34 megosztás
Címkék:

Miért imádják a nők a műkörmöket?

Nem létezik olyan férfi a világon, aki ne találná vérmérséklettől függően gusztustalannak és idegesítőnek, vagy egyszerűen csak totálisan érdektelennek, hogy egy macának hány centivel lóg túl a körme az ujjbegyén. Akárcsak az, hogy tud hidegrázást keltő hangon kopácsolni vele, és milyen svarovski-kristályok, kisvirágok, gyöngyházbigyók, csecsebecsék és cuki hülyeségek vannak miniatűrben ráfestve körmére, alig több munkaórában, mint amennyit nyolcszáz éve egy bencés kódexmásoló egy krónikához illusztrált. A magam részéről ezt kifejezetten rondának találom, és levonom a következtetést: na, ezekkel a körmökkel ez se fog se gyomlálni, se mosogatni, se semmilyen értelmes munkát elvégezni, kötelet, fegyvert, vagy bármilyen szerszámot soha megfogni, és láthatólag nem is tervezi. Én a rusztikus világban élek, nálam az a szép, amely funkcionális és letisztult.

A csajok nem is azért készítenek maguknak műkörmöt, hogy az bármely férfinak tetsszen. Ők egymással versenyeznek, de nem egymásnak akarnak tetszeni, hanem egymást akarják túlszárnyalni. Ugyanazon a színvonalon, ahol Tahó Jocó háromszáztíz lóerős lepukkant béemwét kell, hogy vegyen, mert Bunkó Józsinak „csak kétszázkilencvenhat lóerős béemwéje van, oszt’ meg kő’ mutatni, kinek hosszabb”. Mármint nem a diplomáinak vagy a publikációinak, esetleg az e havi jócselekedeteinek a listája.

A férfiak között egyébként valamilyen szinten természetes az élet minden területén a f.szhosszméregetés, bár komikus és szánalmas, mikor valaki pitiáner ügyekből hatalmi kérdést csinál, és csak azért igyekszik kitolni a másikkal, hogy megmutassa, mekkora kakas. Ám el kell ismerni, hogy ez a gerincteleneknél és az alsóbbrendű gerinceseknél is így van, a nászdorozsmás halak, a hatalmasra fújt torokhólyagú levelibékák ugyanúgy páváskodnak, mint például…a pávák. A hímek illegetik magukat, és mutogatják magukat, hogy a nőstények elcsábuljanak, bár ez esőerdei brekegő, turbékoló, kaffogó és ciripelő „keményebbvagyokminttarzansarka” hímek többnyire valamelyik ragadozó szájában, és nem a kiszemelt leányállat szétrakott lábai között végzik, ezt tudjuk. Érdekes, hogy ezzel szemben emberi nőneműek egymást cicaharcozzák, hogy kinek lilább a szeme, kinek milyen kristályok vannak a körmén. Sem a tyúk, sem a fácántojó nem színes, csak a plázaliba az egyetlen madár, amelynél a nőstény illegeti a tollait a többi nősténynek.

Ezt pedig mindenkinek nagyon érdemes megjegyeznie, ha tervezi, hogy lányokat szédítsen. Nem az a szuka tüzel, akinek lángoló vörös a körme.

Post Author: Tóth György Károly

f Facebook
34 megosztás


71
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
12 Egyéni hozzászólás
59 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
tomgalcs004georg1945Kovács SándorFranklyn Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Talán lehet valami minimális alapja.Az egészséges kicsit hosszabb női köröm azért tud szép és szexi lenni ha végighúzzák az ember hátán,persze csak finoman.Az ilyen körömhöz jó genetika és egészséges életmód kell.Ennek a gagyi-gyagya változata az a gusztustalan egészségtelen valami ott a kezükön.Ez a versengés nem annyira új .Huszonévvel ezelőtt zenés szórakozóhelyen ismerős csajjal beszélgettem. 170 cm ,54 kg szép arc kerek feszes segg szép lábak minden stimmelt.Arról beszélgettünk ,hogy ő még fogyni szeretne 2-3 de inkább 5 kilót.Mondom neki te nem vagy normális.A válasza:tudom hogy nektek srácoknak ez így tetszik sőt még plusz5-10 kilóval is tetszenék de mi nők egymás közt ezt nem így gondoljuk.A kérdés minek a hatására ez a versengés és mi célból?Vagy nem kell ezen filozofálni ,ennyi eszük van és kész.Ma öregebben erre a válaszra is erősen hajlok.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ilyen idétlen, csili-vili, bigyós körmökkel, ha szabad kérdeznek, hogyan töröli ki az alfelét ?
Hogyan tud tésztát gyúrni ?
Nem vagyok biztos abban, hogy az ordítóan vörös körmök alatt ne lenne kosz. Van. Ennyit a higiénáról.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Engem ez a tetovált szemöldök taszít.

