Férfihang.hu
0 megosztás

Alekosz a Férfihangnak: megtörtént a hatalomátvétel, a nők irányítanak

Nagy Alekosz ismerkedés, partnerkeresés körül bonyolódó bulvártörténetét látva nyilván sokakban merült fel a kérdés, hogy miként lehetséges, hogy még egy közismert showman is kapcsolatteremtési nehézségekkel küzd? Vajon Alekosz speciális helyzete ellenére mindez össze függ az átlagférfi egyre gyakrabban emlegetett társkeresési problémáival? Leginkább ezekre a kérdésekre szerettünk volna választ találni, amikor úgy döntöttünk, hogy a Férfihang.hu hasábjain egy interjú keretei között szólaltatjuk meg Alekoszt és megpróbálunk a végére járni, hogy a bulvársztori mögött rejlenek-e mélyebb igazságok. Abban mindenképpen biztosak voltunk, hogy kérdéseinkre leplezetlenül őszinte válaszokat fogunk kapni a provokatív médiaszereplőtől.

Legutóbb azzal kerültél a címlapokra, hogy kísérleti jelleggel homoszexuális lettél egy hétre. Mi indított erre az elhatározásra?

Egyszerűen nőre vágytam. Amikor egy hete ingyen lakhatást kínáltam diáklányoknak szexért cserébe, lányok helyett férfiak jelentkeztek; de nem akárhogyan! Annyi dicséretet, annyi udvarlást, annyi felémvaló érzelemkinyilatkoztatást nőtől nem kaptam évek óta, amennyit pár nap alatt a homoszexuális férfiaktól. Úgygondoltam, kiderítem miért nem látják bennem a nők azt, amit a homoszexuális férfiak igen. Ugyanis túlságosan abszurdnak tartottam azt, ahogyan a nők tekintenek rám, és nagyonis reálisnak, valósnak, ahogyan a férfiak. Ennyire nem lehetnek érzelmi analfabéták a nők! Mondtam. Be akartam bizonyítani magamnak, ki akartam deríteni. Sikerült! Sajnos, továbbra is azt kell, hogy mondjam, a női agy primitívebb mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva. A homoszexuálisok nőket megszégyenítő módon képesek az érzelemkinyilatkoztatására, lelki és érzelmi intelligenciájuk fényévekre jár a nők álomvilágától. Tisztelet és meghajolás a homoszexuálisok érzelmi tisztasága – hűsége előtt. Fantáziájuk csodálatos.

Döbbenetes, hogy ismert médiaszereplőként sem találsz megfelelő nőt. Mi vezetett idáig, hogy a nők ilyenné váltak?

Igen. Ez valóban döbbenetes. Magam sem hiszem el. Országosan ismert, közkedvelt milliomos sztárként, nem ezt várná az ember! Mert ugye hol vannak az érdeklányok? Hol vannak az aranyásók? Hol vannak a hátamon fölkapaszkodva a médiába kerülni akaró lányok? Sehol sincsenek. Legalábbis nálam, sohasem próbálkoztak. Ez, aggaszt! Talán még sértőnek is találom, hogy még egy kifosztóm sem akad. Pedig mindig elkülönített keretösszegeket tettem félre erre a célra, de semmi. Nem tudtam élni azzal, amitől mindenki féltett. Pedig én pont azt szerettem volna. Mindhiába! Válogatós nem vagyok, de azért mindenkivel sem. Persze, ez a mondat a nőknek egy dolgot jelent. Alekosznak bárki jó. De ez nemigaz. Sajnos, ismét a nők fantáziátlanságát kell kiemelnem, ugyanis ahhoz, hogy a nők megértsék mit is szeretne Alekosz, ahhoz vagy meg kellene érteniük az egyébként teljesen tiszta és közérthető nyilvános kinyilatkoztatásaimat, és itt most nem az anyagi fölajánlásaimra gondolok, vagy lehetőséget kéne adniuk nekem egy randevú keretein belül. De ezekhez vagy agy, vagy fantázia kell. Úgylátszik, egyik sincs.

Mennyiben felelős ezért a feminizmus?

Százszálalékban. Életük legkatasztrofálisabb döntésüket hozták meg a nők akkor, amikor valami hülye embert követve annak ferde pszichózisára hallgattak, aki azt mondta nekik, hogy egyenrangúak a férfiakkal, és ők vakon követték azt. Azt nemtudom, hogy annak a hülyének mi volt a szándéka – célja ezzel, de jól összezavarta itt a viszonyokat, azt biztos. Ez sem a férfiaknak, sem pedig a nőknek, nemjó. Mert ha nem nyitom ki a nő előtt az ajtót? De minek is nyissam? Hisz, egyenrangú és jogú velem, nem? Akkor nyissa ki ő nekem! Azt hiszem, ezzel a mondatommal rá is világítottam és meg is magyaráztam a problémát, ami az élet minden területére érvényes akkor, amikor férfi és nő kapcsolatba kerülnek egymással. Katasztrófa! Katasztrófa!

Hogyan látod, mennyire általános az, amit tapasztaltál? A férfitársadalom többsége is hasonló problémákkal küzd?

Ó, igen! Pontosabban, nem. Ugyanis a férfiakat túl primitívnek tartom ahhoz, hogy megértsék, átlássák, egyáltalán értelmezni tudják a problémát. A férfiak mitsem látnak a nőkben, legfeljebb csak egy megdugnivaló testet. A probléma amiről beszélünk, teljesen más szinten van. A férfiak odáig el sem jutnak. Észbe sem kapnak, és máris dobva vannak. Az a férfi pedig aki úgy érzi, hogy megtalálta élete párját, az sürgősen hagyja el azt, mert az csak is a mai rafinált nő kiválóan megtervezett férfiak elleni haditechnikájának a megsemmisítendő áldozatává vált. Hangsúlyozom, ez nem volt mindig így. Szegény férfiak!

Nem lehetséges, hogy valahol mi, férfiak rontottuk el az egészet azzal, hogy valóban egy partnert, egy egyenlő partnert keresünk a nőkben?

A férfiaknak fogalmuk sincsen arról, hogy kit, mit, milyen kapcsolatot keresnek. Csak utasok ezen a vonaton. Itt már rég a nők irányítanak, megtörtént a hatalomátvétel. Aki ezellen vét vagy ezzel szembe megy, arra csúfos megaláztatás – meghurcolás, nyilvános lejáratás, társadalomból való kirekesztés vár. Metoo..!!

Hogyan lehetne ezen a helyzeten javítani?

Alapjában véve üdvözlöm és támogatom Orbán Viktor miniszterelnök családpolitikáját, viszont azt is látom, hogy a nők, mintha tudomást sem szeretnének venni erről. Hallani sem akarnak róla! Jólérzik magukat a férfiszerepben, semmiért és senkiért föl nem adnák azt. Ha föladnák, tartás, stílus, és női egyéniség hiányában egyszerűen összeomlanának. Férfias viselkedésformájuk újra női mederbe való terelése komoly politikai beruházás volna. Orbán Viktor a lehetőséget megadta, viszont a nők egyelőre sajnos nem kérnek belőle. Jobb nekik a BMW, jobb nekik férfiakra vadászni a Budapesti éjszakában, jobb nekik használat után kidobni a pasit, minthogy őket hagyják el, jobb nekik szépségversenyeken árulni a testüket egy jobb, gazdagabb, külföldibb élet reményében, család, haza és férj helyett, jobb nekik igazgatói bőrfotelekből lenézni, megalázni, fölényeskedni a férfiakkal szemben, egyszerűen jobban érzik magukat férfiként a nők.

Az oktatásnak is szerepe lenne a kialakult helyzet orvoslásában? Kínában például ma már iskolákban tanítják a nőket viselkedni.

Nemhiszem. Legalábbis már késő ahhoz! Ennek a programnak a puszta föltételezése is olyan botrányt indítana el, ami az ezért felelős miniszter székébe kerülne. Megtörtént a hatalomátvétel, a nők irányítanak, és senki se álljon az útjukba, különben Metoo..!!

A kiinduló posztodra rengeteg nő sértően, mocskolódva reagált, hogy így gondolkodsz a nőkről. Mi a véleményed, miért ilyen hevesek a reakciók?

Fantáziahiány, fantáziahiány, fantáziahiány. Ha ahhoz van eszük, hogyan vadásszák le a sztárfocistákat, a Forma 1-es pilótákat az afteron, vagy épp egy Dubajból magyarországra látogató üzletembert és sleppjét, akkor ahhoz miért nincs, hogy meghallgassák Alekoszt? ja? Alekosz nem milliárdos. Egyelőre, még valóban nem. De a problémát abban látom, hogy még az alsóbb osztályok sem hajlandóak lehetőséget adni nekem. Nem ismernek, nem is akarnak ismerni. Úgyvélem, magyarországon egyedüliként vagyok milliomos, akit nem akarnak a nők. A hozzászólásaik pedig jól példázzák primitivitásukat, fantáziátlanságukat, és árad belőlük a téves eszme, ami mélyen beléjük ivódott, miszerint is ők a nők, ők a hatalom! Csak épp a stílus hiányzik.

A Blikk szerint most “megalázó felajánlást” ígértél a nőknek a 60 ezer forintos felajánlásoddal. Miért tarthatják megalázónak az ajánlatodat?

Nem hibáztatom a Blikket ezért, Sőt! A Blikk is, a Riposzt is, kiválóan alkalmazkodott a kialakult helyzethez, meglovagolja a lehetőségeket. Valótlant nem állított, valóban pénzt kínáltam a nőknek. Mint ahogyan a fesztiválok parkolóiban, autók hátsóülésén adnak szeretetet a nők férfiaknak belépőért cserébe. A V.I.P belépőkért pedig több, és nagyobb szeretetet. Lehet, hogy a hatvanezer volt a megalázó? Rendben! Legyen! Akkor bejelentem, immáron az összeg: kilencvenezer forint! nettóban.

Annak idején – nagyon helyesen – jelezted, hogy Baukó Éva valójában csak pénzért vádolta meg Havas Henriket szexuális zaklatással. Hogyan tudod, megbánta amit tett?

Baukó Évával napi kapcsolatban vagyok, Barátom. A nők között a legjobb Barátom! Nagyjából mindent tudunk egymásról. Havas Henrik likvidálásában való döntését megértem, de egyben el is ítélem. Féltettem őt! Mármint, Évát. Olyan terepre tévedt, pontosabban helyezték őt, ami távolról sem nekivaló. Komoly, meglett, minden hájjal megkent férfiaknak is komoly terep ez, nemhogy egy nőnek, egy Évának. Kilátástalan élethelyzete vitte rá arra, hogy elvállalja. Sajnálom őt! Komolyan mondom. Pontosabban haragszom azokra akik úgygondolták, hogy ezt az igen – igen piszkos munkát vele végeztetik el. Sem tekintettel, sem pedig felelősséggel nem voltak Éva iránt. Olyan példát statuáltattak vele, amit megbízói sem képviselnek, mindezt a Metoo álarca mögé bújtatva. Éva, áldozat. Minden szempontból. Hogy megbánta-e? Biztosan. De a problémát nem ebben látom. Egy ember, egy élet, egy karrier, egy család, egy hosszú évek munkájával kialakult tekintély, romjaira hullott össze egyetlen egy perc alatt. Ezért pedig a nők a felelősek, a nők, akik visszaélve egyenjogúságukkal, de mégis kikérve maguknak azt, tesznek tönkre és semmisítenek meg férfiakat úgy, hogy közben ők is tudják: És a választ az olvasókra bízom.

