Férfihang.hu
0 megosztás

Fegyverrel védi magát a férfiak kiherélését javasló Fábián Anita

Újra hallatott magáról a Jóban Rosszban című szappanopera egykori sztárja azután, hogy múlt évben hatalmas felháborodást váltott ki egy botrányos videójával. Az azóta már törölt (ám például EZEN a linken továbbra is elérhető) videoposztja felvezetőjében elmondta: még „plüsskutyából” is inkább nőneműt választ, mert az „okosabb, intelligensebb és könnyebben kezelhető”.

Ezután a színésznő a bakkecskéjével példálódzott, mondván, az kezdetben intelligens és okos volt, „de hát ott volt a lába között ez a két hatalmas, félkilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség”. Úgy fogalmazott, miután a bakkecske agyára leszállt egy „áthatolhatatlan hormonköd”, onnan kezdve egy „büdös, bunkó, paraszt pasi lett belőle, akit csak a dugás érdekelt”. Mindezek után úgy döntött, hogy ivartalaníttatja a kecskét, aki szerinte így újra érzékeny, figyelmes és kedves lett. Ezért a színésznő levonta a végkövetkeztetést:

„Szóval egyértelműen az ivartalanítás a megoldás. Ez az én burkolt véleményem. Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti.”

Több mint fél év után a szappanopera sztárja most újra jelentkezett. A Bors szerint engedéllyel tart fegyvert, amit használni is tud.

– Az egy komoly dolog volt, életveszélyes fenyegetés – mondta Fábián Anita a lapnak. – Színésznő vagyok, ha valaki bántani akar, az könnyen megtalál. Akkor pont bemutatóm volt, és megmondom őszintén, volt olyan pillanat a színpadon állva, amikor arra gondoltam: mi van, ha most valaki homlokon lő? Tudom, túl sok filmet nézek, de akkor is nagyon ijesztő napok voltak. A rendőrségen feljelentést tettem, a férfit ki is hallgatták. Mint megtudtam, elnézést kért, és megbánta, amit tett.

A „színésznő” fegyverimádata egyébként nem új keletű, már fiatalon megismerkedett a vadászattal.

– Majdnem két évtizeddel ezelőtt az akkori párom elvitt egy vadászatra, ahol beleszerettem a puskaropogásba. Saját fegyvert is vettem, lövészetre jártam, és kiváltottam a létező összes engedélyt. Állatot ölni vagy megsebezni azonban nincs szívem, ezért agyaggalambra lövök a legszívesebben – mondja Anita, majd hozzáteszi: – A fegyver számomra sport, és ha kell, önvédelem, de természetesen nincs szándékomban senkit bántani. Megvédeni magam viszont van jogom és eszközöm is – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Mindezek után a Férfihang már csak arra kíváncsi: miféle pszichológiai vizsgálat előzi meg a fegyvertartási engedélyek kiadását Magyarországon? Ha Fábián Anita példáját nézzük, minden okunk megvan, hogy temessük a magyar közbiztonságot.

Fontos említenünk még, hogy nem csak Fábián Anita tett feljelentést, hanem őt is feljelentették, mégpedig közösség elleni uszítás gyanúja miatt. Erről ebben a cikkben adtunk hírt korábban. Azóta a Férfihang tudomására jutott, hogy a feljelentés nyomán a rendőrség végül nem indított nyomozást, mivel a herélésre felszólító videó álláspontjuk szerint nem merítette ki a közösség elleni uszítás tényállását. Fábián Anita soha nem kért elnézést a férfiaktól.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


23
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
otrattoreT_TGaskinReactorhunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Prozim
Olvasó
Prozim

Sziasztok!

Bár off, de hátha még nem volt: http://eletmagazin.blog.hu/2018/06/15/feminizmus_mellett_ellen

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom milyen nemű a cikk írója, de biztosan nem hím…

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Hát végülis még van ezeken kívül vagy 100 gender, szóval van lehetőség bőven :D  https://ageofshitlords.com/list-of-all-tumblr-genders-so-far

Aldo
Újságíró

orenisi
Olvasó
orenisi

Ez a lény egyre szánalmasabb…

Aldo
Újságíró
“Több mint fél év után a szappanopera sztárja most újra jelentkezett.”
Úgy látszik a színészi teljesítményével továbbra sem tudja felhívni magára a figyelmet.

“Színésznő vagyok, ha valaki bántani akar, az könnyen megtalál. Akkor pont bemutatóm volt, és megmondom őszintén, volt olyan pillanat a színpadon állva, amikor arra gondoltam: mi van, ha most valaki homlokon lő?”
Ez már paranoia.

