kommunikáció és a férfiellenes nemi diszkrimináció megvalósítására. Egyedül talán a Soros által pénzelt álcivilekre jöttek rosszabb idők, de sajnos még mindig nem szüntették be a nőszervezetek állami pénzen hizlalását, ami már csak azért is aggályos, mert a férfi érdekképviseletekre és a férfispecifikus társadalmi problémák megoldására pont miattuk nem jut egy árva fillér sem.

A kormány gyűlölködés és saját pártérdekek helyett minden állampolgár politikai oldaltól független, valódi érdekét szolgáló ügyekben, objektív tények és szakmai megfontolások mentén (családon belüli erőszak vagy gyermekbántalmazás elleni küzdelem, jog- és egészségtudatosság, betegség-, bűncselekmény- és baleset-megelőzés stb.) indítson az adófizetők pénzén plakátkampányokat!

Természetesen a feministák által készített statisztikákkal. Láttunk már kisebb nagyobb feminista társadalmi kampányokat, plakátkampányokat. Például azzal az irracionális, felháborítóan férfigyűlölő hazugsággal kapcsolatban, hogy minden harmadik nőt megerőszakolnak vagy arról, hogy a családon belüli erőszak elkövetői csakis a férfiak és elszenvedői csakis a nők. Talán érthető, hogy többé már nem kérünk belőle.

Szakmai program kidolgozását, amelynek segítségével a pedagógusok érdemben tudnak reagálni az egyre fiatalabb gyerekek körében terjedő pornónézés okozta problémákra!

Hogy is merészelnek a kamaszfiúk pornófilmet nézni? Már itt megtanulják, hogy a nők tárgyiasíthatók! – harsogják állandóan a feministák, tehát jól tudjuk, hogy a látszat ellenére ennek a felvetésnek is elsősorban a férfigyűlölet az indítéka és valódi célja a fiatal férfiak szexuális sanyargatása. Arról persze nekik nincs tudomásuk – vagy legalábbis úgy tesznek -, hogy a pornófilm-fogyasztók egyharmada nő:  jellemzően leginkább az Antoni Rita-korú nők. Azt sejthetjük, hogy a pornográfiával kapcsolatos „rossz  tapasztalataik” honnan eredhetnek a feministáknak: nyilván az andofóbiájuk miatt gyakran nézett leszbikus (homoszexuális) filmekből vagy éppen azokból a durván erőszakos pornográfiákból, amit a borzadozni szerető feministákon kívül már csak egy nagyon szűk kisebbség kedvel. És ezt cáfolhatatlan, egész világra kiterjedő statisztikák bizonyítják.

Állami megemlékezést a magyar történelem jelentős nőalakjairól, nőegyesületeiről és a női választójogért folytatott hazai küzdelemről, több női utcanév, jelentős nőket ábrázoló köztéri szobrok, valamint magyar nőmúzeum vagy nemzeti női archívum formájában.

Jellemző a feministák társadalom-mérnökösködő beidegződéseire, hogy ha szóhoz jutnak, akkor azonnal állami megemlékezéseket követelnek a saját mozgalmuk „küzdelmeiről”. Hasznos kezdeményezés ugyanakkor a „nőmúzeum” ötlete: például (a teljesség igénye nélkül) Antoni Rita, Gurmai Zita, Fábián Anita, Murinai Angéla, Mérő Vera, Gerle Éva, Lelkes Villő pont oda illenének. Konkrétan az intézményen belül remélhetőleg megvalósuló „A legádázabb, férfigyűlölő feministák” panoptikumába.

A szegények és hajléktalan emberek üldözésének és hibáztatásának, a szegénység miatti gyermekelvételeknek, valamint a prostitúcióra kényszerülő nők rendőri vegzálásának azonnali abbahagyását!

