Ethan Wolf
69 megosztás

Badoo, ahol a nők többségének eszében sincs randizni

Ez az írásom egy „múlt és jelen” jellegű teszt, mivel a címben szereplő applikációt három évvel ezelőtt használtam, de újra kipróbáltam pár hónapja is, hogy lássam, van-e különbség. Nos, van.

badoo2
Ez a fenti kép milyen életszerű, nem? A csaj ír rá a srácra (aha, persze), mire a srác azonnal elhívja valahova, amire a csaj igent mond (aha, persze), és már indul is. A párbeszéd nyilván egy száz fős falu két lakója közt zajlott, ugyanis azt nem tisztázták, melyik bárba mennek. Nyilvánvaló, hogy csak egy van az egész településen.

Visszatérve, a Badoo ismerős lehet sokaknak arról, hogy pár éve nagyon agresszív volt a reklámhadjárata. Valahogy megszerezték az emberek e-mail címeit és küldték a meghívókat. Elég volt, ha a cégtől egy ember regisztrált, kiszedte a névjegyzékből az összes címet és elküldte mindenkinek a meghívókat. Ez csak tipp, én akkor hallottam erről először, mikor az akkori munkahelyemen a céges mailemre kaptam meghívót, aztán szinte naponta jött.

És akkor jöjjön pár gondolat, tapasztalat, észrevétel.

Már telepítéskor hozzáférést kér az applikáció szinte mindenhez a telefonon. Mindig gyanús az ilyen program. Hamar rá is jöttem, miért kell ez neki. Hozzáfért a névjegyzékemhez és a következő történt: lapozgatok, húzom a csajokat jobbra-balra (ezt lemásolták a Tinderről), ahogy lapozgatsz csak a képek alapján, elég gyorsan tudsz haladni. Ekkor váratlanul, két csaj profilja közé bedobja a névjegyzéked listájának egy részét és mire felfogod, hogy mit is látsz, az ujjaddal már rá is nyomsz. Ekkor pedig, amelyik névre rányomtál, annak küld egy SMS-t vagy emailt, benne egy linkkel, hogy csatlakozzon az illető a Badoo-hoz.

Mondanom sem kell, ez mekkora paraszt dolog. A kísérletem alatt háromszor futottam bele ebbe a trükkbe, de csak a tesómat és két haveromat sikerült meghívnom szerencsére. Sajnos, ma már előfizetés nélkül elég korlátozott a program használhatósága. Azt hiszem, tíz nőnek tudtam írni regisztráció után, majd onnantól kezdve talán naponta 1-2-nek. Sok hülyeségre lehet pénzt elverni, ilyen-olyan apró szarságokat küldeni a másiknak (pénzért), felhozzon a találati lista elejére, stb. Itt lehet a legtöbb dologra pénzt elkölteni.

Ráadásul a kezdeti 10 ingyenes írással sunyiskodik is, mert rögtön regisztráció után (egy nap leforgása alatt többször is), jelzi, hogy xy szeretne beszélgetni veled. Érdekes, hogy ha rámegyek az illető profiljára, azt látom, hogy napok óta be sem lépett. Ergo arra játszik, hogy elhasználd az ingyenes írási lehetőséged fake profilok számára. Jelzi, hogy kinek tetszem, de csak akkor nézhetem meg az illető profilját, ha fizetek (ez a Tindernél egy éve létezik, itt viszont már régebben is volt ez a hülyeség).

Pár éve mobilon még nem működött a szűrés, nem volt olyan opció, hogy megadom a kort és azon kívülesőket ne mutasson. Weben belépve működött persze, de ki használja úgy?

Azért is lehet amúgy fizetni, hogy a te üzeneted kerüljön az illető postafiókjának az elejére. Olyan béna az app, hogy egy helyen jelzi az új üziket, azokat akik megnéztek, akik kedveltek, akik beszélgetnének veled, stb. De ezekre külön kell szűrnöm egy lenyíló ablakban (telefonon). Így egy este során azt látom, hogy érkezett 25 jelzés. De ha azt akarom látni, ebből mennyi az üzenet, akkor azt a postafiókon belül külön le kell nyitnom. Tudom, apróságnak hangzik, de telefonon ez kissé kényelmetlen, de gondolom direkt. Így ha nem nyitod le külön a füleket, akkor azt érzékeled, hogy mennyire népszerű vagy, hisz jött 25 értesítésed. Amiből jó, ha 1-2 valódi üzenet, a többi csak jelzés. Ha pedig nem nyitogatod és egyben dobja be neked a 25 értesítést, akkor a valódi üzenetet véletlenül átugorhatod, ahogy görgetsz. Leírva nem tudom, mennyire érthető, de roppant idegesítő az egész és tuti, hogy direkt.

