Borisz
20 megosztás

Jófiú, Rosszfiú

A Rosszfiú olyan, mint az alkohol. – Tudod, hogy árt, tudod, hogy hosszútávon beteg leszel tőle, de mindig újra kell belőle, akkor is, ha jól emlékszel, milyen undorodva szabadultál meg az előzőtől. Kell, mert elveszi az eszedet, és neked ez tetszik. Tudod, hogy csak illúzió, amit látsz, de te nem akarsz józan lenni, mert a tények olyan unalmasak. Szereted, hogy leveszi rólad a felelősséget: nem te játszol vele, hanem ő veled, és olyankor mindig szabad egy kicsit rosszkislánynak lenni. Szereted, hogy erősebb nálad, hogy maga alá gyűri az akaratodat. Szereted az illatát, az ízét, pedig egyik sem kellemes – valahogy talán éppen azért. Szereted, hogy akárkit le tud győzni, mégis te tartod a kezedben, és ezt mindenki látja. Pedig sosem igazán a tiéd – csak arra a rövid időre, amíg benned van. És ha hazavinnéd, megértenéd, hogy amit olyan keménynek láttál benne, az csak jégkocka – nemsokára víz lesz belőle, ugyanolyan, mint ami a csapból is folyik. – És amikor keresed, hogy hová tűnt az a jéghideg csillogás, a langyos víz azt feleli majd: “de hiszen ez vagyok én!”

A Jófiú olyan, mint a levegő. – Mindig ott van körülötted, biztosítja az életedet, és sosem akadályoz semmiben. Észre sem veszed, hogy ott van, pedig ha nem lenne, belepusztulnál. Ő az, aki mindig segít tisztán gondolkodni, akitől visszanyered a józanságodat, ha az alkohol elvette az eszed. Ő az, aki mindig finoman simogatja az arcod, pedig az orkán ereje lakik benne. Ő az, aki gyengéden visszahúz, ha túl gyorsan mennél, de segít repülni, ha rábízod magad. És ő az, akit állandóan csak félrelöksz, anélkül, hogy észrevennéd, hogy ott van, anélkül, hogy megértenéd, milyen örvények indulnak meg benne. – Ő az, akin egész életedben mindig átnézel.

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
20 megosztás


69
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
55 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
NaoooBaltoncs004blackfridayGeri P. Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

Egy-egy Borisz-féle cikk után mindíg az jut eszembe hogy kiviszem a faházba a tollat és összeaprítom a nagyfejszével.. mert ilyent én úgyse tudok, akkor meg minek az a toll.
..te Borisz, ez a mostani cikked egy régi Parkert vitet velem fejsze alá.. nagyon jó írás.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha egy férfinak meglenne a választási lehetősége, hogy egy csapásra egyik vagy másik lehet, akkor vajon melyiket választaná?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hosszútávon egyik sem jó e kettő között kell játszadozni mikor melyik legyél azt kell megtanulni és alkalmazni, de a végén kiderül úgy is hogy melyik vagy igazából! Ez az a bizonytalanság ami tetszik a nőknek mert azt hiszi hogy majd a rossz fiú majd miatta megjavul, nem fog! :)

Verne
Olvasó
Verne

Egyértelműen sör! :D

Oké, ha nagyon kiművelt akarnék lenni, akkor valami nemesebb bor. :P

Ijk
Olvasó
Ijk

Na ez női megfelelőben is tökéletesen igaz.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

A Jófiú a lelki szemetesláda.

Bors Norbert
Olvasó

Ezt a jófiút rosszfiút legutóbb tini koromban hallottam és egy átlag felnőtt embertől még nem igen hallottam ezeket a kifejezéseket. A tiniknek szól ez a cikk? Egy értelmes felnőtt ember tisztába van azzal, hogy nem csak ez a két típus létezik, ennél sokkalta összetettebb az ember, minthogy két típusba soroljuk be őket. Nem is beszélve arról, hogy benne van a fiú is tehát egyfajta infantilizmust látok ebben az egész jófiú, rosszfiúzásban.

common man
Olvasó
common man

A jófiú csak 9 a rosszfiú bezzeg14 sor.Én ezt is nehezményezem…Le tudnád írni 11,5 sorban a köztest?

common man
Olvasó
common man
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Igen tudjuk te felsõbbrendû lény vagy aki felülemelkedett az emberi korlátain és lenézõen tekintesz eme oldalra és megmondod a frankót a halandóknak! Jól nyomod!

Alter Ego
Szerkesztő

De bezzeg a női magazinok mennyivel érettebben, felnőttebb módon dolgozták fel milliárdnyi cikkben a nemek közötti nézetkülönbségek problémáját: “A disznó férfiakkal mindig csak a baj van”.

