Ethan Wolf
6 megosztás

A nők három ellensége

A nőknek az életben három nagy ellensége van: az idő, a remény és az önérzetük.

Az idő. Talán ez az, amivel a legtöbben tisztában vannak. Nem kell félreérteni, az idő mindenkinek az ellensége, de a poszt kifejezetten a párválasztásra koncentrál. Ebben a témakörben pedig, a nők számára nagyobb ellenség az idő, mint egy férfi számára. Egy nő 15-26 éves kora közt, ha csak kicsit is ad magára és nem perches, ami a genetikát illeti (azaz nem vastag csontozatú, hogy polkorrekt legyek), akkor a lába előtt hever a világ. Leakaszthat jó pasit, gazdag pasit, lehet szerelmes (tombolnak még a hormonok), és könnyebb az életben a helyzete. Egy ideig. Aztán jön az öregedés. Innen később folytatom, ugyanis a három ellenség összefonódik.

slow-down-aging

Az önérzet. Nem biztos, hogy az önérzet a legjobb szó, talán az önámítást kéne használnom, de mindegy is, milyen címkét aggatunk rá. Ez az a tulajdonság, ami miatt rosszul pozicionálja magát egy nő, azaz többnek képzeli magát a valós szintjénél. Egyszerű példa: a csaj mondjuk 10/5-ös, de sminkkel és egyéb trükkökkel felturbózza magát 10/6-ra. Egy férfi szemében, így 5-ös, aki 6-nak látszik. De a saját szemében ő inkább 7-es, hisz mindenki többnek hiszi magát a valós helyzeténél. A férfiak lefelé válogatnak, így simán lehet, hogy 8-as pasi hazaviszi egy éjszakára, vagy pár hónapig kapcsolatot színlel vele, hogy legyen mellette egy biztos punci. Aztán lapát. A nőnek ebből nem az jön le, hogy fölé választott, hanem épp ellenkezőleg. Azt fogja gondolni, hogy neki jár a 8-as pasi, hisz itt volt egy. Igaz megtartani nem sikerült, de mégiscsak itt volt. Úgyhogy megint keresni kezd. Megint megismétlődik a dolog, ő benne pedig ahelyett, hogy realizálódna a helyzete, csak tovább erősödik a téves képzet, miszerint, ha ennyi 8-as pasi felcsípte, akkor neki jár egy ilyen, csak sikerül egyet megtartani idővel. Ezt a jelenséget, ha jól értettem, akkor mások „faszkörhintának” is nevezik, mert a csaj felül rá, leesik, majd megint felül rá, leesik és így tovább. Az önérzet diktálja, hogy hiába, hogy csak 5-ös csaj valójában (7-esnek hiszi magát), neki jár a nyolcas pali. Itt jön képbe a harmadik nagy ellenség a remény. Illetve az idő is. De erről később.

A remény. Hogy neki jár a nagy Ő, lesz még szikra. Meglesz az a nyolcas pasi. A kibaszott remény. Miért felesleges harminc felett reménykedni a szikrában és nagy szerelemben? Még ha érzi is valahol tudat alatt a nő, akkor is ott van a remény, hogy rá ez nem vonatkozik. Neki más lesz. A remény, amelyet sajnos a média is táplál ezzel nagyobb kárt okozva, mintsem sejtenék. Ismert női bloggerek, aki könyveket adnak ki, és önfelmentő, hamis reményeket táplálnak az olvasóikban. A média is nyomja ezt a szart, hogy 40 évesen is várhat még a nagy szerelem, lehetsz jó háziasszony és sikeres üzletasszony egy személyben, stb. Persze, hisz kivétel mindenre van, tuti akad pár olyan, akinek összejött, de a maradék 999.999 elbukik. A reményt táplálják a francos idézeteikkel miszerint „jó vagy, ahogy vagy”, „eljön hozzád is a nagy Ő, csak várd türelemmel”, stb. Ez mind nagyobb pusztítást okoz, mint hinnénk.  Csak pillanatnyi megnyugvást ad a nőnek, aki harminc körül már a falat kaparja egy normális férfiért. Megnyugvást ad, de közben a másik nagy ellenség, az idő tovább pusztít. A remény amúgy magyarázat arra is, amivel sokszor szembesülök és ti is olvastatok már tőlem ilyet, hogy nem értem, mit gondol a csaj, hogy felhozom a lakásomra és mégsem történik semmi köztünk. Ő nem olyan, aki elsőre lefekszik egy pasival, de akkor minek jön fel? Hát mert hajtja a remény. A remény, hogy talán tényleg csak beszélgetünk és ez egy komoly valami lehet. A remény, elnyomja a józan ítélőképességet.

Nézzük akkor egy teljes példán keresztül, a három nagy ellenség pusztítását. A kitalált lányka neve Anna. Anna végig bulizza a fiatalkorát, nincs is ezzel baj. 25-26 éves kora körül eszében sincs leállni, hisz a média tolja a képébe, hogy ráér még, érezze jól magát, a 40-es az új harmincas és a 30-as az új húszas. De közben, alattomosan elkezd pusztítani az idő. Elkezd ketyegni a biológiai óra, a szexpiaci értéke évről évre csökken. 32 évesen nincs már annyi megforduló tekintet utána, mint 22 évesen. Anna átlagos nő amúgy, 10/5-ös (külsőre vonatkozó számítások), aki szokás szerint többnek, legalább hatosnak hiszi magát (és akkor Anna egy szerény lány, mert azért a többség benyögi, hogy Ő egy hetes). Mivel a hipergám ösztönnek hála, a nők igyekeznek felfelé választani, így várja 7-es,8-as férfiakat. Akik jönnek is, mivel dugásra mi akár lefelé is választunk, ha úgy adódik. Anna pörög a faszkörhintán. Mindig kudarcba fullad a kapcsolata a 7-8-as pasikkal. De dolgozik az önérzet, neki jár a jó pasi. De közben az idő óriási pusztítást végez, elmúlt harminc. Ha 20 éve 5-ös csaj volt, akkor mostanra már csak 4-es. Már a 8-9-es pasik is elmaradoznak. Ilyenkor ha nőnek azért van egy kis sütnivalója, akkor realizálja a helyzetét és lejjebb vesz az elvárásokból. Ha nincs, akkor dolgozik tovább az önérzet, és még a remény is rásegít. Harminc fölötti is keresi a nagy szerelmet, hisz ő megérdemli, ja és nagy szerelem persze egy 7-es pasi. Esetleg icurka picurkát lejjebb megy és beéri egy 6-os pasival is. De mire idáig eljut, ő már nem egy 5-ös, sőt, lassan már nem is 4-es csaj.

