Férfihang.hu
0 megosztás

Csúfos vereséget szenvedett a metoo Oroszországban

Vlagyimir Putyin orosz elnököt egy maratoni hosszúságú, négy és fél órás sajtótájékoztató után kérdezték meg arról, hogy mi a véleménye a világon végigsöpört metoo-mozgalomról. A régi zaklatásos ügyeket is felszínre hozó előbújási hullám Oroszországig is eljutott, Leonyid Szluckij orosz politikust újságírónők azzal vádolták meg, hogy megpróbált rájuk mászni, meg akarta őket fogdosni és csókolni. Szluckijt az orosz parlament etikai bizottsága tisztázta.

Putyint erről a konkrét zaklatási ügyről próbálták megkérdezni a sajtótájékoztatója után, de ő azt felelte, hogy arról még csak nem is hallott, habár megvan a véleménye a molesztálási ügyekkel kapcsolatban úgy általában. Eleve az egész #MeToo kampányt a nők jogait védő bizonyos emberek és szervezetek összeesküvésének tartja, amelynek a lényege, hogy 10, 20, 30 évvel ezelőtti ügyeket hánytorgatnak fel.

„Úgy gondolom, hogy nemtől, vallástól, kortól függetlenül minden embert szükséges támogatnunk, de van itt egy kérdés, ami magyarázatot követel: mindez miért most történik? Miért nem tíz évvel ezeltőtt, amikor ezek az incidensek állítólag megtörténtek?” – fogalmazott.

Putyin szerint a metoo során nyilvánosságra hozott molesztálási ügyeket nem a médiában kellene kitálalni, hanem a bíróságokon.

 

(HVG nyomán)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


178
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
161 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
Miklos1ReactorReszet ElekvictusDennisVT Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Rokapapa
Újságíró

Az “áldozatok” folyamatosan azzal védekeztek, hogy szégyenükben nem csináltak ügyet az őket ért zaklatásokból. Ezek persze szintén pont akkora hazugságok mint a nyilvánosságra hozott történetek. Aki akkor szégyellte az ma is szégyenli és sosem fordulna esetével a nyilvánossághoz. Maga az egész csak szimpla hazugság áradat nem 99 hanem 100%-ban. Egyet értek László Gyulaffyval ami az alapigazságokat illeti. Minden ember szokott hazudni ám a nőkhöz képest mi férfiak csak tehetségtelen kezdők vagyunk a hazudozásban.

 

herceg
Olvasó
herceg

Van még egy vetülete a dolognak, amiről nem beszélünk eleget szerintem. Nem csak szavahihetőség, hanem erkölcsi szempontból is erősen megkérdőjelezhető ez a mentegetőzés. Hiszen ha igaz amit mond, akkor azzal, hogy akkor hallgatásával gyakorlatilag hozzájárult a további áldozatok sorsához…

rumospiskóta
Újságíró

Tényleg nagyon fontos!

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem szimpla hazugságáradat. A közvélemény változott meg a nők molesztálásával kapcsolatban. A nők hozzáállása változott meg: nem kell eltűrniük a molesztálást, nem az ő szégyenük a dolog.  A régi molesztálási ügyekkel már nem lehet mit kezdeni, de ha a kampány hatására a mai molesztálási ügyek elszenvedői bátrabbak lesznek és ki mernek állni a közvélemény elé, nagy nyereség lesz. Szintén jó lenne pl., ha a magyar munkahelyeken is szabályzatok, jó gyakorlatok, megfelelő eljárási rend alakulna ki a szexuális zaklatással kapcsolatban. A munkahelyen kívüli verbális és/vagy tettleges szexuális zaklatás fogalmának kidolgozása szankcionálása még szintén várat magára, legalábbis nálunk.

Az én tapasztalatain szerint a férfiak legalább annyit hazudnak, mint a nők. :)

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Kedves Anna!

Figyelmedbe ajánlom a cikk utolsó sorát, Putyin véleményét: “(…) a metoo során nyilvánosságra hozott molesztálási ügyeket nem a médiában kellene kitálalni, hanem a bíróságokon.”

Szóval szerinted azért, mert valaki hozzáért 20 éve egy nőhöz, 2 millió embernek kellene levetíteni a “rémtettét” (BEFEKETÍTENI) az esti híradóban.

Úgy vélem, hogy a nők többségének nincs empátiája a férfiakkal szemben, ez a metoo is csak arról szól, hogy empátia hiányos nők akarnak minél több figyelmet kapni. A férfi(“állat”) élete, hírneve, jogai semmit nem számítanak.

31Anna
Olvasó
31Anna

Ez nem így van. A kampány hatására többször beszélgettünk ilyen esetekről szűk körben, és több hónapos, éves, adott esetben évtizedes történetek hangzottak el.Nem a sajtó nyilvánossága előtt, nem lejárató célzattal, ismétlem, csak szűk körökben. Ugyanez volt tapasztalható a netes közösségekben. Egyáltalán nem meglepő, hogy miért nem akkor mondták el ezeket az eseteket a nők abban a társadalmi közegben. Alig van olyan nő, akinek nincsenek ilyen eseteik, ami ijesztő. Nem lenne jobb mindenkinek, férfiaknak és nőknek egyaránt, ha a molesztálási ügyek nem kerülnének szőnyeg alá, hanem tudomásul vennénk, hogy ezek igenis léteznek, és amit meg lehetne tenni a visszaszorításukra, azt megtennénk? Sok olyan dolgo lehetne tenni, ami nagyobb védelmet nyújtana az embereknek a szexuális molesztálás, valamint az alaptalan megvádolás ellen egyaránt.

Én azon csodálkozom, hogy egyes férfiakban miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg, miért nem segítenek abban, hogy ezeknek az eseteknek a számát csökkentsük, miért nem ítélik el ezeknek a férfitársaiknak a viselkedését? És nem, nem gondolom, hogy minden férfi molesztáló. Nem, nem gondolom, hogy minden férfi felhatalmazva érzi magát arra, hogy nőket zaklasson következmény nélkül. De tudni kell, hogy ma Magyarországon gyakorlatilag a szexuális zaklatást nem büntetik. Hiába a törvény, ha nincs lehetőség annak alkalmazására. A nők élete, hírneve, jogai mit sem számítanak. :)

Minden ember, akár férfi, akár nő, számít a hírneve. Nem véletlen viszont, hogy egyetlen olyan férfi sem fordult jogorvoslatért, akit a médiában nyilvánosan megvádoltak, holott ezek az esetek ennyi év távlatából már gyakorlatilag bizonyíthatatlanok. A jogi képviselőik mégis azt tanácsolták nekik, lapítsanak. Mert jobban járnak így, mintha egy per során a nevüket most már felvállaló egykori sok-sok sértett vallomást tesz. Ugyan, miért nem pereltek ezek a megvádolt emberek?

 

 

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“De tudni kell, hogy ma Magyarországon gyakorlatilag a szexuális zaklatást nem büntetik.”

Nemi erőszaknak hívják. Valamint amiről te itt írsz, ügyetlen udvarlásnak: lehet, hogy keresztre kéne feszíteni mind.

“A jogi képviselőik mégis azt tanácsolták nekik, lapítsanak.”

Kíváncsi lennék ezekre a jogi képviselőkre. Például a zaklatásnak 3 év az elévülési ideje, nem 20 év. Ráadásul nekem a legtöbb metoos esetnél az a benyomásom, mintha óvodások vádaskodnának.

 

 

31Anna
Olvasó
31Anna

A zaklatás nem egyenlő a nemi erőszakkal,  az ügyetlen udvarlással pedig végképp nem. :) De ezt azok is tudják, akik elkövetik a zaklatást. Nem keresztre kell feszíteni a zaklatót, hanem tudatosítani benne, hogy zaklatást követett el, beletiport egy másik emberbe, ami elítélendő. Ha esetleg mégis “ügyetlen udvarlókról” van szó – ami nem igaz – , akkor pláne jó dolog ez a kampány, hiszen így rájönnek, hogy rosszul csinálják a dolgot.

A fent említett megvádolt embereknek történetesen olyan jogi képviselőik vannak, akik a szakma csúcsát képviselik. Pontosan tudják, mennyi az elévülési idő.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Ez a vita kezd parttalanná válni.

A cikkből induljunk ki nagyrészt: ” (…) az orosz parlament etikai bizottsága tisztázta.” Tehát konkrét esetben egy etikai bizottság hülyeségnek minősítette a vádat, bíróságig el se jutott. (Hihetetlen, hogy Oroszországban fel se merül, hogy börtönt kapjon a vádaskodó). Ezzel szemben te említettél “jogi szakértőket”, kíváncsian várom a konkrét sztorikat és a “szakértőket”.

Kicsit humoros, hogy itt, férfihangon felvilágosult férfiakat próbálsz győzködni arról, hogy a metoo helyes.

31Anna
Olvasó
31Anna

Putyin általában beszélt a mozgalomról, az adott ügyről nem is tudott, Az a hozzászólás, amire válaszoltam, szintén nem a cikkben szereplő konkrét ügyről szólt., hanem általában a MeToo mozgalomról. Sőt , az is elképzelhető, hogy te is a magyar elévülési időről írtál, nem az oroszról. De persze lehet, hogy arról. Én konkrétan a magyar médiában visszhangot kapott ügyek jogi képviselőiről írtam, mint azt jeleztem.

A Férfihangon felvilágosult férfiakat én kevéssé tartom felvilágosultnak, ezt szerintem mondanom sem kell. :) Amikor idetévedtem és néhány cikket elolvastam, elképedtem, hogy létezhet ennyi ellentmondás egy gondolatrendszeren  belül, aminek a képviselőit ez láthatólag nem zavarja.

A metoo pedig helyes, csak tovább még hangsúlyosabban kellett volna jelentkeznie, a fentebb már leírt okok miatt.

 

Alter Ego
Szerkesztő

Ha lesz időd, írhatnál ezekről az állítólag a cikkekben rejlő ellentmondásokról.

31Anna
Olvasó
31Anna

O.k.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Amikor idetévedtem és néhány cikket elolvastam, elképedtem, hogy létezhet ennyi ellentmondás egy gondolatrendszeren  belül, aminek a képviselőit ez láthatólag nem zavarja.”

A feministák mért nyalják a beözönlő iszlamisták picsáját?

31Anna
Olvasó
31Anna

?

Nem nyalják jobban a beözönlő iszlámisták hátsóját a nők, mint a férfiak. Ez butaság. Ha valamelyik feminista szervezet támogatná Magyarországon a bevándorlást, tele lenne vele a média.

Naooo
Olvasó
Naooo

De.
Mindegyik támogatja.

hunbagira
Újságíró

Csak a főleg a magadfajta szukák szavazataiból garázdálkodó balliberális/neoliberális pártok.

ggwp
Olvasó
ggwp

De nyalják. És a férfimozgalom feltételezett ellentmondásossága köszönő viszonyban sincsen a femnácik égbekiáltó hazugságaitól.

hunbagira
Újságíró

ggwp

És ezek sem ellentmondások. Csak össze-vissza hazudnak. Pl szándékosan keverik a golddigger prosti és htb fogalmát. Majd “jó” szalmabáb érveléssel megpróbálják leütni a nem létező labdát.

common man
Olvasó
common man

Te mely helyen felvilágosult férfiakat tartod” többé” felvilágosultnak?ceu?

31Anna
Olvasó
31Anna

:) Micsoda prekoncepcióid vannak! :)

common man
Olvasó
common man

Az prekoncepció -e, hogy azt gondolom itt rajtam kívül mindenki tudta,egyenes választ nem kapok tőled…?

Naooo
Olvasó
Naooo

“olyan jogi képviselőik vannak, akik a szakma csúcsát képviselik”

Haverok a bírónőkkel?

31Anna
Olvasó
31Anna

Konkrétumokat nélkülöző rágalmazás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Neked egy kérdés rágalmazás?

31Anna
Olvasó
31Anna

Amit a kérdés sugall, az igen.

Naooo
Olvasó
Naooo

De hát ez mind kurva.

hunbagira
Újságíró

Én azon csodálkozom, hogy egyes férfiakban miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg,

Még így is jóval több van, mint bennetek a mi felénk ilyen téren (is.)

31Anna
Olvasó
31Anna

Ez nem így van. :)

hunbagira
Újságíró

Igen, nem láttam/látom a nagy női tüntetőket. A “nők 40” férfiakra való kiterjesztéséért, az apa és legényotthonok létesítéséért, a lakhatási diszkrimináció eltörléséért, és a női kuponok kiterjesztéséért. Illetve a kvóták nem szelektív bevezetéséért. :)

 

31Anna
Olvasó
31Anna

Én meg férfitüntetőket nem láttam. :) Nyilván azért, mert nem érzik szükségét..

Majd ha lesznek a leányanyák mellett legényanyák is, lesznek legényotthonok is.

A nők 40 program nem feminista hatásra jött létre, sőt, sokan ellenzik. Dicső parlamentünk, kormányunk szavazta meg, náluk kell tiltakozni. “Azért, hogy a nagymama unokázhasson”-volt a szlogen.  De a  nők elleni hátrányokhoz képest ezt az alamizsnát eltűrik    Mellesleg sok nőt ezzel a lehetőséggel küldtek kényszernyugdíjba, mikor az még dolgozni szeretet volna, ez kétélű dolog.  Ez az egy dolog, ami kétségtelenül előnye a nőknek, de ha segítetek az összes nőkkel kapcsolatos, nagyságrendekkel több hátrányt, előítéletet felszámolni, ennek az egy kicsi előnynek a megszüntetésében számíthattok rám. Már ha addig össze tudtok hozni egy épkézláb férfimozgalmat.