Aldo
Újságíró

Főleg, ha valami nagyon olcsó szar tintával csinálják meg, ami egy hónap alatt úgy kifakul, mintha filctollal lenne odarajzolva. Ennél undorítóbbat el sem tudok képzelni, amit egy nő tehet a testével. Bár a felül fekete, alul rózsaszín hajfestés erős konkurenciát jelent, de még így is alulmarad.

Flo
Olvasó
Flo

Műköröm: betiltanám. Az még magánügy, hogy ki mit tart ízlésesnek, ki mit hord a szabadidejében. DE MŰKÖRÖMMEL NEM LEHET DOLGOZNI! Nekem volt olyan tanárnőm, aki szívbaj nélkül lemosatta a körömlakkot az óra elején (mi ott vegyszerekkel dolgoztunk, úgyhogy minden kéznél volt hozzá). De egy bögyös titkárnőnek senki se mer szólni valahogy…

“Ennél undorítóbbat el sem tudok képzelni, amit egy nő tehet a testével. Bár a felül fekete, alul rózsaszín hajfestés erős konkurenciát jelent, de még így is alulmarad.”

Nono, szerintem a színesre festett hajtincsek nézhetnek ki vagányan egy punk- vagy rockénekesnőn:

comment image

Reszet Elek
Újságíró

Nem teljes listaként ugyan de mellé tenném: a lenőtt hajat, a patát, a csipőnadrág fölött kibuggyanó zsírt, a nagyméretű tetoválásokat és a rövidre vágott hajat.

Amúgy meg szinte mindegyik kultúrát megnézheted, a nők mindig színesen és pompázatosan míg a férfiak szürkén, a női ruházatot kiemelve öltözködtek. Szóval nálunk fordítottan múködnek a dolgok, mint pl. a madaraknál, ahol a tojó a szürke és a hím adja el magát a pompázatos tolldíszeivel.

Fontos látni, nálunk embereknél a nő az eladó és a férfi a vevő. Sajna manapság erről sokan elfelejtkeznek, számos bluepilles probléma ebből ered.

Az öltözködésre egy jó példa (a modoros úriemberség csúcsairól): https://www.youtube.com/watch?v=uNgsAcSJdAg

righeira
Olvasó
righeira

Ja, a férfi a vevő.

Kiéheztetve, egymással versengve tolakszunk egy jobb falatért, mert mindenkinek bizony nem jut. és mindenhol azt nyomatják, hogy ez így az “igazi” – míg az eladóknak nem sürgős az üzlet, ki tudják várni a legjobb pozíciót, ráadásul állami támogatást kapnak, és ezen felül még kartelleznek is.

Reszet Elek
Újságíró

No igen az államnak vannak piaci torzító hatásai.

UPongi
Olvasó
UPongi

mert mindenkinek bizony nem jut

A statisztikai hivatal szerint ez bizony így van. És nem csak az idősebb korosztályban (a férfiak hamarabb halnak), hanem a fiatalabb korosztályban is.

