Alter Ego
0 megosztás

Morvai Krisztina a nőjogi migrációs kiskapuról

A Férfihang Civil Társaság Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos állásfoglalásban is említettük, az egyezmény nem csak súlyosan megsérti a férfiak egyenlő bánásmódhoz fűződő jogait, nem csak a genderideológia trójai falovaként szolgál, hanem az ellenőrizhetetlen migráció tekintetében is kiskaput kíván nyitni. Mint láthatjuk, egyes politikai érdekcsoportok, minden számukra fontos ügyet a nővédelem álruhájában manipulálva akarnak Európa polgáraira erőltetni.

Az Isztambuli Egyezményből való kilépésért folytatandó politikai küzdelem még mindig egy teljesítetlen missziója a férfimozgalomnak. Érveinket erősítsük meg azzal is, hogy visszatekintünk Morvai Krisztina az Európai Parlamentben elmondott egyik korábbi beszédére, amelyben a nőjogi ügynek álcázott gazdasági migráció problémájáról ejtett szót. A Férfihang Civil Társaság által elvégzett társadalomkutatás azt mutatja, hogy egy kifejezetten veszélyes fegyver a migráció tekintetében az Isztambuli Egyezmény, mivel a megkérdezettek jelentős része támogatta elviekben a nők szabad migrációját a női jogok megsértése okán. Nyilvánvalóan az emberek jelentős része nem ismeri fel az ezután féktelenül érkező és a migránsnők családegyesítései következtében végtelenül duzzadó, bujtatott migráció veszélyeit.

Elejét véve a feminista kritikának elmondható: Morvai Krisztináról senki nem állíthatja, hogy egy a nők védelmét biztosító törvényt szeretne mondvacsinált indokokkal ellehetetleníteni, hiszen családon belüli erőszakkal foglalkozó büntetőjogászként mondhatni eléggé elfogultan koncentrált mindig is a nők érdekeire. A Youtube-on közzétett videó a képre kattintva indítható.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


202
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
191 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
tomgalZatyi JózsefrumospiskótaAurelius RespectusDan Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

Rusnya nigger és arab picsáknak nincs menedékjog, és pont. Ezen nem nyitok vitát. Kizárólag latin-amerikai és távol-keleti szépségek jöhetnek. És csakis legálisan.

hunbagira
Újságíró

És ez mennyiben más hozzáállás…mint a femcsi migránsvédők csinálnak? Erkölcs és az igazság nem személy és helyzet válogató.

amúgy farkam alapján egyetértek….

Hunn
Újságíró

És ez mennyiben más hozzáállás…mint a femcsi migránsvédők csinálnak?

Annyiban, hogy hiszünk-e abban az alapigazságban, hogy a férfi vezet és a nő követ? Mert egyik esetben mi mondjuk meg, hogy mi a törvény és mi történjen, a másik esetben pedig vigyázzba állunk, és hagyjuk, hogy ők diktáljanak és vezessenek. Melyik a helyes, férfias hozzáállás?

hunbagira
Újságíró

nah ebben a kérdésben válunk el, ugyanis én hiszek a viszonossági erkölcsben (tudod azt tedd mással….)

ami miatt viszont itt vagyok, mert úgy látom, hogy ezt a mai nők nem tudják velünk szemben megtartani….sőt lehazudják az eget, csak, hogy ki ne essenek hamis áldozati szerepüktől a zsi…  :D pirézek jól kitanították őket

Hunn
Újságíró

Alapvetően csak vicceltem. Igazából nem szabad beengedni a színeseket az országba.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem meglepő, számotokra az ideális nő ázsiai. :)

hunbagira
Újságíró

Miért?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát azt én tudjam?

Reszet Elek
Újságíró

Miért ne?

Gejza
Olvasó
Gejza

“ne bombázz kora reggel negatív hullámokkal….ez egy álomszép híd…és biztosan ottlesz”

“Sajtot eszem, bort iszom, és sugárzást gyűjtök magamba”

“vuu-vuu-vuuu…..ilyen kutyát is tudunk utánozni”

Reszet Elek
Újságíró

“Valami katonai ügyködés folyik előttünk.”

“Mulligen te hülye állat!”

“Eressz bele négyet a nehézből!”

Reszet Elek
Újságíró

Én inkább nyugat-európai, fehér, iskolázott és legalább három gyerekes teljes családokat látnék szívesen nálunk. Őket beengedném. A gyerekeik nagykorúságukra még állampolgárságot is kapnának ha magyarul leteszik az érettségit. Öt-tíz éven belül úgyis menekülni kezdenek nyugatról. Jó lenne ha nem mindenféle jöttment szar vásárolná be magát Magyarországra. Aki meg ott három gyereket is bevállaló honos nemzet tagja tuti hogy nem balos és liberális.

Ennek a térségnek be kell indítani a baba-elszívást is. Brain drain helyett baby drain!

Aldo
Újságíró

A hollandok már szivárognak befele egy jó ideje.

Balton
Olvasó
Balton

Erre van valami kézzelfogható statisztika, cikk vagy valami egyéb? Kiváncsi lennék a motivációjukra.

hunbagira
Újságíró

Irodánkban most iratott át egy kölni német 4 pesten vásárolt lakást (2-t az itt tanuló lányainak 2-t befektetési céllal)

Kérdeztük az okokat.

Válaszok:- szép a város elhelyezkedése, relatíve még mindig olcsó, ugyanakkor ingatlanosok azt ajánlották, hogy jó befektetés, és igen ők is beszopták külföldön az orbánista propagandát egy az egyben sőt még jobban, (a két utolsó pont erősen összefügg) plusz varsóban és prágában még mindig ferde szemmel néznek rájuk a háború miatt.

Amúgy a közvetett bizonyíték és statisztika az elrobbanó ingatlan árak, amiért az átlagmagyarnak szinte esélye sincs vásárolni. Mondjuk vicces, hogy a nyugaton az  előbb várható apokalipszis miatt elárasztanak bennünket a nyugatiak és kiszorítanak itthonról

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát minek pattogtak.

Reszet Elek
Újságíró

Éppen ezért kellene még idejében cselekedni.

Zatyi József
Olvasó

Lehet nekünk is ferde szemmel kellene nézni?
1 Mennyit szoptunk és mennyit tejeltünk 44.03.19-től 45.04.05.-ig terjedő időszakért?
2 Ráadásul félmunkát végeztek, így most szopat a maradék minket
3 Ők se néznek jobban ránk ha mi megyünk oda
4 Már megtanulhattuk volna Trianonból hogy nem jó az ha idegen népek költöznek tömegével ide, mert 200 év múlva meg kilelik hogy ez mindig is az ő országuk volt…
Ha egy pici eszünk van maradnak EU állampolgár szintjén, és nem kapnak állampolgárságot.
1 Minek olyan állampolgár aki ebek harmincadjára hagyta a saját hazáját? Vajon mit várhatunk tőle akkor itt? Ezek internacionalista barmok sztem. Vagy nem ők szoktak mindenütt elsőnek rettegni?
2 Épp most jutnak oda hogy a muszlimok kiszavazzák őket a saját hazájukból.Nem tudom mennyivel jobb ha ugyanezt germánokkal, hollandokkal érjük meg? Eleve mit adtak ők 1000 éven át azért hogy eza föld itt maradjon épen? Kb semmit?
Sztem mi szaporodjunk inkább vissza a Kárpát medencébe.Most épp pl nagyon kedvezőek a román demográfiai kilátások Erdély tekintetében.És amig ők meccselnek egy picit muszlimokkal, majd addig most mi jól nagyföldrajzifelfedezünk’ egy picit…Ha ez a pici ország kibírt 150 évet muszlim uralom alatt úgy hogy nem lett muszlim mint az albán, akkor olyan nagy erős népek mint a Francia, Brit, Német kibír 500-at szerintem…:)
Egy biztos és teljes nyugalommal fogom végig nézni , szigorúan bőgatyában bal kézben egy fütyülős barackkal.

