Alekosz
1 megosztás

Nők, férfiak – Metoo

Egy nőnek sohasem a férfi a fontos. Egy nőnek mindig a másik nő a fontos! Lenézi, übereli, tekintetével semmisíti meg azt. A nők örök riválisok. Egy férfi csakis utas lehet a nők elsőosztályú expresszvonatán, amely vonat eszeveszett sebességgel száguld őszintétlen és hamis álomvágányán, ami után egyszercsak a kihalt, kiszáradt, elsivárosodott pályaudvarra érkezik meg, ahol csak a csend és az üresség van, és az állomáson őt már senkise várja.

Egy nő számára a férfi csak eszköz a beteljesüléshez, amely beteljesülés csakis kizárólag az önző női létről szól. Amikor egy nő a férfit önzőnek titulálja, akkor valójában emberére akad, aki hátráltatja önzősége megvalósításában. Férfi és nő között harmonikus kapcsolat csakis abban az esetben jöhet létre, ha az intelligencia, az Intellektus, a szellemi és a lelki fölény, valamint az együvétartozás érzésének a beteljesedése kerekedik fölül rohanó világunk anyagias és felszínes létén.

Egy férfias autóban – BMW-ben, főleg ha az terepjáró – nőt látni pontosan annyira illúzióromboló, férfi női kapcsolatokat romlasztó, mint például cigarettát adni egy kisgyereknek, vagy sört egy terhes asszonynak. A nőket vonzóvá, nőiessé teszi a tömegközlekedés, és férfiassá a férfias sportautókban való díszelgés; aminek a következménye aztán szinte kivétel nélkül mindig a dominanciális kérdések összeegyeztethetetlensége lesz.

A nők elférfiasodnak. Ennek okai az agresszivitás, amit a nőkben a technikai fejlődés és a szabadság jóértelemben vett megélése hozott el, aminek következtében életük legnagyobb és legostobább cselekedetét követték el, kivívták az egyenrangúságukat a férfiakkal szemben. Hiba volt.

A metoo kampányt tartom a nők leggusztustalanabb, legprimitívebb, legagresszívebb, de egyben mai nőiességüket legjobban bemutató húzásuknak, amit az elmúlt harminc évben férfiak ellen elkövetni ellehetett. Szégyelljék magukat mindazok akik ebben a kampányban résztvettek, arcukat adták, akik családokat, karriereket, életeket tettek tönkre, és akik pofátlanul hozakodtak elő sértettségükkel adott esetekben 50 év után. A női nem szégyenfoltjai. A valódi áldozatok természetesen nem tartoznak ide, de azok nem is szörfözték végig a magyar és a világsajtót borzalmas fájdalmukkal.

Post Author: Alekosz

Alekosz
f Facebook
1 megosztás


186
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
164 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
29 Hozzászólások szerzői
AK-47blackfridayFloReszet ElekTenor Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Ez így igaz. Ezt a cikket akár Alter Ego is írhatta volna…

wittukind
Olvasó
wittukind

Énszerintem inkább Hunn irhatta volna….Alter Ego-t nem láttam még ilyen szinten rinyálni a női gonoszságról….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy pár dologgal vitatkoznék. A nőnek szüksége van tükörre, mivel az „határozza meg”, a férfi önmagát definiálja, de a nő számára néha tükörként is funkcionálhat, no meg trófeaként is:).
Egy nőnek a visszajelzések a legfontosabbak, persze, egy férfinek is fontos, de egy férfi esetében ez minél fontosabbá, „meghatározóbbá” válik, annál kevésbé lesz férfi az illető.
Ha “ezért” csinája azt, amit “csinál”-és nem önmagáért- , akkor megette a fene.

Egyszerű a képlet: a nő a „tyúkudvarban” a „csípésrangsor szerinti helyét” mindig próbálja feljebb tornázni és a többi tyúk által „áhított” kakast kisajátítani.

Megette a fene azt a férfit, aki nem a „mozdonyt vezeti” és ha az arra „nem érdemes nőt” nem vágja le a vonatról – úgy hogy csak nyekken -, hanem sírdogál, hogy ő csak „utas” a nő mellett, mert ilyenkor mindig az a kérdés, hogy akkor „ki vezeti a vonatot”?

Az hogy milyen szar lesz -vagy nem-, -valamikor- annak a nő(k)nek aki(k) visszautasítanak egy férfit, nincs semmi relevanciája, haszna, csak az énkép -hamis- revansérzetének az illúziójával kecsegtet, miközben visszavet és nem engedi az illető férfit fejlődni.

Ha egy férfi hagyja, hogy eszközként használják, az nem a nő hibája, mert neki ilyen a természete, erre képes , ezek a korlátai és a lehetőségei, ennek a felelősségét könnyű rárakni, csak épp nincs értelme, mert még rosszabb spirálba kerüla férfi.

Férfi és nő között harmonikus kapcsolat csakis abban az esetben jöhet létre, ha a férfi szintje legalább kettő ponttal meghaladja a nőét, az ettől eltérő, vagy ennek a -férfi részéről- negatív irányba való változása esetén a férfi nagy valószínűséggel szopórollerre kerül, főleg, ha a nőnek vannak „lehetőségei”, „mozgástere”.

Az összes magasztos hablaty a „lelkek egybefonódásáról” meg az „eggyé válásokról” szép meg költői, csak épp hamis ábrándok, bár mindkét nem képviselője gyakran és még az is előfordulhat, hogy egyidőben is hisz benne, de a valóság mindig az orrára koppint az embernek.

„Férfias autóban” nőt látni egy (átlag) férfinek nem illuzióromboló, hanem a kettőjük közti szintkülönbség meztelen valósága, amit nem lehet a férfi részéről ledolgozni és ez frusztrálja, valahogy fel kell oldania ezt a kognitív disszonanciát.

A nőket nem teszi vonzóvá a tömegközlekedés -ehhez a szóösszetételhez azért kellett fantázia:)- , hanem jó esetben azt a „lehetőséget” kínálja, hogy van „esélye” a férfinek, ha közeledni próbál.
Mivel a „magasabb szinten” -férfias autóban ülő- nőhöz, el sem jut a férfi, nincs értelme itt dominancia kérdésekről beszélni.

A nők nem férfiasodnak el, hanem büntetlenül élhetnek férfi „előjogokkal”, ennek ellentételezéseként a férfiak „elnőiesednek”, sokszor „önkasztrációval”, női „harcmodorral” próbálnak egyáltalán talpon maradni, aminek az a hátránya, hogy ez mindkét nemből viszolygást vált ki és csak rosszabbá teszi a férfi amúgy sem rózsás helyzetét.

A nő nem egyenrangú a férfival, nem vívott ki semmit, hanem egyrészt a biológiailag-fajfentartás okán „értékesebb”- plusz erre még rájön a 10-szeres a punci iránti „leplezetlen” kereslet a férfi részéről és ez még tovább tupírozza az amúgy alapból meglévő „csillogó gyöngyök utáni vágyat és azok követelését” -, másrészt pedig a jogszabályi keretek is még nagyobb „szabadságot” adnak nekik, amivel élnek és visszaélnek, -hozzátenném, hülyék lennének, ha nem használnák ki.

„Ilyen a természetük” és ezt most büntetlenül „kiélhetik”, lehet ezt sérelmezni, de tőlük várni a megoldást/változást pontosan olyan hiú ábránd, mint hogy az oroszlánt leszoktatni a húsevésről.

Számomra ebből a cikkből is az derül ki, hogy “szerző” a valós értéke fölé lövi a vágyait -igényeit és ezzel próbája oldani az ellentmondást és “hidat” képezni az elvárásai és a valóság közti szakadék fölött.

wittukind
Olvasó
wittukind

Nem akarok gonoszkodni de a “szerző” kijelentette(itt olvastam) hogy ő mostmár buzi….tehát ez az egész hosszú hsz, neki irreleváns…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy hétig volt az:), amíg begyűjtötte a buzik “like”-jait, így tiszteletbeli “tyúkkká” vált:)

Aldo
Újságíró

Kb. mint az ovisok.
– Anya, én most buzi leszek.
– Jól van kisfiam.
– Anya, inkább villamos szeretnék lenni.
– Jól van, menjél vissza játszani.
Kb. ennyi lehet ezt komolyan venni. A szülei által teremtett védőburokban élő, a világgal most ismerkedő, még alakuló személyiségű kisgyerek, aki ötpercenként változtatja, hogy mi is akar lenni. Persze senki nem veszi komolyan, hiszen ilyenek a gyerekek. Az ő esetükben teljesen rendben is van. De, hogy egy valaki elvileg értelmes, felnőtt ember létére is ezen a szinten legyen, csakhogy hozzávágjanak némi figyelemmorzsát, az több, mint elkeserítő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Running Man
Olvasó
Running Man

Egy nőnek a visszajelzések a legfontosabbak, persze, egy férfinek is fontos, de egy férfi esetében ez minél fontosabbá, „meghatározóbbá” válik, annál kevésbé lesz férfi az illető.
Ha “ezért” csinája azt, amit “csinál”-és nem önmagáért- , akkor megette a fene.

Eléggé megragadtak ezek a gondolatok, szerintem érdemes lenne ezt egy kicsit górcső alá venni. Azt gondolom, hogy nem csak a mai társadalomban, hanem régebben is fontos volt az egyén számára, hogy mit gondoltak róla embertársai. Mert őszintén, ki az, aki objektíven fel tudja magát mérni, el tudja magát és a saját szerepét helyezni a társadalomban vagy azon a bizonyos képzeletbeli ranglétrán, különböző visszajelzések és a másokhoz való viszonyítás nélkül? Kell valami mérce, amivel ezt méred vagy amihez képest meghatározod, ez még ezzel együtt is egy embert próbáló feladat. Ez pedig elsősorban abból áll össze, hogy milyen visszajelzéseket kapsz a környezetedtől, akár a munkahelyeden a főnöködtől, a kollégáidtól vagy a civil életben, hogy mennyire vagy közkedvelt, mennyire fogadnak el az emberek, mennyire vagy sikeres az emberi kapcsolataidban. Minél inkább nagyobb és kiterjedtebb a szociális hálód, annál inkább gondolhatod, hogy sikeres vagy ebben a tekintetben, amivel arányosan nőhet az önbizalmad is. Egyes pszichológusok egyenesen odáig mennek, hogy azt állítják, nem vagyunk mások, mint az, aminek az emberek és a környezetünk látnak minket. Én ezzel mondjuk nem értek egyet, de van ilyen vélemény is. Az ún. Maslow-piramis szerint is az egyik legalapvetőbb emberi igény a megfelelő önbecsülés, az elfogadtatás, a szeretet és összetartozás, a valahová tartozás igénye, még ha nem is ez az elsődleges. Honnan tudnád biztosítani ezt a fajta igényt, ha nem a közvetlen környezeted vagy a társadalmi megbecsültségedből fakadó pozitív visszajelzésekből? Persze, érteni vélem, amikor azt írod, hogy minél inkább meghatározóvá válik… Nem is mai őrületre gondoltam, a közösségi médiák világára, ahol szinte mindenki a saját egójának feltornászásában és a minél több like begyűjtésében érdekelt és elsősorban ez a drive határozza meg viselkedésüket, hanem azt gondolom, hogy nemtől függetlenül minden embernek egyaránt fontos -bizonyos mértékig- hogy mit gondolnak róla az emberek és milyen visszajelzéseket kap a környezetétől. Az nem vita tárgya, hogy ha ez a drive valakinél minél meghatározóbb, annál inkább okoz torzulásokat a személyiségében, hiszen nyilvánvalóan nem élhetünk elsősorban azt szem előtt tartva, hogy mások mit gondolnak rólunk, abba mindannyian belekattannánk. De azt nem értem, hogy ez miért lenne nemspecifikus. Miért hat ez másképp a nőkre, mint a férfiakra? Miért leszek kevésbé Férfi, ha adott esetben bele gyalogolok a már fentebb említett csapdába, míg a nőkre ne hatna ez így, ilyen formában? Örülnék, ha erről bővebben tudnál írni. A 2. mondatban leírtak pedig egy kicsit úgy hangzanak, mintha a férfi önmegvalósítását állítanád párhuzamba, a társadalom visszajelzéseivel és azt mondanád: a férfi saját önmegvalósításához, céljaihoz, nem szükségesek a visszajelzések. Sem a férfiaktól, sem a nőktől. Jól értem?

Hadd hozzak ide egy másik példát, ami nem szorosan kapcsolódik ide, de sokkal inkább a nő-férfi viszonyában boncolgatja a kérdést. Néhány hete páran vitatkoztak itt „A fiatal nők többsége nem élvezi a szexet” c. cikk alatt a női orgazmusról meg a szexről úgy általában. Többen azt az álláspontot képviselték, hogy a női orgazmus egyáltalán nem fontos a szexben. Bizonyos tekintetben ez is hasonló kérdés, mint az előbbi. Felvetődik bennem a kérdés, hogy fontosak-e számodra a partnered visszajelzései az ágyban? Ez nyilván a szex minőségétől is függ: ha szombat este leugrasz a sarki bárba abból a célból, hogy kipihend a hét fáradalmait, akkor elsősorban a te igényeid kielégítése a legfontosabb és a többi szempont nem igazán számít. De ha már egy ennél komolyabb minőségű együttlétről vagy kapcsolatról van szó, akkor azt gondolom, nemcsak hogy minél inkább kielégítő mindkét félnek a szex, annál jobb, de ez mindkét fél érdeke is egyben és ebben a tekintetben viszont a pozitív visszajelzéseknek releváns szerepük van. Nem tudom te, vagy a legtöbben hogy vannak vele, de én iszonyatosan gerjedek attól, ha a partneremnek jó a szex. Ha egy 6-os, 7-es csajjal vagyok és azt látom miközben döngetem, hogy levegőt alig kap, úgy sóhajtozik, hangosan élvez, belemarkol a hátamba, attól férfiasabbnak érzem magam, hiszen minden porcikájával azt üzeni felém, hogy „jó vagy, kívánlak és jól csinálod, amit csinálsz”. Minél inkább azt látom, hogy egy nő odáig van az ágyban, annál több önbizalmam lesz, mely önbizalmat érezni fog rajtam, amitől ő még jobban oda lesz (hiszen az minél több férfi energiát jelent) és így húzzuk egymást felfelé és így áramlik ciklikusan ez a szexuális energia közöttunk, amivel végső soron egy win-win helyzet alakul ki.