Lakhatási diszkrimináció? Többe kerül a lakás a férfiaknak, mint a nőknek? Hol?

Mondj Magyarországon olyan területet, ahol kvóta van!

Női kuponról még konkrétan nem hallottam.

hunbagira
Újságíró

Nyilván azért, mert nem érzik szükségét.. Nem, nem azért kurva, hanem, hogy megelőzzék a verbális megaláztatást urallodó helyzetbe lévő pasiktól és tőletek kurváktól

Lakhatási diszkrimináció? Többe kerül a lakás a férfiaknak, mint a nőknek? Hol?

Látszik, hogy milyen mamahoteles dagadt bölcsész picsa és/vagy valami sugardaddys kurva, aki életében nem keresett albérletet. :D (mondjuk ez már kiderült a házkörüli munkáknál. :) Tudod a szobakiadás 50-70%-a úgy kezdődi az ingatlanhirdetések során, hogy “csak nőknek”. :) És így igen egy férfinek a lakhatási költségei (is) jóval magasabbak, ugyanis vehet ki egész lakást.

Női kuponról még konkrétan nem hallottam.  Tényleg kurva? Soha nem voltál egy szórakozóhelyen egy fürdőben egy múzeumban. Amikor ingyenjeggyel tipegtek el a férfiak mellett külön sorban. :) Érdekes….

 

31Anna
Olvasó
31Anna

Engedek a helyi sajátosságnak, ha itt ez az elvárt színvonal! :) Tehát: Hunbagira, te Kurva!  (Én még nem próbálkoztam egy mondatba kétszer beleszőni a kurva szót, mint te, de majd összehozom! :) )

A feministákat is rengeteg verbális megaláztatás érte.míg ideáig eljutottak. Azért az vicces dolog, hogy valaki nem áll ki a jogaiért, mert fél a verbális megaláztatástól.Sok  ember  a jogaikért akár meg is hal, börtönbe vonul, az egzisztenciáját kockáztatja, stb  Gyáva népnek nincs hazája!

Az egyszerűen nem igaz, hogy a szobakiadások 50-70%-a úgy kezdődik, csak nőknek. Ha mégis így lenne, nyújts be egy állásfoglalási kérelmet  az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, tiltakozz a diszkrimináció ellen, hívd fel a média figyelmét az ügyre, stb, stb. Ezzel együtt x évig jártam egyetemre, nem kaptak nehezebben albérletet fiúk, mint a lányok. De mondjuk ha két-három fiú közösen bérel egy lakást, meg is oldódott az állítólagos probléma..

18 éves koromtól kezdve nem lakom “mamahotelben.”, Nem vagyok bölcsész. Nem vagyok dagadt. Kb ennyire megalapozott a többi állításod is, ennyire lehet komolyan venni, amit írsz.  Vajon hova járhattál tanulni, hogy ennyire nem bírod szegény bölcsészeket?

Bocs, nem gondoltam, hogy a női kupon esetében erre gondoltál. Jó néhány múzeumban jártam már életemben, sehol nem volt kupon. Ezek szerint más múzeumokba járunk. Fürdőbe nem járok, de őszintén sajnálom, ha a múzeumi és fürdőkuponok kifizetése jelentősen befolyásolják az életminőségedet. Komolyan, fürdőkupon? :) A szórakozóhelyek esetében  sem rendszerszintű a férfiak diszkriminációja, csak egyes tulajdonosok döntése. Ugyanis megfigyelték, ahol sok a nő, odamennek a férfiak. Egyszerűen ne menjetek olyan helyekre, ahol ez az életminőséget jelentősen befolyásoló diszkrimináció fennáll, és a tulajdonos rögtön üzletpolitikát vált.

Csak engem kell megkérdezned, és már mondom is a megoldást a sok-sok lényeget érintő férfidiszkrimináció ellen! :)

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“A feministákat is rengeteg verbális megaláztatás érte.míg ideáig eljutottak.”

De kár amé nem akasztották fel őket az első fára. :(

hunbagira
Újságíró

Az egyszerűen nem igaz, hogy a szobakiadások 50-70%-a úgy kezdődik, csak nőknek. Ha mégis így lenne, nyújts be egy állásfoglalási kérelmet  az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, tiltakozz a diszkrimináció ellen, hívd fel a média figyelmét az ügyre, stb, stb

Pontosan tudod, hogy igaz szarházi ringyó. Különben nem fűzted volna tovább a mondatodat.:)  Amúgy volt bent leírták szószerint, hogy a többségi fehér férfi “nem védett csoport” így a diszkrimánciója nem alkotmányellenes.

Ugyanis megfigyelték, ahol sok a nő, odamennek a férfiak.   Nah a részvényesek meg azt figyelték meg, hogy a férfiak jobb vezetők. :D De örülök, hogy elismered, hogy ti mai nők fillérbebaszó szarrágó paraziták vagytok. :) hogy minden “ingyé” kell pont mint a cigányok. :)

18 éves koromtól kezdve nem lakom “mamahotelben.”,  Jah valami sugardaddys ringyó vagy. :)

Csak engem kell megkérdezned, és már mondom is a megoldást a sok-sok lényeget érintő férfidiszkrimináció ellen! :)  Nah megszólalt a nagy női empátia. :D és ő kéri ezt számon. :) Jah a köcsög pályakezdő férfi panaszkodni mer, mert az egész fizetsése elment a lakbérre….és nem akar halkan éhen dögleni. :) dolgozva. A büdös köcsögje…:)

-
Olvasó
-

Tessék, egy link. Neked már a HVG is hímsoviniszta?

http://hvg.hu/gazdasag/20161122_miert_utaljak_a_szingli_ferfiakat_az_alberletkiadok

Aldo
Újságíró

“nyújts be egy állásfoglalási kérelmet  az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, tiltakozz a diszkrimináció ellen, hívd fel a média figyelmét az ügyre, stb, stb.”

Az Egyenlő Bánásmód Tahóság egy kamu gittegylet, mely nem a valós joghátrányok ellen küzd, hanem az aljanépségek érdeket képviseli és hangolja a társadalom ellen. Ha tehát bemegy oda egy zsidó buzi cigány, mert beszóltak neki a rózsaszín pólója és a pajesza miatt, ott helyben a gatyájába élvez a sok libsi hulladék.
Amúgy fordultak már ehhez a hatósághoz, a férfiakat ért diszkrimináció miatt, melyet a szórakozóhelyeken tapasztaltak, de megállapították, hogy: oszoljanak emberek, nincs itt semmiféle diszkrimináció. Teljesen rendben van az, hogy valakinek a nemisége miatt fizetni kell, míg másoknak nem. Fordított esetben érdekes lett volna a felállás, de ilyenre nyilván nem fog sor  kerülni.

hunbagira
Újságíró

sokan ellenzik. Ugyan nem reprezentatív a mintám, de még nem találkoztam olyan nővel aki nem  vágná a centit és egyben nem ez volt a főérve, hogy miért orbánra kell szavazni (illetve, ha utálja is amúgy őket ez volt ami elgondolkoztatta)

31Anna
Olvasó
31Anna

Én is találkoztam centivágó nővel. Meg olyannal is, akit nyugdíjba kényszerítettek, mert így oldották meg a létszámcsökkenést,  Ezek szerint egyikünk mintája sem reprezentatív. :)  Szerintem inkább a migráció miatt szavaztak most az emberek Orbánra. a nyugdíjkérdés nem volt előtérbe tolva.

Naooo
Olvasó
Naooo
hunbagira
Újságíró

Pont a tetves feminizmus léte bizonyítja, hogy így van. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

A feminizmus nem férfiaktól vesz el jogokat, hanem az őket eddig megillető jogokat kéri a nők számára is. Ennek az igazságát szerencsére sok-sok férfi belátta, és így valósulhatott meg a feministák jó néhány elképzelése. Szerencsére. :) De még mindig nem az igazi a dolog, sok előítéletet kell még lebontanunk.

hgyi
Szerkesztő

Milyen jogai nincsenek a nőknek, amik a férfiaknak vannak?

31Anna
Olvasó
31Anna

Ma már elsősorban előítéletekről van szó, amelyek akadályozzák a munkában az esélyegyenlőséget. + A párkapcsolati erőszakkal, szexuális erőszakkal, szexuális zaklatással kapcsolatos jogallkotást, joggyakorlatot kellene szorgalmazni szerintem.

hgyi
Szerkesztő

Ne haragudj, de most mellébeszélsz. Azt írtad, hogy “a feminizmus nem a férfiaktól vesz el jogokat, hanem az őket eddig megillető jogokat kéri a nők számára is.” Ezek milyen jogok? Mert ez érdekelne engem.
Nincs joga jelentkezni álláshirdetésre nőnek? Nem hívják be állásinterjúra?

A párkapcsolati erőszakkal, szexuális erőszakkal, szexuális zaklatással kapcsolatos” joggyakorlatok nem egyformán vonatkoznak nőkre és férfiakra?

Tényleg nem tudom, milyen jogaik nincsenek a nőknek – vagy mely jogaik gyakorlását tagadják meg a …. valakicsodák -, amik a férfiaknak vannak. Ha konkrét példákat mondanál, előbbre lennénk.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ennyi, előítéletek? Tyűha. Párkapcsolati erőszak? Hajrá, már most is a férfiak töredéke házasodik, mert egyre többen látják be hogy nagyon hülyének kell lenni ha egy nő kezébe teszi valaki az életét.

Nem tudsz mindent a rákényszerített joggyakorlataiddal elérni. Előítélet mindig lesz, az a túlélés egyik eszköze. Az erőszak ellen van jogszabály, a zaklatás meg olyan ingoványos terep, hogy nagyon könnyen visszaélhetnek vele, és meg is teszik, már itthon is volt balhé valami mentősökkel és egy picsával.

Ellenben a férfimozgalomnak, ami még gyerekcipőben jár, húsba vágó okai vannak, amit nem lehet még sokáig szőnyeg alá söpörni és bagatelizálni. Vagy ha igen, akkor rip európa, és meg is érdemli. Az unokám már lehet félvér muszlim lesz, sebaj, mert a nőjének már nem lesz sok joga semmire.

hunbagira
Újságíró

Tehát akkor mégsem leuraló patriarchák a férfiak. Nem-nem látta be a média erre programozta őket. Most meg majd valóban az igazságra fogja. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

Nincs bajom általában a férfiakkal, csak egyes férfiakkal. :) Sokkal több a környezetemben a tisztességes, jó szándékú, normális gondolkodású férfi, mint a … nem ilyen.

Ne becsüld le annyira az embereket, hogy kizárólag a média befolyásolja őket, nincs saját értékítéletük. Ráadássul a feminizmus első x évtizedében hol volt a média meg az ő hatása az emberek nagy tömegeire?

hunbagira
Újságíró

Pedig olyan 90%-ban igen, de ezt te is pontosan tudod. :) Ezért vernyog a magadfajta libsi, hogy magyaroszágon-  de en bloc- keleteurópában nincs véleményformáló monopóliumotok (ez számotokra a “diktatúra” :) )

feminizmus első x évtizedében hol volt a média meg az ő hatása az emberek nagy tömegeire?  A marxista zsidó lügenpresse már a 19.század harmadik harmadától meghatározó. Nem kell messzebb menni hazánktól és hatvany bárótól. :) Te műveletlen picsa….

Illetve igen rengeteg filantróp és/vagy alturista férfi van/volt ezt használjátok ki, ti szarházi parazita áruló riherongyok, pofátlanul.

common man
Olvasó
common man

“…sok előítéletet kell még lebontanunk.” Úgy bontjátok ,hogy közben újakat építenétek?

Aldo
Újságíró

“A feminizmus nem férfiaktól vesz el jogokat, hanem az őket eddig megillető jogokat kéri a nők számára is.”
Egy nő ma már bármit megtehet. Szavazhat, járhat egyetemre, végig ribanckodhatja a 20-40 közti éveit, lehet országgyűlési képviselő, sőt miniszterelnök, cégvezető stb. Mi kéne még? Mit nem tehetsz meg szerinted, csak azért mert nő vagy? A férfiaknak a jogok mellé automatikusan jár a felelősségvállalás is, míg ti ezt szeretnétek elkerülni.
Ha egy nő teherbe esik és úgy dönt megtartja a gyereket, akkor a férfit húzzák le gyerektartással. Ha úgy dönt elveteti, a férfi akkor sem tehet semmit. Mi ez, ha nem joghátrány, ami a férfiak ellen van?

“Ennek az igazságát szerencsére sok-sok férfi belátta, és így valósulhatott meg a feministák jó néhány elképzelése. Szerencsére. :)”
A sok puhapöcsű nem férfi, hanem hímnemű. Szerencsére sok követelőzés viszont nem valósult meg. Még mindig nem lehet senkit pusztán bemondással nemi erőszakkal, zaklatással börtönbe juttatni.

“De még mindig nem az igazi a dolog, sok előítéletet kell még lebontanunk.”
Mikor lesz már elég?