Aldo
Újságíró

Az észak-keleti régióban sokkal olcsóbbak a lakások és a házak is, mint a fővárosban, vagy a Dunántúlon. Volt valami hosszabb riport, ahol egy nyugdíjas holland faszi felvásárolt egy fél nógrádi falut. Azzal indokolta, hogy sokkal nyugisabb és békésebb, mint odahaza, ráadásul nincsenek bepofátlankodott arabok és négerek. Számos észak-borsodi faluban az eladandó házakat már szlovákul is hirdetik, mivel az már a tótoknak is olcsónak számít. A Google térkép szerint a folyamat már kb. 2011-ben elkezdődött.

Taki
Olvasó

Mia Khalifa sem jöhet? :)  vagy értsem szó szerint a rusnyáknak nincs, de fekete és arab szépségek jöhetnek? :)  Legyen zsűri vagy valami sablon alapján kéne lemérni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Láttad az Ali G Indahouse-t? :)

Kalman
Újságíró

Szerintem úgy értette, hogy mind ronda, amelyik meg nem, arra a tételmondat első fele lép életbe.

Zatyi József
Olvasó

Van azért abban némi logikai csavar, hogy erőszak ellen menekülő nők családegyesítése….akkor miért menekült?
Amelyik hatóság ezt bekajálja és hozzájárul, annak az elbíráló személyzetét kivinni az épület mögé és trkón lőni a hóba…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Morvai a globális szaporodásról, én meg a saját terveimről röviden..

Azt hallottátok, hogy Orbán (akire szavaztam idén, mert a többi még alkalmatlanabb volt) a magyar nőkhöz akar szólni? Talán mint Teremtő egy üvegcsével több millió magyar nőt akar beporozni (lehetséges ezért hivta a csatát vesztett Simicska Orbánt egy gecinek), mert számára a családokban férfiak nem léteznek, csak polgárok és ártatlan nők meg gyerekek vannak, meg az Isten szerelme. Megértem a jóindulatát hogy saját magát replikálná, de vagy tiltsa be a női jogokat vagy kreáljon férfi jogokat! Nem bonyolult ez. Józan bunkó vidéki paraszt vagyok. Sorolhatnám mit kérek/követelek, mert a mangina hülyék csak sodródnak a nőuralomban és mindannyian kihalunk emiatt is. Az asszonyal tegnap beszéltünk a lehetőségekről a kádban. Az első körben bemegyünk a földhivatalba, hogy meggyőződjek valóban az ő nevén van a ház, a haszonélvezet egyenlőre még az anyósén, aztán valami kormányhivatal lesz és informálódás CSOK 1 db gyerekhez, mert ha nem jön össze 600 ezret simán leperkálok az államnak, ha meg igen akkor van miből elkezdenem beépíteni a padlásteret az asszony anyucitól ajándékba kapott házában. Időközben anyakönyvvezető, gyors házasság, adókedvezmény igénylés és pár évig tutira szükség lesz rám az asszonynak amíg kicsi a gyerek, aztán valszeg hipegámia lesz amikor már nem vagyok képes annyit keresni mint most és megyek a kukába, vagy nem. Mi véd meg a attól, hogy ne dobjon ki az asszony házból? Mi a garancia hogy ha házasodok nem szopom be egy életre, kedves OrbánGina? Mi véd engem, a bíróság igazságérzete? Bruhahahaha :/

Ma már nulla tisztelet és köszönet a férfiak irányába, legalábbis Budapesten. Nem létezünk Orbán szemében sem, csak halálig dolgozó munkagépek vagyunk, feláldozható senkik.

Rokapapa
Újságíró

Sok igazságod van. Semmi nem védi a férfiakat sőt folyamatosan hoznak újabb és újabb törvénymódosításokat annak érdekében, hogy a nőknek egyre jobb üzlet legyen a válás. A bíróságoknak sosem volt igazságérzete, ilyen ügyekben kizárólag a nők jogaival és anyagi érdekeivel foglalkoznak. Emiatt nincs is értelme a férfiak jogainak hisz úgysem kerülnének be a joggyakorlatba, a nők jogait kell megvonni és akkor két ember úgy élhet együtt, hogy tudják a másiknak szüksége van rá.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Teljesen mindegy melyik, de valamelyik kell, mert a normális fehér férfi néhány évtizeden belül a kihalás szélére kerülhet. Tényállás, hogy jelenleg csak házasságban és élettársi kapcsolatban van közös szülői felügyelet és a Kúria közölte, hogy a közös szülői felügyeletet kikényszeríteni nem lehet, mert a gyermek inná meg a levét a csatározásnak. így az apákat leépítik és kussoltatják (hogy ne legyen csatározás a férfi és nő között, a gyerek meg apa nélkül nőhessen fel). Tehát a nőket semmilyen módon nem akarja felelősségre vonni az Orbán kormány semmiért és szinte már könyörög, hogy szüljenek, millárdokat nyom a gyerekvállalóknak, de a fekete levesről soha nem beszél. Márpedig minden második házasság válással végződik Magyaroszágan aminek 3/4-ét a nők kezdményezik ilyen olyan sokszor kitalált indokokkal (pl Metoo). Igy akarnak minket csőbe húzni és ha egy házasság tönkremegy azért is kizárólag a férfi a hibás, mert nem volt “Férfi”. A már kivérzett Deansdale szerint van rangsor (A baloldali természetesen hazugság miszerint minden ember egyenlő, azért mert mindig vannak “egyenlőbbek”):

Isten -> Férfi -> Nő -> Gyermek.

Ez az én olvasatomban azt jelenti ha nem tudod uralni a nőt vagy nem képes már felnézni rád akkor neked reszeltek. Márpedig a feminizmusban ez a jobber hierarchia szinte lehetetlenné válik. (az asszonyom közölte velem, hogy sose tenné tönkre a gyereke apját, de tudjuk ez csak szövegelés, mivel senki nem tudja mi lesz 10-20 év múlva, épp ezért írtam pár évig még biztos szükség lesz rám, mert még erős vagyok, de csak 1 ember vagyok aki elfáradhat)

Rokapapa
Újságíró

A nőt uralni kell ez tény, ha nem teszed már nem is vagy férfi a szemében.

Azonban komoly gond, a női munkák túlfizetettsége is hisz feminista hatásra a nők a pénzt és a hatalmat egyesítik így ha egy párkapcsolatban a nő keres többet azonnal követelni kezdi a hatalmat. Ha megkapja az a baj azért rúgja ki a férfit ha meg nem kapja meg akkor azért. A jelenlegi rendszer nem támogatja hanem lehetetlenné akarja tenni a párkapcsolatokat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nőt uralni kell ez tény, ha nem teszed már nem is vagy férfi a szemében.

