Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék: ,

Felmérés: nem engednek a férjüknek a magyar nők

Ha nincs hozzá kedvük, nem bújnak össze férjükkel a magyar nők – ez derül ki abból a felmérésből, amelyik azt vizsgálta, hogy az európai nők hogyan reagálnak, amikor nincs kedvük együtt lenni a párjukkal, de férjük kívánná az együttlétet. A kutatás kimutatta, hogy a legengedékenyebbek a cseh, a leginkább hajlíthatatlanok viszont az olasz nők. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint a párkapcsolatokban az egyik leggyakoribb probléma a női szexuális vágy hiánya.

– Ennek oka lehet a stresszes életmód, a túlzott munkavállalás, tehát egy fáradt nap után természetes, hogy nem kívánjuk annyira, illetve az, hogy szeretnünk kell hozzá. Erre van az a példa, hogy nem kívánom a töltött káposztát, hogyha nem szeretem – tehát ha kellemes együttlétekben van részem, akkor majd jobban is fogom kívánni – mondta el a szexuálpszichológus, aki hozzátette, hogy világviszonylatban 30-40 százalék a szexuális vágy hiánya a nők esetében.

Ez azt jelenti, hogy minden második, harmadik nőnek van olyan szakasz az életében, amikor bár párkapcsolatban él, mégsem kívánja az együttléteket. Hevesi szerint ugyanakkor ha valaki ennek ellenére enged, az hosszú távon komoly problémákat okozhat.

Tehát akár fájdalmas együttlét, akár szexuális funkciózavar is lehet benne, belőle. Ilyen szempontból kifejezetten jobb, hogyha nem erőltetjük akkor, ha nem kívánjuk – magyarázta Hevesi. A felmérés szerint egyébként a magyar nők havonta 1,78-szor engedik meg a férjüknek, hogy akkor is együtt legyenek, amikor ők fáradtak vagy egyszerűen nincs hozzá kedvük.

(TV2 nyomán)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


119
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
104 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
common manHypocritSlayerDelinReactorT_T Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
George Herceg
Újságíró

30-40%? Az nagyon magas. Kiegészíteném az okokat: Hipergám ösztönök kiélésére nem megfelelő partner. Alapból kisebb libidó, szeretőtartás.

Taki
Olvasó

Ez csak femináci szemszögből valami szörnyűség hogy úgy szexelni a házastárssal hogy épp nem kívánod és kizárólag női oldalról.
Ja ha meg egy férfi nem kívánja a szexet akkor “impotens fasz”.  – Egy férfi is szexelhet úgy a feleségével hogy amúgy épp nem kívánja a szexet, de szereti az asszonyt, úgyhogy azért csak megdugja, vagy egy kis nyalás / tárcsázás :P

Jack
Újságíró

A tapasztalt Férfihang olvasók már pontosan tudhatják, hogy ez az egész jelenség mire vezethető vissza:
A nő nem kívánja már a férfit. Ennek oka lehet, hogy a férfi elbétásodott a kapcsolatban, a nő már nem tud rá férfiként nézni. Az is könnyen elképzelhető, hogy a nőnek színes előélete volt, és laza kapcsolatai során olyan férfiakkal volt dolga, akik jóval magasabb szexpiaci értékűek, mint a jelenlegi párja. A hipergám ösztönök pedig ezekhez a korábbi partnerekhez viszonyítják a a férjet – és az összehasonlításból a férj bizony elég rosszul jön ki. Ilyenkor jön az elhidegülés, a szexmentes időszak, a szeretőtartás.

” Ennek oka lehet a stresszes életmód, a túlzott munkavállalás, tehát egy fáradt nap után természetes, hogy nem kívánjuk annyira,”
Ja persze… nyilván az asszony akkor is ugyanolyan kedvtelenül állna a szexhez, ha Dwayne Johnson feküdne mellette és próbálkozna be nála.

Női szerzőktől egyébként teljesen fölösleges ilyen cikkeket olvasni, vagy egyáltalán bármilyen tanácsot meghallgatni. Úgysem értenek hozzá, lövésük sincs a férfi-nő rendszer tényleges működéséről.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Úgysem értenek hozzá, lövésük sincs a férfi-nő rendszer tényleges működéséről.”

Nem erről van szó.

Arról van szó, hogy a hörcsög mindig(!) működik.

Tehát önigazolást, felmentést keres, a másikban való hibát alkotja meg és hozza fel érvként.

Nem a tudás hiánya van, hanem – itt is, mint a nőnél mindenben – az ösztönök működése.

 

Alter Ego
Szerkesztő

Egy frigid nővel Dwayne Johnson sem tud mit kezdeni. Azt meg a szexuálpszichológia is pontosan ismeri, amit Gejza is írt: mindig a férfi(aka)t hibáztatják, ha nem élvezik a szexet.

Jack
Újságíró

Gejza: a téma szempontjából teljesen mindegy, hogy MIÉRT NEM értenek hozzá a nők. A lényeg, hogy nőktől nőzéssel, szexszel, kapcsolatos tanácsot elfogadni a legtöbb esetben nemcsak hogy értelmetlen, hanem egyenesen káros is. Nem értenek a témához, képtelenek átlátni a valódi összefüggéseket. Az okok mellékesek.

Alter Ego: Lehet, hogy egy valóban frigid nővel még Dwayne Johnson sem tudna mit kezdeni – de ez a teljes női lakosságnak hány százalékát érinti? Még ha 10-ből 1 frigid, akkor is ők a kivételt képviselik, nem az átlagot. Az átlagos nő egyszerűen csak nem kívánja egy idő után a párját úgy, ahogy a párja szeretné. És az átlagos nő, ha tehetné (és tudná, hogy nem lesz semmi negatív következménye), örömmel bújna ágyba egy Rock szintű férfival, még akkor is, ha előtte napi 12 órát dolgozott, aztán ki kellett takarítani az egész lakást is. Ugyanis Rock olyan szintű szexuális vágyat kelt a nőkben, hogy minden “fáradtság” és hasonló hirtelen elmúlna.

“Azt meg a szexuálpszichológia is pontosan ismeri, amit Gejza is írt: mindig a férfi(aka)t hibáztatják, ha nem élvezik a szexet.”
És valahol igazuk is van. Elvégre mi a női orgazmus lényege? A női orgazmus azért van, hogy növelje a megtermékenyülés esélyét. Ha a nő ösztönei úgy kódolják a férjéből érkező ingereket, hogy nem elég alfa, akkor bizony az ösztönök meg fogják gátolni, hogy élvezzen. Hiszen biológiai szempontból az utód létrehozásának kiváltsága az alfahímeké. Az evolúció nem tud kikapcsolni. Ez nem azt jelenti persze, hogy soha nem fog tudni átélni orgazmust, hanem azt, hogy egy alapból béta/elbétásodott férjet a nő kevésbé fog kívánni, és sokkal nehezebben is fog vele eljutni az orgazmusig.

kropatics
Olvasó
kropatics

Nagyon sok oka lehet, amiért egy nő, egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet kíván ágyba bújni a párjával. A legelső, és legkézenfekvőbb, ha már nem szereti. Nem azt mondom, hogy egyáltalán , de férfiként biztosan nem. Nem tud rá férfiként felnézni. Miért? Mert például, a nők hajlamosak rá, hogy addig hajszolják a férfiakat, amíg mindent  a lábuk elé nem tesznek (értem itt nem csak a pénzt, és a szórakozást, hanem a gyűrűt, és a gyerekeket is) . Aztán amikor tökéletes, kis kötényben mosogató, gyermekekkel gügyörésző papucsot csináltak belőle, akkor ha szexre kerül a sor, érthető módon, inkább vesznek egy romantikus leányregényt a kezükbe, vagy valaki más férfit…

Sok férfiember nem is sejti, hogy a házasság, és a gyermekvállalás után mi vár rá szexuális téren. Senki sem beszél róla, senki sem büszke rá, hogy bevallja:  örökre, vagy legalábbis hosszú-hosszú évekre elvesztette a nőt, mint szeretőt. Biztosan van kivétel is, attól hogy még nem hallottam ilyenről, még biztosan van…

Igen, hosszú-hosszú évekre. És nem csak a szülés utáni, megviselt, kialvatlan időszakra. Biztosan így van jól, az anyatermészet rendezte így, hogy egy anya legyen jó anya, ne szerető.

