hunbagira
4 megosztás

Tapasztalataim a puncs.hu-n: (bér)nő(sténye)k, kilóra

A #metoo-kampány előtt a tavalyi év feminista slágertémája a puncs.hu nevű weboldal elleni „szabadságharc” volt, pontosabban az oldal betiltása vagy legalább a reklámozásának korlátozása. Ennek keretében az oldal üzemeltetőit is feljelentették prostitúció elősegítésének gyanújával, amit a rendőrség azzal, hogy nem tényállásszerű – így bűncselekmény sincs –, elutasított. A dolog persze már önmagában sem tükrözött sok racionalitást, ugyanis eme tényállást a rosszlanyok.hu-ra és hasonlókra sokkal előbb rá lehetne húzni, ugyanakkor ezek a weboldalak zavartalanul üzemelnek.

A hisztéria hatására feministáink – amolyan gerillamarketinggel – elérték, hogy a regisztrációk száma pillanatok alatt az egekbe szökött. Ez a hullám vitt jómagamat is az oldalra, mondván: hasznos lehet az ilyen lotyó szaknévsor.

És akkor jöjjenek is a tapasztalatok! Kezdjük az elején: maga az oldal nem kidolgozott, így havi 12 ezres használati díjjal már-már a lehúzás kategóriája. A nem kidolgozottságban benne van az átláthatatlanság is az üzenetek funkcióban, ami kifejezetten zavaró. De térjünk át a lényegre!

Milyen típusú nők vannak az oldalon?

Kezdjük az első típussal, vagyis a sima, egyszerű, magukat felvállaló prostituáltakkal, akik a rosszlanyok.hu-n is hirdetnek. Nekik a céljuk, hogy az említett oldalon lévő tarifáikat megsokszorozzák. Ezért ajánlom levelező partnereiteket leellenőrizni a fenti oldalon is, ha nem akar valaki egy átverésbe belefutni.

A második típusba a viszonylag normálisabb nők tartoznak, golddigger hajlamokkal. Ők nem prostik és nem is „sugarbabyk”, hanem alapvetően dolgozó nők, akik sikeres pasikkal szeretnének találkozni, pontosabban olyanokkal, akik képesek kifizetni a számlákat.

Végül az utolsó típus, akik miatt az oldal is létrejött, a tulajdonképpeni „sugarbabyk”. Itt máris egy fogalmi meghatározással kellene kezdeni. A meghatározás, ami illik rájuk, az leginkább a cikk címe. Mindent, de mindent akaró nőkről van szó olyan irracionális elképzelésekkel, hogy a férfiak legyenek olyanok, mint a Micsoda nő Edwardja, illetve még annál is „olyanabb”. Tehát rendelkezzen jó fizikai adottságokkal és kellő vagyonnal. De ez még mindig nem elég: udvaroljon nekik állandóan, hozza le a csillagokat is az égről nekik a férfi. Vagyis ők egy fenékkel nem kettőt, hanem sok lovat szeretnének megülni. Ez a jelenség persze könnyen magyarázható, hiszen ezek a nők egyszerűen nem tudnak szembenézni magukkal, hogy ők már tulajdonképpen prostituáltak, ezért – mintegy önfelmentésként – udvarlást is várnak még a gyakorlatilag átalánydíjas „találkozókért”. Persze, a mi szempontunkból az a jó ennél a kezdő típusnál, hogy viszonylag jó fizikai adottságokkal és némi parasztvakítással átejthetők egy ideig, de amikor elkezdenek követelőzni, gyorsan dobni kell őket.

Kinek ajánlom az oldalt? Mindenek előtt azoknak, akik meg akarják ismerni korunk haszonelvű nőinek kimaxolt változatait. De más szempontból is hasznos az oldal. Ahogy Mark mondja a Trainspottingban: ahogy lemerülsz a mocsokba, megismered önmagad.

