Ethan Wolf
0 megosztás

Hogyan vigyünk haza egy nálunk magasabb nőt?

Randiztam már nálam magasabb nőkkel, voltak pofára esések és voltak sikerek is, szóval ez most nem egy dühöngő poszt, mert épp le lettem pattintva. Pedig le lettem, de még az elején írásban, szóval nem vesztettem sokat. A lány nevére nem is emlékszem és nincs is jelentősége. Felvettem vele a kapcsolatot, csevegtünk, majd két nap múlva áthívtam Facebook-ra. Itt is dumáltunk majdnem egy napig, elég sok üzenetet váltottunk. Aztán rákérdezett, milyen magas vagyok. Elárultam, mire közölte a sajátját, ami 185 volt. Folytattam a beszélgetést visszatérve az előzőleg félbehagyott témára, mert nem tudtam, hogy számára problémás, ha a férfi alacsonyabb. Hogy miért nem gondoltam? Erre hamarosan kitérek.

Szóval közli, hogy nem fog menni a dolog. Én pedig csak nézek ki a fejemből, hisz három napja csevegünk és ez a nem elhanyagolható dolog csak most jut eszébe? Három nap ment a semmibe. Azok a nők, akiknek van egy csöpp esze, a bemutatkozó rublikájukba beírják a magasságukat a társkereső oldalakon/alkalmazásokban. Ezzel jelzik a férfiak felé, hogy mi a helyzet. Persze lehet, hogy azért jelzik, hogy ha a férfit zavarja, hogy ő az alacsonyabb, akkor ne próbálkozzon feleslegesen, de esélyes, hogy azért írják ki, mert maguknál magasabb férfit keresnek. Így vagy úgy, érdemes jelezni a magasságot, mert így a pasi rögtön tud reagálni a helyzetre attól függően, mennyire jártas a csajozásban. Aki rutinosabb, és mégis magasabb nőt akar elcsábítani, az tud alkalmazkodni a helyzethez és a megfelelő módszerrel felszedheti. Aki pedig nem akar magas nőt, az még időben leléphet mással beszélgetni. A lényeg, hogy minden esetben változtat a helyzeten, ha már az elején tudja a férfi, hogy mire vadászik. A fentiek miatt nem gondoltam, hogy ennek a bizonyos nőnek nagyon számítana a magasság. Nem jelezte pedig már három napja fűztem. Gondoltam, azért hozta szóba, hogy ne lepődjek meg, hogy ő a magasabb. De nem ez történt.

Kicsit még beszéltünk, írtam, hogy semmi gond, én sem tudnék egy kövér nővel összejönni, bármilyen jó is a személyisége, mert szexuálisan nem mozgatna meg. Ha ő ugyanúgy van a magassággal, akkor ez van, kár erőltetni. Ő persze írta, hogy nem szép dolog, hogy a testsúly miatt kizárok egy jelentős rétegű nőt, mire én reagáltam, hogy mindketten ugyanolyanok vagyunk, hisz ő a magasság miatt zár ki egy jelentős rétegű férfit. Persze szerinte a kettő nincs azonos súlyban (súlyban, értitek). Erre én annyit írtam, hogy valóban, te sokkal nagyobb bunkó vagy nálam. Azért, mert én olyasmi miatt zárom ki a kövér nőket, amin a többségük elszántsággal és akaraterővel tudna változtatni (kivéve, aki betegség miatt hízott el), míg ő olyasmi miatt zárja ki a férfiakat, amin nem lehet változtatni! Melyik a súlyosabb? Bizony babám, te nagyobb bunkó vagy (oké, nem bunkóztam le, de finoman jeleztem felé). Igazából nem tudom, minek mentem bele ebbe a beszélgetésbe MEGINT, mindig ugyanazok a körök. A beszélgetés további része érdemtelen az említésre, mert az érvei elfogytak ilyenkor egy kis köntörfalazás, terelés sértődöttséggel keverve szokott lenni a reakció, majd ír valami marhaságot és gyorsan letilt, nehogy még jobban „megalázzam”.

Tanulságként mondhatnánk, hogy egyik nem sem jobb a másiknál, gyarlók vagyunk és nem adunk esélyt olyannak, aki nem vonzó számunkra megjelenés alapján. Csak míg mi férfiak ezt belátjuk, és meg is hurcolnak emiatt néha, addig a nők szépen elrejtik ezt a tényt, és tolják a szöveget az érzelmekről és a lélek fontosságáról (nincs szikra, van szikra szöveg). Persze, nyilván ezek is fontos tényezők, de a legelső és legfontosabb dolog, hogy megjelenésre vonzódjunk a másikhoz (ez nem feltétlen jóképűséget jelent, lehet sárm, kisugárzás, stílus, stb.). Minden más csak utána jön. Ha pedig nincs vonzalom, akkor lehet a másiknak akármilyen lelke, akármilyen über személyisége, nem lesz belőle semmi (extrém eseteket leszámítva).

Hogyan érdemes viselkedni ha magasabb nőt akarunk hazavinni? Több megoldás is lehet, ami nekem bevált, illetve általában bevált az ez:

Nem hozod szóba a magasságot soha. Ha ő hozza szóba, és rákérdez, fordítsd meg a kérdést és érd el, hogy előbb ő árulja el a sajátját. Ha már rendelkezel az ő magasságával (vagy elárulta, vagy ki volt írva valahol), és kérdezi a tiédet, akkor kitérő/terelő választ kell adni: „elég magas vagyok”, „vannak helyzetek, mikor a magasság nem számít”, „majd megtudod”. És témát váltasz. Ha nem sikerül ezzel leszerelni, akkor hagyd a fenébe, több energiabefektetést nem ér, annyira kell neki egy mutogatható magas hím, hogy nem megy bele a játékba. Amennyiben viszont sikerül leszerelni, akkor ha tovább mélyíted a kettőtök közti kapcsolatot. Lehetséges, hogy meglát benned olyasmit, ami majd semlegesíti a szemében a tényt, hogy alacsonyabb vagy. A stílus, a sárm, az egzisztencia mind kiválthatja a magasságod okozta hátrányt.

Ha személyesen is szóba hozza, vagy akár ismét előkerül a beszélgetés során a magasság, akkor ismét le lehet szerelni olyasmivel (anélkül, hogy még mindig elárulnád a valós magasságodat), hogy „Tom Cruise és Nicole Kidman is milyen szép pár voltak, pedig Nicole a magasabb”. Ezzel elülteted benne, hogy ő egy szép színésznő. Bóknak fogja venni.

