Férfihang.hu
2 megosztás

A fiatal nők többsége nem élvezi a szexet

A 25-34 éves nők több mint fele nem tudja élvezni a szexuális együttléteket, állapította meg a Public Health England kutatócsapata, amely több mint 7 ezer nőt kérdezett a szexuális szokásaikról. A kutatásból kiderült: a fiatalabbak nem tudják annyira élvezni a szexet, mint az idősebb korosztály tagjai – a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket az elmúlt 12 hónapban.

A kutatók rákérdeztek arra is, hogy mitől tartanak leginkább a nők a szexualitás terén. A legnagyobb félelem a nem kívánt terhességből adódik, utána következik az egészséges szexuális élet megléte majd a dobogó harmadik helyezettje a fájdalmas menstruációs periódusok problémája került. Érdekesség, hogy a nőgyógyászati vizsgálaton való részvétel a negyedik, és az egyéb nemi rendellenességek kivizsgálása pedig az ötödik helyen áll.

Ezután az a félelem következik a sorban a nőknél, hogy nem tudnak majd teherbe esni, a hetedik, hogy elkapnak valami nemi betegséget. Pedig ha belegondolunk – ők annyira nem –, valójában sokkal könnyebb nemi betegséget elkapni, mint teherbe esni.

(BBC alapján)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
2 megosztás


211
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
19 Egyéni hozzászólás
192 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
44 Hozzászólások szerzői
georg1945SerialSluttomgalhunbagiraSe - se Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Cefre
Olvasó
Cefre

A férfiak hibája, egyértelmű.

George Herceg
Újságíró

Az okok egyértelműek:

– a fiatal nők többsége nem ismeri a saját testét és nem tudja mi a jó neki

– a szex általában eszköz számukra, gyakran megfelelési kényszer szüli és inkább mennyiségi mint minőségi alapon jön létre

– a nők szexuális kultúrája is az online pornón alapszik, de a nyögés és sikítás mögött nincs valódi orgazmus

– a sound belépőért szopástól nem fog fejlődni az orgazmuskézség

– a nők többsége nem akarja fejleszteni a szexuális kultúráját….már ha tudja, hogy mi az.

– egyébként is mindenről a férfiak tehetnek :-)

 

Reszet Elek
Újságíró

Számos ok lehetséges még, pl.:

– irreális elképzelések a jó szex fogalmáról
– az idősebbeknél hormonális változások megkönnyítik az élvezeteket
– hormonális fogamzásgátlás elterjedtsége
– ronda angol nőkre nem gerjedünk
– a ronda angol nők nem gerjednek a ronda angol pasasokra így alacsony az izgalmi görbe
– a kérdőívek tendenciózusosak voltak
ggwp
Olvasó
ggwp

“a ronda angol nők nem gerjednek a ronda angol pasasokra így alacsony az izgalmi görbe”

De már van ott egy csomó sukár néger és arab, rájuk biztos pirul a nuni.

Reszet Elek
Újságíró

Mennek is a barátnő kinyírások.

3015
Olvasó
3015

azért nem olyan rondák az angol nők.
miért kell ilyet állítani?

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hát pedig nem is szépek itteni mércével mérve.

Geri P.
Olvasó

a magyar nők se szépek egy igényes mércével nézve de legalább van mindenféle színű szagú méretű belőlük. De jellemzően inkább a túlméretes fajta a jellemző.

Aldo
Újságíró

“- a fiatal nők többsége nem ismeri a saját testét és nem tudja mi a jó neki”
Nem ismeri, nem tudja, de mindig az aktuális partnerétől várja el, hogy gondolatolvasóként kitalálja.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak egy ponton vitatkoznék:

“a nők szexuális kultúrája is az online pornón alapszik”

Sajnos nem. Sokkal inkább a romantikus filmsorozatokon. Kis túlzással: olyan a szexkultúrájuk, amennyi szex azokban van. A legtöbbjüknek derogál pornót nézni. Már akkor is sokkal jobban érezné magát az ágyban és sokkal több örömet nyújtana a partnerének is az átlagnő, ha legalább a pornográfiából származó szexkultúra hatna jelentősebben rájuk.

vaki
Olvasó
vaki

Az hogy a pornó nem jön be az extremitásokkal (*) azt értem.
De hogy a romantikus regények akcióba fordulása, a komoly rendezők és színészek által alakított sexjelenetek, amik valóban akciódúsak, szépen rendezettek, érzelemdúsak, na hogy a fenébe nem jön be a csajoknak, nem indulnak be… Innen tragédia. Leginkább az ő tragédiájuk persze, bár mindenki jobban járna a férfiak és a nők is, ha ezt a Föld erőforrásait egy cseppet sem romboló módszert képes lenne kihasználni az emberi örömszerzésre.

(*) a pornó egy médiatermék, nagyon kellene értenie mindenkinek, hogy nem az a valóság, ahogy azt is hogy nem terminátorok vagy rambók a “létező férfik” a valóságban. Azok könyvelnek vagy házat építenek, de nem mentenek meg egyedül világot… vagyis ritkán, és játéknak akár az is jó, csak ne vegye valaki komolyan.

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

Leegyszerűsítve, minél egyenlőbbek lesznek a nemek, annál kevesebb lesz a női orgazmus.

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

Jelen esetben a feminista egyenlőségre gondolok, azaz az egyformaságra.

zgy001
Olvasó
zgy001

Reszet Elek
Újságíró

Manapság ez kezd a korszellemmé válni. Mi egyformán vagyunk mások ugye…

Rokapapa
Újságíró

“És ugye a férfiak 4/5e csak egy ócska papucs.
Csoda, ha a nők többségének alig van orgazmusa? Majd ha a férfiak nem nőseggnyaló szerencsétlenként viselkednek, és nem a nőknek akarnak megfelelni, hanem tököt növesztenek, akkor majd több orgazmusa lesz a nőknek is. Addig hiába várják.”

Teljes mértékben egyetértek veled. A tapasztalataim is azt mutatják, hogy a házas éveim előtti fiatal nőkkel való szexuális együttlétek esetében szinte minden nő azt élvezte a legjobban ha durvultam illetve megaláztam – akár fizikailag akár verbálisan – feltételezem, hogy ennek oka a teljes férfitársadalom becsicskulásában keresendő. A nő csak akkor tudja magát nőnek érezni és helyesen megélni a szexet ha a partnere egy tetőtől talpig férfi és nem egy lábtörlő.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A férfiak jó része mindig is szánalmas papucs volt, legfeljebb ez ma már össztársadalmi szinten is kiütközik.

Hunn
Újságíró

Néha az az érzésem, hogy “alfa” = az a – csak a mi képzeletünkben létező – tökéletes férfi, akiről azt hisszük, hogyha ő volnánk, akkor a nőink őszintén, fülig szerelmesek lennének belénk, és vadul és ösztönösen kívánnának minket szexuálissan…

Könyves Kálmánt, bölcs királyunkat (félre)parafrazálva: -“Alfák márpedig nincsenek!” Hogy miért?

Gondoljátok csak végig, vigyétek végig a hipergámia elméletét az abból egyenesen és egyértelműen következő  logikus végkövetkeztetésig! Arra fogtok jutni, hogy a hipergámiának nincs vége. Hogy nincs egy célpont, egy célszalag, amit átszakítva a női hipergámia azt mondaná, hogy na, itt most megállunk egy életre, mert ennél a férfinál nincsen jobb. Hogy nincs egy olyan tulajdonságlista, melynek ha egy férfi minden pontját ki tudja pipálni, akkor ő a tökéletes férfi, akinél nem létezik, nem létezhet jobb.

Az alfa pedig – elméletben – az a férfi lenne, akinél a hipergámia megáll!!! Ilyen férfi márpedig nem létezik, ergo a mitikus “alfák” nem léteznek: azok, akiket mi “alfáknak” látunk, azok ugyanolyan szerencsétlen faszverők, mint mi vagyunk. Csak ők egy kicsit szerencsésebbek.

A női hipergámia szerint minden férfinál van, vagy létezhet egy jobb pasi, és aki jelenleg van csak addig van, amíg ő meg nem érkezik. Hogy ez a férfi esetleg a nő haláláig nem kopogtat be az ajtón, és így békében és szeretetben leél a nő a párja mellett egy életet, az csak egy dolog.

Na, erre varrjatok gombot!

Úgyhogy javaslok az alfa meghatározásához egy kiegészítést: az alfa – többek között – az a férfi, aki a helyiértékén tudja kezelni a női hipergámiát.

zgy001
Olvasó
zgy001

Hunn
Újságíró

Te rátapintottál egy nagyon lényeges dologra, zgy001: nekünk alfának a nőkkel szemben kell lennünk! Pon-to-san! Örülök, hogy ezt nem csak én látom, hogy más is gondolkodik.

Nyilván érdemes felfelé törekedni a férfiak között is, de ott szigorú a hierarchia – csak egy maradhat – és hát valljuk be, a többségünk nem az az egy. És felesleges is eljátszani, hogy azok vagyunk, ha a valóságban nem vagyunk azok, mert csak kiröhögnek/pofán basznak, ha megpróbáljuk. Nyilván a férfi-hierarchiában elfoglalt helyünk is befolyásolja a nők döntését, de nem az az egyetlen, és nem is a fő döntő tényező.

Megoldás: férfias gondolkodáson alapuló férfias viselkedés, a nőknek mindig a legférfiasabb, legvagányabb oldalunk mutatása, összességében: alfa viselkedés a nőkkel szemben, és a férfi-hierarchiában elfoglalt helyünknek megfelelő viselkedés a többi férfival szemben)!

(Most, hogy jobban belegondolok, ez a két dolog az, amit a legtöbben és a leginkább összekavarnak a manoszférában az “alfaságról” szóló brainstorming során…)

zgy001
Olvasó
zgy001

Deadpool
Újságíró

Te rátapintottál egy nagyon lényeges dologra, zgy001: nekünk alfának a nőkkel szemben kell lennünk! Pon-to-san!

Szerintem az alfaságot nem férfi nő relációban kell keresni. Egy alfa nő nélküli közegben is alfa, és szerintem a pick up artistek sem alfák, pusztán csak sikeres csajozógépek.

Egyébként ezzel kapcsolatban tud valaki ajánlani értelmes irodalmat (könyv, cikk)? Az se baj, ha nem túl hosszú. :)

Hunn
Újságíró

Szerintem az alfaságot nem férfi nő relációban kell keresni. Egy alfa nő nélküli közegben is alfa, és szerintem a pick up artistek sem alfák, pusztán csak sikeres csajozógépek.

Oké, de te az alfaságról mint tulajdonságról beszélsz, én pedig az alfaságról mint viselkedési formáról beszélek. A két dolog nem ugyan az. Ez tipikusan az a helyzet, amit fentebb említettem, hogy a manoszférában erősen össze vannak kavarva az alfához tartozó meghatározások és képzettársítások.

Ha jobban belegondolunk, a maszkulinitás, férfinak lenni, a történelem során soha nem arról szólt, hogy mindenki AZ alfahím. Férfinak lenni mindig is azt jelentette, hogy férfiként viselkedsz függetlenül attól, hogy hol áll a helyed a férfi-hierarchiában!!!

Ezért voltak sikeresek nagyapáink-dédapáink a nőkkel, adott esetben béta létükre – és ezért NEM vagyunk MI sikeresek a nőkkel hasonló helyzetben. Ezt vette el tőlünk a férfiak tömeges feminista kondicionálása. És ezt kell visszaszereznünk, tömegesen – nem pedig AMOG-olni boldog-boldogtalant mindenféle szociális közegben…

A propos, ha már itt tartunk: azt megfigyeltétek, hogy a manoszférában minden férfi igyekszik úgy definiálni az “alfaságot”, hogy ő maga feltétlenül beleférjen a meghatározásban leírt feltételekbe? :))) Mondok egy furcsát: általánosságban véve én nem akarok alfahím lenni, illetve én csakis és kizárólag olyan helyzetben és olyan férficsoportban akarok alfahím lenni, ahol tényleg én vagyok a megfelelő vezető, a legkompetensebb, a lehető legjobb ember a posztra! Ez azonban semmilyen szinten nem befolyásolhatja azt, hogy megpróbálom-e befűzni a nekem tetsző szexi fiatal nőket!

Egyébként ezzel kapcsolatban tud valaki ajánlani értelmes irodalmat (könyv, cikk)? Az se baj, ha nem túl hosszú. :)

Hunn-nak a témában írt kommentjei általában rövidek, de Hall of F(l)ame-díjasok szoktak lenni…

Deadpool
Újságíró

“Ha jobban belegondolunk, a maszkulinitás, férfinak lenni, a történelem során soha nem arról szólt, hogy mindenki AZ alfahím. Férfinak lenni mindig is azt jelentette, hogy férfiként viselkedsz függetlenül attól, hogy hol áll a helyed a férfi-hierarchiában!!!”

Egyetértek. Nem az alfára kell törekedni. Felesleges, értelmetlen. Főleg nem egy olyan személyiségre, ami nem is létezik.

“A propos, ha már itt tartunk: azt megfigyeltétek, hogy a manoszférában minden férfi igyekszik úgy definiálni az “alfaságot”, hogy ő maga feltétlenül beleférjen a meghatározásban leírt feltételekbe? :)))”

Csaxi és zombi a két legszebb példa erről a fórumról….

Mondok egy furcsát: általánosságban véve én nem akarok alfahím lenni, illetve én csakis és kizárólag olyan helyzetben és olyan férficsoportban akarok alfahím lenni, ahol tényleg én vagyok a megfelelő vezető, a legkompetensebb, a lehető legjobb ember a posztra! Ez azonban semmilyen szinten nem befolyásolhatja azt, hogy megpróbálom-e befűzni a nekem tetsző szexi fiatal nőket!

Kicsit másképp fogalmaztam volna, de lényegében ebben sincs vita köztünk. Nem attól lesz valaki alfa, hogy hány nőt fektetett meg, a csajozás, a nőknél való sikeresség pusztán az alfasággal jár, és nem úgy leszel alfa, hogy sikerült eljutni mondjuk a 30. skalpig.

“Hunn-nak a témában írt kommentjei általában rövidek, de Hall of F(l)ame-díjasok szoktak lenni…”

:)

Aldo
Újságíró

“A nagyi nagyon finom sütit süt és szerethetjük is, de szexuálisan már nem vonzó.”

https://www.youtube.com/watch?v=aFvDgHvnPlg

 

Alter Ego
Szerkesztő

Ócska férfihibáztató szöveg. Azt a magyarázatot, vádat, amit a nők mondanak el a férfiakkal szemben (“a férfiak rosszak a szexben, ezért nem kívánom, nem megy”) te sikeresen tovább fűzted butaférfi változatban. Az értelmesebb hozzászólók fentebb iróniaként leírták, hogy “persze. a férfi tehet róla, te viszont halál komolyan gyártottál egy férfihibáztató ideológiát, amely tökéletesen illeszkedik a “hová lettek a valódi férfiak” című globális ökörségfolyamba.

A zagyva elméleted szerint a férfiak annyira szarok, hogy a nők ötvenegyéhány százalékának soha nem jutott “normális” férfi, ezért alapvetően képtelenné váltak a szex élvezetére. Nyilvááááán, persze ezért képtelenek szexuális örömet átélni…. A férfiak tehetnek róla, mert nem “alfák”.

A szexuálpszichológiához, szexkultúrához lövésed sincs, de játszod itt az alfajanit, futtatod magad, mondhatni magadra maszturbálsz, és közben terjeszted a táveszméidet… Mármint annak, aki beszopja… Kártékony és gyűlöletes egy valami vagy te itt Zombi…

Zombi faszságai helyett mindenki olvassa el inkább újra (és újra) George hozzászólását:

http://www.ferfihang.hu/2018/07/05/a-fiatal-nok-tobbsege-nem-elvezi-a-szexet/#comment-96219

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

Igazán sajnálom, de a véleményed szerintem egy nagy minuszt, ér és a személyeskedést sem nagyon kerülhetjük meg, mert a szar véleményed szerintem a személyiségedből fakad. Szóval nekem együtt van lesújtó véleményem a kettőről.

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

Személyeskedj nyugodtan, de az akkor reagáljon a mondandómra vagy a valós attitűdömre. Abban az esetben nem bánom a személyemet illető kritikát sem, de ha annyira messzire rugaszkodsz a sárdobálásban, mint a törölt kommentben, akkor az csak oda fog vezetni, hogy bosszút állok, és aztán végtelenítve fogunk anyázni… Szerintem mindenki jobban járt a törléssel…

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

A “faszság”, “kártékony” és “gyűlöletes” jelzőket elvi okokból nem tudom visszavonni, de kérlek tekintsd úgy, hogy a többiért ezúton megkövetlek!  :)

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

“frusztrációidból fakadó fasiszta mentalitásod”

Nahh, ez legalább valóban létező probléma. De kínzóan szükségesnek érzem valahol levezetni azt a frusztrációt, hogy ha kell, ha nem, hülyeségekkel vagyok kénytelen vitába bocsátkozni…

zgy001
Olvasó
zgy001

PPP
Olvasó
PPP

Pedig igaza van, egy az egyben az a tapasztalatom, mint neki.
A nők többsége unja a vanilla-szexet, ez van.

common man
Olvasó
common man

Zgy+rokapapa ! Hagyjátok már ezt az alfa-buziságot ez már szinte vallásos dogmává fejlődött nálatok.De részleteiben: a férfiak 4/5-e ócska papucs? Ha elolvasod a cikket azt írja:“A 25-34 éves nők több mint fele nem tudja élvezni a szexuális együttléteket,”  aztán:” a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket”. Na akkor az a 20 % alfa az 55-64 éves nőkre bukik? Ezért alacsonyabb ezen nőknél a nemélvezési ráta? És mi van a fiatalok másik felével? Ők csakis kizárólag alfákkal dugnak?.Mármint azokkal akik nem  az 55 -64 évesekre buknak.? Szerintem szexuális felvilágosítás kultúra ,hozzáállás,empátiakészség fejlesztése(ezeknél a nőknél)  sokkal inkább kulcsszavak mint a papucs,alfa és egyéb férfihibáztató dumátok.Ezek a számok olyannyira magasak ,hogy simán beszélhetünk nép egészségügyi problémáról,aminek megoldásában elsősorban az érintettek aztán az összes többi szereplő(mondjuk a nők jobb életéért küzdő feminista szervezetek) részvétele szükséges(lenne).Biztos találkoztatok már fiatal nővel aki tudta mi kell ahhoz hogy ő is és a partnere is élvezze a szexet mert tudni akarta, míg a másik fadarabként feküdt és nem is volt semminek a tudatában.Ez az alfa teória azért is hülyeség mert akár szamár méretű tököt is növeszthet minden férfi aki választ az azok közül választja a legtökebbet. Az én tapasztalatom pedig az ,hogy van olyan nő aki a gyengéd hozzáállásra élvez van aki a vadra.Ezt fel kell ismerni.Abban viszont teljesen egyetértek ,hogy a férfi ne legyen lábtörlő de ti ezt úgy adjátok elő , hogy vagy alfa vagy lábtörlő és egyébként ha nem alfa akkor szúrja tökön magát ne is akarjon semmit dögöljön meg.Kösz , segítettetek…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A 25-34 éves nők több mint fele nem tudja élvezni a szexuális együttléteket,“  aztán:” a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket”. Na akkor az a 20 % alfa az 55-64 éves nőkre bukik?