De aztán szépen lassan elindul egy folyamat, egy ördögi kör.:  A  férfi frusztrált lesz, kielégítetlen, az állandó visszautasítás megingatja saját férfiasságába vetett hitét, ideges lesz, bunkó, kiabálni fog, szeretőt keres…stb. Aztán érthető módon ez nem fogja fokozni a feleség vágyát.

Mi a megoldás?

Ha a férfi alapjáraton nem egy bunkó, hedonista, önző, vagy kóros lelki alkat, ha szereti, és törődik a családjával, akkor meg kell próbálni igenis akkor is szexelni  vele, ha nincs rá határozott kedv. Azért emelem ki a határozott szót, mert a nők sokszor nem tudják, pontosan mit is akarnak. „Evés közben jön meg az étvágy”-tartja a mondás. Ha enged egy kicsit a nő, ad tíz percet magának, és a párjának,ráhangolódik,  és megpróbálja, akkor a legtöbb esetben egy igen kellemes, meghitt, szeretetteljes szeretkezés lesz, ami napokra rózsásra varázsolja a kedvet, és határozottan építi a kapcsolatot…

És itt jön a feminizmus: márpedig én, a Nő, nem fogok akaratom ellenére lefeküdni a férjemmel!

És hosszú távon itt bukik meg a legtöbb házasság. Mert rendszeres, és kölcsönösen kielégítő nemi élet nélkül, minden kapcsolat alapjaiban inog meg, megy tönkre…

rumospiskóta
Újságíró

A második bekezdésedben van a fontos megállapítás kropatics : nincsen kijelentve és nincsen hirdetve hogy a nő anyaként már nem szerető.  Arról sokat beszélünk hogy feleségként már nem (úgy és annyira) szerető, arról is beszélünk hogy kinek mit és mennyire tesz meg amíg szerető.. Nagyon sok mindenről beszélünk itt – de azt hogy a nő házassággal már megingott szeretői mivolta ELENYÉSZIK mihelyt anya lesz.. na ezt is hirdetni kellene.

Alter Ego
Szerkesztő

“Biztosan így van jól, az anyatermészet rendezte így, hogy egy anya legyen jó anya, ne szerető.”

Abszolút helytálló. Jóval a szülés előtt és utána szoptatás idejére, akár évekig (2-3 év) a hormonrendszer leállítja a szexuális vágyakat és azután sem szokott problémamentes lenni a visszatérés. És erről bizony tényleg nem szokták tájékoztatni a férfiakat.

Három gyerekes családmodell = 3×3 = min. 9 év cölibátus illetve pornóra maszturbálás. De jó hír, hogy utána már lehet, hogy te sem fogod akarni… :D

“Ez van srácok.” – Jó reggelt! :D

Reszet Elek
Újságíró

Ez alkati kérdés is.

Alter Ego
Szerkesztő

Is… Akadnak alkatilag szerencsés kivételek. De azért: “ember ki itt belépsz”… :D

sRPd
Olvasó
sRPd

Alkati kérdés, de ismeretségi körömben nem tudok olyan apukáról, akinek volt szex a terhesség alatt is. A fórumokban persze mindenki bizonygatja, hogy neki márdpedig igen is volt. Még a nők is. :)

Aldo
Újságíró

Ki mondta, hogy a házaspárok egymással dugtak a terhesség alatt?

ggwp
Olvasó
ggwp

Hát 9 év kurvázás sokba kerül…marad a szerető a család mellett, a normális szexuális élethez?

Reszet Elek
Újságíró

A gyerekeket meg is kell csinálni valahogy.

common man
Olvasó
common man

“min. 9 év cölibátus illetve pornóra maszturbálás” Na de itt van a nagy kérdésem az összes nőolvasóhoz is: Annyira fáradt ,hogy egyéb módon se bírja a férjét kielégíteni?Neki saját magának kell?Ha a nő nem kívánja akkor a férfinek nem is szabad kívánnia?Vagy ez is csak(bár én nem hiszem el)az arcátlan ordas szembe hazugságok egyike?Azelőtt 3-5-7-11 és így tovább gyereknél és teljes internetpornóhiánynál ,hogy volt?Még egy szó a fáradtságról: átmulatott diszkó,buli éjszakák nulla óra alvás még reggel fél négykor is van vágy és nem is az első (mármint a nőnél is).

Delin
Olvasó
Delin

OMG, ez a 9 ev colibatus noi szemmel is eleg horror. :) Szoptatas/terhesseg alatt is van szexualis vagy (es szex is csak max kevesebb/rovidebb). Oke hogy felborul total a hormonszinted, itt faj ott faj, kialvatlan vagy, de ha elotte volt rendszeres szex, a ferjed tovabbra is vonzonak tart es azt ki is fejezi, nem hiszem, hogy csak ugy magatol zerora csokken a szex. Ha igen, annak tuti nem a terhesseg/szoptatas kombo az oka.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

de ha elotte volt rendszeres szex, a ferjed tovabbra is vonzonak tart es azt ki is fejezi, nem hiszem, hogy csak ugy magatol zerora csokken a szex.

:)

Ha igen, annak tuti nem a terhesseg/szoptatas kombo az oka.

Ebben egyetértünk….

Hunn
Újságíró

De akkor legalább kapja meg a férfi, a férj, a nőnek a legszebb 10 évét, 20 és 30 között, amikor még szép és fiatal az a feleség. Mert az, hogy a legszebb 10 évéből nem kapsz egy percet sem – azaz nagy kegyesen megengedi, hogy elveheted feleségül amikor betölti a 35-öt és leszédül a faszkörhintáról – hogy aztán Roastie Anyuként non-stop “fájjon a feje”, na ez már komolyan a vicc kategória…

Naooo
Olvasó
Naooo

15-25.

Hunn
Újságíró

15-25 it is, ahogy az ángliusok mondanák.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“Erre van az a példa, hogy nem kívánom a töltött káposztát, hogyha nem szeretem…”

Jobb példa szerintem, hogy nem kívánom a férjemet, mert nem szeretem. 

DennisVT
Újságíró

Méginkább: “Nem szeretem úgy(!!) a férjemet, mert nem kívánom

Persze ez így tudatosan sosem fogan meg a gondolataiban.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem meg az olyan lényegében férfihibáztató vagy önhibáztató szövegek helyett, hogy de bezzeg ilyen-olyan vonzó férfival biztosan menne nekik, be kellene látni, hogy a nőknek ennyi a szexuális képessége: 40 százalékuk egyszerűen lényegében nem is létezik a “szexpiac” számára. És akkor már nem kell csodálkoznotok, hogy miért olyan nehéz csajoznotok. Csak a férfiak magukból indulnak ki, és nem akarják elhinni, hogy ennyire sok a frigid nő. – Én sokszor mondom, szóval kicsit sem vagyok meglepve…

Ijk
Olvasó
Ijk

Kérdés az hogy mi a szart tehet róla egy nő hogy nem kívánja a szexet a férjével? Kicsit másik véglet az hogy várjuk el a nőktől ha nem is kívánja azért csak tegye szét a lábait amikor tele a zsák. Ő eldöntheti hogy szexel-e ha nem kívánja, de más nem.

Ha nincs otthon szex, keresni kell szeretőt vagy kurvázni, nincs olyan házastársi kötelesség hogy kívánnia kell a szexet havi x alkalommal.