Viszont tudni kell, hogy nagyon munkás az ilyen vadászat. Ha alacsonyabb a csaj, akkor már van egy plusz pontod, de ilyen esetekben mint a fenti, már egy mínusszal indulsz, így azt előbb fel kell tornázni nullára és onnan építkezhetsz. Érdemes elgondolkodni azon, hogy biztos megér az a magas csaj ennyit? Ennyi energiával 2-3 alacsonyabbat is lehetne fűzni.

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
0 megosztás


95
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
75 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
BaltonAndrea TöröknamégegyszervictusHypocritSlayer Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
haemorgen
Olvasó
haemorgen

Szerintem az a jó a magas nőkben, hogy kevésbé fertőzöttek a feminizmussal az alacsony és a kövér nőkhöz képest. Nem akarják leverni a vélt és valós sérelmeiket egy bétán vagy csak jóval ritkábban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mint pl Emma Watson…..

haemorgen
Olvasó
haemorgen

165 cm szerintem egyáltalán nem magas.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megkövetlek, a vékonysága miatt tűnt nekem magasabbnak, nem néztem utána, mielőtt gyorsan beírtam….

Mea Culpa…

haemorgen
Olvasó
haemorgen

A valós IQ-jára is kíváncsi lennék, mert attól, hogy valaki okoskát alakított egy mesefilmben, még nem az :D

 

Egyébként számomra Emma Watson testesíti meg mindazt, hogy milyen alapon éri hátrány az oktatásban a fiú tanulókat. A fiúk/férfiak teljesítménye függ az elvárt teljesítménytől. A Star Trektől kezdve egy sereg példát tudnék felhozni, ahol a női szereplők gyakran okosnak vannak ábrázolva. A valóság pedig nem ezt takarja, sőt. Hány magyar egyetemnek van női rektora? Na ugye!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igazán én arra reagáltam, hogy feminista élharcos, amúgy meg egy elbaszott liba, 2 ponttal lövi túl magát minimum

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez is a fehér kengurú esete……..próbálkozhatsz, de kurva sok energiádba fog kerülni és ezrelék alatti az esélyed, hogy összejön, hacsak nem vagy extrém “gazdag” más területen, akkor is necces, anélkül meg hibahatáron kívül van az esély….

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudok azonosulni a problémával, életemben talán két nővel találkoztam aki magasabb volt. Szóval negtív tapasztalatok nélkül nem tudom mekkora probléma ez. A nőkkel úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Egy kivétellel, a kerek csokoládé nem az én világom. Előttem van az egyik magasabb lány képe. Szegénykém folyamatosan begörnyedt hogy kisebbnek, alacsonyabbnak lássék. Rákérdeztem hogy van-e pasija és milyen magas. Azt mondta hogy négy centivel magasabb nála, amin jó mosolyogtam. Ő is igazolta az alaptézist a magasabb pacákról. Biztos jó lehet olyan nővel smacizni, akihez nem kell lehajolni, arról nem is beszélve, hogy az a gyanúm, a legtöbb igazán magas nő szubmisszív természetű, ami mindig ajándék egy férfinek.

common man
Olvasó
common man

Abból az igénylistából ,hogy a leendő partner milyen legyen és milyen ne legyen és  én mit akarok még talán a legtermészetesebb igény az ha a nő magasabb társat akar magának.De nem tudni, ha belemegy az alacsonyabbal férfival való kapcsolatba vajon nem marad -e ott az örökös vágy arra hátha eljön valaki aki +192 cm.

common man
Olvasó
common man

Ezeknek a nőknek talán még a nagyon alacsony nők is konkurenciát jelentenek akik meg kompenzálás miatt vonzódnak a magas pasasokhoz.Mondjuk engem nem zavar annyira a dolog mert a legmagasabb csajom is alacsonyabb volt nálam 4-5 cm-el.Ha nem tetszem keressen tovább, sok sikert.

Gejza
Olvasó
Gejza

185 cm magas vagyok. Életemben egyszer volt alkalmam a munkahelyemen egy ügyféllel találkozni, egy hölggyel, aki nálam kb fél fejjel magasabb volt. Én személy szerint akkor ledöbbentem, olyan mértékben nem volt számomra természetes, annyira nem éreztem dominanciát a fizikai különbség végett, hogy ő magasabb volt, nem éreztem azt a jellegű dominanciát, ami nálam arról is szól, hogy védelmező, óvó szerep.

Számomra emiatt volt furcsa, nem csodálom, hogy ez meg a nagyobb ösztönlénynél, a nőnél pont nem lenne ez prioritás, miszerint legyen emiatt is magasabb a férfi.

haemorgen
Olvasó
haemorgen

Én 170 cm magas vagyok, még így is csak pár nálam magasabb lányt ismertem meg. Én kedveltem őket, nem bántak velem rosszabbul, mintha a helyükben lettem volna. Én nem érzékeltem dominanciának ezt, hanem vonzalomnak.  Egyszerűen ha nő szép-> utód is szép, ha a nő magas-> utód is magas. Ezért vonzó, ennyi. (Mondjuk egy 185+ nő szerintem is sok. Az már a félóriás kategória, vagy nem? :D)

Reszet Elek
Újságíró

Egy 200+ cm-es nő megcsináhatja a szerencséjét a sportban ha időben felfedezik.

Az óvó, védő szerep kapcsán dettó úgy érzek, mint Gejza. Nem is véletlen hogy a filigrán, kicsi és kislányos nők tudnak igazán megmozgatni bennem valamit.

IamSociopath
Olvasó
IamSociopath

Hali! Még új vagyok itt.

Szóval szerintem a cikk vége egy kib*szott nagy hülyeség. Ha így fogod fel ezt a dolgot, hogy a magasságod hátrány, akkor ezt meg fogják érezni rajtad. Bizonytalan leszel és kiszagolják mint valami vadászkutya. Tapasztalatom szerint a nők a párválasztás elején, amikor még semmiféle érzelmi kötődésük nincs, keresik az ilyen érzékeny pontokat és kőkeményen rámennek. Megnézik mennyire vagy magabiztos. Ez is olyan mint a shit teszt. Ha megérzi rajtad, hogy terelsz és rejtegeted a magasságot, nem hozod szóba stb, szóval nem vagy elég tökös se. Ennyi.
Mindenki azokkal a lapokkal játszik amit az élet leosztott neki, vannak olyan dolgok amiken nem tudsz változtatni. Ezt jól láttad. Így indulj neki a dolognak. Ha nem vagy elég magabiztos a magasságod miatt, akkor gyúrj, legyél sportos. stb. Szerezz máshonnan energiákat.  Fejelsz pár egyszerűbb dumát ezekre a helyzetekre, de ne legyen több egy mondatnál mert akkor már magyarázkodásnak fog hatni.
Pl: ha sokkal magasabb a csaj akkor beszólhatsz neki, hogy megkaphatja a felső polcot a hálószobában :)
Vagy kerek perec írjd ki a párkereső oldalra, hogy ha magas a csaj, legyen jó melle ha már azt kell nézned :D stb.
Bármilyen szar szöveg, csak ne legyen magyarázkodás meg terelés.  Ha érezni fogja, hogy nem vagy bizonytalan emiatt akkor máshol fog keresni fogást.