Reactor
Újságíró

Amit a feminizmus meg tudott valósítani anélkül hogy alapvető nemi különbségbeli (értsd: biológiai és ezekkel kapcsolatos) dolgokat rúgna fel, azt már megvalósította. A nők szavazhatnak, gyakorlatilag tetszés szerint választhatnak munkahelyet, kimondhatják a véleményüket szabadon, és bármelyik egyháznak, felekezetnek a tagjai lehetnek. Helyenként a biológiából adódóan többletjogok is illetik meg őket. Már megbocsáss, de ezek után mi kellene még?
Megjegyzem, a férfiakat sokkal jobban diszkriminálják negatívan manapság, mint a nőket. A munkaerőpiacon hátrányba kerültünk. Mögöttünk nem áll semmiféle érdekvédelmi szervezet sem. Bíróságon magasabb büntetést szabnak ki ránk. Ha sorozás lenne, mivelünk kezdenék (a hivatásos, szerződéses, önkéntes női katonákat ne keverjük ide). Most akkor én is döngessem a mellem, hogy odáig szóljon mint a tamtamdob, hogy milyen igazságtalanok velem?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Amit a feminizmus meg tudott valósítani anélkül hogy alapvető nemi különbségbeli (értsd: biológiai és ezekkel kapcsolatos) dolgokat rúgna fel, azt már megvalósította.”

A hisztivel, a kevés női érdekérvényesítő eszköz egyik példájával. Igazából ezt sem ők valósították meg, hanem a férfiak valósították meg nekik az ő hülyegyerekes elképzeléseiket.

“A nők szavazhatnak, gyakorlatilag tetszés szerint választhatnak munkahelyet, kimondhatják a véleményüket szabadon, és bármelyik egyháznak, felekezetnek a tagjai lehetnek.”

És azon kívül, hogy kiélhetik/kompenzálhatják ezzel az összes pszichés defektjüket, semmi jó nem származik az emberiségnek belőle, csak kárt okoznak.

“Helyenként a biológiából adódóan többletjogok is illetik meg őket.”

A fogyatékosokat pedig támogatni kell, van amelyik megérdemli, de esetükben ez eléggé vitatható.

” Már megbocsáss, de ezek után mi kellene még?”

Vissza a konyhába, akkor végre boldogok lehetnének, totális kontroll, és az ostoba elképzeléseik meg maradjanak csak a kis üres buksijukban.

hunbagira
Újságíró

Figyelj te a joghoz akkor seggfej vagy, mint ide az ősrobbanás ideje.  Lehet a jogi képviseőik a dolog magánjogi vonzatai miatt tanácsolták ezt, nem a – nem létező- büntetőjogi. Érted már, te tehén?

Alter Ego
Szerkesztő

Kérlek, amíg nincs kifejezett oka, addig egy kicsit udvariasabban…

hunbagira
Újságíró

Ha pofánba hazudik, ha élesben történne akkor leütném, ahogy egy férfit szokás.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem nem hazudik, csak fanatikus és téved…

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem vagyok tagja semmiféle feminista csoportnak, nem szoktam feminista oldalakat olvasni, kommentelni. Időm sincs ilyesmivel foglalkozni. De az a szubkultúra, amivel itt találkozom, felér egy tanulmánnyal. Segíthet adott esetben az ilyen irányú gondolkodásmód ismerete,

-
Olvasó
-

“Nem vagyok tagja semmiféle feminista csoportnak, nem szoktam feminista oldalakat olvasni, kommentelni.”

De antifeminista oldalon kommentelsz, észlény. Hazug egy rima vagy, ne tagadd.

31Anna
Olvasó
31Anna

Igen? Hol? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Sajnos nekem úgy tűnik, hogy nem segített neked, mert semmit sem sikerült az elfogultságodból lecsiszolnia. Ha igaz, akkor nagyon szomorú társadalmi kórképet fest fel, hogy feminista mozgalmi indoktrináció nélkül is ennyire fanatikusan feminista lehet egy átlagnő…

31Anna
Olvasó
31Anna

Bizony, az átlagnők feministák. Többet mondok, az átlag férfiak is. Egy átlagcsalád mindent megtesz, hogy a lányuk a legjobb oktatásban részesüljön, azt a munkát választhassa, amit szeretne, akár külföldre is elmenjen egyetemre.  Képes legyen eltartani magát.

hunbagira
Újságíró

Képes legyen eltartani magát…….a férfiakból. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan ezt mondom én is,már egy jó ideje…….

Minden nő  feminista, hülye lenne, ha nem az lenne, ha ezzel előnyökhöz jut, minél okosabb/rusnyább, annál inkább…..

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy átlagcsalád mindent megtesz, hogy a lányuk a legjobb oktatásban részesüljön, azt a munkát választhassa, amit szeretne, akár külföldre is elmenjen egyetemre.

Tehát most már visszább kell venni, hogy a fiúknak is jusson?

hunbagira
Újságíró

Nah, csak kiderült, hogy ittlétednek nem az együtt gondolkodás, hanem csak a provokáció a célja.

“Beszéltesd, csak a feminista kurvát” előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból…:)

-
Olvasó
-

Azt írja, “nem vagyok tagja semmiféle feminista csoportnak”, közben egyéniség híján visszaböfögi a metoo egyedül üdvözítő interpretációját. 31Anna nem egyzerűen elhiszi a genderista mantrát, hanem aktívan részt vesz a propagálásában. :)

https://444.hu/2017/11/30/a-noknek-bejott-a-metoo-kampany-a-ferfiaknak-kevesbe

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem a provokáció a célom. A te célod a provokáció. :)

-
Olvasó
-

hunbagira
Újságíró

Nocsak, a mi a végvárivitéz kormányfőnk ezt hagyja, hogy ezek létezzenek?! :)

Alter Ego
Szerkesztő

“De tudni kell, hogy ma Magyarországon gyakorlatilag a szexuális zaklatást nem büntetik.”

Ez is mutatja, hogy a közerkölcsöt lekövetni törekvő törvényalkotás szerint sem létezik olyan, hogy “szexuális zaklatás”. Van “zaklatás” nevű tényállás a BTK-ban, abban benne foglaltatik minden olyan magatartásforma, amely szankcionálandó. Az, hogy a feministák kitalálták, hogy legyen bűncselekmény, ha egy  nőnél szexuálisan kezdeményeznek, az egy súlyosan társadalomellenes felforgatótevékenység. Ezen nem változtat semmit sem, ha száz vagy ezer nővel is beszélgetsz szűk körben arról, hogy nekik mennyire kényelmetlen, “zaklató”, hogy az élet természetes rendje szerint a férfiak “kikezdenek” a nőkkel. Természetesen lehet privát beszélgetős körökben arról is beszélgetni, hogy milyen gusztustalan és felzaklató dolog, hogy a férfiak jelentős része horgászni jár és pornófilmeket néz, és ezt törvényben kellene bűncselekménnyé nyilvánítani, csakhogy ez akkor sem lesz egy értelmes, legitim felvetés, ha egészen biztosan sok nő hajlandó csatlakozni hozzá.

hgyi
Szerkesztő

Én azon csodálkozom, hogy egyes férfiakban miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg, miért nem segítenek abban, hogy ezeknek az eseteknek a számát csökkentsük, miért nem ítélik el ezeknek a férfitársaiknak a viselkedését?

Erről eszembe jutott, hogy tulajdonképpen a tanárok legalább 80%-át be lehetne jelenteni, mint verbális bántalmazót. Alig akad gyerek, akit valamely tanára ne sértegetett volna, nem hallott lekicsinylő szavakat, akinek nem parancsolt meg valamit, nem kritizálták, ne félemlítette, ne szégyenítette, vagy ne értékelte volna le egy-egy tanára a 12 év alatt.

Aldo
Újságíró

“Erről eszembe jutott, hogy tulajdonképpen a tanárok legalább 80%-át be lehetne jelenteni, mint verbális bántalmazót.”

Nem feljelenteni kéne, hanem félholtra verni, majd életfogytiglan eltiltani a hivatásától, amit amúgy is gyűlöl, csak kiseggelt egy egyetemet, hogy legyen már valami diplomája.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mai kölyköknek se árt a pofon. Sőt.

Aldo
Újságíró

Néha a saller nem árt senkinek. Főleg, ha már nincs más módszer.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem vagyok hajlandó férfit bántalmazni, akkor sem, ha nincs más módszer! :)

common man
Olvasó
common man

Ha túl erősen harapdál vagy rossz helyen nyal meg se lököd a fejét?A mtoban már az is bántalmazás.

common man
Olvasó
common man

Én azon csodálkozom, hogy egyes férfiakban miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg” 1. És ez magyarul mit jelent? 2.”Én azon csodálkozom, hogy egyes nőkben miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy férfit a férfiségében alázzák, sértik meg.Na ez meg ugyan azt jelenti amit majd elmagyarázol.

31Anna
Olvasó
31Anna

Hajrá, érdekvédelem! Ha a férfiak tömegeit érne ilyen sérelem, tiltakoznának. Vajh miért nem jelennek meg a sértett férfiak? Talán mert nincs miért.

common man
Olvasó
common man

Hunn?

Hunn
Újságíró

Azért, mert egy valódi elnyomó rendszer esetén, melynek célja valóban az elnyomás, nem érsz el semmit azzal, hogy sírsz és tiltakozol amiatt, hogy el vagy nyomva. Hiszen tudják. Azért csinálják.

Ami mindent elárul, hogy mennyire volt nőelnyomó a korábbi, képzeletbeli patriarchátus…

hunbagira
Újságíró

LIKE

-
Olvasó
-

“Én azon csodálkozom, hogy egyes férfiakban miért nincs annyi empátia, hogy megértésék, mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg, miért nem segítenek abban, hogy ezeknek az eseteknek a számát csökkentsük, miért nem ítélik el ezeknek a férfitársaiknak a viselkedését?”

Miért nincs a nőkben empátia, mikor a megvetett hímek meggyalázására építik fel a karrierjüket? – Minél több férfit utasít el egy picsa, annál menőbb arc a lánybandában.

Miért nincs a nőkben empátia, amikor névvel-arccal posztolják ki facebook-on azokat a férfiakat, akik szerelmes levelet írtak nekik?

Miért nincs a nőkben empátia, mikor a gyűlölt fehér férfit trágyahalomjént kezelik, ellenben szétteszik a lábukat  a harmadik világ szemetének?

hunbagira
Újságíró

Figyelj totális szolipszizmusuk miatt el sem jutnak odáig, hogy viszonossági erkölcsöt (azt tedd mással…)  talán saját férfiaiakkal is be kellene tartani. Még erre sem képesek.

31Anna
Olvasó
31Anna

Néhány ember által elkövetett erkölcstelen magatartást próbálsz ráhúzni a női nemre. :) Biztosan vannak példák e fenti esetekre. Elenyésző számban. A belé szerelmes lányt kigúnyoló fiú ugyanúgy előfordul, mint fordítva. Ugyanígy a retardáltabb fiúbandákban is menő arc, aki minél több lányt meghódít, mint a fent említett sekélyesebb lánybanda sztárja. Az jobban tetszene, ha mindenkivel lefeküdne a lány, és nem elutasítaná?

Megvetett hímek meggyalázására építik fel a nők a karrierjüket? Esetleg még valami lázálom a sikeres nőkkel kapcsolatos irigység keltette frusztráció csökkentésére?

Valami buta PUA szlogent olvastál, néztél a harmadik világból érkezők és a nők kapcsolatáról? Figyelj, nincs olyan, hogy gyűlölt fehér férfi, csak néhány pénzhajhász propagandagyártó agyában. Na, ez az igazi agymosás.  Biztosan van olyan fehér nő, aki kapcsolatot kezd egy migránssal. Dehogy ezt ráhúzod a nők nagy részére, az megmosolyogtató.

 

 

 

common man
Olvasó
common man

A sikeres nő az te vagy?  Sikeres nő-e vagy?Diplomád van több vagy gyereked?

hunbagira
Újságíró

:)

ggwp
Olvasó
ggwp

Nem tartom sikeresnek a diplomás nőket, a legtöbb 30 éves korára félig őrült. Talán a hormonok teszik, hogy még akkorra sincs gyerekük, és nem is lesz jó ideig. Hiába keresnek sok pénzt, és suhannak a faszkörhintán körbe körbe, és költik a pénzüket sznob faszságokra, depressziósak csomóan.

hunbagira
Újságíró

 

Biztosan van olyan fehér nő, aki kapcsolatot kezd egy migránssal.  Elég, ha leszállsz a blahán láthatsz n+1-et, érdekes fordítva egyet sem.

Ahogy fővárosunk “elit” klubjaiban sem láthatsz olyat, hogy fehér pasikák ülnek homokicigány és nigger szukák mellett egy asztalnál, csak fordítva.

Amikor egyik kis ringyónak megemlítettem, hogy mit szólnál ha beimportálnánk pár ukrán-orosz-román lányt- cserébe? Aki bizony szebbek és olcsóbbak ráadásul fehérek.

A válasz az volt, hogy bizony nem örülnénk….mondjuk legalább kivételesen őszinte volt egy részletkérdésben.

