George Herceg
0 megosztás
Címkék: ,

Alanyi jog-e a nemi élet?

A közelmúltban, elsősorban az USA-ban kavart vihart Robin Hanson közgazdász elmélete arról, hogy a szexuális egyenlőtlenség a jövedelmi egyenlőtlenséghez hasonlóan a fejlett világ, égető problémájává kezd válni, amit jól mutatnak azok az esetek, melyben egy-egy mészárlás motivációi között megjelent a szexuális sikertelenségből akadó frusztráció. Bár Hanson több megoldást is felvet (prostitúció, robotok, állami újraelosztás), az alapvető kérdés az, hogy alanyi jogként tekinthetünk-e a szexre, vagy sem.

Egyetértek azzal, hogy elsősorban a férfiak számára, de a nők többsége számára is a szexuális élet az életminőség meghatározásában döntő szerepet játszik. Nyilvánvaló, hogy a szex mennyisége, minősége, a partnerek száma, változatossága, a szexhez kapcsolódó pozitív érzelmek megélése javítja az egyének közérzetét. Ebből azonban nem jut mindenkinek egyenlő rész, és nem jut mindenkinek annyi, mint amennyit szeretne.

Azzal viszont vitatkoznék, hogy ezt alapvető jogként kéne definiálnunk. A szex az emberek között „piaci alapon” működik és itt nem az anyagi előnyökért aktust nyújtó szolgáltatásokra gondolok. Minden egyén rendelkezik valamilyen mértékű szexuális vonzerővel, ami azonban nem mindenkire hat egyformán, ugyanakkor vannak u.n. alapvonások, melyek az emberi egyedek többsége számára szexuálisan vonzóvá tesznek egy embert. Ilyen a férfiaknál a széles váll, a szimmetrikus arcforma, a domború mellkas, a magasság. A nők estében a kerek mellek, a formás popsi, és a karcsú derék. Természetesen ehhez az alaphoz jön az egyéni ízlés, és az adott emberről kialakított vélemény és érzelmek. Ahogyan az emberek közötti vagyoni különbségek sem fognak soha eltűnni, úgy az emberek közötti szexuális lehetőségek közötti különbségek sem, hiszen minden egyednek különböző ráhatása van a másik nem képviselőire. Nem indulunk tehát egyenlő feltételekkel és lehetőségekkel a nemi élet rögös útján. Kérdés, hogy ebbe a természet és a társdalom által kialakított rendbe érdemes-e, illetve lehetséges egyáltalán belenyúlni.

Véleményem szerint természetellenes lenne bármelyik nemet arra kötelezni, hogy azzal bújjon ágyba, akit nem kíván. Nincs olyan érv, ami egy ilyen intézkedést legitimálhatna, ugyanakkor a szex piac működési mechanizmusának „kijátszására” eddig is megvoltak a kiegészítő lehetőségek, az ebben nem túl sikeres egyének számára. Elsősorban ezt szolgálta a prostitúció, de mellé napjainkban felzárkózott a pornó és a szex robotok is. Azonban a szexre nem tekinthetünk úgy, mint egy elosztható, sőt újra osztható vagyonra. Az, hogy létezik szexuális egyenlőtlenség az tagadhatatlan, de akárcsak a jövedelmi egyenlőtlenségeknél, ez a különbség egyben motivációs erővé is transzformálódhat. A férfiak java részét, akik megértették a szex piac működésének mechanizmusait, a sikeresebb szexuális élet elérésének vágya arra ösztökélte őket, hogy külsejükben és egzisztenciálisan a fejlődés és a gyarapodás útjára lépjenek, ami jó az adott egyén és jó a környezete számára is. Ebből következik, hogy az incel (Az incel az involuntarily celibate kifejezés rövidítése, azaz olyan embereket takar, akik nem saját akaratukból élnek cölibátust, hanem nem fekszik le velük senki.) mészárlásokra tekinthetünk úgy is, mint egy ilyen kihívásra adott rossz válaszra. Ez persze a meggyilkolt áldozatok családjait nem vigasztalja. Mondhatjuk, hogy ez szerencsére még csak amerikai probléma, de félő, hogy ahogyan sok más dolog, pár éves késéssel hazánkba ez is begyűrűzik.

A megoldást én abban látom, hogy a szocializáció során nagyobb hangsúlyt kell fektetni a szex és a párkapcsolati piac összefüggéseinek megismertetésére a következő generáció számára. Az élet szabályai kegyetlenek, ezt nem tagadja senki, de ha ismerjük őket, akkor alkalmazkodni is jobban tudunk majd, így a frusztrációnk is csökkenni fog.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


335
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
35 Egyéni hozzászólás
300 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
hunbagirarinpocseDonnarummarcsabaZatyi József Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Az erősebb kutya baszik vs. ingyen pina mindenkinek…..na ez egy nagy piszológus dilemma

Naooo
Olvasó
Naooo

Az erősebb kutyának fagyállós babapiskótát.

common man
Olvasó
common man

Basszon az erősebb kutya nyugodtan.És mindenkinek ingyenpinát.Sőt a nőknek ingyenfaszt.

Reszet Elek
Újságíró

Én pedig abban hogy csökkenteni kellene a társadalom átszexualizáltságát.

common man
Olvasó
common man

Mindenkire egy számlálót,aki az átlag fölött csinálja fizessen az államkasszába!

toth gyorgy karoly
Olvasó
toth gyorgy karoly

Lusta vagyok utánakeresni annak, hogy szó szerint idézzek, de Einsteinnek volt egy mondása, mely szerint, ha kialakul az információs technológiai, fel fog nőni az idióták generációja.
Állítólag Japánban már azon a szinten tartanak, hogy az emberek nem is akarnak szexelni.
Más szavakkal: nagyon érdekes a téma és a problémfelvetés, kicsit furcsálom, de jobban végiggondolva, igen, elhiszem, hogy a “fejlett nyugat” ott tart, hogy emberek tömegeit frusztrálja, hogy nem képesek nemi életet élni, legfeljebb az ötcombú barátnőjükkel. (“a szakasz”: Elias őrmester: – “Many, tedd vissza szépen az első szeretődet az ásóra, és folytasd a lövészteknőt.”) Adja magát a kérdés: és tessék mondani, miért? Lehet válaszként arra gondolni, hogy a szex elosztása egyenlőtlen, azaz a legnagyobb anyagi és társadalmi befolyással rendelkező és magas érdekérvényesítési képességű férfiak elviszik a nők többségét, én azonban úgy látom, hogy ez az érem egyik oldala, sőt, talán inkább csak a pereme. A gond az irreális elvárásokat támasztó, önismerettel nem rendelkező, viszont sokszor alacsony önbecsülésű, kommunikációs készséget nem kialakított, virtuális kütyük társaságában felnövő generációk képességével van. Elidegenedett, elmagányosodott emberek jellemzik a nagyvárosok lakosságát, főleg nyugaton, akik nem tudnak és nem is akarnak kapcsolatba lépni egymással. A számomra idegen közeget képviselő Budapesten egy közösségi közlekedési eszközön gyakorlatilag kizárólag befelé fordult, komor arcú, egymással szóba se álló, telefonjukat nyomkodó embereket látni. A tíz éven aluliak képesek érdeklődni és mosolyogni, de nekik a kezükbe nyomják a digitális lóf.szt, hogy gyorsan felejtsék el azt, hogy a világon másik ember is van. Az, hogy a vizisiklóválú, szemüveges kockagyerek így viselkedik, egy dolog, de el szoktam nézegetni tizen, huszonéves lányokat is, akik, bár csinosak, az arcukra van írva, hogy mély meggyőződésük, hogy bűnrondák és nem kellenek senkinek. És ezek meredten ülnek egymás mellett.
Nem, így nem fog menni.
Hozzá szükséges tenni, hogy a párkeresés, a párkapcsolat kialakítása nemcsak dugási, hanem utódnemzési, tehát közösség-, és nemzetmegtartási szempontból is alapfeltétel. Az közösségek, populációk, akik elvesztik önazonosságukat és életösztönüket, kihalnak, és ki is kell, hogy haljanak.
Még egy kitétel: a korábbi korokban is voltak agglegények és vénkisasszonyok, mikor még nem nevezték őket inceleknek, azaz olyan emberek, akik elsőorban lelkialkatuk és pszichéjük, és csak sokkal ritkábban testi adottságaik miatt esélytelenek voltak arra, hogy nemi életet éljenek élő és eszméleténél lévő személlyel. Nos, valami ilyesmit hívnak evolúciónak. Sem a szexet, sem a szexhiányt nem tegnap találták fel, mióta létezik ember, ez létezik, és mióta létezik emberi társadalom, ez nemcsak magánügy, hanem társadalmi és hatalmi kérdés is. Megkockáztatom, hogy a viktoriánus Angliában vagy a nyolcadik századi észak-Itáliában több aszexuális ember volt, és mégse dőlt össze a világ.
Hogy alanyi jog-e a szex, nos, én Wass Albertet tudom idézni, aki azt mondta, hogy az embernek egy alanyi joga és emberi joga van: békében élni magában, hogyha nem árt senkinek, ne b.szogassák, senki, se ember, se államhatalom. Az összes többi kitaláció és hamis. Továbbá, aki békében él, nem zaklatják, és ő sem zaklat senkit, az megoldja, ami még kell neki, nem szükséges rá szót vesztegetni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ejnstejn egy tolvaj kis kókler volt.

Aldo
Újságíró

Meg zs kategóriás is.

Hunn
Újságíró

1. Minden ember szexuális lény.
2. Minden férfinak joga van hozzá, hogy bepróbálkozzon bármelyik neki tetsző nőnél.
3. Minden nőnek joga van erre igent vagy nemet mondani.
4. És ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani.

Marcell
Olvasó
Marcell

A feministák szerint az 1-2. pont csak a bredpittekre vonatkozik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az átlag nő szerint is, vagy akkor minden nő feminista.

righeira
Olvasó
righeira

Ez zavaróan emlékeztet a szabad piacos dumára. Az benne a zavaró, hogy ugyanúgy hamis.

Optimális körülményeket vizionál, meg laboratóriumi modelleket alkot, amelyek nem számolnak adottságokkal (tőke, fogyasztói kör, testi adottságok), kedvező vagy kedvezőtlen feltételekkel (nyersanyag, történelmi folyamatok, illetve rossz nevelés, pozitív minta hiánya) és irracionális elemekkel (reklám, médianyomás, éretlenség-ostobaság).

Szóval nagyon jól hangzik az elméleted, amíg ki nem derül, hogy a műgonddal megtermelt egészséges ételed helyett a népnek a gyorskaja kell, a felelősséggel járó, de emberhez méltó létezés helyett a “karizmatikus vezető”, az értelmes, normális férfi helyett a második családját magára hagyó szívtipró amorozó.
Ja, persze felmerül, hogy te is menj a közízlés alá, és légy pszichopata geci – egészségedre…!

Naooo
Olvasó
Naooo

Egyszerű a megoldás, a gazdagok nőit el kell venni, úgyis csak kizsákmányolás útján szerzett pénzből jutottak ezekhez.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ne csak mondjad, hoppá fel a fotelből és járj elől jó példával….a példa ugyanis ragadós…

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem fotelban ülök, bukta.

common man
Olvasó
common man

…nőit el kell venni, Feleségül?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem mondtam ketté is kell vágni őket.

common man
Olvasó
common man

“A megoldást én abban látom, hogy a szocializáció során nagyobb hangsúlyt kell fektetni a szex és a párkapcsolati piac összefüggéseinek megismertetésére a következő generáció számára” Gyakorlatban ez ,hogy nézne ki?Óvodában ,általános iskolában,középiskolában vagy felnőtt tanfolyamokon? Vagy mindegyik? Vagy: gyere fiam most valami fontos dolgot akarok mondani hagyd ott egy kicsit a számítógépet.

UPongi
Olvasó
UPongi

Megfelelő férfi példakép a válasz. Nem pedig tanfolyamok. És a lányoknak is valami hasonló.

common man
Olvasó
common man

Na de azt honnan akasztod le? A teljes társadalomra vonatkoztatva ill.pont azokra akiknek valamiért nem volt.Akinek nem volt pozitív férfi példaképe az mi mást csinálhatna?Az mit adjon tovább.Persze lehet önfejleszteni is.

UPongi
Olvasó
UPongi

Én nem akasztok le sehonnan. :) Az én felelősségem az, hogy a saját fiamnak adjak megfelelő férfi példaképet, nem pedig a társadalomnak. Mint fentebb is írták nem cél a nemi élet újraelosztása.

common man
Olvasó
common man

A te fiad és az én fiaim remélhetőleg meg is kapják a pozitív példát tőlünk.Aki nem annak nehogy tanfolyam,hátha elmegy lövöldözni a főtérre.

UPongi
Olvasó
UPongi

Egy kis adalék hozzá: a napokban, egy másik fórumon, mondtam pár véleményt. Szerinted kik támadtak legjobban? Hát nem a nők…
Szóval jó kis tanulság volt és a TRP irodalom is figyelmeztet rá. Úgyhogy nem is nagyon kívánok másnak férfi minta lenni ezek után csak a fiamnak (más kérdés, hogy amint a fenti esetben látszik, mások meg nem is akarják, hogy példakép legyek :) )…

common man
Olvasó
common man

Mit mondtál és kik támadtak? Amúgy teljesen egyetértek először mindenki a saját udvarán rakjon rendet! Ez mindenkinek a saját felelőssége ezt nem lehet másra kenni.

UPongi
Olvasó
UPongi

Szintelméleti fejtegetés volt… és ráadásul úgy, hogy én sem hiszem, hogy a szintek tényleg egzaktul besorolhatóak egy 1-10 skálába. Ha nem is így hívtuk, de ez mindig is jelen volt a társadalomban. A nagyapám korából származó “nem hozzád való ez a lány/férfi” mondás ennek az akkori manifesztációja.
Férfiaktól kaptam meg legjobban a magamét… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És mi van azokkal, akinek meg volt pozitív férfi példaképe, azok hogyan “kurvultak” el?

wittukind
Olvasó
wittukind

Az a “kurvulás” volt a pozitiv kép

UPongi
Olvasó
UPongi

Utána elhitték a feminista maszlagot, vagy mittudomén! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No bassza meg:)

https://femina.hu/kapcsolat/ferfi-anya-parkapcsolat/

Kimaradtak az apák, akik a mintákat adogatják…..

UPongi
Olvasó
UPongi

Nekünk is van elméletünk, hogy milyennek kellene lennie a jó apa-lánya viszonynak… hát hadd találjanak már ők is ki hasonló elméleteket. :) Nekik is kell foglalkozni valamivel! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor segíthetsz Blackur-nak- ha jól írom a nevét -, ő kérdezett apa – lányával kapcsolatosan pont erről:)

common man
Olvasó
common man

volt itt is cikk már erről

UPongi
Olvasó
UPongi

Úgy értettem a párválasztásban van olyan elméletünk, hogy mit kell megfigyelni az apa-lánya kapcsolatban… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elmélet:)

common man
Olvasó
common man

Inkább innen mint “onnan”.

Ijk
Olvasó
Ijk

Nem jár semmi, sem alapjövedelem, sem szex. Lelőtt egy tucat embert valami lelki nyomorult elmebeteg, mert nem jutott neki nő. És emiatt felmerülnek ilyen dolgok mint társadalmi probléma.
Az a társadalmi probléma hogy a lelki nyomorult, elmebeteg csőcselékhez minimális szinten is alkalmazkodik a többség. Ez a kurva nagy lberalizmus az egyetlen létező társadalmi probléma.
De majd lassan a nyakunkba szakad az időjárásváltozás kontra túlnépesedés miatti élelmiszer, élettér, ivóvíz probléma és akik ma még mások lelki szabadsága miatt aggódnak holnap ölik egymást a túlélésért. Ne legyen igazam mert akkor bizony sokan visszasírják a mai “nyomorult” életüket. Én is.

common man
Olvasó
common man

Nem az illető lelki szabadságáért aggódok hanem azoknak az életéért (és ez én is lehetek meg te is) akiket az ilyenek le akarnak lőni.

rumospiskóta
Újságíró

Bocsex common man, úgy tűnik hogy te tudsz nekem is tetsző kérdéseket megfogalmazni..
A mindennapok kockázatai elől nincsen menekvés : ha mindenki lábujjhegyen közlekedik és reggel beveszi a nyugtatóját, akkor is a fejünkre eshet egy virágcserép. Vagy egy utasszállító repülő.
Ha betiltod a lőfegyvereket akkor sem tilthatod be az egész világra haragvást – és bárkit bántani elég egy konyhakés vagy kőbalta.

nagylaci80
Olvasó
nagylaci80

“Nem jár semmi, sem alapjövedelem, sem szex. ”
Teljesen egyetértek. Liberális agyhalottak hülyesége mindkettő. Semmi nem járhat alanyi jogon. Aki nem dolgozik, ne is egyék, én így gondolom (kivéve persze a súlyos betegeket, veleszületett fogyatékosságot stb.). Teljesen ellentmond a természet törvényeinek. Szex nélkül pedig lehet élni. Ahogy írod is, inkább a valódi problémákkal kellene foglalkozni. Például a túlnépesedés megállításával.

wittukind
Olvasó
wittukind

jó hozzászólás, 80-ban voltam az első heavy rock koncerten, azért is tetszik, az a túlnépesedés pedig megint ideirom hogy nincs hogy megállitani amig a gittegyletek csicskásai tutujgatják a szaheli és a shud-i alhomosapiens fajokat…. megállitani kb úgy lehetne mintha a dzsinnt vissza akarnád gyömöszölni a palackba…kemény munka de nem lehetetlen..

Flo
Olvasó
Flo

“Teljesen egyetértek. Liberális agyhalottak hülyesége mindkettő. Semmi nem járhat alanyi jogon. Aki nem dolgozik, ne is egyék”

Az alapjövedelemmel én se értek egyet, és a szexet mint alanyi jogot sem úgy képzelem el, ahogy a cikk. Megfordítanám a mondatodat: Azt írtad, aki nem dolgozik, ne is egyék. Ebből következik, hogy aki dolgozik, az igenis, hogy egyék. Nálam ennek a továbbgondolása, hogy a törvényeknek nem kéne asszisztálni ahhoz, hogy a férfiakat a farkuknál fogva vezetik. Gondolok itt az elvált apákra, a házasságban, de szex nélkül élő férfiakra, meg a barátzónára. Ők azok, akik “dolgoznak”, mégsem “esznek”. És emiatt sok más férfi nem is akar “dolgozni” – azaz erőfeszítéseket tenni egy párkapcsolatért.

Aldo
Újságíró

“Lelőtt egy tucat embert valami lelki nyomorult elmebeteg, mert nem jutott neki nő. És emiatt felmerülnek ilyen dolgok mint társadalmi probléma.”

A hozzá hasonlók szeretnek arra hivatkozni, hogy azért kattant be, mert nem kellett a csajoknak, holott eleve kattant volt és ezért nem kellett.
Egy normális társadalomban arra kéne törekedni, hogy az ilyeneket kiszűrjék.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csomó kattantnak van kurvája, meg gyereke.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Ijk

ha azért lőtt…

Ijk
Olvasó
Ijk

Teljesen mindegy miért lőtt.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

torolt
És mi van azokkal, akinek meg volt pozitív férfi példaképe, és nem kurvultak el?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A számuk vetekszik azokkal a sikeres emberekével, akiknek az önéletrajza a következőképpen kezdődik:

“Szüleim “jólszituáltak”/gazdagok voltak, csodás gyerekkorom volt, tökélets mintákkal, apám igazi Férfi volt, anyám a nagybetűs NŐ, a tökéletes genetikámért nem kell hálát adnom, hiszen ez csak egy természetes dolog, igazán megkaptam mindent, még kérnem sem kellett, automatikusan a renedelkezésemre állt bármi, a seggemet is külön szolga törölte ki stb. stb. …… , és ennek ellenére lettem az a sikeres ember, aki most vagyok…..”

Ilyenek “rengetegen” vannak…..

Meg neked is, hogy a pozitív férfi példakép ezek szerint lófaszt sem jelent:

https://femina.hu/kapcsolat/ferfi-anya-parkapcsolat/

wittukind
Olvasó
wittukind

“létminimumon” vannak, nem tellett okostelóra, nics jólét nincs “elkurvulás”

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

torolt
mi a baj?
akarsz róla beszélni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Semmi baj sincs, csak itt páran el vannak varázsolva attól, hogy a nők hibája, meg az apa/ férfiminta ( no meg az állami tamogatás hiánya:), stb. stb. az oka a töketlenségeiknek, a meddő, pina utáni sóvárgás be nem teljesülése miatt, és még az összes okot és szidnivalót fel sem soroltam.

UPongi
Olvasó
UPongi

Akkor halljuk, mi a te véleményed miért töketlenkedtek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bármit lehet okolni, rábökhetsz amire csak akarsz, és előbb utóbb kerül itt egy olyan nagytudású, aki rittyent róla egy (balfaszmentő) cikket, előbb-utóbb.
Egyet viszont soha nem szabad szóba hozni,és az pedig a saját felelősségük, bármilyen ok miatt lehet rinyanapot tartani, de ők, klasszikussal éve: ” ott se voltak, vagy ha igen, akkor az se az vót……”

UPongi
Olvasó
UPongi

Amikor a nem megfelelő férfimintát említjük, akkor kinek a felelősségét firtatjuk éppen, ha nem a sajátunkét? Már úgy értem, amikor a következő generációról beszélünk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A következő generációnak is meg kell vívnia a “saját” harcait, ahogy mindegyiknek és mindenkinek, de jelentkezzen az, aki pont olyanná vált, amilyenné a szülei “nevelték”/akarták/remélték stb…

Mert nincs összefüggés a kettő közt, az életképes az minden akadály ellenére kiküzdi magának, a balfasz minden protekció mellett balfasz marad.
Gyerekként még csak -csak lehet takarózni és keresgélni felelősöket, de már felnőttként, 18-25-30 + évesen már nevetséges, a fölött meg már röhejes.
Tényleg elveszi a jólét az emberek eszét, és “férfiasságot” nem lehet adni senkinek, ahogyan elvenni sem lehet tőle, egy alfát nem tudsz megfosztani a lényegétől, az úr a pokolban is úr, míg a szerencsétlen az a windsdorf házban is szerencsétlen.
Nincs olyan (külső!) intézkedés vagy törvény amitől egy balfasz “férfiasabbá” válna, ami biztos, hogy a rinya meg a követelőzés, no meg a másra/ szülőre/ államra/ nőkre/feminizmusra/kondicionálásra/ gazdasági – társadalmi berendezkedésre/rendszerre stb. mutogatni, az mindig a vesztesek sportja, és a sokaságuk és együtt üvöltésük még kontraproduktív is, mert még inkább bebetonozzák a nyomorukat.

UPongi
Olvasó
UPongi

Olyan, mintha azt állítanád, hogy a nevelés tök fölösleges, mert mindenki olyan lesz, amilyennek született… alfa, balfasz a sors által leosztva. Megérted ugye, ha ezt nem hiszem el?

common man
Olvasó
common man

Aki minden akadályon átküzdi magát az nem csak egyszerűen életképes,hanem kurva életképes,a jég hátán is megél.Aztán említed ,hogy a balfasz balfasz marad.Ez is igaz.A csúsztatás, de mondhatnék hazugságot is ott van ,hogy a kettő véglet közt van az emberek nagyobb hányada akiket te egyszerűen kihagysz.Szerintem szándékosan.És itt nem a felelősöket keressük azért ,hogy mutogatni lehessen rájuk hanem az okokat azért hogy esetleg valamit javítani lehessen a helyzeten.

Flo
Olvasó
Flo

“A csúsztatás, de mondhatnék hazugságot is ott van ,hogy a kettő véglet közt van az emberek nagyobb hányada akiket te egyszerűen kihagysz.”