Én mondjuk elég magas vagyok és egyszer egy 201 centis csaj mondta azt nekem, hogy ő nem kefél nála alacsonyabb faszikkal. Ott helyben pofán röhögtem. Persze hogy kefél, különben nem dugá az égvilágon senki, csak rápróbált ez is a szokásos hülyeségre.  Esküszöm nektek ezek nem normálisak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan:)

Aldo
Újságíró

“kivéve, aki betegség miatt hízott el”

Ugyan milyen betegség miatt lehet elhízni az akkut csokihabzsolás, a mekis hulladékot kétpofára szindróma és a baszok bármit is mozogni a hűtőajtó nyitogatásán kívül? Ezek aztán tényleg komoly “betegségek.”

Reszet Elek
Újságíró

Például a pajzsmirigy alulműködés ilyen.

Aldo
Újságíró

Igen, szinte minden elhízott ember – főleg nő – a pajzsmirigyre hivatkozik, holott ez csak egy gyenge kifogás. Nyilván vannak pajzsmirigybetegek, de messze nem annyian, mint ahány kövér ember van.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván. Te viszont alapban tagadtad hogy a kövérségnek bármilyen más oka is lehetne, mint a lustaság és az egészségtelen életmód.

GoldLion
Újságíró

Az elhízáshoz hasonlóan a pajzsmirigyproblémák is a rossz életvitelhez köthetők.

Hiába szeretik sokan egy ilyen pajzsként maguk előtt tolni…

herceg
Olvasó
herceg

És mit szednek rá? Fánkot?

Reszet Elek
Újságíró

Nem tudom, keress rá a neten a betegség okaira és gyógymódjaira!

Aldo
Újságíró

Az élet az egyensúlyra törekszik és kiegyenlíti a számlát. Egy 22 éves férfi akkora hátrányban van, mint egy 42 éves nő. Egy 185 centis nőnek legalább olyan szar, mint egy 165 centis férfinak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol van hátrányban, tinipicsáknak pont megfelelő a 22 éves, sőt egyre több 30-40 éves kiélt nő áll össze 20-25 közöttivel, hogy jó sokáig szipolyozhassák még.

Aldo
Újságíró

Már a tinipicsák is a 40 feletti vén faszokra másznak rá, mert az többet tud nyújtani anyagilag. A 40-es lerobbant nők meg ekkorra már annyira elkeseredettek és idegbetegek, hogy senkinek sem kellenek.

Hunn
Újságíró

Már a tinipicsák is a 40 feletti vén faszokra másznak rá, mert az többet tud nyújtani anyagilag.

Neeem, szó nincs róla, nekem nincs pl. egy vasam se. Egyszerűen jobban kúrunk mint a fiatal bikucik, ennyi az egész.

Egyébként meg – és ezt sokan elfelejtik az elméletezés során, legyen szó akár alfákról, akár 80-20%-ról, akár életkori lebontásról, pénzről, külsőről, akármiről – hogy csak az a nő lesz meg, akihez odamész, eszkalálsz és elcsábítod. Minden hódítás személyes eredmény. És ez igaz bármelyik férfire. Minden más csak narratíva.

Aldo
Újságíró

“Neeem, szó nincs róla, nekem nincs pl. egy vasam se. Egyszerűen jobban kúrunk mint a fiatal bikucik, ennyi az egész.”

https://www.google.com/search?q=potemix&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj798Xco5DcAhUGaFAKHQjSAx0Q_AUICigB&biw=1920&bih=943#imgrc=Z6sRLmowoey8WM:

Akkor nem voltam elég pontos. Olyan 40-es vén faszokra másznak rá, akikből remélhetőleg sokat profitálhatnak, nem a lecsúszott, megkeseredett, lúzer 40-esekre, akik érdemnek tekintik a korukat. Egy olcsó sörtől bűzlő, a buszmegállóban döglő közmunkásnak nem lesz 20 éves csaja.

Hunn
Újságíró

Egy olcsó sörtől bűzlő, a buszmegállóban döglő közmunkásnak nem lesz 20 éves csaja.

Akkor se, ha van nála fű, esetleg kokain? Ugyan már, még a 20 évesnél van a legnagyobb esélye. Az igazán elvetemültek a 30-on túli nők, akik tudják hogy ketyeg a biológiai órájuk, és a faszkörhinta utolsó köreiben le kell vadászniuk a Beta Bux-ot. Ők nem érnek rá kalandozni. A negyvenesek meg pláne. Bár ezek lecumiznak egy helyes huszonéves srácot, de tőlünk 40-esektől már követelnének – ha akarnánk nekik adni bármit is. De nem akarunk. :)

victus
Olvasó

A nagy részük inkább egyedül, gyermektelenül hal meg, mintsem egy számára “alávalóbbal” dugjon. Szarnak a biológiai órára.

ggwp
Olvasó
ggwp

Talál itt volt róla szó egyszer, hogy kurvára nem éreztem soha, hogy a 190 centis magasságom bármilyen előnyhöz juttatott volna. Az hátrány ha túl alacsony vagy (nem is kis hátrány), viszont ha elég magas, az csak az ALAP. Mint a pénz, saját lakás, (amire kb 10 évnyi bérem sem elég, pedig nem keresek annyira szarul), kocsi, kiterjedt kapcsolati/baráti kör.

Aldo
Újságíró

“Nem hozod szóba a magasságot soha. Ha ő hozza szóba, és rákérdez, fordítsd meg a kérdést és érd el, hogy előbb ő árulja el a sajátját. Ha már rendelkezel az ő magasságával (vagy elárulta, vagy ki volt írva valahol), és kérdezi a tiédet, akkor kitérő/terelő választ kell adni: „elég magas vagyok”, „vannak helyzetek, mikor a magasság nem számít”, „majd megtudod”.”
Ezzel kb. azt fogod elérni, hogy egy határozatlan, komplexusos, szorongó pöcs leszel a szemében, aki nincs kibékülve önmagával, mert kétségbeesetten terelni igyekszik a témát. Egyből levágja, hogy mi a helyzet. Az egész olyan, mintha a csaj a hány kiló vagy kérdésre, elkezdene mellébeszélni, hogy “nem számít a súly”, “nem vagyok egy anorexiás szupermodell, ami úgyis olyan divatos manapság”, “miért, te hány kiló vagy?”. Ilyenkor nem arra gondolnál, hogy a csaj egyértelműen el van hízva és nem szívesen néz szembe ezzel?