Közel a negyvenhez, túl jó pár sikertelen párkapcsolaton, már szinte túl későn a családalapításhoz. A remény, a hamis remény, amit a média okád, továbbra is dolgozik. Nem vagy elkésve, lehet gyereked negyven évesen is. Persze, lehet, de harmincon túl minden évvel nagyobb a kockázat, hogy valami baja lesz. Vagy történik valami és a nő észbe kap és gyorsan realizálja a helyzetét és aszerint keres párt, vagy örökre egyedül marad két macskával. Esetleg egy futó kalandból lesz egy gyereke, de egyedül fogja nevelni az biztos.

Mi a megoldás ezekre? Az idő ellen nem lehet harcolni. meg kell előzni azt. Itt lenne fontos szerepe a nevelésnek és az önismeretnek. Hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen hátulütői lehetnek annak, ha azt az életmódot folytatjuk, amit. A reménnyel sem kell feladni, hisz az fontos része az életnek, de stabil személyiséggel (ami megint visszavezethető a nevelésre), tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Nem kell elhinni mindent, amit a média ont, néha ők sem tudják, milyen károkat okoznak. Egy írónő ontja magából a magasztosnak ható hamis idézeteket, mert neki, vagy egy-két nőnek bejött, Ő maga még talán hisz is a saját hülyeségében. De nem látja be, hogy a többi millió nőnek mekkora kárt okoz azzal, hogy csak ideiglenes megnyugvást ad nekik. Az már persze más kérdés, hogy a valóságra készen áll-e minden nő. Mert ha nem, nem elég erősek, akkor talán jobb is, hogy hétről hétre belemenekülnek a hamis illúziókba. Az önérzet viszont formálható (nagyon nem jó, hogy önérzetnek nevezem, de most már így marad, akinek van egy kis agya, az tudja mire gondolok), nem kell azt hinni magunkról, hogy mi vagyunk a 10/9-es nők. Van egy egyszerű módszer, amivel megtudhatod, hogy milyen a szexpiaci értéked. Nyitottabb szemmel járj és figyeld, milyen férfiak flörtölnek, szemeznek veled. Mi ugyanis, javarészt be tudjuk lőni a saját helyzetünket (persze vannak férfiak, akik azt hiszik nekik jár egy 8-as csaj, miközben ők maguk jó ha 4-est súrolják). Szóval, ha te egy nő vagy, aki azt hiszi, hogy legalább hetes, akkor figyeld meg TÖBBSÉGÉBEN, milyen férfiak flörtölnek veled. Ha ez a többség szerinted 5-ös pasikból áll, akkor van egy rossz hírem, te nem egy hetes csaj vagy, hanem nagyjából ötös. Különben jobb pasik flörtölnének veled. Ez nehéz, mert egy nő még sértésnek is veszi, ha egy szerinte szinten alul férfi próbálkozik be nála, de próbáld objektíven nézni a dolgot. És persze figyelembe kell venni a kanos magasabb szinten lévő férfiakat, akik 7-8asként csak azért flörtölnek veled, mert tudják, hogy jobbak nálad, ezért pillanatok alatt ágyba vihetnek. Egyszerűbb, ha arra koncentrálsz nőként, hogy milyen típusú férfiak flörtölnek veled KOMOLY kapcsolat céljából. Elég az elején közölni, hogy harmadik randiig nincs szex. Akkor a 7-8-as kanos pasik elhúznak más áldozat után nézni. Aki fennakad a rostán, azoknak nézd meg a szintjét és akkor tudhatod, hogy komoly kapcsolatra, abból a szintből válogathatsz, és te magad is oda tartozol.

Jó reggelt Csipkerózsika!

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
6 megosztás


57
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
48 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
Krisztián FritzTuzliliomd4n13lHunnGejza Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=DicYF4RQBnU

“Az van Butch, hogy neked most még megvannak az adottságaid. De bármilyen fájdalmas, az adottságok nem tartanak örökké. A te időd nagyjából lejárt. Ez egy baszottul kemény dolog az életben. De olyan dolog, amit tudomásul kell venni. Nézd ez a biznisz telis-tele van önáltató seggfejekkel. Seggfejekkel, akik azt hitték az idővel ők is nemesednek, mint a bor. Ha úgy vesszük, hogy megpimpósodnak, hát úgy igaz. Ha azt hiszed, hogy a korral jobb lesz. Hát nem lesz az. Egyébként is Butch, mit saccolsz? Hány meccs van még benned? Kettő? A bokszban nincs öregfiúk bajnokság. Majdnem fent voltál a csúcson, de mindig csak majdnem. Ha sikerülhetett volna, már jóval előbb sikerül.”

hunbagira
Újságíró

És ezek a nőknél hamarabb jön…:)

Gejza
Olvasó
Gejza

Ismerek egy 50 éves, 150 kilós, mozogni – konkrétan a járás is már egy kész Maraton számára – már szinte képtelen nőt, akinek kb 7-8 éve volt egy néger faszival – akik ugye imádják ezt a dagadt nőtípust – egy pár alkalommal találkája.

Nos, ez a “nő” ebben a világban él, olyan magasra van a buksijában a saját értékelése – ahogy viszonyul, ahogy beszél a környezetében lévő férfiakról –  hogy az elképesztő, egyszerűen nem tudom tényleg, hogy honnan veszik ezek ezt az irracionalitást. Egész egyszerűen olyan szélsőséges abnormalitás felé szocializálódott a női társadalom, hogy arra nincsenek szavak…..elvesztek teljesen.

Ahogy sokszor le volt, ahogy sokszor le van írva: a nőt a férfinek – sajnos – ma már egy lehetséges “kelléknek” vagy “eszköznek” kell tekintenie az életében – tisztelet a minimális százaléknak, akiknél nem, de ezek sajnos jelentéktelen arányúak – semmi esetre sem pedig egy nemes célnak, egy eszmének a beteljesülésében….

Evvan.

A magam részéről ajánlom inkább a lehetőseink maximális kihasználását a munkaerőpiacon anyagiak terén.

Azt tapasztaltam, hogy jobban megéri és biztosabb – és szomorú, de boldogabb – életet fog tudni biztosítani az anyagira való koncentráció, mint az, hogy arról képzelgünk, hogy egy társat találunk majd egy nő személyében.

Más nincs – nem maradt –  törekedjünk szerintem inkább erre.

És az ezzel járó anyagi és ezáltal társadalmi  biztonságot – a jelen gazdasági formában élve- senki nem fogja elvenni tőlünk.