rumospiskóta
Újságíró

Fiúk.. lássuk az én lányom története megengedőbbé tesz-e benneteket :
Mikor elköltöztem otthonról azért nem volt könnyű a gyerekeknek sem, de csak tavaly vettem észre hogy nemcsak a fiúk hanem a Csipetem is rágja a körmét. Tizenöt éves volt akkor, kezdett látszani az ami most már ordít róla, hogy az édesanyja kinézete jutott neki inkább : nagyon szép. De megdöbbentem mikor láttam a kezét a lerágott körmeivel.
Elég sok agyalás kellett hogy eszembe jusson a műköröm mint takarófelület ami egyben azt is megmutatná hogy a jelenleginél mennyivel szebb a látvány ha a körmök szép ívekkel koronázzák a nyúlánk ujjait. Telitalálat lett, alattuk szépen megnövekedtek a saját körmei és rendben is volt a dolog amíg elő nem állt a mai helyzet hogy a barátjának akar egyesegyedül megfelelni. Most újra nemszépek a körmei.
De már megvan a “gyors megszépülés lehetősége”.
Szóval a műköröm létezik csendes látványkiegészítőként is, nemcsak a látótérbe tolt ocsmány névjegyként.

Reszet Elek
Újságíró

A probléma mentális, a megoldás pedig csak felületkezelés. A körömrágás minimum rossz szokás, maximum szorongás és hasonlók.

rumospiskóta
Újságíró

Elismerem, de a lányom lelkében már csak tákolgatásra jut lehetőségem..

Naooo
Olvasó
Naooo

Majd jön szakítás előtt a magamnak akarok megfelelni dumával.

rumospiskóta
Újságíró

Telitalálat – de nem volt olyan nehéz megsaccolni. :-)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha rágja a körmét, akkor valami lelki baja van, amit nem elég elintézni annyival, hogy rakass szép körmöket.

rumospiskóta
Újságíró

SerialSlut : Nem volt aki a körmei alapján figyeljen a lelkére.. és a műkörmök eszközök voltak nem a cél vagy a megoldás.
Aztán a javuló szakaszban időnként megnéztem a már leszedett zselés lapok alatt kialakult helyzetet. Megdícsértem azért ami már alakult és mindketten láttuk ami még nemvolt (de nem szóltunk róla a másiknak) Aztán a végére már kilencet nézegettünk elismerően, egy mindíg behasadt meg töredezett meg nem bírta a sulis gyakorlatokat..
Aztán miután szilveszterkor átalakíttatta magát nagylánnyá valahogy hátrébb húzódtunk… már nem az én elismerésem volt az ügydöntő.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem értem, mi az, hogy nem volt, aki figyeljen a lelkére a körme alapján? Nem csak egy pasi, hanem a szülő is odafigyelhet rá éppenséggel, bizonyos kor alatt még az a szülő felelőssége, hogy kiderítse, mi baja van, nem biztos, hogy egy attól minden problémája megoldódik, hogy fiúja lett, ezer más ok is állhat a háttérben.

rumospiskóta
Újságíró

Nem nézte az édesanyja a rágott körmeit, vagy belenyugodott abba hogy mivel én elköltöztem, ez így jön ki a Csipeten.
Amit a nembiztosról írsz az nem érv :
Nincsenek biztos dolgok, még azok sem biztosak amire megesküsznek az emberek.
Amit én írtam az nem az hogy megoldódott minden problémája, hanem az hogy hátrébb húzódtunk egymás ilyen közeléből.
Nem az neki a fontos hogy nekem tetsszen a körmei formája. Ezt elfogadod “biztos” -nak?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igazából nekem mindegy, hogy a lányodnak hosszú vagy rövid körme van-e, meg persze mondhatjuk, hogy semmi sem biztos, így nem is érdemes foglalkozni vele, csak a probléma ezzel nem valószínű, hogy megoldódik, ami ugye szintén nem az én bajom. Nem érzem, hogy a lényegnek annak kéne lenni, hogy szép-e a körme, az új műköröm, ami elfedi a lelki bajokat az apjának vagy a pasijának tetszik-e, ez egy rohadtul felszínes dolog, így csak azt tanulja meg, hogyan rejtse el, meg hogy ha nem szép a körme, akkor nem kell senkinek, ezért legyen szép a körme. Lesz mit feldolgozni a 20-as években. :)

rumospiskóta
Újságíró

Akkor rosszul mondtam, mert a műköröm ugyanolyan mint az álarc – de ha az alatta megbújó saját körmét segíti hogy megnövekedhessen akkor nem CSAK álarc hanem védőtakaró is.
Elsőre is azt mondtam hogy nem a leszólási lehetőséget kerestem a témában hanem hogy dícsérhessem azt amit már elért általa. Szóval nem hangzott el hogy ha nem szép a körme akkor nem kell senkinek.. az hangzott el hogy amit elér attól érdekesebb lesz.
Igen. Azzal hogy “detuttihétszentháromhogybiztos?” – azzal nem érdemes foglalkozni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért, mit ért el általa?

rumospiskóta
Újságíró

Megnőtt alatta a saját körme. Ami nem sikerült minden elhatározása ellenére sem – és amit már csak meg kell óvnia.