“És témát váltasz. Ha nem sikerül ezzel leszerelni, akkor hagyd a fenébe, több energiabefektetést nem ér, annyira kell neki egy mutogatható magas hím, hogy nem megy bele a játékba.”
100-ból 99-szer garantáltan nem fogod leszerelni, mert a tereléssel, már elvágtad magad nála. Nem feltétlenül mutogatós magas hím kell neki, hanem olyasvalaki, aki elfogadja önmagát. A magasságon ugyanis nem lehet változtatni, 100 másik dolgon viszont igen.

“Amennyiben viszont sikerül leszerelni, akkor ha tovább mélyíted a kettőtök közti kapcsolatot. Lehetséges, hogy meglát benned olyasmit, ami majd semlegesíti a szemében a tényt, hogy alacsonyabb vagy.”
Túl sok a feltételes mód.

“A stílus, a sárm, az egzisztencia mind kiválthatja a magasságod okozta hátrányt.”
Vagy nem. Legalább lehet egy jót aranyásósni, meg felszínes kurvázni.

“hogy „Tom Cruise és Nicole Kidman is milyen szép pár voltak, pedig Nicole a magasabb”. Ezzel elülteted benne, hogy ő egy szép színésznő. Bóknak fogja venni.”
Szét is mentek. De ez a legjobb, hivatkozzunk filmsztárokra, akik kb. más kasztba tartoznak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Amennyiben viszont sikerül leszerelni, akkor ha tovább mélyíted a kettőtök közti kapcsolatot. Lehetséges, hogy meglát benned olyasmit, ami majd semlegesíti a szemében a tényt, hogy alacsonyabb vagy.”

Ez az” Örök béta”/ jófiú barát Disney álma, amikor álmai nője neki meséli, hogy milyen szemetek azok , akik kúrják, ez meg (felhőztetett státuszban) epekedve várja, hogy a felismerjék benne a férfit és ugye akkor jöm majd az örök boldogság……, ami soha nem fog megtörténni….

T_T
Olvasó
T_T

Szerintem egy kicsit túlbonyolítotok egy kevésbé fontos dolgot. Van úgy, hogy kizáró ok lehet a magasság, de ezt lehet kompenzálni hasizomzattal, és/vagy egy 5 évesnél nem idősebb autóval. Így fél fejet még nyugodtan lehet kompenzálni.

De sajnos a nők túl anyagiasak. Még ha be is jönne egy náluk 1-1,5 fejjel alacsonyabb srác, arra fognak gondolni, hogy mit szólnak majd a barátnőik…. Kivétel talán az eleve nyakigláb 180-200 centi lányok. Nekik általában van realitásérzékük, de jaj a pasijuknak, ha a nőjük menet közben találnak egy maguknál is magasabb, kigyúrt férfit…

Aldo
Újságíró

“Van úgy, hogy kizáró ok lehet a magasság, de ezt lehet kompenzálni hasizomzattal, és/vagy egy 5 évesnél nem idősebb autóval. Így fél fejet még nyugodtan lehet kompenzálni.”
Az alacsony férfiak egész élete egy kurva nagy kompenzálási kísérlet. Ők azok, akik szarrá gyúrják magukat, magas talpú cipőt hordanak, drága kocsit vesznek, még a hajukat is igyekeznek úgy fésülni, hogy magasabbnak tűnjenek. Ha ez nem jön be, akkor lehet a magasságot okolni mindenért.

“De sajnos a nők túl anyagiasak. Még ha be is jönne egy náluk 1-1,5 fejjel alacsonyabb srác, arra fognak gondolni, hogy mit szólnak majd a barátnőik…. Kivétel talán az eleve nyakigláb 180-200 centi lányok. Nekik általában van realitásérzékük, de jaj a pasijuknak, ha a nőjük menet közben találnak egy maguknál is magasabb, kigyúrt férfit…”
Ismerek olyan 182 centis csajt, aki azon rinyál, hogy nem talál magának megfelelő pasit, mert neki még a 180 centis is túl alacsony, mert így nem érzi magát biztonságban és nem tud magassarkút felvenni, így inkább szenved egyedül, de akkor sem fog egy “rangon alulival” összeállni.

Akita
Olvasó
Akita

“Az alacsony férfiak egész élete egy kurva nagy kompenzálási kísérlet.” – úgy látom azoké a férfiaké is, akik rendszeresen feljárnak és hozzászólnak a férfihangon.

T_T
Olvasó
T_T

“Ha ez nem jön be, akkor lehet a magasságot okolni mindenért.”

Vagy azt, hogy nem volt elég rámenős. Vagy csak a nő nem méltó hozzá, de ez nem a magasságon múlik.

 

“Ismerek olyan 182 centis csajt, aki azon rinyál, hogy nem talál magának megfelelő pasit, mert neki még a 180 centis is túl alacsony, mert így nem érzi magát biztonságban és nem tud magassarkút felvenni, így inkább szenved egyedül, de akkor sem fog egy “rangon alulival” összeállni.”

Az a nő egy szánalmas lúzer, aki megérdemli, hogy egyedül szenvedjen. Férfi ember ezen csak röhög, de nem veszi emberszámba.

Aldo
Újságíró

“Vagy azt, hogy nem volt elég rámenős.”
Vagy még ezernyi más tényező miatt, de a magasságot azt mindig be lehet dobni jolly jokerként, mivel azon nem lehet változtatni. Amúgy ha rossz első benyomást keltesz, akkor tök mindegy, hogy mennyire vagy rámenős. Sőt, ha nem állítod le magad időben, akkor majd jól lemetooznak a picsába.

“Vagy csak a nő nem méltó hozzá, de ez nem a magasságon múlik.”
Jaj, mert mindenki ilyen egyedi, megismételhetetlen, hópihének képzeli magát. Ez a csaj nem méltó hozzám elég önsajnáltató lúzer duma.

“Az a nő egy szánalmas lúzer, aki megérdemli, hogy egyedül szenvedjen. Férfi ember ezen csak röhög, de nem veszi emberszámba.”
Mégis kb. ezerszer nagyobb esélye van, hogy talál valaki, még akkor is ha nem enged a magasságbeli elvárásából, mint a sok szerencsétlenségnek. És senki sem fogja kiröhögni, mert a sikeres pasik megdugják, a sikertelenek meg bármire képesek lennének, hogy megdughassák, de úgysem fogják.