Ezért nem igazán értem, amikor egyesek arról beszélnek, hogy ez nem fontos, az egyetlen cél: minél előbb kilőni a patront, ez a lényeg, ez szolgálja az evolúciót is, a többi csak körítés. Hiszen mi ad nekem támpontot azzal kapcsolatban, hogy mennyire vagyok jó pasi, hogy mennyi a szexpiaci értékem, hogy mennyire teszem jól a dolgomat, ha nem az, hogy hogyan reagálnak és rezonálnak rám a nők? Komolyan úgy gondoljátok, hogy az a fajta belső igény, hogy kapjak pozitív visszacsatolást, az még a kék pirulás világból visszamaradt reflex, ami csak hátráltat a céljaim és saját önmegvalósításom elérésében?

pal
Olvasó
pal

A média állandóan az “regéli” hogy te milyen vagy és neked mi lenne a legjobb, nehéz eligazodni, pláne akkor, ha a környezeted ugyanazt kérődzi vissza feléd.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt gondolom, hogy nem csak a mai társadalomban, hanem régebben is fontos volt az egyén számára, hogy mit gondoltak róla embertársai.

Nos, tegyük fel, hogy egy szemét dark triados nőcsábász valaki. Kivétel és nemtől függetlenül mindenki ezt gondolja róla. Számít? Magasról tesz rá, ezek „ellenére”(!) „sikeres”

Másikról meg mindenki azt gondolja és ezt ki is mondja, hogy a „jófiú” az összes „klisével” és az illető max felhőztett incelként tengeti az életét. Számít-e hogy mindenki „szomorúan” közli vele, hogy barátnak jó, de szexre ne számítson, hogy “túl jó” neki, hogy nincs “kémia”, hogy olyan jól ember, de szexuálisan nem vonzó? Semmit az ég világon, maximum a lelkét „maszírozza” .

Nők esetében: Mindenki azt gondolja, hogy ordas ribanc. Számít ez? Igen, nagyon is.

Másikról pedig azt, hogy nem ribanc „típus”, Számít? Nagyon is.

Ha egy felnőtt férfi nem képes objektíven felmérni magát, nem tudja saját szerepét a társadalomban elhelyezni, a saját (negatív-pozitív) tapasztalatai nem elegek ehhez, akkor rajta nem nagyon segít semmilyen visszajelzés, meg viszonyítás, főleg ha “azok után” megy, amit a nők feléje “visszajeleznek” .

A „mércék” egy férfi számára mindig „meztelenül” drasztikusak, egyértelműek és objektívek, és nem a mások „véleménye” dönti ezt el, hanem azok a tényszerűségek amik vele történnek.

A főnöködtől való pozitív visszajelzés, a kollégáid „szeretete” a közkedveltséged, meg a sikerességed az emberi kapcsolatokban semmilyen relevanciával nem bír, ha ezekkel együtt is incel vagy, márpedig semmi, az előzőekben felsorolt sok „pozitívum”-ból nem lehet következtetni arra, hogy mennyire vagy sikeres a nőknél. Együtt járhat, de az egyikből nem feltétlen – és inkább nem – következik a másik

A leg „negatívabb” figurák általában válogatnak a nőkben a „jófiúnak” –„mondottak” pedig incelek.

Soha nem azok vagyunk, aminek az emberek-a környezetünk- lát minket:) Ezért sem bennünk csalódnak, hanem abban a „képben”, amit ők rólunk, a saját szubjektívitásukon keresztül magukban, rólunk kialakítottak és „látnak”.

Egy incelnek lehet akár 1000-res nagyságrendű is pl. a facebook-szociális hálója, nem javít a pozícióján.

A megfelelő önbecsülés – a szóban benne is van a saját definíciója – nem külső, hanem belső dolog. Az a férfi, aki „teper” az „elfogadásért”, a „szeretet meg az összetartozásért”, a valahova tartozás „igényéért”, a „mások által való meghatározásért”, a „like”-okért, az már elvesztette a férfiasságát.

Az MGTOW-nak talán az egyetlen és elvitathatatlan érdeme az, hogy az összes felsorolt „visszajelzésbe-like”-ba nagyon magas szintről és könyörtelenül belesza…ik, ez lenne az „alapfeltétel”, ahonnan egy férfi „létezése elindul”, de ők meg abba tévednek, hogy ez elég, és mivel nagy részük megreked itt, ezért zsákutcává válik számukra, mert ez nem cél, hanem az alap kiindulópont.
.
Minél meghatározóbb az a „drive”, annál inkább nőként viselkedik az illető, azt pedig a nők sem kedvelik, max ha buzi az illető.

Azért nemspecifikus, mert a nőt a környezete határozza meg a férfi meg a környezetét határozza meg!

Ezért hat másképp a nőkre és ezért probléma, ha hat a férfira.

A férfi önmegvalósítása nem a környezete függvénye, míg a nőé az, mindig.

Egy férfi egyedül, az erdő közepén is férfi, míg a nő “egyedül”, a társadalmon kívül elveszti a nemét (is), meg önmagát is, vagy így, vagy úgy.
A nő nem képes nőként létezni visszajelzések – társadalom nélkül.

A férfi azért lesz „kevesebb”, mert „útközben” elveszti az „egyéniségét”, ami talán a legnagyobb „kincse”.

….. azt mondanád: a férfi saját önmegvalósításához, céljaihoz, nem szükségesek a visszajelzések. Sem a férfiaktól, sem a nőktől. Jól értem?

Pontosan, illetve annyival kiegészíteném, hogy nem számítanak, mert nem másért – valamiért-valakiért „önmegvalósít”, hanem azért, mert ez a férfilét alapja, akihez lehet csatlakozni, követni, akár neki tanácsot is adni, de nincs demokrácia, nem „szavazzuk” le-ki-be-fel stb. Ha alkalmas rá, követik, ha nem akkor nem.

Többen azt az álláspontot képviselték, hogy a női orgazmus egyáltalán nem fontos a szexben.

Ezt azért kicsit ki kéne bontani:
1. Soha nem is volt orgazmusa, fogalma sincs hogy milyen lehet
2. Nem minden partnertől van orgazmusa

A z 1. esetben irreleváns az erről való elmélkedés, mert egy született vaknak bármit mesélhetsz a színekről, nem számít. Nincs tapasztalata róla, indifferens számára, egyénileg törekedhet és elviekben megtanulhatja, aztán meg gyakorolhatja és képessé válhat rá, de nagy valószínűséggel soha nem fogja érezni.

A második az meg eléggé ki volt tárgyalva, bredpitt, vagy nem bredpitt az illető, illetve a fantáziája képes-e bredpittet behaluzni?:)

Felvetődik bennem a kérdés, hogy fontosak-e számodra a partnered visszajelzései az ágyban?

Személyes tapasztalatom az, hogy ha nem igazán érdekelt, akkor általában mindig volt, ha rágörcsöltem, akkor – többször kínlódások árán – nem mindig, ugynarról a partnerről beszélve.

Az is egy érdekes paradoxon: ki felelős a nő orgazmusáért.
http://player.hu/eletmod/elsopro-noi-orgazmusert-felelosek/

Az egy tévhit, hogy veled nincs orgazmusa, de majd te kihozod belőle, hogy veled (is) legyen.
Persze, lehet hogy lesz, ha elég színes a fantáziája és olyant tud behaluzni, amikor veled van, “akitől” volt vagy lenne orgazmusa, vagy valamilyen “csoda folytán” bredpitté vállsz, -hirtelen kiderül, hogy trónörökös vagy, vagy valami ilyesmi:)

Minél inkább fontosabb egy férfinek, hogy a nőnek is legyen orgazmusa, annál kevésbé fog menni. Persze nem a nyeretlen kétévesekről beszélünk, de a nő hörcsöge felelős az ő orgazmusáért, ha az nem „pörög be” akkor a férfi meg is feszülhet.

Nem, nem a szex minőségétől függ, ha a sarki bárba te vagy a bredbitt az egyéjszakásnak, akkor lesz orgazmusa, az állandónak meg ha nem vagy, akkor nehezen.
Mindenki gerjed attól, hogy ha a partnerének jó a szex, mert önbizalomnövelő. De ez nem rajtad, hanem a hörcsögén múlik, azért hiába teszed magad felelőssé, vagy élvezel el önnön „nagyságodtól”, nem igazán számít.

Nem tudom, hogy hol olvastad célként a gyors patronkilövést, én ilyenre nem emlékszem.

Megfogalmaztad: hogy hogyan „rezonálnak rád” a „NŐK” éa nem az aktuális (egyedüli) nő, az csak egy „rezonátor”, és egy mérés nem mérés:)

Nem állítottam azt, hogy igény ne lenne a visszajelzésre, én azt állítottam, hogy ha visszajelzés határoz meg téged, akkor vagy szarban. Ne keverjük a kettőt.

Running Man
Olvasó
Running Man

Köszi, elég súlyos dolgokat írtál. Rengeteget kiemelhetnék közülük, de felesleges, mert tényleg annyi van. Ami számomra ebből a legérdekesebb újdonsággal bír, hogy ezek szerint az ismerkedés /csajozás / párválasztás metodikáját és általános lélektanát -szükségszerűen- teljesen külön kell választani az élet többi területétől -legalábbis ebben az esetben, ami a társadalmi megbecsültséget, visszajelzéseket és egyéb szociális vonatkozásokat illeti, biztosan. Nekem ez eddig nem volt tiszta, de több példával is alátámasztottad.

Nem tudom, hogy hol olvastad célként a gyors patronkilövést, én ilyenre nem emlékszem.

Megnéztem, Art nevű felhasználó írta: A kutyát nem érdekli, hogy a nő mennyire élvezi. Ne felejtsük el, hogy élettanilag csak a férfiorgazmusnak van jelentőssége. A szex akkor jó, ha a férfi elélvez, lehetőleg minél hamarabb, a hüvelyben minél mélyebbre, slussz. A többi tényleg csak majomkodás. Csoki, virág, satöbbi:)

Jóllehet, nem volt mindenkinek hasonlóan merész véleménye, de a lényeget tekintve egyetértés volt. Azért jó, hogy ezt a témát is érintettük, mert volt egy csajom, akinek nagyon nehezen ment és hajlamos voltam azt gondolni, hogy részben miattam van így. Hogy teljesíthetnék jobban is, hogy ezzel segítsek a dolgon. A kék pirulás világban gyakran ér(het)i olyasféle verbális inzultus a férfiakat, minthogy: „te nevezed magad férfinak, ki se tudsz elégíteni!?” Velem nem történt ilyesmi, de ha az ember nincs „észnél”, könnyen magára veheti az efféle vádakat. Érdemes tehát látni, hogy akkor a partnered orgazmusával egy bizonyos mértékig foglalkozhatsz, de egy bizonyos ponton túl tényleg nem érdemes, mert egyrészt nem tehetsz semmit, másrészt a nyakadba veszel egy olyan nyűgöt, ami igazából nem a te problémád.

Még egy kérdés. Az odáig rendben van, hogyha minimálisra szeretnéd redukálni a visszautasítás lehetőségét, akkor nem próbálkozol olyan nőnél, aki birtokolja a férfi pozíciókat, státusszimbólumokat, ill. láthatóan feletted helyezkedik el. De azt írod, a harmonikus kapcsolathoz az kell, hogy a férfi szintje legalább kettő ponttal meghaladja a nőjét. Miért kettő ponttal és hogyan jön ki ez a számítás? Azt még belátom, ha azt mondod, még az azonos szinten lévő pároknál is gázos a szitu (a férfi hagyományos szerepe, a női hipergámia stb. miatt). De bevallom, a két pont nekem soknak tűnik. Azt mondod, ha tegyük fel a saját objektív mércémmel mérve egy 6-os pasinak tartom magam, akkor egy harmonikus kapcsolat kialakítását szem előtt tartva maximum 4-es csajokat nézegessek?

Hunn
Újságíró

Tesóm, Running Man, ne parázzál. Ezek a szintelméletes pontozások, meg a 20%-80% elmélet, meg a többi okosság, ezek ilyen általános megfigyelések, de!

De nem kell túlagyalni, mert racionális férfiaggyal ezek a dolgok ilyen automatizmusnak tűnnek, azért hangzanak jól, mert a férfi-pszichológiára építenek. Az emberi tényezőt viszont nem veszik számításba, mert az egyéni dolog, és itt bukik az összes kiváló elmélet. Mert ezek az elméletek egyfelől egyfajta kontroll-érzetet meg biztonság-érzetet keltenek, mintha garancia lenne arra, hogy ha az ember ilyen vagy olyan , akkor garantáltan kap egy jó nőt, és csak annyi a dolga, hogy elérjen ezt vagy azt. Illetve másfelől egy jó magyarázatot adnak arra, hogy miért ne mozdulj, miért ne is próbáld meg mert úgyse sikerül. Illetve paráztatásnak is kiválóak, hogy nem vagy elég jó. Nem is kell vacakolj azzal, hogy legyőzd az “approach anxiety”-t, nőd ugyan nem lesz, de világmagyarázat, hogy miért nincs, már van.

Segítek: Ne agyaljál! Ahogy az oldschool rapper, Young MC mondta annak idején: “Just bust a move!” A tett halála az okoskodás. Majd ha túl vagy a 100. nőn, elemezd ki és vond le a következtetéseket. Ne előre akarj tudni mindent. Ne akarjál garanciát az életre. Hogy meghalsz, az fix, a többi azon múlik, te mit teszel.

https://www.youtube.com/watch?v=xy4FXhkm6Nw

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az „alfát” nem érdekli, hogy a nő élvez-e, mert biztos hogy élvez. A női orgazmusnak van jelentősége, ugyanis ha orgazmus hatására ovulál, és megtermékenyűl, akkor „szerelemgyerek” születik genetikailag elvileg tökéletes és nemtől függetlenül tényleg szép.

Art kissé leegyszerűsíti, de azért a :) jel ott a végén.
Abban volt egyetértés, hogy nem a férfi felelőssége.

Érdemes tehát látni, hogy akkor a partnered orgazmusával egy bizonyos mértékig foglalkozhatsz, de egy bizonyos ponton túl tényleg nem érdemes, mert egyrészt nem tehetsz semmit, másrészt a nyakadba veszel egy olyan nyűgöt, ami igazából nem a te problémád.

Azt hiszem elég jól összefoglaltad.

