Bull War
2 megosztás

Alekosz közösségi oldalán bejelentette: homoszexuális lesz

A valóság-show műfajban elhíresült showmant már jó ideje nem foglalkoztatják, de ő ennek ellenére mindent megtesz, hogy a köztudatban maradjon. Se szeri se száma a Facebookon közreadott performanszainak, provokációinak, amelyekről nehéz eldönteni, hogy mennyire is gondolja komolyan azokat.

Nagy Alekosz  posztjai szellemesek, szórakoztatóak, azonban határozottan magányosnak tűnik a celeb. Erre utal az is, hogy az elmúlt napokban rendszeresen jelentkezett be több órás Facebook Live közvetítésekre, amelyek mindössze abból álltak, hogy Alekosz egyedül italozott és zenét hallgatott. Nyilván ezen a problémáján akart enyhíteni, amikor meghirdette, hogy lakásának egy részét bérbe adná egy hölgynek, szexuális ellenszolgáltatásért cserébe.

A hirdetmény mint társkereső akció nem járt sikerrel, azonban mint provokáció kiválóan működött. Azt talán még Alekosz maga sem tudja, hogy mennyire elégedett ezzel az eredménnyel, de az biztos, hogy a nőkkel egyáltalán nem elégedett, és ez kitűnik frissen közreadott írásából is:

Hölgyeim! Uraim! Azért ezt nem gondoltam volna!

Szexalbérlet hirdetésem hétvégi eredménye. A nők leköpnének, lehánynának. A férfiak mint egy férget, eltaposni óhajtanának. Nőt akartam, megaláztatást kaptam. Úgydöntöttem, kezembe veszem nőtaszító irritáló kisugárzásom sorsát, ősi, tudományos alapokon vizsgálom meg azt.

A hétvégén homoszexuálisok ajánlatának tömkelege árasztotta el a postaládámat. Fantáziájuknál csak a beérkező homoszexuális levelek száma volt nagyobb. Úgyvélem, ezt komolyan kell venni! Ha a nők nem is, a férfiak fantáziát látnak bennem, vonzódnak hozzám. A megoldáskulcs tehát a homoszexuálisok kezében van.

Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz.

Remélem, ezalatt az egy hét alatt tanulhatok a homoszexuálisoktól, segítenek megérteni a vonzás törvényét, hozzásegítenek a Boldogsághoz!

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
2 megosztás


37
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
27 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekNaoooHajnalka FerinczladyK.G.Gabor Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rcsaba
Olvasó
rcsaba

No, lehet hogy ez a “média celeb” feltalálta az incel “ellenszerét”, egy ideig buzi lesz:)
Erre azt hiszem nincsenek szavak:)

Marcell
Olvasó
Marcell

Úgy látszik elfogyott a lovetta. Már szállást tudott csak felajánlani kínjában.

Hunn
Újságíró

Ennek a srácnak sosem lett volna szabad bekerülnie a TV-be. Ugyanis mindenki a TV-s perszónája alapján ítéli meg őt, és ez láthatóan nagyon káros hatással van a magánéletére. Biztos vagyok benne, hogy annak idején kiugrási lehetőségként élte meg a médiaszereplést, de meggyőződésem, hogyha ismeretlen, hétköznapi ember maradt volna, akkor beljebb lenne az életben. Legalábbis nekem ez a benyomásom róla.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugyanis mindenki a TV-s perszónája alapján ítéli meg őt, és ez láthatóan nagyon káros hatással van a magánéletére.

Akkor is semmirekellő volt, és ez azóta sem változott.

Biztos vagyok benne, hogy annak idején kiugrási lehetőségként élte meg a médiaszereplést, de meggyőződésem, hogyha ismeretlen, hétköznapi ember maradt volna, akkor beljebb lenne az életben.

Ismeretlen, hétköznapi csóró most is, akinek megvolt a lehetősége , pénze-paripája-fegyvere ahhpz, hogy (minőségi:) puncit akasszon le már lassan egy évtizede, erre mnég mindig ott tart ahonnan elindult, vagy lejjebb,

És akkor felmerül a kérdés, hogy Majka meg Alekosz ugyanazt a “lehetőséget” kapták, sőt, Alekosz még meg is nyerte, no ennyit ér a pénz a paripa meg a fegyver, ha az illető semmirekellő….

Aldo
Újságíró

Ha egy ilyen inkompetens, ostoba szerencsétlennek milliókat adsz a kezébe, nem fog tudni élni vele, hanem elszórja, aztán siránkozik.

Hajnalka Ferincz
Olvasó

Csakhogy ő a nyereményét a szemétbe dobta, míg más örült volna neki, csak a másik tv csatornán szerepelhessen ismét..

Hányan bevállalják, hogy elzárva élnek egy ideig a külvilágtól a nyereményért, – a mai világban -, és nem könnyű megnyerni.. ő meg eldob egy ekkora kézzel fogható értéket..

A világ legnagyobb f….feje!

