Bull War
2 megosztás

Szétverte Lucas Glover golfsztárt az asszony a lyukak miatt

Mármint nem azok miatt a lyukak miatt, hanem azok miatt, amelyekkel hivatásszerűen lett volna dolga a golfozónak. Lucas Glover, a 2009-es US Open-t megnyerő sztár eddigi pályafutása során 20 millió dollárnál is többet ütögetett össze a pénzdíjas golfversenyeken, azonban most a vártnál rosszabbul szerepelt egy versenyen.

A rossz teljesítményt kérte számon a golfozón felesége, Krista, akit 2012-ben vette feleségül és akivel két gyereket nevelnek. A nő szemmel láthatóan nem csak a  sajnálatos módon elterjedt, jellegzetesen eltűrt női háztartási hisztiben utazik, hanem csúcsra járatja a női ráhatást; keményen osztja a pofonokat, ütlegeket is.

A bűbájos Krista nem csak férjét, hanem anyósát is rendesen helybenhagyta. Emiatt a családon belüli erőszak áldozatainak a rendőrséghez kellett fordulniuk, de még a rendőrjárőrök sem voltak biztonságban a bevadult nőtől, aki őrjöngve eset nekik. A golfsztár 911-hez intézett hívását a dailymail közreadta, jól hallható a felvételen, hogy Lucas Glover úgy jellemezte a helyzetet, hogy “megőrült a feleségem”.

Vajon világszerte hány háztartásban okozója a családon belüli botránynak, verekedésnek a női ideggyengeség, neveletlenség és erőszak?

A hangfelvétel a képre kattintva játszható le.

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
2 megosztás


179
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
165 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
Oldm4nDarkLordKalmanAurelius RespectusBalton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Aldo
Újságíró

“még a rendőrjárőrök sem voltak biztonságban a bevadult nőtől”
Már nem divat az amerikai rendőrök körében, hogy lesokkolják vagy lelövik az ilyen vadállatokat?

Sajnos a társadalomban él az a tévhit, hogy a nők sokkal kedvesebbek, érzékenyebbek, gyengébbek Ez azonban nincs így. Sok esetben sokkal elvetemültebbek, mint a legkegyetlenebbnek kikiáltott férfiak. Ezek a nők primitívek, rosszindulatúak és agresszívek. Ráadásul még mindig úgy állnak hozzájuk, hogy nőt nem ütünk meg, mert gyengébbek és akkor egy férfiatlan puhapöcs vagy. Ezek a tetves nők azokban ezzel pofátlanul vissza is élnek, szerintük nincs azzal baj, hogy lekevernek egy sallert a férfinak, tökön rúgják, a földön letapossák a veséjét, de ha ezt cserébe kapnak, akkor azonnal telesírják a világot, hogy őket bántják a szemét, kegyetlen férfiak. Sőt a mai 10-es évi, 20-a eleje csajok meg vannak győződve róla, hogy ha nekik nem tetszik valami, akkor nyugodtan elkövethetnek fizikai agressziót, mert egyrészt ehhez joguk van, másrészt úgyse lesz következménye. Ideje végleg eloszlatni ezt a pofátlan tévhitet.

Reszet Elek
Újságíró

Nem úgy megy az! Ha te csinálnád akkorát kapnál hogy összeszarod magad (ha pechesebb vagy szarni sem tudsz mert golyót eresztenének beléd). Nőnél más a helyzet mert automatikusan a rendőr lenne a hibás és neki kellene mosakodnia miért volt szükséges megütnie (vagy ólmot adni).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na utánaolvastam, mert hát… :)

Szóval nem a pasit támadta meg, hanem az anyóst, a pasi csak szintén kapott, amikor megpróbálta szétválasztani őket.

When Lucas’ mother, Hershey Glover, attempted to cool the argument between the couple, Krista allegedly attacked the 62-year-old, and injured the golfer when he tried to step in between the two womenthe Associated Press reported.

A másik rész is abszolút bullshit, nincs szó arról, hogy nem voltak biztonságban tőle a rendőrök és hogy megtámadta volna őket, hanem csak nehezen bírtak vele, nem akart beszállni (már bilincsben) a rendőrautóba és ilyenek.

When police arrived on the scene, Krista allegedly refused to enter the patrol car after being handcuffed. She then proceeded to wrap her legs and feet around the door and the frame of the car, according to the Golf Channel.

Sőt először a feleség hívta a rendőrséget, és azt állította, hogy az anyós rátámadt, majd a pasi is felhívta őket, akkor mondta, hogy az asszony bekattant, de azt is, hogy nincs szükség rá, hogy kimenjenek a rendőrök. Ők meg már nem tudták eldönteni, mi a franc van, ezért kimentek. :)

Kezd tényleg igen bulvárosodni ez az oldal.

common man
Olvasó
common man

Védett állat legelt védett növényt.A gyerek ha már belement ,hogy egy házban laknak rendet kellett volna tartania.

Alter Ego
Szerkesztő

Amint megláttam a nicked, rögtön tudtam, hogy ki fog derülni, hogy ez a Krista egy bűbáj. Meglehet, nem is ment neki sem az anyósának, sem a férjének, sem a rendőröknek.  Mindenhol csak a bullshit, semmi  sem szó szerint úgy volt… és akkor az már majdnem olyan is, mintha semmi nem is történt volna…  Nem igaz? (Mert hát tényleg nem ugyanaz, ha előbb a férfi anyját veri és csak utána a fiát sérültre és nem fordítva.) – És arról a semmiről is leginkább talán csak az anyósa és annak a hülye fia tehet. De igazából még az sem pontosan úgy volt… :D

Milyen szépen meg van fogalmazva az általad preferált interpretációban, hogy ellenállt és erőszakoskodott, amikor meg akarták bilincselni és amikor be akarták ültetni a rendőrautóba: “visszautasította a lehetőséget, hogy beszálljon a rendőrautóba” – “és ilyenek…” – Eszemfaszom megáll!

Annyira köszönöm, hogy tökéletesen alátámasztottad, hogy miért kell ilyen bulvárcikkeket is megjelentetni ezen a helyen… lehetőleg rendszeresen…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, az derült ki, hogy már megint nem néztetek utána a sztorinak, sőt úgy tálaltátok, ahogy az nektek kedves. :)
Kamuval nem nehéz felháborodást kiváltani, Alter. Ebből él a Blikk meg a Dailymail.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én nem olvastam semmi ilyet : “visszautasította a lehetőséget, hogy beszálljon a rendőrautóba”  Itt ez van feketén fehéren : 

“Krista allegedly refused to enter the patrol car after being handcuffed.”

“Kriszta állítólag megtagadta a beszállást a rendőrautóba miután megbilincselték.” Én is érzek egy torzítást ,saját szájízre “szabást” a cikkben,ettől még nyilván van egy halom buggyant,erőszakos nő is a való életben , (akiknek én ugyanolyan bánásmódot és büntetést adnék mint a férfiaknak ) ,de abban Dan-nel értek egyet,hogy szerintem sem hasznos kiszemezgetni, pro-kontra  ilyen esetekkel példálózni,mert tudjuk,hogy léteznek erőszakos nők és férfiak,nem kell meggyőzni szerintem az itt olvasó férfiakat sem erről,de az idetévedő nők is tisztában vannak vele.

Alter Ego
Szerkesztő

A “refused” nem azt jelenti “véletlenül”, hogy visszautasította? A visszautasította a beszállást a rendőrautóba az szerintetek és a ti “nagyon igaz” forrásaitok szándékos ferdítése(!) és mentegetése szerint nyilván azt jelenti, és nyilván minden nőket szerető embernek úgy kell ezt érteni, hogy társalogtak vele, hogy kíván-e beszállni és ő kedvesen közölte, hogy “áááh, nem”… még véletlen sem azt, hogy még bilincsben is ellenállt, vergődött, rúgkapált… Ez már csak így megy… Kényszerítő intézkedést használni, bilincselni is azért kellett, mert olyan kedves és együttműködő volt és senkire nem jelentett veszélyt… Tényleg nem is verte sérültre a férjét. – Tényleg micsoda torzítások, hazugságok vannak itt… Eszemfaszom megáll!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Olvasd el ezt a cikket életedben először.
Tényleg folytatni akarod? :)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5737111/Lucas-Glovers-wife-Krista-Glover-ordered-stay-away-mother.html

Az állítólagot MINDEN külföldi cikkbe beleírják, minden allegedly, amíg csak vádemelésről van szó, továbbá finomabban fogalmaznak, mint a magyar sajtó. Mindezt tudhatnád, ha olvasnál brit vagy amerikai cikkeket. Magyarázni sem kéne mindezt, szóval már megint magadat égeted, írtál egy elferdített cikket, nem tudsz forrást felmutatni a cikkbéli állításokra, nyeld be, te okoztad. Az, hogy mániákusan ragaszkodsz ahhoz, hogy denemisz, de nekemigazamvan, mert ismét sérült az egyébként rettenetesen törékeny egód, nem fog rajtad segíteni.
Nem tudsz egy angolul írt cikket értelmezni. Ez meg a barátibb verzió. Korábban is így fordítottál angolról? A felét értetted, a többit hozzá költötted?

Alter Ego
Szerkesztő

Melyik közlést nem lehet alátámasztani? Írd már le életedben először tárgyilagosan, mellébeszélés és kurva nagy semmitmondó, de nagyon háborgó, kígyót-békát okádó körítés, handabanda nélkül! Röviden a szerinted cáfolt tényállítás(oka)t!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyszer már leírtam, de nem baj, én kitartóan megcáfolom a kamucikkedet. :)

“A bűbájos Krista nem csak férjét, hanem anyósát is rendesen helybenhagyta (féligazság: voltaképpen az anyóssal vesztek össze, a pasi csak megsérült a karján, mikor közbelépett). Emiatt a családon belüli erőszak áldozatainak a rendőrséghez kellett fordulniuk (a nő hívta a rendőröket először panaszkodva arra, hogy az anyósa nekiesett, a férfi azt mondta a rendőröknek, hogy NEM KELL KIMENNIÜK, MEGOLDJÁK), de még a rendőrjárőrök sem voltak biztonságban a bevadult nőtől, aki őrjöngve eset nekik” (HAZUGSÁG, ilyen nem történt!)

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak simán esett nekik, nem őrjöngve?

Alter Ego
Szerkesztő

Semmi gond, kibaszok én veled. Holnapra egy még részletesebb cikket kapsz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Velem nem tudsz kibaszni egy részletes cikkel, mert az én célom csak annyi, hogy igaz legyen. Viszont örülök, hogy nagynehezen beláttad, hogy a mostani nem az, ezért korrekcióra szorul. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem láttam be semmi ilyet. A mostani valóban felszínes, épphogy karcolgatta a sztori felszínét, ezért hülyíthettél másokat azzal, hogy bármi hazugság van itt.. Akkor most elővesszük a férj által mentegetni akart véres részlrteket, a rendőrautó szétverését, a szökési kísérletet, hogy láttassuk, hogy sokkal nagyobb rohadék a nő, mint ahogy ez a cikk felszínességében láttatta.

Akárhányszor kötözködsz, intrikálsz ellenem a jövőben, ugyanez lesz. Kapsz még egy cikket.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De ugye forrásmegjelölés is lesz a cikkben, Alter? :)
És de, hazudtál a cikkben, ennyike. Holnap ügyelj arra, hogy ne fordíts félre semmit.

Alter Ego
Szerkesztő

Ne adjál nekem ukászokat, majom! Holnap ügyelj rá, hogy ki ne basszalak innen!

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én már csak annyit fűznék a témához, hogy a ” refuse” ige jelentése: megtagad, elutasít, visszautasít. Visszautasítani egy ajánlatot, felkérést lehet, itt szövegkörnyezetileg a megtagad a jobb. ( én angol földrajz szakra készültem, jelenleg munkahelyen legalábbis , kb annyit beszélek angolul, mint magyarul , szóval eléggé benne vagyok) . A nő egyébként valóban rúgdosta a rendőrautó ajtaját, ellenállt a rendőröknek, próbált nem beszállni, de a rendőröknek nem esett neki. Ettől függetlenül , mint tegnap is írtam, a nő egy hülye hisztérikus p.csa, akit remélem elítélnek. De a fordítás nem volt pontos és bele lett írva némi szubjektív sugallás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért hazudsz egyébként, Alter? Még akkor is hazudsz, amikor engem idézel, ez most komoly? Milyen “visszautasította a lehetőséget”?

Milyen szépen meg van fogalmazva az általad preferált interpretációban, hogy ellenállt és erőszakoskodott, amikor meg akarták bilincselni és amikor be akarták ültetni a rendőrautóba: “visszautasította a lehetőséget, hogy beszálljon a rendőrautóba” – “és ilyenek…” – Eszemfaszom megáll!

