Ethan Wolf
0 megosztás

Miért kell nyomulnunk a nőknél? (1.)

Az egyik első randim volt a fővárosban, mikor szingli lettem. Nem pont a legelső, de az elsők egyike. Azért emlékezetes, mert akkoriban még úgy próbáltam ismerkedni, ahogy egy vidéki srác tenné, lassú víz partot mos módszerrel. Többször lettem lepattintva azért, mert túl lassú tempót diktáltam. Emese volt egyike azon nőknek, akik felnyitották a szemem, hogy nagyobb tempóval kell ma már ismerkedni.

Nem volt még tinder, azt hiszem épp az egyik fővárosra specializált oldalt próbáltam ki (ami szerintem már nem is üzemel azóta). Azzal keltettem fel a figyelmét, hogy olyan hangnemben viccelődtem vele, ami pont bejött neki. Nem sokkal később a Széll Kálmán téren találkoztunk. A randi leszervezése nagyon gyorsan ment, szinte ő irányította ide a beszélgetést. Szebb volt, mint a képeken, fekete haj, kék szem, szép arc, jó test, gyönyörű nő volt. Annyira, hogy abban a pillanatban azt éreztem, hogy esélyem sincs, nem az én kategóriám. Ez volt a mázlim. Ugyanis, átváltottam az esélytelenek nyugalmával csatába vonuló katonára, azaz sokkal lazább lettem. Gondoltam, ez maximum egy kis gyakorlásra lesz jó. De olyan jól ment a lazaság, hogy egy órát ültünk ott egy kávézóban, majd az enyhén csepegő esőben összebújtunk az ernyőm alatt. Lesétáltunk a Dunáig, majd vissza a Széll Kálmánra. Búcsúzásnál hosszan nézett a szemembe és ezt még az akkori, rutintalan fejem is tudta, hogy csókot jelent. Megcsókoltam, majd hosszan csókolóztunk.

És itt jött elő a rutintalanságom. Persze, utólag már tudom, hogy mit kellett volna tennem. A csók közben rendesen beindultunk, de jelezte, hogy ő nem olyan lány. De ezt olyan hangnemben, amit ha ma hallok, akkor tudom, hogy csak a lelkiismeret és a női hiúsága mondatja vele, de a puncija már nedves. Azaz, ilyenkor pár jó mondat és haza lehet vinni a csajt. Ezt akkor persze nem tudtam, ezért elintéztem azzal, hogy én sem akarom elkapkodni. Elköszöntünk, de napokig dumáltunk, egészen a második találkozóig.

Moziba mentünk, egy aranyos humoros filmet választottam, tipikus randizós filmet. Előtte még beszélgettünk, mivel óvónő volt, elmesélte, hogy milyen gondjai vannak az ostoba szülőkkel, és hogy előző nap, majdnem elvesztettek egy gyereket. Sajnos dohányzott, ami csak annyiból zavaró, hogy nem árt, ha utána rágózik is, ha csókra számít.

Megnéztük a filmet, végignevettük, majd sétálni indultunk. Megint előjött a rutintalanságom és nem vettem azokat a rohadt jeleket. Sokszor felemlegette a lakását, általában igyekezett véletlenül szóbahozni úgy, hogy az ne lógjon a levegőben, hanem kapcsolódjon ahhoz, amiről épp beszélünk. Ez amúgy egyértelmű jelzése annak, hogy haza akar vinni. Én persze akkor még vidéki üzemmódban működtem és abban a tudatban voltam, hogy egy normális kapcsolat esetén, leghamarabb a harmadik randin lehet szex.

Emese viszont megunta a töketlenkedésem, érthető is, és másnap telefonon kitette a szűröm. Annyit mondott, hogy ez nem fog menni, mert túl lassú vagyok. Sok hibát vétettem, de sokat tanultam, szerencsére. Emese az egyik, a régebbi randijaim közül, amit a mai napig bánok. Ha kellő rutinom van, akkor már első találkozásnál megdughatom, és most ő lenne a virtuális falamon az egyik legszebb trófea. Kár érte.