Post Author: hunbagira

hunbagira
f Facebook
4 megosztás


101
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
90 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
CurioSophuszgy001HypocritSlayerbarrakudaINewton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Lássuk be – A mai Modern Nő alapvetően egy kurva. Egyet tehetsz ellene, használd és dobd el.

Gejza
Olvasó
Gejza

+1

Azt tegyük hozzá, hogy abból is az öntelt ostoba fajtája, aki majd 40 évesen félig vagy egészen alkoholistaként a hasonló cipőben lévő barinőkkel – illetve néha a macskájával – pityereg azon, hogy miért is van egyedül és hogy őt miét nem szereti senki.

Taki
Olvasó

És az elvárásaikból akkor sem adnak alább semmit, inkább halnak meg egyedül.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az az ő bajuk, nem? Sosem értettem, miért fáj az bárkinek, ha azt látja, hogy vannak emberek, akik elbasszák az életüket, majd siránkoznak. A net tele van ilyen emberekkel, nem csak nőkkel, itt is van rá példa. Neked nem mindegy, hogy ő inkább hal meg egyedül?

Dan
Újságíró

Utóbbi idők megfigyelése, személyes tapasztalattal alátámasztva, h azok a nők, akik azon nyígnak, sajnáltatják magukat, h nekik milyen régóta nem volt normális párkapcsolatuk, illetve mindig csak nős, mentálisansúlyosan sérült palikba futnaj bele – MINDIG! – maguk a hibásak ebben. Mindig kiderül, h vagy ők maguk is annyira sérültek, vagy elszállt igényeik vannak, vagy eleve teljesen antiszociálisak. És minderről nem akarnak tudomást venni.

Ráadásul megvan ennek a logikája is: ha odáig eljut, h felismeri, h ebben neki fvan elelőssége, akkor elkezdhet ezen dolgozni, fejlődni. Akkor azért nem rinyálja tele a világot a “szerencsétlenségével”. Ha sikerült fejlődnie, akkor pillanatok alatt megérkezik a számára a megfelelő férfi. Ez utóbb nem tipp, hanem ilyen nők beszámolója.

Tehát csak az siránkozik, amelyik nem ismerte fel, h a helyzetet ő idézte elő, ezért ő tud változtatni rajta. Persze mint tudjuk, az áldozatszerep, önsajnáltatás nagyon népszerű műfaj (mindkét nemnél).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pontosan, a nyígó nők és férfiak mind maguk tehetnek a sorsukról, és ezzel most az egyik antifeminista dogmát köpted szembe voltaképpen. :)

Dan
Újságíró

Dehogy: én számos alkalommal leírtam, h a változás módja, h ebből a mai totális káoszból, válságból kikeveredjünk az ez: önmagunkkal szóba állni ->  mikroközösségi szinten szóba állni, együttműködni újratanulni -> makroközösség -> társadalom -> emberiség. Az első kettő önmagunk-mikroközösség viszont szoros korrelációban van egymással, nagyon közel van egymáshoz. A közösségek megszűnése és a brutális magányosság, ami korunk átlagemberét kíséri egyszerre egyéni és társadalmi kérdés is, hiszen a közösség, egyénekből áll össze. Jelenleg ott tartunk, azt látom, h olyan szinten elveszítettük az egymáshoz való kapcsolódás képességét, h kb. csak úgy tudunk egymással találkozni, kapcsolódni, ha van egy dedikált szervező, akinek pénzt fizetünk azért, h más emberekkel találkozzunk. Már az ingyenes találkozókra sem nagyon képesek összegyűlni az emberek.

Amit én írtam, azzal szintén nem ellentétes, h csak úgy lehet elkerülni az összeomlást, ha nyugati férfiak tököt növesztünk (ez részben egyéni, de lehet ebben egymásnak segíteni, tanácsadással) és együtt (ez már mikro-makro-társadalmi lépték), azokkal a nőkkel összefogva, szövetségben, akiket még/már nem hülyít a feminizmus, visszavenni az irányítást.

wittukind
Olvasó
wittukind

Vajon hogy lett volna ha sose létezett volna net meg okosteló meg műegyetem meg miniszoknya meg tv meg wc?

