George Herceg
0 megosztás

A randizásról férfi szemmel

Tele a net a férfiak panaszaival arról, hogy a mai nőkkel nem lehet randizni, mert egyrészt el sem jut odáig az ismerkedés, másodszor a megbeszélt randira el sem jönnek a kedves nőnemű lények, harmadszor a randi után eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Sokakat már annyira frusztrál ez a helyzet, hogy végleg lemondtak a nőkkel történő bármilyen kapcsolatról, mások őrült pénzeket költenek PUA módszerek elsajátításáért, hogy feljebb tornásszák a sikerrátájukat. A helyzet megoldása természetesen mindkét nem hozzá állásának megváltozásában keresendő, de még mielőtt az a vád érne nem először, hogy csak a csajokat szapulom, elmondom mit látok a legnagyobb hibáknak abban, ahogy a férfiak jó része tekint erre a problémára.

A könnyedség hiánya

Az első alapvető hiba, ha az ismerkedést, a randit komolyan vesszük. Ez egy lehetőség csak, amelyből két ember kapcsolata rendkívül sok irányban mehet tovább, vagy nem megy tovább semerre. Ennek belátása után egyértelművé válik, hogy a randiknak valójában csekély tétje van. Nem várható el, hogy azért mert tetszik egy nő és sikerül vele lefixálni egy találkozót, abból szex, kapcsolat, vagy ásó,kapa, nagyharang lesz. A randi lényege, hogy egy adott időben és helyen két ember megpróbálja jól érezni  magát, és közben valami ki is derülhet számukra a másikról. Nagyon kontra-produktív hozzáállás, ha úgy tekint egy férfi a találkozóra, mint egyfajta vizsgára a szex, vagy a párkapcsolatba lépéshez.  Ez okozza sokaknál a különböző viselkedési formákba bemerevedést és a kínos csendeket. Ez még akkor is így van, ha azt érezzük, sok esetben, hogy bizony a nők vizsgáztatnak, felmérnek minket, de kérdem Én, mi nem ezt tesszük? A különbség annyi, hogy mi más preferenciákat használunk. A nők nagyon megérzik a görcsölést és nem is jön be nekik. Szóval, a lényeg, csak könnyedén.

Vannak olyan randik, amikről nincs kimondva, hogy az

Fel kell mérni azokat a szituációkat és ki kell használni, amikor a randi nem előre megbeszélt és formalizált formában jön létre, hanem mintegy a véletlennek köszönhetően kerül két ember ismerkedési helyzetbe. Sok férfi kizárólag a randinak megbeszélt találkozókon kezdi figyelni a nők felől érkező jeleket. A nők viszont sokkal érzékenyebben mérik fel ezeket a szituációkat és ennek megfelelően, ha bejön nekik az illető, akkor randi üzemmódba tudják helyezni magukat. Hagyjuk tehát magunk mögött a sablonos gondolkodást és legyünk kezdeményezőek, ha a véletlen a kezünkre játszik.

Minden sérelemre, átverésre tekintsünk úgy, mint egy jól működő szűrőre

Tudom, hogy sok férfit frusztrál a sikertelen próbálkozások sora, a létre nem jövő találkozók, a kifizetett italmeghívások, amelyek után nem lett semmilyen folytatás. E frusztráció elviselésére szolgáljon vigaszul az a gondolat, hogy minden ilyen átverés azt mutatja csak, hogy az adott nővel csak borzalmas kapcsolat jöhetett volna létre, melyben a férfi az önbecsülésnél még többet veszíthetett volna. Természetesen sajnálatos, hogy nem dughatunk meg minden nőt, aki tetszik nekünk, mégis ne vágyjunk olyanra, aki könnyedén vágott át minket már a legelején. A nőknek joga van választani, és elutasítani minket. Van, aki ezt gerincesen teszi, van, aki nem. Aki nem, az emberként is leszerepelt a szemünkben, így nincs vele több dolgunk.