 

 

 

Aldo
Újságíró

Nekem is volt ilyen osztálytársam a középsuliban. Három számjegyű testsúlyt (ezt de szépen fogalmaztam meg), alacsony termet, rusnya arc, elviselhetetlen személyiség. Ennek ellenére olyan pofátlan és felszínes volt, mintha minimum szupermodell lett volna. Mulatságos is volt amikor előadta a követelési listát a 190 magas, jóképű, izmos, befolyás, kocsival (nem ám szar Wartburg) rendelkező férfiakról. Akiket aztán lehordott mindenféle mocsoknak, mert csak a ribancok és a kurvák kellenek nekik. Ribanc és kurva alatt azt kell érteni, aki vonzóbb és 30 kilóval könnyebb nála. Aztán összeállt egy hasonló elhízott, alacsony sráccal és most minden felületen azt hirdeti, hogy mennyire kibaszottul boldog.
Az ilyen egoista picskába néha jó érzés belebaszni az ideget, akár kikapcsolódásnak is lehet alkalmazni.

Marcell
Olvasó
Marcell

Akkor végül is helyreállt reality-o-méter kalibrációja. :)

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Úgy vettem észre, hogy a kövér nők a nők legundorítóbb része. Betegesen pletykásak, és évtizedekkel előrébb járnak a feminista gondolkodásban mint az átlagos nők. A dologban az a legfurcsább, hogy hihetetlen, hogy szokott lenni egy faszi, aki gyereket csinál ezeknek.

Aldo
Újságíró

A legelvetemültebb feministák is általában kövérek és/vagy rusnyák. Ez már alapból magával hoz egy lelki torzulást, ami az évek múlásával tovább súlyosbodik. Azt hiszik, hogy a társadalom kibaszott velük, mert nem tudnak a vélt vagy valós előnyökből részesülni, mint a vonzóbb társaik. Néha persze akad olyan faszi, aki annyira elkeseredett, hogy megbassza őket, esetleg ez a perverziója.

Tina74
Olvasó
Tina74

Ezeknek akkora önbizalmuk van, hogy 10 embernek elég lenne… Ráadásul sokszor férjük is van… Akiket persze ugráltatnak, és + gyereknek mondanak…Ja és ők a szuper-anyuk.  Nem értem, egyes férfiak miért esnek bele ronda, rossz természetű, de rámenős és agresszív nők hálójába?..

Marcell
Olvasó
Marcell

Nem tudom, akiket én ismertem azok tisztában voltak azzal hogy nem jó nők, és nem volt túlzott önbizalmuk, tisztában voltak vele, hogy nem abban a ligában játszanak, mint a vékony csajok (mondjuk ez Magyarországon és 10-15 éve, azt el tudom képzelni, hogy Amerikában egyesek nagyon elszálltak, a netes társkeresőkön még náluk is lúzerek ezrei (vagy olyanok, akiknek ez a fétisük, pl. sok feketének a dagadt fehér nő kell, mert az is fehér, ő meg azzal érzi magát királynak, hogy fehér nőt töcsköl) próbálkoznak, és elszáll az önértékelésük kalibrációja). Az meg hogy miért áll össze egy férfi dagadt nővel az egyszerű: mert nem jut nekik jobb, vagy alacsony önbizalom miatt nem mernek jobbakkal kezdeni.

ggwp
Olvasó
ggwp

Alapvető férfi büszkeség, hogy ha csak kövér nőm lehetne akkor inkább nem kell. Inkább a csalánba verem mint hogy ráfanyalodjak egy szörnyre. Hívhatjuk tartásnak, gerincnek, vagy büszkeségnek, fasztudja. Aki ennyire alá adja, arra nem jó jelző a férfi.

Marcell
Olvasó
Marcell

Vannak fokozatok, akit “szörnynek” látok, arra nem áll fel, és nyilván nem fanyalodok rá. Van aki túlsúlyos, de egy csinos pofi, nagy mell, fenék stb. azért kívánatossá tudja tenni ha nincs jobb.

rumospiskóta
Újságíró

Gejza : Azzal hogy ajánlottál egy életvezetési tanácsot, fogadj egy elismerő kézszorítást.  Az hogy mindnyájan rá tudunk mutatni egy szövegben a feltűnő ellentmondásokra és egyéb hibákra – szinte természetes ennyi előélet után.  De azt mondani hogy “én azt tanácsolom minden érintettnek”.. ez egy lépcsőfokkal feljebb van az alapszinttől.  Ilyenkor valóban elgondokozik a megszólított hogy az általad vázolt helyzetet ő hogyan oldaná meg.

Amúgy a jelen gazdasági forma keretei között valóban nagyobb mozgástér jut az egyedülálló személyiségeknek.

d4n13l
Olvasó
d4n13l

Szamomra evekbe tellett, mig ezt felfogtam, meggyaszoltam es mas celt talaltam helyette. A red pill valoban egy game changer.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

#metoo

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Picit másról kezdtünk el, szerintem, beszélgetni alább… Itt nem a kövérségen van a hangsúly, hanem, hogy mindegy, milyen a nő valós értéke azzal, hogy valaki egy-két dugásra méltatja, azonnal azt hiszi, hogy őneki annak a férfinak a szintjére kell belőnie magát. Én is ismertem olyat, aki végigkefélt egy nyaralást egy helyi dzsigolóval, aztán kínjában már nem tudta, hogy hogyan fikázza a környezetében a (többségében) kevéssé jobban eleresztett honi férfiakat.

common man
Olvasó
common man

Az nem baj , hogy itt is olvasható de az ilyen cikkeknek a női oldalakra kéne valahogyan bekerülniük.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem számít és mindegy is, mert a “célközönség”  ösztön és biológia értelemben vak erre, csak elfecsérelt energia…..

common man
Olvasó
common man

Ja ,mondjuk én gyógyíthatatlanul optimista vagyok még az átlaghoz képest is, mondjuk azt, hogy hobbíból hátha.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jó cikk, gratula és köszönet érte!

Amivel esetleg nem értenék egyet 100%-ban , vagy úgy érzem pontosításra szorul(hat):

Persze, hisz kivétel mindenre van, tuti akad pár olyan, akinek összejött, de a maradék 999.999 elbukik.

Ha igazán megkapargatjuk, akkor nekik sem jött össze…., max jobban tolerálják a hozzátartozói…..

nem értem, mit gondol a csaj, hogy felhozom a lakásomra és mégsem történik semmi köztünk.

Ha dugni megy fel, akkor te baszod el , már a lakásban……

Ő nem olyan, aki elsőre lefekszik egy pasival, de akkor minek jön fel?

Mert azt hitte, hogy te lefekteted, de mivel nem tetted ezért nem dug veled, tudom, hülyén hangzik, de ez egy önmaga farkába harapó kígyó….-mint az időutazásos paradoxon:)

 Hát mert hajtja a remény. A remény, hogy talán tényleg csak beszélgetünk és ez egy komoly valami lehet. A remény, elnyomja a józan ítélőképességet.

Nem, ez te a saját nyugtatásodra színezed így…..

 Ilyenkor ha nőnek azért van egy kis sütnivalója, akkor realizálja a helyzetét és lejjebb vesz az elvárásokból.

