Férfihang.hu
0 megosztás

Készül a Szex és New York-ellenforradalom?

Ismét a tradicionális értékek válnak fontossá a nők számára, így egyre korábban készülnek férjhez menni és családot alapítani – erre a következtetésre jutott egy angol közvélemény-kutatás, mely során 2000, a húszas éveiben járó nőt kérdeztek meg arról, hogy számukra mi az ideális életkor a házasságkötésre és gyerekvállalásra. A kutatók szerint meglepő módon a többség előbb tervezi a családalapítást, mint egy tíz évvel korábbi, hasonló témájú kutatás résztvevői.

Az eredmények szerint ma a huszonéves brit nők számára 26 év a megfelelő kor a férjhez menésre, az első gyerek születésére pedig a 27. életévüket jelölték meg. Ezzel szemben egy évtizeddel korábban a nők 30 éves korukra gondolták ideálisnak a házasságot.

A most megkérdett nők közül azonban csak 15 százalék véli úgy, hogy 30-as évei elején szeretne férjhez menni. Tízből négy megkérdezett pedig úgy látja, ha nem kel el a húszas éveiben, akkor már soha nem lesz esélye arra, hogy feleség legyen.

A kutatás továbbá kimutatta, hogy a megkérdezett nők 78 százaléka hisz abban, hogy a hazásság egy életre szól. Ez az arány még magasabb azoknál a nőknél, akiknek a szülei elváltak vagy külön élnek: 82 százalékuk hisz az örök életre szóló elköteleződésben.

A vizsgált nők a házasságkötés után szeretnének gyereket. Csupán 12 százaléka vállalta volna házasságon kívül született gyermekét, és csak 10 százalék szülne úgy, hogy papír nélkül él együtt párjával.

(napidoktor.hu alapján)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


23
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
14 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
HypocritSlayerBaltonhercegKameleonKurucEgyseg Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Szép dolog de mégsem jön ki egyértelmüen a cikkből hogy mostmár a nők tényleg úgy gondolják hogy a háziasszony státusz mégis értékesebb mint nem tudom milyen karrierépités? Mert hogy hamarébb vállalnának gyereket még nem jelenti azt hogy most már megint a család lenne az első helyen. Kéne még valamivel serkenteni ezt a vágyat de nem irom ide mi lenne az mert mindjárt nőgyülölő leszek..

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Aldo
Újságíró

Megint ilyen “brit tudósok” cikk. Ha megkérdezik a nőket, szinte mind azt fogja mondani, hogy 30 előtt akar férjhez menni és családot alapítani. Ez viszont nem azt jelenti, hogy meg is teszik. Hiszen ott motoszkál a fejükben, hogy először élj, építs karriert, ráérsz még lekötni magad és mire eszükbe jut, betöltötték a 35-öt. Egy ilyen 2000 fős felmérésből kár messzemenő következtetéseket levonni, mert azt mondanak amit akarnak, hisz úgysincs tétje a dolognak és úgysem lehet leellenőrizni a valóságalapját.

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy mit akarnak, mit mondanak és mit tesznek különböző dolog. Sosem a szavak hanem a tettek számítanak, pláne nőknél.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Várom a születési statisztikákat (bevándorlók nélkül), ha nem lenne ez a rengeteg bevándorló fél Anglia kiürült volna, már most! Nyilván a “tradicionális” nők keze ebben nem lenne benne!

herceg
Olvasó
herceg

“Az hogy mit akarnak, mit mondanak és mit tesznek az három különböző dolog”
pontosítva :)

T_T
Olvasó
T_T

Aham, és brit angolokat kérdeztek meg, vagy brit muszlimokat? Nem mindegy…

Taki
Olvasó

Pont ez ugrott  be nekem is. Gyanítom a statisztika emiatt torzult.

Aldo
Újságíró

Lassan már nem sok különbség lesz a kettő között.

