Férfihang.hu

Petíció a gender-oktatás beszüntetéséért

A Férfihang.hu online petíciós partnere a CitizenGo petíciót indított a magyarországi genderképzés beszüntetése érdekében. Fontosnak tartjuk és külön köszönjük, hogy a radikális feminizmus elleni fellépés szükségességét is kiemelten említették. Petíciójukat, melynek aláírását ezen a címen jó szívvel ajánljuk, az alábbi szöveggel adták közre:

Levelünkkel támogatjuk, hogy a magyar állam mint fenntartó megszüntesse a gender képzéseket.

A gender szakok annak a tudatos szemléletformálásnak a részei, amely célja elmosni a nemek közti határokat, így lerombolva az egyén identitását.

A CitizenGO 2018 márciusában szervezett Gender&Sex konferenciáján szakemberek osztották meg aggályaikat a gender túlkapásairól. Örömmel a minisztérium részére bocsátjuk a konferenciánkon felszólaló szakemberek listáját és előadásaikat.

Többen érvelnek amellett, hogy nincsen szükség gender képzésre, nincs rá kereslet, és nem viszi előre az ország ügyét. Mi ennél tovább megyünk. Véleményünk szerint a gender szak megléte kártékony, annak egyes elemei kifejezetten romboló hatásúak. A nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuális, transznemű, LMBTQI stb. lobbira sem.

Ma Magyarországon a gender studies támogatói arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, hogy „ez a gender nem az a gender”, tehát, hogy az ő gender szakuknak semmi közük nincs a világszerte tapasztalható túlkapásokhoz, aggasztó jelenségekhez. Kényelmes lenne elfogadni az érvelésüket, amely sántítani látszik, amikor pl. a Pride-on látjuk felvonulni hirdetőiket. Vagy elég csak megnéznünk a CEU gender szak által 2017-ben meghívott transzgender aktivista előadót. Mi ez, ha nem a választható gender identitás propagálása, amelytől most annyira igyekeznek elhatárolódni egyes gender oktatók, látva, hogy jelenleg ez nem menne át a magyar társadalmon?

Nincs okunk feltételezni, hogy a magyarországi gender szakok szembemennének a nemzetközi trenddel, és kiszűrnék a radikális feminista és az LMBTQI lobbit a képzésből. A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik homoszexuálisok „házasságáért” vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban.

Látjuk, hogy a homoszexuális, a transznemű és a feminista lobbi, bár egyes kérdésekben nem értenek egyet, egyaránt a „gender” definícióit (mivel több is van) felhasználva igyekeznek érdekeiket érvényesíteni.

Köszönjük az ügyben tett lépéseiket!

 

A CitizenGo a genderideológia gyakorlati túlkapásait is igyekszik szemléltetni a világ minden tájáról gyűjtött 10 példával:

1. Az OLIMPIAI Bizottság döntése alapján 2016 óta egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak is indulhatnak a női sportolók versenyszámaiban.

2. KANADA Ontario tartományában 2017-től a törvény alapján kiemelhetik azokat a gyermekeket családjukból, akiknek a szülei ellenzik a gyermek által választott gender identitást vagy gender kifejezést.

3. ANGLIÁBAN az adófizetők pénzéből fedezték azt az iskolai útmutatót, amely arra utasítja a tanárokat, a diákokat és a szülőket, hogy hagyják abba annak a nyelvnek a használatát, amely két biológiai nemet feltételez, így ne használják a “fiúk” és a “lányok” kifejezést!

4. SPANYOLORSZÁGBAN a CitizenGO buszt indított a gyermekeket célzó gender ideológia túlkapásaira reagálva. A buszt bírósági végzés miatt Madridban elzárták, majd gyűlöletbeszéd miatt eljárás indult a CitizenGO elnöke ellen, mivel a buszra ráírta azt, amit már egy óvodás gyermek is tud: a fiúknak fütyijük, a lányoknak pedig puncijuk van.

5. VÁLLALATOK: 2017. A Dove „Igazi Anyukák” videójában igazi anyaként mutatnak be egy férfit, a gyermek biológiai apját.

6. A BRIT ORVOSI KAMARA útmutatója szerint a várandós nőket ne kismamáknak, hanem várandós embereknek vagy terhes személyeknek kellene nevezni, mivel a várandós anyák kifejezés sértő lehet a transznemű “férfiakra”, vagyis az olyan nőkre nézve, akik férfiként határozzák meg magukat.

7. ENSZ: Az UNESCO 2018-as, Nemzetközi szexuális nevelésről szóló szakmai útmutatójának a Gender szociális konstrukciója és a gender normák fejezetben a 9-12 évesek oktatásáról szóló részében ez olvasható:

„Az, ahogy az egyének magukról gondolkodnak, vagy mások számára leírják magukat a GENDERÜK szempontjából, egyedülálló számukra, és tiszteletben kell tartani”

Majd kifejtik, hogy a 9 éveseknek tanulniuk kell arról, hogy a gender identitásuk nem feltétlen azonos a biológiai nemükkel, illetve a mások választott nemének elfogadására tanítják őket. Ezt látva felmerül a kérdés, vajon mit taníthatnak az ELTE gender szakán a „Társadalmi nemek az oktatásban” című kurzuson?

8. AMERIKA: egyetemi túlkapások szinte minden nap. Pl.: Sussex University Hallgatói Önkormányzata tavaly kiadott egy a „Nemek közötti esélyegyenlőségről szóló szabályzatot”, amely előírja, hogy “a Hallgatói Önkormányzat minden területén gender semleges nyelvet kell használni”. A szabályzat szerint továbbá, ha megismerkedünk valakivel, akire vonatkozóan még nem hallottuk meg, hogy milyen névmással beszélnek róla, semleges névmást kell használnunk.