Mi mást kérdezhetnénk végül: olyan emberként, aki átérzi a férfiak problémáit, részt vállalnál esetleg a mostanra már hazánkban is virágzó férfimozgalomnak a munkájában is?

Nem. A végén úgy járnék, mint Havas Henrik! :) A viccet félretéve: például szívesen elküldöm néhány írásomat a Férfihang.hu számára.

Mindenképpen érdeklődve várjuk! Köszönjük az interjút!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


149
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
127 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
cs004AK-47SerialSlutCurioSophuscommon man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

Ha tényleg olyan jó a nőknek férfiként akkor nincs is mit tennünk. Akkor jön a magány, a magamra keresek és a magamra költök. Beletanul ám az ember abba is, pláne közben tudva hogy vele párhuzamosan legalább egy nő szintén magányos.
Neki macskái lesznek, nekem lovaim – aztán jó az úgy is.

Razide
Újságíró

Te semmit sem tanultál a Férfihang egyéb írásaiból? Súlyos tévhit, hogy ha te magányos maradsz, akkor valahol egy másik nő magányos marad. Egy alfa és pua több nőt is képes egyszerre kivonni a szexpiacról, és a nők is inkább beleegyeznek egy olyan kapcsolatba, ahol egy jó pasin többedmagával kell osztoznia, minthogy egy jófiúhoz hozzámenjenek. Magányos nők nincsenek, legfeljebb a szellemi roncs kategóriában (ami egyre inkább bővül). Szerintem változtasd meg a hitedet erre: amíg te magányos maradsz, addig a vágyott nők pörögnek a faszkörhintán.
Viszont csak addig maradsz magányos, amíg azt hiszed, hogy csak párosan szép az élet. Ha felfedezed, hogy egyedül mikre vagy képes, és belátod, hogy önsorsrontó dolog lenne számodra akármilyen kapcsolat, onnantól nem leszel magányos.
Manapság még Roosh V is kezd befordulni, neki pedig aztán van tapasztalata csajozás terén.

Hajrá mgtow!

rumospiskóta
Újságíró

Razide : nem érdekel hogy mit mond a statisztika ha azt látom hogy vannak magányos nők velem párhuzamosan. HA én azt írom amit látok és te kijavítasz hogy súlyos tévhitben élek, én a kijavítást megköszönöm de a következtetést megtartom magamnak.
Szellemi roncs.. hm..
Nemrég írogattam egy idevalósi nagy gondolkodóval, az ő megfogalmazása szerint az ifjak magabiztosságát csak egy hajszál választja el a gőgtől és lenézéstől.. Ez egy téged mentő gondolat, mert én nem kértem segítséget hogy mire változtassam meg a hitemet. Magányos vagyok mert nincs aki a(z engem még mindíg vonzó) volt feleségemet eltakarja a szemem elől. És ehhez mindegy mit kezdek képzelgetni magamról, aszerint élni az egy más műfaj. Az életét nem képzeli naponta másképpen az ember – legalábbis ennyi idősen mint én.

Amit a magányról írtam azt a cikkre írtam.. ha a nőknek jobb férfiként akkor én nem fogom rabszolgasorba vetni egyiküket se. Akkor megoldom magam a saját gondjaimat. Ja, és velem párhuzamkorú nők kettőjétől is hallom hogy nekik személy szerint mennyire nem tetszik az egyedüllét, és hogy mennyire megoldható lenne összetartoznunk.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Valószínűleg ez az a kategória, mint ahogy a viccben mondja a rabbi, hogy tudod mit, fiam: neked is igazad van. Valószínűleg a nők többsége úgy sosincs egyedül, hogy ne lenne meg a napi szintű betevője, viszont az tényleg nem adatik ma már meg sokuknak, hogy az elköteleződésen alapuló, befektetéssel járó kapcsolatot is folyamatosan átélhessék. Zömmel a saját hibájukból, csak az ok-okozati reláció annyira absztrakt, hogy még nem esett le a tantusz nekik.

hunbagira
Újságíró

Pedig tényszerűt ír a “magányos” nő is benne van egy háremben- tehát időnként- hozzá jut a dolgokhoz. Ellenben a férfi magányossága totális.

hunbagira
Újságíró

Nyilván ezzel nem dicsekszenek…max fű alatt megjegyzik. Nem véletlenül volt náluk sikeres az a netes mém “hogy a modern nő nem randizik olyan pasival aki az anyjával él, csak olyannak aki a feleségével” Félelmetes volt, hogy mennyien “lájkolták” csak az ismerősi körömben. És még nem találkoztam olyan nővel- aki amikor szóba került- nem vallotta be, hogy volt ilyen kapcsolata.

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros

Elég baj, hogy ha egy sajtótermékből akarsz okosodni. Mert lehet, hogy pont a kedvenc sajtóterméked célja az, hogy egymás ellen hangolva a nemeket téged magányossá tegyen.

Nagyon sok nő magányos. És be vannak szarva, mert ha felmennek társkeresőre, akkor ömlik rájuk a sok perverz beírás. R
Az a gondolatmenet, amit követsz téves és beteggé tesz téged.

A Migtow ugyanolyan beteg és téves ideológia, mint napjaink feminizmusa és genderkurzusa.
Pont azért vannak bedobva az emberek közé, hogy még magányosabbá tegyék az embereket, mert az egyedül élő ember kurva jól jön a multinak – nincs családja, lehet agyondolgoztatni, nem esik ki a melóból, cserébe rá lehet venni, hogy agyba-főbe vásárolja magát, mert ugye csak úgy vagy elfogadható, ha ez meg ez megvan neked és így és így nézel ki.

Ezek baromságok. Égbekiálltó baromságok. Ha bemész a Migtow zsákutcájába, sosem lesz normális csajod. Ezt már most borítékolom!

Marcell
Olvasó
Marcell

Sok nő magányos, aki már “elérte a falat”, ez tény. Őket is a feminizmus és a fogyasztói társadalom tévesztette meg, természetesen, most pedig már alacsony a szexpiaci értékük. Persze a jelentkező “kérőkhöz” képest még mindig magasabbra értékelik magukat.

Reszet Elek
Újságíró

Ez tény. Az ilyen típusú nő önmagát írja ki a párkapcsolati piacról, azaz nem kell vele foglalkozni.

common man
Olvasó
common man

De ők nem azt mondják ,hogy nem kell nekik hanem azt ,hogy nem úgy kell nekik nem szaladnak egy nő után se meg ilyesmi.

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros

Ne add fel! Van lovas társkereső a Facén, kukkancs be.

rumospiskóta
Újságíró

Dogos Voros : ha nekem írtad a “neaddfel!” -t akkor köszönöm, én szeretek élni. A vasúton történő utazgatás szinte sodorja elém a lehetőségeket ismerkedni, a déliparton és ilyenkor szezonban meg pláne. Arckönyvezni nem járok, az INDEXen a saját kis köreimet nézem.. a valóvilágban meg itt a motorom meg a gyerekeim égbekiáltó ötletei.. még a volt feleségem is szóba áll velem.
..csak valami lényegi nincsen meg amit tudom hogy létezik.. vagy legalábbis azt képzelem. Na ez a nehéz kérdés, hogy a valóságban is létezik-e az amit úgy képzelek hogy létezik.. mert emlékszem rá hogy amikor nem is törődtem a létével akkor megvolt – most meg hogy gondolok rá, most nincsen. Régi bölcsesség hogy akinek nem jut az az EGY, az kénytelen az összes többivel beérni – csak minden régisége és igazsága ellenére sem vigasztal.
A hajszínre utaló nickedet olvashattam az INDEX -en?

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros

Neked írtam.
Nem, ez a nick csak itt él. Máshol más a nickem. :)

rumospiskóta
Újságíró

DogosVoros : ..akkor SZIA itt..

common man
Olvasó
common man

A lovas társkereső az ugye nem az amikor a lófarkas lány keresi hasonló adottságú párját? Van kutyás meg macskás is? Ezt most tényleg kérdezem.

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Egy szegény kis trombitás klapec nyöszörgései. Alekosznak nem áll jól, ha valami mélyértelműbbet is szeretne mondani. Nem fog sikerülni.

Razide
Újságíró

Köszönjük a HVG kommenthuszárjaihoz illő beszólást, ami ad hominemen kívül nem tartalmazott semmi mást. Esetleg valami értelmes megnyilvánulásra is képes vagy a fanyalgáson kívül?

Tuzliliom
Olvasó
Tuzliliom

Bocsánat, valószínűleg csak az Alek személye által megidézett szint ihlette a kommentáromat is. A cikk 70%-a (de, lehet, 90) meglátásom szerint arról szól, hogy Alek nagyon szeretné, mostmár pénze is lenne rá, de még így sem megy. Lehet, talán a személyisége súlyán kellene változtatni- nem olyan egyszerű az, mivel 100 kilós, kigyúrt macsó már az életben nem lesz.
Összességében talán épp a leplezetlen saját nemi vágy miatt a filozófikus-“gondolati” része meglehetősen egyenletlen a beszélgetésnek. Vannak benne eltalált részek, viszont talán ez a legmegdöbbentőbb.
“A férfiak mit sem látnak a nőkben, legfeljebb csak egy megdugnivaló testet. A probléma amiről beszélünk, teljesen más szinten van. A férfiak odáig el sem jutnak. Észbe sem kapnak, és máris dobva vannak. Az a férfi pedig aki úgy érzi, hogy megtalálta élete párját, az sürgősen hagyja el azt, mert az csak is a mai rafinált nő kiválóan megtervezett férfiak elleni haditechnikájának a megsemmisítendő áldozatává vált. Hangsúlyozom, ez nem volt mindig így. Szegény férfiak!”

Jól láthatóan a megdugnivalóságot Alekosz a saját gondolatvilágából kölcsönözte, ui a ffiak többségénél a probléma pont, hogy nem az. Erre világít rá a folytatás is, amikor fejtegeti, hogy a nők mennyiben tudnak a ffiak végzeteivé válni. Egy ilyen helyzet soha nem áll elő egy olyan (többnyire) díszpéldánnyal, aki megfelel az Alekosz által felállított kritériumnak. Épp a nőket komolyan vevő, érzelmileg is befektető férfiak vannak igen számottevő veszélyben. És, azt hiszem, ők (mi) a többség. (Az, hogy az évek/évtizedek során nyílik jópár jóérzésű férfinak is a szemecskéje, és a nők szemében olyan lesz, mintha amoda tartozna (férfihangot kezd olvasni…:) ), pont a fennálló helyzet tarthatatlanságát mutatja.)

common man
Olvasó
common man

Zenélni mennyire tud? Azon a vonalon nem tudna valamit felmutatni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

here ….. mit csinál az életével. Semmit. Ül a fotelben és semmi energia nincs benne, nem dolgozik, nem alkot, az össz tevékenysége a bulvár szar.