T_T
Olvasó
T_T

“Vagy még ezernyi más tényező miatt, de a magasságot azt mindig be lehet dobni jolly jokerként, mivel azon nem lehet változtatni. Amúgy ha rossz első benyomást keltesz, akkor tök mindegy, hogy mennyire vagy rámenős. Sőt, ha nem állítod le magad időben, akkor majd jól lemetooznak a picsába.”
Ez egy tökéletes, önsajnáltató lúzer duma.
Egy nő max 2-3 próbálkozást ér meg. Ha nem jössz be neki elsőre, oké. Megpróbálod másodszorra. De ha ilyen sz@r benyomásai vannak rólad, akkor kevés hozzád. Ezt egy Férfi tudja. A többi csak nyafog, meg metoo-tól retteg.

Jaj, mert mindenki ilyen egyedi, megismételhetetlen, hópihének képzeli magát. Ez a csaj nem méltó hozzám elég önsajnáltató lúzer duma.
Ellenkezőleg. Gerinc és tartás kell ehhez az állásponthoz. Ha ez nincs meg valakiben, akkor az nem férfi, hanem f@sz azon része, ami mozog, és picsogva okolja magát, hogy egy méltatlan senkinek nem kell.

Mégis kb. ezerszer nagyobb esélye van, hogy talál valaki, még akkor is ha nem enged a magasságbeli elvárásából, mint a sok szerencsétlenségnek. És senki sem fogja kiröhögni, mert a sikeres pasik megdugják, a sikertelenek meg bármire képesek lennének, hogy megdughassák, de úgysem fogják.
Nem feltétlenül. Csak jól néz ki. De ha túl finnyás, akkor az elutasított srácnak (ha nem adja fel az önérzetét egy hozzá alkalmatlan lány miatt) van több esélye. Csak pénz és hozzáállás kérdése. Mint mindig.

Kalman
Újságíró

Breaking news! Már a stormeren is White Knight-olnak! Ide jutott a világ, ezt is megértük:

https://dailystormer.name/spain-sodomite-in-dress-crowned-as-miss-universe-spain-trigger-warning-white-knighting/

feherzaszlosfeminist
Olvasó
feherzaszlosfeminist

:D :D :D

Te jó ég. Sosem értettem ezt a hülyeséget, hogy a nők nem akarnak alacsonyabb sráccal randizni. Nálam a magasság önmagában sosem számított. Viszont azt vettem észre, hogy általában az alacsony (170 alatti) pasiknak komplexusaik szoktak lenni, ami egy nőnek elég önbizalomromboló tud lenni. Volt olyan barátom, aki mellett nem vehettem magassarkút, mert magasabbnak tűntem nála és a srác ki is röhögte a haverját, amiért annak magasabb nője volt. Ilyen baromságok nálam szakítóoknak számítanak.

Nem az a lényeg, hány centi vagy, hanem hogy el tudod-e fogadni önmagadat. Szerintem nagyon menő az a férfi, aki nem csap dedós hisztit abból, hogy ki a magasabb.

Főttkrumpli
Olvasó
Főttkrumpli

Pedig van ilyen. Nem is csak alacsonyabbal nem, hanem a srác legyen minimum 5-10 centivel magasabb, hogy magassarkúban is alacsonyabb legyen a csaj. Agyrém. Persze vannak értelmesebb nők, akik felül tudnak ezen emelkedni, de bennük is megmarad a hiányérzet. Nekem volt 2-3 centivel magasabb barátnőm, de ő is megjegyezte, hogy jobb lenne, ha magassarkúban nem a fejem búbját látná. (tudom, ilyenkor le kell térdeltetni…)

Azt nem látja át a nők többsége, hogy a “hol vannak a normális pasik” mondat elé ők fejben odaképzelnek még 5-10 ki nem mondott tudat alatti feltételt:

  • legyen jóképű, “helyespasheee”
  • legyen magas
  • legyen sportos
  • legyen sármos, magabiztos, jól szituált, kicsit rosszfiús, stb. stb. (És persze emellett hordozza a tenyerén.)

ezzel viszont ki is zárják a férfiak kb. 90%-át az előszűrésen. na innen szép nyerni :)

 

 

Naooo
Olvasó
Naooo

+ legyen milliárdos.

Reszet Elek
Újságíró

Na most már azt is megtudhattuk, hogy a nők a férfiak miatt választanak önmaguknál magasabb partnert… Már megérte fölkelnem a mai napon.

feherzaszlosfeminist
Olvasó
feherzaszlosfeminist

Nem igaz. Vannak idióta nők, akinél elvárják, hogy a pasi minimum 10 centivel magasabb legyen. Ahogy vannak idióta pasik is, akik nem bírják elviselni, ha a nő magasabb náluk. Mindkettő egyformán hülye.

Viszont sajnos az a tapasztalatom, hogy az alacsony pasik általában komplexusosak, ezért van bennem egy kis ellenérzés. Mondjuk volt dolgom pár hülyével, úgyhogy az én véleményem talán nem mérvadó.

Reszet Elek
Újságíró

Viszont sajnos az a tapasztalatom, hogy a kövér nők általában komplexusosak, ezért van bennem egy kis ellenérzés. Mondjuk volt dolgom pár hülyével, úgyhogy az én véleményem talán nem mérvadó.

victus
Olvasó

A kövér nő az olyan, mint az alacsony férfi. Megkeseredett, rosszindulatú, komplexusos, idegbeteg. Elég megnézni a sok vérszomjas diktátort, meg ámokfutó pszichopatát. Nem sok két méteres van köztük. Ezt a sok seggdugaszt úgy kéne beletaposni bakanccsal a betonba, mint a cigicsikket, csak sajnos ezért is komoly börtönévek járnak.
A sok gnómot kényszeríteni kéne a rendszeres pszichiátriai vizsgálatra és ha nem elfogadható eredmény jön ki, akkor súlyosan korlátozni a jogaikat, amíg képesek elfogadható értékeket produkálni a vizsgálatokon. Vagy akár egy szigetre is száműzhetnék őket. Ez természetesen a kövér, rusnya nőkre is vonatkozik. Egy idális világ így működne.