Nem egyedül Emese volt, aki elültette a bogarat a fülemben azzal kapcsolatban, hogy lassan közelítek a nőkhöz. Ezek apró dolgok, de összeadódnak és faragják az ember jellemét és viselkedését. Részben ő is szerepet játszott abban, hogy ma olyan tempóban csajozom, ahogy…

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
0 megosztás


40
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
37 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
Geri P.KalmansRPdrigheiracommon man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Bizony átérzem és itt jön képbe az hogy az ember visszagondolva csak a kihagyott helyzeteket bânja a legjobban függetlenül attól hogy jó vagy rossz lett volna e!

Geri P.
Olvasó

ez a gyerek nem vidéki tempóban nyomta hanem egy fasz fatökű loser tempójában, nem tudom honnan a kurva anyjából keveredett ez a nők közé de már 10 éve “vidéken” , értsd akármelyik több százezres megyeszékhelyen is simán szokás volt az első randin dugni, ha úgy alakult.
Én pont leszartam mindig hogy milyen átlátszóan gyenge kifogásai voltak a csajoknak hogy miért nem jó, akkor felhívtam magamhoz aztán ott csomagoltam ki őket, érdekes félúton már egyik se ellenkezett hogy jajj de ezt nem kéne.

Egy ostoba ribinek öltözött feketített hajú óvónővel meg pláne nem kéne finomkodni, azok nem az eszükről híresek, na meg amúgy se sok faszt láttak a képzés 3 éve alatt, alig várja mindegyik hogy faszra húzza őket aki csak tudja.

Hunn
Újságíró

Végre újra egy Game-témájú cikk is megjelent szeretett internetes oldalunkon! Köszönet érte Ethan Wolf-nak!

A mai világban úgy kell az ilyesmi a népnek, mint a falat kenyér: egyszerűen nem lehet a témában eleget, vagy túl sok ilyet írni. A csajozás elmélete és gyakorlata az egyik leges-legfontosabb dolog, amivel egy férfinak tisztába kell jönnie az élete során. Minél előbb, annál jobb. Minden más csak utána következik a fontossági sorrendben.

Hogy miért? Többek között azért is, hogy ilyen esetek ne történhessenek meg Magyarországon (és nem, eskü nem én voltam :) ):

https://index.hu/kultur/zene/2018/08/04/koncert_kozben_akartak_megkeselni_az_anna_the_barbies_enekesnojet/

Tessék mondani, ez már az #incelarmedrebellion? Nem véletlenül kongatja a jó öreg Hunn a vészharangot a férfitársadalmat sújtó nem önkéntes cölibátus, mint Magyarországon is megjelent társadalmi jelenség miatt. Már ha társadalomnak tekintjük magunkat, és nem csak véletlenszerűen egy időben és egy helyen tartózkodó elidegenedett, random egyéneknek, akiknek az égegyadta világon semmi közük sincsen egymáshoz…

És nem, a megoldás NEM az, hogy megelőzésképpen az állam erőszakszervezeteivel felkutattatunk és lelövetünk minden olyan férfit, mint a jövőre nézve potenciális veszélyes elemet, aki nem vesztette el legkésőbb 13 éves korára a szüzességét, ezzel az alfaság jeleit mutatva. Nem! A megoldás: a mantrám, amit gondolom már betéve tudtok és már a könyökötökön jön ki: a fiatal férfiak tömeges feminista kondicionálásának, Blue Pill-es elbétásításának az azonnali megszüntetése, és áttérés a férfiak őszinte, Red Pill-alapú nevelésére és a Game gyakorlati oktatására!

Remélem az általam csatolt cikkben szereplő incel srác az előzetesből való kiengedése után mielőbb rátalál a Red Pill-re és a Manoszférára – legjobb lenne, ha egyből a Férfihanggal kezdené – és az ott megtalálható rengeteg Game-témájú tanácsokat megfogadva változtatna az életén és a gondolkodásmódján, és nem csinál több hülyeséget…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ha mindenki nagy gémer lenne, akkor is csak a 20% gémerek gémere kéne nőknek.

Hunn
Újságíró

Ha mindenki nagy gémer lenne, akkor is csak a 20% gémerek gémere kéne nőknek.

Stimmel, Naooo. Ezért lesz szükségünk a férfiak egyéni Game-ismeretein túl a Patriarchátus bevezetésére, és a klasszikus monogámia, mint társadalmilag kikényszerített nemek közötti ideális kompromisszum megvalósítására is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tessék mondani, ez már az #incelarmedrebellion?