Flo
Olvasó
Flo

Nézd, Piskóta, én a mellfelfújással is úgy vagyok, hogy bizonyos esetekben érthetőnek tartom, pl tényleg nagyon kicsi vagy sérült mellek, ilyesmi. Az is érthető, ha valaki lerágott körmöket akar takargatni (műkörömmel). De gondolom a cikk leginkább azokat a nőket ekézi, akiknek nem lett volna “muszáj”. Mankót se hordjon az, aki nem béna.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Van ilyen izé, amit rá kell kenni az ujjakra és olyan keserű, hogy többé a szája közelébe sem teszi. Mi a csecsemő gyerekeinknél alkalmaztuk, és bevált. :)

georg1945
Olvasó
georg1945

Egyszer írjátok már le, hogy milyenek is a lányos apák.
Mert vannak apák, akiknek CSAK lányai vannak, CSAK lányok születnek neki, aztán milyen is egy ilyen lányos apa ?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan olyan, mint a többi apa, de tudjuk, hogy mindig az anya bassza el/ kondícionálja/ kulturmarxistázza a gyerekeket….

georg1945
Olvasó
georg1945

Szerintem az olyan apáknak, akiknek csak mindig lányai születnek, az attitűdjük is nőies.
Volt szerencsém néhány ilyen apával találkoznom már az életemben.
Hát – lányos apák. Stb.

georg1945
Olvasó
georg1945

De sajnos nem tehet arról, hogy a spermiumjaiban kifejezettebb az x kromoszóma. Így leggyakrabban lányokat tud csinálni.

sRPd
Olvasó
sRPd

Minden olyan dekoráció felesleges egy nőn, ami meggátolja a nokedli-szaggatásban.

rumospiskóta
Újságíró

..egy feleségen sem, nemhogy egy NŐŐŐŐ -n.. :-)))

Aldo
Újságíró

Egy ideje próbálom megfejteni ezt az egész műköröm jelenséget, de még nem kaptam rá értelmes magyarázatot. Az egyik csaj ismerős a kérdésre csak annyit válaszolt, hogy azért hord műkörmöket, mert az szép. És ennyi volt a magyarázat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig egyszerű. Azért hordanak a legtöbben műkörmöt, mert azzal 2-3 hetente egyszer kell foglalkozni, amikor elmennek töltetni, újrafestetni, szóval kényelmi okai vannak. Továbbá azok preferálják még, akiknek a saját körmük nem elég erős. Néha én is rakatok (rövidet, nem hosszú karmokat), hiába erős a saját körmöm, éppenséggel meg lehetne formázni szépen és festegetni, de az napi törődést igényelne, hamar lekopik a lakk, elég macerás gondozni. A többség azért olyat rakat, amivel fogni, dolgozni, takarítani is lehet, egy bizonyos hossz alatt nem zavar be.

