Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék: ,

Akasztják a hóhért: kirúgták a feminista tanárnőt – zaklatásért

Felfüggesztette a New York University egy tanévre Avital Ronellt, a német- és az összehasonlító irodalomelmélet professzorát, miután egy 11 hónapos vizsgálat végén arra jutottak: szexuálisan zaklatta egy diákját – számolt be a 444.hu a New York Times nyomán.

Avital Ronell egy 66 éves, világhírű, leszbikus feminista professzor, a diákja pedig Nimrod Reitman, egy 32 éves meleg férfi.

Reitman szerint a professzornő három éven át zaklatta a férfit csókolgatásokkal, fogdosásokkal, szexuális tartalmú üzenetekkel.

Ronell viszont tagadja a zaklatást: szerinte csak „pezsgő módon” kommunikáltak, amiben a férfi is szívesen vett részt, és egyébként is közösek az izraeli gyökereik.

A nőt most felfüggesztették az egyetemen. Ugyanakkor ismert feministák kiálltak mellette, mondván: „Mindannyian láttuk, hogy milyen a kapcsolata a diákjaival, és közülünk van, aki tudja, hogy ez az illető rosszindulatú kampányt indított ellene”.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


38
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
29 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
inkvisitor1CurioSophuscommon manMuhr úrReszet Elek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Ilyen amikor a védett állat lelegeli a védett növényt :)

wittukind
Olvasó
wittukind

Két kicsi észrevétel:
-kirúgták vagy felfüggesztették? a kettő nem ugyanaz.
-ha az a fiú meleg akkor a mások hidegek? estleg gyikok?

common man
Olvasó
common man

Engem is zavar ennek a szónak a helytelen használata.Valószínűleg buzi lehet…

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Igen, ezt már én is fejtegettem máshol, hogy meleg a levesem, esetleg a radiátor télen… ezek simán csak buzik… ;)
Felfüggesztették egy évre, ha jól veszem ki, sajnos nem a nyakánál fogva, ahogy kell… :(

Flo
Olvasó
Flo

“Két kicsi észrevétel:
-kirúgták vagy felfüggesztették? a kettő nem ugyanaz.
-ha az a fiú meleg akkor a mások hidegek? estleg gyikok?”

Tőlem lehet valaki meleg, hideg, vagy langyos is, csak a homár szót nem szeretem, ha indokolatlanul használják. Egy homár az mindig “hideg”. Még akkor is, ha egyik fele nőstény, a másik hím (ez megesik náluk). Max mindkét fele máshogy “hideg”.

Egyébként meg a magyar nyelvben hiányzik a mindenki által elfogadott szó a homoszexualitásra, és ez gáz. Pl a Puzsér is akart volna valamit mondani a buzikról, de ehhez képest 20 percig ment a rinya, hogy akkor most szabad-e ezt a szót (nyilvánosan) használni, vagy nem. Én simán azt mondtam volna, hogy jó, akkor egy másik szót fogok használni, csak lépjünk már tovább. De az én vagyok.

És ott van ez, hogy meleg, sokak szerint ez meg túl polkorrekt, és persze akad más jelentése is. Angol nyelvben ilyen probléma nincs, ott a gay szót mindenki elfogadja. Fordításoknál meg szituációtól függően lesz a gay-ből buzi vagy meleg…

wittukind
Olvasó
wittukind

Van neked egy fixációd evvel a “homár” szóval….ennyire megviselt a Vietnami élet?

Flo
Olvasó
Flo

“Van neked egy fixációd evvel a “homár” szóval….ennyire megviselt a Vietnami élet?”

Elmagyarázom, hogy te is megértsd:

Az ősrobbanás óta kb 14 milliárd év telt el, homárok 150 millió éve léteznek ezen a bolygón. Azaz a világegyetem létezésének mindössze 1%-ban léteztek homárok (kerekítve…)! A fajok kb 99%-a – növények, halak, ízeltlábúak, de nagyrészt a madarak is – még a homárok előtt alakult ki, sokan ki is haltak azóta. Nyilván nem véletlen, hogy az ember épp ezalatt az 1% alatt alakult ki. Tehát ha a homárok nincsenek, mi sem vagyunk itt most (ezt 99%-os valószínűséggel lehet kijelenteni).

Ja, és nekem nagyon bejön, hogy nekik kívül van a “csontvázuk”, amin különféle mintázatokat viselnek. Sokan jönnek itt a fehér bőr fetisizálásával – de ha őszinték vagyunk, az emberi bőr nagyon satnya mechanikai védelmet nyújt, színtől függetlenül. Ha páncélunk nincs is, legalább lehetne elefántbőrünk, vagy legalább kutyabőrünk.

Még szerencse, hogy nekünk (többnyire) van agyunk.