Nem, ez még mindig egy beteg fasz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ízlése az jó szar.

Hunn
Újságíró

Ízlése az jó szar.

Durva, mi, Naooo? Egy rusnya roastie! Annak a srácnak úgy kellene a Red Pill, mint fuldoklónak a mentőöv…

Hunn
Újságíró

Nem, ez még mindig egy beteg fasz.

Pontosan, kedves CurioSophus. A hosszú évekig – esetleg évtizedig – tartó nem önkéntes cölibátus bármelyik egészséges férfiból pszichésen és lelkileg sérült, mentálisan labilis, beteg embert csinál…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jól hangzik, meg minden, de nem.

Hunn
Újságíró

Jól hangzik, meg minden, de nem.

Ez viszont értelmetlenül hangzott, kedves CurioSophus. MI AZ, ami NEM???

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A hosszú évekig – esetleg évtizedig – tartó nem önkéntes cölibátus bármelyik egészséges férfiból pszichésen és lelkileg sérült, mentálisan labilis, beteg embert csinál…

Ez nem igaz, de kifogásnak sose rossz, sőt, annak első osztályú.

Milyen jól el lehet ezt sütni olyankor is, amikor Abdul “csak úgy hirtelen” “megzavarodik”(“radikalizálódik a 70 huri reményében”) és robbant/gyilkol/késel/erőszakol, stb. :”…nem tehetek róla Móunika, idegbe vótam a pinahiány miatt, oszt ez lett belőle….”

common man
Olvasó
common man

Szerintem a hosszú ideig tartó nem önkéntes cölibátus eredetileg egészséges férfinek biztosan az agyára megy.Az viszont más kérdés,hogy mennyit és mit tesz annak érdekében ,hogy ebből kilépjen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Persze, hogy az agyára megy, csakhogy ez nem vindikál jogot, hacsak nem sjw/liberális narratívát vesszük alapul, akkor mindenképpen.

common man
Olvasó
common man

Egyetértek.

Hunn
Újságíró

Persze, hogy az agyára megy, csakhogy ez nem vindikál jogot, hacsak nem sjw/liberális narratívát vesszük alapul, akkor mindenképpen.

Persze hogy nem vindikál jogot, CurioSophus. De én arról beszélek, hogy mi történik, függetlenül attól, hogy az jogos-e, vagy nem.

Hunn
Újságíró

Milyen jól el lehet ezt sütni olyankor is, amikor Abdul “csak úgy hirtelen” “megzavarodik”(“radikalizálódik a 70 huri reményében”) és robbant/gyilkol/késel/erőszakol, stb. :”…nem tehetek róla Móunika, idegbe vótam a pinahiány miatt, oszt ez lett belőle….”

Ellenkezőleg, pont ezért importálják Abdulékat tömegesen Európába, egy darab asszonyszemély nélkül, tervezetten és tudatosan. Erre számítanak. Ha én meg tudtam figyelni a jelenséget és le tudtam vonni a következtetéseket, akkor a társadalom-mérnökösködő liberál-bolsevikok nem? Ugyan már. Háború lesz, és még ezen a generáción belül. Tulajdonképpen már el is indult. Ha megfigyelted, már gyilkolnak, már erőszakolják a nőket. Az iszlám az egy dolog. Ez meg a másik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ellenkezőleg, pont ezért importálják Abdulékat tömegesen Európába, egy darab asszonyszemély nélkül, tervezetten és tudatosan.

Nem kell ahhoz importálni, elég csak beengedni, az 50-es évektől jönnek, elvileg akkor még a „java”, aztán azoknak a gyerekei már a mostani szeméttel egy kategóriába kerültek.
Akkor is figyelmen kívül hagyták azt, hogy muzulmánok és hogy cigánynépség, azt hitték, hogy tudják kezelni. és hogy „vallásszabadság” van meg felvilágosultság, közben meg nem.
Most meg csak annyi változás van, hogy nem akadályozzák, a saját liberális SJW-PC hülyeségük foglyai, az élére álltak, mert Merkel megégette magát az albán kislánnyal, ugyanazt a hibát már nem akarta még egyszer elkövetni.
Az emberi gyengeség látjuk milyen konteók táptalajává növi ki magát.
Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a magyar társadalom/politika/elit tudatosan szaporították fel a cigányokat, hogy „kinyírják a magyarságot”, közben meg a pőre tény az, hogy a nagy szabadságban és nyugathoz tartozásban egyre kesztyűsebb kézzel (nehogy az embertelenség vádja érje őket) és sok lóvéval (addig is csendben vannak) „odafejlesztették” ezeket is, ahol most tartanak.
Tudatosan , előre megfontoltan? Nem, inkább hanyagságból, illetve abból a kiindulásból, hogy még azt hitték, hogy „kezelhető”.

