0 megosztás

Baukó „Csöcsike” Évának kifizetődött Havas lejáratása

Műsorvezetőként debütált a TV2 Fem3 Café című műsorában Baukó Éva, a botrányos viselkedéséről híressé vált bulvárceleb, aki legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy a metoo-kampány keretében zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Az immár a harmincas évei közepén járó asszony az első adására egy igazán visszafogott, hosszú zöld ruhát vett fel, amiről Instagramra is posztolt egy képet, amihez immáron nem a #csöcsök vagy a #metoo, hanem a #conservative hashtaget biggyesztette. Mindenképpen erős a kontraszt az egyébként őszintébbnek és testhezállóbbnak ható csöcsvillantó fellépéseihez képest:

bauko-eva-csocsokBaukó Csöcsike Éva az “Ezek megőrültek” című tv-showban. Vajon mennyit kóstálnak a méretes csöcsök a TV2 bordélyában?

Baukó – aki a mocskos száján és a rendszeresen kilógatott csöcsein kívül soha semmiért nem volt még érdekes – november közepén még így jelentkezett be egy újságinterjúban: „Szeretnék visszatérni a képernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki. Aztán három hét sem telt el, és előállt vele, hogy nyolc évvel ezelőtt Havas Henrik szexuálisan molesztálta. A valóságshow-celeb egykori szeretője, a szintén ebből a körből ismert Nagy Alekosz ezt követően kijelentette egy Youtube videóban, hogy „a TV2 felbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről”. A balliberális ATV mindenesetre úgy döntött, hogy Havast ki kell rúgniuk.

Ha hiszünk Alekosznak, akkor arra következtethetünk, hogy „magas vérdíj járt Havas fejéért”. Utóbb összerakva Baukó egyes megszólalásait, lehetségesnek tűnik, hogy valóban egy nagy port kavaró #metoo sztori volt a belépő Csöcsike műsorvezetői állásához, és emiatt az ultimátum miatt sopánkodott, hogy őt nem zaklatta senki sem… aztán mégis kitalált valamit. Ha Havasban van egy kis kurázsi, akkor nem csak egykori munkaadóját pereli, hanem Baukó Évát is a miatta elmaradt jövedelemért, hiszen immár lesz miből fizetnie. Ha egy igazságos világban élünk, akkor Baukó Éva teljes keresményét ítéli meg kárpótlásként a bíróság. Sajnos a társadalmi bizalom romboláséért nem lehet elégtételt venni, pedig sokan ábrándulnak ki egy olyan közéletből, ahol ócska csöcsvillantással és hazudozással lehet boldogulni, ahol férfiakat lehet tönkre tenni üresfejű, mocskosszájú csöcsöslányok  egyetlen bemondásával. Mindenesetre a nagyközönség nem felejt: Baukó bemutatkozó műsorvezetői szereplése nyomán sok néző számolt be heveny hányingerről. De ez csekély vigasz, mert Csöcsike ezután akár a tévéképernyőről járathatja le mindazokat az embereket, akik – vele ellentétben – mégiscsak letettek valamit az asztalra és nem csak kitettek valamit.

Post Author: Richter András

f Facebook
0 megosztás


141
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
129 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
common manSerialSlutblackfridayHypocritSlayerFoxtrott28 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Ki rendelte meg Havas lejáratását? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugye ezt nem rekviemnek szánjátok a metoos faszért?

Vagy csak azért vagytok felháborodva csöcsikén mert hozza  a lényegét?

Alter Ego
Szerkesztő

Részletes kifejtés nélkül nem érthetőek, sőt sokféleképpen félreérthetőek a kérdéseid. Inkább nem kísérlem meg a választ. Szerintem amúgy tökéletesen kiolvasható a cikkből a mondandónk. Szerintem olvasd el figyelmesen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem terveztem mélyebben belemenni, de most már meghoztad a kedvem:), úgyhogy érzékenyek PgDn:)

 

Műsorvezetőként debütált a TV2 Fem3 Café című műsorában Baukó Éva, a botrányos viselkedéséről híressé vált bulvárceleb, aki legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy a metoo-kampány keretében zaklatással vádolta meg Havas Henriket.

 Gratulálunk neki…..

 Az immár a harmincas évei közepén járó asszony az első adására egy igazán visszafogott, hosszú zöld ruhát vett fel, amiről Instagramra is posztolt egy képet, amihez immáron nem a #csöcsök vagy a #metoo, hanem a #conservative hashtaget biggyesztette.7


Nincs tisztába a szó jelentésével és keveri a „visszafogottal”, de különben jól néz ki.

Mindenképpen erős a kontraszt az egyébként őszintébbnek és testhezállóbbnak ható csöcsvillantó fellépéseihez képest

Az Ő dóga, kinek mi köze hozzá, de komolyan?

  Vajon mennyit kóstálnak a méretes csöcsök a TV2 bordélyában?

 

Miért, meg akarod venni? Mit számít? Bár tényleg, át lehetne számolni lélegeztetőkre és aztán szörnyülködni/sopánkodni/irigykedni, stb rajta….

 

Baukó – aki a mocskos száján és a rendszeresen kilógatott csöcsein kívül soha semmiért nem volt még érdekes –

És látod , milyen jól megél(t) belőle…..

november közepén még így jelentkezett be egy újságinterjúban: „Szeretnék visszatérni a képernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki”.

 

Há me addig ő is úgy gondolta, hogy tényleg nem, és igaza is volt…..

 

 Aztán három hét sem telt el, és előállt vele, hogy nyolc évvel ezelőtt Havas Henrik szexuálisan molesztálta.

 

 Ja, a mester (tanárúr:) megmutatta neki az „utat”, lásd: http://www.ferfihang.hu/2017/11/04/havas-tanar-ur-metoo/

 

A egyik vicc az , baszki, hogy a seggfej fasz nem bírt kimaradni ebből a „hullámból” , és valószínőleg végig sem gondolta, hogy ha ő akasztja a hóhért, akkor ő is bitóra kerülhet:)

Amikor Baukó a tanárúr metooja kapcsán „rájött”, hogy (kevesebbet kapott, mint amennyi “járt” és :) őtet végül is metoozták, meg “zaklatták,” meg ERŐSZAKOLTÁK!!!!, akkor csak élt a lehetőséggel, és lehet ráhúzni a vizes lepedőt, de semmivel sem feketeseggűbb mint a tanárúr, szóval álszent és faszság ugyanazért a szemétért csöcsikét baszogatni, főleg, hogy egy ilyen kaliberű “nagyfaszra” tette fel a szopóálarcot…….

Sőt, mivel az első volt a sorban, ő kapcsolt először. Aztán ugye tudjuk hogy 8 évvel azelőtt már volt „ilyenből” botrány, Görög Zita halatortás fogdosásos metooja, de az, akkor, józanul volt kezelve…..

Aztán a  többi (megélhetési ) kurva is csatlakozott a csordához és látjuk, hogy most hol tart a dolog…..

A valóságshow-celeb egykori szeretője, a szintén ebből a körből ismert Nagy Alekosz

 

No, itt azért felköphettek és alá állhattok:)

Bármennyire is ribanc csöcsike, azért VV Alekosz nem az ő szintje, sőt, tipikusan még a   barátzónából is kiesett fasz:), aki még a nyereménye révén sem jutott be csöcsike bugyijába, bár azért párszor lement kutyába érte, de hiába….., és így “csak barátok maradtak”.:)………..

ezt követően kijelentette egy Youtube videóban, hogy „a TV2 felbérelte Baukó Évát azért, hogy mondjon kompromittálókat Havas Henrikről”.

 

Amennyire kielemeztétek csöcsike hátterét, ne legyetek restek és tegyétek félre a kettős mércét és a (balfasz:)Alekoszt is húzzátok deresre és azután verjétek a nyálatokat az ő hitelességére, nyilatkozataira…..

 

 A balliberális ATV mindenesetre úgy döntött, hogy Havast ki kell rúgniuk.

 

 

Eegen, a metoos forradalom felfalja gyerekeit, nagyon helyesen:)

 

Ha hiszünk Alekosznak,


Miért tennénk?, azért mert farka van, vagy azért, mert nem jutott be csöcsike bugyijába aztán most „visszavághat”, avagy netán azért, mert „hitelesebb” a többi „celebkurvánál” és „őszintén”, „tisztán” nem a hírnévért , 15 perces szereplésért:) stb. stb. „megszállta a jólélek” és kiteríti az igazságot, mert hanem a lelkiismeretével nem tud szembenézni(és rájött, hogy csöcsikét soha nem fogja már megkúrni:) + a nép ezt megérdemli, bla, bla, bla……?

Biztos?:)

akkor arra következtethetünk, hogy „magas vérdíj járt Havas fejéért”.

 Faszt, lásd az előbbi „hiteles VVFaszt”……-erre a légvárra felépített faszsággal konteózni kurvára nevetséges …….

Utóbb összerakva Baukó egyes megszólalásait, lehetségesnek tűnik, hogy valóban egy nagy port kavaró #metoo sztori volt a belépő Csöcsike műsorvezetői állásához,

Egy Colombo veszett el bennetek, de komolyan:) OMFG:)

És bazmeg tenyésztitek tovább:), miközben Occam beretvája itt is pontosan vág: a celebkurvának ennyi az értéke a (média) piacon, hamár  a többi médiaceleb: mint pl.„Aleska” nem veri ki a biztosítékot, nem beszélve Pirner Almáról stb..

Ezekhez képest csöcsike még épp, hogy mérföldekkel fölöttük áll, még részegen sem ment túl bizonyos határokon és kinézetre is van olyan mint a többiek……..

  és emiatt az ultimátum miatt sopánkodott, hogy őt nem zaklatta senki sem… aztán mégis kitalált valamit.

 

Ilyen ez a „sztárbiznisz”…….., de lehet kattogni rajta,…..

 

Ha Havasban van egy kis kurázsi, akkor nem csak egykori munkaadóját pereli, hanem Baukó Évát is a miatta elmaradt jövedelemért, hiszen immár lesz miből fizetnie.

 

Nem a kurázsi hiányzik, hanem beszopta, megérdemelten:), és ahogy kinéz, jobban jár ha kussban van, mert a szarcunami már ellepte és ebből már nem fog kijönni……Sic transit gloria mundi……..

 

Ha egy igazságos világban élünk, akkor Baukó Éva teljes keresményét ítéli meg kárpótlásként a bíróság.

 

Lófaszt, és most már wishfull thinking meg a béta alatti nyomor Alekoszi szintekre költözött le…., ja, igazságos világ:), meg a tanárúr igazsága meg a férfinem igazsága meg a …………na ne röhögtessetek:)………

 

Sajnos a társadalmi bizalom romboláséért nem lehet elégtételt venni, pedig sokan ábrándulnak ki egy olyan közéletből, ahol ócska csöcsvillantással és hazudozással lehet boldogulni, ahol férfiakat lehet tönkre tenni üresfejű, mocskosszájú csöcsöslányok egyetlen bemondásával.