Ezt nem mondták, és ez így már hamis okoskodás…..

  Ezért alacsonyabb ezen nőknél a nemélvezési ráta?

Nem, nem ezért…., nincs összefüggés a kettő közt, lásd az előbbit…

Az, hogy a nőknek az alfák kellenek, semmi köze sincs ahhoz, hogy az alfáknak kik kellenek!!! ez nem egy oda vissza, kölcsönös (bijektív:) reláció, hanem szürjektív…..

És mi van a fiatalok másik felével? Ők csakis kizárólag alfákkal dugnak?

Az egyik fele (nemélvezők:) valószínű, hogy soha nem dugott és nem is fog dugni „alfával”, avagy általa annak tekintett tárggyal:)…. Amúgy meg a nők kb 50%-nak van lehetősége általa alfának látottal dugni…., (ha ez esetleg max egyszeri alkalom is, de:) a lehetősége megvan rá…..

 .Mármint azokkal akik nem  az 55 -64 évesekre buknak.?

Hibás premisszákból indultál ki, és hülyeséget vezettél le belőle, bocs……

 Szerintem szexuális felvilágosítás kultúra ,hozzáállás,empátiakészség fejlesztése(ezeknél a nőknél)  sokkal inkább kulcsszavak mint a papucs,alfa és egyéb férfihibáztató dumátok.

Ebben te hol látsz férfihibáztatást, az nem tudom felfogni……

Ha nem szereted a spenótot/halat stb…-t, akkor nem szereted, (ha kurva éhes vagy lehet, hogy megeszel belőle valamennyit, de…….)  felvilágosíthatnak, kultúrázhatnak, érzényíthetnek, hozzáállhatsz ahogy jólesik, az empátiád is fejlesztheted, igazán, ha belédtuszkolják egy idő után elhányod magad……., dacára az összes „kezelésnek”…., de ugye aki már eleget élt az, tudja:), hogy idővel a preferenciáink változ(hat)nak :) és megkedvelhetünk olyan dolgokat, amiket fiatalabban ki nem állhatunk:)….

 Ezek a számok olyannyira magasak ,hogy simán beszélhetünk nép egészségügyi problémáról,aminek megoldásában

Nem, nem, lehet megoldani:), ha nem kívánod, akkor nem kívánod…., ha megfeszül a másik, akkor sem….., érthető?

  elsősorban az érintettek aztán az összes többi szereplő(mondjuk a nők jobb életéért küzdő feminista szervezetek) részvétele szükséges(lenne).

 Még egy áltudomány-t (is:) lehetne kreálni köré…., semmi értelme….

Biztos találkoztatok már fiatal nővel aki tudta mi kell ahhoz hogy ő is és a partnere is élvezze a szexet mert tudni akarta, míg a másik fadarabként feküdt és nem is volt semminek a tudatában.

Szar ügy, de ha megint abból indulsz ki, hogy egyforma  a két nem , akkor cumi van…….

Ha a fickónak nem áll fel, akkor nehezen lesz abból orgazmusa….., ha egy nő nem gerjed be, akkor neki sem nagyon…..,reszelheti átlagjózsi napestig……., ha még  egy bredpittet sem tud a nő hörcsöge (legalább képezeltben:) előcsalni:)….

Ez az alfa teória azért is hülyeség mert akár szamár méretű tököt is növeszthet minden férfi aki választ az azok közül választja a legtökebbet.

Nehéz neked is megérteni, hogy sok összetevő van, rangsorok (is) vannak és együttes feltételek is határt szabnak annak, hogy egyetlen valamit tegyünk meg fő attraktornak……

 Az én tapasztalatom pedig az ,hogy van olyan nő aki a gyengéd hozzáállásra élvez van aki a vadra. Ezt fel kell ismerni.

 Persze, hogy van , de az nem bírod felfogni, hogy (számukra:)  bredpittől élveznek ezek gyengéden/vadul és nem átlagjózsitól!!

Na innen fuss neki még egyszer…..

 Abban viszont teljesen egyetértek ,hogy a férfi ne legyen lábtörlő de ti ezt úgy adjátok elő , hogy vagy alfa vagy lábtörlő

A helyzet az, hogy ezek az alfák sem „azok az alfák” , így méginkább igaz…..

 és egyébként ha nem alfa akkor szúrja tökön magát

Az már egyéni szocproblem, lehet itt hámozni a fingot, meg lelkizni, csakhogy ettől nem fog vágy szökkeni a hölgy hörcsögének a fejében…..

 ne is akarjon semmit dögöljön meg.

Úgy is csak az akarók max 20%-a jut el majd a tettekig, a többi 80% majd mindig megmagyarázza, hogy ő tulajdonképpen miért is marad olyan  h..ye. ,amilyen ……..

Kösz , segítettetek…

Hisztizni mindig könnyebb…..

common man
Olvasó
common man

Nem hibás a logika mert:ő írta: , úgy a nők többsége sem képes felizgulni a papucsra aztán: Az alfának nincs szüksége ilyenre, mert arra alapból gerjed a nő, ott van felizgulás meg hasonlók, már az aktus megkezdése előtt is. A papuccsal ilyen nincs. Akkor ha nem a papucsra gerjed a fiatalok fele az idősebbek kétharmada akkor lehet hogy az alfákra(én ezt feltételezem az adatokból de ki van még az ő besorolásuk alapján? ) kivel élvez a másik fél ill a kétharmad??És persze a cikk is csak azt mondja ki ,hogy a fele ill  kevesebb mint egyharmada nem élvezi a szexet és nem mondja ki ,hogy a többi a fiatalok fele és az idősebbek kétharmada viszont igen,  de akkor mit csinálnak?Nem lehet megoldani….Nem is akarom ezt oldja meg az akit érint.De ha a félből lehet egyharmad (itt azt kellene tudni ,hogy mennyi volt az arány amikor az idősebb generáció volt annyi idős) a közjónak azért használna.Több százezer vagy akár millióval több kielégült nő.Egyaránt örülhetnének a kapitalisták a szocialisták nőne a termelékenység, kevesebb koccanás az utakon, barátságosabb kiszolgálás…Amúgy meg átlagjózsi nincs.Ez az alfa duma meg olyan mint a mink szegénynek születtünk és azok is maradunk ne is akarj mást.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem hibás a logika mert:ő írta: , úgy a nők többsége sem képes felizgulni a papucsra

Ez igaz, ahogy a disznókra /vénekre/félcsöcsüre stb. a(z átlag) férfi sem…….

aztán: Az alfának nincs szüksége ilyenre, mert arra alapból gerjed a nő, ott van felizgulás meg hasonlók, már az aktus megkezdése előtt is. A papuccsal ilyen nincs.

Ez is igaz…..

 Akkor ha nem a papucsra gerjed a fiatalok fele az idősebbek kétharmada akkor lehet hogy az alfákra(én ezt feltételezem az adatokból de ki van még az ő besorolásuk alapján? ) kivel élvez a másik fél ill a kétharmad??

Pontosan arra, mi a kérdés?

 

És persze a cikk is csak azt mondja ki ,hogy a fele ill  kevesebb mint egyharmada nem élvezi a szexet és nem mondja ki ,hogy

mivel ezeknek esélyük sincs egy általuk alfának tekintett egyénnel még egy kósza menetre sem összejönni….

 a többi a fiatalok fele és az idősebbek kétharmada viszont igen,  de akkor mit csinálnak?Nem lehet megoldani…. Nem is akarom ezt oldja meg az akit érint.

Dehogynem, előbb írtam….., Semmi ördöngösség nincs benne…..

De ha a félből lehet egyharmad (itt azt kellene tudni ,hogy mennyi volt az arány amikor az idősebb generáció volt annyi idős) a közjónak azért használna.

Mert idővel jó esetben:), érettebbek lesznek a hölgyek és a hörcsög is tanulékony, no meg ahogy relatíve nő a  tesztoszteron mennyisége, többször és jobban megtanulja + kezdi értékelni és jobb esetben kezdi beérni a ténylegesen elérhető és nem (csak:) az álmaiban szereplő legjobbal…., plusz megtanulhatja “tárgyiasítani” :) a férfit és önmagáért is élvezni a szexet, ájvé….

Több százezer vagy akár millióval több kielégült nő.

Ez is olyan lázálom mint a gyerekszülés, nem fog menni, akármennyit is adsz, nem fog ……., mert azt az összetevőt nem tudod nyújtani amire szüksége van, mert az nem adható/pótolható……

Egyaránt örülhetnének a kapitalisták a szocialisták nőne a termelékenység, kevesebb koccanás az utakon, barátságosabb kiszolgálás…

:)

Amúgy meg átlagjózsi nincs.

Persze hogy nincs, még rosszabb a helyzet, mert a nők azon férfiaknak akik szívesen alakítanának ki velük kapcsolatott, a  80%-át szó szerint nem látják, így vannak a max 20%-nyi „alfának” látszók , és a maradék „senki”…aztán azon belül ezek hogy oszlanak meg, az irreleváns….


Ez az alfa duma meg olyan mint a mink szegénynek születtünk és azok is maradunk ne is akarj mást.

 

És akkor pörgesd végig, hogy a történelem során a szegénynek születettek közül hány százalékuk volt képes kiemelkedni és gazdaggá válni?……, nem hinném, hogy ez elérné az 1%-ot………

Alter Ego
Szerkesztő

Az “alfahím” csak egy magyarázó analógia a PUA irodalomban. Elég sánta analógia ahhoz, hogy néhányan szó szerint értsék, pedig az ember nem orángután, nincsenek alfahímjei, pont úgy mint a bonobóknál, mindenki párzik itt ész nélkül mindenkivel. Aki itt elkönyveli magáról, hogy nem “alfa” és ezért szexuális nyomorra van ítélve, az mérhetetlenül kishitű. Továbbá akik kijelentik magukról, hogy ők “alfahímek”, mérhetetlenül öntelt idióták és tényleg legfeljebb (al)-fa-sz-hímek, nem érdemlik meg a “férfi” megnevezést sem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az “alfahím” csak egy magyarázó analógia a PUA irodalomban.

Pontosan, de eddig a legkifejezőbb.

 Elég sánta analógia ahhoz, hogy néhányan szó szerint értsék,

Az már a vevő hanyagsága/problémája……

 

 pedig az ember nem orángután, nincsenek alfahímjei, pont úgy mint a bonobóknál, mindenki párzik itt ész nélkül mindenkivel.

Majdnem, igazából csupasz majmok vagyunk, ugyanúgy az ösztöneinket követjük/azok mozgatnak minket, csak mivel (többek közt:) isteneket (is:)vagyunk képesek teremteni magunknak, abban a tévhitben ringatózunk gőgösen, hogy ránk nem érvényesek a természet/evolúció stb szabályai,mert mi magasabb rendűek vagyunk:) Aztán a végén kiderül, hogy csak a csomagolás meg a taknyos cukormáz volt a különbség….

  Aki itt elkönyveli magáról, hogy nem “alfa” és ezért szexuális nyomorra van ítélve, az mérhetetlenül kishitű.

Mindenki valahogy megpróbálja oldani a kognitív disszonanciáit, a Pareto elv itt is érvényes…… + cúnya világ és mindenki más a felelős a saját nyomoromért…

 Továbbá akik kijelentik magukról, hogy ők “alfahímek”, mérhetetlenül öntelt idióták és tényleg legfeljebb (al)-fa-sz-hímek, nem érdemlik meg a “férfi” megnevezést sem.

Ennek kb. annyi az igazságtartalma, mint annak a fikázásnak, amit a testépítés/kondizás témakörében kinyilatkoztattál…..

Alter Ego
Szerkesztő

Gondolom te is a saját léteddel kívánod alátámasztani az emberi alfahímek létezését… Gyúrsz is rá? A rémesen okoskodó szellemhez társul az erősködés is? Mert akkor nálad nem csak puszta nárcizmus a bodymánia…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hm…..

Már megint, a tények nem zavarják meg az éleslátásod….

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

Képtalálat a következőre: „menschenmenge bilder” hol a csoport?

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

Mára kezd felborulni a dolog…” A mai hatások nem olyan mélyen gyökerezettek de jobban előtérben vannak a régieket pedig az idő mindenképpen szelektálta és megőrizte.Az viszont hogy mikor melyik kire milyen mértékben hat szerintem se nem kiszámítható se nem jósolható egyszerűen.Olyasmi mint a tiszta és zavaros víz ,hideg és meleg áramlatok plusz egy kis jéghegy. Egyszer ez aztán a másik.Emiatt nem lehet szerintem mindet egy kaptafára az alfahím dologgal magyarázni.Különben is mi volt előtte?Akkor a hüllőagyat nem kéne belekalkulálni?

zgy001
Olvasó
zgy001

common man
Olvasó
common man

“Pár száz év szokását veted össze több millió év evolúciójával.”  Pár száz?Elég pár tíz év de a mai korban.Mert bár kétségtelenül hat az évmilliós ösztön de az se gyenge hatás ,hogy a 70-es években a mellszőrzetet azért borotválták és még krémmel is kenték , hogy jobban nőjön mert az jött be a nőknél,másik korban meg a csupaszra borotvált minden a menő mert ekkora a hatása a nemtudomminek.És lehetne sorolni frizurától bajusz,szakáll borosta makkoscipő fehér frottírzoknitől kezdve egy csomó mindent.És a csoport lehet  hogy egyszer a 4-es busz máskor meg a 6-os villamos közönsége.

Reszet Elek
Újságíró

common man: Amiről írsz csak felületes dolog. Valójában az eltérő közegben ugyanazt a célt szolgálja.

common man
Olvasó
common man

Persze ,hogy ugyan azt szolgálja.Én csak azt akartam érzékeltetni ,hogy igenis erős hatása van akkor és ott ezeknek a dolgoknak.Lehet ,hogy az idő próbáját az a másik állta ki(biztos) de mint látható amellett mindig vannak rövid lejáratú ámde erős hatású befolyásoló tényezők.

Reszet Elek
Újságíró

Kissé félreértjük egymást. A példáddal élve a divatos öltözködés a jele lehet a nők által olyannyira kívánatos szociabilitásnak, de a közvetlen fizikai, zsigeri vonzódást az alatta levő izmos férfitest fogja okozni. A kellően divatos kifejezések és szófordulatok is üdvözlendők lesznek a “párzási rituáléban”, de a lényeg akkor is az lesz, hogy milyen tónussal, milyen magabiztossággal mondja ki a férfi stb.

Szóval egy az igazság mégha ezer formában is jelenik meg. Megkérdezhetnéd száz korszak száz kultúrájának száz nőjét és ha lefosztod a női kamuzást a felszínről, tökéletesen ugyanazon ismérveket, kívánalmakat fogod találni.

common man
Olvasó
common man

A szagok teljesen kimaradtak pedig állítólag nagyon fontosak.Ez talán a szemnek érthetetlen eseteket is megmagyarázza.Azért nem annyira jelentéktelenek az általam példaként felhozott dolgok.Igaz az még nem bizonyíték ,hogy se te se én nem láttunk fehér kabrio mercis csajt izmos büdös hajléktalannal.De azért mondhatjuk ,hogy valószínúleg más se.Az átlag csajoknak is van egy minimum kinézeti divat stb igényük ,hogy eljussanak a lecsupaszításhoz.És a most az most van ott igenis számítanak a hosszú távon nem megmaradó dolgok is.A barlangi medve nem állta ki az idő próbáját de ott és akkor azért elég veszélyes volt.

Hunn
Újságíró

common man, az ember illata az egyik rendkívül fontos, döntő tényező a szexuális, nemi vonzalom során.

Az alább linkelt cikken viszont be fogsz rosálni… Ez egy jó illatú alfa hajléktalan lehet. Durva, hogy előbb jut fiatal pinához és gyermekutódhoz a génjeit továbbadva, mint mi akik tanulunk, dolgozunk, fedél van a fejünk fölött…

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/elokerult-a-kulfoldon-eltunt-magyar-lany-hatalmas-meglepetesre-nem-egyedul

Pár idézet a cikkből:

“Véget érhet Csüllögh Andrea (17) kálváriája: hosszú évek után hazatérhet a magyar tinédzser, akinek többször is nyoma veszett!”
“A szálak egészen Olaszországig vezettek, ahol –mint kiderült – a lány hajléktalanként élt a metrós rémként elhíresült, most is körözés alatt álló Gál Dániel (24) társaságában. Szerettei hiába próbálták óvni a fiútól Andreát, az annyira behálózta a tinit, hogy a lány képtelen volt szabadulni tőle.”
“Tavaly egyszer már megkerült a fiatal, ám aztán megszökött, és újra nyoma veszett. Hosszú idő után most végre előkerült. Mégpedig kisbabájával a karján!”
“-A babával jelenleg egy Torinóhoz közeli anyaotthonban lakik. Nem tudom, ki lehet a kicsi apja, de nem tartom kizártnak, hogy az a fiú az!
Az apa attól fél, hogy az időközben nyomtalanul eltűnt Dániel újra visszatérhet, és megint behálózza lányát.”
“Gál Dániel ellen három ügye miatt adtak ki itthon elfogatóparancsot. Ő volt az, aki 2016 decemberében a négyes metró vonalán késsel fenyegette az utasokat. Ezenkívül garázdaság, lopás és kábítószerrel való visszaélés miatt is keresik a zsaruk.”