Férfiként neked is van jogod nemet mondani

Ha a randin neked nem jön be az adott nő, akkor neked ugyanolyan jogod van kilépni a szituációból, mint a csajoknak. Nem kell végighallgatnod a mondanivalóját, kifizetni az italát, hazakísérni az ajtajáig. Udvariasan köszönd meg a lehetőséget és búcsúzz el. A Te időd éppen olyan értékes, mint mindenki másé. A lényeg, hogy akárhogyan sikerült az este ne légy se frusztrált, se csalódott, se dühös, hiszen ez csak egy randi volt, amiből még előtted áll jó pár az életben, ha Te is akarod.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


58
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
52 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
rumospiskótaTuzliliomNaoooSerialSlutSirius122 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
wittukind
Olvasó
wittukind

Ez már az ötödik ilyen nyári cikk, könnyed és érthető, csak úgy jobban jönne a cim hogy “randizás fiúszemmel nézve” és a csajokat nem szapulni kell hanem dugni.

common man
Olvasó
common man

Szerelmesen sétálgatni úgy sem lehet nálatok mert mindenhol medvék szaladgálnak.Csak az marad amit mondasz.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem mindenhol csak ott ahol vannak….a szerelmes sétálgatást föladtam úgy 93 tájt…

Flo
Olvasó
Flo

“a csajokat nem szapulni kell hanem dugni”

Az nem a medvére vonatkozik nálatok? Nem csoda, hogy nem tudsz te sétálgatni 93 óta… Lábak nélkül én se tudnék…

Hű, erről jut eszembe, megtörtént eset, Angliában mesélte egy rutinos halkereskedő, hogy régebben az angol halászok ha több napig voltak a tengeren, és már hiányzott az asszony, puncit vágtak nagyobb halakra.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt nekem irtad? akarsz kötekedni? Vietnámban a 155cm-es nők pandamaciknak néznek ki? sétálgatni még tudok, sőt hegyre mászni is de nem szerelmesen, és egyébként is – bleib wo der pfeffer ´wächst

Flo
Olvasó
Flo

Medvèk Erdèlyben èlnek sokan, pandamacik Kìnàban. Azt viszont nem tudom, hogy nàlatok milyen halat, de foleg milyen homàrt lehet beszerezni. Vietnàmban van tobbfèle is
, csak egyfajta nincs: olcsò homàr.
De hàt enni csak kell valamit.

wittukind
Olvasó
wittukind

Szerinted a homár és a medve rokon? egy kicsit messze kéne menjünk vissza hogy megtaláljuk a közös őst, nem gondolod? ez van, te a homárral, én a pisztranggal, van ilyen

Flo
Olvasó
Flo

Aki a homàrt szereti, annak a peace-trung-is bejon.

Hogy a medve ès a homàr miben hasonlìt, azt nem tudom. Nem vagyok nagy medve-szakèrto. De ùgy tudom, o is szereti a peace-trungot, tehàt a homàrt is.

Ès a medve is azon kevès faj kozott van, ami a homàrok utàn, az elmùlt 150 milliò èven belul alakult ki. Azèrt ez csak nem vèletlen.

wittukind
Olvasó
wittukind

Csak azt nem irtad hogy honnan szedted hogy nekem nincs lábam? vagy járkálni csak szerelmesen szabad? esetleg valami homárszerű medvével?

Flo
Olvasó
Flo

Le bizony, a kèt nagy (ès asszimetrikus) ollòjàval. De ha mègsem ìgy tortènt, azt is tudomàsul veszem ès elfogadom.

Szòval hogyan tortènt?

common man
Olvasó
common man

nana asszonyom akkor mit gondol mivel csöngettem

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Végül is mind a kettő halszagú, és ha frigid az asszony, akkor attól sem kap sokkal több örömöt.

Flo
Olvasó
Flo

A homàr nem halszagù, ès majdnem annyi èlvezetet ad, mint a szex. Mindez persze az àrakon is làtszik. 10000 forintbòl màr tudsz venni olyan homàrt, amivel jòllakhatsz (bàr azt mèg meg is kell fòzni). Egy combosabb pèldàny pedig ennek sokszorosa is lehet. Hàt ki koltene ennyi pènzt homàrokra, ha nem lenne olyan jò homàrt enni?

Reszet Elek
Újságíró

A homárt is elevenen főzik meg?

Flo
Olvasó
Flo

Àltalàban èlve dobjàk a fazèkba, de itt Vietnàmban inkàbb kivèreztetik, ès a vèrt rizsborral keverik, aminek pocsèk ìze van. Èn is ki szoktam nyerni a vèrt, de èn max egy kis kaviàrt rakok a tetejère, miutàn bekocsonyàsodott.

A japcsik meg èlve eszik meg. Levàgjàk a potrohàt, vèkony szeletekre vàgjàk belòle a hùst, ès a mèg mozgò testtel egyutt szolgàljàk fel. Nem normàlisak.