Ezt írtam szó szerint:

A másik rész is abszolút bullshit, nincs szó arról, hogy nem voltak biztonságban tőle a rendőrök és hogy megtámadta volna őket, hanem csak nehezen bírtak vele, nem akart beszállni (már bilincsben) a rendőrautóba és ilyenek.

Ez nem finomítás, hanem a cikketek hazudik, amikor azt állítja, hogy “Emiatt a családon belüli erőszak áldozatainak a rendőrséghez kellett fordulniuk, de még a rendőrjárőrök sem voltak biztonságban a bevadult nőtől, aki őrjöngve eset nekik.”

Az én verzióm nem finomítás, hanem csak úgy a valóság, akármennyire is fáj ez neked, mert így nem annyira blikkes a sztori, mint ha a rendőrök vére is folyt volna. Nem szólva arról, hogy az ilyen írásokkal elég könnyen lerombolhatod a hitelességet. Te is arra hajtasz, hogy máshol nem néznek utána? Úgy adsz el egy sztorit, mint egy szennylap, hülyének nézed az olvasót? Nem először csinálod, aztán meg hisztizel, ha valaki felhívja a figyelmet arra, hogy talán nem egészen igaz ez így.

Reszet Elek
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

“Krista allegedly refused” ezt nem te írtad, idézted, hanem az öreganyám?

“Visszautasította”, hogy beszálljon… De azt is csak “allegedly”, állítólag.

Ki is néz itt hülyének kicsodát? A sérültek is csak biztosan úgy lettek, falba verték a fejüket, meg ugye az is biztosan csak “állítólag”, nem is bántalmazott a nő két embert. Na elmentek ti a picsába a szörnyen nagyon “igaz” és tárgyilagos forrásaiddal együtt! Eszemfaszom megáll :D

Csendes Don
Olvasó
Csendes Don

Kedves két lábon járó spermabank! Mennyit fizetnek neked kommentenként?

Dan
Újságíró

Most akkor minden ilyen témájú bulvárcikk meg fog jelenni a férfihangon…? Őszintén szólva: ki a f-szt érdekel? Ennyire nincs téma? Mert az, h az az elmebeteg kecske-szopó picsa ki akarja heréltetni az összes férfit, annak van hírértéke, hiszen ott az egész férfinemhez küldte az üzenetét. De ebben most mi a nagy szám, könyörgöm? Vagy mostantól minden héten lesz egy két zaftos bűnügyi beszámoló, h az adott nő hogyan szúrta le a részeg, verekedő férjét és viszont? Nem lehetne, h ne menjünk tovább, lefelé a színvonallal? Persze valahol nem lepődöm meg: mivel előremutató irány nincs, amiről lehetne írni, így marad a stagnálás, amiből meg a fizika törvényei szerint előbb-utóbb visszaesés következik be.

(És a félreértések elkerülése végett: “Nem ellened, érted haragszom.”)

 

hunbagira
Újságíró

Pontosan!

Alter Ego
Szerkesztő

Lesz… vagy majd írsz jobbat, érdekesebbet, okosabbat, tanulságosabbat… minden héten… Vagy majd rendelsz az Indextől vagy az Origótól. Addig is csak nyugodtan haragudjál. :D

Van itt egy olyan rovat, hogy “beszédtéma-bulvár”, na ez abban jelent meg…

Dan
Újságíró

“Van itt egy olyan rovat, hogy “beszédtéma-bulvár”, na ez abban jelent meg…”

Ez teljesen irreleváns, mert ettől még főoldalon, legfrissebb cikként, legfelül jelent meg.

“Lesz… vagy majd írsz jobbat, érdekesebbet, okosabbat, tanulságosabbat… minden héten…”

Miért érzem már megint azt, h konstruktív együttgondolkodás helyett (amelynek része, h feltárjuk azokat a területeket, ahol fejlődni érdemes), már megint csak az azonnali váll lesöprés, felelősség elkenése zajlik? Így el lehet még vegetálni egy darabig, de tényleg ez a cél? Kifogásokkal tele a padlás, én is kiválóan tudok ilyesmit csinálni. :) A megoldás első lépése szerintem a közös gondolkodás lenne: kérdőívet készíteni arról, mit szeretne az olvasóközönség, mire lenne igény, mit lenne érdemes változtatni, ki, miben, milyen mértékben tudna hozzájárulni? Nem derült ki, h azért nem újul meg az oldal, mert nincs, aki energiát rakna bele, vagy nincs rá pénz (én azt feltételezem, vannak, jól működő, ingyenes fórummotorok, de lehet, h tévedek)? Ha pénz kell, lehet, összerakná a társaság. EZ a közösség, nem az, h “felülről”, valamit kitalálunk, aztán vagy jó lesz, vagy nem.

És igen, Alter, veled beszélek erről a témáról, mert te vagy az egyetlen a működtetők közül, aki egyáltalán vitára, szóra érdemesnek tartja az oldal javításának, továbbfejlesztésének a témáját.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Érdekes ez a kérdőív ötlet, fogadni mernék hogy a nőzéssel és a férfi-női kapcsolatokkal foglalkozó cikkek érdeklik a többséget, ezt mutatja a kommentek száma és a cikkek többségének témája. Engem speciel inkább az olyan témájú cikkek érdekelnek amik a feminizmusról és testvérideológiáiról szólnak, mint amiket Berengár ír. Ez amúgy egy amatőr oldal, ahol arról van cikk, amit beküldenek. Egy ilyet ismerek ahol nincsenek hivatásos újságírók és sikeres, a kurucinfó, de az is a MTI hírekből él és szerintem vannak gazdag amerikai szponzorai. Nem hiszem hogy pénzadományokból fent lehetne tartani egy komoly oldalt, vagy egy gazdag szponzor kellene, mint a 444-nek Soros vagy pályázati pénzek az államtól, de kétlem hogy adna az állam.

 

Dan
Újságíró

A lehetséges pénzügyi támogatást az oldal technikai megújulásához gondoltam, amennyiben nem lehet ingyenesen megoldani.

Szerintem mindkét téma fontos. Azt viszont látni érdemes, h amíg a nőzéssel, RP-lel való cikkek többsége előremutató, megoldási útvonalat, lehetőségeket ad, addig a feminizmusos cikkek döntő többsége reflektív, ténymegállapító…de semmi több, nincs bennük megoldási javaslat, ez első olvasatra hasznos az újonnan érkezőknek, de ez az előbbrejutáshoz kevés.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

A kérdés hogy a nőzési kérdésben adjon tanácsokat az oldal vagy a feminizmus ( és társai ) társadalomromboló tevékenysége ellen lépjen fel, ahol az első lépés a felvilágosítás, mert a túlnyomó többség számára teljesen ismeretlen a téma. Amúgy nem tudom milyen előrelépési javaslatot lehetne elvárni egy cikkben, hiszen még a férfijogi mozgalom terén vezető USA-ban sem képesek felmutatni semmilyen eredményt ezek a mozgalmak.

T_T
Olvasó
T_T

Olyan cikkeket is le kell közölni,a hol a nő egyszerűen bekattant, támadott, vagy ő ütött először. Nagyon jó ötlet hetente lehozni egy-két ilyen cikket. Nem is beszélve az olyan válásokról, ahol a nők erőszakossága miatt adta be a férfi a válópert, de ígyis a nőé lett a gyerek és talán a ház is.

Csakhát ahogy elnéztem itt a kommenteket a fenti cikkel egy baj van: saját szájíz szerint torzított hír. Különben jó lett volna.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Persze, mutassa be nyugodtan. A dailymail-féle szennylapok fele amúgy is erről szól, ki ölt meg kit, a bulvár imádja ezt. Ahogy látom, a cikkben már nincs is forrásmegjelölés, kikerült a hivatkozás arra a bizonyos eredeti cikkre, pedig nagyon úgy emlékszem, hogy ott volt az.
Senki sem a nőt védi, akit így is rabosítottak és csak rohadt nagy óvadék fejében engedtek ki, és tényleg megsérült az anyós és a férj is, nyilvánvalóan egy őrült picsa, de épp ez az, hogy nem elég ennyi? Miért kell ezen még szándékosan tuningolni? Komolyan, ez annyira ótvar Bors/Blikk színvonal… Sajnos van elég kattant nő és férfi a világban, naponta kikerülnek hírek családon belüli erőszakról, van miből szemezgetni, akkor miért kell kamucikkeket gyártani?

A sztori folytatása egyébként az, hogy a nő bíróság elé kerül, de a férj már védi, azt mondta, igyekeznek megoldani a problémát, rendezni a dolgaikat. Hát ő tudja.

hunbagira
Újságíró

SS!

Vérfeminista oldalakon ez állandó rovat ahol “fehér, keresztény nagymagyar férfiak” az elkövetők (hogy antoni elvtársnőt idézzem). Jó persze rögtön le fogod ütni a magas labdát, hogy akkor miben más ez az oldal.

Többek között abban, hogy te is itt kommnentelhetsz sőt még lierinke is. :)

ui: a cigánygyerek által megerőszakolt majd egy kődarabbal agyonvert kislányról viszont nem cikkeznek. :) micsoda “véletlen”…mondjuk legalább nem tették be a “keresztény “nagymagyar férfiak” halmazba, szóval korrektebbek az agyonhallgatással, mert az amszterdami futtattókat be szokták tenni. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jól mondod, leütöm: azért, mert azok olyanok, nem kell ennek is hozzájuk hasonlóvá válnia. Írjon igazat, ne ferdítsen, komolyan, mi szükség rá? Erre tud valaki elfogadható magyarázatot adni? Persze, végülis ez a hely a tiétek, én csak megtűrt vagyok itt, egy vendég, ti tudjátok, mit akartok. Alter már megmondta, hogy ezt érdemlik a feministák. Szerintem nem jó ez az irány.

hunbagira
Újságíró

Mi lenne a jó irány?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Komoly lappá nőni,  nem bulvár szintre süllyedni helyette szerintem. De ha ez akar maradni, akkor a bulvárból is van színvonalasabb, még azon belül is vannak árnyalatok.

Nem tőled kérdezem, hanem akinek inge: csak ennyi minuszt tudsz? Új nicknevet kell regisztrálnod? Miért nem vállalod a jól ismerten? :)
Legalább ne ennyire feltűnően csinálnád… Mi a következő lépés? Megint eltünteted a neked nem tetsző kommenteket?

Alter Ego
Szerkesztő

Mire célozgatsz? Ki leszel baszva innen rövid távon, ha a lap szerkesztői ellen ármánykodsz!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A múltkori esetre célzok, amikor valaki törölte a kommentjeimet. Amit persze hazugságnak állítottatok be, ilyen nem történt. Ahogy láttam, az illető ismét aktív.

De basszál csak ki érte!

Alter Ego
Szerkesztő

A kommentjeid egyetlen egyszer a szerkesztők számára is tisztázatlan módon megsérültek vagy eltűntek. Meddig fogsz még ezen lovagolni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ameddig szükséges.
De tudod, azt megértettem, hogy a Magasságos Főszerkesztő Úrnak nem szokása felelősséget vállalni vagy elnézést kérni, nem engedi az óriási egója.
Amiért most felhoztam, az az, hogy annak az esetnek hasonló “tünetei” voltak, mint amit most itt tapasztalok. Nem csak kommenttörlések voltak, hanem a lájkokkal/diszlájkokkal, a cikk értékelésével való játszadozás is. De mivel én szeretek egyenes lenni, ezért feltettem a kérdéseket annak, akit érint, és tudja, mire célzok. Számomra nem lezárt ügy, van egy szemétláda a csapatodban, még ha te erről nem is akarsz tudomást venni, mert így kényelmesebb.
Fenyegethetsz engem itt, de kikérni bármit akkor van jogod, ha az ilyen ügyeket tisztázod is, de te sumákoltál akkor is, nem vizsgáltál ki semmit, neked annyi volt, hogy tegyek úgy, mint ha meg sem történt volna. Akkor meg mi a francot csodálkozol azon, hogy akárhányszor ennek jeleit látom, felhozom? Lezártad? Nem. Annak az ügynek nincs lezárása, mert nem akarod, hogy legyen.
És még neked van pofád engem ármánykodással vádolni? Itt te vagy, akit egyre inkább eltorzítanak a saját ármánykodásai, te tussolsz el ügyeket, te nem bírsz forrást megjelölni.