Pont mint a devizahitelen rajtavesztettek (nemtől független) tömege, tanult belőle, és nem követi el ugyanazokat a hibákat…….., max 2-3 a 100-ból…..

Irreális elvárás, hogy x(>7) éve megszokott „színvonalból” alább adjon……

A remény, a hamis remény, amit a média okád, továbbra is dolgozik. Nem vagy elkésve, lehet gyereked negyven évesen is.

Ugye senki nem gondolja azt, hogyha egy csapásra megszűnik a „média nyomása”, akkor minden rendben lenne? Ugyanis ezzel azt mondjuk, hogy a nők értelmi fogyatékosak, meg lehet vezetni őket, és igazán a lényegi kérdés az az, hogy ki/mi az a mi megvezeti őket, mi, vagy esetleg más?

 Vagy történik valami és a nő észbe kap és gyorsan realizálja a helyzetét és aszerint keres párt,

Ha elég erős a gyerek utáni vágya, akkor több lehetősége is van, de azokat általában a „jobbhíján” – (de a pinának) kurvára örülő –  „nem igazán vágyott, de ez jutott” férfiak számára nagy szopás lesz ……

Esetleg egy futó kalandból lesz egy gyereke, de egyedül fogja nevelni az biztos.

Ja, véletlenül:) és átlagjózsitól:) Nem:), és nem is egyedül neveli, mert megvannak azok a már mindent feladó, még az utódról is lemondó férfiak, akik a stabil pina reményében még a kakukkot és az ezzel járó szarokat is bevállalják….

 

Mi a megoldás ezekre?

Igazán most melyik nemhez intézted a kérdést?

Ugyanis ezt a nők nem fogják fel, nem  ezt gondolják a problémának!

Itt lenne fontos szerepe a nevelésnek és az önismeretnek.

Kinek sikerült kinevelni bármilyen nőből is a hipergámiát?

Aki megkóstolta a jót és ha nem is rendszeresen, de van rá lehetősége hozzájutni, kiért érné be kevesebbel? Nemtől függetlenül? Lásd az „alfákat” (is)……..

Hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen hátulütői lehetnek annak, ha azt az életmódot folytatjuk, amit.

Férfiaggyal gondolkodsz és ezt várod el egy nőtől, öreg hiba, mások a lehetőségek/erőforrások/kényszerek stb…Attól, hogy van kb 5%-nyi nő, akinek olyan huzagolású az agya, hogy pontosan érti azt amit mondasz, + még a 3 vagy az alatti nők ugyanígy bólogatnak:), még a 80% -tól elvárni ezt ugyanaz a balga hit, mint egy gyerektől elvárni, hogy egy felnőttől elvárható döntést hozzon…..

A nőnek kb 40 körül ér véget a gyerekkora…., utána szembesül a  valósággal és ha tetszik ha nem, de nincs visszaút, az élet kibassza a „fészekből”, és hirtelen megvilágosodnak/megkeserednek/meggyűlölnek stb és általában  (kurva kemény:) feniministák lesznek:), mert már csak ez maradt nekik…..

Az már persze más kérdés, hogy a valóságra készen áll-e minden nő.

Ha már itt tartunk, a férfiak készen állnak rá? Ha pl. egy manginának mutatod a „helyes utat”:), akkor felfogja és figyelembe veszi? Nem hinném, a pareto elv egyetemes, és a sok hülypicsára pontosan annyi balfasz/szerencsétlen nyígó férfi jut………

Vegyük figyelembe azt is, hogy az összes, nőket segítő/ felszabadító intézkedést mind férfiak, méghozzá a felső 20%-ba tartozók hozták és hozzák, és mint tudjuk, azok sem látnak le a 80% mélyére, ezért hamvába holt hit bármilyen felsőbb hatalomban/pártban/politikai irányzatban hinni, akiknek ténylegesen hatalmukban áll ilyen döntéseket hozni, nem fognak , soha……, de minden jobbos/ balos/semleges:) mindig ki tudja magának válogatni, hogy az ellent éppen miért utálja és fel tudja sorakoztatni azokat a hülyeségeket amiről azt hiszi, hogy az általa preferált oldal ezt megoldaná…..pont olyan légvárakat kerget mint a faszkörhintázó hülyepicsák és még le is megy a szintjükre….

 

Van egy egyszerű módszer, amivel megtudhatod, hogy milyen a szexpiaci értéked. Nyitottabb szemmel járj és figyeld, milyen férfiak flörtölnek, szemeznek veled.

Ez most komoly? A faszbuk korában? Amikor 1000 lájkot kap csak azért mert „létezik”!:), biztos????

A saját értékrendedet/lehetőségeidet nem szerencsés most sem rávetíteni a nőkre, más dimenzióban mozognak…..

 

Szóval, ha te egy nő vagy, aki azt hiszi, hogy legalább hetes, akkor figyeld meg TÖBBSÉGÉBEN, milyen férfiak flörtölnek veled.

A férfiak min 80%-a, kurvára kisegítetted:), Ne magadból kiindulva adj olyan tanácsot nekik amit le sem szarnak……..

 Ha ez a többség szerinted 5-ös pasikból áll, akkor van egy rossz hírem, te nem egy hetes csaj vagy, hanem nagyjából ötös.

Ha 5-ös a csaj, akkor min 60%-a férfiaknak akarja megdugni, szintén sokat segítettél……

Ha meg 5-ös pasiktól kap max ajánlatot, akkor jó, ha 4-es a csaj de inkább egy jó 3-as,…..max ……

Nem ragozom tovább, de hibás meglátás és ebből hibás levezetés/tanács , amit adsz ezzel kapcsolatban….sajnálom….

Egyszerűbb, ha arra koncentrálsz nőként, hogy milyen típusú férfiak flörtölnek veled KOMOLY kapcsolat céljából.

Ezt honnan a jó büdös francból tudná?, Rájuk van írva? bemondják? Kérdésre őszintén válaszolnak? Na ne komolytalankodjunk……

Elég az elején közölni, hogy harmadik randiig nincs szex.

Szeretem ezt a szöveget, mert ezen nők 70%-át a első randin dugtam meg:) 20%-át a másodikon, a maradék 10%-al meg randi sem volt…..:)

Ha elég férfias vagy, mondhat bármit, megdugod, ha meg balfasz vagy, akkor lehet, hogy (az esetek max 10%-ban te is:) dugni fogod, jó esetben a 10. randi környékén:), mert te tiszteletbe tartod a kívánságát:), de az is biztos, hogy a 10 randi közt minimum egy de többen megdugták, miközben te rá vártál:)

Akkor a 7-8-as kanos pasik elhúznak más áldozat után nézni.

Faszt, azok fogják megdugni az első randin, a hülyék meg várják a lepattanót…..

Aki fennakad a rostán, azoknak nézd meg a szintjét és akkor tudhatod, hogy komoly kapcsolatra, abból a szintből válogathatsz, és te magad is oda tartozol.