Reszet Elek
Újságíró

Dread game kell. A nőknek ösztönösen is eszköz a szex (nekünk meg cél). Adj neki okot hogy használni a kelljen és csodák csodája meg fog kívánni.

https://old.reddit.com/r/TheRedPill/comments/6pg0zq/understanding_and_embracing_dread_game_bacchus/

https://old.reddit.com/r/TheRedPill/comments/76xgyj/dread_game/

https://heartiste.wordpress.com/2008/03/27/dread/

Alter Ego
Szerkesztő

Irodalom arra, hogyan kell nőket belemanipulálni, belekurvítani a szexbe? Szerintem ez aligha gyógyítja a frigiditást és a szülés utáni több éves hormonális aszexualitást. Az eredmény valószínűleg minden lesz, csak nem egészséges szex… A kurva előbb fog élvezni, mint a szexbe manipulált feleség… És itt mondom, mert eléggé kimaradt eddig a szempontok közül: a kimanipulált, kierőszakolt, egyoldalúan élvezett, nyomorúságos szex szerintem valójában nem kielégítő a férfiak egy jelentős része számára sem, sokkal inkább megalázó, mert nem nyújtja a kölcsönös vágy örömét és azt a visszaigazolást, hogy az illető egy kívánatos férfi.

Reszet Elek
Újságíró

Az ilyesmi női részről természetes megkívánás és nem kényszer.

Alter Ego
Szerkesztő

Mondod te…

Reszet Elek
Újságíró

Kényszerből kevés nő gerjed be és nedvesedik. A testük ebben nem hazudik. Aztán még jön repetáért is.

Alter Ego
Szerkesztő

Úgy legyen… Kívánom mindenkinek, aki ilyen problémákkal küzd….

sRPd
Olvasó
sRPd

Alter! Te mostanában nagyon hitetlen vagy. Azzal kezded, hogy kondizni nem érdemes, mert nőies módon próbálunk meg tetszelegni másoknak. Most azzal jössz, hogy a dread game csak manipuláció.

Tapasztalatból mondom, bevált mind a kettő. A kondi instant SMV növekedést okozott nálam. 1,5 év kondi után nőtt az önbizalmam, egészségesebb vagyok, sokkal jobban érzem magam, és sokkal jobban nézek ki. A nők észrevesznek. Időnként elég vicces módon próbálják magukra felhívni a figyelmemet. A munkahelyen a férfiak is köszöngetnek, olyanok, akik korábban nem, a  halo effectus is működik.

A dread game is működik, és egyáltalán nem manipuláció. A dread game lényege, hogy kiállsz magadért és a jogaidért. A házasság kizárólagosságot, hűséget és rendelkezésre állást is jelent. A feleségem az elején tiltakozott, hogy korábban mennyire jobb volt minden, mert hirtelen elvesztette a hatalmát. Most viszont egyáltalán nem éli meg rosszként a dolgot. Mindegyikünk nyert vele. A TRP irodalom a tapasztalatokra épít, és ott sok mindenkinek bevált.

Házasoknak ezt tudom ajánlani, a dread game 12 szintje:  https://www.reddit.com/r/marriedredpill/comments/2lpafb/the_12_step_plan_of_dread_book_excerpt_from_my/ Nagyon gondosan kell alkalmazni. Nem csodaszer, és nem is mindenkinél válik be.

Ha a házasságban az egyik fél nem hajlandó a másiknak rendelkezésre állni, az házasságtörés. Ugyanolyan, mint a félredugás.

Alter Ego
Szerkesztő

Azzal kezded, hogy kondizni nem érdemes, mert nőies módon próbálunk meg tetszelegni másoknak.  (…) 1,5 év kondi után nőtt az önbizalmam, egészségesebb vagyok, sokkal jobban érzem magam, és sokkal jobban nézek ki.

Valóban azzal kezdtem, de te biztosan jó sokat szaladgálsz félmeztelenül vagy izompólóban vagy miben az utcán meg a munkahelyeden, hogy a másfél év kondi eredményét bárki is észrevegye. Szerintem egy normálisan (fel)öltözködő átlagférfin alig látszik valami különbség másfél év (koksz nélküli) kondi után. Hadd tartsam fenn a lehetőségét annak, hogy nekem és még sok más férfi számára nem alternatíva ez semmiképp. Mondjuk én negyvenen bőven túl eleve öreg lennék már bohócnak, de gyanítom, hogy a fiatalabb korosztályokból sokan szintén nem szeretnének egy görögdinnyeszállító munkás testtartásában izompólóban parádézni, ettől remélve a szexuális vonzerő fokozódását. Szóval nehéz lenne engem a véleményemtől eltántorítani.

“A feleségem az elején tiltakozott, hogy korábban mennyire jobb volt minden, mert hirtelen elvesztette a hatalmát. A dread game lényege, hogy kiállsz magadért és a jogaidért.”

Semmiféle “dread game”-re (amúgy azt sem tudom eszik-e vagy isszák) meg TRP-re nem volt szükségem ahhoz, hogy kiálljak a jogaimért, és ahhoz sem, hogy a feleségem megkívánjon és ezért aztán megkérjen, hogy álljak a rendelkezésére, mi több, soha semmiféle hatalma nem volt felettem, amit fájón kellet volna elveszítenie. Tehát a magam nevében nyilatkozva csak azt tudom, hogy nekem TRP olvasmányokra nem volt újabban szükségem, (anno, más kapcsolatomban elfért volna, de a saját káromon okultam). A fenti felvetésem amúgy nem a TRP általános hasznára vonatkozott, pusztán arra, ami a “dread game”-ről (talán tévesen(?)) lejött nekem Elek hozzászólásából. Mindenesetre ő nem a jogokért kiállás művészeteként említette ezt a “műfogást”…

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom miért keversz ide mindenféle jogokat. A jog a társadalmi viszonyokat szabályozza. Párkapcsolatban valamiféle jogokra hivatkozni nevetséges dolog.

sRPd
Olvasó
sRPd

Szerencsés vagy, hogy neked nincs szükséged ‘dread game’-re. Vagy találtál egy unikornist (ennek lehetőségét sokan tagadják, de nem lehetetlen), vagy úgy alkalmazod, hogy nem tudsz róla. Vagyis mutatsz némi alfás viselkedést.

A kondival kapcsolatban továbbra is tévedésben vagy. Átlagosan felöltözve egy átlagférfin valóban nem látszik szignifikáns izomnövekedés. Ami viszont látszani fog, az az, hogy megváltozik a tartásod, a járásod. Kimértebben mozogsz, a hátad egyenesebb lesz, a vállaid erősebbnek látszanak. Ha odafigyelsz az étkezésre is, akkor a testzsírszázalékod lemegy 18% alá, ami egyből meglátszik az arcodon. Bárki észreveszi, hogy fittebb vagy.

Azt elismerem, hogy szűkebb ruhákban kezdtem el járni. A testzsírszázalék csökkenésével lement a hasam. Szűkebb nadrágokat kezdtem el hordani. A slim fit nadrágokban rosszul érzem magam, de normál szabásúakból kisebb derékbőségűeket kell vennem. Most vannak izompólóim is, bátran hordom őket 40-hez közeledve. Korábban eszembe sem jutott felvenni őket. Viszont a 10 éve meglévő bővebb pólókban is jobban festek.

Görögdinnyeszállító hústorony én sem leszek koksz nélkül, de nem is cél. Amúgy fél év után már kezdtek észrevenni a lányok. Ha neked nincs szükséged erre a figyelemre, és otthon is minden tökéletes, akkor csak az egészséged miatt kondizz, vagy sportolj valami mást! Ha valaki úgy érzi, hogy növelni kell az SMV-t mert gondok vannak párkapcsolati téren, akkor annak ez a legegyszerűbb módja. Csak le kell menni a konditerembe, és húzni kell a vasat, amíg be nem szarsz, de nem kell hozzá gondolkodni, nem kell elolvasni több önfejlesztő vagy PUA könyvet.

Elek: a jogokat én kevertem ide. Azt értem alatta, hogy kiállsz magadért, kiállsz amellett, hogy a házasság része az, hogy két ember rendelkezésre áll a másik számára.

Alter Ego
Szerkesztő

Elek, nem én kevertem ide, sRPd írta:

“A dread game lényege, hogy kiállsz magadért és a jogaidért.

Egyre inkább kénytelen leeszek tisztázni, hogy mi a fene az a “dread game”.

Alter Ego
Szerkesztő

 “fél év után már kezdtek észrevenni a lányok.”

