Toplak Zoltán
3 megosztás

Anyasebek

Meleg étel az asztalon, tiszta ruhák, illatos otthon, hazaváró édesanya, érdeklődés a napi iskolai élmények után… – ilyen az ideális anya. Kijut mindenkinek? Nem. Van, ahol a megtartó ölelés átváltozik életet kiszorító karolássá, és az alapvető érzelmi alapokat adó NŐ helyébe egy rideg érzelmi vámpír, egy szörnyű rém költözik. Az okozott lelki sebek aztán a felnövekvő fiút nőgyűlölővé, a szerelmi kapcsolatait kezelni képtelen férfivá tehetik.

nőirém

Szeretném előrebocsátani, hogy a kialakuló nőgyűlöletről a felnövekvő fiú valójában nem tehet. A már felnőtt férfi sem tehető felelőssé a belé épült zsigeri bizalmatlanság és düh jelenlétéért. Nagyon mély, meghatározó élményekről van szó. Szerencsés esetben már a csecsemőkorban elkezdődik az alapvető kötődés és az érzelmi biztonság megtanulása, kialakulása, de valami más történik, ha az anya nincs ott, érzelmileg vagy akár fizikailag is hiányzik a gyereke életéből, mert például még teljesen éretlen az anyaságra. Sokan találkozhattunk olyan példával, amikor a fiatal anya a nagymamára hagyja a gyermekét, ő pedig eltűnik ‘”kiélvezni az életet”. Szerencsés esetben legalább ott van a nagymama. Láthatjuk azokat az eseteket is, amikor az apákat hagyják magukra, akiknek immár egyedül kell dolgozniuk a betevőért, és emellett klasszikus családfenntartó szerepben megoldaniuk a kicsivel való törődést, érzelmi és fizikai szükségleteinek kielégítését. Az anyaszerep átvétele sok férfinak nehézségeket okoz, másoknak viszont csak az jelent gondot, hogy hogyan találjanak időt és energiát a munka, a gyerek, és a háztartás gondjainak megoldására.

A mérgező anya

A teljes anyai elhanyagolás szerencsére a ritkább probléma, sokkal gyakoribb viszont, hogy az édesanya jelen van, a környezete tiszteli is ezért, jó anyának tartja, de a valóság… az egészen más. A mérgező anya egyik főtípusa állandóan kontrollál és a férjével megoldatlan érzelmi ügyeit a gyereken vezeti le. Az ilyen anya szerint a gyermek soha nem elég hálás, mindent rosszul csinál, holott “ha az anyukájára hallgatna, minden rendben működne”. A túlzottan kontrolláló anya sokféle kárt okozhat a felnövekvő gyermek lelki életében. Mentálhigiénés szakemberként több súlyos problémával küzdő férfival beszélgettem. Példaként mesélhetek arról a férfiról, akit jóval harmincon túl is alaposan meg tudott ijeszteni az anyja, például azzal, hogy befizetetlen csekkjei vannak, ő azokat látta, és tudja, hogy hónapok óta halmozódik az adósság, a szolgáltató el fog járni vele szemben. Kiderült, a szolgáltató előre küldte a havi csekkeket, az anya által látottnak még messze nem közeledett a határideje. De ezt is az anya “tudta jobban”, és nem volt hajlandó elengedni a felnőtt fia kezét, mindenben ellenőrizni és irányítani akarta. Ezek a valóban rosszul funkcionáló anyák kifejezetten sokszor éreztetik a gyermekükkel, hogy nem elég hálásak a kapott gondoskodásért, hogy nem elég jók, hogy “össze kell magukat húzniuk egészen kicsire”, hogy szerethetők legyenek, és hogy valami rejtett dolog nem stimmel velük.

A mérgező anya másik főtípusa szelíd és mézes-mázas. Ők rendszerint az úgynevezett “fiús anyák”. Mindenük a fiúk, fiaik, akik teljes kiszolgálást kapnak a Mama hotelben, és egyben “szabadságot” az udvarlás, a párkapcsolat kialakítás minden “kényszere” alól. Az ilyen anyák szerint a fiúknak egyetlen nő sem megfelelő, és ezt minden körvonalazódó párkapcsolat esetén azonnal el is mondják. Ők azok, akik mindenkit azonnal elmarnak a fiúk közeléből. Egy példaként említhető esetben a férfi már két gyerekes apa volt, mikor az édesanyja kitalált egy tervet, hogyan érhetné el, hogy fia otthagyja a családját és hozzá visszaköltözzön. Elszólta magát idő előtt, és a lánya (az említett férfi nővére) határozott közbelépésére állt csak el eredeti tervétől.

Nem csoda, hogy annyi sebzett férfi él a világban, mikor a gyermeküket egyedül nevelő anyák száma is nő hazánkban. A válások aránya mára már a 60 %-ot is eléri, és még mindig nem bírói gyakorlat a váltott elhelyezés, pedig alapvető megoldásnak kellene lennie. Az ebben a cikkben tárgyalt mérgező anyák esetében pont az egyre inkább gondoskodni, jelen lenni akaró apák adhatnak, adhatnának egészséges ellensúlyt. Sajnos sokszor csak adnának, de túl gyakori, hogy a gyerekeik közelébe sem tudnak jutni. A jövő reménye egyedül az egyre kifejezettebb apa- és férfijogi mozgalom lehet, ami közvetve segíthet, hogy elegendő és megfelelő érzelmi gondoskodást kaphasson minden gyermek.

szív

Hogyan ismerjük fel a problémát?

Mindenek előtt gondoljuk végig a nőkhöz fűződő viszonyrendszerünket. Akinek nincsenek vagy (és ez az általánosabb) minimálisak a neveltetés során szerezett anyasebei, azok képesek férfiasságuk megtartása mellett tisztelni a nőket, ugyanakkor egyértelmű elvárásokat támasztani velük szemben, valamint mindezt megfelelően kommunikálni is. Képesek méltóságuk csorbulása nélkül szolgálatokat tenni nőknek, és önérzetesen szolgálatokat kérni. Képesek elköteleződni, de törekszenek jó párkapcsolati döntést hozni, egészségesen mérlegelni, saját elvárásaikat éppen annyira előtérbe helyezni, mint a másik félét. Én például erre nem voltam képes, elvettem az első lányt, akinek nagyon fontos voltam. Később ő tett meg mindent, hogy elválhasson tőlem.

Akiknek a fentebb említett érzelmi problémái hosszan fennálltak az anyjával kapcsolatban, az gyanakodhat, hogy anyasebe van. Próbáljuk megtalálni azt a gondolatot, élményt, berögzült érzést, ami negatív reakciókat vált ki, például intim helyzetekben. Itt szükséges közbevetni, hogy például az udvarlás(ok) során tapasztalt sok és elkeserítő kudarc is kiválthat hasonló tüneteket és sajnos a feminizmus túlkapásai is eltúlzott, romboló haragra gyújthatnak férfiakat. És nem a harag a gond! Férfigyűlölő mozgalmak, diszkriminatív és veszélyes Isztambuli Egyezmények korában lehet oka a férfiaknak a haragra.

Miként gyógyíthatjuk az anyasebeket?

Ha a nőkkel szembeni harag, düh csillapíthatatlan, visszatérő jelleggel van jelen, akkor nem leszünk képesek teljesértékű életet élni. Tehetetlen harag helyett meg kell próbálni aktívan tenni az érzelmi problémák feldolgozásáért. A helyzet kialakulásáról semmiképp sem tehet a neveltetési gyökerekig visszanyúló problémákkal küzdő felnőtt férfi, legfeljebb azért felelős, hogy megpróbálja megoldani ezeket a problémákat. Segíthet, ha törekszünk megértő barátokkal őszintén elbeszélgetni az érzéseinkről és akár szakembert is érdemes felkeresni. Sajnos annál inkább is szakember segítségére szorulhatunk, mert a férfiak jelentős részének nincs megfelelő kapcsolati hálója a bizalmas beszélgetésekhez. Ráadásul a panaszkodást, “nyavajgást” a férfiaknak megszégyenítés terhe mellett megtiltó társadalmi sztereotípiák mellett ilyen esetekben pont az érzelmi élet sajátos zavara lehetetlenítheti el a más emberekhez fűződő bizalmi viszonyt. Tehát mindenek előtt próbáljunk arról gondoskodni, hogy megfelelő kapcsolatrendszert alakítsunk ki magunk körül. Például ha szülők vagyunk, akkor éljük meg aktívan az apaságot. További lelki terápiaként esetleg megpróbálhatunk tenni mások javáért illetve állatot tartani.

A problémamegoldást hátráltató társadalmi reflexek

Rendkívül káros, hogy megbélyegzik, stigmatizálják és kinézik az emberek maguk közül a társadalmi szorongással, haraggal küzdő férfiakat. Főleg a mainstream média kelti azt a látszatot, hogy a haragvó férfi veszélyes, afféle múlt században ragadt őskövület, aki nincs tekintettel az igazságra, a nők igazságára. Mint mentálhigiénés szakember ezt nagyon kontraproduktívnak tartom, mivel ezzel csak berögzítik az érintett férfiakat a nőgyűlöletben, sőt az a folyamatos megszégyenítés, amely a “haladó”, “jó” kategória helyett a “maradi”, “rossz” címkét aggatja általában a férfiakra, nagy mértékben növeli a férfiak frusztrációs szintjét, és manapság könnyen nőgyűlölővé válik már az is, akinek egyébként jó a kapcsolata az édesanyjával.

Végül szeretném megjegyezni, hogy természetesen a legtöbb anya nem, vagy még elviselhető mértékben bántalmazza érzelmileg a gyermekét. Elvégre tökéletesen senki sem képes nevelni. Viszont beszélni kell a másfajta, a fojtogató érzelmi vámpír, mérgező anyákról is. Letagadhatatlan a hatásuk a mai férfigenerációkra nézve.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
3 megosztás


542
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
25 Egyéni hozzászólás
517 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
Aurelius RespectusLierinHypocritSlayerRokapapaAlter Ego Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Koriander
Olvasó
Koriander

szülôként talán ez a legnehezebb megtalálni az egyensúlyt, aközött, ami kibontakoztatja ill. nem rombolja a személyiséget és csak minimális ua következetes tiltással az együtt- ill. túlélésre nevelni.
szerintem még az elhanyagolás is kedvezôbb kimenetelû lehet a személyiségfejlôdésre, egyensúlyra nézve, mint a folyamatos “jógyereksèget” elváró kontroll.

Reszet Elek
Újságíró

Mindkét nemet illetően a szülő-gyermek kapcsolat alapja a bizalom. Az anya- és apa problémák gyökerénél mindig a bizalom elvesztését találni. E bizalom csorbultával a felnövekvő férfinek  és nőnek a saját nemi mintái és/vagy partneri mintái sérülnek, a másikban megbízni nem tudóvá, kötődésre képtelenné válnak.

Nem gondolom hogy a gyermekkorban kapott negatívumok vagy meg nem kapott pozitívumok következményeiből maradéktalanul fel lehetne épülni. Egy megnyomorított gyermek pedig megnyomorított szülőként hasonló gyermeket fog nevelni.

Gejza
Olvasó
Gejza
common man
Olvasó
common man

A képen az az izé az egy anya?

Koriander
Olvasó
Koriander

az a fiú, akin az anya sebeket ejtett.

Alter Ego
Szerkesztő

Viccesen hangzik, de nem. Ő Maria Jose Cristerna, a vámpírnő, aki a testének majdnem 100 százalékát teletetováltatta és titániumból készült szarvakat építtetett a bőre alá. A harmincöt éves vámpírnő négy gyermek édesanyja, és ügyvédként praktizált.

Naooo
Olvasó
Naooo

Idióta.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Négy gyermek”-ezek úgy szaporodnak mint az amőbák? mert ha valaki ezt a valamit megdugta le kell lőni…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Maria Jose Cristerna (inkább ciszterna) before/after….(ezek amúgy komoly pszichés betegek ,akik ilyen szinten testmódosítók )

Képtalálat a következőre: „maria jose cristerna”

hunbagira
Újságíró

Én egy ilyet, csak kismértékben módosítanom…néhány gramm ólommal.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Az ő teste az ő döntése…

Naooo
Olvasó
Naooo

Az én faszom, én döntöm el kibe rakom.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Mekkora perverz állat, aki gyereket csinált ennek a nőnek, de az sem normális aki felfogadja ügyvédnek :)

Koriander
Olvasó
Koriander

nem viccnek szántam. természetesen megnézhettem volna az img src-t.
akkor viszont felmerül a kérdés, hogy a picsa a képen az anyja vagy az apja miatt lett idióta?

Reszet Elek
Újságíró

Nem tűntek fel a nőies vonások?

Koriander
Olvasó
Koriander

Az az igazság, hogy szkrolloztam amilyen gyorsan csak lehetett… még így is a nagy egy pillanatra meglátta :( és alig aludt az éjszaka vmit. kurva élet!

common man
Olvasó
common man

Ez a cikk megmutatja egy probléma létezését. Van ennek a dolognak gyakorlati tanácsadó irodalma? Ami esetleg az érintettek azon körét akik nem olyan erősek és önállóak, hogy maguk oldják meg az ilyen jellegű problémáikat ki tudná segíteni.

Koriander
Olvasó
Koriander

BERNE, E. (2008): Sorskönyv. Háttér Kiadó, Budapest.
FÓNAGY, P.–TARGET, M. (1998): A kötődés és a reflektív funkció szerepe a szelf fejlődésében. Thalassa, 1:3–4
FORWARD, S. (2000): Mérgezõ szülõk. Háttér Kiadó, Budapest.
FREUD, A. (1994): Az én és az elhárító mechanizmusok. Párbeszéd Könyvek, Budapest.
HORNEY, K. (2004): A neurotikus személyiség napjainkban. Ursus Libris, Budapest.
JÁRÓ K. (szerk., 1999): Játszmák nélkül. Tranzakcióanalízis a gyakorlatban. Helikon Kiadó, Budapest.
MASLOW, A. H. (1987): Motivation and Personality. Harper and Row, New York.
McCLELLAND, D.C. (1988): Human motivation. Cambridge University Press.
RÁKOS PÉTER (2005): Önismeret dióhéjban. Bioenergetic Kft., Budapest.
RIEMANN, F.(2002): A szorongás alapformái. Háttér Kiadó, Budapest.
SPITZ, R. (1965): The first year of life. International Universities Press.
WINNICOTT, D.W. (2004): A kapcsolatban bontakozó lélek. Én-integráció a fejlődés során. Új Mandátum Kiadó, Budapest. 120–125.

Dan
Újságíró

Van egy nagyon erős könyv, ami erről szól és segíthet: Susan Forward – Mérgező szülők

Emellett nincs mese: pszichológus!

Koriander
Olvasó
Koriander

direkt ABCben tettem be a listát, amúgy a harmadik helyen van. de bármennyire agyonhájpolt Forward, ez a könyv egy ritka kártékony cucc, szerintem, feloldás ui nem lesz.

Dan
Újságíró

Ami még fontos, h a helyzet felismerése és az ebből eredő düh, fájdalom és (ön)gyász idővel fontos, h átalakuljon elfogadássá és megbocsájtássa. Ugyanis az ellenkezés “én csakazértis az ellenkezőjét csinálom, mint a szüleim!” pont ugyanolyan, szülőtől való érzelmi függés, le nem válás, mint pontosan azt csinálni, mint amit a szülő akar.

Amúgy sokat segíthet az a világszemlélet is ebben, h ha elfogadjuk azt a tényt, h leszületés előtt mi választjuk ki az adott életre megoldandó feladatainkat. Így nehezebb magunkat a “szegény, tehetetlen áldozat”-szerepbe is belekormányoznunk. :) Mert lehet, h másoknak éppen könnyebbnek tűnik a helyzete. De egyrészt mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Másrészt számunkra azok a “könnyebb” feladatok, amit másoknál látunk, már nem jelentenek kihívást, azokat a feladatokat már megoldottuk máskor, unalmas lenne újra azt csinálni. A szülők pedig csak közvetítők: részben ők adják át a kérésünkre azokat a feladatokat, amelyeket mi korábban választottunk. Emiatt viszont az áldozatuknak sem szabad lennünk és fontos a leválás.

Dan
Újságíró

BREAKING!

(és offtopic)

Úgy tűnik, sikerül elkúrni a genderista-feminista-JSW-PC szörnyszülöttnek a Hihetetlen Család folytatását is! :(

https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/04/13/a_hihetetlen_csalad_uj_kalandjai_meglepoek_lesznek_marmint_tenyleg/

Persze, mondhatjuk, mi ebben a meglepő, ha már a Csillagok háborúját is gond nélkül taccsra tették. Ráadásul már az első rész is roppant eretnek volt azzal, h egy családot, családi értékeket, családi együttműködés, férfi-női, apai-anyai szövetséget ábrázolt. Csodálom, h nem tiltották be…

De akkor is rohadjanak meg! Mert az első rész tényleg nagyon élvezetes volt!

Aldo
Újságíró

Az animációs filmek döntő többsége szar.

common man
Olvasó
common man

1.Nem akarok feministáskodni de ezek az anyák nem teszik ugyanúgy tönkre a saját lányaik életét is?
2.Amikor az anyák ezen negatív tevékenységüket gyakorolják(ha van) miért nem szól a férj rá,hogy drágám most már elég ebből!?(persze ha ő is ebben nőtt fel és nincs is tisztában vele akkor nem érvényes a kérdés)
3″.Az ilyen anyák szerint a fiúknak egyetlen nő sem megfelelő, és ezt minden körvonalazódó párkapcsolat esetén azonnal el is mondják. Ők azok, akik mindenkit azonnal elmarnak a fiúk közeléből” Hát ne fogjunk már rá mindent másra! Aki ,főleg már többszöri eset után, nem teszi helyre a saját anyját az ne sírjon.Az éljen anyucival ba***a meg őt minden este,fúrja ki az arcát(sajátját),fesse ki magát ,szenvedjen,gyakoroljon világfájdalmat meg mittudom én.
4.Másik cikkhez kapcsolódva:ha valaha lesz az oktatásban családi életre nevelés(ha valóban lesz) az anyajelöltek képzésébe ezt is belevehetnék,mármint nem biztos hogy az a jó anya aki még a 60 éves fiacskáját is otthon babusgatja.

Reszet Elek
Újságíró

” I know there is a law in life, that blood gets more blood as dog begets dog. Death generates death, as the vulture breeds the vulture! But the voice I heard today on the hill said, “Love your enemy. Do good to those who despitefully use you.””

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Csak nem egy Ben Hur idézetet olvashattunk Esztertől ? :) (nekem is ez az egyik kedvencem tőle),meg a “Több a világ mintsem gondolnánk”…

Reszet Elek
Újságíró

De bizony. A nagy klasszik.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

ggwp
Olvasó
ggwp

“a társadalmunk több, mint 90%-a Stockholm-szindrómás”

Ezt meg honnan szedted??

Alter Ego
Szerkesztő

Igen. Ezt mindenképpen meg kell kérdezni.

Azért nekem ilyen kijelentések után összeállni látszik a puzzle: a könyörtelenül vadkapitalista világnézet és a mindenhol gyötrelmes terrorral szembefeszülő szeretet vizionáló, “furcsa” lelki alkat egymás komplementer párjai lehetnek. – Tudom Zombi, most aztán végképp fogalmad sincs, hogy mit akartam mondani… :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Tévedsz… Bár bevallom, a lekicsinylés konstans, azonban nem kell vele “próbálkoznom”… Viszont ez sajnos egyáltalán nem csökkenti azt a frusztrációmat, hogy nem találtam meg a megfelelő módját annak, hogy mit kezdjek ezen a helyen azokkal a hiperaktív fanatikusokkal, akiknek legnagyobb fegyvere az a szorgalom, amellyel ontják magukból a beszűkült látókörű hülyeségeiket… – Valóban kifejezetten frusztráló, amikor vitatkozik egymással a szólásszabadság szeretete és a logikátlan, rosszindulatú, antihumánus hülyeség gyűlölete…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Bőven lennének érvek rá, hogy miért kellene téged eliminálni innen. Elég sokan és elég sokszínűen fejtegették már ezeket az okokat (talán a “pszichopata” volt a legenyhébb jelző veled kapcsolatban), csak a szólásszabadságra vonatkozó elveim tartottak vissza tőle, hogy igazat adjak nekik. Cserébe jutott az nekem, hogy győzködhetlek az önvizsgálatról…. – Mellesleg a fenti értelmetlen fröcsögésed tökéletesen igazolja azt a régi felismerést, hogy az elmeháborodottak mindig azt rikoltozzák, hogy a rács túloldalán vannak a bolondok…

De annyira azért ne létezz álomvilágban, hogy azt képzeled, hogy ha arra az elhatározásara jutnék, hogy már tényleg tarthatatlanul kártékony az ámokfutásod, akkor egy percig is törődnék a törlésre vonatkozó elvárásaiddal. – Esélyed sincsen bármiféle feltételeket szabni!

Arról, hogy miért nincs neked betegségtudatod és miért “beteg személyiség” szerinted mindenki más, beszélgessünk inkább a másik hülye hozzászólásod alatt.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Hunn
Újságíró

És akkor mi a helyzet a hadsereggel? Lehet, hogy még mindig Stockholm-szindrómás vagyok miatta, de én ott tanultam meg, hogy a nagyvilágban sem a csodálatos egyéniségem, se a zseniális véleményem, se az nem számít, hogy mit szeretnék nagyon-nagyon. Hogy a lőtéri kutyát nem érdekli. És kifejezetten irritál, amikor civilben olyanokkal találkozom, akik mindezt nem tudják saját magukról. És szívem szerint rájuk kényszeríteném ezt a tudást, hogy ők is tanulják meg ugyanezt. Ez akkor most Stockholm-szindróma?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Nekem, nem úgy tűnik és oroszokat ismerve nem is hinném.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Ez igaz, mi is csináltuk.

Csak a videó abból a szempontból kamu valóban, hogy ezek sima sorállománnyú kis szerencsétlenek. Egyedül a félmeztelen kis mokány gyereknek lehet valami múltja, mert neki meg sem kottyan a dolog.

hunbagira
Újságíró

Noh igen a két legjobb standup küzdősport thaibox és kyu..illetve az abból jövő kick-box.

K1/Gloryban ebből a 3as valamelyikéből jöttek.

hunbagira
Újságíró

Ezt használják kis a rendőrök, a jórendőr-rosszrendőr játékkal..

Alter Ego
Szerkesztő

Érdekes gondolat. Habár a szüleim elmondása szerint 6 évesen kijelentettem, hogy felrobbantom az iskolát, és később sem ápoltam azzal semmivel sem jobb viszonyt, de felnőttként mégsem jutna eszembe arra a megoldásra jutni, hogy azok, akik tökéletesen be tudtak illeszkedni és szemmel láthatóan megfelelt nekik a rend és a rendszer, azok Stockholm-szindrómás idióták, én pedig egy kicsit sem vagyok antiszociális…

A hülye elméletek gyártása helyett javasolnám inkább neked is az önismeret növelését és az önkritikát!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Aldo
Újságíró

A maszk miatt nem látszik ki a pajesz?

Alter Ego
Szerkesztő

Kezdjük akkor tényleg az önkritikával: belátom, valóban van abban valami helytelen, antihumánus, hogy haragszom rád, ahelyett, hogy szánnálak. Ez valószínűleg azért lehet, mert mindig csalódottá tesz, amikor azt látom, hogy amúgy intelligens(nek látszó) emberek ennyire durva logikai hibákat ejtenek és ilyen végletesen hülyén tudnak viselkedni…

De sajnos nem is vagy annyira intelligens sem. Már többedszer figyelhetem meg, hogy kicsit hosszabb összetett mondatokat egyszerűen képtelen vagy értelmezni. A fenti mondat nem azt jelenti, hogy azt állítom, hogy nem vagyok antiszociális, hanem azt, hogy tudom, hogy mennyire vagyok antiszociális, ezért én nem nevezem ilyen-olyan szindrómásnak azokat, akik problémamentesen beilleszkedtek az iskolában. (Félek még így is túl bonyolult lesz ez neked. De ne add fel, olvas figyelmesen, és ha kell, fuss neki többször is!)

Tudod, a sikeres önvizsgálat, önkritika nem az, amikor gyártasz egy hülye magyarázatot arra, hogy miért jön szembe az autósztrádán “az emberek 90 százaléka”, és kikiáltod őket egytől-egyig Stockholm-szindrómásnak, magadat pedig mégis egészségesnek! – Most légyszíves, olvasd el újra a “Doxazma” szócikket a wikpédiában, ha már te magad linkelted be!

Erről jut eszembe, a linkjeidből látom, hogy sok pszichológiát olvashatsz mostanában. Helyénvaló dolognak tartom, szerintem jók a megérzéseid, szükséged van rá. Őszintén remélem, hogy majd egy idő után nem csak az lesz az egyetlen haszna számodra, hogy kígyót-békát kiabálhass másokra, hanem egyszercsak öngyógyító felismeréssé állnak össze benned ezek az ismeretek! Talán nem is hinnéd, hogy mennyire sok pszichológust a saját súlyos problémáik vezettek arra a pályára. Sőt, talán még az sem erős állítás, hogy minden jó pszichológus az önismereti munkából, a saját problémáiból tanul a legtöbbet. Szerintem sajnos te messze vagy az öndiagnózis és öngyógyítás lehetőségétől a nagyon összetett személyiségzavarod miatt, de ne add fel a lehetőséget, talán nem lehetetlen. Ennek reményében kívánok további sikeres művelődést neked a pszichológia világában!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Áhh, az tényleg nem lehet magyarázatra sem szoruló, ordító logikai hiba, beteges tévedés, hogy “az emberek 90 százaléka” terrorszindrómás, te meg a normális… – És még te helikopterezel…  LOL – ROTFLMAO

Látod, hiába gyakorlok önkritikát, hiába vagyok együttérző, a válasz csak ugyanaz a terjengős ámde kevés értelmű, betegesen, téveszmésen öntelt, önellentmondásokkal terhelt, színpadiasan lejárató célú, manipulatív, kiszínezett (árulkodó módon szó szerint is), mocskolódó hablatyolás.

Jah, és a pszichológiai tanulmányaid során koncentrálj az üldöztetéses téveszmékre (esetleg a poszttraumás állapotokra), a nárcizmusra, sőt a megalomániára, és általában a szociopátiára, pszichopátiára. – Jobbulást neked, politraumált félkegyelmű! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Deadpool
Újságíró

Én azon gondolkodtam el, hogy vajon saját kútfőből képzeleg, vagy csak túlbecsülöm…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Deadpool
Újságíró

Te biztos azt hiszed, hogy beszóltam, pedig nem. Komolyan gondoltam.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Mondja ezt pont az, akit a nárcizmus naponta három kilométer “bölcsesség” megírására sarkall… – Kicsit sem fog javítani az állapotodon, ha “proaktív” módon minduntalan megpróbálod másokra aggatni a komplex személyiségzavarod tarka-barka tárházát…

ezvan
Olvasó
ezvan

Szar alak vagy, Deadpunci. Hajrá, Zombigyilkos!

Deadpool
Újságíró

 

Azt hiszem, ettől nagyobb megerősítést nem is kaphattam volna! :D :D Remélem zombika is elégedett! :D

Alter Ego
Szerkesztő

Egészen biztosan, hiszen nyilván ő írta… vagy a “lelki társa”… – “Embert barátjáról…”

Dan
Újságíró

Deadpool,

“SOM hitvány ember, viszont ti mélyen alatta vagytok….” – csak, h tisztázzuk: ezt mindenkire érted, aki kritizálta SOM viselkedését?

Sajnálom, h te is hagytad magad lehúzni ebbe a parttalan és destruktív egó-harcba, amely a SOM-témából indulva már régen nem arról szól. Régebben nagyon sok, konstruktív hozzászólásod volt, az utóbbi időben azt látom, te is egyre inkább lemész erre az adok-kapok szintre és stílusba. Kár.

Összességében azt javasolnám minden félnek – mindenekelőtt Alter, Deadpool, Zombi, xCsak – h lépjetek már tovább!! Volt egy kezdeti vita SOM viselkedéséről, amely szerintem konstruktív volt: számtalan irányból kielemeztük, majd ennek kapcsán jöttek pro és kontra érvek. De ami most már egy ideje folyik – és tudatosan ki is szálltam már ebből – az a szimla egó-cica-harc, amit csináltok. Mindkét oldal. Abban semmi konstruktív nincs, h oldalakon keresztül sértegetitek egymást.

Sajnos nincs ilyen jogom, de legszívesebben tanár módjára jól az asztalra csapnék, üvöltenék egyet, h csönd legyen és ha szükséges, szét is ültetném a marakodókat.

Szóval: kérhetném, h továbblépjünk? Meggyőzni ennél jobban már úgysem fogjátok egymást, ellenben ez a sehová nem vezető vita már kezd unalmassá válni. Vagy hozzunk létre egy cikket, amely boxringként üzemel és akkor lehet ott Street Fighter-kedni egymással. :)

 

 

 

Deadpool
Újságíró

Dan:

“csak, h tisztázzuk: ezt mindenkire érted, aki kritizálta SOM viselkedését?”

Szerintem félreértettél. Aki úgy kezeli a családi konfliktusait, hogy a másik halálát várja, mert az sokkal kényelmesebb mint a fejed törni egy értelmes megoldáson, úgy gondolom nincs miről beszélni, az ilyen ember védhetetlenül szarházi. De ezt még fokozza is azzal, hogy ezt az alávalóságot itt, a fórumon mások előtt még pozitívnak is próbálja beállítani, amit ő büszkén felvállal….. Ezt inkább már nem is minősítem… Így kell keményfaszúnak lenni… Nem látom annak semmi értelmét, hogy ezt letagadjam, a védelmembe vegyem vagy elrelativizáljam. Sőt! Igazából itt veled értek egyet, nem Alterrel. Viszont amit szerintem ő lát jól, hogy annak meg semmi értelme, ha pusztán csak annyit vágsz hozzá SOM-hoz, hogy hülye vagy kisfijam és jónapot!

Na ezt csinálja pl. röfi, futószalagon, miközben ezen kívül nincs más mondanivalója. Ennek valóban nincs értelme. Segíteni biztosan nem fog, max. csak rontani. A többes számot rá és elvtársára értettem.

Egyébként meg nem gondolom, hogy én azt a játékot játszanám, amit ők. Nem sértettségből vagy haragból írtam az előző kommentem. Számomra ők csak nicknevek, a személyükkel semmi bajom, nem is ismerem őket. Ami zavaró, az az ahogy viselkednek. Egyébként is, pont az előző kommentemben írtam le zombikának, hogy a sehova nem vezető röfögése nettó időpocsékolás, másrészt nekem bármi problémám is van valakivel, azt igyekszem meg is indokolni amennyire csak tudom.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

-
Olvasó
-

Deadpool, hány éves vagy te? tizenkettő?