Lierin még durvábban űzi ezt. Pattanásos, mamahoteles számítógépfüggőkről ír, meg milliomosokról. Beszarok.

common man
Olvasó
common man

Aztán ezt miért ide írtad?Talán össze akarsz házasítani lierinnel? Személyeskedés helyett mutasd már meg,hol szerepel abban a hozzászólásban amire reagáltam az emberek többségét kitevő “csak” átlagos ember?Nem tudja torolt,hogy vannak ilyenek? na ne ! Akkor bizony csúsztatás vagy hazugság.Mert a tények elhallgatása az hazugság.Ha esetleg figyelmetlenség volt a részéről akkor elnézést a kemény szavakért(már tőle)Ha meg belém akarsz kötni(ugyan nem tudom miért) hívj ki egy boxmeccsre,ha nem mersz eljönni küldd magad helyett az ukrán másodosztályú bajnokot vagy ilyesmi.Ha van észérved akkor beszélhetünk.

Flo
Olvasó
Flo

“Aztán ezt miért ide írtad?Talán össze akarsz házasítani lierinnel?”

Bocs, nem kötekedni akartam (legalábbis nem veled), csak dohogtam egy kicsit Lierin értetlensége miatt. Egyetértek az ominózus kommenteddel.

“Ha meg belém akarsz kötni(ugyan nem tudom miért) hívj ki egy boxmeccsre,ha nem mersz eljönni küldd magad helyett az ukrán másodosztályú bajnokot vagy ilyesmi.”

Ez nem tudom, honnan jött neked, ne keress ott ellenséget, ahol nincs.

common man
Olvasó
common man

Igazad van nem keresek van elég… A boxmeccs meg egyik volt kommentelő ötlete volt(máskor és másképp) onnan jött az ötlet,kicsit felhúzódtam a(vélt) összehasonlításon.Minden ok. Megyek megsétáltatom a pitbull keveréket.

Szárnyathy Géza
Olvasó
Szárnyathy Géza

Megfelelő férfimintát megfelelő férfi tud mutatni. Ilyen férfi ritka, és a saját gyermekének tud példát mutatni. A férfiak és a nők a szüleik puttonyát cipelik, és adják tovább akaratlanul a gyerekeiknek, akik szintén balfaszok lesznek. Balfaszmentő cikkek haszontalanok, sőt komfortosabbá teszik a posványt azzal, hogy lám mások is jártak így, elleszünk itt együtt. Áldozatszerepből nem fognak fejlődni. Azok a cikkek segítenek, amik rámutatnak, hogy itt balfaszság esete forog fönn, és adnak egy olyan kis impulzust, amitől az illető, aki felismeri a mintát magán, tettessé válik. És segít magán, és kér segítséget, hogy kimásszon a szutyokból. A szokásokon nagyon nehéz változtatni. Egy kicsin, ha sikerül, hozza magával a többit idővel. Egyetértek torolttel abban, hogy ez ki-ki saját felelőssége. Más nem tudja helyettük akarni. UPongival pedig abban, hogy segítsünk annak, aki kéri, és zökkentsük ki a rossz keréknyomból azt, akin úgy érezzük, hogy képes zökkenni egyénileg, szemtől szembe, vagy egy jó cikkel a Férfihangon. Nekem gyakran a kommentek közötti gyöngyszemek mélyebbre mennek, mint maga a cikk. A cikk pedig azért tetszik, mert ilyen kommentek érkeznek rá.

Flo
Olvasó
Flo

A szex természetes emberi igény, mondhatni alanyi jog (kéne, hogy legyen)- de egy másik, konkrét ember nem-szexhez fűződő joga is alanyi jog. Mit jelent, illetve mit kéne hogy jelentsen ez a gyakorlatban? Ha te előzetesen elfogadott feltételek mellett, méltányolható erőfeszítéseket teszel, akkor jogod van a korábban beígért jutalmat számonkérni. Pl nem teheted meg, hogy beülsz egy étterembe, kajálsz egy jót. aztán baszol kifizetni a számlát, mondván hogy el volt sózva a leves. És az adott étteremmel mondjuk nem csak te csinálod ezt meg, hanem többen is, főleg, ha úgysincs retorzió. Sőt nem csak egy étteremmel fordul ez elő, hanem a 80%-ukkal. Ebben az esetben az étteremtulajdonos nem fogja azt gondolni, hogy neki ez most motivációnövelő tényező, hanem elkezd azon agyalni, hogy miként lehetne jogi útra terelni az ügye(ke)t. Ha ez nem sikerül, jóérzésű ember akkor se fogja azzal fikázni az étteremvezetőt, hogy akkor minek kellett kiszolgálnia XY embert. Mert ez a dolga, baszki!

Ezzel ellentétben a “bebarátzónásított” bétákon mindenki csak röhögni tud.

Vagy ott van a közismertebb, teázós, színdarabbal is szemléltetett példa, ami szerint a “teát főző” félnek akkor is kuss a neve, ha a vendég konkrétan kikéri a teát, csak ugye aztán meggondolja magát.

A szex mint újraelosztás alapját képező erőforrás így kimondva elég meredek, de az azért elgondolkodató, hogy ha egy lusta disznó vagy, éhen halni akkor se fogsz. Ha nem is mint feltételehez nem kötött jövedelmet, de valami segílykét fogsz kapni. Persze sokak szerint ez így nem fair. És ez egy méltányolható vélemény. VISZONT: ha nem vagy egy Steve Jobs, és max valami kétkezi munkára vagy alkalmas, ha milliomos nem is leszel, de valamilyen munkát azért csak találsz, és az ezért kapott kis pénzecskét már senki se fogja elvitatni tőled. Nem fogják neked azt mondani, hogy felvesznek próbaidőre, aztán majd meglátjuk, majd fel is út, le is út, lóvé meg nuku. Ellenkező esetben megint csak ott van a bíróság. Igen, vannak és lesznek is ügyeskedő cégek, de hál istennek nem ez a jellemző. Szóval ha nem vagy lusta illetve fogyatékos, még újraelosztás nélkül is lesz jövedelmed. Valamennyi.

Ehhez képest szexhez (nem az, hogy kielégítő mennyiségű, hanem bármennyi szexhez) rohadt sok férfi nem jut (legalábbis a fejlett világban…), hiába tesznek méltányolható erőfeszítéseket, és hiába kapnak ígéreteket. Nem csak maga a szex, hanem a szex lehetőségének felcsillantása is erőforrás, lévén, hogy ennek teljesülésében átlag bétánk csak reménykedni tud. Meg tovább nyalni a nő(k) seggét, amíg be nem kattan, vagy meg nem ismerkedik a red pillel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A szex természetes emberi igény, mondhatni alanyi jog (kéne, hogy legyen)

Miért?

Aldo
Újságíró

“Ezzel ellentétben a “bebarátzónásított” bétákon mindenki csak röhögni tud. ”

Mivel a többségüket, ha 99-szer baszták át a palánkon ugyanúgy, akkor századjára is oda fogják tartani az arcukat. Az ilyeneken tényleg csak röhögni lehet.

righeira
Olvasó
righeira

Igazi ostoba, öntelt tahó beszólás, gratulálok.

Tudod, legyél kurva hálás a sorsnak, hogy veled nem olyan szarságok történtek meg, amelyek miatt ki tudnak használni a nők ilyen módon.
Az, hogy te máshol vagy tökéletlen – mert tökéletes nem vagy, az holtbiztos – nem alap arra, hogy más nyomorán röhögj. Simán lehetne rajtad is röhögni, biztos vagyok benne. Lehet, hogy nem barátzónásítanak, csak átbasznak a munkahelyeden, ügyesen csal meg téged a párod, csak nem veszed észre, vagy felvettél egy jó kis hitelt, és a felének kifizetése után még másfélszer annyival tartozol. Esetéleg van valami jó kis krónikus betegséged, amire diétáznod kell, esetleg gyógyszert szedni.

Szerintem a te logikáddal ez is tök poén: nézd, hogy gyömöszöli magába pirulákat már 99. alkalommal is – hahaha…!
Nézd a lúzert: két ember helyett dolgozik, egy fizetését, mekkora poén!
Kellett a lakás, az ÁSZF meg hosszú volt? Hahaha… így jártál, köcsög!!
Figyu, a legjobb haverom vagy, azért nem árulom el, hogy attól olyan széles a mosolyom, amikor csak összefutunk, mert a csajodat reszelgetem.

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Valahogy így. Ugye a szex is a Maslow piramis alja, ezért fontos, hogy foglalkozzunk a kérdéssel, de teljes mértékben egyetértek Veled, és én is úgy gondolom, hogy az alanyi jogon járó szex hülyeség, a szűzkurvaságot igenis büntetni kéne, nem pedig támogatni mint ahogy mostanában történik.

Art
Olvasó
Art

A szex nem állampolgári alapjog, ellenben közérdek, hogy ne lődörögjenek az utcán kielégítetlen férfiak. A kielégítetlen férfiak közvetlen biztonsági kockázatot jelentenek, akár muzulmán migránsokról van szó, akár fehér furgonos faszkalap sofőrökről, akár Teréz körúti robbantókról, akár McDonalsban lövöldöző zakkant egyetemistákról. És ebben a témában kikerülhetetlen a női felelősség nevesítése.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Fizessenek a gazdagok” után szabadon: “Fizessenek a nők”……

Flo
Olvasó
Flo

A két jelenséget, az incel létet meg a merényleteket azért nem kéne összemosni. Ez utóbbinál a szexuális frusztráción kívül mindig van egy másik ok is, fiatal korban is kimutatható pszichiátriai problémák vagy épp vallási fanatizmus. Ugyanezen az elven: a szegénység/munkanélküliség felszámolása/csökkentése lehet társadalmi cél, de ezalatt nehogymár a bűnözők mentegetését értsük, hanem azt, hogy aki akar, és tesz is érte, annak legyen munkája, illetve az ezért járó fizetséget meg is kapja méltányos feltételek mellett.

“És ebben a témában kikerülhetetlen a női felelősség nevesítése.”

Nincs olyan, hogy női felelősség. Nem tudod kikényszeríteni a felelősség érzetét a nőkben, legfeljebb bizonyos társadalmi normák betartását.

Art
Olvasó
Art

De igen, van olyan, hogy női felelősség. Kikényszeríteni nem tudom az érzetét, de meg tudom nevezni. És szokjunk hozzá, hogy nőket felelősségre lehet vonni egyénileg is, csoportosan is.

Minden agyament bűnelkövető mellől hiányzik egy kedves női hang, ami azt mondja, hogy “ne csináld, Ricsikém, inkább bújjunk össze, netflix and chill”. Ez az egyetlen, amivel az ilyen fajsúlyú tragédiákat meg lehet előzni. Sajnálom Rita, az most nem működik, hogy “tartsa a gatyájában”.

Annak a kretén Teréz körúti robbantónak miért nem volt egy helyes kis barátnője? Mert direkt nem akart? Eleve utál baszni? Tényleg jobban érdekli a gyújtószerkezet, mint a pina? Muhaha.

– Dehát hogy képzeled, te hímsoviniszta elnyomó fasz, hogy én a női integritásomat feláldozom egy ilyen elborult idiótára?

– Úgy gondolom, drágám, hogy a te önérzeted nem értékesebb, mint két rendőr élete. Neked lett volna lehetőséged ezt megakadályozni. Elmulasztottad. Megtagadtad. Viszonhallás.

rumospiskóta
Újságíró

Art : Helyes a bőgés Art! Ez egy fontos meglátás.
Ahogyan csemegéznek a felségek életrajzaiban azok akik a “minden sikeres férfi mögött ott egy nő” jelszót hagoztatják, vajon harcolnak-e a “minden gyilkos ellenség mögül minimum hiányzik a jóNŐ” jelszava ellen?
Mert az általad alkotott párhuzam elegáns és kézenfekvő.

Flo
Olvasó
Flo

“De igen, van olyan, hogy női felelősség. Kikényszeríteni nem tudom az érzetét, de meg tudom nevezni. És szokjunk hozzá, hogy nőket felelősségre lehet vonni egyénileg is, csoportosan is.”

Fogalmazásbeli kérdésekről nincs értelme vitázni, főleg, hogy (ahogy látom) a lényegi kérdésben itt egyetértünk, csak én kikényszerítésről írtam, te meg felelősségre vonásról.

“– Dehát hogy képzeled, te hímsoviniszta elnyomó fasz, hogy én a női integritásomat feláldozom egy ilyen elborult idiótára?
– Úgy gondolom, drágám, hogy a te önérzeted nem értékesebb, mint két rendőr élete. Neked lett volna lehetőséged ezt megakadályozni. Elmulasztottad. Megtagadtad. Viszonhallás.”

Az öngyilkos merénylőkre mondjuk igaz lehet, amit írsz, de az átlag bűnelkövetőkre nem. Ott van pl a Péntek Laci, aki megerőszakolta, majd megölte azt a rendőrpszichológust. Ő egy lezüllött parasztgyerek volt, mégis olyan helyre kis szöszi nője volt. Ez így még nem reprezentatív, de nézz meg néhány doksifilmet börtönökről. Hát ott a tetkós nehézfiúknak valahogy mindig van nőjük/családjuk.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na, mikor jön az a cikksorozat arról a bizonyos háttéről? arról hogy mi a különbség az antifemista és a libsim közt? vagy mi hozza össze ezt a kettőt? valami ilyensmiről akartál piszobeszélni…

Aldo
Újságíró

“Az öngyilkos merénylőkre mondjuk igaz lehet, amit írsz, de az átlag bűnelkövetőkre nem. Ott van pl a Péntek Laci, aki megerőszakolta, majd megölte azt a rendőrpszichológust. Ő egy lezüllött parasztgyerek volt, mégis olyan helyre kis szöszi nője volt. “

Aki korpa közé keveredik…

Hunn
Újságíró

Péntek László CIGÁNY, nem pedig “lezüllött parasztgyerek” volt.

Flo
Olvasó
Flo

Ez igaz, bár szerintem ez a lényegen keveset változtat.

Aldo
Újságíró

“Minden agyament bűnelkövető mellől hiányzik egy kedves női hang, ami azt mondja, hogy “ne csináld, Ricsikém, inkább bújjunk össze, netflix and chill”.”

Inkább egy kéz hiányzik, ami lebasz nekik egy nagy büdös pofont.

Lierin
Olvasó
Lierin

Rendben, és akkor kit áldozunk fel ezeknek a férfiaknak? A te nő rokonaidat, netán a lányaidat?

Te arra fogod nevelnéd a saját lányod, hogy közérdekből feküdjön le férfiakkal, nehogy azok gyilkolászni kezdjenek?

Hunn
Újságíró

Te arra fogod nevelnéd a saját lányod, hogy közérdekből feküdjön le férfiakkal, nehogy azok gyilkolászni kezdjenek?

Nem, Lierin. Az incel-jelenségre – ebbe beleértve az incel-ámokfutást is – az a helyes társadalmi reakció, hogy azonnal (de már tegnaptól, bassza meg!) be kell fejezni a fiatal férfiak tömeges feminista kondicionálását, a fiatal férfiak tömeges Blue Pill-es elbétásítását, és úgy kell nevelni őket, hogy ezáltal maximális esélyük legyen arra, hogy tudjanak nőt szerezni maguknak. Mert feminista/Blue Pill-es bétává kondicionálva erre minimális esélyük sincs.

Ezzel társadalmi szinten meg lehet oldani azt, hogy a tömeges incel-jelenség megszűnjön, és ezáltal automatikusan megszűnik az incel-ámokfutás is. Hiszen akkor nem lennének incelek, akik elkövessék az ámokfutásokat.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi az, hogy nőt szerezni? Szerezzenek a pinák faszt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

O sancta simplicitas!

Flo
Olvasó
Flo

“Rendben, és akkor kit áldozunk fel ezeknek a férfiaknak? A te nő rokonaidat, netán a lányaidat?
Te arra fogod nevelnéd a saját lányod, hogy közérdekből feküdjön le férfiakkal, nehogy azok gyilkolászni kezdjenek?”

Te vagy rohadt jól szórakozol azon, hogy direkt félreérted, amiket írunk, vagy ennyire buta vagy, hogy még sokadjára se fogod fel a lényeget. Kurvára senki se írta, hogy közérdekből le kéne feküdnöd bárkivel is, mégis még mindig ezen lovagolsz. Unalmas.

Art
Olvasó
Art

Nem, cicám. Arra fogom nevelni a lányomat, hogy találja meg a pici helyét egy olyan világban, ahol a férfi jutalma a nő, a nő jutalma meg az, hogy ő a jutalom. Hogy már fiatal lányként is igyekezzen olyan életet élni, ami őt értékes jutalommá emeli. Ami inspirálja a férfit, nem leuralja és kifosztja.

Hogy nőként értékes nem attól lesz, hogy másoknál nagyobbak az elvárásai, hanem hogy másoknál többet tud nyújtani. Hogy nem az minősíti, hogy mennyit tud kivenni a kasszából, hanem hogy mennyit tud beletenni.

Hogy a férfiakkal ne akarjon versenyezni, mert szükségszerűen alul fog maradni, és nevetségessé is fog válni, én meg vénemberként nem akarom végignézni, ahogy a középkorú lányom életét felőrli a feministák által mutatott hamis illúzió.

A lányomat arra fogom tanítani, hogy a férfiak életébe ne kínlódást, szenvedést és gyötrelmet vigyen, hanem kellemet, élményeket, kéjt, lojalitást, biztos hátországot. Ha ez sikerül, akkor hátradőlhetek, mert a partnerei közül egy se válik Teréz körúti robbantóvá, vagy fehér furgonos idióta fasszá, és a világ máris egy fokkal élhetőbb hely lesz.

Naooo
Olvasó
Naooo

A világ akkor lesz élhetőbb hely, ha eltűnnek a zsidók, addig nem.

common man
Olvasó
common man

Hőbölögjél csak aztán valaki feltalálja a dimenziók közti átjárót ők meg jól kisajátítják maguknak.

Aldo
Újságíró

“Nincs olyan, hogy női felelősség. Nem tudod kikényszeríteni a felelősség érzetét a nőkben, legfeljebb bizonyos társadalmi normák betartását.”

Ez igaz. Ez átlag nő felelősségvállalása megreked egy ötéves gyerek szintjén, hiszen senki sem várja el tőlük az ellenkezőjét, mert onnantól kezdve majd apuci, a házit helyettük megíró, pitiző lúzerek, az állam és a férfiak fogják a felelősséget vállalni.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

A baj ott van, hogy két véglet van: aki megteheti, hogy válogasson a partnerek között, az válogatni is fog. Az megteheti, hogy azt mondja például ( tipikus ), hogy nála alacsonyabb emberrel ő nem kezd, csak magasabbal. Megteheti, hogy kizár embereket olyan szempontok alapján, ami néhány évtizeddel ezelőttig nem igazán volt szempont. Rendben, legyen boldog. Viszont az én személyes tapasztalatom az ilyen emberekkel kapcsolatban az, hogy szerintük az egyetlen létező világ az övéké, ahol mindenki szabadon válogat. Ha nem sikerül, az csak és kizárólag az egyén hibája. Alapvetően a cikk írója is ezt a nézetet képviseli. Az élet kemény, evolúció-szelekció, minden tök rendben van. Ezek az emberek nem értik, hogy ha mindenki nála magasabb partnert szeretne, az rendszerszintű hibát okoz. Nem értik, és nem is akarják érteni mások nyomorát, azokét, akik egy ilyen mentalitással megfertőzött világban kénytelenek élni, alacsonyan, vagy ne adj’ Isten valamilyen testi hibával.

Lierin
Olvasó
Lierin

De, szerintem mindenki érti. Én is értem, hogy a lelkibeteggé nevelt, számítógépfüggő csúnya fiúk biztosan szenvednek a szexhiánytól, de akkor most dugjak velük akaratom ellenére, vagy mi?

Van egy olyan alapvető tévedés, hogy az emberek azt hiszik, a világnak van bármiféle célja velünk, hogy az egész univerzum legfőbb célkitűzése az emberiség fennmaradása – pedig baromira nem. Senkit nem érdekel, hogy a több milliárd bolygón létezik-e élet, az univerzumnak sincs célja velünk.

Ha a fajunk kihal – mondjuk ilyen “rendszerszintű hibák” miatt – hát kihal. Más fajok is kihaltak már. Egy nő/férfi sem fog kötelességszerűen dugni valakivel, hogy az illetőnek is jusson szex, ezt el kell fogadni. És nem a mai világra rákenni a dolgot, a párkapcsolat (házasság) régen gazdasági közösség volt, nem szerelmi.

devil666
Olvasó
devil666

Pontosan

Flo
Olvasó
Flo

“De, szerintem mindenki érti. Én is értem, hogy a lelkibeteggé nevelt, számítógépfüggő csúnya fiúk biztosan szenvednek a szexhiánytól, de akkor most dugjak velük akaratom ellenére, vagy mi?”

Senki nem mondott ilyesmit, sőt, többen is kihangúlyoztuk, hogy nem erről van szó. Egyébként meg marhára nem csak az általad “számítógépfüggő csúnya fiúk” nem jutnak szexhez, hanem konkrétan senki más sem, aki nem alfa. De ez egy nagyon tipikus női hozzáállás, amit csinálsz: a férfiak legalsóbb 20%-áról beszélsz, miközben mi a “legalsóbb” 80%-ról. Tudom, ebben a témában egy nőnek ez nehéz, de próbáld meg nem félreértelmezni, amiket írunk.

“Ha a fajunk kihal – mondjuk ilyen “rendszerszintű hibák” miatt – hát kihal. Más fajok is kihaltak már.”

Mondom én, hogy nincs olyan, hogy női felelősségérzet. Ha nem haragszol, én azért nem szeretném, hogy kihalna az emberiség, és ha lehet, sikerülne kijavítani a rendszerhibákat.

Lierin
Olvasó
Lierin

A számítógépes, csúnya fiúk egy példa volt, mert akkor nyilván mindenki érti, kikre gondolok.
De a te állításod szerint a férfiak 80%-a szűz? Az ország összes keveset kereső, gyártosori munkása, bolti eladója, munkanélkülije szűz, egydülálló férfi? Egyiknek sincs felesége vagy gyermeke?

Basszus, mindjárt szólok néhány rokonnak és ismerősnek, hogy valójában nem jut szexhez, csak benne van a Mátrixban és azt hiszi, hogy igen :D

Flo
Olvasó
Flo

“A számítógépes, csúnya fiúk egy példa volt, mert akkor nyilván mindenki érti, kikre gondolok.
De a te állításod szerint a férfiak 80%-a szűz? Az ország összes keveset kereső, gyártosori munkása, bolti eladója, munkanélkülije szűz, egydülálló férfi? Egyiknek sincs felesége vagy gyermeke?”

Itt én fogalmaztam félreérthetően. 80% az, aki nem jut kielégítő mennyiségű szexhez, ezen belül persze vannak, akik megházasodnak, csak aztán asszonyka viszi a házat, meg a gyerekeket, aki után a férj fizet, mint a katonatiszt, mégha esetleg nem is őtőle vannak, de ugye nincs kötelező apasági teszt, pedig rutinteszt ma már.

Azt meg szintén nem állította senki, hogy egy gyártósori munkás ne lehetne alfa. Ez nem ezen múlik.

“Mellesleg, én sem szeretném, ha kihalna a fajunk, de a fennmaradást sem szeretném annyira, hogy ezért majd olyanokkal feküdjek le, akikkel nem akarok.”

Akkor sorolom, hogy milyen intézkedésekkel lehetne SZERINTEM próbálkozni, hogy a férfiak szexhez való jogát figyelembe vegyük:

1. koedukáció megszüntetése (látszólag nem függ össze a kettő, de a koedukáció nagyban hozzájárul a kissrácok kiheréléséhez, ami aztán belépő az incel létbe. Egy koedukált suliban a kisfiúk rosszul viselkedő kislányokként vannak kezelve, általános iskolában nyoma sincs az ő képességeiknek megfelelő oktatásnak).