Reszet Elek
Újságíró

Innentől bukott a mutatvány. Nem fogok egy másik élőlényt szenvedésnek, kínhalálnak kitenni a magam kulináris élevezetéért.

Flo
Olvasó
Flo

Hacsak nem vagy vega, amúgyis élőlényeket teszel ki kínszenvedésnek. Max nem látod, hogy mit csináltak azzal a szerencsétlen csirkével, amit te már darabokban látsz viszont a polcokon. De nem is muszáj látnod, csirkét is, homárt is vehetsz már eleve feldolgozva.

Amúgy nekem rémálmaim voltak azután, hogy az első homárt készítettem el magamnak. De aztán ez az érzés elmúlt, rutinná vált a művelet.

Reszet Elek
Újságíró

Egy gyors lefejezés, főbelövés és hasonló nem ugyanaz a múfaj, mint az elevenen megfőzés. Nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág. A természetellenes állattartás sokkal inkább zavar, mint a haszonállatok gyors kivégzése. Nem való a táplálékunkat ennyire nem tisztelni.

common man
Olvasó
common man
Reactor
Újságíró

Én szagoltam már homárt, langusztát is. Eléggé büdös, döglött tengerisün-szaguk volt.
Ám attól hogy valami sokba kerül, még nem biztos, hogy jó is. A japán fugut olyan áron mérik, hogy ahhoz képest a homár az aprópénz, és teljesen átlagos íze van. Ráadásul, ha béna szakács készíti el, könnyen lehet hogy az volt az utolsó vacsorád…
És erre adnak ki emberek csillagászati összegeket.

Flo
Olvasó
Flo

Nem büdös, csak szokatlan illata van. A fugunál az elkészítés kerül sokba, maga a hal se olcsó, de nem sokkal drágább, mint a homár. Viszont míg fugut csak magasan képzett séfek készítenek el (tekintve, hogy tele van méreggel), homárt bárki tud úgy főzni, hogy az emberi fogyasztásra alkalmas legyen. Ehhez képest képest marha kevés helyen főznek homárt igazán jól – ezért is szoktam inkább magam összedobni (meg persze mert ha én csinálom, a páncélt is fel tudom aztán használni).

“Ám attól hogy valami sokba kerül, még nem biztos, hogy jó is.”

Ez akár az európai nőkre is vonatkozhatna… Egyébként meg ha valami relatíve drága, és mégis megveszik, az azt jelenti, hogy legalábbis egyesek számára mégiscsak megéri. Biztos te is költesz olyasmire, amire meg én sajnálnám a pénzt.

Reactor
Újságíró

A cikk azért nem túl hasznos, mert a férfiak zöme a randevúig se jut el. Őt soha nem hívja nő randevúra, egyenjogúság foreva, ha meg ő hív el egy nőt, az vagy kiröhögi, vagy öklendezni kezd az undortól…

common man
Olvasó
common man

Ezennel kérdezem a szerzőt, ő hogy jutott el a randevúig és vajon ezt mások tudnák-e alkalmazni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hogy mennyire hasznos azoknak akik még a randevúig se jutnak el, nem tudom, úgy lehet, tapasztalat teszi, mit hogy mondasz neki,végülis ez olyansmi ami úgy jön, hogy van erre “tanfolyam” ez nekem nagyon újdonság volt mikor olvastam itt…

Reactor
Újságíró

Hát ja…a baj csak annyi, hogy a tanfolyamon fizetett statisztákat kell “felszedni”, a való életben meg nem.

Hunn
Újságíró

Kedves Reactor, alaptörvény, hogy a férfinak kell kezdeményezni. Nő valóban nem fog kezdeményezni, mert a feminista propaganda az egy dolog, a valóság pedig a másik.

Azt, hogy egy nő a férfi közeledésére hogyan fog reagálni, pozitívan-e vagy negatívan, azt a férfi csak akkor tudhatja biztosra, ha már megtörtént a közeledés, előtte NEM! Az “approach anxiety”-t le kell győzni, mert azt, hogy “biztos kiröhög vagy öklendezni fog” azt csak az “approach anxiety” súgja az agynak. Ezt kell kikapcsolni és nyomulni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nő valóban nem fog kezdeményezni,

Dehogynem, a sok dagadt szutyoknak olyan önbizalma van, hogy simán és szemtelenül , néha jobb szöveggel szólít le /szed fel egy nála – jóval- értékesebb férfit, mint a “rosszfiúk” :)

Aldo
Újságíró

Meg az egójuk is sokkal nagyobb. Bár nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy játsszák az elérhetetlent.