“Tudom, túl sok filmet nézek, de akkor is nagyon ijesztő napok voltak.”
Hát ja, le kéne állni a sok baromsággal.

“A rendőrségen feljelentést tettem, a férfit ki is hallgatták. Mint megtudtam, elnézést kért, és megbánta, amit tett.”
Vajon a “fenyegető” is be volt avatva a hírverésbe?

“Mindezek után a Férfihang már csak arra kíváncsi: miféle pszichológiai vizsgálat előzi meg a fegyvertartási engedélyek kiadását Magyarországon?”
Egy Bors-féle szennylapot nem tekintenék hiteles forrásnak. Az ilyen bulvár firkászok szeretnek egy átlagos sztorit úgy kiszínezni, hogy az valami nagy durranásnak tűnjön. Önvédelmi célra szinte lehetetlen fegyver engedélyt kapni. Ha van is, akkor jó eséllyel valami riasztópisztoly lelhet.

“Azóta a Férfihang tudomására jutott, hogy a feljelentés nyomán a rendőrség végül nem indított nyomozást, mivel a herélésre felszólító videó álláspontjuk szerint nem merítette ki a közösség elleni uszítás tényállását.”
Nagyon meglepő. Persze, ha valami férfi híresség vetette volna fel, hogy ki kéne kapni a nők méhét, így kevesebb lenne a hisztéria, már ott ülne az előzetesben.

“Fábián Anita soha nem kért elnézést a férfiaktól.”
Nem is fog.

Amúgy gondolom mindenki előtt ott van a pofátlan óvodás képe, aki szívóskodik, aztán rohan az óvónénihez és nem érti, hogy utána miért kap a többiektől. Sőt még fel is van háborodva.

wittukind
Olvasó
wittukind

Még irok ide egy kicsit:

Amikor ezek az eszement femcsik szidják és kiirtani akarják a férfiakat, nálik a “férfi” szóra mindig a” büdös paraszt” fehér hetero (estleg katonaviselt) férfit jelenti….még véletlenül se valami feka niggert, burnuszos arabot, vágottszemű távolkeleti majmocskát, ausztráliai aborigént vagy tongatapui 220 kilós tufu’apui  pátriárkát….ennyi az egész.

ggwp
Olvasó
ggwp

https://www.youtube.com/watch?v=rc7VUoytoU4

Egyre jobban bírom ezt a PregerU-t, régen toltak femnáci faszságokat, de mostanában olyan durva redpilles videókat gyártanak, hogy ihaj. Mármint google pc mércével  nézve, csodálkozom is hogy nincsenek tiltva.

És ami még meglepőbb, ezek a videók nem ilyen szubkult házi készítésű gyártmányok, hanem látszik hogy ezekbe valaki(k) súlyos pénzeket ölt.

https://www.youtube.com/watch?v=stR5nWkq3LU

Ebben pl. Jordan Peterson beszél:

https://www.youtube.com/watch?v=LquIQisaZFU

Reszet Elek
Újságíró

Bírom hogy arrafelé (USA és Ny Eu) Nyugat Európát azonosítják egész Európával és az európai kultúrával. Ez is mutatja az ostobaságukat no meg a nyugatiak generációkon át beléjük nevelt gőgjét. Ám “aki magát felmagasztalja, megaláztatik”. Nem kell sok idő hozzá és elkezdenek ide áttelepülni hogy olyan világban éljenek amilyen a sajátjuk volt gyerekkorukban.

Aldo
Újságíró

“nyugatiak generációkon át beléjük nevelt gőgjét. Ám “aki magát felmagasztalja, megaláztatik”.
Ez hosszú évszázadok óta így van. Amikor 86-ban először rendezték meg a Forma-1 kis hazánkban, a sok primitív nyugati seggfej meg volt döbbenve, hogy itt nem középkor van, ahogy hitték. Ez a téves felsőbbrendűség tudat mindig bennük volt, a kelet kifejezés egyfajta szitokszó náluk.

“Nem kell sok idő hozzá és elkezdenek ide áttelepülni hogy olyan világban éljenek amilyen a sajátjuk volt gyerekkorukban.”
Ilyenkor kell szépen újraépíteni a vasfüggönyt az osztrák határon, aztán egyék meg amit főztek. Ha a saját országukat lezüllesztették egy harmadik világbeli nyomortanyává, akkor éljenek csak benne, de ide ne jöjjön egy se. Nem kell ide a szappant hírből sem ismerő francia, zsíros hajú igénytelen digó, drogos holland, vörhenyes angol, végtelenül elhülyített német.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ez nem újdonság, sima sztereotípiák, szerintem nekünk is van más országokkal és földrészekkel szemben sok. Ami jó dolog, mert az előítéleteknek általában elég valós okai vannak.