Ellentétben a megszokott randi applikációkkal a Badoo nem randi, hanem ismerkedős/csevegős program. Természetesen a férfiak mind randizni akarnak, hisz melyik istenverte férfi akarna csak csevegni a nőkkel? Ezt a nők is tudják, de leszarják. Emiatt sok olyan van fent, akik nem akarnak randizni. Feleségek, párkapcsolatban lévők, unatkozók, és like-vadászok ezek. Sima randi appokon is vannak ilyenek szép számmal, de itt ezt szorozzátok be százzal. Épp ezért sokkal nehezebb itt randipartnert találni, mint máshol. És persze gyakran a csajok csak több nap csevegés után ejtik el, hogy ők amúgy csak csevegni járnak ide.

Régebben még olyan gond is volt, hogy az appon belül nem lehetett hangot állítani, csak ha magát a telefont halkítom le, és az értesítő hangja olyan hangos volt, hogy majdnem lerepült a fejem. Az objektivitás miatt el kell mondanom, ezt a 2017-es teszt során nem tapasztaltam. A Tinderrel ellentétben itt akkor is írhatsz a kiszemeltnek, ha az nem húzott téged jobbra, de csak ha előfizető vagy.

Persze ha nem vagy előfizető, akkor a csajok közti lapozgatás során elég sok a reklám is. Kíváncsi lennék, hogy ha nőként vagy fent, akkor is ennyi kellemetlenséget zúdít az ember nyakába ez a program? Vicces volt látni, hogy sok-sok nő profilja meglepő módon myvip-pes logóval ellátott képekkel volt tarkítva. Eléggé fake profil gyanús a dolog. Míg pár évvel ezelőtt sikerül randikat lebonyolítanom (sajnos arról nem vezettem statisztikát), addig tavaly nem jutottam túl sok-sok órányi csevegésen.

A következtetés annyi: jobban jár az ember egy célirányos applikációval, mert igaz, hogy itt sokan vannak, de a többség csak unatkozik – és nem akar randizni.

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
69 megosztás


47
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
37 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
Zsolt RiczReactorFoxtrott28Reszet Elekalszentpeter Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

A nyomulós bemutatkozásuk nekem is okozott pár meglepetést, olyan mailcímekről jött értesítés hogy a gazda felvett engem az ismerősei közé akikkel telefonon bármikor beszélhettem volna.  (beszéltem is hamarost, de mindegyik tagadta hogy ő akarta volna ezt a fajta kapcsolatfelvételt – szóval a negyedikhez már átverésként álltam)

Art
Olvasó
Art

Célirányos applikációval se jár jobban az enber.

Hacsak nem a kurvázóportálokra gondolsz:)

Reszet Elek
Újságíró

Nem sok értelmét látom az ilyeneknek. Régebben a legtöbb embernek a munkatársai és az ismerősei ismerősei közül kerültek ki a partnerei. Persze az okostelefonok korában ez is megváltozott. Mivel a fiatal generáció mobilfüggő és érdemi társaságba nemigen jár,a szexre is azt használja. Vagy legalábbis megpróbálja.

Art
Olvasó
Art

‘Régebben a legtöbb embernek a munkatársai és az ismerősei ismerősei közül kerültek ki a partnerei.’

Pont, hogy emiatt lenne értelme a digitális ismerkedésnek. Ha belegondolsz, még 20-30 évvel ezelőtt is max. 100 ember közül kellett valahogy megtalálni azt az egyet, aki úgy ahogy passzol az igényeinkhez, és vica verza. Osztálytársak, csoporttársak, kollégák, sporttársak, haveri kör. Jó esetben 100, de inkább csak 50. Nyilvánvaló frusztráló kompromisszumok árán, ‘nekem ezt dobta a gép’ alapon kellett leélni egy hosszú életet, vagy legalábbis évtizedeket. AKinek meg bármilyen okból is marginális igényei voltak, az jó eséllyel sose talált magához illő partnert. Szerintem jobb, hogy ez ma már nem így van, borzasztó rabság lehetett a szüleink generációjának az élete.