Aldo
Újságíró

“Miért nincs a nőkben empátia, mikor a megvetett hímek meggyalázására építik fel a karrierjüket? – Minél több férfit utasít el egy picsa, annál menőbb arc a lánybandában.”
Majd belefutnak egyszer valakibe, akinél elszakad a cérna és lekever egy nagy büdös pofont. És akkor örülhet, ha ennyivel megúszta.

“Miért nincs a nőkben empátia, amikor névvel-arccal posztolják ki facebook-on azokat a férfiakat, akik szerelmes levelet írtak nekik?”
Soha nem szabad virággal, csokival, verssel és más nyálas szarságokkal pitizni a csajoknak, mert azzal csak az ellenkezőjét éred el. Facebookon pedig különösen nem szabad az arcodat és a nevedet felvállalni, ha csajokkal kommunikálsz, mert pofátlanul visszaélnek vele. Amúgy érdekes, hogy a mostanában kialakulóban lévő netes zaklatás kapcsán is csak azzal sírják tele a médiát, hogy hány ostoba, magamutogató ribancot aláztak meg, mert szétküldöztette a meztelen képeit. A másik oldalt ért alázásokról megint nincs szó.

“Miért nincs a nőkben empátia, mikor a gyűlölt fehér férfit trágyahalomjént kezelik, ellenben szétteszik a lábukat  a harmadik világ szemetének?”
Mert primitív fajgyalázók. Aki legközelebb meglát egy ilyen hülye picsát, amint egy sivatagi cigánnyal, vagy dzsungellakóval mászkál az utcán, az nyugodtan kurvázza le vagy köpje le. 10 köpés után talán elgondolkozik.

ggwp
Olvasó
ggwp

“Mert primitív fajgyalázók. Aki legközelebb meglát egy ilyen hülye picsát, amint egy sivatagi cigánnyal, vagy dzsungellakóval mászkál az utcán, az nyugodtan kurvázza le vagy köpje le. 10 köpés után talán elgondolkozik.”

Ne gyalázd a kemény munkával pénzt kereső kurvákat ezekkel az aljákkal. És nem fog elgondolkozni, mert nagyon jól tudja mit csinál, és miért.

Aldo
Újságíró

Direkt odaírtam, hogy talán.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Vagy te kapod a meglepit az arcodba, fiúk-fiúk, erről mindig megfeledkeztek, hogy lehet a vesztes oldalra is kerülni, ha kötekedtek. :)

Aldo
Újságíró

Ha valaki az arcába kap valamit, az pont a nő lesz.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Most mért ne lehetne leköpni őket? Megérdemlik? Meg.

hunbagira
Újságíró

és több hónapos, éves, adott esetben évtizedes történetek hangzottak el.

Szegény-szegény nők, olyan is megbirizgálta a puncijukat brúhühü akiktől nem volt benedvesedés…:) vagy utólag rájöttetek, hogy tulajdonképpen erőszakoskodtak veletek (hamis volt a valuta :) )

31Anna
Olvasó
31Anna

Semmit nem érő, rossz indulatú vádaskodás. :)

hunbagira
Újságíró

Legalább tudnád helyesen leírni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Sok olyan dolgo lehetne tenni, ami nagyobb védelmet nyújtana az embereknek a szexuális molesztálás, valamint az alaptalan megvádolás ellen egyaránt.”

Mars a konyhába.

“mekkora sebet ejt, ha egy nőt a nőiségében alázzák, sértik meg”

De megbasználak, oly de meg lett sértve a nőisége, hogy örülhet neki, hogy kéne.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem a nők hozzáállása változott meg, hanem a feministáknak sikerült egy férfiellenes divatot teremteniük. A #metoo ügyek jelentős része semmilyen törvényi tényállást nem valósított meg, sokszor egyszerű mezei udvarlások lettek bűnként beállítva és az alapján hurcoltak meg ártatlan embereket. Valójában az üres férfigyűlölet buktatta meg a #metoot. A sajtóhisztériával sikerült elérni, hogy a férfiakban egy erős fenyegetettségtudat alakuljon ki. A férfiak széles tömegeiben tudatosult, hogy a feminista mozgalom tönkre akarja tenni őket. A férfiak meg fogják találni a megfelelő válaszokat és egyre nagyobb mértékben kiiktatják a művészvilágból és az üzleti életből az előnyszerszerzés trükkös női útjait, tehát nem lehet majd jó állást szerezni szopással, el lehet menni kapálni. Ezzel párhuzamosan a “feminizmus” kifejezés egyre erősebben kapcsolódik a férfigyűlölet fogalmához. Ha ez egy szép feminista eredmény, akkor gratulálok. Én mindenesetre nem nagyon örvendeznék ennek akkor sem, ha feminista lennék.

31Anna
Olvasó
31Anna

A metoo nem tönkretenni akarta a férfiakat, csak azt akarta elérni, hogy az embereket arra  bátorítsa, ne hallgassák el ezentúl, ha zaklatják őket, mert ezért a közvélemény ezentúl már nem őket fogja elítélni. . Miért tenne tönkre az egy férfit, ha a későbbiekben a nők már határozottabban merik visszautasítani, elmondani, felvállalni a zaklatás tényét? Ha egy potenciális zaklató már nem gondolja azt, hogy úgyis rejtve marad a zaklatás ténye, mert a nő úgyis hallgatni fog, és visszafogja magát, ez csak nyereség.

A zaklatás gyűlölete, a más emberek szexuális kihasználásának a gyűlölete nem egyenlő a férfigyűlölettel. Elvileg az udvarlás arra való, hogy a másik embert megnyerjük, nem arra, hogy megalázzuk, megsértsük, sebet ejtsünk rajta. Ezt egybemosni butaság. Ha valaki eddig bunkó módon, zaklatva “udvarolt” volna – , legalább most megtudta, hogy ideje stílust váltania, mert ezzel a kívánt célt nem éri el.

Nyilván vannak a mindkét nemben akik tisztességtelen előnyöket adnak-kapnak, így próbálnak előrébb jutni, hasznot húzni. De a legtöbb ember nem ilyen, és butaság egyének ilyen cselekedetét automatikusan azonosítani a másik egész csoportokkal, a társadalom egyik vagy másik felével.

A feminizmus nem férfigyűlölet. Eddig sem volt az, ezután sem lesz az.  Az mossa csak össze a kettőt, aki a férfiak régebbi előnyeit sírja vissza, immár hiába. :)

hunbagira
Újságíró

De férfigyűlölet, mert a nők előnyeivel semmi baja a feminizmusnak, kis hazug <moderálva>.

31Anna
Olvasó
31Anna

A ringyózásod továbbra is gyerekes, súlytalan dolog. :) De ha te ehhez ragaszkodsz, ám legyen! :)Most én is hazug ringyózzalak le téged, és akkor jobban érzed magad? Az a baj, hogy ezzel az egész oldalt hitelteleníted, és értelmesen gondolkodó férfiak helyett csak kiskamaszos siránkozók gyülekezetének láttatod a férfijogi mozgalom képviselőit. Ha felvállalod, hogy akár egy ilyen fórumon megpróbálsz tenni a férfiak vélt hátrányai ellen, talán európai módon kellene kommunikálnod. Ha valaki ide téved, és azt látja, hogy itt az együtt gondolkodás, a jobbító szándék, a valódi érdekképviselet helyett a trágárkodás, a gyűlöletkeltés, a kiskamaszos vagdalkozás folyik, elmegy, holott nyilván az a szándékotok, hogy az emberek megismerjék az álláspontotokat. Ha csak bohóckodni akartok, meg sírdogálni a szomorú sorsotokon, és közösen rágódni valami ostoba PUA kézikönyvön, akkor értelmesebb lenne azt zárt csoportban tenni, mert így ártatok a saját mozgalmatoknak. Ha ugyan van olyan.

Tapasztalataim szerint a nők még ma is sok dologban hátrányt szenvednek a férfiakhoz képest. Ami esetleges”előnyük” van szerintetek, azt is a túlnyomóan férfiakból álló képviselők, kormányok szavazták meg, fogadták el, engedélyezték, biztosítják annak gyakorlatát.  Protestáljatok náluk, miért nem rájuk haragszotok? :) Hol van olyan ország, ahol a nők kezében a gazdasági és a törvényhozó hatalom, és gonosz nők hoznak törvényeket szegény férfiak ellen? Miért nem erős férfijogi mozgalmak hívják fel a figyelmet a férfiak “hátrányaira”, ha szerintetek vannak? Én nem látok ilyeneket, nincs dolgom ez ügyben. Valószínűleg a feminista szervezetek is így vannak ezzel.

Azért nem férfiatlan egy kicsit, hogy nőktől, feminista szervezetektől várod az érdekképviseletedet, mert a férfiak nem tudnak összehozni egy vállalhatót, ami képes széles körűen megjeleníteni az álláspontotokat? Szerintem ez nem azért van, mert a férfiak bénák vagy buták,  hanem azért, mert a nagy-nagy részük egyszerűen nem ért veletek egyet.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez egy abszolút jogos felvetés. De a végkövetkeztetésed hibás.

A társadalmi felismeréseket a középkorból itt ragadt lovagiasságeszmény hátráltatja. Természetesen vannak egyet nem értő férfiak is, viszont inkább jórészt olyanok vannak, akik bár látják a férfiakat, mint társadalmi csoportot érintő problémákat, mégis a személyes élettérben való megoldásban hisznek csak. A férfiak érdekvédelmi csoportjainak nincs még túl nagy hagyománya, és az is hátráltatja a munkájukat, hogy a férfiak jelentős része szkeptikus, nem hisz az elérhető eredményekben, ezért nem folytat aktivizmust. Másrészt amíg a női civil szerveződéseket állami támogatással hizlalják (van is belőlük több száz(!) ebben az országban is), addig kis számú férfiszervezeteknek semmi esélye a munkájukat segítő támogatásra, ezért források hiányában sem tudják megfelelően kommunikálni a férfiak érdekeit. Mindehhez járul még az is, hogy szinte a teljes sajtó módszeresen kerüli, hogy a férfiak érdekvédelmi szervezetinek a véleményét közvetítse.

Egyébként én nem örülnék annyira ennek egy feminista helyében, mert ez ahhoz vezet, hogy a társadalmi feszültségek egyre csak közelítenek a kritikus tömeg felé, és akkor nem udvarias férfijogi mozgalmak, hanem a Huffnágel Pista jellegű radikálisok vagy mi több, esetleg egyenesen a Hunn által szemléltetett terrorbrigádok fogják magukhoz ragadni a figyelmet és a kezdeményezést. Szóval szerintem aki a nőkért és a feministákért aggódik, az aggódjon csak maga is a férfijogi mozgalom sikeréért…

31Anna
Olvasó
31Anna

Az a helyzet, hogy jelenleg is a társadalom vezetői akár politikai, akár gazdasági téren a férfiak. Ha a férfiak el vannak nyomva, saját magukat nyomják el.  Ha sajtóban nem jelennek meg  a hírek, ezt saját maguk akadályozzák meg. Ha nem élnek a társadalmi közgondolkodás változtatásának lehetőségével, azt maguknak köszönhetik. A nők részére kiutalt állami támogatásról többnyire férfiak döntenek. Arról is, hogy ki ne kapjon állami támogatást.

Huffnágel István munkásságát nem ismerem, ezek szerint nem vesztettem sokat. Hunn e heti kirohanását olvastam.  Ugyan már! :) Van ennél egy hajszállal nagyobb veszély is kis hazánkban.

common man
Olvasó
common man

“Ugyan már! :) Van ennél egy hajszállal nagyobb veszély is kis hazánkban” .Igen! Végre egyetértünk.A feminizmus,a feministák.

common man
Olvasó
common man

Aztán ha te lennél a miniszterelnök asszonyunk mit tennél mondjuk az első száz napban?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nyalna a rócsildoknak, mint a többi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidók.
Ezek is zsidók.
Zsidók nyomják el.
A sajtó pláne zsidó.

Hunn
Újságíró

Az a helyzet, hogy jelenleg is a társadalom vezetői akár politikai, akár gazdasági téren a férfiak. Ha a férfiak el vannak nyomva, saját magukat nyomják el.

Ő maga mondja, és nem esik le neki bazmeg, hogy akkor ezek szerint nem A férfiak vannak hatalmon…

hunbagira
Újságíró

1. Ha valaki idetéved pontosan látja, hogy egy szar hazug ringyóval beszélek így aki véletlenül sem az együtt gondolkodás miatt van itt hanem csak provokálni. :) És én ennek megfelelően reagálok rá.

2a.Eme kormányok- sajnos a létező női választójog miatt-   a nők szavazataival jutnak hatalomra, hiszen ti vagytok többségben így nektek is poltizálnak plusz a szex korrupció miatt (ami totális elprostituálódásotok maitt annyi kis prosit tartanak ki amennyit akarnak) soha nem fognak változtatni. És most a kultúrmarxista tömegmédiáról és deepstateről nem is beszéltünk.

Illetve akkor amikor megindul a tényleges ellenállás és/vagy a lepusztulás  (munkaerőhiány) olyan szintű lesz, amit már ők is megéreznek.

2.b.Miért nem erős férfijogi mozgalmak hívják fel a figyelmet a férfiak “hátrányaira”, ha szerintetek vannak?   Te milyen együtt gondolkodást kérsz számon, amikor a tényeket is ignorálod (konkrétan felsoroltam, hogy milyen területeken vagytok pozitívan diszkriminálva férfiak kárára) te faszszopó kurva.

