Reactor
85 megosztás

Az evolúció és a férfigyűlölet

A nők szeretik magukat az evolúció csúcsának tekinteni, mert ők szülnek. Ezt túlhangsúlyozni leginkább a férfigyűlölő nők szokása. Amikor aztán fölvetem nekik, hogy férfiak nélkül nemhogy összeomlott volna ez a kényelmes, civilizált világ, de ki sem alakulhatott volna, akkor mindig kínos magyarázkodást, anyázást és moderáltatást kapok. Ennyi telik tőlük. De kifejezetten az ő bosszantásukra most újra leírom:

A férfigyűlölők szerint az evolúció

Ha a rohadtszemét férfiak nem találták volna fel a téglát, a betont, a gépkocsikat, a hajózást, az elektronikát, a szoftvereket, és vele együtt a telefont, akkor a férfigyűlölő nők még mindig a barlangban csücsülnének és bambán túrnák az orrukat.

Ha a rohadtszemét férfiak nem húznának le hosszú hónapokat a földeken, a férfigyűlölő nők rövidesen éhen döglenének.

Ha a rohadtszemét férfiak nem túrnák a földet a bányákban, egészségre ártalmas környezetben, omladozó tárnákban, az életüket kockáztatva, akkor nem lenne se szén, se vasérc… Sőt nem lenne drágakő, arany, ezüst sem, amit aztán szintén férfi ötvösmesterek dolgoznak fel, hogy végül a férfigyűlölő nőknek legyen mit ékszerként hordaniuk.

Ha a rohadtszemét férfiak fát vágni se mentek volna a régi időkben és mellesleg újabban is, akkor a férfigyűlölő nők karikára fagynának a kecóban, mert ők ugye valamiért túl arisztokraták a favágáshoz és a fűrészeléshez.

Ha a rohadtszemét férfiak nem találják fel a kinematográfiát, meg a “dolbi szörránd” hangzást, és az egész modern mozitechnológiát, akkor a férfigyűlölő nők a mai napig legfeljebb a barlangrajzokat nézegethetnék. Bár én azt gyanítom, hogy azokat sem nők készítették…

Ha a rohadtszemét férfiak nem alkotnak meg egy olyan számítástechnikai világhálózatot, aminek bárki a felhasználója lehet, akkor a férfigyűlölő nők most nem tudnák a nagyvilágba fröcskölni önnön hülyeségük okozta frusztrációjukat.

A nagyon elenyésző számú női feltalálótól eltekintve, nekem úgy tűnik, hogy minden technikai és civilizációs vívmányt a férfiak találtak ki és építettek fel. Persze a turbófeminista hisztérikák úgysem fogják ezt elismerni, mert az ugye derogál nekik. De egy ördögi női találmányt mindenesetre el kell ismernem: a férfigyűlölő feminizmust kizárólag nők találták fel.

Post Author: Reactor

Reactor
f Facebook
85 megosztás


265
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
248 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
38 Hozzászólások szerzői
szombathktomgalDeadpoolzgy001Taiko Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Ethan Wolf
Újságíró

Szia,

Kicsit rövid, lehetett volna ezt még fejtegetni. Például azzal, hogy a nők egy része uralkodásra törekszik és mi lenne, ha sikerrel járnának? Nemrégiben egy poszt második felében erről elmélkedtem/tünk:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2018/05/14/ajanlo_vedett_ferfiak_es_egy_kis_elmelkedes

Ha gondolod kiegészítheted ezt a cikket a posztban olvasottakkal és akkor jobban ki lenne vesézve a téma.

Reszet Elek
Újságíró

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Arisztophanesz_Nouralom&id=4728&type=20

Ami Melre-t illeti. Ő tudatosan írtam eg ilyen puhára a főhőst és nyilván szándékosan játszik rá a nemi szerepek felcserélésére (pl. munkásnők viselkedése).Mivel nem szájbarágós több értelmezése is lehetséges. Egy normális férfi egyetlen reakciója viszont a könyv olvastán csakis saját hím viselkedésének a megerősödése lehet. Szoktam használni a kétrét görnyed kifejezést.

Javaslom még elolvasásra (ha még nem történt meg) a Malevilt is

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

Egyetértve azzal, amit írsz, megjegyezném, hogy a Védett férfiak c. könyvben alapvetőnek veszi az író azt, hogy a nők a múltban el voltak nyomva. És ég utalni sem utal rá, hogy ne így lett volna. Nekem speciel ez az egy nem tetszik benne.
Ettől eltekintve viszont egy zseniális mű, végig forgott a gyomrom, mikor olvastam. Annyira kiválóan megmutatja azt a hányingerkeltő részét a női princípium sötét oldalának, hogy le a kalappal előtte. Pláne, hogy a 70-es években tette ezt, amikor a feminizmus még korántsem volt ott, mint ma.

Lierin
Olvasó
Lierin

Mi meg a férfi princípium sötét oldalától hányunk.

A Védett férfiakat egyébként Merle bevallottan szatíraként írta a hímsovinizmus kigúnyolására, tehát a célja valójában nem az volt, amire te gondolsz, hogy jól leszólja a nők lelkét, hanem hogy rámutasson, lehetne ez fordítva is a világban. Nem véletlen, hogy kiderül, pont maguk a nők akadályozták meg ennek a világnak a kialakulását.

Érdemes lenne a regény kialakulásáról olvasgatni, mert sokszor nem arra gondol a költő, amit a tanár hisz…

hunbagira
Újságíró

Hazug picsa akkor olvasd újra.

“happy end” az a műben, hogy- jól felfogott haszonlesésetekből- “dolgos herélt hangyaként” megmaradhatunk – akik elvégzik a szar melókat. és nem irtotok ki bennünket. :)

Merle valójában pontosan leírta hipergám kurva viselkedéseteket.

Lierin
Olvasó
Lierin

Apád így beszél otthon anyáddal, hogy te itt folyton ezt a stílust képviseled? Gondolom, így nevelkedtél, majmok között…

Neked nem ártana utána olvasgatni a regény keletkezésének, ez ugyanis társadalomkritikai és szatirikus mű, nem hipergám sci-fi, de mindegy. Godnolom, a wikipédián olvastál utána.

hunbagira
Újságíró

Te meg olvasd el, hülye picsa. :)

Ne a “kritikusok” útmutatásait. De sikerül önkéntelenül is bizonyítanod magadon az állításaimat. :) El sem olvastad, csak a róla szóló értelmezéseket.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ember, nem sikerül értelmezned, hogy a regény alakulásának “körülményeit”?

Merle állítja, hogy szatíra a regénye, nem én :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez valami varázsló?

Aldo
Újságíró

A Merle névről nekem mindig a Walking Deades tahó, rasszista, délvidéki suttyó jut eszembe.

hunbagira
Újságíró

Mégis mi a tököm derogál nektek ebben a mai világban, az, hogy el kell pakolnotok magatok után a ruhátokat és nem jár automatikusan egy ingyenpina, ha von hol dolgoznotok?

Most én is elgondolkodok, hogy élőben is így belemernél hazudni a pofánkba?! Tudjuk ringyó, hogy nem.

Amúgy én beteszem ide a facebook regemet (mondjuk fent szoktam kommentelni saját nevem alatt is.….beteheted te is és hozhatod pasikádat -sőt azok haverjait is. :D Nos?

De akkor még egyszer, a tetves hipergámiátok (ez még elmegy) és az ocsmány haszonlesésetek és hazudozásotok.

Mindig azt hozzátok fel, hogy a feminizmus azért kellett nektek, mert- ÁLLÍTÓLAG- prostituálni kellett magatokat férjeitek előtt. Erre egyenjogúság megkapása után a prostiuciótok soha nem volt elharapózva, mint ma. Mondjuk érdekes dolgokat lehet levonni az erkölcseitek felől.

Hun! Te is pontosan tudod, hogy életben senki nem ennyire kemény…femcsi ringyók különösen. antonirita pl nagyon nem mer kimenni az utcára…:)

Marcell
Olvasó
Marcell

Izé, a Védett férfiak a radikálfeminizmust gúnyolja ki, nem a “hímsovinizmust”.

hunbagira
Újságíró

Mi meg a férfi princípium sötét oldalától hányunk.

Ha lenne benned egy csöppnyi igazságérzet, akkor mindkettőtől hánynál.  Dehát, csak egy nő vagy…

Lierin
Olvasó
Lierin

Szatirikusan írtam.

De mint fentebb is egyértelművé tetted, egyáltalán nincs érzéked ehhez, azt sem tudod, mit jelent a szó és észre sem veszed más mondataiban.

-
Olvasó
-

Libsi majom.

Lierin
Olvasó
Lierin

Szerinted hungabira  libsi? :O Nekem nem úgy tűnik.

hunbagira
Újságíró

Lierin!

Neked ment, te nagyon hülye. :) ok-ok tudom térlátásotok sem az igazi nektek nőknek.

Lierin
Olvasó
Lierin

Igen, egyértelmű volt, hogy nekem jött, hiszen az én kommentem alá címezte és te láthatóan nem liberális elveket vallasz.

De ez megint szarkazmus volt :) Gúny, irónia, nevezd, ahogy szeretnéd, bár mondtam én, hogy nagyon nem vágod a dolgot, mert most sem sikerült észrevenned. Ami durva, mert fogadni mernék, hogy az itteni többi férfi azért levágná. Pedig direkt odaraktam azt a csodálkozó fejet, amit neten szlengben használnak ilyenkor.

Ha még jobban a lelkedbe akarnék taposni, azt is elárulnám, hogy alig vártam, hogy boldogan ideírd, hogy hülye vagyok, mert nem látom, hogy rólam beszél :D :D

Ok-ok, tudom, a felfogásotok nem az igazi nektek, férfiaknak:)

hunbagira
Újságíró

És, ha erre azt mondanám- direkt- nem vettem észre, mert nem ignorálni akartam a óvodás/nőies majomkodást. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Minek mondanád, ha mindketten tudjuk, hogy nem igaz ?:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mikor fogtok baszni?

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát hányjatok. Tessék. Szójatok anyáitoknak is. Hánnyatok együtt.

wittukind
Olvasó
wittukind

És hányik is a ganyé féreg femcsi, de ide és az adminoknak még tetszik is….

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

“Mi meg a férfi princípium sötét oldalától hányunk.”
Annyi csak a gond, hogy a férfi princípium sötét oldala nem irányítja és korábban sem irányította a társadalmat, ellentétben a mostani női princípiummal, ami egyre inkább veszi át a hatalmat.

“A Védett férfiakat egyébként Merle bevallottan szatíraként írta a hímsovinizmus kigúnyolására”
Nem aranyom, nem a hímsovinizmus kigúnyolására írta, hanem a feminizmus kigúnyolására. De hisztizz még, hátha jobb lesz. :) A problémája az volt csak az egésszel, hogy egyúttal elhitte a szegény Robert, hogy a nők el voltak nyomva korábban. Pedig nem voltak.

“Nem véletlen, hogy kiderül, pont maguk a nők akadályozták meg ennek a világnak a kialakulását.”
El kellett volna olvasnod, hogy tudj róla érdemeben írni.
Ugyanis ki lett jelentve az egész írásban több esetben is, hogy a nők magát a nősténysovinizmust és a férfiak elnyomását egyáltalán nem akadályozzák meg. Kifejezett céljuk, hogy a férfiak másodrendű állampolgárok legyenek a nők elnyomó hatalma alatt. És meg is valósítják az USA-ban.
A nők csak a férfiak kiirtását akadályozták meg a könyvben, nem pedig az elnyomásukat!

“Érdemes lenne a regény kialakulásáról olvasgatni, mert sokszor nem arra gondol a költő, amit a tanár hisz”
Sokkal szerencsésebb lenne, ha egyáltalán elolvasnád azt, amiről nekiállsz nekünk pampogni, mielőtt újfent szénné égeted itt magad. :)

Huffnagel Pista
Újságíró

Reszet Elek
Újságíró

“A nők szeretik magukat az evolúció csúcsának tekinteni, mert ők szülnek.” – Ezt annyira nem tapasztaltam.

“Ezt túlhangsúlyozni leginkább a férfigyűlölő nők szokása.” – Akiknek érdekesmód nem szokott gyereke lenni és/vagy egyedül élnek.

Amúgy a múltbeli érdemek mit sem számítanak, senkit sem érdekelnek, a nőket meg pláne nem. Éppen azok tették lehetővé a mai viszonyok létrejöttét. Sokkal inkább az a kérdés, mit lehet tenni, hogy ezek a viszonyok ne temesség maguk alá a nemeket és az emberi civilizációt.

Lierin
Olvasó
Lierin

Mi elismerjük, hogy a technikai vívmányok javarészét a férfiak fedezték fel, ki tudná ezt egyáltalán letagadni? Ez tény. Légyszi, csak egyetlen apró linket dobj már arról, hogy hol tagadják ezt femcsinácik, jó?

Nyilván nem fogsz, hisz nincs ilyen, csak nagyin meg kellett mondani.

De másrészt: az ilyen állítások mellett a cikkíró miért tesz úgy, mintha nem tudná, hogy nők nem is találhatták volna fel a technikai találmányok nagy részét, hiszen oktatás és társadalmi elfogadottság hiányában erre lehetőségük sem volt? Ettől az egyoldalúságtól olyan hiteltelen az egész.

Mert kb. olyan volt ez a megállapítás, mintha én most azt mondtam volna, hogy a rohadtszemét nők szülték meg a férfiakat akár az életük árán is, és közben elfelejteném a tényt, hogy a férfiaknak lehetősége sincs szülni.

 

 

 

 

Alter Ego
Szerkesztő

Mindenesetre az egy erős HerStory túlzás, hogy “oktatás és társadalmi elfogadottság hiányában” nem nagyon találtak fel a nők. Uralkodói trónokra volt társadalmi befolyásuk felkapaszkodni, de egy kicsit csillagászatról, matematikáról, fizikáról vagy legalább egy újfajta meggymagozóról vagy mosógépről elmélkedni nem? A férfi feltalálók jelentős részének sem volt társadalmi befolyása, pénze, iskolája, miegyebe a korszakalkotó ötleteikhez, sőt-sőt-sőt sokszor éppen ellenkezőleg.

Esetleg nyomjál még pár tucat entert a szöveg végére, hátha nagyobb igazad lesz… :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Uralkodói székekbe simán kerültek kurvák, cselédek és olyan nők, akik nem voltak tanultak, a társadalmi szerep nem attól fügött, ki milyen ismeretekkel bírt.

Régen kizárólag a tehetős emberek lányai tanultak, és ők is elsősorban zenét, nyelveket, irodalmat, nem matematikát vagy fizikát, aminek az ismerete mindenesetre nem mellékes a tecnológiai találmányokhoz. Arról nem beszélve, hogy hiába tanultak, az továbbra sem volt elfogadott, hogy gyermekszülés mellett komolyan foglalkozzanak tudományokkal és nem is volt rá lehetőségük, hogy kísérletezzenek, próbálgassanak.

A találmányokat is egy bizonyos réteg fedezte fel, nem az írásképtelen földművesek.

Alter Ego
Szerkesztő

“Uralkodói székekbe simán kerültek kurvák, cselédek és olyan nők, akik nem voltak tanultak,”

Messze nem jellemző a kurvák uralkodói karrierje, de ha mégis, akkor biztosan megvolt a magukhoz való eszük, szóval azzal az erővel hasznos dolgokon is törhették volna a fejüket, nem csak férfiak kifosztásán.

“A találmányokat is egy bizonyos réteg fedezte fel, nem az írásképtelen földművesek.”

Akármilyen rétegeknek is akarod tulajdonítani a felfedezéseket, pont annyi nő tartozott oda, ahány férfi. Minél felsőbb körökre gondolsz, annál több  unalommal töltött idő állt rendelkezésükre azoknak a nőknek. Ugye nem akarod kinevettetni magad azzal, hogy kijelented, hogy a kezükre vertek volna vagy szíjat hasogattak volna a hátukból, ha nem méregdrága brokátfüggönyöket, csipkéket, ékszereket vásároltak volna, hanem filléres kémiai és fizikai kísérleti eszközöket. :D

hunbagira
Újságíró

1. A férfiak 99% a sem részesült oktatásban az újkorig. A közoktatás bevezetésével kerültek NŐKKEL EGYÜTT az iskolapadba.

2. Ide s tova 100 éve részesei vagytok a közoktatásnak…ennek ellenére a feltalálók 99%-ban most is fehér férfiak.

3. A feltalálók nagyrésze (nagyrészt) autodidakta volt , kezdjük pl Fleminggel. És körülbelül itt kell keresgélni, ami miatt soha nem lesz belőletek ilyesmi. Mert titeket nők anyagias(abb) énetek úgy mozgat “hogy ebből mi hasznom lehet” nem az, hogy ismerjük meg a dolgot önmagáért szeretetből. Ezért nem is tudtok/akartok semmilyen témában mély interdiszciplinális tudást szerezni.

Lierin
Olvasó
Lierin

1. De nem is az a 99% találta fel a dolgokat, hanem az a maradék, aki bizonyos irányban tovább tanulhatott vagy egyetemen vagy valamilyen szakmán belül.

2. És miért mindig csak a technológiai találményokról beszélünk? :) A hulladékmentes mozgalmakat meg a nők vezetik, próbálják takarítani utánatok a sok felesleges dolgot, amivel teleszemtelitek a világot, hogy a gyerekeitek már műanyagot igyanak ;)

3. Persze, persze :) Minket semmi nem érdekel, csak a pénz, nem is értem, hát mit akartok ti tuljadonképpen a nőktől? :) Vegyetek guminőt, abba is kiverhetitek :)
A férfiak száma nagyon csökken mindeféle képzési területen, úgy tűnik, a mai kor férfijának tökéletesen megfelel a minimálbéres gyári meló, szemben a nőkkel ;)

hunbagira
Újságíró

1. Értem szóval már a szakma is oktatásnak számít. :)

2. Ezt a szart,  csak idelökted nőies hisztivel. De kapsz rá egy hasonló “komoly” választ. Azért kell sok csomagolóanyag, hogy a sok hozzádhasonló shoppingoló ribancot legyen mivel kiszolgálni. :)

3. Ne hazudozz!  Valódi diplomák terén még mindig vaskos férfi többség van STEM szakokon különösen. :) Amúgy pontosan tudod lelked mélyén, hogy egy szakmunkás messze felette áll egy egyszakos hres-szocpedes-tolmács picsának. :) A piac is így értékeli még ebben a szociális nőtartó rendszerben is. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

1. A szakma is oktatás, nyilván, miért, ha egy szakma elsajátításában veszel részt, akkor nem megtanulod annak a hátterét, részleteit, apróságait? Egy villanyszerelő úgy dolgozik talán, hogy semmit nem tanult a villamosságról?

2. Nem tudsz mit mondani rá, mi? :)

3. Valódi diplomák terén? És mi a valódi diploma? Én el tudtam végezni a matekos tárgyakat az egyetemen, egy mérnök vajon meg tud tanulni anniy nyelven, mint én? Nem hiszem, különben nem lenne beragadva olyan sok ember diplomája egy nyomorult, közepes nyelvvizsga miatt :D

A piac meg változik. 100 év múlva, mikor a fogyasztói társadalom teljesen fenntarthatatlanná válik, de a világ tele lesz megoldandó szociális és társadalmi problémákkal, a ma jól fizetett végzettségek el fogják veszíteni az előnyüket az olyan területekkel szemben, mint pl. betegellátás, öreggondozás vagy hulladékgazdálkodás.

hunbagira
Újságíró

1. A szakmák javarészét még mindig gyakorlatban tanítják meg, mert erről szól.

2. Úgy tűnt, hogy nem tudtam rá mondani semmit. :)

3. Kifejtettem mik azok STEM szakok orvos (gyógyszerész fogorvos stb) jog és talán a közgáz.

4. Ja holnap meg becsapódik egy meteor….na húzz a picsába. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Mellesleg, csak idő kérdése, hogy minden szakon átvegyék a nők a többletet.
Jelenleg már csak természettudományos és műszaki karon vannak többségben a férfiak, de folyamatosan csökken a különbség a felvettek és végzettek arányában, a természettudományos területen már majdnem fele-fele a férfiak és nők aránya. Még tíz év és a férfiak oda sem jelentkeznek, mert nehéz, hogy tanulni kell ;)

Arról nem beszélve, hogy úgy teszel, mintha férfiak tömegei végeznének informatikai és műszaki szakon, holott évente mindössze 3-4 ezren jelentkeznek, és ennek körülbelül 20%-a tudja befejezni a képzést. A férfiak is csak azért mennek műszaki szakra, mert az anyagias énjük mozgatja őket és tudjék, hogy jól lehet keresni a mérnökivel, csak eszükbe sem jut, hogy nem tudják elvégezni ;)

hunbagira
Újságíró

Mellesleg csak idő kérdése, hogy nem körülmetélt pinával szemeteszsákban fogtok ülni otthon…sok gyerekkel. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Na látod, ettől nem tartok.