No, most meg te (is) ébredj fel az álomvilágból….

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ugye senki nem gondolja azt, hogyha egy csapásra megszűnik a „média nyomása”, akkor minden rendben lenne?”

De. Jöjjön az a csapás.

“Ugyanis ezzel azt mondjuk, hogy a nők értelmi fogyatékosak, meg lehet vezetni őket”

Meg hát.

Delin
Olvasó
Delin

Nalam mukodott/dik az SMV meghatarozos modszer, megha regebben nem is tudatosan figyeltem. A ferfiak egyertelmuen jeleznek nezesukkel/testartasukkal, ha bejon nekik egy no, meg se kell szolalniuk. 1. gyerek utan onnan tudtam, hogy kb formaba kerultem, hogy ujra eszre vettek 8+ SMV-ju pasik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Magyarul azt jelezték, hogy megdugnának………, az nem az SMV mértékének az objektív mutatása, mert egy 6-os nőt minden 8, vagy az alatti fickó megdugna ……….

Delin
Olvasó
Delin

Igy van. A modszer kb arra jo, hogy a minimum szinted meghatarozd, ami meg mindig pontosabb, mint valami fantaziakep a fejedben. Ennel tudsz objektivebb modszert SMV meghatarozasahoz, ahol kvazi semmilyen kapcsolatba nem kerulsz masokkal?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pont arról beszéltem, hogy ez nem objektív mérce egy nő számára ……És akkor még mindig a dugásról beszéltünk, és ugye az SMV “párkapcsolat”  szempontjából nem ugyanaz, mint hogy hányan , milyen szintről “vállalnának” be……..

Az, hogy hány fektetne meg ha lenne rá lehetősége, no meg feleségül venne-e ezek közül kb 10-1-hez azoknak az aránya és most csak azokról beszélünk, akiket te is “meglátsz”, labdába rugnának nálad…..

Utánfutóval mindig min 2 pont a bukta, akármilyen jó nő is valaki, dugni általában jobb vele, de feleségnek már nem kéne……..

Delin
Olvasó
Delin

En nem parkapcsolati SMV-rol beszeltem, csak kulsorol.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az meg sminktől/vakolattól, pushup-körömcipő-mini/ruháról, félhomálytól, kanosságtól, elfogyasztott pia mennyiségtől, fickók kiéhezettségétől, lehetőségtől, büntetlnségről stb, stb, függ…….ha ebből legalább 3-4 megvan, akkor kurvára mindegy, mert mindig van, aki megdugna……., szóval ez nem szempont…..

Delin
Olvasó
Delin

Beszeljunk akkor csak a fenyes nappal, utcan valalhato megjelenesrol (itt jatszik visszafogottabb nappali smink, akar push-up melltarto, es csinosabb ruha), es tegyuk fel hogy mindenki jozan. Ezek alapjan hogy vonjon le egy no viszonylag objektiv kovetkeztetest a kulso SMV-jere, ahol max egy szemkontaktus jatszik a masikkal?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Beszeljunk akkor csak a fenyes nappal, utcan valalhato megjelenesrol (itt jatszik visszafogottabb nappali smink, akar push-up melltarto, es csinosabb ruha), es tegyuk fel hogy mindenki jozan.

Miért:), piaci résztvevő vagy:)? Esetleg megerősítésre vágysz? Netán elismerésre? Az önbizalmad miatt kell? Miért számít?

 Ezek alapjan hogy vonjon le egy no viszonylag objektiv kovetkeztetest a kulso SMV-jere, ahol max egy szemkontaktus jatszik a masikkal?

 

Sehogy:), mert a fent említettettek okán, nem objektív……a fütyülő munkással (nem nyilvánosan:), de “összekacsint” az „alfa” is, csakhogy ezt nem nyíltan teszi, és nem mondja ki, :) , hanem ha pozícióba kerül, akkor „érezteti”…..:)

A fontosabb igazán az, hogy ez téged/egy nőt enniyre izgat:), főleg úgy, hogy van gyereked, no meg annak valószínű apja is:) és te jelenleg nem a szingli kategóriába tartozol, ha jól értem……

Sokat elmond az is, hogy egy átlag nő tisztában van azzal, hogy hatalma van…..akkor kezd szenvedni, amikor rájön, hogy a testéért “szeretik” (“I am in love with your body”:)  , no akkor az amúgy nem kis elismerés utáni vágya/éhsége még magasabb fordulatra kapcsol és tényleg, soha nem lehet kielégíteni:) -lásd a férjvásárlós áruházat is…..

Nem beszélve arról, hogy tragédiaként él meg minden pici “visszaesést” a státuszában, valahol mélyen tudja, hogy ezek tiszavirág életűek, de az ösztöneinek nem tud ellenállni:)

Delin
Olvasó
Delin

Szepen kibujtal a valasz alol. Onann indultam ki, hogy itt sokan ekezitek a noket, hogy rosszul merik fel a sajat SMV-juk. Ez igaz is. De ha mar ezt szamon kerjuk a nokon, illene mondani egy objektiv modszert, amivel egy no meghatarozhatja a sajat SMV-jet. Amig te/valaki nem ir le egy modszert, amivel ez egy atlag no szamara meghatarozhato, milyen alapon keritek ezt szamon barkin is?

A tobbi reszhez. Persze, hogy erdekel a sajat SMV-m, minden not erdekel fuggetlenul attol, hogy parkapcsolatban van-e vagy sem. Egyreszt ego, masreszt meg is kell valahogy tartani az adott ferfit, aminel nagyban jatszik egy no kulseje. Az ido pedig nyomot hagy mindenkin, ezert jo ha tudod milyen szinten vagy.  Nyilvan megkerdezed eleted parjat is, de o enyhen szolva elfogult es o beleveszi az egyeb tulajdonsagokat + a “kozos multat”. Annyiszor leirjatok itt, hogy egy no legfobb erteke a kulseje. Akkor miert meglepo ha valakit nokent erdekel ez a tema?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szepen kibujtal a valasz alol.

Elnézést, nem volt szándékomban, objektív értékelést szubjektumok alapján nem fogsz kapni.

Onann indultam ki, hogy itt sokan ekezitek a noket, hogy rosszul merik fel a sajat SMV-juk.Ez igaz is.

Stimmt.

De ha mar ezt szamon kerjuk a nokon, illene mondani egy objektiv modszert, amivel egy no meghatarozhatja a sajat SMV-jet.

Objektív teszt: https://www.huffnagelpista.com/teszt-noknek-mennyit-er-on-a-huspiacon.html

Amig te/valaki nem ir le egy modszert, amivel ez egy atlag no szamara meghatarozhato, milyen alapon keritek ezt szamon barkin is?