Erre számítanak. Ha én meg tudtam figyelni a jelenséget és le tudtam vonni a következtetéseket, akkor a társadalom-mérnökösködő liberál-bolsevikok

?

Az emberi jólét, ez párosítva a gyarlósággal és hülyeséggel olyan összjátékot eredményezhet, amibe utólag bele lehet magyarázni „eredő okot”-tudatosságot-előre eltervezettséget, mert nehezen veszi be az emberi psziché, hogy vezető és felelősségteljes emberek is lehetnek semmirekellők/gyengék/hibázhatnak.
Így könnyebb a világot úgy elfogadni, hogy tudatosságot tulajdonítanak annak, mert így lehet bűnbakokat kreálni-kergetni, meg van mi ellen harcolni, így könnyebben fel lehet dolgozni, ellenkező esetben szembe kéne nézni a saját gyengeségeivel is, és ezt a fájdalmat nem szeretik.

Ugyan már. Háború lesz, és még ezen a generáción belül. Tulajdonképpen már el is indult

.

A háború már 70 éve elkezdődött, elég megnézni/elolvasni pl. De Gaulle ez irányú (korabeli) „szösszeneteit”, pontosan és időben fiogyelmeztetett mindenre, no meg a muzulmán államok által finanszírozott mecsetépítéseket se hagyjuk ki, az 50-es évekkel kezdődően.
Ugyanaz a képlet, mint a hazai cigányság „kezelésével”, azt hisszük, ha nem veszünk róla tudomást, ha „simogatjuk” őket, illetve ha “nincsenek szem előtt”, ha a nogo zonáikat elkerüljük/körülhatároljuk, akkor tulajdonképpen minden rendben, csak kis kellemetlenség, ami az élet velejárója és kulturált ember nem süllyed olyan szintre, hogy ilyen semmiség miatt egyáltalán kritikát fogalmazzon meg, aki meg igen azt ki lehet azonnal rekeszteni és a probléma megoldva.

Ha megfigyelted, már gyilkolnak, már erőszakolják a nőket.

Mert büntetlenül megtehetik, és ehhez nem csak asszisztál, de perverz módon még lassan örömmel is szemlél ezt a „nyugat”.

Az iszlám az egy dolog

.

Nem, az iszlám A dolog!
Anélkül csak egy újabb cigányhorda lenne, de az iszlámmal átitatva csak a teljes eliminálássál lehet ellenük küzdeni-védekezni-legyőzni.

Ez meg a másik

.

Nem, ez a lényeg, mert a jelenlegi PC- liberális „demokráciában” ezt nem lehet-nem szabad “kezelni”.

Naooo
Olvasó
Naooo

“tudatosan szaporították fel a cigányokat, hogy „kinyírják a magyarságot””

Tették ezt a zsidók.

“Az emberi jólét, ez párosítva a gyarlósággal és hülyeséggel olyan összjátékot eredményezhet, amibe utólag bele lehet magyarázni „eredő okot”-tudatosságot-előre eltervezettséget”

Ez nettó bűnözőmentegetés.

“mert így lehet bűnbakokat kreálni-kergetni”

Aki bűnös, az bűnös.

