George Herceg
0 megosztás

Szerelem és hatalom

Sokan vannak, akik tagadják, hogy minden párkapcsolaton belül van hatalmi kérdés is. Pedig könnyű belátni, hogy ami nem futó kaland, ott előbb utóbb oly sok minden válik közössé, hogy olyan döntéseket kell meghozni, melyek mindkét fél életét befolyásolják. Amikor pedig elér idáig egy kapcsolat, óhatatlanul felmerül, hogy ki mondja ki az utolsó szót, mekkora beleszólása van egy döntésbe a másik félnek, kinek milyen érdekei tudnak jobban érvényesülni. Ilyenkor a bölcs párkapcsolati szakértők piedesztára emelik a kompromisszumot és el is intézik ennyivel. Vannak azonban olyan döntések, ahol kompromisszum egyszerűen nem létezik és a választási lehetőségek is csak látszólagosak. Vegyük példaként a gyermekvállalást. Ha az egyik fél nem akar gyereket, a másik meg igen akkor semmilyen kompromisszum nem jöhet létre, hiszen vagy teljesen az egyik, vagy teljesen a másik fél akarata érvényesül. Szükségszerű tehát, hogy ebben az esetben az egyik fél feladja az álláspontját, vagy lépjen ki a kapcsolatból. Kompromisszum tehát nem univerzális megoldás. Kinek van hatalma a kapcsolatban? A párkapcsolati dinamika alapján az lesz nyeregben, aki érzelmileg kevésbé érintett az adott viszonyban, mivel a szerelem egyben kiszolgáltatottá is tesz, ezért aki kevésbé „szereti” a másikat, az előnybe kerülhet. Ez persze elég rosszul hangzik, de abba is gondoljunk bele, hogy aki kevésbé szerelmes, az könnyebben tud racionális döntéseket hozni. Természetesen a kapcsolaton belüli hatalommal nemtől függetlenül vissza is lehet élni, sőt vissza is élnek nők és férfiak egyaránt. Ezek a bántalmazó kapcsolatok, melyekről manapság oly divatossá vált beszélni. Kívülről gyakran azok is ilyen kapcsolatnak tűnnek, ahol a domináns fél gyakrabban nyilvánítja ki hatalmát a másik felett annak környezetében, ez azonban még nem bántalmazás.

Régen a nők ezt a dominanciát úgy tudták csomagolni, hogy a látszólag a férfi volt a döntéshozó, de a háttérben a nő sugalmazta azokat. A mai fiatal és középkorú generációból jórészt eltűnt az erre a finom manipulációra képes hajlam. Ehelyett sokkal direktebben és erőszakosabban próbálják egymást maguk alá gyűrni a párok. Nem csoda, hogy a diplomáciát egyre gyakrabban váltja fel a nyílt konfrontáció. Mindez természetesen a kapcsolatok, házasságok gyorsabb erodálódását vonja maga után. A hatalom kérdése tehát nem megkerülhető, valaki mindig több hatalommal, több döntési jogosítvánnyal fog rendelkezni, baj akkor van, ha azt nem a közös célok érdekében használja és megfojtja vele a másikat.

E hatalom kérdése a „nemek harca” frontvonalán is terítékre kerül, természetesen ellenkező előjellel. A feministák szerint a férfiak erőszakosan dominánsak a mai párkapcsolatokban (is), az antifeministák szerint ez csak jó lenne, ha így lenne, de a mai férfigeneráció teljesen átment papucsba és a nők vették át a hatalmat a házasságokban. Úgy gondolom, hogy önmagában egyik állítás sem állja meg a helyét. A férfiak véglegesen elvesztették családfenntartó szerepüket, elsősorban gazdasági oldalon, ami megroppantotta a hatalmi státuszukat is, a nők azonban nem vették át a helyüket és nem is törekednek erre. Ők kitartóan keresik továbbra is a domináns, hatalommal rendelkező és azzal élni tudó férfit, azonban mivel általában nem találják, ezért rendszerint ők borítják a bilit. Ez pedig a másik oldalról olyan benyomást kelt, mintha a nők viselnék a nadrágot és cserélgetnék a partnereket. Ez azonban illúzió, nem véletlen hogy sokkal több nő szenved a társtalanságtól, mint férfi. Mi férfiak, ugyanis ha már megfelelni nem tudunk az elvárt szerepnek, inkább leszünk egyedülálló „kalandorok”, mint megvetett papucsok. Persze kivételek jócskán akadnak, de a házasságon belüli kasztráció eredményeképpen őket nem is tekinthetjük férfinak.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


55
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
45 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
common mancs004BaltonRokapapazombigyilkos Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

A fő probléma az, hogy a feminizmus által képviselt narratíva, miszerint a férfiak mindig is elnyomták a nőket, hogy a feministák harcolták ki a felszabadításukat, és csak ők, a feministák állnak a férfiak és aközött, hogy a férfiak újra elnyomják a nőket – ez a narratíva automatikusan rombolja le a nőknek a férfiakba vetett bizalmát. Hiszen hogyan is bízhatnának meg bennük, ha azok elnyomni akarják őket – mint az “közismert”?