Kalman
Újságíró

:-)

Azt a logikai ugrást nem értem, hogy ha nincsenek homárok, akkor miért nem alakulhatott volna ki az ember?

Flo
Olvasó
Flo

Arra van kozvetlen bizonyítékunk, hogy értelmes élet kialakulhat egy homárok lakta bolygón, arra viszont nincs, hogy anélkul is sikerult volna ez. Ha majd te találsz olyan ufókat, akiknek a bolygóján nincs homár(szeru lény), akkor visszatérhetunk a kérdésre ;)

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes, homárközpontú megközelítés. A ráknépséghez tartozol?
https://indavideo.hu/video/South_Park_Raknepseg
Itt a teljes: https://indavideo.hu/video/south_park_7_evad_8_resz

common man
Olvasó
common man

aki homárt eszik okosabb lesz, vagy egy kicsit kannibál?

Flo
Olvasó
Flo

“aki homárt eszik okosabb lesz, vagy egy kicsit kannibál?”

Sosem hallottál még okos kannibálról? :)

Egyébként a homárok viszonya a kannibalizmushoz (nemtől függetlenül)igen intim. Ők tudják a legjobban, hogy a homárhús a legjobb, ha tehetnek, nem is ennének mást. De nem tehetik, mert akkor viszonylag hamar kihalnának. Ezért aztán nem az egész homárt eszik meg, csak az egyik ollóját. Sőt, ha összeakasztják a bajszukat, (pontosabban a csápjukat), a kisebbik homár inkább önként levágja a saját ollóját, hogy le tudjon lécelni. Úgyis újranő, nem gond.

Az ember végtagjai nem nőnek újra, tehát az embernek nincs jó íze, érteeem?

common man
Olvasó
common man

Az emberi haj,köröm újranő….

common man
Olvasó
common man

Állítólag(?)a csecsemőkre kisgyerekekre gyakran használt “olyan édes” kifejezés azokra az időkre utal vissza.

Marcell
Olvasó
Marcell

Előre a homárhierarchia tetejére! :)

wittukind
Olvasó
wittukind

“csak a homár szót nem szeretem ha indokolatlanul használják” erre kellett volna válaszolj, esetleg magadnak mert te hoztad szóba teljesen nem odaillő módon.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Az emberi bőr nagyon is ellenálló a többi fajéhoz képest. Persze ha a rinocéroszéval hasonlítod össze, akkor gyenge, de nagyon is jól tűri a könnyebb sérüléseket és nagyon gyorsan regenerálódik.Emellett baromi jó radiátor, ami jól jön a meleg időben, amiből egyre több lesz.

common man
Olvasó
common man

Nevezhetnéd bárminek belekötnének.Majd a ceun végzett komisszárok felügyelik az óvodákat meg az iskolákat,hogy jól tanítják-e a mindenféle identitások neveit.Ha valaki ellenszegül kirúgják.Ez a terv ezek sunyi gyilkosok a céljuk a társadalom teljes tönkretétele.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Én a buzgárt szoktam használni, van itt katasztrófavédő vagy gátőr akit zavar? Mert szerintem nem indokolatlan, ezt írják a Wikin a buzgár kezeléséről:
“A buzgárt mindenképpen el kell szigetelni, a mentett oldalon zsákokkal körbevéve, ellennyomást kialakítva. A buzgár elhanyagolása belvízi károkhoz, de akár gátszakadáshoz is vezethet.”

Flo
Olvasó
Flo

“Én a buzgárt szoktam használni, van itt katasztrófavédő vagy gátőr akit zavar?”

Nekem erről a szóról a South Park-os helyettesítő tanár ugrik be. Nála valamelyik mihaszna mindig buzgárkodott. Még mindig nem világos, hogy mi is az eredeti jelentése, de nekem valahogy jobban hangzik, mint az, hogy buzi.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Láttam azt a részt, de szerintem az buzgálkodás volt.

Flo
Olvasó
Flo

“Láttam azt a részt, de szerintem az buzgálkodás volt.”

A francba, ma már akkor ez a második szó, amivel összetalálkozok, és nem tudom, mi (az eredeti) értelmük.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Hát aki túlbuzgó – nemtom’ hallottad-e már ezt a szót – az buzgálkodik. Én ezt így tudom megfejteni. Szokták mondani, hogy buzgómócsing pölö. Mondjuk a buzgár is buzog – azért buzgár -, úgyhogy lehet, hogy mégis buzgárkodás. CEU segíts!

common man
Olvasó
common man

Segítség kell?Ceutó? 2 év helytelen szóhasználatért és közelebbről is megismerheted, csak nehogy gátszakadás legyen…

Flo
Olvasó
Flo

Érdekes felvetés. A túlbuzgó meg a buzgómócsing sokkal gyakoribb szavak (bár kicsit talán régiesek), mint a buzgár meg a buzgálkodik, és nincs semmilyen áthallásuk. Egy biztos: ezek közül ha a buzgárt emberre használod, egyből tudni fogják, hogy kikre gondolsz, így mint új kifejezés betöltené a funkcióját – és talán a “célközönség” se akadna ki rajta.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“szerinte csak „pezsgő módon” kommunikáltak, amiben a férfi is szívesen vett részt, és egyébként is közösek az izraeli gyökereik.”