Ha egy férfi alfa, akkor lehet hajléktalan csöves, a fiatal lányok adnak neki pinát. Bétaként viszont lehetsz te a legtanultabb, legkulturáltabb, legjobb munkával és fizetéssel rendelkező, szépreményű fiatalember, recskázhatsz a pornóra vagy mehetsz a prostikhoz lelketlen reszelésre ha már nagyon nem bírsz magaddal.

Milyen világ ez már, bassza meg?

common man
Olvasó
common man

A hajléktalanok között neki volt a legjobb illata…Bár valaki(talán éppen te )egyszer valami olyasmit mondott,hogy a hajléktalan csöves is tud nőt szerezni egy kis anyaggal .Nekem volt kollégiumi szobatársam akit aztán a tv-ben láttam hajléktalanként nyilatkozni.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy bárkiből lehet hajléktalan ha csajozós volt előtte ott is az lesz de a hasonszőrűek között, nem a milliomos csajoknál.Ott is lehet sikere de ahhoz legalább el kell érnie a jóképű ápolt szerelő rangot.

Reszet Elek
Újságíró

Túl sok dolgot képzelsz bele olyasmibe amiről nincs is érdemi infód. Szerintem a csaj mentálisan zavart lehet, a pacákról meg semmit sem tudni.

Alter Ego
Szerkesztő

A bonobó szexuális szokása sokkal inkább eltér a miénktől. Náluk pl. nincs olyan hipergámiája a nősténynek, mint ahogy nálunk van”

És honnan vetted, hogy nálunk van? Mert azt olvastad a PUA irodalomban? Az ember egy tudatos lény, honnan tudod, hogy nem puszta számításból lépnek le a nők egy gazdag férfival? Amikor a vén, ronda, kövér férfi farkán csimpaszkodik a húszéves lány, az a hipergámia? A faszi meg az alfahím? Mindeközben meg tombol a promiszkuitás és mindenkinek jut valaki, akinek van két keze-lába és nem egy rakás szerencsétlenség?

(Erőltetjük jó régen a monogámiát… ja ja… ezer évek óta szalmakazlakban,  meg újabban feleségcserés csoportszex bulikon… Ilyen olyan előnyökért is szexel fizetve… – De a bonobókhoz semmi közünk… szerinted…)

Mindig is mondtam, hogy a “hipergám ösztönök”-ről szóló fabula  erősen kétséges, ezt is csak legfeljebb (nagy jóindulattal) magyarázó analógiának szabad tekinteni. Ha mégsem annak tekintjük, akkor a manoszféra balfaszai gyártottak egy jó kis felmentést a női erkölcstelenségre, mert ugye ha ez egy ösztön és nem kurvulás, akkor ezek az angyali nők nem tehetnek róla…

Kétséget kizáró bizonyítékokat akarok látni a hipergámia létezésére! Van valakinek olyanja? Vagyis arra, hogy mindig az izmosabb, tetszetősebb alfasszal lépnek le a nők… – Senkinek nincs ilyenje. Ennyi… Hipergámia márpedig ebben az értelemben nem létezik! És még ha lenne, akkor sem magyarázná a nők prostitutív késztetéseit. Lehet hogy nem is hipergám ösztön van, hanem prostiösztön? – Bonobó, mondom én…

zgy001
Olvasó
zgy001

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

“Ja, hogy szerinted a nők nem hipergámok? Nincs több kérdésem.”

Nem tudtam, hogy idő közben kötelező vallássá tették a “hipergámiát” és kitaszítottként szégyenkeznem kell, ha nem követem… De nemhogy vallás, hanem még semmiféle tudományos kánon sincs, ami verdiktként kijelentené a létezését. Szóval neked nem több kérdésed nincs, hanem a válaszokból fogytál ki… de nagyon…

Az előbb még a testtömeg és az izom volt a pinamágnes… annak még csak volt valamicske alapja… most meg már a pénz… Szegény-szegény nők nem tehetnek a kurvaságról…  a millió évek óta kialakult pénzösztön az oka mindennek… Világos… És ha van pénz, akkor rögtön van orgazmus is, ahogy fejtegetted te (implicite, közvetve) “nagyon bölcsen”  ezek szerint a lényeget.

Jó hogy idehoztad ezt a grafikont… Persze nem azért, mert bármit is bizonyít a hipergámiából, hanem azért, mert a tömeges női frigiditás, aszexualitás radikális bizonyítéka, és mint ilyen jól illeszkedik a cikkhez… Kell e csodálkozni, hogy akiknek a szexualitása olyan szinten van, hogy többségben képtelenek élvezni a szexet, nem is látnak vonzónak szinte semmilyen férfit? Esetleg legörbült szájjal rámondják egy-két férfimodellre, hogy “hát ja, nem néz ki annyira rosszul, de azért ez sem kellene”.

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

“Esetleg ha megfordítanád…? Ja nem. Akkor szembe kéne nézni azzal, hogy a férfiak is elbasznak dolgokat.”

Témánál vagyunk, vannak itt egyesek, akik a férfiak baszogatásában lelik a legnagyobb örömüket. Szerintem azért, mert a saját nyomorukat projektálják ki… Gyakorlatilag a frigid nőkkel képeztek egy kánont: “mindig a férfi tehet róla, ha egy nő nem élvezi a szexet”

Persze az valahogy nem akar feltűnni neked, hogy a nők másik fele nem frigid, önmagukkal, továbbá nem csak “alfahimekkel” élvezik nagyon vidáman a szexet, hiszen nem is jutna mindnek, ha léteznének, akkor sem… Neked a fele részben frigid nők jelenségére az a magyarázatod, hogy szarok a férfiak… Istenem… Beláthatnád, hogy a logika nem tartozik az erényeid közé, szóval nem kellene ezt erőltetni…

A tudományos kutatás eszközeivel bebizonyított tömeges női frigiditás tehát nem elég jó magyarázat neked a férfiak tömeges társtalanságára és szexuális- és általános boldogtalanságára… – Ez így nem jó, mert nincs benne férfihibáztatás… Világos…

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

“te pl. az elsőbe tartozol”

Még véletlenül sem. Az hogy konstatálom, hogy a nők rengeteg súlyos szexuális problémával küzdenek, még véletlen sem nőhibáztatás. Ha azt mondom, hogy a női bűnöket, például a kurvulást sem kellene “hipergámia”-ként mentegetni, az sem nőhibáztatás, legfeljebb nőkritika. Ha mégis úgy érzed, akkor tévedsz. Nincs semmi bajom a nőkkel, de kritika nélküli üres rajongás sincs bennem irántuk.

“más a hibás azért, amiért valójában te vagy a felelős”

A kevésre értékelt, de azért létezőnek gondolt logikai képességeid védelmében  is remélem, hogy nem arra gondolsz, hogy a férfiak tehetnek a nők frigiditásáról. A társtalanságba belezápult, nőgyűlölővé vált férfiak is képesek egészséges autoerotikára, sőt még nőkkel is egy pillanat alatt képesek élvezni a szexet. Ha a nőknek ez nem megy, akkor arról nyilván nem a férfik tehetnek. Ez épeszű embernek világos, mint a nap… Ha ezt konstatálom, attól még nem (csak) a nőket hibáztatom, hanem a neveltetést és a hiányos, torz szexkultúrát és a népművelést éppen annyira. Persze tegyük hozzá, hogy ha a női nemnek van egy ilyen erős feminista mozgalma, akkor a férfiszapulás helyett illet volna ezt a társadalmi, népegészségügyi problémát már régen megoldani… vagy a férfiak számára is érthető világos szóval megoldhatatlanná nyilvánítani. Szóval elsősorban a nők felelnek ezért… Minden színlelt orgazmusért és minden fel nem világosított, félrenevelt leánygyermekért is… – És ennyi nőhibáztatást minden lelkiismeret furdalás nélkül merek magamnak megengedni.

“Neked nem akar feltűnni, hogy a frigiditás rohadtul nem általános a nőknél és logikusan evolúciós szempontból sem megalapozott. Óriási baromság azt feltételezni, hogy a nők fele frigid, a másik meg nem. Miért lenne ez így?”

Ez egy nagyon lényegre törő és okos kérdés, de ez nem jelenti azt, hogy nincs rá nagyon is tökéletes válasz. A női orgazmus, sőt olykor még a nemi vágy sem annyira szükséges az aktus összehozásához. Ezt kiválóan bizonyítja, hogy nagyítóval kell keresgélni azokat az állatfajokat, ahol a nőstényeknél orgazmust lehet megfigyelni. A női vágyak viszonylag magas szintje és a női orgazmusképesség kialakulása már önmagában az evolúció csodája. Egy ajándék, de messze nem tökéletes ajándék. Annyira nem tökéletes, hogy a nők felének mindenféle súlyos problémája van a szexel. Ez nyilván rossz hír a férfiaknak, de félre kellene tenni a kognitív disszonanciát és szembenézni a valósággal.

“Annyira de annyira érdekelne, vajon hogyan, kik és mikor bizonyítottak ilyeneket. Kíváncsi lennék a kutatási anyagokra, felmérésekre, stb. Várom a bizonyítékokat!”

Ott van a cikkben: most legutóbb a Public Health England. De nehogy azt hidd, hogy ez egy új és egyedülálló felismerés. A szexuálpszichológusok pontosan tudják, hogy mekkora gondok vannak a nőkkel. Főleg mert a sok sikertelen orgazmusterápia is eléggé kínos nekik. Elég siralmas  dolgokat lehet olvasni a szakirodalomban a női szexualitásról. Keresgélj, olvasgass, nem tudok online ajánlani neked semmit, mert szakszerű szexuálpszichológiát én eddig csak könyvekben olvastam. Leginkább talán Dr. Lux Elvira és Dr. Zbigniew Lew-Starowicz könyveit keresd. Mindkét szerző művei a doktori értekezés illetve a szakszerű ismeretterjesztés szintjén állnak és zömmel a Medicina könyvkiadónál jelentek meg. A szexualitásra vonatkozó sokrétű magyar statisztikai kutatást az “Üzenet a férfiaknak” és a “válasz a nőknek” című kötetekben találsz, bár néhány vonatkozásban már minden bizonnyal idejét múltak.

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

A szöveg eleje szófosás, hagyjuk is… Ne törődj a tényekkel, csépeld csak a férfiak faszát továbbra is… Mint mondtam már, gyűlöletes dolognak tartom, de valójában nem várnék mást tőled. Erre most nyomtam egy minuszt is megint… köszönöm a megértésed…

“Megmutathatod, hogy hiteles a forrás, ha megmutatod az eredeti tanulmányt.”

Majd megkérdezem a cikket közreadó hírszerkesztőt, de nekem nincsenek kétségeim, más kutatásokból ismerek már kellően aggasztó tényeket. Meg amúgy is, gondolod, hogy a BBC News hazudott egy nemlétező kutatást?

“Tehát az a szakszerű, aki egyetért veled. Értem. :))”

Ha nekem nem akarsz hinni, akkor legalább legyél már annyira igényes és tárgyilagos, hogy Pua Jimmy helyett szakirodalomból alakítod ki az ismereteidet és azoknak a véleményére adsz, akik mögött egy doktori diploma és nem a Pua Akadémia díja a szaktudás záloga…

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

Magyar kutatás:

A nők több mint fele érzi úgy, szexuális zavarai vannak, 17 százalékuk egy, 9 százalékuk kettő, 7 százalékuk három, tizedük pedig négy vagy több zavarról számolt be. Nagy részüknek (24 százalék) a szexuális élet iránti érdeklődés csökkenése, illetve a kielégülés elmaradása vagy nehézsége (19 százalék) okozza a zavart, a tizedük nedvesedési problémákkal küzd, vagy nem talál örömet a szexuális életben.”

http://magyarnarancs.hu/sport/egy_orgazmus_erteke_szex_a_hazassagban-55654

Gondolom, szerinted ezt is eltorzította valaki.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy számos szexuálpszichológus szerint a nők egy jelentős része valójában azt sem tudja, hogy mi az orgazmus és annak neveznek bármit, amikor egyszerűen csak élvezik a szexet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugyananbból a cikkből:

“Desmond Morris szerint a nő a genetikai szempontból lehető legjobb férfit választja apának és a legodaadóbb társat férjnek, s a hűtlenség csak ott jelenik meg, ahol a két követelmény nem található meg egy személyben. (Vizsgálatok igazolták, hogy a nők – anélkül, hogy tudatában lennének – szeretőjük génjeit részesítik előnyben a férjével szemben: igyekeznek a peteéréshez igazítani a randevúkat.) A háttérben az állhat, hogy ha a férjnekvaló odaadása mellett férfiasságban, vonzó külső adottságokban sem szűkölködik, megnő a veszélye, hogy a vetélytársnők számára is kívánatos lesz. Ezért utóbbi tulajdonságot inkább a szeretőnél keresik azok, akik nem elég biztosak a dolgukban.”

orenisi
Olvasó
orenisi

Bocs zgy001, de ez esetben nem értek egyet. Szerintem az alfaság kifejezetten genetikai dolog: a nő ösztönösen attól a férfitól szeretne gyereket, akinek a legjobb génjei vannak. Ez pusztán a kinézet, fellépés, hang, szag határozza meg. Nem minden nőnek ugyanaz a férfi alfa, de azért gyakran megjósolható, hogy ki (BP).
Az a nő aki szeret szexelni nem kurva. Csak élvezi a szexet, ugyanúgy mint a férfiak többsége. Az ilyen nők társadalmi megítélése mindig is rossz volt, nem véletlen, hogy lekurvázzátok őket manapság is. Ennek az egyik oka, hogy a nőknek jóval kisebb része szereti a szexet önmagáért, mint a férfiak. Ez is genetika: a férfi minél többfelé akarja magát sokszorosítani, a nő meg gyereket akar. A másik meg, hogy főleg a fogamzásgátlás előtti időkben könnyen bejátszott egy nem kívánt terhesség. Azt meg ugye senki nem akarta.
A kurva az a nő, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexel, nem akar hosszútávú kapcsolatot. Ilyenkor számít a pénztárca, bankszámla az alfaság pedig nem. Nem csak a sarki kurvák, hanem a dubajozós celebkurvák is.
Az a nő, aki anyagi ellenszolgáltatásért akar hosszútávú kapcsolatot az aranyásó :) Idősebb (öreg) tehetős férj vagy mecénás, aki már nem- vagy sosem volt alfa, a nő nem is feltétlen akar(na) gyereket tőle, de bevállalja azt is, ha ezen múlik a jólét. Vajna Timi.
Az átlag nő pedig hiába szeretne alfával kefélni, de a lehetőségek és a társadalmi elvárások miatt észszerű kompromisszumot kell hoznia, hogy ha nem is alfa, de egy lehetőleg számára elfogadható testi adottságokkal rendelkező, lehetőleg minél jobb pozícióban lévő pasival tudjon hosszútávú kapcsolatot létesíteni. Aztán ha tud, akkor majd utólag dug olyannal, aki szexuálisan jobban vonzza.

Se - se
Újságíró
Se - se

orenisi
Én tapasztalatot mesélek neked, nem véleményt : Amit itt alfaságnak neveznek, az a hírnév eredménye. Azt a férfit akire minden nő vágyik, azt nem a “kémia”.. nem az egyéni hatás teszi annyira sikeressé. Ez a szintű siker már az egyéni hatás és a hírnév közös eredménye.
Emlékszel : a sulikban éves korosztályok vannak, egy tanár által kezelhető létszámban. Ott kezdődik az egyéni hatás.. felfedezése, tanulmányozása és alkalmazása.
Aki kevés megugrotta ezt a lécet, elkezdett menetelni.. ha elég szerencsés volt akkor híre ment a nők között is. És az ilyen már a példakép-sóvárgók szemében is sikeres.. hogy ne mondjam : alfa.

Amit a kurvaságról írsz.. ez a fogalom kettős. Arra is mondják, aki pénzért bárkinek ad.. és arra is mondják, aki szép szóra bárkinek ad. Mert a kurvaság a könnyen megkaphatóságot jelenti.

hunbagira
Újságíró

Keverik a ribanc fogalmával. Ribanc kedvtelésből kefél össze-vissza a kurva pedig ellenszolgáltatásáért. Persze van a halmaznak egy nagy közös metszete, akik összekötik kellemest a hasznossal.:)
A golddigger olyan kurva, ahol csak egy kliens van..:D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kösz, bagira. Bosszantó, hogy az emberek folyton felcserélik a szavakat. Van kurva és van ribanc. Van olyan kurva, aki ribanc is, de van, aki csak kurva. Az aranyásó pedig nem ribanc, hanem kurva, igen. Bár lehet ribanc is, ha nem tiltott számára. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hívjuk mindet lotyónak.

Hunn
Újságíró

Tűpontos meghatározás, hunbagira.

A kurvákkal amúgy az a legnagyobb baj, hogy 99%-uk konkrétan szar az ágyban. Áttételesen meg szó szerint is elbasszuk a pénzünket, ha hozzájuk járunk.

PPP
Olvasó
PPP

Nagyon nem értek egyet. Az esetek többségében nincs hírnév, idegenként ismernek meg (munkahely, bárok, szülinapok, egyéb rendezévnyek)
De ha határozott, vicces figura vagy, akiben van valami “férfias” és nem egy félénk buzeráns vagy, akkor nyert ügyed van, hírnévtől függetlenül. Az alfás dolog meg menet közben derülnek ki, hogy mennyire vagy tényleg határozott, mennyire irányítasz a szürke hétköznapokban, mennyire vagy manipulálható/irányítható bla bla bla.