Hunn
Újságíró

“Meg az egójuk is sokkal nagyobb. Bár nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy játsszák az elérhetetlent.”

Kedves Aldo, ne keverjük össze az időrendi sorrendet! Egy nő esetében, amikor eljátssza az elérhetetlen hercegnőt, a látszólag határtalan önbizalom és szinte hihetetlennek tűnő beképzeltség oka az, hogy a férfi leszólította!!!

Mivel maga a tény, hogy egy férfi kezdeményezett nála és akar tőle valamit, bizonyítja a nőnek saját maga számára azt, hogy ő egy jó nő, egy kívánatos és szép nő! És akkor el is kezd ennek megfelelően viselkedni, holott lehet, hogy 10 perccel ezelőtt amikor a mosdóban belenézett a tükörbe, csúnyának látta saját magát.

Tehát: a nőnek a saját szépségébe, vonzerejébe vetett hite nem abból áll, hogy belenéz a tükörbe, és objektíve megállapítja magáról, hogy szép. A nő saját szépségébe vetett hite kizárólag azon múlik, hogy a férfiak érdeklődnek-e utána, vagy sem.

Ezért képzelheti magát egy 30/10-es nő 10/10-esnek: hiszen jönnek a pasik, és mind akarnak tőle valamit, ergo úgy lesz vele, hogy: “szép vagyok és szexi, és mivel az vagyok, megtehetem, hogy ennek megfelelően is bánjak velük…”

Sirius122
Olvasó
Sirius122
Hunn
Újságíró

Sirius!!! Hola, amigo! :)

Jó újra itt látni téged is! Remélem jól mennek a dolgaid?

(Írnék neked privátot is, de fogalmam sincs, hogy hogy lehet ezen az új kommentelési felületen…)

Aldo
Újságíró

De az ilyen 120 kilós szutykoknál éppen az a probléma, hogy nemhogy a jó pasik, de az átlagosak sem szólítják le magukat.
Erre elkezdik sorolni, hogy nekik is ugyanúgy jár a 190 magas, sikeres, izomagy, mint a vonzóbb társaiknak. Komolyan kijelentik, hogy őket a belsejükért kell szeretni, miközben ugyanúgy az izomtibikre csorgatják a nyálukat. Nem véletlen, hogy a legbetegebb feminácik is mind rusnyák és vagy/elhízottak. Valamilyen szinten még mulatságos is végignézni a vergődésüket.

Hunn
Újságíró

Aldo, szerintem ezek a nők úgy vannak vele, hogy úgysincs veszteni valójuk. Másrészt pedig az, hogy egy nő melyik férfihoz vonzódik, hogy egy nőnek melyik férfi tetszik, az teljesen független az adott nő SMV-jétől és szexpiaci értékétől.

Aldo
Újságíró

A vonzalmat valóban nem lehet irányítani, ennek ellenére csak a férfiak cseszik le, hogy nem a 10/10-es csajokra kéne gerjedni és keresgéljenek már a szintjükön. Az ilyen bányarémeknek senki nem mond ilyet. Sőt épp ellenkezőleg.
Persze lehet itt ábrándozni a legfelsőbb pár százaléknyi csúcskategóriás pasiról, csakhogy nekik is lesznek igényeik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kérdés az, hogy ez miben érint egy férfit, aki semmit nem akar ettől a bányarémtől, miért kéne vele foglalkozni?

Reactor
Újságíró

Nemtudom, ezt mikor, ki, hol tette meg alaptörvénynek, hogy a férfi kezdeményezzen. Az egyenjogúság, amit kinyervákoltak maguknak, pont itt kéne, hogy kezdődjön: hívják ők randira a férfit. Persze az egyenjogúság csak addig kell nekik, amíg hasznuk van belőle…minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartsa a mondás…
Hja kérem, a feminizmus addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre :D

Az 100% hogy én egy nőnél se fogok kezdeményezni. Ha akar valamit, lépjen elsőnek ő, máskülönben nem lesz semmi. Se most, se máskor.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nemtudom, ezt mikor, ki, hol tette meg alaptörvénynek, hogy a férfi kezdeményezzen.

Egyszerű, a dugás vágya jóval erősebb a férfi részéről, a kezdeményezés „kényszere” őt sújtja.