Na ezt fell lehet használni a harvey ügyeknél lazán hisz Ádámról és Évától mindenkinek közösek a gyökereik!
Ekkora képmutatást amit lemüveltek!?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az azért a pofátlanság teteje, hogy ha nőről van szó, akkor kórusban rinyálnak, hogy az mááás, nem, nem más. Annak meg nem hiszem, hogy jelentősége lenne, hogy a panaszt tévő hetero vagy homo.
Továbbra is úgy gondolom, hogy ezeket a zaklatási ügyeket a bíróságon kell lerendezni, viszont az végre jó, hogy úgy látom, csitult valamennyire a hisztéria, nem olyan egyszerű valakit csak úgy lejáratni egyik pillanatról a másikra, amik valóban komolyabb ügyek, azokkal kapcsolatban pedig valós nyomozás is indult (Harvey, Spacey pl.).
Azt is örömmel látom, hogy a feministáknak azért lassan megállj parancsolnak az emberek, az erre az ügyre adott reakciójuk is kicsapta a biztosítékot, most már ideje lesz elzavarni őket oda, ahova valók.

Naooo
Olvasó
Naooo

Felőlem mind a kettőt felakaszthatják.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Igen, ez “melegen” ajánlott… :D

Aldo
Újságíró

“német- és az összehasonlító irodalomelmélet”
Ez aztán nagyon fontos tárgy lehet.

Kalman
Újságíró

Lefogadom, hogy a 20. század egyik legmeghatározóbb német nyelven írt művét, a Mein Kampf-ot nem is olvasta, és nem is tanította.

Aldo
Újságíró

Szerintem olvasta. Ha a metéltek valamit nagyon gyűlölnek és igyekeznek betiltani, akkor azt alaposan áttanulmányozzák, főleg ha lerántja a leplet az igazi jellemükről.

K.G.Gabor
Olvasó
K.G.Gabor

Valaki tudja hogy mi a szent szar lehet ez a “német- és összehasonlító irodalomelmélet” nevű “tantárgy”?
Azt se bánnám, ha valaki elmondaná, hogy mire jó vagy miféle gazdasági előnyökkel jár ilyen, fene tudja minek, a tanulmányozgatása.
Vajon miért kell ilyen teljesen nyilvánvaló baromságot egyetemi szinten “oktatni” és mitől professzor az aki ilyennel tömi fiatal szerencsétlenek agyát?

Balton
Olvasó
Balton

Engem az érdekel hogy mi van a német- után. Német-összehasonlító-elmélet vagy német-irodalom-elmélet, vagy német-összehasonlító-irodalom-elmélet? Vagy német-elmélet?

wittukind
Olvasó
wittukind

Nincs semmi, sem előtte sem utána…kamuállás kamuszemélyeknek, ez az ábra,

Aldo
Újságíró

Úgy a legegyszerűbb valaminek a professzorává, első számú szaktekintélyévé válni, hogy kiválaszt egy olyan témát, ami a kutyát nem érdekel, sőt azt sem tudja senki, hogy mi is az. Így teljesen mindegy, hogy milyen baromsággal áll elő, senki sem fogja azt vitatni vagy megkérdőjelezni, mert nem ismerik vagy nem is érdeklik. Ha az ókori görög drámák, vagy a romantikus költészetet választotta volna, abban nyilván kevesebb babér termett volna, hiszen azok jóval ismertebb témák és többek ismerik, foglalkoznak vele. Ezért ezekben már nem lehet “elsöprő eredményeket” elérni.
Milyen gazdasági előnyökkel jár? Semmilyennel. Mert az, ha ezen a szakon kiseggelsz 4 évet, nem valószínű, hogy hasznos, termelői munkát fogsz végezni. Sőt eléggé beszűkíti a lehetőségeidet. Max ott maradsz diploma után és te is ezt fogod tanítani. De akik jelentkeznek rá, azok többsége is ilyen elvont bölcsész művészlélek lehet, akik amúgy is fogékonyabbak a gender faszságokra, vagy úgy vannak vele, hogy tök mindegy, hogy mi, csak legyen valami diploma, aztán majd lesz valami. Az sem elhanyagolható szempont, hogy így pár évig még legálisan lehet kerülni a munkát.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Aldo
Újságíró