Piszok Alfred
Olvasó
Piszok Alfred

Kezdeném azzal, hogy -tisztelet a kivételnek- a nőnél undorítóbb állat a földön nincsen. Ugye mostanság lehet olvasni mainstream oldalalkon is, hogy a 40 alatti férfiak 70%-a(!) gyermektelen. Ez egy brutális szám, egy brutális adat. Nyilvánvalóan ez a nők miatt van így, lehet okoskodni, de a tény ez. Namost, én 37 vagyok, férfi, germekáéldásnak nézek elébe. Eddig se tartottam sokra a nőket, de most már főleg nem. Hagyjuk már azt az elenyésző számú kivételt, akinek 30on felül lesz gyereke. A lényeget kell nézni, és reálisan kell szemlélni ezeket a dolgokat. A nők 90%-a ideg-, illetve elmebeteg ribanc. Férfiként az ember feladata az, hogy ezeket a helyükön kezelje, értsd: max. szexre jók, és arra is csak addig, amíg nem idegesítőek. 30+os nők kuka, szóba állni sem kell és szabad velük. Magyarul kőkeményen szűrni kell és eldobni a riherongyokat, mint a szarpapírt, és nem puncsolni nekik és időt pocsékolni rájuk. Mert ha eghy férfi ezt teszi, akkor saját maga alatt vágja a fát, mivel normális nőt rohadt nehéz találni, így nincsen elpocsékolni való időnk. Azt írtam, hogy nehéz, nem azt, hogy lehetetlen. Nem fog itt semmi sem változni, csak akkor ha minden férfi a saját egyéni módján, nem felülve a nők által diktált, vagy a nők által hitt téveszmék mentén próbál alakítani valamit. Ennyi a lényeg.

Reszet Elek
Újságíró

“Martin gyorsan lehajtott egy fél pohár rumot. Fülig Jimmy is sűrűn pislogott, de vegyes érzéssel. “Kavarja ez?”, gondolta örök hamleti dilemmájában töprengve: “Kavarja ez most, vagy nem kavarja?””

rumospiskóta
Újságíró

Alfréd.. az biztos hogy mindenki magából indul ki.  Az is biztos hogy aki tesz érte azzal úgy muszáj viselkedni mint egy sárgarépával a kiskertben.  De hogy minden nővel úgy kéne viselkedni mintha sárgarépa lenne?  Mert nemribanc nemriherongy nemideg-seelmebeteg – és ezt kiavénisten tudja rajtad kívül ennyire pontosan megállapítani?  Csak azért kérdezem, mert nem ilyen egyszerű a feladat.  Nem kell hogy elhidd, de az én feleségem minden feltételednek megfelelt volna amikor elvettem, aztán átalakult.  És nem, te sem vetted volna észre ha mellette élsz és vele együtt alakulsz.

Szerintem amit mondasz helyzet arra az a megoldás hogy vagy nem is házasodsz hanem “cserélgeted a feltöltőkártyákat”, vagy örök üldözési mániában élsz hogy mikor dönt úgy a szolgáltató hogy megszünteti az előfizetésedet.

Nem is rossz ez a mobilelőfizetéses hasonlat..

Piszok Alfred
Olvasó
Piszok Alfred

“minden feltételednek megfelelt volna amikor elvettem, aztán átalakult.  És nem, te sem vetted volna észre ha mellette élsz és vele együtt alakulsz.”

Hát most erre mit lehet mondani? Szerintem nem átalakult, hanem kimutatta a valódi énjét, amire rá lehetett volna jönni az elején, ha félreteszed a romantikus bóvlit. Mint említettem reálisan kell szemlélni ezeket a dolgokat. A vele együtt alakultálról meg annyit, hogy a sok-sok kis megalkuvásról te gpondoltad azt, hogy nem számítanak. Ó dehogynem, hát pont ez a lényeg. Mert minden nő kivétel nélkül azt akarja ösztönből, hogy a férfi behódoljon neki. Ha ezt megteszed buktad is az egészet. Annyira nem bonyolult ez, csak a szerelmetességhez amire rendszerint nevelnek minket ennek semmi köze nincsen. Tehát el lehet dönteni, hogy az ember romantikázni akar vagy normális kapcsolatot. Mer a kettő együtt nem megy.

A megoldás meg annyi, hogy meg kell keresni és kordában kell tartani azt a nőt, aki normális. Ugyanis ez a nő érdeke is, mer tökmindegy miket mond, hogyan viselkedik a legmélyebb vágya úgyis az, hogy kitartson egy olyan férfi melett, akire tényleg férfiként tud nézni.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Kedves Alfréd!