Se - se
Újságíró
Se - se

PPP
Ha velem nem értesz egyet olyan nagyon, akkor neked biztos a paradicsom érett része jutott és nem a rohadt.
Ritka az a férfi aki minden nőnek kellene.. olyan meg aztán szinte nincs is akire ismeretlenül is minden nő ráizgul. Ha neked ez jutott, akkor nem értem hogy mit keresel itt.

Én mikor az ismeretségi köröm ritkakevés sikerférfija közül az egyiket hívtam olvasni a Férfihangon, akkor kijelentette hogy neki erre a helyre és szellemiségre (nem ezekkel a szavakkal) nincs szüksége. És érthető is, mert akinek jól működik a világa a nők által megmagyarázva is, annak nem kellenek gyanús.. sose hallott igazságok a nőkről.

Ehhez képest te azt mondod hogy hírnév nélkül is .. hm.. mit is mondasz a hírnév nélküliség mellé?
Azt hogy úgy is kellesz egy közösség minden nőjének, azt hogy bármelyik nőt meg tudod dugni (bár ez ugyanaz) – vagy azt hogy mindegyikhez oda mersz menni?

Én csak hírnév általi sikerférfiakat ismerek – de ha te ennél a szintnél is eggyel följebb vagy, akkor nagyon figyelek.

PPP
Olvasó
PPP

Ez nem így működik, hogy “minden nőnek kellesz”, meg egy férfi minden nőnek kell, stb stb, pár kivételtől eltekintve.
Szóval nem, nem jutott nekem sem ez.
Szimplán annyit mondtam, hogy nem a hírneven múlik, hogy valaki tud-e csajozni, vagy sem. Annyit hozzátennék, hogy budapesti vagyok, szóval itt értelmezhetetlen is ez a “hírnév” dolog.

Az elég szomorú, ha itt csak elkeseredett, nőknél sikertelen férfiak vannak. Amit kétlek, 1 kivétel biztos van, aki ajánlotta nekem ezt az oldalt :)
Mellesleg attól, hogy valaki képes csajozni, dug rendszeresen, még foglalkozhat olyan témákkal, amivel ez az oldal is foglalkozik. Sőt…

“Ehhez képest te azt mondod hogy hírnév nélkül is (…) úgy is kellesz egy közösség minden nőjének, azt hogy bármelyik nőt meg tudod dugni (bár ez ugyanaz) – vagy azt hogy mindegyikhez oda mersz menni?”

Nem beszéltem arról, hogy valaki a közösség minden nőjét felszedje. Nem is kell.
Azt meg elég nehéz elhinnem, hogy csak olyan férfiakat ismersz, akik a “hírnevük” miatt érnek el sikereket a nőknél. Ez olyan hülyeség, mint amikor a nyomi “férfi” sír, hogy a “nőknek csak akkor kellesz, ha pénzed van” és csak akkor tudod lekúrni őket, ha veszel nekik ezt meg azt…Hagyjuk már:)

Hunn
Újságíró

Nekem is van némi problémám az alfaság meghatározásával, Se-se. Úgy érzem ugyanis, hogy találtam egy logikai hibát ebben az egész, a Manoszférát foglalkoztató, alfa-kérdésben.

Ma már az átlagos, sőt, az átlag alatti nők is promiszkuózus életet élnek (az átlag felettiről nem is beszélve), és pont az az egyik probléma, hogy mindegyik lefekszik több száz csávóval fiatal élete során, ami miatt később már nem tud majd kötődni a párjához…

És akkor nem jön ki a matek.

Mert ennyi alfahím a világon nincs.

Ebből is látszik, hogy – bár az alfaságra törekvés, a férfi hierarchiában történő felfele mozgás, az önfejlesztés a külső és az anyagiak terén – mind-mind nagyon fontos és dícséretes, de azért a csajozás kulcsa továbbra is a game. Ahogy azt mondani szokták, “a nő a farkadért szeressen”, vagyis azért, mert férfi vagy.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem már sokszor és kifejezetten részletezve körbe lett járva ez a téma.
Egy nőnél néhány tucat már bőven sok. A köztes időben meg koplal. Ilyen időből meg van bőven mert az ilyenek csak alkalmira kellenek egy alfának. Így kijöhet a matek. A százas nagyságrend túlzás, kevés nő jut el odáig. A több tucat is bőven elég, hogy már ne úgy kötődjön.
Az alfa meg az, aki ha nőt akar akkor megkapja, nem kerül különösebb erőfeszítésébe. Bizonyos szempontból olyan, mint a nők nagyrésze. Ha dugni akar akkor csak nők közelébe kell kerülnie.

tomgal
Olvasó
tomgal

Orenisi ,tökéletes összefoglalás !

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És honnan vetted, hogy nálunk van? Mert azt olvastad a PUA irodalomban?

Többek közt onnan, hogy tapasztalati úton (is) ellenőrizhető tény……..

 Az ember egy tudatos lény, honnan tudod, hogy nem puszta számításból lépnek le a nők egy gazdag férfival?

Az egyik nem zárja ki a másikat, max kiegészíti….

 Amikor a vén, ronda, kövér férfi farkán csimpaszkodik a húszéves lány, az a hipergámia?

Az is az….

 A faszi meg az alfahím?

A nő számára (és ez számít a legtöbbet!) az, a hörcsöge tesz róla, hogy annak lássa. No meg ne feledkezzünk meg a többi lányról aki ribancozza  az aktuálist, mert a helyébe szeretne kerülni……, minél több ilyen sorbanálló van, annyira alfa az illető…..

Mindeközben meg tombol a promiszkuitás és mindenkinek jut valaki, akinek van két keze-lába és nem egy rakás szerencsétlenség?

Azért nyíg itt (is) a férfiak 80%-a hogy nincs pina, no meg az MGTOW -ok is azért szaporodnak mert gondolom a sok dugástól megcsömöröltek……, klasszikust idézve: „mesélj még…….”

 

Mindig is mondtam, hogy a “hipergám ösztönök”-ről szóló fabula  erősen kétséges, ezt is csak legfeljebb (nagy jóindulattal) magyarázó analógiának szabad tekinteni.

Mert így könnyebb neked felelőssé tenned :), így tudod feloldani a kognitív disszonanciádat:)

 Ha mégsem annak tekintjük, akkor a manoszféra balfaszai gyártottak egy jó kis felmentést a női erkölcstelenségre, mert ugye ha ez egy ösztön és nem kurvulás, akkor ezek az angyali nők nem tehetnek róla…

Márpedig ösztön, aztán meg ugye a kurvulás az csak helyrajzi kérdés…., hogy mennyire angyaliak, vagy épp libák, az meg utólag derül ki…

 

Kétséget kizáró bizonyítékokat akarok látni a hipergámia létezésére! Van valakinek olyanja? Vagyis arra, hogy mindig az izmosabb, tetszetősebb alfasszal lépnek le a nők…

Szép érvelési hiba….

– Senkinek nincs ilyenje. Ennyi… Hipergámia márpedig ebben az értelemben nem létezik! És még ha lenne, akkor sem magyarázná a nők prostitutív késztetéseit. Lehet hogy nem is hipergám ösztön van, hanem prostiösztön?

Mint korábban is jeleztem, csak helyrajzi kérdés, alkalom és lehetőség, illetve korlátozó megengedő feltételek függvénye…..

Alter Ego
Szerkesztő

“tapasztalati úton (is) ellenőrizhető tény”

Tapasztalati úton az igazolható, hogy a kiskurvák lelépnek az első dagadt, pénzes pasival, csakhogy az sokminden, csak épp nem ösztönös hipergámia.

“Azért nyíg itt (is) a férfiak 80%-a hogy nincs pina, no meg az MGTOW -ok is azért szaporodnak mert gondolom a sok dugástól megcsömöröltek……, klasszikust idézve: „mesélj még…….”

Ha türelmet erőltetek magamra, akkor sem tudok mást mondani, minthogy annyira rövidlátó vagy, hogy azt sem veszed észre, hogy az a cikk, ami alatt beszélgetsz, tökéletes magyarázatot ad arra, hogy miért nem találnak partnert a férfiak… A fiatal nők felének komoly averziója van a szexel, ergo senki nem fog megcsömörleni itt a dugástól… De gondolom ez a válasz neked nem tetszik, mert nincs benne nőmentegetés és férfiostorozás… Pfff… Balfasz…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azééééé jó lenne, ha szólnál, hogy mire engedsz válaszolni, esetleg jelezd valamivel, , pisild körbe virtuálisan:)……..

Mert hogy neked nem tetszik a válasz (sérti az egódat), attól még ül…….

Tapasztalati úton az igazolható, hogy a kiskurvák lelépnek az első dagadt, pénzes pasival, csakhogy az sokminden, csak épp nem ösztönös hipergámia.

De, ez (is:) annak a bizonyítéka….

Zombigyilkos amúgy összeszedte a hipergámia lényegét, de te csak mazsolázol és bábokat állítasz fel amiket püfölhetsz….

Ha türelmet erőltetek magamra, akkor sem tudok mást mondani, minthogy annyira rövidlátó vagy, hogy azt sem veszed észre, hogy az a cikk, ami alatt beszélgetsz, tökéletes magyarázatot ad arra, hogy miért nem találnak partnert a férfiak…

Nem, nem ezért, megint hamis okoskodás, hanem azért, mert nem produkálják a női ösztön(ök) -re a „válaszokat” , ugyanazt a hisztis nőhibáztatást tolod te is, mint a femik a férfihibáztatás kapcsán, : az elvárásaikhoz szeretnék hajlítani a világot, …… ez neked sem fog menni…., ha mégis, akkor meg még nagyobb a szar, lásd a nők óhajait kiszolgáló balfaszok sorsát, csak szarabb helyzetben vannak….és már kiútjuk sincs , olyan mélyen belekormányozták magukat…

 A fiatal nők felének komoly averziója van a szexel,

Nem a szexel, hanem a nem megfelelő partnerrel való szexel! És mivel a nők 50%-nak max álmaiban jön össze a számára „megfelelő” bredpitt, hát így járt….

 ergo senki nem fog megcsömörleni itt a dugástól…

A férfiakra vonatkozott, merthogy állításod szerint: „tombol a promiszkuitás és mindenkinek jut valaki,”-ami meg nem igaz, ezért nyígnak naphosszat (itt is) a férfiak….

 

De gondolom ez a válasz neked nem tetszik,

Nem tetszés kérdése, hanem igazságtartalma nem megfelelő…..

, mert nincs benne nőmentegetés és férfiostorozás

Sokszor(amikor az érveid elfogynak és csak a zsigeri hisztis érzelmeid maradnak)  kétbitesen nyilatkozol a nagy egyenlőség nevében, mert neked ugyanis tényleg férfimentegetés és nőostorozás az egyetlen „utad”… jó kis feminista válhatna belőled a „barikád” másik oldalán….

… Pfff… Balfasz…

No comment…….

Alter Ego
Szerkesztő

Nem az a lényeg, hogy mire, hanem az, hogy mit… Majd ráérzel…

zgy001
Olvasó
zgy001

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugyanaz a hisztiprimadonna, a tények nem képesek eltántorítani :)

csakazolvassa, nőkertes ……szimptómákkal…..

Alter Ego
Szerkesztő

ebből a képletből csak éppen a tények hiányoznak… ennyire okos a kritika is…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ebből a képletből csak éppen a tények hiányoznak… ennyire okos a kritika is…

 

mondja  a törlőhuszár…..

Alter Ego
Szerkesztő

Pont az ilyen semmit mondó, de pofátlanul pökhendi fosadékaidat törlöm ki, mint ez az utóbbi… Örülj, hogy néha valami maradhat, miközben itt sem kellene lenned, mert már régen ki vagy te tiltva innen. Mikor lesz több önérzeted, hogy ha kidobnak az ajtón, akkor nem mászol vissza az ablakon?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez meg gondolom emeli a lap(od) fényét…..

“A külügyes Szijjártó is meglepően tökös gyerek… :)”

http://www.ferfihang.hu/2018/07/05/a-fiatal-nok-tobbsege-nem-elvezi-a-szexet/#comment-96384

Alter Ego
Szerkesztő

Igazad van, azt sem kritizálnom kellet volna, hanem inkább törölni. Megtörtént.

Hunn
Újságíró

Nem értek egyet. Magyarországon csak EGY alfahím van – Orbán Viktor – és tudtommal nem csak ő párosodik.

Deadpool
Újságíró

Szerintem akad még néhány rajta kívül is. :)

Hunn
Újságíró

A külügyes Szijjártó is meglepően tökös gyerek… :)

Deadpool
Újságíró

Parancsolj, Máday Norbert, egy pozitív példa (na ő tökös):

https://www.youtube.com/watch?v=i0seox7xNRU

https://www.youtube.com/watch?v=cbiweGDwg34

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Alter Ego
Szerkesztő

Egy női harcmodort képviselőjét az “Alafaság” szimbólumává emelni? A Wing Tsun kung Fut eredetileg nők és nőknek fejlesztették ki és egyébként ennyiből pont jó dolog említeni: bizonyos dolgokat mai is a nőktől kellene tanulniuk a férfiaknak. A nők mindenféle magukkal szemben támasztott extra elvárás nélkül is határtalanul értékes és egyedi embernek képesek tekinteni önmagukat és kellő öntudattal követelnek tiszteletet és megbecsülést maguknak. A jó út nem az, hogy öngyötréssel ‘Alfává” akarjon válni valaki, hanem hogy adott keretek között is meglássa önmagában az értékes embert és abból öntudatot (harcerőt) növesszen magának. Az “Alfázás” nem vezet sehova, a reménytelenek és a magukat túlértékelők sehova sem vezető önpusztítása.

A linkek nyomán találtam, átfogóbban a Wing Tsunról:

https://www.youtube.com/watch?v=j-0Rtpj6pQk

Deadpool
Újságíró

“Egy női harcmodort képviselőjét az “Alafaság” szimbólumává emelni?”

Nem értem a kérdést. Mi köze a alfaságnak ahhoz, hogy nő által kitalált harcművészetet gyakorol valaki? Azt akarod mondani talán, hogy aki ezzel foglalkozik az már nem is lehet alfa, nem is lehet férfi?

Egyébként felületesen néztél utána. A wing tsunt valóban nő találta ki, de nem pusztán nőknek, hanem azzal a céllal, hogy az addig ismert összes kung fu stílust legyőzze. A cél az volt, hogy mindegy milyen izmos vagy képzett az ellenfél, őt akár egy karcsú nő is le tudja győzni. Azok, akik fejében a nő csak főzésre és szülésre alkalmas, ilyen információ hallatán valószínűleg zárlatot kap az agya, de azért remélem, neked van annyi önbizalmad, hogy ezzel megbirkózz.

“A jó út nem az, hogy öngyötréssel ‘Alfává” akarjon válni valaki, hanem hogy adott keretek között is meglássa önmagában az értékes embert és abból öntudatot (harcerőt) növesszen magának.”

Az alfaság szerintem nem a férfiasság csúcsa, hanem egy gondolkodásmód, ami a férfiak csak egy nagyon kis százalékát jellemzi. 100%-ig lehet valaki teljes értékű férfi anélkül is, hogy alfa lenne. Szerintem sincs semmi értelme erre törekedni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A cél az volt, hogy mindegy milyen izmos vagy képzett az ellenfél, őt akár egy karcsú nő is le tudja győzni.

Filmben még csakcsak, de ez valaha ment élesben? Mármint egy pl. 40kg-os karcsú hölgy(vasággyal egyött:) – by “Linda” – akár egy 50-60 Kg-os férfit legyőzzön?

Deadpool
Újságíró

Sokkal jobbak lesznek az esélyei. A nagyobb testsúly és az erőfölény továbbra is adott, de ez nem egy sport, hanem harcművészet. Nem a ringben bohóckodsz, hanem az életed akarod védeni. Mindegy hány kiló az ellenfeled, ha a torkát, az orrát, a szemét, az ágyékát, a térdkalácsát, a bokáját, csuklóját, könyökét stb. támadod. Ezekre nem tudsz izmot növeszteni… Ha egy nő ököllel torkon kínál, ott maradsz akkor is ha te vagy Dwayne Johnson.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem kétlem- elméletben………

De a valóságban is megtörtént-e? Valaha? És nem fehér kengurú gyakorisággal?

Deadpool
Újságíró

Mi? Hogy az emberiség eddigi története során egy nő legyőzött egy férfit? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi? Hogy az emberiség eddigi története során egy nő legyőzött egy férfit? :)

Nem ezt kérdeztem……., amúgy nem általánosan “győzött-e le nő férfit”, hanem konkrétan, min 10-20 kg-os testtömeg különbséggel a férfi javára?, test test elleni küzdelemben, segédeszközök nélkül? Kétlem…..technika, meg harcművészet, meg fityfaszok ide, vagy oda……..

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“Nem a ringben bohóckodsz..”  :)

Még mindig ez a duma megy? Meg, hogy mi nem pontokat gyűjtögetünk. (Csak a pééézt.) Hányszor mérte össze a mester magát egy súlycsoportjában lévő “ringes bohóccal” legyen az akár csak egy boxoló?Nem is kell thai box vagy mma.

Deadpool
Újságíró

Persze, hogy kétled. Azt hiszed, hogy úgy néz ki a kung fu a valóságban, mint a filmekben. Nem. Nincsenek nagy összecsapások, percekig tartó küzdelmek, meg fityfaszok. Néhány másodperc alatt zajlik le a harc. Annyi idő alatt az izmok sem fáradnak el.

Éppen ugyanúgy legyőzhet egy képzettebb nő egy 20 kilóval nehezbb férfit, mint egy képzettebb férfi egy ugyancsak 20 kilóval nehezebb másik férfit.

Deadpool
Újságíró

“Hányszor mérte össze a mester magát egy súlycsoportjában lévő “ringes bohóccal” legyen az akár csak egy boxoló?Nem is kell thai box vagy mma.”