Itt megint csak a feministák tipikus csúsztatásaival állunk szemben. Miközben köztudott, hogy a hajléktalanok 90 százaléka férfi, a feministák úgy állítják be, mintha a többségük nő lenne. De az is ismert, hogy nem veszik el egyetlen nőtől sem a gyermekét pusztán azért, mert szegény: anyaotthonok, védett házak  és szociális ellátások széles skálája gondoskodik róluk. A gyermek „elvételére” sajnos sokszor még akkor sem kerül sor, amikor az anya terrorizálja a gyermekét. Márpedig a statisztikák szerint a gyermekgyilkosságok (különösen a legundorítóbb csecsemőgyilkosságok) és gyermekbántalmazások egy nagyon jelentős részét az anyák követik el. Ellenben a férfiakat bármikor meg lehet vádolni gyermekek bántalmazásával, különösen akkor, amikor az anya meg akar szabadulni a férfitól úgy, hogy vigye a vagyona felét vagy egészét.

Pont így csúsztatás a prostituáltak vegzálása elleni felszólalás is. Mint tudjuk, a türelmi zónákban és magánlakásokban minden háborgatás nélkül űzhetik foglalkozásukat. Rendőri eljárásra csak abban az esetben kerül sor, amikor a bűnöző prostituáltak közszeméremsértéssel, megrontással, zsebtolvajlással, markecolással (droggal, gyógyszerrel elkábítás és kifosztás), drogkereskedéssel és más mellékes bűncselekményekkel egészítik ki a férfiak lehúzására irányuló prostitúciós tevékenységüket.

***

Végezetül tegyünk említést arról, hogy ha „véletlenül” a férfiak is kívánhatnának (nem tizenkettőt, csak) kettőt, akkor a kizárólag a férfiakat hátrányosan megkülönböztető jogszabályok eltörlését és a férfiellenes, diszkriminatív nőprogramok megszüntetését kérve talán teljes egészében fel is számolhatnák a nemek közötti jogi egyenlőtlenséget és nemi diszkriminációt.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


23
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
12 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
SerialSlutHuffnagel PistaReszet ElekRokapapalady Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Megtörténhet hogy amit akar ez a némber meglesz, főleg ha a széltoló pozicióba kerúl.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ha széltolóék lennének, akkor jönne a Kánaán:

LMP választási program.

https://lehetmas.hu/valasztasi-programunk/#tar

10. A nemek közötti szolidaritás ne jelszó, hanem politikai gyakorlat legyen!

Nők és férfiak között az egyenlőség sok tekintetben még mindig csak papíron létezik. A nők jogegyenlősége ellenére máig nem valósult meg a nők és férfiak tényleges társadalmi egyenlősége, a nők és férfiak között nem tűnt el a jövedelmi szakadék, és ritka a családbarát munkahely, ami sokak számára lehetetlenné teszi a gyermek melletti munkavállalást. Ezen a téren jelentős változást várunk a munkaadókat ösztönző eszközök erőteljesebb alkalmazásától, a rugalmas munkavégzés, rövidebb vagy kötetlen munkaidő elterjedésétől, az otthon foglalkoztatás lehetőségeinek jobb kihasználásától. A magyar nők részvétele a politikában is igen alacsony, s a munkahelyeken ritkaság számba megy a női vezető. Azt szeretnénk, ha a változásban a politika járna elől, ezért támogatjuk a pártlistákon legalább egyharmados női kvóta bevezetését, átmeneti jelleggel. A roma nőkről mint többszörösen hátrányos helyzetű csoportról kívánunk gondoskodni. Ösztöndíjprogramot indítunk az iskolát elhagyni kényszerült és oda visszatérni kívánó roma nőknek. A fiatal anyák számára képzési, átképzési programokat indítunk. Új hivatásokat igyekszünk megnyitni előttük, hogy a szociális szakmákban és a közigazgatásban is megfelelő módon legyenek képviselve.