Dan
Újságíró

Sorozatrandis blogon Wolf is írt egy alapos beszámolót a puncsról, katasztrófálisan gyengének tapasztalta.

Update: rosszul emlékeztem, nem volt, valami szexpartnerkeresőt tesztelt (de nem kurvaoldalt).

Reszet Elek
Újságíró

Képes voltál 12 ropit elkölteni ennek a tagságára?

Reactor
Újságíró

Aki a puncs.hu-n keres “barátnőt” magának, annak 12 ezer forint aprópénz. Ismered a mondást, férfi annyi pénzt nem tud megkeresni, amennyit egy nő el ne tudna költeni :D

wittukind
Olvasó
wittukind

Nohát, hunbagira, gondoltam hogy annyi okos komment után jössz te is valami tartalmas cikkel…erre te egy valamilyen nemtummit reklámozol itt hogy milyen szar, de akkor te, ilyen művelt lény, mit kerestél ott?

Kalman
Újságíró

Jó, de mennyi idő alatt hány hánypontost hányszor dugtál, és átlagban mennyibe került?

Kit érdekel a többi? :-)

Dan
Újságíró

Jogos! :D

Ethan Wolf
Újságíró

Én is akartam tesztelni ezt az oldalt, de nem lett belőle poszt a blogomon. Azért, mert alig volt fent nő. Mondjuk ez változhat akár hétről hétre is, de akkor nem volt miről írni. :)

Hunn
Újságíró

A megoldás a maga egyszerűségében is zseniális: NE ADJATOK A NŐKNEK PÉNZT A SZEXÉRT! Amelyik nő pénzt akar érte, azt röhögjétek ki: Használt pináért uzsoraárat? Ugyan már.

A nők belülről tudják saját maguktól, hogy értéktelen ribancok. Úgy vannak vele, hogyha elég hülyék vagytok fizetni értük, akkor fizessetek csak, lehetőleg minél többet.

Rakjátok őket helyre, hogy mit képzelnek magukról, és meglesznek ingyen is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert mi különbség van, ha biztos hátteret adnak nekik?

Aldo
Újságíró

Csak az árfolyam más. Az egyik beéri pár ezressel, a másik meg annyira túlértékeli magát, hogy vagyonokat és luxusnyaralást követel a picsájáért. És persze amíg rengeteg balek van, aki ezt ki is fizeti, addig követelőzni is fognak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha megadják, akkor igaza van. :)

Dan
Újságíró

Egyetértek. Ahogy a legtöbb erőszakos, erőszakoló, stb. férfi mögött ott van egy erőszakos, elnyomó anya múltja, úgy az összes elszállt, nagyképű, kölcsönös tiszteletet hírből sem ismerő, stb. picsa mögött ott van azon gerinc nélküli, vagy csak szimplán balek, lábtörlő férfiak tömege, akik ezt mind megengedték nekik.

Bár a Hörcsög nagy erő, így az első néhány (tucat?) melegebb éghajlatra elküldést még megmagyarázná magának a női delikvens, h természetesen nem ő volt a hibás. De a sokadik után már annyira rosszul érezné magát attól, h mindenki elküldi a halál faszára, h kénytelen lenne a saját komfortérzete miatt változtatni.

Azért annyi enyhítést tennék azért ezen férfitársaimnak, h a szexéhség hatalmas kínnal jár, így egy férfi nagyon sok mindent megtesz, vagy eltűr (nem nőtől, hanem pl. a világban), h nőhöz jusson. De a gerinc hiányát, a teljes önfeladást felmenteni nem tudom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ahogy a legtöbb erőszakos, erőszakoló, stb. férfi mögött ott van egy erőszakos, elnyomó anya múltja,

Khm, khm….  kimaradtak az apucik, no meg azok szerepe………

úgy az összes elszállt, nagyképű, kölcsönös tiszteletet hírből sem ismerő, stb. picsa mögött ott van azon gerinc nélküli, vagy csak szimplán balek, lábtörlő férfiak tömege, akik ezt mind megengedték nekik.