Reszet Elek
Újságíró

A digitális ismerkedés nem ismerkedés. Nincs közvetlen kapcsolódás, ezért éppen a lényegi momentumok vesznek el.

Amúgy meg a bőség zavara: https://www.youtube.com/watch?v=VO6XEQIsCoM

Art
Olvasó
Art

Hát ezt nem tudom megerősíteni:)

Ha nem lenne közvetlen kapcsolódás, akkor pl. a gyerekem sose fogant volna meg.

Most gyorsan összeszámoltam, az elmúlt 20 év során túlnyomó többségben digitálisan találtam partnert, néha társat is. Ha az ismeretségi körben, lakóhelyen, szórakozóhelyen kellett volna keresgélnem, akkor kurva nagy szarban lettem volna. Digitálisan meg olyanokat sodort utamba a jósorsom, akikre amúgy esélyem se lett volna. Hogy tettem volna szert másképp egy (több) vidéki lányra, rendőrnőre (!), műsorvezető celebre, vagy gyári segédmunkásra?:)

Igenis működik a dolog, csak dolgozni kell vele.

Valahol itt van a tagok között Danger, a lovebox alapítója, neki például holtig tartó hálával tartozom a sok remek élményért (meg a gyalázatosan szarokért is, mert úgy teljes a világ).

common man
Olvasó
common man

Szegény csöcsikének is biztos tele van már a töke(pnája) azzal a negyven ötven max száz celebbel.Így viszont tud valami deli legényt találni magának a csavargyárból vagy a hypócsomagolóból.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem működik, csak kurva messziekkel és kurva fiatalokkal lehet összefutni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

Helyzet az, hogy ezek az internetes meg mobil applikációk azt a téves képzetet erősítik az emberekben, hogy sokkal szélesebb körben meríthetnek a párválasztás során, mint a valóságban. Pedig ez nincs így, ez csak látszat. Az applikációk nem követik az ismerkedés és a férfi-női kapcsolatok valós dinamikáját.

Régen az volt a jobb, hogy volt egy működő közösség, egy élő társadalom, amiben mindenki tudta, hogy mindenki más is ugyanúgy szexuális lény és ugyanúgy párt keres mint ő maga, ezért rokonok, ismerősök is igyekeztek összehozni egymással az egyedülálló embereket. Ma meg mindenki egymaga van, azt` oldja meg magának ahogy tudja, senkit nem érdekel. Viszont még mindig könnyebb az ismeretségi körben ismerkedni, pszichológiai okokból, hiszen az ismerős ismerőse az olyan, mintha lett volna egy előszűrés, hogy az illető okés fazon.

righeira
Olvasó
righeira

Abszolút egyetértek.

Aki nem csak döngetni akar és egy fagyott román ülőgarnitúránál bonyolultabbak az érzései, az biztos, hogy 100-ból maximum kurvanagy kompromisszumok árán talált volna partnert.

Akárcsak ötven évvel korábban születve én már vagy alkoholista lennék házasan, vagy felakasztottam volna magam 30 évesen egyedül.

common man
Olvasó
common man

És milyen jó most! Ő szereti: napfény, csokoládé,óceán,romantikus séták,én szereti napfény ,óceán ,romantikus séták,+micsoda nő,Szulejmán.De jó nekünk ,szegény régiek.Szégyelljem magam.Amúgy meg 30-40 éve bárki kereshetett magának körön kívül ha akart.Ennek a legegyszerűbb formája volt buszon,metrón,utcán megszólítani valakit.Később aztán walkman,mobil,mp3,okostelefon miatt ez már bonyolultabbá vált.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