Alter Ego
Szerkesztő

Jajj, ne dramatizáljuk már agyon a dolgot. Eltűnt pár hozzászólásod egy alkalommal nem tisztázható körülmények között. Tegyek talán rendőrségi feljelentést, hogy keressék meg a kommentjeidet? Én fizetem, hogy te itt beszélhess, és türelmesen meg is engedem neked, hogy a nekem nagyon ellenszenves és sokszor nagyon intrikus szaraidat ideböföghesd. Elhiheted, hogy kettővel több vagy kevesebb nekem nem oszt nem szoroz. Szóval szerintem kurva korrekt vagyok veled és minden ellenzéki hanggal, te meg hálából rendszeresen totál feleslegesen kelted a moráis pánikot és mesterkedsz ellenem.

Sokak szerint alapvetően állati türelmes ember vagyok (a körülményekhez képest itt is), de egyszer megunlak még én is, baszod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Például bevallhatod, mi történt, vagy egyszerűen csak elnézést kérhetnél. :)

Szóval már ott tartunk, hogy nekem hálásnak kéne lennem, hogy fizeted, hogy ide írhassak. Nem kérek én semmit ingyen, mondd, hova kell befizetni, aztán akkor legalább telik egy kis fejlesztésre, mondjuk hogy ki lehessen cserélni egy nyomorult avatart.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudsz olvasni? Vagy nem tudod mit jelent a “tisztázhatatlan”? Meg kell várnod, hogy az kérjen elnézést, aki pontosan tudja, hogy mi történt. Az nem én vagyok.

Ha tetszik, ha nem, a szólásszabadságodat én fizetem. A VPS szerver mellett most arról ne is  beszéljünk, hogy mennyibe kerül az óradíjam, amíg a te kommentjeidet keresgélem. Nálad is van óradíj, meg “programdíj”, ugye? Minimum annyira azért hálás lehetsz, hogy nem szarsz az íróasztalomra. Küldd el az email címed és küldöm a számlaszámot, ahova adományként befizethetsz a tárhelyre, amelyen a “nyomorult” avatarjaidat és a szövegeidet kell tárolni. Havi több tízezer forint egy VPS szolgáltatás és minden a te avatarodra fordított bájt is húzza ezt felfelé. Mennyivel fogsz ehhez adományként hozzájárulni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudod, mi történik az oldaladon? Egyébként te vállalod a felelősséget, mert a tiéd, de hát azt már tisztáztuk, hogy ilyesmit sosem fogsz tenni. :)

Rendben, számold ki, mennyi a részem, és kifizetem neked, a serialslut kukac gmail-re küldd el.

Alter Ego
Szerkesztő

Baromira tévedsz, semmilyen felelősségem nincs arra, hogy megőrizzem a kommentjeidet. Olvasd el a szabályzatot.

Hagyjuk már… Most számoljam ki, ha tudom, mi? – Na ebből se lesz egy fillér se. – Továbbra is én fizetem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondom, írj egy összeget.

Alter Ego
Szerkesztő

Pontosan tudod, hogy nem fogok írni semmilyen összeget. Adományozni nem így szoktak egy célra. – Ugye, nem baj, ha levonok én is bizonyos morális következtetéseket?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem adomány, hanem tartozás megadása / szolgáltatás ellenértéke. Nem vagy csöves, hogy én neked adományokat szórjak, ne bújj e mögé!
Küldd csak, a minimum, hogy ezek után mondasz egy összeget.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem is magamnak várnék adományt, hanem a lap tartalmi üzemeltetőjének, a Férfihang Civil Társaságnak, aminek lényegében én is adományozom a lap technikai fenntartását. De mint mondtam, hagyjuk csak…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De, én ezt személy szerint neked szeretném kifizetni, neked, aki biztosítja a szólásszabadságomat, és havi több tízezer forintot költ arra, hogy tároltassa az írásaimat és avatarjaimat. Te utaltál rá, hogy hálátlan kutya vagyok, hogy nem szállok be, tessék, beszállok. Ez a minimum, amit megtehetek a sok havi önzetlen vállalásodért, igazam van?
A civil társaságnak ehhez semmi köze.

Alter Ego
Szerkesztő

No, akkor én ezt most itt további kommentár nélkül lezártam…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt is. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Feministabűnözőkkel, demokratabűnözőkkel szemben minden eszköz megengedett.

Alter Ego
Szerkesztő

És még csak módszerek sincsenek, ezek az információk jöttek ki több forrásból…

Csendes Don
Olvasó
Csendes Don

A New York Times meg a CIA-féle Index a szennylap.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert a fősodratú lapok mióta nem szennylapok?

T_T
Olvasó
T_T

Minek védeni? Nem önvédelemből tette. A férfiakat sem védi senki, amikor megütnek egy nőt. Szóval…

A sztori folytatásával egyet rétek. Nagy rá az esély, mert sok  a csicska, önálló véleményre képtelen mangina. Pedig ha leültetnék a csajt, akkor lehet esélye a gyermekelhelyezésnél.

Dan
Újságíró

T_T,

szerintem napi bulvárt lehet olvasni a megfelelő bulvárújságokban, ahogy ezt többen említették. Az, h melyik alkoholista, vagy elmebeteg félkegyelmű hogyan aprítja egymást, nemtől függetlenül, nagyon nem érdekel.

Abban viszont támogatom a javaslatodat, h lehetne egy olyan rovat, amely a rendszerszinttű, törvényekkel megtámasztott férfiellenességet gyűjti össze forrásokkal ÉS ehhez kapcsolódó, konkrét példákkal. Pl. a spanyol feminista törvény bemutatása és emellé konkrét példákat hozni, h milyen hatással volt.

T_T
Olvasó
T_T

“Az, h melyik alkoholista, vagy elmebeteg félkegyelmű hogyan aprítja egymást, nemtől függetlenül, nagyon nem érdekel.”

Ez egy antifeminsta honlap. Cikkezni kell abban az esetben, ha nők bántalmaznak férfiakat. Csak nem ilyen csúsztatott stílusban, mint ez a cikk is tette.

 

“Abban viszont támogatom a javaslatodat, h lehetne egy olyan rovat, amely a rendszerszinttű, törvényekkel megtámasztott férfiellenességet gyűjti össze forrásokkal”

Az kevés. Senkit nem érdekelnek az unalmas törvények. Legfeljebb hivatkozási alapként. Ehelyett sokkal érdekesebbek az ilyen esetek, ahol közvetlenül látjuk a hétköznapi férfiak közvetlen áldozatokat.  Legyen az a CSBE férfi áldozat. + A hatóságok szexista megkülönböztetéseinek áldozatai, stb.

Az áldozatokat közvetlenül kell láttatni, és nem csak letudni őket annyival, hogy hát igen, történnek ilyenek is. Máskülönben mégis hogy ébresszünk az emberekben sajnálatot, ami az együttérzés és a segítségnyújtás első feltétele? Nem is beszélve arról, hogy ezzel párhuzamosan tovább romboljuk a társadalmi sztereotípiákat a plebs körében.

Dan
Újságíró

“ha nők bántalmaznak férfiakat.” – de ennek semmi köze nincs sem a feminizmushoz, sem az antifeminizmushoz! Onnantól van köze, ha megtörténik egy ilyen eset és a hatóság, bíróság nem tartja be a törvényeket, mert feminizmus. Vagy olyan törvényeket hoznak, amelyek másodrendű, hátrányos helyzetbe hozza a férfiakat, így az igazságszolgáltatás megszűnik.

“ha nők bántalmaznak férfiakat.”  – ezt ráhúzni az antifeminizmusra pontosan ugyanannak az érmének a másik oldala, amikor a feministák egyes férfiakkal általánosítják az egész férfinemet.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” “ha nők bántalmaznak férfiakat.”  – ezt ráhúzni az antifeminizmusra pontosan ugyanannak az érmének a másik oldala, amikor a feministák egyes férfiakkal általánosítják az egész férfinemet”

Pontosan ! Ez az amit nem értek én sem,hogy mitől lesz ettől jobb,mitől mozdul előre bármi is…Szerintem nem nagyon van az oldalon olyan olvasó, aki ettől csodálkozna rá ,hogy a nők sem angyalok és közöttük is létezik erőszakos,sőt gyilkos is.Még azt értem,amikor kiemelkedő valamiért az eset,vagy lehet belőle tanulni,vagy a férfi áldozatot valami nagy igazságtalanság érte,vagy hamisan vádolta meg egy nő,aki ezáltal bűnözővé vált,de most komolyan ,ez miért érdekes (természetesen részvétem az áldozatoknak és hozzátartozóiknak): (direkt vegyesek az elkövetők):

http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/megolte_ferjet_egy_no_biharkeresztesen/2543860/

https://index.hu/belfold/2018/05/19/mellkason_szurta_a_feleseget_egy_buki_ferfi/

https://tenyek.hu/belfold/256272_megverte-a-ferjet-fel-tole-a-falu.html

https://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/megverte_a_feleseget_egy_ferfi_szombathelyen_okozo

Ezek mind családi perpatvarok és a legtöbb esetben mindkét fél felelős valamilyen szinten. Ezekkel nem lehet mit kezdeni és nem is lehet okulni.

 

 

Alter Ego
Szerkesztő

Vivike, te beszélgetsz az oldal havi több tízezer olvasójával, hogy ilyen jól tudod, hogy mi milyen hatást fejt ki rájuk? Az “oldal olvasói” nem azt a tucatnyi embert jelenti, aki rendszeresen itt beszélget.

Dan
Újságíró

Alter,

te pedig ugyanúgy nem tudod. Ennek a kiderítésében segítenének pl. a célzott felmérések, kérdőívek segítségével.

Alter Ego
Szerkesztő

Ne haragudj, de úgy osztod az észt, hogy közben fogalmad sincs semmiről sem. És aztán a kérdőiveiddel mit csinálsz? Parancsba adod a civil, fizetés nélküli íróknak, hogy kötelező erről vagy arról írniuk? És arról meg nem írhatnak amiről ők egyébként akarnak? Ember, hol élsz te? Ez nem a Simicska százmilliós lapja (és még az is hamarabb csődbe ment, mint ez) ezt magánemberek izzadják ki fizetés nélkül hónapról hónapra; egyetlen hajtóerő az, hogy itt elmondhatják azt, amit ők karnak. Bocsika, de senki nem fog a kedved szerint lapot írni itt. Főleg azért sem, mert a saját munkájával a saját kedve szerint teszi. Viszont ha nagyon mást tartasz fontosnak, akkor írhatsz te is.

Dan
Újságíró

Alter,

Írtam számos lehetőséget, amellyel el lehetne indulni. Neked minden válaszod arról szól, h megmagyarázod, mit miért nem lehet csinálni, miért nem lehet változtatni. “Merjünk kicsik lenni.” Mint mondtam, ezzel el lehet lébecolni, vegetálni, csak sehová sem vezet. Stagnálás. Az élet viszont változás, ezért, ha nem lépünk előre, akkor abból hátralépés lesz.

Ez, amit próbálsz képviselni, az autokratikus “majd mi felülről megmondjuk nektek, mi a jó – bár mi sem tudjuk…”. Ez egy olyan korszak jellemzője, amelynek része a feminizmus is. (Minden mindennel összefügg.)  Ennek a korszaknak mindenképpen vége lesz. Vagy úgy, h kipusztítjuk magunkat a Földről, vagy úgy, h felépítünk új közösségi-társadalmi kereteket, megtanulnunk egymással együttműködni. Én az utóbbit támogatom.

Alter Ego
Szerkesztő

Valami tévképzetet akarsz ráhúzni az egész vitára. Ez egy civil lap. Nem autokratikus, hanem nagyon-nagyon demokratikus. Éppen azért, hogy ne egyesek mondják meg másoknak (például te), hogy mi legyen, ezért már nagyon régen van itt egy olyan szabály, hogy csak azok a munkák, változtatási igények kapnak zöld utat, amit valaki saját munkával megcsinál vagy kifizet. Ha bármilyen olyan hasznos ötleted van, ami nem váltja ki mások tiltakozását, és azt saját munkáddal létrehozod vagy fizeted, az megcsinálható. – Már  mondhatod is, hogy mit dolgozol, mit finanszírozol!

Dan
Újságíró

Alter,

lehet, h maga a lapnak nem szándéka autokratikusnak lenni, a te viselkedésed viszont maximálisan az! Az a gond, h teljes homály fedi a szerkesztőségi struktúrát – már amennyiben van ilyen. Nem tudni, ki milyen területért felelős, milyen ügyben kihez lehet fordulni. Te úgy osztod itt az igét ebben a témában, mintha te lennél a férfihang kinevezett szóvivője, aki a szerkesztőség egységes állásfoglalását tolmácsolja az (okvetlenkedő, értetlen) népnek. Lehet, h ténylegesen ez is a helyzet, de akkor ezt is jelezni kéne, h te vagy a a férfihang kinevezett szóvivője, aki a szerkesztőség egységes állásfoglalását tolmácsolja.