11. Fellépünk a nők elleni erőszakkal szemben.

Ratifikáljuk az Isztambuli Egyezményt, részt vállalunk az európai országok összefogásából a nőkkel szembeni erőszak és a kapcsolati erőszak ellen. A prevenció, áldozatvédelem és az elkövetők felelősségre vonása terén átfogó intézkedéseket hozunk. Megtízszerezzük a krízisférőhelyek számát, társadalmi kampányokat indítunk, képzésekbe vonjuk az áldozatokkal foglalkozó szakembereket (ezzel megváltoztatjuk az áldozatokat illető rossz beidegződéseket, társadalmilag kódolt hibás reakciókat), valamint hatékonyabbá tesszük a rendvédelmi szervek munkáját.

 

Serathis
Olvasó
Serathis

Férfiakkal szembeni erőszak meg business as usual.

Kalman
Újságíró

LOL, ez egy shit teszt.

Mit kíván a női nemzet valójában?

Fehér alfa férjet, thot controlt, white shariát. Lebabádzzást ötször.

vergoz
Olvasó
vergoz

Papp Réka Kingát meg kitüntette az MSZP alapítványa. Azért ez is jól mutatja az irányokat…

Serathis
Olvasó
Serathis

PRK még a vállalható verzió, ő legalább vitázik. Persze ugyanazokat a mantrákat tolja mint a többi és immúnis az érvekre de a vitával legalább a közönséget jobb belátásra lehet birni.

Botond
Olvasó
Botond

Persze hogy kitüntetik, hiszen nekik kedves szövegeket lök. Egy példa : https://youtu.be/RJLuP-VbHTA

Botond
Olvasó
Botond

Nem minősítem … alapesetben csak annyit : J.Q.A. … Nem csak rosszindulatúak, de alapvető hiányosságokkal bírnak néhány tudományterületen is. A társadalom működése ismeretéből alapból U.V. … jobb esetben. A materiális világ ismerete se megy nekik. Minimum illett volna Öveges professzor szösszeneteit bámulni -, hogy legalább az alapvető fizikai törvények tekintetében bírjanak valami csekély ismerettel (ha már a társadalomtudományok terén buktak). Minden szélsőségesen kilengetett inga vissza fog lendülni … csak nem fog megállni a nyugalmi pontjában, hanem azon túllendülve a másik odalon okoz szélsőséges ellenreakciókat. Lesz még ebből sírás-rívás nyuszikáim, nem is kicsi !

Dan
Újságíró

Fény a sötétségben?

Tucker: Something ominous is happening to men in America

https://www.youtube.com/watch?v=LrhHkQhglig

Serathis
Olvasó
Serathis

Foxos cucc, úgy fogják lenácizni hogy a fal adja a másikat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Megdicsérik?

Serathis
Olvasó
Serathis

Női nemzeti hiphoph rappet!

Naooo
Olvasó
Naooo

Semmilyen reppet, mer az fos.

bentoo
Olvasó
bentoo

Az irány adva van, hajrá Csajok!

A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában >>>

Egyébként, ez a sajnálatos esemény maga a feminizmus cáfolata. Eklatáns példája annak, hogy ez az irány egy zsákutca. Az önmaga farkába harapó kígyó esete.

Kalman
Újságíró

Olvastam a Daily Stormeren, de egyszerűen nem akartam elhinni. Még mindig nem akarom elhinni.

Nem azt, hogy a fekete nők által tervezett híd leszakad. Azt simán elhiszem. Hanem azt, hogy nem volt ott valahol egy férfi, aki rájukszól, hogy lányok ezt nem kéne?!

Huffnagel Pista
Újságíró

Volt, de senki nem intézkedett, nehogy a nőgyülölet vádja felmerülhessen,pont mint Rotheramban…. :D :D :D

Egy mérnök két nappal a katasztrófa előtt figyelmeztetett a miami híd hibáira

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát ezt a hazugságodat cáfolja, hogy épp aznap végeztek rajta terhelési tesztet, cuncikám. :D

“Mark Rosenberg, az Egyetem elnöke azt nyilatkozta, hogy a baleset napján végeztek terhelési tesztet a hídon, viszont akkor semmi nem utalt arra, hogy probléma lehet vele. Rick Scott, az állam kormányzója azt ígérte, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben, hogy kiderüljön, kinek a hibájából történt a baleset. Az derült még ki, hogy az építő cég elrendelte a hidat tartó kábeleknek a feszesítését, amin épp akkor is dolgoztak, amikor a híd  váratlanul összeomlott.”