Alter Ego
Szerkesztő

Ennyire terhelt személyiség valóban csoda, hogy nem teljesen diszfunkcionális, de azt hiszem mégis van annyira intelligens és találékony, hogy saját kútfőből…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Off, azért ilyenkor örülök,hogy Magyarországon élek :

https://888.hu/article-kapaszkodjatok-meg-sajid-javid-az-uj-brit-belugyminiszter?source=hirstart

 

hunbagira
Újságíró

nálunk meg miniszterelnők is lehet egy panjábi dalit menekültből. :D

szóval, hagyjuk a nagy magyar önteltséget. :D

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nekem is “mentálhigiénés” problémám van, de egyenlőre tartom a frontot és csak néma harc van, tettekkel és nem szavakkal, mert a magyarok tudnak ám magyarázni, nekem ez nem hiányzik. Elvégzem a dolgom és cserébe kusst várnék és szabadságot. Ide leírom mert máshová nincs értelme annyira sokan vannak mindenütt a “jóakarók” és belekontárkodnak mindenbe aminek a lényegét nem látják. Most szombaton a gondot az jelentette az asszony házában egy kis időre a nő kezébe adtam a fűnyírót (azt tologathatja míg nincs babakocsi) és az apja ezt meglátta. Azt látta, hogy ülök egy kerti széken és a lánya füvet nyir. :))) Azt nem, hogy 3/4-ét már megcsináltam előtte. Nagyon durván kiakadt a lányára és közölte sosem vágta a felesége a füvet, ő miért csinálja? Erre a napra beszéltük meg az apjával, hogy kerítés alapot betonozunk és arra spóroltam az erőt, de ezt követően megsértődött és hazament, mert a lánya engem védett. Erre meg én sértődtem meg, hogy milyen inkorrekt ember, és egy ilyen apróság miatt berágott és elcseszte a napom, mert erre ez volt megbeszélve. Ha valami durvább lesz megmondom az anyósnak ezt (mert jól tudom, hogy ő irányitja az apukát is): “A lánya legalább nem férfigyűlölő hercegkisasszony mint egyesek“. Na ezt rághatja mert ezzel nem sértek direktben csak azt aki magára veszi. Nézzük az érem másik oldalát: Van egy magyar apuka aki a lányát félti, hogy megsérül a fűnyirásban és egy magyar anyuka aki korábban közölte a lányával ne emelgessen semmi nehezet. Igen, az asszony mos-főz-takarit, irodában zsebpénzért dolgozik minden nap, 9-10 órát tud aludni, nincsenek ráncai és még sokáig szép marad, azaz dugható nem egy bányarém. Ez jól hangzik, de nőmben is van némi “tökösség”, azaz nem egy porcelánbaba. A nőket le kell kötni (korábban említettem a háztartási munka nem elég már manapság hosszútávon nekik, a bevállalt gyerekek meg felnőnek), mert annyian vannak mint az oroszok és rajtunk élősködnek VAGY önállóak és szinglik. Ez a feminizmus két különböző (konzervatív és haladó) ocsmánysága. Azzal védekezett a lány az apjánál, hogy a szomszéd Emmi néni is maga vágja a füvet akkor miért ne csinálhatnánk felváltva mi is, egyszer én egyszer ő. A probléma forrása nagy telek tele felesleges fűvel. Ez például egy olyan dolog ami nem nő vagy férfispecifikus meló szerintem, mint pl. a szakácsmeló. Hozzátenném 3x annyit keresek irodai munkával mint az asszony, engem is megilletne a pihenés, miközben az ő házukat reparálom. Mindenesetre elgondolkodtató mennyi SIXX féle mangina apuka lehet az országban akik akkor is védik a nőket amikor már réges rég nem kell. Ha a férje lennék a nőmnek akkor is belepofázna az apuka, hogy miként osztjuk meg a házimunkát meg a leendő gyereket? Valljuk be vannak olyan dolgok, amik nem valók a ház körül a nőknek, hogy szépek maradjanak, pl. a favágás. A fűnyírás is olyan? Komolyan nem tudom.

Ennyit arról, hogy nemcsak egyes anyukák, HGY-ik akarnak kontrollálni vagy túlaggódni és nem lekopni a “gyerekekről” rólunk, hanem a szolga megvezetett mangina apukák is.Tegnap elvittem az asszonyt a budai hegyekbe és dugtunk a szabadban, hogy elkerüljem azt, hogy beállit váratlanul megint az apja és önhatalmúlag kéri menjek betonozni. Nem ez  volt megbeszélve és apróságok miatt meg nem akarok háborút. Mindent meg kell beszélni egy családban, de ha valaki erre tojik ahhoz úgy kell állni, hogy észrevegye magát és apróságokkal fúrni, gyengíteni.

És ebbe a családba lesz majd gyerek tőlem ha nem fordulnak rosszabbra a dolgok, mert a legtöbb magyar család ilyen szerintem. Meg kell találnunk a nők helyét, mert a férfinak megvan, dolgozzon halálig, a kérdés mindig mit kapunk cserébe.

Reszet Elek
Újságíró

Szokásos családi történések. Majd a nőd elmondja az anyjának mi volt, az meg továbbadja az emberének, aki majd elmondja neked úgy hogy rá sem ismersz a szitura. Mire pedig betonoznátok, mert már mindent átbeszéltetek háromszor, trópusi monszun tör ki.

Hunn
Újságíró

Ha valami durvább lesz megmondom az anyósnak ezt (mert jól tudom, hogy ő irányitja az apukát is): “A lánya legalább nem férfigyűlölő hercegkisasszony mint egyesek“. Na ezt rághatja mert ezzel nem sértek direktben csak azt aki magára veszi.

Nem sértegetni akarlak, SOMLight, amikor azt mondom, hogy így, első ránézésre, ez sokkal inkább afféle passzív-agresszív odamondogatásnak tűnne a részedről, semmint hogy egy tökös beszólásnak… Azt nyíltan be kell vallanom, hogy nekem nincs (még) anyósom, tehát nem személyes és gyakorlati tapasztalatból, sokkal inkább másokon végzett külső megfigyelés alapján mondom azt, amit mondok… mely szerint az anyóshoz úgy érdemes hozzáállni, mint egy olyan nőhöz, akit meg kell hódítanunk úgy, hogy szeressen minket és a mi oldalunkon (illetve a lányával való kapcsolatunk oldalán) álljon – azzal a fontos megkötéssel, hogy a megdugása nem tartozik bele a hódítási repertoárba… :) Szurkolok neked, és mindig csak tökösen!!!

A férfi vezet, a nő(k) követ(nek) – legyen ez életed mottója! És ez vonatkozzon minden nőre: nagymamákra, anyósodra, feleségedre, leánygyermekeidre, lányunokáidra: MINDEN NŐRE, aki csak az általad alapított család tagja. Mert ha nem ehhez tartod magadat, akkor elvesztél… ezt nem is ragozom tovább, tudjátok miről beszélek: GAME mindhalálig! Hiszen nem véletlen az az ősi magyar mondás, hogy: -“Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!”. Amit te most az anyjától látsz viselkedést (ahogy pl. a férjével és adott esetben veled is bánik), neked majd pontosan ugyanazzal a hozzáállással és viselkedéssel kell majd szembenézz férjként, amikor a lánya a feleséged lesz…

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Azért is irtam le mindezt, hogy elgondolkozzunk azon is, hogyan viszonyulnak az apák a lányaikhoz.

Abban a jelenlegi (főként libsi városi) apák is durván hibásak, hogy egyetemre engedik/küldik a magukkal semmi hasznosat kezdeni tudó és akaró 18 éves lányokat, hátha ott megtalálják a lovagukat és jobb lesz a világ ha picsa dirigál és vezet. Erre itt van ez a femináci hulladék aki annak tapsikol, hogy tele vannak az egyetemek nőkkel és bevándorlókkal kell pótolni a kihaló nyugati populációt. Erről az egészről nem a 18 éves kislányok tehetnek, hanem a feministák. Az mindenestre bizonyos, hogy összemossák a férfiakat és nőket, de amikor probléma van akkor csakis a nőket illet meg mindenféle előjog. (csak szüljön a kurvája, de nemfog, mert ahhoz mi is kellenénk)

http://mandiner.hu/cikk/20180502_1968_leglenyegesebb_eleme_a_csaladi_kapcsolatok_valtozasa

Számos jó házból való lányt láttam akkoriban, akik bár egészen addig teljesen meghunyászkodtak az apai diktátumok előtt, és tökéletesen alávetettek voltak, egy szép reggelen egyszerűen felkapták a matracukat, hogy az elfoglalt egyetemen keressenek szállást. Döbbenetes látvány volt ez. Az emberemlékezet óta fennálló paternalizmus nem volt többé legitim, és csupán a családfők hatalomvágya miatt öröklődött tovább

Na az ilyen libsi szarokat kéne kővel dobálni amíg nem késő. Ajánlom figyelmetekbe a Kojot cimú nagyon jó magyar filmet ami megmutatja milyen amikor egy férfi elengedi vadállati ösztöneit, a jogaiért harcol és nem kislány. Ráadásul amit a femináci index lehúz az csakis jó lehet, mert akkor nem egy feminista fos.. https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/02/14/ingyen_sem_kell_minden_mozinak_a_kojot/

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

milyen amikor egy férfi elengedi vadállati ösztöneit és nem kislány mint itt sokan.

És ezt, pont te , így , bele a pofánkba……..

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Háát, a kislány esetleg te lennél aki képes volt beházasodni a nő családjába és elfogadod a basztatásukat…úgy hogy ez a “kemény” szövegelés nem nagyon hiteles..

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Dehogy fogadom el és még nem házasodtam. Abban reménykedek, hogy meghalnak, vagy legalább az egyik és akkor gyengül a másik. Az apja szó szerint agyalágyult (agylágyulást találtak az agyában), az anyja mögött 74 év van, meg van egy peacmakere. Az örökségre is megyek persze. Ha az asszony ezt most olvassa, az se érdekel, mert az igazságot csak a sunnyogó senkik hallgatják el. Mondtam többször neki jobb lenne nélkülük és ezt ő is tudja, hogy nincs szükségünk pátyolgatásra, a nagyszülőknek kizárólag másodlagos szerepük lehet egy családban amikor gyerek van (még nincs). Ebben a mai világban tudni kell színészkedni is, mert ha elengeded az ösztöneidet a börtönben végzed.

Reszet Elek
Újságíró

Elég szomorú lehet a kapcsolata a szüleivel.

wittukind
Olvasó
wittukind

Akkor ez a helyzet még kucifántosabb… nem vagy megházasodva tehát a nő még csak nő nem asszony….és igy még szabadon kell szinészkedj és elfogadjad a szülei faksznijáit…..nem értem, ott a környéken ő az egyedüli csaj? vagy nagy a háza és téged kirúgtak otthonról? nincs hova hazavigyed a nőt és megmondani neki hogy “a családodat hagyd a picsába”!

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Úgy tűnik nem vagy tisztában az előzményekkel. Innen kezdődik:

http://www.ferfihang.hu/2017/12/13/itoo-mert-buszke-vagyok-arra-hogy-ferfikent-viselkedek/#comment-80466

Nyugodtan lehet gyülölni engem, de jól tudják páran, hogy sok nő az ilyen köcsögökre bukik mint én aki nem fekszik a lábuk elé. És ezt se fogjátok elhinni, hogy most miattatok vár az asszony meztelenül kirúzsozva rám a konyhában. Ő is gondolt arra meddig élhet még az anyja aki kaltikában tartaná most is és elmesélte a nagyanyja 90 éves és mindenki sokig élt a családjában, az elviselhetetlen anyós se fog kipurcanni hamar és mást kell kitalálnunk, hogy békén hagyjanak minket. Októberben szabadul a lakásom és takarodik a bérlő, illetve másnak adom ki, de soha többet határozott idejű szerződést nem kötök. A jövőt építem, lehetőleg kevés konfrontációval, de ha kell harcolok az érdekeinkért.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nyugodtan lehet gyülölni engem,

Senki nem gyülöl(de a Sithek gondolkodnak végletekben:), max egy része szán, másik része inkább megvet……

, de jól tudják páran, hogy sok nő az ilyen köcsögökre bukik mint én aki nem fekszik a lábuk elé.

:)

apapapa
Olvasó
apapapa

Inkább Nővel foglalkozz aki vár

wittukind
Olvasó
wittukind

Ebből a kommentedből is lejön hogy te buktál az ő kirúzsozott picsájára, hagyd el már a nagy “antifeminista” szövegeidet mert kezd szánalmassá válni.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nem minden nő feminista, de van férfi feminista (mangina fehér jobber lovagok és baloldali egyenlőségpártiak). Sem én, sem a párom nem vagyunk feministák.

Botond
Olvasó
Botond

SOM ! Nem kell kitalálnod semmit. Elvégre – mint írod – októberben szabadul a lakásod. Akkor mi a gondod ? Már ha nem csak egy simlis hozományvadász vagy. Felkapod a nődet és hazacuccolsz. Aztán éltek együtt boldogan, vagy nem boldogan … de az már csak kettőtökön múlik. Ennyi.

Reszet Elek
Újságíró

Ezt már korábban is javasoltuk. Úgyis a csaj örökli a dolgokat, a saját helyedre meg azt engedsz be akit akarsz. Vagy ha munkavégzés kapcsán rossz helyen van, akkor kereszbe albérletezel. Ha anyós-após nem viselkedik megfelelően kitiltod a lakásból és a megszülető unokák mellől. Egy-két gyerekig, főleg amíg kicsik, nagy ingatlan sem kell.

Dan
Újságíró

SOM,

“Abban reménykedek, hogy meghalnak, vagy legalább az egyik és akkor gyengül a másik.”

Előre elnézést a förumtól, mert kivételesen személyeskedni fogok…de ez a hozzáállásod végtelenül szánalmas és tényleg mutatja, amit itt többen megállapítottak, h töketlen vagy. Most eltekintve, h amit teszel, kívánsz másoknak, az veled fog többszörösen megtörténni, de…bazmeg, hogyan kívánhatod azt, h aki – állítólag – szeretsz, annak a szülei meghaljanak??? Még, ha esetleg rosszban is lennének ők egymással, vagy “rosszat” tettek volna vele, akkor is a szülei!

“Az örökségre is megyek persze.” – a férfiasságtól messze vagy, ezek a hozzászólásaid egy töketlen, sunyi kis pöcs, here képét mutatják, aki ehhez keres itt támogatást. Remélem, nem fogsz kapni.

Kívánom neked, h mielőbb megkapd a sorstól azokat az atyai, nagy pofonokat, amelyek ebből az állapotból kilöknek és lehetőséget adnak arra, h egy egészségesebb személyiséget fejlesszél ki.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Az örökségre is megyek,persze”-tehát kirúgtak otthonról és bemásznál egy máshoz várván hogy elpatkoljanak és neked maradjon valami? Ha ez nem egy tipikus feminista hozzáállás akkor én vagyok itt a helikopter….főleg hogy ezért elviselsz mindenféle szopatást amit a nő és a családja elvégez rajtad-ezt nem én találtam ki most haném te irtad le több cikk kommentjeiben- … mit mondak, ilyen is van de akkor a nagy szövegelést kell hagyni a francba nem nincs alapja….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dan

Te mondhatod, csak én nem? :)

Ezt írtam, ez árad minden kommentjéből, ez a pökhendi, rosszindulatú, magát alfának képzelő, de közben egy szerencsétlen, gyáva kisfiús attitűd.
(Amit korábban írtam a női megérzésekről: tipikus példája Alter az olyan pasinak, aki “nem fogja a lényeget”. Neki konkrét példa kell, egy bombabiztos idézet, anélkül nem érti, nem jön át neki, milyen emberrel is van dolga.)

Az, aki a (z állítólag) szeretett párja szüleinek halálát kívánja, köpjön fel és álljon alá.

milyen amikor egy férfi elengedi vadállati ösztöneit és nem kislány mint itt sokan

Ez meg… :D:D:D:D

Dan
Újságíró

SS,

“Te mondhatod, csak én nem? :)” –  ezt nekem írtad? Mindig rakd oda a nevem, mert ezzel a fórummotorral nem lehet látni, ki, kire-mire reagált.

Örülök, h végre valamit hasonlóan látunk.

milyen amikor egy férfi elengedi vadállati ösztöneit” – Ez meg… :D:D:D:D “

Na ja. Egy férfi pont attól férfi, h elfogadja a vadállati ösztöneit ÉS kordában tartja! (extrém esetben, mint a saját élete, vagy családja védelme persze alkalmazza). Ahogyan a nő is attól nő, h nem kúratja magát végig a faszkörhintán és nem hagyja ott a férfijét a legelső vonzóbb faszt meglátva.

Más. Közben ráakadtam egy hsz-odra, amiben azt fejtegeted, h a női megérzés mennyire fontos női erő és, h itt mindenki azt is lefitymálja, negatívan kezeli. Ez megint csak a fejedben élő torz kép a(z összes itteni) férfiről. Én nagyon fontosnak tartom egy kapcsolatban, h a nő alkalmazza női (!!!) erejét, amibe ez is beletartozik. Csak ne a férfi ellen, hanem közös érdekeikért! Én teljesen rendben valónak érzem, ha egy nő, alkalmazva a női rafinériát a saját ötletét úgy adja be a férfijának, h az végül magáénak tartsa – a lényeg az, h valami közös érdek érdekében történjen, ne a férfi ellen. Ugyanakkor a női megérzés nem jolly joker, hiszen a nők sikeresen tudják ezt a gyárilag kapott képességüket blokkolni, amikor megjelennek az alfák, aztán utólag meg megy a sírás-rívás, h “nem ezt akartam!”.

Viszont, ha női megérzésről beszélünk, azt tudnod kell, h alapvetően antifeminista dolog, hiszen nem azt mondja, h a nő is húzzon kardot, növesszen tököt és vegyen fel páncélt, oszt’ iszkiri a csatába, hanem, h a női oldalát, képességeit, erősségét használja.

 

Delin
Olvasó
Delin

Dan, az olyan mentalitasu ferfiak, mint te, kicsit alul vannak reprezentalva itt a forumon, ezert el sokunk noi agyaban az altalad torz kepnek gondolt, szelsosegesebb tobbsegi ffi velemeny. Kellenek ilyen ferfi hangok is ide, mert hiaba irja adott temarol ugyanezt egy no, toled elfogadjak, tolunk kevesbe.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Delin

Erre utaltam azzal, hogy neki szabad, nekem nem. Pedig még ugyanazt a szót is használtuk. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

mert hiaba irja adott temarol ugyanezt egy no, toled elfogadjak, tolunk kevesbe.

Faszt:), ugyanúgy röhögünk a papucskodásán/müllerpéterén/coelhoján stb. stb. mint az idevágó női nyálon…..

Delin
Olvasó
Delin

SS, jaja, arra irtam. Most is felre magyarazzak, amit irsz. Nem tudom miert olyan hihetetlen, ha egy ferfi kikeri, ne adj isten meg kivancsi is a felesege/bnoje velemenyere. Szemely szerint en ezt az allandoan a hazimunka felosztasan rugozunk dolgot se ertem. Tenyleg ennyire fontos ez? Komolyan, ha az lenne az eletem allando kozponti temaja ki mossa el a tanyert, ki viszi le a szemetet vagy ki csereli ki a gyerek pelenkajat onkent lonem fobe magam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dan

Nem értem, miért kéne nekem olyan fondorlatokhoz folyamodnom, hogy úgy előadjam egy ötletemet, mintha az övé volna, miért ne mondhatnám el egyszerűen, mire gondolok. Ha nem érzi magát férfinak attól, hogy nekem is lehetnek jó ötleteim, akkor úgyis szar az egész.

A saját megérzéseimet arra használom, hogy kiszűrjem a gonosz, hitvány és/vagy energiavámpír embereket. A pasimnak is elmondom másokról a véleményem, ha nem hallgat rám és a saját kárán akar tanulni belőle, joga van hozzá, megteheti, én szóltam.

Mondtam, hogy ki lehet kapcsolni, mert ez nem egy szuperképesség, csak egy érzés, amit el lehet nyomni, amit ki lehet magyarázni, sőt nem egy nőt ismerek, aki aztán egyáltalán nincs birtokában ilyen képességeknek, rossz emberismerő, ha rá mosolyognak vagy szépeket mondani neki, neki elég annyi, hogy jó embernek tartsa őket, az ő baja. Az emberek ebben másnak nem szoktak hinni, sőt saját maguknak sem sokan.

De mint mondtam, és ezt tartom: ez a dolog körbe van röhögve, mert senki sem hiszi el, hogy létezik, hogy egy nő tudhat valamit jobban, pláne valami olyasmit, amiből egy átlagpasi semmit sem érzékel, márpedig amit egy férfi nem érzékel, az nem létezik. :)

Dan
Újságíró

SS,

“Nem értem, miért kéne nekem olyan fondorlatokhoz folyamodnom, hogy úgy előadjam egy ötletemet, mintha az övé volna, miért ne mondhatnám el egyszerűen, mire gondolok.”

Egy példa volt, amit hoztam, nem kell mindig így, vagy úgy lennie. Általánosságban viszont, amennyiben nem fogadod el, h alapvetően különbözünk, férfi és nő, (ebbe beletartozik az eltérő gondolkodás és kommunikáció is), akkor hosszútávon sok csalódás fog érni a párkapcsolataidban. Ha mindig megmondod a tutit, mindig jobban tudod, mi a megoldás, a palid helyett azzal sikeresen kasztrálod és egyre jobban elveszed a kedvét, h bármit is tegyen – ha te úgyis jobban tudod, megoldod, stb. akkor mi szükség őrá, minek erőltesse meg magát. Egyébként nőként, folyamatosan, az élet minden területén alkalmazol fondorlatokat (legalábbis férfiszemmel), tehát pont ezen a ponton miért ne alkalmazál? Mondjuk a fondorlat szóban én már negatív jelentést érzek, míg mondjuk a rafinéria, vagy női bölcsesség tisztábban kifejezi azt, h ezt közös érdekekért érdemes alkalmazni.

Kommunikálhatsz férfikommunikációval a pároddal. Meg is fog hallgatni. Leülhetsz a harcosok körébe a tűzhöz. Tisztelni fog Ülő Bikaként. Csak az a helyzet, h férfiként tiszteljük a harcost, Ülő Bikát – de nem akarjuk megdugni!

http://titkostanacsoknoknek.hu/parkapcsolat/noi-kommunikacio-parkapcsolati-problemakban/

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te gondolkodsz végletekben. Normális pasit érdekli a párja véleménye is, akiről te beszélsz, azt nem, ott kell a nőnek mindig valami cselhez folyamodnia, hogy néhanapján az ő igényei is ki legyenek elégítve.
Engem a pasim megkérdez, és végülis ennyi elég, ha valamihez ragaszkodik, úgyis megy a saját feje után, aztán igaza lesz vagy nem. Én is kikérem az övét, aztán megfogadom vagy sem, szóval ez kölcsönös.
Ha egy olyan döntésről van szó, ami mindkettőnk életére kihat, még jó, hogy a minimum, hogy nyíltan megbeszéljük, ki hogy áll a dologhoz.

wittukind
Olvasó
wittukind

SS ez csak úgy érdekességkáppen mert irtad hogy fizedsz adót… a kasszagépet ki kezeli, te vagy a stricid?(még mindig furcsának tűnik nekem hogy párodnak hivod)

Dan
Újságíró

SS,

“Normális pasit érdekli a párja véleménye is, akiről te beszélsz, azt nem, ott kell a nőnek mindig valami cselhez folyamodnia”

Nem, nem és nem. Ezért írtam, h ehhez el kéne fogadni azt az alapvetést, h különbözőek vagyunk! Lehet, h téged nem, mert te androgün vagy, de a nők döntő többségét ugyanúgy zavarja, kikéri magának, vagy egyenesen bunkónak titulálja, ha egy férfi úgy szól hozzá, mintha egy másik férfihoz szólna.

Ajánlom figyelmedbe John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek sorozatát, amely erről a különbözőségről és, h miként érdemes ezt férfiként, nőként kezelni, szól. Eredményesen tudott 20 éves, de a válás határán álló házasságokat megmenteni, pozitív irányba vinni. Ráadásul nem atomfizikai – hétköznapi dolgokról van szó, pl. hogyan hozod a férfid tudomására, h örülnél, ha levinné a szemetet:

1.,

– Le kéne vinni a szemet

– … (le. de ha nem tudsz megkérni, pont leszarjuk)

2.,

– Milyen lusta/vak/stb. vagy, h nem viszed le a szemetet!

(a shamingeléssel, követelődzéssel, számonkéréssel egy darabig, egyes férfiaknál lehet eredményt elérni, de egyre jobban eltávolítja a nőtől a férfit)

3.,

– Nagyon jól esne, örömet okoznál nekem, ha levinnéd a szemetet

– OK. :)

(“nehogymá’ könyörögjek neki!!!” – jön majd mindjárt a modern nő felháborodása. Hol volt ebben könyörgés? Fájt? Időbe, energiába, pénzbe került így megfogalmazni? Nem? Ja, szóval csak a büszkeség -> egó? Ja, ha neked fontosabb az egód jóllakottan tartása, mint a kedveseddel való hosszútávú, harmónikus párkapcsolat…)

 

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már miért volnék androgün?

Már bocs, de a példád nem életszerű. Szerintem nem normális, aki azon halálra sértődik és utasításnak veszi, ha kedvesen mondom, hogy “kivinnéd a szemetet, légyszi?” Ő is ugyanebben a stílusban kér meg engem, oda-vissza működik, ne kelljen már olyan nevetséges dolgokat mondani, hogy nagyon jól esne, örömet okoznál nekem, ha kivinnéd a szemetet, ha ezt a szóhasználatot várná el egy pasi, azt debilnek nézném. :)

Ráadásul ez még mindig konkrét kérést jelent, nem az, amiről te beszéltél, hogy hátulról bekúszva, ügyesen elhitetve, hogy ezt ő találta ki, érvényesíted az akaratodat. Ez csak egy korrekt, udvarias megfogalmazása annak, amit éppen szeretnél.

Amiről te beszélsz, az olyasmi manipuláció, mint amikor a férfi Olaszországot tűzi ki úticélul a nyáron, de te Görögországba akarsz menni, és akkor a megfelelő helyzetekben, de még mindig észrevétlenül, rávezeted, hogy márpedig Görögországba volna érdemes menni. Benyögöd csak úgy véletlenszerűen valami egyéb téma kapcsán, hogy Görögországban most milyen jó áron lehet apartmant bérelni, most a Wizzair milyen olcsón árul jegyeket illeték nélkül, most nyílt ott Európa legszebb üdülőkompexuma, amit állítólag látni kell, és így tovább.

Ez a konkrét kérés és a manipuláció közti különbség, utóbbi esetében igazából megvezethetőnek (ezáltal hülyének) néz, téged esetleg ez azért nem zavar, mert valóban elhiszed, hogy te találtad ki, hogy inkább Görögország legyen az úticél, és akkor valószínűleg tényleg megvezethető vagy. :)

Dan
Újságíró

SS,

mi a hatefuck? Gondolom szakmai téren erre te tudsz a legpontosabban válaszolni. ;)

Alter Ego
Szerkesztő

Serial Slut, ne fényezd magad. Abból, hogy valaki máshol húzza meg a kapcsolataiban az elvárásainak a határát, mint egy egy önmagát erősen férfinak mímelő, de valójában megalkuvó, sunyi férfi pöcs, (akik például a te ideáljaid, szerelmeid és kölcsönös manipulációs partnereid, mert belőlük és velük élsz), abból még nem következik szükségszerűen az is, hogy egy elvetemült alak. Még akkor sem, ha esetleg ez is bebizonyosodhat mindenféle feltétlen összefüggés nélkül is. – Minden efogultságod, előítéled, torzan, betegesen feminista lelki nyavajád ellenére néha neked is lehetnek működő megérzéseid…

Ne aggódj, nagyon is jól összeáll nekem a kép apróbb részletekből is. Például az általad itt eszményített, nagyon őszinte embert játszó, de amúgy manipulatív, sumák pszichopata barátaiddal (megint csak madarat tolláról) és veled kapcsolatban is. – De egyébként senki nem tévedhetetlen… Én sem…

Mellesleg szépen elsumákoltad az idézetet és szokásod szerint a választ is, szóval egyértelműen csak vagdalkoztál kitalációkkal – elfogultságodban hallucináltál.

Dan
Újságíró

Alter,

nem, pont ez a lényeg, h SOM nem egy átlagos férfi, mert egy átlagos férfi nem kívánja a kedvese szüleinek a halálát! A többit nem is részletezem, megtették ezt már mások.

Csak azért mert valaki férfi, nem fogom pártját fogni. Ezt a feministák csinálják, pontosabban még ők sem, mert a számukra “áruló” nőket azonnal kiközösítik. Egyébként nem lenne sem őszinte, sem értelme nem lenne ekkora személyiség hibáknál buksit simogatni. Azzal nem változik semmi. Mondjuk, látszik, h így sem, mert SOM viselkedése tökéletes példája annak, amikor valaki elzárkózik a világ reagálásaitól és mantraként ismételgeti magának, h ő mindent jól csinál, mindenki más jön szembe az autópályán.

Alter Ego
Szerkesztő

Igazad lehetne, ha a “halálváró” mondat nem egy friss dolog lenne, ami előtt a nagy megkövezés már sokkal korábban elkezdődött…

Bevallom, nem túl figyelmesen olvastam SOM hozzászólásait, mert egy ügyetlenkedő, bizonytalan férfi keresgéli benne az önérzetét és ez nem tűnt annyira érdekfeszítőnek, de mindenesetre én nem emlékszem korábbról semmi zsigerileg felháborítóra, mélyen antipatikusra (sőt, mint mondtam, inkább untatott), ami indokolta volna azokat az eltúlzott indulatokat, amelyeket leginkább talán X indított útjára…

Dan
Újságíró

Alter,

“nagy megkövezés már sokkal korábban elkezdődött…” – az, h mások mit tesznek, az nem én vagyok, én a saját cselekedeteimért vállalok felelősséget. Ha visszanézel, korábban én is (elismerve a hibákat is) védtem.

Számomra a halálvárás tette be a kaput. De amit azóta alakított – a sunyiság, hazudozás,mint számára elfogadható opció, az örökségre várás férfiatlansága, a hibáinak Hitlerhez való hasonlítgatásával való önnön felmentése, az áldozat szerepben tündöklés – számomra mind-mind egy gyenge jellemű ember megnyilvánulása. Ez van, ritkán teszek ilyen egyértelmű értékelést valakire, de számomra itt feketén-fehéren kirajzolódik egy gyenge emberi jellem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

végtelenül szánalmas és tényleg mutatja, amit itt többen megállapítottak, h töketlen vagy.

Jó reggelt/estét, sokat kellett ezen gondolkoznod, hogy csak most esett le?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Aki a halálát kívánja valakinek valóban nem egészséges. Akkor nem is vagyok az. Hitlert is több millióan éltették anno és diktátorokra is szükség van. Gyurcsányra is, a feministákra. :/ Mind itt vannak velünk.

rumospiskóta
Újságíró

2018. május 2. szerda 16:02

Az őszinteség nem tesz szeretetreméltóvá senkit, muszáj szépíteni a valóságot különben nullára rombolod a tekintélyedet.   Az se igaz hogy nem kár érte mert itt nem lenéznünk kell egymást hanem becsülnünk : kit a lényeglátásáért, kit az aprólékos elemzéséért.. kit pedig azért mert akárkivé is nőheti még ki magát.   Az őszinteségedet menti hogy mindenkinek vannak eltitkolnivaló gondolatai.   Nézd meg Hunn-t ő nagyon mélyre ásta az alapokat.  Ezzel az őszinteséggel te is leteszed a páncélodat és a kis szúrások is fájni fognak.   Ha bírod a basztatást akkor stabil is lehetsz, de ha megrágnak akkor eltűnsz ezen a nicken és annyi hasznodat sem veheti a Férfihang hogy véleményt mondasz egy-egy új hírről.

Nyugtasson az a tudat hogy én is és bárki más is elgondolkozna a csaj szülei életének a határain – ha olyan helyzetbe kényszerülne.  Az hogy női szemmel nézve ez perverzocsmány meg fujjabelemjönki… hm..   az is egy nézőpont.

wittukind
Olvasó
wittukind

“helyzetbe kényszerülne”- én férfi vagyok és ezt a két szót nem értem semmi ilyenfajta helyzetben. Ki vagy mi kényszeritette oda? Az valahogy ok volt hogy 82-ben egy metalkoncert után a milicia kint várt és random összeszedte az ellenséges közeget és elhajtott közbudit takaritani de… a puska a hátunk mögött volt…. itt mi a milicia, vagy nemtumommi… ja, csak a mangina kondicionálás, értem de akkor hátrább a nagy szövegekkel, kérem

Dan
Újságíró

“helyzetbe kényszerülne”, “kell”, stb.

A gyenge személyiségű, gyenge jellemű emberek kifogásai arra, h ne vállalják fel a saját tetteik következményeit. Jellemző még az önsajnáltató, áldozat szerep is.

rumospiskóta
Újságíró

2018. május 2. szerda 18:40

Ha te minden helyzetet  egyedül alakítasz ki magad körül akkor felétek te vagy a legerősebb  – akkor nem is lehet ezt a helyzetet neked elmagyaráznom.  Aki ismeri annak meg nem is kell.

Magamnak azért leírom : az erősebb (mindegy hogy milyen módon de) érvényesíti az érdekeit.  Nemcsak a csúzlit tiszteli az ember, és az erőnek meghajtja a fejét – de nem üríti ki.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Azt gondolom a tekintélyemet nulláztam azzal, hogy közöltem reménykedem abban, hogy az anyós kipurcan és azzal is, hogy közöltem házasság esetén a vagyon automatikusan feleződik, hiába keresek 3X annyit mint az asszony és van pár ingatlanrész a nevemen, az asszonyéknak Budai és balatoni nyaralójuk is van ami mellet az én egész életes munkám messze eltörpül, akármennyit dolgoznék, sosem érném el. És azért mert nem vagyok vállalkozó, politikus, gazdag családba született. Csak egy szimpla adófizető alkalmazott vagyok. Egy senki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt gondolom a tekintélyemet nulláztam

Ami nincs azt nem lehet nullázni….