A két pont „fórt” is elég könnyű „elveszíteni”, ha nincs észnél az ember, ha pl. gyereket szül a nő, ráadásul fiút, ha papucsba lemegy a férfi, elbukja a shit teszteket, vagy a nőnek „kinyílik a csipája”, lefogy-tornászik-> megnövekednek a lehetőségei, stb., az a lényeg, hogy ha ki szeretne lépni, csak rosszabb pozícióba kerülhet csak, ha legalább olyan jóba vagy netán jobba van lehetősége nélküled, akkor neked reszeltek.

Ha indulásból 2 pont a különbség, akkor egy elvesztése még nem világvége, de az 1 az elég necces, a 0 az biztos szívás, hacsak közben olyan szintre nem fejlődik a férfi, hogy nagyon lemarad tőle a nő, de ez azért ritka, ha mégis, akkor új nője lesz a férfinak:)
Amúgy meg egyik alapszabály, hogy nem számít, hogy te hányasnak tartod magad, a piac áraz be téged a valós értékeden.
Olyan csajokat nézegetsz amilyet szeretnél, de a kockázatokat nem tudod elkerülni.

Running Man
Olvasó
Running Man

Köszi Uraim, szinte mindegyik mondat ül. Néha úgy érzem, a kommentek is lehetnének akár cikkek.

A szintelméletről. Levonva néhány következtetést abból, amit írtatok, összességében arra jutok, hogy egy férfi élete során kötelessége, élete minden egyes szakaszában dolgoznia magán és az életkörülményein. Soha nem lehet leállni, soha nem lehet lazsálni, soha nem lehet azt gondolni, hogy nekem már semmi dolgom, hisz megütöttem a főnyereményt (legyen az akár sikeres egzisztencia, biztonságos otthon, fullos nő, család, anyagi javak). Azt gondolom, ha ezt a szemléletet szem előtt tartva és nem feledve éled az életed, dolgozol magadon és folyamatosan törekedsz céljaid és önmagad megvalósítására, akkor nyugodtan választhatsz egy ponttal lejjebb (a kockázatvállalósabbak akár azonos szintről), mert az „előnyöd” mindig megmarad, akármi is történjen. Akkor is ha mondjuk adott esetben az asszony lead 10 kilót és feljebb kúszik a ranglétrán vagy akármi, a saját magad önfejlesztésével lépést tartasz vele. Míg két ponttal lejjebb választani, úgymond a biztosra menni kizárólag abból a célból, hogy előre számolj olyan eshetőségekkel, minthogy meginog a társadalmi pozíciód, hogy hasat eresztesz vagy kopaszodni kezdesz, őszintén szólva számomra egyáltalán nem egy olyan férfi benyomását kelti, aki kezében tartja az irányítást, és aki elhiszi és tudja magáról, hogy a legjobb formában lévő énje simán megérdemel egy 7/8-as nőt. Inkább olyan férfi benyomását kelti, aki élete legjobb pillanatában, még fiatalon vett egy életre szóló biztosítást, előre gondolván minden baljós eshetőségre. Ez a hozzáállás és számítás viszont egyáltalán nem a férfiakra, sokkal inkább a nőkre jellemző. Vagy rosszul látom?

Amúgy meg egyik alapszabály, hogy nem számít, hogy te hányasnak tartod magad, a piac áraz be téged a valós értékeden.

Ezt sem igazán értem. Egy jó srác tisztában lehet a saját értékeivel. Tudja magáról, hogy ő egy rendes, őszinte, tisztességes, hűséges ember, aki ráadásul nem egy madárijesztő és középvezető egy vállalatnál. Azt gondolom, túlzás nélkül gondolhatná magáról, hogy 8-as pasi, hiszen rendelkezik ehhez a szinthez szükséges tulajdonságokkal. De mivel nem érti a női működést, ezért folyamatosan hoppon marad a csajoknál. A sorozatos csalódások miatt csökken az önbizalma, ami még több sikertelen kísérletet jelent és már benne is van abban a bizonyos 22-esben, a piac pedig a maga determinált működése alapján kitaszítja őt a partvonalra. Tudja magáról, hogy jó ember, remek szerető / férj lenne egy kapcsolatban, rendelkezik is ezen erőforrásokkal, de mivel nem tudja ezeket megfelelően használni, a piac nem a valós értékén fogja őt kezelni. Másrészről viszont, ha tudod is magadról, hogy egy megbízhatatlan, minden hájjal megkent, prosztó tróger vagy, akinél se pénz, menő ruhák, jó kocsi, saját lakás, egzisztencia nincs, semmi olyasmi amit felajánlhatnál és vonzó lehetne egy nő számára, de mégis hidegen hagy és gátlástalanul törtetsz előre, azt viszont -érdekes módon- valamiért jutalmazza a piac. Pedig tudod magadról, hogy igazából egy senki vagy, aki semmit nem tud felmutatni, mindössze csak a gátlástalanságoddal meg a nagy dumáddal valahogy hódítani tudsz és működik. Tehát én egyáltalán nem látom, hogy a reális önértékelést teljesen szem elől tévesztve, a piac a valós értéken árazná be az egyént.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Amúgy meg egyik alapszabály, hogy nem számít, hogy te hányasnak tartod magad, a piac áraz be téged a valós értékeden”.

Ezt sem igazán értem.
Egy jó srác tisztában lehet a saját értékeivel. Tudja magáról, hogy ő egy rendes, őszinte, tisztességes, hűséges ember, aki ráadásul nem egy madárijesztő és középvezető egy vállalatnál.

És csak felhőztetik. De korábban is volt már szó róla, hogy ezt a „jófiús mítoszt” azok alakítják ki magukról, akiknek nem jut és képzeletben eljátszanak azzal, hogy ha jutna, akkor ők hú de profik, meg jók, meg szuperek lennének, meg megbecsülnék stb. stb.. Pontosan ugyanaz, mint a lottózó, ha megnyerné, akkor ő így meg úgy meg amúgy, közben meg ha véletlenül sikerülne, akkor 99%-a még lejjebb küzdi magát, mint a nyeremény előtt – nagy részük öngyilkos lesz – , mert valójában „nem alkalmas” arra, hogy ezt „kezelje”, nem véletlenül nem érte el magától!

Azt gondolom, túlzás nélkül gondolhatná magáról, hogy 8-as pasi, hiszen rendelkezik ehhez a szinthez szükséges tulajdonságokkal.

Persze, áltatni magát mindenki áltathatja, mindenki milliomos, csak épp per pillanat hiányzik a pénz…., nem, nem számít, hogy ki és milyen szintre pozícionálja magát, ha a nők ezt nem „látják” akkor tulajdonképpen az álomvilágában mindig a jobbkeze lesz a felesége és frusztráltan még lejjebb kormányozza magát a valós értékénél.

De mivel nem érti a női működést, ezért folyamatosan hoppon marad a csajoknál.

A „alfák” nem értik a nők működését, sőt, nem is érdekli őket, a nők működését mindig az kutatja aki „kevés” alapból, ösztönből , indulásból.

Tudja magáról, hogy jó ember, remek szerető / férj lenne egy kapcsolatban, rendelkezik is ezen erőforrásokkal, de mivel nem tudja ezeket megfelelően használni, a piac nem a valós értékén fogja őt kezelni.

Mint a lottózó, – nem, ábránd, álom, önfényezés és énképvigasztalás, sehová sem vezet és nagy tévedés is egyben, mert a piac mindig a valós értékén kezeli, inkább az valószínűbb, hogy tévesen lövi be magát mint pl. a faszkörhintázó, alfaözvegy 4-es szintű hülyepicsa, ha egyszer, már részegen, véletlenül megdugta egy 6-os, akkor neki az lesz a minimum szint és hamis önértékelés esete forog fenn mindkét esetben, ugyanis a férfi alapból abban a tévképzetben él, hogy a nők logikusan, racionálisan gondolkoznak és ezzel összhangban cselekszenek, mint – egy férfi:)- és az, amit mondanak, az összhangban van azzal amit cselekszenek. Nem, nincs.

Másrészről viszont, ha tudod is magadról, hogy egy megbízhatatlan, minden hájjal megkent, prosztó tróger vagy, akinél se pénz, menő ruhák, jó kocsi, saját lakás, egzisztencia nincs, semmi olyasmi amit felajánlhatnál és vonzó lehetne egy nő számára, de mégis hidegen hagy és gátlástalanul törtetsz előre, azt viszont -érdekes módon- valamiért jutalmazza a piac.

A piac nem ezt jutalmazza, hanem ezeket mind elviseli és ezek ellenére “kell”, nem ezekért kell!.
Ez megint a -vesztes- incel énfényező morális felsőbbrendűsége, mert így könnyebb feldolgoznia azt, hogy neki nem jut.

Az a férfi, aki mással foglalkozik, és nem azért, hogy tanuljon a másiktól, az nem jó úton halad, mert megint máshoz méri magát, ami őt rosszabb pozícióba hozza, és hamis tévútra vezeti, mert megakadályozza, hogy szembenézzen saját magával és az MGTOW-hoz hasonló zsákutcába kergeti magát.

Pedig tudod magadról, hogy igazából egy senki vagy, aki semmit nem tud felmutatni, mindössze csak a gátlástalanságoddal meg a nagy dumáddal valahogy hódítani tudsz és működik.

A fenét. Ő ugyanazt gondolja magáról, mint te magadról: hogy becsületes, megbízható, de a világban ezek a szabályok és ő csak alkalmazkodik hozzá, – „idegbe vóútam Móúnika” .A tévedés ott van, hogy nem azt értékeli a piac, amit te negatívumnak látsz benne, hanem annak ellenére-ezzel együtt sikeres, hogy te ezeket negatívumnak látod, szóval dupla a lemaradásod.
Ugyanis tévhit az, hogy ha ugyanolyan szemét tróger leszel, akkor lesz nőd, nem lesz nőd, mert nem az volt a kulcs. Jó az önáltatás, meg „én nem leszek az a szemét ha az az ára”, csak épp a vicc az egészben, hogy nem ez a lényege, de a csőlástás bekorlátoz, és amíg valaki erre a “kényelmes” indokra hivatkozik, addig egy helyben fog topogni, bármit is képzeljen magáról.

Tehát én egyáltalán nem látom, hogy a reális önértékelést teljesen szem elől tévesztve, a piac a valós értéken árazná be az egyént.

A piac a valós értékén áraz be mindenkit.
Nem számít, hogy az egyén mit gondol magáról, hogy ő “megérdemli, vagy esetleg többet érdemel”. Ha így lenne, akkor, logikai alapon, szépen levezetve, a piacot kéne megváltoztatni-“felnyitni a szemét” és akkor minden rendben lenne.
Aki próbált már jófiúként “várakozni” arra a jutalomra ami soha nem jött el, az pontosan tudja, hogy miről beszélek. Senkit nem érdekel az egyén önértékelése, mert egyrészt szubjektív, másrészt meg hiába értékeled fel a lakásod mert kötődsz hozzá, szeretted stb. a piacot nem érdekli, pontosan annyit ér, amennyit hajlandóak adni érte, nem annyit, amit te gondolsz, mindegy, hogy milyen alapon. Ha nem tetszik a piac értékelése, akkor hiába szidod, vagy akarod megváltozattni, még rosszabb lesz, lásd pl. alfaözvegyeket. A férfiak hasonló hibákat követnek el és ugyanúgy szidják- jelen esetben a piacot, a nők pedig a férfiakat.

Flo
Olvasó
Flo

Running Man, látom, neked még időre van szükséged a red pill teljes megértéséhez, de jó hír, hogy ezzel tisztában is vagy. A kommentjeid alapján a húszas éveid elején-közepén járhatsz.

Azt én is kihangsúlyoznám, hogy szét kell választanod a saját (amúgy teljesen korrekt) értékrended szerinti magas szintet férfiként, meg azt az értékelést, amit nők alkalmaznak. Viszont nem gondolom, hogy mindenkinek fel kéne kötnie magát, ha nincs LEGALÁBB egy Ganxtaa Zolee szintű alfasága. Legyenek meg a saját céljaid, és ne attól függjön az önértékelésed, hogy mások mit pofáznak rólad.

Amellett, hogy milyen kevés ember jut szexhez manapság, a közvélekedés szerint aki nem dug, az csak egy utolsó lúzer lehet. Ezt el kéne felejteni. Minden társadalomban jelen van az a réteg, ami jobb esetben szerzetes lesz, rossz esetben incel.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A férfihangon sok a mítosz. Az egyik, hogy nem számít a teljesítményed az ágyban, úgysem az alapján élvez el a csaj, hanem hogy van egy Audid vagy a helyedbe képzeli Brad Pittet. Faszság. :)
Keverik a témát azzal, amikor egy eleve frigid csajról van szó, vagy legalábbis olyasvalakiről, aki sosem dolgozott azon, hogy élvezze is a szexet, de hiába egy egészséges szexualitással rendelkező, felnőtt nő, ha löksz kettőt és kész, az bizony a te sarad. Aki ilyen és mégis vele maradnak, hát annak a helyében gondolkoznék el igen erősen, hogy miről is szól is az a kapcsolat, mert ott van nagyon látványos palánkon átbaszás, miközben ő egy macsónak képzeli magát.
Egy pasi lehet szar az ágyban, és az igenis állhat útjában a nő orgazmusának, ez fájó tény lehet az erre valamiért érzékenyeknek, de így van. Onnantól, hogy a pasi tényleg béna, önző seggfej vagy úgy általában nincs érzéke az egészhez, nehéz komolyan venni. Aki erre fel azt a tanácsot kapja, hogy veled semmi baj, neked nem kell törődnöd a csajjal, mert úgysem az számít, annak nem igazán lesz soha jó, működő kapcsolata. Lehet egy frigiddel, vagy szerezhet egy trófeafeleséget, ha ez a cél, akkor persze nem szóltam, de azért dolgozni kell ezen is, tanulni, fejlődni, gyakorolni. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, én az “átlagról” ami ugye valójában nem létezik:), beszéltem, te meg a “szélsőségről”, a löksz kettőt és kész-ről, ott egyértelmű, hogy igazad van.

Én azért egy “alapművetséget” feltételezek, de ha amúgy is szar az ágyban két lökettel, annak annyi, talál egy frigidet aztán boldogok.