Nyápic külsejű – a fényesre suvickolt Hillfiger papucs sem tudja leplezni az eltunyult, puhány testet, ami nagyon szépen mutatja kívülről is azt, ami a belsőből látszik – lusta dög.

Ezt lehet zenével elfedni-kiváltani?
10 éve nem mutatott fel semmit a debilségen kívül.

common man
Olvasó
common man

A zene csodákat tud művelni.Legalább önmagával harmóniába kerül(het)ne.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kettőnek nincs köze egymáshoz, Alekosz magával a legnagyobb harmóniában van, csak épp ez a “harmónia” nem vonzza be a puncikat, ha melette zenélne , akkor sem.

Egy zenélő-debil – here mennyivel jobban vonzza a nőket?, ennyi erővel a haját is átfestethetné, meg tetoválásokkal is kivarhatná magát….

common man
Olvasó
common man

Majdnem majdnem akkora az esély mint egy erős dohányosnak a leszokásra…

common man
Olvasó
common man

A rossz szokásokat elhagyva új jó szokásokat alakít ki.Kipattan a fotelból elkezd alkotni és egyszer csak azt fogják rá mondani ,hogy ez nem is olyan hülye.(ez az én elméletem a fotelból )

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te, Alekosz. Milliókkal a bankszámládon, a sok Blikk-címlappal, feleségkeresős műsorral a hátad mögött nem áll veled szóba még egy golddigger sem, én azért elgondolkoznék, hogy nem biztos, hogy velük van a baj… :)

Razide
Újságíró

A 60-90e Ft kurvára sok, golddiggernek kevés.

Nagy Magyar Hófehér
Olvasó
Nagy Magyar Hófehér

És te? Sem sorozatmunkásnőként, sem golddigerként nem érzed a lehetőséget Alekoszban? :D
Gondolom a jó tanácsot is aranyáron méred, eszedbe sem jutott volna adni egyet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért is nevezel golddiggernek?

Nagy Magyar Hófehér
Olvasó
Nagy Magyar Hófehér

Vicces. “Szolgáltatói” öntudat, amely kikéri magának a golddiger jelzőt. :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem tehetek róla, hogy nem tudod, mit jelent a golddigger.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A prosti nem golddigger.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

De hát akkor mivel lehetne telesírni a netet, itt meg mit lehetne lehozni, hogy az olvasók jó része továbbra is szegény, felelősséggel és hatalommal egyáltalán nem rendelkező áldozatnak láttathassa magát és a világra fújoljon?

common man
Olvasó
common man

Országosan ismert, közkedvelt milliomos sztárként, nem ezt várná az ember!

Nem fikázási szándék de biztosan igaz ez a mondat? Akiknél meg igaz vajon az ő ranglistájukon ez milyen helyezésre elegendő. Én biztos nem ismernélek fel az utcán.Próbáltál már nőt keresni civilként? Vagy költözzetek össze Évával.Két gyerek, családi élet…..

Razide
Újságíró

Alekosz még blue pill kondicionált állapotban van, sajnos ezért nem kifejezetten építő ez a cikk, mert csak blue pill ranting van benne. Éppen ezért Évának legfeljebb a felhőjében szerepel Alekosz, de a nők felhőből sosem választanak párt.

common man
Olvasó
common man

Jó duma,legfeljebb a felhőjében,te meg közben kávézgatni hívod….

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

A férfihang elérte a mélypontot?
Vagy van még hova süllyedni?

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Alekosz milliomos. Évának megélhetési gondjai vannak. Hol itt a gond? Alekosz pénzt ad Évának, Éva szexet Alekosznak. Mivel amúgy is jó barátok, a lelki háttér sem hiányzik. Mivel Alekosz pénzt ad Évának, ezért Évának nem kell többé ilyen aljas feladatokat elvégeznie, mint Havas lejáratása, ezért Alekosz még nemes feladatot is végez.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Viszont Évának jóval Alekosz fölött van az SMV-je, így csak a felhőjében fér el.

Marcell
Olvasó
Marcell

Ez egy nagyon egyszerű csávó, hiába próbál folyton okoskodni, meg hiába szedett fel “okoskodó” szavakat, fordulatokat. Amíg híres nem lett, addig egy vidéken, anyjánál lakó incel volt (na jó nem egészen, ha jól emlékszem azt nyilatkozta régen, hogy kizárólag dagadt nőkkel dugott, amikor trabanttal járt), ezt nem lehet egyszer csak levetkőzni hirtelen jött hírnév hatására. Ráadásul kényszerbeteg is stb. (ha jól emlékszem beteges tisztaság- és takarításmániás) az ő celebsége azért elég kétes értékű, 85-ös IQ felett aligha tartja túl menőnek bárki, hogy kapcsolatba hozzák vele. Gondolom ő holmi celebribikkel akart összejönni (mint az Éva), azoknál pedig hiába nevezi milliomosnak magát (ez a milliomosság olyasmi lehet, hogy van 1 milliója a bankszámláján… azért ez nem akkora vasztisztdasz). Kinézetileg sem túl magas az SMV-je, erről részben nem tehet.

Aldo
Újságíró

“na jó nem egészen, ha jól emlékszem azt nyilatkozta régen, hogy kizárólag dagadt nőkkel dugott, amikor trabanttal járt”

Éhező a moslékkal is beéri.

Marcell
Olvasó
Marcell

“Annyi dicséretet, annyi udvarlást, annyi felémvaló érzelemkinyilatkoztatást nőtől nem kaptam évek óta, amennyit pár nap alatt a homoszexuális férfiaktól.”

Na igen, megtapasztalhatta kicsit, milyen lehet az élet nőként. :)

filmcom
Olvasó
filmcom

Én már nagyon régen megfogalmaztam, amit “Alekosz testvér” pedzeget itt.. Ez lenne a “nők hozzáállása a férfiakhoz” témakör.. Állítás: A nő a szebbik nem, a férfi a csúnyábbik.. Következtetés: Egy nő sohasem fog azzal az “áhítattal” egy férfira nézni mint fordítva.. Állítás: Súlyos “társadalmi gravitációban” élünk és nem az “űrben lebegünk”.. Következtetés: Egy férfi a puszta létezésében nem ítélhető meg a – nő által – csak ha az űrben lebegnénk mindannyian.. És ott nem számít semmi csak az emberi tényező.. De nem így van.. Kemény, erős civilizációban élünk, amit három dolog vezérel: a pénz, a hatalom, és ebből következően a hierarchia.. Egy férfi nem képes a puszta létezésével “hatni” egy nőre… persze HOSSZÚTÁVON… !! Persze hogy belemehet egy nő kalandokba, de 1. Ha a nőnek párja van, meddig fog ez tartani..? 2. Ha nincs párja akkor meg akar valamit “tartósat” egy férfitől, és itt jön be a súlyos kérdés: Milyen perspektíva van a férfiben..? Ezt úgysem fogja sem a nő, sem a sikeres(!) férfi beismerni, mert ha a jómódú férfi beismerné, azzal egy pillanat alatt tenné magát ugyanarra a “polcra” ahol a csóró férfiak vegetálnak egész életükben..
Persze “utolsó mentsvárként” még mindig ott van az a kényszer a nőben hogy “jobb híján Te is jó leszel, mert nem találtam – egyenlőre -jobbat” … Na de az ilyen kapcsolat meg milyen lesz pár év (hónap) múlva… ?? Hiszen még a “nagy szerelmek”-ből megtörtént házasság is nagyon meg tud pimpósodni.. akkor az ilyen meddig fog tartani.. ???

filmcom
Olvasó
filmcom

Persze itt azt feltételezzük, hogy a “jó nő” könnyen finnyáskodik..És ezért vagyunk “kiakadva a nőkre” , de a helyzet az hogy a kevésbé jó nő MÉG HAMARABB akarja magát “eladni”.. (az ilyen nő persze Alekosznak sem nagyon kell… mint ahogy nekünk sem..:) )
Ezt mindig érdemes beismerni.. Legyünk őszinték, a férfi, és a nő is megéri a pénzét na..!! :)

Tina74
Olvasó
Tina74

A nő a szebbik nem, a férfi a csúnyábbik.. Következtetés: Egy nő sohasem fog azzal az “áhítattal” egy férfira nézni mint fordítva.
Hát, én azért ezzel vitatkoznék… Mivel egy férfi is tud kifejezetten szép lenni (akkor is, ha ezt nem illik mondani) és sok nőben semmi szép és áhítatra méltó nincs. Másrészt meg kell nézni a fangirlöket…

filmcom
Olvasó
filmcom

egy nő HA szép akkor szép.. egy férfi ha jóképű akkor SEM szép..! és egyébként az mennyi ideig “elég” egy szép nőnek hogy a pasija jóképű, de csóró, és nincs is kilátásban hogy ez változzon… ?

common man
Olvasó
common man

Férfi biztos nem mondja de nőtől hallottam már tényleg vannak ilyen faszik.Viszont azt férfiak is mondják hogy :”nem egy férfiszépség”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Márpedig én bizonyítani akarok!! Úgydöntöttem, megmintáztatom magamat! Testemet formába öntetem, megteremtem az első magyar univerzális sztárszexbabát, a Csodálatos Alekoszt!

A megmintázásnál ragaszkodni fogok a részletgazdag eredethűséghez, ezért a nemi szervkörnyékét az eredeti érintetlen – natúr borotválatlan állapothoz hűen mintáztatom meg. Mert a görögöknél ez szent, és ígyszokás.

Úgytervezem, kísérleti jelleggel már a Karácsonyfák alatt leszek, de tavaszra minden bizonnyal a magyar háztartások elengedhetetlen kellékévé válok.”

Alekosz úgy kell a férfihangra, mint egy falat kenyér. :)

http://www.borsonline.hu/celeb/alekosz-magyarorszagon-egyedulikent-vagyok-milliomos-akit-nem-akarnak-a-nok/158424

hunbagira
Újságíró

Nono :) Te is eme cikk alatt aktívizáltad magad. És nem a tartalmasabb társadalmi kérdéseket feszegető Deansdale cikk alatt.
Szóval nem kell az álszent farizeus duma. Az embert (különösen, ha nő) a tettei határozzák meg.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem ez alatt, szívem. :)
Egyébként meg bulvár, vágom én, hogy shameless promo, csak ez rohadtul visszafelé fog elsülni, mert amihez Alekosz a nevét adja, az azonnal bekerül a vállalhatatlan/gagyi/baromság stb kategóriába, mert hát nem egy komolyan vehető ember, abból él, hogy látványosan debil. Hogy ő nem kell a nőknek, az alapján senki sem fog elgondolkozni bizonyos problémákon, csak annyi jön le, hogy a hülyéje nem kell senkinek, nem meglepő, és rí a többi kis alekosznak a net egy kis szegletében.
Tényleg egy Alekosz kéne legyen a férfimozgalom arca? Az segíteni fog? :)

hunbagira
Újságíró

Nem én “interjuvoltam” a delikvenst. Akiről nekem is nagyjából az a véleményem, ami neked. Illetve a megszólaltásáról. Viszont tény, hogy eme cikk alatt mozogsz most perpillanat.