Azoknak gondolom sem apjuk, sem anyjuk, csak úgy hirtelen a balek /lábtörlő férfiak megengedték nekik….

Bár a Hörcsög nagy erő, így az első néhány (tucat?) melegebb éghajlatra elküldést még megmagyarázná magának a női delikvens, h természetesen nem ő volt a hibás. De a sokadik után már annyira rosszul érezné magát attól, h mindenki elküldi a halál faszára, h kénytelen lenne a saját komfortérzete miatt változtatni.

Itt miről megy az álmodozás? minden elküldőre jut minimum 10 mangina/papucs…….

Azért annyi enyhítést tennék azért ezen férfitársaimnak, h a szexéhség hatalmas kínnal jár, így egy férfi nagyon sok mindent megtesz, vagy eltűr (nem nőtől, hanem pl. a világban), h nőhöz jusson.

Ennyi erővel felmentheted a nőket is, a hipergámia rabja mindegyikük, szóval megvan az ő felmentésük is, egál…..

 De a gerinc hiányát, a teljes önfeladást felmenteni nem tudom.

Főleg, ha fel sem ismeri és tátott szájjal rohangál a faszerdőbe….

Reactor
Újságíró

A jelenkori női felfogásnak köszönhetően várható volt, hogy megjelennek a puncs.hu-féle oldalak. Dolgozni, tanulni, pénzt keresni azt büdös, majd valaki farvizén szépen ellébecolok…anno még csak poénkodás volt a száz éves, száz milliós, negyven fokos lázas öregúr mint “ideális pasi”, mára viszont valóság lett.

Ezen igazából nincs mit csodálkozni, az “átkozsban” felállított értékrendet a gengszterváltásnál kidobták a kukába, mondván avítt “komunista” maszlag, és jött helyette a dekadens vadkapitalista szar. Igen, az “átkozsban” is voltak pénzvadász nők, hozományvadász férfiak, megcsalások, ott viszont még elítélték, kinézték az illetőt, és ha tehették, seggbe is rúgták. Mára viszont ez lett az etalon. Puncs.hu, viszony.hu satöbbi? Na ez nagyon szomorú. A “Z” generációnál lehetséges már kötelezővé is teszik majd, Isten ne adja.

Közvetve a kormány és a gazdasági helyzet is tehet róla, hogy ilyen sok az anyagias nő. Van 4,6 millió mélyszegényünk, a középosztály gyakorlatilag eltűnt, a társadalmat a felső tízezer újgazdagék és a nyomorgók alkotják. Evidens, hogy ilyenkor fel fog értékelődni a pénz, illetőleg az a pasas, akinek pénze van. Ilyenkor az is elnézhető, ha trehány, lusta, ronda, vagy netán gonosz. Ha elég gazdag a pasas, neki nem kell belső értékeket villantani. Nem, dehogyis, azt csak a középszertől várják el! A pénz, mint dzsoli dzsóker, mindent felülír.

Szégyen, hogy idáig züllött a párkapcsolati piac. Persze, jó a puncs.hu is az öreg papócáknak akik másképp amúgyse juthatnának friss pipihusihoz, csak a pénzük révén, de hogy a mostani nőkben ennyi tartás ne legyen…siralmas, hogy a pénzed mondja meg, hogy ki vagy.

Aldo
Újságíró

“anno még csak poénkodás volt a száz éves, száz milliós, negyven fokos lázas öregúr mint “ideális pasi”, mára viszont valóság lett.”

