Férfihang.hu
0 megosztás

Petíció a gender-oktatás beszüntetéséért

A Férfihang.hu online petíciós partnere a CitizenGo petíciót indított a magyarországi genderképzés beszüntetése érdekében. Fontosnak tartjuk és külön köszönjük, hogy a radikális feminizmus elleni fellépés szükségességét is kiemelten említették. Petíciójukat, melynek aláírását ezen a címen jó szívvel ajánljuk, az alábbi szöveggel adták közre:

Levelünkkel támogatjuk, hogy a magyar állam mint fenntartó megszüntesse a gender képzéseket.

A gender szakok annak a tudatos szemléletformálásnak a részei, amely célja elmosni a nemek közti határokat, így lerombolva az egyén identitását.

A CitizenGO 2018 márciusában szervezett Gender&Sex konferenciáján szakemberek osztották meg aggályaikat a gender túlkapásairól. Örömmel a minisztérium részére bocsátjuk a konferenciánkon felszólaló szakemberek listáját és előadásaikat.

Többen érvelnek amellett, hogy nincsen szükség gender képzésre, nincs rá kereslet, és nem viszi előre az ország ügyét. Mi ennél tovább megyünk. Véleményünk szerint a gender szak megléte kártékony, annak egyes elemei kifejezetten romboló hatásúak. A nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuális, transznemű, LMBTQI stb. lobbira sem.

Ma Magyarországon a gender studies támogatói arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, hogy „ez a gender nem az a gender”, tehát, hogy az ő gender szakuknak semmi közük nincs a világszerte tapasztalható túlkapásokhoz, aggasztó jelenségekhez. Kényelmes lenne elfogadni az érvelésüket, amely sántítani látszik, amikor pl. a Pride-on látjuk felvonulni hirdetőiket. Vagy elég csak megnéznünk a CEU gender szak által 2017-ben meghívott transzgender aktivista előadót. Mi ez, ha nem a választható gender identitás propagálása, amelytől most annyira igyekeznek elhatárolódni egyes gender oktatók, látva, hogy jelenleg ez nem menne át a magyar társadalmon?

Nincs okunk feltételezni, hogy a magyarországi gender szakok szembemennének a nemzetközi trenddel, és kiszűrnék a radikális feminista és az LMBTQI lobbit a képzésből. A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik homoszexuálisok „házasságáért” vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban.

Látjuk, hogy a homoszexuális, a transznemű és a feminista lobbi, bár egyes kérdésekben nem értenek egyet, egyaránt a „gender” definícióit (mivel több is van) felhasználva igyekeznek érdekeiket érvényesíteni.

Köszönjük az ügyben tett lépéseiket!

 

A CitizenGo a genderideológia gyakorlati túlkapásait is igyekszik szemléltetni a világ minden tájáról gyűjtött 10 példával:

1. Az OLIMPIAI Bizottság döntése alapján 2016 óta egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak is indulhatnak a női sportolók versenyszámaiban.

2. KANADA Ontario tartományában 2017-től a törvény alapján kiemelhetik azokat a gyermekeket családjukból, akiknek a szülei ellenzik a gyermek által választott gender identitást vagy gender kifejezést.

3. ANGLIÁBAN az adófizetők pénzéből fedezték azt az iskolai útmutatót, amely arra utasítja a tanárokat, a diákokat és a szülőket, hogy hagyják abba annak a nyelvnek a használatát, amely két biológiai nemet feltételez, így ne használják a “fiúk” és a “lányok” kifejezést!

4. SPANYOLORSZÁGBAN a CitizenGO buszt indított a gyermekeket célzó gender ideológia túlkapásaira reagálva. A buszt bírósági végzés miatt Madridban elzárták, majd gyűlöletbeszéd miatt eljárás indult a CitizenGO elnöke ellen, mivel a buszra ráírta azt, amit már egy óvodás gyermek is tud: a fiúknak fütyijük, a lányoknak pedig puncijuk van.

5. VÁLLALATOK: 2017. A Dove „Igazi Anyukák” videójában igazi anyaként mutatnak be egy férfit, a gyermek biológiai apját.

6. A BRIT ORVOSI KAMARA útmutatója szerint a várandós nőket ne kismamáknak, hanem várandós embereknek vagy terhes személyeknek kellene nevezni, mivel a várandós anyák kifejezés sértő lehet a transznemű “férfiakra”, vagyis az olyan nőkre nézve, akik férfiként határozzák meg magukat.