A férfiak viselkedésére a tévé van komoly hatással. A hosszú hétvégén végeztem egy érdekes kísérletet: a tévében vetített filmekben próbáltam olyan férfiszereplőt találni, aki példakép lehetne egy férfi számára. Aki Red Pill szemszögből nézve olyan hozzáállással kezeli a nőket, olyan kapcsolatban van velük, ami a való életben is működne. Nem találtam egyet sem. Egyet sem!

A tévének van egy olyan érdekes tulajdonsága, hogy az ember a valóságot igyekszik módosítani és utánaigazítani abban az esetben, ha úgy találja, hogy a tévében látottak eltérnek a valóságtól, és nem pedig fordítva. Nem tudom miért van ez így, biztos van valami tudományos oka, és lefogadom, hogy a tévé mögött álló emberek pontosan tudják miért, és ennek megfelelően alkalmazzák. Ezért működik a tévé úgy, hogy módosítani tudja a tömegek viselkedését és gondolkodását. Meggyőződésem, hogy a fehér férfiak tömegeinek bétáskodó viselkedése ezért direkt kapcsolatban van a televízióban bemutatott  fehér férfimintákkal. A tévé egy pszichológiai fegyver. Ki kell kapcsolni és kivágni a kukába.

Alter Ego
Szerkesztő

Pszichológiai okokból van minden médiumnak véleményformáló ereje. A könyvek, az újságok, a színdarabok, filmek egyaránt azt az illúziót keltik, hogy a többségi társadalom által megszűrt értékről van szó, amely megéri a nyomda- (színreviteli, sugárzási, stb) költséget. Ez így volt a Tv előtt is. A Tv kidobása tüneti kezelés. A Tv egy óriási vívmány, működhetne jól is. Nyilvánvalóan a valódi megoldás az, hogy vissza kell állítani a közízlést és közmorált a szellemi reneszánsznak abba az állapotába, amelyben a médiumokat leginkább valóban az értékek közvetítésére használták és nem olcsó haszonszerzésre és néphülyítésre. Ennek egyetlen nyilvánvaló módja az élénk szellemi élet és élénk társadalmi párbeszéd. És ez az általános kulturális kérdéseken túl nyilván vonatkozik a férfikultúrára, a férfi értékszemléletre is. Nem egy, hanem ötven Férfihangra lenne szükség. Ahogyan százas nagyságrendben vannak női magazinok még ebben a kicsi országban is. De ha csak egy van, akkor legalább ezt az egyet kellene rendesen megtölteni… Írjatok férfiak!

rumospiskóta
Újságíró

Tüneti kezelésre van lehetőségünk.    Az én kezemben csak a távirányító van, és ha sikerül is érdekes műsort összeválogatnom, a mély hatásai akkor is módosítanak a tudatomon.  (az önálló és nekem való célt és irányt kialakító tudatomra gondolok)  Nincsen más mód az önállóság visszanyerésére mint Hunn tüneti kezelése.. vagyis azzal kezdeni.  Aztán aki kibírja az elvonási tüneteket annak színesedhet újra az egyéni világa.  (a tünetileg legalább kezelni kezdett egyéni világa)

Kalman
Újságíró

Pont hogy nem tüneti kezelés megszabadulni a TV-től. Mert a TV nem okozat, hanem ok.

Legalábbis ebben az értelemben, amit Hunn ír egyértelműen ok. Tünete maximum az üres életnek a TV-zés, de az egy másik kérdés.

Nyilván nem úgy kell érteni, hogy a TV egyedül a gonosz, de az biztos, hogy a TV szinte kizárólag gonosz. Ahogy Hunn írta, kizárólag hibás mintákat kapunk belőle, és tudatalatt bekúszik az agyunkba.

A TV mellett a Hollywood-i filmeket, Disney meséket és a kereskedelmi rádiókat kell csak bojkottálni és az életünk kivirul. Tapasztalatból mondom :-)

Alter Ego
Szerkesztő

Sosem voltam egy nagy tévénéző, leginkább csak akkor, ha kifejeztten érdekelt egy-egy műsor vagy végképp semmi jobb nem jutott eszembe. Viszont évekkel ezelőtt, akkor tájt, amikor a Férfihang.hu ötlete megfogant a fejemben, rengeteg vérlázító, feminista ihletettségű (egy film egy dollár, kilós áru alapon árulják ezeket szerintem a filmforgalmazók) amerikai film ment például TV2-ön, annak és általában a médiából is egyre jobban fröcsögő feminizmusnak komoly része volt abban, hogy ez a lap létrejött. Azóta is nagyon keveset tévézek, és ha csak ezen múlna, akkor nem tudnék vitatkozni, de itt van a barátnőm, aki azért többet használja a hülyítődobozt, ezért “háttér tévézés” jelleggel nekem is kijut olykor, és ennek köszönhetően mondhatom, hogy néha előkerülnek régi vágású amerikai családi filmek is, amelyekben szerencsére egészen tűrhető férfiminták vannak. Ha már ezt hiányolta Hunn. És hát van csatorna váltó gomb is és a kritikus médiafogyasztás eleve alap… Szóval szeretném hinni, hogy a dolog nem teljesen reménytelen. Ettől függetlenül lebeszélni nem akarok senkit sem, mert tényleg nem fog szinte semmit sem veszíteni, ha kihajítja a tévét. De a kultúra átformálásának igényét senki ne adja fel! Nem feltétlen ér véget a saját életterünkön kívül a ráhatás lehetősége, a csatorna váltó gomb használata, az egyes webhelyek elhagyása, míg mások látogatása mind-mind egy pénzügyi következménnyel járó szavazat is egyben… Az internet forradalma pedig elhozta azt a lehetőséget, hogy akár nagyobb befolyást is megpróbálhat kifejteni az ember, akár részéve válhat maga is az alternatív médiának…