 

Legalább te ne hazudj bazmeg, mert csöcsike csak elindította, ami önmagában kezelhető lett volna, lásd  pl. a Görög Zitás „tapogatást”, akkor még elbírta ezt a „néplélek viselni” aztán kezdett a többi is felsorakozni, minden elégedetlen kurva bejelentkezett, no meg már a név nélküli ATV-s munkatársak stb, olyan lavinává dagadt, amiből már nem lehetett kijönni…., de hogy ezt csöcsike intézte volna egy személybe, na ne röhögtess, ennyire ne becsüld túl ezt a celebkurvát, miközben annyira ledegradálod……..

 

Mindenesetre a nagyközönség nem felejt: Baukó bemutatkozó műsorvezetői szereplése nyomán sok néző számolt be heveny hányingerről.

 

 Faszt:), a „nagyközönség” fele még mindig szó nélkül megkúrná, ha lenne rá lehetősége:) a másik fele meg irigyli, ahogy eddig is:) És a vicc az az, hogy tényleg még ez a liba tartozik a vállalhatók közé, az Aleskás/Kelemenannástól, ………… még Csisztunak is van pornós videója:)

 

De ez csekély vigasz, mert Csöcsike ezután akár a tévéképernyőről járathatja le mindazokat az embereket, akik – vele ellentétben – mégiscsak letettek valamit az asztalra és nem csak kitettek valamit.

 Itt elsírtam magam, baszki………

Semmiben nem alávalóbb mint  többi celebkurva, sőt, szóval nem kell az álszent csipogás……

Naooo
Olvasó
Naooo

Ribancmosdatás.

Flo
Olvasó
Flo
“Nincs tisztába a szó jelentésével és keveri a „visszafogottal”, de különben jól néz ki.”
Őszintén sajnálom, hogy meg kell védenem egy olcsó kurvát, de ha már angolul írta le, akkor tulajdonképp igaza van, ugyanis a “conservative” szó mint jelző valóban politikai hovatartozásra is utalhat, de második jelentésben viszont jelenthet olyasmit, mint a visszafogott öltözködési stílus:
ADJECTIVE
  1. averse to change or innovation and holding traditional values.
    “they were very conservative in their outlook”
    ellentétes értelmű szavak: radical
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nekem is úgy rémlik, hogy Alekosz csak tepert utána, Éva meg haverkodott vele, de ennyi. Jó pár éve már, de megesett, hogy buliztunk együtt a csajjal, jó fej, kedves, mosolygós, nem egy rosszindulatú picsa.

Naooo
Olvasó
Naooo

Alekosz? Kik ezek a senkiházi csudrifosok?

Aldo
Újságíró

SZTÁROK, akikért rajongani kéne, akik annyit tesznek, hogy oxigént alakítanak át széndioxiddá. Bár az ő esetükben már ez is komoly teljesítmény.

common man
Olvasó
common man

Miattuk van az üvegházhatás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkora buzik?

hunbagira
Újságíró

Csakszika!

Szokott egyoldalas grafomán szarságodat összefoglalhattad volna egy vagy két mondatban. Miszerint ez “jó “”metoo” volt, hiszen a zsidesz agitprop csinálta egy még a kurvák között is legalja szar “segítségével” :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meghagytam neked cicus, ezt a dicsőséget ……….

hunbagira
Újságíró

Köszi…:)

A lényeglátás fontos dolog. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Áhhh, így már tökéletesen értem: szerelmes vagy Csöcsikébe, ő testesít meg számodra a női szépséget, a kellemet és a jellemet, és ő az, aki méltán formálja át saját képére a közízlést és a (televíziós) kultúrát ragyogó jelenlétével. – Megértem, hogy rosszul esik, ha bántjuk szegényt.  – Nyugi-nyugi, biztosan tényleg nem becstelenítette meg az a “hülye fasz, undorító, béta” Alekosz, meg az a “mocskos” Havas sem. Méltatlanok az Ő női nagyságához! – Tiéd a nő, hajrá!  :D – Most hogy így elgondolkodtam, tényleg illene hozzád: tökéletesen egybevág a fullasztó cinizmushoz, értékválsághoz abszurd módon társuló kritikus hajlam – másokkal szemben… :D

Bizony, a másik hősszerelmes (a “mocskos béta” Alekosz) is megmondta:  nem lett volna szabad ebbe belekényszeríteni, szegény lányt, simán csak műsort kellett volna neki adni… Mert megérdemli… És ő nem tehet semmiről sem…

Mielőtt éhen hal szegény az unalmában elbulizott, elivott, eldrogozott, “öltözködésre” költött milliók hiányában, mert hát így jó ez a világ, ahol az ő csodás csöcsei ennyit érnek… “És látod, milyen jól megél belőle”… és ezen nem lehet, sőt nem is kell változtatni… holmi hülye közmorált emlegetve… akármilyen irigyen személi is őt a sok “béta” fasz…  “Kinek mi köze hozzá!”

Aztán meg a világ rendje úgyis gyorsan helyrebillen, jönnek az “alfa” drogdílerek és legombolják Csöcsi médiakurválkodásból szerzett pénzét… “És látod, milyen jól megélnek belőle”… Hát kinek mi köze hozzá… Ennyi az ára a csöcsnek, a kokónak és az embernek a piacon… – Hallgassuk meg inkább a “Dealerek, bérgyilkosok és kurvák” című legújabb gangsta’ rappet, az most nagyon menő és kiválóan megmutatja, hogy milyen is az ember és a világ… – Hashtag: #conservative

“És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak. Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak”.

https://www.youtube.com/watch?v=0z4ZLj7AKlg

Flo
Olvasó
Flo

“Hallgassuk meg inkább a “Dealerek, bérgyilkosok és kurvák” című legújabb gangsta’ rappet, az most nagyon menő és kiválóan megmutatja, hogy milyen is az ember és a világ… – Hashtag: #conservative”

Már megint a “conservative” szón lovagol valaki, pedig az adott szituációban odaillő volt ezt használnia.

Alter Ego
Szerkesztő

Arra nem gondoltál még, hogy ez azért lehet, mert Csöcsike és a “konzervatív” szó alapvetően oximoron jellegű viszonyban vannak egymással?

Flo
Olvasó
Flo

“Arra nem gondoltál még, hogy ez azért lehet, mert Csöcsike és a “konzervatív” szó alapvetően oximoron jellegű viszonyban vannak egymással?”

Annak az ősi mesterségnek a követői szépen kijelentik, hogy pénzért baszok és szopok, ezt nyíltan vállalják is, a szexért kizsarolt pénzen túl nem károsítják meg az ügyfeleiket, igyekeznek a lehető legjobban szopni, és nem is hazudnak hercegnőt magukból…

Alter Ego
Szerkesztő

Na ne viccelj… A hazudozás, az intrika, a lejáratás, a zsarolás egy mesterség? Mégis melyik ősi mesterségnek a címerében vannak ezek?

Az általad gondolt ősi mesterség művelő szépen kijelentik, hogy pénzért basznak és szopnak, és a szexért kizsarolt pénzen túl nem károsítják meg a klienseiket, igyekeznek mesterfokon kommunális ürítőhellyé képezni magukat, és nem hazudják hercegnőnek magukat. (Már látom is előre, hogy ezek miatt a szavak miatt mennyire kikelnek majd magukból mindazok, akik kommunális ürítőhelyeken élik rendszeresen a “szerelmi” életüket.)

Egyik kritériumnak sem felel meg Csöcsike. Nem véletlenül szól egy másik cikk arról, hogy még a kurválkodás is morális magaslat lenne számára és a hozzá hasonlók számára…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megint bizonyítékát adtad, hogy te is azon értelmi bajnokok hosszú sorát gazdagítod, akik megsértődnek ha valaki (istenbocsá :) nem ért velük egyet, és  a szent harc nevében a személyeskedést beveted újra csodafegyverként……

Amiközben „cincáltam a cikket”, kb a közepén írni akartam, hogy ha valamilyik hülye azzal akarna jönni, hogy szerelmes vagyok csöcsibe, akkor menjen a picsába, de aztán kitöröltem,,mert arra gondoltam, hogy ezt a szar „érvet” nem hinném, hogy innen valaki elsütné, de nem számoltam az emberi sértődöttséggel és a kicsinyes bosszúvággyal:), pedig azért volt pár csörténk és igazán számíthattam volna rá:)

Innen most úgy néz ki, hogy meg sem erőltetted magad, ugyanazokat a provokáló paneleket próbálod használni, mint eddig, hátha az ellenfél elveszti az eszét:) és elküld a jó édes kurva anyádba, és akkor portásként újból villoghatsz, hogy te milyen fasza legény vagy és ekkor már (megint:) joggal Adminkodsz/Moderátorkodsz, vagy szólsz a balfasznak, hogy téged itten bántanak hogy a szigor pallosával sújtson le:)

Az, hogy shaming languaget tolod, szalmabábokat állítva, már tényleg unalmas, ezeket a köröket lefutottuk, újra és újra, de ahogy én látom, nem bírod elengedni és most megint kezded.elölről, mert a (hülyeséggekel teli) cikket valaki kritizálni meri, ájvé…..

Azon kívül, hogy irigyled, hogy egy celebkurva él a „lehetőségeivel”, (amit jelenleg csont nélkül biztosít neki a társadalom/média ,celebvilág ) és ezért  nem sújt le rá az Úr Haragja! (baszki, a bigott katolikusok nem hisztiznek ennyit, ilyen szar miatt…..:), de te így vezeted le az ebból adódó frusztrációd, érthető, de attól még szánalmas……….

Ami még fura, hogy csöcsit szembeállítod Alekosz-al no meg Havassal, és olyan érvrendszert használsz az „igazad” bizonyítására, hogy pl. a nőkert/nane/patent meg a többi rinyáló kurvakert megnyalja mint a tíz ujját:) A feminizmus alapvető faszságát használod fordított előjellel, a pina alapján ítélsz, és hisztizel , hogy esik az eső, fúj a szél és tőled független dolgok bántják e te igazságérzeted és ezért brühühüüüüü és minden eszköz megengedett, mert ……., jogod van hozzá és te csak visszaütsz, és különben is megérdemli stb. stb, stb, miközben álszenten havastanárúr médiageci lassan mennybe megy(mert most per pillanat az számít, hogy farka van:), miközben meg egy másik cikkben (jogosan:) keresztre feszítetted, de most úgy állítod be, hogy ennek a celebkurvának az „áldozata”, hát, no comment…..

Azt hiszed hogy változtathatsz, és úgy, ahogy te ezt helyesnek véled, és ha valaki szól, hogy így nem fog menni, te nekiállsz hisztizni, és továbbtenyészted azt a hülyeséget amit elkezdtél a cikkben elég szarul kivesézni……, és egyre mélyebbre ásod magad benne, hiába szólnak, hogy elérted a gödör alját..………………

A vége meg kissé zavaros lett az alfa drogdílerekkel, meg tudom, a cúnya, cúnya világ………

OMFG!