7. ENSZ: Az UNESCO 2018-as, Nemzetközi szexuális nevelésről szóló szakmai útmutatójának a Gender szociális konstrukciója és a gender normák fejezetben a 9-12 évesek oktatásáról szóló részében ez olvasható:

„Az, ahogy az egyének magukról gondolkodnak, vagy mások számára leírják magukat a GENDERÜK szempontjából, egyedülálló számukra, és tiszteletben kell tartani”

Majd kifejtik, hogy a 9 éveseknek tanulniuk kell arról, hogy a gender identitásuk nem feltétlen azonos a biológiai nemükkel, illetve a mások választott nemének elfogadására tanítják őket. Ezt látva felmerül a kérdés, vajon mit taníthatnak az ELTE gender szakán a „Társadalmi nemek az oktatásban” című kurzuson?

8. AMERIKA: egyetemi túlkapások szinte minden nap. Pl.: Sussex University Hallgatói Önkormányzata tavaly kiadott egy a „Nemek közötti esélyegyenlőségről szóló szabályzatot”, amely előírja, hogy “a Hallgatói Önkormányzat minden területén gender semleges nyelvet kell használni”. A szabályzat szerint továbbá, ha megismerkedünk valakivel, akire vonatkozóan még nem hallottuk meg, hogy milyen névmással beszélnek róla, semleges névmást kell használnunk.

9. MAGYARORSZÁG: 2017. A CEU meghívott előadója Jessica Lynn, aki bár férfiként született, mára híres transz aktivista, aki nőnek tartja magát. A következőt olvassuk róla a CEU gender szak oldalán:

“Jessica Lynn egy transzgender nő, híres szónok, aki hazai és nemzetközi szinten utazik egyetemekre előadást tartani a transzgender tudatosság szükségességéről a társadalmunkban. A Trans*Rights (Trans Jogok) professzionális előadója, továbbá a Your True Gender (Az Ön Valódi Gendere) elnöke, amely egy a közösség transz témákról való oktatásáért elkötelezett nonprofit szervezet.

Aktivista, szerető szülő, szónok és transzgender nő, Jessica Lyn, aki négy éves korától tudta, hogy a születésekor történt férfi megjelölés nem igazodik a valódi genderéhez. Ma, miután elvesztette minden szülői jogát a gender megkülönböztetés miatt, Jessica bátran szólal fel, és életét mások segítésére kötelezte el, a saját gender utazása révén.”

Hogyan lehet tudományos az a szak, melynek oktatói ahelyett, hogy segítenének a mentálisan összezavarodott és valószínűleg segítségre szoruló férfin, meghívják, hogy propagálja a diákok közt azt a téves fantáziáját, mely szerint ő nő?

10. MAGYARORSZÁG: Az ELTE a társadalmi nemek tanulmánya mesterszak szakigazgatója, Kövér-Van Til Ágnes szerint minimum két társadalmi nem létezik. Kérdés, hogy a férfi-nőn kívül még mire gondolhatott. Talán a Facebook által felkínált 71 gender egyikére…

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


31
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
15 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
SzivlapatMeskecommon manX YMarcell Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Minél több embernek kellene aláírni a petíciót ( már aláírtam ), jelezve a társadalmi támogatást a kormány felé, hogy fellép ez ellen a káros dolog ellen, nem kellene megvárni hogy nálunk is olyan állapotok legyenek ezen a téren, mint nyugaton.

common man
Olvasó
common man

A 10.ponthoz:Egyszerű kis gyakorlati,jogi probléma(a mai robbantgatós világban nem is annyira kicsi)
A motozás foganatosítása során az ún. kettős nemi szabály érvényesül, azaz a motozást csak a megmotozottal azonos nemű személy végezheti és egyébként is csak a megmotozottal azonos nemű személy lehet jelen (mindkét szabály alól csak az orvos jelent kivételt). Ha a motozás során testüreg átvizsgálása szükséges, azt csak orvos végezhet Még férfi nőnél megoldható de ennél a sok hülyeségnél ,hogy gondolnák?

Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Ide vezet, ha egy társadalomban hagyják szabadon terjeszteni ezeket az eszméket.
https://alfahir.hu/2018/08/15/nemetorszag_harmadik_nem_interszexualisok

torrente
Olvasó
torrente

Kis szines:

Hülye németek? Német hülyék?
https://index.hu/kulfold/2018/08/15/nemetorszagban_a_noi_es_a_ferfi_melle_bevezetik_a_vegyes_nemet/

De az új “jövevények” majd kiegyenesítik ezt az egész gender mizériát az összes nemmel:

Reporter: “Excuse me, may I interview you?”
Man: “Yes!”
Reporter: “Name?”
Man: “Abdul Al-Rhazim.”
Reporter: “Sex?”
Man: “Three to five times a week.”
Reporter: “No no! I mean male or female?”
Man: “Yes, male, female… sometimes camel.”
Reporter: “Holy cow!”
Man: “Yes, cow, sheep… animals in general.”
Reporter: “But isn’t that hostile?”
Man: “Yes, horse style, dog style, any style.”
Reporter: “Oh dear!”
Man: “No, no deer. Deer run too fast. Hard to catch.”

torrente
Olvasó
torrente

“A férfi az egy ugyanolyan no mint a tobbi…” Jean-Paul Gaultier

comment image

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Ostobaság! Az nem zavarja őket ha heteró karaktereket homoszexuálissal játszatják el?

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Már majdnem aláírtam, de fennakadtam ezen a mondaton:

“…mivel a várandós anyák kifejezés sértő lehet a transznemű “férfiakra”, vagyis az olyan nőkre nézve, akik férfiként határozzák meg magukat.”

Brit Orvosi Kamara, mi? Haha. Valóban kell egy “egyetem” ahol megmagyarázzák, hogy ennek van értelme.

righeira
Olvasó
righeira

Én már aláírtam!

Kalman
Újságíró

Aláírtam, a feleségem is aláírta és ismerősöknek is továbbítottam.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Loptam, de tetszik:)

Gender a hajam, búzának születtem

Romkocsmában, droggal nevelkedtem

Romkocsmában genderbudi a szállásom

Mégis a faluban a legszebb transz a párom.

Forrás:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148786182&t=9221346

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Meske
Olvasó
Meske

30 évesen:
-Én úgy szeretnék egy kisgyereket!
-És mi szeretne lenni: az anyukája vagy az apukája?
-Még nem döntöttem el. Miért, tudnom kéne?
-És milyen legyen a gyermek: fiú vagy kislány?
-Még azt sem döntöttem el. Mindkettő. Egyik sem. Nem tudom. Hagyjon már a kérdéseivel! Miért nem lehet elfogadni, hogy egyszerűen csak egy gyereket akarok magamnak! Ez nem az őskor, hanem a 21.század!

És nem veszik a közösség jelzéseit, hanem elvárják, hogy a többség idomuljon hozzájuk.
Ha a kisfiú fél a szakálltól, akkor az a megoldás, hogy lányt csinálnak belőle. Pedig, ha várnának kb 5-6 évet, James “egy tavaszi reggelen” rájött volna magától is, hogy ő mennyire nem lány.
Jamesnek nem lehet valami férfias az apja és nőies az anyja. Gondolom, már ők maguk sem voltak boldogok a saját nemiségüket illetően. Ha meg mégis, akkor …. áh, nem ez kizárt. Ilyet épeszű ember – akár férfi, akár nő- nem csinál.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Erre faszán osztja az FB a 30 napos blokkokat. A kurva anyjukat.

Reszet Elek
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
FUCKSZFE
Olvasó
FUCKSZFE

Nem verte ki senkinél sem a biztosítékot a “Meseország Mindenkié”?

https://index.hu/velemeny/2020/10/25/veresen_komoly_mesek_meseorszag_alien_predator_didaktikus_pamfletirodalom/

Reszet Elek
Újságíró

Dehogynem. Sokaknál. Mocskos férgek mindig próbálkoznak. Ha a gyomot nem tövestül irtják, folyamatosan harcolni kell vele mert mindig fel fogja ütni a fejét.

FUCKSZFE
Olvasó
FUCKSZFE

Exponálják magukat a (ballibsi) szemetek:

Magyar színészek népszerűsítik a ledarált könyv meséit

Eddig Udvaros Dorottya, Kovács Patrícia, Takács Kati, Fullajtár Andrea olvastak fel egy-egy mesét a Meseország mindenkié című könyvből.

https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/12/10/magyar_szineszek_nepszerusitik_a_ledaralt_konyv_meseit/

Marcell
Olvasó
Marcell

Egy CEU genderszakostól azért meglepően visszafogott. Az USA-ban ilyen írás max. valami nagyon konzervatív médiatermékben jelenhetne meg, a mainstreamben nem, ha mégis, percek alatt olyan Twitter-vihar kerekedne belőle, hogy másnap ki is rúgnák a szerzőt.