Az ideális férfi: 90-40-60?
90 éves 40 fokos lázban szenved, 60 milliója van (persze nem forintban). Ma már nem elvárás, hogy 90 éves legyen, sem a 40 fokos láz. Elég csak a minél több pénz. Az se baj, honnan van.

INewton
Olvasó
INewton

Az egészben az a legviccesebb hogy pont a férfihang olvasói szavazták meg azt a kormány amelyik aktívan hozzájárult a 4,6 millió mélyszegény kitermeléséhez. Mert ugye mindenki annyit ér amennyije van. Vagy nem? Mindenesetre gratulálunk, Magyarország jobban teljesít a férfiak elszegényítésében is.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Azért ezt nem mondanám. Az EU perifériaállama vagyunk, arra vagyunk jók, hogy nekünk el tudják adni a silány árut, míg olcsón termelünk nekik. Kb annyira a kormány érdeme a 4,6 millió szegény, mint most az, hogy csak annak nincs munkája aki valamilyen okból nem tud/akar melózni. Beszoptuk mindkét VH-t, ennek érezzük ma is a hatását.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az egészben az a legviccesebb hogy pont a férfihang olvasói szavazták meg azt a kormány amelyik aktívan hozzájárult a 4,6 millió mélyszegény kitermeléséhez. 

Szóval azt állítod, hogy 4,6 millió cigány van? Akiket a jelenlegi kormány termelt ki?

Mert ugye mindenki annyit ér amennyije van. Vagy nem?

De, annyit, miért?

Mindenesetre gratulálunk,

Mihez?

Magyarország jobban teljesít a férfiak elszegényítésében is.

Most elmorzsoltam pár könnycseppet az elszegényített férfiakért……., Ájvé, !!!!444!!!!!

zgy001
Olvasó
zgy001

Reactor
Újságíró

Én ugyan biztos hogy nem. Már csak azért sem, mert amióta mindenki úgy csal, aki akar, a szavazás teljesen értelmét veszítette.

Hunn
Újságíró

A nők és az ő irreális igényeik, az anyagiak terén, bahh… Minden olyan nő esetében, aki nem 21 éves szép fiatal szűz, aki halálosan szerelmes belétek, hozzátok akar menni feleségül és szülni 3 gyereket, bevállalva az ágyban minden perverziót, viszont hűségesen más férfira rá se nézve, tehát minden olyan nő esetében, aki NEM ilyen, és mégis igényekkel lép fel a férfiakkal szemben, a következő hozzáállást javaslom: “használt pina és értéktelen ribanc vagy, nemhogy egy fillért nem érsz, de megköszönheted ha egyáltalán leszopatlak, mert én akkor sem vesztek semmit, ha nem teszem.” Higgyétek el, mindenkinek jobb lesz ez így. Rakjátok őket helyre. Nem érnek ezek egy vasat sem. Nehogy már a világ kincseit hordjuk a lábaik elé, verejtékes munkával, azt kérdezgetve, hogy “nagyságos hercegnőm, vajon megközelítem-e már annyira az irreális elvárásaidat, hogy alantas péniszemet színarany vaginádhoz közelítsem, méltatlan hímként?” Tényleg növesszünk tököt, mert ezek csak azt csinálják, amit hagyunk nekik.

Aldo
Újságíró

Lehet így gondolkozni, csak amíg egy ilyenre jut 100 mangina akik egymásra licitálva, saját magukat anyagi, egészségügyi válságba sodorva hajtják ki magukból a szart is, addig a nők döntő többsége még pofátlanabb lesz.

Hunn
Újságíró

Lehet így gondolkozni, csak amíg egy ilyenre jut 100 mangina akik egymásra licitálva, saját magukat anyagi, egészségügyi válságba sodorva hajtják ki magukból a szart is, addig a nők döntő többsége még pofátlanabb lesz.

Az a baj, hogy idáig el kell jutni. Én sem így születtem… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx