Ethan Wolf
6 megosztás

Mitől lesz kisugárzásod?

Utazom a belvárosban és sok férfit látok jó kondiban, drága ruhákban, mégsem igazán nézik meg őket a nők. Miért? Mondjuk mert már megszokták, hogy minden második szóba jöhető pali ilyen, vagy pedig… Mert mesterséges az egész ember. A beállása, a bickó megfeszítése, mind erőltetett és a nők ezt megérzik. Mint mikor a strandon a pacák behúzza a hasát, míg elsétál mellette a csaj… Nem természetes a kisugárzás.

A kisugárzásod és a magabiztosságod nem tudod erőltetni. Ahhoz, hogy magától meglegyen, nekem az kellett, hogy túl legyek pár sikeres hódításon. Úgy a 15-20. nő után már olyan könnyedén flörtöltem szinte bárhol, mintha csak levegőt vennék. Kicsit 22-es csapdája ez a dolog, mert ahhoz, hogy hódíts, önbizalom kell, de az önbizalomhoz hódítások. Nincs mese, meg kell törni a kört, próbálkozni kell ezerrel. Valamilyen szinten ez matematika is, minél többször próbálkozol, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valami sikerül. De ez csak az egyik fele a dolognak, semmire nem mész 1-2 sikerrel, ha mellette van 15-20 sikertelen randi. Arra is szükség van, hogy megtanuld leszarni a dolgokat. Igen így, ahogy írom.

Ha a sikertelen randik után bánkódsz, akkor az zabálja az önbizalmad. Ha nem sikerül, akkor hagynod kell, hogy leperegjen rólad. Sikertelen a randi? Abban a pillanatban, hogy ezt realizálódott, már vadászol a következő nőre. Ez viszont már tanulható. Mármint az, hogy ne vedd magadra a visszautasítást. Ehhez az kell, hogy nagyon sokszor visszautasítsanak, és előbb-utóbb immunis leszel rá és nem fog meghatni. Ha eléred ezt az állapotot, akkor a sikertelen randik nem fogják lejjebb zabálni az önbizalmad, viszont minden sikeres randi, növelni fogja azt.

Az öltözködés is fontos, nem kell, hogy méregdrága ruhákban legyél, de legyen stílusod és ne az legyen, hogy reggel magadra kapod az egyik pólót és farmert, aztán let’s go. Ugyanakkor nem kell túl precízen sem öltözni. Sok férfit látok, akik nagyon jó stílussal öltözködnek, de túl precíznek tűnik az egész. Minden hajszál a helyén, minden olyan pontos, hogy már ijesztő. Egy nő számára ez még ijesztőbb. Valami kis lazaság kell. Az öltözködésed ne azt sugallja, hogy órákig piperkőcködsz a tükör előtt (még ha pár perc alatt meg is vagy, akkor is olyan, mintha órákig dolgoztál volna rajta), ezért valami „káosz” legyen benned. Kigombolt felső két gomb az ingeden (nyáron), kissé gyűrött is lehet az az ing, vagy gyűrd fel az ujját, a póló nyaka kissé bő, ilyesmi. Ezzel azt sugallod, hogy teszel rá, mi van rajtad (valójában nem), mégis jó a stílusod. Azaz, a véredben van a stílus, de nem vagy precíz mint valami sorozatgyilkos. Aki most azon rinyálna, hogy ha stílust váltana, az nem ő lenne, akkor az gondoljon arra, hogy a nők is sminkelik magukat. A púder és a dögös ruci nélkül azt sem tudod, hogy nézne ki álmaid nője. Ez csak csomagolás, hosszabb távra a belső lesz a lényeg, de a csomagolással adod el magad. Nyilván, ha rocker vagy, akkor a rocker cuccokban légy igényes. De ezt gondolom, nem kell magyaráznom. A lényeg röviden, hogy próbálkozni kell újra és újra és újra. Ha sikertelen, az edzi a pofádon a bőrt, hogy vastagabb legyen és egy szép napon, a lepattintások már nem fognak érdekelni. Míg a sok próbálkozás közepette mindig akadni fog sikeres randi. A hódítás öröme pedig olyan üzemanyag egy férfi számára, mint a nitró egy versenyautó számára.

