Alter Ego
0 megosztás

Vésey Kovács László és Papp Réka Kinga vitája az Isztambuli Egyezményről

Az Echo Televízió Plusz-Mínusz című műsorában került megrendezésre az a vita, amely az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos párbeszéd két pólusát volt hivatott szemléltetni. A beszélgetésnek semmiképpen sem sikerült rendszerező áttekintésbe foglalnia az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos problémákat. A stúdióbeszélgetés legbántóbb hiányossága mégis talán az elfogult műsorvezetés volt, amely aránytalanul más időtartamban hagyta megszólalni a beszélgetés szereplőit. Tóth Kriszta és Papp Réka Kinga egyesített erővel, módszeresen fojtották bele a szót Vésey Kovács Lászlóba. Amíg Papp Réka Kinga sajátos feminista vitamódszerrel egyvégtében a felháborodott igazságbajnokot alakította, addig Vésey Kovács László úriemberesen otthon felejtette a spirituszt.

Ha egészen pontosan meg akarnánk megfogalmazni a vita valódi célját, akkor az minden bizonnyal az volt, hogy Papp Réka Kinga kapjon egy bónuszlehetőséget a téveszmék terjesztésére és a módszeres hazudozásra.

– Az említett bíróságfigyelő program egy feminista humbug, amelynek valóságtartalma semmilyen módon nem ellenőrizhető. Tudjuk, hogy a feministák módszeresen nem jelölnek meg forrásokat vagy koholmányokra hivatkoznak. A néma hallgatás korszaka után először az ENYÜBS statisztikára hivatkoztak, amelyet eleve olyan mértékben hamisítottak meg a rendőrségnél, hogy csak a legfőbb ügyész kedvességének köszönhetően nem helyezték vád alá a rendőri vezetőket. Erről írott cikkem ezen a helyen olvasható.

– Nyilvánvalóan a bírói hivatást is lejárató ízléstelenség kijelenteni, hogy egy gyermekelhelyezési perben bárkinek olyat mond egy bíró, hogy “maga tehet mindenről, minek szült három gyereket egy ilyen embernek”. Képtelen, demagóg szóbeszéddel hangulatilag megalapozni egy beszélgetést közönséges feminista vitamódszer.

– “De facto” minden úgy van, ahogy Vésey mondta. Családokat szétverni már csak az Isztambuli egyezmény által bevezetni óhajtott azonnali távol tartással is lehet. A nő egyetlen bemondásával, már csak a vizsgálatra és a döntésre szánt idő hiánya miatt is azonnal hajléktalanná lehet tenni egy férfit. És még van képe kijelenti Papp Rékának, hogy intézményesített módszerek vannak arra, hogy ne ad hoc döntések szülessenek. Az azonnalI távol tartás egy igazán ad hoc megoldás, amely tulajdonképpen még a szakszerű jogi döntés igényét is feladja, veszélyezteti a személyes szabadságot, ezért ellenezte az alapos vizsgálatok nélküli távol tartást és intett nagyfokú óvatosságra az alkotmánybíróság 2009-es határozatában. Persze az Isztambuli Egyezmény megalkotóinak és a Papp Réka féle vérfeministáknak nincsenek ilyen aggályaik, mert az igazságosság igénye helyére az ideológiai elfogultságot és a férfigyűlölő előítéletet helyezik.

– Az a kijelentés, hogy a #metoo kampány kapcsán ők elmondták, hogy protokollokra van szükség, önmagában egy közröhej. A #metoo kampánynak nevezett, jogalapot nélkülöző lejárató hisztéria és a “protokoll” olyannyira egymástól távol eső fogalmak, hogy erre a baromságra inkább szót sem érdemes fecsérelni. Csak simán szögezzük le, hogy a #metoo felemlegetése egy újabb  demagóg, hangulatkeltő feminista vitaeelem.

– Hatalmas hazugság, hogy az Isztambuli Egyezmény “kiköti”, hogy a férfiak elleni erőszakra is vonatkozik. Az egyezmény csakis a nők és a lánygyermekek védelmét teszi kötelezővé az egyezményben leírtak szerint. Tehát még a gyermekeket is diszkriminálja nemük szerint. Papp Réka hadoválásával szemben Dr. Gyöngyösi Zoltán szakértő jogi elemzése egyértelműen rámutatott, hogy az egyezmény csak a nőket és a lánygyermeket védi kötelező jelleggel. “Az Isztambuli Egyezmény alapelvei” címet viselő jogi publikáció a Férfihang.hu-n ezen a helyen olvasható.

– A nők, mint “alávetett csoport”, ezen a ponton már minden férfi sír vagy nevet egy olyan államban, ahol a férfiak hátrányos megkülönböztetését még az alkotmány is megengedi.

– Hazugság, hogy az Egyezmény szerint a feminista szervezetekkel azért kell együttműködnie az áldozatvédelmi rendszernek, mert a feminista szervezetek az állam feladatát végzik régóta. A valóság az, hogy azért szerepel ilyesmi az egyezményben, mert azt részrehajló, sőt férfigyűlölő feministák állították össze. Miközben a családon belüli erőszak áldozatainak jelentősebb része fiú és férfi (mivel mind a női elkövetők, mind a férfi elkövetők előszeretettel bántalmaznak inkább fiú gyermekeket, férfiakat), a férfiszervezetek véleményének megkérdezését és az ő közreműködésüket nem írja elő az Isztambuli Egyezmény.

– Hazugság, hogy az Isztambuli Egyezmény alapján bevonandó nőszervezetek “közhasznú szervezetek, amelyek úgy a módszertanukkal, mind a gazdálkodásukkal nyilvánosan elszámolnak”.  Egyrészt az Isztambuli Egyezmény nem ír elő semmilyen módszertant vagy minőségbiztosítást, másrészt nagyon jól ismerjük a feminista módszertant, különösen például a Papp Réka által felemlegetett NANE módszertanát. Olyan szakembereik vannak, mint az a nemzetközi szélhámos Szil Péter, aki pszichoterapeutának hazudta magát, egészen addig, amíg az egyik feminista szervezet kinyomozta és feltárta ezt a tényt. Talán megijedtek a felelősségre vonástól. Nem így Dr. Spronz Júlia, aki kijelentette, hogy őt nem érdekli, hogy Szil Péternek milyen képzettsége van, így azóta is vele íratja a NANE a nőelnyomásról szóló hagymázas rémálmokat, mert azt bizony nagyon “szakszerűen” csinálja. Pontosan ettől a “módszertantól” félnek a férfiak. Az ilyen férfigyűlölő “nőszervezetektől” mielőbb meg kellene vonni a közhasznú jogállásukat, nem szabad semmilyen állami tevékenység közelébe engedni őket! Ez fontos közérdek!

– Papp Réka hazudik, amikor azt állítja, hogy Vésey Kovács László nem olvasta el az egyezményt, hiszen kettőjük közül Vésey sokkal pontosabban írta körül az egyezmény rendelkezéseit. Aki az alapvető kisiskolás szövegértés színvonalát sem éri el, az maga Papp Réka Kinga, és már csak emiatt sem kellene ilyen öntelt és pofátlan módon érvelnie.

Az Isztambuli Egyezmény szövege a Férfihang.hu-n ezen a helyen olvasható magyar nyelven Megszámoltuk, 61 ponton diszkriminálja a férfiakat az isztambuli egyezmény, lásd ezen a helyen. Egy dokumentumfilm segítségével utánajártunk hogyan okozott társadalmi katasztrófát Spanyolországban az Isztambuli Egyezmény, ezen a helyen tekinthető meg a film és olvasható el cikkünk. A Férfihang Civil Társaság közvéleménykutatást végzett és állásfoglalást készített, majd elküldött minden parlamenti képviselőnek, mindez ebben a cikkünkben tekinthető meg.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


46
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
34 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
RaonT_ThunbagiraRokapapazombigyilkos Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
SOMLight
Olvasó
SOMLight
A közembernek csak ezt kell tudnia és végre fellázad a boszorkányság ellen és azon lesz, hogy visszaterelje a párkapcsolatokat a hagyományos mederbe:
Megszámoltuk, 61 ponton diszkriminálja a férfiakat az isztambuli egyezmény
A nőknek nemcsak a háztartásban a helye, de még nem definiáltuk hol máshol és mi legyen a feladatuk. Ma mindenki azt csinál amit akar, de reméljük ennek gátat tudunk szabni és meg tudjuk állitani a boszorkányságot, mert ma már nincs égetés. Az biztos van ilyen nő is és olyan is, de a feminácik összemossák őket és a férfiak ellen akarják fordítani mindet.
Ha az LMP, MSZP jutna hatalomra azonnal tövénybe iktatnák az Isztambuli Egyezményt, mert ők balodali feminácik. De hozzá kell tenni, hogy a jobboldalon is vannak szép számmal megvezetett nővédő manginák. A nőket a férjük és családtagjaik kell védjék szerintem, az állam külön intézkedésekkel ne védje őket az amúgyis legyengített férfiak kárára. Védje őket törvényekkel csak mint polgárokat.
Itt jön a képbe a kérdés, hogy megkülönböztessük a nőt a férfitől vagy nem. Ez a nagy vita tárgya, amire én sem tudom a választ, mert jelenleg azt mondja Orbán és Katinka, hogy a “nő és férfi egyenjogú, de nem egyforma” (bár ez se igaz, mert az alkotmányunkban külön intézkedésekkel védjük a nőket és gyerekeket). Csakis a kisgyermekes nőket (3 éves gyerekkorig) kell külön védeni szerintem és akkor megindulhat a magyar népességnövekedés is. A femináci aljas, hazug, agymosó szervezeteket meg betiltani és ezeknek a nőknek más foglalkoztatást kitalálni.
Cefre
Olvasó
Cefre

“Itt jön a képbe a kérdés, hogy megkülönböztessük a nőt a férfitől vagy nem.” Törvény előtt semmiképpen. Állampolgár van és kész.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

A gond pedig ezzel van. A nemi egyenlőséggel. Az emberi diverzitás kedvez a törvényalkotóknak és végrehajtóknak, mert papiron egyenlőség van és kevesebb az adminisztrációs melójuk. A valóságban viszont sosincs egyenlőség, mert ha egy nő elkezd rinyálni (sírással felerősiti jogos-jogtalan igényeit) nincs az az ember aki megállitsa legfeljebb nyugtató inyekció formájában, akkor viszont jönnének az emberi jogvédők (feministák) a “bánásmód” miatt. Az biztos valahogy kezelni kell az elmebetegeket. A gyógyszeres kezelés (pl. a Vona Gábor féle kémiai kasztráció) a leghatékonyabb, de apácazárda vagy szimpla börtön is megfelelő lenne a nagy hangon, nyilvánosan hazudozó csöcsikéknek. Nemhiába támogatják a nőket a gyógyszergyártó cégek is, csak ugye a kezelés mikéntje a kérdés. Hogyan kezeljük a síkhülye nőket, mert kommunikációban jobbak nálunk, a természet arra állitotta be őket, hogy könnyen tudjanak segitséget kérni a gyengeségük miatt.

A HVG-n Tamás Gáspár Miklós kijelentette, hogy a magyar baloldalnak feministának, munkáspártinak és cigánybarátnak kell lennie.Papp Réka Kinga nem csinál mást csak élvezettel végzi munkáját amit fél Magyarország (LMP, MSZP, DK, PÁRBESZÉD, EGYÜTT, JOBBIK stb.) támogat. Ennek az ellenzéki férfigyúlölő összefogásnak nem lesz jóvége mert a férfiak sosem fognak nagy számban túntetni, mint az álszent síró-mitúpicsák.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A HVG-n Tamás Gáspár Miklós kijelentette, hogy a magyar baloldalnak feministának, munkáspártinak és cigánybarátnak kell lennie.

Azok is, nem sok férfiasság fedezhető fel bennük, gyakorlatilag úgy viselkednek mint a tyúkok az udvarban, csípkedik egymást a “rangsorért” és “baszogatják a kakast”, azok szeretnének lenni, csak az istennek sem megy, akármennyit  és akárhogy ájvékolnak…..

Reszet Elek
Újságíró

TGM fogyatékos. Számomra csak egy hazátlan bozgor, aki még a gyerekeinek se tudott tisztességes magyar nevet adni. Nem hinném hogy sokra tartják a fajtásját Kolozsvárott vagy éppen Erdélyben. Szerencsére egyre hiteltelenebb még a keveseknek is. Ami meg a fél Magyarországot illeti, néhány nap múlva kiderül…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Attól még el – el találhatja ő is szarva közt a tőgyit, ahogy (Serial is emlegette:) a rossz, nem működő óra is napjába kétszer halálpontosan mutatja az időt…..

 

Reszet Elek
Újságíró

A nem működő igen, a rossz viszont nem biztos.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igaz, a “rosszat” kéretik nem figyelembe venni…..

Cefre
Olvasó
Cefre

Ha megfizetnék én is végezném a másik oldalon azt a munkát élvezettel. Amúgy meg egy csóró, szerencsétlen, full fruszrált, féldagadt nőről beszélünk valójában, aki csak kompenzál ezzel az egésszel, csak rá kell nézni miközben beszél. :D

Cefre
Olvasó
Cefre

Mikor megy már be egy FÉRFI egy ilyen műsorba?

righeira
Olvasó
righeira

Olyanokan nem hívnak meg, akik felkészültek, talpraesettek. Ilyenkor a másik fél képviselőjének a “vita” legitimizálása a szerepe, semmi több. Rá lehessen mutatni, ott volt, meghallgattuk ezt az oldalt.

Lovas Istvánnal például nem volt hajlandó leülni vitázni a baloldal, a liberálisok egy képviselője sem. Féltek tőle, mint a tűztől, mert felkészült volt több nyelven beszélt, olvasott és nem hunyászkodott meg senki “tekintélye” előtt.

hunbagira
Újságíró

Pontosan.

col.man
Olvasó
col.man

Olvassátok el az echo facebook oldalán a kommenteket…különösen a nők hozzászólásait…. megmondom őszintén, én meglepődtem…

herceg
Olvasó
herceg
Reszet Elek
Újságíró

Kösz szépen. Láthatóan mindenki a nőstény stílusával van telítődve, kevesen a mondanivalójával. Pedig ez utóbbi (még PRK-hoz viszonyítva is) a nagyobb probléma.

Kalman
Újságíró
“maga tehet mindenről, minek szült három gyereket egy ilyen embernek”
Amúgy ez kurvára igaz! :-) (attól függetlenül, hogy egy bírónak nem illene mondania)
righeira
Olvasó
righeira

Hát ez az!!

Miért nincs soha fejlesztő kurzus nőknek – emberismeretből??? (Az önismeret már nehezebb, de az sem ártana.)

Én most számoltam fel a kapcsolatot egy barátnőmmel, akivel nagyon szerettem volna összejönni a szakítása után. Erre kiderül, hogy dupla annyi idős olasz menedzserrel találkozgat, aki kétszer vált már el (legalább az egyikből van gyerek is, akivel nem foglalkozik) állandóan ellenőrzi, féltékenykedik, jeleneteket rendez – mert két külön országban élnek és ritkán találkoznak. (teljes joggal féltékeny a maga szemszögéből, mert ő is akkor “hódította meg a lányt, amikor még hivatalosan kapcsolatban élt.)

És erre viszket a pinája bazdmeg. Gratulálok.

És ilyen nőknek a kedvéért kellene game-et tanulni, megjátszani magad, meg a normál életszínvonalhoz objektíven szükséges feletti jövedelemért teperni, bevállalni szar melót, satöbbi.

Rokapapa
Újságíró

“maga tehet mindenről, minek szült három gyereket egy ilyen embernek”
Amúgy ez kurvára igaz! :-) (attól függetlenül, hogy egy bírónak nem illene mondania)

És nem is mond ilyet egyetlen bíró sem. Azt viszont mondják, hogy minek csinált ennek a nőnek három gyereket ha nem is szereti csak veri.

Kalman
Újságíró

Vésey Kovács László: Folytatnám, hogyha szabad (csönd)

PRK: Még előtte………………….bla bla bla………………………bla bla bla…………………………………… perceken keresztül

common man
Olvasó
common man

Sokat dolgoztam nincs most lelkierőm megnézni.Ránézésre ez a faszi olyan mint akiket a lányok is elvertek az iskolában aztán ment anyucihoz sírni.Amúgy ő kicsoda(ki a lófasz),és milyen alapon képvisel kiket? Ki választotta ki éppen őt?Sz:Bár ha a női közönségnek szerepelt mint mamakedvenc akkor nem is baj ,hogy nem olyan vadállat maszkulin típus.

Hunn
Újságíró

A srác #ourguy aki a frankót mondta, szerintem ne sértegessük személyében. Fiatal még, némi gyúrással és önfejlesztéssel simán lehet még belőle is a női szívek nagy összetörője és félelmetes hírű puncivadász. Én amúgy még soha nem láttam őt a TV-ben szerepelni, valószínűleg ez lehetett az első televíziós megjelenése, úgyhogy nyilvánvalóan nagyon izgulhatott – nekem legalábbis ez jött le a videóból…

wittukind
Olvasó
wittukind

Itt Romániában szinte nem is beszélnek erről, pedig a parlament ratifikálta 2016 március 6-án(pont a szülinapomon baszná meg őket jehova),talán hallotam a brassói udmr képviselőt, egy feminista ügyvédnőcske lenne, hogy igy meg úgy de nem hiszem hogy valaki komolyan vette.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Erről regélek…… Törökország,Albánia elsőként ratifikálta és, tadam…………., semmi , ugyanúgy “kezelik” a nőket mint azelőtt, ……., míg pl. Spanyolországban meg látjuk mi történt ……., no meg Izrael nem ratifikált semmit aztán kb. olyan durva dolgok vannak, mint Spanyolországban……

Nincs egyenes arány a ratifikáció és az elmebaj között, a társadalom “elpuhulása” többet számít, mint egy törvény megléte, avagy nem megléte…..

Reszet Elek
Újságíró

Ettől függetlenül okosabb nem keretet adni egy esetleges “felpuhulásnak”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, de ahogy a “vakkomondort” kezelték, illetve a metoo is jelenleg a balodalt baszta úgy pofán, hogy a fal adja  a másikat, remélem még megvan 50-60%-ban  a “kurucvér” és magasról szarik az Isztambulis faszságokra….

wittukind
Olvasó
wittukind

Csakx, hogy szarjál valamire amiről fogalmad sincs? Még azoknak se akik ratifikálták?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Há pont erről beszélek, hogy PR-ból ratifikálják, (ha pl. a hülye kafiroknak az kell:) és magasról tesznek rá, az “átlagember ” – a lakosság min. 80%-a, kurvára le sem szarja , nem tud róla és nem is érdekli……

Hunn
Újságíró

xcsakx, a probléma nem az átlag állampolgároknál van. Nem abban rejlik a csapda, hogy ők mit gondolnak vagy mit cselekszenek. A probléma ott van, hogy az Isztambuli szerződés az államhatalmat kötelezi olyan lépések megtételére, melyek kifejezetten ellenünk, normális, hétköznapi állampolgárok ellen irányulnak!

És ezek az igazságtalan, elnyomó lépések és intézkedések tömeges méretekben fognak megtörténni, akár tudatosul ez a lakosságban, akár nem. Könyörgöm, hiszen pont arra épül az egésznek a bevezetése, azért tudják a legtöbb helyen elfogadtatni a szerződést, mert – hogy téged idézzelek: – “a lakosság min. 80%-a, kurvára le sem szarja , nem tud róla és nem is érdekli……”  aztán meg csak lesnek amikor kibasznak velük, a hivatal pedig csak a vállát vonogatja, hogy látják ők is hogy faszság az egész, de hát sajnos ez a törvény és nekik e szerint kell kötelezően eljárni, és ez nem vita tárgya…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

xcsakx, a probléma nem az átlag állampolgároknál van.

Az a helyzet, hogy de, a probléma is, meg a megoldás is náluk van…….

Nem abban rejlik a csapda, hogy ők mit gondolnak vagy mit cselekszenek.

Nem a csapda, hanem a lényeg rejlik ebben…., lásd a vakkomondor meg a mostani metoos faszságokat példának……

A probléma ott van, hogy az Isztambuli szerződés az államhatalmat kötelezi olyan lépések megtételére, melyek kifejezetten ellenünk, normális, hétköznapi állampolgárok ellen irányulnak!

Megint: lásd Törökország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Szerbia……olyan magas ívről szarnak bele mind makró, mind mikro szinten, hogy ajjaj, ahogyan szopnak Ámerikában, no meg más (nyugat)ejrópai országban(sőt, Izraelben is) egyezménnyel vagy anélkül,önként és dalolva…..

Ahogy „Olaszliszka” Magyarországon bármikor előfordulhat és a bamba nézésen meg sopánkodáson túl nem sok „retorzió” esetleg „rendberakás” valósul meg, inkább sunnyogása de pár km-el arrébb:

http://www.ma.hu/kulfold/298805/Ezert_gyujthattak_fel_Gyergyoszentmikloson_egy_roma_csalad_hazat_es_mellekepuletet

Ugye érezhető a „különbség” ?

És ezek az igazságtalan, elnyomó lépések és intézkedések tömeges méretekben fognak megtörténni, akár tudatosul ez a lakosságban, akár nem.

Ahogy a RedPill „mondja”, nem mindegy, hogy KI és KIVEL csinálja…….

 Könyörgöm, hiszen pont arra épül az egésznek a bevezetése, azért tudják a legtöbb helyen elfogadtatni a szerződést, mert – hogy téged idézzelek: – “a lakosság min. 80%-a, kurvára le sem szarja , nem tud róla és nem is érdekli……”  aztán meg csak lesnek amikor kibasznak velük,

A balfasznak bármilyen jogot/lehetőséget ad(hat)sz rábaszik, a  profit meg bárhogy korlátozod, túléli és megerősödik…..

Ha megfeszülsz sem tudsz a szerencsétlennek segíteni, mert nem alkalmas rá, gyárilag, ahogyan nem igazán számít a korlátozás sem, lásd : a szar és a főtt puliszka nem robban, az SJW/feminizmus/gender és az ejrópai értékek nevében a nyugatejrópában jelenleg érvényes törvényeket nem tartják be, sőt, abban az esetben, hogy ha védett állat legel védett növényt….még aktívan eltitkolják, sunnyognak, cenzúráznak, letíltanak, bevisznek, megbüntetnek stb.stb. ……milyen törvény segíthet a hülyéken ha  a meglévők betartásával is kitakaríthatnának, e helyett a saját törvényeik ellen menve még a fogaikat is kiverik önként, hogy még véletlenül se sértsék meg a védett állatokat.….

De, ha jobban megkapargatjuk a metoos faszságot, lassan nem létezik olyan celeb, vagy sztár(legutóbb Robin Williams került pellengérre) aki ne lenne zaklató/erőszakoló metoos fasz……

X évig ki a faszt érdekelt?, a hatalom ezzel (is) jár, ahogyan a felső tízezernek mindig is és ezután is (extra) előjogai voltak és lesznek, ilyen ez élet, az evolució stb. ezek velejárói, lehet vinnyogni, de az eső esik, a karaván halad, a kutyák meg ugatnak…..

a hivatal pedig csak a vállát vonogatja, hogy látják ők is hogy faszság az egész, de hát sajnos ez a törvény és nekik e szerint kell kötelezően eljárni, és ez nem vita tárgya…

Kivéve, ha Olaszliszkán van az a hivatal, vagy Gyergyószentmiklóson………..

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek.

Az egész feminizmus/nőjogok/választójog/nővédelmi ilyen-olyan “pozitív diszkriminációs intézkedések az(elnyomott,kizsákmányolt,gyenge) nők javára” című szarok az emberek(férfiak és nők egyaránt!) 99%-át nem érdekelték/leszarták, nem érzékelték, hogy ezzel a férfiak kevesebbek lennének, hogy visszaszorítanák, hogy tulajdonképpen a tökeik felszeleteléséről /kasztrálásukról szól, egyéni és társadalmi léptékben, lassan fővő béka képében…….

Szerintem bele sem gondolt senki, nem volt tudatos a férfinem elleni támadás/pusztítás és most sem gondolom, hogy annak gondolná ezt bárki (kivéve a max tízezres nagyságrendben fellehető „látókat”:), no meg a tudatos és rosszindulatú nőket -elvakult lelki és/vagy testileg érzelmileg stb. megnyomorodott hülyepicsákat.

Nagyrésze az aktivistáknak hályogkovácsként a nagyobb jó érdekében (mint a kommunizmus/liberalizmus/hülyezöldek  stb. példája is mutatja) erkölcsi meg morális meg kinek milyen egyéni kínjából eredeztető jog (esetleg most már jórésze megélhetés) miatt állnak bele, egyre nagyobb mértkben a fanatizmust is elérő hévvel/hittel/erővel és erőszakossággal.

Az átlag nők úgy vannak vele, hogy jé tényleg, ez egy bónusz, kösz , elfogadom.

Az átlagférfi meg úgy, hogy persze, én ezzel nem vesztek semmit, miért ne legyen a nőknek jobb, hisz Disneyvilágban/ BluePillbe belenőve, a punci ezt megérdemli, nem…..?

Minden, a mai feminizmus jelenlegi állapota/jótékony hatásai ? nem egyszerre, egy csapásra következtek be, hanem apró lépésenként, először csak egy pici és lám a társadalom nem remegett bele, aztán megint egy lépés és lám most sem történt semmi gáz aztán megint, és megint szépen folyamatában, kiskanállal adagolva.

Az első  „vívmányok”-ba már belenőtt a következő generáció, nekik már az volt a természetes alap, aztán a következőnek már több volt az alap és így tovább, nem volt éles váltás, figyelmeztetés és a béka lassan megfőtt….

Az „igazi férfiak”, akiknek meg sem kottyantak a kezdeti engedmények kezelése, lassan kihaltak, a következő generációk egyre puhapöcsübbé váltak, kényelmesebb, kevesebb (anyagi/külső) kényszerítő korlátot, kevesebb versenyhelyzetet, kötelezettséget érzékeltek, növekvő életszínvonalat, jólétet, komfortot stb és az elkényelmesítette és teszi most is, vakokká váltak a problémákra mert egyszerűen nincs kapcsolat az agyukban a probléma és tényleges megoldás közt, még a RedPillel elvileg tisztába lévő egyénekben is túl erős a kondicionálás és a természetes férfiúi erényeket és életmódot(lásd pl.Wesselényi) max távolról, jó esetben tiszteli, de mivel tudja hogy alkalmatlan lenne rá, ezért próbál visszabújni a pihe-puha anyaméhbe…..

Nincs aki forradalmat csináljon, max tízezres nagyságrendről beszélünk akiknek egyáltalán átütötte az igerküszobét és ezres nagyságrend országon belül azok mennyisége, akik komolyabban is foglalkoznak-próbálkoznak ennek megfékezésével/visszafordításával.

A „kemény” időszakok, és most azért borotvaélen táncolunk mi is, segíthetnek „visszatalálni”, de nem tudhatjuk a jövőt.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez az, ami miatt annyi minden múlik rajtunk.

Mivel számunk elég kevés, azonkívül hogy hintjük az igét könyörtelenül:), illetve (jó esetben:) példát mutatunk, legalább a mikrokörnyezetünknek, sok mindent nem tehetünk.
A papucsokat a nők irányítják. A nőket meg az alfák.

Egyetértek.
Őnekik kell tenniük. Felpofozni a papucsokat, hogy térjenek észhez, meg felpofozni a hülyepicsákat, hogy kushadjanak már a hisztijükkel.

A naturalborn/csúcsalfák pontosan annyit értenek az egészből, mint egy átlag, 5-6-os, vagy a fölötti nő, kurvára semmit……mivel nincs belőle hátránya, BluePillesebb a leghülyébb omegánál is , mert nem számít…..

Viszont azok az “alfák”, akik megjárták a poklot és megtanulták, hogyan kell a  dudát fújni, na azok megtehetik ezt, a kérdés csak az, hogy megteszik-e?

A baj csak az, hogy szerintem elég kevés időnk van arra, hogy ezt meglépjük.

Ember is kevés van.

Ugyan elkezdődött valami változás, és ha lenne időnk, nem is lenne gond ezzel, mert idővel úgyis helyreállna a rend. De most voltaképpen a nyugati fehér társadalom túlélése a tét. Ha időben reagálunk, megúszhatjuk és új erőre kaphatunk. Ha nem reagálunk időben, kipusztulunk.

Egyetértek, én igazán azért várom már, hogy nyugaton elszakadjon végre a cérna, hogy a saját ügyeinket (is) végre nem ellenszélben, de valamelyest helyre tudjuk tenni.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Ez a született alfa kérdés már többször előjött. Szerintem az alfaság egy szemléletmód, hozzáállás, viselkedéskészlet. Nem genetikusan kódolt. Öröklöttség maximum bizonyos személyiségjegyek alapjaiban lehet, amelyekkel könnyebb azzá lenni (pl. extrovertáltság).

Ez az alfa mentalitás az egyén tapasztalatai, környezeti mintái hatására alakulhat ki (vagy az esetek többségében ugye nem alakul ki). A kifejezetten jó kinézet sok pozitív női visszajelzést eredményez, ami legfeljebb abban segít hogy ne lihegje túl az illető a nőkkel való kapcsolatait és a szexet de önmagában nem tesz alfává.

hunbagira
Újságíró

csak az itteni labanskomcsizsidóvér bírói/ügyészi kar nem fog. :)

common man
Olvasó
common man

Ez az érvelés azért nem igazán méltó hozzád..Van gyilkosság hiába tiltja a törvény,ha engedné  attól még nem kapna kedvet hozzá a teljes lakosság,de azért ne engedélyezzük törvényileg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem állítottam/érveltem a mellett(SŐT!), hogy engedélyezzük, én azt állítom, hogy ha random száz embert megkérdezel, nemtől függetlenül, kurvára nem hallott egy sem az Isztambuli egyezményről, az a pár ezrelék, aki igen, azok meg nem olvasták el, fogalmuk sincs, hogy mit tartalmaz, vagy , ami kevésbé jó, hogy max a feminista lózungok jutnak el hozzájuk és kivétel nélkül mindegyik úgy tesz rá az egész egyezményre, ahogy van, ratifikációval avagy anélkül….

Hiába van családi erőszak elleni törvény, aki eddig is pofánvágta a gyerekét (pl.  visszaszólás/szemtelenség stb.esetén) az ezután is, és kurvára szarik majd  a törvényre, amúgy 99%-nak meg fogalma sincs róla, hogy van ilyen törvény……

Persze meghurcolni, pellengérre állítani lehet mindenkit, aztán a “POZICIÓJA” majd eldönti, hogy rá vonatkoznak-e a törvények, vagy sem….

A(z) egyik (legjobb:) példa: Trump:Grab them by the pussy….-ja, nem mindegy, hogy KI, MIKOR, KINEK, MIILYEN KÖRNYEZETBEN, KONTEXTUSBAN teszi ezt, Juno-e az illető vagy netán Zeusz?

Álszentek vagyunk, ha azt hisszük, hogy a megléte vagy hiánya fikarcnyit is változtatna ……..

Szerk.: Az meg egy másik tévhit, hogy bármely, ezen egyezményt támogató/ratifikálását követelő (beleértve paprikakingát-is) tisztában lenne azzal, hogy ténylegesen, pőrén mit is jelent ez a dokumentum, pontosan annyira vakok, mint a babát/csokit/pónit stb. kövtelő, toporzékoló és hisztiző kislány  apja, aki mosolyogva nézi a z ötéves vitustáncát: legyen, mert ez úgy sem változtat semmin, csak már únom a ricsajt, és hátha ettől lenyugszik…..

A nők részéről sem látok tudatosságot, csak vélt vagy valós frusztrációjuk/érzelmi nyomoruk érdekében, vagy azok mentén lévő harcot, mert nők/mert megérdemlik/mert elnyomottak, mert stb. stb. …. vagy a zsigeri és leplezetlen mohóságuk, vagy a mártír:szegényanya/szegényegyedülálló/szegénkétműszakos(otthon is)/kinemfizetett/egyenlőbér/nemértékelt/ennyi csak jár neki/megérdemli(mert pinája van) stb. stb. vonal mentén megy az “érvelés” -shit tesztek amiken rendre elbukunk….

Miközben nem veszi észre (a férfi), hogy amikor beadta  a derekát, akkor gyakorlatilag “csatát vesztett”, és igazán egy shit-tesztet bukott el,és  ha rá is jön, akkor is úgy véli, hogy  néha egy -egy belefér, ha nem ez lesz az általános és a “néha” nem válik  “alapbázissá” , amikor már konkrétan bukta van, lágyan fokozatosan megfő a béka és észre sem veszi, sőt, kikéri magának……….

Amíg az erőviszonyok megvannak és egyértelműek, addig nem számít, de minél inkább lemegy a férfi (férfiak) kutyába, annál erősebbé válik a “női éhség” és egy pont után nincs már ésszerű határ, ezt látjuk a “fejlett, liberális” nagyondemokratikus országokban hova vezetett és mi ennek az eredménye….

Tévhit az, hogy törvényekkel vissza lehet fordítani, egyáltalán javítani.…….A férfiak érdekében , azok védelmében hozott bármilyen írott törvény/szabály csak kontraproduktív, szánalmat és megvetést eredményez az amúgy is kiherélt férfiak irányába…..az exogámia nem véletlenül virágzik, a muzulmánok még (legalább:) primitív/ösztönszinten férfiak, korlátoznak, fitogtatják/megmutatják a hatalmukat…….Kb. olyan analógiával, mint  valamikor, X évvel ezelőtt,,az NDK-ás/SVÉD stb. , a Balatonon nyaraló fiatalok női tagjait sorra kurták a magyar legények és a remegő lábú leányzókat amikor dugás után visszavitték a “párjukhoz”, azok vagy nem vették észre, hogy itten ők át lettek nagyon durván baszva, vagy a hülyébbje még meg is köszönte……, szóval nincs nagyon mit csopdálkozni a jelenlegi nyugatejrópai ficki-ficki/zaklatás/erőszak/nő-késelések stb. kapcsán sem….

 

 

hunbagira
Újságíró

Nyugat-Eruópa és az iszlám nem Kelet–KözépEurópa. :) Egyik sem parallel a mi világunkkal ezt úgy legkésőbb kafka óta illik tudni.

Itt az elit rátudja kényszeríteni az akaratát- az amúgy ellenséges- társadalomra. Aztán emiatt átlag 100 évente kirobbannak forradalmak ahol a kőkövön nem marad és kezdődik minden elölről.

hunbagira
Újságíró

Ha nem tudná akkor pl nem egyetlen debreceni brigád lett volna az országban, hanem legalább minden településen egy.:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Rokapapa
Újságíró

Alapjaiban a cikk jól rámutat a kifogásolható csúsztatásokra..

Számomra kedvenc és tanulságos része a videónak az volt mikor Vésey Kovács László megemlíti az isztambuli egyezmény nemi diszkriminációját  amire Papp Réka Kinga idegesen sőt felháborodva azt feleli, hogy nincs olyan ez hazugság. Azt, hogy egy férfigyűlölő feminista ezt mondja megértem viszont ezt Vésey Kovács László nem cáfolta meg. Számomra ez azt jelenti, hogy valaki csak összefoglalta neki a dolgok lényegét míg ő maga soha nem olvasott bele az Isztambuli egyezmény szövegébe.Nem mert vitába szállni mert fogalma sem volt róla, hogy tényleg van e nemi alapú diszkrimináció az egyezményben.

hunbagira
Újságíró

nah 10 percig bírtam. feminista hisztérika, karrierista misspicsa együtt fojtja bele a szót a tipikus kockásingű-sörhasú- zsidesszes jóllakott óvodásba. ui: már csak egy prosti hiányzott volna és akkor minden mai feminizmus által kitermelt nőtípus jelen lett volna.

T_T
Olvasó
T_T

Nem néztem bele a videoba, mert már eleve tudtam mi lesz benne: egy agresszív és primitív nő a média által is népszerűsített polkorrekt dumát tol, mialatt van egy töketlen blogger, aki nem tudja, hogy kell az online életen kívül egy valódi interperszonális szituációban képviselni a férfi a nemet. (Bár, hogy ki kérte meg rá?)

Úgy döntöttem, hogy nem szennyezem az agyam vele.

 

Raon
Olvasó

Egyetértek Zombigyilkossal, és szerintem fontos dolgokat mondott ki.
Valahogy mintha az ilyen viták férfi résztvevői nem tudnák, mi az a trükk/technika, amellyel a másik fél semmit, de tényleg a világon semmit nem tudna kezdeni, ellenben akkora sakk-mattot kaphatna minden alkalommal, hogy a fal adja a másikat.
És ehhez csak az kell, hogy
– a férfi higgadt, türelmes tudjon maradni, ne billentse ki a fröcsögés, és a hangszíne se változzon,
– pontos, precíz érvekkel mutasson rá az elmondottak valótlanságára, minden különösebb minősítés/saját állásfoglalás nélkül (mert ha nincs ilyen, nincs támadási felület sem),
– legyen felkészült az anyagból, de figyeljen a vita aktuális pillanataira is, és azonnal csapja le a magas labdákat, okosan, tényszerűen, könyörtelenül.

Ebben a vitában számos ilyen pont lehetett volna:
– PRK majd minden érvelése egy olyan lózunggal indult, amely csak jól hangzó (az indulatok felkorbácsolására alkalmas) propaganda szöveg, és jórészt csak a saját véleménye, de nincs mögötte tényanyag
– pl. amikor PRK elkezdte pedzegetni ezt az egyedülálló szülő nevelte gyermek bűnözése dolgot, akkor Vécsey ugyan visszaszúrt egyet, de ott igen konkrétan be lehetett volna vinni egy K.O-t azzal, ha egyértelműsít. Van ilyen statisztikája a feministáknak? Nincs. Tehát akkor amit itt mond, az saját vélemény, igaz? És amikor arról beszél, hogy ez hivatalosan elfogadott tény,a z akkor konkrétan egy dezinformálásos HAZUGSÁG a nézők manipulálására, nemde?
– számomra fura, hogy soha senki nem kezdte el még pedzegetni férfi oldalról, hogy ha lennének ténylegesen átfogó és reális statisztikák a családon belül erőszakra, akkor annak az lenne a vége, hogy a legveszélyeztettebb réteg a gyerekeké, és az elkövetők közt legalább annyi anya van, mint apa (egyébként vannak ilyen statisztikák, és elég egyértelműen mutatják az erőszakos anya túlsúlyt – pont ezért nem készülnek nagyon ilyen statisztikák).
És akkor ezzel kapcsolatban tényszerűen ki lehetne mondani, hogy akit ez így nem érdekel, az konkrétan mennyivel jobb annál, mint aki ténylegesen is üt?
– a feminista szervezetek szakmai hozzáértését nem nehéz jogos érvekkel megkérdőjelezni de ezt úgy tálalni, hogy az érzelmileg manipulált nézőknek is átmenjen a lényeg, már nem olyan egyszerű. Szerintem ezért is lenne jobb olyasmi érvkészlettel dolgozni (és ezért is írom ide, hátha egyszer eljut a megfelelő fülekbe), ami jól azonosítható, szinte archetipikus képekkel dolgozik. Pl. aki ott ül férfi, elmondja, hogy ő szereti a nőket, felesége van és három gyereke, az élete teljes és boldog, és azért is kezdett el ilyen dolgokkal foglalkozni, mert úgy látja, hogy ezek a hatások konkrétan a családok teljessége és boldogsága ellen dolgozik… És akkor jöhet a tíz pontos kérdés a másik félhez: kiskegyed hogy is áll ezzel? Még tovább lépve egyet: és egyáltalán tudna mondani akár egy olyan vezető feministát is, akinek mérvadó a véleménye ezekben a körökben, és amúgy bizonyítottan nem férfigyűlölő, férfi-női kapcsolatban érdekelt, és ténylegesen gyermekpárti?
– az sem túl jó érv, amikor a “szélsőséges feminista szervezetek” kifejezésben a szélsőségesség lenne a de facto magyarázat. Ehelyett három mondatban el kellene mondani, hogy ezek a szervezetek, bár esetenként nyilvánvalóan csinálhatnak jó dolgokat és segíthetnek sok nőnek is, alapvetően a probléma fenntartásában érdekeltek. Csak meg kell nézni a tevékenységüket – és erre már tényleg rengeteg bizonyíték van, hogy csak az indulatok felkorbácsolásával foglalkoznak az érdemi megoldások helyett. Számon lehetne kérni tőlük projekteket, programokat, tanulmányokat – mutassák meg, hogyan próbáltak demokratikus keretek között érvelni, tegyék kirakatba, milyen ötleteket hogyan kívánnának megvalósítani a nagy szavak szimpla lúzungjai helyett (pláne számonkérhetők lennének ezek a közhasznú szervezet státusz függvényében).

Egyébként lenne még két fő érvelési technika, amellyel bármilyen efféle vitában ki lehetne húzni az “ellen méregfogát”.
Egyrészt bármikor lehet élni azzal az aduásszal, hogy a férfi oldal nem a másik fél képtelenségeire reagál (mert ez teljesen felesleges, meggyőzni úgy sem lehet, és nem is érdemes, de ami a legfontosabb, hogy ezzel csak egyre jobban bele lehet gubancolódni az efféle játszmázásba, és ez óhatatlanul a téma fő fókuszainak gyengülésével jár). Ehelyett vagy eleve a nézők felé reagál, és számukra mond el olyan dolgokat, amelyek nem hangzottak el, vagy visszatér a fősodorhoz (és akkor ennek lesz olyan hatása is, hogy ő tényleg figyel és kizárólag a fő téma fókuszban tartása érdekli, és olyan is, hogy ő nem akar manipulálni, csak információt ad, és mindenkire rábízza, mihez kezd vele).

A másik, még ütősebb aduász pedig az lehetne, ha a férfi oldal elkezdeni ún. “befoglaló szemlélettel” a komplexebb képről beszélni. Simán el lehetne ismerni, hogy adott esetekben bizony van igazság abban, amiért elkezdtek megoldásokat keresni akár a feminista szervezetek is – a gond azzal van, ahogy és amilyen megoldásokra jutottak.
Azaz az az a problémakör, amire létrejött az IE, részben valós és létezik, és ténylegesen foglalkozni kell vele – de nagyon nem úgy, ahogy azt a feminista szervezetek teszik. Például ha egy ilyen vitában a férfi fél kimondja, hogy a túloldalt tapasztalható indulat ugyan abszolút elfogadhatatlan és méltatlan bármilyen kommunikációban, de amúgy részben érthető, mert ezek tényleg kényes dolgok, akkor azzal megintcsak összejön egy sakk-matt. Ha a férfi oldal ezután el tudja mondani higgadtan, korrekten, hogy minden, megkülönböztetés alapú megoldás csak tetézi a bajt, és a jog nem véletlenül csak emberekben, és nem nemi kategóriákban gondolkodik, akkor azzal előállhat az a helyzet, mint amikor a jóságos egyetemi professzor hallgatja a tízéves Gizike gondjait. Érteni érti, sőt, sokkal komplexebben érti a problémát, mint maga Gizike, és nem azért nem ért vele egyet, mert tagadná a gondokat, és még csak azt sem lehetne a szemére vetni, hogy ne figyelne rá, csak a tényleges megoldások a szimpla indulatoskodásnál és a nők pozitív diszkriminációjánál egy fokkal magasabb szinten kezdődnek.
Tény az is, hogy ehhez extra tökösség kell, hogy ezt így végig kézben lehessen tartani.

UI: az echo face profilos kommentek meg a nem vár, kellemes meglepetés kategóriái – ezek szerint még mindig lehet némi remény,

Reszet Elek
Újságíró

A legtöbbjének PRK-val volt gondja és nem a mondanivalójával sajna.

Ellenpélda: https://www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54