És ha ezt nem vagy képes (férfijogi) törvények hiányába teljesíteni, akkor semmilyen törvény sem fog segíteni …..

Zatyi József
Olvasó

Vagy megkerülni, mint az olyan erődöt amit nem lehet bevenni.
Állandóan ebben bolyongunk körben mint a papok a kerengőben.Se veled se nélküled nők de megoldás semmi.
Nekem meg az jár a fejemben hogy lennie kell egy C vágánynak is.
Mi a gond?
1 Mindenki fosik az anyagi biztonság hiánya miatt a családalapítástól.
2 Kurva sokat variáló női többség nem alkalmas tartós kapcsolatra és megbízhatatlan.
A két pont pedig összefügg.A férfiak nőkbe vetett -amúgy eddig is teljesen megalapozatlan- bizalma roppant meg.Használjuk a fejünket :
1 Ha nem lehet megbízni a nőkben és jogrendszerben akkor kiben lehet? -Esetleg a többi férfiban?
2 Ha gond a vagyoni biztonság és gond az is , hogy kevesebb jövedelemből kell megélni , mert a nők jobban keresnek akkor mi a megoldás? -Esetleg nemi alapon szerveződő érdekvédelmi csoport?Mondjuk mint egy nagy szakszervezet? Minden tag befizet ha van család ha nincs , amiből olcsó szállásokat lehet építeni vagy bérelni az válásba keveredett férfiaknak? Vagy a tagok családjogász tagjai ingyen segítenek válásnál etc, cserébe ingyen javítják más autószerelő tagok az autóikat, vagy szabók varrják a ruháikat? Barter egyezmény szakmai alapon pénzmozgás nélkül?
Ruha , autó, etc felszerelés kölcsönző randira tagoknak?
Segítség családra vágyó férfiaknak abban hogy aki meg tudja engedni magának annak meg lehessen szervezni petesejt donort, és béranyát, hogy ne kellejen az anyával meccselni a gyerekeken? Ugyanitt nevelőnő, dada etc szolgáltatás megszervezése annak aki szeretne gyereket de nem egy rablóval együtt….
Bizalmi hálózat ahhoz hogy a saját tagjainkat nyomjuk be fontos posztokra döntéshozóknak, ellensúlyozva az elnőiesedést.
Akinek van még ötlete írja hozzá, most ennyi jutott eszembe.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt hallottátok, hogy Orbán (akire szavaztam idén, mert a többi még alkalmatlanabb volt) a magyar nőkhöz akar szólni?

Az egyik részét jól látja, a másikkal kapcsolatban meg vakfoltja van….

Tény, hogy a nőkön(no meg a gyerek túlélési esélyein) múlik a születendő gyerekszám…..

Tévhit az, hogy ezt egy nőtöl meg lehet „venni” , ha meg lehetne, akkor az össze barátzónás jófiú vígan dugná a szerelmét…..

, de vagy tiltsa be a női jogokat vagy kreáljon férfi jogokat!

 Aztán milyen jogra vágysz? Ingyen pinára? Férfi Safe Space-re? Elbaszott az a világ , ahol a férfinak szüksége van jogokra, hogy őt megvédjék, minősíti mindazokat a rínyáló balfaszokat, akik anyuci szoknyája mellől kikandikálva pislognak és hisztiznek hogy : de jakajom…….

Visszatetsző és szánalmas,-  egy nőtől természetes, ha ezt az igényét megfogalmazza, mert van olyan életszakasza, amikor tényleg 100%-ig kiszolgáltatott, de – egy férfi ilyen jellegű követelése önkasztrálást jelent…..

első körben bemegyünk a földhivatalba, hogy meggyőződjek valóban az ő nevén van a ház, a haszonélvezet egyenlőre meg az anyósén,

Igazán lényegtelen, hogy melyik nő nevén van, ebben a szituációban te csak a tested adod(ami egy férfi számára nem épp az erény csúcsa:), ami, reálisan értékelve, az anyós szempontjából, nem nagy biztosíték, és amíg ez a fennálló szituáció, addig a jelenlegi helyeden leszel kezelve, nem véletlenül…

 aztán valami kormányhivatal lesz és informálódás CSOK 1 db gyerekhez, mert ha nem jön össze 600 ezret simán leperkálok az államnak, ha meg igen akkor van miből elkezdenem csinálni a padlásteret az asszony ajándékba kapott házában.

 Külső tényezőre hivatkozni, attól függővé tenni bármit is, az női princípium és semmi férfias nincs benne, – tudom , te a felső 20%-ban vagy, így ugyanazok az allűrök és nyomorok terhelnek, mint egy átlag 5 pont fölötti nőt, ez van….

 Időközben anyakönyvvezető, gyors házasság, adókedvezmény igénylés és pár évig tutira szükség lesz rám az asszonynak amíg kicsi a gyerek,

Mivel az övé a ház, + ott van neki anyuci, tőled csak a genetikai örökítő anyagodra van szüksége, tartásdíjat akkor is tudsz/kötelező fizetned, szóval a szar helyzet az, hogy te már most házon kívül vagy…

 aztán valszeg hipegámia lesz amikor már nem vagyok képes annyit keresni mint most és megyek a kukába, vagy nem.

Ha már megtetted a kötelességed és van, aki magasabb szinten finanszírozná + te még a  maradék tökeidet is átsülve átnyújtod neki aranytálcán, akkor valószínű, hogy kibasznak simán…

 Mi véd meg a attól, hogy ne dobjon ki az asszony házból? Mi a garancia hogy ha házasodok nem szopom be egy életre,

Semmi, de ami hozzásegít ahhoz, hogy ez  minél hamarabb és biztosan megtörténjen, az többek közt a rinyálásod, a paranoiád, a töketlenséged, a mástól(jogtól) elvárt védelem utáni vinnyogás…

kedves OrbánGina?

Eléggé elbaszott lehet neked a nyomorod, ha egy politikai vezetőt teszel felelőssé a saját (elbaszott) életed miatt….LOL…..

Mi véd engem, a bíróság igazságérzete? Bruhahahaha :/

Önmagad ellen senki és semmi nem tud megvédeni, szar ügy, de ez a valóság….

 Ma már nulla tisztelet és köszönet a férfiak irányába, legalábbis Budapesten.

Ne általánosíts, feléd 0……

Nem létezünk Orbán szemében sem, csak halálig dolgozó munkagépek vagyunk.

Követelj kvótát bazmeg…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Az egész politika. Az elvakult Orbánisták mint XCsakX antiszociálisak azaz a szenvedőkbe is belerúgnak, ahogy az oldal másik (már lelépett kitalálója Deansdale) közölte ha a férfinak problémája van azt oldja meg saját maga. Amellett, hogy nőknek egyre több és több előjogot kreálnak a javasolt némaságunkban. Például ha leszakad a fél karja egy palinak akkor is érvényesüljön, tartsa el a családjét és meg se mukkanjon, hogy fáj, mert az nem férfias. Valóban. Dögöljön meg a legtöbb jobber szerint az életképtelen senki! Mert a sors, az sors ahogy Bencsik úr definiálta. Isten majd megold mindent odefönn. Teljesen nyilvánvaló miért élünk 7-8 évvel kevesebbet. Alapvetően arről szól a vita az XCSakX féle egyénekkel, hogy fogjuk be a pofánkat és némán bólogassunk a femináciknak, hogy szinte korlátok nélkül növekedjenek itthon is mint Amerikában.

