18 megosztás

Segítség! Támadnak a pasizóművészek!

Különös iparágat építettek fel napjainkra azok a szerencselovagok, akik a PUA-tanfolyamokon besöpört pénztől megrészegülve most nőknek szerveznek ugyanilyen tréningeket. A számok már-már elképesztők: a Találd meg a Férfit nevű portál büszkén hirdeti a saját statisztikáit, ezek szerint a hírleveleire 54.721-en iratkoztak fel, már 163 előadást tartottak és 3917 ügyfelet sikerült becserkészniük. Miért olyan népszerűek a nők körében ezek a tanfolyamok?

Ha tovább kutakodunk a honlapon, gyorsan rátalálunk egy „sikerkönyvre” is, ami a „Hogyan Legyél Álomnő? Önbizalom-Növelő Programterv Tudatos Nőknek” címet viseli. Eltekintve a súlyos helyesírási hibáktól (a magyar nyelvben nem írjuk nagy betűkkel a szavak első betűit), először az a szembeötlő, hogy az állítólagos „könyv” 27 oldalas, a nettó tartalom pedig 5 (!) oldalra korlátozódik. Hasonló programot indított néhány éve Márai Zsuzsanna az Alfalány programmal, ahol a trénernő apró trükköket tanított a nőknek, hogyan keltsék fel egy olyan férfi érdeklődését, akinek nem kellenek. Emellett arra biztatja a nőket, hogy ne a falka alacsonyabbrendű tagjait keressék, hanem az alfahímmel próbálják elhitetni, hogy ő tulajdonképpen egy nyüszítő kiskutya. A kulcsfogalom ezeken az előadásokon, ezekben a könyvekben valahogy mindig az önbizalom körül forog. Vagyis a nő PUA-előadók úgy gondolják, hogy a nők ismerkedési tudományának legfőbb eleme az önbizalom. Honnan szedték ezt? Nem nehéz kitalálni, hogy a PUA-oktatóanyagokból, ahol a megfelelő önbizalomra valóban nagy hangsúlyt fektetnek a trénerek. De valóban önbizalom kell a női sikerhez?

fatpuawoman2

Aki egy kicsit is ismeri a férfi és a női nem működését, az nagyon jól tudja, hogy a nők alapvetően a státuszra buknak, aminek egyik nagyon fontos megtestesülése az önbizalom, ugyanis a státusz megléte éppen ezzel válik hihetővé. Ezzel szemben a férfiak a nő kinézetére figyelnek, és abban nem igazán létezik státuszhierarchia, amire az önbizalom utalhatna. Nem is véletlen, hogy a férfiak sosem az önbizalomtól duzzadó, 50-es éveikben járó, nagydarab üzletvezető asszonyokat keresték, hanem inkább a kecses és fiatal nőket. Külön kérdés, hogy ezeknek a nőknek általában önbizalmuk is van, hiszen nekik naponta udvarolnak azok a férfiak, akiknek eszükben sem lenne egy önbizalom-túltengésben szenvedő igénytelen nővel kezdeni. Azokat meghagyják a mangináknak.

Látni kell azonban, hogy nem az önbizalommal van baj. A probléma abból adódik, hogy a női PUA-oktatók egy olyan gyógyszert ajánlanak a nőknek, ami nem hogy nem javít a helyzetükön, hanem még ront is. Ha valóban segíteni akarnának, akkor megmondanák a növendékeiknek, hogy bizony, első lépésként külsőre rendbe kellene tenned magad (például le kellene fogynod), ha pasit akarsz magadnak. De ez az, amit egy női PUA-tréner sosem mondana egyik tanítványának sem. Amit ők árulnak, az olyan édes, mint a vattacukor és olyan addiktív, mint a heroin: csakis arról szól, hogy ők mennyire tökéletesek, nincs velük semmi baj, csak növelni kell az önbizalmukat. Nem meglepő, hogy a nők imádják ezeket a szövegeket hallgatni, hiszen ezzel állandóan visszaigazolást nyernek, hogy nem bennük van a baj. Ők igenis vonzók, csak hát nincs önbizalmuk megmutatni magukat és a férfiak „félnek a valódi nőktől”, ezért vannak egyedül. Mi a megoldás? Innentől sosem kell visszafogni magad, nyugodtan rázúdíthatod a másikra az egész életed (ha erre nem kíváncsi, nem is érdemel meg téged) és legfőképpen: hidd el, hogy te vagy a legnagyobb hercegnő, a végzet asszonya!

Aki mindezt elhiszi, könnyen lehet, hogy újabb csalódások elé néz. Legfőképpen azért, mert egy önbizalomtól duzzadó, ám előnytelen külsejű nő nyomulása nem csak hogy szánalmas, de még röhejes is. Ők aztán tényleg nevetség tárgyai lesznek, és nem csak a nők, hanem a férfiak körében is. Közülük kerülnek majd ki azok, akikre a férfitársadalomnak már csak tényleg az a része tart majd igényt (maximum egy menet erejéig), akiknek már minden mindegy. Íme, a női PUA, vagyis a pasizóművészek munkájának „végeredménye”.

De túl azon, hogy a pasizóművészeknek már a puszta gondolata is röhejes, sajnos nem mehetünk el amellett sem, hogy a legtöbbször még le is húzzák ezeket a nem túl szerencsés nőket. Nem egy esetben szőke bombázókkal etetik be őket, hogy egy ilyen tanfolyam mennyire hasznos. Mindeközben a női PUA-oktatók még a saját nevüket sem vállalják fel. Ha más nem, esetleg ez az érdekes körülmény elgondolkodtathatná az eddigi 3917 vagy a jövőbeli ügyfeleket, akik fizettek vagy fizetni készülnek ezért a szolgáltatásért.

Ám a pasizóművészek fő áldozatai végül mégis csak a férfiak lesznek. Azok a férfiak, akik innentől alig tudják majd levakarni azokat az extrém módon előnytelen külsővel bíró nőket, akik rájuk akaszkodnak. És akkor még nem beszéltünk azokról a PUA-nőkről, akik eddig ugyan nem hajtották el durván és sértőn a férfiakat, de ezután az önbizalomtól megrészegülve úgy koptatják majd le őket, mintha egyenesen a szépségkirálynő-választásról érkeztek volna, koronával a fejükön. Szerény vigasz, hogy a PUA-nők végül egyedül alszanak.

Post Author: Richter András

f Facebook
18 megosztás


418
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
26 Egyéni hozzászólás
392 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
40 Hozzászólások szerzői
xcsakxHypocritSlayercommon manFeriReactor Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kalman
Újságíró

“Felszedett a diszkóban egy lány

Azt hiszem hogy ő volt a legrondább

De ebben is van valami vigasztaló

A szép csajokat úgyis lenyúlják.

 

Felszedett a diszkóban egy lány

Azt hiszem hogy ő volt a legrondább

Rámakaszkodott úgy mint a bogáncs

És azt kívánta menjek fel hozzá”

Beatrice – Ronda lány

https://www.youtube.com/watch?v=0CUX9WZcKt4

Aldo
Újságíró

Jaj, az a fenti kép. Most miért kellett ezt? Szabályosan kiégett a szemem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

OMFG:)DDDD

Azt a disznót tényleg vegyétek le, mert nekem is beleégett a retinámba….

wittukind
Olvasó
wittukind

Én szenzációsnak látom a képet, még jobb lett volna ha a budin ülve lett volna lefotózva…tényleg ilyen diform koca hogy törli meg a valagát??

Aldo
Újságíró

“már 163 előadást szélhámoskodást tartottak és 3917 ügyfelet balekot sikerült becserkészniük. átbaszniuk”

 “Miért olyan népszerűek a nők körében ezek a tanfolyamok?”
Mert lusta dögök és nem akarják felemelni a seggüket és tenni valamit a siker érdekében.

 „Hogyan Legyél Álomnő? Önbizalom-Növelő Programterv Tudatos Nőknek” címet viseli.”
Gondolom egyszer már megírta, csak a férfi szót kicserélte nőre. Mint az a faszi, aki megírta a svéd himnuszt, majd ha már fizettek érte, akkor megírta a finnt is. A kettő ugyanaz-.

 “az állítólagos „könyv” 27 oldalas, a nettó tartalom pedig 5 (!) oldalra korlátozódik.”
A BKV sumákolásnál egy 12 oldalas “tanulmányra”  simán kifizettek 6 millió forintot.

“Emellett arra biztatja a nőket, hogy ne a falka alacsonyabbrendű tagjait keressék, hanem az alfahímmel próbálják elhitetni, hogy ő tulajdonképpen egy nyüszítő kiskutya.”
Egy igazi alfával ezt pont nem lehet eljátszani, azért alfa. Egy ilyen pasi nagy ívben le fogja szarni az ilyen lúzer picsákat, akik még le is égetik magukat.

 “Vagyis a nő PUA-előadók úgy gondolják, hogy a nők ismerkedési tudományának legfőbb eleme az önbizalom. Honnan szedték ezt?”
Nyilván valami kamu önsegítő faszságból és megtetszett nekik ez a szó, aminek a jelentését nyilván nem ismerik, mert a női lét maga a megtestesült önbizalomhiány.

 “Nem is véletlen, hogy a férfiak sosem az önbizalomtól duzzadó, 50-es éveikben járó, nagydarab üzletvezető asszonyokat keresték, hanem inkább a kecses és fiatal nőket.”
Ezekből lesznek a legnagyobb feminácik.

 “bizony, első lépésként külsőre rendbe kellene tenned magad (például le kellene fogynod), ha pasit akarsz magadnak.”
Kéne, de nem fogja.

 “De ez az, amit egy női PUA-tréner sosem mondana egyik tanítványának sem.”
Mert akkor nem tudnának belőlük több pénzt kivasalni.

 “Amit ők árulnak, az olyan édes, mint a vattacukor és olyan addiktív, mint a heroin: csakis arról szól, hogy ők mennyire tökéletesek, nincs velük semmi baj, csak növelni kell az önbizalmukat.”
Ja, mindig más a hibás. Azért vagy egyedül, mert túl jó vagy mindenkihez.

 “Ők igenis vonzók, csak hát nincs önbizalmuk megmutatni magukat és a férfiak „félnek a valódi nőktől”, ezért vannak egyedül.”
Ez a túl jó nő vagy, ezért fosnak tőled a férfiak mantra az egyik legszánalmasabb önámító buziság, amit csak el lehet képzelni. Mivel a nő passzív, ezért ha annyira jó lenne, már rég odament volna valaki.

 “egy önbizalomtól duzzadó, ám előnytelen külsejű nő nyomulása nem csak hogy szánalmas, de még röhejes is. Ők aztán tényleg nevetség tárgyai lesznek, és nem csak a nők, hanem a férfiak körében is.”
Nekünk is kell egy kis szórakozás. Amikor ilyen 50-es lelakott luvnyák riszálják a seggüket miniszoknyában, mert azt hiszik, hogy még mindig 20 éves jó csajok, vagy amikor ilyen 100 kilós tehenek mászkálnak három számmal kisebb ruhában, az tényleg megmosolyogtató.

 “Közülük kerülnek majd ki azok, akikre a férfitársadalomnak már csak tényleg az a része tart majd igényt (maximum egy menet erejéig), akiknek már minden mindegy.”
Az éhezőnek a moslék is jó.

 “Freiwill Ádám valódi neve [Az érintett kérésére moderálva]”
Akkor miért kell zsidó művészevet felvenni?

 “Azok a férfiak, akik innentől alig tudják majd levakarni azokat az extrém módon előnytelen külsővel bíró nőket, akik rájuk akaszkodnak.”
Le kell alázni őket a gecibe.

“És akkor még nem beszéltünk azokról a PUA-nőkről, akik eddig ugyan nem hajtották el durván és sértőn a férfiakat, de most majd önbizalomtól megrészegülve úgy koptatták le őket, mintha egyenesen a szépségkirálynő-választásról érkeztek volna, koronával a fejükön.”
Le kell alázni őket a gecibe.

 “Szerény vigasz, hogy a PUA-nők végül egyedül alszanak.”
Forduljanak is fel egyedül.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

”Freiwill Ádám valódi neve [Az érintett kérésére moderálva]”
Akkor miért kell zsidó művészevet felvenni?

Szerintem a [Az érintett kérésére moderálva] a felvett név.

Aldo
Újságíró

Az is lehet.

hunbagira
Újságíró

Mivel a nő passzív, ezért ha annyira jó lenne, már rég odament volna valaki. Ebbe  az egyben tévedsz. Mert a férfiban alapból benne van az approchanxiety. Kivéve pszichopaták és a másik csapat az aspergeres-autista. Amire a femcsi-libsi propaganda rá is erősít miszerint legyél “belsőértékes” “jőfiú” és akkor majd a “szerelem magától-véletlenül megtalál”. Ebben Hunn helyzet értékelése tökéletes volt.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem egy aspergeres-autista nem megy oda. Nekik gondjaik vannak a kapcsolatteremtéssel.

hunbagira
Újságíró

Vagy pont emiatt sikeres. Mert nem érzi-nem fogja a helyzetet, hogy egy nőtől “félni kell, mert elhajt” ezért magát tudja adni.

Reszet Elek
Újságíró

Hát nem igazán.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Nézte valaki a Híd c. sorozatot? A nyomozónő aspergeres benne.

https://www.youtube.com/watch?v=5oU2elpM-P8

Volt egy jelenet, amikor lement a discóba faszit felszedni. Mondjuk úgy, nem sokat szarozott…

Szerk.: pontosabban A híd.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

 

hunbagira
Újságíró

:D

Aldo
Újságíró

Tudod te egyáltalán milyen az az Aspreger szindrómás beteg? Rendkívül gyenge kommunikációs készség és még gyengébb kapcsolatteremtő képesség. Görcsös ragaszkodás a megszokott rutinokhoz, így egy merőben új helyzetben – megismerni valakit – nehezen boldogulna. Egy ilyen ember és az átalgjaninál is nehezebben fog kapcsolatot kezdeményezni.

A kiemelt mondandómat továbbra is fenntartom. Baromi sok nőnek nincs sikere: értsd a sikeres, menő faszik leszarják őket, vagy még az átlagosak is, erre véresen komolyan előadják, hogy ők bizony túl jók és a férfiak félnek a túl jó nőktől, ezért nem megy oda hozzájuk senki. Hogy lehet ekkora baromságot állítani? Ha túl jó lenne, akkor már rég összeakadt volna valakivel, aki vette volna a fáradtságot, hogy kezdeményezzen nála.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na, akkor már értitek, mi a baj a ti-féle PUA-tokkal is. :)

Aldo
Újságíró

Mi?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aki mindezt elhiszi, könnyen lehet, hogy újabb csalódások elé néz. Legfőképpen azért, mert egy önbizalomtól duzzadó, ám előnytelen külsejű férfiak nyomulása nem csak hogy szánalmas, de még röhejes is.

Ám a csajozóművészek fő áldozatai végül mégis csak a nők lesznek. Azok a nők, akik innentől alig tudják majd levakarni azokat az extrém módon előnytelen külsővel bíró férfiakat, akik rájuk akaszkodnak.

Hunn
Újságíró

Aki mindezt elhiszi, könnyen lehet, hogy újabb csalódások elé néz. Legfőképpen azért, mert egy önbizalomtól duzzadó, ám előnytelen külsejű férfiak nyomulása nem csak hogy szánalmas, de még röhejes is.

Ám a csajozóművészek fő áldozatai végül mégis csak a nők lesznek. Azok a nők, akik innentől alig tudják majd levakarni azokat az extrém módon előnytelen külsővel bíró férfiakat, akik rájuk akaszkodnak.

Áldozatok a nők, mi a faszom… Nehéz az élet, viseljék el, hiszen végülis ugyanezek a srácok akár meg is erőszakolhatnák őket. És tudod mit? Röhejes? Amelyik így gondolkodik, az meg is érdemelné, hogy megcsinálják vele ezt.

Néha nem is értem, mi a faszt képzeltek ti magatokról, kik vagytok ti? Engem kb. egyszer röhöghetne ki bármelyik picsa hogy milyen szánalmas és röhejes vagyok hogy akarok valamit, úgy beleraknám az egészséges istenfélelmet, hogy többet ilyet ebben az életben biztos nem csinálna…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha rólad van szó, máris nem tetszik ez a megfogalmazás, mi? Pedig a cikkből idéztem. Ez a valóság. Amit furcsa módon láttok, ha nőkről van szó, ha meg rólatok, akkor itt maszatoltok. :)

Hunn
Újságíró

Ha rólad van szó, máris nem tetszik ez a megfogalmazás, mi? Pedig a cikkből idéztem. Ez a valóság. Amit furcsa módon láttok, ha nőkről van szó, ha meg rólatok, akkor itt maszatoltok. :)

Ha rólam van szó, számomra már lassan szinte fontosabb, hogy helyre tegyem a hülye picsákat (illetve hogy helyre tegyük őket társadalmi szinten is), mint hogy megbasszak közülük akár csak egyet is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Még mindig nem érted, mi? :)

Hunn
Újságíró

Még mindig nem érted, mi? :)

Dehogynem. Pontosan értem, hogy azt hiszed, hogy a férfiakra és a nőkre ugyanazok a szabályok kellene hogy vonatkozzanak, merthogy “feminizmus és egyenlőség”, illetve a nők szokása szerint tévesen kivetíted a férfiakra is azt, ami a nőkre vonatkozik. Hát hogyne érteném.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azt mondom, hogy a PUA-s kioktatottak pont ugyanilyenek, ugyanennyire nem hiányoznak a hátunk közepére sem. Ha egy férfi magától nem talál nőt, az nem véletlen.

Hunn
Újságíró

Azt mondom, hogy a PUA-s kioktatottak pont ugyanilyenek, ugyanennyire nem hiányoznak a hátunk közepére sem. Ha egy férfi magától nem talál nőt, az nem véletlen.

Serital. Serital. Ne ugass bele abba, amihez nem értesz.

Az, hogy a Game működik-e vagy sem az egyrészt nem vita tárgya, másrészt meg nem veletek nőkkel fogjuk ezt a témát megvitatni, és pont.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha te vagy a példa, akkor nem működik.
Ez a valóság, a tiéd meg egy fantáziavilág. Hát nézd meg, én szereztem neked nőt egy nap alatt, már meg is puhítottam. Szívesen. Amúgy. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha egy férfi magától nem talál nőt, az nem véletlen.”

De.

Hunn
Újságíró

Serital. Mit írtam az előbb? Ne kelljen már önmagamat ismételgessem.

A Game nekem is beválik amikor alkalmazom. Erről ennyit.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Felszedtél már csajt azóta? Van barátnőd? Vagy legalább egy dugás összejött nem pénzért?

Hunn
Újságíró

Közöd hozzá, Serital?

Naooo
Olvasó
Naooo

Lökdösődés?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Összeilletek. :)

hunbagira
Újságíró

Itt megint a nőies vakfoltodból indulsz ki-vagy hazudod el a dolgot, amit csakszi már kifejtett. Pina nincs alanyijogon egy faszinak, ez csak fordítva igaz. :)

Hunn
Újságíró

Felszedtél már csajt azóta? Van barátnőd? Vagy legalább egy dugás összejött nem pénzért?

Serital, épp a minap írtam meg, hogy mit eredményezett a legutóbbi látogatásom a kedves kolléganődnél. Csak nem képzeled rólam, hogy amíg nincs a kezemben a legutolsó teszt-eredményem arról, hogy STD-mentes vagyok, addig én képes lennék bármelyik nőhöz is szexuálisan közeledni? Minek nézel te engem?

Jelenleg emiatt ÖNKÉNTES cölibátusban élek, és fogok élni egészen addig, amíg 100%-ig biztos nem vagyok abban, hogy nem leszek rossz hatással senkinek az életére. De szemben a Red Pill bevétele előtti, NEM önkéntes cölibátusommal, amiben hosszú-hosszú évekig éltem, ma a Game ismereteimnek hála, már el tudom csábítani azokat a nőket, akik nagyon az eseteim, ha akarom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az a baj, Hunnci, hogy megint nem stimmel az idővonal.
Mikor is említetted azt a kurvát? Fél éve? Akkor dugtál vele “a minap”. Fél éve tehát nemi beteg vagy, miközben folyamatosan gondolkodtál azon, hogy elmenj-e ebbe a buliba vagy abba csajozni, meg állítólag nőket szólíthattál le random, hátha összejön, most meg azt állítod, hogy te azóta, emiatt önkéntes cölibátusban élsz. Na hagyjál már, legalább rakd össze rendesen a sztorit. :)
Mindig van valami hirtelen kitalált kifogásod, hogy éppen most miért is nem csajozol. :D

Hunn
Újságíró

Az a baj, Serital, hogy bár én nagyon örülök annak és tökre tisztelem, hogyha egy nőnek van véleménye, de igazából azt díjazom mindenek felett, ha befogja a pofáját és nem mondja el. Kivétel ha kifejezetten megkérdezem. És ha jól emlékszem, akkor jelen esetben nem kértem ki a véleményedet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor miért újságoltad el nekem a nemi betegségedet? :)

Hunn
Újságíró

Akkor miért újságoltad el nekem a nemi betegségedet? :)

Mivel felháborodtál azon, amikor megírtam hogy kicsit beterrorizáltam anno a kolléganődet, így utólag is bizonyítani kívántam, hogy igenis helyes lett volna szétüssem azt a hülye fejét a rühes kurvájának. Ezért újságoltam el, nem másért.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De ez öngól. Egyrészt, mert értelmes ember tudja, hogy ha kurvával nem húz gumit, az elég veszélyes. Hogy te ebben a sztoriban őt hibáztatod, az meg neked ciki, mert ezek szerint ennyi eszed van. Másrészt meg eltelt fél év, és neked nem tűnt fel, hogy bajod van. Ennyi idő alatt akár be is csajozhattál volna úgy, hogy előtte kurváztál, akitől elkaptál valamit, mert nem húzol gumit, és azt simán átadtad volna egy ártatlan nőnek.
Én a helyedben inkább csendben maradnék, Hunn.

Hunn
Újságíró

Ne kombináljál, Serital. Nem tudsz te semmit rólam.

hunbagira
Újságíró

De most komolyan, sikerült a “game”-el összeszedni valakit? :)

Hunn
Újságíró

De most komolyan, sikerült a “game”-el összeszedni valakit? :)

Nekem igen, egyértelműen. Nagyon is. A Game nekem kb. megmentette az életemet. Nem élek PUA életmódot, nem lettem úgymond “csajozóművész”, de az incel létből való kitörésemet én bizony a Game-nek köszönhetem.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

T_T
Olvasó
T_T

“úgy beleraknám az egészséges istenfélelmet”

Kíváncsivá tettél. Hogyan?

 

Hunn
Újságíró

“úgy beleraknám az egészséges istenfélelmet”

Kíváncsivá tettél. Hogyan?

Meggyőzően agresszív reakcióval, az agresszió eszkalációját és de-eszkalációját megfelelően kalibrálva. Természetesen blöffről van szó, de a lényeg az, hogy a nő azt gondolja, hogy “úristen, ez a csávó nem normális!”.

Az a pszichológiai háttere, hogy ha egy nő azt gondolja, hogy “röhejes és szánalmas” az, hogy bepróbálkoztál nála, az egyben azt is jelenti, hogy azt gondolja, hogy te ártalmatlan vagy. Hogy ő mindenképpen biztonságban van, tegyen vagy mondjon bármit, viselkedjen bárhogyan, te nem vagy rá veszélyes.

Ezt a tévképzetet villámgyorsan el lehet oszlatni. :) Megfelelő nézéssel, hangsúllyal, és mozdulatokkal megtámogatott két-három mondattal. Hogy az villanjon át az agyán, hogy veszélyes lehetsz rá nézve, hiszen férfi vagy, erősebb, gyorsabb és agresszívabb, és hogy mekkora hülyeség volt provokálni ezt a nemnormális vadállatot.