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Azt gondolom a tekintélyemet nulláztam azzal, hogy közöltem reménykedem abban, hogy az anyós kipurcan és azzal is, hogy közöltem házasság esetén a vagyon automatikusan feleződik, hiába keresek 3X annyit mint az asszony és van pár ingatlan és rész a nevemen, az asszonyéknak Budai kertesház és balatoni nyaralójuk is van ami mellett az én egész életes munkám messze eltörpül, akármennyit dolgoznék, sosem érném el. És azért mert nem vagyok vállalkozó, politikus, gazdag családba született,. Csak egy szimpla adófizető alkalmazott vagyok, aki nem hajlandó hazudozással előrelépni, még akkor se ha beledöglök. Az igazságot akarom a saját érdekeim szerint csavarni.

Dan
Újságíró

SOM,

kérlek hagyd abba, mert ezzel a mentegetődzéssel, de még inkább ezzel a  “jaj én szegény áldozat vagyok!” próbálkozással tényleg csak még mélyebbre ásod magad a szánalmasság gödrében.

 

Most akkor hogy?

“Ebben a mai világban tudni kell színészkedni is”

vs.

“aki nem hajlandó hazudozással előrelépni”

“Az igazságot akarom a saját érdekeim szerint csavarni.” – jaja, ismerjük ezt Gyurcsány mondása óta, h az igazságnak sok szelete van, mindig lehet a nekünk ideálisat kibontani…

Reszet Elek
Újságíró

Nem értem miért érzitek szükségesnek hogy valakit mindig ekézzetek. Jelenleg SOM van terítéken. Valójában túl kevés az információ a valós értékítélethez.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ami információt idetett elég ahhoz, legalábbis részemről, hogy megmondjam neki hogy nem hiteles az “antifeminizmusa” amig ő a csaja otthonában van és nyel minden szart mindennap… itt még valaki azt is irta hogy a csaj “balfasz”-ez totál hűlyeség, aki ilyen csakis a him lehet… tehát kapott is itt eleget és nem tőlem.

Alter Ego
Szerkesztő

“Hím”…  És megáll… Véletlenül a saját ajtóm helyett a feminista haláltábor kapuján tévedtem be, vagy mi a szentszar?

SOM egyszerűen egy átlagos férfi a maga problémáival és kétségeivel. Nyilván nem egy tökéletes férfit vagy antifeminista bálványt testesít meg, de miért gondolják olyan sokan, hogy itt csak tökéletes férfiak nyilvánulhatnak meg  (és azok pont ők saját maguk)?

Szerintem alapvetően nincs azzal semmi gond, ha hétköznapi problémákkal küzdő és átlagosan tökéletlen, de újfajta férfiönérzetet  megragadni akaró férfiak beszélnek a csetlésbotlásaikról, viszont az már sokkal-sokkal kínosabb, ha túlontúl sokan bizonyítják, hogy segítőszándék és szolidarítás nem igazán létezik a férfiak között….

Vegye már mindenki észre, hogy valójában mekkora ellensége a férfiaknak az a sztereotípia, amely szerint mindenáron mindig hibátlannak (“a teremtés koronáinak”) kellene lennünk és ha mégsem, akkor süllyedjünk el a szégyentől és dögöljünk meg… És döbbenetes, hogy ehhez mi még aktívan asszisztálunk is… Kondicionált, manipulált hülyegyerek hada vagyunk…

Szerintem tényleg abba kellene hagyni mások minduntalan ekézését. Vannak itt hozzá úgyis feminista kritikusok, SS tisztek, hagyjátok csak meg nekik a rosszindulatú basztatást… Azt is épp elég elviselni…

Koriander
Olvasó
Koriander

„Vegye már mindenki észre, hogy valójában mekkora ellensége a férfiaknak az a sztereotípia, amely szerint mindenáron mindig hibátlannak (“a teremtés koronáinak”) kellene lennünk…“

valóban nettó embertelenség, amikor közlik egy pózerrel, hogy ne égesse már magát…a saját méltóságának, emberi mivolta morzsáinak megőrzése érdekében.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem azt teszik, mert ha úgy lenne, akkor pont annyi mondatból állna a hozzászólásuk és pont annyira tárgyilagosan azt tartalmazná, mint a tiéd. Szóval másról van szó… és az valamiért tetszik neked…

Koriander
Olvasó
Koriander

nekem messze nem tetszik, hogy mindig van egy ügyeletes majom és megy a parttalan szájkarate (te-zombi, te-csakszi, csakszi-vivien, slut-mindenki) de ez a ti dolgotok, néha beülök popcornozni, ha esetleg vmelyik gyerekem pluszórája miatt unatkozom. de kb. ennyi.

viszont “SOM egyszerűen egy átlagos férfi a maga problémáival és kétségeveil” na ez nagyon gáz.

Pont ezzel indítottam a legelső hszm, hogy ha ez lenne valóban a normális, amit SOM prezentál, akkor tényleg szükség van nômozgalomra. És az összes idefirkált sztorija csak táptalaj a radfemeknek.
de adjad csak nyugodtan a lovat alá…

Reszet Elek
Újságíró

https://heartiste.wordpress.com/2018/05/01/when-will-western-women-stop-being-the-enemy-of-their-own-men/

A Kojotot alapban dicsérik csak a forgalmazás körüli dolgokat szapulják.

common man
Olvasó
common man

Mellékszál de fontos! Mindkettőtökön alapos, minden részletre kiterjedő kullancsvizsgálat és ha kell elhárítás javallott.

common man
Olvasó
common man

“mert a legtöbb magyar család ilyen szerintem.” Na ez így  azért nem bizonyított.

common man
Olvasó
common man

Amúgy meg ez is játszma.Modern tanult gyerek vagy ,tudod ,hogy ha célt tűzöl ki afelé haladhatsz,ha csak lézengsz akkor csak lézengsz.Mit akarok mondani? Mi a választási lehetőség? 1. Maradnak ők a főnökök.(mindegy melyikük) 2.Értelmes együttműködés közös projekteken egyébként külön két cég.(ezekkel nem látok esélyt) 3. Megvívod a harcot és te leszel a főnök. Szerk.: 2 db birka finom ,igazi bio automata fűnyíró szabadban is elalszik.

Reszet Elek
Újságíró

Ha zavarja a szar…

UPongi
Olvasó
UPongi

Mondjuk a fűnyírás szerintem is a férfi dolga.

De ahogy nézem egyelőre még nagyon senki vagy az após szemében. Ugyanis nem veled veszekedett, hanem a lányával, de neked szólt, abban biztos lehetsz!

Vagy rosszul értelmeztem a hozzászólásod?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Túl sokat vársz el tőle…

common man
Olvasó
common man

Nálunk bárki nyírhatja a füvet a gyerekek is. Egyébként meg: https://robotfunyiro.arukereso.hu/?gclid=EAIaIQobChMIpMr8vPzi2gIVR5SyCh1FXgBPEAAYASAAEgLNz_D_BwE

UPongi
Olvasó
UPongi

Nagyon jól fogalmaztál! :) Nálunk is bárki nyírHATja, de az én feladatom. Maximum megkérhetem még a fiamat, de neki magától sosem jut eszébe. :) Ha van más fontosabb, akkor az asszony nyírja. Mint ahogy én is mosogatok, ha az asszony nem ér rá/beteg stb. Így kialakult, hogy kb. 99%-ban én nyírok füvet és kb. 99%-ban az asszony mosogat. Ez főképp a mosogatógép kezelése, de pl. a konyhakéseket nem hagyom neki beletenni, azt külön el kell mosogatni

És ne kössetek bele, ez nem csereszabatos, csak felhoztam két példát..

Dan
Újságíró

UPongi,

szerintem tökéletesen jól ábrázoltad a ti példátokon keresztül is, h mi az ideális arány a háztartásban és az ún. férfimunkákban: nincsenek vaskeretben foglalt szabályok, h pontosan ki, mit csináljon, de mindkettőtök érdekében tudjátok, belátjátok, h mi az és meddig a pontig az. ami segíti az együttéléseteket.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek a füvet nyírni, hogy jobban nőjön? Jóvanazúgy.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Végre egy építő jellegű hozzászólás. Kösz.
A fűnyírás férfimelő mint a favágás. Pont.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Remélem megvan a kazid(tudod, az egybites libáknak készült, végtelenített “belégzés-kilégzés”.… ) és mindig van friss elemed is hozzá………

Dan
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az a baj ebben a szituációban, hogy igazából te nem felelsz meg az elvárásoknak. Te elvárod, hogy a nőd mosson-főzzön-takarítson-ne legyenek ráncai-sokáig dugható maradjon, tehát teljesítse női kötelességeit, míg egyébként az ő házában éltek. A magad részéről nem teljesíted a saját kötelességedet, a ház körüli munkákat is tök jogosan érzi úgy az após, hogy amúgy ő végzi, ha egyszer még betonozni is őt szalajtod oda, és még neked áll feljebb, hogy az ő pénzén vett házon neked dolgoznod kell. Tök jogos a felháborodása, amikor odaérve azt látja, hogy a füvet sem nyírod, csak üldögélsz (sőt van pofád azt mondani, hogy tologassa addig azt, amíg nem babakocsit, mert le kell kötni, különben csak élősködik). Naná, hogy vele beszél, nem veled, mert nem vagy komolyan vehető. Egyértelmű, hogy meg szeretnének szabadulni tőled, és azok után, ahogy itt beszélsz, még érthető is.

Lehet ezen hisztériázni meg verni magad, hogy micsoda igazságtalanságok és mindenki beleszól az életedbe (akkor ne költözz be más házába, hanem vegyél magadnak!), itt is körbesajnálhatnak ötvenen, csak egyébként ez a tényállás. Te az a fajta vagy, aki csak elvárja a másiktól, hogy legyen egy konzervatív, férje kívánságait leső nő, de a viszontelvárásnak, hogy te meg akkor legyél férfi, nem tudsz megfelelni, és egyelőre az a szerencséd, hogy ő ezt nem látja a lila ködtől, a családja viszont igen. A kislányos hisztike és a szülei ellen való tinédzseres lázadás helyett talán lassan meg kéne emberelned magad, és azzá az emberré válni, aki akkor mindezt meg is érdemli, és elkezdenek komolyan venni.

hunbagira
Újságíró

Mi az kiakadtál, hogy leírt egy stroyt, amiel megdőlt megint egy elméleted a lányok értéktelenségéből. Hogy valójában- itt európában- inkább apu “kis hercegnői” voltatok/vagytok.

Som: Amúgy én is javaslom a külön költözést, mert az apósod is az a fajta, aki úgy tekint rád mint szabad munkaerőre.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi a kishercegnőség abban, hogy miután a nő minden női kötelezettségét teljesíti, kiszolgálja, körbeugrálja a pasit, legalább a férfiét ne kelljen? Az após ezen akadt ki, és a szavaiból érezhető, hogy náluk is ez a felállás, csak ő van annyira korrekt, hogy tudja, mi a saját dolga és azt intézi ő. Itt meg azt látja, hogy a csávó szépen betanítja a nőt arra, hogy végezze el a férfi feladatokat is, hogy ő kényelmesen ücsöröghessen, mert ez már bevált a szomszédban is. A kommentelő pedig inkorrektnek tartja ezért az apóst, aki ilyen apróságokon felhúzza magát, pedig ez nem éppen apróság. Ha már akkora férfi, hogy a nőnek körül kell ugrálnia nagyságát, akkor talán viselkedjen is férfiként. (Akkor cserébe is ő átveszi a mosogatnivaló maradékát, ha nincs jobb dolga? Persze, hogy nem, az csak a nőtől elvárt, hogy fejezze be a férfimelót helyette, amikor a kemény férfi úgy dönt, hogy ő most elfáradt a fűnyírásban.)

Hunn
Újságíró

SOMLight tökéletesen megfelel az asszonya elvárásainak, amit fényesen bizonyít az a tény, hogy nap mint nap beleélvez a nője puncijába. Ha nem felelne meg az elvárásainak, akkor ezt nem tehetné meg. Erről ennyit. :)

A lakás, ahol SOMLight-ék laknak, az bizony a nő HOZOMÁNYA, amit SOMLight a nővel együtt kapott. Hozomány: ismeritek egyáltalán ezt a szót? Azt is jelenti többek között, hogy SOMLight bizony nem vendégként lakik ott.

SOMLight nőjének az apja egy jól beidomított kis BÉTAHÍM, akit az zavar és idegesít rendkívüli módon, hogy SOMLight nem csicskul be ugyanúgy a család asszonyai előtt, mint ahogyan ő, az após, már régesrég becsicskult, és amiből ő maga, papucsférjként nem is merne megpróbálni kitörni…

Szóval hajrá, SOMLight, ne hagyd, hogy a béta manginák és feminista asszonyaik lehúzzanak a saját szintjükre!

wittukind
Olvasó
wittukind

Hunn, először is-az asszony az a férjezett nő- itt ilyen helyzet nem áll fenn.

Nekem nem ez jött le a SOM helyzetről de már ki lettem oktatva hogy tolom a manginák és feministák szekerét, vagy valahogy igy…..tehát amig nem férj-feleség addig vendég ott és ha meg akarja mutatni hogy férfi akkor fogja a nőt, megházasodik és sipirc onnan….

Koriander
Olvasó
Koriander

egyszerûen SOM megindokolta a feminizmus hétköznapi létjogosultságát, ha férfiakról van szó, akkor mindig ez a basáskodó infantil here, amit itt irodalmi karcolataiban bemutat, lebeg a radfemek lelki szemei elôtt. és hiába próbálja az ember bizonyítani, hogy az átlag férfi nem ilyen, jön SOM és ecseteli, hogy de! Az a véleményem, hogy szándékosan provokálsz.
Ha meg igaz, kedves SOM, akkor az apósodnak a péklapátot kellett volna elôkapni és alaposan ki és elpicsázni, mielôtt végleg szétcseszed a lányuk életét.

Alter Ego
Szerkesztő

Én most lemaradtam valamiről? Sehol nem látom SOM elbeszélésében a “basáskodó infantil here”-t, sem a nagy körbeugrálást, amiről SS ír. Ha egyesek szerint hűű, de nagyon kell a feminizmus, már akkor is, ha megengedik egy nőnek, hogy a placc egynegyedén tologassa egy kicsit a fűnyírót (ami tényleg baromira nem egy nagy férfimunka, kb tényleg annyi, mint tologatni egy babakocsit), miközben a férfi a munka háromnegyedének elvégzése után még az aznapi betonozásra tartalékolja az energiáját, akkor szerintem egyértelműen Hunnak van igaza…

(Csak mellékesen jutott eszembe: Itt is megnyilvánul, hogy X tulajdonképpen milyen igényeket szolgál ki jó mangina módjára (meglehet, hogy ezt az attitűdjét ő sem tudatosítja magában), amikor szépen ráveti magát a SOM-féle “rinyálókra”… – Na persze, hogy cserébe szépen felsorakozik mögé a direkt- és a látensfeminista női szekció is…)

Dan
Újságíró

Nekem is az jutott eszembe, h ha meg nem engedte volna, h a nője nyírjon füvet, akkor SS rögtön elkezdett volna örjöngeni, h “lám-lám, micsoda mocskos patriarcha, megszabja a nőjének mit csinálhat!” – a klasszikus, ha ‘van sapka, ha nincs rajta, mindenképpen bűnös’ hozzáállás.

Megjegyzem az anyósnak történet szánt mondat tényleg passzív-agresszív, semmiképpen sem férfias, elolvascva az nekem is bántotta a szememet. Férfiak vagyunk, beszéljünk nyíltan, határozottan, különösen, ha az érdekeink képviseletéről van szó! (Bár eleve ettől a beszólogatástól sem tudom, mit vár SOM, mi fog történni? Mit remél ezzel elérni? Nem dumálni kell, hanem cselekedni.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én rendszerben gondolkodom. Ha egy férfi attól érzi magát férfinek, hogy a nője klasszikus htb, és elvárja tőle a klasszikus htb feladatokat, akkor pedig ő maga legyen férfi, aki lenyírja a füvet. Ami ugye amúgy sem több, mint tologatni a babakocsit, tehát nem értem, miért vonta volna el az energiát a férfias betonozástól. :)

Dan
Újságíró

SS,

nagyon érdekes volt, amit Zombinak írtál az “átalakulásodról”! Meglátni a “másik oldal” működését is. Pár megjegyzés ehhez. Az pozitív, ha tudsz változni. Nem mindenki képes erre (itt sem…). Hogy ilyen bnőkkel vagy körülvéve – egyrészt az azért nem véletlen, milyen emberek a barátaink, milyen emberekkel vagyunk közel. Másrészt elég elkeserítő látni, h tényleg ennyire átmosták már az átlagnő agyát a feminizmussal. :( Nem túl bíztató… Bár szerintem férfiként mindannyian ezt tapasztaljuk. Ugyanakkor tényleg van egy olyan női réteg, aki már túljutott az amazon, harcos, bölcs boszorkány korszakon és felismerte, h nem csak a férfinak, hanem elsősorban neki jó, ha képes nőként kapcsolódni a férfihez, a világhoz. Nem tudom, mennyien vannak, mert nyilván ők nem üvöltöznek állandóan, mint a femista, vagy a feminizmus káros hatásait nyögő, de azt fel nem ismerő, velejéig frusztrált nők. De azért látni, h vannak, akár az itt megszólaló nők egy része is.

Az amazon, harcos, bölcs boszorkány nő nem véglet, hanem egy korszak. Olyan, mint az azt megelőző Lány, Királylány, illetve az Amazont követő Hölgy, Világszép, végül Királyné korszak. (Férfiaknál Fiú, Királyfi, Vándor, Lovag, Harcos, Király.) Fontos korszak, nincs vele semmi gond, fontos tapasztalás. Ha nem lenne, végig ott maradna a kíváncsiság, a vágy a nőben.

De egyszerre nem lehetsz férfi és nő is. Akkor valójában mind a kettőben béna vagy, nem vagy egyik sem. Persze fontos megélni a bennünk lévő másik nemet is, de az nem ugyanaz. Nem véletlenül születtünk férfinak vagy nőnek, nem véletlenül vagyunk biológiailag is teljesen mások.

Találtam tegnap egy remek kis videjót, ha értesz angolul, ajánlom figyelmedbe! (A többieknek is!) Pártaláló szervező hölgy beszél pár feminsta toposzról. Pl. férfi-női jövedelem, vagy választói jog.

https://m.youtube.com/watch?v=fkuqbhCbECU

Alter Ego
Szerkesztő

Nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül létezniük kell férfi és női kommunikációs technikáknak…  -Talán azért sem, mert a nők jobban értik sokszor a saját módszereik szerinti közléseket…

Dan
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ugye tudod, hogy ennek az eleje látszik a főoldalon? A lényeg pont. :)

Dan
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
Dan
Újságíró

SS,

nem fel sem merült bennem, h téged ki kéne rakni. Nem gondolom, h trollként viselkednél. Volt egy-két gusztustalan húzásod, amikor belerúgtál az amúgy is földön fekvő Hunn-ba (ezt meg is írtam neked akkor), de ettől eltekintve szerintem teljesen vállalható a stílusod.

Amúgy a legutóbbi vitánkról az ugrott be, h feltehetően némileg elbeszélünk egymás mellett: én arról a női korszakról írok, amikor a nő már túl van, belefáradt, megunta, “belehalt” a harcos, amazon korszakba. Te pedig még javában, vígan azt éled, így nem tudsz mit kezdeni azzal, amit én írok. Nincs ezzel gond, a jó hír az, h amikor a válságot követően – mert a korszakokat mindig válságok vezetik át a következőbe – tudni fogod, h van tovább.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dan

Nem hiszem, hogy én harcos amazon lennék. Nem kell végletekben gondolkodni, nem csak az amazon és a konyhában tüsténkedő nő létezik.

Mikor rúgtam bele Hunnba? Szerintem mindig is igen finoman bántam vele, kitombolhatta magát, levezethette a feszkót, azt csinált, amit akart.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

SS,

nem fel sem merült bennem, h téged ki kéne rakni.

:), zombigyilkost is azért, mert jópárszor kinyilvánította, hogy egy mangina (bluepilles:) papucs vagy, amely véleményt én is osztok:), szóval a tippem szerint én lehetek a másik, akinek a kizárásáért lobbiztál:)

Koriander
Olvasó
Koriander

Az irodalmi karcolatain van a hangsúly.
nem csak ezen az egyen, hanem akár a záras–bérlôs, ahol nyuszi volt,
vagy volt a vonatos sztorija, amikor nôk „molesztálták“= vki megkérte, hogy segítsen levenni a bôrôndöt és ô nem volt elèg karakán nemet mondani.
vagy amikor beszólt egy részegnek és a nôje mögé bújt.
aztán itt esszèzik valami torzul felfogott maszkulinitásról, ami pont kapóra is jöhet egy radfemnek. „Hogy lám–lám lètezik az a bizonyos tuggyukki ès értelme van a harcnak „ errôl írtam.
Maradjunk annyiban, hogy neked se erôssèged a szövegértelmezés…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én sem csak ez alapján ítélek, emlékszem még erre a házmizériára is korábbról.
Tényleg a nője mögé bújt a részeg elől, akinek beszólt?

Koriander
Olvasó
Koriander

Itt van: http://www.ferfihang.hu/2018/04/11/szamit-hogy-melyik-nem-szerepel-tobbet-a-hirekben/#comment-90232
„Az Arany János utcai Burger Kingben történt tegnap 19 óra körül, hogy nálam egy fejjel alacsonyabb és fiatalabb, de izmosabb srác aki enyhén részeg volt feltartotta a sort és a válla fölött odaböffentettem az eladónak “takarítsák már ki”. Ezt a srác nagyon magára vette és már a gyorsétteremben nekem akart jönni, de az eladó udvariasan közölte vele, hogy “intézzük el kinn”. Nem foglalkoztam vele, de a srác várt rám és együtt mentünk ki a Burgerből. Az utcán azonnal nekem akart jönni, de megfogtam a barátnőm kezét és úgy keringőztünk, hogy mindig ő legyen a srác előtt és a pajzsom legyen. Persze próbálta ő is leállitani a srácot, de esélytelennek tűnt. Eközben gyáva módon bocsánatot kértem és egyértelműen az állította le amikor azt kellett hazudnom, hogy “egy oldalon állunk, Jobbikot támogatom” és nyújtottam a kezem. Ekkor megragadta a kezem és szoritott, a barátnőm kezét is megfogta és adott rá egy mangina lovagias csókot, mint ami egy bétalovagtól elvárható. Ezt követően, mivel nem voltam igazi férfi és nem verekedtem (rendőrök esélytelen, hogy velünk foglalkoztak volna) elment az erőm, hogy a vegyes felajzott tömeg felé forduljak mert Orbánnal voltak elfoglalva. Talán a kinyomtatott szövegem szintén orrbetörés lett volna a politikai ellenállás tűntetésen pedig biztos van benne igazság:
“Férfigyűlölő feminácik, buzik és kvótanők vándoroljatok vissza oda ahonnan jöttetek, Amerikába!”

Még soha nem vert meg senki, de van aki erősebb nálam és ekkor az eszemet kéne használnom. Ez sajnos úgy jött ki, hogy nem voltam igazi férfi, emiatt nem is képviselhettem semmi eszmét. „

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na én ezen a ponton dobtam volna a francba, ez a pasi konkrétan szánalmas.

UPongi
Olvasó
UPongi

Mondjuk ezzel nem segítesz neki!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mit segítsek neki? Megsimogassam a buksiját, hogy nem baj, hogy épp be akartad veretni a sajátod helyett a barátnőd képét, majd legközelebb nem így alakul? Lesznek erre elegen.

UPongi
Olvasó
UPongi

Igazad van, nem a nőktől várjuk el a segítséget. De jól hoztad a klasszik női gyökérséget! :)

Dan
Újságíró

SS,

“Na én ezen a ponton dobtam volna a francba, ez a pasi konkrétan szánalmas.”

Jó, csak te utálod, lenézed a férfiakat, a nője meg szereti, legalábbis az övét – ez elég nagy különbség…

Amúgy meg megkérdezném: te tökéletesnek tartod magad? Mindannyian hibázunk, nem ezzel van a gond, hanem, ha gyávák vagyunk a gyengeségeinkkel szembenézni, mert akkor elmarad a fejlődés is. Szóval, ha SOM túllépve az áldozatszereplésen és megfogadná azt, amiket itt többen írnak, akkor meglenne a fejlődés lehetősége. Azzal, h belátta, h ez a részeges szituáció nagyon gáz volt, reménykeltő.

Hozzáteszem, megint csak nem tudjuk, a nője konkrétan hogyan viselkedett ebben a szituációban? Lehet, h ő kezdeményezte a védelmezést, mert féltette, nem akarta, h baja essen a kedvesének. Persze ez nem menti fel semmiben SOM-ot, de lássuk be, ha egy ilyen szituációban nem csak a külső ellenség ellen kell harcolnod, de még a nőd akaratával is szembe kell szállj, akkor az nehezebb. Nem állítom, h ez volt, nincs semmi mentegetés, csak azt mondom, lehet, h nem ismerjük a teljes szituációt.

UI: én mindenesetre büszke vagyok (magam előtt!) arra, h pár éve, mikor egy részeg csávó elkezdett a buszról leszállás után zaklatni egy lányt, akkor közbe tudtam lépni, a lány épségben hazajutott és bár én sem vagyok egy bunyós pityu – bár a hosszú kezeim biztosan előnyt jelentenének egy küzdelemben, ha nem engedem az ellent túl közel :) – én is megúsztam egy kis ütéssel. Persze össze is verhettem volna a tagot, csak kérdés, megérte-e volna utána a rendőri intézkedést, ahol esetleg engem, vagy engem is intézkedés alá vonnak. Így szépen, kicsit még üvöltözve továbbment a részeg fasz, a lány, meg én is nyugodtan hazamehettünk (sajnos nem együtt :) .

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na figyelj. Az én párom egy olyan ember, aki legutóbb is azért került bajba, mert ököllel védte meg egy, még csak nem is túlzottan szívecsücske ismerősét több, rá támadó pasitól az utcán. Ahogy repült már foga annak is, aki megrúgta a kiskutyánkat a parkban. Ahogy még én, a nő is szálltam már be verekedésbe a “jó ügyért”, ami azt jelentette, hogy nem futottam el, amikor megtámadták azokat, akiket szeretek, sőt olyan is volt, hogy a “becsületért” én húztam be először. Annak ellenére, hogy nem támogatom az erőszakot, de vannak helyzetek, amikor ki kell állni magadért.

Ha még csak annyi lenne, hogy férfiasan bevallotta, hogy gyáva volt és a nőjét használta pajzsnak, kapja ő a pofonokat, még azt mondanám, hogy legalább önkritikát gyakorolt. De olvasgass kicsit a hozzászólásai között, nem tartott ez nála sokáig, visszanyerte férfiasságát és önbizalmát, ami abból áll, hogy a nőjének ismét be mer szólni, hogy nyírja a füvet, ha már babakocsit nem tologat.
Itt, ahol minden arról szól, hogy az igazi férfiak meg az a férfiasság, bezzeg a nők, azok semmire sem jók… Aztán jön egy ilyen ember, és hirtelen nem baj, ha férfiatlan, ha a nő nyírja a füvet, miért ne oszthatnák meg a feladatokat, egy nő miért ne végezhetne férfimunkát… Mondjam, hogy meglepődtem?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dan

Szóval, ha egy férfiról van szó itt, akkor hirtelen meg kell értsük, belátóbbnak lennünk, kimagyarázni a viselkedését, ilyenkor nem csak kifogás, mint a nőknél bármi.

Ha egy nő lenne, aki nem mosogatott volna el, már állna a bál, hogy az ilyentől azonnal meg kell szabadulni, mert mit képzel magáról. Pedig az kisebb bűn, mint megveretni a nődet nagy férfiasan szerintem.

Dan
Újságíró

SS,

most magaddal vitatkozol? :) Mert nem velem, az biztos: leírtam, h nem mentegetem, de – ahogy más esetben is – árnyalt megközelítéssel kezelem ezt a szituációt. Leírtam azt is, h mindenki tévedhet, hibázhat. Ha abból leszűri a tanulságot, akkor lehetősége van fejlődni. Te viszont azt a szituációt úgy akarod értékelni, h az azóta megismert újabb információkat vetíted vissza arra a helyzetre.

“Ha egy nő lenne, aki nem mosogatott volna el, már állna a bál, hogy az ilyentől azonnal meg kell szabadulni, mert mit képzel magáról.” – itt is egy benned élő képpel vitatkozol, nem velem. :) Én mindig is a helyzetek árnyalt, higgadt megközelítésének vagyok a híve. Amit fontos megkülönböztetni, az egy helyzet, ahol valaki hibázott, és ezt el is ismeri, attól a szituációtól, ahol valaki el sem ismeri, h hibázott.

Továbbra is fenntartom, h abban a szituációban hibázott, h belátta, h ez reménykeltő. Ahogy azt is, h Koriander összefoglalója alapján még mindig nem túl bíztató a kép. Tehát vagy SOM észreveszi ezeket a dolgokat, vagy csak még rosszabb lesz a helyzet. De ezért nem fogom azért a helyzetért keresztre feszíteni, mint ahogy te. Mint említettem, nagyon érződik rajtad (nem csak most, hanem általában), h utálod, de minimum lenézed a férfiakat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, én csak a férfiak egy részét nézem le, azokat, akik nettóban agresszorok, akik csak elvárnak, de nem adnak, akik követelik a kiszolgálást és mélységes tiszteletet a semmiért cserébe, azokat marhára lenézem, ebben igazad van, vállalom.

A másik meg a kommentelők hozzáállása, akikre igencsak jellemző a kettős mérce, ami most is kiütközött, pedig a férfihang világa nem szól másról, mint hogy a nő mindig legyen nő, teljesítse női kötelezettségeit, ha baja van, az csak rinya és le kell nyomni, nehogy még azt higgye, hogy ő viseli a nadrágot, hogy a férfi világmegvált és puszta kézzel megnyeri a háborút, így a férfi, úgy a férfi, mi férfiak vagyunk, alfák vagyunk, aztán most meg az van, hogy aki nem tartja ezt férfiasnak, az gyökér és férfigyűlölő, nem értheti, hogy más nők szeretik annyira a férfit, hogy nem számít, ha gyáva és a nő nyírja a füvet, meg lehet osztani azokat a feladatokat na. Jól hallok?!

Az a világ, amit ti építgettek magatoknak, márpedig erről szól, ez az elvárás a nőtől. Férfi vagy vagy sem. Nincs kifogás, nincs második esély.

UPongi
Olvasó
UPongi

Hát, ha ennyire rossz neked itt, akkor miért olvasgatsz bennünket?

Velvet.hu ott aztán megkapják a férfiak a magukét! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jó nekem itt, tanulok a férfiakról.

Alter Ego
Szerkesztő

Tiszta sor. Aki nem hatalmaskodó, utcán verekedni nem akar vagy nem mer (és most nem a nő maga elé tolását védem), és amúgy nem láttam hatalmaskodást még mindig egyetlen felidézett SOM kommentben sem, egyenrangú félnek tekinti magát, így nem cipelné mások bőröndjét, megosztaná a fűnyírást is, az nyimnyám, rohadék lúzer, hiába nem is követel semmiért semmilyen éteri tiszteletet, csak az általa valóban elvégzett munka  elismerését…

Mióta nem nő ki a pöcsötök és visszafejlődött az izomzatotok, azóta senkinek nincs második esélye… :)

Dan
Újságíró

SS,

“Nem, én csak a férfiak egy részét nézem le” – hmm…úgy a 99%-át? :) Mert olyan előítéletes vagy, olyan negatív kép él benned a férfiak döntő többségéről, h ezt egyelőre semmilyen valóság-élmény nem tudta lebontani. Sőt: ha találsz valakit, akire tényleg ráillik hellyel-közzel ez a kép, akkor boldogan ugrándozol, hangosan kiáltozva, h “Ugye én megmondtam! Én meg mondtam!”