Arról is ejtenék pár szót, hogy ez nem mindenkinek fog működni. Ha olyan típus vagy, aki nem tudja feldolgozni a csalódásokat, vagy nem elég rugalmas a személyiséged, akkor sosem fog működni a fenti módszer. Tudom persze, adjuk önmagunkat és majd minden jön magától… Ez egy baromság. Már eleve a felvetés, hogy „add önmagad” mit jelent? Mármint, melyik önmagad? Az embernek több arca van, amelyiket idegenek számára mutatja, amelyiket közeli rokonoknak, barátoknak mutatja, meg amelyiket sosem mutatod senkinek, csak ha egyedül vagy. Akkor melyik arcodat is kéne mutatnod? Melyik önmagadat? Értem persze a lényeget, hogy ne játszd meg magad, hogy ne egy olyan embert lássanak benned, ami biztosan nem te vagy. De alapvetően mindenki játssza magát picit (színház az egész világ…). Itt a kérdés valójában az, hogy mennyire játszd meg magad? Egy kis fűszer sohasem árt.

Eltértem a lényegtől. A kisugárzás. Kellenek a sikeres hódítások, hogy ne süssön rólad, hogy nőre van szükséged. Az önbizalom érdekes dolog, mert hullámzik, ezt már mindenki tapasztalhatta. Van, mikor semmi nem jön össze, de akkor sem esek kétségbe, mert annyi siker azért van a hátam mögött, hogy tudjam, „talpra fogok állni”. Ehhez persze kell az is, hogy pár ilyen hullámvölgyet átéljen az ember, mert akkor elhiszi, hogy ezt is túl fogja élni. Az önbizalom építése amúgy is fontos, az élet minden területén kamatoztathatod, ezért azt javaslom, amit mindenki szokott. Sportolj. A sportban akadályok sorát küzdöd le (több guggolás, több ismétlés, picit több súly, jobb idő futásban, stb.), mindig van célod. Apró célok, de azokat idővel teljesíted, ami önbizalmat ad. Ez segít a nőknél, vagy az élet más területein is. Segít, hogy a kisugárzásod jobb legyen. Ha már sport, a férfiak többségének nincs igazán jó kondija, sokan nyomnak valamit, hogy gyorsan legyenek izmosak. Ez is csak egyfajta illúzióját adja a valódi önbizalomnak. Hiába a nagy bicepsz és a széles mosoly, tisztában van vele, hogy amit mutat kamu, és ez ott lesz a tekintetében. Aztán még a karrier is segíthet, ha jó vagy valamiben, akkor építs egzisztenciát. Ha van valamid (lakásod, vagy elég pénzed a bankban), az is ad valamiféle önbizalmat. Persze nem azt mondom, hogy a pénzeddel szerezz nőt, de más a kisugárzásod, ha tudod, hogy bármi történik, kilábalsz belőle.

Post Author: Ethan Wolf

Ethan Wolf
sokat randizom...ez a hobbim. :) http://sorozatrandizo.blog.hu
f Facebook
6 megosztás


17
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
12 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekTenorsweetlou6Kondor1911Naooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hasonó volt már egy cikkben itt ha jól tudom akkor a hipergámiában! Ott a pl a az ikrek volt hogy az egyik a király amelyik magabiztosan jár a másik az átlag!
Való igaz hogy nagyszámok törvénye alapján egynek be kell jönnie de egy illetönek adott helyen korlátozottak a lehetöségei mivel a nõk száma határozza meg, és még a sikertelen próbálkozás is adja magával hogy a mellette lévõ csaj is sikertelen lessz ha látja hogy a másiknak nem kellettél akkor neki miért kellenél! Tudjuk hogy annál nagyobb az esély ha minél több nõnek kellesz mert attól leszel értékesebb a külsô információ a nõknek!

Naooo
Olvasó
Naooo

Na ezért buták a nők.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gyakorlatilag összefoglaltad a PUA lényegét.

wittukind
Olvasó
wittukind

Rádium-ot kell enni mint a Marie Sklodovska aztán lesz sugárzás dögivel..

ggwp
Olvasó
ggwp

Picsába én is ezt akartam írni.