Naooo
Olvasó
Naooo

Ki a faszom az a majka.

common man
Olvasó
common man

“Bél Mátyás nézete az, hogy az elnevezés illír eredetű, szerinte Isten anyját ők Majkának nevezték, az idők folyamán aztán szó végi magánhangzókopással ebből alakulhatott ki a Majk elnevezés”

Naooo
Olvasó
Naooo

Kezdjük arról nincs isten, földönkívűliek vannak, akik vagy tetvek, vagy nem.

common man
Olvasó
common man

Lehet hogy valami nemváltó földönkívüli?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem lehet.

Aldo
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Hát a csehek sose tudtak filmet csinálni.

Aldo
Újságíró

Tudtak egyáltalán bármit is csinálni?

Reszet Elek
Újságíró

comment image

Aldo
Újságíró

Hogy készül egy “valóság” show? Kiválasztanak egy rakás tehetségtelen balfaszt, genetikai hulladékot, piti bűnözőt, kiöregedett pornóst, hivatásos kurvát. Ezután összezárják őket és 0-24-ben azt közvetítik, hogy éppen hogyan döglenek, anyáznak, ordenáréskodnak, játsszák az agyukat. Sztárnak nevezik őket, miközben szó szerint nem csinálnak semmit. A sok nézőnek nevezett birka még el is hiszi, hogy ezek a senkiháziak valakik és rajonganak értük. Sőt ezek a senkiháziak is elhiszik önmagukról, hogy ők valakik és innentől kezdve aranyéletük lesz, nem kell semmit sem csinálniuk többet, mert garantált a médiaszereplés. Többségük amúgy sem rendelkezik egészséges személyiséggel, hiszen ahhoz, hogy egy ilyen műsorba jelentkezzenek kell egy nagy adag nárcizmus és eltorzult egoizmus. A csatornák lényegében kihasználják őket, aztán ha már unalmassá váltak, akkor kidobják őket a szemétbe és jöhet az újabb évad, újabb szerencsétlenekkel. A rövid hírnév, majd annak hirtelen elvételen tovább rombolja a személyiségüket. Az értelmesebbjének, amelyiknek marad egy kis méltósága, szépen csendben eltűnik a süllyesztőben, amelyik meg nem, az bármire képes, hogy zéró teljesítmény nélkül vele foglalkozzanak.
Ha ezt jó kiugrási lehetőségnek gondolta, akkor nem ártott volna azóta valamiféle teljesítményt is nyújtani, mert ez a kreténkedés egy idő után már baromi kínos. Ráadásul az is sokat elárul róla, hogy az ölébe szakadt milliókkal sem tudott mit kezdeni. Ugyanolyan szürke, átlagjani lenne, csak nem hinné el magáról, hogy ő valaki.

wittukind
Olvasó
wittukind

Bocs, hogy kötekedek, de te bennfentes vagy , vagy ilyeneket nézel a tv-ben? találsz ilyeneket az utcán vagy a tömegközlekedésben, nem kell ezért a szemet rontani.

Flo
Olvasó
Flo

“Bocs, hogy kötekedek, de te bennfentes vagy , vagy ilyeneket nézel a tv-ben?”

Nincs TV-m és nem is hiányolom. Legutóbb mondjuk a VB idején elmentem kávézókba meccset nézni, de ez minden. Viszont egy ideje foglalkoztat, hogy ki mit tart humorosnak. Angliában pl abszolút a mindennapok része az abszurd humor, és ezt az egyszerű emberek is megértik, rá van állva az agyacskájuk. Magyarországon ez nem így van (sajnos).

“találsz ilyeneket az utcán vagy a tömegközlekedésben, nem kell ezért a szemet rontani.”

Igaz

common man
Olvasó
common man

Nem kell ezeket nézni ,hogy lássad mert az ember pofájába tolják akaratlanul.Nézi az ember a családi vígjátékot vagy bármit, reklám,elkapcsol.Kifejlett érzékkel visszakapcsol reklám véget ért előzetes,elkapcsol vagy ha érdekel megnéz.Most már a filmnek kéne jönnie de nem, beadják ezeket a barmokat és így ha akarja ha nem találkozik velük az ember.És ez úgy ,hogy messze az átlag alatt nézek tv-t.

Flo
Olvasó
Flo

Megfigyeltem, hogy az átlag alatti intelligenciával megáldott személyek sokkal szívesebben figyelnek náluk butább embereket. Az ő egojuknak erre szüksége van. És ezt az igényt nem csak a valóságsók elégítik ki, (sőt, oda azért be szoktak tévedni kevésbé elmeroggyant szereplők is), hanem a youtube-mémek. Szalacsi bácsi, meg a ‘Na, itt a kert’.

Nekem ezeket fáj nézni. Mármint nem önmagában a valóságsókat, hanem pl a Győzikét. Tudom, hogy vannak végtelenül primitív emberek, de ezt én nem akarom látni. ÉS FŐLEG NEM OLYAN OSTOBÁKAT, AKIKNEK VAN PÉNZÜK, ÉS EZÉRT OKOSNAK TARTJÁK MAGUKAT.