Alter Ego
Szerkesztő

“nem egy komolyan vehető ember, abból él, hogy látványosan debil.”

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a “debil” a jó szó erre. Az viszont egészen biztos, hogy megdöbbentő, provokatív. Jelen történetben már annak a felvállalása is provokáció, hogy “nem találok nőt”. Hát még az, hogy “azért nem, mert a nők fantáziátlanok és lelketlenek.” – Ha Alekosz mellé akad még jó sok “kis Alekosz” – ahogy fogalmaztál, akkor aligha lehet eltagadni, hogy egy egész társadalmi csoport életérzéséről, problémájáról kell beszélnünk. Ahhoz nyilván egy Alekosz féle provokátornak kell lenni, hogy ezt valaki merje is kimondani. Én viszont nem hiszem, hogy a gondolatait annyival félre lehet söpörni, hogy de hát “Alekosz debil”. Szerintem mindenki tudja, hogy egyáltalán nem az. Hanem “abból él” vagyis azzal provokál, hogy mer “queer” lenni, sőt valószínűleg még az adottságain túl is bőven rájátszik arra. Ráadásul a kapcsolatteremtéssel összefüggő problémája még csak nem is magyarázható ezzel; mert ha nem lenne kicsit sem queer, akkor még inkább láthatatlan lenne, és még több problémája lenne ezzel együtt. – És akkor ezen a ponton én megkérdezem: fog segíteni bárki bármivel is Nagy Alekosz és a sok kis Alekosz problémáját megoldani? Vagy annak, aki nem ismeri magától a megoldást, annak nem is jár jótanács, segítség? Főleg ha férfi?

Jelenleg a feminizmusnak annyi ága és annyi (zömmel sajnos értelmetlen) probléma felvetése és annyiféle módszere (beleértve a debilséget is) van, hogy ha három napig sorolnánk, akkor sem érnénk a végére. – De ha Alekosz a saját példáján, életérzésén keresztül is férfiproblémákat feszeget, akkor aztán világvége… Akkor aztán söpörjünk mindent félre azzal, hogy hülyeség, és majd az egész férfimozgalmat is jól elpusztítja az enyészet… – Mert hát amúgy is biztos, de most aztán főleg, hogy a férfiproblémákkal foglalkozó emberek csakis balfaszok, debilek, lúzerek lehetnek, akiknek még kicsi a pöcse is…

A veled kapcsolatos “előítéleteim” azt sugallják, hogy te azt tulajdonképpen nem is bánnád, ha “visszafelé sülne el”. Én meg azt mondom, hogy nem érdekel, hogy hogyan sül el: egy vélemény kimondatot és mertük vállalni a kockázatát, hogy ennek is teret adjunk. És akkor most, aki akar, beszélgethet a lényegről és adhat előremutató tanácsokat a kis és Nagy Alekoszoknak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Istenem, Alter, hirtelen nem debil, amint interjút ad neked… :)
De, az. Ez az írásából is kiderül, nem tudja kötni a gondolatait, nem képes követni egy logikai fonalat. Ahogy a VV-s idők alatt is mondták róla: felszed jól hangzó szavakat, és azokat próbálja beépíteni, hogy intelligensnek tűnjön, de sokszor fogalma sincs, mit jelentenek.
Megpróbálhatod eladni valaki másnak itt, csak mert shameless promo, de egy Alekoszt nehéz lesz, aztán nézel majd nagyot, amikor 3 hét múlva már nem a te témáddal, hanem mondjuk a földönkívüli nyelvek tanulmányozásával akarja sokkolni az egyszeri Blikk-olvasót, mert ő már csak így működik. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem én készítettem az interjút, hanem egy kollégám, már ha ez egyáltalán fontos, mert igazából a Férfihang.hu a riporter.

Már az is egy sanda gonosz feltevés, hogy én bármit, bárkit el akarok adni bárkinek is. Csak beszélgetünk. Minél több emberrel. Minél érdekesebben. Most éppen Alekosszal is. Ennyi.

Látom ez nem illik bele a modelljeidbe, amelyekben mindig mindenkinek van valami nagyon számító és hosszútávúan gonosz terve és mindig eladnak valakit. Heheh ;) – Lazíts, oldódj fel egy kicsit a társalgásban! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez teljesen rendben van, csak az interjú vége kicsit aggasztó, amiből kiderül, hogy talán saját rovata lesz itt, bár persze ezen nem nekem kéne aggódnom. De továbbra is azt mondom, hogy Alekosz e heti nyekergése, most éppen a nőtnemtaláláson nem kéne hírnek számítson, egy saját műsora is volt erről, amikor konkrétan a kegyeiért versengett sok golddigger, aztán mégis ott tart, ahol, szóval talán nem ő a jó példa arra, hogy rendben vagy, próbálkozol, tök normális arc vagy, aztán a világ mégsem úgy működik, ahogy kéne. Esetében pont úgy működik, ahogy kell. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem értek egyet. Szerintem az ő esetében sem pont úgy működik, ahogy kellene. Ha férfiak problémáiról van szó akkor egy azonnali reflexe szinte mindenkinek, hogy ha nem képes megoldani, akkor már ő a hibás… Mert milyen férfi, ugye, aki nem oldja meg a problémáit, kapásból… Egyszerűbb dolgod lenne ezt megmagyarázni, ha Alekosz gondolatai nem vágnának egybe a sok kis Alekosz életérzésével…

Alekosz olykor esetleg küld majd egy írást, nyilván akkor, amikor egy “férfitéma” éppen jobban érdekli, mint a “földönkívüli nyelvek tanulmányozása”. És ez ennyi. Nem látok ebben semmilyen problémát.

Mondom, lazíts! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem Alekosz problémái szemmel láthatóak, nem mindegyiken tud vagy akar változtatni, ami persze magánügy, csak így akkor a nők is elmaradnak, még a prostik és golddiggerek is. Ez az ára.

Te azt a tényt ignorálod, hogy nem csak úgy akárkiről beszélünk, nem egy férfiról általában, hanem róla. ;)

El vagyok lazulva, Alter, tökre, végülis nekem jó így is, a napiKatát is szeretem. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Egyáltalán nem ignorálom, csak próbálom leválasztani az egyediről az általánost, amit viszont talán te ignorálsz.

Nem panaszkodhatsz, kedves olvasó, színes a témafelhozatal, ahogy Hunbagira is jelezte. :)

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Kedves Alter ! Lenne egy technikai kérdésem,
hogy lehet titkos üzenetet küldeni most ?

Alter Ego
Szerkesztő

Sajnos megszűnt ez a funkció; technikai okokból nincs már lehetőség a támogatására.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ezt sajnálom.
Köszönöm a választ.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Egy olyan kérdésem lenne még, hogy lehet egy új felhasználói nevet létrehozni ? Az Aurelius Respectust nem szeretném többet használni egy feminista zaklató miatt.

common man
Olvasó
common man

Talán annyiból lehet hír,hogyha a többiekkel is lenne riport akik a hasonló feltételekből egész mást hoztak ki.Lehetne elmélkedni a miérteken.Az egyik végigkeféli a bp-i éjszakákat mindenféle celebcsajokkal aztán feleségül vesz egy egész jót közülük.Ez meg itt rinyál,hogy csak a buziknak kell.Most vigye oda neki valaki tálcán?Azok után ,hogy a semmiért kapott egy csomó pénzt eddig is?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A semmiért? Tíz éve izzad azon, hogy legalább heti szinten bedobjon valamit magáról a köztudatba, lehet, hogy csak a kanapén mereszti a seggét úgy általában, de azt kell ismerni, hogy meg tud élni belőle. Ha kell, ma buzi, holnap földönkívüliekkel beszélget, mint a Pataky.

Egyébként nem gondolom, hogy ő egyébként a milliomos kategóriába volna sorolható, biztosan szerzett valamennyit, maradtak tartalékai belőle, de lehet, holnap már azon sír, hogy nincs pénze és nem is foglalkoztatja senki, ide szoktak jutni a Való Világ és Hal a tortán celebjei pár éven belül.

Alekosz lejáratta magát, valóban nem igazán találni olyan embert, aki büszke lenne a vele való kapcsolatára, barátságára, kifejezetten kínos lehet a közelsége bárki számára. Be kell valljam, követtem én is annak idején azt az évadot, amelyikben ő szerepelt, és kifejezetten szimpatikusnak tartottam. Baukó Évát is, jók voltak együtt, lehet, hogy nem okos emberek, de alapvetően nem rosszindulatúak és valahogy ők ketten voltak, akik sokszor józan paraszti ésszel tudtak gondolkozni, jól elemezték, amit láttak a többieken, helyes következtetéseket tudtak levonni, mellette pedig egyéniségeknek tűntek, szórakoztatóak voltak, és nem a debilségük miatt, hanem épp ellenkezőleg. Alek persze mindig csak egy csodabogárnak számított, sosem tűnt százasnak, de ott ez működött, és azért jóval kisebb volt az egója a mostaninál. Ma már csak egy hülye.

A srác legnagyobb hibája, hogy a hirtelen jött népszerűséget követően elhitte, hogy a Nap is az ő valagából süt. Még mindig azt hiszi, hogy ugyanolyan közkedvelt (maga mondta), mint akkoriban, pedig ma már egy egész más embernek látja még az egyszeri bulvárbúvár is, jogosan, mert totálisan megváltozott. Ami szerethető volt benne, eltűnt, egy eszement, felfújt hólyag lett, aki azóta sem tud magával mit kezdeni, csak ragaszkodni a celebstátuszához. Ő maga posztolta ki a diagnózisát is, ami szerint elég komoly mentális problémákkal küzd. A VV-s szereplését követve nem gondoltam volna, hogy pont ő itt köt ki.

Szóval innen szép nyerni, ott kezdődne, hogy felfogja, hogy hová jutott, milyen a megítélése, viszont még mindig érdekli annyira az embereket, hogy képernyőre kerülhessen, azt kihasználhatná végre jól is, és újra felépíthetné magát. Ha ez sikerülne, még ha csak félig-meddig is, már sokkal nagyobb esélye volna arra, hogy találjon valakit. Nem dubajozó szupermodellt, csak egy átlagnőt, ő már nem híres, csak hírhedt, annyi pénze meg nincs, meg egyébként nem is hiszem, hogy egy érdekemberrel járna jól. (Talán ott ment félre minden az agyában, amikor megcsinálták neki a feleségkeresős műsort, akkor elhitte, hogy érte versengenek a plasztiknők, pedig mind tudjuk, hogy csak képernyőre akartak kerülni.)

common man
Olvasó
common man

Ezekhez csak részben tudok hozzászólni.Ezekből a valóságsókból csak az elsőket láttam az elég is volt.Amitől akkor is felforrt az agyvizem amikor a szereplők ottlétét “micsoda teljesítményként” definiálták a műsorvezetők később riportokban a szereplők maguk is.Hát egy nagy lófaszt.Teljesítmény volt amikor a határőrségnél szoptunk esőben hóban vagy a honvédek elmentek varsóiszerződéshadgyakorlatra ahol be volt kalkulálva néhány százalék halott.És meg is haltak.Mert mondjuk eltiporta őket egy tank.Ja és a havi zsoldom 457 forint volt.Úgyhogy elmehet mind a picsába a” teljesítményével”.Azt a pénzt a semmiért kapta és ez is a baja.Ezt az egyetlen utat ismeri a pénzhez jutáshoz.És azt még egy buta liba is legalábbis érzi ,hogy ez nem lesz mindig így ezért nem jó parti.Pláne ,hogy még mint mondod egy felfújt hólyag is.De egy másik hozzászólásomban már mondtam,érdemes lenne megnézni a többieket.Van aki” rendes ember” tudott maradni.Miért?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyet kell értenem. Szerintem is túlértékeli magát és nem képes alább adni.