Reactor
Újságíró

Ohó, sugárzásról tudnék én mesélni, wheheheheheheeeee :DDD
Na, de komolyra fordítva a szót, én úgy vettem észre, hogy ha kellőképpen tehetősnek nézel ki, sokkal nagyobb az esély a sikeres barátnő-találásra. Drága ruhák, drága autó abszolút nyerő a nők döntő többségénél. Ezek alapján, amiket tapasztaltam, a személyiség a legutolsó, amivel meg lehet fogni egy nőt, pláne hogy manapság sokkal inkább a látszólagos értékeken van a hangsúly, nem a valódiakon. Egy kezemen meg tudom számolni, hány nő értékelte mondjuk az intelligenciát, kreativitást, fantáziát – ez kimondottan a szubkultúrabeli nőkre jellemző.

Telek Zoltán
Újságíró

Nézem ennek a srácnak (Ethan Wolf) a blogját (sorozatrandizó), néha egészen vicces. De a sztorik nagy része a következő: a srác a belvárosi, valószínűleg valami sétálóutcás, buliközpont közelében lévő lakásába invitálja a nőket, ami a tulajdona és ahol ő egyedül él. Miután a srácnak jó a dumája, nem öreg, nem kövér és a nadrág (12.000.-Ft) + cipő (25.000.-Ft) + ing (10.000.-F) szintje összesen eléri a 47.000.-Ft összeget minimum, ezért nem is néz ki szánalmasan, így szóba állnak vele a nők. Felmennek a lakására, ott más nőnek nincs nyoma, miután nem bérelt lakás, ezért némi stílus (jobb bútorok, szőnyeg, stb.) is lehet benne, így elég gyorsan összefekszenek vele. Hogy is mondjam csak…….. Nehéz elkülöníteni a srác és a lakás “vonzerejét” egymástól. Az átlagférfira nehezen értelmezhető szövegek ezek, aki jellemzően még otthon él a szüleivel, kollégiumban vagy másokkal közösen bérelt lakásban, jó esetben egyedül egy valamilyen bérelt lakásban, legjobb esetben egy saját tulajdonú panelben. Ne keltsünk már illúziókat azért az ilyen szövegekkel. Ne legyél dagadt (nézz utána a neten a testtömeg indexeknek, ha ez valakinek nem egyértelmű) és legyen rajtad rendes ruha (lásd a fentebbi értékmeghatározásokat) és próbálkozz nőkkel minél többet beszélgetni (életkor nem is annyira lényeges, nem feltétlenül udvarolni kell), hogy gyakorlatot szerezz benne. A többi szöveg (kisugárzás) kamu duma, ennek a srácnak a sikereit 80 %-ban a lakása hozza, a “legőszintébb” “kapcsolata” pl. ez a hozzá minél gyorsabban költözni akaró kiscsaj volt: https://sorozatrandizo.blog.hu/2018/08/13/a_legfiatalabb_csaj#more14004620
Átlagférfiként pedig örülni kell annak, hogy egy nő hajlandó veled közösen lakást bérelni / lakást venni és ki tudjátok egymást szabadítani a szülővel lakás/kollégium/másokkal együtt lakás/gyenge saját lakásban lakás élethelyzetéből.
A cikkíró darabszámra törekvő, az átlagférfi lehetőségeitől igen messze álló mentalitása egy átlagférfi számára tévút, de alapvetően tévút egy jómódú férfinak is.