Naooo
Olvasó
Naooo

Fú bazmeg nő ez egyáltalán?

righeira
Olvasó
righeira

2 éve egy barátnőmet kísértem el a nevezett együttes koncertjére.
Én egyszerűen ledöbbentem a rajongótáborán: mintha valami feminista ultrák közé keveredtem volna, fiús kinézetű, öltözködésű, viselkedésű “nőkkkel” volt tele a Dürer Kert. Annyi negatív energiát, rosszindulatú pillantást én még egy helyen nem kaptam.
Az egyik szám alatt előre kellett volna mennem az első sorokba, hogy elkapjam a barátnőt, aki a show részeként egy performance után beleveti magát a tömegbe.
Udvariasan próbáltam előrejutni, kértem lenézést, mondtam, hogy csak szeretném elkapni az ismerősömet, aki mindjárt a tömeg közé veti magát. Ellenségesek, rosszindulatúak voltan majd mindannyian! Az egyik ex-nőnemű konkrétan meglökött, hogy ne nyomakodjak. Mondom szeretném elkapni az ismerősömet, aki mindjárt a közönségbe veti magát (sajnos nem kaptam se stage passt, se megkülönböztető pólót). A nőnek nem látszó személyen látszott, hogy most elemében van: bosszút áll az évszázados patriarchátusért! Lekezelően benyögte, hogy nem veszi be a dumám, és agresszívan, kihívóan elállta az tuamat. Csak azért se juthassak előbbre!
Nem is tudtam, vagy 10-20 kg-mal többet nyomott a lelkem. Közel-távol egyetlen hímneműként nem sok értelmét láttam volna a kakaskodásnak, úgyhogy a rajongó csaj elkönyvelhetett egy győzelmet a “patriarchátus” felett.

Szóval ha az Anna .. fellépésén bárkinek baja esik, hát nálam az illetőt nagyon sokan meg fogják előzni a részvétben!

righeira
Olvasó
righeira

Amúgy objektíve azért szögezzük le, hogy
– akinek bejön egy srác
– de a második randi után kiteszi a szűrét, csak azért, mert nem volt szex,
– az talán, egy egészen picit türelmetlen, és akaratos (impulzív) alkat, aki nem képes várni, mindent azonal és kockázat, erőfeszítés nélkül akar.
– valószínűleg csak dugni akart, de a büszkesége nem engedte, hogy ezt nyíltan kommunikálja.

common man
Olvasó
common man

Bejött a srác ,megadta neki az esélyt ,ő pedig nem élt vele.Hasonló áll még 4-5 a sorban jöhet a következő hátha ő nem lesz ilyen töketlen.Az nem lehet ,hogy más a sorrend? 1. jöjjön be.2.dugjon jól.3.majd meglátjuk lesz e valami hosszabb belőle.Ez volt a csaj “sablonja” a kettes pontnál buktával.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem :), nem a dugás (milyensége) a lényeg, hanem az , hogy meg sem próbálta…

És minden csajnak ez a “sablonja”, regéljen bármit is jófiúkról, mindig a “gitárossal” kefélnek…

righeira
Olvasó
righeira

Ezek szerint a “tökös” az a ‘primitív ösztönlény’ szinonimája?
Aki nagyjából reflexszerűen, inger-válasz szinten viselkedik a világban?
Pina=dugás! Kész?

Én most őszintén kérdezem, mert valahogy tényleg nem világos nekem.

common man
Olvasó
common man

Nem a szinonimája.A tökös legény a mindennapokban úgy néz ki úgy viselkedik mint egy normál átlagos valaki.Viszont ha helyzet van nem tököl.A primitív ösztönlény az viszont mindig az. Ja és a példában akkor van helyzet amikor a nő elképzeli,és a tökös legény ezt kitalálja.

righeira
Olvasó
righeira

” a példában akkor van helyzet amikor a nő elképzeli,és a tökös legény ezt kitalálja.”

Ez viszont nem tökösség!!
Baromira nem!!

Lehet empáttia, rutin, tehetség, emberismeret – de nem tökösség. Mitől bátorság a gondolatolvasási készség? :)

UGYANIS

Magamból kiindulva (nem tiudom, mások hogy vannak vele:
1. Ha tudjuk, hogy bejövünk a csajnak, akkor nem kell bátorság, hogy kezdeményezz, vagy továbbépítsd a kapcsolatot.
2. Ha képesek vagyunk detektálni a jeleket, vagy intuitív módon ráérzünk, hogy a csaj most akarja – az sem bátorság. Ha már tudjuk, hogy van érdeklődés irántunk, akkor mi a bánatért izgulnánk?? Mire kellene itt bátorság?