A jelek szerint a hangos kisebbségen kívül a férfiak nagyobbik részének tökéletesen megfelel a jelenlegi felállás :)

hunbagira
Újságíró

Ez nem tőled függ, kicsi picsa. Hanem a statisztikai tényektől…:) amik abba az irányba mutatnak erősen, amit én írtam.

De tudod ezt te…csak jön a kellemetlen igazságok esetén bekövetkező női hiszti. Figyelj, attól, hogy a homokba dugod a fejed a bekövetkező dolgok elől attól azok még bekövetkeznek. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Tényleg? :)
És milyen statisztikai tények mutatnak erre, ha szabad kérdeznem? :)

Esküszöm, kíváncsi vagyok, milyen statisztikai adatból olvastad ki ezt :) Bár biztos vagyok benne, hogy valami mellébeszélő szöveg keretében ki fogsz térni a válaszadás elől.

hunbagira
Újságíró

A népességcsökkenéssel a fehér-északi civilizációban, újat mondok? kicsi picsa…

Lierin
Olvasó
Lierin

És a népességcsökkenés mióta bizonyíték arra, hogy a férfiak unják a jelenleg fennálló helyzetet?

A kezemet tenném rá, hogy a férfiak 99,9%-a szívesebben él a fogyó népességű, “hanyatló nyugaton”, minthogy egyáltalán eszükbe jusson a túlnépesedett, nyomorgó, szerinted szuper országokba való költözésen gondolkodni. A férfiak is onnan jönnek errefelé, nem innen vándorolnak oda…

Azon gondolkodom, ezeket a dolgokat vajon komolyan gondolod-e vagy csak trollkodsz? Nem zavar, hogy ezeket a roppant értelmes mondtataidat  mások is látják, és totál hiteltelenné válsz nemcsak az én, hanem itteni férfitársaid szemében is?

hunbagira
Újságíró

És a népességcsökkenés mióta bizonyíték arra, hogy a férfiak unják a jelenleg fennálló helyzetet?

Amióta tudod a focit gólra játszák…a dolgokat meg mérhető eredményeken. :D kicsi picsa. :) Most visszamegyünk addig, hogy a nap keleten kel és nyugaton nyugszik stbstb. :)

Nem zavar, hogy ezeket a roppant értelmes mondtataidat  mások is látják, és totál hiteltelenné válsz nemcsak az én, hanem itteni férfitársaid szemében is?

Az, hogy a magadfajta kis fehér férfigyűlölő szar ringyó szemében mivé válok, orbitális pályáról szarom le.

A férfitársaim meg majd szólnak.

Lierin
Olvasó
Lierin

Hú, micsoda összefüggéseket vázolsz itt fel nekünk, mentem lehidalok az intelligenciádtól :)

Ja, nem. De legalább értem, miért nincs nőd.

Szerintem jobb, ha elfogadod, hogy soha nem is lesz és egyedül fogsz meghalni, magányosan, kimaradva mindabból, ami szép és jó az életben, mint a szerelem, család, összetartozás érzése.

A te döntésed volt. Minden ilyen kulturált mondatoddal csak lejjebb süllyedsz az egyedüllétben.

hunbagira
Újságíró

Az baj, hogy ahhoz is hülye vagy, hogy fogd. Az, hogy-hogy állok hozzád és a hasonszőrű kis pajtijaidhoz.

Az nem jelenti, azt, hogy máshoz is. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem felel meg, csak fosnak a pofátokba szarni.

nembiztoss
Olvasó
nembiztoss

Nem viccelődni kellene ezen, hanem talán meg kellene védeni a nagyjából fehér nőiteket itt Európában… Én nem értek a politikához, mivel csak egy nő vagyok, és ezek a dolgok félelmetesek. Én nem akarok így élni. Undorító. Inkább meghalok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem viccelődni kellene ezen, hanem talán meg kellene védeni a nagyjából fehér nőiteket itt Európában…

Pedig mennyire megy a védelem nekik (hátrafele tűsarkúban csuklóból:), ha a szemét elnyomó patriacha fehér férfi ellen kell harcolni:)

BTW: A migrik ellen védelem fényben:), hova tűntek a “ne érj hozzám” karkötők…., esetleg a “kartávolság” tartása ami kifejezetten javasolt……, nem beszélve az érzékenyítésről, + a tetűtámogató hülyepicsák hadáról,…. , a plüssmacis faszbukfestések, az Eiffel torony nemzeti színben való tüdéklése , a nem félünk féle slutwalkos tüntik?????  stb. stb.

Mindenki megkapja jól megérdemelt jutalmát…..

 

 

nembiztoss
Olvasó
nembiztoss

HipocritSlayer (Nem tudok választ írni, csak ide valamiért)

Belegondolni is rossz, hogy mit műveltek ezek a szabadjára eresztett nők az elmúlt években és hogy milyen következményei lesznek. Nagyon hálátlanok. A buta sjw k_rvákért nem fáj a szívem, igazán, de a megérdemelt jutalomból bizony nekünk is jutni fog, pedig sokan vagyunk, akik nem szolgáltunk rá erre az életre. Persze ezt én nyilván nem dönthetem el magamról, csak a felsőbbrendű férfiak, gondolom. (Elnézést a szarkazmusért, a kilátástalanság és a félelem okozhatja.)

Hihetetlen, hogy ezek a nők nem képesek felfogni a veszélyeket. Nem olvasnak fórumokat? Ennyire ostobák??

Hunn
Újságíró

Mellesleg, csak idő kérdése, hogy minden szakon átvegyék a nők a többletet.

Nem értem, a nőknek miért lesz jó az, ha a férfiak tömegei mondják azt, hogy mi baszunk az egészre, csináljatok akkor mindent ti, hülye kurvák.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia Hunn:)

A gondolatmenettel -szerintem-ott a bibi,hogy a 80  20  s axiómát nézve a 20 %  nak lesz nője végzettségtől ,viselkedéstől függetlenül. A maradék 80% fele pedig meghódol mert az élőlények legerősebb ösztöne a szaporodási. S ezt a nők pontosan tudják…

Lierin
Olvasó
Lierin

Tessék végre úgy viselkedni, mint az emberek, és nem mint az állatok. Az állatokat hajtja az ösztön, az ember tud gondolkodni is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Asszonyi állat.

hunbagira
Újságíró

Blackur!

Népességcsökkenés szempontjából pont az a rossz, hogy a férfiak harmada nem hódol meg (nem egyezik ki a hipergámiával) így nem házasodik.

Amelyik meg igen hát az olyan “kiegyezéses” házasság lesz férfi részéről, amiben a nő -és így sajnos a gyerekek is- sokat fog(nak) sírni.

– pofájába lesz vágva az asszonynak, hogy te egy szar vagy mellettem és/vagy egy rohadt semmirevaló kiélt kurva vagy (ha kifog valami faszkörhintáról leesett ex nagyvilági ribancot.

Itt üt vissza a nőkre a hipergámiájuk….tulajdonképpen azt érik el, amit el akartak kerülni, a legvadabb belső patriarchátust. Isteni/sorsszerű büntetés, amiről a ógörög tragédiák szólnak?

Aldo
Újságíró

“az élőlények legerősebb ösztöne a szaporodási.”

Inkább  az életben maradási.

Hunn
Újságíró

A 20%-80% axióma Blackur testvérem egy valós megfigyelés a dolgok működéséről, ami NEM írja felül az egyén szabad akaratát és cselekvési szabadságát.

Ha nagyon filozófikusan nézzük, akkor a sors, az eleve elrendelés vs. egyéni döntésen múló üdvözülésről van szó. Túl sokan indokolják a 20-80 axiómával azt, hogy értelmetlen bármit is tenni.

A baj az, hogy az emberek nem mernek kockáztatni, biztosra akarnak menni, és azt a téves következtetést vonják le, hogy 20%-nak biztosra van, 80%-nak biztosra nincs.

De még ha így is lenne, és az ember tudná, hogy ő a 80%-ba tartozik, akkor is alapvető emberi lényünkből fakadó cselekvésnek kell lennie a lázadásnak.

Ezt prédikálom én is. Fel kell lázadni a nekünk rendelt incel sors ellen a feminista rendszerben, és tökösen, Game-mel visszavágni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Népességcsökkenés szempontjából pont az a rossz, hogy a férfiak harmada nem hódol meg (nem egyezik ki a hipergámiával) így nem házasodik.

Igazán a gyerekszámnak vajmi kevés köze van a házassághoz…., a jelenleg megszülető gyerekek jó (nagy) része most sem házasságon belül születik….A férfiak harmadának sztrájkja kurvára irreleváns, ugyanis mindig a szülőképes nők a szűk keresztmetszet…..

hunbagira
Újságíró

Hipocrtit, régi nevedet gyorsabb volt leírni. :)

a jelenleg megszülető gyerekek jó (nagy) része most sem házasságon belül születik….A férfiak harmadának sztrájkja kurvára irreleváns, ugyanis mindig a szülőképes nők a szűk keresztmetszet…..

Ha így lenne, nem fogynánk.

Az a helyzet, hogy mai feminista ringyóinkba erősebb gyávaságuk mint a ringyóságuk, ezért férfi (papucs) nélkül nem vágnak bele egy gyerek projektbe.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az a helyzet, hogy mai feminista ringyóinkba erősebb gyávaságuk mint a ringyóságuk, ezért férfi (papucs) nélkül nem vágnak bele egy gyerek projektbe.

Nem, nem azért nem szülnek…….hanem többek közt azért mert (már) :

– nem kötelező nekik- van fogamzásgátlás

– akkor dugnak amikor akarnak és nem akkor amikor a férjüknek kedve van hozzá

– ha gyerek nélkül is megkapnak mindent, miért strapálnák magukat?

– nincs limitálva a faszkörhinta, aztán mindig hajszolják a kék madarat, mert megtehetik

 

stb. stb.

Lierin
Olvasó
Lierin

Jó, mondjátok nuygodtan, aztán ha a nőknek ez nem tetszik, majd változtatnak a hozzáállásukon :)

Hunn
Újságíró

Jó, mondjátok nuygodtan, aztán ha a nőknek ez nem tetszik, majd változtatnak a hozzáállásukon :)

Jó, hogy mondod, Lierin. Neked már most szólunk, hogy kurvára változtass a férfiakhoz meg a feminizmushoz való hozzáállásodon, mert nagyon rá fogsz baszni. Innentől már később nem mondhatod, hogy nem szóltunk. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Jó, majd elgondolkodom rajta.

Ja, nem, nekem ez így tökéletesen megfelel :)

Blackur
Olvasó
Blackur
Lierin
Olvasó
Lierin

És?

Ötvenes nagypapa-típus vagy.

Erre vagy kívácsi vagy mi a célod vele?

Hunn
Újságíró
Lierin
Olvasó
Lierin

Ki mondta, hogy baj van vele? Semmi baj nincs a kinézetével, csak ne várja, hogy 30 alatti nők bukjanak rá, mert túl nagy lenne a korkülönbség.

Egy kellemes 40-es megfelelne?

Hunn
Újságíró

Ki mondta, hogy baj van vele? Semmi baj nincs a kinézetével, csak ne várja, hogy 30 alatti nők bukjanak rá, mert túl nagy lenne a korkülönbség.

Egy kellemes 40-es megfelelne?

Lierin, biztos vagyok benne, hogy Blackur – és jómagam is, de tuti, hogy a többi férfi kommentelő is így van ezzel – alig vártuk már, hogy jöjjön egy feminista picsa, és megmondja nekünk, hogy kiket akarjunk megbaszni a nők közül, melyik korosztályból, az 1-től 10-ig terjedő SMV-skála melyik fokáról.

Egy férfigyűlölő és férfiellenes feminista picsa ne akarjon egy férfinak Game-mel kapcsolatos tanácsokat adni.(Nő ne akarjon férfinak Game tanácsot adni, úgy általában.Aki ezen a téren férfiként hallgat egy nőre, az magára vessen.)

Nehogy azt hidd, hogy az ilyen feminista picsákkal való kommunikáció során nem érezzük a gyűlöletet és rosszindulatot, ami felénk árad, nehogy azt hidd, hogy nem érezzük hogy annak örülnétek, ha sikertelenek lennénk az életben, mid a nőknél, mind a szexben, mind a munkában, mind anyagilag, és lehetőleg megdögölnénk mihamarább. Úgyhogy megtarthatod a “tanácsaidat”, amelyek hogy hogynem, pont ezen az úton vezetnének minket tovább, ha hagynánk.

Érezzük, és viszonozzuk, és érezzük társadalmi szinten is, és ahogy mondtam, viszonozni fogja ezt az egyre erősödő patriarchális reakció. Képzeletbeli erkölcsi és morális magas lóról osztod a nem létező észt. Nincs szükségünk nőre, hogy Game tanácsokat osztogasson nekünk. Ebbe a témába ne ugass bele, mert fogalmad sincs, hogy miről beszélsz.

Lierin
Olvasó
Lierin

Hunn, te már nagyon túltolod :D

Nem megmondtam, kiket akarjon megbaszni, mert azt akar, aki szíve vágya, azt mondtam, ne várja, hogy fiatal csajok bukjanak rá.

Mindjárt kiderül, hogy nem a nőkkel van itt a ban, hanem azzal, hogy a férfiak nem tudják elviselni, ha a 20 évesek másra vágynak, mi? :)

Hunn
Újságíró

LIERIN

NE. UGASSÁL. BAZMEG. ÉS. TAKARODJ. MÁR. INNEN. A. PICSÁBA!

MELYIK. SZÓT. NEM. ÉRTED. TE. OSTOBA. PICSA?

Lierin
Olvasó
Lierin

Hunn, engedd el… ;)

Érezd, ahogy áthat az univerzális szeretet ;)

common man
Olvasó
common man

Lierin! “Semmi baj nincs a kinézetével, csak ne várja, hogy 30 alatti nők bukjanak rá, mert túl nagy lenne a korkülönbség.” Biizonytalanítsuk el egy kicsit ha már tanácsot kért.Amúgy honnan tudod ,hogy a húszéves csajok úgy összességükben mire vágynak?Énrám még 13 évesek is buknak pedig még nem vagyok 70.De ezzel is vigyázni kell mert manapság sok férfi is elél 90 évig így a szegény huszonéves várhat negyvenéves koráig míg megözvegyül. 7-éves kapcsolattal számítva miért ne működne a párosítás:22-32,22-42,22-52.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ki mondta, hogy bizonytalanodjon el? Csak nem árt, ha ismeri a tényeket. Egy egészséges huszonéves lány nem akar 45-50 feletti pasikkal kezdeni (szerintem 40 felettiekkel sem nagyon), csak az apakomplexusos egyedek.

Az én idősebbel kezdö nőismerőseim nem is százasok, nem tudom, kellene-e nektek ilyen nő. Ja, csak megdugni? Az jólesne, ha ti megdughatnátok a friss punát, ugye, de közben azt is elvárjátok , hogy az ennyi idős lányok legyenek erkölcsösek és már gyereket vállaljanak – na, hát az ötvenévessel nem túl okos terv.

Mondom én, a végén kiderül, hogy nem a nők válogatósak, hanem a férfiaknak vannak túl nagy igényeik, aztán személyes sérelemnek veszik, ha fiatal lányok nem akarnak nagypapákkal kavarni.

common man
Olvasó
common man

Miért ne akarhatna?Bradley Cooper43,William Bradley „Brad” Pitt 55!,Christian Bale44,David Robert Joseph Beckham43,George Timothy Clooney 57,Dwayne Douglas Johnson46,Matthew McConaughey49,Zana Zoltán52,Pataky Attila66,Vin Diesel51,Sylvester Gardenzio Stallone 72,Dolph Lundgren60,Jean-Claude Van Damme58,Walter Bruce Willis63,a legszebbet a végére Harvey Weinstein66.

common man
Olvasó
common man

“Az átlag magyar 50+-os korosztály (férfi-nő egyaránt) már elhízott, komolyabb betegségekkel küzdő ember. PErsze, vannak kivételek” És ha Blackur éppen ezek közé tartozik akkor nyugodtan akarjon magának 30 éves nőt.Amúgy az átlag 50+ korosztály legalább húszévesen nem volt elhízva ellentétben a maiakkal.

Lierin
Olvasó
Lierin

Blackur azt akarhat magának, amit szeretne, csak nem biztos, hogy kap is.

Lierin
Olvasó
Lierin

Hagyjuk már, ezekkel a férfiakkal sem azért jönnek össze a húszévesek, mert romantikus kapcsolatot és boldog családot képzelnek el velük, hanem mert gazdagok és híresek. Van, akinek ez is elég (lásd Vajna Timi), nem vágyik egy olyan kapcsolatra, ahol együtt lehet megélni az életet, mindnféle értelemben.

Lehet, hogy George Clooney vagy Brad Pitt jóképű 50-en túl is, de hosszútávon mégis mi a fenét csinálna velük egy 20-30éves? Más életritmus, más életszakasz, más életcélok. Max. szexre jók annak, akinek bejönnek az apjakorabeli férfiak, de komoly dolgokra nem.

Mellesleg, hadd szabadjon megjegyeznem, hogy a magyar 40 feletti férfiak egyáltalán nem úgy néznek ki, mint pl. Brad Pitt, Blackur sem. Amivel ismétlen, nincs probléma, csak tudni kell az embernek tisztában lenni vele, hogy ne hasonlítgassa magát hollywoodi sznészekhez.

common man
Olvasó
common man

Akkor beszéljünk a falumbeli Sanyiról.170 cm átlagos kinézetű,szakmunkás.Felesége otthagyta két gyerekkel együtt.Ott voltam amikor “bosszúból” fölszedett egy a lányától 5 évvel idősebb csajt a feleségtől sokkal szebb.Azóta a közös gyerek már iskolás és boldogan élnek a korkülönbség ellenére.Na és ha ezeknek a nőknek apakomplexusuk van akkor meg mi van?Ők legyenek apácák?Vagy éljenek és dögöljenek meg a macskájukkal?Te még a nőknek is rosszat akarsz?

Lierin
Olvasó
Lierin

Figyelj már, ki mondta, hogy az apakomplexusos nők dögöljenek meg?
Mindig olyan dolgokat írtok,amiről nem is beszéltem, szándékosan beleképzelitek a mondataimba a gyűlölködést, hogy tudjatok valamivel válaszolni.

Természetesen éljenek nyugodtan az apjukkorabeli férfiakkal az apakomplexusos nők, DE ne várják el a férfiak, hogy nők tömegei fognak idősekre bukni. Lesz, aki igen, de a többség nem.

Szakmunkás Sanyinak sok boldogságot Boltieladó Icával.
Csak ha Sanyi meghal, még mielőtt a gyerek felnőne, Ica ne sápítozzon. Meg azért sem, mert 45-50 évesen egyedül marad.

El sem tudom képzelni, hogy 45 éves koromban a férjem már nyugdíjas legyen vagy halott.

common man
Olvasó
common man

“Más életritmus, más életszakasz, más életcélok” A megállapítás helyes a következtetés helytelen.Változó kor hőhullámok hallottál már róla? A pasas meg minden nap kefélne.Erre pont jó a 20 év korkülönbség.Aztán ha mindketten szalzázni szeretnek vagy modellvasútazni az már korfüggetlen.A sógorom negyven éves és tényleg nem úgy néz ki mint a Brad Pitt.Inkább a David Beckhamra hasonlít,Nem olyan gazdag de legalább olyan jóképű.

common man
Olvasó
common man

“Az én idősebbel kezdö nőismerőseim nem is százasok, nem tudom, kellene-e nektek ilyen nő. Ja, csak megdugni?”  Nem nem csak megdugni mint ahogy te állítod nem tudom mi alapján,miközben még le is hülyézed kedves nehéz sorsú nőismerőseidet,hanem boldog,teljes életet élni egy szerető társ mellett,aki mellett nem kell alkoholistává válnia a férfinak,és egészségben leélheti hosszú boldog életét.

hunbagira
Újságíró

Tudod kis provokátorkám!

Akik ezt az életmódot folytatják (40X-es pasiként 20-as nőre vadászik) azaz esetek többségében, csak pótolja azt amit a hipergámiátok és a femcsi kondícionálás miatt nem kapott meg. Nem perverzió…illetve töredéknyi százalékban.

Másodjára beszéljünk az ezzel (vissza)élő kis kurva társaidról. :D Tudod ringyó, vica-versa, zsák a foltját. De az ős(kezdőű)bűn itt is- mint mindig Éva/Lillith óta- a tiétek nőké.