Szóval szerintem az égvilágon semmit sem tanulsz. Csak kiválogatod azokat a részleket, amelyek megerősítik a fejedben lévő képet, a többi, nem odaillő részt nem engeded be, ignorálod, vagy áttorzítod annyira, h az is igazolhassa azt a képet (pl. “a férfihang világa” – mintha nem lenne itt számtalan irányvonal) – ezt is alátámasztja, h általában, többségében azoknak a fórumozóknak válaszolsz, akik ezt a képet erősítik benned. Szóval csak azért vagy itt, h kétsébeesetten bizonygathassad továbbra is magadnak ezt a képet. Kár, mert ez nem fejlődés. Ez önmagad buksisimizése, nem több.

hunbagira
Újságíró

Nem, én csak a férfiak egy részét nézem le, azokat, akik nettóban agresszorok, akik csak elvárnak, de nem adnak, akik követelik a kiszolgálást és mélységes tiszteletet a semmiért cserébe, azokat marhára lenézem,

Fura, legtöbbünket pontosan ez hozott a férfihangra, mert ugyanezt érezzük veletek nőkkel kapcsolatban. Kérdés, kinek van jobban igaza?

Szerintem hipergám ösztöneitek és ennek kiélését lehetővé tevő mai jogrend szerint nekünk.

Somlight, szerintem ironizál. Senki nem szokta bevallani, hogy ilyen szinten gyáva köcsög volt…

Bár, bevallom általában átgörgetem a kommentjeit, a folytatásos családregényekre nem vagyok kíváncsi.

Alter Ego
Szerkesztő

Tök  mindegy, hogy gyáva volt, vagy miben másban nem felel meg maradéktalanul a tökéletes konzervatív férfi ideálnak, mert nem ez a lényeg, hanem sokkal inkább az, amit Dan ír: bizonyítani, hogy a férfiak semmiben sem járnak elől a nők előtt… a férfiak csak követelődznek, de valójában szart sem érnek. Senkit ne tévesszen meg a mesterkedés: nem az a mondanivalójának a lényege, hogy adjunk tiszteletet a konzervatív nemi szerepeknek,  hanem az, hogy cáfoljuk meg azok létjogosultságát. Aztán szépen engedjük el a férfiprivilégiumokat, de tartsuk meg végül a férfiakat csatornatisztító segédmunkásnak és igavonó baromnak, és SS-nél pénzért szexelő rabszolgának, mert szerinte valójában csak annyit érnek a férfiak.

hunbagira
Újságíró

Itt nem a rékényszerített vagy nem kényszerített szerepekről van szó. Hanem a velünk született méltóságunkról. Saját magáért kellett volna kiállnia, nem valami elvont fogalomért.

Alter Ego
Szerkesztő

Minden bizonnyal igazad van, de nem ezért vált a konzervatív női ideáltól ugyancsak fényévekre lévő Serial Slut (és mások) céltáblájává…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez a te agyszüleményed. Ami ellen felszólalok, az ez az ócska, szánalmas, “a nőmtől mindent elvárok, én meg csak akkor vagyok férfi, ha akarok” hozzáállás, amit ő képvisel.

Nekem semmi bajom a konzervatív felállással, amennyiben mindkét fél betartja annak játékszabályait. Ő nem, mert annál kényelmesebb és gyávább is. Ha egy konzervatív faszi vagy, akkor férfiként bizony neked kell megvédened a nődet, nem őt löknöd magad elé. Akkor a férfimunkákat is te végzed, az övé a női. Ő ezt nem érti, de nagy szerencséje, hogy a nője sem. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Elhiszem neked, ha egy-(két) idézettel megmutatod, hogy hol mondta azt hozzávetőleg, hogy “a nőmtől mindent elvárok, én meg csak akkor vagyok férfi, ha akarok”. – Érdeklődve várom…

Reszet Elek
Újságíró

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért mondom, hogy ez nem kis hiba, mint aminek Alter akarja beállítani, ez a húzása többet mond bárminél, nem csak annyiról mesél, hogy egy gyáva ember, hanem arról is, hogy a gyávasága határtalan, mindent felülír, hiszen még a gyáva emberek is képesek arra, hogy akit szeretnek, azt megvédik, de legalábbis nem lökik oda a szeretteiket maguk helyett.
SOM arra hivatkozik, hogy ez is a mi hibánk, mert olyan világot élünk, amiben egy nőnek akkora hatalma van, hogy fel lehet használni erre is, és ő ezért tette. Nekem nem úgy rémlik, hogy nőt nem szoktak megcsapni, pláne agresszív részegek, pláne egy provokáció után, ez benne volt a pakliban, a csajnak szerencséje volt. SOM szándékosan kitette a barátnőjét a veszélynek, csak hogy ő megússza, ez nem kimagyarázható.
Hogy a nő megjelent itt, borítékolható volt, úgy érzem, hasonló történik, mint abban a helyzetben. Mivel jól használják az áldozatkártyát, máris elérték, hogy szemét húzásnak tűnjön, ha őket bárki kritizálni meri, nem pedig támogatni. Már ott tartunk, hogy bocsánatot kéne kérni tőlük, és hogy az ő magánéletük tabu, mert nem tudhatjuk, mi van a háttérben. Én el tudom képzelni, hogy mindenkinek megvan a maga traumája, nyomora, sőt kevesen vagyunk tökéletesek ,és fogyunk :), de most akkor azt játsszuk, hogy aki erősen sajnáltatja magát, az érintetlen, a többit meg lehet agyalni? Húzzam elő akkor én is, hogy bezzeg engem lehet gyepálni és mindenféle ótvar picsának elmondani brühühühű, és akkor majd az új szabályok szerint meg kell cirógatni a kis lelkem?

Deadpool
Újságíró

SS, kezdesz következetes lenni. Ez tetszik. Szerintem igazad is van. Viszont Alter arra akar rámutatni, hogy a fickó nem fejlődésképtelen és nem kellene úgy hozzá állni, mint akin már csak a golyó vagy az altatás segít. És ebben neki is igaza van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem mondtam, hogy ne fejlődhetne, viszont ahhoz, hogy ez végbe mehessen, nem ártana felfogni, milyen mélyen is van most. Az eddigi kommentjeiből azt látom, hogy egyelőre ezt nem látja be, a majdnem-verekedős esetből is csak annyit fogott fel, hogy neki ciki, hogy nem mert kiállni, nem a valódi problémát, hogy a nőt dobta oda maga helyett, tehát nem biztos, hogy tényleg annyira szereti, akkor lehet, hogy csak egyéb érdekek miatt tart ki mellette, az viszont mérgezi a lelket, lehet, hogy a frusztrációja voltaképpen innen ered, ezért olyan dühös a világra és benne a nőkre kifejezetten.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyáltalán nem következetes, mert ha az lenne, akkor emlékezne a saját szavaira, amelyekkel elismerte, hogy nem tudott volna semmi idézhetőt találni a korábbi kommentjeiben, amivel hitelesen alá tudta volna támasztani a fene nagy ellenszenvét.  A verekedős szituáció sem mond el azért annyira sokat, mint ahogy be van állítva, mert ha valódi veszély fenyegette volna a barátnőjét, akkor könnyen lehet, hogy másképp viselkedett volna. Senki nem tudhatja. Mindemellett ő maga írta le nyilvános kommentben, hogy szégyelli a dolgot, miközben nyilván tudta, hogy kritizálni fogják érte… De hajrá, a bűntelenek hajigálják csak tovább a virtuális köveket!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már ne haragudj, de én úgy hajigálom a köveket, hogy pontosan tudja rólam mindenki, mennyire nem vagyok bűntelen. De, az asszonyt maga elé lökés, akárhogy is nézzük, mindenképp nagyobb bűn annál, mint aminek te láttatni akarod, és nem, nem szégyelli, amit a nővel tett, ilyet sosem írt. A gyávaságát szégyelli, azt még meg is magyarázza, miért volt jó ötlet a nő mögé bújni. Nem, egy ilyen szituációban senki sem tudhatja, hogy fog reagálni az ellen, veszélynek tette ki, ezt sem lehet kimagyarázni.
Ha meg szeretsz valakit, nem elég a 80%-ra saccolom, hogy nem bántja amúgy sem. Nem véletlenül ugrálok oda és nyugtatom le én is a pasimat, ha valami kakaskodásba akar kezdeni a szemem előtt, hiába gondolom, hogy ő elbír az illetővel, mert mi van, ha nem, mi van, ha az intenzíven köt ki, mi van, ha odavágnak neki, elesik, beveri a fejét és kampec? Ez a veszély mindig, minden szituációban ott van, és ilyenkor természetes, hogy bekapcsol benned a féltés, benne meg épp az ellenkezője zajlott le, csak magával törődött. Ezt a problémát azonban még mindig nem látja, ahogy te sem.

Nem tudom, mi volt a törölt kommentekben, Kori azt írta, hogy a nő tényleg társa, amit el is hiszek, ez a szituáció is igazolja, viszont abban nem vagyok biztos, hogy a férfi is a nőnek, mert annak viszont az ellenkezőjét bizonyítja.

Alter Ego
Szerkesztő

Értem, te úgy érzékeled, hogy nem szereti, becsüli, védelmezi eléggé a barátnőjét. Nekem nem domborodott ez ki. Én nem emlékszem olyanra, hogy egyetlen mondata is utalt volna arra, hogy nem szereti a nőjét.

Elviekben nem vitatom el, hogy neked jobb szemed van erre, ahogyan abban is biztos vagyok, hogy én viszont jobban átlátom, amikor egy nő nem becsüli és szereti eléggé általában vagy egyénként a férfiakat.

De mert már jóval az inkriminált esetek előtt ösztönösen gyűlöltétek őt, ti nők, ezért megkérdezem, nem lehetséges, hogy az váltja ki az ellenszenveteket, hogy a szokásosnál többet beszél a saját érdekeiről és párkapcsolati, társadalmi szorongásairól? Túl sokat beszél magáról? – Nem lehet, hogy egy új férfitípus van kibontakozóban, aki mer annyira egoista lenni, mint egy nő? Így aztán felborítja azt az ösztönös elvárásotokat, hogy a jó pasi kussol és kész akár megdögleni értetek, hogy ti szépen Sorrentoba hajókázhassatok. Ha meg nem így működik a férfi, akkor rögtön üvöltenek a szirénák…

Mert ha esetleg mégis ez van, ez szúr szemet, emiatt a nagy riadókészültség, akkor lehetséges, hogy lassan meg kell majd szoknotok, hogy éppen úgy és annyira tud szeretni egy férfi a maga (betiltani akart) egoizmusával együtt is, ahogyan ti a saját egoizmusotokkal… – Tudod, erről beszél a feminizmus is: egyenlőség van…

A nők akarták, nem? Te is szajkózod, hogy nem kellenek a konzerv nemi szerepek… Aztán meg mégis megy a hiszti, a nagy testetlen, érvtelen szorongás, a nagy gyűlölködés, amikor egyes férfiak nem is szó szerint végigviszik a dolgot, hanem csupán egy centit siklanak le a kijelölt pályáról… Értem én: siklik ki a mágikus hatalom a női kezekből…

Úgy tűnik, a nemi sztereotípiák alóli felszabadítás csakis az egyenlők között is egyenlőbbeknek, a nőknek járna…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, ez az egész így egyben úgy faszság, ahogy van, semmi kedvem egyáltalán egy kifejtősebb választ is összekaparni rá, mert amit leírtam, leírtam, nem értetted meg, mindegy. Mindig próbálod visszaforgatni. Mindig csak azt látod és hallasz, amit akarsz.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez már csak ilyen, más emberek mást gondoltnak, mert más a nézőpontjuk. Ne lepődj majd meg, ha a “faszság” kódnevű érvet én is beépítem veled szemben az érvrendszerembe. – Sőt a fenti érvelésemet cseréld is le rögtön arra, hogy tömény faszság, amit SOM-al összefüggésben leműveltél…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, ha képes vagy addig süllyedni, hogy egy ennyire gyáva és önző húzást, mint a barátnője maga elé tolása képes vagy “csak visszanyal a fagyi” történetnek értelmezni. Még azt is képes voltál leírni, hogy azt várjuk tőle, hogy megdögöljön értünk. Felfogtad te, mit tett?  Nem, egyértelműen nem fogtad fel. Éppenséggel ő várta el, hogy a nő megdögöljön érte, ha már valaki így gondolkodott abban a szituációban, az ő volt. Épp ezért röhejes a visszaforgatásod, meddig szándékozol még minden férfibűnt azzal kimagyarázni, hogy de-de-de a nők, a csúnya nők, itt van előtted egy helyzet, amiben a pasi a vállalhatatlan, mégis képes vagy a nőre, sőt a nőkre általában hárítani a felelősséget.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem te most tisztességtelenül manipulálsz, mert ennyire nem vagy te értetlen. Szerintem egyértelműen kiolvasható a fenti hozzászólásomból, hogy arról az ősutálatról beszélek, amely az első pillanattól fennállt bennetek nőkben a fickóval szemben. Ha már őszintén elismerted hogy nem tudtál volna az inkriminált eset előtt megfelelni a kérésnek, hogy idézz bármit, ami indokolja az ellenérzéseidet, akkor szerintem simán visszatérhetünk ennek az alapindulatnak a megbeszéléséhez. Erről szól  a fenti kommentem és nem arról, amit te állítasz róla.

Alter Ego
Szerkesztő

De azért azzal a verekedős esettel is készültem neked egy virtuális sztorival. Benne lesz az a 80 illetve 20 százalék esély, amit te magad írtál le. Képzeld el, hogy ketten ülünk egy szuperszámítógép előtt, amelynek a képernyőjén a SOM és nője sztori pereg. Ott állnak az ökölbe szorított kezű részeg seggfejjel szemben a gyorsétterem bejáratánál, kéz a kézben és a leírt módon keringőznek. A számítógép eközben elemzi a fizikai sérülés kockázatát minden szereplőre és a fejük felett folyamatosan változó számként kiírja. SOM feje felett 80 és 95 között ugrál a számsor, a nője feje felett meg néha 0-ról felugrik 20-ra, amikor éppen ő áll közelebb a vadbaromhoz. (Te mondtad, hogy 20 százalék esélye volt, hogy neki esik baja.) Mi ülünk és nézzük. Amikor SOM-asszony feje felett kétszer egy-egy pillanatra felugrik a szám húszra, akkor te mindig felüvöltesz: “Rohadék SOM! Büdös szemétláda SOM!” – Amikor meg az ő feje felett 95 van, akkor szenvtelenül nézed. – Azért van ez mert egyenjogúság van?

És most ne gyere azzal, hogy ő maga idézte elő a szituációt, mert nem tudhatta, hogy nem csak feltartja a sort a részeges hülyeállat, hanem még egy garázdálkodásra is kedvet érző köcsög is ráadásul. Most meséld már el nekem, hogy az egymást kölcsönösen szerető és védeni akaró felek közül miért nem vállalhatta SOM-né a húsz százalékos kockázatot – feltételezem egyetértően kooperálva SOM azon ügyeskedő törekvésével, hogy elkerüljék a csak büdösköcsögöknek  való utcai verekedést – SOM 95 százaléka helyett? Meséld már el ezt nekem légyszíves, de úgy hogy benne lesz az is, amikor te a korábban leírt módon közbepofázol, amikor a “barátod” legénykedik az utcán és ezzel kockáztatod, hogy helyette esetleg te kapsz 20 százalék eséllyel egy büdös nagy pofont. Előre is köszönöm, hogy megtisztelsz az érveiddel a lejárató szándékú, manipulatív “faszságok” helyett.

Reszet Elek
Újságíró

SS: Számodra sokkal tisztességesebb, férfiasabb lett volna, ha véresre vereti magát a nyílt utcán a nője előtt. Nem vagy abban a helyzetben hogy bárkit is megítélj.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ott állnak az ökölbe szorított kezű részeg seggfejjel szemben a gyorsétterem bejáratánál, két a kézben és a leírt módon keringőznek.

És ha nem lennél álszent és kihúznád a fejed a seggedből, akkor a storyt az elején kezdenéd, amikor is a seggfej védenced beszólt a részeg, egy fejjel alacsonyabb jobbikosnak……..

De ugye innen kezdve már kényelmetlen lenne , így ezt profi módon átugrottad, gratulálok…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

SS: Számodra sokkal tisztességesebb, férfiasabb lett volna, ha véresre vereti magát a nyílt utcán a nője előtt. Nem vagy abban a helyzetben hogy bárkit is megítélj.

Nem, az lett volna férfias, ha nem akar a nőjének(közönségnek) janiskodni és befogja a pofáját és nem provokál ha egy gyáva pöcs….

Aztán már a szarból látjuk hogy hogyan vakarta ki magát…..

A következményeket mentegetitek, és még szánalmasabb, amúgy te is fiam Brutus?:)

Alter Ego
Szerkesztő

X, ha olvasnál is, nem csak vagdalkoznál, akkor látnád, hogy benne van egy bekezdéssel lejjebb…

Reszet Elek
Újságíró

XX: Nem tűnt fel, hogy SOM önmagát karikírozta a sztorijában? Ti meg benyeltétek…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem jó a példa, a férfi feje felett ugyanis végig 0%-ot mutat, ugyanis amíg előtte áll a nő, addig az bizony 0. Egyedül a csajnak volt sansza arra, hogy megütik.

Akkor most te képzeld el azt a helyzetet, hogy van két Pokémonod, akiket irányíthatsz. Az egyiknek kicsi az esélye rá, hogy harcba keveredik, pont mert kicsi és jelentéktelen, lehet, inkább ráhagyják, viszont ha megtörténik, akkor 100%, hogy neki vége. Mellette ott a másik, aki már csak nagyobb ereje okán is célpont, aki ellen nagy eséllyel kiállnak, viszont van is esélye az ellennel szemben. Melyiket küldöd ellene?

Fel vagy háborodva azon, hogy már miért ne a nő vállalhatta volna a csatát a pasi helyett. Egy harcot, amit nem ő kezdeményezett, nem véletlenül, mert ő nincs abban a helyzetben, hogy fel tudjon vállalni egy ilyen összecsapást. A férfi mégis úgy döntött, hogy inkább essen el ő, ha valakinek el kell. Te még mindig mentegeted.

Tőlem nagy ügy, ha a saját testi épségemet kockáztatva odamegyek, hogy megakadályozzam a balhét, vagy ha egyenesen beleszállok, ha már elkezdődött, mert számomra valóban van tétje, egyet ütnek és kifekszem, nekem 0% esélyem van arra, hogy jól jövök ki belőle, de mivel a pasim nem egy SOM, ezt ő is tudja, és értékelem, hogy szem előtt tartja, és ha másért nem, emiatt leáll. Számomra ezt jelenti a kölcsönösség, kiállunk egymásért, mindkettőnkben bekapcsol, hogy inkább a másikat védjük, valami ilyesmi a szeretet, de úgy tűnik, ezt sem SOM, sem te nem érted. Itt pont nem arról van szó, hogy haljon meg értem, épp az ellenkezőjéről.

Azzal pedig nekem egyáltalán nincs bajom, ha egy ember egészséges szinten önző, legyen is az, mindenkinek vannak igényei, a mártíroknál rosszabb nincsen. De amit SOM képvisel, az nem az egészséges szint, és továbbra is úgy gondolom, hogy ha ezt képes volt megtenni a nőjével, akkor nem szereti igazán.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

XX: Nem tűnt fel, hogy SOM önmagát karikírozta a sztorijában? Ti meg benyeltétek…

Ezt a  (szar )magyarázatot már Hunn is próbálta elsütni, ott sem jött be….Én öszintén nem értem, (Alter már nagyon belelavírozta magát, ott még csak-csak) de hogy te miért erölködsz, ennyire kell védeni a mundér becsületét?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, ezt a csak trollkodtam szöveget jól ismerem. De, bejött neki, mert ők akkor is elhitték. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

X, ha olvasnál is, nem csak vagdalkoznál, akkor látnád, hogy benne van egy bekezdéssel lejjebb…

Őszintén megkövetlek, tényleg nem olvastam végig:), de most igen:) és akkor reagálnék is rá:

És most ne gyere azzal, hogy ő maga idézte elő a szituációt,

Őszintén, ki a Jóisten idézte elő? A koboldok? nem az ő pofája volt nagyobb a kelleténél? VAlaki pisztolyt tartott a  fejéhez, hogy beszóljon? Vagy ez emberi/férfi jog? Biztos?

mert nem tudhatta, hogy nem csak feltartja a sort a részeges hülyeállat, hanem még egy garázdálkodásra is kedvet érző köcsög is ráadásul.

Akkor minden rendben van, elsütheti bárki bármikor, hogy nem tudhatta, ezért mentesül a felelősség alól? Az ember azt hinné, hogy nincs lejjebb, de azért te tudsz meglepetést okozni…..

A hozzászólás többi része meg magáért beszél……

Alter Ego
Szerkesztő

“te is fiam Brutus?”

Világos, hogy azért kell ezt a verekedős fordulatát erőltetni az egész komplex vitának, hogy ne merjen senki ellenérvelni, mert mindenki sejtse, hogy ilyen faszságokkal néz szembe. Ez és a hozzászólásaid összes többi része is magáért beszél… – hogy a te fordulatoddal éljek.

Van ám sok hasonló sztori, elég sok részeges, garázda majom akad az utcákon. Akinek nem volt része benne, az hallhatott bőven ilyet. Úgy tűnik Serial Slut is beismertem rutinos az ilyen utcai hőzöngésben, felteszem a nagyon férfias barátjának köszönhetően.

De egyébként újra egy tipikus férfiproblémáról van szó. Nem tudok pontos számokat idézni, hogy hányszor nagyobb az esélye egy férfinak, hogy bűncselekmény áldozata legyen, de jócskán. Pedig szerintem nem várható el a huszonegyedik századi civilizációban mindenkitől, hogy lovagregényhős vagy utcai harcos legyen, mert csak akkor férfi…

SOM sem verekedni akart, mert nem az ő esete, szépen elnézést kért inkább, és senki senkit nem is küldött  harcba.

De ekézzétek csak SOM-ot, nehogy inkább tanácsot adjatok az önvédelemre, mit tegyen akkor, ha esetleg megtámadják, azért mert kifogásolja, hogy részeges, hőzöngő hülyemajmok szarnak a viselkedési normákra.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha kifogásolja, hívjon rendőrt vagy az üzlet menedzserét, de ő csak beszólt, majd nem merte vállalni annak következményeit. Aztán még körbe kéne sajnálni, hogy mennyivel több esélye van annak, hogy megtámadják? Igen, jóval nagyobb az esélye annak, hogy valaki nyakon vágja, mint annak, aki nem szólogat be meggondolatlanul.

Igen, a pasim is beszólogatós, ha valami bántja az igazságérzetét, tehát másfajta helyzetekben, viszont ha odaszól, akkor fel is van készülve arra, hogy a másiknak az nem fog tetszeni. Ha ott vagyok, visszafogom, mert tényleg nincs, ami érne annyit, hogy bajba kerüljön miatta (kivételt képez ez alól néhány extrém eset, pl. a kiskutyánk felrúgása, akkor bassza pofon azonnal, én is megtenném), de ha már ez a típus, értékelem, hogy akkor ki is mer állni. Nem lenne a pasim, ha csak a szája lenne nagy.

Reszet Elek
Újságíró

XX: A nevetséges vitátokat zárnám le végleg azzal hogy jelzem, a semminél is kevesebben rugóztok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Világos, hogy azért kell ezt a verekedős fordulatát erőltetni az egész komplex vitának, hogy ne merjen senki ellenérvelni, mert mindenki sejtse, hogy ilyen faszságokkal néz szembe.

Innen nem úgy látszik, te erőlteted ezt, mert az alapszituhoz (beszólás megtétele/nem) visszalépve még vállalhatatlanabb, így megpróbálsz erre fókuszálni, miközben ez egy következmény……, ami be sem következik, ha a balfasz befogja  a száját, de ha szerinted a hülyeség alapjog, aztán a következmények relativizálása a megoldás, akkor nincs igazán több kérdésem…

Van ám sok hasonló sztori, elég sok részeges, garázda majom akad az utcákon. Akinek nem volt része benne, az hallhatott bőven ilyet. Úgy tűnik Serial Slut is beismertem rutinos az ilyen utcai hőzöngésben, felteszem a nagyon férfias barátjának köszönhetően.

Az első szabály az, hogy nem tesztelem, nem szólok be, főleg ha egy gyáva pöcs vagyok, akkor meg még kevésbé….Nem beszélve arról, hogy ez nyilvános “védett” helyen történt, mekiben, tömegben, ahol védve érezte magát, hogy büntetlenül megteheti, csak azt már nem gondolta végig, hogy egyetlen kijárat van…..

De egyébként újra egy tipikus férfiproblémáról van szó.

Ebbe semmilyen férfiprobléma sincs, te próbálod beleerőltetni, szimplán egy gyáva pöcs baromságot csinált és még tetézte azzal, amit nem lehet védeni, akármennyire is szappanozzuk  a taknyosangolnát az olajosvödörben…

 Nem tudok pontos számokat idézni, hogy hányszor nagyobb az esélye egy férfinak, hogy bűncselekmény áldozatai legyenek, de jócskán.

Ehhez kurvára nincs köze, SOM provokált, aztán megfutamodott…..

Pedig szerintem nem várható el a huszonegyedik századi civilizációban mindenkitől, hogy lovagregényhős vagy utcai harcos legyen, mert csak akkor férfi…

De az igen, hogy felelősséget vállaljon a saját szaráért, ha már a nőktől véres szájjal követelitek….Pont ez az a kettős mérce, amire jogosan hivatkozhat nem csak egy feminista, hanem bármely nő is, és tudom, hogy én vagyok itt az antikrisztus, de ennél kontraproduktívabb dolgot nem nagyon lehet csinálni a feminizmus elleni „harcban”……

SOM sem verekedni akart, mert nem az ő esete, szépen elnézést kért inkább, és senki senkit nem is küldött  harcba.

Faszt kért elnézést, maga előtt tolta a nőjét, aztán meg „kivágta magát” a jobbikos „faldumával” ……., mázlija volt….

De ekézzétek csak SOM-ot,

Ha semmit nem fűzünk hozzá ahhoz, amit ide írt, az is eléggé minősíti őt….

 nehogy inkább tanácsot adjatok

Szívesen, tessék egy tanács: Fogd be a kurva pofád, és ne provokálj, ha  gyáva is vagy meg pöcs is….

az önvédelemre,

Az első az, hogy ne keveredj ilyen szituációba, főleg ne légy annyira balfasz, hogy te provokáld ki…..

 mit tegyen akkor, ha esetleg megtámadják,

Fusson, és lehetőleg ne tűsarkút vegyen fel miniszoknyával és toppal, no meg bebaszva se kóricáljon olyan környéken, és olyan időben, ahol nem biztonságos….:)

De ha úgy gondolod, hogy te neked jogod van hozzá, mint a hülyepicsáknak, akkor rajta, lehet grasszálni a nogó zónákba (és rohadt arabok/dögöljön meg mohamed/utálom a cigányokat stb. papírtáblát még ki sem kell akasztani a nyakba, anélkül is egy élmény lesz….)

 azért mert kifogásolja, hogy részeges, hőzöngő hülyemajmok szarnak a viselkedési normákra.

Ne kifogásolja, ha meg igen, akkor ríjon mint a nők/feministák, követeljen jogokat és tüntikézzen papirossal a kezében mint a SlutWalkosok…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

XX: A nevetséges vitátokat zárnám le végleg azzal hogy jelzem, a semminél is kevesebben rugóztok.

Én meg jelezném, hogy semmivel vagy jobb Alternél……

Alter Ego
Szerkesztő

Mellesleg:

“Őszintén, ki a Jóisten idézte elő? A koboldok? nem az ő pofája volt nagyobb a kelleténél?'”

Gondolom akkor cseppet sem sértődnél meg rám és csak magadat okolnád, ha megkeresnélek és felképelnélek, mert én úgy érzem, hogy “nagyobb a pofád a kelleténél”?

Megnyugodtam: majd te mutatod a lejtőt, hogy merre is van az a még lejjebb…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

Gondolom akkor cseppet sem sértődnél meg rám és csak magadat okolnád, ha megkeresnélek és felképelnélek, mert én úgy érzem, hogy “nagyobb a pofád a kelleténél”?

Jól gondolod. Ha ennyire balfasz vagyok, hogy benéztem, és te megtalálnál és szopnék, akkor 1000%-ig megérdemlem.

BTW – ha mégis jönnél, ne kést hozz(mint mindig, szokásod szerint) a pisztolypárbajra….

 

Megnyugodtam: majd te mutatod a lejtőt, hogy merre is van az a még lejjebb…

Ha ez megnyugtatja a lelked……

Alter Ego
Szerkesztő

“Jól gondolod. Ha ennyire balfasz vagyok, hogy benéztem, és te megtalálnál”

De ugye legalább a bátorságról nem fogsz már ezután szónoklatot tartani? – Dehogynem. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De ugye legalább a bátorságról nem fogsz már ezután szónoklatot tartani? – Dehogynem. :)

Nyugi (papír)tigris, eddig sem tartottam………

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

“Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem a pofánk nagy, a zsemle kicsi.

Alter Ego
Szerkesztő

Oké, akkor X, SS és Zombi több napos kemény munkával bebizonyították, hogy SOM is tehet róla, hogy egy részeg köcsög pofán akarta verni. Ergo a probléma sem létezik, a férfiak kussoljanak, a féfimozgalom egy puhapöcs baromság.

Kitűzött cél elérve, és szerintem akkor könnyen meglehet, hogy lehet is új szórakozás után néznie mindenkinek, mert én biztosan nem fogok ide egyetlen cikket sem írni és szerkeszteni, amíg itt ilyen társaság uralja a közösségi teret és “semminél is kevesebb” szarságokkal vegzálhat másokat.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

“Elárulnád, hogyan jutottál a kijelentésed első felétől a következtetésig?”

Nincs szoros összefüggés, de erős tendenciák vannak. Nem a védhetőről vagy a védhetetlenről szól a történet, hanem arról, hogy egyeseket kizárólag ezek a baromságok motiválnak. Elmondtam SOM kikezdése kacsán is X-nek fentebb, hogy módszeresen azokat támadja, akik férfijogi gondolatokat fogalmaznak meg, régóta módszeresen azok alatt a cikkek alatt vergődik, amelyek a közéleti felvetésekről szólnak. Ilyen viszonyok között nem tudom azt a tevékenységet végezni, azt a fajta közösséget építeni, aminek én elkötelezett vagyok. Ami meg nem megy, azt örökké én sem fogom erőltetni mindenféle faszságok kereszttűzében. Ennyi. Biztosan lesznek majd jelentkezők rá, akik az igényeiteknek megfelelő, sekélyes fikázófórumot csinálnak a Férfihangból.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Ugyan, nincs itt semmi baj a feminizmussal. csak pár hülye “mangina picsa rinyál”-t az államnak a feminista, diszkriminatív törvények ellen. A valódi macsó nem törődik ilyesmivel, mert neki aztán ugyan semmi baja az élettel, meg “úgyis értelmetlen, mert a férfiaknak nincs zsarolópotenciálja”. Akkor tehát szépen beszüntetjük a mangináskodást és most megnézzük, hogy mi jön ki abból, ha az oly tökéletes, kemény és bölcs férfiak teljes erőből egymás faszát csépelik csalánnal. Én mától hátradőltem és figyelem. Hajrá! De ugye az nem baj, ha unalmamban esetleg néha  összeveszett, tehetetlenül hőbörgő buziklubnak titulálom majd az egymás faszát méricskélő és csépelő idiótákat?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

zombigyilkos:

Ebben a témában abszolút egyetértek veled, és megint jól összefoglaltad a lényeget, és azt is, amit erről az egészről gondolok. Az erőfeszítést én is tisztelem, de a „női harcmodor”/feminista /mangina /Blu-Purple Pilles/brotherhood/sisterhood -os sírámok, „kvóta és jogkövetelés” nem egy férfi sajátja, és lehet hogy én tényleg fasz vagyok, de számomra visszatetsző és szerintem kontraproduktív, ez a (hisztis) gyerekek és nők/feministák sajátja, vélt vagy valós elnyomásra hivatkozva, jogokért hisztizni és toporzékolni, no meg az is, hogy nem fogadja el a nők ösztön/biológia szintű késztetéseit és a helyett, hogy a saját dolgát végezné jól, a másikat szeretné megváltoztatni,  ami soha nem fog sikerülni…..