ggwp
Olvasó
ggwp

Pár napja olvastam, hogy a fiatalok körében a tv nézés szinte ugrásszerűen visszaesik az idősebb korosztállyal szemben, az internet javára. A tv egyszerűen nem lesz tényező pár évtized múlva a fejlett országokban, és ezt én egyátalán nem is sajnálom. De úgyis találnak majd más módot az össznépi mentális programozásra, az egész család számára :)

Zoleey
Olvasó
Zoleey

“De ha csak egy van, akkor legalább ezt az egyet kellene rendesen megtölteni… Írjatok férfiak!”

Már egy ideje tervezem ilyen témájú youtube csatorna létrehozását. Mindenféle anyaggal fogom megtölteni. Majd miután átment az első két-három-tíz tesztalanyomon az első pár videóm, elküldöm a linket fogyasztásra :D Remélhetőleg számotokra is értékes tartalommal bír majd. Meglátjuk.

Ja és imádom az oldalatokat. :)

Egy új reg,

Zoleey

Alter Ego
Szerkesztő

Érdeklődve várjuk! – Köszönjük! :)

ggwp
Olvasó
ggwp

Fasza lenne egy objektív youtubos redpill cucc, a net tele van ilyen angol nyelvű csatornákkal, de azokat a magyarok nagy része nem tudja befogani, nyelvtudás hiánya miatt.

UPongi
Olvasó
UPongi

Mintha a Keresztapa ment volna a hosszú hétvégén, de lehet, hogy rosszul emlékszem…

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon sok dologra utal a cikk. Ezen dolgok mindegyikét számos cikkben és rengeteg hozzászólásban már kiveséztük.

A párkapcsolati dinamika alapján az lesz nyeregben, aki érzelmileg kevésbé érintett az adott viszonyban, mivel a szerelem egyben kiszolgáltatottá is tesz, ezért aki kevésbé „szereti” a másikat, az előnybe kerülhet.” – Hozzátenném a másik felét is. Nem csak az érzelmi “függetlenség” ad hatalmat a kapcsolatban, hanem a kapcsolatból való kilépés szabadsága is. Az a személy aki könnyebben képes kilépni a kapcsolatból, irányítani is képes azt. Éppen ezért növeli meg és teheti dominánssá a nőket a kapcsolatban a válás-biznisz lehetősége ill a gyerekszülés. Az előbbi anyagilag lehetetleníti el a férfit korlátozva annak szabadságát, az utóbbi pedig érzelmileg zsarolja meg gyermekén keresztül. A látszattal ellentétben viszont a legtöbb nő ösztönösen nem akarna domináns lenni a kapcsolatában.

rumospiskóta
Újságíró

A cikk tényleg nem tartalmaz új felfedezést, de Herceg szemével láttatja és az ő stílusában írja meg.  És nem(csak) az írót hanem az ügyet nagyra tartva írom ezt.

Lehet véleményünk a mitúról vagy isztambulról vagy bármelyik következményről, ezeknek az oka akkor is az hogy megszűnt az összhang az női ösztön és a női gazdasági lehetőségek között.  Sem egyiket sem a másikat nincsen törvényes lehetőségünk megváltoztatni – legfeljebb a saját hozzáállásunkat.  Ez az oldal egy lehetőség a férfiak tapasztalatait megosztani, a nekem is tetsző célt és az ahhoz vezető utat kialakítani – és a világ férfi-ügyi helyzetéről a pillanatnyi véleményemet leírni.

Herceg írása nem a pillanatnyi helyzetről hanem az alapokról szól.  Az újonnan érkező férfiolvasó nem azzal kezdi hogy fellapozza a múltat – ezért időnként kell… nagyon is fontos hogy újra megírja valamelyik “gondolat-tulajdonos” és megjelenhessen a kezdőlapon ugyanennek a cikknek a sokadik tükörképe.  Hiszen mi is ennek a témának vagyunk a sokadik végiggondolója…

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván nem szemrehányásként írtam. Ha nem lenne szükséges ismételni magunkat, már csak napi eseményekre reflektáló cikkek lennének, lévén az elmúlt évek alatt a feminizmus, a férfi női kapcsolatok valós működése stb kapcsán már minden leírásra került.

ggwp
Olvasó
ggwp

Jó lenne valami összeszedett cikksorozat, vagy akár egy megosztható pdf az alapoktól felfele, a bluepilles béta léttől a redpillig, magyarul, bárkinek befogadható szájbarágós stílusban…aki új látogató, és idetéved, annak először nem feltétlenül jók a benyomásai az oldalról, és így az egész redpillel kapcsolatban. Ajánlottam másoknak én is, hogy nézzenek fel ide, érdekesek a cikkek, de visszakaptam hogy mekkora hímsoviniszta szar vagyok vagy hogy az egész egy faszság úgy ahogy van. Gondolom megnézett egy darab cikket, beleolvasott, nem győzte meg, nem értette, aztán legörgetett a hunn-ss, vagy valamelyik 5 görgős politikai vitarengetegig, és onnantól az első benyomása meredeken zuhant a mínusz tartományba. Azóta inkább kussolok, és bólogatok mikor kérdezi hogy szerintem mi a baja a csajának.