Folyamatosan próbálok segíteni ötletekkel és nem értek egyet azzal, hogy a tiltás nem ér semmit és vegyük semmibe  a jogot és jogállamiságot. Orbán nem sértődékeny ha már lehet gecizni és nem perel érte csak tűri szó nélkül, ezért csinálják és már sehogysem tisztelik és bennük marad a gyúlölet örökre. Ide vezet ha valamit hagyunk. Viszont nekünk is meg kell fogalmaznunk kritikát az irányába még akkor is ha rászavaztunk, mert a bólogató -sok esetben átvert- birkák a legkártékonyabbak. Ugye ezért is vonjuk sokszor kétségbe az emberi választójogot. Arra is lenne egyszerú megoldás, például ha valaki voksol minden esetben jelölje az indokot is miért szavaz valakire, tehát használja az agyát. Ha nincs tiltás (a férfi vagy nőgyülölő szervezetek betiltása), akkor a fal is megoldás lehet a férfiak és nők között, de az is egyfajta tiltás ebben a pacifista hazudozó vér nélküli háborúban amiben a nők állnak nyerésre mert kifinomultabban kommunikálnak és hazudnak. Nagyon kivételes esetben segitek már csak idegen nőknek és engedem őket előre, semmilyen módon nem segitem őket a karrierépitésben, de még babakocsit cipelni se a lépcsőn. Mi a francnak nevel nő egymagában gyereket, ha még a babakocsit se képes tolni vagy a gyereket a kezébe venni. Legyen a férjük vagy párjuk ill. az anyós a segitőjük és ne kurvuljanak másokkal, pl velem az utcán. Épp elég mangina xcsakx-commonman kisstílű omega sunnyogó mvagina van az országban akik simán engedik, hogy az amerikai szenny áramoljon az országba amiben szinte már mindig nő a főszereplő, vagy ha van férfi akkor tesznek mellé mesterségesen egy nőt is a kvótázás és társadalmi sokszínűség értelmében. Ez a ballib kényszer semmivel sem növeli a férfiak vonzalmát a nők irányába sem, mert a férfinak vadászönsztöne van, de ha csak a pina egy nyálas luk érdekli akkor vegyen múvaginát magának, már majdnem teljesen olyan mint az igazi, már próbáltam. Tanusithatom majdnem ugyanaz. Ne a pinájáért akarjon valaki egy nőt, hanem mert pl. nem egy nagypofájú szériakurva aki csak fáraszt és provokál unalmában. Tudom milyen az ideális nő és sokszor kérdezik milyen, erre csak azt mondom milyen ne legyen és annyi bőven elég is, hogy férfi maradhassak az életben akinek nem dirigálnak.

Azt is látni kell OrbánGina pozitivan áll a magyar családokhoz ami jó lenne ideális esetben mert példát mutat, de teljességgel elhallgatja és tagadja a problémákat ami antiszociális viselkedés. Azt tudjuk a legtöbb férfi nem panaszkodik, mert inkább megdöglik. Dögöljön is meg aki nem áll ki a saját érdekeiért és nulla célja van! Egy konstruktiv ellenzéknek kéne a férfi problémákra rávetitenie és megoldást kérni vagy kikényszeriteni a kormánytól, de mint látjuk az ellenzékben nincs egy párt sem ami a férfiak érdekeit is számitásba venné a Jobbik néhány emberét leszámitva. Jelenleg csak a csatározás megy a hatalomért és nem a megvitatása annak, hogy kinek hogyan szolgálhatjuk ki az érdekeit akik idehaza élnek. Amelyik férfi nem képes legalább saját magában definiálni, hogy mi baja van, az annyit is ér. A cukivona is ott cseszte el már 2015-ben, hogy nem használta az agyát (már ha van neki) és nem állt az ország érdekében Orbán mellé, hogy tiltsuk az idegenek betelepitését az alkotmányban, ezt sokan -köztük én is- megjegyeztem és ezért meg az isztambuli egyezmény és férfikasztráltatás miatt nem szavaztam rájuk és OrbánGina maradt. A mindenkori hatalmat csakis akkor lenne szabad támadni ha jogos, amennyiben nem jogos a támadókat kell támadni és nem némán és tülkön ülni mint az xcsakx-félék. Ha jönne XCSAKX a Deákra és ketten nekimennénk a feministáknak akkor azt mondanám nemcsak a szája jár és céltalan kisgyerek.

Egy újabb jó hir: Balog Zoltán is elhúz a sunyiba.Kiváncsian várom ki vagy milyen nő jön helyette, hogy kritizálhassam amikor van rá időm.

Köszönöm Balog Zoltán ezt, hogy bedőltél Pálmának, épitetted a jövőt: https://mno.hu/belfold/az-elet-vedelme-a-cel-1135072

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ehhez semmit sem kell hozzáfűznöm, önmagában egy remekmű:)

 

 

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nem kéne elolvasnod, mert csak felhúzod magad, hogy nem haragszok rád eléggé. Inkább azért hívnálak ki a hóra egy konzervativ bokszmeccsre mert Altert felhúztad miattam. Ha lesz ismét FérfiHangos tüntetés legyél szíves megjelenni, addig inkább építő jellegú hozzászólásokat olvasnék tőled. Pl amikor gyereked/utódod lesz hogyan fogod nevelni az anyaközpontú Magyarországon. Kösz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elolvastam és élveztem, komolyan:)

Amúgy vannak gyerekeim:)

Kalman
Újságíró

Nem olvastam még végig, csak itt elakadtam, mert ez az értelmezési alapprobléma:

“a pacifista hazudozó vér nélküli háborúban amiben a nők állnak nyerésre mert kifinomultabban kommunikálnak és hazudnak.”

Nem a nők és férfiak állnak harcban, hanem a normális társadalom a feministákkal. Akik a globalista, sorosista stb háttérhatalom katonái. Ha abból az értelmezésből indulsz ki, hogy a férfiak a nők ellen küzdenek, akkor már vesztettél is, hiszen pont ezt akarták a feministák beültetni a fejedbe.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Ezt valahogy én is így látom. Orbánnál látszik legjobban, hogy a hatalomnak nincs más célja, mint maga a hatalom.

Most így szezonban felvetődött a kérdés, hogy gyurcsibohóc vagy a vajda (elbaszott egy választás, mint a vörös hányás és a híg fosás, de nyugodjunk meg usaban sem volt jobb a helyzet klingonné és trampli) Ez szólt a vajda mellett, hogy ő cezaromániája miatt- paradox módon- mégis jobban figyel ránk a istenadtákra, mint ez az őrült kultúrmarxista ketyós cefrés savanarola….

vonchitára és bettikére, nem érdemes szót vesztegetni…a többire meg még úgy sem…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Hogy valami biztatót is mondjak. A bulvár Lokáljukban -amit szinte minden nap megtekintek a 4-es Metrón- a választás utáni első napon az első 2 oldalon oldalon rizsáznak, hogy győztek a legfelső sorban viszont egy fontos hir, hogy egy nő megölte az élettársát. Az számomra biztató jel, hogy elismerik egyes nők is gyilkosok és talán látják nem illeti már meg őket semmiféle előjog. Amelyik nő normális az mindig talál normális férfit maga mellé aki vigyáz rá, a szinglik/elégedetlen élősködők meg haljanak ki vagy hagyják el az országot örökre, amitől a VonaGabi annyira fél. Legalább kifehéredünk egyszer és többet is keresek helyettük, itthon :)

hunbagira
Újságíró

vitya (habony) szólásait, mindig az aktuális közvéleménykutatási adatok fényében kell értelmezni. :) de ezt már ki lett fejtve alant.

illetve a szabadságharca 99%-ban szavak szintjén megy az is csak belföldön….nem fog szembemenni light feminista itthon korszellemmel ráadásul úgy, hogy magyarország lakosságának is mindenkori többsége nő-a fene nagy ‘patriarchátus” ellenére, pláne, hogy ezen 50 feletti nők adják a legaktívabb választási csoportot. “rohamnyugger öregasszonyokat” a birkameneten és kurcsány gyűlésen nem kell bemutatni. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

(dugnivaló :)DuróDóra for president, …. avagy

Kunhalmicica, ……….,esetleg

Szélberni………, nem utolsó sorban ..