 

Alter:

Oké, akkor X, SS és Zombi több napos kemény munkával bebizonyították, hogy SOM is tehet róla, hogy egy részeg köcsög pofán akarta verni.

Nem, az is az fölösleges, és hazug szó ebben a mondatban, helyesen: SOM tehet róla……

Ergo a probléma sem létezik, a férfiak kussoljanak, a féfimozgalom egy puhapöcs baromság.

Most te milyen problémáról beszélsz? Hogy hazudjunk SOM érdekében, mert farka van? Hogy mentsük fel, ahogyan a feministák a nőket? Ha te a „férfimozgalmadat” SOM szarságaira akarod ráhúzni, akkor nem hogy le kéne húznod azt a bizonyos rolót, hanem rég elkéstél vele…..

Kitűzött cél elérve, és szerintem akkor könnyen meglehet, hogy lehet is új szórakozás után néznie mindenkinek, mert én biztosan nem fogok ide egyetlen cikket sem írni és szerkeszteni, amíg itt ilyen társaság uralja a közösségi teret

Szar ügy, de Eleken kívül, (aki próbálja ezt a szart bagatellizálni, meg tesztként beállítani, meg hasonló baromságok- és ugye ez gyönyörűen minősíti őt is….) egyedül maradtál a nagy SOM-védő védhetetlen harcban…….

Felmerül a kérdés, hogy csak te lennél helikopter?, vagy a többiek látják helyesen?……, túdom, túdom, egyedűli rambóként: ez a te harcod, de mégis, egy kis kétely sem merült fel benned?

 és “semminél is kevesebb” szarságokkal vegzálhat másokat.

És még te baszogatod a feministákat, ……Oh irgalom Atyja , ne hagyj el…….

Ugyan, nincs itt semmi baj a feminizmussal. csak pár hülye “mangina picsa rinyál”-t az államnak a feminista, diszkriminatív törvények ellen.

Az egyik óriási hiba az, ha valaki feltételezi azt, hogy a politika bármely szereplőjének légypiszoknyi fogalma is lenne a feminizmusról/antifeminizmusról, (másrész ha mégis megcsapta a szele, akkor épp belemenne még szőrmentén is ilyenbe?, amikor pl. Ákost a tizedédért azonnak keresztre feszítették,?) ………..pontosan ugyanaz az értelmetlen és meddő elvárás, mintha egy natural born alfának mesélnél a nő megszerzésének a kínjairől-nem érti és minél inkább elvárod/baszogatod miatta, annál kevésbé lesz segítőkész és nagyon gyorsan az ajtón kívül találod magad, nem véletlenül……..

A valódi macsó nem törődik ilyesmivel, mert neki aztán ugyan semmi baja az élettel, meg “úgyis értelmetlen, mert a férfiaknak nincs zsarolópotenciálja”.

Nem kell ahhoz macsónak lenni, sőt még alfának sem(csak ők mindig és minden körülmények közt magasról szarnak a nők, no meg pláne a férfiak kínjaira is), az átlagembernek fogalma sincs erről az egészről és nem érti hogy mi ez a „felhajtás”

 Akkor tehát szépen beszüntetjük a mangináskodást és most megnézzük, hogy mi jön ki abból, ha az oly tökéletes, kemény és bölcs férfiak teljes erőből egymás faszát csépelik csalánnal.

Hamis okoskodás, szalmabábbal és annak püfölésével ……………..

Én mától hátradőltem és figyelem. Hajrá! De ugye az nem baj, ha unalmamban esetleg néha  összeveszett, tehetetlenül hőbörgő buziklubnak titulálom majd az egymás faszát méricskélő és csépelő idiótákat?

Hozzá még toppanthatsz a lábacskáddal és toporzékolhatsz is, irreleváns………

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Koriander! Emancipált nő létedre fogalmad sem lehet mi zajlik egy férfi fejében amikor elveszti az energiasztintjét és egy adott pillantban nem képes olyanra amit mások sohase tettek meg előtte. A férfiak energiaszintjét a megbecsülés és a tisztelet táplálja. Ha csatába szálltam volna a sráccal akkor is vesztek ott helyben, mert véres fejjel hiteltelen lettem volna egy feminista ellenes papírral a kezemben. De ha meg én nyomom le akkor se tudtam volna már a célra koncentrálni, mert azzal a papírral a kezemben durván támadhattak volna és nekem csak némán és nyugodtan állnom kellett volna akkor is. Bunyó után megy az ilyen?

Ezzel a történéssel azt IS le akartam írni mekkorra hatalma van a nőknek egy férfi mellett. A baszatlan SerialSlut jól tudja, hogy nő lehet pajzs mivel Magyarországon egy szalmaszállal nem mernek hozzáérni férfiak idegen nőkhöz nyilvánosan. Bár hazudnak és szajkózzák tombol a nők elleni erőszak.
Amelyik férfinek nincs nőismerőse vagy párja szerintem nagy hátránnyal indul a jelenlegi civilizációban. Lehet egy ideig remeteként élni, de az nem tarthat sokáig. Tehát nekem azért nagy a szám, mert van mellettem valaki, de pár év múlva lehet beállok sorba, mangináskodni és kunyorogni.

Amit te és Deansdale meg a heréi pl XcsakX, Bedő Imre képviseltek az arról szól, hogy mi a férfiasság. Feszítsünk, hazudjunk, hallgassuk el a tényeket és ezáltal a megoldást is. Én viszont Alter Ego vonalát választottam, ami a férfiakkal szociális, bármilyen lepukkantak is. Mert annak is oka van.

A ti és Orbán-Vona vonala az, hogy férfi nem panaszkodik, tehát kussol. Minden rendben, nincs miről beszélni. De akkor minek jött létre ez az oldal, hogy egymást basztassuk és chateljünk mint a tinik?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

” A baszatlan SerialSlut”

Az ilyesmi a mai napig megnevettet. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nos ha nem bírsz leállni és még mindig tátott szájjal rohangálsz a faszerdőbe, hát legyen:

Koriander! Emancipált nő létedre fogalmad sem lehet mi zajlik egy férfi fejében amikor elveszti az energiasztintjét és egy adott pillantban nem képes olyanra amit mások sohase tettek meg előtte.

Baszki, volt valaha az életedben olyan, amiért te egyáltalán felelősséget vállaltál, vagy mindig csak rinyáltál?

 A férfiak energiaszintjét a megbecsülés és a tisztelet táplálja.

Csakhogy te ezt rinyával próbálod kikényszeríteni, ami nem igazán fog sikerülni, sőt…..

Ha csatába szálltam volna a sráccal akkor is vesztek ott helyben, mert véres fejjel hiteltelen lettem volna egy feminista ellenes papírral a kezemben.

Te mindenképpen hiteltelen vagy, azon kívül gyáva és még neked áll feljebb, ……de annyi eszed nem volt, hogy fogd be a pofád és ne provokálj, ha már se tököd, sem eszed sincs a „harchoz”……

 De ha meg én nyomom le

Hát igen, az szörnyű lett volna, főleg hogy egy háromlábú, kehes, sánta vén lónak több esélye lenne az Epsom-i Derbyn rekordidőt futni……, mint neked…..

 akkor sem tudtam volna már a célra koncentrálni,

Milyen célra koncentráltál te zseni?

mert azzal a papírral a kezemben durván támadhattak volna és nekem csak némán és nyugodtan állnom kellett volna akkor is.

Igen, ezt úgy elképzeltem, ahogy hős lovagként te nyugodtan és némán mutogatod a papírt……., miközben dúlván(sic!) támadnak téged……

Bunyó után megy az ilyen szerinted?

Bocs, de elképzeltem ezt a szürreális szituációt/világot amit felvázoltál és lassan röhögve sírok….

Ezzel a valós történettel azt IS le akartam írni mekorra hatalma van a nőknek egy férfi mellett.

Köszönjük az emberiség nevében ezt a csodát, hogy megosztottad velünk…..

Amelyik férfinek nincs nőimerőse vagy párja szerintem nagy hátránnyal indul a jelenlegi civilizációban.

Nem mondod, az MGTOW-huszárok most szúrják tökön magukat….……

 Lehet egy ideig remeteként élni, de az nem tarthat sokáig. Tehát nekem azért nagy a szám, mert mindig van mellettem valaki.

Kész vagyok:)

Amit te és Deansdale meg a heréi pl XcsakX, Bedő Imre képviseltek az arról szól, hogy mi a férfiasság. Feszítsünk, hazudjunk, hallgassuk a tényeket és ezáltal a megoldást is.

A sok ész a fejedben nem is tudom, hogy hogy tud megférni, ennél csak a tisztánlátásod világít jobban…

 Én viszont Alter Ego vonalát választottam, ami a férfiakkal szociális, bármilyen lepukkantak is.

Eegen, a kocsitakarítás után ezt szépen viritjátok: https://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8

Mert annak is oka van.

Sőt.

A ti és Orbán-Vona vonala az, hogy férfi nem panaszkodik, tehát kussol.

 

Minden rendben, nincs miről beszélni. De akkor minek jött létre ez a az oldal, hogy egymást basztassuk és chateljünk mint a tinik?

Ezek szerint arra , hogy a balfasz, farokkal rendelkezők safespace-e-ként legyen hol rinyálni és vinnyogni hogy milyen cúnya a világ és hogy valaki védje meg a férfiakat mer báncsák őket……

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

“Bedő papucskodásához éppen Alter van a legközelebb ezek közül.”‘

Milyen érdekes, hogy minden férfijogi aktivista kolléga pontosan tudja, hogy Bedő papucskodását mennyire utálom, hiszen számtalanszor elmondtam. Amit Bedő művel az a “hová lettek az igazi férfiak?” szólamnak való teljes aláfekvés. Az, hogy Bedő Imre csakis arról beszél, hogy a férfiaknak magukat kell megváltoztatniuk, hogy kijelenti, hogy ő még véletlenül sem férfijogi mozgalmat csinált, az nagymértékben azonos azzal, amikor X arról papol hogy a férfiak ne beszéljenek társadalmi mozgalomról és legfeljebb magukat hibáztassák. (X  meg végképp egy valódi onostorozó  mangina (jah nem is, ő annál is rosszabb, mert ő csak más férfiakat akar korbácsolni), a férfinem árulója.) Szóval Bedő hülyeségét ugyan nem fogod az én nyakamba varrni.

Megint elég szar bizonyítványt állítottál ki a logikai- és helyzetfelismerő képességedről. Aztán meg itt van az is, hogy épp egy napja sipákoltál, hogy folyton én basztatlak… és gondolom most is majd megint csak áldozati pózban csodálkozol, hogy miért kapod a képességeidet lekicsinylő jelzőket… – és akkor most írd le a szokásos sértéseidet, és utána méginkább pislogjál, hogy mi történik veled…

Egyébként Deansdale megváltoztatta korábbi véleményét és egy idő után kijelentette, hogy immár szükségszerűnek látja a férfijogi aktivizmust, a civil férfimozgalmat, még ha ő nem is vesz részt benne.

Koriander
Olvasó
Koriander

„Amit te és Deansdale meg a heréi pl XcsakX, Bedő Imre képviseltek az arról szól, hogy mi a férfiasság. Feszítsünk, hazudjunk, hallgassuk el a tényeket és ezáltal a megoldást is. Én viszont Alter Ego vonalát választottam, ami a férfiakkal szociális, bármilyen lepukkantak is. Mert annak is oka van.
A ti és Orbán-Vona vonala az, hogy férfi nem panaszkodik, tehát kussol. Minden rendben, nincs miről beszélni. De akkor minek jött létre ez az oldal, hogy egymást basztassuk és chateljünk mint a tonik?““

Ez érdekes, azzal hogy csak itt kommentelek és pl. Deansdalenel már olvasni se olvasok, azt hittem eddig, hogy egyértelmű hogy Egon által képviselt dolgokkal vagyok lojális, de ok. én mondjuk Schiffert szeretném miniszterelnöknek, de ez már tényleg részletkérdés.

Reszet Elek
Újságíró

?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Koriander
Olvasó
Koriander
Alter Ego
Szerkesztő

“a felsoroltak közül még mindig te állsz a legközelebb hozzá.”

Éppen most magyaráztam el, hogy a felsoroltak közül senkitől nem áll távolabb, mint tőlem. Mondhatni szinte kikértem magamnak és még logikusan, alapos érvekkel is körülmagyaráztam, hol kell keresni a valódi eszmei rokonságot. De azért te ne zavartasd magad… – Méghogy veled érvekkel vitatkozni… Az autizmust is vedd fel a kiemelt pszichológiai területek közé…

Kalman
Újságíró

“Amit te és Deansdale meg a heréi pl XcsakX, Bedő Imre képviseltek az arról szól, hogy mi a férfiasság.”

Zombihoz és csakszihoz csatlakozva én is azt mondom, hogy ez faszság, Deansdale és XcsakX nem emlegethetőek egy lapon Bedővel. Teljesen más irányvonalat képviselnek, nem tudom hogy nem lehet ezt látni.

A férfijogi megközelítés csapdája továbbra is az, hogy a nők pontosan azt teszik, amit a férfiak megengednek nekik. A társadalmat a férfiaknak kell irányítaniuk. Jelenleg az van, hogy bedobtuk a gyeplőt és csodálkozunk, hogy baj van. Az egyetlen megoldás, ha a kezünkbe vesszük az irányítást. Ezért is mondom, hogy el kell venni a nők szavazati jogát, ennél kevesebbet ideológia szintjén nem érdemes kitűzni célként.

Nyilván az is egy stratégia, hogy pont úgy kell csinálni mint a feministák és genderszakosok: mindig egy kicsit kell srófolni a társadalmon, és a következő lépés szándékát el kell hazudni.

Kalman
Újságíró

Kori, ha ezt a Schiffert komolyan gondolod, akkor újfent csalódtam benned. Teljesen egyértelmű, hogy ő is ugyanazt képviseli mint a Szélberni, csak sokkal intelligensebb, és elsőre elfogadhatóbban tudja előadni a balos mocskot. De az intelligenciája inkább csak bajnak van, mert az ördög embere, tehát csakis rosszra használhatja.

Alter Ego
Szerkesztő

Kalman, ha ezt mondod, akkor máris előléptél X ellenségévé, mert szerinte “rinyapina” mindenki, aki férfimozgalomról beszél. – És már mindegy is, hogy pontosan mit is gondol Deansdale, Bedő vagy én… – Készülhetsz, mert a “csakszi”-nak becézett megmondó-kommandó már tervezi elválasztani a gyaur fejedet a testedtől…

Alter Ego
Szerkesztő

Csakszika, fuss neki újra, mert a se füle se farka, manipulatív brunnyogásodat csuklóból kitöröltem. Ne is próbálkozz a portásozással se, mert az is megy a kukába.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aham, azért szedted le, és nem moderáltad, mert nem volt mibe beleakadnod:)

Látod Serial, mondtam én, hogy a húrnál megrekedt:)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Zombigyilkos: Pontosan és egzaktan összefoglaltad, köszönöm:)

Koriander
Olvasó
Koriander

Kálmán, hát beszoptad?
Látod, délután nyugodtan eljöttél itt olvasgatni, mire végzel, buzi vagy.

Alter Ego
Szerkesztő

Zombi, lócitromot se tudsz te arról, hogy én mit gondok a férfiak egyéni szinten zajló problémakezeléséről, önmegerősítéséről, merthogy nem sűrűn beszélgetek erről a témáról. Legfőképp soha nem mondtam semmi ahhoz hasonlót, hogy a férfiak minden problémáját a társadalmi aktivizmus oldja meg. Ha így gondolnám, akkor sosem szorgalmaztam volna saját magam a különböző önfejlesztő írások megjelentetését a Férfihangon. Ezzel szemben viszont X szinte minden férfijogi cikk kapcsán elmondta, hogy mennyire értelmetlen és puhapöcs dolog a férfiogi mozgalom, sőt még aki csak említi a társadalmi aktivizmust egy kommentben, azt szinte biztosan azonnal “elemezgeti” és sértegeti.

De szajkózd csak tovább a félretájékozott és manipulatív hülyeségeidet.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Menjetek fel most a kuruc pont info-ra még Budaházit és Torockait is ekézik az elvetemült identitás nélküli automaták. Azt látni, magukat alfának beállító senkik osztják az észt és próbálják a másikat lenyomni. Azzal ők nem lesznek népszerűek, legfeljebb a feszültségüket csökkentiki ha azt hiszik érvek nélküli támadásokkal győznek. A választás eredménye is megmutatta az elvtelen támadók nem szimpatikusak a népnek.

A hagyományos jobboldal szerint férfias férfinak nem lehet születni azzá csak válni lehet. Itt ezért próbálnának páran átnevelni engem, hogy legyek “férfias” tehát az esetleges hibáimat hazudjam le, mert csakis a tekintély tesz valakit férfivá.

Koriandernek és akit érdekel részletesebben a “női pajzs” esemény azért mert látom Zombigyilkos látom szalmabábérvel és összemos vagyis szerinte gyerekkel vagy tólószékessel is takaróznék ami nettó hazugság és félrebeszélés. De az is zavar, hogy leBedőzte és papucsozta Altert ami szintén bődületes hazugság és provokáció. Évekkel ezelőtt Alter Ego és Deansdale frappáns írásai miatt jöttem erre az oldara és jól láttam hogy Alter mire hogyan reagál. Láttam az egymásnak feszülésüket is és azt, hogy miért. Férfivá válni kell című hazugság volt az. A férfi attól férfi, hogy megoldja a problémáit. Vagyis aki nem tudja az nem az.

Rájöttem itt is a hatalomért megy a harc, mert a fejvesztett Jobbikosok és férfigyűlölő feministák támadnak.
Részemről Orbánra szavaztam a bevándorlás miatt, de nekimegyek ha továbbra se veszi tudomásul, hogy a férfiak is a családok részei.

Ez a kiegészítésem, mivel sohase törlöm vagy szerkesztem korábbi hozzászólásaimat az igazság miatt:

A Burgerben a szemem sarkából észrevettem, hogy vár rám a Jobbikos ultra és jönne velem kéretlenül kifelé. Valószínűleg hátulról a földre lökött volna, hogy megalázzon. Ehelyett, hogy hagytam volna a buzulását megfogtam a jegyesem kezét, hogy ő jöjjön utánam mert a Burgerben is nagy volt a tömeg. Kilépünk a Burger elé és azonnal rámtámadt volna mint amire számítottam én viszont nem engedtem el a nőm kezét, ő megpróbállt szembeállni velem, gondolom, hogy feszítsen és ezt nem hagytam. Ez az a pont ahol azt kellett volna mondanom a páromnak állj félre elintézem. Ez lett volna a “férfias”, ha lett volna gusztusom a srác leheletéhez és magas energiaszintem lett volna keménykedni. Ehelyett kettőt-hármat forogtunk és le akart szakítani a barátnőmtől. Kb. 10 másodperc volt az egész. A provokátor szérikurvák és zombigyilkosok ezt úgy állítják be, hogy állok és előttem egy gyenge nő vagy gyermek akivel védekezek pajzsként, mert gyáva vagyok. Erről szó sincs! Azért csináltam így, hogy együtt maradjak a párommal akinek a kezét megfogva jöttem ki, egy idegen baromnak semmi köze hozzánk. Egy minimális sansz volt csak arra hogy bántsa a páromat (mivel türelmesen várt a Burgerben rám, nem lehetett csutka részeg, bár a szemei pirosak voltak), de jól ismerem a manginákat. Nőhöz hozzáérni nem mernek nyilvánosan, pláne ha a közelben vannak a haverjai is. Biztonságban volt a barátnőm? Ott helyben azt éreztem igen, mert én voltam a célpontja.

A párom előtt kicsit szégyelltem magam utána, hogy nem bocsátkoztam harcba és azért, hogy hazugságra kényszerültem (amit az élet minden területén kerülök) mert azt mondtam neki “Jobbikos vagyok, egyoldalon állunk”. Emiatt már képtelen voltam azt csinálni amiért kimentem, azaz felmutassam a feminácizó papírt saját felelősségre, senkinek a képviseletében.

Egy módon lett volna bedurvulás a részemről, ha hozzáér a barátnőmhöz, az viszont lehet az életébe került volna mivel az már ténylegesen feljogosított volna arra, hogy beverjem az arcát mert akkor sem a rendőrség, sem a haverjai nem tartottak volna engem bűnösnek. Feminizmusban mindig az a bűnös aki megüt egy nőt. Csak az ártatlannak tűnő nők számítanak az államnak és azok szolgái. Mindenki érzékeli tombol Magyarországon is a korrupció és a rendőrség jóformán csak a romeltakarításban és feszítésben jártas, tehát csak utólag vizsgálták volna az indítékokat, de az önvédelmet nem bűntethetik súlyosan még akkor sem ha az esetleges haver tanúk hazudnának. A páromat védtem volna, ennyi. Akinek van egy csöpp esze tudja, hogy ha hozzáért volna a nőmhöz akkor 98%-osan győztem volna, de lehet anélkül is mert 1 fejjel alacsonyabb bár izmos tag volt. Nekem főleg a lábtechnkám jó amihez némi tér kell és nem leheletét akarom szaglászni egy buzi baromnak aki rámszállt, ezt fékeztem meg ezzel a nem elegáns megoldással.

De a témához kapcsolódóan egy bárki által megnézhető új filmből idézek most.
SPOILER a Kojot filmből amit csak az eset után láttam és azért is javasoltam megnézésre:

Két kigyúrt állat polgárőrség feliratú járművel megjelenik a főszereplő telke előtt és belép rá. A férfi odamegy hozzájuk és közli “Jónapot, segíthetek?”
Válasz: Ki a f*szomnak akarsz te segíteni b*meg? Majd elkezdi lökdösni, provokálni és váratlanul lekever neki egy tenyeres pofont, hogy srác a földre kerül.
Lemegy a hepaj és odamegy a “jóakaró” asszony a földön heverő párjához, hogy “segítsen”, de az elzavarja és azt mondja: “Hagyjál már!”
“Milyen k*bszott hely ez ahol a saját telkeden sz*rrá vernek?” Aztán a film során a férfi bedurvul és amolyan fight klub szerű filmbe csöppennünk.. nemcsak emiatt a jelenet miatt “kötelező” a film.

Mivel az eset hasonló itt vannak a bennem felmerülő kérdések.
1. Miért nem hagyta a srác, hogy az asszony segítsen neki vagy odabújjon hozzá?
2. Nem értem miért baj az, hogy nem verettem meg magam és így kerültem el a balhét, hogy ne legyen képes a támadó váratlanul (!!!) hozzámérni?
3. Ahhoz, hogy “férfi” legyek agyon kell aláznom és szarrá vernem valakit? 3-7 Dan-os karatemester pl jó lesz kezdetnek?

hunbagira
Újságíró

Som!

Hát nekem a kurucos kommentekből pont az ellenkezője jön le. Szóval, ha nem nyer Toroczkai akkor szerintem a Jobbik ketté szakad. Lesz egy ballik és egy kvázi újmiép csurka hülyeségei és korrupciója nélkül.

Illetve kuruc nagyon nem mangina erős a gyanúm, hogy csonthegyi szilárd nevű szerző itt is aktív…vagy legalábbis állandó olvasó. :) illetve a “vadvérnyúl” nevű vezér kommentelő. :D

A Burger Kinges ügyedre visszatérve- zombi kifejtette mi a gond- ha bárki lett volna melletted, akkor is gáz.

A családi ügyedről meg szintén nem sunyi módon anyósod és/vagy apósod halálára várni, hanem a sarkadra állni és kijelölni velük szemben (is) a határokat! Tulajdonképpen ez a pua-marhaság erről szól, mondjuk talán ez nem marhaság benne egyedül.

Reszet Elek
Újságíró

1. – Büszkeségből
2.- 3.- Minden társadalom definiálni igyekszik a férfit (a nőt, a kapcsolatokat stb). Ez a fogalom meglehetősen konzervatív, valójában egyfajta hagyományos értékrendet tükröz egy korántsem hagyományos világban.

Érdekes lenne végignézegetni ezeket a férfiértékeket, hogyan nyilvánulnak meg és hogy a társadalom mely alkotórészeinek melyek a leginkább hangsúlyosak. A nemi elvárások annak ellenére nagyon erősek, hogy lebontani igyekeznek azokat (a nőieket leginkább de ebből adódóan a férfiakat is).

Nyilván nem lehet minden férfiértéket felsorolni (amúgy is soknál személyiségtől függő, ki mit és mennyire tart annak). Számomra kettő a leginkább kiemelkedő. Az integritás és a képesség hogy újra és mindig felálljon ha az élet a földre sújtja. Az első egyszerre jelent integráns személyiséget, felelősségvállalást, egyenességet és pozitív értékek képviseletét. A második kapcsán pedig arról van szó, hogy nem attól nem lesz férfi valaki hogy a földre kerül (ez elkerülhetetlen, sőt jótékony hatású), hanem attól hogy ott is marad.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Koriandernek és akit érdekel részletesebben a “női pajzs” esemény ”

az az igazság hogy azok után hogy egy általad ‘vélt’ gyengébbnek szóltál be _egy részeget, akartál másokkal “eltakaríttatni”_ igazából meg se lepődtem, hogy a nődet használtad pajzsnak, amikor a fickó bevárt, hiszen előtte is a burgereseket használtad volna fel.
SOM egy kekeckedő majom vagy, ennyi.
és soha nem lesz olyan rendszer, ahol ezt bárki validálná.
Az ultrás ,vademberben, több méltóság és tökösség volt részegen, mint neked józanul. Lehet ezt naphosszig magyarázni, de a tényeken nem változtat.

ha már férfi sérelmek megszólaltatásáról van szó, pl. Hunn veled ellentétben tényleg a feminista kondicionálás lappangó tüneteinek következményeiről beszél, te viszont a saját sunyiságodat, gerinctelenséget próbálnád társadalmi problémává tematizálni. Ez a különbseg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

és soha nem lesz olyan rendszer, ahol ezt bárki validálná.

Eddig szám szerint egy mindenképpen akadt, sőt:), a másik pedig bagatellizálni próbálja………, hát nem tudom………

Koriander
Olvasó
Koriander

igaz nem rendszer, hanem erkölcs, mint közösségi igazságérzet.

Reszet Elek
Újságíró

Lk 6:37, Jak 4:12, Róm 14:10

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor nyálazzuk át egy kicsit:

  Lukács 6:37

Ne mondjatok ítéletet senki fölött, s akkor fölöttetek sem ítélkeznek.

Ugye ez érvényes a gyilkosra/törvényszegőre, no meg nőre/feministára/feminizmusra is? …….

 Ne ítéljetek el senkit, s akkor benneteket sem ítélnek el.

Ha kussolsz, akkor te (is) megúsz(hat)od….

 Bocsássatok meg, és nektek is megbocsátanak.

Eegen, kivéve, ha nem, ……merthogy ez sem üzlet, …..bár az egész kereszténység egy nagy biznisz, mindig megvan, hogy miért mit kapsz és mennyiért……… olyan goldiggeres feelingem van….

Egyébként meg :

https://www.youtube.com/watch?v=7_6sBaLzjuI

 Jakab 4:12

Egy a törvényhozó, aki hatalmas megtartani és elveszíteni: kicsoda vagy te, hogy kárhoztatod a másikat?

Csak az a „gyerek”,  aki szólt hogy a király csóré……..

Rómaiakhoz 14:10
Te pedig miért kárhoztatod a te atyádfiát?avagy te is miért veted meg a te atyádfiát? Mert rászolgált……

Hiszen mindnyájan oda állunk majd a Krisztus ítélõszéke elé.

És (ha még úgy is lenne….), akkor a szarságok eltörlődnek?, amúgy meg bármit meg lehet tenni, mert van búcsucédula, az meg már vagyon kérdése…..

 

Csak úgy érintőlegesen: amúgy elgondolkodtató, hogy (csak?:) „keresztény”, no meg „judeo” kulturkörben „fertőz”/”terjed”/”uralkodik a feminizmus/SJW/gender stb szarságok…………., vajon miért?…..érdekes…..

Reszet Elek
Újságíró

Nyújts be Jézusnál egy panaszt!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nyújts be Jézusnál egy panaszt!

 

Melyiknél? A magyar, párthus, zsidó, esetleg nigga?…… Jézusnál?

Esetleg: https://youtu.be/gemxRbYHBpY

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

zombigyilkos: Lájk és köszönet:)

Alter Ego
Szerkesztő

Az érdekes ebben a vitában, hogy valójában két külön téma körül bonyolódik. Az egyik fél úgy szeretné tematizálni a vitát, hogy csakis a férfiaktól elvárt (elvárható) tökéletes “alfa” tökösség kerülhessen fókuszba, míg a másik tábor meg azt hangoztatná, hogy a férfiakkal, mint egyénnel szemben támasztott elvárásokkal szemben vegyük már észre a keresztényi avagy humanista (legyen kinek-kinek tetszése szerint) viszonyulás elvárását is, hogy ne sanyargassunk, alázzunk már itt halálra férfiakat embereket alaposan bizonyított okok nélkül.

Mindkét érvrendszer középpontjában az erkölcs, mint közösségi igazságérzet” a hivatkozási alap, csak érdekes módon az egyik érvrendszer csak tökélesen individualista nézőpontból vizsgálja a kérdést (SOM felelőssége, amit egyébként csak szemtanúként tudna bárki is tökéletesen elemezni), addig a másik érvrendszer inkább felveti a közösségi felelősséget, vagyis azt, hogy itt az olvasói közösség felelős-e azért, hogy SOM-ot halálra kritizálják-e, mert “kötelessége” tökéletesnek lenni, vagy erkölcsösebb dolog inkább egyszerűen békén hagyni.

Számomra az nagyon-nagyon visszás, hogy az erényőrség legádázabb megmondóemberei a könyörületről és a békés egymásmellet élésről hallani sem akarnak. Az ő nagyon-nagyon felfokozott, szigorú, hightech erkölcsi rendszerükben mintha ez nem is létezne…

De hogy igazán érdekessé váljon a dolog: ehhez az egészhez az egyik oldalnak vannak olyan érvei is, amelyben a sort feltartó részeg alak SOM epés megjegyzésének “áldozatává” válik, és számukra az igazi alantasság, hogy SOM kritizálta(!), miközben ugye ők kritizálják halálra SOM-ot. Szegény részeg garázdát SOM háborgatta, mert tett egy epés megjegyzést. Eközben meg a garázda büdösköcsög, aki amúgy “minden rendszer szerint” egy köztörvényes bűncselekményt készült elkövetni, egyszerűen átlényegül egy SOM által háborgatott szegény emberkévé, aki “méltóságteljes és tökös” és nyilván joga van agyonverni SOM-ot… főleg talán azért is, mert itt sokan olyannyira utálják őt. – Esküszöm beszarok mindjárt. Koriander, Koriander, nagyon félresiklott az a (keresztény?) etika…

Dehogy van itt bármi elfogultság, kérem…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Deadpool
Újságíró

Zombika!

“Nem aranyom, ezt te képzeled.
De kiváló kis szalmabáb, ügyesen is püfölgeted. :)”

“Nem aranyom. Kiválóan terelsz, de a vita itt kurvára nem erről szól. Csak most, hogy megint szaladgáltál egy nagyot a faszerdőben, ráadásul tátott szájjal, és megint sikeresen szénné égetted magad, szokásodhoz híven megint elkezdesz terelni. :)”

“Számodra minden visszás lehet, ha a hisztid előjön. Most is ez történik. :)”

“Annyira tetszik, ahogy sikeresen süllyedsz egyre lentebb és lentebb. :) Eljutottál arra a szintre, hogy egy patkány mentalitás védelmében állsz ki. Bár nem meglepő, mert eddig sem adtad tanújelét, hogy ennél a szintnél valaha is fentebb lettél volna.”

Blablabla… akarom mondani: röfröfröfff.

És te csodálkozol és értetlenkedsz azon, hogy ki akarnak innen tiltani? Ugye, valóban nem látod a minőségbeli különbséget a te és Alter kommentjei között? Ennek a röfögésnek amúgy mi értelme? Szerinted mit fogsz ezekkel a filléres beszólogatásokkal elérni? Mennyivel érzed magad előrébb ebben a vitában azzal, hogy ezt idefostad? Nem érzed szánalmasnak, hogy erre az értelmetlen röfögésre baszod az időd, ami aztán sehova nem vezet? Nem? Mert én végtelenül szánalmasnak érzem.