A magánéletben rugalmas, de mégis kocka ITsként azt mondom működik a netes párkereső, de csakis akkor ha arra használjuk, hogy megbeszéljük a talit és nem húzzuk sokáig a digitális szennyet. Én már expert szintre jutottam, igy olyan hamis képet sikerül beadnom a nőkbe, hogy alig várják a talit és igyekszem úgy irányitani a levelezést, hogy ne csalódjanak nagyot, mert akkor saját magammal is kicseszek és időpocsékolás. Fontos hogy azt is elérjük a levadászandó “áldozat” alig várja, hogy jelentkezz levélben, ezért sosem szabad azonnal válaszolni a siker érdekében. Mert ha azt csinálod amire számit akkor ő irányit és nem vagy Férfi. Húzni kell őket addig amig nem birják és kezesbáránnyá válnak. Régen is igy volt (udvarlás) ma is alapvetően igy van csak kicsit másképp kell hozzájuk állni (van amikor agresszivabban, főleg a “szép” lányoknál). Ismét közlöm, hogy pár levélváltás után úgy felhúztam a jelenlegi párom, hogy az első randin azzal mentem el hozzá, hogy menjünk el együtt bulizni “barátként”. Nem mentünk sehova dugtunk, pedig húztam a száját nem azért jöttem. Dugtunk egész éjszaka és azóta 7 éve együtt élünk. Soha nem lehet tudni ki van a levél mögött ezért úgy kell hozzáállni, hogy minél hamarabb lehulljon a lepel. Aztán meg nem elcseszni és hamar rátapintani a nő titkolt (nem feltétlenül szexuális) vágyaira és akkor fontos leszel neki és ő fogja letépni az inged. Gyakorolni kell és sosem egyetlen nőt akarni amikor nincs senkid, mert akkor nem is lesz, vagy csak “teltkarcsú” bányarém. Ha sok nőnek jössz be egyszerre akkor te választasz.

Azt hozzá kell tennem, hogy jó pasi vagyok (magas, barna, diplomás, pénzes, nemhülye) és én választok nőt, nem forditva. Inkább már azon vagyok, hogyan tudnám a szeriakurvákat szivatni, hogy elmenjen a kedvük a férfitársaim csicskáztatásától. Ezért IS érdekel az antifeminizmus. Most is bombázó kinézetú nők vesznek körül az irodában, de nem érdekelnek, mert a nő megóvott tiszta lelke számit, nem a pinája, mert abban alig van különbség köztük.

Reszet Elek
Újságíró

“… igy olyan hamis képet sikerül beadnom a nőkbe…” – hmm

“…hamar rátapintani a nő titkolt (nem feltétlenül szexuális) vágyaira…” – he?

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Ha “jó pasi” vagy, akkor tökmindegy, hogy ismerkedsz, és milyen technikával.

“be attractive, don’t be unattractive”

 

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Mind a háromra válaszolva a kulcs az, hogy legyél FONTOS a nőnek, a neten és a valóságban is egyaránt és nem túlságosan eltávolodva a valóságtól. Aki meg ugrál nekik punci reményében az a man vagina.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

hát nekem kb az a tapasztalatom, hogy ha elég magas+sportos vagy és/vagy elég sok a pénzed, akkor kb bármit megtehetsz kb addig hogy nem rúgod ki a fogait. ezekkel a puás dolgokkal kb tolhatsz még egy picit a szinten, de ennyi.

viszont kíváncsi vagyok milyen technikát használsz a neten, ezt leírhatnád. mert a “rátapintani a nő titkolt vágyaira” az kicsit kriptikus ..

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ez a téma azért marad örök, mert minden nő más és más, nincs recept, de ha már kiadja a vágyait akkor jó uton jársz, csak nehagyd sokat beszélni se, mert rádtelepszik, úgyis a legalább a fele hazugság ha egy nő sokat beszél.

Csakis a saját energiszintünkön múlik mennyire tudjuk a nőt FELKAVARNI. Minél drámaibb és minél inkább letojod utána a nőt annál inkább ő fog “nyomulni” terád. Nekünk semiképp sem szabad rájuktelepedni az elején, mert akkor beraknak a béta-barát-mangina skatulyába akiket csak kihasználnak. Az a jó ha nem tud semmibe se berakni, ezáltal kiváncsivá teszed. A neten sajnos ha nem előnyös fotót raksz fel akkor szóba se állnak veled, de akkor a valóságban sincs sok esélyed ha ezen a szürőn nem mész át, igy a legfontosabb az első levél és egy kis szerencse, hogy éppen nem egy másik pasi jár az eszében. Én például az egyiknek lovagnyelven (rimekkel) irkáltam és ő is fel tudta venni a stilust (mondanom se kell ez a valóságban nem müködik csak a neten), de amikor legelőször találkoztunk öleléssel köszöntött, tehát sikerült a felkavarás és szövögette a terveit a pici agyában velem.