Telek Zoltán
Újságíró

A palinak egy dologban igaza van: a nők kőkeményen beszálltak a státusz szimbólumokkal (telefon, Apple cuccok, napszemüveg, óra, ékszerek, ruha, autó, külföldi nyaralás, stb.) való versengésbe, egy nő ma már nem azért vesz drága dolgokat, hogy a férfiaknak tetsszen, hanem azért, hogy a többi embernél különbnek látsszon. Sokkal túlárazottabb státusz szimbólumokat is el lehet adni a nőknek, mint a férfiaknak. A nők státusz szimbólumok iránti vonzalmát – azt hogy hajlandóak megfizetni – nevezik “rózsaszín adónak”. Korábban a nők nem kerestek önállóan pénzt, ezért a státusz szimbólumok útján való küzdelem még inkább csak a többi nővel szemben való felsőbbrendűséget hivatott demonstrálni: én szebb vagyok mint te, de a férjemnek biztosan nagyobb a vagyona, mint a te férjednek, így én mindenképpen feletted állok. Régen voltak a drága ékszerek, ruhák, bundák erre a célra, amiket a nő a férje pénzéből vett meg és elsősorban a más nőknél való nagyobb szépséget és a más nők férjeinek gyengébb anyagi helyzetét voltak hivatottak demonstrálni. Ma a nők saját pénzéből kibővült ez azokkal a dolgokkal is, amikkel a férfiak is demonstrálják a “magasabbrendűségüket” másokkal szemben (lásd a felsorolást az elején). Ezért kellemetlen ismerkedni egy olyan nővel, aki már az őt körbevevő státusz szimbólumokkal demonstrálja a férfival szembeni “felsőbbrendűségét”. Ez mindig is lappangott a nőkben, de régebben saját pénzkereset híján nem tudott a felszínre jönni olyan erősen. Ma a “rózsaszín adóval” a nők a fogyasztói kapitalizmus legremekebb célpontjai és nekik lehet a legnagyobb haszonkulccsal eladni bármit, amit marketingeszközökkel a “menő nő” státusz szimbólumává emelnek. A divat ma arról szól, hogy mi éppen a kurva drága, amivel a saját különlegesen magas státuszunkat demonstrálni tudjuk. Tök mindegy ma már, hogy ez egyáltalán tetszik-e a férfiaknak, a cél ugyanis ma már elsődlegesen nem a férfiaknak való tetszés.

Art
Olvasó
Art

Ebben az írásban túl sok az érzelem, a személyes sértettség, csalódottság. Így sokat veszít a hitelességéből, pedig alapvetően jól látja a világot.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha a hegy nem megy a Mohamedhöz, akkor majd a Mohamed megy a hegyhöz. Garantálom, jövő tavaszra a háztartásokban leszek!

A nők, saját fantáziátlanságuk okán nem randevúznak velem, ezért sajnos nem tapasztalhatták meg az Alekoszi élményt és a jelek szerint nem is nagyon szeretnék. Uram, bocsáss meg nékik, hisz nem tudják mit cselekesznek. Nagy hibát követnek el! Majmokkal, pojácákkal randevúznak; miközben a tökéletes szeretőt, Alekosznak hívják.

Márpedig én bizonyítani akarok!! Úgydöntöttem, megmintáztatom magamat! Testemet formába öntetem, megteremtem az első magyar univerzális sztárszexbabát, a Csodálatos Alekoszt!

A megmintázásnál ragaszkodni fogok a részletgazdag eredethűséghez, ezért a nemi szervkörnyékét az eredeti érintetlen – natúr borotválatlan állapothoz hűen mintáztatom meg. Mert a görögöknél ez szent, és ígyszokás.

Úgytervezem, kísérleti jelleggel már a Karácsonyfák alatt leszek, de tavaszra minden bizonnyal a magyar háztartások elengedhetetlen kellékévé válok.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1923182707776266&set=a.495875703840314&type=3&theater

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez az “idol” kell ide a férfihangra, más nem hiányzott.

Aldo
Újságíró

“A nők, saját fantáziátlanságuk okán nem randevúznak velem, ezért sajnos nem tapasztalhatták meg az Alekoszi élményt és a jelek szerint nem is nagyon szeretnék.”
Pedig sokan szeretik a katasztrófaturizmust.

“Uram, bocsáss meg nékik, hisz nem tudják mit cselekesznek.”
Dehogy nem tudják.

“Nagy hibát követnek el! Majmokkal, pojácákkal randevúznak; “
Akkor, hogyhogy le se szarnak?

“miközben a tökéletes szeretőt, Alekosznak hívják.”
Ha a jobb kéz beszélni tudna, de nagy mesemondó volna.

“Márpedig én bizonyítani akarok!! Úgydöntöttem, megmintáztatom magamat! Testemet formába öntetem, megteremtem az első magyar univerzális sztárszexbabát, a Csodálatos Alekoszt!”
Téged bronzba kéne önteni.

“Úgytervezem, kísérleti jelleggel már a Karácsonyfák alatt leszek, de tavaszra minden bizonnyal a magyar háztartások elengedhetetlen kellékévé válok.”
Tervezz inkább WC papírt, ami a pofád virít. Annak legalább lenne haszna – veled ellentétben – és még nyereséget is termelne.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a dőlt irás kinek az agymenése? olyan mint egy elcseszett mikulás

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alekoszé a facebookjáról. Olvasom, mióta cikkszerző lett itt, érdemes nézegetni, minden nap van valami agymenése. Ennek a szexbabás történetnek is van már folytatása. :)

Kedves Műanyaggyártó gyár!

Önöknek már 1969 óta mániájuk a műanyag. Tökéletes partnerei lehetnek elképzeléseimnek. Rendelést szeretnék leadni a Csodálatos Alekosz fantázianévre hallgató sztárszexbaba legyártására, kísérleti jelleggel 3001 darabra, Decemberi határidővel. Gépeik átállításához a baba intim és egyéb paramétereit a későbbi tárgyalások során adom le. A plasztik anyag ötös erősségi besorolású kell hogy legyen, mivel erős, adott esetben extrém igénybevételeknek lesz kitéve az.

A baba hátára a Csodálatos Alekosz nevet fessék föl, alá pedig egy 40-es számot. Azért a 40, mert Szeptember 9-én leszek 40 esztendős, és ez egy Jubileumi baba lesz!

Mivel a homoszexuálisok kedvesek voltak velem, a baba egyéb részleteinek a kialakításánál ezt a szempontot is figyelembe vettem, őrájuk is gondoltam. Találják meg ők is a számításukat!

Önök cégneve külföldön és belföldön is jólcsengő, magyar siker esetén nem zárkózom el a nemzetközi piactól sem. Kérem, gyártsák le a babát!

Várom mielőbbi válaszukat!
A levél tegnap föladva!
Nagy Alekosz.

Továbbá:

Megvezettek! Megaláztak! Jóhiszeműségemet használták ki.
Nem megyek a Hungaroringre!

Innen üzenem Hollós Pálnak, annak a hazug, kamuprofilos hitványnak, hogy sikerült becsapnia. Köszönöm szépen! Elhitette velem, hogy be tud vinni a Hungaroringre, elintézi, hogy futam alatt a bokszutcában mászkálhassak. Most már tudom, hogy minden amit ígért, minden amit mondott, hazugság.

A profilját törölte, a megadott telefonszámon pedig amikor fölhívtam, egy idős asszony azt sem tudta miről beszélek. Itthonról nézem a Nagydíjat!

Komolyan nem értem, hogy Magyarországon miért nem hívnak sztárokat a futamra? Minden országban ott díszelegnek az ország sztárjai, Brazíliában Pele mindig ott van, sőt! Néha ő inti le a futamot. Miért nem jutott ez például eszébe senkinek sem?

Leintettem volna szívesen!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez kész, a leghülyébb nő sem értékeli ennyire fölé magát a reális értékénél, ehhez azért tehetség kell, hogy ilyen szinten “fullba tolja a kretént”, mindig meglep hogy a debilséget ilyen szintre lehet fokozni.

wittukind
Olvasó
wittukind

Befesthette volna magát feketére és mondja hogy ő az inkognitó Pele…persze ő “csak” 40..10 éves gyerek ésszel…….na, mindegy még lehet itt hűlyéskedni mig meg nem jönnek az új moderátorok

Aldo
Újságíró
Aldo
Újságíró

Egy pszichiáternek igazi csemege lenne. Egy agytumornak már kevésbé.

Hunn
Újságíró

A női önzésnek a régi ántivilágban megvolt a maga – pozitívnak is tekinthető – szerepe. A régi világban a nő úgy volt vele, hogy ő saját maga, ÉS A FÉRFIVAL KÖZÖS GYERMEKEI a legfontosabbak a világon, amivel neki törődnie kell. Minden másra ott vannak a férfiak. Úgy volt vele, hogy a férfiak férfiak: megoldják a maguk és a világ problémáit, az nem a nők dolga.

Igen ám, de a mai világban a nők nem vállalnak gyereket, a régi ösztön viszont ugyanúgy működik bennük. Ennek köszönhető a mai, modern világban mindenütt jelenlévő, gusztustalannak és undorítónak tűnő, önző női viselkedés. Egy megoldás van csak, hogy ezt visszatereljük a megfelelő mederbe: visszaállítani a Patriarchátust, és odaláncolni a nőket a konyhába meztelenül és terhesen. Ezáltal fogjuk csak tudni a női önzést újra pozitív célokra, a velük alapított család hasznára fordítani.

Utóirat: üdvözlet Alekosznak! Biztos vagyok benne, hogy tévés perszónája miatt sokan eleve előítélettel fogják kezelni őt. Én úgy határoztam, hogy kizárólag a posztjaiban megfogalmazott gondolatai alapján fogom megítélni őt, a tévés perszónáját – ami a valóságban nem létezik, ami nem a valódi énje – figyelmen kívül hagyom.

wittukind
Olvasó
wittukind

Akármilyen módon berzenkedel, Hunn, ez a csávó lepipált a rinyálásban….megmutatta milyen kemény “patriarka” és beállt buzinak…te meg leragadtál a konyába kikötött csóré terhes csajnál…..alig várok egy képet ilyensmiről mert ez nagy újdonság lenne, ilyen még nem volt.soha.

Aldo
Újságíró

” és odaláncolni a nőket a konyhába meztelenül és terhesen. Ezáltal fogjuk csak tudni a női önzést újra pozitív célokra, a velük alapított család hasznára fordítani.”
Így végre a sok balfasznak is jutna állandó punci. A férfiakat meg gondolom kizavarjuk a picsába az erdőbe, a földekre, a bányákba, hogy halálra dolgozzák magukat és lehetőleg még 40 éves korul előtt felforduljanak. Feltéve ha előtte nem mennek el megdögleni valami értelmetlen háborúba a szomszéd országba, mert az milyen macsó dolog már.

Alter Ego
Szerkesztő

Én azért nem csak az ilyen elfogult, fura szövegeket tartom aggályosnak, mint Alekosz műanyagszobros vagy Hunn láncos szövege, hanem azt is, amikor egyesek halálbiztosra szó szerint komolyan veszik, szabályosan felhergelik magukat vagy megpróbálnak másokat, és eközben szemmel láthatóan egy perceg sem esnek gondolkodóba, hogy az a fura figura esetleg éppen képletesen beszél vagy szándékosan provokál vagy esetleg (ön)ironizál.

Deadpool
Újságíró

Micsoda? Mit csinál? :D :D
Te most ugye szórakozol.

Alter Ego
Szerkesztő

Na ugye, hogy el lehet rajta gondolkodni, hogy szórakozik-e éppen a másik. Főleg akkor előnyös, ha kicsit kilóg a lóláb, és nem akarja az ember, hogy miközben lónak nézte a másikat, ő legyen lóvá téve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindig ez a duma, ha pl. Hunn valami vállalhatatlant ír, hogy csak trollkodik. Alekosz is nyilván mindig csak humorizál, mert olyan remek érzéke van hozzá, nem pedig papírja róla, hogy nem normális. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Viszont nyugalom, téged mindig halálosan komolyan veszlek. Amit te művelsz, annak egészen biztosan a fele sem tréfa.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Járna most már egy kitiltás, nem? Ez azért mégis csak tűrhetetlen. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Én valóban nehezen tűrlek, de az sajnos nem kellő indok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondd, hogy közösségrombolás, és passzív olvasók millióinak felháborodott levelei. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Ezzel a hiteltelenítő célú szöveggel viszont már jó úton jársz, hogy valódi indokot teremts.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt szoktad, akkor miért is én vagyok, aki hiteltelenít? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Mármint úgy érted, hogy nem közösségrombolóak azok a magatartásformák, amelyekről több szerkesztő, közreműködő is ezt állította és hogy hazudtunk a levelezésről?

Deadpool
Újságíró

“visszaállítani a Patriarchátust, és odaláncolni a nőket a konyhába meztelenül és terhesen.”

Ebben esetleg valami közösségromboló?

Aldo
Újságíró

Nem semmi, ez csak trollkodás. Nincs itt semmi látnivaló. Oszoljanak kérem!

Deadpool
Újságíró

#hahaha #hunnissofunny

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mára számomra a Napnál is világosabban látszik, hogy nektek fogalmatok sincs, mi a valódi közösségrombolás. Ha lenne, magatokat feddnétek meg először érte, aztán csak a szerinted provokátorokat, mint ahova engem is sorolsz.
Nem, nem gondolom, hogy hazudsz, azt gondolom, hogy csak azt látod meg, amit akarsz. Ha engem kritizálnak, azt meglátod, ha Hunnt vagy Alekoszt, azzal nem értesz egyet -> megvéded -> nem létezik -> nem közösségromboló.
Alterverzum, akárcsak a feministáknál.
A valóságban azonban ez a legközösségrombolóbb magatartás mind közül.

Alter Ego
Szerkesztő

Világos, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter…. – Ahogy manapság mondani szokták…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Erről beszélek. Most sem látod a többieket, mert nem akarod. Zavar támadt az erőben, az ellen a struccpolitika a leghatásosabb fegyver. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Az elmédben támadt zavar, kisszívem.

Alter Ego
Szerkesztő

Gondolom az sem romboló dolog szerinted, hogy Serial Slut kötözködő különvéleményével telik meg ez alatt az írás alatt is a tér…

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Szerintem bőven elfér, különösen, hogy úgy általában elnézve az oldalon a kommenteket, van igazság abban, amit írt. Ha trollnak tartod, ignoráld.