Wang B
Olvasó
Wang B

..vagy még egy piros pirula. Lenyomja kicsit a libidót.

Reactor
Újságíró

Kár aggódni azon, hogy a rosszfiúk mennyivel szerencsésebbek. A nők a saját kárukon előbb-utóbb belátják majd, hogy döglött lóra fogadtak, legkésőbb a válás után. Az már más kérdés, hogy egy zabigyerekkel a nyakukban a jófiúnak se fognak kelleni, de ez meg úgymond “benne van a pakliban”. Az okos a más kárán tanul, az ostoba a saját kárán se.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nők a saját kárukon előbb-utóbb belátják majd, hogy döglött lóra fogadtak, legkésőbb a válás után.

A gyakorlat nem ezt mutatja.
Nem beszélve arról, hogy 90%-ban akkor válnak, ha legalább olyan jó körülmények közt maradnak, vagy jobbak közt, mintha tovább is együtt élne a (már megúnt) férjével.

Nem lát be semmit a válás után, sőt, ha elég jól néz ki ,akkor a kiéhezett fitalabb korosztályból simán leakaszt toyboyokat.

Az már más kérdés, hogy egy zabigyerekkel a nyakukban a jófiúnak se fognak kelleni, de ez meg úgymond “benne van a pakliban”.

Ezzel szemben a valóság az, hogy még egy teszkós pénztáros, max.3-as szexpiaci értékkel, két gyerekkel is simán be tud újítani egy eltartót.

Az okos a más kárán tanul, az ostoba a saját kárán se.

Van az a hiány, aminél már megalkusznak a különben “nagyon erős” jellemek is.

Reactor
Újságíró

Nos, ha nem látják be, ő bajuk lesz. Nem véletlen van ennyi rossz házasság és válás kishazánkban, de gyanítom, az öngyi-statisztikában is részben emiatt lehetünk dobogósak.
Az teljesen igaz, hogy vonzó külsővel, nagy csöcsökkel stb. be tud vonzani férfiakat, na de azok olyanok is lesznek. A legtöbbje nem akar egyéjszakáson kívül ilyennel egyebet, pláne ha zabigyereke is van. Nagyátlagban a férfiak nem szeretik más pulyáját nevelni…én se tenném.
Abszolút favorit, mikor a kis görcs odaáll eléd, hogy te nem parancsolgathatsz neki, mert nem vagy az igazi apja :DDDDDDDDDDDDDD pure gold!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyátlagban a férfiak nem szeretik más pulyáját nevelni…én se tenném.

Márpedig a rendszeres punci reményében még többre is képesek. Az “elvek” embere végül mindig behódol:)

Reactor
Újságíró

Ha annyira pina kell, felmegyek beszamolok-ra és veszek magamnak egyet. Sokkal olcsóbb, mint egy barátnő, magamnál ötször jobb kategóriás csajt is választhatok, és nem huzigálhatja a száját, ha szexelni akarok, különben nincs zseton.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor minden rendben, probléma letudva.

Reactor
Újságíró

Hát nem ez a megoldás? Az olyan nők azért hiszik, hogy körülöttük forog a világ, mert az úgy is van. Nem véletlen utálják annyira a prostikat meg a pornót – nagyon durva konkurenciát képviselnek. És ahelyett, hogy a jó irányba változnának, inkább a konkurenciára fröcskölődnek. Tipikus magyar megoldás, “szarva közt a tőgyit”…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor ezzel most jól beintettél ezeknek a nőknek.
A nem magyar megoldás az milyen?

Reactor
Újságíró

Tekintve, hogy a nők a befolyásukat elsősorban a szépségük révén érik el…valóban jól. Egy hasonlattal élve, nem tudod eltörni a karját valakinek, akinek nincs karja.
A “nem magyar” megoldás…úgy érted, az ésszerű megoldás? Hátööö, SZVSZ az lenne a korrekt, ha úgy tudnának viszonyulni a párkapcsolatokhoz, hogy a férfi ne kényszerüljön arra hogy kiskapukat meg kerülőutakat találjon. Az, hogy fikázzuk a prostikat meg a pornót, tüneti kezelésnek is kevés. Az okokat kellene felszámolni, máskülönben nem lesz itt semmiféle változás.

common man
Olvasó
common man

Curio Sophus! Egy kérdés.A nem magyar megoldást te úgy értetted ,hogy az egyenlő az ésszerűvel csak mert nem magyar?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én sehogy nem értettem, azért kérdeztem, hogy ha szar (vagy épp jó) a magyar megoldás, akkor mi lehet a jó (vagy épp szar) ami a “nem magyar” megoldás, gyakorlatilag az ellentétére-párjára kérdeztem rá, vagyis hol, melyik országban nem kell a férfiaknak “kényszerülnie”? A “magyar” kötöszóként, fikázásként volt odarakva, vagy tényleg ilyen, és ez “helyi-nemzeti jellegzetesség”?