Fantázia kell az egészhez és az az energiaszint, hogy nem érdekel ha nem jön össze és azonnal mész a következőre a saját érdekedben. A nőt semmi se tántoritja vissza jobban ha valaki túlságosan nyomul és nincs saját világa, saját élete. A nő hamar eldönti, hogy a része akar e lenni a világodnak vagy nem, de nem is szabad neki mindent megmutatni soha.

Tehát fel kell kavarni a sürú, gyors, őzgidaérzékeny, mindenre azonnal reagálni akaró lények agytekervényeit, hogy ne tudjanak kiverni a fejükből és FONTOSsá válj a számukra. Tudom mondani könnyú, de annál nincs jobb amikor megtapasztalod milyen uralni a helyzetet, meg a nőt.

common man
Olvasó
common man

Ezzel a képemmel lehetek sikeres? Szabó Ernő Nyúl Béla szerepében

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Valakinél biztos. Egyszer amikor még lehetett egy gyerekkori fotómat tettem fel magamról és nagyon kiváncsi lett milyen vagyok felnőttként. Ott az volt a felkavaró, hogy taliig nem látott rólam más fotót, viszont beindult a képzelgése jó irányba. “Sajnos” a nők nem egyenesek, még akkor se amikor azt mutatják, igy valamilyen szinten alkalmazkodnunk kell ehhez és jófiúnak ráér később is lenni amikor már összemelegedtetek.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

“A neten sajnos ha nem előnyös fotót raksz fel akkor szóba se állnak veled, de akkor a valóságban sincs sok esélyed ha ezen a szürőn nem mész át”

Ez a legfontosabb.

Utána írhatsz amit akarsz.

Még két dolgot írj le: milyen magas vagy, és milyen az alkatod (mackós, sportos, stb.)

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nem akarlak nagyon elkeseriteni, de orvosilag optimális vagyok ezért is küzdök a feminizmus ellen míg meg nem öregszek, mert rám csak felnézni tudnak a legtöbben és én számból talán hitelesebb ha elküldök egy nőt a picsába úgy, hogy az egy fejjel alacsonyabb asszonyom bármikor mellettem van amikor csettintek és szeret. Ő aztán nekimegy nőknek is ha kell és utálja Szél Bernadett ocsmány pofáját, ahogy én is, de nőt nőgyülőlettel hiteltelen vádolni, ezért fontos lenne, hogy minden antifeminista rendelkezzen nővel az évtizedekig tartó harcunkban. Ott volt az isztambuli egyezmény elleni tüntetésen is, legközelebb talán terhesen jön velem a harcba, az még hitelesebb lenne a média szemében.

Hivatalosan 185 CM / 82 kg, bár jelenleg 2-3 kilóval több mert az asszony nagyon etetett a télen. Ha megnyugtat bárkit van egy régi barátom, aki “törpenövésú” (165 cm körüli), de olyan határozott kiállású és humorú, hogy nem féltem a nője idővel palira veszi. Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai amiket ki kell emelni, valakinek több valakinek kevesebb, de a nőknél is ez van és náluk még sokkal rosszabb ha előnytelen a külsejük. A férfinak a kiállása, testtartása legalább olyan fontos mint a magassága.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” mert rám csak felnézni tudnak a legtöbben és én számból talán hitelesebb ha elküldök egy nőt a picsába úgy, hogy az egy fejjel alacsonyabb asszony bármikor mellettem van amikor csettintek és szeret.”

Biztos bennem van a hiba,de ezt nem értem.Most az asszonyt küldöd el a picsába, vagy mást ? Miért hitelesebb a te szádból,meg miért kell elküldeni a picsába ?

