Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék: ,

Hódít az új őrület: a metoo-farmer

Nem mindennapi módon próbálnak még több pénzt kifacsarni a metoo-kampányból a divattervezők: ezúttal metoo-témájú kollekciót dobtak a piacra. A farmernadrágra és a dzsekire munkahelyi szexuális zaklatásokról szóló újságcikkeket nyomtattak, amellyel az ún. szexuális zaklatásokra hívnák fel a figyelmet. Persze aki így kíván mások előtt felvágni, hogy bizony, már őt is megmetoo-zták, alaposan a zsebébe kell nyúlnia. A New York Times cikke szerint a metoo-s farmernadrág 250 dollárba (70.000 Ft), a dzseki 375 dollárba (105.000 Ft) kerül, a metoo-pólóért pedig nem kevesebb, mint 57 dollárt (16.000 forintot) kell fizetni.

A ruhakollekció bemutatása után Gabriella Meyer, az egyik tervező így nyilatkozott: „A kérdés az volt: hogy hogyan tudjuk ezeket a számunkra sokat jelentő kérdéseket hordható ruhadarabbá alakítani, amit az emberek meg akarnak venni, ami semmiképp sem kirekesztő, tiszteletteljes, ugyanakkor provokatív is egyszerre”.

Most viszont úgy látszik, hogy nem igazán jött össze ez a cél. Ugyanis a farmert csak 10-es méretig árusítják, így pedig kirekesztik azokat, akik nagyobb fenékkel kívánják demonstrálni, hogy azért rájuk is van (pontosabban: volt valaha) kereslet.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


15
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
lapposguttaKurucEgysegAldoT_Thaemorgen Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
buskispanda
Olvasó
buskispanda

Engem metoo óvszer érdekelne, egy képpel Kókuszról.

Naooo
Olvasó
Naooo

Feszüljön a seggen, vágódjon a pinába.

Taki
Olvasó

Epic fail, majd aki esetleg elkezdi olvasgatni megmeetoozható hogy mit  bámulja a seggét :P  Egyébként legyen még drágább! Fizessenek a hülyék! :)

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Egyedi metoo-s sztorik írását vállalom, 150 kg fölött is! :D

T_T
Olvasó
T_T

Aham. Bár sokkal találóbban virítania 150+ dagadt csajokon, de így csak a szimplán ronda arcú nőkön fog feszülni. Bár kíváncsi vagyok, hogy egy-egy 2 mázsás feminista mikor fog panaszkodni?

Férfiaknak is készítenek a férfiakat ért zaklatásokkal/hamis rágalmakkal kapcsolatos cikkekkel kirakodva, vagy ez csak valami gagyi női privilégium?

 

Aldo
Újságíró
T_T
Olvasó
T_T

Igen. Emiatt emeletem szót. Az ő képe mikor lesz  a női nadrágokon? Természetesen ilyen méretben.

Taki
Olvasó

Biztos vagyok benne hogy extra nagy méretben is fog készülni, az lesz a *S-es nehogy megsértsék a “teltebb bájokkal rendelkező – valódi nő”   csillagrombolókat.

Aldo
Újságíró

Meg fekete színben is kapható lesz, tekintettel az afroamerikai hölgyek érzékenységére. De szivárványszínben sem elképzelhetetlen, mert a szemét férfiak a leszbikusokat is lemeetoozzák.

Aldo
Újságíró
Gabriella Meyer

Ő se nagyon sírt fel a keresztvíz alatt.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Német nevük a NÉMETEKNEK IS van, nem csak a zsidóknak, szuperzseni!

Naooo
Olvasó
Naooo

Gabriella nem is német név.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nem is, mert Gabriela, egy “L”-lel.

(salytó huba)

Aldo
Újságíró
A ruhakollekció bemutatása után Gabriella Meyer, az egyik tervező így nyilatkozott: „A kérdés az volt: hogy hogyan tudjuk ezt az egész metoo hisztériát kihasználni és pofátlanul kitaposni belőle egy rakás pénzt. Ekkor eszünkbe jutott, hogy hímezzük rá a metoo feliratot egy rakás olcsó, szar minőségű rongyra, majd többszörös áron hirdessük meg. Sajnos a nagy seggű teheneknek egyelőre várniuk kell, mert az ő méretükben kevesebb cucchoz jutottunk, de nem kell aggódniuk, hiszen ők is egy hatalmas piaci rést képeznek, amit igyekszünk a közeljövőben betapasztani és az ő pénzükre is számítunk.” Avagy mi lenne, ha a Hantaboy című film valóságos lenne és egy napig nem hazudhatna senki.

KurucEgyseg
Olvasó
KurucEgyseg

ebbol lehetne Emmett Till, Liam Allen, Mark Pearson mintás is…

 

valamint

News: The Gynocentrism Train Has No Brakes (TFM 42O)

https://www.youtube.com/watch?v=R2ba2mA-Dx0