2. kötelező apasági teszt

3. Barátzóna tiltása akár hatalmi eszközökkel is. Ha én téged azzal hitegetlek, hogy kitapétázom a lakásod, aztán meg lelépek a pénzzel, akkor mehetsz a bíróságra. De ha te hónapokon keresztül barátzónáztatsz valakit, majd lekoptatod, azt is ugyanúgy büntetni kellene, hiszen az adott srác nem kevés energiát beleölt egy létre nem jött kapcsolatba.

4. Válás csak férfiakra nézve méltányos keretek között. Ha egy férfi vállalja, hogy nála lesznek a gyerekek, és ezért egy fillért sem kér a nőtől, míg a nő csak a férj megkopasztása mellett hajlandó a gyerekekről gondoskodni, akkor ne is jöhessen szóba, hogy a nőhöz kerülnek a gyerekek. (ez megint csak indirekt módon kapcsolódik a szexhez való joghoz, de a szex és annak a végeredménye (azaz a gyerekek) a nő fő ellentételezése egy házasságban, ezért ennek az ellentételezésnek a korrektebb szabályozása szükséges).

Remélem, nem fogod még egyszer leírni, hogy te nem vagy hajlandó számodra nem vonzó férfiakkal lefeküdni.

nagylaci80
Olvasó
nagylaci80

“3. Barátzóna tiltása akár hatalmi eszközökkel is”
Remélhetőleg ezt nem komolyan gondoltad. A hatalomnak kellene megtiltani, hogy ki kivel barátkozzon/csajozzon? Nem Észak-Koreában élünk… Ilyet talán még a legdurvább diktatúrákban sem szabályoztak (azt alapul véve, hogy azonos társadalmi osztályba tartozó emberekről beszélünk).

Flo
Olvasó
Flo

Nézd, a férfi szexualitás ezer és egy módon van (törvényi szinten is) megtámogatva. Feltételezem, hogy még Észak-Koreában sem tilos egy férfinak annyi mindent egy nővel szemben, mint Svédországban, de még Angliában vagy Magyarországon se sokkal jobb a helyzet. Miért ne lehetnének törvények arról is, hogy a nők ne tudjanak visszaélni a szexuális hatalmukkal a férfiak felett? Mi a faszért vannak a törvények csak a nőkért? (igen, a törvények nagy része MÉG MINDIG nemsemleges, de férfi-női relációban valahogy mindig csak a nők jogairól esik szó).

Más kérdés, hogy hogyan lehetne a barátzónásítást hitelt érdemlően bizonyítani. Én azt venném alapul, hogy egyrészt az adott nő a barátzóna ideje alatt élt-e nemi életet valaki mással, és hogy bizonyíthatóan kellően hosszú ideig tartott a barátzóna.

Lierin
Olvasó
Lierin

Már bocsi, de a nők sem mehetnek bíróságra azzal az okkal, hogy megtettek néhány dolgot a férfiért, de az csak megdugni akarta, semmi komolyat. Ezt meg nevezzük el dugózónának, oké?

Aldo
Újságíró

“Nézd, a férfi szexualitás ezer és egy módon van (törvényi szinten is) megtámogatva. Feltételezem, hogy még Észak-Koreában sem tilos egy férfinak annyi mindent egy nővel szemben, mint Svédországban, de még Angliában vagy Magyarországon se sokkal jobb a helyzet.”
Kim elvtárs szeretettel vár.

“Más kérdés, hogy hogyan lehetne a barátzónásítást hitelt érdemlően bizonyítani. Én azt venném alapul, hogy egyrészt az adott nő a barátzóna ideje alatt élt-e nemi életet valaki mással, és hogy bizonyíthatóan kellően hosszú ideig tartott a barátzóna.”
Mi számít kellően hosszú időnek? Hogyan bizonyítod, hogy dugott-e mással?

Aldo
Újságíró

“3. Barátzóna tiltása akár hatalmi eszközökkel is. Ha én téged azzal hitegetlek, hogy kitapétázom a lakásod, aztán meg lelépek a pénzzel, akkor mehetsz a bíróságra. De ha te hónapokon keresztül barátzónáztatsz valakit, majd lekoptatod, azt is ugyanúgy büntetni kellene, hiszen az adott srác nem kevés energiát beleölt egy létre nem jött kapcsolatba.”

Ha csak fű alatt, “megoldjuk okosban, nem kell se számla, se papír” módon ígéred meg, hogy kitapétázod a lakást, akkor aztán mehetsz a bíróságra. Ha vállalkozó vagy és megbíznak, de baszol tapétázni, akkor már más a helyzet. A barátzónásítást pedig hogyan kéne egyértelműen meghatározni jogilag, mint az el nem végzett tapétázást és az abból származó károkat? Egyszerűen bemondásra? Évi megígérte, hogy dugni fog vele, ha én ezt meg azt megcsinálom, elintézem, helyette, de mégsem dugott. Erre a bíróság majd majd kötelezi Évit, hogy dugjon veled? Az ítéletben részletesen leírja a pózokat, a helyszínt és az időtartamot? És majd nők is tehetnek panaszt, hogy barátzónásították, vagy inkább baszózónásították őket? Ne írjunk már faszságokat.

Lierin
Olvasó
Lierin

1. Legalább ötször ki lett már tárgyalva, hogy a nő alapvetően nem viheti a közös tulajdonú házat, csak akkor, ha kifizeti a férjnek a ráeső részt/lakáshasználati díjat fizet, vagy ha a férfi önkéntesen mond le a lakásról. Már anyámnak is ki kellett fizetnie a fél házat apámnak váláskor, pedig az nem ma volt. Senkit nem érdekelt, hogy fogja kifizetni gyerekek mellett.
Mellesleg, ezt most úgy mondtad, mintha az lenne az általános helyzet, hogy kizárólag a férfi vette a lakást, holott az esetek javarészében a közös megtakaratásból és hitelből fizetik a párok. A férfiak meg baromira nem fizetnk, mint a katonatiszt, az enyém sem volt hajlandó magától. Természetesen, nem mindenki olyan, mint az én apám volt, de azért nézz szét az interneten, tele van olyan segítségkérésekkel, mit lehet tenni jogilag, ha apuka csak a minimális 10-15 ezret fizeti a gyerekre, mert minimálbérre van bejelente vagy idpközben lett második asszonyka, és oda is vállaltak kettőt a kis fizetésre, aztán nem bír többet adni. Rengeteg ilyen van, sok a bírósági behajtás is, mert az apák nem fizetnek.

Szóval hagyju már ezt a “nő viszi a házat, apuka meg fizet” típusú sírást, sokszor volt már téma, elmondtam, lehet kérvényezni közös vagy kizárólagos felügyeletet. Mégsem jellemző. Mert könnyű sírni, hogy fizetni kell, de inkább fizetnek, semmint tovább kelljen nevelni a gyereket, mert úgy nehezebb csajozni.

2. A gyártósori munkás is lehet alfa, aki kell a nőknek? Eddig arról volt szó, hogy aki csóró, az béta és nem kell nekünk. Most itt lényegében mindenkinek más kritériumai vannak az alfával kapcsolatban?

A koedukációban semmi problémát nem látok, komolyan. Régen is együtt jártak a paraszt fiúk-lányok iskolába, mégsem lettek “kiheréltek”. A kötelező apasági teszt pláne nem érthető számomra, már olyan értelemben, hogy ez mivel segítené elő a férfiak szexhez jutását.

Ezt a barátzónázós hülyeséget nem is értem, lényegében hogy bizonyítanád? És fordítva is büntetnéd? Ha a pasi hiteget, a nő meg kedves, pl. vacsit főz neki, de aztán a pasi közli, hogy csak meg akarta dugni?

“Ha egy férfi vállalja, hogy nála lesznek a gyerekek, és ezért egy fillért sem kér a nőtől, míg a nő csak a férj megkopasztása mellett hajlandó a gyerekekről gondoskodni, akkor ne is jöhessen szóba, hogy a nőhöz kerülnek a gyerekek.”

És hol húzódik meg a határvonal reális elvárások, illetve “megkopasztás” között? Hmm? 20 ezer gyerekenként? 30 ezer? 60 ezer?

Hunn
Újságíró

A koedukációban semmi problémát nem látok, komolyan.

Pedig iszonyatosan káros. Kifejletlen kiskamaszként kerülnek az emberek – férfiak és nők egyaránt – szexuális versenyhelyzetbe, amire sem testileg, sem lelkileg nem érettek. Rengeteg trauma, későbbi gátlás, diszfunkció eredete ez. (Nálam is itt kezdődött minden, hogy a megszokott társadalmi példánál maradjunk…)

Ha a nemeket elkülönítjük az oktatásban addig, amíg az emberek, fiúk és lányok testileg-lelkileg kifejlődnek férfiakká és nőkké – mi több, uram bocsá, még nevelnénk is őket – akkor úgy kerülnének a “szexpiacra”, hogy nem rögződne a fejükben téves önidentitás, elidegenedés a saját testüktől, öngyűlölet, stb… Az egyik legkártékonyabb, legpusztítóbb lépés ami a nemek közti viszonyt tönkretette, az a koedukált oktatás bevezetése volt.

Aldo
Újságíró

“Rengeteg trauma, későbbi gátlás, diszfunkció eredete ez. (Nálam is itt kezdődött minden, hogy a megszokott társadalmi példánál maradjunk…)”
Neked szar volt, akkor nyilván mindenki másnak is az.

“Ha a nemeket elkülönítjük az oktatásban addig, amíg az emberek, fiúk és lányok testileg-lelkileg kifejlődnek férfiakká és nőkké – mi több, uram bocsá, még nevelnénk is őket – akkor úgy kerülnének a “szexpiacra”, hogy nem rögződne a fejükben téves önidentitás, elidegenedés a saját testüktől, öngyűlölet, stb…”
Ezek egyéni problémák. Ha valakiben téves önidentitás, öngyűlölet születik, azért mert az ellenkező neműekkel járt suliba, azt valóba el kell különíteni és bebaszni egy gumiszobába, mert ez kurvára nem normális dolog. Furcsa mód a döntő többség nem traumatizálódik emiatt.

“Az egyik legkártékonyabb, legpusztítóbb lépés ami a nemek közti viszonyt tönkretette, az a koedukált oktatás bevezetése volt.”
Tuti a háttérhatalom volt.

Flo
Olvasó
Flo

“Ha valakiben téves önidentitás, öngyűlölet születik, azért mert az ellenkező neműekkel járt suliba, azt valóba el kell különíteni és bebaszni egy gumiszobába, mert ez kurvára nem normális dolog. Furcsa mód a döntő többség nem traumatizálódik emiatt.”

Hunn nincs egyedül ezzel. Önmagában az ellenkező neműekkel való suliba járás nem lenne probléma de az már betesz, ha 4-8-12 évig olyan közegben kell létezned, ami ami nincs tekintettel a nemed igényeire, sőt még beléd is verik, hogy a fiúk úgyis rosszak, a lányok bezzeg milyen rendesek. Nem véletlen, hogy nők nem sírnak a koedukáció miatt, hiszen a közoktatás 100 %-ban az ő igényeikre lett szabva. Kissrácként meg örülj neki, hogy egyáltalán téged is beengednek oda, és megtanulhatsz írni-olvasni.

Egyébként mindent elmond, hogy észérvekkel nem is próbálod meg védeni a koedukációt, csak a shaming language-t nyomatod te is.

Mondok még valamit: Angliában ma is több gyerek jár nem koedukált suliba, mint koedukáltba, mégse szakadt rájuk az ég.

Aldo
Újságíró

“Egyébként mindent elmond, hogy észérvekkel nem is próbálod meg védeni a koedukációt, csak a shaming language-t nyomatod te is.”
Ja, aki nem ért veletek egyet, az shaming language-t nyomat.

“ha 4-8-12 évig olyan közegben kell létezned, ami ami nincs tekintettel a nemed igényeire, sőt még beléd is verik, hogy a fiúk úgyis rosszak, a lányok bezzeg milyen rendesek. Nem véletlen, hogy nők nem sírnak a koedukáció miatt, hiszen a közoktatás 100 %-ban az ő igényeikre lett szabva. Kissrácként meg örülj neki, hogy egyáltalán téged is beengednek oda, és megtanulhatsz írni-olvasni. “

És ezeket mivel tudod alátámasztani? Vagy csak az áldozatkampány volt a lényeg, mint a “Magyarországon egymillió nőt erőszakoltak már meg” című ostoba hazugság?

Anglia pedig tele van színes hulladékokkal. Mennyivel jobb.

De gondolom szerintetek az lenne a legjobb, ha a gyerekeket elvennék a szüleiktől és 7 éves koruktól az állam nevelné fel őket egy hermetikusan elzárt helyen, ahol nem találkozhatnak az ellenkező nem képviselőivel 18 éves korukig, aztán előre elrendezett házasságokkal összeadni őket.

righeira
Olvasó
righeira

Nem, aki nem tényekre vezeti vissza megállapításait, hanem kinyilatkoztat, hogy szerinte ez meg az az ember beteg, az nem érvel.
Ha még ezt megfejeli azzal, hogy az érintett számára sértő értékítéletet is fűz hozzá – hagsúlyozom: érvek, levezetés, stb nélkül, pusztán a saját agyszüleményeire alapozva – az bizony shaming language-et nyomat. Pont. Tessék elolvasni az erről írt cikket: pont úgy “érvelsz” mint egy feminista.

Flo
Olvasó
Flo

“Ha a nemeket elkülönítjük az oktatásban addig, amíg az emberek, fiúk és lányok testileg-lelkileg kifejlődnek férfiakká és nőkké – mi több, uram bocsá, még nevelnénk is őket – akkor úgy kerülnének a “szexpiacra”, hogy nem rögződne a fejükben téves önidentitás, elidegenedés a saját testüktől, öngyűlölet, stb… Az egyik legkártékonyabb, legpusztítóbb lépés ami a nemek közti viszonyt tönkretette, az a koedukált oktatás bevezetése volt.”

Lierin
Olvasó
Lierin

Ez egyébként nem felelősség érzése. A nőknek és férfiaknak nincs felelőssége abban, kihal-e egy faj, ahogy a tigriseknek sincs benne felelőssége.

Mellesleg, én sem szeretném, ha kihalna a fajunk, de a fennmaradást sem szeretném annyira, hogy ezért majd olyanokkal feküdjek le, akikkel nem akarok.

Vagy van más megoldásod? Mert tök szép dolog a felelősséggel dobálózás, de ugye másféle megoldást senki nem tud lobogtani.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha a fajunk kihal – mondjuk ilyen “rendszerszintű hibák” miatt – hát kihal. Más fajok is kihaltak már.”

common man
Olvasó
common man

Ha a Hunn-nal együtt egy lakatlan szigeten csak ti ketten………?

nagylaci80
Olvasó
nagylaci80

“Egyébként meg marhára nem csak az általad “számítógépfüggő csúnya fiúk” nem jutnak szexhez, hanem konkrétan senki más sem, aki nem alfa. ”
Menjenek el kurvához. Ilyen egyszerű. Vagy hogy gondoltad, mi lenne a megoldás?

Aldo
Újságíró

” Menjenek el kurvához. Ilyen egyszerű. Vagy hogy gondoltad, mi lenne a megoldás?”

Szerintük majd állambácsi ad ingyenpinát.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez lenne a dolga, a polgárai jóléte.

Aldo
Újságíró

Az állam csak az élősködő hulladék jólétéről gondoskodik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Fizessék a szingli nők az agglegények kurvázását.

Aldo
Újságíró

“De, szerintem mindenki érti. Én is értem, hogy a lelkibeteggé nevelt, számítógépfüggő csúnya fiúk biztosan szenvednek a szexhiánytól, de akkor most dugjak velük akaratom ellenére, vagy mi? “
Dehogy kell velük dugni. Az elhízott, ocsmány nőknek is azt kell a fejükbe verni, hogy nekik sem jár alanyi jogon a jóképű, 190 magas, izomagyú sikeres faszi. Mert érdekes módon nekik senki nem mondja azt, hogy “édes lányom, néztél te már tükörbe? Add már lejjebb az igényeidet és keresgélj a szinteden.”
Érdekes módon, ha az általad említett “számítógépfüggő csúnya fiú” problémája felvetődik, az első reakció az, hogy: ne a 10/10-es szupermodellekre gerjedjen és adja lejjebb az igényeit, lehetőleg a béka segge alá.
Szóval nem kell senkivel sem együttérzésből, sem jófejséből dugni, csak egyformán kezelni mindkét nem nyavalygóit.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem mondja? Hát, én már mondtam fórumokon, nem is egyszer :D Elhízott, ocsmány nőknek szemtől-szembe mondjuk nem, de nem is sírt nekem még egy sem személyesen, hogy nem jut neki jóképű és gazdag férfi.
Egyébként, elhiheted, az elhízott és ocsmány nőknek is leesik legkésőbb 30 éves korukra, hogy nem jár nekik automatikusan jóképű pasi.
A kérdés csak az, hogy az elhízott, ocsmány férfiak vajon megelégednek elhízott, ocsmány nőkkel? Szerintem te is tudod, hogy nem. Senki nem akar elhízott, ocsmány párt, elkekintve az emberek 5%-ától, akiknek tényleg bármi jó.

Lierin
Olvasó
Lierin

Bár, azt még hozzá kell tennem, hogy szerintem nagyon sok emberből – férfiból és nőből egyaránt – sokkal többet ki lehetne hozni egy kis stílusváltással, fogyással, új frizurával. Rengetegen szipmlán igénytelenek, nem pedig természettől eredően csúnyák.

Azok, akik tényleg általánosságban véve csúnyák, tehát már az arcberendezkedésük sem nyerő (azon ugye nem nagyon lehet változtatni) kevesen vannak.

Aldo
Újságíró

“Nem mondja? Hát, én már mondtam fórumokon, nem is egyszer :D Elhízott, ocsmány nőknek szemtől-szembe mondjuk nem, de nem is sírt nekem még egy sem személyesen, hogy nem jut neki jóképű és gazdag férfi.”
Én is elégszer írtam már fórumokon, ahol döntő többségben vannak a férfiaknak a ribancok kellenek hozzászólások. Ribanc alatt azt kel érteni, akinek két számjegyű a testsúlya, és vonzóbb, mint a tehén. Az add lejjebb az igényeidet válasz jóval kevesebb. Sajnos. De személyesen is mondtam már egy ilyen szerencsétlenségnek, mert már kurvára elegem volt a nyavalygásából.

“Egyébként, elhiheted, az elhízott és ocsmány nőknek is leesik legkésőbb 30 éves korukra, hogy nem jár nekik automatikusan jóképű pasi.”
A többségnek nem esik le.

“A kérdés csak az, hogy az elhízott, ocsmány férfiak vajon megelégednek elhízott, ocsmány nőkkel? Szerintem te is tudod, hogy nem. Senki nem akar elhízott, ocsmány párt, elkekintve az emberek 5%-ától, akiknek tényleg bármi jó.”
A vonzó, sikeres emberek meg főleg nem akarnak ocsmány elhízott párt. Amúgy három lehetőség van:
1. felfordulnak egyedül
2. beérik a szintjükön lévővel
3. igyekeznek változtatni magukon, amennyire csak lehet.

righeira
Olvasó
righeira

Ez stimmel.

Naooo
Olvasó
Naooo

Engem érdekel.

righeira
Olvasó
righeira

Pontosan!

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok!
Én is azt gondolom, hogy nem tàrsadalmi kérdés a nemi élet. Többen írtátok előttem: régen is voltak egyedül élő emberek most is vannak. “Szociális evolúcionak ” nevezném azt a képességet ami a párkereséshez kell aki ehhez alkalmazkodik sikeres lesz aki nem egyedül marad. Nyilván 2018 ban mások a kihívások mint 50 100 vagy akár csak 20 éve is. De attol hogy sex nem jut valakinek még lehet értékes ember. Van 2-3 ffi kollégám 35 körüliek még soha nem volt senkijük dolgoznak vannak otthoni elfoglaltságaik s még soha nem mentek ámokfutni sehová. Én is egyedül élek érdekes módon tiszta ruhám van rendezett az udvarom főtt ételt eszem. Mert valaki egyedül él nem feltétlen a jávai előember szintjén mozog ….ezért társadalmi segítséget várni h szex legyen botorság vagy megoldom vagy nem de nem okolok senkit érte én vagyok a sikeres v a balfék.

Hunn
Újságíró

Nem értek veled ebben egyet, komám. A szex egyéni ügy, de az már nem, ha a férfitársadalom tömegei direktbe úgy vannak nevelve, hogy esélyük se legyen rá. A feminista, Blue Pill-es kondicionálás pedig ezt eredményezi, és ez viszont már társadalmi ügy.

Ezért tépem én is a számat, amit sokan félreértenek. Azt hiszik, azért sírok, hogy nem jut nekem nő, és hogy jusson. Basszus, felnőtt férfi vagyok, megoldom vagy így jártam. Én azért “sírok”, hogy legyen a feminista, Blue Pill-es kondicionálás befejezve, és erre hozom fel példának a saját életemet – amit úgy értelmeznek, hogy azért sírok mert régen nekem nem jutott nő. Holott ez csak egy példa arra, hogy mit eredményez ez az egész, és miért kellene véget vetni neki.

Lierin
Olvasó
Lierin

Miért nem indítasz te önképzést a férfiaknak?

Hunn
Újságíró

Miért nem indítasz te önképzést a férfiaknak?

Nevetni fogsz: az egyik fiatal kommentelő kolléga korábban az én jótanácsaimat követve sikeresen becsajozott, és azóta is boldog párkapcsolatban él a barátnőjével. (Remélem, hogy azóta is minden oké veled, ha olvasod, te veszedelmes csirkefogó – bár gondolom mostanában jobban lefoglal a barátnőd kezelgetése :)) Büszke vagyok rád! )

Azért nem indítanék önképzést a férfiaknak, mert én inkább a “hogyan ne éld az életed” című kérdésre tudom a tökéletes választ, a “hogyan igen”-re kevésbé.

Más: el sem tudom képzelni, kedves Lierin hogy milyen feminista mentális gimnasztikára van szükséged ahhoz, hogy abból a javaslatból, hogy:
“A nem önkéntes cölibátushoz, magányhoz és szexuális nyomorhoz vezető feminista, Blue Pill-es kondicionálásuk helyett, talán inkább neveljünk olyan férfiakat, akik vonzóak a nők számára, és akik el is tudják csábítani a nekik tetsző nőket, kölcsönös szexuális vonzalom alapján”,
szóval hogy ebből a javaslatból milyen mentális gimnasztikával hozod te ki végeredményként azt, hogy:
” Az anti-feminista férfiak azt akarják a nőknek kötelezővé tenni, hogy a nők (köztük jómagad is) nekik nem tetsző, számukra szexuálisan nem vonzó férfiakkal feküdjenek le”…. WTF???
Na, ezért kellene beszüntetni a nők feminista kondicionálását is. Mert a nők részéről általában ilyen szintű baromságokhoz vezet az eredménye…

Flo
Olvasó
Flo

“Ezért tépem én is a számat, amit sokan félreértenek. Azt hiszik, azért sírok, hogy nem jut nekem nő, és hogy jusson. Basszus, felnőtt férfi vagyok, megoldom vagy így jártam. Én azért “sírok”, hogy legyen a feminista, Blue Pill-es kondicionálás befejezve, és erre hozom fel példának a saját életemet – amit úgy értelmeznek, hogy azért sírok mert régen nekem nem jutott nő. Holott ez csak egy példa arra, hogy mit eredményez ez az egész, és miért kellene véget vetni neki.”

Igen, ez a nem mindegy, hogy nem csak bizonyos “selejtes” férfiak problémája ez, hanem rendszerszintű probléma – és ehhez szorosan kapcsolódik az egyedülállók, elváltak nagy száma. Ha egy matekvizsga csak nekem nem sikerül az egész osztályból, akkor egy balfasz vagyok. Ha az osztály nagy része hasal el a teszten, akkor már el kell gondolkodni, hogy talán a feltételeken kéne változtatni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez lenne egy olyan búrkolt szájonbaszasás a gaz fasista orbánnak? melyek azok a feltételek amelyiken változtatni kellene és hogy néznek ki?