Huffnagel Pista
Újságíró

Én 5-6 év után most húsvéthétfőn kettöt is randiztam. Egy 21 éves és egy 23 akart velem talizni, ebből az egyik konkrétan rám is irt. Ilyet eddig csak Thaiföldön tapasztaltam a ladyboyoktól.

A Tinderen 30 évesnek adom ki magam, de mindekttőnek az első 10 percben bevallottam, hogy annyi idős vagyok, mint az apjuk. vagy csak kicsivel fiatlabb.

Ettől mindkettő kicsit kiesett a szerepéböl, de azért annyira nem, hogy ne kezdjen el mindkettő azon gondolkozni HANGOSAN, hogy “na nem baj, azért én tudom, mire foglak használni:”

Ha itt még tudtok a röhögéstöl továbbolvasni, az egyiknek 23 évesen van állitólag egy 282 oldalas könyve a “Férfiakról”.

MGTOW, mióta mondom, viszont regisztráljatok a Tinderre. A két randit mindennel együtt megúsztam 3 ezerböl. Olcsóbb, mint egy szinházjegy.

Ja, a szexrobotok létjogosultságát pedig nem mutatja semmi sem annál jobban, mint hogy a kettőből kettö volt teljesen diszfunkcionális, mindenféle kapcsolatra teljessággel alkalmatlan. Természetesen az elvárások hosszú listájával felszerelve.

Ha már a huszonéves lányok között sem találni egy olyat, akire nyugodt szivvel azt mondhatnánk, hogy talán ő, akkor minek gyártanak még mindig analóg  nőket?

Ki fogja ezeket a szülni, mosni, főzni, dolgozni nem akaró töketlen férfiakat eltartani?

NE AZ ÉN ADÓMBÓL!!!

Stay tuned, mert épp most lőttem egy JAPÁNT!!!

Reszet Elek
Újságíró

Te a nőt kicsivel szoktad írni. Mi történt? Puhulsz?

wittukind
Olvasó
wittukind

Erről van szó…nem a tv-t kell a kukába hanem az “okostelót” a budiba,azt kell eldobni.Már anélkül csajt se lehet szerezni?

sRPd
Olvasó
sRPd

Rátapintottál a lényegre. Valóban nem. :)

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Szavazz a Momentum Generációra, mert a Huffnágelizmus is úgy tűnik kihal és a mangina nyálas buzik kerülnek hatalomra::)

Pedig általa szerettük meg a Szürke Ötven Árnyalata című alkotás első részét az asszonnyal amit a feministák annyira üldöznek. https://www.huffnagelpista.com/a-szurke-otven-arnyalatanal-nem-is-kell-meggyozobb-bizonyitek-arra-hogy-lelke-melyen-minden-no-szubmissziora-behodolasra-izgalmas-megalaztataso.html

Hufi szerintem gyermekáldásnak néz elébe és Harrach Peti eléri célját, kipusztul minden valamirevaló Férfi. Én még kitartok egy ideig mert az asszony szó szerint mos, főz , takarít rám a saját ajándékba kapott házában. De tudom mire megy ki a játék, ha becsúszik a gyerek nekem végem. Egyetlen új pozitívum, hogy az asszony addig szedi a gyógyszert amíg rá nem bólintok, hogy jöhet a baba. Közöltem vele lassan jöhet, de azon múlik meddig lehetek az apja, hogy miként tartanak. Az anyóséknak (akik pár hónapja még elzavartak) eddig sikeresen nyalok, de nem szívesen teszem, mert veszélyben a szabadságom. Max 50 évet jósolok magamnak így 38 évesen Magyarországon ebben a végtelenül elmaradott tekintélyelvű jobboldali (KDNP) és femináci baloldali vegyes társadalomban. Senki se fog siratni, a legtöbben feláldozhatók-pótolhatók vagyunk, csak a szaporulat számít, az nem ha a cigány vagy és migránsgeci. Behúznak a csőbe, örökre, az erőszakos nőpártiak.

Art
Olvasó
Art

“A két randit mindennel együtt megúsztam 3 ezerböl.”

Ahha, magyarán kétszer nem basztál.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Azt az embert mutassátok be nekem, akinek minden randevú összejött.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Szergej55
Olvasó
Szergej55

:DDDDDD

filmcom
Olvasó
filmcom

Az úgy van, hogy a TV, és a “jóságos pszichológusok” mindig a reményt, és a “megoldást” kínálják neked mint opciót.  Megoldást akkor amikor pontosan tudjuk, hogy NINCS mindenre megoldás.  (a “legyen-e gyerek..?”  kérdés a legjobb példa a cikkben)  Ha valaki pl. egy filmtől valami brutális katarzist vár, amiben a pofájába vágják a fájdalmas valóságot, akkor azért a filmért Cannes – ig kell “elmenni”.. (vagy a tv-ben éjjel 1-kor fogják adni)  Ez van. Kész.