Az egyenjogúság, amit kinyervákoltak maguknak, pont itt kéne, hogy kezdődjön: hívják ők randira a férfit.

A férfiak adták meg nekik, most meg nem lehet már visszatuszkolni a palackba. Miért hívnák randira a férfit, ha tízen ugranak még a puszta létéért is és még ehhez általában a pina igératét sem kell belebegtetni-e? Mi értelme ekézni a nőket, amikor azok csak az ösztöneiket követik? Még mindig nem értem, hogy miért kéne a nőnek a férfit randira hívnia, mikor ez a férfinak fontosabb?

Persze az egyenjogúság csak addig kell nekik, amíg hasznuk van belőle…

Minden csak addig kell nekik , amíg hasznuk van belőle, ez az alaptörvényük.

minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartsa a mondás…

Ennek a közhelynek a kapcsolata az előző mondathoz számomra nem értelmezhető.

Hja kérem, a feminizmus addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre :D

Jól hangzik, de fals, ahogy Esther Villar is írja, nem a feminizmus miatt áll meg a férfi a defektet szenvedett nő autója mellett, azelőtt is megállt mielőtt feminizmus létezett volna.
Ösztönszinten teszi. És amíg “ingyen”, kényszer nélkül igába hajtja afejét, addig lehet a feminizmust ekézni, csak épp nincs értelme.

Az 100% hogy én egy nőnél se fogok kezdeményezni. Ha akar valamit, lépjen elsőnek ő, máskülönben nem lesz semmi. Se most, se máskor.

Ez volt a szlogene a tavalyi bújócskaverseny győztesének is :)

Aldo
Újságíró

“Jól hangzik, de fals, ahogy Esther Villar is írja, nem a feminizmus miatt áll meg a férfi a defektet szenvedett nő autója mellett, azelőtt is megállt mielőtt feminizmus létezett volna.
Ösztönszinten teszi. És amíg “ingyen”, kényszer nélkül igába hajtja afejét, addig lehet a feminizmust ekézni, csak épp nincs értelme.”

Ki kell számlázni a munkadíjat.

Aldo
Újságíró

“Mi értelme ekézni a nőket, amikor azok csak az ösztöneiket követik? Még mindig nem értem, hogy miért kéne a nőnek a férfit randira hívnia, mikor ez a férfinak fontosabb? “
Mert ha csak ül a seggén, akkor azok közül tud választani, akik odamentek hozzá. Ha egy öt általa rangon alulinak tartott vesztes, akkor bizony baszatlanul megy haza.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És ez hol izgat egy férfit?

Aldo
Újságíró

“Hja kérem, a feminizmus addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre :D”
Nálatok nincs lift?

“Az 100% hogy én egy nőnél se fogok kezdeményezni. Ha akar valamit, lépjen elsőnek ő, máskülönben nem lesz semmi. Se most, se máskor.”