Hunn
Újságíró

Ez lenne egy olyan búrkolt szájonbaszasás a gaz fasista orbánnak?

Jézusom, szó sincs ilyesmiről! Hogy jut eszedbe egyáltalán ilyesmi, wittukind??? Orbán Viktor, zseniális politikusként, épp most állt be mögénk azt a kulturális háborút támogatva, amit mi már évek óta vívunk. Azon kívül régóta azzal vádolja a Fideszt a hazai liberál-bolsevik SJW-különítmény, hogy az Orbán-rendszer nem más, mint vak komondorok és fehér keresztény férfiak nőelnyomó patriarchátusa! Bárcsak szó szerint így lenne… Nem, én jobboldali, keresztény-nemzeti érzelmű magyar ember vagyok, nem Orbán Viktort, hanem a feminista, kultúrmarxista világrendet kritizálom és támadom, mint rendszert… ahogy azt teszi egyébként – többek között – Orbán Viktor is.

Aldo
Újságíró

Jó ég! Te ezeket meggyőződésből mondod, vagy valaki fizet érte?

Hunn
Újságíró

Jó ég! Te ezeket meggyőződésből mondod, vagy valaki fizet érte?

Nem értem hogy merülhet egyáltalán fel a kérdés. Mint fentebb is írtam, jobboldali, magyar érzelmű ember vagyok. A hazaszeretetre nem fizetnek jutalékot, de nem is ezért csináljuk.

Aldo
Újságíró

“Ha egy matekvizsga csak nekem nem sikerül az egész osztályból, akkor egy balfasz vagyok. Ha az osztály nagy része hasal el a teszten, akkor már el kell gondolkodni, hogy talán a feltételeken kéne változtatni.”

Nagy része? Akkor van egy kis rész, akinek sikerült. Tehát, akinek nem sikerült, az a hülye.

righeira
Olvasó
righeira

Majd ha az a kis része a csoportnak önállóan életképes lesz, akkor lehet szó ilyesmiről.

Azonban a legjobb elméknek – nem neked, persze – is szüksége van a társadalomra, azaz a többi emberre. Akik megtanítják az alapismeretekre, amire építve alkotni tud majd. Akiktől enni kap. Azokra, akik megvalósítják amit kigondolt: nyersanyagot bányásznak, összeszerelik, stb. Még mindig csak áll a szuperkütyü a gyárudvaron. Valaki kell ahhoz is, hogy ezt elvigye a fogyasztóhoz. Ja tényleg, fogyasztó is kell, aki fizet érte. Bizony, az ő pénze nélkül a nagy találmányod, minden igyekezeted a hajadra kenheted! Ja, meg kellene egy állam is, mert az első, aki megveszi a cuccod, szétszereli, és elkezdi gyártani saját hasznára. És bizony meglehet, hogy erősebb nálad, és az állam nélkül úgy befenyítene, hogy saját vállalkozás helyett ott találnád magad a saját találmányod gyártósora mögött – szalagmunkásként. (Akkor és ott szeretnék ilyen szociáldarvinista faszságokat hallani, ott lenne őszinte. Nem a társadalom kegyéből kikupálódva, diadalmas győztesként…)

Szóval, amikor ilyesmiket leírsz, hogy ha valami az emberek kis részének jó, a többieknek meg nem, akkor a kis rész számít – a többi meg (arra következtetek) kapja be, akkor jusson eszedbe:
– rá vagy utalva a társadalomra, ha tetszik, ha nem: egyedül sehogy sem vagy képes az önfenntartás szintjénél feljebb jutni
– jó eséllyel a társadalom már tett érted, hogy ide eljuss: egészségügy, oktatás, élelmiszertermelés, kultúra továbbadása stb.
– ehhez előbb-utóbb a társadalom középrétegének is lesz egy-két szava.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha az osztály nagy része hasal el a teszten, akkor már el kell gondolkodni, hogy talán a feltételeken kéne változtatni.

Ennél tömörebben nem igazán lehetne megfogalmazni a liberalizmus, SJW, feminizmus lényegét!

Aldo
Újságíró

Pont ez a lényege. Nem a hülyéket kell kiszűrni vagy felzárkóztatni, hanem az okosokat lezülleszteni.

nagylaci80
Olvasó
nagylaci80

Korrekt, egytértek.

Lierin
Olvasó
Lierin

A kommentekben megjelenő reakció megszokottan kizárólag a férfiak körül forog, és alapvető témája az, hogy szegény férfiak nem jutnak elegendő/bármilyen szexhez. Ez valóban így van, bár én ismerek jó pár szűz nőt is, de való igaz, hogy a férfiak között nagyobb az aránya azoknak, akik nem élnek nemi életet.

Ez igazságtalan? Persze. De akkor kérdezzünk vissza a másik oldalról: alanyi jog-e a gazdag, jóképű férfi?

A kérdést a ti általános véleményetekre hivatkozva hozom fel, ugyanis számtalan beszélgetésben próbáltatok meggyőzni arról, hogy mi, emberek még mindig abszolút ösztönszinten mozgunk, és a férfiak elsődleges ösztöne ilyen szempontból a szexualitás, a mag szétszórása minél több egyed között, a nők elsődleges ösztöne pedig a fészekrakás, és a lehető legjobb hím kiválasztása az utódok biztos fejlődéséhez és ellátásához.

Erre apellálva tehát: elmondhatjuk-e, hogy egyik fél sem kapja meg azt, ami állítólag kielégítené az elsődleges ösztöneit? A férfiak a rendszeres, kiadós szexet, a nők pedig a gazdag, jóképű férfit, aki biztosíthatná az utódok príma genetikáját és eltartását?
A nőknek nem kell beérnie minimálbéres férfiakkal? Bolti eladókkal, raktárosokkal, gyári sormunkásokkal? A nőknek nem kell beérniük olyan férfiakkal, akik egyedül még az alapokat sem tudnák biztostani? De, igen. Ez mindig így volt, ezer éve mondjuk lehet, hogy pont egy tök csóró senkiházihoz adtak hozzá, aki jól megdugott, de a gyereked éhen halhatott mellette.

Ez van, a világon soha nem fognak az emberek ugyanabból a helyzetből indulni, nem fogják egyenlően osztani a pénzt, a szexualitást, a szépséget. Mi mégsem gyilkolászunk minimálbéres borsodi gyári dolgozókat, ha nem jutott nekünk gazdag férfi.

common man
Olvasó
common man

Persze mert a nők jobbak ,felsőbbrendűek…

Lierin
Olvasó
Lierin

????

Ne haragudj, hol írtam ilyet? Látod, ez valamiféle mentális betegség, valaki leír valamit, és nektek csak az rá a reakciótok, hogy bezzeg, mert a nők…

common man
Olvasó
common man

Ki mondta ,hogy te ilyet írtál? Amit te írtál:Mi mégsem gyilkolászunk minimálbéres borsodi gyári dolgozókat, ha nem jutott nekünk gazdag férfi. Erre reagáltam:Persze mert a nők jobbak ,felsőbbrendűek…Már dicsérni sem szabad?

rumospiskóta
Újságíró

Lierin : Mit vitatsz itt – a nőkről szóló ábrándjaikban csalódott férfiak oldalán – tőlünk? Azt hogy “megszokottan” a saját szemszögünkről írunk? Azt hogy a szexhez jutásunk nehézségéről vagy lehetetlenségéről írunk? Azt hogy itt lehet téma az “ingyen pina”?

Ne vitasd. Pláne ne azzal hogy a nőknek sincsen ingyen a sikeres férfi. Mert ez itt nem érv. Ebben a témában aztán nagyon nem számít.

Egy dolog mégis fontos, az utolsó bekezdésed megállapítása. Hangoztasd máshol is : “Ezen a világon soha nem fognak az emberek ugyanabból a helyzetből indulni.” Szépség, gazdagság, szexualitás iránti igény.. nem vagyunk egyenlőek. Terjeszd az egyenlőségpártiak között is.

Lierin
Olvasó
Lierin

Egyenlőek vagyunk emberi értékben, csak különbözőek.

rumospiskóta
Újságíró

Éppen matekkal szórakozom és az egyenlőség az pont ugyanannyit jelent.
Ha ez az általad kijelentett egyenlőség nem AZ az egyenlőség, akkor ugyan magyarul beszélünk de mégis más nyelven.
Ha más nyelven beszélünk akkor felesleges magyarázkodnunk.
Akkor te azt mondod hogy egyenlőek csak különbözőek, én azt hogy nem egyenlőek – és mindketten pontosan tudjuk hogy a másik egy felfogásra képtelen idegen lény.

Lierin
Olvasó
Lierin

Az emberek egyenlősége jogilag azt jelenti, hogy törvény előtt egyenlőek vagyunk, ugyanazok a jogok illetnek meg bennünket és egyikünk sem értékesebb morálisan a másiknál. A különbözőség azt jelenti, hogy hiába illetnek ugyanazok a jogok, ettől még nem ugyanúgy viselkedünk és élünk.

rumospiskóta
Újságíró

Ja hogy most jogi fogalmakkal súlyzózunk.. akkor a kifejezés helyesen : “jogilag egyenlőek”.
Igen, a jogalanyok egyenlőek, és a törvény előtt egyenlőek – de férfi és nő nem egyenlőek, emberi értékben sem egyenlőek (mert én nem vagyok képes szülni) – szexuális igények és lehetőségek terén meg aztán pláne nem egyenlőek.

A fentebb megfogalmazott felháborodásom pont annak szól hogy ne vitasd a jogunkat a saját szemszögünkről való egyetértő írásra.. bármely nekünk tetsző témában se.

Aldo
Újságíró

“bár én ismerek jó pár szűz nőt is”
Én is:
– romantikus disney mocskon szociálódott hercegnők, irracionális követelésekkel
– agy mosott vallási fanatikusok
– kibírhatatlan picsák
– lerobbant, igénytelen szerencsétlenek

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, most mondjam el én is, mit tapasztalok a szűz férfi ismerőseimmel kapcsolatban (de legalábbis azokkal, akiknek sosem volt semmilyen kapcsolata)? :)
– számítógépfüggő kockák, akik sehova nem járnak (na, azért írtam őket példakánt is reggel, mert belőlük rengeteg van).
– tanulatlan, primitív tajparasztok
– anyuka seggében héderelő kisfiúk, akik rá sem mernek nézni a lányokra
– lerobbant, igénytelen szerencsétlenek
– örökké topmodellre váró álmodozók

common man
Olvasó
common man

Igaz ,hogy a kocka meg az informatikus nem ugyanaz,de most végiggondoltam az összes informatikus ismerősömnek jó nő a felesége vagy a barátnője.Attól hogy nem jár el még éppen akár bomba nője is lehet legfeljebb nem minden héten új.Ha jó ,elég az egy is.Legalább is egy darabig.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ha tudod, hogy a kocka nem az informatikussal egyenlő, akkor miért hozod fel mégis?

common man
Olvasó
common man

Mégis közelebb áll hozzá mint mondjuk a postás.

Aldo
Újságíró

“emberek még mindig abszolút ösztönszinten mozgunk, és a férfiak elsődleges ösztöne ilyen szempontból a szexualitás, a mag szétszórása minél több egyed között, a nők elsődleges ösztöne pedig a fészekrakás, és a lehető legjobb hím kiválasztása az utódok biztos fejlődéséhez és ellátásához.”
Mégis csak az egyik nem ösztöneit akarják kriminalizálni.

“Erre apellálva tehát: elmondhatjuk-e, hogy egyik fél sem kapja meg azt, ami állítólag kielégítené az elsődleges ösztöneit? A férfiak a rendszeres, kiadós szexet, a nők pedig a gazdag, jóképű férfit, aki biztosíthatná az utódok príma genetikáját és eltartását?”
Ahhoz, hogy valaki eltartson egy gyereket, nem kell feltétlenül havi több milliót letennie az asztalra. Ha már a genetikáról is szó esett, ennyi erővel a nőnek is lehetnek szar génjei, nem csak a férfinak. A férfi is hiába szórja a magokat, ha a nő miatt olyan utódai születnek, akik totálisan életképtelenek. Akkor kár volt az egész szórás.

“A nőknek nem kell beérnie minimálbéres férfiakkal? Bolti eladókkal, raktárosokkal, gyári sormunkásokkal? A nőknek nem kell beérniük olyan férfiakkal, akik egyedül még az alapokat sem tudnák biztostani? De, igen. “
Nem, nem kell beérni. Lehet egyedül is maradni, vagy hasonlót keresni. Az érd be jóval kevesebbel mantrát elsősorban a férfiak agyába akarják beleverni.

“Ez mindig így volt, ezer éve mondjuk lehet, hogy pont egy tök csóró senkiházihoz adtak hozzá, aki jól megdugott, de a gyereked éhen halhatott mellette.”
Mivel a kiházasítás célja a kő kemény érdek volt, nagyjából azonos vagyoni helyzetűhöz adták hozzá. Hagyjuk már azt a faszságot, hogy egy csóró szerencsétlenhez kényszerítették a nőt, mert az ilyeneket akkor is magasról leszarta a társadalom. De mivel a megrendezés két személyes dolog, a férfit is összeadhatták egy előnytelen nővel.

“Mi mégsem gyilkolászunk minimálbéres borsodi gyári dolgozókat, ha nem jutott nekünk gazdag férfi.”
Mert sokan egész életetekben azt hiszitek, hogy nektek jár a milliomos faszi, elég csak széttenni a lábatokat.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem kell hozzá havi több millió, de ha arról beszélünk, hogy az utódoknak a legjobbat akarjuk biztosítani, akkor egy átlag férfi vagyona és fizetése nem elegendő, a többség mégis kénytelen beérni vele, lemondani arról, hogy a gyerekek tényleg minőségi ételt kapjanak vagy el tudják őket indítani az életben. Ha a nők kizárólag a férfiak azon kb. 5%-ával házasodnának és alapítanának családot, akik ezt biztosítani tudják, na akkor lehetne sírni.
De ahogy az 5%-nak jut a legjöbb és legjobb nő, úgy 5%-nak jut a jóképű és gazdag férfi is.
A nőnek is lehetnek sz*r génjei valóban, de az utódok genetikájának fontossága az állatvilágban a nőstényeket érdekli, nem a hímeket.

Nem, nem kell beérni. Lehet egyedül is maradni, vagy hasonlót keresni. “
Na látod, ebben egyetértünk, én is ezt szoktam itt mondani a férfiaknak. Csak nekik az sem tetszik.

“Hagyjuk már azt a faszságot, hogy egy csóró szerencsétlenhez kényszerítették a nőt, mert az ilyeneket akkor is magasról leszarta a társadalom”
Az ösztönökről beszéltünk. Ha a csórót összeházasították a csóróval, ösztön szempontjából az volt a végeredmény, hogy a férfi megkapta a pinát, a nő viszont nem kapta meg a pénzt. A férfi jól járt, hiszen ki tudta elégíteni a szexuális ösztönét, de a nő nem tudta kielégíteni a biztos fészerakási ösztönét, hiszen egy csóró mellett az sem lehetett biztos, hogy nem halnak éhen a gyerekek.

Aldo
Újságíró

“Nem kell hozzá havi több millió, de ha arról beszélünk, hogy az utódoknak a legjobbat akarjuk biztosítani, akkor egy átlag férfi vagyona és fizetése nem elegendő, a többség mégis kénytelen beérni vele, lemondani arról, hogy a gyerekek tényleg minőségi ételt kapjanak vagy el tudják őket indítani az életben.”
Nem biztos, hogy mindig a legdrágább a legjobb. És a nő fizetésével mi a helyzet? Miért megint csak a férfi pénztárcája került előtérbe?

“A nőnek is lehetnek sz*r génjei valóban, de az utódok genetikájának fontossága az állatvilágban a nőstényeket érdekli, nem a hímeket.”
Engem érdekelnek a gének. Nagyon is.

“Ha a csórót összeházasították a csóróval, ösztön szempontjából az volt a végeredmény, hogy a férfi megkapta a pinát, a nő viszont nem kapta meg a pénzt. A férfi jól járt, hiszen ki tudta elégíteni a szexuális ösztönét, de a nő nem tudta kielégíteni a biztos fészerakási ösztönét, hiszen egy csóró mellett az sem lehetett biztos, hogy nem halnak éhen a gyerekek.”
Szörnyű. A nő nem tudott hasznot húzni a pinájából.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, de valószínűleg nem is a legolcsóbb, amire épp futja.

“Miért megint csak a férfi pénztárcája került előtérbe?
Azért, mert a kérdés alapja még mindig az, a nőknek jut-e olyan férfi, aki ki tudja elégíteni azt az ösztönüket, hogy a legjobbat nyújtsák az utódoknak. Anyagi szempontból ez azt jelenti, hogy a férfi önmagában is megengedheti, hogy a gyerekének mindig a legjobb jusson, akkor is, ha az anyával történik valami.

Oké, hogy téged érdekelnek, de olvass vissza, mi itt még mindig az ösztönökrül beszélünk, vagy már nem? Én mondjuk nem hiszek benne, hogy az emberek ennyire ösztönszinten állnak ma is, de itt szoktak ezzel győzködni.

“Szörnyű. A nő nem tudott hasznot húzni a pinájából.

Na most, akkor erre mit mondjak? Szörnyű, a férfiaknak nem jut manapság pina? Így, gúnyosan?

Aldo
Újságíró

“Nem feltétlenül a legdrágább a legjobb, de valószínűleg nem is a legolcsóbb, amire épp futja.”
Ezt nem állította senki.

“Anyagi szempontból ez azt jelenti, hogy a férfi önmagában is megengedheti, hogy a gyerekének mindig a legjobb jusson, akkor is, ha az anyával történik valami.”
Csakhogy a legjobb fogalmát nem lehet egyértelműen meghatározni. Mi egyáltalán a maximum, amit a férfinak biztosítania kéne az életkörülmények, lakóhely, havi fizetés, iskola terén? Mivel mindig lehet jobb és több, ennyi erővel ezt az ösztönt soha sem lehet kielégíteni.

“Na most, akkor erre mit mondjak? Szörnyű, a férfaknak nem jut manapság pina? Így, gúnyosan?”
Csak nyugodtan.

Hunn
Újságíró

Értsük már meg: az incel-lét (és az ebből elenyészően ritkán jelentkező lövöldözés, és a sokkal gyakrabban jelentkező önpusztítás), NEM arról szól, hogy mindenféle eleve is bolond, életképtelen, amúgy is csúnya és csóró srácok nem jutnak nőhöz a természetes kiválasztódás során (és hogy ezért bekattannak).

Arról van szó, hogy a feminista nevelés, Blue Pill-es kondicionálás segítségével eleve arra NEVELIK a férfiakat, hogyan NE legyenek vonzóak a nők számára. Még akkor se, ha egyébként meglenne a fizikai vonzalom. Tömegesen és mesterségesen és szándékosan nevelik ilyenné a férfiakat. (Ha nagyon konspirációs-teóriába akarnék átmenni, akkor azért nevelik a fehér férfiakat tömegesen ilyenné, hogy a fehér nők örömmel fogadják a macsó színesbőrű migránsokat.)

Lierin
Olvasó
Lierin

Ahham.

Elmúltatok 25 évesek és hozzájuttok az internethez?

Akkor vállaljatok felelősséget, tanuljatok és változzatok meg, ne mindig azt várjátok már, hogy sült galamb repül s szátokba és ne mutogassatok ujjal anyátokra, apátokra.

Én sem mutogatok a szüleimre, mert semmit nem kaptam tőlük az életkezdéshez, míg másoknak 18 évesen lakást és autót vesznek, hanem fogtam magam és munkával megteremtettem. Egy bizonyos pont, bizonyos kor felett már nem lehet azon sírni, hogy mit neveltek bvelénk a szüleink és a társadalom, pláne, ha tulajdonképpel olyan korlátlan tudás felett rendelkezünk, mint az internet.

Amúgy meg hagyjuk már ezt a nevelést, azt hiszed, régen a disznópásztor arra tanította a gyerekét, hogy legyen vonzó a nők számára? :D Ugyan már..

Hunn
Újságíró

Lierin,

1. A férfiakat nem érdekli, hogy te milyen munkával mit teremtettél elő. Se nem lankaszt, se nem fickósít. Magasról leszarjuk. Vicces, hogy ezt folyton előhozod. Bár, férfioldalról nézve kifejezetten hátrány az, hogy a feminizmus miatt nekem az asszonyommal azon kellene versengjek, hogy melyikünknek magasabb a fizetése, hiszen én az asszonyommal nem versenyezni akarok. És mivel nőt legyőzni nem dicsőség, viszont nő által legyőzetni tragédia, ezért gyakran az ember azt választja, amit egy férfi ilyen versenyhelyzetben ösztönösen választ: azt, hogy nem versenyzek, hogy részt sem veszek a versenyben. Ebből következik társadalmi szinten sok minden, ami már látszik is: az, hogy sok dolgozó nő nem fog párt találni magának, a férfiak motiválatlansága hogy bármit is elérjenek az életben, stb..

2. Ne ugass bele olyan dologba, amihez nem értesz, főleg olyankor ne, amikor a férfiak beszélgetnek. Innentől legyen ez életed mottója. Mert ugye mióta lettél te olyan baszott nagy szakértője az incel-jelenségnek? Hány ilyen embert ismersz, a történetét, a gondolkodását, stb? Egyet sem. Ők a férfiak azon 80%-ba tartoznak, akik a nők számára láthatatlanok. Kötve hiszem, hogy te lennél az az első nő, aki észrevetted őket, és aki elkezdett volna aggódni a sorsuk jobbra fordulásáért. Erről ennyit.

Lierin
Olvasó
Lierin

Azért hozom elő a veled folytatott beszélgetésekben, kedves Hunn, mert te – bár biztosan nem vetted észre – állandóan azon siránkozol, hogy veled elbánt az élet, mindenki hibás, csak te nem, az elk*rt életedről a társadalom tehet, meg a nők, meg a gyíkemberek, csak te nem vagy felelős semmiben. Meg a nők mind rátok akaszkodnának, stb., holott az én példám is megmutatja, hogy nem vagyunk rátok szorulva.

Esküszöm, nem értem, hogy honnan ered benned ez a hatalmas harag a nők és a társadalom irányába, amikor az eddigi leírásaid alapján egyértelműen TE k*rtad el az életed, nem más. Azt írtad, számtalanszor, hogy évekig drogoztál, nem dolgoztál, anyád tartott el – ember, hát lényegében az égvilágon semmi normálisat nem tudtál felmutatni, aztán meg csodálkozol, hogy nem kellettél a nőknek? Hát ki a tökömnek kell egy munkakerülő drogos férfi? Vagy fordítva: melyik férfinak kell egy munkakerülő, drogos nő?????

Neked is volt választásod. Elmehettél volna tanulni, dolgozni, spórolni, önállósodni, ahogy nagyon sok más, átlagos férfi és nő megteszi. A te korodban mások már karriert építettek és családot alapítottak, te meg ide jársz sírni, hogy minden nő k*rva, pedig állítólag te aztán valami rendkívüli Red Pill tudás birtokában vagy, amivel tudod, hogy mi kell a nőknek. Vagy mégsem?

A te életed, a te felelősséged, hogy alakítod. Nem tizenhat éves vagy, akinek az anyja-apja mondja meg, mit csináljon. Előtted is ott voltak a lehetőségek, te is választhattál volna mást és akkor nem itt tartanál, de te azt választottad, amit. Ezért ne mások legyenek már a hibásak. Most is rossz úton jársz, most sem vállalsz felelősséget, most sem akarsz igazán változtatni és pontosan ezért nem is fog változni semmi, ezért fogsz 5-10-15 év múlva is csak sóvárogni a nők meg a család után.