Aldo
Újságíró

Jaj, most felcserélted a két nemet és azt hiszed, hogy milyen okosságot írtál. Ha egy férfinak nincs semmilyen önbizalma, akkor oda sem fog menni egy nőhöz sem, mivel ők nem tesznek lófaszt sem és mindent szépen lerendeznek a “nem akarok nyomulós ribanc” lenni című bicskanyitogató faszsággal.
A nők nem lesznek áldozatok, mivel 1000 esetből 999 alkalommal passzívak, így nem kell kitenniük magukat a sokszor ordas türhő paraszt lekoptatásoknak. Ja, hogy azért leszel áldozat, mert egy szerinted előnytelen külsejű faszi nyomul rád? Az is lehet, hogy ő van a te szinteden és a minőségi pasinak nem vagy elég jó. Ez nem áldozatszerep, hanem a rideg valóság.
Amúgy itt nem a PUA alapszellemiségét vonjuk kétségbe – én legalábbis, a többiek majd megerősítenek vagy megcáfolnak – hanem azt a pofátlan pénzsóvár szélhámoskodást, amire ráaggatták ezt a jelzőt.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vakfoltja van, hiába magyarázná el neki, nem értené……….gyakorlatilag még mindig ott tart, mint a gazda lánya: hogy miért esznek a parasztok puliszkát, nem tudják, hogy a kalács sokkal jobb?……nem éri meg az energiát……

Grrr
Olvasó
Grrr

Ezt pontosan Marie Antoinette mondta.

hunbagira
Újságíró

Állítólag- nem mondta- vagyis a történészek nem találtak rá bizonyítékot. Csak azt, hogy a jakobinus lapokban orrba-szájba ismételgetik. Szóval eszmei elődeid így hergelték a népet ellene.

Mondjuk- hiteles- azaz jó hazugság volt, hiszen olyan valóvilágtól elszakadt, aziránt érdektelen és 0 empátiával rendelkező szóval igazi elkényeztetten nőies mondat volt. Szóval akár mondhatta is volna.

Grrr
Olvasó
Grrr

Ok.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért jönnek ide, mert hiányérzetük van/keresnek valamit…..

Kalman
Újságíró

Nem sajnálnám tőle. A baj az, hogy ránk is hat a női közeg :-(.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha valaha valami hatott rám, az a fórum, nem ti, az egyszer biztos! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

potato/poteto…..

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen fórum.

Grrr
Olvasó
Grrr

Már bőven eljött az ideje, hogy bevalljam, időnkènt imádom a hozzászólásaidat. Pontosan így igaz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nyalós.

Grrr
Olvasó
Grrr

:P Cerecc?

Naooo
Olvasó
Naooo

Utállak.

Grrr
Olvasó
Grrr

Van, aki így fejezi ki, de neked elhiszem.

Most komolyan elgondolkoztam azon meddig lehetne veled folytatni az eszmecserèt, de ha nem bánod nem kísèrletezek ezzel. Sejtem eltartana míg el nem èrem az aggkort…Ez ennyit nem èr, úgyhogy amondó vagyok, ezentúl bár èszreveszem, de rád hagyom. Legyen meg az örömöd, nyugodtan szólogassál csak be nekem, vagyishát ha lehet azèrt valamilyen mèrtèkben kímèlj meg ha kèrhetnèm :/

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek.

INewton
Olvasó
INewton

Szerintem arra céloz hogy amilyen az adjisten olyan lesz a fogadjisten is.

Gejza
Olvasó
Gejza

Nos, én felületesen olvastam és tanulmányoztam ezeket a PUA-s dolgokat, de ha jól láttam, az alap a férfi önbizalma, határozottsága, aminek erősítése a cél. És ez így jó is, ez egy jó dolog.

Na, de melyik férfi akar egy hú de határozott és – hamis – önbizalomtól duzzadó nőt, ami inkább lesz egy okoskodó, erőszakos girlpower, akivel elhitetik, hogy az a jó, hogy ő odamenjen a férfihez és kezdje el leoltani.

Mert, hát ugye minden férfi arra vár – pláne a friss ismeretségnél – hogy odalépjen hozzá egy nő, végigmérje a “te meg ki a f@szom vagy itt” nézésével meg szövegével elkezdjen kommunikálni. Vagyis egy férfias stílussal, egy agresszív, erőszakos jellemet mutatva – mert ezt annak fogja látni a férfi – kezdjen el ismerkedni és sikeres lesz.

Hát izé….nem.

Most ez a “tanfolyam” igazából semmit nem csinál, csak amibe most trenírozták az elmúlt pár évtized alatt a nőket – miszerint girlpower – most pénzért, még jobban beleverik a buksijukba ők meg eszik.

De én összekötném a kellemet a hasznossal mert ilyen lenne a vállalkozásom ebben az esetben, így bővíteném:

“Találd meg a Férfit tanfolyam és Kisállat-kereskedés”

Egy csapásra két legyet.

 

 

TJ10
Olvasó
TJ10

Nem értjük.

visuo
Olvasó
visuo

ugye az nem zavar, hogy az ideírogató ffiak nagyrésze megveti a PUÁ-t?

szóval inkább a különböző PUA oldalak tulajdonosainak kellene ezt írnod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én nem:)

Kalman
Újságíró

Én sem vetem meg. Sőt, azzal találkoztam először a férfiszférából, valamennyit gyakoroltam is és működött is. Működik. Csaxólok.

Nyilván ahogy mindenben, itt is lehetnek sarlatánok, de alapból a PUA módszerei működnek. Arra épül a The Red Pill is, közös gyökerük van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek

visuo
Olvasó
visuo

párkapcsolatban müxik, hogy hogyan szerelj le idétlen női játszmákat és hogy kezes legyen a nőd.

de hogy PUÁ-val barátnőt szerezni… vagy ha igen, az úgyis fog kinézni. : P

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Puával (barátnőt) szerezni, game-el megtartani:)

visuo
Olvasó
visuo

idegesít ez “game” kifejezés. miért nem lehet helyette megtartani a “játszma” szót?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nekem a játszma az Emberi játszmákat juttatja eszembe…., de jogos

Aldo
Újságíró

Mert ma csak akkor vagy menő, ha a mondandódat telebaszod angol szavakkal.

INewton
Olvasó
INewton

Én szélhámosságnak tartom. Ill. hiszem ha látom.

Kalman
Újságíró

Nem úgy van, hogy elolvasod és másnap kimész “terepre” és csak úgy jönnek a csajok.

A legnehezebb az approach anxiety leküzdése, de ha ezt megteszed, akkor megsokszorozhatod az interakciók számát. Ez a nagy számok törvénye miatt is hasznos. Meg azért is, hogy gyakorold a szitut amikor tesztelve vagy.

Ha pedig már elkezdődött egy interakció, akkor a nyilvánvaló hibák egy részét el tudod kerülni. Meg lesz fogalmad arról, hogy hogyan és mikor eszkalálj ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban érj célhoz. Ami azért is hasznos, mert az idő ellenünk dolgozik: hosszú idő alatt több alkalma van a nőnek kiábrándulni…

Ja, amiért írtam, az az hogy látványosat látni a legtöbb esetben nem fogsz. Valakinek felmennek az esélyei 5%-ról 10-re, az neked nem lesz látványos. De _neki_ igen :-)

INewton
Olvasó
INewton

Hát ha még igaz is amit írsz, akkor egy gőzgépnek is nagyobb a hatásfoka.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pareto…..

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Amartya Sen

INewton
Olvasó
INewton

Inkább a Pareto Paretoja. Azért ilyen gagyi. Már nem azért, de mennyi szakirodalmat kell elolvasni és mennyit kell terepen gyakorolni ahhoz, hogy eljuss valamire? Na a befektetett idő+energia 5%-ban térül meg kb. annyit is ér az egész.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rinyálni, hisztizni, sopánkodni, “önmagadat adni” :),szidni a cúnya világot/feminizmust, MGTOW-ozni sokkal nyerőbb stratégia, igazad van……az a nyerő, a sok hülye itt meg elbassza  a drága idejét:)

Reactor
Újságíró

A párkapcsolatnál nyerőbb, társfüggőkém. Azóta kezeltetted már magad? Vagy rólad már az orvosok is lemondtak? Segond, az intercity elé még kiugorhatsz. Épp ideje lenne már.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A párkapcsolatnál nyerőbb, társfüggőkém.

És reméljük, hogy ez így is marad:)

Azóta kezeltetted már magad?

Naponta kétszer….

Vagy rólad már az orvosok is lemondtak?

10-en, de még van egy, aki ragaszkodik hozzám….

Segond, az intercity elé még kiugorhatsz. Épp ideje lenne már.

Itt, tanyán még vasút sincs, nemhogy intercity, szóval van gond, nem is kevés….

Kalman
Újságíró

Miért, neked mi a hobbid? Mi tölti ki az életedet, hogy nincs pár órád arra, hogy elolvass 1-2 könyvet, és nincs időd lányokat megszólítani?

Naooo
Olvasó
Naooo

“hosszú idő alatt több alkalma van a nőnek kiábrándulni…”

Aki menni akar, arról le kell venni a kabátot.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Hát amennyiben a PUA-alatt azt érted, hogy ne engedd meg egy nőnek sem azt, amit egy férfinek nem tennél. Addig ok.

De én az ilyen túltolt baromságokon miszerint minden shit-teszt, ha egy nő kér valamit, nem tudom elfogadni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Mit jelent?

Mert ebben a témában tényleg inkább érdeklődők mint vitatkozok. Nézd én láttam egy-két videójukat nah nekem már azt betett, meg egy-két füzetecskéjüket eme “mestereknek”.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Mi az, hogy “ti”? Sikerült értelmezni a cikket és kommentek 99%-át? Egyedül Hun pártolja ezt a csaló marhaságot, de ő is, csak félig-meddig.

Hunn
Újságíró

Mi az, hogy “ti”? Sikerült értelmezni a cikket és kommentek 99%-át? Egyedül Hun pártolja ezt a csaló marhaságot, de ő is, csak félig-meddig.

Én a PUA-t mint életformát azért pártolom, mert lehetőséget nyújt a huszonéves srácok számára, hogy kiéljék a promiszkuitás iránti vágyukat. Én magam nem élek ilyen életmódot.

Viszont tudom azt, hogy a Game működik, és a Game védelmében bármikor felemelem a szavam.

Ezeket a PUA-bizniszeket, PUA-iskolákat hülyeségnek, lehúzásnak tartom. A Game technikák megismerését nem – de arra ott van ingyenesen az internet.

orenisi
Olvasó
orenisi

A nőknél ez már ezeréves dolog. Legyél csinos, legyél nőies, legyél szexis. Tudod, anyád is ezt tanította neked, amikor kurvának nevelt. Ha egy nő ilyen, akkor a punciszagra megérkeznek a kanok azonnal. Ha a cél az esti dugás, akkor ez működik is. Ha viszont a hasszútávú kapcsolat, akkor azért lehetnek problémák.
Olyan semmiféle kalendáriumban nincs megírva, hogy a dagadt, igénytelen nők bármiféle határozott fellépéssel pasit fognak maguknak. Ja, de igen. Az ilyeneket szoktam niggerekkel együtt látni.

INewton
Olvasó
INewton

ROTFLOL

Erről az a közmondás jut eszembe hogy ronda nő nincsen csak kevés alkohol.

Aldo
Újságíró

De van olyan rusnya nő, akihez annyi pia kéne, hogy az szó szerint megölne.

herceg
Olvasó
herceg

“… vagy rövid kiküldetés”

Hunn
Újságíró

A nőkben mindig van egy önbizalomhiány, hogy “jaj vajon meg fogok-e felelni, tetszeni fogok-e a férfiaknak?” Ez a férfiak számára azért nem egyértelmű, mert amikor odamész és leszólítod őket, láthatólag teljes önbizalommal viselkednek. Csakhogy ennek oka viszont az, hogy odamentél. Mert tudják, hogy csak olyan férfi megy oda hozzájuk, akinek tetszenek.

Vagyis a nő önbizalmának alapja mindig az, hogy van-e egy férfi aki odamegy hozzá, aki akar tőle valamit. Ergo ha a nő önbizalmat akar, akkor fel kell keltenie a férfiakban a vágyat, hogy odamenjenek hozzá. Az átlagos férfiak lekezelése megfejelve az átlagból kiemelkedő férfiakkal szembeni gizdáskodással pont nem az a kombó ami nyerő lehet, akármit is mondjon erről “Alfa”lány…

antivakarinho
Olvasó
antivakarinho

De jó ez a kép, végre megtaláltam álmaim asszonyát! XD

Botond
Olvasó
Botond

Elnézést, nem állt szándékomban ennyire félre vinni a témát … csak a cikkben szerplő megrendítő fotót kívántam ellensúlyozni.

 

 

 

visuo
Olvasó
visuo
Botond
Olvasó
Botond

Így azért már elviselhetőbb … valamennyire kompenzálja a cikk förmedvényét.

Kalman
Újságíró

Én is köszönöm, a barátaim nevében :-)

Reszet Elek
Újságíró

A túl sok cukiság hiteltelenné teszi. Sokkal inkább kíváncsi lennék rá smink és plasztika nélkül, ruhátlanul és térdelve.

visuo
Olvasó
visuo

a kultúrájuk része ez a mesterkélt, tanult cukiskodás.

Botond
Olvasó
Botond

Egy kirándulást megérne … látogass el Szöulba egyszer. Meglepően sok a szép csajszi, és szemben Naooo fanyalgásával, jó részük bőre fehér (és nem azért, mert hypózzák magukat). Persze a csajozáshoz arrafelé több idő kell; illik komolyra venni a figurát. Bár vannak ott is “emancipált” lányok, akik csak azért is megmutatják … :) … Amúgy smink nélkül és térdelve is finomak tudnak lenni. A cukisságuk meg néha szórakoztató. Elviselhetőbbek, mint a “fehér” csajok kivagyisága, entellektüel modoroskodása … a feminista agymenésekről nem is beszélve.

Reszet Elek
Újságíró

Nekem nincs bajom a cukiskodással szimpatizálok a dd/lg felállással, de éppen ezért nem ülök fel neki. No meg amúgy is van bennem némi yellow fever (mint a legtöbb pacákban).

Te jártál már arrafelé?

Botond
Olvasó
Botond

Igen … egy ideig ott parkoltam, így van némi – elfogult – tapasztalatom. Főleg, hogy volt szerencsém körbe futni a Világot. A nyugat-európai nőkről – legalább is az általam megismertekről – szó se  essék. A Nagy Lavóron túliak még ennyit se érdemelnek (kivéve egy őslakos leányzót, de az egy egészen más kategória). A “yellow fever” ellenkezés érthető, csak hát a konkrét tapasztalataim ellentmondanak ennek az előitéletnek, fenntartva annak a lehetőségét, hogy nekem szerencsém volt (vagy csak jó érzékkel sikerült a javából merítenenem – néha megesik az ilyen is), másoknak meg nem. Amúgy a dél-koreai csajszikák jelentős része fehér bőrü, úgyhogy a “sárgaellenesség” az esetükben nem állna meg.

 

Reszet Elek
Újságíró
Botond
Olvasó
Botond

Nálam ez a sárgaláz “becézéseként” volt meg … az meg nem pozitív … :) …

hunbagira
Újságíró

Jah, ezért arra haladnak legjobban szexrobotokkal és a migtow fogalommal leírt jelenség ott a “legnépszerűbb” a férfiak között.:)

Botond
Olvasó
Botond

Egészséges lelkületü hím révén nem tudok nyilatkozni az ottani férfiak problémáiról. Azonban itt is, mint sok kelet-ázsiai országban hagyomány a fiú utódok favorizálása, így erősen felborult a nemek aránya. Magyarul sokkal kevesebb csajszi van, mint hapsi. Legutóbb már 125/100 volt a fiúk javára. Ezért újabban sok nőt mportálnak.

 

hunbagira
Újságíró

Egészséges lelkületü hím révén nem tudok nyilatkozni az ottani férfiak problémáiról Ugyanaz, mint itt, csak hatványozottan.

Legutóbb már 125/100 volt a fiúk javára. Én eddig úgy tudtam, hogy szelektív abortusz, gyerek nemének megválasztása a spermák válogatásával- a kis rizsszeműeket tekintve- csak Kínában divat. Japánban még a császári család, sem meri megcsinálni, gondok is vannak az utódlást tekintve.

Botond
Olvasó
Botond

Utólag belegondolva, van benne valami … mármint, hogy a férfiak problémái hasonlóak lehetnek, Erre még rátesz egy jókora lapáttal a nemi arányok erős torzulása is.

Nem csak a kínaiak, de a koreaiak is a fiút tartják gyereknek. Szeretik a lányaikat is, de hát az majd el fog menni a háztól, más családhoz fog tartozni. Így már érthető a fiú utód iránti vágyuk (Dél-Koreában is a kínai dívatot követték) ; legyen, aki majd támogatja  a szülőket öregkorukban.

Reszet Elek
Újságíró

Nincsen ilyen probléma. 2017-ben 100,5%-os volt az arány.

Szerintem alapban az erős béta férfiasság ment arrafelé (ami önmagában is gáz minta az ottani srácoknak), erre tett rá egy lapáttal a k-pop trend férfimintája. Szóva ott sokkal inkább szója fiúk, metro-béta mentalitással, a szülői elvárások nyomasztó súlya alatt lehet az általános.

Botond
Olvasó
Botond

Gratulálok … Esetleg keresd meg az ENSZ-féle statokat, úgy 2002-est, vagy az azt megelőzőeketket. Nem hinném, hogy 0-tól 16-ig terjedő korcsoport érdekelne / ami alatta van az ugyanúgy nem játszik, mint a 45+-osok, nemde? … Statisztika … na abból válogass.

 

Reszet Elek
Újságíró

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2018.html

Korea, South at birth: 1.05 male(s)/female
0-14 years: 1.07 male(s)/female
15-24 years: 1.12 male(s)/female
25-54 years: 1.06 male(s)/female
55-64 years: 0.98 male(s)/female
65 years and over: 0.71 male(s)/female
total population: 1 male(s)/female (2017 est.)
Naooo
Olvasó
Naooo

Túl sárga.

Botond
Olvasó
Botond

Mert érett … :)

Delin
Olvasó
Delin

Ha ez a csaj a 10/10 a szemetekben, a legtobb magyar nonek ujra kellene szuletnie onbizalomhianyatol fuggetlenul vagy spontan megallni 13 evesen a testi fejlodesben. :)

hunbagira
Újságíró

Ebbe amúgy beletrafáltál. A másodlagos-férfispeciális- objektív szépség tulajdonság, amit egy nőbe keresünk ösztönösen, azok pontosan a gyermekies vonások.

Kalman
Újságíró

Ha megnézed ennek a nőnek van melle, és széles a csípője. Nem 13 év, hanem 15-17.

És igen, ez az ideális külső. Nem véletlenül mondjuk, hogy 17 felett lefelé van az út.

Reszet Elek
Újságíró

Na azért ne ess túlzásba. A kiscsaj van vagy 152 centi és 38 kiló. A széles csipő meg sehol. Melle sincsen. Annak a két púpnak a nagyja a melltartó tömése. Nekem nincsen ugyan semmi bajom vele lévén szeretem a tini kinézetű csajokat, de ez egy másik rassz.

Ezt az alkatot itt tényleg csak tinik produkálják. Manapság már ők sem lévén tizenévesen is kövér a legtöbbje.

Botond
Olvasó
Botond

Ízlések és pofonok kérdése az egész. Elmúlt 24 és 165 / 52 … egyébként meg van melle, pont akkora, amilyen ehhez a testalkathoz harmonizál / persze annak, aki a tüdőshalakat preferálja, ez kevés lehet.

Na igen … ez egy másik rassz. Ennek megfelelően sokkal tisztelettudóbbak a férfiakkal szemben és elég óvatosak a határok feszegetésében (igen, erősek a hagyományok és a kultúrális elvárások / éppen ezért szép számmal akadnak közöttük nagyságrendekkel normálisabbak, mint a mi rasszunk “hölgyeinek” nagy átlaga).

hunbagira
Újságíró

Kurvára nem széles a csipője sőt, még bőven a 90-60-90 által leírt arányszám alatt is van. Széles csípőt (körte alak és attól szélesebb) onnan tekintjük, amikor a csipő (medence) kilóg a váll síkjából.

Kalman
Újságíró

Nem úgy értem, hogy széles, hogy felnőtt nő mércével szélesebb az átlagnál, hanem úgy, hogy nem gyerek. Értve vagyok?

visuo
Olvasó
visuo

ha képről beszélsz, akkor megvan a 0,75 derék-csípő arány, ami persze nem a tökéletes 0,7, de így sem rossz arány…

Reszet Elek
Újságíró

A 10/10 mindenkinél más. Az az abszolút egyedi csúcs. Szóval ez a csaj általánosságban max 9/10.

Minden rasszban vannak szép nők. A fehérben a legtöbb, a feketében meg a legkevesebb. Viszont minden rassznak megvannak az egyedi testi jellemzői amit gyakrolatilag lehetetlen természetes módon utánozni. Szóval régen rossz ha egy itteni nő ezt veszi mintának.

visuo
Olvasó
visuo

illene ismerned az antropológiát, meg a biológiát. ennek a lánynak van melle, meg széles csípője.

és a nő a 16-24 év között a legtermékenyebb és ekkor tudja a legtöbb egészséges utódot létrehozni.

hunbagira
Újságíró

Személyes ismerősöd? :)a kicsicica..

 

Botond
Olvasó
Botond

No Comment … :) …

Razide
Újságíró

Pedig valós piaci igény, hogy a nők is bepuázzanak, mert az alfákért rohadt nagy a verseny, és ők is szeretnének minél több versenyelőnyt a magukénak tudni. Az, hogy ezt rossz eszközökkel teszik, mert legfeljebb nevetség tárgyai lehetnek és nem dugás tárgyai, és rossz célból teszik, mert alfát magukhoz láncolni és lebétásítani vajmi kevés esélyük van, azt nem tudják felmérni, ahogy sok minden mást sem tudnak felmérni az életben.

TJ10
Olvasó
TJ10

Azon tűnődöm, vajon mi a magyarázata, hogy ennyire mellélőnek ezzel a tanfolyammal. miért van ennyire kevés fogalmuk:

1. Az a magyarázat, hogy a férfiak ötleteket tesztelnek, a nők pedig a férfiakat. Tehát nincs gyakorlatuk egy ötlet, egy megoldás kidolgozásában.

2. Ez is egyfajta rivalizálás. Akár tudatalatt is, de hülyeségre veszik rá a másik nőt, nehogy a másik szerezze meg az alfát.

T_T
Olvasó
T_T

Hát furabogár ez  a Freiwill.

Előszöris az önbizalomhiány inkább ahhoz kell, hogy ne pattintsák le a próbálkozó férfiakat. Sokszor a nők azért koppintják le a férfiakat, mert valóban nincs önbizalmuk, vagy kommunikációs problémájuk van.

Ezzel a mentalitással egy közepesen szitulált külsejű, vagy valóban vonzó nő csak az olyan férfiaknál lehet sikeres, akik ők maguk is önbizalomhiányosak. Elvégre miért pattint le egy férfi egy nőt: vagy azért mert a ronda (és itt sajnos megállt a cikkíró!), vagy pedig azért, mert volt több pofára esése a felelőtlen, flegma és bunkó nőktől, és nincs önbizalma egy új kapcsolathoz.

Természetesen az alsó képen szereplő nőnek így sincs esélye. (Hacsak nincs budai luxusvillája, és nem adakozó típus a párja felé, mert akkor néhány hónapra fel tud szedni egy-egy morális problémákkal küzdő férfit.)

Egyébként ezt a Frewillt nem szabad komolyan venni. Megnéztem pár videoját, és teljesen az a típus, aki egy párkapcsolat minden problémáját és felelősséget a férfiakra hárít. Tipikusan az a fajta, aki csak lehúzza a problémás szociális készségekkel rendelkező vagy egyszerűen ronda nőket a nagy semmivel.