Lierin
Olvasó
Lierin

Jó, de hiába van a pasasnak kefélhetnékje, ha attól még nem fiatalodik meg. Az átlag magyar 50+-os korosztály (férfi-nő egyaránt) már elhízott, komolyabb betegségekkel küzdő ember. PErsze, vannak kivételek.

De még mindig nem egyértelmű, mit kezd egy 25 éves lány egy átlagos 45 éves férfival? Ha tehetős, jóképű Brad Pitt-féle, akkor legalább tud adni valamit az őszinte szerelem helyett, de ha még az sem…? Akkor végképp nem értem, mit tudna nyújtani.

Az ilyen férfiak azoknak jók, akik amúgy sem akarnak gyereket.
Ki akar 50 éves apát az újszülöttnek?

Hunn
Újságíró

Uraim, nekem itt lett véglegesen elegem!

A Férfihang eredetileg egy Red Pill blog és fórum volt. Egy olyan oldal, ahol a mai feminista matriarchátusban a rosszabb lapot húzó, sok esetben Incel férfiak – és természetesen nem csak ők, hanem a Béta Bux kondicionálásuk miatt sikertelen párkapcsolatokban vergődő, gyakran válással tönkretett életű idősebb, vagy a Blue Pill-es kondicionálásuk miatt a lányoknál sikertelen fiatalabb férfiak – hasznos tanácsokra lelhettek.

Gyakorlatban használható, kipróbáltan működő, a valóságot vizsgálva a megfigyelt dolgokat őszintén kimondó gondolatokra alapozott tanácsokra. Illetve a férfiak saját gyakorlati tapasztalataik alapján hasznos tanácsokat és biztatást tudtak adni egymásnak, hogy rendbe tudják hozni az életüket saját maguk, hiszen senki más nem teszi ezt helyettük.

Ezzel próbálkozom én Blackur testvérünkkel való kommunikációm során. Hasonló helyzetből indultam, mint ő, pár évvel ezelőtt, és a semmihez viszonyítva ma már viszonylag boldog és kiegyensúlyozott életet élek.

Úgy érzem, sok magányos – szégyellt és a világ elől eltitkolt személyes nyomorában élő – Incel srácnak igazából pár alapvető Red Pill gondolat internalizálására van szüksége ahhoz, hogy ne abba az irányba induljon el, hogy vesz egy piszolyt, és lemegy az utcára szétlőni az első 10 szembe jövő nő fejét – bár az esetek túlnyomó többségében az autoagressziót, a saját maguk elleni agressziót választják ezek a srácok, és senkit sem bántanak saját magukon kívül. Hanem abba az irányba, hogy összekapja magát, és a férfias gondolkodáson alapuló férfias viselkedéssel viszonyuljon a nőkhöz.

Ezzel próbálkoztam hát, mint mondom – és erre idejön ez a feminista picsa, ez a Lierin nevezetű, és BELEUGAT. És olyat ugat bele, ami pont ellentétes azzal a céllal, ami itt az oldalon mi úgy hívunk, hogy egymás segítése, hogy bajtársiasság.

A picsa beszél összevissza, úgy, hogy fogalma sincs, hogy amit mond, az hogy jön le egy férfinak, mondjuk egy Incel srácnak, aki azt olvassa. Ha mégis tudja, és szándékosan mondja, az annál szörnyűbb.

Javaslatom: innentől amelyik feminista picsa szándékosan gátolja vagy gátolni próbálja bármelyik férfitársunk személyes fejlődését, illetve azon igyekezetét, hogy kitörjön a párkapcsolati-, szexuális-, esetleg anyagi nyomorból, azt – szólásszabadság ide vagy oda – egyszerűen tiltsuk ki innen a picsába. Örülnék, hogyha Lierin lenne erre a precedens, de nem hiszek benne.

Ezért innentől, amíg a Lierinnel vagy a vele és hozzá hasonlókkal való vitatkozásra kell vesztegessem az időmet abban az esetben, ha azt akarom, hogy egyáltalán átmenjen az egyik férfitársam segítésére megfogalmazott üzenetem, addig én befejezem az itteni kommentelgetést.

Blackur, ha van kedved személyes és feministáktól mentes kommunikációt folytatni velem, akkor a mister.hunn@gmail.com e-mail cím alatt elérsz. Ez vonatkozik bármelyikőtökre, Uraim, aki úgy érzi, hogy mondanivalója van számomra, vagy az én mondanivalómra kíváncsi.

Az itteni kommentelgetést, egy szebb jövőben bízva, a jelenben átmenetileg szüneteltetni fogom. Minden jót.

 

U.i.: Tudjátok mit? Anno már volt olyan srác, aki rámírt és később visszaírt köszönettel, hogy jó tanácsot adtam neki, ami segített neki abban, hogy sikeresen és hosszútávon becsajozzon. Vagyis maradjunk annyiban, hogy ha a srácok közül bárki visszajelez, hogy LIERIN kiváló meglátásai és nagyszerű tanácsai felhasználásával, azok hatására és segítségével sikeresen becsajozott, és megdugott egy jó nőt – az illető hölgy tetszőleges testnyílásba (pinába, szájba, popsiba) beleélvezve – akkor megkövetem majd Lierint, és mindenkit a feministák által ránkerőszakolt viselkedésmintára fogok bíztatni – DE NEM ELŐBB!

És addig is: GAME! GAME! GAME!

common man
Olvasó
common man

Hunn! Aki kertészkedni akar annak tisztában kell lennie azzal a ténnyel hogy:krumplibogár.poloskaszagú szilvadarázs,szilvamoly, almamoly,keleti gyümölcsmoly ,levéltetű,pajzstetű,lótetű,üvegházi molytetű,atkák, monilía ,tűzelhalás,tafrina ,virágmonilia,lisztharmat,szürkerothadás,és így tovább.Mind ellenérdekelt felek.Ismerni kell őket ,hogy védekezhess ellenük.Vannak itteni megfelelőik ,tudod kikre gondolok.Akkor most legyenek benne a tankönyvben vagy nem.Te is inkább fogd fel ingyenes önfejlesztési lehetőségnek. ui:talán topgun volt a film címe amerikaiak mig ellen harcoltak a gyakorlaton nem f16 ellen.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ennyi volt? ;)

Feltűnik egy nő, aki nem ért veled egyet, netán rá is világít egy-két ellentmondásodra, és máris elfutsz? Hát hogy lesz itt antifeminista forradalom, kérem szépen, ha a forradalmárok egy internetes beszélgetésen behalnak? :D

Naooo
Olvasó
Naooo

De még mindig nem egyértelmű, mit kezd egy 25 éves lány egy átlagos 45 éves férfival?”

Szopni tud? Tud. Kitanulta az egyetemen.

Hunn
Újságíró

Ennyi volt? ;)

Feltűnik egy nő, aki nem ért veled egyet, netán rá is világít egy-két ellentmondásodra, és máris elfutsz? Hát hogy lesz itt antifeminista forradalom, kérem szépen, ha a forradalmárok egy internetes beszélgetésen behalnak? :D

Te nem világítasz rá semmire, Lierin, te csak ugatsz. Nem futok én el sehova, és azt is megmondom neked, hogyan lesz ebből antifeminista forradalom.

Úgy döntöttem, hogy kint a való életben kell pofán baszkodni a hozzád hasonló feminista picsákat. Erre fogok ráállni inkább, nem pedig itt tépni a számat.

Remélem egyszer személyesen is találkozunk, és leverhetem rajtad az itteni hergelésemet. A veled való “beszélgetés” győzött meg végleg arról, hogy veletek, feminista picsákkal valóban nincs miről beszélni, benneteket ütni kell! Ehhez mit szólsz, te kis nagypofájú?

Lierin
Olvasó
Lierin

Te tudod.

De a börtönben végképp nincsenek csajok, meg Férfihang sem, viszont akad bőven, aki bedugná a kukacát a segglyukadba.

Shutthefuckup
Olvasó
Shutthefuckup

A férfiakat erőszakolják meg.

Naooo
Olvasó
Naooo

Uncsi az egyetem.

“Még tíz év és a férfiak oda sem jelentkeznek, mert nehéz, hogy tanulni kell”

Pont, hogy nem kell.

Aldo
Újságíró

A reál szakokon soha nem lesz nőtöbblet, mert ahhoz annyira le kéne zülleszteni az egészet, hogy akár meg is szüntethetnék az egészet. Ezekkel a képzésekkel jobban lehet keresni, mint a sok nők számára fenntartott kamu bölcsészszakokkal. A nők ide is igyekeznek bepofátlankodni tisztességtelen módszerekkel: kvótázás, tananyag lebutítása, de eddig még nem jött össze.
A férfiak nem anyagi érdekből mennek műszaki szakra, hanem azért mert az jobban illik hozzájuk. Tudományos, logikus, racionális gondolkodás, valami új felfedezése, vagy továbbfejlesztése, problémák megoldása. Ezek mind-mind férfias dolgok, nem olyan mint a sok bölcsészszak, ahol értelmetlen, felesleges faszságokat kell bemagolni, aminek aztán soha semmi hasznát nem veszik. Mellesleg nők is jelentkezhetnek műszaki szakokra, senki sem tiltja meg nekik. Ja, hogy ott tanulni kéne és ez nem tetszik, de az ezzel járó jó fizetés az kéne? Hát kapjátok be.

Aldo
Újságíró

“kik ezt az életmódot folytatják (40X-es pasiként 20-as nőre vadászik) azaz esetek többségében, csak pótolja azt amit a hipergámiátok és a femcsi kondícionálás miatt nem kapott meg. Nem perverzió…illetve töredéknyi százalékban.”
Az esetek többségében ezek a 40+ faszik szimplán balfaszok voltak egész életükben és azt hiszik, hogy a kor érdem, nem pedig állapot, így nekik most már alanyi jogon járnak a 20-as csajok. Persze a tudományuk kimerül a netes vergődésben, ahol folyamatosan lekisfiúzzák az életképesebb 20-as srácokat és a beállított sportkocsis – ami persze nem az övék – fotóval igyekeznek villogni, hátha így kell majd valakinek a pocakos, fogatlan, lerobbant, ápolatlan igénytelen testük. Persze azért valamilyen szinten mulatságosak tudnak lenni.

“De még mindig nem egyértelmű, mit kezd egy 25 éves lány egy átlagos 45 éves férfival?”
Lehúzza pénzzel.

“Ha tehetős, jóképű Brad Pitt-féle, akkor legalább tud adni valamit az őszinte szerelem helyett, de ha még az sem…? Akkor végképp nem értem, mit tudna nyújtani.”
A csaj mit tud nyújtani? Egy rongyosra baszott pinát? És ezért cserébe azt hiszi lehet követelőzni? Persze az is egy fasz, aki még teljesíti is ezeket a követeléseket.

“Az ilyen férfiak azoknak jók, akik amúgy sem akarnak gyereket.”
Az aranyásóknak jók.
“Ki akar 50 éves apát az újszülöttnek?”
Aki a gyerekkel akarja bebiztosítani magának az életfogytig tartó semmittevést. Meghal az öregúr, megvan a vagyon, már dugni sem kell vele, tiszta Hawaii.

hunbagira
Újságíró

Az esetek többségében ezek a 40+ faszik szimplán balfaszok voltak egész életükben és azt hiszik, hogy a kor érdem, nem pedig állapot, így nekik most már alanyi jogon járnak a 20-as csajok. Persze a tudományuk kimerül a netes vergődésben, ahol folyamatosan lekisfiúzzák az életképesebb 20-as srácokat és a beállított sportkocsis – ami persze nem az övék – fotóval igyekeznek villogni, hátha így kell majd valakinek a pocakos, fogatlan, lerobbant, ápolatlan igénytelen testük. Persze azért valamilyen szinten mulatságosak tudnak lenni.

Hát van ahol a sportkocsi nem beállított unokahugom barátnője most újított ilyen 50-es ocsmány  ingatlanos izraeli (még, csak nem is itteni) homokicigányt gyerekkel….hát a faszi ránézésre még fiatalkorában sem volt adonisz.

Viszont merdzsó nem tartósbérlet molnárricsitől és a 2. kerületi villa is a nevén van. :) Szóval itt a nagyapakomplexus játszik már inkább. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Az ötvenes keresi a rongyosra b*szott pinát, nem fordítva :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Nekem inkább a 16 éves vékony szüzek járnak.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Ott vannak többségben a férfiak, ahol nem lehet kvótát felállítani, ne hazudj. Az IT-ban nem elég a picsádat riszálni, kőkeményen teljesíteni kell és állandó tanulás az életed, amíg csak a szakmában vagy. Ezért nincsenek női IT-sok. A Pareto elvről beszélsz, -próbálsz beszélni- aminek még a nevét sem tudod. Nevetséges. Az meg, hogy bizonyos szakokon elég nagy szemekkel bámulni és elnyomást óbégatni, egyenesen szánalmas. Ennél csak az szánalmasabb, aki mögé bújik. (Ne válaszolj, nem fogom elolvasni.)

Aldo
Újságíró

“Hát van ahol a sportkocsi nem beállított unokahugom barátnője most újított ilyen 50-es ocsmány  ingatlanos izraeli (még, csak nem is itteni) homokicigányt gyerekkel….hát a faszi ránézésre még fiatalkorában sem volt adonisz.”

Igen, nem minden esetben megrendezett a kép, de többségében igen. Szóval összeállt egy zsidóval? Ez súlyosbító körülmény.

Marcell
Olvasó
Marcell

Maradjunk annyiban, hogy a nők még a skandináv országokban sem vették át az uralmat a STEM-ben. A nők általában képtelenek arra a fanatizmusra, ami a komoly természettudományos tevékenységhez vagy a komolyabb mérnöki, programozói munkakörök ellátásához kell, még azok is, akiknek van hozzá eszük amúgy (mert ilyenek azért vannak, ismerek is ilyeneket, de a többségük inkább a babázást választotta, mint a karriert – erre mondják a feministák, hogy ezen nőket a párjuknak kéne segíteni azzal, hogy ők végzik a házimunkát és foglalkoznak a gyerekkel helyettük – hát ismerek ilyet is, ahol a férfi egy munkanélküli “stay at home dad”, de a nő így sem csinál karriert, és nem is akar, bár ő a családfenntartó… mondjuk nem tudom mennyire tudja tisztelni a férjét, vagy a férfi most is antidepresszánsokon él-e (azt tudom, hogy volt már amikor azon élt) de “működik” a család, mert a szülőktől anno megkapták a lakást, illetve a pénzt rá). Na de ez mellékvágány, nem ide tartozik. Lényeg, hogy a nők ott mennek nagyobb arányban a reál szakokra, ahol kifejezetten a pénzkeresés és a kitörés lehetősége vonzza őket inkább, nem maga a szakma. Ilyen India például. A svédeknél, norvégoknál meg alig mennek, mert a jóléti államban bölcsész, szociális munkás és hasonló diplomákkal sem kell nyomorogniuk.

hunbagira
Újságíró

4. így van nem lesz szükség gépekre stb-re mindenre ami a civilzációt civilizációvá teszi. Te hülye picsa, te…:)

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem lesz ANNYIRA szükség. Az emberek féltik a picsájukat, és inkább eladják az autót, csak ne kelljen rákban meghalniuk. A szüleiket pedig igen drága pénzért fogják gondozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Itt reklámozza a műt a nagy hulladékellenes. Mekkora öngól.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

A diploma (vagy egyéb papír) megszerzése, semmit sem jelent. Az iskolákban egy elég védett helyen vannak az emberek, ahol tanárnéni/bácsi mutatja az utat. Aztán jön a munka világa, ami meg egy katyvasz, ahol már magadért felelsz. Kockázatot kell vállalni, amiben viszont a férfiak jobbak. Biztos vagyok benne, hogy a bedőlt és sikeres vállalkozások mögött is nagyszámban férfiak állnak/tak (persze a bebukottakat senki sem tartja számon). Az a belső késztetés, ami a miatt a férfiak WC papírral védekeznek oroszlánok ellen (https://www.youtube.com/watch?v=VdNRnaGvyZ0), ugyanarról a tőről fakad, mint az, hogy emelkedjünk a magasba (Wright fivérek), vagy boncoljunk embereket az egyház tiltása ellenére (da Vinci).
Amúgy meg sima szakmunkával (hegesztő, villanyszerelő, gázszerelő, kamionos, mélyfúrótechnikus) nem egy haver, barát, rokon keres nettó 300-500 között Magyarországon! , miközben rengeteg mérnökcimbi 200-250e körül kap. Ez az egész feminista #nőkelvannaknyomva #genderpaygap baromság is ebből fakad. Az, hogy te egy kiváló iskola kitűnő tanulója lettél, még nem garantálja, hogy több lecsót fogsz keresni, mint egy átlagos szakmunkás.

Lierin
Olvasó
Lierin

Az a baj, hogy nagyon-nagyon rossz helyről indultok el, mindenfajta egzisztenciális kérdés vizsgálatakor.

A valós kiindulópont az, hogy a jelenlegi technológiai-társadalmi fejlettség mellett egyszerüen nincs szükség a teljes munkaképes korú népesség munkájára ahhoz, hogy fenntartsuk a jelenlegi színvonalat. Egyszerűbb bürokráciával, közmunkák és kivándorlás nélkül Mo-on is simán 30% körüli lenne a munkanélküliség.

Mi lenne, ha hazajönne a külföldön  dolgozó 6-700 ezer ember, ők hol dogloznának? És menyire nyomnák le a béreket, viszont mennyivel emelnék a lakhatási árakat?

Ez egy körforgás. Néhány évvel ezelőttig sokkal több volt a szakmunkás, mint amennyi kellett volna, így nem fizették meg őket, ezért külföldre mentek dolgozni. Jelenleg van egy mesterségesen felpumpált építkezési ciklus, ahol hirtelen több szakmunkás kellene, mint amennyi van, ezért jelenleg jól fizetnek  nekik.

De ez ideiglenes, az átlagembernek már most is megfizethetetlen az építkezés-felújítás, 2020-tól ráadásul nagyon megszigorodnak a feltételek, addigra Áfa-visszatérítés sem lesz, lecseng a CSOK – az építkezések drasztikusan le fognak csökenni. 2020-tól az Eu-tól is jóval kevesebb pénzt kapunk, így az állami építkezések is megszűnnek.

A most jól kereső szakmunkásokra megint nem lesz szükség. Persze, valamennyi meló lesz, komyhaburkolás vagy tetőfelújítás, ilyesmi, de a mostani nagy építkezési-felújítási láz véget ér, és 10 év múlva még ezt is kevesebnen tudják majd megfizetni. A rengeteg nyugdíjas nem tud/akar ilyenre költenj, a fiatal párok is kevésbé, mert közben kell az albérletre, gyerekre, magándokira, nyugdíj-előtakarékosságra.

 

Szóval, szakmunkásnak lenni csak ideiglenesen kifizetődő. A női szakmunkákról nem is beszélve, mindenki kozmetikus-fodrász- mükörmös.

Túl sok az ember, kevés az erőforrás és az is nagyon egyenlőtlenül van elosztva. 15 év múlva nagyon nem lesz buli sem szakmunkásnak lenni, sem 3-4 gyereket nevelni.

 

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Válaszoltam, de az oldal aljára tette.

Naooo
Olvasó
Naooo

“2020-tól az Eu-tól is jóval kevesebb pénzt kapunk”

Még kevesebbet adnak vissza a befizetésből? Még többet utalnak a migránsbűnözőknek?

Aldo
Újságíró

Meg a politikusbőnözőknek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol vannak a nagy tudós feltaláló nők, akiket benyomnak a felsőszoptatásba?

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

“az ilyen állítások mellett a cikkíró miért tesz úgy, mintha nem tudná, hogy nők nem is találhatták volna fel a technikai találmányok nagy részét, hiszen oktatás és társadalmi elfogadottság hiányában erre lehetőségük sem volt?”
Megint hazudsz.

1. A középkorban, újkorban több nő tudott írni és olvasni, mint férfi.
Erről csak egy idézet először:
“Nem vólt az eleitöl-fogva a’ Keresztyénségben újság, hogy az Aszszonyok a’ Tudományok és a’ Könyvek’ irása körül foglalatoskodjanak […] tsak az én Bóldog Emlekezetü Nagy Anyám-is, Gróf Petrötzi Kata, Néhai Gróf Pekry Lörintz Urnak kedves Élete Párja’ a’ki vala, a’ mi Magyar Nemzetünk hasznára a’ Német Nyelvböl Magyar Nyelvre három jeles könyveket fordíta […] Szükség vólt tehát énnékem ezen Bóldog Emlekezetü Édes Nagy Anyámat-is követnem, a’ mennyire a’ nékem adatott Kegyelem engedte, ha többre nem érkezhetném-is, avagy tsak ezen egy Munkátskának Világosságra való botsátásával.”
/Daniel Poliksena, A keresztyén ethikának summás veleje. Kolozsvár, 1752./

Epikurosz és Krátész iskoláiba is járhattak nők. A középkorból is említhetünk egyetemeket, ahol nők tanultak: Halle, Bologna, Utrecht, Párizs, stb. A középkori tanítási elvek szerint (már akit tanítottak, mert ugye a lakosság 95%-ának erre nem volt lehetősége) a fiúkat vadászni, politikára és harcra tanították, a lányokat meg a 7szabad művészetre. Ergo már ott is több lány/nő tudott írni és olvasni, mint férfi.
Szóval óriási kamu, hogy nem tanulhattak a nők.
Ez csak egy újabb femináci hazugság részedről.

