Férfihang.hu

Mostantól nemi erőszaknak minősül az egyértelmű hozzájárulás nélküli szex Svédországban

A skandináv országban a szexuális zaklatást elszenvedett nők #MeToo kampánya inspirálta a törvényhozókat, hogy módosítsák az eddigi jogszabályokat.

Mindeddig jogilag csak az minősült nemi erőszaknak, amikor a szexuális érintkezést erőszak kísérte vagy kényszerítés alatt jött létre. Nincsen semmiféle olyan elvárás, hogy formálisan ki kellene mondani az igent, vagy meg kellene nyomni a megfelelő gombot egy applikációban. A szexuális érintkezéshez való beleegyezést egyszerűen jelzi a fizikai reakció is – mondta a jogszabály kidolgozásában részt vevő Anna Hannell bíró a TT svéd hírügynökségnek. Hozzátette: az új törvényt alkalmazó bíróságoknak különös figyelmet kell majd fordítaniuk arra, hogy a vitatott helyzetekben szóban elhangzott-e beleegyezés, illetve gesztusokkal vagy bármilyen egyéb módon észlelhető volt-e a felek hozzájárulása a szexuális érintkezéshez.

A törvényt májusban fogadta el a szociáldemokrata-zöld többségű parlament. A #MeToo kampány megváltoztatta az emberek hozzáállását, és világossá tette, hogy a szexuális zaklatás mennyire elterjedt jelenség – hívta fel a figyelmet Ida Östensson, a Make Equal nevű alapítvány vezetője, aki már 2013 óta küzdött egy ilyen törvény elfogadásáért. Svédországban tavaly ősszel több mint 10 ezer nő emelte fel a hangját és kampányolt a szexuális zaklatások ellen. A legfrissebb statisztikák szerint 2017-ben több mint 7 ezer esetben tettek feljelentést nemi erőszak miatt, ami 10 százalékkal több az előző évinél.

(MTI nyomán)

3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu

26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
18 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
blackfridayulomenenwittukindRustemReszet Elek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Remélem átveszi a többi ország is ezt a módosítást és akkor megoldódik a föld túlnépesedése, már csak a börtönök férőhelyeit kell bővíteni és akkor már jó is lessz!

HypocritSlayer
Olvasó
HypocritSlayer

Azt nem tették hozzá, hogy ez azon ritka esetekre nem érvényes, amikor a migri nem érti a befogadó ország nyelvét és félreértheti a tiltakozást……., így simán lehet gyereket is erőszakolni, hiszen “bólintott.”…..

Taki
Olvasó

Az egész szigorítás arra hivatkozva megy amúgy is hogy növekedett a szexuális erőkszakok, bűncselekmények száma. És ez ugye nem attól van hogy az eddig normális svéd férfiak, akik az újkori feminizmus által még jobban meg lettek már regulázva kultúrálisan hirtelen megbolondultak és tömegével erőszakolnak nőket. Hanem a tudjukkik miatt akiknek nem szabad ott kimondani a nevét, és úgy kell tenni mintha nem is létezne probléma.

Naooo
Olvasó
Naooo

A migránsok is a zsidók bűne.

Taki
Olvasó

Én azt hittem a biciklistáké.

Taki
Olvasó

De most komolyan, hogy lehet ekkora hülyeséget leírni? Pont a zsidókat vegzálják legjobban, nagy tömegű muszlim ősellenségeik. – Akik épp közelebb állnak a nácikhoz mint az átlag szélsőjobb bármikor.  (és történelmileg is, ugye a horogkereszt és a félhold szövettsége)

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem a “köz”zsidókról van szó, a nagy játszmában ők is csak bábuk.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja hogy szerinted ezek csak úgy jönnek ide maguktól. Nem utaztatja őket senki, nem nyom a zsebükbe pénzt, nem látják el őket tanácsokkal.
Az arab meg a zsidó szemita testvérnép, egyik rosszabb, mint a másik. Na találd ki melyik.

Kalman
Újságíró

A tudatlanságodra legalább ne legyél büszke!

Az iszlám mindigis a zsidók fegyvere volt, egy a gójoknak kitalált vallások közül, amivel irányítani tudják a népeket.