Reactor
Újságíró

Erre azért nem tudok válaszolni, mert külföldre nemigen szoktam eljutni, épp ezért nem is néztem utána, ott mi a helyzet, milyen párkapcsolati konfliktusok vannak arrafelé. Van ugyan sok külföldi ismerősöm, de velük kivétel nélkül szakmai témákról megy a beszélgetés. Nyilván van, ahol jobb a helyzet, van, ahol rosszabb. Arra kellene törekednünk, hogy nálunk minél inkább javuljon. Bazinagy kereslet van pornóra, hivatásosokra, tehát kínálat is lesz. Ha majd nem lesz kereslet rájuk, csökkenni fog a kínálat is.

common man
Olvasó
common man

Akkor jól láttam csak meg akartam bizonyosodni.A drága provokátorunk már kapkod a sok hülye érv amiket ír már nem elég neki , jönnek a sértegetések tőle.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A nők a világ minden pontján fikázzák a prostikat és a pornót, ez nem egy kifejezetten magyar szokás.

Reactor
Újságíró

Tudom, ez csak amolyan szólásmondás volt, a “szarva közt a tőgyit” kifejezés mellé. Nálunk divatosak az olyan megoldások, hogy ami kerek, azt cipeljük, ami szögletes, azt gurítjuk, mindegy, hogy érdemben működik-e a dolog vagy sem, a lényeg úgyis az, hogy valakiknek minél jobb legyen, másvalakiknek meg minél rosszabb.

Reszet Elek
Újságíró

Miért tesznek így?

Reactor
Újságíró

Akadémikus kérdés. Manapság divat lett ott kibszni jól a másikkal, ahol csak lehetséges. Lehet, hogy nem kifejezetten hungarikum, de manapság divatos a “dögöljön meg a szomszéd tehene is” hozzáállás – a tehergépkocsi akkor is a kerékpárútra parkol fel, ha van a közelben ingyenes parkoló, az idióta autós csakazértse adja meg az elsőbbséget a másiknak, ha karambolozik se, a féltékeny hősszerelmes inkább lelövi a barátnőjét, ha már az övé nem lehet, másé se legyen, a GYK-n hiába írt az előttem szóló tökéletes választ, jóóóóóóól lepontozom, mert nem nekem jutott eszembe, és így tovább, és így tovább. Van egy jó adag politika, és felülről szított, mesterséges ellentétek is a dologban. Társadalompszichológusokat kéne erről megkérdezni, nekik biztos, hogy lenne minimum 2 magyarázatuk is.

Reszet Elek
Újságíró

Nekem is megvan a válaszom a kérdésre csak kíváncsi vagyok az övére, pláne hogy szakmabeli.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudom. Ha a saját ismeretségi körömből gondolok azokra a nőkre, akik így gondolkoznak, ott valamiféle féltékenységet látok. Ők sem néznek más pasikat, a férfi se nézzen más nőket. Ha pornóra veri, már biztos nem kíván, nem tart elég vonzónak stb. A kurvázás meg olyasmi, hogy átlagnő hozzánk képest szereti sokkal többre tartani magát, és epét hány, ha megtudja, hogy mi jól elvagyunk és nem mindenki úgy gondolkozik, ahogy ő. A fórumon is van pár ilyen arc, jellemzően feministák. :)

Hunn
Újságíró

Ha annyira pina kell, felmegyek beszamolok-ra és veszek magamnak egyet. Sokkal olcsóbb, mint egy barátnő, magamnál ötször jobb kategóriás csajt is választhatok, és nem huzigálhatja a száját, ha szexelni akarok, különben nincs zseton.

Ha mindössze pina kell, akkor a kurvázás, mint megoldás jó. De a kurvázás se a hiányzó férfiúi önbizalmat, sem a férfiúi önértékelést, önbecsülést nem javítja, a kisebbrendűségi érzést nem gyógyítja. Sőt, adott esetben kifejezetten rontja. Olyan, mintha beismernéd, hogy – mint férfi – nem vagy elég jó, hogy ami másnak ingyen van, az neked csak pénzért elérhető. Vagyis hogy “Béta Bux” vagy, remény nélkül.

Egy jó tanács: sosem szabad olyan kurvához menni, aki mint nő, pont az ember esete. Az megöli a lelket, a fentebb említett okok miatt. Csak olyanhoz szabad menni, aki valamiért érdekességnek, kuriózumnak számít az embernek, pl. ki akarod próbálni, hogy milyen magasabb nővel, szilikonmellű nővel, stb…, vagy ha az ember ki akar próbálni valami tényleg szégyellni való perverzitást, vagy egy olyan nőt, akit tényleg magánál – külsőleg – sokkal jobb kategóriájúnak tart az ember.

Reactor
Újságíró

Ez az önbizalom-önértékelés–önbecsülés triász ez olyan, hogy erre nincs egyetemes megoldás, ami kivétel nélkül minden férfire alkalmazható. A kurvázás valóban nem megoldás MINDEN esetben, de egyes esetekben az lehet. A párkapcsolat viszont ugyanúgy nem megoldás, van bőven olyan primitív tahóállat is, akinek az növeli az önbecslését, ha kocsmában verekedhet egy jót (persze csak akkor, ha az ellenfele nála gyengébb, kisebb, és a belső zsebében tényleg csak zsebkendő van, nem töltött Backstab 128.5). Megint másnak attól nő az önértékelése, önbecslése, ha az üzleti életben sikereket ér el. Hasonlóképpen, olyanok is vannak, akiknek az önbecslése attól nő, ha valaki másé csökken, és ha azt látja, hogy van nála életképtelenebb valaki, akkor ettől ő kvázi “feljebb kerül” a táplálékláncban. Szóval ez egy baromira megosztó téma. Én most MGTOW-szemszögből néztem a kérdést, az érdekeimet a legkevésbé se szolgálja, ha barátnőm van, azonkívül borzasztó kontraproduktív az egész párkapcsolatosdi, és feleannyit nem ér az egész cirkusz, amennyi kínlódás van vele. Ár-érték arányban tehát a beszamolok.com tökéletes választás.
Nyilván, ha az ember kinéz egy nőcit a kínálatból, olyat választ, amilyenre épp vágyik. Itt se lehet egyértelműen kijelenteni SZVSZ, hogy aki az ideáljának megfelelőhöz megy, az később keserűen megbánja. Alapból, ha csak megmássza, kifizeti, és megy haza, aligha alakulhatnak ki bármiféle érzelmek. Akinek ilyenekre is igénye van, az puncs.hu-ra regisztrál.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez a válasz számomra olyan “kényszerből erényt”-re sikeredett.

Hunn
Újságíró

Kedves Reactor, nem tudok belekötni abba, amit írtál, és nem is akarok, mert egyet kell értsek veled. Egyetlen dolgot leszámítva. Tisztában vagy te azzal egészen pontosan, hogy mi is az a puncs.hu? Csak azért kérdezem, mert az “érzelmek kialakulásának lehetősége” és a “puncs.hu” így egy mondatban logikailag eléggé erőteljesen ütik egymást :)

Ez az egész “sugar daddy-sugar baby” dolog szimpla prostitúció, leöntve a “Pretty woman” című Julia Roberts-film cukormázával. Nem más, mint a prostitúció marketingje fiatal lányoknak, hogy a prostitúció valami cool és menő dolognak tűnjön számukra, olyannak, ami társadalmilag elfogadott és teljesen normális, sőt, hülye aki nem csinálja, aki nem él ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy aranybányának használja a pináját egyik faszról a másikra ugrálva élete legszebb 10 évében, a férfiak teljesen normális szexuális vágyain élősködve… Szóval szerintem undorítóbb dolog, mint a szimpla, őszinte prostitúció.

A “sugar baby” jelenség mutatja, hogy milyen szinten el vannak szállva a fiatal nők egy korlátozatlan hipergámiára törekvő feminista társadalomban. A férfi legyen jóképű, izmos, nagyfarkú, sármos, és természetesen milliomos. Ez esetben esetleg szóba jöhet, hogy az ifjú hölgy leereszkedik hozzá, és nagylelkűen elfogad tőle egy havi átlagfizetést, cserébe egy együtt töltött intim órácskáért – de csak akkor, ha a pasi kifejezetten jó az ágyban, úgy játszik a nő testén, mint egy hangszeren, és többszörös orgazmust okoz neki… Ez egy vicc, bazmeg. És a nők ezt mégis halál komolyan gondolják, és az emberek mégis halál komolyan belemennek ebbe a leosztásba. Nem is tudom, mi a gázosabb ebben a jelenségben: a férfiúi szomjúság vagy a női golddiggerkedés…