Persze tény, hogy sok egyetemre nem mehettek be nők.
De miért is mehettek volna? Ők alapították? Nem. Az férfi helyszín volt.
(Ahogy a női helyszínekre sem mehettek be a férfiak!)
– Ki tiltotta meg Mária Teréziának, hogy női egyetemet alapítson?
– Ki tiltotta meg Nagy Katalin cárnőnek, hogy női egyetemet alapítson?
– És Viktória királynőnek ki tiltotta meg? (Ki merte volna? :) )
Senki.

Ergo lehetett volna a nőknek tanulniuk.
Csak ahhoz egyrészt kellett volna akarat, meg ugye némi ész is. Meg persze valami olyan, amit képesek maguktól alkotni. Teszem azt egy épületet maguktól felhúzni, ahová utána járhatnak.
Na, olyat sem láttunk még. :)
Helyette jött a szokásos élősködés:
A férfiak alkottak valamit, a nők meg nekiálltak rinyálni, hogy ‘Nekem is! Nekem is!’
Utána szépen belerakták a picsájukat abba, amit a férfiak alkottak.
Annyira tipikus mentalitás… :)

.

2. De ma is ez a helyzet.
A lányoknak külön vannak felkészítő kurzusaik, támogatásaik, rendezvényeik, amire csak ők járhatnak (pl. matekból, informatikából felkészítés, stb.), míg ott, ahogy a fiúk gyengébbek (szövegértés, nyelv), nincs hasonló. Lassan ott tartunk, hogy a lányoknak a diákhitelt sem kell már visszafizetniük (és még mondja valaki azt, hogy nem parazita a többségük), a tech cégek (Google, Facebook, Vodafone) is külön segíti a nőket ilyen téren, férfiakat persze nem. Az oktatási rendszerben jobb jegyeket kapnak, mint amit megérdemelnének (míg a fiúk meg rosszabbat – és megint), többet törődik velük a tanár, a felsőoktatásban is kétszer annyi nő van már, sőt, még a szülők is többet költenek a lányok oktatására.

Mégse látjuk lófasznyi eredményét se… :)

Aldo
Újságíró

“A lányoknak külön vannak felkészítő kurzusaik, támogatásaik, rendezvényeik, amire csak ők járhatnak (pl. matekból, informatikából felkészítés, stb.),”

A kedvencem a “lányok és a tudomány” nap, ami arról szól, hogy telesírják a médiát, hogy a reál szakokon mennyire többségben vannak a férfiak és ez mennyire nem korrekt a nőkkel szemben. Arról persze elfeledkeznek, hogy egy nő ugyanúgy jelentkezhet informatikára, fizikára, matekra stb. csakhogy ahhoz valós teljesítményt is kéne nyújtani, mert ezeket a szakokat nem lehet annyira lesilányítani, mint a teljes bölcsészkart, hogy elég legyen kiseggelni azt a 4 évet.

hunbagira
Újságíró

– anya-leányotthonok vannak, férfi-legényotthonok nincsenek

– ingyenjegyek-kedvezmények kizárólag nőknek…

Aldo
Újságíró

Ja. Hogy is hívták azt a srácot, aki pár éve kibaszta a balhét, hogy a csajoknak ingyenes a belépő a szórakozóhelyekre? Még az egyenlő bánásmód nevű gittegyelthez is írt, de senki sem vette komolyan.

Lierin
Olvasó
Lierin

És azóta tönkrement az élete, hajléktalanként tengődik az utcán, mert fel mert szólalni?

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez is egy lehetséges kimenetel.

hunbagira
Újságíró

Teczár Szilárd.

Aztán “nagykoalában” buzizta zsideszes döbrogista agitprop és a libsi fos(sic).

A “náci”, antiglobalista balos és a dokrtiner libsi oldalon volt némi “zavar az erőben”, mert hát beletrafált a gyerek.  Pedig feminista frazeológiával “támadott”. Ráadásul lerítt róla, hogy “nagyapja még tarnopolból indult el” :) (eleve asszem a szóda volt “betámadva” a dologgal, amiről sokat elmond, hogy szenteste is bulit tartanak :) ) és, hát minimum két kapura játszik a kissrác.

De nála is kibújt a feminista szög a zsákból, ugyanis teliszájjal buzizták a feministák….Ennyit ismét az egyenlőségről.

A “náci” és alterglob oldalon meg pont a gyerek származása és szociális körülményei miatt nem tudtak mit kezdeni a dologgal. Egy buzizsidó gyerek támadja a feminizmust és a női plusz jogokat ráadásul feminista narratívával

Szóval a srác igazi mestertroll mint Milo. :D

ggwp
Olvasó
ggwp

“Mégse látjuk lófasznyi eredményét se… :)”

Dehogynem, egyre több férfi szorul ki az oktatásból, vagy egyszerűen csak rohadt frusztrált lesz, mikor rájön ezekre, azaz hogy a pussy-pass felülírja a versenyhelyzetet. Az egyik legdurvább romboló erő a férfiaknál a verseny megszűnése, nincs miért hajtani, ha tudod, hogy mások alapból előnnyel indulnak, de még közben is folyamatosan kapják az előnyt. Kíváncsi lennék, ha mondjuk a gémerszubkultúrában bevezetnék, hogy a nők előnnyel indulnak a versenyben, hányan basznák földhöz a gépüket és hagynák ott az egészet.

Szakmában látom, hogy a pussy-pass mindent felülír, ha férfi engedne meg a kollegáival szemben olyat, amit egy friss pussy-passos picsa megtesz, az első hónap után basznák ki a munkahelyről, jobb esetben. Persze így a sok kondicionált mangina csak tűri, hogy sok év munkatapasztalattal szopassa egy jöttment pussypass ribanc.

Lierin
Olvasó
Lierin

“egyre több férfi szorul ki az oktatásból”

Miért? Mint ti írtátok, az oktatás mindenki előtt nyitva áll, mindenkinek ugyanazt a pontszámot kell elérnie, akkor az égvilágon semmi más dolga nincs egy férfinak sem, mint tanulni és jelentkezni a kiválasztott egyetemre. Nem tudom, kik és hol fizetik a külön matekot, informatikai felkészítést lányoknak, linkelnétek? az, amit az imént linkeltek, mindössze egy felhívás volt egy egy napos bemutatóra, nem ingyen oktatásra).

“a pussy-pass felülírja a versenyhelyzetet”

Nem értem, mit sírtok, még mindig ti vagytok előnyben a munkaerő-piacon a nőkkel szemben karrierépítésterén, mert az égvilágon senki nem gondol rá, hogy ti esetleg elmentek szülni, netán otthon is maradtok a gyereketekkel, még akkor sem, ha beteg lesz szerencsétlen. Ha köztetek vagy egy nő között kell választani, ti kapjátok meg az esélyt, már ez is semmiség?

“nincs miért hajtani, ha tudod, hogy mások alapból előnnyel indulnak, de még közben is folyamatosan kapják az előnyt”
Hát, apukám, ez nem a nemetől függ, hanem a családi hátteredtől. Az újgazdag budai milliomos csemete is előnyből indul hozzád képest, sőt már az is, aki nem milliomoscsmete, szimplán kap mondjuk egy garzont a szüleitől, akár fiú, akár lány – akkor most mindenki, aki nem kap támogatást, akassza fel magát, mert hátrányból indul az életben vagy mi?

” férfi engedne meg a kollegáival szemben olyat, amit egy friss pussy-passos picsa megtesz”

A ti hibátok, mert állandóan csak nyígtok-nyígtok, mégis alárendelődtök a nőknek, csak puncit kapjatok.
Rá kellene már lépni a következő szinte az emberré válás útján, kontrollálni az állati ösztönöket, aztán lehet, hogy a nők hozzáállása is megváltozna, ha nem lihegne néhányatok pincsi módjára a feneke körül.

A nőknek is ösztöne a szaporodás és utódgondozás, mégsem vállalnak gyereket minden jöttmentnek, mert tudnak gonodlkodni és felülemelkedni az ösztöneiteken. Tanuljátom meg ti is.

Gejza
Olvasó
Gejza

“A nőknek is ösztöne a szaporodás és utódgondozás, mégsem vállalnak gyereket minden jöttmentnek, mert tudnak gonodlkodni és felülemelkedni az ösztöneiteken.”

Jó anyag lehet, amit tolsz.

 

Naooo
Olvasó
Naooo
nemzombi
Olvasó
nemzombi

“Mint ti írtátok, az oktatás mindenki előtt nyitva áll, mindenkinek ugyanazt a pontszámot kell elérnie”
Megint hazudsz.
Éppen írtam és linkeltem is, hogy a lányok ugyanarra a tudásra jobb, a fiúk meg rosszabb osztályzatot kapnak.

“akkor az égvilágon semmi más dolga nincs egy férfinak sem, mint tanulni és jelentkezni a kiválasztott egyetemre”
Feltéve, ha pinával született, mert akkor több lesz az esélye bekerülni. Ahogy állásinterjún is:
http://blog.interviewing.io/we-built-voice-modulation-to-mask-gender-in-technical-interviews-heres-what-happened/
Ha női hanggal felvételizel, nagyobb eséllyel kerülsz be. Csókoltatlak az egyenlő elbírálásoddal.

“Nem tudom, kik és hol fizetik a külön matekot, informatikai felkészítést lányoknak, linkelnétek?”
Látom, a neten keresés nem erősséged.
De azért segítek:
https://prog.hu/hirek/4942/ingyenes-szoftverfejleszto-kepzest-indit-lanyoknak-az-accenture
http://eduline.hu/kozoktatas/2016/9/29/Ingyenes_kepzes_indul_fiatal_lanyoknak_ne_h_QWE095
https://computerworld.hu/karrier/ingyenes-programozoi-kepzes-lanyoknak-240638.html
Lehet, tényleg szükségetek lesz erre? :))

“Nem értem, mit sírtok, még mindig ti vagytok előnyben a munkaerő-piacon a nőkkel szemben karrierépítésterén”
Éppen fentebb linkeltem, hogy nem így van.

Lierin
Olvasó
Lierin

Tehát úgy gondolod, manapság a cégek már nem terveznek azzal, hogy egy nő szülni fog? :)

nemzombi
Olvasó
nemzombi

Mi a bajod???

UPongi
Olvasó
UPongi

Semmi, csak éppen belekapaszkodott az utolsó szalmaszálába! :)

Reszet Elek
Újságíró

“– (…)Mit számított volna Julius Caesamak, ha megkérik, hogy menjen fel egy szőlődombra, amikor ő az Alpokon is átkelt.
– Az Hannibál volt.
– Mindegy. A fő, hogy angol volt és férfi.
A lord kimerülten suttogta:
– Nem volt angol… könyörgöm…
– De férfi volt!… – És mivel erre a lord nem felelt, hát így folytatta. – Látja, hogy minden vitában nekem van igazam, mégis ellenkezik.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Baszki, tökéletesen leírja  a női “vitakulturát” :)

Amúgy Rejtő az egyik nagy kedvencem:)

Naooo
Olvasó
Naooo

“A nőknek is ösztöne a szaporodás és utódgondozás, mégsem vállalnak gyereket minden jöttmentnek, mert tudnak gonodlkodni és felülemelkedni az ösztöneiteken.”

Aha, ott a sok jöttment nigger, meg cigány a félvér korcsokkal.

Aldo
Újságíró

Az ilyeneket kéne bíróság elé állítani fajgyalázásért.

Naooo
Olvasó
Naooo

Puskacső elé.

ggwp
Olvasó
ggwp

“A ti hibátok, mert állandóan csak nyígtok-nyígtok, mégis alárendelődtök a nőknek, csak puncit kapjatok.”

Igen, ez színigaz, sajnos. Viszont senki sem állította az ellenkezőjét. A többire nem reagálok, megteszik helyettem, akiknek van idejük a meddő vitákra meddő femnácikkal.

Lierin
Olvasó
Lierin

De akkor tulajdonképpen mit akartok?

A helyzet nem tetszik, de igazából változtatni sem szeretnétek, mert az esetleg kellemetlenséggel járna.

Ráadásul, tetszik vagy sem, el kell ismernetek, hogy a férfiak igen jelentős részének nincs problémája a rendszerrel, annyira pláne nem, hogy netes puffogásnál többre fussa.

Még az itteniek is csak kommenthuszárkodnak. Miért nem hoztok létre alapítványt bántalmazott, anyagilag károsult férfiak ak? Vagy otthont azoknak, akik egyedül maradnak a gyerekkel? Miért nem csináltok kampányokat, miért nem mentek az utcára, miért nem csináltok rendezvényeket, mittudomén, mondjuk férfiegészség-napot, ahogy a nők is rendeznek mellrákszűréses rendezvényeket? Miért nem kezdtek aláírásgyüjtésbe valami nektek tetsző témában? Miért nem szerveztek apák napi programokat férfitársakkal együtt, hogy felhívjátok rá a figyelmet?

Mi akadályoz benneteket abban, hogy felemeljétek a feneketeket és a fotelharcon túl ténylegesen tegyetek valamit az ellen, amiben hátrányosnak érzitek magatokat? Ahhoz fel kell vállalni a véleményeteket az ismerősök előtt, energiát belefektetni, nehézségeket megoldani?

Ha nektek személyesen derogál változtatni, akkor mit akartok, mindenki önként éljen úgy, ahogy nektek itt a Férfihangon tetszene.

Komolyan nem értem.

Hunn
Újságíró

Megmagyarázom.

Senkit nem érdekel, hogy mi van a férfiakkal. A többi férfit sem. Ha bárkit is érdekelne, mi van velünk, akkor eleve el se jutottunk volna idáig, ahol most vagyunk.

Nem mellesleg feminista társadalomban élünk, nyugaton legalábbis ha személyesen felvállalsz olyan gondolatokat, amivel a feministák nem értenek egyet, akkor tönkretesznek. Magyarországon szerencsére még nem ilyen durva a helyzet, de afelé haladunk – bár a jobboldali kormány bizalommal tölt el – de annyira nem, hogy ne nick-név alatt kommenteljek.

A feminista, kultúrmarxista világrenddel szembeszállni nem tréfadolog.

Lierin
Olvasó
Lierin

És akkor megint ott tartunk, ahol a part szakad: ha titeket sem érdekel, mi van veletek, akkor kit kellene, hogy érdekeljen?

“Nem mellesleg feminista társadalomban élünk, nyugaton legalábbis ha személyesen felvállalsz olyan gondolatokat, amivel a feministák nem értenek egyet, akkor tönkretesznek.”

Ugyan már, a férfiak jelenleg nincsenek jogilag annyira egyenlőtlen helyzetben, mint mondjuk kétszáz éve a nők, ha ők tudtak változtatni, akkor ti miért ne tudnátok?

A nők régen nem szavazhattak, nem tanulhattak, nem dolgozhattak akárhol, korlátozottan dönthettek a férjhezmenetelükről, a férjük akaratától függtek, stb. – ez nem tetszett nekik, ezért fogták magukat és változtattak. Ti már bírtok mindezen jogokkal, nem kell annyi dolgon változtatnotok és mégis csak sírtok, hogy brühühü, nem tudunk mit tenni.

Milyen tönkretevésről rinyálsz egyáltalán?
100 éve volt olyan nő, akik képes volt egy ló elé vetni magát és meghalni azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a nők egyenlő jogaira. A szüfrazsett mozgalom tagjai vállalták, hogy bebörtönzik őket, éhségsztrájkoltak és cserébe brutális kényszertápláláson estek át a celláikban.

Ti meg annyit nem tesztek, hogy csináljatok valamiféle rendezvényt a férfiaknak, mert szerintetek ez életet tönkretevő áldozat :D Ugyan, mit nem fogad el a nyugati világ abban, hogy mondjuk összehoznak a férfiak egy prosztatrák-napot, amikor felhívják a férfiak figyelmét a szűrésre. Már csak azért kérdem, mert múltkor azon sírt itt valaki, hogy bezzeg a nőknek rendeznek mellrák-napot, dehát kérdem én, ki akadályozza meg, hogy férfiak is rendezzenek ilyesmiket a férfiaknak?

Nektek nem kell öngyilksságot elkövetnetek meg éhségsztrájkba kezdenetek, de még egy pozitív kezdeményezésre sem vagytok képesek, csak passzívan sírtok. Aztán azt mondjátok, ti vagytok az evolúció csúcsa…. :D

Kifogás, kifogás, kifogás.
Nem is akartok ti változtatni, nem is akartok elérni semmi ténylegeset, csak jól esik kiadni magatokból a személyes kudarcaitokat és a nőket hibáztatni a sikertelenségeitekért.

A nevedet meg azért nem akarod felvállalni, mert tudod, hogy még a férfiak is kinevetnek ezzel a “minden nő kurva” hozzáállással, meg gondolom szégyellnéd anyád előtt, hogy minden utolsó ringyónak lehordod.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A nők régen nem szavazhattak, nem tanulhattak, nem dolgozhattak akárhol, korlátozottan dönthettek a férjhezmenetelükről, a férjük akaratától függtek, stb. – ez nem tetszett nekik, ezért fogták magukat és változtattak.”

Mert az a pár zsidó bankár megengedte annak a pár zsidó lotyónak a feministáskodást a fehérek ellen.

“A nevedet meg azért nem akarod felvállalni, mert tudod, hogy még a férfiak is kinevetnek ezzel a “minden nő kurva” hozzáállással, meg gondolom szégyellnéd anyád előtt, hogy minden utolsó ringyónak lehordod.”

Hehe, én megmondom anyámnak is, hogy mocskos kurvák vagytok.

Aldo
Újságíró

“A nők régen nem szavazhattak, nem tanulhattak, nem dolgozhattak akárhol, korlátozottan dönthettek a férjhezmenetelükről, a férjük akaratától függtek,”
Nem mehettek le a bányába, a földekre, háborúkba megdögleni. Gecire unalmas már ez a nőknek milyen szar volt hiszti.

“100 éve volt olyan nő, akik képes volt egy ló elé vetni magát és meghalni azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a nők egyenlő jogaira. A szüfrazsett mozgalom tagjai vállalták, hogy bebörtönzik őket, éhségsztrájkoltak és cserébe brutális kényszertápláláson estek át a celláikban.”
Dögölt volna meg az összes.

“Ugyan, mit nem fogad el a nyugati világ abban, hogy mondjuk összehoznak a férfiak egy prosztatrák-napot, amikor felhívják a férfiak figyelmét a szűrésre. Már csak azért kérdem, mert múltkor azon sírt itt valaki, hogy bezzeg a nőknek rendeznek mellrák-napot, dehát kérdem én, ki akadályozza meg, hogy férfiak is rendezzenek ilyesmiket a férfiaknak?”
A movember mozgalom egy nagyszerű kezdeményezés, amihez egyre többen csatlakoznak. Erre mi történt? A sok mocskos szemét nő igyekszik lejáratni, hogy milyen ciki bajusznövesztéssel felhívni a prosztatarákra a figyelmet és különben is a méhnyakrák sokkal fontosabb. Igaz, hogy minden azzal van tele, de az még mindig nem elég. Meg amúgy sem pusztulnak elég gyorsan a fehér férfiak.

“Nektek nem kell öngyilksságot elkövetnetek meg éhségsztrájkba kezdenetek,”
A feminácik viszont nyugodtan kinyírhatnák magukat, hiszen gyűlölnek mindenkit.

“de még egy pozitív kezdeményezésre sem vagytok képesek, csak passzívan sírtok. “
Ti sírtok mindenféle kamu férfielnyomásról, baszd meg. Mit hazudozol itt össze-vissza?

“Aztán azt mondjátok, ti vagytok az evolúció csúcsa…. :D”
Ki más? A nők tettek valami hasznosat valaha a bogyószedésen és a tűzőrzésen kívül? Hozzájárultak bármivel is az emberiség fejlődéséhez? Könnyű a férfiak által felépített civilizációban mereszteni a seggeteket.

“Nem is akartok ti változtatni, nem is akartok elérni semmi ténylegeset, csak jól esik kiadni magatokból a személyes kudarcaitokat és a nőket hibáztatni a sikertelenségeitekért.”
Nem is tudom kik hibáztatják a kollektív ellenkező nemet. Tipikus, a saját mocsokságaitokat rákenitek az ellenségre.