….Valószínűleg a feminista szervezetek is így vannak ezzel. Nincs ezzel gond csak akkor nem kell egyenlőségről hazudozni, te szardarab. Amúgy ez a dolog okozatként jön fel, amikor a feminizmusról mint egyenlőségre törekvő ideológiáról hazudoztok.

3. Azért nem férfiatlan egy kicsit, hogy nőktől, feminista szervezetektől várod az érdekképviseletedet  Erre megkaptad a választ 2b-ben.

mert a férfiak bénák vagy buták,  hanem azért, mert a nagy-nagy részük egyszerűen nem ért veletek egyet. De sajnos buták vagyunk. Én is ekkora feminista voltam mint ide Jeruzsálem- egész egyszerűen azért,mert a kultúrmarxista média erre programozott (és ugye 90-es években illetve azelőtt totálisan uraltátok a médiát) Aztán amikor elolvastam a cikkeket egy “hűbazdmeg tényleg” élmény keretében elpárologott. És akiket azóta idehoztam mindnél ez a helyzet. :) azon egyszerű okból, mert a tény az tény.

-
Olvasó
-

A ringyózásod továbbra is gyerekes, súlytalan dolog.

A megszégyenítő nyelvezet az megy neked, pszichopata.

Odradek
Olvasó
Odradek

“Azért nem férfiatlan egy kicsit, hogy nőktől, feminista szervezetektől várod az érdekképviseletedet, mert a férfiak nem tudnak összehozni egy vállalhatót, ami képes széles körűen megjeleníteni az álláspontotokat?”

Ezt a kérdést feltették Tamási Erzsébetnek is, ezt válaszolta:

“Mert a feminizmus kínos helyzetbe hozta a férfiakat, amiből csak rosszul jöhetnek ki. Ha csendben maradnak, akkor is csorba esik a férfiúi méltóságukon, ha pedig megszólalnak, akkor könnyen rájuk süthetik a bélyeget, hogy köpködő, macsó, nőverő bunkók. Egyértelmű, hogy a nőknek kell felemelni a hangjukat. Nekik kell megmozdulniuk a férfiakért. ”

Abban viszont komoly igazsága van 31Annának, hogy a férfiakat sújtó joghátrányok szintén férfiak művei (a parlamentben óriási férfitöbbség van), és az Alkotmánybíróságban (ahol ezt a halhatatlan mondatot hozták létre: “… a nők – a férfiakhoz képest – kedvezőbb (nem azonos) alanyi jogokra tarthatnak igényt...”) szintén férfitöbblet van. Meg a Müller Péterek, meg a TGM-ek…ezek ellen a manginák ellen kellene fellépni!

hunbagira
Újságíró

Abban viszont komoly igazsága van 31Annának, hogy a férfiakat sújtó joghátrányok szintén férfiak művei (a parlamentben óriási férfitöbbség van

Ezt tagadta valaki?! Az okait magyaráztam-magyaráztuk.LD itt:

2a.Eme kormányok- sajnos a létező női választójog miatt-   a nők szavazataival jutnak hatalomra, hiszen ti vagytok többségben így nektek is poltizálnak plusz a szex korrupció miatt (ami totális elprostituálódásotok maitt annyi kis prosit tartanak ki amennyit akarnak) soha nem fognak változtatni. És most a kultúrmarxista tömegmédiáról és deepstateről nem is beszéltünk.

Ezt kiegészíteném azzal, hogy befigyel(het) a sima emberi hülyeség ezen politikusok is feminista mantrán és javarészt, csak a lovagregények lapjain létezett lovagi eszményben nevelkedtek. Ami nagyjából összefoglalható abban, hogy a nőnek minden személyes kérdésben igaza van, őt mindig sajnálni kell és kedvére tenni….

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek nem butaságból hozzák a törvényeket, hanem aljasságból.

ggwp
Olvasó
ggwp

Pontosan. Vagy pénzért.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Abban viszont komoly igazsága van 31Annának, hogy a férfiakat sújtó joghátrányok szintén férfiak művei (a parlamentben óriási férfitöbbség van), és az Alkotmánybíróságban”

Zsidók.

Naooo
Olvasó
Naooo

A feminizmus egyre vállalhatatlanabb a nők számára. Már kislányok is szégyennek tartják.

Alter Ego
Szerkesztő

“Miért tenne tönkre az egy férfit, ha a későbbiekben a nők már határozottabban merik visszautasítani, elmondani, felvállalni a zaklatás tényét?”

Az a baj, hogy a “zaklatás tényét” a feminista nők a saját elképzelésükre alapozzák. Nem érzed abszurdnak azt az ízlés rendőrséget, amely meg akarja mondani mindenkinek (köztük a többi nőnek is), hogy mit számít “bunkó módon, zaklatva” udvarlásnak? Már megbocsáss, de én már nagyon sokszor láttam olyan bunkó udvarlásokat, hogy azt hittem, hogy helyben felképelik a fickót, erre az történt, hogy a nő kis híján elélvezett az örömtől. Szerintem neked meg még kifinomultabb az ízlésed az enyémhez képest. Szóval akkor most az én ízlésemhez vagy a tiédhez vagy az említett nőknek az ízléséhez igazítsuk a “bunkóság” és a “zaklatás” fogalmát?

Egyszerűen logikátlan dolgokat mondasz. Nekem úgy rémlik, hogy mások megalázása és megsértése a szexuális jellegtől függetlenül is definiálva van a szükségesnek talált mértékben a büntetőjogban. Miért gondolják a feminista nők, hogy ha ez a szexel függ össze, akkor mást kellene gondolnunk? Megmondom: mert szexfóbiásak és férfifóbiásak. De ez az ő keresztjük, és nem büntethetik  saját problémájukért a teljes társadalmat. Márpedig szerintem joggal érzem úgy, hogy a fellépésükkel tönkre akarják tenni (elsősorban) a férfiakat.

hunbagira
Újságíró

Nyilván vannak a mindkét nemben akik tisztességtelen előnyöket adnak-kapnak, így próbálnak előrébb jutni, hasznot húzni. De a legtöbb ember nem ilyen, és butaság egyének ilyen cselekedetét automatikusan azonosítani a másik egész csoportokkal, a társadalom egyik vagy másik felével.

Bazdmeg a tetves feminizmusotok másról sem szól, csak erről. :D Miszerint a férfiak leuralós és/vagy deviáns csoportjait kivetítek az egész férfinemre (fordítottján persze jó női kettősmércés szolipszizmussal, meg megsértődtök)

Aldo
Újságíró

“A metoo nem tönkretenni akarta a férfiakat,”
De.

“csak azt akarta elérni, hogy az embereket arra  bátorítsa, ne hallgassák el ezentúl, ha zaklatják őket, mert ezért a közvélemény ezentúl már nem őket fogja elítélni.”
Akit valóban zaklattak, az eddig is megkaphatta a jogi elégtételt. Nyugodtan feljelentést tehetett a zaklató ellen, akit – ha valóban zaklatott – bíróság elég került. Mit ad Isten, a meetoo hullám elindulásával a sok semmirekellő, neve nincs leszerepelt tehetségtelen színésznőcske és celebribancok nyavalygásával lett tele a szennymédia, magasról leszarva a valós áldozatokat. De persze ha erre valaki rá mer világítani, akkor automatikusan egy szemét nőgyűlölő állat lesz, aki nem tiszteli és nem érti meg a nők problémáit.

 “Miért tenne tönkre az egy férfit, ha a későbbiekben a nők már határozottabban merik visszautasítani, elmondani, felvállalni a zaklatás tényét?”
Azért mert összemossa a valódi zaklatást és a szimpla kezdeményezést. Ha nem tetszik az illető, vagy éppen rossz napod volt, akkor nyugodtan lehet zaklatást kiáltani, egy kis kellemetlenség nem fog ártani senkinek. Ha egy nő úgy véli, hogy profitálhat, előnyt érhet el a testi adottságaiból, akkor azzal élni is fog. Sokan éltek is vele és utólag kisírt szemekkel kezdtek el a médiában haknizni, hogy nekik milyen szar volt és ez kurvára nem tisztességes.

“Ha egy potenciális zaklató már nem gondolja azt, hogy úgyis rejtve marad a zaklatás ténye, mert a nő úgyis hallgatni fog, és visszafogja magát, ez csak nyereség.”
Törvény tiltja a lopást és a gyilkosságot is, ennek ellenére rengetegen vannak, akik milliókat lopnak el és embereket ölnek meg. Magasról leszarják, hogy mit tilt a törvény. Aki zaklat, az a legtöbb esetben nem normális, valamilyen pszichés betegségben szenved, így a legkevésbé fogja meghatni, hogy mi a törvény szövege.

“A zaklatás gyűlölete, a más emberek szexuális kihasználásának a gyűlölete nem egyenlő a férfigyűlölettel.”
Mégis rá akarjátok húzni a kollektív férfi nemre. Arra is kíváncsi lennék, hogyha zaklatással vádolnék meg egy nőt, mennyire lennék komolyan véve.

“Elvileg az udvarlás arra való, hogy a másik embert megnyerjük, nem arra, hogy megalázzuk, megsértsük, sebet ejtsünk rajta. Ezt egybemosni butaság.”
Mégis ez történik.

“Ha valaki eddig bunkó módon, zaklatva “udvarolt” volna – , legalább most megtudta, hogy ideje stílust váltania, mert ezzel a kívánt célt nem éri el.”
Lásd a pár sorral fentebb írtakat. Érdekes módon a tahó állat zaklatók mégis sikeresebbek. Nem kell itt a műsor, hogy nektek csokival meg virággal kell udvarolni, mert úgyse hiszi el senki.

“Nyilván vannak a mindkét nemben akik tisztességtelen előnyöket adnak-kapnak, így próbálnak előrébb jutni, hasznot húzni. “
A nők körében többen vannak.

“De a legtöbb ember nem ilyen, és butaság egyének ilyen cselekedetét automatikusan azonosítani a másik egész csoportokkal, a társadalom egyik vagy másik felével.”
Akkor a femináci szervezetek most feloszlatják magukat? Hiszen, ha Jóska zaklatta a kolléganőjét, akkor ezzel nem lehet megvádolni Robit, aki szintén ott dolgozik, de aznap betegszabin volt.

“A feminizmus nem férfigyűlölet. Eddig sem volt az, ezután sem lesz az.”
Valóban nem az, hiszen a nők érdekeit is ugyanúgy leszarja, csak eszközként használja fel őket, a társadalomrombolásra, és a civilizáció szétbarmolására.

 ” Az mossa csak össze a kettőt, aki a férfiak régebbi előnyeit sírja vissza, immár hiába. :)”
De a nők előnyeit azokat természetesen meg kell tartani igaz? Sőt még több előnyt, kiváltságot biztosítani nekik. Amúgy meg pont a feminácik sírják vissza  a férfiak előnyeit és állítják, hogy a nőknek milyen szar volt mindig is. Persze az is roppant mulatságos, hogy megkaptátok az esélyegyenlőséget, de még így sem vagytok képesek boldogulni. Míg így is csak sírtok, és kvótákat követeltek.

31Anna
Olvasó
31Anna

“A metoo nem tönkretenni akarta a férfiakat,”
De.”

Nem. :) Vissza akarja szorítani a zaklatást. Fel akarja hívni arra a figyelmet, hogy a merjenek tiltakozni az emberek a szexuális zaklatás ellen.

Akit valóban zaklattak, az eddig is megkaphatta a jogi elégtételt. Nyugodtan feljelentést tehetett a zaklató ellen, akit – ha valóban zaklatott – bíróság elég került. Mit ad Isten, a meetoo hullám elindulásával a sok semmirekellő, neve nincs leszerepelt tehetségtelen színésznőcske és celebribancok nyavalygásával lett tele a szennymédia, magasról leszarva a valós áldozatokat. De persze ha erre valaki rá mer világítani, akkor automatikusan egy szemét nőgyűlölő állat lesz, aki nem tiszteli és nem érti meg a nők problémáit.

Ez nem igaz. A törvény akkor ér valamit, ha a sértettnek reális esélye van arra, hogy igazságot szolgáltassanak számára. Ebben a tekintetben a mai joggyakorlatban  súlyos hiányosságok vannak. Sokkal hatékonyabban lehetne a szexuális zaklatás ellen védekezni megfelelő megelőző intézkedésekkel, a megtörtént esetek feltárásának az elősegítésével. A médiaszereplők azért kaptak nagyobb hangsúlyt ez ügyben is, mert közismertek, figyelnek rájuk az emberek. A színésznőcske ügy semmivel sem alábbvaló, mint  egy pénztárosnőcske, takarítónőcske vagy jogásznőcske ügye? Mert ha egy rendezőcske évtizedekig büntetlenül zaklathat, azt ideje nyilvánosságra hozni, hogy más hatalmi pozícióban lévő személyecskék kétszer is meggondolják, mielőtt zaklatásra adják a fejüket.

Törvény tiltja a lopást és a gyilkosságot is, ennek ellenére rengetegen vannak, akik milliókat lopnak el és embereket ölnek meg. Magasról leszarják, hogy mit tilt a törvény. Aki zaklat, az a legtöbb esetben nem normális, valamilyen pszichés betegségben szenved, így a legkevésbé fogja meghatni, hogy mi a törvény szövege.

