Férfihang.hu
Címkék: ,

Visszautasító szexrobotokkal tanítanák a férfiakat „tiszteletre”

Dr. Sergi Santos spanyol feltaláló azzal került  a napokban a hírügynökségek figyelmének középpontjába, hogy bejelentette, hogy Samantha néven egy tavalyi techvásáron bemutatott szexrobotjának szoftvereit olyan új funkcióval látja el, hogy Samantha bármikor ellenállhasson a férfiak “kéretlen, szexuális jellegű közeledésének”. Ennek okaként azt nevezte meg, hogy a látogatók, akiknek bemutatta a szórakoztató eszközt, összevissza taperolták, koszolták, ami nemcsak a baba külsején, de Santos lelkében is foltokat ejtett. A hírek szerint a tudóst mindemellett felesége unszolta erősen, hogy ruházza fel az említett új funkcióval a robotot.

Tehát Samantha immár lehet fáradt, fájhat a feje, vagy csak simán mondhatja, hogy ma nincs kedve semmihez. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a leglényegesebb eredeti funkciójától fosztotta meg a robotot. Azonban a feminista hírforrások a társadalmi felelősségvállalást éltetik Sergi Santos döntésében. Ha valaki tolakodón, agresszívan ér a szexuális szórakoztatóeszközhöz, az rögtön ellenkezik és nemet mond, így elméletileg a valódi nők viselkedését tükrözi vissza és ezáltal megtanítja a férfiakat, hogy megfelelő tisztelettel bánjanak partnerükkel, függetlenül attól, hogy ember vagy éppen robot az illető. Egyébként a szexgépeket regulázni akaró feministák rendszeresen arról szónokolnak, hogy a szexrobotok veszélyeztetik a nőket, mert nőellenes, erőszakos, “tárgyiasító” viselkedésmintákra ösztönözhetik a férfiakat.

Samanthának egyébként motorikus végtagjai, arca és csípője van, és vágykeltően suttog, ha kedvesek vele. Ha a tömeggyártása elindul, nagyjából 4.700 dolláros – potom 1,3 millió forintos – áron kerül majd forgalomba. Vagyis ennyi pénzt fizethetnek majd a hitech szexjátékok hívei azért, hogy nőiesen visszautasítsa őket még egy gép is.

3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu

25
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
5 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
cs004MarcellBlackurPash Cutterwittukind Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

Férfi: – Játsszunk nemi erőszakolósat!
Nő: – Szó sem lehet róla! Hagyj békén! Nem!
Férfi: – Eeez aaaz, nagyon jól csinálod!

Szerintem Samantha szoftvermódosítása pont tökéletes azoknak, akik nemi erőszakolósat akarnak játszani.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

juhé most már a menekültek nem erőszakolják meg a nőket, jah nem…

common man
Olvasó
common man

Akkor a sokat emlegetett egyezmény is elavulni látszik egy szó sincs benne a (női)szexrobotok elleni erőszakról,azok kezeléséről a rendőrök bírók ez irányú oktatásáról….

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ez aztán kurva nagy ötlet volt minek ehez robot!? Élõ hús vér nôk is elég lettek volna kevesebbe kerülnek és amúgy is csípõbôl megy nekik ez nem kell programozni!

Hunn
Olvasó
Hunn

Dr. Santos példája tökéletesen mutatja, hogy minden férfi beljebb lenne, ha először inkább a feleségét (és általában a nőket) tenné helyre és nem a szép új szexrobotos világgal foglalkozna. Mert akkor szexrobotokra sem lenne szükség.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Mekkora idióta ez a fickó, a saját eladásait rombolja. Ki venne egy ilyen robotot ? Aki szeret erőszakoskodni, más nem.

hysy
Olvasó
hysy

Aztán csak kiolvassák a memóriáját és mehet a sittre.

Gejza
Olvasó
Gejza

“A hírek szerint a tudóst mindemellett felesége unszolta erősen, hogy ruházza fel az említett új funkcióval a robotot.”

a, Nehogy legyen valami, ami megkönnyíti és jobbá teheti a férfiak életét. Illetve van valami, azt próbáljuk elrontani.
b, a férje egy papucs.