Hunn
Újságíró

Nekem az jött le az interjúból, és a rá adott reagálásokból, hogy van Alekosznak a TV-s perszónája, ami feleslegesen még jobban megnehezíti a magánéletét ennek a fiatalembernek egy olyan korban, amiben amúgy is mesterségesen meg van nehezítve a férfiak dolga.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alekosz mindig is ilyen volt, a nők nem látták eddig sem a férfit benne, és ezután sem nagyon fogják, a “kisalekoszok” meg megnyugtatják magukat, hogy lám lám, pénze is van, ismertsége, celeb is és még így sem jut pinához, hát akkor én mit kínlódjak, mert ez a nők-feminizmus – stb. hibája, nyugodtan alhatok.

Közben meg elfelejtik, hogy volt pl. egy Majka, aki nem nyerte meg, de minden az övé lett, ja ő nem volt puhapöcs, de ez ugye, csak részletkérdés…..

common man
Olvasó
common man

Két barátnő beszélget:össze jöttem egy nagyon szuper pasival a hétvégén.Mesélj.Úgy hívják Alekosz. Az az Alekosz?.Te hülye vagy……Szerintem ha el akar valamit érni kezdje újra az alapoktól.De azt csinál amit akar.Csak azért itt a feminizmust behozni nagyon erőltetett mellé találat lenne.

Deadpool
Újságíró

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy MESTERSÉGESEN meg van nehezítve a férfiak dolga. Mert mi volt az ember természeti állapota? Az, hogy előre leosztották egymás között a nőket? Vagy mi?… -.-‘

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem nem hülyeség a feminizmusra való hivatkozás és az a kijelentés, hogy meg van nehezítve a férfiak dolga. Szerintem a nők teljesen elrugaszkodtak a valóságtól. Inkább álmodoznak egy évtizedet is egy mesebeli gitáros macsóról, fanyalognak, pocskondiázzák jobbra-balra a férfiakat, mintha ők olyan tökéletesek lennének, ahelyett hogy realizálnák, hogy nemhogy egy Nagy, hanem sokkal inkább egy icipici Alekosz a hozzájuk illő parti. A feminizmus a végtelenségig duzzasztja a női önteltséget.

Szerintem nem sanda kritikával elemezgetni kellene Alekoszt, hanem megköszönni neki, hogy őszintén beszél a problémáiról és a nemek helyzetét illető kritikus véleményéről.

Deadpool
Újságíró

A 20 éves, szupermodell kinézetű szűz lány, amit az állam utal ki, mennyire reális elvárás?

Azt meg szintén nehezen tudom elhinni, hogy Alekosz egy szerencsétlen nőt sem képes összeszedni. Még a pénzével sem. Mondjuk ha csak arra a típusra hajtott, akikre az interjúban panaszkodik, akkor szerintem nincs is miről beszélni…

Nem vitatom a feminizmus befolyását, de talán nem kellene mindent arra kenni.

A másik dolog, pedig hogy itt sokan abból indulnak ki, hogy a monogámia a természetes, a magától értetődő, miközben pedig pont az (na jó, egyebek mellett) volt a természet törvényeinek a kijátszása. Szépen le is laktuk a bolygót.

Telek Zoltán
Újságíró

https://hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_4 Nem nagyon tudtam, ki ez a srác. Hallottam már ugyan róla és a “valóságsók” működési alapelveivel is tisztában vagyok, de utána kellett néznem. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ez a 78-as születésű, most 40 éves férfi ezelőtt 8 évvel, 32 éves korában annyi telefonhívást (aktív magatartás, ami pénzbe is került) tudott generálni, hogy nyilvánvalóan nagyon sokan magukra ismertek benne a tv nézők közül és támogatták őt, miután egyben a tv nézők saját álmait is megvalósította abban a tv műsorban: legyőzött nála jobb képű férfiakat, szép nőket, akiket a valóságban “legyőzni” semmi esélye sem lett volna. De a tv nézők álmai, az azokat a valóságsóban “megvalósító” Nagy Alekosz álmai úgy tűnik illúzióknak bizonyultak: a valóságban nem lehet telefonhívásokkal sikeressé tenni senkit, hiába is ismertek nagyon sokan magukra Nagy Alekosz figurájában és segítették telefonhívásaikkal “győzelemre” őt. Ennek ellenére ez a cikk arra pontosan rámutat, hogy vélhetően ennek a 40 éves férfinak a mostani problémái valószínűleg tömegesen sújthatják azt a tv nézői réteget is, akinek a szavazataival annak idején 32 évesen 2010 végén győzni tudott abban a tv műsorban. És ez a kép elég riasztó, főleg miután tömegesnek tűnik az akkori hívásszámok alapján.

GoldLion
Újságíró

Jó kis helyzetelemzés :)

Kicsit olyan mint Trump hatalomrajutása. Trumo szavazótáborának jelentős részét ilyen út szélén rekedt férfiak alkották, és a szavazataikkal a hatalomba emelték egy olyan Ultimate Chad-et, mint Trumo.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Az, hogy showman, az enyhén túlzás, de a cikkben több állítás is kissé problémás.
Egy szinten van a „hová tűntek a „férfiak” című tucatsírámokkal, csak épp most ezt egy huszadrangú , “incel” „celeb”(!) adja elő.
Már az zavaró, hogy hogyan lehet „homoszexuális lenni egy hétre”?Komolyan ez eddig senkinek nem tűnt fel?
Valószínű úgy, ahogy egy fehér egy hétre négerré válik, bár nem igazán tudom elképzelni azt sem. Azt még kevésbé, hogy egy ilyen ripaccsal úgy készítenek interjút, hogy nem röhögik szembe kétpercenként, hanem komoly pofával még adják alá a lovat a saját hülyeségeihez.
Érzelmi rajongást hiányol, miközben csak arról van szó, hogy nincs nő, aki szexelne vele, bármivel is próbálkozik, még a kurvák is elkerülik, ez azért már finoma szólva is, de gáz.
A riporteri „alákérdezés” meg felidézi a Smitt Pál féle Obersovszky “interjú” „mélységeit”.
Megtudtuk, hogy a feminizmus az ok annak, hogy nincs nője, és a nőket „manipulálta!” „valaki, hogy ezt a „döntésüket” meghozzák.
Keveri az egyenjogot az egyenranggal és még ez nem is a legalja. Olyann gyöngyszemekre lelünk hogy : a nők feministák lettek, mert ezt a döntést hozták, a férfiak meg „túl primitívek”, hogy ez a problémát megértsék, átlássák és egyáltalán értelmezni tudják ezt a tényt. (!)

Az egyik itteni kommentelőnek az állandó vesszőparipája a férfiak nőnélküliségét a feminizmusra „kenni”, de ezen ez a celeb jópár lapáttal még túl is tesz. Még meg is fejeli a női hatlomátvétellel, meg azzal hogy ők irányítanak, sőt ezt még tudatosan is teszik(!)
Amikor az „interjú” oda ér, hogy hogyan lehetne ezen javítani, akkor az az Orbán Viktoros sületlenség a BMW-s férfiakra vadászó férfiként érző nők már tényleg a debilitás alsóbb szintjeit súrolja.
Azt is megtudtuk, hogy ezek a férfias nők másik nagy problémája a fantáziahiány, mert hogy a „dubajozók”„Alekoszt nem hallgatják meg”( értsd: nem akarnak még randizni sem vele, nemhogy szexelni),és ami felháborítóbb, hogy az „alsóbb osztályok”(sic!) -vajon mit érthetett ez alatt?- sem hajlandóak „lehetőséget adni” neki.
A „méltó befejezés” pedig a Baukós-Havasos-pénzért metoozó aggódás a „barátért” (aki pl. nem feminista, és nem fantáziatlan, meg nem férfias, csak épp őt nézi bokornak), akit ő annyra de annyira sajnál, mert ő egy áldozat akit a gonosz „meglett férfiak” behúztak a csőbe, akivel „példát statuáltattak” .
A logika különösen érdekes ebben a hablatyban, ugyanis a másik csúcspont:
„Egy ember, egy élet, egy karrier, egy család, egy hosszú évek munkájával kialakult tekintély, romjaira hullott össze egyetlen egy perc alatt. Ezért pedig a nők a felelősek, a nők, akik visszaélve egyenjogúságukkal, de mégis kikérve maguknak azt, tesznek tönkre és semmisítenek meg férfiakat úgy, hogy közben ők is tudják: És a választ az olvasókra bízom”

A végére a koronát pedig az teszi fel, hogy ez még csak a kezdet és „… például szívesen elküldöm néhány írásomat a Férfihang.hu számára.”

Nos, erre már tényleg nincsenek szavak.

Alter Ego
Szerkesztő

Az “alákérdezés” szó attól tartok nem fejezi ki a valóságot. Ez egy kérdezői irányultság, adott témáról való kérdezés. Persze egyfajta kérdezői prekoncepció, de én ebben sem látok problémát. A Férfihang.hu közreműködői, szerkesztői leplezetlenül antifeministák.

Janus
Olvasó
Janus

Mivel jellemezzük azt, hogy ha egy debil alá még adjuk is a lovat?

Ha legalább ilyen formában történt volna:

Kiss Miklós – Gondolj bele leesik itt a vércukrom azt meghalok a gecibe –
https://youtu.be/9zX2I9DVFIU

de ehelyett, tök komolyan, mintha értelmes emberrel készülne az “interjú”.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Erről beszéltem:) kemény a videós kiscsávó:) a jövő Alekosza.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kölcsönös kihasználásnak?

Alter Ego
Szerkesztő

Ki lehet nőni a szellemi arisztokratizmusból… Az egy nagyon fontos mérföldkő az értelmiségi ember útján. Sőt a humanista értelmiséginél egy alapkőnek kellene lennie valójában.

wittukind
Olvasó
wittukind

Mármindhogy ne legyen többé balos? kemény kő de át lehet rajta gázolni…csak akarat kell és levenni a ferde szemüveget….

Alter Ego
Szerkesztő

Márminthogy senki ne nézze le az embertársait és ne vonja meg tőlük az együttérzését és támogatását pusztán azért, mert úgy véli, hogy magasabb szellemi nívón áll náluk.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez pontosan a ballibsi entelktüel megfogalmazása…csakis ő gondolja azt hogy mindenki bunkó hülye ha nem úgy gondolkodik mint ő.