És hogy szeretnéd összemérni az erőd a ringben egy olyan stílus ellen, aminek kb. az összes mozdulata szabályellenes?

Egy boxoló, aki csak ütni és elhajolni tud, valószínűleg alul maradna egy olyan emberrel szemben, aki ütni, rúgni, szúrni, törni, és ölni is tud (+ a fegyverek).

Reszet Elek
Újságíró

Máday közismerten egy köcsög, a wing-tsun meg Magyarországon az egyik leglehúzósabb irányzat.

Az elérhető harcművészetek fele meg csak bullshido.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Mi szabályellenes, a mellbe ütögetés? De ha ezen múlik, thai boxban is elő lehet venni tiltott technikákat, mma-ról nem is beszélve. De boxoló is tud pl.  torokra ütni, ha nagyon akar.

Szerk.: Látom közben kiegészítetted.

Hát ez az, hogy csak valószínűleg. Ezért lenne érdemes bármilyen formában megnézni egy ilyen meccset. Mondjuk az mma pont erre lett kitalálva.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Én jártam Wing Tsun Kung Fura. Azokhoz jártam akik kiváltak Mádaytól.

Azért váltak ki mert csak pénz lehúzásáról szólt. Meg megkellet venni könyvet elég húzós áron de a srácnál nem volt annyi pénz és megakarták verni. Amikor kiváltak elég sokan akkor meg mentek a fenyegetések.

Olyan is volt Máday meg páran elmentek ebédelni kikérték az ebédet Máday megette aztán annyi volt az ebéd, ha meg etted ha nem menni kellet.

 

Deadpool
Újságíró

“Máday közismerten egy köcsög, a wing-tsun meg Magyarországon az egyik leglehúzósabb irányzat.

Az elérhető harcművészetek fele meg csak bullshido.”

DarkLord feltörte Elek fiókját. Valamit tegyetek.

“Mi szabályellenes, a mellbe ütögetés? De ha ezen múlik, thai boxban is elő lehet venni tiltott technikákat, mma-ról nem is beszélve. De boxoló is tud pl.  torokra ütni, ha nagyon akar.”

Kínában a nemesség kung fuzott, mint ahogy nálunk szintén a nemesek voltak a katonák.  Nem egymás szórakoztatására lett kitaláva, mint pl.: a box, hanem az emberi test módszeres rombolására. A wing tsun a gyorsaságról, a reflexekről, a technikáról szól. Nem arról van szó, hogy addig fárasztod az ellenfeled, amíg az elfárad és kidől, hanem hogy néhány másodperc alatt ártalmatlanná tedd vagy megsemmisítsd. Alkalmatlan a ringbe, alkalmatlan a faszméregetésre. Az tény, hogy drága.

Reszet Elek
Újságíró

A box eredetileg nem szórakozásra lett “kitalálva”. Minden kultúra kifejlesztette a maga fegyver nélküli eljárásait. Még a középkori lovagoknak is megvoltak a maguk pusztakezes technikái. A túlélés és a harcmező nem is diktálhatott volna mást. Ezeket az eljárásokat a harctéren a hatékonyság jellemezte és érthető okokból kihalásos alapon fejlődtek.

Az eredeti kérdésre visszatérve éppen a “harctéri” (értsd utcai) hatékonyság okán, ha elkerülhetetlen, sokkal szívesebben rúgnám össze a port teszem azt egy aikidóssal vagy tai chiben utazóval, mint egy jó bunyóssal vagy thai boxossal. Egy profi késelőről már nem is beszélve. Egy utcai “harcművészettel” már két év után is érsz valamit, míg egy “igazi” harművészettel még négy év után is csak ott tartasz hogy hogy is áll a lábfejed meg a másik csuklója. No meg persze egy feketeöves kategóriájú nem valószínű hogy beléd fog kötni és nekiáll az utcán balhézni ha nincsen rá komoly oka. Ezzel ellentétben a bunyósok, régebben a birkózók és többek között az általad istenített wing-tsunosok is hirhedetten balhézós fajták, ami számomra éppen a hiteltelenség egyik ismérve. A bunyó sosem akart művészet lenni (noha megvan a maga filozófiája és művészinek mondható mozgáskultúrája) ezzel ellentétben az olyanok, mint a wing-tsun is fennen hirdetik harcművészeti mivoltukat, ám ha képviselőit megnézi az ember, nagyon mást lát.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

“A wing tsun a gyorsaságról, a reflexekről, a technikáról szól.”

Ez elmondható szinte az összes küzdősportról/harcművészetről. + erőnlétről ugye, ami a WT-ben elvileg nem számít.

“Nem arról van szó, hogy addig fárasztod az ellenfeled, amíg az elfárad és kidől,…”

Azért meglepődnék, ha valamelyik box iskolában erre tanítanának valakit. Azt aláírom, hogy egy adott mérkőzésen lehet ez a taktika, de biztos te is láttál már pár másodperc alatt véget érő meccset, mondjuk egy jól betalált felütés miatt.

“Alkalmatlan a ringbe, alkalmatlan a faszméregetésre.”

Mezei felhasználónak meg önvédelemre.

Szerk.:

Régen a thai-boxosok a körmeiket és akár a fogaikat is hegyesre reszelték. És nem éppen a másik szórakoztatása miatt.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem értem a kérdést. Mi köze a alfaságnak ahhoz, hogy nő által kitalált harcművészetet gyakorol valaki? Azt akarod mondani talán, hogy aki ezzel foglalkozik az már nem is lehet alfa, nem is lehet férfi?”

Nem akartam semmilyen leegyszerűsítő vitát indítani, csak arra akartam célozni, hogy érdekes módon fellépett egy ellentmondás, hogy a példaképnek hozott úriember irányzata pont onnan indult, hogy a falu “Alfáját” kellett legyőzni és ezt egy nő megtette mindössze egyetlen évnyi tanulás árán. Mint láthatod folyton tiltakozom, vitatkozom, ha az “Alfaság” és alfa példaképek kerülnek szóba. Ha egyesek folyton hatalmas célkitűzést, munkát, hatalmas eszményképet keresnek, akkor az nekem mindig gyanús. Mert szerintem a mentálisan felkészült férfi akár egyetlen nap alatt előléphetne a szerencsétlenkedő férfiból. Senkinek nem kell sok éves munkával szép és tökéletes izomóriássá válnia és hatalmas példaképeket követnie, ahhoz, hogy tisztelje önmagát és ennek megfelelően megbecsülést követeljen önmagának. Ha valaki “bétának” érzi magát, akkor akár egyetlen nap alatt is maga mögött hagyhatná mindezt, hiszen megértette a problémáját. Aki előbb valamilyen praktikával “Alfává” akarja edzeni magát, hogy sikeres legyen a nőknél, az már eleve egy távoli jövőbe helyezte át és egyben el is veszítette a küzdelmet. Az nem elég, ha csak holnapután, valamilyen nők által diktált eszmény teljesítése után lesz önbecsülése valakinek.

Nincs semmi kétségem, hogy a nők győzni képesek. Szerintem például a mai nyugati társadalomban a nők pszichikai “győzelmet” arattak a férfiak felett. Ők általában értik a férfiakat és értik, kifejezik és érvényesítik a saját céljaikat és igényeiket, viszont a férfiakról ez korántsem mondható el.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Ha egyesek folyton hatalmas célkitűzést, munkát, hatalmas eszményképet keresnek, akkor az nekem mindig gyanús. Mert szerintem a mentálisan felkészült férfi akár egyetlen nap alatt előléphetne a szerencsétlenkedő férfiból. Senkinek nem kell sok éves munkával szép és tökéletes izomóriássá válnia és hatalmas példaképeket követnie, ahhoz, hogy tisztelje önmagát és ennek megfelelően megbecsülést követeljen önmagának.”

Ha minden mentálisan felkészült férfi egy nap alatt előlépne szerencsétlenkedő férfiból, akkor nem itt írogatnánk, és az egész férfihangra nem lenne szükség. A mentális felkészültséget nem lehet csak úgy levenni a polcról, ahhoz tenni is kell, és ez sok idő.

Legközelebb mit fogsz javasolni? Pl. “Csak légy önmagad, egyszer úgyis meglátják benned a tökéletes férfit!” vagy “A sikerhez elég, ha hiszel önmagadban!”

Alter Ego
Szerkesztő

Ami meg a “harcművészetet” illeti: maga a kifejezés egy oximoron. Semmi művészi nincs abban, ha valaki a másik ember testi integritásának a lehető leghatékonyabb lerombolására törekszik… Akkor sem művészet, ha önvédelemből. Ezt “nem illő dolog” művészetnek nevezni. Semmiképpen. Azt hiszem a “harctechnika” alkalmas kifejezés a dolog fizikai részére és talán-talán a “harcfilozófia” a szellemi részére.

Ha valaki harcolni akar, az ne keressen ahhoz művészetet. Aki meg a művészetet keresi, az ne tanuljon harcolni.

Hunn
Újságíró

Ha egyesek folyton hatalmas célkitűzést, munkát, hatalmas eszményképet keresnek, akkor az nekem mindig gyanús. Mert szerintem a mentálisan felkészült férfi akár egyetlen nap alatt előléphetne a szerencsétlenkedő férfiból. Senkinek nem kell sok éves munkával szép és tökéletes izomóriássá válnia és hatalmas példaképeket követnie, ahhoz, hogy tisztelje önmagát és ennek megfelelően megbecsülést követeljen önmagának. Ha valaki “bétának” érzi magát, akkor akár egyetlen nap alatt is maga mögött hagyhatná mindezt, hiszen megértette a problémáját. Aki előbb valamilyen praktikával “Alfává” akarja edzeni magát, hogy sikeres legyen a nőknél, az már eleve egy távoli jövőbe helyezte át és egyben el is veszítette a küzdelmet. Az nem elég, ha csak holnapután, valamilyen nők által diktált eszmény teljesítése után lesz önbecsülése valakinek.

Ezt, ahogy mondani szokták, kedves Alter Ego, be kellene kereteztetni! Ez valóban ilyen egyszerű – és talán az egyik legnehezebb dolog a világon. Ezt nevezhetjük akár Inner Game-nek is, szép magyarosan.

Ebbe a hibába én is beleestem a Red Pill bevétele után. Úgy voltam vele, király, megvan a kulcs a nőkhöz: önfejlesztés, kigyúrom magamat, keresek egy jól fizető állást és lépegetek előre a karrierlétrán az igazi nagy pénzekig. Amint ez megvan, irány a csajozás, és minden megy majd olajozottan mint a villám…

…és akkor rájöttem, hogy bakker, 35 éves vagyok, ez egy többéves program mielőtt eljutok oda, hogy úgy érezzem, hogy már megfelelő háttérrel csajozhatok, a punci viszont már régóta tegnapelőttre kellett volna…

…és akkor egy idő után úgy döntöttem: csinálok mindent tovább a terve szerint, de a nőkkel úgy fogok viselkedni, mintha már meg is valósítottam volna. És ez működött! Szóval való igaz, hogy máról holnapra is lehetne változtatni – de hosszú időbe tellik, mire erre rájön az ember és mire elhiszi, hogy igaz. Mire az ember elhiszi, tudja és internalizálja, hogy ő férfi, és úgy ahogy van, jó, és minden további nélkül megfelel a nőknek. Nehéz elhinni, pedig ez az igazság.

Deadpool
Újságíró

Egy utcai “harcművészettel” már két év után is érsz valamit, míg egy “igazi” harművészettel még négy év után is csak ott tartasz hogy hogy is áll a lábfejed meg a másik csuklója.

Ebben egyetértünk. Viszont 10 év után a harcművész a küzdősportolónak úgy szájába rakja a harci faszt, hogy az egy életre megtanulja mi a különbség küzdősport és harcművészet között. Ha gyorsan akarsz használható tudást, akkor valóban a küzdősport a te utad.

„Ezzel ellentétben a bunyósok, régebben a birkózók és többek között az általad istenített wing-tsunosok is hirhedetten balhézós fajták, ami számomra éppen a hiteltelenség egyik ismérve.”

Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Pont hogy a boxolók, thai boxolók és társaik azok, akiknek fél év edzés után már viszket a tenyerük. Belénk rendszeresen sulykolták, hogy amit csinálunk az nem játék, emberek életét pillanatok alatt nyomoríthatjuk meg, csak és kizárólag a saját életünk/testi épségünk, ill. mások védelmére használhatjuk. Nem mellesleg a jog is csak ebben az esetben véd. Amíg így teszünk, addig az egyesület is kiáll mellettünk, akár egy család, ha pedig nem, úgy elbocsátanak. Viszont ha használni kell, akkor minden megengedett és mindent meg is kell tenni… „Inkább bilincsben vigyenek el, mint hullazsákban.”

„mint a wing-tsun is fennen hirdetik harcművészeti mivoltukat, ám ha képviselőit megnézi az ember, nagyon mást lát.”

Kikre gondolsz?

„“A wing tsun a gyorsaságról, a reflexekről, a technikáról szól.”

Ez elmondható szinte az összes küzdősportról/harcművészetről. + erőnlétről ugye, ami a WT-ben elvileg nem számít.”

Igazad van, nekifutok ismét. A WT stratégiája nagyon egyszerűen összefoglalható: a lehető legrövidebb időn belül (akár néhány pillanat), a legoptimálisabb módon (lehetőleg egy db. ütés, szúrás, rúgás) elérni az ellenfél egy olyan pontját, ami harcképtelenné teszi. Ezután pedig gondoskodni arról, hogy az is maradjon.

„Ezért lenne érdemes bármilyen formában megnézni egy ilyen meccset. Mondjuk az mma pont erre lett kitalálva.”

Egy valamire való wt-s azzal fog indítani, hogy megsimogatja a torkod, kitolja a szemed, letapossa a térdkalácsod vagy hátra töri a könyököd, és így tovább. Mivel jó eséllyel gyengébb fizikumú, mint egy küzdősportoló, de könnyebb, mozgékonyabb ezért gyorsan kell lecsapnia és az ő egyik legnagyobb előnye pont abból fakad, hogy nem tart be semmilyen szabályt. Erőt összemérni csak az utcán lehetne.

Deadpool
Újságíró

“Nem akartam semmilyen leegyszerűsítő vitát indítani, csak arra akartam célozni, hogy érdekes módon fellépett egy ellentmondás, hogy a példaképnek hozott úriember irányzata pont onnan indult, hogy a falu “Alfáját” kellett legyőzni és ezt egy nő megtette mindössze egyetlen évnyi tanulás árán.”

Nem látom az ellentmondást. Sokkal inkább azt látom, hogy te is a nemek harcát akarod belevizionálni oda, ahol az biztosan nincs.

“Ha egyesek folyton hatalmas célkitűzést, munkát, hatalmas eszményképet keresnek, akkor az nekem mindig gyanús. Mert szerintem a mentálisan felkészült férfi akár egyetlen nap alatt előléphetne a szerencsétlenkedő férfiból. Senkinek nem kell sok éves munkával szép és tökéletes izomóriássá válnia és hatalmas példaképeket követnie, ahhoz, hogy tisztelje önmagát és ennek megfelelően megbecsülést követeljen önmagának. Ha valaki “bétának” érzi magát, akkor akár egyetlen nap alatt is maga mögött hagyhatná mindezt, hiszen megértette a problémáját.”

Egyrészt ezzel egyetértek, másrészt egy szavavammal nem mondtam ellen, és nemhogy ennél a cikknél, de sehol máshol sem. Felesleges köröket futunk…

A WT, a gyúrás vagy éppen a pszichológia ismeretek elmélyítése pusztán egy eszköz, hogy segítsen elindítani azt a folyamatot amiről beszélsz. Azt pedig ember válogatja, hogy kinek mire van szüksége. Úgy meg szerintem senki nem fog megváltozni, ha fejébe veszi, hogy ő márpedig holnaptól férfi lesz. Annak csak kompenzálás és beégések sorozata lesz a vége. Lásd Hunnt vagy csakszit.

“Semmi művészi nincs abban, ha valaki a másik ember testi integritásának a lehető leghatékonyabb lerombolására törekszik… Akkor sem művészet, ha önvédelemből. Ezt “nem illő dolog” művészetnek nevezni. Semmiképpen. Azt hiszem a “harctechnika” alkalmas kifejezés a dolog fizikai részére és talán-talán a “harcfilozófia” a szellemi részére.”

Ez is egy vélemény. Én viszont látok valami eleganciát abban a mozgáskultúrában, amikor a mozgásod egy olyan sebességre kapcsol, amin még te magad is meglepődsz, amiről soha nem gondoltad volna hogy egyáltalán lehetséges, amikor egy magasabb szinten uralod a saját magad, amikor bekötött szemmel olyan dolgokra leszel képes, amire más nyitott szemmel sem. Szavakkal valószínűleg nem fogok erről senkit meggyőzni, ezt meg kell tapasztalni. Engem is az győzött meg. Látok ebben művészetet, még ha ez számodra perverzül is hangzik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt pedig ember válogatja, hogy kinek mire van szüksége. Úgy meg szerintem senki nem fog megváltozni, ha fejébe veszi, hogy ő márpedig holnaptól férfi lesz. Annak csak kompenzálás és beégések sorozata lesz a vége.

Magam is így vélem…….

Lásd Hunnt vagy csakszit.

Hm…..:)

Reszet Elek
Újságíró

“Ebben egyetértünk. Viszont 10 év után a harcművész a küzdősportolónak úgy szájába rakja a harci faszt, hogy az egy életre megtanulja mi a különbség küzdősport és harcművészet között.” – Nem igazán értünk egyet. A technika másodlagos, a mögötte levő ember és az általa beletett munka számít. Az ilyen melyik jobb, a kínai daru vagy a japán rák baromságokat meg hagyjuk meg a honkongi filmeknek meg az ottani elszálltaknak.Amúgy is, ha valaki önvédelmi okokból kezd küzdősportba, pláne ha még többször használni is kényszerül, nem fog egy évtizedet csak ökölvívással tölteni. Bele fog kóstolni olyan dolgokba is ahol van lábhasználat, fogások, földharc. Az ilyen típusú ember gátlástalanul váltogatni fogja az iskolákat, integrálja a tudást és ha megvannak a kvalitásai fölé nő egy ugyanannyi ideje egyféle harcművészetet tanulónak, akit éppen saját “művészete” rögzít kötött mozgásformákba.