common man
Olvasó
common man

Akkor lusták és igénytelenek?Miközben az igényesség látszatával kérkednek?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért volna ez igénytelenség? Az igénytelenség az lenne, ha csúnyák lennének a körmeik. Ez olyan, mint hogy nem vagy igénytelen, hogy ha bár nem szeretsz takarítani, de fogadsz egy takkernénit, aki megcsinálja helyetted, összességében a lakásod mindig tiszta. Az igénytelen az, ha nem szeretsz és emiatt koszos is.
Egyébként a saját köröm rendben tartásához nem csak idő és türelem kell, hanem kézügyesség is. A bal kezemmel én sem tudom olyan szépen kifesteni a jobb kezemen lévő körmöket, mint ha egy profi csinálja, a reszelés is olyan, hogy elmegy, de lehet azt szebben is, nekem egyszerűen nem áll kézre, akárhogy is próbálkozom. Akkor már inkább csinálja egy profi.
A lustaságról meg annyit, hogy van, aki pusztán lusta, más meg sajnálja rá otthon az időt, nekiesni naponta, festegetni, szárítani (ami BAZI sok idő még olyan lakkal is, amire az van írva, hogy 5 perc alatt szárad), és így tovább. Az meg bosszantó, ha végre összeszenvedsz egy szép festést, elvileg kivártad az időt, úgy tűnik, minden oké, aztán “belenyúlsz”, és kezdheted az egészet elölről.
Nincs abban semmi rossz, ha szakemberre bízod a körmeidet, ezáltal azok mindig szépek és ápoltak, bármilyen okból is tedd, ha a végeredmény ez.

https://imgur.com/a/6VJCd6O

common man
Olvasó
common man

Arra gondoltam hogy igényesebb lenne a sajátot,ha nem bírod magadnak arra is van vagy volt szakember.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azt is lehet, de azon nem marad meg úgy a lakk, néhány nap és elkezd lejönni. Pár naponta körmöshöz járni a festésért elég nagy luxus volna.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak a kurvák lakkozzák a körmük.

common man
Olvasó
common man

És akihez naponta hoznak ötvenezre(ke)t? Elmegyek körömcsinálónak…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kihez visznek naponta 50 ezret? :)

common man
Olvasó
common man

Nem 50 ezer / óra, hanem 50 ezer / alkalom, te észkombájn. :)
Az tehát több órát jelent, ki tudja, mennyit.
Ha ebből nem telik.Szerintem lehet, még az adóból is leírható de ehhez nem értek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azt nem fogadtam el, és ahogy láttam, egyelőre más sem. :)

common man
Olvasó
common man

Az nem a 400 per hó volt?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De. Azt hittem, némi túlzással arra utaltál.

common man
Olvasó
common man
Naooo
Olvasó
Naooo

Az igazi körömmel is csak 2-3 hetente kell foglalkozni, visszavágni és kész.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Szerintem többre ne is számíts… ;)

Kalman
Újságíró

A műköröm olyan mint a szilikoncsöcs, csak könnyebb megszabadulni tőle és ezért kicsit kevésbé kiábrándító. Persze akinek műkörme van az úgysem jön szóba LTR-re, egyszer dugni meg még elmehet.

Nekem a színre lakkozott köröm sem tetszik. Rövidre, vagy minimálisan hosszúra vágott, ápolt egészséges köröm néz ki legjobban. Nem véletlenül, mert az a természetes és egészséges, és ami egészséges az szép. Ami pedig művi az csúnya.

Minden szépítkezésből az tud jól kinézni, ami a természeteset mímeli és csakis akkor elfogadható, ha beavatkozás nélkül csúnya lenne.

Egy természetes hatású smink még lehet jó. Egy természetes hatású feszesített csöcs is lehet jobb, mint ha lógna. De egy egészséges mellbe tuszkolt két számmal nagyobb szilikon az undorító.

Hasonlóan ha valakinek ronda körme van, akkor egy egészséges rózsaszínre lakkozás (talán francia lakk a neve) segíthet rajta. Vagy ha valakinek egyáltalán nincs körme, akkor ragasszon egyet magának. De szigorúan olyat, amilyen a normális embereknek egyébként is van, ne nagyobbat! Egy óriási műköröm olyan mint a szilikonbetét seggbe csöcsbe. Csak rondíthat.

Hunn
Újságíró

Egy nő testében a szilikon – legyen az a szája, vagy a melle, vagy akármelyik testrésze – automatikusan diszkvalifikálja őt, mint nőt, párkapcsolati szempontból. Gyakorlatilag azt jelenti, mintha a homlokára tetováltatná, hogy: “Segg hülye vagyok!”, és a szexuális vonzerejét is pont ugyanannyival csökkenti…

Bársony Betti
Olvasó

Igen, okos vagy. Mennyi tapasztalatod van ezekkel a versengő nőkkel, gratulálok! :)