Hadd legyek már egy kicsit indiszkrét! Hány “lányt” dugtál meg fél év után és azóta?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kimértebben mozogsz”

Mer belassul a sok gyúrós geci.

sRPd
Olvasó
sRPd

Őszinte leszek. Egyet sem. Nem ez volt a célom. Ez nem azt jelenti, hogy nem lett volna rá alkalom.

Alter Ego
Szerkesztő

Tiszta sor. Egyel se. Nem is az volt a célod… – Én is így gondoltam. Edzőterembe járkálsz, hogy tetsszél… a nőknek is… meg a férfiaknak is… de “nem azért”… Sőt amikor alkalom lenne, akkor is kihagyod… mondhatni ellenállsz… mert a lényeg csak az, hogy tetsszél…

Magyarázzam még, hogyan válnak nőkké a metroszexuális férfiak? :)

“Mondj igazat és…” – Sajnálom, de ezt nehéz lett volna kihagyni. :)

Deadpool
Újságíró

Oké. És mire fog kikerekedni a dolog? Csak a buzik gyúrnak?

Alter Ego
Szerkesztő

Köszönöm, hogy kisegítettél! Így lehet ezt igazán tömören összefoglalni. :D

Deadpool
Újságíró

Na jó, azért ennyire ne komolytalankodj már. :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Ego: a brutális shit tesztedre – “Hány “lányt” dugtál meg fél év után és azóta?” – a helyes válasz az lett volna, ha azt mondom, hogy 5 hónapja már nem számolom.

Amiatt válaszoltam őszintén, mert hiteles akarok lenni. Ez a cikk vagy téma elég érzékenyen érint engemet. Már leírtam többször is, hogy 10 év házasság után ott álltam 3 gyerekkel,egy feleséggel és 2 éve döglött hálószobával. Nem a lányoknak akartam tetszeni, hanem meg akartam menteni a házasságomat és a gyerekeimnek a lehető legjobb körülményeket biztosítani azzal, hogy apával nőjenek fel.

Ebben segített a piros pirula, azon belül is a dread game 12 szintje. Nekem elég volt a 8-as szintig elmenni. A házasságomat sikerült rendberakni. A szexuális élet időnként lehetne sűrűbb is, de nagyjából megfelelő. A 11-es szintig nem kellett elmennem.

Ha neked az jött le, hogy én azért gyurmázom, hogy tetszelegjek, akkor nagyon félreértettél. Ez csak a gyurmázás mellékhatása. A kinézetemet próbáltam minél megnyerőbbre alakítani, amibe beletartozik a kondizás, ruházkodás, a megfelelő étkezés, sőt még a piperészkedés is. Így a férfiak láthatatlan 80%-ból átkerültem a másik 20%-ba.  Az egy mellékhatás, hogy a nők többségének tetszem, de bevallom, hogy jó érzés a 20%-ba tartozni, mivel vidámabbak és könnyebbek a mindennapok. És jól esik a figyelem is. Attól, hogy ápolom a külsőmet, és próbálok önmagam legjobb verziója lenni, még nem leszek metroszexuális. Ha nem kondizol, akkor ezt csak a saját racionalizáló mókuskereked pörgeti ki a fejedben azért, hogy így nyugtasd meg magad, hogy neked nincs rá szükséged.

Az idén nekem kétszer van karácsony, mert zajlik a foci vb. Nem hagynám ki semmi pénzért, olyan elfoglalt vagyok, hogy 1 meccset sem tudtam még végignézni. Szerinted hiányzik nekem a feleségemen kívül még egy másik nő állandó drámája, és van időm randizgatni? Nekem bőven elég az a napi egy-két flört vagy csábító pillantás a részükről. Úgyis tudom, hogy ha akarom, muffra tudom váltani az elmúlt másfél év munkáját.

 

Reszet Elek
Újságíró

Te láthatóan érted. Azért is mert megtapasztaltad. Meglep hogy ezek nem evidenciák másoknak is.

Alter Ego
Szerkesztő

Bizonyos okokból kellően elfogult, ezért alkalmatlan vagy erre a vitára. Mindenképpen örülök, hogy sikerült megmentened a házasságod. És őszintén sok boldogságot kívánok!

 

Kalman
Újságíró

+1

Dread gamet minden férfinak!

Szerintem minden házas férfinak két feleség kellene! Akkor tudnának egymással versengeni, ami mindenkinek jót tenne! Ha nincs verseny, nincs motiváció, az a nőknek csak rosszat tesz. Ellustítja őket. És persze elkezdenek kifelé vágyakozni, mert az ösztöneik szerint vágynak valami “izgalomra” – a többi nő lepipálására azzal, hogy a kívánatos hím őket választotta.

sRPd
Olvasó
sRPd

Hiányzik a francnak plusz egy feleség. 1 is sok. Ez a tányérfogatás elmélete, amit írsz. A tányérforgatás ezért működik. A nő van versenyhelyzetben. Amint megházasodsz, már te vagy versenyhelyzetben, mégpedig azért, mert itt nem eshet le a tányér. Ha leesik, akkor te törsz össze.

Aldo
Újságíró

“Őszinte leszek. Egyet sem. Nem ez volt a célom. Ez nem azt jelenti, hogy nem lett volna rá alkalom.”

Ezt annyira szeretem. Lejárok a kondiba, mert akkora buli nehéz vasakat emelgetni, figyelni a kajára, meg amúgy sincs jobb dolgom, egy rakás csajt megbaszhattam volna, de nem tettem meg, pedig mennyi lehetőség lett volna. Ha az a volna ne lett volna.

sRPd
Olvasó
sRPd

Teljesen félreérted a dolgot. Először azért kezdtem az önfejlesztésbe, hogy mentsem a menthetőt. Minden más mellékhatás. Később rájöttem, hogy ez az egész piros pirulás életmód nem azt a célt szolgálja, hogy egy nőt visszaszerezzünk, ez is csak egy mellékhatás. Ez magamról szól: próbálok önmagam legjobb verziója lenni és próbálom jól érezni magam a bőrömben.. Ha valaki azért csinálja, hogy minél több muffot megdugjon, akkor abban szintén segít.

Alter Ego
Szerkesztő

Tiszteletre méltó dolog, hogy menteni akartad a házasságod a RedPill eszközeivel és ezt sikerre is vitted. Ennek ellenére bizonyos értelemben mégis elég bluepill maradtál… – De ez nem baj. Valójában jó dolog olyan embereket látni, akik nem ábrándultak ki az ideáikból.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ezt a bluepill dolgot nem áll módomban cáfolni. A jókívánságot köszönöm.

Aldo
Újságíró

Miért nem mindjárt négyet?

Ijk
Olvasó
Ijk

Reszet Elek:

Más ha adsz rá okot hogy kívánja és meg is kívánja, mint csak alapból elvárni hogy kívánja.

rumospiskóta
Újságíró

Ijk :  “Kérdés az hogy mi a szart tehet róla egy nő hogy nem kívánja a szexet a férjével? ” nem tehet róla, de tehet érte.  Az a kérdés hogy fontos-e neki akarni tenni érte.

Sőt, az a kérdés hogy a kapcsolatban ki az erősebb, mert annak alapján kell azt mondani neki hogy  “akard te is”, vagy megkérdezni tőle hogy “akarod-e te is”.

Ijk
Olvasó
Ijk

És mit tehet azért egy nő hogy kívánja adott férfival a szexet? Biztos van valami ezotéria meg hipnózis. Én például még soha nem tudtam elérni magamnál hogy mondjuk a rusnya nőket kívánjam, pedig milyen jó lenne akkor az élet, minden este más puncit döngetnék.

Marcell
Olvasó
Marcell

Hát nem egy random férfiról van szó, hanem a férjéről, akihez azért ment hozzá elvileg többek között, mert kívánta vele a szexet… Kérdés, mi változott azóta, melyik félnél.