Naooo
Olvasó
Naooo

Süt rólad szerelmes vagy belé.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, élek, halok érte:)

 

Reszet Elek
Újságíró

Az embernek minden napra jut valami felismerés. Én pl. ma jöttem rá, hogy a Led Zeppelin Whole lotta love c. száma egy iskolapadból frissen kikerült lány anális megrontásáról szól és több tisztelettel kell hallgatnom.

Alter Ego
Szerkesztő

Olyan gyakran van, hogy a kulturális különbségek és a az eltérő beállítottság miatt nem ismerik fel az emberek, hogy miről szól egy dalszöveg.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter egy igazi primadonna, így kell elfogadni. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, igen, reménykedem, hogy tartunk még ott, hogy annyi elfogadás egy primadonnának is jár, mint egy nyomorult kurvának.

Deadpool
Újságíró

Azt, hogy miért írtad, amit írtál röfix-nek, tökéletesen értem és egyet is értek vele. Viszont ezt itt nem értem. Amikor én egy kommentemben lebalfaszoztam csakszit, 10 perc múlva Elek már a kezemre is csapott és megkért, hogy ne alázzam meg az oldalt. Ez nem alázza meg az oldat? Komolyan mondom, nem értem mit tett ez a nyomorult kurva ellenetek, mert gondolom magatoknak biztosan megindokoljátok valamivel ezt a hangnemet. Értem én, hogy sok baromságot beszél, de ha megteszi, rögtön ott terem vagy 4 ember, hogy leoltsa. Miközben hunn legalább ugyanennyi hülyeséget hord össze (azzal megfejelve, hogy néhány hozzászólása… hát minimum felhívás bűncselekmény elkövetésére), csak hát neki kijár az empátia, a türelem. Számonkérés… hát ha épp akad valaki, aki írjon neki. SS-re rá lehet rakni sokmindent, de ő legalább tanulni jár (vagy valami fejlődési szándékkal jár ide), még ha nagyon hosszú is a vezeték nála, ellentétben csakszival, a böfögőkirállyal, vagy a rinyabajnokokkal. Arra akarok kilyukadni, hogy nem látom az erkölcsi alapot…

Alter Ego
Szerkesztő

Ez most egy kicsivel egyszerűbb ennél. Csak kapott egy méltó választ. “Amilyen az adjon isten…”

Általánosságban azzal az alapkérdéssel függ össze a csesztetése, hogy kétséges, hogy mennyire hiteles életvezetési tanácsadó egy kurva…

Amúgy vitatkoztam vele már kulturáltan, ha normálisan indított…

Deadpool
Újságíró

Ez most egy kicsivel egyszerűbb ennél. Csak kapott egy méltó választ. “Amilyen az adjon isten…”

Akkor a válasz nem volt arányos. Az, hogy valakit kiosztasz, mert nulla erkölccsel nagyképűen osztja az észt, részemről rendben. De itt miről is van szó? Leprimadonnáztak?!? Ördög és pokol!!! Hát ezt nem lehet megtorlatlanul hagyni!

Ha hunn, vagy más kurvázik, anyázik ilyenekért, az egy dolog. Viszont te inkább képviseled ezt az oldalt, mint ők. A másik dolog, és ami sokkal fontosabb is, hogy te azon kevesek közé tartozol, akinek érdemes figyelni a mondandójára, és emiatt szerintem nem kellene elidegeníteni magadtól egy olyan embert, aki hajlamos is a fejlődésre és hajlandó a párbeszédre. Ha jól tudom, a célotok is épp az, hogy felnyissátok mások szemét.

“Általánosságban azzal az alapkérdéssel függ össze a csesztetése, hogy kétséges, hogy mennyire hiteles életvezetési tanácsadó egy kurva…”

“Általánosságban.” Egy kurvának nem lehet egy hiteles gondolata sem? Egy gyerekkorban ragadt kurvázó “fasisztának” igen?

Alter Ego
Szerkesztő

Nem kötelességem minden pofátlanságot eltűrni, mert képviselek valamit. Én leginkább önmagamat és a saját véleményemet képviselem, amikor itt beszélgetek. És nem kötelességem minden szarsághoz jópofát vágni. Szerintem meg nem volt aránytalan. Annál inkább sem, mert én nem járok tütüben és balettcipőben, ő viszont tényleg pénzért baszik…

Felőlem védelmedbe veheted SS-t, de szerintem valójában nem sok különbség van közte és X között, sőt, sőt, sőt. Nem is véletlenül fújnak egy követ. – Ha amúgy nem veszed észre, akkor is “embert barátjáról”…

Nem mondtam, hogy nem lehetnek logikus érvei, de én még nem sűrűn láttam… de a “hiteles” még akkor is problematikus…

Deadpool
Újságíró

“Szerintem meg nem volt aránytalan. Annál inkább sem, mert én nem járok tütüben és balettcipőben, ő viszont tényleg pénzért baszik…”

Szóval, a nyomorult kurvával a foglalkozására akartál utalni és nem a léte semmirekellő voltára…

Folytathatnánk ezt szerintem még egy darabig, viszont amit ezzel kapcsolatban fontosnak tartottam elmondani, megtettem az előző hsz-emben.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Engem nem zavar, ha lekurváz, de az vicces, hogy hőzöng és vagdalkozik a legkisebb, voltaképpen teljesen jogos kritikán megsértődve. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem a “léte” semmirekellő voltára… hanem a jelleme, személyisége semmirekellő voltára.

Én különösen értékelem a humánumot, de azért nem kellene túlzásba vinni azt a fajta kurvamosdatást, amely úgy tesz, mintha a kurválkodás egy létprobléma avagy sorsprobléma lenne és nem egy immorális döntés eredménye. Ha érted az X-el szembeni kritika lényegét, akkor vedd észre, hogy éppen egy platformara keveredsz vele. Amíg az X-féle demoralizált és (demoralizálni akaró) személyiségnek máris a kurva az eszményképe, addig a magadfajták pusztán jóindulatból támogatják a társadalom (elsőként a női bűnök felőli oldalon kezdődő, ezért nehezen szembetűnő) szétzüllesztését.

Amúgy is tényleg kár ezt cifrázni, ha erős is volt, akkor is funkcionálisan megvolt az az értelme, hogy érzékeltesse, hogy milyen az, amikor egy “primadonna” rúgja szét a valagát… Amúgy nyugodjon meg  a lelked is, mert sokan ismerik őt internet szerte az akcióiról is, mint a rosszpénzt: egy intrikus, rosszindulatú felforgató.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter. Sőt kiskutyákat is kínzok, azt még csapd hozzá.

Hisztérikának tartalak, és nem cáfolsz. :) A reakciód X felé erőszakos, túlzó és gyerekes volt, pláne ezzel a szerelmes vagy Csöcsikébe dumával, és minden egyes válasz, amit adsz azóta, csak még inkább egy duzzogó hisztikirálynőnek fest le. Úgyhogy szidhatsz, mint a bokrot, sértegethetsz, vádolhatsz, csak azt árulja el rólad, hogy nem bírod a kritikát, nem tudsz rá érett emberként reagálni, nem érzed a határokat, a mértéket. Ami nem csak rád, már magára az oldalra is igaz, amikor ezt jegyzem meg, azt tartod ocsmány, rosszindulatú intrikának ellened.

Alter Ego
Szerkesztő

Többszörösen semmi meglepő nincs benne, hogy neked nem tetszik az oldal és ez mély örömmel tölt el engem.

Nem kínzol te kiskutyát, viszont annál inkább azokat, akik kénytelenek téged elviselni. Értem ez alatt az online ismerőseidet, akik elég nagy számban panaszkodnak heveny hányingerre, ha meglátják a nickedet. Remélem megérted, hogy mulattatónak gondolom, amikor te akarsz leckét adni stílusból. Általában a kritikád ennyit ér…

Tehát a véleményed nem érdekel, és az sem fog működni, hogy előterjeszted az elvárásaidat, szóval továbbra is lesz megtorlásként sértegetés, verbális erőszak is… Mérget vehetsz rá!

A kurvákért bolonduló pincsikutyáddal együtt elmehetsz a picsába. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Szóval továbbra is lesz megtorlás, sértegetés, és verbális erőszak is…. Mérget vehetsz rá!”

Rendben van.

Hunn
Újságíró

“Általánosságban.” Egy kurvának nem lehet egy hiteles gondolata sem? Egy gyerekkorban ragadt kurvázó “fasisztának” igen?

Nem ragadtam meg a gyermekkoromban, de minden alkalom, amikor szembekerülök a feminizmussal, visszahozza a flasback-eket az incel múltamról, amiből a magánéletben már továbbléptem. A feminista őrület rángat vissza abba a tudat- és lelkiállapotba, amiből minden erőmmel szabadulni próbálok.

És nem csak idézőjelben vagyok “fasiszta”, hanem ténylegesen fasiszta vagyok, mármint a liberál-bolsevik értelmezés és világmagyarázat szerint.

Hogy mi a különbség köztem, aki a múltban sokat járt kurvákhoz, és Serital között, aki jelenleg is kurvaként pénzért baszik azokkal a béta férfiakkal, akik nem tudnak csajozni, és akik ezért úgy vélik, hogy csak ezen az úton-módon tudják kiélni a promiszkuitás iránti vágyukat?

Az, hogy én ma már, felnőtt fejjel, tudom azt, hogy annak idején tizenéves kamaszként és huszonéves fiatal srácként tévesen láttam magamat és a testemet, a világot, a nőket és a szexet, és óriási hibát, sőt, bűnt követtem el azzal, hogy a teljesen normális, fiatalkori szexuális vágyaimat ezen az úton-módon próbáltam meg hosszú-hosszú időn át kielégíteni.

Néha úgy érzem, hogy a karmám ütött vissza, hiszen minden jót vagy rosszat, amit az ember másokkal tesz, azt a sorstól mindig visszakapja, és sokszor csak utólag tudatosul az emberben, hogy mi miért is történhetett… vagy az igazságos isteni büntetés sújtott le rám a gyakori fiatalkori kurvázásomért azzal, hogy ezeket a fiatalkori, elvesztett és elvesztegetett éveket, melyek a legszebb éveim lehettek volna,  incelként, nem önkéntes cölibátusban kellett eltöltenem.

És leköpöm magamat a tükörben. És nem kurvázok többé, inkább továbbra is, ha kell akkor évekig, ha kell akkor életem végéig maradok incel, de én nem fizetek prostinak soha többé a szexuális intimitásért.

Vajon Serital mikor jön rá, hogy a mai világban szándékosan bétának nevelt, és ezért a nőknél sikertelen, fiatal és kevésbé fiatal férfiak tömegeinek teljesen normális szexuális és intimitás utáni vágyain élősködni a legundorítóbb, legembertelenebb, és legocsmányabb viselkedés, amit csak egy nő elkövethet? Ez költői kérdés volt…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És neked mikor esik le végre, hogy én nem bétákra hajtok, akik “intimitásra” vágynak, hanem én a csoportszex/fétis vonalon mozgok? Ez nem a béták sportja. Sokszor elmagyaráztam már ezt neked, de nem bírod felfogni, előtted csak az a kép van, akiket te megengedhettél magadnak, akikhez jártál. Nem vagyok olyan.