“Azonban a feminista hírforrások a társadalmi felelősségvállalást éltetik Sergi Santos döntésében. Ha valaki tolakodón, agresszívan ér a szexuális szórakoztatóeszközhöz, az rögtön ellenkezik és nemet mond, így elméletileg a valódi nők viselkedését tükrözi vissza és ezáltal megtanítja a férfiakat, hogy megfelelő tisztelettel bánjanak partnerükkel, függetlenül attól, hogy ember vagy éppen robot az illető.”

“ezáltal megtanítja a férfiakat,”

Hát igen, a férfiak tanításra szorulnak, mert hát ők rosszak illetve mocskos állatok, akik nem fognak különbséget tenni a gép és az ember között, ő, igen.
A valóság meg pont az ellenkezője, kisimult arcú, boldog férfiak lennének a világon akkor, ha a női test anatómiáját szinte száz százalékban modellező szexrobotok elérhetőek lennének anyagilag mindegyik férfi számára, akik aztán a szexuális igényüket ilyen módon a lehető legegyszerűbben megoldhatnák a többi problémást részt mellőzve, ami egy hús-vér nővel együtt jár minden – anyagi, lelki és fiziológiai – téren.
A következmény meg az lenne, hogy a többség már abszolúte semmilyen módon nem érdeklődne/közeledne – és pazarolna mindennemű erőforrást – már a férfitársadalom nagy része a nők irányába – a legsérültebb egyének is inkább otthon dolgoznák meg a gépi partnert, mint, hogy bármit is kockáztatnának a hús-vér nővel, így vélhetőleg még a mostani erőszakos közeledések betegebb egyénektől is csökkenő tendenciába fordulnának a hús-vér nők felé közel zéróvá forduló interakciók miatt.

Illetve még egy része ennek az idézetnek pluszban:
Ezen analógián végigmenve akkor szeretném ezúton kérelmezni az intelligens vibrátorok forgalmazását – és mellette a “hagyományosak” betiltását – abból a célból, hogy legyen benne beépített mechanika, ami akkor produkál merevedést/rezgést, ha előtte azt becézik, simogatják, kedvesen szólnak hozzá, hogy a nőket megtanítsák arra, a férfi nem egy farokból áll, amit ha akarunk, előveszünk és használjuk, majd elrakjuk a polcra.

Kocka
Olvasó
Kocka

A cikkbeli gépről ez a kép jutott eszembe:

comment image

https://knowyourmeme.com/photos/1285362-feminism

Borisz
Újságíró

Gyártsunk már olyan vibrátort, ami használat közben összemegy, és azt mondja, hogy “megöregedtél”.

Hunn
Olvasó
Hunn

Vagy egy olyan vibrátort, ami csak akkor kezd el rezegni, ha a nő főz vacsorát, behozza a sört, és elhívja a legjobb barátnőjét is…

righeira
Olvasó
righeira

Ekkora öngyűlölő / ostoba / papucsot.

SANTOS ÚR, MAGÁVAL IS CSAK TÖBBEN VAGYUNK!!

(Vagy még talán az sem.)

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Nagy gazdasági sikert jósolok a vibrátornak, ami csak akkor kapcsol be ha könyörgünk neki.
A robotok célja pont ennek a kiküszöbölése. Biztonsági zárat rakunk az ajtóra, majd vágunk egy másikat a közepén?
Hát ez baromság.

common man
Olvasó
common man

Halló egy hibát szeretnék bejelenteni!A szexrobotom kilopta a fiókból az asszony vibrátorait,magánál tartja mind a hármat, velem szóba se áll…

haemorgen
Olvasó
haemorgen

“Megfelelő tisztelet” – egy pénzért vásárolt, robot prostituáltról van szó.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szexrobotjogi aktivistaképzés indul majd nekik tetsző egyetemeken.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Ezért kellene nyílt forráskódú alapokra helyezni a robot programját!
Mert jelenleg:

-Mi van ha félbemarad a fejlesztés, mert csődbe megy / betiltják a gyártót?

-Mi van, ha a kocka user-ek hozzá akarnának tenni valamit a robot személyiségéhez? Ha már lenne az embernek egy robotja, akkor meg lehetne tanítani erre-arra.