Naooo
Olvasó
Naooo

Sok vérszomjas amerikai elnök.

victus
Olvasó

Azok még a cipőjüket sem kötik be önállóan, csak ha a tudjuk ki megengedik nekik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Most egy vagy több.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

 

.”..-egyes kutatások szerint a nagyon alacsony és a nagyon magas emberek könnyebben érvényesülnek a politikai életben. A magasak azért, mert felnéznek rájuk, az alacsonyak pedig azért, mert a kitartásukat, küzdeni tudásukat bizonyítják – mondta Végh József pszichológus,”

Asidotus
Olvasó
Asidotus

én elég alacsony vagyok (reggel, nyújtózkodás után 168 cm), és nagyon sok nőtől megkaptam, hogy tőlem magasabbat szeretne. Ma Magyarországon a férfiak átlagmagassága 178 cm, vagyis a többség (jóval) magasabb, mint én. Ellentétben a nőkkel, akiknél 163 cm az átlagmagasság.
Hiába találkozok olyan nőkkel, akik még magassarkúban is alacsonyabbak, mint én, mégis azt mondják, hogy magasabbat akarnak. Lehet persze, hogy más bajuk volt velem, és ezt csak azért mondták, mert ezen nem tudok változtatni (lefogyni, meghízni, meggazdagodni, stb. lehet, megnőni nem), de többen is igen magas férfihez mentek feleségül, vagyis valami csak lehet benne.
Nem az a lényeg, hogy magasabb legyél a nőnél, hanem a többi férfinél legyél magasabb, én ezt látom

Reszet Elek
Újságíró

“Ma Magyarországon a férfiak átlagmagassága 178 cm, vagyis a többség (jóval) magasabb, mint én. Ellentétben a nőkkel, akiknél 163 cm az átlagmagasság.” – Forrást adnál hozzá?

rumospiskóta
Újságíró

Asidotusnak  :   Ez az utolsó sorod egy jó megállapítás volt – ilyen amikor nem csak magának választ férfit a nő hanem a neten begyűjtött közönségének is.

victus
Olvasó

Én valahol 174 centit olvastam a férfiak átlagmagasságához, ami centire pontosan egyezik szertett vezérünkével. Meg is van az eredménye.

victus
Olvasó

Gondolkoztál már a magassarkún?

 

Alter Ego
Szerkesztő

Gondolkoztál már a pinán? :)

(178 vagyok, és csak azért mondom, hogy nehogy kigondold, hogy ez is azért van, mert beletaláltál valamibe.)

victus
Olvasó

Még jó, hogy Asidotusnak szólt a kommentem és nem neked, de látom sikerült ezt is magadra venni.Ebből is látszik, hogy mindegy, hogy 168, 178 centi, aki nem éri el a 185-öt férfi létére, az egész életében egy frusztrált pöcs marad. Ezzel a betalálni kifejezéssel bizonyára valami régi traumatikus emlék is a felszínre tört. Már nincs akkora hőség, menj és szívj egy kis friss levegőt, nehogy a végén bekattanj itt.

Alter Ego
Szerkesztő

Értem. Csak a 185 centi feletti férfi a férfi. A többi mind “frusztrált pöcs egy életre”… Ezt te tudod… Kétségbevonhatatlanul. – Szerintem meg további társalgás sem kell már hozzá, hogy bárki magabiztosan eldönthesse, hogy egy nárcisztikus, megalomániás, retardált fasz vagy.

victus
Olvasó

Na, végre sikerült megérteni. De ha van időd menj ki az utcára és kérdezz meg 100 nőt a minimális férfimagasságról. 90 minimum 180 centit fog mondani, függetlenül attól, hogy ő hány centi, a maradék 10 meg úgyis hazudik.

Ezután kérdezz meg 100 alacsony “férfit”, hogy szeretnének-e legalább 10 centivel magasabbak lenni. A 90-10 arány itt is megfigyelhető.

Alter Ego
Szerkesztő

Te meg ha van időd, kérdezd meg légyszíves, hogy kellesz-e ide a hülyeségeiddel!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

kérdezz meg 100 nőt a minimális férfimagasságról. 90 minimum 180 centit fog mondani, függetlenül attól, hogy ő hány centi, a maradék 10 meg úgyis hazudik.

Ezután kérdezz meg 100 alacsony “férfit”, hogy szeretnének-e legalább 10 centivel magasabbak lenni. A 90-10 arány itt is megfigyelhető.

 

Tetszik vagy sem, de ez bizony igaz…..

Naooo
Olvasó
Naooo

“De ha van időd menj ki az utcára és kérdezz meg 100 nőt a minimális férfimagasságról.”

Minek? A nők buták.

wittukind
Olvasó
wittukind

Te ilyensmivel foglalkozol? nincs rendes munkád?

Alter Ego
Szerkesztő

Az a kisebbik baj, de esze sincs.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szánalmas, ha a picsa magasabb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vannak idióta nők, akinél elvárják, hogy a pasi minimum 10 centivel magasabb legyen.

És most leidiótáztad a nők 95%-át:) (4,9999999% leszbi:), a maradék meg nem mérhető unikornis……)

Ahogy vannak idióta pasik is, akik nem bírják elviselni, ha a nő magasabb náluk. Mindkettő egyformán hülye.

Csak ugye, azok a fránya arányok……, mint a csigasertés pástétomban:

“-Kérem, ebben mennyi a csiga és mennyi a sertés?

-Fele fele, egy csiga, egy sertés……..”

Viszont sajnos az a tapasztalatom, hogy az alacsony pasik általában komplexusosak, ezért van bennem egy kis ellenérzés.

A fű zöld, az ég kék, a féllábúnak esélye sincs a maratonon,,,,,,,,,,,Vajon miért? Millió dolláros kérdések:)

Mondjuk volt dolgom pár hülyével, úgyhogy az én véleményem talán nem mérvadó.

Nem azért nem nem mérvadó….

Naooo
Olvasó
Naooo

Önelfogadós uncsi duma.

Akita
Olvasó
Akita

169 centi magas vagyok, az eddigi barátnőim kb. ilyen magasak lehettek, mint én, akadt persze magasabb. Soha nem volt semmiféle probléma, nem is éreztették velem, hogy nem vagyok megfelelő melléjük. Ellenben 160 centis nőtől már kaptam meg “nem járna velem, mert nem tud magassarkút felvenni mellém”. Ennyi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek magassarkú, úgyse lesz magasabb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te jó ég. Sosem értettem ezt a hülyeséget, hogy a nők nem akarnak alacsonyabb sráccal randizni.

Akkor te most degradálod a nők 99%-át?:)

Nálam a magasság önmagában sosem számított.

Csak azt felejtetted még hozzátenni, hogy persze hogy nem számít, ha az összes többi “szempont” viszont megvan……:)

Viszont azt vettem észre, hogy általában az alacsony (170 alatti) pasiknak komplexusaik szoktak lenni,

Már csak az a kérdés, hogy ezen komplexusból adódó erőt felemelkedésre, vagy rinyálásra fordítja……

 ami egy nőnek elég önbizalomromboló tud lenni.

Szegény nők, úgy, de úgy megsajnáltam most őket:)

Volt olyan barátom, aki mellett nem vehettem magassarkút, mert magasabbnak tűntem nála és a srác ki is röhögte a haverját, amiért annak magasabb nője volt. Ilyen baromságok nálam szakítóoknak számítanak.

Szakítottál a haverjával? Mert az kiröhögte a barátodat?:) Vagy inkább azért, mert puhapöcs volt a magasságától függetlenül?Ha magas lett volna és  haverja kiröhögi, akkor is szakítottál volna vele?