Deadpool
Újságíró

Én csak egyetlen dolgon gondolkodom: hogy mi az oka annak, hogy mosdatod. Jó érzéked van hozzá, hogy gyakran mások szavai mögé láss, de érdekes módon Hunn-nál ez a képességed a legelemibb szinten sem működik. Inkább olvasd vissza a tegnapi beszélgetésünknél a kommentjeit, ha nem tudod eldönteni, hogy miről van szó. Gyorsan kizárható a képletes beszéd, az önirónia (pfff….muhahahha) is, és a provokáció is.

Ne tégy már úgy, mintha nem lenne egyértelmű!

Alter Ego
Szerkesztő

Bocs, de nem fogom elolvasni. Nincs most kedvem keresgélni és hosszan olvasgatni. Amit viszont pár perce írtam Aldonak, azt könnyű lesz újraolvasni, egészen addig, amíg le nem esik, hogy épphogy a mások szavai mögé látás igénye hatja át és semmi köze a mentegetéshez.

Deadpool
Újságíró

Jó, ne olvasd, én megtettem. Le is vontam a következtetéseket. Viszont ha te nem vagy rá hajlandó, akkor nem is értem, hogy miért kellene elfogadjam a spekulációdat a “provokálásról” meg “öniróniáról.”

Szó sincs ilyesmiről. Amit Hunn előad, az nettó szarban hempergőzés és annak a szétkenése. Jut belőle mindenkinek, aki ezen oldalon van, de főleg a cikkíróknak, Ethan Wolf-nak, Borisznak, Tóth György Károlynak és mindenkinek, akik üzenőfalát összefossa a primitív, hangulatkeltő “öniróniájával”. Ő genderék és feministáék hasznos idiótája, akire mindig lehet majd mutogatni, de te csak mentegesd, had vigye minél messzebbre az oldal hírnevét.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha nem írta volna le minimum hússzor, hogy pont azt akarja elérni, hogy rá és a hozzá hasonló végletesen bekattant férfiakra mutogassanak, mint a feminizmustól félelmetesen bevadult őrültekre, mint visszatartó erőre, akkor is ki lehetne találni, hogy pontosan ez a célja. – Ami durván túllépi a jóízlés határát, azt majd elintézik a moderátorok, ha észreveszik. Ennyi komment között nem mindig könnyű.

Genderék és feministáék mindig tudnak hisztériát kelteni valami mondvacsinált, túldramatizált, ostoba baromságból. Ha épp nagyon nincs, akkor maguk csinálnak, amivel bomlaszthatnak. Fontolgassuk is talán egy kicsit, hogy például kik is lehetnek itt a képviselőik az “agent provocateur” szerepében…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezen addig lehetett szemforgatni és túldramatizálást óbégatni, amíg nem kezdtek el az incelek gyilkolászni. Hunnak egyikük a példaképe. Amióta ez a realitás, már nem tudod lerendezni annyival, hogy csak fel van fújva az egész.

Alter Ego
Szerkesztő

Talán be vagy szarva, kisszívem? – Majd akkor térjünk vissza rá, hogy mondvacsinált vagy sem, ha mutatsz egy darab magyarországi “incel-gyilkolászást”.

Amúgy röhejesen prezentáltad is rögtön a morális és fizikai pánikkeltést.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn tűkön ülve várja, hogy megtörténjen, akárhányszor erről szólnak a nemzetközi hírek, lenyomja a szokásos szövegét arról, hogy ez a jövő. Nem vagyunk tőle messze, ha megtörténik, akkor majd lehet tekeregni, hogy vajon volt-e köze az oldalhoz, sőt azon belül is Hunn személyéhez, az ide hányt, zavaros provokációihoz.

Alter Ego
Szerkesztő

Most annyira megijesztettél… – Szaladok és megszüntetem a Férfihangot.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki is dramatizálja túl? :)
Moderácijó. Isteni találmánya a férfiakénak.

Alter Ego
Szerkesztő

Aztán melyiket is kell moderálni? Azt amelyikben kb azt mondja, hogy “kurva anyátokat, hogy a szaros feminizmusotokkal férfiak életét teszitek tönkre!” ???

Most úgy döntöttem, hogy ha rajtam múlik, az nem lesz moderálva. – Még valami?

Aldo
Újságíró

“Nem vagyunk tőle messze, ha megtörténik, akkor majd lehet tekeregni, hogy vajon volt-e köze az oldalhoz, sőt azon belül is Hunn személyéhez, az ide hányt, zavaros provokációihoz.”

Mitől nem vagyunk messze? Attól, hogy a sok magát a társadalom és mindenféle titkos összeesküvés áldozatának tekintő szerencsétlenség felemelje a búvalbaszott, önsajnáltató seggét, letakarodjon az utcára, aztán fegyverrel rendezzen ámokfutást, mert nem jutott nekik punci? És mindezt Magyarországon? Még az USA-ban is, ahol jóval könnyebb fegyverhez jutni csak elszigetelt esetek történtek. De majd biztos kirobban a forradalom.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Nyilvánvaló, hogy nincs hozzá köze.

Deadpool
Újságíró

Leírhatja 21x is vagy 200x is, de a kamu az csak kamu. Ezt az embert senki és semmi nem érdekli saját magán kívül. Te sem. Senkire nincs tekintettel, egy önző kis pöcs, aki körül az egész világnak forogni kell. Aztán ha valaki szembesíti azzal, akár a legfinomabb módon hogy ez biz’ nem így van, akkor azonnal kitör a hisztiroham, mint egy szaros kölyökből.

“Fontolgassuk is talán egy kicsit, hogy például kik is lehetnek itt a képviselőik az “agent provocateur” szerepében…”

Hajrá!

Hunn
Újságíró

Ezt a roppant hízelgő jellemzést rólam írtad, Deadpool? Mert ha igen, akkor nagyon mellélőttél.

Az egyik legeslegelső dolog, amire az ember Incelként rájön, az az, hogy nemhogy nem körülötte forog a világ, de az égegyadta világon senkit nem érdekel, hogy mi van vagy mi lesz vele.

Ez annyira egyértelmű, hogy szinte én szégyenlem, hogy ilyen alapvető dolgokat egyáltalán le kell írjak.

Úgyhogy nagyon kilóg a lóláb, nagyon látszik, hogy csak a rosszindulat beszél belőled.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Ha tudod, miért nem nevezed meg őket? Serial nem feminista, ezt hiába is próbálod ráhúzni. Sőt, a magukat feministának tartó hozzászólók egy másik fórumon egyenesen habzanak már a nick látványától is. :-)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kösz, Balu! Igen, ezért szoktam jókat mosolyogni, akárhányszor lefeministáznak, sőt hivatásos feminista bomlasztónak neveznek. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Kommunisták is habzottak már másik kommunistától.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Na és?

Naooo
Olvasó
Naooo

Pufigyuszi.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Miért? Mert egyszer ő is megkérdezte? :-)

Naooo
Olvasó
Naooo

Erről is látszott a komcsik és a demcsik egy és ugyanazok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne vitatkozz már Naooocival, Baluka, ő a helyi gyatlov. :)

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Én úgy tudtam, hogy egy alapvetően normális troll, aki csak ökörködik itt.

Aldo
Újságíró

Ja, hogy ezt nem kell komolyan venni, mert csak poén, meg önirónia akart lenni. Akkor jó.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindenki érti, hogy nem kell szó szerint venni, hanem azt akarja mondani vele, hogy a nőket vissza kell zavarni a konyhába, kiszolgálói és gyerekgyártó pozícióba. Attól még félelmet keltő provokáció ez az incel terroristák korában, sosem tudhatod, mikor jön egy barom, aki ezt szó szerint értelmezi és megvalósítja, aztán akkor lehet pislogni, hogy de hát én nem így értettem.
Ha egy arab elkezd üvöltözni a metrón, hogy fel kéne robbantani az egészet, akkor sem természetes a mosolyod, hiába csak viccelt vagy így adta ki a frusztrációját, mert mondjuk épp késésben volt valahonnan, ott, akkor ez aggodalomra adhat okot, szokott is.

Alter Ego
Szerkesztő

Vigyázat! Segítség! Mindenhol incel őrültek leselkednek, ezek már komolyan nőket akarnak a konyhába láncolni, és metrót készülnek robbantani! A rohadt Férfihang az oka!

Ha nem bánod, akkor most neked is megpróbálok a szavaid mögé látni:

“Hmmm… Hmm… Tényleg ekkora hülye picsa ez a Serial Slut vagy direkt, lejárató szándékkal akar pánikot kelteni a Férfihang körül?”

common man
Olvasó
common man

Csak az a kérdés ki ütött először? A Hunn mit állít? A “feminista kondicionálás” miatt bekattanhat sok magát jófiúnak gondoló srác néhány vagy többször néhány koppanás miatt.Pedig ő mindent úgy csinált ahogy ezek tanították neki.És ahogy ő majdnem bekattant(állítása szerint már javuló pályán van) ,ahogy a nálánál erősebbek csak megrázták magukat a nála gyengébbek tényleg bekattanhatnak.És akkor olyan és olyanabb valódi cselekedetek jöhetnek ami az ő agyában létrejön el is mondta nekünk .Hogy most aki provokál egy ilyen embert milyen céllal teszi nem tudom.Vagy ilyen vagy olyan.Ha csak tudatlanságból akkor gondolja ezt is végig ha gonoszságból akkor jó ha mi is tudjuk. Mondjuk én nem ezt a módszert választanám de nem vagyunk egyformák.

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, igen, megértettem: a Férfihang és benne Hunn félelmetesebb és veszélyesebb, mint Momo és a Kékbálna együttvéve… – Istenem, mi lesz most?! :D

Aldo
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

Most döbbentem rá, hogy Serial Slut és Hunn teljesen azonos véleményen vannak az incel-gyilkosságokkal kapcsolatban, hiszen SS is azt mondja:

“Nem vagyunk tőle messze, ha megtörténik, akkor majd lehet tekeregni, hogy vajon volt-e köze az oldalhoz, sőt azon belül is Hunn személyéhez, az ide hányt, zavaros provokációihoz.”

Szerinted ugyan miért nem vagyunk tőle messze? Ha elhiszed, hogy ez így van, akkor vajon mit gondolsz arról, hogy miként jutott ide a társadalom, hogy férfiak tömegei ilyen állapotba kerültek, hogy egyesek majd hamarosan durván bekattannak? Hmmm?

Naooo
Olvasó
Naooo
wittukind
Olvasó
wittukind

Nekem igazából az a problémám a Hunn által vizionált kapcsolatról hogy hol van a haszna? vagyis csak üljön egész nap kikötve én pedig etessem és takaritsak utána? szerencse nem vagyok már 40 hogy ilyensmivel gyüjtsem meg a bajomat.

és hogy kikupáljam egy kicsit a büdös proli tempómat….tessék kérem fölvilágositani engem hogy a “közösségrombolás” mit jelent?

Alter Ego
Szerkesztő

Ugye mekkora képtelenség? De engem mégsem az lep meg, hogy ez mekkora baromság, hanem sokkal inkább az, hogy egyesek ilyen képtelen képletes beszéden képesek hisztirohamot produkálni.

common man
Olvasó
common man

Hogy kotorja el a havat a ház elől? Ki eteti a disznókat.Ki pucolja le a horgász-gumicsizmámat?A lakás más részein ,hogy fog takarítani,pl wc az összes ablak bevásárlás mosás vasalás?Hogy hozza be a sörömet ha ki van kötve? Ezek a mai fiatalok nem tudnak gyakorlatiasan gondolkodni.

Alter Ego
Szerkesztő

:D

Kalman
Újságíró

Természetesen képletesen kell érteni. Nem úgy, hogy a konyhához van kötözve fixen, hanem hogy időnként kioldod és helyette oda kötöd, ahol éppen dolga van. A WC-hez, a horgászcsizmához, stb.

31Anna
Olvasó
31Anna

Na látod, épp így értelmezd a radikális feministák radikális szövegeit, pl. férfiak kiherélése stb! Ezeket te is komolyan veszed, szabályosan felhergeled magad rajra, és egy percig sem esel gondolkodóba, hogy az a fura figura képletesen beszél vagy szándékosan provokál vagy esetleg ironizál.

Alter Ego
Szerkesztő

Én azért érzékelek egy “kis” különbséget. Merthogy keressük már meg ebben a képletességet:

http://www.ferfihang.hu/wp-content/uploads/2012/11/femen-sait-02.jpg

Vagy ebben:

Vagy ebben a pusztán verbális, de mégis mind közül talán a leginkább hányingerkeltő trágyában:

http://www.ferfihang.hu/2012/08/01/nemzetkozi-kasztracios-nap/

Ezekhez képest Hunn még szimpla radikálisnak is harmatgyenge és egy határozottan jó ízlésű valaki. Ezernyi formában árad a szenny a férfiakra a médiából. Én tulajdonképpen nem is értem, hogy miért is kell meglepődni azon, ha valaki ezeket legszívesebben lámpavasra húzná.

Bírom, hogy azok mutogatnának itt, akik messziről bűzlenek a feminizmus gyomorforgató mocskától.

31Anna
Olvasó
31Anna

Mert a terhes nők megölése, a nők lenyakazása, válogatás nélküli megerőszakolása, terhesen a konyhához kötözése szerinted kevésbé képletes? Az nem gyomorforgató?
Az általad bemutatott szélsőséges megnyilvánulásokkal a feministák messze-messze túlnyomó része egyáltalán nem ért egyet, kifejezetten visszataszítónak tartja.(Szerintem a háttérhatalom készíti ezeket a társadalmi rend megzavarása érdekében. :) ) Ezzel azonosítani a feminizmust ugyanúgy botorság, mint a Hunn kijelentéseivel a férfimozgalom célkitűzéseit.
Mellesleg Magyarországon is vannak feministák, elég messze kell menned ezekért az anyagokért! Hiába, ritkák, mint a fehér holló!

rumospiskóta
Újságíró

31Anna : Egyenlőséget akarsz? Itt? Ez nem az a hely aminek gondolod.

31Anna
Olvasó
31Anna

Bízom a racionális, igazságot kereső férfiagyban! :) Már akinek ilyen van…

rumospiskóta
Újságíró

31Anna : Ez itt a nőkkel kapcsolatos álmaikban csalódott férfiak oldala.
Te nem állítasz akarattal valótlant, de amit a valóságból felfogsz az nem ugyanaz mint amit ugyanabból a valóságból egy férfiagy felfog.
Egy a valóság, és sokféle az igazság.
Igazat mondasz de a te igazságod nekem kék pirula.
Itt ne akarj egyenlőséget.