Aldo
Újságíró

De akkor ebből azt is megállapítottjuk, hogy ezekből a szennyműsorokból ez a magyar társadalom igényszintje. Hiszen mindenki esküdözik égre-földre, hogy nem nézik, ennek ellenére nézettségi rekordot döntenek. Tehát a többség ezen az értelmi szinten van és ez elég szomorú.

lady
Olvasó
lady

Keresik már az újakat nem maradunk nélkülük sajnos. Aki rendben van önmagával nem jelentkezik ilyen műsorokba , bár többen csak azért hogy ismertek legyenek. Szóval hirdetve van a léha életmód . A média bűne hogy patronálja sőt generálja az ilyen jelentkezőket .

Aldo
Újságíró

Annyira nevetséges, amikor valaki ennyire kézzel-lábbal kapaszkodik a 15 perc hírnévbe, miközben semmi érdemleges produkciót nem tud nyújtani.

Deadpool
Újságíró

Ennek hírértéke van? Miért foglalkoztok vele?

Flo
Olvasó
Flo

Nem egy világmegváltó jelentőségű cikk ez. Alekosznak láthatóan nem csak a szex hiányzik, hanem BÁRMILYEN emberi társaság. De miben érint ez minket?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csak egy ugyanolyan incel, lehetőségekkel, amivel nem tud élni….

herceg
Olvasó
herceg

Csak a klasszikust tudom idézni:

“„Egy férfi mellett találtuk meg, amit kerestünk. Hogy mit? A határtalan bizalmat, a megértést, az inspirációt, a tökéletes elfogadást – azt, amit én személy szerint soha egy nővel sem éltem meg eddig.” (itt kicsit beszartunk, mert ez tényleg igaz – a szerk.)”

https://modoros.blog.hu/2010/09/02/olvasoi_rovat_a_leszbikus

sRPd
Olvasó
sRPd

Ezen én is beszartam. Valóban úgy lehet. :)

Flo
Olvasó
Flo

„Több pszichológus állítja, hogy a férfiak – feltéve, ha a szexuális beállítottságuk nincs kőbe vésve – azért fordulhatnak saját nemük felé, mert könnyebben beszélhetnek érzelmeikről férfitársaiknak, mint a velük élő nőnek.”

Hmm, azért ez elgondolkodtató. Egy nő nem igazán tudja betölteni a lelki társ szerepét, ami engem leginkább zavar, egy 5 éves szellemi szintjére süllyed vissza nem egyszer, ez megmutatkozhat bőgésben vagy feloldhatatlan értetlenkedésben.

Egy dolog viszont mégiscsak a nő mellett szól: van pinája.

Bárcsak élnének valahol nők (mármint pinával, nem ladyboyok), akik képesek megbírkózni a saját lelkivilágukkal, emellett tiszteletben tartják mások lelkivilágát is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugye akkor nem esett le neked, hogy a leszbik szövegeiben cserélték ki a nőket a férfiakra?
Szépen belesétáltál….

Flo
Olvasó
Flo

“Ugye akkor nem esett le neked, hogy a leszbik szövegeiben cserélték ki a nőket a férfiakra?
Szépen belesétáltál….”

Tulajdonképp ennél a résznél gyanús volt a dolog:

“Két év együttlét alatt sem jutottunk el addig, hogy bármelyikünk is kimondja, hogy akkor ő meleg vagy biszexuális.”

Ez nekem nem volt nagyon életszerű, hogy két férfi, testi és lelki társak, nem mondja ki egymás előtt sem a frankót, de egyébként igen, besétáltam. Mi a büntetésem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Semmi:) Megtörténik, és te jól vetted az akadályt:)

wittukind
Olvasó
wittukind

Igazán nem tudom ki ez a valaki, de úgy látszik megöregedtem hiába, nem is tudtam hogy ez igy megy-“holnaptól buzi vagyok”-és ezt hogy vitelizi ki? nekiáll tapenolni fiúkat? mert férfinél nem hinném, remélem még van Magyarországon olyan férfi aki ilyenfajta közeledésre jól pofán rúgja…..

common man
Olvasó
common man

Tényleg legyen az ő gondja ,hogyan csinálja.De ha valaki ilyet mond ,hogy holnaptól az lesz az lehet ,már tegnap is az volt.A hülye celebkedésnek is van határa.Amúgy nem vesztesz semmit ha ilyeneket nem ismersz.

K.G.Gabor
Olvasó
K.G.Gabor

Ez a, “fene tudja ki” fickó megért egy cikket?
Szerintem kár volt rá időt pazarolni.

Hajnalka Ferincz
Olvasó

Egy velős, tömör, lényegre törő kérdés: Ki a f…. ez az Alekosz, akire bárki egyetlen pillanatot is áldoz az életéből?

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát de Hajni, te már áldoztál rá. Hopp egy öngól.