Na, hát pont ez a baj veletek, és itt nem az a lényeg, hogy SOM hitvány-e vagy sem. Mert az, viszont nektek itt véget is ér a mondandótok, ez a gond. Az értelmetlen, öncélú beröfögés (mondjuk ez inkább röfire vonatkozik, mint rád). Az meg már csak hab a tortán, hogy a kötekedés sem megy. Erőtlen, fantáziátlan, szar. Ezzel értelmét is veszti, és csak magatokat parodizáljátok, amikor ugyan visszaröfögtök valamit, pusztán sértettségből és bosszúvágyból, de annyi igényesség már egyikőtökbe sem szorul, hogy ha visszaszól, abban – ha más nem – legalább a valódi tökösség látszata ott legyen. Ez a kényszeres vergődés hogy megmutasd kiajani, az ellenkezőjét váltja ki annak amit el akarsz érni.

Nézd csak meg röfix elvtársad teljesítményét, kicsit lentebb bizonyíthatott. Parancsolj:

“Critical mass………

Egyénileg kell mindenkinek magát megváltania, mintát adva, kivülről sem kérni, sem kényszeríteni nem lehet, és minden ilyen irányú törekvés kontraproduktív, közröhely tárgyává teszi, hozzátenném, hogy jogosan…..”

Na, hát ennyit sikerült kiizzadni a böfögőbajnoknak. 1 szaros mondatot.  Ha mást kell basztatni, akkor 15 percig tart végigszenvedni egy kommentjét, viszont ha valami értelmeset is írhatna végre, kiderül, hogy bizony nem is olyan könnyű az… Másokat félmondatonként atomizál és kommnetál, minden egyes szavukért válogatottan basztat, viszont amikor megmutathatná, hogy az a basztatás alapszik is valamin… hát meg is mutatja. A nagy SEMMIN, nincs mögötte semmi, csak a saját kis nyomorult egója. Egy kötekedő blöffkirály, aki azokon élősködik, akiket jó eséllyel dominálni tud. SS, Gazella és többi pártolója: parancsoljatok! Megkaptátok xröfix konstruktivitásának esszenciáját. Osszátok be! Egy gyűrűk urányi röfögésre jut 1 nyomorult és semmitmondó idefosás. SS, és te erre mondtad azt, hogy építő… Gratulálok!….

De ennek az idézetnek még a megfogalmazása is bűzlik nekem. Nem lepődnék meg, ha ezek sem a saját gondolatai lennének, hanem csak rá ragadt, hogy tudjon valamit böffenteni ha rákérdeznek, és igazából még ennyit sem gondol az egészről (nemhogy hinne is benne…)… Nekem ez a benyomásom és még jó üzletnek sem tűnik kilométeres faszságokat olvasni (a zombitól is idézett minőségben) és pártolni azért, hogy aztán egy ilyen igénytelenül összetákolt böffenetet fogadjak el indoklásnak arra a kreténkedésre, amit művel.

Valóban igazatok van abban, hogy SOM hitvány ember, viszont ti mélyen alatta vagytok….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valóban igazatok van abban, hogy SOM hitvány ember, viszont ti mélyen alatta vagytok….

Sőt, az egészben az a legjobb, hogy te fároszként ragyogsz fölöttünk és mutatod az igaz utat:)

Téged olyan földi hívságok, mint pl. öncélú, (különféle:) frusztrációkból adódó személyeskedés,kicsinyes bosszúvágy, faszmutagató egofényező szarságok nem érdekelnek, azokon felül emelkedsz, mert a bűnőkkel megtűzdelt hívságokal teli világ fölött lebeg a te  tiszta lelked:)

Köszönjük Mester, hogy leszálltál közénk és felnyitottad a szemeinket:)

hunbagira
Újságíró

Húha, jó nagy vihar lett a biliben, egy szerintem is amúgy védhetetlen dologból .(barátnőjét bassza oda élőpajzsnak, hát ez olyan nációknál gyakori, akiket nagyon nem szeretünk itt :) )

De ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne Csakszihoz, Zombihoz. Szerintetek mi a férfimozgalom fejlődési iránya? Mert eddig csak azt olvastam tőletek, hogy mi ne.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Critical mass………

Egyénileg kell mindenkinek magát megváltania, mintát adva, kivülről sem kérni, sem kényszeríteni nem lehet, és minden ilyen irányú törekvés kontraproduktív, közröhely tárgyává teszi, hozzátenném, hogy jogosan…..

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Hála és köszönet Hunbagirának a lényegre törő, nagyon előremutató, mondhatni a megoldást megszülő kérdésért. Két bekezdéssel lejjebb rá is térek.

Mint mondtam, a RedPillMangina Csakszika szerint semmi szükség férfimozgalomra, ő “Bedő ügynöke”, aki szerint a férfiak gyakoroljanak önkritikát és neveljenek magukból valódi férfit, mert ugye biztosan nem azok. Legalábbis rajta kívül… Gyilok Zombi meg feltalálta a spanyolviaszt, a férfijogi mozgalmat, csak nem tudja az agyonművelt, hogy az általa leírt jogegyenlőségi küzdelmet hívják férfijogi mozgalomnak. Kár hogy ez elsőre kicsit ront a hitelességén, de én azért tele vagyok várakozással, hogy ő egy erős, hiteles “alfa” vezetővé alakuljon és hasonlókat toborozzon maga mellé, bárminek is nevezi a mozgalmát… A programot is nagyon helyeslem, főleg mert a férfihang sem akart soha mást, mint a jogegyenlőség kikövetelését.

Mint láthattuk, a program készen van, szóval szerintem Zombi, haladéktalanul indíts egy weboldalt a mozgalom számára, elvégre webfejlesztő vagy. Hipp-hopp megvagy vele, hiszen nekem “nyomorult bétának” sem jelentet gondot a Férfihang létrehozása, te meg simán überelhetsz is pár nap alatt. Viheted a híveidet magaddal, és nagyon kedvesen némi ingyen reklámot is adok az ügyhöz innen a Férfihangról, sőt bármilyen más segítséget, ha kéred. Nekem nagyon megéri, ha  szépen eltűnsz innen a lelki- szellemi társaiddal együtt, élen az ugyancsak “alfa” X-el, rontsa csak ott a levegőt a férfimozgalom-ellenességével és mások szadista basztatásával, arról már nem is beszélve, hogy a férfimozgalom ügye mekkorát nyer vele, ha a leghülyébbek is egymás faszának ostorozása helyett értelmes dologgal kezdenek foglalkozni és a Férfihang munkáját sem lehetetlenítik el. Én semmiképp sem fogom bánni, hogy aki csak akar, az veletek tart. Szóval hajrá mindenki, aki “alfa”, tartsatok Zombival! Tényleg ideje, hogy leváljatok a nyomorult, “rinyapina” bétákról és mások faszának cincálása helyett alfa módra aktivizáljátok magatokat és kezetekbe vegyétek a sajátotokat, vagyis az irányítást! Egy “alfának” ez semmiség lesz!

Amúgy is az osztódás egy “biológiai” szükségszerűség… Szerintem érdemes most gyorsan el is kezdeni, mert úgyis csak az lesz a “végső megoldás”, hogy Zombi és X ki lesznek innen baszva egyszercsak, mondhatni záros határidőn belül. Akkor meg mennyivel jobb békével és a lehetőségek határán belül kooperációval elválni… Mindenki csak nyer vele… főleg a bővülő férfimozgalom, ami nekem eleve mindennél többet megér.

hunbagira
Újságíró

Alter!

Én a kitiltásokkal elvi szinten sem értek egyet a magam klasszikus liberális voltairei elvei miatt.

És gyakorlatilag sem. Egy idő után akkor miben lesz más ez a fórum mint bármelyik femcsi fórum?

Illetve, aki ennyi kritikát sem tud elfogadni- még neten keresztül sem, az nem tudom mit akar ettől a világtól.

Illetve, hadd legyek annyira korrupt, hogy kimondjam nekem zombi meglátásai hiányoznának- a beragadt kapitalizmus marhaságán kívül- pedig kihívásig menő pengeváltásaink voltak.

Csakszi esetében már kevésbé lennék. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Hunbagira!

Ha nem a klasszikus liberális értékrend mentén gondolkodnék én is, akkor egészen másképpen működne a Férfihang. Ráadásul sok belső vitát is meg lehetett volna úszni, mert sok szerkesztőtársammal pont az ehhez a fajta liberalizmushoz való ragaszkodás miatt romlott meg a viszonyom. Sajnálom is kellőképpen.

Az elvek változatlanok, ezért nem is lettek kitiltva eddig és vállaltam inkább helyette a sok barom vitát. De az a helyzet, hogy az ő ténykedésük túlmutat a renitenskedésen. Nem is csak egyszerűen egy belső ellenzéket képeznek, hanem idegen testként léteznek itt és mindent megtesznek, hogy belülről bomlasszák az amúgy sem túl erős “közösséget”. Nem vagyok egy különösebben tekintélyelvű ember sem, de az is tarthatatlan, hogy módszeres, végtelenített lejárató hadjáratot folytatnak a közéleti munkát is vállaló aktivistákkal szemben és a közéleti akciókkal szemben is. Mondjuk úgy, hogy túl nagynak képzelik a farkukat és ehhez mérten túl nagy a szájuk is. Szerintem tarthatatlan, hogy valós, reallife személyiséggel szereplő, valódi közéleti és mentális kockázatot vállaló emberekkel szarakodhatnak itt ilyen kis virtuális pöcshuszárok. Nem csinálnak semmit, csak marcangolják mások férfiasságát és fényezik a saját kicsi pöcsüket.

Semmilyen hajlandóságok nem mutatnak a minimális szabálykövetésre és az együttműködésre sem. Amikor Zombi már mindenkit kezdett halálra idegesíteni a kapitalizmus-faszságaival, akkor annyit kértem tőle, hogy most már legalább írjon egy cikket (miközben amúgy nem értek vele egyet, de liberalizmus ugye) és legalább azalatt folytatódjon a végtelenített vita, akkor nagy arccal kijelentette, hogy ide nem ír cikket, majd a saját oldalára. Volt ez már vagy két éve. Látta valaki azóta a saját oldalát?

Szerintem nem kérhető rajtam számon a klasszikus liberalizmus, ha úgy kívánok megszabadulni a kezelhetetlenné és ellenségessé vált, bomlasztó belső ellenzéktől (vagy betolakodott ellenségtől?) hogy mindenféle segítséget és reklámot kínálok nekik a saját internetes platformjuk létrehozásához. Éppen ezért köszöntem meg fentebb a kérdésed, mert megmutatta számomra az elvhű utat.

Szóval szeretnék megnyugtatni mindenkit, nem akarom bántani Csakszikát és Zombibabát, csak eljött a pöcshuszárok számára a bizonyítás ideje és persze az a kánaán, ahol ők, az “alfák” végre összeölelkezhetnek, anélkül, hogy a sok “rinyapina” “hiteltelen” “béta” zavarná őket az önmegvalósításban.

Alter Ego
Szerkesztő

Zombi!

“És eljut odáig, hogy pénz. No, most éppen azt gyűjtöm.”

Na ne röhögtesd már ki magad! Mi vagy te, valami kamasz gyerek, hogy két éve nem tudsz összegyűjtögetni pár tízezer forintot domainre, szerverre, miegyébre? (Ráadásul nagy kapitalista tálentum létedre.) Már van vagy két éve, hogy legénykedtél, hogy ide nem, hanem a saját oldaladra fogsz írni. Azóta nem sikerült összekaparni azt a kevéske pénzt? Vagy inkább az a helyzet, hogy webfejlesztő létedre nem tudsz összehegeszteni egy közepes forgalmú webportált csak az észt osztani másoknak? Vagy úgy általában csak a büdös nagy szád van? A Férfihang sem vagyonokból készült, épült, dolgozik, nem pénz kérdése ez, csak tenni akarás és tehetség kérdése. Persze mások munkáját kritizálni mindig könnyebb, mint csinálni valamit.

Szóval nem kell a rizsa, meg a rinya. Elindult a visszaszámlálás, hamarosan begyújtom a rakétát a valagatok alatt és csak az a kérdés, hogy az időközben felépülő “Alfa”-holdbázison (vagy miafasznak hívjátok majd az új mozgalmat) landoltok vagy a légüres térben. Én nagyon összerántanám magam a helyedben, hogy a rosszakarók ne röhöghessék halálra magukat végül. Az ajánlat áll, ha kell, segítek létrehozni is, reklámot is adok hozzá, (esetleg még pénzt is adjak?) de nagyon-nagyon igyekezz!

A hozzászólásaiddal meg nem fogsz semmilyen különmunkát adni másoknak, öt percnyit sem. Más bizonytalankodók vagy sértettek is kérték már, hogy töröljük ki a hozzászólásaikat, de senki nem fog minket ugráltatni. Te sem. Te írtad, te is törölheted ki magadnak, azért is van ott a “szerkesztés” gomb. A tiéd, bármikor azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Pont ennyi értéket képvisel számomra.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Mert ha rászánom az öt vagy X percet a hozzászólásaid törlésére, akkor megalapítod végre a weboldaladat-mozgalmadat? Jahh, nem… Csak szándékosan manipulálva összekavarod a szavaimat, mert amúgy nyilvánvaló, hogy a férfimozgalom ügyére mondtam, hogy mindennél többet megér nekem, ezért ha kell segítek is, nem pedig a távozásodra, vagy a kommentjeidre.

Egyébként te tényleg ilyen öntelt fasz vagy, hogy azt képzeled, hogy a kilométeres fosadék szövegeid bármilyen értéket képviselnek számomra? Vagy arra játszol, hogy ezt a hülyeséget mások majd jól beszopják? – Elmondtam, sosem hagytuk magunkat más kénye-kedve, hisztije szerint ugráltatni, mindenki gondolja meg, hogy mit és hova ír és kezelje a szövegeit maga. A Férfihangon a lehetőség adott. Mindenki más el tudta végezni a kedve szerinti törléseket, ha valamit nem akart meghagyni. Kivételt soha senkivel nem tettünk. Veled sem fogunk. Szerintem annyira debil talán még te sem vagy, hogy ne sikerüljön. Vagy mégis? Szóval hagyjál már ezzel a baromsággal.

Azt gondolod, hogy azt a faszságot is beszopja majd bárki is, hogy azért nem akar megszületni a két éve emlegetett weboldalad, mert Origós PR cikkre gyűjtetsz, nem pedig azért, mert csak a vetítésre telik a “tehetségedből”? Ahogyan egy kicsit magadról, a céljaidról kell beszélned mások ekézése helyett, rögtön egyre mélyebbre rántod magad a sárba. Ha már állítólag annyira szereted az őszinteséget: szerintem te a folyton vetítő, manipuláló, hazudozó, félművelt, rosszindulatú, menthetetlen pszichopata mintatípusa vagy. – Talán mára már nem is maradt senki, aki ezt ne látná át.

De tegyünk úgy egy kicsit, mintha bármit elhinnénk neked: meddig fogod még gyűjtögetni a pénzt? És meddig akarod még itt égetni magad?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Egy MeToo# áldozata lettem, mert soha senki nem nevezett még hitványnak sem a való életben és nem érzékelem azt, hogy bűnt követtem volna el, sem a párom sem az ősei ellen!

Kezd egyértelművé válni, hogy a Férfihangot újra a Deansdale “mindegy mi lesz én férfi vok, legyél te is ugyanilyen” vonal uralja ahol olyan esetek is megesnek ahol egy zombigyilkos nevű agyf@sz lemanginázza Toplak Zolit is akinek volt vér a pucájában egyedül is kiállni az utcára. Ez hasonló otrombaság, mint amikor valaki meggondolatlanul az anyós halálát kívánja. Mint én. Hitványnak érzem magam ebben a dologban. Az az aprócska különbség, hogy erről az anyós nem tud és nem is fog tudni. Ezért a gondolatbűnért azonnal megkövezés járt nekem egy Dan nevű talán küzdősportoktatótól aki mint olvastam sikeresen megvédett egy nőt egy részegtől. Rászoruló férfival gondolom nem tenné ugyanezt, mert oldja az csak meg saját maga vagy “legközelebb ha esetleg túlélte” iratkozzon be a kurzusra, majd ad harcművészeti tréninget. Önfejlesztés, önfejlesztés mindenekfelett és a nők további kormányzati támogatása amíg bírjuk a nyomást. De bírnunk kell, mert a férfi nem panaszkodhat. Ezt csinálja a magyar jobboldal, vagyis a nagy semmit, letagad minden férfiproblémát, a férfi dögöljön meg ha nem bírja van helyette másik szolga. Koriander nevű (keresztény?) nő lemajmoz egy hímeknek szánt oldalon azért mert nem balhézni mentem egy tüntetésre. Egyszer bocsánatot kér aztán lemajmoz és tovább sérteget? Most akkor csak egy skizofrén beteg és sajnáljam? Vagy mert nő neki mindent lehet? Xcsakx nem tudom mit ír mert már szelektív a látásom és nem olvasom a maradék egészségem megóvása végett. Egyesekben nem tudatosul, hogy a társadalom fele férfi és a feminizmus éppen a legyengítésükről szól, a munkájuk, kedvteléseik elvételéről. Alterral is ezt csinálják még bírja, aztán a Férfihang egyszercsak bezár. A Deansadale vonal szerint csupán edzeni, önfejleszteni kell és akkor nem tudnak lenyomni. Ez egy hülyeség, tudjuk a MeToo óta. “Ha Férfi vagy hát légy fÉRFI”. Nőjjé’ fel végre 60 évesen! A körülmények nem számítanak, akkor sem ha pl. leszakad a lábod vagy átvágták a gigád és nincs hangod.. Lényegében erről szól már a kommentszekció, a cikkek még nem.

Csak a mesében létezik olyan férfi akit ha több irányból tüzelnek túléli, de Elek szerint az már férfi aki feláll. Bocs, de azokat a hozzászólásokat nem vagyok hajlandó elolvasni akik idegen emberek mondatait szétszedik és valami fészbukos percemberként böfögnek rá valamit. Ez nulla munka, tulajdonképpen az eredeti írás átköltése. Írjon összefüggően ÖNÁLLÓ gondolatokat és akkor lehet meglátom és elolvasom.

A FérfiHangnak azt üzenem, ha lefáradt adja át a stafétabotot xcsakx-nek, zombigyilkosnak, a baszatlan falloszkereső vagy femináci sajtófigyelő-kém Serialslutnak (akit a ZombiGyilkos / XCSakX a Férfihang új és sikerekben gazdag vezérei majd elismernek sikerként, hogy mennyire pozitiv értelmeben antifeminizálódott, amikor azt látszik rajta, hogy egyáltalán nem, visszataszitóbb lett mint volt, mert már a mennyasszonyomat is provokálja), Szerintem ne akarjatok senkit se megváltoztatni, mert nem fog menni! Mindenki eldönti maga, hogy mit akar és hogyan éli meg az életét. Régebben közöltem időhiány és gyakori maximalizmusom miatt cikket nem írok, de mostmár nem is írhatnék mivel hímnemú ellenség lettem a “jóakaró” Dan nevű nick jószántából, melyre a femináci szériakurva azonnal ráugrott és továbbköltötte. És utána csak támad.. támad.. támad.. mint az agyatlan feministák.

Amelyik férfi képtelen tisztelni férfitársát az mehet harcba ellene, pedig itt az összefogáson lenne a hangsúly. Gondoltam kihívom párbajra a Dan-t, de azóta látom lenyugodott és inkább XcsakX-et vagy Zombigyilkost rakjátok be velem egy VALÓDI BOXRINGBE, mert úgy tűnik még mindig az számit ki bunyós és ki nem, ki hitvány ki nem, ki hazudik és ki nem, ki “férfi” és ki nem. Bérelt ring valahol Budapesten, bokszkesztyú, kéz és lábhasználat engedett a harcban, harapni tilos, a többi nekem mindegy. Mivel volt itt valami észlény aki azt is kétségbe vonta, hogy 3-400 netto ezret kereső irodai munkával, hogyan tudok betonozni, falazni, glettelni, festeni és bármilyen fizikai munkát végezni, hogyan tudnék már akár egy balhézó ultrát megverni. Ez mind sértés és túl sok, a bocsánatkérés nem elég!

Várok emailt aminek a szövegét a feladó nevét eltekintve megosztom itt. Gyertek drukkolni, engem meg akár le is köphettek élőben!

Dan jó lenne mert ő borította rám személyeskedő a bölcsességét, de XcsakX-nek és ZombiGyilkosnak örülnék a legjobban, mert szívességet tennék vele Alternak is. Kedves majmozó Koriander, megszervezheted te is, de a Férfihangról legyen az illető és ne kímélj! Veress meg, mert kikérem magamnak, hogy bárki is gyávának vagy kislánynak nézzen!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Engem miért nem hívsz ki?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy MeToo# áldozata lettem,

Itt el kezdtem röhögni, a többi már szóra sem érdemes:)

-
Olvasó
-

Egy MeToo# áldozata lettem

Valld be, hogy  a párod mellett te vagy menyasszony. Csak ne fordíts neki sokszor hátat! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Az lett a vége seggfej, hogy menjél párbajként ringbe verekedni. Kamu, hogy nem olvastad végig. Megint ócska hazug alak vagy. De a Férfihang miatt semmiképp sem kell, sőt tilos párbajozni. Itt majd én párbajozok, szavakkal. És ha kell, nem spórolok velük, az olykor támadó kiábrándulás ellenére bőven vannak még raktáron. – Zombi meg úgyis besorol jobbról a férfimozgalomba, amint (sohanapján) összeszedi (húsvéti locsolásból) a pénzt a két éve beígért saját weboldalára. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Engem tök komolyan bánt, hogy nem hívott ki, ha már baszatlannak és sajtófigyelő kémnek azért bátran nevez. Elvileg egyenlőség van, akkor én miért ne rúghatnám szét a seggét? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Serial, nem akarlak lekicsinyelni, de akkor maradj az általad emlegetett “hatefuck” “küzdősport” ágazatban: pénisztörésig vagy gátszakadásig. :D Márcsak a sértés jellege: a “baszatlan” miatt is. :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“Engem tök komolyan bánt, hogy nem hívott ki…”

Andy Kaufman volt ennek a királya/világbajnoka.

http://indavideo.hu/video/Ember_a_holdon_1

53:27 – 56:04-ig.   :)

Reszet Elek
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter

Ez most jó volt. :)
A hatefuck egy különleges csemege, de amikor ilyen kemény sértést vágnak a fejemhez, akkor inkább a tökön rúgásra szavazok. Lehet, hogy nem jön össze, de megpróbálhatom, ez egy becsületbeli ügy.

common man
Olvasó
common man

Mi a férfimozgalom fejlődési iránya? Én most szervezési oldalról közelítem a témát.Tanulmányozni kell a hazai pártok és egyéb szervezetek fejlődését,átalakulásait,beleértve az összes beépített ügynököt,pénzforrást,támogatót.Ha valakiknek ideje,ambíciója és tehetsége van szervezetet létrehozni vezetni és kiterjeszteni ha az szimpatikus és vállalható biztos be tud lépni a közéletbe a szélesebb ismertségbe.Bárki küzdhet harcolhat egyénileg az erő akkor is az egységben van.Viszont nem mindenki mozgalmár és nem is lesz az.Vannak pártok kevés taggal. választáskor több vagy kevesebb szavazóval.Vannak alapítványok egyesületek,kevés taggal ,aki nem mozgalmár típus még attól támogathatja a céljaikat anyagilag ill. egyénileg élhet az általa támogatott szervezet elvei szerint.Diktatórikus mag irányít önkényesen,vezetőség irányít “alkotmányos” elvek célok alapján vagy mindig alakuló “teljesen nyílt demokratikus” valami, itt viszont az ügynökök(nagyon is létező) veszélye áll fenn az eredeti célok megvalósításának akár teljes ellehetetlenítésével.Az is egy kérdés ,hogy mi a jobb több szervezet vagy egy nagy.Ha több az még a nézeteltérések ellenére összefoghat lényegi kérdésekben.

common man
Olvasó
common man

Som! Bizony elemezni kell amit írsz de azért, hogy te szembesüljél vele: ” rakjátok be velem egy VALÓDI BOXRINGBE”  kik? Vagy ahhoz a 43 kilós kiscsajhoz szóltál aki a hamburgert osztotta a múltkori esetnél(rakjátok ki) vagy a pattanásos tanuló sráchoz aki a tanulását finanszírozta a keresetéből?Senkinek a híve ,vonalának képviselője nem vagyok.De ha valakitől valamit akarsz nyugodtan szólítsd meg.Őt! Ne mást.Írásaid alapján három verzió közül lehetsz az egyik.1. egyszerű provokátor.2.valamelyik itteni megmondóember által létrehozott profil aki így akarja a homályos dolgait elővezetni.Nyíltan ez is egyszerúbb volna.3.erről képem van:

Képtalálat a következőre: „pondró képek”

Amúgy Koriander azért kért  bocsánatot mert egy illedelmes ,megfelelési vágyásos kislány,nyilván belátta már tévedését.Kár basztatnod bármelyiket mert akár ő akár SS fényévekkel fölötted áll erkölcsileg.Ez a box izé meg a hónap vicce.Nagyon jól tudod ,hogy az említett úriemberek(van sok hülyeségük is igen) soha nem ütnék meg a barátnődet! Ja és ne magyarázd félre te kis köcsög, nem azért mert nő, ha az öcsédet vagy egy fiút lökdöstél volna magad elé akkor is ugyan ez lenne a vélemény.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elek: Köszönöm, nem tudtam róla, átírom erre a linket és kivittem a  főoldalra.

Koriander
Olvasó
Koriander

Common man, <3
comment image

Dan
Újságíró

Koriander ,

Igen, így általad összefoglalva látszik, h SOM-nak még sok dolga van a saját férfiasságának a tanulásában (nőként nem csodálom, h jobban emlékszel ilyen részletekre, én amúgy sem azzal foglalkozom, h minden hozzászóló, minden hozzászólásának minden részletét megjegyezzem :) . Ehhez persze kell(ene) az a felismerés is, h melyek azok a területek, ahol gyenge, ahol fejlődnie kell.

Maga a mostani szituáció, amiről írt, számomra akkor is az, ami. Más kérdés, h “kontextusban”, amit összefoglaltál róla, a korábbi beszámolói alapján, már lehet, h a szülők nem tudnak férfiként tekinteni rá és ebből a mélyből erednek ezek a felszíni zördülések, mint a fűnyírás-betonozás konfliktusköre.

Koriander
Olvasó
Koriander

én is csak az „anomáliákat“ jegyzem meg.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Tegnap nem lett semmi aktus a meztelen aszonnyal, mert nem értem hozzá. Nem értette miért, mert nagy ritkán ő kezdeményez (ált. mikor nem érek rá) és az ősei lehúztak pár napra a Balatoni nyarolójukba élni a nyugdijas életüket. Elkezdte olvasgatni az itteni hozzászólásokat mobilján és közölte: ” Kicsit meginogtam, de csak egy kicsit”. Csak annyit kérdez ki ez a Dan? Mondom nem tudom valami karateoktató lehet akinek baja van a nőkkel vagy női előjogokkal különben nem lenne az oldalon. Az állóképesség fejlesztése lehet a heppje, hogy üssék amíg bírja, mint a legtöbb magyar férfi akine ezt a sorsot szánja a hatalom. Olyan mint Bedő Imre. “Jóakaró” és hazugságra akar rábeszélni mert szerinte az alacsony önértékelésű emberek az olyanok mint én akik kimondja a problémáit. A megszégyenítés az eszközük mint a feministáknak vagy más antiszociális egyéneknek. Magyarországon is az a helyzet, hogy a férfinak kuss a neve vagy hazudjon, de jobb ha piál és csapja be önmagát. Én nem fogom, mert az igazság megfelő módon való tálalása mindig bevált, még a csajozásban is. Akinek ez nem tetszik nincs helye az életemben, sose lesz haver és befejezheti a buzulást vagy “jóakarást”. Azért vagyok az oldalon, hogy felhivjam a kritikus pontokra a figyelmet ahol a férfi bukhat és amiről a legtöbben hallgatnak. De nem is a legtöbben, hanem szinte mindenki. Néma kussban van és elhallgatja a gyengeségeit is, csak feszít, mert azt hiszi az számit még valamit egy olyan világban ahol a fizikai erő háttérbe fog szorulni. Ezért javasoltam Kojot címú 2017-es filmet mert tökéletesen leirja mi van a magyar férfiban legbelül és ezért támadnak a feministák a nemlétező családi erőszakkal mivel izomzatunk és erősebb csontozatunk miatt megtehetnénk bizonyos dolgokat, de mégse tesszük, ahogy én se ölöm meg az anyóst, annak ellenére, hogy sokkal jobb lenne nélküle az életünk.

rumospiskóta
Újságíró

2018. május 3. csütörtök 07:46

Amit ebből én látok az az hogy szót értetek az asszonnyal, és hogy nem akarja azt bizonygatni hogy milyen hülyeségekkel hergeljük itt mi egymást.  Egy a lényeg ebből : ne csak kritikusan figyelj rá hanem elfogadóan is. Megérdemli ő is és a kapcsolat is.  Persze ne töröld egyből amikor az ő megoldását csináltátok együtt – és neki se hagyd hogy elfelejtse. Minden lejtmenetet így se úszhatsz meg, de nem kell szörnyű bosszúkon agyalnod amíg gyógyul a seb.

csak nyugi

Reszet Elek
Újságíró

Akinek kalapács van a kezében mindenhol szöget lát.

Dan
Újságíró

SOM,

azt a beszólásodat is megmutattad neki, ahol arról írsz, h várod a szülei halálát?

Vagy az igazság azon szeletét máshogy csavartad?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Igen olvasta. Azok után mondta, hogy kicsit meginogtam, de csak egy kicsit.
Továbbra se kívánom, hogy a leendő anyósom sokáig éljen és ezt elfogadja! Saját családot akarok nem zsarnokságot.
Te nem, de kit érdekel? Ha pedig valaki ésszel akar házasodni felméri, hogy mit veszthet és mit nyerhet és az alapján választ, bár lehet a hülyéknek csak a lagzi minősége a mérvadó és írjátok csak alá a magyar házassági papírt, aztán vagy pofára estek vagy nem pár év múlva vele.

Még adok egy plusz infót, hogy azon is rágódj. Közöltem az asszonnyal, hogy ha gyerek lesz akkor azon is múlik mennyire lehetek az apja, hogy miként tartanak vagy űznek el. Egy papucs szolga semmiképp nem fogok lenni, mert eddig nem voltam az, de ha kisgyerek van az asszonyé a legtöbb hatalom.
Annyira akar már gyereket, hogy egyre jobban tartok tőle, de mivel szeretem őt és utódot is akarok bele fogok menni hamarosan. Aztán kiderül mi változik.

Számításaim szerint legalább 10 évig nem leszek még lepukkant magyar férfi. 7. éve élek együtt az asszonnyal, eddig albikban, majd a saját lakásomban és most az ő ajándékba kapott házában, aminek a tulajdonosa, de az anyós a haszonélvező (ő “kontrollál” minket)

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha a nő is azt várja hogy az anyja, apja kipurcanjon akkor szégyellje magát és megérdemli hogy a jövendő gyerekei ugyanazt kivánják neki. Azért nem-e mérges hogy megszülte? Vagy a kukába kellet volna dobnia mert megérdemli…

Dan
Újságíró

SOM,

van egy mondás, nem tudom, hallottál-e róla: “Nézd meg az anyját, vedd el a lányát”. Esetleg majd gondolkodj az értelmén. :)

Hát persze, h Alteren kívül, aki részben a pártodat fogja, nyilván mindenki más idióta, aki szembejön veled az autópályán. Oda se neki, a lényeg az, h neked mindig igazad van, úgy csinálod jól, ahogyan csinálod, ne is változtass soha semmin! Csak azt nem értem, minek írtad le mindezt ide, ha úgyis ennyire biztos vagy magadban? :)

A részemről befejeztem a veled való kommunikációt, mert minden egyes hozzászólásoddal csak egyre mélyebbre küzdöd magad a sárba, kezdesz egyre jobban egy durcizó tinilányra hasonlítani.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Dan. Te egy jó ember lehetsz és jóval egészségesebb hím mint XcsakX, de nem lennél a haverom, mert más az értékrendünk. Legyen a tiéd a helyes.