Amúgy rossz hírem van, már a rusnya nők is válogatósak, mióta vannak netes társkeresők, amik elhitetik velük, hogy ők is válogathatnak (mivel még rájuk is rengeteg éhes kan ír rá/jelöli be őket, van amelyik meg is döngetné egy este, nem minden férfi olyan válogatós mint te… aztán persze lelép, a hölgyike meg néz, hogy mi van, “hová lettek az igazi férfiak, miért nem akarnak elköteleződni”)

Ijk
Olvasó
Ijk

Mondjuk mert ha a feleséged szép volt amikor elvetted és két kölök után lett belőle egy igénytelen bálna akkor gondolom te sem kívánod, hiába nem egy random nő az illető.

Persze szerencsére a férfiak semmit nem veszítenek a sármjukból, irányításból, fizikumukból, tekintélyükből, és hiába ugyan azok a határozott, jóképű férfiak mint akikkel az oltár elé vonultak, mégsem kívánják őket. Ja nem, ülőmunkától elpuhult, meghízott, igénytelen puhapöcsök a férfiak szép hányada, akik rínak hogy az asszony csak 1x adja magát havonta, és a 20-as csajok is csak pénzért akarják ápolni a rudit.

Persze az igazság megint félúton van, mert a többség szexel, csak az asszony is öregszik, a hormonszint is csökken, sok a munka, ott a gyerek, és valamiért a heti 4-8 szex ami fiatalon a kapscolat elején még teli izgalommal megvolt, 10-20 év múlva erősen redukálódik.

Alter Ego
Szerkesztő

A 40 százaléknyi frigid nő mögött biztosan csupa “elpuhult, meghízott, igénytelen puhapöcsök” állnak. Tipikus férfihiba azt képzelni, hogy minden más férfinak kicsi és elpuhult a pöcse, amúgy is egy szaros szexkultúra nélküli barbár az ágyban, és a többi… Többek között a jóhiszeműség és a lojalitás totális hiánya és az öntelt versenyszellem miatt a férfiak a legnagyobb ellenségei a saját nemüknek…  :)

Ijk
Olvasó
Ijk

Jó hagyjuk ezt a férfiak ellensége szöveget ha valaki nem kapcsolódik be a közös sírásba hogy a mai férfiaknak bezzeg akkor is szar az életük.

Érdekes módon sok helyen van szex, ott is ahol a férfi finoman szólva sem a teremtés koronáját testesíti meg. A nőnek vannak kötelességei a házasságban, mint a gondoskodás, törődés, támogatás nehéz időkben, de a lelkesedés, szexuális vágy nem tartozik közéjük, ugyanis ez nem olyan amit beprogramoz az agyába akarattal az ember.

Hunn
Újságíró

Abban egyet kell értsek Ijk-val, hogy a szexuális vágy nem kötelesség, nem alku tárgya és nem megbeszélés kérdése. Azt ki kell váltani a partnerből. Hogy mi módon? Első és legfontosabb az ápoltság, második a férfias viselkedés, a maszkulin szexuális én kimutatása, a harmadik pedig – többen a gyúrást emlegették korábban – a lehető legvonzóbb külső kialakítása. Visszatérve az alapokhoz: legyünk önmagunk legjobb verziói. Aztán ha így se megy a dolog a feleségünkkel, akkor csörögjünk rá a szeretőnkre. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Igazad van, de meggyőződésem szerint a prioritásokat nyugodtan fel lehet cserélni. Ha férfinak látszol a fellépésed alapján, akkor könnyen lehet, hogy az ápolatlan, hugyos pöcsödet is örömmel a szájába veszi valaki… Már elnézést a profanitásért.

sRPd
Olvasó
sRPd

Nem lehet felcserélni a prioritásokat. Ha olyan kövér vagy, hogy csak szuszogva tudsz beszélni, a töködet már a tükörben sem látod, és közben csöpög a zsír a hajadról, akármilyen férfiasan lépsz fel, csak annyit fognak neked mondani, hogy már bocsánat, de geciundorító vagy. Az első és legfontosabb dolog, hogy nézzél ki normálisan.

Alter Ego
Szerkesztő

Ilyen szélsőségek esetén valóban nem cserélhetőek fel a prioritások.

De az sem fog sok eredményre vezetni, ha valakinél az eszköz céllá válik. Vagy az eszköz csak egy újabb szorongás forrása lesz. Ugye érted, mire célzok?

sRPd
Olvasó
sRPd

Annak meg van az esélye, hogy az eszköz céllá válik. Azt nem értem, hogy mitől fogok szorongani.

Alter Ego
Szerkesztő

Sokaknál az okoz, kudarcélményt, csalódást, frusztrációt, szorongást, hogy bármennyi munkát fektetnek bele, akkor sem sikerül a közelébe jutniuk az eszményképeiknek, valamit az is frusztráló lehet, hogy a remélt csajozási hasznokat sem hozza a testépítés, mondhatni a nyüzüge csodabogárból egy izmos csodabogár lesz, ami nem túl sokkal menőbb a csajoknál… A testépítés nem okoz szellemi, pszichológiai épülést… Így könnyen megeshet, hogy nem orvosolja az alapproblémát, így nem is hoz semmi megoldást…

DennisVT
Újságíró

Nem különválasztható a kettő, ennyire legalábbis semmiképp.

A sportolással (akár – és főleg – gyúrással) elért külső változás magával hozza a fellépésbeli változást is. Egészen a testtartástól kezdve az nagyobb önbizalomig (teszto szint +) mindent.

Első körben, mint legkönnyebben és leggyorsabban elérhető változást az önmagunk legjobb verziója felé vezető úton, én mindig a sportot (legcélravezetőbben a gyúrást*) fogom mindig is ajánlani.

*Ha az valakinek valamiért nagyon nem jön be, akkor mást aktív erősportot (szóval nem sakk, meg kalandtúra, hanem trx, kettlebell, küzdősport, crossfit stb) is lehet választani.

DennisVT
Újságíró

“bármennyi munkát fektetnek bele, akkor sem sikerül a közelébe jutniuk az eszményképeiknek”

Hát igen, fontos lenne a tájékoztatás, hogy azok az eszményképek naturál hétköznapi módon nemhogy nem elérhetőek, de meg sem közelíthetőek. Válasszunk reális célképet, és azt el lehet érni. Tűzzünk ki mindig valami olyasmi célt, amit max pár hónap alatt el lehet érni.
Ne Lazar Angelov akarjon lenni valaki, hanem először csak akarjon leadni 8-10kg-t. Aztán legyen az a cél, hogy kinyomja a saját testsúlyát, vagy guggoljon vele. Aztán legyen az, hogy felpakol 3-5 kiló tiszta izmot. (ez alkattól és kortól függően lehet könnyebb is és qrvanehéz is)
Stb stb stb. Ezzel meglesznek a sikerélmények, amik újabb erőt adnak a következő lépcsőhöz.

“a nyüzüge csodabogárból egy izmos csodabogár lesz, ami nem túl sokkal menőbb a csajoknál…”

Nagy tömegekben talán valóban nem. De meg lehet találni azt a réteget, akinek pont ez a “kis” változás kellett benned, hogy vonzóbb legyél a szemében. Ez majd szül néhány sikerélményt, az egy kis extra önbizalmat, az egy kis extra fellépést, stb stb.

Reszet Elek
Újságíró

Az hogy normális testkompozíciód legyen vagy akár megközelítsd azt amire képes vagy többféle sporttal is el lehet érni. Ez csak a te fejedben fordítódott le szteroidos kopasz gyúrókra.

“A testépítés nem okoz szellemi, pszichológiai épülést…” – A sportnak van szellemi, pszichológiai hatása. Ami azt illeti rendkívül sok. Tipikus sosem csináltam még de megvan az elvi véleményem típusúak a hozzászólásaid a témában.

Alter Ego
Szerkesztő

“Az hogy normális testkompozíciód legyen”

Csak az a kérdés, hogy ki mit nevez normálisnak. Az emberi test amúgy sem “kompozíció”, csak a testépítők fejében. Erős sztereotípiával kapcsolódik össze bennem egymás ellentétpárjává az izombuziság és az értelem. Nem tehetek róla. Biztosan túl sok agyatlan gyúrósjóskát láttam. Ezzel szemben nagyon sok embert látok, akik szemmel láthatóan nem konditeremben múlatják a fél életüket és mégis arányos testalkatúak, fittek…

“Tipikus sosem csináltam még de megvan az elvi véleményem típusúak a hozzászólásaid a témában.”