-Mi van a magánszférával? ugye intim dologról van szó, nagyon fontos volna, hogy a robot ne egy újabb olyan spyware legyen mint mondjuk a közösségi média meg az okostelefon. Nem kéne hogy felhőbe töltse a szexuális szokásainkat és az otthonunk vidófelvételét / térképét meg mindent amit mondunk neki. Jelenleg a gyártó azt feljeszt, amit akar, és fogalmunk sincs mit csinál az program a háttérben. És nem kéne, hogy a szexrobotunk elkezdje eladni az adatainkat és reklámmal bombázni bennünket mint ahogy a weboldalak teszik. Alap kéne legyen a nyílt, biztonságot figyelembe véve fejlesztett AI, ami offline fut (pl egy gamer PC biztos elbírja) és titkosított lemezen tárolni a felhasználó adatait jelszóval. Másképp egy kicsit ugyanott vagyunk mintha egy extrém pletykás megjósolhatatlan humán barátnőnk lenne, aki mindent kibeszél a hátunk mögött.

common man
Olvasó
common man

Látod erre nem is gondoltam.Az én félelmem az ,hogy elromlik és leharapja a faszom.Az önvezető autókat is ajnározták aztán mi lett.

Reszet Elek
Szerkesztő
wittukind
Olvasó
wittukind

“Akit az istenek el akarnak veszejteni, először az eszit veszik el”-mennyire igaz ez a régi római közhely mondás erre a genyóra….ez a büntetés az inkákért és az aztékokért.

Pash Cutter
Újságíró

Belinkelek két cikket, hogy azért legyen némi visszhangja, már csak azért is, mert a feministák jelen pillanatban (még mindig) nagy erővel támadják a pornót, a prostitúciót, a szerelembabákat és a jövőbeli szexrobotokat, mint a “nők tárgyiasításának, kizsákmányolásának és kihasználásának” szimbólumait (Nógrádi Noa, Dés Fanni).

suisseproject.blog.hu/2016/06/10/nostenysovinisztak_huzzatok_el_a_prostitualtak_haloszobajabol

suisseproject.blog.hu/2015/09/19/valasz_a_kettosmerce_posztjara_munkacim

Blackur
Olvasó
Blackur

Ezeket a nőket tiszteljük ám:))
Az egyik hozzászólás gyöngyszem, ha pasi keres nőket szemét skalpvadász ha nő akkor tanul utat keres:)))
http://www.she.hu/herself/20180726-mi-a-kulonbseg-a-kivancsi-fiatal-es-a-lotyo-kozott-varga-lea.html

Gejza
Olvasó
Gejza

Na, “alakul” a dolog, ha ez pár éven belül ésszerű áron elérhető lesz és tényleg hozza megközelítőleg a 100%-os élményt, akkor a női “jólétnek” vége:

https://qubit.hu/2018/10/29/mesterseges-intelligenciat-vetettek-be-a-tokeletes-szoporobot-kifejlesztesehez#

Marcell
Olvasó
Marcell

Nem hinném, ezek maszturbációs segédeszközök, a marok marcsához képest adhatnak élethűbb élményt (már egy szilikon pinautánzat síkosítóval is sokkal közelebb áll az igazihoz, mint a kéz – igen tudom, használtam már ilyet, szégyen vagy nem). A prostik piacát ronthatja valamennyire, higiénikusabb, nem jár esetleges szociális szorongással, egy hikikomori is igénybe veheti, ha házhoz hozza a futár – később esetleg kommunikáló verziókat is kifejleszthetnek ilyenből, a camwhore-okkal való privát foglalkozások feldobására – ez kb. kiválthatja a kurvázást félénkebbek számára).
A nő “megszerzésének”, “levadászásának” vagy kapcsolat esetén “birtoklásának” érzését, az ezzel járó egotripet nem helyettesíthetik viszont ilyen vackok, az incelek életét kicsit kevésbé elviselhetetlenné tehetik, bár ez sem biztos hosszú távon.

cs004
Olvasó
cs004

És amikor álmodoznak a pinahiányos férfiak szexrobotról, hol tart már a nőket kiszolgáló technika?:)

https://velvet.hu/elet/2020/05/13/az_elso_alkalommal_womanizer_tesz_orgazmus/