Lierin
Olvasó
Lierin

“Nem mehettek le a bányába, a földekre, háborúkba megdögleni”

Hagyjuk már ezt a szélsőséges szöveget, hogy milyen sz*r, mert nem lehetett a bányában dolgozni, mintha a nők csak a kellemetlen dolgoktól lettek volna megfosztva.
Ha jól tudom, manapság meg nem kötelező férfiaknek lemenni a bányába dolgozni errefelé, sem háborúban megdögleni, miért nem örültök, hogy ninsenek többé rákényszerítve ezeka dolgok, ha olyan borzalmasak voltak?
Visszasírod, hogy háborúba mehess?
Ugyan már, te is csak szelektívan válogatod meg, hogy mi kellene a múltból és mi nem, csakhogy a társadalmi szerepváltozás egy csomagban van, minden mással együtt.

” A sok mocskos szemét nő igyekszik lejáratni, hogy milyen ciki bajusznövesztéssel felhívni a prosztatarákra a figyelmet”

És akkor mi van, ha a nők egy rétege ezt csinálja? Ti meg itt igyekeztek lejáratni milyen olyan dolgot, aminek célja a nők életében jobbá tétele, aztán láthatod, hogy a nők nem igazán foglalkoznak vele, csinálják tovább a dolgaikat, rendezvényeiket.
Ti minek foglalkoztok ezekkel a nőkkel? Fogjátok meg magatokat és menjetek el az ilyen rendezvényekre, példát mutatva a többi férfitársatoknak arról, hogy aktívan részt vesztek az életetek jobbításán.
Ha egy nő azt mondja, ciki bajuszt növeszteni, akkor nem is mész el megvizsgáltatni a prosztatád vagy mi?
Én is eljárok szűrővizsgálatokra és pont nem érdekel, kinek mi a véleménye róla, mert az egészségem fontosabb.

“Ti sírtok mindenféle kamu férfielnyomásról, baszd meg. Mit hazudozol itt össze-vissza?”
Ember, olvasd már el a cikkeket, az egész oldal arról szól, hogy mi nők hogyan nyomunk el titeket, és méghogy mi sírunk :D Mutass már egy ennyire szélsőséges, ennyire kizárólag támadó jellegű nősoviniszta oldalt ilyen gyűlölködő kommentelőkkel, mint itt :D

“Ti sírtok mindenféle kamu férfielnyomásról, baszd meg. Mit hazudozol itt össze-vissza?”
A férfiak talán az égből pottyantak a földre és maguktól nevelődtek fel?

“Nem is tudom kik hibáztatják a kollektív ellenkező nemet”

Mondjuk te itt, ebben a félremagyarázó, kifogáskereső kommentedben is? :) Én nyíltan felvállaltam többször is, hogy szerintem sok nyormális férfi létezik, szerintetek viszont egyöntetűen minden nő ugyanabba a táborba tartozik ;)

Aldo
Újságíró

“Hagyjuk már ezt a szélsőséges szöveget, hogy milyen sz*r, mert nem lehetett a bányában dolgozni, mintha a nők csak a kellemetlen dolgoktól lettek volna megfosztva.”
Folyamatosan csak azt tudod hajtogatni, hogy a nőknek milyen szar volt, mert semmi joguk nem volt, nem dolgozhattak, nem tanulhattak, nem szavazhattak, belepofáztak kikkel házasodhattak. Erre már linket is kaptál, hogy már a 19. századi joggyakorlat szerint sem kerültek annyira szopóágra a válásnál és gyerekelhelyezésnél, hogy a férfiak döntő többsége sem járhatott egyetemre és nem is szavazhatott. Ezekről persze nem veszel tudomást, a bányás, háborús példám pedig szerinted egyenesen szélsőség. A két nem közül talán nem a férfiak voltak mindig is a feláldozhatóak? Dehogynem. Persze a ti alternatív történelmetekben a nőknek kurva szar volt,a férfiaknak meg kurva jó. Holott az írott történelem nagy részében az emberiség 90%-nak nemtől függetlenül egyaránt szar volt. Nyilván nem születhetett mindenki császári, királyi, grófi, vagy legalább egy közepes földesúri családba, hogy legalább ez nyújtson neki némi kiváltságot, vagy védelmet. De pont ezekben a nemesi családokban volt teljesen természetes, hogy már a két-három éves gyerekeket odaígérték másnak, jellemzően haszonszerzési, politikai célokból. Igen, igen, a fiúkat is, még mielőtt megint jönnél a megrendezett házasságokkal.

“Ha jól tudom, manapság meg nem kötelező férfiaknek lemenni a bányába dolgozni errefelé, sem háborúban megdögleni, miért nem örültök, hogy ninsenek többé rákényszerítve ezeka dolgok, ha olyan borzalmasak voltak?”
Ki mondta, hogy nem örülünk? Csak felvilágosítottalak, hogy régen bizony ez kb. mindennapos volt és férfiként elég gyakran felkerültél a szopó rollelre. De ha már itt tartunk, Afrikában és Dél-kelet Ázsiában kötelező lemenni a bányába, hogy botokkal gyémántot bányásszanak, heti kb. 200 forintért és a 13 éves gyerekeket is besorozzák katonának. Sőt a nőket is úgy adják-veszik mint a marhákat. Furcsa mód egyetlen feminista szervezet sem ott vívja a végtelen felszabadító harcát, hanem Európában és Észak-Amerikában, ahol a nők segge fényesre van nyalva. Nem ott kell forradalmat kirobbantani, ahol arra semmi szükség, hanem ahol van.

“Visszasírod, hogy háborúba mehess?”
Látom a szavak kiforgatása nagyon megy.

“Ugyan már, te is csak szelektívan válogatod meg, hogy mi kellene a múltból és mi nem, csakhogy a társadalmi szerepváltozás egy csomagban van, minden mással együtt.”
Vicces, hogy pont te jössz a szelektív válogatással. Tipikus női szokás, hogy ami előnyös, megkönnyebbíti az életeteket, azt add meg uram, de most rögtön. Ami hátrányos, nehézkes, az nem kell, mert az elnyomó gonosz patriarchátus terméke, így szüntessük meg. Ugyanakkor ha van olyan dolog, ami a múltban nagyon is jó volt, sőt előnyös a nők számára, akkor az egyből hagyománnyá válik, tehát mégiscsak kell. A mai átlag nők többsége nem tud és nem is akar megfelelni a hagyományos női szerepeknek, mondván már nem állnak fenn azok a körülmények, amelyek ezeket lehetővé teszi. Persze a kiváltságok és előnyök követeléséhez valahogy mégis csak fennáll. Szóval kéne a szavazati jog, az egyetemi diploma, a jól fizető állás, a gazdasági, politikai hatalom, a szabados szexuális élet, az ingyen randik, de nem kell a gyerekszülés 20 évesen, a háztartásbeli szerep, a megrendezett házasság. Ez így nem fog menni. Igazad van, minden egy nagy csomagban van, a boltban sem tépheted fel a zacskót és veheted ki a két zsemlét, és dobhatod a földre mert neked az nem kell, mert kibasznak onnan, így ezekről a “régi”, “új” szerepekről sem lehet válogatást rendezni. Vagy viszed mindet, vagy nem kapsz semmit.

Lierin
Olvasó
Lierin

Szóval kéne a szavazati jog, az egyetemi diploma, a jól fizető állás, a gazdasági, politikai hatalom, a szabados szexuális élet, az ingyen randik, de nem kell a gyerekszülés 20 évesen, a háztartásbeli szerep, a megrendezett házasság. Ez így nem fog menni. Igazad van, minden egy nagy csomagban van, a boltban sem tépheted fel a zacskót és veheted ki a két zsemlét, és dobhatod a földre mert neked az nem kell, mert kibasznak onnan, így ezekről a “régi”, “új” szerepekről sem lehet válogatást rendezni. Vagy viszed mindet, vagy nem kapsz semmit.

Nagyon tévedsz, kedvesem, mert igenis válogathatunk a felsorolt dolgokból :) És nem is értem, mire írtad ez tök logikátlanul, hiszen én épp azt mondtam, hogy választani kell, vagy az új vagy a régi, erre ti ideírod most azt, hogy nem lehet köztük választani, holott ezek egymásnak pont ellentétei, tehát csak választani lehet köztük.

Ahogy nektek, férfiaknak is.

Továbbra sem értem, mi a problémád?

Elmehetsz tanulni, ahova akarsz és dolgozni, ahova akarsz, azt veheted feleségül, akit akarsz, abban veszel részt, amiben akarsz – mi nem felel meg nektek ebben?
Mit szeretnél, egy olyan feleséget, aki utál és undorodik tőled, mert csak családi/megélhetési kényszerből van veled? Azt akarod, hogy anyád-apád mondja meg, hol dolgozzál? Az lenne a jó, ha egész életedben egy szobában laknál az asszonnyal meg 3-4 gyerekkel, mert az egy fizetésből erre futná gazdaságilag?

Mégis mi a tököm derogál nektek ebben a mai világban, az, hogy el kell pakolnotok magatok után a ruhátokat és nem jár automatikusan egy ingyenpina, ha von hol dolgoznotok?

Naooo
Olvasó
Naooo

Fajilag szegregált zsidó iskolába is?
Bankárnak is beállhatok? (Most mellékeljük, hogy a bankárok sose dolgoztak.)
Feleségül vehetek valami gyönyörű hercegnőt?
Zártkörű klubban?

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, te tényleg ennyire nem vágod, hogy mi történik a világban? Te tényleg ennyire nem vágod, hogy mit csinálnak a feministák a nagyvilágban? Mert akkor ne gyere ide a nem létező észt osztani, mert egyszerűen nem ugyanazon a szinten kommunikálunk.

Te tényleg ennyire nem vágod, mi történik azokkal a férfiakkal, akik fel mernek lépni a kultúrmarxista, feminista rendszer ellen? Hogyan teszik őket tönkre anyagilag, hogyan veszítik el a munkájukat, hogyan üldözik őket, teszik őket célponttá, lehetetlenítik el az életüket?

Pedig ha valakinek, akkor neked tudnod kellene, mit csinálnak, mert te az ő oldalukon állsz, az ő dolgaikat szajkózod. Nem mondhatod, hogy ártatlan vagy, hogy nem tudod, mi történik valójában, mert elég egy pár cikket elolvasnod, hogy leessen a tantusz. Vagy sík buta vagy, vagy játszod a naívat, nem tudom.

Mi egy jelenleg élesben hatalmon lévő, elnyomó rendszer ellen megyünk, egy jelenleg létező, brutális rendszer ellen, az új világrend ellen, nem pedig valami képzeletbeli, sosem létezett patriarchátus ellen. Óvatosak vagyunk, próbálunk anonimek maradni, nem kirakni a céltáblát a hátunkra. Te ennek az elnyomó rendszernek az egyik haszonélvezője vagy, azért propagálod. ez ennyi.

A ti oldalatokon ott van a média, az irányított közvélemény, az államhatalom elnyomó apparátusa. A mi oldalunkon csak egy dolog van, de az egy olyan dolog, ami nem engedi, hogy befogjuk a pofánkat, hogy lefeküdjünk nektek és bepucsítsunk a túlerőnek.

Ez a dolog az IGAZSÁG.

Lierin
Olvasó
Lierin

Hát persze :D

Sok szerencsét a hadviseléshez, hujuj :D

De remélem már nem az anyád tart el, mint legutóbb írtad, mert ha megnyeritek a háborút, sajnos el kell menned dolgozni (talán a bányába) és neked kell őt eltartanod, hiszen nem dolgozhat majd többé :)

Előre sajnálom, hogy nem kell többé eltartani a 30+éves here fiát :D

Hunn
Újságíró

Kefves Lierin, te azok közé a hülye feminista picsák közé tartozol, akinek le kéne vágni a kibaszott fejét és kitűzni karóra!

Szájbabaszott kurva anyád aki a világra szart egy ilyen feminista picsát remélem medöglött már?

Fogunk mi még inni a véretekből, tetves kultúrmarxista, feminista banda!

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, hát íme az evolúció csúcsa, az intelligens és igyekvő férfi, aki minden nő álma, ráadásul tökéletesen megfelel a korai családalapításhoz is :)

Mondjuk nem tudom, a gyerekeidet is anyádnak kellene istápolnia? Elvégre, mint írtad, otthon élsz és nencs bevételed, tehát nyilván nem tudnád eltartani a szép, húszéves feleséges és a kisbabátokat, szóval valami megoldást mégis csakkeresni kellene.

Vagy ez már nagyon övön aluli tőlem?

Naooo
Olvasó
Naooo

Van egy tök jó megoldás, el kell venni a gazdag rablóktól, hogy szegény rablók legyenek belőlük.

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, remélem az tiszta, hogy a való életben nem jutott volna idáig a társalgás, mert már rég ököllel basztam volna szét a rühes feminista pofádat?

Lehet, hogy munkanélküli vagyok, lehet, hogy nem tudnék per pillanat eltartani egy gyereket, de ne legyenek kétségeid: téged azért még tepsibe tudnálak juttatni, én és a viperám, ha találkoznánk. Szerintem meg sem izzadnék közben.

 

Aldo
Újságíró

“Mondjuk nem tudom, a gyerekeidet is anyádnak kellene istápolnia? Elvégre, mint írtad, otthon élsz és nencs bevételed, tehát nyilván nem tudnád eltartani a szép, húszéves feleséges és a kisbabátokat, szóval valami megoldást mégis csakkeresni kellene.”

Miért kéne bárkit is eltartani? Takarodjatok dolgozni.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem is tudom, talán azért, mert minden nap telesírja az internetet, hogy a nők milyen életképtelen, semmirevaló ribancok, akik nem akarnak dolgozni és nem is jók semmiféle munkára, csak a férfiaktól várják, hogy eltartsák a picsájukat, bezzeg a férfiak, azok végeznek minden érdemi tevékenységet – erre itt van 30+ évesen és még az anyjával, az az állítólag lusta, semmirevaló femináci tartatja el magát????? :D

A pofámról leégne a bőr, ha idejárnék észt osztani, miközben pontosan ugyanazt csinálom, mint akiket minden sz*rnak elhordok.

És megjegyzem, kb. pont tavaly nyáron írta, hogy egy ideje nincs munkája, az anyjával él. 1 év alatt nem jutott el odáig, hogy munkája legyen, aztán csodálkozik, hogy nincs normális nője? Hát mit kezdjen vele egy nő, most őszintén? Költözzön az anyósgoz, tartsa el ő is Hunnt, gyereke ne legyen, mert az evólúció csúcsára fejlődött apja 30 évesen még a saját gyerekét nem tudná finanszírozni, annyi az élete, hogy idejár fröcsögni.

Aztán, mikor szembesítem az igazsággal, még nekiáll fenyegetőzni, hogy szétverné a pofám? És őszintén, ti ezt az embrt veszitek komolyan, mint “normális férfit”, ját még bennetek sincs ennyi önbecsület, hogy ne erre a szintre soroljátok be magatokat?

Az mondjuk most egyértelművé vált, hogy ez a Hunn vagy trollkodni jár ide vagy ténylegesen mentális  beteg, az a tipis, aki ötven évesen is az anyjával él majd és ha bekattan, nőket erőszakol. Félek, az utóbbi.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Jójó, kérjél anyukádtól pénzt a buszjegyre és gyere nyugodtan, lesz itthon kakaó meg sütike :)

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, add már meg az elérhetőségeidet, légyszíves! Szeretnék veled a való életben is találkozni, ha már ilyen bátor és erős nő vagy (az interneten legalábbis)!

Személyes, mindennapi tapasztalataim alapján ugyan a hozzád hasonló bátor és erős nők 99%-ára az a jellemző, hogy megfelelően agresszív fellépés hatására igencsak meg szoktatok ijedni és be szoktatok csicskulni, és nagyon hamar befogjátok a rühes pofátokat, és nem győztök bocsánatot kérni – a maradék 1% pedig ugyanezt teszi az első pofon után, miután hitetlenkedve bámul és sír, hogy nem is gondolta volna, hogy tényleg meg fogják ütni.

De hát ez a gyönyörű a feminizmus teremtette egyenlő bánásmódban: a beugatást, amit egy férfitől sem tűrnék el, nem kell eltűrnöm a hozzád hasonló hülye feminista picsáktól sem, és ugyanúgy viselkedhetek veletek, ahogy ugyanilyen helyzetben egy férfival is tenném.

És nem csak úgy általánosságban kívánok “bekattanni és nőket erőszakolni és gyilkolni” (te mondád – ezt azért hangsúlyozom, mert szerettek szándékosan félreértelmezni és belemagyarázni a kommentjeimbe), ha már, hanem csak téged, te hülye feminista picsa! Találkozzunk, és áldozatot mutatok be rajtad Saint Elliot oltárán: levágom a kib@szott fejedet, á la ISIS, és egy lándzsa (vagy a faszom) hegyére tűzve végigmegyek vele a Nagykörúton, bazmeg!

Tudod kedves Lierin, ha azt hiszed, hogy nem fogom leverni a szemtelenkedésedet a női nemen, akkor kurvára tévedsz. Ha rajtad nem tudom leverni személyesen, akkor proxiként egy másik nő fog kapni miattad. A való életben arra várok, azért imádkozom, hogy az utamba kerüljön egy hozzád hasonló feminista, férfigyűlölő és férfiellenes, beszólogatós, nagypofájú, erős és független nő, hogy okom és indokom legyen arra, hogy elengedhessem magamat a láncról, és rászabadíthassam a poklot!

Kedves Moderátorok! Ha zombigyilkos, aki férfi kommentelő, kitiltást kapott a Férfihang fórumáról, akkor az ilyen Lierin-féle feminista, nyíltan férfiellenes és férfigyűlölő férgekkel, akik azon örömködnek ha közülümk valakinek sikertelen és rosszul megy az élete – mondjuk az enyém – és kihozzák az emberből a legrosszabbat, kihozzák az állatot, az ilyenekkel nem kellene hasonlóképpen eljárni? Lelkes híve vagyok a szólásszabadságnak, de ideje lenne a feminista nőknek a szájába lépni és befogatni a rühes pofájukat, nem?

 

Shutthefuckup
Olvasó
Shutthefuckup

A férfiakat erőszakolják meg, te femináci faszszopó!!!

Lierin
Olvasó
Lierin

Cikinek érzed, hogy itt mások is megtudják, hogy csak a szád jár a gép előtt, miközben még annyit sem tudsz felmutatni, mint egy nő? :)

Hunn
Újságíró

Cikinek érzed, hogy itt mások is megtudják, hogy csak a szád jár a gép előtt, miközben még annyit sem tudsz felmutatni, mint egy nő? :)

Nem. Az zavar, hogy nem tudok személyesen, fizikai erőszakkal elégtételt venni rajtad az ugatásodért, szigorúan a férfi-női egyenlő bánásmód jegyében. De tudod mit? Úgyis javasoltad, hogy ne nick-nevek mögé rejtőzzünk, úgyhogy mutass példát, esetleg linkeld be a Facebook-oldaladat! Vagy talán félsz megtenni? Mert ha igen, akkor viszont fogd be a rühös pofádat, kisanyám, mert akkor mégsem vagy az a “bátor és erős nő”, mint akinek hallucinálod magadat!

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne nevettesd már ki magad, ha még te sem vagy itt arccal,miért város másoktól? -:)

Látod, megint csak magyarázol yrról, hogy ki milyen, miközben te is pontsan ugyanolyan vagy (és még roaszabb).

Téged a szüleid vertek egyébként, hogy ennyire erőlteted a fizikai bántalmazást? Ismerek egy jó pszichológust, ne küldjem át a számát?

Hunn
Újságíró

Nem kell, kedves Lierin. Nincs itt semmi hiba, pusztán arról van szó, hogy rájöttem, hogy a mai feminista világ kizárólag a nőkkel szembeni fizikai erőszakot hagyta meg, mint utolsó és egyetlen lehetőséget arra, hogy egy férfi helyükre tegye a nőket. Ennyi. Minden mást el tudtak venni tőlünk, de azt, hogy erősebbek, gyorsabbak és agresszívabbak vagyunk, azt nem. Ezt semmiféle feminista törvénykezés nem fogja tudni felülírni, és mivel csak ezt hagyták meg nekünk, ezzel kell éljünk. Sorry..

Lierin
Olvasó
Lierin

És téged mivel kellene helyre tenni, hogy 30+ évesen végre ne a tökeidet vakard anyád nyakán élve, hanem kivedd a szereped a társadalomban, dolgozz és gyarapítsd a nemzetet? ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ebben a kurva társadalomban a zsidókat meg a cigányokat gyarapítják a dolgozással. Ne dolgozz!