UPongi
Olvasó
UPongi

Srácok, az ugye megvan, hogy SerialSlut éppen a klasszikus férfi-női feladatokról beszél? Most azért támadjátok, mert csak? Szerintem igaza van. (legalábbis ebben az esetben)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem, nincs meg. Serial Slut végtelenül felértékeli a női munkát és leértékeli a férfimunkát. Azt képzeli, hogy a kettő minimum egálban van, de leginkább szerinte a nők tesztnek többet. A klasszikus nemi szerepeknek akkor felelne meg a fellépése, ha tisztelné azt a többletmunkát, amit a férfiak végeznek, de ehelyett ő még kevesli, sőt le is kicsinyli. Látszik, hogy neki még soha nem adták a kezébe a csákányt tíz percre sem…

UPongi
Olvasó
UPongi

Lehet, hogy ti már beleolvassátok SS hozzászólásába, az összeset, amit ide írt. De szerintem ebben az esetben jogosan ostorozza SOM-ot. Azzal, hogy “csak így tovább SOM, állj ki magadért” nem fog változni a helyzet.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek.

Dan
Újságíró

UPongi,

SOM leírásából nekem sem egy semmittevő here képe bontakozik ki, hiszen leírta, h a fűnyírás nagy részét is ő csinálta, 3x annyi pénzt visz haza, mint a nője és az apóssal közös betonozásban is benne lett volna!

Ezt kezdte széttorzítani SS arra, h SOM semmit nem csinál.

Szóval én sem látom, miért olyan nagy bűn az, ha hagyta, h a nője is kicsit füvet nyírjon? Nem tudjuk a pontos részleteket, lehet, h eleve kérte, kedve volt hozzá a nőnek, h kicsit kint legyen a kertben *könnyű* fizikai munkát végezve. Nem arról van szó, h korbáccsal lett kényszerítve arra, h lekaszálja az 1ha-os búzamezőt! Pont előbb hoztál te is példát arra, h nálatok sem csak fekete-fehér, 100%-100% formában lehet férfi-női munkát csinálni. A rugalmasság, különösen a mai világban, elengedhetetlen. A tudatosság és az arányok a fontosak.

 

Alter,

“Azt képzeli, hogy a kettő minimum egálban van”

Szerintem ne menjünk bele a méricskélésbe, mert ez pont a feminista módszer. Mindkettőre egyformán szükség van egy egészséges párkapcsolatban és családban, mindkettő szükséges a túlélésért, szóval nem gondolnám, a bármelyik fél munkájának a lekicsinylése lenne a megoldás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azon igazán felröhögtem, amikor közölte, hogy irodai munkával 3x annyit keres, mint a nője, neki is kijár a pihenés, miközben itt mindig az megy, hogy a nők az aktatologatásba mit akarnak belehalni. :)
Nem mondtam, hogy semmit sem csinál, nekem az a furcsa, hogy a kemény férfi simán lepasszolja a kemény, férfias feladatait a nőnek, fordított esetben meg rinyál és felháborodik, hogy neki meg kellene fognia egy edényt, micsoda pofátlanság.
Az meg ezek szerint nektek még mindig nem jött át, hogy az apósától kapott ház udvarán betonoztak volna, tehát nem ő segített az apósnak, hanem az após ment segíteni neki. Aki arra ért oda, hogy a pasi döglik a kerti székben, az asszony meg vágja a füvet.

Dan
Újságíró

“miközben itt mindig az megy, hogy a nők az aktatologatásba mit akarnak belehalni.” – bocs, de ez ilyen, tipikus, politikusi jellegű (azaz hazug, manipulatív) összemosása egy-egy személy véleményének az egésszel.

Azért, mert van néhány elborult, aki annyira a képzelt világában él, h nem veszi észre, h a feminizmusnak köszönhetően a nők többsége mindenhol keményen, ugyanannyira kiszolgáltatva és kizsákmányolva dolgozik, mint a férfi társaik, az pont annyira egy alternatív univerzumban él, mint a feministák. Nem tudom: ezek az emberek nem voltak még soha az ABC-ben, vagy más boltban vásárolni, vagy egy étteremben? (A gyárat, gyártósort már meg sem említem.)

A fűnyírás mióta kemény, férfifeladat? :) Nem mondom, inkább férfias, mint nőies, de nem a téli tüzelő felhasogatásáról beszélünk. :) És nem arról volt szó, h ő nem nyírja, hanem egy kis részét átadta, h kifújja magát a betonozás előtt.

Az após viszont valóban simán lehet, h azért reagálta túl ezt az alapvetően ártatlan szituációt, mert SOM már más esetben is (ahogy Kori összefoglalta) hajlamos férfiatlanul viselkedni és ez nyilván hatványozza egy ilyen szituáció súlyát.

 

Alter Ego
Szerkesztő

“a nők többsége mindenhol keményen, ugyanannyira kiszolgáltatva és kizsákmányolva dolgozik, mint a férfi társaik”

Ez egy tévedés. A választási kampány során az LMP közölte az adatot, miszerint “a közszférában a munkakörök közel 80 százalékát nők töltik be”. Ezek szinte egytől egyig körömreszelgető állások. A nők egy jelentős része legfeljebb könnyű fizikai munkát végez, addig a férfiak töltik be a nehéz, veszélyes és alulfizetett munkakörök jelentős részét. Beszédes adat, hogy kétszer annyi férfi szenved munkahelyi balesetet, mint nő és halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket szinte kizárólag férfiak szenvednek el.

Adatok ezen a linken

Szóval én simán magamra vállalom azt a mondatot, hogy “a nők az aktatologatásba mit akarnak belehalni”. – A nők és a férfiak soha nem végeztek ugyanolyan munkát, soha nem dolgoztak annyit, mint a férfiak és soha nem is fognak.

hunbagira
Újságíró

Meg közben – legalább részben- eltartja a csajt, ahogy ez szokott lenni. Amúgy a feminizmus nem az egyenlőségről szól? Jó-jó tudjuk, csak kényelmes, férfiak által dominált dolgok terén kell az egyenlőség…:)

UPongi
Olvasó
UPongi

Ha kicsit visszaolvasol, nem a fűnyírást kritizáltam, hanem ahogy a helyzetet kezelte. A fűnyírással csak válaszoltam a feltett kérdésére.

Dan
Újságíró

UPongi,

OK, megértettem, rendben.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem már régen belement a társadalom a méricskélésbe: ezt hívják feminizmusnak. Nem érzem, hogy meg lehetne úszni. Tartok tőle, hogy pont a válasz hiánya adott ekkora teret a feminista önhittségnek…

Dan
Újságíró

Alter,

ha belemegyünk ebbe a méricskélésbe (ahelyett, h azt mondanánk, mind a két feladat egyformán fontos és nélkülözhetetlen), azzal átvettük az ő keretüket, az ő narrativájuk szerint kezdünk játszani. Innentől már nem férfi-női szövetségről beszélünk, hanem egy üzleti vállalkozásról (ami nyilván az is, de a szövetség kölcsönös bizalma nélkül a gazdasági szövetség sem működik).

Alter Ego
Szerkesztő

Üzlet ez szigorúan… Mármint nem szerintem, hanem leginkább az átlag nő szerint is… Ha nem annak tekintenék, ha nem méricskélnék nagyon is, hogy mit-miért, akkor nem létezne ilyen széles bázison a feminizmus. Hangoztathatod, hogy nem vagy hajlandó átvenni ezeket a kereteket, de nem fogod tudni a saját gondolkodási, értékszemléleti és kommunikációs kereteidet a nőkre kényszeríteni… Szerintem csak az itt az egyetlen kérdés, hogy tud-e az egyik fél a másik nyelvén is beszélni. Szerintem a férfiak képesek erre. Ha ez az osztozkodás egy ősprobléma a nőknek, akkor beszéljük meg az ő nyelvükön, hogy mit-miért. Kezükbe kell adni a csákányt… ha másképp nem, akkor képletesen… És megvitatni, hogy csak akkor teheted le, ha… és ezen az alapon megbeszélni, hogy akkor mit is kapnak és miért. Addig úgy sem értik vagy hiszik el… Önhittek és naivak, mert már gyermekkoruktól mindig megkíméli őket a társadalom…

Dan
Újságíró

Üzlet, de nem szigorúan – hanem szeretettel. :) Ha olyan üzlet, mint az otthonon kívüli világban, akkor a fene megette az egészet… Szerintem nekünk nem az átlag (feminista propaganda agymosott) nőkkel kell foglalkoznunk, mert velük úgyis esélytelen egy harmónikus, hosszútávú párkapcsolat. Lehet, egy részük idővel kijózanodik, majd akkor ismét beszállhatnak ebbe a játékba (már amennyiben még nem mentek túl a koron).

Számomra az itt és máshol is megnyilvánuló nők – akiket nem fertőzött meg, vagy már kijózanodtak a feminizmusból – véleménye, hozzáállása reménnyel tölt el, h vannak azért még jelentős számban olyan nők, rajtuk kívül is, akikkel lehetséges a harmónikus párkapcsolat. Rögtön hozzáteszem azt is, h ehhez kell azonban minden esetben egy férfias férfi is! Akihez a nő csatlakozni tud.

Kieg: amennyiben nem pusztítjuk ki magunkat, hanem sikerül továbbfejlődnünk, akkor a mai, egymás kizsákmányolására, elnyomására épült üzleti modell is át fog alakulni egy olyan formába, amely az eyüttműködésre épül és amelyben a vezető sem egy, saját egójába szorult, hatalommániás nyomorék, hanem sokkal inkább egy szervező, integrátor. Ilyen új tipusú szervezeti formákra egyébként már ma is vannak évtizedes példák (szociokrácia, holakrácia), csak ahogy az ökofalu is ma még nagyon idegennek hangzik, úgy ezek az együttműködési keretek is “UFO-k” a legtöbb ember számára. Számomra viszont reményt adnak arra, h talán mégis megtaláljuk azokat a formákat, ahol önmagunk és egymás elnyomása helyett önmagunk és egymás segítésén dolgozunk. Persze ez feltételez egy magasabb tudatszintet. Amelyet nem mindenki, egyszerre ér el. De már ma is megvan az a 30-35%, aki ezen a tudatszinten van. Most már csak a kereteit kell kidolgozni annak, h ezek az emberek hogyan tudnak együttműködni.

 

 

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem a férfiaknak az egy alapvető tévedése, ha tetszik egy téves nőkről alkotott eszményképe, hogy létezik nem feminista nő is… (Megveszekedett Freudista vagyok: szerintem a péniszirigység a legmeghatározóbb gyermekkori élménye minden nőnek.) Minden nő feminista, az itt beszélgető nagyon kedves hölgyekből is ki-ki buggyan néha a látens feminizmus… Megmérnek ők mindent… dekára, centire… –  A feminizmusmentes és női “materializmustól” mentes szeretetbe vetett hit egyben a hipergámia tagadása lenne… A szeretet a hatalom tiszteletén alapul a nőknél… Ha nem értik és érzik, hogy most vették éppen ki a csákányt a kezükből, akkor kétséges, hogy meddig tart az a szeretet… akkor nem tisztelnek, nem fogadnak el maguk felett sem istent, sem embert… Persze én is szeretném maradéktalanul megélni a feltétel nélküli, őszinte érzések romantikáját… Hagynám én, hogy mit és miért… Utálom is a bennem élő kiábrándult idealistát, aki cinikussá lényegült… Minden hiedelemmel szemben már csak ilyen a férfilélek…  Kár, hogy az ideális, antifeminista nő olyan, mint a fehér holló… vagy valamilyen férfiaknak írott romantikus fantasyból szabadult élőlény…

Dan
Újságíró

Alter,

én egy szóval sem írtam “feltétel nélkülit”! Vannak, kellenek legyenek keretek, vannak kölcsönös szükségletek és gyengeségek, meg eleve óriási különbözőségek a férfi-nő okán. De ha mindezt nem szövi át a tisztelet, a bizalom és a szeretet, akkor tényleg felesleges a hosszútávú kapcsolatot erőltetni – akkor bőven elég a “komplikációmentes” kurvázás, vagy szeretői viszony.

A “feminista” szót jelen esetben definiálni kellene (de ne tegyük, hosszú lenne) – mint mondtam, én azért látok nőket, akik már megunták, belefáradtak, “belehaltak” az amazonságba, harcosságba és immár “csak” nők akarnak lenni a férfi mellett. Ehhezt viszont nekem is fel kell nőnöm ahhoz a férfihoz, aki bennem van, a “legjobb önmagam”. Én velük gondolom a szövetséget. Ha viszont eldöntöd, h nincs ilyen, akkor nem is fogsz velük találkozni…

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon értékesek és nemesek a gondolataid, de most én vagyok az ördög ügyvédje: a hosszútávú kapcsolat legfontosabb titka a férfi csorbítatlan hatalma…

Dan
Újságíró

Alter,

köszönöm! Egyébként lehet, h ugyanarról beszélünk, csak különböző aspektusát vizsgáljuk a témának.

A szülő-gyerek kapcsolat hasonlatát ide is találónak érzem: attól, h a szülő a vezető és a gyerek ált. tiszteli, még szükséges egy bizalmi-szeretet, különben idővel nagyon eltávolodnak egymástól, kiüresedik a kapcsolatuk.

A régi hasonlatom, a társastánc meg szintén ezt erősíti, h a férfi a vezető, ő hozza létre a kereteket, de nem taszigálja, rángatja a nőt, hanem, csak irányt, esetleg egy kis lendületet ad. És mivel megvan a bizalom, így át tudja magát adni a férfinak. Te látsz ebben méricskélést? Hogy én most 30cm-t léptem jobbra, akkor neki is pont annyit kell jobbra lépnie? Lehet, h igen, lehet, h nem! Lehet, h csak 20cm-t, lehet, h nem jobbra, hanem hátra. De ez tökmindegy, mert a lényeg a közös tánc, amelyben nem mindig – sőt! – ugyanazt, ugyanarra, ugyanannyit lépünk. Hanem a közös mozgás és a bizalom, ami fenntartja a keretet. És ettől még ugyanúgy, férfiként, én vezetek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem a férfiaknak az egy alapvető tévedése, ha tetszik egy téves nőkről alkotott eszményképe, hogy létezik nem feminista nő is…

Szerintem sem létezik, mert a feminizmus örökös mozgató rugója az az alapvető női ösztön: a hipergámia, az örök elégedetlenség, a követelés azon az alapon, hogy biológiailag értékesebb…..

Minden nő feminista, az itt beszélgető nagyon kedves hölgyekből is ki-ki buggyan néha a látens feminizmus… Megmérnek ők mindent… dekára, centire…

Abszolút egyetértek, klasszikust idézve: “csak helyrajzi kérdés”.….

–  A feminizmusmentes és női “materializmustól” mentes szeretetbe vetett hit egyben a hipergámia tagadása lenne…

A viccc az, hogy amikor szerelmes, és a hormonok elöntik az agyát, ideig-óráig képes is rá, csakhogy ez nem egy alap/állandó állapot …..pl. ahogy megszületik a gyerek, 99%-ban az lesz szerelmének “tárgya” és egy fokozattal magasabbra kapcsol a “materializmusa”…….Gyerektelen picsa nem sátkányosodik, max kurva gyorsan faképnél hagy…..

A szeretet a hatalom tiszteletén alapul a nőknél… Ha nem értik és érzik, hogy most vették éppen ki a csákányt a kezükből, akkor kétséges, hogy meddig tart az a szeretet… akkor nem tisztelnek, nem fogadnak el maguk felett sem istent, sem embert…

Hall of F(l)ame:)

Persze én is szeretném maradéktalanul megélni a feltétel nélküli, őszinte érzések romantikáját… Hagynám én, hogy mit és miért… Utálom is a bennem élő kiábrándult idealistát, aki cinikussá lényegült… Minden hiedelemmel szemben már csak ilyen a férfilélek… 

Igen, a valóság kegyetlen, de ha már kiszabadult valaki a “ködből”, akkor három lehetősége- útja van:

– a (nem létező) /vágyott  út : a visszavágyódás a ködbe ami még szarabb, mint a második variáció, mert konstans csalódásokat eredményez, mindig szopoágra jutttaja önmagát

– második: szid mindent és mindenkit és megrekedve mint a csonkolt végtagú koldus, mindenki arcába tolja  a nyomorát és rinyál meg követelőzik mint egy feminista, csak ő nem a pinájára, hanem a gennyes sebeire mutogatva teszi ezt….

– harmadik :megragadja a lehetőséget, és a gyász fázisain túllépve, elkezdi olyan szokásokat /attitűdöt stb. gyakorolni/felvenni, amelyek egy idő után elmélyülnek, beépülnek a személyiségébe,…… – igen ez elvileg (legalábbis úgy tűnik, hogy )kurva nagy kockázattal jár, de aki végigcsináltja annak megéri….

Kár, hogy az ideális, antifeminista nő olyan, mint a fehér holló… vagy valamilyen férfiaknak írott romantikus fantasyból szabadult élőlény…

Mindig kibújik a szög a zsákból, : csak helyrajzi kérdés…..

Botond
Olvasó
Botond

Dan ! Szerintem túl optimista vagy …

Dan
Újságíró

Botond,

itt egyesek már annyira keserűek, megkérgesedtek, akkora falakat építettek önmaguk köré (félelemből), h számukra elképzelhetetlen, h férfi és nő bizalomban, szövetségben éljen együtt, közös célokért, eltérő módon dolgozva.

Én köszönöm, nem kérek abból, h egész életemben, a kapcsolataimban azon rettegjek, h mikor csal meg a nőm, h folyamatosan háborús készültségben éljek, állandó veszélyforrásként tekintsek a nőmre, aki azonnal hátbaszúr, amint lazítok.

A Red Pill nem erről szól. A RP arról szól, h megtaláljuk magunkat férfiként és ismét férfiként viselkedjünk, mert a nők ehhez tudnak csatlakozni , ilyen férfira tudnak felnézni, tisztelni. Mindig mondtam, h a nők egyfajta mérőműszer számunkra férfiaknak, h éppen hol tartunk az életünkben, mennyire vagyunk, megyünk azon az úton, ahol feladatunk van.

Amúgy egy ilyen férfihang jellegű fórumon könnyen azt lehet hinni, h kizárólag csak harc és káosz van a férfiak és nők között. Holott ettől függetlenül van szép számmal működő, harmónikus párkapcsolat is, akik köszönik, jól vannak (nyilván konflikt mindenhol van, de ez természetes). Ez nem áll ellentétben azzal a ténnyel, h a civilizációnk, a kultúránk, a társadalom és a férfi-női kapcsolatok is súlyos válságban vannak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az a baj ebben a szituációban, hogy igazából te nem felelsz meg az elvárásoknak.

Egyrészt nem baj , hogy azoknak az elvárásoknak nem felel meg, amit te elvárnál:), ugyanakkor se hús se leves…..elvileg jót , jól akar(na), csak nincsenek tökei és egy hisztipicsa, így mindig elbassza és csak a frusztrált dühöngés marad a végén…

  Te elvárod, hogy a nőd mosson-főzzön-takarítson-ne legyenek ráncai-sokáig dugható maradjon, tehát teljesítse női kötelességeit, míg egyébként az ő házában éltek.

Ez nem elvárás, ez az alap a fickó SMV-je alapján…

A magad részéről nem teljesíted a saját kötelességedet, a ház körüli munkákat is tök jogosan érzi úgy az após, hogy amúgy ő végzi, ha egyszer még betonozni is őt szalajtod oda, és még neked áll feljebb, hogy az ő pénzén vett házon neked dolgoznod kell.

Az após is látja, hogy balfasz,,meg gondolom egyszem lány, aztán szépen az is el lett baszva…

 Tök jogos a felháborodása, amikor odaérve azt látja, hogy a füvet sem nyírod, csak üldögélsz (sőt van pofád azt mondani, hogy tologassa addig azt, amíg nem babakocsit, mert le kell kötni, különben csak élősködik).

Egyrészt csak gondolta, illetve pontosabban ezzel magyarázta  a magyarázhatatlant….., és igen azért nyírta az asszony a füvet, mert ennyivel fölötte van a csávó, aztán pont úgy viselkedik emiatt mint egy hülyepicsa, a szerepek fel vannak cserélve, ez rinyál, a másik dolgozik:)

 

 Egyértelmű, hogy meg szeretnének szabadulni tőled, és azok után, ahogy itt beszélsz, még érthető is.

Egyrészt ezeket soha nem mondja ki, csak ide leírja, másrészt nem,nem ezért akarnak megszabadulni tőle…..

A többivel egyetértek:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy szóval sem mondtam, hogy a csaj nem egy balfasz. Nyilván kompromisszumokat kell kötnie, már nem fiatal, gyermektelen, szarul keres, nem válogathat, ezért inkább nyírja a füvet is. :)

Érdekes lenne megnézni, hol siklott félre az ő élete ennyire, valószínűleg túlértékelte magát fiatalabb korában, most meg már csak ez maradt. Viszont ahogy látom, elkezdhet gyúrni, mert a pasija szeret beszólogatni, azok következményeit viselni annyira már nem. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem jött össze neki a milliárdos?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy szóval sem mondtam, hogy a csaj nem egy balfasz.

Én nem mondtam hogy az,, sőt, én azt mondtam, hogy neki még mindig megéri lemenni kutyába….

Nyilván kompromisszumokat kell kötnie, már nem fiatal, gyermektelen, szarul keres, nem válogathat, ezért inkább nyírja a füvet is. :)

Nem kell:), ez nem külső kényszer….., neki így is megéri…

Érdekes lenne megnézni, hol siklott félre az ő élete ennyire,

Sehol, miért siklott volna félre? Ő minden nap örül, hogy ilyen kant akasztott le, az ő világában nem úgy látja  adolgokat ahogyan te, a hörcsöge szépen racionalizál….

valószínűleg túlértékelte magát fiatalabb korában,

vagy akkor sem ért többet

most meg már csak ez maradt.

És ez neki a csúcs, azért ragaszkodik hozzá minden áron….

Viszont ahogy látom, elkezdhet gyúrni, mert a pasija szeret beszólogatni, azok következményeit viselni annyira már nem. :D

Kurvára nem számít, max akkor fog változni és akkor viszont nagy valószínűséggel le is veri a fickón, ha szül neki egy gyereket, akkor kiegyenlítődnek az erőviszonyok, nála lesz az aduász……..

UPongi
Olvasó
UPongi

Szerintem ironizált… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem nem, de ha mégis, akkor benéztem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem ironizáltam, tényleg elképzelni sem tudom, mennyire mélyen megvetheti magát egy nő, ha egy ilyen férfival áll össze. De hát ez csak az én véleményem, ami, mint tudjuk, nem releváns.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem ironizáltam,

én is így gondoltam…

tényleg elképzelni sem tudom, mennyire mélyen megvetheti magát egy nő, ha egy ilyen férfival áll össze.

Dehogy veti meg magát, neki ez a maximum és foggal körömmel ragaszkodik hozzá,

De hát ez csak az én véleményem, ami, mint tudjuk, nem releváns.

Ne mártírkodj………,

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem mártírkodok, csak hozzáteszem már most, mielőtt úgyis ezt kapom érte a képembe. Látod? Tanulok. :)

De, megveti magát, mert még ha nem is jó nő, nem is tanult, nem is fiatal már, azért ennél van jobb, jutna legalább valamennyivel jobb, szóval ő tényleg elhiszi, hogy neki nem. Nem negyvenes, csak harmincas eleje. Az még nem az a kor, amikor nem jut jobb olyannál, aki egy darab szarként kezeli. Ráadásul mióta is vannak együtt? Mintha azt írta volna, már vagy 7 éve, szóval ő már huszonévesen is azt hihette, hogy ő ennyit ér, hogy csak egy olyan férfinak kell, aki maga elé löki, ha verekedni kell. Sok minden benne van ebben az egy szem húzásban.

Ha én találtam, akkor ő is találna.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te most magadról beszélsz:), hogy te a helyében megvetnéd magad:)És azt hiszed, hogy te megváltottad magad és ez másnak is sikerül, mert te másokért is teszed azt amit:)

Ha én találtam, akkor ő is találna.

Hm….:)

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt úgy értettem, hogy attól, hogy nem hibátlan az ember lánya, még nem kell kétségbe esni és megállapodni olyan mellett, aki nem hozzá való, akinél emberileg jutna jobb is, ez önsorsrontás a javából. Bár ezzel itt valószínűleg nem ért velem egyet senki, de ő nem hangzik azért annyira szerencsétlennek vagy öregnek, hogy ne találna egy olyan férfit, aki szereti és törődik vele.
De mint mondtam, ez csak a személyes véleményem, magamból indulok ki, mint mindenki, ha én ilyen ember mellett kötnék ki, az tényleg annak a jele lenne, hogy mélyen megvetem azt, aki vagyok. Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jó, de a te véleményed csak annyira meghatározó, amennyire egy magadfajta, gangbang partikban a pináját rendszeresen pénzért rojtosra baszató nőnek “egészséges” képe lehet arról, hogy mi az önbecsülés… Egyébiránt általában a férfiakról is csak annyira releváns a véleményed, mint amennyire egy nyomorult, önérzet nélküli, érdekvezérelt stricit választottál magadnak… Az persze igaz, hogy neked tényleg csak erre futja, de azért érezed nagyon “megbecsülve” magad, hogy létezik egyáltalán olyan férfi, aki nőként gondol rád… már ha tényleg akként… Nekem azért a helyedben lennének kételyeim…

Persze, biztosan csak én érzem abszurditásnak és erkölcsi katasztrófának, hogy te itt önbecsülésről, morálról hablatyolhatsz és egyesek még meg is fontolják a véleményedet…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Jó, de a te véleményed csak annyira meghatározó, amennyire egy magadfajta, gangbang partikban a pináját rendszeresen pénzért rojtosra baszató nőnek “egészséges” képe lehet arról, hogy mi az önbecsülés… Egyébiránt általában a férfiakról is csak annyira releváns a véleményed, mint amennyire egy nyomorult, önérzet nélküli, érdekvezérelt stricit választottál magadnak… Az persze igaz, hogy neked tényleg csak erre futja, de azért érezed nagyon “megbecsülve” magad, hogy létezik egyáltalán olyan férfi aki nőként gondol rád… már ha tényleg akként… Nekem azért a helyedben lennének kételyeim…”

Látod, xcsakx? Megmondtam, ismerem én már, mint a rossz pénzt. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Ez egy válasz volt? Szánalom!

“X kutyus, csípd meg!” – Kilátott SS.

Ha X lennék, akkor most inkább megölném magam… :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, ez a válaszom neki arra, ami szerinte puszta mártírkodás volt, szerintem pedig jövőbe látás, és ismét nekem lett igazam. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem kell a rizsa… Mesélj inkább a női önérzet helyett a stricid önérzetéről! – Biztosan illik ahhoz a képedhez, hogy férfinak olyanja ne legyen…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudom, miről beszélsz, a pasim nem a stricim. Ő a pasim, aki cuki, erős, szép, férfias, jó a humora, és közösek a perverzióink. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jaja, a közös perverziótok, hogy téged más férfiak basznak rommá. Tényleg “férfias” lehet… Aham… Meg egészséges férfi önérzete is van neki… – és még véletlenül sem egy totál defektes, önalázó papucs…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem mindegy ez neked, Alter? Féltékeny vagy a kapcsolatunkra, vagy mi bajod van? Neked van egy kattanásod, egy zsigeri gyűlöleted, amin nem tudsz felülkerekedni, valami igen csúnya dolog történhetett veled a múltban talán, ami mély nyomot hagyott benned. Akarsz beszélni róla?

Alter Ego
Szerkesztő

Jah, féltékeny, persze… a hét vicce baszdmeg…

Szerintem tudod te, hogy nincs semmi bajom, elvégre remek pszichológiai érzéked van. :D

Egyszerűen csak erős irodalmi eszközökkel karikírozom, hogy mennyire abszurd és tarthatatlan a morális okoskodásod és mennyire elfogult, férfigyűlő és férfiakon élősködő alkat vagy, akinek kurva rosszul áll, ha pont ő ekéz kisebb tévelygésért férfiakat.

Mondhatni egy kicsit megtekertem a gerendát a szemedben, hátha észreveszed végre…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nos, te így látod, mert előítéletes vagy. Sosem állítottam, hogy tökéletes volnék, a munkám viszont üzlet, amiben mindenki nyer és mindenki veszít is valamit. Te nagyon elfogultan csak azt látod belőle, amit kényelmes látnod.

Alter Ego
Szerkesztő

Egy vicc vagy. A munkád a női (és általában az elemi) morál legvégsőbb tabuinak ledöntése után lényegülhet legfeljebb munkává.

Nem fura, hogy az “emberek 90 százalékának” (emlékeztetsz valakire) hasonló “előítéletei” vannak, mint nekem… neked meg “munkád”? :D

Alter Ego
Szerkesztő

És még ha számításba veszem azt a lehetőséget is, hogy egy kamuszemélyiség vagy, akkor is döbbenetesen leleplezi a férfiakkal kapcsolatos lekicsinylő szemléletedet, hogy pont egy ilyen “avatarral” jöttél ide morális bölcsességeket osztani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De mint mondtam, ez csak a személyes véleményem, magamból indulok ki, mint mindenki, ha én ilyen ember mellett kötnék ki, az tényleg annak a jele lenne, hogy mélyen megvetem azt, aki vagyok. Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. :)

Erről beszéltem, hogy ez rólad szól, nem SOM nőjéről……, az ő szempontjából irreleváns..

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“Meg egészséges férfi önérzete is van neki… – és még véletlenül sem egy totál defektes, önalázó papucs…“
azért van egy diszkrét bája, amikor Egon -a fèrfilèlek empatája- egy másik faszit aláz :D
fura vagy nem, de a bezzeganyán is volt egy csaj, aki arról mesélt, hogy a topmenedzser alfahím faszija arra élvez, ha a feleségèt az üzleti partnereivel dugatja. miért ne lehetnének akár serialék ez a pár? ha nekik ez kell. egyik se jár ide panaszkodni, hogy semmibe veszik.

Alter Ego
Szerkesztő

Frászt, nem alázok én itt senkit. Serial Slut barátja csak egy nevesítetlen, sosem látott virtuális szereplő ezen a helyen… A tényközlés amúgy sem alázás, még ha kínos is lenne neki, ha esetleg valóban létezne és valaha is olvasná a mondataimat. Nem az van itt a háttérben, hogy a strici helyett inkább a “női lélek empatáját”, SS-t óvnád tőlem?

“…egyik se jár ide panaszkodni, hogy semmibe veszik”

És ezen kívül még egyetlen mazochista sem járt itt panaszkodni, hogy veri a felesége. Csak ettől még nem lettek egészséges lelkületű emberek.

És íme, ennyire egészséges emberek azok a “topmenedszerek”, akiket ti nők “alfahímnek” gondoltok. Jelemző, hogy valójában a totális balfaszság, a töketlenség, a nőknek való teljes alárendelődés az “alfa” eszményképetek… Ezért is mondtam korábban, hogy valójában az az ideálotok nektek nőknek, aki a műmacsó álarc alatt csak egy viccesen melldöngető papucs majom, egy megvezethető, kihasználható, kondícionált hasznos idióta, aki képtelen felfogni a saját balfaszságát. Pont ahogy körülírta Esther Vilar.

Lásd csak be, hogy abszurd módon önleleplező, hogy az hablatyol itt a női önbecsülésről, aki ugyanakkor cukimuki, “férfias” (LOL) selyemmajomnak tart maga mellett egy beteg lelkű férfit… Tisztán látszik, hogy a csúcsokat döngető női önérzet mellett gyűlölitek a férfiönérzetet. És valahogy ez logikailag összefér nektek…

Kibaszottul árulkodó, amikor a női önbecsülés elvakultan összezáró feminista védelmezőivé alakultok itt mindannyian ti nők, mert egy csetlő-botló férfinak van pár közepesen önérzetes mondata… Az meg a férfinem szégyene, amikor a más férfiak nyomorán vagy vakvágányra futó önérzetén élősködő, X-féle látens-manginák még asszisztálnak is nektek hozzá…

Koriander
Olvasó
Koriander

miért pörgeted be magad ennyire amúgy, ha perverziókról van szó?