Nem az a lényeg, hány centi vagy,

Most a mikropénisszel rendelkezőknek könnybe lábadt a szeme a hálától…..

 hanem hogy el tudod-e fogadni önmagadat.

Ja, mint a éjszaka beszarós, aki egy hónap pszichológushoz járkálás után még mindig beszarik, de már büszke rá :)

Quasimodó milyen boldog lehetett, amikor elfogadta magát…..

Szerintem nagyon menő az a férfi, aki nem csap dedós hisztit abból, hogy ki a magasabb.

Persze, mert annak ellenére menő, hogy alacsonyabb, de mindig veszít egy ugyanolyan menő, de magasabbal szemben…….

wittukind
Olvasó
wittukind

Végülis hogy kell hazavinni a nálam magasabb nőt? Mert ez nem derült ki sem a cikkből, sem a kommentekből…autóval,busszal,vagy gyalogszerrel? mert a többi csak blabla…..ja, és én úgy tudom hogy a férfinál a magasság és a méret forditottan arányos vagy ahogy mondják errefelé, kis ember nagy fasszal jár.

Reszet Elek
Újságíró

Ugyanúgy mint a többi nőt. A kis ember nagy bot meg csak egy legenda, A fordítottja inkább igaz, a magasabbak testarányaikból adódóan általában “hosszabbak”.

wittukind
Olvasó
wittukind

“Ugyanúgy mint a többi nőt”  Én tudom ezt de úgy látszik hogy soknak filozofálkodni kell erről hogy egyáltalán szabad-e? Nagyon félre van menve valami amit nem sikerűl észrevennem de ez van.

Alter Ego
Szerkesztő

Az embereknek vannak komplexusaik. A nők folyton a mellméretükön siránkoznak. Mint láthatjuk, a férfiakat sem kerüli ez el: vannak olyanok, akiknek a magasságuk okoz hasonló problémát. Persze nincs sok értelme, mert ahogy sok férfi a kisebb melleket szereti, pont úgy sok nőben nem él különösebben nagy magasság fétis. Sőt egy csomó nő valójában azt sem tudja, hogy mennyi egy méter, mert térérzékük általában nem sok van.

Viszont mindezen túl vannak az igazán szánni való, fejlődésben megrekedt, beteg emberek: ők azok, akik másokat gúnyolnak és a saját 180 centijükre verik a faszukat. Ha csak simán betegek lennének, akkor pszichiátrián kellene kezelni őket, de mert ráadásul rosszindulatúak is, ezért megérdemlik még minimum a verbális ütés-vágást is, amit a hülye apjuk és anyjuk lefelejtett a nevelési programjukról valamikor a kamaszkor környékén, amikor még tisztességes emberré lehetett volna nevelni őket.

victus
Olvasó

“Viszont mindezen túl vannak az igazán szánni való, fejlődésben megrekedt, beteg emberek: ők azok, akik másokat gúnyolnak és a saját 180 centijükre verik a faszukat. Ha csak simán betegek lennének, akkor pszichiátrián kellene kezelni őket, de mert ráadásul rosszindulatúak is, ezért megérdemlik még minimum a verbális ütés-vágást is, amit a hülye apjuk és anyjuk lefelejtett a nevelési programjukról valamikor a kamaszkor környékén, amikor még tisztességes emberré lehetett volna nevelni őket.”

A 170 centisek meg a pornóra verik a faszukat, mert úgyse kellenek senkinek. Amúgy meg pont őket kéne kamaszkorban fejbe baszkodni, mert közülük jóval több idegbeteg kerül ki. Nem a 180 felettiek csinálnak problémát a magasságból, hanem a 170-esek.

Alter Ego
Szerkesztő

Senki nem pörgött annyira intenzíven ezen a magasság kérdésen, mint te… Mondhatni másokat egy könnyed cikk és pár gondolat erejéig foglalkoztatott a téma, te meg nekiálltál oltogatni másokat. (Lásd: “Gondolkoztál már a magassarkún?”) – Pedig állítólag 180 centi felett vagy… Élő cáfolata vagy még a saját kijelentésednek is…

victus
Olvasó

Nekem is egy könnyed, sőt szórakoztató cikk volt. Itt te vagy a legjobban kiakadva. Minden hozzászólásomba, valami nagyon okosnak ható pszichológiai faszságot akarsz belemagyarázni, holott ha annyira szarnál az egészre, akkor csak legyintenél, hogy “hát, ez hülye”. Asidotus  gondolom ezt teszi, szarik az egészre, de te majd helyette jól felháborodsz és megmondod a tutit.

Alter Ego
Szerkesztő

Neked az jelent könnyed szórakozást, hogy másokat becsmérelsz és háborgatsz, de kifejezetten rövid ideig lesz csak itt erre lehetőséged. Jól látod a helyzetet, Asodus szart a kötözködésedre, én viszont azért is vagyok itt, hogy mások helyett is elhajtsam a magadfajta hülyéket, akik nem csak oktalanok, hanem ellenségesek is. “Pszichológiai faszságok”??? Nem tűnt fel, hogy éppen kijelentetted, hogy minden 180 cm alatti férfi nem is férfi és súlyosan komplexusos egy életre? – Szóval ha pszichológiai faszságokat keresel, akkor kutakodj a saját agyadban.

Meddig akarod még itt baromságokkal és önellentmondásokkal égetni magad? Mert én máris nagyon unlak…

Neked inkább a http://www.faszméregetőclub.hu látogatását ajánlanám a Férfihang helyett.

wittukind
Olvasó
wittukind

még ilyensmi is létezik mint az a link!? csináltunk ilyet de amikor katona voltam…net nélkül..

victus
Olvasó

“Neked az jelent könnyed szórakozást, hogy másokat becsmérelsz és háborgatsz,”
Még mindig csak te egyedül vagy felháborodva.

“de kifejezetten rövid ideig lesz csak itt erre lehetőséged.”
Ez most valami fenyegetés?

“Jól látod a helyzetet, Asodus szart a kötözködésedre, én viszont azért is vagyok itt, hogy mások helyett is elhajtsam a magadfajta hülyéket, akik nem csak oktalanok, hanem ellenségesek is.”
Értem. Legalább megvan a hasznosság érzése.

“”Pszichológiai faszságok”??? Nem tűnt fel, hogy éppen kijelentetted, hogy minden 180 cm alatti férfi nem is férfi és súlyosan komplexusos egy életre?”
Talán nem így van?

“– Szóval ha pszichológiai faszságokat keresel, akkor kutakodj a saját agyadban.”
Te is.

“Meddig akarod még itt baromságokkal és önellentmondásokkal égetni magad?”
Hétfőn 11 óráig.