Gyurcsibohóc……..

Ezek mind az antifeminizmus mmegtestesítői:)

Amúgy kiváncsi vagyok, hogy melyik párttól/formációtól várod a dicső antifeminista küzdelmet/élharcot/jogalkotást?

 

 

hunbagira
Újságíró

Oh a mostaniaktól egyiktől sem, majd amikor a természet kényszerítő ereje – mert, hogy elfogyott a népesség a nőinknek hála- akkor jön egy párt/mozgalom ami helyre teszi a nőket. Tekintve, hogy az uralkodóknak adófizető emberek híjján lopni sincs mit. :) Ez nyugaton valószínűleg valami arab mozgalom lesz itt keleten lehetséges a megújulás önmagunkból.

Te is ismered az örök/temészeti/történelmi/karmikus restartszerű körforgást, amit itt lévő korszellemmel átitatott femcsieink nem akarnak tudomást venni, pedig tonna számra zabálják a (kamu)ezotériát..:D

-erős férfiak teremtenek jó és szép világot

-eme jó és szép világ, aztán gyenge szibarita embereket

– és gyenge emberek, nehéz időket, amely idők újra kitermelik az erőseket…:D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek veled, bár szép kibújás:) én igazán arra akartam rákérdezni, hogy  jelenegiek közül te kit választanál Orbán/Fidesz helyett, és miért?

Az úgy nem ok, hogy rohaggyon meg és kész………:)

Kalman
Újságíró

Egyrészt van igazság abban amit mondasz. Másrészt viszont az is igaz, hogy az embert olyannak látják amilyennek magát tartja. Ezt a rinyálós hangvételt lehetőleg a való életben ne használd, mert ez lesz a veszted. Nem utolsósorban ezért fog az asszony lelépni. A kép amit magadról festesz igenis számít.

Ezt a padlásbeépítős 1 gyerekes dolgot sem értem. Komolyan ilyen kicsiben akarsz gurigázni? Ha már házasodsz, akkor az a minimum, hogy 3 saját gyereket előírsz az asszonynak a házassági szerződésben. Annál kevesebbért ne add a függetlenségedet! Egyébként meg ha hoz az asszony egy házat a házasságba akkor pláne ne rinyálj, mert ez sokkal több mint amit a legtöbb pina mellé kapsz.

Zatyi József
Olvasó

Tenném hozzá , nagyon szép hogy a házimunkát beszámítják vagyonmegosztás esetében 50%-ba, csak be kellene menni egy 10 éves napi 2 mosogatásos utalvánnyal a Raiffeisenhez vagy az OTP-be és megérdeklődni hogy ezt milyen kamattal , milyen futamidőre fogadnák el fedezetnek?
Mert valami baromnak ki kell tolnia a túlórákat a másod állásban nem? És építő anyag csak pénzért van még adva, porszívózásért nem.

Rokapapa
Újságíró

Én csak azt nem értem nekünk mi közünk van más országok nőjogaihoz. Durván képmutató viselkedésnek tartom, hogy az európai női jogokat más országokra is ráakarjuk erőltetni és ha ez nem megy akkor hozzuk ide a nőket, hogy jól éljenek és jogaik legyenek. Nem gond hisz van itt elég férfi aki majd őket is eltartja a hozzájuk csatlakozó családtagjaikkal együtt.

Szégyen!!!

Külön kiemelném, hogy más országok nőjogaival kapcsolatban kedvenc kifejezés a diszkrimináció. Valójában nincs ilyen csak más kultúráról beszélünk ahol a nőket sokkal inkább kezelik érdemeik szerint mint errefelé ahol erősen túlértékelik őket.

DennisVT
Újságíró

Ez a videó két éves.

Persze ettől még aktuális, nem azt mondom…

Taki
Olvasó

Logikus, ha egy nőt bántalmaznak elnyomnak akkor miután megérkezett, családegyesítés címszóval utána jöhet a bántalmazó elnyomója!
Minden bántalmazás elől menekülő nőhöz az anyaotthonba legyen joga belépni az apának! :)

Pash Cutter
Újságíró

Én szeretném, ha nyitott szemmel járnátok, és észrevennétek a közöttünk járó Szálasi Ferenceket.
cassetto-tiroir.blogspot.hu/2018/04/a-koztunk-elo-szalasi-ferenc.html

Remélem, nem túl nagy kérés ez tőlem.

Koriander
Olvasó
Koriander

most ki a múzsád, Pozsonyi?

Pash Cutter
Újságíró

Egyébként tényleg kicsit pozsonyis lett a stílus. Bár ha írnom kellene valakit, akkor inkább Örkény. De Puzsérnak is vannak ilyen szösszenetei. Szeretem az abszurdot és a groteszket.

Koriander
Olvasó
Koriander

mi meg szeretjük Pozsonyit, szóval hajrá.

Pash Cutter
Újságíró

Lesz még ilyen a részemről. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

Pozsonyi remélem egyszer elfoglalja a helyét a kortárs irodalom legnagyobbjai közt és kötelező olvasmány lesz, az irgalom atyja vagy a rebellió :)

Kalman
Újságíró

Egyetértek, de a Keskeny Károly a legfontosabb műve (esetleg a Göre Gábor is lehetne, de az nagyon rövid – persze kötelező olvasmánynak emiatt ideális lehet), a rebellió meg szerintem a leggyengébb azok közül ami nekem megvan.

Ahhoz, hogy elfoglalhassa a helyét, ki kell purgálnunk a kultúrmarxizmust az oktatásból, mert ameddig az ellenség kezében van az oktatás, addig biztosan nem lesz megemlítve sem.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nekem van otthon három Göre Gábor könyv a Singer és Wolfner kiadásban, de ugy irja hogy Gárdonyi Géza a szerző

Kalman
Újságíró

Bocs, a “Göre Gábor mint filozófus” című könyvre gondoltam. Zseniális. Deansdale írt róla kritikát:

http://www.ferfihang.hu/2013/03/05/pozsonyi-adam-gore-gabor-mint-filozofus/

https://www.magyarmenedek.com/products/2608/Gore_Gabor_mint_filozofus_-_Pozsonyi_Adam.htm

Keskeny Károlyról is írt Deansdale: http://www.ferfihang.hu/2013/01/14/keskeny-karoly-elete-es-kora/

Koriander
Olvasó
Koriander

A Rebelliót (az átdolgozottat) simán el tudnám képzelni, akár fordításban (egy Salon du Livre et de la Presse Genfen vagy Frankfurtban) vagy megfilmesítve, mert a karaktereken tul egy zseniálisan megírt korrajz.