A harcművészetek művelőiről meg csak annyit, hogy ha nem társul hozzá emberi nagyság sosem lesz művészet, az illető csak egy jó bunyós marad. Milyen az a zenész (zenész-e egyáltalán), akinek nincs meg a letisztult érzelmi világa hogy átélje az általa játszott zenét?

Alter Ego
Szerkesztő

“Felesleges köröket futunk…”

Azért érezheted úgy, mert ragaszkodnál hozzá, hogy mindig az érv-ellenérv koreográfiát kövesse a beszélgetés, olyankor is, amikor én éppen az “egészítsük ki egymás gondolatit” jegyében mondok valamit.

“Úgy meg szerintem senki nem fog megváltozni, ha fejébe veszi, hogy ő márpedig holnaptól férfi lesz..”

Azt írtam, hogy akár egyetlen nap alatt előléphetne a szerencsétlenkedő férfiból”, mert egyébként tudom, hogy nem fog.  De fel kell ismerni, hogy ha valami, akkor ez tényleg“fejben dől el”. Azt akarom hangsúlyozni, hogy a cél egy mentálhigiénés probléma minél gyorsabb leküzdése és szerintem nem az a jó út, ha valaki a cél és önmaga közé gondol egy nagy akadályt, amit elkezd több éves munkával leküzdeni. A veszély az, hogy a fő cél dolgában alig halad és még az is könnyen megeshet, hogy mintegy önbeteljesítő jóslat jelleggel kudarcot is vall, mert (tudat alatt) túl nagy célt választott magának, hogy a valódi problémával, a saját önértékelési problémájával ne kelljen szembenéznie. Tehát azt gondolom, hogy azt kell tudatosítania az önértékelési zavarral küzdő embernek, hogy akkor is értékes, ha nem nem 180 cm, nincs húsz centi a farka, és nem fogják kinevezni az évszázad legszebb férfi felsőtestének sem. Szinte mindenkinek vannak emberi értékei. Az önértékelési zavarral küzdőnek is van legalább egy: ő egy szerény ember.

A sport, a küzdelem nemesít… De az a baj, hogy egy olyan erősen teljesítmény centrikus világban élünk, amelyben egyre nehezebb belenyugodni, hogy nem tartozhat mindenki a “felső húsz százalékba”. Azért sem tisztelnek semmilyen hierarchiát már az emberek, mert manapság “muszáj” felülkerekedni. A mestert is le kellene küzdeni két nap alatt… Szerintem, nagy szavakkal élve, a “férfiúi megvilágosodás” első mérföldköve, hogy (a legnagyobb titokban) beismerje magának az ember, hogy vannak gyengéi, amelyeken sok munkával is képtelen lenne sokat változtatni. A legelesettebb férfi is azt szeretné hinni, hogy nagy és szívós munkával bármiben ő lehet a legjobb… Pedig nem. Szerintem paradox módon a legnagyobb erőt a gyengeségek belenyugvó beismeréséből lehet meríteni és nem az “erőedzésből”. Azért is, mert aki elfogadja a gyengéit, az sokkal gyorsabban megtalálja azt a harcmodort, amivel a legjobban, leggyorsabban tudja kompenzálni. Érdekes, olyan mintha épp a Wing Tsunról beszélnék. És akkor biztosan értékelni fogod, ha Máday szavaival élve azt mondom, hogy a férfiak önértékelési problémájának leküzdéséhez is azt a bizonyos “minimax” megoldást kellene keresni, ahol a legkisebb erőbefektetéssel a leggyorsabban lehet a legnagyobb eredményre jutni. Ehhez sokkal inkább kell ravaszság, mint embert próbáló nagy célok leküzdése.

Úgy érzem hogy a férfiúi önfejlesztés öngyógyítás vakvágányait nagyon élesen látom, de az “Inner Game” (Hunn megnevezésével élve) módszertana kidolgozásra vár…

Ettől még persze önvédelmet tanulni és sportolni jó és jellemformáló dolog… És Máday elég meggyőzően és karizmatikusan beszélt a Wing Tsun-ról, amiről én eddig valójában nem sokat tudtam… Amúgy félénk kiskamaszként kapva kaptam a lehetőségen, amikor az iskolában a város Judo Clubja utánpótlástoborzást tartott, mert önvédelmet akartam tanulni. Egy-két év abban is segített és főleg egyfajta emberi tartást is adott… tehát egyébként nem akarom a küzdősport hasznát tagadni.

common man
Olvasó
common man

Attól,hogy valaki tudatosítja magában ,hogyha belegebed akkor se lehet kungfu-karate-testépítő világbajnok ,még nem jelenti azt hogy ezek művelése nem jár más dolgokra is kiterjedő pozitív hatással és ezek gyakorlása eltérítené a valódi problémától.
“Szívós munkával ő lehet a legjobb” Ha sokkal jobb lesz mint az előtt volt az nem elég?De.

Deadpool
Újságíró

“Az ilyen melyik jobb, a kínai daru vagy a japán rák baromságokat meg hagyjuk meg a honkongi filmeknek meg az ottani elszálltaknak.Amúgy is, ha valaki önvédelmi okokból kezd küzdősportba, pláne ha még többször használni is kényszerül, nem fog egy évtizedet csak ökölvívással tölteni. Bele fog kóstolni olyan dolgokba is ahol van lábhasználat, fogások, földharc.”

Itt nem a kínai daru vagy japán rák baromságról van szó. Vannak rendszerek, amik egyszerűen összetettebbek, átfogóbb mozgáskultúrát adnak, mint mások. Egy thai-boxoló nem tud fogásokból szabadulni, egy birkózó nem tud késsel harcolni és így tovább. Én 4 évet foglalkoztam wt-al, azalatt tanultam ütni, rúgni, könyökölni, térdelni, csavarni, zúzni, törni, vágni, szúrni, lefogni, fogásokból szabadulni, ölni. Volt földharc, fegyveres harc (kés és bot), harc több ember ellen. Voltak speciálisan olyan edzéseim, ahol átvettük az utcán leggyakrabban használt stílusokat. Kezdtük az egyszerűbbekkel és úgy haladtunk a komolyabbak, ritkábbak felé. Ha az ellenfél felvesz valamilyen alapállást, abból neked már meg kell tudni állapítani, hogy nagyjából mire kell számítani (pl.: egy thai-boxoló valószínűleg nem fog lefogásokkal operálni, vagy egy birkózó ellen sem gyakran fogsz ököl vívni, stb. És ehhez pluszban hozzá jött az is, hogy mi nehogy felvegyük az alapállást, ne leplezzük le magunkat, hanem egyből csapjunk oda).

Ezen kívül pedig maga a harcrendszer mindenre reflektál. Nincs szükséged arra, hogy ide-oda ugrálj, szinte mindent megkapsz egy helyen. Nincs az a mozdulat, amire ne ismerne a wt legalább 3-4 kontra mozdulatot.

Nem véletlenül tart nagyon sokáig, amíg eljutsz arra a szintre, amikor már érsz is vele valamit. Mivel ez egész mozgáskultúra mindenből az optimálisra törekszik (eleve nincsenek állatokat utánzó díszes mozdulatok, még lendületet is csak minimálisan lehet venni, hiszen az is időveszteség), ezért az ember természetes mozgásától, reflexeitől idegen. A nulláról építesz fel mindent, gyakorlatilag újra kell tanulni járni is, és az alapelvek azok amik összefogják az egészet. Rengeteg mozdulat van, amit össze kell tudni kapcsolni és rendszerben kell látni, mivel neked harc közben egy folyamatos mozgást kell produkálni, nem lehet szétszedni a mozdulatokat, mert azzal időt vesztesz és a küzdelmet. Ehhez kell egyfajta intelligencia. Ezért van az, hogy egyesek 5 évig gyakorolnak és alig fejlődnek valamit, míg van aki 2 év után eléri az első mester fokozatát. Idő kell és elképesztően sok gyakorlás, amíg összeérnek benned a dolgok, amíg megérted az összefüggéseket. Emiatt a fejlődés is hullámokban történik. Tanulsz, gyakorolsz mindenféle ütést, rúgást, tanulod a váltásokat egyik mozdulatsorból a másikba, egyik ciklusból a másikba és amikor már annyit gyakoroltad, hogy szinte automatikussá vált. Eztán fog következni annak a megértése, hogy miért olyan fontos hogy a csuklód 2 cm-el feljebb legyen, miért kell a laza váll, a lábad miért pont abba a szögbe kell rakni és miért nem térhetsz el milliméterrel sem. És ha ezt is megértetted valahol mélyen belül, innentől kezdve már minden megy zsigerből, már csak azon csodálkozol, hogy miért bénáztál feleslegesen ennyit… És lehet hogy nagyképűen hangzik, de ezzel a precizitással szemben pl.: egy thai-box, egy ökölvívás, egy birkózás mese habbal. Nem játszanak egy ligában, akkor sem ha az ellenfél mellette ugrált össze-vissza, egyik helyről a másikra. Egy küzdősport, ahol messze nincsenek ilyen mélységekben átgondolva a dolgok, nem fogja felvenni a versenyt, már csak azért sem mert egy küzdősportoló mozgáskultúrája, agya, szabályok közé van kondicionálva, míg egy wt-ost már az első perctől kezdve „csalásra” oktatnak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy wt-os szükségképpen le fog győzni mindenkit, aki az útjába áll, mert bár a harcrendszerre talán nem is túlzás azt mondani hogy tökéletes, de az ember aki használja, nem az…

Egyébként a wt egy élő dolog, fejlődik, odafigyel a mai igényekre, bizonyos időközönként apránként bővíti, finomítja a repertoárját. Ma már nem az a harcművészet, amit valaki 1 év alatt megtanult, és úgy győzte le a falu bikáját, arra már azóta nagyon sok dolog van rárakódva.

„A harcművészetek művelőiről meg csak annyit, hogy ha nem társul hozzá emberi nagyság sosem lesz művészet, az illető csak egy jó bunyós marad.”

Teljes mértékben egyetértünk. Nem véletlenül nem képes bárki elsajátítani ugyanolyan mértékben vagy mélységben egy harcművészetet, mint mások.

Alternek kicsit később válaszolok.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ha a Wing Tsun-osok nem indulnak versenyeken, sosem fogják megtudni, hogy hogy állnak a többiekhez képest. Versenyeken aktív küzdelmekkel lehet mérni azt (mérkőzés), hogy egy stílus hogyan viszonyul a többiekhez képest, és hogy az egyén mennyire jó harcos. A többi, hogy a teknika mennyire halálos, mennyire veszélyes, csak marketing.

common man
Olvasó
common man

Milyen versenyeken?

sRPd
Olvasó
sRPd

Arra akartam kilyukadni, hogy a Wing Tsun-osok induljanak Wing Tsun-os versenyen, hogy egymáshoz képest is mérjék magukat, és induljanak olyan versenyen, ahol más harcművészetek képviselői is részt vesznek!

Reszet Elek
Újságíró

Gondolom más iskolák tanítványai pont ugyanezt mondják a saját irányzatukról. Ami meg az emberi nagyságot illeti, ugye a vita Máday személyéből indult ki… De példaként lehetne hozni Steven Seagalt is, akinél önteltebb és arrogánsabb fickót nehezen találni.
https://www.youtube.com/results?search_query=bullshido

wayofmen
Olvasó
wayofmen

“És lehet hogy nagyképűen hangzik, de ezzel a precizitással szemben pl.: egy thai-box, egy ökölvívás, egy birkózás mese habbal”
Na ez az a tipikus bullshit, amit az ilyen bullshido irányzatok művelői előadnak…Annyira halálosak a technikák, hogy ők nem állhatnak ki más ellen:) Majdnem annyira röhejes, mint a “csi”-vel, érintés nélkül mindenkit fellökő mester esete az mma-harcossal…:)
https://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I
Hol voltak a wing-tsun mesterek 1993-ban, az első UFC-n, ahol semmilyen(!) technikát nem tiltottak, minden mehetett?
Ott szépen kiderült, hogy a Gracie-féle BJJ a nyerő ha különböző hátterű embereket engedünk össze. Az azóta eltelt 25 év megmutatta, mik a leghatékonyabbak: BJJ, birkózás, box, thai-box, azaz minden amiben full contact sparring van. Az összes többi a “halálos” technikákról marketing bullshit.
https://www.youtube.com/watch?v=H2k-3pDM4jc

Naooo
Olvasó
Naooo

Alfának is szar, meg hímnek is.

vaki
Olvasó
vaki

Annyival azért finomítani kell az elméletet, hogy a modern kor ezt a rendszert két dologban is kikezdte:
1./ A csimpánznál a legerősebb az alfa és kész. Könnyen kalkulálható eredmény. Mára ez bonyolultabb. Sokkal több szempont összessége-eredője, ráadásul ez minden nőnél más-más súlyozással.
2./ A csoport fogalma elvont. Nem egy konkrét fizikai csapat. Egy ember sok, teljesen eltérő jellegű csoport tagja egyszerre. Végletes esetben a Földgolyó a legnagyobb csapat, egyetlen vezérhímmel… de ez ugye mégsem így van a valóságban.

common man
Olvasó
common man

És akkor pörgesd végig, hogy a történelem során a szegénynek születettek közül hány százalékuk volt képes kiemelkedni és gazdaggá válni?……, nem hinném, hogy ez elérné az 1%-ot…” Na pont ez a mondat kifejezi azt amiben különböznek a nézeteink.Gazdaggá válni az az ,hogy nincstelenből mindenki által irigyelt milliomos lett?Én meg azt mondom ha zsellérből paraszt, lumpenből szakmunkás és igy tovább az is számít, és az is egy létező kategória.És ha a nők egy részének nem volt még orgazmusa és tudatosul bennük ,hogy ezt fejlesztéssel elérhető és nem azzal ,hogy egy álomhercegre vágynak és ha egy általatok béta papucsnak bélyegzett faszival még egy párszor kurva nagyot élvez.. már látszik az alagút vége.

Alter Ego
Szerkesztő

Azért nem látszik az alagút vége, mert ilyen fentebb bölcselkedő “férfiak” cseszik szét a társadalmat. A legkártékonyabb mangina rabszolga az, aki olykor még alfahímnek is képzeli magát, és úgy öt év bodybuilding, 600 000 forint értékű fehérjepor, és a kétmilliós PUA tanfolyam után, szoláriumbérlettel a kezében az utcára kizuhanva kezét lábát töri, hogy eljátszhassa a herceget… meg a fehér lovat… egy személyben… – és még el is hiszi magának… – vagy mégsem, de akkor meg még rosszabb, mert akkor lelke mélyén még csalódott is és még többet kell kompenzálnia…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gazdaggá válni az az ,hogy nincstelenből mindenki által irigyelt milliomos lett?

Ezt kérdezed, vagy állítod?

Én meg azt mondom ha zsellérből paraszt,

Ez nem önerő(ha igen, akkor ezrelék szintjén sem mérhető…), hanem külső törvény/jogszabályi változás következtében…..

lumpenből szakmunkás

No, ez meg tízezrelék alatti arány…., lásd cigányintegráció, hajlékonyak visszailleszkedése…

és igy tovább az is számít, és az is egy létező kategória.

Csakhogy épp a véleményedet erodálja ……

Ne kezdjünk megint rendszert csinálni a mérhetelen kis előfordulású/mennyiségű de akkor is létezik fehér kengurú szarságból….

 És ha a nők egy részének nem volt még orgazmusa és tudatosul bennük ,hogy ezt fejlesztéssel elérhető

So-so, egy részénél igen, azok 20%-a fog tenni érte, azoknak meg a 20%-ának fog sikerülni….. a többi meg :

és nem azzal ,hogy egy álomhercegre vágynak

Úgy vannak kondicionálva…..

Nem vagytok képesek kilépni a saját árnyékotokból és racionalitást, felelősségvállalást, no meg döntési képességet stb. stb. is tulajdonítotok olyanoknak, akik ezekkel nem, vagy elég korlátozottan rendelkeznek és max a 20%-uk és akkor sokat mondtam, és olyan elvárásokat támasztotok feléjük, amit nem tudtok kikényszeríteni sem és mivel igazán nem értik, amit közölni szeretnél velük, csak elfecsérelt idő, erő és energia….

Amúgy nem az orgazmus miatt vágynak az álomhercegre, kurvára nem kötik össze ezt a kettőt, hanem ha már megvan az álomherceg, akkor elvárják tőle az orgazmust , de nem az orgazmusért kell nekik a herceg….

és ha egy általatok béta papucsnak bélyegzett faszival

Nem hinném, hogy bárki is bélyegezne, minek hívjuk a szart, illatos végterméknek?, attól, hogy valamivel felcimkézed, a lényegen nem változtat, max büszke lesz rá mint a minden éjjel beszarós fickó, aki egy hónapig pszichológushoz járt emiatt, igaz, hogy nem szűnt meg a  problémája, de azóta marha büszke rá…….

 

még egy párszor kurva nagyot élvez..

Csakhogy ezen esetben nem a béta faszin van a hangsúly, hanem a nő bétától függetlenül is létező orgazmusképességén:)

már látszik az alagút vége.

Neki nincs alagútja:) Akinek meg van, annak meg ez nem segítség, mert nem tudod rákényszeríteni:)

Alter Ego
Szerkesztő

A két könyves műveltség mindig is veszélyes dolog volt. Azt hiszem, neked csak a “RedPill bölcsességek” és “PUA kézikönyv” jutott csak a polcra, és azóta professzornak képzeled magad…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Túdom, neked hosszabb a farkad…..