Hunn
Újságíró

És téged mivel kellene helyre tenni, hogy 30+ évesen végre ne a tökeidet vakard anyád nyakán élve, hanem kivedd a szereped a társadalomban, dolgozz és gyarapítsd a nemzetet? ;)

Talán azzal, hogy a tudomásodra hozom, hogy nem igazán vagy naprakész az önéletrajzommal, mivel már több mint egy éve újra dolgozom???

Csak éppen értelme nincs. Mert a férfiak elvileg azért dolgoznak, hogy megfeleljenek a nők elvárásainak.

Csakhogy mi értelme azért dolgozni, hogy megkaphassunk feminista nőket? Mondjuk egy olyat, mint amilyen például te is vagy? Semmi! Akkor viszont mi értelme van egy férfi számára erőlködni?

Na, ez az igazi dilemma…

Lierin
Olvasó
Lierin

Te írtad pár kommentel fentebb, hogy munkanélküli vagy.

Ha meg nem vagy az, mi a tökömnek izgatod fel magad ennyire? Mondom, menj el egy indulatkezelő-tanfolyamra.

Dolgozni meg nem azéet kell, hogy nőt kapj, hanem mert ingyen nem adnak semmit a boltban.

De nincs itt probléma, mi nem kellünk neked, te nem kellesz nekünk, mindenki boldog :)

Hunn
Újságíró

Lierin, mondd: miért nem takarodsz már el innen a jó kurva anyádba? Te az itteni tevékenységeddel csak még jobban megutáltatod az emberekkel a feministákat és a női nemet.

Lierin
Olvasó
Lierin

Meet ide van kedvem írni ,)

nemzombi
Olvasó
nemzombi

“a férfiak jelenleg nincsenek jogilag annyira egyenlőtlen helyzetben, mint mondjuk kétszáz éve a nők”
Lófaszt nincsenek. Ma egy férfinak nincs joga a gyerekéhez, ha anyu elválik tőle. Régen a nőnek volt joga a gyerekéhez ilyen esetben. Egy átlag szülő számára a legfontosabb a gyereke. Ha ehhez sincs joga egy férfinak, akkor nem kéne erőltetned ezt, mert megint csúnyán beégsz, kis náci. :)

“A nők régen nem szavazhattak”
Férfiak sem.

“nem tanulhattak”
Lófaszt. Már linkeltem neked párszor, hogy éppen a nők tanulhattak inkább, a férfiak meg kevésbé. Csak ugye hazudsz megint, mint egy átlagos ótvar szuka.

“nem dolgozhattak akárhol”
Ahogy a férfiak sem.

“korlátozottan dönthettek a férjhezmenetelükről”
Ahogy a férfiak is.
Minden embernek a szülei döntöttek erről.

“a férjük akaratától függtek”
Lófaszt.

“ezért fogták magukat és változtattak”
Nem változtattak. A papucs férfiak változtattak. A nők csak hisztiztek. Pl. a női választójogot már eleve felvetették a férfiak, mikor létrejött, és be is akarták vezetni a legtöbb helyen. Ha nem jöttek volna az agyhalott szüfrazsettek, akkor hamarabb lett volna választójogotok. Csak ugye nektek neki kellett állni hisztériázni tök feleslegesen, az meg még Viktória királynőnél is kivágta a biztosítékot (nem hogy másnál), és ott tett keresztbe a női választójogotoknak, ahol csak tudott. Ügyesek voltatok!
Ideje lenne történelmet tanulnod, kis náci. :)

“100 éve volt olyan nő, akik képes volt egy ló elé vetni magát és meghalni azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a nők egyenlő jogaira”
Komolyan? Egy egész feminista képes volt erre??? :)))
Eközben meg volt több százezer férfi, aki meghalt másokért, az elveiért. Nem érzed, hogy gecikínos, amit írsz? :))

“A szüfrazsett mozgalom tagjai vállalták, hogy bebörtönzik őket, éhségsztrájkoltak és cserébe brutális kényszertápláláson estek át a celláikban.”
A hasonlóan megmozduló férfiakat meg kivégezték a picsába.
Megint csak a nőkkel szembeni pozitív diszkriminációt láthattuk még régen is. Leülhetsz, egyes. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Nagyon tévedsz, régen jogilag a gyerek teljes egészében az apjáé volt. Ő rendelkezhetett vele, és ha valami okból válás történt, a gyerek az apáé maradt és az anyának nem járt olyan sem, hogy láthatás. Anyai szülői jog csak nagyon-nagyon régen, az ókorban járt korlározottsan, ha más állampolgárságú volt az apa, mint ahol élt, de a Római Birodalom bukása után ez meg is szűnt.

A férfiak ma kérhetnek közös felügyeletet, láthatást és a beleegyezésük is kell jó néhány dologhoz. Nem kell egyből lemondani a gyerekről válás után, tudod, aztán sírni. Csak lássuk be, a férfiak javarésze nem is akarja viselni az egyedülálló szülő nehézségeit. Ja, meg félrekufircolni sem kell idegen pinákkal.

De, a férfiak bizonyos rétege szavzhatott,  a nők egyáltalán nem.

Blabla, a nők nem vehettek részt közoktatásban, és a jasonló társadalmi helyzetű férfiaknál pláne nem tanultak többet ,)

 

Kis náci, olvass utána, hogy a Parlament úgy próbálta elodázni a választójog bevezetését, ahogy csak tudta ;)

Na, mutasd már, hol végzik ki ma az antifeminista férfiakat :)

nemzombi
Olvasó
nemzombi

“Nagyon tévedsz, régen jogilag a gyerek teljes egészében az apjáé volt.”
Lófaszt.
Az atyai hatalom (amit az 1877-es törvény vezetett be, mert azelőtt még az sem volt törvényileg leírva) annyit írt, hogy az atyának a gyerek vagyonát kell kezelnie, neveléséről gondoskodnia kell, illetve a gyereket el kell tartania válás után is (akkoriban így működött az, amit ma tartásdíjnak nevezünk – ugyebár). Továbbá írta azt is, hogy ezt a jogot elvesztette, ha nem tartotta el a gyerekét rendesen. (Ugye, milyen fontos volt régen is a gyerektartás? Éppen az ment már akkor is, mint most. És azóta sem lett több joga az apának, mint hogy eltartsa a gyerekét és néha lássa. Pedig már 150 éve próbálkoznak a váltott elhelyezés bevezetésével.) Mindettől függetlenül a gyerek szinte mindig az anyánál maradt. Ráadásul ilyen esetben a nevelés kérdésében már az anya döntött a törvény szerint, a férfi csak a cehhet állta! Ki volt ez találva már akkor is.

“és ha valami okból válás történt, a gyerek az apáé maradt és az anyának nem járt olyan sem, hogy láthatás.”
Megint lófaszt.
Pl. az 1800-as években éppen azt vetették fel a férfiak, hogy válás után ők is nevelhessék a gyereküket. /Megjegyzés: a váltott elhelyezést a legtöbb helyen még azóta sem vezették be. Mert ugye ‘nőelnyomás’. :) /
De már Hamurappi törvénykönyvében is az anya kapta a gyereket. Meg a tartásdíjról is ott írnak először. Ideje lenne végre nem az uncsi femináci nyekergést nyomnod, hanem végre olvasgatnod is.

“A férfiak ma kérhetnek közös felügyeletet, láthatást”
Csak az esetek 90%-ában nem kapnak. Egyrészt mert a válóperes bírók 3/4-e nő. Másrészt pedig azért, mert a törvény úgy rendelkezik, hogy a nő beleegyezése is kell ahhoz, hogy közös felügyelet legyen. Ergo a nő simán megvétózhatja a közös felügyeletet – és általában meg is teszi.

“Ja, meg félrekufircolni sem kell idegen pinákkal.”
Mondtam már, de megint csak csúsztatsz.
A félrekúrások döntő részét nők követik el. Utána meg válnak.

“De, a férfiak bizonyos rétege szavzhatott,  a nők egyáltalán nem.”
Nem, senki nem szavazhatott a múlt nagy részében.
Amikor meg igen, akkor egyből felmerült, hogy a nők is. És mindössze pár évtized telt el, amíg a férfiak (egy része) tudott szavazni, míg a nők (nagyobb része) nem. Nem beszélve arról, hogy a női szavazati jog legnagyobb ellenzői éppen a nők voltak. Pl. Viktória királynő.
Csókoltatlak. :)

“a nők nem vehettek részt közoktatásban”
Megint hazudsz.
Egyrészt a múlt nagy részében nem is volt olyan.
Amikor meg lett, részt vehettek benne. Pl. nálunk az első valóban megvalósult közoktatásról a II. Ratio Educationis (1806.) óta beszélhetünk. És már az is írja, hogy a lányokat is oktatni kell.
Szóval megint hazudsz, kis szuka.

“olvass utána, hogy a Parlament úgy próbálta elodázni a választójog bevezetését, ahogy csak tudta”
Lássuk a forrásodat!
Én már hoztam elég sokat. Most te jössz.
/Csak nehogy túlzottan beégj, kis hazug. :) /

“Na, mutasd már, hol végzik ki ma az antifeminista férfiakat”
Nem ma, te baromagyú szuka! :)
A MÚLTBAN végeztek ki férfiakat hasonló tettekért, amit ugyanabban a korban a nőket csak max. bebörtönözték. /Mint ahogy ma is súlyosabb büntetést kap egy férfi ugynazért a bűnért, mint a nő./
Ennyire nem megy a szövegértés sem? :))

.

Abbahagyhatnád végre a véget nem érő hazudozásodat, mert rohadt uncsi.

wittukind
Olvasó
wittukind

De minek eteted a férget? úgysem érdekli amit irtál, időpocsékolás az egész.

ggwp
Olvasó
ggwp

https://pestisracok.hu/barmelyik-ferfibol-egy-pillanat-alatt-bunozot-krealhat-az-isztambuli-egyezmeny/

http://valodiegyenloseget.hu/2017/03/11/igy-rombolja-le-az-isztambuli-egyezmeny-a-jogrendszert-es-a-tarsadalmat/

https://www.youtube.com/watch?v=wLzeakKC6fE

https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw&t=30s

Én meg azt nem értem, miért várja el mindegyik éppen soros idetévedő feminista, hogy soktíz órákat ráköltsenek ‘vita’ címen, aztán a vége úgyis törlés lesz ( SerialSlut és társai ) Többszáz oldalnyi betűfosás bizonyítja ezt, csak ezen az egy oldalon, full feleslegesen.

Nem hinénm hogy az itt lévőknek lenne kötelessége téged bármiről is felvilágosítani, amikor itt az oldalon, és angol nyelven is tengernyi tartalom áll rendelkezésre. Persze, ha valakinek van erre ideje, akkor hajrá, ezt is csak azért írom, mert az én kommentemhez írtad a kérdést. Ha érdekel, keress rá, ne egyénektől várj feleletet egy teljesen szervezetlen, szinte már titkos szubkultúra céljairól, amikor az mindenkinek más. És egyre növekszik a tendencia, persze nem itt a balkánon ahovár 10-20 éves késéssel jut el bármi.  A legalapvetőbb cél szerintem egyezik a femnáci céllal, azaz egyenlőséget, de akkor valódit. Csak ez a fajta ‘valódi’ egyenlőség gyökeresen mást jelent mint a femnáci. És még erre is elment vagy 5 percem, a kukába.

Aldo
Újságíró

“Nem értem, mit sírtok, még mindig ti vagytok előnyben a munkaerő-piacon a nőkkel szemben karrierépítésterén, mert az égvilágon senki nem gondol rá, hogy ti esetleg elmentek szülni, netán otthon is maradtok a gyereketekkel, még akkor sem, ha beteg lesz szerencsétlen. Ha köztetek vagy egy nő között kell választani, ti kapjátok meg az esélyt, már ez is semmiség?”
Nagy előnyben vagyunk? Pedig felszopni sem tudjuk magunkat jobb pozícióért? Automatikusan a férfi kapja meg a melót úgy, hogy a legtöbb interjúztató nő?

“A ti hibátok, mert állandóan csak nyígtok-nyígtok, mégis alárendelődtök a nőknek, csak puncit kapjatok.”
Csak a balfaszok rendelődnek alá.

“Rá kellene már lépni a következő szinte az emberré válás útján, kontrollálni az állati ösztönöket, aztán lehet, hogy a nők hozzáállása is megváltozna, ha nem lihegne néhányatok pincsi módjára a feneke körül.”
A nőknél primitívebb ösztönlény nincs a földön, úgyhogy először nektek kéne emberré válni.

“A nőknek is ösztöne a szaporodás és utódgondozás, mégsem vállalnak gyereket minden jöttmentnek, mert tudnak gonodlkodni és felülemelkedni az ösztöneiteken. Tanuljátom meg ti is.”
Ja, mert azt hiszitek, hogy nektek alanyi jogon jár a milliárdos szuperpasi, aki életfogytig eltartja a lusta picsátokat, mert azt hiszitek, hogyha szültök egy kis majmot, akkor onnantól kezdve minden jár. És akkor azt mered állítani, hogy felülemelkedtek az ösztöneiteken? Ilyenkor nem szakad rád a plafon?

Lierin
Olvasó
Lierin

“Pedig felszopni sem tudjuk magunkat jobb pozícióért”

Nincs is rá szükségetek, hogy felszopjátok magatokat, mert úgyis ti kapjátok, ha köztetek és egy szülőképes korú, netán kisgyerekes nő között kel választani.

“Csak a balfaszok rendelődnek alá.”

Akkor a férfiak 99%-a balfasz? Hiszen ti panaszkodtok folyton arról, hogy a férfiak egy punciért mindenre képesek, mert irányítja őket az ösztönük.

“A nőknél primitívebb ösztönlény nincs a földön, úgyhogy először nektek kéne emberré válni.”

Mégis képesekvagyunk megállni a szaporodási vágyainkat, ha csak olyanok akadnának az utunkba, mint te.

“Ja, mert azt hiszitek, hogy nektek alanyi jogon jár a milliárdos szuperpasi, aki életfogytig eltartja a lusta picsátokat”

Miért hinnénk? Azt hiszem, rajtatok kívül mindenki tisztában van vele, hogy ha a nők csak milliárdos szuperpasival vagy egyáltalán csak szuperpasival alapítanának családot, akkor nem évi 90 ezer gyerek születne, hanem 500.

Aldo
Újságíró

“Nincs is rá szükségetek, hogy felszopjátok magatokat, mert úgyis ti kapjátok, ha köztetek és egy szülőképes korú, netán kisgyerekes nő között kel választani.”
Akkor a nőknek szükségük van felszopásra? Végül is ha nem tudnak valós teljesítményt nyújtani.

“Akkor a férfiak 99%-a balfasz? Hiszen ti panaszkodtok folyton arról, hogy a férfiak egy punciért mindenre képesek, mert irányítja őket az ösztönük.
Bírom ezeket a légből kapott statisztikákat.

“Mégis képesekvagyunk megállni a szaporodási vágyainkat, ha csak olyanok akadnának az utunkba, mint te.”
Most nagyon nagy mázlistának érzem magam. Nem kell gyereket csinálnom, egy rosszindulatú, férfigyűlölő feminista picsának. Azt hiszem újra elkezdek lottózni.

“Miért hinnénk? Azt hiszem, rajtatok kívül mindenki tisztában van vele, hogy ha a nők csak milliárdos szuperpasival vagy egyáltalán csak szuperpasival alapítanának családot, akkor nem évi 90 ezer gyerek születne, hanem 500.”
Azt írtam, hogy meg vagytok győződve arról, hogy nektek jár a milliárdos szuperpasi. Csakhogy nem jut mindenkinek, ezért kénytelenek vagytok beérni az átlag Janival, aki a szinteteken van, ezért rajta vezetitek majd le a feszkót.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden nő az apja faszából jött ki.

hunbagira
Újságíró

:)

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Sokkal, sokkal jobbat mondok – Az egyedfejlődés követi a törzsfejlődést. Ez megvan? (A magzat végigmegy az evolúció lépcsőfokain) Ez talán ismert. Az viszont kevésbé, hogy először minden (!!!) magzat nőnemű, egy bizonyos részük továbbfejlődik és hímnemű lesz belőle. Tehát ha elfogadjuk a törzsfejlődés elméletét, akkor az maga bizonyítja a férfi evolúciós magasabbrendűségét. Kerekszemű hápogásnál több választ nem fogsz kapni erre egy véresszájú emancipuncitól…

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem tudom, tisztában vagy-e vele, hogy az evolúció nem fejlődést jelent, hanem alkalmazkodást az adott körülményekhez. Az ősemberhez képest állítólag nagyon fejlettek vagyunk, mégsem biztos, hogy ha a modern embert kiraknák az erdő szélén a jégkorszakban, akár csak egy hétig életben tudna maradni. Hiába a fenenagy fejlettsége.

Örülök, hogy igyekszel megdöbbenteni azzal a ténnyel, hogy minden magzat nőnemü, de képzeld el, tisztában vagyok vele és már Férfihangon is beszéltünk erről. A magzati törzsfejlődéses érved viszont ott bukik be, hogy a férfivá válást nem a magzat “továbbfejlődése”(?????) okozza, hanem az, hogy a férfi spermiuma a férfijellegért felelős kromoszómát adta ár, már a szexuális együttlétkor. Ez a kromoszóma azonban csak a 6. hét körül aktivizálódik a fiúmagzatokban, a lányokban meg soha, mert ők másik kromoszómát kaptak.

Legközelebb legalább nézz már utána a biológiának, mielőtt ilyen hülyeségeket akarsz eladni magasabbrendüség-címen. Bár, nem tudom, miért kell ehhez külön tanulmány, mikor az iskolában már 6. osztály körül tanítják, hogy a gyermek neme az átadott kromoszómától függ..perste, lehet, hogy te csak 4 osztály végeztél, ez esetben elnézzük a fantazmagóriáid :)

Ha evolúciós magasabbrendűségen akarnánk vitatkozni -ami szerintem nem létetik férfi-nők között – akkor ennyi erővel azt is felhozhatnának, hogy a nők tovább élnek, egészségesebbek és a fájdalmat is jobban tűrik, szemben a férfival. De ez is csak egy biológiai sajátosság, nem más, nem emeli a nőt a férfi fölé. Mindkettő biológiai függésben van a másiktól, nem lehet ilyenen versenyezni.

hunbagira
Újságíró

A fájdalomtűrés is megcáfolt femcsi hazugság, ringyó..:)

nembiztoss
Olvasó
nembiztoss

Lol jól beégtél

Franciska
Olvasó
Franciska

“A nők szeretik magukat az evolúció csúcsának tekinteni, mert ők szülnek.”

Én ilyennel még sosem találkoztam. Linket jó lett volna tenni a cikkbe.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne ess túlzásba az elvárásokat illetően :)

Én már többször kértem a cikkrókat, hogy tegyenek be bizonyítékként valami linket, amikor olyanról olvastam, amit még szó szerint sosem hallottam nőktől, de természetesen egyszer sem linkeltek be semmit.

Én sem hallottam még olyanról, hogy a nők az evolúció csúcsának tekintenék magukat, mert tudnak szülni.
Csatlakoznék Franciskához, tudnátok dobni egy linket, ahol erről van szó?

 

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha ennyire nem érthető amit írtam inkább törlöm:)

hunbagira
Újságíró

Extrém helyzetben a szervezet  minden életbenmaradáshoz szükségtelen “driveot” leállít így a szexuális késztetést is.

Gondolom te is voltál stresszhelyzetben, akkor mindenre gondolták, csak épp a dugásra nem.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Erre válaszoltam csak ide tette be:

Lierin 
2018. június 3. vasárnap 14:49

Akiket írtam: hegesztő, villanyszerelő, gázszerelő, kamionos, mélyfúrótechnikus – mind olaj/gázipar, egyik sem építkezés. Néhány éve nem sok volt a szakmunkás, hanem nem fizettek nekik eleget, ezért sokan külfölre mentek, és az itthonmaradtak a munkaerő-fluktuációval harcolták ki a növekedést. Ha havi 200e helyett kezedbe nyomnak 1500-2000 eurót, azért te is lelépnél. De havi 400e-ért már inkább itthon maradnak. Fentebb azt írtad, hogy:  “úgy tűnik, a mai kor férfijának tökéletesen megfelel a minimálbéres gyári meló, szemben a nőkkel ;)”, most meg arról írsz, hogy ideiglenesen azért mégiscsak kifizetődő.

“Az a baj, hogy nagyon-nagyon rossz helyről indultok el, mindenfajta egzisztenciális kérdés vizsgálatakor.”

Itt az a legnagyobb baj, hogy te még a mindenhez IS értesz.