Szinte a számból vetted ki a mondatokat. Bennem is megfogalmazódott, hogy a 30+-os Y kromoszómahiányosok hova valók. A rendszerváltás idején 32 év fölöttiek veszélyeztetett terhesnek számítottak. Magyarul szerintem 32 éves korig illene idáig eljutni, nem csak a Sziget Fesztiválra!

 

Egy korábbi férfihangos kommentben -többek között – elhangzott, hogy amelyik nem venné fel a férje nevét az kuka. Én még azt is be szoktam nekik mesélni, hogy 5 gyereket akarok. Most amelyik elméleti szinten nem lenne rá képes, az csak egy dologra jó, nem?

 

Aldo
Újságíró

Nyilván te nem tehetsz semmiről.

Piszok Alfred
Olvasó
Piszok Alfred

Hát más népek kínjairól tényleg nem. Nekem nincsenek gondjaim.

Kalman
Újságíró

Boldog apák napját!

A Figyelőben egész korrekt cikk jelent meg az apákról. Sajnos online nem találtam meg, de a papír alapú változatban (2018 Júni 14-20) benne van. Ha találkoztok vele olvassátok el!

Hunn
Újságíró

Ajándék:

“Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.”

KurucEgyseg
Olvasó
KurucEgyseg

tradicionalisták.

a genderizms nem veszelyes, mert az a transgenderen keresztül ad egy kiutat.

lásd még:

“Manapság senkit sem lehet a konyhába küldeni, nem lehet megszüntetni a szociális juttatásokat stb.” egy bizonyos vallás hívei éppen ezt teszik gőzerővel szerte nyugateuropábban!

de mivel az MRA mozgalom eddig nem ért el SEMMILYEN sikert, ezért cselhez kell folyamodni (masculine presenting transgender lesbians!

News: Let’s Get Crazy (TFM 42O)

https://www.youtube.com/watch?v=ad6M4VYK7UQ

 

Kameleon
Olvasó
Kameleon

Sziasztok!

Bocs hogy ide írok, de lehet hogy sokan, akik itt szerzők, a fórumot kevésbé olvassák. Egy film nagy hatással volt rám, szerintem egy jó tollú szerző, akiből sok van itt, egy jó cikket írhatna arról az undorító látásmódról, amit a turbófeminista filmrendezőnő és forgatókönyvíró nő sugallni akart ezzel a filmmel. Itt a fórum címe

http://www.ferfihang.hu/forum-page/?mingleforumaction=viewtopic&t=65.0#postid-1062

 

 

 

Balton
Olvasó
Balton

Igazából jót röhögtem amikor ezt olvastam, van megint egy bárcás, aki nem érti miért ribancozzák le a háta mögött.

https://wmn.hu/zizi/48926-ferfinak-meno-nonek-ciki—ribi-vagyok-ha-nem-kolostorban-varom-az-igazit-

Y generációs szerzőnk . – ez azt jelenti hogy elkezdett ketyegni az a bizonyos óra, Darányi Lea nemek közötti egyenlőséget szeretne az egyéjszakás kalandok megítélésében is. még azokból az időkből, amikor 25 évesen Svédországban tanult…” – fogadjunk Erasmus ösztöndíj, na azok aztán nem tanulni mennek idegenhonba.

Nem érdekel, ki minek gondol – szerintem meg de, különben mi a francnak legendáznál magadról?, de vannak csodás élményeim – lóval is?, ha nincs akkor nosza!, amelyek csak azért alakultak úgy, ahogy, mert leszartam a normákat – nem érted a kifejezést norma azért norma, mert nooormális, így ok?, és azt csináltam, amit akartam – előbb utóbb csak összeszedsz valamit, remélem nyoma marad az arcodon. Szerintem a szexualitásban is teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi valaki, az a döntés, hogy kivel bújsz ágyba, csak a tied – pontosan a te tested a te döntésed. Attól, mert nő vagyok, nem kívánom kevésbé a testiséget, mint bármelyik férfi- csak majd a balfasszal aki elvesz majd a tönk szélén 33 évesen? Szeretném megtalálni azt az egy férfit – miért eggyel? eddig jöttek orrba szájba nem?, aki mellett majd leélek egy életet – majd ha már betöltötted a 35-öt, gondolom, de nem fogok zárkába(itt azért kibújik Freud, zárDát akart írni, de helyette börtönt írt) vonulni addig, amíg ez bekövetkezik. Ha a puszta számokat nézzük, akkor is érthetetlen ez az egész mizéria a „ribiségről – nincs itt mizéria, elkezdett ketyegni az órád bejbe…. Az „aktusokban” logikusan-  ja te meg a logika ugyanannyi nő érintett, mint férfi – de érdekes módon, a nők inkább bizonyos férfiakkal szexelnek, sem pedig a mindenki mindenkivel….. Tehát mégis milyen alapon néz le bárki bárkit? – a tisztesség alapján néznek le, de nem érted mert saját magadat is mocskosnak gondolod.