Merida
Olvasó
Merida

Előjáték akkor is kell, ha vonzó a férfi, a női szervezet így működik. A nők ugyanis a férfiakkal ellentétben nem a látványra izgulnak, hanem az érintésre, ennyi a titok. ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

“a megkérdezett 55-64 éves hölgyek közül kevesebb, mint a harmada nem élvezte a szexuális együttléteket”

Fuj már.

sRPd
Olvasó
sRPd

Titeket érdekel a női orgazmus? Nem kell vele foglalkozni! Nem a férfi felelőssége. Ha van jó, ha nincs úgy is. :)

Reszet Elek
Újságíró

Nono. Nem véletlenü törekszik rá ösztöneiben minden férfi. Nézz utána az oxytocin hormon és a női szexualitás kapcsolatának.

Alter Ego
Szerkesztő

A férfiak jelentős részének alapvető igénye, hogy ugyanahhoz az örömhöz juttassa partnerét, amit önmaga átél. A “mocsok férfiak”, ugye… Amúgy a szexkultúra része, hogy illik a másik örömével is foglalkozni. A férfiak szempontjából a baj csak akkor jelenik meg, ha egy problémás nő anorgazmiáját egy férfi elkezdi a saját hibájaként vagy a saját vonzereje hiányaként megélni. Ebben az esetben a férfi is a partnere anorgazmiájának lélektani áldozatává válik.

Ezért a létező legkártékonyabb dolog a Zombi-féle szar szöveg kicsit fentebb, miszerint “azért nem élvezi a nő veled, mert nem vagy elég jó, nem vagy alfa”. Na az ilyen gondolatok eredményeként aztán két szexuál-pszichológiai értelemben beteg ember fekszik egymás mellett az ágyban.

Szóval egy határon túl valóban nem kell törődni a női orgazmussal. Nem a te bűnöd, de azért a segítség egy szintig a te felelősséged is.

Kalman
Újságíró

Tudod miért játsszák el a nők az orgazmust? Mert az hiszik érdekel. :-)

Art
Olvasó
Art

A fiatal nők számára a szex nem testi élmény, hanem egzisztenciális. Nem anyagi értelemben, hanem társadalmi, önönértékelési dimenziókban. “Van pasim” állapot. “Kíván a pasim” állapot. “Kényeztet a pasim” állapot.

Tehát értékes vagyok” állapot.

A női önbecsülés a férfi erekcióból él. Táplálkozik:) Go girl, strong independent woman.

A nők egy szerencsés hányada 30 felett elkezd a valódi testiség felé fordulni, szerintem nagyjából ebben az időben kezdenek rákényszerülni arra, hogy valódi partnerek legyenek egy párkapcsolatban, ne csak haszonélvezők.

Amúgy nagyjából egyetértek az előttem szólóval. A kutyát nem érdekli, hogy a nő mennyire élvezi. Ne felejtsük el, hogy élettanilag csak a férfiorgazmusnak van jelentőssége. A szex akkor jó, ha a férfi elélvez, lehetőleg minél hamarabb, a hüvelyben minél mélyebbre, slussz. A többi tényleg csak majomkodás. Csoki, virág, satöbbi:) Mécsesek és illatgyertyák a kád szélén, háppersze:))

Az a nő pedig, aki egy férfiból nem tud erekciót, majd ejakulációt provokálni, az biológiailag (és így társadalmilag is) értéktelen, ha mégoly fejlett is az orgazmuskészsége.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem ez így túl egydimenziós. Sokat számítanak az első benyomások (szó szerint), hogy hány évesen érik a delikvenst, hogy milyen alkatilag (libidóban baromi nagy különbségek vannak), milyen mintái voltak (mennyire manipulatív) és persze hogy milyen személyiség. Szóval azért fiatalon is élvezi némelyik (de nagyon).

A másik megállapítás is problémás. A női orgazmus elősegíti a megtermékenyülést ráadásul jóadag oxytocint szabadít fel a nő szervezetében, ez pedig a rövidtávú kötődésben (is) fontos szereppel bír. A rövidtávú kötődés meg ugye újabb kefélést jelent, potenciálisan újabb teherbeesési lehetőséget.

A harmadik megállapítás meg csak akkor igaz, ha ez nem férfi probléma, azaz másokkal működik a dolog.

Art
Olvasó
Art

Igen, hozzá kellett volna tennem, hogy “a nők jelentős része”, vagy “többsége”, de az arányt olyan nyomasztóan nagynak érzem, hogy szívesebben általánosítok az egész női nemre, nincs kedvem árnyalatokkal bíbelődni, inkluzívnak lenni, meg a sokszínűséget politikailag korrekt módon reprezentálni.

Hunn
Újságíró
A fiatal nők többsége nem élvezi a szexet
Ezért vallom fennhangon azt, amiért az összes feminista kommentelő hörögni szokott: hogy a fiatal nőket bizony az idősebb férfiaknak kell(ene) kezelésbe venni. Mert krisztusi korban tudja már az ember, hogy egy fiatal nő esetében nem az a lényeg, hogy nagy legyen a faszod és egész éjszaka dugjad vele, vagy hogy kockás legyen a hasad és teli legyen húszezresekkel a tárcád. Nem mondom, hogy ezek bármelyike árt, de nem is fontos.
Fiatal nők esetén a lényeg az, hogy a saját testével és a szexel kapcsolatos félelmeit legyőzd, hogy kibéküljön saját magával, a testével és a nőiségével. Hogy az legyen a fejében, hogy ő gyönyörű és vonzó és kívánatos NŐ. És hogy mindezeket a dolgokat akkor érezze, amikor veled van. Pszichológia az egész, a dugás maga már szinte csak ráadás.Nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e, és átmegy-e az, amit mondani akartam. De talán érzitek a lényeget.
Fiatal srácok ezt nem fogják tudni, ők csak annyit látnak, hogy itt egy bombázó, és fel sem merül bennük, hogy a dugáson kívül ezzel kapcsolatban bármi teendőjük is lenne. Amivel nincs is semmi gond. De én azt mondom: fiatal lány + idősebb férfi lenne az igazán nyerő kombináció. Tessék, újra kimondtam: höröghettek, feministák! Hiszen mindezt, gondolom, a hímsoviniszta nőgyűlölet, vagy mi a franc mondatja velem, az elnyomó patriarchával…
Reszet Elek
Újságíró
victus
Olvasó

“zért vallom fennhangon azt, amiért az összes feminista kommentelő hörögni szokott: hogy a fiatal nőket bizony az idősebb férfiaknak kell(ene) kezelésbe venni.”
Pedig ezen inkább röhögni kéne.

“Mert krisztusi korban tudja már az ember, hogy egy fiatal nő esetében nem az a lényeg, hogy nagy legyen a faszod és egész éjszaka dugjad vele, vagy hogy kockás legyen a hasad és teli legyen húszezresekkel a tárcád.”
Ezzel csak a kis faszú, gyorstüzelő, csóró vesztesek hitegetik magukat. Azt hiszik, ha verik a nyálukat, akkor majd a 20-as csajok hanyatt lökik magukat.

“Nem mondom, hogy ezek bármelyike árt, de nem is fontos.”
Ha egyikkel sem rendelkezel, akkor nyilván elhiszed, hogy nem is fontos.

” De én azt mondom: fiatal lány + idősebb férfi lenne az igazán nyerő kombináció.”
Mivel már te is egy lestrapált idősebb faszi vagy, nyilván ezt mondod.

“Tessék, újra kimondtam: höröghettek, feministák! “
Ezen mindenki jót röhög.

“Hiszen mindezt, gondolom, a hímsoviniszta nőgyűlölet, vagy mi a franc mondatja velem, az elnyomó patriarchával…”
Ez nem nőgyűlölet, csak megkeseredettség, ami abból fakad, hogy az elmúlt 15-20 évben nem tudtad a fiatal jó csajokat halomra dugni, így azt hiszed, hogy most be tudod pótolni.

Hunn
Újságíró

Kedves Victus, neked ezek a dolgok, amiket írtam, miért fájnak? Nem előled fogok megbaszni egyetlen huszonévest sem. Neked azok fognak jutni, akiknél te bepróbálkozol.

Én egész életemben azt hallgattam, hogy miért NE is próbálkozzak a nőknél, és hogy miért NINCS is semmi esélyem. Túl alacsony vagy, túl kevés a pénzed, túl kevés az izmod, túl kevéssé vagy jóképű, túl kicsi a faszod, túl fiatal vagy stb… Most, ezek szerint, a társadalom behozott még egy véleményt, hogy miért is ne próbálkozzak: mert már túl idős vagy hozzá. Same old, same old… Tehát eddig sem, de most viszont már ezután se.  Ez egy vicc, bazmeg.

Úgyhogy kibiceknek kuss. Azt már megfigyeltem, hogy valami tetves véleménye mindenkinek van a témában. Ami elég fárasztó tud lenni akkor is, ha csak elmondja az illető, de a legrosszabb az, ha elvárná, hogy mások aszerint cselekedjenek. Vagyis értem én, hogy mit mondasz, hogy negyven felett ez meg az, de egyáltalán miért mondod el nekem? Remélem azt azért nem várod el, hogy a negyven feletti emberek aszerint cselekedjenek, ahogy azt te elképzelted, hogy cselekedniük (vagy nem cselekedniük) kéne. Mert csalódni fogsz.

Őszintén megmondom neked: ez az a téma, amiben senkinek a véleménye nem érdekel. Akkor sem, ha a társadalom véleménye ebben egységes. Eddig hallgattam rátok, meg is volt az eredménye, a nagy semmi. Miért hallgassak hát tovább a világra? Erről ennyit.

De tudod mit? Továbbadom neked, amit én kaptam az élettől és a társadalomtól. Ez pedig a következő, egy mondatban összefoglalva:

-“Ne is próbálkozzál kisköcsög, nem vagy elég jó!”

Kalman
Újságíró

Így van.

Alter Ego
Szerkesztő

“Ezzel csak a kis faszú, gyorstüzelő, csóró vesztesek hitegetik magukat. Azt hiszik, ha verik a nyálukat, akkor majd a 20-as csajok hanyatt lökik magukat.”

Akkor most vezessük le ebből a mondatból, hogy mit gondolhatsz magadról:

Te egy nagy faszú, hosszan baszó, pénzel kibélelt győztes vagy, akinek még szövegelni sem kell az udvarláshoz…

És most azt várnád, hogy csodáljunk és irigyeljünk vagy azt, hogy szeressünk?

victus
Olvasó

“Te egy nagy faszú, hosszan baszó, pénzel kibélelt győztes vagy, akinek még szövegelni sem kell az udvarláshoz…”
Látom sikerült beletalálnom a közepébe. Melyik jelzőt sikerült ennyire szívre venni?

“És most azt várnád, hogy csodáljunk és irigyeljünk vagy azt, hogy szeressünk?”
Ebben a sorrendben jó lesz.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem találtál bele semmibe, még önmagadhoz sem találtál el szemmel láthatóan. Aki abban leli örömét, hogy degradáló szövegeket írogasson más férfiakról, az vagy végtelenül nárcisztikus, önhitt vagy leginkább önmaga miatt szorong… – Nekem van tippen, de megpróbálhatjuk társalgással is tisztázni, hogy itt éppen mivel állunk szemben.

victus
Olvasó

Ez csak a rideg valóság. Valójában ledegradáljátok ti éppen eléggé magatokat. Éppen ez a legfőbb probléma. Rengeteg olyan férfihang felhasználó van, akik korábban sok hozzászólást írtak, cikkeket publikáltak, melyek rendkívül hasznosak, tájékoztatóak voltak. Sajnos a nagy részük legalább két éve lelépett, vagy legalábbis némaságba burkolózik és beszivárgott a sok búval baszott, megkeseredett, másokat hibáztató, összeesküvés-elméletet kreáló szarházi idegroncs, akik szépen lassan elüldözték a kicsit is értelmesebb kommentelőket, akik inkább szarnak az egészre, mert rájöttek, hogy idiótákkal úgyis lehetetlen vitatkozni. És az a szomorú, hogy úgy látszik az utóbbi csoport garázdálkodására van igény, holott pont őket kéne jó magasról leszarni, mert többet ártanak, mint használnak, ugyanis képtelen továbblépni a saját kicsinyes sérelmeiken és csak siránkoznak, mint a fürdős kurvák. Ők lennének a FÉRFIAK, akik megoldják a problémákat és előrébb viszik a dolgokat? Mert ha igen, akkor kurva nagy bajok vannak. Azóta mégjobban megy az egymás baszogatása, a nem tetsző kommentek módszeres törlése, az értelmes vita helyett a személyeskedés, a cikkek értelmetlen leszólása, a nonstop rinyálás a kényelmes szobából. Mintha egy rakás kamasz szabadult volna be ide, akiknek világfájdalmuk van, mert 15 évesek lettek. Komolyan sokszor nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, mert elég elszomorító a helyzet, ugyanakkor pár szerencsétlenség vergődése néha kifejezetten szórakoztatóra sikeredik.

Alter Ego
Szerkesztő

Érdekes észrevétel. Szerintem meg olyan “másokat hibáztató, szarházi idegroncs”-okból van túlkínálat, akik a problémáikról nyíltan is beszélő hozzászólókon akarják demonstrálni a saját – egyébként szemmel láthatóan hadilábon álló – férfiasságukat. Remélem, csak félreértettelek, és te nem kívánsz beállni ezeknek a sorába, mert akkor hamar megoldódhat az a problémád, hogy nem szereted a Férfihangot.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem meg olyan “másokat hibáztató, szarházi idegroncs”-okból van túlkínálat, akik a problémáikról nyíltan is beszélő hozzászólókon akarják demonstrálni a saját – egyébként szemmel láthatóan hadilábon álló – férfiasságukat.

Ja, meg kicsi a farkuk, nincs nőjük, pszichopaták, férfiközösség rombolók, stb. ,mint pl:

Fehér kód, Levendula kód, Narancs kód, Zöld kód, Fekete kód, Vörös kód,Magenta kód…..Kihagytam valamelyi(k shaming language panel)t,  Ildikó?:)

 

 

 

Alter Ego
Szerkesztő

Látom, nem érted, hogy mi különbözteti meg a megszégyenítő nyelvezetet a kritikától. Segítek: az előbbi direkt nélkülözi a megalapozottságot, és csak lejárató szándékkal kígyót békát kiabál a másik félre. A kritika viszont érteni és elemezni törekszik a másik felet és a legjobb tudása szerint közöl értékítéletet.

Tehát, ha én az mondom neked, hogy lelki zavarokkal küzdesz, szadisztikus-pszichopata allűrjeid vannak, akkor annak nem az üres lejáratás a célja, hanem egy felismerésre alapozott interakció, amelyben minimum arra szeretnélek ösztönözni, hogy hagyj fel mások lelketlen basztatásával… és esetleg arra is, hogy gyógyítsd magad vagy fordulj pszichológushoz… Tehát ez nem lejáratás, hanem a körülményekhez (morálisan mélyen felháborító a viselkedésed) képest egészen baráti jótanács.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Értem…..

Naooo
Olvasó
Naooo

Összeesküvés-gyakorlat a helyes kifejezés.

Hunn
Újságíró

“És most azt várnád, hogy csodáljunk és irigyeljünk vagy azt, hogy szeressünk?”
Ebben a sorrendben jó lesz.

És egyik sem fog megtörténni, kedves victus. Hogy miért nem? Mert a Férfihang, a Manoszféra arról szól, hogy a férfiközösség egymást segítve próbál megfelelő stratégiákat kitalálni arra, hogyan jussunk előbbre ebben a szép új feminista világban.

Mondok egy példát. Ha ide írna egy 80 éves öreg harcos, hogy: -“Az eddigi nyolcvan évemet Béta Bélaként éltem le, soha egy jó nőt nem láttam ruha nélkül, és mielőtt meghalnék, szeretnék levarrni egy fiatal és zsenge husú, huszonéves jó nőt!”, akkor nem azt válaszolnánk neki, hogy: -“Ugyan mit akarsz te, tata, menj ki a temetőbe, azt feküdj bele az első kiásott sírba és húzd magadra a földet!” – hanem összedugnánk a fejünket, hogy milyen Game-mel érhetne célba az öreg harcos. És a tanács, amit adnánk neki, az valódi jó tanács lenne, nem pedig hazugság.

Szóval ha idejön valaki anonim “megmondóalfának”, és olyanokat mond, ami más férfiakra nézve lesajnáló, és ráadásul a tapasztalatokkal nem is egyezik meg az amit mond, azokat se nem csodáljuk, se nem irigyeljük, se nem szeretjük. Gondolom, te a “kicsit is értelmesebb kommentelők” közé sorolod magad, miért vagy hát itt mégis, “alfácskám”?

victus
Olvasó

“És egyik sem fog megtörténni, kedves victus. Hogy miért nem? Mert a Férfihang, a Manoszféra arról szól, hogy a férfiközösség egymást segítve próbál megfelelő stratégiákat kitalálni arra, hogyan jussunk előbbre ebben a szép új feminista világban.”
Na, és hol vannak ezek a megfelelő stratégiák?

“Mondok egy példát. Ha ide írna egy 80 éves öreg harcos, hogy: -”Az eddigi nyolcvan évemet Béta Bélaként éltem le, soha egy jó nőt nem láttam ruha nélkül, és mielőtt meghalnék, szeretnék levarrni egy fiatal és zsenge husú, huszonéves jó nőt!”, akkor nem azt válaszolnánk neki, hogy: -”Ugyan mit akarsz te, tata, menj ki a temetőbe, azt feküdj bele az első kiásott sírba és húzd magadra a földet!” – hanem összedugnánk a fejünket, hogy milyen Game-mel érhetne célba az öreg harcos. És a tanács, amit adnánk neki, az valódi jó tanács lenne, nem pedig hazugság.”
Tegyük fel, hogy létezik olyan, hogy valaki 80 éves korában még nem látott nőt ruha nélkül. Normál esetben kb. 65 évvel korábban elkezdett érdeklődni az ellenkező nem iránt. Ha két emberöltő alatt sem sikerült megoldania ezt a problémát, akkor az illető nem béta, hanem egy hatalmas balfasz, egy életképtelen szerencsétlenség, akinek már nem is nagyon van igénye, hogy dugjon, mert már 40 évesen eljutott arra a szintre, hogy feladja. De tényleg a legjobb, amikor a vak vezet világtalant és a sok elméleti randiguru megmondja a tutit, miközben ők maguk sem tudnak senkit felszedni.