Strukturáltság, felelősség és átláthatóság nélkül csak kaotikus viszonyok vannak, amelyek a legjobb táptalajt jelentik az autokratikus döntési folyamatok kialakulásának.

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon sok mindent meg lehet tudni a Férfihang struktúrájáról. Többféle módon is. De a legáltalánosabb az, hogy nem a partvonalról kiabálnak be az emberek, hanem jelzik, hogy szeretnének írni, beszélni valamiről és megkérdezik, hogy ez hogyan lehetséges. Aztán bekapcsolódnak a munkába és szépen megtudnak mindent, amit kell.

Nem lehetek autokratikus, mert ezeket a nagyon demokratikus feltételeket jobbára én agyaltam ki.

Én a lap főszerkesztője vagyok. (Illetve most egy felkért főszerkesztő irányítja inkább a lap szakmai munkáját.) Egyrészt azért lettem a lap főszerkesztője, mert elkezdtek annak szólítani (talán érted mire célzok, biztosan sokat segítettem másoknak az írásban), másrészt talán azért, mert én alapítottam ezt a lapot. Saját munkámmal hoztam létre, üzemeltetem és fejlesztem a tecnikai hátterét és saját pénzemből és a csekély reklámbevételekből fizetek mindent, amit kell…  Sokan ezért azt is mondják, hogy ez az én lapom, de én mindig hangsúlyoztam, hogy én azt akarom, hogy a lehető legtöbb dologban egy civil közösség diszponáljon, rendelkezzen felette. A lap másik fő alapítója Deansdale, akit remekbe szabott cikkeit látva azzal kerestem meg, hogy kapcsolódjon a lapindításhoz írói és szervezői munkájával. Mindig nagy becsben tartottam és nagyon megfontoltam a véleményét, még ha akadtak vitáink is.

A lapot egy olyan civil szerkesztői közösség felügyeli, akik szerzőként, közreműködőként az érdemeik, ajánlkozásuk, munkájuk, tehetségük megítélése alapján a többiek által lettek felkérve irányítói, vezetői, szerkesztői szerepre. A közreműködők, vezetők munkája teljes mértékben ad hoc jellegű, alkalmi vagy projekt jellegű, lazán szervezett, már-már szervezetlen, sokszor személytelen vagyis kizárólag online térben zajló, ezért is nélkülöz egyben minden autokratikus jelleget.

A strukturálatlanság pedig nem egy hiba, hanem egy szándékolt célja a Férfihangnak. A célok, tapasztalatok és lehetőségek alakították ezt ki, de ezt az egyet nem fogom most neked elmagyarázni. Gondolkodj is néha, ne csak kritizálj öntelten és tudatlanul. Majd rájössz…

Még valami?

Alter Ego
Szerkesztő

Nem csak a feminizmusról és az antifeminizmusról szól a lap, hanem sok olyan dologról, ami a férfiaknak tanulságot szolgáltathat vagy szórakoztatja őket. Olyan nincs, hogy minden mindenkinek egyformán érdekes vagy szórakoztató legyen. Ne legyél már olyan öntelt, hogy a saját ízlésedet akarod egyedüli mércének beállítani. Az, hogy ekkor felhajtást csinálsz valamiből, ami neked éppen nem érdekes vagy nem érthető, az sokat elmond arról, hogy a közösségi emberré válás tekintetében azért még neked is van hova fejlődnöd.

T_T
Olvasó
T_T

Na és akkor mi van, ha semmi köze hozzá? Attól még le kell hozni.

“ezt ráhúzni az antifeminizmusra pontosan ugyanannak az érmének a másik oldala, amikor a feministák egyes férfiakkal általánosítják az egész férfinemet.”

Ne bonyolítsd túl. Tudod, a világ nemcsak feministákból meg antifeministákból áll.  Azért kell az ilyen híreket lehozni hetente többször is,mert fontosak minden férfi számára.

Dan
Újságíró

Fontosak minden férfi számára a bulvárhírek? Mitől vagy ebben annyira biztos? Indoklás, érvelés, h miért? Mert az kimaradt…

Bulvárhíreknek ott a Blikk és társai, ha azt a színvonalat akarom olvasni, odamegyek.

Tőlem amúgy lehetnek ilyen hírek itt, csak akkor ne főodalon legyen, hanem elrakva a bulvár rovatba és aki erre gerjed, akkor belép oda és élvezkedik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha meg már bulvár, akkor meg objektív és ne hatásvadász legyen, mindegy, hogy melyik oldal felé, de ne “húzzon” mert az szánalmas, főleg ha fedítés is van benne a “jó és igaz cél érdekében”………..

Alter Ego
Szerkesztő

Jól látod a célját és az értelmét az ilyen cikkek közlésének. De rosszul teszed, ha elhiszed, hogy itt bármiylen csúszatatás van, ez csak Serial Slut ármánykodása. Vagy a nőket érintő kognitív disszonancia miatt vagy a feminista elköteleződése miatt csinálja. Ki tudja, de mindegy is.

Kérek mindenkit, hogy fogadja el, hogy egy ilyen történetet csak másodlagos források alapján lehet bemutatni közreadni. Sőt minden híradás csak másodlagos forrás. Egyik sem volt ott. Az egyik úgy írja le, hogy őrjöngött a nő és szembeszállt a rendőrökkel,ellenállást tanúsított. A másik ezt olyan kedvesen interpretálja, hogy “nem kívánt élni a lehetőséggel, hogy beszálljon a rendőrautóba”. Az biztos, hogy meg kellett bilincselni. Ugyan miért? Ahogy itt a másodlagos források alapján le van írva  a sztori, az a pszichológialiga és a források ütköztetése alapján is legvalószínűbb változat.

Természetesen a Serial Slutok bármivel képesek kötözködi, mert nem akarják, hogy az ideaiizált nőkép helyett a nők valódi arcát láttassuk és leromboljuk azt a mítoszt, miszerint a nők jobbak  a férfiaknál.

Mások meg marhanagy értelmiségiek, finnyáskodnak, ha ilyen “szar bulvárhíreket” olvasnak, de a marha nagy eszükkel még csak nem is képesek átlátni, hogy mi a valódi célja az ilyen sztorik közlésének.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz, és most csak mosakodsz. Próbálod rám kenni a felelősséget, pedig te ferdítetted el a sztorit.
A kérdés esetleg az, hogy direkt, vagy ennyire szánalmasan gyatra az angolod.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem meg mindketten tudjuk, hogy hazudsz és ármánykodsz, mert nem a sztori, hanem te vagy elferdülve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Oké, igazságot tehetünk könnyen, rakd vissza az eredeti dailymail forrást.

Alter Ego
Szerkesztő

Menj a picsába! Vagy alantas módon hazudsz vagy vak és hülye vagy. Nem volt semmilyen DailyMail forrás. Több forrásból készült a cikk.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor linkeld azokat.

Alter Ego
Szerkesztő

Szivike, egy kicsit szereptévesztésben vagy. Vagy csak én nem értesültem róla, hogy kinevezett valaki a főnökömmé?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mivel én utána néztem, tudom, hogy a dailymail robbantotta a hírt, és minden egyéb forrás az eredeti cikkre hivatkozott. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jaja, mindig rögtön nézelődsz, hajt a kognitív disszonancia meg az ármány…

Alter Ego
Szerkesztő

Most én töröltem a szaros feleselésedet. Mehetsz panaszra a sóhivatalba!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért nem törlöd az összeset, és akkor még új cikket sem kell írnod? :)

common man
Olvasó
common man

Ne zavard a közösségépítésben. https://www.youtube.com/watch?v=guOmJM8xvHA

Alter Ego
Szerkesztő

Bizony.

Nagyon szép gombafelhő. És az a béke és nyugalom, ami a füstköd eloszlása után marad… Megéri a dinamitot.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem tök felesleges vitatkozni. Tény,hogy nem volt “egyenes” a fordítás és valóban mást sugallt,mint a pontosan történtek szerintem is,akármelyik angol nyelvű cikket olvasom.

Ettől még ez a nő egy hisztérikus hülye picsa, akit kezelni kéne egy ideggyógyintézetben és a gyerekei közelébe sem engedném egy jó darabig. A pasi  szerencsétlen meg most az itt közkedvelt mondással élve “ki milyen virágot szakít olyan virágot szagol.” De hogy tudott így beleválasztani ,azért arra kíváncsi lennék. Mi volt ebben a nőben a vonzó anno (ok tudom a választ)

http://people.com/sports/lucas-glover-working-on-relationship-with-wife-after-she-attacked-his-mother/

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Ez a lényeg. :-)

Admin
Admin

Zombigyilkos felhasználó közösségrombolás miatt egy hónap időtartamra kitiltásra került az oldalról.

wittukind
Olvasó
wittukind

Eme “cikk” alatti kommentek szenzációsak…ezért jó ilyen szerű “cikkeket”, no, inkább hireket leadni akármilyen formában mert ahogy látom, és nem az első ilyen fajta, a kommentek az igazi olvasnivalók nem a “cikk”.

Még valami-lehet Alter Ego főnök itt de amióta elolvastam a kommentjét a cigis cikknél, amit ki is kopiroztam hogy megmutasam a másfajta aktivistáknak, nekem szimpatikus lett.

common man
Olvasó
common man

Igen egy gyengébb cikket még feljavíthatnak a kommentek. És igen tud nagyon értelmeseket írni ezért érthetetlen némely másik megnyilvánulása.Lehet ,hogy kettős személyiség? Vagy nem is egy ember írkál a neve alatt?

wittukind
Olvasó
wittukind

Én nem vagyok piszológus de szerintem a nick alatt egy személy véleményét olvashatjuk.

zombi-tiltva
Olvasó
zombi-tiltva

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én láttam még azt a kommentet, Zombi. Egyetértettem vele, van itt baj. Ezért most én is ki leszek baszva. :)

zombi-tiltva
Olvasó
zombi-tiltva

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Remélhetőleg a WideOpen nick még szabad. :)

Bazinga
Újságíró

Szerintem itt mindenki tudja, hogy a legjobban te örülnél neki, ha tiltana és már mennél is mindenfelé szétkürtölni mekkora kirekesztés ért téged..

Nem azért, de akárhányszor felnézek az oldalra azt kell látnom, hogy huszadrangú piszlicsáré dolgokon akadékoskodsz, amik érdemben semmit nem befolyásolnak, de azért megkapod a kis figyelemmorzsáidat, amivel ideig óráig megnyugszik a lelked. Ez mind nagyon szép, csak rohadtul unalmas és szétoffolod a cikkek alatti kommentrészeket.

Másrészről a te értelmezésed(amit még fenn írtál a történetről) sokkal jobban torzítja a valóságot, mint az első cikk kifejezései. Az egyszeri átlagolvasó pont, hogy akkor nem tájékozódna hitelesen, ha csak a te hsz-ed olvasná  a történtekről. Szóval a tárgyilagosságot először magadtól kívánd meg.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mely posztok alatt, linkeled?
Hol kürtölném szét?

-
Olvasó
-

Hol kürtölném szét?

Tudod, drága, amit az Index feminista topicjában leírsz, annak nyoma marad. Tudjuk, hogy szeretsz másokat ízlelgetni, kóstolgatni, másokat a hátuk mögött kibeszélni, embereket egymás ellen hergelni.

Úgy tudsz hazudni, mint a vízfolyás. Léci, ne nézz minket ennyire hülyének!

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ott van hgyi, hogy ezt megakadályozza. Te meg ezt hazudod el. :)
Továbbá kérek konkrét példát arra, hogy miben hazudtam, kiket fordítottam egymás ellen, és minden egyébre, amivel vádolsz.
A kibeszélés részét meg hagyjuk. Itt nem lehet egyenesnek és nyíltnak lenni, amíg vannak sérthetetlenek.

-
Olvasó
-

A feminista topicban nem találkoztam hgyi nevű kommentelővel.

Most komolyan, mit keresel még a Férfihangon?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szóval azt állítod, hazudok, amikor azt mondom, hgyi ott van?

-
Olvasó
-

Részemről befejeztem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Válaszolj a kérdésekre/kérésekre, különben hamis vád.

-
Olvasó
-

Ez nem a ZIndex feminista topicja. Ez a Férfihang.

Femcsik haza!

Kalman
Újságíró

Mondtam már párszor, hogy a megoldás ha nem állunk szóba vele, akkor megúnja egy idő után. Persze én is elkövettem már a hibát. Szóval nem dorgálásként mondom, hanem jótanácsként a jövőre nézve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Így van.

hgyi
Szerkesztő

Kiscsillag, engem hagyj ki a játékodból!