Aldo
Újságíró

A frusztrációt nagyon egyszerű elkerülni. Mindkét fél fizesse szépen a saját fogyasztását. Így a férfi nem fogja azt érzeni, hogy a meghívásért cserébe jár a dugás és, hogy megint lehúzták, ha esetleg nem lesz folytatása a dolognak. A nő sem fogja azt érezni, hogy a meghívásért cserébe szexet kell nyújtania és nem lesz lehúzós kurva, ha úgy dönt, hogy nem szeretne második randit. Egyik fél sem fog keserű szájízzel távozni. Azzal se jöjjön senki, hogy a meghívó fél fizessen, mert ugye a nő soha a kurva életben nem fogja elhívni a férfit és ő is ugyanúgy akarja a dolgot, mert ha nem akarná, akkor valamilyen nevetséges indokkal lekoptatná a férfit, hogy most nem ér rá, mert…
És mivel már a nők is dolgozhatnak, jó fizetést is kaphatnak, ezért őket sem fogja a falhoz vágni, ha a pénztárcájukhoz kell nyúlni.
Ennyi erővel a férfi is elvárhatna egy cumit első alkalommal. Ja, hogy a nők nem kurvák? Akkor a férfiak sem bankautomaták.
De a kizárólag a férfi fizet megoldással sem lenne probléma, ha a nők többsége tisztességesen játszaná a játszmát. Vagyis, ha már az elején tudja, hogy ebből bizony nem lesz folytatás, kinyögné, hogy “Figyelj, Feri! Bírlak meg minden, tudom, hogy ez most nehéz lesz, de nem szeretnélek hiú ábrándokba rángatni, ezért hagyjuk az egészet. Nem szeretnélek kihasználni anyagilag, ezért itt van a részem.” Na, ezt bizony soha nem fogjuk hallani egy nőtől.
Sokuk ugyanis már a legelején tudja, hogy ebből nem lesz semmi és ha több vasat tart a tűzbe, akkor egész sokáig élvezheti az ingyen élést randi címén. Ha mást nem, legalább napi egy étkezés árát meg tudja spórolni. A nők sem díjazzák, ha az elején megdugják őket, aztán az illető felszívódik és többet nem is hallanak róla.
Jó gondolat, hogy pozitívan tekintsünk egy sikertelen randira abból a szempontból, hogy a csaj mellett csak szenvedtünk volna, ha összejön a dolog, de attól még, hogy alkalmatlan hosszútávra, attól még egy dugásra lehet, hogy alkalmas lenne. Így persze már kevésbé lenne frusztrált az ember fia. Ha pedig pechszériád van, egy már legalább az ötödik ilyen randiba futsz bele, akkor a legutolsó gondolatod az lesz, hogy mit nyertél hosszútávon.
Ritka, de vannak viszonylag normálisabb nők, akik arra panaszkodnak, hogy a pasijuk semmit sem enged fizetni helyettük. Nem csak a randik során, de már a kialakult kapcsolatban is. Aztán persze, ha vége a kapcsolatnak, ők fognak a legjobban rinyálni, hogy mennyi pénzt dobtak ki az ablakon feleslegesen.

Montana24
Olvasó

Off: Örülök, hogy lett google+-os bejelentkezési mód, a régi rendszer egyszerűen nem engedett be.

On: Én többek között azért is lettem MGTOW, mert a hozzám illő 20-25-ös korosztállyal képtelenség tartalmas beszélgetést folytatni. Most 28 évesen azt veszem észre, hogy kora 40-es nőkkel sokkal jobban kijövök, viszont ők (1-2 kivételtől eltekintve) nem vonzanak szexuálisan. Pedig társként simán el tudnám őket képzelni. Főnököm 42 éves, valóságos MILF, már akkor áll, ha rá gondolok, ráadásul szingli egy gyerekkel( valószínű alfaözvegy). Egy 25 évesre szintén a munkahelyen meg max annyi, hogy jól néz ki és passz, nem mozgat meg. A főnökömet még szívesen elhívnám randizni is, de nem merem. :D

El van ez a világ cseszve rendesen.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A 20-25 év közti nőkkel ne is akarj tartalmasakat beshélni hisz nem is azért vannak, tartalmasat d..ni na azt már lehet de ahoz sincs sok remény! Nem tudom mennyi idős vagy de ne is akarj ilyen 40+os nőkkel összekötni az életed! :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt irta hogy 28 körüli tehát ez megvan, és azt irta hogy feláll neki mikor rá gondol nem hogy nevelje a kölykit!? csak egy kicsi bátorság és megvan..

Aldo
Újságíró

Gyerekes 40-es nő, a kétszeresen is sérült áru.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Költeni költenek, mégis alulfizetettek a magyar prostik. 15 ezer Ft már luxusár…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Akkor te olcsóbb vagy azért? Luxus már kilőve! ;)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem ebben a műfajban tevékenykedem, lüke. Az átlag, rosszlányokos hirdetőkről beszélek.

Montana24
Olvasó

Slut valahol tudunk beszélni privátban? Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot, mivel tök tapasztalatlan vagyok e téren, viszont el kéne már menni egy csajhoz így lassan 30 felé… Sok rémhírt is hallok, amiknek jó része valszeg hülyeség, de te bennfentes vagy ha jól tudom. Keresni jól keresek, tehát mindenképp átlagon felüli szolgáltatásban gondolkodom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Serialslut kukac gmail, dobj egy mailt ide!

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szegény-szegény alulfizetett kurvák.

Aldo
Újságíró

Már rég tüntetést kellett volna szervezni a parlament elé a prostiminimálbér bevezetésére.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Újonc vagyok itt, lehet, nem mindenben beszélem még a kanonizált nyelvet. Belecsapva a lecsóba: csak az utolsó ponttal értek egyet maradéktalanul. Több olyan szitu lett volna, ahol alkalmaznom kellett volna- a férfit jólneveltsége és belérögzült szerepe visszatartja attól, hogy sok nőnek azt adja, amit valójában megérdemelne.
Pár gondolat az egyes pontokról:

“Az első alapvető hiba, ha az ismerkedést, a randit komolyan vesszük.”