Amúgy  igazán felnézni valakire, sosem a magassága miatt szoktunk (nyilván nem fizikális értelemben). Nekem volt alacsonyabb barátom (175 cm vagyok),sosem zavart a dolog.Normális nőknél, értsd :hosszú párkapcsolatra alkalmas nőknél, nem a külső lesz az ,amivel meg tudod fogni (azzal max megszerezni).

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Más picsát természetesen. Te is nő vagy, de az nem vonja magával, hogy femináci is egyben.

Igaz a feministákat ez sem hatja meg, mert Kovács Ákost is nőgyúlölettel vádolták annak ellenére, hogy sokgyermekes családapa. Mégis az számit majd mit mutat a kamera. Annak nincs értelme, hogy kimegy 30-40 férfi a feminizmus ellen túntetni. Deansdale is megmondta a feminizmust csakis a nők tudják felszámolni, ezért szükség van rátok etéren is.

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Mondjuk az az Ákos ügy tényleg röhejes volt…Semmi olyat nem mondott/tett, amiért nőgyűlölőnek kellene tartani. (és én ugye egyenlőség párti vagyok,tehát nem a legszubmisszívebb fajta ) ,de akkor nagyon kiakadtam ,hogy elkezdték cincálni, meg rásütni mindenféle jelzőket. Ő elmondta egy férfi,saját maga tradicionális véleményét,mitől lenne ettől nőgyűlölő ? Ezzel lehet egyetérteni,meg nem egyetérteni,sőt részben egyetérteni (nőként), de azért lássuk be ,ez távol van a nőgyűlölettől.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

El sem hiszed mennyire gyülölöm Szél Bernadettet, mert ő lesz a végzetünk negativ értelemben. Ezt titkolnom kell, de mivel az asszonyom is gyúlöli ezt használom majd fel a jövőbeli harcban nyilvánosan ha kell. Kérlek gyúlöld te is cicaként! Annyira jó ez és hasznos nyiltan utálni valakit :) Bernadett nem hagyna szóhoz jutni téged, pedig előbb utóbb neki kell mennünk, ha az összes rinyáló nőszervezetet maga mögé állitja nekünk végünk.

Polkorrektebben: Egy szeretetreméltó nőt senki nem gyűlöl. Szél Berni nem az, így ki kell fejeznünk nemtetszésünket az irányába. Gyűlölj és háborúzz ha már a “tökösebb”, emancipuncibb nők közé tartozol! Lehet viking leszármazott vagy! ;)

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

“Nem akarlak nagyon elkeseriteni, de …”: nem kéne lesajnálni vadidegen embereket. kicsit sem visszás.

“Hivatalosan 185 CM / 82 kg”: tehát minden amit mondassz, az az átlagnál kicsit magasabb, normál testalkatú férfiaknak releváns. másnak nem, mert más nehézségi fokozaton játsszák a játékot.

“egy régi barátom, aki “törpenövésú” (165 cm körüli),”: kivételek mindig vannak. ha a törpenövésű barátod irogatná a dolgokat, akkor az kicsit hitelesebb lenne.

” a nőknél is ez van és náluk még sokkal rosszabb ha kicsit előnytelen a külsejük”: a női külsőre van a sport, a kozmetikus, meg egy halom kence. a férfi magasságra … a … műtét?

“A férfinak a kiállása, testtartása legalább olyan fontos mint a magassága.” : erre van valami tudományos vizsgálat, vagy álmodban szólt hozzád az Úr?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ott van Orbán, törpe és mégis van kiállása. Meg úgy állitják a kamerákat..

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Látom nehéz.

Próbáld meg értelmezni a mondatod.

Utána próbálj meg ne 1, hanem mondjuk legalább 30-40 példát hozni.

Tudod, erre vannak kutatások, vizsgálatok.

Ha nem találsz ilyet, akkor semmit sem ér a szavad.

Sőt, semmit sem ér az, amit eddig leírtál.