DarkLord azt mondta, hogy a femitopikban nem találkozott hgyi nevű kommentelővel. És ez igaz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Valóban nincs hgyi a fórumon.
Az viszont tény, hogy az a nick, aki mögött hgyi-t lehet sejteni, igen vehemensen védi a férfihang érdekeit velem szemben. :)

hgyi
Szerkesztő

Serial!
Mi az anyámat védtem mostanában? A hülyeségeidet átviszed innen. Odaát is visongtál az ukázon. Annyit mondtam, hogy az etimológiai szótár nyelvészeinél biztosan jobban tudod…

Ott mát nincs hgyi nick, mert rootra került egyszer régen, és nem vagyok az a könyörgős fajta. Az ottani nickem mögött nem csak sejteni lehet, hogy én vagyok, mert már sokszor leírtam.
Most pedig DL-nek igaza volt, akármennyire is azt akarod kihozni, hogy vehemensen védem.
Te csűröd-csavarod a dolgokat. Ezért kérlek, hagyj ki a kisded játékaidból.
Nem véletlenül nem beszélgetek veled odaát.
A mai néhány mondat kivétel volt az itteni productiod miatt.

Ha itt óhajtasz basztatni, tedd nyugodtan. Nem megyek bele a játszmácskáidba.
Rendben?
Szervusz itt is!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne hazudozz, nem én vittem oda a témát tegnap sem, DIREKT nem viszek oda semmit, mert pattogsz, mint a nikkelbolha!
Az ukászt benéztem, azt is már nyolcszor elismertem azóta, hogy én tudtam rosszul, sőt, eleve is Johnny tette be, én csak reagáltam rá. Ukásznak írják, felfogtam.
Nem tudom bizonyítani, ki van a fórumon a nick mögött, és tudom, hogy ilyesmivel szeretsz megfogni, szóval én ugyan le nem írok olyat, hogy egy ottani nick mögött az a hgyi.
Egyébként pedig nem egyszer te vontad be magad a témába, hány ilyen körünk is volt? Nem te voltál, aki azzal fenyegetett, hogy soha nem derül ki az igazság, ha nem fogom be a pofámat a kommenttörlős ügy kapcsán is? Szerintem még mindig visszakereshető, úgyhogy ne tekeregj itt nekem, hanem vállald!

hgyi
Szerkesztő

Elköszöntem.
De mégegyszer szervusz!
A manipulálgatósdid nálam nem jön be. :o)

wittukind
Olvasó
wittukind

Most már megtudtuk hogy HGYI nem azonos ss-vel ahogy egyszer Koriander irta…… Kezicsókolom, hgyi!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ismét kiderült, milyen aljas, miközben folyamatosan tagadja, mit csinál.

Reszet Elek
Újságíró

Mi bajotok az ukázzal? Mindkettő jó forma. Eredetileg orosz szó z-vel. Ennek latin betűs átírása z-vel történik (kiejtés szerint). Ha a magyarba a németek közvetítésével kerül akkor meg sz, mert náluk úgy járja. Szóval mindkettő jó lehet. Szerintem az ukáz forma jobb az újkori közvetlen orosz hatás miatt (megszállás). Szóval én a z-s verziót használnám.

No itt van: “ukáz [1711] ’szigorú parancs’ Orosz jövevényszó, melyet a német is közvetíthetett nyelvünkbe, vö. orosz [ukaz] ’törvényerejű rendelet; vö. még: német Ukas, régi nyelvi ukase ’ugyanaz, parancs’. Az orosz szó az ősszláv *kaz ’intés, parancs’ *u igekötős alakjára vezethető vissza. A szó a magyarba a Rákóczi-féle szabadságharc idején került át a cári Oroszországgal kialakított diplomáciai kapcsolatokat követően. A köznyelvben rosszalló, gúnyos értelme van, egyébként csak történettudományi szakszóként használatos.”

forrás

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hgyi keverte a szart ezzel kapcsolatban.

“Egy nyelvész neked ne magyarázzon, ugye?” – ezt baszta hozzám. Megpróbált ismét engem a hülyének beállítani.

Ő ilyen. Mindig tekereg, mindig sejtet, mindig manipulál. Ő persze soha semmit nem mond, ő csak utalgat, erre vezet, arra vezet, aztán amikor számon kéred, akkor játszadozik a szavakkal. Ő ilyet nem mondott, ő csak azt mondta, hogy…., de az nem azt jelenti, hogy… Igazi kígyó. Most azt akarta nekem beadni, hogy Alternek igaza van, mint mindig, miközben itt állítja, hogy ő aztán nem védi. Ugyanezt csinálta a kommenttörlős ügynél. Akkor közölte, hogy ha nem fogom be, akkor sosem derül ki az igazság, én meg befogtam, aztán persze nem derült ki. :) Annyit akart, hogy eltussolja.

Semmi hazugság nincs abban, amikor azt állítom, hogy Hgyi ott a férfihang érdekeit védi minden áron.

Reszet Elek
Újságíró

Van szerencsém HGYI-t ismerni és egyáltalán nem az általad leírt karakter. Attól tartok inkább a saját tulajdonságaidat vetíted ki.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindenkinek joga van a véleményéhez, nem is vártam tőled mást. Ezeket neki írom, jöjjön csak elő, és magyarázza meg a mait, meg akkor visszatérhetünk a régebbire is.
A fórumon, nem itt, természetesen.

hgyi
Szerkesztő

Wittukind, ez csak számodra nem volt világos. :o)))
Nem tudom, hol írhatta kori, hogy ss én vagyok, de szerintem valamit félreolvastál. :o)

wittukind
Olvasó
wittukind

De biztos, valami cikknél irt Koriander valami olyansmit hogy ni, ha van ss nincs hgyi és forditva, tehát valahol ugyanaz a valaki….nem kötözködésből jegyeztem meg, bocsánat , még új vagyok itt…

hgyi
Szerkesztő

Wittukind, semmi gáz. :o) Lényeg, hogy rájöttél.

Alter Ego
Szerkesztő

Serial, nem megpróbált téged hülyének beállítani, hanem egy rövid mondata leleplezte, hogy hülye vagy. Azért sem lehet ember módjára beszélgetni, vitatkozni veled, mert neked egy tucat nyelvész, pszichológus sem tudja megmagyarázni, hogy nincs feltétlenül igazad, ha te valamit a fejedbe vettél.

Te amúgy más fórumokon írogatsz rólam? Gondolom valami írástudatlan idiótának igyekszel beállítani internet szerte. Fasza. Szánalmas vagy. Én irodalmi művekből tanultam a helyesírást, minden bizonnyal több helyen olvashattam az Sz-betűs alakot, ha így maradt meg a fejemben. De ez igazából lényegtelen, mert simán elkövethetek én is hibákat, senki sem tökéletes. A lényeg sokkal inkább ez a tomboló gyűlölet ez az aljas intrikus hajlam, amivel mindenki ellen ármánykodsz, aki csak egy kicsit is ellent mer mondani neked.

Ennek ellenére túlzottan lojálisak veled itt az emberek. Biztosan a manipulatív képességeidnek köszönheted, meg annak, hogy egy kuriózumnak számítasz errefelé, te vagy a nagyszájú feminista nő, akivel legalább lehet vitatkozni. De szerintem már remek módon bemutattad, hogy miféle vita az ilyen. Mondjuk az okosabbnak elég távolról megnéznie egy agresszív, intrikus, feljelentgető Csakazolvassa Gerle Évát és máris nem akar egy Serial Slutot arra a fórumra, ahol értelmesen beszélgetni szeretne… Te nem unod még? Mert én már nagyon. Baromira nem tudsz újat mutatni, csak ezt a logikátlan, makacs, vitaképtelen, fejlődésképtelen, rosszindulatú, intrikus embert.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már miért kéne téged bármilyennek beállítani, ha egyszer mindenkinek ugyanaz a net jön be, és mindenki olvashat téged?

Miről beszélsz, ki lojális velem, Alter? Ez mind közül a legnagyobb baromság, amit képes vagy állítani, az emberek hozzád hűségesek, nem hozzám, engem oltanak, téged védenek, ez a megszakíthatatlan koreográfia. A különbség, hogy én ezt tudom ignorálni, nekem annyira nem fáj a szimpátia “elvesztése” (vagy inkább soha el nem nyerése), mint számodra a gondolat, hogy ez veled is megtörténhet. Te vagy, akinek mindig igaza kell legyen, aki nem ismeri el, ha hibázik, aki azt a gyengeség jelének tartja, aki rombol, ha valaki megkérdőjelezi egy döntését, vagy egyáltalán javaslatokat mer tenni. Ez te vagy, nem én mondom egyedül, olyan emberek is felhívták erre a figyelmed, akik csak építő kritikát fogalmaztak meg, akik soha nem akarnának ártani neked. Én sem akarok, bármennyire is ezt gondolod, én csak nem szeretem, ha ferdítesz, mert úgy hatásosabbnak tartod a cikket. Pont azt mondtam, ha figyeltél volna, nem csak őrjöngsz, hogy a világ tele van kattant nőkkel, akiknek a sztoriját bármikor ide lehetne rángatni, minek ezt manipulálni? Ezt a kommentemet is szkippelted, mert jobban esett tenni a sértődött kisherceget, akit egy magamfajta nemfizető hogy mer megkérdőjelezni.
Miért kellett Zombit kivágni?

Az ukáz meg ukáz. Mindkettőnknél okosabb emberek állítják ezt. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A lényeg sokkal inkább ez a tomboló gyűlölet ez az aljas intrikus hajlam, amivel mindenki ellen ármánykodsz, aki csak egy kicsit is ellent mer mondani neked.

Hmmmm……., érdekes, hogy egytől egyig, aki merészel neked ellent mondani, azt mindig a tomboló gyűlölet, meg az intrikus hajlam, ja bocs, van akit még a bomlasztás meg a férfimozgalom iránti elvakult düh:) is hajt, ……..és ezek mind veled mennek szembe az autópályán, mert te a jó irányba mész……….felettébb érdekes…….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, egyszer már igazán kifejthetnéd, hogy manipulálom az embereket, hogy ennyire kedveljenek, mert ezzel mindig csak vagdalkozol. Most akkor ügyes manipulátor vagyok, vagy nem? Ha igen, akkor nem értem ezt a sok fikakommentet irányomba, akkor valami nem ok, nem ugyanazt látjuk…:) Ha meg nem, akkor miért állítod?

Alter Ego
Szerkesztő

Nem volt semmi elferdítve, ezt szerintem már a vak is látja. Rövidre fogott, tömören megfogalmazott volt. Erre jöttél a forrásokból kiemelt félmondataiddal, azt hazudva, hogy nem őrjöngött a nő, nem bántalmazta mindkettőjüket. Közben meg az van, hogy ennek a részletes kifejtése ezerszer rosszabb. Ennél kattantabb, a férfiakra tipikusan veszélyesebb nőt felesleges is lenne keresni. Holott állítólag te is elolvastad a saját magad által preferált forrásanyagot, mégis mindezt szépen elhallgattad, helyette engem ekéztél, hogy ez nem történt, az nem történt, mindenki oszoljon, nincs itt semmi látnivaló…

És ha ez nem lenne elég, egy kétféle kiejtéssel, írásmóddal is a magyar nyelvben meghonosodott szó kapcsán még más fórumokon is engem szapultál. – És aztán még van pofád megpróbálni lyukat beszélni a hasamba, hogy te milyen jóindulatú vagy velem szemben? Mi a franc van, a pszichopátia ennyire elterjedt mentális betegség, vagy csak ez a hely funkcionál számotokra mágnesként?

-
Olvasó
-

Hol kürtölném szét?

Így viselkedik egy tipikus femináci:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=147877187&t=9165170

wittukind
Olvasó
wittukind

femidemcsi a helyes megnevezés, egy náci igy nem beszél.

Kalman
Újságíró

Femcsilibsi, femcsikomcsi, femcsikapitalista. Ez is mind helyénvaló :-)

Dan
Újságíró

Alter,

Zombinak azon ritka hozzászólása volt, amellyel teljesen egyet is tudok érteni. Ráadásul meglehetősen visszafogott stílusban írt, még csak sértő sem volt. (a Baszdki Alter, nálad elmentek otthonról kiszólás sokkal inkább egy tréfás, vigyorgó jelzés arra, h nagyon elcsúszotál a valóság érzékelésben) A hozzászólás többi része meg higgadt, részletes elemzése volt a helyzetnek. A vége pedig egy kifejezetten jóindulatú, baráti javaslattal zárult ( Javaslom, néhány napra pihenj le, mert ez már durvább, mint ami tőled megszokott.’).

“Közösségromboló”? Really??? Alter, te olyan szinten bekormányoztad magad egy paranoiás “minkenki engem támad, folyamatosan nyomnom kell a bunkeremből az MG42-es elsütőgombját a támadók ellen!!! :O ) állapotba, h mindenki látja, csak te nem veszed észre. :( A tegnapi viták még csak nem is voltak hevesek, senki részéről sem, te mégis folyamatosan veszélyeztetve érezted az egódat, emiatt mindenkivel lefitymálóan, foghegyről, de mindenekelőtt végtelenül sértetten beszéltél. Szerinted ez pozitív irányba visz? Nem veszed észre, h pont azokat az embereket küldöd el az anyjukba, akik a legaktívabbak az oldalon – és nem, nem trollkodnak -, ezáltal a legtöbbet teszik hozzá, egyes cikkírók mellett? Hogy a fejlesztési javaslataim, amit te kapásból, gúnyosan lesöpörtél – mert ezt is saját személyed elleni támadásnak tekintetted – részemről egy pozitív, konstruktív attitűd volt? Én is mondhatnám, h a saját időmből, energiámból fecsérlek arra, h egy számomra semmiféle anyagi nyereséggel nem bíró projektet szeretnék hatékonyabbá, jobbá működővé tenni. És igen, a hozzáállásod maximálisan autokratikus lett, olyan vagy, mint egy megtébolyult uralkodó, aki azonnal ki akar végezni mindenkit, a személyes tanácsadóit is, ha nem egyezik mindenben a véleményük.

Egyetlen pozitív hozadéka volt a történetnek, h legalább végre kiderült számunkr a férfihang struktúrája, szerkesztői felépítése. Ez is előrelépés.

Ha bele akarnék menni az egós-cicaharcba, akkor mondanám azt, h “Alter, basszad meg az ÁLTALAD fizetett savespace-egó-homokozódat, további jó szórakozást a személyes játszótereden!”. Ezek után nem sok választ el attól, h én is kérjem, h tiltsál ki – ahogy mondják, a pokolban meleg van, de legalább jó a társaság. :) Nem kívánnék egy olyan fórumot a részvételemmel támogadni, ahol egy megvadult admin kénye-kedve szerint törölget – erre a célra ott van a “liberális” indexfórum, a maga nagyképű, ellentmondást, érvelést nem tűrő adminjaival…

Csak az a helyzet, h ezzel egy tapodtat sem jutnák előbbre. Mi lenne, ha elfogadnád (magaddal), h nem megsemmisíteni akarunk téged? Hogy abban az esetben, ha elismered, tévedtél, nem gyengébb leszel, hanem erősebb? Hogy, ha nincs igazad, nem semmisülsz meg, csak az egód hiszi azt és retteg emiatt ettől (nem csak te, mindannyian így műküdönk és mindannyiunknak érdemes erre emlékeztetnie magát – pláne, amikor a viták átalakulnak értelmetlen egó-cicaharccá). Hogy a konstruktív, “közösségi” együttműködés nem azt jelenti, h egy ember megmondja a frankót, hanem közösen, felvállalva a konfliktusokat, vitákat is, együtt keressük a megoldást, meghallgatva és megemésztve egymást véleményét, gondolatait.

Tényleg becsüllek azért, h anno Deansdale-lel együtt elindították ezt az oldalt, ezt a kezdeményezést. Az is, h egyedül tartod fent, anyagilag. Ha holnaptól bezárna a fórum és nem lenne új cikk, akkor is egy kincsesbánya a régi cikkek tekintélyes része. DE! Hány éve indult az oldal? Öt? Tíz? Biztos vagy benne, h az állandóság, változatlanság előrevisz? Hogy a világ változik, de ennek az oldalnak nem lenne szükségre együtt változnia vele? Figy: attól, h változik, te nem leszel kevesebb, a belefektetett munkád nem nullázódik le és nem lesz lebecsülve. De ahhoz, h az oldal és a ‘mozgalom’ tovább tudjon fejlődni, szükséges megengedned magadnak ezeket a lépéseket. A másik opció, h sértetten, megbántva üldögélsz egyre magányosabban a homokozóban…

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem téged is törölni /tiltani fog, hamarosan.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Beindult a mínuszolás:) ez már a vihar előtti (elő)jel:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tegnap egy másodperc alatt kaptam 18 minuszt. Egy azon pillanatban 18 “slut destroyer” ébredt fel és fejezte ki utálatát. :)

Dan
Újságíró

Még sohasem adtam senkinek sem mínuszt, sem pluszt. Emellett soha nem is nézem – ignorálom, nem látom, mint a reklámokat. :) Bár nagy élmény volt anno gyerekkoromban a különböző gyerekjátékokkal játszani, de bevallom, egy ideje már kinőttem belőle. Persze aki ettől tud matyizni, h minuszokat, vagy pluszokat ad, annak egészségére, senkit nem tiltanék el a szintjének megfelelő szórakozástól.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Már (menny)dörög…..:)

Alter Ego
Szerkesztő

Te rám célozgatsz? Ezt komolyan gondold vagy csak a szokásos pszichopata lejáratósdi? Csak nem gondolod, hogy minuszok nyomkodásával fogom múlatni az időmet, ha valakit ki akarok tiltani? Szerinted másnak nem lehet negatív véleménye Dan hozzászólásáról, csak nekem?

Alter Ego
Szerkesztő

Dan, abban igazad van, hogy türelmetlen voltam veled. Tekintsd szakmai ártalomnak. Van itt három rosszindulatú, intrikus ember, akik zsák a foltját alapon véd és dacszövetségre léptek egymással, hogy felborítsák a rendet a logikátlan, kellemetlen, intrikus hülyeségeikkel. Olyanok mint a hiénák, falkába verődnek és alantas módon támadnak. Nem muszáj ezt a helyzetet ugyanígy látnod, sőt azt is elfogadom, hogy a helyzetnek van egy olyan értelmezése, mint amit előadtál, de attól még lásd be, egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad. Te örülnél neki, ha egyvégtében lehazugoznának, és közben számodra egyértelműen szemmel látható hazugságokkal akarnának lejáratni? Nem küldenéd el végül az illetőt a bús picsába?

Nézd csak meg X minuszolásra vonatkozó szövegét. Szerinted én nyomkodtam be neked pár minuszt? Lehet, hogy máris ezt gondolod, mert olyan határozottan mondja. Mert ő már csak tudja. Ha elegendő alkalommal ismételgetnek hasonló lejárató szövegeket, az működik. Minden csak az ismétlések számán múlik. Közben meg könnyen lehetséges, hogy ő maga nyomkodja bőszen a gombot. A módszer már akkor is működik, ha  sikerül folyamatos defenzívába kényszeríteni a másik felet. Hidd el, ezt nekem nem kötelességem eltűrni.

Zombi a tendenciózus lejérató magatartása miatt lett kitiltva, mert úgy csap le mindenre, amivel engem szapulhat, mint tyúk a takonyra. Ez egy közösségromboló magatartás és ennek véget fogok vetni. Az érvek nem segítenek már régen és nyilván elfogyott a türelmem is. Ha téged akarna pár barom módszeresen lejáratni, akkor te sem mosolyognál hozzá. Kipróbáljuk? Leírjam ötvenszer, hogy egy hazug szar alak vagy és mindig te nyomsz tizenegynéhány minuszt a hozzászólásaimra és amúgy is egy gerinctelen lény vagy? Az is nagyon érdekes számomra, hogy engem nevezel paranoiásnak, de az valahogy fel sem merül, hogy ez az ő paranoiája vagy egyenesen az alantas ármánya? – Ez nagyon érdekes…

Amúgy meg nem kenyerem a smúzolás: az van, hogy egyszerűen nem kedvelem egyes allűrjeidet. Számomra csak egy okoskodó, sokkal több kritikával, mint hozzáértéssel rendelkező, rém lendületes huszonévesnek látszol. A lendület nem baj, az viszont igen, hogy úgy kritizálsz ezt-azt, hogy ordít, hogy halovány segédfogalmad sincs egy csomó fontos dologról. Persze azért lehet, hogy te mégis őszinte hittel képzeled, hogy a másik egy komplett hülye és rosszul csinál valamit. Bocsi, de nekem most erre nincs idegzetem!

Már az előző kommentben elmondtam, hogy aki csinálni akar valamit a Férfihangon az megteheti, de mások elfogult, igaztalan kritizálása, mások munkájának a leértékelése az nem cselekvés. Vagy csinálj valami hasznosat, vagy halgass! Értve? Tudom, ez nagyon autoriter dolog szerinted, de ugye sehol máshol sem feltétlenül kíváncsiak a véleményedre, ahol nem vagy építő tagja a közösségnek és még szakembere sem vagy a témának? És én sajnos azt láttam, hogy előremutató, általad megcsinálni akart terv az semmi, viszonyt van helyette ez az öntelt pályaszéli finnnyázás, ami nekem kicsit sem szimpatikus. Na most, vagy az van, hogy te nem tudod, hogy hogyan szokás barátkozni, vagy az, hogy ráadásul még én sem, vagy az, hogy egyszerűen rosszindulatú vagy… Majd elválik.

De addig is megkérlek, hogy egy kis időre pattanj le rólam a kritikáiddal, mert valóban jól látod, eléggé irritált hangulatban vagyok, könnyen kekeckedésnek nézhetem, ha módszeresen akkor nyomod a kritikáidat, amikor éppen rosszindulatú emberek hitvány intrikáival hadakozok. És az egyikünknek sem lesz jó, ha esetleg tévedésből beépítelek a “paranoiás tévképzeteimbe”.

Rosszindulatú idiótából sajnos mindig sokkal több van, mint okos, jóhiszemű emberből és a szólásszabadságnak is megvannak a maga árnyoldalai.

Dan
Újságíró

Alter,

ezt most egy időre az utolsó hozzászólásom lesz, szóval nem foglak tovább “idegelni”.

– A plusz-mínusz kérdés olyan szinten nem érdekel, h továbbra is ignorálom.

– Jólesik, h ilyen fiatalnak gondolsz, de 40 múltam

– 6 évig dolgoztam egy számtech magazinnál újságíróként, 1 évig egy weboldal főszerkesztője voltam, PR, marketing és rendezvényszervezéssel is foglalkoztam, 10 éve írok egy blogot. Talán azért van valami tapasztalatom egy weboldal üzemeltetéséhez, illetve a kommunikációhoz…

– Nem értem, miért örjöngsz a kérdőíves-felméréses javaslatomon. Ez a legegyszerűbb, legolcsóbb és leghatékonyabb módja annak, h megismerjük az olvasókat – mit szeretnének, mi tetszik, mi nem tetszik nekik, miben tudnának részt venni, támogatni. Már persze ez csak akkor érdekes, ha valóban kíváncsi vagy az olvasókra, illetve van benned szándék, h továbbfejlesszük az oldalt.

– Hogy érted azt, h eddig semmit nem tettem az oldalhoz és partvonalról kiabálok? Írtam és közzétettem több saját cikket, valamint fordítást, emellett igen aktív vagyok a fórumon is. Emellett éppen azon dolgoznék, h az oldal megtalálja a megújulásához vezető utat… (szerinted nem akarnék részt venni benne…?) Amiről te beszélsz, az az, aki soha nem volt aktív az oldalon, egyetlen, vagy minimális hozzászólása van, de hirtelen megjelenik és beszól, h “az oldal szar!!! legyen jobb!!444!!!!” Szerinted én ezt csináltam? Mert szerintem nem: elkezdtem kutatni a meglévő hiányosságokat, gyengeségeket és javaslatokat tettem, hogyan lehetne előbbre lépni.

– Még egyszer, csak h regisztráljuk a helyzetet: én javasoltam különböző megoldási módokat, hogyan lehetne fejleszteni az oldalt. Te erre nem úgy reagáltál, h “köszi a javaslatokat, de én másképp gondolom, más terveim vannak” és bemutattad volna azokat, vitára bocsájtva. Egyszerűen kigúnyoltad az enyémeket, miközben semmilyen megoldást nem vázoltál fel a továbblépésre, fejlesztésre.

– A részemről egy ideig biztosan kerülöm ezt az oldalt: a cikkek színvonala egyre alacsonyabb – vagy az unalomig ismert témák mantraszerű újra-, és újraboncolása folyik, vagy bulvár és politikai jellegű témák, amelynek egyetlen célja, h felháborodást generáljanak és ezen érzéssel manpiulálva itt tartsák az olvasót (ugyanez a trükkje a bulvár és politikai újságoknak is). Tisztelet a ritka kivételeknek, mert van néha jó cikk is, de a trend az, amit írtam. Előremutató, megoldásokat felmutató, esetleg erről közös eszmecserét, vitát motiváló cikk gyakorolatilag már nincsen. Az utóbbi időben a hozzászólás szekció adott már csak plusz értéket az oldalnak (a régi, értékes cikkek mellett), most az utóbbi hetek hozzáállásával ezt is jól kivégezted.

– Nem szeretném jelenlétemmel aktivitásommal támogadni egy antifeminista Save space (javítva :) létrejöttét, működését. Sajnos nagyon efelé tendál az oldal. Aki gyűlöletbeszél, bocsánat “közösségellenes” hozzászólást tesz, az repül. Ennek nincsen definíciója, gumicsont szabály, esetleg az, h téged sért. Eddig voltak világos szabályok: nem trollkodunk. Ha ez nem elég, be lehet vezetni a személyeskedés, egymás sértegetésnek tiltását (mert céltalan, destruktív és semmi értéket nem teremt), vagy a zsidókérdés állandó, értelmetlen felvetését (mert kontraproduktív és teljesen káros hatással van az oldal céljaira). Ezek is világos, körülhatárolt pontok, szemben a “közösségellenességgel”. Közösség eleve nincsen egy netes fórumon, ez egy virtuális emberhalmaz. A közösségnek egészen más a definíciója, annak ellenére, h ma mindenre ráaggatják. Lehetne közösséggé formálni, de ennek pont te vagy a legnagyobb ellenzője. (Tudom, h írtad a jogvédő csoportot és a fb csoportot, mindkettőnek más a funkciója, célja, szerepe, mint a FH-nak.)

– Zombinak tényleg érdemleges javaslata volt, h vegyél ki pár nap “szabadságot”. Szerintem egy hét is jót tenne. Saját tapasztalat is, h lehet dolgokon feleslegesen túlpörögni, ha viszont veszünk egy-két nyugodt lélekzetet, máris másként fest utána az egész világ.

Balton
Olvasó
Balton

Ebben nem értek veled egyet, abszoulute: Az utóbbi időben a hozzászólás szekció adott már csak plusz értéket az oldalnak (a régi, értékes cikkek mellett), most az utóbbi hetek hozzáállásával ezt is jól kivégezted.- ezt  nem Alter tette hidegre, hanem a sértődött “kommenterek” meg SS, aki nyílván nem azért jött ide hogy szétcsessze a közösséget…

Előbb utóbb,minden “terv” elér a falig, nem lehet örökké “világ-forradalmat” csinálni, a mano-szféra hamarost válaszút elé érkezik Magyarországon, nincs olyan “”vezér-alak” aki köré lehet gyülni mindenkinek, mint mondjuk a jobberkenek az USA-ban Iannopulis. Választhatunk csak az a kérdés mi között…

Nézd csak meg SS kommnetjeit, ezt akarta elérni hogy álljon a bál- ott örül az index topickban, és lám győzött – gagyog-ragyog… Alter ott baszta el hogy későn kezdett el ezzel foglalkozni és addigra az agyára mentek, onnantól meg kb esélye sem volt, nem lemenni a sárba.

Dan
Újságíró

Balton,

– Egy jól működő rendszert nem tud senki, pláne nem egy-két ember szétverni (kivétel, ha annak ő az egyszemélyes vezetője). Az ilyesmi pont a rendszer gyengeségét és továbbfejlesztési, kijavítási szükségességét mutatja. Nagyon kényelmes dolog SS-re, mint közellenségre mutatni, de az utóbbi idők parttalan egó-cicaharcai nem egyszemélyesek voltak, hanem sokszereplősek.

– A “vezér” egy elmúló kor szereplője, egy olyan kornak, amelyet vagy magunk mögött hagyunk, vagy belepusztulunk. A vezető sokkal inkább főszervező, integrátor, aki a feladatát funkciónak tekinti, nem pedig többre tartja magát a többieknél és egós szerepet csinál belőle. Pont ezért szükséges a közösségi irányba fejlődnünk (minden szinten egyénni-mikro-makro-társadalmi-emberiségi), mert csak ez ad megoldást korunk általános válságára.

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon érdekes dolgokat feszegetsz. Gyakorlatilag a hely továbbnövésének a módjainak igényéről beszélsz ill. hogy mindez mi módon lehetne belehelyezhető nagyobb, magyarországi kontextusba. Ennek igénye egy dolog (kifejezetten becsülendő persze), a rá adott javaslatok pedig egy másik. Ez utóbbi tekintetében kérném hogy a közös gondolkodás erejéig maradj velünk (ahogy mindenki más is).

A témával kapcsolatos saját gondolataimat még megtartanám, nem akarok befolyásolni senkit amíg a vélemények ki nem jegecesednek.

Szóval az alapvető kérdés: Hogyan tovább?

Alter Ego
Szerkesztő

“A “vezér” egy elmúló kor szereplője”

Igazából jókat mosolygok, mert mások meg azért szoktak engem kritizálni, mert nem akarom felvállalni a vezető, a vezér szerepét. :)

Vagy az van, hogy nagyon szar vezetői képességekkel rendelkezem. Vagy pedig az, hogy a cselekvés helyett mindig a legkönnyebb a másik embert kritizálni… ismeretlenül is… :) Én az utóbbira hajlok. Akikkel dolgoztam már együtt követlenül, azok nem egyszer a szó szoros értelmében igazi integráló személyiségként dicsértek (szembe)… – Az önképemet inkább rájuk alapozom… ha egy kicsit is jót akarok magamnak…

Alter Ego
Szerkesztő

“a mano-szféra hamarost válaszút elé érkezik Magyarországon”

Ez egy nagyon találó mondat! Akik részt vesznek benne egy kicsivel is aktívabban az egyes szervezetek közötti kapcsolatok szintjén is, és több platformon is jelen vannak, szerintem velem együtt egyre inkább érzékelik a közreműködésen belül is a törésvonalakat. A jelenség másik része, hogy megjelent a férfi “közönség” és a “konkurens” aktivisták antipátiája is egyes férfimotivációs mozgalmakkal és férfiszervezetekkel szemben… Köztük nekem is vannak efféle ellenérzéseim. Ami korábban egyáltalán nem volt jellemző, mert mindenki örült (legalább egy kicsit), ha valaki végre nekiállt bármit is csinálni, beszélni a férfiakkal kapcsolatban.

-
Olvasó
-

“Nem szeretném jelenlétemmel aktivitásommal támogadni egy antifeminista Savespace létrejöttét, működését.”

Safe space, kedves Dan. Safe space.

Az ilyen SerialSlut-féle szarkavarókat meg a kezdet kezdetén ki kellett volna baszni az oldalról.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nem tudom hogy már távoztál e, de azért megkérdezem. Milyen témájú cikkeket szeretnél itt olvasni ? Dantól kérdeztem, csak már áttekinthetetlen ez a kommentrendszer.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Amúgy az hogy nincs olyan nagy változatosság abból is ered, hogy volt az alapítás óta néhány eldurvult vita itt, ami miatt távozott néhány egyéni látásmódot képviselő szerző, mint pl: Giordano Bruno, Wastrel.

Kalman
Újságíró

Alter vállalja, hogy mindannyiunk örömére az antifeminizmusnak hiteles megjelenési lehetőséget biztosít. Ezenkvül a komment szekció egészen jó homokozó, ahol lehet beszélgetni. Nyilván nem lehet mindenben egyérteni,sokmindenki másképp csinálná, de azért egész jól lehet itt minimális korlátok között beszélgetni. Számomra érthető, hogy miért éppen azok lettek kidobva, akik.

Vannak helyzetek, amiket talán nem is lehet teljesen igazságosan megoldani, de valahogy akkor is meg kell oldani, és erre remek eszköz a userek kibaszkodása. Én örülök neki, hogy Alter ha szükség van rá, akkor bevállalja ezt is. Értünk teszi. Köszönjük, Alter!

(Aki nagyon a közösséghez akar tartozni, az a bünti leteltekor, vagy álnéven nyilván vissza tud jönni – feltéve, hogy a sérelmeit félre tudja rakni senki nem jön rá, hogy ő volt az. Aki meg csak a saját igazát akarja a végtelenségig bizonygatni, az meg jobb is ha nem jön vissza.)

És érdekes módon azóta le is csökkent az egymás piszkálása, és úgy néz ki újra lehet az antifeminizmust tárgyalni.

Alter Ego
Szerkesztő

Nézd, nagyon sok tekintetben téves képed van mind a Férfihang működéséről és rólam is.

“Nem értem, miért örjöngsz a kérdőíves-felméréses javaslatomon.”

Nem emlékszem rá, hogy őrjöngtem volna. Csak megjegyeztem, hogy nem sok értelmét látom, mert akármi is egy felmérés eredménye, nem lehet annak megfelelő cikket rendelni senkitől sem, mert civilek írják a lapot és arról írnak, ami nekik éppen érdekes vagy fontos. És ez vonatkozik rám is. Amilyen kevés időm jut mostanában saját cikket írni, aligha fogom ezt egy ilyen igényfelmérésnek alárendelni. De egyébként elmondták helyettem is, hogy a legnépszerűbbek a párkapcsolati kérdésekről szóló cikkek, de egyrészt nem szólhat csak erről a lap, másrészt ettől még ugyanúgy helye van itt bárminek, ami a rovatszerkezetbe belefér. Csak legyen, akinek éppen kedve van arról írni.

“6 évig dolgoztam egy számtech magazinnál újságíróként, 1 évig egy weboldal főszerkesztője voltam…”

Nekem nem így tűnt, amikor azt írtad, hogy “én azt feltételezem, vannak, jól működő, ingyenes fórummotorok, de lehet, h tévedek”, mert ha ez így van, akkor feltételeztem volna, hogy átlátod, hogy a kommentrendszer az egyik legprofibb CMS, tartalomszolgáltatói rendszer által nyújtott lehetőségek szerint működik és nem gondolnál valami mást erről és nem finnyáznád valami szarhalmazként… Engem kicsit meglep, hogy ilyen háttérrel nem ismered a WP lehetőségeit. De mindegy… Nem akarom elvitatni, hogy biztosan vannak erős részkompetenciáid a tartalomszolgáltatás területén. De hidd el, jelenidőben is szakemberek (a webfejlesztőtől kezdve, a profi újságírón keresztül, a közgazdászig bezárólag) igyekeznek kihozni a lehető legkevesebből a lehető legtöbbet a Férfihanggal kapcsolatban. Vannak akik teljesen ismeretlenül kerestek meg engem, hogy elmondják, hogy milyen ötleteik vannak és mit szeretnének megvalósítani. Egyiküket sem küldtem el még véletlenül sem melegebb éghajlatra, sőt van olyan is, aki a legjobb barátaim egyike lett és szerintem csak nagyon kevesen panaszkodnak arra, hogy túlságosan “autokratikus” vagyok. (Nah, mernének csak egy szót is szólni!!! – :D)

Ha bármit komolyan gondolsz, akkor az impresszumban találsz egy telefonszámot, nyugodtan tárcsázd fel és egészen biztosan szót fogunk érteni. Szívesen összekapcsollak a Férfihangért tevékenykedő más szakemberekkel is. Hidd el, ez az írásos kommunikáció még félig sem alkalmas arra, hogy valóságos képet alakíts ki rólam vagy a férfihang mögött álló közösségről, főleg nem akkor, amikor kötözködő idióták forgatják fel éppen a nyugalmamat… De őszintén bevallom, nekem van egy olyan, élettapasztalatra épített előítéletem, hogy soha nem fogsz felhívni…

Naooo
Olvasó
Naooo

“vagy a zsidókérdés állandó, értelmetlen felvetését”

Feminizmus = zsidó.

Verne
Olvasó
Verne

Feleim, ritkán járok ide, de mi az a cikornyás nadrágos fészkes fene folyik itt? Valami bölcsi dühöngője?