Hunn
Újságíró

Egy szót sem értettél abból, amit fentebb írtam, nem igaz? Csak vitatkozol azzal a képpel, ami a fejedben rólam kialakult.

Nem figyeltél arra sem, amit az életemről írtam, bár tény, hogy nem vagyok akkora ember, akinek az életrajzát betéve tudni kell. Ezért nem tudok mit kezdeni azzal a zseniális tanáccsal, amit adtál, mert kurvára nem ott tartok, ahol te gondolod.

Úgyhogy ennek fényében tegyük is túl magunkat szerény személyem és sorsom kérdésén – ami mindkettő baszottul lényegtelen – és térjünk vissza – az esetleg az én példámon is megvilágítható, azért hozom fel mindig – a férfiakat érintő TÁRSADALMI jelenségekhez.

Ezzel kapcsolatban tudsz bármi értelmeset és elgondolkodtatót hozzáfűzni, bazmeg?

Lierin
Olvasó
Lierin

Mit tehetnénk, ha a férfiakat érintő társadalmi jelenségnek te vagy az élő negatív példája? :)

Mellesleg, fentebb írtam egy kommentet, amiben kifejtettem, hogy olyan dolog ez, minthogy a nőknek nem nem jár alanyi jogon gazdag, tehetős pasi, aki biztosíthatná a legjobb utódok eltartását.

Mit lehet erre mondani? Ez van. Nektek nem jut szex, nekünk nem jut pénzes pasi ;)

A világ attól szép, hogy változik. Erre nincs ésszerű, mindenkinek megfelelő megoldás, úgyhogy ez van.

Hunn
Újságíró

Figyelj, te is egy társadalmi jelenségre vagy személyes példa, mégsem írom le személyeskedve , hogy te tipikusan egy olyan nőnek tűnsz, aki hajtja az urát, hogy legyen meg az autó, meg az építkezés, meg a telek, és leszarja hogy a jóember 50 évesen lefordul az irodában a székből infarktusban a stressztől és a hajtástól. Illetve most leírtam, csak azért írtam le, hogy átérezd, mi a különbség a személyeskedés és a társadalmi jelenség között.

Mert a társadalmi jelenség, amire példa vagy az az, hogy a feminizmus miatt a férfiak arra vannak kényszerítve, hogy a nőkkel azon versenyezzenek, hogy ki visz haza több pénzt (hiszen te sem állsz le egy férfival csak azért mert van munkája, annak a férfinak többet is kell keresnie, nem igaz?) és erre a férfiak tömegei azt mondják, hogy akkor nem versenyzünk, hogy MGTOW, hogy legyetek boldogok a macskáitokkal. Hogy a férfiak motiválatlanok arra, hogy elérjenek bármit is. Mamahotel, egész nap számítógépezés, stb…Te, meg a nőtársaid meg itt értetlenkedtek, hogy miért van ez? Ezért van ez.

Elértél sok mindent az életben? Gratulálok, légy boldog vele. Én nem versenyzem se veled, se bármelyik másik nővel. Gúnyolhatsz engem ezért, meg lenézhetsz, amit csak akarsz. Attól még nem leszek sem én, sem a többi motiváltabb. Mert ugye, csak kellenének nektek olyan férfiak, akik még nálatok is többet értek el, és ebből egyre kevesebb és kevesebb van? Helyzet az, hogy ti meg vagytok véve a feminizmus által, azzal hogy lehetővé teszik nektek hogy legyen némi aprótok, ti meg cserébe leszarjátok hogy a férfitársadalom tönkremegy és beledöglik. Élvezzétek az anyagi javaitokat, és csináljatok úgy, mintha nem értenétek, hogy miért motiválatlanok a férfiak.

Lierin
Olvasó
Lierin

Kettőnk kommentje között az a különbség, hogy míg te feltételezéseket sorolsz fel arról, milyen LEHETEK szerinted – úgy, hogy közben feleannyi dolgot sem írok le magamról, mint te -, addig én tényeket közöltem, amiket egyébként te magad osztottál meg itt a nagyközönség előtt. Mellesleg, nem arról írtam, milyen vagy, hanem arról, hogy az általad megosztott múlttal egyszerűen nem értem, mit vársz a nőktől.

De megnyugtatlak, nem hajtom túl szegény férjem, a munkahelye sem olyan :) Sőt, nem is 400 ezret kereső mérnök-informatikus, mégis él és van nője :D Nagyon benézted ezt a jellemzést, kedves Hunn, nálunk senki nem hajt túl senkit, hanem ketten együtt KÖZÖSEN építjük fel azt az életet, amire mindketten vágyunk. A családi ház tényleg része ennek, de minthogy átlag családokból származunk, egyikünk sem hozott bele X milliókat, mindent, amink van, KÖZÖSEN teremtettünk meg. Még a fizunk is hasonló ;) A plusz a dologban, hogy én nem szeretek vezetni, tehát a kocsi a férjemé, ő használja, és olyat vettünk, amilyet ő akart ;)

Egyébként, épp azért nem értem az örökös általánosításod, mert az én környezetemben egyáltalán nem jellemző, amit te írsz, hogy az okos, ügyes férfiak 30 éves korukra megteremtik a tutit, a nők meg mind beleülnek a készbe… ez már a gazdasági helyzetet tekintve is abszurd állítás. A mi rokoni/baráti/ismerősi körünkben mindenhol együtt dolgoznak a céljaikon a párok, együtt vesznek lakást és házat, autót, kivéve abban az esertben, ha kaptak a szülőktől, de ugyebár lányok is kapnak nagyobb vagyont, amibe a pasi “ül bele”, nem csak fordítva létezik ez a dolog.

Azt sem értem, miért vagy ennyire belegárgyulva ebbe a versenyzésbe, szerintem ez csak a te mániád :D Mi kb. hasonlan keresünk, de simán volt, hogy én többet kerestem vagy éppen régebben, még a kapcsolatunk elején volt a férjem munkanélküli is, szóval túlgondolod a dolgokat. Egy természetes dolog, hogy az ember fizetése hullámzó, mindenki lehet beteg és munkanélküli is. A baráti körben is van, ahol a nő keres többet, aztán senki nem versenyzik ezen.

A te bajod, ha téged csak a pénzszerzés motivál és ebben látod a világ fő mozgatórugóját. Meg a versenyzésben. Bmeg, nem azért kell anyádtól elköltözni 30 éves korodra, hogy szenvedj, hanem azért, mert az önállósodás is egyfajta tapasztalatszerzés, ami nagyon sokat formál az ember jellemén, éveken keresztül. Én őszintén megmondom, nem kezdenék olyan férfival, aki 30 év felett otthon él, mert már rég átmentem azokon a fázisokon, amin ő még nem, nem tartunk egy tapasztalati szinten, nem lenne türelmem hzozzá, hogy megint átéljem az önállósodással járó kríziseket. A magunkra utaltságot, a felelősséget, a jobbra törekvésért való kényszert, és sok olyan dolgot, amit az önálló élet magával hoz.Mondjuk, azt sem értem, aki 30 évesen még otthon él, mi a tökömet csinált a megelőző 12 évben, hogy nem bírt összekaparni legalább egy kis garzonra való, vagy annak legalább 60%-át, hogy már csak minimális hitelt kelljen fizetni. Azt még kevésbé értem, egy 30 évesnek hogy nincs igénye arra, hogy ne a szüleivel éljen…

Azon gondolkodom, talán a köztünk lévőéletkor különbség mitt látjuk ennyire másképp a dolgokat? Kettőnk között a kommentjeid alapján van majdnem egy tizes, én még 30 alatti vagyok, hát teljesen más dolgokat tapasztalok a környezetemben, mint amiket itt írsz.

A férfiak sem döglenek bele semmibe a környeztemben.

Balton
Olvasó
Balton

Megjött liarka, és hozta a legundorítóbb attitüdjét: „Mondjuk, azt sem értem, aki 30 évesen még otthon él, mi a tökömet csinált a megelőző 12 évben” nos te statikus vagy, itt sokan értik nyugi csak a szociopaták nem, gratulálok… Eddig érdemes, utána xcsakx szelleme lengett be…

De megnyugtatlak, nem hajtom túl szegény férjem lebuktál, hajtod azért bár arra kínosan ügyelsz hogy ki ne bukja a belét, mert…, a munkahelye sem olyan :) Sőt, nem is 400 ezret kereső mérnök-informatikus …396-ot keres, ami valljuk be már azért megteszi, mégis él és van nője – és TE vagy az csupa nagybetűvel, mekkora cseresznye… :D Nagyon benézted ezt a jellemzést, kedves Hunn, nálunk senki nem hajt túl senkit – itt is a túl, fraud kikacsint nem bírod nem felmutatni a felsőbbrendűséged ugye?, hanem ketten együtt KÖZÖSEN építjük – miért emeled ki a közösen ennyire, mert tán magadnak magyarázol? fel azt az életet, amire mindketten vágyunk – látod ha a közösen-t kiemeld, akkor a mindkettőt is ki kellene, loogikaaa. A családi ház tényleg része ennek, de minthogy átlag családokból származunk, egyikünk sem hozott bele X milliókat, mindent, amink van, KÖZÖSEN teremtettünk meg. Még a fizunk is hasonló – de szar lehet neki, hogy annyit keresel, vagy neked hogy ő CSAK annyit mint te?;) A plusz a dologban, hogy én nem szeretek vezetni, tehát a kocsi a férjemé, ő használja, és olyat vettünk, amilyet ő akart ;) a kocsit a férjed akarta, nem közösen, a családi házról nem beszélsz, miért nem? mert azt csak Te akartad?, jajj bocs KÖZÖSEN, érdekes KÖZÖSENültök? és mennyit hetente? vagy csak havonta?
Egyébként, épp azért nem értem az örökös általánosításod, mert az én környezetemben egyáltalán nem jellemző, amit te írsz, hogy az okos, ügyes férfiak 30 éves korukra megteremtik a tutit, a nők meg mind beleülnek a készbe… ez már a gazdasági helyzetet tekintve is abszurd állítás – baszki folyamatosan arról rinyáltok, hogy a nők MENNYIVEL kevesebbet keresnek, meg hogy HOL VANNAK az IGAZI férfiak, nem érzed az ellentmondást?. A mi rokoni/baráti/ismerősi körünkben mindenhol együtt dolgoznak a céljaikon a párok, együtt vesznek lakást és házat, autót, kivéve abban az esetben, ha kaptak a szülőktől, de ugyebár lányok is kapnak nagyobb vagyont, amibe a pasi “ül bele”, nem csak fordítva létezik ez a dolog – ez tudott, kár hogy a férfi-Cosmoban nincs cikk hogyan kell a szexi 20 éves milliomos-nőnek udvarolni ha csoró vagy, vááárj nincsen isen férfikozmó.
Azt sem értem, miért vagy ennyire belegárgyulva ebbe a versenyzésbe, szerintem ez csak a te mániád :D Mi kb. hasonlan keresünk, de simán volt, hogy én többet kerestem vagy éppen régebben, még a kapcsolatunk elején volt a férjem munkanélküli is – szegény Pasi hogy hívják VégBéla? Béla olvasod ezt, valakit így alázni??, liarka kapcsold már le a fejed, és NE ITT oszd az urad hogy milyen szar…, szóval túlgondolod a dolgokat. Egy természetes dolog, hogy az ember fizetése hullámzó, mindenki lehet beteg és munkanélküli is. A baráti körben is van, ahol a nő keres többet, aztán senki nem versenyzik ezen. – csak te illetve gondolom, egymás közt barátnők…
A te bajod, ha téged csak a pénzszerzés motivál és ebben látod a világ fő mozgatórugóját – a fenti mondatokban kb. 10-szerírtad le hogy mennyit keresel és ugyanennyit sőt többet is mint az urad, akkor most MIVAN?. Meg a versenyzésben. Bmeg, nem azért kell anyádtól elköltözni 30 éves korodra, hogy szenvedj, hanem azért, mert az önállósodás is egyfajta tapasztalatszerzés, ami nagyon sokat formál az ember jellemén – melletted a jellemfejlődés mártíromságot jelent, éveken keresztül. Én őszintén megmondom, nem kezdenék olyan férfival, aki 30 év felett otthon él, mert már rég átmentem azokon a fázisokon, amin ő még nem – első ejakulálás mevgolt, szurtálmán fosón nőt?, nem tartunk egy tapasztalati szinten, nem lenne türelmem hzozzá, hogy megint átéljem az önállósodással járó kríziseket. A magunkra utaltságot, a felelősséget, a jobbra törekvésért való kényszert, és sok olyan dolgot, amit az önálló élet magávalhoz. Mondjuk, azt sem értem, aki 30 évesen még otthon él, mi a tökömet csinált a megelőző 12 évben – úristen ezazannyapincéjébenlakórecskapitány, hogy gondolja hogy megizéjeacsodaerszényecskémet??, hogy nem bírt összekaparni legalább egy kis garzonra való, vagy annak legalább 60%-át, hogy már csak minimális hitelt kelljen fizetni – kell a hitel hogy nagyobb legyen a kérő mi?. Azt még kevésbé értem, egy 30 évesnek hogy nincs igénye arra, hogy ne a szüleivel éljen…
Azon gondolkodom, talán a köztünk lévőéletkor különbség mitt látjuk ennyire másképp a dolgokat? Kettőnk között a kommentjeid alapján van majdnem egy tizes, én még 30 alatti vagyok, hát teljesen más dolgokat tapasztalok a környezetemben, mint amiket itt írsz.- 29,5 vagy nehazudd magad 30 alattinak, ketyeg már az óra… nem kéne telszülni a
A férfiak sem döglenek bele semmibe a környeztemben. – pedig biztos büdös vagy…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez igen. Jól megmondtad neki.

Balton
Olvasó
Balton

Igazából nem mondtam meg neki, mert ha megmondtam volna neki akárcsak egyszer is akkor nem mindíg ugyanazt hajtogatná. De liarkát már vártam, oly rég volt itt köztünk. SZINTE hiányzott.

Running Man
Olvasó
Running Man

A kommentekben megjelenő reakció megszokottan kizárólag a férfiak körül forog, és alapvető témája az, hogy szegény férfiak nem jutnak elegendő/bármilyen szexhez.

Igazán nem szeretnélek megzavarni a missziódban, csak felhívnám a figyelmedet, hogy a cikk épp arról szól, hogy egy férfi a nem megfelelő szexuális élete miatt néhányan meghaltak. Így őszintén megmondom, nem tudom miért csodálkozol azon és teszel kvázi szemrehányást a kommentelőknek, hogy ebből a szempontból vizsgálják a jelenséget egy kifejezetten férfiaknak szóló oldalon.

De a te állításod szerint a férfiak 80%-a szűz? Az ország összes keveset kereső, gyártosori munkása, bolti eladója, munkanélkülije szűz, egydülálló férfi? Egyiknek sincs felesége vagy gyermeke?

A szándékos félreértés klasszikus esete. Ugyanaz a metódus, amikor azzal jössz, hogy a számítógépfüggő, csúnya fiúkkal akaratod ellenére le kellene feküdnöd, miközben egyrészt már a cikk szerzője is azt írja, hogy nem ért egyet a szex újraelosztásának ötletével, másrészt a kommentek között is maximum olyan vélemény volt, amely azt mondta, hogy erről lehetne beszélni. Itt sem arról volt szó, hogy ezek az emberek szüzek lennének. Arról volt szó, hogy nem jutnak rendszeresen szexhez, attól függetlenül, hogy nyilván szexeltek már életükben.

Erre apellálva tehát: elmondhatjuk-e, hogy egyik fél sem kapja meg azt, ami állítólag kielégítené az elsődleges ösztöneit? A férfiak a rendszeres, kiadós szexet, a nők pedig a gazdag, jóképű férfit, aki biztosíthatná az utódok príma genetikáját és eltartását?

A kérdésed felvetése szerintem abszolút jogos és érdemes rajta elgondolkodni. Persze, mint ahogy nem mindegyik nőnek jut abból a bizonyos felső 20 %-ba tartozó jelöltből. Ti is ugyanúgy szenvedtek ettől, ezért írjátok tele a magazinokat meg a fórumokat az elveszett „normális” férfiakról. Ettől egyesek egész életükben frusztráltak, mások meg időben felismerik a helyzetüket, kompromisszumot kötnek és beérik kevesebbel. Ekkor megy oda a hosszú évek óta incel férfi az általad egyébként lenézett pénztáros Julcsihoz, ahelyett, hogy pisztolyt rántana.

Akkor vállaljatok felelősséget, tanuljatok és változzatok meg, ne mindig azt várjátok már, hogy sült galamb repül s szátokba és ne mutogassatok ujjal anyátokra, apátokra.

Köszönjük szépen, igazán elgondolkodtunk. Lehet, hogy nem vetted észre, de az egész Férfihang közösség arról szól, hogy segítsünk egymásnak, hogy hasznos tanácsokat adjunk és cseréljünk arról, hogy hogyan változtassunk az életünkön, hogyan vegyünk az életünket a saját kezünkbe és legyünk a saját sorsunk alakítói. Részben igazad van, hiszen ezen a fórumon is volt nem egy súlyos vita arról, hogy ki mennyire bagatellizálja a férfiak felelősségét a kialakult helyzet miatt -mind egyéni, mind társadalmi szinten. Ez egy ligitim vita, amelyről megoszlanak a vélemények, de egyáltalán nem arról van szó, hogy bárki a sült galambot várná a szájába repülni, sőt egyesektől kifejezetten kemény kritikák látnak napvilágot az efféle magatartást tanusítók irányába. Ujjal mutogatás. Ne haragudj, de ezt a megjegyzést is -a többihez hasonlóan- csak puszta rosszindulatként tudom értelmezni. Itt eddig csak arról volt szó, hogy a hozott apai/anyai minták igen nagy hatással vannak arra, hogy ki milyen lesz felnőtt korában. Bizonyított, hogy aki túl közel állt az anyjához és/vagy nem volt megfelelő apa, férfi modell a családban, annak a férfinak nagyobb eséllyel lesznek később problémái az ismerkedésben, a párkapcsolatokban -vagy úgy ált. a nőkhöz való viszonyában. Ennek elismerése nem ujjal mutogatás, csak próbáljuk a különböző pszichológiai és társadalmi jelenségeket megérteni, majd azoknak a konzekvenciáiból tanulni. De ha a férfi minták fontosságának elsajátítását egy fejlődésben lévő kamasz fiú számára a kecskepásztor szintjére vagy képes degradálni, akkor azt gondolom erről nem sok értelme van beszélgetnünk.

Én őszintén megmondom, nem kezdenék olyan férfival, aki 30 év felett otthon él.
az én környezetemben egyáltalán nem jellemző, amit te írsz, hogy az okos, ügyes férfiak 30 éves korukra megteremtik a tutit, a nők meg mind beleülnek a készbe. Mondjuk, azt sem értem, aki 30 évesen még otthon él, mi a tökömet csinált a megelőző 12 évben

Te nem kezdenél ilyen férfival, te hihetetlenül szerencsés helyzetben vagy, hogy ezt megtehetted. Mindezt ráadásul úgy, hogy a környezetedben nem is jellemzőek a 30 éves korukra saját lakással rendelkező pasik. Elmondom neked, általánosságban nem jellemző. Persze, felvetődik bennem a kérdés, hogy mennyivel jobb az, ha valaki másod- vagy harmadmagával él együtt egy albérletben, erre külön forrásokat elkülönítve, ahelyett, hogy a szülői ház támogatását élvezné? Nekem van egy kedves barátom, 31 éves gyógypedagógus. 160 ezret keres, van is félretett pénze, de esélye sincs egyedül belevágni egy lakásprojektbe. Otthon lakik az anyjával, legalábbis addig, amíg nem talál magának egy partnert, akivel eljutnának az összeköltözésig. Gondolom nálad ő is egy lúzer, akivel soha nem kezdenél.

Nagy kár, hogy a vita során ilyen és ehhez hasonló dolgokkal jöttél elő, ebben a stílusban. A felvetésed szerintem kifejezetten elgondolkodtató volt és érdekes volt számomra látni, hogyan csapódik le ez a kezdeményezés női oldalról. Ez azért van, mert a feministákkal ellentétben a férfijogi aktivisták bizonyos társadalmi kérdésekben kíváncsiak a másik fél véleményére és kifejezett céljuk, hogy a nők és férfiak társadalmi viszonyának újragondolását együtt (!) végezzék el és arról ne az döntsön, hogy melyik csoportnak nagyobb a lobbiereje (persze kivételek mindkét oldalon akadnak). Bárcsak így merülne fel az összes kérdés a férfiak és a nők viszonyát illetően, mindkét fél szempontjait meghallgatva, aztán azt kiértékelve. Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor a feministák női kvótát követelnek az egyeteken és a gazdasági társaságok vezetőségeiben, de érdekes módon nem követelnek kvótát a szakiskolák és szakmunkásképző iskolák felvételi helyeit illetően, pedig szerintük a nők ugyanolyan jó szakácsok vagy villanyszerelők lennének, mint a férfiak. Vagy egy másik példával élve, a feministák tagadják a társadalom által kiosztott és elvárt nemi szerepeket. Ezért nem maradnak otthon, ezért választják a karriert, ezért fizetik a randi költségének felét. Tőlünk férfiaktól sok esetben mégis elvárják, hogy megfeleljünk a klasszikus férfi szerepeknek. Például továbbra is elvárás, hogy mi kezdeménnyezzünk, máskülönben sehogy nem lesz kapcsolat, mert egy nő sem fog még a számára kifejezetten tetsző pasikra sem vadászni. Nem lesz olyan, hogy a céltudatos feminista lány odamegy a fiúhoz azzal, hogy: hello, sör vagy jeges tea? Legalábbis én még senkitől nem hallottam hasonló sztorit. Hogy lehet ez? Vagy csak akkor tagadjuk a nemi szerepeket, ha azok ránk vonatkoznak? Tudod, férfi szemszögből nekem meg ezek jutnak eszembe, amire meg a nők nem gondolnak. Sajnálom, hogy az egész vita beszélgetés helyett gyerekes személyeskedésbe és feleselésbe torkollott.

Lierin
Olvasó
Lierin

Megtennéd, hogy ezt a förmedvényt leírod tagolva, ahogy rajtad kívül mások is meg tudták tenni? Ezt még olvasni is kín.

rumospiskóta
Újságíró

Próbálkozz a “Tovább olvasás” linkkel a szöveg végén és hirtelen tagolttá válik a szöveg

Lierin
Olvasó
Lierin

“nem tudom miért csodálkozol azon és teszel kvázi szemrehányást a kommentelőknek, hogy ebből a szempontból vizsgálják a jelenséget”

Nem tettem szemrehényást, csupán visszakérdeztem, hogy a nők által elvárt ösztönkövetelmények jobban teljesülnek.e, mint a férfi követelmények? :)

“A szándékos félreértés klasszikus esete.”

Nem volt szándékos félreértés, Flo ezt írja:

Egyébként meg marhára nem csak az általad “számítógépfüggő csúnya fiúk” nem jutnak szexhez, hanem konkrétan senki más sem, aki nem alfa. De ez egy nagyon tipikus női hozzáállás, amit csinálsz: a férfiak legalsóbb 20%-áról beszélsz, miközben mi a “legalsóbb” 80%-ról.

Nem azt írta, hogy ezek a férfiak keveset tudnak szexelni, hanem azt, hogy egyáltalán nem jutnak szexhez, erre szintén csak visszakérdeztem. Ő maga is megjegyezte, hogy félreérthetően fogalmazott.

Ti is ugyanúgy szenvedtek ettől”
Nahát, ezt mondjuk itt először látom kimondva. A nagy kérdés számomra, vajon az oldalon kommentelő férfiak miért nem látják ezt a másik oldalt, és miért állítják, hogy a világban minden a nőknek kedvez, nekik minden jó? A Férfihang a témának ezzel az oldalával miért nem segít? Azt gondolom, a másik oldalt bemutatása is fontos a társadalmi problémák kezeléséhez.

“Lehet, hogy nem vetted észre, de az egész Férfihang közösség arról szól, hogy segítsünk egymásnak, hogy hasznos tanácsokat adjunk és cseréljünk arról, hogy hogyan változtassunk az életünkön, hogyan vegyünk az életünket a saját kezünkbe és legyünk a saját sorsunk alakítói. “

Őszinte lehetek? Nem, én a Férfihangot nem tartom segítő szándékú oldalnak, miközben javarészt csak olyan cikkek jelennek meg, amelyek arról írnak, hogy milyen sz*r a férfiaknak, bezzeg a mocsok, szemét nőknek mindent lehet, az ő hibájuk minden és a cikkekben az egyéni véleményt objektív tényként kezelik. Szerintem ez az oldal inkább uszít.
Ahogy fentebb írtam, nagyon hiányolom, hogy semmilyen cikk nincs, ami pozitív példákat mutatna be, példás házasságokat mutatna be. Megjegyzem: soha egyetlen kommentelő nem kérdezte meg tőlem, miért vagyok a férjemmel, ha amúgy nem tartozik a gazdagok 20%-ába és miért nem csalom meg. Csak az volt, hogy a férjem biztos papucs, mert megosztjuk a teendőket itthon :D Hát, ebből nem az jön le, hogy tényleg kváncsiak lennének rá, miért működik valakinek az, ami nekik nem.

“Te nem kezdenél ilyen férfival, te hihetetlenül szerencsés helyzetben vagy, hogy ezt megtehetted”
Azt mondom, hogy ma, 30 éves önállóan élő nőként nem kezdenék velük, nem azt, hogy 22 évesen nem.

“Persze, felvetődik bennem a kérdés, hogy mennyivel jobb az, ha valaki másod- vagy harmadmagával él együtt egy albérletben, erre külön forrásokat elkülönítve, ahelyett, hogy a szülői ház támogatását élvezné? Nekem van egy kedves barátom, 31 éves gyógypedagógus. 160 ezret keres, van is félretett pénze, de esélye sincs egyedül belevágni egy lakásprojektbe. “

Hát nem is tudom, talán az, hogy nem anyád mondja meg, mit hogyan csinálj otthon? Nem ő dönt, semmibe nem szól bele, nem kell alkalmazkodnod az elvárásaihoz és szeszélyehez? Lehet, hogy ez a nemi különbség miatt van, de én el nem tudom képzelni, hogy 31 éves nőként már ne a saját háztartásomat vezessem a saját döntéseim és ízlésem szerint, úgy, hogy senki ne szóljon bele a szokásaimba. Jó, hát a barátod nyilván lesz-rja a háztartásvezetést, de nem kellemetlen neki mondjuk oda nőt felvinnie és ott szexelni 30 évesen a szülei szobája mellett?
Egy fentebbi kommentben amúgy leírtam, hogy ha érettségi óta dolgozna tanulás mellett, akkor akár havi 70-80 ezer félrerakása mellett már rég lehetne saját garzonja. Az emberen nagyon sokat változtat az önálló élet, lehet, hogy az ő boldogulásához is ez hiányzik.

Nem lúzer, de nem is kezdenék vele. Kezdjen olyan lánnyal, aki szintén otthon él.

Flo
Olvasó
Flo

“Nem volt szándékos félreértés, Flo ezt írja:
Egyébként meg marhára nem csak az általad “számítógépfüggő csúnya fiúk” nem jutnak szexhez, hanem konkrétan senki más sem, aki nem alfa. De ez egy nagyon tipikus női hozzáállás, amit csinálsz: a férfiak legalsóbb 20%-áról beszélsz, miközben mi a “legalsóbb” 80%-ról.
Nem azt írta, hogy ezek a férfiak keveset tudnak szexelni, hanem azt, hogy egyáltalán nem jutnak szexhez, erre szintén csak visszakérdeztem. Ő maga is megjegyezte, hogy félreérthetően fogalmazott.”

Ez tényleg így volt, de néhányszor azt is leírtam én is/mások is, hogy senki sem akarja, hogy a számítógépfüggő, csúnya fiúkkal akaratod ellenére le kellene feküdnőd. Ezt bezzeg nem sikerült megértened, huszadjára is kicsusszansz az érvek között, mint egy szappanos angolna.

“soha egyetlen kommentelő nem kérdezte meg tőlem, miért vagyok a férjemmel, ha amúgy nem tartozik a gazdagok 20%-ába és miért nem csalom meg. Csak az volt, hogy a férjem biztos papucs, mert megosztjuk a teendőket itthon :D Hát, ebből nem az jön le, hogy tényleg kváncsiak lennének rá, miért működik valakinek az, ami nekik nem.”

Őszinte leszek, ha a férjeddel való kommunikációban is ennyire értetlen vagy, mint ahogy itt a férfihangon kommunikálsz, akkor csak egy okot tudok képzelni, amiért ő veled van: ő egy birkatürelmű ember.Én viszont nem vagyok az, és nem is alacsonyodnék le egy olyan nőhöz, akivel kb csak egy 5 éves szintjén lehet kommunikálni. De gratulálok neked, hogy még ilyen körülmények közt is találtál valakit.

Hunn
Újságíró

Nem, kedves Lierin, az a különbség köztünk, azért látjuk másként a dolgokat, mert te nőként automatikusan a haszonélvezője vagy a mai feminista, férfiellenes rendszernek, én pedig a férfiak azon 80%-a közé tartozom, mely a nők számára láthatatlan, és akik a kárvallottjai a mai, feminista berendezkedésű társadalomnak.

Ami a meglepő az az, hogy nőként úgy csinálsz – és általában ti, nők, úgy csináltok – mintha még mindig a régi, a feminizmust megelőző szabályrendszer lenne érvényes a férfiak számára, míg a nők számára “természetesen” már nem – és ami a félelmetes, hogy elvárnátok tőlünk, mi több, ki is kényszerítenétek, hogy mi férfiak továbbra is annak a régi szabályrendszernek megfelelően éljük az életünket. És persze azt, hogy mi csak tegyük a dolgunkat, mintha mi se történt volna, és maradjunk továbbra is láthatatlanok…És tudod mit mondok én erre férfiként (és nem egyedül mondom ezt)? Hogy egy nagy lóf@szt, drága hölgyeim!

Aldo
Újságíró

“Mondjuk, azt sem értem, aki 30 évesen még otthon él, mi a tökömet csinált a megelőző 12 évben, hogy nem bírt összekaparni legalább egy kis garzonra való, vagy annak legalább 60%-át, hogy már csak minimális hitelt kelljen fizetn”

Igyekezett elvégezni valami felsőoktatási intézményt, hogy ne csak egy szar garzonra fussa. Vagy szerinted 18 évesen menni kéne árufeltöltőnek, hogy majd egy évtizednyi véres melóval sikerüljön összekaparni egy lyukra valót, hogy abban majd beletegyétek a picsátokat. Ideiglenesen, mert mindig van jobb.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ha tudod, hogy nem fogsz otthonról nagyobb anyagi támogatást kapni, amiből elkezdheted az életed, akkor igen, fel kell emelni a feneked és elmenni dolgozni, aztán mellette tanulni. Kivéve, természetesen, ha orvosnak tanulsz, hiszen amellett nem megoldható a dolog.

Én is munka mellett, levelezőn végeztem el az egyetemet, pedig nem szabadbölcsészetre jártam, hogy azt lehessen mondani, tanulni sem kellett sokat. Igen, végeztem sz*r melókat is. Nekem ez speckó kényszer volt, mert otthon nem volt rózsás a helyzet, eljöttem nem sokkal érettségi után, szóval magamat kellett eltartanom, de még így is többet spóroltam össze, mint aki egyáltalán nem dolgozik.

Ha otthon lakhattam volna, és anyám-apám azt mondja, hogy maximum havi 20 ezret adjak le (bár azt gondolom, akit eltartanak egyetemalatt, attól amúgy sem kérnének pénzt a szülei), akkor mondjuk egy kis szórakozás mellett félre rakhattam volna akár havi 40-50 ezer forintot is (ne felejtsd, ez azért jó pár éve volt, akkor még azt hiszem, 76-79 ezer volt a minimálbér). Az mondjuk az alapképzés 3-3,5 fél éve alatt körülbelül 2 millió forint, ennyivel előrébb van az, aki dolgozott, ahhoz képest, aki meg nem.

Kb. 22 éves korodra van 2 milliód.
És egyetem után ugyanúgy léphetsz tovább normálisabb munkákra, de máris kevesebb kell ahhoz, hogy akár egy önerőt összerakj. Innentől jobban keresel, mondjuk már havi 80-90 ezret raksz félre, mert tudod, hogy önállósodni akarsz majd és nem b*szod el a pénzt, az még 5 év alatt kb. 5 millió.
Szóval, 27 éves korodra van 7 millió forintod, abból egyes városokban már veszel egy garzont, nagyvárosokban esetleg felveszel egy kis hitelt is mellé.

És ez a legrosszabb verzió, ha keveset raksz félre. Ha elvégeztél egy normális felsőoktatási szakot és keresel havi 150-200- 300 ezret, akkor félrerakhatsz akár havi 100-150-et is, ezesetben 27 éves korodra már meglesz a garzon. Neked egyedül. Ha van egy hasonló gondolkodású párod, akkor már tök jó lakást vagy házat vehettek ketten.

Nem értem, ha nem dolgozol egyetem mellett, mivel vagy előrébb??? 2 millió forint azért nem kevés, amikor meg kell érte dolgozni és kispórolni a fizuból.

Aldo
Újságíró

Én még sose hallottam olyanról, hogy egy 20 éves nőnek mondták volna, hogy kezdjen el spórolni, hogy gondoljon a jövőjére.

Lierin
Olvasó
Lierin

De ezt miért kell megint egy nőre kihegyezni? Én ezt most nem kifejezetten férfiaknak szólóan szántam, hanem általánosságban. A férfi is, nő is spóroljon, mert ha senki nem vág hozzá milliókat, akkor kínkeserves munka lesz még egy panelt is összehozni.

Amúgy meg, tele van a média azzal, hogy mindenki kezdjen el spórolni és lakáskasszázni minél hamarabb. A valóságban, persze, a hülye szülők nem mondják a gyerekeiknek, szóval ők is hibásak ebben szerintem.

Én biztosan arra fogom tanítani a gyerekem, hogy amiben tudom, anyagilag támogatom, de kezdjen mihamarabb gondolni a jövőjére, mert nem fogok tudni komplett lakást adni neki, max. önerőt. Nyugodtan lakhat otthon érettségi után néhány évet, pénzt se adjon le, de igenis tegye félre a fizetése legalább 70%-át, ne verje el. Nem is kérem majd, hanem megkövetelem.

common man
Olvasó
common man

Na de ha félrerakom a pénzem akkor miből költök a nőkre?

Lierin
Olvasó
Lierin

Keress normális nőt, akire nem kell “költeni”. Esetleg meghívod egy étterembe vagy viszel neki virágot ezer forintért, de mit akarsz te olyan nőtől, akire havi tízezreket kell külön költened, hogy finanszrozd az igényeit, aminek a megteremtéséhez ő lusta?

Miért foglalkozol ilyen nőkkel?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért kéne nőkre költened?

common man
Olvasó
common man

Én nem is költöttem rájuk,lehet hogy ezért neveztek zsugorinak?

Aldo
Újságíró

Mert még mindig a férfiakra helyezik a nagyobb nyomást, hogy tegyen le valamit az asztalra.
Persze nyilván az lenne az ideális, ha mindkét fél félre rakna egy bizonyos összeget.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Én igen! Akaszd fel magad.

Flo
Olvasó
Flo

“Esküszöm, nem értem, hogy honnan ered benned ez a hatalmas harag a nők és a társadalom irányába, amikor az eddigi leírásaid alapján egyértelműen TE k*rtad el az életed, nem más. Azt írtad, számtalanszor, hogy évekig drogoztál, nem dolgoztál, anyád tartott el”

SHAMING LANGUAGE ALERT: normális vitában nincs ilyesminek helye. Mi se mondjuk azt neked, hogy csak azért osztod most itt az észt, mert egy baszatlan picsa vagy.

“Vagy fordítva: melyik férfinak kell egy munkakerülő, drogos nő?”

Nem akarok Hunn életében vájkálni, de úgy értelmezem, hogy legalábbis most nem drogos és munkakerülő. Namármost, egy nő attól még simán lehet elfogadható parti, ha azt megelőzően éppenséggel függő volt (alkohol, drog, mindegy), de lejött onnan. Ilyen problémáim nekem nem voltak, de valahol tisztelem azt, ha valaki egy nagyon szar élethelyzetből föl tud állni. De te meg azt várod, hogy ne csak a mostani életén változtasson, hanem a múltbelin is.

“A te életed, a te felelősséged, hogy alakítod.”

Ez se nekem szól, de azért belepofázok. Az, hogy te magasugróként képes vagy-e átugrani a lécet, kurvára függ attól is, hogy milyen magasan van az a léc. És bizony itt a férfihangon gyakran adunk annak hangot, hogy az a bizonyos léc férfiak esetében sokkal feljebb került, mint ahol korábban volt. Párkeresés szempontjából ti azt a lécet egy könnyed bokamozdulattal átlépitek, mert nektek bizonyos kor alatt kb elég, ha nem zabáltok annyit, mint egy viziló. És nem értitek meg, hogy a férfiaknak azért van más is. (És még mindig nem a férfiak legalsó 20%-áról pofázok).

wittukind
Olvasó
wittukind

Szuper..”viziló”..mivel én gyalog vagy busszal járok egy ideje észrevettem hogy tizenéves csajoknak akkora seggük van mint a prázsmári kemence… és még büszkék is rá.. olylan pofával flangiroznak mintha ők lennének Athena…nem fogom soha mwegérteni miért szép ez….és egyik mancsából sem hiányozhat az okosteló…
ahogy itt románul mondják…mă fut şi mă mut…

Flo
Olvasó
Flo

“akkora seggük van mint a prázsmári kemence…”

Ezt megint nem értem…

“mă fut şi mă mut”

Ezt meg főleg nem.

Nem baszogatásból írom, de nagy kérés lenne, hogy úgy fogalmazzál, hogy mi is értsük?

Reszet Elek
Újságíró
wittukind
Olvasó
wittukind

Kezicsókolom, igy jött ki hirtelen, ugy tudom létezik valami kereső web ahol meg lehet találni egyes szavak vagy kifejezések nemértelmét…a prázsmári kemencét kellet volna látni hogy bejöjjön a kép,,, a másik ahogy irtam , románul van, kb olyansmi lenne “fuck off”- jól van vagy kell link hozzá? vannak itt akik jobban értenek ilyensmihez mint én….salve

Flo
Olvasó
Flo

“Kezicsókolom,”

Öhm, nekem egyessel kezdődik ám a személyi számom (ti: férfi vagyok). Inkább Lierinnek a kezét csókold, jobb lesz az neked is (bár lehet, nem sokkal mondjuk).

“igy jött ki hirtelen, ugy tudom létezik valami kereső web ahol meg lehet találni egyes szavak vagy kifejezések nemértelmét”

Hát ja, csak más kommentelők esetében google nélkül is egész jól fel tudom fogni, miről karattyolnak, noha én se Magyarországon élek már egy ideje (hanem Vietnámban most).

Te, azt mondd meg nekem, hogy ti ott Csángóföldön, mikor a vagornyák délben nyonyorásznak, hogyan szoktatok filbókot tenni a vácsokra? És meg szoktátok várni, míg a csorvaszok cupásan megcsovarászkodnak?

wittukind
Olvasó
wittukind

mindég…gugli nélköl…jövel jézus légy véndégunk áld meg amit attál nékunk ámen…..

wittukind
Olvasó
wittukind

Vietnámban???!!! és Laoszban hogy van? vagy kell vizum?

Flo
Olvasó
Flo

Laoszban még sose jártam, Kambodzsában igen, mert kellett a munkavállalói vízum, amihez kellett Kambodzsai turistavízum, el kellett mennem a Phnom Penh-i vietnámi nagykövetségre, és ott a sulitól egy meghívólevelet felmutatnom, ami alapján megkaptam a munkavállalói vízumot. Ez így persze nagyon egyszerűen hangzik, de a meghívólevélhez kellett munkavállalói engedély is, amihez diploma és nyelvtanári kurzusról szóló igazolás kellett, természetesen mindkettő vietnámi nagykövetségek által jóváhagyva és lepecsételve. Dióhéjban ennyi.

Lierin
Olvasó
Lierin

A magyar emberek 60%-a elhízott, férfiak és nők egyaránt. A hatalmas, sörhasú-tokás pasik sem vonzóóak, bocsi.

common man
Olvasó
common man

És ha filmproducer?

common man
Olvasó
common man

Az nem baj ha nagy seggük van csak formás legyen.A kicsi és löttyedt se jó.

Hunn
Újságíró

Nem akarok Hunn életében vájkálni, de úgy értelmezem, hogy legalábbis most nem drogos és munkakerülő.

Jól értelmezed, kedves Flo. Úgy kb. jó egy éve már annak, hogy újra dolgozom, eltartom magamat és józan életet élek.

Nyilván nem én vagyok az a fontos ember, akinek az önéletrajzát mindenkinek kötelessége lenne betéve tudnia, mégis valahol jelzésértékű, hogy pont ez az információ az, amit senki nem vesz figyelembe olyankor, amikor rólam beszél.

Lierin
Olvasó
Lierin

” normális vitában nincs ilyesminek helye. Mi se mondjuk azt neked, hogy csak azért osztod most itt az észt, mert egy baszatlan picsa vagy.”

Azért nem mondjátok, mert soha sehol nem állítottam, hogy én b*szatlan lennék, tehát nem is indulhattok ki tényként ebből. Plusz, én nem sírok, hogy nem jut nekem egy a jóképű és gazdag férfiak 20%ából, tehát nincs mire vissza válaszolni.
Hunn viszont azt próbálja nekünk előadni, hogy neki azért nem jutott nő, mert a feminista társadalom ellehetetlenítette számára a párkeresést, miközben amúgy azt is közli velünk, hogy ja, ő eldrogozta és héderelte a huszas éveit, és szerinte eközött meg a sikertelenségei között nincs összefüggés. Véletlenül sem azért nem jutott neki nő, ahogy élt, hanem a gonosz, csúnya feminista társadalom miatt.
Nulla felelősségvállalás. Csak és kizárólag másokra mutogatás.


“De te meg azt várod, hogy ne csak a mostani életén változtasson, hanem a múltbelin is.”

Én nem várom, az én életemen nem változtat, hogy van-e Hunnak nője vagy nincs ;)
Hunnak meg nem a múlton kell változtatnia, hanem a jelenen, és ha majd változtatott és ebben a megváltozott helyzetben sem lesznek sikerei (nem 3 hónappal munkatalálás után, hanem hosszabb távon), akkor sírhat, hogy nem jönnek össze neki a nők. De MOST ne sírjon azon, hogy EDDIG nem sikerült a párkeresés, hiszen egyértelműen megvoltak az okai és lássuk be, nem a nők hibásak abban, hogy egy ilyen férfivel nem kezdtek. Egy normális, családra váró nő nem is kezdhet olyan férfival, aki sem anyagi, sem mentális szempontból nem alkalmas a közös életre és gyermekvállalásra.

“Párkeresés szempontjából ti azt a lécet egy könnyed bokamozdulattal átlépitek, mert nektek bizonyos kor alatt kb elég, ha nem zabáltok annyit, mint egy viziló. És nem értitek meg, hogy a férfiaknak azért van más is

És kinek a hibája, hogy olyan igénytelenek vagytok, hogy semmiféle elvárást nem támasztotok azon kívül, hogy valaki ne legyen vizíló?

Mellesleg, ne túlozz, arra van komolyabb esélyünk, hogy csak jól meg akarjanak dugni. Egy komoly párkapcsolathoz nekünk sem elég a testünket felmutatni. Jajj, ha így lenne egy húszéves lánynak sem lennének szerelmi csalódásai, dehát tudod, nekünk sem jön össze minden pasi, akire vágyunk.

Hunn
Újságíró

Lierin, hát hiába tépem itt a számat, egy büdös szót nem hallasz meg? Vagy csak nem akarsz?

Milliószor elmondtam már, hogy ami a múltamban az én saram volt, ami az én hibám volt, ami az én hibás vagy téves döntésem volt, azzal már szembenéztem, azt magamban feldolgoztam, és levontam magamra nézve a megfelelő következtetéseket és tennivalókat.

Nem hiszem, hogy az lenne a feladatom és a kötelességem, hogy nyilvánosan élveboncoljam magamat, pártszerű önkritikát gyakoroljak, és pontokba szedve felsoroljam azt, hogy én személyesen hol és mit basztam el, a nagyközönség okulására vagy szórakoztatására.

Tehát akkor innentől, számodra is, és minden más idetévedő feminista picsa számára is, azzal az axiómával indulunk, hogy a személyes hibáimért és tévedéseimért az önvizsgálat és a felelősségvállalás már megtörtént. A téma innentől – személyemet érintve – mindaz, ami NEM a személyes hibám volt azok közül a dolgok közül, aminek az eredményeképpen több mint 10 évet incelként, nem önkéntes cölibátusban töltöttem.

Ez a téma pedig nem más, mint a fiatal férfiak tömeges, feminista kondicionálása és Blue Pill-es elbétásítása. Remélem most, hogy a lényeget tisztáztuk, nem kell több hülyeséget olvasnom tőled, hanem konstruktív hozzászólásokkal fogod megörvendeztetni a férfiolvasókat. (Bár nagy összegben azért nem mernék erre fogadni.)

Lierin
Olvasó
Lierin

Jó, rendben, te változtattál – és akkor az itteni nőgyűlöleted az elmúlt egy évben alapozódott meg? Mert ugye mi már akkor is beszélgettünk, amikor te még nem dolgoztál és otthon éltél, és akkor pontosan ugyanezeket a dolgokat írtad a nőkről – ezt a nőgyűlöletet tehát még húsz évesen szedted össze?

Vagy lényegében mikor alakult ki a nőkhöz való hozzáállásod, mit tettek veled?
Az nem jutott még eszedbe, hogy mivel a tapasztalatszerzésre való legjobb éveket elrontottad, ezért nem lehet reális képed a nőkről, hiszen nem is tudtad kitapasztalni, hogyan viszonyultak volna hozzád mondjuk 27 éves, dolgozó, családcentrikus férfiként?
Lehet, hogy akkor már rég lenne feleséged és gyerekeid, nem?

Most mit tudsz felmutatni egy átlag normális, családra vágyó nőnek hosszú távon? (úgy értelmezem, de ilyenre vágysz).

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, én a nőktől fiatal férfiként egy kedves szót, egy mosolyt, egy emberi érintést nem kaptam. Szexről ne is beszéljünk. Ha fiatal férfiként nőt akartam, mehettem a kupiba, rakhattam ki a pénzt az asztalra, mert ha nem teszem, akkor a mai napig szűz lennék. MIT SZERESSEK HÁT RAJTUK? Mi okom lenne NE gyűlölni őket?

27 éves, dolgozó, családcentrikus férfiként úgy viszonyultak hozzám, mint a férfiak 80%-hoz: láthatatlan voltam számukra. (Melóztam, nem otthon éltem, az hogy felmondtam és hazaköltöztem, az később volt, amikor rájöttem, hogy feleslegesen erőlködök, meg minek erőlködjek? Magamért, egyedül? Minek?) Aztán közben minden mindegy alapon belecsúsztam a cuccozásba is.

Jelenlegi fejemmel nem kívánok a nők semmiféle elvárásának megfelelni, “felmutatni”, főleg anyagi téren. Ők magasról basztak rá, hogy én anno fiatal férfiként mit szerettem volna, most pedig idősebb korban én baszok arra magasról, hogy a nőknek milyen igényeik lennének. Amelyiknek ez nem tetszik, az húzhat a francba. Hogy ezzel egyedül maradok? Kit érdekel? EDDIG IS EZ VOLT. Megleszek valahogy, vagy, ami még valószínűbb, 10 éven belül felkötöm magamat. Kit érdekel?