Bocs, hogy nem tudok leszállni a témáról, de nálam például az okoz gondot, hogy a megbeszélt randevúkra nem jönnek el, nem az, hogy megszólítsam őket. Mégis ugyanott vagyok, pedig “bátor vagyok”: odamegyek, beszélgetek, el merem kérni a számát – és megkapom – megbeszélünk egy találkozót, csak aztán lemondja, meg eltűnik a csaj.

common man
Olvasó
common man

A nő meghatározásában nem pedig a mienkben.Ha tudja mikor lehet és kell is a pinájához nyúlni és meg is teszi.Ha nem tudja vagy nem meri akkor töketlennek van elkönyvelve.

common man
Olvasó
common man

Ha kitalálja ,hogy jó lenne most egy kis csoki az gondolatolvasás,ha kitalálja,hogy a nőnek most tényleg fáj a feje az empátia.

Hunn
Újságíró

Ezek szerint a “tökös” az a ‘primitív ösztönlény’ szinonimája?
Aki nagyjából reflexszerűen, inger-válasz szinten viselkedik a világban?
Pina=dugás! Kész?

Én most őszintén kérdezem, mert valahogy tényleg nem világos nekem.

Nem, kedves righeira, a “tökös” nem a “primitív ösztönlény” szinonímája! Szó sincs róla!

A “tökös” szinonímái: “bátor”, vagány”.

A tökös gyerek nem fél a nőktől, nem fél a visszautasítástól. Legyőzi magában a szorongást, az “approach anxiety”-t, és bátran kezdeményez a nőknél, bátran eszkalál… És ha nem jön össze, akkor – bár nem esik jól neki a dolog, de – túlteszi magát rajta, megrázza magát, és vadászik tovább, amíg előbb-utóbb célba nem ér…

(Mellékesen kérdezem a tisztelt nagyérdemű olvasóközönséget: tud valaki erre, hogy “approach anxiety”, egy jó magyar nyelvű kifejezést? Leszólítási lámpaláz, félénkség, akármi? Mi ennek a kifejezésnek a megfelelője a magyar PUA szakirodalomban?)

Szóval a tökös gyerek az, aki az “approach anxiety”-je ellenére is, azt adott esetben nagyon erősen megélve is, a kapott esetleges korábbi visszautasítások és csalódások ellenére is, kezdeményez a számára vonzó nőknél… Mert joga van hozzá, mert ez a világ legnormálisabb és legtermészetesebb dolga, hogy a férfi próbálkozik a neki megtetsző nőknél.

És ezért nem kér bocsánatot…

righeira
Olvasó
righeira

Pontosan mi is különbözteti meg a primitív ösztönlényt a tökös férfitól?

Mert kívülről, elsőre pont ugyanazt csinálják.
Meg akarnak dugni egy nőt, aki legalább átlagos. Ennyi!

Semmit nem tudnak róla, semmi dugást követő tervük nincs. Eddig a majmok is eljutnak. :))

common man
Olvasó
common man

Dehogy nincs! Még egyszer megdugni…

righeira
Olvasó
righeira

:) Több komolyságot!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem komolyan gondolta.

Kalman
Újságíró

Akkor te menj inkább színházba. Én maradok a dugásnál.

sRPd
Olvasó
sRPd

A leszólítási lámpaláz szerintem jó magyarítás.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és bátran kezdeményez a nőknél”

Ja hogyha nyaljátok a picsájukat, akkor nem csoda el vannak kapatva.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem azért teszi ki a szűrét mert nem volt szex, hanme azért mert annyira azért nem jött be neki a srác, hogy a tutyimutyiságot elnézze neki, így az eddigi sem nagy lelkesedése teljesen lelankadt.
Férfi létből kiindulva nem szerencsés a nőkre ráhúzni itt sem a saját “gondolkodásunkat”-“logikánkat”:
– indiferens a csaj türelmetlensége meg amiket felsoroltál, a vicc az, hogy ezek pont hogy egy kanos , esetleg kiéhezett férfi leírása, amit adott esetben a hölgy pont hogy elvár-de feléje mutatóan, épp itt bukik a fickó!
– amilyen jó nőnek leírta az író, ha dugni akarna, 10 percében sem telne, elég csak meglebegtetnie és 10-en ugranának