Reactor
Újságíró

Tudom, mi a puncs.hu, gyakorlatilag egy végtelenségig kiterjesztett escort-szolgáltatás. Amíg tejel a papi, addig marad a pipi, tehát egy hosszú távú valami. Ott már speciel adottak a feltételek ahhoz, hogy kialakulhassanak érzelmek is, igaz, ez többnyire egyoldalú marad, de manapság már úgyis ritka az olyan nő, aki nem a pénzhez lojális.
Ahogy írod, ez elég elszomorító manapság, hogy ez lett az etalon, viszont elég csak arra gondolni, hogy aránylag kevés számú lánynak van olyan szintű külseje, hogy a puncs.hu-n kereslet legyen rá, másrészt pedig a pasas bármikor ráunhat, és úgy vágja ki, mint a közmondásos négylábú állatot szarni. Nelly Furtadó óta tudjuk ugye, hogy minden jónak vége szakad egyszer :DDD

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A puncson éppenséggel nem jellemző, hogy a többség tartós kapcsolatot akarna. Havi 2-4 alkalomban gondolkodnak, szóval nem sokban különbözik a klasszikus prostikereső oldalaktól, csak itt többet kell érte fizetni. Továbbá tele van az oldal wannabe stricikkel, akik ajánlatokkal bombázzák a csajokat külföldi munkákkal kapcsolatban (“kiviszlek Hollandiába, jó lesz, már egy csomó haverom van így kint nőkkel”).

Hunn
Újságíró

Kedves SerialSlut, amennyire én tudom, gyakran vicc kategória, hogy milyen pénzeket kérnének el az ilyen “sugar baby” csajok. És az a furcsa, hogy akadnak verebek, akik ki is fizetik nekik. Mi lehet ennek a magyarázata? Aztán hó végén amikor elfogyott a pénze, ugyanaz a csaj a rosszlányokon hirdetve a tizedéért megcsinálja ugyanazt.

A másik tendencia, amit látok, hogy prosti-oldalakon tök átlagos és átlag alatti nők is hirdetnek – és valószínűleg meg is élnek belőle. Ennyire eldurvult már a férfiúi szomjúság… Azt is észrevettem, hogy konkrétan olyan hirdetések is vannak, és nem is kevés, hogy szinte így leszólják, meg így lenézően kiosztják benne a jövendőbeli vendégeket. Mi ennek a magyarázata? És ezekhez is jár valaki? Furcsa világ ez, no.

Komolyan mondom, egyre inkább úgy érzem, hogy ha egy férfi normális férfi-női viszonyt akar kialakítani egy nővel, akkor a pénzt, mint olyat, el kell felejteni. Nyilván az ember el kell tartsa saját magát, és ha családot alapít, akkor a gyermekeit, de a pénzt mint “vonzerő-fokozót” el kell felejteni…

Reactor
Újságíró

Amíg van olyan, aki kifizeti, addig persze, hogy elkérnek ennyit. Ezek szerintem főleg külföldiekből élnek, ahol ugye van pénz szarásig – vagy eleve kimennek külföldre, nem nagyon kell őket kapacitálni. Ha majd nem lesz olyan marha, aki kifizeti, fogják ők még olcsóbban is adni magukat.

Én nem látok abban furát, hogy átlagos/átlag alatti nők is hirdetik magukat, az ő vendégkörük nyilván nem a csiliomos papócákból meg a felsőtízezer életmódját élő aranyifjakból áll. Ennek megfelelően jóval olcsóbban is dolgoznak. Ma már az internet korában nem srófolhatják fel korlátlanul a szolgáltatások árait, mert némi keresés után bárki találhat olyat, aki aláígér. A magyar ember árérzékeny, elnézve hazánk csodálatos gazdasági állapotát, tehát ha valamit olcsóbban is megkap, akkor nem fog többet fizetni érte. Hogy egyes ilyen alsókategóriás prostik lenézik a kuncsaftjukat? Saját magukkal tolnak ki, a neten hamar híre megy az ilyeneknek, és rövidúton lehúzhatják a rolót. Ne is törődj velük, ha két kézzel akarják vágni maguk alatt az ágat, hát csak tegyék :D a férfiakkal a legkevésbé se tol ki, magával meg úgy, ahogy neki jólesik.