Lierin
Olvasó
Lierin

De feltételezem, a környezetedben mégiscsak élnek és léteznek olyan nők, akik kedvesek valakihez, nem? Az anyád például, őt is gyűlölöd? Vagy talán vannak testvéreid, unokatestvéreid, nős kollegáid és barátaid – vagy netán soha egyetlen nőt nem láttál, aki szeretettel/szerelemmel közeledett volna a másik félhez?

Te tulajdonképpen kifejezetten a nőket gyűlölöd, vagy azt gyűlölöd, hogy nem foglalkoznak veled? Úgy értem, különbséget tudsz tenni aközött, hogy milyenek a nők vagy milyenek a nők VELED?

Mit gondolsz, mi az oka annak, hogy más átlagos férfiak iránt érdeklődnek a nők, irántad nem? Csúnyának érezted magad anno vagy szegénynek? Vagy miben látod az okát annak, hogy másnak sikerült, ami neked nem?

Hunn
Újságíró

Mennyiben érint engem az, hogy másokkal milyenek a nők??? Én köszönhetően annak, ahogy hozzám a nők fiatalon viszonyultak, ahogy engem kezeltek, a mai napig szorongok, ha le kellene szólítsak egy nekem tetsző nőt, a szexről nem is beszélve, ha éppen rossz napom van. Remélem ez téged is, meg az összes tetves feministát is kibaszottul boldoggá tesz. Na mindegy, erről ennyit.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mennyiben érint engem az, hogy másokkal milyenek a nők???

Mennyiben érint az másokat, hogy veled milyenek a nők???

common man
Olvasó
common man

Annyiban ,hogy az ember nem csak egyéniség hanem társas lény is.

rumospiskóta
Újságíró

curioSophus : annyiban hogy aki nem akarja átélni amit Hunn megtapasztalt az elolvashatja és úgy is tanulhat belőle.
De ő hiába olvassa el hogy Lierin szerint mások mi mindent kapnak az ő általa tapasztaltakon kívül a nőktől..
Egy átlagembert (engem például) nem az érdekel itt hogy mi a nők által adható legtöbb, azt Disney filmekből vagy pornófilmekből látta már – de hogy egy jólnevelt és nem feltűnő külsejű átlag gyerek hogyan éli meg a csaj nélküli világot… ez itt érdekes.

Hunn
Újságíró

Mennyiben érint az másokat, hogy veled milyenek a nők???

Semennyire. De én nem is állítottam vagy feltételeztem olyat, hogy érintene.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

HUNN

Tudod, hogy nem vagy a szívem csücske, és biztos vagyok benne, hogy ezt megint valami kötözködésnek fogod venni, pedig azért nem írnék ide újra, hogy csak beszóljak, szóval próbálj meg nem ebből kiindulni.
Szerintem benned nagyon sok szeretet van, egy érzékeny fiú vagy, aki sokat tudna adni egy párkapcsolatban, DE egyben az is vagy (nem egyedüliként itt), akinek a legnagyobb hibája, hogy valami idealizált párkapcsolatot képzel el így, ennyi idő után, ráálltál arra, hogy a legjobb vagy semmi, és ma már ez az, ami ellened dolgozik. Korábban kifejtetted, hogy nálad csakis a friss, ropogós tizenévesek jöhetnek szóba, mindenki más selejt áru, akkor már inkább felkötöd magad, és ha így gondolkozol, akkor oda is fogsz jutni 10 éven belül, kérdés, hogy tényleg megéri-e, hogy így végezd pusztán makacsságból, dacból. Ahogy te változtál, változol, úgy azt egy nő is megteheti, nem feltétlenül baj az, ha az élet pofonjaiból tanult, ha legalább tanult, szóval ebben is volnának lehetőségek, csak te is, meg itt még sokan az “ilyen nőkkel” való kapcsolatba kerülést elutasítjátok. Mondhatnánk pedig, hogy számodra ez lehetne a boldogság kulcsa, nem a kis Lolitákat kergetés, elfogadni egymás múltját, hibáit, kompromisszumokat kötni, értékelni, hogy erre a másik képes és kitartó, számodra ez egy járható út volna. Ha ezen haladsz tovább, csak kapod az újabb pofonokat, csak ismét mélyre kerülsz, nem lesz sikerélmény, és az, ha 10 év múlva magányodban felkötöd magad, csakis a saját hibád lesz, ahogy továbbra is úgy látom, hogy ez a helyzet is az, mert arra sosem voltál képes, hogy azért megpróbáld elérni, amit el tudsz, te mindig ideálokat hajszoltál. Te magad vagy igazából, aki a nők 80%-át (sőt akár annál jóval többet) nem látod, ignorálod, és ebből azt a téves következtetést vonod le, hogy általában a nők azok, akik téged nem vesznek észre, pedig csak azokról beszélünk, akik a kényes ízlésednek megfelelnek, azok pedig valóban szarnak rád. Szerintem ez volna számodra a nagy felismerés az életről, bár arra jelenleg nem látok esélyt, hogy belásd, és ebben a férfihang sem fog segíteni, pedig itt csak azt olvasod, amiben eleve is rossz úton jársz.

common man
Olvasó
common man

Befestetted a hajad?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, ez kivételesen tényleg paróka. :)

common man
Olvasó
common man

Na és ha talál egy fiatal csajt akinek ő az ideálja?Kérdés vajon felismerné -e?

rumospiskóta
Újságíró

common man : Nem.
Ez még egy plusz tragédiája a csalódásoknak, hogy utána már “..Moszkva nem hisz a könnyeknek..”

Hunn
Újságíró

Na és ha talál egy fiatal csajt akinek ő az ideálja?Kérdés vajon felismerné -e?

Találtam. Nem ismertem fel, csak utólag, amikor már elvitték az orrom elől. Azóta is utálom magamat.

common man
Olvasó
common man

Bosszantó dolog velem is történt ilyen.Utálni magad ezért fölösleges.A véleményem ,hogy nem egy “igazi” van hanem több.

Hunn
Újságíró

Kedves common man, köszönöm neked ezt a posztot, mert ráébresztett engem valamire.

Sokan megkritizáltak már engem, hogy nem gyakorlok önkritikát, hogy szerintem mindig valami külső tényező a hibás csak én nem, úgyhogy most pártszerű leszek.

Önkritika: még mindig túlságosan nőiesen gondolkodom, az a baj.

Már felismertem, hogy az egyik legnagyobb probléma a mai világban, hogy a férfiak nőiesen gondolkodnak, hogy megfordult a világ, hogy ma a férfiak gondolkodnak úgy a párkapcsolatról és a szexről, mint régen a nők.

Nem könnyű ezt beismerni saját magamnak, de velem dettó ugyanez a helyzet, az a baj.

Ezen sürgősen változtatni kell, nekem is. De baszott gyorsan.

Még egyszer köszönet a kommentedért, ami nélkül ez a gondolat a fejemben nem jött volna létre.

common man
Olvasó
common man

Szívesen,nincs mit.

rumospiskóta
Újságíró

SerialSlut : na ez most valahogy nem vádaskodóra sikerült hanem .. hm.. együttérzőre?
Kapsz egy pluszjelet, meg egy meghívást tőlem is pluszban az általános meghívón felül tizenhetedikére az Építészpincébe.

Naooo
Olvasó
Naooo

“elfogadni egymás múltját, hibáit, kompromisszumokat kötni”

Kiélt ordaskurvákat elfogadni?

common man
Olvasó
common man

Ha én voltam a stricije..

rumospiskóta
Újságíró

Naooo : ez a rövid kérdés egy fontos sarokpontja az itt kialakult szellemiségnek – de ezt az alaptételt én is muszáj vagyok vitatni :
A “menetrendtervező” ifjú férfilelkek elhiszem hogy azt is beleszámítják a jövőjükbe hogy nullaegésznulla idegen kromoszóma ne szennyezze az ő tiszta vérvonalukat – nincs is ezzel baj.
De én mostanság imádom hogy nem egy nulla tapasztalattal rendelkező nő tart engem a legjobbnak.
Nem állok bele a tapasztalat dicsőítésébe, de a hamvas ártatlanság krrrvára unalmas IS tud ám lenni.
A valóság az egyféle – de a róla gyűjtött tapasztalat (az igazság) annyiféle ahányan és ahonnan nézzük.

Naooo
Olvasó
Naooo

Sose unalmas a szűz picsa.

rumospiskóta
Újságíró

Naooo : Hát jusson neked egymás után több is.. de hidd csak el hogy az elméje is lényegi része az élménynek.
És az ártatlan elme olyan mint a hómező : van úgy hogy vágyakozik rá az ember.

Hunn
Újságíró

Kedves SerialSlut, nem veszem kötekedésnek.

NEM a tizenévesek számomra a célcsoport, honnan szedted ezt? Hanem a 20 és 30 közötti női korosztály, és ebből is inkább a 25+ felé hajlok. Bár tegyük hozzá, hogy egy jobb világban a 20-25 közötti lenne az ideális, de, mint látod, ebben már KOMPROMISSZUMOT kötöttem.

Egy nő 20 és 30 között tudja a legtöbbet nyújtani a párjának, az élete nagy szerelmének, a gyermeke apjának. Ha ez az ember én vagyok, akkor az életének ezt az idejét adja nekem. Ha ezt az időt másnak adta, akkor nekem utána már ez a nő nem kell. Nem fogok velem egyidős nővel kezdeni, aki a fiatalságát és a szépségét már másoknak adta, és velem anno szóba se állt volna. Ebben NEM kötök kompromisszumot.

A nők 80%-nak, sőt, szerintem annál is nagyobb részének nem én vagyok az esete, mint férfi. A nők 80%-a kurvára nem akarja hogy a párja legyek, nem akarja hogy megdugjam, nem akar tőlem semmit. Komolyan azt mondod, hogy őket kellene maceráljam?

Tipikus női “jótanács”, hogy biztos az elérhetetlen szépségkirálynők tetszenek nekem, és vegyek vissza az elvárásokból. Két elvárásom van a nő felé, akivel el tudom képzelni a párkapcsolatot: 1. Jó lenne, ha felállna rá a farkam, ha levetkőzik, és 2. Nem bánnám, ha én is tetszenék neki. És ennyi. Nem hiszem, hogy a lehetetlent kívánom, amit a nők 80%-a hiába szeretné, akkor sem tudja megugrani. De most komolyan már, no.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Ki a rákot érdekelnek a te kompromisszumaid? Senkinek se kellettél régen sem és most sem. Egy vén fasz vagy, nincstelen idióta. :) Az, hogy neked miben van kompromisszumkészséged a kutyát nem érdekli.

Hunn
Újságíró

Lám, téged is érdekel, kedves Donnarumma. Hiszen ha nem érdekelne, akkor figyelmen kívül hagynád amit írok, LOL Szerintem te titokban szerelmes vagy belém, abba amit elképzelsz rólam, és csak azért csapkodsz ilyen dühösen mert félsz, hogy esetleg nem lennél elég jó nekem.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Szerelmes beléd a rák Tőlem nyugodtan meghalhatsz.

common man
Olvasó
common man

Özvegyi nyugdíj?

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Nem egészen :) De boldoggá tesz, hogy míg ti nem juttok szexhez, addig én 2 pasival is nyomom :) igen, fiatal vagyok és élvezem az életet. Élvezem az ALFÁKAT. :)

Hunn
Újságíró

Kettővel, kedves Donnarumma? Ringyóknak alapból kuss van. Ráadásul alfákkal? Alfák nem osztoznak nőn, te kis hazug. Titokban szerelmes vagy belém, és ez úton akartad felkelteni a féltékenységemet? Ne erőlködj, úgysem kaphatsz meg soha.

Nincs ugyan pszichológiai diplomám, de ez a helyzet annyira világos anélkül is, mint a nap. Még nem találkoztunk itt ezen az oldalon olyan női hozzászólóval, aki ennyire átlátszóan azért könyörgött volna, hogy jöjjön már az életébe egy férfi aki lerendezi és helyre teszi… Úgyhogy amikor azt mondom, hogy sajnállak, nem gúnyból mondom. Tényleg sajnállak.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Fingod nincs az alfaságról. :) Az önbizalom meg nem áll jól mindenkinek :( Különösen a parazitáknak nem.

Hunn
Újságíró

Közismert dolog, kedves Donnarumma, különösen Red Pill körökben, hogy csakis a nők fogják tudni majd megmondani nekünk, férfiaknak, hogy mit jelent férfinak lenni és pontosan hogyan is kell azt csinálni.

Kik lennének hát akkor azok az alfák? Világosíts már föl, hiszen nekem láthatólag fingom sincs róla ugyebár. Külön örülök, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy van olyan speciális férficsoport, akik ha tele vannak önbizalommal, az a nőknek kifejezetten, roppantul taszító – amiből logikusan következik, hogy ezeknek a férfiaknak az esetében az önbizalomhiány lenne szexi LOL LOL LOL Iszom szavaidat, Donnarumma baszod, abba ne hagyd, mesélj még!

Csak úgy mellékesen: például ezt jelenti az alfa (lásd csatolt kép): 40 éves kínai két 13 éves néger lánnyal. Magamnak sem kívánhatnék szebb életet.. Mielőtt komolyan vennéd, hogy nem tudom mi az. :)

comment image?w=463&h=500

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Tudod azért kibaszott szánalmas hogy késsel járkálsz. Véded a mocskos is életedet mi? :) Pedig nőhöz se jutsz (hála istennek) és még így is te vagy a valaki. Aldo-nak igaza van. Egy gyáva alak vagy, senkiházi.

Hunn
Újságíró

Ki mondta azt neked, kedves Donnarumma, hogy nem jutok nőhöz? Ennyire nem figyelsz? Vagy nem tudsz szöveget értelmezni? Pedig világosan leírtam, nem egyszer, de százszor: FIATALON incel voltam, nem önkéntes cölibátusban éltem az életem. Aztán rátaláltam a Red Pill-re és a Game-re, és a többi onnantól történelem. Minap írtam a kis fiatalkorú prostiról, pont tőled kérdeztem poénból, hogy ráírjak-e. Tudod hogy miért nem Game-eltem végig? Mert félig cigány a drága. És tudod honnan tudom, hogy ha akartam volna meglett volna? A szeméből olvastam ki. És tudod, miért tudom kiolvasni egy nő szeméből azt, hogy benne lenne? Mert fiatal incel koromból ismerem azt a női tekintetet, hogy NEM. Na, annak az ellenkezője az igen. Eddig mindig bejött.

Szánalmas lennék, hogy késsel járkálok, tényleg? Talán nem hallottad, hogy épp a minap verte végig két cigánybűnöző a belvárosban a szórakozóhely előtt álló fiatalokat? Na, velük ellentétben én meg tudom védeni a “mocskos életemet” a hasonló szutykoktól, meg lehet hogy a te gyerekedét is, ha éppen ő is ott van veszélyben ahol én, te nagyon hülye. Gyáva alak vagyok? Ha te mondod… bár volt egy eset, amikor a cigány suhanc átkarolva ment a magyar sráccal, és a magyar srác szeméből látszott, hogy gond van, tudod ki kérdezte meg egyedül az utasok közül, hogy minden oké, srác? Én, a késsel járó rasszista szemét. És, hogy befejezzem a sztorit, természetesen semmi nem volt rendben…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Neked nem volna való egy prosti.

Hunn
Újságíró

Tudom, SerialSlut. Egyik volt barátnőm is az volt. Mai fejjel már nem kezdenék vele, annak idején jó ötletnek tűnt. :)

Viszont most ezzel kapcsolatban felmerült bennem a filozófiai kérdés, hogy ki az alfa, a strici vagy a vendég? (A helyes válasz szerintem: egyik sem. A vendég a béta bux kimaxolása, a strici viszont osztozik a nőjén mással.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A nő. :)

Hunn
Újságíró

Ha úgy vesszük, kedves Serital, igen. :)

Ezt is megköszönhetjük a tetves feminizmusnak…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, ezt úgy nevezzük, hogy az én üzletem, az én szabályaim.

Hunn
Újságíró

A feminizmus teszi lehetővé a nőknek a hipergámia béta bux oldalának büntetlen kimaxolását anélkül, hogy két széttett lábnál többet kellene nyújtaniuk cserébe. Mára már a stricik is bebétásodtak. Hol van már Tarzan a K1-ből, aki megmondta a Párducnak, hogy ha este nyolcig nem hoz neki húszezer forintot (mert kártyaadóssága volt a többi strici felé, és nyilván hogy nem ő fog dolgozni érte), leszedi a fejét…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te a ’80-as évek alja rétegének stricijeiből indulsz ki? :)
Nem bebétásodtak, hanem csak dolgoznak, mint bárki más. Szerveznek, kapcsolatot tartanak, sofőrök, menedzserek, beszerzők. Egy partneri kapcsolat, nem pedig fölé-alárendelt viszony. Hogy szerinted ez rossz, az téged minősít.

Hunn
Újságíró

Aki nem ad stricipofont a kurváknak az nem is igazi strici. Az igazi strici az ilyen:

comment image

Azt amúgy tudod, hogy miért megalázó ha egy férfi pofont kap? Mert pofozni a kurvát szokták.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az álomvilágodban valóban, de még ez a jelenet is megrendezett volt. :)

Hunn
Újságíró

Megrendezett? Én a 80-as években nőttem fel, akkor nem pátyolgatták még a lányokat, úgyhogy nekem aztán mondhatod, én tudom amit tudok.

Ami a vendégek (férfiak?) örök bétaságát mutatja az az, hogy a Párduct feleségül vette egy osztrák, és még a gyerekét is kivette az állami gondozásból. Tiszta Pretty woman.

Jut eszembe, tényleg megházasodsz, Serital?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Majd egyszer biztosan, annyira nem feküdtünk rá a szervezésre még.

Naooo
Olvasó
Naooo

Stricik és a dolgozás. Ostorral csapkodnám a hátukat a 40 fokos napon, ha lassan kapálnak.

Aldo
Újságíró
Hunn
Újságíró

Ilyen erős érzelmeket csak a titkos, viszonzatlan szerelem válthat ki egy nőből, kedves Donnarumma. Megértelek, hidd el, előttem nem kell titkolóznod. Nem kisóvodás vagyok, hogy kigúnyoljalak azért mert lángra gyúltál értem.

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, azóta, hogy ezt a kommentedet megírtad, sokat gondolkoztam ezen. Egy költeményben találtam meg kérdéseidre a tökéletes választ.

Ady Endrét sok mindennel lehet vádolni, de egy biztos: nem volt sem “soy boy”, sem incel, sem feminista, sem kékpirulás bétahím. Úgy is mondhatnám, a magyar irodalom egyik alfaköltője volt. Nem szégyen hát tőle idézzek.

Az ő alábbi verse szinte tökéletesen azt fogalmazza meg, amit én is gondolok, ahogyan én is érzek.

ADY ENDRE: SZERETNÉM, HOGYHA SZERETNÉNEK

Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.

Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.

De jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.

Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié.

(1909)

Szárnyathy Géza
Olvasó
Szárnyathy Géza

Hunn, lehet hogy ez segít neked:

From Women To Men

Felirat is van hozzá.

Hunn
Újságíró

Hunn, lehet hogy ez segít neked:

From Women To Men

Egyem a kis szivüket, olyan aranyosak… De a probléma tényleg nem az – a honvédségnél használatos “egyes harcos” kifejezés mintájára általam most, ebben a pillanatban megalkotott kifejezéssel élve – “egyes asszony” szintjén van, hanem a probléma a feminista rendszer, feminista kultúra, feminista szisztéma szerint működő társadalom szintjén jelenik meg. Az “egyes asszonnyal” nekem igazából semmi bajom sincs. Szeretem őket.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Minél előbb annál jobb ;)

Hunn
Újságíró

Most mit tudsz felmutatni egy átlag normális, családra vágyó nőnek hosszú távon? (úgy értelmezem, de ilyenre vágysz).

Eltartom és megvédem a családomat. Ezt tudnám nyújtani. Ez a dolga egy férfinak.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Eltartod? Aha. Kíváncsi lennék mekkora karriert futhattál be egykori drogosként és anyádat lehúzó senkiként. Megvéded? Mitől? Ha csalni akar, csalni fog. Olyan nagy harcosnak hiszed magad a 170 centiddel (olvastam egy másik cikk alatt) aztán szerintem 2 mozdulatból beépítenélek a falba. :) Annyira hangoztatod hogy így a férfiak dolga meg úgy, a férfiak büszkesége meg hangoztatod itt a férfiasságod. Ja, a FÉRFIAK. Nem te. Te egy vén kis puhapöcs vagy, nem férfi. Te csak óbégatni tudsz, azt hiszed hogy a náci szemléleteddel mész valamire. Hát nem.

Hunn
Újságíró

Hogy eltartom-e, kedves Donnarumma? Nemzetközi diplomával, felsőfokú szakmai nyelvtudással, húsz év nemzetközi munkatapasztalattal a szakmámban? Szerinted? A munkakeresési segélyem magasabb lehet, mint a bruttó fizetésed, Donnarumma baszod, lol

2 mozdulat? LOL LOL LOL Elfelejted, hogy késsel járok, anya. És tudom is használni, mert anno a katonaságnál nekünk tanítottak katonai közelharcot, és ismerem a pszichológiáját is: a civil fél a késtől.

Amúgy ha egyvalamit megtanultam tapasztalatból a nőkkel való bánásmóddal kapcsolatban az elmúlt pár évben a Red Pill megtalálása után az az, hogy élőben bármelyik hozzád hasonló, nagypofájú nőt simán beszaratom LOL Először mind szájaskodni szoktatok, mert azt hiszitek hogy ez a kis darab pasi úgysem mer kezet emelni rátok, aztán amikor először megragadom a grabancotokat és megvan a fizikai kontaktus amiről azt hittétek, hogy nem következik be, akkor hirtelen megjelenik a szemetekben a rémület, mert rájöttetek, hogy ezt elbasztátok, mert nem erre számítottatok, és lehet hogy tényleg sírás lesz a vége…

Poén az, hogy anno egyszer egy csajnak a torkára raktam a kést mert lelépett a pénzemmel. Nem csak hogy visszaadta, de szerintem ott helyben belém is szeretett, mert egy hétre rá összejöttünk. :) Sajnos az anyja is látta ezt a kis jelenetet, és ő onnantól nagyon nem kedvelte hogy a lányával kavarok LOL

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Büszke lehetsz rá hogy nőket bántasz. Na ez aztán férfias baszod. Kurvára. A karrieredet meg tudod ki hiszi el…. Drogos kis csöves vagy.

Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man
Hunn
Újságíró

Hát, kedves Donnarumma, valakinek csak meg kell mutatnia a hozzád hasonlóknak, hogy hol a helyetek, nem igaz? Vicces, mert annak idején, amikor ténylegesen drogos “csöves” voltam, amikor csak felszálltam a BKV-ra, a hozzád hasonló nagyságos asszonyok mind-mind olyan ijedten húzódtak félre az utamból, hogy öröm volt nézni. Meg se kellett szólalnom, pláne nem fenyegetőznöm LOL

Aldo
Újságíró

Van, aki állatokat, gyerekeket bántalmaz, mert ettől érzi keménynek a faszát. Mindegy, csak gyengébb legyen tőle. Ha komoly ellenféllel találkozik, akkor persze nem mer keménykedni.

Hunn
Újságíró

De hát ez csak természetes, kedves Aldo. Most nem azt mondom, én felállok bárkinek ha muszály, de hát én tehetek arról, hogy a nálam nagyobb és erősebb férfiak nem szemtelenkednek velem, nem csicskáztatnak, nem aláznak meg, hanem kiválóan kijövök velük? Lehet, hogy azért, mert én is normálisan viselkedek velük és nem játszom az eszemet? De ha ez így van, akkor talán azok, akik nálam gyengébbek, mondjuk a nők, talán azok is viselkedjenek velem normálisan, és máris nincs semmi gond. Sosem értettem, miért nekem kell helyreraknom őket, miért nem tudják maguktól, hogy kivel lehet kezdeni és kivel nem, ugyanúgy ahogy én is pontosan tudom?