“a műmacsó álarc alatt csak egy viccesen melldöngető papucs majom, egy megvezethető, kihasználható, kondícionált hasznos idióta, aki képtelen felfogni a saját balfaszságát.”

na de érted, ha nekünk valóban ez tetszene, akkor most nem csípkednénk SOMot.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem pörgetem be magam a perverziókon. Felőlem mindenki bátran perverzkedjen annyit, amennyit csak kedve van. Csak azt szorgalmazom, nézzünk szembe a perverziók attitűdbeli hátterével és az azokból levezethető esetleges morális felismerésekkel.

Szerintem SOM nem azért ellenségképetek, mert ügyetlenkedik, hanem mert az ügyetlenkedése ellenére van önérzete, és meri a saját szempontjait előtérbe tolni, és ez nagyon nem vág egybe az elvárt vilari férfiképpel. Kételkedik és kérdez, de nem annyira pofátlanul öntörvényű, hogy valódi alfahím legyen, ezért akarná mindenki és főleg a női ösztönök visszarugdosni őt az eredeti kondicionálási tervhez. – Azt gyanítom. Mert egyébként nem csinált semmi mást, csak az életére vonatkozó kételyeit tálalta, méltatlankodott a férfisors ellen vagyis elmondta a férfiléttel kapcsolatos dysphoriáit, és férfimozgalmi állításokkal zárta a kommentjeit. Semmi macsó nagyképűsködést én nem láttam. Bár ha valóban azt a  műsorszámot nyomná… akkor bezzeg felhajigálnátok a színpadra a tocsogó bugyogókat. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A tényközlés amúgy sem alázás, még ha kínos is lenne neki,

Ja , ezért visítasz és véded (már megint) (elcseszett) férfiszoridaritásból a védhetetlent………

 

mert egy csetlő-botló férfinak van pár közepesen önérzetes mondata…

 

Má megint nincs ruha azon a meztelen királyon de te újra fullba nyomod a kretént…..

 

Az meg a férfinem szégyene, amikor a más férfiak nyomorán vagy vakvágányra futó önérzetén élősködő, X-féle látens-manginák még asszisztálnak is nektek hozzá…

A mocskos pofáját a szemétnek, a helyett, hogy összezárna a balfasz /gyáva/sunyi/ töketlennel, amolyan  (jogosan lenézett) sisterhood férfi megfelelője-képpen…….ja, és ki ne felejtsem, hogy ráadásul egy  perverz,látens- mangina, pszichopata szemét mocskos, antiszociális stb. állatja nem átallja ez meg is mondani, hát ez skandallum ……..…..

Alter Ego
Szerkesztő

X, ne pattogj, inkább olvasd el azt az elemzésedet, amelyben a pszichopata kollégád szerint is tök értelmetlenül száltál rá SOM-ra és keltettél hangulatot. Azon a részen túl, amikor sértegetted, amúgy szinte az egész szöveged a férfijogi mozgalom cáfolata. A RedPill felismerések ellenére a lelked mélyén egy gyáva, rendpárti, kondicionált mangina vagy. Egy balfasz RedPillManGina. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

X, ne pattogj,

Jó, mert téged idéztelek:)

inkább olvasd el azt az elemzésedet, amelyben a pszichopata kollégád szerint is tök értelmetlenül száltál rá SOM-ra és keltettél hangulatot.

Aztán kiderült, hogy minden szavam nem hogy helytálló, hanem az akkori fikázóim egy részének is leesett azóta a tantusz ( és kénytelen kelletlen, de  egyetért, ájvé, még egy szög a férfijogi mozgalom koporsójába, hallatlan… :), sőt , még kurvára finom is voltam:)

Azon a részen túl, amikor sértegetted,

Sértegette a tököm, bele sem mentem a sűrűjébe, de a következő hozzászólásaival el is törpült az én “fikázásom” súlya, olyan szinten és olyan szemetet öntött ide, hogy esküszöm, még engem is meglepett:)

amúgy szinte az egész szöveged a férfijogi mozgalom cáfolata.

Ja, mert ha te (most ezt) a baromságod nyomod, akkor az úgy van:) Amúgy, csak tényeket állítottam amiket azóta a delikvens többszörösen visszaigazolt…..

Hogy miiylen elbaszott férfijogi mozgalmat cáfoltam , arra még mindig nem jöttem rá, de ha neked az a férfijogi mozgalom, hogy a neme alapján védeni kell egy elbaszott nyomorultat (és ha valaki nem áll be a sorba, akkor az az ellenség), hát.,…..akkor annak a férfijogi mozgalomnak annyi, sőt minél jobban erőlteted, annál inkább kerülsz szopóágra, sőt, a nagy igyekezetben magaddal rántod a rózsaszín ideáidat is………….

A RedPill felismerések ellenére a lelked mélyén egy gyáva, rendpárti, kondicionált mangina vagy. Egy balfasz RedPillManGina. :D

Há persze, sőt……., lásd az első szabályt: a Portásnak mindig igaza van….., akkor is ha hülye, , na akkor meg pláne, hiszen ő a Portás………

 

Alter Ego
Szerkesztő

Ha nem tudod elolvasni a saját írásod (mondjuk nem csodálom… még egyel többen vagyunk, akiknek nehezére esik), hogy milyen férfimozgalmat cáfoltál, akkor megmutatom:

Amikor a közfelfogásról, az állami társadalompolitikáról azt mondta, hogy “ma már nulla tisztelet és köszönet a férfiak irányába, legalábbis Budapesten. (…) Nem létezünk Orbán szemében sem, csak halálig dolgozó munkagépek vagyunk.” – te cinikusan odavetetted, hogy “Követelj kvótát bazmeg…” – És így tovább…

Eddig látsz és ezek az indítékaid. Zsigerileg gyűlölsz mindent, ami nem a rendbe besimulásról, a kondicionált majomlétedről szól, hanem felveti a társadalmi változtatás igényét. Valójában sokkal kevésbé SOM magánéleti fiszfaszságaival volt neked bajod, hanem azzal a rendet összekuszáló rémisztő képpel, hogy valaki nem úgy akar férfi lenni, ahogyan anyukád meg a keserű életedből leszűrt tapasztalataid tanították neked. Gyűlölöd, ha valaki a privát problémáiban felismeri a társadalmi okokat is, és kilép abból a beszűkült, autista létből, amit te megoldásul választottál magadnak. Elég egyetlen ilyen, a körülményekre vagy a társadalmi problémákra vonatkozó felvetés és te sakálként marcangolod a lábát.. vagy micsodáját… – Majd egyszer magyarázd meg magadnak, hogy miért van ez…

A többi csak hablatyolás és az abszurd módon túláradó indulataidnak a béna igazolása…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Amikor az állami társadalom politikáról azt mondta, hogy “ma már nulla tisztelet és köszönet a férfiak irányába, legalábbis Budapesten. Nem létezünk Orbán szemében sem, csak halálig dolgozó munkagépek vagyunk.” – mondta ő, mire te cinikusan odavetetted, hogy “Követelj kvótát bazmeg…” – És így tovább…

És még kurva finom voltam…… ez egy feminista rinya, csak épp a nő ki van cserélve a férfi szóra………

Olyan elbaszott álomképben éltek, hogy erre tényleg már lassan nincsenek szavak, pontosan úgy rinyáltok mint a feministák, csak sokkal szánalmasabban…

Eddig látsz és ezek az indítékaid.

Ja, me én egy született szemét vagyok.

Zsigerileg gyűlölsz mindent,

Naná, még bele is remegek, olyan erős a gyűlöletem , a szám is habzik, a fogaim csigorgatásáról meg küldök mp3-at…..

ami nem a rendbe besimulásról, a kondicionált majomlétedről szól,

(Itt már kezdem elveszteni a fonalat, én, gyengeelméjű:) de hogyne, persze, rólam mintázták a nácikat meg SS-t, Gestapót meg csak unalmamban ötöltem ki…

hanem felveti a társadalmi változtatás igényét.

Kvótát akarunk, rinyálhássunk úgy mint a nők, sőt, jogokat ami megvéd a gonosz és csúnya nőktől stb. stb…

Valójában sokkal kevésbé SOM magánéleti fiszfaszságaival

Ja, hogy ezek fiszfaszságok, jó tudni:)

volt neked bajod, hanem azzal a rendet összekuszáló rémisztő képpel, hogy valaki nem úgy akar férfi lenni,

Azóta is fosok rendületlenül és már aludni sem merek, kész rémálom azóta az életem….

ahogyan anyukád

Ne rejtjelezz:), elküldelek én a jó édes klurva anyádba, ha ez a vágyad……

meg a keserű életedből leszűrt tapasztalataid tanították neked.

Szakmányban hat pszichológús próbálja belőlem kikúrálni ezen szörnyű traumák nyomait….

Gyűlölöd, ha valaki a privát problémáiban felismeri a társadalmi okokat is,

Ja, annyira, hogy habzik a szám és vicsorgok , ha ilyen megtörténik….., meg irigy is vagyok, hogy te ilyeneket felismersz , nekem meg nem jut ilyen konc, ez is nyomaszt….

és kilép abból a beszűkült, autista létből, amit te megoldásul választottál magadnak.

Nagyon beletrafáltál a közepibe, de a cúnya, cúnya világ az oka, hogy ilyen szánalmas féreg lettem……

Elég egyetlen ilyen, a körülményekre vagy a társadalmi problémákra vonatkozó felvetés és te sakálként marcangolod a lábát..

Sőt még csámcsogok is hozzá , meg mustárral jól megkenem, hopgy íze is legyen…

vagy micsodáját…

De nyugi, a monyát megthagyom a te szádba:) úgy is hozzászoktál:)

– Majd egyszer magyarázd meg magadnak, hogy miért van ez…

Már most is hatot fizetek, ne légy kegyetlen , hét már sok lenne…

A többi csak hablatyolás és az abszurd módon túláradó indulataidnak a béna igazolása…

De hálás vagyok, hogy te tisztánlátásoddal és empatikus tehetségeddel felnyitottad a szemem, köszönöm , ó (Portás)Mester…., te Mágus…..

Alter Ego
Szerkesztő

Azt a részt minden férfijogi aktivista nevében kikérem, hogy a “gonosz, csúnya nők” elleni védelemről van szó… De nem magyarázom, mert úgysem érthetnéd, mert egy korlátolt, ostoba, reménytelen balfasz vagy…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Ne rotyogj zombi, inkább helikopterezzél vissza abba az alternatív valóságba, ahol “az emberek 90 százaléka” terrorszindrómás, te meg normális vagy. :)

Hadd ne magyarázzam, hogy azok az okok is létező dolgok, amelyeket te nem értesz…

Jahh, és a pszichopata jelzőt miért felejtetted le a tőlem idézet szöveg elejéről? :D – Idézni csak pontosan! :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Tudod te nagyon jól, hogy mi az, kis öngyógyító pszichológus. :D

Amúgy én biztosan nem csináltam semmilyen kamunicket, nem is tudom miről beszélsz, hacsak nem arról, amikor valakinek a kitiltás ellenére visszaélés szerűen használt nickje módosítva lett. Már nem is emlékszem biztosan, hogy melyik tudathasadásos pszichopata volt… Apropó, és akkor itt lenne a kérdés helye, hogy a “namégyeszer” nick például kié is (volt)… De ezt ne boncolgassuk most inkább, mert még a végén a kamunickes seggfej elsődleges nickje is megy a levesbe… és akkor megint lesz nagy sírás-rívás és “rinyálás”, hogy milyen átható a gonoszság a Férfihangon…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Alter Ego
Szerkesztő

Az ilyen hazugságokkal való pszichopata vádaskodásodért legszívesebben kitiltanálak a picsába, csak nem akarom megadni neked azt az örömet, hogy eljátszhasd a hattyú halálát, és még okot is szolgáltassak rá, hogy újabb két pszichológiai enciklopédiát vásárolj magadnak.

Alter Ego
Szerkesztő

Mondjuk van egy olyan lehetőség is, hogy nem a pszichopata hazudozás, hanem az üldözéses téveszme figyelt most be éppen. A “namégegyzeszer” nick nem lett “másé”, hanem tegnapelőtt ki lett tiltva durván személyeskedő és közízlést sértő komment miatt. Meglehet, hogy erről még nem értesültél, mert két napja elbujdostál.

Lásd itt:

http://www.ferfihang.hu/2018/04/28/anyasebek/#comment-91808

Gondolom most az következik, hogy úgy építesz be az üldözéses téveszmédbe vagy ügyetelen kamujaidba, hogy nem csakhogy én használtam a nicket, hanem erre a mai vitára készülve még ki is tiltottam magam tegnapelőtt. :D

Balfasz! :D

Alter Ego
Szerkesztő

Még mindig nem érzed elérkezettnek az időt, hogy magad is némi önkritikát gyakorolj? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter

SOM tényleg védhetetlen, viszont jó, hogy mindig akadnak olyanok, mint te, akik azok mellett is kiállnak, akik nem kicsit, hanem igen nagyokat képesek hibázni, és egyre kevesebben hisznek bennük, állnak mögöttük, minden gúny nélkül mondom, hogy ez becsülendő tulajdonság benned. Igaz, csak a férfiakkal szemben viselkedsz így, a nőket gyalázod, ahol éred, de legalább a brotherhoodban hiszel.

Elvileg a férfihang egy olyan hely, ahol lelepleződik az igazság, ami arra született, hogy kimondjátok a valót a nőkről, de nem tudsz vele szembenézni, fizikailag nem bírod elviselni a fájdalmat, amit okoz, ha azzal kell szembenézned, hogy bizony egy olyan férfi, mint SOM, voltaképpen nem az, X jól mondta, igazából ő egy hisztis picsa, egy golddigger rüfke.

Nem kicsit hibázik, nem meg-megbotlik egyszer-kétszer, ami természetes, hanem akkorákat hibázik, amire nincs mentség. Nem a fűnyírásról beszélek, ami semmiség, csak egy rosszul kijött pillanatból adódó konfliktus az apóssal, sokkal inkább az élethez, a nőhöz való hozzáállásáról, akit szeret. Viszont abban igaza van csak-nak ismét, hogy ha a nőnek ez megfelel, akkor jó, végülis neki kell megfelelnie egyedül, meg hát az apósnak-anyósnak kéne a pénzükért, az már problémásabb számára, de majd a haláluk megoldja, amit alig vár.

Én, a saját nézőpontomból mit gondolok róla mint emberről, azt leírtam, az azóta megismert / született kommentjei csak megerősítettek benne, hogy jó volt a megérzésem vele kapcsolatban. Te azt mondod, más szemében a szálkát is, a magaméban a gerendát sem, pedig épp azt mondtam, hogy azért nem értem a csaj döntését, mert nem gondolom, hogy nagy hendikeppel indulna, nem fiatal, de jók az alapok, amikre még mindig lehet várat építeni, egy gondos, tiszta, sütni-főzni-takarítani imádó asszonyka, aki állítólag még jól is néz ki, szóval őt valóban nem értem. Kívülállóként számomra ordító a különbség emberileg a két fél között, adott a nő, aki még fizikailag is odaáll a szeretett férfi elé, hogy megvédje, minden hibáját elnézi, igen alacsonyan vannak az elvárásai vele szemben, miközben ott a pasi, aki ezt azzal viszonozza, hogy megveretné a nőt maga helyett, és a szülei halálát kívánja, hogy neki jobb legyen.

Szidhatsz és lenézhetsz a pasimmal együtt (már, amikor egyáltalán azzal van kedved számolni, hogy nem hazudok), de ami ő, annál mélyebben nem nagyon van sem emberileg, sem morálisan. Amit te is belátnál, sőt te látnál a legjobban, ha nőről volna szó.

Ha mindezt én írnám, hogy provokálok, majd a pasimat magam elé lököm, hogy védjen meg, hogy a pénzére hajtok, és alig várom, hogy meghaljanak a szülei, mert nekem útban vannak, mit gondolnál rólam?

Alter Ego
Szerkesztő

Még csak nem is védtem tulajdonképpen. Én egy terjedő attitűd ellen tiltakoztam, mégpedig az ellen, hogy egyesek szerint ízekre kell szedni, meg kell kövezni mindenkit, aki (szerintük) nem tökéletes férfi.

Egyébként már akkor megkérdeztem, hogy mi is pontosan a baj vele, amikor még nem nagyon tudtál momentumokat idézni, mert még meg sem írta az azóta emlegetett kommentet. Nem is kaptam semmilyen választ. Utóbb hivatkoztál a “megérzéseidre”… – Pont annyi esélye volt annak, hogy cáfolja, mint annak, hogy igazolja.

Az egy nagyon erős túlzás, hogy “gyalázom a nőket, ahol érem” (ilyet sem tudnál mutatni, idézni), legfeljebb kíméletlen kritikusuk vagyok, de semmivel sem elfogultabb módon, mint ahogy te kritizálod a férfiakat. Nekem amúgy sem kifejezetten a nőkkel, hanem egyrészt azokkal a társadalmi jelenségekkel és sztereotípiákkal van problémám, amelyek téves képet ültetnek el a nemek viszonyáról bennük, másrészt azzal az egoista attitűdjükkel, amely sokukat vakká teszi a férfiak helyzetére, problémáira. És X véleményét nem is igazán mérheted össze az enyémmel, mert ahol ő csakis az egyén felelősségét emlegeti, ott én viszont sokkal inkább a férfiak sajátos neveltetéséből és a társadalmi kényszerekből adódó problémákat látok és azt a gondot, hogy sokkal inkább megalkudnak és sumákolnak a férfiak, minthogy kiállnának magukért, mind egyénileg, mind társadalmi szinten. Pont ez vezet oda, hogy nem csak a férfiakat mellőzve, hanem egyenesen a férfiak kárára zajlik minden társadalompoltika. SOM legalább néhol társadalmi vetületben is próbálta szemlélni a férfilétet, szemben egyesek álmacsó, de valójában konformistán megalkuvó és csak a saját farkuk végéig látó mentalitásával.

Ennek a beszélgetésnek jórészt akkor lett volna értelme, amikor megkértelek, hogy idézd, hogy SOM mely kritizálható mondatával tudod alátámasztani a ködös ellenszenvedet. Azóta lettek érveid… Nyilván nem fogom védelmezni azt, ha valaki más halálát kívánja.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért ez a megfogalmazás elég túlzó, senki sem akarta megkövezni, én például egészen egyszerűen csak úgy gondoltam, élhetek az (egyelőre még) biztosított jogommal itt, hogy nyersen elmondjam róla a véleményem, ahogy te meg sokan mások rólam szoktátok. Használhattam volna finomabb szavakat is, de nem éreztem úgy, hogy azoknak volt ott a helyük, néha ki kell mondani, amit ki kell mondani. Ha más is eljutott idáig, annak oka lehetett, talán hasonló.

Azért ezt neked ne kelljen már magyarázni, te sem vagy az a fajta, aki visszafogja magát, ha valakit szapulandónak tart. :)

Viszont természetes, hogy te mint tulajdonos mondhatod azt, hogy az efféle dolgokat nem tűröd, te egy támogató közösséget építesz, amibe ez nem fér bele, és akkor ahhoz alkalmazkodnia kell mindenkinek, csak fektesd le a játékszabályokat, legyél egyértelmű és határozott. Itt van hatalmad, itt nem egyszerűen csak felszólalnod, küzdened kell a trendek ellen, hanem bármikor beszüntetheted bármelyiket.

Abban igazad van amúgy, hogy nem volt semmim ellene. Beleolvastam utána több kommentjébe, bőven nem mindbe, csak amin elsőre megakadt a szemem, és arra jutottam, hogy ha nekem itt konkrét dumákkal kell bizonyítanom azt, hogy egy fasz, nem fog összejönni. Csak te és én teljesen máshogy értelmeztük volna azokat a kommentjeit, amikben én kivetnivalót találtam, ami alapján kialakult egy kép bennem róla. Hozzáfűzhettem volna a kis lábjegyzeteimet, belemagyarázásnak tartottad volna. Szóval vesztes csatába indultam volna, de úgy voltam vele, hogy oké, már késő van, holnap nekilátok újra és megpróbálom átadni, mi miért hangzik úgy, ahogy. Mondhatni, egy napig simán elsunnyogtam, ebben tök igazad van. :) Tudtam viszont, hogy úgyis felhozod még, ahogy én sem engedtem el olyan könnyen, amikor te sunnyogtad el a válaszadást nekem. Másnap viszont már nem volt szükségem arra, hogy bármit visszakeressek, már csak azt láttam, hogy kiverte a biztosítékot többeknél, és ez nekem jól jött.

Ha egy őszinte választ vártál, akkor most megkaptad. :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Zombi, ez azért ennél egy picit bonyibb.

Egyrészt érdekes lenne látnod az itteni legeslegelső kommentemet. Meglepődtél rajta. :) Amit én akkor, hirtelenjében tapasztaltam, nagyon negatív volt, és ez sokáig kihatott az itteni kommunikációmra, de mára megbékéltem vele, beláttam, hogy én is tehettem róla nyilvánvalóan, de erős volt az előítélet is. Én nem voltam feminizmusból “képzett” egyáltalán, nem olvasgattam feminista oldalakat, nem ismertem a környezetemben kifejezetten feminista nőket sem, akik harcosan mondták volna a magukét. Amiket én mondtam itt, azok többsége csak kipattant a fejemből, és csak később (illetve a reakciókból) jöttem rá, hogy alap feminista dogmák. Én viszont igazságtalannak éreztem, hogy ezért le lettem feministázva, miközben saját, önálló gondolatnak tartottam őket. :)

Szerintem nem csak nekünk, nőknek tesz jót a férfiközeg, nektek is jót tenne a női, de arra nincs lehetőség, ahogy látom. Direkt kerestem feminista közösségeket, hogy megnézzem, miről is van szó, de nem találni, mind zárt, csak kinyilatkoztatnak és ennyi. Emiatt jár a piros pont a férfihangnak, ezt többször, több helyen is leírtam.

Most ott tartok, hogy figyelem az embereket máshogy, mint ahogy eddig, és azokból levonom a tanulságokat. Amiből az egyik nagy, hogy az emberek többségének biztonságot, tiszta utat mutat a konzervatív értékrend, akkor miért mondjam, hogy az szar és nem kéne. Pedig ha magamból indulok ki, amire persze hajlamos vagyok, ahogy mindenki, akkor az van, hogy ez ellen minden porcikám lázad, pedig ha jobban megnézem a saját életemet, párkapcsolatomat, én is kicsit errefelé haladok. Pedig előtte sem volt szó arról, hogy nekem derogált volna a nőiesség, nekem csak az a fontos, hogy érezzem, hogy én döntöm el, hogyan jó, nem a hatalom vagy bárki más rendelkezik erről, és annak onnantól úgy kell lennie. Nekem jó így, hogy nem fekete-fehér semmi, hanem minden egyénileg ránk van szabva. Ha ebbe bárki bele akar okoskodni, azt nagyon nem bírom.

Viszont, ismétlem, kezdem elfogadni azt, hogy a többségnek az jelenti a biztonságot, ha a kivilágított úton jár, tudja, mi a szerepe, mi a dolga, hol a helye, a feminizmus pedig ellenük tesz és káoszt teremt, mert csak ledobja az atomot, mindenki szétszéled, és onnantól fogalma sincs, mit kéne csinálni és ki is ő valójában.

Egy-egy konkrét témában továbbra is van úgy, hogy a feminista nézőponttal inkább egyetértek, vagy legalábbis azt mondom, hogy van benne némi igazság, nem árt foglalkozni vele, másokban meg az antifeministával. Az az érdekes, hogy mindeközben a baráti körömben meg én lettem az antifeminista, amikor lazán, vicceskedve, de persze hittel egy barátnőm megjegyezte, hogy “nők vagyunk, mi úgyis kevesebbet keresünk”, én pedig azt válaszoltam erre, hogy “ez nem bizonyított”. Öt szempár nézett rám döbbenten vissza, hogy a francba ne lenne bizonyított, miről beszélek. Akkor jöttem rá, hogy átlag csajok, akik egyébként tényleg nem foglalkoznak tudatosan a feminizmussal, mennyire elfogadják ezt alaptételként, mert a csapból is ez folyik, miközben még soha nem sikerült bizonyítani, hogy ennek bármi valóságalapja volna, és ez csak a jéghegy csúcsa.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Erre szokták mondani, hogy a női nem döntő része meg van fertőződve a feminizmussal.

Inkább az alapprogramuk része, ami most keretek/korlátok híján egyre inkább elszabadul(t)

És talán önmagát nem tartja felministának (egyébként is elég ciki feministának lenni), de valójában mégis feminista értékrendet vall, elfogadja a feminizmus hazugságait, stb.

Mert ösztönszerűen él és visszaél a lehetőségeivel, ilyen  a természete……

A feminizmus nem egyik napról a másikra ette be magát a társadalomba. Ez egy 150 éves lassú folyamat volt.

Egyetértek, egy korábbi szösszenetemben épp azt ecseteltem, hogy ahogy a a „keretek” tágultak, pici lépéseket „engedtek” a „gaz patriarchák”, akik (ott és akkor) helyén tudták kezelni, de a következő generációnak már ez lett az alap, és a harc nekik már innen indult…

Ehhez társult a jólét növekedése, a túlélés maximalizálásának lehetősége, és a fogamzásgátlás lehetősége, + jobb/több élelmiszer, az életkor növekedésének a kitolódása, a merev, konzervatív keretek felpuhulása stb. stb.……

Ha a korabeli szüfrazsetteknek megmutatnád a mai világot, meg hogy mit is okoztak a hisztijükkel, akkor egyből azt kiabálnák, hogy ‘Lányok, vissza mindenki a konyhába!’.

Nem hinném, ….. elég csak a korabeli feministák férfikasztráló/kiírtására buzdító stb szösszeneteit, idézeteit, esszéit idecitálni….., de ha megnézed a sok lelki (és testi)nyomorult nane/patent/nőkertes hülyepicsákat, soha, semmi nem elég nekik, mert az éhségük csillapíthatalan…

Ugyanúgy, ahogy a szocializmus mai formája is elképzelhetetlen volt még 100-150 éve az emberek 99%-ának, még maguknak az akkori szociknak is. Most meg észre sem veszik az emberek, hogy szocializmusban élnek.

Mert lassan történik, megszokják és az új generációnak már az eddig „kiküzdött” az alap, és itt szépen visszaüt a „gyerekemnek mindent/többet megadok, hogy neki jobb élete legyen…..” – látjuk hogy ennek (is) a következményeként hova jutott a bezzegnyugat, no meg lassan mi is…….

Pártok esetében is elvileg jobb meg baloldalra szavaznak, de a jobboldal is csak annyira jobboldal, hogy kevésbé baloldali, mint a másik. Nincs egyetlen párt sem idehaza, amelyik kapitalista lenne, és az emberek többsége meg van győződve róla, hogy éppen a gonosz vadkapitalizmusban élünk.

Ha a netadóval meg lehet buktatni egy kormányt, úgy, hogy a faszbukgeneráció kivonul mert épp akkor nem esik az eső, az sokat elmond a társadalom állapotáról, jelenéről, jövőjéről…..

 Fel sem fogják, hogy ami őket körülveszi, az a dübörgő szocializmus. Ugyanez a helyzet a feminizmussal is.

Tökéletesen egyetértek, lásd + az alapjövedelmet forszírozó idiótákat……

A többivel is teljesen egyetértek, még annyit tennék hozzá, hogy az „induláskor” nem érzékelték/látták előre mert ott és akkor, tudták kezelni, de ahogy kihalt az a generáció, már „korcsosult” a dolog és az új keret(ek) lett(ek) az alap(ok)……. a pokolba vezető út mindig jó szándékkal van kikövezve……….

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

apapapa
Olvasó
apapapa

Som menyaszonya vagyok hol siklott félre életem???Ott amikor nagyapám meghalt,rá néztem fel egyedül férfiként,elvetéltem.Ti hogyan gondolnátok azt amikor ultrahangos nő azt mondja Terhes de megnézi elhallt  testet.Az ilyet nem lehet feldolgozni.Nem.vagyok királykisasszony akiről leesik karikagyürű megcsináljon dolgokat.Ha nagyon akarok vissza tudok szólni,se energiám se erőm ahhoz veszekedjek.Anyám szivbeteg,apámnak vérrögöt találtak fejében,testvérem saját családját meglopta.Kell ennél több ember ne készüljön jobban ki.Kinek mi köze van hozzá mennyit keresek.Jo hogy nem a bérpapiromat kéred el.Szeretem páromat.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ilyenre is szükség van hogy szép és okos legyen a Férfihang….pula mea…

Reszet Elek
Újságíró

Ez a lap fennállásának első oláj káromkodása.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha káromkodás lett volna akkor hosszabb lenne, ez volt az első reakcióm Fülig Jimmy-re, bocsánat ha valaki érti

Koriander
Olvasó
Koriander
wittukind
Olvasó
wittukind

Koriander, a főoldalról el lehet olvasni amit irtál privátban és tényleg, megértetted azt a szöveget? tehát igaza van csakszinak hogy nő irta…..

Koriander
Olvasó
Koriander

tényleg megértettem. az írója nem buta, hanem nagyon fel van zaklatva.
kilakatoltam, közben vissza, mert a vège a privát az elejét meg mindenki olvashatja.
mindenesetre nagyon félre ment és szeretnék SOMéktól bocsánatot kérni.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Dan és SerialSlut húzta fel, mert ők támadtak a legjobban, te csak beálltál a sorba mert az a legkönnyebb, de nincs gond ilyen az emberi jellem :)

Van mit bepótolnom felé a hétvégén, mert 3 órát aludt mivel magamban és egyedül akartam lenni szégyenemben, remélem kiolvasható, hogy őhelyette a FérfiHangot választottam, mert tűrhetetlen amit az xcsakx-féle provokátorok művelnek.

Sose fogom feladni a férfiak felé a szociális vonalat és ez a feszítsünk ki az alfa meg a “férfias” maradjon a velvetnek meg a tévének. Kell legyen felület ami csak a férfiak problémáival foglalkozik. A magyar jobboldal úgy tűnik sosem fog, a baloldal meg full femináci.
A téma független és szinte kimeríthetetlen.

Reszet Elek
Újságíró

Az alfaságnak sok definíciója van, figyelmedbe ajánlom az egyik megközelítést: Éld a saját szabályaid szerint az életed és ne foglalkozz mások véleményével.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem álltam be, hanem én indítottam,
ès addig, amíg a mennyasszonyod nem írta meg azt az “aprócska” részletet, amit már kitöröltetek, addig nagyon nem lehetett empátiával értelmezni,azt amit írsz és ahogyan.
Slut kivételével egy csupa jóérzésű férfit tettél itt próbára és neked is van felelôssèged abban, hogy kialakult ez a kalamajka.
részemről ennyi.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor most mi is történt? Mit töröltek ki?

Koriander
Olvasó
Koriander

Papapapa hsze át van szerkesztve és ott volt egy info, amit azóta törölt. Nem tudom, hogy miért nem akarják hogy az összes itt megosztott fos mellett, pont a lényeg, ami más megvilágításba helyezné az egész SOM nick által tolt szürrealitást érthetővé tenné. ha elmondom mi volt az, akkor kidoxxolom Somot.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ne kérj te bocsánatot senkitől, koriander mert nem vagy hibás, egyébként valaki a SOMnő 2 db kommentjét kitörölte pedig “frappánsak” voltak

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miről szóltak?

Koriander
Olvasó
Koriander

de van miért, teljesen jogos a dühe, és a nôje tényleg társ.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mivel mindezt nem látom, nem olvastam, így nem igazán tudok mit mondani, akkor csak a bizalom maradt például benned és az ítéletedben. Ezek szerint akkor mindent egészen máshogy kell értelmezni, mint ahogy az eddigi infók alapján lejött?

Koriander
Olvasó
Koriander

csak a SOM nick hszei alapján semmit se lehet normálisan èrtelmezni. SOMnak kéne eldönteni, hogy akkor őszinén minden elôrészlettel ír vagy utal rá, ahol már leírta és akkor van empátia.
Vagy akkor alapvetôen jóindulatú és stabil lelkû férfiakat (Wittukind, Dant) dühít fel. Ez férfi hang, a nôi kommentek most irrelevànsak.

Koriander
Olvasó
Koriander

Wittukind, neked volt igazad.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te SOM nője vagy, ha nem tévedek?

apapapa
Olvasó
apapapa

Nem a barátnöje menyaszonya

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hű!

(Azt hiszem, választ kaptam minden kérdésemre.)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezen én miért is csodálkozom?:) Úgylátszik, hogy “családi vonás”:) nálatok:)

apapapa
Olvasó
apapapa