31Anna
Olvasó
31Anna

Ha bármilyen színű pirula nem engedi, hogy figyelembe vedd mások igazságát, akkor az a pirula csak mérgez, nem visz közelebb a megoldáshoz.

rumospiskóta
Újságíró

31Anna : Csak két szín van : a kék szerint mások majd megmondják hogy hogyan lesz nekem jó.
A piros szerint elég volt a mások igazságaiból.

Majd a saját szememmel nézek és a saját fülemmel hallok és a saját lábammal lépek.
Ha eltörik a lábam akkor az enyém törött el és én vagyok a hibás érte.
De a megoldás felé megyek, akár mankóval is.

Deadpool
Újságíró

“Mellesleg Magyarországon is vannak feministák, elég messze kell menned ezekért az anyagokért!”

https://merce.hu/2017/11/22/miert-magasabbak-a-ferfiak-mint-a-nok/

Ezt 2 perc alatt találtam. Szélsőségre szerintem sem szélsőséggel kell válaszolni. Amíg Hunn mellett kardoskodik Alter, addig te is sikeresen fogsz tudni ellene érvelni. De csak addig.

31Anna
Olvasó
31Anna

Tényleg? Állítólag a külföldi oldalak tele vannak hasonló kijelentésekkel. Igaz, én ezeket nem olvasom, de ha van még két perced, utánanézhetsz a dolognak.
Olvasd el, egy cikketek alatt hány nőket degradáló, gyalázó kijelentés van, és hány pozitív dolgot írtok róluk. Hunn kijelentései nélkül is bőven van lehetőség az érvelésre.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csodálatosak a terhesen főző nők, mer igen ritkák.

Deadpool
Újságíró

Tudod az úgy nem járja, hogy Hunnt minden további nélkül összemosod az antifeministákkal, de ha a gender szennyet eléd rakom, akkor simán letagadod. Egy kis következetességet, ha kérhetem!

Alter Ego
Szerkesztő

A radikális feminizmus egyáltalán nem valami ritka dolog. Sőt, az egész feminizmus ebből áll a második hullám óta… Néhol enyhébb, máshol a létező legszélsőségesebb formában. Ez a feminizmus. A férfijogi mozgalomhoz viszont semmi köze Alek Minassian-nek vagy Elliot Rodgernek és ezt ők sem állították soha.

Bármilyen hülyeséget beszél Deadpool, ellenem nem fogsz sikeresen érvelni. Egészen egyszerűen azért nem, mert nincs igazad, másrészt azért sem, mert az egy komplett tévképzet, hogy Hunn túlkapásai mellett “kardoskodok”. Elmondtam más helyen már, hogy nekünk nincs szót torokra forrasztó “moderátor” hadseregünk, mint a feminista weboldalaknak, leírtam, hogy mi a moderáció igénylésének szabályos útja, benne van a lap szabályzatában is:

http://www.ferfihang.hu/szabalyzat/

Amíg valaki nem kért hivatalos úton moderációt, addig csak hablatyol, hisztizik és intrikál. Viszlát!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tényleg napi 5 levelet szeretnél tőlem kapni, Alter? Nem tudsz betelni velem? :)
Szerintem bőven elég, ha itt többen is jelzik, hogy a komment nem oké. Itt vagy most is, tehát értesültél róla, tényleg bohóckodni kéne hivatalos panasztételekkel?

Alter Ego
Szerkesztő

Nyugodtan írogassad. De úgysem fogsz sokat találni, amely kimeríti a szabályzatunkat. Nem én fogom olvasgatni. Gondolod van nekem erre időm? Pontos kifogásolt szöveg rész és pontos hely megadása, amely a komment feletti láncszem ikonnal kérhető le.

Ha moderáltatni akarsz valamit, akkor kénytelen leszel.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Honnan tudjam, mire van időd? Azt látom, hogy kommentelni van, akkor biztos jut email olvasgatásra is, de nekem aztán tök mindegy, hogy ki olvassa és utasítja el a panaszomat. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Most éppen van kikapcsolódásképpen. Máskor meg hetekig egy kommentet vagy emailt sem olvasok el. Szóval ne is reméld, hogy az én mindennapjaimat tudod megkeseríteni a levelezgetéssel. És most szólók, hogy a visszaélésszerű bejelentgetést (mint közösségrombolást) kitiltással díjazhatják a moderátorok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kezdjük ott, hogy nem én akarok levelezgetni, te nem fogadod el, ha valaki itt jelzi, ha problémásnak ítél egy kommentet. Ha Hunn épp bekattan, összejöhet a napi 5.
A másik, hogy nem vagy te olyan fontos szereplője az életemnek, hogy azon akarnék dolgozni, hogy az életedet megkeserítsem.
Komolyan, kezeltesd már a paranoiádat!

Alter Ego
Szerkesztő

Bár csak paranoia lenne… Előbb vennék be akár pszichotróp szereket is, minthogy a te hülye kötözködéseidet olvassam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Befejeznéd a hisztériát egy fél percre?
(Most látom, hogy utólag ismét átírtad a kommentjeidet, ahogy szoktad, ezt is jó lenne, ha abbahagynád, mert rendkívül zavaró és alattomos dolog.)

Alter Ego
Szerkesztő

A társalgást fejeztem be veled! Jó levélírogatást! Viszlát!

Hunn
Újságíró

Tipikus. Hogy egy csomó srác el van veszve a világban? Baszunk rájuk. Lényeg, hogy ne írogassanak csúnya dolgokat az interneten. Fogják be a pofájukat, nekik senki nem osztott lapot, és minél előbb felfogják ezt és felkötik magukat, annál jobb. Ne kelljen már velük a neten is vacakolni. Ezzel meg is oldottuk a problémát, szuper.

Tőlem töröljétek ki az összes kommentemet, baszok én az egészre.

Persze meg is lehetne oldani a problémát, de hát kit érdekel ez? Csupán annyiba tellene, hogy igazat kellene mondani, nem egy képzeletbeli világot kreálni, amiben mindenkinek úgy kell csinálnia, mintha amit a feministák mondanak, az lenne az igaz, mert ha nem ezt vallod megbüntetnek. Tipikus, na.

rumospiskóta
Újságíró

Hunn : még egy párszor panaszkodnak rólad, és valóságos jelképpé magasztosulsz.
Szerintem is idevalóbb a te véleményed mint ha az én véleményem lenne a legszélsőségesebb és azt akarnák töröltetni.
Mert mindíg lesz valaki a maradék utolsó középső foltocskának is a szélén – és akkor az lesz a radírozni való szélsőség.

Alter Ego
Szerkesztő

Még véletlen sem. Kommenteket még a szerző kérésére sem törlünk szinte soha. (Kivételt képeznek a tiltás alatt visszaélésszerűen írt kommentek.) Csak a szabályzatba ütköző szövegrészeket törölhetik a moderátorok.

rumospiskóta
Újságíró

AlterEgo : A véglegességnek ez az ígérete meggondoltságra int (mármint aki erre egyáltalán alkalmas)
Volna egy mára már történelmi jellegű személyes kérdésem : amíg velem is össze nem balhézott volt egy Asperger-szindrómás ismerősöm.. részben fantasztikus elme, részben egy katasztrófa.. sose gondoltam volna de itt is találtam nyomokat utána – de a története jóval az én ideérkezésem előtt véget ért. Emlékszel olyan névre hogy Viola?
Ha egyszer élőben találkozunk, lenne pár kérdésem a történetéről.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak egészen halványan ködlik a név. Alig valami konkrétum.

A saját kommentjeit mindenki szerkesztheti ősidők óta a Férfihangon. Manapság 24 órán belül.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Tényleg, ha egyszer ez a szabály.

31Anna
Olvasó
31Anna

Azért nincs igazam, mert te azt mondod, hogy nincs igazam. Gyenge lábakon álló érvelés. Én sem állítottam, hogy a két említett úrnak köze lenne a férfimozgalomhoz. Bár állítólag netes oldalakon közösen álmodoztak ilyen jellegű cselekményekről, és a sorstársak hősként emlegették őket.

Soha nem fogok jelentgetni senkit. Ti döntitek el, milyen stílust, arculatot akartok mutatni a társadalom felé a férfimozgalomról. . Ha felvállalja valaki mások érdekeinek a képviseletét, az felelősséggel jár. Én attól még jól alszom, mert a Férfihangon valaki ordenáré módon szitkozódik.

Alter Ego
Szerkesztő

“Azért nincs igazam, mert te azt mondod, hogy nincs igazam.”

Azért nincs igazad, mert én be tudom mutatni az erőszakra buzdító, gyilkos feminizmust, mondhatni kanonizált formában (fenti csak egy expressz szemle), egészen a fiú magzatok abortálására, megölésére való felszólításig, mint velünk élő mai feminizmust, te viszont semmi ilyesmit nem tudsz idézni a férfimozgalomból.

Újra mondom azt is: én nem csodálom, ha egyesek már a lámpavasat emlegetik. Az önvédelem és az agresszió két külön dolog.

Deadpool
Újságíró

Szóval hülyeséget beszélek. :) Jó, legyen. Vállalom, hogy heti egy nap foglalkozom a moderációval, ha még áll az ajánlat. Továbbá azt is vállalom, hogy bizonyos időközönként PUA cikkeket is lefordítok, amennyiben vannak fordításra váró cikkek.

Alter Ego
Szerkesztő

Semmi akadálya a közreműködésnek. Köszönjük. Emailben eljuttatom a szükséges adatokat a használható moderátori fiók hozzáférésével együtt. A regisztrációnál használt email címedre megfelel ha levelet küldünk? Ha mégsem, akkor kérlek írj egy levelet a most használt email címedről az info@ferfihang.hu címre.

wittukind
Olvasó
wittukind

Ha mutáns úr lesz itt moderátor akkor részemről örvendtem a szerencsének,,,by by

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem megelőlegezhetnéd neki a bizalmat, hogy csak azt a feladatot végzi (kifejezetten alapos indokkal a szabályzatot megsértő szövegrészek eltávolítása), amire a felkérése szól. Ráadásul rajta van mindenki másnak is a szeme ezeken a folyamatokon és bárki kritikával is illetheti azokat. A moderátorok semmilyen más ellenőrzést, utasítási jogot nem gyakorolnak egyéb dolgok vagy olvasók, hozzászólók felett. Közösségi szolgálatuk, jogosultságuk a szövegre terjed ki és a moderátori tevékenységet nem keverhetik a társalgással. Moderációs ügyekről is csak külön moderátori névről megszólalva beszélhetnek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Örülök, hogy a moderáció így működik. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Minden nagyon jól működik egészen addig, amíg hivatásos feminista bomlasztók el nem térítik a beszélgetést a férfigyűlöletről inkább Jézus származására, a munkahelyi feminista diszkriminációról a híd avatás pontos dátumára, a női erőszakról és gyermekkel zsarolásról Krista Glover hajszínére és általában moderációs akadékoskodásra.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És ugye ezt bizonyítani is tudod?

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem szemmel látható, és akinek nem nyílt még rá a szeme, majd rá fog előbb-utóbb. – És a mostani kérdésed durván önleleplező.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez nem érv, Alter, ez egyszerű rágalmazás. Egy nagyon-nagyon egyszerű fajta.

Alter Ego
Szerkesztő

Na ne viccelj már! Mi abban a rágalmazás, hogy leírom azt, amit valójában mindenki láthat, hogy mit művelsz a Férfihangon?! :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez a paranoiád, az látszik már egyre messzebbről.
De akkor ki fizet? Kinek dolgozom? Munkálkodtam Harry herceg behálózásán is esetleg, a titkosszolgálat ügynöke vagyok? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Persze most azt lovagolnád meg, hogy fizetés hiányában nem vagy hivatásos. Módszer tekintetében vagy hivatásos-hivatástudatos, és nekem aztán édesmindegy, hogy bérét-fizetésért, vállveregetésért vagy önszórakoztató önbuzgalomból csinálod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, az túl egyszerű magyarázat volna, hogy mindez csak a fejedben létezik, és csak annyiról van szó, hogy én leírom, ha valamivel nem értek egyet, ahogy a véleményemet is kifejtem, amit aztán jól kiforgathatsz és egyszerű provokációnak bélyegezhess, hogy mögé láthass valamiféle feminista összeesküvést. Nem, ez uncsi.
Engem az árnyékkormány, a Feminista Nüanszológiai Társaság, a gyapjas alakváltók, a brit titkosszolgálat vagy a finnugratók küldtek. Légyszi, válassz már ezek közül egyet!

Alter Ego
Szerkesztő

Édes mindegy, hogy mi húzódott az agyadra. A tevékenységed a lényeg. És erről még a Fingológiai Társaság felemlegetésével sem tudod elterelni a figyelmet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi a tevékenységem? Hogy szólok, amivel kapcsolatban már nem is lapít mindenki, ahogy szokott, egyre többen azért jelzik, hogy talán nem jó irány egy impresszum nélküli kamusite szintjére süllyeszteni az oldalt? Harry herceg ellen szőtt titkosszolgálati akciókról fantáziált összeesküvés-elméletekkel meg a Csodálatos Alekosszal.
Jeleztem neked fél éve ugyanígy, hogy nem hiszem, hogy az nem közösségromboló, hogy az ócska bulvár szintet lőtted be elérendő célnak, ki akartál vágni érte.
Ahogy azt sem veszed észre, hogy olyan szinten hétköznapivá vált itt a rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, hogy a Mária Magdolna-film alatt az első komment, hogy buzik meg négerek. Ha szólok ezért, én vagyok a köcsög. Nem értem, mi köze ennek az antifeminizmushoz, aminek egyébként egyre több észrevételével egyetértek, erről beszéltem itt is, máshol is, de ez vállalhatatlan.
A te válaszod erre, hogy nem a tartalmat, hanem a kommentelőket kell lecserélni. Ellenségeket keresel csak, nem pedig építesz. Én is tudom, hogy a stílusom nem éppen finom és nőies, nem fogok úgy kezdeni egy mondatot, hogy “te egy nagyszerű ember vagy, de…”, én csak leírom konkrétan, ami a bajom, gondolnám, férfiak között ez nem kéne probléma legyen, nem a Nők lapja fórumán vagyok. Te meg erre kivered a hisztit minden egyes rohadt alkalommal.

Alter Ego
Szerkesztő

:D Figyelj okoska! Mikor lettél te itt főszerkesztőnek kinevezve? A rosszindulatodnál már csak az önhittséged nagyobb.