Hunn
Újságíró

És neked mikor esik le végre, hogy én nem bétákra hajtok, akik “intimitásra” vágynak, hanem én a csoportszex/fétis vonalon mozgok? Ez nem a béták sportja. Sokszor elmagyaráztam már ezt neked, de nem bírod felfogni, előtted csak az a kép van, akiket te megengedhettél magadnak, akikhez jártál. Nem vagyok olyan.

De, olyan vagy. Ugyanolyan prosti vagy, mint az 9sszes többi prosti. De, a kurvázás a béták promiszkuitás vagy egyéni fétis iránti vágyának  kielégítésére szolgál.

“Alfa fux, beta bux”, ahogy azt a ködös Albionban mondani szokták. A prostitúció a hipergámiából következő női szexuális stratégiák “béta bux” oldalának kimaxolása, és pont. Fizetni a szexért automatikusan teszi bétává a férfit, akár csoportosan fizetnek a nőért, akár a fétisük kielégítéséért.

Ha csoportosan megerőszakolnának téged, azt mondanám: alfák. Ha befűzik otthon a nőiket, hogy szerelemből megcsinálják nekik a fétisüket, azt mondanám: alfák. Fizetni Seritalnak a szexért? Béta forever.

Ja, még egy nagy különbség köztünk. Én szeretem a nőket. Tőled viszont még nem hallottam olyat, hogy szereted a férfiakat…

Reszet Elek
Újságíró

Hunn: A kurvákkal kapcsolatos haragod is jelzi hogy még mindig foglalkoztatnak. Akkor leszel túl a dolgokon velük, ha már csak a vállad rántod meg a velük kapcsolatos emlékekre. Amúgy is túl sok jelentőséget tulajdonítasz nekik. Kurvák igénybevétele nem szükségszerűen béta viselkedés. Számos gyakorlati oka is lehet. Egyedi igények (amelyeket párkapcsolatban nehéz kielégíteni), kényelem, előny lehet az érzelmi kötődés hiánya stb.

Én szeretem a nőket. Tőled viszont még nem hallottam olyat, hogy szereted a férfiakat” – A nők legtöbbje sokkal inkább azt szereti, amit egy férfi nyújtani tud, nem pedig önmagában a férfit.

SS: A csoportszex nem alfa viselkedés. Osztozni nőn nem alfa viselkedés. A fétiseken pedig nem tudom melyik(ek)et érted. Az alfa és a béta (és más görög betűk) egy-egy archetípus, bizonyos személyiség- és viselkedésjegyek összessége. Nincsen tiszta alfa vagy béta férfi. A béták sem szükségszerűen intimitásra hajtanak egy szexuális együtlétben, intimitást keresni olyan viszonyban amely nem arról szól már túl is mutat a bétaságon.

Deadpool
Újságíró

“A kurvákért bolonduló pincsikutyáddal”

Valóban ennyi ért át rólam abból, amit írtam?

Alter Ego
Szerkesztő

Sajnálom, ha félreérthető voltam. X-re utaltam, nem rád. Okkal, hiszen nem egyszer tanújelét adta, hogy a kurvák imádata az ő sajátos fétise. Serial Slut-re is az első pillanattól ráizgult. A heves egyetértési rohamok mellett lázas kapcsolatépítésbe kezdtek rögvest. Akkor is voltam olyan bunkó, hogy jelezzem, hogy szépen bimbózik a szerelem közöttük. A kibékíthetetlen elvi ellentétek és a  zsigeri ellenszenv mellett ez is jó apropó volt arra, hogy végkép kiteljesítsék a “véd- és dacszövetségüket” és már csak emiatt is megtegyenek közös ellenségüknek. A logikátlan, értelmetlen kritikát sem viselem túl jól, de amit ők leművelnek, az inkább a módszeres lejáratásra törekvés és szarkeverés műfajába esik, visszaélve azzal, hogy én itt “képviselek valamit” és emiatt szűkösebb az eszköztáram. – Na ez a korszak ért most véget, nem fogok spórolni a szarkazmussal…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Látod ezt, xcsakx? Véd- és dacszövetségben vagyunk. Te meg én. Tudva, amit te tudsz meg én tudok, ezen jókat kuncogok. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Csak legalább ne ütné egymást ilyen rövidke szövegben is két állítás… Nincs véd- és dacszövetség, meg szerelem sincs, csak kis édi közös titkaitok vannak. – LOL

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, te féltékeny vagy? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Már csak te kellettél ide, Zombi…

Elkezdtem gondolkodni, hogy ennél rémisztőbb ellenzéket el sem tudok képzelni: A gyilok-kapitalista, a cinikus-nihilista és a feminista-kurva… – Sietve beadom a felmondásom! :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ugye nem azt mondod, hogy már zombival is bimbózik a szerelem?
Csak ezzel a fránya Deadpoollal nem akar…

Alter Ego
Szerkesztő

Nem pont úgy mondom. Valójában Zombival kell majd megmérkőznöd XCsakX szerelméért. :D – Szegény értékválságban vergődő nihilistának nehéz lesz döntenie, hogy az emberi önzés és amoralitás melyik válfaját imádja inkább: a vadkapitalistát vagy a kurvát? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Viheti, nekem az elérhetetlen kell. A kérdésemre viszont nem válaszoltál. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem válaszoltam, mert elérhetetlen vagyok. :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig ez olyan cuki fordulat lenne. Mármint fordulat azoknak, akik nem szoktak romkomokat nézni. :)
A szeretet és a gyűlölet között vékony a határvonal.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

zombigyilkos:most kajtatok segédek után, hogy elküldhessem hozzád őket a SerialSlut kezéért vívott párbaj részleteinek megbeszélése miatt……, Légy felkészült, ha kopogtatnak, és hogy lásd, nagylelküségem:) megengedem, hogy fegyvernemet válassz,….. ami amúgy lényegtelen, mert ugye te is  tudod azt, hogy az igaz szerelmet te sem győzheted le…….

SerialSlut: kedvenc fétisem megtestesítője:), ne aggódj, a kapcsolatunkon nem ejthet foltot semmilyen ármány , szerelmünk öröükké égni fog….. meg foglak védeni, és nem engedem, hogy a gonoszok báncsanak:) A véd és dacszövetségünket soha semmi nem kezdheti ki, innen is csókollak szerelmem:)

Alter Ego: köszönettel tartozom neked, mert megnevettettél és feldobtad  a napom:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Te mindenkire rámásznál szarial.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A szeretet és a gyűlölet között vékony a határvonal.”

Ég és föld.

Alter Ego
Szerkesztő

Valójában örülök neki, ha akad bármi, ami feldobja a napod. De nem én lennék, ha nem próbálnám meg mégis elvenni az indokolatlan jókedvedet, mielőtt extázisba örömködnéd magad…

Elkerülte a figyelmedet, hogy a fentebb felvázolt szerelmi sokszög analógiában én egy kicsit más szerepet képzeltem el neked? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elkerülte a figyelmed, hogy a fentebb felvázolt szerelmi sokszög analógiában én egy kicsit más szerepet képzeltem el neked? :)

Köszönöm bíró úr, nics több kérdésem………….:)

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon szívesen, szolgáljon épülésedre!  :)

hunbagira
Újságíró

Nah az első kérdés eldöntött, mert én nem tudom, hogy SS-nek ment a kurvázás vagy Évikének. Amennyiben SS-nek valóban nem volt szép, tekintve, hogy ő nem személyeskedett…annnyira.

Az meg, hogy SS Hunn ellenében tanulni jár ide…hát. Kb, mint Hunn. A helyzet az, hogy szerintem megtalálták egymást. Más témában SS is hívott fel bcs-re.

De az a helyzet, hogy ők mindketten a legszélsőségesebb “állatorvosi” lovas véleményt tolják a másik nemről (SS-más fórumban jóval keményebb rólunk)

– Hunn szerint minden nő haszonleső kurva, akiknek addig vagyunk fontosak amíg a punci nedvesedik és pénztárca/gyomor telítődik és amint van akitől jobban, akkor megy is. Sőt inkább minket basz ki az ablakon mint Gregor Samsát “szerető” nővérkéje…

– SS szerint meg leuraló pszichopaták vagyunk all of them, csak a lehetőség hiány miatt nem tesszük mindannyian azt, amit.

Kérdés kinek van jobban igaza?

– Szerintem Hunnak, ugyanis vannak férfiak akik nem élnek vissza helyzeti előnyükkel én viszont nem találkoztam még olyan nővel aki ne tette volna.

– Illetve Hunn nem sértődik meg eme “gyűlöletkeltő” :D (hú de utálom ezt a kultúrmatxista újbeszél szót)  női állásponton és nem hazudja magát ellenkezőjének, mint ami.

Ellenben SS-el és a hasonszőrűekkel, akik “nem feministaként” tolják a legvadabb férfiellenes kliséket. Illetve ezer örömmel ölnék le a másik álláspont követőit.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem ezt mondom, hanem azt, hogy ha a női oldal hibái, bűnei így ki vannak vesézve, akkor a férfiakéval is nyugodtan tehetjük ezt, akkor az sem férfigyűlölet, ha már a tifélétek sem nőgyűlölet ugye.
Csak az ilyesmi ezek szerint nem szokott leesni. :)

hunbagira
Újságíró

Ok-ok.

Csak mi nem akarjuk betiltani a femcsi oldalakat és mi nem hazudunk magunkról és ugyan óvodás, de nem mi kezdtük. :)

hunbagira
Újságíró

Szóval ti vagytok megsértődve a REakción.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha nem szelektíven olvasnál odaát, édes kicsi rózsabimbóm, akkor meglepődnél ám. :)
Többek között nem egyszer elküldtem a faszba PRK-t, Antoni Ritát vagy csao-t (sőt konkrétan ott reagáltam a cikkjeikre, felháborító baromságaikra), ahogy a femcsi oldalakat is úgy általában komoly kritikával illetem, és kiemeltem, hogy a FH legalább egy olyan hely, ahol lehet kommentelni, az ottani feministáink utálnak, mert több mindenben nem értünk egyet, mint ahányban igen, és amúgy nem akartam betiltatni egy antifeminista oldalt sem, ámbár valóban úgy látom, hogy elértetek egy mélységet az Antigenderista eskü terjesztésével, de hát veszett már több is Mohácsnál, igaz-e.
Ha csak az igazság egy részét mondod, a többit pedig elhallgatod, az ugyanúgy hazugság. :)

Deadpool
Újságíró

“Az meg, hogy SS Hunn ellenében tanulni jár ide…hát. Kb, mint Hunn. A helyzet az, hogy szerintem megtalálták egymást. Más témában SS is hívott fel bcs-re.”