Balton
Olvasó
Balton

Hoppá, egy műkörömmel és műkörmözéssel foglalkozó tévedt az oldalra. De az egymondat a zsarnokságról, ráadásul ilyen röviden kevés lesz. Ütköztessen véleményt…

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Kezdődik…

wittukind
Olvasó
wittukind

Műköröm, nagy segg, okosteló, és ami tényleg zavar engem, evés az utcán vagy a buszban, vagy egyik kezében a teló, másikban a félpalack szines viz, mit tudsz mondani egy ilyen valaminek? vigyázz, nehogy kilyukazd azt a plaszitik üveget a hülye karmalyiddal?- inkább nem is léteznek számomra
persze, utcán csak az állatok szoktak enni….

rumospiskóta
Újságíró

wittukind : Nee legyél már ilyen sommás véleménnyel az utcán evéssel kapcsolatban, hiszen a tölcséres fagyit például pont utcai fogyasztásra találták fel… vagy az mégrosszabb mert még a nyelvét is kinyújtja hozzá?
A nagy segg is hadd maradjon – inkább a nagy hasat kárhoztassuk.. azzal egyetértenék.

wittukind
Olvasó
wittukind

Köszönöm a leszólást, de….nagy segg nagy has nélkül nincs, az amire te gondolsz az a formás segg…és még soha nem nyomta hozzád valami homosapiens a fagyiát a buszon? vagy egy hirtelen fék miatt rádköpje? vagy leöntsön a szinesvizzel? és akkor bevágsz egy nyaklevest és jön a skandalum?
vannak ilyen helyzetek is, nekem mégis a kérődzőkkel van inkább bajom mint a fagyizókkal…egyébként miért nem lehet kivárni amig hazaér vagy nemtudomhova az illető?

common man
Olvasó
common man

Csak a hangulat kedvéért: https://www.youtube.com/watch?v=kksxKa1L6EA

rumospiskóta
Újságíró

Tulajdonképpen ez a beszélgetés már átvezet a testalkatok témakörébe, mert aki nagy seggű az hassal és has nélkül is ugyanazokkal az arányokkal rendelkezik csak van-e vagy nincsen felhalmozódott plusz zsír. Hoogyne lenne nagy segg has nélkül, illetve van az a seggméret ami mellett(felett) a hason kialakult úszógumi nem tűnik fel. Ja, meg tedd hozzá hogy húsz évesen jobbára csak a hasonló korúak tetszenek, de ötven évesen már az ötvenesek is meg a negyvenesek is meg a harmincasok, a huszasok… tehát idősebben jobban látja a férfi a nő testén hogy az eleve adott testalkatot hogyan árnyalja az izomzat és a zsírfelesleg aránya.
Te azt mondod hogy nagy segg, én ugyanarra azt mondom hogy : szemből széles csípő, profilból gömbölyű fenék, túlizmozott comb; vagy azt mondom hogy szemből széles csípő, profilból lapos fenék, normál izomzatú combok; vagy azt mondom hogy szemből keskeny csípő de combban szélesedik mint a lovaglónadrág, profilból gömbölyű vagy lapos fenék és izmos vagy vékony combok.
..és ez mind mind “nagy segg” -nek minősül – egy fiatalember szemével nézve.

Nem kérlek, még sose öntöttek le vagy fagyiztak össze – de ez is lehetőség ismerkedni (vagy ha nem egy formás nő volt akkor verekedni vagy megszégyenülten elkullogni)
Amit úgy kérdeztél hogy miért nem lehet kivárni, az egyszerűen egy másfajta neveltetés – én is simán eszem mások társaságában, mindegy hogy étteremben, kocsmában, buszon vagy vonaton.. talán olyan helyen nem mint az orvosi váróterem.. az ennek tényleg nem helye

common man
Olvasó
common man
Naooo
Olvasó
Naooo

Undorító.

wittukind
Olvasó
wittukind

Kinek a pap, kinek a papné…..de ezek tényleg nem faszgerjesztőek, és mégis miféle hajviselet az az elcseszett medvebocsfülszerű valami?

georg1945
Olvasó
georg1945

A férfi érdeklődésköre a tárgyakra irányul, a nők érdeklődése szinte csak az őt körülvevő emberekre, azoknak minden apró részleteire. Viszont érdekes, hogy egy nőnek nem számít a férfi szépsége vagy csúnyasága, ő nem annak alapján választ. Nem, nem a pénze alapján (mindig), nem is az autója vagy a várszerű háza, nem. A nők nem tudják megmondani pontosan, hogy nekik mi tetszik egy férfi testén.
Mondhatnám azt, hogy inkább a gondolkodása, lelke a meghatározó, ha férfit választ ?