Alter Ego
Szerkesztő

Hidd el nekem, hogy a jobbos “entellektüel” is pont ugyanígy működik.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na, szóval én a buta diplomanélküli eszemmel mégis úgy látom, van lényeges különbség a kettő között
a ballibsi entelktüel egyenlőségpárti a jobbos(én csak egyet ismerek és olvastam) azt mondja hogy létezik hierarchia ahol mindenkinek megvan a helye és igy a helyes…

Deadpool
Újságíró

Tipikus büdös proli tempó. A hozzád hasonlók tartják életben ezt a posztkommunista világot. Azt hiszed, azért van eszed mert jobboldali vagy, pedig attól még senkinek lett, hogy hitet tett valamelyik politikai oldal mellett.

Alter Ego
Szerkesztő

Hierarchiák nélküli világ szerintem se nagyon létezik vagy ha mégis, akkor azt hívják anarchiának. Viszont akkor támadnak a nagy gondok a hierarchiákkal, amikor az ésszerű meritokratizmus helyét az arisztokratizmus és az eszetlen önteltség veszi át.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na látod, Alter Ego, itt a különbség-“tipikus büdös proli tempó”-még talán meg is kéne sértődjek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mintha ilyesmit nem olvastam volna a Baukó Évás cikkek alatt… :)

Alter Ego
Szerkesztő

Azért nem olvastál ilyet a Baukó Évás cikkeknél, mert az intelligencia és a morál két külön dolog. Buta ember is lehet erkölcsös és jóindulatú. És baromi nagy csalódás, de okos ember is lehet immorális szemétláda.

wittukind
Olvasó
wittukind

Sőt, a buta ember inkább erkölcsös és jóindulatú.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudod, a fórumon mondjuk az ilyenekre – a feministákra ott kifejezetten -, hogy bárkit (tényleg bárkit) “vállalnak”, amíg az asszisztál a dzsihádjukhoz. Ott a femik védik a legvehemensebben az elmebeteg, elítélt zaklatót, csak mert az ő nótájukat fújja.

Már csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Majd szólj, ha ilyesmire rá tudsz mutatni ezen a helyen is. – Én meg csak ennyit.

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, de mellékesen az még érdekelne, hogy melyik BTK paragrafus szerint ítélték el azt a “zaklatót”?

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem lehet hogy van ilyen “zaklatós” paragrafus csak nem tudsz róla? itt nemrég ez a hülye bakszász elnökünk aláirta a “zaklatás” törvényt nincs dutyi csak pénzbüntetés(3000-10000 lej) csak egyszerű bemondásra

Alter Ego
Szerkesztő

Van zaklatós paragrafus, tudok is róla, csak az alapján sem a fenti sztori főhősét, sem egyetlen “metoo” “rémet” sem ítéltek el, és nem is ítélhettek volna el pusztán amiatt, mert kéretlen szexuális ajánlatot tettek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jellemző rád, hogy máris idézőjelbe teszed a zaklatás szót, hiszen semmiképp sem lehet ez igaz, ugye? Egy szerencsétlen, ártatlan férfiról lehet csak szó, mást te nem ismersz. :)
Az a férfi kisvárosi könyvtárosnőt zaklat évek óta, a gyíkistenek eljövetelére vár, és azért meditál, hogy végre elérje azt a felsőbbrendű állapotot, amely után képes lesz arra, hogy fiatal, feminin fiúk agyát megszállja. A nő kért ellene távolságtartást, de mivel közintézményben dolgozik, és a könyvtárba járás joga felülírja a nyugodt élethez való jogot, ezért továbbra is bejárhat a nő munkahelyére megfélemlíteni.
Az egyetlen reményt tehát az maradt, hogy sosem kattan be neki az a gondolat, hogy a gyíkember istenek majd akkor jönnek el, ha a könyvtárosnő vérét ajánlja fel nekik áldozatul, vagy esetleg egy nyomorult, fiatal fiúét.
És ő a feministák kedvence arrafelé, mert szerintük csak egy szerelmes férfi. :)

Alter Ego
Szerkesztő

A “metoo” óta csakis idézőjelben írom a “zaklatás” szót. Csodálod?
Azt sem bánom, ha ez “jellemző” rám.
Apropó nem mondtál igazat, nem látom a sztoriban, hogy “elítélt” lenne ez a “zaklató”.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ennek köze sincs a metoo-hoz, itt egy klasszikus “egy elmebeteg kinézett magának egy átlagos nőt” esete forog fenn, amellyel a jog nem tud mit kezdeni. Állítása szerint rettenetesen fél attól, hogy elveszítse a szüzességét, ezért közel 50 évesen még mindig szűz, közben viszont iszonyatos szexuális frusztrációk gyötrik, szóval a csávó egy időzített bomba, aminek jó vége nem lesz.

A lényeg viszont, hogy sosem gondoltam volna, hogy épp az egyébként bőszen metoo-zó, véresszájú feministák képesek kiállni mellette és ignorálni a tetteit, amik egy nő nyomorúságát okozzák, csak mert egy követ fúj velük bizonyos témákban. Ilyen egy érdekember. Ez a történet tanulsága számomra. :)

common man
Olvasó
common man

Vannak arra térfigyelő kamerák? Nem buckás a járda?

Alter Ego
Szerkesztő

Hm? Common, ha most a “zaklatást” szeretted volna szemléltetni, akkor majdnem sikerrel, csak még jó sűrűn is kellene ismételgetned. De a “szexuális zaklatás” metoo módra úgy hangzott volna, ha megkérdezed, hogy dughatsz e vibrátort a seggembe. Engem garantáltan az utóbbival tudnál felzaklatni sokkal-sokkal kevésbé, legfeljebb kiröhögnélek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A reakciód egyedül téged minősít.

Alter Ego
Szerkesztő

Melyik? Hogy csak kiröhögném a vibrátoros ajánlatot? – Rosszabb módon soha ne minősítsem magam.

common man
Olvasó
common man

Csak egy egyszerű gyakorlati tanács lett volna ha igaz a történet csak kiírni nem lehet mert még kihoznak felbujtónak.Az futott át az agyamon ha az én női hozzátartozómmal történne ilyesmi és mindegy hogy ez milyen néven fut akkor én mit csinálnék.Ezért utaltam a buckás járdára ahol nagyot lehet esni és még a kamerák se látják.

common man
Olvasó
common man

És ez most jutott eszembe.Ez már jobban kapcsolódik a profilhoz.Ha nem szinglike lenne a csaj és a barátja párja férje párszor megjelenne csúnya nézéssel ,nem tudom de lehet már ne zaklatna az ufós szatír.De hát a nők ugyanolyan erősek…

Alter Ego
Szerkesztő

Serial, ennek semmi köze hozzá, de annak igen, hogy szerintem (az utalgatásaid alapján) azért hoztad fel az egész sztorit, mert úgy gondolod, hogy méltánytalanul mentegettük Havast. Pedig nem. Havas semmilyen bűncselekményt nem követett el.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Semmi köze Havashoz, én azt mondom, hogy bárkit képes vagy “vállalni”, ha épp a te nótádat fújja. Ma épp meleg és antifeminista, terjeszti az igét, köpköd a nőkre, primitívebb lényeknek tartja őket a férfiaknál, nem egyenrangúnak, mondja ő, aki még közkedvelt, milliomos sztárként sem kell a nőknek, nagy baj van tehát a világgal, körbe lehet mutogatni. Hogy egyébként ennek az lehet az oka, hogy mert nem normális (“személyiségzavar, irritábilis viselkedés, hiányzó morbus tudat”), az nem számít, tegyünk úgy, mintha mindez lényegtelen volna, a gaz, feminista világ tehát róla, hogy már egy Alekosz sem jut nőhöz. Egy beteg ember szégyentelen felhasználása a magad kis dzsihádjához.

Alter Ego
Szerkesztő

“Semmi köze Havashoz, én azt mondom, hogy bárkit képes vagy “vállalni”, ha épp a te nótádat fújja.'”

Én meg azt mondom, hogy már megint kezded a mocskolódást.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi is ebben a mocskolódás? Te tetted ki Alekoszt, igen, mert épp azt mondja, ami “férfidolog”, ide illik, nemde? Vagy esetleg mint embert, médiaszemélyiséget tiszteled? Alter. :)
Ez nagyjából kimeríti a “bárkit vállalok, csak mert egy követ fúj velem” fogalmát.

Alter Ego
Szerkesztő

Még akár veled is közölnék interjút, pedig eszedben sincs egy követ fújni velem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Apropó, gondoltam, belenézek a Baukó Évás cikk alatti kommentekbe, tudod, aminek a címében talán szerepelt a Csöcsike szó és Évike fedetlen kebleit mutogatta a borítóképen, de nem találom. Tudnál segíteni, hogy milyen keresőszavakkal, címkékkel érdemes próbálkoznom?

Alter Ego
Szerkesztő

“Akik számára még a kurválkodás is morális magaslat lenne”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszönöm! ;)

wittukind
Olvasó
wittukind

Az a könyvtárosnő az egy olyan Ardelia Lortz fajta?

wittukind
Olvasó
wittukind

Na, most a cikkhez is:
Tettem én egy megjegyzést erre a csávóra vonatkozólag egy másik cikkben, most akartam volna irni hogy sajnálom..de….szóval, ahogy értettem tv-ben szerepelt, összeszedett egy valag pénzt és rinyál hogy nincs nője, inkább a buzik….na, Hunn, le lettél pipálva, igy kell a nőket hibáztatni, profi módon….mégis, tv-ben föllép, biztos nézték is, rakás pénz és nema nő?! én nem vagyok már tizenhuszonéves, pénzem sincs és mégis akad még egy-kettő….tehát a probléma máshol van..

Flo
Olvasó
Flo

Most akkor volt seggbekuki az alatt az egy hét alatt, vagy nem? Ha csak beszélgetés volt, akkor az azt jelenti, hogy más ember is “felmelegedhet” legalább ideiglenesen? Gáz, hogy ilyeneket kérdezek?

Kalman
Újságíró

Ha nem volt seggbekuki, akkor csak felhőztette azokat a jóembereket egy kis ingyen figyelmességér.

Flo
Olvasó
Flo

Hunn: “Ha nem volt seggbekuki, akkor csak felhőztette azokat a jóembereket egy kis ingyen figyelmességér.”

Hát ja, végül is ez is felhőztetésnek számít, bár nem értem, hogy neki miért volt szüksége figyelemre olyan emberektől, akikkel ő nem kívánt szexuális kapcsolatba lépni (pedig nem tartom magam homofóbnak, csak ne nekem akarják elmondani, hogy mit csinálnának velem az ágyban). Tulajdonképp ugyanezen okból ugyanúgy nem értem a felhőztető nők motivációját sem. Szóval sok mindent nem értek, ez van.

Common man:

“Mármint a trópusi meleg párás klíma meg a sok homárevés miatt aggódsz?”

Sajnos anyagi okok miatt messze nem tudok annyi homárt enni, ami kielégíteni a homáruális igényeimet. Fura, de nem lett aláhúzva az a szó, hogy homáruális. Tehát a homáruális igények a szövegjavító szerint is elismertek.