Hunn hazai pályán van, ahol naponta megírhatja élete drámáját. És meg is írja. Itt aztán boldogan tud dagonyázni a saját tehetetlenségében, mivel megértő és támogató odaböfögések kísérik. SS ezzel szemben “ellenséges területen” van, ahol egy kommentje után minimum leidiótázzák, de a kurvázás (ld. kicsit fentebb) sem áll itt távol szinte senkitől, aki reagál neki. Ha nincs valami fura mazochista perverziója és nem élvezi azt hogy sokan emberszámba se hajlandóak venni, akkor úgy gondolom, hogy legalább tudatalatti szinten kell lenni benne valami késztetésnek a diskurzusra, mert másképp nem enné itt a fene. Ez a különbség kettejük között.

Egyébként, ha helyet cserélnének, szerinted meddig bírná idegekkel hunn azt, amit ő kap?

“- Szerintem Hunnak, ugyanis vannak férfiak akik nem élnek vissza helyzeti előnyükkel én viszont nem találkoztam még olyan nővel aki ne tette volna.”

Szerintem meg épp olyan hülye és ösztönlény az átlag férfi is, mint az átlag nő. A férfi ösztönösen balfasz, a nő ösztönösen idióta, ha érted mire gondolok. Nincs értelme egymásra mutogatni.

“Illetve Hunn nem sértődik meg eme “gyűlöletkeltő” :D (hú de utálom ezt a kultúrmatxista újbeszél szót)  női állásponton és nem hazudja magát ellenkezőjének, mint ami.”

Neki megvannak a saját gyenge pontjai.

“Ellenben SS-el és a hasonszőrűekkel, akik “nem feministaként” tolják a legvadabb férfiellenes kliséket. Illetve ezer örömmel ölnék le a másik álláspont követőit.”

Kardélre hányós, erőszakolós stb. kommentet csak Hunntól láttam eddig. Azt meg már végképp nem értem, hogy miért akartok másokat kényszeresen valamilyen ideológiába skatulyázni, valamelyik politikai oldalhoz sorolni. Ha valakire te azt mondod, hogy magyar, de erre ő azt monndja, hogy nem magyar, akkor vajon magyarnak számít-e az illető? És a feminista? Vagy arra eltérő szabályok vannak? Ha én eleget sulykolom beléd, hogy márpedig te fideszes vagy, mert… mit én tudom, nem akarsz migránsokat, akkor 8-án fogod magad és leszavazol a fideszre?

hunbagira
Újságíró

Antigenderista eskü terjesztésével, de hát veszett már több is Mohácsnál, igaz-e.

Emlékeim szerint – odaát- sem a tartalmával volt gondod, hanem az írójának személyével. Aki nem mellesleg a leginkább gentleman itt…veled is. :)

Az, hogy családi indítattásból- neveltetésből kifolyólag utálsz mindent ami katolikus és “náci” anélkül, hogy talán megpróbálnád legalább megérteni és kommunikálni vele. Ez nem túl értelmiségi álláspont a részedről.

Amúgy mondok egy durvát, ha itt is bepróbálkoznak azzal mint svédországban a genderfemcsik- hogy ideológiai alapon a kisrácokat hormoninjekcióval lövik- akkor tényleg el kell gondolkodni – AKÁR- az erőszakos ellenálláson.

hunbagira
Újságíró

Szerintem meg épp olyan hülye és ösztönlény az átlag férfi is, mint az átlag nő. A férfi ösztönösen balfasz, a nő ösztönösen idióta, ha érted mire gondolok. Nincs értelme egymásra mutogatni.

Kolléga!

Ez ügyben a femcsiknél kopogtass, mert ők szartak először  a csizmába. És most be vannak sértődve a reakción. És most nem akarom részletezni mely nációkra jellemző eme magatartásforma, hogy megsértődnek, hogy a kiirtandó ellenség vissza mer ütni. :) És talán nem véletlenül eme náció közül kerül ki az éceszgébereik nagyrésze.

Azt meg már végképp nem értem, hogy miért akartok másokat kényszeresen valamilyen ideológiába skatulyázni

Tudod, ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, hápog mint egy kacsa az nagy valószínűséggel egy kacsa…:)

privát: valszeg életem első választása lesz, amint nem veszek részt.

balliberálisok: egy vicc….:) így maradt a zsidesz és egy bezsideszesett jobbik…hát akkor kihagyom szerintem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De, a tartalmával is, amit nem ő írt, hanem valami pap, onnan jött, hogy elmondtam a véleményem a papokról. Nem figyelsz. :)
Hogy az egyházkritikámmal nem értesz egyet, nem az én bajom. A neveltetésem nem tudom, hogy jön ide, amikor azt is világossá tettem, hogy épp a család az, aki minden ellenére támogatja az egyházat, szóval úgy jó a helyedben ezt is átgondolnám. Én nem fizetnék egy kanyi vasat sem nekik, sőt nem akarom, hogy pap temessen el. Inkább halok meg pogányként, hogy miért, azt tudhatod, ha végigolvastad.
A náci meg akkor is náci, ha nyájas és magára erőlteti az úriember álarcot. Az még nem teszi semmissé, hogy egyébként milyen ember, tudod, én nem ilyen felszínes dolgok alapján ítélek. :)

Hunn
Újságíró

Deadpool, ismered az angol Manoszférában elterjedt, “White Knight Mangina” kifejezést, te fényes páncélú fehér lovag? Na, ez vagy te, end of story.

hunbagira
Újságíró

Emlékeim szerint az egyházkritikád ama “komoly és felnőtt “alapállásból indult ki, hogy nem tetszett a gyászbeszéde. :)

Pogány: Az nem parallel az ateisitával és deistával agnosztikussal.

Hanem, szűkebb értelemben a nem keresztény egyházak híveit jelenti, tágabb értelemben- leginkább elfogadott- a nem “könyv” egyházait zsidó-keresztény- muszlim.

Legtágabb értelemben: már kihalt vallásokat, wicca stb kultusz.

De egy kérdés mi bajod van a nácikkal? Saját fajtád nem védeheti meg magát az életterét stb? Ő nem védekezhet? Vagy mi?

hunbagira
Újságíró

Hun!

Maradjunk meg a realitás talaján, akikről te beszélsz valami nőilap kommentszekciójában ülnek lelkesen helyeselve minden egyoldalú marhaságuknak…szájukban egy frissen gőzölgő szarral.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Bagira, maradjunk annyiban, hogy ti azok vagytok, akik nem fogadnak el senki mást a fehér férfin kívül, én meg az, aki azokat nem fogadja el, akik másokat nem fogadnak el. :)
És ez nem egyenlő a migránssimogatással, még mielőtt rázendítenél.

hunbagira
Újságíró

Világos.

Akkor végképp nem tudom mi a problémád. Ha a néger mondhatja, hogy afrika az afriakiaké akkor én azt mondom európa a fehéreké és haza lehet takarodni. Amíg mehetnek szépszerével….nem fenékbe rúgva. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De akkor ugye az európai fehér nem is megy oda kifosztani őket az olajért meg sportvadászatra? Ahogy a Közel-Keletre sem, igaz? :)

Deadpool
Újságíró

“De akkor ugye az európai fehér nem is megy oda kifosztani őket az olajért meg sportvadászatra? Ahogy a Közel-Keletre sem, igaz? :)”

1. Nincs DE! Vagy vagy sem. Így igazságos.

2. Miért is kellene nekem mások baját a nyakamba vennem? Miért is az én felelősségem az, hogy számomra ismeretlen emberek fosztogatják az ő erőforrásaikat??? És mit gondolsz, nekik ebben mennyi felelősségük van, hogy ezt hagyják? Meg egyáltalán ki tehet arról, hogy ez megtörténhet? Ezeken elgondolkodtál már?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert neked személy szerint nem kell az olaj?

Deadpool
Újságíró

Tudtommal az olajat vesszük. Pénzért.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, a ruhát is veszed pénzért, amit éhbérért varrnak meg neked, mert ugye nem fizetsz érte annyit, amennyi a saját fajtádnak járna, épp ez benne a biznisz.
De te úgy érzed, a lelkiismereted tiszta.

hunbagira
Újságíró

A közel-keleti olajért kőkeményen fizetünk. :) Ezt te is saját szemeddel tapasztalhattad az olajsejkségekben tett “üzletiutjaidon” :)

A néger betolakodás az itt lévő élősködés meg nem parallel a gyarmatosítással. Ami Afrikában van infrastruktúra  mindent a fehér gyarmatosítok építettek.

Amúgy meg nekem a közép-kelet európainak mi a fasz köze van/volt ahhoz? De akár az átlag britnek és franciának, ami jól leír Dickens, Swift, Hugo.

hunbagira
Újságíró

Félrebeszélsz az OPEC dönt az árról. A 70-es években történt egyoldalú emeléssel adtak is a nyugat-európai gazdáságnak. Ahogy az ARAMCO is 100%-ban arab kézben van már régen az amcsik/britek koncesszója  lejárt szintén nagyon rég.

Szóval a homokiniggerek jól megkérik az olajuk árát, ezért telik nekik felfoghatatlan gazdadságra….

Deadpool
Újságíró

“Igen, a ruhát is veszed pénzért, amit éhbérért varrnak meg neked, mert ugye nem fizetsz érte annyit, amennyi a saját fajtádnak járna, épp ez benne a biznisz.
De te úgy érzed, a lelkiismereted tiszta.”

Mint a patyolat. Nem fogom magam azért szarul érezni, mert mások ebből csinálnak pénzt… maguknak. Az én véleményem senki nem kérdezte meg, akarok-e gyerekmunkások által készített cipőt venni. Sőt, kurvára nem vagyok tisztában azzal, hogy melyik cipőt állítják elő gyerekmunkások, mivel ez nincs feltüntetve. Szóval miért is kellene magam szarul éreznem, amikor engem senki nem kérdett meg arról, hogy milyen minimális elvárásoknak feleljen meg az eladó, aki nekem a cipőt eladja?!? Nem annak kellene inkább szarul érezni magát, aki ebből profitál? Esetleg?

Majd ha bűntudatom lesz más szara miatt, akkor meg fogom a ruháimat, elégetem vagy elajándékozom és majd meztelenül közlekedem. És neked is ezt javaslom. Ha ennyire nagy a bűntudat, tessék: mától járj gyalog és dobd ki az összes ruhád.

Ezt a libsi bűnbánó attitűdöt meg egy képmutatásnak tartom. Azok akarnak bennem bűntudatot kelteni, akik hát minimum ennek a rendszernek a kiszolgálói… de inkább a tartópillérei…..

Naooo
Olvasó
Naooo

Mit foszt ott ki a fehér ember? A zsidók gyémántbányáit?