És mégsem mondjuk azt, hogy töröljük el a gyilkosságra, lopásra vonatkozó törvényeket, mert ezeknek mégis van visszatartó ereje, ha nem is mindenkire. Nem, aki zaklat nem feltétlenül pszichés betegségben szenved, csak azt hiszi, ő ezt büntetlenül megteheti, ha éppen gusztusa támad rá. Tegyünk róla, hogy a törvény valóban visszatartó erővel bírjon, ami most nyilvánvalóan nincs meg.

Mégis rá akarjátok húzni a kollektív férfi nemre. Arra is kíváncsi lennék, hogyha zaklatással vádolnék meg egy nőt, mennyire lennék komolyan véve.

Nem, senki nem akarja kollektíven ráhúzni a férfinemre. Ez olyan, mintha a eltörölnénk a lopás elleni törvényeket, mert az összes emberre ráhúzza, hogy tolvaj. Elvégre bármikor előfordulhat, hogy valakit hamisan vádolnak, tessék csak eltörölni! Ha valóban zaklat egy nő, nyugodtan jelentsd fel! Ugyanúgy nem leszel komolyan véve, mint ahogy az esetek többségében a nők sincsenek komolyan véve hasonló esetben.

“Elvileg az udvarlás arra való, hogy a másik embert megnyerjük, nem arra, hogy megalázzuk, megsértsük, sebet ejtsünk rajta. Ezt egybemosni butaság.”
Mégis ez történik.”

Mármint abban az értelemben történik az egybemosás, hogy zaklatást  próbálnak “udvarlásnak” aposztrofálni. Hát nem!

Lásd a pár sorral fentebb írtakat. Érdekes módon a tahó állat zaklatók mégis sikeresebbek. Nem kell itt a műsor, hogy nektek csokival meg virággal kell udvarolni, mert úgyse hiszi el senki.

Az ostoba PUA fantazmagóriák szerint. :) A tahó állat zaklatók tahó állat zaklatók.

“Nyilván vannak a mindkét nemben akik tisztességtelen előnyöket adnak-kapnak, így próbálnak előrébb jutni, hasznot húzni. “
A nők körében többen vannak.”

Vagy fele annyian. Vagy ugyanannyian.   :) Butaságot állítasz!

Akkor a femináci szervezetek most feloszlatják magukat? Hiszen, ha Jóska zaklatta a kolléganőjét, akkor ezzel nem lehet megvádolni Robit, aki szintén ott dolgozik, de aznap betegszabin volt.

A feminista szervezetek legkevésbé nácik, ez butaság. Jóska és Robi esetében pedig megcsillogtattad páratlan jogászi vénádat, fantasztikus logikai képességeidet, valamint lenyűgöző igazságérzetedet. Ha Jóska zaklatta a kolléganőjét,  Robi, aki aznap betegszabadságon volt, nem büntethető. Nem akarsz esetleg jogászkézésben csillogtatni az előbb említett kiemelkedő képességeket?

“A feminizmus nem férfigyűlölet. Eddig sem volt az, ezután sem lesz az.”
Valóban nem az, hiszen a nők érdekeit is ugyanúgy leszarja, csak eszközként használja fel őket, a társadalomrombolásra, és a civilizáció szétbarmolására.”

Már megint az üldözésmánia. :) Nem, a nők érdekeit nem szarja le, társadalmi igazságosságra törekszik.

 ” Az mossa csak össze a kettőt, aki a férfiak régebbi előnyeit sírja vissza, immár hiába. :)”
De a nők előnyeit azokat természetesen meg kell tartani igaz? Sőt még több előnyt, kiváltságot biztosítani nekik. Amúgy meg pont a feminácik sírják vissza  a férfiak előnyeit és állítják, hogy a nőknek milyen szar volt mindig is. Persze az is roppant mulatságos, hogy megkaptátok az esélyegyenlőséget, de még így sem vagytok képesek boldogulni. Míg így is csak sírtok, és kvótákat követeltek.”

Aha, a nők előnyeit fentebb Hunbagira felsorolta. Múzeumi meg fürdő ingyen belépő! Szórakozóhelyek ingyen belépői, és a férfiakban állítólag nincs annyi spiritusz, hogy ezt a diszkriminációt orvosolni tudják. A kvóta emlegetése! Mondj már Magyarországon olyan helyet, területet, ahol van női kvóta! Ezt emlegetitek folyamatosan, mint ami benneteket olyan szörnyen diszkriminál, és amit a teremtő férfiagy óriási erőfeszítése sem tud megszüntetni. Lássuk be, az összes erőszakszervezetnek női vezetői vannak, akik fegyverrel kényszerítik a parlamentet az ingyenes múzeumbelépő elfogadására a nők részére. :)

Ha elolvasod a Férfihang kommentjeit, folyamatosan megy a sírás-rívás-panaszkodás, valós cselekvés nélkül. Nehogy verbálisan megsértsenek benneteket. Nem , nem kapták meg az esélyegyenlőséget a nők, és még így is nagyon sok nő sokkal sikeresebb a munka világában, mint jó néhány férfi. Nem csoda, hogy a kevésbé sikeres férfiak ezért irigykednek meg köpködnek, de hát ez már egyéni problémájuk.

Alter Ego
Szerkesztő

“Sokkal hatékonyabban lehetne a szexuális zaklatás ellen védekezni megfelelő megelőző intézkedésekkel, a megtörtént esetek feltárásának az elősegítésével.”

A #metoo aztán megfelelő lehetőséget teremtett most erre. Látjuk az eredményeket: 90 százalék jogalap nélküli mocskolódás és hozzávetőleg 10 százaléknyi eset, ahol van esélye annak hogy valódi jogsérelem keletkezett. Már mondta más is: pont a valódi áldozatok nem kaptak figyelmet és segítséget a #metoo kampányban. És pont úgy nem tudsz értelmes definíciót felmutatni te sem a “szexuális zaklatásra”, ahogy a #metoo jelenség sem tudott.  El is kerülted “ügyesen” az erre vonatkozó összes kérdést, amit feltettek itt neked többen is.

“Az ostoba PUA fantazmagóriák szerint. :) A tahó állat zaklatók tahó állat zaklatók.”

Tudod, a féfiak nem úgy működnek, mint a nők, hogy valami “szellemi vezető” kitalál valami ezoterikus baromságot a “bevonzás mágiájáról”, aztán maholnap minden nő ezt mantrázza az országban. A férfiak elemi beállítottságuk szerint mindig kételkednek, mielőtt új dolgokat internalizálnának.  Ezzel az elég erős alapmentalitással csakis azért tarthatják hitelesnek és követendőnek a PUA tanácsokat, mert “aha élményük” van azok jelentős részével kapcsolatban. Jórészt azt látják leírva, rendszerbe foglalva, amit tapasztaltak az életükben, a világban maguk körül. A férfiaknak közös élménye, hogy a végletekig vitt rámenősség, a “bunkóság” mérhetetlenül tetszik a nők túlnyomó többségének,. Magam is erről a tapasztalatomról beszéltem, amikor kérdeztem tőled, hogy akkor kinek is az ízléséhez kellene igazítani a bunkóság fogalmát. Nem fogod tudni meggyőzni a férfiakat egy alapvető közös élményük ellenében. Ráadásul nem is fog így senki sem egy hiteles, vitára, párbeszédre alkalmas partnernek tekinteni. Ha ennyire nem a való világban létezel, ennyire nem ismered vagy szándékosan letagadod a férfi-nő kontaktusok pszichológiáját, akkor alkalmatlan is vagy erre.

“Nem, senki nem akarja kollektíven ráhúzni a férfinemre. Ez olyan, mintha a eltörölnénk a lopás elleni törvényeket, mert az összes emberre ráhúzza, hogy tolvaj.”

Dehogynem, mindenki pontosan látta, hallotta, olvasta a feminista mantrát, hogy tele a világ szemét zaklató, erőszakoló férfiakkal. Láttuk a metoo hisztéria ártatlan férfiáldozatait. Ezt nem fogod tudni letagadni. Nem lesz új férfiherélő világrend, és itt senkit nem is fogsz meggyőzni annak a hasznosságáról. Kár is erre pazarolnod a szabadidődet és az energiáidat.

“A feminista szervezetek legkevésbé nácik, ez butaság.”

Persze, hogy nem nácik. Ez a szóvicc arra céloz, hogy a feministák pont olyan gyűlölködők, kirekesztők, fanatikusak és kegyetlenek, mint a népirtó nácik. De a mai nácik határozottan ki szokták kérni maguknak ezt a hasonlatot, mert meggyőződésük, hogy egyetlen olyan nemtelen ember sincs közöttük, mint amilyenek a feminista szervezetek soraiban tucatjával.  Szerintem is nem fogsz találni ebben az országban egyetlen NANE rajongó férfit sem… Vajon miért nem? Az hogy a feminista szervezetek “feminácik”, egy régi felismerése a férfiaknak.

“Aha, a nők előnyeit fentebb Hunbagira felsorolta. Múzeumi meg fürdő ingyen belépő!”

Nem vagy te ilyen műveletlen. Biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod, hogy a hétköznapi előnyök, diszkriminációk hálóján túl jogi vonalon az alkotmánnyal elkezdve tucatnyi törvény diszkriminálja a férfiakat. Azt hiszem, már értem, hogy miért neveznek “hazug kurvának” azok, akik már korábban megismertek. :) Ez így nem egy tisztességes vita, csak a beszélgetőtársak szándékos bosszantása és annak a bizonyítéka, hogy nincs benned egy szemernyi jószándék sem a férfikkal szemben. Első bikkre többet néztem volna ki belőled… Megint csak csalódnom kellett az idejáró nőkkel kapcsolatban…

Aldo
Újságíró

“Sokkal hatékonyabban lehetne a szexuális zaklatás ellen védekezni megfelelő megelőző intézkedésekkel, a megtörtént esetek feltárásának az elősegítésével.”
Mi lenne az a hatékony módszer? Adjunk elektromos nyakörvet a férfiakra, hogy meg sem tudják közelíteni a nőket?

„A médiaszereplők azért kaptak nagyobb hangsúlyt ez ügyben is, mert közismertek, figyelnek rájuk az emberek.”
Azért kaptak nagyobb figyelmet, mert ebből akartak pofátlanul hasznot húzni, ha már másból nem nagyon tudnak.
https://24.hu/belfold/2017/10/21/az-mszp-s-gurmai-zitaval-is-eroszakoskodtak/
A linken Gurmai Zita nevű maszopos megélhetési politikus naplopó szerepel, akit állítása szerint 2003-ban meetoztak le. Ennek ellenére csak 15 év távlatából jutott eszébe, ez a szörnyű élmény. Biztos sokkot kapott és most tört fel a tudatalattijából. Pedig 2003-ban már 38 éves volt, tehát azt sem lehet mondani, hogy egy naiv 20 éves lányka volt zéró tapasztalattal. Politikusként bármikor a nyilvánosság elé állhatott volna és felemelhette volna a szavát a zaklatásokkal szemben, mégse tette, csak a választási évben bohóckodott egyet ő is.

„A színésznőcske ügy semmivel sem alábbvaló, mint  egy pénztárosnőcske, takarítónőcske vagy jogásznőcske ügye?”
Valóban nem, amennyiben tényleges zaklatás történt és nem csak utólag vált azzá a dolog, mert mégsem indult be a karrier, vagy mert az jobban megéri neki. Nyilván színésznői körökben gyakrabban fordul elő az ilyesmi.

„Mert ha egy rendezőcske évtizedekig büntetlenül zaklathat, azt ideje nyilvánosságra hozni, hogy más hatalmi pozícióban lévő személyecskék kétszer is meggondolják, mielőtt zaklatásra adják a fejüket.”
Vagy nem.

„És mégsem mondjuk azt, hogy töröljük el a gyilkosságra, lopásra vonatkozó törvényeket, mert ezeknek mégis van visszatartó ereje, ha nem is mindenkire.”
Attól függ mit értünk visszatartó erő alatt. Sokan a halálbüntetésben látják a legfőbb visszatartó erőt, ami a gyilkosságokat érinti, ennek ellenére mégis több százan kerülnek évente a halálsorra számos amerikai államban, mert kurvára leszarják a törvényeket.

„Nem, aki zaklat nem feltétlenül pszichés betegségben szenved, csak azt hiszi, ő ezt büntetlenül megteheti, ha éppen gusztusa támad rá.”
És ez nem pszichiés betegség?

„Tegyünk róla, hogy a törvény valóban visszatartó erővel bírjon, ami most nyilvánvalóan nincs meg.”
Nyilvános faszlevágást, de rögvest. Így legalább ki lenne elégítve a péniszcsonkítíás iránti vágyatok is.

“„Ha valóban zaklat egy nő, nyugodtan jelentsd fel! Ugyanúgy nem leszel komolyan véve, mint ahogy az esetek többségében a nők sincsenek komolyan véve hasonló esetben.””
Ez már megint egy pofátlan mellébeszélés. Ha egyetlen nőt sem vennének komolyan, aki zaklatással vádol meg valakit, akkor soha nem is lennének ilyen bírósági ügyek. De persze engem oktatsz ki, hogy szarul érvelek és menjek jogásznak. Ha nem veszik komolyan a nőt, akkor az azért van, mert hiteltelen, amit mond, vagy nem tudja bizonyítani. Ez a 10-15 év távaltából eszemben jutott, hogy mégis dolog bizony nehezen komolyan vehető.

“Már megint az üldözésmánia. :) Nem, a nők érdekeit nem szarja le, társadalmi igazságosságra törekszik.”
Úgy, hogy közben pozitívan különbözteti meg a nőket? De megint csak én érvelek szarul.

“Szórakozóhelyek ingyen belépői, és a férfiakban állítólag nincs annyi spiritusz, hogy ezt a diszkriminációt orvosolni tudják. “
Ami konkrétan törvényellenes.

“Nem , nem kapták meg az esélyegyenlőséget a nők, és még így is nagyon sok nő sokkal sikeresebb a munka világában, mint jó néhány férfi.”
A sok semmitevős melóban? Vagy csak tudják, hogy kinek a farkán keresztül kell feljebb jutni.

“Nem csoda, hogy a kevésbé sikeres férfiak ezért irigykednek meg köpködnek, de hát ez már egyéni problémájuk.”
És már megint ez az irigy vagy duma. Gecire unalmas már. Nézz már utána az irigy szó jelentésének. Segítek: ha valakinek a vélt vagy valós tulajdonságait, javait el akarod venni, hogy te birtokolhasd azokat. Vagy ha ez nem sikerül, akkor tönkretenni, hogy neki se legyen. Kik is csinálják ezt?

A többre már Alter válaszolt, így azokra most nem pocsékolom a karaktereket.

hunbagira
Újságíró

Aha, a nők előnyeit fentebb Hunbagira felsorolta. Múzeumi meg fürdő ingyen belépő!

Te szar hazug geci ringyó jóval többet soroltam fel. :) Látod, ezért nem fog senki kiakadni a stílusomon még – egy elemi igazsságérzettel rendelkező nő sem- ugyanis látja, hogy pofátlalnul hazudsz.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha valaki eddig bunkó módon, zaklatva “udvarolt” volna – , legalább most megtudta, hogy ideje stílust váltania, mert ezzel a kívánt célt nem éri el.”

HAHAHAHAHA

“Hihetetlen, de ezzel a stílussal te vagy az első, aki bejön itt. Komolyan. Mindenki olyan, mint a langyos tej.”

hunbagira
Újságíró

Az én tapasztalatain szerint a férfiak legalább annyit hazudnak, mint a nők. :)

Igen pontosan ezért kell eme dolgokat feljelentések alapján jog eszközeivel megoldani, nem ringyó média lincseléssel.

A munkahelyen kívüli verbális és/vagy tettleges szexuális zaklatás fogalmának kidolgozása szankcionálása még szintén várat magára, legalábbis nálunk.

Arra várhattok…:) itt közép-keleteurópában. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

És miért ellenzed ezeknek cselekményeknek a nevesítését és szankcionálását?

hunbagira
Újságíró

Mert irracionális. És pontosan tudom, hogy a dolognak mi lenne a következménye és honnan fúj a szél.

Figyelj akármennyire szeretnétek itt – közép-keleteurópában- nem fogtok védett férfiakba oltott 1984-et csinálni, bármennyire szeretnétek. Itt nem lesz “nagy nővérkurva” rémuralma.  Ennyi.

Ahova itt eljutottatok az a maximum…innen nálunk már visszafele van, tetszik nektek vagy nem.

common man
Olvasó
common man

Az első ilyen cselekmény legyen az:úgy nézett rám.12 év csillag.

hunbagira
Újságíró

Dehogy változott meg, a kultúrmarxista média próbálja változtatgatni ezt. Csak hála Istennek ebben a “mucsai” közép-keleteruópában nem teljes a kultúrmarxisták média uralma. :) nem is tetszik, nektek…:D

hgyi
Szerkesztő

Kérdésem: Szerinted – vagy a szerinted általában – mely ponttól minősül valami molesztálásnak, mi tartozik a molesztálás körébe, honnan számít munkahelyi szexuális zaklatásnak a micsoda?

-
Olvasó
-

“szabályzatok, jó gyakorlatok, megfelelő eljárási rend”

Te valami ELTÉ-s picsa vagy?

-
Olvasó
-

“Szintén jó lenne pl., ha a magyar munkahelyeken is szabályzatok, jó gyakorlatok, megfelelő eljárási rend alakulna ki a szexuális zaklatással kapcsolatban.”

Mit keresnek a puncik a munkahelyen?

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, kiállnak oszt egyből rasszisták lesznek. Na nem mintha a rasszizmus rossz lenne. A RASSZIZMUS JÓ!

hunbagira
Újságíró

Akkor most a kultúrmrxisták putyinozhatnak emiatt is naphosszat?

 

Aldo
Újságíró

Putyin fasza gyerek. Nem hagyja, hogy az országában vergődjenek a feminácik, buzik, liberális hulladékok.

hunbagira
Újságíró

Ennek ellenére Oroszország máig egyik  legfőbb exportcikke a prostijai.

Aldo
Újságíró

Akárcsak az összes kelet-európai országé.

hunbagira
Újságíró

“Jugok” és a Lengyelek valamennyire kivételek. “Jugoknál” még néphagyomány a “patriarcha” pofon, lengyeleknél meg a vallás miatt.

DE nem ezt a téma Aldo, hogy a Putyin konzervatízmusa sem terjed odáig, hogy ez ellen keményen fellépjen. Miközbe a nagybetűs FEHÉR FÉRFI.

Naooo
Olvasó
Naooo

Valahol azt nyilatkozta büszke rá, hogy az orosz nők még ebben is elsők. Idióta ez.

hunbagira
Újságíró

az kemény…ha tényleg így volt.

hunbagira
Újságíró

Tehát a köré épített propaganda sokkal nagyobb, mint a tényszerű eredmények  (akárcsak orbán esetében).

31Anna
Olvasó
31Anna

“Az egyszerűen nem igaz, hogy a szobakiadások 50-70%-a úgy kezdődik, csak nőknek. Ha mégis így lenne, nyújts be egy állásfoglalási kérelmet  az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, tiltakozz a diszkrimináció ellen, hívd fel a média figyelmét az ügyre, stb, stb

Pontosan tudod, hogy igaz szarházi ringyó. Különben nem fűzted volna tovább a mondatodat.:)  Amúgy volt bent leírták szószerint, hogy a többségi fehér férfi “nem védett csoport” így a diszkrimánciója nem alkotmányellenes.

Ugyanis megfigyelték, ahol sok a nő, odamennek a férfiak.   Nah a részvényesek meg azt figyelték meg, hogy a férfiak jobb vezetők. :D De örülök, hogy elismered, hogy ti mai nők fillérbebaszó szarrágó paraziták vagytok. :) hogy minden “ingyé” kell pont mint a cigányok. :)

18 éves koromtól kezdve nem lakom “mamahotelben.”,  Jah valami sugardaddys ringyó vagy. :)

Csak engem kell megkérdezned, és már mondom is a megoldást a sok-sok lényeget érintő férfidiszkrimináció ellen! :)  Nah megszólalt a nagy női empátia. :D és ő kéri ezt számon. :) Jah a köcsög pályakezdő férfi panaszkodni mer, mert az egész fizetsése elment a lakbérre….és nem akar halkan éhen dögleni. :) dolgozva. A büdös köcsögje…:)”

 

Kedves Hunbagira, te szarházi ringyó! (elnézést kérek a Tisztelt Olvasóktól a szóhasználatért, de itt a bevett gyakorlat. Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak! :) )

Pontosan tudod, hogy igaz szarházi ringyó. Különben nem fűzted volna tovább a mondatodat.:)  Amúgy volt bent leírták szószerint, hogy a többségi fehér férfi “nem védett csoport” így a diszkrimánciója nem alkotmányellenes.

Olvasd el még egyszer. Nincs úgy, de ha úgy lenne. De, alkotmányellenes. Ne higgy a Férfihang laikus zugjogászainak! :)

Ugyanis megfigyelték, ahol sok a nő, odamennek a férfiak.   Nah a részvényesek meg azt figyelték meg, hogy a férfiak jobb vezetők. :D De örülök, hogy elismered, hogy ti mai nők fillérbebaszó szarrágó paraziták vagytok. :) hogy minden “ingyé” kell pont mint a cigányok. :)

Na ugye, te sem tudod megcáfolni, hogy igazam van a szórakozóhelyekkel kapcsolatban! Menjetek másik szórakozóhelyre, van választék, előbb-utóbb a diszkrimináló hely feladja az üzletpolitikáját. Mi ezzel a bajod? Vagy menjetek tüntetni az adott szórakozóhely elé. Komolyan, miért várjátok el, hogy ezt is a nők csinálják helyettetek, ha nektek az annyira fáj? Ez tényleg olyan megoldhatatlan probléma férfitársadalom számára? :)

Ebben szösszenetedben történetesen a te fillérrágó éned jött elő, nem a nőké :) A nők addig sem voltak paraziták, míg leginkább htb-k voltak, ez volt a társadalom és a férjük elvárása feléjük. A szép, új feminista világban pedig dolgozunk, megélünk, és sokan nagyon jól megélünk a fizetésünkből, vállalkozásunkból. Köszönjük, feminizmus! :) Ha jobban belegondolok, ma a családok kétkeresősek, ugyanakkor a férfiak egy része csak a házimunka töredékét végzi. Akkor hogy is van ez a parazita dolog?

A részvényeseknek pedig sajnos igen kevés lehetőségük volt eddig megfigyelni a nők vállalatvezetési kéességét, de ami késik, nem múlik! Gondolom, ha te kerülnél az illető vállalat élére, az egy év alatt megduplázná az adózás utáni eredményét, és világhírnévre tenne szert.

18 éves koromtól kezdve nem lakom “mamahotelben.”,  Jah valami sugardaddys ringyó vagy. :)

A  sugardaddys ringyó te vagy. :) Nem szégyelled magad, ilyet csinálni? Én speciel az egyetem nevű varázslatra jártam 18 éves koromtól, ami  messze volt a szülői háztól. Megint bután következtetsz, rágalmazol, vagdalkozol, a tények ismerete nélkül minősítesz, stb, stb, stb.

sak engem kell megkérdezned, és már mondom is a megoldást a sok-sok lényeget érintő férfidiszkrimináció ellen! :)  Nah megszólalt a nagy női empátia. :D és ő kéri ezt számon. :) Jah a köcsög pályakezdő férfi panaszkodni mer, mert az egész fizetsése elment a lakbérre….és nem akar halkan éhen dögleni. :) dolgozva. A büdös köcsögje…:)”

A pályakezdő nő semmivel nincs jobb helyzetben, mint a pályakezdő férfi. . A dolog sajnálatos, de nem férfispecifikus.

 

hunbagira
Újságíró

Olvasd el még egyszer. Nincs úgy, de ha úgy lenne. De, alkotmányellenes. Ne higgy a Férfihang laikus zugjogászainak! :)

Sikerült már az általad linkelt Btk tényállásnak utánanézni? :) Hogy- hogyan tényállászerű? Amúgy a gender pay gapet mert közig bértábla és mt zárja ki. :) Tehát ilyen nincs és különben sem. :D

A szép, új feminista világban pedig dolgozunk, megélünk, és sokan nagyon jól megélünk a fizetésünkből, vállalkozásunkból.

Akkor nem is értem, hogy a golddiggerkedés és prostiúció, miért tömeges jelenség nálatok? :) Vagy ez ilyen genetikában kódolt dolog?! :)

Ha jobban belegondolok, ma a családok kétkeresősek,  Ahol a férfi keres többet, amit jogosan dolgoztat le a rész parazita nőstényen. :) Plusz a girlpoweres nősténynek büdös a kényelmetlen kinti munka a girlpower plusz40 ben elpárálog a minusz 20-ban befagy. :D

31Anna
Olvasó
31Anna

Pedig olyan 90%-ban igen, de ezt te is pontosan tudod. :) Ezért vernyog a magadfajta libsi, hogy magyaroszágon-  de en bloc- keleteurópában nincs véleményformáló monopóliumotok (ez számotokra a “diktatúra” :) )

Az antifeministáknak meg pláne nincs véleményformáló monopóliumuk! Ismétlem, az emberek nem akarat nélküli bábok. A feminizmus az emberek igazságérzetére apellál, ez szerencsére már régóta működik.

feminizmus első x évtizedében hol volt a média meg az ő hatása az emberek nagy tömegeire?  A marxista zsidó lügenpresse már a 19.század harmadik harmadától meghatározó. Nem kell messzebb menni hazánktól és Hatvany bárótól. :) Te műveletlen picsa….

Egyezünk meg abban, hogy a műveletlen picsa te vagy. A Férfihangon rendszertelenül összeszedett tudásmorzsáid nem pótolják a sem az iskolarendszerben történő, sem az élethossziglan való tanulást.

Illetve igen rengeteg filantróp és/vagy alturista férfi van/volt ezt használjátok ki, ti szarházi parazita áruló riherongyok, pofátlanul.

Ugye, azt tudod, a szitkozódástól nem lesz igazad, csak a gyengeségedet mutatod?

hunbagira
Újságíró

Az antifeministáknak meg pláne nincs véleményformáló monopóliumuk!  Efelől nincs kétségem. De nekünk nem is kell, mert az igazság és tények mellettünk állnak. Azok meg előbb-utóbb mindig előtüremkednek szarházi ringyó. :D

Egyezünk meg abban, hogy a műveletlen picsa te vagy.  Szarházi primitív ringyó egyelőre én hoztam tény anyagot műveltségemről amit te semmi konkrétummal most sem cáfoltál,  ha már iskolarendszer. Tudod mi lett volna a cáfolat az, hogy hozol egy akkori jobboldali mágnás jobboldali sajtóbirodalmát. :D te büdös kurva. De nem tudtál. :) mert fogalmad sincs semmiről.

31Anna
Olvasó
31Anna

Képes legyen eltartani magát…….a férfiakból. :D

Aranyosak vagytok, mikor ezt a közgazdasági nonszenszet ismételgetve nyugtatgatjátok magatokat, hogy valahogy igazoljátok a buta elméleteteket a nőkkel kapcsolatban. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Fodrászok.

lorantka
Olvasó
lorantka

Kedves Anna!

Én ugyan más rendszer szerint választottam a felhasználónevem, de bemutatkozom a te módodon is: 142Lóránt vagyok.
Igazán aranyos, hogy idejössz, és -szerinted- rendkívül elmésen bosszantod az itteni társaságot.
Csakhogy.
Egyrészt a kezdeti sokk után alkalmazkodni fogunk és tojni a fejedre, ugyanis mindössze kétféle dolgot csinálsz.
1, Papagáj módjára visszabüfized, ami le van írva, és aztán melléírod, hogy “nem”. Ez nagyjából egy 5-6 éves dackorszakos gyerek érvelési szintje. (nem, 31 IQ-val nem várok el többet, még ez is szép teljesítmény)
2, Szintén papagáj módjára másolgatod be szóról szóra, amit hónapok, évek hosszú munkájával beletöltöttek az üres fejecskédbe a mértéktelen szociális hálózat- és médiafogyasztás során. (ez nem éri el az előző teljesítményt, de tőled nem rossz)

Másrészt pedig nagyon szépen hozod az idióta vérfeminista figurát, így kiváló táptalaja leszel a további gondolkodásnak és beszélgetésnek. Valószínűleg cikk is születik majd a dologból, a nyomorékságaidat idézni fogjuk. Halhatatlan lettél. :D
Büszke mondjuk nem lehetsz rá, de elrettentő példákra mindig szükség volt.

Folytasd kérlek, és ölj bele minél több energiát abba, hogy elérj olyan célokat, amik szerinted másoknak ártanak (hiszen ezért csinálod – mi mást is csinálnál – nőből vagy), miközben teljesen nyilvánvaló, hogy sem az nem érdekel, hogy azoknak jobb legyen, akiket névleg védesz, és még csak nem is hiszed azt, amit mondasz (ezt a logika mondatja velem, ha mégis, akkor valamit nagyon bemákoltál azon a 31-es teszten).

Utóirat: az elvtársaid ilyeneket szeretnének minél többet.
https://index.hu/kulfold/2018/06/07/menekult_migrans_iraki_torokot_gyanusitanak_meggyilkolt_nemet/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért vártok el olyat tőle, amire nem képes?

Nem érti, nem érzékeli azt, amiről beszéltek, tényleg fogalma sincs róla, többek közt nincs róla mintája/tapasztalata.

Kb annyi értelme van, és annyit válthat ki belőle maximum, mint amikor megmutatnak neked egy képet egy alultápláltpókhasúcsontésbőr nigger kisgyerekről……….., kis ideig lehet hogy szarul érzed magad, de kurva gyorsan elfelejted és nem igazán fog érdekelni…….

Hunn
Újságíró

31Anna drága, világosíts már fel engem, sötét férfit, a következő dolgokról:

A “nullum crimen sine lege” elve alapján nincsen bűncselekmény törvény nélkül, a “nulla poena sine lege” elve alapján nincsen büntetés törvény nélkül.

Ezen római jogi alapelvek ismeretében kérlek, világosíts fel: a “szexuális zaklatók” pontosan milyen törvényt sértettek meg, és pontosan milyen büntetést érdemelnek?

Lépjünk tovább.

Aztán, ha hoznánk egy törvényt a “szexuális zaklatás” ellen, ami nyilván NEM érvényes 20 évre visszamenőleg, hanem csak a hatályba lépésétől, lásd a fenti alapelvek, akkor az pontosan mit tartalmazna? Úgy értem, szó szerint. Hogy definiálod a szexuális zaklatást? Mik azok a dolgok, amik kimerítik a tényállást? Mik azok a konkrét tettek, amik egyértelműen, mindenki számára beazonosíthatóan, egyértelműen és nyilvánvalóan a “szexuális zaklatást” jelentik?

Pontosan hogyan kívánjátok az igazságszolgáltatás előtt bizonyítani, hogy ilyen történt? Felhívom szíves figyelmedet, hogy az, hogy egy nő azt mondja, hogy őt “szexuálisan zaklatták” (bármit is jelentsen ez, majd te megmondod, mit írjon a törvény, kíváncsian várom), szóval hogy a nő azt mondja, az nem bizonyíték, hanem az a VÁD. Mik a tárgyi és közvetett bizonyítékok “szexuális zaklatás” esetében?

A férfi nyilván nem kötelezhető hogy maga ellen valljon (római jog alap). És NEM NEKI KELL BIZONYÍTANIA AZ ÁRTATLANSÁGÁT (ez az ártatlanság vélelme – és nem védelme, ahogy azzal sokan összekeverik), hanem a vádlónak, a nőnek kell bizonyítani a férfi bűnösségét. Mégpedig minden kétség nélkül, hiszen kétség esetén a vádlott javára kell dönteni.

Sok sikert. Tudod mit, cicc? Ha ezt összehozod nekem, akkor támogatni fogom. :)

hunbagira
Újságíró

Ajaj ez “bonyi” lesz neki….:) ami kis kamujogászunknak…

Hunn
Újságíró

Hát, nem is válaszolt a kommentemre. Ez kb. mindent elárul…

hunbagira
Újságíró

A “nullum crimen sine lege” elve alapján nincsen bűncselekmény törvény nélkül, a “nulla poena sine lege” elve alapján nincsen büntetés törvény nélkül.

Amúgy ezt már áthágták pont a zsidók, Nürnbergben. :( Mondjuk a nürbergi perek “elkövetői” és elismerték azóta, hogy az egy “linchparty” volt bírósági eljárásnak maszkírozva….

“De ők is parancsra cselekedtek” :D

Hunn
Újságíró

Az egyik legnagyobb veszély a #metoo-zásban a jogállam alapjainak aláásása. Ez a legfőbb indok, amiért minden normális ember szembeszáll vele, nem pedig azért, mert a férfiak zaklatni akarják a nőket szexuálissan, bármit is jelentsen ez. Nem értik, hogy a jog és a törvény uralmának aláásása mihez vezet.

Elmondom egyébként nektek, hogy mi a #metoo és a szexuális zaklatás elleni feminista törvénykezés végső célja, ha eddig nem jöttetek volna rá, basszátok meg. Annyira nyilvánvaló pedig, csak ismerni kell a nők gondolkodását. Red Pill 101.  Készek vagytok rá?

Most figyelj, most figyelj, most figyelj:

Ha férfiként az alsó 80%-ba tartozol, és rákívánsz egy nő sunájára, és ezt bármilyen módon ki is fejezed iránta, akkor a szexuális zaklatás bűncselekményét követed el, amiért – a nők szerint – természetesen jogos az államhatalom teljes megtorló apparátusának a nyakadba zúdítása.

Ennyi.

Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró
hgyi
Szerkesztő

Kihozom, mert úgy tűnik, teljesen elsikkadt a kérdésem:

31Anna
2018. június 9. szombat 16:24

Nem szimpla hazugságáradat. A közvélemény változott meg a nők molesztálásával kapcsolatban. A nők hozzáállása változott meg: nem kell eltűrniük a molesztálást, nem az ő szégyenük a dolog.  A régi molesztálási ügyekkel már nem lehet mit kezdeni, de ha a kampány hatására a mai molesztálási ügyek elszenvedői bátrabbak lesznek és ki mernek állni a közvélemény elé, nagy nyereség lesz. Szintén jó lenne pl., ha a magyar munkahelyeken is szabályzatok, jó gyakorlatok, megfelelő eljárási rend alakulna ki a szexuális zaklatással kapcsolatban. A munkahelyen kívüli verbális és/vagy tettleges szexuális zaklatás fogalmának kidolgozása szankcionálása még szintén várat magára, legalábbis nálunk.

Az én tapasztalatain szerint a férfiak legalább annyit hazudnak, mint a nők. :)”

hgyi
2018. június 9. szombat 18:22
Kérdésem: Szerinted – vagy a szerinted általában – mely ponttól minősül valami molesztálásnak, mi tartozik a molesztálás körébe, honnan számít munkahelyi szexuális zaklatásnak a micsoda?”

Ha erre is konkrét példákkal válaszolnál, világosabb lenne a kép.

sRPd
Olvasó
sRPd

hgyi! Nem fogsz 31Annától egyenest választ kapni a kérdésedre. Jelen példánkban Anna szerint az számít zaklatásnak, amit ő annak érez. Ezt nem mondhatja ki, mert elárulja alantas szándékait. A meetoo kampány azt a célt szolgálja, hogy az eleve a nők oldalára elbillent szexuális piacon további előnyöket biztosítsanak a nőknek, és további hátrányokat okozzanak a férfiaknak.

A nők számára frusztrációt okoz a nekik nem tetsző férfiak közeledése (nevezzük őket bétáknak), és el akarják érni, hogy a törvény lépjen fel ezen férfiakkal szemben, és a közeledés legyen bűncselekmény elévülés nélkül. Béta férfiak ne tegyenek semmit. Természetesen ha olyan férfi próbálkozik, nevezzük alfának, de bárminek lehet hívni, akinek a közeledése kívánatos, akkor azt a nő nem érzi zaklatásnak, és ott nem lesz bűncselekmény. Ez semmi más, mint a női szexuális stratégia kimaxolása állami segítséggel.

A béta hím nem fog próbálkozni, szexuális ajánlatot nem adhat, csak ha a nő erre egyértelmű jelét adta, józan, és tanúk is alátámasztják. Viszont, ha valaki így próbálkozik, akkor garantáltan kikerül a prixisből. Az alfát nem érdeklik a szabályok, és a nők eleve bomlanak érte. Ő csak egyszerűen megpróbálja, és megszerszi, semmi logika nincs mögötte. Angolban így mondják, hogy  “just get it“.

Mivel ezek a kampányok újra és újra megindulnak, még nehezebb idők fognak jönni. A szabályozás szigorodik, a kockázat nő. A nők alfa-éhsége nem hogy csökkeni, de nőni fog, mivel egyre kevesebb alfa hím üti meg a szintet. A kígyó a saját farkába harap.

hunbagira
Újságíró

SZERK:

Darklord hvg linkjét ki lehetne tenni cikkben a főoldalra?! Mert fontos forrás.

Reszet Elek
Újságíró

???

hunbagira
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Zaklatás/erőszak témaköréhez:

Aldo
Újságíró

Ezt annyira imádom. Kurvának öltöztem, de nem vagyok kurva.

herceg
Olvasó
herceg

“I’m not saying you’re a whore… but you’re wearing a whore’s uniform.”

wittukind
Olvasó
wittukind

A legtalálóbb hsz a facebukos, tényleg elég volt egy hsz a 31-es xenomorftól és úgy rágyültetek mint legyek a szarra, már bocsánat de más hasonlat nem jutott eszembe. miközben az ibériai félszigeten létrejött az első szocifemcsi “kormány”.

csodálatos.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

http://www.origo.hu/filmklub/20180612-matt-damon-cameo-oceans-8.html

Ja és ez ugynaz a fasz, aki Ausztráliába akart költözni, mert nem Clintonné nyert:)

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Az is meglehet hogy a rendező aszondta neki- menj az anyád cuntjába kerguelenre nem ausztráliába, shithead

Lucius
Olvasó
Lucius

“A nők számára frusztrációt okoz a nekik nem tetsző férfiak közeledése (nevezzük őket bétáknak), és el akarják érni, hogy a törvény lépjen fel ezen férfiakkal szemben, és a közeledés legyen bűncselekmény elévülés nélkül. Béta férfiak ne tegyenek semmit. Természetesen ha olyan férfi próbálkozik, nevezzük alfának, de bárminek lehet hívni, akinek a közeledése kívánatos, akkor azt a nő nem érzi zaklatásnak, és ott nem lesz bűncselekmény. Ez semmi más, mint a női szexuális stratégia kimaxolása állami segítséggel.”

 

ez a tömör lényeg !

DennisVT
Újságíró

Nemtom mennyi a valóságtartalma, de Rollo retweetelte, szóval…:

Naooo
Olvasó
Naooo

Aszittem már csak a politikusok használják a béna tvittert.

victus
Olvasó

Meg a tinipicsák.

Reszet Elek
Újságíró
Reactor
Újságíró

Hajjaj. Úgy néz ki, szegény Natasáknak még egy ideig el kell viselnie az Ivan Ivanovics Ivanovok “zsarnokoskodásait”…