Reszet Elek
Újságíró

Ez a női puázás csak arra szolgál, hogy férfi udvarlási módszereket adjanak a nőknek. Inkább azt kellene megtanulniuk hogyan legyenek nőiesebbek.

Aldo
Újságíró

Arra nem lenne elég az a 27 oldalas “könyv”.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Blackur
Olvasó
Blackur

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok!

Ha off akkor elnézést de régóta olvasom a cikkeket, hozzászólásokat s segítség, ötlet kellene . Többmindennel egyetértek ami itt íródik s ezekkel kapcsolatban kérdeznék:jópár hasonló sztori van mint az enyém…röviden: tipikus béta  sőt inkább omega fickó vagyok  vidéki közszolgai fizetéssel nők iránti tisztelet barátzóna stb stb. Íjászkodom túrázom kvízeket vezetek,játszom  ergo lennének érdekes hobbijaim de 20 éve nem láttam nőt. Jártam pszihosnál közel fél evig ruhatárcsere, sporttal nincs gondom,eredmény nulla.Társkeresőkön a reakciók: olyan ronda vagy hogy inkább regisztrálj ki, .. inkább magamhoz nyúlok de veled soha. Elolvastam itt a tippeket de képtelen vagyok végrehajtani pedig sejtem, hogy jó tippek. A kérdésem: szintemelkedésről nem álmodom de ami szinten vagyok abból hogy hozzak ki annyit, hogyha majd visszanézek elmondhassam hogy  ami  tőlem telt azt megtettem. Aki segít annak köszönet:))

hunbagira
Újságíró

Kerülj közel a tűzhöz sikkasz el néhány milliót és vásárolj egyet egy tőlünk – jócskán- keletebbre lévő országból. :)

Kalman
Újságíró

A kezdőlépést már meg is tetted :-). Rádöbbentél arra, hogy az eddigi világképed hazugságokra épült, és jelezted a szándékod a változásra.

Merre laksz?

Angolul tudsz? A Férfihangos cikkek jók, de mennyiségben az angol nyelvű irodalom verhetetlen. Bár nem biztos, hogy annyira olvasgatni kell, inkább tenni.

pszihos pszichológus akar lenni?

Túlsúlyod van? Izmos vagy ránézésre? (Hány centi magas vagy? Ez lényeges kérdés, de sajnos változtatni nem lehet rajta.)

Ennyiből én csak annyit tudok mondani, hogy az élet minden területén fejlődni kell, főleg azokon amiket eddig elhanyagoltál. Ha te magad is sejted, hogy miben vagy gyenge (ránézésre és az ismerkedés fázisban), akkor azzal kell valamit kezdeni. A PUA módszerek működnek, el kell olvasni, meg kell érteni és gyakorolni kell.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia köszönöm az észrevételt!

173 cm 75 kg  átlagos testalkat  a fennt vázolt sportokal tarkítva. Vidéki megyeszékhelyen  lehetőség többmindenre van.Pszichologus igen

Reszet Elek
Újságíró

Vagy nagyon durván csúf vagy vagy pedig az önértékelésed nem objektív. Ha az előbbi akkor a pénz útja a tiéd, ha az utóbbi akkor pedig a tippek végrehajtásának képtelenségének feloldásán kellene dolgozni.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia köszönöm az észrevételt:)  sajna durván csúf vagyok s még csóró is írtam vidéki közszolgai fizu…

anno chaten rendszeresen “aranyos intelligens kedves stb stb amíg képet nem küldtem …:) utána a legyünkbarátok stbstb

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha sem a külső, sem a pénz nem opció, akkor… hm… van valami fétised? Legyen! :) Mert ha abban jó vagy, akkor a külső másodlagos. Csak olyan nőt kell találnod, aki ugyanarra kattan.
Ha csak keffenteni akarsz, már az is elég, akkor az anonim szexes téma is lehet a tiéd. Sok nő ugrik erre.

Kalman
Újságíró

Első törvény: párkapcsolati tanácsot soha ne fogadj el nőtől! Komolyan mondom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

0. törvény, még az ősrobbanás előtti:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nehogy még valami használhatót kapjon. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

faszik.

vegig a darktriad vonzosagarol pötyöresznek es amikor adsz egy tippet, hogy a nöknek igenis bejön a csendes perverz, akkor megy az obegatas.  mijaturonak kell nekem itt baszni a rezet,.

Kalman
Újságíró

“anonim szexes téma is lehet a tiéd. Sok nő ugrik erre.”

Aninim szexes témára sok nő ugrik. Haggyámá. Görög Istennel talán. De átlagos magasságú és külsejű fazonnal soha. Ezt én nem eszem meg, bocs.

Koriander
Olvasó
Koriander

hol irtam?

fogalmam sincs mi az az anonim szex.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az anonim szex lényege, hogy nem látod a fejét, édes szívem. :D
Vannak ilyen klubok is, mindenki maszkot húz.

Koriander
Olvasó
Koriander
Kalman
Újságíró

Húbazmeg, ez a világ perverzebb, mint gondoltam. Nyertél. Lehet, hogy mégis jó tanács!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát egynek jó. Azt nem mondtam, hogy nem problémás több szempontból, aminek egyike, hogy szerintem Magyarországon nincs ilyen klub, de Európa-szerte azért akad elég, viszont láttam már magyar hirdetéseket is anonim szexre. Szexrandi maszkban. :)
Amúgy meg le lehet nézni a dolgot, de az embereket igen erősen össze tudja kötni a közös perverzió.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mészárlást.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezen nikknév alatt ugy látszik hogy kettővalaki ir….vagy valami schizofrén

Koriander
Olvasó
Koriander

nyilvan.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Karinthy után (helyesen:): ” minden nőben két szárnyas lény egyszerre testesül meg: egy angyal és egy liba….

 

szerk.: Így már meg értelmetlenné vált, hogy törölted az “alapot”…….

Koriander
Olvasó
Koriander

azert töröltem, mert szerintem wittukind összekever valakivel, en azert eleg koherensen adom itt a szipirtyot, az angyali enemböl eleg keveset latni. :)

amugy meg a hattyu is csak egy liba, netto rendszertan az egesz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, ki akarunk baszni vele, hogy nekünk több jusson:)

Kalman
Újságíró

Könyékig fürdök anonimszexes perverz lányokban én is :-)

Reszet Elek
Újságíró

Kivételesen igaza van SS-nek (ami engem is meglep). Viszont ha nincs meg benned hiba lenne mímelni, úgy nem megy.

Pl. egy kis szadzmus működhet. Egy profi spanker bizonyos körökben már-már sztár lehet (bár nálunk nincs igazi klubkultúra). Vagy egy shibari művésznél is sorba állhatnak a kikötözést imádó szubocskák. Viszont az ilyesmikhez gyakorlat, a gyakorlathoz meg nő kell ugye.

Ez a maszkos szex max úgy mehet ha a tested jól néz ki és lenn is megvan legalább az átlag. Ezek meg vagy két év legalább.

righeira
Olvasó
righeira

4-5 éve benne vagyok egy ilyen “speciális” klubban (smpixie).

Ott is rohadt kevés nőre jut rettenetesen sok férfi. Ráadásul a nők is – hát, igénytelenek, közepesek. (Exeim, barátnőim öltözködése, fehérneműi, stílusa, higiéniás szokásai közelében sincsenek!!)

Ahogy semelyik társkereső, ez sem egy másik dimenzió. Ugyanaz, mint a külvilág, kicsiben: a nők itt is el vannak szállva maguktól, követelőzők, lekezelők.(Ráadásul kamu képekkel hirdetnek, aztán elhízva, ápolatlanul, 5-6 cm forradással az arcán nem érti, miért vagyok kiakadva rá és nem akarok vele játszani!) Ráadásul a perverziókra vágyók vagy azok, akik a szolgaságot az egyetlen lehetséges alternatívaként felfogók itt is lihegve alányalnak szinte bárkinek, aki távolról, gyertyafénybe hasonlít egy nőhöz!!

Kurvára ne ajánljátok az ilyesmit ismeretlenül, mert semmivel nem könnyebb itt kapcsolatot, szexet elérni, mint a való életben!!

Reszet Elek
Újságíró

Hát elég szomorú ha a higiénés szokások valakinél felmerülnek.

Klubkultúrán nem egy specializált társkeresőre gondoltam. A társkeresők szerintem alapban nem működőképesek. Erről már többen is kommenteltek.

A nők meg mindenhol nők. Olyanokat fogadnak szívesen, akik kitűnnek olyasmiben ami számukra is értéket képvisel.

Aldo
Újságíró

Semmilyen más tanácsot se.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Altörvény: sokszor még maga is elhiszi és még ő csodálkozik a legjobban, hogy mindezek ellenére miért teszi pont az ellenkezőjét annak, amit mond, aztán meg rátalál a Szent Grálra: a “Szív Hangjára” és akkor értelmet nyer minden ellentmondás, mert számára az a Royal Flush:)

Blackur
Olvasó
Blackur
Kalman
Újságíró

A nők olyanok, hogy ha van egy gyenge pontod, akkor oda fognak szúrni. Ha aszimmetrikus az arcod, akkor oda. Ha alacsony vagy, akkor oda. A Red Pill ír erről is, hogy ezt hogy lehet kezelni. A lényeg az, hogy nem a külsőd az elsődleges a nőknek, hanem érzik rajtad, hogy gyenge vagy, ezért szúrnak egyet a külsődre, és mivel ezen összeomlasz, elbuktad a shit tesztet.

Kérdeztem, hogy tudsz-e angolul, van például a Short Man Game cikk Heartiste-on:

https://heartiste.wordpress.com/2015/02/19/short-man-game/

Alacsonynak lenni rosszabb mint csúnyának. Te átlagos magasságú vagy, szóval az alacsonyakhoz képest az egekből indulsz :-).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alacsonynak lenni rosszabb mint csúnyának. Te átlagos magasságú vagy, szóval az alacsonyakhoz képest az egekből indulsz :-).

Örök igazság.

Kalman
Újságíró

Felfedeztük a “ki van jobban elnyomva” játékot mi is :-)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Aldo
Újságíró

Na, már megint ez a milyen szar alacsonynak lenni hiszti.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezerszer inkább egy alacsonyabb, de helyes pasi, mint egy randa 185 centis.
Ez nem is kérdés, de persze ti ismét meg vagytok róla győződve, hogy igazatok van. :)

Reszet Elek
Újságíró

Ez tipikus hamis dilemma. Nem sok nőt láttam nála alacsonyabb pasassal, ahogy csúnyábbal se nagyon.

Aldo
Újságíró

Nekem mindig igazam van. Életemben csak egyszer tévedtem.
Amúgy a magassággal – illetve annak hiányával – sose volt gondom.

ggwp
Olvasó
ggwp

“A nők olyanok, hogy ha van egy gyenge pontod, akkor oda fognak szúrni. ”

Ez mennyire fájóan kurvára igaz. Csak bele sem gondoltam, nem tudtam ilyen nyíltlan megfogalamzni.

Botond
Olvasó
Botond

Nem ismerve a problémád minden részletét, csak általános elveket tudok javasolni (nekem ez bejött). Ezeket is csak rövid, távirati stílusban, mivel komoly szakirodalma van ezen témakörnek … ráadásul mindenkinél más és más módszerek jönnek be, elvégre a gyakorlati megvalósítás terén jelentős befolyással bír a személyiséged milyensége, minősége :

Elsőre : Ne görcsölj ! Azt megérzik és onnantól bukta van. Tanulj meg  természetesen és lazán viselkedni.

Második : Racionalitás mindenek felett. Fontos a cél kiválasztása és felmérése. Reálisan mérd fel az esélyeket. Magyarul: Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

Harmadik : Ne csajozz olyan helyeken, ahol az alfa szintű vadászok gyülekeznek. Kerüld el a zenés szórakozóhelyeket (diszkók, bárok, zenés összeröffenések). Ezzel eleve magadat hozod hátrányos helyzetbe.

Negyedik : Hozd fel magad egy magasabb szintre. Ehhez kell az akaraterő és az önbizalom megteremtése. Elég sok hobbid van, tehát nem vagy egy “nyúlbéla”. Ezt kellene megértened, elfogadnod.

Ötödik : Tedd magad érdekessé a nők szemében. Ha nem vagy érdekes számukra, akkor láthatatlan vagy. Ehhez semmi köze a fizikai megjelenésednek / bár mondjuk a 130+ testsúly esetén csak a cca. ugyanennyi millió USD tehetne vonzóvá.

A továbbiak a komolyabb kapcsolat iránti igény esetén alkalmazandók, úgyhogy azokra nem térek ki. amúgy is vannak nálam sokkal nagyobb tudásúak, akik sokkal jobban  el tudnak igazítani a teendőkben.

 

 

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia:)  köszönöm az észrevételt!!

1  2 3 pont tökéletesen igazad van ezeket a dolgokat be is tartom az 1 s kivételével egy versenyt is képes vagyok elizgulni 1 rossz lövés miatt.

4  5  ha ezek em elég érdekesek nincs időm több hobbira. Állatkertben önkénteskedem “nemszeretem” állatokat mutatok be kígyó denevér stb  ott simán beszélgetek 3 éves től a 70 évesig bárkivel mindkét nemből   de valami bibi mégis van:)

Hunn
Újságíró

Blackur, Isten hozott, jó helyen jársz itt a Férfihangon.

Tudd, hogy nem vagy egyedül. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen problémával küszködik. A férfiak feminista kondicionálásának eredményeképpen egyre gyakoribb az Incel, vagyis a nem önkéntes cölibátus jelensége a nyugati világban, így Magyarországon is. Tudd, hogy teljesen normális emberi lény, teljesen normális férfi vagy, és amire vágysz, az teljesen normális: emberi lényhez méltó élet.

Emberi lényhez méltatlan, férfiként elviselhetetlen élet az incel-lét jelentette iszonyatos magány és szexuális nyomor, még rövid távon is, hát még hosszú éveken át. Te is többet érsz ennél, és te is ki fogsz jönni ebből, ahogy mások is kijöttek belőle, az önfejlesztésnek és a Game-nek köszönhetően. Nekem is sikerült, neked is sikerülni fog.

Uraim: segítsünk a kollégának!

Én így első blikkre annyit mondanék: az internetes társkeresők nem a valós férfi-női ismerkedési dinamikát modellezik le, emiatt a férfi eleve hátrányból indul rajtuk a nőkkel szemben. Biztosan van, aki tudna arra is jó tanácsot adni, hogy hogyan kell a neten ismerkedni, de az nem én leszek. Az én tanácsom az, hogy hagyd a francba az internetes ismerkedést, és a való életben próbálkozz. A neten csak egy fotó alapján ítélnek meg így vagy úgy, míg a való életben sokkal több eszköz áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy vonzalmat keltsél egy nőben.

A másik az, hogy a 20 év kihagyást, a 20 év csajozási tapasztalatának a hiányát nem könnyű egyik napról a másikra behozni, ezért légy türelmes magadhoz. A befektetett munka és cselekvés idővel meg fogja hozni gyümölcsét, ahogy létrehozod önmagad legjobb és legvonzóbb verzióját, azt, aki mindig is lenni szerettél volna.

Bármikor bármi kérdésed van, tedd fel, és mi meg fogunk próbálni segíteni legjobb tudásunk szerint.

Kalandra, vadászatra fel!

Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
Feri
Olvasó
Feri

Hunn, öröm látni, hogy vannak olyan férfiak, akik segítenek a másik férfinak.

Ugyanis nem ez a megszokott. Mivel a férfiak egymásra, mint konkurenciára tekintenek, szemben a nőkkel.

Reszet Elek
Újságíró

Én mindig pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Aki segít az valahol domináns helyzetbe kerül. Meglehet ezért olyannyira gyakori a férfiaknál. Esetleg a falkaösztön, az egykori közös vadászatok következménye, ahol mások hibája megakadályozhatta hogy megtöltsd a gyomrod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek.

common man
Olvasó
common man

Azért nincs mindenkinek állandóan 100 százalékos dominancia-agyelborulása.Van olyan is ,hogy tanítva tanulás.

Reszet Elek
Újságíró

Ez ösztönös dolog, mélyen a tudatos viselkedés alatt.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Ha valaki segítséget kér/fogad el azzal alárendelődik míg aki hajlandó és tud segíteni, az fölé emelkedik. A segítségnyújtás úgy is tekinthető, mint egyfajta leereszkedő kegy.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Deadpool
Újságíró

Ha például Viktor Erzsit oszt ki alkalmanként, egy idő után kigyúl a hála tüze abban, aki kapja.

Reszet Elek
Újságíró

A vitatott relációban nem szerepel a hála.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem pedig számos történelmi társadalmi szokásnak ez az ösztön az alapja. Persze ezek olyan mély késztetések, hogy bizonyítani sosem lehet.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért nem látom benne az ösztönt, mert nincs logikusan meghatározható előnye az egyed számára.

Ezen most elgondolkoztam…….tudomásom szerint van olyan ösztönkésztetés, ami az egyedet rendeli alá a faj/populáció “magasabbrendű” érdekének- ha már morális alapokra helyeznénk(ami szerintem téves út lenne, mert az evolúció magasból szarik  a “morálra”:), mert a legjobb “stratégia” marad életben, a körülmények függvényében…….:)

Pl. tegyük fel, hogy segítek valakit, akit ezzel dominálok. És utána? Milyen előnyöm lesz belőle?

Ha a másik egyed képes és érez “hálát”/”tartozik neked” késztetést..…, amit akár egy kutya/disznó stb. is érezhet…..

Nem látom, hogy haszna lenne evolúciós szempontból, így elég valószínű szerintem, hogy ösztönszinten nem is alakulhatott ki.

Hogy ez ösztönszinten, vagy esetleg tanult, szocializációs előny/követelmény/(társadalmi)nyomás stb. miatt van-e, az jó kérdés….

Milyen előnye lesz valakinek, aki ilyet csinál, ahhoz képest, mint aki nem?

Ahogy a mesében is: jótett helyében jót várj…….

Én ezt a magyarázatot adnám, hogy az altruizmus bizonyos fokig kifizetődő, de emlékeim szerint az “Önző gének”-ben mintha rémlene erről valami….

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx


A férfi pl. látszólag önzetlenül segíti a nőt, eltartja, stb.

De közben tudjuk, hogy (általában) a reményért cserébe teszi ….

 Akár még azt a nőt is, amelyikkel nem szexel.

Mert ez a kódja…

Ennek oka, hogy a csoportjában lévő génkészlet támogatása végső soron az ő érdeke is.

Szerintem nincs benne „tudatosság”,. hanem ez szelektálódott ki……az, hogy az eredmény racionálisnak tűnik, attól az még nem biztos, hogy az egy racionális döntés /*elhatározás” következménye, utólag teszünk hozzá magyarázatot – antropomorfizáljuk….

Én csak azt az evolúciós kényszert nem látom, hogy ez miért lenne dominancia alapú.

Evolúciós kényszert én sem látok, de a szelekció nem mindig kényszer hatására történik és szerintem ez így alakult, a segítéshez szervesen kapocsolódik a dominancia – természetes velejárója- míga  megsegítettnél az alárendeltség …..

Viszont te dominancia nélkül is támogathatod a másikat (ahogy azt valószínűleg meg is teszed).

De mivel kicsinyesek vagyunk:), ezért vagy dicsekszünk vele(fitogtatjuk, mint a pávatollakat:), vagy  elvárjuk érte a hálát…

Nem látom ebben a dominancia szükségességét, pláne nem olyan szinten, hogy az idővel ösztöni szinten is megjelenjen.

Talán ott jelenik meg, hogy segíteni mindig a domináns segít(a másik rászorult) lehet ez szituáció függő is, vagy permanens/ állandó viszony is, de  a segítésben a dominancia benne van, ahogy a segítségre szorul/elfogadó „alárendeltsége” is……

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Evolúciós kényszert én sem látok, de a szelekció nem mindig kényszer hatására történik”
De. Mindig kényszer hatására történik.
Ha létrejön egy ‘torzulás’ (változás) a génkészletben, és az életképesebb, mint a korábbi, akkor elszaporodik. Ha kevésbé életképes, akkor eltűnik. Ha hasonlóan életképes, akkor nem fog szaporodni, hanem csak alig pár egyedre lesz jellemző.

Ahogy én látom: ha ehhez még hozzátesszük azt, hogy a körülmények változatlanok elég ideig, akkor nem látom a (külső ) kényszert, ami azért érdekes, mert szerintem a külső és relatív erős kényszerek azok, amelyek evolúciós zsákutcákat eredményez(het)nek…..

Véleményem szerint nem (feltétlenül) szükséges (külső) kényszer ahhoz, hogy evolúciós „továbbfejlődés” bekövetkezzen.

Mivel ennek a fajta dominanciának nincs (legalábbis én nem látok) ilyen kényszerét, így nyilván nem szaporodhatott el a génkészletünkben, így nem lehet ösztönszintű.

Ha elfogadjuk azt, hogy nem csak kényszer hatására történhet evolúciós fejlődés, akkor lehet, bár jó lenne tisztázni azt, hogy pl. mit értünk (külső/belső)„kényszer” alatt…..

 

“a segítéshez szervesen kapocsolódik a dominancia – természetes velejárója- míga  megsegítettnél az alárendeltség”
Szerintem meg ezt a dominancia dolgot csak mögé képzeljük.

Módosítanék, igazán a kiszolgáltatottságot jobbnak találom, mint az alárendeltséget…..

 

“mindig a domináns segít(a másik rászorult)”
Ez sem feltétlen igaz.

Én is éreztem, hogy ez azért annyira nem áll meg a  lábán:)

A nő ápolja (segíti) a harcból hazajött férfit. A férfi nincs rászorulva, boldogulna enélkül is könnyedén, ráadásul ő is a domináns. Mégis a nő segít neki.

Itt pont másként gondolom, a férfi épp hogy rá van szorulva, sőt ki van szolgáltatva ideig-óráig, de még mindig ő a domináns, mert a nő nem mer ezzel az átmeneti állapottal visszaélni……, ha megtenné, akkor változna a „hatalmi/dominancia viszony”

Ilyen esetben inkább együttműködést látok benne, mintsem dominanciát a két fél között.

Az együttműködés általában feltételez valamilyen célt, a feleknek (bizosan) valami jobb állapotot eredményez, mintha külön külön, vagy egymástol függetlenül törekednének valamire, kölcsönös előny nélkül nem nagyon van együttműködés….., leszámítva  a kikényszerítettet…..

Tehát nem feltétlen van benne dominancia.

Antagonisztikus módon kiszolgáltatottság viszont van benne, a domináns részéről…..

Aldo
Újságíró

“20 éve nem láttam nőt.”
A következő 20 év állítólag gyorsabban eltelik.

“Jártam pszihosnál közel fél evig”
Hánynál, hányszor?

“Társkeresőkön a reakciók: olyan ronda vagy hogy inkább regisztrálj ki, .. inkább magamhoz nyúlok de veled soha.”
Szerintem ilyeneket tuti nem írtak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia! Írtak s úgy hogy nem is irtam rájuk az egyetlen találkozón ami összejött  mondtak is .Mikor kérdeztem hogy akkor miért jött el a válasz: nem hitte hogy ilyen létezik..

ggwp
Olvasó
ggwp

Áh ilyen nincs, nem lehet hogy ilyen csúnya legyen az arcod, max ha valami rendellenesség miatt.  Egyébként meg szard le, amin nem tudsz változtatni. Ha meg odaszúrnak, szúrj vissza, ne hagyd hogy két lábbal tiporják a büszkeségedet, még ha igaz is amit mondanak, mindketten tudjátok hogy igaz, de ha ezt nyíltan a szemedbe mondja az azt jelzi annyira szarba se néz téged, mint embert, hogy megteheti hogy nyíltan megalázzon. Vissza kell szólni akármivel, ribancozd le, vagy mondd hogy te se hitted volna hogy ilyen tirpák picsák még léteznek. Építs önbecsülést, ne hagyd magad. Az a minimum hogy nem tűröd az ilyen hangnemet, senkitől.

Próbálj fejlődni, valami iszonyúan nehéz lesz, el is fogsz bukni talán, de a hangsúly a próbálkozásokon van. Kondizz, meditálj, találj módot hogy előbbre lépj mind fizikailag, mind szellemileg (fizetést értem ezalatt.). Pornóval és maszturbálással azonnal hagyj fel, a maradék önbecsülésedet is leszívja, erősíti a szociális szorongást. A legfontosabb hogy ne add fel.

Blackur
Olvasó
Blackur
wittukind
Olvasó
wittukind

“önbizalomnevelőprogram”-én hűlye,azt hittem hogy a modern nő már annyira el van szállva magától hogy már nem lehet fokozni…esetleg még nő egy pinájuk és 2 neuronjuk….az a diform tehén a képen telitalálat ami a “modern” nő “lelkivilágát” jelentené.

sRPd
Olvasó
sRPd

Kihozom ide, mert megér egy külön kört.

“Azt mondom, hogy a PUA-s kioktatottak pont ugyanilyenek, ugyanennyire nem hiányoznak a hátunk közepére sem. Ha egy férfi magától nem talál nőt, az nem véletlen.”

Minden egyes piros pirulás anyag úgy kezdődik, hogy ne szóljatok róla egy szót sem. A legtöbb ember képtelen elviselni azt, hogy valaki fejlődik és jobbá válik nála. Ahelyett, hogy ők is fejlődnének, inkább visszahúznák a másikat. Most gyakorlatilag itt ugyanazt mondod, hogy felesleges bárkinek is PUA-t tanulnia. Ha valaki nem tud, az ne is tanulja meg.

Serial: szerinted miért baj, ha valaki fejlődni és tanulni akarja a csajozást? Mivel én voltam béta is korábban, sok nő elkönyvelt bétának, és látom, hogy ezen nehezen lehet változtatni. Viszont új ismeretségek esetén látom a nőkön, hogy számításba vesznek. Ez miért lenne rossz nekik?  Sejtem a választ, de valami perverzió folytán kíváncsi vagyok, hogy a mókuskerék a fejedben mit pörget ki.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Semmi baj nincs azzal, ha valaki tanulni akarja, éppen ti veritek magatokat azon, hogy milyen rettenetes, hogy nőket is tanítanak pasizni, ennek eredményeképpen majd ellepik a várost a bűn randa, de erőszakos, nyomulós nők.
Erre fel írtam én, hogy akkor a férfi PUA-t is nyugodt szívvel nézhetjük így, mert annak is van egy ilyen oldala. :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Megmondom őszintén, nekem semmi bajom azzal, ha egy nő is meg akarja ismerni a piros pirulát, tisztában akar lenni a szexuális dinamika valójával, és ezt a tudást felhasználja a kapcsolatai során. Viszont azt nem értem, hogy mi lehet ez a PUA nőknek. Nők nem csípnek fel (pick up) pasit olyan módon, ahogy férfiak nőket. Szóval a női PUA-nak maga az elnevezése is fából vaskarika.

Az önbizalomnövelésnek lehet érteleme nők esetén is. Az 5-6-os szintű lányokon látom, hogy az önbizalmuk a bányász béka segge alatt van 3 emelettel. Icipicit cikizem őket, és már meg is sértődtek. A kifejezetten csinos lányok ezen nem akadnak fenn. Hasonló a flört is. Kevésbé szép lányokkal flörtölök egyet, aztán 1 hétig nagy ívben teszek rájuk, és sértődés az eredmény, vágják az arcokat.

De itt most azt oktatják a nőknek, hogy ne sértődjenek meg, vagy mi a francot? Megtanítják őket ezeket a szituációkat kezelni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

éppen ti veritek magatokat azon, hogy milyen rettenetes, hogy nőket is tanítanak pasizni,

Semmi rettenetes nincs benne, csak röhögnivaló baromság, ugyanis nem találsz olyan nőt akit ne  a kinézete/ teste miatt dugtak volna meg…

Várom azok felsorolását, akiket az önbizalma/esze/diplomája/sikere/poziciója/vagyona/tudása/iskolázottsága/belső tulajdonsága/kedvessége/szerénysége/jó lelke stb. stb. miatt dugtak meg(vakok kivételek, bár a disznót így (is) ki lehet tapogatni….:), miközben ők csúnyábbak/idomtalanok voltak az ördög seggénél…….

Azon férfiakat is szeretném megismerni, akiknek ezen értékekre állt fel és nem számított a nő kinézete/teste/kora…..

nnek eredményeképpen majd ellepik a várost a bűn randa, de erőszakos, nyomulós nők.

Feminácikról értekezünk-e?:)

A nő ezeket teheti, hogy megdugják:smink/vakolat, push up, magassarkú, ruha/annak hiánya, fogyás, itatás ….. (a disznókedvelőket, meg többi –  ezrelék alatti – “fétisest”  ne számítsuk)
Erre fel írtam én, hogy akkor a férfi PUA-t is nyugodt szívvel nézhetjük így, mert annak is van egy ilyen oldala. :)

Nem érted, nem baj, van:), aki látja benned a lehetőséget:), majd ő is rájön:)

Hiába magyarázzuk a vaknak a színeket, kurvára nem fogja érteni, de aki perverz, szórakozhat rajta:)

Delin
Olvasó
Delin

Ez szep es jo, de ha mar valaki veszi  faradsagot, hogy elmenjen egy ilyen trainingre valoszinuleg parkapcsolatot akar, nem csak szexet (ami valoszinuleg onbizalomhiany ide vagy oda ha lentebb adja az elvarasait idonkent osszejon neki). Parkapcsolathoz pedig kell par dolog a fentiek kozul, a jo kulso + szex csak a 0. lepes. Egyebkent nokent is ha van onbizalmad sokkal jobb a megjelenesed (pl jobb testartas stb.)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez szep es jo, de ha mar valaki veszi  faradsagot, hogy elmenjen egy ilyen trainingre valoszinuleg parkapcsolatot akar,

Ja, csakhogy a Felszedő Művész tréning az nem goldigger/férjh/kapcsolatkeresőnek a szinonímája, vagy én nem vagyok tisztába a szavak jelentésével…….

nem csak szexet

Ezt már inkább jelenti….

(ami valoszinuleg onbizalomhiany ide vagy oda ha lentebb adja az elvarasait idonkent osszejon neki).

Most elsírtam magam a sanyarú sorsán:)

Parkapcsolathoz pedig kell par dolog a fentiek kozul, a jo kulso + szex csak a 0. lepes.

Tudnának erről mesélni a dekoratívat( de amúgy sárkányt:) tartó:) hímnemű egyedek.….:)

Egyebkent nokent is ha van onbizalmad sokkal jobb a megjelenesed (pl jobb testartas stb.)

A szelid galamb még mindig jobb hosszú távra, mint a az önbizalomtól duzzadó vadmacska,….bár : De gustibus non est disputandum….

Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx
hunbagira
Újságíró

Csak a férfiaknak szóló PUA-nak van egy minimális valóság magja, a női PUA-nak viszont a nagy betűs SEMMI. Ugyanis a férfi pua arra tanítja, hogy próbáljon alfahímmé válni- az más kérdés, ez csak kamu ebben egyetértünk- mert a nőstényállat ezzel akar párosodni.

De a fordítottja nem igaz. Már arra nem lehet példát hozni a természetből, hogy a nőstényállat nyomul az alfahímre legfeljebb jelez…seggének mutogatásával, nemi szerve szagával…stb..

Reszet Elek
Újságíró

Létezik női piros pirula de az nagyon más mint ez a “női puázás”.

Dan
Újságíró

Úgy-úgy!

Női “Red Pill” pl. titkostanacsoknoknek.hu

Volt több nőismerősöm már tanfolyamon, nagyon értékesnek, segítőnek tartották!

Mert az nem feminstapicsa képző, meg girrrrrllpowa’ gyúró, hanem valóban segít megérteni a nőknek minket, a viselkedésünk, szükségleteink alapjait és közben megtalálni a saját, valódi nőiességüket.

ggwp
Olvasó
ggwp

Hát ez mekkora oldal :D Idézek:

“Akkor én kasztráltam a pasim?

Nem… Neked farkad nőtt…”

XD

Aldo
Újságíró

Nem azzal van a baj, hogy állítólag pasizni tanítják a nőket, hanem, hogy az amúgy is betegesen eltorzult egójukat tovább hizlalják: neked jár az alfa szuperpasi, mert te nő vagy, megérdemled. Ezzel csak ártanak nekik.

hunbagira
Újságíró

Pontosan! Én is ezt magyaráztam SS-nek. Végletekig kitolt hipergámiájukat még megtúrbozzák…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A hipergámia nem létezik. :)

hunbagira
Újságíró

Oh, hát persze. :) Ahogy férfi poligámia sem és a nap nyugatról kel fel. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Így hányjon az ember gyöngyöt a disznók elé:)

hunbagira
Újságíró

:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mások meg abban hisznek, hogy a piramisokat a földönkívüliek építették, és a maguk kis világában ezt bizonyítottnak is látják. :)

hunbagira
Újságíró

Azért szerintem te is érzed, hogy eme hasonlítás erős…:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Valóban, végülis akár tényleg építhették földönkívüli útmutatással. :)

Aldo
Újságíró

A piramisokat az atlantiszi gyíkemberek építették.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nana, a lapos Földben a természetes eszű forintocska hisz egyedül, aki Hunn szerint egy okos feminista. :)

hunbagira
Újságíró

pontosan, aki szerint sincs hipergámia vagy, ha mégis úgy tűnik az férfiak bűne, mert nem engedünk benneteket érvényesülni…:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nagyon ritkán igaza van egy-egy apróságban, tudod, a rajzolt óra is napi kétszer a pontos időt mutatja. :)

hunbagira
Újságíró

Láttad a Churchill filmet? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, csak tervben van.

hunbagira
Újságíró

Unni fogod ráadásul nem tényszerű. Bár valóban előre lépés a teljes egyoldalúságtól. A németek gonosz-hülyék mindenki más okos és jó. (akkor, hogy fogalták el féleruópát)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miből gondolod, hogy unni fogom? Ennyire ne tarts már nyíltan hülyepicsának, legalább te ne. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

A Föld tényleg lapos.

Hunn
Újságíró

Nana, a lapos Földben a természetes eszű forintocska hisz egyedül, aki Hunn szerint egy okos feminista. :)

A forintocska valójában nem is feminista, csak azt hiszi magáról. És több esze van, mint ott a fórumon bármelyikteknek. A megoldás amit keres az a Patriarchátus, csak még nem vallotta be magának. (Ezt onnan tudom, hogy olvastam a legutóbbi válaszát arra, amit írtam. Egyértelmű a dolog, csak a vakfoltja miatt nem látja.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az lehet, hogy egy nő nem úgy szed fel pasikat, ahogy a pasik a nőket, viszont az a része nyomasztó, ha egy kicsit megpróbálsz belegondolni, hogy a nő csak annyit tehet, hogy az adott férfit, aki odalép hozzá, elutasítja vagy elfogadja. A női PUA szerintem arra taníthatja őket, hogyan irányíthatják ezt ők maguk is, hogyan lehetnek aktív szereplői a történetnek. Nem bűn, ha ők megpróbálják azt elérni, hogy olyannal kerüljenek kapcsolatba, aki nekik voltaképpen bejön. Ez a gondolat ugye itt felháborító, ha egy nő jobbat szeretne, mert beképzelt hülye picsa, aki azt hiszi, neki az jár. Én viszont támogatom. Egy olyan kapcsolatnak hosszútávon nincs értelme, ami arról szól, hogy lejjebb adtál az igényeidből. Legalább megpróbálja, az nekik is ugyanúgy jár, bizony.

sRPd
Olvasó
sRPd

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha nő kezdeményez, az nem szerencsés. Annak lehet értelme, ha a nő tudja, hogy hogyan kell elérni azt, hogy a férfi kezdeményezzen. Na ehhez nagyon nem értenek a mai lányok. Valóban tanítani kéne.

A többit majd x… :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pont ezt mondom.

“A női PUA szerintem arra taníthatja őket, hogyan irányíthatják ezt ők maguk is, hogyan lehetnek aktív szereplői a történetnek. Nem bűn, ha ők megpróbálják azt elérni, hogy olyannal kerüljenek kapcsolatba, aki nekik voltaképpen bejön.”

Aldo
Újságíró

“Ez a gondolat ugye itt felháborító, ha egy nő jobbat szeretne, mert beképzelt hülye picsa, aki azt hiszi, neki az jár.”

Az esetek döntő többségében valóban egy beképzelt hülye picsa, aki erősen túlértékeli magát és azt hiszi, hogy a lehető legjobb faszi neki jár és ezért neki semmit sem kell tennie.
Ha megemeli a seggét és kezdeményez, még nem fog leesni a gyémántkorona a fejéről.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi az, hogy jár neki? Itt végülis ti vagytok azok a PUA-val, akik szerint annak ellenére, amilyenek vagytok, nektek is jár nő. Itt egyedül ti gondolkoztok így voltaképpen. A valóság meg az, hogy nem, nem minden faszinak jár nő, csak ettől a gondolattól Hunn idegösszeomlást kap.
Viszont azért senkit sem érhet szó, ha legalább próbálkozik jobbra fordítani az életét, nem? Ha egy nő szép pasit akar, miért ne próbálhatna meg olyat felszedni? Miért lenne muszáj neki csak azt elfogadnia, aki odalép hozzá? Maximum nem jön be neki, ahogy a PUA-s fiúknak sem. Veszíteni nem veszíthet.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát a füstösöknek ne is járjon, max golyó.

Reszet Elek
Újságíró

Ne kavarj. A legtöbbünk hülyeségnek tartja a PUÁ-t. Amúgy sem a PUA működik, hanem ami mögötte van, azaz az udvarlási rituálék tudományos megfigyelése. Azt is mondhatnám, a PUÁk voltak az első igazi gyakorlati megközelítésű humánetológusok, akik annak csak egy szegmensére, a párzási rituálékra összpontosítottak. Noha a megfigyeléseik valósak és érdemlegesek, a mögötte munkáló elképzelés viszont zsákutca.

hunbagira
Újságíró

A valóság meg az, hogy nem, nem minden faszinak jár nő, Hú ez messzire vezető dolog. De tudod az európai kultúrát – a magántulajdonon kívül-pont az tette európaivá, minden férfinak jutatott a nőt. Ezért az európai férfi hajlandó volt hülyére dolgoznia magát- vagy legalábbis jóval többet, mint az összes többi. És így megteremtette azt a civilizációt amiben élsz.

Viszont azért senkit sem érhet szó, ha legalább próbálkozik jobbra fordítani az életét, nem? Ha egy nő szép pasit akar, miért ne próbálhatna meg olyat felszedni? Mert a felszedés egyrészt természetellenes. Másrészt felesleges, mert a hipergámiátok miatt eleve kódolva van ez bennetek genetikailag. Harmadrészt ez a hozzáállás pusztítja el a kultúránkat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ugyanitt máskor meg az a panasz, hogy a nők miért nem képesek kezdeményezni, odamenni. Szóval most akkor mi van?

Koriander
Olvasó
Koriander

tudod a fej meg a nyak. azt kell hinniük, hogy ök vadasztak le teged, közben meg mar az elsö 5 s-ben a nö reszeröl eldöl, hogy vadaszhatnak-e egyaltalan rad vagy nevezzük inkabb fogocskanak.

hunbagira
Újságíró

Ez tökéletes, Kori. Mondjuk nekem amúgy tetszett amikor felszedtek vagyis inkább ő mint én.

Mert ugyan én hívtam randira a kis viking lányt. De ő közölte egy óra után, hogy most csak beszélgetni hívtál vagy meg is dugsz az este? Egy pillanatra nem hittem a fülemnek meg az angolomnak. :D

Koriander
Olvasó
Koriander

na igen. mindennek az alapja az arány.

hunbagira
Újságíró

– Most a személyes véleményemet kérdezed, hogy mit reagálnék erre?

– Vagy mi a véleményem a nőket erre oktató női puáról?

1. re a válaszom, hogy a privát véleményem, hogy tetszene még ha nem tetszetős a lány akkor is.

– mert komolyan gondolja ezt az egyenlőség dolgot, – levesz a vállamról feladatot

2.re az a válaszom, hogy egy orbitális csalás, ugyanis az a nő akinek erre van szüksége annak tényleg vége….

Reszet Elek
Újságíró

Nem hinném. Engem például kifejezetten zavar. Nem nőies viselkedés és csökkenti az illető szexepiljét.

Koriander
Olvasó
Koriander

ezt gondolom a tul direkt közeledesre irod,  mert kettövel lejjebb viszont siman elismered, hogy  “Az udvarlást a legtöbbször a nő kezdeményezi, a megfelelő férfi felé kimutatva az érdeklődését.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Arra célzott: gumival ötezerér, gumi nélkül nyóc….

Koriander
Olvasó
Koriander

nem is tudtam, hogy Eleknek fizetni kell.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:) majd kikapsz:)

Reszet Elek
Újságíró

Így van. A túl direkttel kilép az udvarlási szerepéből.

Valójában régebben ritka volt az, hogy egy férfi bátorítás nélkül udvarolt volna (ezért is fals dolog a PUA) csak a mai világ fordult kis annyira hogy már ezzel is gondok vannak.

Koriander
Olvasó
Koriander

tènyleg nem könnyű a white rexek dolga :)
https://youtube.com/watch?v=rF1mtJCqrNU

Hunn
Újságíró

A valóság meg az, hogy nem, nem minden faszinak jár nő, csak ettől a gondolattól Hunn idegösszeomlást kap.

Azért nem érdemes nőkkel illetve feministákkal vitatkozni, mert egyik sem hallja amit mondasz, hanem a fejében lévő, rólad kialakított kép beszél hozzá, és elnyomja amit tényleg mondasz. Ez a jelenség előkerült a Red Pill Movie-t csináló csajnál is.

Eléggé meglepő és illogikus lenne, ismerve az eddigi életutamat, ha abból a tapasztalatomból azt a következtetést vonnám le, hogy minden férfinek jár csak úgy egy nő. Nem is értem, hogy honnan szopod a hülyeségeidet Serital bazmeg.

Aldo
Újságíró

Itt most a minőségről volt szó. Te is azt emelted ki, hogy nő jár. Érezze már magát megtisztelve a faszi, hogy egyáltalán jut neki, még ha az szar minőségű is.
Ellenben az ún, női PUA-n résztvevő átlagos vagy azalatti nők azt hiszik, hogy nekik a nagymenő alfa jár. Hát nem jár.

Aldo
Újságíró

“Ha egy nő szép pasit akar, miért ne próbálhatna meg olyat felszedni?”
Nők meg a felszedés?

“Miért lenne muszáj neki csak azt elfogadnia, aki odalép hozzá?”
Mert akkor baszatlanul megy haza.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha ő azt bevállalja, hogy a lúzer nem kell neki, csak a minőségi pasi, és ezért inkább nem dug senkivel, az a saját dolga. Ha soha nem talál olyat, de alább nem adja, az is. Hát ti is ezt csináljátok, nem? Csak 13-16 éves szűz kislány a jó, más nem elfogadható, ezért nincs itt sokaknak nője. :)

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egy ideált kergessen.

Aldo
Újságíró

“Ha ő azt bevállalja, hogy a lúzer nem kell neki, csak a minőségi pasi, és ezért inkább nem dug senkivel, az a saját dolga. “
Igen, ez magánügy. Csak sok csajnak a lúzerek jutnak, mert ők maguk is azok.

“Ha soha nem talál olyat, de alább nem adja, az is.”
Ja, persze senki sem elég jó már a méltóságos hercegnőcske igényeinek.

“Hát ti is ezt csináljátok, nem?”
Mit? Egy 10 méter hosszú, irracionális pofátlan követeléslistát írunk a szerintünk tökéletes nőről és, ha csak egy pontban is hibádzik, akkor soha nem dugunk?

“Csak 13-16 éves szűz kislány a jó, más nem elfogadható, ezért nincs itt sokaknak nője. :)”
Mutasd már meg, hogy személy szerint melyik hozzászólásomban nyáladztam 13 éves szüzikékre.

“Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egy ideált kergessen.”
Igen joga van, csak akkor nem siránkozzon, hogy nincs senkije.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aldo, itt ugyanez megy. Irracionális elvárások, 0 szex. Lehet, hogy nem épp személy szerint tőled, általában többektől. Sokaktól. De nekik is joguk van ahhoz, hogy sose legyen nőjük az életben.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kiutalásra kéne.

hunbagira
Újságíró

Csak egyes férfiak irracionális elvárásai nagyságrendekkel maradnak el a tiétektől mind mennyiségben- mind minőségben, hipergámia ugye…

De ezt már zombi párszor  részletesen kifejtette neked.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dehogy maradnak el, csak más jellegűek. Ti a külsőre helyezitek a hangsúlyt és az életkorra. Legyenek minél fiatalabbak, legyenek minél tökéletesebbek a testarányaik, legyenek minél érintetlenebbek. Ami egy öregecske pasitól (de akár már egy 30-astól is) ugyanolyan irracionális elvárás, mint a nők részéről a szőke herceg Audival.

hunbagira
Újságíró

Jól meg is cáfoltad magad és megerősítettél engem. Nekünk – szerinted- is elég a hercegnő audi nélkül. Nektek az audi is kell még pluszba. :) Köszi….

Aha, tehát már 30-tól is öreg vagyok érdekes ez a nő hozzállás mert 20-évesen viszont kisfiú voltam .:D Elárulnád akkor mi a jó kor, csak úgy kíváncsiságból?  Jó-jó tudom épp milyen kedvetek van, de akkor is..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Dehogy maradnak el, csak más jellegűek. Ti a külsőre helyezitek a hangsúlyt és az életkorra. Legyenek minél fiatalabbak, legyenek minél tökéletesebbek a testarányaik, legyenek minél érintetlenebbek.

Ezek idővel és hipergámia minél nagyobb kiélésével csak romlanak, javítani nem lehet rajtuk, szinten tartani sem lehet……

Ami egy öregecske pasitól (de akár már egy 30-astól is) ugyanolyan irracionális elvárás, mint a nők részéről a szőke herceg Audival.

Mehogymég mindig nem fér a fejedbe, hogy más a kereslet a nők részéről:)

Ugye ismerős a ronda nő meg részeg pasis vicc: -Maga nagyoooon ronda, bűnrooonda….-Maga meg részeg!, – Igen, de az reggelre elmúlik….

hunbagira
Újságíró

Szóval a tény az, hogy a ti bevásárló listátok mind mennyiségben-mind minőségben nagyságrendekkel felettünk áll.

– Ennek okai túlzott védelmetek emiatt kialakuló saját magatok túlértékelése, az állítólagos patriarchátus ellenére

– És hipergámiátok…

– “Biztonságra” törekvésetek..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát a 13-16 éves tinilánynak a 30 már sok, szóval aki őket kergeti, az megragad egy ideálnál, és nem sanszos, hogy összejön.
A jó kor +/- 5 év a saját korodhoz képest, de hát a pasiknak nem az kell, hanem a 16. A 40-esnek is. Ezért van egyedül.
Tudom, hogy neked nem, ahogy nekem sem az audis pasi, de most nem is személy szerint rólunk van szó, hanem a nagy átlagról. :)
Amúgy meg lehet, hogy a csajoknak nem csak a herceg kell, hanem az egzisztencia is, de ugye a hercegnél nincs olyan elvárás, mint a hercegnővel szemben, hogy 90-60-90, szóval ha úgy vesszük, ti a külsővel kapcsolatos elvárást kimaxoljátok, tehát van egy nagy, a csajoknak meg több kicsi. :)

Kalman
Újságíró

Valójában a tetovált kiégett 30-as kurvákra bukunk, csak nem merjük bevallani neked!

hunbagira
Újságíró

hanem az egzisztencia is, de ugye a hercegnél nincs olyan elvárás, mint a hercegnővel szemben,

már hogyne lenne min 180, de inkább 185. kockahas, jóképűség.

de ez jól kijön pornóba férfiaknak szóló pornó: booty (szélescsipő/nagysegg/körtealak) chubby (kövér, már nem is körte, hanem alma)

viszont nőknek szóló pornóba: kockáshasú modelleken kívül nincsen más, ahogy chippendale fiúk esetében ugyanez a helyzet.

Szóval külső tényezőket tekintve is sokkal több az elvárásaitok. De más ugyan eme thread alatt te is elismerted…hogy ha bejön egy szuperalfa akkor csak az van- még a többi amúgy szintén felettetek lévő hím is láthatatlan lesz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A szuperalfa más lapra tartozik, az csak egy vágyálom, nektek viszont a kis érintetlen tini olyan, aminél lejjebb nem is akarjátok adni, ez a nagy különbség. :)

hunbagira
Újságíró

A hszem első részére nem válaszoltál, ami kvázi elismerés (főleg egy nőtől) ugyanis ti soha nem szoktatok valamit FÉRFIASAN bevallani illetve max durva kényszerítés esetén. :)

Illetve a másik része egy fingreszelés/terelés. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát, mert arra nem tudok, nem nézek női pornót. :)

hunbagira
Újságíró

Ez meg egy tipikus NŐIES kvázi elismerés volt. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondom, hogy nem nézek női pornót, baszki! A sima pornóban van mindenféle pasi. Gyakran öregek is, mert azok veszik fel. A melegpornóban szép fiúk szoktak lenni, de az sem a nőknek készül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Még nem jó, még nem jó, már nem jó.

Naooo
Olvasó
Naooo

35 éves nőnek huszonéves faszi kell, hogy tovább tudja őt szolgálni, mint egy 40 éves.

Hunn
Újságíró

Ne oszd az észt Serital. Egy olyan nő, aki a maximum amit egy férfiból ki tud hozni az a pénze, és a maximum amit cserébe nyújtani tud az a pinája, az ne oktassa a népet nagy megfejtésekre..

Aldo
Újságíró

Szóval a 30-as már öreg? Maximum ha nő az illető. A tökéletes testarány pedig a nőknél is ugyanolyan elvárás. Főleg, amikor a magasságot, vállszélességet, testsúlyt, farokméretet kb. három tizedesjegy pontosságig meghatározzátok. De persze baromi jó támadás, hogy a “férfiaknak csak a külső számít”.
Ez nem számít irracionálisabbnak, mint az, hogy kb. 25 éves korodra legyen már jól fizető állásod, kéród, magas státuszod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunnci, mondtam, nekem 5 éve van pasim, ha a pinámról szólna csak, már megunta volna. Pénze meg… az is nekem van, úgyhogy gondold ezt át. :)

Nem, a testarányok nem olyan fontosak. A magasságnál is annyi, hogy legyen magasabb a csajnál. A farokméretnél is egy minimum van, de azt is mindenki máshol húzza meg. A testalkatnál sem egyértelmű, a kigyúrtságot sokan kifejezetten taszítónak találják, mások meg a vékonyságot.
Úgyhogy a szép pasi külsejét illetően nincs megegyezés.

Míg abban, hogy milyen a jó nő, ti igencsak egyet tudtok érteni. :)

Hunn
Újságíró

Hunnci, mondtam, nekem 5 éve van pasim, ha a pinámról szólna csak, már megunta volna. Pénze meg… az is nekem van, úgyhogy gondold ezt át. :)

A férfiúi szomjúság olyan szinten határtalan napjainkban, hogy még egy Serital-félének is jut párkapcsolat. Szomorú.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Arra nem gondoltál, hogy mert jó vagyok barátnőnek? Hogy jó dolga van velem? :)

Dan
Újságíró

“Míg abban, hogy milyen a jó nő, ti igencsak egyet tudtok érteni. :)”

Bírom, h non-stop nyomod a zagyvaságaidat, nem zavartatva magadat semmitől és senkitől. Tévedni emberi dolog, a másik nemet kevésbé ismerni teljesen természetes, de te olyan nagy gallérral nyomod a zöldségeket folyamatosan a férfiakkal kapcsolatban, h kezdem kétségbe vonni azt az állítólagos nagy intelligenciádat…

A vadászos viccet idefordítva: “Serial, Serial – te szopni jársz ide?” :)

Vannak közös halmazok – “legkisebb közös többszörös”, pl. h ne legyen igénytelen dagadék. De még ez sem fekete-fehér téma, mert van amelyik ducibb nő az egyik férfinak még okés, a másiknak meg már sok. Meg eleve befolyásolja azt, h egy férfi hol húzza meg a számára vonzó – azaz dugható – nő szintjét a fényviszonyoktól, az alkoholtól, de mindenekelőtt, h mennyire van része mindennapi szexben.

A photoshop-hercegnők, meg celebek számomra és szerintem a férfiak többsége számára egyáltalán nem vonzóak. A nagy csöcs egyeseket felizgat, másokat taszít. Ráadásul a kis csöcs sem tesz rondává egy nőt (ha más téren jól teljesít). Vannak, akiknek bejön a rövid, fiús haj, a többségnek nem. Szemüveg van akit zavar, van, akit nem. Emellett lehet egy nő testileg formás, de ha flegma pofát vág, vagy a gusztustalan személyisége átviláglik az arcán, akkor megint csak taszító és nem vonzó.

És ez csak pár példa volt….

 

righeira
Olvasó
righeira

A férfiaknak a női populáció 50%-a minden további nélkül jó szexre, kapcsolatra – ti meg a felső 20%-ból szeretnétek mazsolázni!!

Nem olvastad az itt felhalmozott anyagokat? A társkeresős, OKCupid-os kutatást?

hunbagira
Újságíró

Ez meg nőies menekülés innen…:)

Istenem egyszer hallanám egy nőtől igen basszátok meg ebben igazatok van ebben a témában mi vagyunk szarosabbak…:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne kamuzz, simán mondtam már neked ilyet. De ebben nem látom, hogy igazad lenne. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

pedig nincs mit beismerni, én nagyon ritkám hallottam nôk között olyat, hogy csak egy bizonyos tipus jönne be, férfiaktól viszont annál többször.
más kèrdés, hogy ki mennyire bátor konvenciókat felrúgni.
mert az alap az hogy a szép pár az, ahol a nô kicsi, törékeny, a fèrfi meg erôs és nagy. megjegyzem én is konvenció szerint kötelezôdtem el, de a külsején kivül fontosabb volt, hogy belsô tengelye van és zen még a legidegtépôbb szituban is.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem hozzád néha kellhet is a férfiúi sztoicizmus. Tartás nélkül pedig nincsen férfi.

A rexek érdekesek. Az biztos hogy a nagy súlyok emelgetése és a hideg fürdő emeli a tesztoszteron szintet. A fickók fele dagad a víztől, ami a szedett szerek hatása, de a hozzáállásuk értékelhető, nemkülönben az “ősi” szláv tetkóik. Nem tudom hogy Fagy nagypapa kiből mit öl ki, de eszembe jut egy irendszeresen kondizó ismerősőm sztorija. Ő rendszeresen hosszabb időszakokat dolgozott nyugati országokban. Elmondása szerint a teremben ránézésre tudta, hogy ki keleti, ki pedig őshonos.

Erről pedig Tarentum és Pyrrhus jutott az eszembe.

hunbagira
Újságíró

Ne kamuzz, simán mondtam már neked ilyet. De ebben nem látom, hogy igazad lenne.

De látod, ezért hazudod, hogy nem nézel női pornót. De ott vannak cippandaleek és stripek színvonal különbsége az előbbi javára. Ha egy férfi ugyanazzal testzsírszázalékkal- arcaránnyal próbálna “strippelni” mint ti nők, hát felkopna az álla. De itt megint a hipergámiátokat tagadod.

hunbagira
Újságíró

Itt is kijön a különbség. :)

https://www.youtube.com/watch?v=GixDXD44_yA

Már kinézetre-testalkatra kijön a különbség a keleti FÉRFI és a nyugati köcsög között. Arról nem beszélve, hogy a svédek fele merkel mama és emanicpált kurváik “újsvédjei” tehát magukban ki sem tudtak volna állni.

Lengyelek 10 másodperc alatt csavarják le őket..:)

Tényleg ezek a köcsögök meddig tudnák tartani magunkat putyin bátyó vezetése alatt elhatároznánk  hogy “go west”..

https://www.youtube.com/watch?v=2FPTYtaiifE

Koriander
Olvasó
Koriander

írásban minden más, irl meg megint.
sztoicizmus, mint önuralom?
ez azért hülyesèg, mert a karakternek kell alapból zennek lennie. fejleszthető, de inkább alapjegy.
még az itteni nickek közül is meg tudom mondani ki az és ki nem.

nekem a rexek egyáltalán nem tetszenek (mert nem konvencionálisak) de tegnap passzolt a nagy félélmetes Elekhez. ma legyen ilyen amelyik kutya ugat, az nem harapszerű.
https://youtube.com/watch?v=TlPTO6WstRU

Reszet Elek
Újságíró

Kori: Ez azonnal beugrott a rexekre. https://www.youtube.com/watch?v=KBg_Q-r5KIY  Az első szám elejét innen lophatták.

Ezt hátha nem ismered:  https://hu.wikipedia.org/wiki/Modern_sztoicizmus#N%C3%A9pszer%C5%B1_mozgalomk%C3%A9nt

Nem tudom mit értesz zen alatt mert annak annyi iskolája van.

Hunbagira: Ez végülis szabályok közé szorított street fight. Nem valami életszerű. Szerintem mindenhol vannak az ilyesmiknek elkötelezett emberek. A nagy különbség inkább az átlagban van. Az átlag férfi mentalitása és fizikai kvalitásai tekintetében. Nálunk nem olyan rossz a helyzet, mint nyugaton, de rosszabb, mint az oroszoknál.

Koriander
Olvasó
Koriander

ja-ja magyarok mindenütt, tkp emiatt küldtem :).
egyébként meg vhol olvastam, hogy az mgtow is kultúrmarxista találmány és onnan akadtam rá a rexekre.
zen, semmi köze a keleti miszticizmushoz sokkal inkább a heszükhia, hogy képes vki még a legnagyobb viharban is vízen járni. és ő majdnem ilyen :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Vízen nem lehet járni.

Reszet Elek
Újságíró

Az csak annyi hogy nyugalom és harmónia.

Számos rovarfaj képes a vízen járni.

https://www.youtube.com/watch?v=pH5chbvhUpI

Naooo
Olvasó
Naooo

Mind csalás.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Vízen nem lehet járni.”- mutatóujját megemelve, szemöldökét vébe ráncolva szólt a kortárs abszurd nagymestere.
“Képtelenség!”
“Mind csalás.”

Koriander
Olvasó
Koriander

“Az csak annyi hogy nyugalom és harmónia.”
ennél igazából jóval többről van szó. a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetekben se ijed meg a széltől.Péterrel ellenben.

Reszet Elek
Újságíró

Milyen Péter?

Amúgy meg…

Hamvas Béla: Isten tenyerén ébredtem
Isten tenyerén ébredtem, s lenéztem a Földre,
Hófehér csúcsokra, kopár legelőkre.
Kanyargós folyók tükrében láttam kelni a Napot,
Sugaraiban álmos hajnal mosakodott.
Láttam az óceánt gyermekként ragyogni
Sirályokat felette felhőkkel táncolni,
Láttam a békét az emberek szívében,
Láttam az erdőket fürödni a fényben.
Láttam sok-sok mosolyt és láttam a reményt,
Láttam az embert, és láttam a zenét,
Láttam a földet szeretetben élni,
Láttam a csöndet a széllel zenélni.
Láttam Istent amerre csak néztem,
Miközben éppen az Ő tenyerében ültem,
S az Ő hangján szólt hozzám a szél,
Mint anya, ki gyermekének mesél,
Millió apró tükörben láthatod magadat,
Hisz olyannak látod a világot, amilyen Te vagy!
Koriander
Olvasó
Koriander

a Mt 14, 29-30-ból
cupp.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, azért pontoztok 1-10-es skálán, és tartjátok mindannyian tök ugyanazt 4-esnek meg 9-esnek, mert ugye ilyen nincs, mert mindenkinek annnnnyira más tetszik.
Az már csak hab a tortán, hogy most kiderült, hogy az álomnőtök egy ázsiai kiscsaj. :D:D
És akkor a nőknek vannak irreális elvárásaik… aha.

Delin
Olvasó
Delin

Az azsiai kiscsaj nekem is kedvencem volt, mint No.1 noi kategoria nagy magyar ferfitarsainktol. :)

Reszet Elek
Újságíró

Már megint fordítve ültök a lovon. Az ázsiai kiscsaj arra volt példa, hogy kb ilyen egy közmegegyezéses 10/10-es csaj. Bármelyik rasszból, akár országból is lehetne választani hasonló kategóriát.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor csak én vagyok a kivétel, különleges, tökéletes.

hunbagira
Újságíró

Az azsiai kiscsaj nekem is kedvencem volt, mint No.1 noi kategoria nagy magyar ferfitarsainktol. :)

Ezzel most mit akartál mondani, Delin? Azonkívül, hogy szokásosan nőiesen kivetítetted a vakfoltjaidat a férfiakról.

De akkor felvilágosítalak! :) Nekünk “rasszistáknak” semmi bajunk a rizsszeműekkel- nőnemű rizsszeműekkel meg különösen. :)  Mi “rasszisták” a fekákat/boxosokat nem kedveljük.  “Nagy” magyarként meg hatványozottan, ugyanis- minden származáselmélet alapján- erősen kötődünk oda- legalábbis y kromoszómásan.

hunbagira
Újságíró

“Típus” alatt mit értesz, Kori? :) Mert elhiszem, hogy mindegy nektek, hogy a nordikus vagy mediterrán típusú 10%alatti testzsírszázalékú vektoriális-arányosarcú modell jön be. :)

A vita testalkaton van….:) illetve ahhoz való ragaszkodás fokán. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akármit is mondasz, azért egy kicsit megmosolyogja az ember, hogy a tökéletes nő ázsiai. :)

hunbagira
Újságíró

Megnyugtatlak, ha egy hasonló csipő-derék arányú és arányosarcú fehér lány szerepelt volna, akkor én a fehéret választom. :)

annak ellenére, hogy az ázsiaiak az infantilis formáikkal valóban aranyosak..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nézd, az tagadhatatlan, hogy az ázsiai csajok a legkülönlegesebbek, 30 évesen is képesek úgy kinézni, mint egy 13 éves kislány, irigylésre méltó a genetikájuk, de hogy magyaroknak, akik nem is akármennyire magyarok, a tökéletes nő ázsiai legyen, azért az mindenképp a röhejesség határait súrolja, és ezt nem lehet kimagyarázni. :)

hunbagira
Újságíró

Elek!

Négerek között ilyet nem találsz. SS, mielőtt lecsapsz a keverékek/átmenetiek nem játszanak. :)

hunbagira
Újságíró

SS: Ezt is ti basztátok el akkor, amikor az ide-odafeltöltéseitekkel és botoxaitokkal lényegében őket akarjátok leutánozni. :) Igaz ők meg mongol redőiket plasztikázzák (csökkentik)

Akkor a tökéletes nő az ázsiai/fehér keverék lenne több ázsiaival? :)

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem hinném, hogy szándékosan őket, csak ami nekik megy botox nélkül, az nekünk nem, hát ez egy tény. Botoxolni már 25 felett el kell kezdeni, már akkor megjelennek az első ráncok, nekik meg nem tudom, 50 évesen? :)

Reszet Elek
Újságíró

SS: “de hogy magyaroknak, akik nem is akármennyire magyarok, a tökéletes nő ázsiai legyen, azért az mindenképp a röhejesség határait súrolja” – Komolyan mondom te nem vagy képes értelmezni. Olvasd el újra az előző kommentem!

hunbagira
Újságíró

Amúgy meg részben pont, ezért vagytok- ti kelet-európai nők- népszerűek ugyanúgy a szex és golddigger piacon (az olcsóságotokon túl persze), mert eme infantilis formák – eleve és a keveredés miatt (mongol invázió ugye)- bennetek is jobban megvan mint a nyugatiakat adó nordikus és mediterrán típusban.

 

hunbagira
Újságíró

Fel is töltögettek egyre több helyen az arcon is (hogy ezeket a kisbabás formákhoz újra hasonuljatok), nemcsak a botoxon van lényeg. Sőt tulajdonképpen nem is azon.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lehet, bár én ezt nem látom.

Feltöltésről csak az jut eszembe, hogy a többségnek huszonéves korára lemegy a fejéről az a bébiháj, ami volt, és azt szokás visszatöltetni, hogy ne legyen olyan öreges, beesett az arcuk.

Reszet Elek
Újságíró

Hunbagira: A feketék között arányában kevesebb van, de azért akad.

Amúgy érdekes hogy a Tinder statok szerint is minél sötétebb a bőröd annál kisebb a tetszési indexed. Ezt pedig ők már simán százmilliós mintából állapították meg . Persze itt is volt aki rasszizmust kiáltott, mintha a párválasztási ösztönök rasszisták lehetnének. Ezért kezdte el nyomatni a vegyes rasszú kapcsolatokat a Tinder. Sűrű helyen nyugaton egy fehér lány tucatjával kap néger meg arab találatokat mielőtt egy fehér is beakadna. Nyomatják az interracialt orrba-szájba. Ez is megérdemelne egy cikket.

Amúgy meg:

Keress rá a doll test kifejezésre! Persze ebből is csak a rasszizmust hozták ki, pedig…

hunbagira
Újságíró

Igen, erről beszélek. :) Eme infantilis bébiháj miatt van meg a rajongás az ázsiai nőért. :) Róluk nem kopik le.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Róluk nem.+ a bőrük is nagyon szép. Meg a hajuk. Nem igazán lehet beléjük kötni. :)

hunbagira
Újságíró

Igaz!

De ebben mi az új? Igen a kultúrmarxista zsidók fajtánk elpusztításába érdekeltek (hooton-kalergi-kaufmann-morgenthau terv) és ezt úgy képzelik el, hogy idióta/áruló egydimenziós fogyasztóállat asszonyainkat hülyítik és bereklámozzák nekik a niggert vagy más boxost, hogy azzal keféljen.

Amúgy a kurucon Csonthegyinek rengeteg ilyen cikke van ebben a témában, csak ide kell másolni.

Ki keressem?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunbagira: a keféléssel nem értem, mi a baj. Gyerek nem lesz belőle, akkor miért ne?

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne paráználkodj.

hunbagira
Újságíró

– Hát már ez is jó nekik, mert közben afrika “népességrobban” és így megvan az utánpótlás helyünkre.

– De nyilván ők a kis csoki fattyakban is érdekeltek.

Hogy, miért baj? Tudod nekünk is vannak bizonyos ösztöneink. Tudod nem tűrjük a többi hímet- különösen, ha az szinte másik alfaj- a territóriumunkban. Ennyi. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csak ez megint nevetséges egy olyan kommentfolyam alatt, amiben a 10/10-es nő ázsiai lett. :)
Mivel nektek feláll a pöncölő az ázsiai csajokra, akkor azokat dugni nem gáz, sőt egyenesen menő. A feketékre nem gerjedtek, azt meg ezért tiltanátok mindenkinek. Az fajgyalázás. Az ázsiai kis 13 évesnek tűnő nem, meg a szexturizmus sem. :)

Kalman
Újságíró

SS: Te tényleg hülye vagy. Igen, ami az egyiknek dicsőség, az a másiknak szégyen. Ez a harc lényege.

Nyilván az ázsiaiak sem örülnek, ha csapatostul elmarjuk a nőiket. De attól még nekünk férfiaknak ezzel nincs problémánk, mert azok az ő nőik, nekik kell vigyázni rájuk. Nekünk meg jólesik elmarni őket.

A mi nőinkre meg nekünk kellene vigyáznunk, és ezért rendkívül döhüsek vagyunk, amiért az elnyomóink kiárusítják őket úgy, hogy semmit nem tehetünk ellene.

visuo
Olvasó
visuo

SerialSlut!

Pontosítsunk, te idióta! Egészséges férfinak nem az „ázsiaira” áll fel, hanem a kurva szép távol-keleti nőkre. Jiddise mamára már miért kéne felállnia? Pedig az is ázsiai. : P

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Korábban is jeleztem, de SerialSlut-al (is:) szélmalomharcot vívtok:

–   vakfoltja van a neméből/(adottságaiból is :) adódóan

– az az alapállása, hogy ugyanarra képes mint bármilyen férfi, ugyanazok a jogok illetik meg + még ráépül erre a neméből/testi adottságaiból adódó “hatalma” és az ezzel járó arrogancia + intelligens és férfias huzagulású az agya:), ennek ellenére a vélt/valós  sérelmein ő sem tud túllépni, mármint a szülőket illetően….:)

– a férfiak egy “perverz” kisebbségének a (valószínű nagyon kiváló ismeretéből:) extrapolál

–  tisztában van a “hatalmával”, ezért (is) lenézi a férfiakat

– az (elnyomott:) nőkért – úgy En Bloc – vívja a harcát

– “munkájából” adódóan (is) azt gondolja(hiszi), hogy hatalma van, no meg az egyenlőség nevében ugyanazok a jogok megilletik- keveri a lehetőséget a joggal-, nem akarja felfogni a szaros , meg a beleszart csizma közti különbséget

– keveri azt is, hogy ha valakinek eltűrik a hisztijét, azzal, hogy akkor az illetőnek joga van hisztizni, ugyanúgy ahogy a hülyék számára  a tolerancia szó = egyetértés, miközben (csak ) meg/eltűrését jelenti a nem kívánt dolognak/eseménynek

etc. etc.

Jean d’arc-ként próbál ítt a sötét hímsovén fejekbe egy kis világosságot bejuttatni és nem érti, hogy miért nem eszünk kalácsolt..………:)

 

Reszet Elek
Újságíró

SS csak szivat titeket. Nagyon jól tudja (legfeljebb nem érti), hogy a férfi értékét emeli ha sok nővel kefél, míg a nőét csökkenti ha sok férfival.

Kutyával is kúrhatsz SS, abból se lesz gyerek. A legtöbb férfi számára ha négerek faszát szopkodod ugyanaz a kategória mintha állatokéval tennéd.

hunbagira
Újságíró

Elek!

Tud ő értelmezni, csak provokál. :) Ennyi.

hunbagira
Újságíró

De olvasták!

Csak nem tudnak a totálisan beléjük kódolt attitűdből kijönni , “hogy ők jók és mi férfiak rosszak vagyunk” :) Ezért inkább a “hörcsög” a valóságot is letagadtatja velük. :)

Ennyi, a story…

visuo
Olvasó
visuo

Amúgy amerikai gettó csontfeka srác mondta (aki menekült ebből a wannabe gangsta szubkultúrából), hogy minnél feketébb a bőr, annál nagyobb az agresszió…

Koriander
Olvasó
Koriander

“Típus” alatt mit értesz, Kori?”
itt válaszolok. Olyasmire gondolok, hogy a legtöbb férfinak van egy “imprintje” hogy gyakorlatilag minden nőjük vhogy hasonlít egymásra. pl. én is egy ilyen klón vagyok, nekem pölö a sörényszerű loknis hajam az erősségem meg a zöld szemem és gyakorlatilag, akinek az esete voltam annak minden nője ilyen tipikus “kelta” és nem egy nordikus sima hajú nő.

Viszont nőknél inkább az apa karaktere vagy az attól való elvonatkoztatàs a döntő. A faszim nagyon jó kapcsola5ban van pl. az apámmal, mert nagyon hasonlóak karakterben, külsőleg viszon nagyon nem.

Reszet Elek
Újságíró

A férfiaknál az anyára hasonlít sok esetben. Férfiként ez leginkább a külsőt jelenti. Ebből vonatkoztat el a vélelmezett belsőre a férfi.

Nőnél meg a párválasztási ösztönéből adódóan erősebb az apai természet, karakter keresése.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azok még szüzek?