9. MAGYARORSZÁG: 2017. A CEU meghívott előadója Jessica Lynn, aki bár férfiként született, mára híres transz aktivista, aki nőnek tartja magát. A következőt olvassuk róla a CEU gender szak oldalán:

“Jessica Lynn egy transzgender nő, híres szónok, aki hazai és nemzetközi szinten utazik egyetemekre előadást tartani a transzgender tudatosság szükségességéről a társadalmunkban. A Trans*Rights (Trans Jogok) professzionális előadója, továbbá a Your True Gender (Az Ön Valódi Gendere) elnöke, amely egy a közösség transz témákról való oktatásáért elkötelezett nonprofit szervezet.

Aktivista, szerető szülő, szónok és transzgender nő, Jessica Lyn, aki négy éves korától tudta, hogy a születésekor történt férfi megjelölés nem igazodik a valódi genderéhez. Ma, miután elvesztette minden szülői jogát a gender megkülönböztetés miatt, Jessica bátran szólal fel, és életét mások segítésére kötelezte el, a saját gender utazása révén.”

Hogyan lehet tudományos az a szak, melynek oktatói ahelyett, hogy segítenének a mentálisan összezavarodott és valószínűleg segítségre szoruló férfin, meghívják, hogy propagálja a diákok közt azt a téves fantáziáját, mely szerint ő nő?

10. MAGYARORSZÁG: Az ELTE a társadalmi nemek tanulmánya mesterszak szakigazgatója, Kövér-Van Til Ágnes szerint minimum két társadalmi nem létezik. Kérdés, hogy a férfi-nőn kívül még mire gondolhatott. Talán a Facebook által felkínált 71 gender egyikére…

2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 2 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu

17
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
gpeterszKalmanrigheiraMuhr úrReszet Elek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Minél több embernek kellene aláírni a petíciót ( már aláírtam ), jelezve a társadalmi támogatást a kormány felé, hogy fellép ez ellen a káros dolog ellen, nem kellene megvárni hogy nálunk is olyan állapotok legyenek ezen a téren, mint nyugaton.

common man
Olvasó
common man

A 10.ponthoz:Egyszerű kis gyakorlati,jogi probléma(a mai robbantgatós világban nem is annyira kicsi)
A motozás foganatosítása során az ún. kettős nemi szabály érvényesül, azaz a motozást csak a megmotozottal azonos nemű személy végezheti és egyébként is csak a megmotozottal azonos nemű személy lehet jelen (mindkét szabály alól csak az orvos jelent kivételt). Ha a motozás során testüreg átvizsgálása szükséges, azt csak orvos végezhet Még férfi nőnél megoldható de ennél a sok hülyeségnél ,hogy gondolnák?

Arminius.1
Olvasó
Arminius.1

Ide vezet, ha egy társadalomban hagyják szabadon terjeszteni ezeket az eszméket.
https://alfahir.hu/2018/08/15/nemetorszag_harmadik_nem_interszexualisok

torrente
Olvasó
torrente

Kis szines:

Hülye németek? Német hülyék?
https://index.hu/kulfold/2018/08/15/nemetorszagban_a_noi_es_a_ferfi_melle_bevezetik_a_vegyes_nemet/

De az új “jövevények” majd kiegyenesítik ezt az egész gender mizériát az összes nemmel:

Reporter: “Excuse me, may I interview you?”
Man: “Yes!”
Reporter: “Name?”
Man: “Abdul Al-Rhazim.”
Reporter: “Sex?”
Man: “Three to five times a week.”
Reporter: “No no! I mean male or female?”
Man: “Yes, male, female… sometimes camel.”
Reporter: “Holy cow!”
Man: “Yes, cow, sheep… animals in general.”
Reporter: “But isn’t that hostile?”
Man: “Yes, horse style, dog style, any style.”
Reporter: “Oh dear!”
Man: “No, no deer. Deer run too fast. Hard to catch.”

torrente
Olvasó
torrente

“A férfi az egy ugyanolyan no mint a tobbi…” Jean-Paul Gaultier

comment image

CurioSophus
Olvasó
CurioSophus
CurioSophus
Olvasó
CurioSophus
CurioSophus
Olvasó
CurioSophus
Reszet Elek
Szerkesztő

Ostobaság! Az nem zavarja őket ha heteró karaktereket homoszexuálissal játszatják el?

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr

Már majdnem aláírtam, de fennakadtam ezen a mondaton:

“…mivel a várandós anyák kifejezés sértő lehet a transznemű “férfiakra”, vagyis az olyan nőkre nézve, akik férfiként határozzák meg magukat.”

Brit Orvosi Kamara, mi? Haha. Valóban kell egy “egyetem” ahol megmagyarázzák, hogy ennek van értelme.

righeira
Olvasó
righeira

Én már aláírtam!

Kalman
Újságíró

Aláírtam, a feleségem is aláírta és ismerősöknek is továbbítottam.

CurioSophus
Olvasó
CurioSophus

Loptam, de tetszik:)

Gender a hajam, búzának születtem

Romkocsmában, droggal nevelkedtem

Romkocsmában genderbudi a szállásom

Mégis a faluban a legszebb transz a párom.

Forrás:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148786182&t=9221346

CurioSophus
Olvasó
CurioSophus
gpetersz
Olvasó
gpetersz

Erre faszán osztja az FB a 30 napos blokkokat. A kurva anyjukat.

Reszet Elek
Szerkesztő
Reszet Elek
Szerkesztő