Naooo
Olvasó
Naooo
georg1945
Olvasó
georg1945

Egy nő, aki jólnevelt, aki tudja a saját értékét, az nem eszik az utcán, tömegközlekedési eszközökön, nem iszik se üvegből, se pohárból, mert az nem illik. Egy úriember sem teszi ezt. A mai nők nagy bután elutasitják maguktól azt a kifejezést, hogy úrinő, – mondván, hogy ő nem, mert nem gazdag. Nem a gazdagság tesz egy nőt úrinővé, hanem a viselkedése.
Igazad van.

Reszet Elek
Újságíró

Egy úrinő dohányozni sem dohányzik az utcán.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy értelmes nö meg seholsem .

tomgal
Olvasó
tomgal

Akkor miböl iszik a tenyeréböl ? :)

Ja persze, ha egy-másfél órát utazik a munkahelyére ( akárki) 40 fokban, pont ezzel fog foglalkozni , hogy nem iszik inkább ott forduljon fel , de ö aztân úrinö/ember. ( tök egészséges is) Te hol élsz cseszd meg ?! Komolyan úgy gondolod, hogy egy hosszú busz, vonat úton , gyalogás során ez bárkit manapság érdekel ?! Nem ettöl lesz valaki úrinö vagy úriember. Én egyébként már azzal megelégednék, ha a többségük csak ember lenne.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy úrinő nem eszik, nem iszik, nem lép, csak tipeg, de még a levegőből is csak aprókat szippant.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Nagyon egyetértek a cikkel. Hátha a cikkíró, tud segíteni egy másik nagy és zavaró rejtélyben: Miért csücsörítenek a nők a fényképeken úgy, mint egy idegsérült aranyhal?! Ezzel mit akarnak kifejezni?

Laszlo Andor
Olvasó

Nekem van egy másik elméletem is hogy miért csúfítják el a nők ronda, hosszú hegyes karmokkal az ujjaikat, az ilyen nők a tudatalattiukban szunnyadó kapzsiságukat ,mohóságukat, pénzéhségüket fejezik ki és leplezik le önkéntelenül, mert kaparni , megkaparintani a zsákmányt csak nagy karmokkal lehet, ezért ezek a nők nem mások mint emberbőrbe bújt dögkesejűk, akik megharcolni nem akarnak az anyagi javakért ,inkább megvárják amíg a férfi akire egy még élő tetemként tekintenek, megadja magát és utána szétszedik átvitt értelemben, könyörtelenül kisemmizik , tönkreteszik, megsemmisítik.

Franklyn
Olvasó
Franklyn

Tetszik!
Mind afféle tükörvilágban élünk. Ebben a tükörvilágban a dolgok általában nem azok, amiknek látszanak, vagy amit hirdetnek magukról, sokszor pont az ellenkezője igaz. A préda, zsákmány nem a nő, hanem inkább a férfi. A gyerek nem a szeretet tárgya, inkább eszköz. A mosoly nem az örömé, hanem a mesterkéltség mosolya. A smink szépséget mutat, de csak a belső rothadást leplezi.

Kovács Sándor
Olvasó

10 éve megmentettem egy philips whirlpool mosógépet, amit 1990-ben gyártottak! A mai napig semmi baja! Azért cserélték le, mert a program tekerőt kellett kihúzni, ami a mai modern nőnek már nem megy a műkörmök miatt! A mosógép a mai napig üzemel nálam, viszont az illető, amire lecserélte, már 1x elromlott! Na? Visszafelé haladunk, vagy a butaságba? Lehet dönteni, mi jobb, ha nő dönt valamiről…

Naooo
Olvasó
Naooo

Butazombi meglátja mekkora feministák a kapitalisták szörnyetpusztul.