Az az igazság, hogy nem hogy szerkesztőként, de még célközönségként sem szerepeltél itt soha a tervek között. Szóval sietve meg kell oldanunk ezt a problémát. Az itteni általad elvetett webtartalom helyett ajánlok egy neked való helyet:

http://www.gumiszoba.hu

Majd csak túléljük valahogy a hiányodat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Fasza, hogy ennyit fogták fel belőle ismét.

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, azt el is felejtettem a nagy röhögés közben, hogy ebből a kamukritikából szépen kifelejtetted Tóth György Károly nagyon színvonalas, gazdagon cizellált írásait, Ethan Wolf és George a magyar palettán legszínvonalasabb párkapcsolati tanácsadó cikkeit, a kulturális tartalmat gazdagító műkritikákat, a férfimozgalmi aktivisták igényes írásait, a rengeteg férfiakat érintő objektív közéleti hírt, a nemek helyzetétől a szexualitásig terjedő társadalomkutatásokat felidéző gondolatébresztő írásokat.

De te csak pattogjál azon, hogy egy férfimagazinban miért létezik nagyritkán bulvárírás is, miközben a női magazinok másból sem állnak csak a pasiszapuló hangulatkeltésből és a legalja bulvárból.

Ez az álkritika is csak erősebben mutatja, hogy csak egy nyomorult bomlasztó vagy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Legyen így, Alter.

Odradek
Olvasó
Odradek

’csak egy nyomorult bomlasztó vagy’ – persze hogy az. A Férfihang legidegesítőbb trollja. Miért nem tiltjátok ki?

Gejza
Olvasó
Gejza

“Üdvözlet

A/Az gumiszoba.hu weboldal, domain parkoltatva van! Ezt a/az gumiszoba.hu domaint, jelenleg egyik ügyfelünk megbízásából nálunk, a mi szervereinken “pihen”. Azért javasoljuk, hogy nézz körbe mert így is értékes és kapcsolódó tartalmak lehetnek az oldalon. “

Alter Ego
Szerkesztő

Ohh, ezer bocsánat. A feminista őrültek a .COM tartományban vannak.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Nem értem, mi köze ennek az antifeminizmushoz, aminek egyébként egyre több észrevételével egyetértek, erről beszéltem itt is, máshol is, de ez vállalhatatlan.

Idézet Serial előző hsz-ából. Tényleg nem olvastad?

Naooo
Olvasó
Naooo

“olyan szinten hétköznapivá vált itt a rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia”

“Nem értem, mi köze ennek az antifeminizmushoz”

Csupán annyi, hogy a feminizmus full zsidó műfaj.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Finnugrálók azok. :-) Klasszikust csak pontosan, nem mellesleg itt így sem – úgy sem érti senki. :-)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Finnugrálók? Basszus, tényleg! Nem érti, de nekem jólesik. A mondandóm lényege átjön, még ha az eredetét nem is ismeri más. :)

common man
Olvasó
common man

De hát ezeket mind egy központból irányítják…

wittukind
Olvasó
wittukind

Csak még ennyi:
nem “előlegezek” semmiféle “bizalmat” egy olyanért amelyik lebüdösprolizott, lekreténezett, lehűlyézett és azt irta hogy az én böfögéseim lehúzzák az oldalt..ennyi

Deadpool
Újságíró

Tökéletes, köszönöm.

Deadpool
Újságíró

Helló. Nem tudom, hogy kellett-e volna már kapnom emailt, de még nem kaptam.

Alter Ego
Szerkesztő

Még nem. De most átállítottam a fiókod jogosultságait közreműködői szintre. A bejelentkezés dobozban a “belépés a vezérlőpultra” linken keresztül tudsz hozzáférni ahhoz a felülethez, amelyen keresztül az említett közreműködésedet (fordítás, cikk beküldése) meg tudod valósítani. Ezen kívül a vezérlőpulton megtalálod a közreműködői csetet is, amelyen keresztül kapcsolatot tudsz tartani a szerkesztőkkel, jelezheted a beküldött vázlatokat, segítséget kérhetsz, stb… A cseten kicsit visszaolvasva ismerkedhetsz például a moderációval kapcsolatban korábban felmerült kérdésekkel, megfontolásokkal is. A továbbiakban ott foglak értesíteni a Moderátori fiók létrehozásával, műszaki beállításával kapcsolatban is. Bármely egyéb felvetésedet is örömmel fogadják a szerkesztők és a közreműködők.

wittukind
Olvasó
wittukind

Tehát arra a 8-9 genetikai hulladékra végül csak rájár a rúd?

Alter Ego
Szerkesztő

“Az általad bemutatott szélsőséges megnyilvánulásokkal a feministák messze-messze túlnyomó része egyáltalán nem ért egyet”

Egy nyomorult szófacsaró szofista vagy, mint az összes eszmetársad. Mindig azzal jöttök, hogy ez nem a ti feminizmusotok, midig egy másik feminista a bűnös, aztán mégis csak egyre nagyobbra dagad a férfigyűlölő szenny. Tényleg van Magyarországon is feminizmus, pont olyan férfigyűlölő, rasszista, keresztényellenes mocsok – élén Antoni Ritával, aki kijelentése szerint engem veretne szívesen agyon -, mint amilyen az egész világon. Ugye tettlegesség Magyarországon is csak nálatok fordult elő gender-ügyben, amikor feminista és transz aktivisták ütötték-verték egymást? Hmm? – Az igazság bajnokai szatyrokkal meg ököllel verik egymást… Édes Istenem!

Ahelyett, hogy kitakarítanátok a saját portátokon, idejöttök morális pánikot kelteni, hisztériázni és mocskolódni, mert itt találtatok egy darab embert, aki azt mondja, hogy már annyira elég volt a feminizmusból, hogy lámpavasra kellene húzni a főkolomposokat. Hazug módon mutogattok, hogy az ördög a másik oldalon lakozik, pedig az egész férfijogi mozgalom is kizárólag azért jött létre, mert már tűrhetetlen a feminizmus.

Azzal, hogy a feminista radikalizmusra adott reaktív (akár radikális) válaszoknak a létjogosultságát eltagadjátok, lényegében cselesen a feminista radikalizmus útját egyengetitek magatok is. Megcsinálni szabad volt, de válaszolni már tilos… Nevetséges…

Szerintem inkább realizáljátok szépen, hogy az agysérült Beauvoir fonnyadt pinájából előkúszott természet és/vagy istentagadó förtelmeitekkel akkora árkot ástatok a két nem közé, hogy az már tényleg polgárháborús lövészároknak is beillik, aztán szégyelljétek el magatokat és sunnyogjatok el a jó büdös picsába! – Pfff… Még hogy gender-tanszék… Kurzus a meszesgödrökhöz, ahogy Puzsér fogalmazott… – Ideje rendet csinálni, radikális eszközökkel is.

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok!
Elárulnátok nekem miért is kell bekattanni attól,hogy egyedül él valaki? Többen írták előttem is : régen is voltak egyedülálló emberek most is vannak. Lehet hogy én sem vagyok normális de -még- eszembe sem jutott kést pisztolyt ragadva nőket gyilkolászni pedig jópár éve élek egyedül…

rumospiskóta
Újságíró

Blackur : Szia, mert vagyunk jópáran akiknek hiányzik ANNYIRA az otthon, hogy nélküle sodródó senkik vagyunk.
Egy sodródó senki pedig könnyebben mondja azt bármiféle szélsőségre hogy ez nem is olyan élhetetlen.

(otthon : ahová jó hazamenni. A tulajdon még nem jelent otthont, ahhoz kell még valaki pluszban)

rumospiskóta
Újságíró

Hunn : a véleményeddel több hozzászólást írattál ez alá a cikk alá mint Alekosz.

Szerintem is ideje hogy elhigyjék a kékpirula terjesztői hogy a tanításaik következménye személy szerint őrájuk is jelenthet fizikai veszélyt.
Ha a te fogalmazásod megy át az értelmi szűrőjükön, akkor az megy át…

UPongi
Olvasó
UPongi

Megragadom a lényeget: nincs is BMW “terepjáró”! :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Magyarországon minden autó terepjáró.

Blackur
Olvasó
Blackur

Rumospiskóta: épp Te s pár régi tag írtátok többször, hogy mennyi mód van az önfejlesztésre ( sport hobbik stb stb) nem a csajozás hanem önmagunk miatt. Ha ezeket megfogadja az ember már nem “senki” s nem kattan be. Az itt jelenlévő szemlélet szerint férfiak is nòk is ösztönlények valamennyire. Szerintem meg annyi önkontroll kell maradjon hogy ne ámokfusson valaki. Én már megkaptam anno: lehangolóan racionális vagyok…lehet benne valami de egyedül sem a jávai előember szintjén élek:))) vigyázz Magadra üdv!

rumospiskóta
Újságíró

Blackur : van mód az önfejlesztésre, de ettől csak a régi sajátmagamhoz képest érzem magam jobbnak – de közben tudom hogy ez sem elég és amaz sem elég. A bekattanás is csak kívülről vehető észre.
Nagyon kevés ember az aki akarattal próbálja kerülgetni az elméje zavarait.. a testképzavarral szemben ez a zavar nem látható saját szemmel.
Köszönöm a jókívánságod (a jókívánságok fele mindíg visszaszáll), remélem nem olyan élethűen meséltem a bekattanások menetrendjét hogy félteni kezdtél a bekövetkeztétől.
Tisztellek

Verne
Olvasó
Verne

Te szent szar! Mi az istennyila történt ezzel az oldallal? Most komolyan annak vagyok a tanúja, hogy a dizájnváltás után egy Zs kategóriás trash celeb rimánykodását kell olvasni? Az oldal tulaja meg a “cikk” alatt védelmezi a nyíltan rasszista és nőgyűlölő kedvenckéjét a vállalhatatlan megnyilvánulásai miatt, aminek hallatán egy vérgőzös feminista is csak csettintene, ha a nőket lecserélnénk férfiakra?
Szuper, bravó, tényleg ez hiányzott!

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

“kivívták az egyenrangúságukat a férfiakkal szemben”
WTF?
Ciculinó, egyenJOGÚ az lehetsz. De egyenRANGGÚ?
(majd ha “Núbia párduca gyáva nyulat szül, a gyáva nyúl meg visszaszüli Núbia párducát”)

Hunn
Újságíró

Vicces. Lássuk hát, mi veri ki legjobban a biztosítékot. Két dolog. Amikor azt mondom, hogy

1. Nyomjuk el a nőket!

Meg kell mondjam, le vagyok döbbenve. Hiszen a feministák azt mondják, hogy a nők eleve nagyon-nagyon el vannak nyomva. Erre az elgondolásomra maximum legyinteniük kéne. “Same old, same old”, ahogy az ángliusok mondják.

Miért okoz hát ez felháborodást? Csak nem azért, mert a valóságban nincsenek is elnyomva? Sőt, annak ellenére nincsenek elnyomva, hogy ennyi erővel akár el is lehetnének?

Talán be kéne vallani, kedves feminista kommentelők, hogy a nők nincsenek elnyomva. Esetleg egy “köszönet érte” jól esne.

A másik, amikor azt mondom, hogy

2. Patakvér fog folyni!

Itt is le vagyok döbbenve. Hiszen nemek harca van, meg heréljük ki a férfiakat van, nem igaz?

Vagy ez úgy van elképzelve, hogy a férfiak csak úgy hagyják majd magukat? Ha körbenézünk, minden férfi harcosok leszármazottja, genetikailag háborúra termett. Velünk akartok baszakodni, kedves feministák?

Talán be kéne fejezni ezt az egész nemek harca dolgot. Egy “bocsi, nem is gondoltuk komolyan” elég lesz.

wittukind
Olvasó
wittukind

Az hogy elmagyarázod nekik hogy nem való a tehénre gatya és a “mars a konyhába” egy normális kérés, nem jelenti azt hogy a nő “el van nyomva” hanem visszakapta az élete értelmét.

Deadpool
Újságíró

A biztosítékot az veri ki, hogy egy kretén vagy. End of story.

hunbagira
Újságíró

Hun által írt dolgot nem tudtad cáfolni. Ezért jó óvodás/nőies vitakészségről tettél bizonyságot.

Alter Ego
Szerkesztő

“Vagy ez úgy van elképzelve, hogy a férfiak csak úgy hagyják majd magukat?”

Persze, hogy úgy van elképzelve. Így jelenik meg a vágyfantáziáikban. Mert nekik megtapasztalt hatalmuk van a férfiak felett. (A pina hatalma.) A férfiak szépen önként elmennek a kasztrálásra, kiválasztják a “kasztrátorukat”, aki megfeji őket és kivágja a golyóikat, aztán a férfiak kiherélve, megszégyenülve, taps kíséretében meztelenül hazakúsznak. Jó, mondjuk azért ebben a fantáziában végső megoldásként kicsit be van ígérve a fiúgyermekek lemészárlása is, ha ellenszegülnek:

http://www.ferfihang.hu/2012/08/01/nemzetkozi-kasztracios-nap/

Hunn
Újságíró

A valódi kérdés nyilvánvalóan nem az, hogy az én kommentjeim milyenek. A valódi kérdés az, hogy meghurcolható-e a Férfihang a kommentelők miatt, és szükség van-e emiatt akár a kommentelők részéről öncenzúrára, akár a Férfihang részéről cenzúrára.

Ha Amerikában Hillary lenne hatalmon, és ezzel párhuzamosan Magyarországon Gyurcsányék lennének az urak a legutóbbi választás után, akkor már régen elvitt volna minket a fekete autó. Nyugaton még van, ahol a hozzánk hasonlókat továbbra is meghurcolják és tönkreteszik, most Tommy Robinson jut először eszembe.

De Magyarországon éppen most állt be mögénk Orbán Viktor a kulturális háborúban. A jövő már rég megváltozott. Ez nekem is csak lassan esett le.

Az a jövő is megváltozott, amitől féltünk, hogy nálunk is eljön, és ami ellen felemeltük a szavunkat. És nem, nem fogják a zsidó médiában a Férfihangot rágalmazni a kommentelők miatt, max. sohanapján kiskedden, borjúnyúzó pénteken. Ezek nem azok az idők már.

Talán arra sincsen szükség már, hogy én radikálisan nyilatkozzak. Talán győzni fog a normalitás, talán nincs szükség a vadulásra. Isten adja, hogy így legyen.

Ebben a hitemben megnyugodva helyesebbnek látom, ha a inkább magánéletre koncentrálok ahelyett, hogy meddő vitákba bocsátkoznék a történelmi ideológiák szemétdombjára került feminizmus utolsó mohikánjaival. Úgy döntöttem, hogy a nőuralom és nőközpontú világrend elleni lázadásomat egy év gátlástalan csajozással fogom kifejezésre juttatni.

Ki tudja, mit hoz a jövő: köteles beszéd helyett “field report”-okat írok majd? Erre még Kövér László is elismerően csettinthet, pedig ő aztán szintén nem ment a szomszédba ha a kötélről volt szó… kek kek kek

Szeretlek titeket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha Amerikában Hillary lenne hatalmon, és ezzel párhuzamosan Magyarországon Gyurcsányék lennének az urak a legutóbbi választás után, akkor már régen elvitt volna minket a fekete autó.

Nem, nem vitt volna el, ez is túllövés ahogyan a libsik diktatúrázása is az, meg a szélbernis féle “rabosítása” a választások után, nagy szavak, de csak PR szövegek.

De Magyarországon éppen most állt be mögénk Orbán Viktor a kulturális háborúban. A jövő már rég megváltozott. Ez nekem is csak lassan esett le.

Nem, nem állt bele, magasról tesz rá, mert nem is érdekli.
A férfihangot meg azért nem fogják rágalmazni a libsimédiában, mert nem tétel és ezzel sem akarnak neki ingyen reklámot csinálni, mert még át sem ütötte az ingerküszöbüket.

Mivel nem tétel, ezért nem nagyon érdekel senkit a „vadulásod”, ha érdekelné, akkor viszont nem szolgálna az oldal előnyére.

Aldo
Újságíró

“Ha Amerikában Hillary lenne hatalmon, és ezzel párhuzamosan Magyarországon Gyurcsányék lennének az urak a legutóbbi választás után”
Kár, hogy Gyurcsány úgy lejáratta magát, hogy 10 éve a legelutasítottabb politikus Magyarországon és soha nem fog már visszaülni a bársonyszékbe.

“akkor már régen elvitt volna minket a fekete autó. Nyugaton még van, ahol a hozzánk hasonlókat továbbra is meghurcolják és tönkreteszik, most Tommy Robinson jut először eszembe.”
Hivatásos rettegők, hivatásos rettegők mindenhol.

“De Magyarországon éppen most állt be mögénk Orbán Viktor a kulturális háborúban. A jövő már rég megváltozott. Ez nekem is csak lassan esett le.”
Ezt te meggyőződésből mondod?

hunbagira
Újságíró

Igen, Hunn jó “diagnoszta”. A ráadott protokollal vannak gondok nála.

Balu1st
Olvasó
Balu1st
    “s nem, nem fogják a zsidó médiában a Férfihangot rágalmazni a kommentelők miatt, max. sohanapján kiskedden, borjúnyúzó pénteken. Ezek nem azok az idők már.”

Zsidózni szabad?

Naooo
Olvasó
Naooo

Muszáj, ha azt akarod komolyan legyél véve.

hunbagira
Újságíró

Miért ne lehetne? Mert ők a kiválasztottak vagy mi?
Magyarozni, angolozni, “stbizni” szabad, csak zsidózni egyéb “barnabőrűzni”, nem? Éljen a (zsidó)kultúrmarxista orwelli kettős beszéd/mérce.

common man
Olvasó
common man

Határozd meg a fogalmat néhány mondatban.

Gejza
Olvasó
Gejza

Akasztják a hóhért:

Peren kívüli egyezséget kötött a közelmúltban egy Jimmy Bennett nevű fiatal színésszel Asia Argento olasz színésznő, aki elsőként vállalta névvel is, hogy Harwey Weinstein producer megerőszakolta. Bennett egy eljárásban azzal vádolta meg Argentot, hogy 17 éves korában szexuálisan zaklatta őt, ami őt összezavarta.

A The New York Times úgy tudja, hogy a most 42 éves Asia Argento olasz színésznő egy megállapodás szerint 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki, a ma már 22 éves Jimmy Bennettnek, mert 17 évesen szexuálisan zaklatta.

https://index.hu/kultur/2018/08/20/asia_argento_is_zaklatott_egy_fiatalkoru_szineszt/

Tenor
Olvasó
Tenor

Ha egy nő a “dark triad” tulajdonságaival van megáldva akkor mi a teendő ? Erről eddig semmilyen infót nem találtam a Férfihang oldalon, mintha ez csak az alfahím férfiakra lenne érvényes, pedig ismerek ilyen nőt, nem is egyet.

Reszet Elek
Újságíró

Kerülni kell, mint a pestisest.

common man
Olvasó
common man

És te hogyan kezelted őket?

wittukind
Olvasó
wittukind

Mi az a “dark triad” és miért kell “kezelni”?

Gejza
Olvasó
Gejza

Ebből vajon lesz-e valami büntetés diszkrimináció miatt?

Szanaszét lehetne szedni a dolgot minden férfinak két okból is:
– nemi diszkrimináció
– ránézésre mondják meg valakiről, hogy melyik nemhez tartozik ( az elmebeteg rendszerük szétszedése a saját fegyverükkel )

Egyáltalán nem engednek be férfiakat a göteborgi rockfesztiválra
https://index.hu/kulfold/2018/09/01/ferfiakat_nem_csak_noket_es_transznemueket_engedtek_be_a_goteborgi_rockfesztivalra/

Kétnapos, teljesen férfimentes rockfesztivál kezdődött pénteken Göteborgban. A belépés korlátozott: csak nők és transzneműek léphetnek be, férfiak nem. Férfiak még a biztonsági őrök között sem lehetnek, és férfi újságírókat sem engednek be, írja a Die Presse.

A szervezők azért döntöttek a teljesen férfimentes fesztivál mellett, mert az utóbbi években sok atrocitás érte a nőket hasonló rendezvényeken. Az utolsó csepp a pohárban a tavalyi norrköpingi Bravalla fesztivál volt, ahol négy nő tett feljelentést nemi erőszak miatt, huszonhárman pedig szexuális zaklatás miatt fordultak a rendőrséghez.

A botrány miatt be is jelentették, hogy elmarad az idei Bravalla fesztivál. Ekkor állt elő Emma Knyckaresvéd komikus és rádiós a férfimentes Statement fesztivál ötletével. A projektre sikerült összegyűjtenie 533 ezer svéd koronát (17,4 millió forint). Emma Knyckare a Twitteren azt írta: a fesztivált egészen addig így rendezik meg, “amíg a férfiak nem tanulnak meg normálisan viselkedni”.

A szervezők arra számítanak, hogy több ezer nő vesz részt a göteborgi kikötőben rendezett bulin, ahol két színpadon zajlanak az események, a látogatók pedig rózsaszín székeken ülve hallgathatják a zenét.

Tehát:
a fesztivált egészen addig így rendezik meg, “amíg a férfiak nem tanulnak meg normálisan viselkedni”.

Running Man
Olvasó
Running Man

Ezzel már komolyan kellene foglalkozni, mert ez egy súlyos társadalmi tünet. Azt hagyjuk is, hogy elvi alapon ez mennyire szexista, inkább azzal foglalkoznék, hogy hogyan enged erre lehetőséget a svéd Alkotmány? Egy jogállamban általában az Alkotmányban vannak rögzítve elsőként az alapvető emberi jogok, amely egyértelműen kimondja, hogy nem lehet senkit neme stb. miatt megkülönböztetni. Már pedig ez színtiszta nemi diszkrimináció, biológiai alapon. Arról nem beszélve, hogy a férfiak egyöntetű kizárása nem más, mint a kollektív bűnösség elvének egyik megnyilvánulása, hiszen ezzel azokat a férfiakat is büntetik, akik soha életükben nem zaklattak senkit. De mivel az előző fesztiválon történt több, mint 40 szexuális bűncselekmény (panasz), ebből az a következtetés, hogy minden férfi egyaránt bűnös, determináltan szexuális bűncselekményt követ el vagy minimum erőszakosan közeledik, minden férfit potenciális erőszakforrásként kell kezelni, ezért a kézenfekvő megoldás az, hogy minden férfit ki kell tiltani. Csakhogy az ilyesfajta általánosítást szokták kikérni a leginkább, amikor ugyanez a gondolkodás vagy metódus érvényesül az etnikai, vallási vagy szexuális kisebbségekkel szemben, de érdekes módon ugyanezt azt eljárást a férfiakkal szemben lazán lehet alkalmazni? Nálunk is felkapta a média néhány hete, hogy a Parno Graszt cigányzenekar tagjait nem engedték be egy belvárosi diszkóba. Ránézésre. Én úgy vagyok vele, ha valaki diszkót vezet, azt számoljon azzal, hogy egy ilyen helyen a biztonságra fokozottan ügyelni kell. Ha ilyen vállalkozásba kezd, számoljon ezzel az eshetőséggel, ezzel a kockázattal, vegyen fel több biztonsági embert, különítsen el erre forrásokat. De az nem megoldás, hogy faji, nemi stb. alapon a kollektív bűnösség elvét alkalmazva, valamint a különböző társadalmi prokoncepcióinkat, előítéleteinket szabadjára engedve, önkényesen kitiltunk komplett társadalmi csoportokat nyilvános eseményekről, mert nem vagyunk hajlandóak vállalni az esetlegesen felmerülő kockázatokat. Hasonlóan kellene eljárni bárhol a világon; ha a svédeket zavarja, hogy sok az ilyen jellegű panasz, akkor tegyenek a biztonság javításáért. Ezen a ponton szándékosan nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy a gyakorlatban ez mennyire lenne hatékony, hiszen a probléma az, hogy a mostani felkorbácsolt, hiszterizált társadalmi környezetben a svéd nők már lehet egy apró bókot vagy egy közös tánc kezdeményezését is szexuális zaklatásnak élnek meg (hazudnak be), amely jelenséggel nyilvánvalóan még több biztonsági ember sem tudna mit kezdeni. Itt is újfent bebizonyosodik számomra, hogy a modern feminizmus és a #metoo-kampány (hisztéria) elkezdte lebontani a jogállami kereteket. Ezen mozgalmak egyre többször veszélyeztetik és sértik meg az aktuális törvényeket, jogszabályokat, a demokratikus alapelveket. Fittyet hánynak az Alkotmányra, az emberi jogokra, a bírósági ítéletekre (Woody Allen), ezzel szemben embereket szégyenítenek meg nyilvánosan, ártatlan emberek egzisztenciáját teszik tönkre (Matt Damon, Reuben Foster), népítéleteket hoznak, önbíráskodnak. Az pedig micsoda shaming language már, hogy amíg a férfiak nem tanulnak meg normálisan viselkedni. Csak így lazán, általánosságban: a férfiak. Viselkedni. Visszarugdosva ezzel, az emberiség felét a homo sapiens előtti állapotba, valami állatias szintre, mint valami önmagukon uralkodni nem képes, agresszív ösztönylényekre. Ha mi hasonlóan degradáló megállapítást teszünk a nőkre vagy ha csak valaki azt merészeli mondani, hogy az anyaság női princípium, akkor az illető azonnal szexistának, nőgyűlölőnek van bélyegezve, de nőknek velünk szemben ez megengedett, hiszen most ez a korszellem? Is it your turn? Senki nem szól rá a svéd rádiósra, aki ilyet mond nyilvánosan, hogy ne általánosítson, ne sértegessen másokat és lehetőleg kérjen elnézést?! Még valami. Félreértés ne essék, ez nem egy női fesztivál. Itt nem arról van szó, hogy vannak a csajos programok, meg vannak a pasis programok, ami az adott téma speciális jellegéből fakadóan kizárólag az egyik nem képviselőinek szól. Ez nem egy kifejezetten nőknek szóló fesztivál, hiszen az egyéb szexuális identitással rendelkező emberek bemehetnek. Kizárólag egy nem képviselői vannak kitiltva, a férfiak. Ráadásul a férfi újságírók is ki vannak tiltva, akiknek egyáltalán nem a bulikázás lenne ott a dolguk, hanem a munkájukat végeznék, nevezetesen, hogy informálják a közvéleményt a fesztiválon történtekről. Ez a része véleményem szerint újabb jogi problémákat vet fel, a szabad sajtó jogának korlátozásától kezdve, az információhoz való hozzáférés szabadságáig, melyeket nyilván a helyi, vonatkozó jogszabályok alapján kell kivizsgálni. De ki kell vizsgálni, ez már nyilvánvalóan látszik, hiszen amilyen esetek jelenleg az USA-ban és Svédországban előfordulnak, nagyon veszélyes precedenseket teremtenek. Veszélyben van az a jogállami struktúra, amiért az elődeink harcoltak és rengeteg vér árán felépítettek. Minden egyes kamu #metoo-hiszti, amely ártatlan emberek és komplett társadalmi csoportok ellen uszít, egy újabb szög a demokratikus jogállam koporsójában.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy nő sohasem egy másik nő miatt öltözik szexin.

https://youtu.be/cDjZUmWI-A0

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Gejza
Olvasó
Gejza

30 év körüli nők vádolnak rockzenészt, hogy lefeküdt velük – tehát nem erőszak, hanem közös megegyezés, gondolom, még dicsekedtek is akkor a barinőknek illetve már a gondolattól elélveztek anno – kb 15-20 évvel ezelőtt, tehát 15-16 éves korukban.

https://index.hu/kultur/zene/2020/01/21/fiatalkoruakkal_valo_szexualis_kapcsolattal_vadoljak_a_ministry_gitarosat/

Hihetetlen az egész úgy ahogy van, abszurd.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy antimetoo:

Sosem kérdezte meg, hány éves vagyok, én meg nem mondtam meg neki. Fel sem merült. Emlékszem, azt gondoltam, nagyon cuki. […] Semmi rosszat nem tett. Semmire sem vett rá, amit magamtól ne akartam volna. Ez a hetvenes években történt, az egészen más kor volt. Nem áldozat voltam. Nem akarom, hogy emiatt bajba kerüljön. Traumát sem okozott, tudtam, mit csinálok. Nem voltam ártatlan iskoláslány, mindig jóval érettebben viselkedtem a koromnál. 15 évesen már felnőttem

https://velvet.hu/gumicukor/2020/02/03/rae_dawn_chong_elarulta_hogy_15_evesen_fekudt_le_mick_jaggerrel/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Alter Ego
Szerkesztő

Jó téma, megér egy cikket is.Köszi!