Reszet Elek
Újságíró

Putyin alacsonyabb:

Picard facepalm az enyém!

common man
Olvasó
common man

Most neked miről kéne tudományos vizsgálat?Hogy fontos egy férfi testtartása?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Utálni, utálom, inkább megvetem, ne aggódj (gyűlölni nem akarok senkit,az maradandó károkat okoz az ember lelkében). Amikor kiderült,hogy a nőket szeretné minél jobban arra buzdítani,hogy a kisgyermekeik mellől minél többen menjenek vissza dolgozni,ketten a kolleganőmmel egyemberként hördültünk fel és válogatott, minden női finomságot nélkülöző szavakkal küldtük el jó édes anyukájába… Mindketten Bokros alatt szültünk,mindketten a 16 és 14 hónapos gyerekünk mellől KELLETT visszamennünk dolgozni és egyikünk sem akart,de különben vagy nem fűtünk,vagy nem eszünk. Egyikünk sem így tervezte (tudom már sokszor leírtam),míg élek nem bocsátom meg. És ez a nő itt erre agitál ?! A két kislányával vajon mennyi időt tölt ? Ők biztosan arra vágynak ,hogy az anyjuk top politikus legyen. Aki gyereket vállal,annak választania kell,vagy karrier,vagy a gyermekei. Egyformán egyszerre jól nem lehet teljesíteni,vagy jó anya leszel,vagy jó karriered lesz. Választani kell,bármennyire is hajtogatja sok nő (vagy hajtogatják nekik),ez nem fog menni ! Szóval terjesztem én az igét Bernikéről is, ne aggódj :)

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ez alapján Te tényleg igazi és értékes Nő vagy és örülök, hogy velünk vagy. Tiszteletem feléd és szerencsés hozzátartozóidnak! Boldog Tavaszt! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

common man
Olvasó
common man

SOM!Te választasz úgy általában, vagy te választasz azok közül akik már rózsaszín álmokat gyártottak a magas ,barna,jóképű ,diplomás fickó fényképpel ellátott ügyes bemutatkozó soraira?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nálam is vakszerencse valahol, de akkor vagyok jó formában ha több vasat tartok a túzben. Nem szoktak sokat rámirni ha nem vagyok látható (nem kiemelt stb,), mert el vannak foglalva a sok béta leveleivel. Úgy is hozzáállhatsz, hogy leveszed a terhet a vállukról és elintézed, hogy nem kell már olvasgatniuk többet. Nekem volt, egy kulcsmondatom: “Találkozzunk és utána akár folytathatjuk is a levelezést.” Mondanom se kell a legtöbb egészséges nő örül ha már nem kell pötyögniük tovább a párkeresőkön. Ezért mondom a neten a teljes egyenesség nem múködik, mert eleve a kép sem a valóság, de egyenes út lehet egy nőhöz aki talán épp rád vár vagy tudsz olyat mutatni neki ami bejön neki és elkezdődik.. amig el nem baszod :)

lady
Olvasó
lady

Minél több a lehetőség annál nagyobb a határozatlanság.  Nem biztos el tud köteleződni kapcsolatilag. Ha egyszer valaki belekerül a netes ismerkedésbe az illető nem tudom ki tud-e lépni? Lesz olyan érzés, hogy nem-e lemarad valakiről , talán a következő jobb lesz vagy persze más . De biztos megvan ennek is a maga varázsa , érdekessége .

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minél több a lehetőség annál nagyobb a határozatlanság.  Nem biztos el tud köteleződni kapcsolatilag. ……. Lesz olyan érzés, hogy nem-e lemarad valakiről , talán a következő jobb lesz vagy persze más . …..

A hipergámia esszenciája:)

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Milyen borzasztő rabság is volt valamikor…… Ha ezt a hsz-t nagymamám olvasta volna elküldött volna a lapos fenébe……Még egyszer ideirom… ahhoz hogy az emberek megint tudjanak kapcsolatot teremteni egymással az összes “okostelókat” ki kell dobni a kertvégi budiba….vagy legyen egy nagy naprobbanás amely megsüti a szatelliteket… fuck this shitworld..

lady
Olvasó
lady

“…Még egyszer ideirom… ahhoz hogy az emberek megint tudjanak kapcsolatot teremteni egymással az összes “okostelókat” ki kell dobni a kertvégi budiba…”

A mérték lenne a lényeg de akit egyszer elkap a gépszíj vagyis a világháló!  Amíg újdonság addig érdekes utána lecseng az jó esetben . Nálam csak alapnet van ami a családdal való kommunikációra elég mert amúgy nagyon lassan tölt.  De volt korlátlan netes idő amikor a szolgáltató adakozó kedvében volt.  Akkor is egy ideig jó volt mennyi mindent lehet nézni , szinte ott lenni legalább virtuálisan.  De ugye amit bárhol bármikor megkaphatunk megnézhetünk az már nem olyan értékes. Meg van egy elég nagy hátránya hogy ha mindig másokat nézünk ,más életét , más környezetet akkor lemaradunk a legfontosabbról : a saját életünkről ami viszont pótolhatatlan.