A klíma viszont valóban képes befolyásolni a hormontermelést, de csak fejlődésben lévő szervezet esetében. A költőhely klímája képes befolyásolni pl a tojásban fejlődő kígyók nemének arányát. De énbelőlem remélhetőleg már nem lesz ladyboy.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

bár nem értem, hogy neki miért volt szüksége figyelemre olyan emberektől, akikkel ő nem kívánt szexuális kapcsolatba lépni

Erről van szó, ahogy egy férfinek nem kell egy női tesben lévő másik “férfi”-“versenytárs”, úgy egy nónek sem kell egy “férfitestbe bújt nő”. -Két “likekurva” nem fér meg egy csárdába, még a barinők esetében is az egyik”jobb” nő.

…..Tulajdonképp ugyanezen okból ugyanúgy nem értem a felhőztető nők motivációját sem.

Mert a nőt a környezete definiálja. A férfit önmaga. Amikor ezek borulnak, akkor mindig “zavar támad az Erőben”:)

common man
Olvasó
common man

Mármint a trópusi meleg párás klíma meg a sok homárevés miatt aggódsz?

Hunn
Újságíró

Alekosznak IGAZA VAN, ma tényleg nőuralom van.

Ezt onnan tudom, hogy ma bevillant az agyamba: én FELLÁZADOK ez ellen a nőuralom ellen, és eszerint fogok viselkedni innentől MINDEN NŐVEL!

És amikor ezt végiggondoltam, megszállt egyfajta hatalmas nyugalom, lelki béke, és teli lettem energiával. Mintha leráztam volna magamról egy bilincset.

A nőuralom bilincsét.

Fantasztikus érzés volt!

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros

Szerintem a magyar férfitársadalom és az itteni jelenlevők ne Alekosztól vegyék a tutit.
Azért nem kap puncit, mert
1. kibírhatatlan a jelleme – arrogáns, semmire nagyképű, tudálékos, komplett elmebeteg
2. here – lehet azzal jönni, hogy milliomos és régi filmekből ellesett kéztartással szlopálni a pálinkát, mint egy elfuserált Jávor Pál, csak közben nézzük már meg, hogy mit csinál az életével. Semmit. Ül a fotelben és semmi energia nincs benne, nem dolgozik, nem alkot, az össz tevékenysége a bulvár szar. Valamirevaló nő nem adja a nevét egy ilyen ember mellé
3. Nyápic külsejű – a fényesre suvickolt Hillfiger papucs sem tudja leplezni az eltunyult, puhány testet, ami nagyon szépen mutatja kívülről is azt, ami a belsőből látszik – lusta dög.

Uraim! Az a férfi, aki nem jóképű, nem gazdag, de küzdőképes, udvarias és nem süt le róla a nőgyűlölet, annak ma is keletje van.

Tény, hogy a feminizmus és sok hülye pca sok baromságot terjeszt, de ez a média! Azok a nők, akik benyalták a médiát eleve nem nők. A gyűlölködés helyett inkább keressetek olyat, aki normális. Van, higyjétek el van, csak a normális nők meg ugyanúgy be vannak tojva és tele vannak frusztrációval, mint a férfiak. Ez a helyzet! És pont az ilyen Alekosz félék, meg RogánCicI, SarkiKata félék miatt.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Te most nő vagy-vagy férfi?

Aldo
Újságíró

“Uraim! Az a férfi, aki nem jóképű, nem gazdag, de küzdőképes, udvarias és nem süt le róla a nőgyűlölet, annak ma is keletje van. “

Ja, az idős, 70 feletti nagymamák körében, akik bezzeg ha 50 évvel fiatalabb lennék frázissal jutalmazzák az udvariasságot és a küzdőképességet.

” A gyűlölködés helyett inkább keressetek olyat, aki normális.”
Az elkeserítő valóság szemléltetése még nem feltétlenül gyűlölet. Persze van normális, de mégis mennyi és hol? Mert ha rengetegen egymástól függetlenül csak a nem normálisba futnak bele, az eléggé elgondolkodtató.

rumospiskóta
Újságíró

Aldo : szerintem sincsen CSAK gyűlölködés. Létezik, mert a csalódás így vesz elégtételt.. és kinek mekkora a csalódottsága annyi haragot sugároz ki magából. De a csalódottság elmúltával nyugi van és stabil talajon való útkeresés.
Az tény hogy a női tanításokban való feltétlen bizalom nem stabil talaj, nem stabil alap. Gyűlölködés nélkül megállapítható valóság.
Az is tény hogy a nőkkel jól .. vagyis helyesen viselkedni férfidolog. Ebben a megállapításban sincsen gyűlölködés.
Az útkeresés pedig egyéni.
..hm..

Dogos Voros
Olvasó
Dogos Voros

Nem igaz. Csak ezt nem szokták m észrevenni.
Meg az is nagy kérdés, hogy hol, hogyan és kihez megy oda a férfi és milyen előzmény után.
Mert sokszor a Teccő gyüssz van oszt arra borítékolva van a húzzá mán el nemkellesz!

Az elkeserítő valóság szemléltetése még nem feltétlenül gyűlölet. Persze van normális, de mégis mennyi és hol?
Mindenhol, csak olyan probléma van, hogy a nők is be vannak vadítva médiailag. Nekik azzal mosták ki a fejüket, hogy téged a férfiak csak kihasználnak, házicselédnek tartanak, csak ARRA kellesz. Ha nem vagy vékony, topmodell, akkor esélyed sincs.

Hidd el, ugyanaz a para és görcshalmaz van a női oldalon, mint a férfin. Ennek eredményeképpen olyan randik vannak mint pl:
Pasi görcsösen tekeri a kocsikulcsot – menő nyugati kocsi. Erre a nőben meg lejátszódik az – mármint a normálisban – hogy mi az istent akarsz a kocsiddal?

Kva szar példák vannak betolva a köztudatba. A rogáncsöcsília, sarkakata, vajnáné jelenség arra jó, hogy a pasiknak be van tolva a csodaszépre műtött – és fotosoppolt női test, amit szemmel láthatóan csak pénzért lehet megszerezni. Tehát a nők pénzre mennek.
A nőknek meg ott van az, hogy nem tudok úgy kinézni mint ezek a macák, fel sem tudom vele venni a versenyt, nem kellek. Plusz az agymosás, hogy belőlem ne csináljanak háztartási robotgépet.

És végezetül ott van mindkét oldalról a rohadtnagy anyagiasság. A férfioldalról is. Mindenki a másik zsebében kotorász.

Én ma nem látom azt, hogy tartalmasan beszélgetnének az emberek. Poszt meg komment kommunikáció van. Ami mindig egy felületes, indulatvezérelt kommunikáció. Holott ha visszavennénk magunkból és tényleg bele mernénk menni őszinte beszélgetésekbe, akkor lehet, hogy kiderülne, a másik nem nem olyan kretén, mint gondoljuk.

rumospiskóta
Újságíró

DogosVoros : eddíg stimmel is. Be van mindenki vadítva, és nem jó vadul megfelelni.. igaz. Éééés : a te józanabb látásmódod legyen a stabil alap, vagy a fehérre mosott .. vagyis dehogyis fehérre.. szóval a szennyesre mosott átlagelme legyen amit meghódítani próbáljon a csalódott férfi?
Vagy hagyja az egész “meghódítás” témát a francba és vegetáljon boldogul?

Bocsex, csak provokállak hogy válaszolj.. neked is és nekem is megvan a saját megfejtésünk hogy hogyan műxik a világ.

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon sok igazság van abban amit írsz. Személy szerint hozzátenném még hogy eltűntek a találkozások társadalmi helyei illetve annak módjai is. Régebben megvoltak a helyek ahol személyesen lehetett ismerkedni, manapság ez legjobb esetben is a legnagyobb városokra igaz. Ezért marad az internet személytelensége meg jó esetben az ismerősök ismerősei (vagy ha nincs házinyúl szabály esetleg munkatársak). Az ismerkedések módja alatt pedig azokat a társadalmi normába illeszkedő tevékenység folyamatláncot értem amely a legkevésbé tartja bizonytalanságban az ismerkedni akarókat az elkövetkező lépések tekintetében. Manapság nagy az össze-visszaság ebben is. Alapjában véve a férfi és nő közötti, amúgy is meglevő kommunikációs rés lett baromira széles.

rumospiskóta
Újságíró

ReszetElek : telitalálat ez a kommunikációs rés szélességéről szóló.
Az a kívánság még létezik hogy “akarom őt”, de az már nincsen hogy “akarom őt érteni.. is”.
Én se akarom őt érteni, mert tudom hogy muszáj hazudnia hogy bízzam benne – és ő se akar engem megérteni mert muszáj lenne beismernie hogy nem ő az EGYETLEN.

Reszet Elek
Újságíró

Ez így nekem már túlontúl filozófikus (jó persze néha én is filozofálgatok). A napi életélés szintjén még csak-csak megy a kommunikáció, ha másképpen nem az együtt töltött idő alatt megtanulják az emberek egymást, azaz hogy mire miképpen reagál a másik. A nagy megérthetetlen talány e tettek mozgatórugóinak megértésében van. Ahogy a vicces szólás (vagy mifene) is mondja: Az évek alatt meggyőződésemmé vált, hogy ismerem a nőket, de rá kellett jönnöm hogy tévedek, amikor a feleségem elvált tőlem.

A kommunikációs rést amúgy jelen esetben a megismerkedés stációira értettem. Régen egy elveszített keszkenő, három vagy több tánc a táncrendben az érdeklődés egyértelmű jele volt mindenki számára. A gardedámmal tett kerti séta, engedélykérés a levelezésre ugyancsak. Vagy ha kevésbé viktoriánus jellegű dolgokra gondolunk, akkor például az ötőrai teák, bizonyos bálok stb.

Nyilván nem kell visszasírni a régi dolgokat (akkor is megvoltak a hülyeségek), de az látható hogy manapság már csak egymás nemi gesztusaira lehet hagyatkozni (ami nem sok embernek megy) és mindezt saját párkapcsolati féelemeink ködén keresztül kellene értelmezni.

rumospiskóta
Újságíró

Én a kommunikációs rés alatt azt értettem hogy ő is magyarul beszél és én is magyarul beszélek – mégsem értjük a másikat. (amit te úgy írsz hogy “nagy megérthetetlen talány”) A megismerkedés stációit elmosta a történelem, manapság még a szóban kimondott érdeklődés hiányát fel lehet panaszolni – de holnapután már tényleg írásos beleegyező nyilatkozat kell (két banki kezessel) hogy reggel ne vigyenek el a helyszínről az erkölcsrendészet kommandósai.
(ha már a párkapcsolati félelmek is szóba kerültek)

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista
Kalman
Újságíró

Mivel a rosszfiú ráadásul gazdag is, nem kérdés hogy melyiket fogja választani. Esetleg ha a rosszfiú nem vállalja fel még barátnőnek sem, akkor a jófiú lesz a hivatalaos és mellette fog kúrogatni a rosszfiúval amikor annak kedve szottyan rá.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért nem kap puncit, mert
1. kibírhatatlan a jelleme – arrogáns, semmire nagyképű, tudálékos, komplett elmebeteg

Ez pont hogy puncimágnes, mert deviáns seggfej…., de amit ok-ként a későbbiekben felsorolsz, ott vannak az ebek elhantolva.