Miért gáz lefeküdni valakivel, akivel amúgy baromira szeretnék lefeküdni, az érzés pedig kölcsönös? – tévedsz igazából nem ez a gáz, hanem ha ezt rakat idegennel megcsináltad.

Jó volna, ha a szexualitás magánügy lehetne- az, csak te dicskedsz itt hogy mennyire kúúl vagy, és a nőknek sem kéne a rosszmájú beszólásoktól, ítéletektől szenvedni – legyél tisztességes és erkölcsös akkor nem kell titkolni, vagy titkolni, hogy van nemi életük annak ellenére, hogy nincs állandó párkapcsolatuk, esetleg még keresik az igazit – ez tök jó, minden héten más „igazit” próbálsz fel, aztán nem érted miért súgnak össze a közértben? Mari néni a földszintről, lehet hogy annak gondolod de nem hülye, ha havonta 5 különböző faszi lép ki reggel tőled.

Tudod kulcs-zár hasonlat, ááá úgyis mindegy nem kell félned Te is tönkre tudod majd baszni egy béta életét…

Aldo
Újságíró

„Élénken emlékszem egy esti ivós játékra még azokból az időkből, amikor 25 évesen Svédországban tanultam.”
Egészséges lelkületű ember még csak véletlenül sem teszi be a lábát abba a liberális diktatúrába. De gondolom ez is valami gender studies faszság lehetett.

„Az egyik körben annak kellett lehúznia egy kétes kinézetű koktélt, aki a legtöbb partnerrel bújt ágyba életében.”
Annyira nevetséges ez az “el akarom hitetni a világgal, hogy menő ribancnak lenni” vergődés.

„Ami nekem ebben a történetben nagyon felszabadító volt, hogy senki nem akadt ki a számon, amit bemondtál. Nem érdekelte őket, hogy egy kezeden meg tudod számolni, hány emberrel voltál, vagy pedig már rég feladtad a számolgatást.”
Tanulság: a svédek idióták.

„Nem volt egy lány sem „ribanc”, meg „kurva”, csak azért, mert annyi pasival volt, ahány csajjal a srácok.”
Nem voltak, mert még most is azok.

“De felháborítónak tartom, hogy még mindig elfogadott nézet, hogy egy „igazi nőnek” tartása van, ergo: nem fekszik le sok pasival.”
Akkor mi a faszért jöttél haza az imádott, elfogadó Svédországból? Ott bátran ribanckodhatnál, még meg is dicsérnek miatta. Egy társadalom sikeres fennmaradásának egyik alappillére, hogy nem tolerálja, hogy a női olcsó kurvaként viselkedjenek, hanem elítéli, kirekeszti ezért őket.

“Mintha bűn lenne, hogy két ember közös megegyezéssel, akár csupán egyetlen éjszakára egymást választja. Mintha olyan rossz lenne egy mindenkiben élő vágyat kielégíteni.”
Nem bűn, de akkor nem ér utólag metoozni, hisztizni, hogy megaláztak, kihasználtak, megerőszakoltak.

“Szerintem az, hogy kivel, mikor és hogyan szexelek, pontosan olyan magánügyem, minthogy mit veszek fel, hova utazom nyaralni, milyen munkát végzek, vagy éppen hány kiló vagyok.”
Amíg nem jelentkezel be komoly kapcsolat céljából, addig magánügy.