Talán itt érdemes kezdeni: http://diversitymachtfrei.blogspot.com/2017/06/how-jews-created-islam-word-muslim.html

És van ott több is: http://diversitymachtfrei.blogspot.com/search/label/Jewish%20collaboration%20with%20Muslims

Hogy a módszerről legyen valami képed, mindenképpen olvasd el a Culture of Critique című tudományos művet is Kevin Macdonald-tól.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kedves Taki, Európa elárasztása színesbőrű migránsokkal – köztük iszlámista terroristákkal – az a keresztényellenes és fehérellenes zsidó faji politika része. A gyakorlatban a következőt csinálják:

1. A zsidó NGO-k megszervezik a tömeges bevándorlást.

2. A diaszpóra bal-liberális zsidói ennek a befogadó országban helyi szinten politikai támogatást adnak, és aki felemeli ez ellen a hangját, azt lenácizzák, iszlamofóbnak kiáltják ki, tönkreteszik és ellehetetlenítik.

3. Bejönnek tömegesen a migrik, akik – lévén muzulmánok – utálják a zsidókat. Persze elsősorban a helyi keresztény fehér lakosság szív, de a migrik előbb-utóbb betalálják a zsinagógákat és a kipát viselő arcokat is.

4. Ekkor beindul az ajvékolás, hogy az országban nő az antiszemitizmus, és hogy az állam nem védi meg a zsidókat.

5. Majd amikor már tényleg veszélyes és katasztrofális a helyzet, akkor a zsidók fogják a kis bőröndjeiket, és alijáznak Izraelbe, ahol nincs egy darab migri sem.

6. Az országban meg ott marad a védtelen fehér, keresztény lakosság, kiszolgáltatva a migráncshordák tömegeinek.

Ez konkrétan a jól emlékszem Svédországban pl. Malmőben egy az egyben így játszódott le.

Zárójelben jegyzem meg: ami a történések értelmezéshez fontos (szerintem) hogy a zsidóknál – adott esetben – Izrael érdeke felülírhatja a diaszpóra érdekeit. Ez az érdek lehet adott esetben az izraelbe történő zsidó bevándorlás előidézése, de adott esetben az is, hogy a keresztény, fehér európaiak Izraelt a szövetségesüknek érezzék az úgymond közös ellenség, vagyis az iszlámisták ellen… Zárójel bezárva.

Ja, és még valami: nem kell bemondásra elhinned hogy a zsidók állnak az egész mögött csak azért, mert a jó öreg Hunn, vagy anno Adolf, aszonta. Sőt. Amíg az ember saját maga nem látja át a dolgokat, addig a legtöbben úgy vannak a média által szocializálva, hogy az antiszemitáknak nevezett emberek véleményét, gondolatait automatikusan nem veszi figyelembe és elutasítja. Én azt javaslom, járj nyitott szemmel, nyitott fülekkel használd a saját józan eszedet és logikai képességeidet. Azt javaslom, figyeld a történéseket, próbáld meglátni a hátterüket, a logikai összefüggéseket.

És hogy ne csak egy ilyen megrögzött antiszemita nyilvánítson véleményt az ügyben, csatolok neked egy videót, amin konkrétan egy zsidó meséli el, hogy mit is csinálnak és mi is az ő céljuk…

https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

Taki
Olvasó

Ez erőszakoló simán mondhatja hogy de hát igent mondott a nő!  – szóval ha azt akarják hogy valaki(k) megússza(ák) akkor ennyivel le is van rendezve. (sőt többen állítják hogy hallották hogy beleegyezett).
Ha meg a nő akar kicseszni valakivel, feljelenti és letagadja.

Reszet Elek
Szerkesztő

Az egészben az a hülyeség, hogy semmi értelme. Vallomás vallomás ellen. Ha nincsenek külsérelmi nyomok, az ellenállás fizikai jelei hogyan lehetne bárkit is elítélni? Totál haszontalan kényszercselekvés. Az emberek társas kapcsolatai közül a legtöbbet nem lehet jog alapján szabályozni.

Ha megnézitek, a legtöbb botrányosan igazságtalan esetben nem a bíróság döntése befolyásolja az erőszakkal megvádolt ember életét (hosszú távon, maradandóan), hiszen az bizonyítottság hiányában felmentő, hanem sokkal inkább a társadalmi, jogilag nem is szabályozott hátrányok.Munkahely elvesztése, kirugás az iskolából (a bizonyítatlanság ellenére), anyagi tönkremenetel a pereskedésekből adódóan és hasonlók.

Taki
Olvasó

Pont ez a lényeg, könnyebb legyen bemondásra elítélni valakit, ne kelljen bajlódni kamusérülésekkel (amiben még esetleg a lebukás is benne van ha nem jól sikerül, meg hát az amúgy is fáj ) .