Pash Cutter
Újságíró

“Pozsonyi remélem egyszer elfoglalja a helyét a kortárs irodalom legnagyobbjai közt és kötelező olvasmány lesz, az irgalom atyja vagy a rebellió”

Ezzel a kommenttel három problémám van.

1, Pozsonyi nem olyan jó szerző. Sőt, szerintem kifejezettem közepes. Egy Örkényhez képest vérszegény.

2, Pozsonyi nem a stílusáért népszerű, hanem a tartalmáért. Azért szeretik sokan a jobboldalon, mert beszól a baloldalnak. (Mint ahogy Bödöcsöt is azért szeretik a baloldalon, mert beszól a jobboldalnak.) Ha Pozsonyi egy idő után pl. katolikusoknak szólna be egy könyvben, azt a könyvét kevesen olvasnák.

3, Ha jól értem, Koriander és Kálmán azt szeretné, ha politikai tartalom kerülne be az iskolába. Ha a diákok politikai tartalmú könyveket olvasnának kötelező olvasmány gyanánt. Mert hát valljuk be, Pozsonyi politikai tartalom. Elfogult és korlátolt politikai tartalom. Én pl. nem tudok mit kezdeni az olyan pozsonyis hülyeségekkel, mint hogy dobjuk tűzre A 22-es csapdája c. regényt. Azt már nem írja le, miért káros (ahhoz kifinomult érvelés kellene), csak azt, hogy dobjuk tűzre. (Mellesleg a könyv jobboldalon is kedvelt, többek között Deansdale egyik kedvenc olvasmánya.)

“Ahhoz, hogy elfoglalhassa a helyét, ki kell purgálnunk a kultúrmarxizmust az oktatásból, mert ameddig az ellenség kezében van az oktatás, addig biztosan nem lesz megemlítve sem.”

Purgálás kulturmarxista eszközökkel. Mert hát a kulturbalosok módszere, hogy a propagálni kívánt politikai tartalmat megteszik kötelező olvasmánynak, így fertőzve meg egy csomó diákot. Teszem azt, így tették több angolszász iskolában kötelező olvasmánnyá a Tamás bátyja kunyhóját, ami bár (Pozsonyival ellentétben) tényleg bír irodalmi értékekkel, de azért nem mentes az esztétikai hibáktól, plusz egy elég masszív, a dél-amerikai négerkérdést borzasztóan leegyszerűsítő propaganda.

Koriander
Olvasó
Koriander

1. marhaság.
2. én meg Kodolányi vagyok és ezennel megállapítom, hogy Pozsonyi mestere a hétköznapi és a világnézeti képtelenségek nyelvi megformálásának. te viszont ne hagyd magad befolyásolni, attól még hogy Szász Péter szerint Pozsonyi egy zugíró, te még elismerheted a tehetségét. Szász Péter továbbra is a barátod marad.
3. Sosem voltam Kálmánnal egy platformon és kérlek ne intrikáskodj, hogy én bárkit is bárhova purgálnék. az meg megalol, hogy a jelenlegi kötelező olvasmányok ne lennének világnézetmentesek.
“- Ich werde ihn erschiessen – mondta. (…)
Was ist sein letzter Wunsch? – kérdezte.

– Mi az utolsó kívánsága? – kérdezte a szakaszvezető.

Mondtam, nagydolgozni szeretnék.

– Er will scheissen – fordította a szakaszvezető.”
:D

Parsifal
Újságíró

A “pozsonyi” (kisbetűvel) nem a hétköznapi és világnézeti képtelenségekről ír, hanem hamisít, és ún. szalmabáb-érv szerint karikíroz. Vagyis nem valós helyzeteket ír le, hanem a da-vinci-kód-szerű hazugmányokhoz hasonlóan valódi embereknek a jó hírnévhez való jogát sérti…

Megkapta, nem egyszer, ezért a “kézzel fogható” fizetségét, és meg is fogja a csatornapatkány pozsonyi.

Azaz ezek nem igazi karikatúrák, és korrajzok.

Koriander
Olvasó
Koriander
Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Hányszor verted Bucó fejét bucira, ha szabad érdeklődni?

Parsifal
Újságíró

Muhr úr!

Hol állítottam, hogy én, azaz “Parsifal”, bucira  (sic!) vertem Bucó fejét?!

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Sehol. De ahogy láttam Koriandernek is ilyesmi jött át.

Ha még lehet egy kérdéssel több: honnan indult az egész cirkusz közöttetek? Mezei felhasználó azt gondolná, hogy “egy csapatban játszotok”. Elvileg.

 

Reszet Elek
Újságíró

Olyan fárasztó követni hogy ki kicsoda meg hogy kivel van. Nekem erre nincsen tejem. Nyilatkozzatok meg aztán jó’van.

Koriander
Olvasó
Koriander

végûlis mindenki csak egy hobbit.
https://www.youtube.com/watch?v=J1A6rwZ6R-k

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy indiai cigó-törp.

Koriander
Olvasó
Koriander

engem szandokanra emlékeztet. Itt van a zene szalonképesebben :)
https://youtube.com/watch?v=Km1LciazcwQ

Reszet Elek
Újságíró
Gazella
Olvasó

Az utolsó pár Pozsonyi-kötetben speciel masszív beszólások vannak katolikusoknak és katolikus szervezeteknek. A többit leírta Kori.

Parsifal
Újságíró

Nem “beszólások”, hanem aljas hazudozások… Részben megkapta érte a bért a zugíró…

Pash Cutter
Újságíró

te viszont ne hagyd magad befolyásolni, attól még hogy Szász Péter szerint Pozsonyi egy zugíró, te még elismerheted a tehetségét. Szász Péter továbbra is a barátod marad.”

Látom, Szász Péter nyomot hagyott benned. De mi köze a témához? Teljesen Sz. P.-től függetlenül alakítottam ki Pozsonyiról a véleményem. Úgy, hogy elolvastam pár egyperces novelláját. Középszerű. Az, hogy te szerelmes vagy a munkásságába, az egy dolog. (Mások meg Bödöcs Tiborba vagy Fejős Évába szerelmesek, s védik kedvencüket foggal-körömmel.) Szerelmes nővel vitatkozni meg értelmetlen. Ez a véleményem, kész. Ha nem tetszik, így jártál.

“Az utolsó pár Pozsonyi-kötetben speciel masszív beszólások vannak katolikusoknak és katolikus szervezeteknek.”

Ennyire nem mélyedtem bele a munkásságába.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Egyébként tényleg kicsit pozsonyis lett a stílus. “
:D
rajongani kúl,
másokat majmolni ciki.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Ha már így szóba került, olvastad Karsai könyvét?

Pash Cutter
Újságíró

Kellene. De még nem jutottam el odáig. Bár Karsaitól sok tanulmányt olvastam, Szálasiról. Azokat kifejezetten korrektnek tartottam. Valamikor a monográfiára is sort kellene kerítenem, majd idővel.