Tökéletesen igazad van. Természetesen a saját tapasztalatom (hiánya), hogy semmi szükségem nem volt a lepedőtornán kívül más sportra (különösen nem testépítésre). Nyilván erre épül az elvi véleményem.

Alter Ego
Szerkesztő

“Ne Lazar Angelov akarjon lenni valaki, hanem először csak akarjon leadni 8-10kg-t. Aztán legyen az a cél, hogy kinyomja a saját testsúlyát, vagy guggoljon vele.”

8-10 kilogrammot diétával is le lehet adni. Az elvi ellenérzéseimen túl szerintem nincs még egy olyan sport, amely brutálisabban rongálná az izületeket. Még a mezei kézilabdások között is vannak szép számmal, akik az aktív sportéletet nyögik idős korukban, képzelem milyen kopásos, arthrozisos, lepusztult állapotba kerül az, aki egyenesen a saját súlyával terheli rendszeresen az izületeit… És a többiről most talán ne is beszéljünk… – A pszichikai épülés igényével ezerszer inkább bármilyen versenysport (azért is akár sakk is) vagy küzdősport a passzív “metroszexuális buzulás helyett”. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dz%C3%BClet

Lehet persze mással magyarázni, hogy miért hallanak ők olyan sokat róla:

https://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/edzes/rehab/izuleti-kopas-arthrozis

Reszet Elek
Újságíró

Az ízületeknek szükséges a rendszeres mozgás. A linkelt cikk nem tesz említést arról hogy a terhelés hiánya is ízületi problémákhoz vezet.

A versenysportot ne keverd ide, az sosem volt egészséges.

Reszet Elek
Újságíró

” Az emberi test amúgy sem “kompozíció”, csak a testépítők fejében.” – Meg évezredek óta a festőkében, szobrászokéban, mozgásművészetek gyakorlóiéban stb.

“8-10 kilogrammot diétával is le lehet adni” – Rövid távon, hogy aztán több jöjjön vissza. Életmódváltás nélkül hosszú távon nem leszel fittebb, egészségesebb, jobb zsírszázalékú.

DennisVT
Újságíró

“szerintem nincs még egy olyan sport, amely brutálisabban rongálná az izületeket.”

Gyakorlatilag a legtöbb sport sokkal jobban rongálja. De oké, ezt tényleg csak akkor lehet tudni, ha valaki úgy általában sokat foglalkozott a(z akár csak hobbi) testépítéssel.

Röviden arról van szó, hogy konditerembe járás esetén az első és legfontosabb dolog megtanulni azt, hogy mindig bemelegítéssel kezdünk (mondjuk 6-8 perc erős séta kis emelkedőn), ami átmozgatja az egész testet és megemeli a testhőt, ami segít megelőzni mindenféle sérülést. Nemúgy mint a sok hobbifocista pl, aki bemelegítés nélkül esik neki a játéknak.
A második legfontosabb pedig a gyakorlatok szabályos végrehajtása éppenhogy(!!) az izületek kímélése végett. Mondok egy gyors példát: fekvenyomásnál sosem nyomod ki teljesen a súlyt, ahol a könyököd már megfeszül, mert akkor kerül át a terhelés az izomról az izületre. Ezt mind meg kell tanulni. Pont az a lényege a testépítésnek, hogy minden mozdulatnál minél több terhelés essen az izomra, és minél kevesebb bárhova máshova. Akkor fog az izom fejlődni.

Egy harmadik, kiegészítő dolog: A sok táplálékkiegészítő közül a vitaminok után épp az izületvédők és erősítők a legfontosabbak (fontosabb mint a fehérjepor), mert valamennyi izületterhelés nyilván elkerülhetetlen, elvégre mégsem kanapén döglésről beszélünk:)

Hunn
Újságíró

Túl nagy hangsúlyt fektetünk a nők számára szexi esztétikus férfitestre. Azért abban is van valami perverz módra vonzó, ha öregek vagyunk, vagy dagadtak, vagy csúnyák, és mégis ott van alattunk egy jó nő, bármilyen okból is teszi ezt.Hadd szenvedjen a ribanc alapon, ez még plussz flesst is jelenthet. A lényeg hogy ott van, a szex az szex. Tehát a lényeg, hogy valahogy rávegyük őket hogy ott legyenek. Game, game, game.

Reszet Elek
Újságíró

No itt azért már vannak difik. Szerintem éppen az ízületek, inak a legfontosabbak, utána jön a kivitelezés és az izom. A legtöbb testépítővel pont az a baj, hogy az előzőek nélkül megy neki az utóbbiaknak. Nyilván az izomtömeg növelésében a testépítők a legjobbak, de szerintem ez csak másodlagos, ha nem tudja jól használni. Sokkal fontosabbak az olyasmik, mint az izmok harmonikus erőkifejtésének a megtanulása (szinergikus hatás), multifunkcionalitás, utána jön a testzsír és csak utána az izomtömeg.

Alter Ego
Szerkesztő

Értem én (pontosabban nem annyira), hogy egyeseknek családmentő projekt, másoknak szerelemsport, a megváltás reménye vagy tudom is én micsoda még a testépítés, és így aligha fog nekik átmenni az, amiről én beszélek, hogy az “új férfi” nárcisztikus attitűdje miként rombolja le nagy mértékben a férfiasságot… Viszont kaptam máris részletes tájékoztatást róla, hogy milyen porokkal, baszgentyűkkel kell majd élnem, ha jól akarok testépíteni…  – Hiába nem érdekel ez engem egy kicsit sem… Mert bizony muszáj lesz, mert kimondatlanul és lényegében kimondva is megkaptam, hogy bizony testépítés nélkül nem férfi a férfi, és amúgy sincs nélküle egészség… Nehéz elmagyarázni (van akiknek meg egyenesen lehetetlen), hogy mi ezzel a nézőponttal a probléma… – Nem fogok tovább kísérletezni, mert éppen szűkös az időm (a Férfihang megújításán dolgozom). Annyit még javaslok, hogy (immár nélkülem) vessetek egymásnak két nézőpontot, két szimbolikus vezérmondat segítségével.

Az egyiket Hunn írta le:

“Azért abban is van valami perverz módra vonzó, ha öregek vagyunk, vagy dagadtak, vagy csúnyák, és mégis ott van alattunk egy jó nő, bármilyen okból is teszi ezt. A lényeg hogy ott van, a szex az szex. Tehát a lényeg, hogy valahogy rávegyük őket hogy ott legyenek.”

A másik pedig legyen DennisVt hozzászólása:

“Aztán legyen az a cél, hogy kinyomja a saját testsúlyát, vagy guggoljon vele. Aztán legyen az, hogy felpakol 3-5 kiló tiszta izmot. (ez alkattól és kortól függően lehet könnyebb is és qrvanehéz is) Stb stb stb. Ezzel meglesznek a sikerélmények, amik újabb erőt adnak a következő lépcsőhöz.”

Ugye érezzük, hogy mennyire máshol van a két történetnek a fókusza… Pedig én azt hiszem hogy nem lenne szabad ennek így lennie, ha általános értelemben szeretnénk férfiasságeszményekről beszélgetni… Márpedig én azzal próbálkoztam…

Kellemes sportot, gigantikus nagy keféléséket (kinek-kinek kedve szerint) kívánok mindenkinek. Sziasztok!

Alter Ego
Szerkesztő

“de a lelkesedés, szexuális vágy nem tartozik közéjük, ugyanis ez nem olyan amit beprogramoz az agyába akarattal az ember.”

Ez pontosan így van, de azt akartam jelezni, hogy nem is az a megoldóképlet, hogy a puhapöcsű férfiak tehetnek róla… A szexuális problémák egy jelentős részéről nem a partner tehet. Általában is minden ember leginkább a saját szexuális öröméért felelős. Ha impotens lettél és nem fordulsz orvoshoz, akkor nincs az a nő a világon, aki fel tudná támasztani a farkadat… Ha frigid egy nő, akkor ugyanez a helyzet… Aztán mégis ilyenkor is gyakran mindenki a férfiban akar vájkálni… meg jönnek a macsó szövegek, hogy “de ha én dugnám meg, nem ezek a…”

common man
Olvasó
common man

“Ha impotens lettél és nem fordulsz orvoshoz, akkor nincs az a nő a világon, aki fel tudná támasztani a farkadat…”  https://www.youtube.com/watch?v=cG7VVKNpR54 1:52:00 Neki sikerült, nem tudom ez milyen érvelési hiba de lehet inkább tényleg az orvos..