Naooo
Olvasó
Naooo

“mekkora paraszt dolog”

Hány négyszögöles?

righeira
Olvasó
righeira

Én már 10-15 éve is szívem szerint kibasztam vona a Loveboxról, Páromról (korábban NLC társkereső), aki ilyenekkel indított: “Csak beszélgetni vagyok itt” meg ” csak a barátaim miatt vagyok itt” .

Erre a célra már akkor is voltak alkalmazások: csevegőfelületek, e-mailcsoportok stb.

A fene essen abba, aki egy társkeresőn nem keres társat! Csak a jel-zaj viszonyt rontja.

 

Amúgy semmit sem várhatunk a társkeresőktől, amíg a pénz mindent felülír. Addig boldog-boldogtalant beengednek, aki fizet, gyártják a kamuprofilokat, hogy pezsgőbbnek tűnjön az egész stb.

Jack
Újságíró

“Csak beszélgetni vagyok itt” = “Azt akarom, hogy a férfiak szórakoztassanak írásban. Jelenleg nem történik semmi velem, unatkozom, ezért feljövök egy ilyen online közegre, ahol tudom, hogy nyüzsögnek a magányos, társtalan férfiak. Ezek kétségbeesésükben már mindent megtesznek annak reményében, hogy hátha nőhöz juthatnak. Természetesen tőlem aztán nem fognak kapni semmit, de azért egy picit elhúzom előttük a mézesmadzagot, de csak annyira, hogy biztosítsam magamnak a figyelmüket és a további erőfeszítéseiket az én szórakoztatásomra. Ezzel együtt pedig nem csak az eseménytelen óráimra nyújtanak valami szórakozást számomra, hanem még az egómat is fényezik, így a sok megkeresésük által női erőmben megerősödve folytathatom tovább a napomat. Ráadásul semmit nem kell tennem, a kisujjamat sem kell mozdítanom, nyugodtan maradhatok a komfortzónámon belül. Csak kapok anélkül, hogy bármit is adnom kéne.”

Alapszabály: Az online ismerkedős felületeket – hacsak nem vagy rendkívül jóképű és fotogén – messze kerüld el! 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
Reactor
Újságíró

A felregisztrált nők egy része abszolút nem ismerkedési céllal van a Badoo-n, csak az egójukat járnak fel növelni. Kb. ugyanaz mint a Failbookon a lájkvadászat. Attól érzik magukat többnek, hogy látják, mennyien nézték meg az adatlapjukat/írtak nekik, és hogy milyen jól kibabrálnak azokkal, akiknek nem írnak vissza. Eléggé óvodás kisdedó ostoba időtöltés.

Azonkívül a társkereső kimondottan olyan felület, ahol a külső és az anyagi helyzet sokkal jobban dominál – aki jóképű vagy pénzes, annak visszaírnak, aki meg nem ilyen, az várhat az örökkévalóságig, hogy társat leljen. Mivel úgy négyszer-ötször annyi a férfi minden társkeresőn, mint a nő, simán megtehetik, hogy csak a legjóképűbbel, leggazdagabbal jönnek össze.

Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy rengeteg a kamureges és a troll, akárcsak Tinderen. Nagyon rossz ötlet ilyen oldalakon keresni az “igaz szerelmet”.

 

Zsolt Ricz
Olvasó

LOL! Nem akarok semmit reklámozni,de havi nevetséges összeggért cserébe heti jópár randit tudtam kifacsarni az appból.
A felhasználók többsége nincs elszállva magától, lehet képet kérni ami segít a becsületes curvykat kiszűrni a sok <70 kilós de krumpliszsák formájú egomántól.