Rossz a kérdés, ugyanis elég a Google-ban rákeresni, és Voílá……:)

Persze, hogy erdekel a sajat SMV-m, minden not erdekel fuggetlenul attol, hogy parkapcsolatban van-e vagy sem.

Erről beszéltem, ez számotokra narkó:)

 Egyreszt ego, masreszt meg is kell valahogy tartani az adott ferfit, aminel nagyban jatszik egy no kulseje.

Van egy rossz hírem, ez nem tőled függ, hanem az ő, hozzád képest-i értékétől – “lehetőségeitől” (ha csak kecskék/tevék:) vannak 20 mérföldes körzetben, bajos meglépni:) ha a  kettő ( minél inkább) közelít, esetleg átfordul, annál biztosabb, hogy te lépsz le, és/vagy pokollá teszed az életét.

Ffordított esetben, ha az övé növekszik hozzád képest jobban, akkor 50% az esély, hogy van melletted másik lyuk is. Ha nem, akkor nem nőne az ő SMV-je:)

 Az ido pedig nyomot hagy mindenkin, ezert jo ha tudod milyen szinten vagy. 

Egy férfi számára fontos, egy nőnek meg plafon……, de ezek ugye eléggé relatív dolgok a valós világban , minél tágabb a tér , annál nagyobb a válogatási lehetőség, kisebb a lebukás veszélye, így kisebb a kockázat is…..

 Nyilvan megkerdezed eleted parjat is, de o enyhen szolva elfogult es o beleveszi az egyeb tulajdonsagokat + a “kozos multat”.

Mindig azt hazudják, amit szeretnétek:) (az esti kufirc reményében:), aki meg jól kezeli , abból kevés van…..

Annyiszor leirjatok itt, hogy egy no legfobb erteke a kulseje.

+ a kora, ami ez előzővel együtt (általában:) utal fontosabb értékekre is: mint pl. az utód egészsége, indulási „értéke”, aztán jönnek a finomhangolások mint pl.  a gondozási képessége stb. stb…..

Akkor miert meglepo ha valakit nokent erdekel ez a tema?

Engem nem lep meg, sőt:), írtam is, hogy miért és nem is kárhoztatok érte senkit:), csak néha mosolyogva figyelem:) és ha esélyem adódik rá (ki)használom és (vissza)élek ezzel a tudással:)

Krisztián Fritz
Olvasó

HypocritSlayer! Szerintem mindketten jól látjátok csak elbeszéltek egymás mellett. Más nézőpontból tekintetek a dolgokra. A szerző azt írta, hogy várjon három randiig, míg kiderül vajon komolyak-e a szándékai, és ha egy 8as férfi felszedett egy 6-os nőt, akit meg akar dugni, nem fog várni 3 alkalmat. Te meg azt írtad, hogy pont ezeket dugod meg első alkalomra. NEM, te nem ezeket dugod meg, hanem azokat, akik csak azért mondják a három randit, hogy ne tűnjenek kurvának, de már az első randin, felhív egy kávéra. Ne azért hívja be a nő, mert a férfi kamuból ellenkezik, komoly kapcsolat benyomását keltve. Igazából tanácsként kéne a nőnek elfogadni, amit írt. Valóban ne dugjon legalább 3 randin a nő, ha meg akarja tudni a komolyságot. Egy 8as pasast, aki csak szexet akart, és nem hívja fel a lány, az biztos más után néz. Persze a nőn áll ki akarja hagyni a 8as pasassal a szexet aznap. De a lényeg, hogy ha komolyra megy akkor, kénytelen elküldeni és valóban betartani. Ez valamelyest működhet szerintem.

Aldo
Újságíró

“A férfiak lefelé válogatnak, így simán lehet, hogy 8-as pasi hazaviszi egy éjszakára, vagy pár hónapig kapcsolatot színlel vele, hogy legyen mellette egy biztos punci.”
Már aki. Simán vannak olyan pasik, akik megtehetik, hogy válogassanak a jó csajok közül is. Nem kell mindenkinek beérnie a selejttel.

 “A nőnek ebből nem az jön le, hogy fölé választott, hanem épp ellenkezőleg. Azt fogja gondolni, hogy neki jár a 8-as pasi, hisz itt volt egy.”
Járni jár, csak nem jut.

 “Hogy neki jár a nagy Ő, lesz még szikra. Meglesz az a nyolcas pasi. A kibaszott remény.”
Ez inkább az egó. És ez a nők legnagyobb ellensége. A gyerekkoruk óta eltorzított egó, amely nem engedi tudomásul venni a rideg valóságot, hogy nem a kibaszott pinája körül forog a világ és, hogy semmivel sem különb mind az a több ezer másik idegroncs, aki egyedül fordult fel a macskái társaságában.

 “A média is nyomja ezt a szart, hogy 40 évesen is várhat még a nagy szerelem, lehetsz jó háziasszony és sikeres üzletasszony egy személyben, stb.”
Micsoda? A Szex és New York hazudott?

 “A reményt táplálják a francos idézeteikkel miszerint „jó vagy, ahogy vagy”, „eljön hozzád is a nagy Ő, csak várd türelemmel”, stb.”
Az ilyen idézgetős buziságoktól tudnék a falra mászni.

 “Csak pillanatnyi megnyugvást ad a nőnek, aki harminc körül már a falat kaparja egy normális férfiért.”
Normális férfi csak normális nőnek jár.l

 “Ő nem olyan, aki elsőre lefekszik egy pasival, de akkor minek jön fel?”
Mert ugyanúgy baszni akar, csak ezt nem fogja elismerni még önmagának sem, mert az legnagyobb félelme, hogy kurvának fogják nézni. Ezért ilyenkor elő lehet adni, a “nem is akartam igazából dugni, az csak úgy megtörtént”. Felmentve ezzel magát a felelősségvállalás – és ami még fontosabb – a kurvaság vádja alól.
Vagy lehet, hogy tényleg nem akar dugni, csak lakberendezőnek készül és érdekli a bútoraid elrendezése.

 “Hát mert hajtja a remény. A remény, hogy talán tényleg csak beszélgetünk és ez egy komoly valami lehet.”
Akkor a csaj vagy teljesen hülye, vagy korábban még sosem került ilyen helyzetbe, a pasi meg vagy buzi vagy impotens ha meg se akarja dugni.

 “Ha 20 éve 5-ös csaj volt, akkor mostanra már csak 4-es.”
Az már a hulladék, örüljön, ha részegen megengedem, hogy leszopjon kategória.

 “Esetleg icurka picurkát lejjebb megy és beéri egy 6-os pasival is.”
Örüljön, ha egy 5-ös megbassza.

“Elég az elején közölni, hogy harmadik randiig nincs szex. Akkor a 7-8-as kanos pasik elhúznak más áldozat után nézni.”
Minden kapcsolat tudatos vagy tudatalatti szexuális vonzalommal indul el. A férfi meg akarja dugni a nőt, a nő pedig meg akarja dugatni magát. Minél előbb, nem hetek, hónapok múlva. Ha a csaj egy konkrét időponthoz köti a szexet, akkor egy szűzkurva és azonnal el kell zavarni, mert egy hülye tini picsa szintjén van, aki azt hiszi attól lesz hosszútávú a dolog, ha játssza az elérhetetlent. Az a pasi, aki bele is megy a több hetes, sőt hónapos szexmentes bohóckodásba, alapból egy balfasz, akit úgyis le fognak pattintani rövid időn belül.

T_T
Olvasó
T_T

Jól sikerült cikk, de van vele két probléma.

Először az, hogy mi határozza meg (férfiszempontból), hogy egy nő 10/9-es, vagy 10/5-ös? Ez  szerintem elég szubjektív dolog, mert ugye ha az ember tényleg komoly kapcsolatot akar, akkor leljebb vesz a  külső elvárásokból, és inkább a személyiségre koncentrál. Viszont, ha úgy érzi, hogy még van ideje, akkor inkább a külsőre asszociál. Valamint lehet, hogy egy nő külsőleg szép, de ha egy retard bunkó, akkor ennek hatására max 10/5-ös lehet csak.

A másik súlyos tévedés az életkorral kapcsolatos. Nem sokat tévedtél (5-10 évet), de manapság egy 26 éves nővel még nagyon lehet komolyabb dolgokat csinálni. Oké, jó dugópajti+közös költségvetést is jó készíteni, de ha már tényleg hosszútávon tervezünk, nem kifizetődő. Mondom ezt úgy, hogy köztem és anyám között szintén 26 év van. Csakhogy manapság a gyerekkor kitolódik. Nem véletlen, hogy 30 az új 20, mert tovább tanulunk+sok hülyeséget tanulunk. Iskola elvégzése után a legtöbbünknek sokkal több tévképzetünk van a világról,mint a szüleinknek volt. Ez a párkapcsolatok terén is így van. Újabb szempont, hogy nagyon sokakat pedig éppen a családja hátráltat, hogy nehogy többre vigyék, mit a szüleik, stb. Én magam is egy 27-32 közti nőt tudnák elképzelni hosszútávon (tehát a 30 éves normális nő bőven benne van), mert köztük már olyanok is vannak szép számmal, akik agyilag is felnőttek. Egy 20-26 éves csajjal meg minek kezdeni? Oké, rövid vagy középtávon elmegy, és jó dolog is, mert esztétikailag még szebbek, mint egy 30 éves, de sokkal korábban szétmegy a kapcsolat, mert nem tudnak úgy parancsolni a vaginájuknak, mit egy érettebb nő.

Aldo
Újságíró

És mi a garancia, hogy az ún. érettebb nő tud parancsolni a pinájának? Semmi. Szerinted hülyeség a kor alapján általánosítani,de te pontosan ugyanazt teszed.

T_T
Olvasó
T_T

Azt írtam, hogy nagyobb az esélye, mert tudja mit veszíthet, és ha a partnerével jól kijönnek, akkor nem kockáztat. Ez a férfiakra is igaz. Plussz már lenyugodotabbak a hormonjai. Egy 27 alattinál nagy hiba elköteleződni, mert még nem tombolta ki magát, és ha működik is egy kapcsolat a mai lányoknál sokkal nagyobb az esélye, hogy szétmegy a dolog.

Amúgy hány éves vagy?

Aldo
Újságíró

Csakhogy a legtöbb nő nem úgy gondolkodik, hogy mit veszíthet, hanem, hogy neki mindig jár a jobb és talál is jobbat. Sok férfi pedig attól retteg, hogy hosszú ideig nem lesz kit dugni, ezért nem dobbant.

T_T
Olvasó
T_T

Hát a 15-26 éves tyúkok igen. Ezekről cikkeztél.  Idősebb 27-32 korosztály már nyugodtabb, mert voltak csalódásaik.

 

Sok férfi pedig attól retteg, hogy hosszú ideig nem lesz kit dugni, ezért nem dobbant.

Az nem férfi csak egy csicska. Sok férfi attól retteg, hogy hosszú ideig nem lesz, aki beszálljon a rezsi felébe, ezért nem adja ki a csaj útját. A szex ennek csak a velejárója.

herceg
Olvasó
herceg

A súlyos tévedés azt gondolni, hogy egy 27-32 éves nő szellemileg érettebb, mint egy 18-20 éves…

wittukind
Olvasó
wittukind

Egy 32 vagy akár 50-es nő szellemileg annyira fejlett mint egy 16-18 éves, biztosan tudom…a különbség az hogy a 18 évesre azt mondják “de vagány csaj” mig az 50évesre hogy “né,a hülye picsa azt hiszi magáról hogy 18”. Ez ilyen egyszerű menet…

T_T
Olvasó
T_T

Hát akkor nem sok nővel volt még dolgod ebből a korosztályból. Barmok egyébként minden korosztályban vannak.

T_T
Olvasó
T_T

Kipróbáltabb. Kevesebben követik el a bunkóparaszt stílust. Aki pedig igen, azt könnyű észrevenni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Szellemi érettséghez mertem hozzászólni, arról hogy melyik profibb ami a dugást illeti, általában a 30-50 évesek jobban teljesitenek de van kivétel is…

T_T
Olvasó
T_T

Én meg a szellemi érettségről beszéltem. Az pedig egy huszonéves csajban nem igen van.

ggwp
Olvasó
ggwp

“nem tudnak úgy parancsolni a vaginájuknak, mit egy érettebb nő.”

Csak annyi a különbség, hogy 30 éves már töredékannyi szexet kíván, mint egy huszonéves, kár ezt az akaraterő számlájára írni, mert az ösztönlényeknek nem sok van. Inkább a huszonéves, 30 éves koráig megállás nélkül dugni,még akkor is ha alig áll fel, aztán 30 éves kora felett “lecsitul”. :D

Kíváncsi lennék egy olyan cikre, ami kifejti, hogy: ” Miért nem dobott még a csajod? ” vagy a ” Férfi 3 ellensége ” bár a férfiaknak nem három van hanem vagy 10

T_T
Olvasó
T_T

Pont ezért hasznosabbak a komolyabb kapcsolatoknál + Én dugtam már egy akkor 20 éves lánnyal, és elég béna volt. 30 éves korára már tapasztaltabb, kipróbáltabb, és mivel több férfitípus megvolt neki, jobban ki tudja találni, hogy mikor mire van szüksége a partnerének. (Ez a férfiakra is igaz.) Na és akkor ez még csak a szex.

A mindennapi együttélésről még nem beszéltük. Egy 30 éves nő kevésbé hisztériás, mert tudja, hogy mi az, amit egy férfi még elvisel egy kapcsolaton belül.

A nők azért nem dobják a partnerüket, mert vagy jól kijönnek, vagy anyagi/egzisztenciális biztonságot ad nekik. Erről már többet cikkeztek. A Férfi 3 ellenségére én is kíváncsi vagyok. :)

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ha a nőknél szintcsökkentő az előélet, viselkedés stb, akkor egy 8. manusnál: egy elbaltázott válás, gyerekek után fizetett tetemes tartásdíj, ingatlan elvesztése, ismét szülőknél cellázás mennyit von le? Mert egy ilyen pali félúton a negyven felé, ha így vesszük, tökéletesen pariban van a kis 33 éves gyerektelen ötöskével is, annak ellenére, hogy az meg már 2-3 tucat sógorról kell titkolózzon. Vicc de nem egy ilyet ismerek. A csaj, direkt nem nőt írtam, totál odavan, nem látja, hogy csak maradék elven felel meg. A szülői kölcsönös pofavizit egy dolog. Másról sem szól csak, hogy mindenki nyugodjon le a picsába. Már bocs. Hatalmas pofára ejtés lesz a vége, amint betipeg a képbe egy ropiseggű huszonéves cica, akinek a segge alá toltak egy lakást az ősök. Az élet kegyetlen!

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy, hisz annak szült egy picsa, szóval az már nagy valami, ott a nők hasra esnek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kiegészítés:

Mindig mosolygásra késztet az,. amikor a férfiakat baszogatják a miatt, hogy “nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek”:)

Bezzeg a nők…..

https://index.hu/kulfold/2018/06/22/aiden_william_control_szadomazo_szex_szekta/

 

ITANIMULLI
Olvasó
ITANIMULLI

Más…

Dark triad és társai. Joran van der Sloot mindent visz.

Megölt két nőt és ragadnak rá. Hátborzongató, hogy erre izgulnak egyes csajok.

Nyílván erre is van magyarázat.

http://m.origo.hu/nagyvilag/20180620-ok-a-vilag-legszexibb-ferfi-bunozoi.html?pIdx=3

 

 

Gejza
Olvasó
Gejza

“Nyílván erre is van magyarázat.”

Persze.

A nő érzelmi lény.

Tehát a racionalitás és a logikus gondolkodás, majd az ezek által számolható jövő nem számít, nincs, illetve az érzelem hasonlóan felülírja az erkölcsöt is

Egyszerűsítve: a nő ha a faszitól kap egy pofont, akkor dominanciát lát. Erőt lát, hatalmat lát. Az már nem számít, hogy az ellene vagy más ellen irányult, erő van, dominancia van, ezáltal pedig vonzalom és szexuális vágy is lesz.

Ez mindent töröl.

Nem számít a nőknél semmi más emiatt.

Mert mindent felül ír ez az érzés, ami az ösztönökből fakad.

Nem szabad férfiként keresni a miérteket, az értelmet, mert férfiként erre nincs megértés, felfoghatóság, mert a férfi számára a tudomására jutott  ordas ribanc jellem meg a hidegvérű gyilkos nőben kizáró ok, legyen az bárhogyan kinéző is, számára nem opció. Sokkalta jobban és nemesebben uralja a férfi a szexualitását szerintem együtt ösztön és tudatos szinten is, mert érzi ösztönösen is és tudja ezt tudatosan is, hogy nem helyes az, nem lesz jó számára az,  ha ilyen mentalitású és jellemű emberrel kezd kapcsolatba.

Emiatt hasztalan bármiféle párbeszéd, vagy “szerződés” – ami kimondott szavakon alapul, mint mondjuk a házasság – a nővel, mert alapja többségében érzelmi, zéró racionalitással és erkölccsel, ami – mivel érzelmi – bármikor felrúgható és ezáltal semmibe vehető a részéről.

A nővel lévő kapcsolatunkra nem célként, hanem egy lehetséges eseményként kell és szabad csak tekinteni úgy, hogy felvértezzük magunkat az olyan oldalak által – mint ez is itt – nyújtott információkkal-tapasztalatokkal, hogy a lehetséges buktatókat elkerüljük ami majd akkor történik, amikor a nő érzelmektől működtetett élete már nem minket tekint megfelelőnek önmaga számára.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valahogy így…….., (inkább ezekről kéne cikket rettyinteni, nem x-edik rinya hisztiről….., bluepilles mangináktól…..)

Hunn
Újságíró

Ezért mondom én azt, hogy vissza a halálbüntetést, kivégezni őket. Hiszen ha kivégezzük őket, onnantól mi vagyunk a tökös gyilkosok, a rosszfiúkat kivégző még rosszabb fiúk, akikre buknak a nők. Tuti, hogy a liberálisok nem az emberbaráti szeretet miatt törölték el a halálbüntetést, hanem figyelembe vették a szexpiaci hatásokat is, ezzel is aláásva a normalitást. Ideje lenne rendet rakni a világban, uraim.

Reszet Elek
Újságíró

“Hiszen ha kivégezzük őket, onnantól mi vagyunk a tökös gyilkosok, a rosszfiúkat kivégző még rosszabb fiúk, akikre buknak a nők.” Trollkodsz?

Hunn
Újságíró

Nem, halál komolyan gondolom. Vissza a halálbüntetést. Inkább a kivégzőosztag deli legényeire bukjanak a nők, mint a csöves sittes folyóparti fojtogatókra, nem igaz? Csak korrigálnánk és a megfelelő mederbe terelnénk a hipergámiát.

Mert, ha valaki m;g nem jött volna rá az eddigiekből, uraim, ez a férfiúi küldetésünk a világban: a hipergámia kontrollja és megfelelő mederbe terelése. Éljen a patriarchális reakció!

Ha a nőknek gyilkosok kellenek, hát adjunk nekik, de azok mi legyünk, és a gyilkolás csakis törvényesen és a haza és a nemzet érdekében történjen. Így két legyet is ütünk egy csapásra: a nők is nedvesednek, és a társadalom is javul. *** MODERÁLVA *** Utána lekúrjuk az összes csajt! :) (Ebben azért már volt volt egy pici trollkodás is a végén, elismerem.)

rumospiskóta
Újságíró

Hunn.. azt is számold a képletbe hogy a még szinte csak körülhatárolt de feltérképezetlen hipergámiát természetes módon úgy felügyelte és terelte megfelelő mederbe a világ hogy biztosította a háborúkat.  Ezt az opciót mostanság igyekszik mindenki elkerülni – de ezzel együtt jár a harcosok és védelmezők értékének a látványos csökkenése.  Én nem szeretnék féllábbal romokat eltakarítani a házam helyéről csak azért hogy a szomszédassszonynak is én csinálhassak gyereket.

Hunn
Újságíró

Erre is van megoldás, rumospiskóta. Győzni kell a háborúban, és akkor az ellenség lapátolja a romokat, nem mi.