Ha valaki nem olyan “erős” intellektuálisan, hogy saját kíméletlen önreflexióval rendelkezik, akkor mehet nyugodtan “pszichomókushoz”.. Arra jó hogy egy kicsit megkönnyebbül mert kibeszélhette magából a dolgokat, de közben leveszik anyagilag rendesen, és egy millimétert sem közelít a “megoldáshoz” a párkapcsolati problémája (mert – mint írtam – nincs megoldás..) Ezt persze a pszichológus b.szik bevallani…  Olyan ez mint az alkohol.  Ismerjük a “szlogent”: “Az alkohol nem old meg semmit!”  De nem is azért isszák, hanem azért hogy segítsen ELVISELNI a dolgokat…

Az tényleg alapigazság, hogy aki “mélyebben érintett” egy kapcsolatban az fog tűrni, elviselni … Nagy kérdés, hogy egy “kapcsolatfüggő” mitől “betegedik” meg hamarabb..? A párkapcsolaton belüli szenvedéstől, vagy az egyedülléttől…?? Na ez jó kérdés…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nekem a sorsdöntő mentálhigiénés problémám nem az, hogy legyen -e utódom, hanem az hogyan élem túl azt amikor már van és még több hatalom száll a nőre mivel az emberellenes (u.n Istenpárti) jobboldali államnak mi férfiak tartásdijra kötelezettek vagyunk. Azt sosem vizsgálják az elmaradott konzervativak, hogy a legtöbb férfinak ahogyan nekem is már közel nulla a tekintélyem a feminizmusban. Ha nem birjuk már a női agressziót akkor vagy meghalunk (öngyilkosság, alkoholizmus) vagy kilépünk és fizetünk életünk végéig. Szerintem ezért halunk 7-8 ével korábban és fekete özvegyekkel van tele az ország. Az apáknak tudtommal közel nulla joga van manapság házasságon vagy élettársi kapcsolaton kivül amikor gyerek van, mert Orbán-Harrach Péter úgy akarta. Nincs közös szülői felügyelet csakis házasságban. Ha elhagy egy őziknek látszó nő az kizárólag a Te hibád, az ártatlan, felelősség nélküli nőnek még állami támogatások járnak, mert gyereket nevel, de még részmunkaidős foglalkoztatás is. Úgy gondolom az idejemúlt jogban még nem definiált (de általam most kimondott) TŰRÉSI KÖTELEZETTSÉGET kell a polgárokon alkalmazni. Ez renegeteg problémát megoldana és terhet venne le a bíróságok és ember jogi aktivásták válláról (bár utóbbiak inkább ebből élnek, tehát örülnek a problémázó nőknek vagy férfiaknak). Több esetben láttam már szerződésekben a “köteles tűrni” kifejezést. A nő legyen köteles tűrni a férje érintését és forditva. Ugye ez a CSBE vitatott alapja. Mert a mai nőnek ha “nincs kedve”, akkor nincs szex hiába találták fel a vazelint is.

Ha cukiVona Gábor kimondja azért csípázza az arabokat, mert ott a nők tényleg nem pofáznak vissza és kényszeresen tisztelik a férjüket, akkor melléállok hacsak nem készitik ki a választások után a férfikasztráltató történészt. Egyet még biztosra tudok a jobboldal leszarja az egyéneket, mert a közösségeket támogatja, a baloldal pedig leszarja a férfiakat és csak a nőket és aberráltakat (pl. buzi, migráns, kutya, macska lényeket) támogatja.

Sajnos ilyen hozzászólásokat nem lehet irni a Fidesz-KDNPs Mandineren, mert kimoderálják a polkorrektség jegyében. Irkáltam korábban, de kiderült, hogy senki más nem látta csak önmagam. Kéne még a FérfiHangon kivül más férfispecifikus oldal is ahol beszélhetünk a problémákról és nem néznek hülyének vagy nem néznek le, mert tönkretett egy mesterségesen felturbósitott nő. Az “áldemokrata”, adatlopó Facebook kizárva.

UPongi
Olvasó
UPongi

“A nő legyen köteles tűrni a férje érintését és forditva”

Hát én ennek nagyon nem lennék híve! Mi értelme lenne az olyan szexnek, amitől az egyik fél csak szenved?

Helyette: 12 Levels of Dread

Az elmúlt egy évben tíznél kevesebb esetet tudnék felsorolni, amikor visszautasított a párom.

Bár én nem a teljes elutasítottság szintről indultam, de korábban sokszor éreztem megalázottnak magam egy-egy visszautasítás után. Az elmúlt egy évben sok-sok olvasás után tudom mi volt a hibám. És nem mondom, hogy most már én vagyok a guru, de az általam kipróbált dolgok működnek.

A politikai részre nem reagálnék…  :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Jaj azok a hibátlan nők.

Reszet Elek
Újságíró

Hányadik szintig kellett elmenned és hányadik szintet állandósítottad?