Meske
Olvasó
Meske

hogy a nők és szegények hátrányos helyzetének megszűnéséhez leginkább elfogadóbbnak kellene lenni. Ez a társadalmi kérdéseket az attitűdök szintjén értelmező megközelítés abba a „progresszív” biopolitikai trendbe illeszkedik, amely a nők fizetett és fizetetlen otthoni munkáját igyekszik optimálisan elosztani, hogy a gazdasághoz közvetlenül és a munkaerőt újratermelő otthoni munkájukon keresztül közvetve is hozzájáruljanak. A másik oldal elképzelése jóval egyértelműbb: a nők munkaerejét elsősorban a gyerekszülésre és gyereknevelésre, valamint a háztartásra és csak másodsorban a fizetett munkára igyekszik összpontosítani.

Itt azért valami nagyon nem egyértelmű:
Az idézet szerint a fáradozás azon megy, hogy a szegények és a nők is munkába tudjanak majd állni, vagy vissza tudjanak térni, így gondoskodnának saját fenntartásukról illetve növelnék a munkaerőpiacot, hozzájárulva a termeléshez (végül az ország GDP-hez).
Ugyanakkor egyre gyakoribb az a törekvés, hogy a nagy cégek robotosítják, teljesen automatizálják üzemeiket (lásd ÜBER, köv. lépésben a taxik mellett a kamionosok, buszvezetők, számos kínai cég, Posták és szállítmányozó vállalatok, vendéglátó egységek) szóval az emberi munkaerőt negyedére ötödére csökkentik, (mert a gépeknek ugye nincsenek érvényesíthető jogaik, csak teljesítményük).(közben az emberi képességek meg romlanak) Tehát hol fog a majd a szép nyugati jövő vízióban a sok szegény és nő a rengeteg munkanélküli férfi mellett munkát találni?

Mindez a profit növelése érdekében.
Szóval a gazdasági szektor törekvései és ez a gender-vmi párhuzamosan szépen felerősítik egymás negatív hatását.
Reménykeltő.

Meske
Olvasó
Meske

.

X Y
Olvasó
X Y

Ez durva: a szerencsétlen srácot a doktornő beutalta a genderklinikára, az ápolónő rábeszélte a nővé változtató kezelésre, és végül kiherélték. Ez a feminizmus.

https://www.hitradio.hu/hirek/18-csak-a-keresztenyek-hallgattak-meg-a-ferfit-akit-genderklinikan-csonkitottak-meg

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Megdöbbentő, első sorban a konzervatív szülei a hibásak, majd a rábeszélők, ő meg maradt helikopter.
Van, amikor a butaság ennyire sokba kerül.
Sajnálni kéne?
Ha ennyire hülye, akkor a társadalom még nyert is vele, hogy nem adta tovább a génjeit.

common man
Olvasó
common man

Megdöbbentő, első sorban a konzervatív szülei a hibásak

Minek alapján állítottad fel a sorrendet?Milyen az arány ?

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Nem én állítottam fel, az IQ bajnok sírta el a nyomorának okait ebbe a sorrendbe.

common man
Olvasó
common man

Akkor kérdés átcímezve.

X Y
Olvasó
X Y

Én sajnálom, mert igazából nem tudta mit csinál, és ezzel sok ember van így. Kevés ember van tisztában azzal, hogy pontosan mit miért csinál.

Szerintem a gyerekkorban kezdődik, hogy milyen az anyja meg az apja az embernek. Ha azok nem normálisak, akkor nagyon nagy valószínűséggel a gyerek sem lesz normális, de mivel a szüleit minden gyerek etalonnak tartja, ezért a nem normális gyerek sem fogja magáról tudni, hogy ő nem normális.
Aztán a nem normális gyerekből nem normális felnőtt lesz, aki szintén nem tudja magáról, hogy nem normális, vagyis tudatlan marad a saját cselekedeteit illetően. Ezt használják ki a ragadozók, az élősködők, a kurvák, a bűnözők.

Ezért sajnálom a srácot, kegyetlenül nagy árat fizetett hogy rájöjjön, milyen elbaszott volt az egész élete. Ami gyerekkorában kezdődött, amiért viszont az anyja és apja alapvetően a felelősök, neki gyerekként nem volt esélye kilátni abból a gödörből, amiben felnőtt, és ennek lett az áldozata.

Elbaszott gyerekkorú, elbaszott sorsú emberek. Lásd pl. József Attila, aki felnőttként is állandóan az anyja után sírt, és nem tudta megoldani a problémáit, mert maga sem értette azokat, mivel azok a gyerekkori tudatalattiba voltak mélyen elásva.

common man
Olvasó
common man

Azért ha engem beutalnának láblevágó műtétre ,hogy lelkileg rendbe jöjjek..szerintem nem jelennék meg.Mondjuk egy kevésbé beszámítható embernél..