“Szóval ha idejön valaki anonim “megmondóalfának”, és olyanokat mond, ami más férfiakra nézve lesajnáló, és ráadásul a tapasztalatokkal nem is egyezik meg az amit mond, azokat se nem csodáljuk, se nem irigyeljük, se nem szeretjük. Gondolom, te a “kicsit is értelmesebb kommentelők” közé sorolod magad, miért vagy hát itt mégis, “alfácskám”?”
El is felejtettem, hogy a megmondóember státust te már rég lefoglaltad magadnak és, hogy nem bírod elviselni, hogy még egy névtelen fórumon sem kapod meg az alfa címet, ha már a való életben nem megy.

Hunn
Újságíró

Na, és hol vannak ezek a megfelelő stratégiák?

Ennyire új lennél a manoszférában? Olvasgass, azt előbb-utóbb rájössz.

Tegyük fel, hogy létezik olyan, hogy valaki 80 éves korában még nem látott nőt ruha nélkül. Normál esetben kb. 65 évvel korábban elkezdett érdeklődni az ellenkező nem iránt. Ha két emberöltő alatt sem sikerült megoldania ezt a problémát, akkor az illető nem béta, hanem egy hatalmas balfasz, egy életképtelen szerencsétlenség, akinek már nem is nagyon van igénye, hogy dugjon, mert már 40 évesen eljutott arra a szintre, hogy feladja. De tényleg a legjobb, amikor a vak vezet világtalant és a sok elméleti randiguru megmondja a tutit, miközben ők maguk sem tudnak senkit felszedni.

No igen. Erről beszéltem.

El is felejtettem, hogy a megmondóember státust te már rég lefoglaltad magadnak és, hogy nem bírod elviselni, hogy még egy névtelen fórumon sem kapod meg az alfa címet, ha már a való életben nem megy.

Lefoglaltam? LOL És mégis hogyan tettem ezt? Alfa cím? LOL Ha figyeltél, akkor még odáig sem jutottunk el, hogy meghatározzuk, hogy egyáltalán mi az.

Komolyan, a hülyeséged fárasztó. Menj valahova máshova, a te kommentjeid nem tesznek hozzá hozzáadott értéket az itteni kommunikációhoz.

 

victus
Olvasó

Mert a mindenhová beszivárgó, gonosz feminista kondícióról szóló eszmefuttatások minden bizonnyal jóval több értéket tesznek hozzá a kommunikációhoz. Az első 50 ilyen még el is ment, de azóta már kezd unalmas lenni.

Az is nagyon érdekes, hogy az alfa még csak meg sincs fogalmazva, hogy mi is az, de azért szépen lassan kötőszóvá vált, amit mindenhová be lehet vetni.

“Ennyire új lennél a manoszférában? Olvasgass, azt előbb-utóbb rájössz.”
Lassan szerveződik a szalonforradalom.

rumospiskóta
Újságíró

victus : Alfának azt a férfit nevezik itt, aki az éppen tárgyalt közösségben a legsikeresebb nővadász.

Hunn
Újságíró

Mert a mindenhová beszivárgó, gonosz feminista kondícióról szóló eszmefuttatások minden bizonnyal jóval több értéket tesznek hozzá a kommunikációhoz. Az első 50 ilyen még el is ment, de azóta már kezd unalmas lenni.

Miért, azóta hogy már ötvenszer szóltam, a feministák befejezték volna a férfiak tömeges feminista kondicionálását, illetve az összes férfi rájött volna már, hogy át lett baszva, és sikeresen levetkőzte a feminista kondicionálását? Mert amennyiben nem, akkor én valszeg szólni fogok 51-edszer is…

victus
Olvasó

Mindenkinek kell egy hobbi. Bár én elsősorban a téveszméimet kezeltetném ki, mielőtt életvezetési tanácsokat adnák férfiak számára.

Hunn
Újságíró

“Mindenkinek kell egy hobbi. Bár én elsősorban a téveszméimet kezeltetném ki, mielőtt életvezetési tanácsokat adnák férfiak számára.”

Kedves victus, nagyon igazad van. A téveszmém, hogy nem vagyok elég jó, vezetett a hosszú évekig tartó incel-állapotomhoz. Valóban ettől a téveszmétől kellett először megszabaduljak.

Mindazonáltal a “hogyan ne éld az életed” ismerete pont elég tudást adott nekem ahhoz, hogy az egyik fiatal kollégának itt a fórumon olyan tanácsokat adjak, amivel sikeresen becsajozott és azóta is boldogan él a barátnőjével.

Ami a feminizmust meg a zsidókérdést illeti, bevallom, intellektuálisan lenézem azokat az embereket, akik nem látják át, hogy mi történik a nagyvilágban. Félreértés ne essék, nem azokról beszélek, akik még nem találkoztak a Red Pill-el, hanem azokról, akiknek már szóltunk, hogy mi a stájsz. Ezek szerint te is ebbe a kategóriába tartozol. Sorry.

Marcell
Olvasó
Marcell

Vicus, miért kell férfinak tettetve magad itt trollkodnod? Nyugodtan vállald fel, hogy nő vagy és feminista, úgyis napnál világosabb ez a hozzászólásaidból.

victus
Olvasó

Na, itt a másik üldözési mániás. Komolyan legközelebb már konteós cikkek is meg fognak jelenni.
Aki nem ért veletek egyet, az csak nő vagy feminista lehet.

Marcell
Olvasó
Marcell

Nézd, egy alfahím nem foglalkozik a “csóró vesztesek” gyalázásával fórumokon, nem megy utánuk megtaposni az önbizalmukat, mert nincs rá szüksége, nem vetélytársai, ez azoknak a nőknek a vesszőparipája, akik még a gondolatától is rosszul vannak, hogy valami lúzer, átlag alatti (értsd: a top 20% alatti) férfi titkon arról ábrándozhat, hogy hozzájuthat az ő aranyozott p.nájához és ezért igyekszik a virtuális térben is kijelölni a határokat számukra (ne is merj ilyesmiről ábrándozni, te nyomorék).
Persze az is lehet, hogy meleg vagy, nőkön kívül tőlük olvastam még hasonló kirohanásokat korábban. A harmadik lehetőség persze az, hogy egy öngyűlölő incel lúzer vagy, aki szeretné, hogy mások is lehetőleg olyan sz.rul érezzék magukat, mint te. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Szerencsére vannak itt emberek, akiknek helyén van a pszichológiai érzéke és még kellően türelmesek is elmagyarázni a hülyéknek, hogyan is néznek ki kívülről.

Naooo
Olvasó
Naooo

Vagy zsidó.

rumospiskóta
Újságíró

Hunn : El kell kezdjük kategorizálni az idevalósiakat is, mert aki nem csalódottan jön hanem csajozási stratégiákat keres, az honnan is tudhatná hogy mitől szenved is a nagy többség.  Annak léggömbhámozás a lelki fájdalom, és nevetve nézi le az ebbe belerokkantakat.  Valami régebbi hozzászólásomban írtam hogy mijalófaxnak akarunk mi mindenkinek érthetőek lenni, pláne ha nem is megérteni hanem kioktatni jönnek.

Válogassunk.. kategorizáljunk – hogy egyáltalán ki mit akar tőlünk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Azt hiszik, ha verik a nyálukat, akkor majd a 20-as csajok hanyatt lökik magukat.”

Azok má öregek.

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

Itt is ugyanazt jelenti, mint fentebb: az ötven százalékban a szexet nem élvező nők számára a férfiak természetesen nem elég vonzóak, és erről nyilvánvalóan nem a férfik tehetnek…

zgy001
Olvasó
zgy001

Alter Ego
Szerkesztő

Csak a logika magadfajta bajnokainak nem áll össze a kép, hogy a nagyszámú frigid nőnek nyilván nem tetszik szinte semmilyen férfi sem… A hülye férfi meg magára veszi és önleértékel, vagy a magadfajta még hülyébb meg a (szerintem) kis számú szexuális sikeréből levezeti, hogy a többi férfival van a baj… és nincs is annyi szexuális problémával küzdő nő…

T_T
Olvasó
T_T

Szánalmasak az ilyen nők.

Vagy közölniük kéne a partnerükkel, hogy ők mit szeretnek, vagy a változatosság kedvéért olyan srácokkal kéne kúrniuk, akiket szeretnek, és nemcsak az anyagi/egzisztenciális stabilitás miatt vannak vele.

ALiEN
Olvasó
ALiEN

“a legnagyobb félelem a nem kívánt terhességből adódik” 

Ezek az elkényeztetett angol nők egyszerűen nem akarnak gyereket még 30 év felett sem – ha ez jelenti számukra a legnagyobb VESZÉLYT.. Nem csodálom, hogy nem tudják élvezni a szexet. Beérett a feminista agymosás. Persze a hibásak megint a férfiak.

Ha ezt a kutatást mondjuk Indiában végezték volna el, teljesen más képet mutatott volna sztem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“a legnagyobb félelem a nem kívánt terhességből adódik”

Főleg, ha az nem “alfától”:) van:)………

herceg
Olvasó
herceg

“Főleg, ha az nem “alfától”:) van:)………”

redundáns, ez benne van a “nem kívánt” részben :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Baszki, igazad van, túlmagyaráztam:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt hittem megvan az új Férfihang, erre mit látok? Nagy veszekedés valami szavak jelentése körül…

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem lett volna a cikk cime pontosabb igy hogy “a fiatal angol nők többsége nem élvezi a sexet?” vagy ez érvényes a magyar nőkre is?

Alter Ego
Szerkesztő

Általában érvényes a nőkre. Ebben a kommentben idéztem egy magyar kutatást.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

No, tényleg, lesz új Férfihang? Alig várom, kiváncsi vagyok meg tudom-e majd nyitani ha mobilra lesz fokuszálva..

Reszet Elek
Újságíró

Nem arra lesz fókuszálva, hanem lesz mobilra optimalizált felhasználói felülete is.

wittukind
Olvasó
wittukind

Valahogy nekem ezek a “kutatások” olyan furcsának tünnek..vagyis ezek megdugtak egy rakás random nőt és megállapitották hogy frigidek vagy csak alfafasz kell nekik vagy hogy? amit csakszi alákommentelt mintha valahonnan az Aldebarannon-ról lenne….úgy gondolom hogy ezen “kutatók” csakis a mindenféle randizó weboldalakról inspirálódtak, nem jártak életükben buszon, például…

Alter Ego
Szerkesztő

Komoly tudományos módszertana van a társadalomkutatásnak. Kérdőívekkel zajlik és sokszor arra is törekszenek, hogy olyan széles körben tegyék fel a kérdéseiket, hogy az minél inkább a teljes társadalom helyzetét illetve véleményét tükrözze, reprezentálja. Az ilyen kutatásokat reprezentatív kutatásoknak nevezik. Nyugodtan megbízhatsz bennük. A céljuk eleve az, hogy a valóságot tárják fel és ezért mindent meg is tesznek. A korunkban ismert statisztikai módszerek szerint a lehető legszakszerűbbek és valósághűbbek.

No persze az ellen ők sem tudnak tenni, ha a kérdezettek hazudnak. A szexuálpszichológusok tudják, hogy a nők még nekik is hazudnak, pedig az csökkenti a terápiás eredményeket. Ha a nőkről szól egy kutatás, akkor mindig azt kell hozzágondolni, hogy a valóság még annál is sokkal rosszabb, mint amit elmondtak magukról.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Nyugodtan megbizhatsz bennük”- am înţeles, şefu…să trăiţi!

Alter Ego
Szerkesztő

Ezt így biztosan nem fogom megérteni. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

kb. azt jelenti hogy nem vagyok valóságellenes….

Reactor
Újságíró

Hát igen, már megszoktam, hogy mindenről a férfi tehet :) Az őszintébbje szakított is velem, ezt legalább becsültem.
A medúza gerincű többség pedig megtartja fejőstehénnek a pasit.

Franklyn
Olvasó
Franklyn

Jó olvasni az ilyen címeket. Valahogy mindig felderít ha a nők szenvedéseiről olvashatok:)

Reszet Elek
Újságíró

Vannak kivételek: http://www.life.hu/intim/20180827-korbeutazta-amerikat-es-mindenhol-lefekudt-egy-helyi-fiuval-meg-is-orokitette-orgazmusait.html

Ez a kurva például kimaxolta a feminizmus adta szabadságát. Nem is ér többet, mint egy ürítésnyi spermát.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Volt köztük egy 17 éves is: metooooooooo!!!!, Rape!!!!!, meg ilyesmik.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Nem, mert nem férfi volt ;)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De, ment itt a hiszti, hogy Asia Argento “megerőszakolt” egy 17 éves “liliomot”, és az metoozta x év eltelte után , mert rájött, hogy milyen “lelki károkat “szenvedett el a dugás közben, + meg ugye ez ott helyileg TÖRVÉNY, erre ez a körbekúrós csaj egyik “áldozata” is 17 volt:
Juvenal-17 anos- Esmeraldas.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Mivel nem férfi megteheti :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Majd jelentkezik Juvenal, aztán lesz ebből is metoo cirkusz, ha van rá törvény:)

mango
Olvasó
mango

Akkor élvezem 100%-osan a szexet, ha szerelmes vagyok az illetőbe. Ha szeretem, tisztelem akkor alapból megkívánom, izgatnia sem kell. Csinálhat bármit, beindulok tőle. :D
30/N

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Mik vannak csak a mi hibánk senki másé!:)
https://szabadnem.blog.hu/2018/02/15/a_ferfikielegules_noi_ara

wittukind
Olvasó
wittukind

“a legfontosabb azt belátni hogy a nők a neveltetésük során megtanulják hogy az életük jó részében kénzelmetlenül fogják érezni magukat”- idáig olvastam el, tovább már nincs miért. Ezt a “kényelmetlenséget” itt a Férfihangon legalább 2 hozzáillőbb szóval nevezték el, én csak annyit tennék hozzá hogy aki ilyensmiket tesz ki közszemlére, nem kellett volna megszülessen…

Reszet Elek
Újságíró

Minek ilyesmiket linkelni? Ostobaság a köbön. Mintha nem a női orgazmus fontossága és elérendősége folyna minden médiumból. Az meg hogy az erektilis diszfunkcióval foglalkozó publikációk számát összeveti egyes női szexuális problémákkal foglalkozóéval tipikusnak mondható és alapban dilettantizmus. Az erektilis diszfunkció számos komoly betegség tünete lehet (vérrög, cukorbetegség, érelmeszesedés, hormonális problémák stb) míg az ellenpéldák nem. A cikk végig ilyen, a pontot pedig a moderáció módjának leírása teszi ki az agymenés végére.

georg1945
Olvasó
georg1945

A nők egészen másképpen élik meg a szexet, mint a férfiak.
Bár mind a kettő nemnél vannak csodabogarak is.
A férfi szex szinte közvetlen és agresszív: minél előbb azt az utánozhatatlan bizsergést akarja elérni, de azt minden áron.
Ahogy közeleg tehát annak a bizonyos bizsergésnek a beteljesedése, úgy mindenről kezd egyre jobban elfeledkezni, nem számolni az esetleges következményekkel, hanem csak törtetni a cél elérésért.
Abban a pár percben minden eltűnik, a környezet, a gondolat, a valóság. Minden.
Aztán, mint a villám, jön a tudatosulás, ami egyre több gondolatot von maga után, de hamarosan megint arra törekedik a férfi, hogy jöjjön az újabb áldozat.
A férfi csak a nemi aktusra gondol, ha meglát egy neki kívánatos nőt. Vannak olyanok, akik nem is mérlegelnek, hanem azonnal támadnak, mások helyet keresnek, de gyorsan, többen el sem gondolkodnak azon, hogy rendben van-e az, amit csinálnak, csak viszi sebesen őket, sodorva a vágy kielégülése felé minden tettük.

A nők mások. Szinte ennek teljes ellentéte.
Így hát a nemi aktust is szinte teljesen másképpen élik meg. Ők a még meg sem történt dolog előtt a következményekre gondolnak, terveznek, képzelődnek, álmodoznak. Hosszú előjátékot gondolnak ki, amit végig is csinálnak. Aztán a férfi ha nem úgy játszik, ahogy ő, a nő elképzelte, be sem fog következni a szexuális beteljesülés, ám ha igen, akkor viszont hosszú percekig tart az elélvezés és még meg is ismétlődik többször, majd teljesen összetörve, de erővel felvértezve eszmél magához a nő.

A nő úgy szereti a szexet, hogy előjáték, majd utójáték, esetleg egy hatalmas remegésekkel megrakott elélvezés.
A férfiak meg úgy, hogy se előjáték, se utójáték, hanem csak a szexuális elélvezés, ami után a férfi inkább menekülne a tett színhelyéről, minthogy utójátékozzon.

Az igaz vágy, akarás, szerelem eltart egy ideig, aztán, jobb esetben szeretetre szelídül a férfiaknál.
A férfi nem tud mindhalálig szerelmes lenni egyazon nőbe, csak szeretettel fogja szeretni és sűrűbben-ritkábban kielégülni általa, de az már nem az az első vágy, első akarás, ami csak egyszer lobban fel egy nő iránt.

A nő szerelme a férfi iránt bizony nagyon veszélyes a férfira nézve, még halálos is lehet és legtöbbször még tragédiával is végződhet. És egy ilyen halálos szerelem a nő részéről a férfi számára inkább kellemetlen, terhes, egyre nagyobb problémával fog járni, sőt azzal végződhet, hogy a férfi elhagyja a nőt e nagy szerelem miatt.

Vannak variációk……………

georg1945
Olvasó
georg1945

Születés, szerelem és halál CSAK egyszer fordul elő úgy a férfi életében, míg a nő többször is lehet szerelmes, – gondolják a nők magukról, – de az igazság az, hogy ők is csak egyszer szerelmesek igazán életükben.