Igen, mert az első x évében (részemről évtizedében) a nőt is komolyan venné az ember, azt hiszi, hogy világlátásban, gondolkodásmódban, moralitásban, erkölcsiségben és szavahihetőségben nagyjából párba állítható felek találkoznak egy randevú alkalmával. Utólag sokszor ledöbben az ember, hogy itt mekkorát tévedett. Ma is gyanítom, hogy a lazáskodással elvihető nő az kábé annyit is ér. Arra vigyázzunk még, hogy a legtöbb nő önérzete ugyanakkor kívánja, hogy úgymond komolyan vegyék (annak ellenére, hogy esetleg kiderül utólag, hogy messzemenőkig méltatatlan ehhez az elváráshoz, és ő ezt még fel csak sem tudja mérni). Keskeny a palló: ha nem folytatod elég tempósan, ahogy a legtöbb már hozzászokott, akkor freindzoneba hajít, ugyanakkor, főként vidéken, könnyen a felszínes és rámenős kategóriába kerülsz a gyorsabb tempóval. Ha belemész az érzelmi támaszt is biztosító játszmába, akkor pedig máris bent vagy a csalitosban, a nő nem respektálja, hogy te befektettél a kedvéért a dologba- azt csinál, amit akar veled. Itt valami olyasmiről van szó, hogy ha volt gyerekszobád, nagyon nehéz annyira gátlástalannak és számítónak lenned, hogy elkapd azt a kontextust, ahogy a legtöbb nő már “gondolkodik” az emberi kapcsolatairól. Egy jólnevelt férfi megundorodik ettől.

“Fel kell mérni azokat a szituációkat és ki kell használni, amikor a randi nem előre megbeszélt és formalizált formában jön létre, hanem mintegy a véletlennek köszönhetően kerül két ember ismerkedési helyzetbe.”

Szerintem téves. Minden általuk hangoztatottal ellentétben a nőknek csak bizonyos élethelyzeteikben nincsenek fent a pajzsaik. Te hiába veszed azzal a nagyvonalúsággal a dolgokat, hogy mindenkit minden szituációban igyekszel tisztelni, mert ki tudja, mi kerekedik ki belőle, a nők ezzel közel sincsenek így. A legtöbb szitu nekik nem randiszitu, és sokszor olyan szinten lekezelően bánnak a spontán helyzetekkel, hogy, ha a férfinek van egy kis önbecsülése, azt a dolgot már nem gondolhatja tovább,. mint olyasvalamit, ami fejlődhet valahová. A nők csak hazudják a spontaneitást, teljesen alkalmatlanok rá. Ma már nem hogy az utcán, de hasonló gondolkodású emberek közegében sem lehet ismerkedni: egyházi közösségek, hangversenyek, előadássorozatok stb is már szinte teljesen alkalmatlanok erre. Felfoghatatlan, hogy mire gondolnak a nők, hol fogják az általuk elképzelt férfiak megtalálni őket. Valószínűleg a virtualitás sokat rontott a helyzeten. ma már könnyedén el tud érni naponta több száz kiéhezett (leginkább huszonéves) kandúr egy úgy-ahogy kinéző nőt is- szerencsétlenek nem csoda, hogy kínjukban már nem tudják hova taksálni magukat.

“E frusztráció elviselésére szolgáljon vigaszul az a gondolat, hogy minden ilyen átverés azt mutatja csak, hogy az adott nővel csak borzalmas kapcsolat jöhetett volna létre, melyben a férfi az önbecsülésnél még többet veszíthetett volna. ”

Igen, csak lehetne ezt az egészet intelligensen és minimális empátiával is csinálni.

rumospiskóta
Újságíró

Tuzliliom : olvasgass a múltban is..
Filozófiát, fogalommagyarázatokat, harci zaj nélküli elmélkedéseket most nem találsz.
2012 -13-ban egyszerűbb volt a világ, nem az elkeseredettség számított hanem a jó.. a precíz megfogalmazás.
Borisz az olvasmányos, Suum Cuique és Giordano Bruno a filozófusok, Deansdale , ReszetElek, Hgyi, Wastrel..
Ismerkedj velük is.