Normális férfi-női viszonynál valóban nem kéne számítson a pénz. Amikor nékem kapcsolataim voltak, soha egyikőjük se hozta fel az anyagiak témát, tehát léteznek ilyen nők (azaz léteztek), nem is emiatt lett vége soha. A probléma az, hogy ezek a normális nők ritkábbak a fehér Zorrónál is, és pillanatok alatt el is kelnek, huszonévesen már gyűrűs menyasszonyok, és úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra. Marad a felszínes és anyagias selejt, aki érthető okból nem kell senkinek. Belőlük mindig dömping van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerencsére sosem hirdettem a rosszlányokon, a puncsot próbáltam ki kíváncsiságból, de ott meg csak a pasikat látom. De pl. rám írt egy fazon, akinél eltartásra vonatkozólag a luxus volt bejelölve, hogy heti 2 alkalomért (azaz havi 8) 400 ezret fizetne. Na most azt oszd vissza, simán egy átlag rosszlányokos árat kapsz, és ez szerinte luxus. :)
Szóval szerintem ott inkább a hülyítés megy, mindenki bejelöli, hogy ő milliomos, nyomja a kamut, közben Magyarországon átlagos árakról beszélünk. Jobbat akar kapni ugyanazért, aki hülye, az pedig bele is megy, mert elsőre jól hangzik a 400 egy hónapra.
Hogy a pasik miért fizetik ki ugyanazt a rosszlányokon a csúnyább nőknek is, mint a szépeknek, azt nem tudom. Én mindenkinek azt javaslom, hogy természetesen olyat keressen, aki neki abszolút bejön, mert ha már fizet, ne kelljen kompromisszumokat kötni, de fontosabb a program, amit előzetesen le kell egyeztetni pontról pontra, mert elég ciki, ha a helyszínen derül ki, hogy a csaj voltaképpen szart sem vállal, csak annyiból áll, hogy jól néz ki. Lehet, hogy azért keresettek a csúnyábbak is, mert jobb a programjuk, bevállalósabbak, hogy úgy mondjam, úgy meg már megéri annak, aki extrábbat akar.
Leszólni a vevőt, magas lóról osztani az észt elég unprofessional. A probléma az, hogy mióta a neten bárki hirdetheti magát, azóta az ilyenből van több, szerintem nagy a haszna annak, ha nem a csaj adja el magát, hanem valaki más, akinek kifejezetten ez a dolga. Nekem sem lenne türelmem az egyeztetéshez, tárgyalás részhez, ezért is bízom másra, olyanra, aki jól kommunikál és birkatürelemmel rendelkezik. Egyébként pedig a vevőnek mindig igaza van (kivételek persze előfordulnak, amikor tényleg annyira nincs neki), ez egy szolgáltatás, aminek a lényege, hogy ő a legjobban érezze magát, mindenkinek ez az érdeke. Ez egy fölé-alárendelt viszony, a kurva van a vevőért és nem fordítva, cserébe megfizetik. Az a szolgáltató, aki nem így áll hozzá, inkább keressen másik szakmát magának, mert nem neki való. Merem remélni, hogy ezek azért kihullanak akkor is, ha a külsejük miatt egy ideig járogatnak hozzájuk.

Hunn
Újságíró

SerialSlut, nagyon elkényeztetnek titeket a verebek. Havi 400 ezerből egy családot már el lehet tartani, én egy egész havi munkámért a felét kapom. Persze, ahogy mondani szokták, egy férfinek könnyebb munkát találni, a nőknek meg pénzt keresni… :)

Egyre inkább úgy látom, hogy férfiként tök felesleges azon erőlködni, hogy az ember sok pénzt szerezzen, hogy ezzel imponáljon a nőknek. Úgyis csak lehúzzák, nem? Ha a biztonságos alapok a túléléshez megvannak, a többi már csak extra. Feleslegesen hajtja magát az ember, úgysem értékelik. Akkor meg minek? Szeressenek a nők inkább azért, mert férfi vagyok, nem igaz? Ennek elégnek kell lennie. :)

Nagy Magyar Hófehér
Olvasó
Nagy Magyar Hófehér

Azt a barmot is kalodába kellene zárni, aki 400 ezret ad valakinek, csak azért mert pinája van. Aztán ez még nem is luxus a sorozatbaszó luvnyának.

A sok hazug kurva persze itt is vadászik a madarakra, pedig ez a történet arról szólna, hogy olyan nőnek adjon támogatást a férfi, akit azért mégsem naponta egy hadsereg basz ronggyá. De persze ezeket a legalja, trippres közkurvákat mindenhova odaeszi a rosszbaj.

Amúgy meg átlagos óradíj 50 ezer? Ne vicceljünk már…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem 50 ezer / óra, hanem 50 ezer / alkalom, te észkombájn. :)
Az tehát több órát jelent, ki tudja, mennyit.

Nagy Magyar Hófehér
Olvasó
Nagy Magyar Hófehér

Egy hétre is sok, te pinakombájn. Aranyból van tán? Kb a közepesen fizetett fizikai munka szintjén kellene kezelni a dolgot, ha nem lenne a sok veréb.

Hunn
Újságíró

Kedves Nagy Magyar Hófehér, nem véletlenül támogatják a feministák a prostituáltakat, a “szexmunkásokat”. A feministák célja nem csak a férfiak, de a nők tönkretétele is.

A feministáknak az a célja, hogy azt a 10 évet, amikor a nők a legvonzóbbak és a legtöbbet tudnák nyújtani a párjuknak – aki elvileg életük nagy szerelme, a gyermekük apja lenne – szóval hogy a nők ezt a 10 évet pazarolják el, és még véletlenül se családalapítással töltsék.

Hogy mire pazarolják el a nők a legszebb 10 évüket, az a feministák számára mindegy. Karrier hajhászása, faszkörhinta, pornózás, kábítószerezés: a feministák számára egyre megy. A lényeg a végeredmény, hiszen tudják, hogy ha a nő ezt a 10 évet elpazarolta, akkor már hiába ébred rá, hogy hülyeséget csinált, már KÉSŐ.

És ebbe a sorba kiválóan illeszkedik a prostitúció is. Nem véletlen, hogy a feministák igyekszenek a fiatal nőknek a prostitúciót úgy eladni, mintha az a nőnek egyfajta, a saját szexuálisa feletti önrendelkezést, önmegvalósítást jelentene. Valójában nem az. Eladják a legszebb 10 évüket apróért, és közben azt hiszik, hogy milyen rafkósok, és hogy hogy átbaszták a férfiakat…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A feministák nem támogatják a prostitúciót, hanem kifejezetten ellenünk tesznek. És nem gondoljuk azt. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Baszni mióta szakma?

Taki
Olvasó

960404 szakmakód:
Képesítéshez nem kötött fizikai közérzetet javító szolgáltatás

Naooo
Olvasó
Naooo

Lábszétrakás még mindig nem szakma.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Naoooci, ne provokálj!

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért ne?

Hunn
Újságíró

Kedves Reactor, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy kialakulhatnak érzelmek, de többnyire egyoldalúan? Hogy a férfi szeret bele a nőbe, vagy a nő a férfiba?

Amit pedig a külsőről írsz, a puncs.hu-n ugyan még nem jártam, de a mai világban teljesen átlagos, sőt átlag alatti nők is hirdetnek, prostiként is, “sugar baby”-ként is, gyakran irreális összegeket kérve és ami meglepőbb, gyakran meg is kapva. Nem is tudom, mi a szörnyűbb: az, hogy minden nőnek az egekben van az egója ami azt illeti, hogy mi “jár” neki a férfiaktól, vagy az iszonyatos férfiúi szomjúság, ami ezt az egészet egyáltalán lehetővé teszi…

Reactor
Újságíró

Arra utaltam, hogy előfordulhat, hogy a férfi beleszeret a kitartottjába, a kitartott nő azonban nem viszonozza, hisz ő csak a fószer pénzéhez lojális. Ahogy arra is akad példa, hogy valaki beleszeret a prostiba.
Igaz lehet az is, hogy átlag alatti külsejű nők is szerencsét próbálnak a puncs.hu-n, de nem tartom valószínűnek, hogy hosszútávon labdába rúgnának a szupermacák mellett, a legtöbb ilyennel egyszerűen elszaladt a nyihaha, és azt hiszi, amit a Tiffany ott megkap, azt ő is. Biztosan akad olyan, aki “megvásárol” egy ilyet is, de amint lehetősége lesz rá, lecseréli. Az ilyen nők gyakorlatilag árucikkek.
Azonkívül ne feledd: az idő vasfoga még a topmodell nőket is megrágja, hát még a kevésbé csinosabbakat! Idővel mindegyikük rájön, hogy végig vakvágányon halad, és 50 évesen necces lesz helyrehozni azt, amit 30 évesen rontottak el…de ez legyen az ő bajuk. Hogy nyugdíjuk egy forint se lesz, az garantálható.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt hiszem, ezt jól összefoglaltad.

Reactor
Újságíró

Hát köszönöm. Hidd el, ha létezne univerzális megoldás, akkor már rég nem volna probléma az önbecs-önbizalom-önértékelés probléma. Sajnos túl különbözőek vagyunk. Túl sok mindenkinek kellene egyetértenie egy dologban.

Geri P.
Olvasó

ez sajnos így van, rettenet középszerű unalmas elbaszott életű ringyók vannak, akik már 30-as éveik elején úgy néznek ki mint egy jobb 40-es, hurkapult, ráncok, ostoba tekintet kiállhatatlan természet, és MINDEGYIK mellett van valami ostoba igénytelen pojáca aki nyomja bele a pénzt, szórakoztatja, neveli a más kurva fattyát és terelgeti az egész pereputty életét mert ilyen elvtelen igénytelen buta fasz a magyar faszik többsége.