Deadpool
Újságíró

“Tudod, ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, hápog mint egy kacsa az nagy valószínűséggel egy kacsa…:)”

És ki dönti el, hogy ki a kacsa? Aki hamarabb leírja? :D

Azt azért te is regisztrálod, hogy elég alacsonyan repkednek itt a mangina, feminista, libsi, white knight stb. címkék. :)

Amit a választásról írtál, azzal egyet tudok érteni. Nincs egy értelmes párt sem, amelyik szavazatot érdemelne…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tehát akkor az a konklúzió, hogy magam válaszoljak a saját kérdésemre, hogy nem megyünk oda, békén hagyjuk, éldegéljenek szépen maguk, mi sem tolakodunk az ő területükre. :)

Deadpool
Újságíró

“Tehát akkor az a konklúzió, hogy magam válaszoljak a saját kérdésemre, hogy nem megyünk oda, békén hagyjuk, éldegéljenek szépen maguk, mi sem tolakodunk az ő területükre. :)”

Mi legyen a konklúzió? Szégyelljem el magam hogy milyen gonosz vagyok a lelkem mélyén, hogy aztán nyugodt szívvel vehessem fel a Gucci cipőm?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Gucciban nyugodtan járhatsz, az ő gyáruk Firenzében van, de az iPhone-t nem nyomkodhatod nyugodt lelkiismerettel.

Deadpool
Újságíró

“Gucciban nyugodtan járhatsz, az ő gyáruk Firenzében van, de az iPhone-t nem nyomkodhatod nyugodt lelkiismerettel.”

Nem ez volt a kérdés.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem azt mondtam, hogy szégyelld el magad, de talán egy fokkal több empátia lehet benned a rászorulókkal, szegényebb sorsúakkal szemben, és nem hőbörögni rögtön, hogy minek jönnek ide, akik ide jönnek. Főleg egy olyan világban képmutató ez, ami arról szól, hogy a Nyugat (közvetetetten mi is) betette már a lábát mindenhová. Te is profitálsz mindebből, ne mondd, hogy nem.
Egyébként meg nem árt kicsit tudatosabban vásárolni, megnézni, honnan származik, amit veszel. Voltak divatcégek, akiket már bojkottáltak emiatt nagyon helyesen, hogy iszonyatos bevételt szereznek az által, hogy gyerekmunkásokat alkalmaznak, és/vagy éhbérért varrják a ruháikat, a H&M például nagy gyerekmunkás alkalmazó, 3-ból 1 munkása az, sőt ők még a kambodzsai minimálbért sem fizetik ki a munkásaiknak, és elviselhetetlen körülmények között dolgoznak, de ott van az Adidas, a Gap, az Armani, a Marks & Spencer is. Én nem veszek ezektől, mióta tudom.

hunbagira
Újságíró

Kambodzsa, az homikinigger vagy nigger ország? :)

Amúgy beletrafáltál a niggerek és homkiniggerek problémái abban keresendőek, hogy utálnak dolgozni, csak baszni és máson élősködni.

Még egy ruha multi varroda sem található náluk. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt gondold át újra.

https://www.mckinsey.com/industries/retail/our-insights/east-africa-the-next-hub-for-apparel-sourcing

“In the past two years, a number of European companies—among them, H&M, Primark, and Tesco—began sourcing some of their garments from Ethiopia. The rest of the apparel industry took notice: since 2013, there has been rising interest in not just Ethiopia but also other East African countries as potential sourcing destinations for apparel. Also contributing to the buzz is the renewal of the African Growth and Opportunity Act (AGOA), which gives certain countries in sub-Saharan Africa duty-free access to the US market.”

“Within sub-Saharan Africa, East African countries—especially Ethiopia and Kenya, and to a lesser extent Uganda and Tanzania—are of interest to apparel buyers. The governments of both Ethiopia and Kenya are taking steps to develop their domestic textile and garment industries.”

hunbagira
Újságíró

Tesco, az mióta varroda és ipari cég? :)

“Ethiopai appears on the list the first time” :D

Arról nem is beszélve, hogy én igazi majmokat értek niggerek alatt, tehát pont nem az Etiópokat. :) Ami jellemzően pont nem kibocsájtó ország. Hanem monddjuk Nigériát, Kongót és a Subszaharát. :)

hunbagira
Újságíró

ui: Sikerült már rájönnöd, hogy a kitermelt olajért fizetünk nem keveset. Csak, hogy a kecskebaszók aranyszaróhelyre- felhőkarcolóra meg kurvákra költik az nem a mi hibánk. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A Tescónak is van saját ruhamárkája, te butus!

Deadpool
Újságíró

“Nem azt mondtam, hogy szégyelld el magad, de talán egy fokkal több empátia lehet benned a rászorulókkal, szegényebb sorsúakkal szemben, és nem hőbörögni rögtön, hogy minek jönnek ide, akik ide jönnek.”

Nem hőbörgök, egyszerűen elutasítom azt, hogy ide jöjjenek. Nincs sem jogi, sem morális vagy bármilyen alapjuk erre. Ha akarod megvitathatjuk.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Majd legközelebb, most már dolgom van, nem akarok ezen gondolkodni. :)

hunbagira
Újságíró

Te beléd szorult empátia a szolgáltatásod árképzésénél? Na ugye…:)

Amúgy milyen ál-okot találsz ki, hogy fogadjuk be a trópusok primitív,lusta, élveteg szarszínű népség kanjait?

Bizonyos kérdések még egyszer:

Ti mai fehér nőstények, miért utáljátok ennyire apáitok-fiútestvéreiteket és végső soron magatokat?

Ennyire jól sikerült a zsidóknak az agymosás?

Vagy tényleg genetikailag gonoszabbak vagytok, mint mi- amit pont ezek a természethez közelebb álló népek jelesül arabok még tudnak. ezért kezelnek benneteket ahogy?

Vagy, amit Hun írt és sokkoló szállóigeként körbejár nálatok ,mert igaz…

Hogy, csak egy béta tud benneteket megerőszakolni, de ennél is jobban utáljátok, ha egy béta megakadályozza, hogy alfával basszatok.

Más kérdés, ha a trópusokat ide költöztetjük szerinted nem húzzák le a szintjükre rövid úton európát?

Vagy itt megint kijön a velejéig önző nőstény énetek, hogy kurvára leszarjátok azt, hogy mi lesz holnap…csak ma legyen pinátok és gyomrotok megtöltve? :D

Alter Ego
Szerkesztő

A “kurvára” ebben a kontextusban egy váratlanul jó határozószónak bizonyul… – Tényleg kurva módjára…  A feminizmus és a kurva morál tényleg egy erős analógiát mutat…

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ó, áldott fehér bűntudat! A gonosz nácziak nem hajlandóak alávetni magukat? Az a maroknyi ember? Szörnyű! Mentsük meg tőlük Európát nigger és arab beözönléssel! Mer’ a “náci meg akkor is náci, ha nyájas és magára erőlteti az úriember álarcot. Az még nem teszi semmissé, hogy egyébként milyen ember…” Milyen ember a “náczi” egyébként? Nem tetszik neki, hogy minden téren idegen hordák lepik el az életterét? Skandalum! Bezzeg a rászoruló, szegényebb sorsú Ahmed H. micsoda úriember!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Bagira, amikor így beszélsz, nem tűnsz sokkal intelligensebbnek a niggereknél, és összefoglalva ez a bajom.
Az egy dolog, hogy senki sem akarja, hogy ostoba, agresszív, tanulatlan migránsok árasszák el az országát, a kontinenst, de legyen már egy szint, amit megugrasz, te, akit az Isten a saját képmására teremtett, és felette áll minden lénynek. Az, hogy nem fogadok be (és nem is akarok) hajléktalanokat a házamba, még nem jelenti, hogy le kell köpnöm őket vagy úgy beszélnem róluk, ahogy te mindenkiről, aki nem fehér keresztény. Ha már a lezülléstől félsz annyira, akkor kezdd ezzel, mert ez is egyfajta hanyatlás, te adod alább, csak hogy felsőbbrendűbbnek érezd magad és hőzönghess egy jót. Az nem bűn, hogy a menekültek egy részét sajnálod, még ha nem is tudsz/akarsz nekik segíteni, ez egy emberi dolog, és épp ez az, amit kiveszni látok, a böszmeség, a nácitempó a menő, fröcsögjünk mindenkire, utáljunk mindenkit, csak mert nem közénk való. Ez teljesen független attól, hogy ők hogy állnak hozzánk, elvileg saját magadért nem aljasodsz le, elég gyatra visszavágó, hogy mert azok milyenek.
Úgyhogy hagyjál ezzel az én utálok mindenkit, apámat meg fivéreimet is baromsággal, nem fogok kollektíven utálni minden nem fehér keresztényt, mert most az az elvárás, a hazafias, különben…

Naooo
Olvasó
Naooo

“senki sem akarja, hogy ostoba, agresszív, tanulatlan migránsok árasszák el az országát”

Elég sok ribanckurva picsa akarja pedig.

“a nácitempó a menő”

Éljen a nácitempó, vesszenek a demokraták.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A hazai/ nem hazai pályás rész és a többi tekintetében egyet kell értenem Deadpoollal, nincs ebben semmi fehér lovagság, az a nagy helyzet.

Amit én nem értek, az az, hogy a SS és Lierin típusú hozzászólók mit remélnek az itteni jelenlétüktől. Mert tudom én és nagyjából mindenki, aki utánagondol bizonyos motivációknak, hogy miért vannak itt, csak nem értem. Én tényleg valami kényszerű mazochizmust látok csak ebben, mintha még több ostorcsapásra vágynának, csak ezzel senki sincsen előrébb.

Mondjuk a feminista fogalmát eltérően értelmezzük, ugyanis itt hiába mondja valaki magáról, hogy nem az, ha közben minden megnyilvánulása tökéletesen beillik a körbe. Igen, szerintem a lányok/ csajok/ nők többsége (90%) alapból feminista, rajtunk az múlik, hogy ezt a szükségesnél jobban ne engedjük szabadjára (nem a rabszolgaságos baromságokra gondolok, de aki belém akar állni, úgyis megteszi majd).

hunbagira
Újságíró

Tudod az, hogy mire és őkre bontjuk a világot. Azt szintén szeretett szarszínű-kamposorrú trópusi, sémi népek találták ki. Tudod zsidó-goj, igazhitű-kafír/gyaur, roma-gádzsó, párok

És ezek a féregnépek megvannak sértődve, hogy eme- amúgy hasznos alapállást eltanuljuk tőlük.

De mi a felsőbbrendűségünket alá tudjuk támasztani tényekkel, tudod a holdra menő űrrakétáktól a tamponig, amit felnyomsz magadnak az mind a FEHÉR FÉRFI  találmánya. Úgy is fogalmazhatnék, hogy mind az a szép és jó, amit használsz…

Ellenben a fentiekkel….

 

hunbagira
Újságíró

Szergej!

Hogy, miért jönnek ide? Igen, mazochizmusból és provokációból.

Olyanok, mint szemtelen gyerekek/cigányok/egyéb szarszínű hulladékok (talán ezért állnak pártjukra, mert hasonló a hasonlónak örül)”bekurvaanyáznak” a kocsmába, aztán bevert fejjel játszák a mártírt, hogy őket bántották. Az előzményekről megfeledkezve.

Egyébként SS-t és Lierint nem hoznám egy nevezőre. SS az próbál a témához relevánsakat is hozzászólni és nem menekül el a vita elől.  Ez Lierin/Grr/stb kisasszonyoknak még nem sikerült.

hunbagira
Újságíró

Amúgy persze, hogy feministák hiszen 18-30 között azt csinálhatnak amit akarnak és ezt valóban eme mozgalomnak köszönhetik. Sokkal több lehetőségük van a legszebb éveikben mint egy hasonszőrű pasinak.

Delinke el is szólta magát, hogy mi az sajnáljuk tőlük azt a jó 10 évet, vagy mi? :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szerintem nem kell az ő jelenlétüket ennyire drasztikusan értelmezni, hiszen ha az ember bedől a látszólagos mondandójuknak, pont a mögötte lévő lényeget veszíti szem elől. Ők nem kifejezetten hiszem, hogy minket (oldalon hozzászólókat vagy akár együttesen férfiakat, fiúkat) bántani akarnának, erre nem is sok indokuk lenne, mivel nem ismerjük egymást és valószínűleg nem is ártottunk egymásnak. Ők ugyanúgy megoldásokat keresnek, mint bárki más, viszont az itteni tartalmak egy jó részét képtelenek az eddigi felfogásukkal és világlátásukkal megemészteni, ezért próbálják a zavarukat sértegetéssel és kötözködéssel palástolni. Teljesen felesleges ezeket a felszíni megnyilvánulásokat komolyan venni és rájuk “érdemben” reagálva beszállni a kurvaanyázásba. Ide általában az ember nem véletlenül kerül, így náluk is gyanítható, hogy olyan frusztrációk érték őket, amik eltorzították a valóságukat, de önmagában az itteni tartalmak jó része is torz, mivel ezek mögött is sok meg nem emésztett frusztráció van. Viszont a tűnődésem lényege az volt, hogy erre a kitartásra mi ösztönzi őket, ha változást nem kifejezetten produkálnak, és nyilván mi sem fogunk megváltozni néhány beszólástól.

Delintől pedig ne sajnáld azt a 10 jó évet, hiszen ha valakinek tényleg az a jó, hogy cserélgeti a partnereit és hétvégente bulizni jár 25-30 évesen is (bár alatta sem örülök, ha ezt életvitelszerűen űzi így), akkor nekem olyannal nincs dolgom, és olyan embernek sem nagyon, aki családot és normális párkapcsolatot akar, ezen kívül van töke és képes kiállni magáért. Bár szerintem a jó fogalmát máshogy értelmezzük, neki nem hiszem, hogy ez lenne az álma, csak mi meg ezt hisszük, de aki tényleg erre gondol, arra maximálisan ráillik, amit leírtam.

Egyébként nem csak a sötétek és a nagyorrúak választottak ketté mire és őkre. A keresztény kultúra is pogány szóval illette a nem megkeresztelteket, még akkor is, ha egyébként a pogány vallás ezen belül csak egy szűk réteg volt.

hunbagira
Újságíró

Szergej!

1. És a kereszténység honnan ered Jézus ki volt? (Most hagyjuk a konteokat és/vagy apokrifokat :) )

2. A kereszténységben a pogányoknak is jár a felebaráti szeretet- irgalmas szamaritánus példabeszéde- amire úgy imádnak hivatkozni az amúgy keresztény és öngyűlölő szardarabok, szemforgató-farizeus módon.

Ellenben a  zsidóknál/cigóknál/muszlimoknál a kafír/goj/gádzsó kiirtandó és/vagy szolgává teendő. Vicces, hogy még a muszlimok a legnormálisabbak a felsorolásban, mert az iszlám felvehető sőt..megpróbálják rád erőszakolni és amennyiben felveszed mentesülsz a kafrságból eredő joghátrányok alól.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A mi korunkbeli kereszténység már nem egészen ugyanaz a téma, de ezzel az erővel a gyíkemberek felelnek mindenért, nekünk csak elég saját önteltségünkben dagonyázni. Nem annyira szívelem ezt a fajta hozzáállást, még ha én sem csípem a zsidókat mint csoportot vagy az emberiség szemetét Afrikából és a Közel-Keletről.

hunbagira
Újságíró

A keresztény- katolikus egyházban hatalma és “vadsága” csúcsán (“sötét” skolasztikus középkor- 1050-1300 között) is több “liberalizmus” és megértés, felebaráti szeretet volt mint a iszlámba, zsidóba bármikor.

Alter Ego
Szerkesztő

„cincáltam a cikket”

Vicces… Cincáltad te inkább a kis pöcsödet, és még tudtad is, hogy kilóg a lóláb… Inkább bele kellett volna írni előre azt a mentegetődzést. :D

“shaming languaget tolod”

Heccelődök te balfasz. – És még  én picsogok, mi? :D – Te fürdős kurva!

“irigyled, hogy egy celebkurva él a „lehetőségeivel”

Megesz a sárga irigység… mindennek csakis ez lehet az egyetlen oka… – a te együgyű agyad szerint…

“a bigott katolikusok nem hisztiznek ennyit, ilyen szar miatt…”

Azok tényleg nem, csak az “ateista” jellemtelenség hozzád hasonló bigottja verik magukat, ha valaki szóba hozza a közmorált.

“A vége meg kissé zavaros lett az alfa drogdílerekkel”

Pontosabban nem akarod érteni, mert a végsőkig vitt irónia hatására valahol azon a ponton omlik össze az amorális okoskodásod…

“Csöcsit szembeállítod Alekosz-al no meg Havassal,”

Gondolkodni nyilván nem tudsz, de annyi eszed sincs, hogy öt hozzászólással lejjebb görgess. Katt ide

“Azt hiszed hogy változtathatsz, és úgy, ahogy te ezt helyesnek véled, és ha valaki szól, hogy így nem fog menni…”

Mert te aztán baromira tudod, hogyan szoktak az emberek dolgokon változtatni… A magadfajta cinikus, tehetetlen balfasz még a saját hajviseletén sem képes változtatni…

“hátha az ellenfél elveszti az eszét:) és elküld a jó édes kurva anyádba, és akkor portásként újból villoghatsz”

Képtelenség. Ennyire sosem értékeltelek túl. Eszed sosem volt, el sem veszítheted. Viszont tényleg őrizd meg a nyugalmad és burkolt anyázást se csempéssz a szövegedbe, te büdös, jellemtelen prosztó!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Ja ja, nekem is két fülem van.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vicces… Cincáltad te inkább a kis pöcsödet,

És irigyellek téged, hogy neked milyen nagy van….

 és még tudtad is, hogy kilóg a lóláb…

Naná, csak titkoltam, hogy az intellektusod ragyoghasson.

Inkább bele kellett volna írni előre azt a mentegetődzést. :D

Akkor a “dögszagra” nem gyűlt volna a légy ….., így (magadból kiindulva) építhetsz szalmabábot és püfölheted…… ,szívesen.

Heccelődök te balfasz.

Szar vicceid vannak, de biztos, hogy az én humorérzékem kevés a magasröptű élceidhez.

– És még  én picsogok, mi? :D – Te fürdős kurva!

Látom hogy nem bírsz a hisztiddel, hiába rakod ki a kényszervigyort, attól még az vagy, ami…….

Megesz a sárga irigység… mindennek csakis ez lehet az egyetlen oka… – a te együgyű agyad szerint…

A lehetőségek közt ez tűnt a leginkább vállalhatónak az okaid közül, ha mellélőttem, akkor mea culpa, így jártam, bár a többi ennél nyomorultabb indok, de ha ragaszkodsz hozzá, a te dolgod, bár az ok lassan már nem igazán releváns, mert már rég nem arról van itten nagyba szó.,

“a bigott katolikusok nem hisztiznek ennyit, ilyen szar miatt…”

Azok tényleg nem, csak az “ateista” jellemtelenség

Erre az érvelésre igazán nincs válaszom, szóval ezt nyerted….

 hozzád hasonló bigottja verik magukat,

Hogy az ateista/gnosztikus hogyan lehet bigott(dogma híján) az érdekes dolog, de ezt egy valláskárosulton ( vagy arra hivatkozón) ilyent botorság lenne számonkérni.

 ha valaki szóba hozza a közmorált.

Amire mindenki magas ívből (álszenten ) szarik , aztán ennél még szebb  az, ha valaki erre hivatkozva, felkentnek érezve magát hisztizik az időjárás miatt…….

Pontosabban nem akarod érteni, mert a végsőkig vitt irónia hatására valahol azon a ponton omlik össze az amorális okoskodásod…

Tényleg nem értettem, de tekintsd úgy, hogy okosabb és intelligensebb vagy nálam és nem tudtam ezen korlátokat áthágni, kevés voltam már ehhez.

 Mert te aztán baromira tudod, hogyan szoktak az emberek dolgokon változtatni…

Leginkább sehogy…….

A magadfajta cinikus, tehetetlen balfasz még a saját hajviseletén sem képes változtatni…

Egy kicsit még csiszolj rajta, mert egyre slamposabb a technikád, nem biztos, hogy méltó hozzád.

Gondolkodni nyilván nem tudsz, de annyi eszed sincs, hogy öt hozzászólással lejjebb görgess. Katt ide

Eegen, amikor más is szólt, hogy kissé elcsúszott a dolog, akkor próbáltál mentegetőzni, de az is savanyúra sikerült, nem javított az eredeti baromságon.

Viszont tényleg őrizd meg a nyugalmad és burkolt anyázást se csempéssz a szövegedbe,

Látod, érted te ezt, minek cirkalmazod? Amúgy téged idézve: “Heccelődök te balfasz. ” 

te büdös, jellemtelen prosztó!

Nyugi portás, ne hisztizz (már megint……………)

 

Szerk.: hunbagira: igazad van, lemaradt az “a” -betű a gnosztikus előtt, helyesen: agnosztikus!

Köszönöm.

hunbagira
Újságíró

az ateista/gnosztikus hogyan lehet bigott(dogma híján) az érdekes dolog,

Az meg érdekesebb, hogy eme 2 hogyan lehet egy mondatban? Amúgy Máni elég dogmatikus volt a “Bibliáját” le is rajzolta még az értelmezési vitákat is elkerülendő a hagyomány szerint.

hunbagira
Újságíró

ne keverd a gnosztikusokat, de még az igazi misztikusokat – hildegard nővér, tauler-eckart mester. az elbaszott jezsuita kamu miszticizmussal.

hunbagira
Újságíró

De mindjárt jön a skolasztikus Domonkos testvér és megmagyarázza miért volt jó ötlet máglyára küldeni a gnosztikusokat majd rögtön utánuk a misztikusokat (mór megtette a kötelességét, ugye) :) Kiüresítve totálisan a kereszténységet, aminek következményeit nyögi az egyház.

Nem beszélve arról, hogy miközben a katarokat és misztikusokat irtották, addig a a 2 kecskebaszó népség testvérnépség – bibsi-szarab – simán elvoltak a gettókba és hispániát, dél-itáliát megszállva tartották.

Szóval a kereszteseknek lettek volna fontosabb dolgaik is. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Fentebb korrigáltam, elcsesztem, a gnosztikus helyett agnosztikus értendő

hunbagira
Újságíró

Lájk..:)

Reszet Elek
Újságíró

Miért ne lehetne? Vannak akiknél az istentagadás simán hiterejű, vakbuzgósága megüti a bigottság szintjét.

Lásd pl. azt az ökör “Kvízmestert”. Ő tipikusan ez a kategória.

Alter Ego
Szerkesztő

Bigott: “Más véleményt nem tűrő (személy, csoport), aki elfogultan, kritikátlanul ragaszkodik egy (vallási, elvi, politikai) irányzathoz és szemben áll a más hitűekkel, meggyőződésűekkel, azokat nem engedi terjeszkedni vagy működni; vakbuzgó.

bigott katolikusok mindenhol eretneket keresnek. A bigott pártpolitikus nem tűr ellenzéket. Egy muzulmán is lehet bigott ember, ez nem függ a személy vallásától.”

Idézet a Wikiszótárból.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Agnoszticizmus:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Agnoszticizmus

illetve:

Agnosztikus ateista:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Agnosztikus_ateizmus

Semmiképpen sem rád értve, de hülyét kapok azoktól az értelmi fogyatékosoktól, akik akár saját vallásos hitükből kiindulva kétbitesen( mint a sithek:),  látják a világot.

Ha valaki nem hisz isten(ek)ben az nem jelenti azt, hogy tagadja annak létét, csak épp az emberi hitet/butaságot/babonaságot nem fogadja el, nem látja bizonyítottnak, azzal együtt nem zárja ki, csak épp nem fogadja el azt a (lég)várat, amit ráépítettek.

Ahogy a fóbia sem gyűlöletet, és tolerancia is (el)tűrést és nem elfogadást jelent.

Ha valaki ateista/agnosztikus(ateista) azt bármennyire is próbálják a hülyék istentagadó/hitetlen/gonosz stb.-nek kikiáltani, az attól még nem lesz istengyűlölő,pokol szolgálja, gonosz stb. stb.……, csak azért mert így kényelmesebb a másiknak….

A gond ott kezdődik, hogy ha valakinek (olyan) erős a hite, és egyre inkább hajlik a bigottságba-(a dogmakövetésben minél inkább elvakult) hogy nem tud ezzel mit kezdeni.

Mivel ő  a jók táborában tartozik, ezért muszáj a többit akár ellentétes, akár semlegest, kivülállót besorolnia a rossz táborba, mert ha nem, akkor gáz van, és nehezen oldható az így felmerülő kognitív disszonaciája, főleg úgy, ha egy „térítő vallásnak” a károsultja. Ha meg sikerül ráhúzni a másikra, hogy gonosz, akkor vele szemben (és ironikus módon:)  Isten nevében bármilyen harcmodor és viselkedés megengedett, hiszen az igaz hit felkentjeként kötelessége felvilágosítani/téríteni és nem számít sem az ár sem isten, sem ember:)

Pl. érvként felhozni egy vitában hogy SS kurva, ha pl. főzésről van szó:), akkor ez kicsinyes , etikátlan és minősíti azt a hülyét, aki ezt teszi.

És igen, lehet a hit nevében bigott egy feminista/antifeminista/kommunista/kapitalista stb. akármilyen ista, ha ez számára dogmatikus és merev keretrendszert jelent.

Az agnosztikus nem, mert nincsenek dogmái, nincs felállított korlátrendszere, mivel többek közt pontosan ez a definíciója:)

Miért ne lehetne? Vannak akiknél az istentagadás simán hiterejű, vakbuzgósága megüti a bigottság szintjét.

A fentiek fényében ugye érthető most már, hogy ha valaki nem hisz istenben, akkor az nem (automatikusan) tagadja, az agnosztikustól pedig távol áll a hit ereje:), a vakbuzgóság és ezekkel együtt a bigottság is, merthogy per definitionem kizárja.

 

Lásd pl. azt az ökör “Kvízmestert”. Ő tipikusan ez a kategória.

Attól, hogy valaki ateista/agnosztikus/szkeptikus/hívő/vallásos stb. még lehet egy barom (isten)hittől eltérő területe(ke)n, igazán a kettő közt nincs reláció. Persze fel lehet építeni és összekapcsolni logikailag egymástól független dolgokat és ok-okozatot felállítani , ebből meg messzemenő következtetéseket levonni, csak épp nem etikus, és érvelési hiba is.

wittukind
Olvasó
wittukind

A “kereszteseknek” fontosabb volt irtani a “pogány” szászokat,poroszokat, és úgy általában Európa népeit amelyek nem akarták lenyelni a sivatagi lázálmot..

hunbagira
Újságíró

Ezzel  nem cáfoltál, hanem kiegészítettél Wittukind….:)

Igen, miközben a teutonok a “pogány” poroszokat és egyéb baltiakat. A templomosok/johanniták a katarokat irtották (becsületükre legyen mondva, hogy konkrétan a népirtásban már nem vettek részt, mert az már nekik is sok volt azt meghagyták a francia király csürhéjének) csak a nyílt csatákban.

Addig a muszlimok-bibsik élték “dolgos” rabszolgatartó hétköznapjaikat, keresztény rabszolgáikon hispániában-dél itáliában és a közel-keleten.

Hunn
Újságíró

Az az igazság, hogy az ilyen csajoknak az, hogy céljaik elérésére használják a testüket, és sorban lefekszenek azokkal, akik előremozdíthatják a terveiket és a karrierjüket, az maga a Modus Operandi, business as usual. Baukó Éva azért mondta, hogy őt nem molesztálta senki, mert maga feküdt alá mindenkinek, és számára olyan természetes ez, mint a levegővétel.

Vagyis arról lehet tényleg szó, hogy mások szóltak neki, hogy téged molesztáltak, Évám. Mire ő, dehogyis. Mire a válasz: de, téged bizony molesztáltak, és el is fogod mondani élő egyenes adásban, cserébe bemondónő leszel a tévében. Mire ő, hát ha csak úgy nem…

Flo
Olvasó
Flo

Szerencsére a magyar celebvilágot már régóta kizártam az életemből, az utóbbi 10 évben minimális szinten néztem TV-t (még Magyarországon szoktam le róla, BTW). Mondjuk az Ázsia expressz összes részét megnéztem youtube-on, de ott kb személyes érintettség is volt, szóval azt sem azért kísértem figyelemmel, mert annyira igényesnek tartottam volna.

Biztos lesz, aki figyelemre méltónak találja majd ennek a nőnek a csöcseit. Talán ez még előrelépés is lesz a Győzike-Show-hoz képest. Az tényleg nagyon szánalmas volt, kb arra volt jó, hogy még a legprolibb népréteg * is tudott röhögni valakin, aki még nála is retardáltabb.

*: a proliságot a szellemi szintre értem, nem foglalkozásra.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk a balliberálisok is kultúrmarxisták is fogják a fejüket, hogy általuk kitalált és importál meetoo szarság (is) a fejükre szakad…:D

Pash Cutter
Újságíró

Mielőtt sajnálni kezdenénk Havas Henriket, érdekes elmélkedni azon, vajon ő mennyit járult hozzá ahhoz, hogy ez a primitív kultúra kialakuljon Magyarországon.

https://www.youtube.com/watch?v=OwqvbtECd7o

Ettől függetlenül borzalmas, ahogy a MeToo keretében kicsinálják Havas Henriket.

Alter Ego
Szerkesztő

Attól, hogy egy “történet” több szereplője közül egyik sem pozitív hős, még a történetnek vannak morális tanulságai. Az csak a nyugati kultúra  – Hollywood-i  történeteken szocializálódott, mindenáron a “jó és a rossz” küzdelmében gondolkodó – emberének a kulturális reflexe, hogy ha éppen az egyik szereplő morálját kritizálják és rámutatnak arra, hogy a közélet előtt zajló ténykedése hogyan rombolja a közmorált, akkor az egyben biztosan azt is jelenti, hogy a másik szereplőt mentegetik vagy magasztalják…

Tényleg csak mellékesen: szerintem Havas a kisebbik rossz ebben a történetben… Az ő metoos pozőrködése legalább nem irányult egyenes szándékú károkozásra…

T_T
Olvasó
T_T

Akkora csicska ez a Havas. Miért nem pereli be ezt a ribizlit? Ezzel azt hiteti el az emberekkel, hogy bűnös. Szánalmas egy alak ez a Baukó, de aki ennyire hülye, mint Havas, az megérdemli.

Lierin
Olvasó
Lierin

Tejóságosatyaúúúúúúristen! :D :D

Az itt összegyűlt állítólag rendkívül “értelmes és normális” férfiaknak komolyan ilyen Blikk-színvonalon mozgó bulvárcikkekre van igénye????

És utána csodálkoznak, hogy nem találnak normális nőt? A bulvárzabáló férfihoz bulvárzabáló nő jár, bocsi.

El sem hiszem, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik ilyen VV Éva meg Alekosz és Havas Henrik színvonalú celebekkel foglalkoznak.

hunbagira
Újságíró

Hadd kérdezzem már meg, mennyi idős vagy? :)

Amúgy, ha metoozásotok ilyen szinten mozog, mit tehetünk? De azért jó volt felcserélni az okot az okozattal. :) Szokásos módon.

wittukind
Olvasó
wittukind

Oauuuuu!!!!!! megjött a Lierin!!!! alig várom hogy összevesszenek SS-vel hogy melyijűk az olyanabb….

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Te most azzal foglalkozol, hogy mások VV Éva meg Alekosz és Havas Henrik színvonalú celebekkel foglalkoznak, így közvetve te is ezzel foglalkozol. :D Amúgy még mindig papucs az ember otthon? Mert úgy látom, a frusztrációid egy cseppet sem oldódtak.

hunbagira
Újságíró
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alekosz a hivatkozási alap:)….
https://velvet.hu/gumicukor/2018/07/12/nagy_alekosz_a_pesti_ejszakaban/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Off
Magánvélemény: eddig sem volt igazán jó a kommentelési szekciója az oldalnak, de sikerült rajta még (többet) rontani ……
Gyakorlatilag még követhetetlenebbé vált, ráadásul az isten nem tudja kibogozni a logikus sorrendelket, kapcsolatokat….
Gratulálok….., csak így tovább…….

On

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szörnyű, megdöbbentő, meg minden,……… sőt, pláne, de tényleg:

https://velvet.hu/gumicukor/2019/05/03/bauko_eva_atveres/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

common man
Olvasó
common man

Remélem szegény srác nem kapott el tőlük semmi betegséget.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez az, amikor épp olyan vagy, mint a feministák. :)
Csalókat azért ne sajnálgass már itt, csak mert férfiak, az áldozatok meg nők.

common man
Olvasó
common man