 

bentoo
Olvasó
bentoo

De volt, csak aki rájuk szólt azt kasztrálták. A többire meg ráborították a hidat..

Igen, itt van ni >>>

Mexican feminist Leonor Flores.

lady
Olvasó
lady

Az én nememben ,nevemben ne vonulgassanak.  Egyenlő jogokat de úgy hogy nekik több járjon , kényelmesebb élet , több pénz. Nőként nem szeretnek létezni, férfiak meg ugye nem tudnak lenni !  Táblát is vihettek volna hogy “Legyél te is öreglány, öregedj meg a macskáddal együtt! “

Rokapapa
Újságíró

Nos elég világos a helyzet. Van még ezek után olyan ember aki ne tartaná magát a női egyenjogúságot károsnak? Elég visszatekinteni pár évtizedet és jól láthatóvá válik, hogy őseink miért korlátozták a nők jogait az egész társadalom de leginkább a nők védelmében. Jól látható, hogy talán nem is maga az emberi faj önpusztító hanem csak annak nőnemű egyedei.

“Az egyenlő otthoni munkamegosztás elősegítéséért az apagyes bevezetését!”
Már vártam, hogy ez mikor fog visszaköszönni nyíltan. Hónapok óta – szerencsére elég ritkán – adják azt a tv reklámot melyben nyíltan azt ecsetelik, hogy az igazi férfi a házimunkákat teljes egészében elvégzi a nő helyett sőt a női magazinokban is folyamatos a téma pár hónapja. Már korábban volt törvényjavaslat amely a férfiakat kötelezné a házimunka elvégzésére – Novák Katalin Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkár tollából (a nők és a családok egyik legnagyobb ellenségétől) , azt szavazásra bocsájtás nélkül dobták vissza. Gondolom majd most ismét terítékre kerül ha a női nemzet is azt kívánja.

Reszet Elek
Újságíró

Már a cikk címe is beteg. Nincs olyan hogy női nemzet. Nincsen olyan hogy a nők társadalmi közössége. A nemekre egyszerűen nem lehet marxi osztályfogalmat ráhúzni. A nők sok tekintetben ellenérdekeltek egymással (ahogy a férfiak is).

A nemzet mai értelmezésben több definíciót is elbír. Pl.: “Azonos kultúrához tartozó, azonos nyelvet beszélő, közös történelmi múltúak közössége, akik általában azonos területen élnek, és politikai-gazdasági közösséget alkotnak”.

Ha pedig a szó nem teljesen tisztázott eredetét nézzük, rokonítható a nemzetség szóval, ami pedig a férfiági közös őssel (ősatya, aki nemz) bírók csoportját jelenti.

Rokapapa
Újságíró

“A nők sok tekintetben ellenérdekeltek egymással (ahogy a férfiak is).”

Ez igaz de míg a férfiaknál az érdekkülönbségek elfogadottak és természetesek addig a nőknél nincs hallható ellenvélemény.  Sok kezdeményezés és demonstráció szól a feminista – női – érdekek mellett míg a nők többsége úgy tarja, hogy nekik nem kell se munka se karrier csak egy férfi és egy család a boldogsághoz. Ám ezen nőket is sikeresen befolyásolja a “hangos” hazugságáradat így mindig van valami amivel legalább részben egyetértenek. Ennek köszönhetően hiába vannak ellenérdekek ha ennek senki nem ad hangot. Így teszik tönkre a nők saját életüket és a társadalmunkat.

wittukind
Olvasó
wittukind

Biztos “női fajt” akartak irni de hiányzott a neuron amely kapcsolt volna…