Pont ez az oka annak hogy ehhez a szinthez romlott a magyar nőállomány döntő hányada is, amelyik néz ki egy kicsit is jobban az bőven túlértékeli magát még a valós helyzetnél is, amelyik nem az meg nem javít a csomagoláson se mert minek, így is lesz olyan hülye gyökér aki megáll, ott az a kísérlet a nyomorult társkeresővel, nem tudtak olyan ronda képet szerkeszteni amire ne lökött volna a sok pina sóvár gyökér napi átlag 50 levelet! :D
hát vicc. Ha kikenném magam és feltenném valami társkeresőre lehet még nekem is ott küldené a tömény ostobaságot a sok barom.

Hunn
Újságíró

Jófiú, rosszfiú? Ezt úgy kell venni, hogy a nőktől általános felhatalmazásunk, mintegy nyílt parancsunk van arra, hogy mindig a legvagányabb, legférfiasabb oldalunkat mutassuk nekik! És ha belegondoltok, ebben semmi rossz nincs, sőt! Annyi van, hogy ezt tudni kell. Onnantól, hogy az ember erre rájön és ezt megérti, onnantól ez maga a nagybetűs Szabadság!

Legyetek / legyünk rosszak!!! :)))

Reactor
Újságíró

Érdekes jelenség amúgy: azok a nők, akik a “rosszfiúkat” csipázzák, csak a látható rossz tulajdonságokat veszik számításba. A gorombaságot, tahóságot, erőszakot például díjazzák, de ahhoz egy lány se vonzódik, ha az illető sunyi, alattomos, hazug, vagy outright gonosz, pedig ezek is mind rossz tulajdonságok. Nem, eszem ágában sincs megérteni a női logikát, mielőtt megkérdeznétek :D misön impászibül.

Blackur
Olvasó
Blackur

Mit csináljon aki nem tud rosszfiu lenni mert nem ilyen a természete?

common man
Olvasó
common man

A túlzott jófiúságot azért korlátozhatod te is magadban .Olyan mintha azt mondanád 2 sör a maximum többet nem iszom.Nekem is áldott jó belém nevelt természetem van mégis tudok geci lenni.Puszta jóságból.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bambit előbb utóbb lelövik….

Hunn
Újságíró

Mit csináljon aki nem tud rosszfiu lenni mert nem ilyen a természete?

Ott van az a lelked legmélyén, Blackur. Ha nem lenne ott, akkor nem lennél itt, akkor eleve nem egy Manoszféra oldalon kommentelgetnél…

Szó sincs arról, hogy ROSSZ EMBERRÉ kellene válni!!! Pusztán némi csibészség, huncutság, vagányság: ez teszi a “rosszfiút”. És valld be: ha magadba nézel, ez igazából megvan benned is!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Elolvastam. Szép meg minden. Egy férfi mit kezdjen ezzel a cikkel? Azonosuljon valamelyikkel? Vagy vágyjon rá? Nekem olyan mintha piacot tévesztett volna… nők imádnák.

wittukind
Olvasó
wittukind

Lehet hogy a múzsa egy picit szabadságra ment Borisz úrnál…de lehet hogy ezen utolsó 2 cikke bevezető valami nagyszerűre…

Blackur
Olvasó
Blackur

Jó sok cikket , hozzászólást elolvastam van ami tetszett van ami nem. Eltöprengve a felvázolt fejlődési útvonalakon meg amivé válnom kellene- lehetne elég lehangoló a helyzetem. Eddig legalább bétának hittem magam de kiderülr, hogy omega sem vagyok:))) ennek 1 jó oldala van: innen csak felfelé van út…

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem igazán tudom eldönteni, hogy bredpitt most panaszkodik, vagy dicsekszik?……

https://she.life.hu/herself/20200528-a-rosszfiuk-is-erzelmekre-vagynak-ferencz-gabriella.html

Balton
Olvasó
Balton

Az ilyenekre mindíg az jut eszembe, amikor ca. 10-15 évvel ezelőtt egy Charlie koncert után, miután a jég duplawhiskey-vel búcsúzott, ott áltunk a back-stage kijárata mellett a haverrel, hogy odaköszönjünk a Mesternek a jó koncertért… Kivágódott az ajtó és kijött az Öreg, két ránézésre is max 22,5 éves szőke bőrszoknyás bandababával, amilyet csak ritkán lát az ember. A leesett állunkra odakacsintott, majd beültek az odagördülő kocsiba aztán elhúztak, biztos bélyeggyűjteményt nézegetni, ja az Öreg akkor is már volt vagy 22000 éves, de legalább ui. nézett ki.
Én is panaszkodnék :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek mentetek ilyen szar koncertre?