2. here – lehet azzal jönni, hogy milliomos és régi filmekből ellesett kéztartással szlopálni a pálinkát, mint egy elfuserált Jávor Pál, csak közben nézzük már meg, hogy mit csinál az életével. Semmit. Ül a fotelben és semmi energia nincs benne, nem dolgozik, nem alkot, az össz tevékenysége a bulvár szar.

Egyetértek, talán ez a legfontosabb ok.

Valamirevaló nő nem adja a nevét egy ilyen ember mellé

Akik adnák, azok neki kevesek, mert ő a „dubajozó krémre” vágyik, kissé el van csúszva az értékrendje, pont, mint egy átlagos nőnek, túlságosan is fölé lövi a saját értékét.

3. Nyápic külsejű – a fényesre suvickolt Hillfiger papucs sem tudja leplezni az eltunyult, puhány testet, ami nagyon szépen mutatja kívülről is azt, ami a belsőből látszik – lusta dög.

Ez is pontos és lényeges megállapítás egy semmirekellő celeb, akit még meg sem lehet kopasztani, mert annyi esze azért van, hogy ezt azért átlátja:)

Uraim! Az a férfi, aki nem jóképű, nem gazdag, de küzdőképes, udvarias és nem süt le róla a nőgyűlölet, annak ma is keletje van.

Egyetértünk, kivéve egy pontot: nem hátrány , hanem kifejezetten előny és még vonzóbb, ha „süt róla a nőgyügyölet”, mert ez kb olyan mint a nácizás, elkoptatott szar, és rég nem a valódi jelentéstartalommal bír.
Jelenleg pont azt jelenti, hogy helyén kezeli, a valós értékükön az elszállt picsákat, gyokorlatilag nem szégyell kritikát megfogalmazni feléjük, ugynais minden nőt valaha ért vagy a jövőben érő kritika az mindig is nőgyűlölet:)

Alter Ego
Szerkesztő

“nagyon szépen mutatja kívülről is azt, ami a belsőből látszik – lusta dög.”

Ezt a lusta dög szöveget Friderikusz agyalta ki egy bulvárműsorában. Alekosz később egy őt hasonlóan vegzáló reggeli interjúban elmondta, hogy az ingatlanvagyonából és a megtakarításainak a hozamából él. Amely nőnek ez nem egy vonzó státusz, mert az ilyen ember “lusta”, az a nő kereshet egy nagyon dolgos bányászt magának… – Jahh, arra egyetlen nő sem vágyik… Szóval mégsem lesz ez sem a kulcs ahhoz, hogy Alekosz miért nem olyan sikeres a nőknél.

Szerintem az a baj, hogy Alekosz nagyon rosszul játsza az öntelt hímsovinisztát, és közben meg ordít róla, hogy egy romantikus, szeretetre éhező lélek, aki mindig oda van a körülötte lévő nőkért és inkább hízeleg a végtelenségig, minthogy beléjük rúgna amúgy macsó módon egy rendeset lelkileg. Alekosznak a stílus a mániája, de a nőknek semmi affinitása nincs arra, amit ő jó stílusnak gondol. Ez a baj. Alekosznak a nők iránti romantikus rajongás helyett őszinte meggyőződéssel kellene lenéznie és semmibe vennie a nőket… Nem műmacsónak, hanem valódi nárcisztikusnak kellene lennie; és a pénzt pedig nem ajánlania, hanem kérnie kellene egy éjszakáért. Na akkor rajonganának érte… :)

common man
Olvasó
common man

Nekem meg csodálatos tiszta lelkivilágom van egyszer egy idős néni” le is szólított” a villamoson ,hogy ezt elmondja.(látta az arcomon) Csak azok a másikak nem tudják..
Vissza Alekosz “kérőihez”. Nem szorgalmas bányászra várnak hanem egy szorgalmas,kedves talpraesett milliomosra.

Alter Ego
Szerkesztő

“szorgalmas,kedves talpraesett milliomosra.”

Nagyon szép oximoront alkottál: a szorgalmas, kedves emberek szinte soha nem lesznek milliomosok, vagy ha mégis, akkor leginkább csak öröklés útján…

common man
Olvasó
common man

Attól még vágyhatnak rá…

Alter Ego
Szerkesztő

:) Ebben talán van valami, de méginkább csak hihetik, hogy őszintén vágynak rá. Leginkább talán kifosztani vágyják az ilyen milliomost, nem pedig rajongás tárgyának választani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Revidiálnom kell az álláspontomat, megnéztem azt a Mokkás interjút:

https://24.hu/szorakozas/2015/06/02/vegre-kiderult-hogy-mibol-el-alekosz/

és azt kell mondanom, hogy becsülöm a fickót azért, ahogyan a megszerzett vagyont nem herdálta el, sőt, megél azok hozamaiból és a befektetéseiből, ezért még egy plusz mega like.
Az, hogy Demcsák egy kritikán aluli ribancként próbálta lekezelni, és ezt profi módon kezelte Alekosz , szintén piros pont.

Azzal nem igazán értek egyet, hogy romantikus-szeretetre éhező blablabla Disney „jófiú” aki a „jó szíve” miatt szív, hanem inkább azért, mert bár a hipergámiát a nőknek van lehetőségük „kiélni”, Alekosz „mókusa” szintén ebbe a hibába esett és vonzza a „lámpa”, meg is fogalmazta, hogy egy szintnél alább nem akarja adni.

A buzik még ezen dobtak is egy jó adagot, szóval nem hogy szóltak volna, hogy baszki túl nagyok az igényeid, még rá is tettek egy lapáttal, és hát , jobb helyzetbe nem került, az biztos.

Itt derül ki, hogy ha egy férfi „fölélövi” az igényeit, és még azzal együtt is, hogy relatív- „gazdag” – de azért annyira nem, hogy abba a felső „tízezerbe” tartozzon, ahova hiszi, hogy jelenleg tartozik, és az még ráadásul nem is hajlandó „befogadni”- semmiven nincs előrébb.

Nincs jobb helyzetben, mint az őt -bár – „lenéző”, de a vagyonára irigykedő szintén „sikertelen” , de csóró, aki azt hiszi, hogy ha annyi pénze lenne, akkor simán kapna nőt. Nem, nem kapna, mert a pénzzel nem növekszik meg a „csajozási képesség”, ha alapból erre nem képes az illető.

Pluszban nincs meg számára az „anonim gazdag” „belépő” sem, nincs benne semmi izgalom, meg “felfedezésre váró , izgató ismeretlenség”, mert gyakorlatilag, aki nem nézte, az is pár óra keresgélés után pontos képet kaphat róla, így meg „nehéz prófétának lennie a saját hazájába”.

Igazán ugyanolyan „maradt” mint amilyennek megismerték és ez is „unalmas” és a figyelem középpontjába is csak „debil” túltolással, hülyeségekkel tud kerülni, mert a kutya sem kíváncsi rá és senkit nem igazán érdekel, a Mokkába is azért hívták meg annó, hogy röhögjenek rajta, és még az sem jött össze, mert – akkor még – nem játszotta el akkor azt a bohócot, amit most már csont nélkül, csuklóból és kérés nélkül is megtesz.

És azért ezen az oldalon is előfordulnak olyanok, hogy nincs is „vagyona”, de nem szegény, nem is sikertelen, csak épp a csajozás nem megy, mert ő „nem olyan”.

Valószínű, hogy ott is az igények magasabbak a tényleges és a valós „szintnél”, dacára a „vagyonnak”, illetve tényleg nem hajlandó „macsó férfiként” funkcionálni, mert egyrészt nem hiszi el, hogy ez eredményre vezetne, másrészt meg nem hajlandó változni és inkább – nőként – hisztizik.

Az sem tesz jót Alekosznak, hogy nincs legalább egy kamu „állása”, csak x éve tervei, és senki nem látja benne azt a “potenciált” amit ő képzel magáról.

Ami az előnye, az gyakorlatilag a hátránya is. Így meg már túl „bonyolult” és a szó nem jó értelmében, ha „női szemmel nézi valaki”.

Ha a nőknek nincs „affinitásuk” Alekosz stílusához, akkor lehet szidni a nőket -feminizmust – médiát napestig, de ettől nem lesz affinitásuk , így valószínű, hogy a „másik oldalon” kéne változtatni, ha eredményt szeretne elérni, a hiszti meg a ripacskodó hibáztatás nem fog semmi jóra vezetni.

Alekosz Baukó Éva „szintjére” lőtte be az igényeit, akinek még Havas is „kevés” volt, így csak az erőlködés, a ripacskodás meg debilkedés marad, ha ezen a vonalon próbálkozik továbbra is.

common man
Olvasó
common man

lehet azzal jönni, hogy milliomos és régi filmekből ellesett kéztartással szlopálni a pálinkát, mint egy elfuserált Jávor Pál,” Szerintem Jávor Pál nem tudná eljátszani hitelesen Alekoszt .

Kalman
Újságíró

Alap, hogy egy férfi nem rinyál. Pláne nem publikusan. Nem nekem baj, hanem a jövőbeli nőjének lesz rohadt égő, hogy ezek a megnyilvánulásai bárki számára fellelhetőek. Hogyan nézzen fel egy nő egy férfira, aki előtte telesírta a netet, hogy nem talál nőt magának?

Innen már csak az identitás megváltoztatása segít: új név, új arc, új minden. Talán új élet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A “celeb” lét kevés hozzá.

Alter Ego
Szerkesztő

Új név: esetleg felvehetné a Balekosz nevet. :)

common man
Olvasó
common man

Ha valamit nem tudsz balra csavarni lehet ,hogy jobbra kell.Írod ,hogy a srác olyan műmacsó.Lehetne inkább műbalek,talán több nőt vonzana.Na de én a magam részéről befejezem a tanácsadást elég sokat kapott jó és kevésbé jóindulatút.Ha ez kevés akár a balfakosz balfaszkosz néven is gondolkodhat.Baszogatást félretéve én örülnék ha megoldódna a problémája.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Minekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait.”

Súlyos. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És még mindig van lejjebb:

ÉS A RÉGI NDK-BAN, NÉMETORSZÁG FŐVÁROSÁBAN, BÉCSBEN PRÓBÁLOK JÓSZERENCSÉT!”

– írja, majd így folytatja:

„Bár az Alekosz nevet Európaszerte ismerik, külföldön mégiscsak nagyobb az esély arra, hogy sikerrel járok. A külföldiek máshogyan tekintenek Alekoszra.”

https://velvet.hu/gumicukor/2018/09/28/alekosz_hatarainkat_elhagyom_es_a_regi_ndk-ban_nemetorszag_fovarosaban_becsben_probalok_joszerencset/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Lerágom a körmöm, és tűkön ülök, annyira várom, hogy mikor számol be, itt a ferfihangon egy cikkben a tapasztalatairól, amit a “régi NDK-ban, Németország fővárosában, Bécsben (sic!)” szerzett!

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kéne az istenbarmával megint készíteni egy “interjút”, megint alkotott a szerencsétlen………….

https://velvet.hu/gumicukor/2020/06/25/alekosz_szex_borton/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link