Amilyen elcseszett intrikák mennek itt, ahhoz képest egy brazil szappanopera magasművészet. Még a végén kiderül, hogy Serial Alter lánya, Zombi meg a gonosz ikertestvére, akiről azt hitték, hogy meghalt, de túlélte a balesetet. LOL!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én vagyok a gonosz iker. Sötétbarna Kleopátra-frizurában. :)

Verne
Olvasó
Verne
Delin
Olvasó
Delin

Kicsit off. Jol latom, hogy a profilunkon belul nincs lehetoseg az adatlapunk/regisztracionk torlesere? Ez veletlen vagy szandekosan lett igy kialakitva?

hunbagira
Újságíró

Simán nem kell többet kommentelned, és ennyi…

Hunn
Újságíró

Azért az egy rossz vicc, hogy a magyar Manoszférának egy olyan kiemelkedően fontos honlapja esetén, mint amilyen a Férfihang, annak fórumában lassan már semmi másról nincsen szó, mint egyetlen darab konkrét női kommentelő véleményéről, világlátásáról, érzéseiről és gondolatairól, és a különböző nickekhez tartozó internetes perszónákhoz való viszonyáról, személyes szimpátiájáról vagy antipátiájáról. Ez ékes példája annak, hogyan hatolnak be a nők a férfiak területére, formálják át azt, módosítják a kommunikációt, és teszik önmagukat a középpontba. Annyi férfitéma és probléma van még, amit meg lehetne és meg is kellene vitatni. Muszály nekünk mégis ehelyett ilyesmire pazarolni a drága időnket? Közben megy el az életünk… Nem lehet ez ellen valamit tenni? Nem azt mondom, hogy korlátozzuk a szólásszabadságot, hogy cenzúrázzunk vagy tiltsunk ki – hiszen nem vagyunk mi feministák, hogy bort igyunk és vizet prédikáljunk – de a “Ne etesd a trollt!” alapelve a gyakorlatban itt is működhetne…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A rossz vicc az, hogy te is beálltál a védhetelen mögé……

Alter Ego
Szerkesztő

Az a baj, hogy te is egy olyan védhetetlenül rosszindulatú és egoista ember vagy, mint akit Hunn éppen körülírt. Van pár közös vonásotok a nővel, nem csoda, hogy ilyen jól kijöttök.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Törölj, csak fárosz, törölj:)

Addig is idéznék egy nagy embertől:) :

“Ne adjál nekem ukászokat, majom! Holnap ügyelj rá, hogy ki ne basszalak innen!”

:)

Admin
Admin

XCsakX felhasználó profilja tendenciózus közösségrombolás miatt egy hónap időtartamra letiltásra került.

Értesítek minden kedves hozzászólt, hogy ne válaszoljon a kitiltott felhasználó kommentjeire, mert minden azokra reagáló komment elolvasás és külön értesítés nélkül maradéktalanul törlésre kerül.

Hunn
Újságíró

xcsakx, én nem álltam be az égegyadta világon semmi mögé.

Én azt mondom, hogy ha egy Manoszféra-oldalon előtérbe kerülnek a személyek és a személyekről alkotott személyes vélemények a gondolatok helyett, akkor ott valami el van baszva, és ezt korrigálni kell.

Mert a lényeg az igazság, és nem az hogy ki mondja.

És amit egymásról – pontosabban az internetes nick, internetes perszóna mögött lévő személyről gondolunk, az nem téma, az nem igazság, hanem lófasz – még akkor sem, ha adott esetben igaz lehet.

Mondok egy példát, ha már engem említettél. Személy szerint egy kattant pöcs vagyok, mégis megsértődnék, ha úgy lennétek vele, hogy ez egy kattant pöcs, tehát bármit is mondjon, az alapból kattant faszság, és pont. Hanem amit konkrétan mondok, az számítson. Ha amit mondok, az igaz és nagyon ütős, akkor kerüljön a Hall of F(l)ame-be, ha viszont kattant faszság, akkor mondjátok azt, hogy ez kattant faszság Hunn bazmeg.

Mondok másik példát. Én rühellem pl. Deadpoolt, de ha mondana valami nagy Red Pill-es alapvetéses igazságot, amire még senki se gondolt, mondjuk hogy miért ne utáljuk a zsidókat, de baszottul meggyőzően és megcáfolhatatlanul, akkor azt megsüvegelném és elismerném, pedig továbbra sem vele ülnék le sörözni leginkább a kommentelők közül.

Szóval valahogy így van ez.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha nem válszolsz, akkor fokozza a nyomást. Beírja hogy hülye vagy, kicsi a pöcsöd…  Meg a fasz tudja. Különben is téged idegelt ki elsőként, amint ideérkezett.

A rend helyreállításáig sorozatos, figyelmeztetés nélküli komment törlések, felfüggesztések és kitiltások lesznek. Elfogyott a végtelen türelem. Felesleges is emiatt panaszkodnia bárkinek. Akinek nem teszik, most azonnal távozhat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na jól van, essünk túl rajta, úgyis tudom, hogy ott remeg az ujjad a gomb felett, és csak arra vársz, hogy megszólaljak. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Azé tényleg jó egy-egy ilyen bulvárhir…..hogy mik nem jönnek elő….mindenki mindenkivel…

Admin
Admin

Zombigyilkos felhasználó másodlagos fiókja véglegesen felfüggesztésre került. Zombigyilkos felhasználó kitiltását a lap szabályzatának megszegése, közösségrombolás, moderáció kijátszása miatt megdupláztam. A felhasználó két hónapig nem szólhat hozzá a lapon.

Minden hozzászólót ezúton értesítek, hogy ne válaszoljon Zombigyilkos kommentjeire, mert a szálindító kommenttel együtt az ő hozzászólása is külön értesítés nélkül, teljes egészében törlésre fog kerülni.

zombimegint
Olvasó
zombimegint

hunbagira
Újságíró

Alter!

Én ebbe a “cicaharcba”- ami csakszi (aki nekem sem “szívemcsücske”, aminek hangot is adtam párszor) zombi, SS és közötted zajlik, nem akartam beleszólni.

De engedd vissza őket, mert én sem szeretnék safe space-t itt. Ha nem tetszik hszük- vagy annak bizonyos része- TÖRÖLD HA, VISSZAÍRJÁK újra. Ha ezt teszik, akkor bizonyítják tényleg, hogy az elemi vendégjoggal sincsenek tisztában. És szerintem pont a közösség ereje fogja őket helyre tenni. Ahogy anno Hunnal tették/tettük vállalhatatlan hszei során.

zombimegint
Olvasó
zombimegint

-
Olvasó
-
wittukind
Olvasó
wittukind

Erre semmi szükség nincs itt a Férfihangon, úgy látszik neked viszket valahol és nem tudod megvakarni….

Más oldalról… ha lehetne szépen kérem az admin urakat hogy ezt az egy bulvárhir alapján 2 cikket ha ki lehetne törölni kommentekkel eggyütt…

-
Olvasó
-

Manginainvázió után jő az oláhjárás. Viszket a szőrös talpad, mi, bocskoros? :D

wittukind
Olvasó
wittukind

bleib wo der pfeffer wachst, schithead

Alter Ego
Szerkesztő

Miért gondolod ezt? Feltételezem nem a cikket gondolod annyira vállalhatatlannak…

Ha bármi okból törlésre kerülne, akkor páran rögtön azt ordítoznák, hogy én akarom rejtegetni a nyersességem… Pedig eszemben sincs. Ha okát érzem, akkor simán majomnak nevezek egy rosszindulatú, intrikus kurvát (és itt a kurva szó a beazonosítást szolgálja, nem az értékítéletet, bár annak is bőven lenne helye) és simán elküldök a “picsába” bárkit, aki nem vitázik, hanem folyamatosan trükkösen kötözködik, másokat leértékelni, alázni törekszik és sárdobál… Sőt reallife is elhagyják olykor a számat olyan szörnyű szófordulatok, hogy “eszemfaszom megáll”… – Én semmiképp sem akarnám titkolni, hogy ez is én vagyok…

A sajátomat simán vállalom, és más hülyeségét sem kívánom rejtegetni…

Szóval nem értem a kérdést, kérést…

wittukind
Olvasó
wittukind

Most már igazából nem tudom… lehet hogy az hogy egy bulvár hirnek két cikket szenteltél és még meg is sértődtek itt egyesek, na csak úgy elgondoltam most hogy ha az a valaki szemtől szembe mondta volna nekem amit oda irt, már le is téptem volna a fejét és ledugtam volna a torkán….ok szerencsére nem vagyok sértődős fajta..

Alter Ego
Szerkesztő

A két cikk törléséről kérdeztél és nem a neked intézett sértő komment törléséről… Töröljem a téged érintő sértő hozzászólást? Már ha jól értem, hogy utóbb arra hivatkoztál…- Támadnak nagyhirtelen ilyen “fejetlen” indulatai az embernek, ha méltánytalanul sértegetik. Ismerős valahonnan… :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Persze hogy arról kérdeztem, a hivatkozás csak mellékes volt megerősitve amire gondoltam… ha eltünnének, kb úgy mint az a hónaljszőrös cikk is anno ahol a Walter.E. irogatott, nem hiszem hogy nagy baj lenne…

Hunn
Újságíró

Kedves DarkLord, a férfiúi szomjúság (a.k.a. “male thirst”, ahogy az ánglius kollégák nevezik a Manostférában) kezd egyszerűen félelmetes kereteket ölteni. Teljesen meglepve nem vagyok azért, mert amint azt a pornó példája is mutatja, tulajdonképpen mindenféle-fajta típusú nőre van igény a szex terén.

Ugyanakkor amikor felmegyek nézegetni egy-egy magyar prostitúciós portálra mostanában, mint mondjuk a Rosszlányok, akkor ledöbbenek: teljesen átlagos és átlag alatti nők ezrei gondolják azt, hogy valaki fizetni fog értük.  Ez azért tíz évvel ezelőtt még nem volt így. Akkoriban még általában kifejezetten és objektíven jó nők hirdettek prostiként, ők gondolták azt magukról, hogy jelentősebb összeget érne a pinájuk.

Ezzel szemben ma? Csúnyák, öregek, dagadtak, amit el tudsz képzelni, tömegesen. És a durva az, hogy ma ezek a nők találnak is olyat, aki hajlandó fizetni értük! Beszarás! Ez önmagában jelzi az elszabadult hipergámiát, és ezzel párhuzamosan a férfiak tömeges kiéhezettségét és beletörődését a “Beta Bux”-szerepbe. Szomorú.

Nem jöhet elég korán a Patriarchátus visszaállítása…

Aldo
Újságíró

“és ezzel párhuzamosan a férfiak tömeges kiéhezettségét és beletörődését a “Beta Bux”-szerepbe.”

Inkább az igénytelenségét. A kurvázás a balfaszság felsőfoka. Főleg, ha a még valami lerobbant, igénytelen, öreg,  láncdohányozástól rekedt, megereszkedett kurváért fizet.

Reszet Elek
Újságíró

Azért többezren nem hirdetnek. Van köztük ilyen és olyan is. Másrészt ha csak heti kettő összejön az már igazán jó keresetkiegészítés. Amelyiknek saját kliensköre van az oda is teszi magát érte. Hosszú távon nem lehet sunyiban megmaradni azon a piacon. A szakma kőkeményen közgazdasági alapokon működik annak minden logikájával.

Hunn
Újságíró

Kedves Reszet Elek, mostanában gondolkodtam el azon, hogy a mai, modern kapitalista gazdaság alapvető motorja és hajtóereje – függetlenül attól, hogy mit tanítanak erről a Közgázon, esetleg mit írt anno A Tőkében Marx Károly – nem-e a kábítószer-kereskedelem és a prostitúció lenne? És minden egyéb gazdasági tevékenység besorolható az “egyéb”, “futottak még” kategória alá…

Reszet Elek
Újságíró

Nem hinném hogy a hajtóereje lenne viszont profitabilitását tekintve a csúcson van az biztos.

Nézzük mi is kell egy mai high tech üzletághoz (ami a profitabilitás egyik csúcsa): szakképzett humánerőforrás, technológia (jogok, technikai eszközök), komoly tőkeinvesztíció.

A prostitúcióhoz viszont: szakképzettségre nincsen szükség, a technológiát magánál hordja, munkaeszközeit organikusan növeszti és tartja fenn, a tőkét belé fektetik (a működési költséget önkéntesen számos kisbefektető adja össze) nem ő másba, minimális tőke max. egy ingatlan bérléséhez szükséges, ezt pedig escortban vagy a Szabadkai úton is össze lehet szaxizni.

Ha azt vesszük, manapság a legkisebb erőfeszítéssel legnagyobb bevételt egy nő kurvaként tud elérni. Mivel manapság a legfontosabb társadalmi értékmérő a munkabér (mint kapitalista-fanatikus kommentelőinktől megtudhattam) egyértelmű, hogy végső soron egy igazi feminista nő előtt a leginkább emancipált életpálya, munkaerőoiaci pozíció a kurvaság kell hogy legyen. Első időben kurválkodás, kiöregedőben amikor megcsappannak a látogatók a fetisizmusok, szexuális devianciák  felé fordulva. A pálya végén pedig szétaszott senkinek sem kellő rondaságként más nők beszervezésével és megrontásával madamként űzni az ipart.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Ez azért van, mert az asszony nem kapott egy jól megérdemelt maflást idejében. Vannak asszonyok, akik kérik az ostort, csak akkor boldogak, ha időnként helyre teszik őket. Ha nem – ez a vége. (Szemelvény a szerző személyes élményeiből.) Rendőrként lelőttem volna.