UPongi
Olvasó
UPongi

Töredelmesen be kell vallanom, hogy valahol azt olvastam, hogy a szinteket egymásra építve kell végrehajtani, de én ezt egy későbbi időpontban olvastam. És több területen párhuzamosan változtattam:

Gyakorlatilag az 5-ös szinttel kezdtem. Fogyást és fizikai kondíciót még az előtt, hogy bármit is olvastam volna a red pill-ről. A ruhatárat és stílust már akkor váltottam, amikor volt némi fogalmam.

Az 1-es szinttel (shit teszt) már ezután kezdtem foglalkozni. A legelső cikk a témában pont egy itteni cikk volt: A 10 legfontosabb dolog amit a házasságod megjavítására tehetsz. Ebből kiindulva találtam meg a reddit fórumokat könyveket, mindent amit elolvastam (99% sajnos angol)

Most ha szintekben kellene fogalmazni, akkor valahol a 2-es és 3-ast csinálom.

Szóval guru nem vagyok, de amiket eddig megcsináltam azok jelentős változást hoztak, tehát nincs okom mást feltételezni, mint hogy minden más is működik. Azt nem tudom garantálni, hogy másnál is működik, de elég sok field report van a marriedredpill subredditen, hogy ezt is elhiggyem…

Szerk.: hogy a kérdésedre is egyértelműbben válaszoljak: gyakorlatilag az 5-ös szintig, de még vannak részek, amelyek folyamatban.

Szerk 2.: Most olvasom, hogy pont a linkelt bejegyzésben van benne, hogy egymás után kell a szinteket csinálni! :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Le kellene fordítatni és feldobni ide cikként, sajna nem tudok angolul úgy hogy én kiestem de ha valaki érezne magába kellő önbizalmat nagyon jó lenne!

UPongi
Olvasó
UPongi

Sajnos ez csak egy kivonata/összefoglalója a hasonló című könyvnek. Szóval jóval bővebb az irodalma, mint amit linkeltem.

És igen nagyon hiányzik egy olyan oldal, ami ezeket magyarul is elérhetővé tenné.

Sajnos én időhiány és fordítói képességek hiánya miatt sem tudom ezt bevállalni. Elolvasni el tudom, de író nem vagyok, tehát úgy megfogalmazni a fordítást, hogy más számára is élvezhető legyen, sajna nem tudom. Pláne ilyen mennyiségben. Szakszöveget már fordítottam pár oldal terjedelemben, de ott nem az irodalmiság volt a lényeg.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezzel csak visszamegyünk a 60 évvel ezelőtt kötött házasságokig, amikor ha akár nőként, akár férfiként vagy boldogtalan (ha az egyik fél az, előbb-utóbb a másik is az lesz, ne aggódj), akkor még kilépni sem tudsz egy válással, hanem tényleg az marad, hogy az agyvérzés visz el, vagy éjjel megfojtod a másikat, ha nagyon drasztikusra fordulnak a dolgok. Hogyan alkalmaznál tűrést? Mi lenne az elfogadott határérték? Hogy ellenőriznéd a betartását?

Ahelyett, hogy álmokat szövögetünk, amiket úgysem fog megvalósítani senki, kénytelenek leszünk szembenézni a valósággal és bizony olykor igendrágámozás helyett tököt növeszteni. Nem kell aggódni, egyből más lesz az eredmény. A házasság pedig mindig is kemény dió, ott muszáj kockáztatni, a válásügyekben viszont tényleg következhetne be reális és javító változások sorozata, ez kétségtelen. De ha nem oldod meg a kapcsolati konfliktusaidat, az állam sem fogja helyetted és ez régen sem volt másképp. Aki balfasz, az az arab rendszerben is szívni fog, a nők régebben nagyobb eltérésére az átlagéletkortól (ma már nem ilyen egyértelmű, ők is majdnem ugyanannyit dolgoznak házon kívül, bagóznak, isznak is már rendesen a korábbihoz képest) viszont önmagában sovány magyarázat lenne a fekete özvegy jelenség.

sRPd
Olvasó
sRPd

Van hatalmad a kapcsolatban: a te hatalmad az lesz, hogy bármikor kiléphetsz.

Ha engeded, hogy a kapcsolatban a gyerekkel zsaroljon az asszony, akkor neked nem lesz semmi hatalmad, mivel a gyerek miatt nem léphetsz ki. Gondolom már sejted, hogy mi a megoldás. Ha az asszony shit-tesztel vagy már zsarol, hogy viszi a gyereket, higgadtan és boldogan mondj le róla. Vagyis mégiscsak bármikor kiléphetsz, vagyis van hatalmad. Nyílván ezt nem fogod komolyan gondolni, de blöffölni azért lehet. Vagy bejön, vagy nem. A női lélek fura, ha ragaszkodsz a gyerekhez, biztos, hogy a gyereken keresztül fog bosszút állni. Ha látja rajtad, hogy örömmel eldobod mindegyikőjüket, akkor ragaszkodni fog ahhoz, hogy apa maradj.  Az a logikus, hogy nem logikus.

Ha az asszony mindenképp válni akar, akkor elválik. Ez utóbbi megérne egy külön cikket. Szerencsére, ehhez nem értek.

UPongi
Olvasó
UPongi

Én nagyon nem ajánlanám a blöffölést addig, amíg el nem éri legalább az 5-ös szintet (lásd.: amit fentebb linkeltem)

UPongi
Olvasó
UPongi

Azzal meg különösen nem értek egyet, hogy azt kell mutatni, hogy akár a gyereke(ke)t is eldobod! Pont azt akarod elengedni, ami miatt egy férfinek érdemes a házasságban gondolkodni?

Inkább azt kell mutatni, hogyha a gyerekekhez ér, nagyon kemény ellenfélre számíthat. És legyen is így!

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Azzal pont ütőkártyát adsz az ilyen nő kezébe, hiszen látja, hogy érzékeny pontot talált. Persze, marha keménynek fogsz tőle tűnni 5 másodpercig, de nem mindig az erőfitogtatás vezet eredményre, elvileg mi lennénk azok, akik baromi logikusan és hideg fejjel tudnak gondolkodni rázós helyzetekben, nem? Ha egymást hergelitek be folyamatosan, akkor egyik fél sem fog visszavenni. És mit csinálsz, ha ezek ellenére is válni akar mondjuk? Leütöd? Mást nem tudsz tenni, ami az előző viselkedésből egyenesen következne, hiszen keménykedsz, de akkor sittre vághatnak (és a bajod sem oldódik meg, sőt), ha meg semmit nem csinálsz (nem is nagyon csinálhatsz, nyugi), magadat égeted le és bebizonyítod, hogy nem kell téged komolyan venni.

Ez ugyanaz a kategória, amikor könyörögsz, hogy ne hagyjon el. Attól, hogy az egyikben mérgesebbnek tűnsz, a mögöttes üzenet mindkét szituációban kísértetiesen hasonló.

UPongi
Olvasó
UPongi

Nem teljesen erre gondoltam. Nem olyan keménykedésre, amit írsz. Azzal te is nagyon jól írtad, hogy mi a probléma.
De például felkészülni, hogy melyek a jogi lehetőségeid, és amikor elkezd a gyerekkel zsarolni – ez már valószínűleg azután van, hogy a válási szándékát kimutatta – akkor felvilágosítani, hogy azért nem eszik olyan forrón a kását. Itt már némi blöff is belefér, hiszen a házasságot már úgyis egy irányba tart. Közhiedelemmel ellentétben nem lehetetlen megnyerni a pereket gyerekelhelyezési ügyben. Bár tényleg nehéz. Tágabb családomon belül megtörtént. Van azért remény.

A kemény ellenfél nem feltétlenül fizikai keménységet jelent.

Szerk:

Egy mondatban is meg tudtam volna fogalmazni, amit fent írtam:

“Nem merészeld”, vagy “Állok elébe, próbálkozz csak”. Hasonló az üzenet, de nagyon nem ugyanaz az eszköz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

sRPD-nek  és Szergejnek is igaza van, egyrészt magadból indulsz ki, másrészt  figyelmen kívül hagyod a “női lelket”:):

De például felkészülni, hogy melyek a jogi lehetőségeid, és amikor elkezd a gyerekkel zsarolni – ez már valószínűleg azután van, hogy a válási szándékát kimutatta

Akkor már neked reszeltek, csak jobban lemehetsz kutyába és plusz municiót adhatsz neki, hogy még jobban elbánjon veled……….

– akkor felvilágosítani, hogy azért nem eszik olyan forrón a kását.

Magas ívből tesz rá, mert egyrészt nem érdekli, másrészt meg hiába világosítasz, pontosan olyan forrón eszik a kását, neki semmi sem szent, de lehet próbálkozni….

Itt már némi blöff is belefér, hiszen a házasságot már úgyis egy irányba tart.

Ha azt a blöfföt “rögzítik” vagy esetleg van rá tanu, akkor csak rontasz a helyzeten

Közhiedelemmel ellentétben nem lehetetlen megnyerni a pereket gyerekelhelyezési ügyben. Bár tényleg nehéz. Tágabb családomon belül megtörtént. Van azért remény.

Megint az albínó hollóval/kenguruval dobálózunk, nem szerencsés….

A kemény ellenfél nem feltétlenül fizikai keménységet jelent.

Ha elfogynak a szavak és csak az öklök maradnak, akkor igen……, bár a kés/pisztoly –  fegyver azért felülír(hat)ja ezeket a szabályokat:)

 

 

UPongi
Olvasó
UPongi

Lehet, hogy igazuk van. Mint mondtam nem vagyok guru.

És igen olvastam olyan jogi tanácsot, hogy hagyjuk mindent menni gördülékenyen a legkisebb ellenállást tanúsítva. A gond csak az, hogy az az amerikai jogrendszerre vonatkozott, az én tapasztalatom (igen magamból kiindulva és egy eset kapcsán vonok le következtetéseket), hogy azért meg lehet nyerni egy gyerek elhelyezési pert.

Fogjuk fel úgy, hogy nem tanácsot adtam, hanem mutattam egy ellenpéldát. Több részletet nem fogok leírni, úgyhogy akár albínó hollóként is kezelhetjük.

Másrészt partvonalról kiabálok befelé, mert nem válok és csak nagykorú gyerekem van, tehát valószínűleg már nem is leszek érintett…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“másrészt  figyelmen kívül hagyod a “női lelket”:):”

Van a nőknek lelke? ;)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Van ám!

sRPd
Olvasó
sRPd

Kicsit zavarban érzem magam. Ha Piszkos Fred dicsér, akkor a többiek megutálnak. :)

UPongi: engem nem válás előtt zsarolt ilyesmivel, hanem shit-tesztként bedobta, hogy majd viszi a gyereket. Soha nem is akart válni, eszébe sem jutott. Előfordult egy veszekedésnél is, amikor is közöltem vele, hogy nekem nem hiányzik, és viheti. Onnantól kezdve többet nem akarta vinni. :)

Az a logikus, hogy nem logikus.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

UPongi
Olvasó
UPongi

Azért így egy kicsit más a kontextus.

A véleményem továbbra is az, hogy igazad van, amennyiben ez egy shit-teszt volt, abban az esetben (az eddigi ismereteim alapján :)), ez a legjobb, ahogy kezelted. Amennyiben viszont komolyan is gondolod (magadban, nem pedig az, hogy mit mutatsz kifelé), hogy nem érdekelnek a gyerekek, akkor nincs igazad. Mert nem csak azok vagyunk, akik logikusan és hideg fejjel tudunk gondolkodni, hanem azok is, akik felelősséggel tartozunk azok iránt, akik függnek tőlünk. Utóbbi hozzászólásod alapján, inkább az előbbi eset.

Másrészt azt a véleményem is tartom, hogy blöffölni csak úgy, ha az hihető is. Ha én egy elhízott lusta f@szkalap vagyok, akkor hiába blöffölök, hogy menj csak, úgyis találok mást, mert csak nevetségessé teszem magam.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha én egy elhízott lusta f@szkalap vagyok, akkor hiába blöffölök, hogy menj csak, úgyis találok mást, mert csak nevetségessé teszem magam.

nono…..:)

UPongi
Olvasó
UPongi

Jogos! :)

UPongi
Olvasó
UPongi

Sokkal több ilyen cikk kellene, sőt megkockáztatom csak ilyenek kellenének. Vagy legalább egy másik oldal, ahol az ilyenek gyűjteménye van.

Akkor én is merném ajánlani annak, aki rászorul.

Őszintén megmondom a múltkori Március 15-i megosztó Orbán beszédes cikk után megfordult a fejemben, hogy itt hagyom az oldalt.

De aztán rájöttem, hogy mégis ez az egyetlen oldal a magyar “manoszférában”, ahol a fentihez hasonló cikkeket is lehet olvasni.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Ez a csinos, 19 éves lány ölte meg a barátját

El tudja valaki képzelni azt a cikk címet, hogy “Ez a jóképű férfi ölte meg a barátnőjét”?

Hunn
Újságíró

Kis cigánylány. Hogy mitől csinos, azt el sem tudom képzelni.

UPongi
Olvasó
UPongi

Keresem-keresem az index.hu-n, ahol minden nőt meggyilkoló férfi azonnal megjelenik, de nem találom…

Rokapapa
Újságíró

“Régen a nők ezt a dominanciát úgy tudták csomagolni, hogy a látszólag a férfi volt a döntéshozó, de a háttérben a nő sugalmazta azokat.”

Nem tudom eleget hangoztatni, hogy mindig is ez a normális. Egy nőnek kedvességen, figyelmességen, szereteten, gondoskodáson és szexen alapuló fegyver arzenálja van a férfi akaratának befolyásolására. Egy férfi már neveltetéséből adódóan is alkalmatlan ilyen befolyásolásra. Az a normális ha a döntéseket a férfi hozza e azokat a nő tudja befolyásolni. Ebben a  felállásban mindkét fél megkapja a másiktól amire vágyik. A férfi y dominancia átélését és egy sor plusz kedvességet a partnerétől míg a nő kap egy magabiztos domináns férfit (mert minden nő arra vágyik), még a céljait is eléri sőt a férfi befolyásolásával a nőiesség hatalmát is átéli ami egy pozitív megerősítése a nőiességének. Ez a kapcsolati forma ami mindkét fél részéről elmélyíti a kapcsolatot és táplálja a bizalmat a partner felé.

Balton
Olvasó
Balton

szerkesztve: Ezt olvasni, néha megjelenhet egy ilyen éppen itt is:

https://wmn.hu/ugy/48500-megfenyeget-hogy-tonkreteszi-az-eleted-30-vallomas-a-ferfiakat-erinto-lelki-terrorrol

Viszont! Nézzétek meg, a komment szekciót, na ki írt elsőnek rá? Hát ritánk, azért néztem csak bele, mert egy ilyen cikket kik dislike-olhat? Mert Isztambuli-egyezmény, ugye…

 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Újra köszönöm common-nak, hogy felhívta rá a figyelmem, mármint az illetőre (Dr. Daubner Bélá-ra)

Érdekes szemszögből mond dolgokat, itt is:

https://www.youtube.com/watch?v=ewTo5Xj8-ik

common man
Olvasó
common man

Szívesen.Elég sok témáról mond érdekeseket és okosakat.Van mögötte tudás.