Reszet Elek
Újságíró

Ez viszont hülyeség. A nő sosem volt passzív elszenvedője a saját becserkészésének. Az udvarlást a legtöbbször a nő kezdeményezi, a megfelelő férfi felé kimutatva az érdeklődését.

hunbagira
Újságíró

De nem rányomulva, tehát nem aktívan. Hanem max passzívan. :)amit írtam is. Tehát a pávián nőstény sem megy oda az ezüsthátú hordafőnök alfához a faszát rázni, hanem csak a piros seggét mutatja neki. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az lehet, hogy egy nő nem úgy szed fel pasikat, ahogy a pasik a nőket,

Asszem a szorzó úgy minimum 100-szoros, a nő javára….

viszont az a része nyomasztó, ha egy kicsit megpróbálsz belegondolni, hogy a nő csak annyit tehet, hogy az adott férfit, aki odalép hozzá, elutasítja vagy elfogadja.

Belegondoltam abba a szőrnyű és megalázó helyzetbe, hogy egy csomó nő odalép hozzám és én csak intek, jobbra húzom , vagy balra….ebbe ténylegesen belemerülve rájöttem, is iszonyú trauma ért, nem is akarok ezzel többet foglalkozni mert nagyon meg fogja bántani  a lelkemet……….

A női PUA

Ez egy oximoron,ha még eddig nem esett volna le…..

szerintem arra taníthatja őket, hogyan irányíthatják ezt ők maguk is,

Mit?, mi az, amit nem irányítanak?, (azé a maradék 20%-ért megy a rinya?:)

hogyan lehetnek aktív szereplői a történetnek.

Igen a jobbra-balra huzogatás az uncsi és nem elég férfias…..

Nem bűn, ha ők megpróbálják azt elérni, hogy olyannal kerüljenek kapcsolatba, aki nekik voltaképpen bejön.

:) És ha sikerül, na, akkor indul be a hiszticunami, miértnemhív????, alfaözvegyként kergetik a nem létező macska még kevésbé létező “farkát” és rínak áldott nap, hogy hová tűntek a férfiak?:)

Ez a gondolat ugye itt felháborító,

Faszt, szerintem senki nem háborodott fel, csak épp a röhögéstől nem nagyon tudjuk, hogy mit is reagáljunk…

ha egy nő jobbat szeretne,

A hipergámia nem tilos, sőt, jelenleg eléggé szabadon kiélhető…..ugye megvan a férjvásárlós áruház története?….Ma Ön az X milliomodik látogató, köszönjük , hogy betért üzletünkbe….

mert beképzelt hülye picsa, aki azt hiszi, neki az jár.

Fenét beképzelt, csak (egy) ösztönvezérelt liba:), amelyik nem akarja látni a korlátait, hiába veri orrba a fal …..

Én viszont támogatom.

Én is, hajrá Mari néni…..(de tartós tejet azért már n vegyen…..)

Egy olyan kapcsolatnak hosszútávon nincs értelme, ami arról szól, hogy lejjebb adtál az igényeidből.

Itt az angyal elszállt és végül (mint mindig:) csak a másik szárnyas maradt…..

Legalább megpróbálja, az nekik is ugyanúgy jár, bizony.

L’ Oreal megérdemli baszki, nem csak jár…… de rég vót mán…..

 

 

Rokapapa
Újságíró

A cikk végül is rendben van. Magam részéről eddig csak olyan “pasizási” technikákat ismertem amiket a feleségem próbált ki rajtam a női magazinok hatására. Azt azonban állíthatom, hogy két fontos dologra van szüksége a nőnek egy férfi figyelmének a felkeltésére. Első a teste és azon testjelzések amelyekkel feltudja izgatni a férfit. Azonban ez bármennyire is hatásos csak egy éjszakai kaland erejéig kecsegtet sikerrel. A második dolog ami fontos az pont az önbizalom – valós vagy megjátszott – hiánya amely miatt a nő a férfi önbizalmára kíván támaszkodni ezzel mintegy felmagasztalva a férfit. Ez nehezebben kivitelezhető mint a puszta szexuális figyelemfelkeltés de a férfi nővédő/oltalmazó ösztöneit aktiválja ami alap egy hosszútávú kapcsolat szempontjából.

„félnek a valódi nőktől”

Jelenleg a társadalom – legalább is annak nőnemű tagjai – a feminista hazugságok alapján definiálja a valódi nőt. Határozott, magabiztos, erős jellem aki sikeres a munkájában. Azonban ez csupa olyan tulajdonság amit pont a nők várnak el a férfiaktól és nincs olyan egészséges férfi aki egy másik férfival – még ha az nő testtel is rendelkezik – akarná leélni az életét. Az efféle tulajdonságokkal rendelkező nők értéktelenek egy férfi számára. Ha a testük jó akkor is csak egy használat után eldobandó tárgyat látnak bennük a férfiak. Erre az “értéktelen” nőtípusra mondják – vagy inkább hazudják -, hogy félnek tőlük a férfiak.

Ezzel ellentétben a valódi nő elsősorban törődik a testével, szexuális vonzerejével amit kiegészít egy nőies viselkedéssel. Egy igazi nő sosem akar okosabb lenni egy férfinál – még akkor sem ha tényleg okosabb -, egy igazi nőnek nincs önbizalma és ezért a férfira támaszkodik – még ha ez nem is igaz elhiteti a férfival -, egy igazi nő “otthont” teremt ahová szívesebben megy – tér haza – a férfi mint haverokkal a kocsmába, egy igazi nő gondoskodó – vezeti a háztartást sőt bizonyos mértékig még ki is szolgálja a férfit – és egy igazi nő ösztönző – a fent leírtakkal ösztönzi a férfit, hogy az magabiztosabb, határozottabb,erősebb jellem legyen és sikeresebb a munkájában.

Ezt persze a végtelenségig kilehetne egészíteni a személyes elvárásokkal. Sokat hallani arról, hogy nő és férfi kikel, hogy egészítse egymást. Ez a – mára már szinte elfeledett vagy épp megvetett – séma pont erről szól. Pedig ebben a felállásban mutatkozik meg a valódi egyenlőség miután egyik fél sem tud teljes életet élni a másik közreműködése nélkül.

Nagyából itt van az ilyen tanfolyamok károkozása.

Grrr
Olvasó
Grrr

JaAajj :'(

Tudom, akkor ne olvassam, de egy kicsit felfrissülök, ha feljebb megy a vèrnyomàsom.

herceg
Olvasó
herceg

“Jelenleg a társadalom – legalább is annak nőnemű tagjai – a feminista hazugságok alapján definiálja a valódi nőt. Határozott, magabiztos, erős jellem aki sikeres a munkájában. Azonban ez csupa olyan tulajdonság amit pont a nők várnak el a férfiaktól és nincs olyan egészséges férfi aki egy másik férfival – még ha az nő testtel is rendelkezik – akarná leélni az életét.”

Na igen, erre írtam egyszer anno, hogy a “határozott erős nő” jó eséllyel az “aranyos, megértő srác” női változata. Abból indul ki mindkettő, hogy ő mire vágyik a másik félben és azt próbálja nyújtani a másiknak, mert nem fogja fel*, hogy a két nem – és ez által az igényeik – nem egyformák.

*illetve nyilván tudatos hülyítésről is beszélhetünk (anyukák nevelése, feminizmus doktrinái)

(meg persze adódik ehhez a társadalmi szerepek felborulása, a sok elnőiesedett férfi és a sok elférfiasodott nő… annak is vajh mi lesz a kifutása?)

 

Delin
Olvasó
Delin

Az elso reszevel egyet ertek, a masodik (onbizalomhianyos no) viszont szerintem csak bajt okoz egy parkapcsolatban. Attol, hogy egy nonek van onbizalma nem jelenti azt, hogy nem noies vagy csak maszkulin tulajdonsagokkal rendelkezik, agressziv + egyeb negativ jelzok, amiket mindig emlegettek. Az, hogy egy no dolgozik vegkepp nem mond el sokat onmagaban a szemelyisegerol, meg akkor sem ha egy ferfiak altal dominalt palyat valaszt. Ott sem kell feladnia a noiesseget, megha az adott feladat megoldasa precizitast, osszetett gondolkodast, priorizalast stb igenyel.

Egy egeszseges parkapcsolat ket felnott emberbol all, ami feltetelez kello onbizalmat is mindket felnel. Ha egy nonek vannak hobbijai/munkaja/onallo jovedelme, nem azt jelenti, hogy nincs szuksege ferfira, csak nincs raszorulva, nem igenyli hogy a ferfi non-stop szorakoztassa. A megfelelo ferfit a nok onkent kovetik, ahhoz nem kell a not korlatozni/fuggosegi viszonyba sodorni, onkent akar majd no lenni a kapcsolatban es felvenni azon belul noisegehez kapcsolodo nemi szerepeket. A parkapcsolatnak es mindket fel szemilyisegfejlodesenek is megvan a dinamikaja, mikor mi kerul eloterbe. Van amikor a no is a munkara fokuszal, van amikor inkabb a parkapcsolatra es lesz olyan is amikor a csalad/gyerekek kerulnek eloterbe. Ezek nem vagy-vagy dolgok, ugyanugy kozhely, hogyha egy nonek fontos a munkaja csak agressziv lehet es nem akar csaladot, mint az hogy egy htb csak buta lehet es nem tud magaval mit kezdeni. Mindketto hulyeseg, onmagaban semmit nem mond el az adott norol, a dolgok nem ennyire fekete-feherek.

Egy igazi nonek igenis kell, hogy legyen onbizalma, kulonben csak egy kislany marad onmagaban, parkapcsolataban es kesobb anyakent is.

Reszet Elek
Újságíró

Ez a dolog már többször előkerült. Ez a nagy hazugság, jelen társadalmának az egyik legnagyobbika. Nincs emberi lény, aki képes lenne egyszerre maradéktalanul megfelelni családi és munkahelyi színtéren is. Egyszerűen azért mert mindkettő önmagában is teljes embert kíván. Nem is véletlen hogy manapság, a kétkeresős családmodell világában, szükség van hozzá óvónőkre, tanítókra, tanárokra, ami a nevelést illeti és számos termékre (a pelenkától, a ruhaneműkig) valamint szakmabelire (a gyerekorvostól a fodrászig) az ellátáshoz.

A család egyik alapja éppen a rászorultság, a véd- és dacszövetség a férfi és nő között a világgal szemben, a közös utódok felneveléséért. Ha nincsen szüksége a férfira rászorultsági alapon akkor a kevés alfa férfit fogja kergetni (lásd a cikk női puázását), tartós kapcsolatokat kevésbé vállal és könnyedén kiszáll a kapcsolataiból az első probléma felmerülése esetén. Hoppá! Úgy tűnik manapság éppen ez a tendencia. Szerinted miért?

A munka egy dolog, az esetek többségében nem is valami szívmelengető vagy izgalmas történés. A nők jobban tennék ha valami fontosabbal foglalkoznának. Lásd gyereknevelés, otthonteremtés és a tevékenységük hozzáadott társadalmi értékét. Ez utóbbinak nagyon is híjján vagyunk (persze a normális mennyiségű és minőséggel felnevelt gyerekből is), láthatóan egyre inkább maszkulinizálódik a társadalom.

Az önbizalomnak meg az az alapja, hogy az ember tudja hogy ott van és azt végzi amit kell, méghozzá meg van róla győződve hogy ezt jól is teszi. A nők egyre növekvő boldogtalanságának meg az az oka, hogy a lelkül mélyén tudják hogy nem azt csinálják amit kellene és nem is igazán jól.

A nők elaprózzák önmaguk boldogtalanná téve maguk és környezetük, manapság pedig még azt is elvárják, hogy a férfiak is megtegyék ugyanezt, lévén nem bírják egyedül és nem is boldogok tőle.

Delin
Olvasó
Delin

Pont azt irtam, hogy nem egyszerre, hanem mindig mason van a fokusz, de egyik szerepet se kell teljesen feladni. Ha tobb feladatkorben is helyt tudsz allni, te valasztod meg preferenciatol/szuksegtol fuggoen, hogy mivel foglalkozol, mire forditasz idot/energiat adott eletszakaszban, nem vagy kenyszerpalyan. Ez mar tenyleg felmerult korabban, hogy nem kell mindent egyedul csinalni, ha vannak gyerekek akkor se. Nagy szerencse, hogy van gyerekorvos/pelenka/haztartasi gepek stb, igy ami a csalad szempontjabol nem fontos vagy nincs meg hozza a tudas ki lehet szervezni vagy van ra mas alternativa.

A no pedig ne raszorultsagi alapon legyen a ferfival, hanem azert, mert jo vele, mert jobb egyutt, mint kulon. Ha van gyerek nyilvan kialakul egyfajta egymasra szorultsagi viszony, de az jobb esetben elore eltervezett, eletre szolo kozos projekt (legyen ved es dacszovetseg), de a kapcsolat elejen semmilyen raszorultsagi viszonyra nincs szukseg.

A nok boldogtalansaganak, ahogy irod, epp az onbizalomhiany az oka, mert tul sok helyen, tul sok mindenkinek, tul sok mindenben akarnak megfelelni egyszerre. Epp ezert fontos az onbizalom, igenis tudja a no mit akar, miben jo, mihez van lehetosege, ismerje ugyanakkor a hibait es korlatait. Muszaj beloni egy fo iranyt, hogy megis mit akar magaval kezdeni, milyen ferfit akar parkapcsolatban, akar/nem akar gyereket. Eloszor sajat maganak kell definialnia mit szeret es mit nem, ez pedig kello onismeret es onbizalom nelkul nem fog menni.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt a prototípus:

https://youtu.be/dE8UHCDVYB8

Adni kéne neki egy kis önbizalmat és happy lesz……

Rokapapa
Újságíró

Alapvetően az a hiba, hogy a rászorultságot negatívumként értelmezed. Egy gyermek is rá van szorulva a szüleire mégsem érzi azt, hogy ez rossz lenne. A probléma ott van ha nem kapjuk meg a másiktól azt amire vágyunk. A gyermek is csak törődést, gondoskodást és szeretetet akar. Mi felnőttek is csak ezt akarjuk és ha ezt megkapjuk a másiktól magát a rászorultságot pozitívumként éljük meg. A szeretet és törődés igénye gyakorlatilag adott mindkét nem esetében viszont a gondoskodás igénye teljesen eltérő. Mi férfiak a gondoskodás alatt azt várjuk el, hogy a nő tisztán tartsa az otthonunkat, főzzön, mosson, takarítson és – annak ellenére is, hogy a mai világban már felháborítást kelt ennek kimondása – ki is szolgáljon minket egy szintig. Ezzel szemben a nők azt várják el, hogy a férfi otthont teremtsen és olyan pénzkeresési tevékenységgel szolgálja ki – mert ez is egyfajta kiszolgálás – a nőt amely anyagi biztonságot jelent és biztosítja a nő számára a saját feladatainak elvégzését. Ebben az egyenletben mindkét fél függ a másiktól de ha megkapják egymástól amire vágynak ez a függőség jelenti számukra a biztonságot.

A dolgozó nő nem tud megfelelni a férfi elvárásainak sőt még ő maga támaszt – a túlterheltsége miatt – további elvárásokat a férfival szemben. Gyakorlatilag a női munkavállalás felborította az egyensúlyt így a férfiak egy párkapcsolatban csak a töredékét kapják annak amit elvárnak és még a nő  plusz elvárásainak is meg kellene felelniük.. Továbbá nem attól lesz egy nő anya, hogy szül. Attól válik anyává, hogy szeretettel gondoskodik gyermekéről és igyekszik helyesen nevelni. Ezt egyetlen közszolgáltatási intézmény sem tudja ellátni az anya helyett de egy dolgozó nő sem tud ennek megfelelni hisz maga a gyereknevelés és a házimunka már önmagában is egy egész egész embert és egy egész napot igényel. Tudom ezt nehéz átérezni, hisz látszólag minden megy a maga útján akkor is ha a nő dolgozik. Azonban a családban – túlhajszoltság, fáradtság és az egymással szembeni elvárások be nem teljesülése miatt – növekszik a feszültség amit talán a kapcsolat túlélhet de a gyermek és szülő közötti szeretet megsínyli és a gyermek eltávolodik a szüleitől de leginkább az anyjától mivel ösztönösen érzi, hogy ő fordított hátat neki.

A női önbizalommal nincs baj csak annyi, hogy attól a férfi úgy érzi a nőnek már nincs rá szüksége. Ezért is írtam, hogy egy igazi nő ha van is önbizalma a férfival ezt nem érezteti. Ha egy nőn meglátszik az önbizalom az nem más mint a “két dudás egy csárdában” probléma. Tetszik vagy sem de az élet minden területén ott van a dominancia. A párkapcsolatban a dominanciát a férfinak kell képviselnie – ahol ez nem így van a kapcsolat döglött a gyermek pedig könnyen lehet identitás zavaros – míg a nő inkább szelíd kedvességgel  – na ez az amire egy dolgozó nő már egyáltalán nem képes – éri el a céljait férfi befolyásolásával. Nincs olyan az életben, hogy egyenlőség valakinek mindig minden területen alárendelt szerepet kell felvállalnia. Míg ma ezt a nők a munkahelyükön elfogadják és természetesnek veszik a családban kifogásolják sőt még az egyenlőség ellen is lázadnak. Az, hogy a társadalom olyan lehetőségeket kínál a nőknek amellyel önfenntartóak lehetnek – a férfiak munkájával elért javak szétosztásával – a család és gyermekeik ellen fordítja a nőket. Alap női gondolkodás aminek sokszor hangot is adnak, hogy ameddig én is dolgozom én mondom meg mi lesz vagy mi lehet. Ezt a férfiak többsége valahogy még elfogadja de a gyerekekben ez egy életre szóló mély nyomot hagy.

Nem is igazán értem, hogy ma a nők miként tudnak ennyire közömbösek lenni a párjukkal, gyerekeikkel és úgy általában a családjukkal szemben. Miért nem vagytok képesek észrevenni – azzal a híresen fejlett empátiátokkal -, hogy az életviteletekkel mekkora lelki traumát okoztok azoknak akiket elvileg szerettek?!

A nők által végzett férfi munkák tekintetében már jól tudjuk min alapul a nők helytállása. Elvárják a nők, hogy a férfi munkáknál a férfiak segítsék őket és ha ez elmarad hisztériáznak amiatt, hogy miféle férfi az aki nem segít egy nőnek. Ezzel talán még nem is lenne gond de azzal már gond van, hogy itt is – mint az irodista nők esetében – a férfiaknak kell megdolgozniuk a nő fizetéséért és előléptetéskor a nőket veszik előre mivel dolgozni úgysem tud de főnökként csak a száját kell jártatnia.

Kalman
Újságíró

Rókapapa minden szava arany.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Annak, aki vevő a parasztvakításra, valóban. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Te a nővakításra vagy vevő akkor?

Rokapapa
Újságíró

Azt tudom, hogy te miként vélekedsz. Megvetsz minden olyan emberi kapcsolatot amelyben jelen van a szeretet és a másikkal szembeni tisztelet, megbecsülés, elismerés azért amit tesz a kapcsolatért és a partnerért.

Hunn
Újságíró

Azt hiszi, hogy megfejtette a férfiakat, azt hiszi rendkívül rafkós hogy rájött, hogy a pináért pénzt is lehet kérni! Ez a nő egyszerűen zseniális, bazmeg, hiszen ki gondolta volna ezt? Mi álmunkban sem…

Delin
Olvasó
Delin

A raszorultsagot a parvalasztasnal emlitettem, hogy part nem raszorultsagi alapon kell valasztani. Szulo-gyermek kapcsolatban termeszetes a fuggosegi viszony, onmagaban se nem negativ, se nem pozitiv.

A gondoskodast elvarja minden ferfi parkapcsolatban, de nem feltetlen minden ferfinak jelenti ugyanazt, mint neked. Pl sztem a 25+ korosztalynal egyre inkabb hatterbe szorul a haztartasi munkak fontossaga, sokkal rugalmasabban kezelik. Kisebb lakasokban laknak kert nelkul, igy mar nem igenyel annyi munkat, ha ugy alakul siman megveszik a kesz kajat vagy elviszik a szennyest a tisztitoba. A lenyeg, hogy kesz legyen, lehetoleg minel kisebb energiaraforditassal, ne vegye el az idot a kulonbozo hobbiktol, utazasoktol, vagy spontan a pihenestol.

“Nem attol lesz egy no anya, hogy szul”. Ez igy van.

Remelem nem arra celzol, hogy egy ferfi csak onbizalomhianyos no mellett tudja megelni ferfiui dominanciajat? Szerintem a no egeszseges onbizalmabol nem kovetkezik, hogy o akar a kapcsolatban a dominans fel lenni. Ket dudas akkor van egy csardaban, ha beindul az egok harca, a kulonbozo jatszmazasok pedig inkabb az onbizalomhianyos emberekre jellemzo. En pl a parkapcsolatot/hazassagot egyfajta szovetsegnek tekintem, ahol kozosen megfogalmazzuk a celokat, a kivitelezest, felosztjuk ki mit csinal. Lesz olyan kerdes, amiben a no es van amiben a ferfi fog engedni, a lenyeg hogy a vegen mindket fel elegedett legyen es jol erezze magat otthon.

 

Az utolso bekezdeseddel szerintem nem meglepo, hogy nem ertek egyet. Sok olyan irodai munka van, amit ferfiak is vegeznek nagy szamban, oket is ingyenelonek gondolod? Ha a versenyszferaban az alapjan valasztanak tomegesen fonokoket, hogy ki ra az alkalmatlanabb, hamar becsodolne a ceg.

 

Reszet Elek
Újságíró

Te kifejezetten értelmesen és összeszedetten látod a dolgokat. Megegyezéses alapon egy hasonlóan összeszedett pacákkal még működhet is. Őszintén szólva eljutottunk oda, hogy amit leírtál manapság már szintén kezd elhajlás lenni a mainstreamtől. Az emberek többségének viszont ennél egyszerűbb és biztonságosabb, mondhatni önjáróbb megoldások kellenek.

“A lenyeg, hogy kesz legyen, lehetoleg minel kisebb energiaraforditassal, ne vegye el az idot a kulonbozo hobbiktol, utazasoktol, vagy spontan a pihenestol.” – Igen, ez egy látható tendencia. Az ételhordó cégek még szombatonként is batár mennyiségű kaját szállítanak ki. Sajna ez a felnövekvő műanyag nemzedék valóban így csinálja. Csakhogy a dolgok értékét éppen az adja hogy foglalkozunk vele, energiát ölünk bele. Ettől lehet finom és egészséges az étel, trtósabb a holmi stb. Amúgy ha mindez működne, azt kellene látnom hogy a hétköznapi dolgokat kiszervező nemzedéknek több ideje van. Pont az ellenkezőjét tapasztalom. Mindig rohannak, az elvileg felszabaduló időt pedig pótcselekvésekkel töltik.

“Szerintem a no egeszseges onbizalmabol nem kovetkezik, hogy o akar a kapcsolatban a dominans fel lenni.” – Meglehet te nem vagy ilyen, de a nők éppen önbizalomhiányból próbálnak dominálni. Egy magában bízni tudó, önmagát valós értékén kezelő nő elég bátor hogy engedje vezetni magát. Sajna a nők legtöbbjének ingatag az énképe és ezen a gyerekkorból kinőve már nem igazán lehet segíteni. Folyamatos külső megerősítésre van szükségük. Ezért is mondják őket a család legidősebb kamaszának.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy magában bízni tudó, önmagát valós értékén kezelő nő elég bátor hogy engedje vezetni magát. Sajna a nők legtöbbjének ingatag az énképe és ezen a gyerekkorból kinőve már nem igazán lehet segíteni. Folyamatos külső megerősítésre van szükségük. Ezért is mondják őket a család legidősebb kamaszának.

Pontosan.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez hülyeség. Épp, hogy az van, hogy felnőttként magam is el tudom dönteni, mi hogy lenne jó, mit is kell csinálni, nem kell egy apuci, hogy megmondja, se senki más. Már miért játszanám a fogyatékost, aki magától levegőt sem tud venni? Milyen férfi az, akinek ennyire önállótlan nő kell?

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy tudod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sajna a nők legtöbbjének ingatag az énképe és ezen a gyerekkorból kinőve már nem igazán lehet segíteni. Folyamatos külső megerősítésre van szükségük. Ezért is mondják őket a család legidősebb kamaszának.

Azért mert van albinó néger, egyrészt még az is néger, másrészt meg 0 a relevanciája….

Rokapapa
Újságíró

Ha tényleg eltudnád dönteni mit akarsz és mi a jó neked akkor boldog lennél és nem hisztiznél itt végtelen keserűségedben. Ezt nevezik hamis önbizalomnak amit a társadalom ad a nőknek feminista nyomásra és ami mindennél károsabb a nők életminőségére.

Dan
Újságíró

Serial,

már megint bizonygatod, h “hű” feministaként az alapokat sem, a férfi-nő végső, valódi kapcsolódásának alapjait sem érted… :(

Táncoltál már valaha tangót, vagy kizombát? Merted becsukni a szemedet közben? Merted átadni teljesen az irányítást, felelősséget a férfinak?

Ez költői kérdés, mert tudom, h nem: ha megtetted volna, akkor nem írnál – már megint – ekkora ökörségeket, h a nő, aki átadja az irányítást, átadja magát a férfinak az gyenge, nyomi, áldozat.

Itt egy nő írása, miről is beszélek, hátha tőle olvasva átmegy valami számodra is…

http://www.ragyoglak.hu/veled-tancolok.htm

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Rokapapa :

” Talán nem az anyjára van szüksége ha bánat vagy öröm éri?

Talán nem az anyjához fút ha megijed?

Talán nem az anyjának akar elsőként mindent elmondani ami történt vele az óvodában/iskolában?

Talán nem az anyjával akarja megbeszélni az első romantikus érzéseit?

Talán nem az anyjától kér segítséget ha bajba kerül?

Talán nem az anyjától  kér tanácsot elsőként?

És ezt még lehetne a végtelenségig sorolni. Mindig az anya egy gyermek “első” gondolata szinte minden élethelyzetben. Ám a mai nők ezt kiölik a gyermekeikből azzal, hogy nem törődnek velük így a gyermek el is távolodik az anyjától. Ez sosem lesz elavult hisz minden egyes újabb generációval megjelenik rá az igény. Ami tényleg elavult az nem más mint a női munkavállalás, a nők a felsőoktatásban és úgy alapból a női egyenjogúság hisz ezek teszik az anyákat a saját gyermekeik ellenségévé.”

Az a helyzet,hogy ezzel teljes mértékben egyetértek és akinek kisgyermeke van és nőként van jelen itt ,annak üzenem,hogy a legtöbb és a leghasznosabb amit tehetsz a gyermekeidért az,hogy IDŐT töltesz velük,hogy beszélgetsz velük,hogy közös programokat csinálsz velük,hogy odafigyelsz rájuk. SEMMI,de semmi nem olyan kifizetődő ,mint ez és a legfontosabb amit adhatsz nekik,saját tapasztalat.  A lányomnak mondta egy osztálytársnője a minap,hogy nagyon irigyli már évek óta,a lányom rákérdezett ,hogy miért és azt a választ kapta,hogy neked olyan jó “a kapcsolatod anyáddal”. Vajon miért az ?! Mert sosem sajnáltam az időt arra,hogy vele legyek,hogy a barátnője legyek,hogy bármit kérdezhessen,hogy tudja, akármi történik,rám mindig számíthat ezer százalékosan. Ezt vele töltött idő nélkül nem lehetett volna elérni. Én,mint a részmunkaidő elkötelezett híve (akinek sajnos ez sosem adatott meg,de mindig ezt szerettem volna) arra buzdítok minden anyát,hogy annyi időt töltsön a gyermekivel,amennyit csak lehet. Tudom,ez sok esetben nem választás kérdése,mert tényleg sok családban sajnos szükség van a második fizetésre és igenis sok nő van ,aki szívesebben lenne otthon ,mint pl futószalag mellett, vagy irodában stb,de ha már ez van,hogy dolgozni kényszerül a nő és nincs  választása,a létező legtöbb időt próbálja meg a gyermekeivel tölteni,mert attól nincs fontosabb egy kis/nagy/tinédzser gyermek számára, mint a szüleivel együtt töltött minőségi idő és ez tényleg meghozza majd gyümölcsét-tapasztalatból beszélek. Ha karriert akarsz,igenis választanod kell,vagy jó anya leszel,vagy jó munkaerő,de  kettő egyszerre,egyformán jó nem lehetsz.

Rokapapa
Újságíró

Elsőként köszönöm az egyetértésedet!

Kifejezetten jól esik, hogy van olyan nő aki ezt így gondolja. Azonban jól láthatóan még itt a férfihangon is baj van a nők többségének a fejében. A nők annyira énközpontúak lettek, hogy semmit és senkit nem tisztelve csak magukkal törődve élik az életüket. Egy olyan életet ami még fiatalon sem ad nekik boldogságot – legfeljebb pillanatnyi örömöket – míg kissé korosodva nem marad nekik más mint a keserű magány. Sajnos még azon nők sem számíthatnak jóra akiknek vannak gyerekei mivel a gyermek azt fogja visszaadni amit kapott. Egy olyan anya aki elhanyagolja gyermekét csak arra számíthat, hogy idős korára a gyermeke is elfogja hanyagolni őt.

Az a tény, hogy az általad idézett írásom tartalmára rajtad kívül senki nem reagált – míg személyem vitakultúrája ellen igen – jól megmutatja mekkora a baj, mekkora károkat okozott a feminizmus még a feminizmust ellenző nők fejében is. Nők és férfiak közös érdeke megfékezni a feminizmust és felszámolni mindenféle feminista világnézetet. Már így is elkéstünk, hisz generációknak kell majd eltelnie, hogy nők és férfiak, anyák és gyermekeik ismét rátaláljanak egymásra.

Rokapapa
Újságíró

(Itt valamiért megismételte az előző hozzászólásomat)

Rokapapa
Újságíró

“A raszorultsagot a parvalasztasnal emlitettem, hogy part nem raszorultsagi alapon kell valasztani.”

A rászorultságon alapuló párválasztás csak akkor jelentene veszélyt ha a nőnek nem lenne támogató rokonsága. Ha a nők a munka helyett a családra szánnák az idejüket sokkal szorosabb, harmonikusabb és támogatóbb családi/rokonsági környezetet tudna teremteni. Azt se felejtsük el, hogy a társadalom mindig cserben hagyta a férfiak de a nőket soha. Ha a nők nem dolgoznának ugyanúgy lenne szociális hálójuk a kényszerű – rászorultságon alapuló – párválasztás megelőzésére.

“25+ korosztalynal egyre inkabb hatterbe szorul a haztartasi munkak fontossaga, sokkal rugalmasabban kezelik”

Ez itt a legkomolyabb hibákra hívja fel a figyelmet. Jelen felállásban csak elmennek a felek egymás mellett és észre sem veszik egymást. Mivel mindketten ugyanazt a tevékenységi kőrt látják el nem látják és értékelni sem tudják mit ad a másik nekik vagy épp a kapcsolatnak. Ilyen életvitel mellett nem csoda, hogy a házasságok zöme az első öt évben válással végződik.

“Remelem nem arra celzol, hogy egy ferfi csak onbizalomhianyos no mellett tudja megelni ferfiui dominanciajat? Szerintem a no egeszseges onbizalmabol nem kovetkezik, hogy o akar a kapcsolatban a dominans fel lenni”

Pontosan eltaláltad mit akarnak a nők ha valós vagy épp a társadalom által mesterségesen felerősített önbizalommal rendelkeznek. Elég ha a nő azt hiszi, hogy van önbizalma, hogy társ nélkül is – érdekes a férfiak ezt valahogy nem érzik – értékes ember és azonnali “rabszolgaságot” követel a férfitól. Ez amúgy jól meg is figyelhető a fiatalok párkapcsolataiban.

“Az utolso bekezdeseddel szerintem nem meglepo, hogy nem ertek egyet. Sok olyan irodai munka van, amit ferfiak is vegeznek nagy szamban, oket is ingyenelonek gondolod? Ha a versenyszferaban az alapjan valasztanak tomegesen fonokoket, hogy ki ra az alkalmatlanabb, hamar becsodolne a ceg.”

Az alapvető hiba ebben az észrevételedben a nagy számok törvényében van. Az ország vezetői azért bonyolították túl a cégek és a kormányzat bürokráciáját, hogy sok nőnek legyen kényelmes munkája amiért majd a férfiak megdolgoznak és azért, hogy legyen elég elrejtett kiskapu a lopásokhoz. Pár évtizede még 5 férfi végezte el azt az irodai munkát számítógépek nélkül amit ma 50 nő végez el számítógépekkel. Ugyan ez a helyzet minden hasznot nem termelő tevékenységgel. Szükségesek de fontos, hogy az ilyen területen dolgozók száma arányosan viszonyuljon a valódi munkát végzők számához mind emberi létszámban mint bérezésben.

pl. sok a rendőr – és mégis egyre rosszabb a közbiztonság – akiket szintén a férfiak munkájának adójából fizetnek és ennek oka pont abban rejlik, hogy a gyerekek nem kapnak megfelelő nevelést és rossz útra tévednek. Röviden a női munkavállalás gerjeszti a bűnőzést is.

Túl sok a művész és erősen túl is vannak fizetve. Ennek okai is visszavezethetők a nőkre. Eleve a művészek – bár a többséget nem lehetne annak nevezni – zöme nő. Mivel a művészetek támogatására ma már vagyonokat költenek – szintén a férfiak által leadózott pénzekből – vonzó pálya ez egy nő számára mert dolgozni nem sokat kell.

Túl sok a kereskedő amely munkákat zömében szintén nők végzik. A kereskedelem sem termel hasznot csak a meglévő pénzeket csoportosítja át és ezen jól keresnek kevés munkával.

Nem utolsó sorban túl sok a felsőoktatásban dolgozó radikálisan túlfizetett emberek száma is. Mindenféle kamu szakokat tartanak annak érdekében, hogy bizonyítsák önnön fontosságukat.

A végtelenségig lehetne felhozni azokat a példákat amik hatására az állam kiszedi a keményen dolgozó férfiak zsebéből a pénzt, hogy sok felesleges (ál)munkát végző embernek adja. A femiinizmus terjedésével pedig drasztikusan nő a felesleges munkát végzők száma hisz még a feminista szervezetek is teljesen feleslegesek de vagyonokat költünk rájuk.

Delin
Olvasó
Delin

A raszorultsagi parvalasztas inkabb azert problemas, mert tul sok komorimisszummal jar mar a kapcsolat elejen, igy pl a no sose lesz elegedett a ferfival, mert alapbol sosem volt az. Ilyenkor boritekolhato, hogy az evek alatt a no egyre nagyobb sarkany lesz, szemelyiseg kerdese hol jon ki nala az ebbol fakado belso fusztracioja, ami senkinek nem jo.

Nem hiszem, hogy haztartasi munka leertekelodese miatt mennenek el egymas mellett a felek es elnek egymas mellett hosszu evekig. Az egymas mellett tengodunk, de kvazi semmi kozunk mar egymashoz jelenseg (kozos haz, gyerekek, mit gondol a rokonsag miatt maradunk egyutt) regen inkabb jelemzobb volt, mint ma. Attol, hogy regebben kevesebb valas volt meg nem voltak boldogabbak az emberek parkapcsolatban, csak kevesbe leptek ki belole. Az szerintem pont erositi a kapcsolatot, ha tudod mi mennyi erofeszitessel jar, legyen az haztartasi vagy normal munka.

Mi sose ugyanazt ertjuk irodai munka alatt. Te mindig kizarolag a 8 altalanossal elvegezheto admin, burokratikus teruleteken dolgozokra gondolsz, akiktol mar az elso 10 percben kieg az agyad amig beuti 2 ujjal a neved vagy a Gizikere, aki xy valakijenek a valakije miatt “dolgozik” ott ahol. Van ilyen persze, de ez csak egy resze.

Az irodai munkak szama nem azert nott meg, mert a nok szamitogeppel sem tudjak azt, mint regen otod annyi ferfi (:D), hanem mert az utobbi evtizedekben annyival bonyolultabbak a termekek, tranzakciok, a vallalati mukodes globalissa valt stb, hogy magahoz a napi biztonsagos mukodeshez sokkal tobb ember (es szamitogep) kell. Letre jott egy csomo uj szakma, a jellemzoen irodai ezek sose leteztek elotte.

Csak hogy mondjak peldat, a londoni City kozvetlen GDP termelo kepessege messze tulmutat a legtobb hagyomanyos termelo agazaten, tehat ott tuti nem az angol ferfiak fizetik az ott irodaban labukat logato ezrek beret (akik nem csak nok,sot). A kozvetett pozitiv gazdasagi hatasuk pedig meg ennel is tobb. Az ott dolgozo irodistak a napi fogyasztasuk/lakhatasuk/eletmodjuk miatt rengeteg szolgaltatast vesznek igenybe, generalnak fizetokepes keresletet egy csomo termek irant, munkat biztositva ezzel tobb ezer csaladnak.

 

Rokapapa
Újságíró

Most elgondolkoztam azon, hogy nem érted amit leírtam vagy nem akarod érteni.

A rászorultsági párválasztáson fölösleges lovagolnod hisz épp azt ecseteltem, hogy a férfiakkal ellentétben az állam – mint minden más területen – biztosít(ana) mozgásteret.

A háztartási munkáról alkotott véleményed abban hibás, hogy nincs benne semmi törődés a másik felé.Nem azért voltak régebben együtt a párok – a legtöbb idős házaspárok életük végéig tisztelték és szerették egymást sőt gyakori volt halálozás esetén, hogy a pár másik fele utána halt rövid időn belül – mert nem volt kedvük kilépni a kapcsolatból vagy mert beletörődtek. Azért maradtak együtt mert mindkét félnek megvolt a maga feladata az életben amelynek elvégzésével gondoskodott a másikról és mivel a másik fél egészen mást csinált hát értékelték azt amit nem nekik kellett megcsinálniuk. Így gondoskodtak egymásról régebben az emberek. Ezzel ellentétben ma – mondjuk egy irodista vagy könnyű fizikai munkát végző – a nő a nála sokkal keményebben dolgozó férfitól követeli meg, hogy kivegye a részét a házimunkából. Ez csak pár évig működhet aztán valamelyik fél kilép. Egyik sem tud gondoskodni a másikról, a nő nem érzi a férfi erőfeszítéseit mert ő maga is dolgozik és a férfi sem érzi a nő erőfeszítéseit mert neki is elkel végeznie  a házimunkát.

“az utobbi evtizedekben annyival bonyolultabbak a termekek, tranzakciok, a vallalati mukodes globalissa valt stb, hogy magahoz a napi biztonsagos mukodeshez sokkal tobb ember (es szamitogep) kell. Letre jott egy csomo uj szakma, a jellemzoen irodai ezek sose leteztek elotte.”

Hát nem erről beszéltem?! Létrejött egy csomó munka aminek nagy része teljesen felesleges bürokrácia és ami felborítja a valódi munkát végzők és azokat kiszolgáló szellemi munkát végzők – de hasznot nem termelők – arányát. Ez egy probléma ami mára már elviselhetetlen terhet ró a valódi munkát végzőkre.

“Csak hogy mondjak peldat, a londoni City kozvetlen GDP termelo kepessege messze tulmutat a legtobb hagyomanyos termelo agazaten, tehat ott tuti nem az angol ferfiak fizetik az ott irodaban labukat logato ezrek beret (akik nem csak nok,sot). A kozvetett pozitiv gazdasagi hatasuk pedig meg ennel is tobb. Az ott dolgozo irodistak a napi fogyasztasuk/lakhatasuk/eletmodjuk miatt rengeteg szolgaltatast vesznek igenybe, generalnak fizetokepes keresletet egy csomo termek irant, munkat biztositva ezzel tobb ezer csaladnak.”

Bevallom ez a rész verte ki nálam a biztosítékot. Azt írtad le amit én is de úgy állítottad be mintha ez szükséges lenne vagy mintha ezzel valódi hasznot termelnének. Az általad leírtak csak egy jó példa a pénzek átcsoportosítására. Túl sok irodista van ott akik azon dolgoznak, hogy az ország dolgozói – főként férfiai – által kitermelt (GDP) mutatókat keresztkereskedelmekkel a maguk “valótlan” munkavégzéséhez társítsák miközben a tényleges munkát végzők szinte éhbérért güriznek és rossz életkörülmények között tengődnek. Igen ez rengeteg családnak ad megélhetést főként ha figyelembe vesszük az igénybe vett szolgáltatásokat is. Azonban attól ezek a munkák még fölöslegesek és a keményen dolgozók munkáján élősködnek.

A kétkeresős családmodell lényege mindig is az volt, hogy két ember dolgozik egy fizetésért amiből kétszer vonják le az adókat és a járulékokat. Ez az állambácsinak sokáig jó hasznot termelt. Azonban az ebből adódó károk miatt családok hullottak szét ami egyre több – nőket támogató – szociális kiadást jelentett. Mára már a dupla járulékbevételek sem elegendőek a sok szociális támogatás kifizetésére. Ami jó ötletnek tűnt eleinte ma már gazdasági problémákhoz vezet. Állambácsi is szívesen visszafordítaná a folyamatot de a sok kifizetett pénzeknek hála a feministák akkora hatalomra tettek szert, hogy már megfékezhetetlenek. Jól láthatóan a nyugati országok vezetése arra törekszik, hogy a férfiak vagy rabszolgaként éljenek vagy erővel állítsák vissza azt a rendet amit az országok vezetői elcsesztek. Az egykeresős családmodellben legalább annyira lecsökkenne a munkaerők száma, hogy a felesleges munkák száma radikálisan csökkenne és a valódi munkát végzők érdemeik szerinti jövedelmet kapnának.

További jótékony hatásai az egykeresős családmodellnek:

A kevés munkaerő azt is eredményezné, hogy a jobb szakemberekért harcolnának a cégek, így az igazán jók igazán jól élnének. A lecsökkent munkaerő miatt a rossz minőségű termékeket előállító cégek nem tudnának fennmaradni ami jelentősen javítana az emberek életminőségén. Szintén a lecsökkent munkaerő jóvoltából megszűnne a nyugati országokra jellemző túltermelés is ami pedig a felére vagy harmadára csökkentené a környezetszennyezést.

Félreértésekbe ne essünk, az egykeresős és a kétkeresős családmodell sem tökéletes, sőt tökéletes – mindenki számára előnyős – rendszert nem is lehet kitalálni. Azonban egy működő rendszert cseréltek le egy működésképtelenre aminek még további negatív hatásai is vannak.

A világ összes nyugati országában évről évre egyre több megszorítást vezetnek be. A GDP mutatók is csak a rongyázásról szólnak. Elvileg Magyarország mutatói is évről évre egyre jobbak azonban az államkassza évről évre egyre üresebb a dolgozók pénztárcájával együtt. Csak egy példa: Már arra sincs pénze az országnak, hogy az utakat sózza havazás után. Épp a minap tették közre sajtótájékoztatón, hogy nincs pénz az utak takarítására, sózására, jégmentesítésére.

Komoly gondnak tartom, hogy a felsőoktatásba túl fiatalon kerülnek be az emberek. Én már elmúltam harminc mire diplomát szereztem mert nem volt ki támogasson így keményen dolgoztam mielőtt tovább tanultam volna. Azonban ennek meglett az a nagy előnye, hogy szemben a fiatalokkal a leadott tananyagokba feltudtam fedezni a  – politikai illetve társadalmi elvárásoknak megfelelő – parasztvakító hazugságokat. Hiába a sok iskola ha valaki nem tudja észrevenni hogy a GDP olyan mint Push-up melltartó. Nagyobbnak mutatjuk vele azt ami valójában kicsi. Másként megfogalmazva azt üzenem minden fiatalnak, hogy sose vegye komolyan a tanult dolgokat mert azok zömében hazugságból állnak. Vizsgázni persze azokból kell de mindig nézzünk a dolgok mögé.

lady
Olvasó
lady

Rockapapa, a bürokráciát mindig meg lehet magyarázni hogy miért kell vagy fontos. Én úgy látom hogy főleg azért van hogy még többen hasznot húzzanak a termelésből . Vagyis kellenek szervezetek ,ellenőrzések , bizottságok meg még a franc se tudja még mi.  Sok karikatúra is született már erről.  Az a vicces vagy elkeserítő hogy mindig azt mondják egyszerűbb és átláthatóbb lesz minden ha még több embert meg még több számítógépet  rakosgatnak ide meg oda!  (Dolog van majd folyt.atom! )

Reszet Elek
Újságíró

Mivel a kormányzat szerint közel vagyunk a teljes foglalkoztatáshoz új emberi erőforrásokra van szükség a versenyszférában.

1, STEM szakmák minőségi képzésének érdemi növelése lehetőleg itthonmaradó végzősökkel  – nem életszerű

2, automatizálás  –  nem életszerű

3, külföldön megélni próbáló fiataljaink visszacsalogatása  –  elkezdték

4, az állami és versenyszféra bürokráciájának leépítése  – nyoma sincsn

Az összes lehetőségből csak a negyedikkel lehetne érdemi mennyiségben emberi erőforrásokat felszabadítani. A törvényi és szabályozói háttér leegyszerüsítésével, ésszerüsítéssel, informatikai megoldásokkal stb. A burokrácia létszámigényét a felére kellene csökkenteni tíz év alatt és a felszabaduló emberanyagot kitolni a versenyszférába.

Ez azt jelenti, hogy egy rakás nőt kell kirakni az állami hivatalokból. Nem kell annyi TB ügyintéző, előadó meg egyéb fityfene állásban levő irodista sem. Felértékelődnének az érdemi diplomát adó képzések. Jóval kevesebb bölcsész diplomával bíró nő lenne, ami még a hipergámiájuknak is kedvezne. Aki meg nem tudna vagy nem akarna elhelyezkedni elmenne szülni.  A nőknek mindig megvolt ez a menekülési útvonala.

Delin
Olvasó
Delin

A raszorultsagi parvalasztast Elek hozta fel: “A család egyik alapja éppen a rászorultság, a véd- és dacszövetség a férfi és nő között a világgal szemben, a közös utódok felneveléséért. Ha nincsen szüksége a férfira rászorultsági alapon akkor a kevés alfa férfit fogja kergetni…”

“A háztartási munkáról alkotott véleményed abban hibás, hogy nincs benne semmi törődés a másik felé.”

Csak ismetelni tudom magam. Ertem, hogy szamodra a torodes egyik fo kifejezese a no altal elvegzett haztartasi munka. Azonban mas ferfiak szamara, akiknek ez nem prioritas, nem lenyeges ki vegzi el, a lenyeg hogy ne o (szoval hogy elete noje, anyja, takaritono, tisztito, etelfutar lenyegtelen). Ugyanugy fontos, nekik hogy erezzek a gondoskodast, de ennek van egy csomo mas kifejezesi formaja.

“Hát nem erről beszéltem?! Létrejött egy csomó munka aminek nagy része teljesen felesleges bürokrácia és ami felborítja a valódi munkát végzők és azokat kiszolgáló szellemi munkát végzők – de hasznot nem termelők – arányát. Ez egy probléma ami mára már elviselhetetlen terhet ró a valódi munkát végzőkre.”

Nem, teljesen mas a szemleletunk. En azt mondtam ezeket a munkakat a PIAC hozta letre, amit a termekek, tranzakciok volumene, ill. a globalis mukodes indokol, igy szerintem ezek nem kamu munkakorok, hanem szuksegesek a biztonsagos mukodeshez. Te szerinted azonban, ezeket a munkakoroket az ALLAM hozta letre, idezlek ” Az ország vezetői azért bonyolították túl a cégek és a kormányzat bürokráciáját, hogy sok nőnek legyen kényelmes munkája amiért majd a férfiak megdolgoznak és azért, hogy legyen elég elrejtett kiskapu a lopásokhoz.” Persze a versenyszfera irodista munkainal is lehetne kevesebb admin (burokracia), de nem az egesz total felesleges. A masik, hogy a keresztkereskedelembol jon letre uj “penz”, egyebkent nem csinalnak.

A kommented tobbi reszebe eleg sok uj emelet hozol be. Igazad van, hogy tul sok a szocialis juttatas es a rendszer fenntarthatatlan. En alapvetoen hiszek abban, hogyha az allam nem nyul tulsagosan bele a dolgokba, a piac termeszetesen kiszelektalja a “rossz”/versenykeptelen cegeket/munkavallalokat, nem szamit hogy az illeto no vagy ferfi. A piac tudast/kepessegeket vesznek, nem erdekli mi van a labad kozt amig nem jelent neki extra koltseget.

Beszelhetunk rola, hogy az egy/ket keresos modell-e a jobb, mi a valodi munka, van-e helye egyaltalan a noknek a munkaeropiacon, de ez mar mind elavult dolog. Az uj kihivas a csaladok szamara az automatizacio, a gepek/robotok veszik/ vettek mar at sok helyen az emberek munkajat es ez csak fokozodni fog mind a termelesi, mind a szellemi munkaknal. Aki nem tud gyorsan uj dolgokat tanulni az ki fog szorulni a piacrol es munkanelkuli lesz. Nem a tananyag mar a lenyeg az egyetemen (ugyis elavult a tudas amikor mar tanulja is a diak), hanem hogy tanuljon meg tanulni es fejlessze minel inkabb a kulonbozo kepessegeit (kommunikacio, csapat/egyeni munka, analitikus gondolkodas stb). A lenti McKinsey + egy uni tanulmany ezt jobban kifejti.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5128709/800-MILLION-workers-replaced-robots-2030.html

https://www.kent.ac.uk/careers/sk/top-ten-skills.htm

Reszet Elek
Újságíró

“A raszorultsagi parvalasztast Elek hozta fel”. Leginkább rászorultsági pármegtartásra gondoltam. Láthatóan nem stimmel valami, hiszen a nők kezdeményezik a válópert négyből három esetben. Nem kell nagyon túlgondolni a dolgot, hogy egyértelműen azért mert a válással kevésbé járnak rosszul, mint a férfiak.

Rokapapa
Újságíró

“Nem, teljesen mas a szemleletunk. En azt mondtam ezeket a munkakat a PIAC hozta letre, amit a termekek, tranzakciok volumene, ill. a globalis mukodes indokol, igy szerintem ezek nem kamu munkakorok, hanem szuksegesek a biztonsagos mukodeshez.”

A biztonságos működéshez szinte minden középvállalatnál elég lenne 1-2 irodista. Valójában arról van szó, hogy a cégek igyekeznek a saját dolgozóik előtt is rejteni a pénzügyi helyzetüket valamint a működésüket. ezért aztán inkább tízszer annyi irodistát alkalmaznak akik munkájának csak egy elenyésző százaléka valódi munka. Így védik magukat attól, hogy egy kilépő alkalmazott, nehogy konkurenciájuk legyen más cégnél vagy önálló vállalkozásként. Ezt az önvédelmi mechanizmust a jogokat kapott nők váltják ki azzal, hogy a saját tisztességet és becsületet nem ismerő gondolkozásukat a világra erőltették.

“Beszelhetunk rola, hogy az egy/ket keresos modell-e a jobb, mi a valodi munka, van-e helye egyaltalan a noknek a munkaeropiacon, de ez mar mind elavult dolog.”

Alapjaiban elég nagy szégyennek tarom ha egy nő ezt a témát elavultnak nevezi.

Egy gyermeknek szüksége van mindkét szülőjére azonban apából kevéssel is beérik míg anyából napi 24 órát is kevesellnek.

Talán születése után nem az anyja feladata gondoskodni róla?

Talán nem az anyjára van szüksége ha bánat vagy öröm éri?

Talán nem az anyjához fút ha megijed?

Talán nem az anyjának akar elsőként mindent elmondani ami történt vele az óvodában/iskolában?

Talán nem az anyjával akarja megbeszélni az első romantikus érzéseit?

Talán nem az anyjától kér segítséget ha bajba kerül?

Talán nem az anyjától  kér tanácsot elsőként?

És ezt még lehetne a végtelenségig sorolni. Mindig az anya egy gyermek “első” gondolata szinte minden élethelyzetben. Ám a mai nők ezt kiölik a gyermekeikből azzal, hogy nem törődnek velük így a gyermek el is távolodik az anyjától. Ez sosem lesz elavult hisz minden egyes újabb generációval megjelenik rá az igény. Ami tényleg elavult az nem más mint a női munkavállalás, a nők a felsőoktatásban és úgy alapból a női egyenjogúság hisz ezek teszik az anyákat a saját gyermekeik ellenségévé.

Delin
Olvasó
Delin

Hozhatsz be minden hsz-edben uj megkozelitest. Eddig arrol volt szo, hogy a nok lenyomjak a ferfiak beret es minden irodai munka felesleges burokracia. Erre elojosz a  jolly joker dolgozo no vs. anyasag kerdessel, amirol eddig szo sem volt.

Rokapapa
Újságíró

Soha senki nem mondta – csak ti nők szeretitek kiforgatni az ember szavait -, hogy minden irodai munka felesleges. Kizárólag azon munkát végzők számát kifogásoltam.

Érdekes, hogy te vetetted fel az egykeresős családmodell elavultságát – vagyis új elemet hoztál be – majd erre egy érveket felvonultató választ mint új joker elemet kifogásolsz.

Gratulálok! Ezzel a kettős mércére alapuló vitamagatartásoddal előléptél vérbeli feministává. Jól megfigyelhető már nálad is az a híresen fejletlen női kommunikáció. Kötözködsz abban a pillanatban ha valaki nem azt mondja neked amit hallani – jelen esetben olvasni – akarsz.

Delin
Olvasó
Delin

A vitakultura tagadhatatlanul elmaradhatatlan resze a te is “eloleptel verbeli feministava” ujabb jolly joker erveles. :)

Szerintem te kezdted el sorolni az egykeresos csaladmodell elonyeit, de igazabol mindegy ki hozta fel eloszor. Nekem mar a nagymamam is dolgozott, fogalmam sincs hogyan eltek azok az emberek, akiknel ez nem igy volt. Ugyanugy nem tudom osszehasonlitani mennyivel masok a mai gyerekek, mint a regiek. Szerintem nem is lehet osszehasonlitani, total mas vilag van/volt/lesz.

Rokapapa
Újságíró

Az hogy az általam leírtakat te jolly jokernek tekinted pusztán azért mert neked az nem tetszik – vagy épp kényelmetlen – még tényekkel alátámasztott érvelések.

Jó lenne ha személyemmel és vitakultúrámmal szemben támasztott kifogásaid mellett elsősorban azzal foglalkoznál, hogy ellenérveket támasz ha tudsz mivel a vitakultúra azzal kezdődik.

“Nekem mar a nagymamam is dolgozott, fogalmam sincs hogyan eltek azok az emberek, akiknel ez nem igy volt. Ugyanugy nem tudom osszehasonlitani mennyivel masok a mai gyerekek, mint a regiek.”

Igen ez sajnos látszik is a hozzászólásaidban. Túlontúl érzéketlenné váltál mindennel és mindenkivel szemben. Talán próbálj meg visszaemlékezni a gyerekkorodra, hogy mitől fosztott meg téged a dolgozó nagymamád és anyukád. Talán akkor képes leszel megérteni miért van otthon egy nő de legfőképp egy anya helye.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Csak hogy mondjak peldat, a londoni City kozvetlen GDP termelo kepessege messze tulmutat a legtobb hagyomanyos termelo agazaten”

Zsidók és a dzsídípí.

lady
Olvasó
lady

Ha egy nő rendes harmonikus családban nevelkedik , apa , anya együtt annak szerintem inkább árt az ilyen tanfolyam.  Kedves barátságos nővé fejlődik , és ráerőltetnének valami más szerepet . A női újságok weboldalak is tele vannak minden baromsággal , mint pl. legyél kiszámíthatatlan mert másképp unalmas leszel .A hasonló tanácsoktól csak a személyisége csapdájában fog tévelyegni.  Inkább mondanák azt legyél egyenes ember , mert az álarc lehull aztán kiderül hogy valójában csak egy szerep amit játszik, mert ugye “színház az egész világ.”  Nem tudom elhatározásból lehet -e sokáig másképp viselkedni ?  Megértem csupa jót szeretnénk mutatni magunkból  elsőre főleg , de hibátlan ember nincs .

Nem utolsósorban , csak az a nő tud jól nevelni gyereket aki saját magával is rendben van .  Ha a nő fejében baj van akkor azt adja tovább , mint konfliktusok, manipuláció, hiszti.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

OFF

MODERÁTOR/ADMIN stb !!!

A Privát hozzászólások eleje látszik a külső oldalon!

Nem lehetne tenni valamit ez ellen?, mert így megalázó, hogy nem nyilvánosság elé szánt információkat olvashat bárki….

ON

Naooo
Olvasó
Naooo

Jaj-jaj, mi lesz most.

Reszet Elek
Újságíró

A próbléma tudott, kijavítás alatt van. Addig kezdjétek üres karakterekkel. A másik variáció, publikus (csak ilyesmire használt) elektronikus postacím megadása a profilban.

hunbagira
Újságíró

De tényleg Elek, kellene egy tényleg nagy ráncfelvarrás az oldalnak. Mint írtam, ha gyüjtést rendeztek én pl szívesen beszállnék.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az oldal méltósággal viseli az öregedést, nem szalad plasztikázni.

hunbagira
Újságíró

MASTER OF TROLLS:DDDDDD

wittukind
Olvasó
wittukind

Nálam is látszanak de szerintem inkább “megalázó” hogy egy nyilvános oldalon van privát hsz.

Ha valami annyira ciki vagy személyes intézd el négyszemközt vagy az illető email-én, minek privátozni.

Dan
Újságíró

wittukind,

na ez az, h ilyen alapfunkciót sem tud az oldal, amit a legalapabb, 15 évvel ezelőtti fórum is tud, h tudjunk egymásnak privát üzenetet küldeni. :( (nem itt a topic-okban)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az SJW/feminizmus/NőiPUA stb diadala + még nigger is……

Mottó: “….hisz legyőzte félelmeit és bizonytalanságát, és modell lett belőle.”

https://velvet.hu/elet/2018/03/20/modell_lett_a_laba_miatt_csufolt_lanybol_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Ezen már ki sem akadtam:

http://www.bbc.com/news/uk-england-hereford-worcester-28138482

Lassan az egész egy túltolt PRIDE……..

rumospiskóta
Újságíró

Akkor összegezném hogy SS milyen szerepet játszik : Visszafog.
Alapvetően az oldal segít. Segít a női útmutatásokba belezavarodott férfiaknak. Kinek az új útját kijelölni, kinek a régi útját okosan járni. Százak vagy ezrek keserű tapasztalatai alapján kititrált általános útmutató nekünk és hasznos tanácsok a női lélek működéséről. Ezek alapján kialakítva a párkapcsolatomat, az már évek óta engem kívánós nőt eredményezett.
Itt van SS, és azt mondja hogy “ez hülyeség”. Azt mondja hogy neki ez nem kéne, azt kérdezi hogy “milyen férfi az akinek ennyire önállótlan nő kell”..
Azt elhiszem hogy ezek a tanácsok őróla hasznos útmutatók, de azt nem hogy a nők általában ilyenek lennének. Ha ilyenné is kezdenek nevelődni, de remélem hogy nem boldogok ettől.
Tehát ne. Ne legyen döntő érv hogy ő mit vall erről vagy amarról. Írhassa ide a véleményét, és maradjon is meg névjegyként róla – de ne kérdezzük. A hozzá intézett kérdés azt jelenti hogy érdekes amit ír és írjon arról a témáról még.
Hát ne.

Rokapapa
Újságíró

Igazad van, jobb lenne ha inkább nem is írna semmit. Azonban az írásaival egy oly mértékben irracionális társadalmi képet próbál “normálisnak” beállítani, hogy az már szégyen minden nőre és feministára nézve is. Tudom néha megugrik tőle az ember vérnyomása de minél több agyament hülyeséget ír annál több embert – főként nőt – tud visszatéríteni a helyes útra.

herceg
Olvasó
herceg

Ahogy mondani szokták – mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Az se véletlen, hogy itt van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem szoktak kérdezni egyrészt, másrészt az én tanácsomat vagy véleményemet nem kell elfogadnia senkinek. Viszont továbbra is úgy érzem, hogy az az irány, amit belőttetek magatoknak, nem jó, és általában viszitek egymást a hülyeségbe. A sok vergődő, utálkozó, dühös ember szavaira adtok. hát megnézném, azzal előbb ki vagytok-e segítve, mint azzal, amit én mondok. És persze lehet abban is hinni, hogy nekem egy szavam sem igaz, a nők persze nem ilyenek, az világos, hogy szeretitek kimazsolázni itt a vélemények közül épp azt, ami beleillik a világképetekbe, ami kényelmes, jó hallani, a többi meg ne is legyen, mert csak összezavarnak. A manipulátorok szavaira pedig valóban annyit tudok mondani, hogy kamu meg hülyeség, mert az. Ezt látva nem csodálkozom, hogy a diktátorok általában ennyire népszerűek, szépen felvezetve a szart is le lehet nyomni az emberek torkán, attól a valóság az, hogy az még egy rakás szar.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért nem szoktak?

hunbagira
Újságíró

Az a baj “erkölcsi tanításként” idehánytál egy másik, egy ellenoldali rakás szart az ugyanolyan szekértáboros/törzsi logikádból kiindulva.

Te is ugyanúgy  képtelen vagy felfogni, hogy nincsenek bináris ellentétpárok az erkölcsben/igazságban. Sőt szerintem ti nők ezt genetikailag képtelenek vagytok felfogni (az férfiak többsége is, azt itt lévők is). Zoroaszter/Dzsáin/Buddha/Jézus/Máni/Nanák guru (hogy, csak a legnagyobbakat említsem) nem véletlenül férfiak voltak, de a férfiak egy töredéke.

Dehogy konkretizáljam. Diktátorok NINCSENEK illetve a saját oldalam akaratos vezetője a VEZETŐ/JÓKIRÁLY az ellenségé DIKTÁTOR, a saját oldalam gerillája SZABADSÁGHARCOS az ellenségé TERRORISTA és így tovább. Ha képes vagy ezen felülemelkedni, akkor valóban adhatsz tanácsokat….

 

hunbagira
Újságíró

Amúgy a libsi média által ma gonosz diktátoroknak beállított személyekről elismerik még libsik is, hogy jogos dühöt lovagoltak meg….

A te általad legjobban utált “nácikat” demokratikus választáson választották meg.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most téged tényleg a diktátoros megjegyzés triggerelt, baszki? :)

Reszet Elek
Újságíró

Triggerelt? Ki használ ilyen szavakat? Hát te tényleg hülye vagy!

hunbagira
Újságíró

Nem, az amit kimondatlanul-kimondtál. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amivel Rókapapára céloztam, hogy beszélhet szépen, attól még egy nagy kupac szar, amit el akar adni? :)

Hunn
Újságíró

Rókapapa a frankót mondja, minden szavával egyetértek, te pedig Serital nem ártana ha elkezdenél jegyzetelni, ha esetleg még szeretnél valaha is minimális esélyt normális kapcsolat kialakítására a férfiakkal.

Deadpool
Újságíró

Muhaha. És kit kellene jegyzetelnie, téged? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jajjj!! <3
Merre szédelegtél az elmúlt egy-két-három hónapban, Deadpool, mikor itt lett volna rád szükség?

Deadpool
Újságíró

Elég sok dolog érdekel a feminizmus-antifeminizmus témán kívül is és azokra helyeztem nagyobb hangsúlyt, mondjuk így. :) Időnként azért benéztem és olvasgattam a cikkeket, hsz-eket, de nem éreztem késztetést, hogy reagáljak. Jobban esett figyelni arra, hogy mások hogyan látnak bizonyos dolgokat.

Egyébként ahogy látom, meg tudod védeni magad. Olyan nővé edzenek a folyamatos baszogatással ami szerintük nem létezik. :)

Hunn
Újságíró

Muhaha. És kit kellene jegyzetelnie, téged? :D

Rókapapa tanításait, természetesen, és ha figyeltél volna az órán kisfiam, akkor nem tennél fel értelmetlen kérdéseket.

Amúgy SerialSlut “alfának” hallucinált tégedet a minap, kedves Deadpool, ezért szeretné a farkadat magában érezni. Ezt csak azért írom, mert imádom amikor két szerető szív egymásra talál. SerialSlut, megjött a nagy ember, innentől a tiéd a pálya! (Lásd milyen pajtásod vagyok, Deadpool: még egy ingyenmenetet is leszervezek neked…)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na húzzál el a képből, Hunn, amikor nálad fontosabb emberekkel vagyok elfoglalva.

Hunn
Újságíró

Na húzzál el a képből, Hunn, amikor nálad fontosabb emberekkel vagyok elfoglalva.

Na pofád lapos, AIDS-es kurva!

Reszet Elek
Újságíró

Nyugi Hunn!

Deadpool
Újságíró

“Rókapapa tanításait, természetesen, és ha figyeltél volna az órán kisfiam, akkor nem tennél fel értelmetlen kérdéseket.”

Szarkazmus. Humor. Kisfijam. Egy bizonyos IQ felett érzékelik az emberek. Állítólag neked van is belőle bőven. Egyébként, biztosan kérdeztem már, de tudod miről ismerszik meg a fanatikus? :)

És had nyugtassalak meg, nem tartom magam alfának. Mondjuk én az alfaságot nem is a pszichopátiás viselkedésben, vagy a másik nemet lenéző agyhalott gondolkodásban és nem is a slusszkulcs pörgetésben látom.

“(Lásd milyen pajtásod vagyok, Deadpool: még egy ingyenmenetet is leszervezek neked…)”

Azt hiszem ez volt az első alfás gesztus, amit tőled láttam.

Hunn
Újságíró

A SerialSlut jelenségről: mind Serital, mind a tetves fajtája abból él, abból van pénze, hogy béták vagytok és nem tudtok csajozni. A Feminine Imperative amiről Rollo beszél, az nem játék. Ha férfiak millióival el tudja hitetni az FI, hogy nem vagytok jó pasik, esélyetek sincs a nőknél, az mind a prostitúció, mind a pornó számára hatalmas fizetőképes keresletet jelent, amiből szutyok ringyók milliói megélhetnek, és ráadásul még le is nézhetnek titeket. Nem azt mondom, hogy Serial tudatosan csinálja, de ösztönösen is hülye lenne olyan tippeket adni nektek, amivel sikerrel járhattok a nőknél, hiszen ezzel a saját és a kolléganői üzletét rontaná – és a kurvák szolidárisak egymással…

A másik, egy általánosabb dolog, és az ok, amiért felesleges a nőkkel vitatkozni és a tanácsukat kérni az az, hogy a nők amikor látszólag általánosságban beszélnek arról, hogy “a nők így vagy úgy” akkor valójában sosem általánosságban beszélnek a nőkről, hanem mindig és mindenkor csakis saját magukról beszélnek. Ezért amikor egy nő úgy általánosságban beszél “a nőkről”, “a női nemről”, akkor azt úgy kell értelmezni, hogy saját magáról beszél – és mivel az önkritika nem az erősségük, amit mondanak, az az egyik fületeken be, a másikon ki. Ezt nagyon javaslom.

hunbagira
Újságíró

Tehát számodra az jön le ha nem gyűlölöm őket és szóba állok velük/vele, akkor  tulajdonképpen udvarlok neki?

Intelligens emberként, hogy-hogy csak gyűlölet és rajongás létezik számodra?

Amúgy van igazság mind az első részében hszedben a második meg abszolút áll.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Határolódj el gyorsan.

Hunn
Újságíró

Ezt tőlem kérdezted, hunbagira? (Azért nem egyértelmű számomra, mert mintha az én kommentemre válaszoltál volna, de az első két mondatod nem értem, hol kapcsolódik az általam megfogalmazottakhoz.)

Annyival egészítem még ki a fenti kommentemet, hogy mivel a pornóban és prostitúcióban hatalmas pénz van, az ezekből élő érdekköröknek elemi érdekük a férfiak tömeges bétásítása (a keresleti oldal), a nők elribancosítása (a kínálati oldal), illetve mindkét nem feminista kondicionálása… Úgyhogy lehet, hogy meg kéne kapargatni, hol érnek össze ezek a körök a feminista politikát folytató politikusokkal és a mainstream médiával. (Kapcsolat biztosan van, a zs*-betűs tengelyen, a változatosság kedvéért…)

*idó

Reactor
Újságíró

A prostitúció viszont nem az államkassza nyeresége, maximum a csaj stricijéé. A prosti pedig nyugodtan lenézheti a klienseit, amíg teszi a dolgát, addig kit érdekel, mit gondol az ügyfelekről? Nem azért kapja a zsét, hogy moralizáljon, mindazonáltal a lenézett kuncsaftok nélkül igencsak kopognának a szemei.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Hunn
Újságíró

A PUA mentette meg a srác életét? Akkor már ketten vagyunk! A PUA – illetve ha tűpontosan akarunk fogalmazni, akkor: a Game – ismeretek TÉNYLEG életet mentenek a mai világban! Ez nem vicc, ez egy halálosan komoly dolog!

Ezért is gyűlölöm a szokásosnál is jobban azokat a feminista nőket és white knight manginákat, akik kifejezetten azért agitálnak, hogy a Game tudás megszerzése ne legyen elérhető opció a férfiak számára. Azokat, akik azt akarják elhitetni a férfiakkal, hogy a Game hülyeség és nem működik. De a legjobban azokat rühellem, akik a tömegmédiában direktbe olyan képet festenek a jelenségről, ami valami gázos és cinkes dolognak állítja be ezt az egészet, és ezáltal pont azokban a mainstream-en nevelkedett Blue Pill béta srácokban keltenek célzatosan előítéleteket és elutasítást, akiknek a legnagyobb szüksége lenne ezen tudásanyag elsajátítására… Aztán amikor ugyanezek a srácok elkezdenek lövöldözni, akkor meg megy  a nagy értetlenkedés…

Az átlagnő ellenérzéseit pedig végképp nem értem. Kapnak egy olyan férfit, aki tényleg képes azt nyújtani nekik, amire vágynak. Hogy mi rossz van ebben, az végképp érthetetlen. Persze erre is találni vélek egy Red Pill-alapú magyarázatot: projekció tipikus esete. Ugye egy jó nő attól jó nő, hogy fiatal és szép – és egyszerűen csak van. Szerintem a nők úgy képzelik el a dolgot, hogy ugyanezt vetítik rá a férfiakra: aki úgymond jó pasi, az egyszerűen csak van. És aki pasi nem egyszerűen csak van, hanem mindenféle dolgokat tennie meg tanulnia kell érte hogy jó pasi legyen, az már úgymond nem is az igazi, mert az igazi jó pasi az, aki mindentől függetlenül csak van…

Persze nőkkel megvitatni a Game-et eleve hülyeség, felesleges és értelmetlen. Szimplán alkalmazni kell rajtuk és kész.

 

Reactor
Újságíró

A nőknek aztán baromira szükségük van ilyenre! De tényleg! Amikor egy átlag társkeresőn még akkor is kapnak heti 10 levelet, ha képet se töltenek fel magukról…

Aki meg olyan szinten bányarém, azon maximum jótündér/aranyhalacska segíthet, nem egy nyomorult párezres könyv.

A PUA a magányos sikertelen férfiak MLM-átverése, az Alfalány pedig a magányos sikertelen nőké. ‘Nuff said.