Alter Ego
Szerkesztő

Fiziológiai eredetű impotenciát orvosi úton, pszichés eredetűt pszichológiai eszközökkel lehet kezelni. Pszichológiai eszköz tulajdonképpen lehet bármi, ami megoldást hoz: terápiás beszélgetés, orgia, varázsló szeánsz… szinte mindegy, ha hat… :)

Ijk
Olvasó
Ijk

Lehet hogy a partner tehet róla, lehet hogy nem. Vannak minták amire fel lehet húzni statisztikát, de valójában minden pár egyedi eset. Meg ugye ott van a képletben a társadalmi hatás. Lehet hogy valaki magas kategóriás férfi, de a közösségi médiából áradó szar, reklámok, újságok elhitetik az asszonnyal hogy megkaphatna jobbat is. És innentől kezdve buktad a stabilitást. A nő tehet is róla, meg nem is. Ott hibázott hogy túl sok időt töltött közösségi fosban, ott nem hogy az ingerek kialakítottak a fejében egy elképzelést. De azért nem egy tényezős a képlet, a férfinek is sok esetben kell (nem)tenni azért hogy a nő más fasz tulaja után ácsingózzon, elég kevés az olyan ahol kizárólag a külső ingerek hatnak.

A lényeg hogy a vágyaik miatt nem szabad elítélni az embereket, mert ezek nem tudatosan alakulnak ki.

Alter Ego
Szerkesztő

Abban a lényegben egyetérthetünk minden további nélkül. Viszont úgy tűnik, hogy kizárólag abból vezeted le a nemi vágy hiányát, hogy objektíve nem vonzó a férfi a nő számára. De ez egy tévedés. Sokféle hormonális, pszichológiai, fiziológiai, orvosi ok vezethet ehhez. Például az sem kizárt, hogy a nő eleve épphogy csak ellébecolt a szexuális életben “a férfi kedvéért”, és egy élethelyzetei válság vagy hormonális változás az eleve problémás szexualitását teljesen leépítette. Sokkal összetettebb, több lehetséges okból kinövő problémáról van szó annál, hogy csak a vonzalom kérdésével és a leegyszerűsítő redpill válaszokkal le lehetne tudni ezt az egészet.

A cikk egyébként csak arról beszél, hogy milyen gyakran fordul elő – egyébként amúgy vélhetően egészséges szexualitású párok esetében -, hogy a nők akkor is kötélnek állnak, ha épp nincs kedvük. Ez már eleve egyfajta vágybeli különbséget jelez a férfi és a nő között. Tehát eleve azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a férfiaknak több szexre van szükségük, mint a nőknek és máris létrejött egy kisebb konfliktus. Az aztán külön érdekes, hogy a hozzászólók jelentős részének ennél még súlyosabb problémák jutnak az eszébe erről az egészről: olyan állapotok, amikor tartósan és intenzíven fennáll és nagyobb konfliktussá nő ez a probléma. Mindenkinek látnia kell, hogy elég gyakori ez a jelenség ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy a nők nagyon sok (önmagában létező) szexuális problémával küzdenek és ez gyakran gátja az egészséges házaséletnek…

Szerintem az egy kifejezetten téves interpretáció, hogy mindezeket a problémákat “RedPill” gondolkodással és problémamegoldási receptekkel le lehet küzdeni. Meglehet, sokan nem fognak szeretni ezért, de azért megjegyzem: a RedPill-ig látni csak, az egy elég súlyos félműveltség. A szexuálpszichológia nem csak “mainstream-ebb”, hanem olykor kifejezetten lényeglátóbb válaszokat ad a RedPill-nél.

rumospiskóta
Újságíró

Ijk : “És mit tehet azért egy nő hogy kívánja adott férfival a szexet?”   Én csak a véleményemet tudom leírni, nem egy halálbiztos receptet – de a nőnek akarnia kell jobban csinálni azt amit eddíg csak hagyott hogy megtörténjen. Fura, mert sose gondoltam át hogy nőként mit lehetne MÉG tennie valakinek.
Amit a rusnya nőkről írsz az ismerős.. én is a szemem rabszolgája vagyok. De valahol azt olvastam hogy a szép nőknek moráljuk van, a csúnyáknak meg vágyai vannak..

Alter Ego
Szerkesztő

Szép nővel mindenkinek megy… Nem a szép, hanem a csúnya nőket megdugni a valódi kihívás! :)

Marcell
Olvasó
Marcell

Na persze, az az igazi férfi, aki bálnát dug… mert ő kihívást keres, nem csak az jutott neki. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Szerettem volna egy férfiak által végzett felmérést evvel kapcsolatban, egy piszológus hőgyike felmérése mintha nem egészen találna ide….

Az ókori athéniak tudtak valamit….a feleség a ház úrnője volt, vele csinálta a férfi a gyerekeket, sexnek ott voltak a hetérák… Szókratész se nagyon sexelt Xantipával….

Marcell
Olvasó
Marcell

Szókratész inkább a fiúkat szerette…

wittukind
Olvasó
wittukind

Tényleg? Mikor mondta neked? Platón-nál nincs ilyen megjegyzés….

Aldo
Újságíró

Ebből az egyik fontos tanulság, hogy nem szabad megházasodni. Az elején – a beetetési időszakban – még van rendszeres dugás, aztán már a nő nyeregben érzi magát, azt hiszi, hogy most már nem kell teljesítenie a házastársi kötelezettségeit, hogy most már lehet eligénytelenedni, követelőzni, baszogatni a férjét minden szarért.
A másik tanulság, hogy mindig kell legyen alternatíva. Ha a nő megint arra hivatkozik, hogy fáradt, fáj a feje, akkor csak annyit kell neki mondani, hogy: “semmi baj, akkor vegyél be egy aszpirint, feküdj le, vagy menj el az orvoshoz és viszont még tele vagyok energiával.” Ezután szépen elővenni a fekete noteszt a régi női ismerősök elérhetőségeivel, vagy leülni a Facebook elé és leszervezni egy találkozót. Szépen visszamenni a terepre, ha még fiatal vagy. Mint ahogy a nő is elkezdi felkutatni az utódot a balfasz, béta férj helyére, a férfinak is el kell kezdenie megkeresni a következő nőt, akit rendszeresen dughat.

Reszet Elek
Újságíró
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Szívemből szóltál!

Bizony ezt kell csinálni lehet olvasva elég megrázó egyeseknek de tényleg így kell tenni mert ha nem azzal csak azt bizonyítod a nőnek hogy egy töketlen fasz vagy aki meg is érdemli sorsát, ami persze hozza magával mégnagyobb távolságot és igazolod vele a nő ösztönét!

Aldo
Újságíró

Erre persze a nagyokos – természetesen női – szexológus, párkapcsolati “szakértő” azt tanácsolná a férfinak, hogy kezdjen el pitizni a nőnek: gyertyafényes vacsora, wellnes hétvége meg anyám kínja. Amit ha megtesz, még nagyobb szerencsétlen lesz a nő szemében és még kevésbé sem akar majd dugni.
A leghatásosabb ha tudatja a nővel, hogy könnyedén lecseréli, mint a szaros gatyát, mert lesz kire lecserélni. Ha azt érzékelni, hogy nem pótolhatatlan, akkor talán kevesebbszer hivatkozik fejfájásra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert mindenkinek van tartalékba egy másik ribanc.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha nincs, akkor legalább mindenki tegyen úgy, mintha volna. :)

Aldo
Újságíró

Amekkora ribanc a mai csajok döntő többsége, nem is nagyon kell tartalékolni, elég útközben leakasztani, ha csak a dugás a cél.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jó, majd veszek porsét.