Aldo
Újságíró

Akkor te csak a nyers erő nyelvén értesz? Akit erősebbnek tartasz, azzal nem mersz arcoskodni, mert esetleg ellátja a bajodat. Szépen elfogadod a neked kijelölt helyet. Inkább keresel valakit, akin gond nélkül levezetheted a kicsinyes sérelmeidet, mert aki gyengébb, vagy, aki nő, az úgyse fog visszaütni. Ez aztán az egészséges lelkület. És mi van, akkor ha mondjuk felbukkan 2-3 nagydarab állat és “nem viselkedik veled normálisan”? Megvered őket, vagy szépen elsétálsz lehajtott fejjel?

Hunn
Újságíró

Nem, kedves Aldo, én egyszerűen csak egy értelmes ember vagyok. Valószínűleg – szemben veled – pont ezért nem látom át, hogy pontosan miért is kellene nekem belekössek nálam nagyobb és erősebb emberekbe, akik biztosan levernének. Magyarázd már el nekem, légy szíves, hogy ez miért is lenne számomra kifizetődő.

Valamit nagyon félreértettél amúgy. Ki mondta azt neked, hogy én KERESEK valakit is, akin úgymond “levezethetem a kicsinyes sérelmeimet”? Keresi a faszom. Miért basztatnék én ok nélkül embereket, akár nőket, akik nálam gyengébbek? Bevallom, ismét nem látom át, hogy ennek mi értelme lenne.

Nem, én arról beszélek, amikor valaki gyengébb nálam, és mégis engem talál meg, hogy velem arcoskodjon. Ha azt jogosnak tartod, hogy ha én az erősebbel arcoskodom akkor az engem helyre rak, akkor az is jogos, ha a szereposztás fordítva van, és én vagyok az erősebb helyzetében.

Na most, mi történik, ha valakik úgy kötnek belém, hogy én vagyok a gyengébb – vagyis pontosan azt csinálják velem, amit én NEM csinálok a gyengébbekkel? Nos, hát ez esetben vagy futok, vagy harcolok. Helyzetfüggő.

Aldo
Újságíró

Jaj, már megint ez az én vagyok itt a kemény katona duma.

Hunn
Újságíró

Én nem vagyok kemény katona, hanem voltam. A kemény katonák azok, akik most szolgálják éppen a hazát magyar honvédként. Ne keverjük a szezont a fazonnal, kedves Aldo.

Aldo
Újságíró

Akik elmennek a Balkánra békefenntartónak, mert az jobban fizet?

Hunn
Újságíró

Az ENSZ-békefenntartókat – a Balkánon is – a magyar honvédség delegálja felkérés alapján. Valóban jobban fizet, és valóban a legjobbakat küldik (meg persze a csókosokat).

Naooo
Olvasó
Naooo

Afganisztánban? Azok csak usacsicskák.

Naooo
Olvasó
Naooo

A késes meg egyből betrottyant a viperától.

Hunn
Újságíró

Nem mondasz hülyeséget, Naooo, mert a cigány például nem fél a késtől, a kicsattintott vipera viszont komoly elrettentő erővel bír náluk. A fene se érti a füstösök lelkivilágát.

Nálam pont fordítva van, én jobban fosok attól, hogy leszúrnak,, a viperától kevésbé. Pont ezért is akarok viperát venni. Nincs valakinek tippje hogy hol érdemes? Nem akarok olyan kínai szart, amivel ha rábaszol valakire, elgörbül.

Naooo
Olvasó
Naooo
Hunn
Újságíró

Köszi Naooo! :)

common man
Olvasó
common man

Mást is használhatsz csak megfelelő átéléssel.Még mindig jobb egy per ,hogy túl durva voltál mint a temetőben feküdni.
https://www.youtube.com/watch?v=jJqNo8MrPmQ

Aldo
Újságíró

“melyik férfinak kell egy munkakerülő, drogos nő?????”

Amelyik úgyse válogat.

Aldo
Újságíró

“ötve hiszem, hogy te lennél az az első nő, aki észrevetted őket, és aki elkezdett volna aggódni a sorsuk jobbra fordulásáért. Erről ennyit.”

Az ilyeneket nem csak a nők, de a többi férfi is magasról leszarja. Legalább kevesebb konkurencia.

Hunn
Újságíró

Az ilyeneket nem csak a nők, de a többi férfi is magasról leszarja. Legalább kevesebb konkurencia

Ez konkrétan nem igaz. Rengeteg csajozási tanács megtalálható az interneten, amiben a nőknél sikeres férfiak átadják tudásukat és tapasztalataikat a náluknál kevésbé sikeresebbeknek – ebbe az inceleket is beleértve.

Naooo
Olvasó
Naooo

Vegyél sok pénzt, ennyi a trükk.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Te mégis ki a tetves faszom vagy bazdmeg? Kit érdekel a pofázásod? Egy jelentéktelen kis senki vagy baszod, mindenki magasról szarik a véleményedre meg rád is. Jössz itt az egyre nagyobb baszottságaiddal, hogy a koedukált oktatás szar. Neked lehet, mert születésed óta egy selejt hulladék vagy. És ilyen barmoknak szavazati joga van….

Hunn
Újságíró

Tudom, kedves Donnarumma. Ezért is iszom bölcs szavaid tanácsát az életemmel kapcsolatban. Már rég elhatároztam, hogy annak megfelelően fogok élni és cselekedni, ahogy te mondod. És hálás vagyok a jó istenkének, hogy végre rád találtam, te vagy aki megmutatja nekem az utat, hogyan is éljek. Iszom szavaidat, kedves Donnarumma, és nem tudok betelni velük. Taníts, mesternő! Még, mert belőled nem lehet eleget kapni, bazmeg!

Naooo
Olvasó
Naooo

Én minden feministától elvenném a szavazati jogot, minden zsidótól, minden cigánytól és minden demokratától is. Ja és a nőktől is.

Reszet Elek
Újságíró

De Naooo, akkor te se szavazhatnál!

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem is akarok. Ezekre?

Reszet Elek
Újságíró

Ez kifejezetten és őszintén önfeltáró megnyilatkozás volt.

rumospiskóta
Újságíró

Kettő : aki nőként ide azért jön hogy megmagyarázza hogy mit és hogyan kellene csinálnunk, az ő maga a kék tabletta.

Aldo
Újságíró

“tulajdonképpel olyan korlátlan tudás felett rendelkezünk, mint az internet. ”

Az internet 40%-a pornó.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

A férfinak sem kell beérni olyan nővel akinek nincs munkája. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Én totál egyetértek ezzel :) Többször meg is kérdeztem már itt, a férfiak miért érik be akárkivel, de csak ment rá a nyamnyogás, hogy jajj, ját mert ők nem olyan igényesek, mint mi… ;)

Na basszus, hát akkor érjétek meg a minimálbéres, elhízott kasszás Julival és akkor nem is lesz semmi motivációja, hogy változtasson.

Mondjuk fura ez, mert közben meg sokan azon sírnak, hogy a nők miért akarnak karriert, miért akarnak dolgozni…?

De most akkor mi kell, a kasszásJuli vagy a menedzserSára?

Flo
Olvasó
Flo

“Na basszus, hát akkor érjétek meg a minimálbéres, elhízott kasszás Julival és akkor nem is lesz semmi motivációja, hogy változtasson.”

Tegyük fel, hogy olyan férfit veszünk alapul, aki maga nem zsírdisznó, nem is mamahoteles, nem bűnronda, nem drogos vagy alkesz, stb. Nők között ilyen háttér mellett nem gond partnert találni, férfiként meg igen. Erről pofázunk. Még mindig.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az se, meg az se.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

bezzeg, mert a férfiak…

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Ahh értem aki nem menedzser csak csúnya lehet, ez öngól feminácska :D

Lierin
Olvasó
Lierin

Hú, micsoda logika. Két prototípust vázoltam fel, de látom, problémák vannak a tágabb kontextusban értelmezéssel. Mellesleg, ne haragudj, de ki beszélt itt szépségről???
Anyagi és életmódbeli típusokról volt szó, nem írtam, hogy a kasszás csúnya, a menedzser szép.

Öngól, antifeministácska, mert megint olyat gondoltál bele, amiről nem beszéltem.

wittukind
Olvasó
wittukind

ok, most fölteszek én is egy kérdést a xenomorfocskáknak:
ahogy értettem itt, létezik n+1 feminita weboldal ahol szabadon lehet az akármilyen férfiakat szidni, pontratenni, degradálni, kiherélni, lábtörlönek használni, kispöcsünek nevezni stb.
mi az a fene ördög amelyik idebasz a (még) Férfihangnak elkeresztelt weboldara, hogy itt osszad a női eszet? ennyire utálod a férfiakat, hogy még otthon se hagyod őket békén? mégis, milyen szempontokra vártál itten, a szurikátorékra? nincs akkor igaza azoknak a férfiaknak akik azt mondják hogy mars ki az életemből te parazita?- vagy csak annyira túlteng benned az “emancipáltság” hogy muszáj itten szétkenni?- persze hogy vátozott a világ de vannak aqkik nem kérnek belőle és tudd meg, lehet jól élni mellette is.
és egy idézet: Above the wrekage of your mortal world i stand/ ha tudod honnan van visszavonok mindent

Reszet Elek
Újságíró

Ez megint a Gnómerődítmény? Amúgy Lierin nem feminista csak őt is kissé összezavarta a mai világ.

wittukind
Olvasó
wittukind

bocs, de te vagy az esze? vártam mit válaszol a xenomorf
ez a “Gnómerőditmény” kifejezés szenzációs….most már le vagyok sajnálva hogy nekem bejött?

Reszet Elek
Újságíró

Már egy ideje ez volt a benyomásom és most előjött a téma, ezért írtam. A másik meg adta magát már gyerekkorom óta, no meg nem akartam elrontani a játékod.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nincs hogy elroncsad… “drink,rock and fuck”- nekem ez bejött és jól érzem magam tőle…most már nem is nagyon akarok mást…csak azt a tengeri herkenyűt de nincs elég pénzem hozzá…de majd az “alapjövedelem” kisegit….csak érjem meg….

Flo
Olvasó
Flo

“…most már nem is nagyon akarok mást…csak azt a tengeri herkenyűt de nincs elég pénzem hozzá…”

Csak nem te is szeretel homárot enni? Bizony nem olcsó, de megéri spórolni rá. Én szobrokat is építek belőlük (mármint a páncéljukból).

wittukind
Olvasó
wittukind

Azért nehéz hoozzáférni mert a vendelgés messze van innen…de nem baj mert kiteszem a nagyrozsdát és elviszem magammal a bőtót , talán megkapom….a többi csak mastercard(akármi faszság lenne az)

Flo
Olvasó
Flo

“Azért nehéz hoozzáférni mert a vendelgés messze van innen…de nem baj mert kiteszem a nagyrozsdát és elviszem magammal a bőtót , talán megkapom….a többi csak mastercard(akármi faszság lenne az)”

Pontosan mit is értesz nagyrozsda és bőt alatt? A többit értettem (azt hiszem…)

wittukind
Olvasó
wittukind

nem bőt hanem bőtó.. és igen már visszahoztam a nagyrozsdát és enni is adtam a nőnek…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne egyél buzit.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tengeri halból csak az olajos, vagy a paradicsomos, esetleg ruszli, a többi az ilyen kaviár meg hasonszőrű gazdagéknak való, mind ehetetlen fos csak. De nem merik mondani, hát ez kurva szar volt bazmeg, mer sokba volt.

Lierin
Olvasó
Lierin

Gondoltam, ha idejövök és rávilágítok erre-arra női szempontból, talán bizonyos férfiak elkezdik magukban is keresni a felelősséget, változtatnak és megújult személyiségükel végre találnak egy nőt, ezáltal mindenki nagyon boldog lesz, a magyarok nem halnak ki, és nem gázolnak el senkit szexhiány miatt ;)

Az embernek muszáj önként segíteni, mert ugyebár a Férfihang soha nem hoz pozitív példákat, sosem kérdez meg régi házasokat, mi a titkuk, sosem készít interjút nőkkel vagy ilyesmi, inkább csak uszít és ront a dolgon ;)

common man
Olvasó
common man

Nektek mi a titkotok?Mit mondana a férjed?Írhatnál te is…

Lierin
Olvasó
Lierin

Haha, azon gondolkodom, komolyan kérdezed-e? ;)

A mi titkunk szerintem alapvetően abban rejlik, hogy hasonló emberek vagyunk, tehát hasonlóak a céljaink, az elvárásaink, a világnézetünk. Nyilván nem mindenben értünk tökéletesen egyet, de tudunk kompromisszumot kötni a másik kedvéért, valamiben én engedek, valamiben ő.

Mi fiatalon jöttünk össze, mindkettőnknek az volt a célja, hogy legyen egy szép családunk, saját otthonunk és elfogadható anyagi hátterünk, na meg viszonylag kalandos életünk. Mindketten hajandóak vagyunk tenni a dolgokért, nálunk nincs versengés, hogy ki keres többet vagy ki csinál több házimunkát, hiszen mindena közös céljainkat szolgálja. Most kezdjük látni az eredményt, ez fantasztikus dolog…

Azt hiszem, ez az alap. De mirevagy kíváncsi pontosan, kérdezz? Hogyan éljük meg a mindennapokat? Miben nyilvánul meg, hogy ő férfi, én meg nő vagyok? HOgy kezeljük a vitákat?

common man
Olvasó
common man

Persze ,hogy komolyan kérdezem.És szerinted az emberek hány százaléka ilyen.Mármint olyan aki bármilyen kapcsolatot a kölcsönösség alapján és nem az alá-fölérendeltség viszonyában képzel el? Ja és aztán ezt sikerül is neki(k) megvalósítania(uk).És ez vajon így is marad vagy ez csak egy tojáshéj?

Naooo
Olvasó
Naooo

A kompromisszum még mindig a megalkuvóknak való.

wittukind
Olvasó
wittukind

Miért nem tetszik konkrét vélaszt adni arra amit mertem kérdezni? vagy annyira el van szállva az “önbizalom” hogy kiégtek a maradék neuronok is? – akkor igazam volt hogy nem vagy csak egy ugli xenomorf

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem látod, hogy írtam? 22:09-kor

wittukind
Olvasó
wittukind

Az nem volt válasz nekem….esetleg Hunnak….tessék összeszedni a neuronokat, elolvasni még egyszer mert én WITTEKIND vagyok nem “incel”

rumospiskóta
Újságíró

..köszönjük Emese..

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

arról volt szó, hogy legyen munkája nem nyert :D

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

“Na basszus, hát akkor érjétek meg a minimálbéres, elhízott kasszás Julival és akkor nem is lesz semmi motivációja, hogy változtasson. ”

vadász, vadász…. :D

Lierin
Olvasó
Lierin

Tehát azt állítod, hogy aki elhízott, az nem lehet szép? Ezek szerint felszínes vagy, akár a nők? :)

Flo
Olvasó
Flo

“Tehát azt állítod, hogy aki elhízott, az nem lehet szép?”

Viziló nem kell. Se nekem, se másnak. Én se vagyok az.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

idézőjelet felismered? :)

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Azt állítod a nők felszínesek? :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Szerintem Hunn írt a cikkre fentebb 3 mondatban annál frappánsabban nem lehet reagálni. Amin vitáztok az jóval túlmutat a poszton írhatnátok cikket azt vitáznánk mi róla:)))

wittukind
Olvasó
wittukind

“alanyi jog e a nemi élet”- megfogalmazmazva igy egy kijelentés szerintem olyan mint ha megkérdeznéd valakitől hogy kona, kemon vagy lamik-e? mégis ennyire le mentünk hogy már ez is valami “jog” lesz? kérvényt hol adnak ki hozzá?

Reactor
Újságíró

Nem biztos, hogy a csajhiánytól kattan meg valaki. Ted Bundy, Albert DeSlavo és Henri Desiré Landru is a nők kedvence volt, mégis elkezdték leöldösni őket “me’ mé’ ne” alapon. Szóval ez se lenne teljes biztosíték arra, hogy kevesebb zizi ember lenne.

common man
Olvasó
common man

Aki mástól kattan be az mástól.aki a csaj hiánytól az a csajhiánytól.Ha nem lenne neki csajhiánya akkor attól a hiánytól nem kattanna be.A másik zakkantak természetesen megmaradnának .

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Flo “Igen, ez a nem mindegy, hogy nem csak bizonyos “selejtes” férfiak problémája ez, hanem rendszerszintű probléma – és ehhez szorosan kapcsolódik az egyedülállók, elváltak nagy száma. Ha egy matekvizsga csak nekem nem sikerül az egész osztályból, akkor egy balfasz vagyok. Ha az osztály nagy része hasal el a teszten, akkor már el kell gondolkodni, hogy talán a feltételeken kéne változtatni.”

Pontosan erre gondoltam. Valamint ehhez jön még a beképzelt, lekezelő viselkedése a többiekkel szemben azoknak, akiknek mégis sikerül a vizsga.

Tibor73
Olvasó
Tibor73

A szex mindenkinek alapjoga. Mivel a szex az agyban történik, nem szükséges hozzá nő, pl. a maszturbálás is szex.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Nekem most az jutott eszembe, hogy azok, akik élből elutasítják magát a rendszerszintű problémát, vagy azt, hogy ezt valahogy kezelni kellene ( nem fekszem le olyannal, aki nem tetszik, aki nem tesz magáért, az ne csodálkozzon hogy nincs nője, evolúció-szelekció-kiválasztódás természetes, hogy nem mindenki szexel stb. ) ugye nem szoktak panaszkodni, hogy például életveszélyes közlekedni, ledudálják őket, eltapossák a zebrán, bunkók a hivatalokban stb. Döntsük el, hogy jó -e egy boldog társadalomban leélni az életünket? És hozzátartozik -e egy boldogtalan társadalomhoz a szexhiányos férfiak tömege? És azok a férfiak, akiktől a férfi lét alapvető célját, és értelmét, a gyereket, családot veszik el?

common man
Olvasó
common man

Most akkor a potenciális(női) társjelöltek elmentek megélhetési kurvának és “hova lettek a normális nők” állapot van?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hogyan kéne kezelni?
Melyik társadalom volt/van/lesz boldog? tudnál példát mondani?
És ki /kik, vagy mi az aki/ami elveszi a férfiaktól a férfi lét alapvető célját?

Balton
Olvasó
Balton

Szinte biztos vagyok benne, hogy olvasnak minket a “másik-oldalon”.
WMN cikk: https://wmn.hu/ugy/49166-gyilkolnak-mert-nem-kapnak-szexet-
Gyönyörű szépen összemossák a szezont a fazonnal.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Véleményem szerint a probléma az egyén hozzáállásában, világlátásában keresendő, amit nem lehet intézményes intézkedésekkel megoldani. Az incel férfiak – és nők – elsősorban nem a szexre vágynak. Ha ez lenne minden bajuk középpontja, azt viszonylag könnyen lehetne orvosolni, például egy prostituált segítségével. Igaz, ez egy társadalmilag elutasított dolog, de ha valakinek tényleg az nyomorítja meg az életét, hogy nem szexelhet, akkor ezt az erkölcsi gátat valószínűleg át tudja lépni a saját belső békéje érdekében. Érdekes, hogy mégsem ez történik, hisz azok a férfiak, akik szexet követelnek, mindig odatűzik a kívánságlista végére egy fél mondatban azt is, hogy szeretetre vágynak. Tehát kapcsolatot szeretnének, nem egy gyors numerát, ezt pedig egy prosti nem tudja megadni nekik.

Ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a pártalálásban, elsősorban önbizalom kell, mondják a szakértők. Márpedig ez a lelki alappillér az incel férfiakból és nőkből szinte teljesen hiányzik. Feltehetően a kapcsolatteremtő képességük sem túl jó, és előfordul, hogy bizonyos külső adottságok is hozzájárulnak ahhoz, hogy sikertelenek az ismerkedésben.”

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Bármennyire is csábítóan hangzana, de mivel ingyenebéd sincs, így ingyenmuff sincs. Tessék leszokni a szoci/komcsi ideológiáról, kifejezetten káros.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyne lenne ingyenebéd, zsidó-cigány azt eszi.

Razide
Újságíró

RooshV is megírta, miért kell, hogy alanyi jogon járjon a szex: http://www.rooshv.com/how-to-stop-incels-from-killing-people

Zatyi József
Olvasó

Látom senki se jutott el oda hogy ez a téma érinti a prostitúció kérdéskörét is….Miközben ha tagadja is valakikből szépen megél az ipar.Közben a femennácik olyan törvényeket akarnak hogy már azt is büntessék, ha valaki igénybe veszi..Nem tudom ezután mi lesz a javaslat? Abortusz után ingyenes vaszektómia? Mert ugye az igény biológiai eredetű lenne.
Miközben pl Hollandiában a testi fogyatékosoknak a TB fizet havi egy numerát a piroslámpás negyedben.Ergo a holland állam elismeri hogy a zéró szexuális élet meglehetősen flusztráló lehet férfiaknak.
Továbbá mindenki sápítozik hogy ,már mozgalom van arra hogy ne foglalkozzunk a nőkkel, mert túlzó és agyömlés amt elvárnak, és ez milyen jó, de közben meg kidüllesztett mellel arról szónokolunk hogy mindenki oldja meg maga a saját szexuális igényének a biztosítását.
Akkor mire jött létre ez az oldal? Hát nem a női hülyeséggel hadakozunk?
Azzal a stattal hogy a nők 80% a férfiak 20%-át választaná legszívesebben?
És mi lesz a többi 80% férfival ha bizonyított hogy rosszabbul teljesítenek cölibátusban?
Vagy viccből költött a hadsereg mindkét háborúban tábori bordélyokra? Lövészárokban kissé nehéz csajozni…
Azt hittem egy ilyen oldal célja az hogy őszintén beszéljen dolgokról.Akkor mire játsszuk meg magunkat egymás előtt?
Nem kell ide ez a kanbüszekség. Az elérhetetlenből senki vagy csak kevesek tudják kielégíteni az igényeiket.
Én meg szeretnék egy jogszabályt látni arról , ha egy nő elvárja hogy fizessenek neki és ajándékokat kapjon és ezért dug akkor őt is büntessék meg prostitúció miatt.Ha férfiak alapvető biológiáját lehet korlátozni a feministáknak akkor lehessen a nőkét is. Hoci pénz, basszál ingyen!Mi vagy te kurva? Ugye mijó’ kedves hölgyek?

rcsaba
Olvasó
rcsaba
wittukind
Olvasó
wittukind

Mi az a “shisha bár”? ez valami autista hely?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kivénhedt prostiknak egy elég jól fizető másodvirágzást eredményezhet:

“a német Zöldpárt egyik képviselője, Elisabeth Scharfenberg felvetette: ezeknek a szolgáltatásoknak a térítését Németországban vállalják át az önkormányzatok, azaz a szex rászorultság esetén járjon szociális alapon. A javaslat szerint az ápolásra, gondozásra szorulóknak orvosi igazolással kellene bizonyítaniuk, hogy más módon nem tudnak kielégülni. ”

https://index.hu/kulfold/2017/01/19/fogyatekkal_elok_idosek_szexualis_segito_idosotthon_idosgondozas_nemetorszag/

Marcell
Olvasó
Marcell

Tudtommal van már ilyen Hollandiában, mondjuk ott az eutanáziát is elsőként vezették be, meg sok minden mást is. Ha kerekesszékes vagy, a tb fizet havi egyszeri prostit vagy ilyesmi.

hunbagira
Újságíró

Részben ők fizetik magukat az adójukból…:) szóval, nem hinném, hogy el vannak ájulva az 5lettől. Bár 0iqs bremerhaveni cigánykurvák, úgy sem fogják fel.