Reszet Elek
Szerkesztő

Éppen az a lényeg, ha nincsenek legalább közvetett bizonyítékok nem lehet ítéletet hozni, ami azt jelenti hogy minimum bizonyítékok hiányában felmentik.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kedves Reszet Elek és Taki, egyet ne felejtsetek el: a Feministák, az SJW-k kezében a jog nem az igazságszolgáltatás, hanem az “OSZTÁLYHARC”, a “szociális igazság” úgymond “helyreállításának” az eszköze lenne!!! Illetve sajnos attól tartok lesz is, ha a társadalom ezt hagyja… (És az SJW-k szerint a jogrendszer – jelenleg – a patriarchális, ciszhetero elnyomás eszköze…)

Jelenleg a jogrendszer ezt az “osztályharcot” szerencsére – még – nem támogatja (legalábbis ebben a formában, ezt a részét még nem, de nagyon nem szeretnék itt lakni, ha pl. bevezetnék az isztambuli egyezményt…) Úgyhogy jelenleg az SJW-k a médián és szociális médián keresztül történő boszorkányüldözést használják, teljesen szándékosan és tudatosan. Hiszen ezzel el tudják érni azt az eredményt amit akarnak: a dolog működik.

Ezen túl ezzel, pl. a #metoo-val keltenek MORÁLIS PÁNIKOT, amire alapozva próbálják elérni a jogrendszer módosítását – mondván hogy erre tömegigény van, illetve erre alapozva fogják tudni elfogadtatni majd a tömegekkel, hogyha megtörténnek a jogrendben is a változások. És a jóisten irgalmazzon nekünk ha neadj Isten sikerrel járnak! És akár sikerrel is járhatnak, lásd a fenti példa Svédország esetében. MAGYARORSZÁGON EZT MEG KELL AKADÁLYOZNUNK!!!

Reszet Elek
Szerkesztő

Évezredes, még a római jogban gyökeredző jogelveket kellene sárba tiporni az ilyesmihez. Éppen azt írtam, hogy a svédeknél a szarnak adtak egy pofont mert hacsak az “erőszakoló” be nem vallja hogy a “nem” után is folytatta, nincsen bíróság amelyik elítélné.

A feministák a jogot valóban fegyverként használják de nem a bíróságokra céloznak vele, hanem a társadalmi viszonyokat igyekeznek kriminalizálni általa éppen olyan dolgokba próbálnak belefolyni vele, amit a jog nem is képes szabályozni ill. nem sok értelme van. Lásd pl. nézés erőszak, nők után fütyülés és hasonló ökörségek.

Rustem
Olvasó
Rustem

Az a baj, hogy ők ügyesen keverik a muszlim- nőket illető kultúrával szembeni előitéleteket a feminizmus célkitüzéseivel, ezért sikeresek és érdemben nem lép fel senki, mert megkapná aztán az elnyomó patriarcha bélyeget! Indiában is volt nemrég egy eset, amikor egy feminista egyetemi tanárnő fellázitott egy jókora női tömeget egy templom kapcsán, ahova nőknek tilos volt a bemenetel, addig jutottak a lázadásban, hogy végül megszentségtelenitették a templomot, azáltal-hogy figyelmen kivül hagyva a vallási hagyományokat, titokban betörtek a templomba. Erre az egész hindu férfi közösség fellázadt, ugyanis több évezredes helyi hagyományt becstelenitettek meg. A Feminizmus alattomosan, de lassan meghóditja az egész világot, meg az annak a sarkában nyomuló multik és pénzügyesek…

Rustem
Olvasó
Rustem

Delacroix-“A Szabadság vezeti a népeket” (a pokolba) c festménye, mintha ezeket a mostani eseményeket jövendőlte volna meg egész konrétan: comment image

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
CurioSophus
Olvasó
CurioSophus
blackfriday
Olvasó
blackfriday
Reszet Elek
Szerkesztő

Amikor a hóhért akasztják… Ennek megvan a női párja is. Azt is kutatják?

wittukind
Olvasó
wittukind

Micsoda egy szemét irás….azokat akik ilyen “tanulmányokat” szarnak a világra, kellett volna óvszerbe engedni és a budin lehúzni….

ulomenen
Újságíró

Monnyuk ha ez igaz, akkor nagyon durva: gyereket szült egy 10 éve kómában lévő nő. https://index.hu/kulfold/2019/01/09/phoenix_dns-vizsgalat_szules_koma/

blackfriday
Olvasó
blackfriday