“aztán egyszer egy utazásom alatt, egy amúgy teljesen megértő, szuper fiúnak végül megmondtam, hogy tudod, mit, de, ma pont „olyan lány” vagyok. Olyan, aki most szépen hazamegy veled. És egy percig sem bántam meg a döntést.”
Legalább nigger, arab, vagy más hulladék volt? És mennyi pénzt kértél érte?

“Nem érdekel, ki minek gondol, de vannak csodás élményeim, amelyek csak azért alakultak úgy, ahogy, mert leszartam a normákat, és azt csináltam, amit akartam.”
Ha nem érdekelne, eleve meg sem született volna ez a cikknek nevezett nevetséges felháborodás.

“Szerintem a szexualitásban is teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi valaki, az a döntés, hogy kivel bújsz ágyba, csak a tied.”
Kibaszottul nem mindegy. Nyilván el akarod hitetni, hogy fingod nincs a nők és a férfiak párválasztási preferenciáiról. Nőként neked olyan faszi kell, aki lazán megbaszta a fél város és még büszke is rá, nem olyan, aki egy kezén meg tudja számolni, hogy hány nőt kúrt meg. Egy férfinak nem kell olyan nő, akin átment a fél várost, mert az ilyen nő felelőtlen, megbízhatatlan és később is talál majd indokot, mert viszketett a picsája. Nincs olyan, hogy 25 éves korodig minden faszba beleülsz, aztán húzol egy vonalat, hogy eddig és ne tovább. Hogy innentől kezdve téged komolyan kell venni, neked udvarolni kell, mert te már megváltoztál. Illetve előadhatod ezt, de akkor egész egyszerűen kiröhöglek a picsába.
Igazad van, a döntés a tiéd, de a felelősség és a következmény is.

“Szeretném megtalálni azt az egy férfit, aki mellett majd leélek egy életet, de nem fogok zárkába vonulni addig, amíg ez bekövetkezik.”
Lefordítva: szeretném megtalálni azt a férfit, aki nem akad ki azon, hogy 30 éves koromra egy lerobbant kapcarongy vagyok, akit az baszott meg, aki csak akar. De mivel másra amúgy sem voltam jó, ezért csak egy betegségektől hemzsegő pinát tudok, adni, ami egy idegroncshoz tartozik, mert hát csalódtam a férfiakban. De remélem lesz valaki, aki kezét-lábát összetöri, hogy elnyerje a kegyeimet, mert ha nem akkor írok még egy rakás “miért ilyen mocskok a férfiak” cikket blogbejegyzést.

“Ha a puszta számokat nézzük, akkor is érthetetlen ez az egész mizéria a „ribiségről. Az „aktusokban” logikusan ugyanannyi nő érintett, mint férfi. Tehát mégis milyen alapon néz le bárki bárkit?”
Mert ha kimegyek az erődbe, levadászom az őzet, hazaviszem, feldolgozom, megsütöm, megeszem, nem egyenlő azzal, mint amikor eléd baszom a sült húst, hogy nesze zabálj. Vagyis, amíg én aktívan és nagyobb részt vállalva veszek részt a dugás kialakításában, addig jogosan nézek le, minden ilyen könnyen kapható kurvát. Ha majd odajössz hozzám, megpróbálsz felszedni, fizeted a piát, elviseled, hogy tahó paraszt módjára küldelek el a picsába, akkor ugathatsz.

“Én például tök elfogadhatónak tartom a kalandokat, és nem azért kerülöm az egyéjszakázást, mert gáznak érzem, hanem azért, mert az egyéjszakás szex általában minden, csak nem kielégítő, sem testileg, sem lelkileg.”
Tán nem csak feküdni kéne, mint egy darab fa.

“Jó volna, ha a szexualitás magánügy lehetne, és a nőknek sem kéne a rosszmájú beszólásoktól, ítéletektől szenvedni, vagy titkolni, hogy van nemi életük annak ellenére, hogy nincs állandó párkapcsolatuk, esetleg még keresik az igazit.”
Ne viselkedjetek ribancként.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, ez az a díszribanc……, a latin faszkörhintán is kipörögte magát….

http://rtl.hu/rtlklub/reggeli/stoppal-del-amerikan-at