“A valós kiindulópont az, hogy a jelenlegi technológiai-társadalmi fejlettség mellett egyszerüen nincs szükség a teljes munkaképes korú népesség munkájára ahhoz, hogy fenntartsuk a jelenlegi színvonalat. Egyszerűbb bürokráciával, közmunkák és kivándorlás nélkül Mo-on is simán 30% körüli lenne a munkanélküliség”

Ez egy hatalmas bullshit. A piac azonnal reagál, és kihasználja a helyzetet. Ha az EU-n belül lenne egy ország ahol 30%-os a munkanélküli ráta, komplett gyárak költöznének át hozzánk már másnap. Amúgy ha a nép 30% csak otthon ül és malmozik, akkor költekezni sem tudnak, ami elég nagy fék a gazdaság számára.

Lierin
Olvasó
Lierin

Villanyszerelő, gázszerelő, hegesztő – őket márpedig javarészt az építőipar szívja fel, nem az olajipar, pláne nem Magyarországon. Ott nem kell tízezres szakértői gárda.

A szakmunkásról írtam, hogy ideiglenesen kifizetődő, nem a gyári munkáról.

És szerinted miért nem fizették meg a szakmunkásokat néhány éve? Pont azért, mert mint írtam, többen voltak, mint amennyire igény jelentkezett, nem kellett megfizetni őket, hiszen ha az egyik drágán akart megcsinálni valamit, találtál mást, aki olcsóbban vállalta. Kereslet-kínálat mond valamit? Nem tudtak kigazdálkodni maguknak havi 400-at, mert nem volt rájuk ekkora kereslet. Pár év és megint nem lesz.

Mellesleg, mint látod, rengetegen itthon maradnak 100 ezres fizuval is, tehát önmagában a jobb fizetés nem ok a külföldre költözéshez.

Mindenhez nem értek, kocsikhoz például nem nagyon, mert nem érdekelnek :D

Öö… nem tudom, feltünt-e, hogy komplett gyárak költöztek át hozzánk. A külföldről betelepült cégek a legnagyobb foglalkoztatók.

És mint írtam, nem 30% munkanélküliség van, hanem annyi simán lenne, ha most hirtelen mindenki hazajönne, megszűnne a közmunka-program, átszerveznék a bürokráciát és nem 600 ezer ember dolgozna állami szférában, ami irreálisan sok egy ekkor országban…

Persze, fék lenne a gazdaság számára, ezért kell örülni (?), hogy sokan külföldre mentek, különben a munkáltatók még mindig válogathatnának a munkaerőben és lóf*szt sem fizetnének.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Akkor lehet hogy én ismerek túl sok embert az olajiparból, és túl keveset az építőiparból.

És a gyárban a heggesztő, szerelő (audi), vagy karbantartó az mi? Vagy a gyári munkás az nálad mit jelent?

Egy nagy fenét voltak a szakik annyian. Mikor elindultak az emberek nyugatra a nagyobb bérért, akkor kezdődött a rinya, hogy hát hol vannak a munkások. Az idősebb szakmunkás generációból csak nagyon kevesek voltak hajlandóak még a munkahelyváltásra is. Ahogy jött az utánpótlás és mentek nyugdíjba a régiek, a fiatalok simán kimentek németbe, osztrákba, hollandokhoz a nagyobb delláért.

“Mellesleg, mint látod, rengetegen itthon maradnak 100 ezres fizuval is, tehát önmagában a jobb fizetés nem ok a külföldre költözéshez.”

Igen, az idősebbek, akik már nem vállalták ezt. Akiknek az a normális, hogy nyugdíjig egy helyen dolgoznak. A fiatalok viszont simán nemet mondtak a 100e-es fizura a 2000 euróért.

“Öö… nem tudom, feltünt-e, hogy komplett gyárak költöztek át hozzánk. A külföldről betelepült cégek a legnagyobb foglalkoztatók.”

Én hülye, miért is írtam az ellenkezőjét? Ja nem is írtam. Látod ez meg neked nem tűnt fel.

“És mint írtam, nem 30% munkanélküliség van, hanem annyi simán lenne, ha most hirtelen mindenki hazajönne”

És én hol írtam, hogy annyi van? Éppen azt írtam, hogy a te nagyszerű fantazmagóriád ami 30%-os munkanélküliséget lebegtet meg (bizonyos feltételek teljesülésének esetén), mekkora baromság, mert ha lenne 30% munkaerő potencia, akkor úgy jönnének a cégek az olcsó munkaerőre, mint légy a szarra.

Lierin
Olvasó
Lierin

A gyárbeli hegesztőket/karbantartókat azért nem fizetik túl, főleg nem ebben az országrészben. Az Audi-t kár példának hozni, mert az autóipar mindig is az átlagosnál magasabb fizetést adott ugyanazért a munkaért, mint a többi cég. Szóval igen, az audis szerelő jól keres Győrben, de a mátészalkai kisgyárban dolgozó munkások lehet, hogy a felét sem kapják meg annak az összegnek.

“Egy nagy fenét voltak a szakik annyian.”

Okés, ha nem voltak többen a szakik, mint amennyire igény mutatkozott, akkor mégis miért nem fizették meg őket? A te elgondolásod alapján sornak kellett volna állnia a szakik előtt, akik ez esetben jóformán olyan árat kérhettek volna, amilyet akarnak, hiszen KELL a munkájuk. De a valóságban nem kellett, nem volt rá igény. Tehát úgy véled, nem létezik kereslet-kínálat?

“A fiatalok viszont simán nemet mondtak a 100e-es fizura a 2000 euróért.”
És akkor még mindig ott tartunk, hogy olyan kevés volt a szaki, akkor miért nem tudtak 100 ezernél nagyobb fizut öszeszedni, miközben emberek tömegei vártak rájuk? :)

“Éppen azt írtam, hogy a te nagyszerű fantazmagóriád ami 30%-os munkanélküliséget lebegtet meg (bizonyos feltételek teljesülésének esetén), mekkora baromság, mert ha lenne 30% munkaerő potencia, akkor úgy jönnének a cégek az olcsó munkaerőre, mint légy a szarra.”
Ez egyrészt hibás feltevés, másrészt felcseréled az ok-okozatot.
1. Spanyol- és Görögországban hosszú évek óta kiemelkedően magas a munkanélküliség, még most is 15% felett van, de sokáig volt simán 30%, és mégsem települtek be hozzájuk tömegesen a cégek. Persze, az ottani GDP még ekkora munkanélküliséggel is veri a magyart (ami amúgy tiszta szégyen), tehát a munkaerő sem ennyire olcsó, de mégis olcsóbb, mint a gazdag nyugati országokban. És mégsem települnek be ezekbe az országokba.

2. Nem a potenciál számít, hanem a tényleges munkanélküliség. Amikor Mo. munkaerőállományában még nagyobb potenciál volt (több munkanélküli, fiatalabb társadalom ) akkor nagyon sok multi betelepült, tulajdonképpen épp ezért van most a hazánkban ennyi cég. Ma  a kivándorlás és a statisztikajavító kamu-munkahelyek miatt nincs nagy munkanélküliség, és a külföldi cégek nem azt nézik, mekkora LEHETNE a munkanélküliség,hanem azt, hogy mekkora és ebből eredően mennyire tudják lenyomni a béreket.
Az, hogy hazajöhetnének az emberek, nem érv egy multi számára, hiszen nem egyenlő azzal, hogy haza is jönnek.

Előbb kell lennie a nagy munkanélküliségnek és utána jönnek a cégek, nem úgy működik, hogy mivel lehetne itt munkanélküliség is, ezért a cégek betelepülnek és aztán majd emiatt mindenki hazajön.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Te miről beszélsz? Kiket nem fizetnek túl? Papíron szakmunkás minimálbér + borítékba még 250e. És ez csak a suttyó magyar cég. A mátészalkai céget ott kell hagyni a fenébe, aztán majd fizetnek, vagy csődbe mennek. Ha valakiben nincs annyi mersz, hogy otthagyja a munkahelyét egy jobbért, akkor most mit csináljak vele? Dolgozzon kevesebbért, ha ezt akarja. Én nem sajnálom tőle, de ne panaszkodjon.

https://24.hu/fn/gazdasag/2016/09/26/70-szazalekos-fizetesemelest-ert-el-a-melos-egy-ev-alatt/

Miért nem fizették meg őket? Mert dolgoztak annyiért is. Ha egy cég felvesz, akkor nagyobb fizuemelés csak akkor lesz, ha otthagyod, vagy ha azzal fenyegeted őket, de kellesz nekik. Soha a büdös életbe nem fog odajönni hozzád a főnököd és azt mondani, hogy: mivel jó munkás vagy 5%-kal emelem a fizudat. Azért van szakemberhiány, mert a fiatal generációnak volt vér a pucájában, fogta magát és dobbantott a nagyobb pénzért, a cégek meg kénytelenek nyíltan versenyezni a munkaerőért.

Bocsi, de én lemaradtam arról, hogy spanyolba és görögbe visszatelepült volna a kivándorolt 6-700e ember (vagy arányosan annyi amennyi) + csökkentették volna bürokráciát, amitől 30%-ra ugrott volna a munkanélküliség, ahogy azt a fiktív magyar pédádban hoztad. Almát ne a körtével hasonlítsd össze.

ggwp
Olvasó
ggwp

Na igen, ilyenkor bánom hogy nem szakmunkás lettem, 4-6 év tanulás a diploma, és kb feleannyit ha keres egy diplomás kezdésnek, mint amit egy kezdő szaki keres. Ha hozzátesszük azt a 4-6 év keresetet, a kezdőtől a mesterig válásig való fizetéskülönbözettel, naggggyon jelentős összeg jön ki, amit diplomával nem kis idő összehozni. Hosszú távon talán még megéri, de kezdek kételkedni. Jelenleg ott tartunk, hogy egy segédmunkás megkeres nettó 200 ezret pesten, annyira nincs ember.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Én is megbántam anno a diplomát. Mérnökként kerestem kezdőként 200k-nál kicsit többet, és mikor hallottam barátoktól, rokonoktól, hogy 300-400-500e-t keresnek, csak fogtam a fejem, hogy hát ilyen nincs. Mikor bejött a suttyó 23 éves gyerek egy pár éves prémium kocsival amit kp-ra vett kicsit több mint 4 milláért, azért az elszomorító volt. Amúgy egyik haverom mérnökként keres most 200e-t pesten, a több cimbi még annyit se.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mikor bejött a suttyó 23 éves gyerek egy pár éves prémium kocsival amit kp-ra vett kicsit több mint 4 milláért, azért az elszomorító volt.

Eegen, az irigység csodálatos dolog, gondolom azóta elvégezted a szaki-képzést és te is 300-500e-t keresel, és elégetted a mérnökdiplomádat (mint a hülyepicsák a melltartójukat:)……….

barrakuda
Olvasó
barrakuda

“az irigység csodálatos dolog” – bizony hogy az, de itt inkább neheztelésről van szó: arról, hogy én érettségi után még szerzek egy diplomát, amíg ő 19 évesen kb pénzt eszik. Át kell fordítani az érzést motivációba. Innen köszönöm is neki a leckét. Amúgy maradtam mérnök, simán dobbantottam mikor jobb lehetőségem volt, meg is lett az eredménye. Már többet keresek mint ő, és kb senkit nem érdekel hol vagyok, csak a munka meglegyen. Nem cserélném el ezt a nyugalmat.

Balton
Olvasó
Balton

Mondjuk ha 200 e-t keres a mérnök haverod, asse normális hogy pesten ennyiért dolgozik. Kivéve ha csak falból van állása, vagy tojni jár csak be reggel…

Egyébként vidíííken az a módi, hogy technikusi állásban mérnököt alkalmaznak, cirka mérnöki fizetésért.

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Rendes srác. Az a baj, hogy nem akar váltani, mert szeretné minél jobban csinálni. Rendesen melózik egyébként. Nagy kamu, hogy a mérnökök olyan kiemelkedően jól keresnek. A mérnöki fizetés elég tág fogalom amúgy: 200k-tól “tudja a rák”-ig bármi lehet. A lényeg a béralku, ahol magadért felelsz. Mini dread game.

Naooo
Olvasó
Naooo

20 évnél fiatalabb kocsit már nem érdemes venni, mer az mind szar.

Gejza
Olvasó
Gejza

Egész egyszerű montázs, nő és férfi között a különbség, és hogy mit is tehetne a férfi a nővel, bármikor, ha akarná az életben, minden területen:

Tennis – Man Servers against Women With No Mercy

https://www.youtube.com/watch?v=HLNIbgt6gJc

ggwp
Olvasó
ggwp

Képletes szopatás :D

Balton
Olvasó
Balton

Nagyon jó az egykori-jelenlegi(?) női világelső valamelyik wiliams ahogy röhög saját magán amikor kb. esélye sincs visszaütni a labdát. Pont őket szokták azzal vádiolni, hogy olyanok mint a férfiak. Nos a mellékelt ábra nem ezt mutatja…

Balton
Olvasó
Balton

Na megjött Liarka, az agymentesített női-szuperhős. Mi van szünet van a szerkesztőségben, nincs több mítú téma? És akkor megint ott tartunk, ahol a part szakad: ha titeket sem érdekel, mi van veletek, akkor kit kellene, hogy érdekeljen?de érdekel itt 1-2 emberkét, azért állnak le parttalan vitában veled a sárba. Na megnézzük milyen mély Liarka ürege…

Ugyan már, a férfiak jelenleg nincsenek jogilag annyira egyenlőtlen helyzetben, mint mondjuk kétszáz éve a nők, ha ők tudtak változtatni, akkor ti miért ne tudnátok? – nem a nők változtattak megsúgom, ők csak tüntiztek. A férfiak a törvényhozásban-gazdasági elitben és az uralkodói körökben gondolták azt hogy tarthatatlan a helyzetetek. És amikor ezt már elegen gondolták, akkor hopp változtattak a törvényeken.

A nők régen nem szavazhattak, nem tanulhattak, nem dolgozhattak akárhol, korlátozottan dönthettek a férjhezmenetelükről, a férjük akaratától függtek, stb. – ez nem tetszett nekik, ezért fogták magukat és változtattakez a mantrád, amúgy te ennyire buta vagy? Elhiszed a saját hülyeségedet? . Ti már bírtok mindezen jogokkal- elfelejtetted használni a múlt időt ebben a mondatrészben, így logikailag hibás amit írsz…, nem kell annyi dolgon változtatnotok és mégis csak sírtok, hogy brühühü, nem tudunk mit tenni- egy: nem sírunk, kettő: valóban nem lehet változtatni. Régebben amik a szüfrazsettek tüntiztek, ott volt mögöttük vagy magas anyagi vagy társadalmi pozícióban lévő férje vagy fizetett agent provocateur volt, ergo nem lehetett ”kiradírozni” társadalmilag. Ma ha valaki nyilvánosan felemeli a hangját férfiügyben, egyből megpróbálják kiiktatni a hozzád hasonló agymosottak.

Milyentönkretevésrőlrinyálszegyáltalán?
100 éve volt olyan nő, akik képes volt egy ló elé vetni magát és meghalni azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a nők egyenlő jogaira. A szüfrazsett mozgalom tagjai vállalták, hogy bebörtönzik őket, éhségsztrájkoltak és cserébe brutális kényszertápláláson estek át a celláikban – aztán általában kifizették értük az óvadékot, te komolyan a hollivúdi filmekből szerzed az információidat??? Művelőggy:

„A mítosz elemei – a tömegmozgalom, az élet tisztelete, a hallgatólagos tömegtámogatottság – a Pankhurst családhoz vezethetők vissza. Emmeline, Christabel és Sylvia zseniális propagandisták voltak. Azonban a WSPU lelkesítő sajtója sokszor nem tartotta tiszteletben a vélemény és a hír közötti választóvonalat. Írásaik nemegyszer minden valóságalapot nélkülöztek.

1913 júniusában Emily Wilding Davison az epsomi derbyn a király lova elé vetette magát. Sérüléseibe később belehalt. Temetése óriási szimpátiatüntetéssé vált, bár a közvélemény továbbra is erősen megosztott volt. A filmhíradó-részlet, amely megörökítette az eseményt, bejárta a világot, és jelentősen hozzájárult a szüfrazsettek mozgalmát övező legenda kialakulásához.” forrás: http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/harc_a_noi_jogokert_szufrazsettek

Ti meg annyit nem tesztek, hogy csináljatok valamiféle rendezvényt a férfiaknak, mert szerintetek ez életet tönkretevő áldozat :D Ugyan, mit nem fogad el a nyugati világ abban, hogy mondjuk összehoznak a férfiak egy prosztatrák-napot, amikor felhívják a férfiak figyelmét a szűrésre – nem nagyon szoktál innen olvasni cikkeket ugye? Látszik… arról hallottál hogy mit szokott csinálni a New York Times pl? férfiak-apák  napján egy hasábot ad a témának, vagy feminista szakértőt kérdezett meg, vagy felette 5 hasábban női témát nyomatott. Már csak azért kérdem, mert múltkor azon sírt itt valaki, hogy bezzeg a nőknek rendeznek mellrák-napot, dehát kérdem én, ki akadályozza meg, hogy férfiak is rendezzenek ilyesmiket a férfiaknak?

Nektek nem kell öngyilksságot elkövetnetek meg éhségsztrájkba kezdenetek, de még egy pozitív kezdeményezésre sem vagytok képesek, csak passzívan sírtok. Aztán azt mondjátok, ti vagytok az evolúció csúcsa….Kifogás,kifogás,kifogás. Nem is akartok ti változtatni, nem is akartok elérni semmi ténylegeset, csak jól esik kiadni magatokból a személyes kudarcaitokat és a nőket hibáztatni a sikertelenségeitekért.- ezt egybe fogtam, ebben ti vagytok a legjobbak a megszégyenítés, kár hogy a felette található részekben, elggé „bélás-alát” teljesítettél…

A nevedet meg azért nem akarod felvállalni, mert tudod, hogy még a férfiak is kinevetnek ezzel a “minden nő kurva” hozzáállással, meg gondolom szégyellnéd anyád előtt, hogy minden utolsó ringyónak lehordod. – akkor ha neked ennyire társadalmilag igazad van, meg ebben a rottyanatban amit itt összehoztál fölényes erkölcsi győzelmet arattál, miért nem a neveden kommentelsz te idióta???

Megnéztük Liarka ürege nem mély, sekélyes mint majd mindig…

wittukind
Olvasó
wittukind

Inkább mentetek volna dolgozni a kertben, kapálni,ásni stb mint hogy vasárnap itt etessétek a femidemcsi férget, szégyen!!

wittukind
Olvasó
wittukind

Csak még egy:

Érdekes hozzáállása van az admin uraknak, letiltanak egyeseket akik nem a szájizük szerint irkálnak ide de a femidemcsi férgek szabadon mocskolódhatnak,bocsánat, “tik”-kolhatnak, semmi baj.az egyenlőség az új szentség, ugye?

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez most off lesz de mégsem annyira mert az evolúcióhoz van egy kis köze:

Bukarestben junius 9-ikén 4 db. fölvonulás is lesz

-Az analfabéták melleti “tüntetés”(ez a kormány a legjobb romániának)

-kormányellenes tüntetés

-buziparádé

-antibuzifölvonulás(a normalitásért)

igayi buli lesz, remélem valahogy összekeverednek.

Balton
Olvasó
Balton

Egy újabb hányingerkeltő férfi-mocskolás, “segítő-szándéknak” álcázva.
Sajnos facebook kell hozzá.
https://www.facebook.com/agostonlaszloartist/videos/2138522469544089/
Mondjuk annyi, hogy a komment szekcióban azért 1-2-en elkezdték cincálni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az” annyira részeg vagyok, hogy állni sem tudok ” szerintem a csúcspont , a viccmesélő erőszakoló meg oszkárért “üvölt”, A Tökéletes okos, “jó munkája van”:), aztán meg megveri, hiába no, “már a szentelt gyertyában sem lehet bízni”.
De van PHD-ja, meg klassz munkája:)
A végkövtkeztetéstől pedig eldobtam az agyam:)
Ha nem hívjuk kurvának a kurvákat és ha nem mondunk “sértő vicceket”, akkor nem lesz több “megerőszakolt-megvert” hülyepicsa.
Ha én ezt tudom előre:)!

A legfontosabb mondatrész maradt le a nyáltenger

“Tudom, hogy megvédesz majd az oroszlánoktól, tigrisektől, fegyverektől, autóktól, a sushitól…..blablabla, ….

végéről :

de önmagamtól nem leszel képes megvédni, ha hülye picsaként viselkedem, ha túltolom a “határokat”, mert – nőként megtehetem-, ha szarul választok, mert az ösztöneim legyőznek, ha mindig és mindenkor mást okolok és csak azért mert pinával születtem ez felment minden felelősség alól”

Szóval apuci, húzzál bele, és ha “sértő viccet” mesélővel, vagy valakit lekurvázó férfival találkozol, akkor azonnal és gondolkodás nélkül nyírd ki, mert csak így lehet apuci pici lánya boldog….