Egyébként a Moly.hu vérliberális megmondó-emberei ihlették az írást. Két kedvencem Kuszma és Varga Rock Zsolt. Két roppant művelt és olvasott, ugyanakkor rettentően arrogáns és képmutató faszkalap. Littlewood és Kuszma valós személyek, és a kirohanásaik is valósak. Persze, picit leegyszerűsítettem és átírtam a monológot, s beillesztettem egy romkocsmai szituációba.

Kuszma: https://moly.hu/ertekelesek/2393392

Littlewood: https://moly.hu/ertekelesek/1797702

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Azért kérdeztem, mert érdekelt volna a véleményed, hisz valóban Karsai mellett szól, hogy zsidó létére képes korrektül fogalmazni Szálasival kapcsolatban. Nem rég a könyves boltban vacilláltam, hogy megvegyem-e. Végül úgy voltam vele, hogy  egyelőre van elég olvasni valóm, úgyhogy jegeltem a témát.

Kösz a kiegészítést.

 

Gazella
Olvasó

Koriander: “wow, a “nocsakos” alatt Gazella kikéri magának, hogy a bejegyzései alapján leírom, hogy egyszerűen nem hiteles amit képvisel, erre ez alatt a poszt alatt teljes magánéleti diagnózist állít fel.
akkor most lehet megállapításokat tenni a másikról kedves Gazella vagy sem?
vagy csak veled kapcsolatban nem lehet?
messze durvábban gázoltál Egon privátszférájaba, mint amit nálad megállapítottam, hogy rossz úton jársz, ha a nőknek megszabnád, hogy a htbség a boldogság.”

Nem szabnám meg, ne magyarázd félre, amit mondok.

Nézd, ha valakiből süt a frusztráltság, meg folyton arról panaszkodik, hogy a nők miért nem olyanok, mint a férfiak, pl. szexuális téren, akkor ott szerintem a vak is láthatja, hogy problémák vannak. Amúgy én főleg nem Alterre értettem ezt, hanem elsősorban Toplak Zolira, akiből privát levelezés során is előjött a totális fruszt, meg kommentekben és cikkekben egy csomót regélt önmagáról, amiből rengeteget le lehetett szűrni, ill. elég megnézni a honlapját, Férfiak Lapja, de 99%-ban egy nő írogat rá mindenféle sületlenséget. Ilyen alapokkal én nem csodálkozom a célok és a módszerek milyenségén. Zolit éppenséggel nem akartam bántani – már csak azért se, nehogy az legyen, hogy az jön elő belőlem, hogy ő engem elég durván megbántott még régebben. De a kerek igazság miatt most le kellett írnom.

Tebelőled is süt amúgy a fruszt, ha a gyerekek kerülnek szóba, mindenhova le kell írkálnod, akár kapcsolódik a témához, akár nem, hogy milyen szörnyű, ha vkinek 2-nél több gyereke van, tönkremegy a házasság, megszűnnek férfi és nő lenni stb. Ez alapján én azt gondolom, hogy tudat alatt idegesítelek a nézeteim miatt a gyermekvállalással kapcsolatban, és ezért kell belém szállnod, pl. most is. Ezt se akartam leírni, de most kihoztad.

Engem nem zavar, ha azt gondolod, hiteltelen, amit képviselek, és valójában halálra szenvedem magam, csak azt nem értem, miért kell állandóan leírni. Elsőre is értettem, és tudom, hogy kevesen tudják elképzelni, hogy vki elégedett és boldog lehet htb-ként. Megszoktam már, hogy a másképp élő nőket halálra idegesíti a puszta tény, hogy valaki nemcsak másképp él, mint ők, de még merészel is írni róla a neten. Evvan.

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes. Lényegében mindketten azt állítjátok hogy a másik önigazolásból kérdőjelez meg titeket.

Koriander
Olvasó
Koriander

eddig azt hittem okos vagy :) ha terhes vagy és ez a vehemencia hormonális, akkor semmi gond.
de átléptél egy határt, ha valamire hivatkozol, akkor idézd.
sosem írtam ilyet, hogy tönkre megy egy házasság, ha sok a gyerek meg hogy kettő az igazi, hanem annyit írtam, hogy a környezetmben akinek 3nál több van (érts 5, 6 meg 12 gyerekes család), ott nagyon észnél kell lenni párkapcsolatilag, mert megszűnnek pár lenni. nem én mondom, hanem a vállamon sírnak… és a konkluzió az, hogy ha megszűnik a saját lényed a másokért, akkor egy idő után kifakulsz.
és a hszeid alapján te már görcsösen fakulsz (ugrasz mindenkire aki mást képvisel. pl. Delin.)
engem nem idegesítesz, egyszerűen nagyon korlátoltnak gondollak, de ugye ez akár gyes pszihózis is lehet …ami persze nem akadály abban hogy kisimult és boldog legyél.
az meg már mindennek az alja, hogy privát levelezést szellőztetsz. De ugye ez a te cégéred…

Gazella
Olvasó

Az aztán nagy szellőztetés, hogy leírtam, privát is leveleztem vkivel, hogy érzékeltessem, nem csak hsz-ek alapján vannak benyomásaim.

Igen,  a htb és nagycsaládos nőknek ez a sorsa. 0-2 gyerekkel és 8-10 óra munkával meg színek kavalkádja és élethosszig tartó párkapcsolati hepiszánsájn.

Nem csak boldogtalan, elszürkült és korlátolt vagyok, de bigott, önelnyomó és képmutató is. Ezeket ne hagyd ki, a többiek hasonló indíttatású verklijében mind benne szokott lenni.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Nem csak boldogtalan, elszürkült és korlátolt vagyok, de bigott, önelnyomó és képmutató is. Ezeket ne hagyd ki, a többiek hasonló indíttatású verklijében mind benne szokott lenni.”

miert irnek? annyit jegyeztem meg, hogy a muss-okon kivül hol vagy te es a nöi princpium altalad vallott kiteljesedesenek hitelessegeböl hiänyzik, hogy belesimulsz az eletedbe es elvezed, mert masrol se irsz csak kötelessegekröl.

az egesz csetepate abbol indult, hogy szerinted csak egy utja lehet a nöi ki- es beteljesedesnek….

de meg kergethetjük a farkincankat…

Gazella
Olvasó

Posztolgassak képeket a neten arról, hogy mennyire élvezem az életemet épp, vagy ezt hogy gondoltad? Nem azért blogolok v. kommentelek, hogy a saját boldogságomat bizonygassam.

Nyilván csak mussokról írok, ld. a kézimunka blogom. :-)

Szeretnélek megkérni, hogy ne hazudozz. Nem gondolom és sose írtam, hogy csak egy út van. De nem fogom ezt leírni mégegyszer, mert unom.

Koriander
Olvasó
Koriander

Nem hazudok, eleg feketen-feheren definialtad a szerepeket:

http://www.ferfihang.hu/2018/04/14/nocsak-most-mar-megis-jol-esne-az-ajtonyitogatas-es-a-kezcsok/#comment-90474

“A férfiak öntudatának alapvető eleme, hogy dolgoznak és ők a (fő) családfenntartók. A nőknek meg az a legfőbb dolog a család és az otthon.”

Itt probaltak neked finoman jelezni pl. common man, hogy a ferfinek is pont ugy fontos a csalad es az otthon, de nyilvan ha 10 orakat robotol, akkor az egesz a nö nyakaba szakad, pedig a kölcsönös jo azt diktalna, hogy közösen vegyek ki a reszüket nem csak a robotbol, hanem az örömökböl is, pl. egy ferfi is lathassa a gyerekeit felnöni es ne csak “csaladfenntartas” terhe legyen a vallan.