Reszet Elek
Újságíró

Az európai kultúrát csak a nyugat európaival azonosítani nem sztereotípia hanem műveletlenség és tájékozatlanság.

Gaskin
Olvasó
Icedetin
Olvasó
Icedetin

Üdvözlök mindenkit!

Nos, csak pár megjegyzés:

A “szappanopera” és a “sztár” az amolyan oximoron… ;)

Ahogy nem színész, hanem ripacs ;)

Ha annyira retteg, irány Izrael… vagy Brüsszel ;)

Gyulaffy László

Reszet Elek
Újságíró

A gettózsidókat még a cionista, szabadon született izraeli zsidók is utálják.

hunbagira
Újságíró

KANADA HIVATOLOSAN BÍRÓSÁG ÁLTAL KIMONDVA IS (VALÓSZÍNŰ, SAJNOS ELSŐKÉNT, DE NEM UTOLSÓKÉNT) MATRIARCHÁTUS.

Kanadában hivatalosan is szülőknek ismertek el egy háromtagú család tagjait. A két férfi és egy nő 3 éve él együtt gyerekükkel, úgy, hogy nem tudják, ki az apja. A kanadai bíró döntése szerint a társadalom változik, vele együtt pedig a család szerkezete is. A kanadai törvények elismerik a többszerelmű kapcsolatokat, DE  A BIGÁMIÁT VAGY POLIGÁMIÁT NEM (jó-jó, tudjuk, hogy de facto azt is, ha valami szarszínű betolakodó hulladék gyakorolja)

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/haromtagu-csaladot-ismertek-el-kanadaban-2463067

hunbagira
Újságíró

Fegyverkezni, mikor kezdünk?!

hunbagira
Újságíró

És a hab a tortán…

https://kuruc.info/r/4/187095/

ggwp
Olvasó
ggwp

Ezt a hírt biztos nem hittem volna el pár éve. Még akkor sem ha olvasom, vagy ha bemondják híradóba.

Reactor
Újságíró

Ha valóban betámadja őt hazafele 4-5 buckalakó, és lelövi mindet, azt fogom mondani: megérte…

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Vagy ami 99%-os valószínűséggel bejönne, bepánikol (mert nő), elveszik tőle a fegyvert (mert egy nőtől még fegyverrel a kezében sem tartanak annyira) és az erőszakolás után után azzal lövik le. És akkor a buckalakóknak már egy fegyverük is van pluszban… :(

T_T
Olvasó
T_T
“Azóta a Férfihang tudomására jutott, hogy a feljelentés nyomán a rendőrség végül nem indított nyomozást, mivel a herélésre felszólító videó álláspontjuk szerint nem merítette ki a közösség elleni uszítás tényállást”
Akkor újra!
A pszichológiai alkalmasság miatt is lejárást kell indítani. + Néhány netes mém sem ártana.
otrattore
Olvasó
otrattore

A sötétje próbál arra apellálni, hogy nagy a fegyverekkel kapcsolatos tudatlanság Magyarországon és fújja a lufit.

Én is féltudású vagyok, de ami biztos:

-NEM, nincs önvédelmi maroklőfegyvere az ostobájának. Ez egyértelműen kijelenthető. Nincs az az isten, hogy a jelen szabályozás szerint kapjon. Nincs. Biztos. Tuti. Hétszentség. Senki sem kap. Ha ezt kétli valaki; -irány az igazgatásrendészet érdeklődni, vagy a vonatkozó szakfórumok, fegyverboltok, képben lévő rendőrségi források.

-ami simán lehet: -vadászati célú golyós vagy sörétes fegyvere, -azaz puska. Ennek megszerzése, szállítása – tárolása komolyan szabályozva van, ha olyan ostoba, hogy ezzel villog a csomagtartóban hordva akkor nem csak röppen az engedély hanem vannak jogi konzekvenciái is. Plusz azért van olyan, hogy vadászati szokásjog, tradíció meg jóízlés is. Aki ezt szembeköpi és menősködik a puskájával az nem vadász.

-és ami több mint esélyes: -beballagott a sarki fegyverboltba, vett egy GÁZPISZTOLYT (húszezer alatt kezdődnek))), -számla ellenében és egy illetékbélyegért- a hordásra kikérte az engedélyt a rendőrségtől. Amit bárkinek, (nyilván az együttélés szabályait kb. betartókra gondolok) mérlegelés nélkül megadnak. A gázpisztoly sokminden csak nem FEGYVER, szó szerint fegyvernek látszó tárgy. Erre púposkodni annyira szánalmas, hogy elképesztő.

A buta állatja azzal vigéckedik, hogy van fegyvere. Az eszem megáll.