Update:
Ja és a video-megosztó egy poliamóros, libsi fasz:), nem beszélve a többi nyalánkságról, mint például: http://agostonlaszlo.hu/blog/pedofilia/:

Mellékszál:
Olyan sokszor került elő az anyai (szar), az apai (sordöntő) “minta” egy fiú esetében, de nem emlékszem arra, hogy valaki firtatta volna a férfi “felelősségét”-“mintáját” a lánya kapcsán…….

Balton
Olvasó
Balton

Igazából elsőre nem is bírtam végignézni, csak dühöngtem 10 percet majd csak utána. És megy a megosztás, az illető művész vagy annak definiálja magát, és Londonból jól láthatóan minden sokkal rosszabb itt, a kommentszekcióban ez süt át, hogy mer’ Magyarország az ilyen… Demiottkinn…

Reszet Elek
Újságíró

Én csak jót nevettem rajta. Annyira túltolja. Éretlen, ostoba “felnőtteknél” még működhet is de bárki akibe szorult némi életbölcsesség, van minimális élettapasztalata, láthatja hogy mennyire szánalmas.

A hozzászólásokat viszont érdemes elolvasni, a lényeg sokkal inkább ott van. Akár a korszellem egyik lenyomataként megőrizhető lenne. Ott valami gond van, ahol ugyanazon társadalom tagjai alapvető kérdésekben ennyire egymásnak ellentmondó véleményen vannak. És itt még csak egy részlegesen fertőzött országról beszélünk. A konzumidiotimzus egy generáció alatt is hatalmas pusztítást végzett az emberi elmékben.

Naooo
Olvasó
Naooo

London egy szarokkal telebaszott város, aki ott van az nem kompetens, mondhatni egy fos.

Cefre
Olvasó
Cefre

Azt mondják erre, hogy el voltak nyomva, de ha kellett volna akkor ők találták volna fel a mindent.
A feminizmust szerintem nem nők találták ki. Dupla annyi dolgozó és adófizető, akkoriban ez volt a fő ok. Azóta bejött mellé a nyugati társadalom rombolásának küldetése is. A feminizmus egy fegyver.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez az evolúció meg férfigyülölet összevonás valahol sántit és nem is sokat…. jelenleg sokkal több adót fizetünk és sokkal többet is robotolunk mint abban a “középkorban” amit az újdonsült balosok kitaláltak a 19-ik században….a nagy iparosodás termelte ki ezen mindenféle izmusokat, előtte léteztek normális emberek és azok akiket cirkuszban mutogattak vagy diliházba zártak….mostanra ezek kiszabadultak és osszák a trendeket…volt egy francia amelyik aszonta hogy a XXI-ik század vagy vallásos lesz, vagy nem lesz…..igaza volt, vallásos de ez a vallás rosszabb mint bármelyik azelőttről, mert materialista, hiányzik belőle a transzcedens…..mostanra az az elfogadott ha buzi néger handi szoci vagy….

Evalynn B.
Olvasó

talan egy piciket tobb noi feltalalo lett volna, hogyha a kedves urak nem nyomtak volna el minket evezredeken keresztul, mondvan a tuz mellett van a helyunk a gyerekeket nevelni es gyujtogetni a magvakat… Bocsi, de evezredes beidegzodest nem konnyu am kiutni par evtized alatt, ha egyszer ez volt a szerepunk, amit a ferfiak osztottak nekunk. Akkor nem kene csodalkozni, hogy erre vagyunk buszkek: hogy a gyerek… (na nem en, mert en szarok am a gyerekekre – felnottre egyarant)
De azert vedelmunkre legyen mar szolva, hogy amiota “feminizmus” van es minket is engednek a kedves urak egy kicsit ervenyesulni, milyen hamar kiderult, hogy noi epiteszek, kutatok, felytalalok, katonak, urhajosok, szofterfejlesztok es egyeb m ammutvadaszok is vannak… Vajon ez csak az utobbi evtizedekben sikerult az evolucionak…? Cirka 50 ev alatt fejlesztett volna annyit a nokon, mint a ferfiakon 50-60ezer eva alatt…? Ez akkor jobb opcio neked, kedves cikkíró? Mert ez esetben ti mar a Foldon sem lesztek masik 50 ev mulva, ha a nok ennyivel gyorsabban fejlodnek…
Vagy maradjunk inkabb tenyleg annal, hogy azok a kedves ferfiak ugy elnyomtak a noket evezredeken at, hogy nem engedtek kibontakozni oket semmiben. Nem tanulhattak, nem jarhattak kulfoldre egyedul, nem vallalkozhattak, nem dolgozhattak. Ha ti lettetek volna igy elnyomva, akkor hany ferfi banyaszna es vagna a fat stb? Konnyu igy nagy arcnak lenni, hogy ti magatok nyomtatok el minket- marmint kedves oseitek, de kollektive a ferfitarsadalom. Es utana amikor jott a feminizmus, egyszer csak kiderult, hogy MINDENRE kepesek vagyunk, amire ti is!!! Azt hiszem, neked ez faj a legjobban! Hogy nelkuletek sem allna meg a vilag… Legfeljebb a szaporodas, nagy dolog, ugyis rafer az emberisegre egy kis letszamcsokkentes.
Kicsit logikusabban gondolkozzal mar, mielott baromsagokat irogatsz.
Megjegyzem, en helybol mizantrop vagyok, tehat nem teszek kulonbseget, a noket is utalom. De az egyensulyt es az igazsagossagot szeretem. Na ezt neked meg qrvara tanulnod kell!!!
Tisztelettel

Egy No

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, sőt:

Fehér vagyok. Férfi vagyok. És rohadtul előnyben vagyok.

https://szabadnem.blog.hu/2020/06/11/feher_vagyok_ferfi_vagyok_es_rohadtul_elonyben_vagyok

Reszet Elek
Újságíró

“Nem tanulhattak, nem jarhattak kulfoldre egyedul, nem vallalkozhattak, nem dolgozhattak. ” – Az elmúlt évezredekben a férfiak döntő többsége sem tanult, két falunál messzebb sosem járt, nem vállalkozott és az élete is előre meg volt írva a haláláig. For info, a nők is dolgoztak régebben. Manapság gyakran inkább munkahelyük van.
Ami a tanulást illeti, úgy tűnik magát illetően kidobott pénz volt, ha megtörtént egyáltalán. Az írásképből és a fogalmazásból ítélve aligha… A végletekig leegyszerűsített, egybites történelemszemléletéről már nem is szólva.

“Es utana amikor jott a feminizmus, egyszer csak kiderult, hogy MINDENRE kepesek vagyunk, amire ti is!!! ” – Sőt tűsarkúban hátrafelé is… A férfiakra nincs is szükség!

common man
Olvasó
common man

hogy amiota “feminizmus” van es minket is engednek a kedves urak egy kicsit ervenyesulni, milyen hamar kiderult, hogy noi epiteszek, kutatok, felytalalok, katonak, urhajosok, szofterfejlesztok es egyeb m ammutvadaszok is vannak… Vajon ez csak az utobbi evtizedekben sikerult az evolucionak

Félig plagizálok a kérdéssel de megkérdezem: főzni,takarítani,szopni,baszni tudsz? Gyereket nevelni,bárkit is szeretni?
A végén az úgy van vagy nincs ékezeted? Mert arról ez jutott eszembe(semmi köze h. csak formai)

https://www.youtube.com/watch?v=yL0T6X0hTs8

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyértelmüen egy nagy NO , nem nö

Taiko
Olvasó
Taiko

“Ha ti lettetek volna igy elnyomva, akkor hany ferfi banyaszna es vagna a fat stb?”

Ezt kifejtenéd bővebben, kérlek? :)

zgy001
Olvasó
zgy001

hunbagira
Újságíró

Zombi! Azt a kötelet meg kellene csomózni, a legtöbbnek már ez meghaladja a tudását/kézügyességét
Sőt szerintem már a létra odaállításával is nehézségek adódnának.:D

szombathk
Olvasó
szombathk

zgy001
Rendesen összemosol te is mindent
“Simán dolgoztak, amit tudtak. Csak ugye nekik a női munka jutott. Értsd: könnyebb, egyszerűbb, olyan, amit akár egy gyerek is meg tudott csinálni. Igen aranyom: a nők döntő része – ha nem tűnt volna fel – sok esetben a gyerekekkel együtt dolgozott. Mert a férfi munkát nem bírta volna. Azt csinálta legtöbbször, amire egy gyerek is képes volt.”
Hagyományos paraszti családban a feleség vagy gazdasszony feladatai:tájegységenként természetesen változó
Ő felelőssége minden ami a házkörül és a házban történik beleértve
a kellő mennyiségű élelem részben előállítás tartósítása beosztása
család öltözékének és más textíliák elő,állitása ,karban tartása, javítás
Napi feladatok :
ház rendben tartása ,,főzés, gyermek és idős gondozás
fejés tejfeldolgozás
aprójószág ellátása feldolgozása
Heti feladat :
mosás: tekenknő súroló kefe forró lúg stb.
vasalás: faszén tüzelésű vasalóval
kenyér sütés
Idény munkák:
Zöldséges kert ültetés, gondozás, betekarítás, tartósítás
Gyümölcs betakarítás tartósítás
Mezőgazdasági munkákban részvétel kapálás ,marokszedés
Kender és gyapjúfeldolgozás
Ház apró javítása :tapasztás, meszelés
Ruhavarrás, javítás
Ez csak ami hirtelen eszembe jutott
A kisebb gyerekekre az öregek vigyáztak a nagyobbakat már bevonták a munkába. Ennek is megvolt a szigorú rendje nemekre és korosztályra lebontva.
Tényleg ez mind egy here,parazita életmód amit akár egy gyerek is elvégez.

zgy001
Olvasó
zgy001

Deadpool
Újságíró

Ezt a parazitázást én sem értem. Ismertem mindkét nagymamám. Nekem egyikről sem a parazita jelző ugrik be. Közel sem. Dolgozott mind a kettő (és nem akármilyen munkabírással), a házban, a kertben, a szőlőben, a földeken, ahogy mindenki a családban. Nem láttam soha csákányt, vésőt, vagy köműves kanalat a kezükben, de a kapa vagy az ásó, – mondjuk úgy – egyiktől sem volt idegen. De arról a környékről ahonnan származom, ez volt a normális minden családban. Ma is ez. Az élelmiszer egy részét minden család magának termeli meg, nem mident a boltban vesz (csak amit muszáj). Én nem tudom, hogy az itt parazitázók családjaiban milyen trendek lehettek, lehet városiak voltak, vagy valami nemesi családból származtok, ahol csupa dáma vett körül benneteket, de hogy nem ez az általános, az biztos.

tomgal
Olvasó
tomgal

Stimmt. Igazad van !

Ajánlanám Betti gazdát mindenki figyelmébe ( nem szoktam eskü nézni ezt a müsort, ment a háttérben a családnál, de azért rá felkaptam a fejem)

https://24.hu/elet-stilus/2020/06/08/hazasodna-a-gazda-rtl-klub-nadai-aniko-musor-szereplok-bemutatkozas/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, régi komment, de itt megint egy “ajnározás”/”promotálás”:

Betti “gazda”, a 37 éves “Gazdag Örökösnő”, aki nagyon, de nagyon “független”( traktort szerel, egyedül intézi a 80hektárt)……És hát ugye férjet(királyfit) keres.
Milyen elvárásai vannak ennek a (megfelelő sminkkel kb 5-ös szintű ) gazdálkodó, kemény , férfias, önálló, független , öntudatos, akaratos és alfaözvegy leányzónak?

5 darab elvárása van:

– “Legyen szép a fogsora…..számomra az nagyon fontos.”…(arra nem tér ki, hogy természetes, vagy “épített”, esetleg mű is lehet?….)
-” Erős, férfias keze legyen”……-nyápicok kilőve-
– “Fontos az, hogy ne legyen alacsony”…. (elvileg ezzel szokták kezdeni:), de óvatosan, csak a harmadik helyre tette), legalább 175 legyen, minimum (a herceg…….a “gazda” 152 magas…, )
– “Fontos, hogy egészséges kisugárzása, meg testtartása legyen, illetve testalkata(:), se nem túl vékony, se nem túl duci, az jó hogy inkább izom van rajta (miközben a csaj azért nem egy nádszálvékony, hanem azért tenyeres talpas, “tehenészlány”, bár tény, hogy nagyok a csöcsei….)…., de ha nem annyira izmos, az se baj, csak ne legyen szélsőséges”(sic!)……
– “És mindenképpen tudjon nekem újat mondani, sokszor”-legyen megújuló, okos legyen – “így van, okos legyen” -ne okoskodó-” ne csak szavakban, hanem tettekben is“(?! mire gondolhat a liba?:), meglássa azt, hogy mit kell csinálni, önálló legyen, erős, magabiztos”, -azonnal feltalálja magát- (próbálja a ripoter kicsít “hűteni”) , de csaj nem hagyja magát: “ha a számítógép mellől próbál idecsöppenni, akkor elég hátrányból indul”…. “ha megnézi és megcsinálja, akkor jöhet”…

Ha a megadott preferenciáknak megfelelő férfit keresnénk, akkor azt hiszem, hogy Bred Pitt, kissebb-nagyobb megalkuvásokkal, de talán “beleférne” …………

És amitől “egy nő elájul”, folytatja a riportercsaj:

“Körbe sehol senki, megállod a helyed, ezért mindenképpen fel lehet rád nézni, és nem lesz egyszerű dolga egy férfinak, hogy ezen felül kerekedjen”….

Hát igen, egy nő irigyelheti a “gazdát”…..

Még hozzáfűzi a “hercegnő”:
“Előadhatnám a sablonos lányt akinek az átlag a fontos,…….. de ne raboljuk egymás idejét…”

A “gazda” zárómondatai:

“Egy olyan párkapcsolatra vágyom, ahol kölcsönösen szeretve és tisztelve tudjuk együtt élni a mindennapokat, természetesen kompromisszumokra készen és kommunikációra készen és együtt tudjuk tervezni a jövőt, egyirányba”.

És slusszpoén:

“Vincze Bettiről azt már lehet tudni, hogy sok esetben jobban szereti az állatokat, mint az embereket. A kutyáját például annyira, hogy együtt esznek és vele is alszik. A 37 éves vegetáriánus nőnek két oldala van egy párkapcsolatban. Az egyik a bújós cica, de elő tud jönni a férfias oldala is, ha a férfi nem elég férfi mellette.”

No, ez a “példa” és egy régebben “promotált”, “kemény” csaj, akire büszke lehet…… egy nő……..tomgal(ová)

Az meg külön pikáns, hogy a másik “gazdasszonyt”, a nagydarab tehenészlányt, a tenyeres talpas Böbét, meg sem említi……….. az valószínű túl kövér, hogy “promotálja”:)

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát minden kapitalista élősködő, mivel kizsákmányoltak nélkül éhen döglene.

zgy001
Olvasó
zgy001

Naooo
Olvasó
Naooo

Ti zsidó kapitalisták vagytok a legbűnösebb kommunisták.

szombathk
Olvasó
szombathk

zgy001

A filmbéli példa max. a te értelmezésedben parazita életnek felel meg. Ha a srác családban élne akkor pedig az apjának segítene .A lovak, tehenek, birkák ellátása mindig férfi munka volt.
Csak érdekesség képen annyira mereven különültek el a feladatok ,hogy felnőtt férfi egyedül nem tudott teljes értékű munkát végezni.Nem volt aki a munkaereje reprodukálásához biztosítsa a feltételeket. Ha öreglegény volt akkor a család valamelyik nő tagja látta el vagy fizetett érte valakinek Ha özvegy lett és gyerekei voltak akkor pedig muszály volt újra nősülnie mert gyerekre vigyázni és a háztól távol dolgozni nem ment egyszerre. Nők- férfiak kölcsönösen voltak egymásra utalva ettől volt nagyon szilárd.

zgy001
Olvasó
zgy001

szombathk
Olvasó
szombathk

zgy001
Nem állítottam ,hogy a gyerekek nem dolgoztak. A lányok az anyjuknak, a fiúk az apjuknak segítettek. Ennek is megvolt a szigorú rendje nemekre és korosztályra lebontva.Így nevelődtek bele a nemi szerepekbe és a felnőtt életbe.
“Pásztorok, halászok, pákászok.”
Vártam hogy leütöd a magas labdát.
Ha egy nap alatt elérhetők voltak akkor napi szinten vitték utánuk az ételt.
Ha távolabb dolgoztak akkor vitték magukkal több napra a kenyeret, zöldséget, szalonnát . Hús félét ,hal félével ellátták magukat de az a melegben nem lehetett sokáig tárolni.
Vitték magukkal a fiú gyermeket, lányt soha.
Közben otthon a zöldség, gyümölcs lábas jószág magától nőt és kerül feldolgozva a kamrába. A ház is magától tisztul a ruhával együtt stb.
Te azt állítod hogy a férfi mindent meg tudott csinálni amit nők csak gyereket szülni nem tudott.Nyilván el tudta volna végezni a női munkát is de akkor nem marad ideje termelni.
Én azt állítom hogy a hagyományos paraszti gazsaságban a nemek szerinti mereven elválasztott munkavégzéssel kölcsönösen egészítették ki egymást. Bármelyik oldal borult akkor veszélybe került az egész család.

Deadpool
Újságíró

Pfff, persze, lehet innen is nézni. De onnan is, hogy a férfi meg nő nélkül nem tudja reprodukálni magát, úgyh a nőn élősködik… Mindkettő marhaság.

Egy ismerősöm szokta mondani, hogy olyan az ember a bolygón mint egy sáskaraj. Amire rászabadul, azt letarolja, majd tovább áll. Nem érdekli a természet egyensúlya. Ezzel már inkább egyet tudok érteni. Gyorsabban éljük fel a bolygó erőforrásait, mint amilyen gyorsan vissza tudná azt termelni. Az emberiség felelőtlenül élősködik és teszi tönkre a bolygót, és ebben segíti többek közt a jelenlegi kapitalista (“a profit az Isten”) berendezkedés (a saját portáján mindenki azt csinál, amit akar, ugye, úgy szennyezheti ahogy akarja, abba senki ne szóljon bele – pedig azon a portán mások is szeretnének majd lakni a tulaj halála után…), de a szocializmusban sincs ilyen fajta felelősség. Ha már parazita itt valaki, akkor nem a nők és a gyerekek, hanem a bolygón élősködő emberek… Levegő, föld, erőforrások nélkül bányászni, olajat fúrni, feltalálni sem lehetne, nem így van?

common man
Olvasó
common man

Az “ember”,az “emberiség” ezek olyan pontos ,gyakorlatban használható meghatározások.Tessék mindenkinek egyformán szégyellnie magát.Mindannyian bűnösök vagytok.Még jó ,hogy én hüllő vagyok… A többi része igaz persze csak így együtt…

Deadpool
Újságíró

Csak tippelni tudok, mire akarsz kilyukadni. A zsidók tehetnek erről is?

Naooo
Olvasó
Naooo

Valaki mondjon 1 olyan negatív dolgot, amiről nem a zsidók tehetnek.

Deadpool
Újságíró

Ezek szerint a középkorban a lakosság csupa nemesi rangú férfiból és elnyomott jobbágy nőből állt. :))

De térjünk is a lényegre: neked mennyi pénz (kvóta, egyéb tarha) jár az adófizetők pénzéből, azért mert a felmenőid elnyomták és nem lehettél űrhajós, építész, katona, szoftverfejlesztő? Milyen kompenzációt éreznél korrektnek ezért a súlyos történelmi igazságtalanságért?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Es utana amikor jott a feminizmus, egyszer csak kiderult, hogy MINDENRE kepesek vagyunk, amire ti is!!!”

Micsoda? Ennyi? Nem tartod a nőket sokkal jobbnak és szuperlénynek? Ez már súrolja a nőgyűlöletet.
Melyik katonaságnál szedték lejjebb a szintet nők ne bukják el?

“Azt hiszem, neked ez faj a legjobban! Hogy nelkuletek sem allna meg a vilag…”

De.

“ugyis rafer az emberisegre egy kis letszamcsokkentes”

Emberiségre nem, csak a szarszínűekre, de felőlem pusztulhat el mind.

hunbagira
Újságíró

Ennek talán azaz oka, hogy mi döntöttünk úgy, hogy majomból emberré válunk és civilizációt épìtűnk és nem ti nők.
Szóval azt a világot amit ti építetek azt úgy rendezitek be, ahogy akarjátok. De amíg ez fordítva történik…

hunbagira
Újságíró

“‘2x annyi nő jár egyetemre” Ha kivesszük -a nektek kitalált – ruhatár, seggvakaró, ribanckurvamelegedő, büfészakot, diplomagyáron (ami lassan már minden bivalybasznádi járásközpontban van) akkor rögtön visszaáll a férfi többség. :D “aranyom”.