Aldo
Újságíró

A porse egy szar.

Naooo
Olvasó
Naooo

A béemvé a szar.

wittukind
Olvasó
wittukind

Mind a kettő szar, a Tmodell az igazi

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr
Aldo
Újságíró

Inkább a lovaskocsi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden amcsi kocsi fos.

Marcell
Olvasó
Marcell

Csak japánt :)

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem szabad megházasodni azért nem olyan egyértelmű jó döntés. Ugyanis egy értelmes nő, akármennyire is szerelmes beléd, házasság nélkül nem fog gyereket szülni. Persze kereshetsz egy könnyebb erkölcsű nőt is aki házasság nélkül is szül, csak az még annyira sem lesz éppen minta anya, kiszámíthatatlanabb, meg előbb dobbant ha úgy támad kedve, gyerekkel együtt.

Néha elmaradt kufirc miatt még nem kell a kamunotesszel fenyegetőzni, de természetesen rendszeres visszautasítás esetén azért aktivizálni kell magunkat más lehetőségek felé is. Mert ahogy a nő nem kötelezhető hogy vonzódjon, úgy a férfi sem kötelezhető hogy huzamos ideig elfojtsa a szexuális igényeit. És nem, a pornó nem helyettesíti a hús-vér nőt.

Aldo
Újságíró

“Nem szabad megházasodni azért nem olyan egyértelmű jó döntés.”
De.

“Ugyanis egy értelmes nő, akármennyire is szerelmes beléd, házasság nélkül nem fog gyereket szülni.”
Miért ne szülne? Nálam a “nem szülök, amíg el nem vettél” hozzáállás bőven beleesik az érzelmi zsarolás kategóriába.

“Persze kereshetsz egy könnyebb erkölcsű nőt is aki házasság nélkül is szül, csak az még annyira sem lesz éppen minta anya, kiszámíthatatlanabb, meg előbb dobbant ha úgy támad kedve, gyerekkel együtt.”
Szerinted a házasság mire garancia? Semmire? Egy házas nő nem dobbanthat, ha arra támad kedve? Dehogynem.

“Néha elmaradt kufirc miatt még nem kell a kamunotesszel fenyegetőzni, de természetesen rendszeres visszautasítás esetén azért aktivizálni kell magunkat más lehetőségek felé is.”
A lavina is ártalmatlan hópelyhekből áll. A kezdeti visszautasítás csak az első lépcsőfok. Ezt követi a rendszeres visszautasítás és a folyamatos baszogatások, hisztizések, minden apró szarét. Igaz, nem fenyegetőzni kell a notesszel, hanem fellapozni és akcióba lépni. Sok tetű nő azt hisz, hogy a szex az valami hatalmas jutalom, amiből csak akkor kaphat a szerencsétlen férfi, ha jól viselkedik, – persze pont akkor nem fog – és, hogy egy fiatal 20-40 közti faszi majd hetekig, sőt hónapokig fog cölibátusban élni. Az első perctől fogva éreztetni kell vele, hogy nem pótolhatatlan, hiába sulykolja azt bele mindenki.

“Mert ahogy a nő nem kötelezhető hogy vonzódjon, úgy a férfi sem kötelezhető hogy huzamos ideig elfojtsa a szexuális igényeit. És nem, a pornó nem helyettesíti a hús-vér nőt.”
Ez így van. Ezért kell a notesz.

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem zsarolás a nem szülök amíg nincs házasság hanem egy döntés. Régen szex sem volt sok esetben addig. Ha meg nem tudtok ebben megegyezni akkor viszonlátásra. Ha én nő lennék biztos nem szülnék papír nélkül.

Az a gond hogy a férfiak 90%-nak nincs notesze.

Aldo
Újságíró

Az régen volt, ez meg most van. A csaj most is benyöghetné, hogy addig dugás sincs, amíg esküvő. Vajon hány perc alatt röhögnék ki?
A házasság még nem jelent garanciát semmire. Amúgy meg sokan megoldják a problémát, ha az asszony nem akar dugni. Simán eljárnak kurvázni, vagy “túlórázni” a munkahelyen.

Ijk
Olvasó
Ijk

Nézd, itt nem az a lényeg hogy a nő ragaszkodik az elveihez, meg valamiféle alkudozás legyen házasság, gyerek ügyben. Kockázat mindenben van, mi férfiak meg kockázatvállalók voltunk mindig is.

De mi értelme van az egésznek ha te nem akarod elvenni, vagy kizsarolja, mások nyomására lesz házasság? Semmi, olyan nővel nem kell szeretői viszonynál többet kialakítani.

Aldo
Újságíró

“De mi értelme van az egésznek ha te nem akarod elvenni, vagy kizsarolja, mások nyomására lesz házasság?”

Semmi, de az is hülye, aki zsarolás vagy nyomás hatására házasodik.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Nézd, itt nem az a lényeg hogy a nő ragaszkodik az elveihez,”

Az nem elv, hanem követelés.

Elvei a férfiaknak vannak.

 

 

 

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Hivatalosan. Házasság előtti szex akkor is volt, csak óvatosabbak voltak, mert a gyerek bármikor becsúszhatott. De erről szól a boci-boci tarka is. Azt a lányt kell dugni, aki szpotatós dajka, mert ő nehezebben fogan. (oda megyünk lakni, ahol tejet kapni). A népdalok fele annyira sem ártatlanok, mint mi hisszük.

Nagyapám mesélt annó a gazdatiszti életéről, amikor a szedőlányok kapával estek egymásnak valamelyik legény miatt.

Vagy amikor az egyik lány azért nem tudott munkába állni reggel, mert az éjjel lebabázott. És senki nem láta rajta (hogyan nézhetett ki?)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi az, hogy valamelyik? Csak délceg pávatollas lehetett.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha nincs baszás, be kell zárni őket a pincébe.

Art
Olvasó
Art

A nők főzni nem tudnak, baszni nem szeretnek, szülni nem hajlandóak.

De hová tűntek az igazi férfiakk!!!444!!

common man
Olvasó
common man

Benigna Balázs! csak itt tudok nincs fészbukk. “Ehhez érdemes még azt is hozzátenni, hogy sajnos a nők bizonyos dolgokban a szemérmes elhallgatást választják” Amikor a “boldogító” igent kimondta vajon miért nem hallgatott inkább szemérmesen? Inkább tönkretette egy férfi életét.Erre élvez?

T_T
Olvasó
T_T

Mi ebben az új hír? A férfiak is ezért nem akarnak egy nehéz nap után kefélni.

Reactor
Újságíró

Ez speciel igaz, gyakori, hogy nekem sincs kedvem az egészhez. Inkább kimozdulnék valahova, kerékpároznék, dolgoznék a projectemen, vagy játszanék mondjuk egy kis “Red Feksön”-t. Nem mindig egyszerű meglelni a nőkkel az összhangot :) Olyan nőt pedig iszonyatosan nehéz találni, akivel klappolna az étvágyam, úgyhogy nem is vesződök vele :)

Reszet Elek
Újságíró

https://www.europeanurology.com/article/S0302-2838(16)00377-8/abstract/ejaculation-frequency-and-risk-of-prostate-cancer-updated-results-with-an-additional-decade-of-follow-up

” Ha a 20-29 éves korosztály havonta 21-szer vagy annál gyakrabban szexel, akár 19 százalékkal is csökkentheti a rák kialakulásának esélyét, a 40-49 éves korosztálynál ez már 22 százalék. …nemcsak a prosztatarák esélye nőhet, ha nem bújik ágyba elég gyakran a férfi, de a stressz, a depresszió is elhatalmasodhat rajta. Sőt: önbizalomhiány és merevedési zavarok is felléphetnek.”

Nem nehéz levonni a következtetést, három napból kettőben ejakulálni kell. Ha az asszony megtagadja a közreműködést, tevőlegesen járul hozzá párja prosztatarák kockázatának növeléséhez, depressziójához, emeli stressz szintjét, rombolja önbizalmát, önképét. Ez egyértelműen kimeríti a kapcsolaton belüli erőszak fogalmát.

common man
Olvasó
common man