common man
Olvasó
common man

Talán úgy lehet a lakás és a srác vonzerejét megkülönböztetni ha figyelembe vesszük a másik cikket ahol a másik srácnak senki se akar felmenni (kivéve…)

ggwp
Olvasó
ggwp

“hogy is mondjam csak…….. Nehéz elkülöníteni a srác és a lakás “vonzerejét” egymástól.” “A többi szöveg (kisugárzás) kamu duma, ennek a srácnak a sikereit 80 %-ban a lakása hozza, a “legőszintébb” “kapcsolata” pl. ez a hozzá minél gyorsabban költözni akaró kiscsaj ”
Régóta olvasom a posztjait. Igazad van, sajnos. De senki sem mondta, hogy Wolf egy ‘átlag férfi’. Nyilván ez nagyrészt a belvárosi saját lakása miatt van, ezt ő is beismeri. Azonban egy férfi vonzerejét sajnos ma már nagyon nehéz szétválasztani az anyagiaktól. Akármelyik fiatal férfinak, ha lenne belvárosban saját lakása, kb lehetetlen nem becsajozni, és havi szinten más nőt dugni.
Azt, hogy mi volt a legőszintébb kapcsolata, nem tudhatjuk, mert nem időrendben ír a ‘kapcsolatairól’ ( :D), és lehet hogy már évek óta kiegyensúlyozott kapcsolatban van, azonban ezt nem köti az olvasói orrára. Bár a posztjai alapján ennek sok esélye nincs, de kívánom neki.
“A cikkíró darabszámra törekvő, az átlagférfi lehetőségeitől igen messze álló mentalitása egy átlagférfi számára tévút”
Az, de ezt senki, szerintem még ő sem kérdőjelezte meg eddig. Emlékszem írta ö is valamikor, hogy kb. nem biztos hogy a fiatal énje büszke lenne erre a mostanira, aki képtelen bármiféle hosszútávú elköteleződésre, a fiatalkori sérelmei miatt kb. tudat alatt neheztel a nőkre, és nem bízik bennük, stb. Nem hibáztatom érte, sokan vagyunk így.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki megbízik egy nőben, az inkább akassza fel magát.

sweetlou6
Olvasó
sweetlou6

Ezzel vitatkoznék, a saját belvárosi lakás egyedül a szex előbbre hozasat könnyíti meg, magát a hódítást nem. Nekem is van saját lakásom, pár éve pedig a belvárosban volt, a 20-25 éves csajokat nem is érdekelte, hogy saját-e vagy nem. Ráadásul rengeteggel el se jutottam odáig, hogy egyáltalán fel tudjam invitálni. Azt tapasztaltam, hogy inkább a külsőségeket nézik (öltözködés , kisugárzás), ez alól talán az autó a kivétel. Akikről meg te beszélsz, azok inkább aranyásó beütéssel megáldottak lehetnek. Én lettem volna a legboldogabb ha pár éve a belvárosi saját lakásomra könnyen fel tudtam volna invitálni csajokat :-) ehelyett meg kellett rendesen dolgozni azért, hogy fel jöjjenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“minél többször próbálkozol”

A kutyák próbálkoznak.

“akkor az gondoljon arra, hogy a nők is sminkelik magukat”

Be is kéne tiltani.

“Sportolj.”

A sport tönkreteszi a szervezetet.

“vagy elég pénzed a bankban”

Ki az az idióta aki bankban tartja a pénzét.

Kondor1911
Olvasó
Kondor1911

“Utazom a belvárosban és sok férfit látok jó kondiban, drága ruhákban, mégsem igazán nézik meg őket a nők”

Azt te honnan ,hogy nem nézik meg őket a nők?

Tenor
Olvasó
Tenor

kisugárzással kapcsolatban : adott egy nemhogy nem béta pali, de az ezen az oldalon leírt alfa definíció szerint egy abszolút antialfa. Önbizalomhiányos, csóró, munkanélküli, céltalan, nem is jóképű, nyafogós, önsajnáltató, sírós, kis pondró.
Mégis sikere van a nőknél. Nem is kevés.
Milyen kisugárzása lehet ennek az embernek? Mit kommunikálhat tudat alatt a nők felé hogy azok rendre beleszeretnek?
U.I. Elnézést az off-ért de felvilágosítana valaki arról hogy mit jelent az az emberalak a Férfihang logója felett a bal felső sarokban amihez ha hozzáérek bekékül?

Reszet Elek
Újságíró

A kérdésedre a pacákkal kapcsolatosan max te tudhatod a választ, te ismered, te láttad. Anyai ösztön?

Nekem nem kékül be, de szerintem amolyan atlasz-forma emberalak. A férfit jelképezi, aki világunkat fenn- és eltartja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx