5 megosztás

Önbizalomhiányban szenvednek-e a nők?

Megszámlálhatatlan mennyiségben ontják a női lapok azokat a cikkeket, amelyekben arra panaszkodnak, hogy a mai nőnek nincs semmi önbizalma. A címlapokról vékony modell-lányok néznek rájuk, akik a végletekig frusztrálják őket, hogy így kellene nekik is kinézniük. Ezért állandóan diétáznak, már-már alig esznek. De a férfiak is óriási elvárásokat támasztanak feléjük, ezért minden pénzüket szépítkezési cikkekre kell költeniük. Eközben nem csak depressziósak, hanem súlyosan önbizalom-hiányosak lesznek, ami megbénítja őket. Mindennek következtében a „brilliáns női hallgatók is önértékelési problémákkal küzdenek”, ezért kiváló eredményeik ellenére a kisebb kihívást jelentő területeket célozzák meg, mint a marketing vagy a HR, a harcosabb hozzáállást igénylő pályákat pedig átengedik a férfiaknak. De még ott is üvegplafonba ütköznek, ami tovább rombolja a már eddig is alaposan megtépázott önbecsülésüket.

onbizalom

Ezek után nem is csoda, hogy a nőmédia leggyakoribb témája a női önbizalomhiány. Ahogy azon sincs semmi csodálkozni való, hogy Marozsák Szabolcs „női önbizalomedző” Facebook-oldalát ma már több, mint 190 ezer nő követi. A női egótréner a Müller Péter– és Oravecz Nóra-idézetekkel vastagon kibélelt idővonalán naponta önt lelket a nőkbe saját bölcsességekkel is, amit aztán agyonlájkolnak a női követők. „A legjobb bosszú az, ha jól nézel ki” – hirdeti Marozsák, majd egy nevető szmájlival hozzéteszi: „főleg az exednek”. Íme, a megcsappant női önbizalom ellenszere.

Aki persze egy kicsit is nyitott szemmel jár a mai világban, azonnal látja, hogy itt nem stimmel valami. Miközben állítólag egyfolytában fogyókúráznak a nők, mégis Európa legkövérebb nemzete a magyar, az elhízott nők aránya pedig magasabb, mint a férfiaké. A szórakozóhelyeken pedig még a finoman szólva is előnytelen külsejű nők is úgy koptatják le az irántuk érdeklődést mutató férfiakat, mintha egyenesen a párizsi kifutókról jöttek volna vagy sztárprimadonnák lennének. Ezek pedig nem igazán jellemzők az önbizalom-hiányos emberekre.

Hogy feloldjuk az ellentmondást, legelőször az önbizalom fogalmát kell tisztáznunk. Habár az önbecsülés és az önbizalom látszólag ugyanazt takarja, érdemes szétválasztanunk ezt a két fogalmat. A neves kanadai pszichoterapeuta, Nathaniel Branden így definiálta az önbecsülést: „hajlam arra, hogy az ember megtapasztalja, van annyi képessége, hogy meg tudjon küzdeni az akadályokkal az életben.” Az önbizalom fogalma ezzel szemben arra utal, amit teszünk, sokkal inkább helyzetfüggő, bizonyos képesség vagy teljesítmény befolyásolja. Vagyis lehet, hogy valakinek nagy az önbizalma az üzlet és a pénzügyek területén, de a konyhában teljesen elveszettnek érzi magát. Ezért is értelmetlen általában önbizalomról beszélni vagy önbizalmat fejleszteni: az élet ugyanis naponta produkál teljesen váratlan helyzeteket, amire nagy önbizalommal belemenni egyszerűen öngyilkosság. A kung-fu filmekből ismert „Meg tudod csinálni, kölyök!” felszólítás megfelelő felkészültség nélkül biztos garancia egy irtózatos bejövő pofonra.

Az önbizalom hiányára hivatkozni persze mindig nagyon kényelmes: ilyenkor nem kell keresni az okokat. Pedig az önbizalom valójában egy rendkívül pontos jelzőrendszer arra, mit tegyünk és mit ne. Ha például – az említett példánál maradva – valaki elveszettnek érzi magát a pénzügyi területen, az valószínűleg azért van, mert nem ért hozzá. Így talán nem kellene nagy befektetéseket tennie. Vagy ha a konyhában nincs nagy önbizalma, talán nem a legnehezebben elkészíthető ételhez kell nekifognia. Ezzel szemben a női önbizalomtrénerek tagadják azt, hogy az önbizalom-hiánynak a ténylegesen meglévő hiányosságok is lehetnek az okai. Ők azt javasolják, hogy hatalmas arccal, gátlások nélkül menjenek neki ezek a nők az élet legkülönbözőbb területeinek.

Mindezek miatt ma egyre több olyan nővel találkozunk, akik óriási lendülettel vetik bele magukat az éjszakába. Mivel Marozsák Szabolcs azt tanította nekik, hogy „a tökéletlenségeid tesznek széppé”, elhízottan is beleerőltetik magukat valami miniruhába. Ez talán még nem is lenne baj, de mivel az önbizalom-túltengésüknek köszönhetően addigra már elhitték, hogy ők minimum Brad Pittet érdemlik, sorban koptatják le azokat a férfiakat, akiknek (furcsa módon) még így is tetszenek. A várva várt alfahím azonban sehogy nem jön el, bármit is mondott az egótréner. Így a szombat esti lázból vasárnapi délutáni letargia lesz, amikor is ezek a nők órákig siránkoznak a barátnőiknek arról, hogy milyen hülyék a férfiak. Előáll tehát az a látszólag paradox helyzet, hogy minél nagyobb az önbizalom-túltengés, annál inkább önbizalom-hiánynak értelmezik ezt. És fordítva: minél inkább túlteng bennük az önbizalom, annál inkább önbizalom-hiányosnak érzik magukat. Innen pedig egyenes az út a Facebook-ra egy újabb Marozsák-féle egófröccshöz. Közben pedig eszükbe sem jut, hogy ők nem önbizalom-hiányban, hanem éppen önbizalom-túltengésben szenvednek, amivel szinte garantált a pofára esés.

onbiz2

Amit viszont ezek a nők garantáltan előállítanak, az a férfi önbizalomhiány. A férfiak lekoptatásánál a legkevésbé sem finomkodnak, így sokszor mély sebeket ejtenek azokban a férfiakban, akiknek az egyedüli bűnök csupán az volt, hogy nekik mégis csak megtetszettek. A legtöbbször ezek a nők bele sem gondolnak abba, hogy ilyenkor gyakorlatilag lenullázák nem csak az önbizalmát, de még az önértékelését a férfinak. Az sem merül fel bennük, hogy egy férfi, akinek ők tetszenek, megtiszteli őket azzal, ha kinyilvánítják ezt nekik. Az pedig már végképp nem jut az eszükbe, vajon ők hogyan éreznék magukat, ha a vágyva vágyott alfahím koptatná le őket hasonló szavakkal. Abból aztán tényleg lenne igazi önbizalomhiány!

Így ezeknek a nőknek okosabb lenne inkább önmagukon, vagyis a külsőjükön és a bensőjükön dolgozniuk, amivel valóban kívánatosabbá válhatnának. Az önbizalom-hiánynak láttatott önbizalom-túltengés rossz tanácsadó. Legfőképpen azért, mert mikorra észbe kapnak, már azok a „lúzerek” is vágyott alfává nemesülnek a szemükben, akiket valaha játszi könnyedséggel üldöztek el a hamis, megalapozatlan önbizalom bódulatában.

Post Author: Richter András

f Facebook
5 megosztás


299
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
278 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
LieringreifswalderggwpDennisVTGeorge Herceg Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Ha lenne önbecsülés gondolom segítene az önbizalmon is. Ha jobban becsülné magát, nem tömné tele szarral a testét-lelkét és nem kúrna össze-vissza sem.

T_T
Olvasó
T_T
“A szórakozóhelyeken pedig még a finoman szólva is előnytelen külsejű nők is úgy koptatják le az irántuk érdeklődést mutató férfiakat, mintha egyenesen a párizsi kifutókról jöttek volna vagy sztárprimadonnák lennének. Ezek pedig nem igazán jellemzők az önbizalom-hiányos emberekre.”
Ez hülyeség. A férfi akkor önbizalomhiányos, ha nem tud megszólítani egy nőt. A nő meg akkor, ha proli módon elutasítja  felé érdeklődő férfit. Mert az egy dolog, hogy nagy egóval nekimegy az életnek, de aztán, amikor teljesíteni kell, beijed.
visuo
Olvasó
visuo

Richter András továbbra is írjon, nagyon jó meglátásai vannak. (Bár ezeket 10-20 éve kapisgálom én is : )

viszont:

„…. elhízottan is beleerőltetik magukat valami miniruhába. Ez talán még nem is lenne baj,…”

de baj! sőt, nagyon nagy baj! ez vizuális környezetszennyezés ez és az ízlésrendőrség felállításáért kiált!

továbbá:

1, az eltúlzott, a nők lelkivilágát beteges felfuvalkodottságig torzító „nőajnározó” sajtó- és médiapublikációk már a 80-as évek elején megjelentek a kádári Magyarországon. két női generáció már klinikai szinten is hamis önbecsüléssel rendelkezik

2, a nők önbecsülésének alapja elsősorban, hogy milyen fickót tudtak megszerezni (és ott bukják az egészet és ott torzul a személyiségük, hogy nem tudják, hogy az nem mindegy, hogy hosszabb párkapcsolatra szerzik ezt a fickót, vagy csak egyéjszakásra). ebből fakadóan:

3, szórakozóhelyeken nem egyszer láttam, hogy min. 9/10-es fickók hazavittek max. 5/10-es nőket. ez az „alfák” hibája is, hogy szintjükön alul, egy szűk nedves kis lyukért is szóbaállnak (természetesen mindkét fél részeg…). nem kéne! a „fosnő” meg az egyéjszakástól azt hiszi, hogy ő hosszabbtávra is meg tud szerezni „jópasit”. azt ha mégse (a jópasi józanon nem vállalná fel a szarnőt), akkor elkezdeni szídni-gyűlölni a férfiakat…

4, a nők nem vagyonban, fizetségben, tudásban és munkahelyi presztízsben szoktak egymással versenyezni, hanem a bájukkal megszerezhető fickókban. (az ennél is szarabbak szilikonbetéttel meg mellméretükben – ezzel elsősorban a többi nővel rivalizálnak, csak másodsorban szolgál a férfiak figyelemfelkeltésére).

Aldo
Újságíró

„…. elhízottan is beleerőltetik magukat valami miniruhába. Ez talán még nem is lenne baj,…”

“de baj! sőt, nagyon nagy baj! ez vizuális környezetszennyezés ez és az ízlésrendőrség felállításáért kiált!”

Ettől már csak az nevetségesebb, amikor ilyen 45 éves, ráncosodó, lerobbant, kiélt picsák miniben riszálják a megerszkedett seggüket és még mindig 20 évesnek képzelik magukat.

“szórakozóhelyeken nem egyszer láttam, hogy min. 9/10-es fickók hazavittek max. 5/10-es nőket. ez az „alfák” hibája is, hogy szintjükön alul, egy szűk nedves kis lyukért is szóbaállnak (természetesen mindkét fél részeg…).”
Akkor azok nem voltak alfák, mert ők lazán találtak volna jobb csajokat. Minek érje be a szar teszkós parizerrel, ha jut oldalas is? A pia meg nem kifogás.

” azt hiszi, hogy ő hosszabbtávra is meg tud szerezni „jópasit”. azt ha mégse (a jópasi józanon nem vállalná fel a szarnőt), akkor elkezdeni szídni-gyűlölni a férfiakat…”
Kegyetlenül fel kell rugdosni ebből a lázálomból. Hosszútávon úgyis valami hasonló pocakos, testes faszi mellett fog kikötni vagy felfordul egyedül.

Alter Ego
Szerkesztő

“…ráncosodó, lerobbant, kiélt picsák miniben riszálják a megerszkedett seggüket és még mindig 20 évesnek képzelik magukat.”

“Ageizmusnak” nevezik ezt leginkább. Mindenki lesz 45 éves, ha nem jár szerencsétlenül még előtte. A kor nem kizárófeltétele a táncnak, a (“fiatalos”) jókedvnek, az ismerkedésnek és a szexnek sem. Megkívánnod nem kötelező…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Az 5/10-es nő ,az miért “fosnő” ? Az nem az “átlag” nő ? Amúgy te férfiban hányasra taksálod magad (korosztályodban) ?

A többivel amúgy egyetértek.

Egyébként a 20 körüli fiúknak szintén torzult igényei vannak női testkép szinten,de nagyon.Erről tudnék mesélni-nyilván a lányomtól hallottak alapján.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

10/10 természetesen. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Ha úgy érted, hogy ők különösen azt tartanák kívánatosnak, hogy karcsú legyen egy nő, akkor biztos hogy nekik a legtorzabbak az igényeik. Mármint ahhoz képes “torzak” ezek az igények, hogy a magyar nők listavezetők Európában az elhízásban…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem,nem úgy értettem. Az teljesen normális igény,hogy nem a bálnákra buknak. Itt a médiák által nyomatott igazából nem is természetes formákról van szó. A lányom légiesen karcsú,de izmos (nem csont és bőr,nem lapos deszka stb) ,teljesen arányos,vékony derék,feszes popsi,de folyamatosan azt kapja a korosztályából (fiúktól),hogy túl vékony,hogy jóval nagyobb mellének meg seggének kéne lenni,persze a meglévő derékmérettel,miközben gyönyörű (és nem a szülői elfogultság mondatja velem). Folyamatosan erősíteni kell benne ,hogy ő a normális,ez a természetes testalkat egy fiatal lánynak (és nem a lányok mondják,ők inkább irigylik,hogy nincs súlyproblémája ). Szerintem a pornón/neten látott nem természetes formák,photoshoppolt képek a ludasak.De ez a 18-23 közötti fiúk által alkotott véleményen alapszik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez a Kardashian-divat, de egyrészt azt főleg a kisebbség szokta favorizálni Amerikában, másrészt meg az övé is mű, hát csináltatott segge van. :)
Épp, hogy a trend az, hogy a formák tűnnek el, nem menő sem a nagy mell, sem a nagy fenék, a kisfiús testalkat az elérendő cél. A csajok ezt tudják, azért irigylik, mert a 20-as éveik már erről fognak szólni. Olyan meg nincs, hogy túl vékony. :)

herceg
Olvasó
herceg

“Épp, hogy a trend az, hogy a formák tűnnek el, nem menő sem a nagy mell, sem a nagy fenék, a kisfiús testalkat az elérendő cél.”

https://www.youtube.com/watch?v=nxXEPk3dzFg

Mindig feldobod a napot :D

Naooo
Olvasó
Naooo

A nagy picsa mindig is undorító volt. A nagy mell meg lóg, mint a tőgy.

Koriander
Olvasó
Koriander

jesszus, ha belegondolok hogy két melltartót húztam egyszer magamra hogy nagynak látszanak és szpájszgörlz volt az etalon. Ble.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem a pornóra nem nagyon lehet ráfogni semmilyen befolyásgyakorlást, mert az az a műfaj, amely a legátlagosabbtól a legextrémebbik igyekszik kihasználni minden lehetőséget, “kielégíteni minden igényt”. Bőségesen készülnek filmek karcsú, sportos nőket szerepeltetve is. Ez olyan tipikus női sirám, hogy a nyomtatott meg ilyen-olyan nők elrabolják a férfiak figyelmét, pedig mindenki tudja, hogy mi a realitás. Az egy nyilvánvaló dolog, hogy a vizuális művészet az ideális, a tökéletes megragadására, az azzal való gyönyörködtetésre törekszik. Csúnya világ lenne, ha a feminista felvetések formálnák a művészeti értékszemléletet, és a fotó- és egyéb vizuális művészek átlagos vagy csúnya modelleket keresnének…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Ez olyan tipikus női sirám, hogy a nyomtatott meg ilyen-olyan nők elrabolják a férfiak figyelmét, pedig mindenki tudja, hogy mi a realitás.”

Lehet,hogy te tudod mi a realitás,de hidd el, messze nem mindenki tudja. A 13-14 éves korától netes nőket stírelő kiskamasz egy teljesen más világban nevelődik és csodálkozik az első csajnál,hogy az meg nem olyan élőben(és most itt nem elhízott,gáz csajokról van szó). Igenis van egyfajta nyomás a médiából,ami nyomasztólag hat a nőkre,mert ugye :

“Az egy nyilvánvaló dolog, hogy a vizuális művészet az ideális, a tökéletes megragadására, az azzal való gyönyörködtetésre törekszik.”. Ezzel nincs is baj,ha ezt művészi szinten említjük csak,de amikor ilyen modellek (akiknek amúgy szintén retusáltak a fotóik) ömlenek rád mindenhonnan,az valóban önbizalom problémákhoz vezethet. (ebből aztán jön az anorexia,bulémia stb).Én abszolute nem vagyok duci-plus size párti,de azért értelmes,természetes határokon belül azért ne ez legyen már az etalon:

Ha beledöglik a nők 90 %-a akkor sem lesz ilyen,nem lesz 2 méteres lába,ilyen arányai stb. Én ezt úgy mondom,hogy nagyon jó alakom volt világ életemben,(most a negyven vége felé a korosztályomhoz képest  jó),ami elsősorban genetikai örökség és nem fogyókúra,edzőtermi érdem. Tehát igen ,fontos,hogy egy nő adjon magára,hogy ne hízzon el,hogy egészséges határokon belül formálja a testét,de azért nem ennek kell lenni az etalonnak,mert ez teljesíthetetlen a nők 90% számára és mivel igenis ömlik az emberre  mindenhonnan( nem csak művészi szinten), ez igen frusztráló:

Képtalálat a következőre: „the perfect model body”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért? Egyrészt tényleg ez a szép, másrészt az sosem baj, ha az ember lánya próbálja a legtöbbet kihozni magából, erre hasonlítani. Csak megközelíteni fogja, de legalább kihozta belőle, amit lehetséges volt.
Az én személyes példaképem Candice Swanepoel (fénykorában, nem most), semmi hátrányát nem érzem annak, hogy nem Adele a testpéldaképem, az ilyesminek csak haszna van. Attól meg azért még nyugodtan alszom éjszakánként, hogy sosem leszek olyan, mint Candice, legalább megpróbáltam. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Viszont a photoshopolt képekkel én sem értek egyet. Ha egy ilyen jó nőt is még fel kell turbózni vele, akkor voltaképpen csak egy földönkívüli lény lesz belőle, amilyen aztán már tényleg nem létezik.

Mondjuk ez a pasikat is érinti, JB-re is ráeresztették a fotóboltot az alsógatya kampányban. :)

Reszet Elek
Újságíró

De ezek mind photoshoppoltak. Keress rá akár csak a kedvencedre, az első száz képből lesz talán három ami nincsen felturbózva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez egy buzi.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“tényleg ez a szép”,pont ez a lényege ,hogy ezt súlykolják belénk,hogy ez a szép,ehhez kell mindenáron hasonlítani. Itt van egy link a korok szépségideáljairól (azért ebben van egy-két számomra is túlzás),azért itt sokkal szélesebb a paletta:

http://t-rex.egologo.transindex.ro/?p=5672

Én nem azt mondom,hogy ne tegyen meg lehetőleg mindent (ésszerű határok között!!) egy nő,hogy a legtöbbet hozza ki magából (Adele már szélsőség)én csak azt állítom,hogy a szépség ettől egy sokkal tágabb fogalom. Ráadásul FB,Instagram korban jóval több hangsúlyt fektetünk a külsőnkre, (főleg a fiatal lányok,nekem egyik sincs)mint a belsőnkre,önfejlesztésre,műveltségre, olvasásra,ami véleményem szerint káros.A tendenciára értem,hogy káros,ha egy világban csak a külső számít,ennek (is) egyensúlyban kell lennie.

Az ésszerű határokról annyit,hogy ha valaki folyamatosan szenved a súlya tartása miatt,folyamatosan a kalóriákat számolja,nem tud soha egy jót enni,állandóan frusztrált emiatt,vagy képtelen negyven fölött a 20 éves “testét” hozni és más-már mániákusan próbálja az eredetit “előállítani”. Állandó fogyókúra,folyamatos-megszállott edzés (nem   rendszeres sportolás, mert az jó),műtétek sora (mell,fenék,száj,ráncok stb) az nagyon káros.Ezt a “mindet megteszek” ,hogy kihozzam magamból a legjobbat,eléggé szélsőségesen tudják értelmezni a nők.

Aztán vannak akik feladják,ők azok ,akik elengedik magukat és a másik végletbe esnek. Azért arról se feledkezzünk meg ,hogy egy szupermodell,színésznő,stb munkája az ,hogy így nézzen ki. Tehát tőle valóban elvárható hogy ezt a szintet hozza.Akinek nem ez a munkája (soha ne felejtsük el,hogy sok nő nem a karrierje miatt dolgozik) az hogy lehetne képes munka,gyerekek,házi munka mellett (jó esetben htb) ezt megvalósítani?

Tehát igen,tegyen meg a lehetőségeihez képest és az ésszerű határok között mindent azért,hogy jól nézzen ki egy nő,de ne a szupermodell legyen a mérce !

Szóval egy ilyen lány pl ne érezze magát rosszul :

Képtalálat a következőre: „girl body”

És egy ilyen test egy 40 fölötti nőnek: (a hormonális,változókori gyarapodással nagyon nehéz ám mit kezdeni,tapasztalatból tudom) legyen már benne a “szép”-ben és ugye egyik sem hasonlít annyira a VS modellhez:

Képtalálat a következőre: „perfect female body”

hunbagira
Újságíró

Az a fő gond, hogy már gyermekkorunkban elbasszák a táplálkozásunkat és mi is a gyermekeinkét.

Az összes kurva bébitáp tele van baszva cukorral vagy épp mesterséges ízelítővel, már csecsemő korunkban rászoktatnak bennünket a szénhidrátra.

Koriander
Olvasó
Koriander

a gyümölcs egészsèges hajp is ezt a cèlt szolgàlja.
amúgy írtad az orosz konyhát, ott igaz hogy sok a zöldsèges ètel viszont nagyon keresztesviràgzatúakra alapszik, az meg szintén szétcseszi a hormonhàztartàst :(

hunbagira
Újságíró

Viv!

ui. A képeken szereplő lányokat/nőket mi férfiak úgy toljuk/tolnánk mint a “lopott biciklit” :)-fordítva nincs így a hipergámiátok miatt.  Ha ezek a nők/lányok nem elégedettek magukkal, akkor inkább valami jó pszichológus kellene nekik.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunbagira :

Ezt örömmel hallom. Mint kezdetben említettem a 18-23 közötti fiúknak már nem teljesen ez a véleményük . Bízom benne,hogy a férfiak többsége így gondolkodik.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Attól, hogy olvasott, művelt, tanult vagy, még nem lesz pasid, az attól lesz, ahogy kinézel. A mai lányok ezt elég jól tudják, nem mondhatjuk, hogy a fiatalok tagadásban élnének.
Az, hogy olvass, művelődj, önmagadért kell. Sokaknál idővel jön el erre az igény, hogy valamit tudjanak is a világról, meg hát vannak, akiknél soha. Vannak olyanok, akik beutazzák a világot a munkájukból kifolyólag, mégsem mentek el még soha egy városnézésre sem. A húgommal én is küzdöttem eleget, ő is olyan típus volt, aki soha egy könyvet nem vett a kezébe, gyakorlatilag sokkolt, amikor először könyvet találtam a lakásában. Te?! Olvasni?! Fejedre estél? Kezdi kinőni a hülyepicsa korszakot, most már vannak gondolatai is, egyre jobban bírom.
De a pasizáshoz ennek nincs köze, ők elgagyognak a legidiótábbakkal is, mert hogy otthonra nem agytrösztök kellenek, az értelmes társalgásra való igényüket kiélik másokkal. Mármint sokan állnak így hozzá, nem mondom, hogy minden pasi.
A csaj a képen (a mérlegen álló) meg végülis nem kell, hogy rosszul érezze magát, de a teste azért távol áll az ideálistól ilyen vastag combokkal. Nem az, amire azt mondod, hogy szép. Az idősebb nő már egy fokkal formásabb, a korához képest jól tartja magát, de ő is dolgozhatna még rajta bőven.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Valóban nem attól lesz pasid ,hogy olvasott, művelt vagy és valóban elsősorban magad miatt kell művelődni,de egy pasit nem csak megszerezni kell,hanem megtartani,jó esetben hosszú évtizedekig szeretett,méltó társa lenni. Szerencsére nekem az a tapasztalatom (de lehet,hogy engem főleg ilyen férfiakkal hozott össze sors) ,hogy tartós kapcsolatnál igenis számít,hogy nem vagy egy üresfejű liba. A szép ,szexi nőknek,ha csak jó teste van az ideig-óráig elég (hisz tudjuk a szupermodelleket is unja otthon valaki,őket is megcsalják stb). A műveltség,olvasottság,önfejlesztés  valóban magáért kell hogy megtörténjen,de jó befektetés is,ha az ember tartós kapcsolatot szeretne.

” A csaj a képen (a mérlegen álló) meg végülis nem kell, hogy rosszul érezze magát, de a teste azért távol áll az ideálistól ilyen vastag combokkal.”

Na ez az amiről beszéltem,mi az “ideális”?Ez a lány láthatóan mindent megtett ezért a formáért,nézd csak meg jobban,izmos a hasa,a combja is izom ám,attól vastagabb,ki tudja miből sikerült ilyenné formálni magát,ő soha nem lesz olyan “formás” ,mint az idősebb nő (amúgy Kelly Brook 38)),mert alkatilag,genetikailag más. Nem lesz nagy gömbölyű melle,formás kerek csípője,ő ennyit tud kihozni magából, nem hinném ,hogy a szikét kéne választania.

” Az idősebb nő már egy fokkal formásabb, a korához képest jól tartja magát, de ő is dolgozhatna még rajta bőven.”

Ez az alkat szinte teljesen az én jelenlegi “formám”. Már van egy-két hurka ,szélesebb a comb,már nem olyan a hasfal stb.,de 40 felett ezt már elképesztő energiával lehetne csak edzeni-fogyasztani ,ami már nem éri meg. Tudod miért nem  éri meg ? Mert ha negyven fölött vagy (pláne vége felé),már nem akarsz mindenkinek megfelelni,már nem számít annyira,hogy kinek mi a véleménye,a párod véleménye számít,max neki akarsz megfelelni (neki megfelelek) . Persze folyamatos diétával és heti 5x-i kemény edzéssel még most is jóval többet ki lehetne hozni,de minek is? Miért vegyem el az időt a családomtól,hogy folyamatosan edző terembe járjak (és nem velük töltöm az időt,pláne külön főzni,a házi munka nagy részét ki fogja megcsinálni?). Lehet,hogy lenne egy szuper testem,de többet veszítenék vele,mint nyernék ,így marad a koromhoz képest jó.Persze azért otthon tornázgatok (a plankolás bejött),figyelek a súlyomra,figyelek,hogy mit eszem,de nem töröm halálra magam,jó ez így.Nem akarok és nem is tudok  szupermodell lenni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért nem tolsz több energiát a tested javításába, mert akkor ki fog wc-t pucolni? :)
Bocs, de ez elég kifogásszagú, pont ezt olvasom netszerte, hogy miért törődjek többek a külsőmmel, ráfogom arra, hogy a család meg a gyerekek fontosabb, mert ugye belerokkan a ház meg a família, ha napi szinten 1-2 órád kiesik magadra. Az az idő, amit mondjuk netezgetéssel töltesz. :D Vállald, hogy mert neked ez nem fontos, a férjed nem szól érte, ennyi. Nem kell a többi.
Nem, a kiscsaj nem néz ki jól, és különösebben fittnek sem tűnik. Valamennyit edzeget, túlzásba nem viszi. Nincs dereka, vastag a combja, a karja, nincs melle. Ő valahol a két világ között áll, pont ott, aminek semmi értelme, most akkor vagy legyen valami formája, vagy fogyjon le, hogy legalább vékony legyen.
Kelly Brook meg csak 38?? Én azt hittem, 45-50. Nem, akkor ez is gáz.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Azért nem tolsz több energiát a tested javításába, mert akkor ki fog wc-t pucolni? :)
Bocs, de ez elég kifogásszagú, pont ezt olvasom netszerte, hogy miért törődjek többek a külsőmmel, ráfogom arra, hogy a család meg a gyerekek fontosabb, mert ugye belerokkan a ház meg a família, ha napi szinten 1-2 órád kiesik magadra. Az az idő, amit mondjuk netezgetéssel töltesz.”

Soha nem netezek otthon,ma lazább nap van szerencsére,ezért írok ennyit. 12 órás műszakokban dolgozom,hajnalban (3.20) kelve,estére haza rogyva. Nekem a két szabadnapomon kell(ha van ,de sajnos előfordul,hogy csak egy van-és nem örülök neki,utálom,ha így kell dolgozni),mindent megcsinálnom (előre főzni,takarítás,vasalás,mosás) Mivel anyád lehetnék,egy jókora generációs szakadék van közöttünk. Én még próbálok otthon (is) megfelelni,háziasszonyként is nyújtani valamit,egyébként nem is esik (mindig) nehezemre,szeretem az ételt a párom elé tolni,meglepni egy pogival,a takarítás nagyobb részét bevállalni (egy 53 éves férfit már nem fogok benevelni arra,hogy ő csináljon mindent,az én részemet is,pedig magyar viszonylatban tényleg segít-és nem is akarok). Arról nem beszélve,hogy ilyenkor tudok minőségi időt is tölteni a párommal (pl szexelni is:)). Szóval a wc kipucolása (ami valóban valahogy mindig rám marad) nem a fő ok.Egyszerűen mit ér egy szuper test,ha soha nincs otthon ? Nem azt mondtam,hogy nem figyelek magamra,nem teszem meg ami szerintem elvárható,érdemes,csak nem áldozok fel mindent ennek az oltárán.

A mérlegen álló kiscsajjal kapcsolatban meg egyszerűen nem értünk egyet.Van ilyen….

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hajnalban kelsz, 12 órázol, majd rohansz haza, hogy minden házimunka kész legyen, melegételt rakj az asztalra, és legyen szex, hát basszus, neked díjat kéne adni ezért. Hogy én ezt tegyem egy pasiért, ahhoz minimum Brad Pittnek kéne lennie. A fiatal Brad Pittnek. Sőt lehet, azt is megunnám  és inkább a sarokba vágnám a wc kefét, hogy jó lesz Justin Bieber is. :)
A wc pucolás (fürdőszoba úgy egészben) nálunk is az én dolgom, de cserébe legalább rendbe teszi a konyhát. Mi ilyen megegyezésesen nyomjuk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“mégsem mentek el még soha egy városnézésre sem”

Minek, mind egyforma.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

egy pasit nem csak megszerezni kell,

Helló,helló, mi ez a tárgyiasítás?:)

Mi az, hogy megszerezni, „trófea” a pasi vagy mi a ló….sz?:)

 

hanem megtartani,jó esetben hosszú évtizedekig szeretett,méltó társa lenni.

 

Már unom linkelni a Tedes dagadt szingli videóját, így a későbbiekben TDSZ-ként hivatkoznék rá:)

Szóval ha nincs mit , akkor hogyan kéne pl. TDSZ-nek megtartania????

Szerencsére nekem az a tapasztalatom (de lehet,hogy engem főleg ilyen férfiakkal hozott össze sors) ,hogy tartós kapcsolatnál igenis számít,hogy nem vagy egy üresfejű liba.

Maléna, Maléna, ne tömjénezd már megint magad….…..:)

 A szép ,szexi nőknek,ha csak jó teste van az ideig-óráig elég (hisz tudjuk a szupermodelleket is unja otthon valaki,őket is megcsalják stb).

Képzeld akkor el, hogy a nem szupermodelleket mennyire unhatják….

 A műveltség,olvasottság,önfejlesztés  valóban magáért kell hogy megtörténjen,de jó befektetés is,ha az ember tartós kapcsolatot szeretne.

” A csaj a képen (a mérlegen álló) meg végülis nem kell, hogy rosszul érezze magát, de a teste azért távol áll az ideálistól ilyen vastag combokkal.”

Ennyi az értéke, addig nincs baj, amíg túl nem lövi az igényeit aztán nem kezd alfaözvegyként ríni……

Na ez az amiről beszéltem,mi az “ideális”?Ez a lány láthatóan mindent megtett ezért a formáért,

Én azért képről így nem tudnám megítélni, de biztos neked ehhez jobb a szemed:)

(Ja , amúgy meg úgy tűnik, hogy a bajszát is takargatja:)

nézd csak meg jobban,izmos a hasa,

Nem igazán, illetve nem jobban, mint az átlag…

a combja is izom ám,attól vastagabb,

Nem, a vastagság és az izom mennyisége nem mindig korrelál…..

ki tudja miből sikerült ilyenné formálni magát,

Őszintén, ki a bánatot izgat ez?

 

ő soha nem lesz olyan “formás” ,mint az idősebb nő (amúgy Kelly Brook 38)),mert alkatilag,genetikailag más.

Így járt, mi a kérdés, sírjunk egy pár kört érte?

 

 Nem lesz nagy gömbölyű melle,formás kerek csípője,ő ennyit tud kihozni magából, nem hinném ,hogy a szikét kéne választania.

Az már az ű dolga, de hogy jön ez ide? Ezek a korlátai, a kérdés inkább az, hogy mit kezd azzal amije van?

” Az idősebb nő már egy fokkal formásabb, a korához képest jól tartja magát, de ő is dolgozhatna még rajta bőven.”

És akkor meg mi vagyunk a perfekcionisták, aham….

Ez az alkat szinte teljesen az én jelenlegi “formám”.

A likekurvaság kipipálva……

 Már van egy-két hurka ,szélesebb a comb,már nem olyan a hasfal stb.,de 40 felett ezt már elképesztő energiával lehetne csak edzeni-fogyasztani ,ami már nem éri meg.

Most elkezdtelek sajnálni, komolyan……

Tudod miért nem  éri meg ? Mert ha negyven fölött vagy (pláne vége felé),már nem akarsz mindenkinek megfelelni,már nem számít annyira,hogy kinek mi a véleménye,

Ja,….. azért,……. addig meg igen……………és papolsz itt hülyeségeket napszámban…

a párod véleménye számít,max neki akarsz megfelelni (neki megfelelek) .

Kurva nagy kő esett le a szívemről……

 Persze folyamatos diétával és heti 5x-i kemény edzéssel még most is jóval többet ki lehetne hozni,de minek is?

Szülni már nem fogsz, ahogy mesélted, még túl jó is vagy, minek erőlködnöd?

Miért vegyem el az időt a családomtól,hogy folyamatosan edző terembe járjak (és nem velük töltöm az időt,pláne külön főzni,a házi munka nagy részét ki fogja megcsinálni?).

Ja, a hamis dillemák mestere vagy te is……

Lehet,hogy lenne egy szuper testem

Ne túlozz, a drámát már előadtad az előbb, ne fokozd:)

,de többet veszítenék vele,mint nyernék ,így marad a koromhoz képest jó.

Húzd ki magad, mert megérdemled……

Persze azért otthon tornázgatok (a plankolás bejött),figyelek a súlyomra,figyelek,hogy mit eszem,de nem töröm halálra magam,jó ez így.Nem akarok és nem is tudok  szupermodell lenni.

Megnyugodtam, már sürgönyözni akartam VS-éknek, hogy kössék fel a gatyájukat, mert ha beindulsz, akkor tarolni fogsz, jobb lesz ah összekapják magukat, de utolsó pillanatban nem küldtem el,……………

(BTW alapból kódolva van a figyeleméhség iránti vágyatok, 90%-ban mindig találsz ürügyet, hogy hogy fényezd magad:)

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Szarialnak kurva szar ízlése van.

Naooo
Olvasó
Naooo

“cserébe legalább rendbe teszi a konyhát”

Papucsgeci.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Hajnalban kelsz, 12 órázol, majd rohansz haza, hogy minden házimunka kész legyen, melegételt rakj az asztalra, és legyen szex, hát basszus, neked díjat kéne adni ezért.”

Egy picit félreértettél,amikor hajnalban kelek (ma is 3.20-kor és persze,hogy most állítottuk előre az órát,ilyen az én formám),akkor este fél 7,hn 7-re érek haza. A munkanapjaimon este már semmire sem vagyok képes.(néha egy vacsorát:szendvicsek,rántotta, így is összeütök) Ez 2 nap meló,2 nap szabad (jó esetben). A többi napon végzem a házi munkát. Akkor viszont előre is kell ( pl.főzés). és ekkor van szex is.Ahhoz,hogy igazán szuper testem legyen.ebben a korban, minden szabadnapomon legalább 2-3 órát ki kellene “vennem” ,ez nagyon sok az én életemben .Marad a fél/hn óra otthoni edzés. Az itteni férfi kommentek szerint is jó ez az alkat,a páromnak tetszem,nekem fontosabb tényleg az otthon,mint a “szupernőség” (de hidd el,ez az életkorral változik majd nálad is) .

Nekem egy nagyon rendes párom van,aki szeret és akit szeretek,nem Brad Pitt-mondjuk ő sosem jött be,legyen inkább Bana (de azért nem rossz,korához képest nagyon fiatalos). Érte számomra érdemes .

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az úgy más. Azt hittem, mindezt egy nap. :)
A párjáért mindenki többet tesz, én is megteszem számtalan dolgot, amit senki másnak, viszont van egy határ, azon felül csak a gyerekeimnek tenném, mert pasi nem ér annyit, akármilyen szép meg szerelem is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“tényleg ez a szép”,pont ez a lényege ,hogy ezt súlykolják belénk,hogy ez a szép,ehhez kell mindenáron hasonlítani.

Ja, cúnya, cúnya világ, …..pisztolyt tartanak az ártatlan leánykák fejihez….. , úgy súlykolnak, aham…..

Itt van egy link a korok szépségideáljairól (azért ebben van egy-két számomra is túlzás),azért itt sokkal szélesebb a paletta:

http://t-rex.egologo.transindex.ro/?p=5672

Aztán meg minden és mindenki szarik magasról az aktuális ideálra….

Ha valakinek a zsírdisznók jönnek be, súlykolhatod twiggyt, mert leszarja és fordítva, a jelenlegi plusizeosfatisbeautiful szarság sem tett egy féfit sem disznóimádóvá, kár az erőfeszítésért…..

 

Én nem azt mondom,hogy ne tegyen meg lehetőleg mindent (ésszerű határok között!!) egy nő,hogy a legtöbbet hozza ki magából (Adele már szélsőség)

Ő disznó, ahogy Graham meg a többi plussizos is…

én csak azt állítom,hogy a szépség ettől egy sokkal tágabb fogalom.

Nekünk az, amire erekciónk van, a többi az lófasz, estifénnyel (piával:) fűszerezve….

Ráadásul FB,Instagram korban jóval több hangsúlyt fektetünk a külsőnkre, (főleg a fiatal lányok,nekem egyik sincs)

mert ugye ez adja az értéküket…

mint a belsőnkre,önfejlesztésre,műveltségre, olvasásra,

kihagytad a diplomát, a vezetői státuszt, az önálló kereset/nem szorulok senkire/tűsarkuban hátrafele kétszerannyit, nekekm egy férfi ne mondja meg stb. stb.   nem győzöm linkelni a csupa gyönyörű belső értékkel rendelkező nőt:

https://www.youtube.com/watch?v=dE8UHCDVYB8&t=17s

ez meg már csúcs….:

https://www.youtube.com/watch?v=aaXBYcfVYZM

ja, a vakok erre biztos bukni fognak….

Tehát igen,tegyen meg a lehetőségeihez képest és az ésszerű határok között mindent azért,hogy jól nézzen ki egy nő,de ne a szupermodell legyen a mérce !

Mi legyen a mérce, Ashley Graham?……….

Szóval egy ilyen lány pl ne érezze magát rosszul :

egyrész még fejletlen, másrész már pushup van rajta, harmadrészt nem vagyunk pedofilok ……(remélem:)

És egy ilyen test egy 40 fölötti nőnek: (a hormonális,változókori gyarapodással nagyon nehéz ám mit kezdeni,tapasztalatból tudom) legyen már benne a “szép”-ben és ugye egyik sem hasonlít annyira a VS modellhez:

Ha ilyenek lennének, még hagyján , sőt, de nem te verted magad pár sorral feljebb a „minta” fontosságáról, aztán meg beteszel két képet, ami a korosztályában a felső 20%-ba tartozik és az átlag fölött azért jóval fennebb van:)DDDDDD

OMFG:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” kihagytad a diplomát, a vezetői státuszt, az önálló kereset/nem szorulok senkire/tűsarkuban hátrafele kétszerannyit, nekekm egy férfi ne mondja meg stb. stb.   nem győzöm linkelni a csupa gyönyörű belső értékkel rendelkező nőt”

Nem, ezt te súlykolod mindig, tudatosan nem írtam,ugyanis a tartós,jó párkapcsolathoz egyik sem szükséges. (se diplomám,se vezetői státuszom -ok szolgálatvezetői,de az csak egészen kis főnök,dolgozni,meg mindig dolgozni kellett,nem volt választásom). És soha nem mondtam,hogy a nők mindenre ugyanúgy képesek,mint a férfiak.Megint nyomatod a SAJÁT véleményedet,miszerint AWALT,minden nő így gondolkodik.

visuo
Olvasó
visuo

a felső lánynak nincs dereka, menjen inkább főzni.

Hunn
Újságíró

Amúgy ezeknek a tizen- és huszonéves kis ribancoknak, akik panaszkodnak, hogy jaj, micsoda elérhetetlen szépségideálnak kell megfelelniük, a férfiak 80%-a egyszerűen láthatatlan.

Én huszonéves koromban nem voltam úgymond “jó pasi” – és ez a nők szemében egyet jelentett azzal, hogy “nem férfi”. És a nők természetesen eszerint is bántak és viselkedtek velem. Nem férfi, nem szexuális lény – csak egy darab szar, aki ne akarjon tőlük semmit: ennyi voltam a nőknek huszonévesen.

Pedig visszanézve a huszonéves koromban készült fotóimat, nem az az undorító és taszító szörnyeteg voltam, aminek mindez alapján gondolnátok. Csak egy helyes, fiatal kölyök. Amikor ezeket a régi fotókat látom, néha sírni tudnék. Egy teljesen normális fiatal legény néz vissza rám a régi fotókról.  És mégis: a poklok poklát, nem önkéntes cölibátust, teljes szexuális nyomort, totális magányt kellett átéljek. Hosszú, hosszú évekig. Ezek voltak a fiatal éveim – a “legszebb éveim”. Az ifjúságom.

Csoda-e hát, hogy most, tíz évvel később, szóba se állok azokkal a női korosztályokkal, akik anno így álltak hozzám? Csoda-e, hogyha lehetőséget látok rá, úgy tiprom sárba bármelyik nő önérzetét, önbecsülését és önbizalmát, mint ahogy a Tigris tank lánctalpa gyűri maga alá és tiporja szét a szovjet partizánt? Gyakran azon kapom magam, hogy fontosabb számomra az, hogy mindezt a megaláztatást visszaadjam a nőknek, mint az, hogy egy nő lefeküdjön velem, vagy hogy párra találjak.

Szenvedjenek csak, érezzék szarul magukat a bőrükben! Higgyék azt, hogy értéktelenek, hogy nem felelnek meg, hogy nem elég jók. Kit érdekel? Az én nyomorom fiatal srácként talán érdekelt valakit? (Már úgy értem, a nők közül; természetes, hogy a férfiak között verseny van, ők örültek, hogy nem vagyok versenyben, és joggal.) Hozzám ne jöjjön sírni egyik sem, csak kiröhögni tudom őket.

Deadpool
Újságíró

Megértem a frusztrációt. Komolyan.

Viszont ez nem változtat a tényen, hogy gyerekesen viselkedsz. A saját személyes sértettségedből kiindulva – és azzal legitimálva – dörgölöd ide a politikai nézeteid érvényességét és szükségét, erre alapozva kreténkedsz és viselkedsz alávaló módon. Az a baj, hogy hiába van igazad, mert igazad van – valószínűleg kurvaszar érzés lehet ezt átélni, elhiszem hogy nem szolgáltál rá – viszont akárhányszor írod ide le a tragédiád és akárhányszor nevezed meg a (vélt) felelősöket ezen már az égvilágon semmit nem tudsz változtatni. Ha van egy időgéped: használd, ha meg nincs, lépj tovább, mert ez végérvényesen megtörtént és ezekkel az emlékekkel fogod leélni az életed.

De tegyük fel, hogy teljesül az álmod, és az állam kárpótol mindenért: megkapsz választójog elvételt, törvényesen lehetsz bunkó és tehetsz bármit a nőkkel, meg ami tetszik, a fantáziádra van bízva. Legyen. De ha neked jár, akkor gondolom másnak is, mert ha nem, akkor ugye nem vagy több egy követelőző gyereknél. Viszont ha másnak is jár, olyannak is, aki nem tudja ezt ilyen szépen megfogalmazni, de mondjuk meg tudni fizetni egy ügyvédet, aki igen, akkor ha belegondolsz, nem lehet ilyen igényeket támasztani, mert ha teljesíted, azzal másnak kárt okozol, hasonlót mint amit te szenvedtél. És akkor megint oda lyukadunk ki, hogy akkor neked jár, akár más kárára is? Érdekes módon ebbe valahogy nem igazán szeretnél belemenni. A másik dolog, hogy ha elkezdenénk teljesíteni minden ember bosszúvágyát ilyen alapon, ahogy a tied, megint csak oda lyukadunk ki, hogy másoknak sérelmet okozunk, akiknek aztán ugyanilyen vagy még jogosabb és erősebb igényük lesz a kártérítésre. Szóval, nem vezet ez sehova, és semmi értelme ezzel mentegetni az ideggyengeséged az ehhez hasonló kommentek megalkotásánál: “Na pofád lapos, AIDS-es kurva!” Az nem mentség és nem ad erkölcsi felhatalmazást sem, hogy nem érdekled a nőket, viszont a pina meg kell. És személyes sértettségre nem lehet társadalmi igényeket támasztani. Megvalósíthatatlan. És igazságtalan. Minél hamarabb elengeded ezt, annál jobb.

Így a végére ajánlok figyelmedbe egy sorozatot: Altered carbon. A főhőst katonai stratégiai céllal képzik alfának, hogy hosszabb küldetésen, akár egymaga a csapatból, idegen környezetben is gyorsan tudjon alkalmazkodni és túlélni. Ez a jelmondatuk: “We are Envoys and we take what is offered”.

https://www.youtube.com/watch?v=sm_SlyHGYfE

Jut eszembe! Ha már sorozat, nincs kedve valakinek írni egy Jessica Jones 2. évad kritikát? Elég erősen foglalkozik a feminizmussal és végre egy olyan sorozat, amit nem a gender lobbi finanszíroz. Szerintem baromi jól mutatja be Carrie Ann Moss karakterén (és másokon) keresztül a feminista recept alapján “önmagát megvalósító nő” drámáját. Megérné foglalkozni vele, mert nem egy kereskedelmi csatornás (=fos) sorozatról van szó, igényes és a mondanivaló sem szájbarágós.

Hunn
Újságíró

Az az igazság, hogyha belefutok egy olyan nőbe, aki normálisan és kedvesen viselkedik velem, az ellen viszont védtelen vagyok. Olyat nem bántanék meg, soha.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy másoknak sérelmet okozunk, akiknek aztán ugyanilyen vagy még jogosabb és erősebb igényük lesz a kártérítésre”

Az ellenségnek nem sérelmet kell okozni, hanem halált. Így sose fogja többé kinyitni mocskos pofáját.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hunn,még egyszer ideirom neked, olyan eszed van mint nekem volt 13 évesen, de én akkor már túljutottam ilyen frusztrációkon…. azért már illene felnőni…

Deadpool
Újságíró

“Az ellenségnek nem sérelmet kell okozni, hanem halált. Így sose fogja többé kinyitni mocskos pofáját.”

A  másik nem az ellenséged?

Hunn
Újságíró

Hunn,még egyszer ideirom neked, olyan eszed van mint nekem volt 13 évesen, de én akkor már túljutottam ilyen frusztrációkon…. azért már illene felnőni…

Az a legrosszabb az egészben, wittukind, hogy hát hiszen jómagam is belátom, hogy mindebben amit leírtál tökéletesen igazad van. Az a baj, hogy nekem 13 éves koromtól krisztusi korba lépésemig teljességgel kimaradt mindaz, ami egy normális és egészséges világban és társadalomban, egy normális és egészséges fiú, fiatal legény, és végül felnőtt férfi nőkkel való kapcsolatának organikus fejlődéséhez szükséges.

Ezek az élmények, tapasztalatok, sikerek és kudarcok, az én életemből teljesen hiányoznak. Nem volt visszajelzés, hogy ki vagyok én, és hogy hogyan látnak engem a nők mint férfit. Nem volt semmiféle valós kapcsolatom a nőkkel. És kb. megőrjít a gondolat, hogy olyan a világ, hogy ha nincs a Red Pill, vagy ha nem találok rá, akkor a nem önkéntes cölibátus maradt volna a sorsom, amíg meg nem döglök. Istennek hála a Red Pill-ért – és még így is lehetséges, hogy nekem már késő.

De a Red Pill-el is az van, hogy mintha fogták volna a 13 éves énemet, belerakták volna a 35 éves testembe, és azt mondták volna: innentől oldd meg úgy, mintha ennek a 20 évnek a tapasztalata a rendelkezésedre állna, hiszen senkit nem érdekel a nyomorod.

Iszonyatos nehézséget jelent ezt a 20 évet máról holnapra behozni. Ezzel küszködök a legjobban, szinte megoldhatatlan lelki problémát és belső feszültséget jelent ez nekem, amit nem nagyon tudok sehogy sem feloldani. Ráadásul kifelé ezt nem lehet, nem szabad mutatni. Megbeszélni szintén nem lehet senkivel. El kell játszani hogy minden rendben, és hogy mindig is minden rendben volt velem. Így csak belül rág ez az egész dolog. És ezek a titkolni való gondolatok és érzések elszigetelnek a körülöttem élőktől, és ezt a falat nem tudom hogy lehetne áttörni.

Max. leírom itt a fórumban, azt ennyi. Legalább megtudja a világ, hogy szélsőséges esetben ide is vezethet a férfiak Blue Pill-es, feminista kondicionálása, ahova én jutottam. Azért gyűlölöm a feministákat és a Gender-aktivistákat, mert tudom, hogy ide vezet, és látom ahogy szándékosan mérgezik a fiatal lelkeket. De az offline életben én nem terhelek senkit a nyomorommal, nem erőltetem rá magamat senkire. Szerintem a körülöttem élő emberek nem is sejtik, hogy mi zajlott és zajlik bennem, és lefogadom, hogyha megtudnák, talán el sem hinnék…

Naooo
Olvasó
Naooo

De, mivel más.

Hunn
Újságíró

A  másik nem az ellenséged?

A másik nem meghódítandó, leteperendő, magunkévá teendő. Háborús analógiával élve a nők nem az ellenségnek, hanem a hadizsákmánynak feleltethetők meg. Inkább a vadászat metafórája illik hozzá: mi vagyunk a vadászok, ők meg a zsákmány…

Deadpool
Újságíró

“De, mivel más.”

És ha kipusztítod mindet, mibe fogod dugni a farkad? -.-‘ Azért remélem, egyszer neked is sikerül felnőnöd.

Deadpool
Újságíró

“A másik nem meghódítandó, leteperendő, magunkévá teendő. Háborús analógiával élve a nők nem az ellenségnek, hanem a hadizsákmánynak feleltethetők meg. Inkább a vadászat metafórája illik hozzá: mi vagyunk a vadászok, ők meg a zsákmány…”

Az a helyzet, hogy naooo nem metaforákban és analógiákban gondolkodik, hanem szó szerint értette, amit leírt.

A másik nem meghódítandó, leteperendő, magunkévá teendő.

Ha méltónak találtatsz erre.

Hunn
Újságíró

Ha méltónak találtatsz erre.

Ezzel vitatkoznék. Alapvetően fizikai erőfölényünkből fakadóan azt tehetnénk a nőkkel, amit csak akarunk. Három okból nem tesszük.

1. Nevezzük ezt társadalmi szerződésnek, amely arról szól, hogy erőszak alkalmazása helyett udvarolunk, és mindig a nő választ.

2. Nem teszünk olyat egy nővel, aminek nem örülnénk, ha azt egy másik férfi tenné a hozzánk tartozó nőkkel.

3. Jobban szeretjük, ha a nők önként és dalolva, lelkesen és nedvesen vannak velünk.

Erre épült a patriarchális társadalom. Erre, és a férfi és nő által is elfogadott monogám házasságra, mely mind a férfi (hárem), mind a női (hipergámia) szexuális stratégiát egyformán korlátozta. Ez biztosította, hogy a lehető legtöbb férfi és nő párt alkotva nevelje fel a következő generációt.

Csakhogy jött a feminizmus, mely ezt a formációt nőelnyomásnak hazudta, a női szexuális stratégiát maximalizálta míg a férfi szexuális stratégiát maximálisan korlátozta. Mindez megfejelve a szexuális forradalommal, melynek lényege ugyanez, pedig látszólagosan teljes szexuális szabadságot és szexuális egyenlőséget hazudik mindkét nem számára.

És most felteszek neked egy erkölcsi fogas kérdést, Deadpool.

Egy olyan feminista rendszerben, melyben a női hipergám szexuális stratégia maximalizálva van, míg a férfi szexuális stratégia maximálisan korlátozva van, és ebből következően a férfiak 80% a nők számára láthatatlan, és az az elvárás irányukba, hogy pofát befogva húzzák az igát és dögöljenek meg, a nőktől pedig ne akarjanak semmit, főleg ne szexuálisan…

…nos, egy ilyen szisztémában vajon elvárható-e a férfiaktól, hogy betartsák a patriarchális rendszerből ránk maradt társadalmi szerződést, ha ez az azzal jár, hogy garantáltan nem jutnak nőhöz és szexhez? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

hunbagira
Újságíró

Ez így korrekt Hunn!

Naooo
Olvasó
Naooo

Végre kellemes hely lesz ez a bolygó.
Minek, hogy olyan hülye legyek, mint a felnőttek?

visuo
Olvasó
visuo

kapsz egy ok-ot, némber.

Jack
Újságíró

Hunn hozzászólására reagálok itt, csak már nem volt további “válasz a hozzászólásra” opció.

Tökéletesen összefoglalta néhány mondatban, hogy milyen súlyos traumát okoz egy férfi lelkében, ha az életéből kimarad a nőkkel való kapcsolat. Azok, akik nem élték át ezt a tragikus problémát, igazából fel sem tudják fogni, át sem tudják érezni, hogy milyen hatalmas csapás az egy férfi személyiségére, ha évek, neadjisten évtizedek kudarcélménye és teljes számkivetettsége felgyülemlik az emberben. A férfi számára a legmeghatározóbb mozgatórugó, a legelemibb cél, a legalapvetőbb esszencia a szexualitás. Nem is csak önmagában a szexuális aktus: hanem a tény, hogy a nők vonzódnak hozzá – ami a férfiként való elfogadásodat jelenti. Az “Egy kényszerű cölibátusban élő újjászületése” cikk egyébként tökéletesen visszaadja, hogy milyen eredménnyel jár ennek a hiánya.

Frusztráció, nőgyűlölet, kisebbségi komplexus, önbizalomhiány, szorongás, depresszió… mind-mind az eredményei az elutasítottságnak. Illetve gyűlölni az ember nem csak a nőket gyűlöli, hanem inkább az egész világot. Tanulmányoztam különböző fórumokat, és meglepően sokan voltak, akik ilyen helyzetben élik az életüket, és ebből kifolyólag azt kívánják, hogy bárcsak az egész bolygó úgy ahogy van, kipusztulna. Jönne egy meteor, és egy másodperc alatt elpusztítana minden életet, megszűnne ez a világ.

És hogy még tovább súlyosbítsuk a dolgokat, sajnos az ily módon begyűjtött lelki sérülésekre igazából nincs hatásos gyógyír. Még ha az életed 180 fokos fordulatot is vesz, a korábbi lelki sérülések akkor is nyomot hagytak, amiket nem fognak eltüntetni az új sikerélmények. A nőknél való későbbi sikerekkel megakadályozhatod ugyan, hogy a mentális sebek tovább mélyüljenek, talán még mérséklődjenek is, de beforrni sohasem fognak.

Úgy gondolom, a fiatalkorban a nőknél sikertelen férfiakban mind kialakul egy jelenség, amit lelki méregnek tudnék nevezni. Ez a méreg mind jelen van a frusztrált férfiaknál, akik huszonX éves korig nem jutottak nőhöz, illetve minimális eredményeket értek el a nőknél. Ennek a lelki méregnek pedig csak az erőssége tér el. Van aki csak kicsit szomorú lesz. Valaki depressziós. És szélsőséges esetben olyan lesz, mint Elliot Rodger vagy Chris Harper Mercer.
Én olvastam egyébként Elliot Rodger írását, amelyet hátrahagyott, mielőtt gyilkolni indult és végzett magával. És tudjátok mit? Az írása – és szigorúan csak az írásanyag – alapján nem volt egy selejtes ember. Egyszerűen csak a sikertelenség okozta lelki sérülések nála olyan mértékűre dagadtak, hogy a vágy, hogy bosszút állhasson a világon kellően erősre duzzadt a cselekvéshez.
Olvasás közben pedig még együtt is tudtam vele érezni, hogy szerencsétlen milyen egy boldogtalan nyomorúságos srác volt.

A témakör amúgy megérne egy cikket.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem az ember képes meggyógyítani önmagát. Nyilván számos dologban változtat a szemléletmódon, de azt is látni kell, hogy az általad leírt frusztrációból akár jó dolgok is születhetnek ha jól van becsatornázva. Ez a bizonyos hiány rendkívül erős hajtóerő lehet pozitív és negatív irányban egyaránt. Az adott illető személyiségjegyei és a körülmények döntik el.

Hunn
Újságíró

Az incel-lét legnagyobb tragédiája az, ami miatt még akkor is haragszik az ember a kib@szott világra, amikor már sikerrel túllépett ezen az élethelyzeten, azok az elvesztegetett évek, évtizedek.

Az ember nyilván rájön, hogy a múltban ő csinálta rosszul. Megérti a Red Pill segítségével, hogy mit is kellett volna tennie anno. Megtanulja a Game-et, hogy mit kell MOST tennie. És megteszi.

És akkor üt be villámcsapásként a gondolat, hogy bassza meg, a semmire vesztegettem el a fiatalságomat! Hogy kábé két-három Red Pill-es jótanács két mondatban megfogalmazva – annak idején, fiatal srácként, a kellő lélektani pillanatban – megfelelő pályára állíthatott volna!

És ehelyett kaptam a Blue Pill-es, feminista kondicionálást, amit elhittem, mert miért is ne hittem volna? Hiszen bíztam a felnőttekben, hogy jót akarnak nekem, fiatal fiúnak. Miért mondanának direkt rosszat, direkt hülyeséget? Mindez megfejelve a szexuális forradalom és a pornó által is propagált promiszkuitás hazug média-világával, és az “approach anxiety”-mmel, csak egy irányba vezethetett: az incel-lét felé.

Ez háborít fel, szinte az agresszivitásig, a feminista/Blue Pill-es propagandában. Hogy tudom, hogy hazugság, tudom, hogy szándékos, tudom, hogy jelenleg is mérgezi az emberek tömegeinek a lelkét, és tudom, hogy sokak számára incel-léthez fog vezetni. És sokkal több ember esetében, mint azt gondolnánk, vagy ahogy az első blikkre látszik, vagy ahányan bevallanák. Sokkal-sokkal több ilyen ember van. Sajnos.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Illetve gyűlölni az ember nem csak a nőket gyűlöli, hanem inkább az egész világot.”

Hát ezen a mocskos egy kurva világon van is mit gyűlölni.

Jack
Újságíró

“És akkor üt be villámcsapásként a gondolat, hogy bassza meg, a semmire vesztegettem el a fiatalságomat! Hogy kábé két-három Red Pill-es jótanács két mondatban megfogalmazva – annak idején, fiatal srácként, a kellő lélektani pillanatban – megfelelő pályára állíthatott volna!”
Ebben viszont teljes mértékben tévedsz. Ha elég lett volna néhány jótanács, hogy 180 fokos fordulatot vegyen az életed a nőkkel, akkor a mostani helyzetedben is elég lett volna a Red Pill, hogy “megfelelő pályára állj”. Azonban a Red Pill nem csodaszer. Elmondja, hogyan működik a rendszer, a szabályokat pedig megpróbálhatod a magad hasznára kamatoztatni. De ez olyan, hogy ha a foci szabályait tanulmányoztad több száz órát sem leszel automatikusan Ronaldo!

A vonzalom 3 fázisból tevődik össze:
– külső (genetika, arcvonások, fizikum stb.)
– személyiség (lazaság, menőség, game stb.)
– státusz (anyagiak, tisztelet, megbecsültség, hierarchia stb.)
Ezek a tényezők az egyes életkorokban változó mértékben kapnak jelentőséget. Fiatal korban döntő mértékben csak a külső, és kisebb mértékben a személyiség kap szerepet. Na mármost, ha egy tizenéves srác nem született alfa genetikával, akkor nyelheti akármilyen dózisban a piros pirulákat, nem fog akkor sem az iskola nőcsábásza lenni! Fiatal korodban egyszerűen nincs annyi lehetőséged sem változtatni a dolgokon, tekintve, hogy szinte semmit nem te befolyásolsz az életedben.

A hipergám ösztön egyébként már egész fiatal korban megmutatkozik:
Már az általános iskolában is a lányok általában ugyanabba a pár fiúba szerelmesek az osztályban. Ha van 15 fiú, akkor általában abból 2-3 lesz az, akikért az osztály lányai odáig lesznek.

Hunn
Újságíró

Kedves Jack, ez úgy hangzik – a média és a fogyasztói társadalom káros hatásait nem számítva – mintha a 13-18 éves kamaszlányok rendkívül megbízható kezébe lenne letéve a fiatal srácok pszichoszexuális fejlődésének kulcsa? Akkor talán vegyük ki onnan!

A régiek az ánti-világban nem voltak sem elmaradottak, sem prűdek, sem álszentek, sem hülyék. Bár nem hallottak 23 genderről, de azt a kettőt, amit kellett, jól ismerték, és pontosan tudták, hogy mit és miért csinálnak. Nem lehet minden srácból Brad Pitt-et és minden nőből topmodellt nevelni – de egészséges testű, egészséges erkölcsű, és egészséges szexualitású embereket igen.

Nem véletlenül szeparálták annak idején nemek szerint a kamaszgyerekeket, nem véletlenül nem engedték a kapcsolatokat, a szexualitásról nem is beszélve. Akkor eresztették már csak össze őket, amikor kifejlett testű és érettebb gondolkodású fiatal felnőttek voltak. Akik, pont a kényszerű elválasztás miatt, tudták értékelni azt, hogy már szabadok – és tudták értékelni a másikat. És így nem volt olyan helyzetre lehetőség, hogy egy későbben érő kamaszban, akár fiúban akár lányban, valami rossz élmény miatt olyan tüske maradjon, ami a felnőtt életét is megmérgezi.

Ez hiányzik a mai világból, a nevelés. Nem lehet mindenki született alfa, de megfelelő neveléssel igenis férfias férfiakat és nőies nőket lehet kinevelni. Mindkét nemet lehet úgy nevelni, hogy lehetőleg minél jobban megfeleljen a másik nem valódi elvárásainak.

De ez csak Red Pill, vagy még pontosabban fogalmazva, a valóság és az igazság talaján lehetséges. A feminizmus és a Blue Pill félreviszi az embereket. Most olvasom az Abigél című könyvet Szabó Magdától, ami egy lánynevelő intézetben játszódik. Nagyanyáink korosztálya, időben nem túl távoli, és mégis ég és föld, mintha egy másik világban játszódna a mai liberális fertőhöz képest. Azokból a lányokból nem lett sem ribanc, sem feminista, pedig ugyanolyan fiatal lányok voltak, mint a mostaniak. A különbség? A megfelelő nevelés!

Jack
Újságíró

“Kedves Jack, ez úgy hangzik – a média és a fogyasztói társadalom káros hatásait nem számítva – mintha a 13-18 éves kamaszlányok rendkívül megbízható kezébe lenne letéve a fiatal srácok pszichoszexuális fejlődésének kulcsa? Akkor talán vegyük ki onnan!”
Akkor lehetséges, hogy valamit rosszul fogalmaztam meg.
Egyáltalán nem jó, hogy a szexuális/párválasztási ösztönökről teljes mértékben lekerültek a korlátozások. Sőt! Ennél károsabb nem is történhetett volna a társadalomban! Ha mindenki az ösztöneinek megfelelően cselekedhet… nos akkor eljutunk oda, ahová jórészt már el is jutottunk.

Amire én ki akartam lyukadni, az az a folyamat, amelynek eredményeképpen egyre több mentálisan sérült férfipalánta termelődik ki a társadalomban, illetve a gyökérokok feltárása.
Alapvetően úgy hiszem, hogy az ösztönök teljesen sosem irthatóak ki. Az ösztönök még évmilliókig benne lesznek az emberiségben, mind a poligámia, mind a hipergámia. Ám az emberi faj kapott egy tudatot is, a gondolkodás képességét. Megvan hozzá a képessége, hogy az ösztönei kordában tartásával egy fejlettebb, jobb fajjá legyünk. Ha a korlátozások meglennének, akkor egy mentálisan sokkal egészségesebb férfigeneráció nevelkedne ki a társadalomból. Elvégre hiába akarná minden lány az iskolában az osztály alfahímjét, hiába vágynak a nők a nagymenő srácokra – nem tennének eleget az ösztöneiknek. Nem adnák oda magukat. Helyette egy bizonyos kort elérve házasságra lépnének egy megbízható, figyelmes, gondoskodó (béta) férfival, akivel – ugyancsak a szabályozásnak és az erkölcsöknek köszönhetően – tartós szövetséget alkotnának, kiállnának egymás mellett, a gyermekeik számára pedig teljes családot alkotnának, egy egészséges közeget, amiben felnőhetnek.

A társadalmi normák jórészt megszűntek, helyette előtérbe kerültek újra az ösztönök. Mi történik? A “szexpiaci olló” folyamatosan nyílik. Egyre kevesebb pasi viszi az összes nőt, akik számára ez a Mennyország, a többi pedig magányosan sínylődik a földi Pokolban. Az egyre növekvő számú elkeseredett férfiak pedig kétségbeesésükben már annyira leadnak az igényeikből, annyi mindent megtesznek, ami miatt (visszatérve a cikkre) már gyakorlatilag a nők legnagyobb része is bőven kap pozitív visszajelzést, amiből felépíthetik az önbizalmukat – még ha csúnya, ha dagadt stb. akkor is.

Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan pedig még annyit tennék hozzá, hogy fiatalkorban ráadásul szinte mindenben eleve eldöntetett a sorsod alakulása. Tekintve, hogy a genetikád határozza meg leginkább a férfi-nő hierarchiában betöltött pozíciódat, hiába ismeri meg a Red Pillt a tizenéves korosztály, nem sokat érnének vele. Ha valaki bétának születik egy ösztönök uralta világba, akkor 99%-ban garantált, hogy a sorsa a magány, a kudarc és a teljes nőhiány lesz élete első X évében – ilyen alapokból pedig teljesen felállni és meggyógyulni azt kell mondjam, hogy lehetetlen.

Hunn
Újságíró

Pedig valahogy muszáj lesz felállni és meggyógyulni, mert lefeküdni és meghalni nem opció. Ugyanis még dolog van, géneket kell továbbadni. Én azt vettem észre magamon – már így a Red Pill után – hogy alapvetően két különböző Frame-ben működik az agyam. Az egyes számú a “csajozós vagány vagyok”-frame, a kettes számú a “befordult vesztes vagyok”-frame.

Az, hogy mikor éppen melyikben vagyok, az szerintem az itteni kommentjeim alapján is megállapítható.Amikor sírok az incel múltamon, olyankor a kettes számú frame-ben vagyok. Amikor Hall of F(l)ame-díjas PUA témájú kommenteket írok, olyankor az egyes számúban.

Fő problémám az, hogy nem tudok véglegesen benne maradni az egyes számú frame-ben, hanem –  főleg ha sokat vagyok egyedül – szinte automatikusan visszacsúszok a kettes számúba. És ha nem veszem észre magamat, akkor hosszú időre bele tudok ám ragadni…

greifswalder
Olvasó
greifswalder

@Hun Tudod mi a poén Szabó Magdában és az Abigélben? A kishölgyek Kalmár Péternek mindent elhisznek, mert jópasi, Kőnig óráján oda sem figyelnek, mert nem jó pasi ( szemüveges, kövérkés, nem jól öltözött). Aztán Georgina egyszer, amikor már ki volt közösítve, minden-mindegy alapon odafigyelt az óráján ( a könyvben valahogy így van): “és rádöbbent, hogy tulajdonképpen milyen szép is az, amiről a tanár magyaráz.” Magyarul, mivel Kőnig nem teljesítette a küszöböt ( ránézésre, más nők véleménye alapján ), így esélye sem volt arra, hogy komolyan vegyék, hiába tanított jól.

Szar ügy, és nem új.

hunbagira
Újságíró

Már dehogynem lenne. Csak valami 2 hónapos kamutanfolyamon végzett exprosti/pinabubus fitness”edzők” semmit nem tudnak erről.

A TF- diploma nem véletlenül diploma.

Aldo
Újságíró

“a nők legnagyobb része is bőven kap pozitív visszajelzést, amiből felépíthetik az önbizalmukat – még ha csúnya, ha dagadt stb. akkor is.”

A túltolt önbizalmat le kell rombolni.

hunbagira
Újságíró

Én szoktam mondani egy-két ilyen pinának/fasznak. Figyelj, ha eleve széles kiscsaj csipője, akkor ne arra edzesd (azzal úgy sem tudsz egy idő után semmit csinálni) hanem szélesítsd mellé a vállat-hátat.

Ugyanis a “zéró határ” az, hogy ne lógjon ki a segge a váll síkjából legalább. Ez a szépségideál minimális szintje. De mint ha kínaiul beszélnék..

Tina74
Olvasó
Tina74

Egyébként ezek a természetellenesen hosszú lábak nem normálisak nőknél. A hosszú láb inkább férfijelemző. Az a baj, hogy a mai nőideál férfiből és kislányból van összerakva. A szilikon az egyetlen nőies bennük. Csakhát az meg nem természetes…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyébként ezek a természetellenesen hosszú lábak nem normálisak nőknél.

De szexuálisan nagyon vonzó, az a plusz5-10 cm magassarkú (néha nagyon:) sokat jelent(het), az optikai tuning része….

A hosszú láb inkább férfijelemző.

Fenét, a férfijellemző (inkább:) az arányosság……

Az a baj, hogy a mai nőideál férfiből és kislányból van összerakva.

Nőideál: Ja, mert egy nő esetén és megnézem az aktuális nőideállt és úgy rugom le az ágyból, ha nem hasonlít rá hogy csak úgy füstöl…..Faszért kell a kretént állandóan fullba tolni?????…..

Lassan az új “nőideaál” a plussizos zsírdisznók, azok miből vannak/lesznek összegyúrva?….

Hamis premisszákból (megint) valami oltári baromságot sikerült összehozni

A szilikon az egyetlen nőies bennük. Csakhát az meg nem természetes…

Poénnak jó volt……

Delin
Olvasó
Delin

Haat akkor a legtobb magas nonek termeszetellenesen hosszu a laba. Candice csak 175cm.

Aldo
Újságíró

“Az 5/10-es nő ,az miért “fosnő” ? Az nem az “átlag” nő ?”
Minden csak viszonyítás kérdése. Egy 9-es vagy 10-es pasihoz képest igenis fos. Egy 4-eshez képest már értékes. Arról ne is beszéljünk, hogy ezek az 5-ös nők is azt hiszik, hogy nekik minimum egy 9-es faszi jár.

“Egyébként a 20 körüli fiúknak szintén torzult igényei vannak női testkép szinten,de nagyon.Erről tudnék mesélni-nyilván a lányomtól hallottak alapján.”
Na halljuk. Itt a lehetőség felsorolni azokat a borzalmas, torzult, teljesíthetetlen igényeket.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Már fentebb Alternek leírtam,de tényleg létezik kifejezetten a 20 körüli fiúknál a jelenség :

“Nem,nem úgy értettem. Az teljesen normális igény,hogy nem a bálnákra buknak. Itt a médiák által nyomatott igazából nem is természetes formákról van szó. A lányom légiesen karcsú,de izmos (nem csont és bőr,nem lapos deszka stb) ,teljesen arányos,vékony derék,feszes popsi,de folyamatosan azt kapja a korosztályából (fiúktól),hogy túl vékony,hogy jóval nagyobb mellének meg seggének kéne lenni,persze a meglévő derékmérettel,miközben gyönyörű (és nem a szülői elfogultság mondatja velem). Folyamatosan erősíteni kell benne ,hogy ő a normális,ez a természetes testalkat egy fiatal lánynak (és nem a lányok mondják,ők inkább irigylik,hogy nincs súlyproblémája ). Szerintem a pornón/neten látott nem természetes formák,photoshoppolt képek a ludasak.De ez a 18-23 közötti fiúk által alkotott véleményen alapszik.”

Aldo
Újságíró

Csak a szokásos, ha nem talál senkit se magának, akkor más a hibás.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ki mondta,hogy nem talált ?  Ez egy általános (osztálytárs ,baráti kör ) vélemény.Ő még abban a korban van,amikor mindenkinek (média nyomás) meg akar felelni.

Hunn
Újságíró

Akkor légy jó anya, és mondd meg a lányodnak, hogy ne vacakoljon a vele egykorú srácokkal, hanem csakis a krisztusi kort már betöltött, normális felnőtt férfiakkal kezdjen, akik értékelni fogják a fiatalságát és a szépségét. De meglep, hogy ezt nekem kell itt megjegyeznem. Hát nem tanítotok ti a lányaitoknak semmit? Mit tanítotok ti nekik egyáltalán?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Arra bíztatod, hogy kövesse az anyja példáját , vagy épp ellenkezőleg?……

Aldo
Újságíró

Annyira nevetséges ez a kisfiúzás meg a lejárató kampány.

Hunn
Újságíró

Javítottam az eredeti szöveget. Nem volt célom lejáratás.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunn :

” Akkor légy jó anya, és mondd meg a lányodnak, hogy ne vacakoljon a vele egykorú srácokkal, hanem csakis a krisztusi kort már betöltött, normális felnőtt férfiakkal kezdjen, akik értékelni fogják a fiatalságát és a szépségét. De meglep, hogy ezt nekem kell itt megjegyeznem. Hát nem tanítotok ti a lányaitoknak semmit? Mit tanítotok ti nekik egyáltalán? ”

Kedves Hunn !

Kissé naiv vagy ,ha azt hiszed szülő-gyermek viszonyban lehet befolyásolni a hajlamot, az ízlést ,azt hogy ki-mi tessen valakinek. Nyilván ezt azért nem tudhatod,mert nincs (még :)) gyermeked. Sok mindent megtaníthatsz,példát mutathatsz,de pl. párválasztásban ,max ha jó a kapcsolatod, meghallgat (ez nálunk megtörtént,mert igenis elmondtam ,hogy szerintem agyban is inkább a 30 körüli férfiak illenének hozzá). A lányomat általában 16-17-nek nézik,még erős sminkkel is max 18-nak (most lett 20) . Neki a fiúsabb külső jön be,az tetszik,a saját korosztályával érzi jól magát (a normálisabbjával),neki elmondása szerint -bocsánat,de hát ez az ízlése-egy 30-35 közötti férfi egyszerűen öreg és ezzel nem megbántani akarok bárkit is. Nekem más az ízlésem, én mindig a több évvel idősebb férfiakat preferáltam,exférjem is 10 évvel,élettársam közel 6 évvel idősebb.Ez kb olyan,mintha én azt mondanám neked ,hogy a hozzád illők a 30-40 közötti nők,tessenek azok. Teljesen mindegy mi a logikus ok,ha te a huszon csajokra buksz,akkor azok fognak tetszeni, a lányomnak ,meg a korosztálya. Egyébként a lényeget szinte senki nem figyelte,itt nem arról van szó,hogy esetleg nem talál saját életkora körül normálisat (most van egy helyes normális srác ,aki pár hónappal fiatalabb amúgy tőle,tehát kb egykorúak még udvarlási fázisban),hanem arról írtam,hogy a vélemények nagy része a huszonéves fiúknál,iskolai,baráti kör szinten,hogy miért nincs nagyobb melle (miközben arányos és van melle),meg feneke (az is van,ráadásul izmos és kerek-de nem egy Kardashian fenék ez tény). És ez káros,ha ezt súlykolják egy fiatal lányba (fiúba is !),hogy nem vagy elég jó,pedig az átlagostól messze jobb. Ez egy nagyon jó példa ,ő bal oldali,de folyamatosan kap kritikát,hogy miért nem olyan,mint a jobb oldali,ami hülyeség ! Így is gyönyörű:

Képtalálat a következőre: „ideal female body”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kissé naiv vagy ,ha azt hiszed szülő-gyermek viszonyban lehet befolyásolni a hajlamot, az ízlést ,azt hogy ki-mi tessen valakinek.

Egyrészt ösztönök, másrészt minta:), főleg ha a kettő egymásra ráerősít….

Nyilván ezt azért nem tudhatod,mert nincs (még :)) gyermeked.

Egyrészt mindannyian voltunk gyerekek:), bár hajlamosak vagyunk ennek, főleg a számunkra nem passzoló részeiről megfeledkezni és kimazsolázni belőle azt, ami minket alátámaszt:) és ezt még egy jó malasztos szósszal nyakon is öntjük:)- másrészt, ami számunkra természetes, arról azt feltételezzük, hogy más számára is az, és messzemenő következtetéseket vonunk le belőle, (néha:) helytelenül:)

Nem beszélve arról, hogy a gyerekeinkkel szemben elfogultak vagyunk:) és azt hisszük, hogy jobbak leszünk/csináljuk(jelentsen ez bármit:) mint a saját szüleink velünk kapcsolatba:)………,  a maguk idejében ők is azt hitték:) és lám, mi lett belőlünk:)

 

Nekem más az ízlésem, én mindig a több évvel idősebb férfiakat preferáltam,exférjem is 10 évvel,élettársam közel 6 évvel idősebb.

A minta az minta…..:)

Ez kb olyan,mintha én azt mondanám neked ,hogy a hozzád illők a 30-40 közötti nők,tessenek azok.

Nem, nem olyan, több hiba is van benne, de már unom részletezni…..

Teljesen mindegy mi a logikus ok,ha te a huszon csajokra buksz,akkor azok fognak tetszeni, a lányomnak ,meg a korosztálya.

Nyugtával dicsérd a napot:)

Egyébként a lényeget szinte senki nem figyelte,itt nem arról van szó,hogy esetleg nem talál saját életkora körül normálisat

Szerintem fel sem merült bennünk, hogy ne lenne, aki…..:) BTW: a „normális”  szó megmosolyogtató:)

 (most van egy helyes normális srác ,aki pár hónappal fiatalabb amúgy tőle,tehát kb egykorúak még udvarlási fázisban),

 Felhőztet a cica:), még van mit fejlődnie a hölgynek, ha még csak ilyenre „telik”……

hanem arról írtam,hogy a vélemények nagy része a huszonéves fiúknál,iskolai,baráti kör szinten,hogy miért nincs nagyobb melle (miközben arányos és van melle),meg feneke (az is van,ráadásul izmos és kerek-de nem egy Kardashian fenék ez tény).

Maléna, Maléna, te most tulajdonképpen panaszkodsz, vagy dicsekszel?:)

És ez káros,ha ezt súlykolják egy fiatal lányba (fiúba is !),hogy nem vagy elég jó,

 Ja, csak aki neki kéne, annak meg kevés, ilyen fránya dolog ez a hipergámia:)

Amúgym meg súlykolják, az megint pluszpont:)

pedig az átlagostól messze jobb.

Há persze, nincs igazság a Földön……..:) kvótahiányom van:)

Ez egy nagyon jó példa ,ő bal oldali,de folyamatosan kap kritikát,hogy miért nem olyan,mint a jobb oldali,ami hülyeség ! Így is gyönyörű:

Az hát:), majd ez idővel előnyére válik, majd akkor kiderül, mit tud kezdeni vele…..

Aldo
Újságíró

“(most lett 20) . Neki a fiúsabb külső jön be,az tetszik,a saját korosztályával érzi jól magát (a normálisabbjával),neki elmondása szerint -bocsánat,de hát ez az ízlése-egy 30-35 közötti férfi egyszerűen öreg”

Igaza van. A 20-35 felállásban a 15 év difi már rengeteg. Majdnem egy másik generáció.

herceg
Olvasó
herceg

“Ez kb olyan,mintha én azt mondanám neked ,hogy a hozzád illők a 30-40 közötti nők,tessenek azok.”

Nem, ez olyan, mintha Hunnt arról kellene győzködnöd, hogy ne a 30-40 körüli nőket hajtsa gyermekei leendő anyjának, hanem keressen egy 20 éves fiatal, ártatlan lánykát, de ő hajthatatlan.

visuo
Olvasó
visuo

„Az 5/10-es nő ,az miért “fosnő” ? Az nem az “átlag” nő ? Amúgy te férfiban hányasra taksálod magad (korosztályodban) ?”

mitől fosnő? hát mert ronda a lelke.

„Egyébként a 20 körüli fiúknak szintén torzult igényei vannak női testkép szinten,de nagyon.Erről tudnék mesélni-nyilván a lányomtól hallottak alapján.”

hm, érdekes, ennek ellenére nő nem marad szárazon, ez nem tünt fel? ha fickóknak torzult igényeik vannak, akkor hogyhogy mégiscsak megbasszák azon nőket, akik csak “biológiailag nők”? az ellentmondást nem érzed?

common man
Olvasó
common man

Szerintem nem az a baj ,hogy van önbizalma hanem ,hogy nincs helyes önértékelése.Ha  mondjuk a képen lévő dagadt disznók addig tréningeznek(már lelkileg) míg elhiszik magukról(bemesélik maguknak) ,hogy szépek akkor nincs normális önértékelésük.Ettől még lehetnek önbizalommal teltek és hiányosak is.Ha valamelyiküknek a szőke hercegre van igénye(egy nagyon kis részük még szeretheti is az ilyeneket) hát nyugodtan koptassa le az “egyszerű” normális pasasokat végtelen önbizalommal.Aztán viselje a következményeit.A mély sebek ejtéséről meg annyit:azért mindenkinek magának kell felnőni,férfivé válni ezt más nem teszi meg senki helyett.Meg hát..most már nem de fiatal koromban valamiért buktak rám az ilyen molettebb csajok és bizony ők is kaptak (bár én kedves ember vagyok) elutasítást. Ilyen az élet.

visuo
Olvasó
visuo

“hamis önbecsülés”

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
“Miközben állítólag egyfolytában fogyókúráznak a nők, mégis Európa legkövérebb nemzete a magyar, az elhízott nők aránya pedig magasabb, mint a férfiaké.”

Csak a pontosság kedvéért,az arány: 62%-nők , 67 %-férfiak
Persze ettől még nagyon magas a szám. Sajnos a (finom) tradicionális konyhánk is ennek kedvez.
Reszet Elek
Újságíró

A ciikbeli link obezitásról szól (ebben a nők aránya magasabb), az általad hivatkozott pedig súlytöbbletről (ahol a nők aránya alacsonyabb).

A konyhánknak pedig semmi baja. Teljesen egészségesen és jól lehet enni magyaros ízvilággal is. Viszont az emberek egyre kevésbé főznek, esznek hazait, természeteset.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A magyaros konyhán elsősorban nem az ízvilágot értettem. Nálunk tradicionális pl. a fehér kenyér (kenyeret enni leveshez,főzelékhez,kb mindenhez). A hurka-kolbász,(disznótoros), sütemények,pogácsák,kevés hal,kevés zöldség…

A legfőbb ok tuti a mozgás hiánya. Rengeteg az ülőmunka ,mindenhova kocsival menni,a liftet,mozgólépcsőt használni a lépcső helyett stb.

 

Tina74
Olvasó
Tina74

Viszont nemzetközi főzőcskén mindig nekem volt a legnagyobb sikerem a magyar konyhával. A többiekéből maradt, a japánok másnap is szusit ettek, az én pörköltemet tarhonyával meg a palacsintámat pedig úgy elpusztították, hogy az egy órával később jövőknek semmi nem jutott, pedig sokat csináltam…  A főzelékekről meg ne felejtkezzünk el, mert az is csak nálunk van. És így sokkal finomabb, mint főzve meg párolva enni a zöldséget. Az a kevés liszt rajta meg semmi. Az elhízás meg mindenfelé van manapság. Az angolok is elképesztően el vannak hízva, pedig anno soványak voltak inkább. Tisztára ellustult az emberiség, a gyerekeket is hozzák-viszik kocsin, és leteszik a kapuban, nehogy már járni kelljen szegény gyereknek. Kíváncsi vagyok, mikor követelnek mozgólépcsőket az iskolákba… ;-)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ami igazán számít: a mérték és az ezzel szorosan kapcsolatban álló életmód.

Egyébként nem létezik olyan, hogy eredményes fogyás, ha nem történik permanens életmódváltozás, bármilyen fogyókúra csak ront és rosszabb helyzetbe hozza az illetőt.

hunbagira
Újságíró

LÁJK..:)

hunbagira
Újságíró

Nocsak, hogyan? :) Nem, a magyar “tradicionális” (semmi köze hozzá, eme tradicionális konyha a cseh/sváb import máriaterézia betelepítéseinek “jóvoltából”, olvasd el Turzó szakáskönyvét, nem sok hasonlót találtsz a mai “magyar” konyhával) konyhának köszönhetjük. Illerve napi étkezési differenciálás hiányának, olyan világon nincs, hogy egy étkezésikultúrában mind a 3 étkezés ugyanannyi, kivéve a magyar.

Rokapapa
Újságíró

A fiatalok elhízása a hobbi sportolásokban van. Míg a fiúk a bőrt rúgják lelkesen addig a lányok a padra leülve kizárólag a szájukat edzik.

hunbagira
Újságíró

Pontosan!

Suliban is kizárólag a nők csináltak “sportot” :) abból, hogy felmentessék magukat arról a kibaszott heti 2 tornaóra alól is.

Arról nem is beszélve- amiről sokszor más téma kapcsán beszélünk- hogy az egyenlőség addig nem tart náluk, hogy bevállalják a fizikai munkákat. :) és ez lecsapódik az alkatukon.

Plusz régen a hadsereg is belejátszott ebbe.

Reszet Elek
Újságíró

Előbb olvasd el amit írtam: “Teljesen egészségesen és jól lehet enni magyaros ízvilággal is.” Ízvilágról beszéltem.

A ma magyarnak tekintett konyha alapja a sertészsír-hagyma-paprika hármassága és a XVIII.század folyamán alakult ki. A korábbi reneszánsz konyha teljesen más jellegű volt (és nem is volt magyar sajátossága). Arról nem is beszélve, hogy elsősorban a főúri konyháról szólt. Amúgy Thurzó.

Koriander
Olvasó
Koriander

és a macskát meg a mókust is megették a barbárok!
viszont mindent szétfőztek mert 40 éves korukra már a fogazatuk szétrohadt.

Reszet Elek
Újságíró

A köszvényről ne is beszéljünk. Plusz a hűtő hiánya miatti rendkívül erős fűszerezés.

Koriander
Olvasó
Koriander

blö.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A köszvény újra trend az új paleo divatdiéta miatt egyébként. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

mit fogsz végül Hunnak főzni vacsira?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy nagy lófaszt – mert megint kitáncolt a dologból. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

de te is.
ha én prostituált lennék tuti nem szemérmeskednék ennyit, hogy jujj màs is meglátja,
betehettél volna neki két monokinis képet oszt’ kell kóla vagy sem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt én jobban tudom. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

oksi, ne hari, tényleg semmi közöm hozzá.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A más is meglátja rész nem szemérmességből problémás, hanem elsősorban azért, mert azt én döntöm el, kinek akarom megmutatni. Kevered a prostitúciót a pornóval. Monokinizni nem szoktam.

Koriander
Olvasó
Koriander

valóban. se a pornóhoz, se a prostitúcióhoz nem èrtek, de egy bizonyos fasz mennyiség felett enyhén megmosolyogtató ez a típusú önèrzetesség.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem hagyok még több támadási felületet, nincs elég?

Koriander
Olvasó
Koriander

a fene tudja.
tényleg nehéz kiigazodni rajtuk.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Van az, ami nem ér ennyit. Hogy Hunn elém tolja a képét, az sokat megér, de. Azért nem mindent. :)

Hunn
Újságíró

Egy nagy lófaszt – mert megint kitáncolt a dologból. :)

Én ugyan nem táncoltam ki semmiből, Serital! Továbbra is várom rólad a kitárulkozó képet, és a tervezett vacsora receptjét a Férfihangos komment-szekcióban, nekem címezve, privát üzemmódban!

Te kezdted el a szokásos női nyűgösködést, amit érdemes még a csírájában elfojtani, mert hosszú távon ez a hozzáállás semmi jóval nem kecsegtet egy férfi számára!

-“Jaj, ide nem küldöm a képet, oda nem küldök képet, jaj, most ne, fáj a fejem, jaj, ne ide tedd a kezed, oda se tedd a kezed, jaj, ezt nem szeretem, ne, azt sem szeretem, jaj, ez fáj nekem, ne így csináld, ne úgy csináld, jaj, ez csiklandoz, jaj, már elmentél nekem pedig nem volt többszörös orgazmusom…”

Még bele se kezdtünk, és már kezdődik…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ide nem rakok ki képet, úgyhogy ezt fejezd be szépen. Így is jóval többet ajánlottam fel, mint amit érdemelsz, Hunnci.
Gyenge kísérlet arra, hogy dominálj. :)

Hunn
Újságíró

Ide nem rakok ki képet, úgyhogy ezt fejezd be szépen. Így is jóval többet ajánlottam fel, mint amit érdemelsz, Hunnci.
Gyenge kísérlet arra, hogy dominálj. :)

Megmondtam, hogy mit csináljál, asszony. Erről nem nyitok vitát. Csinálod amit mondtam, vagy mehetsz a francba. Nekem így is jó, és úgy is jó.

kangal
Olvasó
kangal

Mennyi az a faszmennyiség, Kori?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor se nem dugsz, se nem laksz jól. :)

Hunn
Újságíró

Akkor se nem dugsz, se nem laksz jól. :)

Ez az alapvető baj veled és a hozzáállásoddal, Serital. Még le se szoptál, de már te akarod osztani a lapot. Ez így nem megy.

Én már elvagyok nő nélkül, ha kell életem végéig. Mi változik azzal az életemben rossz irányba, ha egy nő nem jön össze nekem? Semmi. Az égegyadta világon semmi. Ugyanott vagyok, mint az elmúlt x akárhány évben.

Te viszont többszörös orgazmustól esel el így, és csak saját magadat hibáztathatod ezért. Mindenesetre ha meggondolnád magad, itt megtalálsz, és tudod a dolgod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Többszörös orgazmus 3 perc alatt, Hunnci? :)

Hunn
Újságíró

Többszörös orgazmus 3 perc alatt, Hunnci? :)

Felcsigáztalak, mi?!? :) És akkor még mindig csak az este legelső 3 percéről beszélgettünk… és milyen hosszú is ám egy éjszaka! Nagyon szenvedélyes fiú tudok ám én lenni, aki képes maximális gyengédségre is… De természetesen csakis olyan nővel, aki az esetem, aki ki tudja hozni belőlem a szexuális lényemet.

Csak azért, mert mondjuk nagyon szép nő valaki, az még egyáltalán nem garancia arra, hogy úgy viselkedik majd hogy képes is legyen rá, hogy előhozza a szexuális oldalamat… De ha igen, azért nagyon hálás szoktam lenni, és meg is hálálom. Többszörösen. :)

És nem vagyok meggyőződve arról, hogy te képes lennél erre, SerialSlut. És ezt most tényleg, abszolút nem kötekedésnek vagy sértésnek szántam, esküszöm! Csak valahogy ezt érzem rajtad, abból, ahogy viselkedsz és kommunikálsz a férfiakkal, például itt – illetve e konkrétan csak itt, hiszen a való életben még nem találkoztunk – de ez alapján erre tippelek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én úgy működöm, hogy ha faszfej vagy, akkor én sem vagyok kedves.
Ha cuki vagy, én is cuki vagyok.

Koriander
Olvasó
Koriander

kangal, látod Seri esetében még 1+x után se. de valóban vhogy azt hittem hogy vadidegenekkel való pénzért szexelés a magamutogatás felé is elvisz. de ezek szerint ez is ilyen introvert extrovert dolog lehet.

hunbagira
Újságíró

Jaja..:( éljen a szendi fasz…

Aldo
Újságíró

“Kevered a prostitúciót a pornóval.”

https://www.youtube.com/watch?v=IlbAMdDry4A

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen. :D
Mindenesetre itt most azt akartam vele mondani, hogy egy pornósnál valóban meglepő volna, aki tényleg abból áll, hogy mutogatja magát.

hunbagira
Újságíró

Dehogynem volt magyar sajátossága. Kezdjük a tárkonnyal (ez volt  a paprika helyett erdély bizonyos részein meg is maradt. “magyarok sárgálnak a tárkonytól” több utazó írta is) illetve mivel a nagy-alföld egy az egyben egy lápvilág volt, a dunántúl harmada is, a hal adta a fehérjebevitel nagy részét (amire egy mai magyar utálkozva néz, de Thurzó szakácskönyvéből is kiderül) illetve a lábas jószágok között- mint minden lovasnomád népnél- a marha volt az első- és az említett lábvilág miatt- szintén nem disznó jött, hanem a bivaly.

A mai “magyar”  konyha a török-a lóbaszó kurva – és a tisza szabályozás “eredménye” kiegészülve a szocializmus rombolásával a konyhánkban (is). Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a konyhánk szimbolizálja leginkább a történelmi tragédiáinkat és lepusztulásunkat.

Reszet Elek
Újságíró

Mi van a lóbaszó kurvával?

hunbagira
Újságíró

Azonkívül, hogy ha rajta múlik ma valami német-cseh keveréknyelven beszélünk.

Szóval szépen meghálálta az “életünket és vérünket”, de ugye briffault törvényét még nem ismertük. A nőstények nem ismerik a hála fogalmát.

Reszet Elek
Újságíró

Ja Terkára gondolsz…

hunbagira
Újságíró

:)

Kalman
Újságíró

Ha jól tudom az ómigránsainkat is ő próbálta először integrálni, addig teljesen szegregálva éltek.

hunbagira
Újságíró

Így van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Olyan biztos, hogy baszott az lóval?

hunbagira
Újságíró

Nem hinném. De jól hangzik. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

Egyik leginkább magyarbarát Habsburg magyar királynőnk volt Mária Terézia. Szerette a magyarokat – a deli magyar testőröket különösen :) – és a magyarok is szerették őt. Ha a többi Habsburg királyunk is olyan lett volna, mint ő, akkor nem itt tartana ez az ország…

hunbagira
Újságíró

Jah egy német-cseh tartomány lennénk. :) Bár egyeseket ez nyilván nem zavarna, de engem igen.

Szóval nézz utána a dolgoknak….ne valami anekdota gyűjteményből.

Hunn
Újságíró

Egy olyan magyar törikönyvből vettem az infót, amit még az Első Világháború előtt nyomtattak. A Habsburg magyar királyok megítélése nagyon sokat változott az idők folyamán oda-vissza, és nem objektív és jó irányba.

Ma a megítélésük en bloc negatív, pedig régen akár a kortársak, akár a későbbi generációk szemében nagyon sokat jelentett, hogy a Szent Koronával megkoronázott magyar királyok voltak. (Ez a szakrális aktus az, ami egyébként magyarázza, hogy lett az 1848-49-es gyűlölt véres kezű II. Ferenc Józsefből olyan uralkodó, akinek a parancsára 1914-ben nótaszóval mentek a háborúba a magyar bakák tömegei.) Ebből a szemszögből érthető csak meg a magyarok hűsége a Habsburg-ház iránt, hiszen nem valamiféle totális diktatúra kényszerítette ki azt.

Mária Terézia életében, és abban, ahogy Magyarországot kezelte, különböző korszakok állapíthatóak meg. Volt amikor közel került egymáshoz az ország és uralkodónője( lásd: -“Vitam et sanguinem, életünket és vérünket!”), és volt, amikor kevésbé, amikor inkább szembekerültek egymással, de Mária Terézia igazából sosem fordult komolyan szeretett magyarjai ellen.

Meggyőződésem, hogy a Habsburg királyaink utólagos, objektív történelmi értékelése még várat magára. Főleg, hogy a marxista osztályharc-alapú történelemszemlélet nagyon eltorzította a róluk a mai társadalomban kialakult képet.

hunbagira
Újságíró

Egy olyan magyar törikönyvből vettem az infót, amit még az Első Világháború előtt nyomtattak…..valamilyen jezsuita iskolának. :)

De igazad van, ebben is- ahogy minden másban- ebben a kurva országban a 2 legszélsőségesebb álláspont a legnépszerűbb (bár lehet ez valahogy az ember természetéből következik “állatorvosiló, ugye). Így valóban van az osztályharcos szélsőség és mára kialakult egy másik szélsőség a legitimista és/vagy tradicionalista álláspont amit te képviselsz (nyugtass meg, hogy ok 6-án nem szoktál koccintani sörrel :) )

Viszont a makacs tények a következők:

– bevezeti a közigazgatásban a németet a magyar helyett…

-nagyfokú be és letelepítései a nemzetiségeknek és etnikumoknak (két kedvencünk a bibsik és a cigók is onnantól tartózkodhatnak legálisan az orszgágban) illetve jogaik kiterjesztése oláhok-rácok stb

– “katonarabszolgaság” -verbunk- bevezetése az úrbéri viszonyok eltörlése nélkül

-kettős vámrendszer bevezetése azaz a gazdasági gyarmatosításunk..

Szóval Hunn  ha már érdekel a történelem akkor ne csak a Hadtörténeti része érdekeljen a gazdasági jogi sokkal fontosabb.

Hunn
Újságíró

S9rrel eleve nem koccintok magyar emberként. Én Kossuth népéből (Alföld) származom, legalábbis részben. 1848-49 része a magyar identitásnak, azt sutba dobni valami habókos tradicionalista álláspont miatt a világ hülyesége lenne és kb. nemzetárulás.

Ami nem mellesleg TÉVES hozzáállás lenne, hiszen II. Ferenc József NEM volt magyar király 1848-ban, hiszen csak 1867-ben lett az. Ezért nem is lázadhattunk ellene úgymond, hiszen az osztrák császár önmagában nekünk senki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

+ Székely szabadságjogok csorbítása/eltörlése……, no meg a madéfalvi Siculicidium-ról nem beszélve….

hunbagira
Újságíró

Pontosan Csakszi. Élőpélda a “verbunkra” a közszékelyektől elvette a szabadságjogokat, de a hadba vonulást továbbra is elvárta. És az ez ellen tiltakozó székelyek közé lövet.

Ezzel felrúgva a feudalizmus társadalmi szerződését többszörösen. Ami arról szólt, hogy a jobbágy adót fizet cserébe a védelemért. Erre a jobbágy fiát elhajtották katonának, de azért adóztatták továbbra is. Egyébként ez volt a polgári forradalmak egyik oka.

Zbolton
Olvasó
Zbolton

Mi ez a szakácskönyv? “Turzó” Vagyis inkább ki az a Turzó?

hunbagira
Újságíró

Magyar főnemes volt Mohács előtt, újabban “szlovák” Ő játszotta át a nemesfém bányákat- jó magyar oligarcha módjára a Fuggereknek.

És az így megkapott baksisból sok szép lakomát tudott rendezni, amelyeknek megmaradtak a szakácskönyvei.

common man
Olvasó
common man

Biztos ,hogy több az elhízott mint régen.Mondjuk beírtam 3 bmi index oldalba az adataimat huszonéves koromból(tíz méterről fényképezve is látszott a hasizmom) kettő szerint túlsúlyos voltam.A magyar kaja teljesen egészséges a megfelelő életmóddal kombinálva.Sz:azért az átlag boltban kapható1 óra alatt elkészülő valami az nem tradicionális fehér kenyér.

hunbagira
Újságíró

Jah az agyon rántott rántotthús és főzelék “kurva” egészséges. Nem is tudom miért marad el a közegészségügyi állapotunk lassan már mindenkitől európában. :)

de a “magyar” (csehsváb) konyha “egészséges”. :)

common man
Olvasó
common man

Az agyon rántott hús az a velővel töltött rántott borda ? Az is egészséges.Ha harmincháromszor sütik ki a zsiradékot az nem.Sajnos te is kritika nélkül átveszed a női lapok egészséges -nem egészséges  hülyeségeit.Ha jó alapanyagból készül jó technológiával akkor egészséges.Kész.Kár ,hogy leragadtál az újramelegített rántotthús hasábburgonya szintjén.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az egészséges az, ha változatosan eszel, és épp a magyarra oly jellemző “mindent rántsuk ki” konyha nem az. Itthon az, hogy natúr hús, azmiaz, mit lehetne vele kezdeni. A netpincér statisztikája szerint az emberek a rántott húsból rendelik a legtöbbet, a második a pizza, a harmadik a rántott sajt.
Hagyjuk, hogy a nők… az ismerősi körömben mindenhol az a jellemző, hogy a csaj sokkal tudatosabban táplálkozik, legalább eszik friss zöldséget is, a pasik csak azért se. A saját párom is ilyen. Az értelmezhetetlen számára is, hogy még a rántott hús mellé is lehet enni egy-két nagy levél lollo rossót vagy tenni a szendvicsbe ruccolát, attól meg egyenesen kisül az agya, hogy lehet répát nasizni, hitetlenkedve és undorral nézi végig minden egyes alkalommal, ha látja. A dietetikai ajánlás szerint pedig az az egészséges, ha megeszel napi 20-30 dkg nyers zöldséget (de legyen csak zöldség, már az is valami), ezt hány pasi is tudja, tartja be? Vagy mennyien cserélik le a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre?

Reszet Elek
Újságíró

anekdotikus érvelés

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ti megesztek napi 20-30 dkg friss zöldséget és lecseréltétek a kenyeret teljes kiőrlésűre, vagy nem? :)

Alter Ego
Szerkesztő

A férfiak jelentős része végez megterhelő fizikai munkát. Aligha fogod őket rábeszélni a sárgarépa majszolgatásra. – Ösztönösen is tudják, hogy nem arra van szüksége a szervezetüknek… Azt gyanítom, hogy a “húst-hússal” stílusú étkezés is ösztönösen a legjobb lehet a férfiak jelentős része számára…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aha, éppen ezért eszi most is a (mű)banános csokit, mert ösztönösen tudja, mi kell a szervezetének. Hagyjuk már! :)
Nem azt mondom, hogy répán éljen, hanem egye pluszban. Érted? Tehát semmivel sem fog kevesebbet enni, hanem még többet.

hunbagira
Újságíró

Ez nem magyarázat, szerintem sem. Az orosz nem végez fizikai munkát mégsem húst-hússal zabál.

De nem a hús a leggázabb, hanem a szénhidrát bevitel.

Reszet Elek
Újságíró

Nem eszek kenyeret (teljes kiőrlésűt sem) és minden nap fogyasztok zöldséget. A mai ebédem pl. saját készítésű baconbe csavart csirkemell (sajttal stb) és 20 dkg zöldségmix balzsamecettel. Ha napi átlagot nézek akkor 10-15 dkg biztos van. Megyek is enni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Fehér kenyér a legegészségesebb.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Én igen. Már ha épp eszek kenyeret. Bár amit általában teljes kitörlésűként árusítanak, az csak annak látszó tárgy. Lidlben van néha rendes, jó tömény. De csak néha.

A változatos étkezés is túl van misztifikálva. Mi az egészséges a darás tésztában vagy a zöldbab (ill. akármelyik) főzelékben? Vagy a tojás (ill. akármelyik) levesben?

Naooo
Olvasó
Naooo

Zöldség a nyulaknak való.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lollorosszó, meg rukkola. De beteg.

Koriander
Olvasó
Koriander

rukkola=borsmustár, potencia nôvelô, csak hogy èrtsd mivel eteti a nyusziját.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Semmi köze nincs hozzá, sőt ezt nem is tudtam.
Nem azért etetem ezzel, hanem azért próbálom ezt (is) megetetni vele, mert ez van itthon, továbbá a ruccola az egyetlen, aminek van némi íze is, mert az a nagy világfájdalma, hogy ezeknek nincs ízük, ennek pedig van önmagában is.
Legutóbb készítettem neki grillezett csirkecsíkokat ruccolával, jégsalival, fejes salival, pepperónival, joghurtos öntettel, salsa szósszal, zsemlekockával, hogy ezt így edd meg, panaszod igazán nem lehet rá, de csak annyit értem el vele, hogy kiette belőle a húst és a zsemlekockát. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Rendes ételt nem szoktál csinálni?

Koriander
Olvasó
Koriander

:D
ma reggelig én se tudtam, csak megnéztem hogy van-e a rukkolának vmi magyar neve és ott olvastam hogy ez ilyen férfas cucc. amúgy én nem szeretem, mert csípôs, meg igazából a salátákból is max lollo, jég meg madár ( ami nem keserû).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, elég erős, fűszeres íze van, eleinte én sem kedveltem, aztán rákaptam az ízére. Nem muszáj megennie, de valamit néha igazán lenyomhatna. Legalább néha. Egyszer nekiállt magától, hajtotta valami, hogy akkor ő salátázik, de persze csak magában a keveréket akarta enni, az meg két falat után elég is volt neki, ezért próbálkozom azzal, hogy hús mellé vagy szendvicsbe, de akkor sem hajlandó rá, mert elrontja. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor is átkiséred a vakot, ha kézzel – lábbal tiltakozik…..

AWALT:)

DennisVT
Újságíró

“Az egészséges az, ha változatosan eszel”

Az egészséges az, ha jót eszel. A nemed, az életkorod, a testsúlyod (és annak típusa, összetétele), a mindennapi mozgásmennyiséged (akár munka, akár sport, akár is-is) és a céljaid figyelembevételével meghatározod, hogy alapvető tápanyagok közül melyikből mennyire van szüksége a szervezetednek, és azt beviszed.

Ha neked napi kb 70gramm fehérjét kell enned, akkor nem lesz attól “egészségesebb” a táplálkozásod, hogy egyik nap halból, másik nap pulykából, harmadik nap csirkéből, negyedik nap marhából, ötödik nap meg növényi fehérjéből viszed be. Az a lényeg, h bevidd. A szervezeted ugyanúgy aminosavakra bontja le mindet, és szarik a változatosságra.

Egészséges attól lesz, hogy nem nagyon térsz el ezektől az arányoktól, és kiiktatod a cukrot meg a lisztet.

Hunnak még jobban fogsz tetszeni:)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Én is ilyesmivel próbáltam érvelni egy 50+-os kolléganőnek, de meggyőzött, hogy ha egyik nap tészta volt, akkor másnap főzelék kell (kenyérrel), utána valami hús krumplival (de az se baj, ha van pluszban egy kis kenyér is), meg lecsó (kenyérrel), meg hurka (kenyérrel), stb., mert ez változatos és azért egészséges. Ja, és mindig kell enni gyümölcsöt is. Meg az öregek is mindig szalonnát ettek (kenyérrel) és mégse volt semmi bajuk.

Kalman
Újságíró

A szalonna egészséges és finom. A kenyér a probléma.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Már akinek finom. Havonta egyszer biztos nem fog ártani.

Kalman
Újságíró

A változatosság azért kell, mert nem csak makrotápanyagok vannak, hanem mikrotápanyagok is – ásványi anyag, vitamin, mittudoménmi – és ezekből sokkal nagyobb eséllyel lesz meg minden, ha változatosan kajálsz.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Vagy veszel a vitaminboltban.

Reszet Elek
Újságíró

A másik ok pedig az, hogy az evés örömforrás.

Koriander
Olvasó
Koriander

a fiam két hete csak azért kapott egy kettest (itt az egyes a legjobb) az egészséges táplálkozás dogájára mert az ebéd menühöz beikszelte a disznósültet! a vacsora menünél meg kihagyta a gyümölcssalátát. be akartam menni beszélni a tanárral, végül a férjem lebeszèlt, de nagyon dühös voltam hogy fogalmuk sincs a diabétesz megelőzésről.

Naooo
Olvasó
Naooo

A szemiták menjenek vissza a sivatagba.

Koriander
Olvasó
Koriander

a zsíros miatt volt helytelen a válasz,de mostanra már tényleg identitás is, hogy
deklaráltan sertéshúst együnk.

hunbagira
Újságíró

A nőknél a több testzsírt kevesebbnek tekintik. De nézz rá a 40 alatti korosztályra. :) Nem hazudott richter.

Rokapapa
Újságíró

A női önbizalom egy felesleges dolog, ha nem az lenne a természet adott volna belőle a nőknek is. Gondoljunk csak bele hol lenne ma az emberiség ha a nőknek is lett volna önbizalmuk pár ezer évvel ezelőtt kiállni a vadállatokkal szemben. Aki végiggondolta már tudja is a választ, kihaltunk volna. Egy nőnek ma sincs szüksége önbizalomra csak egy olyan férfira akinek van önbizalma. Ma még is azt látjuk, hogy túlteng a nőkben a hamis önbizalom ami másokra nézve is de leginkább saját magukra nézve veszélyes. Ma már mindenhol azt sugallják a nőknek, hogy erős vagy, érsz annyit mint egy férfi stb. Sajnos azonban ezek hazugságok és erre csak akkor jönnek rá a nők mikor olyan élethelyzetbe kerülnek ami veszélyezteti testi épségüket vagy épp erényüket. Vajon miből gondolja egy ötven kilós nő, hogy éjszaka egy kihalt környéken egyedül vagy épp egy-két barátnő társaságában biztonságban van? A nők mindig is a férfiakra támaszkodtak ám ma bebeszélik nekik, hogy nekik nem kell senkire sem támaszkodniuk – miközben állambácsira támaszkodnak – mert érnek annyit vagy még többet is mint egy férfi.

Mindent egybevéve a férfiak önbizalmát is lerombolják a hamis önbizalommal rendelkező nők ami egy olyan párosítás amely még a mai modern korban is egyenes út az emberiség kihalása felé. Jól láthatóan minden olyan országban ahol hódit a feminizmus fogy a népesség egyre gyorsabb ütemben. De semmi gond hisz a feminizmus már Afrikába is elért amely földrész távoli eldugott helyein – ahol a nők férfiak kísérete nélkül nem hagyhatják el a falut sőt éjjel még a házat sem – majd egy nő a szavannán elmagyarázza az őt megenni készülő vadállatoknak, hogy ő egy magabiztos önálló nő aki akkor megy oda és ahová akar mikor kedve van hozzá.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem is igazán vitatkoznék,hanem inkább tágítanám a látószöget a kérdésben.Sok mindenben igazad van ,pl ezzel nagyon egyetértek:

“Ma még is azt látjuk, hogy túlteng a nőkben a hamis önbizalom ami másokra nézve is de leginkább saját magukra nézve veszélyes. Ma már mindenhol azt sugallják a nőknek, hogy erős vagy, érsz annyit mint egy férfi stb. Sajnos azonban ezek hazugságok és erre csak akkor jönnek rá a nők mikor olyan élethelyzetbe kerülnek ami veszélyezteti testi épségüket vagy épp erényüket. Vajon miből gondolja egy ötven kilós nő, hogy éjszaka egy kihalt környéken egyedül vagy épp egy-két barátnő társaságában biztonságban van?”

Ezzel nem teljesen,mert nagyobb a perspektíva ,persze egyéni véleményként nyilván áll a dolog:

” Egy nőnek ma sincs szüksége önbizalomra csak egy olyan férfira akinek van önbizalma.”

Én úgy fogalmaznék,hogy bizonyos helyzetekben, és időszakokban igenis szüksége van egy nőnek önbizalomra,határozottságra,régen ez valóban kevésbé volt fontos. A társadalmi változások miatt más környezetben,helyzetben élünk,mint anno. Persze ez is visszavezethető sok mindenre ,ha ez nem lett volna,ha nem úgy alakul stb,de ez van,ebben élünk reálisan nézve nekünk nőknek ebben a korban és körülmények között kell élnünk,teljesítenünk. Mint tudod, én  maximálisan támogatom azt,hogy egy édesanya otthon legyen a gyerekekkel,ha lehetséges akár teljes htb-ként,de legalább részmunkaidősen. Mint írtam,tényleg sok esetben nem a nő választása,hogy család mellett is dolgozzon,higgyétek  el sokkal több nő lenne aki szívesen lenne htb,mint gondoljátok-ebben biztos vagyok (lehet nem huszonévesek körében,de a harmincas ,negyvenesek között ebben biztos vagyok). Nos,ha a dolgozol,akkor viszont sok munkahelyen igenis szükség van egy bizonyos határozottságra,önbizalomra,különben vagy rosszul,gyengén csinálod,vagy nem is vagy képes ellátni a feladatod. Ha én nem lennék határozott és nem lenne önbizalmam,”megennének reggelire”,ez főleg ott jellemző,ahol emberekkel kell foglalkozni,problémát megoldani,stressz helyzetben időre csinálni dolgokat.Tudom,hogy itt alapvetően az az alaptézis,hogy nő maradjon otthon,férfi dolgozzon,de reálisan jelen korunkban ez nem működik,a tendencia sem ez sajnos ,tehát nekünk nőknek ehhez kell alkalmazkodni.

A másik fontos dolog a témával kapcsolatban,hogy nyilván mindenki magából indul ki ,saját igényeinek megfelelően formál véleményt,ami természetes is. Azt azért tudnotok kell ,hogy nem lehet “ráhúzni” az összes férfira ezt az álláspontot. Vannak férfiak akik nagyon vezető típusok ,akiknek valóban nincs szükségük egy önbizalomtól,határozottságtól duzzadó nőre,sőt kifejezetten irritálja őket ez a típus. De vannak férfiak,akiknek az önállóbb , határozottabb nő a nyerő (és ettől még nem feltétlen mangina!),de természetesen nekik sem az elnyomó,túldomináló,erőszakos nőkre van szükségük,de szeretik ha van önálló véleményük,ha el tud intézni dolgokat,nem minden terhet az ő nyakukba rak,stb. Pl az én párom ilyen (mondjuk én ilyen férfihoz illek),neki előttem volt egy barátnője,aki a teljes életképtelenség volt,semmit,de semmit nem volt képes egyedül megoldani,csak sírni és kétségbe esni,higgyétek el,hosszú távon ez sem egy “leányálom”.

Tehát eltérőek a férfi igények is önbizalom,határozottság téren. Az viszont bizonyos,hogy soha,de soha nem szabad azt elkövetnie egy nőnek,bármennyire határozott,vagy bármennyire is képes legyen sok mindenre,hogy túldominálja a férfit.Elnyomja, ráerőltessen dolgokat,ez bizonyosan rossz véghez vezet. A másik,amit sosem lenne szabad egyetlen nőnek sem elfelejteni ,hogy a határozottság és önállóság mellett is, egy kapcsolatban minden normális férfinak szüksége van kedvességre, az “otthon érzésére”, valamilyen szintű “kiszolgálásra” és dicséretre. Ezek nélkül egy férfi boldogtalan,ha szeretek valakit,akkor meg nem az a cél,hogy boldog legyen ?

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem kicsit összemossátok az önbizalmat és az önbecsülést. Egy alacsony önbecsülésű nővel sok gond van, hosszú távon nem is lehet megfelelő kapcsolatot fenntartani vele, megbízni benne. Az önbizalom nőnél kevésbé fontos. A legtöbbször akiknél tapasztaltam hamisnak is bizonyult, szinte szánalmasan lappadt le amint konfrontálódott az ember.

Egy nő hamis önbizalmát nem is problémás letörni, az önbecsülését viszont rettentő galádság. Ez utóbbi amit már valóban bántalmazásnak lehet nevezni.

lady
Olvasó
lady

Az önbizalom az én értelmezésemben azt jelenti hogy képes vagyok valamire, meg tudom csinálni , bízom magamban.  ennyi mindenkinek kell , mert másképp határozatlanok döntésképtelenek leszünk.

A modern nő , ítélkezik, jellemez, minősít így erősíti az önbizalmát mert így többnek érzi magát .

Gejza
Olvasó
Gejza

metoo, üvegplafon, esélyegyenlőség, hátrányos megkülönböztetés, házimunka, önbizalomhiány, stb-stb…

Semmi más, mint az elkényeztetett, a mai világ jólétébe belehülyült picsogó női társadalom áldozatszerepben való tetszelgése, ami útján felmentést illetve előnyt akarnak minden, a múltban jelenben és a jövőben bekövetkezett vagy bekövetkezendő – akarva, vagy akaratlanul – hibás cselekedeteik alól. Tömény piár és manipuláció zajlik ennek irányában, semmi több.

El kell felejteni, le kell tojni a nők ilyen jellegű picsogását véglegesen, ha nem tetszik nekik a dolog, lehet csomagolni és kihúzni a barlangokba az erdőbe bogyót szednie, nem muszáj abba a technológiai társadalomban élni, amit 90%-ban a férfinem alkotott.

Jack
Újságíró

Az önbizalom a külső megerősítésekből származik. A sikerélményekből. A külső megerősítések hiánya, illetve a negatív visszajelzések, a kudarcélmények ezzel szemben rombolják az önbizalmat.

A legtöbb nő onnantól hogy elkezd testileg nőiesedni, tengernyi külső megerősítést kap a környezetéből. Ha elmegy péntek este szórakozni, még teljesen átlagos külsővel is begyűjt jópár elismerő tekintetet, kap tucatnyi pozitív visszajelzést, próbálkoznak nála. Facebook-on ráírnak ismerősök és idegenek, bejelölik, agyonlájkolják a képeit. A puszta létezéséért a környezetétől azt a visszajelzést kapja, hogy ő értékes tagja a női nemnek – és ilyen alapokra ne lenne önbizalmuk?
A férfinak mi jut ezzel szemben? Ha elmegy szórakozni, egy nő sem fogja leszólítani. Nem fog pozitív visszajelzéseket kapni, nem jut megerősítés. Amit tehet, hogy kezdeményez nőknél, akiknél jóval nagyobb a kudarc esélye, mint a sikeré. A kudarc pedig kimozdít egy újabb téglát az önbizalom falából.

Az önbizalom ráadásul nem egy olyan dolog, ami elméleti alapokon fejleszthető, hiába olvas valaki könyveket, néz videókat, fogyasztja a Facebook-on a sikersámánok idézeteit. Ha egy srác mondjuk 21 évesen szűz, és nem volt még sikere a nőknél, akkor annak nincs olyan alapja, amire fel tudná építeni az önbizalmát a csajozáshoz. És komolyan a média azt akarja beadni, hogy a nők önbizalmán kéne javítani? Röhejes…

 

hunbagira
Újságíró

Valahol olvastam egy tök reális összefoglalót az egészséges táplálkozásról minden fajta hypolás nélkül.

Egyél úgy, mint majom rokonaink és az átlagos természeti nép!: Kurva sok zöldség, annál kicsit kevesebb gyümölcs, minimális állati fehérje és szinte 0 szénhidrát…

Tökéletes összefoglaló.

Asszem ez is pavel volt volt vagy “coach wade” :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Látom, hogy itt nagyon elment a dagadtság okai: ilyen-olyan, zsíros/magyaros/egészségtelen stb. irányba, miközben ha a sallangokat lenyessük, akkor egy egyszerű és matematikailag helyes képlethet jutunk : ha több az energiabevitel, mint a felhasznált, akkor hízás a vége, ha kevesebb, akkor fogyás, ha kb. ugyanakkora, akkor meg szinten lehet tartani.

Ami még bekavar: elég nagy a “tehetetlenség” , adott (hízó) pályáról nem könnyű letérni, a szokásaink mindent determinálnak, és basznak az elméletre, meg az “akaratunkra” :)

A hízásnak nem nagyon vannak felső korlátai, és a már elért max körvonalat könnyebb újra elérni, mint fogyni, vagy akár tartani a kisebb súlyt és közben nem számít, hoyg mennyit sportolsz, mert életed végéig úgy sem tudod fentartani azt az intenzitást, ahogy csökken úgy jón a szívás/hízás, drasztikusan->(meg)szokások determinálnak….

Reszet Elek
Újságíró

Tedd hozzá a hormonális elemet is és teljes a kép. Egyre több  embernek és egyre nagyobb mértékben vannak problémái a hormonháztartásával. A fogyás nehézsége mögött gyakran hormonális problémák is vannak. Ezért az energiamegvonás önmagában nem elég. A bevitt táplálék (és az életélés környezetének) megváltoztatásával a hormonháztartást is normalizálni kell.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én hozzátehetem, sőt azt is, hogy kinek mennyire gyors az anyagcseréje stb, stb. de az alap matematikai egyenleg igaz, hormonnal, vagy anélkül….

BTW:  tudom hogy fasz vagyok, de Auswitzban nem volt kövér ember, hormonproblémával, vagy anélkül sem…….

Amúgy meg melyik volt előbb, a nagy zabálás, vagy a hormonprobléma?

Jó esetben ez egy elenyésző kisebbség kéne hogy legyen, ezrelék alatti arányban, ennek ellenére kb. minden második túlhízott addig keresgéli a kifogásokat, amíg megtalálja a felmentését….

Reszet Elek
Újságíró

A hormon kitétel azért fontos mert sokaknál problémás és ellehetetleníti a fogyást. Szar kajából hiába eszel kevesebbet a szükségesnél nem fogsz egészségesen fogyni. Ha nincsen rendben az inzulin, kortizol, tesztoszteron, ösztrogén stb. szinted nem fogsz fogyni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Ha csak az energiadeficit számítana idősebben is ugyanolyan könnyen menne a fogyás, mint fiatalon.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

még egyszer nem írom le, a levegőtől nem hízik, no meg ezrelék alatti azok száma akinek tényleg ez az oka….., azok meg úgy jártak mint quasimodo……

herceg
Olvasó
herceg

Ahogy Garfield mondta zabálás közben – valójában ez hormonális probléma. “Túl aktív a szájhormonom.”

Cefre
Olvasó
Cefre

Egótróger.

Hunn
Újságíró

Önbizalomhiányban szenvednek-e a nők? Igen is, meg nem is.

Meg kell érteni: egy nőnek csakis akkor van önbizalma, ha kell egy olyan pasinak, ha egy olyan pasi kívánja őt, illetve – a nők számára legjobb esetben – ha egy olyan pasi a párja, akit az adott nő jó pasinak tart. Ha éppen nincs ilyen férfi a láthatáron – és főleg, ha hosszú ideje nem volt része ilyenben – akkor az önbizalmuk a béka feneke alatt. Minél több férfi minél gyakrabban bepróbálkozik náluk, az önbizalmuk  ezzel párhuzamosan exponenciálisan növekszik, határ a csillagos ég.

Ez az oka annak, hogy pl. 9/10-es nők látszólag bizonytalankodnak és arról nyilatkoznak, hogy nem érzik elég szépnek magukat. Hiszen számukra a szépségüknek, önbizalmuk alapjának a megerősítése az, hogyha kellenek egy (vagy több) pasinak. Mivel sokan a férfiak közül nem mernek odamenni hozzájuk, mert a saját szintjük fölé képzelik őket és esélytelennek tartják magukat náluk, ezt ezek a nők úgy értelmezik, hogy ezek a férfiak nem találják őket szépnek – hiszen, női logikával, ha szépnek találnák őket, akkor odamennének és akarnának valamit. (Ezért érdemes leszólítani a nagyon jó nőket is, ha igazán az esetünk.)

Ugyanez a magyarázata annak, hogy pl. 2/10-es nők, amikor leszólítják őket, látszólag határtalan önbizalommal kezelik le, sőt, koptatják le adott esetben a náluk bepróbálkozó, esetleg náluk sokkal jobb pasikat. Egyfelől maga a tény, hogy ezek a pasik leszólítják őket, adja abban a szituációban az önbizalmat nekik – hiszen női logika szerint ha nem tartanák őket ezek a pasik jó nőnek, akkor nem mennének oda. Így maga az odamenés ténye bizonyítja azt saját maguk számára, hogy ők bizony jó nők. (A lekoptatás oka pedig lehet az, hogy bár önbizalommal viselkednek, de maguk sem igazán hisznek benne, ezért inkább lekoptatják a srácot, nehogy később csalódniuk kelljen.)

Megjegyzem: a média, a TV iszonyatos pusztítást végez a nők fejében ezen a téren. A saját testünkről, annak vonzerejéről nagyon torz kép él ma már a legtöbb ember fejében. Ez szándékos és tervezett, nem véletlenül mondom, hogy a TV pszichológiai fegyver, ellenséges kezekben. Mivel ez már a férfiaknál is elkezdődött és megjelent és mérhető, tudnunk kell, hogy a nőknél ez sokkal régebb óta és még durvábban történik…

hunbagira
Újságíró

Ez az oka annak, hogy pl. 9/10-es nők látszólag bizonytalankodnak és arról nyilatkoznak, hogy nem érzik elég szépnek magukat. Hiszen számukra a szépségüknek, önbizalmuk alapjának a megerősítése az, hogyha kellenek egy (vagy több) pasinak. Mivel sokan a férfiak közül nem mernek odamenni hozzájuk, mert a saját szintjük fölé képzelik őket és esélytelennek tartják magukat náluk, ezt ezek a nők úgy értelmezik, hogy ezek a férfiak nem találják őket szépnek – hiszen, női logikával, ha szépnek találnák őket, akkor odamennének és akarnának valamit. (Ezért érdemes leszólítani a nagyon jó nőket is, ha igazán az esetünk.)”  :) Aha, a modell kiscsajoknak nincs önbizalmuk, miközben a testüket fotózzák. :) Az, hogy tényleg normálisabban viselkednek- tapasztalatom szerint is- mint egy alsóbb kategóriás nő annak azaz oka, hogy ilyen téren valóban nem tudták kiélni még a hiúságukat. Abban viszont igazad van, hogy a felsorolt okokból nem tudták kiélni. De a végén ugyanúgy eltűnnek. :) Hipergám ösztönüket nem tudják felülírni pláne, hogy szopták már a faszt valami yachton egy túristaparadicsomban akár királyoknak 2 csík 00 kokó között.

De tényleg a fasznak sem kellene egy 10/10-es 10/9-es. Kezdjük azzal, hogy  minden fajta egzotikus nemi betegség hordozói, plusz a sok kokótól/amfetamintól/nyugatatótól/alkoholtól olyan mérgezett a testük, hogy semmire sem jók. Most költözött egy ilyen kiöregedett mellénk a lakóparkba a sok cucctól kirohadtak a fogai…

Most diót árul. :D

A többit meg már Dan összefoglalta egy más thread alatt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát a királyok már ultragagyik.

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok!

Biztos egy halom ordas közhelyet írok én is de kinek mi a szép az egy dolog.A másik meg,hogy ez fordítva is így van a média a férfiképet is erősen torzítja a többség nem úgy néz ki ahogy láttatják ergo ez a cikk fordított elöjellel is igaz lehet mivel a nők a 185 cm s széles vállú 30 cm feletti pasikat keresik:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem muszáj 30 legyen, 23-al is lehet elég jó munkát végezni..

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Blackur :

” A másik meg,hogy ez fordítva is így van a média a férfiképet is erősen torzítja a többség nem úgy néz ki ahogy láttatják ergo ez a cikk fordított elöjellel is igaz lehet mivel a nők a 185 cm s széles vállú 30 cm feletti pasikat keresik:) ”

Ebben teljesen igazad van, egyetértek,nem csak nőket érinti a probléma. A 20+ centis történet amúgy megint (az igenis) nők által is nézett pornó hibája (amúgy nem vagyok vad pornó ellenes ,de ez hibája,hogy az extrém méreteket etalonként tálalja adott esetben). Tehát a mindenhonnan ömlő “ez a tökéletes” és ha nem vagy olyan,vagy nem közelítesz hozzá,akkor “szart sem érsz ” mentalitás káros. Éljen egészségesen (étkezés),sportoljon,vigyázzon a súlyára,de ne szóljuk le azért,mert nem szupermodell. Ezt a mentalitást igazolja, a 2 napja posztolt kép is,a mérlegen álló lányról. A lányon egy deka súlyfelesleg sincs.Izmos,alkatilag nincs valóban sok dereka és melle (ez mind alkati ,ez nem fog magától soha változni) ,meg is kapta a kritikákat,nincs dereka,főzzön,a mellét ketten is kritizálták (fújassa fel ?!) ,a combját is érte kritika,szerintem izmos,(de ez női kritika volt,a nők sokkal kritikusabban ítélik meg nemtársaikat általában).

Férfiaknál (szerintem) ezekkel a testekkel semmi probléma ,ezek teljesen ok-ék :

Képtalálat a következőre: „average male body”

 

 

Reszet Elek
Újságíró

Valójában nagyon kevés 20+-os férfi van a pornóban. Nagyon sok múlik a kamerákon, a szögön. Az sem véletlen, hogy a legtöbb pornós csaj picike. A kontraszt megcsalja a szemet. Nem csak a pornó lehet a ludas. A nők (ahogy a férfiak is) fetisizálják a péniszt. Amúgy igazolt tény, hogy rendszeresen felülbecslik a partnereik méretét.

Arról már nem is beszélve, hogy nagyon kevés nő képes befogadni egy 20+-os péniszt úgy hogy élvezetet is leljen benne. Egy ekkora péniszt birtokolni inkább szívás. Tulajdonosától jobbára megtagadtatnak az olyan örömforrások, mint a tövig merülés gyönyöre. Léteznek technikák, amivel néhány centit nyújtható a nemes szerv, de hiba lenne bárkinek is átlépni a 19-20 cm környéki határt. Ami azt illeti már ott is gondok lehetnek függetlenül attól hogy a posterior fornix sok mindent képes elnyelni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Éljen egészségesen (étkezés),sportoljon,vigyázzon a súlyára,de ne szóljuk le azért,mert nem szupermodell.

Kivéve, ha nagyobb az “étvágya” mint a szája…..akkor meg ezerrel….

A lányon egy deka súlyfelesleg sincs.

Csak épp szar az eloszlás….

Izmos,alkatilag nincs valóban sok dereka és melle (ez mind alkati ,ez nem fog magától soha változni)

Hiába tolod, nem izmos (ha mégis, akkor sem javítana, csak rontana az összképen:), és igen, így járt……, vakolat, ruci, pushup , magassarkú és legalább 2 ponttal feljebb tornázta az SMV-jét….

,meg is kapta a kritikákat,nincs dereka,főzzön,a mellét ketten is kritizálták (fújassa fel ?!) ,a combját is érte kritika,

Semmi kritika nem volt benne, egyszerűen ennyi az objektív értéke, minek kell az érzelmi szubjektív szart mindenbe belekeverni?

szerintem izmos,

Ez a mániád:) az izom, értsd meg, ha igen, akkor kontraproduktív , baszki:)

(de ez női kritika volt,a nők sokkal kritikusabban ítélik meg nemtársaikat általában).

Ja, a nők…….

Férfiaknál (szerintem) ezekkel a testekkel semmi probléma ,ezek teljesen ok-ék 

Mivel huszadrangú szempont, így ki a bánatot érdekel?, ami számít, az a magasság, de az is volt vesézve már …………….

Delin
Olvasó
Delin

Vivi, az elso pasinak nagyobb a melle a kepen, mint a korabban altalad posztolt kiscsajnak. :) Szep dolog, hogy ne kergessuk a tokeletes testet, de ne egy atlag pocakos amerikai legyen a normalis pasi. Ugyanugy egeszsegtelen, mint az agyonreklamozott noi plus size modellek. A testzsirszazalek pasiknal ne nagyon legyen tobb 20%-nal, csajoknal 25%-nal. Lehetnek rovidebb kilengesek, de azert nem art torekedni ra.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jó, az első pasi valóban “súlyfelesleges” (talán idősebb korban azért még ez is belefér,ha csak ennyire hízik el és ettől nem jobban). Egyébként plus size modellek között azért nem csak zsírdisznók vannak,pl én őt gyönyörűnek látom,szerintem nagyon szép és nőies :

https://www.google.hu/search?q=laura+wells&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjavfSG4Y7aAhWha5oKHfW-DjkQ_AUICigB&biw=1920&bih=948

Egyébként a sokat szidott és emlegetett Ashley Graham is nagyon szép volt fiatalabban és csinos,de mostanra valóban elhízott,ha tartotta volna a18- 20 körüli formáját bőven a “szép plus size” kategóriába esne. Most már szerintem is kövér (az arca továbbra is gyönyörű)

Képtalálat a következőre: „ashley graham young”

Képtalálat a következőre: „ashley graham young”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ahogy ezek a pasik, úgy a mérlegen álló kiscsaj sem jó példa a szép testűre. A lánynak van egy szerencsétlen alkata, persze, nincs elhízva, edzeget is valamennyit, mégsem néz ki különösebben jól. A plus size modellekkel sem tudok mit kezdeni, számomra az a kategória Palvin Barbi lenne. Nem hiszem, hogy jó példa, ha csak azért is erőltetjük a súlyfelesleget viselő nők/férfiak szerepeltetését, mert “az átlagembert képviselik”. Elég baj, hogy az átlagember elhízott, legyen jó példa előtte, nem kell megerősíteni a hülyeségben.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lányok elé is kell jó példa, legyen mondjuk Magda Goebbels.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ja,kiterjesztett öngyilkosság:gyerekei kinyírása (mert jobb volt nekik így és ők is ezt akarták),ugye ?

Naooo
Olvasó
Naooo

Megmentette gyerekeit a férgektől. Egy hős volt.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Te tényleg hiszed ezt? Ja,a gyerekek is így döntöttek volna,régen rossz,ha valaki tulajdonaként kezeli a gyermekeit és úgy gondolja élet-halál ura és joga van dönteni ilyesmiben.A gyermekeink nem tulajdonaink és nem ölhetjük meg őket akkor sem,ha mi adtunk életet nekik. Nincs jogunk hozzá,lett volna rá megoldás,hogy a gyerekeket biztonságba helyezzék és bántódásuk se essék. Egy gyerek sosem tehet arról kihez,hova születik,tőlük a legnagyobbat vette el Magdácska ,az esélyt az életre. De ezt is szétrollkodod,pedig ez komoly dolog. A gyerekek biztosan szívesen haltak volna ,ha megkérdezi őket az anyjuk,beteg volt Goebbels és a felesége is. Mindenki beteg ,aki egy valamilyen,bármilyen “izmusért” ilyesmire vetemedik.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk nemcsak az izmusról volt szó. Tisztába voltak azzal, hogy mindkettőjüket felköti – de a férjét biztosan- a győztesek “igazságszolgáltatása”. Szóval ő esetükben ez volt a méltóságos-fájdalommentesebb távozás.

A gyermekeken lehet vitatkozni. De ott is kire bízzam őket? Mi lesz velük, ki viszi ki őket a bunkerből stb. Szóval lehet nemcsak fanatizmusból és önzőségből tette azt amit.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én bizonyos vagyok abban ,hogy 90%-ban fanatizmus volt. A korszakról rengeteget olvastam (néztem filmet),stb.

Még a bunker előtt kellett volna gondoskodni a gyerekekről,ekkor már tökéletesen tisztában voltak azzal ,hogy elbukják a háborút. Nem volt joguk így dönteni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egészen kiváló könyv a témában,egy valóban koronatanú -tól :

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=38139&type=22

” Itt ölte meg Helmut Kunz SS-orvos által adott cianid kapszulákkal az asszony 1945. május elsején este 8 órakor hat kiskorú gyermekét is, hogy azok ne élhessék meg, illetve ne tapasztalhassák meg a nemzeti szocializmus utáni politikai időszak „arctalanságát és harácsoló zsidó-kommunista demokráciáját”.

Ez nekem eléggé fanatikus.

Naooo
Olvasó
Naooo

Előrelátó.

Reszet Elek
Újságíró

csak trollkodik

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, azzal a kitétellel, hogy a mérgező fa gyümölcse az bizony mérgező..és ezt most szó szerint és nem jogi értelemben használatos jelentését értettem……, vagyis a keblen melengetett kígyó az bizony megmar, , ha fiatal, akkor később teszi meg, de megteszi……

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez szimplán rosszul értelmezett atavizmus.

Számos példa van,de hogy maradjunk a történelmi korszaknál,talán az egyik legmarkánsabb ellenpélda Bormann fia:

“Az apja halálakor mindössze 15 éves fiúból pap lett és a világ számos pontját bejárta. „Bormann az apja cselekedeteit mélyen elítélte, ugyanakkor, mint apára tisztelettel és szeretettel emlékezett, miként  ezt  írta: „szigorú volt, de jó és igazságos”. A náci rendszer szörnyű bűneit – amiben apja oly tevékenyen vett részt – egyértelműen elítélte.”

forrás:

http://polipraktika.blog.hu/2016/01/13/nurnberg_gyermekei_70_ev_tavlatabol

Ezzel az erővel irtsuk ki az összes bűnöző leszármazottját,mert úgyis csak az lesz belőle :

http://lemon.hu/2017/04/01/messze-esett-az-alma-fajatol-hiressegek-akiknek-szulei-bunozok-voltak/

És ezek csak a színészek,rengetegen lehetnek tudósok, feltalálók, jótékonysági munkát végzők,akiknek egyik,vagy mindkét szülője “mérgező fa” volt. Minden embernek meg kell adni az esélyt ,attól függetlenül,hogy ki-mi volt az őse.

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen szörnyű bűneit?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gondoltam, hogy félreértesz, én a 1,2,3…stb. x-edik generációs, békevallásos leszármazottakra , no meg az ómigránsainkra gondoltam elsősorban, ahogy az illemtudó, okos és művelt gyerekek csak úgy, hirtelen, minden ok nélkül “radikalizálódnak”/bekattannak, de ehhez semmi köze sincs a  a béke vallásának, szocializációjának, életmódjának , életvitelének, no meg a kedvencem:…. a “kultúrájának” ..…….

Nem, nem a bűnőzőkről, vagy azok leszármazottairól beszéltem, hanem a fertőzöttekről és azok leszármazottairól, ha érthető a különbség…… 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

X:

Jogos,valóban félreértettem,sajnos már úgy tűnik romlik a szemem,mert nem vettem észre a vesszőt az “egyetértek” után,anélkül meg egészen más értelme van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem hiszem, hanem tudom.

hunbagira
Újságíró

A trollok királya. :D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem mondtam hogy ezek a férfiak szép testűek ,csak “okék” ,elfogadhatóak. Ha egyéb jó tulajdonsággal rendelkeznek,akkor a nem tökéletes testet kompenzálhatják vele. A “tökéletes testű  ” férfiak általában iszonyatosan nárcisztikusak, csak a külsőségekkel törődnek, a konditerem állandó lakói (lehet azt látogatni,de mértékkel).lövik magukat mindennel a cél érdekében. Nekem ettől nem kell izmosabb test,ha izmosabb akkor meg legyen valami sporttól izmosabb,ami nem konditerem (vízilabda, atlétika,úszás ilyesmi). Nekem ettől nem kell hogy izmosabb legyen valaki (az első két pasi a linkről):

https://www.julian.com/learn/muscle/intro

Az utolsó pasi már sok (nekem)

Palvin Barbi plus size …:) ez aranyos.

Laura Wells meg szerintem a pasik (legtöbbjének) nagyon tetszik.Én arra szeretném felhívni a figyelmet,hogy a szépség tág fogalom.Nyilván az egészséges határokon belül-és ez azért elég jól meghatározható,de hibás álláspontnak tartom,hogy ha csak a szupermodell az etalon és azt is,ha csak a külsőnkkel foglalkozunk,én ezt hiszem és hosszú évek alatt tapasztaltam is. És néhány szupermodelltől távol eső gyönyörű nő:

Képtalálat a következőre: „audrey hepburn war and peace”

Képtalálat a következőre: „sophia loren body”

Képtalálat a következőre: „christina hendricks”

És számomra elrettentő modellek,akik szupermodellek  :

Bündchen:

Képtalálat a következőre: „gisele bündchen bikini”

Klum :

Képtalálat a következőre: „heidi klum bikini”

És itt egy link a jelenlegiekről:

http://www.worldoffemale.com/10-skinniest-models-on-the-planet/

Szóval létezik igenis “túl vékony”.

Szerintem ez is rossz példa,valahogy egyensúlyt kell találni,mindenben az egyensúly a kifizetődő. Abban egyetértek,hogy az elhízás ,magunkat elhagyás rossz út, a tetemes súlygyarapodás pedig nem csak esztétikai szempontból káros,de nagy egészségügyi kockázatokat is rejt.

 

 

Reszet Elek
Újságíró

Hepburnnek csak az arca volt szép ill. húsz környékéig volt éppen elfogadható a többi (sokaknak még akkor sem, a kosztümösöknek mindenesetre folyamatos fejfájást okozott). Kíváncsi lennék hogy nézett volna ki ha nem éhezik ’44-’45-ben.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudomásom szerint egyik élő példája volt annak, hogy a genetikai mutáció egyeden belül is végbemehet……, ha ez nem csak urban legend….

Reszet Elek
Újságíró

A genetikai mutáció mindig egyeden belül megy végbe. Pontosan milyen mutációra gondolsz?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha egyéb jó tulajdonsággal rendelkeznek,akkor a nem tökéletes testet kompenzálhatják vele.

Míg egy nő esetében ezt nem lehet kompenzálni más tulajdonsággal….

A “tökéletes testű  ” férfiak általában iszonyatosan nárcisztikusak, csak a külsőségekkel törődnek, a konditerem állandó lakói (lehet azt látogatni,de mértékkel).lövik magukat mindennel a cél érdekében.

Mivel max 1%-át teszik ki a férfiaknak, őszintén, ki nem szarja le, nincs relevanciája.

Palvin Barbi plus size …:) ez aranyos.

Eléggé abba az irányba tendál, kis mell, egyre növekvő segg, még úgy – ahogy van derék, de ha ilyen ütemben folytatódik, akkor arra  a piacra fog betörni, vagy csak deréktól felfele lesz fotózva, az „érdekes” arca miatt…..

Laura Wells meg szerintem a pasik (legtöbbjének) nagyon tetszik.

Dagadt…..

Én arra szeretném felhívni a figyelmet,hogy a szépség tág fogalom.

Értelmezés kérdése, mekkora tágságra gondolsz…..

És néhány szupermodelltől távol eső gyönyörű nő:

Audry a dugnivaló kecses törékeny mangaszemű ……

Loren már az „arányos” plussize….

Hedriksen már kövér , nagy húbazmeg tőgyekkel és vastag szopós ajkakkal…

Bündchen:

Nincs dereka, de ok…..

Klum :

Korához, no meg a gyerekeinek számáhooz képest aranyérmes…..

 És itt egy link a jelenlegiekről:

http://www.worldoffemale.com/10-skinniest-models-on-the-planet/

Tendenciózusan érvelsz:), rakd hozzá a többi modellt is (99%), amelyik se nem sovány, se nem dagadt……

Szóval létezik igenis “túl vékony”.

Aki, ha hízik nem tragédia, ellenben a dagadt ha lefogy, akkor is az…….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” Laura Wells: dagadt ”

Képtalálat a következőre: „laura wells body”

“Loren az arányos plus size”:

Képtalálat a következőre: „sophia loren body”

Szakadjak meg,ha nem Loren a teltebb. Egyébként mindkettejükről találni vékonyabb és kicsit teltebb képeket olyan 10 kg-os amplitúdóban:

Képtalálat a következőre: „sophia loren body”

Képtalálat a következőre: „laura wells”

Ja ,ez egy jó összehasonlító kép,persze ízlések és pofonok,de nekem szebb a “jobb oldal”  (miden értelemben:)) : (a bal oldal VS model)

Képtalálat a következőre: „laura wells”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tőlem kiegyezhetünk abban, hogy mindkettő dagadt:), amúgy meg nem mindegy, hogy milyen életkorból hozod mindkettőről a képeket és ez félrevezető lehet…..

És igen Wells dagadt…..

https://wellmadeclothes.com/articles/LauraWellsInterview/

Az alsó kettőből pedig a baloldali a jobb

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ja,biztos páros lábbal rúgnád ki ezeket a “dagadtakat” az ágyadból…A bal oldalinak a combja borzalmas,Wellsé valóban vastagabb  ,mint az” ideális kép” az agyunkban. Szerencsére a férfiak nagyobb része nem ilyen “finnyás”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt nem mondtam, tudod, a “spektrumunk” kissé tágasabb, de nem biztos, hogy hosszabb távra, avagy egyáltalán felvállalnám-e, ha érted mire gondolok,  de a szexre (egy bizonyos hájvastagság/kiéhezettség arányáig….) jók………

Az alfaözvegyek tragédiája is az, hogy: jó, jó de azért otthonra már nem kéne……

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egyébként számomra ez a legideálisabb,a “tökéletes”. Nem túl vékony,van mindene,sportos,de nem gebe,ettől jobb alakú nőt sosem láttam  (R. Welch fiatalon). De ettől még másokat is szépnek látok:

Képtalálat a következőre: „raquel welch”

Amúgy meg jót mosolyogtam, szexre jók,de hosszabb távra nem,mondja azt,aki Xcsakx…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, ez szerintem is tökéletes volt, akkor és ott:)

Bizony, vannak akik szexre jók, de másra nem kéne……, dolgozd fel:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azt hiszem sikerült (feldolgozni) Úgy kemény 2 mp-ig tartott :)

Ja, és Ő,nem “ez”.

Reszet Elek
Újságíró

Welchnek kissé széles a válla, mint az úszónőknek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, és Ő,nem “ez”.

Jogos és elnézést kérek miatta.

A képre vonatkozott az ez, de igen, Ő.

common man
Olvasó
common man

Se nem kövér se nem sovány egyesek szerint kicsit lópofája van de alakra pont jó.(hangszórót tiltani) https://www.youtube.com/watch?v=KpZpvo4rQAE

Reszet Elek
Újságíró

Retus nélkül L.W. láthatóan nem szép nő sokkal inkább átlagos.

A lenti két nő eltérő karakter ezért nem lehet összehasonlítani. Talán a jobb oldali. A bal egészségtelenül néz ki.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A baloldali szép, a másik kövér.

Reszet Elek
Újságíró

Troll! A bal oldalinak vastagabb a térde, mint a combja. Az összezárt combjai között “csont nélkül” átférne az öklöm. A másikból szívem szerint lefaragnék 3-5 kilót, de még így is inkább ő, mint a bal oldali, akinek szerintem még a menstruációja sem rendszeres.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az a jó, nem amelyiknek pajszerrel kell szétfeszegetni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Elég röhejes ez a mensifelemlegetés, amivel mindig jöttök. Ezt mondtad Candice-re is, nem zavart a tény, hogy azóta szült egy gyereket, és most terhes a másodikkal. A doktor úr jobban tudja, hogy aki a vékony, annak még a menstruációja sem rendszeres. :D (Nőgyógyászok fognák a fejüket ezt látva, azt azért elárulom. Tipikus női magazinos faszság, hogy nyugodj meg, te kövér vagy, de legalább rendszeresen menstruálsz, bezzeg a vékonyak, mennyivel jobb neked, igaz?)
Mint mondtam, a szép nőkről szeretnek előnytelen fotókat hozni, a csajnak is elég furán állnak a lábai ezen a képen, amúgy semmi baj velük. Az összeérő comb nem szép látvány, ráadásul nem is hinném, hogy jól esik, hogy folyton dörzsölődnek egymáshoz, kiszakadnak a nadrágok. Erről is hallgatás van, hogy nem csak esztétikai okokból nem érdemes vaskos combokat birtokolni, hanem konkrétan az életminőséget is rontja az állapot.
Hogy letrollozol, az pedig gyenge visszavágó. A neked tetsző csaj kövér, és nem 5 kg plusz van rajta, hanem úgy ránézésre 15. Akit fikázol és szerinted nem menstruál rendszeresen, az pedig egy szép, karcsú nő.

common man
Olvasó
common man

Szerintem ha formás lehet ducibb is,csak jó segge jó lábai szép arca meg jó csöcsei legyenek.

Reszet Elek
Újságíró

Folyamatosan félreértelmezel és szélsőségekben nyomod. Számos eset után most már nyugodtan leírható hogy egyszerűen hülye vagy esetleg képtelen a szövegértelmezésre és a logikus gondolkodásra. Eldöntheted melyik. Ugyanazt nyomatod, mint ez a hülye picsa itt:

Az összeérő cobm és az öklöm is átfér között van egy kívánatos, normál szint. A kóros soványság pedig menstruációs zavarokkal jár (a kóros kövérség is). Amúgy többet tudok a női testről, működéséről, mint a legtöbb nő.

A hivatkozott fotó a beállításból és a retusból is látható hogy divatfotó. Semmilyen előnytelen beállításról nincsen szó, sőt!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudom, emlékszem, amikor felvilágosítottál arról, mi a különbség érzetre a farok meg a műbroki között. :)
Attól az még egy tény marad, hogy Candice-re is ezt mondtad, miközben már van másfél gyereke, de ugye a rajzolt óra is napi kétszer a pontos időt mutatja, biztos volt már, hogy bejött ez a nüansz valakivel kapcsolatban.
A két nő tűz és víz, márpedig ezt a két fotót hasonlítottuk össze, akkor hadd mondjam már, hogy az összeérő combú gáz, mit jössz a köztes állapottal, amikor arra senki sem hozott példát? Talán neked vannak értelmezési problémáid, ha nem bírsz annál a két képnél maradni, amiről szó van, Elek.
Ezt a fotópárt előszeretettel használták a netes magazinok egy rossz beállást használva, véletlenül sem az efféle fotósorozatok mellé rakták oda a dundust.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindig  mosolygom, amikor a “túl vékony” modellekről a legelőnytelen képeket rakják be a plus size pártiak, bezzeg a kövér nőkről mindig a legelőnyösebbeket. Klumról ez nem előnyös, amúgy bazi jó alakja van. L.W. kövér, ahogy Sophia Loren is az volt, Christina Hendricks pedig az a kategória, akire úgy nézel, mint valami katasztrófaturista (“hogy lehet egy nő ekkora?”).

common man
Olvasó
common man

Lehet ám fotósoppal rondítani is.

hunbagira
Újságíró

Már megint kijött belőled a hazug női “harcos” plus sizeos férfiakat nem erőltetik. :) Nektek nem kell elfogadnunk bennünket…:)olyannak ami.

wittukind
Olvasó
wittukind

Sokszor elgondolom hogy kéne egy fasza napkitörés amely megsüti az összes Földkörüli szatellitet és vége lesz a mindenféle “szocializációs” szarságnak,magyarán, kb úgy ahogy volt amikor én 18 voltam. Lehet hogy a nők “önbecsülése” is előjön megint.

Blackur
Olvasó
Blackur
xcsakx
Olvasó
xcsakx
wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a link csak duplázva érdekes? A tehén arra jó hogy tejet adjon, nem kell duplázva népszerűsiteni, főleg nem ennyit egyszerre..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocs, nem vettem észre, hogy már valaki berakta:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a cikk valahogy egyvelege a “Juszt is a dagadt nők” meg a “túl jó nők” irásoknak, megpluszolva egy kis gasztronomiai ismertetővel….egy valami bassza a csőrömet..honnan van egy kurvának önbecsüláse..az hogy pinája van amelyet fölbecsül még nem jelenti azt hogy eszet is kell itt osztani (kivéve Hunnt,aki még gyerek)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

honnan van egy kurvának önbecsüláse..

Onnan, hogy még így  is többszörös a kereslet a pinája iránt….., miért ne legyen elszállva, …….és a faszbuk, meg a többi egótuningról még nem is beszéltünk…

wittukind
Olvasó
wittukind

Valami nem stimmel itt, kurvák léteztek a faszbuk meg a net előtt is de mintha nem voltak annyira ellszálva attól hogy pinájuk és szájuk van….ehhh, túl öreg vagyok már ezekhez a modern hülyeségekhez.. inkább egy Belenkaya és…tunigolok amit elérek..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Téged ez nagyon megvisel, azt látom. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Összetévesztel egy másvalakivel…vele köteketdjél ok?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te nem szállsz le rólam, aki kötekszik, az te vagy. Viselj el, emészd meg a tudatot, vagy írj Alternek. De hogy itt már folyamatosan szidsz, annak mi értelme van?

wittukind
Olvasó
wittukind

Én igazán nem szidtalak csak a valóságot irtam amikor úgy éreztem hogy kell, tehát te, aki azt irta ide hogy kurva akkor magyarázd meg nekem is hogy ennek mi köze van az ÖNBECSÜLÉSHEZ?” azért irtam igy mert eddig ezt a két dolgot nem tudtam összehozni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Minek mi köze van?

wittukind
Olvasó
wittukind

A kurvának ott ahol akarja, a többi mastercard

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Komolyan nem értem, mit akarsz kérdezni, tedd fel már újra rendesen.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem én voltam az aki azt irta hogy te kurva vagy, saját magad mutattad igy be magad.

Nohát, én elfogadom hogy egy kurvának van önbizalma(úgy általánosan értve, nem személyeskedve), de honnan jön ide az önbecsűlés?

ez az ami nekem nem jön össze..

Blackur
Olvasó
Blackur
wittukind
Olvasó
wittukind

Ez nem önbizalom hanem csipkerózsika mostohahúga, ő ébren várja a hercegét.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez egy szűzkurva. Áruba bocsájtja magát : ” A 28 éves lány több csatornával is tárgyal, és a helyszíneket is keresik a forgatásra, de még nincsenek konkrét információk….Külföldről is megkeresnek, így lehet, hogy ebből egy nemzetközi társkereső lesz”

Nekem ez tetszett a legjobban:

” Foglalkozását tekintve nyilván olyan legyen, ami közel áll hozzám, így leginkább a médiából vagy művészvilágból keresek párt, de mivel teljes mértékben azonosulni tudok az arisztokrata világgal, és Diana a példaképem, azt se tartom kizártnak, hogy a hercegem valóban királyi sarj legyen. ”

Hát még sokáig álmodozhat és várhatja a hercegét…

Aldo
Újságíró

herceg
Olvasó
herceg

Van bizony rendesen:

“Külföldről is megkeresnek, így lehet, hogy ebből egy nemzetközi társkereső lesz. Én világéletemben férjet kerestem, ezért nagyon konkrét elképzeléseim vannak életem párjáról. Belsőre legyen kedves, őszinte, hűséges, nagyon intelligens, olyan, aki a tenyerén hordoz, és értékeli azt a kincset, amit én adok neki. Mindemellett támogasson az élet bármely területén. Külsőre legyen nálam magasabb és sportos alkatú, de nincs kifejezett esetem. Egyéb kritériumaim is vannak: ne dohányozzon, csak ünnepnapokon fogyasszon alkoholt, legyen intellektuális és érdeklődő. Az elvált vagy gyerekes férfiak ki vannak zárva, és nagyon fontos, hogy példás legyen az előéletük, ezáltal felérjenek az én tisztaságomhoz és érintetlenségemhez. Eddigi tapasztalataim alapján számomra egy negyven feletti férfi lenne tökéletes, mert a korombeliek semmilyen szinten nem érnek fel hozzám. Foglalkozását tekintve nyilván olyan legyen, ami közel áll hozzám, így leginkább a médiából vagy művészvilágból keresek párt, de mivel teljes mértékben azonosulni tudok az arisztokrata világgal, és Diana a példaképem, azt se tartom kizártnak, hogy a hercegem valóban királyi sarj legyen. A szobám fala ki volt tapétázva Vilmos herceg képeivel. Az én tündérmesémnek ő a hercege – mondta Emese.”

Valahol pedig ijesztő dolog, hogy még egy ilyen látványosan az intimitás hiányától elhülyült vénlányra is hogy ráugrana egy halom mindenki…

wittukind
Olvasó
wittukind

Na,ha a Diana a páldaképe már neki is állhat keresgélni a 35-ik szélességi kör alatt hátha megszánja valami beduin törzsfő és elveszi negyediknek.(Dodi al Fayed nem jut mindenkinek)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“csak ünnepnapokon fogyasszon alkoholt”
királyi sarj legyen”
“negyven feletti férfi lenne tökéletes”
művészvilágból keresek párt”

Hogy is énekelte Feró a Medvetáncban? Ja igen: “Az élet mindig ünnepnap.” Eszerint a napi tíz üveg sör oké. Ivászatban amúgy is király vagyok, úgyhogy ez is pipa, és emiatt  többnek is nézek ki negyvennél. Még ötvennél is. Igazi életművész vagyok. A szobámban meg bokáig lehet járni a Vilmos körtés üvegekben. Szerintem ráírok. Úgy érzem egymásnak teremtettek minket.

herceg
Olvasó
herceg

Azért előbb guglizz rá a nevére, a cikkben elhelyezett képek úgy érzem a valóságosnál jobb színben kísérlik meg feltüntetni :)

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ú, igazad van, tényleg nem egy báli belépő. Így hát hiába ácsingózik rám, ez a hajó elment neki. Mindenesetre felebaráti szeretetből majd felvilágosítom, hogy jobban jár, ha lemegy a tóra békákat fogdosni, oszt’ ha szorgalmasan csókolgatja őket, lehet, hogy Vilmos császár is összejön neki, nem csak az a kis nyikhaj. Még az oktató videót is elküldöm neki, ha szegény buggyant nem tudná, hogy mi a módja béka fogásnak.

https://www.youtube.com/watch?v=QwIRwmiau38

ggwp
Olvasó
ggwp

Vilmos herceg, az :D Ennek max. egy Vilmos egyik lova jár. Hülye picsa.

És el tudom képzelni, hogy valami dúsgazdag külföldi még feleségül is veszi azért a 3 percért, amiből 2 előjáték.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A csaj nem gyengén kuplungos! Kicsit el van szálva magától és az árától, ha így folytatja elhervad az a virág mielött letépnék!

George Herceg
Újságíró

Szerintem ez tipikus esete a az idióta “nekem senki sem elég jó” miss picsáskodásra. Persze, legyen herceg, meg magas, meg délceg, meg gazdag. Ha 28 évesen nem sikerült még megközelítőt sem találni most már muszáj legalább pénzt és hírnevet kreálni belőle, már ha elfogadjuk, hogy szűz a kicsike. Az is lehet, hogy egy óriási médiahekk az egész. (egyébként szeretem a halat)

Mondjuk azt a faszit is bevizsgáltatnám aki 200 milliót ajánlott a csaj szüzességéért. 200 millióért 5 tucat jobb nőt lehet venni, már aki mindenképp ragaszkodik a vásárláshoz….

wittukind
Olvasó
wittukind

Itt inkább parlagfűről van szó amely virágnak képzeli magát….nem jött le a cikkből hogy macskát szerzett-e be magának? nem másért de a hercegek majd elfogynak és valakivel csak kell élni,ugye?

Aldo
Újságíró

Nem tudom, hogy ezen a cikken sírjak-e vagy nevessek.
Ennyi ez egész produkció? Hogy nem járt még fasz a pinájában 28 évesen? És ennyivel már szerepelni lehet a tévében? Persze rengetegen vannak, akik abból csináltak karriert, hogy mekkora ordas kurvák, és, hogy kikkel dugtak 15 éves koruk óta, meg hogy milyen pornó videó került fel róluk a netre. “Színésznőként huszonnyolc évig megőrizni ezt az ártatlanságot a világon egyedülálló és ritkaság, de ezt mások is mondták már. “
Ja, persze, hogy ezt mondta a sok lúzer mert meg akartak baszni. A szüzesség nem valami felbecsülhetetlen értékű kincs és nem is egy betegség, hanem egy állapot, mint amikor kihullanak a tejfogaid, pattanásos leszel és egy nyári szünet alatt nősz 10 centit.  De nem is értem mit gondol a csaj, hogy majd egy 30 feletti tapasztalt pasi elkezd vele tökölni hónapokig? Aztán majd 2 év múlva közli, hogy bocs, de még nem éltem ki magamat és lelépek bepótolni az elmulasztottakat. Persze a beteges szűkultusz miatt többnek, jobbnak és értékesebbnek képzeli magát, csak azért mert még nem dugta meg senki. Ez is egyfajta védelmi mechanizmus, mert nagyon jól tudja, hogy ez nem normális és így próbálja meg áltatni magát, hogy ez mennyire normális sőt dicsőséges dolog. És hosszútávon nem is a szexuális tapasztatlanság hiánya a legnagyobb gond, mert abba bele lehet rázódni, hanem, hogy semmit sem tud a hosszútávú kapcsolatok működéséről, max amiket a gagyi szappanoperákból és Disney mesékből ellesett.
Az én vagyok az ártatlan szűz hercegnőcske, aki Vilmos herceg fotóival tapétázza ki a falát korszakból már régen ki kellett volna nőnie.

Hunn
Újságíró

Simán bevállalnám. Simán. Az összes hülyesége felejtős. Befűzném, szenvedélyesen megdugnám, utána csináltatnék vele egy szendvicset, aztán rosszul bánnék vele. Úgy belém szeretne, hogy amikor meghalnék, felgyújtaná magát a síromon.

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok  lehet,hogy off de nem tudom hova linkeljem erről vélemény:

https://index.hu/kulfold/2018/03/30/rengeteg_rajongoi_levelet_kap_a_parklandi_iskolai_tomeggyilkos/

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

A bűnözők uncsik.

Hunn
Újságíró

Általános jelenség. A nők buknak a bűnözőkre.

Miért nem szólt nekem erről senki 10 évvel ezelőtt? Én még úgy benyomva hogy keresztbe állt a szemem, zsebemben a simlisen szerzett pénzzel is azt az imázst próbáltam közvetíteni a nőknek, hogy micsoda komoly, megbízható szakember vagyok a munkahelyemen (egyébként az is voltam, nappal, mint Neo a Mátrixban). Hiába, fiatalság, bolondság.

Aldo
Újságíró

Aztán ha hajnali 3-kor a kommandósok basszák rájuk az ajtót és alsógatyában viszik be őket megbilincselve, akkor jön a sírás-rívás.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

A nő, akinek éppen elhurcolják az izgi bűnöző pasiját.

hunbagira
Újságíró

Nem ismered te az ilyen nőket/kurvákat. Ezek max akkor sírnak, amikor tek/merkúr rajtuk üt, akkor az ijedtség miatt.

Másnapra már elfelejtik.:) Most is, Ricsi háziőrizetben addig a félcigány kurva strichel szerte a világon. :D

Tényleg SS-től már akartam kérdezni, hogy milyenek most a faji arányok a szakmában. Echte cigó, félvér, fehér….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Úgy látom itt aztán van önbizalom. Állítólag ez a legesélyesebb szám az idei Eurovízión :

https://www.youtube.com/watch?v=CziHrYYSyPc

És a szöveg (a magyar fordítás borzalmas,de azért nagyjából ok) :

https://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/netta-barzilai-toy-toy

Most őszintén, ki az az idióta ,aki egy ilyen számra szavaz….? Én egy elfogadóbb darab vagyok külsőségekben,de ez a nő TÉNYLEG tetszik valakinek?!

Koriander
Olvasó
Koriander

inkább ilyen die antwoord paródia lesz ez.
https://youtube.com/watch?v=8bdeizHM9OU

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én is reménykedtem,hogy valami poén,de a róla szóló cikkek alapján komolyan gondolja :

 

http://wiwibloggs.com/2018/03/20/exclusive-israels-netta-barzilai-tells-us-toy-is-the-awakening-of-female-power-and-social-justice/

Koriander
Olvasó
Koriander

az hogy mit nyilatkozik teljesen mindegy, inkább az az érdekes, hogy miért lesz vkibôl yolandi imitátor.
a másik ilyen vicces producerbanda az orgonite a Russian hardbassre telepedve
https://youtube.com/watch?v=avKB0CgQy4k

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hát nem tudom,lehet igazad van , de az a bevallottan  #metoo inspiráció ,bár lehet,hogy csak meglovagolja,mert ezzel most lehet tarolni…

Koriander
Olvasó
Koriander

végighallgattan a számot és wow nagyon vagány, és a csaj nagyon muzikális.
a szöveg meg az össses pop cuccban gagyi.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nekem nem a muzikalitásával van problémám elsősorban (pl. nem rossz a hangja),hanem az egész úgy egyben számomra borzalmas. Ez a stílus,ha annak nevezhetem meg baromi távol áll tőlem alapvetően is.

Koriander
Olvasó
Koriander

hát igen, Kyliet nehéz lesz a pophercgnői titulusából egyhamar kiebrudalni.
Netta egy óriás bonbonra hasonlít.
az edmben sok a fura kinézetű szerzet, de neki legalább füle, hangja és ritmusérzéke van.
majd neki is lesz gyomorgyûrûje, mint a megasztáros kis pufinak és lefogy.
most a pénz egy looperre kellett, Eurovision után meg majd vki jelentkezik szponzornak

Reszet Elek
Újságíró

Inkább tisztítsátok meg az elméteket valami zenével meg képpel:

https://www.youtube.com/watch?v=k0-hy6R_m1s

https://www.youtube.com/watch?v=gFS0W2PALac

Reszet Elek
Újságíró

Már hetekkel ezelőtt feltűnt ez a szám, gondoltam is hogy cikket írok belőle de másképpen alakult.

Számos problémám van vele. Egyrészt mit keres egy ázsiai ország az EURÓvíziós fesztiválon. Másrészt ez egy undorító landwhale akihez bottal sem nyúlnék, egy undorító fertőzés aminek a látványa is rongálja a férfiúi elmét, lehet hogy pikachut hazaviszi, de csak azért mert egy férfi sem tugná a farkát egy ilyen bűzölgő trágyahalomba.  Harmadrészt semmi eredeti nincsen sem a zenében, sem a klipben. Teljesen össze van ollózva. Negyedrészt a szövege is totál értelmetlen, mintha feminista programszövegekből lenne összeollózva.

Persze mit is lehetne várni egy olyan fesztiváltól, ami olyan progresszív hogy Dana International és az osztrákok büszkesége, a másik lágerbevaló förtelem, a szlengben kis picsa fasz jelentésű Conchita Wurst is győzedelmeskedhetett…

Aldo
Újságíró

“Egyrészt mit keres egy ázsiai ország az EURÓvíziós fesztiválon.”

Az eurovizió egy igazi fertő, a megtestesült kulturális terrorizmus, amelynek nem az a lényege, hogy egy szórakoztató verseny legyen, hanem, hogy mindenféle undorító, aberrált, meszesgödörbe való mocskot mutogassanak. Minél betegebb az illető, annál jobb helyezést fog elérni. Volt ott már minden: szakállas “nő”, muszlim svéd, transznemű stb. A középkorban az ilyen korcsokat vásárokon mutogatták és megdobálták őket mindenféle rohadt zöldséggel. Szomorú, hogy pár száz éve sok dologban értelmesebbek voltak az emberek.

Lierin
Olvasó
Lierin

Milyen egy 10/10-es, illetve 10/5-ös férfi és nő?

Komolyan, kíváncsi lennék, örülnék, ha többen belinkelnétek rájuk egy képet vagy akár megneveznétek egy-egy hírességet ezekből a kategóriákból, mert érdekelne, a ti szemetekben ki számít ilyennek.

Én kezdem, hátha válaszoltok ti is.
10/10-esek:
James Mcavoy és Natalie Portman (persze, smink nélkül értem, mert sminkben mindenki nagyon jól tud kinézni).
10/5-ösök:
Vilmos herceg és Gwyneth Paltrow (szintén smink nélkül értve).

Reszet Elek
Újságíró

A 10/10 kategória abszolút szubjektív, másnak simán lehet 8-9/10. Szóval semmivel sem leszel előrébb ha akár mindannyian bemásoljuk ide a sajátunkat.

Nekem a fiatal Charlize Theron simán a top kategória.

Ráadásul nagyon tehetséges is.

Pacákban nem tudok mit mondani mert nincsen szemem hozzá, meg egy férfinél a szexepil sokkal összetettebb dolog.

Manapság sok a cicafiú, a megcsinált metro srác. Én a régebbiek között keresgélnék.  Pl. Burt Lancaster ebből az időszakából: https://www.youtube.com/watch?v=EHYd9DRhh-c

Vagy a fiatal Hugh Jackman ha az újabbakat nézem:

Nesze még egy hogy örüljél…

Naooo
Olvasó
Naooo

Mind a két faszi egy nagy nulla. A két picsa meg épp csak dugható kategória.