“Mert én máris nagyon unlak…”
Hogy egy kevésbé népszerű miniszterelnökünket idézzem: “ha nem tetszik el lehet innen menni.” Ha nem tetszik, akkor nem kötelező elolvasni.

“Neked inkább a http://www.faszméregetőclub.hu látogatását ajánlanám a Férfihang helyett.”
Köszönöm az ajánlást, gondolom ott is alapítótag vagy, azért reklámozod ennyire.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem kell a süketelés! Nem fenyegetés, hanem ígéret. Még egy dobásod van és már törlöm is a profilodat. Ha ezt nem szeretnéd, akkor jobban jársz, ha már nem is válaszolsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró
victus
Olvasó

“Nem kell a süketelés! Nem fenyegetés, hanem ígéret. Még egy dobásod van és már törlöm is a profilodat. Ha ezt nem szeretnéd, akkor jobban jársz, ha már nem is válaszolsz.”

Tudod mit, Alter? Most rendesen lefostam a bokámat. Sőt szerintem a hétvégén kukoricán fogok térdelni és közben elgondolkodom önnön hitványságomról. Szerintem neked kéne alaposan átgondolnod a dolgokat, mert nálad rendszeresen elgurul a gyógyszer és ilyenkor átmész hurrikán üzemmódba és letarolsz mindent és mindenkit, aki veled szembe jön. Vivient is ilyen mérhetetlen személyeskedő, kötekedő, faszparaszt stílusban üldözted el innen, holott semmi okod nem volt rá. Vagy Zombi is – akinek igaz, hogy volt egy sajátos stílusa, de többnyire értelmes dolgokat írt – valami nevetséges indokkal lett innen kibaszva két hónapra. Ezred annyi nincs a képzeletbeli bűnlajstromomon, amiket te megengedsz magadnak. De látom ide ilyen 40 éves testbe szorult búval baszott, kamaszok kellenek, mint Hunn, meg Hufi Pistike. Normális ember elhatárolódik tőlük, de a hozzájuk hasonlók is beszivárogtak és még rajongóik is vannak. Most komolyan, egészséges lelkületű ember nyíltan felbújt másokat nők elleni fizikai erőszakra és ír olyat, hogy alig várja már a szexrobotok elterjedését, akiket nem megbaszni akar, hanem beszélgetni velük és lelki életet élni? Ilyenek garázdálkodhatnak itt, de én vagyok a probléma? Ez aztán a színvonal. Pont ezért írtam korábban, hogy sok értelmes tag lépett már le és az ilyen kommentek miatt könnyedén sütik rá a férfihangra a nőgyűlölő jelzőt. Természetesen akkor törlöd a profilomat, amikor csak akarod, jogod van hozzá. Legalább pár klikk erejéig meglesz a hatalom és a fontosság érzése, ha már máshogy nem megy, utána mehetsz a faszméregetős klubbra. Vicces, hogy a feministákat ostorozod a cenzúra és a véleményterror miatt, holott semmivel nem vagy különb náluk.

Alter Ego
Szerkesztő

Látom Zombit tekinted a nagymesterednek, ha nem te magad vagy Zombi egy újabb álruhában. De nehogy azt hidd, hogy ez a feministázás egy olyan hűdenagyon jó trükk. A feministák a más véleményt üldözik, én pedig a másokat becsmérlő és sértegető seggfejeket. A vértahó, közösségellenes magatartás, a cyberbullying sosem volt itt egy védendő szabadságjog, csak egyesek már kezdték azt képzelni, hogy a nagy liberalizmus egy jó lehetőség az ő pszichopata ámokfutásukra is. És mint látszik, ilyen emberek esetében sem a megbeszélés, sem a pofozás nem segít, szóval te is repülsz innen hamarosan, amint lesz egy kicsivel több időm rád.

ezvan
Olvasó
ezvan

Igazad van, elég gyenge cikk, fos, igénytelen…

Blackur
Olvasó
Blackur
Aldo
Újságíró

Pedig ezt állítólag egy férfi írta. Nem is értem, hogy miért nincs lehetőség kommentelni a cikk alá.

Blackur
Olvasó
Blackur
Hunn
Újságíró

Én kereken 170 centiméter magas vagyok, és ez soha nem okozott nekem semmilyen lelki problémát. Engem kifejezetten azok a nők vonzanak, azok mellett érzem magam igazán férfinak, akik alacsonyabbak és kisebbek nálam.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kb. 160 cm magasságban húzódik az a határvonal, ami fölé nőve egy nő számomra már zsiráfnak számít (vagyis szépnek szép, de otthonra nem kéne.) Viszont a pici csajok kis mellekkel, formás popsival és szexi lábakkal – az ő szerelmükért viszont bármire képes vagyok… :)

Tehát nem arról álmodozom és nem azért átkozom az eget, hogy bárcsak magasabb lennék hogy magasabb csajokat dughassak – és pont leszarom, hogy ők nem tartanak “jó pasinak”! Én a pici, alacsony csajokra vágyom – és azt vettem észre, hogy szerencsére ők is a legnyitottabbak a közeledésemre!

Vagyis: minden rendben van! :)

ezvan
Olvasó
ezvan

“160 cm magasságban húzódik az a határvonal”

Nem vagy elég szubmisszív, hunn :)

Hunn
Újságíró

Miért kéne szubmisszívnek legyek? Én férfi vagyok.

Az, hogy van a nők felé egy kérlelhetetlen elvárásom (ne legyen magasabb és nagyobb, mint én) és ezt kőkeményen betartom, az szerintem egy jó dolog. És a lelkemnek is jót tesz. Sajnálom azokat a nőket, akik emiatt nem jöhetnek nálam szóba, pedig egy csomó nagyon szép testű és lelkű lány is így jár, de hát az élet könyörtelen, és nem nekem kell mindenki párjának lenni. Nem féltem én a nálam magasabb lányokat, előbb-utóbb találnak maguknak valakit.

ezvan
Olvasó
ezvan

Máskor meg az a baj, hogy Vona nem tekinti partnernek a Férfihangot, és letörli a rámutató linkeket.

Na de kérem: az ethanwolfok sirámai az egész oldalt gagyibloggá teszik!

Andrea Török
Olvasó

Mekkora egy paraszt vagy!! Ha nem úgy megy ahogy te akarod akkor az egy büdös bunkó paraszt ha ha ha törpe király
Csak a KIS ÖNBECSÜLÉSSEL rendelkező férfiaknak ilyen a hozzáállása. A normál az tovább lép egy sziával. Nem pedig bunkózik.

Balton
Olvasó
Balton

Ejha, mi történt Kedves Andrea? Csak nem felismerte magát valamelyik történetben?