Ha nem képes egy (átlag, vagy az alatti) férfi túllépni azon, hogy a nők eleve nem úgy gondolkodnak, viszonyulnak a férfiak 80%-hoz ahogyan a férfiak viszonyulnak a nők 80%/-hoz és saját magukból kiindulva “vezetik le”-“értelmezik” a nők tetteit, akkor mindig bukás a vége

righeira
Olvasó
righeira

Nem azért teszi ki a szűrét mert nem volt szex, hanme azért mert annyira azért nem jött be neki a srác, hogy a tutyimutyiságot elnézze neki, így az eddigi sem nagy lelkesedése teljesen lelankadt.
Finomítanék: minek vesződjek ezzel, ha más hamarabb a tárgyra tér, mert olyan szexi vagyok? Ehhez a hercegnői attitűdhöz az is kell, hogy legyen – több – más jelentkező. Ennek hiányában egyedül maradna a hölgyemény.

Férfi létből kiindulva nem szerencsés a nőkre ráhúzni itt sem a saját “gondolkodásunkat”-“logikánkat”:
– indiferens a csaj türelmetlensége meg amiket felsoroltál, a vicc az, hogy ezek pont hogy egy kanos , esetleg kiéhezett férfi leírása, amit adott esetben a hölgy pont hogy elvár-de feléje mutatóan, épp itt bukik a fickó!
– amilyen jó nőnek leírta az író, ha dugni akarna, 10 percében sem telne, elég csak meglebegtetnie és 10-en ugranának

Közép- és hosszú távon nem indifferens: a személyiségéről árul el dolgokat – az pedig minden magatartása, döntése mögött ott van. Ha nem figyelünk a másik személyiségére, tetteire, reakcióira, igen kellemetlen meglepetések érhetnek! Ha jól megfigyeljük, és jó az emberismeretünk, akkor könnyebben kerülünk el kudarcokat, könnyebben érünk el célokat.

Ha nem képes egy (átlag, vagy az alatti) férfi túllépni azon, hogy a nők eleve nem úgy gondolkodnak, viszonyulnak a férfiak 80%-hoz ahogyan a férfiak viszonyulnak a nők 80%/-hoz és saját magukból kiindulva “vezetik le”-“értelmezik” a nők tetteit, akkor mindig bukás a vége

Oké, de ne mossuk össze a seint a sollennel! Az, hogy valami létező jelenség, még nem jelenti azt, hogy helyes, előrevivő, hasznos, számunkra kívánatos.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megpróbálom újra, mert azt hiszem elsőre nem ment át:nem, nem vesződik és nem azért mert mások hamarabb a tárgyra térnek, hanem mert ha az aktuális annyira nem jó és még töketlen is, akkor neki annyi, köze sincs ahhoz, hogy más mikor, hogyan, meg mit csinál.
Már említettem, ne magadból indulj ki, ők nem így működnek, ha el tudod fogadni, ha nem, akkor csak szélmalomharcba torkollik. És nem, nem marad egyedül a hölgyemény, mert 10 ugrik azonnal hogy beálljon a sorba, a fiú viszont igen, ha „nem megy át a vizsgán” ugyanis ő az egyik sorbanálló! és mehet egy másik sorba.
Hogy milyen -hercegnői – attítűdje van a hölgynek, az szintén nem számít, ha a fickónak kell. Persze, ha visszautasítják ,akkor lehet ekézni, meg „lekurvázni”, de ez csak a saját énképünk integritása miatt számít, amúgy meg nem érinti a hölgyet.
Közép és hosszútávon persze, hogy nem indifferens, csakhogy itt arról megy a polémia, hogy még “táv” sincs, első körben kapcsolat kéne hogy létrejöjjön, aztán majd akkor lehet ezekkel foglalkozni.( Ha majd megnyerem a lottót, akkor én ezt és ezt fogom csinálni, miközben még szelvénye sincs az embernek.)
Amíg még ez sincs, addig csak álságos éntömjénezés ez is.
Nem beszélve arról, hogy ha jól látom, akkor te még mindig az átlagos kiéhezett férfi vágyait, mozgatórugóit vetítetted ki a nőre és abból indultál ki.
Én nem állítottam, hogy helyes, előrevivő, hasznos, vagy épp kívánatos, és csak azt állítottam, hogy abszolút nem számít, hogy te ezt hogy értékeled, neked kell olyannak lenned akit ő „befogad” és nem neki kell változnia az igényeid szerint, mert nem te vagy döntési pozícióban.