Sok nö pontosan a közös teherviseles miatt vallal munkat, mert a htbseg messze nem tölti ki manapsag ki ugy a nyolc orat, mint ahogyan ezt te itt igyekszel beallitani, hogy az egyenrangban allna barmilyen penzkeresö tevekenyseggel. Erröl beszelünk.

Gazella
Olvasó

Olvasnivaló: http://www.ferfihang.hu/2012/11/09/a-feminizmus-filozofiai-alapjai/

Vicces lenne, ha katolikusként azt gondolnám, MINDEN EGYES nőnek férjhez kell mennie és gyerekeket kéne szülnie, és otthon kéne lennie, már csak azt tekintve, hány nőt hív Isten épp házasság- és gyermektelenségre (pl. apácák).

Ha vki nem akarja megérteni, amit mondok, csak sipitozni akar, hogy minden nőnek dogmaként megszabom, hogy menjen férjhez, szüljön 15 gyereket és egész életében ne csináljon mást ezen kívül, azt nem fogom tudni róla lebeszélni, már látom.

Tényleg nem tölt ki 8 órát, hanem úgy 24-et…

Naooo
Olvasó
Naooo

Lassan mindenki összeveszik mindenkivel.

Koriander
Olvasó
Koriander

tényleg butaság, aznap az eper gyomlálással is elcsúsztam :(

Dan
Újságíró

Kori,

nekem az a véleményem, h az ideális az lenne, ha gyerekszületésétől legkésőbb a nő átállna a 4 órás, esestleg egyúttal távmunkára. Így nem függ teljesen anyagilag a férjétől, nem szakad el teljesen a világtól sem, ugyanakkor nem szakad rá a “váltsuk meg férfiként a világot” felelőssége sem.

Delin
Olvasó
Delin

Gazella, ha nem gondolod, hogy a full htbseg gyerekkel/kovetendo ferjjel az egyetlen ut a boldogsaghoz (kiteljesedeshez) egy nonek, akkor milyen mas ut letezik szerinted? Ezt most komolyan kerdezem, nem ironikusan.

Toplak Zoltán
Újságíró

Nem emlékszem erre a megbántásra, egyetlen tippem van, de ezt emailban jeleztem. Nem kaptam választ, szóval talán tévedtem. Piszkál a dolog, sajnálom, ha kíméletlen, érzéketlen vagy nem törődöm voltam (esetleg más) veled szemben. Van bennem fruszt, igen, van min dolgoznom az eljövendő években. De ezt nem gondolom helytelennek, nem álltam sorba érte, próbálom feloldani, de magánéleti gondok nehezítik.

A Férfiak Lapját már kétszer meg akartam szüntetni, de Kati (az a nő, aki a “sületlenségeit” írja oda) kifejezetten kérte, hogy neki az a blogolási felület nagyon fontos, tartsam fenn. Ismerem őt is, az életét, belátom, hogy tényleg fontos neki. Néha félre kell tennem, hogy milyen benyomást teszek másokra, és segítenem, ahogy lehet. Egyébként a szereplésvágy mellett egy példát adó, tanító szerep utáni igény is van bennem, azért is osztottam meg a magánéletemből nyilvánosan epizódokat, hogy tanulságul legyen másoknak. El tudom fogadni, hogy kicsit sokat képzelek magamról ezen a téren. Messze nincsenek azok a kvalitásaim, mint ami szükséges lenne, és valószínű ezt a szerepet nem is így kellene gyakorolnom. Tisztázó szándékkal írtam mindezt, ha válaszolsz, vagy bárki, és nekem szánja, akkor inkább az eposzegy@gmail.com – ra írjon, mert ide ritkán jövök és nem fogom keresni a hsz-eket. Erre is Attila hívta fel a figyelmem.

De a lényeg, még egyszer: őszintén sajnálom, hogy durván megbántottalak, örülök, h leírtad, mert még csak nem is tudtam róla.

Gazella
Olvasó

Alter, Kori, Zoli: szeretnék bocsánatot kérni a személyeskedés miatt. Máskor ha egy kritikát nem tudok megfogalmazni anélkül, hogy ne kellene hozzá mások magánéletében vájkálnom, inkább bele se kezdek.

Koriander
Olvasó
Koriander

Te se haragudj rám, tökre kedvellek.

Gazella
Olvasó

Koriander
Olvasó
Koriander

kúl :D, nagyon szépségesek vagyunk.
amúgy, hogy csak pókjaitok vannak azon behaltam :D
nekünk most bodobács farmunk (IS) lesz, konkrètan majd elhánytam magam, amikor megláttam a befôttes üveget vagy ezer bodobáccsal a gyerekszobában…
a fiam közölte, hogy ez még csak 52, de ha 26 párnak sikerül 60at petézni, akkor 1560 tojásunk lesz :/

Gazella
Olvasó

Egek, az tényleg elég undi lehetett. :-D

Nnnajó, igazából büdibogaraink is vannak, de őket ki szoktuk lakoltatni. Egyszerűen ahol lakunk, tele van minden velük. Általában úgy jönnek be, hogy belemásznak a kiteregetett ruhákba, én meg persze mindig elfelejtem átnézni őket, mikor behozom. Csak hát hogy hangzik az, hogy büdösbogaraink vannak, nem akarok emiatt elesni a kettős frigytől. :-D

Koriander
Olvasó
Koriander

bodobács meg a büdösbogár azok amúgy rokonok, mind poloska ( tök mindegy hogy zöld vagy vörös).
az echte náciknak sváb bogara van!

Reszet Elek
Újságíró

Alkudj meg a fiaddal.Ha elfelejti a poloskákat akkor kap egy hangyafarmot.

http://hangyafarm.hu

Engem simán meg lehetne győzni egy faszályos formikáriummal.

Koriander
Olvasó
Koriander

téged.
engem viszont nem.
bodobácsok mentek a teraszra az énekes madarakhoz, amiket sikerült a télen hozzánk szoktatni
most már csak egy ciccca kellene és kezdődhetne a só… nem nem vagyok ennyire gyilok, de amikor a telibe szart korlátot törölgetem, akkor mindig bekúszik a gondolat.
amúgy vannak már szaporodó triopszaink, verseny csigánk…

Reszet Elek
Újságíró

Hangyák nem ártanának senkinek. Nem koszolnak, szarnak vagy hangoskodnak.

Toplak Zoltán
Újságíró

Örülök h kimondtad, megbántottalak. Legalább bocsánatot tudtam kérni érte. ;-)

Tiszteletre méltó ez az önkritika és alázat, hogy nyilvánosan megkövetsz bennünket. Elismerésem.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nem sokan szóltak hozzá a témához, inkább ment a pankráció :) A cikkhez hozzászólva, életveszélyes ez az ötlet, gyakorlatilag egy végtelen családegyesítés indulna be, egy nő behozná a rokonait, aztán a behozott nők az ő rokonaikat, komplett települések juthatnának így be Európába.

rumospiskóta
Újságíró

Szia Aurél, remélni kell hogy a soksok kormánytanácsadó és szakértői cég között akad azért objektív véleményt kialakító is.

tomgal
Olvasó
tomgal